Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x09 - 4. döntő

2012. április 09. 09:00 - candyperfumegirl

Lássuk, miből élünk, 4. döntő, 9 énekes, kíváncsi leszek, sikerül-e most kivételesen 3 órába beleszorítani a műsort. Egy hete ugye filmdalokat ígért nekünk Liptai Ursula, és meg is indult a tippelde a kommentekben. Jelentem, van találatunk, jól éreztük, hogy ebbe sem fognak a minimálisnál több fantáziát belevinni a szerkesztők. Miközben áttekerem a Csillagdalt, kiszúrom, hogy Bozontra rövidgatyát adott a látens szadista hajlamokkal egészen biztosan rendelkező stylist, sőt pirosat, zakóval és nyakkendővel kiegészítve. Clau és Trilla meg talpig kékben érkeznek, és Ursula azt mondja, hogy Luc Bessontól A nagy kékség inspirálta ezeket az outfiteket, egészen meglep ez a filmesztétikai tájékozottság. Megtudjuk még, hogy most Bereczki Zoli a hetes, aki ebből a neves alkalomból tanfelügyelőnek öltözött, majd rögtön gondoskodnak a versenyzők magas vérnyomásáról azzal, hogy megmutatják a szavazási állást, Roli az élen, Andi az utolsó. Most még.

Jöjjenek a produkciók, elsőként Bozont, akinek a kisfilmje azzal indul, hogy Bereczki kivégzőosztag-fejjel beállít hozzá és Talán Attihoz a Mega főhadiszállásra, és megrázza előttük az aktuális Blikk címlapot, mint a véres rongyot. „Kiszökött kocsmázni a két döntős”, hirdeti a sajtótermék öles betűkkel, hogy Mari néni szemüveg nélkül is el tudja olvasni a metrón vele szemben ülő Juli néni kezében az újságot. „Kocsmázni? Zülleni? Lealjasodni? Egész éjszakára kimaradni? NÉLKÜLEM?!” – tajtékzik a heti mentor, aztán csak enyhül a fiúk bűnbánó arckifejezését látva (amit jól begyakoroltattak velük a kisfilm kedvéért és vagy tízszer felvettek), és belekezdenek valami gyakorlásra távolról emlékeztető tevékenységbe. Bozont meg még csináltat egy tetkót, na jöjjön már a produkció. A vezérlőben ücsörög az idétlen térdgatyában, amikor hirtelen belekezd a nótába. Az az All Star szól, amit gondolom, a Shrek miatt tituláltak filmzenének, majd Bozont kényelmesen bejárja az egész stúdiót, énekel egy kicsit itt is, ott is, zsűritagok arcába, közönség soraiban, kamerába, nem aprózza el. Utána csatlakozik hozzá Clau, és bemutatja a kamerának Bozont Lucky Luke tetkóját a vádliján, nagyon férfias, de talán a rövidgatya így értelmet nyer. Amúgy Mariannal ma nagyon egy hullámhosszon vannak „öltözzünk fel minél hülyébben” -témakörben, Marin olyan szemüveg van, aminek a kerete félig kerek, félig szögteles, ez azt hiszem, űberelhetetlen. Némi hülyéskedéssel a térdgatyán, Lucky Luke-on, és Zoli álszigorán el is megy a zsűri értékelése, nem is tudom, hogy az előadásról konkrétan beszéltek-e egy szót is.

Szakos Andrea következik, Trilláék előre figyelmeztetnek, hogy Beyoncét fog énekelni, hogy legyen idő a fejemet a falba verni, és már csak egy reményem marad, hogy NEM a Listen lesz a választott dal, volt még Austin Powers is, sőt Cadillac Records végül is. Nincs szerencsém, a szerkesztőségnek meg fantáziája, mert csak elénekeltették Andival azt a Listent, amit már mindenki és mindenki anyja előadott a világ tehetségkutatóin, és még mindig nem tanulták meg, hogy nem érdemes vele próbálkozni, mert akkora falat, másrészt meg annyi minden másból lehetne még meríteni. Pedig Andi nem is rossz, hiszen a mezőny jobb hangi adottságokkal rendelkező szakaszához tartozik, de nem lehet nem észrevenni, hogy a legnehezebb részeket pont kivágták a dalból, amúgy a végét jól megoldja, mert ott egy picit változtatott az eredetin. Értékelünk, Mariannak nagyon tetszett az, hogy Zoli üdvözült fejjel nézte végig a produkciót, ez biztos azt jelenti nála, hogy nem fog tudni mibe belekötni. Bocsi azzal kezdi az értékelést, hogy ő ezt a dalt ismeri, és mintha egy pillanatra kinézne a kettes kamerába, de lehet, hogy ezt már csak én képzelem bele. Az előadás mindenkinek csodálatos élmény volt, Maestro még Andi haját dicséri nagyon, tényleg jó lett amúgy, egyértelműen jobb neki a sötétbarna, mint a vörös, és most nem szívatták meg a múlt heti „Katika a könyvelésről” -jellegű tupírkonttyal sem.

