Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6133-6134.

2012. június 19. 19:20 - Mésza "Abdul" Jani

Megyeget a boltocska, de Laciék nem élvezhetik ki a sikert, mert valaki kellemetlen meglepetésben részesíti őket. Egyébként Novák és Teo kapcsolata továbbra is elég tré. Attila két csaja majdnem összevesznek egy ruhán, de aztán inkább egyikük sem veszi meg. Később még ennek a ruhának fontos szerep jut. Ádám sajnálja, hogy farok volt, Kinga viszont rájön, többet érez a selyemfiú iránt. A tehetségkutatóból ma sem látunk semmit, így a röhögés valószínűleg a következő két részre marad.

 bk_6133_1.jpg

6133. rész

Gabinak nem tetszik, amit Teo mondott Laciról, a fiúnak meg az, hogy ilyen simlis alakkal (Bruce Willis fényévekkel jobban küldte, meg NL közelebb áll a szimpla tahóhoz) állt össze a nő, majd nosztalgiázik, régen mennyit ostromolta Novák, mire elnyerte a szerelmét. Teokám, ha kicsit jobban megismered, te is meg fogod szeretni. Aha, Gabikám, erre meg te ne vegyél mérget.

Kinga nagyon durci, bár érthető, amilyen tapló volt vele Ádám. Szabi vigasztalná, de a pincércsaj nem kér belőle, mert elbőgi magát, ha sokáig erőlteti a témát. Jön Aliz és a Géza is, a másik ex is kiszúrja, hogy gáz van. Mostanában rájár a rúd Kingára. Gézára meg a baseballütő. Nádor el, Szabi meg elmeséli, hogy rázta le Ádám a csajt.

bk_6133_2.jpg

Juli olyan fantasztikus vagy. Nóra azt hitte, rámegy az elbocsájtásra a barátságuk (?), ehelyett elmegy vele vásárolni. Jön Attila, szerelmes pillantások, Nóri elmondja, ajándékot mennek venni Claunak, meg talán maguknak is. Csajok el, jön Miki, a kirúgásról kérdezősködik, de Attila szokásos gúnyos szövegén kívül mást nem kap. Kár, egy fülest kioszthatna már öcskösnek.

Bözsi mamának tele a kosara, a liszt már bele sem fér. Nem baj, fizesse ki, aztán majd máskor elviszi. Ó, még az sem kell, Teo felajánlja, felviszi. No, Lackó már kevésbé vigyorog. Gabi szerint nagyon rendes volt ez a sráctól, Teo meg azt találja ki, vállalhatnának házhozszállítást. Nováknak nem tetszik az ötlet, ötletelni ott van ő, az ifjú legény csak gürizzen.

bk_6133_3.jpg

Attila nosztalgiázik az irodában, amíg Clau nem jön be. Az özvegy kéretlen tanácsokat osztogat, ami elmúlt, az elmúlt, le kell zárni. Sőt, közvetítőnek is felcsap, egyik barátnőjének a lánya melót keres. Attis még mogorvább lesz, ha majd titkárnőre fáj a foga, akkor majd keres ő magának.

A két nő már a butikban, közben Nóra a meglepetésbuliról faggatózik, de nem kell segítség, a fiatalok megoldják a szervezést. Közben Juli talál magának egy ruhát, elmegy felpróbálni, Nóri meg kijön az egyik fülkéből, és ugyanolyan ruha van rajta. Na, itt az újabb konfliktushelyzet. Azért közben továbbra is beszélgetnek, Dr. Balogh szerint jobb is, hogy kivonult az üzleti életből, sok a stressz, Julcsa erre rákontrázik, hogy persze, neki csak a fakanálvaló, mi? Majd a kamu elrontott melóról van szó, aztán kijön Juli is. Lehervadnak a mosolyok.

Gabi meséli Gizikének, hogy Teo próbálkozik, de Lacival nem könnyű. Azért is féltékeny, mert nem neki jutott eszébe a házhozszállítás. Papagáj szerint majd összecsiszolódnak. Aliz meg Lucával balhézik telefonon keresztül. Ádám jön, megállítja, majd újra lebunkózza. Igazából akkor akad ki, amikor megtudja, mindez Izabella miatt történt.

bk_6133_4.jpg

Nóra szerint hihetetlen, hogy ennyire hasonló az ízlésük. Ruhák, pasik. Julcsiban itt kicsit megfagy a vér, de Nóra csak arra gondolt, hogy mindkettejüké Berényi, ha még tudná, hogy ugyanazt is használják. A ruhákon tanakodnak még kicsit, majd megegyeznek, egyikük sem veszi meg a béke érdekében.

