Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 2x13 - It's Human Nature

2012. május 13. 11:01 - kardigan

Múlt héten megnéztük, mennyire vicces és izgalmas egy blindside, Kat mégsem röhögött nagyon, amikor sétált kifelé. Tarzannak van egy Terve, ez biztos remek lesz, főleg, hogy nem oszthatja meg még a kamerával se, gondolom aggódik, hogy egy huncut kis operatőr Kim fülébe susogja. Inkább ő beszél Kimmel, hogy vigye Christinát és Aliciát a final3-be, ő lesz a negyedik, és majd meggyőzi a juryt. Majd megjelenik Alicia, akinek pontosan ugyanezt elmondja, ez biztos tök jól fog elsülni... (Amúgy nem teljes hülyeség, amit beszél, Eliza (9. és 16. évad) blogjában olvastam, hogy persze tök tilos kampányolni elvileg, gyakorlatilag meg mindenki ezt csinálja folyamatosan - és ettől elkezdtem sajnálni, hogy ezeket nem látjuk.)

Megint kijött a költői véna a vágószobában, Chelsea arról beszél, hogy az exManono (Christina, Alicia és Tarzan) tutira azt hiszi, hogy Kim velük van, de ő tudja, hogy igazából vele, közben vészjósló zene, és a vágóképen gusztustalan hangyák támadnak meg egy gusztustalan skorpiót. Christinát próbálja átcsábítani az ő oldalukra, és megígéri, hogy őt viszi a rewardra, ha nyer - hm, mintha már láttunk volna hasonlót, és annak is milyen jó vége lett. Christina nyilván azonnal közli a többiekkel, nem emlékszem, hogy az elmúlt 12 részben bármit képes volt-e magában tartani (vagy bárki a csajok közül, ha már itt tartunk). Kim kurvára nem örül, ezzel ugyanis Chelsea lebuktathatta, hogy igazából mindkét oldal azt hiszi, hogy velük van. Szóval gyorsan el is meséli Chelsea-nek, hogy Christina elpofázta a dolgot, és próbálja meggyőzni arról, hogy hárman vannak három ellen továbbra is.

A producerek ájulást és/vagy hányást szeretnének, a challenge-en köralakú lemezeket kell lecsavarozni egy rúdról úgy, hogy körülötte rohangálnak, aztán lesz belőle puzzle. A nyeremény elég állat, jacht, zuhany, tisztaruha, kajálás, ottalvás. Eleinte kibaszottvicces, ahogy szédülten cikkcakkban szaladnak a következő állomáshoz, a végén már inkább sajnálom őket, nem lehet egy sétagalopp ez a negyven fokban, addigra már nem is bírnak futni. Izginek mondjuk nem izgi, Chelsea nyer. Nagyon felbasz, amikor embereket választ, mert azt találja mondani, hogy most is fair lesz, ahogyan játszott, nem bírom ezeket a szólamokat. De aztán jól indít, Sabrinát választja, aki nagyon rég volt rewardon, de másodiknak aztán csak beficcen Kim is, mi sem igazságosabb, mint azt vinni, akinek ez lesz zsinórban a harmadik, van az a mondás a víz prédikálásáról. Kimet viszont egyre jobban bírom, nagyon menő, hogy nem baszott fel senkit a bentiek közül, és egyre jobban aggódom, hogy a kiesetteket viszont mind, nagyon nyűgös leszek, ha nem nyer.

Persze a táborban mindenki kibaszott ideges, mégis hogy lenne fair, hogy Chelsea Kimet vitte. Ráadául még azt is mondta, hogy ő azért fog igazságosan választani, mert Kat mennyire megszopta a saját döntése miatt, ezek után Kimet választani, hát bazmeg. Gyakorlatilag ugyanaz történik, mint múlt héten, Chelsea-t akarják kidobni, és Kimet meg kell győzni, különben döntetlen. Tarzan végül felfedi a hatalmas tervet, ami rettenetesen nem bonyolult, azt mondja, hogy ki kell baszni Kimet, ha Chelsea nyer immunityt és fordítva - én egész komolyan nem értem, ez a két csajnak nem jutott eszébe magától? Azt is megemlíti, hogy ő biztonságosabb ellenfél a final3-ben, és ez is bazmeg csodálatos új ötlet, gondolkodnak ezek a ludak valaha?

Tarzannál kicsit elmentek otthonról a következő reggelre, a 7Upos ládában mossa a haját, és duzzogva rizst csinál a kendőjében vagy az alsógatyájában, ez nem világos, miközben arról értekezik, hogy felkészül rá, hogy a férfinem szégyeneként veszítsen nők ellen. Alicia valamiért még mindig Kimmel beszélget, és elmondja neki Tarzan tervét, ami nekem csak azért kibaszott fura, mert már ki is mondta a szájával, hogy Kim ellen nem tudna nyerni, mi ez a baszomnagy bizalom. Kurvára próbálok nem részrehajlani, de Kim már megint nagyon okos, és meggyőzi Aliciát, hogy nem ő irányítja Tarzant, hanem fordítva, és mindkettejüket átbassza épp a palánkon - ráadásul még csak nem is hazudik, csak elmeséli, hogy Tarzan megígérte mindkettőjüknek, hogy lobbizik értük a juryben.