Trilla úgy érzi, muszáj fokozni egy kicsit a hangulatot, úgyhogy bejelenti, hogy 4 Megasztár döntős dala már felkerült a slágerlisták élére! Ez mind szép és jó, csak az nem hangzik el, hogy milyen slágerlistára, mert nem mindegy, hogy Billboard International, vagy a Mátészalkai Hírmondó olvasói slágerlistája, amin épphogy sikerült megközelíteni a 10 hete töretlenül vezető Bódi Gusztit. Ezek után Kullai Timi jön, Cserhátit nézegeti elmélyülten a Táblagépen, bármit feltennék rá, hogy a Boldogság gyere haza százezredik feldolgozása előtt vagyunk pár perccel. Kisfilmben van még egy jó jelenet, Toronyház full sminkben fekszik a masszázsasztalon, tökéletesen ellazult az arca a hibátlan neon-narancsszínű szemfestéke alatt. Produkció, természetesen a boldogságot várjuk haza sokadszor, van egy zongorista is kíséretnek, és a koncepció nem rossz, de Timinek valahogy sikerül olyan érzelemtelenül és unalmasan előadnia, hogy kis híján bealszom, pedig hangilag nem volt vele nagy baj. Értékelés jön, közben vicces látni, hogy Timi mezítláb majdnem akkora, mint Trilla. Maestro azt mondja, ez olyan volt, mintha Cserhátit Koncz Zsuzsa énekelt volna, és találja meg inkább önmagát, Mariann pedig az intenzitást hiányolta.

Bendzsike jön, kisfilm nagyon családias, Gigivel közösen elmentek Bereczki Zoli salgótarjáni koncertjére vigyorogni egy sort a nagyérdeműnek. Ezen lépjünk túl nagyon gyorsan, azt ígérik, ezúttal Bendzsi zenekara is csatlakozni fog a produkcióhoz, lássuk, mit alkot 3 suhanc a színpadon, legalább élőzene lesz. Bendzsike a Jóbarátok főcímdalát kapta, a dalt, amit mindenki több százszor hallott már életében, az is, aki nem akarta; nem akarok gonosz lenni, de olyan nincs, hogy ez ne legyen unalmas. Át lehetne értelmezni persze, de ilyen káromkodást a szerkesztőségi üléseken nyilván senki nem engedne meg magának, úgyhogy maradt az unalomig játszott verzió, Bendzsi erősen hamis hangja és ritmustalan előadása szolgáltatják csak az újítást benne. Legalább annyi humor elfért volna, hogy készítenek egy Jóbarátok főcímet a megasztárosokkal, és azt vetítik a háttérben, de mindegy is már, végre túl vagyunk ezen a produkción szerencsére. Még túl kell esni azon a sokkon is, ahogy bejön Ursula és idegbeteg módon rázni kezdi magát, pedig Bendzsi már nem is nyomja, majd jön a zsűri. Maestro már nagyon ideges, „miért nem vagy képes soha egyetlen hangot eltalálni, édes fiam?”, majd Mariann is beszáll a lebaszásba: „mert egy utolsó lusta dög, azért!” Ursula jobbnak látja véget vetni szegény gyerek testületileg történő alázásának, kikönyörög még tőle egy Trilla-paródiát, és letereli a színpadról.

Farkas Jenser Balázs a következő, aki Bereczki szerint múlt héten szembesült élete legszörnyűbb félelmével, amikor is leejtette a színpadon a mikrofont. Ezt a pillanatot nézi Balázs újra meg újra a Táblagépen sokkterápia gyanánt, majd Zolival elviteti magát orvoshoz is, ha már ő a hetes, és van nála kocsi. Doki megállapítja, hogy nagyon feszült a versenyzőnk, szegény. Balázs hálája jeléül még megajándékozza a mentort egy betörősapkával, ne csak Maestro nézzen már ki hülyén, Zolinak egészen vicces manófeje lesz tőle. Produkció, Balázs nyakába akasztanak egy gitárt, és a Somewhere Over The Rainbow-nak azt az Israel Kamakawiwo’Ole –féle verzióját hozza, amit lassan már többen koppintanak, mint a Judy Garland –féle eredetit. Vagyis a Megasztár folytatja a „feldolgozások egy az egyben átvétele” menetet, benne vannak ugyanúgy a szövegmódosítások meg a What A Wonderful World is, marhára kreatív. Értékelünk, Meisternek ez nagyon bejött, mert örömzene volt, a gitározás meg kellemes meglepetés. Marinak énekes, zenész és varázsló volt egyszerre Balázs, de tőle megszoktuk már, hogy minden értékelésben gyakorlatilag szerelmet vall neki.

Ismét Trilla és Ursula, most megmutatnak egy kis montázst a megasztárosok első klubkoncertjéről, ahol a merészebbek még bőrt is villantottak a színpadon. No Thanks volt az, mert Bereczki nehezményezte múlt héten, hogy nem éli át annyira a nótát, hogy le akarja tépni magáról az inget. Hát most megtette, mások meg csöcsökre dedikáltak, nagyon nagy sztárnak érzi itt már magát mindenki, vagy húsz általános iskolás visított az első sorban torkaszakadtából. Megmutatják még a szavazati állást is, és utolsóból első lett, Szakos Andi vezet. Ezek után Talán Atti kisfilmje jön, megnézhetjük a Bereczki-féle lebaszás második felvonását is, hogy nem unják még? Némi mentorkodás, veszkócsizma nagytotálban, a csuklóra biciklilánc tekeredik, de vajon Bereczki megtanítja majd Attit, hogy éneklés közben a szájunkat kinyitni nem hátrány? Meglátjuk, jön a produkció, Aerosmith: I Don’t Wanna Miss A Thing a nóta, volt ez is a tippek között, úgy emlékszem, hogyne lett volna. A kivetítő fantasztikus, feltűnik rajta egy aszteroida, Atti meg eközben keservesen vonyít, a száját még mindig szorosan összepréseli, rádióban szólna, én pánikszerűen kapcsolnám ki. Értékelünk, Bereczki nagyon dühös, és ki tudná nyírni, mert a próbán egyszer sem bírt összeállni ez a szám, és a 80%-a még mindig hamis és kidolgozatlan, de ennél csak rosszabb volt, ez konkrétan ijesztően hangzik. Maestro azt mondja, egy hangnak nem volt a közelében, Mariann szerint meg be van szarva a srác, nem lesz ez így jó.

Nagy Adrienn kisfilmjében rögtön dráma van, mert Bereczki átment Dr. Csernusba, és azzal cseszegette, hogy miért húzott falat maga köré, mire Adri bőgni kezdett, és végül egy fa tetején kötöttek ki és ott lelkiztek tovább. Kisfilmet ezzel le is tudtuk, Adri azt ígéri, most őszinte lesz a színpadon. A Shape Of My Heart-ot hozta, de nem Sting, hanem valami átdolgozott verzióban, talán Sugababes, összességében nagyon halovány az előadás. Az meg külön zavaró, hogy Adri valami rettentő fekete overallban üldögél, miközben egy pincér mindenféle ékszereket aggat rá, lehet, hogy lenne valami mondanivalója a dolognak, de erősen értelmezhetetlennek hat. Az igazi WTF viszont csak ezután jön, a dal utolsó sora szalagról megy csak és Adri szája nem mozog, majd amikor igen, akkor hangot nem hallunk, muszáj feltennem a kérdést: akkor most az egész playback volt? És ha igen, akkor mi a helyzet a többi produkcióval? Erről a zsűri gyanúsan nem beszél, pedig tényleg feltűnő volt, inkább elmagyaráztatják Bereczkivel, mi volt ez az ékszerpakolós baromság, de a keszekusza magyarázattól sokkal nem kerülünk közelebb az igazsághoz, úgyhogy inkább elnézést kér, hogy művészieskedni akart és ennyire nem jött össze. Az előadás nem tetszett senkinek a zsűriből, bátortalan volt, ez a fő panasz, majd elemezgetnék még, hogy mi másban volt szar és mennyire, de Adrin látszik, hogy pillanatokon belük szétesik, úgyhogy inkább elzavarják, majd backstage-ben omlik össze.

Következő kisfilmben megint a fergeteges salgótarjáni Bereczki koncert a fősordor, nagyon gazdaságosan letudták egy forgatással Bendzsi és Gigi kisfilmjét. Próbákon Bereczki tanítaná Gigit segget rázni, jogosan, mivel neki sokkal jobban megy, mint Salgótarján büszkeségének, és úgy érzem, hogy a zenei szerkesztő a teljes Beyoncé életművet fel fogja használni Gigi kisfilmjeihez az évad során. Jöjjön a produkció, és lássuk, mire jutott Gigi a koreográfiával meg a riszálással. Car Wash-t kapott, ezért munkásruhába bújtatott táncosfiúkkal, és farmerben-tornacipőben érkezik, kicsit civil a styling, de legalább a korának megfelelő végre. Koreográfiára láthatóan koncentrál, sokat járkál fel-alá, néha ráz segget, néha nem, és kicsit robotikus, de érezhetően van benne akarás, bele fog ő ebbe tanulni, torokkal meg nincs gond most sem. Bocsi szerint ez a dal azért született, hogy Radics Gigi egyszer elénekelhesse, Mari magyar dalt kér a Gigi-zenegéptől legközelebb, Maestro meg már itt és most ki meri jelenteni, hogy ilyen énekesnője nem volt még Magyarországnak sohase.

Bihal Roli jön, először kisfilmmel, ahol rettegve várja Bereczkit, azt a zsűritagot, akitől még egyszer nem kapott pozitív értékelést. A terrort ellensúlyozandó kap helyes kis videóüzenetet a szüleitől is, jól lehet nézegetni a Táblagép csuda lapos képernyőjén. Zoli oldja egy kicsit a színpadi produkció előtt, lássuk, mit hoztak össze, de először is a röhögőgörcsömet kell valahogy leküzdenem, ugyanis sikerült a Kiss From A Rose-t választani. Első helyen szerepelt a tipplistámon, és természetesen X-faktor recycling ez is, és már Wolf Katitől is untam, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt a dalt talán még a Seal rajongók is unják. A produkció végtelenül giccses és teátrális, Zoli le sem tagadhatná, hogy benne van a keze, abszolút csúcs az, amikor a kamerára akasztva egy szál piros rózsa csúszik No Thanks kezébe, hogy átszellemült arccal meglengethesse az egyes kamera előtt, fenomenális. Jön az értékelés, Maestro-t a hideg rázta a rózsás magánszámtól, de ha ettől eltekint, akkor meg a karizmát hiányolja Roliból, de szerinte az tanulható. Szerintem meg nem, legalábbis megnézném, hogy tudja Maestro megtanítani a békéscsabai könyvtáros néninek, hogy legyen átütő és feledhetetlen a színpadon, ha egyszer az nem jön a személyiségéből.

Nótából mára ennyi bőven elég volt, úgyhogy itt a remek alkalom, hogy a szavazási sorrenddel idegesítsék versenyzőinket. Roli benne van az utolsó háromban a rózsás attrakció ellenére is, vagy talán éppen amiatt. Reklám után természetesen megint mutogatják a kicsit átrendeződött sorrendet, majd Trilla azt kéri a zsűritől, véleményezzék, ki volt ma a legszarabb, és ki volt az, akinél legkevésbé akarták levágni a fülüket, de RÖVIDEN, mondja parancsoló hangon, mert még egyszer nem ért véget a műsor éjfél előtt. Zsűri elég egyöntetűen Bendzsit és Playback Adrit tartja legszarabbnak, jónak meg Balázst és Gigit vélik a mai este után (is). Pörgessük most fel a dolgokat, hogyvolt szinten legalábbis, Clau üvöltve sorolja a továbbjutók neveit, és Bendzsi köztük van, kurvaéletbemár. Utolsó hármasként Bozont, Toronyház Timi és Talán Atti marad, zsűri egy emberként imádkozik, hogy Atti benne legyen az utolsó kettőben. Amíg ez eldől, addig meghallgatunk még egy közös produkciót, tehát ma estére nem szerződtettek sztárvendéget, talán nem is olyan nagy baj ez, bár amilyen hamisan éneklik páran a Fame-et, lehet, hogy át kéne gondolnom ezt a kijelentést. Én amúgy a közös produkciók mellett vagyok, mert edződnek azzal is, és a korábbi szériákban volt 1-2 emlékezetes előadás ezekből is.

Na ott vagyunk végre, hogy szavazást zárunk és utolsó továbbjutót hirdetünk, és nem hiszem el, Atti az, Bereczki arca elsötétül. Timi és Bozont izzadhat, halljuk, ki kit választana közülük, bár Bereczkin kívül itt a többiek szava csak jelzésértékűnek minősül. Mindhárom ítész Timit vinné tovább, Zoli meg mielőtt döntene, nagyon zord fejjel lecseszi a nézőket, „hogy állhat itt pont ez a két ember, csesznétek meg, hogy nem szavaztatok eleget!”. Dönteni kell, és valami ködös, talán önmaga előtt sem tiszta okból kifolyólag Bereczki Bozontot választja, Toronyház megy a levesbe. Elég szomorú, tekintve, hogy kb. a mezőny felének kevesebb hangja van, mint neki, de ez egy ilyen műfaj. Timi állja a sarat még a búcsúdalban is, jövő hétig meg ajánlok némi nézegetnivalót nektek: a Megasztár oldalára felkerültek a korábbi szériák produkciói, nagyon tanulságos az első 3 évad anyagait böngészni. Nem csak hangok és egyéniségek, hanem maradandó előadások, kreatív produkciók, átértelmezések, és dalválasztások tekintetében is, az még egy nagyon más műsor volt. Esküszöm még a kisfilmek is jobbak, mert nem arról szóltak, hogy kit vittek el csontkovácshoz a héten, és milyen jó videókat készít a Táblagép, hanem a választott dalaikról, inspirációikról, vagyis a ZENÉRŐL beszéltek a versenyzők. Good times.

Címkék: megasztár
50 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.09. 10:09:03

@oregember nem venember:
he,ha'mivanitt???
tobb,mint egyoras a post...
:p

candy:koszi,jo lett,tovabbra sem irigyellek,mert ezt a szemetet vegig KELL nezned...
:(
bozont flegmazott,a szaGos andi olyan kockafejure sikeredett,hogy megallna rajta a bacardis pohar,a gigi effekt kezd megkopni,a bendzsi gyereket meg utnem szivlapattal az orokos gyengeelmeju vigyora miatt...(engem roppant mod idegesit,ego az egekben,teljesitmeny nulla...)az aeroshitet gyarilag nem szeressem de ez valami fertelem volt,az pedig,hogy plehbekk az egesz nem meglepetes...
ez van...
:(

nyuszi01 2012.04.09. 10:26:59

Na hát akkor második :D
Meglepődtem, hogy már van poszt, mert húsvét hétfő alkalmából azt hittem, hogy vasárnap van :D

Na szóval jókat röhögtem megint a hv olvasása közben, iszonyat jóóó :D
Ahol azt írod, hogy "megrázza előttük az aktuális Blikk címlapot, mint a véres rongyot. „Kiszökött kocsmázni a két döntős”, hirdeti a sajtótermék öles betűkkel, hogy Mari néni szemüveg nélkül is el tudja olvasni a metrón vele szemben ülő Juli néni kezében az újságot. " - na itt konkrétan felröhögtem, mert én pont így értesültem az esetről valamelyik nap a 2es metrón :D :D

A kedvenceim Andi, Timi és Balázs volt péntek este. Gigi most annyira nem tetszett, volt már jobb is, Benjiben csalódtam, Bozontban is egy kicsit (benne az tetszett, hogy laza volt, mint mindig), Adri unalmas volt (észre se vettem, h elcsúszott a hang vagy playback volt, majd visszanézem :D), Roli szintén dögunalom volt és tartja azt a jó szokást, hogy csak X-Faktorból recyclingolt dalokat ad elő. Attilát nem véleményezném, förtelem volt az Aerosmith dala, én szégyelltem magam helyette. Viszont a tippem bejött, Don't wanna miss a thing :D Meg hát mit ad Isten, volt Kiss from a rose is, amit már akkor untam, amikor elkezdték játszani a rádiók cirka 8 éve (emlékszem, a Balatonnál táboroztam :D).

A végén a szavazás állása erősen WTF, azt hittem, eldobom az agyam, amikor az Attila továbbment, és Timi meg Bozont maradtak a végére. És azóta is folyamatosan megy a neten Bereczki csesztetése, pedig azon kéne elgondolkodni, h nem ő választotta ezt a 2 embert a végére, hanem a nagyon okos és botfülű közönség vágta őket oda elé. Lett volna bőven választék a kieső pozícióra, azért nehogy már két jó énekes álljon ott.

Annak külön örültem, hogy Benji mögött élőzenekar játszott, meg Timinél is zongorakíséret volt, Balázs produkciója meg egy üde színfolt volt a gitárral, ezeket imádtam, mondom VÉGRE élőzene. Andi Listen-je szerintem nagyon jól szólt, szép volt, amúgy is ez a szám a világ egyik legjobb dala, amit valaha írtak. Anno Janicsák Veca is nagyon szépen énekelte, Andi is csodálatos volt, és tetszett, hogy nem akarta Beyoncét utánozni, és saját magára formálta a dalt. Abban viszont egyetértek, hogy a dal legnehezebb részeit kivették, pedig pont az a lényeg benne, a katarzis, amitől az ember libabőrös lesz. De mindegy, ahogy írtad, szépen megoldotta, és továbbra is ő az egyik legjobb hangú énekes a mezőnyben.

SarahConnor 2012.04.09. 11:00:33

Egyszerűen elértem arra a szintre, hogy nem bírom elviselni a műsort. Fogtam a távirányítót, és kikapcsoltam a rákba az egészet.

Gigi meg Szakos Andrea viszik magasan a mezőnyt, őket a műsor másnapján meglesem a tv2 honlapján, a többiekre nem vagyok már kíváncsi.

kristofxx 2012.04.09. 11:04:33

Ez a széria egyszerűen szerintem már csak paródia. Nem csak a versenyzők de egyszerűen, amit TV2 csinál, iszonyat. Az utolsó 3 Megasztár zenei producerének egyszerűen nincs ízlése.

spion27 2012.04.09. 12:07:27

Hehe
4 ember kommentelt eddig előttem. Pedig szegény posztoló mennyit vesződhetett ezzel. Mondjuk ilyen az ha silány anyagból kell dolgozni. Kb 20 percet láttam összesen eddig, vagy kicsit többet a műsorból. Pár jó kis számot megerőszakoltak aztán elég is volt belőle. Meg engem kicsit zavar hogy egy éneklős műsorban nincs éneklés.

RedHotTears 2012.04.09. 12:48:22

Az hogy a műsoron belül mennyit változik a szavazás állása, azt mutatja milyen kevesen szavaznak. 5 perc alatt lesznek elsőből utolsók és fordítva. A szerkesztők voltak a hülyék, még egy percet várnak és máris nem ez a két ember áll ott.
@nyuszi01: valami retróműsort hallgathattál 8 éve, mert ez a szám még '95-ben volt sláger.:)

anothernick 2012.04.09. 12:50:33

sztem nem a hangokkal van baj, sőt! az első pár sorozatból a nyertesek sem voltak sokan olyan hanggal megáldva, mint az itteniekből jó páran. de a dalok választása nagyon silány, uncsi, a műsor arcbatolós reklámjai gusztustalanok! ennyi jó hang mellett miért unatkozom közben??? az a sok hülye meg, aki Attira szavazott. beleragasztanák a fülükbe egy lejátszót loopra téve Atti eddigi produkcióival, azt' hallgassák! Timinek igenis jó hangja volt! Kár érte. és sztem azért meg ne cikizzük már, mekkorára nőtt. azért valljátok be, szeretnétek sokan úgy énekelni, mint Andi, vagy ő, nem? Balázsnak is jó hangja van, de ki nem állom a fizimiskáját, valahogy mindig úgy képentörölném... de erről nem tehet, hallgatni jó! :)

spion27 2012.04.09. 13:27:46

@anothernick: háááát ez azért qva merész kijelentés volt. :D
Ezek közül a mostaniak közül 1-2 kivétellel a legjobb 100 közé se engedték volna be az első 3 megasztárnál. (na jó ez túlzás persze)
De pl egy Király Viktor az első 3 megában nem lett volna döntős. A mostani felhozatalt egy spicces karaoke esten lepipálnám. Iszonyat gyengék, nem is értem hogy lehetett igy nekifutni. Nem volt senki aki szólt volna hogy gyerekek ez gyenge lesz?

SarahConnor 2012.04.09. 14:19:54

Adri hangja azért csúszott az előadása végén, mert a tv2 felvette azt a jó szokást, hogy dizájnelemként lassításokat tesz a műsorba a hangulatilag szerinte odaillő helyen. Nem vettétek még észre? Táncosokon észrevenni néhol, azért az énekeseket nem lassították eddig. Adri utolsó momentumát, a hajrázást szerették volna belassítani, mert ú az mekkora hangulatos lesz, az lett az eredménye, hogy hülyén vette ki magát a hang.
Szóval nem Adri emelte későn a szájához a mikrofont, viszont az kérdéses marad, hogy mióta lehet élő műsort belassítani...

bukott madonna két nagy didivel 2012.04.09. 14:29:27

Helló Candyperfumegirl! :D

Az írás szokás szerint remek!! hétről hétre mindig meggyőzöl róla, hogy ne nézzem, mert kurva szar lehet. Nulla egyéniségek, unalmas dalok, bamba zsűri...

apropó, a zsűris képet én "kaptam"? ha igen ezer köszönet érte :DDDDDDDDDDDD

aranyláz 2012.04.09. 14:29:50

@spion27: egyetértek. Most komolyan, csak szerintem nincs a mostaniak között egyetlen igazi tehetség sem? Egyszerűen hallgathatatlan számomra az egész. Akkor inkább beteszek egy jó lemezt. Valójában szinte semmi köze nincs már a zenéhez.

nyuszi01 2012.04.09. 15:48:31

@RedHotTears: nem retróműsort hallgattam, hanem egész egyszerűen akkor játszották sokat a rádiók. Az egyik legjobb barátnőm éjjel-nappal ezt hallgatta a táborban, és így én is megismertem, és a rádiók is rengeteget játszották. Az lehet, hogy nem akkor volt a first release, de az biztos, hogy akkoriban agyba-főbe ezt nyomatták. Tudom, akkor utáltam meg :D

nyuszi01 2012.04.09. 15:53:12

Egyet értek amúgy az egyik előttem szólóval, miszerint a hangokkal nincs baj, csak a dalválasztásokkal és a TV2 reklámjaival. Azért az első 3 szériában nem nyomatták ennyire gusztustalanul az arcbatolós reklámokat.
Szerintem ez a mezőny magasan veri az előző 2 szériát (azért ne felejtsük már el, hogy Király Viktor, Fekete Dávid és társai messze a béka segge alatt voltak). Továbbra is az első 3 széria a kedvencem (különösen a 2.), de ez se rosszabb. A hangok jók, és ennél több nem kell. Csak a rengeteg reklámból lehetne visszavenni (különösen utálom a képernyőt félig kitakaró kincstárjegy reklámot, meg a képernyő alján futó Citibankot), és az unalomig ismert dalokat lecserélni valami eredetibbre.

