Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nyerj Discovery Channel-ajándékokat!

2012. április 24. 10:00 - sixx

Első körben elbasztuk, ez van, mentség nincs, a kérdést feltesszük ismét, és most már jó válaszlehetőséget is megadunk. 

Élve eltemetés az erdő közepén? Egy napra kipróbálni, milyen lehet egy thaiföldi ladyboy élete? Delfinekkel úszás helyett cápák elől menekülés? A legtöbbünknek nem ezek az időtöltések jutnak eszébe, amikor az ideális vakációt tervezzük. Ricky Gervais és Steve Merchant, az Office és az Extras készítői azonban egész sorozatot építettek a rémálomba illő utazási élményekre: az Egy idióta külföldön című sorozat új évadával jelentkezik, amelyhez a csatorna most új nyereményjátékot is indít a hogyvolt blogon. 

Hogyan tolhatsz ki azzal, aki szinte sosem járt még külföldön, egyáltalán nem érdeklik az idegen kultúrák, sőt, a hosszabb utazásnak még a gondolatától is kirázza a hideg? A válasz egyszerű: elküldöd egy világkörüli útra. Ricky Gervais és Steve Merchant tökélyre fejlesztették a dolgot, amikor barátjukat és kollégájukat, a rádiós producer Karl Pilkingtont elküldték, hogy megnézze a világ hét csodáját. Karl hányattatásait az Egy idióta külföldön című sorozat első évadában követhették a nézők – ki ne emlékezne a latexruhában birkózó Karlra, vagy az ágyéktájon is meglehetősen hajlékony indiai jógira, netán a kínai békavacsorára? 

A második évadban ezúttal Karl választ helyszíneket. Egy egész bakancslistát állított össze – például eltöltene egy éjszakát egy lakatlan szigeten, felmászna a Fudzsi-hegy tetejére és autózna a legendás 66-os úton. A sajátos utazási élmény alakításából természetesen Ricky és Steve ezúttal is kiveszi a részét: minden állomásra terveznek néhány meglepetés-feladatot, amelyek teljesítése közben Karl azt kívánja, bárcsak sose indult volna útnak.

Karl Pilkinton kalandjait hétfőnként követhetjük, 23.00-tól a Discovery Channel műsorán, és ha már így alakult, az alábbi kérdésre helyesen válaszolók között 3 db, pólót, tollat, bicskát és jegyzetfüzetet tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki:

Melyik amerikai államból indul a legendás 66-os út?

  • Arizona
  • Illinois
  • Oklahoma

A megfejtéseket a hogyvolt kukac gmail pont com címre tessék küldeni, a subject legyen KARL. Ha valakinek úgy kényelmesebb, klikkoljon ide, és eljön a levél menten. Beküldési határidő 2012 április 27 este 7 óra 12.  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

süti beállítások módosítása