Végül Alicia halál elégedett, hogy Ő Egyedül rájött, hogy Tarzan mekkora spíler, mert hát mindenki milyen hülyének nézte volna, ha nem. Szerencsére ő itt a social game királynője, nagyon nehéz nem azon vihognom, hogy Alicia milyen jól megúszta, hogy hülyének nézzük. Ezennel visszavonom az előbbi megállapítást, kicsit se fura, hogy bízik Kimben, egyszerűen csak nagyon okosnak hiszi magát. Ha Chelsea nem nyer immunityt, ő megy, ha igen, akkor Tarzan, aztán még néhányszor elismétli, hogy neki van itt a legnagyobb hatalma. Most mondanám, hogy hübrisz de múlt héten is hiába mondtam, Aliciára más szabályok érvényesek. Mattnek meg Mike-nak ugyan akkor vágták be ezt a szövegét, amikor kiestek, de Aliciának valószínűleg nincs olyan interjúja, ahol nem mond valami ilyen szépet.

Az immunityn fél kézzel először kampókkal kell összeszedni egy zsáknyi puzzledarabot, aztán kirakni. A puzzlet a 22. évadból lopták, és legalább nem ugyanolyan, mint az összes szokott lenni, egy lógó halcsontvázra kell rárakni a vízszintes csontokat, és ha már sok van, könnyen kilöki az ember az előzőt. Maga a játék megint nem izgi, úgyhogy inkább elmesélem, hogy Alicia neve egy tökéletes rejtély, az egy dolog, hogy a játékosok közül van, aki szerint aliszia és van, aki szerint alisa, de Jeff is összevissza beszél, az előbb azt mondta, hogy alisia. A háromnevű nyer végül, éppenhogy veri Kimet, aki igazából nem frusztrálja magát közben sem, és végig röhögött, amikor negyedszerre kellett már csak egy utolsó darabot betenni, aztán kiesett mégegy.

Tarzannál egészen elmentek otthonról, teljesen ki van akadva, hogy nem nyert, és ennek kapcsán gyorsan lekurvázza Aliciát, aki leszarja mondjuk, jókat röhög Tarzanon, és még nyilatkozik párat önnön hatalmáról, de mostanra már nem is vicces igazán, kiégtem. Chelsea be van szarva, Kim próbálja nyugtatni, hogy szerinte sikerült Tarzan felé billentenie a mérleget. Azt is mondja, hogy kicsit ő is aggódik, hogy őt is átbasszák, és rá fognak szavazni, szerintem ez kamu. Chelsea elkéri az idolt, nem nagy meggyőződéssel, de nyilván muszáj az ilyet megpróbálni. Kim nem adja, mert tök biztos benne, hogy Tarzant akarják kiejteni, Chelsea arcára meg az van írva, hogy kurva könnyen hazárdírozol, ha nem rólad van szó, ami igaz, de szereztél volna idolt magadnak. Kim el is mondja a kamerába, hogy azért nem akarja kijátszani az idolt most, mert ha megtartja magának, akkor tutira a final4ba kerül, és ennyit Chelsea nem ér neki, és hát lássuk be, tök igaza van. (Akkor lehet utoljára felhasználni az idolt, amikor 5-en vannak, döntőbe nem lehet vele kerülni.)

A lányok nagyon cukik, ahogy cserélgetik a ruhákat, Kimen Sabrina pólója van, Sabrinán meg fogalmam sincs, kié. Nyilván ezt irigyelte meg Tarzan, amikor a tribal tiszteletére felvette Kat rózsaszín topját és a fejére húzta a pöttyös bikinialsóját - utóbbit sajnos leveszi végül, pedig akkor menőbb lett volna, mint Special Agent Phillip Sheppard a tollal a fejin. (Mondjuk annak a tollnak remek története van, na majd ha jön az AXNre a 22. évad.)

Kat határozottan ribancnak öltözött, valamiért a lányok mindig szarul néznek ki a juryben. Az arckifejezést is ehhez igazította, végig csúnyán néz, hülye picsák kiszavaztatok, Troyzan is csúnyán néz, nagyon-nagyon idegesítenek a duzzogó játékosok, én azokat bírom, akik ilyenkor már csak élvezik a show-t. Tarzan a juryn a következőket mondja: segítettem kiszavazni az összes csávót eddig, mindig pont a megfelelő játékosok estek ki, és különbenis tök gazdag vagyok, nem is gáz, ha nem nyerek. Valamint szóbakerülnek Kat ruhadarabjai, aki ettől elbőgi magát, jézus ereje. És még mindig fogalma sincs semmiről, Chelsea első (és egyetlen) szavazatánál már búcsúzkodik.

Szerintem ez az a pillanat, amikor úgy kell dönteni, hogy Tarzan marad, kizárt, hogy kapna szavazatot csak azért, mert pasi, és azt se hiszem, hogy valami remek szpíccsel elő tudna állni a végén. De nem, a lányok mégiscsak ő dobják ki, mert a nők hülyék, én meg imádkozom egy kicsit valami fordulatért a végére.

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása