Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x18

2012. április 04. 06:00 - sixx

Tegnap Alexa fogta a T69.2 által belengetett 850 000 forintot és lelépett a bolondokházából ahová Omár viszont védetten került be, mert egyik agyhalottnak sem tűnt fel egy néger a sok mexikói alkalmazott között. T69.2 ciklámen ruhájára nem volt elég pénz, az alját cakkosra vágta a kínai gépsor, ezt ellensúlyozandó a mellye közibe belelógatnak egy zsinórt, masnival. Ma sem lesz normális napjuk a lakóknak, egy távozás, egy randi, egy választás. Na, csapjunk a lecsóba.

Melák olyan fájdalmas arccal ússza az első hajnali hosszokat a mödansziéban, mint akit Schmitt Pál kért fel konzulensnek a köztévé függetlenségéről írandó disszertációjához. Naiva és Broki között minden rendben van reggelre, pedig tegnap este mosolyszünet volt, mert Naivát meg viselik a hotel eseményei. Hiper embert hegeszt magából a tükör előtt, kell is a műszempilla a reggelihez, hogy a faszba' ne kéne. Nem tudom, mit csinált Terror és Omár éjjel, de egyik sem aludt, csatakosan ébrednek, mosolyogva.

Terror annyira a padlón van, hogy feladta a beretválkozást is. A reggeli alatt Hiper folyamatosan kombinál, milyen lehet ez a nő, amikor nem jár az agya? Azt vizionálja, hogy Omár elvihet majd egy nőt randizni, de ha nem, akkor Terror. Amaz vesz egy nagy levegőt és rámutat, hogy ő már volt randin, szóval erre vajmi kevés esély van.

Na, újnőt mutatnak, szőke, csillogós a száján az ajakfény, és buta ribancfeje van, kisfiús, babaarcú fiúkat kedvel, és Nonszinak hívják. A kidolgozott felsőtestre szarik, vele a vidámság érkezik meg a villába. Hoppácsak, egy másik luvnyát is mutatnak, szőke, mosatlan haja van, szürke a bőre és kifejezetten ellenszenves, a szeme félárbocon, mint aki permanensen be van szakadva (akár be is lehet), a fasziknak bejön, mondja, mert jó a teste, hát, neki legyen mondva, meg a vakok és gyengénlátók szövetségének. Egyszerre jönnek be mindketten T69.2 társaságában, a nép egyik fele várakozó állásponton, kifejezéstelen arccal (ÚjPéter, Műanyag), mások ellenségesen (Naiva), Terror pedig a világ legszélesebb mosolyával fogadja a fejleményeket.

A hotelbe lassan simán beköltöztethető T69.2 bemutatja a két nőt, Nonszi és Petra, most ők jönnek. Nonszi csajosan van felöltöztetve, és vidáman mesél magáról, szeret bulizni, hobbiból táncol, illetve melóból, sőt, modellkedik is. Műanyag arca a monológ alatt elsötétül, ha ez lehetséges az ő viszonylatában, VETÉLYTÁRS felirat villan fel az agyban, abban, amivel Ostobenkó nem rendelkezik. Hiper a Nonszi nevet furcsállja. Petra smink nélkül, egyszerű feltűzött hajjal, lapos sarkú, szíjjeltaposott papucsban jön, a bemutatkozás is olyan, mint egy nagyon buta tehenészlányé, őt elnéző mosollyal szemléli a kollektív picsáját meresztő nőegylet. Bulizik ő is.

Most jönnek az agyhalottak, ők kérdeznek. Terror már vinné a két csajt randira, és válogatna is, első kérdése: monogám típus vagy, Nonszi. Igen. Van védettségetek? Hehe, ezt Hiper kérdezte, neki a fixa ideája ez. Nonszi az úgymond nagy barátja, Baukó Éva köpenyéből bújt elő ezek szerint. Petra azért jött, hogy bulizzon. Omár nem szarozik, így két perc után ki a legszimpatikusabb és ki nem? Petra Hipert és Brokcit tartja szimpatikusnak, Naivában a szar is vigyázzban áll. Petra Műanyagot kemény vetélytársnak tartja, amin Pokahontasz nem csodálkozik, hiszen őt mindenki annak tartja, még a melegbárokban is ölik érte egymást a férfiak. Nonszinak nem tudni melyik faszi jön be, de Hiper neki is szíve csücske menten. Bolondok az élen, mondja Hiper önironikusan.

T69.2 levelet kap Juantól, grásziász. Táblákat és krétát oszt szanaszét, tessen felírni, ki a szimpatikusabb, aki nem az, megy haza. Nonszi egy találatot kap, Petra meg a többit, elsöprő a fölény, a nők azért választották, mert nem látnak benne ellenfelet, magyarázza a csajom, a faszik meg azért, mert elégedettek a helyzetükkel és nem akarnak váltani - kivéve Terrort, aki a monogám Nonszit akarta magának és szerinte a faszik a hotelben papucsállatkák lettek. Petra megy ismerkedni és úgy véli, hogy ő sok fiúnak tetszik, mert jó alakja van és szép. Hiper már a személyes bemutatkozásra elfelejtette Petra nevét, király. Az idegenvezetést ismét Hiper és Ostobenkó vállalja magára. Naiva szerint Petra nagyon szép. Valami baj van a gépemmel, nekem más file van meg baszki. Petrának a környezet nagyon tetszik.

A nappaliban beindult a taktikázás, Broki szerint Omárral meg lehet beszélni, hogy a csaj mögé álljon, Terror így meg kiesik, mert hova a vérbe' állna egyébként. Ezt Brokinak kell leszerveznie, mert benne bízik Omár, hiszen Brokinak volt gyerekszobája és köszönt neki. Naiva, Terror és Ostobenkó magyarázza a matekból és ép észből felmentett Petrának, hogy hat faszi van a hotelben, nem öt, és négy léány, nem öt, illetve most már öt, mert Petra is az. Krisztusom, segíts. Petra csak most döbben rá, hogy ezek szerint neki nem kell küzdenie, és hatalmas meglepetésre segítség nélkül ki tud bontani egy dobozos kólát. Petra csak nem érti a dolgot, egy fiúnak nincs párja? Naiva pedig ahelyett, hogy a pultba verné a fejét ütemesen, türelmesen magyaráz, nem, kettőnek, ráadásul Omár védett. Broki szánalmasnak tartja, hogy Terror mentem rápusztult Petrára.

Juan hoz levelet Petrának, vihetsz két faszit magaddal randira, fürdőruha is kell, húsz percetek van, csipkedd magad. Mikor válasszak, néz ki a fejéből Petra, és bazdmeg nem hittem volna, de van ostobább nő Noéminél. A választás a két pár nélkülire esik, Terrorra és Omárra, aki azzal kommentálja a döntést, hogy nem vezetek mert ittam. Terror a kamerába kétségbeesik, bazdmeg, nem igaz, hogy pont a védett vetélytársammal kell randira mennem. Öltözködés alatt Petra tetovált pinát villant, Terror meg virtuálisan térdre rogy Omár előtt és nagyra nyitja a száját, akarod, hogy lekötelezetted legyek? Omár megijed, és visszakérdez, ez valami börtönös izé? Nem, dehogy, csináljuk úgy, hogy én legyek a szimpatikusabb Petrának, hiszen te oda állsz, ahová akarsz. Omár szerint Terror egy faszkalap, aki csak ugat a gerincről meg a tartásról.

Először a tengerparton sétálnak, Terror menten elkezdi gyúrni Petrát, mi a véleményed a bentiekről? Őszinték? Hát, nem nagyon, minden csaj azt akarja, hogy az új nő kiessen. Hm, Terror, ez majd 8 nap múlva esedékes, most én vagyon nyeregben, mondhatná Petra, ha lenne annyi esze, mint egy gekkónak, de nincs. Egy nagyobb ladikba szállnak be, és mennek ki a nyílt vízre, Omár el tudná képzelni a telet minden évben itt, mint mondja, de Terror nem a környezettel foglalkozik, hanem iszonyú keményen tolja a taktikát, be nem áll a kibaszott szája, a vágük meg úgy rakják össze a jelenetet, hogy úgy tűnjön, beszél bele a vakvilágba, és sem Petra, sem Omár nem figyel rá oda. Ott egy bálna, mutat Petra ki a hajóból, Terror ezt is leszarja, kooperálni kellene. Ott egy cápa, mutat ki Petra, dehogy cápa, mondja Omár. De az, ott lebegett. Terror eközben megállás nélkül beszél, már nekem szar.

Odabent ÚjPéter lejárató hadjáratot tervez Terror ellen a pandorán, ez fasza lesz. Broki szerint Terror nagyon szarul csinálja a dolgokat, Naiva és ÚjPéter meg képtelen együtt élni a csávóval. Műanyag ÚjPéternek azt mondta, ő sem bírja Terrort, Naivának viszont az ellenkezőjét, Broki pedig hallotta, ahogy Pokahontasz Terrort csábítja a budoárjába vagy tipijébe, kinek hogy. Mivel a többi lakó is ezzel a kérdéssel van elfoglalva, mi szakadjunk le a témáról, mert kibaszott unalmas. Terror a hajón már négy főt vizionál a szövetségben, Omár kiröhögi, mennyémá' a faszba, nem szaladsz te előre? Terror szerint Omár korrekt volt és teret hagyott neki, a kamerába viszont Omár azt mondja, hogy legszívesebben behajította volna a vízbe, annyira idegesítette már a faszi.

Beesteledik, visszajön az expedíció, irány a vacsora. Juan hoz egy levelet, Petra költözzön össze Terrorral, Omár marad a szingliben, Terror nem örül, mert szerinte nem jár jól a csajjal. Mennek költözni, ÚjPéter meg megjegyzi, hogy a csaj iszonyú buta. A juharszobában Petra kicsit kinyílik, szándékosan nem öltözött fel csinosan a bemutatkozásra, mert tudta, úgy vetélytársat látnak benne, így viszont nem. Terror ettől teljesen felvillanyozódik, baszki, ez nagyon okos nő, ilyet, és örömködik a kamerába egy sort. Omár Elemzővel beszélget, Melákot vagy ÚjPétert kitenni necces? És Brokit? És téged? Hát, majd meglátod mi az ára egy ilyen lépésnek. Elemző azt akarja, hogy Omár barátkozzon vele, és ne ellenfelet lásson benne.

Carlos hozza a ma esti levelet, retróparty lesz, tessen felöltözni szépen jelmezbe. Az öltözködés alatt előkerül Éden Niki1 zsinórtangájam, de most már fehér (kimosták?), és Hiper ánuszába vág be éppen. Az átalakulás lezajlott, Broki és Naiva tényleg odafigyelt a jelmezre, Hiper is elég retrós de például Melák szerint az ötvenes évekre a pedofil kamionsofőrös napszemüveg és a vastag nyakkendő jellemző. Megy a rakenroll a nappaliban, közben ÚjPéter Omárt gyúrja, hogy maradjon minden a régiben, azaz húzzon Terror a gecibe'. Omár ezzel egyetért, de a saját érdekeit is néznie kell. ÚjPéter, Elemző, Melák és Broki, azaz Azok, Akik Eddig Családnak Hívták Magukat a lépcsőnél egyeztet, Omár benne van Terror kibaszarintásában, de ezért kér is valamit, mert egyébként belefingik a nulláslisztbe. Ostobenkó a mödanszié mellett azt mondja, Omár a B-terve.

A pokol a Cotton Eye Joe című méltán népszerű Rendnex-sláger alatt szabadul el a nappaliban, Ostobenkó legszívesebben a bőréből kiugrana, annyira táncol, Műanyag viszont Petrával tárgyal táncikálás helyett, kiderül, hogy Pokahontasz szerint Naiva a legveszélyesebb fajta, alamuszi kis geci, Petra meg Brokira vetné rá magát. Az epizód tételmondata Melék szájából hangzik el: táncolni nem tudok, viszont szeretek. Szépen lassan hazaszivárog a nép, Broki meg igencsak megdugja Naivát, bár a takaró alól a lécci, lécci, lécci hallatszik ki, ami lehet lécci, tedd be vagy lécci, húzd ki, ezt sose tudjuk meg.

 

Címkék: éden hotel
587 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sokorai_Atala 2012.04.04. 06:21:20

Omarnak egy piros pont a türelméért, azt vártam, hogy mikor vágja bele a vízbe Terrort, olyan voltam mint a Nagyi, hangosan beszéltem a TV-hez, hogy fogd már be:)

Müszélia 2012.04.04. 06:24:22

jó reggelt! mindenki alszik? éva olyan ezen a képen, meg a rémes ruhában, mint egy tyúkanyó két csirkével. a csikék, pardon, az új lányok semmivel se rosszabbak, mint a régiek, vagyis a családtagok. még az se biztos, hogy mindenki tökhülye, mert nyaraláson általában lazítani szoktunk, nem villogunk, itt nem azt kell eldönteni, hogy ki kapja a nóbli díjat.
alexa pl. kifejezetten okos volt, amikor a zsét választotta. egy hét ingyen nyaralás meg a zsé, már megérte.

dennis rodman 2012.04.04. 07:13:51

Változatlanul tetszik a korai poszt!
A magam nevében köszönöm a gondoskodást!

☺ágica (törölt) 2012.04.04. 07:16:52

@dennis rodman: egyetértek:)

köszi sixx, jól indult a nap:)

egy ideje nem nézem,mert rém unalmas, de a tegnapit visszanézem. kíváncsi lettem Petrára meg a randira:)

TT tényleg ennyire gáz?

dennis rodman 2012.04.04. 07:29:03

@☺ágica: valóban gáz a srác, de azt is figyelembe kell venni, hogy más lehetősége nincs. A megnyilvánulás a problémás.

gabCSIGAbcsi 2012.04.04. 07:35:30

Jó reggelt! Szuper volt a poszt, köszi Sixx! :)

A hajós jeleneten én is behaltam! :D Szerencsétlen barom ez a Terror, nem hiszem el, hogy nem veszi már észre, hogy mennyire gáz amit művel... Szánalmas, ahogy próbál mindenkire ráakaszkodni csak, hogy mentse a saját s*ggét! :S :D

Az új csaj meg... Pff... tényleg félelmetesen ostoba! ... :D

Naiva és Broki "szexjelenete" se volt semmi! :D Naiva aztán marha tapasztalt lehet, ha azt sem tudta megítélni, hogy Broki elment vagy se! :D Kéész... :D

☺ágica (törölt) 2012.04.04. 07:36:01

@dennis rodman: pedig olyan normálisan indult...na, majd lecsekkolom este:)

Thorwald 2012.04.04. 07:36:22

Hat ezt en is visszanezem:)
Broki nem ma dugja meg Naivat? :)

Neretil 2012.04.04. 07:55:51

@Thorwald: Ma csak ruhában baszás volt amíg jó nem lett Brokinak. Index spoilere szerint viszont ma este konkrétan szétkefélik Edinát :D

TTnek szerintem kezdjünk el közösen gyűjteni egy bérgyilkosra, ilyen ember nem érdemli meg, hogy éljen.

beacska 2012.04.04. 08:02:19

@gabCSIGAbcsi: a hajós jelenet összevágás kérdése volt

Petra nem buta: direkt csúnyának és bénának tettette magát, hogy őt válasszák...ez biza nem butaság

Tomi pedig nem másik játékban van, hanem a küzd a bent maradásért. ő az egyetlen egyenlőre!

Pít megérdemelné, hogy Omar lenyúlja a nőjét!!

haj-rá Tomi!!!!

dennis rodman 2012.04.04. 08:05:18

@beacska: azért Petrának, szerintem nem kellett sokat tenni az általad minősített tulajdonságokért..

gabCSIGAbcsi 2012.04.04. 08:06:42

@beacska: Mondjuk ezzel szerintem csak szerencséje volt! Elvileg nem tudhatta, hogy mi alapján maradhat bent valamelyikük! És ha pont az kellett volna, hogy jól nézzen ki és pont őt válassza az egyik szingli srác?! Nah akkor lett volna sz*póág! :D

chatte 2012.04.04. 08:06:55

Nem nézem, de minden reggel a hogyvolt-tal kezdek, így egész szórakoztató. Kollégákkal hangosan röhögünk minden poston.
Lelki szemeim elott látom, ha sixx vállalná a Sándor palotát, milyen jó kis beszédek lennének Újévenként. Tiszta West Wing.

Neretil 2012.04.04. 08:13:07

@beacska:
Lehet úgy is küzdeni a bent maradásért, hogy az ember nem csinál 10 percenként segget a szájából, nem pofázik megállás nélkül arrogáns, kioktató, lekezelő stílusban, nem a nemlétező gerincét emlegeti naponta tízszer, nem képzeli magát az univerzum központjának, nem megalomániás, nem irányítás mániás, nem emlegeti a 850k forintos óráját és hogy fél Budapest ismeri őt, nem hisztizik azért is ha a szél irányt vált, és így tovább a végtelenségig.

De ha neked ez jön be... egészségedre :D

LoveMy 2012.04.04. 08:18:24

Hy :)

@beacska:
Nekem nem szimpi az új Petra, semmi egyéniség, külsőleg-belsőleg egysíkú, semmi extra, kb. Alexa kategória. A beszédstílusa olyan, mintha be lenne lőve. A belépője lehet, hogy inkább rafináltság, mint sem okosság. Aztán majd a későbbiekben kiderül, hogy valójában milyen a csaj.

Kolombusz 2012.04.04. 08:19:16

Szerintem Petra értelmesebb, mint amilyennek látod, Terror nyilvánvalóan túlzottan esett hasra tőle, de azért valóban ügyes húzás volt nem túlöltözni a beköltözéshez.

Thorwald 2012.04.04. 08:19:42

@beacska: Terror a fonokod vagy mi?:)

LoveMy 2012.04.04. 08:20:22

@Neretil:
Tökéletes jellemzés :)
Undorító és taszító a TerrorTomi!

Müszélia 2012.04.04. 08:21:33

@beacska: lehet, hogy megmondják nekik, mit vegyenek fel, hogyan viselkedjenek. ha nincs live közvetítés, az bizony nem reality show, csak tv játék amatőr szereplőkkel.