Nazarin 2012.04.09. 16:47:54

Miféle tehetségek? Papagájok, akikkel mind ugyanazokat a végtelenül elcsépelt "slágereket" nyomatják. Ha valamelyik képes lesz megírni a saját dalait, és azzal sikert elérni, na az tehetség. De egyébként is végtelenül elegem van ebből a műsorból, hány úgynevezett sztárt akarnak még ebbe az országba?

nyuszi01 2012.04.09. 20:16:44

@mulire93: teljes mértékben egyetértek. Túl sok már a tehetségkutató, mindenki belefásult.

kristofxx 2012.04.09. 20:33:18

Ez nem tehetségkutató, ez egy TV műsor.

jog-ász 2012.04.09. 20:48:47

sztem meg bajban a tv2, kevés a szavazat, nincs nézettség, viszi a pénzt a produkcio. amilyen gyorsan csak lehet le fogják zavarni az egészet,nem tesznek bele már egy molekulányi energiát sem..csak a müsoridőt a sok reklámbevétellel, meg hátha jön még néhány zavazat.
ajánlom hogy hallgassátok meg a produkciokat kép nélkül. csak a hangot. mindent elárul.

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2012.04.09. 21:06:36

Azt a nagyszemű csajt sunáznám, amelyik olyan mélyen énekelt. Nemtom hogy híják. Fasza vót.
Meg azt vettem még észre, hogy ha görgetem a telón az oldalt, akkor a sötét avataroknál késik a sárga. Majd most megnézem az enyémet, hogy mizu, ha sárga a széle eleve. Hát kb. annyit tudok most hozzáfűzni.

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2012.04.09. 21:08:32

Az enyém nem csinájja. Joccakát.

AnnaKarenina 2012.04.09. 21:43:09

A Megasztár gyönyörű példája, hogy lehet egy tehetségkutató jellegű műsort teljesen elócsítani egyre gyengébb felhozatallal (látszik, hogy nem érdemes évente rendezni), a közönségszavazás tökéletesen improduktív, ha tőkeerős versenyző van jelen (Adri). Itt már csak a család és barátok szavaznak, az igazi közönséget nem érdekli. Adrinak ki kellett volna esnie, de tovább fog menetelni (ahogy arról hallani lehet, celebismerősei, szponzorai révén).
A hang Gigi, Andrea, Tímea és Farkas Jenser, a többi szóra sem érdemes, unalmasak, érdektelenek, vagy tehetségtelenek .

anothernick 2012.04.10. 09:12:13

@spion27: hát hallod, ha olyan hangod van, mint Timinek, Andinak, vagy akár Bozontnak, akkor télleg irigyellek!!! ;) amúgy nem Király Viktorra gondoltam, mondjuk O. Ibolyára, akinek csak egyféle hangja van és az sem szórakoztató...

spion27 2012.04.10. 10:28:04

@anothernick: úgy látszik minden mondatom után oda kell tenni a "kis túlzással" kitételt mert a hülyegyerek másképp nem érti meg mit akarok mondani.
Ezek a mostaniak gyengék és ráadásul a tevekettő érthetetlen módon hetek óta elcseszi a hangositást. Na nem onnan tudom hogy nézem, mert pár dal után már elég is volt belőlük, de egy másik oldal kibeszélőjében olvasgatom ha úgy adódik.

Amúgy meg tényleg csak annyit kéne tenni hogy a megasztár oldalára felmenni aztán belehallgatni egy random első évados dalba. Aztán meg egy mostaniba. Aztán meg szörnyülködni.

De egyébként a csillag születikben meg valahogy akadtak tehetségek, pl hallgattam egy harmincas családanyát, na annak olyan hangja volt hogy a hideg kirázott. Persze jó értelemben :) 1-2 megasztáros előadónál is kiráz a hideg olykor-olykor

KvPt 2012.04.10. 11:48:12

Gratulálok a cikkírónak, hogy egy hatásvadász lassítás miatt leplayback-ezi az egész műsort... Ez kb az a színvonal, amikor a vv valamelyik szavazásán, a végén felcserélték a képeket, és emiatt csomóan felháborodtak, hogy ez mekkora csalás...

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2012.04.10. 13:12:44

A jenzer gyereknek üzenem, aki mellesleg tolmács és nyelvtanár, hogy nem "above the chimney's up", hanem "above the chimney top".

belekotyogok 2012.04.11. 08:50:07

@KvPt: a műsorra ki van írva, hogy élő (én is láttam, direkt a képernyő sarkába pislantottam), innentől fogva nem teszi hitelessé az elcseszett szájmozgás. (Mindegy, hogy mi az oka.)

Ha élőképpel variálnak (ha egyáltalán lehet, fogalmam sincs, nem értek hozzá), az felveti a hangmanipuláció lehetőségét is. Ráadásul képet manipulálni elvileg felesleges, hiszen ugye a hangjukért szavaznak a nézők. (Nem pedig azért, mert szép volt a háttérkép, ügyesek voltak a táncosok, hatásvadász effekteket használ a rendező.)

Az "élőműsorokról" sokat nem tudó nézőként kicsit "fáj" az átverés lehetősége. Nekem ugyanis az élőműsorba nem nagyon fér bele a hang és a kép bármilyen korrekciója.

nyuszi01 2012.04.11. 13:45:29

Azért az jó lenne, ha most is csinálnának mondjuk LGT vagy Beatles-estet - na akkor kiderülne, hogy ki az, aki tényleg jó, mert egy kicsit azért nagyobb teljesítményt követelne.

spion27 2012.04.11. 16:11:22

@nyuszi01: nyuszika - hát milyen est kéne neked? Ezek még a hull a pelyhes fehér hóval se boldogulnak

spion27 2012.04.11. 17:45:44

@nyuszi01: örülök hogy megragadtad a lényegét a mondanivalómnak nyuszi01

candyperfumegirl 2012.04.11. 18:12:39

@belekotyogok: így van. Eleve baj az, hogy elgondolkodik az ember, hogy akkor most mi történt, mivel mahiáltak, képpel, hanggal, vagy mindkettővel, mert hogy valamit belenyúltak, az biztos. Nem néz ki jól, kételkedsz abban, amit láttál és hallottál, és ezzel veszti a műsor a hitelét. Tudom én is, hogy lassítás, de iszonyatosan amatőr hiba volt.

belekotyogok 2012.04.12. 13:21:52

@candyperfumegirl: így van. amúgy sincsenek illúzióim az ilyen műsorok eredetiségéről, tisztában vagyok, hogy kiválóan koreografált és megrendezett minden, az utolsó érzelmi megnyilvánulásig, de azért ez már nekem sok.

nyuszi01 2012.04.12. 19:24:18

@spion27: egyedül ezt találtam említésre méltónak :D

Ditti82 2012.04.13. 13:27:35

Megasztár – A szavazás csütörtöki állása (2012.04.12.)

ő-szinte 2012.04.13. 21:46:14

bocsi, itt nincs élő kibeszélő???:-O

candyperfumegirl 2012.04.13. 21:56:40

@ő-szinte: egyelőre nincs, de ha igény van rá, akkor megszavazhatjuk, hogy legközelebb legyen.

Addig is itt mehet a kibeszélés! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.13. 22:13:29

Jó, akkor elkezdem, nem tom, h hanyadik fellépőnél járunk, de rohadt uncsi volt Adri:D

De TIMIT szerettem, miért kellett kiesnie???????????????????Miért????????:O:O:O:O

ő-szinte 2012.04.13. 22:15:28

@candyperfumegirl: oh, azt hittem, hogy halott ez a blog:-O
de örülök, hogy legalább van itt vki:-)
amúgy én szerizem az élő kibeszélőt:-)

ő-szinte 2012.04.13. 22:17:59

eddig még ez a balázs, meg a bozont volt a legjobb, de nem vagyok elájulva...:-(
mindegyik instabil hangilag:-O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.13. 22:19:37

@ő-szinte: és rohadtul irritál a reklám a műsorban!

Mi ez a borzalom, amit énekelnek? Mármint nem a szám, hanem ahogy!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.13. 22:20:49

@ő-szinte: Gigi nem lesz rossz később, szerintem! Timi volt jó, képzett hang, de itt azon múlik, ki mennyi lóvéval rendelkezik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.13. 22:21:56

Tilla:

"Magyarország 8 legjobb énekese"-aha, szegény mi:)

ő-szinte 2012.04.13. 22:33:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen, ez roppant jogos:-DDDDDDDDDDDD

viszont ez az attila legalább nem rossz:-)

ő-szinte 2012.04.13. 22:35:27

jessssssszus mária!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

falusi mariann... khm... de gáz baszod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ő-szinte 2012.04.13. 23:03:29

kivel bezéljem ki...?
magammal?:-O:-(

nyuszi01 2012.04.13. 23:32:38

Szerintem Andi és Gigi voltak a legjobbak, bár csak az utolsó 3 dalt láttam. De a bemutatott részletek alapján még a Balázs is jó volt, a többiek nem. Roli és Attila borzalmasak voltak, elnézést a rajongóktól.

nyuszi01 2012.04.14. 18:34:28

Na, megnéztem a műsort, és visszavonom, amit mondtam: az Attila baromi jó volt!!! Egyáltalán nem volt szörnyű, sőt, az egyik legjobb produkciója volt. Na. :D

Brianna 2012.04.17. 22:05:07

A "Boldogság gyere haza" egy szörnyű szám, Schodeinde Dorka is azzal esett ki. Ha Timi valami mást énekel, lehet hogy bent marad.
süti beállítások módosítása