Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x38

2012. május 09. 06:00 - sixx

Nem sok történet tegnap az intézményesített csöcsvillantáson no meg a Naomi-Naiva saga újabb hisztis fejezetén kívül, ma abból a szempontból tuti jobb dolgunk lesz, hogy lehet találgatni: nyakig vagy csak derékig lett hugyos Broki, az ember, aki szereti az alkoholt, de nem nagyon bírja. Ide lehet kérdőjelet kellene tenni, de mindegy. T69.2 az erre a hétre rendelt vasalt háréval, talpig Vasasban nyit, megint két luvnya jön, Hiper ki fog térni a hitéből, de ez nem baj, sőt. Ami a legszebb az egészben, annyi mellélövés után most mindkét újcsajnak titkos küldetése van, nahát, vajon most fognak-e gyanakodni az agyhalottak? És persze a titkok kifürkészése lesz a feladat, mi más, itt mindennek oka van, kérem szépen, nem a szerkesztők akarják zsarolni a játékosokat a borítékokba rejtett infókkal.

A reggel HülyeRoli egy laza faszvakarással kezdi, Naiva meg nyíg, mert neki ez a természetes állapota, most éppen az ágyból sem akar kikelni, Nem tudom, benne van-e a szerződésükben, hogy kötelező-e a mozgás, talán csak a levelekhez kell lemenni, oszt kalap, utána mehet a szundi megint. HülyeRoli folyamatosan a farkát vakargatja a takaró alatt, miközben Naiva hason fekve társalog vele, ez nekem kicsit meredek. Bettina és Féliker a nappaliban ülnek, a csaj feje a srác ölében/mellkasán, egy apró biccentésre a bránertől, de hiába, mert Féliker folyamatosan Csírára gondol, akit a jóindulatú szerkesztők nem színesben, hanem fekete-fehérben vetítenek mögé. Féliker már bánja, hogy a terhes hattyú helyett Bettinát tartotta bent. Féliker feje zöld, mint kiderül, ennyire nem hiányozhat Csíra, baszki.

HülyeRoli és Naiva beszélget az ágyban, immáron ruhában, Naomi erős egyéniség, ez a téma, illetve a párok összetétele a végjátékban. HülyeRoli elveszettnek érzi magát és nincs neki stratégiája. Naiva attól tart, Broki komolyan veszi az adott szót és viszonozza Naominak azt a szívességét, amivel megmentette a seggét, azaz ha Naiva és Naomi is mögé áll be, akkor kihajítja a kúrópartnert. Naiva a kamerába azt mondja, nem nagyon van közös téma HülyeRolival, de ha lenne, akkor sem lenne kíváncsi rá, bár az őszintesége imponáló. Zabálnak, ezt is régen láttuk, mondjuk pont olyan izgalmas, mint eddig volt, kivéve ÚjPéter beszólását arról, hogy a két takarítónő tulajdonképpen Rita és Zuzsi, a pultos Elias meg Lajos, és most beköltöznek. Mindenki röhög. Broki leszarja, milyen nemű a beköltöző, a többiek forgatják magukat és unatkoznak, Naominál ez üveghangú sikolyban merül ki, ÚjPéter csak azért nem veri agyon, mert volt gyerekszobája.

A beszélgetés egy fokkal feszültebb azért, mint kellene, Naiva és Naomi folyamatosan szurkálják egymást. Naiva pedig próbál jó kapcsolatban lenni Naomival, mert ez fontos neki, az nem világos, hogy önzetlenségből vagy azért, mert fél, hogy kibasszák a hotelből. Mondjuk ezért nem nagyon kell aggódnia, a szerkesztők láthatóan imádják a Brokival alkotott párosukat. Már mindenki csak arra vár, mikor jönnek be az újak, Andor elárvultan ücsörög a mödansziéban, HülyeRoli gyúr, Broki meg lábtengózik valakivel. Naiva a szobában faggatja Naomit, hogy miért szurkálja folyamatosan, a pozsonyi rúdtáncos csípőből hárít, már nem is emlékszik arra, amit mondott. Valami hülyeséget, mondja. Naiva rákérdez, hogy ezt direkt csinálja-e, hát persze, mert húzom az agyadat, mondja Naomi, majd a kamerába vastagon kihúzott szemmel azt mondja, megérti, hogy Naiva féltékeny, de ez nem hatja meg. Szemét szuka, vág hozzá egy párnát Naiva a másikhoz az ágyon fekve, hol van Kovi, amikor igazán szükség lenne rá? Megharapom a másik combodat is, fenyeget Naiva, mi az isten, én az elsőről is lemaradtam.

Na, jön az első beköltöző, Bogi, aki nagyobb darab, mint Andor, a háta akkora mint egy Zil-plató, a csajos dolgokat nem szereti, viszont valaki alaposan összefirkálta a testét ad hoc jelleggel. Nem akar tipptopp lenni, és nincsenek rajta műdolgok. Az igazságtalanság felbassza, de bárkit képes lenne átverni a cél érdekében, márpedig itt a cél kézzelfogható, 25 millió forint. A másik beköltöző Szöcske, a Éden műcsöcsbajnokság második helyezettje, az arca kísértetiesen emlékeztet megboldogult Denáséra, neki is csak úgy felhajigálták az alkatrészeket a fejire. Neki nincs tetoválása, ha a szemöldökét és ajakkontúrt nem számítjuk, ha jól látom, van még olyan kerülete a fővárosnak, ahol a kilencvenes években oly népszerű épp most szoptam szájfestés divatosnak számít. Nem viseli el, ha valami nem úgy van, ahogy ő elképzeli, bulis, extrovertált típus, de ez asszem minden ilyen műsorba jelentkezőről elmondható simán. Na, ők ketten gyönnek, a titkos küldetés pedig a borítékba tett titkok közül egyet megtudni, erre van két nap, pofázni róla nem lehet.

A bejövetel ceremóniamentes, hol van már a friss húsokat lelkesen köszöntő fogadóbizottság, mi? Elég gyorsan kiderül, hogy Andor és Szöcske ismerik egymást, de nem tudni honnan. Hiper és Bogi is rádöbben, hogy egy buliban találkoztak, a kulcsszó Boston, ami most nem tudom, hogy a város-e vagy egy kocsma, vagy ez csak kulcsszó egy szvingerpartira, amiben összegabalyodtak, mindenesetre ez így elég unfair, mármint ha Andor és Szöcske nem ismerik egymást, csak mondjuk a gépen találkoztak idefelé jövet, Bogi viszont Hiper titkáért fórral indul. Hiper úgy tesz, mint aki annyira, de annnnyira örül Boginak, mint proverbiális majom a farkának. Gyertek hotelt nézegetni, mondja, és indul is. Andor kicsit kibukik, hogy kettesével jönnek a nők a hotelbe, van ez így. ÚjPéter szerint két fiú még jön később. Naiva szerint Bogiéknak is van feladata, és máris ráparázik, hogy Brokinak melyik jön majd be.

A nappaliban Szöcske a téma, jól láttam, hogy nagy a csöcse, kérdi bizonytalanul, Broki, az, de mű, válaszol ÚjPéter. És te, Féliker? Műcsöcs bejön? Nem, én a természetes nagyot szeretem, meg a kicsit. ÚjPéternek konkrétan Bettina meggymagjai fekszenek, papucs meg vagy kicsit, vagy műanyagot favorizál. HülyeRolinak a kis formás mellek tetszenek. Brokinak Szöcske nyilván jobban tetszik, mint Bogi, mondja. Andor szerint az, hogy Bogit Hipert azonnal elvitte magával, az gáz, és ő már nem is akar vele beszélni sose, mert megpocsíkolták. Ezt látjuk is, mármint a pocsíkolást, mert Hiper elviszi egy körre, beszélni. A szokásos stílusban megy a fejtágítás a mödanszié mellett, ahol Hiper úgy adja elő, mintha ő lenne a helyi Óz. Bogi nem kezdőt akar robbantani, ugyan már, mondja, ki a leggyengébb? Bettit és Andor említi Hiper, és a kamerába megjegyzi, hogy talán ez lesz az a ceremónia, amin nincs félnivalója. Mert egy nő, akivel egyszer bebaszott, az majd tekintettel lesz rá. Csak akkor leszel biztonságban, ha védett leszel, figyelmeztet Hiper, Bogiban a szar is vigyázzban áll.

Andor pont azt csinálja Szöcskével, amit Hiper Bogival, sőt, még a segítségét is felajánlja a feladathoz, ha van, persze csak emberbarátságból, nem érdekből, ugyan már. Hiperrel meg Naivával vigyázz, mert gusztustalan színészek. Szöcske a kamerába máris megemlíti, hogy ő akkor most Andor titkára ficcen rá, oszt majd látjuk. Löeveeeeél, ÚjPéter olvas, kedves lányok, Bogi és Szöcske védettséget adhat az egyik lánynak, de hogy mikor és hogyan, azt most nem mondjuk el, mert látnia akarjuk, ahogy főttök a saját levetekben. Hiper erre megkérdi, hogy a fiúknak vagy a lányoknak, Andor meg rátesz egy lapáttal, egyet egyet adhatnak, vagy egyet ketten? ÚjPéter sóhajt egyet és lassabban, tagoltabban felolvassa a levelet. Nehéz mesterség ez a reality-szereplőség, na. Szóval akkor egy védettséget kaphat egy lány és ketten adják.

Naomi, Naiva és HülyeRoli arra tippel, hogy Bogi miatt Hiper kap védettséget, ettől lefőnek, mint a kávé, de Naiva megnyugtatja Naomit, hogy nyugi, Hiper nem akar veled kibaszni. Naominak nem áll össze, hogy miért adnak az újak védettséget és nem kapnak, mert ez az Éden hotel, ahol bármi megtörténhet, mondja a mikrofonként maga elé tartott hajszárítóba komoly arccal. Hiper Andorral bandázik, ha Andor kapja a védettséget, nem bassza ki Hipert, de közben attól tart hogy Hiper meg őt tenné ki, fordított esetben. Őrület! Az a terv, hogy rádumálják Bogiékat, hogy Hipernek adják a védettséget és cserébe bent tartják mindkét újat. Ahhoz képest, hogy Andor nem bízik Hiperben, simán belemegy az alkuba, de NEM IS, ez csak álca, HAZUDOTT, baszki, ezt a meglepetést, ilyen még nem volt ebben a játékban. A szarkavarásból mára nekem ezzel elegem van, de Hiper utolsó megjegyzését még azért leírom: Bettinát és Naivát kell kibaszni innen, mert gyenge párjuk van.

Jézusom, még csak az epizód felénél tartunk, én ezt a szenvedést nem bírom idegekkel. Bogi megbízik Hiperben, mert nem tehet mást. Andor Szöcskének azt mondja a mödanszié mellett, hogy az lenne a legjobb, ha Bettina kapná a védettséget, mert akkor egy régi játékos esne ki, és ez a végső cél. Ja, és Hiperbe bele ne menj, mert akkor itt nagy baj lesz. Szöcske régi játékosnak nem ad védettséget. Hiper megfogalmazza az én kívánságomat is, bárcsak már túl lennénk ezen a két napon. És akkor, mi lenne itt! Szétnyomnánk, mondja Boginak, megcsináljuk a sót, baszod. Hiper őszintén érdeklődik Bogi iránt, tiszték a szándékok, nemcsak egy numera lenne. Naiva most Andorral dumál, szomorú kutyafej, mondja Andor, nem bízom Naivában, mert hazudik. Naiva közösen okoskodna, igaza van, négy agysejt több, mint kettő.

Bogi megindítja a titokszerző offenzívát, és Hipernek azt hazudja, hogy neki volt egy olyan feladata beköltözés előtt, hogy egy titkot írjon le, a többieknek is volt ilyen vajon? Nem csinálunk bizalomtesztet? És Hiper, aki akkora májernek képzeli magét ebben a játékban, simán elmondja a titkát, azt, hogy Alexandrát két napon át beszélte rá arra, hogy ne Naivát ejtse ki. Bogi szerint Hiper annyira gyorsan elpofázta a dolgot, hogy eszébe sem jutott, hogy netán hazudik. Andor Bettinával beszélget, benned mennyire lehet bízni? Eléggé. Na, akkor tessék: Hiper ki akar ejteni. Azt a büdös kurvát, olvasható len Bettina fejiről, megölöm bazdmeg. Andor szól neki, hogy pofa súlyba, nem mondhatod el senkinek. Bettina csalódott Hiperben, amit Andor nem nagyon ért, miért, eddig nem láttad, milyen gyökér? Bettina erre természetesen mindent elmond Félikernek, aki megöleli, a háttérben egy csomag vatta figyel csendben. Féliker megígéri neki, hogy mindent megtesz azért, hogy a szerelmes Bettina maradhasson.

Este ivás van, mi más, Hiper és Féliker táncol, közben a faszi megkérdi, miért akarja Hiper kibaszni Bettinát. Éééén? ÉÉÉÉÉN???? Na, gyere csak, kis barátom, és mondd el, mi van. Honnan tudtad meg? Kitől? nem mindegy? NEM! Hiper, bazdmeg, te itt a hátam mögött akarod kirakni a páromat és még neked áll feljebb? Hiper klasszikus ellentámadásba megy át, hülye vagy Féliker, Bettina kapja a védettséget, én már tudom. Honnan? Mert én mindent tudok, onnan. Mint a vízfolyás, bazdmeg, úgy hazudik, Féliker persze lebuktatja Bettinát, ő mondta, hogy ki akarod ejteni. Hiper erre megismétli a védettséges kamut, amit viszont Féliker nem vesz be, inkább feláll, és villant egy kőműves dekoltázst, köszi. Hiper nem hagyja elmenni, és odaparancsolja Bettinát is, oda ülj le, mutat egy székre, arra, amit úgy lendületből rúgtam volna rá ebben a pillanatban. Te honnan veszed, hogy ki akarlak rakni? Sehonnan. Gondolom. Logikus. Hát nem az! Mert te nem tudod! Azt, hogy én mit csinálok! Itt! És bazdmeg a beszélgetés végén még Bettina érzi magát szarul, mert Hiper lehengerlő stílusával szemben nem tud mit tenni, sőt, mg azt is elhiteti a gerlepárral, hogy ő van a legnagyobb veszélyben. Nagy spíler, na.

Szöcske és Andor HülyeRolit hallgatja, aki a régiek brutális összetartó erejéről beszél. Szöcske csak hallgat, HülyeRoli meg elkezd keseregni, hogy miért nem tartotta bent Dávidot. A titokra terelődik a szó, HülyeRoli szerint az övé annyira súlyos, hogy simán kibasszák a hotelből, ha kiderül. Ééééés elmondja az egészet. Szöcskének. Bravó, 48 óra helyett 6 óra sem kellet ahhoz, hogy az újak teljesítsék a küldetést. Broki kezdi a rendes esti piálást, a szerkesztők zenés montázsban mutogatják, mit és mennyit vedel, hát termel rendesen, főleg sört, tequilát és vodkát. A végén EliasLajos már nincs a hotelben, biztos menni kell valami szomszédos kartell ellen hadakozni, vagy mittudomén, Lucho Libre birkózó civilben. Brokoit ez sem lassítja le, HülyeRolit befogja mixernek, aki decivel tölti neki a vodkát, ennek nem lesz jó vége ugye. Lassan mennek lefeküdni, de nem mindenki persze, Féliker, Broki és HülyeRoli marad, hogy a V' Moto Rock Jégszív című nótáját elénekelhessék.

A gajdolás közben Broki már alig áll a lábán,de annyira nincs bebaszva, hogy ne tagadja le a baszást, amit Naivával abszolvált. Kaktuszt nyalogat a másik két agysebésszel, majd megyek hugyozni felkiáltással megindul a bokrok felé, most jön a dráma, baszki. Előkapja a csudafaszt, majd meginog, tesz egy lépést balra, megbotlik és fejjel leesik a nappali szintjéről, bele a széthugyozott bokorba, közben kényszeresen szorongatja a farkát. Ezt akkor egy animgiffel illusztrálnám is, tessék:

HülyeRoli és Féliker azonnal rohan, de részeg emberre vigyáz az isten és Broki pár karcolással megússza. HülyeRoli talpra rángatja, jól vagy? Jaulhátja. Úgy döntenek, az lesz a legjobb, ha beviszik a szobába Naomi mellé. A hazamenet nem egyszerű persze, Broki kileng, mint egy inga, majd a lépcsőn lefelé olyan lendülettel indul meg, hogy meg sem tudják fogni és beleesik a rózsabokorba és közben röhög.

Kiszedik innen is, és betaszigálják az ajtón, szívjon mostantól Naomi is felkiáltással. A csaj megnézi a fejét, mert vérzik kicsit, sőt, a háta is, de ez Brokit nem zavarja, és lendületből lesmárolja Naomit, amihez csak gratulálni tudok, és igen, szarkazmust tetszik kihallani a a bitekből.

 

Címkék: éden hotel
1061 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müszélia 2012.05.08. 18:38:14

azon töpreng, mikor rúghat be újra, és mikor eshet még magasabbról a virágok közé.

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2012.05.08. 18:39:44

kapott egy löeveeeelet, hogy Naiva terhes...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 18:44:16

@Müszélia: v mikor fog, egyáltalán fog-e valaha kijózanodni?:)

@ga-ap: ezt már elspoilerezték volna a közönségtalálkozókon:)

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 18:46:23

Amúgy Broki lehet nem is a piától taknyolt be a susnyásba, hanem annyira megszokta az ülve pisilést, hogy állva elveszítette az egyensúlyát. Ki tudja..

kemény keleti kommentelő 2012.05.08. 18:48:18

Ilyen Broki, amikor felveszi a gondolkodó pózt? Akkor muszáj tippelni. Épp hazagondol Anyák napja alkalmából.

sogeking 2012.05.08. 18:49:14

a kérdés egyszerű, Edina itt a jobb alsó sarokban térdel, csak a fejére húzott egy párnát, hogy otthon nehogy meglássák

ga-ap · http://soundcloud.com/gaap/classic-breaks-vol1 2012.05.08. 18:50:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: bocs, én csak itt a hogyvolton követem ezt a remeket (nagyságrendekkel élvezhetőbb, mint a tévében). milyen találkozó, hát nem élő a só? :D

vécés jóska 2012.05.08. 18:51:15

Szerintem másnapos és szarul van és koncentrál, hogy ne hányjon. Bár ő már lehet, hogy nem is szokott másnapos lenni, mert megfigyeltem, hogy nyáron, ha szinte minden nap berúgok, akkor egy idő után nem is vagyok másnapos, szóval szerintem már ő sem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 18:53:50

@ga-ap: pl a múlt heti, ezen a héten volt Pécsett és nem tűnt terhesnek a kisasszony:D

Nem élő, szavaznod sem kell:P:P:P

@vécés jóska: köszönjük, ezt is megtudtuk:)

@sogeking: mármint az anyukája:)

sogeking 2012.05.08. 18:55:44

@Cathcart_ezredes: nem hát, bánatos kutya titokban rárakott egy erényövet, nehogy Noémi rámásszon, és az öv súlya kibillentette az egyensúlyából

Hurri Kán 2012.05.08. 19:11:38

A fénykép hátszélben készült.

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 19:11:54

@sogeking: @Cathcart_ezredes: Mindkét megoldás lehetséges.
Én azon gondolkodom, hogy mire repülni kezdett, befejezte-e a műveletet vagy sem?

hóódejóó 2012.05.08. 19:21:14

szerintem azt memorizálja: - A hotelban nem dugok több nővel!

lemonkeyface (törölt) 2012.05.08. 19:22:57

a Noémivel történt smárt elemzi

ő-szinte 2012.05.08. 19:26:55

O mar nem gondol semmire;-DDD ilyen egy eses utani nap... :-DDDDDD

LoveMy 2012.05.08. 19:29:17

HV. 37.
@vécés jóska:
szerintem az az undorító, hogy annak tudatában csókolózik RFSZK a leszedált Mátéval, hogy Edina érzéseivel tisztában van. Másrészt egyik régebbi adásban Máté leszopógépezte RFSZK-t, aki erre azt válaszolta, hogy csak azzal teszi ezt, aki iránt érez valamit. És honnan tudod, hogy hány farkat fogott a szlovák? Amilyen ribancos táncot levág minden két és fél lábú hímneműnek, abból sok mindent elárul!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 19:31:59

Nem mintha Edinka büszke lehetne a 20 pasira 23 évesen

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 19:33:49

@LoveMy: Csak pici, de jó csók volt Noé szerint, aki azután Edinára hivatkozva nem is akar többet.

LoveMy 2012.05.08. 19:38:03

@Pácsó Ármándó:
nem ez volt a hsz-m lényege:
hanem hogy vécés jóska szerint undorítóbb Edina, mert szexelt Mátéval.
Szerintem meg RFSZK undorítóbb, mert tudta hogy Edina mit érez és ennek tudatában csókolózott, és mindannak ellenére hogy jóban van két lány!

sogeking 2012.05.08. 19:40:54

@LoveMy: ezt tényleg nem értem :)
Edina kavar Mátéval, ezért Máté nem csókolózhat Noémivel

viszont Edina őrizheti a tenyerében Máté nedveit, holott Máté az itthoni csaját szereti, és ezt el is mondta Edinának?

vécés jóska 2012.05.08. 19:43:05

@LoveMy: Nem azt mondtam, hogy undorítóbb, hanem hogy nagyobb ribanc Edinka, mint FSzK, bár kétségkívül mindkettő az. Szerintem fordított esetben Edinka lefeküdt volna Matcsival, ha az előtte Noival kavart volna. Hiszen ne felejtsük Edinka azután is beadta a derekát kedvesének, mikor megtudta, hogy annak kint komoly barátnője van.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 19:44:49

@sogeking: teljesen egyetértek MOST veled!

Mind a 3 brutál:P Noémi semmivel sem rosszabb, mint Edina.

genevieve 2012.05.08. 19:45:28

@sogeking: mikor edina elkezdett kavarni mátéval nem tudta, hogy annak barátnője van, és ott bent ők egy pár lettek, amit noémi viszont tud, és azt is, hogy edina tökre bele van zúgva mátéba, ez még akkor is gázos ha nem lenne edina elvileg a bartánője bent...

bár, van akit nem érdekelnek ilyen erkölcsi kérdések és rámászik boldog-boldogtalanra.....

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 19:46:57

@LoveMy: Edina egyáltalán nem undorító azért mert szexelt. Legfeljebb meggondolatlan, hogy nem törődik a következményekkel. De egy csóktól még Noé sem lesz undorító. Legfeljebb magára gondolt akkor.
Edina szerint Anikó és Noémi az ő két barátnője bent. Sajnos nem esik le neki, hogy ebben a játékban az egymás átvágása nem meglepő fordulat és nem kellene mindent elhinni amit a vetélytársai mutatnak feléje.

sogeking 2012.05.08. 19:54:45

@genevieve: az igaz, hogy akkor még nem tudta, viszont Máté többször is mondta, hogy ő nem szerelmes Edinába

amikor kiderült Máté itthoni nője, Edinát az sem zavarta

ami Noémit illeti - Mátét tudtommal (de ezt majd az Edina fanklub megmondja) senki sem kényszerítette, hogy megcsókolja, csak Edina bugyuta ahhoz hogy Mátét számonkérje, és inkább Noémit támadja
(plusz a hotelba nem barátkozni mentek:)

LoveMy 2012.05.08. 19:54:51

@sogeking:
így van, nem csókolózhat!

ez viszont a Máté sara, majd kint elrendezi ahogy akarja.

vagy jobban tetszene ha RFSZK futkozna a srác nedveivel?

ő-szinte 2012.05.08. 19:57:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: de azt én nem is mondtam;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vécés jóska 2012.05.08. 19:58:39

Noémit akkor lehetne egy lapon emlegetni Edinkával, ha lefeküdt volna Matcsival, de nem tette. Volt annyi esze, bár buta, mint a föld, hogy ne tegye. Ellentétben Edinkával, aki még akkor is lefeküdt Matcsival, mikor az elmondta neki, hogy kint van barátnője.

genevieve 2012.05.08. 19:59:45

@sogeking: azért mert nem szerelmes még lehetnek egy pár, egy kapcsolatban nem csak a szerelem lehet az egyetlen érzelem...

és itt most nem máté volt a kérdés...őt inkább nem is kommentálnám:-)

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 19:59:50

@sogeking: "viszont Máté többször is mondta, hogy ő nem szerelmes Edinába" Asszem ezt a riportokba mondta el, Edinának nem hangoztatta, ha jól emlékszem :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 20:00:23

@sogeking: mi a szösz, megint egyetértek veled:D

@ő-szinte: a már szóból asszociáltam arra, de örülök, h te nem is mondtad:D

LoveMy 2012.05.08. 20:02:13

@vécés jóska:
nem adta be a derekát Edina!

@sogeking:
miért ne kérhetné számon?
Egyébként meg Edina nem is kérte számon,
mert lehet hogy RFSZK kussol róla, a leszedált Máté meg szerintem azt hiszi hogy most került ide, annyira nem emlékszik semmire sem!
De majd kiderül...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 20:02:32

@vallatas: köszönöm, neked is a csuklyád:P

@vécés jóska: még lefeküdhetnek egymással:D, amúgy egyetértek.

@Pácsó Ármándó: pedig neki is mondta, egyértelmű utalások is voltak rá, emlékeim szerint:D

sogeking 2012.05.08. 20:03:34

@genevieve: akkor mi a kérdés? :)

@LoveMy: Noémi saját maga alatt ásta a gödröt (vagy mit), hogy kiejtette Dávidot, de ez már az ő baja :D

Lacka929 2012.05.08. 20:03:47

Ha reggeli a kép, akkor egyértelmű, mire gondol Máté: "Lankadj, lankadj! Már megint merev dákóval nem tudok pisálni."

LoveMy 2012.05.08. 20:05:45

@sogeking:
ez már engem nem zavar

sogeking 2012.05.08. 20:06:00

@LoveMy: persze, számonkérhetné, pont az lenne a normális, de nem teszi :)

vécés jóska 2012.05.08. 20:07:23

@LoveMy: De sajnos beadta, vagy akkor rossz műsort néztem. Miután bevallotta, hogy kint van barátnője, még dugtak jópárszor. Miután azt vallotta be, hogy kiutazott idősődő kedvese és őt szereti, na azután tényleg nem adta be a derekát. Csak a tenyerét adta oda az áldott jó teremtés, hogy abba ürítsen Matcsi.

sogeking 2012.05.08. 20:08:20

@vécés jóska: nem érted a lényeget, éppen fázott...

@genevieve: pedig válaszoltam volna :D:D

LoveMy 2012.05.08. 20:10:15

@vécés jóska:
de hogy is!
te tényleg nem jó műsort nézel!
az igaz, hogy voltak csókok meg kézimunka, de Edina nem akarta a szexet! Azt viszont nem állítom, hogy ha úja összekerülnének, megint nemet mondana Edina!

kerdesek05 2012.05.08. 20:11:52

indexen Matcsi új neve:

Mr. Kőművesdekoltázs

LoveMy 2012.05.08. 20:12:43

@vécés jóska:
ja hogy te az első "volt kint egy barátnőm" beszólásra gondoltál...
de azt is hozzátette Máté: "de valószínű, hogy most már nincsen!"

kerdesek05 2012.05.08. 20:13:04

@vécés jóska: honnan tudod ,hogy a következő 10 adásban nem feküdte le FSZK Brokival?:)

vécés jóska 2012.05.08. 20:14:31

@LoveMy: Igen azóta voltak csókok meg kézimunka, mióta 2 hete bevallotta, hogy kijött a nője. De kb. 1 hónapja vallotta be, hogy van kint barátnője és utána még vígan dugtak!! Vagy tényleg rossz műsort nézek? Nem így volt?

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 20:15:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A riportban biztos elhangzott, de hogy Edinának mondta volna többször? Nem erősködöm persze, de nekem ez nem rémlik.

@Λατζκα: Máté ne tudna? Még szaltó közben is! :-)

Nekem ezzel a titok-leírással kapcsolatban jutott eszembe, hogy ki az az unintelligens, aki valami olyan horderejű dolgot árul el magáról önként, ami lényegesen befolyásolná a helyzetét a hotelben??

vécés jóska 2012.05.08. 20:16:18

@kerdesek05: Nem tudom, de szerintem nem fognak lefeküdni. De lehet, hogy én is naív vagyok.

LoveMy 2012.05.08. 20:16:35

@vécés jóska:

LoveMy 2012.05.08. 20:12:43

LoveMy 2012.05.08. 20:17:57

@Pácsó Ármándó:
kíváncsi leszek, hogy mi volt ennek a célja, ebből mi lesz?

sogeking 2012.05.08. 20:18:30

@Pácsó Ármándó: mindenki, pont így válogatták őket :)

kerdesek05 2012.05.08. 20:19:36

@vécés jóska: lehet jó páros lennél Edinával:)

vécés jóska 2012.05.08. 20:20:11

@LoveMy: Jó akkor nehéz megítélni :) De én akkor sem feküdtem volna le, ha kiderül, hogy a társamnak, van kint barátnője. Utána meg nem vertem volna ki neki, mikor már gyakorlatilag bevallotta, hogy ő nem kell neki, csak a vénasszony.

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 20:22:02

@LoveMy: Biztos fel akarják ellenük használni, egyébként minek?

@sogeking: Anikóban én cseppet se lennék biztos. Ő olyat ír majd, amiben egy jelentéktelen dolgot említ meg titokként, azután azt hozza ki belőle, hogy ő milyen őszinte és jófej.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 20:22:09

Szerény véleményem szerint:

Nem fekszem le olyannal, akinek barátnője van. Ha megtörtént, mert nem tudtam róla, az egy dolog, de amennyiben később tudomásomra jut ez az információ, onnan kezdve nem csókolózom, nem elégítem ki szájjal, kézzel, vaginával, mindegy h a pasit, hanem magamba szállok, h mit ronthattam el, milyen jeleket nem vettem észre stb, vagy egyszerűen pofán vágom az illetőt, h egy hazug disznó, de semmiképpen sem verem ki neki, személyes véleményem szerint.

Másik esetben: összejön egyik lány egyik fiúval, dugnak, a lány beleszeret a fiúba, a fiú csak kihasználja, mivel van kint nője. 1, én tudok róla, h van, nem fekszem le vele, nem csókolózom vele, stb, 2, semmi, de semmi elszámolni valóm nincs a másik hoteles libával, hiába zúgott bele abba a parasztba, mert van egy barátnője, a felé van magyarázat kötelességem, esetleg. A legnagyobb hunyó viszont a pasi.

vécés jóska 2012.05.08. 20:22:36

@kerdesek05: Azt megnézném :) Ennyire még Tv-s lányt nem utáltam. Viszont mondták sokan, hogy Edinka Matyi nélkül jó játékos. Hát.. Se Melákkal, se Rolival nem úgy tűnik, hogy az lenne.

vallatas 2012.05.08. 20:23:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
szerintem Edinanak kell a sex, és csak erről van szó.
a többi meg csak rizsa!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 20:25:02

@vallatas: szerintem is:), csak akkor meg ne sajnáljam már:D

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 20:28:51

@vécés jóska: De, nekem feltűnt már, hogy Broki nélkül odafigyel a taktikára. Ennek egyik fő csapásiránya, hogy osztja folyamatosan Noét, hogy milyen hülye :-)
Melákkal mit kezdhetett volna? Befenyítette rögtön. Rolival meg 1 napja vannak együtt.

kerdesek05 2012.05.08. 20:31:30

@vécés jóska: Meláknak egy idősebb nő kellett akin a hülyeségei nem fognak.
Miután Edina szerelmes lett, már tökmindegy kivel van, neki ez a játék már nem a 25 milláról hanem az elcseszett társkereső műsorról szól.

LoveMy 2012.05.08. 20:32:58

@vécés jóska:
Mert a Melák agresszív vadkanoskodott, a Frankie pedig nem igazán kommunikál Edinával, hiába akarna a lány vele beszélgetni.

@vallatas:
szerintem meg nem!

kerdesek05 2012.05.08. 20:38:52

@LoveMy: Pít Gus Pike -Edina von Disney párost elnéztem volna..

LoveMy 2012.05.08. 20:41:50

@kerdesek05:
"minden megtörténhet"
;)

avusaskiv 2012.05.08. 20:42:40

Én RFSZK helyében semmilyen körülmények között semmit nem csináltam volna Matcsival ott a hotelben, egy dolog miatt és ez a dolog Edina. Mégpedig azért, mert ezt mindkettejük számára nagyon, de naggggyon megalázó, amellett, hogy morálisan erősen ingoványos is... Pfujj, smárolni egy bűzlőszájú csatakrészeggel, akibe szerelmes a hotelbéli kebelbarátnője, pfujj. Először kikéri magának a (most már tudjuk, hogy jogos) féltékenységet Edina részéről, utána pedig segget csinál a saját szájából. Azt pedig, hogy a fotózkodáson vajon miért viselkedett (megint) úgy, mint egy bárcás, már nem is merem végiggondolni.

Edina lefeküdt Matcsival, mert szereti. Szereti, nem kételkedik abban, amit mondd. Matcsi nagyon nem egyértelmű egy szerelmes ember számára és Edina mivel szerelmes, csak a jó oldalát akarja látni.

vécés jóska 2012.05.08. 20:43:38

@kerdesek05: Pít sem bírta volna elviselni, így is többször kibeszélte a háta mögött, ő mondta rá a szomikutyát is. Talán Levivel tudott volna kijönni Edinka és még vele szex is lett volna. Bár Levi szerintem még Baukó Éviben is meglátta volna az angyalt. Az az ember egy kincs, ha lány lennék Levivel jönnék össze. :)

beacska 2012.05.08. 20:44:26

teljesen felesleges ez a sok eszmefuttatás, de bocs....Noémi állítólag fülig szerelmes pasijába. Edina kb. le van tojva, utána a vízözön, de ha MÁSBA SZERELMES???

LoveMy 2012.05.08. 20:45:06

@avusaskiv:
+100 :)
Egyet értek! :)

Banyus83 2012.05.08. 20:46:13

@Pácsó Ármándó: Én is úgy emlékszem, hogy ezt Edinának nem nagyon hangoztatta...persze lehet állítani, hogy a viselkedése utalt rá, de hát ha szerelmes, mit vesz észre?

Banyus83 2012.05.08. 20:47:47

@avusaskiv: Jól beszéltél!!!!!! :-D

LoveMy 2012.05.08. 20:49:31

@vécés jóska:
most az egyszer beszélte ki Pít Edinát, de ugyanakkor Arnoldot is, meg még ki tudja még kit. Biztos klimaxol a Pít, azért nyihogott. Volt Edina párja LMZ, még sem volt közöttük semmi sem!

Banyus83 2012.05.08. 20:49:50

@vécés jóska: Ezzel egyet kell, hogy értsek!

Amúgy kezdem ezt a műsort a végére megutálni...komolyan :-) Már csak abban reménykedem, hogy az nyer, akire tippelek...

LoveMy 2012.05.08. 20:51:36

@Banyus83:
Van ebben igazság, mert valójában nekünk semmi jó nem származik a nyereményből....sajnos! :(

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 20:52:10

LoveMy: én azt gondolom, hogy elég kettős mércével méred Naomit, meg Naivát. Utóbbinak beszámítasz szerelmet, rossz családi hátteret, előző kapcsolatokat, stb, Naominak meg semmit. Neki is biztos voltak problémái, lehet a kurvoid tánc, pózolás pont önbizalomhiányból ered (mert pl. sejti hogy agyilag azért nincs nagyon túlbútorozva), vagy egészen más.

Ha szigorúan csak a tényeket nézzük, akkor Naiva annak tudatában, hogy Brokinak van kint csaja, dugott vele. Miután megtudta, hogy a kinti csajt szereti, azután ugyanúgy évődött vele, ment a csók, handjob.
Azért Edinából se csináljunk már szentet, vagy mártírt. Mindenki a saját életéért felel, és azt a szart amiben most Naiva tapicskol, csak magának kapirgálta össze. (persze ehhez kellett Broki is, de fentebb megírta Dorothy, hogy az ilyen esetben hogy néz ki egy normális női reakció.)

avusaskiv 2012.05.08. 20:52:44

@Banyus83: kinek szurkolsz? én lányok közül Edinának és remélem, hogy dobja a gömböt, bárki lesz a párja akkor, kivéve Leventét, esetleg Pítet, bár mióta Pít Andorral van, azóta őt se bírom.
Követem a zuramat, abbahagyom a nézést :-)

kerdesek05 2012.05.08. 20:55:34

@avusaskiv: honnan tudjátok, hogy Matcsi mielőtt letolta volna nyelvét FSZK torkán nem mosott volna fogat, meg ilyesmi?:)

Banyus83 2012.05.08. 20:55:35

@avusaskiv: Nem szeretném elárulni, hogy kit tippelek nyertesnek...van egy teóriám, aztán meglátjuk bejön-e...Szurkolni Edinának szurkolok...

vécés jóska 2012.05.08. 20:56:41

@Cathcart_ezredes: Jaja ez a nagy igazság :) Edinából szentet csinál egy csomó ember, mert ő szerelmes... Há beszarok, attól mert valaki szerelmes NEM kell így viselkednie, főleg hogy volt már 19 faszija előtte. Ha Máté lett volna az első csávója még megérteném. De FSZK sem jobb nála, de nem is rosszabb.

avusaskiv 2012.05.08. 20:56:51

@kerdesek05: hátööö, izéööö, sztem nincs fogkrém, ami kimossa azt a fajta részegséget, amikor belezuttyant a kaktuszokba :-)

kerdesek05 2012.05.08. 20:57:03

@LoveMy: ha Edina nem szerelmes akkor játszhatott is volna jól. De ezt sajnos már soha nem tudhatjuk meg.

avusaskiv 2012.05.08. 20:57:39

@vécés jóska: igazad van, egyik se egy matyóhímzés, de ki ezt tudja tolerálni, ki azt.
Számomra az Edina elfogadhatóbb, mint RFSZK.

kerdesek05 2012.05.08. 20:57:47

@Banyus83: ne tippelj, felesleges, nem erről szól!:)

LoveMy 2012.05.08. 20:58:51

@Cathcart_ezredes:
ebben tévedsz!
űén mindig csak az ÉHbeli dolgokat veszem figyelembe, sőt az is szemét dolog volt hogy Máté exét kivitték! Soha nem mentegettem Edinát az alkoholista apja miatt, hogy Hiénának milyen párkapcsolata volt, vagy hogy Pítnek meghalt az anyukája, vagy hogy RFSZK szlovák stb. Csak az a lényeg, hogy az ÉH-ben mit mutatnak magukból

Banyus83 2012.05.08. 20:59:09

@vécés jóska: Én pl. nem gondolom, hogy rosszabb lenne FSZK, mint Edina...egyáltalán...de mivel a kezdetektől Edinának drukkolok, egyértelmű, hogy őt veszem védelmembe és nem a szlovákot...

Banyus83 2012.05.08. 21:00:04

@kerdesek05: Tudom, csak van egy teóriám...mint mondottam volt...

LoveMy 2012.05.08. 21:02:35

@kerdesek05:
:D
persze tajrészegen behúzta a feje a szobába, és ezután stépen letussolt, hajat és fogat mosott, sőt használta a fogselymét is :D

vécés jóska 2012.05.08. 21:05:24

@Banyus83: Azért az durva, hogy azon vitázunk itt hogy ki a rosszabb, meg ki a nagyobb ribanc, nemhogy tudnánk valakinek igazán drukkolni a lányok közül. Mert még a fiuknál szerintem nem volt rossz a casting (Levi, Omár, Pít, Melák), addig a lányoknál valami borzasztóan szar.

hideg kéz 2012.05.08. 21:07:30

Szerintem Broki a nagy trükköt eszeli ki a képen. "Az lesz a taktikám, hogy előkotrom a varázslatos farkamat, így elvonva a nézők figyelmét, majd fejest ugrok a díszkertbe, és eltöröm az arcom. Így nem fogok tetszeni az újaknak, és csak Naomit meg a kiskutyámat kell majd kordában tartani. Ha nem jön össze, a lépcsőn nekifutok még egyszer."

kerdesek05 2012.05.08. 21:08:37

én már nagyon szerveznék egy Edina fanclub találkozót, Edinával természetesen ahol őszintén elmondaná -na mi a helyzet?!:)

LoveMy 2012.05.08. 21:11:56

@kerdesek05:
majd csak május 24-e után állj neki, mert addig nem mondhat semmit sem Edina!

f.fredericks 2012.05.08. 21:12:32

Szép jó estét.

Az filóztam, hogy mennyire lehet összevágva a műsor. Lehet, hogy Broki esése után hordta azt a hülye sapkát, hogy ne lássák a kötést a fején (mondjuk nem tudom mennyire törte össze magát). De ez megmagyarázná, hogy miért volt a fején Mexikóban 40 fokban.

avusaskiv 2012.05.08. 21:12:57

@kerdesek05: a szereplők közül csak ő lenne ott? félek bizonyos egyéb esetekben tettlegességre vetemednék :-)

2012.05.08. 21:13:18

@vécés jóska: Én a mai új beköltöző csajoknak drukkolok. A szőke kegyetlennek néz ki, a fekete meg mosolygós gyilkos.

sogeking 2012.05.08. 21:15:37

@szerivan: én csak a szőkének :)

vécés jóska 2012.05.08. 21:16:29

@szerivan: A szőke csaj nagyon baba, pont az esetem :) Sáskának vagy hogy hívják, remélem jófej lesz és kipenderíti Hipert vagy FszKt vagy Naívát

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:17:24

@Cathcart_ezredes: megtisztelő (gyors, szexi pillarebegtetés)

@vécés jóska: én is:D Mátmint én az is vagyok:D

@avusaskiv: számomra meg egyik sem elfogadható:D

LencsiLány 2012.05.08. 21:17:39

sziasztok! jó régen írtam már...

Röviden a véleményem az Edina-Máté-Noémi trióhoz:
Edina szerelmes, ezért feküdt le Mátéval (más kérdés, hogy igen hamar és igen nagy nyilvánosság előtt tette ezt...). De miután megtudta a kinti barátnőt, nem kellett volna tovább aláznia magát. Akármilyen naív, akármilyen fiatal és bármennyire is szerelmes női büszkeség és tartás azért lehetne benne. Csakis Mátéra és magára haragudhat. Noémi felé semmi elvárása nem lehet.
Noémi, ha jól tudom, kinti barátjába szerelmes, Píttel pár napja együtt sírtak emiatt. Ha Noémi ezek ellenére megkívánja a büdös-részeg-hugyos-igénytelen Brokit... háát, fene a gusztusát. +Noémi tisztában van Edina érzéseivel is, már csak ezért is tarthatná a nyelvét a szájában.
Broki a legnagyobb undorító, gerinctelen, mocskos disznó. A közönségtalálkozókon minden lány/nő pofán verhetné. Valaki már írta: ezek miatt tartják a nők a férfiakat szemétnek.

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 21:17:59

@f.fredericks: Egyéni védőfelszerelés a 65/1999. (XII. 22.) EüM rendelet alapján :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:19:39

@f.fredericks: ez sántít egy kicsit nagyon:D Biztos, amikor most találkozik az ember vele, akkor is hordja, akkor igen nagyot esett:D Meg az egész műsort erre vették fel, sőt így vágják össze:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:22:52

@vécés jóska: Szöcske:D De tőlem lehet tücsök is:D

@LencsiLány: és mégis minden liba a nyakában van.

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 21:23:26

@LoveMy:
Rendben, akkor tévedtem bocsánat. De ha csak az ÉH-ben történteket vesszük, akkor Edinkának még annyi mentsége sem lesz, mint eddig:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Nagy hatással lenne rám a szexi pillarebegtetés, csak az összképet rontja, hogy közben Jokka nyalogatja a csizmádat:)

kerdesek05 2012.05.08. 21:24:13

@f.fredericks: broki az ilyen féle sapkákat több éve hordja

hóódejóó 2012.05.08. 21:24:15

az eddigi 28 beköltözőből 8nak a csillagjegye oroszlán. majdnem 30%.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:24:33

@vécés jóska: mármint én is Levivel jönnék össze és amúgy nőnemű vagyok:D

Nem vagyok szőke:S, de nem nézek ki 18-nak, ha ez számít:P

f.fredericks 2012.05.08. 21:24:52

@kerdesek05: ja? Ez nekem kimaradt. Ezt mikor mondta?

LoveMy 2012.05.08. 21:25:07

@Cathcart_ezredes:
én nem mentségeket keresek!
Mert pl. Lencsilánynak is igaza van abban, amit leírt!

Ditti82 2012.05.08. 21:27:32

Hát ez kész, ahogy Broki beborul a kaktuszok közé. :D

2012.05.08. 21:28:33

@sogeking: Mert a szőkékre kucorodol.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:29:53

@Cathcart_ezredes: ne is mondd, Jokka már egy ideje nem csapja a szelet, biztos már csak beácska kell neki:D De lecserélem rád, ha gondolod:D

blogger.katt 2012.05.08. 21:34:47

Nem féltékeny!?? pFF!! :DD

foxglove (törölt) 2012.05.08. 21:36:20

és ismét elhangzott a "nem barátokat szerezni jöttünk"

raspberrypie 2012.05.08. 21:36:27

ez az új fekete olyan mint egy reni+betti mix O_o

Ditti82 2012.05.08. 21:36:29

Ezek rosszabbak, mint a bentiek. :D

f.fredericks 2012.05.08. 21:36:31

Uhhh, ezt a kis szöcskét megugráltatnám! :P

LencsiLány 2012.05.08. 21:36:37

Edinának se a pasija, se a barátnője nem lennék, az hétszentség.
Pedig az elején tényleg ő volt a legszimpatikusabb. De azért szép lassan kiderül milyen kis piszkálódós, rosszindulatú is néha-néha... számonkér, rád száll, faggat... tenyérbemászó... na mindegy. Bőven vannak nála rosszabbak.

blogger.katt 2012.05.08. 21:37:16

@Ditti82: legalább megmozgatják az állóvizet

busifa 2012.05.08. 21:37:20

Ez a Bogi ígéretes

ő-szinte 2012.05.08. 21:37:42

nabazdmeg! szöcse eeehehehehehehehehehe

a másiknak legalább van neve, hahahahahahahahahahaha

foxglove (törölt) 2012.05.08. 21:37:46

kedves zenei szerkesztők, ne lopjátok tovább a Deus Ex HR zenét, légyszi. köszi

sogeking 2012.05.08. 21:38:15

@busifa: bizony :)

@szerivan: á, akár zöld is lehetne a haja

nosce 2012.05.08. 21:38:21

biztos forrásból tudom h legközelebb Broki 2 ikertesója jön be :)

ő-szinte 2012.05.08. 21:38:29

baszki, ezek már megint ismerik egymást...

Lacka929 2012.05.08. 21:38:35

Ez a Szöcske nem a Betti testvére? Tökre hasonlít rá...

f.fredericks 2012.05.08. 21:38:56

na Hiper és Bogi ismeri egymást. :)
a poén az, mikor megláttam a bemutatkozó filmjét azt hittem, hogy Hiper nővére. :D

foxglove (törölt) 2012.05.08. 21:39:10

Andinak félelmetesen pocsék a stílusa.

ő-szinte 2012.05.08. 21:40:03

@busifa: milyen szempontból is?:-DDDDDD

sogeking 2012.05.08. 21:40:20

@ő-szinte: Péter egy klubban castingolt :)

mangalor 2012.05.08. 21:41:46

nemár, hogy ez a hegyomlás ismeri a Pszichopatát... akkor nem lesz kirakva megint:(

ő-szinte 2012.05.08. 21:42:04

@foxglove: ja :-D béna a manipulációhoz, és még be is vallja:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kerdesek05 2012.05.08. 21:43:25

Anikó-Bogi közös múlt: BOSTON!:)

nosce 2012.05.08. 21:43:40

@sogeking:
"Péter egy klubban castingolt :)"

sztem Pettinél tallyztak és szendvicseset játszottak hármasban :)

mangalor 2012.05.08. 21:43:46

@foxglove: én sem, a teste sem éri meg már, hogy neki drukkoljak.

ő-szinte 2012.05.08. 21:43:47

@sogeking: a Dressz féle szvingerben?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.08. 21:43:59

@LencsiLány: Máté ide vagy oda, azok a nők szóra sem érdemesek, akik az ilyenek miatt tartják szemétnek a férfiakat.

kerdesek05 2012.05.08. 21:44:08

@f.fredericks: nem mondta, iwiwen is több évi képeken ilyenben volt, van

Mesüge Ügynök (törölt) 2012.05.08. 21:44:36

Mármint általában szemétnek és ezt úton-útfélén hangoztatják.

foxglove (törölt) 2012.05.08. 21:46:11

@mangalor: pedig neki szerettem volna drukkolni, de inkább mégsem.

sogeking 2012.05.08. 21:47:00

@nosce: tiltakozom :)

@ő-szinte: az lehet, akkor még történhetnek érdekes dolgok :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:48:12

Mi a frászt mondott Levente, h hirtelen senkinek sem kell??????????????????????

ő-szinte 2012.05.08. 21:48:32

@sogeking: hát, már időszerű lenne;-)

nosce 2012.05.08. 21:48:38

@sogeking:
a közös rudi tartja össze őket :)

foxglove (törölt) 2012.05.08. 21:48:49

az egész máté kiesik jelenetből csak arra tudok koncentrálni, hogy noéminak milyen csúnya lenövése van.

hideg kéz 2012.05.08. 21:48:58

Ez a Martina Navratilova még Lmz helyét is veszélyeztetheti.

busifa 2012.05.08. 21:49:00

@ő-szinte: majd meglátjuk hogy mire lesz jó :)

foxglove (törölt) 2012.05.08. 21:49:29

@ő-szinte: de ettől függetlenül még jogos, amit mondasz:)

GL-581 g 2012.05.08. 21:50:27

Bárcsak kizúgna a francba Hiper meg Szomikutyifej! Jaaaaj, de szép is lenne! Az idegeimre mennek! :P

vécés jóska 2012.05.08. 21:50:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: miért mennyi idős vagy ha szabad kérdezni? :) Többet vártam Szöcskétől, olyan mint Niki1, csak fiatalabb, Bogi unszimpi, ezek sem váltják meg a világot :(

ő-szinte 2012.05.08. 21:52:01

@busifa: hú de konkrét ma valaki! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 21:53:05

Bogi birkózhatna Andorral :-)
Ancsa meg a fiúknak is védettséget akart volna adatni a két csajjal?
Szöcske fejét le kellene cserélni,a többi maradhat

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:53:06

@Ditti82: te se tudod?:D

@foxglove: akkor én nem kellenék neki, ezentúl nekem sem kell:D Bár a logikát nem értem a kijelentésben:D Ha kicsi, akkor jó, ha nagy, akkor nem, de ha szilikon, akkor igen, viszont ha vkinek szilikon van, akkor nagyot akar, ergo nagy, azaz mégsem jó! Logikai bukfenc van:D

Amúgy lehet, h csak fel akart vágni a haverok előtt:D

@nosce: és miért nem tette?:D

kovácspéterke 2012.05.08. 21:53:31

noémi részéről ez a szurkálódás több mint gusztustalan.

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 21:53:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
De akkor párválasztón nem versz át a palánkon, és nem őt választod, igaz?:)

nosce 2012.05.08. 21:53:38

@kerdesek05:
kiszippantanák a bárból a piát, mint ormányos medve a csomagból a kekszet :)

LencsiLány 2012.05.08. 21:53:43

A nagy taktikus-mindig-észnél-kell-lenniHiper szerint jó taktika pár perc után szétkürtölni, hogy ismerik egymást Bogival? És látványosan félrevonulni? Ha lett volna egy csepp eszük, később beszélik meg ketten, és fel is használhatták volna. Pl. hogy Hiper kezére játsza Bogi a védettséget, a többiek így számítanak rá, ám ha nem tudták volna az ismerettséget, nem lett volna nyilvánvaló ennyire. Már mindegy :D

ő-szinte 2012.05.08. 21:53:54

ez a bogi is milyen fiús külsejű csaj...:-O

Péter bá 2012.05.08. 21:54:17

Boginak szélesebb a válla, mint Kásának!

nosce 2012.05.08. 21:55:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
erre még nem derült fény, talán mert nem feküdt PIT takaró alatt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:55:48

@vécés jóska: ááááááá, már 25:D A műsort meg nem látom:D

@GL-581 g: Anikó csak maradjon:D

ő-szinte 2012.05.08. 21:55:51

nabazz, anikó is őszinte???:-O :-DDDDDDDD
szépen vagyok,hehe
először csíra, most meg ez... ájájájáj

ő-szinte 2012.05.08. 21:56:46

@Pácsó Ármándó: pont ezen méláztam, hogy milyen ndk úszónő az új csaj is...:-DDDDDDDDDD

busifa 2012.05.08. 21:56:49

Anikó-Bogi leszbizés kilátásban?

ő-szinte 2012.05.08. 21:57:27

de király, klikkesednek a csajok!!!!
tök szupi:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

raspberrypie 2012.05.08. 21:58:02

ez a hiper annyira hülye...

ő-szinte 2012.05.08. 21:58:08

@busifa: minden variációra nyitottak vagyunk ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 21:58:36

@Cathcart_ezredes: ő elhagyott egy másik lányért, így én már nem bízom benne, sosem verlek át, bennem megbízhatsz:D

@nosce: soha?

nosce 2012.05.08. 21:58:55

azért Edina nagyon szomcsin nézheti a tv-t, megtudta h egy szomorú kutyafej :)

Péter bá 2012.05.08. 21:59:49

Ez a Betti milyen irritáló kis picsa a hányásra billenő szájával!

ő-szinte 2012.05.08. 21:59:55

@nosce: mogyi, ha csak ezért nézi szomcsin, akkor kúúúúúúúrva nagy baj van a fejében :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.08. 21:59:59

nehogy elmondd, Betti, nehogy

kerdesek05 2012.05.08. 22:00:14

Mi az a BOSTON ami összeköti Bogit Anikóval?

nosce 2012.05.08. 22:01:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
a bárpultnál nem volt rajta, éjjel meg Anikó leasingeli az ujját :)

genevieve 2012.05.08. 22:01:09

bettike, jó reggelt:-DD

nosce 2012.05.08. 22:02:08

@ő-szinte:
sztem Kristóf is lepattant róla :) ő volt a 24. :)

blogger.katt 2012.05.08. 22:03:11

hallgat rád?? hehh, te gyerek, van még mit tanulnod :)

raspberrypie 2012.05.08. 22:03:12

márknak most kellett volna ledobnia hipert a máté-módon :D

busifa 2012.05.08. 22:03:12

@nosce: ha ezt a blogot olvasta akkor hamarabb lett szomcsi :)

nosce 2012.05.08. 22:03:19

mekkora agy ez a Féliker: "majd lesz valahogy" Hol találták ezt a csiszolatlan gyémántot ? :)

kerdesek05 2012.05.08. 22:04:42

@nosce: na most a 19 az Edinánál az elszalasztott szám?:)

blogger.katt 2012.05.08. 22:04:50

jaj de szeretnek meglepodni vkin a vegen, de itt senki se jatszik igazan, csak a szurka-piszka megy, mint az oviban :/

nosce 2012.05.08. 22:05:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"és mennyit fizet havonta?:D"

néha kiveri Anikó neki :)

foxglove (törölt) 2012.05.08. 22:05:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem azt hiszi, hogy minden természetes mell, ami nem pici, az csak csúnya lehet.

vécés jóska 2012.05.08. 22:05:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: banyek én is 25 :D nem vicc :) Miért nem látod? Pedig ez most elég jó rész.

Szegény Bettike teljesen belezúgott Ikerbe. A Boston egy szórakozóhely Pesten sztem, mintha már lettem volna ott. :)

kovácspéterke 2012.05.08. 22:06:03

az édenhotelben nem szabad úgy kezdeni mondatot, hogy de ne mondd el senkinek :D

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 22:06:12

@ő-szinte: Ja, vagy versenytúsznak!

Bogi milyen jól megoldotta a feladatot! Betti egy pletykás, Márktól már várja, hogy az mikor smárolja le. Márk elég naiv,ha azt hiszi hogy Anikó bűnbánatot :-)

kerdesek05 2012.05.08. 22:07:49

nekem bejön ez a Bogi. Ha nem ismerném Edinát meg nem ismerné Bogi Hipert..

sogeking 2012.05.08. 22:07:53

@nosce: miért? vett egy olyan kis aranyos felcsatolható kutyafület, és most gyakorolja a kutyanyelvet :D

kerdesek05 2012.05.08. 22:08:43

@Pácsó Ármándó: Rolinak az Andor jön be, akkor Betti is.

Ditti82 2012.05.08. 22:10:08

Márk, te címeres ökör, te! :@

nosce 2012.05.08. 22:11:57

@kerdesek05:
féliker nagyon jól keveri a lapokat, 10 másodperc alatt lebukott :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 22:12:19

@nosce: igen olcsón méri:)

@foxglove: látná az enyémet:D:D:D (viccöltem)

@vécés jóska: és te kinézel 18-nak?:) Mert mindenem van, de Viasat 3om nincs másfél hónapja:D

genevieve 2012.05.08. 22:12:28

nem is olyan hülye ez a roligyerek:-)

fontosember 2012.05.08. 22:13:02

Ez a Roli nem hasonlít kicsit Éden Pistára? Nekem most nagyon...

Péter bá 2012.05.08. 22:13:13

Későn gondolkozik ez a Róland gyerek!Már elbaszta!

sogeking 2012.05.08. 22:13:50

Pít aktiválhatná már magát

busifa 2012.05.08. 22:14:57

Máté kedvence a pultnàl: one more ...

blogger.katt 2012.05.08. 22:15:40

dehogy kavarog, mar reg tul van rajta, ahogy rajtad is Edinácska :P :D

ő-szinte 2012.05.08. 22:15:57

@busifa: nekem is az a kedvenc italom;-DDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 22:16:54

Betti elég béna a titokfejtésben

blogger.katt 2012.05.08. 22:17:15

Anikónak a matek se erőssége, szerencséjére ott van mellette elemző

ő-szinte 2012.05.08. 22:17:44

hehehehehehehe, baszki nyalogatják a kaktuszt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 22:17:52

Amúgy nyalogatnák a medvetalp kaktuszt, na, azt megnézném utána:D:D:D:D:D:D:D

nosce 2012.05.08. 22:18:15

@ő-szinte:
rájöttem, azé van brokin sapesz mert amikor bebaszik az a bukósisak :)

raspberrypie 2012.05.08. 22:18:23

mindjárt jön az esés :D

busifa 2012.05.08. 22:19:44

Kaktusznyaló faszkalapok! Vigyázhatnának a nyelvükre, jól jöhet az még az éjjel! :)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.05.08. 22:20:32

Hányas karikával megy ez az adás? :)

sogeking 2012.05.08. 22:21:05

@Hooshee: az egyik sarokban van egy hármas karika

ő-szinte 2012.05.08. 22:21:12

máté hogy örül, hogy elesett :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.08. 22:21:14

úristen de gáz:D
akinek máté ezek után is szexis, az menthetetlen:D

raspberrypie 2012.05.08. 22:21:36

azért az is jó volt, mikor máté ott elkezdte mondani a többieknek, hogy az edinával nem volt semmi :D

blogger.katt 2012.05.08. 22:21:38

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.08. 22:22:00

@nosce: elég buta, tanulhatna szerivantól:-DDDDDDDDDDDDDDDD

fontosember 2012.05.08. 22:22:10

@ő-szinte: Lemaradtam sry :D
Gondolom Aranypart 2ben viszontlátjuk :D

raspberrypie 2012.05.08. 22:22:24

úúú, igen, jó hugyosan befekszik noémi mellé... úgy kell azt :D

foxglove (törölt) 2012.05.08. 22:23:08

Ez így vitte az összes Éden1 Levi incidenst, a bőröndöset is

agimano 2012.05.08. 22:23:16

nem estem el, te szedtél szét, ahahahaa

Péter bá 2012.05.08. 22:23:46

Hajléktalanok!!!Van még remény!
Noémi szeret alkoholpofájúakkal csókolózni!

sogeking 2012.05.08. 22:24:15

Noémi összekarmolja Mátét, aztán majd a bokorra fogja :D

ő-szinte 2012.05.08. 22:24:28

hát, úgy látom máté végigpróbál minden csajt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.08. 22:24:29

kész vagyok:) ez a csávó annyira gáz, ezért már érdemes volt nézni idáig a műsort:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 22:25:05

@Péter bá: :D:D:D:D:D:D És gondolod, h ezt olvassák?:D

Annyira szánalmasak:D:D:D:D:D:D:D:D

busifa 2012.05.08. 22:26:13

Naomi gyógycsókot adott mivel véres vállú Mátét sikerült szétszednie! :)

ő-szinte 2012.05.08. 22:26:23

edina bazdmeg, ne keress tovább, egyedül én vagyok őszinte :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 22:26:37

Ez a kaktusz trió marha nagy volt!

fontosember 2012.05.08. 22:27:16

@foxglove: Legalábbis hatalmasat nevettem Brokin megnéztem 3x velveten, 1x most és még mindig hihetetlenül nevetséges az a mozdulatsor amit véghez visz.

Mondjuk Aranypartban mikor Éden pista a fogával nyitotta fel a dobozos sört az is kb ennyire vicces volt :D:D

kerdesek05 2012.05.08. 22:28:23

MÁTÉ ha olvasod ezt kérlek, küldj egy jelet nekünk proli olvasóknak!
Mutasd az utat Mester!-D

AdnamA 2012.05.08. 22:28:29

nebasszamár, hogy Máté már Noéra is rámászott...ezt nem akarom elhinni, nem és nemmmmnemmmnemmm

am fotón sztem Máté azt várja hogy a lepedő alatt lohadjanak a "dolgok" :-D

vécés jóska 2012.05.08. 22:28:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Pont ma kérték el a Sparban a személyim, mikor barátnőmmel vodkát vettünk, szóval nem nézek ki 18-nak :)

Ennek a résznek az uccsó 10 perce az évad legjobb része, ütött mindent, szakadtam végig :D Roli kurva jófej, mostantól neki drukkolok

kerdesek05 2012.05.08. 22:29:39

@fontosember: azért rendesen pisál valljuk be a MOdelo sörtől!

mangalor 2012.05.08. 22:30:01

MIt esznek napközben? Azt sosem mutatják, hogy a reggelin kívül mást is kapnának a nagy asztalhoz... vagy reggeli jó bőven, aztán az alkohol jóllakat?:)

ő-szinte 2012.05.08. 22:30:12

@fontosember: én csak akkor ha nem lesz ilyen szar a kaszting mint itt...

busifa 2012.05.08. 22:30:24

@sogeking: az extra már hatos karikával megy! :)

vallatas 2012.05.08. 22:30:26

AlekoszMáté tényleg bróker?:-)
kaktusznyalogató team nem volt semmi, ez olyan mikor már nincs másban jeleskedni akkor nyúlnak ilyen dolgokhoz az emberek... :)

murunga 2012.05.08. 22:30:26

megafosch.

Andor szakállal nagyon zord, bár Brokesz sok-sok kaktusznyalogatás után lehet megcsinálná.

az a Bogárja is ijesztő.

Szőcske mejje még ződben is szépre szabott - bár a testével nincs köszönőviszonyban...ezek a főiskolás jányyok ilyesmit kérnek szülinapra vagy honnan a sok ifjúkori fújás?

fullmoon87 2012.05.08. 22:31:33

Basszus, Edina de lúzer vagy!!! Hogy lehet egy ilyen igénytelen pöcsbe szerelmesnek lenni??? Most kéne egyet nyelni és közeledni Roland felé. Tök jó pasi!!!

sogeking 2012.05.08. 22:31:36

@busifa: akkor durva lesz :)

@Pácsó Ármándó: van kaktuszod??

kerdesek05 2012.05.08. 22:31:46

@mangalor: nem van ebéd is.
de tényleg kár, hogy azt nem mutatják:)
vagy a vacsorát.

De biztos ha kéri a HOgyVoltBlog talán meg lehetne beszélni a szerkesztőkkel, hogy nyúljanak már bele a vágásokba és ne reggelt adjanak jövő héttől hanem ebéd meg vacsi időt!:)

ő-szinte 2012.05.08. 22:31:51

@mangalor: hát, biztos esznek napközben is, de a aj az, hogy vacsoráznak is, plusz ugye éjjel az alkohol, meg vmi sós biztos, mozogni meg csak annyit, amennyit szuszognak :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C76 2012.05.08. 22:31:55

Broki fejest esett a piaba :D, nagy jelenet, "picit tobbet" ittam a kelletenel, hat nem semmi a srac, vegig pialta, kufurcolta es meg lehet nyerni is fog valamit, tud elni az biztos

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 22:32:00

@vécés jóska: hááát, akkor sokáig eladhatjuk magunkat fiatalabbnak:D

murunga 2012.05.08. 22:32:11

@vallatas: sztem a vizitáló öregjány eltartottja (volt) - ezért a borulás

lófaszt bróker ez, max. biztositási üzletkötő

nosce 2012.05.08. 22:32:13

@kerdesek05:
"MÁTÉ ha olvasod ezt kérlek, küldj egy jelet nekünk proli olvasóknak!
Mutasd az utat Mester!-D"

sztem ilyenkor valahol már egy buxusra hugyozik éppen, nem olvas :)

ő-szinte 2012.05.08. 22:32:49

@vallatas: te már csak tudod ;-))))

sogeking 2012.05.08. 22:32:52

Anikó nem vagy szar, busifával visszük a fanklubot :D:D

genevieve 2012.05.08. 22:33:03

de jó, anikó azt csinálja levivel amit most elmondása szerinte vele csináltak meg:-)

elhadarta az életét 5 percben, de ő nem akar róla beszélni:-)

kerdesek05 2012.05.08. 22:33:24

@murunga: család, barát, nyári meló, ballagási pénz, szponzor etc:)

nosce 2012.05.08. 22:34:34

@AdnamA:
"am fotón sztem Máté azt várja hogy a lepedő alatt lohadjanak a "dolgok" :-D"

sztem arra gondol h "one more " :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 22:34:37

@murunga: ha te tudnád, h hány évfolyamtársamnak vett fel az apja, anyja hitelt a mellműtétre!!!!!

busifa 2012.05.08. 22:34:50

@sogeking: ovisok nem nézhetik! :)

kerdesek05 2012.05.08. 22:35:23

@genevieve: tudod senki sem tudhatja, de tudja még 6 ember velem együtt!:)

JOKKA21 2012.05.08. 22:35:42

Bogi tetszik nekem, fa szállító suna, dugnám mint a lopott biciklit, szép a mosolya, csak a fekete köröm nem kéne, nagyon idegesít, ha egy jó csaj lakkal csúfítja magát.Máté fejest ugrott a virágok közé hugyozás közben.:DDDD Nagy forma ez a gyerek.
Edinát szúrnám, Noémi meg essen már ki.

ő-szinte 2012.05.08. 22:35:42

@busifa: naaaaaaaaaaaaaaaaaa! mér támadod a családod????????????????:O

mangalor 2012.05.08. 22:35:48

@vécés jóska: a második részhez +1!! Lehet, hogy tényleg lassú a fickó, kicsit több idő kell, hogy átlássa a dolgokat, de igazából tök kis jóindulatú, meg vidám fickó.

Ááá pszichopata gyón.

ő-szinte 2012.05.08. 22:37:21

anikó kis bolondosnak gondolja magát :-OOO ez mekkora!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.08. 22:38:22

@vallatas:
hát biztos nem a devizapárok félistene :)

murunga 2012.05.08. 22:38:42

na szépen adagolnék a csúszott csapatnak egyik este némi peyotét, hogy legyenek szép álmaik nájtvizsönben!

ő-szinte 2012.05.08. 22:39:59

azt nem értem, hogy más csaj nem volt, csak aki biztos nem fog baszni a kamerák előtt???:-O

AdnamA 2012.05.08. 22:40:55

@nosce: :-D hát most sikerült "egy kicsit" túl sok vánmórt rendelnie :-D

busifa 2012.05.08. 22:41:48

@ő-szinte: az nem neki szólt, te! A 6 éven aluliaknak, olvasd vissza! :)

JOKKA21 2012.05.08. 22:41:54

Ezt a bogit ismeri innen valaki?Nagyon tetszik nekem ez a bula.

murunga 2012.05.08. 22:42:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
WOW b+ hitelt?????? CHF törlesztőrészlettel? :))

hova jársz, college?

AdnamA 2012.05.08. 22:42:45

Ez az új lány Bogi milyen magas lehet? És amúgy miért olyan ismerős az arca? Szerepelt már valami realityben?

mangalor 2012.05.08. 22:43:43

@ő-szinte: mindannyian látjuk, hogy a nagy elhatározások és teátrális kijelentések hova vezetnek :DDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.08. 22:44:15

@busifa: most inkább nem:-) inkább elhiszem:-DDDDDD
csak vigyázok a családra, tudod ;-)

JOKKA21 2012.05.08. 22:44:55

Szöcskét nem dugnám.Máté fejesét remélem felrakja valaki jutyubra.:DDD

@AdnamA: Nem tudom honnan ismerős, Petrára hasonlít kicsit, non-stop dugnám Bogit.:D

ő-szinte 2012.05.08. 22:45:24

@mangalor: igen, van benne vmi:-DDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 22:45:32

@murunga: jó, múlt időbe kellett volna tennem, mert már nem, de jogi egyetem, kérlek:) A plasztikai sebészetek is ajánlanak hitelt, de jobb THMmel mennek a banki hitelek rá:D

mangalor 2012.05.08. 22:45:52

@AdnamA: nekem is nagyon ismerős, de még nem tudom, hova tenni:)

ő-szinte 2012.05.08. 22:46:12

@foxglove: már megszoktuk ;-DDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.05.08. 22:47:15

@ő-szinte: a gondoskodó keresztanya, tudom! :)

ő-szinte 2012.05.08. 22:47:42

hát bazdmeg máté :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mellbe kúrás, hehehehehehehehehehe

vallatas 2012.05.08. 22:47:57

Anikó negyvenesekkel nyomul, és ő is meglebegtette a maffiózó kártyát...
bár ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy kurva :-)

kerdesek05 2012.05.08. 22:47:59

ja és közben azt is megtudhattuk, hogy a Szöcske szpojlerezett egyet pár napja, Hülyeroli képén:)
lehet így állt össze a kép a párválasztóra..

Atok 2012.05.08. 22:48:26

@ő-szinte: Bocsi, nincs valami gond a D betuvel illetve a kerdojellel a billentyuzeteden?

vallatas 2012.05.08. 22:48:38

@ő-szinte:
Szöcskét lehet is, többit nehéz :-)

kerdesek05 2012.05.08. 22:48:53

@AdnamA: nem, de facséról már ide feltettük pár napja, és akkor még nem tudtuk ki ő:)

vécés jóska 2012.05.08. 22:49:35

@mangalor: Jaa, nagyon tisztalelkű gyereknek tűnik, nálam már Omárt is veri. Jó lenne, ha eljutna a döntőig, csak nem tudom ki lenne neki biztos párja. Szöcsivel el udnám képzelni.
@JOKKA21: @AdnamA: Van egy ízlésetek Bogival kapcsolatban :) dehát ettől szép az élet, hogy mindenkinek más tetszik.

ő-szinte 2012.05.08. 22:49:38

@vallatas: á, dehogy ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.08. 22:50:19

@Atok: szted van?:-OOOOOOOOOOOOOOOOOO

AdnamA 2012.05.08. 22:50:55

@JOKKA21: sztem Petrát bekapná a hóna alá... :-D
egs. sztem kicsit darabos.
am én maradok a pasiknál ;-)

vallatas 2012.05.08. 22:51:40

@ő-szinte: te is nyalogatnád a kaktuszt?
:-)
ja őt még talán :-)

AdnamA 2012.05.08. 22:51:46

@mangalor: jóvan, akkor nem vok egyedül vel...

ő-szinte 2012.05.08. 22:52:22

@vallatas: bazdmeg, nyeli a kommentemet :-OOO

szal edinát is lehetne:-)

mangalor 2012.05.08. 22:52:25

Az előbb Rolleren nem volt farmer, csak boxer:-O

ő-szinte 2012.05.08. 22:53:17

@vallatas: a kaktusz szúrós, azt nyalogasd te:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.08. 22:53:23

@vécés jóska: ne haragudj, de nekem NEM tetszik Bogi, PASI párti vagyok.
Nekem a magassága tűnt fel, és ismerős az arca. ;-)))

busifa 2012.05.08. 22:53:29

Mátét mintha mocsárból húzta volna ki a Márk! :)

vallatas 2012.05.08. 22:53:41

@ő-szinte: nem csak nyalogatnád, nyelnéd is :-) toppon vagy.

murunga 2012.05.08. 22:54:27

@AdnamA: ja, Tökéletes Katona 3

Űrhajózási Bundermajom 2012.05.08. 22:55:14

sztem Broki arra gondol hogyan cserkéssze be Szöcsöcskét egy menetre, tisztára olyan mint Finch:p

murunga 2012.05.08. 22:55:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
csóri ügyvédcsemeték? papamama hitelből hasit? LOL!!!

ő-szinte 2012.05.08. 22:56:29

@vallatas: te meg paraszt vagy, de az legalább nem én vagyok;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 22:57:55

@murunga: mondjuk ezen én is röhögtem, de egy páran azt mondták, h le tudják írni az adóból, meg ilyesmi, de hogy milyen alapon, nem tudom:D A lényeg, h nem kell meglepődni, ha jogászt látsz nagy mellekkel:D

Én meg sajnos a csórik közé tartozom, MÉG:D

vécés jóska 2012.05.08. 22:58:29

@AdnamA: Ja bocsi :)) Valószínűleg vízilabdás vagy úszó volt a csaj, azoknak ilyen a testfelépítése

AdnamA 2012.05.08. 22:58:42

nahh, ha Máténak erre a hétre is új szobába új nő mellé kell költöznie akkor ott is bepróbálkozik?
engem azért érdekel, hogy kiderül-e Edinának, hogy Noé is horogra akadt, vagy most esik le neki az adást nézve ? :-D

Anikó tényleg ott lesz a döntőben? TÉNYLEG? csak kibumlizza magának? sírok. én ezt már nem bííírom. annyira irritál a bulibusz királynő :-/

vallatas 2012.05.08. 22:59:03

@ő-szinte:
azt hittem, hogy azt mondod, hogy maffiózó
:-)
az menőbb!

AdnamA 2012.05.08. 23:00:21

@vécés jóska: /me naon röhög. NP. más is nézett már pasinak ;-))

nosce 2012.05.08. 23:00:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"én is röhögtem, de egy páran azt mondták, h le tudják írni az adóból, meg ilyesmi, de hogy milyen alapon, nem tudom:D"

reprezentációs költség :)

murunga 2012.05.08. 23:01:22

@mangalor: aztán felugrott rá vissza - kever a vágó

nosce 2012.05.08. 23:02:28

@vallatas:
amíg nem dugtak fel pisztolycsövet a seggedbe, nem lehetsz maffiózó :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 23:02:31

@nosce: a szülő tudja leírni:D

Van benne valami, biztosan inspiráló volt a Dr. Szöszi:D

murunga 2012.05.08. 23:02:33

@busifa: akkor sokat brunzolhatott---

ő-szinte 2012.05.08. 23:02:57

@vallatas: hát tudod, én őszinte vagyok, ne menő ;-)

hinni meg a templomban, bébi :-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.08. 23:03:44

@nosce: azt vállalom, ha csak ezen múlik:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.05.08. 23:03:57

@AdnamA:
de noémi hogy magyarázza meg otthon a faszijának h miért csőröztek Brokival ? :)

murunga 2012.05.08. 23:04:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
a fineszesebb szülők gondolom grundoltak egy közhasznú alapitványt is a nemes célra + kis műtét pihegés Balin :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 23:06:05

@nosce: hát mert részeg volt (más kérdés, h nem ő:D)

murunga 2012.05.08. 23:06:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
A lényeg, h nem kell meglepődni, ha jogászt látsz nagy mellekkel:D

nem, nem lepődünk - volt már szerencsém! :DDD

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 23:06:39

Levente az extrában hatalmas volt az "ott bolházzák egymást" beszólással, de az igazi Pít volt az akupunktúrával.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Nincs más választásom, bízom benned: bár alamuszi nyuszi nagyot ugrik, illetve a hasonló döbbenetesen értelmes riportos gondolatok:)

Máté szabadesését remélem holnap láthatjuk anim gifben. Megunhatatlan:)

busifa 2012.05.08. 23:06:55

@ő-szinte: azt a kis backdoor kedvelő mindenedet! :))

beacska 2012.05.08. 23:07:19

szerintetek mi volt az a párbeszéd Pít és Noémi közt, hogy vegyen vissza, mert Andi már gyanakszik? mégis vissza fog állni, a régi "rend"?

vallatas 2012.05.08. 23:07:27

@nosce:
akkor kimaradok ebből :-)))
börtön nélkül nem lehet senki se maffiózó?:-(((
@ő-szinte: van pisztolyod?:-)))))
LŐJ!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 23:07:28

@murunga: feltételezem, bár ebben nem vagyok jártas, sokat nem tudok erről, csak hallani ezt-azt:D Valahogy ezekkel a lánykákkal sosem voltam jóban:D De biztosan csak irigy vagyok:P

nosce 2012.05.08. 23:08:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"hát mert részeg volt (más kérdés, h nem ő:D)"

megsérült Broki a hátán, és szájon át lélegeztette :)

kerdesek05 2012.05.08. 23:08:34

@nosce: az még belefér..
ellenben ha broki csudafaszra húzza, azért az érdekes lenne!:)

murunga 2012.05.08. 23:08:57

@nosce: szlovákul. kurvára! :D

kerdesek05 2012.05.08. 23:09:45

@beacska: én szerintem igen, Pítnek lényegesen jobb párja FSZK

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 23:10:17

@Cathcart_ezredes: rendben, nem ugrom nagyot, nyílt kártyákkal játszom, de velem kedvesnek kell lenni és foglalkozni kell velem:D

@beacska:

nem tudom:(

Soulnék 2012.05.08. 23:11:24

Szerintem itt éppen arra gondol, hogy a francba fog a reggeli ágaskodó brokival eltalálni -legalább nagyjából- a wc-t. Ezért inkább úgy határoz, hogy aznap nem is veszi célba :D DONE!:)
Amúgy Roli sztem is nagy arc volt, főleg, ahogy bűnügyi helyszínelős dumával mesélte el, hogyan is volt Brokesz borulása:))) Bár egyszerű, jó szívű srác uh nyerni tuti nem fog :(

murunga 2012.05.08. 23:11:28

@nosce: jááááááj, vizes is volt a háta!
sztm csak pisalé

beacska 2012.05.08. 23:12:32

@kerdesek05: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én nem bánnám. kivételesen Régi párti vagyok. Vhogy nem jön be ez az Andi lány...most is milyen okosnak hiszi magát...össze-vissza hazudozik, és azt hiszi, nem bukik le?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.08. 23:12:58

@murunga: á, van tisztességes méretem, nem szorulok rá:P Tehát az maradok:)

Jó éjt!

@inmemancsi: nem láttam:(

kerdesek05 2012.05.08. 23:15:01

szóval hoyg álltok a csütörtökre a Roli-Szöcske pároshoz?:)

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 23:15:06

Ez a védettség dolog nekem kicsit bűzlik. Van két csaj feladattal, ha teljesítik akkor kapnak. Meg felolvassák levélben, hogy valakinek adhatnak. Ez 3 lenne? Szerintem az sok! Valószínűleg a védettséget szerző két új a sajátját ajánlhatná fel valamelyik réginek. Bogi - úgy néz ki - már teljesítette, Szöcske meg elég halvány, szerintem nem fogja. Akkor NDK2(Bogi) felajánlhatja Hipernek a Bostoni Boszorkánynak? De minek? Ugyanazt tennék ki, ráadásul Anikónak Levente mellől is le kellene lépnie. Hova menne?

ő-szinte 2012.05.08. 23:15:47

@vallatas: á, azt az örömöt nem szerzem meg neked;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.05.08. 23:17:53

@Pácsó Ármándó: szerintem Anikó nem kitenni akar, hanem bent maradni.
én úgy értette, amelyik lány megtud titkot, maradhat, a másik megy. De előtte még megszavaznak egy védettséget. Ha meg tudnak egyezni, van védettség, na nem, nincs...szerintem...

tavaly volt olyan, hogy 2 új lánynak ugyanaz volt a feladat, aki teljesítette, maradt. Aki nem, ment.

nosce 2012.05.08. 23:17:57

@inmemancsi:
csudafasz fejest dobott a buxusba, meg bejött két luvnya kifürkászni a titkokat röviden :)

AdnamA 2012.05.08. 23:18:13

@nosce: Noénak van faszija otthon? bizti kb. olyan kapcsolat lehet, mint a Máté barátnénije, csak ott a korosztály fordítottan arányos :-))

vécés jóska 2012.05.08. 23:18:17

@kerdesek05: Adja Isten, hogy összeálljanak és megnyerjék a játékot! :) Bár Roli azt mondja Andi a zsánere, de inkább Szöcske mellett lenne esélye hosszabbtávon szerintem.

beacska 2012.05.08. 23:20:19

@vécés jóska: ha úgy lesz, mint tavaly, az újaknak csak másodikra van esélyük: a szimpátia szavazáson tutira elvéreznek....hacsak nem 2 totál "új" pár áll fel.

AdnamA 2012.05.08. 23:20:47

@kerdesek05: jajjistenem...enélkül tudtam volna ma aludni :-D

Cathcart_ezredes 2012.05.08. 23:20:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Atyaég, csak nehogy kijöjjön rajtad az Edinka szindróma:)

nosce 2012.05.08. 23:20:59

@murunga:
a kaktusznyalók is ott ölelgették a hátát, Broki biztos ásványvizet hugyozik :)

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 23:21:10

@beacska: És ha mind a kettő teljesíti? Akkor mindkettő marad. És megszavaznak egy 3. védettséget is?

kerdesek05 2012.05.08. 23:22:15

Igazából nekem mindegy ki áll ott majd a gömbbel, én azt várom legyen egy akkora taktika, meg terv mint ide hat másik, hogy meg voltunk már vezetve nézők több adás óta, és ezt a szerkesztők megmutatják egy fekete-fehér visszajátszással, amitől nekünk leesik az állunk!:)

nosce 2012.05.08. 23:22:40

@kerdesek05:
"ellenben ha broki csudafaszra húzza, azért az érdekes lenne!:)"

sztem csináljunk tippmixet, h Broki megrépázza-e Naomit ? :)

AdnamA 2012.05.08. 23:23:16

@kerdesek05: a Bogi? Nab...már. És akkor kija DuduFőnix? :-D

nosce 2012.05.08. 23:24:04

@AdnamA:

van faszija otthon, és nagy a szeri köztük, legalább is Naomi úgy adja :)

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 23:24:40

@Cathcart_ezredes: Vigyázz!! :-)

@vécés jóska: Máté minek ordít, mint az oroszlán? Azé tök gáz, hogy úgy kell hurcolni, mint egy liszteszsákot hogy ki legyen a létszám!

vécés jóska 2012.05.08. 23:25:15

@beacska: Az igaz :( Akkor viszont Edinka kellett kéne maradnia, bármennyire utálom, szurkolnék kettőjüknek. Vagy a legjobb eset: Hiper-Levi a döntőben, Levi dobja a gömböt 12.5-nél, a maradék a Szöcske-Roli párosé. Bár te pont komálod Hipert ugye :)

beacska 2012.05.08. 23:25:22

@Pácsó Ármándó: én úgy értelmeztem, hogy az újaknak nincs védettség. csak maradás...de általában az újaknak feladat van a védettségért, úgyhogy lehet, hogy dupla vagy semmi lesz, csak nem mondták meg nekik...

beacska 2012.05.08. 23:27:51

@vécés jóska: :) hát igen...
amúgy a második helyezett páros esetében pont Anikó-Levente a legkedvezőtlenebb döntős, mert pont ők azok, akik szerintem végig kitartanak...

Soulnék 2012.05.08. 23:29:10

hát BostonBoginak most így lesz, mert kiszedte Hiper titkát?vagy nem azon függ a védettsége?

ő-szinte 2012.05.08. 23:29:34

@vallatas: ahha, pont én ;-DDDDDDDDDDDDDDD

AdnamA 2012.05.08. 23:29:46

@AdnamA: az igazság az, hogy a másik kommentelősben (tegnapinál) találtam, csak elloptam!!! :-DDD

AdnamA 2012.05.08. 23:30:44

@nosce: ahhoz képest eléggé viszket a sunája a Mátéra...már jó ideje!!! :-D

kerdesek05 2012.05.08. 23:30:59

@nosce: répázni nem, de szopógépezni igen!:)

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 23:32:10

@beacska: A "csak maradás" azt jelentené, hogy annak akinek holnap estig nincs teljesítve a titkos küldetése, már repül is a kiválasztás előtt? A másiknak meg meg kell küzdenie a bent maradásért, kivéve, ha felajánl(anak) valakinek egy védettséget, aki úgymond helyet csinál neki azzal, hogy a párját otthagyva, más fiúhoz áll?

beacska 2012.05.08. 23:32:20

@Soulnék: nem volt nehéz dolga, hisz Anikó mondta, hogy ő mindent megtesz, hogy segítse Bogit. Előtte meg rákérdezett, hogy vajon el szabad-e mondaniuk :)))

kerdesek05 2012.05.08. 23:32:21

@AdnamA: meg azt nézem szöcske el van jegyezve most májusban. biztos összeegyeztette a mehikói nyaralással:)

beacska 2012.05.08. 23:33:39

@Pácsó Ármándó: igen...szerintem...én a 3 védettséget kicsit sokallom...

kerdesek05 2012.05.08. 23:34:11

@AdnamA: ez az ember népszerűbb lesz mint egész Székesfehérvár!:)

vécés jóska 2012.05.08. 23:35:01

@Pácsó Ármándó: Hát ha nem játszik rá az ordításra az nagyon durva :) Amúgy most jöttem rá, hogy tényleg piálni kell, hogy sok csajod legyen, lásd Máté. Nekem is akkor sülnek a csajok, mikor be vagyok állva :) Fura ez a dolog, de tényleg így van. Szóval alkesznek áll a világ.

@beacska: Megnézném azt azért... Levi tuti nem dobná el, de Anikó necces. Ha valaki Naívával vagy Rolival áll a döntőben, az nyugodhat meg, egyik sem dobná el. Egyik túl naív, másik túl jólelkű.

2012.05.08. 23:35:09

Az eddigi legjobb rész volt!
Még HÉ is csinosnak és vékonynak tűnt-

inmemancsi 2012.05.08. 23:35:19

@nosce: köszi röpke fél óra alatt a viasat play lenyomott vagy 5 percet szóval főcímet már láttam:))

2012.05.08. 23:37:22

@inmemancsi: Én most néztem végig :O Milyen géped van neked?

beacska 2012.05.08. 23:38:05

@vécés jóska: én eldobnám ;)
de Anikó most meg bizakodik az újrakezdésben...eldobott gömbbel meg még neki is sok dumájába kerülne ;)

murunga 2012.05.08. 23:38:15

B+ Pit&Roló nagyon rajta vannak a szeren!!! :DDD

indavideo.hu/video/Beoltozos_buli

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 23:38:37

@beacska: Egyértelműen túlzás a 3.
Most úgy néz ki, hogy BostonBogi (köszi Soulnék!) bent marad, és ha rajta múlik akkor Anikó kap védettséget, akkor viszont robban a Hiper-LMZ duó.

nosce 2012.05.08. 23:38:46

@szerivan:
neki nincs 50 GB ramja :)

ruszi 2012.05.08. 23:39:02

Vééégre Máté Éden1 Levire itta magát! :)

Bújócskában menő lenne, pár másodperc alatt eltűnt a bokorban.

Sose hugyozz le mexikói tuját mert bosszút áll! :)

AdnamA 2012.05.08. 23:39:18

@kerdesek05: azt Te hol látod, hogy el vanik jegyezkedve ?

am sztem aranybarna nicol a szöcske, nézd meg a komenteket az egyik fotónál. azon nincs rajta Bogi...

nosce 2012.05.08. 23:40:36

@inmemancsi:
ezt nézd meg gyorsba , AdnamA tette fel, a broki borulás , a lényeg, amíg le nem veszik :)

beacska 2012.05.08. 23:42:12

@Pácsó Ármándó: ha Anikónak meglenne a védettsége, ide a rozsdás bökőt, hogy nem vágna ki senkit, csak legalább nem kéne olyan parásan pakolnia. Ma is többször elmondta, neki mindegy, ki megy, csak ő maradhasson. Nem akar ő kitenni senkit!

AdnamA 2012.05.08. 23:42:26

@nosce: nem én... én csak leloptam gyorsan :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 23:45:40

@murunga: Márk mekkora vörösben! Szakadok! Roli meg golyót villantott? :-))

@vécés jóska: Csak az a baj, hogy aki részegen jó csaj, az másnap józanul egy "kitaposott ösvény"

2012.05.08. 23:47:39

Anikót melyik exbarátja tette tönkre a kapcsolatát, aztán nem mehetett otthonról mert nem szokás?? Hol nem szokás, prosti volt?

vallatas 2012.05.08. 23:48:10

@beacska: Anikónak is vannak ellenségei...
Pl az új fiú, vagy Andi akiről még nem tud.

murunga 2012.05.08. 23:48:18

@Pácsó Ármándó: de legalább jóskának áll (és sül) akkor a VILÁG! :DDD

nosce 2012.05.08. 23:48:45

@kerdesek05: @murunga:

eddig 1 répázás, 1 szopás, sztem ha lesz répázás akkor szopás is, és akkor meglátjuk h Naomi lenyeli-e merr ha le, akkor szerizi a Brokit :)

vallatas 2012.05.08. 23:48:59

@szerivan: igen prosti volt, csak nem mondta ki kerek perec :-)

beacska 2012.05.08. 23:50:48

@vallatas: Andinak kb. egy fél napot adok, és lebukik. nagyon ostobán csinálja.
Roli szerintem nem ellensége senkinek. csak saját magának: az az ima....még jó, hogy nem tették ki vicces kedvükben

igen, ezért mondom, hogy Anikón tudja, hogy nagyon kell neki a védettség, de "csak" azért, hogy bentmaradhasson.

kerdesek05 2012.05.08. 23:51:04

@szerivan: meg 4 évig lepedő alatt szexelt, mert csak így lehetett

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 23:51:13

@beacska: Ha védett lenne Hiper, akkor nem rakna ki senkit, hanem maradna Levi mellett? De akkor BostonBoginak kellene beállnia valaki mögé védettség nélkül. Vagy mégis kap védettséget a feladatért vagy akár mehet is haza, senki nem fogja érte lecserélni a párját.

inmemancsi 2012.05.08. 23:51:36

@nosce: köszi megnéztem, ide lőjetek, de egyénifasz ez a csávó

beacska 2012.05.08. 23:51:36

@szerivan: már többször is írtam: igen, ki más lennék...

beacska 2012.05.08. 23:52:23

@vallatas: hát ti nagyon azt hallotok oda, amit akartok :)))))

murunga 2012.05.08. 23:53:20

@kerdesek05: az véd a mindenféle nemibetegségtől...

vallatas 2012.05.08. 23:53:25

@beacska:
Hiper se csinál már sok mindent, csak röhög mint valami bolond, illetve Levit erőszakolja esténként :-)

Viszont nekem fura, hogy se Levi se Anikó nincs ott ezeken a közösségtalálkozós bulikon... valami tipp, hogy miért van ez?

AdnamA 2012.05.08. 23:53:45

@kerdesek05: tudtam, hogy kavarás lesz :-D

beacska 2012.05.08. 23:54:14

@Pácsó Ármándó: hááát, én így értelmeztem...ők meg úgy veszik, mintha Boginak már meg is lenne a védettsége...nem tudom...majd meglátjuk....

nnna, én megyek, megint jönnek az okosok ;)))

vallatas 2012.05.08. 23:54:26

BostonBogi és Anikó egy helyen dolgoztak egyébként...
na mind1 :-)
@beacska: és jogunkba is áll! :P

AdnamA 2012.05.08. 23:54:55

Az mennyire módi, hogy Pít, a hogyvolt blogról bemásolt egy hsz-t a fácse oldalára ? :-DDD

most azt kérdezem ha olvasnak miért nem ÍRNAK ? :-DDD

2012.05.08. 23:55:23

@vallatas: Összeházasodtak és elmenekültek?

inmemancsi 2012.05.08. 23:55:47

ezt a viasat playt honna vették ezek a barmok, mindent csinál csak nem lehet lejátszani

nosce 2012.05.08. 23:55:56

@AdnamA:
"Az mennyire módi, hogy Pít, a hogyvolt blogról bemásolt egy hsz-t a fácse oldalára ? :-DDD"

melyik részt ? :)

foxglove (törölt) 2012.05.08. 23:56:35

@AdnamA: milyen hozzászólást? én nem látok ilyet

beacska 2012.05.08. 23:56:38

@vallatas: engem is nagyon elgondolkodtat, már ki is fundáltam, miért ;D: szerintem másodikak lettek, semmit nem kaptak, és Anikó duzzog...
de attól még Levente mehetne...nem tudom...ráadásul Anikótól nagyon távol áll, hogy kihagyjon ilyen bulikat...NAGYON FURA!!! még az is lehet, hogy ők nyertek, és mivel Anikónak csúnya lepcses szája van, neki szobafogság van, Leventét meg nem engedi el :))))

Pácsó Ármándó 2012.05.08. 23:56:46

@szerivan: Ehhez az Anikó-exe féle kapcsolathoz nem elég a szerelem, kell hozzá egy nagy adag önértékelési zavar és ostobaság is, ha ennyire nem alárendeli magát másnak.

@murunga: Annyit kell inni, hogy már szép legyen a csaj, de még elsüljön a "csupasz pisztoly" :-)

vallatas 2012.05.08. 23:56:54

@szerivan:
Anikó és Levi?
kizárt :-)
@nosce: hehe, szegény Levi.

kerdesek05 2012.05.08. 23:57:05

@AdnamA: nézd meg roli képeinél a medencéset

murunga 2012.05.08. 23:57:45

@vallatas: Levi a vége felé megfojtotta a lepedővel. Levi sitkón, Sanyi a mexikói öbölben, hullámsiiiiiiirban a vizicsikókkal,,,nyiiiiiihaha

beacska 2012.05.08. 23:57:49

@AdnamA: mert tilos nekik. Tavaly Ádám2Szöszi írta (idén írta be, hogy tavaly lecseszték, mert beírt)

kerdesek05 2012.05.08. 23:57:50

@vallatas: és hol van az a Boston?
Anikó azt mondta sokáig dolgozott casinóban.
a boston egy casino?

busifa 2012.05.08. 23:58:59

@Pácsó Ármándó: és ha Anikó ès Bogi mindketten védettséggel beállnak LMZ mögé, akkor a Levigyerek esik ki? :)

2012.05.08. 23:59:14

@Pácsó Ármándó: Kronológiai sorrendbe tudnád nekem tenni az exeit? Mert összezavarodtam, hogy melyikkel volt 4 évig és ki tette tönkre a következő kapcsolatát (ami szintén szar volt ha jól értettem).

nosce 2012.05.08. 23:59:18

@AdnamA:
""Az mennyire módi, hogy Pít, a hogyvolt blogról bemásolt egy hsz-t a fácse oldalára ? :-DDD""

egyébként meg sixx majd letépi a fejét h nyúlja a contentet :)

AdnamA 2012.05.09. 00:00:13

@nosce: @foxglove:
sztem ez a hogyvolton volt...DE elég sok helyen olvasgatok, tévedhetek is... :-/

"Pít is egyre szimpibb.

Szerintem eddig messze a legjobb játékos, gondoljátok el, h egyedül ment be, és ma már egy Ádám-féle királyi udvar élén áll, toronymagasan a legesélyebb a fődíjra.
(Fogalmam nincs, h ki nyeri, mert bármi véletlen bejöhet, de a játék és a taktika alapján neki kellene ítélni, és rá is fogadnék.)

Ráadásul neki messze nehezebb dolga volt, mint néhai Éden Ádámnak, aki kezdőjátékosként alapozta meg a klikkjét, és nem aggyal, hanem agresszíóval befolyásolta a többieket. Na meg még ott volt Szandra is, így idővel egyre kétségesebbé vált, h ki a főnök.

Itt viszont Pít úgy uralkodik, mint Augustus, nem kiáltja ki magát Császárrá, mint Julius Caesar, nehogy néhány agyhalott gyanút fogjon, viszont ténylegesen ő uralkodik.

Hajrá Pít, király vagy! "

AdnamA 2012.05.09. 00:00:57

@kerdesek05: keresem, mert nem ollan eccerű, mivel naponta változtatják a neveiket :-/

2012.05.09. 00:01:27

@inmemancsi: Máskor ne szín alapján válassz gépet:) Az segít ha mikor betöltöd pár percig leállítod a töltést aztán indítod.

JOKKA21 2012.05.09. 00:01:31

Bogi fent van fészbukon?:) Írnék neki, hogy dugnám.:)

beacska 2012.05.09. 00:01:31

@AdnamA: de melyik oldalon van, én nem találom :(((

murunga 2012.05.09. 00:01:35

@kerdesek05:
Roller eljegyezte Csöcskét?

AdnamA 2012.05.09. 00:01:39

@beacska: ki jönne rá, ha álnéven itt okoskodna bármelyik is ? terelne minket a tutti hülyeség felé ? :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 00:01:40

@beacska: Sőt! Rávágott Levi ujjára kalapáccsal a szobafogság alatt! :-)

foxglove (törölt) 2012.05.09. 00:01:43

@AdnamA: találtam egy idézetet, de nem hogyvoltos. tőlünk ilyet senki sem írna:)

Valószínűbb, hogy valamelyik hivatalos Éden Fb oldalról van.

Egyébként ha olvassák is a HV-t, csak a posztokat, a kommenteket nem. Egyrészt a mennyiség miatt, másrészt a mi véleményünkre, offolásunkra és lelki nyavalyáinkra nem valószínű, hogy kíváncsiak. Mi nem vagyunk celebek:)

kerdesek05 2012.05.09. 00:02:18

na, extra mikor lesz már kint?!

foxglove (törölt) 2012.05.09. 00:02:21

@AdnamA: ja erre gondoltam, ez nem tőlünk van.

AdnamA 2012.05.09. 00:02:22

@nosce: idézte... :-D gondolom az nem lopás ;-)))

2012.05.09. 00:02:31

@foxglove: Mi volt az? Írd már le mogyi! És tévedsz, mi celebek vagyunk!

beacska 2012.05.09. 00:03:27

@AdnamA: még az is lehet, hogy így etetett meg engem a múlt héten, hogy nem lesz több beköltöző!
@Pácsó Ármándó: :DD+1

AdnamA 2012.05.09. 00:03:39

@beacska: ezt nem tudom neked megmondani... ne haragudj. túl sok helyről gyűjtöm az infót! :-D

nosce 2012.05.09. 00:04:06

@inmemancsi:
"rózsaszín:))"

mi más ? :)

inmemancsi 2012.05.09. 00:04:13

@szerivan: egyszerű: saját maga dilis az a nő

AdnamA 2012.05.09. 00:04:27

@foxglove: akor soory!! tényleg :-)))

JOKKA21 2012.05.09. 00:05:05

@vécés jóska: @AdnamA: szerintem jó csaj ez a Bogica, csak a körömlakk nem kéne a kezére, Andinak is fekete a körme a lábán, nagyon ocsmány.:) Bár Bogi lehet magasabb nálam, de dugható suna és tetszik, megtetszett első látásra.

beacska 2012.05.09. 00:05:08

@foxglove: Éden Kriszta azt mondta nekem, hogy olvasták a kommenteket is (tudta, hogy én alapítottam a Danit-vissza-az-Édenbe! klubbot :D)

nosce 2012.05.09. 00:05:47

@AdnamA:
ha úgy idézte mint gyurcsány akkor az :)

murunga 2012.05.09. 00:05:48

@Pácsó Ármándó: lassan készitette a szendvicset?

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 00:05:56

@beacska: Szerintem, ha álnéven írnak azt nem lehet kiszűrni.

@busifa: Az esik ki akinek vékonyabb az ... :-)

@szerivan: Nem tudom, én mindig elosztom néggyel amit Anikó mond :-)

beacska 2012.05.09. 00:06:18

...basszus, átváltozott a hintóm tökké...:((( na jójcakát!

2012.05.09. 00:06:26

@Pácsó Ármándó: Nagggyon durván igazad van :)

nosce 2012.05.09. 00:08:00

@beacska:
jó h nem másod változott át tökké :)

foxglove (törölt) 2012.05.09. 00:08:09

@szerivan: csak sixx a celeb, ő már volt a tévében!:)

vécés jóska 2012.05.09. 00:08:25

@JOKKA21: Akkor menj el egy közönségtalira és mondd el neki az érzéseid, lehet hogy összejöhettek :) Én Szöcskével vagyok így :)

AdnamA 2012.05.09. 00:08:28

@kerdesek05: nem tudom mit nézzek azon a képen :-/ :-D

AdnamA 2012.05.09. 00:09:12

@kerdesek05: feltéve HA Roli az akire én gondolok az álnevek alapján :-D

nosce 2012.05.09. 00:09:58

@AdnamA:
valaki télleg futatta it PITet lehet h PIT volt :)

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 00:10:19

@murunga: Csöcske! Micsoda ötletes név!!
Nem azért mert lassan készítette, hanem mert a méret a lényeg! :-)

kerdesek05 2012.05.09. 00:11:15

@AdnamA: szöcske hozzászólását:) bár lehet mást is jelenthet...:)

AdnamA 2012.05.09. 00:11:24

@foxglove: te nézelődtél akkor Pítnél... van neki öccse? mert van egy hsz ami "érdekes" legalábbis én annak tartottam. (Andi+Pít medencés bunyó kontra tavalyi Kristóf+Niki borulás)

nosce 2012.05.09. 00:12:38

@foxglove:
sőt van saját tv-je is :)

foxglove (törölt) 2012.05.09. 00:13:09

@AdnamA: ja igen, tudom mire gondolsz, azon én is elgondolkodtam, de arra jutottam, hogy.... két magyarázat lehet:
- külső hasonlóság alapján (tényleg hasonlítanak) poén
- a másik meg... tesók, mert mindketten nyertek??

kerdesek05 2012.05.09. 00:13:20

@nosce: jaja Gyurma Pít meg Gyurma Ádám két gyurma között hogyvolt blogot olvas, majd Pít elmegy az éccakába, Ádám meg merciket nézni a használtautó.hun, ahol rájön, a faszba estem ki az elején, most 25 millából tudnék már venni egy jó járgányt, tele szilikonnal:)

AdnamA 2012.05.09. 00:14:07

@nosce: itt nem tudok hsz-t keresni :-?

AdnamA 2012.05.09. 00:15:37

@kerdesek05: igen igen leesett, most tértem vissza, hogy hangosan a homlokomra csapjak! nekem is ez ugrott be :-D

kerdesek05 2012.05.09. 00:16:30

nektek van hangotok az indavideos cuccokon?
velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/08/eden/

csak ott süket nekem minden...

AdnamA 2012.05.09. 00:17:14

@foxglove: weehhe... Pít és Kristóf? hasonlít? szemüveget a bírónak :-D

HA jól tudom, nem Pít nyert...
én ezért gondolkodtam el nagyon.

foxglove (törölt) 2012.05.09. 00:18:53

@AdnamA: az arcuk, a beszédük, a stílusuk... szerintem hasonlítanak.

a második bekezdést meg meg sem láttam.

AdnamA 2012.05.09. 00:22:42

@foxglove: nekem nem tűnik fel :-/

oké Bocsi! :)

nosce 2012.05.09. 00:22:50

@szerivan:
"Mi volt az? Írd már le mogyi! És tévedsz, mi celebek vagyunk!"

nem vagyunk mi lófaszok se, még elsőznünk se szabad :)

foxglove (törölt) 2012.05.09. 00:25:10

na inkább gyorsan megyek aludni, mert nem akarok semmibe belefutni:))

JOKKA21 2012.05.09. 00:25:28

@beacska: Alíz, Niki és Levi ismerősöm az elsőből(Szandra is fent volt nálam, de már nincs).:D

@vécés jóska: Ha lesz nyilvános találkozó a közelben, akkor megmondanám neki(persze nem ilyen fész kontrollos regisztrálós bulira gondoltam).Szöcske(Csöcske) túl mű szerintem.

AdnamA 2012.05.09. 00:28:13

@vallatas: nem fogom elmondani, mert az nem lenne tisztességes :-) ezt már leírtam itt, és tartom is magam hozzá :-)))

ő-szinte 2012.05.09. 00:28:56

@foxglove: nekem te itt ne halózzál!

AdnamA 2012.05.09. 00:29:26

@nosce: "tudom" - de be is etethettek, hiszen mi biztos?

LöncsVezér 2012.05.09. 00:32:35

Mekkora szarkavaró transzvesztita geci ez az Andor pfejj.

hungarisztan 2012.05.09. 00:32:47

Wonderbroki gyönyörű ívben landol a hortenziában (amint arra Roller még részegen is szakszerűen utal): priceless.

No meg amikor a férfibanda a női bandát szinkronizálja: megalol.

Annál már csak a kaktusznyalogatás volt jobb. Fogadtam a párommal, hogy vajon mindhárman megnyalják-e. Meg hát.

:o)

AdnamA 2012.05.09. 00:38:29

@kerdesek05: ja, és a nyereményből sütteti az izmait Floridában :-D

Jozeph Pelikahn 2012.05.09. 00:39:59

Edinának én hónapokig lennék a Leventéje, annyira bejön a segge meg a mellei, hogy néha beszél az nem zavarna, úgyse figyelnék. Kábé mint Máté... :-)

kerdesek05 2012.05.09. 00:45:25

Basszus nekem Edina nagyon bejön férfi cuccban!:)
jobban mint a cukiruhában-D

horgi1 2012.05.09. 00:53:58

Nem Noémi az Ostobenkó, hanem Edina. Irígy és rosszindulatú Noémivel és ugyanúgy rátelepszik az infantilis megnyílvánulásaival, mint Mátéra.
Kellemetlen, rafinált kis ribi van a Szűz Mária ábrázat mögött. Verbálisan összekapja magát és ez egy bizonyos intellektuális szint alatt megtévesztő. Benyaljuk, hogy itt bárki is képes gondolkozni? Ki is? Pl. Márk! "Majd kitalálunk valamit..." Aztán agyalt és megkereste Anikó kandidátus asszonyt és prezentált. Jól nyaralnak a kedves játékosok de nem játszanak csak úgy sodródnak az eseményekkel nem irányítják azt. ÚjPéter sem gondolkodik egészben,nem tanult az előző kiválasztásból (úgy tűnik senki nem tanult belőle).ÚjPéter csak Anditól szeretne megszabadulni,de a többi nem érdekli. Andika gyengécskén próbálkozik a kavarással. Azt sem sikerült összeraknia, hogy mi is történt az előző párválasztónál. Ha összerakta volna rájön, hogy Bettyke pletyije indította el a lavinát és jobban meggondolja, hogy kinek mit is mond.Az ÉH tematikája nem rossz és lehetne nagyon jól játszani ezt a játékot;karakteres,gondolkodó, kreatív szereplőkkel.

sierrahun 2012.05.09. 01:00:11

@AdnamA: Hipernek szvsz nem 25 milla, meg kiszavazásosdi izgalmak kellenének, hanem orvosi kezelés, de gyorsan.

kerdesek05 2012.05.09. 01:01:34

Hiper fehérváron élt, pázmányra jár, és nem találkoztak sehol sem Matcsival?:)

sierrahun 2012.05.09. 01:14:25

@nosce: Szerintem szlovák az illető és így reménykedik benne, hogy nem most kezd intenzív nyelvtanfolyamra járni.

Bade 2012.05.09. 01:36:26

Azért érdemes visszanézni azt a részt,amikor Hyper és Bogi elvonulnak beszélgetni.
Bogi megpróbálja kiszedni Hyperből a titkot,"el lehet azt árulni?" - kérdi Hyper,Bogi meg lábával jelez neki.
Hyper rögtön levágja,hogy mi a helyzet és el is kezd szépen dalolni...

Kíváncsi leszek lesz-e vmi büntetés,mert nem kicsit játszanak össze!

kerdesek05 2012.05.09. 01:42:54

@sogeking: hogy a gatya ami rajta volt jobban állt mint a saját farmere?

kerdesek05 2012.05.09. 01:47:17

Szóval.
Pít-Fszk-Andor, Andor kiesik
Roli-Szöcske-Bogi, Bogi kiesik
Máté-Edina
Levi-Anikó
Márk-Betti

kerdesek05 2012.05.09. 01:58:42

@LOLmá: -MATCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

hideg kéz 2012.05.09. 04:15:21

@LOLmá: Köszi:)
Ha sikerült az egész mozdulatsort memorizálni, elkezdem gyakorolni itthon az íróasztalról.
Viszont az szép az egészben, hogy még egy bazmeg se buggyant ki belőle, csak annyi, hogy persze, jól vagyok, és röhögött saját magán. De az is lehet, hogy csak a lépcsőhöz érve fogta fel, hogy kis híján kiszaladt az agya a kőre.
Csak az homályos, hogy akkor Alexa mért nem kapott többet inni? Szimplán nem tetszett a csaposnak?

LoveMy 2012.05.09. 06:43:00

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/05/08/eden/

Olyan hangokat ad ki Máté, mint ősszel a hímbikák párzáskor!
Okádni akar vagy mi?

raar-pingvin 2012.05.09. 07:24:03

@LencsiLány: és Naíva meg Noémi miatt hiszik azt a férfiak, hogy minden nő kurva...

Ditti82 2012.05.09. 07:44:15

Majdnem félrenyeltem a reggelit baszki az animgifek miatt. :D

Amúgy azt miből gondolják, hogy ketten kapnak védettséget?

független sorozatfüggő 2012.05.09. 07:44:35

Félikerben kellemesen csalódtam.
Egyrészt mégiscsak van esze, egyénisége, másrészt tetszett, amilyen határozottsággal kiállt Bettina mellett Hiperrel szemben.
Plusz jó pont, ahogy a seggrészeg Brokit istápolta, Roli is rendes volt.
A részeg hármas műsorát végigröhögtem.

hóódejóó 2012.05.09. 07:55:00

@Bade: megnéztem a láblökős részt. elég komoly :) Hiper még mondja is, hogy jaa, igen. :)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.05.09. 08:06:30

A kaktusznyaláson meg a bokorbaesésen görcsösen röhögtem, ezektől eltekintve megint elég uncsi rész volt, mostmár jöhetne a vége.

gastro, missing in action 2012.05.09. 08:10:36

Mindegyikuk olvassa a blogot, Edinaval talalkoztam, o mondta.. A Naiva nev miatt sem haragszik, azt mondta o vegulis meg egesz jol jart sixx irasaival:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.09. 08:20:08

@gastro, missing in action: Tényleg, idén ugye nincs olyan, hogy Sixx interjút készít a már kiesett játékosok jó részével? És a végén lesz valami közös interjú, esetleg csak pár játékossal, hogy milyen volt nekik ez az egész?

mocskosmacska 2012.05.09. 08:27:01

Naíva még nem jött rá, hogy esetleg matcsin kívül mással is folytathatná a játékot? Mondjuk rolival. Mert, ha ezt folytatja, akkor roli összeáll egy másik lánnyal és viszlát naiva.

2012.05.09. 08:30:08

Arra gondoltam h mi van ha annak, aki elmondta a titkát, távoznia kell a hotelből (rémlik valami hogy nem beszélhetnek róla), akinek pedig elmondták, az védettséget kap?

sirarcheer 2012.05.09. 08:34:36

@Ditti82: Lehet hogy hárman fognak.
A két új megszerezett egy-egy titkot.
(két védett)
A két új választ egy védett lányt.
Na most a csavar az hogy, azt írták a levélben hogy ha megszerezték a titkot akkor bent maradhatnak, vagyis nem írták hogy védettek is lesznek.
Valamint a Bogi - Anikó titok megszerzése is véleményes. Gondolom ha Bogi "teljesít" akkor bent maradhat.
@anne.shirley: Anikót nem teszik ki a szerkesztők! Ahhoz túl sokan utálják. :)

anne.shirley (törölt) 2012.05.09. 08:42:48

ha három védett lesz, hogy fog kinézni a párválasztó?

jo.e 2012.05.09. 08:46:10

Sziasztok! A kaktusznyalás vicces volt, röhögtem is rajta :), DE elhangzott a kulcsmondat: "nem mered megnyalni". A kisfiam 6 éves, folyton erre trenírozom, hogy nem bedőlni a "nem merednek", mert azt csak a buta gyerekek csinálják, és hát ő ugye okos fiú. Most mit mondjak erre... (nem, természetesen nem nézi a gyerek a műsort :))

jo.e 2012.05.09. 08:47:48

@anne.shirley: igen ez nekem is eszembe jutott. Nem lenne rossz csavar, ha hiper emiatt repülne!

sirarcheer 2012.05.09. 08:49:16

@anne.shirley: Úgy mint eddig. Csak jobban lehet kombinálni. De most átgondolva lehet hülyeség, mert csak két lány esik ki. Biztos lesz valami kavarás még.

gonoszkiralylany 2012.05.09. 09:00:36

@kerdesek05: de igen, ismerik egymást, valamikor az elején mondták is egy újnak (nem emlékszem kinek). Anikó ezért mondta azt is anno, hogy Mátét (és Krisztiánt) mindenképp benn akarja tartani.

almafa5555 2012.05.09. 09:03:12

a tegnapin bealudtam, de sixx leírását is csak a feléig tudtam elolvasni..jessszuuuus!!!Azt hittem a hétfői résznél már nem lesz unalmasabb és deeeee

anne.shirley (törölt) 2012.05.09. 09:10:20

@sirarcheer: hát, kiváncsi vagyok, mi lesz...
@jo.e: nagggyon röhögnék! :D

fl3sli 2012.05.09. 09:10:21

@jo.e: De azért részegen sok minden faszságot megcsinálsz, és akkor működik az "úgy sem mered" mondat :D

Pamutpipi 2012.05.09. 09:20:38

Sziasztok! Bocs, hogy beledumálok a beszélgetéseitekbe :) (mindig olvasom a kommenteket is :) de mér az ÉH1-nél is olvastam, jó dolgokat lehet leszűrni belőle)
Igazából csak azért regisztráltam, hogy mindig írjátok, hogy a facebook-os oldalaikon a szereplőknek ezt meg azt láttok, de én tök béna vagyok, mert nem találom meg őket a búkon. Hogyan lehet rájuk lelni?
Köszi előre is.

(Anikóval kapcsolatban arra gondoltam, hogy szerintem azért nem megy el ezekre a közönségtalálkozós dolgokra, mert szégyelli magát a játékosok és az emberek előtt. Most minden egykori játékostársa szembesül azzal, hogy a riportban csomó mindenkit kibeszélt a háta mögött. Egyébként nagyon unszimpi a csaj, de ezek ellenére remélem nem rakják ki, mert akkor már tényleg dög unalom lenne az egész)

beacska 2012.05.09. 09:22:17

@horgi1: azért könnyű nekünk okosnak lenni, ők nem tudnak egy csomó mindent, ami nekünk triviális. Pölö: honnan tudná Andi, hogy Betti pletykája indította Máté akcióját?

beacska 2012.05.09. 09:23:52

@Bade: szerintem nem lesz büntetés. Másképpen lehetett megtudni a "titkot". Csak direktbe. Nincs az a marha, aki "véletlenül" kikotyogja. Ez volt a feladat lényege...

anne.shirley (törölt) 2012.05.09. 09:27:57

@beacska: pont ez lenne a csavar benne elvileg... ha elmondja, pedig nem szabad, repül, ha nem tudja kiszedni belőle, magára vessen... az édenben bááármi :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 09:30:57

@LOLmá: :D:D:D baszki... ezt el fogom menteni borúsabb napokra. :D

Először úgy tűnt, hogy amikor bekúszott az agyába, hogy itt most ő borulni fog, mintegy reflex-szerűen ráfog a másik kezével is a farkára, mint valami kapaszkodóba, de aztán rájöttem, hogy ő, mintegy fitymasapkás donkihóte, marokra fogott farokkal akart utolsó rohamot intézni az aljnövényzetben lapuló ellenség ellen. :D

beacska 2012.05.09. 09:39:38

@anne.shirley: én nem tudom. elhangzott, hogy nem beszélhetnek róla senkivel?

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 09:52:43

Jó reggelt! :D

Ismét uncsi rész volt tegnap...
Hiper és a sz@rkavarás.. kegyetlen, értem én, hogy ő a pénzért jött de az akkut védettségmániája már idegesítő, de nagyon...

Broki perecelése.. 10 pont..:D Itt jegyezném meg, hogy sztem Ostobenkónak esze ágában sincs mással játszani mint Brokival. Valamiért rá van pusztulva, akárcsak anno a szocped Naívára.Jelzem meg is érdemlik egymást! :) Szegény Edinka ha nem marad ButaRoli mellett nem sok esélye marad a nyereményre.
Roli amúgy nem egy agytröszt de normális fickónak tűnik, nem is értem miért válogatták be egy ilyen játékba..?
Azért ez a majdnem bocsánatot kér mert ő maradt bent...nem ebbe a játékba való mentalitás..
Itt jegyzem meg.. a "Jégből vagyok" alkotói helyében most azonnal körmölnék egy tiltakozó levelet, mert ha van műsör ahová NEM való ez dal.. hát ez az..:D
Féliker szerintem kissé gyökér, rendben h védeni akarja Bettikét, de tényleg azt gondolta, ha egy konspirátort (Idegbeteg Hipert) tetten ér, az majd önként és dalolva bevallja, hogy IGEN, ki akarom innen b@szni a párod!?!?!?! Ezt ő sem gondolhatta komolyan...:D

pilar ternera 2012.05.09. 09:59:16

madárfüttyös jóreggelt mindenkinek! :)

borulás, kaktusznyalás >> sírva röhögés

Naomi: mindennek az alja! arra hivatkozni, hogy az alkohol miatt történt! pff! CSAK MÁTÉ VOLT RÉSZEG? Ő NEM!!! tényleg ribanc! ha egy hullarészeg pasi akivel 3 napja alszom rám mászik, lerúgom magamról, nem? és még álszentkedik, hogy "tudod, miért nem lehet többet..." hányinger!

@Bade: ezt fejtsd ki lécci! mire gondolsz a lábbal jelzéssel? mi az elmélet? csak ők tudják? szerikik? ki? és akkor, ha a szerikik kavarták, akkor milyen bünteéts? nem értem...
nekem pont tetszett, hogy milyen jó trükkel szedte ki belőle, de ha meg volt rendezve akkor...

sztem jó fej volt Márk! :)

Andor nagy szarban van! Pít lecseréli Naomira, mint a szél!

Edina ma megtudja a Máté- Naomi kavarást. :(

pilar ternera 2012.05.09. 10:01:55

@Pilar Ternera: hűűűű, de nagyon fáradt vagyok! csomót elgépeltem. bocsi. :(

beacska 2012.05.09. 10:02:11

@Pilar Ternera: trükkös volt, de kellet hozzá Anikó is, aki "mindenben segíti, amiben tudja"...szerintem nem volt szabálytalan.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:03:22

@Pilar Ternera: Máá' megint egyetértek.. :D Ostobenkó rászolgált az FSZK névre...
Hol volt ő részeg????? :D Nem is ivott semmit... :D

Benny sk 2012.05.09. 10:04:08

A casting-os csapatnak Bogi beválasztásával, minden eddigi döntésüket sikerült alulmúlni. Azt viszont köszönöm, hogy bebizonyították: bár a tégla képes megállni két fogpiszkálón, de hülyén mutat rajta a bikini

pilar ternera 2012.05.09. 10:09:09

@beacska: én is azt gondoltam, hogy jó húzás volt tőle.
@paranyuszi: én is azt írtam, hogy nem volt részeg, csak még az írásjelet is elgépeltem! :( szóval tökjózanul ilyen igénytelen ribanc!

Banyus83 2012.05.09. 10:11:46

Tudom, hogy már biztos 100x volt, de basszus...ennyire kész Broki??????

indavideo.hu/video/Mate_masnapja_-_Eden_Hotel_2

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:12:50

@Benny sk: Gondolom te úgy nézel ki mint Hugh Jackman.. :D:D:D:D:D:D Ha fiú vagy... :D

pilar ternera 2012.05.09. 10:14:46

@Banyus83: szia! még nem volt! :) enyhe-közepes fokú alkoholmérgezés? gáááááz!

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:16:20

@Pilar Ternera: Ne törődj vele, nemrég lett kész a körmöm, most még nagyobb, tuti egy csomót el fogok ütni!!! :DDDD

Mordor a csaj az tuti ..

Banyus83 2012.05.09. 10:16:49

@Pilar Ternera: nagyon durva, nem??? Az, hogy 2-3 pasinak kelljen kivonszolni a szobából és csak lóg, mint 1 bábu...hááát....

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 10:16:58

Az anim gifek pokoliak, évekig el tudnám nézni őket:)
Bogi hangja egy az egyben olyan mintha Szántó öcsibácsi és Presser hangját ötvözték volna. Ellenben vagy neki, vagy Szöcskének több esze van, mint a bentieknek együttvéve, mert a szingliszoba lejtős ágyának gordiuszi csomóját átvágták azzal, hogy keresztbe feküdtek rajta. Le a kalappal!

pilar ternera 2012.05.09. 10:19:52

@paranyuszi: én még erre sem tudom fogni! ;)
@Banyus83: az nem kifejezés! se a torkának, se a farkának nem tud parancsolni. sokat elárul az emberről...

Müszélia 2012.05.09. 10:21:01

nem értem én, miért esnek kétségbe attól, hogy anikó vagy bárki ki akarja rakni őket. ez a játék lényege, mindenki ki akar rakni mindenkit, a saját párját is miután benéztek a gömbbe (tudod, milyen gömbbe, a se-g-gömbe). még 2 fiú, aztán remélem, nem befelé, hanem kifelé küldik őket ezerrel.

foxglove (törölt) 2012.05.09. 10:23:19

Sixx, ne haragudj a belepofázásért, de nem lehetne Rolinak valami más nevet, előtagot kitalálni? Az eddigi játékosok kb. 50%-a hasonló értelmi képességekkel rendelkezett. Még egyszer bocs!

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:27:29

Máté mint broker.. :D Lehetne egy új frázis erre...

Esik az árfolyam mint Broki részegen a kaktuszba... :D:D::D

kovácspéterke 2012.05.09. 10:30:02

@LoveMy: hát, ha ezután sem ábrándul ki belőle edina, akkor semmitől.

Banyus83 2012.05.09. 10:30:37

@paranyuszi: Ez jóóó!!!!!! :-)

@Pilar Ternera: Hát igen...sokat... :-)

Snoopyzit29 2012.05.09. 10:33:17

Jelezni szeretném - az összeveszési szándék teljes elkerülése mellett - @beacskanak, hogy mégiscsak jött be új ember és nekem lett igazam :)

Máté esése durva volt, ha szerencsétlenül esik, akár egy nyakcsigolya-törés is lehetett volna és akkor örökre lebénulhatott volna. Még jó, hogy ott voltak a növények szerintem az volt a mák. Amúgy ajánlanám neki az Anonim Alkoholisták vmelyik csoportját.
:-P

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:34:06

@Mrs. Jackman: Szerintem semmitől.. a szerelem vak, ő meg még naív is..

pilar ternera 2012.05.09. 10:34:37

@Mrs. Jackman: sajnos nem látta az egész esti produkcióját és a hálóban történteket sem.

Átvitel honvéd 2012.05.09. 10:34:55

Matcsi egy élmény volt. Mint egy zsák. Csak igazán durva alkeszok tudnak ilyet esni. De a társasági élmény megvolt. Bogi mintha Andorral egy NDK-s úszósuliból jött volna. Szöcskében egy stratéga veszett el, de jó alaposan. Csodálkoznék, ha túlélné a heti párválasztót. Hiper sikeresen mentette a menthetőt. Ahogy Kohn bácsi mondaná, "ügyes". Annak persze örülök, hogy mindent nem sikerült megmenteni, Félikert láthatóan nem sikerült teljesen megvezetni, illetve utóbbi egy tisztább pillanatában azt azért meglebegtette, hogy Hipernek nem lesz jó, ha Betti "véletlenül" kénytelen volna kiesni. A Naiva-FSzk-Roller-Brokesz négyes kezd érdekessé válni. Mármint, hogy mi lesz belőle a végjátékra. Láthatóan ugyanez a kérdés foglalkoztatja a négy észlényből legalább hármat. Brokesz mintha már meghozta volna a maga döntését. Roller mégsem teljesen hülye, ami pl. abból látszik, hogy a párválasztó másnapján már verte a fejét a falba, hogy miért nem Dávidot próbálta játékban tartani. Hogy ebből mi lesz, arra magam is kíváncsi vagyok. Látok abban logikát, hogy Broki Noémi felé próbálna orientálódni, ha el tudná hárítani magáról a választás közvetlen "felelősségét"- és következményeit. Naiva az utóbbi időben, mint játékos, "értékelhetetlen". Mint karakter, pedig személy szerint fájdalmas emlékeket ébreszt. Valaha oda- meg vissza voltam az ilyen alaptípusú nőkért. Ma meg itt van előttem, "kiterítve", a problémahalmaz maga az ÉH2 idősíkján, életnagyságban, és tudom, tisztán látom, hogy miért untam rá, miért utáltam meg. En bloc. Csessze meg, még olyasmi (mint apró egyezés) is stimmel, mint a balkezesség. ...P.ába. Máskor, más helyen, erre most be k'éne rúgni. Más még? UP is nagyon csendben van, ami tőle szokatlan, mivel nem hülyegyerek, és az ember azt gondolná, hogy nyerni akar. Amit nem hittem volna, hogy idővel Andor aktívabb lesz, mint ő maga. Vagy csak ő jön inkább "lábra" a mindenkori dráma érzékeltetéséhez a szerkiknek? Nem tudom.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:35:33

@Snoopyzit29: az első bekezdéshez: LOL...:D

Anonimot??? Neki???? :D Ki nem ismeri még ebben az országban??? :DDD

GL-581 g 2012.05.09. 10:36:12

"A titokra terelődik a szó, HülyeRoli szerint az övé annyira súlyos, hogy simán kibasszák a hotelből, ha kiderül. Ééééés elmondja az egészet. Szöcskének."

Huhh, ez nekem totál kimaradt! Pedig feszülten figyeltem ám! :D

Mi volt Roli titka?

pilar ternera 2012.05.09. 10:39:02

@Snoopyzit29: igen, nekem is sokszor eszembe jutott már, hogy egy 12 lépéses program jól jönne neki...;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:40:01

@Átvitel honvéd: Az extrát megnézve lehet, hogy Ostobenkó és Pít már lebeszélte h Andor megy, Edinka meg visszakaphatja imádott Mattcsiját... Ez tűnik a leglogikusabb forgatókönyvnek..Pít nem nagyon csinál belőle titkot, hogy Andor sem mint nő, sem mint ember nem pálya neki..

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 10:41:52

@GL-581 g:
Szerintem nem mondta el teljesen a titkát, legalábbis én nem úgy emlékszem rá. Valami olyasmit mondott (mondjuk Rolinál ez mindig bizonytalan, mert artikulációból sem jeles, és a gondolatai sem mindig követik le a szájmozgását), hogy felajánlotta a bennmaradását (hogy visszajöhessen Dávid?).

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:42:47

@GL-581 g: Szerintem a kora reggelije imája volt a titok..
Miszerint fölajánlja, hogy ő megy, csak dévidke a szocped. jöhessen vissza...

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:43:50

@Mrs. Jackman: Igen.. és bocs h nyíltan dicsérem a "férjed" :D de sztem a világ egyik legjobb pasija. :D

kovácspéterke 2012.05.09. 10:47:18

Végre elindult vmiféle kavarás, csak olyan szánalmasan csinálják, hogy az elképesztő, senkibe nem szorult egy kis taktikai érzés sem, minden titkot, értesülést rögtön továbbadnak.

bát buta, de nekem roland egyre szimpatikusabb, nagyon jólelkű, bár szegény sztem nem fog bent maradni.

noémi érve brilliáns volt, ő azért smárolt, mert nyikhaj részeg volt, gratulálok. amúgy is gusztustalan ezzel a szurkálódással, azzal meg főleg, h neki semmit nem lehet mondani.

sztem nyikhaj visszamegy edinához ha tud, ő az egyetlen nő, aki tartani fogja neki a gömböt, és eldobhatja 22 és félnél.

kovácspéterke 2012.05.09. 10:48:20

@paranyuszi: köszi, én is meg vagyok vele elégedve :D.

kovácspéterke 2012.05.09. 10:50:25

@paranyuszi: azért az elég durva volt, de a gerelyhajító meg nem vette fel, és ott nyomta tovább a seggét, ahelyett, h elment volna onnan.

ja, és hát a részeg mutatvány priceless volt, a gifekért külön köszönet.
vicces volt, h nyikhaj szerint ő ismeri a mértéket.

pilar ternera 2012.05.09. 10:51:26

@paranyuszi: igen, az extrából kiderült, hogy ezt tulképp már lezsírozták. kíváncsi vagyok Edina mit szól ehhez, ha megtudja mi történt köztük...;)
@Cathcart_ezredes: igen, ez volt a nagy titok!

paranyuszi: van még hely a klubban? :)

Átvitel honvéd 2012.05.09. 10:51:47

@paranyuszi: nem láttam az extrát, köszi, ezt valamikor visszanézem. Ezek szerint tényleg arról van szó, hogy UP valójában továbbra is keveri a kártyákat, csak a szerkik nem erre építették fel a tegnapi szeretetcsomagot.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:53:46

@Mrs. Jackman: Jóvan Hugh a tiéd, úgyis Josh Holloway jobban tetszik.. :D:D:D::D
(Sawyer a Lost-ból.. :) )

hungarisztan 2012.05.09. 10:53:55

@Cathcart_ezredes:
Jó megfigyelő vagy, a keresztbe fekvés nekem nem is tűnt fel. Viszont a Bogi által előadott trükk (azt hazudta, hogy neki is le kellett írnia egy titkot) ügyes volt.
Elsőre nem tűnik annyira butának, és szerintem az arca is szép. Csak ne Anikóval kavarna... Az a csaj mindennek a legalja. Konkrétan sérült ember, beteg.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.09. 10:53:58

Brokszi effektíve lehugyozta magát. Bravo!

Szeretném ha a sok Broki fan, aki anno úgy védte, mikor a múmia néni bement, kifejtené a véleményét a Noémis smaciról.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:55:32

@Mrs. Jackman: Háát.. a "soha nem hagyom abba" is egyfajta mérték.... :D
Nem vagyunk egyformák... :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:56:34

@Pilar Ternera: Naná! :D Gyere! :D Bár én épp most dobtam Hugh-t Josh-ért...:D:D:D:D

Átvitel honvéd 2012.05.09. 10:57:01

@paranyuszi: ...banyek, így belegondolva, ha Andor tudná, hogy miközben ő bájosan keveri a "gödör" tartalmát, a háta mögött nem vele, hanem rajta röhögnek... :)

És egyébként így, hogy Noémi-UP egymással egyeztetnek, valóban logikus, hogy Matcsinak Edina felé kell (vissza)venni az irányt. Ui. nyíltan nem nagyon dobhatja - nem venné ki jól magát egy párválasztós nagyjelenet -, Noémi viszont így láthatóan nem maradhat "véletlenül" a nyakán...

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 10:57:43

@Átvitel honvéd: Szerintem a szerkik tudatosan titkolják, hogy Pít még mindig csendben irányít a háttérből, hogy majd nagyobb legyen a meglepi.. De ha figyelmesen nézed..levágós. :D

nyílegyenes labirintus 2012.05.09. 10:58:23

Broki nem azért ugrott fejet a sövénybe, mert be volt baszcsizva, hanem mert pisálás céljából meglóbálta csudálatos pöcst a növények előtt, és bármi élőlény aki eme nemes szervre egyszer szemet vet, az magának követeli azt, így a bukszusok, kaktuszok is vágyták, Naiva már megkapta, és -a jelek szerint- már Noémi is arra vágyik.
Úgyhogy óvatosan azzal a vadállattal, mert Máté kicsit kiengedi a ketrecéből és az elveszi ami neki jár.
Ezek szerint minden évadban lesz egy csudapöcs, ahogy tavaly is volt, idén a kisbroki lesz az...

pilar ternera 2012.05.09. 10:58:37

@Átvitel honvéd: remélem is, hogy keveri, mert az egyetlen, aki igazán használja az agyát. még a párjával is képes elhitetni, hogy neki/nekik van a dolgokra befolyásuk (Máté-Edina párost kirakni, ami Andor rögeszméje lett), közben meg őt veri át legjobban és lecseréli. Andor meg úgy ragaszkodik hozzá, hogy nem is sejt semmit! szép! :DDD

Banyus83 2012.05.09. 10:59:29

@Alfonzina, aki tudja..: Igen, ezekre a magyarázatokra én is kivi lennék :-)

Átvitel honvéd 2012.05.09. 10:59:55

@Alfonzina, aki tudja..: csak egy másik, indexes blog mémjeivel tudnám leírni, amit erről gondolok.

"MPG", valamint "MNK".

vécés jóska 2012.05.09. 11:01:27

Ha nem lenne védettség, meg tudnák úgy csinálni, hogy mindenki jól járjon. Naíva visszamegy Matcsihoz, FSZK Píthez, Roli meg összeállna Andival, úgyis mondta hogy bejön neki. Nem valószínű, hogy így lesz mert bekavar a védettség, de egy a lényeg, Roli maradjon bent!

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:02:36

@Átvitel honvéd: Igen-Igen.. Szegény Andor ha tudná, hogy miközben segítséget ajánlott Szöcskének, a védettségre neki lenne a legnagyobb szüksége.

Bezony, eljött a pillanat, mikor, ha Broki dobbantani akar Naíva mellől, felelősséget kell vállalnia a saját tettéért, mert ha Ostobenkó átáll Píthez, ezzel már nem takarózhat..Vagy marad Edinka mellett és iszik tovább...

hungarisztan 2012.05.09. 11:03:09

@vécés jóska: mivel kettővel több nő van bent, mint férfi, Roller valszeg most benn marad. A következő kör már kérdésesebb.

mocskosmacska 2012.05.09. 11:03:21

@Pilar Ternera: Pedig andor gyanakodhatna azok után, hogy pít hogy kidobta petrát.
OKos nő egy párválasztásnál figyelembe veszi, hogy a férfi, hogy bánt az előző partnerével.

Más: Most öt pár van, ezért öt régi, kiesett játékost választottak, de t69-es bejelentette, hogy hamarosan visszatér az a négy régi játékos, aki segíteni fog. Szerintem egy pár ki fog esni.

Fredo78 2012.05.09. 11:03:27

@hungarisztan:
És a nagggyon okos Anikónak nem jutott eszébe hogy milyen ÉDEN-es titkot kérnek egy beköltözés előtt állótól?

pilar ternera 2012.05.09. 11:04:05

@nyílegyenes labirintus: :DDDDD gyöngyszem! :DDD
tavaly ki volt a csudapöcs? :O)
@Átvitel honvéd: nem beszélni három betűs nyelvek! magyarázni, kérem szépen! :O)

Átvitel honvéd 2012.05.09. 11:05:15

@Alfonzina, aki tudja..: farfekvésest... ;)))

Egyébként, kérdésedre válaszolva, a fickó úgy kb. beállította az ideális ÉH-játékos szintjét (a maga sajátos stílusában).

Mondjuk, ha jól meggondolom, a tavalyi sorozatban is elértem egyszer azt a pontot, amikor úgy éreztem, hogy na nem, innen nincs lejjebb. (Aztán volt.)

pilar ternera 2012.05.09. 11:06:13

@Fredo78: Bogi mondta neki, hogy neki vmi személyes, kinti dolgot kellett leírnia, ezzel el is altatta a gyanakvását. ha lett volna...

jo.e 2012.05.09. 11:06:27

@Banyus83: uhhh, ez kemény volt. Ez a hörgés új volt. "Szárazhányás" ?? :)

jo.e 2012.05.09. 11:07:30

@fl3sli: Akkor mondhatjuk, h. M. bátorra itta magát. V. inkább, h. 6 évesre...

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:07:56

@mocskosmacska: Van benne valami .. De nézd meg a félikert...
Úgy kib@szarintotta szegény Csírát, hogy ihaj.. Bettike mellett, ha butuska módon is, de próbál lobbizni...

pilar ternera 2012.05.09. 11:08:57

@mocskosmacska: igazad van, de az ember egója hajlamos bedőlni annak a tévhitnek, hogy "a mi viszonyunk más, velem nem tenné meg"... pedig legtöbbször nem jön be... és mégis. ;)

LoveMy 2012.05.09. 11:10:03

@anne.shirley:
ez egyébként nekem eszembe jutott, hogy a régieknek tilos elmondani a levélben leírt titkot!
Mivel jár, ha valaki mégis elárulja, távozik? Bár még mindig benne van az is a Hiéna mást mondott, mint amit leírt.

@Pilar Ternera:
Megint csak egyet értek!
Bebizonyította hogy nem véletlenek a ribancos táncai! @Snoopyzit29:

@paranyuszi:
FSZK-nak Pítre van kihegyezve a köv.párválasztó, ez biztos! Mert az utóbbi időben mindig együtt vannak, és tegnap este amikor be akart nyúlni Pítnek FSZK, már Pít rászólt a csajra, hogy vegyen, mert az Andi már észre vette, és szóvá tette.

beacska 2012.05.09. 11:11:09

@Snoopyzit29: ez így igaz, vki gaz módon megvezetett ;)

pilar ternera 2012.05.09. 11:11:13

@paranyuszi: mert Csírától be volt sz@rva, Bettikéről meg érzi, hogy jó báb lehet neki, mert vonzódik hozzá. nagy fegyver az. !;)

Fehér pamacs gusztáv 2012.05.09. 11:12:26

Sziasztok!

Csak én hallottam, hogy volt egy olyan pillanat amikor Anikó azt mondta, hogy még kint amikor megismerte Bogit...Szerintem ez a Boston a városra értendő..

jo.e 2012.05.09. 11:13:09

@paranyuszi: most ez komoly? Mert viccnek elég durva. :)))

mocskosmacska 2012.05.09. 11:13:44

@paranyuszi: Igen, féliker döntögeti az elméletet.

Azért broki nem semmi. Sírva fogadkozik a nőjének, hogy mindent rendbe tesz, de 24 óra múlva már tüncikét próbálja meg elkapni egy fordulóra, aztán fszk-t smárolja le.
Meg fszk sem semmi. Tüncike még védekezhet azzal, hogy ő csak a menet után tudta meg, hogy matcsinak van nője, meg hogy ő nem ismeri a nőt, matcsi tartozik neki felelősséggel. De fszk meg tüncike elvileg barátnők.
Ja, és lehet, hogy tüncike repülni fog, mert én fszk-ból kinézem, hogy presztízkérdést csinál belőle, hogy matcsi őt válassza tüncike ellenében.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:13:59

@LoveMy: Szerintem a "titkok"-ra azt mondták nekik, hogy senkinek nem beszélhetnek róla... Vicces lenne, kivágnák a fél bagázst..:DDDDD főleg ha Hipert.. :D:D::D
Hiper sajnos nem mondott mást, mondta az interjú szobában, hogy az igazat mondta.
Bár ahány személyisége van...lehet ez is kamu volt.. :D

Sztem FSZK-ra Brokira van rápattantva mint pasira, és tudja, hogy Píttel tudja és fogja is végig játszani...

Átvitel honvéd 2012.05.09. 11:14:01

@Pilar Ternera:

MNK = Minden Nő Q...
MPG = Minden Pasi G...

Zafír333 2012.05.09. 11:15:13

@foxglove: Szép napot:)
Ezzel én is egyetértek!

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:16:32

@Pilar Ternera: Jahh látszott, hogy a kisebb ellenállás felé megy.. :D Pedig Csírával lehet, hogy tovább jutott volna..

nyílegyenes labirintus 2012.05.09. 11:17:05

@Pilar Ternera: Krisztián volt asszem, de sixx csak Csudálatos Pöcsnek hívta. a csajok megvoltak veszve érte... :)

jóképűkirály 2012.05.09. 11:17:13

Számomra továbbra sem tiszta, hogy az istenbe tudják titokba tartani, hogy ki nyert ,ki mikor esett ki.Oké, titoktartási szerződés meg bla bla bla.De közeli havernak csak elmondja, vagy szülőnek vagy énnemtudom, ráadásul full részegek a különböző édenpartikban és senki nem szólja el magát.Mindehhez ha hozzáveszem ,hogy a kb 25játékosnak az együttes IQ-ja nem több 26nál akkor még érdekesebb a helyzet...

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:18:14

@jo.e: Az a baj, hogy komoly... tök ciki...:( Nem vágom ki az..

pilar ternera 2012.05.09. 11:18:33

@Átvitel honvéd: köszi! ma sem keltem fel hiába! ;)
@mocskosmacska:
Noémiben ez valóban benne van, de a Píttel való szövetség miatt ere nem valószínű, hogy sor kerül.

pipedli 2012.05.09. 11:18:38

Hi, sixx köszi az animgiff-t, még most is fetrengek :)
tegnap írtam már, de megint bejött, hahóóó
VIASAT ! nagy baj van a castinggal, ez a nehézatléta hogy került ide megint?
Valaki súgjon, nem az volt, h ha valaki elköpi a titkát akk repül?? mert akkor Hypernek szárnya lesz.

riverblue 2012.05.09. 11:19:51

@horgi1: a tematikával csak egy baj van..
karakteres,értelmes jelentkezők vagy nem voltak vagy nem kerültek be!;)))
de erre már utaltam korábban.
a szerkik szerint az alkesz csávó és a szlovák kurva eladható..
a többi meg menjen a levesbe,ha úgy alakul..

LoveMy 2012.05.09. 11:20:03

@Mrs. Jackman:
elég nagy esélye van erre a Máténak!

@Snoopyzit29:
én is egy cikk nyomán úgy tudtam, hogy nem lesz több új ember! de ez az ÉH, és bááármi...

@Alfonzina, aki tudja..:
Máté tegnap kaktusz nyalt, majd beesett a fikuszok közé, most a sün...
csupa élvezet!
:D

pilar ternera 2012.05.09. 11:21:22

@nyílegyenes labirintus: nnnna, nekem vagy amnéziám van, vagy ennyire volt jelentős személyiség, mert fogalmam sincs ki volt az! :((
@paranyuszi: sztem egy mondat eleji "Vagy" volt! :DDDDD de ha nem, majd jo.e kijavít. ;)

beacska 2012.05.09. 11:21:32

@Fredo78: Anikó pontosan tudta, mire megy ki a dolog, belement a játékba. Boginak csak annyi volt a feladata, hogy kitaláljon vmit. Itt tök mindegy volt Bogi titka, mindketten tudták, hogy hazugság.

Átvitel honvéd 2012.05.09. 11:22:39

@paranyuszi: meglátjuk... Ha FSzk-UP tényleg összebeszélnek, akkor a Naiva-Broki ügy is tiszta, sőt, amit fent mondott v. j., abban is van logika, hogy Andornak menekülőút lehet Roller (különösen, hogy utóbbi szimpatizált előbbivel, és nyilván azon is elgondolkozik, hogy abban a négyesben, amelyben van, neki mennyi babér teremhet). A kérdés, hogy mennyivel a választó előtt derülnek ki a kártyák - avagy ezek ketten időben le tudják-e egyeztetni a merre- hány métert. (Andor nem lesz boldog, a kérdés csak az, hogy erre a párválasztó után- vagy még kellő időben előtte kerül-e sor). És persze kérdés, hogy ki- és miért kap védettséget, meg az összes többi aljas szerkesztői húzás... :D

vécés jóska 2012.05.09. 11:23:00

@jóképűkirály: Ezt én sem értem, de elvileg azt mondják, hogy olyan szerződéseket íratnak alá velük, hogy elmondanak valamit a házukat is elperlik tőlük. De még így is necces. Pl. én tuti részegen elmondanák valamit, magamat ismerve :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:24:23

@mocskosmacska: Egyetértek.. FSZK.. egy FSZK.. Vagyis azt akarja elérni, hogy Mattcsi valami módon vele alázza meg Naívát.. De ha Píthez áll, ez a verzió nem fog megtörténni..bár lehet Naívának az is elég lesz,ha szembesítik a csókkal.. Szegénykém, pont ez hiányzik még neki ... :D

Zafír333 2012.05.09. 11:24:46

@mocskosmacska: Hali:) Már látom, hogy Brokinál az alsó szintet nem lehet meghatározni...bár minden rész után konstatálom , hogy megérkezett a "fenékre" ( nem arra a testrészére gondolok, amelynek visszataszító látványában naponta szörnyűlködhetünk!), megdöbbenve tapaszatalom, hogy folyamatosan zuhan! Nem tudom, hol a végcél!Gusztustalan!

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:25:49

@Pilar Ternera: baaaakkkkkeeeerrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Nahh a hajszínem innentől senki számára nem kérdéses.. nem baj! Vállalom..:DDDDDDDDDDDDD
Kajakra azt hittem V.. egy személy... :DDDDDDDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.05.09. 11:26:10

@beacska: jaaa, akkor ez volt a lábbal jelzés jelentősége?!? de ha meg Bogi mondta el Hipernek, hogy ez a küldetése, akkor ő repül, nem? nem áll ez össze nekem...:(

LoveMy 2012.05.09. 11:26:18

@paranyuszi:

az előbb valaki írta, hogy Frankie is elkotyogta a titkát a Szöcskének , ez most igaz, vagy csak duma?

Átvitel honvéd 2012.05.09. 11:26:49

@Pilar Ternera: igazából kellenek hozzájuk a szakítósblog ("értékellek mint embert"-jeligére) kommentjei, mint kontextus :). Úgy, mint a baccpapucshoz, meg az ősi román szokásozáshoz a régi indexes fórumok.

pilar ternera 2012.05.09. 11:28:15

@paranyuszi: ugyan! :DDDD szeretünk, Barbie! ;)

kovácspéterke 2012.05.09. 11:28:55

@paranyuszi: igen, benne van ilyenfajta rosszindulat.

beacska 2012.05.09. 11:30:29

@Pilar Ternera: nem mondta el. jelzett..."hivatalosan" semmit nem lehet a szemükre vetni: Bogi NEM mondta el a küldetését, Anikó NAIVAN elárulta a titkát...és közben kacsingattak, mert a szemükbe ment a bogár, meg rángott a lábuk, mert el akarták taposni ;D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.09. 11:31:31

@LoveMy: szegény maci...majd megbánja még,hogy mindig felfelé áll a farka, szabadon hagyva az ánuszt...:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:31:44

@Átvitel honvéd: Nahh nekem ha tippelnem kell..
És a szerkik kicsit okosak.. Két új csaj közül egy maradhat.. Ez az atléta lesz, mivel ő már megtudott két titkot.. (ha nem súgtak neki..akkor nagyon ügyesen.. Hiperét és Rollerét..)
Tehát Szöcske lecsó, Atléta marad..
DE a kiesett adhat valakinek védettséget, az Szöcske lenne és mondjuk Bettinek adná..
Nahh innentől kezdene érdekes lenni, mert akkor Hiper stratégiája is menne a lecsóba. :D

beacska 2012.05.09. 11:32:19

@LoveMy: nem árulta el. Csak Szöcske bizakodik, hogy sokáig jutott....de ez lószar Bogihoz képest: Roli annyit mondott, hogy a további bentlétét veszélyeztette ezzel a titokkal...és ha a többiek ezt megtudnák...és volt egy gyenge pillanata, arról szól a titok..de ez semmi konkrét.

pilar ternera 2012.05.09. 11:32:35

@beacska: hűűűű, de cselesek! és annyira ismerik egymás rezdüléseit, hogy mindent értenek ennyiből? gratulálok nekik! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:34:35

@LoveMy: Sztem két ember mondta el a titkát.. és egyiket sem Szöcske szedte ki belőlük...hanem az új atléta típusú csaj.
Anikóét és Roliét...
Szöcske csak ott ült éppen, amikor az atléta csaj kihúzta Roliból..

És kövezzél meg de most meg azt nem vágom, ki az a Frankie...
(asszem túl erős volt a hajfesték... :D:D:D::D )

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:36:33

@Pilar Ternera: Hát köszi.... :D:D:D:D Rendes h ezt mondod! :DDDDDDD

beacska 2012.05.09. 11:36:35

@Pilar Ternera: előtte szó volt róla, hogy van-e küldetés...amire a válasz szintén NEM volt ;D

amúgy Edina is rá van kattanva a "küldetésekre", ő is gyanakszik, hogy mi lehet a feladatuk...csak ő nem mozdult rá a témára.

Amúgy érdekes volt Anikó titka is. Megint megtudtunk vmit a "geci" Anikóról...

vécés jóska 2012.05.09. 11:40:58

@paranyuszi: Anikó Boginak mondta el a titkát, Roli meg csak nagyjából mondta el Andinak meg Szöcsesznek.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:44:19

@vécés jóska: Én is ezt írtam, csak nem emlékeztem Bogi nevére. :D
Igen, Anikó boginak mondta, Roli meg mellébeszélt kicsit, de össze lehetett rakni.. Szöcske utána mondta, hogy ez lehet a titok, de nem biztos, hogy az..

Egy biztos, mindkét emberből Bogi szedte ki, nagyon ügyes húzással. (Csak valahogy engem nem győztek meg arról, hogy ezt tök egyedül találta ki... )

beacska 2012.05.09. 11:47:17

@paranyuszi: Andi volt ott, mikor Roli kotyogott, nem Bogi! a MÁÁÁÁSIK szőke német ;D

Fredo78 2012.05.09. 11:48:10

@beacska:
Hát akkor itten kilóg a lóláb. Bár az hogy nem mérnek egyenlő mércével az biztos lett amikor Petikét kitették, másokat meg nem...

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 11:48:20

@paranyuszi:
khm, Bogi nem volt jelen mikor Frankie (=Roland) elmondta (vagy nem mondta) a titkát. Szöcske volt ott, meg Andor.

vécés jóska 2012.05.09. 11:49:19

@paranyuszi: Jaja Bogi nem volt ott mikor Roller okoskodott, Andi volt ott meg Szöcske. Egyre nehezebb már követni, túl sok a hasonló karakter :)

kocsobúr 2012.05.09. 11:49:27

@LoveMy: "Máté tegnap kaktusz nyalt, majd beesett a fikuszok közé"

Akkor ő a Fikusz Kukisz :)

Eruka 2012.05.09. 11:49:43

@Pilar Ternera: teljesen egyetértek veled! FSZK kiérdemelte a nevét! hozzák vissza Mauglit, hiszen ő csak igazat beszélt! :)
nagyon ocsmány húzás volt tőle! Nem értem, hogy erre miért kizárólag a nők képesek??? Eltekintve 1-2 kivételtől egy pasi soha nem húzná meg a cimbije nőjét, ex-nőjét, imádata tárgyát... stb...

más: Hipert képtelen vagyok elviselni... ha ben tlennék, már nem élne sztem... rettenetes ez a nő! ááááá

jo.e 2012.05.09. 11:51:48

@paranyuszi: Mondat kezdő Vagy rövidítve :) komolyan.

beacska 2012.05.09. 11:51:56

@kocsobúr: :DDDD +1

hát ezen nagyon röhögtem! köszii

vécés jóska 2012.05.09. 11:54:11

Ez a kaktusznyalás érdekes dolog, nekem volt egy osztálytársam, aki miután otthagyta a barátnője, osztálykiránduláson végignyalt egy kaktuszt elég durván és 1 órán belül szarul lett, mentőt is kellett hívni, de utána nem lett komoly baja. De Rollerék csak ímmel-ámmal nyalakodtak.

LoveMy 2012.05.09. 11:54:35

@beacska:
köszi :)

@paranyuszi:
az új fiú, Rolit nevezte el valaki Frankeistein fejűnek, mert annyira hasonlít rá :D

jo.e 2012.05.09. 11:54:49

@paranyuszi: Ja, most látom, h. közben megérkezett a megfejtés :)))

LoveMy 2012.05.09. 11:55:38

@kocsobúr:
ezt azért mondta így Máté, mert a nyelvében maradt a tüske ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:56:05

@beacska: @Cathcart_ezredes:

Nahh jóvan!! Ezek tökre egyformák... :D
Összekevertem őket!! :DDDD

Akkor helyesbítek...
Bogi kiszedte Anikó titkát...
Szöcske meg félig Rollerét..

De ha jól emlékszem 2 titkot kell megszerezniük fejenként...

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:56:59

@jo.e: Igen - igen.. már rájöttem Pilar segítségével.. NEM egyedül... :D:D:D

LoveMy 2012.05.09. 11:57:18

@paranyuszi:
de nem gáz, vagy festékhiba, mert pl. én sem miért nevezik néha Pítet UP-ként.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:57:31

@LoveMy: Igen.. már rájöttem! :D Köszike! :D

kovácspéterke 2012.05.09. 11:57:50

@Eruka: hát, én már jó néhány ilyet láttam.

Banyus83 2012.05.09. 11:58:20

Na...summa summarum....
- Boginak akkora háta van...én nem tudom hogy jutott túl ez a nő a castingon, de komolyan...Szöcske azért klasszisokkal jobban néz ki!
- Andort nem bírom!Nagyon gáz volt, ahogy nyomult este Pítre, mikor az ölébe akart ülni...
-Ha egyik új sem lesz védett (legalábbis én úgy értelmeztem, hogy a bentmaradásuk a tét, nem védettség), akkor még könnyen lehet, hogy mindkettő megy is haza, csak jól kell keverni a kártyákat, meg persze attól függ, melyik lány lesz védett.
- FSZktól ez a "megértem...tudom, hogy vannak ők Mátéval..." elég szar duma...akkor minek smár??? Egyébként meg, ha már valaki megtisztel annyira, hogy úgymond a bizalmába fogad és elmondja pl., hogy beleesett Mátéba, akkor nem támadom hátba...nálam ez elvi kérdés! még akkor sem, ha ez csak egy játék, nincsenek barátságok stb.
- Szerintem Roller nem árulta el a titkát!
- Anikó lehet a terrorista pasija miatt nem jár közönségtalikra...ki tudja...
- Nagyon jó volt az Extrában, ahogy a pasik a kerti székekből cikizték a csajokat...röhögtem :-)
- Már 1-2 rész óta feltűnt, hogy Pít és FSZK újabban is mét milyen jóban vannak...most már az oka is megvan :-) Andor meg be fog égni, pedig elmondása szerint teljesen megbízik Pítben...nem kéne, csak mondom :-) Senki sem fogja fel ebben a játékban a lényeget...senkiben sem lehet 1000%ra megbízni!!!!!
- Máté elmondása szerint jól tudja kontrollálni, mennyit iszik...ezt fényesen be is bizonyította :-)
- Inkább rajzolták volna le, hogy "Jéééégbőőől vagyooook..."
- A nap kérdése: "Hogyhogy csókolóztunk az előbb???" Biztos véletlen b.szd meg...

Amúgy én tuti biztosra veszem, hogy nem nyeretik meg a játékot egy olyannak, aki az utolsó pár hétben költözött be :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 11:58:53

@LoveMy: sztem az ÚjPéter miatt van..
Sőt asszem később kiderült hogy Újvári Péter a civil neve..

De ma már semmiben nem vagyok biztos!!!!!! :DDDDDDDDDD

beacska 2012.05.09. 12:00:03

@LoveMy: ÚjPéter...éééés eredetileg Újvári Péter a neve, és van egy ilyen nevű zenész is, az UP! zenekar alapítója

jo.e 2012.05.09. 12:00:04

Ez a szöcskét nem kellene ismernünk valamelyik válóságshowból?

pilar ternera 2012.05.09. 12:00:52

@Eruka: ebben nem csak az volt a durva, hogy Edinára való tekintet nélkül tette ezt. simán kinézem belőle! (és még voltak felháborodottak, hogy Edina önzőnek merte titulálni!)

hanem, hogy egy ilyen állapotban lévő, büdös, hugyos, hullarészeg pasi öntudatlan közeledésére nem azzal válaszol, hogy "aludj szépen b+" vagy leköltözöm a földre is akár, hanem vevő rá! hát ez mindennek az alja!

Banyus83 2012.05.09. 12:02:01

@Eruka: Hát azért ez sem igaz szerintem...padi is van, akinek nem tabu más nője sőt felesége sem...sajnos...

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:02:33

@Banyus83: Igen -igen.. Broki nyelvétől eddig csak a maci maradt biztonságban... :D:D:D:D
Még 10 perc a kaktuszban és lehet, h a maci jött volna kifelé köpködve... :D:D::D:D

riverblue 2012.05.09. 12:03:42

én egyre csak abban bízom naivul,hogy a héten kiesik vmelyik...régi bula..szinte mindegy ,hogy ki...vagyis..dehogy..:))
Hiper vagy Pozsony Naomija..húzzon el 1000rel!!!!

de erre kicsi a sansz..lévén voltak ott
"okos" mű..sor készítők is!!!:))

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:05:38

@jo.e: ÁÁÁ szerintem csak kommersz feje van! :D

LoveMy 2012.05.09. 12:05:50

@paranyuszi: @beacska:
köszi a kézenfekvő megoldást :)

@Banyus83: az extrában hányadik percnél van ez Frankie-féle titok?

@jo.e:
ott ugrált vv udvarán!

tomfree 2012.05.09. 12:05:56

Ez a tegnapi borulás a bokrok közé hatalmas volt, Brokin halálra röhögtem magam. A többi a tegnapi részből dögunalmas volt megint.

pilar ternera 2012.05.09. 12:06:09

@csicsike86: nehogy lelődd a poént!!!!!!

sierrahun 2012.05.09. 12:06:34

@LoveMy: Noémi - ÚjPéter
Szerintem itt tömeges félreértés van (persze könnyen lehet, hogy nincs igazam). ÚP azért mondta Noéminek, hogy a puncifogdosás és az odajövés után most már vegyenek vissza, mert látta, hogy Andinak indokoltan sok lenne és meg akar maradni mellette. Noémiből már volt neki épp elég. Azért tudott róla fájdalommentesen leszakadni, mert Noémi a tahóságot hiszi humornak és ezzel anno az agyára ment. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez hiányozna ÚP-nek még egyszer.

Más kérdés, hogy valahányszor extra lányok jönnek be, ÚP menetrend szerint beparasztosodik és beérzékenyedik egyszerre. A beszólásai és humora elmegy sértő irányba, az érzékenysége meg mimózához kezd hasonlítani és azt követeli, hogy az épp aktuális partnere legyen rá maximális tekintettel (kimondatlanul pedig ott van a mert különben). Most is előadta. Szerintem eddigi partnerei közül ezt Andi fogta föl a legjobban, rögtön levágta, hogy neki most simulékonynak kell lennie. Ha az marad, nem lesz veszélyben ebben a körben, akármennyire is nem jön be ÚP-nek mint nő.

Noémi aligha fogja ÚP-t választani, miután láthatóan nem közömbös neki a Brokkoli gyerek (éjjeli smár, korábbi éjjeli bárjelenet, nyakharapdálás), ÚP-t meg nem véletlenül cserélte le Omárra, hanem azért mert valamilyen szinten kölcsönösen elegük lett egymásból. Nem utálatig fajuló szinten, de amíg van más, aktuális párjuk, addig nem fogják egymást keresni.

Proligarcha 2012.05.09. 12:07:43

Az első gif zseniális, mintha Pedro bosszúból mellbelőtte volna a kotonfejű brókert egy távcsövessel. Láttam már szarabb haláljelenetet is.

Azért azt elvártam volna, hogy matcsi arccal vegye le a rózsabokrot, na de van még pár rész a végéig.

Méltányosságból igazán visszahozhatnák Petit az Édenbe, mégiscsak igaza lett Noémival kapcsolatban. Nem csak hogy dédelgeti a korongrészeg véres hugyos hülyegyereket, még újra is éleszti.

Bogit meg félrecastingolták, mehetett volna Brienne-nek az aktuális Trónok Harca szériába. Vagy az 50 láb magas nő remake-jébe.

Banyus83 2012.05.09. 12:10:10

@LoveMy: nem az extrában volt, hanem adásban...mindjárt megnézem mikor...

LoveMy 2012.05.09. 12:10:29

Banyus akkor jöhet a pezsgőt, BB félédes v. édes, fagyasztott eperrel ;)

Snoopyzit29 2012.05.09. 12:12:04

Nyertem ajándékcsomagot az Éden Totó játékon. Tudjátok, hogy ez mit tartalmazhat? Nyert már valaki közületek?

Banyus83 2012.05.09. 12:13:37

@LoveMy: Szerintem is...benne is vagyok :-) BB Édes jöhet...eperrel :-)

LoveMy 2012.05.09. 12:14:21

@sierrahun:
így is lehet értelmezni, de Andorból is elege van, és Pít egyre többet van FSZK-val

Banyus83 2012.05.09. 12:15:04

@LoveMy: Na...nagy lelkesen helyeseltem is elsőre...de nekem marad az alkoholmente eperrel :-) Csak abból ne BB-t, mert az nagyon rossz :-)

vécés jóska 2012.05.09. 12:16:16

@csicsike86: Mi nem számít meglepetésnek? Akkor Pít vagy Matcsi nyert? De jó, hogy elmondtad :)

Banyus83 2012.05.09. 12:17:07

@csicsike86: Mikor valaki leírja, hogy tudja a végét mindig elkezd motoszkálni bennem a kisördög...de aztán lelövöm :-))

tomfree 2012.05.09. 12:17:27

@csicsike86: fogadjunk, hogy Broki benne van a nyertes párosban. A tegnapi borulása óta és a mai másnapos üvöltése óta neki drukkolok- fergetegesen szórakoztató a csávó :-)

LoveMy 2012.05.09. 12:17:27

@Banyus83:
Na épp ezt akartam hogy te állapotodban?
De valaki javasolja a mértékletes alkoholfogyasztást, lásd Mátéra milyen jó hatással volt! ;D

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:17:31

@Proligarcha: Igen....és a sors fintora, hogy szegényt nem a "f@szopóért", vagy a "k@rváért" dobták ki a show-ból, hanem a "szlovák" miatt.....
Már mindenki számára világos, mennyire igaza volt, mindhárom téren..

sierrahun 2012.05.09. 12:18:19

@Proligarcha: "Méltányosságból igazán visszahozhatnák Petit az Édenbe, mégiscsak igaza lett Noémival kapcsolatban."

-- Kicsit erős, de hasonlókat gondoltam Hiperrel kapcsolatban. Hogy is van az, hogy ő nyilvánosan, harmadik jelenlevő előtt szarozhatja, hányadékozhatja LMzőt, ugyanez a FSZK esetén kitiltással ér fel, holott bocsánatot kér érte az elkövető? Azért ez nem túl fair szegény hülye Pedróval szemben. Nálam a fasszopó nagyjából egy kategóriájú sértés a hányadékkal, a kurva meg szaralakkal, arról meg nem értesültem, hogy a "szlovák" újabban sértő terminus lenne. Szóval ez a kettős mérce esete. Noémi amúgy is pocsékul be volt rúgva akkor éjjel, Pedró detto, Hiper viszont színjózan, csak éppen agyilag instabil szegény. Szerintem csak jót tenne neki, ha a további stressztől mentesítenék, mielőtt annyira behergeli magát, hogy a nagykéssel ront rá valamelyik játékosra. Szerintem komolyan aggasztó az idegállapota, szakorvosi segítségre szorulna (a felvétel időpontjában).

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 12:19:16

@Snoopyzit29:
- Melák szemöldökéből egy szál
- egy Mauglis matrica
- egy db. óvszer, ami majdnem felhasználásra került Broki és Naiva között
- Ostobenkó szeptemberben megjelenő könyvének nyers változata, aminek címe: "Otthon én sosem csinálok ilyet"
- egy oreo csoki (lehet el kell venned a macitól, aki kapaszkodik belé)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:19:36

@Snoopyzit29: Én is láttam ezt a totót! De egy szóval sem írták le mi a nyeremény.. ezért ki sem töltöttem...

Szerintem kapsz fél évre elegendő síkosítót!!! :D:D:D:D
(de ha nem így lesz, majd meséld el! :D )

LoveMy 2012.05.09. 12:20:15

@paranyuszi:
Huuuu, milyen nagy lenne már, ha valaki kiderítené, hogy nem is szlovák, csak valami betelepült magyar! És akkor nem lenne érvényes Péter káromlása! ;)

pilar ternera 2012.05.09. 12:20:15

@csicsike86: köszi! :)
@LoveMy: @Banyus83: ennyire biztosak vagytok benne, hogy a "nem meglepetés" Edina részvételét jelenti? mert akkor én is benevezek arra az epres pezsgőre! ;)

sixx · http://comment.blog.hu 2012.05.09. 12:20:59

@csicsike86: a tuzzel jatszol, azt tudod, igaz?

jo.e 2012.05.09. 12:21:33

@LoveMy: Ezt hogy érted? Kérlek fejtsd ki bővebben, azt nem néztem.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.05.09. 12:21:55

az isten bassza mar meg az osszes spolierezo faszfejet.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:22:50

@sierrahun: Szerintem a tegnapi este óta gyanús, hogy Hipernek valamiféle hátszele lehet...

Eruka 2012.05.09. 12:22:59

@Pilar Ternera: még jobban egyetértek veled! :)))

LoveMy 2012.05.09. 12:23:03

@Pilar Ternera:
tudod ez az kategória, akinek nem mondjuk ki a nevét (HP után szabadon) ;)

vécés jóska 2012.05.09. 12:23:37

Banyek én elolvastam, hogy ki nyert :( Miért kellett kiírnia? :( Lehet, hogy csak kamuzott amúgy.

Banyus83 2012.05.09. 12:23:47

@LoveMy: Hát igen...megint előbb járt a szám :-)) De nem baj, az alk.mentes is jó :-)

@Pilar Ternera: :-D

@csicsike86: Hát ...ez azért eléggé leegyszerűsíti a dolgok...kapni fogsz sixxtől :-)

Eruka 2012.05.09. 12:23:57

@Banyus83: én sem azt mondtam, hogy nincs, hanem, hogy elvétve... nőknél meg tkp alapvetés :(((

LoveMy 2012.05.09. 12:24:34

@jo.e:
hát a szöcske ott ugrált a vv füves udvarán :)
comprende?

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:24:44

@Cathcart_ezredes: LOL és LOL...

Bázz Ezredes!!! :D Hiányoztál!!!! :D:D:D:D

pilar ternera 2012.05.09. 12:25:09

@Cathcart_ezredes: :DDDDDDDDD sírtam ember! :)
@LoveMy: miért, ő is gonosz varázsló??? :O)

kovácspéterke 2012.05.09. 12:25:21

@csicsike86: és te mi a túróért nem fogod be a szádat? örüljél csenben h tudod.
ha meg nem, és ezzel vagánykodni akarsz, akkor idióta vagy.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:25:47

@LoveMy: Ez az !!! :D Vissza Pedrót a hotelbe!!!! :D:D::DD

sierrahun 2012.05.09. 12:26:05

@sixx: Úgy van. És a fogorvosokat. Mert a fogorvosok egy követ fújnak a hentesekkel és a spoilerezőkkel!

ő-szinte 2012.05.09. 12:26:45

@sixx: kössssssssszi a mátésat, egy élmény nézni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kovácspéterke 2012.05.09. 12:28:16

@Banyus83: és mi az a kisördög?, h egy kis pöcsfej ül a gép előtt, aki ettől érzi fontosnak agát?

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:28:24

@sixx: Ne izgulj! Én tutira tudom, hogy a Betti-LMZ páros áll majd a végén a gömbbel! :)

LoveMy 2012.05.09. 12:28:53

@Pilar Ternera:
most eltűnt homályba a spori, már nem számít:)

kocsobúr 2012.05.09. 12:30:38

@beacska: nincs mit, amúgy adta magát :)

pilar ternera 2012.05.09. 12:31:20

@vécés jóska: nem írta ki! hol olvastad? :O)
@sierrahun: :DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 12:32:24

Eltűnt a spojler... nemá' most nézhetem végig az ÉH-t, hogy megtudjam ki nyert!

sierrahun 2012.05.09. 12:32:27

@paranyuszi: Szerintem minden játékosnak van időnként szerkesztői hátszele - ezt valahol érthetőnek tartom, amíg az a cél, hogy a játékot minél izgalmasabb szinten tartsák. Feltételezem, hogy Pedró kibaszása a dráma-faktor növelését célozta anno, könnyes búcsú, Csíra önsajnálata, férfias búcsúzás, üzenet a Paradicsomba a mindennapok taposómalmából. Meg volt ez írva, mint egy forgatókönyv.
Egy darabig rendben is van.

De ha később egy másik játékos is elköveti az egyszer már nagy demonstratíve megtorolt vétséget, akkor szerintem kötelességül lenne a szerkesztőknek az egyenlő elbánás elve alapján ugyanazt a megtorlást alkalmazni. Különben felmerül a pártosság gyanúja és ugyebár ez a játék addig érdekes, amíg hihető marad az, hogy elsősorban a játékosok intrikáit nézzük és nem a szerkesztőkét (meg amíg el nem spoilerezi valaki a győztest, hálaisten nem olvastam). Ami amúgy Brokkoli esetében kissé csorbát szenvedett a múltkori párválasztón.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:32:42

Szép napot mindenkinek! Nem olvastam végig az összes kommentet így lehet, hogy már volt róla szó, de szerintem a mai adás dögunalom lesz a beharangozó alapján. :( Valaki cáfoljon meg!!!!

beacska 2012.05.09. 12:32:50

@Joey Tribbiani: én meg azt tudom, hogy valaki, aki már most bent van a hotelban, plusz a párja :))) (azt nem árulom el, ki kap pénzt a kettő közül ;D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 12:33:01

@ő-szinte: ezt vki korábban itt rakta be, ezen röhögök azóta is. :D
i50.tinypic.com/i5vqd3.gif

beacska 2012.05.09. 12:33:21

@kocsobúr: kár, hogy nem szabad röhögni rajta ;DD

Unity79 2012.05.09. 12:34:20

Fszk nem kicsit lehet igénytelen, azzal együtt, hogy valószínűleg már viszkethet neki rendesen! broki összehúgyozva, hullarészegen-ergo, alkoholszag- mellé egy kis bagószaggal párosítva simán lesmárolta...

ő-szinte 2012.05.09. 12:34:48

@pushpang (univerziális határeset): hehe, köszi:-DDDDD
azt nem értem, hogy annyi esze mért nem volt, hogy neki támaszkodjon annak a kurva fának...:-O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 12:35:29

@ő-szinte: mert ő farkában bízott, abban próbált megkapaszkodni.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:35:31

@Joey Tribbiani: Biztos forrásból tudom, hogy Broki ma este a macival smárol... :D
Szerintem mindenképpen nézd meg! :D

Banyus83 2012.05.09. 12:36:00

@Mrs. Jackman: Egyrészt a kíváncsiság, hogy tudni szeretném, de a düh nagyobb mindig, hogy vannak, akik mások szórakoztatását rontják el ezzel...

@LoveMy: :-) Csak az emléke marad... :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 12:37:18

@paranyuszi: hát, tulképp már csak a macival nem smárolt a hotelben...

foxglove (törölt) 2012.05.09. 12:37:20

a visszalevő időre nem lehetne kibírni a sejtelmes célzások nélkül?

senki nem hülye itt, ezekből a félmondatokból is össze tudja rakni a képet, ha akarja.

fantasztikus, hogy egyeseknek vannak ismerősei, akik a celebek között mozognak, de faszomatmárbazdmeg.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:37:34

@sierrahun: Ha nem Broki választ utolsónak sem biztos, hogy más lenne a mai felállás.... Dévid mellett a kutya nem állt volna ki..

De egyetértek.. ebben az évadban túl sok a "belenyúlás" és nem vagyok biztos benne, hogy h ez a show előnyére történt..

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:39:23

@beacska: Én biztosan tudom, mert a takarítónk lánya egyszer együtt bulizott egy sráccal, akinek a barátnője látta azt a fiút, akit Anikó véletlenül átbaszott egy csomag cigivel kapcsolatban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 12:39:34

@foxglove: úgyis mindig lesz vki, aki elkotyog ezt-azt...
Legfejlebb úgy nézzük az ÉH-t, mint a Columbót. Ott is már az első perctől kezdve tudjuk ki a gyilkos. :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:39:52

@pushpang (univerziális határeset): Én is erre céloztam ezzel... :D:D:D
Még talán Juan... :D

Tényleg, tegnap asszem volt egy olyan rész amikor Juan sutyiban meghúzott egy üveg szeszes italt amikor senki nem figyelt ...... :D Nagyon röhögtem :D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:40:32

@paranyuszi: Nyelves vagy csak olyan laza szájra puszi lesz? Mindegy, a maci miatt megnézem!

kovácspéterke 2012.05.09. 12:42:10

@foxglove: ja, ezen mindig röhögök, h vki attól érzi magát fontosnak, mert ismer vkit :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:42:32

@Joey Tribbiani: Nyelves, sőt... a háttérben majd látszik a naplemente és az óceán... :D::D:D::D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 12:42:48

@paranyuszi: Csak a párválasztón is nehogy a maci mellé álljon aztán, szegény Edina össze fog omlani. :D

Ja, azt láttam én is, de én azt hittem, hogy csak ásványvíz. :O
De azon se csodálkoznék, ha a tequilát húzta volna meg, ennyi idiótát nem lehet józanon elviselni... :D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:43:35

@paranyuszi: Én is így gondolom. Broki már előre lezsírozta, hogy ki hova álljon így a lényeg nem változott a sorrenddel. A szerkesztők hiába cserélték fel a sorrendet mindenki odaállt volna ahova le lett beszélve.

Banyus83 2012.05.09. 12:45:07

@foxglove: Nagy a celebek állatkertje... :-)

ő-szinte 2012.05.09. 12:45:13

@pushpang (univerziális határeset): mondjuk nem értem mért baj az ha kiderül:-O szerintem sem máté eséséből, sem hipper kiborulásaiból nem vesz el semmit :-DDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:45:27

@paranyuszi: Gyönyörű lesz! Egy maci nyalogat egy brokit a naplementében! Ki nem hagynám! Köszönöm, meggyőztél!

vécés jóska 2012.05.09. 12:46:08

@Pilar Ternera: kiírta, de már levették a spoliert. Gyakorlatilag 2 párra leszűkítette a győztest a marhája. Amúgy annak örülnék a legjobban, a pultos Elias-ormányos medve páros nyerne végül, de úgysem fognak :( Pedig jó lenne egy csavar a végére, nagyon haladunk Kaktusz Matcsi győzelme felé, aki akár 22.5 misit is nyerhet, ha Edina lesz a párja a döntőben.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:46:16

@pushpang (univerziális határeset): Jahhh jahh.. gyanítom, hogy én is szednék valamit, ha ott kellene állnom a pultban.... kegyetlen.. :D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:46:48

@pushpang (univerziális határeset): Szerintem is csak víz volt, de lehet, hogy itt még a vizes üvegben is tequila van?!

kerdesek05 2012.05.09. 12:47:58

@Yooha: de legyen! és Edinával kezdje!:)

LoveMy 2012.05.09. 12:48:33

@Joey Tribbiani: @beacska:
én azért figyelnék sixx demoklész kardjára ;)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:49:55

@LoveMy: Erre csak egy Joey klasszikussal tudok válaszolni: "ha akarnám sem tudnám elmondani"! :)

Banyus83 2012.05.09. 12:50:26

@LoveMy: 0:36:25 körül kezdődik a rendes adásban...

ratrider02 2012.05.09. 12:51:56

@ő-szinte: Hello baby! Írtam priviben

LoveMy 2012.05.09. 12:52:13

@vécés jóska: de nem írt neveket, úgy hogy nem vesztettél vele hogy elolvastad :)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:52:36

@Mrs. Jackman: "Az Édenbem bármi megtörténhet." ;)

sierrahun 2012.05.09. 12:53:31

@paranyuszi: Igen, teljesen igazad van, Dávidnak az ellenösszeesküvés sikerességével már megkongatták a lélekharangot, pont nem a párválasztón dőlt el. Úgyhogy azt lehet mondani, hogy a nézők szórakoztatása miatt szerkesztették izgalmasabbra a párválasztót.

De ezt izgalmi szempontból úgy is lehetett volna manipulálni, hogy időrendi sorrendben levetítik Dávid alakításait Bettikével, meg HRolival, aztán az ellenösszeesküvést, majd a párválasztón Máté válasszon elsőnek párt. Ebben az esetben úgy manipuláltak, hogy Dávidnak ha ott helyben ki tud még ötleni valamit, akkor esetleg elkerülheti a vesztét.

A szerkesztők manipulálása ezzel szemben a Dávidnak esély sem hagyás, Máténak dilemmátlan, sima választás hagyása c. felállás megkomponálása volt.

Nyilván volt valamilyen tanácskozás a stábban, Mátéban több jövőbeli lehetőséget láttak. Csak ez már a lóláb kilógása eset, mert a szerkesztők intrikái, manipulációi látszanak, nem a játékosoké. Ami gáz.

(röviden akár arra is szorítkozhattam volna, hogy egyetértünk, de elkapott a magyarázhatnék, pardon)

Snoopyzit29 2012.05.09. 12:53:55

@Cathcart_ezredes: @paranyuszi:
Kinyomoztam elvileg ez az ajándékcsomag tartalma (femina.hu szerint):
- fehér strandtáska
- fekete strandpapucs
- fehér póló
- instant törölköző
- hűtőmágnes, toll

MEGLÁSSUK!
Ui: valaki írja meg nekem lécci privátba, hogy mit spoilerezett a csicsike86 nevű elvtárs. Köszi

kerdesek05 2012.05.09. 12:55:54

@Benny sk: miért? boginak jó teste van!:)

LoveMy 2012.05.09. 12:56:04

@pushpang (univerziális határeset):
milyen nagy só lenne, ha a párválasztón is eljátszana egy ilyen hugyálással egybekötött szabadesést mondjuk a sziklaszirtről. És ezután T69 utánaüvölt:
-miért ez választottad?
-áááááááá.... -elhaló hangon és több tompa pufffff
:DDDD

K0vasz 2012.05.09. 12:56:41

Kicsit gyanús már ez, h akik menet közben bejöttek, azokból km. minden másodikat ismerte már vki a bentlévőkből... lehet, h s viasatosok elmentek vmi buliba, és ott, egy este castingolták össze az összeset?:D

kerdesek05 2012.05.09. 12:57:28

@Banyus83: van ilyen hidd el.. szinte mindennapos ha beisznak a fiúk:)

LoveMy 2012.05.09. 12:58:04

@Banyus83:
aranyos vagy, köszi szépen!
De most előbb letörölgetem a szakadó könnyeimet (a 12:55:54 hsz- miatt)aztán megnézem! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 12:58:24

@Snoopyzit29: Köszi! :) Nem bánom, hogy nem töltöttem ki.
Én ma brutál szőke vagyok...
De mi istennyila az az instant törölköző????? :D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 12:58:37

@sierrahun: Igazad van, de azért Dávidnak nem sok esélye lett volna bárhova is áll. Egyébként én ezt már korábban kifejtettem, hogy ez már - felháborító módon - nem a játékosokról szól, hanem a szerkesztőkről. A játék célja, hogy végigvidd a játékot a pároddal és a hódító hódítson ahogy tud, de ne a szerkesztők "fegyverezzék fel" őket.

vécés jóska 2012.05.09. 13:00:06

@Snoopyzit29: Na megírtam privátba, hogy ki nyert. :)

Snoopyzit29 2012.05.09. 13:00:11

@paranyuszi: fogalmam sincs :-P
Ctrl C + Ctrl V femina.hu-ról

Joey Tribbiani 2012.05.09. 13:00:42

@paranyuszi: Az a törölköző, ami mindenre jó csak arra nem, hogy a nedvességet letöröld vele.

kovácspéterke 2012.05.09. 13:01:00

@Snoopyzit29: de a feminán hol van ilyen totó? vagy vmiről lemaradtam?

Snoopyzit29 2012.05.09. 13:02:14

@Banyus83 és vécés jóska köszi az infot. De biztos ez? Nem akarok itt erről írni, mert nem lenne szép dolog, de hátha csak kacsa volt...

Banyus83 2012.05.09. 13:02:32

@LoveMy: Oké...most már én is röhögök :-)

@kerdesek05: Tudom...annak idején megéltünk mi is egyet s mást a haverjaimmal...de ilyen állapotba soha senki sem került, pedig voltak ott is dolgok... :-D

LoveMy 2012.05.09. 13:02:42

@paranyuszi:
mire megtörölközöl vele, elfogy, tehát nem kell mosni, egyszer használatos! ;)

Stipistopi 2012.05.09. 13:03:04

Edina ilyet szól: Noémi leszívja minden energiámat. MUHAHAHA

Banyus83 2012.05.09. 13:03:21

@Snoopyzit29: Aki írta, biztosra állította...aztán ki tudja...

kerdesek05 2012.05.09. 13:03:29

@GL-581 g: mondom én Szöcske-Roli a csütörtöki párválasztón már biztos továbbjutó.

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 13:04:11

@Snoopyzit29: @Joey Tribbiani: Nahh akkor még egy kérés..:D
Ha megkapod.. meséld már el milyen volt az instant törölköző!!! :D mert hülyén halok meg... :D

De amúgy lehet, hogy csak Gizike kihagyott egy sort...
Instant kávé
Egy törölköző...

:DDDDDDDDDD

(Nemtom elküldeni priviben én pont nem láttam, mert éppen az Ezredes beszólása miatt fetrengtem a földön a röhögéstől.. :D )

Stipistopi 2012.05.09. 13:04:13

instant törcsi = 2 dl forróvízben feloldod

Snoopyzit29 2012.05.09. 13:04:22

@Mrs. Jackman: 2 féle nyerési lehetőség van. Az edenhotel.hu-n van a Totó ott hetente 5 ajándékcsomagot sorsolnak. A femina.hu-n az Éden Hotel-es fórumban lehet kérdezni a kieső játékosokat és az összes kérdező között sorsolnak ki 2 ajándékcsomagot.
Én a Totón nyertem, de csak feltételezem, hogy ugyanaz lesz az ajándékcsomag, mint az femina.hu-n. Amúgy Facebook-on is fent van ez a játék, de ezt csak tesóm mondta.

vécés jóska 2012.05.09. 13:04:37

@Snoopyzit29: Én is reménykedem, hogy nem igaz :) de a női megérzésem azt súgja, hogy nem kamuzott csicsi. De sajnálom már hogy elolvastam.

kovácspéterke 2012.05.09. 13:04:59

@Snoopyzit29: á, értem.

azt tudom, h lehet tőlük kérdezni, már én is megtettem :)

LoveMy 2012.05.09. 13:05:17

@Stipistopi:
persze mert pióca és energiavámpír egyben, de ez köztudott volt róla eddig is!

kerdesek05 2012.05.09. 13:05:39

@paranyuszi: ígyvan.
Fszk-Pít
Roli-Csöcske
Broki-Edina
Papucs-Hiper
és
Féliker-Bea

Andor-Bogi haza

Stipistopi 2012.05.09. 13:06:01

@LoveMy: na de PONT Edina mondja? Akkor ő mit szokott csinálni? :)

ő-szinte 2012.05.09. 13:07:43

@ratrider02: olo :-)
olvasom mindjárt :-)

kovácspéterke 2012.05.09. 13:08:26

@kerdesek05: sztem andor nem megy, pítet ugyan idegesíti, de sokkal jobban befolyásolható mint noémi, és ez kell neki később.

kerdesek05 2012.05.09. 13:08:35

@Alfonzina, aki tudja..: Ha Broki mint individumot nézem teljesen rendben van a cselekedete.
Ő ilyen!
és ilyen is marad!
:)

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 13:08:52

@sixx:
Ahogy közeledik a vége egyre több ilyen lesz, úgyhogy készítsd elő az ünnepi pillanatokra tartogatott legnagyobb banhammert:)
@Snoopyzit29:
De azért az én csomagomnak jobban örülnél, nem?:)
@LoveMy:
:DD

Joey Tribbiani 2012.05.09. 13:11:39

Elnézést, ha már volt, de az új lányok a titok megismerésével "csak" bent maradnak vagy védettséget is kapnak?

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 13:12:41

@paranyuszi:
Szép dolog rám fogni a dolgot, főleg hogy a mai napon már jó párszor bizonyítottad, hogy meglehetősen indiszponált vagy:))

Snoopyzit29 2012.05.09. 13:13:18

Mindenkinek megírom, hogy mi az az instant törölköző megígérem :))))
Amúgy lehet, hogy az instant az strand akart lenni, csak aki begépelte éppen az instant kávéját itta és belekavarodott :)

kerdesek05 2012.05.09. 13:13:35

@Fehér pamacs gusztáv: mint csinált Hiper és Bogi Bostonban?:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 13:14:33

@Snoopyzit29: Bakker!! :D Nem hiszed el..létezik... :D

Stipi -stopinak már elküldtem a linket... :D

kerdesek05 2012.05.09. 13:16:10

@jóképűkirály: olyan szerződést írtak alá velük,hogy kártérítést kell fizetniük komoly összeggel és nem éri meg még részegen sem elkotyogni..

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 13:16:15

@Cathcart_ezredes: Igazad van.. próbáltam a karmaimra kenni.. aztán rád... :D

De asszem csak fel kel írnom a noteszembe, hogy 5 óra alvás nem elég, mert mindent összekutyulok utána hogyvolton... :D

Bade 2012.05.09. 13:19:53

@Pilar Ternera:
Ugye mindenki tudja,hogy vmelyik új védett lesz és ők adnak vkinek védettséget

Szóbajött a titok és Hyper kérdezte,hogy el lehet-e mondani,erre Bogi lábbal meglökte,hogy mondja csak el,jelezve neki,hogy ez a titkos küldetése(ebben a részben is szó volt,hogy a titoknak mait leírtak még lesz jelentősége)
Hyper ezt felismerte,arra számít majd,hogy Bogi mint régi ismerőse megkapja a védettséget és neki is fogja adni.

Amúgy a Viasat akkor kavarná meg,ha azt az embert,aki elmondja a titkát hazaküldenék és helyére jön az új,aki kicsikarta a vallomást.

kerdesek05 2012.05.09. 13:23:03

@Snoopyzit29: nem, de az Edina posztert kérem belőle!:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.09. 13:23:08

@buddha: Nahh kössz b+! Én eddig nem láttam és nem is akartam! .....

Joey Tribbiani 2012.05.09. 13:25:39

@Stipistopi: Köszi! Mondjuk fura lett volna 3 védett ember egy kiválasztón. :)

kerdesek05 2012.05.09. 13:25:49

@vécés jóska: helyes, ne olvassatok hülyeségeket!:)

sirarcheer 2012.05.09. 13:26:39

Nem kéne foglalkozni a spoilerezni próbálókkal, mert mindig próbálkoznak.
De ha kitörli Őket sixx, akkor már gyanús hogy igaz lehet.
Bár ha sixx velünk együtt nézi akkor honnan tudja hogy melyik igaz. :P

sierrahun 2012.05.09. 13:29:29

@paranyuszi: tejóég mivel vehették ezt fel. 1/3 fps.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 13:30:28

Kicsit megzavart, hogy az RTL Klubon "Az éden titkai" sorozat megy. :)

kerdesek05 2012.05.09. 13:30:45

@vécés jóska: melyik idióta nick név szpojlerezett?

LoveMy 2012.05.09. 13:31:06

@Banyus83:
Hát csak utáltak arra, hogy szerintük milyen súlyú titkot írtak le, de egyáltalán nem árulta se Frankie se Arnold.

beacska 2012.05.09. 13:31:57

@Bade: igen, de mi van ha egy lány egy fiú titkát tudja meg? sőőőt, mi van, ha 2 lány 2 fiúét? akkor marad bent 3 fiú és 7 lány? (fejcsóva)...

vécés jóska 2012.05.09. 13:32:42

@kerdesek05: Valamilyen csicsike, nem láttam itt előtte.

kerdesek05 2012.05.09. 13:32:50

@K0vasz: lehet.:) itt mindenki valakinek a valakije. sőt még a családtagjuk is celeb vagy afféle:)

kerdesek05 2012.05.09. 13:33:34

@paranyuszi: az olyan törcsi, amivel ha megtörülközöl egyből elkopik:)

kerdesek05 2012.05.09. 13:34:24

@Banyus83: mesélj banyus, sztorizz!:)

tomfree 2012.05.09. 13:34:33

@buddha: nem tudtam eddig én sem...már ha igaz a spoilered bakker...

Bade 2012.05.09. 13:35:52

@beacska:
ha mindketten teljesítik,akkor nincs védettség

A többire nincs magyarázatom:)
Ezt csak a szerkesztők tudják,ma és holnap kiderül:D

LoveMy 2012.05.09. 13:36:51

@beacska:
biztos lesz valami csavar!
a múltkor is úgy magyarázta T69 a védettség bonyolult pályázati feltételeit, hogy az eredmény az lett: nincs védettség!

LoveMy 2012.05.09. 13:40:06

@kerdesek05:
A Boston az egy szórakozóhely, Budapest Erzsébet tér 1.

vécés jóska 2012.05.09. 13:41:33

@LoveMy: Fujj, most már tudom miért hívják Szöcskének, azoknak van ilyen mellkasi felépítésük. :) Szegény lány, kontármunka volt a mellműtét. És nekem még tetszett a csaj :( Talán még Denás is jobban nézett ki. Lehet, hogy egy ostoba állat vagyok, de nekem Andi jön be a csajok közül a legjobban, csakúgy mint Rolinak. :)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 13:42:24

@LoveMy: Igen érdekes, hogy a két új lány által adandó védettségről "majd" nyilatkoznak. Valószínűleg a játék állása szerint fogják alakítani. Lehet, hogy a végén senki nem kap.

beacska 2012.05.09. 13:44:31

ti rájöttetek, melyik ruha volt az, amiről HÉ azt mondta, fordítva adták rá, és folyton megbotlott a szárába? azóta, hogy nézem, mindig kivan a térgye...

LoveMy 2012.05.09. 13:44:53

Na még egyszer!

subba.blog.hu/2012/05/09/ekozben_az_edeneben

Csak azért mert ez olyan örökemlék lesz!
:DDD

kerdesek05 2012.05.09. 13:45:02

csicsike86 meg menjen a picsába

Fehér pamacs gusztáv 2012.05.09. 13:45:36

@kerdesek05:

Hát ha nagyon rosszindulatú akarok lenni, akkor valami nem túl erkölcsös dolog is szóbajöhet nem? :D

Banyus83 2012.05.09. 13:45:42

@kerdesek05: Áááá...nem...még a végén magamat is kínos helyzetbe hoznám :-)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 13:49:27

@LoveMy: AZ az igazság, hogy nem tudom elítélni. Az egyetemi évek alatt szinte minden esti (nem minden nap) buli hasonló módon végződött! Nem győztem magyarázni a páromnak, hogy ez olyan igazi fiús bebaszás volt. :)

LoveMy 2012.05.09. 13:51:08

@Banyus83:
A mai előzetes legelején, amikor Frankie kilép a fürdőből azt mondja Edinának:
"Vigyázz a Pandorán, csak előre szólok!"
- Mert - Edina.
Nagyon rosszul lehet kivenni a Frankie beszédét, vagy te mi hallasz ekkor?

LoveMy 2012.05.09. 13:53:06

@Joey Tribbiani:
Na valljál csak!
Anno minden este lecsövelted és egyúttal kiírtottad az összes bokrot hazáig, közben betelefonáltál az összes bokorba!
:D

LoveMy 2012.05.09. 13:54:07

@kerdesek05:
Szerintem nem, de nem jártam arra ezer éve!

tomfree 2012.05.09. 13:54:52

@kerdesek05: egyetértek. Az a versenyző meg aki kipofázta a végeredményt a spoileres embernek, remélem visszafizeti a viasatnak a milliókat a szerződés szerint. Valahol azt olvastam, hogy heti 11 millió HUF-ba kerül a hotel bérlése személyzettel.

Banyus83 2012.05.09. 13:55:05

@LoveMy: Hát ezért (is) FSZK... :-)

Mindjárt megkeresem az előzetest...

Joey Tribbiani 2012.05.09. 13:55:45

@LoveMy: Nem, én nem! Természetesen ezeket a dolgokat a haverjaim művelték...

LoveMy 2012.05.09. 13:56:48

@Joey Tribbiani:
Jóóóóvan, fogd csak a macira! :D

kovácspéterke 2012.05.09. 13:57:21

@sirarcheer: nem velünk nézi, és mindet kitörli tartalomtól függetlenül.

LoveMy 2012.05.09. 13:57:48

@Banyus83:
Azt is észre vetted hogy Píttel szájrapuszi volt...nyíltan!

Joey Tribbiani 2012.05.09. 13:58:42

@LoveMy: Egyébként ezt a dajdajozástól kezdve a "hazatérésig" értettem. Jó kappanhangon elüvöltözni pár magyar dalocskát, elbotladozni hazáig.

beacska 2012.05.09. 14:02:06

@Joey Tribbiani: kár szépíteni. azért valljuk be, Máténak komoly gondjai vannak az alkohollal. még a nem túl okos Krisztián is belátta, hogy attól még, hogy LEHET, nem KELL mindennap berúgni.
én is voltam egyetemista, ha visszagondolok, ez a korszak úgy 20-21 éves korunkra lefutott. utána már csak néha-néha ficcent be...többnyire ultizásba fulladtak a bulik

Máté anyukája helyében erősen elgondolkodnék a látottakon

Stipistopi 2012.05.09. 14:02:15

Az megvan, hogy Andor lábán van az a sárga csimma, amiben Edina fényképezkedett?

kerdesek05 2012.05.09. 14:04:17

@ő-szinte: nem, és nem is vagyok rá kíváncsi. végig akarom nézni a műsort!

kerdesek05 2012.05.09. 14:04:50

@tomfree: helyes! aki köp fizessen! kurva keményen!

kerdesek05 2012.05.09. 14:06:34

@Stipistopi: Akkor Roli melyik csak tangáját vette fel? Mert a ruha a cukilányos ruha Edinától.

vécés jóska 2012.05.09. 14:08:24

@beacska: Vannak gondjai a szesszel, de szerintem nem olyan komolyak. Mondjuk a tegnapi esése kemény volt, de ez megesik a legjobbakkal is. A mai egyetemeken kb. az emberek harmada ilyen életvitelt folytat, mint Máté, sajnos én is néha :) Nemhiába van Magyarországon a statisztikák szerint 1 millió alkoholista (egyesek szerint 'csak' 700 ezer).

ő-szinte 2012.05.09. 14:09:26

@kerdesek05: mondjuk é attól függetlenül végig nézem, sztem, az nem vesz el az "értékéből" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.05.09. 14:10:09

@Mrs. Jackman:
Frankie pedig herezacsit villantott, mert nem fért bele a tangába!

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:10:50

@beacska: Itt nem szépítés van, hanem tény. Nem Mátét mentem fel, hanem jelzem nem egyedi egy ilyen berúgás. Lehetett volna ott Béla, Pista, Józsi, stb. És Máté a maga 25 évével nem annyira túlkoros. Szép mutatvány volt a fejes, de nem meglepő. Az már egy másik történet, hogy Máté és az anyukája az állandó italozást hogyan fogja kezelni.

LoveMy 2012.05.09. 14:12:00

@kerdesek05:
Szerinted szegény Edina, amikor visszakapja a most már csak ejtőernyőként használható tangájának nevezett valamit! :)

ő-szinte 2012.05.09. 14:12:27

KEDVES KOMMENTELŐK! A SZPOJLEREKET SZEMÉLYESEN NEKEM PRIVIBEN! KÖSZI:-)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:14:35

@Joey Tribbiani: És még annyit, hogy örüljünk, ha a gyerekeink "csak" berúgva jönnek haza egy buliból és nem bedrogozva! Ezt csak OFF írtam. És most vissza a szeretett műsorunkhoz! :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.09. 14:15:49

Na nem bírok mindent végigolvasni, de a Szöcske csaj egészen összefüggő mondatokat tesz egymás után és úgy tűnik, még gondolatok is vannak mögötte, nem azt mondom agysebész, de elsőre nem biggyedt szájjal hát jajjj mi lesz bigyuszmugyus szomikutyi vagyok, vagy túlpörgött Anikó mód adja elő magát, hanem úgy látom véleménye van és hangot is ad neki, nekem elsőre szimpi a csaj.

LoveMy 2012.05.09. 14:17:44

@Joey Tribbiani:
Pedig úgy elnéztem volna, hogy Máté a bokrok között erőteljes pillangóúszásban halad a szobája felé :)
Nem anyuci (bár kérdés hogy a kettő közül melyik?) hanem már Máté dönt az alkoholizmusáról, mivel már rég felnőtt(?) és felelős a tetteiért.

LoveMy 2012.05.09. 14:19:28

@Joey Tribbiani:
az alkohol legális drog! Ugyanolyan szenvedélybeteg az alkesz, mint a drogos!

beacska 2012.05.09. 14:21:28

@vécés jóska: a lényeg a "sajnos, én is néha"-n van...nem tudom, te hány éves vagy, de 25 évesen napi szinten ez gáz...de végül tojom le ;D nem én vagyok az anyukája, féltse ő hivatalból a gyerek máját...

LoveMy 2012.05.09. 14:21:30

@Mrs. Jackman:
Csak azt ne mond, hogy te is rosszínű hajfestéket vettél, mint paranyuszi :)
Amikor Roli bekerült a játékba valaki azt írta, hogy tisztára olyan mint a Frankeistein :)

beacska 2012.05.09. 14:23:50

@Joey Tribbiani: jaaa, én nem a tántorgást mondtam. csak a napi szinten berúgást. de írtam már fent, hogy kb. tojom le, nem török pálcát felette, csak örülök neki, hogy nem az én gondom ;))...aztán majd 10 év múlva nem tudja, miért ment félre az élete (HA fogja tudni), és 20 év múlva miért patkol el csúnyán a kórházban...

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:23:55

@LoveMy: Én azt hittem, hogy valami komoly baja lesz, de őrizte a részegek jó szelleme! Még egy jó nagy hányás belefért volna FSZK feje mellett, a la Melák.

vécés jóska 2012.05.09. 14:25:23

@Joey Tribbiani: Jaja, én is így vagyok, inkább igyunk, mint drogozzunk! Bár nem csipázom Matcsit, de szerintem nem csinálja rosszul a dolgokat. Egyszer fiatal az ember, ha én elmennék Mexikóba, én is egész nap piálnék az ingyenszeszből, degeszre zabálnám magam, és csajoznék ezerrel. Bár én úgy mennék el egy ilyen műsorba, hogy nem hagynék hátra senkit, mint tette azt Matcsi a korosodó asszonyával.

beacska 2012.05.09. 14:25:54

@LoveMy: Máté ez ügyben alkalmatlan a döntéshozatalra. Ő úgy látja, hogy karban tudja tartani, és nem veszti el az irányítást. Ilyenkor már a családnak kell hathatósan közbelépni. Barátnő nem jó, mert az csak egy pampogó hülye picsa ;D

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:26:19

@beacska: 25 évesen foglalkozik ilyenekkel? Szerintem nem. Én akkor azt hittem, hogy 30-on túl nincs élet. :) Még negyvenen túl is van. :) Az ÉH3 nézésekkor már mi sem vele leszünk elfoglalva. :)

Banyus83 2012.05.09. 14:27:23

@LoveMy: Valami olyasmit mond, hogy "amikor Pandorára megyünk, meg fogsz lepődni" vagy valami hasonló...nem?Én erre eddig fel sem figyeltem, mert azt hittem itt meséli Roller, hogy milyet esett Máté este és azért mondja Edina utána, hogy nagyon megijedt és nem is akarta elhinni, de ha Pandoráról volt szó, akkor érdekes lehet, hogy min kell Edina meglepődjön...Úgy vettem ki, hogy a smár csak este fog kiderülni...vagy még akkor se...

beacska 2012.05.09. 14:28:21

@vécés jóska: tudod, az a baj a degeszre ivással, hogy elveszíti a fonalat. Tavaly pl. Levi vallotta be utólag, hogy miközben nézte a műsort, csak lesett, mint Rozi, hogy ő egész végig egy másik Hotelben volt, észre sem vette, mi folyik körülötte :DDD

Stipistopi 2012.05.09. 14:29:02

Roli és Márk a pulnál énekelnek. Roli: hát nyújtsd két kezed, olvaSD fel jééég szívemet...

Nem hallottátok? :D kb. 47:43-nál

fl3sli 2012.05.09. 14:29:03

@beacska: De sokan vannak úgy, hogy ha bent lennének akkor minden nap innának, köztük én is, még idekint van olyan hónap, hogy egy sört sem iszok. De ott minden nap buli. Dolgoztam kint kollégákkal egy pár hónapot külföldön, ahol a cég egymás melletti lakásokat bérelt nekünk, és csak azért nem voltunk minden nap beállva mert mennünk kellett másnap dolgozni. De így is heti 4 buli volt kb.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:29:12

@vécés jóska: Egyébként tényleg ő csinálja jól! Jól érzi magát, eszik, iszik, kufircol és közben egyre közelebb kerül a nyereményhez. A többiek hülyére stresszelik magukat és kombinának, ne mis tudják élvezni a helyet. Ráadásul ő van bent a legrégebb óta. (Csak így zárójelben, én sem vagyok híve a mindennapi ivásnak. Ha most nagy ritkán beiszom, akkor 2 napig térek magamhoz).

Banyus83 2012.05.09. 14:29:32

@Banyus83: De az is lehet, hogy azt mondja, hogy ..."amikor felmegyünk, nagyon meg fogsz lepődni"...akkor meg mégis a Brokis dolog szerintem...

kovácspéterke 2012.05.09. 14:30:48

@LoveMy: értem.
nem vettem rossz színűt, azt a fodrászra bízom :P, csak lemaradtam erről az elnevezésről.

@Banyus83: sztem is arról beszél, h máté elesett.

beacska 2012.05.09. 14:32:02

@Joey Tribbiani: hát ezért mondtam, hogy a családnak kell beavatkoznia...ha akar...de lehet, hogy ez náluk normális, bár nem hiszem. Számomra a kontroll elveszítésével van baj. Én azt mondtam a fiamnak, mikor először maradt kint bulizni, ha iszik, 2 dologra figyeljen oda: nincs vezetés, taxival jön haza 2. nem akarok róla másnap a FB-on hányásában fetrengős képeket látni...

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:32:20

@Banyus83: Szerintem küldjük e la felvételt a TEH-nek és ők kielemzik.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:33:41

@beacska: Húúúú, szerencsére nálam még messze van ez, mert 4 éves a lányom, de már előre rettegek.

fl3sli 2012.05.09. 14:35:23

@beacska: És akkor ha Taxival megy haza, és Fb-re nem kerül fel kép, akkor rendben van. Szóval ha Máté titokba inna akkor az is rendben lenne.

Stipistopi 2012.05.09. 14:35:30

@Banyus83: nem Pandora-t mond, hanem "hallod, Edina"-t, és szerintem Máté összekaristolt hátára gondolt, meg az esésre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 14:37:59

@LoveMy: tényleg durva... a 6-os képen olyan, mintha szögletes lenne benne a szilikon.
De az is igaz, amit sixx írt, hogy neki is rádobálta a sors az alkatrészeket a fejére, mint néhai "Denásnak"... Hogy lehet, ilyen utólag rádobott-hatású szemszerkezete valakinek?!

vécés jóska 2012.05.09. 14:38:09

@beacska @Joey Tribbiani: : Úgy tűnik egyenlőre, hogy nem veszíti el a fonalat, szerintem nagy esélyes a fődíjra. Én is pont 25 vagyok, mint Matcsi, most már csak hétvégente szeszelek keményebben, de akkor sem mindig. 16-23 éves koráig van az ember ereje teljében piálás szempontjából úgy vettem észre :) De ha kint lennék én is berúgnék szinte minden nap és élvezném a dolgokat, nem szomikutyáznék egésznap, mint Edinácska. Bár ha Máté itthon is mindennap ennyit iszik, akkor tényleg vannak bajok.

beacska 2012.05.09. 14:38:38

@Joey Tribbiani: hát igen, ez fura. a VV5-ben a Peti mondta, hogy nagyok voltak köztük a különbségek. Elgondolkodtató volt, hogy pl. Fecó, Csabi, Kinga, Vera, tán Annamari, jaaa, meg drága Shadi számára az volt a legnagyobb élmény, hogy azt ehetett és ihatott, amit csak akart. Nekik erről szólt. És ott volt Attila, Gergő, Péter meg Eszter, akik ugyan megitták és ették ugyanezeket, ám nem ettől volt jó számukra bent az élet....(már, ha mondanak neked vmit ezek a nevek)

kovácspéterke 2012.05.09. 14:38:52

@fl3sli: nem igazán vetted le a lényeget sztem.

raspberrypie 2012.05.09. 14:39:50

gyerekeeek, ezen röhögök már 10 perce :'D :D :D

@pushpang (univerziális határeset): "Először úgy tűnt, hogy amikor bekúszott az agyába, hogy itt most ő borulni fog, mintegy reflex-szerűen ráfog a másik kezével is a farkára, mint valami kapaszkodóba, de aztán rájöttem, hogy ő, mintegy fitymasapkás donkihóte, marokra fogott farokkal akart utolsó rohamot intézni az aljnövényzetben lapuló ellenség ellen. :D"

@nyílegyenes labirintus:
"Broki nem azért ugrott fejet a sövénybe, mert be volt baszcsizva, hanem mert pisálás céljából meglóbálta csudálatos pöcst a növények előtt, és bármi élőlény aki eme nemes szervre egyszer szemet vet, az magának követeli azt, így a bukszusok, kaktuszok is vágyták, Naiva már megkapta, és -a jelek szerint- már Noémi is arra vágyik.
Úgyhogy óvatosan azzal a vadállattal, mert Máté kicsit kiengedi a ketrecéből és az elveszi ami neki jár.
Ezek szerint minden évadban lesz egy csudapöcs, ahogy tavaly is volt, idén a kisbroki lesz az..."

Banyus83 2012.05.09. 14:40:23

@Joey Tribbiani: Hát ettől én is...bár az enyém még csak 3 lesz...de majd eljönnek egyszer azok az idők, amikről én még sztorizgatni se merek itt :-)

LoveMy 2012.05.09. 14:41:16

@beacska:
Sajnos ez így nem lehetséges, mert addig nem dönthet senki a másik sorsáról míg az döntésképes! Ha döntésképtelen az illető, akkor gyámság alá helyezhető, ha belemegy, bíróság által, a többi lépéseket majd ezután (a munkám része :)

beacska 2012.05.09. 14:43:25

@fl3sli: nekem ez is rendben van :)))
de nem. Arról van szó, hogy nem fogom azt mondani egy 16 éves fiúnak, hogy nem ihat. Mert az baromság, és abból lesz a stikában ivás, vagy alkoholmérgezés. Ihat, de ha ivott nem vezethet (ez azért alap), és mértékkel, hogy tudja magát kontrollálni. Nekik bizony még azt is meg kell mondani, hogy nem véletlenül isszák a pálinkát kupicás pohárból, mert nem sör szinten van az alkohol foka. Láttam osztálykirándulás utáni fotót, ahol 3-4 gyerek ivott meg 3-4 üveg pálinkát meg vodkát! Nnnna, volt is csudálkozás...tényleg nem tudták, úgy itták, mint a vizet.

Banyus83 2012.05.09. 14:43:42

@Stipistopi: Közben én is rájöttem... :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 14:44:04

@kerdesek05: csak vicceltem, akkor is végignézném most már, ha tudnám ki nyeri... Legfeljebb úgy lennék vele, mint az István a királlyal, hogy ahányszor csak látom, végigizgulom, hátha mégis Koppány győz. :D

jo.e 2012.05.09. 14:45:03

@Proligarcha: Brienne :))) ez ütött! + az újraélesztés se' rossz :)

nosce 2012.05.09. 14:47:40

@ő-szinte:
olo :)
elküldöd nekem is ? :)

beacska 2012.05.09. 14:47:42

@LoveMy: jó, hát én sem úgy gondoltam, hogy kimegy a hatóság, ráadja a hátulkötőst, és viszik...csak a családnak kell vele szembesíteni...

úgy hallottam Máté a mindennapokban is ilyen. Haza kellett küldeni az egyik castingról, hogy jöjjön vissza, ha szalonképes. Ő direkte az alkesz egyetemista prototípusaként került be :DDD bejött :DDD

nosce 2012.05.09. 14:48:30

@pushpang (univerziális határeset):
és volt olyan h Koppány győzött ? :)

ő-szinte 2012.05.09. 14:49:53

@nosce: ha lesz mit, akkor persze :-)

ő-szinte 2012.05.09. 14:51:29

@pushpang (univerziális határeset): mogyi, nem az a baj, hogy olyan :-) hanem , hogy a tv-ben mutogatja ;-)

LoveMy 2012.05.09. 14:53:31

@beacska:
tudod a leghumánusabb az, ha az illető, ebben az esetben Máté ismeri el, hogy alkoholista, és hajlandó a saját és a családj érdekében vállalni akár még a kezelést is, és nagyon fontos a szeretetteljes támogató családi háttér!

fl3sli 2012.05.09. 14:54:10

@beacska: Ez teljesen ok, de azt írtad, hogy nem vezethet amikor iszik, teljes mértékbe egyetértek veled, én sem vezettem soha ittasan. Ne legyen fent a Facebookon róla hányos kép, na ez az amivel nem értek egyet, mert attól még összeokádhatott mindent, csak az FB-re nem került fel. Persze nem kell tiltani, mert akkor is fog inni, megnyugtatlak, nagy valószínűséggel a te fiad is fog hányni a piától. Szóval a Mátéval is akkor van baj, ha idekint is mindennap ezt csinálja ott bent ez nem gáz szerintem, csak jól érzi magát meg buli van, és szerintem nem volt minden nap részeg :D

beacska 2012.05.09. 14:55:12

@LoveMy: hát, ahogy a közönségtalálkozókon viselkedik, ez nem mostanában lesz.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:55:39

@Banyus83: Hát én sem írnám le itt, hogy milyen eredménnyel zárultak a bulik. A lányommal sem fogom megbeszélni, legfeljebb a következményekre hívom fel a figyelmét. Szerencsére azért ez még messze van!

kovácspéterke 2012.05.09. 14:56:55

@fl3sli: nem a facebook a lényeg, hanem, h ne igya magát hányásig.

nosce 2012.05.09. 14:57:10

@LoveMy:
Matcsi nem alkesz, mondta is h simán kontrolálja az ivást :) A tegnapi fasszal beborulás is azért volt h Roli meg féliker gyanakvását elaltassa :)

raspberrypie 2012.05.09. 14:57:18

amúgy megnéztem az edenhotel.hu-n az előzetes, baze, már kivették belőle a rolandos részt O_o mikor az elején dumál edinának... dejó..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.05.09. 14:57:46

@nosce: eddig még nem, de hátha legközelebb...

beacska 2012.05.09. 14:58:01

@fl3sli: :)) kb. másnap rohant ki rókázni ebéd közben. "rossz volt a meggymárka":))
tudod, ő viszonylag okos gyerek, meg is beszéltük, hogy a kontrollról szól az egész. és igen, a hányásról is. NYILVÁN meg kell tanulnia mindenkinek, hogy hol van nála a határ, és NYILVÁN ez a határ évek alatt tolódik felfelé, aztán meg lefelé :DDDD

Joey Tribbiani 2012.05.09. 14:58:26

@nosce: Hogy erre nem gondoltam! Taktikai ivás!

jo.e 2012.05.09. 15:00:03

@LoveMy: szöcske a fűben :))) Bazzzz, de hülye vagyok! Jó poén volt!!!

beacska 2012.05.09. 15:00:10

mondjuk ezekben a tántorgós történetekben az a jó, hogy mindig mással esnek meg :)))

Joey Tribbiani 2012.05.09. 15:00:32

@beacska: Te jársz közönségtalálkozóra? Mi történik ott?

tomfree 2012.05.09. 15:03:14

@beacska: azért az durva lenne, ha igaz lenne. Ha elküldik castingról részegség miatt, akkor nem értem, hogy miért hívják be másodszor még egyszer? Ennyire gyenge lehetett a többi jelentkező vagy hátszele van a srácnak?

fl3sli 2012.05.09. 15:04:25

Egyébként szerintem az emberek 90 % nak volt ilyen időszaka mint a Máténak most amikor buli piából állt az élet. Aki fősulira vagy egyetemre jár tudja miről beszélek, de például régebbi generációknál is meg voltak ezek az időszakok, csak akkor nem discoba jártak, hanem borospincékbe :D

almafa5555 2012.05.09. 15:05:26

Nem értem Edinát!Már nincs olyan, hogy "MI" Mátéval egy pár vagyunk!!!
Jobban járna, ha megegyezne Robival, hogy legyenek együtt a finishig, mert Máté neki már veszett ügy

fl3sli 2012.05.09. 15:05:33

@tomfree: Ha hátszele van akkor meg minek visszahívni. Repjegyet a kezébe és indulj fiam arra van a reptér, el ne késs :D

Banyus83 2012.05.09. 15:07:01

@Joey Tribbiani: Szerencsére még messzebb van... :-D

Én azért nem vonnék le olyan messzemenő következtetést, hogy Máté alkoholista...

beacska 2012.05.09. 15:10:16

@Joey Tribbiani: :)) nem járok, csak a cikkekből jött le, hogy Máté ott is tajtrészeg szokott lenni.
@tomfree: ...vaaaagy, látták benne a "lehetőséget"....cirkusz kell a népnek ;D

almafa5555 2012.05.09. 15:13:28

@beacska: nem, pedig én is néztem

Joey Tribbiani 2012.05.09. 15:19:02

@beacska: Lehet, hogy már a castingon dobott egy fejest a bokorba és utána megd@gott valakit.

raspberrypie 2012.05.09. 15:21:45

@Stipistopi: akárhogy bűvölöm, roland nincs benne az elején www.youtube.com/watch?v=ZcZ_sbdoV-k

raspberrypie 2012.05.09. 15:24:11

@Stipistopi: oké, a linkem felszívódott, szóval youtube-ra feltöltött videóban nincs benne az elején roland

beacska 2012.05.09. 15:26:39

@Joey Tribbiani: :DD lehet :DDD
most olvasom az Éhezők Viadalát, ott is be kell mutatni valamit a rendezőknek, ami alapján rangsorolják a játékosokat...:))) vajon Máté bemutatója hány pontos lehetett? :DDD

tomfree 2012.05.09. 15:31:09

Ahhoz képest, hogy valami 3000 jelentkezőből halászták ki ezt a 30-40-et, sűrűn érzem, hogy lehetett volna jobb casting is...

kovácspéterke 2012.05.09. 15:33:21

@Banyus83: hát sztem két napnál többet nem volt józan idebent, szóval biztos van ilyen problémája.

VR6 2012.05.09. 15:37:21

Az RFSzK-ban mi az "R"? :-)

raspberrypie 2012.05.09. 15:44:12

@Stipistopi: az oldalon is ugyanez a videó van, játszd le... youtube-ról van belinkelve

Joey Tribbiani 2012.05.09. 15:45:09

@tomfree: Képzeld milyen lehetett a többi!

ő-szinte 2012.05.09. 15:46:48

@pushpang (univerziális határeset): össze kéne hozni hányós levivel, igazán szépek lennének...;DDDD

Stipistopi 2012.05.09. 15:48:31

@raspberrypie: Negyed órája néztem azon az oldalon, amit belinkeltem. Benne volt. Szerintem ne pörögjünk már ezen.

kerdesek05 2012.05.09. 15:49:31

@beacska: Matcsi, Levi, Edina kaszting filmjét megnézném!

kerdesek05 2012.05.09. 15:53:21

@gastro, missing in action: szóval esélyes MOM-ba Edinával találkozni?:)

Joey Tribbiani 2012.05.09. 15:53:24

@beacska: Amennyi a piros tipegőidé: 10-es. :)

gastro, missing in action 2012.05.09. 15:54:29

rohadt idegesítő, hogy jön itt a sok fanyalgó a castinggal.. Bazdmeg, nézed vagy nem?! akkor meg mi bajod vele? Ha szar lett volna nem néznéd. nem? de.
2. ismerek egy csoportot, ahonnan sokan jelentkeztek az ÉH2-re és most azok is szidják a castingot, hogy bezzeg őket be sem hívták 2. körre, pedig ők aztán sokkal jobbak lettek volna, mint ezek...
Hát....láttam a profilképeiket..az a baj, hogy sok embernek TÚL nagy az önbizalma.
De ezt le lehet szűrni a mindenféle tehetségkutatókra jelentkező hordákon is.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 15:55:39

@kerdesek05: Szerintem LMZ-őt azért választották be, mert a castingot úgy végigcsinálta, hogy a szeme sem rebbent az ott megjelent másik 2999 jelentkező láttán.

gastro, missing in action 2012.05.09. 15:56:24

@kerdesek05: ismerek mást is, aki ott találkozott vele. De rendes volt, nem köpött el semmit, még akkor sem, amikor rákérdeztem nála, hogy tényleg az nyeri-e meg az Édent, akiről én tudok.
Mátén túl van ("jajj , miért mindenki ezt kérdezi tőlem?"), beszélőviszonyban vannak, de nem jóban.
És azt mondta, hogy nagyon nehéz volt ott bent lenni 2 hónapig

Joey Tribbiani 2012.05.09. 16:03:28

@gastro, missing in action: "Bazd meg" nézzük. Ne feledd kétféle fanyalgó van. Az egyik, aki a külső miatt kesereg. A másik pedig a teljesítmény miatt. Én inkább a második lennék (bár eddig még nem fanyalogtam), mert sok olyan volt itt, akire csak rácsodálkozunk, hogy mit keres itt. Lásd Műanyagot kivágó Reni (az volt a neve?), vagy az a másik kis csendes csaj, akinek már a nevére sem emlékszem, mert olyan volt mintha ott sem lett volna. Talán az ilyen befelé forduló embereket ki lehetne szűrni. Gondolom van ott egy pszichológus és nem bemondásra megy a kiválogatás ("igen, bulizós és érdekes vagyok").

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 16:06:44

@Joey Tribbiani: Lásd Műanyagot kivágó Reni (az volt a neve?) Nikolett volt a neve

Joey Tribbiani 2012.05.09. 16:10:10

@Pácsó Ármándó: Köszi! Ő sem hagyott bennem mély nyomot.

kovácspéterke 2012.05.09. 16:15:46

@gastro, missing in action: hát azért, mert mindnki azt nézi, ahogy ezen szenved :D.

de remélem, h jót tesz neki, h visszanézi magát, illetve esetleg elolvas néhány olyan kommentet, ami segít neki, h normálisabban viszonyuljon a pasikhoz.

Joey Tribbiani 2012.05.09. 16:20:54

Az esti viszontlátásig! Mindenkinek további szép napot!

jóképűkirály 2012.05.09. 16:23:04

@gastro, missing in action: persze ,hogy nézzük, mert a műsor alapötlete jó, helyszín szép bla bla bla. DE! Ettől még klasszisokkal jobb lehetne a műsor ,ha a castingon A helyett B -t küldik be.Volt itt 2 olyan csaj is aki bevallása szerint is visszahúzódó!! Erre beküldik egy vadidegen társaságba hódítani.Na ez a nem mindegy.Sokkal több vitát , érzelmet bele lehetett volna vinni , ha a megfelelő személyt küldik be.Nem hiszem el, hogy a válogatáson nem volt ezeknél belevalóbb, nagyszájúbb (szebb)gádzsi.Ettől még nézzük a fentiek miatt, de többet ki lehetett volna hozni.Tehát abszolút jogos a fanyalgás a beválogatás miatt.

kerdesek05 2012.05.09. 16:31:18

Edina budai?:) CsepelPláza, MoMPark, SparKaszásdűlő

tomfree 2012.05.09. 16:31:53

@gastro, missing in action: nem nézem már, csak itt olvasom az összefoglalót. Mi a bajom a castinggal? A casting videójában annak idején azt mondta egy szerkesztő, hogy értelmesnek és extrovertáltnak is kell lennie a játékosoknak, amellett, hogy külsőre nem lehetnek rondák. Ehhez képest eddig mennyi olyan játékos volt, akiknek a nevére már alig emlékszik itt valaki? Denás, Petra, Újniki? Ők mind extrovertált emberek? Akkor most jó volt a casting? Az észbeli képességek megítélését meg mindenki maga döntse el egy-egy epizód után. (Itt csak a blog szerzőjének egyes névkreálmányait sorolnám: HülyeRoli, Ostobenkó stb). Vágod, hogy miről beszéltem? Nem volt 3000 jelentkezőből jó külső-belső adottságokkal rendelkező 30-40 ember (tisztelet a kevés kivételnek ebből a szériából)???

videa.hu/videok/vicces/eden-2.-ben-inkabb-ertelmesek-zOU6weS8wuzjEgm5

avusaskiv 2012.05.09. 16:35:25

Nekem is írja meg valaki a győztes-spoilert privátban plíííííz :-)

LoveMy 2012.05.09. 16:38:28

www.femina.hu/hazai_sztar/eden_hotel_2/eden_hotel_2_forum_kira_david

Csíra:
"Márkra pedig nem haragszom, valójában ezzel vívta ki a tiszteletemet, megértem őt"
Na, még a végén Csíra lesz a naiva? :)

kovácspéterke 2012.05.09. 16:47:43

@LoveMy: dávid nagyon vicces, ahogy edinát akar menteni, kár, h ezt odabent nem mondta, mert csak utólag tudta meg...

raspberrypie 2012.05.09. 16:57:26

amúgy...egyedül máté nincs fent fb-on O_o ha jól tudom... vagy vki megtalálta?

raspberrypie 2012.05.09. 17:04:51

@kerdesek05: jaa, olyanom már rég nincs :D

raspberrypie 2012.05.09. 17:05:32

@Mrs. Jackman: de ha edinát akarta menteni, akkor miért bettinek mondta, hogy robbantsa az edina-máté párost?...

LoveMy 2012.05.09. 17:07:24

@raspberrypie:
Éden Máté

@Mrs. Jackman:
ez így szebben hangzik, ő a hős lovag.
De még szebb lett volna, és talán eredményesebb, ha ezt megteszi ott bent. :)

kovácspéterke 2012.05.09. 17:14:28

@raspberrypie: mert ő volt védett, illetve asszem akkor még nem lehetett tudni, h melyik új lesz védett, már nem emlékszem.

kerdesek05 2012.05.09. 17:17:00

@Mrs. Jackman: Dévid pedig Rolival elboltholhatta volna Edinát, de ugye a szerkik belenyúltak a sorrendbe:)

raspberrypie 2012.05.09. 17:17:27

@Mrs. Jackman: igazából mindegy volt, hogy védett-e... ha csaj állít oda mátéékhoz, akkor edina repül, ezért nem értettem a dávidot... a srácot kellett volna rávennie, ha meg akarta volna menteni edinát..

gastro, missing in action 2012.05.09. 17:22:56

@tomfree: ezek szerint nem. Ritka, hogy valaki elfogadható külsővel rendelkezzen . Nálam a ribancrendszám, csodálkozó húzott szemöldök, párizsi boka, formátlan rövid láb, nem guszta túlsúly, formátlan test eleve kizáró lenne caSTINGNÁL, utána nézném az agyi kapacitást..

@kerdesek05: hülye vagy?:)))

@foxglove: nézi gondolom, de ezt olvassa az tuti, mert tényleg mondta. sőt mindegyikük olvassa
@Joey Tribbiani: simán lehet, hogy bemondja, esetleg a válogatáson letesztelik és jól reagál adott helyzetekben, aztán bemegy és megkukul, látva a már kialakult csoportokat érdekszövetségeket stb.. Én bírtam nagyon a Királyt is, de emlékezzünk vissza, hogy milyen terrorban fogadott minden beköltözőt . Azért a Királyt hozom példának, mert a másik örök fanyalgás, amitőkl rosszul vagyok: az Éden Hotel 1. évada sokkal jobb volt, bezzeg! Hát a faszomat volt jobb! Más volt, kevésbé trash, de nem mondanám, hogy jobb volt, sőt, ha nincs Szandra akkor egy unalmas szar, engem nem köt le, hogy karaokéznak Eddára a jó haverok...

vécés jóska 2012.05.09. 17:45:28

@gastro, missing in action: Jaja, egy csomóan ezzel jönnek hogy az ÉH1 sokkal jobb volt. Szerintem bőven nem, Ádámon meg Szandrán kívül nem is emlékszem emlékezetes emberkére. Kristóf jófej volt, de ő is ilyen langyos víz volt. Itt azért van bőven szerintem karakteres játékos, ha a végjátékot nem kúrja el a Viasat, akkor szerintem ez egy fasza évad volt.

sogeking 2012.05.09. 17:47:21

@vécés jóska: azért Levi kiesése komoly volt

fofofo 2012.05.09. 17:54:16

@gastro, missing in action: ja, rájöttem hogy a felvágottra gondolsz, nem a városra:)

vécés jóska 2012.05.09. 17:54:39

@sogeking: Ja igaz, én neki is szurkoltam eleinte.

ő-szinte 2012.05.09. 17:57:52

@vécés jóska: sztem meg az egy igen is jobb volt ;-) ezek kozul nem tudom kire fogok emlekezni?:-O talan senkire :-DDDDD mig ott ugye korleone vitte a sot, de hanyos levi, zsinortangas niki, rem buta kristof, pokmajom, bunko pitta azert meg mindig ok jutnak eszembe az EH-rol... Onnan meg aliz is jelentosebb volt,mint ezek:-O pedig anno azt hittem, hogy az nonszensz;-DDDDD

vécés jóska 2012.05.09. 18:05:59

@ő-szinte: hányos levinek ott van most Matcsi, zsinórtangás Nikinek Hiper, rém buta Kristófnak Melák, pókmajomnak Csíra, Alíznak FSZK, bunkó Pittára pedig hasonlít Roller. :) Annyi a különbség, hogy ott volt egy Korleone, amilyen ember talán soha többé nem lesz realityben :(

gastro, missing in action 2012.05.09. 18:26:06

@ő-szinte: Nincs igazad. Csak annyit mondok Melak...
Azt szoktak mondani meg kritikakent, hogy bezzeg az EH1-ben milyen jo volt a hangulat, keveset agyaltak. Kerdem en: ki nem szaja le, hogy jo-e a hangulat vagy sem? Legyen esemeny.. Az 1-ben meg nem lett volna, ha nem kuldik be Szandrat a megfelelo idoben, legyen barmekkora szarember is az a pokmajom...

Ez ugyanaz a nyigas, mint a Survivor eseteben, bezzeg a tavalyi evad duma...

nosce 2012.05.09. 18:27:49

@vécés jóska:
de a korleone akkora különbség ami már vízválasztó a jó és a szar között :) És Csira messze nem volt pókmajom...

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 18:31:37

@Cathcart_ezredes: Jó lett ez az ajándékcsomag :-))
Asszem lehet választani a Collectors Edition változatot is:
- kis tubus orvosi szilikon by Niki Cozmetics
- Noé másik könyve: A legjobb slovak Csák Norrisz és Szupermán viccek
- Melák titkos pillantásai artbook
- kis Hiperfigura, amely elem nélkül is rángatózik
- fél éves előfizetés a Muzsikus TV-re
- Kíra meggymag desszert vasalt dobozban
- Edina&Máté kifesthető esküvői meghívó tervek
- egy unisex vacsora meghívás Píttől
- egy órás stresszoldó Levi-Yoga

nosce 2012.05.09. 18:32:26

@gastro, missing in action:
" hogy bezzeg az EH1-ben milyen jo volt a hangulat, keveset agyaltak. Kerdem en: ki nem szaja le, hogy jo-e a hangulat vagy sem? Legyen esemen"

De esemény csak akkor van ha nem agyhalottak kerülnek be. Leszarom h hogy néznek ki, nem a faszomat akarom kiverni rájuk hanem nézni hogy játszanak ahhoz meg nem 19 éves kigyúrt faszokat meg picsákat kell berakni, illetve csak módjával...

jóképűkirály 2012.05.09. 18:43:29

@gastro, missing in action: "Az 1-ben meg nem lett volna, ha nem kuldik be Szandrat a megfelelo idoben, legyen barmekkora szarember is az a pokmajom..."

Az eseményeket elnézve , itt is biztos ,hogy volt egy pókmajom kategória csak impotens balfasz brigád a castinggroup.
Az 1.évad pedig élvezhetőbb volt mert ott volt intelligencia.Akár Korleonénál, Kristófnál vagy a Pápánál.Itt idióta mind.Ki a legnagyobb taktikus? Az Anikó! Na ez mindent elmond.Persze nézni fogom, de ez a casting akkor is katasztrófa.

sogeking 2012.05.09. 19:18:01

@Pácsó Ármándó: a Hiper figura zuhanyzós, vagy valami mást csinál?

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 19:21:20

@sogeking: Botsáska műrepper póz, de vetkőztethető egészen a foszforeszkáló idegpályákig :-)

sogeking 2012.05.09. 19:23:42

@Pácsó Ármándó: ha nevetni is tud, akkor megpályázom :D

Cathcart_ezredes 2012.05.09. 19:24:50

@Pácsó Ármándó:
:)) Leginkább nekem a Levi-Yoga kéne: abszolút példakép a türelme meg az idegrendszere miatt.

ő-szinte 2012.05.09. 19:30:24

@vécés jóska: a kataktermasolas valoban meg van, ez eddig is tiszta sor volt :) de a "minoseg" ... Tizedet sem hozzak annak, amit az elodeik:(

ő-szinte 2012.05.09. 19:38:01

@gastro, missing in action: nincs igazam? Hehehe, ez jo:)
Melak sem az az igazi fazon. A mimikarja meger egy miset, de az eleg keves;)
A hangulat? Pont leszarom!;-D Azt leszamitva, hogy ne aludjak el rajtuk. De elalszom baszki, mert unalmasak...:)

Pácsó Ármándó 2012.05.09. 19:38:31

@sogeking: Tud! Egy ponton kell hozzá csiklandozni. (G betűvel jelölve a használati utasításban)

@Cathcart_ezredes: Nekem a >"Kíra" meggymag-desszert vasalt dobozban< a kedvencem :-)

beacska 2012.05.09. 19:41:51

@kerdesek05: hol? én nem találtam...csak egy nem élő Éden Anikót....de az szinte nem is létezik. Fotók sincsenek benne

sogeking 2012.05.09. 19:44:51

@Pácsó Ármándó: jó, akkor egyet kérek, plusz egy kétméteres plüss macit

azt hallottátok, hogy Mátét kizárják, mert egy védett növényre esett a tegnapi műsorban??

vécés jóska 2012.05.09. 19:54:18

@ő-szinte: Jaja most néztem meg megint mikor Levi kiesett és mondja Gabi: "miért vagy ilyen hülyyee?" megint sírtam :D

gastro, missing in action 2012.05.09. 19:57:21

@jóképűkirály: Hat a Papa minden csak nem intelligens kombinator, egy buta, csendesen motyogo tok volt.. A Kiraly adta neki mindig a "programot"

beacska 2012.05.09. 19:59:49

@kerdesek05: molnár? bogdán? bognár?...

foxglove (törölt) 2012.05.09. 20:24:35

@gastro, missing in action: azért a Kristóf+intelligencia párosítás sem rossz:)

Proligarcha 2012.05.09. 20:25:28

Édes faszom, napközben a Máté bebaszása feletti hüledezés, most meg a casting kritizálása.

25 vagy hány éves gyerek nyaralás alatt szondarobbantósra issza magát meg fetreng egyet mint zsibbadtlábú kurva a Gubacsi úton, erre jájalkoholista jájelvonó és jájénsosem fújfúj. Concerned mother minek nézi a sót? Tudom persze, amiért én most itt puffogok, azért.

A casting meg szar, mert persze minden résztvevő legyen legalább első helyezett a nyíregyházi szépségversenyen, ne hisztizzen, ne affektáljon, ne legyen paraszt, legyen akkora TAKTIKUS hogy Napóleon sírva vágja le a pöcsét, de mellette legyen emberi, normális, intelligens, és szerethető is.

És persze mindenkinek kapásból van vagy 5 ilyen embere a baráti körében.

jóképűkirály 2012.05.09. 20:53:02

@Proligarcha: nincs egy se, de ha elémbasznának 400-500jelentkezőt akkor kiválasztanám hidd el.

gastro, missing in action 2012.05.09. 20:57:46

@Proligarcha: 10 pont öcsém :)))
ugyanígy látom!

JOKKA21 2012.05.10. 02:32:52

Mátés fejes gif kurva nagy.:DDDDD
süti beállítások módosítása