Neretil 2012.04.04. 08:27:28

Petra belépőjétől túlzottan nem kell hasra esni, hisz ezt még otthon kitalálhatta neki anyuci, vagy akárki más.

Mert ezen az egy mozdulaton kívül egy agyatlan buta libának tűnik.

De ugye TT is szimpatikus volt első nap, holnap majd kiderül a dolog :D

Sokorai_Atala 2012.04.04. 08:39:50

@Neretil: ráadásul az mindig gyanús, ha valaki állandóan a tartásról, őszinteségről és egyenességről papol. Majd egy váratlan fordulattal embereket akar maga mellé állítani a többiek ellen suttyomban:)

független sorozatfüggő 2012.04.04. 08:46:54

@beacska:
Szerintem Petra nem egy észlény, ugyanakkor ravaszkodik is, a kettő kombinációja veszélyes.
És azok a maci-lábak! Medvetalp...

Miért nem Kíra jött be? Megnéztem volna Tomi lakótársaként. Terror, akinek lételeme a dirigálás vs. Kíra, aki rühelli ha dirigálnak neki. Kár volt kihagyni ezt a párosítást. :)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2012.04.04. 08:50:31

Azt vettem észre, hogy T69.2 alvázával vmi gond van: a bal válla sokkal lejjebb van, csapottabb mint a jobb!

Extrában volt: Broki szabályosan beüzemelte Naivát. :)
Sőt, majdnem "cum inside" volt...Naiva szerint kicsikén múlt...:)

Vadkörte82 2012.04.04. 08:51:39

Kírának a legjobb, kint a hotelen kívül élvezi Mehikót, nem kell a benti marhaságokkal foglalkoznia..stbstb.azt majd egyszer csak bejön.

jamesz 2012.04.04. 08:53:52

Mit kérdezett a kamaty végén Edina? Hogy komoly-e? De mi? Házasságot akar gyerekeket, vagy mi?

Hana30 2012.04.04. 08:55:49

Terror értelmesnek nézett ki, aztán nagyon gyorsan rácáfolt. Hányingert kapok a pasitól. Elviselhetetlen a folyamatos észosztása. Képtelen volt élvezni a látványt , a napsütést és azt, hogy végre kimozdul. Az állandó észosztással meg másnak sem hagyott teret. Ha nincs ott Omar szerintem az új csaj eret vág és beugrik a cápák közé. Petráról szerintem ennyi idő után nagyon nehéz lenne véleményt alkotni. Hiszen még nem láttunk belőle semmit. De abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy szarjon a közösség érdekeire ha kell. Broki nagyon megmozgatta a fantáziáját. Előbb - utóbb nála fog próbálkozni, amitől Naiva majd agyfrászt kap.

jamesz 2012.04.04. 09:00:58

@beacska: küzd ha kell ha nem. Sajátos taktika, de olyan kavarást ami hosszútávon eredményes volt, csak Pókmajomtól láttam eddig.

Charlie100 2012.04.04. 09:06:59

Petrát dicsérik itt sokan, hogy mekkora esze volt, hogy nem öltözött ki - kérdezem mi lett volna ha csak a fiúk választanak?
Magukban simán bevették volna a csinosabb másik lányt, de inkább idomultak a partnereikhez.
MÉZGA ALADÁR végre elintézte a naiv csajt! Király!
Terror oltári gáz! Egyszerűen szánalmas! És látens teljesen!

gratulálok (törölt) 2012.04.04. 09:06:59

Ez a Petra konkretan szintelen szagtalan. Jo teste? mitol jo ugyan? mert nem gurul?
egy jo test kepzett.

gabCSIGAbcsi 2012.04.04. 09:09:17

@jamesz: Vmi olysmit, hogy "Nem akartad? Direkt nem akartad?" utána meg "Nem sokon múlott?" ... Broki sem értette, hogy mit kérdez, pedig ő hallotta rendesen gondolom! :D A végkifejletből arra következtetek, hogy Naiva arra kérdezett rá, hogy Broki direkt nem élvezett e el?! Háát nemtom... :D

kolbász józsi 2012.04.04. 09:11:34

kicsi OFF - Azt nem tudja valaki, hogy ÉdenBrokiMátéból egyik adásról a másikra hogyan lett jogászból bróker??? A Don továbbképezte esténként vagy mi?

"Can't Stop The Signal..." 2012.04.04. 09:12:29

Naiva konkurenciát látott Petrában és engedte magát megBrokizni?

shimizu 2012.04.04. 09:14:41

ááá már kíváncsi voltam, h mikor esik le nekik a tantusz és moccannak rá a Broki-Naiva párosra. Azt sem értettem, h eddig miért hagyták őket békén...ennyire agyhalottak nem lehetnek!

Szegény Naiva! Miért van az az érzésem, h hamarosan nagyon megszívja, h eddig nem nyitott más fiúk felé? Azzal, h most szétteszi a lábát, már hiába próbálja menteni a dolgokat, rossz irányba kapálódzik....

shimizu 2012.04.04. 09:15:38

ááá már kíváncsi voltam, h mikor esik le nekik a tantusz és moccannak rá a Broki-Naiva párosra. Azt sem értettem, h eddig miért hagyták őket békén...ennyire agyhalottak nem lehetnek!

Szegény Naiva! Miért van az az érzésem, h hamarosan nagyon megszívja, h eddig nem nyitott más fiúk felé? Azzal, h most szétteszi a lábát, már hiába próbálja menteni a dolgokat, rossz irányba kapálódzik....

Kolombusz 2012.04.04. 09:17:14

Broki mindig is bróker volt, de nem a klasszikus értelemben, hanem vmi ovb-s brokernetes cuccot tolhat.

Kolombusz 2012.04.04. 09:19:36

@shimizu: Azért nem moccannak rá, mert a többiek Naiva vérszomjától fűtve utána úgy vágják ki, hogy a lába se éri a földet. Ráérnek majd akkor kirakni őket, amikor nem lesznek hódítók.

Grozunol 2012.04.04. 09:21:43

Amit tegnap írtam forgatókönyv bejött, bár elég lapos volt a bennmaradó csaj kiválasztásának módja.

Jövő heti jóslat egy random csaj és Kíra. Egyikük tuti védettséggel.

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 09:23:55

Szörnyen hangulatromboló lehet egy szeretkezés után közvetlenül barkóbázni :-(

Ebből a Petrából eddig nem nézek ki túl sok mindent.

jo.e 2012.04.04. 09:35:56

@Vadkörte82: Igazad van! Nekem is ilyesmi jár a fejemben...
----
@sixx: nem tudod véletlenül, hogy zajlik ez technikailag? Most ez a Nonszi a reggeli géppel kirepült az estivel meg haza ? Vagy turnusok vannak? Vagy hogy? Nem fogok tudni aludni emiatt :)

iTink 2012.04.04. 09:36:41

Nonszi bemutatkozása után, Noémi hirtelen Noncsi lett?
TT-nek semmi nem jó. De legalább elérte, hogy mindenki róla beszél. Hiányzik Kíra.

deadmike 2012.04.04. 09:42:19

"Mennek költözni, ÚjPéter meg megjegyzi, hogy a csaj iszonyú buta."

Pít csak visszamondta, amit Terror mondott az új szőkéről. Az utána levő mondatokból ez világosan kiderült. Terror meg húzzon haza a vérbe, idegesítő!!!

Stipistopi 2012.04.04. 09:46:10

Gyerekek, én három dolgot tiltanék meg az Éden Hotel 2 kapcsán:

- Anikó ne táncoljon
- Edina ne énekeljen
- Tamás ne szaporodjon

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 09:49:49

Elvileg ma lesz a pandóra után a nagy veszekedés, felcsapnak az indulatok és Noémit megbántják (megint).
Lehet, hogy a holnapi kiszavazás nem lesz sima "rakjuk ki Terrort" akció?

Vagy a kiszavazás után kapnak hajba?

független sorozatfüggő 2012.04.04. 09:50:51

@Hana30:

Lehet, hogy még korai véleményt alkotni
Petráról, de az, hogy egy ált.isk. második osztályos matekpélda (hányan vagyunk idebenn?)komoly fejtörést okozott neki, az azért sok mindent elárul. :)

LoveMy 2012.04.04. 09:57:13

@Pácsó Ármándó:
Egy olyan feladat után, amelyben szexis jellegű dolgokat kell megoldaniuk. A feladat végeztével, Melák beszól Noéminek, mert szerinte már több napja igencsak elszállt magától. Ebből lesz a vita, és hogy mi lesz a vége?

shimizu 2012.04.04. 09:57:57

@Kolombusz: eddig a Nikin kívül nem emlékszem, h bárki említette volna, h az Edina fúúúú de nagyon veszélyes lenne...és ő sem a legelején nyögte ki, hanem nemrég. Eddig ez senkinek nem tűnt fel?
Nem is kellett volna hagyniuk, h idáig fajuljanak a dolgok.
Kinek érdeke, h egy "erős" páros bentmaradjon a végjátékig?

Vadkörte82 2012.04.04. 10:00:04

@LoveMy: feltűnően sokat tudsz :)))

shimizu 2012.04.04. 10:00:12

"Eddig ez senkinek nem tűnt fel?" <--ezt a játékosokra értettem :D

shimizu 2012.04.04. 10:01:28

"Eddig ez senkinek nem tűnt fel?" <--ezt a játékosokra értettem :D

LoveMy 2012.04.04. 10:02:53

Időben nem tudom mikor, de egyik este "Felelsz vagy mersz" játékot játszottak, persze nem volt ott mindenki. pl: TerrorTominak meztelenül kellett körbetáncolnia, a harmadik, féllábát eltakarta, de olyan gusztustalan volt!!!

LoveMy 2012.04.04. 10:03:47

@Vadkörte82:
Persze ott vagyok most is :D

K3rnel 2012.04.04. 10:04:04

Terror nagy beszéde alatt végig az idióta papagáj hangját hallottam a Kegyetlen játékokból, az öregek otthonából amikor a nagyi vízzel spriccelte: "Haaagyd abba, haaaaaagyd abba!" Kiborító a csávó. Emlékszem még azon időkre, amikor még Melák volt a legalja, a "nők" közül pedig Noémi, de Terror és Petra, külön-külön és egy párként is csúnyán átlag ÉH szinten alatt vannak, ami egyáltalán nem dicséret még a hotellakók számára sem...

Petra és Broki párosa lenne a legjobb, mind a kettő maximum az alvás utáni 1 perces állapotot tudja maximum pörgésként feldolgozni, max 10 fps-el, szemük folyton félig csukva, vagy félig nyitva, kinek mi tetszik. Míg pasinál ez lehet akár elfogadható és poénos is lenni, addig egy nőnél szerintem nem. Nem jó, ha egy nő folyamatosan úgy néz ki, mint akinek a karjából még kiáll a tű... Hasonlít egy gibbonra az esti vacsi után.

Nem gondoltam volna, de Kíra még igazi iq hercegnő volt odabent, várom már a comeback-et!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.04. 10:04:27

népszerű mondat ma a vigyázzban áll benne a szar

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 10:04:39

@LoveMy: Köszi! Neked is megvan egy hétre előre? :-)
Úgy láttam Anikó is bekapcsolódik.

@victor vacendak: Mert Terminátor modell :-)

LoveMy 2012.04.04. 10:05:53

@shimizu:
Szerintem a Niki ezt azért csinálja, mert egyszerűen féltékeny Edinára!

szepi79 2012.04.04. 10:05:56

nekem bejön az új csaj, már testre. oké, 20 évesen nem nagy tudás jó alakot villantani, ezt elismerem.

TTT meg lehet nem is volt annyira gáz a randin, csak lehet így vágták össze. nem hiszem el, hogy valaki ennyire segg legyen, hogy ennyire nem veszi észre magát.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.04. 10:06:18

@gabCSIGAbcsi: és most hogyhogy nem attól görcsölt hogy anyu látja a tévében?

kida 2012.04.04. 10:06:41

Miért is kéne egy újnak tisztában lennie, hogy hányan vannak bent? Nem hiszem, hogy nézhetik a műsort beköltözés előtt, hogy jól felkészüljenek mindenkiből...
A "néger a mexikóiak között" az meg kicsit súlyos volt. Lassan sixx-ből kéne Hogyvoltot írni

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 10:08:05

@jadebulgari: Rájött, hogy mire a mai nap adásba kerül már itthon lesz és el tudja dugni a távkapcsolót :-)

LoveMy 2012.04.04. 10:08:16

@K3rnel:
akkor jó, hogy nem csak én látom olyannak ezt a Petrát, mintha be lenne lőve!

K3rnel 2012.04.04. 10:08:38

@kida: Valakinek a butákat is védeni kell. A hardcore jogvédésnek is éppen idénye van. Hajrá :)

LoveMy 2012.04.04. 10:09:21

@Vadkörte82:
az még ingyen van, de ki tudja meddig!?
;)

hideg kéz 2012.04.04. 10:11:07

@Müszélia: Igen, ez engem is bánt kicsit.
Nem értek a műsorkészítéshez, de szerintem a levelekkel meg védettségekkel vágás nélkül is úgy manipulálják a játékot, ahogy akarják. Az élő közvetítés bezavarna abban, hogy gyakorlatilag egyszerre láthatjuk, hogy mit mondanak egymásnak, és mit gondolnak valójában.
Azt sem értem, hogy ha az egész cuccot leforgatták már, hogy a francba nem szivárgott ki semmi komolyabb.

LoveMy 2012.04.04. 10:12:08

@kida:
"Csak" 10 percig állt az összes lakó előtt Petra, de ezek csak nézte és nem látta őket. :)

lalanc 2012.04.04. 10:12:16

Naiva azt kerdezte Brokitol, h o nem akart volna komolyan elmenni, hamar o maga megkapta a kis-nagy btokit. Nem vette eszre a csaj, vagy nem erezte, h elment a masik???? Hol elt eddig? En Broki helyeben, ha sex utan tudok jarni, egy ilyen duma utan ott hagyom a kislany!!!
Naiva komolyan felb@ssza a agyam a hulyesegrivel. Crystal, nyavogas, sunyi fej, olyan szeles csipo, mint a Grand Canono. Huuuuuu.....

victor vacendak 2012.04.04. 10:12:42

@Pácsó Ármándó: köszi, a T az egyedüli, amit magamtól is kitaláltam. De nem lévén állandó olvasó itt, arra lettem volna kíváncsi, hogy a 69,2 az a tömegére, IQ-jára, mellye vagy dereka bőségére esetleg a csűnyája hőmérsékletére utal-e?

K3rnel 2012.04.04. 10:13:11

@LoveMy: A csaj 20 éves, az egyik legjobb kor, már fiatalon persze, gondolom suliba jár még, nem szép csaj, de nem is kifejezetten csúnya (pár sörös). Láttam én már ilyet és azért is írtam, ennyi idősen, így viselkedni csak súlyos depitől vagy drogoktól lehet szerintem. Sápadt bőr, lassú zavaros gondolkodás, lassú mozgás, félig nyitott szem, visszahúzódó viselkedés. Ha nem herkás, akkor még az antidepresszánst tudom elképzelni, az tesz az emberből még igazán hasonló zombit, mint Petra.

kida 2012.04.04. 10:13:59

@LoveMy: hát izgulós, na :)

Ivan Berger 2012.04.04. 10:15:22

@kida: miért, nem szabad leírni azt, hogy néger??

Amúgy őszintén csodálkozom, hogy az önimádó, végletekig nárcisztikus TerrorTom még nem regelt be ide védeni a védhetetlent/magyarázkodni/perrel fenyegetőzni :)

független sorozatfüggő 2012.04.04. 10:17:26

@kida:

Az ominózus beszélgetéskor már vagy órák óta bent volt, meg is számolhatta volna őket:)Edina elmagyarázta, hogy van 4 pár, össz. 6 fiú és vele együtt már 5 lány. Erre rákérdez: akkor egyvalakinek nincs párja? (Azt azért vágta, hogy ő magának nincs, mit gondolt, Terror és Omár egy pár?)

K3rnel 2012.04.04. 10:18:51

Megnéznék azért egy hűséglabdás végjátékot Brokival és Naivával, (Isten ne adja!). Illetve Naiva arcát nézném meg amikor Broki 20 millánál elereszti a bogyót, elégedetten hátradőlnék és kipattintanék egy sört, de megérdemelné ez a lányka :)

kida 2012.04.04. 10:18:58

@K3rnel: :) ja ja előjött a igazságérzetem, lol.

Vadkörte82 2012.04.04. 10:19:04

@lalanc: azért ne felejtsük már el, hogy Naíva az egyetlen akit gerincre lehetett vágni,a többi meg úgy tesz mintha hittantáborba jött volna..kezdve Anikóval (akit bírok amúgy),milyet nyávog már ha 5 centire belépnek az aurájába..

hideg kéz 2012.04.04. 10:19:05

Akármennyi drog legyen is a Petránál, én még ezt a fapina Edinát sem cserélném le rá.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.04. 10:20:29

nekem a tegnapi rész kimaradt, úgyhogy élmény volt végigolvasni az öfit.

csak annyit fűznék hozzá,hogy most perpill szerintem is naíva a leggenyább csaj bent.

a minden rendben meg azért lehetett brokival, mert előző este a vita után lehet hagyta megmászni magát. (akár taktikából is, mivel fosik,hogy broki lecseréli a fenébe)

a négerezéssel én sem értek egyet.

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 10:20:32

@victor vacendak: Mindre együtt, gyök alatt természetesen. :-)
Nem tom, majd sixx májszter felvilágosít

hideg kéz 2012.04.04. 10:24:05

@Alfonzina: Egy Omár nevű magyar srácot nehéz lenne afro-amerikainak titulálni, nem? Vagy a néger már itt sem elég polkorrekt? Hát az a lelkem.

kida 2012.04.04. 10:26:58

@Ivan Berger: nem erre gondoltam, hanem arra, h a csávó valszeg félig fekete és mint olyan, szinte bármilyen nemzetíségű lehetne. Azt mondani, hogy hülyék, mert nem szúrták ki hogy nem mexikói, szerintem csak hatásvadászat.

gratulálok (törölt) 2012.04.04. 10:27:19

Niggernek csak masik nigger hivhatja a masikat.
Nektek azt kell mondani, hogy FEKETE.
nem kell afro amerikainak mondani, neked se mondjak, hogy kaukazusi

The Game 2012.04.04. 10:27:21

@hideg kéz:

Afro-magyar, mór, színes :D
De komolyan, a magyarban a néger nem pejoratív jelentésü.

hideg kéz 2012.04.04. 10:28:18

Egyébként a Noémi éppen annyira tehet róla, hogy ennyi neuronnal született, mint az Omár a pigmentjeiről. A vöröset mégis lehet ostobenkónak hívni, az senkinél nem veri ki a biztosítékot. Hagyjuk már.

Haynau (Sons of Monarchy) 2012.04.04. 10:28:36

Szerintem sokkal élvezetesebb a blogból tájékozódni, mint az Agyhalottak Gyülekezetét TV-ben nézni. Mellesleg időt is spórol, nem is keveset.

Ja, kezdek aggódni: mi lett a macival? Hagyjanak már kint éjszakára némi gyümölcs-maradékot vagy kekszet vagy mittudoménmit, különben elszokik onnan. Végtére is ő ott a legokosabb - lehet, hogy ő is játékos, és küldetése van?

LoveMy 2012.04.04. 10:29:50

@Alfonzina:
Hát akkor nem jól látod!
De a játék szempontjából miért ne taktikázhasson bárki, akár lány, akár fiú!?
Attól még nem genya!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 10:31:56

@The Game: +1
Még régebben azt mondták, hogy szerecsen. Szerintem az egyszeri európainak minden eredeti mexicói különleges fizimiskájú, egy kicsit más bőrszínű fiút simán lehet mexikóinak gondolni.

K3rnel 2012.04.04. 10:33:36

Ne kezdjük el szerintem itt ezt a PC dolgot, egyáltalán nem ide való. Olyan alázások vannak itt folyamatosan minden öfó-ban mégis most a néger csapta ki a biztosítékot ? Ez annyira álszent dolog. Ez megint olyan dolog, hogy csak azokat nem zavarná ez, akiket zavarhatna, de az önkéntes jogvédőknek azonnal farkast kell kiáltani. Tudjátok, hogy jár az aki sokszor kiált farkast...

Hana30 2012.04.04. 10:34:30

Szerintem Anikónak valamilyen veleszületett betegsége lehet (asperger kór?), amiről egyenlőre önmaga sem tud. Túlzott gesztikuláció, állandó izgalmi állapot, folyamatos aktivitás. Neki minden tetszik, ő mindig jól érzi magát, még amikor a nyugágyon fekszik, akkor is rángatja a lábát, mert képtelen nyugodt maradni.Hozzá ne érjenek, a közelébe ne jöjjenek.
Mindenesetre kíváncsi lennék egy szakember véleményére.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.04. 10:35:16

@hideg kéz: színesbőrű, afro, ecetera.

tudod az a szép a magyar nyelvben,hogy annyiféle kifejezés van egy témára. csak használni kéne.

@LoveMy: az a te szempontod,hogy én nem jól látom, az én szempontomból jól látom.

OFF: ja, és már a múltkor is szólni akartam,hogy nem "i love my". ez nyelvtanilag totál helytelen az angolban. mintha azt mondanád,hogy "szeretem enyém".
"i love myself" mondjuk.
már, ha magad iránt érzett szerelmedet állt a szándékodban kifejezni.
egyéb esetben a fentiek tárgytalanok.
ON.

jerk_off 2012.04.04. 10:36:10

az edinánál idegesítőbb, elviselhetetlenebb síró-nevető babát el nem tudok képzelni. esetleg a túlmozgásos rendezvényszervezőt, aki a paranoid skizofrénia egyik alfajának összes tünetét produkálja, ráadásul egyszerre.
nem véletlen h mindkét pina mellett egy meglassult, birkatürelmű fickó van. ezt a két picsát a valóságba vetett hittel nem lehet tolerálni.
az omar meg néger, a paradicsom meg paradicsom és így tovább.

gratulálok (törölt) 2012.04.04. 10:37:32

@The Game:
szerintem akkor menj oda egy feketehez, es nyugodtan mondd neki, es figyeld a reakciojat...

hideg kéz 2012.04.04. 10:37:43

@K3rnel: Ja. Én is valami ilyesmit mondtam az előbb. Meg aztán, hova vezetne ez?? A következő farokvillantásnál már azt fogjuk vizsgálni, megvan-e az előbőr?

villanella 2012.04.04. 10:38:38

mi a fasznak kellett fürdőruhát vinniük a randira?

kida 2012.04.04. 10:40:36

@K3rnel: Na jó mivel asszem én hoztam föl akkor most újra: nem azzal volt bajom, hogy leírta, hogy néger. Bajom a következőkkel volt: egyrészt nem biztos h az, felőlem félig arab is lehet (szerintem elég nyilvánvaló, hogy magyar anyuka és bevándorló, itt tanuló apuka gyermeke, nálunk ez a legjellemzőbb). Másrészt: Mexikóban ne lehetne bármilyen keverék ember, ráadásul személyzet tagjai között? És ez fel kéne hogy tűnjön nekik, akiket alig engednek ki a helyről? Nem hiszem.
Na béke, nem veszekedni akartam ;)

The Game 2012.04.04. 10:40:54

@gratulálok:

Nem akarok ebbe az irányba elmenni, mert ennek nem itt van a helye, de már volt rá példa. Egyszer egy konditeremben már magyaráztam el egy amerikai négernek, hogy ezen itt nem kell megsértődni, nem nincs pejoratív tartalma. És megértette.

LoveMy 2012.04.04. 10:40:55

@Alfonzina:
ne offolj, főleg ne úgy, hogy engem fikázol!
De, hogy felvilágosítsalak az angol nyelv elég rugalmas értelmezési szempontból! )

Móka na 2012.04.04. 10:45:25

@chatte: Tetszik a Sándor Palotás ötlet. LOL

Stipistopi 2012.04.04. 10:45:40

Omar csak félig guineai, nem nevezném négernek.

gratulálok (törölt) 2012.04.04. 10:45:50

@The Game:

ok.
Szerintem a vilagban eleg nagy gond, hogy mindenki azt hiszi mindent kimondhat, ugy altalaban.
Ezzel nyilvan egyetertesz.
Ami masokat serthet, es van ra mas mod, nem kene eroltetni kinyilvanitani, de jo, ha van aki tudja ezt jol kezelni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.04. 10:45:56

@LoveMy:
az angol nyelv rugalmas, ó igen.:))
ha te mondod..

Nevem Earl 2012.04.04. 10:47:00

@Haynau: Én az Aranypart hogyvoltját követtem ilyeténképpen, a műsorból egy büdös másodpercet nem láttam, de hidd el, az eredeti nélkül nem ugyanaz a hogyvolt sem. :)

K3rnel 2012.04.04. 10:47:21

@villanella: Jogos :D Gondolom azt a részt nem mutatták, mert érdektelen volt és az óceánban amúgy sem hiszem, hogy viseltek portot.

hideg kéz 2012.04.04. 10:48:25

@kida: Ja, ez igaz, nekem sem tűnt volna fel, fogalmam sincs mennyire ritka Mexikóban az ilyen bőr. De poénnak jó volt. Bár, ahogy sixx egy félmondatban lefikázta Schmittet, Obersovszkyt meg az M1-et, az nálam mindenképp a mai csúcs. És pont elég is volt belőle ennyi ide. Grt:)

Liller 2012.04.04. 10:52:53

aki látta az Extrát:akkor most ugye Broki megdugta Edinát?

K3rnel 2012.04.04. 10:54:25

Ostobenkó kiakadásai már fárasztóak, mindenki más el tudja engedni a füle mellett a beszólásokat, csak ő nem, meg Terror. Terror felháborodásai azért nem szúrnak már szemet, mert ő folyamatosan fel van háborodva azóta, amióta bejött a hotelba. De Ostobenkó robbanásszerű kiakadásai nagyon visszataszítóak. Érdekes, hogy mindig csak őt bántják bent... Közben dehogy, csak ő egy "ártatlan szlovák kislány", hogyne.

jerk_off 2012.04.04. 10:59:06

@Alfonzina: mondjuk ahhoz télleg senkinek semmi köze h kinek mi a nickje.

hideg kéz 2012.04.04. 11:05:39

Nem tudom, hány rész van még, de lassan életszerű, hogy kipottyanjon egy bulvárhír, amiből kiderül, hogy Ostobenkó
a pozsonyi Csillogó Popók bár főállású alkalmazottja.

car67 2012.04.04. 11:08:32

Szevasz Ló!
Látod, nem is vagyok kitiltva. Ugye, hogy igazam volt? Krisztián egyre jobban hajaz Dr. Mantse Tamás hajspecialistára, ezt mondjuk rajtad kívül itt senki sem érti. Hétfőn gyere locsolni! Erika patkolt neked tojást! Egyébként nem veszitek észre, hogy a vágással manipulálnak benneteket? Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez a Tomi gyerek annyira fogyatékos, hogy miközben órákat beszél a semmibe, nem veszi észre, hogy a tőle tíz centire ülő másik két ember levegőnek nézi.
ui.: A reduris belépésemet feloldhatnád,mert csak megnehezíteni tudod a belépésemet, de meggátolni nem (új regisztráció). " Ez nem nemi erőszak, rablás!"

nyílegyenes labirintus 2012.04.04. 11:12:11

A "néger" miért lenne sértő? Régóta így használja pl. a magyar irodalom is. A "nigger" viszont kifejezett sértés, de azt senki nem írta le.

nyílegyenes labirintus 2012.04.04. 11:14:53

@Liller: Inkább piszkításnak nevezhető, dugásnak aligha. :D
A be-ki-be-ki-bocs! tipikus esete...

kerdesek05 2012.04.04. 11:15:17

Terror Tomiról mit kell tudni?:)

mex18 2012.04.04. 11:15:40

Most nem gondoljátok komolyan, hogy mások arra kiváncsiak, hogy ezen veszekedtek itt.

Dr. vernarancs 2012.04.04. 11:17:28

Ez a Terror meg a hOmar ezek buzik?

raar-pingvin 2012.04.04. 11:22:44

fo@kerdesek05: fotón mutat valahogy az a rajzolt szemöldök, de a napfényben...elképesztő!

shimizu 2012.04.04. 11:23:26

@LoveMy: az lehet.
De akkor sem megy a fejembe, h miért hagyták őket eddig békén...Valahogy nem sikerül ráhangolódnom ezekre a zseniális kvalitásokkal bíró egyénekre.
Ha legalább látnám valamelyiken, h "jah, csinálják csak, nekünk jó ez, mert elvágják magukat a környezettől, és majd jól belebuknak" állásponton lenne és pont ezért tojna rájuk, de nem!
Vagy csak sosem vágják ezt be a szerkik...

szepi79 2012.04.04. 11:25:02

@nyílegyenes labirintus: ezzel egyetértek, azonban nemrég kerültem olyan szituba, ahol kimondtam (leírtam) valamit, amit én nem gondoltam bántónak, de valaki mégis magára vette (ráadásul nem is az illetőnek mondtam, aki megsértődött). szóval az egy dolog, hogy neked nem számít valami sértőnek, de lehet valaki mást már bántottak meg ezzel, akkor neki offenzív lesz mindenképpen.

(ettől függetlenül, szerintem itt is, meg az én esetemben is túlreagálásról van szó)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.04. 11:25:23

@jerk_off: de mások beszélgetésébe bele lehet szólni, ahogy látom.:)

beacska 2012.04.04. 11:26:59

@Neretil: :))) látom, működik a gépezet :)))

egészségedre! te vagy a célközönség :)))

hideg kéz 2012.04.04. 11:27:57

Ráengedhetnék a szerkesztőkre Antal Nimródot pár napra. Csinált már egy egész jó filmet egy bekamerázott hotelről:)
Szerintem felverné a nézettséget.

Liller 2012.04.04. 11:30:52

@nyílegyenes labirintus: jó,nyilván,nekünk,akik a pro kategóriába tartoznak,ez nem dugás,de a kérdésem arra irányult,h volt-e be:)mondjuk azt nem értettem az extrában,h min szenvedett az edina és hogy nem vette észre,h elment a máté...

mex18 2012.04.04. 11:32:13

@Liller: mint fentebb is írta vki, lehet volt Málén alsó.

tryclops 2012.04.04. 11:32:30

@Vadkörte82: Hát azért szerintem Kíra nem élvezi annyira Mehíkót mint gondolod, tavaly Dani azt nyilatkozta, hogy amíg vissza nem rakták a hotelbe, addig kb egy hotelszoba volt a társasága, ilyenkor elszeparálják mindenkitől, nehogy véletlen bármilyen plusz információhoz juthasson. Azér' így nem annyira poén. :(

Eruka 2012.04.04. 11:33:16

@Hana30: az Aspergeres emberek legtöbbször zsenik, és végletekig kényszeresek; Hiper csak egy idióta, vihogó, hiperaktív liba :) sem nem zseni, sem nem kényszeres...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 11:35:03

@Liller: biztosan extra vastag óvszer volt rajta:) Volt?:) Igen, bent járt a csávó, bár nem nevezném szeretkezésnek az ilyesmit!
És én is pro vagyok, tudod:P

@szepi79, első ezen a néven:

ebben egyetértek, de az emberek hajlamosak minden szaron megsértődni, ez sem normális. Néger nem sértő szó, szerintem. Mondom úgy, hogy van fekete ismerősöm és ők nem tartják annak.

pilar ternera 2012.04.04. 11:35:33

Fiatalok! Durvul a hangulat! Nem kell! :-)

Szerintem sem sértő a néger, de nyilván, ha egyikünk sem az, nehéz ezt megfelelően megítélni.
Azt viszont végképp nem értem, miért kellett volna a lakóknak kiszúrniuk, hogy nem mexikói?!?! Nehéz ezt levenni a népek ilyen fokú keveredése közepette. Néztem egy főzős műsort, ahol volt egy mexikói srác (nem a tipikus mexikói fazon), de ha azt mondják, hogy indiai, azt is simán elhiszem. Szóval nem olyan könnyű ez...

Nem csodálom, hogy Petrát választották a csajok, a másik sokkal csinoskább volt, bár az extrában kiderült (most megnéztem!:O ), hogy 2 értelmes mondatot nem tud elmondani (csapó 1,2,3,...). Úgyhogy lehet, hogy jól jártak volna vele, agyban nem lett volna fölöttük.

De Petra szegénykém olyan gázul néz ki, hogy ha valakinek ő kísértés, azt nagyon sajnálom....

Kivétel 2012.04.04. 11:36:02

csak megnézem az extrát most már, nem tudok hozzászólni a ki vagy be, vagy hová c. témához...:)

nyílegyenes labirintus 2012.04.04. 11:36:10

@szepi79, első ezen a néven: Elég szubjektív dolog, hogy egyes szavaknak, kifejezéseknek ki, milyen pejoratív értelmezést tulajdonít. Ha valakit sért valami ilyen, és nem akarod megbántani, akkor nyilván nem használod. De manapság "divat" lett ezeknek (már-már Edina méretű) nagy feneket keríteni... csak hogy ne legyen off. .)

jerk_off 2012.04.04. 11:36:12

@Alfonzina: itt mindenki beleszól minden beszélgetésbe, erről szól a kommentelés. továbbá nem egészen a beszélgetésetekbe szóltam bele - mindössze méltatlannak érzem, ha vkinek a nickjére okoskodunk. de ha szted ez egy követendő irány, akkor hajrá, ne fogd vissza magad.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 11:36:45

@tryclops: ezt tavaly sem értettem, hogy honnan kapna új infót:D

beacska 2012.04.04. 11:38:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaaa, Dani sem volt képben. 3 napig mesélték neki az eseményeket, és még azután is benttartotta Szandrát :)))

Eruka 2012.04.04. 11:39:18

csak szerintem nevetséges egyébként, hogy Melák úgy úszik, mint a saját nagypapája? :DDD
fél, hogy belemegy a víz az orrába? :))))

beacska 2012.04.04. 11:39:53

egyébként én nagyon meglepődtem, hogy a feléhez közelednek....tavaly nem 12 hetes volt? most meg 4 párválasztón vannak túl, nem?
akkor az a harmada....vagy nem???

pilar ternera 2012.04.04. 11:41:44

hagyjátok már Edina csípőjét/fenekét! :-) semmi gond nincs vele, kicsit nőiesebb, mint a többi, akik közül néhány kifejezetten fiús. de ha nektek ez jön be! :P

Móka na 2012.04.04. 11:42:00

Na most, hogy Sixx nyaral, valaki elkezdhetne valami spoilert =)).

pilar ternera 2012.04.04. 11:42:41

@Eruka: akkora orrlyukba több liter víz fér, én is rettegnék a helyében! ;)
de nekem is feltűnt! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 11:42:53

@Eruka: nem, nem, a szemébe:D

@beacska: ezt honnan tudjuk, gondoljuk?

Emlékszem, vicces volt, ahogy csak nézett, h mi van bent:D

hideg kéz 2012.04.04. 11:43:08

@szepi79, első ezen a néven:
Nem vagyok én itt senki, de szeretném lezárni ezt a " hogy hívjuk a négereket" vitát. Bemásolok ide egy részletet a Wikipédiáról, a Rosa Parks cikkből. Akik fel vannak háborodva, nyilván tudják ki ő,
és miről van szó, akik meg nem, nézzenek utána, a XX. század egyik legfontosabb női közszereplője volt. "Parks tárgyalásának napján, 1955. december 5-én a Nők Politikai Tanácsa 35 000 szórólapot osztott ki, arra kérve a feketéket, hogy bojkottálják a montgomeryi tömegközlekedés buszait. A felirat így szólt: „Kérünk (…) minden négert, hogy a letartóztatás és tárgyalás elleni tiltakozásul (…) ne használják a buszokat. Egy napra megengedhetik maguknak, hogy kimaradjanak az iskolából, munkába pedig mehetnek taxival vagy gyalog. Kérjük a gyerekeket és felnőtteket, ne szálljanak buszra hétfőn. Kérjük, maradjanak távol a buszoktól hétfőn.”"
Ígérem, többet nem szólok ehhez, csak nem kellene minden faszságon megsértődni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 11:44:06

@Móka na: vigyázó szemeit rajtunk tartja, tegnap is kivágott két embert a trónok harcából:D

@Pilar Ternera: szerintem, jól néz ki, ja!!! Mármint Edina!

beacska 2012.04.04. 11:44:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem volt róla bevágás, ahogy Ádám "mesélt" neki...én nagyon úgy emlékszem.De hogy semmit nem tudott, az tuti..

Liller 2012.04.04. 11:44:37

@mex18: de akkor meg nem is volt szex:(és akkor hogyan élvezett el a máté?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tudom,persze,te is pro vagy és nyilván ez nekünk csak maszatolás,de engem megesz már a kíváncsiság,h akkor bent járt-e vagy sem és h mire kérdezte az edina,h "nem akartad?"...
@Kivétel: mindenképp nézd meg és mondj véleményt te is!:)

beacska 2012.04.04. 11:45:07

@Móka na: a döntőben egy fiú és lány fog egymással szemben állni...10.000-ért kaphatsz egy újabb spoilert ;)))

beacska 2012.04.04. 11:46:26

@Liller: a nagylányok kérdeznek ilyet, mint az első (második) kérdésed? ;)

Móka na 2012.04.04. 11:47:09

@beacska: Kösziiiiiiiiiiiiiiii, erre soha nem jöttem volna rá. Amúgy a skandináv változatokban nem mindig szembenállás volt. Ezt ugye tudod...
A többi spoilert pedig mosolyra kérem. Köszönöm!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 11:51:19

@Liller: igen, bent volt:) Gondolom arra, h nem akart elmenni, nem tudom:D

@Móka na: lehet, h valaki ki fog esni a héten:D Sőt:P

nyílegyenes labirintus 2012.04.04. 11:52:21

@Liller: Elvileg volt be, igen, de részleteket nem lehet tudni. Én emiatt mondjuk alig aludtam, a franc egye meg. :D (pro ;)

@Pilar Ternera: Naiva seggével valóban semmi gond. Rulez!

Liller 2012.04.04. 11:52:27

@beacska: hogy melyik kérdésem?nem tudom,én pro vagyok,nem nagylány:)

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 11:52:52

@Móka na: Én tudok egy csomó hamis spoilert féláron. Érdekel? :-)

@Pilar Ternera: Legalább a lányoknak bejön Edina csípeje

Liller 2012.04.04. 11:53:12

@nyílegyenes labirintus: ja,én is alig tudtam elaludni tegnap...:)nyilván semmi gond a seggével,hiszen nekem is olyan van:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.04. 11:53:15

@jerk_off: azért, mert mondtam egy véleményt, meglátást, ami igazán sem rossz, sem jóindulatról nem szólt, pusztán egy észrevételről, még nem jelenti azt,hogy ez a csapásirányom.

általánosítani felesleges.

egyébként sixxnek is jelezzük, ha valamit nyelvtanilag mondjuk látványosan helytelenül ír, vagy valamiért mondjuk nem helyesen. ennyi. ezért megsértődni felesleges.

a kommentemet értően elolvasva pedig világosan ott áll,hogy ha nem ez volt a szándékod, akkor minden fenti tárgytalan...vagy valami hasonló. tehát nem a bántás volt az elsődleges cél.

na, ezt kiveséztük.

k.o.d.i. 2012.04.04. 11:53:28

én azon vagyok megborulva, hogy ilyen "Corvinuson vagyok másodéves", meg "főiskolán tanulok büfémarketinget" típusú nők nem képesek elvégezni egy 3 tagú összeadást egyjegyű számokkal. De 10 perc alatt sem. Segítséggel sem. Sehogy! Ne sírjuk a felsőoktatásért, hadd hulljon a férgese. Az ilyen az menjen nyugodtan műkörmösnek, kutyakozmetikusnak, kitartottnak. Köszöntem

hideg kéz 2012.04.04. 11:53:44

@Liller: Én megnéztem az extrát, és szerintem szegény Fapina azt akarta mondani, hogy neki kellett volna még egy kicsi, hogy elégedett legyen, csak zavarba jött a mikrofonoktól, ezért is suttogott.

Liller 2012.04.04. 11:54:31

@hideg kéz: ja,igen,erre én is gondoltam...

hideg kéz 2012.04.04. 11:54:49

@mex18: Igazad van. Bocs mindenkitől, kicsit felhúztam magam.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.04. 11:55:00

@Pilar Ternera: az Edina csipőjére tett megjegyzéssel én is hasonlóképpen éreztem.

ő seggre fog hízni harminc után, a többi meg hasra.

mex18 2012.04.04. 11:56:58

@hideg kéz: nincs semmi, csak pontot tenni erre a vitára lehetetlen

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 11:58:35

@Fehér pamacs gusztáv: Mindegyik hízik, van amelyik arcra is :-)

pilar ternera 2012.04.04. 11:58:48

@Alfonzina: jaja, pontosan...
@Fehér pamacs gusztáv: még nem, majd fog 30 és 1-2 kölök után...
nem kárörvendés,csak ténymegállapítás. :P

nyílegyenes labirintus 2012.04.04. 11:59:09

@Liller: Szinte gondoltam, hisz ilyen egy pro fenék. Amúgy mikor költözöl? Már kipakoltam egy szekrényt... :)

mex18 2012.04.04. 11:59:29

@mex18: kimaradt a 'szinte'

Kár hogy csak hétköznap van ÉH2, nagyon rövid lehetett a kint létük, ha már a felénél tartanak.

pilar ternera 2012.04.04. 12:00:04

@Pácsó Ármándó: :D az arcán melyik a "legkövérebb"? Melák? Tamás? :D

JOKKA21 2012.04.04. 12:01:33

Nonszit és Petrát dugnám.OstobaNoémi menjen már haza.Ez a (h)Omár ne szimpatikus nekem, igaz Tetkósterror sem.Edinát non-stop nyalnám.

mex18 2012.04.04. 12:03:23

Melák úgy úszott, mint egy vízi bivaly :)

JOKKA21 2012.04.04. 12:03:50

ne=nem.
Hiperszuper tangája szerintem szexi és a segge is jó.:)

pilar ternera 2012.04.04. 12:04:37

@JOKKA21: jó, hogy ezt megosztottad velünk! sokkal tartalmasabb lett a napom! :P

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.04. 12:05:16

@gratulálok: Én azt hallottam, hogy - legalábbis az USA-ban - már a feketét sem lehet mondani, csak hogy afroamerikai. Omár meg gondolom afroeurópai akkor. :)
De vajon aki echte nigériai pl.? Az afroafrikai?

Liller 2012.04.04. 12:05:29

@nyílegyenes labirintus: :))))most sok a munkám,de húsvét után mehetek,ha segítesz költözködni:)

hideg kéz 2012.04.04. 12:05:37

@JOKKA21: Szerintem a Noémivel is tudnál mit kezdeni, pláne, ha van nála egy hordozható fémcső, amin tekereghet:)
Az uccsó adásban már öltáncot is nyomott, talán Hipernek.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.04. 12:07:44

@hideg kéz:
Én úgy láttam Edinának.

@Pilar Ternera:

Én úgy látom, hogy már most is, mm a játék alatt..

Stipistopi 2012.04.04. 12:07:50

@mex18: :DDDDD ezen felröhögtem :D

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 12:08:34

@Pilar Ternera: Tamás! Mostanában többet kapunk belőle, mint Melákból. Lehet, hogy ez tudatos a szerkesztők részéről, hogy még jobban "megszeressük".

pilar ternera 2012.04.04. 12:09:37

@Fehér pamacs gusztáv: 2 hét alatt??? kb. azóta lehetnek ott... azért az durva lenne!

gratulálok (törölt) 2012.04.04. 12:10:20

@Yooha:

az azert nem gaz.. de inkabb african-american ha mar nevesiteni kell.
pont errol szol a tolerancia, hogy mindenki egyforma. borszin, szarmazas nem kene hogy egy jelzo legyen..

pilar ternera 2012.04.04. 12:11:14

@Pácsó Ármándó: az tuti! de akkor nagyon bejött, mert ahogy látom, mindenki imádja!;)
jaj, azon sírva röhögtem, mikor kifejtette, hogy Petra, hogy megvezetett 10 embert! 10 embert!......KIVÉVE ENGEM!!!! :-))))))))))))))))))))

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.04. 12:12:54

@Pilar Ternera:
:D
hát én komolyan mondom úgy látom :D ;)

JOKKA21 2012.04.04. 12:14:26

@Pilar Ternera: Örülök neki, hogy hozzá járulhattam.:)

@hideg kéz: Csak ne szólaljon meg.:D

jamesz 2012.04.04. 12:15:06

Nem mindig a labdás befejezés van ám! Voltak olyan Hotel Paradise évadok aminek nem így lett vége.

Hurri Kán 2012.04.04. 12:18:39

Azon a képen Máté miért valamelyik csaj pólóját vette fel? :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.04. 12:19:23

Meláknak adtunk új nevet!!!

HÚSMARHA!!!

hideg kéz 2012.04.04. 12:20:51

@jamesz: Jaj, az de szép lenne!
Kedves Noémi és izé, Máté, tiétek a 25 guriga, ha örökbefogadjátok ezt a három kisklambót a világ három különböző tájáról:)

Móka na 2012.04.04. 12:21:06

@jamesz: ügyes... így van! Végre egy szakértő!!!! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 12:23:31

@Pilar Ternera: Valami van a piában fejszámolás ellen :-)

Petrának playboy nyuszi van tetoválva a bikinivonalra? Milyen eredeti! :-)

gratulálok (törölt) 2012.04.04. 12:24:37

@hideg kéz:
Amugy en tudom a sztorit, nahat. :)
Amerikaban pont azokon a varosreszeken neveztek el rola utcakat, ahol azok laknak tobbnyire, akiket Magyarorszagon nem engednenek fel a buszra, csak ha le lehet hello negerezni.

hideg kéz 2012.04.04. 12:26:10

@hideg kéz: Hopsz, elbasztam, Edinát akartam írni.

innovation 2012.04.04. 12:26:46

Gyerekek, segítsetek, lemaradtam. Ki az Ostobenkó? o.O Tenksz...

hideg kéz 2012.04.04. 12:28:07

@gratulálok: Azt ígértem, hagyom ezt a dolgot. A magyar fordítás önmagáért beszél.

hideg kéz 2012.04.04. 12:33:02

Volt itt egy ilyen hogyvót egyértelműsítő lap, a becenevek miatt. Nem tudja valaki a linket?

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 12:38:02

@hideg kéz: A becenevek gyakrabban változnak, mint ahogy "egyértelműsítő lap" frissül (már ha frissül egyáltalán).

hideg kéz 2012.04.04. 12:42:07

@iTink: Király, kösz. Denásra már nem is emlékeztem:) De nincs ápdét.
Csóró Noémi is kénytelen nélkülözni az Ostobenkó és az FSzK nickeket.

pilar ternera 2012.04.04. 12:42:20

@Pácsó Ármándó: nem is a fejszámolási képességén röhögtem, hanem, hogy megint mindenki hülye volt, kivéve őt! :D

hideg kéz 2012.04.04. 12:45:01

A karakterhatározó is elég vagányul hangzik. a tizenöt éves rpg élményeket hozza elő:)

mex18 2012.04.04. 12:45:17

Látszik én is le vagyok maradva, most esik le, hogy Noémi nál mijaza FSzK :)

Egyébként meg mocsok jó teste van, meg a mozgása is annyira tuti, hogy bármelyik pasit le venné a lábáról.

pilar ternera 2012.04.04. 12:55:53

@mex18: "Egyébként meg mocsok jó teste van, meg a mozgása is annyira tuti, hogy bármelyik pasit le venné a lábáról."

ez most komoly?!?!? :-O)áááá, biztos csak viccezel! :-P

ízlések és pofonok...

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 12:58:19

@Pilar Ternera: Ja, hát az alap, hogy ő az Ász!

mex18 2012.04.04. 12:59:46

Hát nekem nagyon bejön - jó, a feje - de nem szabad túlzottan idealistának lenni, mert még véletlen egyedül marad az ember ...

szepi79 2012.04.04. 13:01:13

@hideg kéz: "Nem vagyok én itt senki,"

mintha én valaki lennék itt :D

ismerem Rosa Parks nevét, meg hogy hogyan lett ismert, és szerintem is egy nagy vicc, amit művelnek páran sértődés címe alatt (nem a fórumozótársakra gondoltam).

pilar ternera 2012.04.04. 13:01:37

@mex18: azért ennél tedd magasabbra a lécet sztem! főleg, ha esetleg még 2-3 mondatot is akarsz vele váltani az életben! ;)

hideg kéz 2012.04.04. 13:02:34

Frászt. Noémi a legjobb csaj ott bent. És úgy tudja adni magát, hogy a folyamatos seggrázás sem idegesítő. Respect.

LoveMy 2012.04.04. 13:02:45

@Pilar Ternera:
Szerintem is elég nőies Edina!
Némelyik lányt többször is körbe kell forgatni, hogy a megtaláljuk melyik az eleje, mert tök______
:)

tigger2 2012.04.04. 13:04:20

@nyílegyenes labirintus: Én inkább úgy mondanám ezt,hogy Naivának NEM A SEGGÉVEL van a gond...:P:D

@Pácsó Ármándó: Van FFI is,akinek bejön,(pl.én-egy ismerősöm szerint A VAN-TÓL NEM KELL FÉLNI:P:D)),na de az a nyávogás meg ahogy huzkodta a lukát az számomra kiábrándítóan és hervasztóan hatott,hatna..:P:D

LoveMy 2012.04.04. 13:05:43

@Pácsó Ármándó:
ezzel az a baj, ritka az a néző, akinek a torkán le tudják nyomni ezt a TerrorTomit! :)

beacska 2012.04.04. 13:05:52

a tegnapin MézgaPaula felvetette, hogy az lenne az izgi, ha Omar nem állhatna Petra mögé....

ez érdekes felvetést! vhogy kompenzálták anno, hogy Kíra önhibáján kívül pár nélkül maradt, remélem, ezt megteszik Tomival is, megérdemelné!

De minél hamarabb közöljék velük, mert Tomi vagy szívinfarktust kap, vagy kikergeti a többieket a Hotelból :)))

mex18 2012.04.04. 13:07:42

@Pilar Ternera: ha magasra teszi a lécet az ember avval mindig gond van ...

Biztos lesz még egy két alkalom, hogy lejáratja magát :) - eskü elhiszem, de nekem pl bejön ha valakinek van akcentusa.

No meg ha táncol, hát ... az az érzés szerintem nem változott az ősember óta :)

beacska 2012.04.04. 13:08:06

@LoveMy: engem szórakoztat. sokkal jobban "játszik", mint Krisztián és Máté, akik addig jutnak el, hogy "jajjj, a védett srác csak nehogy mellém álljon"...mondjuk krisztián egy kis seggnyalásra azért hajlandó...nnna...Máté csak csúnyán néz

tigger2 2012.04.04. 13:08:44

@hideg kéz: :D Veled jó barátok lennénk,mert marhára nem egyezik az ízlésünk a nők terén...:D:D:D Konkrétan TAKARÍTÓNŐNEK nem alkalmaznám az FSZK-t:D:D:D Meg ne haragudj érte,ez nem Ellened szól,és az ízlésekről különben sem lehet vitatkozni;)

Hana30 2012.04.04. 13:09:46

@Eruka: Az autistáknál és az aspergereseknél is szokták azt hangsúlyozni, hogy minden beteg más és más. Egy Aspergeresnek nem kell feltétlenül zseninek lennie. Mint ahogy ismerek olyan aki nem az, pedig diagnosztizálták nála a betegséget. A kényszeresség valóban igaz, esetenként a túlzott rendszeretet. De ha hozzányúlnak és attól rosszul lesz, na az azért elég gyanús jel!

NEmáááá 2012.04.04. 13:10:21

Kijafaszt érdekel h. sértő-e a 'néger'
szó.
Egy nigger az nigger ha sértődik ha nem

hideg kéz 2012.04.04. 13:10:23

@beacska: Ez jó! Akkor hazaküldi a se hal se hús Elemzőt, anélkül meg is lennék. Az meg csak hab a tortán, ahogy az a kényszeres bolond Terror kínozza a többieket.

pilar ternera 2012.04.04. 13:12:14

@hideg kéz: igen, az számomra pont olyan, ahogy adja magát, mint egy nagyon alja ribanc.
nőiesség, elegancia nuku.

de erről eszembe jutott egy aranyos sztori. A Jóbarátok ikszedik részében Rachel és Phoebe kampányol Joey egyik csaja mellett és mondják neki, hogy "4 nyelven beszél!" mire Joey cukin megjegyzi, hogy "Látom, tudjátok mi kell egy férfinak!"

hát, valami ilyesmiről lehet itt is szó...;)

Ditti82 2012.04.04. 13:12:23

@hideg kéz: Alexa úgy ment, hogy nem is jött.

LoveMy 2012.04.04. 13:13:09

@hideg kéz:
ebben lehet valami, mert Omárnak tetszik Hiper!

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 13:14:42

@tigger2: Oké, Edina testye ízlés kérdése, nekem a viselkedése zavaros, néha rejtélyes és idegesítő, de nem szórakoztató

@MyLove: TerrorTomi is idegesítő, viszont nekem szórakoztató is, mert megfejthető, miért viselkedik így. Tudom, hogy te Máté-Edina love fan vagy ezért mit szólnál hozzá, ha kiesnének és otthon beteljesülhetne a szerelmük?

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 13:14:48

A hajókázásnál tényleg látszódott, hogy összevágott, mert egész más fények voltak mikor Omart, meg a csajt mutatták, és mikor 850k-s Tamást, de ettől függetlenül ez a kretén tényleg nyomta a monológját, ami már nekem volt kínos (igazi paplan alól eltakart arccal félszemmel kisandítós viszolygás "nemhiszem" mantrázással)
Ami nekem fura az az, hogy bár joggal utálják Tamást, de egyik fiú sem képes a pofájába vágni a véleményét. Pókmajom vs. Don akadémiai székfoglalói mennyivel tisztességesebbek voltak már, mint a mostani sunyulás (ebben élen jár Pít, aki annyira nőiesen "rendezi" a konfliktusait, hogy félelmetes: a háttérben picsog, szemtől-szembe meg ki sem meri nyitni a száját).
Noémiban nem is a tánca a legdurvább (amúgy elég khm... tehetséges, inkább ezt nézem mint brokiék szárazbaszását), hanem mikor mindig hozzáteszi szégyellősen, hogy ő ilyet otthon soha. Nyilván kiment a hotelbe, aztán elkezdett mozogni, és hirtelen rájött, hogy "jé, ilyet is tudok?". Hagyjuk már..

Eruka 2012.04.04. 13:15:43

@Hana30: okés, abban teljesen igazad van, hogy ez a 2 betegség / szindróma nem olyan, amit sablonra lehet húzni... ugyanakkor az, hogy ha valaki nem szereti, ha hozzáérnek, még nem jelenti a meglétüket.... tkp én sem rajongok azért ha hozzámérnek idegen emberek (igen, ebben a szituációban a "lakótársak" idegennek számítanak :)), és mégsem vagyok Asperger-szindrómás (legalábbis azt hiszem :)))
Viszont a kényszeresség azért szinte biztos ezeknél az embereknél, és Hiper nem az :)))

Móka na 2012.04.04. 13:16:30

Na úgy látom megérkezett az első agytröszt .. remélem Sixx készenlétben van... !!! :)

Hana30 2012.04.04. 13:16:30

Amit Edina és Máté szex címén művel, az azért elég szánalmas. Nagy bajban lennénk hölgy társaim, ha csak erre lennének képesek a férfiak. Ezért ezúton szeretném megvédeni az Urak becsületét. Alapesetben nem csak arról szól, hogy be-ki, aztán pá!
A szeretkezésnél szerintem alapvetően az a fontos, hogy figyelünk a másikra és a cél, hogy örömöt okozzunk neki. Szerintem Edina csak annyit akart mondani, hogy neki még egy kicsinyke kellett volna a csúcspontig, vagyis két lehetőség áll fenn:
1. Máté magasról lesz*rta, hogy Edinának jó-e vagy
2. Máté nem képes megfelelően kotrollálni, és korai magömlésnek voltunk tanui.
Mindkét esetben Edina jár rosszul. Egyébként ők nem védekeznek?
Nem tudom, de nálam azért nem volt egyértelmű, hogy akárkivel lefeküdjek két hét után óvszer nélkül.

pilar ternera 2012.04.04. 13:16:32

@mex18: dehogy van gond! csak tudnod kell, hogy hol az a léc hozzád képest! :-)

nekem sajna az nem tánc, hanem ribancos vonaglás. de jó ez így ahogy van, ha mindenkinek ugyanaz jönne be, akkor lenne gáz! ;)

gratulálok (törölt) 2012.04.04. 13:16:50

@hideg kéz:
en nem tudom hogy itt ki pro es ki contra.
egy a lenyeg, aki negezik, egy paraszt.

beacska 2012.04.04. 13:16:58

@LoveMy: én azt bírnám, ha Omar Noémi mellé állna. Pít kezdi ugyanazt csinálni, amibe MuzsikTamás belebukott...

Tavaly Ádámékban az volt szimpatikus a mostani Családdal szemben, hogy ők átlátták, hogy a csaok révén tudják kitenni a manyusokat. ezek meg csak a Szent Védettségben bíznak. Ha nincs Védett, akkor szemmerezgetés van....bénák...a csajokat kihagyják a buliból, akik meg is bosszulják szépen sorban :)

LoveMy 2012.04.04. 13:17:42

@Pácsó Ármándó:
Ne legyél már ilyen szigorú, várjuk csak meg azt, amikor az aranylabdát tartják a kezükben a 25milláig!
;)

mex18 2012.04.04. 13:17:44

Bírtam, tegnap az extrában, amikor Máté vmi olyat mondott Edinának az ágyban, hogy a haját ne piszkálja már :)
Hát nem mind1 a sötétben ?

Eruka 2012.04.04. 13:19:35

@Cathcart_ezredes: persze, vágva volt jócskán a jelenet, de én erre azt mondom, hogy le a kalappal a vágók előtt! :))) sztem nagyon jól kikarikírozták a jelenetet és TTT-t... nagyon vicces volt :)))) (persze kínos is, de én kínomban baromi jót röhögtem ezen a gyökéren... )

kár Terrorért, jól indult.

beacska 2012.04.04. 13:19:35

@Hana30: állítólag minden fiókban van nekik bekészítve óvszer. meg sikosítót is kaptak (Petike pl. otthagyta a SAJÁTJÁT.-miért, olyan is van?)

hideg kéz 2012.04.04. 13:20:39

@Pilar Ternera: Te felnőtt vagy, de jó:)
Rengeteg dolgot tudok szeretni egy nőben de a hadronütkeztőről inkább a haverjaimmal beszélgetek.

tigger2 2012.04.04. 13:20:43

@Pácsó Ármándó: Ez egyértelmű,én is a falra mászok a picsogásától,inkább egy lábszárgyantázás,mint az a nyivákolás...:P

ruszi 2012.04.04. 13:20:49

Petra kell a műsorba, szerintem a szerződése szerint elcsábítja Mátét, főleg, mint hogy halhattuk (Éden extra vége) Edina azt se vette észre, hogy hova élvezett a másik mikor vele dugott! :)))

pilar ternera 2012.04.04. 13:21:28

@Eruka: sztem sem durva, ha valaki nem bírja, ha idegenek fogdossák. mikor például Omár letolta a gatyáját és az ülő Noémibe dörgölte a seggét, hát az...pfff. 2 nap ismeretség után, nekem senki ne dörgölje hozzám a seggét/farkát, mert elhányom magam! és én sem vagyok semmilyen szindrómás...

Hana30 2012.04.04. 13:22:18

@Eruka: Igen, igazad van. Szerintem ennek megállapításához tényleg szakember kellene, aki millió ilyen beteggel találkozott már. Meg hát a betegségnek is vannak szintjei. Az, hogy te nem szereted, hogy hozzád érnek , az egy dolog. De ha elkezdesz miatta hisztizni, balhézni kirohanni, na az már megint egy másik kategória szeirntem. Az is lehet, hogy egyszerűen csak hiperaktív. Sőt még az is lehet, hogy valamilyen más tipikus baja van, de én nem vagyok szakember, nem ismerem fel. Egyben szerintem mind a ketten kiegyezünk. Valamiért nagyon furcsa. Mindent eltúloz, mindent hangsúlyoz, minden agyongesztikulál. Én még nem láttam őt nyugodtnak. De lehet, hogy csak ilyen típus. Passz.

beacska 2012.04.04. 13:23:03

ti honnan veszitek, hogy Petra rámozdult Mátéra? én semmi ilyesmit nem láttam. csak őt nevezte meg szimpatikusnak. Ez azért még távol van a mozdulástól. Főleg, hogy 5 lány van bent....

LoveMy 2012.04.04. 13:23:08

@Hana30:
A védelmükben csak annyit, hogy kamerák előtt felszabadultan szexelni nem sok ember lenne képes!
Biztosan védekeztek, csak sajnáltunkra nem mutatták, hogy Máté felhelyezi az eszközt!

nyílegyenes labirintus 2012.04.04. 13:23:46

@Liller: Rendben. Akkor egy kamion elég a cuccaidnak? :)
Viszont sajnos húsvét után már valószínűleg üres lesz a kölnisüvegem... :))

@tigger2: Hát? Fejben nincs rendben? 10/10es szexistennő, nézd meg tegnap este is mit csinált... ehhh :)

mex18 2012.04.04. 13:24:28

@Pilar Ternera: Szerintem egy izgalmas csajszi, aki ad rendesen, hogy kapjon is rendesen :)

pilar ternera 2012.04.04. 13:25:34

@hideg kéz: nem értem ez a felnőtt-dolgot...?:-O) gyengébbik agyféltekém kedvéért megmagyaráznád, plíz?! :)

Hana30 2012.04.04. 13:26:00

@Pilar Ternera: Tánc címén én is mást képzelek el.Egy nő úgy is tud hódítani, ha nem megy át vállalhatatlanba. Sőt szerintem az tud csak igazán!

LoveMy 2012.04.04. 13:26:14

@beacska:
mielőtt megérkezett N'Rico, előtte Noémi-Melák átnézhette a bőröndjét, akkor felfedeztek több db saját óvszert, és azon poénkodtak, hogy micsoda csődör lehet az új ember! Hát elég jól rácáfolt erre a tényre N'Rico! :D

hideg kéz 2012.04.04. 13:29:10

@hideg kéz: Ehh, lejáratom magam:) Talán jobb is, ha csak a haverokkal beszélgetek a hadronütköztetőről.

Eruka 2012.04.04. 13:29:23

@Hana30: okés! :) igazUNK van :))))
az tiszta, hogy az a nő nem tiszta :)

LoveMy 2012.04.04. 13:30:04

@Pilar Ternera:
Azt hiszem ez a "Felelsz vagy mersz" játék egyik feladata volt, Omár szexi tánca, vagy a többi: Máté tangában békaügetés, Edina meztelen fürdése, TerrorTomi meztelen tánca, Noémi szexi tánca, Petra szexi tánca stb

Hana30 2012.04.04. 13:30:22

@beacska: Igazad van, de azért egy dologgal kiegészíteném. A tavalyi széria értelmesebb emberekből állt. Most meg az van, hogy ha valaki el akar kezdeni kombinálni, és esetleg megbeszélni egy lánnyal, hogy mit is kellene tenni, mi lenne célszerű, akkor jön a hőzöngő válasz, hogy te nekem nem mondjad má' meg mit csináljak!!!!
Aztán futnak a következő csajhoz elmeséni, hogy mire akarták őtet rávenni!
az előző szériában együttműködőbbek voltak az egyének, itt meg mindenki rohadt magabiztos, céltudatos, irányító (vagy legalábbis azt hiszi magáról). A jó játékhoz és ezáltal a jó műsorhoz ész is kell, nem csak arc. Ezt kellett volna felismerni a szerkesztőknek is. Hiába jó a marketing, ha szar a termék, kiderül.

pilar ternera 2012.04.04. 13:30:25

@beacska: sztem onnan, hogy egyrészt szimpatizál vele, másrészt máris arról dumálgat Műanyaggal, hogy Edina mennyire veszélyes. Műanyag fél Edinától nagyon, mert mindenkit ráuszít, csak eddig még nem jött be...

beacska 2012.04.04. 13:32:32

@LoveMy: igen, és ekkor mondta Noémi csodálkozva, hogy "minek hozott, hisz kapunk egy csomót!" ;)

Liller 2012.04.04. 13:32:32

@nyílegyenes labirintus: ugyan,egy kisbusz is elég lesz,nincs nekem sok cuccom:)de az üres kölnisüveg gondot jelenthet...:)

Hana30 2012.04.04. 13:34:24

@Eruka: Igen, valami tutira van vele:)

beacska 2012.04.04. 13:34:32

@Pilar Ternera: na igen, én is csak ezt az egy beszélgetést láttam, de ott is inkább Niki volt a felbujtó, Petra meg bólogatott....az nem hangzott el, hogy "jajjj, mennyire bejön nekem"...

hideg kéz 2012.04.04. 13:34:53

@Pilar Ternera: Némi tapasztalatot meg öniróniát sugallt a Joey-s sztori. Meg nekem különösen ütött, mert ismerek egy csajt, aki három élő és két holt nyelven beszél:)

pilar ternera 2012.04.04. 13:35:49

@LoveMy: engem nem érdekel, milyen játék része, akkor se dörgölőzzön hozzám! még szerencse, hogy hozzám nem is tud! ;)

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 13:36:39

Amúgy T69 mennyire szimpatikus már, mikor kiesik a szigorú szerepéből, és elnézően mosolyog az agyatlan hordán. Szerintem ez a nő még akkor is vonzó lesz, mikor Műanyagot lelkiismeret furdalás nélkül lehet majd bepakolni a szelektív hulladékos zsákba a pet palackok mellé. Én már csak poénból is az ő nevét írtam volna a táblára.

Azt tök jó lenne megtudni, hogy a két ostoba szőke hány nappal korábban érkezett, ha így összebarátkoztak, és hogy a hazaküldöttet postafordultával indították haza, vagy azért maradhatott pár napot valami másik helyen.

pilar ternera 2012.04.04. 13:37:21

@hideg kéz: oké, értem! :) és nem a nyelvtudását értékeled benne?;)

hideg kéz 2012.04.04. 13:40:18

@Cathcart_ezredes: Nem lenne rossz egy milf verzió, Horváth Évivel meg a Csisztu Zsuzsával, mi?

Vadkörte82 2012.04.04. 13:40:25

@beacska: de Petra szájából elhangzott vmi olyasmi, hogy hosszútávon (??) Mátéval tudja elképzelni a játékot..h ezt miből vonta le..

hideg kéz 2012.04.04. 13:43:20

@Pilar Ternera: Ajjaj, dehogynem. Csak azt. Meg a klasszika-filológiát. Ezért bukok a Noémire most:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 13:44:06

@Liller: örülök, h nyugalmat jelent ez neked:D (szegény szolgapasid:D)

@beacska: Csisztu az?

hideg kéz 2012.04.04. 13:44:24

Látom, a hölgyek kiakadtak a milf verzión:))

LoveMy 2012.04.04. 13:44:52

@beacska:
én is pontosan így emlékszem, mert még az elején Noéminek is nyomatta Niki az Edina-Máté párost, aztán TerrorTominak, most meg a Petrának is. Csak közben, ahogy írtátok, mindenki visszamond mindenkinek mindent, ezért kitudódik minden. A mai veszekedésben is lesz erre utalás, azt hiszem!

beacska 2012.04.04. 13:45:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem 2 is van neki...a második férjétől...

Liller 2012.04.04. 13:46:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: miért szegény?:)örüljön neki,h ő nyugtatgathatott tegnap este a tv előtt,amikor nem tudtam eldönteni,h mi történik és még a véleményét is kikértem:)))))

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 13:46:33

@Cathcart_ezredes: "Műanyagot lelkiismeret furdalás nélkül lehet majd bepakolni a szelektív hulladékos zsákba a pet palackok mellé. Én már csak poénból is az ő nevét írtam volna a táblára."

Ez jó volt! :-)

@hideg kéz: Támogatom az ötletedet!

LoveMy 2012.04.04. 13:46:46

@Vadkörte82:
jah, a hosszú távot meg kell érni szőrös fejjel! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 13:46:54

@hideg kéz: nem, nem azon:) Én Csisztun:P Akkor már inkább Demcsák:P

@beacska: nem vagyok kellőképpen tájékozott:D

nyílegyenes labirintus 2012.04.04. 13:47:18

@Liller: Megoldom, addig max. spórolok a kölnivel... ;)
na, téma bezárva :)

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 13:47:44

@hideg kéz:
Csisztutól engem a hideg kiráz. Max. az agykapacitása miatt illene oda:)
Ha már milf verzió, akkor Horváth Éva, Görög Zita, Bálint Antónia, D. Tóth Kriszta:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 13:48:44

@Liller: én meg senkivel sem tudom megbeszélni, mégis szerencsés ember a csávó:) Elképzelem, h hányszor néztétek vissza a műsort:D

Liller 2012.04.04. 13:49:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na ugye?:)visszanézni csak egyedül szoktam az adásokat,azzal azért nem kínzom:)

hideg kéz 2012.04.04. 13:49:48

@Cathcart_ezredes: Akkor pont ezért kell Zsuzsika meg a két kanna szilikon:D

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 13:50:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Lehet, hogy volt egy kis lepedős lemodellezés is :-D

Vadkörte82 2012.04.04. 13:51:05

@LoveMy: csak mert nem szimpi Petra a buta fejével...:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 13:51:12

@Cathcart_ezredes: te csak szépségkirálynőkben gondolkodsz?:D

Én Liptait akarom! Ja, meg Tüncit:D:D:D:D

Szellő Istvánt is kérem:D

kerdesek05 2012.04.04. 13:51:15

Naíva segget tud valaki posztolni? Tényleg annyira nagy?

kerdesek05 2012.04.04. 13:51:47

Naíva segget tud valaki posztolni? Tényleg annyira nagy?

LoveMy 2012.04.04. 13:52:11

@Vadkörte82:
és még ne felejtsük el a hamarosan tuti beérkező Csírát, akinek pedig nem érdeke bent tartania a Petrát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 13:52:51

@Liller: kínozni kell a pasikat, azt szeretik:D

@Pácsó Ármándó: burkoltan erre gondoltam:D

kerdesek05 2012.04.04. 13:52:58

Terror Tomi honnan jött? mit csinál a kinti életben? ott is terrorban van?:)

Eruka 2012.04.04. 13:54:13

@hideg kéz: te jó isten!!! HÉ 33 évesen MILF???? :)) basszus, asszem Dunának megyek :)))

Eruka 2012.04.04. 13:54:58

@beacska: erről nem is beszélve :D

Vadkörte82 2012.04.04. 13:55:21

@LoveMy: azért az megint érdekes lesz ki vállalja be Csírát?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 13:57:12

@kerdesek05: bp-i, építőiparban vállalkozó:P Ügyvezető igazgató asszem:) Tehát igen a kérdésedre a válasz:)

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 13:58:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Liptai pokolian ellenszenves, főleg mióta évekkel ezelőtt kutyasétáltatás közben találkoztam vele, és már messziről hadonászott, hogy fogjam meg a kutyámat (mellettem bandukolt a kutya, és le se szarja az embereket), mert ő gyerekkel van. Csoda, hogy nem voltam aznap a fókuszban, mint aki veszélyes kutyát uszított a "művésznőre"

@nyílegyenes labirintus:
Jó az igazi listám Medveczky, Kudlik Juli, és Janka néni a Szomszédokból.

pilar ternera 2012.04.04. 13:59:40

@Eruka: én is!!!! sztem a MILF alsó korhatára 40 körül van, nem?!?!?! áááááááá!!! :-)))))))))))))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 14:02:39

@Cathcart_ezredes: attól még a kategóriába beleillik:)

(lehet, h fél a kutyáktól?!)

Te nem egy old and young verziót tervezel inkább?:P

@Pácsó Ármándó: ügyes vagy:D

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 14:04:53

@Pilar Ternera: Nincs alsó korhatár, viszont felvétel az mindig van :-)

Kallisztó 2012.04.04. 14:07:20

Nem olvastam vissza minden kommentet, de csak engem lep meg, hogy két huszonéves ember, akik alig pár hete találkoztak és az egyik bevallottan 10-20 pasival volt már óvszer nélkül kefél? Nem hiszem, hogy megvágták, sőt, szerintem még szurkoltak is a rendezői szobában, hogy kerüljön elő a szponzorgumi

hideg kéz 2012.04.04. 14:09:35

@Eruka: Bassz, még csak harminchárom? Ne már. Akkor volt a playboyban először, amikor beiratkoztam a magánnyugdíjpénztárba:) Ahhoz képest, hogy a mi szuperrrmodellünk, kinéz vagy negyvenkettőnek. És miért ne lehetne kölke harminchárom évesen? Oké, tudom, hogy nincs, de azért lehetne, nem?

pilar ternera 2012.04.04. 14:09:53

@Pácsó Ármándó: dehogy nincs alsó korhatár! ne hülyülj! és az is feltétel, hogy anyucinak kell lenni hozzá?!?! :-O)

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 14:11:44

@nyílegyenes labirintus:
És a huncut mosolyú lottósorsolásos Bay Évát még sem említettem:)
@Pácsó Ármándó:
Igen.@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Én meg a gyerekektől, mégsem ordibálok a szülőknek 50 méterről, hogy fogják meg őket. Élni és élni hagyni: én sem engedem oda a kutyát emberekhez, de azért nem egy velociraptort viszek kantáron, hogy ki kelljen tőle borulni.

Fehér pamacs gusztáv 2012.04.04. 14:12:36

Azért annak örülök, hogy Alexának így 22 évesen nem egy nagy összeg 850e forint..:D

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 14:12:57

@Pilar Ternera: Jaj, nem akartam pedo irányba elmenni :-)
MILF: olyan nő aki már anya,de a férfiaknak így is szexuálisan vonzó
Szóval ez egy dicséret és lehetsz hozzá 30 éves is.

pilar ternera 2012.04.04. 14:14:07

@hideg kéz: végre valaki, kimondja, amit én is gondolok: nem olyan nagy szám ez a HÉ, néha kifejezetten szörnyű a feje és a haja is, a sminkjéről nem is beszélve, bár arról nem ő tehet.
és idén igazán szar ruhákat is aggatnak rá, tavaly szebbnél szebbek voltak rajta, amik még jól is álltak neki....
nekem ő is olyan mesterségesen kikupált nő, de nem sok eredeti van benne, ezért nem is izgalmas....

(most felhorkad a népharag...;) )

hideg kéz 2012.04.04. 14:16:05

@Pilar Ternera: Ez meg honnan jön?
Nézd meg a milf minek a rövidítése, én már nem írom ide, úgy is sok van a számlámon ma.
De Cathcart_ezredes-nek üzenném, hogy Kudlik Juli valóban kihagyhatatlan, de ő már grandmilf:)

pilar ternera 2012.04.04. 14:17:05

@Pácsó Ármándó: oké, kösz, én azt hittem, hogy korhatár van...:-)
akkor minden passzol! ;)

nyílegyenes labirintus 2012.04.04. 14:18:11

@Cathcart_ezredes: hülye vagy, aszongya "huncut mosolyú", sírok...:D
hogy jelentsen neked időjárást este a Gaál Noémi! :)

pilar ternera 2012.04.04. 14:19:02

@hideg kéz: köszönöm a leckét, tanár bácsi, jelentem megtanultam az anyagot! :-P

Kivétel 2012.04.04. 14:20:47

Nem igazán hiszem, hogy egy nő addig vonzó szexuálisan a férfiaknak, amíg nem lesz anya.... és hogy aki mégis az, az már külön említést érdemel... Van vonzó és nem vonzó nem anyák között is... és anyák között is igen sok, sőt!!

pilar ternera 2012.04.04. 14:24:46

@Kivétel: miért, mondta valaki, hogy egy anya nem lehet már vonzó?!?!? be is b@szna...bocs.

hideg kéz 2012.04.04. 14:29:31

@Pilar Ternera: Én meg a leckéztetés? ne már.. Valamit félreértettél. Ettől függetlenül, annyira jól szórakozom, hogy csináltam magamnak avatárt. Mindjárt ki is teszem.

Kallisztó 2012.04.04. 14:29:58

most nézem vissza a tegnapi adást, hogy ez a Terror mekkora egy díszf@sz! Tuti elélvezni is úgy szokott, hogy közben magára gondol

pilar ternera 2012.04.04. 14:33:46

@hideg kéz: hát, hogy nem vágtam fejből a MILF jelentését... de már tudom! :-P
elő a farbával! :-)

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 14:34:00

@nyílegyenes labirintus:
Inkább Onyutha Juditot kérném vissza...

Amúgy én láttam rosszul, vagy TT és Petra szobájának a fürdője tényleg egy lyuk a pincében? Mert tegnap úgy mutatták, miközben bent beszéltek, hogy a kamera bal oldalán volt a szoba, jobb oldalán egy lépcső, aljában egy ajtó és mintha onnan beszéltek volna. Kicsit furcsa megoldás lenne, de mégis úgy tűnt.

Kivétel 2012.04.04. 14:34:27

@Pilar Ternera: fentebb írta valaki, hogy a MILF olyan nő, aki anya, de azért még vonzó ....
Ne tegyünk már különbséget ilyen szempontból, nem annak a függvénye, egyetértek veled

pilar ternera 2012.04.04. 14:34:46

@Kallisztó: és közben lihegve mondogatja, hogy "én mindent jól csináltam,aahh, aahh, engem mindenki kedvel, aahh, aah...!"

fofofo 2012.04.04. 14:35:36

volt valami dzsungeles valóságsó az ertéelen, nekem HÉ ott lett szimpatikus: visítozás, hiszti nélkül csinálta az összes feladatot, tök vagány volt, és nagyon jól nézett ki smink nélkül, laza hajjal

LoveMy 2012.04.04. 14:41:11

@Pilar Ternera:
így van! Mert minden kornak meg van a maga szépsége!

@Kallisztó:
TerrorTomi tuti tükör előtt jut el a csúcsra! ;)

Kallisztó 2012.04.04. 14:43:31

@LoveMy: vagy, ha nincs más lehetősége magáról fantáziálva

Kallisztó 2012.04.04. 14:45:48

oh, szegény naív Pít...megértem én, hogy szervezkedik és jól is csinálja, csak közben azt nem vette észre, hogy Noéminál ágaskodik a punci az új fiúra. Pedig már az álruhájában is megtetszett neki, emlékezhetne rá.

mex18 2012.04.04. 14:50:18

off:
Tom magyart illene ide legjobban említeni, de Sarah Palin (Alaszka volt kormányzónője) is nagyon döngetni való :)

The Game 2012.04.04. 15:00:05

Abba gondoljatok bele amikor TTT ezeket elolvassa majd megy a kondiba magyarázni a haveroknak :D

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 15:03:02

@The Game:
Az órája többet ér, mint mi együttvéve, mit számít neki...

hideg kéz 2012.04.04. 15:03:13

@Kallisztó: Pedig egész megkedveltem az Újpétert, így visszagondolva, még az is szimpatikus, hogy első estéjén lecsavarta volna az egész brigádot:) Kár, hogy a vörösnek a csokibré tetszik.

mex18 2012.04.04. 15:05:10

TT egyszerűen nem oda való, aki elért már valamit annak ez egy dedós közeg.

Nem védem a karrierje miatt, mert családi vállalkozásban vezetőnek lenni, kb olyan mint amikor anyám az iskola igazgató.

Feltünösködni 34 évesen, már kezd kicsit gáz lenni.

hideg kéz 2012.04.04. 15:05:24

@Cathcart_ezredes: Szerintem a kutyád többet ér, mint az órája meg a karja, de ne menjünk ebbe bele..

hideg kéz 2012.04.04. 15:08:02

@mex18: Szívemből szólsz. De akkor minek jelentkezett?

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 15:10:34

@hideg kéz:
Nyilván.. én úgy értettem, hogy ő ezt gondolhatja. Amihez persze szíve joga, aztán találkozunk a célban, és megnézzük hogy következő dobásra ki születik dunakavicsnak...

mex18 2012.04.04. 15:10:42

@hideg kéz: hát ahogy fentebb is írta valaki, hogy ismerte és hogy feltűnősködő

pilar ternera 2012.04.04. 15:10:53

@mex18: hát pont ez az, hogy ő is érzi, hogy még nem ért el semmit, ezért bizonyítani akar valahogyan... ki-ki saját szintjéhez mérten... :-P

pilar ternera 2012.04.04. 15:13:16

@Cathcart_ezredes: "aztán találkozunk a célban, és megnézzük hogy következő dobásra ki születik dunakavicsnak..."

lehet, hogy újszülött vagyok, de ez nagyon jó volt! :D:D:D

pilar ternera 2012.04.04. 15:15:10

Kérdés: Ti kibírnátok a helyükben, hogy ne olvassátok a kommenteket most? :-O)

mex18 2012.04.04. 15:16:22

@Pilar Ternera: szerintem csak unatkozott és ráért, jó bulinak gondolta.

(Az építőiparban csak úgy repkednek a millák naponta, de inkább óránként.)

mex18 2012.04.04. 15:17:20

@Pilar Ternera: Melák most elárultad magad :)

The Game 2012.04.04. 15:17:22

@mex18:

Ha innen nézzük, hogy elért már valamit, akkor Pít sem egy kisfröccs a sarki kocsmából és mégis tud ember módjára viselkedni.
www.turizmusonline.hu/hotel-szalloda/cikk/kineveztek_az_alta_moda_fashion_hotel_superior_ertekesitesi_igazgatojat_es_reservation_manager_et

pilar ternera 2012.04.04. 15:20:04

@mex18: :D:D:D mivel is buktam le?? :D:D

pilar ternera 2012.04.04. 15:20:44

@The Game: hát, b@sszus, akkor őt sem értem, mit jön ide bohóckodni!!!???

pilar ternera 2012.04.04. 15:21:45

@Pácsó Ármándó: én tuti, hogy nem bírnám ki! lehet besírnék, de kínoznám magam... ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 15:22:08

@mex18: Pilar kreatív gondolkodó, Ő nem lehet Melák! :-)

pilar ternera 2012.04.04. 15:23:55

@Pácsó Ármándó: köszi! :-))) öribari! ;) kreatívan...;P

hideg kéz 2012.04.04. 15:24:24

@mex18: nana, azért nem mindenki Demján Sanya

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 15:24:36

@The Game:
A végén még Melákról is kiderül, hogy az autószerelő csak szerény megfogalmazás, és valamelyik Forma1-es csapat főkonstruktőre:)

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 15:26:04

@Pilar Ternera: Mi kalaposok tartsunk össze :-)
De ha olvasnád, akkor nem feszítene, hogy megmagyarázd az embereknek, miért úgy viselkedtél?

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 15:29:42

@hideg kéz: (Neked slide show van az avatarodban? :-) )

hideg kéz 2012.04.04. 15:29:44

Elég kevesen maradtunk, gondolom, kicsekkolás van a mulltiknál:)
Este jövök, sziasztok.

pilar ternera 2012.04.04. 15:31:01

@Pácsó Ármándó: ezt így nem tudom... ott ők lehet nem is érzik, hogy ez gáz, de ha itthon nézik, akkor lehet, hogy már kommentek nélkül is tudják. meg ők is biztos bosszankodnak a vágásokon...

hideg kéz 2012.04.04. 15:31:25

@Pácsó Ármándó: Nem találok faszát, fóleg azért, mert itt levágja rögtön. Estére lesz az is:)

dennis rodman 2012.04.04. 15:38:55

@Pilar Ternera: utaltál T69 nek az előző szezonbeli ruháira, pont ilyen szar volt mint most.. Izlések különbözőek, de megkockáztatom, hogy az idén jobb és már 2-3 alkalommal jó gönc volt rajta.

pilar ternera 2012.04.04. 15:41:19

@dennis rodman: erről valóban nem lehet vitatkozni, de én arra emlékszem, hogy akkor majd' minden este megdicsértem, most meg minden este szörnyülködöm... ez van. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 15:50:54

Nekem ez a tegnapi ferde-miniszoknyás cucc bejön. (Olyan felhajtani való!)

pilar ternera 2012.04.04. 15:54:04

@Pácsó Ármándó: ja, csak 2x akkorának tűnik benne, mint valójában. még úgy is felhajtanád? :P (persze, tudom, hogy igen, mert már megvan az előzetes tudás, de ha először látnád? )

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 16:00:47

@Pilar Ternera: Nem konkrétan HÉ-re gondoltam, inkább csak a ruhára

Tegnap játszották ezt a "Felelj vagy Mersz" (vagymi) játékot és ma megint valami szexjáték lesz a feladat? Készülnek itt valamire, úgy érzem.

mangalor 2012.04.04. 16:02:05

@hideg kéz: ha jól tudom, csak 2-3 héttel járnak előbbre, nem? Egyébként azért nem szivárog ki semmi, mert titoktartásit iratnak alá velük, de sztem nem is igazán tudnának mit mondani. Aki kiesik, már nem látja, hogy mi megy bent a házban. Alexát ismeri egy ismerősöm, és mondta, hogy neki se mesélt semmi különlegeset, csak hogy nagyon feszült volt a légkör, és hogy vannak "hivatásosok" is dierkt... mondjuk ezt nem tudom, mire értette, talán Nikire, talán más lányokra/fiúkra, akik azért mennek be, hogy felkavarják a posványt. Mondjuk eddig nem nagyon látszik ilyesmi.

LoveMy 2012.04.04. 16:05:07

@Pácsó Ármándó:
Így hergelik az amúgy is háborgó hormonjaikat, hogy meddig bírnak ellenállni!

Banyus83 2012.04.04. 16:10:35

Most találtam csak ide ma, és látom, hogy kiveséztetek már mindent, úgyhogy csak röviden véleményezem a tegnapit. Petra első blikkre szimpi volt, de azóta hidegrázást kapok tőle, és még az okát se igazán tudom. Félek, hogy veszélyes lesz a Naíva-Broki párosra.. (Ők a kedvenceim, és még vállalom is :-D ).
TT-től napról napra készebb vagyok :-D Ahogy a taktikát magyarázta bőszen, a másik kettő meg oda se bagózott...Azért úgy láttam az előzetesből, hogy TT és Broki összeugatnak valamin a nappaliban.
Szerintem Naíváéknál nem volt szex...én inkább kézzel izgatást vizionáltam :-) A végén meg NAíva okfejtését arról, hogy nem sok hiányzott, meg hogy Broki nem akarta, én úgy értelmeztem, hogy nem sok hiányzott a tényleges szexhez, de lehet rosszul gondolom....
Amúgy a párom szerint (aki ki nem állhatja a műsort) Naíva a legjobb nő bent...csak azért mondom, nehogy azt mondja mindenki, hogy csak nők szerint nem csúf a csaj.

Müszélia 2012.04.04. 16:12:30

@hideg kéz: tuti, hogy súlyos büntetéseket helyeztek kilátásba, ha valami kiszivárog. azért nem hiszem, hogy a családjuk se tudna semmit. vagy az van, anyu, hazajöttem, de nem mondok semmit, majd pár hónap múlva?

Müszélia 2012.04.04. 16:14:35

@kerdesek05: nem nagy. csak széles és mély.

pilar ternera 2012.04.04. 16:15:47

@Banyus83: az én párom szerint is Edina messze a legszebb...már akik az arcot is nézik, nem csak a seggeket, azok talán osztják ezt. :-)

LoveMy 2012.04.04. 16:21:28

@Banyus83:
Már engem is le Edina-Máté fanoztak :) de én sem bánom, és örülök, hogy Te is csatlakoztál!
Nekem sem szimpi a Petra, talán mert így elsőre túlszépnek, és túlokosnak állítja be magát (bejövő öltözet) és ennek még hangot is ad. Hogy mindenki őt szavazta be, azt annak gondolja, hogy minden fiúnak bejön :D TerrorTomi meg olyan roppant okosnak állítja be ezt a lányt, hogy Einstein elbújhatna mellette. Elsőre Mátét mondta szimpinek, de nem hinném, hogy sikerülne Edina-Máté közé férkőznie, mert talán a jövő héten már bejön a Csíra, és nem hinném, hogy a régiek közül rakna ki.

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 16:23:02

@LoveMy: Látod Banyus is Edina-Máté fan!

@Banyus83: Asszem Hiper is bekapcsolódik és Melák is a Törékeny Virágszállal(Noémi)

Vadkörte82 2012.04.04. 16:25:42

@LoveMy: arról tudsz esetleg h ők együtt vannak-e még??

LoveMy 2012.04.04. 16:28:06

@Banyus83:
tuti volt, behatolás, közösülés, ha már csak mozgásokat figyelted, főként Máté mozdulatait! Az 'akartad' kérdés szerintem arra utalt, valóban akarta-e Máté, hogy a szexet, és hogy elélvezzen!
Az Edinának pedig nem sok kellett volna, ha a Máté tovább bírta volna! :)
Többféle vita is lesz: az egyik egy feladat után, amikor Melák beszól Noéminek. A másik talán a Pandóra után!?

2012.04.04. 16:32:28

Petrát szedálják a riportban? Noémi miért rí megint? Velvetes cikk szerint Edina olyan hangon élvez mint egy egér. Utóbbit nem tudom, hogy kell elképzelni (cin-cin-ciiin-ciiiiiin-CÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍNNNNNNNNNNNN), majd ma kiderül.

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 16:37:12

@szerivan: Én se voltam még egérrel :-DD
Még az sem tudom kíváncsi vagyok-e rá?

@LoveMy: A múltkor hogy kitaláltad a beöltözőset is, gyanús vagy te nekem! :-)

LoveMy 2012.04.04. 16:37:35

@szerivan:
Sok helyen fent van a video.
Szerintem nem egérhang! :)

LoveMy 2012.04.04. 16:39:45

@Pácsó Ármándó:
Már írtam valakinek, aki hasonlót kérdezett: Most is ott vagyok!
:D

Banyus83 2012.04.04. 16:49:18

@LoveMy: Legalább már ketten vagyok :-) Közben megnéztem még 1x az extra végét...lehet tényleg volt behatolás is, csak akkor nem tudom, miért mára harangozzák be a nagy szexet :-) Meg Máté mintha ezt mondta volna a tegnapi adás végén, hogy az éjszaka a köv. éjszakájuk előzetesének is nevezhető talán, vagy valami ilyesmi...

@Vadkörte82: Én eddig hallottam már több helyről, hogy együtt vannak, bár pont ma állította valaki egy másik fórumon, hogy ismeri Brokit és, hogy több csajjal is láttam már az ÉH óta és nem hiszi, hogy együtt vannak Naívával...szóval ki tudja...

Banyus83 2012.04.04. 16:53:16

@Banyus83: Bocsi, nem ketten vagyok (bár ki tudja :-D), hanem vagyunk...

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 17:03:39

@szerivan: Csak dzsungáriai törpehörcsögünk van itthon. De azt mondta fáj a feje! :-)

@Banyus83: Sokat nézted az ÉH-t :-)

LoveMy 2012.04.04. 17:06:06

@Banyus83:
Huha! ;)
Voltak már nehéz napjaid ebben a hónapban? Vagy tudod, hogy mikor kellene megjönnie? ;))

Banyus83 2012.04.04. 17:07:32

@LoveMy: :-D Nem, már egy pár hónapja nem...ez amilyen véletlen elírás volt, esetemben annyira igaz :-D

LoveMy 2012.04.04. 17:11:13

@Banyus83:
Több ilyen valóságsó (bb,vv)szereplő állítja, hogy az ilyen párkapcsolatok nem hosszú életűek! De hát a valós életben a kapcsolatok és a házasságok kb. fele sem tartós...sajnos!

LoveMy 2012.04.04. 17:12:47

@Banyus83:
Hajaj :)
Most nem tudom, hogy ez jó hír Neked, vagy esetleg gáz!?

Banyus83 2012.04.04. 17:13:31

@Pácsó Ármándó: Nem, nem felejtettem el... :-D

@LoveMy: Ez így van...

beacska 2012.04.04. 17:16:11

@Cathcart_ezredes: kétféle szobájuk van, ahogy elnéztem: az egyikhez felfelé kell menni egy BELSŐ lépcsőn, a másikhoz lefelé. félúton meg van a fürdőszoba.

beacska 2012.04.04. 17:19:02

@The Game: azt tudtuk, hogy húzós éve volt...

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 17:19:23

@LoveMy: Ezt is eltaláltad? Kezdek félni tőled! :-)

@Banyus83: Gratulálok!

LoveMy 2012.04.04. 17:19:35

@Banyus83:
Akkor Veled örülünk! :)))

Banyus83 2012.04.04. 17:21:30

@Pácsó Ármándó: @LoveMy: Köszi :-D

Lehet LoveMy mégiscsak valami jósféle :-P

LoveMy 2012.04.04. 17:21:43

@Pácsó Ármándó:
Egy diszkrét kérdésem lehet?
Te két lábú vagy?
Vagy két és fél lábú?
:)

beacska 2012.04.04. 17:23:57

@LoveMy: ÉH Kriszti és Dani ma is boldog párt alkot (megkérdeztem tőle a FB-n ;))

beacska 2012.04.04. 17:27:43

@LoveMy: szerintem is. Kriszta volt a kedvencem, és én alapítottam a Követeljük-Danit-vissza-az-Édenbe fanklubbot, úgyhogy duplán örülök ;)))

független sorozatfüggő 2012.04.04. 17:28:50

@LoveMy:

hmm... mi van, ha tényleg ott vagy? Akkor te egy lehetsz a műsor szerkesztői közül..vagy HÉ ?

LoveMy 2012.04.04. 17:30:14

@beacska:
ott Don Ádám volt szimpi, a Pókmajmot egy szívlapáttal vágtam hátba! :)

mex18 2012.04.04. 17:31:28

Ha rajtam múlt volna az ÉH2, akkor Pittát beküldeném mint MC t :)
Azt hiszem menne az ökörködés reggeltől estig :)
Az a gyerek, dőlni lehet rajta.

LoveMy 2012.04.04. 17:32:46

@Pácsó Ármándó:
Jaj, nem ám megharagszol?
:)

Banyus83 2012.04.04. 17:38:06

@beacska: De jó!!! nagyon kedveltem őket az elsőben...

@LoveMy: Detto!

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.04.04. 17:45:32

Nem lenne jó ha Tomi kiesne. Elnézem még a vergődését.

Ha Petra tényleg azért nem csípte ki magát amiért mondta, akkor csak van valami a VV Annamária tekintet mögött.

Vadkörte82 2012.04.04. 17:54:37

@LoveMy: attól még lehetsz gyanús :)

Vadkörte82 2012.04.04. 17:57:33

@Banyus83: köszi..na ránéztem arra a fórumra..sejthető..Broki igazi arca elő-előjön..nehéz annyi ideig a hő-szerelmest játszani. kedveltem őket..de kár h Naíva ennyire beborult.

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 17:58:46

@mkc: Hát eléggé kiáll Tomi szekerének rúdja. Ha bent akarják tartani a szerkik (hátha) akkor nem állhatna be Petra mögé Omár

Vadkörte82 2012.04.04. 18:00:26

@Banyus83: ez nem jóslás kérdése...:)

független sorozatfüggő 2012.04.04. 18:33:45

@LoveMy:
Mondjuk azt a választ nem is vártam, hogy: ok, lebuktam, az vagyok. :)

Az viszont biztos, hogy vannak itt álruhás szerkesztők is, tőlük azt kérném szépen, hogy Kíra és Tomi legyenek szobatársak kicsit. Köszi:)

tigger2 2012.04.04. 18:43:43

@Hana30: Ezt úgy mondják irodalmiasan,hogy ÖSSZETAKNYOLTA...:P:D

tigger2 2012.04.04. 18:46:11

@nyílegyenes labirintus: Na hát ez az...láttam,és azért mondom:) De IPPEN lemaradt a JÓ-ról....pedig PONT UGYANANNYI ideje volt rá,mint a MÁLÉ-nak:D:D:D

LoveMy 2012.04.04. 19:03:55

@tigger2:
Szerintem a szex elég összetett dolog, ahhoz hogy csak az időn múljon a JÓ! Ráadásul ez nem úgy van az emberben kódolva, hogy pl: 10 perce van rá mindenkinek! :)

LoveMy 2012.04.04. 19:15:10

Vadkörte82 2012.04.04. 17:57:33
"na ránéztem arra a fórumra..sejthet..Broki igazi arca elő-előjön..nehéz annyi ideig a hő-szerelmest játszani. kedveltem őket..de kár h Naíva ennyire beborult"

Ezt nem értem: milyen igazi arca jön elő Máténak? Volt valami balhé?
Mert én is néztem azt a fórumot, de igazán nem tudom, hogy mire gondolsz!

MézgaPaula 2012.04.04. 19:19:50

@LoveMy:

Szerintem Mátén egy percig sem látszott úgy,hogy ő szerelmes lenne.Edina erőlteti ezt az egészet.

Vadkörte82 2012.04.04. 19:22:38

@LoveMy: azért volt néhány be-beszólás..én nőként nehezen viseltem volna, de a kibic dolga mindig könnyebb :) ne vedd a szívedre.

LoveMy 2012.04.04. 19:25:48

@Vadkörte82:
de hogy is :)
Csak azt hittem hogy volt valami új balhé!

LoveMy 2012.04.04. 19:27:38

@MézgaPaula:
Nem volt itt erőszak senki részéről sem!

Banyus83 2012.04.04. 19:32:32

@Vadkörte82: Az igaz :-D :-D Mert, ha a jósláson múlt volna...

@LoveMy: Nem volt semmi balhé, csak ott van valaki aki azt mondja, hogy ismeri Mátét igazából és mesélget róla, hogy milyen...aztán vagy hiszünk neki, vagy nem...

inmemancsi 2012.04.04. 19:40:34

málé jó lesz broki keresztnevének broki málé

MézgaPaula 2012.04.04. 19:48:47

@LoveMy:

:))) oké..de azért nekem lehet erőltetett a dolog ugye? mert nekem nagyon annak hat...

Miliana 2012.04.04. 20:01:13

@Banyus83: nem is mesélt róla semmi különöset, kb csak körülírta a típusát, meg h a baráti társaságot ismeri, nem? nekem ez jött le a kommentekből. Viszont Edina jellemzése szerintem nagyon találó nála, meg ahogy itt elnézem, elég sokaknak itt is így jön le, hogy Edina erőlködik, meg ráképzeli már a gyémántgyűrűt az ujjára (hiába nyilatkozik megfontoltan és bájosan, hogy hát hát, nehéz a helyzet, jönnek az érzelmek, de észnél kell lenni), Broki meg elvan mint a befőtt:)

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 20:22:28

@beacska:
Köszi az infót, valahogy ez eddig elkerülte a figyelmem, csak tegnap néztem nagyon, hogy ezt így most hogy...

GL-581 g 2012.04.04. 20:52:07

biztos kemény lesz a mai rész - kár, hogy el kell mennem itthonról. :'(

közvetítenétek majd esetleg az adást? mint a régi ÉH1-es szép időkben. :DD

beacska 2012.04.04. 20:53:07

@GL-581 g: jajjj, basszus, most nem tudom vállalni, vasalnom kell közben :((((

GL-581 g 2012.04.04. 20:56:58

Juhúúú! Előre is nagyon köszönöm! :DDDD

LoveMy 2012.04.04. 21:00:16

@GL-581 g:
Az adások is újra visszanézhetők itt:

video.viasat3.hu

f.fredericks 2012.04.04. 21:04:06

Na lecsekkoltam a tegnapi részt, meg az Extrát (amint majdnem végig pörgettem) Az Extrában semmi értelmes nem volt benne, csak Krisz csuklya-csuklya-csuklya felkiáltása). Ja meg az amikor Niki mondta neki, hogy a krémezéstől izzadni fogsz, és hát a retro bulin egy komplett Spanyolország rajzolódott ki a hátán.

A macit én is hiányoltam, de aztán rájöttem, hogy lehet szegényt megette a kondorkeselyű, ami a medencéből ivott.

Új csaj gáz, de legalább nem azt írták ki a neve alá, hogy Budapest.

TT már szánalom, Omárból még lehet valami, lenne nagy pislogás, ha kirakná Pítet. És Noémi nem biztos, hogy sírna utána, és indítana bosszúhadjáratot.

A mai részben gondolom Melák leribancozza FSzK-t amin megint megsértődik. :)

LoveMy 2012.04.04. 21:06:35

@f.fredericks:
:D
A Csuklya, a csuklya!
:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 21:23:30

Edina sírni fog, mondja Éva! De nem az örömtől!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 21:26:04

ébredés képei

Megy a torna...mosakodás...üldögélés...

Nagyon kemény az új csaj Niki szerint:)
Nem szeretne Petra senkivel barizni, csak Nikivel. Anikó undorító Petra szerint. Krisz szerint mindenkit átvert a kicsja!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 21:28:04

Niki szövetségest talált Petrában!

Mosz esznek..., Omár hamis képet alakít mindenkiről, mondt Tomi, jó lenne érteni, amit mondanak, basszus.

Levente, Anikó, Pít beszélget. Most a robbantásokról beszélnek. Omárról

f.fredericks 2012.04.04. 21:29:06

Anikónak rossz pont.

Nekem bejön Omár humora.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 21:29:42

Omár sunyi, Anikó szerint.

Levél: Máté próbálkozik olvasni: Máté előtte üvölt, h levél:d

Kedves fiúk: romantika lesz itt, ki lesz a legromatikusabb fiú? Verset kell írni, elő is kell adni! Jutalom: romantikus:D

mocskosmacska 2012.04.04. 21:29:56

Hu, ezt a feladatot ki találta ki? VAlami nagyon szadista, nézőkínzó lehetett.

mocskosmacska 2012.04.04. 21:34:02

MÁté verse tényleg nem tanúskodott nagy érzelmekről.

GL-581 g 2012.04.04. 21:34:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szóval a nap eddig Anikó körül forog?

fura...

Edi sírni fog? csak nem teszik ki Brokit...

sogeking 2012.04.04. 21:34:29

Anikóóóóóóóóóóó

Vadkörte82 2012.04.04. 21:35:19

@GL-581 g: Broki versétől fog sírni--reméljük észhez téríti..

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.04. 21:36:44

Melak verse kiraly! Ez a kemenysopres AZ lenne?

IllaryBlasi 2012.04.04. 21:36:55

Melák a rímek jóbarátja! Parádééééés:D

f.fredericks 2012.04.04. 21:37:24

Píté volt a legjobb, de Omár ott van szorosan a második helyen.

IllaryBlasi 2012.04.04. 21:37:35

@Yooha: Fúúúúúúúúúúúúúúj:P

sogeking 2012.04.04. 21:39:22

@IllaryBlasi: a vállán viszi a sót :)

mangalor 2012.04.04. 21:39:34

Melák egója korlátlan:DDDD

Edina: Nemharagszomrád! de ott ül elvonultan, és picsul megint. áááá, én kész vagyok ettől a nőtől:)

IllaryBlasi 2012.04.04. 21:40:47

Edinának küldöm a kedvenc idézetemet: "A szerelmes nő gyakran látja álmai férfiját titokzatosnak, a titokzatos férfi egyszerűen csak NEM szerelmes férfi!"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 21:43:04

Most írják a verset:D Nagyon agyalnak....Levente pofát vág közben.

Krisz: rímmel kell jóviszonyt ápolnom:D:D:D:D

Pít a micsoda nőhöz írt:P:P : Noémi

Máté: Edinához...elröhögi, szánalmas, szegény:D

Edinának nem tetszett a vers, nem érezte magáénak.... Anikó röhög:D

Tomi:Petra, virágot is hoz!!!! Niki, nem lehet letépni a virágot, de én letéptem, mondja Tomi!:)
Tűrhető volt:)

Levente: Anikó -elment, össze szedte minden gondolatát:P:P Anikónak tetszett!

Krissz: Niki, Petőfi Krisztián: Kicsimnek:D Dudvát hozott ő is:P-Noémi szerint ez volt a legviccesebb. Krissz szerint parádésat írt:D

Omár: Noémi, nincs cím, szimpátia alapján írt neki

Edina meg van sértődve, ebből békülős szex lesz:D Edina elképzelt valamit, nem azt kapta, ez bátnja, Máté nem érti, nem akart őszinte lenni a többiek előtt:D Persze Edina nem haragszik, ő ilyen nagylelkű.
Máté szerrint megbeszélték.

Levél: Anikó olvas: na, lányok, a díj kinek járjon?:D Edina itt már röhög. Beülnek a sarokba, biztos törzshelyük:P

Egyértelmű döntés után, Pít, Krissz kiakad mindjárt:D

Levél: Levente olvas: Pandórához készüljenek!

Krissz szerint tudják, h mikor hazudnak, erre jó a pandora. Most agyalnak a kérdéseken.
Mennek leülni, ideje a reklámnak:D A virág Niki fejében:D

IllaryBlasi 2012.04.04. 21:43:49

@sogeking: Melyik színész tudná autentikusan visszaadni Melák arcjátékát??? Javaslatokat várok a szünetben:D

IllaryBlasi 2012.04.04. 21:44:52

@Yooha: Na jó, nekem is ez ugrott be:)

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 21:45:09

Omár --> Ökörsütés !!! ÁÁÁ !!

LoveMy 2012.04.04. 21:45:13

@Vadkörte82:
De azért megint sikerült bocsánatot kérnie!

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 21:47:43

Most már egészen biztos, hogy Edina az a csaj, aki röpke pár hét alatt teljes idegroncsot csinál bárkiből ezzel a picsáskodással-lelki terrorral. Boahh..

LoveMy 2012.04.04. 21:49:35

JÁÁÁÁJ
Ez a Petra totál drogos!

IllaryBlasi 2012.04.04. 21:50:06

@Cathcart_ezredes: Passzív-agresszívia királynője!

Vadkörte82 2012.04.04. 21:51:06

@LoveMy: hát mit mondjak?? nem kellett volna Edinának ezen kiborulnia..de szegény tényleg nagyon bele van..Broki nem..de kell a biztos pár ugyebár.

GL-581 g 2012.04.04. 21:52:03

juj, vajon mi lesz a Melak-Noémi balhé? :-)

és a Máté-Idegkapitány szájkarate? :-D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.04. 21:53:30

Petrának ez a fekete szem smink, főleg az intejús fején olyan mintha most kelt volna ki a sírból...

mangalor 2012.04.04. 21:53:37

atyaég, ennek a Petrának milyen szedált feje van.

Omár totál normális pasas, bírom, ahogy gátlás nélkül finoman leugatta Anikót:D

mocskosmacska 2012.04.04. 21:53:54

Noéminak minden új lány sunyi.

dennis rodman 2012.04.04. 21:54:30

Ebben a sapkában Broki úgy néz ki mint egy traktoros a 70 es években.

TapOut 2012.04.04. 21:54:33

Most teljesen egyetértek beácskával, TerrorTominak a bentléte kész kűzdelem az elejétől fogva (más kérdés, hogy ő választotta ezt az utat, hogy nem hajlandó idomulni), de már csak ezért is neki szorítok, szeretem ha valaki szembemegy az árral. Noémi megjegyzése elött pedig értetlenül állok, Tominak azért kellett volna Petra nevét írnia, mert a másik kilenc azt akarta? Mi van??? Elvileg nem is lehetett összebeszélni. Maradjon TT, mert nekem ez a langyos vízben lébecolás már unalmas.
Omar egyenlőre bíztató, Máté egyre gázabb, a cukimuki köntös mögül egyre inkább kilátszik a tuskó, Edina nagyon meg fogja szívni vele, én szóltam.

Úgy veszem észre a szakik dolgoztak a honlapon lévő videókkal, sokkal jobbak, mostanában nem akadoznak, kösziköszi, csak így tovább ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 21:57:00

Jön a Pandora:

mindenki gyanúsan néz!

Omár: kiválasztás, jó fejek a fiúk, nem hiszed, h érdek? De! Tomira ezt gondolom. Tomi szerint nem. Visszakérdez. amikor együtt aludtunk???????:D:D:D:D
Omár szerint megjátszós Tomi. Petra szerint is mindenki nyal neki.

Noémi: feltűnő viselkedéssel Omár felé, nem gondolod, h veszélybe sodrod Pítet? Nem. Pít: elég sokat vagy vele, Noémi: igen, de te vagy az enyém. Omár: jogos a kérdés, őt is zavarná. Megijedne.

Noémi: Mégg mindig Niki álla legközelebb hozzád? Igen, ő állt mellettem.

Omár: mennyire sikerült felmérni a helyzetet? Ki a legveszélyesebb? Anikó nem tetszik neki. Ő a legjobb taktikus, szerinte. Ez csak a véleményem, mondja Omár. Levente szerint ez nem vet rá jó fényt, ez veszélyes neki.

Petra: ki az a fiú, akivel játszanád a játékot? Noémi tette fel a kérdést. Szerinte most csendes. Forszírizzák, Pít a legszimpibb.

Tomi, konfliktusos kérdése: Nem generál, ki kéri magának.

Krissz: nem gondolod, h sok az érzelem Niki felé?:D Nem, üzlettársak vagyunk, bizniszelünk. Tomi: lehet komolyan is enni a kérdést? Krissz szerint komolyan vette, de ő halálosan szerelmes lett:D:D:D Haverok, játékot nem befolyásolja a kapcsolatunkat.

tryclops 2012.04.04. 21:58:13

Hűha, Omár kezdhet aggódni, én a helyében nem fogadnék el ezek után almát Hipertől....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 21:58:46

Most összegeznek. Anikónak nem tetszett, h Omár átlátott rajta. Ismét reklám:D

foxglove (törölt) 2012.04.04. 22:01:25

tulajdonképpen Anikó az új Don.

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:01:56

@Yooha: A legidegesítőbb reklám evör!

LoveMy 2012.04.04. 22:02:09

@Yooha:
Most már csak a hüvelygomba hiányzik! :D

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 22:02:28

Hiper meg Petra kicserélhetné a gyógyszeres táskáikat, és akkor szebb lenne a világ.
TT meg hogy rinyált, hogy a közös alvásuk Omárral ilyen véget ért? Nagyobb picsa, mint Naiva, komolyan..

LoveMy 2012.04.04. 22:03:11

@foxglove:
vagy csak szeretne az lenni, nem?

mocskosmacska 2012.04.04. 22:03:32

@TapOut: Én is egyetértek veled. Tomi nem szimpatikus, de azt bírom benne, hogy ő az egyetlen, aki fel akarja keverni az állott vizet.

Edina sem a kedvencem, de most megértem, hogy rosszul esett neki Máté kis semmilyen versecskéje. Pedig már tudhatná, hogy fiatal fiúk nem fogják nagyvilág előtt játszani a hősszerelmest, mégha azok is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:05:29

Tomi még mintig a konfliktnál jár. Leventének több hét kell.

Anikó szerint annyira nem őszinte, nehéz helyzete van, sajnálja.

Levél: Levente olvas: szexjáték:

eleinte izgalmas volt, párosan kell játszani, kártyákat kell húzni, azt kell bemutatni4

Vadkörte82 2012.04.04. 22:06:16

Hipert lőjje már le valaki! ez a nyerítés borzalom!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:07:25

Krissz: te minden este meztelenre vetkőzöl:D, most is!

Ez nem tetszett Noéminek:D

Ezt nem írnám le, amit látok, ezt látni kellD:

foxglove (törölt) 2012.04.04. 22:07:44

@LoveMy: szerintem őt illeti meg majd a cím, de majd meglátjuk.

capa05 2012.04.04. 22:08:37

sziasztok! Ez a bróker gyerek tetves? A tetüirtó után szokták így bedunsztolni a gyerekeket,(pláne melegben)

mocskosmacska 2012.04.04. 22:09:16

Ezeket a játékokat a többi csatorna szponzorálja, hogy a nézők addig kapcsolgassanak?

mangalor 2012.04.04. 22:09:16

mit kiabált a vöri TT-nek? semmit nem értettem belőle.

"Can't Stop The Signal..." 2012.04.04. 22:10:37

@mocskosmacska: mert Edina annyira tapasztalt, hogy tud ilyeneket? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:11:09

Noémi poénkodik???? Tomival, aki felkapta a a vizet!

Pít kiakadt, h mert ő mit csinál Noémivel?????

Elment az adás, nem látom:D

Ditti82 2012.04.04. 22:11:45

Noémit rakja már ki valaki, könyörgöm!

f.fredericks 2012.04.04. 22:12:27

Edina bunkó!

A Tomi is ugyanúgy ott lakik, van köze hozzá.
Most TT-vel vagyok.

mocskosmacska 2012.04.04. 22:12:28

Szerintem meláktól nem volt durva az, amit noéminek mondott.

GL-581 g 2012.04.04. 22:12:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: fu, ez azért burkolt lekurvázás. kevéssé burkolt. :-D

sogeking 2012.04.04. 22:13:30

még a végén Tominak fogok szurkolni :)

mocskosmacska 2012.04.04. 22:14:12

@f.fredericks: Edinában az van, hogy ha valaki kiközösített, akkor annak beszólogat, mert élvezi, hogy bánthat valaki. Tipikus felülre nyal, alulra rúg típus.

f.fredericks 2012.04.04. 22:15:22

@mocskosmacska: cigóstílus, többen egy ellen. Bezzeg egyegybe fossna, hogy valaki pofánbassza.

wondorog 2012.04.04. 22:16:49

Na Hipernek elgurult a gyógyszer.

"Can't Stop The Signal..." 2012.04.04. 22:17:03

@mocskosmacska: mentségére legyen mondva, csak azért ilyen, mert kihívásokkal küzd a keményebb logikai feladatoknál: www.galaxyjatekaruhaz.hu/3958-4605-large/logikai-gomb.jpg

f.fredericks 2012.04.04. 22:17:05

Pít: "Én még nem láttam a cicidet. :D"

sogeking 2012.04.04. 22:17:16

:D:D:D Anikó eltanult valamit Krisztől

LoveMy 2012.04.04. 22:17:36

@f.fredericks:
Hát szerintem meg a Hiper bunkó!

capa05 2012.04.04. 22:18:15

Ennek az idegbetegnek is vannak önértékelési problémái..

f.fredericks 2012.04.04. 22:20:22

Nekem nem jön be ez a kedves vagyok-aranyos vagyok stílus (na tessék közben megcsinálják Anyuci büszkeségét 12%-os SHR előtt) de közben beszólogatok.

capa05 2012.04.04. 22:20:37

Hú ez a beállás T69 től??

LoveMy 2012.04.04. 22:21:30

Na, az Omár fiú mégis csak keménykedni fog a párválasztón?

LoveMy 2012.04.04. 22:22:38

@capa05:
Ne tudom, hogy kék bokazokni volt rajta :D

capa05 2012.04.04. 22:23:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia csak hébe hóba voltam, azért olvasgattalak Titeket!

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:26:47

@f.fredericks: Veled van a baj;) ennek a típusnak van a legnagyobb piaca! És, amint látható, meg is éri beválasztani egy ilyen csajszit!
Pl. Nikit nincs az a pali, aki megfektetné ebben a műsorban!

TapOut 2012.04.04. 22:29:05

@mocskosmacska: igen, ez az Alexával való kollektív bunkóskodásnál kiderült. Lassan lehull a lepel. A biztonságos(nak hitt) kis kapcsolatból könnyű ugatni.

LoveMy 2012.04.04. 22:29:16

@IllaryBlasi:
Így van, mert rettentően taszító!
Nekem a MIB Edgáröltönyös bogár jut eszembe a Nikiről :D

kerdesek05 2012.04.04. 22:29:44

HIPER-nek mekkora hangja van ha ordibál:)

beacska 2012.04.04. 22:30:00

@capa05: CÁÁÁÁPAAAA!!!

SZIAAAAA!!!

LoveMy 2012.04.04. 22:31:06

@kerdesek05:
Jah, de hogy visszavett belőle, amikor Máté rászólt elmehet alukálni, ha nem tetszik valami!

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:31:32

@LoveMy: Én sem értem, hol van az a pont, amikor egy helyes nő múmiává műti magát, de én úgy értettem inkább, hogy Nikit nem tudná senki befűzni!

beacska 2012.04.04. 22:32:35

Anikó furán viselkedik Tomival: ekézi, de ő az, aki vígasztalta is, meg elárult neki "titkokat"...most meg sajnálta is...

wondorog 2012.04.04. 22:32:55

Hipernél nem úgy volt, hogy utálja ha hozzáérnek?

GL-581 g 2012.04.04. 22:33:20

mi törtéééént????! :'''((((

mi volt a balhé?

extraban van plusz info? :-)

LoveMy 2012.04.04. 22:35:36

@beacska:
Míg Anikó azt állítja, hogy nagy taktikus, pont ezzel a locsogásával bizonyítja be az ellenkezőjét!

f.fredericks 2012.04.04. 22:35:52

@IllaryBlasi: Önértékelési probléma, vagy valakinek kényszeresen meg akar felelni (ez lehet saját maga, vagy valami ideál). Az tuti, hogy őt nem fűzi be senki. Neki tuti van élettapasztalata, és párszor már megégethette magát Ő tényleg a 25 milkáért jött. A kérdés az az, hogy be tudja-e idomítani a párját, hogy végigmenjenek 25 millióig.
Ja és én kinézem belőle, hogy ő tette fel Meláknak azt a kérdést, hogy hogy viseli az elutasítást, mert szeretné tudni hol a határ. (nem tudom, hogy végül kiderült, ki tette fel.)

beacska 2012.04.04. 22:37:25

@GL-581 g: nem írták le? krisztián azt találta mondani Noéminek, hogy miért nem elégedik meg a feladatnál a cipője levételével, ha esténként részegen MEZTELENRE vetkőzik nekik.
Noémi sértetten el. Aztán Tomi krisztián védelmére kelt Noémi ellen (vmi párnás ügy volt), mire a sok szájhős (Pít, máté, Edina és talán levente is) nekitámadt Tominak. Máté még azt is bizonygatta, hogy ő bezzeg milyen szívélyesen fogadta Tomit!

Aztán Noémit visszahozta Anikó, meg tán Petra, meg Niki, de folytatták az ordibálást krisztiánnal, mire Anikó üvöltve csendet kért...kb. ennyi volt ;)

sogeking 2012.04.04. 22:38:05

Edina ettől lesz 9 pontos? :)

beacska 2012.04.04. 22:38:41

@LoveMy: hogy benyalt neki omár csontig! milyen boldog volt! :)))

azt meg elfelejtette, hogy pár órával előbb azonsértődött be, hogy Omár szrint Máté-Edina páros a legerősebb

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:40:27

@beacska: nem írtam le, mert elszállt a viasatom:) Most pedig V6om sincs:D Tehát Gliese, sorry:D:D:D:D

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:40:48

@f.fredericks: Nekem is ez az érzésem Nikiről, hogy egyszer már nagyon megégette magát, Ő tényleg érzelmek nélkül játszik!

capa05 2012.04.04. 22:40:56

@beacska: SZIAAAA! Azért hiányoztatok!

GL-581 g 2012.04.04. 22:41:47

@beacska: köszi! :-)

tehát kofalárma, aminek azonban hatása lesz az erőviszonyokra...

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 22:42:44

Amúgy Melák versét tuti valaki más dobta neki össze, a sajátja így hangozhatott:

"Niki, teccő, mint egy jól meghegesztett féltengely,
Markolnám a csöcsöd, de elhúzódsz: nem érlek el."

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:42:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Attenzione!!!!
Ürgebőrbe bújt Kolosi Péterek hackelik a Cipellős-nél az adást!:D

beacska 2012.04.04. 22:43:13

@capa05: te is nekem NAGYON! itt kiabáltam mindig, hogy CÁÁÁPAAA! aztán már nem is akad olyan, aki tudta, hogy kinek szólok...már meggyanusítottak, hogy miket tartok a kádamban ;))))

sogeking 2012.04.04. 22:43:34

nem is 9-es, hanem 10-es
én kérek elnézést :)

Madár Fokker 2012.04.04. 22:43:45

Edina: "nevezd meg azt a nyilvános helyet, ahol szívesen szeretkeznél!"

Mondjuk az Éden Hotel 2-ben, a Viasaton?! Hiszen ott csak egy kicsivel látják kevesebben, mint mondjuk egy augusztus 20-án a turulba kapaszkodva.

f.fredericks 2012.04.04. 22:44:06

csak úgy repkednek a tízesek! :)

beacska 2012.04.04. 22:44:28

@GL-581 g: szerintem nem lesz semmire hatással (nagy legyintés)

Krisztián is mondta, hogy már nem nagyon veszik fel Noémi kirohanásait...még Noémi is ezt mondta ;)))

capa05 2012.04.04. 22:44:41

Azért a top 10 és a 10-es osztályzat között fogalmi különbség van!

Hurri Kán 2012.04.04. 22:44:45

Edinában egy Kazinczy veszett el. Nyomtalanul.

f.fredericks 2012.04.04. 22:44:46

@kerdesek05: faszszopószlovákkurva (ezt mondta neki Pedro, amiért kizárták a játékból)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:45:25

@IllaryBlasi: köszönöm UPC:D

Én inkább Árpa Attilára gyanakszom:D

capa05 2012.04.04. 22:45:31

Azt nem mutatták, hogy utána Broki rágyújtott!

Hurri Kán 2012.04.04. 22:45:43

@Madár Fokker:
A Lánchíd kőoroszlánján is lehet elég látványosan ügyködni.

f.fredericks 2012.04.04. 22:45:48

@capa05: biztos VIVÁ-n szocializálódott

kerdesek05 2012.04.04. 22:46:11

Terror Tomi üzletvezető? hol? mit vezet?

beacska 2012.04.04. 22:49:12

@kerdesek05: vmi építőipari családi céget

beacska 2012.04.04. 22:49:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: inkább csak kismacskám, a cápám elhagyott :(((

kisha1 2012.04.04. 22:53:16

naiva, alias tizeske - én még nem tudtam eldönteni hogy ez az értékelő mondat volt-e a súlyosabb eddig, vagy a félbudapest ismer...:)

2012.04.04. 22:55:01

Én ugyan alig láttam valamit ebből az éh-ból (főleg ahhoz képest, hogy a 19. résznél jár), de jellemző módon nekem ebből a 3 megnézett részből a legkorrektebb fazonnak (értsd: alkalmaznám/dolgoznék vele, mernék neki kölcsönadni stb.) a Tamás nevű tag (terror) tűnik, akit megint csak jellemző mód sokan ekéznek. Mondjuk többségében szaremberek közül nem nehéz 'kiemelkedni' annyival, ha valaki képes összetett mondatokban érvelni és az orránál tovább látni. (Az ótvar nonfiguratív tetoválásért kár.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:55:35

@kisha1: engem ismer a fél utca, legalább:)

Ez kitesz 58 embert, ebből 14 10 év alatti gyerek:D

kisha1 2012.04.04. 23:01:13

jó mondjuk, naivka szegény valóban úgy gondolja, hogy a rögtön az aktus után elejtett - ez k..va jó volt - mondatot szó szerint komolyan kell venni, hisz akárkinél ez nem hangzik el, ez az ő érdeme :D

TapOut 2012.04.04. 23:05:58

@queensryche: +1
a nickre meg külön +1 :-D

mex18 2012.04.04. 23:11:49

Elhiszem, hogy kívülről irritáló TT és lehet, hogy tévedek.
De ez a tipikus helyzet, ahol e leggyengébbet kinézik baleknak és össze zárnak előtte, mert megvan a bukó ember.

Másik oldalról aki ezt a helyzetet jól felméri extra érzékeny lesz, nyel nyel, és elszakad a húr.
Persze ezt megint ellen fordítják, kiröhögik mögötte.

És ha ben akar maradni, olyanokat kell meggyőznie, akiknél még lehet esélye, hOmar, Petra. Mindenki ott kaparna, persze csak ha maradni akar.

Mondom lehet tévedek, de nem annyira negatív TT.
Csak úgy mint egy sarokba szorított kutya - bocs a hasonlatért.

Na Málé odabszott az irodalomnak rendesen. Olyan nyámnyilán beszél, persze TT vel könnyű vitába szállni, mert vesztes poziban van, nem is kis ideje.Azt nem mondom, hogy nem tett érte, hát igen, ő sajnos nem tacskók közé való.

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 23:14:43

Persze Edina, 10-es! Szerénységből biztos

ő-szinte 2012.04.04. 23:18:15

@sogeking: én is bazdmeg, de minden nő nevében:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.04. 23:18:53

@Pácsó Ármándó: vonyítottam raja!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kisha1 2012.04.04. 23:19:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: engem is a fél ház:) a nevem is csak ilyen ezért:)

Péter bá 2012.04.04. 23:39:35

Petra bőrszíne jobban illene a Skandináv verzióba, Anikó álla ki fog akadni egyszer...

Miliana 2012.04.04. 23:52:23

@Pácsó Ármándó: Most miért??? Egészen 10esen tudott a hátán feküdni:)))

kerdesek05 2012.04.05. 00:52:05

@beacska: és ezt ismeri fél pest, és otthon vinnyognak rajta amiért omarral aludt?:)

tigger2 2012.04.05. 00:52:32

@LoveMy: Arra bátorkodtam utalni,hogy a tegnap előtti viasat6-os éden extrában a nyávogós azt mondta a szex utáni ostoba kérdésre,hogy "milyen volt",hogy "jó,csak KICSIT..."...kicsit korai volt...:P Amúgy meg nem nagyon értek a témához,olvasni is csak ritkán olvastam róla,szóval legalább ezt is tudom,hogy nem csak az idő a fontos;):P:D ...DE A KORAI AZ KORAI...:D

tvsc 2012.04.05. 01:58:12

Szerintem Omar lesz olyan tökös, hogy nem Tomit rakja ki. Az én tippem, Pít, ugyanis látja, hogy Noémi simán ellenne vele.
süti beállítások módosítása