Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X152 - 1X153

2012. február 17. 21:15 - Hódos Hajnalka

Az van, hogy a VillaLakók egyre feszültebbek. Én csak akkor, ha Fecó énekel, vagy Csaba dalt ír. Na jó, most már akkor is, ha meglátom Fecót. Vagy Verát. Akármelyiküket. Sose lesz jövő vasárnap, so-se! Azon kívül, hogy nyígnak és egymás baszogatják, nem történik semmi, ezért lehúznak a Hisztérikáról még egy bőrt. Attilának hirtelen feltűnik, hogy a Karácsonyi Kinga nincs benn a Villában, ezért lődörög meztélláb a szőnyegen. Ez a dramaturgiai elem azt hivatott jelképezni, majd belebolondul, úgy hiányzik neki. Közben szomi és szívfacsaró zene, ezt erősítendő. Csabának is hiányzik, nem is gondolta volna, hogy ekkora lesz az űr. A két elhagyatott igazbarátok megbeszélik, milyen szövevényes kapcsolat is volt ez, meg hogy Kinga jobban ingadozott, mint az én vérnyomásom a VV5 alatt, és hogy Attila azt is tudta, Vera levele igaz volt, de ha akkor nem áll mellé, agyvérzést kap és a mentők szállítják el. Azt meg Attila el nem bírta volna viselni. Már úgy értem, hogy Vera miatt, és nem miatta kapott agyvérzést. A Valentin-napról is lehúzunk még egy bőrt, a feladat olyan összetett és embert próbáló, hogy Seri rögtön elkezd gondolkodni az élet nagy dolgain. Döbbenten nézek, tán a MASAT-2. megtervezése a feladat, de nem, ajándékot kell csinálni annak, akit a legjobban szeretnek. Már ideges vagyok. Fecó Csabinak ad ajándékot. Egy szeriképet, és esküszöm az életemre, énekel neki, azt a dalt, amit a gyerekének szokott lefekvés előtt. Könnyű álmot hozzon, azt há. Fecó rögtön az első sor után elfelejti a szöveget. Mindent értek, tehát a kisgyerek rögtön sokkot kap, apu meg azt hiszi, elaludt. Csaba szerint túl mÍzes-mázos volt ez, Attila szerint homárság, szerintem az is az volt, hogy Csaba sálat ajándékozott Fecónak, mindegy is. Attila Verától kap ajándékot, egy Utálom a Valentin-napot! feliratú pólót, Vera annyira meghatódik saját magától, hogy krokodilkönnyekben tör ki, Attika meg is dicséri, milyen aranyosan tud sírást színészkedni. Naaaagy meglepetésre Attila Verát ajándékozza meg, kap virágot, hogy a zavaros fejét elbódítsaja szag, hogy a száját befogja valamivel, egy üveg pia já, meg buszjegy, hogy húzzon haza, kár, hogy ezt a poént Shadinál már ellőtte. Seri szeretetből senkinek nem tud ajit adni, Verának csinált egy béna bögrét, aztán nyafog meg ajvékol, mert Vera meg akarja felezni vele Attila csokrát, olyan nincs, hogy egy lány ne kapjon Valentin-napra ajándékot! Ugorgyunk.

Rajongói leveket kapnak, mivel Valentin-nap van, egyik sem olyan, amiben elküldik őket a náthásba. Mindenki szerelmes levelet kap, Seri tőlem egy hármas alát olvasásból. Fecó összeomlik, mert Angéla azt írja neki, az a szerelem, ha megbocsátjuk, hogy félrekúrt a Széchenyi-téren. Szégyelli magát, aj, de milyen nehéz is ez. A többiek nem osztoznak a nyomorában, Seri leszarom hangnemben közli vele, nem itt kéne nyavalyogni, hanem kinn kellett volna kaparni Angi után, meg a kölyköket nem kellett volna magukra hagyni fél évig, de neki mindegy, mint a szélső háznak.

Dombóvári István és Lóránt Barnabás behasítanak a Villába, hogy megtanítsák őket viccölni, ahogy a papám mondaná, Attilán a többieknek fingja nincs, honnan szalajtották ezeket, de nagyon örülnek. Ötletük is van a feladathoz, hogyne lenne, egyik szarabb, mint a másik, kiemelném Fecó sztoriját, egymásét méregették centimérővel a zuhany alatt, és Csabáé harmincnyolc centi. Mindenkinek a fantáziájára bízom, a poszt végén sem árulom el a megfejtést, ne is reménykedjen senki. Miután a halálba röhögtük magunkat, tekernek még egyet a spanyolcsizmán, Attilasó, Seri feltöltődött a párbajtól, de azért vannak problémaszikrák. Fecóval. Akivel össze is ugatnak, mert Seri belerohant az Ő konfliktusába Attilával, Seri kicsit visong, nem vészes, Csaba nem szerelmes Kingába, Vera meg agyfaszt kap a témától. Hogy őszinte legyek, én is. Vera cigizni indul, aztán meggondolja magát, odaül Csaba mellé és levág egy nagymonológot, aminek a lényege az, ő nem egy debil, Csaba viszont egy fasz és Fecó ne röhögjön, előtte nem is csámcsoghatott, egyébként. Nemcsak én, Attila és Csaba sem értik Vera kirohanását, Serit és Fecót azért nem említem meg, mert ők lófaszt sem értenek.

Fecó gigászi küzdelemben megszerezte az Arénában a lila kendőt, ennek ellenére ideges a kivi előtt, Serivel kezdünk, vele az van, hogy tehetetlen Fecó faszsága ellen. Vera viszonya megint elmérgesedett Attilával, a Csaba meg három hete ledebilezte és ez most jutott eszébe. Fecó megint elmondja, hogy Attila azzal van puszi-puszi-dugi-dugi viszonyban, aki visszajön párbajról, Attila vállat von, Fecó nem fogja fel, hogy egy játékban van, és arról beszél, amit szeretne látni. A zöld kendő Attilára kerül, Seri azért rak rá, mert öt hónap alatt vele volt a legtöbb negatív impulzusa, Fecó fel van háborodva, mert Attila megrakta, ezek szerint Fecónak nem volt jó. Vagy Attila hamar elment, ez már sosem derül ki, ennek ellenére Serire rak. Csaba azért rak Attilára, mert szeretné, ha kiválasztott lenne. Vera meg azért, mert elge van belőle. Attila szövegel a semmiről, sokat, új napra virrad, ez a nap pedig Vera Duzzogásának napja, avagy a Dídéj a Villában. Verának az a baja, hogy a fiúk egy feladat keretében őt választják a legjobb női játékosnak annak ellenére, hogy egyetlen kérdésre sem válaszolt, pedig Fecó nagyon szerette volna, ha Vera válaszolt volna a kérdésekre, mert akkor kaptak volna egy-két választ. Vera egyébként empatikusnak tartja magát, muhaha. Egyébként ő is meg Seri is hallgatnak, mint szar a gazban, mikor kínos kérdést kapnak, Serinek olyan feje van, mint egy halálra vált aranyhörcsögnek, most nagyon röhögök, mert először tengerihörcsögöt írtam, tényleg fáradok.

Vera egész nap combig érő ringyócsizmával és ezüst leggings-szel büntet, annak ellenére, hogy a felfüstölt sonkáiból nemhogy egy hátrányos helyzetű család, de egy kisebb falu jól lakna húsvétkor, ajánlom az alapítvány figyelmébe, bár előtt kergemarhakórra bevizsgáltatnám. Vera duzzog és most már Fecó fejét is leszarja, a fiúk meg megbeszélik, tudatos ez a távolodás, mert a Bolond Nő rájött, hogy a végjátékban nem biztos, hogy jó a puszipajtáskodás. Mivel a hangulat olyan a Villában, mint a Fidesz-frakcióban, mikor Tomi twittel valamit ki magából bele a webkettőbe oda, ezért segítségül hívják a zenét. Ja, ha két csapat, akkor fiúk és lányok, mert Vera a Serivel akar lenni, és Vera szerint Serinek meg mindegy kivel van, aztán bőg, mert ő összeomlik, mert tengermély érzéseit és óceánnyi energiáját Attila tönkrebassza. Fantasztikus rapszövegek születnek, Serinek kinyílt a csipája, mert kinn hagyta Kingát a picsába, Attila meg antiszoci pasi. Vera most is megsértődik, mert a Serivel finomabban bántak, nem érti, mi ez a megkülönböztetés, ó, hogy a mimóza lelkébe bele! Csabához érkeznek ma vendégek, hangosan röhögök, Seri csókolomot köszön Keresztes Ildikónak, akinek pipaszárabb lábai vannak, mint anyunak, pedig. Seri számára az sem volt nyilvánvaló, hogy Alapi István az ország legnagyobb gitárosa, mondjuk, ez nekem sem. Egyébként Alapi nem a Pokolgép énekese, hanem az R-Go-ból az egyik gida. Mi? '87 óta játszik az Eddában? Na jó, Csaba '88-as. Én nem, de én tudtam, ki az az Alapi, meg azt is, hogy nyócvannyócba' a Patakyt még nem vitték el az UFÓ-k. Vera még mindig duzzog, de ezt nem mondom el többször. Most az a baja, hogy neki elég volt a cirkuszokból és ki fog esni. Csaba készült a vendégekre, azt tervelte ki a kis hamis, hogy csinálnak egy kis zenekart. És írt egy dalt is. Egy olyan dalt írt át, amit mindenki ismer, és szeret. Kurvaisten, hogy a gvántánámérá, sírok. Egészen addig, míg ez a felirat meg nem jelenik a monitoron: szerzői jogok miatt Csaba feldolgozását csak a 2012. 02. 16-i összefoglalóban mutattuk be. Aztakurvahétszentségit, engem meg idézgetnek itt más blogokban, hát mi a fasz?! Mi?! Mi?!?! Az este egyébként mindenkinek globálisan tetszett. Engem ugye megint nem kérdezett senki.

Kivi előtt az volt, hogy Attila megőrül az idegtől, és szerinte sokkal előnyösebb lenne Csabának, ha ő lenne a kiválasztott. Kivi után Seri visít, mint akit nyúznak, a Fecó szégyellje magát, hogy hazugságokkal megvádolta. Fecó nem szégyelli magát, ő így élte meg és a Csaba meg az Attila is egyet ért, aztán fél perc múlva kiderül, nemhogy ők, de még Vera sem ért egyet, lehet, hogy így élte meg, de nem így volt, Seri nem ócsárolta Kingát, csak viccelődött, hogy akkorára hízott, mint egy mangalica. Öfi végén Attila választhat valakit, akivel elmehet a nyugiba sötétbarna trutyit enni gombócokkal, Csaba meglepődik, de megy, Seri jó zabálást kíván, Fecó azon izgul, ha pörkűtt lesz, haggyanakmá. Ha Csaba lenne a kivi, merné Verát vinni? Bazmeg, azért akartam, hogy te legyél a fasz rossz végén, hogy nekem ne kelljen ezen agyalnom, nahát, még ilyet, most akkor Attila megsértődött. Nem baj, Vera is meg van.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1183 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2012.02.17. 21:43:35

Tengermély torkú Vera csizmája gyönyörű. :D

Tjuca 2012.02.17. 21:46:57

anicának is stop egy hely. :-D

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2012.02.17. 21:47:47

Fecó azokhoz is szólt, akik távol állnak hozzá, és akik alátámasztanak... neki... bele... szóval na.

MagasMacska 2012.02.17. 21:49:37

Na mire ez működni kezd...

Hódos Hajnalka 2012.02.17. 21:52:38

@Tie: nemtom, feltűnt-e, hogy admin vagyok a blogon, Ember. :)))

mocskosmacska 2012.02.17. 21:54:00

Nem rohad bele a lányok lába az állandó csizmaviselésbe?

mocskosmacska 2012.02.17. 21:55:12

Attila már csak röhög.
"Síri csend volt." - mert aki nem tette el azt a kurva sajtreszelőt, az hallgatott.

Hurri Kán 2012.02.17. 21:55:56

@mocskosmacska:
Nem. A nadrágszár felvezeti és a térgyüknél a likon kimegy az ájer.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:56:31

Nem tudom, de ha én elpakolok a száradóról, akkor nem szoktam emlékezni, hogy pontosan mi volt az a 47 db. edény, amit elraktam.

"Befejeztem." - könnyelmű ígéret, nem fogja betartani.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:58:31

Na, vera most fordítja maga ellen sehit is. Én mondtam, hogy nem fogja betartani a befejezem ígéretét.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 21:59:41

Buenos Noches immáron itt is!
Királynő utólag is gratula a 250-hez, kommenteltem az előzőnél egy Verszájossat :D

inmemancsi 2012.02.17. 21:59:42

és vera csodálkozik, hogy egyedül van

mocskosmacska 2012.02.17. 22:02:37

Vera most úgy gondolja, hogy fecó után sehi lesz az új fejbólintó jánosa? Csak nem veszi észre, hogy fecó alkalmasabb erre a szerepkörre.

mocskosmacska 2012.02.17. 22:06:05

VEra most fogja elmagyarázza fecónak, hogy miért fecó a hülye és miért fecó tehet mindenről.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:07:02

Na, ide is megjöttem:)

Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N 2012.02.17. 22:05:57
@gyvy: nem gondoltam volna, h azok után, amiken mi átmentünk együtt......Tényleg sírnom kell (hüpp-hüpp)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:10:20

@sogeking: Nyuszika!!! Mircsit kérdezd, ő mondta, h falkában támadsz noscéval:P

témázgató 2012.02.17. 22:10:47

Attila serinek: ha látsz valami igazságtalant, beleszólsz, szóljál bele!
Szegény seri, amikor egyszer próbált Attilának beszólni - még Gergő idejében- jól le lett barmolva.

inmemancsi 2012.02.17. 22:13:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Dottyka én azt mondtam falkában szeretnek:)) téged

ja és Csaba még nem is látta a casting felvételt, még oscarra is jelölteti verát:))

mocskosmacska 2012.02.17. 22:14:31

Nem tudom, bentről biztosan jobban lehet látni a dolgokat, de nekem vera nem iszonyú jó színésznőnek és tudatosnak tűnik, hanem egy sima idegbetegnek.

MagasMacska 2012.02.17. 22:16:58

@mocskosmacska: Egyetértünk. Ezt nem lehet játszani. Vagy, ha mégis tudja, akkor - malícia nélkül - Nemzetiben a helye.

inmemancsi 2012.02.17. 22:17:19

@mocskosmacska: bolond, a bolondok pedig mindig beképzelnek maguknak valamit és abban egész jók
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :))

csicserierika 2012.02.17. 22:17:27

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: kösz, a másikon megvádoltalak, hogy csak ugratsz :) storno :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 22:18:00

@MagasMacska: lehet hogy ő egy tudatos játékos tudatosan felépített stratégiával :D

csicserierika 2012.02.17. 22:20:21

nem véletlen az kis bajusz Verán. Kéne már egy hormonvizsgálat , a tesztoszteron tenghet túl benne, még hozzá is öltözött.

témázgató 2012.02.17. 22:21:35

Ha nem tudták, hogy Balázs bejelentkezik, miért ült mindenki a nappaliban?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:22:17

@csicserierika: ott válaszoltam, de te is fiam, Bruti??? Már te is támadsz? Bántottalak én valaha?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:28:01

@csicserierika: ENGEM SENKI SEM SZERET!!! DE MIÉRT, EZT ÉRDEMLEM? Miért? Mert olyan jóságos vagyok? A nagy szívemért? Mert mindent megélek? És pont engem???

/HAJNI!!! Nagyon tetszik a poszt, köszi/

inmemancsi 2012.02.17. 22:30:02

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: irigyelnek:)))mert őszinte vagy és erkölcsös

Hurri Kán 2012.02.17. 22:30:42

Közvetítsetek. Lelőttem a TV-t. Nem bírtam tovább ezt a nyűglődést. :D

Hurri Kán 2012.02.17. 22:32:31

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT):
Igen- Általában 20-25 percig, aztán kihúzzák belőle. :D

@szerivan:
Napszúrást kaptál?

Hódos Hajnalka 2012.02.17. 22:33:08

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): ohh, micsoda nick, megtiszteltetés! láttamláttam, természetesen most is visítva röhögtem, gyűjtögetem ám őket! :))

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: köszi, örülök! :))

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 22:33:42

A hatalmas karakterszínész Fecó beperszézi magát a döntőbe. Ennek is csak megszületni volt nehéz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 22:37:32

francba mindjárt Grimm gyorsan hadard el Attila

témázgató 2012.02.17. 22:38:45

A sajtreszelőt megelőzte Vera bugyijának kitárgyalása és még nagyon sok minden, amibe kedves jó Attila belement.

csicserierika 2012.02.17. 22:40:00

@VV Ayesha/FKVN: megmondom az őszintét, ez durva, tényleg nagyon durva :)

csicserierika 2012.02.17. 22:40:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
nyugi, keresem már a sajtreszelőt, csak kapd be gyógyszered addig is :)

MagasMacska 2012.02.17. 22:42:10

@jadebulgari: Még az is lehet, hogy tudatisan kezdte. De hogy most már nem tudatos, hanem ráhült az ökörbőr, az elég valószínű. Ebből nem fog tudni kijönni.

De nekem még mindig jelez a testvére mondata "pedig tud dorombolós IS lenni". Vagyis az életben is, mint a villában is, többnyire ilyen, és néha olyan.

csicserierika 2012.02.17. 22:42:54

amint rákerül Verára a zöld, 180 fokos fordulat, és megértő tündérke lesz.

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 22:43:20

@csicserierika: a végén még megnyeri. De ha most Ati kiesik, akkor én már nem fogom nézni a finálét.

Hurri Kán 2012.02.17. 22:43:48

@jadebulgari:
Esti mesét nézel? :)

@csicserierika:
Tényleg az, FB+. :D

csicserierika 2012.02.17. 22:44:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nyugi kislány, már keresem is, csak ne üssél :)

MagasMacska 2012.02.17. 22:45:08

@témázgató: KÉtségtelen, Atti sem szent, sőt. De ő most taktikusabb. Ráérzett arra, hogy Verát ki lehet készíteni, és meg is teszi. Mégpedig ugyanazzal a módszerrel, amivel Vera idegelte ki Kingát.

csicserierika 2012.02.17. 22:45:12

@VV Ayesha/FKVN:
én zarándokútra kelek holnap, jelenést akarok látni, Fecómentes finálét :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 22:46:21

@gyvy: hollolszolozat
@MagasMacska: de lehet hogy direkt csinálja hogy Atit kicsinálja :D

Hurri Kán 2012.02.17. 22:46:54

@csicserierika:
Ha csak ezen múlik, veled tartok. :DDD

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 22:47:22

@csicserierika: Javítanék. öfit se fogok nézni onnantól kezdve. VÍZVÁLASZTÓ (mekkora modoros szó) lesz a vasárnap:D
de most akkor még lesz egy párbaj, nem? hiszen hárman szoktak a fináléban rohadni.

Hurri Kán 2012.02.17. 22:49:32

@jadebulgari:
Júúújjjj, én olyant nem merek. Rosszat találok álmodni tűle. :D

MagasMacska 2012.02.17. 22:50:15

@jadebulgari: Márminthogy tényleg mártír akar lenni?

Hurri Kán 2012.02.17. 22:50:22

@VV Ayesha/FKVN:
Ne add fel, jövő héten bejönnek a már kiesettek. Legalább valami történni fog. :D

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 22:52:02

@gyvy: lefosom. Ha Ati nem játszik, akkó nem érdekel:D

Hurri Kán 2012.02.17. 22:53:37

Meddig tart még ma este ez a majomparádé?

témázgató 2012.02.17. 22:54:55

Atyavilág, Attila Seri mellett állt!
Ezt a ferdítést!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:55:00

Megyek, mert hatnak a homeopatás cuccok:D Jó éjt Mindenkinek!!!

inmemancsi 2012.02.17. 22:55:31

@VV Ayesha/FKVN: ha kiesik, akkor is visszaküldik őt is szerencsétlent

témázgató 2012.02.17. 22:56:57

Ma olvastam valamelyik blogon: amikor Attila élőadásban fikaevéssel vádolta Csabát, az Attila részéről VICC volt - atyavilág...

inmemancsi 2012.02.17. 22:57:07

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: micsi, a finishben, dehogy mész várd meg a ttikát

VaLaky 2012.02.17. 22:57:31

Kedves Hajni!
Fogadd szívből jövő jókívánságaimat 251. posztod alkalmából! Ez egy szép kerek szám, és nagyon sok melóós órát jelent Neked, valamint sok vidám napot nekünk. (pukkedli)

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 22:57:49

@gyvy: én a "rosszakat" szeretem. :D

duuuurva, mi?:)))) (klasszikusok Fecótól)

mocskosmacska 2012.02.17. 22:58:14

Attilának most igaza van.

mocskosmacska 2012.02.17. 22:59:56

Most ez szimpi vonás attilában, hogy verát viszi, tényleg azt, akivel sok baja van.

csicserierika 2012.02.17. 23:00:09

seggenülve kihordtam egy infarktust FB +
Attika a legjobbat választotta :)

VaLaky 2012.02.17. 23:01:10

@VV Ayesha/FKVN: Hasonlóan vélekedem, csakis miatta ragadtam a VV előtt. Ezt megelőzően a VV1ből láttam snitteket, akkor Györgyusz (ill. Zoli) miatt, a többi részről csak innen vannak értesüléseim.

foxglove (törölt) 2012.02.17. 23:01:35

sziasztok!
Csalódtam atiban, azt hittem ha már annyit hangoztatta, hogy ő itt a taktikus, a guminőt választja...:(
serike beszamárbőgte magát a döntőbe, és a mai öfi után megnyeretik vele a játékot

Hurri Kán 2012.02.17. 23:01:40

@VV Ayesha/FKVN:
Elképeszejtően dúúúúúrva, igen. :D

Hogy állnak? Vera tömeggyilkol már?

inmemancsi 2012.02.17. 23:01:57

@MagasMacska: miért a te bárkidbe is benne volt vera nem?:))

MagasMacska 2012.02.17. 23:02:06

@témázgató: Hát, azért elég szépen felkészítette Serit a Kinga-Sehi párbajra. Igaz, akkor épp örihari volt Kingával. Csuklottam is, amikor hallottam.

csicserierika 2012.02.17. 23:02:20

@gyvy: indulok, majd felveszlek a D. téren :)

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 23:02:30

@csicserierika: hát figyi, minek vitte volna Seherét? Annyira nincs bajuk egymással. Csabival régebben voltak gyakoriak a konfliktok, most nem jellemző. Don Persze kilőve, marad Vera.

liberaliskonzervativ 2012.02.17. 23:03:32

oljetek meg de en mar szavaztam attilara. beteg vagyok :D

csicserierika 2012.02.17. 23:03:34

@VV Ayesha/FKVN: nyugi, jót hívott ki. Van esélye visszamenni :)

MagasMacska 2012.02.17. 23:03:46

@inmemancsi: Benne, de az csak egyharmad. A tiétek meg teli.

inmemancsi 2012.02.17. 23:03:55

@gyvy: dehogy, megint előadja majd a jókislányt

témázgató 2012.02.17. 23:04:14

@MagasMacska: utána meg lebarmolta Csabát, hogy nem elég jó a kampánya Kinga mellett, ezért fog Kinga kiesni.

2012.02.17. 23:04:43

@liberaliskonzervativ: ÁHÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHÁHÁHÁ :DDD Te máskor is szavaztál már, jól emlékszem?

VaLaky 2012.02.17. 23:04:43

@inmemancsi: remélem, jól döntött. és a nézők szerint atti idegesítőbb, mint Vera, így visszamehet.

Hurri Kán 2012.02.17. 23:05:04

@inmemancsi:
Drága, légy oly jó, áruld már el, kit hívott ki, mert levetem magam a hokedliról. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 23:05:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Köszönöm, igazán értékes elismerés egy profitól! :)

MagasMacska 2012.02.17. 23:05:22

@témázgató: Na igen. Seri mellett volt, de azért Csabát le kellett üvölteni. És erre Kinga párbaja jó ürügy volt.

csicserierika 2012.02.17. 23:05:24

@VV Ayesha/FKVN: én is bíztam, hogy van esze, de a végén erre a csavarra nincs kiképezve az idegrendszerem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:06:07

@MagasMacska: nem, ő tényleg így éli meg hogy őt bántják és neki van igaza, ez nem mártíromság, csak igazságérzet (az ő szemszögéből természetesen)
egyébként sztem gyáva húzás volt lányt kihívni akkor is ha IdegbetegVera az

MagasMacska 2012.02.17. 23:06:30

@inmemancsi: Most vasárnapig azt hallgatjuk, hogy Atti segget csinált a szájából, mert Csabit ígérte be. Ő viszont bezzeg kivitte Annamarit, amikor ugye Veronikáról habzott a szája.

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2012.02.17. 23:06:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Na, megyek, megrakom a kazánt, mint Attila Fecót.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 23:06:44

@jadebulgari: Attila egy fíreg, de ezt tudjuk már régen :)

ő-szinte 2012.02.17. 23:06:59

@szerivan: azért én arra számítottam, hogy Csabát viszi, de úgy, hogy Atti tud Vera filmjéről, érthető a helyzet...

2012.02.17. 23:07:08

@gyvy: Zsemlepofi nem lehet finalista! Besminkeli magát a döntőbe??? Remélem Fecli kint hagyja.

inmemancsi 2012.02.17. 23:07:11

@liberaliskonzervativ: ne mártírkodj:))@gyvy: özv. mártírné verát

mocskosmacska 2012.02.17. 23:07:20

@inmemancsi: MIvel attila még nem volt párbajozni, vera meg már kinthagyott három embert, nem gondolom gyáva döntésnek. Meg akárhogy nézzük az utóbbi időben vera nagyon sokszor belekötött attilában, szóval ez a kihívás mindenképpen jogos.

VaLaky 2012.02.17. 23:07:42

@liberaliskonzervativ: Ez csak a beszavazóján lehetett, akkor meg még jól döntöttél! (Ja, és akkor én is.) Szóval hajrá!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:07:49

@VV Ayesha/FKVN: egyszer már megbeszéltük ezt, de most is csatlakozom.
Nézi a fene ezt a szart, ha Attila kiesik.... Főleg, ha ez ellen a .. Vera ellen esne ki.

2012.02.17. 23:08:03

@ő-szinte: A filmje nem befolyásolt eddig se semmit, háromszor ment vissza.

MagasMacska 2012.02.17. 23:08:13

@jadebulgari: Miért lenne gyáva? 1. Elege van belőle. 2. Győzni akar. Vera is két gyengét vitt ki. Az, hogy lány vagy fiú, nem számít.

mocskosmacska 2012.02.17. 23:08:26

@gyvy: Nem tudom, de ha legközelebb a konzervnyitó tűnik el, könnyen elszabadulhat a pokol.

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 23:09:08

@csicserierika: nem vagyok biztos benne. Vera valakinek üdítő jelenség odabent, olyannyira, hogy már 3x sikerült visszaküldeni. Pedig vissza mehetne a hivatását gyakorolni ahelyett, hogy itt mindenki hülye, csak ő a helikopter.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:09:08

@MagasMacska: s.gget csinált a szájából, azt mondta mindig h fiút fog kihívni az úgy méltó :D

MagasMacska 2012.02.17. 23:09:10

@ő-szinte: Megjegyzem, én is Csabát féltettem...

Hurri Kán 2012.02.17. 23:09:17

@Tie:
Psssszttt!!! :-DDD

@szerivan:
Veled is csak sűrűbben vagyunk.

@inmemancsi:
Köszi. :)

foxglove (törölt) 2012.02.17. 23:09:23

@szerivan: nem láttad a mait? majdnem oltárt állítottak vele a guminőnek. nemhogy finalista lesz, megnyeri.

témázgató 2012.02.17. 23:09:40

@jadebulgari: amikor Csaba kivitte Veronikát, hetekig zengett a villa arról, hogy micsoda gyáva alak Csaba - egy nőt kivinni! A főzengő Attila volt - most már más verzió érvényes.
Örömmel látom, hogy a nagy manipulátor, a háttérben ügyködő most, hogy róla van szó, eléggé meg van zakkanva.

MagasMacska 2012.02.17. 23:09:40

@jadebulgari: És azt is mondta mindig, hogy Vera rosszabb, mint egy fiú.

2012.02.17. 23:09:59

@foxglove: Nem néztem, a sajtreszelőig bírtam.

ő-szinte 2012.02.17. 23:10:15

meglátjuk...
Atti nem véletlenül viszi

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 23:10:38

@jadebulgari: Vera csak bizonyos élethelyzetekben tűnik nőnek, úgyhogy itt ez most nem számít.:D

Hurri Kán 2012.02.17. 23:11:01

@jadebulgari:
Akkor Vera esetén nem hazudott. :D

2012.02.17. 23:11:28

@csicserierika: Csabi se, nézte a nyaki ütőerét, hogy dobog még a pici szíve :DDD
Hayni ezt tedd be képnek!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:11:38

@témázgató: pont ezért ciki most h ő is nőt visz ki, a többieknek ezzel kéne cinkelni :)
@MagasMacska: de akkor sem fiú :)
@ő-szinte: haló pufi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:11:52

@liberaliskonzervativ: :D te is becsicskultál!?

/én azért még az sms-ig nem jutottam el. :D/

fény az éjszakában 2012.02.17. 23:12:09

Nem lennék képes Verára szavazni, de nagyon szeretném, ha kiejtené attilát, de hát sajnos Vera szavazótábora már ki lehet véreztetve, Attila szavazótábora meg friss húsként zúdulhat rá, csak a szexiparban lehet bízni, hogy még egy kicsit fektetnek Verába. Nem érdekel, hogy ki nyeri meg, csak ne Attila legyen, ha ez a kívánságom teljesül, akkor mindegy, de ha választhatok akkor legyen Sehi. Ő a legszimpibb szereplő. Viszont lesz még egy párbaja Fecóval, úgyhogy az ő szavazótábora is le fog sajnos merülni a fináléig, így csökken az esélye.

mocskosmacska 2012.02.17. 23:12:22

@jadebulgari: Egyszer péternek azt mondta, hogy ő fél csabától, nem hívná ki, inkább vinné kingát.

csicserierika 2012.02.17. 23:12:31

@jadebulgari: mert meddig akarnád bent tartani csak azért, mert idegbeteg ?
Csabi kivitte Veront, pedig konfliktusuk sem volt igazán. Itt már nem lehet grál lovagnak lenni, mert nem is arról szól a játék. A legjobb döntést hozta.

liberaliskonzervativ 2012.02.17. 23:13:00

verat nem birom tovabb. nem megy. :D

szavaztam, aha, kingara :P

inmemancsi 2012.02.17. 23:13:06

vera azért brutál a párbajokon (is) nehéz ép(pebb) ésszel még azt is elérni, hogy szóhoz jusson mellette az ember...(és megállni, hogy nem vágod pofán) - ebből a szempontból ő a legnehezebb ellenfél

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:13:13

@szerivan: ja, hogy a pulzusát nézte? :D
Én meg azt hittem, hogy az ádámcsutkáját fogdossa. Gondoltam, fáj a torka..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:13:15

@VV Ayesha/FKVN: @gyvy: Vera ellenfél. De akkor sem volt következetes nekem.

2012.02.17. 23:13:16

@ő-szinte: Nézel privit te mogyi?

foxglove (törölt) 2012.02.17. 23:14:31

@pushpang: én azt hitte, azt mutatta, hogy leesett az álla:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:14:42

@mocskosmacska: nemrég meg azt ecsetelte h. Vera a legerősebb szerinte...
@csicserierika: de hát ő a műsor elvtársnő :)

csicserierika 2012.02.17. 23:14:47

@szerivan: he, he .:) újra kell néznem, mert mikor rátette Csabira éppen átkozódtam :)

2012.02.17. 23:14:59

@inmemancsi: Hagymonnyamáelnekedkussanvedsárgaafogad.

Hurri Kán 2012.02.17. 23:15:03

@jadebulgari:
Továbbra is fenntartom, a fődíjat egyik sem érdemli meg. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:15:21

@témázgató: nem akarlak kizökkenteni ebből a kényelmes nézőpontból, de Attila most se nőt visz ki, hanem Verát.

témázgató 2012.02.17. 23:15:47

@jadebulgari: mindenki befogja már a végjátékban a száját, szegény vera ezt elbarmolta. Nézd meg seri megrettent tekintetét, hallgasd fecó úristenezését. Csaba is nagy pajtásaként igyekszik attilának feltűnni, mindent próbál elfelejteni, ami az elmúlt fél év alatt volt.

ő-szinte 2012.02.17. 23:16:03

@szerivan: nézek, de nem jött semmi:-)

MagasMacska 2012.02.17. 23:16:14

@szerivan: Ezt a képet én is kérném. Lemaradtam róla!

inmemancsi 2012.02.17. 23:16:27

@gyvy: azért verával lehúzni 5 hónapot, én odaadom bármelyiknek..

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 23:16:51

@jadebulgari: persze, azért is viszi ki, mert vele tényleg komoly a rossz viszony. A többiekkel meg hullámzó végül is.
Fecó nem mérvadó. Egyrészt védett, másrészt ő a VV5 Anikója.Csak Anikónak jobb segge volt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:17:01

@témázgató: lapulnak mint sz.r a fűben de lehet Vera azt hiszi a műsor miatt visszaküldik mert körülötte mindig forr a levegő :)

csicserierika 2012.02.17. 23:17:45

@jadebulgari: ez már nem műsor, mert tényleg nem vicces ez az idegbeteg luvnya, habár figyeld meg, mostantól kenyérre lehet majd kenni.
Nekem Atti a műsor, meg Sehi buta nézése, Csabi léggitárja, és Fecó heherészése.:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:17:53

@VV Ayesha/FKVN: Fecót kellett volna, de továbbra is azt mondom hogy Csabival lett volna méltó

2012.02.17. 23:18:07

@témázgató: Mert imponál neki az alfatahó.
Erről jut eszembe nosce hol van?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:18:24

@csicserierika: hát mert te az ilyen nyugdíjas műsort szereted :)

Hurri Kán 2012.02.17. 23:19:28

@inmemancsi:
Eddig ez az egyetlen érv, ami amellett szól, hogy mégis megkapja valaki a fődíjat. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:19:51

@inmemancsi: ahogy mondod.
E rendkívül szimpatikus tulajdonságai miatt, Veránál rosszabb párbajtársat elképzelni se lehet; hogy a picsába tudják gyáva húzásnak minősíteni ezt a lépést??
A három párbajgyőzelemről nem is szólva.

2012.02.17. 23:22:09

@gyvy: Soge szokott lightboxozni ő-szintével, megint nem figyelsz!

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 23:22:38

@jadebulgari: akkor keresse a pornhubon.Vagy vegye feleségül.
:D
Tényleg, Peticsé hol van, inaktiválták? Most jól megkapnám a veraszidásért a magamét tőle.:D

vallatas 2012.02.17. 23:22:54

Sehi, Fecó fogja megerősíteni Verát... :-)
Sehi mondja, hogy 2napjuk van rá :DD

Sehi, Fecó beáll Vera mögé, Csaba meg semleges lesz.

csicserierika 2012.02.17. 23:24:20

@jadebulgari: ne akaszd a bajuszt,nekem te előre köszönjél ! :)
Hát ki Erika néni kedvence ? Hát Att-Petti duó :)

Hurri Kán 2012.02.17. 23:24:21

@szerivan:
Attól még Nosce takaríthatja. TE nem figyelsz.

@VV Ayesha/FKVN:
Psssszttt!!!!! :D

VaLaky 2012.02.17. 23:24:44

@jadebulgari: Szerintem Ati Csabit kölyöknek tartja, nem férfinak. vele a párbaj kevésbé férfias tett, mint Vera ellen, akiről már többször kijelentette, h. hasonlóan játszk, mint ő. Ráadásul ha legyőzi, akkor Vera skalpjai is az övé lesznek, így a nyer, akkor büszkén feszíthet, míg ha Csaba ellen veszít, oda az önbecsülése.

vallatas 2012.02.17. 23:24:55

Vera elkezdi muszáj edzenie, le kell fogynia :-DDD 2nap alatt persze, fog az menni hajrá Vera!

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 23:25:11

@gyvy: mi van, kiebrudaltátok mint Shadit?:D:D:D

témázgató 2012.02.17. 23:25:13

A fél év folyamán az összeférhetetlenre elég sok érdekes jelzőt olvastam itt is és más fórumokon is - nem merem idézni, mert ki leszek tiltva.
Verára az idegbeteg jelzőt tették.
Én inkább lennék idegbeteg, mint egy bizonyos német orvos nevével jelölt (nem ragozom tovább).

MagasMacska 2012.02.17. 23:25:45

@vallatas: És akkor az egyedül maradó, kiszavazott Attit megsajnálják és visszaszavazzák?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:25:59

@csicserierika: háde hol van már itt a duó kérem szépen? :D megint a tavalyi hó :D

Szerénke. 2012.02.17. 23:26:02

Sziasztok!
Csak belestem. A kiválasztás alatt a legnagyobb nyugalommal ültem, biztos voltam benne, hogy a verát viszi ki, viszont mikor azt hallottam, hogy a mártírság ideje lejárt, egy pillanatra bennem is megállt az ütő.:)
Az én elméletem: vera most kiesik, majd visszaköltözik alig egy fél nap múlva. A következő párbaj alighanem fecó és herevere között fog zajlani, a döntőben pedig: attika, csabcsi és valaki lesz. A győztes pedig csabcsi lesz, mert a retek nem fog merni megkockáztatni még egy öntörvényű győztest. Csabcsi nem fog kelleni a konkurenciának, mert nem egy celeb alkat, el lehet tenni a süllyesztőbe a nyereménnyel együtt. Attika pedig a retek tenyeréből fog enni, hiszen ők lesznek a munkáltatói.

témázgató 2012.02.17. 23:26:40

@VaLaky: "ha Csaba ellen veszít, oda az önbecsülése" - igazad van.

liberaliskonzervativ 2012.02.17. 23:26:58

@szerivan: egy hónapja még itt fröcsögtem, h attila, fúúj, mit egy hónapja, egy hete.

de vége, nem tűrök nyomdafestéket :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:26:59

@jadebulgari: az a baj, amit témázgató is mondott, hogy túl sok volt a cirkusz , Vera túl sok már.
Épp hogy végig kéne piálniuk, dumálniuk, bulizniuk az utolsó 1-2 hetet, nem pedig a Vera műbalhéitól megecetesedett levegőben fuldokolni.
Biztos más műsort nézek, de én úgy láttam, hogy tkp. senki nem balhézik senkivel, egyedül Vera, bárkivel.

Én nagyon remélem, hogy visszaüt neki ez a taktika.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:27:05

@VaLaky: kölyök-nem kölyök de férfi és párbajgyőztes, Ati a gyávasága miatt fog kiesni

Hurri Kán 2012.02.17. 23:27:10

@VV Ayesha/FKVN:
Kit? :)

@vallatas:
:DDDDD Ez a hét vicce. :DDDDD
Sehi hogy erősíti meg? Megtanítja műszempillát ragasztani? :D

2012.02.17. 23:27:30

@témázgató: A kettő közül Vera bőrében rosszabb lenni és Verával nehezebb együtt élni.

_most_ 2012.02.17. 23:27:37

Mekkora gyáva ez az Attila, tudtam, hogy nem meri Csabát kihívni. Ilyen gyávaságot utoljára Béciben láttam, remélem hasonló lesz az eredmény.

2012.02.17. 23:28:17

@liberaliskonzervativ: Te aztán megéled a villalétet :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:28:33

@pushpang: de azért jó volt itt felrázni a kedélyeket Vera megvédésével :D :D

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 23:29:00

@Szerénke.: legalább nem Sir Persze Durva győzelmét jósolod meg. Pozitív.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:29:13

@témázgató: hát akkor örülj neki, hogy egyiket se kell választanod. Vagy igen?

Ormi 2012.02.17. 23:30:47

@jadebulgari:
Bálnák, vissza a partról?...

2012.02.17. 23:30:48

Gyomán mindent két l-el mondanak???

Szerénke. 2012.02.17. 23:31:19

@VV Ayesha/FKVN: Nem hiszem, hogy nyerhet. Ráadásul fecóra eléggé ráragadt ez a sunnyogó jelző. Meg a mamik kedvence úgyis csabcsi. És leginkább ők szeretik a nyugdíjukat ilyenekre költeni, hogy hát hagy nyerje meg az a tündér bogár, és ha már így alakul, akkor az unokával is összeismerkedhetne (ha köcsög akarnék lennék, akkor azt írnám, hogy mindegy hogy lány unoka vagy fiú, de nem vagyok köcsög és nem írom le...).:D

témázgató 2012.02.17. 23:31:35

@pushpang: "örülj neki, hogy egyiket se kell választanod" - én tényleg örülök neki, Attila sem véletlenül él egyedül évek óta, bár értelmes ember, ezt el kell ismerni.

Ayesha (törölt) 2012.02.17. 23:31:47

@gyvy: azt akinek nem mondhattam ki a nevét, és akinek be leszek árulva veraszidási okokból.

csicserierika 2012.02.17. 23:32:30

@jadebulgari: nálunk rengeteg van, ki tudja van közte tavalyi is :)
Na megyek sziasztok :)

Hurri Kán 2012.02.17. 23:33:20

@VV Ayesha/FKVN:
Nem, nem ebrudaltuk. Remélhetőleg épp szoftvert frissítenek benne. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:33:40

@csicserierika: ne menjél a tyúkokkal feküdni még :) jó éjt :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:36:00

@témázgató: hát, tudtommal Vera is egyedül él... mitöbb, saját bevallása szerint, azért is jelentkezett a vv-be, mert ott nem tudnak elmenekülni előle a pasik, mint a kinti életben. :)

Ormi 2012.02.17. 23:36:50

@gyvy:
Közízlésromboló-üzemmód?

VaLaky 2012.02.17. 23:38:23

@jadebulgari: A győzelmeit pont Atti taktikáinak köszönheti, h. a nézők röhögni akartak a megrökönyödésén. :) Ati mégegyszer nem követ el ugyanazt a hibát, megtanulta, h. fejjel ne menjen a falnak. Ez nem gyávaság, hanem óvatosság.
Plussz ő látványos párbajt szeretne, most püföljön egy tuját? Most nézte végig, Kinga mit nyomott le, azt lécet kívánja feljebb tenni.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:38:59

@pushpang: miért egy is kimászott a kerítésen? na ugye hogy nem :D

2012.02.17. 23:39:46

@pushpang: Ati: tölle, rollam
@ő-szinte: Kéne?

Ormi 2012.02.17. 23:39:59

@gyvy:
Hát...hogy lefújtad szegény fejükről a feledés jótékony porát...

Hurri Kán 2012.02.17. 23:40:00

@pushpang:
Azért a lehetőségek határain belül itt is távol tartotta magától őket. :D

ő-szinte 2012.02.17. 23:40:49

@szerivan: annyira nem, mert csak latolgatnak...

MagasMacska 2012.02.17. 23:40:52

Atti: Fevóka, elmondod a kortesbeszédemet?
Ettől leestem a székről!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 23:41:48

@jadebulgari: A párbajzenéket is csekkoltad? :) A harmadik az Priceless volt :D

vallatas 2012.02.17. 23:41:53

sajnos, szerintem is Ati esik ki!
Vera negyedik párbaja lesz ez már, tiszta Alekosz :-) visszafogják szavazni, és ő is fogja nyerni.

Hurri Kán 2012.02.17. 23:42:33

@MagasMacska:
Ha Fecó mondja Atti kortesbeszédét, akkor okafogyottá válik a párbaj.

VaLaky 2012.02.17. 23:42:49

@jadebulgari: igen, szívesen fogadok Atti bennmaradására, Mi a tét?
Emelem! OLLIN :)

2012.02.17. 23:43:35

@vallatas: Tiszta Alekosz?? Pufi, térj már észhez, az Kazal volt! Alek csak kétszer volt.

Ormi 2012.02.17. 23:44:21

@gyvy:
Hozzáállásodat mélyen tisztelem, de...mégsem cserélnék veled... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:44:34

@szerivan: töllem... na igen, ezt felénk is mondják így. Igaz, nincs is annyira messze Gyoma. :D (csak már én)
De azt biztosan tudom, hogy azt, hogy pl. kapu, nem két l-lel mondják. :D

Hurri Kán 2012.02.17. 23:45:25

@Ormi:
Sokan nem cserélnének. :)

2012.02.17. 23:45:54

@pushpang: Atinál az sem biztos :))) Kit tippelsz? Melák megy vissza.

sogeking 2012.02.17. 23:45:57

@vallatas: csak Alekosz szórakoztató volt (legalábbis számomra :)

MagasMacska 2012.02.17. 23:46:07

A két fiúnak eléggé van önkritikája...

2012.02.17. 23:47:26

@MagasMacska: Fecónak meg étvágya, hallom ahogy aprít.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:47:43

@gyvy: dehogy, csak a villaférfiak nem értették meg vagy félre értették őt és visszafogott, félénk jelzéseit! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:48:03

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): persze, az tetszett a legjobban :D
@Ormi: na mi volt az a bálnás?
@vallatas: én is megmondtam
@VaLaky: tartom :)
@szerivan: te meg ignorálsz, jól van

MagasMacska 2012.02.17. 23:48:17

Júúúj, Fecó mit eszik?? Hát, kénytelen leszek meglátogatni a konyhát! Hogy is mondta Kinga azt az esti kaját??

vallatas 2012.02.17. 23:48:17

@szerivan: igen?
ú de régen volt :-) pedig úgy rémlett, hogy ő is ment mindig ki.
ja akkor Kazal lenne Vera?ja.
@sogeking: Alek?:-D kár volt kiengedni...

Ormi 2012.02.17. 23:48:29

@gyvy:
Van kollégám, aki egy BimbamTeri dupla koncertalbumért bedobná 135 kilós testét is akár...
:)

Hurri Kán 2012.02.17. 23:48:30

@pushpang:
Mind helikopter? Értem. :D

2012.02.17. 23:48:58

@jadebulgari: Semmi sem áll távolabb töllem :)

Hurri Kán 2012.02.17. 23:49:30

@Ormi:
Én sem cserélnék vele. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:49:31

@szerivan: megfogadtam, hogy nem tippelek és nem drukkolok. Eddig MINDIG kinn maradt az, akit visszavártam. :D

témázgató 2012.02.17. 23:50:03

@sogeking: az egész VV4 sokkal nézhetőbb volt. A legagresszívebb megnyilvánulásnak Béciét tartottam, amikor Alekosz fülébe súgta: gyere ki, megbeszéljük!
De nem 5 hónapon át tartó pszichológiai hadviselés volt. Ha ebbe az irányba megy a csatorna, mi lesz a VV6-ból, amit ősszel akarnak indítani:(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 23:51:47

@vallatas: Alekosz úgy volt, mint Csaba. Rögtön az elején 2x párbajozott egymás után egy-egy molyfing ellenféllel, mindkétszer visszament és attól kezdve senki nem merte kihívni, merhogy milyen erős.
Ezzel (+Olivér kampánya) jól ki is tartott a döntőig.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:52:17

@Ormi: de te nem is nekem válaszolsz az én kérdésemre :D

2012.02.17. 23:53:02

@témázgató: Sokkal jobb mint a VV4. Ki se fejtem olyan hosszú lenne miért.

ő-szinte 2012.02.17. 23:53:09

@sogeking: igen, az még mikor egyedül maradt a végén, akkor is röhelyes volt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:53:27

@szerivan: akkor a legjobb aludni amikor tele a pociiii :D együnk valamit :)

MagasMacska 2012.02.17. 23:54:08

@pushpang: Most nekem is fel van adva a lecke. Atti most nem terror, de bármikor újra tudja kezdeni. Verával ugyanez a helyzet, csak ő már el is kezdte. És itt még hátradőlni sem tudok, mint a Kinga-Serin, mert ott mindegy volt, hogy melyik jön vissza.

2012.02.17. 23:54:33

@gyvy: A francos krumplit! Nézd vissza.

sogeking 2012.02.17. 23:54:41

@témázgató: szerintem is érdekesebbek, szimpibbek voltak a játékosok, most ha nem lennének feladatok, nem csinálnának semmit, esetleg a sajtreszelővel dobálóznának

részben a rossz válogatás miatt, másrészt pedig a sorozatos csapatépítésnek köszönhetően :)

MagasMacska 2012.02.17. 23:55:32

@jadebulgari: Köszi!! Na, most lehet, hogy én is ezt fogom magamnak mondani. Az a fél oldal szalonna betett a fogyókúrámnak...

2012.02.17. 23:55:38

@jadebulgari: Mindig meghozzák az étvágyamat az online-ok, olyan jóízűen tudnak enni. Főleg Kinga :)

Ormi 2012.02.17. 23:55:43

@jadebulgari:
Dalban mondtam el.
(Mondattam el másokkal, na.)

Ormi 2012.02.17. 23:56:53

@szerivan:
Még mindig eszik?...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 23:57:11

@MagasMacska: @szerivan: ha nekik lehet akkor nekünk is :D
@Ormi: ó de az le volt tiltva nem nyílt meg :(

MagasMacska 2012.02.17. 23:58:10

@sogeking: Elcseszték az elején, amikor a csíkos-kockás csapatot csinálták. Nem lett volna szabad közönségszavazásra bízni, hogy meddig nem szólhatnak egymáűshoz. Egy hét nem beszélés után bebetonozódtak az erővonalak.

sogeking 2012.02.17. 23:58:14

@ő-szinte: már a testtartása is az volt :)

csípő enyhén kitolva,
bal kéz a háta mögött,
a jobban valami kis itóka

na és az elmaradhatatlan szabadidő/alsógatya - atléta kombó

és az enyhén fikszírozó nézés

Hurri Kán 2012.02.17. 23:58:47

@pushpang:
Vera nyilván tök jó jeleket adott, a villaférfiakban volt a hiba, hogy nem ülldözték csoportossan, érted. :D

@szerivan:
Nem nézem.

VaLaky 2012.02.18. 00:00:03

@jadebulgari: Rendben, akkor vasárnap visszatérünk rá, és behajtom a nyereményt! Jó éjt!

Hurri Kán 2012.02.18. 00:01:02

@sogeking:
Támadó kobra póz... Azon napokig röhögtem annak idején. :D

ő-szinte 2012.02.18. 00:01:37

@sogeking: igeeeeen! szakadtam:-DDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 00:02:10

@MagasMacska: Attila rájött, hogy a vége felé semmi értelme keménykedni vagy geciskedni, sztem nem fog változni. A nézőket nagyban tudják befolyásolni az utolsó hetekben, napokban látottak.
Vera meg még mindig ezt a vonalat erőlteti... vagy nem éri fel ésszel, vagy tényleg ennyire szétesett, nem tudom.
(azért én tudom ám, hogy kit várok vissza :D)

sogeking 2012.02.18. 00:02:50

@ő-szinte: meg amikor Dzsörzének megtanította, hogyan kell megillatozni a szalámit :D

@gyvy: legjobb, és abban a pózban tudott még futni is

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 00:05:00

@sogeking: tüdősgatya :D így nevezték el a butyiját a másik csatornán az anyósok

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 00:05:01

@gyvy: jaaa, most már értem, de nem tudom mi különös van ezen, egyértelműen a pasikban volt a hiba.
Falkában űzték pll. Kingát ahelyett, hogy. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 00:06:23

@sogeking: sőt, trottyos gatyás futás közbensarah connor? sarah connor-ozni. :D:D

ő-szinte 2012.02.18. 00:06:59

@sogeking: igen, igen, meg amikor mentorálta Jerzit hehehehehehehehehehe

2012.02.18. 00:07:09

@jadebulgari: Tudod ki akar úgy kinézni mint ők?! :O

Hurri Kán 2012.02.18. 00:07:22

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT):
Tudott ő mást is. ;-)

@pushpang:
Háhogyne... Pedig ha kicsit várnak, Verát üldözni se kellett volna, elesik előttük. :D

sogeking 2012.02.18. 00:07:28

@gyvy: beépítetted a szövegkörnyezetedbe? utána hetekbe kerül, mire leszoktattam magam a mindÍgről :D

na meg persze a borotfa :):)

@jadebulgari: miért?

Hurri Kán 2012.02.18. 00:09:42

@sogeking:
Persze. :DDD

@pushpang:
Az durvus volt! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 00:09:51

@szerivan: de hiJú vagy :D
@sogeking: mert felhúzta tüdőig és amikor az anyósok meglátták szakadtak :)

Hurri Kán 2012.02.18. 00:11:21

@sogeking:
0:46-nál megáll, célra fókuszál, továbbhalad :DDD Folyik a könnyem. :DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 00:14:24

@sogeking: röhögéstől szakadtak és igaziból húzta fel addig azt mondta azért vesz xxl-es gatyót mert abba bele tudja jól tűrködni a zaklétát és még marad benne bőven kényelmesen hely :D

Hurri Kán 2012.02.18. 00:15:31

@sogeking:
Alig várom a jövő hetet. :DDD

@jadebulgari:
Sőt, az atlétát a feleségkereső műsorban sem vette le éjszaka. :DDD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.18. 00:16:14

@gyvy: És 1:0x-nél mekkorát taknyos a medence szélén...

ő-szinte 2012.02.18. 00:16:26

@sogeking: igen, hatalmas volt!:-D hááát, ez is eljött, visszasírjuk:-DDDDDDDDDD

sogeking 2012.02.18. 00:17:25

@gyvy: és amikor spárgázik? kicsit elgondolkodik, aztán újra beindul :) /ő is bemegy?

@jadebulgari: ez mondjuk jó technika, úgyis olyan hideg van mostanában :D:D

Hurri Kán 2012.02.18. 00:19:11

@sogeking:
Nem tudom, most a Retekkel örihariban van. :D

sogeking 2012.02.18. 00:20:11

@ő-szinte: ha akarod, mentorállak :):)

Fecó elbújhat az ágy alá, ha meglátja ezt az edzést :)
www.youtube.com/watch?v=OZrncq3foWQ

MagasMacska 2012.02.18. 00:20:22

@pushpang: Na ja, de én Csabi következő ellenfelét látom... és nem tudom, kit kívánjak neki...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 00:21:44

@gyvy: ha eszük lenne pedig vele megmenthetnék a sót és akkor keresztbe kártéríthetnék egymást :D

Hurri Kán 2012.02.18. 00:23:11

@jadebulgari:
Ez így van. Kölcsönösen lemond mindkét csatorna a kártérítésről, majd rájönnek, hogy Alekosz a jövőben a kutyának sem kell. :DDD

ő-szinte 2012.02.18. 00:23:32

@sogeking: hát, te olyan jóóóóóóóóóóóó vagy:-DDDD megtennéd?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 00:23:34

jó8 mogyik megyek tüdőbugyis fijúkról álmondi :)

Hurri Kán 2012.02.18. 00:24:30

@sogeking:
Számítok ÉLL-ra is. :D

sogeking 2012.02.18. 00:26:44

@jadebulgari: jó8

@gyvy: ő az egyetlen, akit az összes szériából nem bírok elviselni :)

amúgy most Alekon többet nevettem, mint az egész 5-ös szérián

@ő-szinte: holnapra írj egy 3-4 oldalas szösszenetet a pálinkáról :)

Hurri Kán 2012.02.18. 00:28:12

@sogeking:
Én sem, de Fecót meg Attit idegelni tökéletes lesz. :DDD

Egyébként igen, én is többet röhögtem most ezen a pár videón, mint az egész 5-ös szérián.

ő-szinte 2012.02.18. 00:30:28

@sogeking: 3-4 oldal???????????!
egész életemben nem tudnék annyit írni...:-OOOOO
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.02.18. 00:32:01

@sogeking:
Erre nem is emlékeztem. Igaz, még kevésbé követtem nyomon, mint a mostanit. :)

Ormi 2012.02.18. 00:43:27

Gregory Porter koncert a Mezzo-n...
Tegye fel a csápjáét, aki tudta eddig, ki is az?...

ő-szinte 2012.02.18. 00:46:44

@sogeking: hát, bővítsük mondjuk a szókincsemet...
mert jól fog jönni a párbajon:-D

MagasMacska 2012.02.18. 00:46:57

Vera elkezdett edzeni a párbajra. Megsúgnám neki, hogy addig már nem fogy le.

linócsik 2012.02.18. 00:49:09

Verát direkt hergeli Attila, a sunyi Csaba pedig asszisztál ehhez...
Nem tudom, Balázs miért állította, hogy a sajtreszelő végig a helyé volt?? HÁT NEM VOLT OTT, MERT NEM A SZEKRÉNYBEN A HELYE, VALAKI DIREKT ODATETTE..
Jól felépítette Attila, hogy legyen indoka Vera ellen, de így is hibázott: tud valaki mondani neveket arra, hogy Vera eldobta volna a barátait??Én nem tudok, de Attila tényleg eldobta nem egy barátját..

ő-szinte 2012.02.18. 00:51:19

@szerivan: Vera ezt komolyan gondolja????

Ormi 2012.02.18. 00:51:24

@MagasMacska:
Egyéniségének súlyos látványa viszont egyéni súlyt kölcsönözhet túlsúlyos lényének, egy dagatt világban.

2012.02.18. 00:52:08

@MagasMacska: :DDDDDDDD Verára nincsenek szavak! Azt hiszi jövő héten lesz?

ő-szinte 2012.02.18. 00:52:13

ettől aztán kurva sovány lesz:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.18. 00:53:36

@sogeking: hát nem tudom, vkit választanom kell innen a blogról...
kit ajánlsz?
kit vigyek?

2012.02.18. 00:53:42

@ő-szinte: Úgy tűnik :DDDDD Nem hiszek a szememnek. Ekkora testzsírszázalékkal cardionak lenne értelme, nem bedurrantani a pacalt a karján.
ÉLL lett Fecliből?

ő-szinte 2012.02.18. 00:54:15

@szerivan: neeeeeeeeeem, azt, hogy ja jövő évben:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.18. 00:55:54

Ugorj a futópadra te félszerzet aztán ott csapasd. Á, ezt nézni nem bírom, mint egy veréb ugrál a parkettán.

ő-szinte 2012.02.18. 00:56:06

@szerivan: mi az az ÉLL?:-O
amúgy meg igen, én is kurvára röhögök rajtuk:-DDDDDD
ahelyett, hogy felbaszta volna a futópadra, pasis edzés tart neki bruhahahahahahahahahahahahahahahahaha
szép nagydarab smasszernő lesz:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.18. 00:56:41

@szerivan: hehehehehe
ugyanazt írtuk!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.18. 00:56:48

@ő-szinte: ÉnLázárLászló :)

2012.02.18. 00:58:01

@ő-szinte: Hogy eltűntek a srácok :)

ő-szinte 2012.02.18. 00:58:05

über birkák,hehehehehehehehehe

nowo 2012.02.18. 00:59:07

Sziasztok!
Balázs részrehajló Vera ellen!Egy műsorvezető ezt NEM TEHETI!!!Szemétség!

Attila a legaljasabb ember,aki eddig megfordult a vv-k történetében.
Egy hazug,aljas,provokátor színész,a szó legrosszabb értelmében.

Minden vádja,amit Vera ellen elsorolt,rá minimum tízszeresen érvényes!!!
Na ez a szemétség benne!!!

Sajnálom Verát!!!Őszintén!!!

veryti 2012.02.18. 00:59:20

Vera ugy erzi meg nem eleg ferfias a parbajhoz :)

ő-szinte 2012.02.18. 00:59:43

@szerivan: soge az értelmező szótárt bújja, mert tanítani fog engem, mint Alek Dzsrözét...

verát lepasizta fecó? bruhahahahahahah

2012.02.18. 01:00:39

@nowo: Szerintem tévedsz.

Hurri Kán 2012.02.18. 01:01:36

Nem tűntem el. Még nem. Csak most. Jóéjt mogyik. :)

Leonce 2012.02.18. 01:03:04

Hajrá Attila! (De csak ebben a párbajban,nem a végjátékban.)

MagasMacska 2012.02.18. 01:04:07

@Ormi: De vasárnap nem fog tudni lemenni a lépcsőn. Én csak egy hetet hagyok ki, már van izomlázam. Ő meg...

ő-szinte 2012.02.18. 01:05:49

@sogeking: most udvarolsz, vagy mentorálsz??? döntsük el...
legalább a sorrendet, hogy előbb legyen a lightbox, vagy csak utána?

sogeking 2012.02.18. 01:11:59

@ő-szinte: már válaszoltam, csak eltűnt :)

2012.02.18. 01:15:53

@sogeking: Ne add itt az ártatlant, tudjuk hogy "sogeking vagyok, keresd a nevemet" berappelted a BV-ba :))

Közbiztonság Szilárd 2012.02.18. 01:21:00

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT):
BuenAs lesz az a noches, merthogy a noche nőnemű.

Viszont buenos días, mert a día a látszat ellenére hímnemű.

@témázgató:
Mondjuk Csabi már 2 hónapja is azt mondta, hogy ő mindenkivel jól kijön, bírja Attilát meg Pétert is (annak ellenére, hogy azok időnként baszogatták).
Lehet, hogy csak nem veszi komolyan embertársai időnkénti baromságait, és elég toleráns csávó?

Német orvos?
Nem tudom, mi bajod Albert Schweitzerrel.

@szerivan:
Meg szöllő, stb. Arrafelé így beszélnek, az -ól, -ől +mgh. hangkapcsolat helyett -oll, -öll +mgh. hangkapcsolatot mondanak.

@sogeking:
Az illatozni szó ugyan létezik, de csakis igekötő nélkül, és azt jelenti: illatot bocsátani ki.
Bármilyen illatos is valami, azt szagolják.
A magyar nyelv már csak ilyen huncut.

"ki kér egy ki pácsót?"
Csak ha ócsó.

nowo 2012.02.18. 01:22:35

@linócsik: minden szavaddal egyetértek!

sogeking 2012.02.18. 01:26:40

@Közbiztonság Szilárd: ezt nekem címezted? az előző szériából idéztem :D

de ha azt mondod, hogy a borotfát nem f-el kell írni, akkor lépek egy böszmét

@ő-szinte: szóval nálam a mentorálás egy tág fogalom :)

@szerivan: :D

Közbiztonság Szilárd 2012.02.18. 01:28:07

@linócsik:
Hát te se lehetsz egyszerű eset...

@nowo:
Hát Attila sem kicsit tahó, de Verához képest ipari tanulónak is gyenge.

nowo 2012.02.18. 01:31:46

@nowo: ...kivéve,hogy Csaba sunyi lenne.
Inkább,sajnos,Attila által befolyásolható...:(

Közbiztonság Szilárd 2012.02.18. 01:32:34

@sogeking:
Azt nem láttam, a mostani az első, amit kénytelen vagyok többé-kevésbé végig követni.

A borotfáról azért sejtettem, hogy vicc.

A megillatozni szót viszont már hallottam egy csomószor (nem szexizmus akar lenni, de főleg nőktől, pl. parfümre, amikor azt árusítottam annó decibel; néha furcsán néztek rám, amikor a "meg lehet ezt illatozni/illatolni?" kérdésre azt válaszoltam, hogy azt pont nem, de szagolja meg nyugodtan).

2012.02.18. 01:32:38

@sogeking: Tudtad, hogy kint vagy az sms falon? :O

sogeking 2012.02.18. 01:36:24

@Közbiztonság Szilárd: értem, szóval az előző szériásokban megvolt a nyelvújító hajlam, és ezek beépültek a blog nyelvhasználatába is :)

beépítem a szövegkörnyezetembe, mindíg, borotfa..

ő-szinte 2012.02.18. 01:38:48

@sogeking: jah, vagy úgy:-D
akkor minden rendben, már aggódtam, hogy kimarad a lightbox:-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.18. 01:40:50

@sogeking: hogyhogy csak úgy eltűnt???:-O

nowo 2012.02.18. 01:42:27

@Közbiztonság Szilárd: Attila most taktikából adja a "jógyereket".
Kedves és megértő mindenkihez...
Még Balázs is elkezdte dicsérni.
(Balázs ennyire mínusz IQ lenne?)

Vera tagnap(előtt) óta ki van készülve idegileg,közben érzi,hogy kieshet a játékból Attila ellen.

Vera rosszul taktikázott.
A barátkozó vonalat kellett volna folytassa Attilával és Csabával...

Vagy az is lehet,hogy nem taktikázott,hanem őszintén borult ki tőlük,de már nem tudott ebből kijönni,így került rá a zöldkendő a számára legrosszabb lélektani pillanatban.
Attila persze ezt jól kihasználja...:(

De hogy balázs ennyire direkt módon és ennyire durván befolyásolja a véleményével a nézőket,ez új,és az egyik legszemetebb húzás,amit elkövethet műsorvezető létére...

Na de hát,kutyából nem lesz szalonna...

sogeking 2012.02.18. 01:43:31

@ő-szinte: béna a blog:)

indul a török aludni
mondd visszafelé:)

jó8

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.18. 01:45:48

Ez nem Vera? Úgy látszik egészen komoly filmes karriert futott be... :O és persze: :D

youtu.be/Af0LoAz86Ic

2012.02.18. 01:45:49

Jó éjt, sajtreszelőt nem eldugni!

Közbiztonság Szilárd 2012.02.18. 01:45:59

@nowo:
Bocs, de Vera mióta bent van, veszekszik mindenkivel minden szir-szaron, és mindenkibe belefojtja a szót, senkinek nem hagyja elmondani a mondandóját, csak a saját üvötözését szereti hallani.

Szerintem bolond, de ez részletkérdés.

2012.02.18. 01:46:39

@King of Shadows: Ne linkelj ilyeneket most megyek aludni...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.18. 01:51:13

@szerivan: Tegnap alvás előtt néztem meg a filmet. :) Ja! Elfelejtettem, hogy ti nem bírjátok az ilyeneket... :( Bocsi! :S

_most_ 2012.02.18. 01:52:21

@nowo: Szerintem is Balázs eléggé Vera ellenes volt a mai adásban. Attilában meg rengeteg gonoszság van, amit próbál leplezni, de Vera ezt érzi, mivel sokkal szenzitívebb az átlagnál.

nowo 2012.02.18. 01:56:33

@Közbiztonság Szilárd:
szerintem nem bolond,de ez is részletkérdés.

Nekem nagyon sokszor pont az tetszett a vitastílusában,hogy visszafogottan vitázott (és nem fejhangon sípítozva,mint pl. Kinga),és pont a halk,monoton mantrázásával borította ki a vitapartnerét.
Legtöbbször igaza is volt.

Magam részéről többször éreztem úgy,hogy Attila provokálta Verát,mint fordítva.

De ezt persze nem tudom bebizonyítani...

Szóval,mára ennyi!

Jó éjt Mindenkinek!:)

nowo 2012.02.18. 01:57:29

@lami83: ez így van!Egyetértek!

Közbiztonság Szilárd 2012.02.18. 02:16:26

@nowo:
Szerintem te egy másik Veráról beszélsz, és egy másik Való Világot nézel.
Mi többiek az 5. résznél tartunk.

egyemakisszíved 2012.02.18. 07:39:48

Köszönjük Csabi szürcsölésének és csámcsogásának zaját, amikor levest evett. Valamint a sajtreszelő-konfliktus kialakulásának és lefolyásának részletgazdag, magyarázatokkal ellátott bemutatását.
A hétfői összefoglaló alcíme az legyen: Hová tűnt Vera?

hha96 (törölt) 2012.02.18. 08:23:33

Vera irtózatosan nagy hibát követett el (akkor még nem tudhatta), amikor Ati anyját szidta és ez most könnyen a vesztét okozhatja. Mert a párbajon elő fog kerülni még a büdös zokni is az ágy alól, az tuti.

mocskosmacska 2012.02.18. 08:32:39

@linócsik: Igen, a szekrényben volt, mert ott a helye. EGyébként vera körbenézhetett volna a felséges szemeivel a konyhában a sajtreszelő után, de ő csak állt a placc közepén és ordítva kérte mindenkin számon, hogy miért nem keresi a sajtreszelőt, amire neki lett volna szüksége.

mocskosmacska 2012.02.18. 08:33:28

@lami83: Szerintem verában van rengeteg gonoszság, vagy inkább súlyos beteg, passz. De valami nagyon nincsen rendben azzal a nővel.

veryti 2012.02.18. 08:37:37

Akit érdekel az éjjeli edzés:

http://www.youtube.com/watch?v=3sqYBDnwaYU&feature=player_embedded#!

:)

MagasMacska 2012.02.18. 08:41:43

@nowo: Balázs valóban szájbarágósan oltja Verát. Az egész VV savazott valakit 2-3 "kedvence" közül. Kellene egy műsorvezető, aki műsort vezet, nem személyeskedik. (Bár lehet, hogy előbb egy műsor kellene.)

MagasMacska 2012.02.18. 08:43:46

@lami83: Ami Attilát illeti, egyetértek, de hogy Vera érzékeny lenne??? Egy tank. Aki vélt útjában áll, annak annyi. Egy csótányt több érzelemmel taposok el, mint ő egy-egy embert.

linócsik 2012.02.18. 09:27:03

@mocskosmacska:
NEM ott a helye, direkt tette oda valaki, mert cirkuszt akart, és Vera felhergelte magát. Ön a szekrényben tartja a sajtreszelőt???

linócsik 2012.02.18. 09:30:06

@lami83: Ez az igazság..A sajtó is Vera-ellenes, remélem, beperli majd mindegyiket, mert a sajtónak ehhez nincs joga..

MagasMacska 2012.02.18. 09:30:10

@linócsik: Bevallom töredelmesen, nálunk bizony a sajtreszelő a konyhaszekrényben lakik. Lehet, hogy ezért nem értelmeztem helyesen Vera nagyjelenetét?

veryti 2012.02.18. 09:32:07

@linócsik: Igen, mint Fecó elmondta ő pakolt rendet a konyhában, és elképzelhetőnek tartja, hogy azt is ő rakta el...

linócsik 2012.02.18. 09:32:26

@MagasMacska:
Nézze vissza a felvételt..A konyhai kiseszközök/szerszámok egy helyen szoktak lenni. Látott abban a szekrényben akár egyet is a sajtreszelő kivételével?
A többiek is úgy reagáltak, hogy VALAKI ODATETTE..

veryti 2012.02.18. 09:36:14

Ja, és én is Vera vagyok. Csak Vera-ként vagyok anyakönyvezve. A VV elején még örültem is neki, hogy két Vera/Veronika is bekerült, de már lassan ki ver a víz, ha hallom az összefoglalók alatt a nevemet.
Követelem, hogy a hátralévő műsoridőben Vera legyen Veronikának szólítva!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Hajrá Ati! :)

mocskosmacska 2012.02.18. 09:39:11

@MagasMacska: Én a fiókban tartom, de ha nincsen ott, akkor nem óbégatok, hanem elkezdem keresni, mert tudom, hogy van a gyerek vagy a barátom eltette máshová. Ja, és abban is biztos vagyok, hogy csak hanyagságból, nem szövök összeesküvés elméleteket.

@linócsik: Ez az attila milyen fifikás.

MagasMacska 2012.02.18. 09:40:27

@linócsik: És akkor mindjárt üvölteni kell. Értem.

csicserierika 2012.02.18. 09:42:06

Sziasztok !
Ennyi frusztrált embert egy helyen.
Csikágót ígérnek :)
www.borsonline.hu/news.php?oriasi-botrannyal-zarul-a-valovilag&op&hid=53441

Ormi 2012.02.18. 09:45:07

Hát...annyit már elértek ezzel a műsorral, hogy óvatosan sandítok a saját sajtreszelőmre...Mert nem tudható, miféle botrány lakozik benne...

mocskosmacska 2012.02.18. 09:45:15

Verával az a baj, hogy a beteg agya már eljutott arra a szintre, hogyha attilán kék póló van, akkor arról is azt hiszi, hogy az ő idegesítése miatt vette pont azt fel. És mivel elég hangosan óbégatja ezeket a beteg nézeteit, még van aki el is hiszi.

linócsik 2012.02.18. 09:50:30

A blog címe is milyen alpári, gusztustalan..Szégyelheti magát a "szerző"

Zsoofka 2012.02.18. 09:55:02

@Ormi:
Ja. Főleg, ha összefog a kisollóval :)

Zsoofka 2012.02.18. 09:57:35

@csicserierika:
Pitiáner, kicsinyes, hisztis emberek, egy nagy adag rosszindulattal fűszerezve. Minden bennlévőt sajnálok.

Zsoofka 2012.02.18. 09:59:11

Mi az, hogy bosszút akarnak állni a kiszavazottak???? Ez olyan, mint ha egy egyenes kiesésű sportesemény döntője előtt a már elhullottak bemehetnének a pályára és jól megrugdoshatnák a döntőre készülő csapatokat.....

Müszélia 2012.02.18. 10:00:03

vera sonkái szép látványt nyújtottak volna az 50-es években, amikor éppen a hanságot csapolták le, vagy egyéb mocsarakban építették a szocializmust. a sajtreszelő már tényleg mindennek a teteje, csak-azért-is-balhézok-vera felülmúlta önmagát.

Ormi 2012.02.18. 10:04:20

@mokamini:
Vannak napok, amikor minden egyszerű tárgy szinte halálos fegyverré változik...
Vera vesztét tehát...egy sajtreszelő okozza majd?...
Megáll az ész.

Zsoofka 2012.02.18. 10:06:59

@Ormi:
Tudjátok én mit vágyok látni! Ahogy Shadi megpróbálja idegesíteni Attilát az meg két odavetett félmondattal lepantitja, Shadi meg koppan egy igazit. Na ezért megérné, hogy megnyerje a vasárnapi párbaját. A baszogatáshoz Shadikám kell egy kis iq. A liszt meg az erőspaprika már akkor sem volt vicces, amikor Oli először csinált,a de így, a hajánál fogva előrángatva, háááát több mint szánalmas.

csicserierika 2012.02.18. 10:10:34

@mokamini: hátha fordítva sül el, és Shadi dörömböl az ajtón, hogy engedjék ki, ő már nem játékos :)

Zsoofka 2012.02.18. 10:12:37

@csicserierika:
Na ezen a képen most vinnyogva röhögtem egy jót... Ha kijön, majd fog sírni a BV-ben, hogy őt ott bántották.
Tényleg remélem, hogy a bentieknek lesz annyi lelkierejük, hogy bármit próbálnak tenni a betolakodók, felül tudnak emelkedni rajta.....

Ormi 2012.02.18. 10:13:12

@mokamini:
Az előző -- sportos -- hasonlatod tökéletes.
Remélem, még meggondolják.

nosce 2012.02.18. 10:15:20

Vera vesztét Olivérék látogatása okozta. Előtte már jóban volt Attival is, és nem volt konfliktusa különösebb Csabával sem, de utána bevadult mert Olivérék körbenyalták a seggét (olivérnek is meg Gombinak is Vera volt a legnagyobb meglepetés stb.) ebből ő azt a következtetést vonta le h ö a Villa försztlédije. Ha ez nincs akkor Atti most valszeg Csabát viszi utána meg egy Seri Fecó párbajjal Vera bent van a háromban.
Az persze h nem így lett nem csak annak köszönhető h Vera egy ostoba picsa, hanem annak is h Oliverék jófejségükben-sértettségükben megkavarták a villa viszonyokat ahelyett h csak szórakoztattak volna....

csicserierika 2012.02.18. 10:16:14

@mokamini: igen, először biztos sokkot kapnak, csak reménykedem, hogy hamar felállnak belőle :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:16:50

HAJRÁ VERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csicserierika 2012.02.18. 10:21:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
most már elhiszem, hogy te tényleg nem nézed az öfiket :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:22:06

@nosce: ez annyira szép volt, megsirattam, köszönöm:)

Valahol igaz!:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.18. 10:23:19

FIGYELEM!!! A KOMMENTBEN CHUCKNORRISMEGJELENÉS TALÁLHATÓ!!!

Szép reggelt, szép napot mindenkinek!
A S4P elnöksége nevében sportszerű kötelességemnek tartom a mindenféle más játékosok rajongóinak figyelmeztetését, hogy ma reggel szervezetünk aláírta a szerződést Chuck Norrissal, miszerint ő fogja menedzselni Serit a döntőig, úgyhogy ezúton kérnék mindenkit, álljon óvatosan félre :D:D:D

Lábbilincsben V. Kutyalánc (Möff CAT)
elnök
Seri 4 President!
alapszervezet
(Chuck Norris támogatásával)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:27:36

@csicserierika: miért is?:D

@nosce: persze, leborulok munkásságod előtt!:D

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): na, ne, ő ne nyerjen:D Chuck Norris menj HAZA!!!!:P

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.18. 10:28:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Chuck Norrisnak nem kell hazamennie, mert ő mondja meg, hol van otthon :P

csicserierika 2012.02.18. 10:29:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
a tegnapi ámokfutása után olyat nem írhatsz, hogy hajrá Vera :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:31:00

@csicserierika: nem tudom, h mit csinálhatott, de abban biztos vagyok, h csakis a többiek tehetnek róla, mert mindig bántják:D

Tjuca 2012.02.18. 10:31:00

orr alapján attila győz.

nosce 2012.02.18. 10:32:13

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT):
"ás játékosok rajongóinak figyelmeztetését, hogy ma reggel szervezetünk aláírta a szerződést Chuck Norrissal, miszerint ő fogja menedzselni Serit a döntőig, úgyhogy ezúton kérnék mindenkit, álljon óvatosan félre"

sztem jobb ha csáknorris nem ártja bele magát a villatörténésekbe, mert különben átdobjuk diverzánsként shadowalfahím Pettit aki majd jól megdugja Csák összes nőjét aztán csak hápoghat mint Shádi a kiesésnél. Én szóltam :)

csicserierika 2012.02.18. 10:32:48

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az a szemét sajtreszelő is csak cseszegeti :)

csicserierika 2012.02.18. 10:34:32

@Tjuca: hogy az aranyeső hulljon reád máris megyek a jakuhoz hálát rebegni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:34:51

@csicserierika: igen, mert nem adnak neki valami normálisat!:D

@Tjuca: ne már!!!!! Nézd már meg újra, légyszí:D

mocskosmacska 2012.02.18. 10:34:57

@csicserierika: Dehogynem: Hajrá vera, kifelé gyorsan!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.18. 10:36:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @nosce: Rángatjátok az oroszlán bajszát, gyerekek, csak nehogy sírás legyen a vége... :D

csicserierika 2012.02.18. 10:38:12

@mocskosmacska: ja, hogy úgy értette :)
Akkor nem háborgok .

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:40:55

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): én tegnap kisírtam magam, mert UTÁL GYVY, ma meg már azért, mert nosce oylan szépet írt, kell nekem több bőgés?:D

@mocskosmacska: nem, nem:) MARADJON VERA!!!! NYERJE A VV5-T:D

nosce 2012.02.18. 10:43:15

@csicserierika:
azért az lenne nagy szám, h miközben Cris erőspaprikázza a villát Petti megszerizné Veronikát a nyugiszobában :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.18. 10:44:14

@nosce: Muhaha, ezen még Chuck is elmosolyodna! :D

nosce 2012.02.18. 10:46:48

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

ne má te nem nézed azt se tudod h ki a Vera :), elárulom h a Villaszabályzat 132/A pontja értelmében ha az sms-t Attira küldöd, akkor a végén dupla mennyiségben írják jóvá Vera számára :)

Zsoofka 2012.02.18. 10:46:58

@nosce:
:)
Belátom: vannak még tartalékok ebben a vissza-a-hulladékot sztoriban :)

csicserierika 2012.02.18. 10:48:02

@nosce: egy jó kis tömegverekedés kerekedne :)

kozi001 2012.02.18. 10:48:06

@csicserierika:

Shadi Attilát, Cristofel Verát fogja "kikészíteni".

Kész revenge film lesz a vv az utolsó héten!
Már csak egy katana és egy menyasszony ruha hiányzik vkire. :)

csicserierika 2012.02.18. 10:49:48

@csicserierika: olyan lenne mint a bakterház vége, az lenne e méltó befejezés :)

csicserierika 2012.02.18. 10:52:35

@kozi001: ez jó, én meg bakterházat vizionáltam az előbb :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.18. 10:53:20

@csicserierika: És SMS-sel dönthető el, kit dobjanak szemen a gombóccal :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:53:46

@csicserierika: de ez csakis azért fordulhatott elő, mert Petinek is rossz sajtreszelőt adtak!!!

@nosce: nem nézem, ja:), de TI igen, szenvedjetek már:D HAJRÁ VERA!:D SMS-t pedig nem küldök senkire, nem tudsz beugratni:P

az én rózsám vasutas 2012.02.18. 10:54:00

A blikkes pszihologikus bácsihoz pár mondat. Kezdem a legfontosabbal: te 1 fasz vagy. Rólam 4 vizsgálat után se tudtad megmondani hány százalékos vagyok, de Veráról tévén keresztül is. Az előírtakkal ellentétben 2012-ben sem várhatunk nagy változást, a tudomány jelenlegi állása szerint továbbra is az a hülye, akire azt sokan mondják.
Azt se nagyon értem, miért kell félig kettyencs honfitársainkat szapulni. Akiktől engem kiráz a hideg, azok állítólag teljesen normálisak. 3 köztiszteletben álló példát most nem mondok, baromi hosszú lenne a bejegyzés.
Szintén a terjedelem miatt hanyagoljuk Giannit, a villalakók döbbent arcát, és a gyomai 19-es kihívását.
Csak az online szavazás végeredményére van hely. A ki hiányozna odabentről de marhára kérdésre Fec szűknek mondható 0%-ot könyvelhetett el. Az, hogy egy feleség ilyenkor Attilára, a nagyobbik gyermek Sehire, a kisebbik Csabára kattint, az számomra érthető. Mindannyian voltunk, vagyunk vagy leszünk családfők, legyünk tisztában a realitásokkal. De az ember anyjának vannak kötelességei. Ő nem adhatja mindig önmagát, nem szavazhat se Csabára, se Attilára. Neki kutya kötelessége az imádott gyermekem gombot nyomni ilyenkor. Nem kell sokszor, az képmutatás lenne. Elég egyszer, azt még meg lehet magyarázni, annyi még belülről fakad. Cserébe mi viszünk neki valami cserepest Anyák napjára. Az szintén belülről fakad.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:55:24

@nosce: Szerintem, Christ csak azért érdekelné, mert az RTL ezt mondja neki:D Nála még Veronika is okosabb, pedig...(tiszta kisebbségi érzése lenne:P)

kozi001 2012.02.18. 10:55:31

@csicserierika:
:)

Én személy szeritn jobban örülnék ha a bentiekről szólna a vége!

A végjáték a legizgalmasabb, de ez kicsit olyan mintha visszaraknák az összes leütött bábút a sakktáblára! :)

nosce 2012.02.18. 10:55:50

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): @mokamini: @csicserierika:

Bejöhetnének a box edzők meg a nigga testőrök is fokozni a hangulatot :)
Aztán kivonulna a rendőrség és az számolná fel a villa létet egy élőben közvetített tömegverekedés után :)

csicserierika 2012.02.18. 10:56:30

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): az nem ér, tudjuk, hogy Csabi nyeri mindig az arénát :) Na jó, NEM.

csicserierika 2012.02.18. 10:58:26

@nosce: majd átkísérnék az egész bagázst a kozma utcába :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 10:58:50

@Binbir gece: de te 100%os vagy, annyira egyértelmű, biztosan ezért nem tudott mit mondani neked:)

Milyen cserepes illik Fecó Édesanyjának?:)

csicserierika 2012.02.18. 10:59:36

@kozi001: elérte a csatorna a célját,mindenki háborog, és biztos, hogy odakapcsol. Nekem sem tetszik.

mocskosmacska 2012.02.18. 11:03:02

Cris pirospaprikázza be a sajtreszelőt.

Ormi 2012.02.18. 11:03:13

@Binbir gece:
Huhh...Próbálkoztál már más dokinál is?...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.18. 11:03:25

@nosce: De valami rideg készenlétisek, mert azok előbb ütnek, aztán kérdeznek! :D
SÜN!

linócsik 2012.02.18. 11:13:38

Ilyen Alekosz-tipusú emberi selejt, mint Attila is, ne nyerjen már, mert még minta lesz a felnövekvő nemzedék számára!
A kiesettek is Őt támogatják, azok is mind selejtek, sértődöttek...

fény az éjszakában 2012.02.18. 11:15:23

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Azért egy 3 szavazáson kivéreztetett rajongó tábort még egyszer megkísérteni elég sötét számítás Attila részéről, és elég valószínű, hogy be is jön neki, ami szerintem nagyon gáz. Verának tényleg két arca van és sajnálom, hogy nem ura a hasadt helyzetének.

Kíváncsi vagyok, hogy Vera hajlandó lesz e visszajönni a házba a vesztes párbaj után, vagy egyáltalán mondhat e nemet a reteknek, tény, hogy elég kevés emberrel van jóban a vv5 lakói közül, páriaként élte szinte végig a vv5 életét, és ő ezt rosszabbul viseli mint Attila, aki úgy tűnik, egész életét mások manipulálásával, és életük megmérgezésével töltötte, és nincsenek gátlásai, míg Vera idegeit nagyon lerágta az élet, és az agressziót maga ellen fordítja.

Remélem sikerül majd megint Attilát kiküldeni jövő pénteken, hogy az ő szavazótábora is megcsappanjon.

Nekem mindegy, hogy Csaba győz, vagy Sehi, de ha az én választásomon múlna, akkor persze győzzön Sehi. De ami viszont fontos, hogy Attila legyen 2. vagy 3. helyezet. Amikor kijön a házból, úgyis mindenkivel összevész majd.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 11:31:00

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): a cserép, v a virág?:)

@fény az éjszakában: én nem veszem ennyire komolyan, a forgatókönyv kész van, kiderül, h majd ki nyer, de az RTL már úgyis tudja:P

nowo 2012.02.18. 11:33:11

@mocskosmacska: kedves Mocskosmcska!
Vera nem beteg.
Sajnálom,hogy ezt elhintette itt valaki,és mindenki bedőlt neki.
Szinte az egész blog betegezi Verát.
Nézzetek már magatokba!

Balázst meg ki kéne rúgni,az alapján,amit tegnap művelt műsorvezetés címen.

Ha Csaba Attilát fogja holnap visszavárni,akkor nem nézem tovább a műsort,essen ki,és nyerje Attila az egész kicseszett műsor,hisz megérdemli!Ki,ha nem ŐŐŐ?!.

:)

nowo 2012.02.18. 11:42:05

@Közbiztonság Szilárd: én azt a vv5-öt nézem,ahol minden játékost Attila küldött ki párbajozni.
Akiket meg kiküldött,egyik sem merte őt vinni.
Be is jutott így az utolsó 5-be.
Ezen kívül minden játékost megalázott és kikészített idegileg,mindezt tette a legártatlanabb képpel.Időnként elhintette,hogy ő mennyire magányos és meg nem értett."Egyem a kis szívét!"
De most felvette a "jógyerek" arcát,és hipp-hopp,mindenki amnéziába esett.
Még Csaba is.
Egyedül Vera nem.

Hajrá Vera!:)

inmemancsi 2012.02.18. 11:42:21

@nowo: hát igen, végülis az, hogy egy agresszív, primitív hülye picsa az nem betegség, valószínű nem is gyógyítható ki belőle:))

nowo 2012.02.18. 11:47:28

@inmemancsi: nézd,a jelzőid relatívek.
De legalább te is belátod,hogy nem beteg.
Mert itt egyfolytában azt mondogatják.
Az pedig már egy súlyosabb kategória.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 11:52:51

De jó, nem egyedül vagyok, aki Verának szurkol:)

inmemancsi 2012.02.18. 11:53:04

@nowo: az azért elég súlyos, ha valaki ennyi idős korára képtelen elérni, hogy meghallgasson másokat (csak végig kellene hallgatni, nem azt mondtam, hogy mondjuk a jogos kritikát elfogadni) és pofád befogod-oz felnőtt embereknek, akiknek aztán ki kéri, hgoy ki vagy te? nem normál a csaj az biztos, az meg, hogy mi betegség meg mi nem..
súlyosan gáz, ahogyan az ízléstelensége, igénytelensége is

fény az éjszakában 2012.02.18. 11:54:07

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Na, pont ezért aljas a retek, mert emberek életével játszadozik, ott benn ugyanis tényleg szenvednek emberek, ki jobban, ki rosszabbul bírja a gyűrődést, a retek meg csak a kasszát figyeli, remélem veszteséges lesz ez a produkció, mert amit retek a szereplőkkel csinál az visszaélés.

inmemancsi 2012.02.18. 11:54:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dottyka fejedbe szállt a casting vagy bevág a zsinórtanga?? szólok szejivannak:))

fény az éjszakában 2012.02.18. 11:55:28

@nowo:

Csaba megmondta, hogy élő műsorban fog feldobni egy pénzérmét, hogy kit vár vissza, és hogy neki mindegy ki jön vissza.

elnö_kúr 2012.02.18. 11:58:01

@nowo: Attila küldött ki minden játékost párbajozni? Atyavilág! És miként tette? Vezesd már le nekem légy oly' kedves! Erre tényleg kíváncsi vagyok.
Őszintén, Vera sajtrejszolós produkciója, meg Sheri basztatása után te mit mondtál? Csettintettél a nyelveddel és azt mondtad, ez igen!, vagy minimum egy halk atyaúristn hagyta el a szádat? Szerintem, akik itt lebetegezik, azok inkább a második verzióhoz húznak.
Persze, lehet, hogy nem beteg, de hogy nem normális, az a látottak alapján elég valószínű.

nowo 2012.02.18. 12:11:19

@fény az éjszakában:ezt nem tudtam.

Enyhítő körülmény...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 12:14:25

@fény az éjszakában: ebben egyetértünk. Viszont, ha nem jelentkezne senki, nem lenne műsor! HA már elvállaltad, a következményekkel is tisztában kell lenned! Nem hittantábor, ugyanis...
Undorító dolognak tartom, de amíg nézettsége van, jelentkeznek rá, stb, addig nem lehet felróni semmit! Gondolom, hogy nem egy 1 oldalas szerződést írattak alá velük. Én nem bírnám ezt a bezártságot, nem is jelentkezem, pl.

Ormi 2012.02.18. 12:20:06

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Már késő.
Benne vagy a Top 10-ben.
Csomagolj, két hét múlva kezdesz te is.
(Bővebb infók Inmemancsinál.)

nowo 2012.02.18. 12:22:44

@elnö_kúr: Te nem nézted a műsort?
5 percébe tellett,hogy a boxgála után megszervezze Csabi kiválasztását.Pl.

Minden egyes kiválasztást erősen manipulált.Majd a kiválasztottak annyira erősnek tertották,hogy egyik sem merte őt kivinni.

Erre lehet azt is mondani,hogy mennyire brilliáns vv-játékos,ha csak ennyiből állna.
De ő emellett még plusz meg is alázta és idegileg is kikészített őket.

A múltkor már egyszer felsoroltam:
Csaba=Tuja,Gergő=Analfahím,Shadi=Kullancs,Cristofel,Eszti,Sheri,Annamari,őket mindjüket alázta (ha valakit kifelejtettem,az véletlen).
Nem beszélve Kingáról...azt már nem is részletezem.

De ha neked ez az embertípus szimpatikus,akkor szíved joga!

inmemancsi 2012.02.18. 12:30:18

@Ormi: majdnem:)) jadebulgarinál:)) ő a főszerki

mocskosmacska 2012.02.18. 12:32:29

@nowo: Balázs tényleg részlehajló volt tegnap vera ellen, de ez neki és lilunak is a szokása, nem ez volt az első eset. És nemcsak vera ellen szokott ez lenni, más villalakókra is simán tesznek megjegyzéseket. Tényleg visszatetsző egy műsorvezetőtől.

Vera meg beteg.

mocskosmacska 2012.02.18. 12:35:16

@nowo: A felsorolt embereket vera is alázta ok nélkül és még rajtuk kívül is egy csomót.
Attól, hogy attila nem egy matyóhímzés, vera még nem lesz jobb.

nowo 2012.02.18. 12:36:06

@mocskosmacska: te meg orvos vagy és távdiagnózissal is foglalkozol?

Ormi 2012.02.18. 12:39:44

@inmemancsi:
Bocs, rossz híredet keltettem... :)
(Ennyit a memóriámról.)

inmemancsi 2012.02.18. 12:40:00

@nowo: te meg attilában vagy tuti mindentudó, úgyhogy akkor más meg had legyen már verában..

mocskosmacska 2012.02.18. 12:40:55

@nowo: Ennyi erővel én is megkérdezhetném, hogy te orvos vagy és távdiagnózissal dolgozol, hogy biztosra veszed, hogy egészséges?

Aki ennyire gátlástalanul viselkedik, az nem lehet egészséges.

nowo 2012.02.18. 12:43:21

@mocskosmacska: Vera kiállt Shadi mellett,összebarátkozott Fecóval,Serivel.
Annamarival kölcsönösen utálták egymást.
Kingával próbált barátkozni,de Attila elmarta őket egymástól.
Veronikát Péter miatt is utálta.
Péterbe nem kellett volna belezúgjon,az pech volt.
Dya tényleg csámcsogott,mint egy disznó.

De mindezektől függetlenül,nem ő szervezte meg ezeknek az embereknek a párbajra kiküldését,hanem ő maga ment párbajozni,az egész játék alatt a legtöbbször.
Mert nem olyan gyáva nyúl,mint Attila (és Péter).

Na,ezek miatt szimpibb nekem Attilánál.

nowo 2012.02.18. 12:44:58

@mocskosmacska: ez gyenge visszavágás volt.
Mert ha valaki valakiről valami súlyosan elmarasztalót állít,azt csak akkor tegye,ha bizonyítani is tudja.

nowo 2012.02.18. 12:46:55

@inmemancsi: lásd fenti válaszomat Mocskosmacskának.

mocskosmacska 2012.02.18. 12:48:19

@nowo: Szíved joga, hogy szimpibb legyen neked, mint attila.

Fecót és sehit arra haszálta/használja, hogy nyafizzon nekik, de már azoknak is elege van belőle.
Annamariba az első percben belekötött, mert gyengének és eltiporhatónak tartotta.
Kingát le akarta váltani a first lady poziciójából.
Aki ennyire gátlástalanul és agresszívan féltékeny, annak kezelés kell.
Aki azért nem tud kijönni egy emberrel, mert az csámcsog, annak valami baj van az agyával. (főleg úgy, hogy bevonul egy bezárt lakásba, ahol másik 13 emberrel kell együtt laknia. MIt várt? Mindenki hozzá alkalmazkodik?)
Shadival egyetlen közös pontjuk van, hogy utálják mindketten atit és kész.
Csaba is rühelli a csajt.
Eszter is.
Tudsz olyan lakótársat mondai, aki nem utálja verát? Én csak shadit, de vele is össze fog veszni, ha az bejön. Ha valakit az egész környezete utál, annak jó lenne egy kicsit elgondolkodni.

inmemancsi 2012.02.18. 12:50:12

@nowo: milyen összebarátkozásról beszélsz:)) párbajozni nem ő maga ment, hanem küldték:)) egyébként meg ha nem találom a sajtreszelőt és körbe vagyok véve 4 emberrel aki le se szar fogok egy kést és darabolok egy kis sajtot (persze nem akkor ha akkora a seggem mint ház) nem ő csinált egy műbalhét (és jó szart) akkor ki az egy híjján 2O ő vagy attila?

mocskosmacska 2012.02.18. 12:50:19

@nowo: Majd beszkennelem neked a diplomámat és az önéletrajzomat, ahol rajta vannak a tapasztalataim.

Aha, persze. Figyi, ők azzal, hogy bementek a villába ennek kitették magukat, egyébként pedig nem alap nélkül állítom.

mocskosmacska 2012.02.18. 12:51:07

@inmemancsi: Bizots, mert póri lélek vagoyxk, de ha nincsen meg a sajtreszelő, én nem ordibálok, hanem elkezdem keresni.

linócsik 2012.02.18. 12:52:19

@nowo:
Ez az igazság, maximálisan egyetértek!

inmemancsi 2012.02.18. 12:53:29

@nowo: :)) egyébként meg semmi baj, ha szimpatikus neked valaki csak látni kellene a hibáit is:)) és nem fehérnek kiállítani a feketét - valószínű ez az effektus azért van mert hasonlóval szimpatizálnak általában és így nehéz lenne magukban is felfedezni azt ahibát:))

elnö_kúr 2012.02.18. 12:57:44

@nowo: Persze, néztem a műsort, azért kérdeztem. De, akkor megint vegyük elő a te mondatodat:"én azt a vv5-öt nézem,ahol minden játékost Attila küldött ki párbajozni." A kérdésemre nem válaszoltál még mindig. Melyik játékost küldte ki ő személyesen. MErt amit leírtál, az alapján még egy rakat ember benne volt a dologban, akiknek nem tartott a fejéhez fegyvert. Tehát a két beírásod üti egymást.
Egy esetben tudott volna kiküldeni mindenkit, ha mindig ő lett volna védett, és mindig neki kellett volna egyenlőség miatt dönteni.
Azt meg nem értem, miért beszélsz arról, hogy kiket alázott. Kit érdekel abból a szempontból, hogy ő küldött ki minden játékost?
De, ha már felhoztad, ja, csaba abszolút tuja volt, gergő analfa, és shadi rosszabb volt, mint egy kullancs.
Azt meg végképp nem értem, hogy egy attila kihívási szokásaira vonatkozó kérdésből, és vera munkásságára vonatkozó megjegyzésemből honnan veszed, hogy ez az embertípus szimpatikus nekem.

Tjuca 2012.02.18. 12:57:51

@nowo: ennél kisebb dolgokkal is kérjük pszichológus segítségét... ezt nem bántásként írom, mert ez tény a mi családunkban. ha vera a testvérem lenne, minimum én vinném el családterápiára(!) az ő és a mi érdekünkben. nem az a szégyen, ha valakinek segítségre van szüksége, hanem, ha nem kapja meg a környzetétől. (jelen esetben pl. a tv-től is.)

inmemancsi 2012.02.18. 12:58:51

@mocskosmacska: cicus, ha látod mond meg dottynak légyszi, hogy szeretjük:)) akko is ha kiverának dukkól most megyek

Tjuca 2012.02.18. 13:03:48

@nowo: amúgy miért baj, ha valakit egy másik kiküld párbajozni? nem ez a játék lényege?
szerintem azt gondold át, hogy őt mivel bántották, és ő mikkel bántott másokat. valamint egy nagyon fontos, mikor kezdték mások, és mikor ő. nem győzöm hangsúlyozni kockás csíkos játék (!).

Tjuca 2012.02.18. 13:05:02

amúgy ez gigászok harca lesz. :-) mindkettő magkapja majd a magáét. attila jól választott, de kap majd annyi savat, hogy örülne egy fecó párbajnak... :-DDD

Zsoofka 2012.02.18. 13:08:04

@Tjuca:

Ha Csabát választotta volna ő csak a rosszfiú lehetett volna. Így lehet a fiú, aki szembeszáll a bolond lánnyal....

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.18. 13:10:24

verának mekkora szopó lesz a jövőhét.
atyavilág, megérte ennyit várni.
toljátok azért az sms-eket rendületlenül!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 13:20:02

@Ormi: @inmemancsi: ti már megint be akartok rángatni valamibe, látom én:)

Ormi 2012.02.18. 13:24:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Ez csak afféle forgószél...Rá se ránts.

linócsik 2012.02.18. 13:24:08

Az a sok bukott, sértődött, bosszútól izzó figura, aki majd visszamegy a villába, enyhén szólva is csak arra jó, hogy növelje a bevételt a csatornánál, és hogy keverje a sz@rt bent.. Nem azért szavaztunk ki a Kingát, veronikát, Pétert, Eszter, Annamarit, hogy ismét ott díszelegjenek esténként...AZ RTL Klub már azt sem tudja, hogyan növelje a nézettséget, nem számít neki a még talpon lévő játékosok sorsa, lelkivilága sem..Gusztustalan, bugyuta döntés volt..

fény az éjszakában 2012.02.18. 13:24:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Érdekes gondolkozás, lényegében azt mondod, hogy ha egy ember engedi (vagy tudatlanságból, meg mert nem látja igazán át a következményeket és helyzetét), hogy visszaéljenek vele, akkor rendben van, mehet a visszaélés. Ezzel nagyon nem értek egyet! Ez kicsit olyan mint az utcán az itt a piros, ott a piros átverő show. Rendben van, csak azért mert valaki átverhető, akkor el lehet venni a pénzét csalással?

Csak mert valaki nem látja át hogyan alázhatják és hosszútávra nyomoríthatják meg a lelkét egy ilyen showban, akkor már ez elég igazolás arra, hogy meg lehet tenni vele?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 13:25:14

@Ormi: persze, valami ház tetején kötök ki majd...:)

Ancilla 2012.02.18. 13:29:03

Sziasztok! Ritkán írok,de most megint kikívánkozik belőlem néhány gondolat a Vera -Attila-vita kapcsán.

Nincs sok értelme egyiket védeni a másikkal szemben, mert egyik sem jobb a másiknál. Attilának is voltak olyan időszakai, amikor az élő fába is belekötött, amikor szándékosan provokálta a társait, amikor szervezkedett ellenük (nem igazán ferr módon), amikor gúnyos jelzőket ragasztgatott rájuk, amikor élő adásban alázta pl. Csabát stb. stb. De azért felejti el neki sok mindenki ezeket a hernyóságokat, mert mégis van a személyiségében valami vonzó is, sőt időnként kifejezetten rokonszenvesen viselkedik (pl. az utóbbi egy hétben). Jó a humora, jó a nyelvi kreativitása, értelmes, és rendelkezik bizonyos öniróniával (pl. tegnap este az online-ban azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy egy olyan ember, mint ő, rokonszenves lehet a nézőknek. Még csak nem is szép ember - mondta saját magáról.

Vera: ha nem is beteg, de érzelmileg mindenképpen hiperlabilis, sérült. Nem hinném, hogy a vulkánkitörései taktikai célzatúak, ez jön belőle spontán és megállíthatatlanul. Semmiféle kritikát nem tud elviselni, és nagy művésze a szavak kiforgatásának (ennek egyébként Attila is). Képes egy napig lovagolni egyetlen pitiáner problémán, azt hógolyóból lavinává dagasztani, s mindegyiknek az alapja az, hogy ŐT sérelem érte. Hogy VELE hogy beszéltek, hogy ŐT minek nézik, hogy NEKI nem válaszolnak stb. stb.

Attilához abban hasonlítanak talán a legjobban, hogy egyikőjüket sem lehet meggyőzni, mindkettő szentül meg van győződve, hogy igaza van. Vera egyébként ugyanúgy alázza szavakkal a vitapartnereit, mint Attila, csak Attila nem indulatosan, hanem higgadtan. Talán ezért nagyobb súlyúnak érezzük, mint a Vera dühből fakadó mondatait. Ugyanakkor Vera is értelmes (bár közel sincs olyan jó beszédkészsége, mint Attilának, nagyon sok panelt használ), és időnként megcsillan benne az érző, empatikus ember is. Időnként sajnáltam (amikor kifogták maguknak Attila és Péter), máskor pedig értetlenül és döbbenettel néztem a viselkedését.

Ha mérlegre tennénk a két embert, szerintem egyik serpenyő sem mozdulna meg.

fény az éjszakában 2012.02.18. 13:30:35

@linócsik:

A "bugyuta" az egy jóindulatú kifejezés arra, amit retek művel. Valószínűleg veszteséges az egész show, azért küldik be a régieket hisz például a jótékonysági gyűjtést eredményét se tudtuk meg, valószínűleg nagyon gyengécske lett az eredmény! De egy biztos, senki se kíváncsi a kiesett játékosok visszatérésére a házba, ez nagyon hangulatromboló, hisz nagyon gyenge eresztés voltak ők. Érdektelenek.

A vv4 -esek bemenetelét lehetett élvezni, mert a vv-k történetében a két legizgalmasabb karakter ment be, Oli és Szandi, az összes többi érdektelen.

Ancilla 2012.02.18. 13:33:50

Javítás: AttiláVAL abban hasonlítanak ...

az én rózsám vasutas 2012.02.18. 13:39:36

@fény az éjszakában: Élő adásban fog Csaba kétszázasból sorsolni? Nem Rácz Csaba ez véletlenül? Ott születnek ezek a nagy egyéniségek.

@mocskosmacska: Mocskosmacskának, nowonak vagy binbir gecének lenni jó, mert simán eldönthetjük ki a beteg odabent és ki nem. Pszochológusnak lenni szar, mert az nem mondogathat ilyesmit nyilvánosan. Mi nem mondjuk el neki mit gondolunk róla, cserébe ő sem nyilatkozik rólunk a blikkben. Tiszta üzlet jó barátság.

röviden:

mocskosmacska, novo, bingir gece: jó arc
blikkes pszihomókus: fasz

A Tényeket látták és olvasták
Ahol fontos mások véleménye és mi jókat is röhögünk azokon
Binbir gecét a felesége öltöztette

Hurri Kán 2012.02.18. 13:41:22

Jó reggelt... Ennyire álmatlanságban szenvedtek szombat reggel? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 13:41:45

@fény az éjszakában: nem értek egyet az RTL-lel. DE!

Azt lássuk már be, h egy ilyen műsorba nem kötelező jelentkezni. Az emberek a korábbi szériákból is láthatták, h nem kedvesek velük, csak a nézettségre hajtanak a szerkesztők. Ez a dolguk, ezért kapják a gondolom, nem kevés pénzüket!
Itt mindenki azt gondolja, h jaj, de jó lesz nekem a jövőben, mert munka nélkül, a semmiért kapom a sok lóvét!? Igen, de tudja közben, h ezért eladja magát. Nem szép dolog, h ezeket a naiv embereket kihasználja a média, de ez mindig is így volt, így is lesz. Mondom, ha nem jelentkezne senki, nem lenne műsor sem. Az előző szériában is szálltak ki, fegyvert nem tartanak a fejük mellé. (kérdés, h milyen szerződést írtak alá-kiszállási következmények, stb...)

A piros-feketénél sem kötelező játszanod, csak aztán ne hőbörögj, h átvertek, szerintem.
Amúgy nem igazolás, h kihasználják, megalázzák őket, de ezt vállalták. Az RTL ilyen téren szerintem, nem árult zsákbamacskát. Ja, és nem, nem értek vele egyet, mármint az RTL viselkedésével!!!!!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 13:44:18

@Ormi: dézsavű:) érzésem van, mintha valami ilyesmi már megtörtént volna velem, meg a házammal, meg Totó kutyámmal...Lehet, h csak álmodtam:D

@gyvy:
Neked is!

MagasMacska 2012.02.18. 13:47:56

@fény az éjszakában: Nem, de van védekezés. Fel lehet adni a játékot, ha úgy érzi, hogy méltóságára vagy egészségére megy. (Sőt, akár be sem kell menni.) Tény, hogy anyagilag rosszul jár, de minden másban jobban. Csakhogy Vera győzni akar. Bármilyen áron. Mert az neki jár. Már tegnap elsírta Fecónak, hogy az nem ér, hogy ő végigcsinálta ezt az öt hónapot, és akkor kiesik! Az nem ér! Az nem méltányos! Vagy Fecó méltányosnak tartja? Eszébe sem jutott, hogy pl. mindjárt Fecó is öt hónapja gyűrődik, és ő is győzni akar. Nem is beszélve a másik háromról, akik szintén.

Ormi 2012.02.18. 13:48:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Nyugtass már meg...kérlek, hogy a 150 kiló valóban csak...(rém)álom volt...

kozi001 2012.02.18. 13:51:43

@fény az éjszakában:
Röhincs meg a szénégetős, mint legérdekesebb vv karakter! Szép! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 13:58:58

@Ormi: najó, nem is annyi, csak 140, kicsit túloztam, ne haragudj:P

@Líder Máximo: dejó, már vagyunk 3-an:P

Líder Máximo 2012.02.18. 13:59:24

Vasárnap: lelkimengelementesítés!

csicserierika 2012.02.18. 14:04:29

@gyvy: én már másodszor keltem ma, ezt csak csaknorisz tudja utánam csinálni :)

Hurri Kán 2012.02.18. 14:06:04

@csicserierika:
Nem vágyom efféle babérokra. Nekem most ez az egy is sok, érted. :D

fény az éjszakában 2012.02.18. 14:07:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

én azt gondolom, hogy nem kitenni kellene az embereket a szélhámosoknak, és manipulátoroknak, hanem megvédeni őket tőlük, akármennyit is lehet azzal keresni, hogy kitesszük őket ennek, szerintem felelősséggel tartozunk egymásnak..

csicserierika 2012.02.18. 14:08:13

@gyvy: helyes, elérhető célokat tűzzünk ki magunk elé, kisebb a csalódás :)
NA, most meg nekem van dógom, majd jövök.

fény az éjszakában 2012.02.18. 14:12:02

@Líder Máximo:

"Vasárnap: lelkimengelementesítés!"

Vera szavazótábora a három párbaj után lemerült, persze erre lehet mondani, hogy miért nem vitte ki Attilát addig, amíg ő erős volt, az elején... ott hibázott, amikor végig a leggyengébbnek ítélt játékosokat vitte sorba ki..

Attila meg milyen ügyesen elérte, hogy 5 hónapig senki ne rakjon rá, mert féltek tőle, de azért nem jutalmaznám meg mindazért, amit embertársaival művelt a villában a főnyereményért, akkor az ő magatartása példaértékű? a legvégén remélem mindenki összefog, hogy max 2. vagy 3. helyezést érjen el.

Líder Máximo 2012.02.18. 14:26:36

@fény az éjszakában: Alekosz is gyenge ellenfeleket vitt ki magával (pl, Zsófika, Gombár), mégis simán megnyerte, úgyhogy ez nem érv.

De nem is értem, milyen alapon állítod, h Vera szavazótábora lemerült? Méred? :)
Hamis a kiinduló állításod. Szerintem meg nem tudhatjuk, kinek mekkora a szavazótábora. Lelkimenelénél felmerülhet a Kinga-effektus, hogy azért szavaznak pl sokan Verára, mert nem kérnek a bugrisból többet. A Lelkimengele terrorjával és állandó konfliktuskereső személyiségével érte el, h ne rakjon rá senki. Vera az egyetlen, aki többször felvette ellene a kesztyűt és most kint is hagyja a bugrist!

AEKDKGY!

ELP 2012.02.18. 14:36:37

@Ancilla: Értelmesen írtál! Gratulálok!:))
Summázzuk: midkettő játssza a játékot és ez így van rendjén,,,,

ELP 2012.02.18. 14:40:31

@Líder Máximo: Tudod ki volt az a valaki akinek már isten tudja hányszor emlited a nevét? Sztem fogalmad sincsen,,,,

elnö_kúr 2012.02.18. 14:41:38

@ELP: helyesbítenlélek, mindkettő játsza a játékot, csak az egyik nem bírta idegileg.

ELP 2012.02.18. 14:42:38

@elnö_kúr: jogos tied a 2 pont:))

fény az éjszakában 2012.02.18. 14:44:43

@Líder Máximo:

Lemerült, lemerült, mert a szavazás pénzbe kerül, és már háromszor juttatták vissza Verát, ez sok pénzbe kerül, Attila szavazótábora meg friss és érintetlen. Vera megérdemelte volna hogy benn legyen a fináléban, de ez a vv most a manipulátorok vv-je, kicsit hasonlít jelen valóságunkhoz.

Az online szavazásoknál netszerte a manipulátornak mindenütt minimum kétszer annyi a szavazata, hidd el nem örülök neki, bár szavazni képtelen lennék Verára.

fény az éjszakában 2012.02.18. 14:48:38

@Líder Máximo:

Alekosz nem volt manipulátor, ő egy zárt rendszer, csak magával volt elfoglalva, fény nem jut be a spalettáin, ő egy önmagában fordult nárcista (és kissé autista).

Alekosz nem foglalkozott azzal, hogy másokat mozgasson, átverjen, szembehazudjon, azért, hogy valakiket kitegyenek a villából. Ő azért nyert, mert a spanja odakinn a 150.000-es táborával megnyerette vele. Ha nincs Olivér a szépfiú Jerzy nyerte volna a vv4-et.

linócsik 2012.02.18. 14:49:26

@fény az éjszakában:
Hát lehetett izgulni, valóban: mikor szellent egy nagyot..Mikorra issza le magát...Mikor sértegeti volt villatársát..Jól tud-e lakni a végére, vagy csomagoltat még magának..
És ez még csak Olivér volt.. A másikra nem pazarolnám az időmet..

hájdí 2012.02.18. 14:50:49

@fény az éjszakában: szerintem nincs senkinek saját tábora...azt gondolom, akik képesek erre pénzt kidobni, azok a 2 párbajozóból választanak egy valamiért szimpatikusabbat...kétlem, hogy lenne fanatikus tábora bárkinek is.
aztán ki tudja..én még nem találkoztam ilyen elszánt rajongóval(hálistennek)

fény az éjszakában 2012.02.18. 14:52:27

@linócsik:

Oli karizmatikus és nem életveszélyesen rosszindulatú, mint a lelkimengele, Oliban van empátia.

A vv5-öt nagy valószínűséggel Csaba nyeri, bár én Sehinek drukkolok.

Verát sajnálom azért, ami vár rá odakint. Félek, könnyen megeshet, a pszichiátrián köt ki.

Hurri Kán 2012.02.18. 14:53:37

@fény az éjszakában:
Reakcióit elnézve már régen ott lenne a helye.

kamarti 2012.02.18. 15:03:09

sziasztok!
csak most néztem vissza a tegnapit, Atti szegény eléggé be volt parázva (és még el is mondta a riportban, pedig illet nem szokott), de ennek nyilván az az oka, hogy
a., nem látta az öfit, amiben Balázs szinte kényszeresen sulykolta a nézőkbe, hogy Vera ilyen meg olyan (holott az összevágott anyag bőven elég lett volna ennek alátámasztására
b., még sincs meggyőződve róla, hogy mindaz, amit állít Verával kapcsolatban, az igaz, illetve a nézők is így látják (talán azért, mert annak, amiket Veráról mond, nagy része rá is igaz).
summa summarum: kiéleződött köztük a harc a műsoridőért, de elég alaposan.

én egyébként arra vagyok kiváncsi, hogy a tegnapi öfi hangulata Vera kiesését jelzi-e előre. Mert ha igen, akkor ugyan elméletileg még legalább 3féle verzió elképzelhető a hármasdöntőt megelőző csörtére (Csaba-Atti, Fecó-Atti, Fecó-Seri), de sejtem, hogy Atti azon lesz, hogy az utóbbi jöjjön létre - ami Csaba érdeke is, de sokat bukhat vele -, vagy azon, hogy Csabi legyen a kiválasztott, amin szintén.
Ha viszont Vera menne vissza, sokkal nehezebb helyzetben lenne, mint Atti.

de igazándiból attól tartok, hogy ha Vera kiesik, és hétfőig nem megy világgá, és mégis visszamegy a többi kihullottal a villába, az egész hét róla fog szólni. hiszen a bentieken kívül mindenki tudni fog a kis filmjéről, ő tudni fogja, hogy tudják, ha előjön a farbával, akkor mi van? kizárják, mert küldő infót nyomott? Ha meg nem... hát, idegőrlő hét lesz ez mindenképp a számára, és ezt idekint mindenki tudja. Talán tényleg azt szeretnék az rtl-nél, hogy vér folyjon, de legalábbis kattanjon be végképp valaki, kamerák előtt?

Zsoofka 2012.02.18. 15:08:04

@kamarti:
Nem zárják ki, mert már kiesett, legfeljebb kizavarják vagy elviszik muszájkabátban a locsolóemberek.....

bigél 2012.02.18. 15:16:29

@kamarti: szerintem ha Vera mondja el, hogy van ez a kis filmecske, az nem külső infó, hiszen bárkinek joga van a saját életéről beszélni bent.

kamarti 2012.02.18. 15:18:41

@inmemancsi: kíváncsi leszek, milyen brosúrát állítanak össze, ha este is kap valami díjat a film a délutáni kettő mellé. Az lesz benne, hogy legyen hálás a filmes, hogy ihletet meríthetett a valóságból?

bigél 2012.02.18. 15:18:44

@bigél: Ha a már kiesettek közül mondja el bárki más úgy, hogy ő még bent van a játékban, az már az, hiszen így az ellenfeleknek segítenek.
Ha úgy mondja el egy korábban kiesett játékos, hogy már Vera sincs játékban, szerintem az sem igazán számít, hiszen elvileg a játék menetét nem befolyásolja.

kamarti 2012.02.18. 15:21:28

@mokamini: ironikus próbáltam lenni.. de igaza van @bigél:-nek. Viszont nagyon nem szívesen nézném (egy hétig!!!) Vera tetemre hívását ahelyett, hogy Atti és Csabi mit ügyeskednek össze akár egymással, akár egymás ellen. Engem nem szórakoztatna, ha Verából már a játék végére BB Évi lenne

kamarti 2012.02.18. 15:23:20

@bigél: sztem nagyon is befolyásolná Fecót, Serit, meg Attilát, és sztem Csabit is...

Zsoofka 2012.02.18. 15:26:01

@kamarti:
Tudom, egyetértek, szerintem is a bennmaradottakról kellene, hogy szóljon az utsó hét, legyen az Vera vagy Ati vagy bárki. Verának meg mindenhogy sz.r lesz a hét. Ha kiesik vasárnap és visszaküldik, akkor is, ha nyer és beküldik hozzá a sok kihullott "kedves" embört.

bigél 2012.02.18. 15:29:15

@kamarti: hát az engem sem. Úgy általában nem szeretném senki összeomlását látni.

Viszont van egy gondolat, ami egy ideje nem hagy nyugodni, főleg mert személyes tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban.
Amellett, hogy szerintem is rengeteg a műsoridő és az esetleges párbajon felhozandó érvek miatti műbalhé Veránál, a tudatos balhézás arra is jó, hogy a felgyülemlő feszültséget levezesse. Sokkal jobb, mintha magában tartja valaki, ha belülről eszi. Egészségesebb, ha úgy tetszik. Én nem vagyok pszichológus, a csajt sem ismerem, viszont a korábbi főnököm pont ez a típus volt, aki így engedte ki a gőzt (az már más kérdés, hogy a környezetében lévő emberek itták meg ennek a levét, hiszen őket azért stresszelte).

bigél 2012.02.18. 15:29:58

@kamarti: Ha megtudnák, hogy létezik ez a film? Hogyan?

bigél 2012.02.18. 15:34:38

@bigél: max. Fecóról tudom elképzelni, hogy kiakadna, amiért Vera átverte az álszent stílusával.

_most_ 2012.02.18. 15:36:31

@kamarti: Ha Vera menne vissza, és remélem így lesz, akkor a következő kiválasztás nagyon durva lesz. Mindenkinek lesz egy jele, azaz négyes holtversen lesz. És akkor Verának kéne eldöntenie ki menjen párbajozni, ami nem lesz könnyű, mert vagy valamelyik barátját választja, vagy Csabit, aki valószínűleg kiviszi és kint hagyja.

inmemancsi 2012.02.18. 15:49:08

@kamarti: dehogy épp azt írták, hogy ez nem valóság, csak fikció, ahogy az is, hogy már a művészetbe is bele akarnak pofázni

kamarti 2012.02.18. 15:50:26

lécci, dobjon már meg valaki egy éccakai linkkel!
köszi!

inmemancsi 2012.02.18. 15:50:35

@bigél: lehet így hívni, hogy kiengedi a gőzt, attól még egy agresszív bunkó tahó marad

inmemancsi 2012.02.18. 15:52:00

@bigél: és az erkölcsi példa gogós?:))

Zsoofka 2012.02.18. 15:53:15

@lami83:
Ha Ati megy vissza, akkor meg tuti párbajista (van ilyen szó?) pénteken is....

nosce 2012.02.18. 15:53:29

@inmemancsi: asztaaa micsoda terülj asztalkám :)

bigél 2012.02.18. 15:55:06

@inmemancsi: nyilván az marad, ez nem kétséges. Csak azon morfondíroztam, hogy nem biztos, hogy totál ki van, lehet, pont az ellenkezője. De ez nem menti, sőt!

(De megint mondom, csak spekulálok, mert nem ismerem Verát. Szerencsére.)

Zsoofka 2012.02.18. 15:56:02

@kamarti:

http://www.youtube.com/watch?v=3sqYBDnwaYU&feature=player_embedded#!

Megelepően rövid. vagy máskor is ennyi szokott lenni?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.18. 15:56:37

Zemberek! MELYIK huszonhárom éves ribizli-Gizi, kis tejbe tök, f@sszopó tüntette el azt a szétb@szott SAJTRESZELŐT?!? És most NEM bunkózni kéne, hanem visszaszolgáltatni, de g*cisürgősen, mert rögtön agyvérzést kapok!!! És egyik se kuncogjon ezen, MONDOM NE KUNCOGJON, mert sírás lesz a vége...

XD

Zsoofka 2012.02.18. 15:57:59

@King of Shadows:
Csitu van! Én megélem a villalétet meg a sajtreszelő-létet és relaxálok :)

kamarti 2012.02.18. 15:58:04

@inmemancsi: asszem, az ihlet szó épp benne van a brosúrában... ahogy az is, hogy ők adták a költségvetés 10%-át, hogy ezzel is megmutassák, ma itt bárki, bármiről, szabadon... hát ja, csak szedje össze hozzá a másik 980%-ot külföldön...
arra próbáltam célozni, hogy aztán nyilván megy majd a melldöngetés, ha valami díjat kap a film, mintha az ő érdemük lenne.

amúgy asszem ebben egy oldalon állunk, bicskanyitogatóan cinikusan kezelnek mindent (ld. OV az egyetemfoglalásról pl.), és épelméjű emberek előtt naponta járatják le és röhögtetik ki magukat, itthon is, és rendszeresen külföldön is. ami nem érdekelne, ha nem szívna közben vagy 10 millió ember.

Zsoofka 2012.02.18. 16:00:23

@kamarti:
Az a baj, hogy amit a 2. bekezdésben írsz, az nem valóságsó és nem lehet elkapcsolni vagy kikapcsolni, ha nem tetszik.....

Líder Máximo 2012.02.18. 16:01:12

@fény az éjszakában: Ez a "van egy erős szavazótábor", ami "mindent megmozgat kedvence érdekében" típusú mítosz hihetetlenül erős. Nem tudom elképzelni, hogy emberek tömegei mondjuk egy Lelkimengelére, Prolivérre, Pornósverára, Faszomatbazmegre izguljanak, hogy RAJONGÓTÁBORról beszéljük, akik tudatosan, hol lemerülve, hol fellelkeesedve szavaznak. Amit hájdi mond, szerintm ott van inkább az igazság: a párbajoknál van két személy, és a szavazásra HAJLANDÓ tömegek, pillanatnyi prefernciák, benyomások alapján döntenek, ennyi. Mindenki jön Prolivér FB-kampányával Alekosz mellett: csak én hiszem azt, h ez az egész porhintés? Szerintetek komolyan azért nyert Alekosz, mert Prolivér tolt néhány kedves szót a Facebook profiljára? Ugyanmár. Önjáró bolond volt, aki ott, abban a pillanatban működött, megnyerte, semmi több, de nem is kevesebb. Aki itt SZERVEZETT RAJONGÓTÁBOROKRÓL beszél, kicsit komolyabban veszi az egészet, mint amiről szól ez az egész :) Persze, ez nem hiba, csak az illetőről egy kellemetlen jellemrajz :P

Líder Máximo 2012.02.18. 16:03:27

@lami83: És én ezt úgy folytatnám, h akár a Lelkimengele, akár Vera esik ki, mindegyiknek durva lesz visszamenni 24 óra múlva, hehe :)

Zsoofka 2012.02.18. 16:03:45

@Líder Máximo:
Itt (is) a fizetőképes keresletről van szó. Lehet hogy X szimpatikus nekem, de ha én nem vagyok fizetővendég, akkor nekem csitu van, X-nek meg szívás.
Egyetértek veled a szavazatügyben.

kamarti 2012.02.18. 16:04:09

@lami83: igen, eléggé egyértelműnek tűnik ez a menetrend

@bigél: sztem Seri is kiakadna, Atti elgondolkodna, vajon mennyi ment le abból, hogy ráfanyalodna, meg amikor vinnyogtatni akarta, Csabi meg hálát adna az égnek, vagy az ösztöneinek, hogy Fecó miatt sem barizott össze vele.
Szóval mint a verához fűződő viszonyával, meg saját magával foglalkozna (ebből a szempontból), miközben egész mással kéne. erre gondoltam.
de alapvetően ez sztem tényleg egy kint tisztázandó ügy.
pl. Annamarit sem küldték vissza azzal, hogy meséld már el kislány, hogy van egy gyereked stb. Úgy kezelhette ezt a dolgot itt kint, ahogy akarta, a sajtóval is, a többiekkel is.

inmemancsi 2012.02.18. 16:04:37

@kamarti: az a baj, hogy téged is meg engem is lejáratnak... primitívek, menjenek be verához a valóvilágba azt ott éljék ki magukat, ne más f..verjék a csalánt

Líder Máximo 2012.02.18. 16:07:36

@mokamini:Igen, van egy ilyen (fizetőképes kereslet) része/olvasata is, ezzel kerek a történet, jogos!

linócsik 2012.02.18. 16:08:41

@fény az éjszakában:
Oliban van empátia, elfogadom, de azért egy ország előtt így kicsúfolni Ildikót-erre mondják, hogy nem semmi.

Zsoofka 2012.02.18. 16:09:01

@King of Shadows:
Bárcsak 23 éves ribizligizi lennék és nem 36 éves Hp..... :)

Líder Máximo 2012.02.18. 16:11:26

@mokamini: ...na persze, magashomlokú pina nem kéne? :)

*jinx* 2012.02.18. 16:12:02

@lami83: dehogy merné Csaba kihívni, négy nyertes párbaj után???

Zsoofka 2012.02.18. 16:12:36

@linócsik:
Nem is ment be Ildikó a BV-be, ott kért tőle Oli bocsánatot.... Ezt láttam. De miért csúfolta ki? A hangok miatt?

kamarti 2012.02.18. 16:12:53

@mokamini: köszi! hát egyrészt off, másrészt egy idő óta rosszul hangzik, ha valaki ezt mondja, de mégis azt kell mondanom, hogy viszont mi nem vagyunk bezárva a kulipintyóba, el lehet menni

@Líder Máximo: te ugyan hájdira hivatkozol, de a bentiek közül Fecó van ezen a véleményen... szóval Fecóskodsz :)
másrészt épp Serianyu hintette el, hogy ő igenis szervezett legutóbb, de ő mondjuk többet árt sztem a lányának mint amennyit használ... és ezt nem is fogadta olyan rokonszenvvel a jónép, mint Oli tavalyi akcióját

inmemancsi 2012.02.18. 16:13:15

@mokamini: addig örülj amíg nem 87 vagy:))

bigél 2012.02.18. 16:13:26

@kamarti: hát, nem tudom, nem látok a lelkükbe. Jelen pillanatban a szobám biztonságában úgy gondolom, hogy nem lenne akkora hatással rájuk, hogy ez a játékukat túlzottan befolyásolná.
De egyébként nem is biztos, hogy bármi kiderül.

Zsoofka 2012.02.18. 16:14:27

@Líder Máximo:
Mert az jó: Még nem bírtam rájönni.... Van itt pasi? Jó az?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.18. 16:15:08

És a kisollómat melyik vitte el?

@mokamini: Te voltál?

@anica inkognitóban: Te voltál???

Előre szólok, hogy nekem VAN egy A-tól Z-ig terjedő tervem és azt ki is fogom mindenkiből VERNI! Hutyutyutyú ... DE NEM! :D

Zsoofka 2012.02.18. 16:16:06

@kamarti:
Háááát fene se tudja: Két pici gyerekkel nemigen merek/mernék nekiindulni. De hagyom a témát mert leszidnak az off miatt.....

kamarti 2012.02.18. 16:16:39

@inmemancsi: hát sztem ezt éppen ők akarják elhitetni veled is, meg velem is, hogy ha rájuk mordlnak mondjuk Brüsszelben, azt nekem is magamra kéne vennem. Én meg erre azt mondom, hülye lennék magamra venni.... sztem te se tedd!
az persze más, hogy a következményeket viszont sokkal inkább mi viseljük, mint a magát rocksztárnak képzelő pöttömjani péel

fény az éjszakában 2012.02.18. 16:17:09

@Líder Máximo:

menj fel a facebookra,

Olinak ott 154.000 követője van,

https://www.facebook.com/home.php#!/VVOliver

és mikor kijött a vv4-ből indított egy olyan oldalt, hogy VV Olivér Alekoszért, amelyen vagy 56.000 követő van még mindig, egy időben 80.000 is volt...

https://www.facebook.com/home.php#!/vv.oliver.mozgalom.alekoszert

minden játékosnak van egy oldala, olvasgass és tapasztald meg magad, hogy van-e vagy nincs-e rajongó tábor:

https://www.facebook.com/home.php#!/pages/VV-Csaba-hivatalos-oldala/209490582444353

https://www.facebook.com/home.php#!/VVSeherezade

https://www.facebook.com/home.php#!/vvverahivatalos

sat... sat...

Zsoofka 2012.02.18. 16:17:18

@King of Shadows:
Ott van a sajtreszelő mellett, a Vera gyógyszere és az Attila emberkísrletei mellett, Fecó vudubábúi alatt :)

MagasMacska 2012.02.18. 16:18:09

@jadebulgari: "havi 60ezret hallottam az annyira nem sok pénz "
Az nem. De a teljes ellátás - és milyen ellátás! - meg a szponzorruhák? Egy börönddel mentek be és hány zsák ruhával jönnek ki? Veronika "búcsúzóján" mondta valaki, hogy négy nagy zsák ruhát rakott targoncára.

Zsoofka 2012.02.18. 16:19:13

www.valovilag.hu/video/158883

Csabi Ati mellett kampányol? Vagy csak Vera ellen?

kamarti 2012.02.18. 16:19:36

@mokamini: én se indulok neki 40 felett (és nem csak a kor miatt), de mivel sokkal szarabb a helyzet, mint amikor én voltam tízen- meg húszon-, nehezen tűröm, ha a kölkömtől is elvennék a lehetőséget, ld. röghöz kötés a tanulás fejében.
de tényleg off, én is abbahagyom, pedig tudnám folytatni. de majd inkább március 10-én, máshol....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.18. 16:19:38

@mokamini: Aha ... jó. Kértél tőlem időpontot? :P

fény az éjszakában 2012.02.18. 16:19:44

@mokamini:

Volt egy ilyen bemondás míg bent voltak, hogy: "és még mindig koldulja a szeretetet".. de lehet, hogy volt más is, amit nem vettem észre.

Zsoofka 2012.02.18. 16:23:00

@fény az éjszakában:
Háááát nem tudom. De az Ildikó önértékelése sincs nagyon rendben..... Mondhatni ezzel a beköltözéssel helybe ment a pofonért.... Már csak azt remélem Shadi is így jár a nagyképű visszemenetelével. Megpróbálja idegesíteni a bentieket és majd jól pofára esik. Még hogy az FB-n gyűjt ötleteket a baszogatáshoz.... Nonszensz.

kamarti 2012.02.18. 16:24:10

@mokamini: Attinak azt mondta 2 napja, hogy neki mindegy, melyikük jön vissza, feldobna inkább egy pénzt, ha nevet kell mondani
a tegnapi öfi alapján viszont elképzelhetőnek tartom, hogy Atti (meg Vera) átbillentette azóta (de ez sztem Csabinak nem olyan jó egyébként)

azt vettétek, hogy Atti úy építette fel a beszédét, ahogy Fecó javasolta pár napja? és rá is nézett Fecóra közben? úgyhogy nem értem, Csabi miért izgult annyira, hogy még az erit is tapogatta, mikor a karját nem is tartotta oda Attinak.

hájdí 2012.02.18. 16:25:02

@fény az éjszakában:komolyan veszed a fészbukos lájkokat?:))
én is kattintok néha egy-egy hivatkozásra itt meg ott , ha éppen tetszik...de nem vagyok pl janicsák veca-rajongó,csak mert 1x lájkoltam.

kamarti 2012.02.18. 16:25:55

@mokamini: egyébként az IQhuszár Krisz is trükkökre készül a bent léte alatt...

Zsoofka 2012.02.18. 16:26:29

@kamarti:
www.valovilag.hu/cikk/511057
Ez alapján úgy tűnt, meglepődött. De ez már megint hogylesz. Le leszek szidva az tuti.

nosce 2012.02.18. 16:27:00

@anica inkognitóban:

hogy hogy? csak nem beoltattad magad flu ellen ? :)

Zsoofka 2012.02.18. 16:27:19

@kamarti:
óvastam. erőspaprikáig jutott el észben. már Olinál sem volt vicces.

fény az éjszakában 2012.02.18. 16:28:28

@hájdí:

Azért mégis feltűnő, hogy az egyiknek 150.000 lájkja van, a másiknak meg csak 3000, de nem is ez a lényeg, hanem olvasgatni kell ezeket az oldalakat, igazi elkötelezett fanok irkálnak rájuk.. merthogy Líder Máximo kétségbe vonta, hogy lennének ilyenek.

nosce 2012.02.18. 16:29:12

@jadebulgari:
"havi 60ezret hallottam az annyira nem sok pénz"

dehogyne, már 47 ezerből simán meg lehet élni :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 16:30:44

@nosce: az Aréna bajnoka vagyok :D nagyon tudok arénázni, ha elkap a gépszíj...D

hájdí 2012.02.18. 16:31:10

@fény az éjszakában: dehogy olvasgatom!:DDannyira azért nem érdekel..
de én is kétségbe vonom ezt így.biztos van jópár elvetemült, de hogy saját tábora lenne minden szereplőnek-ezt tartom kizártnak

nosce 2012.02.18. 16:32:45

@Líder Máximo:
"Mindenki jön Prolivér FB-kampányával Alekosz mellett: csak én hiszem azt, h ez az egész porhintés? "

Igen , csak te hiszed :)
A faszbokk követők száma annyira nem kamu h vannak cégek akik fizetnek érte :)

bigél 2012.02.18. 16:33:37

@nosce: :D :D (persze keserű nevetés ez)

nosce 2012.02.18. 16:35:31

@anica inkognitóban:
"az Aréna bajnoka vagyok :D nagyon tudok arénázni, ha elkap a gépszíj...D"

sztem akkor neked simán dukál egy vásárlói kártya szerényebb összeggel az Aréna plázába :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 16:37:15

@nosce: végre valaki felismerte a bennem rejlő lehetőséget! :DD menedzsert mér találtam, úgy látom..:DD

kamarti 2012.02.18. 16:39:46

@mokamini: hát arról nem tehetek, hogy ők nem emlékeznek (Atti meg hülye lenne elmondani, hogy Fecótól lopta az ötletet :)), mi volt két napja, és mivel az öfiben nem volt benne, elmondhatom: arról dumált a 3 fiú, milyen lehetőség van Eszter és Seri "csavaros" beszédei után valami dobásra. Erre Csabi azt mondta, ő tök egyszerűen csinálná, mert már nincs értelme truvájkodni. Fecó meg azt mondta, hogy ő meg azt tartja még elképzelhetőnek, hogy valakire rábök, aztán mégis egy másikra köti, aztán arról leveszi és mégis visszaköti arra, akire először.
Sztem Atti ezért nézett Fecóra és ezt csinálta. Csabinak lehet, hogy eszébe jutott, de ő meg az Aréna óta meg volt győződve, hogy őt viszi, szóval tulképpen nem csoda, hogy izgult.

Hurri Kán 2012.02.18. 16:40:16

Most éppen kit kell szidni, és kinek kell drukkolni? Elveszítettem a fonalat. :D

kamarti 2012.02.18. 16:41:59

@mokamini: de nem is gyűjtöget új ötleteket :)

Zombie_Girl 2012.02.18. 16:42:08

Hajrá Vera!!! :) Peti_Cs merre leledzik? :) Járt erre mostanság? Mit szólt a kiválasztáshoz?

nosce 2012.02.18. 16:44:22

@anica inkognitóban:
egy menedzsernek mindig sas szem kell, h felismerje az igazi tehetséget :)

kamarti 2012.02.18. 16:45:05

@gyvy: viszonyítási alapnak :)

Ki térjen vissza villába?

Attila
(68%, 1,036 Szavazat)
Vera
(32%, 479 Szavazat)

Összes szavazó: 1,515

@mokamini: épp most hallgatom az onlájnban, hogy Atti azt mondja Csabinak, Vera többször bántotta, mint ő. Asszem, Atti kicsit elvesztette a valóságérzékét :) (persze már Peti kiesése óta nyomja Csabinak, hogy ő tulképpen csak 2 hétig basztatta, szóval ebben konzekvens)

Zombie_Girl 2012.02.18. 16:46:28

Ne aggódjon senki, lehet Vera szavazótábora 3 párbaj után lemerült, de az anti-mengele tábor erős és mindent megfog tenni szerintem, hogy mengelementes legyen a villa és csak vendégként tehesse vissza a lábát.

nosce 2012.02.18. 16:46:47

@gyvy:
"Most éppen kit kell szidni, és kinek kell drukkolni? Elveszítettem a fonalat. :D"

Verát kell most savazni, a siker mércéje h mennyi időn belül jelenik meg petiCs, azzal h egy ilyen karakternek játéktaktikailag bent a helye a háromban :)

2012.02.18. 16:47:11

Sziasztok kis szöszök!

@nosce: Előkerültél te is?

nosce 2012.02.18. 16:47:53

@jadebulgari: @bigél:
a vv6-ban már csak 48 rugót adnak, kerekítve :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.18. 16:48:02

@anica inkognitóban: Van, aki képes alázattal viselni azt a lila kendőt. És vannak, akik nem... :P

hájdí 2012.02.18. 16:48:14

@kamarti: ez se ér sokat..:)vera-eszti párbaj előtt is hasonló jóslatok voltak:))

bigél 2012.02.18. 16:49:14

@nosce: és elindítanak egy kampányt "minden villalakó lakjon jól" címmel

Hurri Kán 2012.02.18. 16:49:50

@nosce:
VERAESSENKIMONNYONLE!!!!!! :DDDD
Így jó lesz? :D

@szerivan:
HAlló. Szép a hátad. :)

2012.02.18. 16:50:28

@hájdí: Cáfolom, az online-os oldal sose téved!

2012.02.18. 16:52:12

@gyvy: Nekem az arcom szép csak kár hogy bolond vagyok. A srácoknak szép a hátuk meg persze mircsinek.
@jadebulgari: Palacsinta lesz?

nosce 2012.02.18. 16:52:36

@gyvy:
"VERAESSENKIMONNYONLE!!!!!! :DDDD
Így jó lesz? :D"
igen jó, esetleg tegyük hozzá Lilu hallhatatlan sorait is, így
VERAESSENKIMONNYONLE és SZOPJONFASZT :)

2012.02.18. 16:54:02

@hájdí: Nem vicceltem, miért nevetel?

nosce 2012.02.18. 16:54:24

@bigél:
"és elindítanak egy kampányt "minden villalakó lakjon jól" címmel"

ideje lenne már ha jóllaknának egyszer, akkor nem ennének folyamatosan :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 16:54:55

@szerivan: közkívánatodra sütök :D kenyni lehet bele ki mit kíván :D

hájdí 2012.02.18. 16:55:46

@szerivan: ópardon, ópardon, most már tényleg meg kéne értenem, hogy ami onlány le van írva( a fészbukon is persze)) az szent s igaz...)))

MagasMacska 2012.02.18. 16:55:56

@kamarti: Az a baj, hogy Atti sem érzi bántásnak azt, amit másokkal művel. Vera csak kiáll az igazáért, Atti meg csak poénkodik. Egyik sem "bánt" senkit, ők jó emberek, miközben földbe gyömnek néhány embert.

Hurri Kán 2012.02.18. 16:56:15

@szerivan:
Akkor hozzál inni.

@nosce:
TÁMOGATOM!!! :D

hájdí 2012.02.18. 16:57:42

@nosce: kinga jóllakott már:))

nosce 2012.02.18. 16:59:31

@hájdí:
"kinga jóllakott már:))"

hálistennek, már behorpadt a villában miatta a hűtő :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 17:00:27

@King of Shadows: ezzel mit akarsz mondani?? szerinted én kötekszem??Válaszolj!:DDDD

@nosce: sasszemű farkasok??:DD te most indián nevet keresel magadnak??:D:P

2012.02.18. 17:00:38

@hájdí: Nem tudom mi a forrásod, de én erről beszéltem www.valovilagblog.com/ Csabás párbaj óta figyelemmel kísérem és a Delphoi jósda elbújhat megette.

nosce 2012.02.18. 17:01:10

Binbir Gece mikor lesz kész a mai öfivel ? :)

hájdí 2012.02.18. 17:01:17

@nosce: és visszamegy jövő héten!!!!!! reméljük,készül az rtl jó adag töltött kaposztával(szigorúan merőkanállal, fazékból..:)

hájdí 2012.02.18. 17:02:09

@szerivan: láttam..de a varázsgömböm mást mond:)

nosce 2012.02.18. 17:03:12

@anica inkognitóban:
"sasszemű farkasok??:DD"

igazad van, a kiszagolom a tehetségeket adekvátabb, jelentsen ez bármit is :)

MagasMacska 2012.02.18. 17:03:26

@hájdí: Elkészült, de Vera lenyúlta.

2012.02.18. 17:03:47

@nosce: A mai hozzászólása számomra nélkülözte a józanság bárminemű jelét, szóval mire detoxolják 2 nap.

nosce 2012.02.18. 17:05:43

@hájdí:
"és visszamegy jövő héten!!!!!! reméljük,készül az rtl jó adag töltött kaposztával(szigorúan merőkanállal, fazékból..:)"

igen , be is kell juttatni a villába 14 merőkanalat hozzá, azért eggyel kevesebbet mert Attinak meg Csabcsinak egy tányérból egy merőkanállal kell enni :)

hájdí 2012.02.18. 17:06:13

@MagasMacska: nem baj, mennek vissza a szakácsok is,a geri meg a pettttti, csak megszánják a királylányt, hadd hízzon!

fény az éjszakában 2012.02.18. 17:06:34

@hájdí:

Fura, hogy kizártnak tartod, mikor ott a bizonyíték a facebookon, de ezek szerint téged se érdekel mi van odakint a nagyvilágban, mint annó alekoszt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 17:07:10

Galaxis útikalauz stoposoknak - akit érdekel.

2012.02.18. 17:07:41

Ha Vera kiesik élete legnehezebb hete elé néz több szempontból is. Az hogy elbukott a cél előtt semmi lesz ahhoz képest, hogy együtt kell élnie 13 emberrel akik közül 9-ről tudja, hogy tudnak a filmjéről. Mert a villában erről nem beszélhetnek, de míg odaérnek igen. Ahhoz sok erőt kívánok, szerintem fel fogja adni.

MagasMacska 2012.02.18. 17:07:58

Nézem a tegnapit. Vera "Én sosem azt vittem, aki a bátorságomat mutatta, hanem azt, akiről úgy gondoltam, hogy ellene vissza tudok jönni." Igaza is van. De akkor miért baj, ha Atti nem Csabát hívja ki?

hájdí 2012.02.18. 17:08:19

@fény az éjszakában: bizonyíték a fészbukon..hagyjuk mááá.. nekem nem az a nagyvilág:))

nosce 2012.02.18. 17:08:36

@szerivan:
igen, jó a cucc amin lóg :), mielőtt ír néha lejöhetne kicsit róla :)

2012.02.18. 17:09:20

@fény az éjszakában: A facebooknak nem hiszek, az online-os linknek MMKK.

MagasMacska 2012.02.18. 17:09:55

@szerivan: Azért az az elbukás még egyáltalán nem biztos. De a jövő hétért én sem irigylem. A többieket sem, de neki még nehezebb lesz.

2012.02.18. 17:10:10

@nosce: :D Én kis így látom.

2012.02.18. 17:10:50

@MagasMacska: Azért kezdtem úgy, HA nem Vera nyeri a párbajt.

nosce 2012.02.18. 17:12:18

@jadebulgari:
a házibulin a lányok bugyija a határozatlansági reláció miatt odébb ughorhatna 1 métert :)

nosce 2012.02.18. 17:16:13

@szerivan:
sztem Verát a média szerteszíjjelszivatja majd idekint, fel is vesz majd új nevet, Aloe Vera lesz :)

sandokan 2012.02.18. 17:21:17

@bigél: "a tudatos balhézás arra is jó, hogy a felgyülemlő feszültséget levezesse"

csak itt nem erről van szó, mert amit vera csinál az a jól ismert és bevált politikai kommunikáció egyik fontos eszköze. ehhez viszont legalább egy ellenségre feltétlenül szükség van. ezért volt vera célkeresztjében már szinte mindenki, most éppen csaba, meg attila és kezdődhet a műsor.

rövid és egyszerű mondatokkal, szavakkal kell támadni az éppen aktuális ellenfeledet. nem érdekes, hogy amit állítasz annak semmi köze a valósághoz, vagy csak részigazságokat tartalmaz. a lényeg a gyakoriságon és az előadáson van. magabiztosnak és meggyőzőnek kell látszani, el kell hitetni, hogy ezt valóban így éljük meg.

a másik eközben pedig folyamatos tagadásra, hárításra, magyarázkodásra kényszerül, ha egyáltalán van rá lehetősége. fontos még, hogy az érveket, tényeket tartalmazó vitákat el kell kerülni, meg kell akadályozni.

ez a fajta módszer bizony a fanatikusoknál és a kevésbé tanult, művelt emberkéknél használható igazán. nem véletlen tehát, hogy kizárólag fecó és seri van/volt vera mellett. a példa is azt mutatja náluk ez működik.

ami viszont a hátránya, hogy ezt nem sokszor lehet eljátszani, ezért is olyan rövid életű egy politikus pályája. sajnos, mi magyarok, ebben a kivételt jelentjük.

nosce 2012.02.18. 17:21:26

@jadebulgari:
könnyebb lett volna ha tudom a kérdést :)

témázgató 2012.02.18. 17:23:04

@nosce: már volt erről hozzászólás, csak idézem a hozzászólót: Annamari egy GYEREK élete felett ítélkezett, Vera a saját teste felett - valószínűleg egy alkalommal, mert ha lenne több, nyilván már elővették volna. Szandikát a retek a tenyerén hordozza, láthattuk a leszbis képeit a művésznőnek, mégis mindenki elismeri, ad a szavára. Veronikát meg nem is kell elővenni...
Mi az, amit Vera olyan végletesen elrontott, hogy ezen a témán nyargalunk már 3 hónapja????

MagasMacska 2012.02.18. 17:28:25

@témázgató: Mert a többiek nem tagadták, ami volt vagy van. Jó, Annamari nem beszélt róla, de nem is okított másokat a jó erkölcsról. Melyik lány kurvázta, lotyózta, ribizligizizte a többit?

sandokan 2012.02.18. 17:29:27

@témázgató: szandika, veronika vállalta, azt amit kint csinált és bent sem próbált másnak látszani,mint ami, szemben verával.

hájdí 2012.02.18. 17:31:29

@nosce: wow, jó kis muzsika ez!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.18. 17:32:37

@Essen Ki Mengele Végre!: Hajrá Vera! Attila segget csinált a szájából, hogy Verát hívta ki, holott hetek óta Csabával akart megmérkőzni. Remélem, hogy mindenki átlátja, hogy Attila személyében mekkora egy sunyi terrorizáló játékos van és Vera negyedszerre is visszamegy, mint Györgyusz vagy Éva!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.18. 17:33:21

@anica inkognitóban: Azt hogy hazudsz, és ezért fogsz kiesni a fr@ncba! :P HA - ZUDSZ! És a múltkor már haza akartál menni! :P

bigél 2012.02.18. 17:33:51

@sandokan: Mint írtam, én csak spekuláltam, ill. ezt egy plusz lehetőségként vetettem fel az egyéb indokok mellett, ami miatt ezt az egészet csinálja.

Lehet, hogy Vera politikai karrierre hajt? Az első lépéseket (casting) már megtette. Végül is Ciccolina is bekerült az olasz parlamentbe.

sandokan 2012.02.18. 17:35:16

@Peter_Cs: "Én sosem azt vittem, aki a bátorságomat mutatta, hanem azt, akiről úgy gondoltam, hogy ellene vissza tudok jönni." - ezt vera mondta éjjel.

ö, most akkor neki lehet, másnak nem?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.18. 17:36:01

@bigél: Politikusként csak akkor támogatnám Verát, ha baloldaliként indulna.

hájdí 2012.02.18. 17:36:35

@Peter_Cs: na itt vagy, végre, már hiányoltak!!:)
hajrá Vera!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 17:36:44

@nosce: még, még, még hozz zenét! szeretem a tieidet meg a sogéét is..:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 17:37:33

@King of Shadows: akkor csak össze voltam zavarodva mert szeretethiányom volt..:DDD

sandokan 2012.02.18. 17:38:01

@bigél: és tényleg, az utolsó bekezdésre nem is gondoltam. ráadásul nem csak az első lépéseket tette meg, hiszen az ismertséget is megszerezte és a kamerákat is megszokta, bár azzal eddig sem volt problémája.

MagasMacska 2012.02.18. 17:38:48

@anica inkognitóban: Szóval koldulod a szeretetet?? Szép!

hájdí 2012.02.18. 17:40:47

@Peter_Cs: attila egy gyáva fasz, fél csabitól

sogeking 2012.02.18. 17:42:09

@jadebulgari: akkor a törökök már ne is aludjanak?? :)

MagasMacska 2012.02.18. 17:43:08

@hájdí: Vera félt Attilától, Csaba félt Attilától, Attila félt Csabától, nem mindegy? Jogában állt. kivinni azt, akit akart.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.18. 17:43:10

Szerintem az utolsó hétre nem a kiesett VV5-öket, hanem az előző szériákból válogatott csapatot kellett volna beköltöztetni: Györgyusz, Molnár Anikó, Pandora, Ágica, Lorenzo, Vitkó Laci, Elvis, Béka.

hájdí 2012.02.18. 17:44:13

@MagasMacska: jogában állt, persze. etől még egy gyáva fasz.

sandokan 2012.02.18. 17:44:54

@hájdí: vajon csabikáról is ezt mondtad, amikor veronikát hívta ki?

@MagasMacska: pontosan, ez társasjáték

nosce 2012.02.18. 17:46:18

@témázgató:
"Mi az, amit Vera olyan végletesen elrontott, hogy ezen a témán nyargalunk már 3 hónapja????"

Sztem úgy kb. mindent...
Majd meglájuk, én ezt tippelem, viszont azt mondom h meg is érdemli amit kap....ha beteg lenne az más kérdés, de hát itt kiderült világosan h nem beteg :)

hájdí 2012.02.18. 17:47:32

@sandokan: nem:)
attila úgy általában, mindig az, nem csak ennél a kihívásnál.

bigél 2012.02.18. 17:53:38

@hájdí: Szerintem ennél a kihívásnál pont, hogy nem mondható rá. Amit bent láthatnak/gondolhatnak: Vera erős játékos, 3 párbajról visszament. Lehet mondani, hogy nem túl erős ellenfelekkel volt kint, de - legalábbis Eszter esetében - ez egyáltalán nem igaz. Verát a konfrontációra való hajlama ellenére/vagy pont amiatt visszaszavazzák a nézők.

nosce 2012.02.18. 17:55:25

ezt mircsinek nagyon cuki Underwear és szép hát :)
Feel So Close
www.youtube.com/watch?v=arARN1U2fCI

bigél 2012.02.18. 17:58:01

@bigél: Vera és Attila sok mindenben hasonlítanak, mindketten hajlamosak a konfrontációra, a többiek csesztetésére (igaz más-más stílusban). Joggal gondolhatja azt Attila ott bent, hogy van átfedés a szavazóik között is, azaz aha mindketten bent maradnak a döntőben, akkor egymástól vesznek el. Míg Csabával pl. annyira különböznek, hogy nagy valséggel semmi átfedés nincs a szavazóik között.
Ezzel a párbajjal ki lehet ugratni a nyulat a bokorból. Ha Verával szemben kint marad, akkor a döntőben is nagy valséggel így lenne.

(Ez megint csak spekuláció, hogy ott bent hogyan gondolkodhatnak.)

témázgató 2012.02.18. 17:58:07

@MagasMacska: @sandokan: Vera a testvére elmondása alapján egy férfivel élt együtt, aki kihasználta. Lehet, hogy ezt nem tudta feldolgozni, lehet, hogy annyira megbántotta az a valaki, hogy elment egy castingra, saját magának is bizonyítandó, hogy ér valamit (ld. youtube-n fent lévő kisfilm, nyilván 20 éves korából).

Nem tudhatod, mi vitte rá erre a tettre.
Amit még egyébként igen csodálok: nem lóval, kígyóval, mit tudom én mivel tette, amit tett, olyat csinált, amit a nők 90 %-a megtesz - van olyan, aki alkalmi párjával már az első alkalommal - a pszichológusok, szexológusok kimondottan ajánlják ezeket a pózokat (nyilván nem nyilvánosan) az orgazmus zavaros nőknek.

Nem tudsz kinyitni olyan általános oldalat - pl. a stop.hu-n különösen zavar, hogy ne seggüket, "homlokosukat" virító macákat látnál - szembe jönnek veled.
Még Béci testvérénél sem volt ekkora általános döbbenet, nem kövezték meg érte.
Mi az, amit ez a szerencsétlen Vera elkövetett?
A ribizligizizésnél maximálisan igazat adtam neki, mert Veronika tényleg nem ismert határt - és abban az időben csinálta ki esztert mondvakreált dolgokért - ezt sem vetette senki más a szemére, csakis Vera.

hájdí 2012.02.18. 17:58:17

@bigél: bent most már mki erős, csabi, vera többször nyertek, seri lealázta kingát, fecóról nem tudjuk, de ő védett.
amúgy azt írtam, h atti MINDIG gyáva

MagasMacska 2012.02.18. 18:03:40

@hájdí: És akkor Vera miért nem vitte ki Attilát kétszer is? Ő is egy gyáva...?

Zsoofka 2012.02.18. 18:04:40

@témázgató:
Nekem nincs semmi gondom azzal a videjóval.
Az azonban biztos:
a.) buta volt hogy felvette az erkölcscsősz-szerepet a vellában (ribizligizizés)
b.) nyilvánvalóan egy kicsit más a világ az ő szemével, mint az emberek többségének a szemében.
Vagyis "másképp fogja megélni", ha kiderülnek a dolgok, mint mondjuk egy Szandi, aki felvállalja ezeket. Nem fogja tudni lepergetni magáról és helyén kezelni a dolgokat, felülemelkedni a sok kocsogon aki boszogatja és vagy megbotránkozódik rajta. És ez az ami miatt veszélyben van s könnyen BB Éva szintjére és helyére kerülhet. Én sajnálom őt. Ezzel együtt nem szimpatikus.

bigél 2012.02.18. 18:06:27

@témázgató: azért Gigi is kapott hideget-meleget. Amúgy meg mindenkit kikezdenek, kit ezzel, kit azzal. Nyilván függ attól is, hogy mit sikerül előásni a szereplőkről. Verának ebből a szempontból pechje volt. Ráadásul ez nagyon nem jön össze a magáról hangoztatott képpel.

MagasMacska 2012.02.18. 18:07:09

@témázgató: Verával sem törődne a kutya sem - mindenki úgy pornózik, vagy próbálkozik vele, ahogy jónak látja - csak ne játsszon mellette szeplőtlen szűzet, és főleg mást ne kurvázzon le. A képmutatása verte ki a biztosítékot.

bigél 2012.02.18. 18:10:46

@Peter_Cs: hát, igazáNDIból nem gondoltam én ezt véresen komolyan :)

Zsoofka 2012.02.18. 18:11:34

@MagasMacska: @bigél:
Egyet mondunk.
Igen, Gigi nekem is eszembe jutott. pedig ő a lepergetős fajta. mégis biztos nehéz volt neki.

hájdí 2012.02.18. 18:18:29

gigi a legszánalmasabb mind közül.ahogy magyarázkodik úton-útfélen, h mit is csinált dubaiban, stb

sogeking 2012.02.18. 18:19:53

@hájdí: Overdose-zal utazott egy repülőn, nincs ebben semmi különleges

vallatas 2012.02.18. 18:23:49

@hájdí:
te veled is olyan lehet dumálni mint Verával, a lényeg, hogy Ati mindenképp gyáva, és az avatormon 1080p-ben virít a Vera egész teste.

elképesztő, micsoda indulatokat vált itt ki egyesekből ez az egész, megrökönyödés!

nosce 2012.02.18. 18:24:14

@sogeking:
"Overdose-zal utazott egy repülőn, nincs ebben semmi különleges"

Overdose kanca vagy csődőr ? :)

hájdí 2012.02.18. 18:25:24

@vallatas: te személyeskedsz itt, nem én

sogeking 2012.02.18. 18:27:22

@nosce: fiú, de még kiskorú

hájdí 2012.02.18. 18:27:49

@nosce: számít az a mai világban?:)

vallatas 2012.02.18. 18:29:45

@hájdí: ja, ha magadra vetted akkor húsba mehetett.
bingó

témázgató 2012.02.18. 18:30:00

@bigél: @MagasMacska: Kinga kiválasztása előtt volt itt egy kommentelő, nem emlékszem a nick nevére, csak annyi maradt meg, hogy (kétszer dr:)).
Nyilván férfiember volt, mert kiosztotta a társaságot - azaz minket, törzsállományt -, miszerint elnyomott háziasszonyok vagyunk. Hogy ez mennyire igaz, nyilván mindenki eldönti magában, de úgy gondolom, hogy a többség, aki ideír, nő.
- kivéve persze binbir gecét, áldassék a neve :))
Ezért nem tudok ezzel a szemforgatós fúj pornóssal mit kezdeni, mert mint írtam felteszem, hogy sokunknak hasonló élménye van - a falakon belül. Ez a téma érdekes egy rövid ideig - mint Attila szamárfül mutogatása élő adásban - micsoda humor,- és Csabára a fikaevés rátestálása szintén élő adásban, amiből kiderült, hogy egyáltalán nem igaz, de Attika szerint ez vicces volt.

Ami pedig Attila hozzáállását illeti: ha szegény Csabi próbál megnyilvánulni, már többször le lett oltva: hú, de nagyképű lettél, ez nekem nem tetszik!
Ezek után általában Csaba el is hallgat.

hájdí 2012.02.18. 18:30:29

@sogeking: jah és gigi is kiskorú volt, amikor azt a csodálatos pólót viselte...)
még 1 hasonlóság szegény overdose-zal..:)

sandokan 2012.02.18. 18:30:48

@vallatas: tévedsz, a roppant előnyös vádliját nem mutatja

hájdí 2012.02.18. 18:31:23

@vallatas: te indulatoskodsz itt...így értve...

Zsoofka 2012.02.18. 18:31:41

Csitu van, ne veszekedjetek! Ezt most óvastam a konkurencián (sic), gondoltam megosztom..... :)
1. „Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető, meg a három hülyét a síneken.”

vallatas 2012.02.18. 18:31:48

@sandokan: bizony, nagy bánatunkra.

Zsoofka 2012.02.18. 18:33:00

@témázgató:
Emlékszem a szimpatikus kollégára :) Kedves vót.... :)

sandokan 2012.02.18. 18:33:57

@hájdí: ez a nőnek álcázott valami, attila édesanyját a szájára vette, ennél több, személyesebb indok pedig nem kell.

vallatas 2012.02.18. 18:34:19

@mokamini: LóBéla?:-)
ő kéne most ide, akkor sztenderre is rakhatom mára magam :-D

vallatas 2012.02.18. 18:37:01

@sandokan: ez a nőnek álcázott lamantin még ráadásul le is köpte.

igazából ja, indoka nem volt kihívni Verát, egy gyáva lépés volt ez, inkább nem
állok bele a vitába, fölösleges elrontani ezzel itt a hangulatot. :-)

hájdí 2012.02.18. 18:37:28

@sandokan: nem is volt ez szép verától, ati anyukája nem tehet a fia dolgairól...
DE tényleg le kell írnom 100x, h nem erre a kihívásra értettem, h mengele gyáva? többször leírtam már itt, többb téma kapcsán, de nincs kedvem ezt fejtegetni most, nem is fogom. aki így látja, mint én, az érti, aki meg nem, az nem és azt eszem ágában sincs győzködni:)

sandokan 2012.02.18. 18:39:52

@vallatas: hogy mi? velem nem vitázol, egy oldalon voltunk mindig, azt biztos nekem írtad?

bigél 2012.02.18. 18:42:16

@témázgató:

Csaba ezt Verától is megkapta nem egyszer, nem kétszer.

A pornó: én nem emlékszem, hogy bármit írtam volna olyat, hogy fúj, pornó. Részemről csak válaszoltam arra, amit kérdeztél, hogy miért téma még mindig. Erre írtuk, hogy feltehetően az álszentsége miatt.

témázgató 2012.02.18. 18:43:23

@hájdí: ebben igazad van, viszont én láttam online-on, Kutai úr távozása után nem sokkal - amikor megint szeri volt kingával - valami szóváltás volt, Kinga otthagyta attilát, mire egy jól artikulált k.anyád volt a válasz.
Onnan emlékszem, mert teljesen ledöbbentem, mert akkor éppen a jövendő családi idill honolt.

mimózA 2012.02.18. 18:44:34

@Peter_Cs: én is erre várok, első perctől utálta, mindig elmondta, hogy vele kell megküzdenie, úgyhogy kénytelen leszek Verának szurkolni a párbajon, és ez hihetetlen számomra. Még nem olvastam mindent szavazási eredményeket tudtok?

vallatas 2012.02.18. 18:45:02

@sandokan: nem veled, ezt csak úgy az éterbe mondtam az Ati gyávával kapcs :-)
te veled ja, egy oldalon állunk, örülök is neki.

hájdí 2012.02.18. 18:45:56

@témázgató: szelektív a memóriája a gömbhalfejűnek is...:)és neki mindent szabad...:)

mimózA 2012.02.18. 18:46:35

@MagasMacska: Jó,csak ne mindig a szája járjon, néha csinálja is azt amit mondott 100-szor!

nosce 2012.02.18. 18:47:04

@hájdí:
nem számít csak más kategóriában indulhat az óószkáron :)(

bigél 2012.02.18. 18:48:14

@mimózA: még megküzdhetnek a döntőben.

nosce 2012.02.18. 18:48:27

@sogeking:
Akor még el kell menni Dubaiba, amikor nagykorú lesz :)

mimózA 2012.02.18. 18:49:13

@témázgató: Ez még eddig sosem jutott eszembe, h. ezzel egy nő bizonyíthatja, h. ér valamit.

hájdí 2012.02.18. 18:49:35

@nosce: hehe, mennyi tehetséget nevelt ki ez a széria

bigél 2012.02.18. 18:51:39

Szerintem meg Attila igazából kedveli Csabát, ezért nem hívta ki. Ehhez a verzióhoz mit szóltok? :P :P

MagasMacska 2012.02.18. 18:57:21

@mimózA: Szabad megváltoztatni a véleményét, ha közben történnek dolgok. Kinga miatt Csabit akarta vinni - ne legyen egy légtérben azzal, aki zavaja. Kinga már nincs, viszont Veráva naponta többször összeugranak. Akkor miért ne azt vigye, akivel most nem akar együtt lenni?

inmemancsi 2012.02.18. 18:59:53

na azért mi is gondoljunk egy percre most egy néhai gyönyörű hangra és gyönyörű nőre nyugodjon békében!
www.youtube.com/watch?v=Wh3uuLHoXJA&feature=related

témázgató 2012.02.18. 19:01:08

@mimózA: nem azt mondtam, hogy helyeslem, az okokat keresem. Láttuk a 18-20 év körüli gyönyörű vera kisfilmjét, tényleg bájos volt hosszú hajjal, természetes idomokkal.

Ha több évig valaki kihasználta őt, nem tudhatod, mennyire mászott bele az önbecsülésébe.
Kinézem belőle, hogy mindent megtett a pasiért (pl. jól tud főzni, a VV4-esek is csak dicsérték a vendéglátását).
A feladatoknál mindent nagyon komolyan vett, elképzelhető, hogy ezt a kapcsolatot is hasonlóan - egy lehet, hogy érdemtelen fickóért.

Elképzelhető, hogy a castingon azt az elismerést kereste, amit évekig nem kapott meg. De majd ő kimagyarázza magát, nem az én feladatom.

Csak attól félek, hogy ezzel a témával, aminek az újszerűsége csak nem akar hanyatlani, oda sodorjuk, ahová Attila mindig is kívánta - és Attilát a szeplőtelent pedig pajzsán hordozza a nép.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 19:02:08

@nosce: van, hogy átlinkelem FB-re, amiket bedobtok.. na, ennél azért elképzelem ismerőseim némelyikének az arcát....:DDDDD no de, ezért van két reglapom..egy a plebsnek, egy a barátoknak..:DD

@sogeking: :×

nosce 2012.02.18. 19:08:18

@anica inkognitóban:

lehet h nagyon lájkolnák :)

témázgató 2012.02.18. 19:13:12

VV Attila hivatalos oldaláról:

Attila egy született TAKTIKUS, és egy igazi MANIPULÁTOR. Gyakori szokása hogy álneveken mutatkozik be. És teljesen új identitásokat kreál magának. Sokan fognak otthon felpattanni a TV előtt, hogy az ott XY, mert legalább 5 különböző néven ismerték meg őt az ismerősei az elmúlt évek alatt, és gyakran a mai napig nem tudják róla hogy más-más identitásokat használ -

Az is megesett egyszer, hogy a saját vállalkozásának konkurenciájához is elszegődött álnéven, hogy kitudakolja az ottani üzletpolitikát. Attilánál ez a tudathasadás egy játék egy sport, mint másnak a tenisz.. Attila egy igazi kreatív ember, 7 éve otthagyta utolsó munkahelyét, és megalapította első épített motorokkal foglalkozó nyomtatott magazinját ami 4-5 éven keresztül működött. Ebben az időben Attila igen meghatározó szerepet töltött be az épített motorok világában. Magazinját, és azonos néven futott nemzetközi rendezvényét egész Európában ismerték, és elismerték. Az élet úgy hozta, hogy egy idő múlva ezek a vállalkozások tönkrementek, és Attila átnyergelt a műtermi fotózásra, zuglói stúdiójában reklám, és divatfotózással foglalkozott, de mellette mellékesen megmaradt a motoros újságírói szerepe is, külföldi magazinoknak a mai napig szolgáltat cikkeket különlegesnek számító motorokról. Attila az irónikus, és az abszur humort kedveli.

Ha szeretted Hannibal Lechtert, vagy a sorozatgyilkos DEXTER-t a TV-ből akkor Attilát is bírni fogod, mert Ő is egy igazi őrült. De ne hidd hogy Ő egy megveszekedett barbár. Attila gyerekkorától nagy állatbarát, mindig is rajongott a kutyákért. Magányos életét több mint 6 éve megosztja Arthur András névre keresztelt Westi kutyájával, akit nagyon mostoha körülmények közül mentett ki .

foxglove (törölt) 2012.02.18. 19:13:47

sziasztok!
Elmondom, mi fog történni. Először is Vera kiesik. Ha nem esne ki, és csak a végén szembesülne a pornóüggyel, csúnya vége lenne. Így viszont kap egy esélyt az rtltől, hogy tisztázza magát a nézők előtt. Lesz majd egy olyan jelenet, hogy a visszaköltözés után félrehívja Fecót ezzel a szöveggel: "fecó, mondanom kell valamit, mert azt szeretném, hogy tőlem tudd meg, ne mástól. Pornóztam. Fiatal voltam és kellett a pénz." (mire Fecó: "De durva!")
És ennyi.

@vallatas: miből gondolod, hogy nem ír ide most is más néven? hehe.

inmemancsi 2012.02.18. 19:17:28

KevinCostner beszél Withneyről

sogeking 2012.02.18. 19:18:03

@foxglove: azért arra térjünk még ki, hogy Fecónak csillogni fog -e a szeme :)

foxglove (törölt) 2012.02.18. 19:22:15

@sogeking: igen, csillogni fog a könnytől. És aztán el is sírja magát.

témázgató 2012.02.18. 19:22:40

@foxglove: mire Fecó: "De durva!" :DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 19:24:40

@sogeking: juj, de rég hallottam róla! Van még egyáltalán?

@inmemancsi: hol? Így nem halljuk, tudod:D

linócsik 2012.02.18. 19:24:51

@témázgató:
Hát elég távol áll a valóságtól, ami Attiláról írt..Ha igényt tart rá, megadhatom a mobilszámát, és pár valós adatot/infót, ami beszélő viszonyban sincs azzal, amit Ön leírt..

bigél 2012.02.18. 19:25:53

@témázgató:
"Attilát a szeplőtelent pedig pajzsán hordozza a nép"

Ezt honnan veszed? Szerintem még az Atti-fanok sem gondolják, hogy ő makulátlan lenne, sőt!

témázgató 2012.02.18. 19:27:14

@linócsik: Jeleztem: "VV Attila hivatalos oldaláról".
Tehát másoltam. De szívesen elolvasom az igazat is,kérem ossza meg velünk.

Talpig Jimmy 2012.02.18. 19:27:38

@anica inkognitóban: ezért van két reglapom..egy a plebsnek, egy a barátoknak..:DD
nem szeretnék a barátod lenni
inkább maradnék egyiknek sem

skorpioqueen 2012.02.18. 19:29:45

Szép jó estét Mindenkinek! HAJRÁ, VERA!!!!!!! Nem tudom, mi ez az általános Veraellenes hangulat, de azért azt nem kellene elfelejteni, hogy ki miatt jutott ez a lány ebben a játékban ide. Szinte az egész játék alatt alig volt néhány olyan perce, amelyet vidáman élhetett volna meg. Miért is? Mert attila és péter /mielőtt szó érné a ház elejét, szándékosan kicsivel/ minden adandó alkalmat megragadtak, hogy megkeserítsék az életét a villában. Ott tettek neki keresztbe, ahol tudtak. Még a feladatokban elért kisebb-nagyobb sikereire is irigyek voltak.Pont ők, akik mindig kihúzták magukat a feladatok alól, akik kimondottan heccelték, tudatosan hergelték, aztán ártatlan képpel csodálkoztak, hogy ejnye, milyen csúnyán beszél ez a Vera.

sandokan 2012.02.18. 19:32:13

@foxglove: legyen így, de ennél sokkal nagyobbat durranhat, rossz, aki rosszra gondol, ha még aktív játékosként derül ki a művésznőről, hogy mit is csinált korábban.

ezzel két legyet ütnek egy csapásra retekék, attilát elintézték verával, ő pedig megsemmisül a kamerák előtt, talán még fel is adja. a fecó, csabika, seri jóságos hármas pedig döntős.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 19:34:38

@skorpioqueen: már 7en vagyunk:D

@sogeking: köszi, ezt nagyon szeretem:) Meg Gálvölgyit egyébként is!:D

bigél 2012.02.18. 19:35:58

@skorpioqueen: most pedig még ez a tejbetök csabika is nekiállt bunkózni vele, ejnye! :D :D

azért nem volt annyira ártatlan Verocska, nem kellett kétszer hergelni, hogy beinduljon: ld. Dya esete vagy amikor a szemetet begórta az ágyba, dobált a konyhában.

inmemancsi 2012.02.18. 19:36:28

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a Diana Warwick nak meg álomszép beszédhangja is van, most alicia keys fog énekelni skynews

bigél 2012.02.18. 19:36:36

@sandokan: de szép is lenne! :P :P

bigél 2012.02.18. 19:37:07

@bigél: vagy legutóbb a sajtreszelő

skorpioqueen 2012.02.18. 19:37:11

@skorpioqueen: Hozzáfűzném még, hogy ötven éves elmúltam, eléggé konzervatív felfogású kétgyermekes édesanya vagyok, de nem vagyok úgy megbotránkozva Vera filmjén, mint itt egyesek. Még alkalma sem volt védeni magát, meg különben sem foglalkozásszerűen csinálta, ha jól tudom, egyszeri alkalom volt. A lónak négy lába van, mégis...Miért kellene élete egy rossz döntése miatt ilyen mélységesen megvetni valakit? Origot olvastok néha? Ott sokkal toleránsabbak a hozzászólók ez ügyben. További szép estét!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 19:37:52

@Talpig Jimmy: túltárgyaltuk, eddig sem volt rá túl sok esély..
nem az arcom nagy, hanem túl sok olyan ember, aki kétszer bejött ügyfélként és már jelöl is.. azt nem mondhatom, hogy nem ismerem, de nem is kívánom vele megosztani az életemnek azt a részét, amit másokkal nyugodtan. ennyi a magyarázat.
(bár lehet, hogy ettől függetlenül meg amúgy tényleg nagy az arcom. :P)

bigél 2012.02.18. 19:39:36

@anica inkognitóban: ehhez nem kell több faszbuk profil, elég egy, aztán azon beállítani, hogy ki mihez fér hozzá

skorpioqueen 2012.02.18. 19:41:01

@bigél: Nem mondom, hogy MMKK igaza is volt, de érthető a reakciója az állandó támadások kereszttüzében.A szemetes dologban pedig igaza volt, mert villamesterként próbált érvényt szerezni a szavának, amelyre magasról tettek a többiek.

bigél 2012.02.18. 19:41:46

@skorpioqueen:

na, még egyszer. nyilán vannak olyanok is, akik Verocskát a film miatt megvetik. de! az itteni hsz-okból szerintem leginkább az derül ki, hogy a bent mutatott viselkedését nem bírják legtöbben, mibe az álszentség is beletartozik.

sogeking 2012.02.18. 19:43:29

@skorpioqueen: azért egy konfliktust sokféleképpen lehet kezelni :) Vera erőből beleáll, persze utána csodálkozik, hogy a vitapartnere szintén

a videó inkább javít a megítélésén, de nálam még így is mínuszban van

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 19:43:41

@bigél: tudom, igazad van, de ez már így alakult, már nem variálok..

MagasMacska 2012.02.18. 19:43:42

@témázgató: Ebben az esetben nem fogok a néphez tartozni. Egyéb sem hiányzik, mint egy szeplőtlen Attila egy pajzson.

bigél 2012.02.18. 19:43:48

@skorpioqueen: szerintem SEMMI nem indokolja azt, hogy valakinek az ágyába ürítse a szemetest. Nevelési célzattal sem lehet ilyet tenni.
(Nem beszélve arról, hogy később azért róla is kiderült, hogy nem annyira rendszerető, mint sugallta korábban.)

Talpig Jimmy 2012.02.18. 19:45:21

@anica inkognitóban: ezt tisztáztuk, furcsán exhibicionista.
Levelezz azokkal akikkel akarsz.
Nem kell ehhez facebook :P

MagasMacska 2012.02.18. 19:45:58

@linócsik: Információt szívesen olvasnék. A mobil számára nincs szükségem, nem szeretnék kapcsolatot ápolni vele. (Arról nem is beszélve, hogy ő sem velem.)

MagasMacska 2012.02.18. 19:47:26

@skorpioqueen: Igazad van, Attipetti minden alkalmat megragadott Vera bántására. És? Akkor neki mást kell bántani? Atti belerúg, akkor ő továbbrúg valakibe? Itt azért valami sántít.

sandokan 2012.02.18. 19:48:10

@skorpioqueen: erről @sandokan: a tudatosan használt és folyamatosan ismétlődő, csak a célszemélyeket, az aktuális ellenségeket váltogató kommunikációjáról mi a véleménye?

bigél 2012.02.18. 19:48:27

@MagasMacska: "Itt azért valami sántít."

A rugdosás eredménye.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 19:48:50

@sogeking: köszi, puszi:), ezt is nagyon szerettem...

De a paródiák haláliak voltak:)

skorpioqueen 2012.02.18. 19:49:27

@bigél: Álszentnek is a video miatt tartják, de mivel ő azt letiltatta, honnan tudhatná, hogy napvilágra került? Egyéb viselt dolgairól meg nem tudunk annyit, hogy az alapot adhatna őt megítélni.
Szemétről szólva azt elismerem, kicsit erős volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 19:50:44

@inmemancsi: és ezt miért céloztad nekem?:D Nem nézek mai magyar filmeket, amit nem Koltai Róbert rendezett, vagy nem szerepel:D

De gyanús vagy te nekem:D

sandokan 2012.02.18. 19:51:19

@bigél: ez jó, amit meg előbb nekem írtál, az nagyon nem.

bigél 2012.02.18. 19:51:59

@skorpioqueen:
"de mivel ő azt letiltatta, honnan tudhatná, hogy napvilágra került"

Ha nem került volna napvilágra, akkor is álszent lenne, csak mi nem tudnánk.

bigél 2012.02.18. 19:52:39

@sandokan: miért? mit írtam neked?

inmemancsi 2012.02.18. 19:52:50

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ez jó nézzed, az operatőr nagyon jó volt

MagasMacska 2012.02.18. 19:52:59

@skorpioqueen: Nem az a baj, hogy napvilágra került. Az a baj, hogy ő is megtette, amit a többiek, csak ők nem ribizligizizték Verát, Vera viszont igen a többieket. Ez a baj, az álszentség, nem az, hogy pornózott-e, és ha igen, hányszor és milyen indokkal.
És persze van egyéb is, a kibírhatatlan természete, de az más dolog, az is van másnak is.

skorpioqueen 2012.02.18. 19:53:14

@sandokan: Nem gondolom annyira tudatosnak. Inkább a 'legjobb védekezés a támadás' taktikát vélem felfedezni Vera viselkedédésében.

témázgató 2012.02.18. 19:55:08

@MagasMacska: nem voltunk még hónapokig bezárva olyan emberek közé, akik azt lesik, mikor rontasz el valamit, mikor küldhetnek ki.

Fecó azért népszerű, mert mindenkit meghallgatott, ráhümmögött, ha értette, ha nem. Olyan, mint a mesében, amikor a titkot nem bírta a mesehős magában tartani és belekiabálta egy lyukba.

Gergő úgy nyilatkozott, hogy ez a pár hónap keményebb volt a börtön 4 événél.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 19:55:12

@inmemancsi: elkezdtem anno, bevallom, de Csányi Sándortól kiver a víz:), inkább nézek Rózsaszín Párducot:D

sogeking 2012.02.18. 19:58:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: azért vicces, hogy pont az elején belebakizik :)

inmemancsi 2012.02.18. 19:59:12

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: á a csányi csak mellékszereplő benne:)) schell viszi a filmet

skorpioqueen 2012.02.18. 20:00:22

@bigél: Nem tudnánk, és nem lenne miről beszélni.Ő magában szerintem mélyen elrejtette ezt,és nem akart volna önszántából beszélni róla. De kinek nincsenek olyan percei az életében, amikor nem tudott megbirkózni egy problémával, s kellemetlen helyzetbe került? Nem biztos, hogy álszentség hallgatni egy ilyesmiről, nem tudhatjuk, őt is mi vitte erre rá, még nem is védekezhetett.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 20:00:50

@inmemancsi: áááá, ő a másik, akitől kiver a víz:D

@sogeking: igen:), na azért mégis más:D

Kérek még:P

MagasMacska 2012.02.18. 20:02:22

@témázgató: Nem, ezt nem írom alá. Akiben benne van a továbbrúgás, abból kiválthatja a bezártság. Akiben nincs, abból nem.

skorpioqueen 2012.02.18. 20:02:52

@MagasMacska: Nekem Vera alapjában nem tűnik álszentnek. Ezzel a felvétellel senki sem dicsekedett volna abban a tudatban, hogy egyszer megbotlottam letiltattam, igyekszem elfelejteni, pont.

nathalie 2012.02.18. 20:03:04

teljesen kétségbeestem Attila döntésétől
Verát és őt is a döntőben akartam látni.francba.

sandokan 2012.02.18. 20:03:26

@skorpioqueen: 1, dya, annamari, veronika, gergő, csaba biztosan nem támadta és mindegyikkel volt mondvacsinált, felfújt konfliktusa.

2, a stílus, a módszer mindig ugyanaz. nehezen lehetne ezt nem tudatosnak titulálni.

3, azt meg sokan elfelejtik, hogy még bent sem volt a villában, amikor már beszólt annamarinak és attilának. illetve petit is ő alázta meg először, annál a csókos feladatnál.

MagasMacska 2012.02.18. 20:04:09

@skorpioqueen: Nem a hallgatás az álszentség! Arról beszél, amiről tud, amiről képes. Hanem arról, hogy azt ítéli el hangosan, látványosan, amit ő is megtett.

sandokan 2012.02.18. 20:04:44

@bigél: csak vicceltem. a forgatókönyvemre adott válaszodra reagáltam.

MagasMacska 2012.02.18. 20:05:00

@skorpioqueen: De akkor nem kurvázok le másokat.

sandokan 2012.02.18. 20:05:34

@nathalie: tudod mit érzek irántad, de ezt soha nem értettem.

skorpioqueen 2012.02.18. 20:09:13

@sandokan: Szerintem az elején még a csatorna utasításait követte - a többiek is -, akkor nem is volt szimpatikus.

fény az éjszakában 2012.02.18. 20:09:44

@foxglove:

Szerintem nem fiatal korában csinálta, hanem nemrégen, mert a fiatalkori fényképein még teljesen másképp nézett ki. Ezeken a képeken úgy néz ki min most, és szerintem egy éven belül készülhettek.

MagasMacska 2012.02.18. 20:10:26

@inmemancsi: Megvan az Arany Medve is?? Gratula nekik!

bigél 2012.02.18. 20:11:34

@skorpioqueen: ezt nem kétlem, csak arra utaltam, hogy az álszentség az nem azon múlik, hogy a környezetem tud róla vagy sem. Ha tettem valamit, aztán később ugyanezt másnak felrovom, akkor is álszent vagyok, ha senki nem tudja rólam.

És csatlakozva Magasmacskához: nem a hallgatással van a gond.

bigél 2012.02.18. 20:13:50

@bigél: de egyébként baromira nem érdekel a filmje. Engem a vitastílusa idegesít, de nagyon.

skorpioqueen 2012.02.18. 20:14:20

@MagasMacska: De ő nem az ország nyilvánossága előtt tette! S nem két- három naponta, hetente váltogatott partnerrel.Ezt érezhette "ribizligizinek" Veronika viselkedésében. Én Veronokát is kedveltem, mert eleinte naívnak, bájos kis buta kihasznált lánynak láttam, később kicsit hátrányára változott / petis ügy/.Petit már akkor sem szerettem, mikor egy előző műsorban láttam.

Kunigundah 2012.02.18. 20:14:51

Annamari a gyerekét örökbe adta és ezt a villában sosem hozta szóba (amikor a családjáról volt szó, nővérét és annak gyermekeit említette, s rajtuk könnyezett). Ez szerintem milliószor elítélhetőbb, mint az, amit Verán kívül fiatal csajok százai csinálnak?? Vera botlott, de nem akkorát, mint amekkora lufit egyesek ebből fújni próbálnak.

inmemancsi 2012.02.18. 20:14:54

na ezeknek van hangjuk és tudnak énekelni stevie wonder

sandokan 2012.02.18. 20:15:24

@nathalie: igen. anyázta, leköpte és még itt van ez is. ezt olvastad? @sandokan:

egyszer attila kérdezte tőle a nyugiban, éppen jóban voltak, hogy beteg vagy, azért vannak ezek a műbalhék. azt válaszolta nevetne, hogy nem, erre attila azt mondta, hogy akkor viszont vérgeci vagy.

bigél 2012.02.18. 20:16:44

@sandokan: Verával volt ez a beszélgetés?

kamarti 2012.02.18. 20:17:14

@hájdí: sztem rosszul emlékszel, végig nagyon szoros volt ott, igaz, 1-2%-jak Eszter vezetett, de pl. legutóbb Kinga-Serinél is azt mutatta, ami a vége lett

@MagasMacska: no igen, végignézve az onlájnt, nekem is az az érzésem, hogy Atti két szálra dogja felfűzni a kampányát: egyrészt, hogy aki rá megsértődik, az csak nem érti a viccet (ezt már azóta mondogatja kb., mióta leszállt Csabiról, illetve Peti kiesett, de ehheu új elemként jön, hogy mióta Peti nincs, direkt vissza is fogja magát e téren), másrészt, hogy a közösséget szeretné megmenteni Verától. Nagyon fogom viszont sajnálni, ha Csabit megnyeri, és beáll mögé, bár megértem, hogy akár még élvezhetik is egymás társaságát, meg a normális hangnemet, de Csabinak ez egyértelműen bukta lehet. Szóval neki inkább azon kéne gondolkodnia, hogy Atti miért nem őt vitte ki, és abból levonni a következtetéseket, és nem a Vera-Atti csörtével foglalkozni, ezt most már játsszák le ők.

sandokan 2012.02.18. 20:19:36

@bigél: igen vele.

nyilván attila és talán csaba is olvasta már korábban, azt amit vera csinál, csak amíg nem az ő bőrükre ment a játék, addig nem terítették ki a lapjukat.

bigél 2012.02.18. 20:20:05

@skorpioqueen:
"S nem két- három naponta, hetente váltogatott partnerrel."

partnerkedett volna vera is, ha van kivel, asszem ez elég világosan kiderült, csak aztán Peti lepattant. és Veronkával sem az volt igazán a baja, hogy két fiú is rárepült (volna), hanem az, hogy az egyik pont Peti volt.

(és ez az igazi álszentség)

kamarti 2012.02.18. 20:20:15

@MagasMacska: mert nem akart negyedszer párbajozni. Plusz a 444-esek óta ő is ugyanazt gondolja, amit Atti: hogy Vera nagyon erős

skorpioqueen 2012.02.18. 20:22:13

@bigél: Ezt én féltékenységnek nevezném. De ne lovagoljunk a szavakon, inkább üljünk fel a seprűre!:)

bigél 2012.02.18. 20:24:31

@skorpioqueen: ok, úgyis takarítanom kellene :)

(persze féltékenység is volt benne)

genevieve 2012.02.18. 20:26:41

hát, akkor én most nem nyilvánítok véleményt:-DDDDDD

MagasMacska 2012.02.18. 20:27:22

@kamarti: Egyetértünk. Röhöghetnek együtt a nappaliban, de attól nem kell beállni Attila háta mögé Ebből csak rosszul jöhet ki.

Tjuca 2012.02.18. 20:27:58

mikor lesz a párbaj?

_most_ 2012.02.18. 20:28:28

@sandokan: az anyázást Attila provokálta, és kétlem, hogy egy kicsit is zavarná, csak megjátssza. A köpés meg nem egyértelmű, nem is volt benne az összefoglalóban, a villában se tulajdonított senki ennek jelentőséget.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 20:28:50

@Talpig Jimmy: szerintem nyugodtan hanyagoljuk egymást, egy rossz szót nem írtam neked, ha rossz napod van és kötekedni akarsz valakivel, keress hozzá más alanyt. azt hiszem, nem én vagyok a te embered, aki ebbe a játékba beszáll. Noscénak írtam, nem neked, de igazán megtisztel, hogy figyelsz rám...:P:)

MagasMacska 2012.02.18. 20:29:46

@Tjuca: Ha közben nem változik, akkor holnap.

bigél 2012.02.18. 20:30:01

@kamarti:
Azt nem hiszem, hogy beáll mögé kampányolni, de a Verával való mostani rossz viszonya miatt akár akaratlanul is (indirekt módon) Attit erősítheti.

Tjuca 2012.02.18. 20:31:42

köszi. addig még törhet orrnyereg. :-D

sandokan 2012.02.18. 20:36:01

@lami83: értem, csak ott van a bibi, hogy vera szinte a teljes villát provokálta már, neki mégsem szidták az édesanyját.

a köpés meg egyértelmű, nagyon is az, ezt szimpátiától függetlenül a többség itt annak látta.

az rendben van, hogy ők bent küzdenek az 50 misiért, ezért mondanak ezt, azt, de itt kint, azért maradjunk már a realitásoknál.

2012.02.18. 20:36:17

Mi ez a disszonáns hangulat?

csicserierika 2012.02.18. 20:36:58

@szerivan: most akartam én is írni, hogy mi ez az elverásodás ?

genevieve 2012.02.18. 20:37:29

@sogeking: az ati-vera párbajról:-)

Krissyfurrr 2012.02.18. 20:38:18

Estét, estét!

Bevallom, olyan überfostrágya hangulatom volt, feljöttem ide, és már vigyorgok is. :)

Általános nyalás off. :D

Lenne néhány kérdésem:
1. Tudtok-e valamit, mikor indul a VV6? Nem mintha annyira imádnám a valóságsókat,(sőt,néha felgyújtanám a kertévéket,nem-nem,nem politizálok,csak ritkán rám tör a médiaundor :D) de a hogyvoltok bevallom mocskosul hiányozni fognak. (és igen, néha troll is vagyok,de inkább a diszkrét fajta :P :D)

2. Hajninéni bírni fogja-e cérnával a folytatást? :DDD Esetleg van-e kedve hogyvoltozni a jegesmedvék/konyhában békésen kaja fölött szálldogálló muslicák párzását/bármilyét?:D Vagy úgy egyébként bármit? lényegében miatta meg sixx nagyúr miatt lettem hogyvoltfüggő és csak érdeklődöm a napi betevőm miatt :D

és beszállnék a Zenebutikozásba:
www.youtube.com/watch?v=ZSTp4HwBW7s

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 20:38:30

@Tjuca: remélem, dolgozol a jövőbeni meggazdagodásodon és egyben a magángyűjteményemen ;) :))

sogeking 2012.02.18. 20:38:53

@genevieve: csak csupa jót tudnál mondani? :)

2012.02.18. 20:39:35

@csicserierika: Akkor nem csak az én idegrenceremre van rossz hatással :) Asszem kiköltözök a szaunába.

kamarti 2012.02.18. 20:40:42

@bigél: rossz kifejezés volt a kampányolás (arra most nem is igen van idő), csak nem szeretném az ő szájából visszahallani azokat, amiket Atti is mond majd a párbajon, vagy mondott eddig is Verának stb. Jobban tenné, ha megmaradna azon az állásponton, ami miatt azt mondta, ő Attit vitte volna, és hogy neki tökmindegy, melyikük jön vissza. nem Atti erősítése miatt, hanem saját maga gyöngítése miatt nem jó, ha ebbe nagyon belemerül.

@Tjuca: mert ha nem? Atti különleges orra a nyerő? :)

linócsik 2012.02.18. 20:40:43

@MagasMacska:
A Habostorta.hu-n olvassátok Attikával kapcsolatos cikket és a hozzászólásokat , nagyon érdekesek.
A falubelije, iskolatársa gyomai - leírja pl., hogy már a beszavazáskor sem szabadott volna őt villába engedni, stb. stb. Félnek tőle, ezért nem mernek nyilatkozni a falubeliek, elzárkóznak minden hírektől.
Mi lehet a bűne, mit csinálhatott ez a pszichopata tahóka, Attika. A gyomai beíró is itt leírja, valóban pszichopatás a srác, és Kinga nem is tudja, kivel találkozott bent a VV-5-ben...Mi lehet itt?

Tjuca 2012.02.18. 20:41:47

hajni megjegyzésére jutott ma eszembe, opni kéne opni... :-) fura hangulat van kinn is benn is. követelte a reklámot a zádory?

genevieve 2012.02.18. 20:41:55

@sogeking: nem lennék most hiteles bármit is mondanék:-))))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.18. 20:42:12

Most nézem a tegnapelőtti online-t, és megvilágosodtam. Vera mániás depressziós. Előbb is leeshetett volna.

csicserierika 2012.02.18. 20:42:43

@szerivan: béreljük ki a d matracot, csakis lelkitársi alapon :)

inmemancsi 2012.02.18. 20:43:00

R. Kelly is tud énekelni

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.18. 20:43:04

@Krissyfurrr:

állítólag már ősszel. a hamarosan induló RTL2-n.
akarsz jelentkezni, vagy mi a szösz?

2012.02.18. 20:43:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Úgy látom túl magas az a cipő és a szédülés miatt vannak téveszméid vagy a zsinórtanga nyom egy agyideget. Gyere a riportba, most.

csicserierika 2012.02.18. 20:43:48

@Tjuca: hangulatilag megegyezik :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 20:43:51

@Krissyfurrr: én nem tudom, hogy mikor indul, de gyere Éden Hotelezni majd, ha ennek vége...

Bár, lehet, h lesz Attila feleséget, férjet, v mit keres is:D Azt is viszi talán Hajni, remélem, legalábbis:D

nathalie 2012.02.18. 20:44:33

@sandokan:
hát ha ilyen vérgeci,akkor meg különösen szimpatikus. :)
én jól leszórakozom verán.nem nekem kell vele élnem,ugye. A "csitu van", a "nekem Te előreköszönjél" és a "na ide figyelj apukám" módfelett elszórakoztatnak.
Kinga idegesített,mert csak egy elkényesztetett hülye picsa, de valahol ő is szórakoztatott, a soha nem megfelelő helyen való ocsmány káromkodásával. Vera egy állat. és én ezen elröhögök. Valamikor még igaza is szokott lenni,csak aztán bepörög.

2012.02.18. 20:44:35

@csicserierika: Ollózásra ne számiccs!

Tjuca 2012.02.18. 20:44:53

@anica inkognitóban: á nem dolgozom, nem is eszek, túlélem a telet. farsangi bálok hada. miegymás.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 20:45:25

@szerivan: másik 6 társamon is magas a cipő, és bevág a bugyi?:D

Befejezhetem a wc-n trónolást?:D

@skorpioqueen: heten vagyunk, mint a gonoszok:D

CoolWater 2012.02.18. 20:46:57

@fény az éjszakában: Szerintem is két éven belül készülhetett.
2009-ben velvet arca verseny volt,ott is elég sokat meg lehetett tudni a lányokról,2011-ben indult a vv5.

Még valami a filmjéhez.Sokan nem értik hogy nem az alkotással van baj,hanem az erénycsőszködéssel és a hazugságával.
Aláírta egy szerződést a csatornával,amiben külön kérdés volt van-e valami a múltjában ami kompromitáló lehetne.

csicserierika 2012.02.18. 20:47:17

@szerivan: SSKK, az ollókkal mindÉg baj van, de reszelni sem fogunk :)

2012.02.18. 20:47:47

@inmemancsi: Látod mit művel a teremtményünk? :O Egy senki volt! Fölemeltük a mocsokból és ez a hála? A jóságunkért?
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A többi félszerzet legyen a Zádory baja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 20:49:05

@CoolWater: ezt te honnan tudod, h van ilyen kérdés a szerződésben?:O

csicserierika 2012.02.18. 20:49:27

@MolnarErik: dátum ! ez decemberi cikk.
Azóta már más szelek fújnak.

csicserierika 2012.02.18. 20:50:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ú, most leütök egy ócska poént : mint a gonoszok :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 20:50:50

@szerivan:
"Látod mit művel a teremtményünk? :O Egy senki volt! Fölemeltük a mocsokból és ez a hála? A jóságunkért?"

Feltételezem, h ezt NEM rám értetted:D

Kérdezz, mint mondjak a kamerába?:D

csicserierika 2012.02.18. 20:51:11

@szerivan: ööö... akkor Szandika mit csinált azzal a rózsaszín derékra csatolós izével ? :)

inmemancsi 2012.02.18. 20:51:38

@szerivan: fejébe szállt a csasztinglehetőség meg a lóvé, de majd leszáll a magas lóról:))

Krissyfurrr 2012.02.18. 20:52:20

@hétköznapi naplopó:
Isten ments!!!:D Csak az érdekelt volna, hogy meddig kell várni a VV6 hogyvoltra! :D

kamarti 2012.02.18. 20:52:36

amúgy vannak már szekértáborok? AEKDKGY! vag VEKDKGY!?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.18. 20:54:35

@lami83: Hát az anyázás tényleg nem szokta zavarni az embereket, szemben a felháborító "kis család"-ozással :)

Krissyfurrr 2012.02.18. 20:54:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jáááj, az éden2ben jónak tűnik a felhozatal, ki nem hagynám! :D ott is lesz pár isten barma, annyi szent :))

skorpioqueen 2012.02.18. 20:54:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az az ellenfél titulasa, nem?:)Mi a jók vagyunk:D

CoolWater 2012.02.18. 20:55:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Még indulás elött R.K.nyilatkozta.Újságíró rákérdezett milyen módon próbálják kiküszöbölni a Gigi,Jerzy féle videók,képek napvilágra kerülésekor kialakult botrányt.
Aztán amikor kiderült Vera filmje,akkor azt mondta hogy sajnos Vera szerződést szegett,amiért ugyan nem zárják ki,de következményei lesznek.

2012.02.18. 20:56:22

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ki másra értettem volna? :)
Mond azt, hogy csak taktikáztál és Atit várod vissza.
@csicserierika: Arra nincsenek szavak... Közben rájöttem, hogy a reszelővel is csak a baj van :)
@inmemancsi: Ha elengedjük a kezét lesz ám sírás.

MagasMacska 2012.02.18. 20:56:32

@linócsik: Nem lep meg. Tud kedves lenni, tényleg van jókora vonzereje, percekre én is a hatása alá kerülök, de utána már menekülnék is. Nem szabad kapun belülre engedni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 20:58:43

@szerivan: @csicserierika: most olvastam vissza én is, hát az ész megáll, fél napra kihúzzuk a lábunkat ez van.. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.18. 20:59:19

@CoolWater: Ha nyer, nem kapja meg az el nem készült nyereménylakást. Ezért tesz meg mindent az RTL Vera győzelméért :)

csicserierika 2012.02.18. 21:00:44

@pushpang: jól van na, el kezdtünk kicsit vibrálni :)

skorpioqueen 2012.02.18. 21:00:44

@MolnarErik: Ezt ki is nézem belőlük:)

bigél 2012.02.18. 21:01:14

@linócsik: @MagasMacska: azért szerintem a névtelen beírásokat nem biztos, hogy készpénznek kell venni. Nem teljesen százas Atti (sem), de ilyenkor azért még hozzátesznek, kiszínezik a dolgokat.

MagasMacska 2012.02.18. 21:02:30

@bigél: Nem, én tényleg félek tőle. Néha elbűvöl, de 98 %-ban a menekülési kényszert érzem.

Talpig Jimmy 2012.02.18. 21:02:36

@anica inkognitóban: "Noscénak írtam, nem neked, de igazán megtisztel, hogy figyelsz rám...:P:) "
figyeljen rád más, de ne degradálj plebsnek sem másokat, ha már nyilvánosan levelezel.
ismétlem, ajánlom: magánlevél :P

kamarti 2012.02.18. 21:04:58

@genevieve: nem is kell. gyárthatnál összeesküvés-elméletet is :) lehet hozzá támpontokat találni, simán :)

2012.02.18. 21:05:34

@pushpang: Attól tartok a Csikágó csak ezután jön.
@csicserierika: Ezt megbeszéltük :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 21:05:46

@Krissyfurrr: ezt így nem mondanám, de majd meglátjuk, még most nem sokat mutattak:D

@skorpioqueen: jogos, mi a jóságosak vagyunk:D

@CoolWater: nagy frászt akarják ők kikerülni, h ilyen napvilágra kerülhessen!!!! Direkt jó az nekik. Sőt.........

@szerivan: nem fogtok rávenni, nem, és nem!!!!! Hajrá VERA!!!!! KIállok melletted, ők csak rosszat akarnak neked!!!! Én megállok a saját sarkaimon is:D

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.18. 21:06:08

@Krissyfurrr:

kár, hogy nem jelentkezel, pedig lesznek exkluzív új kategóriák.

btw addig szervezni fogok egy olyan fórumot, ahol közösen megnézzük elölről az egész VV5-öt. és utána jól átbeszéljük a dolgokat.

bigél 2012.02.18. 21:07:46

@MagasMacska: ne érts félre, én sem feltétlenül barátkoznék vele annak alapján, amit láttam, de azért a habostortás beírásokból (belenéztem és meg is bántam) szerintem minimum gyököt kell vonni

kamarti 2012.02.18. 21:08:21

@MagasMacska: ez a kívánságod 1 héten belül teljesül. megjósolom :)
azért arra kíváncsi lennék, melyik pillanatában képes elbűvölni Atti? néha röhögök 1-1 viccén, de hogy elbűvöljön, akár pillanatokra.... hát...

inmemancsi 2012.02.18. 21:09:13

@szerivan: hátraköttyük a sarkát?:))

genevieve 2012.02.18. 21:10:27

@kamarti: tudod, hogy az összeesküvés elmélet gyártás nem az én műfajom:-)

remélem az fog történni ami csabinak a legjobb lesz:-D

2012.02.18. 21:10:35

@inmemancsi: SM-ben nem gondolkodtam még.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 21:12:00

@szerivan: @inmemancsi: igen, ott vannak a szép piros sarkacskáim:D Megtartanak azok...Ti meg csak kihasználnátok az értékeimet, nem hagyom magamat azért sem!!!

inmemancsi 2012.02.18. 21:13:08

@szerivan: pedig úgy érzem megérett rá:))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.18. 21:15:28

@Talpig Jimmy: most komolyan ez vita tárgya?? ne csináld már, mi bajod ezzel a szóval, ami azt jelenti: köznép???? basszus, te hányszor köszönsz be úgy, hogy "nép"-ként aposztrofálod a kommentelőket????
és nem hiszem, hogy itt soha senki nem "magánlevelezett" kommentelés közben.. bár szerintem nem ez a bajod velem.
ha gondolod, privátban nyugodtan leírhatod, ha nem olyan fontos akkor hagyjuk, mert ha ezt itt tovább folytatjuk, az már valóban a többieket zavaró magánlevelezés lenne.

mára azt hiszem, elég volt ennyi, belőlem is, másból is..:S
a viszontlátásra, jó öfinézést mindenkinek!

Tjuca 2012.02.18. 21:15:53

@anica inkognitóban: engem délebbre postáztak, nem bírom a hideget. :-(

CoolWater 2012.02.18. 21:16:24

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Nem arról van szó hogy kikerüljék ezeket a dolgokat,(nem kizáró ok a pornózás)hanem hogy felkészülten várják a sajtó támadásait.

inmemancsi 2012.02.18. 21:17:38

@kamarti: láttad amit linkeltem blog beírát az előbb, teljességgel igaz, még az alapvető viselkedéskultúrájuk sincs meg

csicserierika 2012.02.18. 21:18:08

@pushpang: ja, én meg már magyarázkodok :)
Láthatod, többen már húzzák fel a falakat, pedig mennyire békésebb lenne, ha perszéznének :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 21:18:42

@szerivan: @inmemancsi: miért értem meg rá???????? NA??????? Kötözködtök???????:D

@CoolWater: persze, de előbb kérdezi meg a bulvár, h mit írjon le, mint azt hinnénk. Itt a csatornák diktálnak! Nem hiszem el, h nem tudtak róla!!!!

kamarti 2012.02.18. 21:19:07

@genevieve: én se vagyok össszeesküvés- meg forgatókönyv párti, de ha az lennék, elgondolkodnék rajta, volt-e már olyan, hogy ennyire körbelőttek egy párbajt kérdésekkel (pl. ki a felelős a Vera-Atti konfliktusért, válaszok: Vera, Ki hiányozna legjobban a villából válaszok: Atti), meg aztán Atti tegnap már olyan nagyon bizonygatta, hogy már a kiválasztáskor tudta, kit visz, miközben 1 nappal korábban még azt fejtegette, hogy Csabi milyen régen volt, és milyen gyenge virágszálakat vitt ki, és hogy Vera mennyire erős stb. Ha ehhez hozzáveszem, hogy Atti a húzóember ugye, meg azt is, hogy ki tudja, mi hangzik el a riportban... hát... hutyutyuhutsutsu :) :)

fogalmam sincs, melyik lenne neki a jobb, de az nagy kérdés a jövője szempontjából, mennyire dől be csakvicceltem Attinak

inmemancsi 2012.02.18. 21:19:25

@szerivan: na jó, tömjék be a száját is:)) jut eszembe hol vannak a sugárfijúk?

Krissyfurrr 2012.02.18. 21:19:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a viasat honlapján láttam egy-két bemutatkozó videót tegnap, azért unatkozni nem fogunk! :)(Lesz ismét Szilikonkanyon, meg BrókerÁdámDon koppintás)

@hétköznapi naplopó: tényleg exhibicionista marha vagyok, de nem ennyire :D

MagasMacska 2012.02.18. 21:21:30

@kamarti: Múltkor olyan kedvesen évődött Serivel. Félig elolvadtam én is. Aztán mondott valami szót, már nem emlékszem, mi volt, egyből kijózanodtam.Érdekes, hogy Serivel tud olyan lenni, amilyennek jobb, ha nem hallom.

kamarti 2012.02.18. 21:24:50

@inmemancsi: a legelsőre gondolsz? vagy a díjról szóló cikkhez írt hsz-ekre?
késő van, nemértek magyar :(

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.18. 21:24:59

@Krissyfurrr:

nagy kár. majd emlékezz vissza, amikor nagy siker lesz a kezdeményezésem, hogy én bizony szóltam neked!

kamarti 2012.02.18. 21:27:10

@MagasMacska: hát nemtom, engem a no akkor smárolunktól az attól nem vagy felnőtt, hogy van két szilikon melled udvarlási paletta nem gyengít el:) de még az sem, hogy minden nőre rámegy, aki beteszi a lábát (kivéve tán Keresztes Ildit :)

Talpig Jimmy 2012.02.18. 21:27:36

@anica inkognitóban: ha nem tudnád én idézek Rejtőtől ezzel a bejelentkezéssel :D
Tizenkettedik fejezet
Őfelségem, I-ső Fülig Jimmy naplója

Tjuca 2012.02.18. 21:29:53

@inmemancsi: megnéztem a zindexen a legújabb magyar modelllányt, hát... na... remélem nem fogok rosszat álmodni. :-( ugye te maradsz szép? jobb is, hogy nem kerültél karl bácsi karmai közé. nya. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 21:30:57

Én már csak azt szeretném, ha holnap NEM Lilu vezetné a párbajt.

MagasMacska 2012.02.18. 21:30:57

44:56 de fantomképekkel

Tjuca 2012.02.18. 21:32:20

@kamarti: mér ő nő? bocs, tudom, de. bangó margitra sem ment rá, meg kisunokájára sem. :-D

Tjuca 2012.02.18. 21:32:54

@pushpang: álmodj királylány! :-DDD

genevieve 2012.02.18. 21:34:57

@kamarti: na, úgy tünik mégis:-)

az utóbbi két párbajnál figyeltem meg, csak nem tulajdonítottam eddig neki jelentőséget...

a párbaj állás mutatásánál a jobbra lévő képnél volt kezdetben a legnagyobb százalék és aztán a végén is azon az oldalon volt a győztes....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 21:35:04

Csaba Attilának drukkol! Tempora mutantur et nos mutamur in illis... :D:D

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.18. 21:39:04

@Krissyfurrr:

fogok. szerintem.
majd fogom mondani, hogy írtam párszor a hogyvoltblogra.

sogeking 2012.02.18. 21:40:55

több Bandikát a műsorba

mocskosmacska 2012.02.18. 21:42:50

Attila, én ezzel vitatkoznék, hogy te soha nem voltál rosszindulatú.
Kezdjük azzal, hogy nem nagyon van ember, aki soha nem volt rosszindulatú.

Zombie_Girl 2012.02.18. 21:43:10

Jézusom. Ő soha nem volt rosszindulatú senkivel. Attila annyira beteg, hogy meghasadt a személyisége és a saját cselekedeteire sem emlékszik. Vera detto. De akkor is: HAJRÁ VERA!

MagasMacska 2012.02.18. 21:43:19

@pushpang: Nem mindegy, hogy kivel szemben. Nem hiszem, hogy egy Seri-Attila párbajban Atti szóba jöhetne.

témázgató 2012.02.18. 21:43:25

Attila szájából a fair play....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 21:44:00

mire mondta A. Serinek, hogy ott a válasz???

Zimány Linda és Debreceni Zita... édesistenem.

mocskosmacska 2012.02.18. 21:44:38

Férfi a férfival?
Én inkább antiférfi az antinővel-t mondanám.

MagasMacska 2012.02.18. 21:44:54

@mocskosmacska: Rengetegszer volt rosszindulatú. De azokat ügyesen berajta a "jó poén volt, semmi több" dobozba. Ügyesen ámítja magát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 21:45:59

@MagasMacska: nem is azt mondtam, hogy Cs. azt szeretné, ha A. nyerné a játékot... :D
Pontosan úgy értettem, ahogy Csaba. :)

MagasMacska 2012.02.18. 21:46:46

@pushpang: Megjegyzem, én is felröhögtem, amikor meghallottam...

foxglove (törölt) 2012.02.18. 21:47:24

köszönjük a guminőnek, hogy most még zimilindiéket is élvezhetjük. éljen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 21:47:52

@Essen Ki Mengele Végre!: nem változtatnád meg a nicket?
A mengelés részre gondolok.. Köszi előre is.

inmemancsi 2012.02.18. 21:49:44

@genevieve: én is ezt láttam, de azt hittem képzelődőm

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 21:50:09

@Krissyfurrr: én mindegyiket láttam, bibibííííí, de ezek csak nagyzolnak ottan:P Majd meglátjuk, h kit mit virít:P

@MagasMacska: tudtam, h Vera vezet:P

@pushpang: a nickről az jutott az eszembe, h már rég kiesett, meghalt ugyanis...

mocskosmacska 2012.02.18. 21:50:12

@MagasMacska: Mostanában vera mellett eltörpül a gecisége, de ő se jelöltesse magát az idei Teréz Anya díjra.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 21:50:52

@MagasMacska: ja, mint ahogy Vera ügyesen becsomizza minden agymenését az "én nem tehetek semmiről" a "mindenki engem baszogat" és a "rajtam kívül mindenki hülye" és persze a "nem én kezdtem" dobozokba. :D

mocskosmacska 2012.02.18. 21:51:56

@foxglove: zimilindiék még elmennek, de amikor attila elkezd alekoszt játszani..
Alekosz viszonyulását a nőkhöz már az előző szériában untam.

mocskosmacska 2012.02.18. 21:53:05

Na, vajon vera zimilindiék seggét is nyalni fogja?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 21:53:07

Hetente egyszer kapcsolok erre a szarra, és akkor is Debreceni Zitácskát, és Zimány Lindácskát kell meglátnom?:S

sogeking 2012.02.18. 21:53:35

meztelenül fognak csúszkálni a kifutópályán?

mocskosmacska 2012.02.18. 21:53:38

Csajos nap............ez itt a vég.

genevieve 2012.02.18. 21:54:27

@inmemancsi: na, akkor nem vagyok egyedül:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 21:54:27

vazelint vagy tusfürdőt öntenek a fekete izére és azon fognak csúszkálni vagy mi??

inmemancsi 2012.02.18. 21:54:54

már megy az öfi? szép volt whitney szertartása

Líder Máximo 2012.02.18. 21:55:02

@pushpang: Teljesen rendben van az a nick! Vagy leírod, miért baj, h nevén nevezi a jelenséget?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 21:55:10

@mocskosmacska: ó dehogy, épp most mondja, hogy ő ezt mennyire nem bírja... lesz itt még puffogás.

Zombie_Girl 2012.02.18. 21:55:20

@pushpang: Ha Hajni megkér rá (illetve jelzi a problémát), akkor szívesen, ellenkező esetben nem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 21:55:20

@pushpang: jó, csak te késztettél arra, hogy ezt leírjam, látod, gondolkodom, mert te vagy:P

sogeking 2012.02.18. 21:55:46

@pushpang: esetleg rakott káposztát :)

sogeking 2012.02.18. 21:56:48

még 10-et kell kommentelnem a 6000-hez :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 21:57:15

Rájöttem, h számomra mire hasonlít Seri! Egy pocok és egy mókus keveréke...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 21:58:32

@sogeking: ígérd meg, hogy nekem írod a 6000.et:), kérlek:P

Én is átléptem a múlt héten az 5000-et:P

fran7 2012.02.18. 21:58:45

Hölgyek, mi a jó a mostanában divatos kötött sapkában, ami például most a Zitán isvan?
Azért vicces a camissa negra egy divatbemutató alatt. Annyira szomorú vagyok, hogy mindenem fekete, az ingem is. Valaki ironikus a retek szerkesztői közül.

foxglove (törölt) 2012.02.18. 21:59:36

kapcsolják ki! kapcsolják ki!

Zombie_Girl 2012.02.18. 22:00:12

Seri annyira közönséges Zitáék mellett. Pedig Zitácska is nyomta a Showt a kísértésben és a rózsaszín buszos műsorban... :)

MagasMacska 2012.02.18. 22:00:16

Ez a tenyérbe temetett arc Csaba bemutatójánál...mindent elmond.

mocskosmacska 2012.02.18. 22:00:19

villán belül kötelező csizmát és lyukas farmert viselni?

mocskosmacska 2012.02.18. 22:01:42

@Essen Ki Mengele Végre!: Meg kísértés laci is meghúzta a mexikói éjszakában.
Lett volna bent valami szép, ha peti helyett ő kerül be és most még bent van.

inmemancsi 2012.02.18. 22:02:13

@fran7: van akinek jól áll (én nem bírom a debreczenit:)) -és alá tudod tűrni a hosszú hajadat ha esik:))

foxglove (törölt) 2012.02.18. 22:03:12

ezek voltak legborzasztóbb percei a vvnek számomra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:03:19

Annyira, de annyira furcsa Zitát fotósként aposztrofálni:( Szegény szakma....

@fran7: semmi, elég undormányos:D

Amúgy a fóka hang, azaz, az még nem ugrott volna most:P

sogeking 2012.02.18. 22:03:28

@mocskosmacska: muszáj, hogy legyen rajta lyuk, különben fel sem lehetne venni :)

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
figyelni kell, mert most meg nem változott :D:D (10)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:03:51

@sogeking: basszus, most nézem, hogy előttem te is ilyesmire gondoltál.. csak te perverzebb vagy, mint én. :D

foxglove (törölt) 2012.02.18. 22:04:01

hú basszus azt hittem arról kell szavazni, hogy visszajöjjenek-e holnap is.

inmemancsi 2012.02.18. 22:04:26

pushpinak drukkolok:) holnap neee pingu legyen

Zombie_Girl 2012.02.18. 22:05:02

@mocskosmacska: Én is erre gondoltam. De Kedves Ferenc ex kedveseként azokat a nyögéseket már letagadja! Azóta már csak milliókért nyög.. :)

2012.02.18. 22:05:21

@foxglove: Nem néztem, mi történt?

mocskosmacska 2012.02.18. 22:06:15

Vera mint futkározó gazella?

MagasMacska 2012.02.18. 22:06:34

Már Vera is gazellákat lát????

Líder Máximo 2012.02.18. 22:08:34

@pushpang: El tudom képzelni, hogy untatja a többieket, küldd el privátban. Ahogy van Tuja és Pornósvera, úgy létezik Lelkimengele és Prolivér is, békélj meg vele, drága :)

genevieve 2012.02.18. 22:08:38

@MagasMacska: azért alkatilag csabi és sehi inkább gazella, mint vera:-)

vallatas 2012.02.18. 22:08:58

na végre volt bent pár jó nő is :-)
ez tetszett.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:09:13

@sogeking: nekem 5989-et mutat!:O

@fran7: szívesen:D

@foxglove: ennyire mélyen érintett?:D

ő-szinte 2012.02.18. 22:09:19

@foxglove: Csak a jövő hetig kell kibírni :-DDD

genevieve 2012.02.18. 22:09:20

hát igen atika, ezt a kihivás előtti pillanatot többen, már többször is átélték...és többen pont a te jóvoltodból:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:10:20

@mocskosmacska: @MagasMacska: én elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában, miközben ezt mondta reszketeg, kislányos hangon.

foxglove (törölt) 2012.02.18. 22:13:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N @ő-szinte: : felkészületlenül ért ez a borgtámadás!

ő-szinte 2012.02.18. 22:13:07

@szerivan: holnap van a kipicsazas
?

vallatas 2012.02.18. 22:13:21

@ő-szinte: faszomatbazdmeg :-D
hogy tetszettek a csajok?:-)
miért nem ilyenek kerültek be a villába?
:-(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:13:52

@Líder Máximo: bárkit, bárhogy lehet hívni. Kurva szót se szólnék, egyikért se, biztos van alapja, a ragadvány nevek már csak ilyenek...
A Mengelével van bajom. Nem ide valónak és ízléstelennek tartom, önmagáért és nem azért, mert Attilára vagy másra van aggatva. Ennyi.
De a legjobban az zavar, hogy ez másokat nem zavar.

inmemancsi 2012.02.18. 22:14:59

@vallatas: mer ezeknek többet kell fizetni:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:15:04

@sogeking: de így is számoljuk, ugye?:D V örökre így marad?:D

@foxglove: engem is, el is kapcsoltam rögtön:D:D:D:D

@vallatas: van bent ennyi szilikon, hidd el, meg ennyi pénzből, amit magukra tudnak költeni, nem nehéz...

2012.02.18. 22:15:21

@ő-szinte: Kipicsázás? :DDD Igen, holnap hazamegy Vernyák.

ő-szinte 2012.02.18. 22:15:56

@vallatas: nekem ők nem jönnek be :-)

inmemancsi 2012.02.18. 22:16:00

kinek drukkol csaba? megint lemaradtam:))

vallatas 2012.02.18. 22:16:05

@inmemancsi: hehe, pedig jobb műsor is lett volna :-)
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
attól, hogy szilikon volt még nem voltak a benti lányok szépek... viszont ezek szépek voltak.
érti?:-)

sogeking 2012.02.18. 22:16:32

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: lehet, hogy már hetek óta nem változik :)

2012.02.18. 22:16:50

@vallatas: Szégyeld össze magad, ezt akarja pufi. Mit pattogsz itt?! Ki látott még ilyent....

Krissyfurrr 2012.02.18. 22:17:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én bekajáltam a nagyzolást :D

elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek! :)

2012.02.18. 22:17:42

@ő-szinte: Nézz privit félszerzet.

ő-szinte 2012.02.18. 22:18:16

@szerivan: azért elhamarkodott kijelenteteseket ne tegyünk :-DDD

foxglove (törölt) 2012.02.18. 22:18:44

@pushpang: én értem, hogy mire gondolsz, szerintem is ízléstelen ezzel a témával (amit a név jelképez) viccelődni. de hát van, akinek ez biztos szórakoztató.

2012.02.18. 22:19:10

@ő-szinte: Én teszek. Ne fájjon az neked FB+!

MagasMacska 2012.02.18. 22:19:54

@genevieve: @pushpang: Mondjuk, eddig ő kihívó volt, vagyis eddig ő "vadászott". Mégpedig olyan prédára, akinek a legkevesebb esélye volt vele szemben.

ő-szinte 2012.02.18. 22:20:30

@szerivan: nézem, csak még telorol vagyok :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:21:43

@vallatas: öööööö, nem értünk egyet, de én csak nő vagyok:D

@sogeking: dikk már, azért nekem adod?:)

@Krissyfurrr: jó éjt!

genevieve 2012.02.18. 22:22:03

@MagasMacska: hát, meglátjuk mi lesz...

2012.02.18. 22:22:31

@ő-szinte: Peeeersze, peeersze, én meg már a stúdióban ülök :)

sogeking 2012.02.18. 22:23:01

@pushpang: ha ráklikkelsz az avator melletti névre jobbra

inmemancsi 2012.02.18. 22:23:02

@pushpang: vagy az ilyeneket nem is kell meglátni, az fáj a nick kitalálójának legjobban:))

2012.02.18. 22:23:15

@genevieve: Kinek drukkolsz? Súgd meg s-t-u-k-i-b-a? ;)

mocskosmacska 2012.02.18. 22:23:44

@MagasMacska: De akkor ő büszke oroszlánként vadászott eltaposni való csótányokra, most meg őt, a gazellát kergeti valami furkó víziló.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:24:03

@MagasMacska: hát igen, jogos. Most már ő is tudja, milyen ez az érzés.

2012.02.18. 22:24:08

@sogeking: Avatar melleti név? Cica, az a nick lesz :DDD Kissé körülményesen fogalmazol.

genevieve 2012.02.18. 22:24:42

hamár a gúnyneveknél tartunk, az sem sokkal jobb mint nevetni bárki ráaggasztott nevén....

sogeking 2012.02.18. 22:25:15

@szerivan: nem, mert van a válasznév is :)

mocskosmacska 2012.02.18. 22:25:44

Vera és fecónak van más témája, mint az, hogy fecó ápolgatja verának az érzékeny lelkivilágát? Vagy van olyan, hogy vera törődik fecóval?

genevieve 2012.02.18. 22:25:44

@szerivan: én annak szurkolok, hogy az essen ki, aki a végjátékban jobb csabinak:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:26:07

@sogeking: :D:D de hülye vagyok, azt hittem, hogy a szavazás állásáról beszéltek.

csicserierika 2012.02.18. 22:26:33

@pushpang: dehogynem, szerintem sokakat zavar, ahogy engem is, de kicsinyes, frusztrált emberekkel az életben sem állok le. A szemellenző úgyis biztos rágyógyult már a fejére. Menthetetlen.

2012.02.18. 22:27:31

@genevieve: Arra gondolsz, hogy az erősebb essen ki, tehát aki rosszabb lenne Csabcsinak az essen ki :)
Akkor Atinak kell mennie.
@mocskosmacska: Olyan miért lenne, furcsántorz kérdések :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:27:36

@pushpang: engem is zavar, de nem foglalkozom vele, ő dóga..., ha neki így jó...Én nem tudok ellene mit tenni!

@sogeking:
még mindig semmi, de számolok ám:P

mocskosmacska 2012.02.18. 22:27:57

Attila, te most be akarsz bújni sehi ágyáb? Nem arról volt szó, hogy ő a funtinelli boszorkány?

genevieve 2012.02.18. 22:28:52

@pushpang: pl. tujázásra..

én speciel sose éreztem késztetést, hogy bárkire is gúnynevet használjak, vagy azon szórakozzam.....

sogeking 2012.02.18. 22:28:52

@pushpang: úgy nehezen jönne ki a 100% :)

inmemancsi 2012.02.18. 22:29:30

atti be ne menj nyehike ágyába

2012.02.18. 22:29:41

@ő-szinte: Nem jött meg a válasz.

genevieve 2012.02.18. 22:29:57

egy hét múlva mindenki szexel?:-)

atinak vannak titkos csajai?:-)

felka 2012.02.18. 22:30:01

seri új tollseprű-fülönfüggő készletéről még nem beszélgettünk.

genevieve 2012.02.18. 22:30:32

@szerivan: meggyőződésem, hogy vera nem nyerheti meg a vv5-t:-)

2012.02.18. 22:31:30

@ő-szinte: Akkor türelmesen várok, a nyugiban leszek csicserivel.

2012.02.18. 22:32:06

@genevieve: Szerintem sem, az kizárt.

genevieve 2012.02.18. 22:32:10

@sogeking: ja, jogos:-DDD

lehet sokan jelentkeznek most az rtl-hez takarítőnőnek?:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:32:11

@genevieve: gondoltam.. :)
Azért a tujázás, nem azonos értékű a mengelézéssel. És -ne haragudj, de- szerintem viccesebb, de semiképp se bántó. :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.18. 22:32:18

Zitának 2 arca van, a fapofa és az a kicseszett 128 fogas vigyor. modell. Nem az a baj, hogy nem Dosztojevszkijt mantrázva jön be, hanem mert modell, tudjak már ránézni. Linda még csak-csak. najó ez ízlés kérdése. amúgy meg primkóbbak, mint a lakók.

inmemancsi 2012.02.18. 22:32:19

@felka: szót nem érdemel - az egész megjelenés kultúrája 0

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:32:35

@sogeking: basszus, ne beszélgess már mindenkivel, mert lemaradok:D

genevieve 2012.02.18. 22:32:49

@szerivan: akkor viszont tudod a "titkomat":-)

bigél 2012.02.18. 22:33:01

@mocskosmacska: vagy a legősibb mesterség folytatóiban :D

2012.02.18. 22:33:33

@genevieve: Jujjjj de jó nekem :)))

mocskosmacska 2012.02.18. 22:34:03

@genevieve: Szerintem az rtl tanult az alekosz ügyből és olyan embert akar nyertesnek, aki felfogja hogy mi van és ezért nem hiszi azt, hogy ő önmagában sztár és az rtl nélkül is ér valamit. Vera meg nem ennyire józan.

genevieve 2012.02.18. 22:35:49

@pushpang: nyilván egy mengelénél vicesebb a tuja...de!, ha szigorúan az elvek mentén haladunk akkor mindegy, hogy kovácspisti, vagy kaktusz....
de van valami skála, hogy mi igazán bántó és mi ami kevésbé?

a szenvedő alanynak viszont lehet bántó, ha azt bántó szándékkal mondják...

és itt alapvetően a bántó szándékról van szó!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:36:14

@sogeking: odáig el se jutottam, hogy összeadjam, csak megrökönyödtem a nagy számokon :D

genevieve 2012.02.18. 22:36:29

@kárpátia56: én azért szeretnék olyan arcot mint zitáé:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:37:03

@genevieve: sztem ne menjünk bele egy sajtreszelős vitába.. :)

felka 2012.02.18. 22:37:15

@szerivan: nem tudom.lehet hogy nincsenek rá szavak.

@inmemancsi: azért annyit mégis: DE MIÉRT?

Talpig Jimmy 2012.02.18. 22:37:18

annyira azért nem volt rossz az a két vendégjátékos

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 22:37:40

@CoolWater: Ugyan minden műsorba kell egy botrányhős, tudnak ezek rég Vera filmjéről.

sogeking 2012.02.18. 22:37:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: másnak sem változik, amúgy tudok egy hozzászólással több embernek is írni :)

@pushpang: :D

genevieve 2012.02.18. 22:38:12

@mocskosmacska: magyarországon a vezető kereskedelmi csatorna nem hozhat ki nyertesnek egy olyan embert akinek "dokumentáltan" olyan ténykedése van mint verának....

2012-ben még nem....

MagasMacska 2012.02.18. 22:38:37

@mocskosmacska: Néha rákérdez a gyerekekre. Hogy aztán figyel-e a válaszra, vagy közben máson jár az agya, az nem derül ki. De legalább Fecó beszélhet.

csicserierika 2012.02.18. 22:39:10

@genevieve: fogadjunk, ha Khonoznék, vagy Kolompároznék, már kipenderítettek volna.
Értsd így .

genevieve 2012.02.18. 22:39:40

@pushpang: csak megjegyeztem, hogy az én szememben egy és ugyan az a dolog:-)

nyilván mindenkinél más az érzékenységi fok...de mondjuk senkit nem is baszogattam azért mert tujázta csabit, vagy mengelézte atit...lelkük rajta....

inmemancsi 2012.02.18. 22:39:48

@genevieve: ha akarják kihozhatják, hiszen hivatalosan a nézők szavazzák meg, ahogy alkoszt is
jövő hétvégén 10 fok lesz már:) ezek átvészelték a telet odabenn

MagasMacska 2012.02.18. 22:40:01

@pushpang: Engem is zavar, de elintézni úgyis csak Hajni tudja.

csicserierika 2012.02.18. 22:40:16

@Talpig Jimmy: töröld meg a szádat Jimmyke :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:40:36

@sogeking: 9nél jársz:D

A következő 2!!!! hozzászólást csak nekem címezd!!! :P:P

Nem tudtam, h kettőnek is tudsz írni pl:D

MagasMacska 2012.02.18. 22:41:14

@genevieve: Nincs, de percek alatt szerez egyet a netről.

genevieve 2012.02.18. 22:41:29

@csicserierika: ezzel most nem a kommentelő társaidat bírálod....

inmemancsi 2012.02.18. 22:41:58

@genevieve: úristen ne.. ronda,mint a bűn főleg az arca a többi nem rossz (ha nem lenne gáz az ízlése és az egész mozgás és megjelenés cucca)

mocskosmacska 2012.02.18. 22:42:10

@genevieve: Szerintem rtl-nek engedelmes és kiszámítható báb kell. Vera meg a labilis lelkiállapota miatt nem ilyen. Baukó évát is ezért hanyagolják.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:42:24

@inmemancsi: de gáz már:D

Ugye eső nem lesz? Csak mert kocsonyafesztivál lesz:P

bigél 2012.02.18. 22:43:33

@genevieve: nem vagyok én sem híve a gúnyneveknek, de azért látok különbséget a tujázás és a mengelézés között. És nem is kicsit.

genevieve 2012.02.18. 22:43:59

@inmemancsi: na kérlek szépen a héten megkérdeztem az informatikus kollegámat, hogy tulajdonképpen lehet-e manipulálni az internetes szavazást...azt mondta, hogy simán...ez csak technikai kérdés.....
pl. az, hogy a képek sorrendjét felcserélik, vagy akár a képek alatti százalék kiírást....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:44:40

@jadebulgari: én is, elég volt, amikor bementek, folytattam is a filmemet:P

inmemancsi 2012.02.18. 22:44:45

@inmemancsi: az orra nagy -orrnyerge brutál - így szerencsétlennek szeme se áll jól -, hosszú és ronda, az a vicsori felhúzott mosoly meg...

genevieve 2012.02.18. 22:45:51

@csicserierika: én nem tudlak kivágni innen:-)

MagasMacska 2012.02.18. 22:46:24

@mocskosmacska: Akkor Serinek áll a zászló!

genevieve 2012.02.18. 22:48:08

@inmemancsi: szerintem meg helyes lány:-)
és kedves feri mellett izlésileg is sokat kupálódott:-)

inmemancsi 2012.02.18. 22:48:28

@genevieve: hát igen vezérelv: itt pénzről van szó, nehogy már a hülye néző beleszóljon, de aztán rá lehessen kenni azért:))

genevieve 2012.02.18. 22:48:39

@mocskosmacska: igen, ez lehet a másik ok:-)

genevieve 2012.02.18. 22:50:01

@bigél: oksa...akkor a tujázás rendben van...meddig lehet elmenni gúnynevezésben?
meddig izléses?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:50:54

@sogeking: nem úgy értettem, hanem amióta említetted, ez volt a 10. hozzászólásod, illetve azzal együtt:D

Tehát még egy 1et kérek szépen! Valami szerelmi vallomást, v vmi:P

@genevieve: dehogynem, azt igen, h a képeket megcseréled:)

inmemancsi 2012.02.18. 22:52:50

@genevieve: szerintem meg ha már kívánsz, legalább szépet kívánj magadnak:)) ízlése meg láttad most is?:)) nem tudom ki titulálta modellnek, de, hogy nem volt az az is biztos:)) nem szép - de nem is érdekes és nem is fotogén:) - modellnek meg legalább valamelyik tulajdonsággal rendelkezni kéne:))
na mi van, most reszelik le verát a sajtreszelőn a többiek? ala örkény?

genevieve 2012.02.18. 22:53:31

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: te meg tudnád csinálni, hogy a tévé képernyőjén más jelenjen meg?

genevieve 2012.02.18. 22:55:03

@inmemancsi: a villába bemenni idétlenkedni, pont megfelelő volt az öltözéke szerintem:-)

nekem a linda szerű szőke cicababák nem jönnek be...persze ő is szép lány szerintem...

kárpátia56 (törölt) 2012.02.18. 22:55:30

na, végre egy korrekt szavazás, még ha tudom is, hogy viccből. nekem igenis reprezentatív. most volt egy cikk, hogy a nő mint olyan nem feltétlenül egy kicseszett botsáska.
Verában ezt becsülöm, őt hívnám meg egy italra és nem kegyből dicsérném az alakját, mint Seriét, de főleg Kingáét, vagy azét a retardált kis Veronikáét, mert nem jön be se a szilikon, bár Serié pont el van találva, se a szépségkultusz abszolutizálását.
magyarul: mindenkinek más a szép. Platón az ideák közül a szépet teszi első helyre, igaza is van, ez a nyugati kultúra fő célja. Vera szépsége úgy jön ki, hogy a szépség nem abszolút. hadd tessen nekem a kis fekete, pláne, hogy jól is nyomta. :)
Seri azért nyomta jól, mert gogós szűzkurva. Vera expornós, de ma is mondta a modellek jövetelekor, hogy ő próbált effélét, de nem bírta.

genevieve 2012.02.18. 22:56:03

@inmemancsi: a lényeg, hogy a végső döntést az rtl mondja ki:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:56:11

@genevieve: én senkit nem "baszogattam".
Ha visszaolvasol, udvariasan kértem meg az illetőt, hogy változtasson a nickjén és udvarias felelet után, úgy gondolom, udvariasan reagáltam.

Tényleg nem éretted mi a problémám, vagy csak nem akartad... ?

bigél 2012.02.18. 22:57:46

@kárpátia56: Vera arca szerintem kifejezetten szép, vörös hajjal pedig még inkább az volt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:58:55

@genevieve: párom most azt mondta mellettem, h ez nem nagy cucc:D Igaz, programozó:D:D:D:D:D

De sztem, nem nagy dolog, persze lehet, h az:P

ÚJ POSZT VAN!!!

inmemancsi 2012.02.18. 22:59:58

@genevieve: a hegymászópulóver és sapka egy benti - fűtött szoba- idétlenkedéshez, igen: idétlen:))

genevieve 2012.02.18. 23:01:38

@inmemancsi: ezt montam én is, idétlenkedés:-) meg az (számomra is érthetetlen módon) a fiatalok körében menő...

inmemancsi 2012.02.18. 23:01:55

@genevieve: ja és ne kettejük közül kelljen már szépet választani:))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.18. 23:03:43

@genevieve: akkor reggel kiraklak. ne cserélj arcot vele, én mondom. ne tegyél Zitának szívességet.

genevieve 2012.02.18. 23:04:28

@pushpang: dehogyisnem értem:-))
a gondolatodat fűztem tovább:-)

azért nem is cimeztem senkinek, csak leirtam mit gondolok....

személy szerint nekem se burkolt, se a nyilt gyúnynevezést nem szimpatikus

genevieve 2012.02.18. 23:07:37

@kárpátia56: huhhha, ezt most nem értem:-))

genevieve 2012.02.18. 23:08:27

na, zita és linda a belevalóban:-) és anikó vezeti

meg kell mondanom, hogy a 3 lány közül ani messze a legszebb:-)

genevieve 2012.02.18. 23:27:40

és most nincs itt kamarti:-))

leadták kinga-gergő fürdőszobás jelenetét...igy egészben még én sem láttam:-)

na az tényleg egymásra mozdulás volt:-)

Kunigundah 2012.02.18. 23:44:39

az online-ban valódi téboly volt, kár, hogy senki nem nézi-hallgatja az itt lévők közül: Fecó Sissi királynéról beszélt, akinek anyja Fecó szerint Mária Terézia, Vera szerint a férje Ferenc Ferdinánd vagy esetleg Károly herceg, Fecó szerint Sissi oktatással kapcsolatos nagy dolgokat csinált az országban, Seherezádé szerint a szobra Pesten a romkertben van, Csabának pedig lövése sincs, ki az a Sissi:DDDDD

kamarti 2012.02.19. 00:18:24

@kamarti: a poszt fasza. de mit lehet mondani a komentekre, meg a sztorira? sajna azt, hogy igazán magyaros....

kamarti 2012.02.19. 00:22:40

@inmemancsi: neked akartam az előbbit...

linócsik 2012.02.19. 11:24:44

@genevieve:
A randin pedig közölte Gergővel, hogy vele szexelne. Vissza lehet nézni..

Müszélia 2012.02.21. 15:04:54

tetszett, hogy a pénz 5000-es meg 2000-es címletekben volt. eszembe jutott csodálatos balekosz, aki mindig 500-asokra váltotta fel a pénzét, mert akkor úgy nézett ki, hogy több van belőle.
süti beállítások módosítása