bk_6133_5.jpg

Barthának nagyon nem tetszik, hogy Petiék a Rózsában toboroznak embereket a tehetségkutatóhoz. Meglepődik, amikor megtudja, Vili bácsi meg Gizi is jelentkezik. A félelme beigazolódik, mert Vilmos harmonikázni akar, Gizi viszont poharakon fog játszani. Még mindig jobb, mintha rúdtáncolna. Peti is fel fog lépni, a házbelieket parodizálná, Zsolt persze nem örülne, ha magára ismerne. Eközben Zsófi meg azt sajnálja, hogy behülyítették Kingát, hogy Ádámmal randi lesz, nem szimpla vacsora. A szőkeségnek rosszul esett, hogy megalázta Ádi,. ebből arra gondol, lehet, mégis csak érez iránta valamit.

Laci jön a raktárból, sehol senki, épp Vilmos jön a boltba. Kérdi is, nem volt bent senki, hogy a tej árát az asztalon hagyta? Ejj, hogy merészel csavarogni? Jön be Teo, meg is kapja a magáét.

bk_6134_1.jpg

6134. rész

Teo a cuccokat vitte el a néninek, talán ha 5 percig odavolt, akkor is fél szemmel a bejáratot(?) figyelte. Még egy ilyen, és fel is út, le is út. Teo vigyorog, hogy ezt nem csak ő dönti el. Novák szerint Gabi nem fogja mindig kihúzni szarból, aztán a szokásos zsarolás. Nálam laksz, én kenyerem eszed, az meg sosem számít, hogy ez nem jogosítja fel őket arra, hogy kutyának nézzék a másikat és bunkó parasztok legyenek.

Szabi is készül a versenyre, ennek örömére valami gagyi dalt kornyikál Lucával. Géza a háttérben pattog rá, Aliz meg idegbajt kap. Lucus is nevezne, de nincs rá zsé, na, majd a nagybácsi Szabolcs ad rá. Közben Géza Ádámon gondolkodik, hogy viselkedhetett így egy nővel, főleg Kingával. Több se kell Aliznak, rámar erre a mondatrészre. Balhé elül, Gézu szerint direkt kínozza Ádi a nőket, Aliz szerint meg nem.

Juli jön vissza a butikba, mégis megveszi a ruhát. Konfliktushelyzet ON?

bk_6134_2.jpg

Géza vigasztalja Kingát, aki nem örül annak, hogy Szabi elmondta, mi a baja. Kertész szerint nem érdemes a bájgúnár miatt sopánkodnia, minden nap fél kiló zselét ken a hajára. Nádor szerint van, akinek ez bejön, én meg innen gratulálok neki. Gézu szerint a legyeknek biztos, na erre kis mosoly a válasz.

Pech, mégsem lesz balhé, Julcsa Nórinak hozta ajándékba a ruhát, mert látta, menyire tetszik neki, és Nóra legalább hasznát is tudná venni. Megható ölelkezés, Nóra ajnározza Julit, az meg majd elsüllyed szégyenében. Közeli kép Julis buksijáról, újabb rossz döntés.

Teo kivesz valami innivalót a hűtőből, bekopog Lacinak, hogy szünetre megy.

bk_6134_3.jpg

Nóra az új ruciban kelleti magát Attilának, és el is meséli a történetét, Attis meg szokásához híven csücsörít. Nóri azt szeretné, ha élettársa visszavenné Julcsát, érzelmi zsarolást is bevet. Ha szereti, akkor visszaveszi.

bk_6134_4.jpg

Teo visszajött,sehol senki, kassza meg kirámolva, benne felejtette a kulcsot. A kulcsot inkább kiveszi. Novákról simán elképzelem, hogy így akarja a gyereket kicsinálni. Esetleg Bartha lehetett?

Ádám sajnálja, hogy pöcs volt, Kinga szerint közölhette volna normálisabban is. Jah, és nem akar ráakaszkodni sem. Szent a béke. A hangulatot feldobandó, Ádi megmutatja az új gépét, amit Izabellától kapott, meg egy új melót is egy utazási irodánál.

Miki még Juli kivágásán csámcsog, András meg készségesen beszámol a részletekről. Jön Nóra meg Attila is, persze az ügyvédnő az újszerkóban feszít. Nóri el, Attis meg mondja volt szeretőjének, hogy nem volt jó ez a ruhás dolog, mert azóta a nője azzal nyüstöli, hogy vegye vissza. Engedett is neki.

bk_6134_5.jpg

Nevetve jön be a boltba a két üzlettárs. Már nem is nevetnek, Laci Teoért kiállt. Jön Teo, ruhát szorít a fejéhez, és elmeséli, hogy egy srác fizetés nélkül akart lelépni, és ellökte. Novák kételkedik a történetben, talán nem véletlenül?

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása