Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x18

2012. április 04. 06:00 - sixx

Tegnap Alexa fogta a T69.2 által belengetett 850 000 forintot és lelépett a bolondokházából ahová Omár viszont védetten került be, mert egyik agyhalottnak sem tűnt fel egy néger a sok mexikói alkalmazott között. T69.2 ciklámen ruhájára nem volt elég pénz, az alját cakkosra vágta a kínai gépsor, ezt ellensúlyozandó a mellye közibe belelógatnak egy zsinórt, masnival. Ma sem lesz normális napjuk a lakóknak, egy távozás, egy randi, egy választás. Na, csapjunk a lecsóba.

Melák olyan fájdalmas arccal ússza az első hajnali hosszokat a mödansziéban, mint akit Schmitt Pál kért fel konzulensnek a köztévé függetlenségéről írandó disszertációjához. Naiva és Broki között minden rendben van reggelre, pedig tegnap este mosolyszünet volt, mert Naivát meg viselik a hotel eseményei. Hiper embert hegeszt magából a tükör előtt, kell is a műszempilla a reggelihez, hogy a faszba' ne kéne. Nem tudom, mit csinált Terror és Omár éjjel, de egyik sem aludt, csatakosan ébrednek, mosolyogva.

Terror annyira a padlón van, hogy feladta a beretválkozást is. A reggeli alatt Hiper folyamatosan kombinál, milyen lehet ez a nő, amikor nem jár az agya? Azt vizionálja, hogy Omár elvihet majd egy nőt randizni, de ha nem, akkor Terror. Amaz vesz egy nagy levegőt és rámutat, hogy ő már volt randin, szóval erre vajmi kevés esély van.

Na, újnőt mutatnak, szőke, csillogós a száján az ajakfény, és buta ribancfeje van, kisfiús, babaarcú fiúkat kedvel, és Nonszinak hívják. A kidolgozott felsőtestre szarik, vele a vidámság érkezik meg a villába. Hoppácsak, egy másik luvnyát is mutatnak, szőke, mosatlan haja van, szürke a bőre és kifejezetten ellenszenves, a szeme félárbocon, mint aki permanensen be van szakadva (akár be is lehet), a fasziknak bejön, mondja, mert jó a teste, hát, neki legyen mondva, meg a vakok és gyengénlátók szövetségének. Egyszerre jönnek be mindketten T69.2 társaságában, a nép egyik fele várakozó állásponton, kifejezéstelen arccal (ÚjPéter, Műanyag), mások ellenségesen (Naiva), Terror pedig a világ legszélesebb mosolyával fogadja a fejleményeket.

A hotelbe lassan simán beköltöztethető T69.2 bemutatja a két nőt, Nonszi és Petra, most ők jönnek. Nonszi csajosan van felöltöztetve, és vidáman mesél magáról, szeret bulizni, hobbiból táncol, illetve melóból, sőt, modellkedik is. Műanyag arca a monológ alatt elsötétül, ha ez lehetséges az ő viszonylatában, VETÉLYTÁRS felirat villan fel az agyban, abban, amivel Ostobenkó nem rendelkezik. Hiper a Nonszi nevet furcsállja. Petra smink nélkül, egyszerű feltűzött hajjal, lapos sarkú, szíjjeltaposott papucsban jön, a bemutatkozás is olyan, mint egy nagyon buta tehenészlányé, őt elnéző mosollyal szemléli a kollektív picsáját meresztő nőegylet. Bulizik ő is.

Most jönnek az agyhalottak, ők kérdeznek. Terror már vinné a két csajt randira, és válogatna is, első kérdése: monogám típus vagy, Nonszi. Igen. Van védettségetek? Hehe, ezt Hiper kérdezte, neki a fixa ideája ez. Nonszi az úgymond nagy barátja, Baukó Éva köpenyéből bújt elő ezek szerint. Petra azért jött, hogy bulizzon. Omár nem szarozik, így két perc után ki a legszimpatikusabb és ki nem? Petra Hipert és Brokcit tartja szimpatikusnak, Naivában a szar is vigyázzban áll. Petra Műanyagot kemény vetélytársnak tartja, amin Pokahontasz nem csodálkozik, hiszen őt mindenki annak tartja, még a melegbárokban is ölik érte egymást a férfiak. Nonszinak nem tudni melyik faszi jön be, de Hiper neki is szíve csücske menten. Bolondok az élen, mondja Hiper önironikusan.

T69.2 levelet kap Juantól, grásziász. Táblákat és krétát oszt szanaszét, tessen felírni, ki a szimpatikusabb, aki nem az, megy haza. Nonszi egy találatot kap, Petra meg a többit, elsöprő a fölény, a nők azért választották, mert nem látnak benne ellenfelet, magyarázza a csajom, a faszik meg azért, mert elégedettek a helyzetükkel és nem akarnak váltani - kivéve Terrort, aki a monogám Nonszit akarta magának és szerinte a faszik a hotelben papucsállatkák lettek. Petra megy ismerkedni és úgy véli, hogy ő sok fiúnak tetszik, mert jó alakja van és szép. Hiper már a személyes bemutatkozásra elfelejtette Petra nevét, király. Az idegenvezetést ismét Hiper és Ostobenkó vállalja magára. Naiva szerint Petra nagyon szép. Valami baj van a gépemmel, nekem más file van meg baszki. Petrának a környezet nagyon tetszik.

A nappaliban beindult a taktikázás, Broki szerint Omárral meg lehet beszélni, hogy a csaj mögé álljon, Terror így meg kiesik, mert hova a vérbe' állna egyébként. Ezt Brokinak kell leszerveznie, mert benne bízik Omár, hiszen Brokinak volt gyerekszobája és köszönt neki. Naiva, Terror és Ostobenkó magyarázza a matekból és ép észből felmentett Petrának, hogy hat faszi van a hotelben, nem öt, és négy léány, nem öt, illetve most már öt, mert Petra is az. Krisztusom, segíts. Petra csak most döbben rá, hogy ezek szerint neki nem kell küzdenie, és hatalmas meglepetésre segítség nélkül ki tud bontani egy dobozos kólát. Petra csak nem érti a dolgot, egy fiúnak nincs párja? Naiva pedig ahelyett, hogy a pultba verné a fejét ütemesen, türelmesen magyaráz, nem, kettőnek, ráadásul Omár védett. Broki szánalmasnak tartja, hogy Terror mentem rápusztult Petrára.

Juan hoz levelet Petrának, vihetsz két faszit magaddal randira, fürdőruha is kell, húsz percetek van, csipkedd magad. Mikor válasszak, néz ki a fejéből Petra, és bazdmeg nem hittem volna, de van ostobább nő Noéminél. A választás a két pár nélkülire esik, Terrorra és Omárra, aki azzal kommentálja a döntést, hogy nem vezetek mert ittam. Terror a kamerába kétségbeesik, bazdmeg, nem igaz, hogy pont a védett vetélytársammal kell randira mennem. Öltözködés alatt Petra tetovált pinát villant, Terror meg virtuálisan térdre rogy Omár előtt és nagyra nyitja a száját, akarod, hogy lekötelezetted legyek? Omár megijed, és visszakérdez, ez valami börtönös izé? Nem, dehogy, csináljuk úgy, hogy én legyek a szimpatikusabb Petrának, hiszen te oda állsz, ahová akarsz. Omár szerint Terror egy faszkalap, aki csak ugat a gerincről meg a tartásról.

Először a tengerparton sétálnak, Terror menten elkezdi gyúrni Petrát, mi a véleményed a bentiekről? Őszinték? Hát, nem nagyon, minden csaj azt akarja, hogy az új nő kiessen. Hm, Terror, ez majd 8 nap múlva esedékes, most én vagyon nyeregben, mondhatná Petra, ha lenne annyi esze, mint egy gekkónak, de nincs. Egy nagyobb ladikba szállnak be, és mennek ki a nyílt vízre, Omár el tudná képzelni a telet minden évben itt, mint mondja, de Terror nem a környezettel foglalkozik, hanem iszonyú keményen tolja a taktikát, be nem áll a kibaszott szája, a vágük meg úgy rakják össze a jelenetet, hogy úgy tűnjön, beszél bele a vakvilágba, és sem Petra, sem Omár nem figyel rá oda. Ott egy bálna, mutat Petra ki a hajóból, Terror ezt is leszarja, kooperálni kellene. Ott egy cápa, mutat ki Petra, dehogy cápa, mondja Omár. De az, ott lebegett. Terror eközben megállás nélkül beszél, már nekem szar.

Odabent ÚjPéter lejárató hadjáratot tervez Terror ellen a pandorán, ez fasza lesz. Broki szerint Terror nagyon szarul csinálja a dolgokat, Naiva és ÚjPéter meg képtelen együtt élni a csávóval. Műanyag ÚjPéternek azt mondta, ő sem bírja Terrort, Naivának viszont az ellenkezőjét, Broki pedig hallotta, ahogy Pokahontasz Terrort csábítja a budoárjába vagy tipijébe, kinek hogy. Mivel a többi lakó is ezzel a kérdéssel van elfoglalva, mi szakadjunk le a témáról, mert kibaszott unalmas. Terror a hajón már négy főt vizionál a szövetségben, Omár kiröhögi, mennyémá' a faszba, nem szaladsz te előre? Terror szerint Omár korrekt volt és teret hagyott neki, a kamerába viszont Omár azt mondja, hogy legszívesebben behajította volna a vízbe, annyira idegesítette már a faszi.

Beesteledik, visszajön az expedíció, irány a vacsora. Juan hoz egy levelet, Petra költözzön össze Terrorral, Omár marad a szingliben, Terror nem örül, mert szerinte nem jár jól a csajjal. Mennek költözni, ÚjPéter meg megjegyzi, hogy a csaj iszonyú buta. A juharszobában Petra kicsit kinyílik, szándékosan nem öltözött fel csinosan a bemutatkozásra, mert tudta, úgy vetélytársat látnak benne, így viszont nem. Terror ettől teljesen felvillanyozódik, baszki, ez nagyon okos nő, ilyet, és örömködik a kamerába egy sort. Omár Elemzővel beszélget, Melákot vagy ÚjPétert kitenni necces? És Brokit? És téged? Hát, majd meglátod mi az ára egy ilyen lépésnek. Elemző azt akarja, hogy Omár barátkozzon vele, és ne ellenfelet lásson benne.

Carlos hozza a ma esti levelet, retróparty lesz, tessen felöltözni szépen jelmezbe. Az öltözködés alatt előkerül Éden Niki1 zsinórtangájam, de most már fehér (kimosták?), és Hiper ánuszába vág be éppen. Az átalakulás lezajlott, Broki és Naiva tényleg odafigyelt a jelmezre, Hiper is elég retrós de például Melák szerint az ötvenes évekre a pedofil kamionsofőrös napszemüveg és a vastag nyakkendő jellemző. Megy a rakenroll a nappaliban, közben ÚjPéter Omárt gyúrja, hogy maradjon minden a régiben, azaz húzzon Terror a gecibe'. Omár ezzel egyetért, de a saját érdekeit is néznie kell. ÚjPéter, Elemző, Melák és Broki, azaz Azok, Akik Eddig Családnak Hívták Magukat a lépcsőnél egyeztet, Omár benne van Terror kibaszarintásában, de ezért kér is valamit, mert egyébként belefingik a nulláslisztbe. Ostobenkó a mödanszié mellett azt mondja, Omár a B-terve.

A pokol a Cotton Eye Joe című méltán népszerű Rendnex-sláger alatt szabadul el a nappaliban, Ostobenkó legszívesebben a bőréből kiugrana, annyira táncol, Műanyag viszont Petrával tárgyal táncikálás helyett, kiderül, hogy Pokahontasz szerint Naiva a legveszélyesebb fajta, alamuszi kis geci, Petra meg Brokira vetné rá magát. Az epizód tételmondata Melék szájából hangzik el: táncolni nem tudok, viszont szeretek. Szépen lassan hazaszivárog a nép, Broki meg igencsak megdugja Naivát, bár a takaró alól a lécci, lécci, lécci hallatszik ki, ami lehet lécci, tedd be vagy lécci, húzd ki, ezt sose tudjuk meg.

 

Címkék: éden hotel
587 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxglove (törölt) 2012.04.04. 22:01:25

tulajdonképpen Anikó az új Don.

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:01:56

@Yooha: A legidegesítőbb reklám evör!

LoveMy 2012.04.04. 22:02:09

@Yooha:
Most már csak a hüvelygomba hiányzik! :D

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 22:02:28

Hiper meg Petra kicserélhetné a gyógyszeres táskáikat, és akkor szebb lenne a világ.
TT meg hogy rinyált, hogy a közös alvásuk Omárral ilyen véget ért? Nagyobb picsa, mint Naiva, komolyan..

LoveMy 2012.04.04. 22:03:11

@foxglove:
vagy csak szeretne az lenni, nem?

mocskosmacska 2012.04.04. 22:03:32

@TapOut: Én is egyetértek veled. Tomi nem szimpatikus, de azt bírom benne, hogy ő az egyetlen, aki fel akarja keverni az állott vizet.

Edina sem a kedvencem, de most megértem, hogy rosszul esett neki Máté kis semmilyen versecskéje. Pedig már tudhatná, hogy fiatal fiúk nem fogják nagyvilág előtt játszani a hősszerelmest, mégha azok is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:05:29

Tomi még mintig a konfliktnál jár. Leventének több hét kell.

Anikó szerint annyira nem őszinte, nehéz helyzete van, sajnálja.

Levél: Levente olvas: szexjáték:

eleinte izgalmas volt, párosan kell játszani, kártyákat kell húzni, azt kell bemutatni4

Vadkörte82 2012.04.04. 22:06:16

Hipert lőjje már le valaki! ez a nyerítés borzalom!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:07:25

Krissz: te minden este meztelenre vetkőzöl:D, most is!

Ez nem tetszett Noéminek:D

Ezt nem írnám le, amit látok, ezt látni kellD:

foxglove (törölt) 2012.04.04. 22:07:44

@LoveMy: szerintem őt illeti meg majd a cím, de majd meglátjuk.

capa05 2012.04.04. 22:08:37

sziasztok! Ez a bróker gyerek tetves? A tetüirtó után szokták így bedunsztolni a gyerekeket,(pláne melegben)

mocskosmacska 2012.04.04. 22:09:16

Ezeket a játékokat a többi csatorna szponzorálja, hogy a nézők addig kapcsolgassanak?

mangalor 2012.04.04. 22:09:16

mit kiabált a vöri TT-nek? semmit nem értettem belőle.

"Can't Stop The Signal..." 2012.04.04. 22:10:37

@mocskosmacska: mert Edina annyira tapasztalt, hogy tud ilyeneket? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:11:09

Noémi poénkodik???? Tomival, aki felkapta a a vizet!

Pít kiakadt, h mert ő mit csinál Noémivel?????

Elment az adás, nem látom:D

Ditti82 2012.04.04. 22:11:45

Noémit rakja már ki valaki, könyörgöm!

f.fredericks 2012.04.04. 22:12:27

Edina bunkó!

A Tomi is ugyanúgy ott lakik, van köze hozzá.
Most TT-vel vagyok.

mocskosmacska 2012.04.04. 22:12:28

Szerintem meláktól nem volt durva az, amit noéminek mondott.

GL-581 g 2012.04.04. 22:12:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: fu, ez azért burkolt lekurvázás. kevéssé burkolt. :-D

sogeking 2012.04.04. 22:13:30

még a végén Tominak fogok szurkolni :)

mocskosmacska 2012.04.04. 22:14:12

@f.fredericks: Edinában az van, hogy ha valaki kiközösített, akkor annak beszólogat, mert élvezi, hogy bánthat valaki. Tipikus felülre nyal, alulra rúg típus.

f.fredericks 2012.04.04. 22:15:22

@mocskosmacska: cigóstílus, többen egy ellen. Bezzeg egyegybe fossna, hogy valaki pofánbassza.

wondorog 2012.04.04. 22:16:49

Na Hipernek elgurult a gyógyszer.

"Can't Stop The Signal..." 2012.04.04. 22:17:03

@mocskosmacska: mentségére legyen mondva, csak azért ilyen, mert kihívásokkal küzd a keményebb logikai feladatoknál: www.galaxyjatekaruhaz.hu/3958-4605-large/logikai-gomb.jpg

f.fredericks 2012.04.04. 22:17:05

Pít: "Én még nem láttam a cicidet. :D"

sogeking 2012.04.04. 22:17:16

:D:D:D Anikó eltanult valamit Krisztől

LoveMy 2012.04.04. 22:17:36

@f.fredericks:
Hát szerintem meg a Hiper bunkó!

capa05 2012.04.04. 22:18:15

Ennek az idegbetegnek is vannak önértékelési problémái..

f.fredericks 2012.04.04. 22:20:22

Nekem nem jön be ez a kedves vagyok-aranyos vagyok stílus (na tessék közben megcsinálják Anyuci büszkeségét 12%-os SHR előtt) de közben beszólogatok.

capa05 2012.04.04. 22:20:37

Hú ez a beállás T69 től??

LoveMy 2012.04.04. 22:21:30

Na, az Omár fiú mégis csak keménykedni fog a párválasztón?

LoveMy 2012.04.04. 22:22:38

@capa05:
Ne tudom, hogy kék bokazokni volt rajta :D

capa05 2012.04.04. 22:23:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia csak hébe hóba voltam, azért olvasgattalak Titeket!

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:26:47

@f.fredericks: Veled van a baj;) ennek a típusnak van a legnagyobb piaca! És, amint látható, meg is éri beválasztani egy ilyen csajszit!
Pl. Nikit nincs az a pali, aki megfektetné ebben a műsorban!

TapOut 2012.04.04. 22:29:05

@mocskosmacska: igen, ez az Alexával való kollektív bunkóskodásnál kiderült. Lassan lehull a lepel. A biztonságos(nak hitt) kis kapcsolatból könnyű ugatni.

LoveMy 2012.04.04. 22:29:16

@IllaryBlasi:
Így van, mert rettentően taszító!
Nekem a MIB Edgáröltönyös bogár jut eszembe a Nikiről :D

kerdesek05 2012.04.04. 22:29:44

HIPER-nek mekkora hangja van ha ordibál:)

beacska 2012.04.04. 22:30:00

@capa05: CÁÁÁÁPAAAA!!!

SZIAAAAA!!!

LoveMy 2012.04.04. 22:31:06

@kerdesek05:
Jah, de hogy visszavett belőle, amikor Máté rászólt elmehet alukálni, ha nem tetszik valami!

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:31:32

@LoveMy: Én sem értem, hol van az a pont, amikor egy helyes nő múmiává műti magát, de én úgy értettem inkább, hogy Nikit nem tudná senki befűzni!

beacska 2012.04.04. 22:32:35

Anikó furán viselkedik Tomival: ekézi, de ő az, aki vígasztalta is, meg elárult neki "titkokat"...most meg sajnálta is...

wondorog 2012.04.04. 22:32:55

Hipernél nem úgy volt, hogy utálja ha hozzáérnek?

GL-581 g 2012.04.04. 22:33:20

mi törtéééént????! :'''((((

mi volt a balhé?

extraban van plusz info? :-)

LoveMy 2012.04.04. 22:35:36

@beacska:
Míg Anikó azt állítja, hogy nagy taktikus, pont ezzel a locsogásával bizonyítja be az ellenkezőjét!

f.fredericks 2012.04.04. 22:35:52

@IllaryBlasi: Önértékelési probléma, vagy valakinek kényszeresen meg akar felelni (ez lehet saját maga, vagy valami ideál). Az tuti, hogy őt nem fűzi be senki. Neki tuti van élettapasztalata, és párszor már megégethette magát Ő tényleg a 25 milkáért jött. A kérdés az az, hogy be tudja-e idomítani a párját, hogy végigmenjenek 25 millióig.
Ja és én kinézem belőle, hogy ő tette fel Meláknak azt a kérdést, hogy hogy viseli az elutasítást, mert szeretné tudni hol a határ. (nem tudom, hogy végül kiderült, ki tette fel.)

beacska 2012.04.04. 22:37:25

@GL-581 g: nem írták le? krisztián azt találta mondani Noéminek, hogy miért nem elégedik meg a feladatnál a cipője levételével, ha esténként részegen MEZTELENRE vetkőzik nekik.
Noémi sértetten el. Aztán Tomi krisztián védelmére kelt Noémi ellen (vmi párnás ügy volt), mire a sok szájhős (Pít, máté, Edina és talán levente is) nekitámadt Tominak. Máté még azt is bizonygatta, hogy ő bezzeg milyen szívélyesen fogadta Tomit!

Aztán Noémit visszahozta Anikó, meg tán Petra, meg Niki, de folytatták az ordibálást krisztiánnal, mire Anikó üvöltve csendet kért...kb. ennyi volt ;)

sogeking 2012.04.04. 22:38:05

Edina ettől lesz 9 pontos? :)

beacska 2012.04.04. 22:38:41

@LoveMy: hogy benyalt neki omár csontig! milyen boldog volt! :)))

azt meg elfelejtette, hogy pár órával előbb azonsértődött be, hogy Omár szrint Máté-Edina páros a legerősebb

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:40:27

@beacska: nem írtam le, mert elszállt a viasatom:) Most pedig V6om sincs:D Tehát Gliese, sorry:D:D:D:D

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:40:48

@f.fredericks: Nekem is ez az érzésem Nikiről, hogy egyszer már nagyon megégette magát, Ő tényleg érzelmek nélkül játszik!

capa05 2012.04.04. 22:40:56

@beacska: SZIAAAA! Azért hiányoztatok!

GL-581 g 2012.04.04. 22:41:47

@beacska: köszi! :-)

tehát kofalárma, aminek azonban hatása lesz az erőviszonyokra...

Cathcart_ezredes 2012.04.04. 22:42:44

Amúgy Melák versét tuti valaki más dobta neki össze, a sajátja így hangozhatott:

"Niki, teccő, mint egy jól meghegesztett féltengely,
Markolnám a csöcsöd, de elhúzódsz: nem érlek el."

IllaryBlasi 2012.04.04. 22:42:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Attenzione!!!!
Ürgebőrbe bújt Kolosi Péterek hackelik a Cipellős-nél az adást!:D

beacska 2012.04.04. 22:43:13

@capa05: te is nekem NAGYON! itt kiabáltam mindig, hogy CÁÁÁPAAA! aztán már nem is akad olyan, aki tudta, hogy kinek szólok...már meggyanusítottak, hogy miket tartok a kádamban ;))))

sogeking 2012.04.04. 22:43:34

nem is 9-es, hanem 10-es
én kérek elnézést :)

Madár Fokker 2012.04.04. 22:43:45

Edina: "nevezd meg azt a nyilvános helyet, ahol szívesen szeretkeznél!"

Mondjuk az Éden Hotel 2-ben, a Viasaton?! Hiszen ott csak egy kicsivel látják kevesebben, mint mondjuk egy augusztus 20-án a turulba kapaszkodva.

f.fredericks 2012.04.04. 22:44:06

csak úgy repkednek a tízesek! :)

beacska 2012.04.04. 22:44:28

@GL-581 g: szerintem nem lesz semmire hatással (nagy legyintés)

Krisztián is mondta, hogy már nem nagyon veszik fel Noémi kirohanásait...még Noémi is ezt mondta ;)))

capa05 2012.04.04. 22:44:41

Azért a top 10 és a 10-es osztályzat között fogalmi különbség van!

Hurri Kán 2012.04.04. 22:44:45

Edinában egy Kazinczy veszett el. Nyomtalanul.

f.fredericks 2012.04.04. 22:44:46

@kerdesek05: faszszopószlovákkurva (ezt mondta neki Pedro, amiért kizárták a játékból)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:45:25

@IllaryBlasi: köszönöm UPC:D

Én inkább Árpa Attilára gyanakszom:D

capa05 2012.04.04. 22:45:31

Azt nem mutatták, hogy utána Broki rágyújtott!

Hurri Kán 2012.04.04. 22:45:43

@Madár Fokker:
A Lánchíd kőoroszlánján is lehet elég látványosan ügyködni.

f.fredericks 2012.04.04. 22:45:48

@capa05: biztos VIVÁ-n szocializálódott

kerdesek05 2012.04.04. 22:46:11

Terror Tomi üzletvezető? hol? mit vezet?

beacska 2012.04.04. 22:49:12

@kerdesek05: vmi építőipari családi céget

beacska 2012.04.04. 22:49:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: inkább csak kismacskám, a cápám elhagyott :(((

kisha1 2012.04.04. 22:53:16

naiva, alias tizeske - én még nem tudtam eldönteni hogy ez az értékelő mondat volt-e a súlyosabb eddig, vagy a félbudapest ismer...:)

2012.04.04. 22:55:01

Én ugyan alig láttam valamit ebből az éh-ból (főleg ahhoz képest, hogy a 19. résznél jár), de jellemző módon nekem ebből a 3 megnézett részből a legkorrektebb fazonnak (értsd: alkalmaznám/dolgoznék vele, mernék neki kölcsönadni stb.) a Tamás nevű tag (terror) tűnik, akit megint csak jellemző mód sokan ekéznek. Mondjuk többségében szaremberek közül nem nehéz 'kiemelkedni' annyival, ha valaki képes összetett mondatokban érvelni és az orránál tovább látni. (Az ótvar nonfiguratív tetoválásért kár.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.04. 22:55:35

@kisha1: engem ismer a fél utca, legalább:)

Ez kitesz 58 embert, ebből 14 10 év alatti gyerek:D

kisha1 2012.04.04. 23:01:13

jó mondjuk, naivka szegény valóban úgy gondolja, hogy a rögtön az aktus után elejtett - ez k..va jó volt - mondatot szó szerint komolyan kell venni, hisz akárkinél ez nem hangzik el, ez az ő érdeme :D

TapOut 2012.04.04. 23:05:58

@queensryche: +1
a nickre meg külön +1 :-D

mex18 2012.04.04. 23:11:49

Elhiszem, hogy kívülről irritáló TT és lehet, hogy tévedek.
De ez a tipikus helyzet, ahol e leggyengébbet kinézik baleknak és össze zárnak előtte, mert megvan a bukó ember.

Másik oldalról aki ezt a helyzetet jól felméri extra érzékeny lesz, nyel nyel, és elszakad a húr.
Persze ezt megint ellen fordítják, kiröhögik mögötte.

És ha ben akar maradni, olyanokat kell meggyőznie, akiknél még lehet esélye, hOmar, Petra. Mindenki ott kaparna, persze csak ha maradni akar.

Mondom lehet tévedek, de nem annyira negatív TT.
Csak úgy mint egy sarokba szorított kutya - bocs a hasonlatért.

Na Málé odabszott az irodalomnak rendesen. Olyan nyámnyilán beszél, persze TT vel könnyű vitába szállni, mert vesztes poziban van, nem is kis ideje.Azt nem mondom, hogy nem tett érte, hát igen, ő sajnos nem tacskók közé való.

Pácsó Ármándó 2012.04.04. 23:14:43

Persze Edina, 10-es! Szerénységből biztos

ő-szinte 2012.04.04. 23:18:15

@sogeking: én is bazdmeg, de minden nő nevében:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.04. 23:18:53

@Pácsó Ármándó: vonyítottam raja!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kisha1 2012.04.04. 23:19:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: engem is a fél ház:) a nevem is csak ilyen ezért:)

Péter bá 2012.04.04. 23:39:35

Petra bőrszíne jobban illene a Skandináv verzióba, Anikó álla ki fog akadni egyszer...

Miliana 2012.04.04. 23:52:23

@Pácsó Ármándó: Most miért??? Egészen 10esen tudott a hátán feküdni:)))

kerdesek05 2012.04.05. 00:52:05

@beacska: és ezt ismeri fél pest, és otthon vinnyognak rajta amiért omarral aludt?:)

tigger2 2012.04.05. 00:52:32

@LoveMy: Arra bátorkodtam utalni,hogy a tegnap előtti viasat6-os éden extrában a nyávogós azt mondta a szex utáni ostoba kérdésre,hogy "milyen volt",hogy "jó,csak KICSIT..."...kicsit korai volt...:P Amúgy meg nem nagyon értek a témához,olvasni is csak ritkán olvastam róla,szóval legalább ezt is tudom,hogy nem csak az idő a fontos;):P:D ...DE A KORAI AZ KORAI...:D

tvsc 2012.04.05. 01:58:12

Szerintem Omar lesz olyan tökös, hogy nem Tomit rakja ki. Az én tippem, Pít, ugyanis látja, hogy Noémi simán ellenne vele.
süti beállítások módosítása