Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 130

2012. január 25. 11:00 - sixx

Szevasz Balázs, ez a cipő nagyon szar, de tudom, hogy nem te választottad és te legalább tudod ezt a műsort kívülről figyelni és röhögni rajta. Az különösen tetszik, hogy az exdebreceni Hajdú Pista nevénél azért csak lenézett a papírra, "jól látom, hogy Steve-nek hívatja magát a pali" arckifejezéssel, priceless. Színházi hét lesz, a felkonfból kiderül, hogy F(g)ecó lesz az első blokk főszereplője. Hétfő reggel, Fecó a rettenetes mintájú fekete pólóban, Kinga meg a pink köntösben fogadja a fővárosi művészeket, Sztív szemében csipa, arcán kétkedő mosoly, ilyen kurvaságokat is be kell vállalni a Heti hetes mellett, bizony. Ők színészek, mondja, a társa Magyar Attila, aki nem bíz semmit a véletlenre.

A hét végére egy férfi-női viszonyról szóló darab áll össze, nahát, dugás lesz, kérdezi F(g)ecó menten, mire Eszter olyan színpadiasan röhög fel, amit díjazni kellene. Nem nehéz a színjátszás, mondja HS, csak nevetni kell meg sírni, az például Kingának menni fog, főleg akkor, ha HS szétgórja a bugyijait. Szintfelméréssel kezdünk, Csabának kell verset mondania, közben a háttérben elszabadul egy szamár, ja, nem is, csak Seher röhög. Csaba felolvassa a verset, nagyjából olyan átéléssel, mint a zátonyra futott olasz óceánjáró tulajdonosai a biztonsági előírásokat, HS próbálja instruálni finoman, de felesleges, a második nekifutás sem túl sikeres. A vágóképen F(g)ecó vakargatja az állát, és láthatóan nem érti sem a verset, sem azt, mit kell éppen csinálni, ha van isten, kap egy verset menten.

Eszter jön még előbb, egy hétfejű sárkányról mesél, aki(?) a saját fejeit harapja le sorban, ez F(g)ecó agyába nem ég bele elsőre, szerinte a versben a sárkány az anyja fejét harapja le, nem lennék gyerek ebben a családban bazdmeg. Eszter most csak F(g)ecónak mesél, mutogat, artikulál, vért izzad, nem hiába, mert csak átmegy az üzenet. Sehernek is jut egy vers, Eszter példáján okulva lassan, gondosan artikulálva olvas, F(g)ecó menet közben sír a röhögéstől, de nem tudom, miért. Steve szerint látszik, hogy Seher nem először olvas (verset), ennek a táncos(?)nő örül, de azt már kibírja röhögés nélkül, amikor F(g)ecó megjegyzi, hogy ő csak a szájára bírt koncentrálni. Steve mentené a helyzetet, túlképezte a hangokat, F(g)ecókám, kérdi, de ez az idióta nem ért a szóból, szép a szája, csak azt néztem, hajtogatja, te F(g)ecó, bazdmeg, mér' nem mondod, hogy szopós szája van, hallod? Szájjal szépen dolgozott, fonja tovább az elméleti szopás fonalát hősünk, Seher feje egy tanulmány.

Attila odasúgja Kingának, hogy kicsit sok már F(g)ecóból, van benne valami, engem mondjuk már a beszavazásán is halálra idegesített. Miközben a többiek nagyrészt priceless arckifejezését mutogatja a rendező, F(g)ecó kap egy verset, előre rettegek. Egy birkáról szól a vers, amit F(g)ecó hallhatóan nem ért, a felolvasás alatt a naftalin az első kemény szó, de szerintem az irha és a moly szavakkal is van gond. A mentorok szólnak is neki, hogy lassabban baszod, talán úgy megérted, tudod, van benne több szereplő is. Kinga a haját tekergeti az előadás alatt, Steve meg aludt (Vera: én is! Én is! Faszom.), unalmas, halk, tagolatlan volt a produkció, Attila közbevetése szerint egyenesen szar. Na jó, értékeljünk, mondja a két színész, mert már menekülnének a villából, valahol joggal. Kingát F(g)ecó lehúzta, mint egy energiavámpírt, Attila szerint olvasni nem tud, de óbégat, ami idegesítő, Csaba pedig egyetért Attilával, nabazdmeg. Steve szerint F(g)ecónak lelki baja van.

F(g)ecó a kamerába azt taglalja, hogy ő nem a birkákról, hanem a szerelemről tud beszélni, hát ja. A gyakorlatok szünetében Attila, Eszter és Csaba F(g)ecót ekézi a konyhában, nagy az egyetértés. F(g)ecó odakint Verának meséli, hogy nem tud olvasni és még ideges is, hiszen Steve és Attila előtt kell szerepelni, és valóban bazdmeg, nem tudja, mi az a naftalin. Balázs jön, a röhögéstől majd megfullad, de azért elmondja, hogy Színházi fricska címmel lapot kell szerkeszteni odabent, a nézők szavaznak a főszerkesztő személyéről, ha nem F(g)ecót választják, nincs humorérzékük (nincs, Csaba lesz). Steve és Attila feltöltődött valahol, és visszatért a villába, helyzetgyakorlatok jönnek, ezt jobban elmagyarázzák, tanulva a naftalin csődjén. Az elsőben F(g)ecó és Csaba meccset néz, és a gólnál lesz egy Brokeback Mountain-pillanatuk. F(g)ecó túljátssza a dolgot, a gólnál beleugrik Csaba ölébe, amit Attila azzal kommentál, hogy, milyen jó, hogy már nem barátok. F(g)ecó közben a fejére önt egy palack ásványvizet és üvölt. Bravó.

A második menetben Eszter nézegeti a faszija (Csaba) mobilját, és egy gyanús sms-t talál rajta. Sehernek nagyon tetszik a dolog, Kinga arca kezd eltorzulni, vajh, miért? Eszter és Csaba előadása nem rossz, de persze Vera beleköt, faszomba kell itt mókázni, ez holtkomoly dolog, IDEGEN NŐ ESEMESEZIK A FASZIDDAL, hát nem érted, ezt nem így kell lereagálni, hanem előkapni a böllérkést és miskárolni, és egyébként is faszombamár, MIÉRT NEM VESZI ITT SENKI KOMOLYAN EZT AZ EGÉSZET? Ezt a nőt agyon kellene verni egy lapáttal. Kinga a sírógörcs szélén éppen, Eszter és Seher pedig egy újabb megcsalásos témában rögtönöz, Seher reakciója eltúlzott, de zsigeri, üvölt, mint a sakál, Gergő erről tudna mesélni szerintem órákig. Seher sikoltozása és szamárköhögésre hajazó röhögése közben Kinga arca egyre jobban eltorzul, még Steve is észreveszi, hogy baj van, csak Seher és Eszter nem. Na, kiderült, miért lett szarul Kinga, megcsalták annak idején, és a jelenet kicsit betalált. Steve szerint ki kellene adnia magából, terápiás célzattal, és ezzel a lendülettel le is lépnek.

Miközben Kinga a szobában szomorkodik (az előző pasija miatt, aki megcsalta, és aki most megint az eszébe jutott), Attila narrál, őt zavarja, hogy Kinga ennyire megrogy, ha ilyen téma merül fel, hát akkor tegyél ellene valamit Attilám, és talán mondd el neki. A nappaliban az epizód legzseniálisabb jelenete zajlik, F(g)ecó próbálja értelmezni a verset, amiben naftalin van, Csaba meg végtelen türelemmel segít neki. Lassan haladunk, de biztosan, a végére pedig F(g)ecó levonja a következtetést: birkából készül a galuska. Priceless bazdmeg, az meg főképp, ahogy Balázs visszatér a stúdióból, és kommentálja a hallottakat, jézusisten, mondja, és röhög, pedig be sincs tépve most. A mai F(g)ecó-shownak azonban még nincs vége sajnos, ezt az egy órát ezek szerint a készítők egyszereplősre írták. Kezdünk azzal, hogy Csabának szerelmet vall a villa udvarán, csak veled egész a Való Világ, mondja elfúló hangon, akkor most ő Jake Gyllenhaal vagy Heath Ledger?

Eszter úgy ül a lefedett medence szélén, mint az Esélyegyenlőségi minisztérium markotányosnőknek szervezett átképzőprogramjához készülő reklámfilmben főszereplője, és Attilával beszélik át a kiválasztást, tem ha engem viszel ki, mondja az Összeférhetetlen, akkor én jót röhögök, de kajakra. Nagy poén lenne valóban. Jönnek F(g)ecó percei, először a konyhában zabál és csámcsog hangosan, közben Verával diskurál és Esztert kutyázza, lehet így is és úgy is viselni a kendőt, állapítja meg bölcsen, na ja, lehet fejen, karon, csuklón, combon és bokán is hordani, sőt, még valamelyik testnyílásba is bedugva, ha kilátszik a vége. Megszólal gong vagy miafasz, F(g)ecó és Eszter berongyol a nyugiszobába, ahol ki kell beszélniük a többieket, ezt hívják spontán történetszál-generálásnak az RTL Klubnál. A beszélgetés arra megy ki, hogy Eszter vagy Kingát, vagy Attilát vigye ki, de ne Csabát. Meglátjuk.

Éjfélre színházi büfét rendeznek be a bolondokháza lakóinak az ebédlősarokban, ahol Vera, Csaba és F(g)ecó az egyik asztalnál, a többiek meg a másiknál üldögélnek. F(g)ecó leveleket kap a többiektől, amikben főleg azt kifogásolják, mekkora büdös paraszt mostanában a nőkkel, mert félreérthetetlen megjegyzéseket tesz szekszuális jelleggel, lásd még: "de szopós szád van neked, te Seher". És ez nem jön be a többieknek, mert ők empatikusak, és F(g)ecónak ott van a neje, és hát ez milyen már. De hát Angéla röhög az ilyenen, védekezik F(g)ecó, aki valóban nem érti mi a baj azzal, ha még Csabának is tesz ajánlatot baszásilag, viccelek csak, mentegeti magát, de nem kéne, mondják a többiek, mert szarul csinálod, Csaba pedig konkrétan letiltja a vele való buzis élcelődésről. Eszter azt javasolja neki, hogy verje ki a farkát, de hirtelen, Attila hozzáteszi, hogy köpenyben, ezt mondjuk nem értem. Kinga előhozza a megcsalásos dolgot és Angélára vetíti ki, Attila pedig a Seher szájára vonatkozó innuendót emlegeti, és bazdmeg, F(G)ECÓ NEM ÉRTI, hogy mi a baj ezzel.

Lefekvés előtt Vera az egyetlen, aki F(g)ecó mellé áll, ő bírja az ilyen nemiségre kiélezett poénokat, ilyen egy suttyó, gyökér brigádot, mondja műfelháborodva, majd a fejére tesz egy plüsskutyát, ez eddig a legjobb húzása a villában, ha kérhetem egy spárga segítségével permanensen tessék odaapplikálni, végni rá két lyukat oszt úgy járni-kelni a villában. Na, ma este kihívás, holnap majd elemzünk. (A közakaratnak eleget téve nem Tujáztam, és Vera legecizett fejét sem említettem, örülünk, Vincent?)

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1640 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2012.01.25. 11:24:47

Ez nagyon jó volt.

W.Jack. 2012.01.25. 11:31:17

Köszi sixx, remek a post :D.

dennis rodman 2012.01.25. 11:34:29

Jó a post és ilyen korán?!! Csodálatos, kedvet kaptam a rendszeres hsz-hez.

nosce 2012.01.25. 11:40:51

elsőőőőőő :)

veryti 2012.01.25. 11:41:55

Szerintem is nagyon jó volt!
Köszi sixx!

egy szintén exdebreceni

Akármi Áron 2012.01.25. 11:45:21

Második:) Ej, de szép napot!
"...nem lennék gyerek ebben a családban bazdmeg..." megkönnyeztem:)

Mitya Ivanov 2012.01.25. 11:47:30

"Attila hozzáteszi, hogy köpenyben, ezt mondjuk nem értem. "

azt javasolta, hogy gumiban verje ki, hogy ne legyen minden olyan...:)

liberaliskonzervativ 2012.01.25. 11:50:57

ja, és nemelehetne-e, h fecónál ne kelljen minden egyes alkalommal f(g)ecót olvasni, értem, humoros, nagyon, de eccer elég. a tuja is uncsi már.

Krissyfurrr 2012.01.25. 11:53:15

Gecó cipője is megér egy misét! :D

Krissyfurrr 2012.01.25. 11:54:29

szerintem találó Fecóra a F(g)ecó. :)

ő-szinte 2012.01.25. 12:01:39

Ne hallgass senkire, tujázzál csak, meg emlegesd csak Vera gecis fejét,tegnap is besírtam:-DDDDDDDDD
Csak keményen!:-D Jó lesz ez:-)

ő-szinte 2012.01.25. 12:03:00

@sixx: Köszi, köszi, köszi! :-DDDD

van-e szándék 2012.01.25. 12:03:23

@Krissyfurrr: az F-et akár hagyhatnánk is :)

ő-szinte 2012.01.25. 12:04:28

@liberaliskonzervativ: Figyi, olvass mesekönyvet, faszomatbazdmeg! Abban a legdurvább szó a hutyutyutyu:-D

ő-szinte 2012.01.25. 12:05:24

@sixx: Édent te csinálod majd???:-)

AmyS 2012.01.25. 12:08:11

szerintem már nem f(g)ecó, hanem G(f)ecó.

kiérdemelte.

liberaliskonzervativ 2012.01.25. 12:10:01

@ő-szinte: nem a csúnya szó zavar, csak nem tetszik, nem jön be, nem hívtuk így.
begyöpösödött faszfej vagyok, aki hajni után nyíg. a kiszopfelt viccesnek találtam, ezt meg nem, ennyi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 12:11:14

@liberaliskonzervativ: Fecóra nézve még ez is hízelgő... Csaba meg hát, bármennyire is jó gyerek, de tényleg nem stroboszkóp.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 12:13:04

@liberaliskonzervativ: oké, de azt te se várhatod el, hogy Hajni stílusában és szóhasználatával írjon sixx (vagy bárki más).

ő-szinte 2012.01.25. 12:13:52

@liberaliskonzervativ: nem jön be, nem jön be. ne olvasd el!:-) nekünk meg bejön. oszt akkó...?:-D
gondolom te a villából is kiraknál minden jó arcot...:-(

shimizu 2012.01.25. 12:14:09

Jó lesz az Gecónak is, de tényleg!

A teljes olvasási élményhez pedig muszáj megemlíteni Verácska díjnyertes videóját. Különben nem tudnám egy archoz sem társítani a nevet! =]
Annyira, de annyira szeretném, h amikor Vera kiesik (mert hát ugye ilyen filmsztárral csak nem nyeretik meg a VV-t...remélem), akkor egyből, élőben, a stúdióban a képébe vágják, h mi is volt ez az ismeretterjesztő filmecske!? Esetleg egy-két kockát bevághatnának a kivetítőre, h felfrissítsék az emlékezetét....Az lenne az évszázad jelenete! Méltó kárpótlás azért, h ez a pszichopata még mindig szabadlábon mászkál a kamerák előtt!

fran7 2012.01.25. 12:14:29

A történtekhez hozzászólva, nem úgy tűnt nektek, hogy Steve-et még úgy ahogy foglalkoztatták a történtek, míg Magyar Attila túl csöndben volt, mint akinek ez derrogál, érdektelen vagy kényszer ez az egész.

van-e szándék 2012.01.25. 12:15:02

@liberaliskonzervativ: sokan nyígunk Hajni után olyanok, akiknek sixx stílusa is bejön :)

genevieve 2012.01.25. 12:16:45

hmmm-hmmm.....érdekes az emberek lelkivilága...

ELP 2012.01.25. 12:17:28

szép napot itt is .

mézescsók 2012.01.25. 12:17:36

A fene egye meg!
Tegnap direkt nem néztem az öfit, most meg itt van.
Sixx! A tegnapi is remek volt, de ez jobb!!!

van-e szándék 2012.01.25. 12:17:53

@fran7: a színész elnevezést erre a két ripacsra eléggé túlzónak találom

van-e szándék 2012.01.25. 12:18:41

@van-e szándék: de a villába persze ez épp elég :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 12:19:07

@genevieve: jaj ezek a homályos utalgatások már megint... Mire gondolsz?

rexter 2012.01.25. 12:20:34

teljesen egyetertek, Verat peklapattal agyonbaszni. az a no teljesen el van tevedve valahol, kibirhatatlan.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 12:21:34

@fran7: Nyuszómuszó után inkáb csak ne húzza a száját a Művészúr! :D

ő-szinte 2012.01.25. 12:24:06

@shimizu: igen ezt én is díjaznám:-D
az álszent ribanca,hehe

ő-szinte 2012.01.25. 12:24:59

@genevieve: mondom! mesekönyv...:-DDD

fran7 2012.01.25. 12:25:05

@van-e szándék: Arany János is az volt egy röpke ideig, nem túl nagy sikerrel. Azt a szintet lehetők is hozzák.;)

mézescsók 2012.01.25. 12:27:20

@fran7: Ehhez csak annyit, ha van annyi pénz, amennyiért korpás az ember feje, akkor viselje derűsen. Hozhattam volna durvább hasonlatot is.

fran7 2012.01.25. 12:28:11

@ő-szinte: Engem nem is a filmecskéje zavar igazán benne, hanem ahogy a beköltözésekkor azt mondta, hogy ő egy jóindulatú lány. Vajon akkor milyen lehet szerinte, egy rosszindulatú ember?

van-e szándék 2012.01.25. 12:28:20

@shimizu: a villába kellene beadni :)

foxglove (törölt) 2012.01.25. 12:28:35

"Sehernek is jut egy vers, Eszter példáján okulva lassan, gondosan artikulálva olvas"
Nem, nem, itt egy kis tévedés van, szó sincs okulásról, csak szegénynek nem megy az olvasás úgy általában, ezt hallhattuk már az onlányban.
Ez Fecó röhögését is megmagyarázza, egyébként.

Jó volt most is, sixx, remélem, írod még egy darabig!

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.01.25. 12:29:23

Klassz! Egymás után két öfi! Ez az, csak keményen, emelni kell a dózist. :)))

fran7 2012.01.25. 12:30:12

@mézescsók: Ráadásul olyat kértek tőle, ami nem megalázó, hanem abszolút szakmájába vágót.

Úviusz 2012.01.25. 12:30:50

rég röhögtem ennyit hv-n:D köszi

Mazlee 2012.01.25. 12:32:12

köszönjük sixx! nekem ez most jobban bejött mint az utóbbi időben Hajni írásai.

nem láttam a tegnapit és abszolút átjött az egész.

MagasMacska 2012.01.25. 12:33:47

Tudnátok adni egy linket az éjszakaihoz? Ami az előző posztban volt, az nem jön be.

hannamontanna 2012.01.25. 12:35:44

Aztaaa! Egy nap két hv-t olvashatok!!! Király! Nagyon jó, köszi..:-))

beacska 2012.01.25. 12:42:38

@fran7: mint Péter és Veronika, akik szerinte, az ő bosszantása végett románckodtak ;DD

hannamontanna 2012.01.25. 12:43:12

..folyik a könnyem a röhögéstől. Szuper volt. ..és Balázs a csúcs.

Kunigundah 2012.01.25. 12:48:44

Jó lett, jó lett, csak az sok geci priceless bassza a csőröm. Más jelződ nincs?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 12:49:57

@MagasMacska: Ha a fenti sem jön be, próbáld meg ezt. Ez rövid link:

youtu.be/9NFdzAAT3NU

van-e szándék 2012.01.25. 12:50:15

@pushpang: meg-megállsz, elmerengsz? :D

csicserierika 2012.01.25. 12:51:28

@sixx: azért pár tuját még elejthetnél.
Nekem tetszett :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 12:51:33

Már amikor visszanéztem az összefoglalót feltűnt az a baszómaci Vera fején. Hogy fekszik rajta? HOGY??? Pont rossz helyen van a... XD

pojaca 2012.01.25. 12:51:33

Visszafogottabb ugyan a tegnapi posztnál, de azért röhögős lett, megéri :)
sixx, technikai kérdés: a Kingás gifet hogy csináltad, hogy csak egyszer játsza le, amikor képernyőre kerül?

hha96 (törölt) 2012.01.25. 12:52:54

Hajni öfijei töményebbek, Sixxé olvasmányosabb. Mindkettőt szeretem, csak így tovább! Az, hogy ki kit hogy nevez, hadd legyen már a szerző szíve-joga ...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.25. 12:54:14

Ne... nenenene... ne... ne... nem, nem nem NEM! NE!!! Nenenenene... Nem akarom, hogy még csak gondolatban is felmerüljön ilyesmi!!!! Nem!
www.stop.hu/bulvar/vv-attila-viszi-tovabb-alekosz-levetett-musorat/991024/

foxglove (törölt) 2012.01.25. 12:57:42

@Papucs Orrán Pamutbojt: ha peti kasztingol, akkor szar már nem lehet.

ő-szinte 2012.01.25. 12:57:59

@sixx: vissza ne vegyél semmiből, mert befárad a dolog:-) toljad, csak ami a csövön kifér!:-D Legfeljebb majd néhányan kapkodják a levegőt, hehe

van-e szándék 2012.01.25. 12:59:31

sixx, kérlek, telefonálj és cáfolj :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.25. 13:03:10

@hha96: @foxglove: @csicserierika: Okádni fogok, ha a kötelező VV5-nél tovább kell néznem Attika fejét...

nowo 2012.01.25. 13:05:12

Sixx!
A Steve miért zavar,ha közvetlenül utána,meg többször is a posztban, priceless-ezel???:O

Szerintem vagy írd az egészet angolul,hogy beleilljen a priceless,vagy írd az egészet magyarul,abban meg mit keres a priceless?Hát nem?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 13:05:24

@van-e szándék: hát igen... hosszasan nézegetem Fecó vagy Csaba kimerevített arcát gondolkodás közben... meg Veráét, ahogy vérszomjas tekintettel méregeti a lazacos szendvicseket a tányéron.. ilyesmi.. :D

mozifan 2012.01.25. 13:06:18

@shimizu: Szerintem a következő Vera párbajon valaki bekiabálja neki az "előéletét". Biztos, hogy az RTL le kívánja ütni ezt a több hónapja feldobott lasztit...

mocskosmacska 2012.01.25. 13:06:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: Akkor most attilának fognak levedlett kurvá..........izé társat keresni és péter lesz Watson?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 13:08:18

@Papucs Orrán Pamutbojt: NEM AKAROOOOOOM!!!!!

Ez a geciputtony rtl nem tanult az alekoszos műsorból?!

Már csak abban bízom, hogy Attila nem lesz hülye, hogy belemenjen.

fran7 2012.01.25. 13:08:20

@foxglove: Csak majd nézhetjük a 20-ból 18 alacsony feketehajú, picit rosszlányos csajokat. A maradék kettőből lesz egy szőke Kinga hasonmás meg valami szerencsétlen, akit Rubin Kristóf protezsál be olyan Olga típusú csaj vagy maga Mása.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 13:08:49

@van-e szándék: És Fecónak pont akkor volt bekötve a szeme. Biztosan mondott volna egy szexre utaló poént, amivel nincs semmi baj - legalábbis a nagy barátnője szerint - .

mocskosmacska 2012.01.25. 13:09:03

@fran7: Hát a vv hivatalos oldalán olvasd el a bemutatkozását. Ott arról ír, hogy neki mekkora igazságérzete van, az értékrendje mennyire helyén van és a nők milyen féltékenyek rá.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 13:09:18

@Papucs Orrán Pamutbojt: miért kéne? Tudod, távkapcsoló! :D
Mondjuk én se szeretném nézni.

foxglove (törölt) 2012.01.25. 13:09:33

@mocskosmacska: hát, watsonnak semmiképpen sem nevezném, a szakkifejezés a pinainas:)

ő-szinte 2012.01.25. 13:10:11

@nowo: Ki vagy te itt, hogy megmondd,hogy ő mit csináljon??? Nem vagy te itt senki, neked csi21!

foxglove (törölt) 2012.01.25. 13:10:21

@fran7: ahaha, jönnek a szószi emók:DD

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.01.25. 13:14:22

Szép napot!

A Bors c. bulvárújság címlapján olvasom, hogy VV. Egyenes jellemű, Pécs melletti lakos családja nagy bajban van, mert már gyógyszerre sem futja a családnak. Mindenki beteg.

Erre mit olvasok egy másik "tudományos" hetilapban?
Hogy azt mondja: Angéla új, felspannolt cickókkal várja VV. Egyenes jellemet!

Kérdésem van!

Lufira futotta, gyógyszerre meg nem?
Bakker...

sixx · http://comment.blog.hu 2012.01.25. 13:14:57

@pojaca: nem tom, gif maker nevű progi macre, behajítottam, oszt ez lett belőle.

nowo 2012.01.25. 13:15:05

@ő-szinte: úgy látom,szövegértelmezési problémáid vannak,de ez legyen a te bajod!
Te ki vagy,hogy ma egész reggel kivont karddal véded sixx-et és tövig lógsz a seggében?

foxglove (törölt) 2012.01.25. 13:16:30

@ő-szinte: a kettő nem zárja ki egymást:D

sixx · http://comment.blog.hu 2012.01.25. 13:17:15

@nowo: hát, én sem sixx-ként mutatkozom be, de mindegy.

nosce 2012.01.25. 13:23:41

@pushpang:
azért ötleteket tudnak lopni :)

ő-szinte 2012.01.25. 13:23:52

@sixx: Ne hallgass a kreténekre, mert még a végén elrontják azt is ami jó:-) ez nem kívánság műsor, hanem a te szellemi terméked. Tehát legyen, csak olyan, amilyennek te akarod, nem olyan, mint némelyek közkívánata. Mert a műsoron már láthattuk, mit okoz a közkívánat, sok tujáskodást...:-)
Olvassanak élet és irodalmat, ha ez nekik túmács, faszomatbazdmeg!:-D
Csak keményen, hajrá!:-)

2012.01.25. 13:24:17

A poszt fain, a Vv egyre uncsibb, tényleg be kéne hajintani Vera dividíjét a kertbe, hadd fodrozódjanak a hullámok odabent. Egyébként ezsternek egyetlen sansza van, ha Kingát viszi ki,nem hiszem, hogy apuanyun kívül bárki pénzt áldozna egy ilyen sérült, idegesítő hisztérikára. csak eszter akkora taktikus, hogy azon morfondírozik, hogy kit vihet ki indokkal, biztos senki nem mondta neki, hogy ez nem feltétel, azt kell kivinni, akit kint lehet hagyni. A nagy taktikus doktorandusz. Verát meg egy agymosás után napokig szúrnám, totál bejön a badija meg az az őrült feje.

fran7 2012.01.25. 13:26:26

@mocskosmacska: Megnéztem, kedvenc filmalakja Sharon Stone a Specialistából, egy bosszúálló hölgy. Még jó hogy nem nézi a Revenge-et, mert ott neki szimpi lenne Madeleine Stowe is és Emily Vancamp is. S nem értené, miért harcolnak.

ő-szinte 2012.01.25. 13:26:53

@nowo: Én? Láthattad, én ő-szinte vagyok:-) és már bocs, ha nem hagyom elrontani azt ami jó:-DDDDDD

nosce 2012.01.25. 13:28:50

@nowo:
"Szerintem vagy írd az egészet angolul,hogy beleilljen a priceless,vagy írd az egészet magyarul,abban meg mit keres a priceless?Hát nem?"

mondjuk a te neved "nowo" se árpádkori :)

nosce 2012.01.25. 13:30:56

@fran7:
"Csak majd nézhetjük a 20-ból 18 alacsony feketehajú, picit rosszlányos csajokat. "

de Petti tutira mindet felpróbálja előre :)

ő-szinte 2012.01.25. 13:32:01

@nowo: ja, és mellesleg megjegyezném, hogy szerintem meg tudja ő magát védeni, ha szükséges:-DDD
És látom Vera szavai visszaköszönve a kommentemben , nem ment át, hehe

2012.01.25. 13:32:46

@Metálszív: nem érted, megvette a gyógyszert közgyógy kártyára, feljött Pestre, eladta az ecserin okosba, és csináltatott belőle bombamellyeket Fecókának. Stimmt?

ő-szinte 2012.01.25. 13:33:08

@nosce: bakker, le kell őket tesztelni, hogy műsorképesek-é-e:-DDD

nosce 2012.01.25. 13:35:05

@ő-szinte:
sztem Petti lecastingolja őket alaposan, h kamera érettek-e :)

ő-szinte 2012.01.25. 13:35:48

@shitgun: hehehe, de beteg vagy, ez jó!:-DDD
lájkollak:-D

nowo 2012.01.25. 13:36:01

@ő-szinte: más nem lehet ő-szinte,mert másnak csi21?Mindenkinek az legyen jó,ami neked?

Látom már,miért nem szereted Verát.
Ugyanolyan "jó" rendőr akarsz lenni itt,mint ő a villában.Tudat alatt olyan vagy,mint ő.

fran7 2012.01.25. 13:36:09

@Metálszív: Miért Obama valamelyik féltesója is hajléktalan. Nem futja az évi 250 ezres fizetésből a megsegítésére.;)

ő-szinte 2012.01.25. 13:36:19

@nosce: há nem ezt mondtam, mogyika???:-D

nosce 2012.01.25. 13:39:18

@ő-szinte:
hasonlót :), csak több fázis van ugye a celebség rögös útján :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 13:39:30

@fran7: de Madonna tesója is a híd alatt alszik.

nowo 2012.01.25. 13:39:36

@ő-szinte:Hát éppen ez az,Sixx meg tudja védeni magát.
Éppen ezért szánalmas,amit itt lihegve művelsz az érdekében!
Átmentek,hehe

nosce 2012.01.25. 13:41:17

@pushpang:
"de Madonna tesója is a híd alatt alszik."

mert ott biztos nincs vízér :)

ő-szinte 2012.01.25. 13:41:33

@nowo: bakker, te tényleg nem látsz a szemedtől???:-)
Gondoltam vagy annyira intelligens, hogy észreveszed, hogy totál azt írom neked, ami Vera szájából elhangzott...
de neked csak a csi21 ragadt meg:-)
néha nem árt a dolgok mögé is nézni...
és természetesen lehetsz őszinte:-)
a verás szösszenettel annyit akartam jelezni, hogy sixx tudja, hogy mit csinál és miért...
Legalább is remélem...:-D

genevieve 2012.01.25. 13:42:59

@pushpang: teljesen világos volt, mindenki értette:-)

ő-szinte 2012.01.25. 13:43:29

@nowo: nem gondolom, hogy szánalmas lennék:-) mért? mert szeretném, ha megmaradna olyannak, amlyen valójában?:-O

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.25. 13:44:54

@pushpang: De ha mindenen fos megy, marad a Discovery, vagy az ember berak egy DVD-t vagy olvas... Éjjel tévézni szeretek, mert a könyvtől hamarabb elalszom..
Plusz az ember nem azért fizet a TV-ért, hogy ne kapcsolja be... :)

ő-szinte 2012.01.25. 13:47:14

@nowo: Ja, és még valami:-) nem az ő érdekében teszem, hanem a miénkben, akik jól szórakoznak az írásain:-D

ő-szinte 2012.01.25. 13:47:53

@nowo: Ja, és még valami:-) nem az ő érdekében teszem, hanem a miénkben, akik jól szórakoznak az írásain:-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.25. 13:48:24

Nem kell itt vinnyogni senkinek! Örüljetek, h van Hogyvolt poszt! Köszönjük Sixxnek, h elvállalta, Baltás kisasszony pedig hamarosan visszatér! Én mindkettőjüket másért szeretem! Ennyi :)

MagasMacska 2012.01.25. 13:48:54

@pushpang: Köszi, ez tényleg müködik!!

MagasMacska 2012.01.25. 13:52:30

@mozifan: Ezt csak akkor teheti meg, ha már "tudja", hogy Vera nem megy vissza. Merthogy ez külső információ.

killercsiga 2012.01.25. 13:54:20

Jobb, hogy sixx ír, 3 okom van rá:
1. Van poszt (időben).
2. A posztban mindent leír, ami a műsorban történt.
3. A magánéletéről nem ír semmit.

A humorral, stílussal korábban sem volt bajom, de most sincs.

nowo 2012.01.25. 13:58:01

Én már a vv5-öt is nehezen nézem,Attila miatt.
Ha még Attila nőt keres show-t is csinálnának,tuti,hogy bele sem nézek.

Aki meg kedveli és még szavaz is rá,annak kívánok hozzá hasonló kollégát/szomszédot,stb.stb.

Azért egy domináns ember nem mindegy,hogy milyen emberi minőséggel domináns.
Ha valaki úgy dominál egy műsorban,hogy közben aljas,attól még nem biztos,hogy jó is,amit csinál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 13:58:37

@genevieve: látod, most is terelsz. :)

Szerintem Hajni is jót röhögne sixx írásán, nincs ezzel semmi gond. Sőt, nem is várná el, hogy gyászoskodjunk, tudja ő, hogy visszavárjuk.
Miatta vagyunk itt első sorban, senki nem akarja őt lecserélni és biztos meg van/volt az oka, hogy most egy ideig más ír.
Show must go on..

De ha hümmögni akarsz, hát hümmögj. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 14:00:47

@Papucs Orrán Pamutbojt: jogos.. :)
Én borzasztó nagyot csalódnék Attilában, ha elvállalná.
Ha megteszi, itt fogok hamut szórni a fejemre miatta.. :D

csicserierika 2012.01.25. 14:00:52

@nosce: és még mennyi mindent :)
Lassan összeállhatnánk a jogdíjperhez :)

genevieve 2012.01.25. 14:01:00

@pushpang: semmi bajom sixx írásával:-)

genevieve 2012.01.25. 14:02:03

@csicserierika: ez a blog tökéletesen másolja a villát:-)

nowo 2012.01.25. 14:02:50

@ő-szinte: nem tettél szmájlit,nem ismertem fel Vera szavait,így teljességgel komolyan vettem,amit írtál...

Trójai 2012.01.25. 14:05:46

Na, hát átfutottam a cikket, hát valami borzalmas ez az fgecócás.

Most akkor Fecót kell utálni? Ő van soron?

Megindult a lejárató hadjárat ellene már egy ideje hete. Akkor ő lesz a következő kieső én úgy érzem.

az én rózsám vasutas 2012.01.25. 14:06:06

Nekem bejönnek ezek a F(g)ecó féle szójátékok. Tanyasi(xx) ebben utolérhetetlen.

beacska 2012.01.25. 14:09:40

@pushpang: én sem értettem, de én már nem foglalkozom ilyesmikkel ;DD

vallatas 2012.01.25. 14:09:57

tetszik az írás :-)
folytassa MR.!

@Trójai: ő nem lehet, védett, védi a retek a seggét :-)

Trójai 2012.01.25. 14:10:55

Amúgy annó a beszavazósóknál 100%-ig meg tudtam tippelni hogy ki fog bekerülni a 3-ból. Mindig az általam vélt leg unszimpatikusabb...

A párbajoknál is valahogy mindig kilogikázom, kit érdemes benntartani. És lőn.

Amúgy ez a Vera és a Kinga is, engem hihetetlen mód irritál, borzasztó rondák is. Kingának olyan arca van, mint a játék kutyámnak gyerekkoromban, aminek el volt törve az orra és ettől az egész arca középtájt homorú volt.

Attila se szimpatikus.

beacska 2012.01.25. 14:11:49

@Trójai: én karácsony óta így érzem. Kb. akkor kezdte el saját maga ellen a lejárató kampányt...és még mindig bent van....és én miatta nem nézem, csak olvasok itt, és neten nézem az adásokat, mert ott át lehet pörgetni, amikor ő jajveszékel...brrrr...

ELP 2012.01.25. 14:12:32

Az élet úgy is tova száll , a sír magába zár , szeressük egymást gyerekek , mert minden percért kár,,,,:))))

Mint független egyszerű sobri bunkó elemzőből avanzsált kommentelő , szeretném kijelenteni h , ez az írás illik ehhez az általunk hőn szeretett műsorhoz.Aki akarja az megért belőle mindent.Kicsit nyers , kicsit humoros.
Érthető és ez a lényeg!

foxglove (törölt) 2012.01.25. 14:14:25

Ja igen, sikerült végül megfejteni, mi volt az a fehér valami Balázs slicce körül?:)

genevieve 2012.01.25. 14:14:51

@Trójai: és most kit érdemes benntartani?:-)

Trójai 2012.01.25. 14:15:28

Sehi először nem volt szimpatikus, de aranyos , kedves lány és bár nem egy észlény, de nem olyan geci a jelleme, mint a többi nőnek.

Amiatt sem volt szimpatikus mert a Gergő sittessel "jártak" ámbár ezek ilyen szerepkönyves vonzalmak. Ugye az igazi vonzalmak meg gergő-kinga lett volna.
Attilának el nem tudom képzelni hogy jöhet be egy ilyen trampli, mint Kinga.
Neki udvarolni tényleg kötél idegzet kell. Meg gyomor.

ő-szinte 2012.01.25. 14:16:18

@nowo: most akkor én is mondjam azt, mint te, hogy ez a te bajod...?:-D

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2012.01.25. 14:19:06

Juhúú, 2 poszt ilyen gyorsan!!!!
Köszönjük sixx! Én iszonyat jól szórakoztam rajtuk!
(és attól még mindig imádom Haynicyt!!)

Ja és én is debreceni vagyok...

nowo 2012.01.25. 14:19:06

@nosce: a nowo onnan jött,hogy az íróasztalon volt előttem a nowo-val kezdődő gyógyszeres hirdetés,és onnan vettem.
Egyébként az elamerikanizálódás a halálom.
Nem tudom,miért menőbb angol kifejezéseket használni a gyönyörű magyar szavak helyett?
Oké,számítógépes,műszaki kifejezések angol eredeti használata,egy dolog,de amikor köznapi kifejezéseket is angolul mondanak,az szerintem erős túlzás.
Ennek egyik ékes vadhajtása a West End-ben a Debenhams angol üzlet.
Arra lettem figyelmes,hogy minden,de minden angolul van kiírva,még az öltöző és a pénztár (You can pay here) is.
Azért ez nekem már sok.
Nem tudom,miért hagyják?Ki adta ki az engedélyt rá?

Trójai 2012.01.25. 14:19:39

@beacska: én sem nézem a műsort, csak néha a netes cuccra rápillantok. És szerte a neten megjelent cikkekből is lehet következtetni, hogy éppen hogyan akarják manipulálni a népet. Azaz próbálnak negatív vagy pozitív hatást kelteni valakivel kapcsolatban.

@genevieve: Milyen párbaj lesz? Vagy ki van most kiválasztva?

Szerintem a következő kiesők: Fecó Seher, Csabi. A sorrend nem biztos hogy ez.

genevieve 2012.01.25. 14:21:03

@Trójai: és ezeket hogyan logikáztad ki?:-)

nowo 2012.01.25. 14:21:30

@ő-szinte: nem mondod meg az ő-szintét?

vallatas 2012.01.25. 14:21:55

@Trójai: Csaba nyeri a játékot.
Eszter-valaki párbaj lesz, Fecó védett.

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.25. 14:22:24

@shitgun: Szerintem is csak Kinga ellen lenne esélye. Kérdés, hogy felismerte-e, hogy a korábbi párbajai óta karakteröngyilkosságot követett el. Az Ügyvédi Kamara már jó ideje csendben van, nem generál protestszavazatokat amellett, hogy a jogásztársadalomra tényleg nem vet jó fényt azzal, hogy a szakmáját összekötötte a villabeli életével.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 14:24:09

@sixx: nekem (mint új kommentelőnek - hello everyone! - jobban gyerebe sixx stílusa) - pofátlanul javasolnék is egy elnevezést utálatom jeléül, a Tehéneszti kifejezést :D

TroTull 2012.01.25. 14:25:03

@Trójai: nem gondoltad ezt át..
nem lehet kieső, mert védett. nem kell utálni, lehet szeretni is. én is szeretem a sárgarépát és más gyökereket is.

Trójai 2012.01.25. 14:26:23

Amúgy megfigyeltétek, hogy vannak azért párhzamok az előző szériával?

Vera-Éva karaktere az idegbeteg

Attila- Alekosz, a reménytelen hősszerelmes, csak ő nem furaságával hanem kőkeménységével tűnik ki

Kinga-hisztizik mint Szandika. + a rózsaszín köntös :))

Eszter- Anikó. az "értelmiségi" , az okos, a komolyabb, nem cicababa nőtípus

Fecó- az a főzős papamaci, nem tudom már hogy hívták. Laci? Ő volt a béke őre.

stb

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 14:26:29

@nowo: van a Westendben Debenhams? wow... ez nekem új, bár évek óta elkerülöm a cikicentert, de a Debenhams jó márka :D

tena_lady 2012.01.25. 14:29:07

Nem az volt a legjobb, hogy Fecó nem értette a verset, hanem, ahogy Csaba elkezdte magyarázni: "Van a birka, aki tök nyájas..." Aztán valahogy hozzátette még, hogy segítőkész, de...vagy ez csak nekem poén? XD
Balázs meg tök jó arc. Mindenkit kiröhög, míg Lilu valami oknál fogva komolyan akarja venni, sőt általában átjön minden egyes emberről a véleménye.
Van egy olyan érzésem, hogy Eszter ma Attilát fogja kihívni.

Trójai 2012.01.25. 14:30:27

@TroTull: ok nem követtem utóbbi napokban az eseményeket. De amúgy nincs kizárva, hogy a következő kieső ő lesz a következő párbajon..

@genevieve: CSabát mindig izélik, hogy milyen unalmas, ámbár kedvelik is sokan, szóval csak nagyon a vége felé fog kiesni.

Fecót most nem szeressük most, meg amúgy is csomó rasszista és turulos vadmagyar rácuppana, ellene szavaznának ha menne párbajozni, szóval tuti kiesne.

Sehi meg nem egy számottevő jelenség, azon kívül, hogy cuki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 14:30:44

@genevieve: én meg nem is arról beszéltem. De tudod te azt nagyon jól, én meg tudom, hogy tudod. :)

genevieve 2012.01.25. 14:30:54

@vallatas: próféta szóljon belőled:-D

ő-szinte 2012.01.25. 14:31:42

@nowo: én max ő-szintén mondom meg:-) de én nem úgy gondolom, akkor mért kellene azt mondanom?

genevieve 2012.01.25. 14:32:24

@Trójai: a lányoknál elég ha cukik:-)

ő-szinte 2012.01.25. 14:34:06

@genevieve: puncsolsz?:-D kell a link, mi?:-DDD

genevieve 2012.01.25. 14:34:13

@pushpang: akkor miért az ő írásáról írtál?:-)

de ha tudod, hogy én tudom, hogy te tudod akkor mi a probléma? teljesen világos a dolog, nem?:-)

beacska 2012.01.25. 14:34:13

@Trójai: Fecó megszerezte a lilát, úgyhogy megint marad egy ideig.

nowo 2012.01.25. 14:34:15

@jadebulgari: az összes jó márka Stradivarius-tól a Mango-ig kizárólag magyarul ír ki mindent az üzleteikben,kivéve a Debenhams-et.
Ők annyira tartják a márkájukat,hogy leszarják,hogy milyen országban nyitnak üzletet...
Én meg leszarom őket,és direkt nem vettem náluk semmit.Visszaakasztottam 3 cuccot,miután nem találtam az öltözőt,mert számomra érthetetlen kifejezéssel írták ki.(nem dressing room volt kiírva,mert azt értettem volna)
:)

Trójai 2012.01.25. 14:34:48

@genevieve:

Vagy nem :)

Mindenesetre én egy Eszter-Attila-Csaba döntőt képzelek el.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 14:35:05

@genevieve: igen, másolja. Te időnként pont úgy beszélsz mellé, mint Fecó szokott. :D

genevieve 2012.01.25. 14:35:05

@ő-szinte: amennyiben azt puncsolásnak lehet nevezni, hogy csabit szeretném a nyerőnek, akkor igen, puncsulok:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 14:35:53

@nowo: Szerintem is ciki csak angolul kiírni. OK írják angolul a turistáknak de magyarul odafért volna a hazalányoknak. Erre mondják: jól megbosszultad őket :D

beacska 2012.01.25. 14:37:37

@Trójai: mondjuk most mondtál egy érdekeset! lehet, hogy azért nem merik kiküldeni (a csatorna) Fecót párbajra, nehogy cigózás legyen belőle??? hmmm...revidiálom saját magamat: Fecó a döntő 3-asban lesz, ott nem lehet rasszistázni, ha nem nyer! (nagy sóhaj)

nowo 2012.01.25. 14:43:03

@jadebulgari: na igen!:)

Egyébként szóltam nekik,hogy miért nincs kiírva magyarul is?Mondták,hogy majd lesz.Nem tudom,hogy azóta van-e magyar felirat is,mert tavaly május óta nem jártam ott...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 14:44:06

@genevieve: "Sőt, nem is várná el, hogy gyászoskodjunk, tudja ő, hogy visszavárjuk.
Miatta vagyunk itt első sorban, senki nem akarja őt lecserélni és biztos meg van/volt az oka, hogy most egy ideig más ír."

Csak sixx írásáról beszéltem volna? Nahát.
Ezek szerint ezen a részen elegánsan átugrottál.

Na jó, mondjuk már ki bakker: az volt a bajod, hogy sokaknak, sokunknak tetszett sixx írása és te ezt úgy értelmezted, hogy ez "hűtlenség" Hajnival szemben.
Ezért sóhajtoztál itt az emberek lelkivilágáról...

De szerintem itt le is zárhatjuk ezt, "dodonai" feleletekkel már tele van a padlásom. :)

ELP 2012.01.25. 14:47:41

@beacska: Nem akarsz velem egy kicsit veszekedni ???:)))))

van-e szándék 2012.01.25. 14:49:35

@pushpang: dettó
de nézni is fogom, szemben az Alekosz-műsorral :D

Trójai 2012.01.25. 14:51:32

@beacska: egyértelmű hogy a cigányozást elkerülendő nem küldik párbajra. Ámde nem hinném, hogy benne lesz a döntőben.

Lehet majd ő is feladja a játékot, mint annó Laci...

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.25. 14:51:51

@jadebulgari: Az ország anyanyelve + angol Európában, Afrikában és az amerikai kontinensen jó lenne nem csak a Samantha-roham esetén életmentő öltözőfülke, hanem a közelekdési táblák kiegészítő táblácskái esetében is, mert pl. kevés Norvégiában nyaraló külföldi tudja 90-es tempóban értelmezni az "Egyéb veszély" tábla alatti szöveget, ha az csak norvégul szerepel. Magyarországon pláne.
Talán Ázsiában is az angol lenne a legpraktikusabb, egy koreai alatt egyszerűsített kínai karakterekkel lerajzolt "szigorúan védett Jangce-vidéki varangyok átvonulása" feliratot kevés külföldi értene meg.

Fecónál én nem számítanék intenzív cigányozásra, mert villaléte során nem hangsúlyozza ki cigányságát, bár bemutat párat a sztereotip roma tulajdonságokból.

beacska 2012.01.25. 14:57:02

@ELP: :))) hát igen, én is pont rád gondoltam, de nem ÚGY, hanem FORDÍTVA ;DD
azon filóztam, hogy a VV4-ben is ez volt: a közepétől már mindenki marakodott mindenkivel, ill. állandó párok alakultak ki. Marha uncsi volt, és csak gyűltek a hsz-ek ezerrel pocsékba. Bezzeg az Éden Hoteles fórumon olyanok voltunk, mint egy nagy család (nosztalgikusan sóhajt egyet). Nem emlékszem rá, hogy ott ilyen észosztások lettek volna. Mondjuk nem is véletlen, kicsit más volt a közönsége annak a műsornak, az álszent mantrás patetikusok vhogy elkerülték. és most jön az, hogy miért gondoltam rád: Ha indul az ÉH2 feltétlenül várlak ám oda is agyalni!!!! ott a helyed ;DDD

beacska 2012.01.25. 14:58:34

@Trójai: hááát, én már karácsony óta azt vizionálom, hogy végre hazamegy, DE NEM! most már feladtam, tuti, hogy még a döntőben is hallgatnunk kell, csak mert kisebbségi :((

nowo 2012.01.25. 15:03:15

@Amator_a_nagyvilagban: Pekingben, Shanghajban és több nagy kínai nagyvárosban a metróban,utcai táblákon,a kínai alatt (!) szinte mindenütt ki van írva angolul is minden.
Remekül lehet tájékozódni.

Tartok tőle,hogy a Debenhams-nél a nagybetűs angol alatt (!) lesz majd kirakva a magyar felirat.Engem csak ez zavar...

nosce 2012.01.25. 15:04:33

@genevieve:
"amennyiben azt puncsolásnak lehet nevezni, hogy csabit szeretném a nyerőnek, akkor igen, puncsulok:-)"

és mit vagy hajlandó megtenni ennek érdekében ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:04:36

@van-e szándék: Még ha színészt mondott volna de aszonta: szhínmővész... majdnem dobtam egy hátast.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:06:19

@Amator_a_nagyvilagban: tanulság: a magyarok még mindig nagyon kis része beszél angolul ide sorolom a bolti kétnyelvű kiírásokat és ez még mindig nagyon ciki

nosce 2012.01.25. 15:06:52

@nowo:
jó a nowo-val csak vicceltem, de a prájszlessz az már szinte magyar :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 15:07:30

@beacska: "... az álszent mantrás patetikusok vhogy elkerülték."

A patikusok? :P Azt nem is csodálom. Gondolom ott kevésbé tudták eladni a gyógyszereiket. Mondhattam volna azt is, hogy patetikus eladási eredményeket produkáltak... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 15:07:54

@beacska: én nem hinném, hogy a származása miatt tartanák benn... ez egy két élű fegyver.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 15:11:03

@beacska: Az csak akkor fordulhat elő, ha Csabcsi utat csinál neki...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:15:31

@Dragonair: a tzikk szerint a főiskolán vörös volt... ügyvéd nem főiskolán tanul hanem egyetemen, tudomásom szerint...

nosce 2012.01.25. 15:16:19

@nowo:
"Arra lettem figyelmes,hogy minden,de minden angolul van kiírva,még az öltöző és a pénztár (You can pay here) is.
Azért ez nekem már sok.
Nem tudom,miért hagyják?Ki adta ki az engedélyt rá?"

Sztem nem lenne gond az sem ha kötelező lenne kiírni mindenhol legalább 2 nyelven akár boltban, akár a tájékoztatásban, hivatalokban. Budapesten különösen Aztán a másik angol vagy német vagy francia vagy olasz vagy spanyol vagy mind az már egyéni választás lenne. Igazából nem kerülne sokba. Ettől nem lennénk kevésbé magyarok viszont határozottabban népsterűbbek lemménk a turisták körében...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:17:45

@nosce: egyet értek... kezdünk cikik lenni a nagy Európában

kamarti 2012.01.25. 15:18:45

"Attila hozzáteszi, hogy köpenyben, ezt mondjuk nem értem"

hát, ehhez éjszakait kell nézni. a rendőrös bulin beszélt arról Atti, hogy ő mér járkál reggelente fürdőköpenyben a wc-re, főleg, ha Kinga mellette alszik...
(és most ráébredtem, hogy nyilván ezért is tusol reggelente...)

tudom, hogy nem voltak nagy balhék az éccakaiban, ezért aztán uncsi :), de sztem érdekes momentumok voltak benne.
Csabit pl. Eszter javaslatára Seri, Fecó és Kinga megválasztotta művészeti vezetőnek (ezen kívül még Vera javasolta saját magát :)). Olyan embert kellett választani, aki képviselni tudja őket és akinek a szavára adnak.

A társulatin kiderült, hogy Kinga és Atti nincs megelégedve a szerepével.

Aztán egyenként kellett arról beszélniük a művvezzel, hogy milyen félelmeik vannak az elkövetkezendő 4 héttel (!) kapcsolatban.
Itt elég sűrűn vágtak, de két érdekes dolog volt sztem: az egyik, hogy gyakorlatilag mindenkivel normálisan és komolyan (már-már őszintén :)) beszélgettek, egyedül Kinga volt az, aki azt nevezte meg legnagyobb problémájának, hogy ő biza eléáll holnap a rendezőknek és közli, hogy nem játszik el egy alantas, ronda, testi fogyatékos szolgálólányt - a beszélgetés többi részét nem láttuk :)

a másik Seri vallomása virágnyelven arról, hogy fél tőle, hogy Eszti kiesik, és attól is, hogy Csabit hívja ki, és gyakorlatilag előre elnézést kért, hogy ha ez lesz is, askor Eszter mellé áll. (és korábban Attit is javasolta Eszternek, ahogy Csaba és Fecó)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:19:22

@Trójai: valamiért bírom ezt az idegbeteg Verát talán mert nála csak az őt folyton egrecírozgató Attilát lehet jobban utálni

kamarti 2012.01.25. 15:22:36

@Dragonair: jó nagy lázadó volt, hogy nyári szünetben színezővel feketére festette a haját :)

remélem, Csabiról nem fogunk kékhajú és rasta fotókat látni (mert ő meg ezekben utazott :))

nowo 2012.01.25. 15:23:01

@nosce: én sem bánnám,ha a magyar alatt ki lenne írva bármely más nyelven.
Ha így lett volna,biztos nem reklamáltam volna.

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.25. 15:23:19

@jadebulgari: Ez lehet az egyik ok, a másik a [nem címkézem] hazafiasság. Vagyis hogy Magyarországon szépen írjanak ki mindent magyarul is.

Egyébként lehetne a villában nemzetközi hét, ahol az adott ország gasztronómiája, öltözködése mellett a nyelvet is bemutatnák. Ezt vendégekkel (olasznál Gianni, angolnál a Londont megjárt Hujber Ferenc, franciánál a rádiós, stb) együtt vicces nyelvtanulással, helyzetkomikummal egészen érdekessé lehetne tenni és még okulhatna is belőle a jónép.

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.25. 15:28:27

@nosce: Érdekes lett volna tesztelni az eladókat, angolul tanácsot kérve tőlük. Ha veszik a lapot, minden rendben, de ha nem, a menedzsmentnek mehetett volna egy csípős levél az írott és beszélt nyelv különbözőségéről, ettől talán kikerülnének a magyar feliratok is.

nosce 2012.01.25. 15:29:53

@Amator_a_nagyvilagban:
" Ezt vendégekkel (olasznál Gianni, angolnál a Londont megjárt Hujber Ferenc, franciánál a rádiós, stb) együtt vicces nyelvtanulással, helyzetkomikummal egészen érdekessé lehetne tenni és még okulhatna is belőle a jónép."

Sztem ez fölösleges cicózás, Budapesten rendeletet kéne hozni oszt jól van......simán menne az átállás...

nosce 2012.01.25. 15:38:19

@gyvy:
tengeralattjárós szép estét :)

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.25. 15:40:27

@nosce: Egyetértek a bolti kiírással kapcsolatban.

A nemzetközi hét ötlet már csak lazán kapcsolódott ahhoz a témához. Valószínűleg élvezném, ahogy Gianni megtanítja Attit olaszul szerelmet vallani és ő ezt vicces kiejtéssel előadja Kingának.
Illetve kíváncsi lennék, hogy mi történne, ha Gianni olaszul beszédbe elegyedne Sehivel, aki elméletileg szintén beszéli a nyelvet.

Tjuca 2012.01.25. 15:43:09

@liberaliskonzervativ: én is! már csak miatta is. :-)

fran7 2012.01.25. 15:44:22

@Amator_a_nagyvilagban: Nem tudom, hogy azt hallottad-e, hogy Gianni annyira olasz mint Seher?

bknn 2012.01.25. 15:46:04

Régen olvastam öfit, de feltűnt a stílusváltás, tetszett :D Bevonhatnátok néha azt a tagot is, aki az Összeesküvőket írta, neki még voltak kemény szövegei.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:49:08

@Amator_a_nagyvilagban: pont az eledók beszélnek ángolul ugyammá :D de a felvetés yo! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:52:53

@Amator_a_nagyvilagban: Ezek a nemzetközi hetet is csak elkomolytalankodnák :) De biztos tanulnának valamit belőle. Jó lenne már egyszer egy olyan VV bandát összeválogatni ahol az IQ nem ennyire alacsony, az lehetne az inteligencs vv széria.

szélfúttahaj 2012.01.25. 15:53:31

@pushpang: Én nem csalódnék, mert mindenre képes műemberként ismertem meg. Alek 2!

beacska 2012.01.25. 15:57:07

@jadebulgari: azzal az a baj, hogy nem ilyen a célközönség. Már így is komolyan meggyűlik a baja a "taktikával" az itt kommentelők nagy részének, pedig ide az írástudók járnak!

2012.01.25. 15:59:55

@Tjuca: Érdekes, pár hete még bent járt a villában, és elég élőnek tűnt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 16:02:47

@beacska: szomorú :(

@fran7: pedig hogy rájátszik a műolasz...

@nosce: Csabi nekem is egyre szimpatikusabb, ellenben Attila egyre unalmasabb.

vallatas 2012.01.25. 16:06:10

@jadebulgari: jól látod, ezt Ati is bevallotta, már ő is unja, de nincs más témája.

Sehi Csabára gondolt mint akivel jól elbeszélget? azért ez nagyon vicces... :-)

4hét van hátra, nagyon nyögvenyelős már ez... lehet nem kéne még annyi se, annyira unalmas már.

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.25. 16:06:43

@fran7: Ő is "focistafeleség" és táncoslány volt? Azt hiszem mégiscsak át kell beszélnem a feleségemmel a nyárra tervezett toszkánai nyaralást :)

Tjuca 2012.01.25. 16:11:12

@tena_lady: nem, csak ez túl apró poén itt. pedig ott van a szeren nálam is. :-P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 16:11:19

@shitgun: Eszter és Vera apja halt meg, nem Kingáé..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 16:12:54

@vallatas: szerintem is épp elég lenne max. 4 hónap ebből. Kevesebb játékossal, vagy szaporább kieséssel, de ennyi idő már a bentieknek is sok. Hát még nekünk. :D

fran7 2012.01.25. 16:13:06

@Amator_a_nagyvilagban: Nem, mindketten éltek Olaszországban. Claudio focista lett volna. Seher, mint WAG?

2012.01.25. 16:13:30

@pushpang: én tudom, de Tjuca olvasni nem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 16:16:20

@vallatas: Izgalmasabb lenne a hét eleji kiválasztás, hét közepi kihívás és hétvégi párbaj, talán ők sem unnák annyira és mi sem :D De ez nem biznisz a reteknek...
Nem lehet hogy Sehi csak szeretne jól elbeszélgetni Csabával? Aki szerintem eléggé érdektelen a seggigérőaranyhajú iránt mostanában hiába cikkeznek róla hogy egymásra kattantak :D

Tjuca 2012.01.25. 16:24:33

@shitgun: bocs, azt hittem eszter apjáról van szó.

vallatas 2012.01.25. 16:26:06

@jadebulgari:
ja Csabát nem nagyon izgatja bent a dolog, bár elmondása szerint a "kaland" miatt ment be... :-)

kamarti 2012.01.25. 16:30:47

@vallatas: Sehi azt mondta, 2 nagyon negatív fizura van benn, 2 semleges, meg egy semleges :), akivel azért bulikon jól el tud néha beszélgetni :) és eléggé kereste a szavakat, láthatóan zavarban volt
kizárásos alapon ez inkább Csabi, mint Vera vagy Fecó, nem?

vallatas 2012.01.25. 16:33:03

@kamarti: én Csabát mondtam.
nem?

biohazard 2012.01.25. 16:35:09

Kínzó kérdés: Hogyan harapja le az utolsó fejét a sárkány?

kamarti 2012.01.25. 16:41:48

@jadebulgari: sztem Csaba is eléggé szeretné, de bent max beszélgetni fognak tényleg :)
amiben egyik sem annyira jó, valljuk be :)

ráadásul Sehi arról is beszélt, hogy a titokzatos neki fontoshoz azért nem kerülhetett eddig közelebb, mert bizonyos emberek és szituk köztük állnak/álltak

@vallatas: akkor igen :) csak nekem nem volt egyértelmű

kamarti 2012.01.25. 16:42:41

@biohazard: na ugye, hogy Fecónak van a legtöbb esze :)

vallatas 2012.01.25. 16:45:06

@kamarti: Csabát mondtam, de fura mert Csabával az utóbbi idővel balhézott a legtöbbet Kinga után.
:-)

Sehi imidzsébe már nem férne bele Csaba, és Csabáéba se Sehi.

bár asszem Sehi legnagyobb problémája az volt Csabával kapcs, hogy rondák a fogai, és az nagyon taszítja.

Csaba meg jobban járna egy okosabb nem rúdtáncos lánnyal. :-)

Müszélia 2012.01.25. 16:47:16

@Trójai: éva egy kulturált angyal verához képest

MagasMacska 2012.01.25. 16:47:31

@biohazard: A két utolsó fej egyszerre hammol...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 16:47:52

@vallatas: elvileg az összes szereplő nyitott volt a kalandra aztán a végén csak a kis Pettinek jött össze még a nagy alfahím is inkább visszahúzta utsó pillanatban :D

@kamarti: hát na... egyiknek sincs túlnyomás a koponyájában az tuti :) Sehi lehet erőltetné a bennmaradást biztosító romanticus szálat de Csaba még nem látta meg ebben a lehetőséget nem úgy mint anno Dzsörzoá...

vallatas 2012.01.25. 16:49:41

@jadebulgari: ja!
sok tuja... álszentek :-)
Peti meg aki nyomta azt lezavarták a pályáról.

MagasMacska 2012.01.25. 16:49:46

@jadebulgari: Csaba kezdett, vitte Serit randira, de a szédült szőke egész idő alatt Gergő és Claudio előnyeit ecsetelte....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 16:53:24

@Müszélia: én próbálom Verát megérteni de... még nem sikerült :)

@vallatas: pedig Peti a kis gonosz kobold nagyon jókat oltott a riportszobában ki tudja lehet rámászott volna Sehire is a vége felé, kár érte :)
De akkor hol marad a sokak által beígért kaland??? Vagy az csak a beszavazóban számít utána már elég ha felzabálnak magukra fejenként 10-20 kg-t a fél év alatt?...

@MagasMacska: upsz, arról a randiról lemaradtam akkor :)

kamarti 2012.01.25. 17:10:04

@vallatas: meglátjuk. Sehi végig hangoztatta, hogy emberileg teljesen oké neki Csaba, sőt, még akkor is, amikor még Gergő bent volt.
És hát sztem elég árulkodó volt Csabi kariajija is, hogy legalábbis figyelt rá azon ritka alkalmakkor, amikor beszélgettek
De tény, hogy most ott van nekik falnak minimum Kinga és Eszti, meg saját maguk.... pl. Csabi, aki elmondta magáról, hogy nem tud elég nyíltan szeretni ugye

én egyébként drukkolok nekik már rég, Sehi nem okos, de helyén van a szíve, ez elmondható Csabiról is. És már 4 hónapja lakva ismerkednek :)

kamarti 2012.01.25. 17:13:33

@jadebulgari: sztem a kaland nem mindnél egyenlő a kamerák előtti szexszel...
Csabi legalábbis azt mondta, hogy nem fog szégyent hozni a szülőkre és alapból elég visszafogott.
Serire meg minden fiú rámászott volna sztem, de Gergőnek se hagyta
és az előző szériából tudják, hogy az sem biztosíték a nyerésre, sőt

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 17:18:14

@kamarti: Elfogadom. Nekem csak az a furcsa, hogy mind hangoztatta ő micsoda kalandőr és partiboj-girl de igazából egy valamire való próbálkozást Petin kívül nemigen láttam. Bár ott volt a kacsacsőrű meg a műkubai is. Mindenesetre nekem összességében elég vértelen társaság...

kamarti 2012.01.25. 17:27:37

@MagasMacska: sztem akkor hallottuk először énekelni is Sehit :)

MagasMacska 2012.01.25. 17:32:56

@jadebulgari: Még egészen az elején volt, még volt Claudio is, talán azért nem emlékszel.

MagasMacska 2012.01.25. 17:33:59

@kamarti: Bezony!! És azóta sajnos, sokszor!!!

kamarti 2012.01.25. 17:36:03

@jadebulgari: a síelős-kimenős éjszakán Fecó körbekérdezte a társaságot, hogy vágynak-e szerelemre. Eszti és Seri nagyon, Csaba azt válaszolta, nem is tudja, mert most nem ezen gondolkodik - de aztán elvették a képet, szóval többet erről akkor nem tudtunk meg. Aztán jött egy sms, hogy elgondolkodhatnának Serivel, milyen szép pár lennének, erre meg azt mondta, máson se gondolkodik egész nap :)
majd másnap a vallomás, hogy nem tud elég nyíltan szeretni.

mondjuk Gergő odanyilatkozott a BV-ban, hogy ebből soha nem lesz semmi - de hát ugye a ringbe is gyilkosként ment be csabi ellen....:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 17:36:10

@MagasMacska: Áh köszi :) Az elején nem néztem bevallom csak a kihívásokat meg a kiesőket :D amíg tartott az Összeesküvők azt néztem. Amióta vége azóta próbálok bekapcsolódni a VV-be :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 17:49:35

@kamarti: Köszi :) Ritkán nézek onlányt. Az érdekes részeknél általában elveszik az adást.
Nekem az alfahím inkább volt műfütyi nem adok a véleményére :) Csabi jóravaló gyerek, nekem még Sehike is pozitív csalódás a sok beköltöző műnő között.
Kitalálnék nekik egy kis pörgést: a négy lány randira mehetne egy-egy választott pasival majd mindkét nem pontoz és a legtöbb pontot kapó fiú és lány elmenne a külső helyszínre ottalvós randira :D
Bár én Verából is megpróbálnám kihozni a pozitívat valami testhezálló feladattal, még nem mondtam le róla :D

szélfúttahaj 2012.01.25. 17:50:16

@beacska: Nem a taktikával van bajom, hanem az emberrel. Akkor én nem vagyok írástudó?

ELP 2012.01.25. 17:55:40

@beacska: Megkésve bár de törve nem , válaszolok:))Igen , számomra ez nagyon furcsa ami néha itt folyik de hát ez van.
Rám is haragszik olyan is akinek talán még azt sem mondtam h húzd meg a ,,,,:)))
Hogy ennek konkrétan mi az oka , azt nem tudom de nem is érdekel.
Mivel a többiek is rendszeresen olvassák a h. szólásokat - mármint a mi csapatunkból - élőben meg szoktuk ezeket is vitatni.
Ha ezt az " illetékesek " tudnák milyen vélemény van róluk a , kommentjeik alapján , meghirdetnék a keresztes háborút ellenünk :))))
Mi már kollektívan nem " nevezünk " a következő népbútítóra , ezt is többen unják már , köztük én is.

ELP 2012.01.25. 17:58:00

@beacska: egkésve bár de törve nem , válaszolok:))Igen , számomra ez nagyon furcsa ami néha itt folyik de hát ez van.
Rám is haragszik olyan is akinek talán még azt sem mondtam h húzd meg a ,,,,:)))
Hogy ennek konkrétan mi az oka , azt nem tudom de nem is érdekel.
Mivel a többiek is rendszeresen olvassák a h. szólásokat - mármint a mi csapatunkból - élőben meg szoktuk ezeket is vitatni.
Ha ezt az " illetékesek " tudnák milyen vélemény van róluk a , kommentjeik alapján , meghirdetnék a keresztes háborút ellenünk :))))
Mi már kollektívan nem " nevezünk " a következő népbútítóra , ezt is többen unják már , köztük én is.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 17:59:15

Váááá, zseniális összefoglaló volt, nagyon röhögtem!!! :D

vallatas 2012.01.25. 18:00:58

@kamarti: mind1, túllihegik a dolgot.
itt már nem lesz semmi.
sok müpicsa meg müpali :-)

legyen vége és induljon az ÉH2!
Az lenne a frankó, ha az RTL-en menne!!!

vallatas 2012.01.25. 18:05:43

@jadebulgari: oda kéne küldeni a Csabit
:-DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 18:08:00

@vallatas: Gondolod bírná taktikázással? :D Oda olyan ádámfélék kellenének mint az 1-ben volt, remélem nem rakják tele agyilag zoknikkal mert akkor oda a taktikázás :D

kamarti 2012.01.25. 18:08:09

@vallatas: jó, hát nem lehet mindenki ÉdenSzandra vagy... hogy is hívták az elnaltázott Oroszlánszonját? :)

sztem egyáltalán nem véletlen, hogy most nincs egy Szandika pl, ez sztem a csatornán múlott, akarták is meg nem is, de főleg biztonsági játékot játszottak
ezért az ÉH-t is kiherélnék, ha ott lenne, szóval jó helyen van az ott, ahol volt

sandokan 2012.01.25. 18:09:49

@beacska: ma rendesen osztod a szent oldalt, még a végén megsérülnek

csicserierika 2012.01.25. 18:10:10

@jadebulgari: látszik, hogy nem nézted elejétől.
Itt már mindenki mindenkivel volt randin szinte. Halál unalmasak és nem vezettek sehová, hiába erőltette a csatorna.

kamarti 2012.01.25. 18:10:28

@vallatas: vagy inkább Esztit, ő nem is kalandra vágyott, hanem ki akarta élni magát :)

vallatas 2012.01.25. 18:11:37

@kamarti: szandra jézus :D
de van most is olyan buta nő Sehi :-)
csak ő szép!

@jadebulgari: dede, az lenne pedig az érdekes, hogy tudna teljesíteni egy olyan játékban, ahol neki kell felmutatni valamit.

Egyébként én is remélem, hogy megint lesz keresztapás taktika :-)
az mindent vitt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 18:12:27

@csicserierika: Tényleg nem néztem és elnézést érte :D De az öe akkoriban jobban érdekelt. De a végére becsületesen bekapcsolódtam :)
A randik azért lehettek unalmasak mert a szereplők is azok. Ezek még egy jót se tudnak szórakozni, csak egymás piszkálásával próbálnak játékban maradni. Pedig a randikból sokat ki lehetett volna hozni. (szerintem)

kamarti 2012.01.25. 18:12:44

@csicserierika: lehet, hogy épp az volt a baj, nem? annyira erőltették, ahelyett, hogy megvártak volna valami kis természetes feromon-áramlást :)

csicserierika 2012.01.25. 18:13:14

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): éppen szólni akartam az avatarod miatt, hogy nem kompatibilizálsz :)
Igaz, csak sejtem, hogy mi lehet rajta :)

vallatas 2012.01.25. 18:13:50

@csicserierika:
Eszti még összejönne Atival, csak Atinak már múltkor is kellemetlen volt Eszti közeledése, főleg mikor Eszti részeg volt.. :-D
minden más randi volt már és tényleg tök reménytelen itt már az új szerelmi vonal.

kamarti 2012.01.25. 18:17:36

@vallatas: az Ádámra ácsingózó szőke debella is Szandra volt? már nem emlékszem... de a fekete szandrát nem vetném össze Sehivel, semmilyen szempontból.

ha az itteni csajoknak Fecó sok a szekszuális utalásaival, mit csináltak volna ott? :) jó, persze, ott nyár volt, meg fülledt levegő, egzotikus tengerpart, de akkor is :)

csicserierika 2012.01.25. 18:18:00

@jadebulgari: mikor a beszavazás van,akkor megy a duma, hogy milyen bevállalósak, bent meg kiderült, hogy majdnem mindegyik lánynak van kinti kapcsolata.
Engem nem szórakoztat,mikor egymásba vannak gyógyulva egész nap. Ez így volt Seriékkel is, na meg Veron Cris nyűglődése sem tetszett.
Nekem az előző széria jobban bejött, mert azok legalább inni szerettek, és máris állt a bál :)

foxglove (törölt) 2012.01.25. 18:19:55

@kamarti: nem, ő Niki.

és Alekkel mihez kezdtek volna, aki azért elég rendesen kimerítette a szexuális zaklatás fogalmát. van egy olyan érzésem, hogy tőle eltűrték volna, kis kényszermosollyal az arcukon.

csicserierika 2012.01.25. 18:20:32

@kamarti: erőltették kínos hangulatú randikkal. Peti nem csajozni ment be, erre tessék a kis casanova :)

vallatas 2012.01.25. 18:20:35

@kamarti:
szőke debella :DDDD
Szerintem Sehitől pedig pont azt várták, hogy sex meg miegyéb lesz... hisz gogó táncos, szőke, minden buliban benne van!
és elég butus is... csak közben kiderült, hogy nem szereti a "tuti"-it!
és szerintem Dyatól is... ehhez képest :DDD

csicserierika 2012.01.25. 18:22:33

@vallatas: ez a baj, soha nem a jó alanyra kattannak rá :) Attis Kingut tisztelné inkább :)

vallatas 2012.01.25. 18:23:38

@csicserierika: igen, ezen nem isznak, csak tujáskodnak!
beszavazón pedig mindent mondtak, ígértek... Csaba is a párbajon, hogy na majd ha visszamegy akkor majd felrázza a villát! :D

csicserierika 2012.01.25. 18:26:26

@vallatas: most jövünk rá, hogy Éva volt az igazi showman(girl).
Mindjárt megkövetem Peticsét :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 18:26:47

@csicserierika: A mai poszt ihlette, sajnos konkrétan birkagaluskát nem találtam, ez galuska meg birka :D:D:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 18:27:00

@vallatas: tartok tőle belesülne a szerepbe Csabi :) azért bár jóravaló, mégsem egy édenádám :D

@csicserierika: jaja mindnek a beszavazáson volt csak nagy szája azóta meg esznek és híznak :D szép nagyra :)
Az előző szériában többféle szereplő volt (a buta, a nagyon buta és a még butább, stb) itt meg mindenki egyenfiú-egyenlány, ennyi fap.na műmellű nőt egy rakáson hát... minden elismerésem a kis Pettinek hogy bevállalta a flörtöket :)

vallatas 2012.01.25. 18:29:53

@csicserierika: a köpködő vámpír :-D

@jadebulgari: igen, sok a szilikon de ennek ellenére semmilyenek!
nem érdemelnek ezek pénzt!

Pedig megnézném, ahogy Csabát behálózza egy ÉdenSzandra :-DDD

csicserierika 2012.01.25. 18:29:57

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT):
:P nem birkából van a galuska ? Nem autentikus :)

Talpig Jimmy 2012.01.25. 18:30:45

@csicserierika: hiába is keresgélünk :(
akkora ászt, mint (a nevét sem írom le) úgysem találunk :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 18:32:43

@vallatas: hát, én pár perceket láttam max. az ÉH-ból, azt is a Hogyvolt miatt, de abban mindahányszor az a Szandra nevű lény szerepelt... ezen mély alaposságú tapasztalatok alapján, Serihez hasonlítani, barokkos túlzásnak tartom... Verához, már inkább. Elviselhetetlenségben mindenképp. :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 18:33:53

Gáz az egész banda, kajak egyre jobban kedvelem Seherezádét, ő legalább őszinte. Butuska, de őszinte. Vagy csak kevés öfit nézek? :)

kamarti 2012.01.25. 18:34:15

@csicserierika: sztem egyszer kiderül még, hogy ő (vagy egy közeli barátja) kasztngolta a nőket... :) legalábbis Esztinek bevallotta szusievés közben, hogy gyakorlatilag minden nőtípus bent volt, aki az ő életében szerepet játszott....

@foxglove: ja, télleg, Niki...
hát ott Alek volt a mérce. meg az unikum :) sőt, hungarikum :)

vallatas 2012.01.25. 18:34:33

@pushpang: hehe :-)
ott viszont mindenki taktikázott, és nem volt "JÓ", "szent" oldal :-)
nem kifelé játszottak, sokkal szerethetőbb volt.

csicserierika 2012.01.25. 18:34:46

@jadebulgari: most, hogy mondod a butákat, tényleg volt a Szandika is, aki szintén csinálta a műsort, meg tetszett, hogy Ani is veszekedősre tudta magát inni, Alek feje, meg az alkohol hatására még jobban billegett :) Évát meg ugye ismerjük :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 18:35:12

@csicserierika: Éván anno sokat röhögtem. Most Verán próbálok de még hezitálok.

@vallatas: hiába szilikon ha egyébként semmilyen de úgy mind egyöntetűen nekem speciel a Dya annyira semmi emléket nem hagyott, ritka butttta (4 t-vel!) volt a szerencsétlen
Csaba elfutna Édenszandrától. Pedig hiába utálták legalább ő játszott nem úgy mint a szőkedebella aki csak várta hogy majd Édenádám őtet bemasíroztatja a döntőbe neki meg elég csak hízni a nyereményért.

Körkérdés, ha szabad ilyet: miért van az, hogy minden ilyen műsorban 10-20 kg-t híznak (főként) a nők?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 18:35:24

@csicserierika: De ez nem ér, még a barátom, a gugli is azt mondta, hogy ilyen állat mint birkagaluska márpedig nincs! Hát most akkor micsinjjak??? :S

kamarti 2012.01.25. 18:35:55

@jadebulgari: azért várjuk ki a végét! Édenádi nem nyert, Csabinak még van esélye.

csicserierika 2012.01.25. 18:36:44

@Talpig Jimmy: valóságsók koronázatlan királyáról beszélünk ? :)
Így visszagondolva lásd be, hogy tényleg szórakoztató volt :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 18:37:55

@csicserierika: ott a fokozatok nekem buta még butább legbutább irányban: Éva-Anikó-Gigi-Tordas-Zsófi-Szandika volt :D valamiért mindegyiken lehetett röhögni. Ezeket max szánni tudom...

vallatas 2012.01.25. 18:38:06

@kamarti: reméljük Sehi nyer és nem Csabika! Azért Sehi többet dolgozott érte, és még Kingát kikészíti remélem még párszor!
@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT):
jól látod, neki kell nyernie!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 18:38:43

@kamarti: Igen, elegáns harakirivel átadta a nyerési esélyt országos cimborájának, na itt olyan nem lesz :D

vallatas 2012.01.25. 18:39:12

@jadebulgari: ezek leülnek a fotelba, vagy
elmennek kajálni!
:-(

csicserierika 2012.01.25. 18:40:15

@jadebulgari: Verán már én is tudok, mert annyira gáz :) Legalább valamilyen. Ez a cél. Nem ?

csicserierika 2012.01.25. 18:42:37

@jadebulgari: jó a sorrend :)
Ennél a játéknál már arra sem emlékszem, hogy ki kit vitt ki.

Talpig Jimmy 2012.01.25. 18:42:40

@csicserierika: a TV2-re gondolsz? nem tudom a műsor címét :D

kamarti 2012.01.25. 18:43:08

@jadebulgari: nana, azért a szókedebella nagyon is megdolgozott volna a pénzért, ha Ádinak nem jön be jobban a Danifiú :)

csicserierika 2012.01.25. 18:44:19

Annak idején Milo járkált örökké félig felhajtott gatyaszárral. Most Csabcsi tolja örökké a képünkbe a vádliját.
Nem tetszik ez nekem.

csicserierika 2012.01.25. 18:45:36

@Talpig Jimmy: pl. ott is emelte a nézettséget, ha erre gondolsz :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 18:46:23

@csicserierika: Ez ilyen modoros biciklisfutár-feeling, ettől haladnak a korral és rajta tartják ujjukat a Történések érverésén :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 18:46:34

@vallatas: esznek-híznak ezé jöttek ha már kint a csinibabaságért annyit koplaltak :D

@csicserierika: a valamilyen jobb mint a semmilyen remélem ő még marad egy darabig :D
volt még az a Gina de hát ő se volt semmilyen sem

@kamarti: végül is igaz csak Édenádám nem hagyta neki hogy rábukjon a köpködő viperára - gondolod Ádi melegen szerette ? :D

kamarti 2012.01.25. 18:47:38

@vallatas: ezt a többet dolgozott érte izét nem nagyon értem. min lehet ezt lemérni? :) egzaktan? :)
az egyik tuja volt, a másik meg Gergőre volt gyógyulva, hónapokig észre se lehetett venni, csak ha ortájoztak egymással vagy vetkőzni kellett feladatból. most meg Esztivel van összenőve, mint két kicsi legó :)

vallatas 2012.01.25. 18:49:55

@kamarti:
hehe, igaz akkor egyik se nyerjen!
nem érdemlik meg faszombazdmeg :-)

@jadebulgari: jól mondod!

kamarti 2012.01.25. 18:50:43

@jadebulgari: fogalmam sincs, nem is érdekel, ki mit szeret. és van más magyarázat is: a faszik egyszerre csak egy dologra tudnak koncentrálni :) szóval nem lehet egyszerre keresztapáskodni, meg etetni egy Édennikit :)

kamarti 2012.01.25. 18:52:43

@vallatas: igen, akkor ő marad pl potenciális nyertesnek, mert belőle aztán kaptunk, rendesen, az elejétől :)

csicserierika 2012.01.25. 18:53:25

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT):
ó, köszönöm, magamtól nem jöttem volna rá :) Azt hittem, divatdiktátorok :)

csicserierika 2012.01.25. 18:54:31

@jadebulgari: Gina = Melinda.
Emlékszik még rá valaki ? :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 18:55:54

Sehi amúgy ha mondjuk 160 lenne az IQ-ja, akkor sem viselkedhetne tökéletesebben, hogy megnyerje a játékot! (Gergő óta) nem konfrontálódik igazán senkivel, hagyja, hadd csaholjanak habzó szájjal a vérnyulak, hadd intrikáljanak a fekete köpönyeges púposok, és mindig pont kilép az elszáguldó, fékevesztett kamion útjából. Ha direkt csinálná sem tudná jobban kiborítani pl FB+-t, pl. most ezzel a ruhatémával is és elegánsan odébb állt :)
Na, mielőtt PeterCs-i magasságokba érek, befejezem :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:01:27

@kamarti: azé jobb hogy a keresztapáskodást választotta
@csicserierika: senki... sőt a szűz szüzességének esetleges elvesztése sem jött be a reteknek, ritka gagyi bandát válogattak össze :) Én Kingát vágnám ki mielőbb valamiért idegesít.

kamarti 2012.01.25. 19:03:15

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): igen, épp a napokban állapítottuk meg, hogy a gondolkodás nem zavarja össze az ösztöneit, amik amúgy elég jól működnek :)

csicserierika 2012.01.25. 19:03:41

@Talpig Jimmy: khm.. most is te kezdted :)
Én már a nevét is félve írom le :)

kamarti 2012.01.25. 19:04:28

@jadebulgari: hát nekünk talán. hogy neki jobb-e, azt nemtom :) végül ugye sepéz, seposztó :)

csicserierika 2012.01.25. 19:07:00

@jadebulgari: az a baj, hogy én még azt sem tudom eldönteni, hogy ki a legidegesítőbb, annyira nullák.
Attis a kedvencem, ha már választani kell, de tőle is többet várnék.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:08:15

@csicserierika: engem már Attis is idegesít... még Verától várok egy két dobást :)

@kamarti: igaz igaz de kapott egy állást állítólag az is valami :)

kamarti 2012.01.25. 19:09:09

@jadebulgari: ha megnézed, az egyetlen szerethető lány a bentiek közül.
ha mégis elég erőssé válik a nyerjenmmárlány kórus, még esélye lehet, a férfiszavazóknál (ha vannak olyanok) meg főleg :)

amúgy az is érdekes sztem, hogy az első BB-t egy Évi kaliberű lány nyerte, a rákövetkezőt meg valami Zsófi nevű visszafogott, akiről azóta se hallottunk. Szóval elképzelhető, hogy Aleknak is lesz visszahatása ennek a szériának az alakulására ilyen szempontból.

kamarti 2012.01.25. 19:10:28

@jadebulgari: ha megnézed, az egyetlen szerethető lány a bentiek közül.
ha mégis elég erőssé válik a nyerjenmmárlány kórus, még esélye lehet, a férfiszavazóknál (ha vannak olyanok) meg főleg :)

amúgy az is érdekes sztem, hogy az első BB-t egy Évi kaliberű lány nyerte, a rákövetkezőt meg valami Zsófi nevű visszafogott, akiről azóta se hallottunk. Szóval elképzelhető, hogy Aleknak is lesz visszahatása ennek a szériának az alakulására ilyen szempontból.

csicserierika 2012.01.25. 19:10:59

@jadebulgari: hűséges típus vagyok, így még adok Attisnak esélyt,, hogy szórakoztasson :) Vera határozottan viszi a prímet a lányok között :)

kamarti 2012.01.25. 19:11:38

@jadebulgari: kasztingol a következőre, mint Peti? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:13:39

@csicserierika: már megérte ide írni látom nem vok egyedül a Vera dologgal :)

@kamarti: két alek-karakter egymás után csak nem nyer... ahogy ezt a nőkeresést sem kéne erőltetni ha kijön Attila... (szerintem)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 19:13:52

@jadebulgari: Ebben igazad van, azon kívül, hogy jó érzékkel kerüli ki a veszélyt, meg bazsalyog, lófaxt sem csinál, csak senkinek nem jut eszébe kivinni, mert nem szúrja a szemét egyik nagyarcúnak sem :)
Sokkal inkább egymáson próbálják meg levezetni a feszkót mert mindenkinek iszonyat nagy lelke és érzékeny belső világa van, és náluk szelídebb, jobb embert még a Föld a hátán, csak ez a sok fasszopógecikrvaanyjahátáánmegbaszomgrgrgrrrrhrrhháááá
miatt nem tudják kimutatni, hogy ők valójában mennyire, pedig.

kamarti 2012.01.25. 19:15:09

@csicserierika: Atti határozottan visszavett, nem csak az öfikben van kevesebbet, az onlájnban is látszik. Vagy elfáradt, vagy a párbaj miatt, vagy úgy érzi, nem elég szimpi a végére (bár ezt nem tudom, miből szűrte le, mert szinte csak pozitív sms-eket kap)

Talpig Jimmy 2012.01.25. 19:17:34

@csicserierika: attila szórakoztat?
befordult a szerencsétlen. már azt sem tudja mit akar.

kamarti 2012.01.25. 19:18:11

@jadebulgari: na erre mondom én azt, hogy Petitől kint is, bent is többet vártam. ez már inkább kínos, mint vicces, vagy izgalmas, és nemtom, mennyire használ Attinak

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:18:32

@kamarti: állítólag kasztingol valami cikkben volt...
@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): a végén besomfordál az első helyre, amíg a többi nyírja egymást :)

csicserierika 2012.01.25. 19:18:57

@jadebulgari: pl, ha a tegnapi öf-re gondolok, akkor csak Feco bugyutasága jut eszembe,meg amikor Vera fején a plüsskutyával szidta a többieket, meg a csatornát, hogy ilyen gyenge bandát toborzott össze. Ezen jót nevettem:)

kamarti 2012.01.25. 19:19:48

@Talpig Jimmy: mondjuk Peti még bent mondta azt egyszer, hogy Ati is, Fecó is komplett őrültek már, de legalább Fecó szórakoztató....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:20:15

@kamarti: túlságosan Alekra akarnak hajazni ezzel a kasztingolós húzással, pont ezért rossz húzás... Peti amíg bent volt jó volt, még jobb is lehetett volna, kis gonosz törpe, nem is értettem miért nem küldték vissza, mi jobb van az unalmas elhízott hisztérikus Kingában?

vallatas 2012.01.25. 19:20:48

Ati helyett mostanság Fecó szórakoztat!
nem lehet 4hónapon keresztül egy embernek a hátán cipelni a show-t.
hehe

csicserierika 2012.01.25. 19:21:29

@kamarti: jót tenne már egy párbaj neki, ha visszamenne azért, ha kiesne azért.
Szerintem sem nyerheti meg az Alek féle visszahatás miatt. Csabcsi lesz a győztes, a jó fiú.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:21:34

@csicserierika: én pl ezt sem értem Fecóban mi olyan szórakoztató hogy még bent tartják? még egy gyengébb játékos is kint hagyta volna az elején szerintem

kamarti 2012.01.25. 19:24:11

@vallatas: ha Ati tényleg kipukkadt, akkor rosszul osztotta be az erejét és csak magának köszönheti, készült, tudta, hogy ez maraton, nem 400 méter

csicserierika 2012.01.25. 19:24:44

@Talpig Jimmy: azért írtam, hogy adok még neki esélyt, hátha erőre kap.
A Kingut kéne kilőni mellőle :)

vallatas 2012.01.25. 19:25:32

@kamarti: ja elbaszta.
nincs partnere már, ezért lenne szerintem is jó, ha őt választaná Eszter.
Most már úgy sem tud igazán mit hozzátenni, max. ha nyer és akkor kap egy kis plusz energiát.

kamarti 2012.01.25. 19:26:08

@csicserierika: vagy Seher, most sakkoztuk ki :)

@jadebulgari: sose akarták párbajra küldeni a bentiek. szóval ez nem a szavazók sara, ellentétben Kingucival pl.

csicserierika 2012.01.25. 19:27:52

@jadebulgari: ha Attilára,vagy Petire kerül a zöld kendő, márt kintről figyelné a játékot. Most nagyon rosszkor szerezte meg a lilát.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:28:33

@vallatas: Tehénesztike bár nem csípem jól rátapint ki az aki kellőképpen unalmas már, ahogy Vera is jókor lőtte ki az analfahímet. Atti megfáradt ha valamikor, most lehetne kint hagyni.
@kamarti: jogos, Seher engem sem nagyon idegesített még ellentétben sok másikkal

kamarti 2012.01.25. 19:29:24

@vallatas: nem gondoltam, hogy a partnerhiány ennyire megviseli, hisz ő magányos farkasként ment be.
idejekorán ellőtte a patronokat, és nem is volt túl változatos a készlete

vallatas 2012.01.25. 19:29:58

@jadebulgari:
ja, bár legjobb forgatókönyv Ati győzelme lenne, de hát mondom jelen esetben az se lenne kár, ha kiesne :-) hadd szenvedjenek utána 3hétig a többiek a kreativ teammel, hogy legyen valami az összefoglalóban!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:31:16

@kamarti: nekem Atti egy kicsit antiszoci terminátor Alekra hajaz egyszerre érdekes és unalmas, miattam akár mehetne is már haza :)
@csicserierika: de valahogy nem mutatott semmit végig Fecó csak a tipikus hogyismondjamfinoman... fajtajellemzőket..

kamarti 2012.01.25. 19:32:08

@jadebulgari: hát igen, tujázás ide vagy oda, az övé az igazi surranópálya sztem is

@csicserierika: mondjuk ez a lila leginkább Attin múlott...

vallatas 2012.01.25. 19:32:17

@kamarti:
de szerintem meg ez lehet, hogy egyedül elég nehéz helyzetbe kerülni a fotelba döglődő emberekkel :-)
vagy mit lehet szerinted még varázsolni?
Kinga story kifújt, cinkostárs meg nincs.

csicserierika 2012.01.25. 19:32:25

@kamarti: nem tudom, hogy milyen erős lenne egy párbajon. Annyi meglepetés ért már, hogy fogalmam sincs.
Eszti és Csabi magas százalékaira gondolok most.

csicserierika 2012.01.25. 19:33:37

@jadebulgari: az a jó. hogy most már ezt bent is látják, úgyhogy van remény :)

foxglove (törölt) 2012.01.25. 19:36:28

@kamarti: ezzel nem értek egyet, mostanában mindig beleóbégat mindenbe, az olyan vitákba is, amihez semmi köze, de ezekkel a kis belepuffogásaival finoman szólva nem emeli a vita színvonalát, sőt.
(esztike-hatás, próbálná ő is csillogtatni az intelligenciáját, de hát ami nincs, az nincs)
a sokat emlegetett jóindulatot sem látom benne, simán beáll ő is a többiek közé a falkába, ha arról van szó. (szintén esztike-hatás)

vallatas 2012.01.25. 19:36:48

@kamarti: hozzáteszem ezért Csabinak a legkönnyebb, mert felé meg nincs semmiféle elvárás, mert ugye lényegében nem hoz szinte semmi extrát.
viszont ha mindenki ilyen lenne, akkor mit néznénk.
ezért egyértelműen ő a favorit a végső győzelemre.[nincs hullám]

kamarti 2012.01.25. 19:37:05

@csicserierika: hát talán ezért nem igyekeztek kipaterolni a bentiek sem.... még most sem, pedig Fecó rendesen kapja a savat kintről is újabban

Esztinél meg Csabinál sztem csak az elsők voltak meglepőek, Esztinél talán még az sem, sőt. Viszont ha a harmadikat is ilyen arányban húzná be (akárki ellen), az meglepne.

csicserierika 2012.01.25. 19:37:21

@kamarti: haragudtam is, hogy nem volt kitartóbb, mert piszkosul nem kellett az lila Fecóra. A lányok Sehi, meg Eszti biztathatták volna, ahogy Vera tette, ami szerintem sokat számít ilyen szituban.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:37:34

@vallatas: az elején inkább, most már talán erőltetett lenne Atti győzelme
@kamarti: én Sehernek sem adnám, eddig eltartották most meg az ölébe rakunk 70millát... inkább egy jobban rászoruló nyerhetne végre
@csicserierika: milyen döntőre voksolnál? én leginkább Vera-Csaba-esetleg Atti vagy Seher

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 19:37:49

De basszam, lehetne olyat is csinálni, mint ami volt annak idején a Játék határok nélkül c. műsorban, ha megvan még valakinek, hogy mi volt az, akár két csapatban, akár egyéniben,, hogy ne csak a zabálás meg a nyígás menjen :S
Verekedni nem lehet, dugni nem fognak, a két fő nézőcsalogató vonal kilőve...

vallatas 2012.01.25. 19:39:09

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT):
imádtam a játék határok nélkül c. műsort :-)))
miafaszomért lett is annak vége???

kamarti 2012.01.25. 19:40:37

@foxglove: igen, ez igaz, hullámzik néha, hasonul az aktuális alfajhímjéhez, de sztem azok kilengések, és alapvetően jóindulatú ösztönlényként működik bent.
szóval néha én is kapkodom a fejem, de alapvetően csípem.

csicserierika 2012.01.25. 19:40:44

@kamarti: ezért nem tudok most sherben gondolkozni, mint győztes, mert megvárjuk, hogy Eszti mit alakít a párbajon. Ha most is ilyen magasan nyer, akkor összeesküvést sejtek.
Fecó éppen most érett meg a bentiek szemszögéből is párbajra, csak az a fránya lila ne lenne.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 19:43:07

@vallatas: És a Fort Boyardra emlékszel? Asszem a Sat1-en ment régen :)

kamarti 2012.01.25. 19:43:09

@vallatas: oké, de azt azért ki kellett okoskodnia, hogy melyik frekvencián nem hullámzik, kezelnie kellett a basztatást hónapokig (ami péel Verának nem ment, Fecónak se nagyon megy) stb. szóval neki ugyanúgy ki kellett találnia (vagy meg kellett találnia) a benti karakterét, mint a többinek, és azt szinten tartani

csicserierika 2012.01.25. 19:43:19

@jadebulgari: Vera, Atti, mert sokat konfrontálódnak, és a jó gyerek Csaba.
Így lenne igazságos. Szerintem.

foxglove (törölt) 2012.01.25. 19:44:49

@csicserierika: nálam majdnem uez, Csabi, Ati, Kinga.

kamarti 2012.01.25. 19:46:09

@csicserierika: csakhogy egyik sem akarta igazán, hogy rajta legyen a lila... ez utóbb jól látszott. És én sokszor úgy érzem, Attit legalább annyira unják bent, mint Fecót

vallatas 2012.01.25. 19:47:21

@kamarti: szerintem nem nehéz.
de tegyük fel Ati is ebbe a szerepbe indul, hogy ő lesz a jó!
Akkor amikor oda ér egy Ati-Csaba párbajhoz a játék, egyből elvérez mert nem olyan szépfiú mint a Csabi.
Ezért nem játszhatja mindenki ugyanazt a szerepet.

Fecó igazságot csak úgy tud hinteni, ha belemegy ezekbe :-) hát ő is, hogy elbukna egy Csabával szemben ha azonos szerepet játszanának, a fent említett okból kapásból!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 19:47:36

Szerintem legyen az a vége, hogy az utolsó három bent maradónak van 24 órája, hogy lemondásra bírja a másik kettőt a nyereményről, bármilyen eszköz megengedett :D

csicserierika 2012.01.25. 19:48:27

@foxglove: Kinga is kezd leülni, míg Vera porondon tartja magát, de még változhatnak a dolgok.

kamarti 2012.01.25. 19:49:01

@foxglove: Kinga??? ég négy hétig??? hogy meglássuk végre, melyik fiút választja, miután tudja, melyiké az 50 milla? :)

akkor inkább Csabi Seher Kinga :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:49:31

@csicserierika: nekem speciel Kinga sosem tűnt érdekes karakternek :) de lehet hogy csak mert nem néztem az elejétől

csicserierika 2012.01.25. 19:49:51

@kamarti: na meg a sok sms, amit kapni szokott az szúrja legjobban a szemüket.

Talpig Jimmy 2012.01.25. 19:52:06

@csicserierika: ezt ismét rosszul látod LOL
A Kingut kéne kilőni mellőle :)
mellém kellene :)

csicserierika 2012.01.25. 19:52:39

@jadebulgari: a párbaja előtt állandó hisztirohamai voltak, a zöld kendővel ezek eltűntek.

kamarti 2012.01.25. 19:53:44

@vallatas: ez igaz. Csakhogy mindkettő előbb költözött be/vette fel a szerepet, mint Csabi, itt sántít kissé a dolog
Amikor Atti beköltözött és magára ölt9ötte a maskarát még híre-hamva nem volt Csabinak.
aztán rosszul mérte fel a beszavazón (őt várta be, mert akkora többsége volt bent valaki másnak a három fiú közül, Csabit csak Fecó, AM, meg Kinga mondta asszem).
Aztán rosszul mérte fel amikor azt hitte, az első alkalommal kiküldheti, aztán amikor azt hitte, a tujázás bejön vagy a nézőknél vagy kiborítja Csabit stb.
szóval megmérkőztek ők már egy párszor sztem.

vallatas 2012.01.25. 19:53:46

@csicserierika:
Sehi mondta a mostani jelrakásnál, hogy figyelmeztették Kingát, hogy most már nyugodtabban kell viselkedni!
ezt élő adásban ugye :-)))
lehet ez van a háttérben!

vallatas 2012.01.25. 19:54:44

@kamarti:
itt első sorban az RTL-re gondolok, hisz ezek előre felvett szerepek, előre eldöntött dolgok, hogy ki mit fog képviselni a villában :-)

csicserierika 2012.01.25. 19:56:10

@Talpig Jimmy: hoppá, királyfi szeretnél lenni ? :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 19:56:35

Kinga egy köcsög, ennyi.
Attila is az.
Vera is.
Megérdemelték azt a jó kis wellnesst együtt, ahelyett, hogy pihentek volna, még apróbb cafatokra cincálták egymás idegrendszerét :)

csicserierika 2012.01.25. 19:57:33

@vallatas: ez az egy dolog volt, ami érdekes volt benne. Jól kitoltak vele :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 19:57:57

@csicserierika: hm, hát ettől nekem még nem lesz Kinga érdekes :) Bár cselt sem szőtt még. Ahogy Csaba sem kifejezett szépfiú. De Sehire sem mondanám hogy szenvedélyes nő inkább kislányos még. De hát a szereposztást nem én csináltam (lehet hogy szerencsére?) :)

vallatas 2012.01.25. 20:01:16

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT):
ott szerintem ki volt adva, hogy Vera kattanjon be egy Ati beszólásra, csak Vera elbaszta és egy nagyon gyenge beszólásra sértődött be és kezdte el bunkózni Atiékat :-) és már nem is tudom ki írta itt, hogy Atiék az asztalnál már szinte röhögtek, hogy egy ilyen gyenge "beszólás"ra kellett felépíteniük utána az egész balhét, nem szólunk egymáshoz, utáljuk egymást a wellness alatt..
pedig jól tudjuk Gigiék óta, a kinti részeket még többször forgatják, veszik újra mint a benti jeleneteket! :-) bénák voltak.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 20:03:27

@vallatas: Az eléggé el volt rontva. Kétszer néztem vissza mire megértettem min akadt fel olyan nagyon Vera... pedig abból a helyzetből ki lehetett volna hozni többet is :)

foxglove (törölt) 2012.01.25. 20:04:33

@jadebulgari: @kamarti: Kinga: először is, a hisztizése engem nem tud meghatni, szóval ezt nem számítom fel neki negatívumként, mert egész egyszerűen nem érdekel.
Viszont, ami pozitívum, hogy a nyugodt hangulataiban meglepően értelmes, összeszedett gondolatai vannak, meg merem kockáztatni, hogy intelligensebb, mint a háromdiplomás esztike (serikét meg verát nem is említem)
A benti játékstílusa, vagy mondjuk úgy, helyezkedése, profi, neki vannak egyedül a két főesélyesnél privilégiumai a lányok közül.

kamarti 2012.01.25. 20:04:44

@vallatas: oké, ezt értem. de ebből meg adódik a kérdés, ki mennyire tartotta magát a szerepéhez?
Kinga, mint cselszövő?
Gergő, mint alfahím?
szóval mégsem robotok, Csabi se jófiú kategóriában ment be, simán hozhatott volna egy Kriszlájtot :), főleg, miután elég hamar kiütötte

egyedül Atti ragaszkodott az összeférhetetlenhez, időnként kiesett ugyan a szerepéből, de végül is elég sokáig működött abból a szempontból, hogy a bentiek tartottak tőle annyira, hogy ne küldjék ki. De elég okos ahhoz, hogy tudhatta volna, hogy ez a szerep visszaüthet bent is, kínt is, ha már elég kevesen vannak. Mert abban igaza van Fecónak, hogy nincs bent ember, akit ne sértett volna vérig vagy ne szívta volna a vérét rövidebb-hosszabb ideig.
Szóval örülhet, hogy a sok lúd még nem fogott össze :)

vallatas 2012.01.25. 20:05:39

@kamarti:
ilyen fejjel, jófijúskodni tuti nem kifizetődő :-)
kac kac

vallatas 2012.01.25. 20:07:05

@kamarti:
Csabi kriszlájtot?
á teljesen más a srác, görcsös ahhoz a szerephez.
Shadi csinálta a kriszlightot, hát látod mi lett vele.
:-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.25. 20:07:55

Ehh, nagy kár, hogy a pofozkodás meg van tiltva nekik, atomnagyot nőne a nézettség :D
Meg úgy kábé hoznák egy lepusztult szükséglakásos ház színvonalát a hétker egyik sötétebb mellékutcájából :D

csicserierika 2012.01.25. 20:09:11

@jadebulgari: há' megmondta a Vera, hogy mellényúlt a csatorna a válogatással :)

csicserierika 2012.01.25. 20:11:47

@Talpig Jimmy: akkor meg is érdemled a királylány kezét. Vidd minél előbb :)

csicserierika 2012.01.25. 20:12:37

Fókusz : Kiszel Tünci kedvence Csabcsi.
No komment :)

kamarti 2012.01.25. 20:15:22

@foxglove: igen, a körbepisilés megy neki, ez tény. végül is ki akar Kingából Verát csinálni? :)
(én a hisztériaterrort nem bírom, sajnálom. Tény, hogy Sehi nem egy észlény, de sokkal tisztább lelkű, önzetlenebb csaj, mint Kinga, aki a küörbepisilt pasikat is simán beáldozza, ha arról van szó. Siker ide vagy oda, nekem ez nem szimpi)

kamarti 2012.01.25. 20:17:56

@vallatas: jó, hát ez csak elméleti feltevés volt :)

@csicserierika: hát nem épp rá gondoltam, amikor azt írtam, nem ártana Csabinak valami tapasztaltabb nő, aki felszabadítja :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 20:19:23

@csicserierika: hát eléggé én elszörnyedtem a sok egyforma szereplő láttán
@kamarti: nekem ugyanezért nem szimpi Kinga

csicserierika 2012.01.25. 20:20:07

@kamarti: :) pedig most szabad, Károlyommal véget ért a liezon :)

csicserierika 2012.01.25. 20:21:22

@jadebulgari: eleinte itt a poszton is gyűjtőnéven hívtuk a szilikonosokat borgoknak :)

csicserierika 2012.01.25. 20:22:58

@ELP: szia, már itt is van az álommanó ? :)

inmemancsi 2012.01.25. 20:23:49

@ladyandhenk: szasz hát nem nyertünk:(( nembaj majd legközelebb, végülis nekem volt a legjobb, legszupibb, különítményem és nyereménytárs jelöltem:))!

ELP 2012.01.25. 20:24:40

@inmemancsi: Neked is szép estét! Előkerültél??:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.25. 20:26:00

@inmemancsi: oh:(, ezt már tudjuk is?:(

Ezek tök hülyék, h nem téged választottak be, meg is nézem a honlapot:(:(:(

Sajnálom:(

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 20:28:01

@csicserierika: ezt a borgot még nem hallottam de jóó :D
@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): végül is a száját jól tudja használni Fecó szerint :) majd megtanítják beszélni is vele

foxglove (törölt) 2012.01.25. 20:28:28

@kamarti: körbepisilésnek azért nem nevezném, mert csabi mellett pl. a cristofeles párbaj ELŐTT kötelezte el magát, amikor csabi mindenki szemében egy vesztesnek volt kikiáltva.
(ezzel szemben serike kire is repült egyből? hát persze hogy egy "alfahímre"... hm..)

ELP 2012.01.25. 20:28:38

@csicserierika: Szia :)) ő nem az álommanó :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.25. 20:28:47

@inmemancsi: basszus, azért nyert, mert karlos póló van rajta?????????? Ez komoly??? Vagy mi olyan jó benne?

sandokan 2012.01.25. 20:29:44

@foxglove: kinguci és sehi hasonló stratégiát követ, csak az utóbbi elegánsabban teszi vagy inkább csak annak látszik, mert amikor megszólal, azért egyből láthatjuk a képességei határát.

a helyezkedéssel kapcsolatban, azért azt ne hagyd ki az egyenletből, hogy sehi egyből kisajátított az alfa hímet, honnan tudhatta volna, hogy a sittes ilyen unalmas lesz és már a játék középső szakaszában kiesik.

kinga imázsát meg a táncos hét után kellett vért izzadva újra felépíteni, amiben a fiúknak komoly szerepet osztottak.

inmemancsi 2012.01.25. 20:30:16

@ladyandhenk: dehogy sajnáld, ahogy a nyerteseket elnéztem nem is baj:)) jó buli volt mindenesetre Neked és a Többieknek köszönhetően:))- jól szórakoztam:))

ELP 2012.01.25. 20:32:32

@foxglove: @sandokan: Nagyon jó stratégiai meglátás :))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 20:33:08

@vallatas: Igen, mert a szerkesztők csak minimálisan utasítják a játékosaikat, azt meg nem veszik figyelembe, hogy az alaptermészetükből adódóan hogy fogják végrehajtani azokat. Alap hiba...

Ugyanígy érdekes volt az is, amikor Vera kussolt, miközben a többiek szétkapták Fecót, hogy aztán négyszemközt igazat adjon neki...

foxglove (törölt) 2012.01.25. 20:35:30

@sandokan: ez is igaz!
@ő-szinte: passz...kingut és kingu nyer:)
@ladyandhenk: milyen feladatra gondolsz? nem vagyok képben.

inmemancsi 2012.01.25. 20:36:16

@ladyandhenk: milyen lényeglátó vagy:))ja a karlos póló, meg az én ahhoz a nyári hosszú ruhához az életem árán se venném fel azt a bokacsizmaszerűt, meg nevezzük nyakláncnak-ot - tudtam, hogy lilu stílusban kéne nyomulni:))

@ELP: köszi, igen állítólag olyan vagyok mint egy bespeedezett mókus és ez nincs összhangban azzal, hogy azt állítom beteg vagyok, ezért haza lettem parcsizva

inmemancsi 2012.01.25. 20:38:25

@ő-szinte: verust, a mártírt és remélhetőleg alkalmazkodik hozzá

kamarti 2012.01.25. 20:39:10

@foxglove: hát egyrészt azért akkor elég sokan a nyakába ugrottak Csabinak, amikor visszajött (Dya, Shadi, AM, akikre emlékszem), plusz Krisz lehúzta a rolót Kingánál a csicskázással, szóval nem volt túl nagy agymunka, hogy kit válasszon...
viszont Fecót is, Csabit is bármikor együtt prédálja a többiekkel, holott tudja, hogy kettőjüktől soha nem fog jelet kapni (már amíg ez elkerülhető), akár mit is tesz (pl. a szemükbe hazudik, erre is volt példa)

ezzel szemben Seri semmi ilyesmire nem számíthat biztosan egyik fiútól sem, mégis előfordul, hogy a pártjukra áll, akár Attival szemben is, holott ez nemigen szolgálja az érdekeit. (Persze ugyanígy össze is baszódik velük, ha arról van szó.)
szóval én például ebben látom a különbséget a két csaj között

Talpig Jimmy 2012.01.25. 20:39:46

@csicserierika: nem kell a keze.Lehet simán kilónyi:(

ELP 2012.01.25. 20:41:38

@inmemancsi: értelek , hát akkor tessék korán nyugovóra térni ám:))

ELP 2012.01.25. 20:42:46

@ő-szinte: Két lehetősége van K v V,,,,

beacska 2012.01.25. 20:43:48

@ELP: az ÉH nem ilyen hosszú! most nem tudom megmondani, hány hét, de olyan 10-12 volt talán...de ha érdekel, utána nézek ;D
vagy megkérdezem az itteni lányokat!

HAHÓÓÓ! VKI TUD PONTOS ADATOT, HOGY HÁNY HETES VOLT AZ ÉH??? (és most hangosan, de nem mérgesen kiabáltam Lady, vagy egyéb rajongó után)

inmemancsi 2012.01.25. 20:44:50

@ELP: hát a kihívást meg kell nézni:))

kamarti 2012.01.25. 20:45:07

@ő-szinte: éjjel azt mondta Csabinak, mindenképp vissza akar menni, szóval esélyes, hogy nem fiút hív ki

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 20:46:19

@ELP: Kingára azt mondta, hogy vele elveszítené a hitelességét, ugyanúgy mint Serivel, tehát Ati, Csaba, vagy Vera.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 20:46:45

@kamarti: "együtt prédálja" .. de jó! :D
Ezt életemben először és utoljára a Mazsola és Tádéban hallottam Varjúbácsitól, amikor Mazsola vitorlásokat készített a tökökből: "...eeeej ezt a sok jó spárgatököt így elprédálni..." :D:D

csicserierika 2012.01.25. 20:46:49

@Talpig Jimmy: na, rajtad sem lehet elmenni :)

kamarti 2012.01.25. 20:48:13

@King of Shadows: de mér is vesztené el a hitelét? mert közeledtek egymáshoz mostanság? vagy Atti miatt, nehogy ráhúzzák, hogy féltékeny?

ELP 2012.01.25. 20:48:45

@csicserierika: Csak vicceltem!
Jól gondoltad ő a " Sandmann " - nevezték , homokembernek , NDK tv macinak,
De a mese végén mindig elhinti az álomport,,,így az álommanó teljesen megállja a helyét:))

kamarti 2012.01.25. 20:50:14

@pushpang: előfordulhat, hogy onnan jött elé, azon nőttem fel :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 20:50:52

@kamarti: Azt nem tudom, csak azt írtam amit ő mondott és amire következtettem belőle. Ha Seri, Kinga és Fecó szóba sem jöhet, marad a többi.

ELP 2012.01.25. 20:50:55

@King of Shadows: Igen van egy másik indok is a K a leendő szövetséges " csaja ",,,,

inmemancsi 2012.01.25. 20:52:19

@ELP: azt hittem a miki (mikulás):)))

foxglove (törölt) 2012.01.25. 20:53:44

@kamarti: az már jóval később volt, amiről én beszélek, az még jóval csabi kiválasztása előtt volt (amikor ati szervezkedett cs. ellen, kinga meg ellenszegült)

ELP 2012.01.25. 20:54:18

@beacska: Hát akkor majd még elgondolkodom :))

ELP 2012.01.25. 20:55:06

@inmemancsi: Jajj ,,hát nemmm :))))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.25. 20:56:16

@ELP: Szerintem mondott valamit, amiről azt hiszi, hogy adásba került és amiatt nem akarja kivinni...

csicserierika 2012.01.25. 20:56:16

@ELP: aham, akkor ez attilás vicc volt.:)
Már kezdtem megkérdőjelezni a gyerekkoromat is :)

beacska 2012.01.25. 20:58:12

@inmemancsi: köszi, akkor jól emlékeztem ;DD...12 hét nincs 3 hónap...mégsem 6...

inmemancsi 2012.01.25. 20:59:06

@ELP: nem baj, akkor is cuki:) már kilenc óra?? mindjárt kezdenek

beacska 2012.01.25. 20:59:20

@jadebulgari: jajaaa, az nem tűnt ilyen maratoninak...

inmemancsi 2012.01.25. 21:01:39

@beacska: 12 hét az 3 hónap:)) a legjobban a T-nemtudomhányon 69? röhögtem mindig, állítólag időközben elvégzett valami továbbképzőt is:)) kíváncsian várom, jó dolguk van a forgatás alatt azért

kamarti 2012.01.25. 21:03:21

@foxglove: Kinga imidzsének a része, hogy neki ne mondják meg, mit csináljon.
plusz már akkor is gondolhatta, hogy Attit enélkül is maga mellett tudhatja, meg aztán akkor még csak az volt a megegyezés, hogy az első 6 nem tesz egymásra
szóval az nem Csabiról szólt, hanem Kingáról

de nem ér annyit a csaj, hogy még hosszabban vitassuk sztem :)

kamarti 2012.01.25. 21:05:44

Steve (aki Hajdú Istvánként mutatkozott be egyébként) a BV-ben kiegészítette a könnyű színésznek lenni, csak sírni kell, meg nevetni mondást azzal, hogy a síráshoz elég, ha a szexuális életére gondol az ember. meg a nevetéshez is :)

beacska 2012.01.25. 21:06:24

@inmemancsi: a pontosság kedvéért 28 nap az 4 hét, egy hónap az 4,5, 2 hónap, az 9 és ha nem esik februárra, akkor 3 hónap az 13,5 hét (2*30+1*31=91/7=13 egész pontosan);DD (bocsi)
igen, én is olvastam, hogy képzi magát Évikénk, jól is teszi, egyszer elmúlik a szépség, és meg kell élni akkor is ;D

kamarti 2012.01.25. 21:07:07

má megin milyen póló ez?

ketten nem elégedettek a szerepükkel: Kinga és Ati

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.25. 21:07:40

@inmemancsi: na, végig néztem, és nem csodálom, h nem nyertél:D

De hogy mi alapján döntöttek?:D:O:O:O:O

kamarti 2012.01.25. 21:08:47

Eszter és Vera mióta ki nem állhatják egymást?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:08:47

@kamarti: mondjuk a színművész kicsit erős volt bemutatkozáskor :)

@beacska: pont jó volt időben :)

mocskosmacska 2012.01.25. 21:10:30

@kamarti: Régóta. Először eszter próbált verával barátkozni, de vera elég furcsán viselkedett vele......aztán amikor eszternek voltak már bent barátai, akkor egyre jobban elege lett verából meg fordítva.

Csaba szemén mi az a zöld szar?

kamarti 2012.01.25. 21:12:11

na ne, Sztív Attinak nyal? :) mi ez a hupikéktörpikék póló? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.25. 21:13:01

@foxglove: vizsgáztál ma, nem?

@inmemancsi: igen, igen, de a többi sem semmi:D Be kellett volna öltöznöd Karl Lagernek és akkor nyertél volna, tuti:D

@beacska: éppen válaszolni akartam, de már egy csomóan válaszoltak:D

Kb 12 hét volt!:D, de talán másfél hónap volt a forgatási idő????

kamarti 2012.01.25. 21:13:12

@jadebulgari: ez a szakmájuk megevezése :)
de sztem színészt mondtak

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:13:45

előre félek ezután a hét után vajon ki szeretne színművészként érvényesülni ha majd kijön ...

inmemancsi 2012.01.25. 21:14:16

a hatsoroshoz súgás kell??

seri kissé megégett a szponzorszolitól, nembaj legalább ma nem májsárgaság arca lesz

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:15:17

@kamarti: az oké hogy ez a szakmájuk de ez a kettő pont nem shakespeare-i magaslatokban szárnyal :D hogyismondják? nyuszómuszó?
(Steve színművészt mondott határozottan emlékszem :)

kamarti 2012.01.25. 21:16:02

@mocskosmacska: hát nemtom, mostanában semmit nem tudok felidézni kettőjük kapcsolatából legalábbis konfliktust

most rájöttem, Vera iszonyat tekintélytisztelő alapból

mocskosmacska 2012.01.25. 21:16:21

Eszternek tényleg nem kellett volna azt a baszd meget mondania, de vera megint meg akarta mutatni, hogy ő itt több egyszerű villalakónál, neki joga van igazgatnia többieket.

ő-szinte 2012.01.25. 21:16:44

Kingának, csak ez az egy barna gatyája van??? nincs más?

busifa 2012.01.25. 21:17:08

Vera házhoz megy a lófaszért, akarom mondani a zöld kendőért :-))

hájdí 2012.01.25. 21:17:25

szép estét,mki,ma lesz kihívás?

mocskosmacska 2012.01.25. 21:17:33

Kinga egész felszabadultan robotkodott, meg kisbíróskodott. Nem néztem volna ki belőle.

inmemancsi 2012.01.25. 21:17:42

@ladyandhenk: és bazsi pulcsija, hogy tetszik, villantós

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:17:43

Nézem ezt a színházasdit, meg eszembe jutott a tegnap öf. is, és belém állt egy felismerés: Attila gyak. ki van iktatva, most tesztelik, meg szoktatnak bennünket, hogy mi lenne nélküle...
Visszavonom, amit reggel mondtam: valszeg Attilát viszi.
Attila testit egész egyszerűen odavetették Eszter és a szavazóképes, álszent siserehad elé. :D

ő-szinte 2012.01.25. 21:18:01

hehe, Kangát Steve kiröhögi:-DDDDD

kamarti 2012.01.25. 21:18:30

csak mondom a szavazással kapcsolatban, hogy Verától még semmit nem láttunk, se verset, se jelenetet

@jadebulgari: melyiket láttad színházban?

nathalie 2012.01.25. 21:18:35

na ez jó lesz :) nem ment be még úgy külsős celeb,akit kinga ne készített volna ki és ne olyan fejjel nézne a lányra,hogy látszik az arcán a teljes döbbenet. és talán arra gondol közben, hogy hála istennek nem az én gyerekem.

hájdí 2012.01.25. 21:18:57

@pushpang: ó,legyen igazad!!a torz homlokfejet már nem bírom tovább nézni.

inmemancsi 2012.01.25. 21:19:17

@hájdí: Neked is, ja kb 1,5 óra múlva

vallatas 2012.01.25. 21:19:19

@pushpang: nem baj, jó neki is ha viszik, ha kiesik akkor megszabadul végre a szereptől, ha visszamegy akkor meg kap energiát.

drukkolok, hogy Atit válassza

ő-szinte 2012.01.25. 21:19:57

És mi van , ha Dressz Csabát visz???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:21:18

@hájdí: állítólag ma, de én biztos el fogok aludni addig és reggelig izgulhatok majd, hogy ki nyert.

kamarti 2012.01.25. 21:21:26

@pushpang: azért Atti eddig mindig tudott magának kellő szereplési lehetőséget biztosítani, ha akart. Ezterről meg majd akkor hiszem el, hogy bevállalja, ha már kimondta a nevét....

hájdí 2012.01.25. 21:21:43

@inmemancsi: köszi,szóval pillanatokon belül,rtl-nyelven:)(nem nézem már,innen tájékozódom egy hete)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.25. 21:22:13

@inmemancsi: sajnos nem látom, de bizonyára nagyon szuper:D:D:D:D Rá MMKK olyan jó cuccokat adnak:D

Hajrá Eszter, kivéve, ha Verát hívja ki:D

inmemancsi 2012.01.25. 21:22:37

@hájdí: a frufrudromedár se semmi azért:))

ő-szinte 2012.01.25. 21:22:59

Faszomat sem érdekli Keresztes ILdikó, meg a többiek...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:23:30

@hájdí: miért nem csukod be olyankor a szemed, amikor őt mutatják?
Én is ezt csinálom mostanában Fecóval. :D
(meg amikor Csaba jóízűen, teliszájjal nevet)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.25. 21:23:43

@pushpang: @vallatas: Ebben a színházas játékban most Seherezádé a legjobb, a legviccesebb, Eszter meg takarítsa ki Attilát a villából!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:23:47

@inmemancsi: én hívhatom tehénesztikének? a frufrudromedár se kutya :D

ő-szinte 2012.01.25. 21:23:59

@Talpig Jimmy: kérhetne már egy másikat:-D

vallatas 2012.01.25. 21:24:01

@ő-szinte: Csabát?
és mit mond épp Csaba ellen?
hogy sokat ül a fotelban?
nem csinál semmit?
nem tudja megfogni Csabát semmivel...
Eszti erős magja a dagadt nők, de valszeg azok Csabát is szeretik... így pont oda lenne az előnye, szerintem!

kamarti 2012.01.25. 21:24:22

@mocskosmacska: és milyen őszintén lelkes volt a riportban is :)

@jadebulgari: csak az egyiket, többször is. de alapból nem ildomos sztem a kertévés szereplés alapján megítélni valakit, ha van más is (szal nem a BK-"színészek"re gondolok...)

ő-szinte 2012.01.25. 21:25:21

@jadebulgari: vagy még Serit vihetné. a többi ellen totál esélytelen, Gecó meg védett ugye...:-D

inmemancsi 2012.01.25. 21:25:26

@ladyandhenk: oksi akkor ezúton kérek SIXXtől holnap egy közelit bazsiról az összefoglalóba képen:))

mocskosmacska 2012.01.25. 21:26:10

Megint csabi a királyfi?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:26:11

@kamarti: rendben elnézhést :D ildomos leszek innentől csak azt fikázom akit más is :D

ő-szinte 2012.01.25. 21:26:18

@Talpig Jimmy: nekem minden van amit akarok, mert én királylány vagyok!:-DDD

vallatas 2012.01.25. 21:26:55

@ő-szinte: tökös lenne ha Sehit vinné
:-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.25. 21:27:00

@vallatas: de ez csak szerinted van...:-DDDD

ő-szinte 2012.01.25. 21:27:34

@vallatas: ha tökös nem is, de meglepő biztosan,hehe

hájdí 2012.01.25. 21:27:35

@pushpang: mert folyton őt mutatták(innen tudom,h már nem nagyon)és untam,hogy folyton tekergetem a nyakam.:)aztán leszoktam a napi vv-nézésről.elég innen az info,bőven,jobban járok hajnyval(és sixx-szel)

mocskosmacska 2012.01.25. 21:27:41

@jadebulgari: És ha a szolgáé lesz a végén a királyfi?

@kamarti: Miért mit mondott? Arról lemaradtam.

vallatas 2012.01.25. 21:28:13

@ő-szinte: Ati ellen van esélye
több a dagadt mint a homlokfej :-DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:28:40

@ő-szinte: Seri sem sokat tesz le igazán az asztalra most ő is megfogható már nincs alfa még nincs Csaba.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:28:50

Seri új hajat kapott 1-2 napja?
Hosszabb is, meg úgy basztatja a kezével, mint Szandika annak idején, amikor átfazonírozták a fejét.

foxglove (törölt) 2012.01.25. 21:29:25

Nem tudják, hogy a commedia dell'artéban a szolgának van a legjobb szerepe:)

inmemancsi 2012.01.25. 21:29:40

ez a dromi tök gáz, mi az, hogy nem akar csicska lenni, eddig petti atti csicska volt

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:29:52

@mocskosmacska: valami azt súgja hogy a Csabi a cingárabb szolgákra bukik :D

mocskosmacska 2012.01.25. 21:30:03

@vallatas: Azt hittem hogy beveti a Györgyusz trükköt. (Aki az első szériában amikor kiválasztott lett, a legjobb barátnőjét, Ágit rábeszélte, hogy jöjjön vele párbajozni, mert jobb lesz neki kint.)

kamarti 2012.01.25. 21:30:28

@mocskosmacska: hogy mennyire élvezte. + savanyú pofa

Csabi közkívánatra királyfi, méghozzá Eszter közkívánatára :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:30:33

@pushpang: én nem értem ezt a seggigérőműhaj mániát

ő-szinte 2012.01.25. 21:30:55

@vallatas: szerintem nincs esélye, de majd meglátjuk:-D

Talpig Jimmy 2012.01.25. 21:31:17

@ő-szinte: majd akkor verheted a melled, ha minimum 50 ? RAM-od van LOL

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:31:35

@Peter_Cs: Serivel cukipofa, de Eszter szerintem inkább Verát takarítsa ki. :)

mocskosmacska 2012.01.25. 21:31:40

Szereposztó dívány? Itt eszter lenne a nyerő.

kamarti 2012.01.25. 21:32:12

Kingának új szerepet kell írni :)

rianna 2012.01.25. 21:32:18

szereposztó dívány, ez jó:D Kinga minjárt robbanni fog, gondolom.

foxglove (törölt) 2012.01.25. 21:32:19

@ladyandhenk: nem, tegnap kellett volna, de nem mentem el... szarul voltam nagyon fizikailag, most sem vagyok még egészen jól.

mocskosmacska 2012.01.25. 21:32:40

Legyen kinga a szolga. Múltkor királylány volt.

ő-szinte 2012.01.25. 21:33:08

@Talpig Jimmy: :-DDDDDDDDDDDDDDDD
az is van, elvettem szerivan-tól,hehe
most már verhetem a mellemet?:-D

mocskosmacska 2012.01.25. 21:33:19

@rianna: Ha jön a szereposztó dívány, akkor sehi vagy vera lesz a szolga.

genevieve 2012.01.25. 21:33:34

@mocskosmacska: de szolga lánynak csúnya a ruhája:-D

vallatas 2012.01.25. 21:34:44

Csabi a tisztászívű főhős
:DDDD
mindig megkapja a tutit :-)

rianna 2012.01.25. 21:35:00

@mocskosmacska: ezt úgy érted, hogy eszter vagy kinga használná a díványt?:)

hájdí 2012.01.25. 21:35:03

@vallatas: egen,A. ellen nyerne Dressz,vigye csak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:35:38

@jadebulgari: én se... de nagyon tetszhet neki mind a 17 szál (több nem lehet, ahogy elnézem), amit ráraktak, ha ennyire simogatja.

kamarti 2012.01.25. 21:36:06

ez a Kingolina teljesen hülye bakker

mocskosmacska 2012.01.25. 21:36:25

Mondtam, hogy csabi lesz a királyfi.

vallatas 2012.01.25. 21:36:30

@hájdí: hát vigye :-)
hát ha sokan szavaztok Eszterre akkor szinte bárki ellen!:)

rianna 2012.01.25. 21:37:03

@ő-szinte: választhattak volna igazi olyan neveket, nem ilyen hülyeségeket:)

vallatas 2012.01.25. 21:37:11

a kibaszott gitárt dobják már ki
LÉGGITÁRT!

ő-szinte 2012.01.25. 21:37:32

@rianna: szerintem oly mindegy:-DDD

genevieve 2012.01.25. 21:37:52

@kamarti: mert nem figyel arra amit mondanak neki, egy szolga szerepből zseniális dolgokat ki lehet hozni:-)

mocskosmacska 2012.01.25. 21:37:56

@rianna: Sehi nem használhatja, mert neki klaudió volt az egyetlen férfi az életében, vera viselkedése nem ébreszt vágyakat egy férfiban, kivéve ha szereti a domina-szolga játékokat. Így marad eszter és kinga.

hájdí 2012.01.25. 21:38:08

@vallatas: ki mondta,h szavazok?igaz,se dagadt,se ügyvéd nem vagyok.

kamarti 2012.01.25. 21:38:20

@vallatas: úgy érted az unalmast? miden 12 évesnél idősebb színész a gonoszt akarja játszani, nem Lancelot-t....
szóval Atti is lebukott a fintorgással :)

mocskosmacska 2012.01.25. 21:38:40

Ez a királylány szerep........tényleg fontos dolog.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 21:38:51

egymásra talált a két át/elbaszott, még jó, hogy Attila leszarja.

TapOut 2012.01.25. 21:38:51

@pushpang: az volt a legjobb, mikor Kinga elhappolta Seri elől a családlátogatást, Seri teljesen maga alatt volt, és Eszter azzal vigasztalta, hogy Nem baj, bébi, majd bulizunk egy jót, és pár nap múlva a hajad is megérkezik... :-DD

vallatas 2012.01.25. 21:39:04

@hájdí: senki, de ha sok Eszter szavazó szavaz, tuti visszajön bárki ellen :-)
pl a családja :-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:39:05

@pushpang: jajaja :D pödörgeti amíg ki nem hullik az is :)
@mocskosmacska: de megütném a viselkedéséért méghogy ő nem akar szolga lenni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:39:07

@kamarti: "Csabi közkívánatra királyfi, méghozzá Eszter közkívánatára :)"
Az hagyján, de az onlájn szerint, Eszter közkívánatára lett ő társulatigazgató is, vagymiafranc.
Eszter stikában bár, de nagyon rámozdult Csabára... :)

foxglove (törölt) 2012.01.25. 21:40:33

@genevieve: ezt mondtam én is, goldoninál (azt játszanak, ugye?) a szolgáé a FŐSZEREP, örülhetne inkább kingu.

vallatas 2012.01.25. 21:40:46

@TapOut:
:-DDDDDDDDDDD

@pushpang: biztos Eszter akar lenni a királylány Csabcsi mellett :-)

belovagol Csabán a döntőbe!
hehehe

ő-szinte 2012.01.25. 21:41:12

@foxglove: jó, de ő ezt nem tudja:-)))

genevieve 2012.01.25. 21:41:37

@kárpátia56: azt kell mondanom, hogy ati most egészen visszafogottan viselkedik:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:41:44

@TapOut: ez komoly?? Erre csak azt tudom mondani, amit Fecó mondana.. de duuurva. :D:D
És aztán megbékélt legalább?

kamarti 2012.01.25. 21:42:00

@genevieve: semmit nem tudnak a színházról... :(
bár Csabi nem volt boldog a szerepével, ahogy láttam, de Sztívék is tutira mentek a szereposztással

vallatas 2012.01.25. 21:42:05

viszont ha Eszternek a királyfi kell, akkor el kell tüntetni mellőle a jelenlegi királylányt és az nem más mint Kinguci!
:-)

Talpig Jimmy 2012.01.25. 21:42:10

@ő-szinte:
" az is van, elvettem szerivan-tól,hehe
most már verhetem a mellemet?:-D "
egy becsületes vallomást, cm-ben!

foxglove (törölt) 2012.01.25. 21:42:10

@ő-szinte: hát fbm mindjárt beírom neki smsbe!!

rianna 2012.01.25. 21:42:31

@mocskosmacska: kingának ez rangos aluli lenne. Esetleg, ha Brad Pittről lenne szó, de Sztív? :D
Eszter biztos nem tiltakozna:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:43:27

@ő-szinte: jogos. :) de talán Fecó eddig hidegen hagyta.
Persze, közeledünk ugyebár a döntő felé, úghyogy... :D

2012.01.25. 21:44:03

@ő-szinte: Hogy merészelsz a szádra venni engemetet?

hájdí 2012.01.25. 21:44:10

@vallatas: ja,a család biztos elintézi,de ha bevállalja A-t,csak talál némi plusz támogatottságot is.

genevieve 2012.01.25. 21:44:37

@kamarti: azt szokták mondani a szinészek a jót könnyű eljátszani:-)

nem véletlenül komoly dolog pl. III. Richárd-ot alakítani vagy Lady Macbeth-et..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.25. 21:44:45

@kamarti: Kinga hívathatja magát akár boldogságos ifiasszonynak is, akkor is csak banya!

foxglove (törölt) 2012.01.25. 21:44:51

@jadebulgari: ahogy látom a többi lánynak sem sikerült...

kamarti 2012.01.25. 21:44:53

@vallatas: jaj ne, vizuális típus vagyok :) úh maradnék Serinél :)

@pushpang: igen, délután írtam is, de senkit nem hozott lázba az infó :)
hát, ha ezt Atti megtudja, új erőre kap :)

inmemancsi 2012.01.25. 21:45:00

@pushpang: eszter kire nem mozdul rá??:))

genevieve 2012.01.25. 21:45:22

@foxglove: igen, de ő királylány és nem játszhat szolgát:-)

ő-szinte 2012.01.25. 21:45:31

@pushpang: na, azt nem csodálom, bazdmeg!:-DDDD
Fecó süt, ezt Dressz is látja...:-) aztán van még egy dolog amiért nem:-D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 21:46:48

@genevieve: igen. és ha lenne egyetlen csepp fantáziája, neadjisten kreativitása, láthatná, hogy a legtöbbet (Veráé mellett) ebből a szerepből lehet kihozni.
De Kingából pont mi hiányzik?... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.25. 21:47:08

@inmemancsi: köszönöm, én is kérni akartam, de nem mertem:D:D:D:D

@foxglove: oh, sajnálom:( Jobbulást neked!!!

hájdí 2012.01.25. 21:47:12

csak nehogy Eszter férjet/szeretőt keres legyen a vv5 után!...

genevieve 2012.01.25. 21:47:30

@Talpig Jimmy: minden esetre eléggé mellőzve van a héten...

TapOut 2012.01.25. 21:47:48

@pushpang: meg, láthatóan javította a közérzetét :-))

vallatas 2012.01.25. 21:48:04

@kamarti: ne a VV-be nézz pornófilmet :-)
hahhaha

Talpig Jimmy 2012.01.25. 21:48:29

@ő-szinte: nem nekem kell mesélnem, hanem neked kell mutatnod, bocs!

genevieve 2012.01.25. 21:48:36

@kamarti: csabit nagyon megnéztem volna egy hozzományvadász szerepben:-)

rianna 2012.01.25. 21:48:53

miért van mindig kibeszélés feladatok helyett?:(((

kamarti 2012.01.25. 21:50:03

Kinguci megint jól kiáll a barátja mellett....
hogy én ezt mennyire unom.
meg azt is, hogy éccaka állandóan elveszik a képet, aztán meg semmit nem tesznek bele az öfibe abból, ami kimaradt
FB+

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:50:09

@rianna: mert így kötelezően minden nap össze tudnak veszni

vallatas 2012.01.25. 21:50:43

@rianna: mindig balhét akarnak, de ezekkel nem lehet, csak ilyen erőltetett szart.
még csak nem is jó!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:50:55

@kamarti: a múltkor még sírt is majdnem, hogy Fecó nem áll ki mellette és nem nyújt annyi szeretetet.. hát ezek után??

ő-szinte 2012.01.25. 21:51:29

nekem te ne halózzál öcsém!

Talpig Jimmy 2012.01.25. 21:51:49

@ő-szinte: eh, csak a nagy szád van LOL

rianna 2012.01.25. 21:51:58

@foxglove: @jadebulgari: @vallatas: tudom én, de akkor is idiotizmus, hogy ennyire futja csak a kreatívoktól.

pink ninja 2012.01.25. 21:52:12

@ő-szinte: pólóra? pólóra :))))

utyutyu :P

kamarti 2012.01.25. 21:52:13

na, Atti visszatért. örülünk, Vincent?

foxglove (törölt) 2012.01.25. 21:52:39

@ő-szinte: kérjél tőle időpontot! ezt le kell nyúlnom, állllat!

ő-szinte 2012.01.25. 21:53:07

@Talpig Jimmy: mért, mit szeretnél, ha nagy lenne?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:54:59

@rianna: egyet értek
@hájdí: jaj, ne :D remélem kikötözik és ott felejtik vagy legalább éheztetik egy kicsit
@pushpang: Vera jól leugatja Attilát nem is hagyja érvelni, nagyon tetszik :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:55:12

@szerivan: semmi különös, hozza a formáját.. kikéri magának azt, amit ő megenged magának mással szemben. És durván.

foxglove (törölt) 2012.01.25. 21:55:19

@ő-szinte: vera atinak: "kérjél tőlem időpontot. majd akkor beszélhetünk."

rianna 2012.01.25. 21:55:33

attila szépen bevonta serit a problémába:)

TapOut 2012.01.25. 21:56:09

@hájdí: vagy Eszterből magyar Kim Kardashian-t menedzsel az édesanyja, elég ambiciózus a mama a média irányába...

2012.01.25. 21:56:12

@ő-szinte: Lemaradtam valamiről?

foxglove (törölt) 2012.01.25. 21:57:00

esztike, nem fog nyalni soha. az a fagyi, mármint.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 21:57:12

@TapOut: ahhoz sok pénz és sok műtét kellene mire ő úgy kinézne :)

genevieve 2012.01.25. 21:57:22

ati megkérte esztit, hogy ne hívja ki?:-D

2012.01.25. 21:57:59

@jadebulgari: A csípeje van akkora.

ő-szinte 2012.01.25. 21:58:07

@szerivan: egy kis hutyutyuról:-DDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 21:58:08

Kinga: TÖNKRETETT? ÉRZÉKENY? NŐ?
IMÁDOM EZT A CSAJT! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:58:12

@jadebulgari: hát basszus, én már rég pofán vágtam volna, ha velem így, ilyen stílusban ugat.
Oszt zárjanak ki, le van szarva, de legalább jól érezném magam utána. :D

pink ninja 2012.01.25. 21:58:44

vera sapija iszonyat ronda és olyan gyakran hordja, lehet írok neki sms-t :)))

2012.01.25. 21:59:09

@ő-szinte: Nincs ahhoz még napfényes délután?

rianna 2012.01.25. 21:59:20

@TapOut: @jadebulgari: az arca szép, feneke van, alacsonynak alacsony,csak a szilkon hiányzik :)

hájdí 2012.01.25. 21:59:36

@TapOut: ja,már akkora celeb lett a drága mama,mint Vája asszony.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 21:59:45

@genevieve: Attila most azért be van tojva kicsit -joggal-, mert szemmel láthatóan összezártak a lányok, vele (és kingával) szemben.
De lehet, hogy csak Vera jelenléte feszélyezi.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:00:17

@szerivan: jaja
@pushpang: jól nyomja Vera, terrorizál akit lehet, Attila megpróbálja mindnekinek bebeszélni hogy ő a hülye de Vera állja a sarat és ez láthatóan zavarja, lehet hogy Atti üt előbb?

ő-szinte 2012.01.25. 22:00:26

@szerivan: hááát, úrilány sötétedés előtt nem hutyutyuzik, de...:-D

2012.01.25. 22:00:48

@pillangod: A SaltnPepa sapkára gondolsz?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:01:45

@rianna: seggbecombba erős kicsit de hát rá nem állnak a futógépre
@pushpang: sztem nagyon is be van tojva :D

pink ninja 2012.01.25. 22:02:16

@szerivan: ja, az a sapi :)
90-es évek \o/

TapOut 2012.01.25. 22:02:22

@kamarti: Kinga soha nem áll ki Fecó mellett, sőt, számos alkalommal támadta be feladatok során is. És van pofája Fecó barátságát kritizálni. És az állandó vihogása, a szemforgatásai meg gúnyos röhögése is elég volt már. Essen ki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 22:02:24

@jadebulgari: ha most Attilát sikerül kigolyóznia, akkor a következő áldozat (kieső) ő lesz, ezer százalék, mert se a bentiek, se a nézők nem felejtenek.

2012.01.25. 22:02:32

@jadebulgari: Úgy tudom mázsa felett már nem bír el a futópad.

GL-581 g 2012.01.25. 22:02:34

Attilát nem lehetne eltávolítani a képernyőről? Mondjuk egy pörgőrúgással a bal felső négyesre? :P

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 22:02:53

Attila érvei egy kicsit gyenge lábakon állnak, bátorsággal leplezi a félelmét, ahogy szerintem eddig is.

rianna 2012.01.25. 22:03:44

attila nem is kéne jelen legyen ezeken a beszélgetéseken. Btw, ez biztos le volt már beszélve, de Csaba elég pipogya volt, hogy nem tett Attilára.

busifa 2012.01.25. 22:04:03

@foxglove: az ilyenre a legjobb vàlasz az, hogy időpontot nem te , hanem az rtl fog adni! Persze ezt nem adták volna le nyilván!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:04:18

@pushpang: akkor is ha Atti megfáradt?
@szerivan: hu de gonosz :D 85-90 között tippelném.

Ayesha (törölt) 2012.01.25. 22:04:26

@pillangod: szerintem az egész feje iszonyat ronda és jól meg kéne ruházni.
*agresszivitás előjött

hájdí 2012.01.25. 22:04:37

@genevieve: ez de ciki,Atika,a nagy manipulátor,a nagy taktikus,a domináns hím,az új alfafarkas hát becsicskul Esztikének?:)
Ati mindig tud lejjeb és lejjebb süllyedni a szememben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 22:05:52

Vera ebben a szerkóban (simlis sapka+dzseki+teleszartgatya+boxcipő), megint úgy néz ki és úgy viselkedik, mint egy besúgóból lett smasszer koncentrációs táborban.

genevieve 2012.01.25. 22:06:06

huuu micsoda jellemóriások vannak bent a villában:-D

TapOut 2012.01.25. 22:06:29

@jadebulgari: nem is a kinézetre értettem, hanem a körülöttük lévő média cirkuszra :-)

hájdí 2012.01.25. 22:06:37

@GL-581 g: :))szívemből szólsz..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:06:42

@pushpang: a gatyára nem hallottam még ezt a kifejezést de nagyon jó :D

genevieve 2012.01.25. 22:07:25

@hájdí: ati most sétál a sűrű sötét erdőben és jó hangosan fütyörészik:-D

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:07:51

@pushpang: jaj, ne kezd már te is ezt a smasszer mantrát. Brrrr....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:08:14

@pushpang: ha Attit kigolyózza, a néző nem felejt - erre értettem h.akkor sem ha Atti karaktere már megfáradt és talán már nincs akkora szavazóbázisa mint fénykorában lehetett volna?
@TapOut: na azt megnézném

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 22:08:37

@hájdí: 60 milláért én még Verának is csicskulnék. :D

ő-szinte 2012.01.25. 22:08:52

@szerivan: bakker, te meg mersz szólalni? mindig én fizetek helyetted, úgyhogy csi21!

hájdí 2012.01.25. 22:09:20

volt ma már "hazudsz!" attilától?

genevieve 2012.01.25. 22:09:52

@Talpig Jimmy: nekem nagyon úgy tünik...de persze nem vagyok tévedhetetlen:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:10:14

Kinga egyre szánalmasabb ahogy vágja a pofákat a szolga szerepben. Ennek otthon mindig kiny..ták a s.ggét és azt hiszi hogy tényleg királylány? Eddig is utáltam de most még jobban.

hájdí 2012.01.25. 22:10:22

@pushpang: lehet,nem is nyernéd így meg!:)

TapOut 2012.01.25. 22:10:49

@jadebulgari: bár Eszter már beszélgetett Serivel a plasztikai műtétek költségeiről, szóval lehet, hogy tényleg ez a belőtt irány

GL-581 g 2012.01.25. 22:10:51

A jelek szerint egy Eszti-Vera párbajt készítenek elő a szerkik... elég hülye ötlet. :S

Kavicsozás alapján egy Eszter-Ati vagy Eszter-Kinga tudná továbbvinni a sztorit. :)

fran7 2012.01.25. 22:10:52

Kinga még színészkedés szintjén se hajlandó dolgozni. Így muszáj lesz valami bömös, kun7-es csávót találnia.

kamarti 2012.01.25. 22:10:56

Kinguellának egyre nagyobb az arca
minden értelemben....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.25. 22:11:12

@jadebulgari: Remélem, Eszter a kihívásban Seherezádéra hallgat!

hájdí 2012.01.25. 22:11:51

@Talpig Jimmy: minden kihívás/kiválasztás előtt be van ijedve.néha kicsit jobban,néha kevésbé,ennyi csak a difi:)

genevieve 2012.01.25. 22:12:05

@jadebulgari: igen, tényleg azt hiszi:-)

hájdí 2012.01.25. 22:12:40

@genevieve: nem hát,sose volt,de ő ezt nem tudja:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 22:13:06

@foxglove: nem tehetek róla.
Ez jut az eszembe amikor meglátom azzal a férfias, kilengő mozgással, felhúzott vállakkal és zsebredugott kézzel áttrappolni a kerten.
A háborús filmekben az szokott lenni a vágókép ilyenkor, hogy beront a barakkba és puskatussal gyomron vágja az első útjába esőt, aki nem volt elég gyors.

GL-581 g 2012.01.25. 22:13:12

@genevieve: "huuu micsoda jellemóriások vannak bent a villában:-D"

LOL! :DDD
Na igen, épp ezért lennék bajban, ha "kedvencet" kéne választanom.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:13:15

@TapOut: érdekes hogy azt hiszik ettől szebbek v többek lesznek pedig nem...
@fran7: kényszermunkára küldeném az ilyet
@Peter_Cs: Seher Attit mondta?

jooasszony 2012.01.25. 22:14:16

@hájdí: A nominánsok közül Attila volt a legjobban begyulladva....Eszter sajnos ezt nem vette észre.. pedig most el tudná Attilát kapni és glóriával vissza is jönne

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 22:14:20

@hájdí: odáig el se jutott, mert Vera lehutyutyuzta.

genevieve 2012.01.25. 22:14:48

@Peter_Cs: eszti veszitene atival szemben...és úgy ati már döntős lenne

Ayesha (törölt) 2012.01.25. 22:15:57

@Talpig Jimmy: ez az amit a legjobban gyűlölök benne. Ő túlugat mindenkit, de senkit SSKK nem hallgat meg. Többször elképzeltem már,hogy bemegyek, és megtépem.

GL-581 g 2012.01.25. 22:16:08

@kamarti: Ugye, hogy olyan a feje, mint a tejfölös lángos?! :D

Amikor a riportban beszélt, úgy nézett ki, mint egy leszedált fogyikúrás.

ő-szinte 2012.01.25. 22:16:58

@Talpig Jimmy: nem kell neked segítség, legyél ügyes

GL-581 g 2012.01.25. 22:17:07

@VV Ayesha/FKVN: Ha már úgyis benn vagy, Attilának is leb4sznál két szimmetrikusat a nevemben? :D

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:17:11

nem tudom, ki mondta, hogy úgy látja, eszter fogyott, de tévedett.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:17:34

@GL-581 g: vágósúlyban vannak a lányok kétségtelenül

inmemancsi 2012.01.25. 22:17:35

eszti komolyan gondolja hogy nézné vki a műsorát?? még a swingerest se ..

genevieve 2012.01.25. 22:18:00

@jadebulgari: kedves peti-cs barátomhoz hasonlóan(remélem megengedi ezt nekem), elítélem a nőkkel szembeni erőszakot...

inmemancsi 2012.01.25. 22:18:16

nem tesszük meg a téteket?

sogeking 2012.01.25. 22:18:36

most már értem, miért öltözött ki így Balázs :)

hájdí 2012.01.25. 22:18:42

@jooasszony: így gondolom én is.és még bízom is benne,h bevállalja a "nagyvadat"

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 22:19:08

Az, hogy Attila Petihaverja nőket toboroz fészbúkon Atinak, az azzal a reménnyel kecsegtet (bár csípem a buráját), hogy Attilának itt az idő. Nem véletlenül fosik látványosan.

2012.01.25. 22:19:33

@Talpig Jimmy: Nem tiszteled a nőket...
@ő-szinte: Csak azért, hogy neked kedvezzek :)

ő-szinte 2012.01.25. 22:19:54

@sogeking: kiöltözve,hehe ez jó:-DDD

és Dressz sminkje??? priceless:-D

hájdí 2012.01.25. 22:20:00

@GL-581 g: atinak hadd én!!!!!!!!

inmemancsi 2012.01.25. 22:20:05

@sogeking: miért?:)) jó ez a pulcsi

genevieve 2012.01.25. 22:20:11

azt azért meg kell jegyezni, hogy eszti nem hagyja el magát, most is ki van öltözve, smink, frizura rendben...

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:20:47

@ő-szinte: a sminkben felismerni vélem serike kézjegyét:DD

Doktor Kotász 2012.01.25. 22:20:51

Ez a Vera arról híres, hogy mindenkibe beleköt, erre adja az áldozatot. Ez nagyon beteg, mert el is hiszi.

hájdí 2012.01.25. 22:21:26

@genevieve: elkezdődött a kihívás?

2012.01.25. 22:21:57

@kárpátia56: Az RTL honlapján is megtalálható a videó! Béna nagyon...

sogeking 2012.01.25. 22:22:13

@inmemancsi: egy nőn lehet, hogy jól állna, de miért fordítva vette fel?

@genevieve: nem hiszem, hogy magának csinálta

@ő-szinte: milyen a sminkje?

hájdí 2012.01.25. 22:22:15

@foxglove: csak nem narancsszínűre alapozta az arcát?:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:22:24

@genevieve: igen kihíváskor és jelöléskor igyekeznek bár Kinga most is kicsit lepukkant
(előző megjegyzésedhez fűzném hozzá: utálom az ilyen lusta k.vákat mint Kinguci)

genevieve 2012.01.25. 22:22:31

@kárpátia56: úgy tűnik ezt már bent is levették...

pink ninja 2012.01.25. 22:22:49

@foxglove: a smink elég gáz, főleg a seri ihlette szeme :)

2012.01.25. 22:22:59

@foxglove: Csak nem fáradtkék Eszti szemhéja? :DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 22:23:03

@ő-szinte: láttad a cipőjét? Legalább 15 centi a sarka, hogy bír szaladni(!) benne??

genevieve 2012.01.25. 22:23:34

@hájdí: el....

engem az aggaszt, hogy csabit senki nem javasolta...de félek, hogy eszti pont ezért őt hívja ki...

kamarti 2012.01.25. 22:23:56

hm, Eszti beült Seri és Csaba közé
Kingával közeledik, Ati be van tojva szte, Eszti ösztönösen döntött
hát, kíváncsi vagyok, ebből mi lesz

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:23:59

@hájdí: nem:) de a szemhéjfestése elég árulkodó(an béna)

genevieve 2012.01.25. 22:24:07

@foxglove: serinek sokkal borzalmasabb sminkjei voltak:-)

inmemancsi 2012.01.25. 22:24:53

@sogeking: nekem tetszik rajta is, kapucnis hátul:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 22:24:58

@kárpátia56: Alekosz is még jócskán heteket töltött benn a villában, amikor már kinn el kezdték szervezni a műsorát...

ő-szinte 2012.01.25. 22:25:01

@foxglove: igen, sanszos:-D szép ez a szürkés-lilás kék , ehhez a piros blézerhez,hehe

TapOut 2012.01.25. 22:25:11

@jadebulgari: hát igen, a belsőt az nem teszi rendbe...pedig a probléma onnan ered.

hájdí 2012.01.25. 22:25:25

@genevieve: remélem,nem meri(bár mindegy,Csabi ellen nem lenne esélye semmiképp)

Doktor Kotász 2012.01.25. 22:26:16

Szerintem Vera-Eszti lenne a reális, mert gyengének véltet vinne ki, és az Kinga lenne, csak az kinthagyta Pétert, és nem látják bent, hogy Péter a sumák vérgfecisége miatt maradt kint. Már az elején megmondtam, hogy Péter taktikája csak arra jó, hogy elodázza a párbaját, mert az elsőn kiesik.

Talpig Jimmy 2012.01.25. 22:26:17

@genevieve: ugyan, annál okosabb Eszter

genevieve 2012.01.25. 22:26:29

@jadebulgari: kinga eléggé lepukkant mostanság...és általában...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:26:34

@TapOut: vagy ha minden nap edzene nem csak ülne és zabálna, sudár alakja lenne egy idő után, a szilikon meg annyira nem hiányzik neki, se nem nagy se nem kicsi az övé

sogeking 2012.01.25. 22:27:06

@inmemancsi: azért egy leopárdmintás vicces lenne rajat:)

ő-szinte 2012.01.25. 22:27:33

@szerivan: olyan, mint ha bebasztak volna neki. És milyen remekül illik a piri blézihez:-DDD

genevieve 2012.01.25. 22:27:57

@Talpig Jimmy: én is hangosan fütyörészek:-D

inmemancsi 2012.01.25. 22:27:59

@jadebulgari: a világoskék szemhéjfestéssel nagyon kell vigyázni, olyan szegény mint egy bohóc ezzel a szereléssel, kiemeli pont, hogy rossz a smink:))

Ayesha (törölt) 2012.01.25. 22:28:14

@genevieve: Én is. Merthogy én is nő vagyok. De Vera pl. nem számít.:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:28:16

@genevieve: rá is ráférne az edzés meg némi smink időnként egy kis fésűt is javasolnék...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:29:23

@inmemancsi: hát ja, de én ezt a piros két számmal kisebb blézert sem erőltetném :D

inmemancsi 2012.01.25. 22:29:43

@sogeking: ez a leopárdminta mély nyomot hagyott benned:))

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:29:59

olyan elképzelhetetlen balázsnak, hogy csabi ki nem állhatja esztert?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 22:31:17

Reklám. Kapja be az rtl, mindig ilyenkor szoktam elaludni a kihívást. :D

hájdí 2012.01.25. 22:31:54

@foxglove: csabi az elejétől fogva nem csípi esztert.mit lepődik meg ezen balázskánk?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 22:31:57

most reklám van, azért kapcsolgat anyám a monopolisztikus nappaliban?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:32:50

@ő-szinte: köszi
@inmemancsi: köszi
jaj de izgi ez az első hogyvoltos kihívásom :D csak hogy stílszerű legyek a játékosokhoz :D

rianna 2012.01.25. 22:33:08

@inmemancsi: még nem láttam élő embert, akinek jól állt volna a világoskék smink.

Talpig Jimmy 2012.01.25. 22:33:14

szerivan-nak van igaza, Kinga lesz a kihívott

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:33:21

@hájdí: nem tudom, számomra ez a világ rendje:)

genevieve 2012.01.25. 22:34:04

@jadebulgari: gondolkoztam párszor azon, hogy mit csinálnék ha bent lennék a villában...igazából ha nincs feladat akkor abszolute foglalkozhatnának csak magukkal...értem ez alatt, hogy ott a futógép, szauna, emelgethetnének üdítős üvegetket...vagy tanithatnának egymásnak olyan dolgokat amikben jók, pl. nyelvet, vagy bármit...
a lányok megtanulhattak volna főzni...

de nem, inkább egész nap tunyulnak és zabálnak

kamarti 2012.01.25. 22:34:06

@genevieve: hát, kicsit más értelmet nyerne Eszti javaslata a királyfi szerepre, meg a társulatvezetői posztra, az biztos....

@kárpátia56: mégis mivel? hogy ő is gondolódik, mielőtt jelet rak? ezt sztem még Seri is megteszi :)

@foxglove: azért ez a kedves Csaba-kedves Balázs finom pengeváltás árulkodó volt

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.25. 22:36:28

@Talpig Jimmy: de jó h nem csak én gondolom így... :-) sztem is Kingát fogja kivinni. legalábbis úgy lenne értelme.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:36:29

@genevieve: ugyanezt gondoltam én is, ha bent lennék tuti minden nap edzenék főleg hogy halálra unják magukat állandóan vagy valami dekoráció, kézügyesség - ebben a szériában volt jótékonykodás? nem rémlik - de pl ezt a csatorna felhívása nélkül is kiötletelhették volna, mindenki csinál tíz valamit csuporfestés kötött sál és felajánlják önállóan a csatornának jó célra

inmemancsi 2012.01.25. 22:36:31

@rianna: van azért:)), de nappalra és utcára nem nagyon való, nyáron még esetleg elmegy de jobb a varia kéknél, nekem pld van farmerkék az világossal kombinálva k..jó, főleg farmeros cucchoz

TapOut 2012.01.25. 22:37:01

@GL-581 g: ja, vagy mint egy leszedált alkesz

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:37:10

@kamarti: hülye most balázs. csabi udvarias, nem fogja kimondani, hogy mert utálom, mint a szart, és így most ő a gyáva alamuszi.

jooasszony 2012.01.25. 22:37:18

Eszter a sminkjével, a kretén blézerével, meg a loknijaival gáz... de kétségtelenül a legápoltabb benyomást kelti a többi letramplisodott, lompos nő között.

hájdí 2012.01.25. 22:37:36

@genevieve: ezek hülyék bent mind..ld a szaunát is szobának használják...

kamarti 2012.01.25. 22:38:01

@Talpig Jimmy: padig megtehetné, és kieshetne.
nem akarom se Esztert, se egy győztes Attit vagy Kingát

ő-szinte 2012.01.25. 22:38:49

@Talpig Jimmy: meraztán szerivan tuggya:-DDD

hájdí 2012.01.25. 22:39:51

így,h nem nézem,tippelnék attira.remélem,nyerek.

jooasszony 2012.01.25. 22:39:56

@genevieve: ugyanerre gondoltam, hogy tarthatnának olyan önképző-sulit, hogy mindenki azt tanítana, amihez ért...nyelv, jogi alapvetés stb...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:40:50

@foxglove: ezt a füles nyulas ugrálós bemutatót nem értettem

genevieve 2012.01.25. 22:41:18

na az rtl most nem kispályázik...szépen beadnak mindent...

sogeking 2012.01.25. 22:41:18

@hájdí: akkor rászabadulok az alkoholkészletemre:)

kamarti 2012.01.25. 22:41:29

hopphopp, leveles sztorit most látják először....

hájdí 2012.01.25. 22:42:11

@sogeking: egs!:)jobb estéd lesz,mint A-nak akkor!:)

kamarti 2012.01.25. 22:43:03

@jadebulgari: Eszti tényleg információgyűjtő és - hordó, ebben teljesen igaza van Verának. Állandóan hegyezi a fülét, még éjjel is, ez nekem is feltűnt

Talpig Jimmy 2012.01.25. 22:43:07

@ő-szinte: tuGGYa, ha akarja, a
szerike

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.25. 22:43:25

@Talpig Jimmy: vagy attól függ h beszóltak e neki a szerkik.

ő-szinte 2012.01.25. 22:44:14

@Talpig Jimmy: lófaszt sem tud az a félszerzet

zorro001 2012.01.25. 22:44:44

engem Vera sokkal jobban irritál mint Kinga hisztije.

ő-szinte 2012.01.25. 22:44:54

JUJJ! Ezek a sminkek!

kamarti 2012.01.25. 22:45:26

milyen kisstílű és prosztó ez az eszter, ha kicsit lemegy a roló

Talpig Jimmy 2012.01.25. 22:45:37

@Papucs Orrán Pamutbojt: a szeri itteni kedvencem.
Időnként macskaarcot visel.

genevieve 2012.01.25. 22:46:06

@kamarti: pedig ilyet nem szokott az rtl...

kamarti 2012.01.25. 22:46:53

igen, Kinga határozottan szerenádozható lenne a lángosképű állat a babám refrénű opusszal....

kamarti 2012.01.25. 22:48:09

@genevieve: de el is siklottak felette, simán

Eszternek igaza van, hogy Kinga nem véleményt mond, hanem szitkozódik. a véleményét Attival beszéli meg

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 22:48:36

Verát ki ne vidd Esztike, Csabit inkább. Kinga nem tehet magáról és jól nyomta Peti kipakolását.

kamarti 2012.01.25. 22:49:04

na, akkor most érdekes, hogy ezt az Ati fűzést is szó nélkül hagyják-e?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:49:26

@kamarti: Eszter beívva elég alja.
Kinga meg hogy evett fel 4 hó alatt magára 17 kg-t nekem ez rejtély... és még azt nyilatkozta magáról mire a legbüszkébb: csinosnak született.. hát..

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:49:28

hú de vicces ez a könnyes elérzékenyülős számíthatok rád szöveg, főleg a későbbiek tükrében:)

zorro001 2012.01.25. 22:49:39

@ő-szinte: ja, hát rájöttél :-D és?? rámteszed a jelet? :-D :-P

ő-szinte 2012.01.25. 22:50:24

@Papucs Orrán Pamutbojt: benézte:-DDD félre olvasta a szerkik-et szeri-nek,hehe

genevieve 2012.01.25. 22:51:04

@jadebulgari: 17 kg, 4 hónap alatt????
nem semmi

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:51:40

@genevieve: utolsó méréskor de azóta eltelt egy-két hét szépen terebélyesednek

kamarti 2012.01.25. 22:51:49

Ati, Ati, még most is agitálsz?

ő-szinte 2012.01.25. 22:52:02

@zorro001: még meggondolom, nem kell azt elkapkodni:-D

genevieve 2012.01.25. 22:52:16

@jadebulgari: ez azért nagyon dúúúúúrva:-)

pink ninja 2012.01.25. 22:52:19

jujj seri brutál :))))

hájdí 2012.01.25. 22:52:30

@genevieve: lesz az 27 is,ha marad még pár hetet..:)

sogeking 2012.01.25. 22:52:52

még hogy Eszter ideges:)

genevieve 2012.01.25. 22:53:08

szerintem eszt ebben az utolsó 15 percben többször is meggondolta magát:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:53:15

@genevieve: hát na szeretnek enni :)
@hájdí: az könnyen lehet :)

jujdeizgivajonkithívki??

inmemancsi 2012.01.25. 22:53:18

@jadebulgari: ahhoz képest 100ezret költ magára havonta

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:53:21

abszolútot számolja valaki?

hájdí 2012.01.25. 22:54:12

@foxglove: "kvázi" volt már?:)és hányszor?:)

zorro001 2012.01.25. 22:54:50

@ő-szinte: félsz, hogy kihívlak és kinnhagylak!! :-DDDDD

Eszter úgy gondolja, szeretetreméltó tudott maradni! jesszum Pepi!

hájdí 2012.01.25. 22:54:54

@jadebulgari: ezek,nem esznek,ezek zabálnak,főleg kinga.rossz nézni.

TapOut 2012.01.25. 22:54:57

@jadebulgari: számomra is érthetetlen volt egy 29 éves épkézláb nő a plasztikai sebészeten gondolkodjon.
Bár állítólag a bentléte alatt fogyott, szóval ez dicséretes.

nathalie 2012.01.25. 22:56:44

istenem de szánalmas ez az eszter.
hajrá vera.

kamarti 2012.01.25. 22:56:55

remélem, Eszti bűcsűzik

genevieve 2012.01.25. 22:57:04

na, ati most elárulta magát:-D

Doktor Kotász 2012.01.25. 22:57:40

@genevieve: "gondolkoztam párszor azon, hogy mit csinálnék ha bent lennék a villában...igazából ha nincs feladat akkor abszolute foglalkozhatnának csak magukkal...értem ez alatt, hogy ott a futógép, szauna, emelgethetnének üdítős üvegetket...vagy tanithatnának egymásnak olyan dolgokat amikben jók, pl. nyelvet, vagy bármit...
a lányok megtanulhattak volna főzni...

de nem, inkább egész nap tunyulnak és zabálnak"

Én is valszeg kigyúrnám magam, de nyelvet tanulni, lehet, hogy nem engednének. A főzés viszont műsorbarát lenne, mert odaégetnék, elsóznák, és egy apró építő kritikára hisztiznének. :-)

sogeking 2012.01.25. 22:57:53

ez jó lesz, remélem Vera megvizsgálja A. alsóját :D

Atok 2012.01.25. 22:58:02

Bye, bye Eszter :)

foxglove (törölt) 2012.01.25. 22:58:07

@nathalie: istenem, hogy röhögnék, ha vera kiejtené:D hajrá Vera!:)

hájdí 2012.01.25. 22:59:03

vera?akkor hajrá vera!!!:)

sogeking 2012.01.25. 22:59:08

@genevieve: esetleg alakíthatunk egy 'Eszter essen ki' fanklubot :)

GL-581 g 2012.01.25. 22:59:31

Szóval a szerkik Esztert szeretnék kiírni a sztoriból. Sebaj. :P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 22:59:38

@inmemancsi: de azért nem ő dolgozik meg az tuti
@TapOut: nem látom fogyni igen nagy a shögge még mindig
@nathalie: hajrávera!!

inmemancsi 2012.01.25. 22:59:48

vezessék be most a mindkettő essen ki opciót, akár 450/sms-ért, szavazok egyet

genevieve 2012.01.25. 22:59:49

@Doktor Kotász: ők valószinűleg igen...de én szivesen tanulok a nálam okosabbaktól vagy tapasztaltabbaktól....
de pl. már csak a magam szórakoztatására is sütögetnék

felka 2012.01.25. 22:59:50

@nathalie: csak a végére értem be, de behánytam eszter önelégült fejétől.

ezért hajrá vera.

Doktor Kotász 2012.01.25. 23:00:01

@nathalie: Nem mondod, hogy neked a Vera a normális???

nathalie 2012.01.25. 23:00:11

@foxglove:
én nem értem miért kell elájulni eszter beszédétől.nem ezt csinálta már múltkor is. Hűha, váratlan meglepi! a három ember közül,akit utál kivisz valakit,de úgy csinál öt percig mintha nem őt hívná ki.hűha.hűha.:)

Atok 2012.01.25. 23:01:07

Ez igy uncsi lesz. Vera kiejti Esztert, a kovetkezo parbajon pedig Attila Fecot.

foxglove (törölt) 2012.01.25. 23:01:21

@nathalie: én sem értem. az összes vv-ben idáig ezzel szivatták egymást. de miért is vártam eredetiséget, pont tőle...

ELP 2012.01.25. 23:01:42

Jó és nyerő döntés volt, a jóslat bejött!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.25. 23:01:47

kár h Esztinek csak félig volt igaza a monológjában... az éremnek két oldala van..
ő mondta h nem teszi a jelet verára, mert mostanában megvannak egymással... vera jelet se kapott a mostani kiválasztásnál.. most megint nézhetjük a boxhetet meg az összeszenezted a levelemet kisfilmeket? már most unom magam...
másfél hónapos sztorikat kell bámulnunk?? ez az eszter hülye.. remélem kint marad..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 23:01:51

@nathalie: az utóbbi néhány kihíváson ez volt hogy megemlítette elkanyarodott majd visszakanyarodott az illető kihívotthoz a kihívó - pont erre számítottam

genevieve 2012.01.25. 23:01:52

hmmm, jól érzékelem, hogy most az eszti essen ki vélemény van túlsúlyban?:-D

ő-szinte 2012.01.25. 23:02:17

@zorro001: fél a faszom:-D de még van időm a következő kiválasztásig, nem vagyok kamikaze, nyerni akarok:-) mert én királylány vagyok -o-

Talpig Jimmy 2012.01.25. 23:02:35

@ő-szinte: szeretjük a szerit.Ez van.

nathalie 2012.01.25. 23:03:12

azt hiszem, hogyha vera annyira alpári lesz a párbajon,hogy odaszarik a stúdió közepére,akkor is neki drukkolok. Szinte ég a fejem,hogy valamikor régen még eszter vártam vissza párbajról. szégyen.

TapOut 2012.01.25. 23:03:16

várható volt, papirforma. Esztike újfent nem okozott meglepetést.
Verától búcsúzhatunk.
Azért hajrá Vera!

GL-581 g 2012.01.25. 23:03:49

Eszti nem kicsit kétszínű és lapátfülű. Ati ellen kampányol Verának, majd Atira tesz, mondván, hogy megkeseríti az életét, aztán kihívja Verát. Ezzel gyakorlatilag beismerte, hogy 1) be van sz4rva Attilától 2) még Attila kiskedvencétől, Kingától is be van sz4rva 3) semmi önkritikája és önismerete nincs ("szerethető tudtam maradni" - kisanyám, ezért a mondatért megérdemelnéd, hogy egy székhez kötözve kelljen végignézned a négyhónapos szereplésedet, legalább 25-ször!)

Hajrá Eszti, Budaörs hazavár! :D

inmemancsi 2012.01.25. 23:03:54

@ELP: esztike a nagy jellembajnok azért bosszúszomjas, nem heverte ki a bokszhetet se..

nathalie 2012.01.25. 23:04:21

@Doktor Kotász:
dehogy normális.bolond :)
de ettől az esztertől behányok.

genevieve 2012.01.25. 23:04:31

@Doktor Kotász: vannak dolgok amiket nem:-)
pl steak-et...

kamarti 2012.01.25. 23:04:49

@nathalie: ezt én se értem.
ráadásul ha bármelyiknek egy kis esze lenne, már most összeírhatná egy memóba, mikkel fog előjönni Vera ellen a kampányban és a párbajon...

@sogeking: még sose kluboztam, most belépnék

Talpig Jimmy 2012.01.25. 23:05:09

@ő-szinte: gondoltam mi ketten lagalább

ELP 2012.01.25. 23:05:52

@inmemancsi: áhh a helyzet azért ettől bonyolultabbnak tünik,,de enem az:)))nyerni akar , és ezt alátámasztotta egy kis melodrámával,,,ügyes volt amúgy

sogeking 2012.01.25. 23:06:16

ezennel az EEK (Eszter essen ki) fanklub megalakult, aláírás, vagy bármi más nem szükséges (de azért madártejet, bundás kenyeret szívesen fogadok:)

a tagság pillanatról pillanatra bővül,
jelenlegi tagok:
foxglove
genevieve
jadebulgari
inmemancsi
sogeking

mozifan 2012.01.25. 23:06:23

@genevieve: úgy látom. Node játszuk el Vera benyit az ajtón a párbaj után. Akkor mikezdődik? Már viszi is magával a kést, hogy kiherélje és nyakátvágja Attilának. Én azt látom ez a nő zavart.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.25. 23:06:49

@Atok: @Papucs Orrán Pamutbojt: @GL-581 g: @inmemancsi: Esztertől ez gyáva döntés volt, ki fog esni! Hajrá Vera!!!!

ő-szinte 2012.01.25. 23:07:17

@Talpig Jimmy: ja, hogy úgy:-D én szerizem:-)
de te, engem már kevésbé, hehe

nathalie 2012.01.25. 23:07:55

@genevieve:
valljuk be őszintén,verától akár ez sem áll messze :):):) bár meglepően normális szokott lenni a párbajokon. Amiért meg dukai urat kint hagyta sok mindent elnézek neki :)

felka 2012.01.25. 23:07:58

valahogy megnyugtató,hogy 99%-ban azonos véleményen vagyunk.

remélem a széles szavazóközönség is így gondolkozik.

inmemancsi 2012.01.25. 23:08:44

@ELP: persze egy totál kattanttal szemben nagyobb az esélye, de tuti ott van a fejében ez a boksz cucc- az ügyességgel várjunk, esetleg ha megnyeri, vagy ha műsort kap havi milkáért:))-egyik se valszínű

genevieve 2012.01.25. 23:08:45

@sogeking: azokban jól vagyok:-) hova kűggyem:-)

ő-szinte 2012.01.25. 23:08:49

@nathalie: itt vagyok, ne emlegess faszomatbazdmeg:-DDDD

témázgató 2012.01.25. 23:08:53

Ha Eszter Attilát viszi ki és kint hagyja - amire minden esélye meglett volna -, szépen visszamegy és a csapat élére áll. Kinga egyedül nulla, a két fiú ugyanúgy. A maradék lányok becsicskultak volna alá, ő lehetett volna a női falkavezér.
Kár, hogy Verát választotta.

Talpig Jimmy 2012.01.25. 23:09:23

@ő-szinte: nehogymárte?hiszenlátszik!

genevieve 2012.01.25. 23:09:26

@mozifan: nekem vonzó a kép:-DDDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 23:09:43

@genevieve: de már, Kingáról egy szót se ejtett, mert egy ovisra nem lehet haragudni. Illetve lehet, mint anyu vagy mint óvónéni, nade kihívni...:D

kamarti 2012.01.25. 23:09:49

@genevieve: és attól jó :) meg attól, hogy sokkal-sokkal fiatalabb voltam :)

foxglove (törölt) 2012.01.25. 23:09:51

@nathalie: megnézted már a Homeland végét?

nathalie 2012.01.25. 23:09:53

@sogeking:
hát engem kihagytál! :)

Most viszont kíváncsi leszek, hogy Magyarország lányai,asszonyai szemében még mindig Eszter -e a NŐ...Remélem többen is felébredtek álmukból.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.25. 23:10:14

@sogeking: Eszter ostoba döntése miatt belépnék az EEK-ba, a Fecske klub egyik alapító tagjaként így meg se hazudtolom magamat. :-D

genevieve 2012.01.25. 23:10:15

@mozifan: oké, csak vicceltem:-)

az erőszakot általában elítélem..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 23:10:28

@ő-szinte: olyat csak venni tudok :) ma vettem, kávésat és kókuszosat ó de finom volt :D

jooasszony 2012.01.25. 23:10:36

@jadebulgari: ma nagyon szembetűnő volt, hogy Kinga bőven túlszárnyalta Eszter (mármint élősúlyban)... kerek kalács-képű lett.

nathalie 2012.01.25. 23:11:00

@foxglove:
de meg ám! :D kurva jó volt! így is szeretem a kis vöröst :D:D:D

ő-szinte 2012.01.25. 23:11:05

@Talpig Jimmy: ja, hogy te így szerizel? ahha:-O

genevieve 2012.01.25. 23:11:06

@nathalie: szerintem vera tud disztingválni ha akar:-)

ELP 2012.01.25. 23:11:22

Egy kis szimpátia a netről:
E 3,211 : V 1,387

Morcz 2012.01.25. 23:11:39

@mozifan: Valóban, szerintem Vera nem kicsit bipoláris és veszélyes, és Dressznek igaza volt, nem érzékeny lelkű, hanem érzéketlen.

A mai öfin jót röhögtem, miközben néztem, Sixxnek pedig köszönet a remek leírásért.

Ja és hajrá ESZTER!!!
Én ezennel megalakítom a V.E.K-t, a Vera Essen Ki!!! klubbot! :)))

ő-szinte 2012.01.25. 23:11:40

@jadebulgari: nem baj, azt is szeretni fogja:-DDD

sogeking 2012.01.25. 23:12:32

@jadebulgari: jöhet:):)
@genevieve: ide elém, ha lehet, de ne öntsd rá a billentyűzetre:D (esetleg a bárbajra)

@felka: rögzítve :)

genevieve 2012.01.25. 23:12:41

@kárpátia56: szerintem őt későbbre tartogatja:) ná....

kamarti 2012.01.25. 23:12:51

@sogeking: @jadebulgari: na, a muffint én akartam :)
kuglóf? brownie? lusta asszony rétese?

foxglove (törölt) 2012.01.25. 23:13:01

@nathalie: én is:) most tervezem, hogy újranézem valamikor:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 23:13:35

@jooasszony: rajta jobban látszik mert beköltözéskor tényleg vékony volt

ő-szinte 2012.01.25. 23:14:05

@szerivan: faszomatbazdmeg, a nótafa!:-DDD
mi ez a zalaszentszögesdróti dalárda?

genevieve 2012.01.25. 23:14:11

@kamarti: én akkor még fiatalabb voltam, és az osztálytársaim vagy ricsére, vagy hobóra jártak...kivéve engem:-)

kamarti 2012.01.25. 23:14:43

@szerivan: leveles, te :) amikor a Kocsis Tibi levelét Esztike kéjjel összeszenezte a rendőrhéten

ő-szinte 2012.01.25. 23:14:50

@nathalie: jóreggelt, jóreggelt! eltévedtél?:-DDD

ELP 2012.01.25. 23:15:02

@hájdí: Én kizártnak tartom , kérdés h az rtl is???:)

mocskosmacska 2012.01.25. 23:15:22

Remélem vera kiesik végre. Minden egyes párbajgyőzelmével egyre arrogánsabb lesz.

2012.01.25. 23:15:34

Stukiba kihívta a Pörölycápát, nahát, nahát.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 23:15:47

@sogeking: @kamarti: én csak ezt az egyet tudom de ezt kiválóan és ezerféle ízben

mozifan 2012.01.25. 23:15:59

Az on-line már mehetne ám! Kedves szerkesztők ha olvassátok és elfelejtettétek megnyomni az AIR gombot ;o)

nathalie 2012.01.25. 23:16:10

@foxglove:
áááá, arra nincs idő! nekem nagy a várólistám :)
a life-ot nézted, ott is szerettem :)

genevieve 2012.01.25. 23:16:31

@sogeking: a billl-re vigyázok, múltkor ki akartam takarítani és a porszivó benyelte az egyik ctrl bill-emet:-D

azóta óvatos vagyok:-D

sogeking 2012.01.25. 23:16:32

EEK tagok frissítve:
foxglove
genevieve
jadebulgari
inmemancsi
kamarti
felka
nathalie
hájdi
papucs orrán pamutbojt

mocskosmacska 2012.01.25. 23:17:01

@Morcz: Bevehetsz. Szerintem is vera essen ki.

2012.01.25. 23:17:21

@ő-szinte: Jó sogével énekelni, furcsántorz, de jó :)
@kamarti: Asztat már mutatták vasárnap is.

genevieve 2012.01.25. 23:17:29

@kárpátia56: fuuu, teljesem zavarban vagyok:-)

ennyien még nem voltak velem (vagy én másokkal) egy véleményen:-DDD

foxglove (törölt) 2012.01.25. 23:17:37

@nathalie: az első dolgom volt a homeland után a life-ot letölteni:)))))

sogeking 2012.01.25. 23:18:20

@genevieve: :D:D

@szerivan: dó, egy domb, egy szép zöld domb..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 23:18:33

viszont Vera filmjét nem találtam meg, hogy kell beírni youtube-ra hogy kiadja? :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 23:18:40

Hát elképzelhető, hogy eszti most kicselezte magát a villából, egyedül akkor lett volna esélye, ha a legtöbb személy által utált lakóra tesz, tehát attilára, azonban ezt elmulasztotta, amivel sokaknak tett egy szívességt, mert így semmi se ösztökéli őket arra, hogy részt vegyenek ezen a szavazáson... úgyhogy good bye eszter...

eszter ugyanolyan erősnek gondolja magát, mint amilyen erős az előző párbaján volt, pedig azóta sokat gyengült...

attila személyében olyan embert választott volna, akivel teljesen különböznek egymástól, így sok szavazatot szerezhetett volna, mert egyértelmű lehetett volna a választás a szavazók számára, verával azonban nem különböznek olyan élésen egymástól, nehezebb köztük különbséget tenni, mocsaras vidékre vitte a párbajt ezzel a választásával, ezért sokan egyáltalán nem fognak szavazni...

eszti engedte, hogy az érzelmei elragadják és ez lesz a veszte..

a fiúk csalták csapdába pl. csaba, amikor azt állította, hogyha a saját érdekeit nézi, akkor attilát kell esztinek választania, de ha eszti érdekeit nézi, akkor esztinek verát kell választania, itt lépre ment eszti...

nagyon fogok csodálkozni, ha visszakerül a villába.. de igazából innentől kezdve, közömbös vagyok irányába, mert elmulasztotta a nagy esélyét, hogy kivigye mindenki fő ellenségét..

kamarti 2012.01.25. 23:18:43

@genevieve: én halmoztam az élvezeteket :)

hájdí 2012.01.25. 23:18:48

@ELP: rtl-ék jobban járnak verával:)sztem így pofára esik eszter,de nagyon.

mocskosmacska 2012.01.25. 23:19:02

A kivelmilyeneszterkapcsolata kisfilmek alatt két dolgot figyeltem meg:

1.) Kinga hasa akkora, mint nekem most az ötödik hónapban.

2.) Vera nagy stílusérzékről tett tanúbizonyságot, amikor a kis ezüstköves sapkácskájához felvett egy nagy lógós arany fülbevalót.

ő-szinte 2012.01.25. 23:19:07

@sogeking: ré , egy régen látott rét

jooasszony 2012.01.25. 23:19:38

@sogeking: Hozzátok tartozom! Hajrá Vera!!!!

2012.01.25. 23:19:39

@sogeking: Te most gúnyot űzől bellöllem?

mocskosmacska 2012.01.25. 23:19:46

@jadebulgari: Ha a pornófilmjére gondolsz, akkor nézd meg a pornolover.freeblog.hu-n.

ELP 2012.01.25. 23:20:06

@hájdí: Csak ők menthetik meg ,,,,

hájdí 2012.01.25. 23:20:19

@Brr: jól látod ezt most!

Morcz 2012.01.25. 23:21:07

@jadebulgari: ne a youtube-on keresd, ott ilyen tartalmat nem találsz! :)

skorpioqueen 2012.01.25. 23:21:16

@hájdí: Csatlakozom. HAJRÁ, VERA !!!

sogeking 2012.01.25. 23:21:20

@ő-szinte: mi, egy m, egy hosszú í

mocskosmacska 2012.01.25. 23:21:21

Attila az utóbbi napokban egész szimpatikusan viselkedett. Jót tesz neki, ha fél. Állandóan egy mumust kellene tartania az ágy alatt, akkor egész szerethető ember lenne.

mozifan 2012.01.25. 23:21:51

@Brr: Amenyibben úgy alakul, jövőhéten még kiviheti. Ehhez vissza kell mennie.

genevieve 2012.01.25. 23:21:52

@mocskosmacska: ha kinga tényleg 17 kg-ot hizott, akkor az mellre is ment, és ha le fog fogyni, akkor oda lesz a cickó, megint meg kell műteni...

GL-581 g 2012.01.25. 23:22:01

@Papucs Orrán Pamutbojt: "másfél hónapos sztorikat kell bámulnunk??"

Hát ezért sír énnekem az a jóságos szüvem! Azér'!

Megint lesz a Minek-Jegyezzem-Meg-A-Nevét énekművész levelének szándékos összekenése, a boksz előtti/utáni űberszínvonalas véredfogfolyni-kiütöttelekmintaszart párbeszéd, a lapátfülűzés, talán még Vera kilakoltatását is végignézhetjük újra, juj, de izgulok előre is! :-/

Párbajozik két olyan ember... aki már párbajozott, ketten együtt majd' féltucatszor, közben meg benn vigyorog egy párbajszűz Ati, egy párbajszűz Sehi, egy védett Fecó meg egy egyszer párbajozó Lamantin. Uncsi ez már, FB+!

Én ezt a párbajt most asszem nem fogom megnézni. Elsősorban a jóságomér'. Azér'. Sőt, az végett.

2012.01.25. 23:22:07

@ő-szinte: Ez csak hangolás :P
@sogeking: mendegél a mandarinnn hümmmmm

hájdí 2012.01.25. 23:22:11

@ELP: de miért tennék?nincs már,kire rámásszon,atinak becsicskult,az nem műsor,hogy serivel "ribiskedik".

ő-szinte 2012.01.25. 23:22:33

@sogeking: fá, a fák fölött az ég...

genevieve 2012.01.25. 23:22:45

@mocskosmacska: inkább csak elviselhető:-)

ELP 2012.01.25. 23:23:10

@ő-szinte: Brazil az ip - d Neked is azé:)))

felka 2012.01.25. 23:23:10

@mocskosmacska: ez azért eszterre fokozottan igaz..

ő-szinte 2012.01.25. 23:23:10

@szerivan: nem, nem, ez már maga a dal! nézz utána

vallatas 2012.01.25. 23:23:37

Se Atit, se Csabit nem vitté
kár!
megint egy unalmas párbaj
következő párbaj ati-fecó
utána sehi-kinga

sogeking 2012.01.25. 23:23:50

@szerivan:
erdő mélyén,
esti csendben,
hallod a csalogány...

2012.01.25. 23:23:53

@ő-szinte: Mi van elköltöztél Zalaszentszögesdrótra?

témázgató 2012.01.25. 23:23:57

@Brr: "attila személyében olyan embert választott volna, akivel teljesen különböznek egymástól" -- erre néztem a retek honlapján az előző párbajokat mert én is úgy gondolom, hogy ott volt egyértelmű a harc kimenetele, ahol nagyon különböző emberek jöttek össze.

kamarti 2012.01.25. 23:24:12

@Brr: hát, én azt mondanám, hogy ha már valaki más győzte meg (amit ő nyilván tagadna), akkor inkább Ati (és Kinga), ők erőltették Verát, és ha már valakinek szívességet akar tenni, akkor inkább Atti és kapcsolt részei

egy biztos Serire nem hallgatott, de Seri mégis megnyugodhat, vagy Fontos Eszti vagy Fontos Másik bent marad még :)

@szerivan: akkor arról én lemaradtam

nathalie 2012.01.25. 23:25:18

@foxglove:
nagyon szerettem! :D Tetszeni fog. semmi extra, de a hapsi az egész sorozatot elviszi a hátán, viszont elég más karakter lesz :) még a pék című láttam tőle.
Ja,ha nem láttad a Vexed című sorozatot (angol, és csak három rész)feltétlenül nézd meg. másik kedvenc vörösöm szerepel benne :D

2012.01.25. 23:25:26

@sogeking: Én ezt nem ismerem :C Ez nekem fényév távolság.

felka 2012.01.25. 23:25:28

@genevieve: ugye milyen jó érzés? :D

Morcz 2012.01.25. 23:26:02

na Vera és Fecó a teraszon...

sogeking 2012.01.25. 23:26:21

@ő-szinte: szó, ez szórakoztató

@jooasszony: ok :D, majd kell végezni egy plusz felmérést, ki van Eszter ellen, és ki Vera mellett

ő-szinte 2012.01.25. 23:26:30

@sogeking: szó, egy szolmizáció...

ő-szinte 2012.01.25. 23:27:03

@sogeking: rosszul tudod a szöveget...:-D

2012.01.25. 23:27:08

@ő-szinte: Te voltál az? Miért nem szóltál, rád eresztettem a pulykát!

sogeking 2012.01.25. 23:27:28

@szerivan: nézem tisztaságát, mégsem értem..

ELP 2012.01.25. 23:27:32

@ő-szinte: Akko együtt nézzük a fecevera agonizálását:))))

genevieve 2012.01.25. 23:27:39

@felka: ez azért ebben a formában nem teljesen igaz:-D

Doktor Kotász 2012.01.25. 23:27:56

@sogeking: "EEK tagok frissítve:
foxglove
genevieve
jadebulgari
inmemancsi
kamarti
felka
nathalie
hájdi
papucs orrán pamutbojt"

Nem gondoltam volna, hogy Peter Cs-nek ilyen sok kamanickje van. Ez a Vera egy elmebeteg...

TapOut 2012.01.25. 23:28:15

Csicskaeszter ezzel a kihívással is Attila érdekeit szolgálja, aki még kezet is fog neki csókolni, ha Verát kinthagyja. Broáf

genevieve 2012.01.25. 23:28:38

@sogeking: ez most még nem egy túl bonyolult feladat:-D

mocskosmacska 2012.01.25. 23:28:52

Ha attila nagyon szeretné, hogy vera kint maradjon, akkor gyorsan meghúzza esztert.

sogeking 2012.01.25. 23:29:02

@ő-szinte: lá, és örül aki lát (többféle verziója van:)

ő-szinte 2012.01.25. 23:29:27

@szerivan: faszomatbazdmeg, most gyere értem a kórházba...

genevieve 2012.01.25. 23:29:30

@Doktor Kotász: kikérem magamnak, nem vagyok kamanick:-)

Morcz 2012.01.25. 23:29:37

Na Vera Fecónak sajnáltatja magát, szánalom mindkettő, ki velük.

ELP 2012.01.25. 23:30:07

@TapOut: Már bocs , de itt nagy piz a vége és képzeld el nyerni akar :))))

mozifan 2012.01.25. 23:30:09

@Morcz: Az jutott eszembe, hogy a lilakendős srácon sok fog múlni. Ha sok vért szív ki (mert ő olyan) az érzékenylányból, az bebábozódik. Nézzük csak a: "Ó te lány most csak négy napod van..."

kamarti 2012.01.25. 23:30:43

na most vagyok kíváncsi, millen sms-eket löknek be nekik

ő-szinte 2012.01.25. 23:30:49

@sogeking: ti, ti tudjátok ezt mind,

2012.01.25. 23:30:53

@sogeking: Ez olyan mint egy mosópor reklám.
Inkább kezdem én te fijú:

Fuss csak el, én mindig látlak...

foxglove (törölt) 2012.01.25. 23:31:28

@nathalie: már be is fejeztem, pár napja. aranyos volt, de brodyként soookal jobban bejött. A Band of Brotherst láttad? Érdemes nézni? mert benne van a vöröske is és Michael Fassbender (óóóó) meg egy csomó jó arc, de valami visszatartott idáig mindig.

felka 2012.01.25. 23:31:29

@genevieve: nem-e??

lehet hogy bennem van a hiba (megvallom az utóbbi időben kicsit lazult a figyelmem a vv5 irányában) de ha össze hasonlítjuk a párbajok előtti, majd a győzelem utáni esztert, zongorázni lehet a különbséget.

2012.01.25. 23:31:38

@ő-szinte: Intim területre mentél :DDD

ő-szinte 2012.01.25. 23:32:07

@sogeking: hallom hangjait de el nem érem...

mocskosmacska 2012.01.25. 23:32:23

@genevieve: Majd előjátéknak fogat mosnak.

sogeking 2012.01.25. 23:32:25

@Doktor Kotász: én személy szerint Esztert szeretném kint látni (illetve bent nem:)

Morcz 2012.01.25. 23:32:51

@mozifan: igen.... Egyébként nagyon néztem hogy Csaba Verát javasolta.

2012.01.25. 23:32:52

@ELP: Ez mocsok érzés, jövök neked kettővel, az egyik egy alumínium kard a másik egy kanál.

genevieve 2012.01.25. 23:33:10

@felka: úgy tünik félre értettem amit írtál:-)

TapOut 2012.01.25. 23:33:48

@ELP: és ettől szimpatikus kell, hogy legyen?
értem, hogy te, mint JÁTÉKÉRTŐ, továbbá tanácstag teljesen objektíven és felülről szemléled az eseményeket, én nem vagyok szakértő és csupán szimpátia alapján döntök. Ez van.

2012.01.25. 23:34:02

@szerivan: Magánlakot sértettél. Mit nem értesz félszerzet? Megkapod a tetanuszt asztán mektanulod amit kell.

Morcz 2012.01.25. 23:34:27

Bezzeg ilyenkor nem megy el az online....:(

sogeking 2012.01.25. 23:34:38

@ő-szinte: hogy most újra itt a dó ó ó óóó :)

/ott a tenger, itt az én hajóm.

2012.01.25. 23:35:07

@mocskosmacska: A szex nem tart bent senkit: Kubai, Vera, Petike már mind a kupolán kívül vannak.

genevieve 2012.01.25. 23:35:08

@mocskosmacska: nekem az előjátékról más elképzelésem van:-D

vallatas 2012.01.25. 23:35:13

kár, hogy nincs olyan opció, hogy mindkettő takarodjon haza :-)

Morcz 2012.01.25. 23:35:29

hoppá, teljesült a kívánságom! :)))
Most azt kívánom: Vera Essen KI!!!!!

ő-szinte 2012.01.25. 23:35:30

@szerivan: én vagyok a félszerzet, és te írsz magadnak... bruhahahahahaha

ELP 2012.01.25. 23:35:33

@TapOut: az az megértettem:)))

2012.01.25. 23:36:11

@ELP: Fecó-Vera párbeszédéből kimazsoláztam a kulcsszavakat :) Nincs online-od?

kamarti 2012.01.25. 23:36:30

@Morcz: Atit javasolta, csak aztán szóba került Vera és Ati élt a lehetőséggel, hogy kihátráljon a dologból

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 23:36:34

@genevieve: ne bántsd magad, nem áll jól. :D

MagasMacska 2012.01.25. 23:36:35

@kamarti: Akkor kezdtem Csabát komolyan félteni, amikor Seri előre is bocsánatot kért tőle. Na mondtam, Csabának annyi! Aztán mégsem. De most bajban is vagyok. Atti ellen teljes szívemből tudtam volna Eszternek drukkolni. Vera ellen?? Hát, az mindig attól függ, éppen ki azelviselhetetlenebb.

skorpioqueen 2012.01.25. 23:36:38

@skorpioqueen: Mármint az Esztert ki a villából társasághoz:)

sogeking 2012.01.25. 23:36:44

@Morcz: ilyenre elpazarolod??? :D

Doktor Kotász 2012.01.25. 23:36:52

@genevieve: Na jó, a felét felmentem. :-)
De hogy tudtok ennyire azonosulni azzal, aki annyira elégedetlen magával, hogy folyton másba köt bele, hogy igazolja, éppen belé kötöttek?

Vera egy klinikai eset. Faszt szop kamera előtt, de mindenkit lekurváz, adja az intelligenset, de buta mint a föld, folyamatosan leugat mindenkit, nyomatja a csitut, meg ne menjünk bele mert sírni fogsz-at, hogy neki ez meg az nem tetszik ebben meg abban.

Emlékezzünk, hogy letámadta Annamarit, Dyát, meg úgy általában mindenkit. Rémlik még valakinek, amikor csapatjáték volt, és átkérette magát, hogy mindenkit ekézzen?

felka 2012.01.25. 23:36:57

@genevieve: őő..izé..arról volt szó ugye, hogy vera arroganciája nő a bárbajgyőzelmek után. én meg csak jeleztem, hogy ez eszterre még inkább jellemző.

2012.01.25. 23:37:04

@ő-szinte: Ez, hogy lehet? Ez hekk minősített esete :O

kamarti 2012.01.25. 23:38:37

Eszter egyébként semmi mást nem tett, mint amit eddig: megfogta azt, aki szerinte a leggyengébb, csak kicsit jobban fölturbózta az indoklást

TapOut 2012.01.25. 23:38:49

@sogeking: én is, nagyon régóta. Pirulok is, hogy nem nekem jutott az eszembe az EEK... :-)

ELP 2012.01.25. 23:38:56

@szerivan: éppen akkor kikapcsoltam,,

nathalie 2012.01.25. 23:39:29

@foxglove:
mindkét évadot? azt hittem csak én daráltam itt a sorozatokat a hetekben :D:D

Nos az elit alakulat esetében ugyanaz tarthatott vissza ami téged is, bár nem tudom mi az :D sok jót olvastam róla,de valami visszatartott, holott szeretem a háborús filmeket, könyveket.
viszont nem tudtam hogy benne van Michael Fassbender (óóóó), úgyhogy akkor lehet neki kellene állni :D

sogeking 2012.01.25. 23:39:40

@skorpioqueen: ok:)

az EEK (Eszter essen ki) fanklub elsősorban Eszter kiesést szeretné, így a tagoknak nem kötelező Vera fannak lenni (de nem kizáró ok) :D

ő-szinte 2012.01.25. 23:40:01

@szerivan: vagy csak már meglágyult az agyad a grapefruit alatt:-DDD

genevieve 2012.01.25. 23:40:09

@Doktor Kotász: személy szerint én nem azonosulok verával:-)
csak nem csípem esztit...

Morcz 2012.01.25. 23:40:17

@sogeking: Ez nem pazarlás, eddig mindig bejött!! Vera kezdhet csomagolni, Eduska várja...:D
(A VV4-ben azt kívántam hogy Éva legyen benne a top3-ban. Bejött.)

2012.01.25. 23:41:04

@ő-szinte: HAZUDSZ!!!!!!!!
@ELP: Pedig még viccesek is voltak :O

genevieve 2012.01.25. 23:41:13

@felka: ez teljes mértékben igaz:-)

csak egy másik hozzászólásomra irtál választ és én meg arra reagáltam:-)

mozifan 2012.01.25. 23:41:29

@Doktor Kotász: Egyetértek. De ha ez a színvonal a csatornának(vagy még lejjebb) akkor Vera megy vissza sajnos. Hónap vége van. Méghozzá január. Nem az számít, hogy kinek a klubjában leszek, hanem az, hogy küldök-é emeltdíjas susmust valakiért.

genevieve 2012.01.25. 23:42:00

@sogeking: pontosan, nagyon fontos az elnevezés:-)

sogeking 2012.01.25. 23:42:13

@szerivan: fuss csak el, én megtalállak..

@TapOut: csatlakozol?:)

2012.01.25. 23:42:27

Ezek miért vázából isznak?

kamarti 2012.01.25. 23:42:28

@MagasMacska: hát, nekem akárhonnan nézem, egyértelmű, hogy Eszter menjen, az elejétől nem csípem és Serinek is jót akarok :)

Eszter milyen büszke, hogy megpislogtatta Attit. most már én is hányok :(

skorpioqueen 2012.01.25. 23:42:29

@sogeking: rendben, akkor szurkolhatok Verának:)

Doktor Kotász 2012.01.25. 23:43:08

@sogeking: "1.) Kinga hasa akkora, mint nekem most az ötödik hónapban.
"

Eszter amolyan tipikus ügyvéd. Nekem sem teljesen szimpatikus, mert amolyan simulékony. Mivel utolsóként ment be, űgy hogy a beszavazó egy kiszavazó is volt, hát próbált alkalmazkodni.

Na de Vera egy igazi elmebeteg. Már a saját érdekében sem kellett volna ennyi ideig bentmaradnia. Mrert azt feldolgozni könnyebb, hogy alig emlékszik rá valaki, mert kiesett, mint azt, hogy milliók láttál az ámokfutását, és sehova sem kell. Egy interjún simán eladhatná magát, hogy van esze, na de így a kutyának sem fog kelleni.

vallatas 2012.01.25. 23:43:46

@genevieve: celebekkel soha ne azonosulj!
mert akkor baj van :-)

ELP 2012.01.25. 23:43:50

@szerivan: Küldjük a fecot edzeni ,,,mert ő a következő:))

genevieve 2012.01.25. 23:44:40

@kamarti: és így sehinek egyenes az útja csabihoz is:-D

2012.01.25. 23:44:42

@ELP: Kit visz? Serit? Atit?

MagasMacska 2012.01.25. 23:45:30

@kamarti: Esztert szeretném kint látni a villából. De Verát legalább annyira. Ma. Tegnap Eszter volt kimenőbb. És nem tudom, mi lesz holnap?? És főleg nem, hogy ki lesz ellenszenvesebb a párbaj napján.

ELP 2012.01.25. 23:46:04

@szerivan: Ha valaki nem szól neki h ne csinálja,,akko az atit,,

foxglove (törölt) 2012.01.25. 23:46:07

@nathalie: aha, de csak ezt daráltam...mindig van általában 2-3 sori, de azokat hetiben nézem:P
Izé, jut eszembe, True Bloodot nem akarsz véletlenül írni ide, ha elkezdődik az új évad? komolyan kérdezem! szerintem sixx beleegyezne!

2012.01.25. 23:46:09

@MagasMacska: Esztiék megveszik a párbajt :(

kamarti 2012.01.25. 23:46:21

@felka: oké, csak annyira el vannak ájulva a többiek is, meg ő is a mai teljesítményétől, hogy az röhejes
naggggyon nem csípem ezt a bulát

Doktor Kotász 2012.01.25. 23:46:33

Valaki írta, hogy a Kingának nagy lett a hasa. Az hagyján, de a lába és a segge is olyan elefántos lett. :-)
Amikor látom, a Babar jut az eszembe. :-)

vallatas 2012.01.25. 23:47:15

@genevieve: hát akik bent vannak azok azok
:-)

nosce 2012.01.25. 23:47:21

@nathalie:
"Most viszont kíváncsi leszek, hogy Magyarország lányai,asszonyai szemében még mindig Eszter -e a NŐ...Remélem többen is felébredtek álmukból."

hát lehet h felébredtek, de akkor egy faszt találhatnak a szájukban vera módra aztán arcon telibe verve, nem hiszem h ez a kép sok magyar lánynak asszonynak szavazásra csábító lenne :), Eszti jól döntött, sztem :)

2012.01.25. 23:48:05

Pia után szűköl a V.

MagasMacska 2012.01.25. 23:48:14

@szerivan: Könnyen lehet. És Verával szemben tán nem is nagy költséggel. Hacsak azért nem szánnak rá sms-t,, hogy Attilával csörtézzen. Mert arra egyedül Vera alkalmas. (Bár Seri elég ígéretes...)

sogeking 2012.01.25. 23:48:18

@skorpioqueen: persze, ez egy nagyon szabad klub:)

@genevieve: :)

kamarti 2012.01.25. 23:49:14

@MagasMacska: hát, mivel nem szavazok, nekem mindegy, akkor ki az ellenszenvesebb.
az egy vizsgahelyzet, de nekem nem a dolgozatjegy, hanem az egész évi teljesítmény számít :)

sogeking 2012.01.25. 23:49:36

@Morcz: de kívánhattál volna egy királyi lakomát, vagy bármit hasznosabbat :)

MagasMacska 2012.01.25. 23:49:42

@szerivan: És ha innen visszamegy - és szerintem visszamegy - akkor még egyszer a döntőig nem kerül terítékre.

Doktor Kotász 2012.01.25. 23:49:43

Vera fog kiesni. Jobb ez így neki.

genevieve 2012.01.25. 23:49:53

@nosce: nos, látva eszti benti ámokfutásait és történeteit nem pont az ártatlan szűzlány jut eszembe róla:-)

2012.01.25. 23:50:07

@MagasMacska: Kiket hagyott kint Vera? Sádi, Annamari? Könnyű meccsek voltak.
Levelet kaptak, pedig Seri pihenni akart a köbön.
@ő-szinte: Mondtál valamit mogyoró?

kamarti 2012.01.25. 23:50:38

@genevieve: jó lenne, de ójaj, a két bambának akkor még ott lesz Kinga, meg az, hogy Csabi mér állt vera mellé....

nosce 2012.01.25. 23:51:17

@szerivan:
"Esztiék megveszik a párbajt :("

ne mondd h verának drukkolsz :), verát már várja Szandika meg a nagy pénz a németeknél a szakmájában :)

Morcz 2012.01.25. 23:51:24

@nosce: Ezt nagyon jól megfogalmaztad!

Ja ténlyeleg megjelent a ckM Serivel és Veronnal a címlapon.

ő-szinte 2012.01.25. 23:51:32

@szerivan: hutyutyu, hutytyutyu anyukám...

Morcz 2012.01.25. 23:52:24

@szerivan: Sádit Dressz hagyta ki, Vera Gergőt.

2012.01.25. 23:52:36

@nosce: Nem szeretem Esztit, essen ki. Vera meg nem megy úccse pornózni többet Szandál nélkül se.

MagasMacska 2012.01.25. 23:52:49

@kamarti: No igen. Csakhogy mindkettőnél számít az egész év. És nálam mindkettő lent van, a lista alján. Egymással versengenek a hátulról második-harmadik helyért.

mozifan 2012.01.25. 23:53:11

@Doktor Kotász: Doktor hagy tegyem fel a kérdésem neked.
Mi van akkor, ha a Vera tudatosan tette amit tett(kint). Átküldte a csatornát a palánkon és jól jön neki majd egy olyan "művészi" karrier mondjuk a további két évben. Az Alekosz nevű is pornó castingolt a VV4 után. Abban a körökben lehet fór előny. Aztán meg már volt olyan, hogy Pandora. Lehet ez a Vera a VV5-öt használja ellentétesen ugródeszkának(mondjuk azért még hányni való).
Mi véleményed?

2012.01.25. 23:53:39

@Morcz: Igen? Akkor lehet kemény meccs lesz.
@ő-szinte: GALUSKA!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 23:53:42

@Doktor Kotász: Doktor Kotász 2012.01.25. 23:27:56
@sogeking: "EEK tagok frissítve:
foxglove
genevieve
jadebulgari
inmemancsi
kamarti
felka
nathalie
hájdi
papucs orrán pamutbojt
kárpátia56"
Nem gondoltam volna, hogy Peter Cs-nek ilyen sok kamanickje van. Ez a Vera egy elmebeteg... "
szerintem polihisztor. mostanáig rejtezett benne egy főtörzsőrmester, egy éldiák, egy táncosnő, egy énekesnő, és tutkó, hogy drámai színésznőként is meg fogja állni a helyét. Ehhez egy elmebetegség még jól is jön, igazi Marylin Monroe Schwarcenegger mix.

ELP 2012.01.25. 23:53:49

@szerivan: V arca premierplanban ,,,,van baj ölég tükröződéssel ,,,

nathalie 2012.01.25. 23:54:10

@foxglove:
mi az a 2-3? :)

aranyos,vagy de nekem ez tuti nem menne :)

genevieve 2012.01.25. 23:54:26

@kamarti: ugyan, 2 napig fog tartani a dráma:-D aztán neki is kell valaki..és nem marad más mint csabi...

Hurri Kán 2012.01.25. 23:55:19

@Morcz:
Remek. Legalább A3-as méretű a címlap, hogy elférjen a sok szilikon?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.25. 23:55:43

@kamarti: @MagasMacska: Eszter a kezdeti előnyét teljesen elveszítette, amikor beállt a manipulátorok közé és ugyanazt kezdte csinálni az általa gyengének tartott, lenézett játékosokkal (főleg Verával és Shadival), mint a manipulátorok ővele a játék elején!

Szőrcsim.bók 2012.01.25. 23:55:57

@Doktor Kotász: "Egy interjún simán eladhatná magát, hogy van esze, na de így a kutyának sem fog kelleni."
Pedig szerintem egy kutyás pornó még beleférne :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 23:55:59

@MagasMacska:

mindenképpen nagyon szoros párbaj lesz, a kimenetel megjósolhatatlan, eszter nagyon rosszul döntött.. ha attilát viszi, és ellene visszajön szinte magáénak tudhatta volna az első helyet a villában, így max még pár hetet nyüglődhet, ha egyáltalán sikerül vissztérnie, de a fődíjat nem fogja tudni megnyerni... ezzel a választással biztosan lecsúszott a fődíjról...

Hurri Kán 2012.01.25. 23:56:30

Kérem kaccsojja ki. :D

2012.01.25. 23:56:38

@ő-szinte: Ki leszel ezért tiltva :)

nathalie 2012.01.25. 23:56:56

@nosce:
egyébként ha jól értem akkor most itt mindenkinek dönteni kell, hogy mit választ:
a, spermát az arcába
b, két idegen tolja egy svingerklubban a párja előtt

Most kell dönteni Magyarország! :D:D:D

kamarti 2012.01.25. 23:56:57

@MagasMacska: jó, hát nekem ebből a szempontból is inkább Eszter a kihulló, mert Vera legalább következetes ellenálló, Eszter meg hol nyal, hol keménykedik Attival

na, Kingus megint beszólt egy barátjának, most Csabinak

Morcz 2012.01.25. 23:57:04

@gyvy: nem A4-es, viszont igényes a címlapfotó.

TapOut 2012.01.25. 23:57:06

@sogeking: naná, már szóltam, hogy csatlakozok! :-)

vallatas 2012.01.25. 23:57:12

@genevieve:
nemár :-)
mindennap 1órát kapnak a legnézettebb műsorsávban, mindennap cikkek jönnek róluk és szerinted ők nem celebek :-)
zsöni neee!!!! :)))

nosce 2012.01.25. 23:58:17

@szerivan:
"Nem szeretem Esztit, essen ki. Vera meg nem megy úccse pornózni többet Szandál nélkül se."

Én se szeretem Esztit, na de azért egy lapon nem lehet őket említeni, és arra ne vegyél mérget h Vera nem megy, sztem ha hivják már pakol is :) Szted miért jelentkezett ? azt hitte h mesefilmben játszik ? Ne márr :)

foxglove (törölt) 2012.01.25. 23:58:46

@nathalie: hazudsz! de menne!
hát most Once upon a time, Justified, lesz hozzá nemsokára The Walking Dead és majd Spartacus. Az Alcatrazt elkezdtem de nem tetszik. "nagyjából" 2-3:)

genevieve 2012.01.25. 23:58:52

@vallatas: ha majd egy év múlva is ez lesz a helyzet akkor .....talán:-D

jooasszony 2012.01.25. 23:59:51

@MagasMacska: Mikor a mai öfiben Verából dőlt a hülyeség, Attila kezéből nagyon kicsúszott minden....soha nem láttam őt ennyire szétomolva.

Egyedül Vera tud neki odavágni, Attila a többieket egy harapásra megeszi..

genevieve 2012.01.26. 00:00:01

@nathalie: jól teccik látni a dolgokat:-D

mézescsók 2012.01.26. 00:00:02

@nathalie: A többi is ezt csinálta, pl. Kinga legutóbb nem? Aki nézte a beszédét, nem fogadott volna arra, hogy nem Serit viszi ki. Szóval ezért Esztert savazni lehet, de nem korrekt. Nem azt mondom ezzel, hogy szerintem jól döntött, de a kihívás tálalása nem volt példátlan.
@genevieve: Nem azért, hogy bármilyen egyensúlyt is ki akarjak billenteni, de engem Vera sokkal inkább irritál, mint Eszter, ezért mindenféle sms küldés nélkül Őt várom vissza. Nem így döntöttem volna a helyében, de ez az Ő játéka, neki kellett mérlegelnie.
A döntés azért sem volt indokolatlan, mert lehet, hogy látványos összetűzések nem voltak köztük mostanában, de Vera már többször kiverte a biztosítékot, ez önmagában elég ok a kihívásra.
Nem fogható rá, hogy gyenge ellenfelet választott, mert azért mégiscsak két győztes párbajon van túl Vera is. Ez még akkor is tény, ha V. első ellenfele valóban gyenge volt, de Gergőről nem tudhattuk még itt kint mi sem, hogy ennyire gyenge.
A döntésével csak azért nem értek egyet, mert ezzel voltaképpen azt a személyt takarította el a villából, aki nem igazán neki, sokkal inkább a többieknek kellemetlen. Verával Fecón kívül még talán Seri jön ki valamilyen szinten. Szóval tett egy hatalmas szívességet a többieknek. Ezt a gesztust én nem léptem volna meg, de hát nem vagyok a villában és nemes jellem sem vagyok.

Hurri Kán 2012.01.26. 00:00:20

@nathalie:
Rózsás kilátások. :DDD

@Morcz:
Ebből a nyersanyagból? Kizárt. :DDD

2012.01.26. 00:00:27

@nosce: Az akkor volt, szerintem megbánta.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:00:39

@Morcz: igaz... későn kapcsoltam :)
@Doktor Kotász: én nem vok senki kamanickje :) engem szórakoztat Vera ahogy hergeli a többit, Eszti meg simán unalmas :)

nosce 2012.01.26. 00:00:48

@nathalie:
"a, spermát az arcába
b, két idegen tolja egy svingerklubban a párja előt"

na igen eszter se matyó hímzés, de azért egy pornodarsteller az más kategória :)

2012.01.26. 00:01:02

@ő-szinte: Mert ilyen nagyon csúnyán beszélsz?

kamarti 2012.01.26. 00:01:44

@genevieve: hát én el tudok képzelni egy olyan hetet, amiben párosok versengenek, mondjuk megint a liláért, és ahol AttiKinga, SeriCsabi és VeraFecó van.
De sztem ez kellene a közeledéshez, mert Seri attól fél, hogy milyen kép lesz róla, hogy klaudijó meg gergő stb., stb.,
nehéz a zélet, na :)

nosce 2012.01.26. 00:02:13

@szerivan:
"Az akkor volt, szerintem megbánta."

persze látszott a szemén h megbánta :) nem megbánta hanem lehazudta az más kategória :)

genevieve 2012.01.26. 00:03:00

@mézescsók: én egyszerűen csak nem csípem esztit:-)

hájdí 2012.01.26. 00:03:13

@Doktor Kotász: attól,h szívesebben nézünk egy adott szereplőt,vagy kevésbé irritál,mint egy másik,még nem azonosulunk vele.mondom ezt a magam nevében,de szerintem nyugodtan tehetem más nevében is.

még avatart is szereztem e párbaj örömére,de még ez sem jelenti azt,h azonosulok vele.:)

kamarti 2012.01.26. 00:03:23

BV-ben Baukó Éva :)
sms-ezők is el vannak ájulva eszti választásától és az atyaúristen! beszédétől....
ez hihetetlen

sogeking 2012.01.26. 00:03:31

@nathalie: én nem kérem egyik opciót sem:)

@TapOut: ok :D

Morcz 2012.01.26. 00:03:38

@gyvy: nézd meg az újságosnál. :D

nathalie 2012.01.26. 00:03:58

@foxglove:
istenem, istenem Raylan Givens :D:D:D imádom! még nem néztem meg a 3X01-et,tartogatom, hogy legyen még egy rész :)
többit is nézem, viszont az alcatrazt nem próbáltam. majd egyszer, talán.

Nem menne! :D Túlságosan részrehajló vagyok és megbízhatatlan. és utálkozó. :D

genevieve 2012.01.26. 00:04:53

@kamarti: azért klaudijót 2 perc alatt leváltotta:-)

gergő után meg már el is telt mennyi is? 3 hét legalább?:-)
kellően meggyászolta már:-D

nowo 2012.01.26. 00:04:54

@genevieve: Sziasztok!

Most néztem meg a kihívást.
Konkrétan hánytan Eszter drámai monológjától!

Úgyhogy röviden:

Hajrá Vera!!!:)))

vallatas 2012.01.26. 00:04:59

@kamarti:
Seri azért annyira nem fél ettől, ugyanis lazán lezárta a klaudijót 5perc alatt :-)

páros védettség helyett inkább a páros kiesést támogatom :-)

nathalie 2012.01.26. 00:05:32

@nosce:
így is úgy is idegenek dugják. Egyik se kapott érte pénzt, és mások is látják az aktust.
Egyenlőre nem sok különbséget látok :D:D

Hurri Kán 2012.01.26. 00:06:06

@Morcz:
Akinek két anyja van, az. :D

genevieve 2012.01.26. 00:06:29

@vallatas: hihetetlen, hogy egy véleményen vagyunk:-)

genevieve 2012.01.26. 00:07:22

@kamarti: azta, évának jó a haja:-D

@nowo: szia:-)

Hurri Kán 2012.01.26. 00:07:49

Úhhh... nem lehetne hogy a Retek ezúttal egy páros kieséssel kedveskedjen a nézőknek? :D

foxglove (törölt) 2012.01.26. 00:08:03

@nathalie: én sem néztem még meg, holnap akarom, de már van 3x02. (és Boyd?! ő semmi?!)

Hát pont EZ lenne a lényeg! Tessék rajta elgondolkodni!

vallatas 2012.01.26. 00:08:10

szarkavaróEszti vagy az erkölcscsőszVera
... komolyan én nem tudok dönteni, két ilyen lányt...

genevieve 2012.01.26. 00:08:45

@kamarti: azért éva nem hazudtolja meg magát:-DDDD

foxglove (törölt) 2012.01.26. 00:09:28

Oli jó fej, Éva paraszt. (belevaló)

kamarti 2012.01.26. 00:09:38

Éva leugatja Olivért és Vera nővérét, Eszter védelmében
sztem be van baszva, simán

nowo 2012.01.26. 00:10:00

@genevieve: hát komolyan,benyali-beszari Eszter hozta a formáját...:)

vallatas 2012.01.26. 00:10:15

@kamarti: be van drogozva az Éva :-)

genevieve 2012.01.26. 00:10:18

fuuuu, ez az éva nagggyon sötét........

kamarti 2012.01.26. 00:11:06

@genevieve: @foxglove: most megnéztem jobban, tuti, hogy be van baszva.
és most előveszik, azért jön máris a vers....

genevieve 2012.01.26. 00:11:38

@jadebulgari: azt nem tudom, de most felülbirálom a mai kijelentésemet és évűnak ütném kicsit a fejét....

MagasMacska 2012.01.26. 00:11:50

@kamarti: Nekem néha Vera már elviselhetetlen. Olyankor kívánom, hogy valaki felejtse már kint.

genevieve 2012.01.26. 00:12:37

@kamarti: nem mostanság fogják újra behívni bármilyen műsorba:-D

humános vonal......ez kész....

foxglove (törölt) 2012.01.26. 00:12:57

@kamarti: most elképzeltem, hogy az összes belevalót a részeg éva vezeti. áááá!

Morcz 2012.01.26. 00:13:19

tudjátok jobb lenne ha Eszti menne vissza, mert akkor lenne a villában egy női manipulátor, és az érdekes lenne, mert Kimga minden csak nem cselszövő...a múltkor is cslszövés áldozata lett. :D

Mára el, jó éjt, ha valaki priviben szeretne beszélgetni a párbajesélyekről, akkor dobjon egy e-mailt, ígérem válaszolok, akármelyik párbajozó melett is áll. :)

A belevalót holnap megnézem, mert Éva vehemenciájára kíváncsi vagyok.

vallatas 2012.01.26. 00:13:24

Éva kokainra ivott :-)

foxglove (törölt) 2012.01.26. 00:13:25

kérdezze már meg az egyik szkájpos, hogy részeg-e,naa

nowo 2012.01.26. 00:13:38

@MagasMacska: az lehet,hogy Vera néha kibírhatatlan,mégis Eszter a sima kígyó,ezt ne felejtsd.

genevieve 2012.01.26. 00:14:31

@foxglove: ja és ráadásul azt se tudta merre hány méter...csodálkozott, hogy vera két párbajon van túl...utána meg ja tényeg, hiszen a gergő ellen a verának drukkolt....

TapOut 2012.01.26. 00:14:34

Baukó Vera ellen van? Ez hogy fér el
PetiCs világában? :-D

kamarti 2012.01.26. 00:14:38

@vallatas: hát nemtom, mit tolt, de valamit biztos.
mellé kellett volna ültetni Esztianyut, hadd örüljön a kinti kampányfőnöknek
ez sztem nagyon gáz, én nem engedtem volna műsorba

nathalie 2012.01.26. 00:15:44

@foxglove:
jaaa, hát akkor meg van a holnapi progi :) arra is csak tegnap jöttem rá,hogy újraindult. Imádom Boyd-ot, de a Marshal az a Marshal :D Nem hittem volna, hogy valaha nekem is meg lesz sorozatba a Texasi kopó, mint apunak :D:D bár gyanítom apuból nem azt váltotta ki a seriff mint belőlem :D:D

vallatas 2012.01.26. 00:15:56

@kamarti: szerintem nem gáz, az egész műsor ilyen.
legalább ilyenkor kicsit felnagyítják, hogy mi a szar is ez valójában!

genevieve 2012.01.26. 00:16:23

kinga reakciója az smsre: EGY: BASZD MEG ÉS FELMUTATJA A KÖZÉPSŐ UJJÁT.....

no comment...

Doktor Kotász 2012.01.26. 00:16:54

@jadebulgari: "én nem vok senki kamanickje :) engem szórakoztat Vera ahogy hergeli a többit, Eszti meg simán unalmas :)"

Ha vérgeci lenne Vera, akkor lehetne szórakoztató jogos kritikákkal, na de csak szimplán idegbeteg, ami nem vicces, hanem szánalmas.

MagasMacska 2012.01.26. 00:17:06

@genevieve: Mást nem tehetett. Ugyanis Claudio zárta le őt. Egész pontosan kirakta, mint macskát sz... Gergőt viszont illendően meggyászolta, pedig ott is ő volt a lapátpn.

kamarti 2012.01.26. 00:17:13

no, Évát eltüntették :)

vallatas 2012.01.26. 00:18:00

@genevieve: ugyanez volt Serinél aki meg azt reagálta: "addig ütöm ha megtalálom míg mozog"
:-DDD fiatal lányok ezek

kamarti 2012.01.26. 00:18:01

szegény Oli, erre a mai műsorra sokáig emlékezni fog...:)

genevieve 2012.01.26. 00:18:20

betelefonáló a bele valóban:-D

kérdés: kiküldtétek évát a műsorból annyira vállalhatatlan volt?:-D

másik kérdés: éva savazza verát, amikor ő meg elment volna verebeshez a mellét mutogatni:-DDD

nosce 2012.01.26. 00:18:31

@nathalie:
"így is úgy is idegenek dugják. Egyik se kapott érte pénzt, és mások is látják az aktust. "

a swinger klub, azért nem gang bang party egyáltalán nem jelenti azt h más is dugta mint a barátja, leginkább azt jelenti h közösen dugnak. És ugye lehet h Vera nem kapott pénzt érte de pénzért csinálta dreszter meg mert kedve volt hozzá sztem azért ez jelentős különbség :) de a faszom akarja dresztert védeni :)

foxglove (törölt) 2012.01.26. 00:19:48

@nathalie: és a lostos Faraday... a kis sánta:) hát őt is imádtam benne! az egyetlen karakter akit nem csípek, az Raylan exneje...ő minek van...

Doktor Kotász 2012.01.26. 00:19:51

@TapOut: "Baukó Vera ellen van? Ez hogy fér el
PetiCs világában? :-D "

Vera és Éva között az a különbség, hogy Éva, igaz, hogy ideggyenge, de őt tényleg alibiből hergelték, és ő csak reagált, míg Vera keresi a konfliktust, és el is hiszi, hogy ő az áldozat.

genevieve 2012.01.26. 00:20:38

aha, egy ati fan a betelefonáló:-)

na valljatok szint , ki volt?:-D

@nosce: és azért ment a barátjával swingerezni, hogy mások lássák ahogy ők ketten dugnak?:-D

busifa 2012.01.26. 00:21:37

@genevieve: Oli válasza: Ööö, mennie kellett!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 00:22:12

@nowo: H egy Verás érvvel cáfoljalak: Csitu van, neked nem osztottak lapot :)

TapOut 2012.01.26. 00:22:16

@Doktor Kotász: nem kerestem különbséget kettejük között

genevieve 2012.01.26. 00:22:41

@Talpig Jimmy: passz, nem figyeltem éva mellét:-D

nosce 2012.01.26. 00:23:17

@genevieve:
"és azért ment a barátjával swingerezni, hogy mások lássák ahogy ők ketten dugnak?:-D "

jah inkább h ök lássanak másokat és ez felspanolja őket, hát van ilyen, próbáld ki :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 00:23:17

@genevieve: Azért, h ő lássa, ahogy a barátja dug mással.

vallatas 2012.01.26. 00:23:25

PetiCs a belevalóvilágban?
:D

TapOut 2012.01.26. 00:23:37

@genevieve: szerintem ne menj bele :-)

MagasMacska 2012.01.26. 00:23:41

@nowo: Nem, azt sem felejtem el.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 00:23:42

hangosan röhögök a szkájpos azt mondta éva be volt csiccsentve

kamarti 2012.01.26. 00:24:02

@genevieve: és a következő telefonálót Oli nem hallja, mert lehúzták a kollégák a hangot :)
hát ez kész, Oli sztem visszaszokik ma a cigire :)

most valaki (egy pasi) Verát élteti, és azt mondja, hasonlít a becsiccsentett Évára :)
Peticsé szkájpol?

Doktor Kotász 2012.01.26. 00:24:25

@TapOut: Az nekem nem probléma. :-D

genevieve 2012.01.26. 00:24:50

@nosce: te irtad, hogy lehet csak a barátjával dugott, erre kérdeztem rá:-)

@MolnarErik: az is érdekes felállás:)

Talpig Jimmy 2012.01.26. 00:25:59

@genevieve: ahogy én sem, a béláét :D

genevieve 2012.01.26. 00:26:00

@TapOut: ááá, kedvelem kotit:-)

Kunigundah 2012.01.26. 00:26:05

@nosce: Ne már, hogy szvinger klubba azért ment, hogy mások nézzék, ugyanmá. Vera nem attól lesz szimpatikusabb, vagy antipatikusabb, hogy televerték-e az arcát, ahogyan Eszter sem attól egy sunyi, alattomos, helyezkedő dög, mert szereti a f@szt.

mézescsók 2012.01.26. 00:26:29

Engem sem Eszter swinger klubos, sem Vera pornó castingos előélete nem igazán érdekel, megkapja ezért mindkettő a magáét, amikor kijön.
Eszter kiesését kevésbé szeretném, mint Veráét. Vera a villában - és idekint is - szinte mindenkinél kiverte már a biztosítékot. Nem írom le, hogy mivel, mert hetek, ha nem hónapok óta ezzel van tele napi szinten a hv.
Nem vethető Eszter szemére, hogy gyáván viselkedett, mert Vera - hozzá hasonlóan - két párbajról jött vissza győztesen. Azt bent nem tudhatta, esetleg sejthette, hogy a kihívottak itt kint erősek voltak-e vagy harmatgyengék.
Eszter szerintem a döntésével a többieknek tett egy gesztust, kitakarít a villából egy olyan személyt, aki Fecón kívül mindenkinek kellemetlen. Talán még Serinek van Verával elfogadható kapcsolata Fecón kívül.
A döntés előtt én arra tippeltem volna, ha foglalkoznék ilyesmivel, hogy Attilát vagy Kingát viszi ki, Vera csak a harmadik jelöltem volt.
Ez az Ő döntése volt, nyilván jól megfontolta. Többen a szemére vetik a stílusát, tőlük csak csöndesen azt kérdezném meg, hogy az előző párbajozók nem ugyanezt a módszert választották? Pl. Kinga, vagy Gergő kihívója, már nem emlékszem rá, hogy ki volt és lusta vagyok utána nézni.
Nem azért drukkolok Eszternek, mert kedvelem, hanem azért, mert nagyon nem kedvelem Verát. A kettő rossz közül Ő a kisebbik.

Hurri Kán 2012.01.26. 00:26:37

@Talpig Jimmy:
Verebesnek nem hinném, hogy szép melle lenne.

nosce 2012.01.26. 00:27:03

@genevieve:
igen szt írtam, ritka a kereszt dugás kivéve ha eleve kurvákkal töltik fel a mezőnyt :)

kamarti 2012.01.26. 00:27:32

@foxglove: hát ez volt eddig a legszórakoztatóbb BV, amit láttam, az tény :)
az alja bakker :)

nathalie 2012.01.26. 00:27:37

@nosce:
persze, persze. sztem ott azért vágynak az emberek a párjukén kívül más nemiszervére is :D persze ezt csak feltételezem. Lehet csak nézelődni mennek és már unják a barátok köztöt esténként :D
Nem tudhatjuk,hogy vera a pénzért csinálta. Lehet már kinézte magának korábban valamelyik stábtagot és csak így tudta megszerezni a számát és más egyebet :D:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:28:31

@vallatas: az szép :)
@Doktor Kotász: Én nem így látom, hanem úgy, hogy csakazértis leugatja Attilát aki igazából egy unalmas senki egy terminátorműAlekrahajazó csodabogárjelölt, igazából semmi extra egyéniséggel de arra nagyon ráerősít - és ezt Vera ügyesen visszaveri. Kingát szintén értem miért rühelli. Lehet, hogy a stílusa sok, de semmiképpen nem nulla, ami ehhez a játékhoz ugye elengedhetetlen.

sogeking 2012.01.26. 00:28:41

úúú, Tordas mikor volt a belevalóban??

Talpig Jimmy 2012.01.26. 00:29:00

@gyvy: huncut vagy! én a genevieve egyetlen bécijére utaltam

genevieve 2012.01.26. 00:29:07

@sogeking: jóóóóó:-)

@nosce: el szoktam fogadni a szakértők véleményét:-D

nathalie 2012.01.26. 00:29:35

@foxglove:
én Arlot is nagyon bírom :) kedves apuka :)
a nőt én is rühellem. Givens sokkal jobb nőt érdemelne,kurvára irritáló a csaj.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 00:30:07

@kamarti: egyetértek, komolyan felvidultam:) már csak arra vagyok kíváncsi, hogy fogja értékelni a saját szereplését a fb-n:)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 00:30:23

@MagasMacska: Vera 2 dologtól lesz elviselhetetlen, ha az énképe + megerősítést kap (lásd párbaj és boxgyőzelmek), ilyenkor magabiztos és ezért vadul támad kifelé, v ha az énképe - megerősítést kap (bármilyen kritikától kezdve a valódi rámászásig), ilyenkor elbizonytalanodik és védekezésképp támad.

Doktor Kotász 2012.01.26. 00:30:46

@genevieve: "és azért ment a barátjával swingerezni, hogy mások lássák ahogy ők ketten dugnak?:-D "

Párcsere?
Ez egy legális félredugás a nem megcsalásra. Nekem ez beleférne. A férfiak 90 százaléka félre dugna, ha tehetné, míg a nők 70%-a meg is teszi.
Annyira, hogy amikor bejöttek a vizsgálati módszerek, kiderült, hogy a gyermekek 10%-a nem a vélt apától van egy házasságban. És nem őgy, hogy gyanakodott az apa, hanem úgy, hogy kiderül a különböző vizsgálatoknál.

Ehhez képest sokkal jobb a swingerkedés...

genevieve 2012.01.26. 00:30:57

@Talpig Jimmy: én tudom, hogy rá utaltál, de még mindig nem értem hogyan jött most béci témába?:-)

vagy csak úgy, mert miért ne?:-)

kamarti 2012.01.26. 00:31:10

@mézescsók: Gergőt Vera hívta ki, Kinga kiválasztott volt és Petit vitte

a magam részéről nem hinném, hogy a többség a swinger-pornó relációban döntött volna a két lány közt. Én legalábbis biztos nem.

MagasMacska 2012.01.26. 00:31:17

Tulajdonképpen most, hogy végiggondolom, magának jól választott. Könnyen lehet, hogy Csabát legyőzte volna. De ha visszamegy, még mindig ott van Vera. Viszont, ha most visszamegy, már nincs ott Vera. Attit meg majd elkezelgeti valahogy. És ha nem megy vissza, Verától akkor is megszabadul.

ELP 2012.01.26. 00:31:22

@mézescsók: Már sokszor olvastam a véleményedet szépen és főleg jól érvelsz , gratulálok :))

Talpig Jimmy 2012.01.26. 00:31:56

@genevieve: vagy csak úgy, mert miért ne?:-)

Doktor Kotász 2012.01.26. 00:33:28

@jadebulgari: Tény, hogy Attila nem százas, de Vera full idegbeteg.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:33:51

@genevieve: Éva is megérdemelné :) de hogy odaengedték piásan azért a szerkesztőket is megdícsérném

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:34:36

@Doktor Kotász: persze, egyik sem tökéletes, de nekem Attila megjátszós és továbbra is csípem ahogy Vera leoltja :)

genevieve 2012.01.26. 00:35:01

@Doktor Kotász: nem ítélkeztem:-)

szerintem mindenki úgy teljesedik ki szexuálisan ahogy csak akar és ez teljesen magánügy..kivéve a fizikai/lelki erőszakot

mint ahogy többször is megírtam sose érdekelt egyik játékos előélete...én az alapján alakítok véleményt amit most látok...

sogeking 2012.01.26. 00:35:11

@Peter_Cs: beszöktél a villába? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:35:28

@sogeking: nem láttam az adást csak a beharagozóját :( sajnos nem tudom - de ha igen csak élmény lehetett :D

busifa 2012.01.26. 00:35:59

@sogeking: hétfőn talàn, Ginával együtt volt bent, de nem alkotott maradandót:-)

MagasMacska 2012.01.26. 00:36:00

@MolnarErik: Csakhogy a villában minden nap mindkettő többször előfordul. Vagy rámásznak, vagy jól érzi magát egy-egy feladat megoldásában. Megjegyzem, a tegnapi (és talán a mai) próbán igencsak ok nélkül mászott bele Eszterbe, lehet, hogy ez is oka a mai kihívásnak.

genevieve 2012.01.26. 00:37:08

@jadebulgari: :-)

tetszik a neved:-))

a kedvenceim külön-külön:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 00:37:09

@kamarti: "Peticsé szkájpol?" - Nem tudok róla.

mézescsók 2012.01.26. 00:37:19

Nem őrültem meg, hogy kétszer küldjem el majdnem ugyanazt.
Azt hittem, hogy a Nathalie és Genevieve nevére küldött hsz-m nem ment el, ezért írtam le még egyszer. Mindez annak a jele, hogy éjfél után nem tanácsos semmilyen projectbe sem belekezdeni.

Zelefánt 2012.01.26. 00:37:28

Éva hozta az elvárhatót a BV-ben.
Már csak arra vártam, mikor erőszakolja meg azt a kutyát, online.

kamarti 2012.01.26. 00:38:07

de izgi má megen az onlájn :(

genevieve 2012.01.26. 00:38:10

@Peter_Cs: szerintem ez egy pillanatig sem volt kétséges senki számára:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:38:37

@genevieve: köszi :) nekem is :D zöld bvulgari-t ismered? finom :D

kozi001 2012.01.26. 00:39:31

Úgy látom nem okosodott ez az Éva azóta se!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:39:53

@sogeking: sose felejtem el amikor kiscsillag akart lenni

kozi001 2012.01.26. 00:40:30

@sogeking: Tegnap volt Tordas Anikóval! :)

genevieve 2012.01.26. 00:40:31

@jadebulgari: én az ékszerekre gondoltam:-D

illatban nina ricci: lair du temps

vagy YSL: Paris

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 00:40:49

@mézescsók: Azért hha kint hagyná Verát, azzal Fecót meggyengítené, és az nemcsak Attinak lenne jó, hanem neki is.

sogeking 2012.01.26. 00:41:31

@jadebulgari: alapvetően nincs gond vele, de hihetetlenül merev, és ettől groteszk

kamarti 2012.01.26. 00:43:13

@MagasMacska: mondjuk sok választása nem volt, miután egy feladatban 7ből 5en azt írták, ő fog nyalni Esztinek, hogy ki ne vigye..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:43:51

@genevieve: az ékszerek is nagyon szépek :)
@sogeking: nagyon erőltetett szegény és messze áll a könnyed természetestől ami a versmondáshoz nem hátrány, amúgy nem volt rossz lány csak valahogy mindig kikérte magának abban a merev stílusban ettől volt igazán furcsa

genevieve 2012.01.26. 00:44:54

@jadebulgari: van pár eredeti bulgarim törökből:-D

genevieve 2012.01.26. 00:46:17

nah basszus...jól itt ragadtam:-))))

jó éjt mindenkinek:-)

busifa 2012.01.26. 00:46:19

@sogeking: de nem engedték verselni, pedig biztos szeretett volna! :-))

sogeking 2012.01.26. 00:46:27

@jadebulgari: és fura a mimikája:)
@Peter_Cs:@kozi001: köszi

Anikó miért ül mindig ilyen mozdulatlanul?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:46:38

@genevieve: gratulálok hozzá :D nekem még nincs de lesz remélem :)

MagasMacska 2012.01.26. 00:47:11

@kamarti: Ja, hogy már előre provokálták? Ez nekem nem jött át. Ebben az esetben csapdába esett. Ha nem piszkálódik, állítólag nyal. Ha piszkálódik, tényleg őt viszi ki. Kelepce.

busifa 2012.01.26. 00:49:46

@kozi001: a sok pia ritkán okosít! :-)

mézescsók 2012.01.26. 00:51:37

@kamarti: Közben leesett, hogy Gergőt éppen Vera vitte ki, de akkor már mindegy volt. Írtam, amit írtam.
Egy mellékszál: egyre többször és többen emlegettek valamilyen kapcsolatot Seherezádé és Csaba között, de akárhogy nézem, nem látom. Egyszer mondott Csaba valami olyasmit, hogy a lányok közül nőként Seri jön be neki, de ez nyilván a választékból adódott, ami meg nemcsak nem bőséges, de még nem is nagyon minőségi. Ennyi.
Tegnap döbbentem olvastam Sixx-et is a bárgyú vagy milyen bociszemekkel való bámulásról és a berakott kép ugyan jó volt, de Csaba szerintem a gitárjáról álmodozhatott éppen.
Voltaképpen mindegy, de azért kiváncsi lettem volna rá.
Az nem lehetséges inkább, hogy Ti képzelitek ezt az egészet, mint lehetséges románcot? És igaz is: ebben a szériában már minden volt, lapát (Seri), viszonzatlan szerelem (Ati), bűnös elhagyás (Peti), érzelmekkel való játszadozás (Kinga, Gergő), megbocsátás (Angéla),ás mi még, de az igaz szép szerelem nem jött össze! Hát, itt az ideje!!!
@ELP: Köszönöm, jól esik, de látod bármikor képes vagyok elbénázni az egészet azzal, hogy egyszerűen nem figyelek oda arra, hogy megnyomtam-e a küldés gombot vagy nem. Ez aztán rendesen satírozhatja a véleményemről kialakított képet, mert azért annyira nem remek sem a stílusom, sem a mondanivalóm, hogy kétszer támadjon kedve olvasni bárkinek is.

Jó éjszakát mindenkinek!

kamarti 2012.01.26. 00:51:41

@MagasMacska: nem tudom, hogy az öfiben benne volt-e, de feladat volt, az biztos

na, én is húztam, jóéjt!

Doktor Kotász 2012.01.26. 00:52:47

@sogeking: "Anikó miért ül mindig ilyen mozdulatlanul?"

Talán most fogta fel, hogy aki bemegy egy valóságshowba, nem normális? :-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 00:53:13

@Peter_Cs: jaj mit kaptam ajiba :D Tordas versmondó videóit :D hehehe

ELP 2012.01.26. 00:53:19

@mézescsók: Az kis dolog,,velem is megesik.Aludjál jól:))

mézescsók 2012.01.26. 00:54:49

@MolnarErik: Egyetértek, de én úgy látom, hogy Fecónak nem Vera, hanem - mindenféle villongás ellenére - Csaba a fő barátja. Verának Fecó, sőt, az egyetlen. Valamilyen szinten nyilván gyengítené tehát Fecót, de annyira nem.
Szia!

kamarti 2012.01.26. 00:55:28

@mézescsók: mivel már el is köszöntél (meg én is), valószínűleg nincs értelme válaszolni, de azért röviden: nem mi képzeljük, hosszú történet, bent is téma és ettől függetlenül valószínűleg nem lesz belőle semmi (bent).

na, tényleg jóéjt mindenkinek!

MagasMacska 2012.01.26. 00:58:40

@mézescsók: Nem, azon a bulin, amit az egypercesek győzelméért a négyes csapat kapott, és ahol két meghívott közül Csaba volt az egyik, Csaba - önmagához képest - határozottan rámozdult Serire, aki egyáltalán nem tiltakozott. Még egy tétova ölelés is volt.

vallatas 2012.01.26. 01:00:27

@kamarti: kb én annyit láttam ebből, hogy Csabinak Sehi jön csak be mint nő.
Sehinek meg Csabi viselkedése korrekt.
és Ati rendszeresen baszogatta Sehit, hogy tetszik Csaba teste, és stb :-)
és itt blogon sokan sokszor többet láttak bele, gondolom mert drukkoltak, hogy jöjjenek össze, de hát ha 4hónap is kevés volt, akkor 4év is kevés ennek, max akkor van ennek esélye, ha szigetre zárják csak őket, kettőjüket!

MagasMacska 2012.01.26. 01:00:53

Én is elmegyek! Jó éjt az alvóknak, és jó szórakozát az éjszakai műszaknak!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 01:03:01

@MagasMacska: jó éjt

és jó éjt mindenkinek, én is távozom mára

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 01:05:18

@busifa: végig is hallgattam fentebb a link :) el is álmosodtam tőle :D

GL-581 g 2012.01.26. 02:15:46

Fecó: Kíváncsi vagyok, milyen feladatok lesznek még. Most nagyon higgadtnak kell lennie.
Csaba: Úgysem lesz az.
Fecó: Azért sokat elárult az a videó az Esztiről is.
Csaba: Persze, de ezt eddig is tudtuk.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.26. 02:33:58

@GL-581 g: látom végül nem írtad be amin röhögtünk egy órát :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 07:32:30

Elgondolkodtam, tudom, szokatlan, de megtettem:)

Adott két emberke: Vera, Eszter!

Kinek is drukkoljak? 3 kedvenc játékosom volt/van: Péter, Vera, Eszter.

Vera rohadt idegesítő tud lenni, de legalább csinálja a műsort. Eszter talán nyíltabb, de inkább még mindig csak van.
Vera pornó castingolt, a céda..., ugye...Eszter swingerezett, a céda..., ugye... (egyik sem érdekel a játékot illetően, nem is tudom, h ez miért fontos-ja, és ki tudja, h hány ismerősünk swingerezik manapság, biztos nem véletlenül olyan népszerű, pornó castingra meg az anyagiak miatt ismét? egyre többen fognak menni)
Vera emberi, Eszter emberi...Mind a kettő a maga módján.
Vera emberileg sokkal idegesítőbb, mint Eszter. A való életben mind a kettővel jól kijönnék. Kezelni kell tudni az ilyen embereket.
Vera állítólag bolond? Nem az, miért lenne? A viselkedésében egy jó nagy adag szerkesztői közreműködés is van, szerintem.
Esztert zárják ki az ügyvédi kamarából? Miért, nem csinált semmit. Sokkal "különb" jogászokat, ügyvédeket ismerek:)

Végül Vera mellett maradok, mert a műsor szempontjából ő a jobb.
Emberileg biztosan Eszter, de ez nem érdekel.

Hajrá Vera!!!!

(ja, és azt sem tudom, h minek írtam le, amikor nem nézem a műsort, és nem is érdekel, de azért hajrá Vera):P:P:P

nosce 2012.01.26. 07:55:44

@ladyandhenk:
"Végül Vera mellett maradok, mert a műsor szempontjából ő a jobb.
Emberileg biztosan Eszter, de ez nem érdekel."

A Vera az nem csinálja a műsort hanem szétkúrja Fecóval együtt. A különbség h a Fecó egy szürreális műműjer Vera meg egy igazi valóvilág troll és kb annyira szórakoztató mint sajtreszelővel rejszolni h klasszikust idézzek :)

szélfúttahaj 2012.01.26. 08:20:38

@nosce: vera az egyetlen aki Attibogyval szembe mer menni, ezért őt szeretném vissza. Eszter csicska, mégjobban nyalna A-nak, Kinga is fél attit kirugni nem szeretném Attikirállyal a végjátékot!

beacska 2012.01.26. 08:25:33

@szélfúttahaj: itt nem Attiláról van szó, nem ő párbajozik. Eszterről és Veráról van szó.

beacska 2012.01.26. 08:40:41

meghallgattam a szereposztást, és igazat adok Attilának, abban, amit Kingának mondott: én is panaszkodhatnék. megint én lettem a csaló, aki mindenkit becsap, és Csaba a Jófiú. MEGINT.

Nekem semmi bajom a Csabával, de könyörgöm, legalább egy színdarab erejéig nem lehetett volna fordítva? csak úgy játszásiból!
Vagy akkor a nézők összekeveredtek volna, és rosszul küldik az sms-eket??? (fejcsóva)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 09:01:16

Az öfi utolsó 3 percében elaludtam -mint rendesen, ha kihívás van, biztos Balázs van rám ilyen hatással-, így csak most döbbentem rá, hogy mégiscsak jól gondoltam először, hogy nem Attilát fogja kihívni Eszter.
Remélem kinn hagyja, már csak Vera érdekében is, mert lassan tényleg az őrület határán van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 09:03:48

@Zelefánt: Éva volt a Belevalóban?? Miről maradtam le már megint..

beacska 2012.01.26. 09:09:04

@pushpang: amíg Peti bent volt, azt hittem, ő hozza ki belőle ezt a viselkedést, de a kirándulás során kiderült, hogy nem. És azóta is volt 1-2 agresszív reakciója. Nem értem, az az Életmód tanácsadó csaj honnan kapta a papírjait, hogy nem látja: nyugalmi helyzetben, négyszemközt nincs baj vele, konfliktus helyzetben gázos. ill. ha ő azt hiszi, hogy konfliktus helyzetben van...van egy kis üldözési mániája...("ti ketten csak szórakozzatok jól, Jancsi és Juliska...röhögjetek rajtam nyugodtan")

mocskosmacska 2012.01.26. 09:09:15

Szerintem ezt a kihívást nem kell sokat elemezgetni. ESzter kihívta azt, akivel a legtöbb problémája van és aki kiestével jobb lenne a hangulata bent. Jól tette, most elég egyenes volt, remélem visszamegy.

mocskosmacska 2012.01.26. 09:10:14

@szélfúttahaj: Szerintem az egyetlen ember, aki szembe mert menni attilával, az csaba volt veronika kihívásával. Vera minden jelrakásnál és kihívásnál nyuszika, azt néz, hogy kerülhetné el attila haragját.

mocskosmacska 2012.01.26. 09:10:56

@szélfúttahaj: Szerintem az egyetlen ember, aki szembe mert menni attilával, az csaba volt veronika kihívásával. Vera minden jelrakásnál és kihívásnál nyuszika, azt néz, hogy kerülhetné el attila haragját.

beacska 2012.01.26. 09:12:19

@mocskosmacska: jajjj, neee...csak ezt neee...Csaba kihívta a leggyengébbet. Ennek sem volt köze Attilához. Az egy párbaj volt Csaba és Veronika közt.

mocskosmacska 2012.01.26. 09:23:40

@beacska: Bentről honnan tudják egy párbajszűzről, hogy gyenge-e?
Ha meg tudják, akkor vera a nagy bátor, ellenálló lázadó mit tett a kihívásainál? Kihívta a leggyengébbet.

beacska 2012.01.26. 09:29:12

@mocskosmacska: Veronika esetében éppen tudták: akkor töltött Fecó egy éjszakát az ő Angyalkájával. Kiokította. Ez nem belső megérzés volt, hanem külső (mint az anyukájával való viszony felhánytorgatása, ami újságcikk alapján volt)

és igen, Vera is a leggyengébbeket hívta ki, és Eszter is. Ez az egyetlen ésszerű módja a visszatérésnek. Bent őket nem a kinti Attila-gyűlölet irányítja.
Egyedül Kinga hívta ki Pétert, de hát ő meg menni akart (szerintem Gergő is)

Zsoofka 2012.01.26. 09:36:09

@pushpang:
Nem maradtál le: az rtl honlapján meg lehet délután-felé nézni.... legalább ott lehet tekerni, ha már nekünk ciki :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 09:40:31

@beacska: "nyugalmi helyzetben, négyszemközt nincs baj vele, konfliktus helyzetben gázos. ill. ha ő azt hiszi, hogy konfliktus helyzetben van.."

Igen, ez jó jellemzés róla..

avanivi 2012.01.26. 09:43:35

@beacska: Kinga azért Pétert választotta, mert ha Serivel, vagy Verával megy párbajozni a Gergő-Kinga összes négyszemközti videót bevákták volna, és ezt akarta elkerülni.

mocskosmacska 2012.01.26. 09:44:42

@beacska: Akkor sehit hívta volna ki. Eszter hogy jön ide? Egyébként vera a mondvacsinált hős. Barátkozna ő attilával ezerrel, csak attila mindig visszautasítja, ami verából agressziót vált ki. És erre sokan azt hiszik, hogy vera most szembeszáll, pedig szegény csak a sok visszautasítás miatt került bele ebbe a hős szerepbe.

"és igen, Vera is a leggyengébbeket hívta ki, és Eszter is. Ez az egyetlen ésszerű módja a visszatérésnek." Kudarckerülő, sikerorientált? Mit mondanak neked ezek a szavak?
Akkor a villalakók egytől-egyig egy rakás szerencsétlenségek, mert aki mindig a legkönnyebb feladatot választja, mert hátha azon nem bukik el, az az.

mocskosmacska 2012.01.26. 09:46:00

@pushpang: Nem akarok kötekedni, de nyugalmi helyzetben senkivel sincsen baj.

avanivi 2012.01.26. 09:51:36

@mocskosmacska: Gervő vagy Attila, vagy Péter udvarolt volna Verának, semmi, de semmi pr. nem lenne. Az a baj, hogy egyiknek sem kellett.

beacska 2012.01.26. 09:52:07

@mocskosmacska: igen, de az életmód tanácsadó nem nézte az előzményeket (ő mondta a BV-ban), hanem csak az ottani beszélgetések alapján döntött Vera normális módjáról.

Zsoofka 2012.01.26. 09:57:00

Most nézem a tegnapi videókat, meg a holnapi előzetes videót! Ennyi sok hülye p.csát, hogy húzzák a szájukat a színészet miatt, a szerepek miatt.... Háááát miért fáj az, hogy el kell játszani vmit..... most tényleg derogál Kingának meg Eszternek? Megérdemelnének egy hó-hetet kinn az udvaron, most úgyis esik....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 09:58:25

@mocskosmacska: az utolsó mondatottal nem értek egyet: szerintem, és ezt többször is mondtam már, a végső győzelemhez vezető úton, nem biztos, hogy érdemes hősködni.
Bevállalom, ha rakás szerencsétlenségnek fogok tűnni ezek után, de én is valszeg az általam leggyengébbnek tartott játékosokat vinném ki párbajozni, hiszen a bennmaradás (lenne) a célom.
Ráadásul, épp ebben a szériában is tanúi lehettünk annak, hogy ha az elején valaki 1-2 párbajt megnyer akár nudlik ellen is, az erősnek fog tűnni odabenn és jóideig nem kerül párbajközelbe.

Ez alatt pedig az erőterek és erőviszonyok így-úgy változnak persze, de ezt jól is ki lehet aknázni..

beacska 2012.01.26. 09:58:42

@mocskosmacska: Kudarckerülő és sikerorientált? mit mondanak? komolyan kérdezed? Csaba nyeri meg a VV5-öt!! Könyörgöm, ez nem kérdés!
A párbajok csak nevükben azok.
Az marad bent, aki NEM megy párbajozni, és a NÉP a jelöltet küldi vissza szánalomból. Tehát a cél, elkerülni, hogy kihívott légy. Ha Jelölt vagy, akkor pedig olyat választani, aki ellen visszajössz, tehát a leggyengébbet. Őket ott bent nem érdekli, hogy ki hogy áll Attilához, mert nem tudják, Attilának mekkora tábora van, tehát nem reszkírozhatnak.

Serit pedig azért nem vitte Csaba, mert Fecó súgott neki. Kinga pedig azért Petit vitte, mert a két jóbarát rávette, hogy tegye meg nekik ezt a szívességet...nem volt ott semmi bátorság. Fecó és Vera vágóhídra küldte Kingát. Szerencséje volt, mert Péter meg ki akart jönni. (én még azt is megkockáztatom, hogy a riportban is segítettek neki kicsikét ;D)

beacska 2012.01.26. 09:59:49

@pushpang: nem tűnsz gyávának, ezt kb. 2 hónapja letisztáztuk már ;DD

mocskosmacska 2012.01.26. 10:02:22

@beacska: Ha, az életmód tanácsadó mondta ezt, akkor az biztosan úgy is van. Neki sem az rtl írta meg előre a szöveget, ebben is biztos vagyok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 10:04:06

@mocskosmacska: oké, de mindenkinél mást jelent a nyugalmi helyzet.
Azt hiszem, épp este mondta vki (talán Kinga), hogy Verával az a baj, hogy van egy adott helyzet, mindenki nyugis, beszélgetnek, viccelődnek, Vera jókat röhög közben, akár saját magán is, majd eltelik 1-2 óra és Vera ugyanezt sértésként és baszogatásként értelmezve, kiveri a balhét.
A nyugalmi helyzet átalánosságban az nála kb. azt jelenti, hogy Fecóval döglenek valahol és durváznak és fikázzák a többieket. Ez a mások lehúzása általi önfelértékelődés, biztos vmi lelki szükséglet nála...

mocskosmacska 2012.01.26. 10:05:39

@pushpang: Lehet, hogy eleinte siker az óvatosság, de a merészség hosszabb távon szimpatikus.
Csaba az első párbajnál be merte vállalni crist, pedig senki egy fikarcnyi esélyt nem adott neki. Pont emiatt a hozzáállása miatt biztos vagyok benne, hogy ha 10 év múlva megnézzük a villalakókat, akkor ő lesz köztük a legsikeresebb.

mocskosmacska 2012.01.26. 10:06:12

@pushpang: Akkor félreértettem, bocsi.

beacska 2012.01.26. 10:06:39

@mocskosmacska: a BV-ban beismerte, hogy fogalma sem volt semmiről, hogy mik történtek bent, plusz Veráról semmit sem tudott. Ehhez képest elbeszélgetett nyugalmi helyzetben Verával, aki kinyalta a seggét, a szájába adta a szavakat. Attila meg nem volt hajlandó ezt megtenni neki, nyilván megsértette "szakmailag", ezért Verát normálisnak, Attilát meg gyanúsnak ítélte...:DDD...nagyon szakmai...

mocskosmacska 2012.01.26. 10:06:55

@beacska: Ha nem kérdés, ki a győztes, akkor már tényleg nem értem, hogy miért a leggyengébbet kell kihívni, miért nem lehet a valódi konfliktusokra hagyatkozni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 10:09:48

@beacska: megnyugodtam... :D
Pedig biztos szimpatikus lehet hősi párbajhalottnak lenni, de így fuccs a nyereménynek.

beacska 2012.01.26. 10:11:27

@mocskosmacska: siker szempontjából elég nehéz összehasonlítani egy rendőrnyomozót bármilyen más szakmával. Ügyvéddel? Raktárossal? Külkeressel? (asszem Kinga azt tanul) Shadi vendéglője? Péter főszerkesztő lesz-e? (tudtommal felajánlották neki az ÉH2-t, de ő inkább beköltözött), Attilának MÁR VOLT több cége, Gergő főszakács lesz-e? Hol lehet itt őket összehasonlítani? Egy érettségiző osztályt lehet, őket nem...

beacska 2012.01.26. 10:15:28

@mocskosmacska: mert a párbaj KÍVÜLRŐL nem a konfliktusokról szól. Hanem arról, van-e szavazótábora a párbajozóknak. Vagyis, van-e egy rakás ember, aki kiló kenyereket dobál be a villába, vagy nincs. Ezért számolják folyton az smsm-eket, mert ott tudják csak mérni. De persze, mint tudjuk, azokat meg megszűrik.
Én vállalom, hogy próbából küldtem a Petinek a kiválasztás hetén egy sms-t. Nem adták be neki. Tehát nem arról van szó, hogy nem küldtek neki, csak ridegtartáson volt ;D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 10:15:54

@mocskosmacska: jogos, ez valóban kelthet szimpátiát.

Csaba esetében azért ne felejtsük el, hogy -és bármennyire is lerágott csont- belőle Attila és Peti csinált hőst + az ellen a Krisz ellen ment ki párbajozni, aki éppen kezdett túltengeni, túl sok lenni.
Még én is Csabának drukkoltam, csak Krisz ostoba fejét ne kelljen tovább néznem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 10:20:25

@mocskosmacska: ők kívülről nem tudhatják, hogy milyenek az erőviszonyok.
Bár, tegnap -most nem tudom, hogy az onlájnban láttam-e vagy a tv-ben,- amikor felolvasták az sms-eket, Csabának jött egy ilyesmi, hogy ".... Csaba, nagyon erős és jó játékos vagy, csak így tovább..."
A szöveghűségért nem vállalok felelősséget, kivéve az "erős játékos"-ért.
Ezen, kikerekedett szemmel jól el is tátotta a száját az illetékes, bár nem tudom, hogy milyen következtetést vont le belőle, de ha valaki fogékony a sorok közti olvasásra, az értheti. És ehhez még nem is kellett sok fifika.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 10:48:34

Most megnéztem a kendőrakást... hát, az egészben az volt a legszebb, hogy Verának végig kellett hallgatnia Eszter kritikáit úgy, hogy NEM SZÓLHATOTT KÖZBE. :D

mézescsók 2012.01.26. 10:49:07

Na, itt a reggel!
Nem akarok Sixx-el pofátlankodni így ismeretlenül - még kiűz a paradicsomból -, de azt hittem, hogy új öfire ébredek.
Most pedig szépen visszaolvaslak benneteket!

mocskosmacska 2012.01.26. 10:51:00

@beacska: Ennyi erővel egy érettségiző osztályt sem lehet, mert valószínűleg ők is más-más szakmát fognak választani. De akkor felteszem máshogy a kérdést. Ha 10 év múlva megkérdezzük a villalakókat, hogy az elképzeléseiket mennyire tudták megvalósítani, akkor csabának jósolok a legjobb eredményt a sikerorientált hozzáállása miatt.

ELP 2012.01.26. 10:51:53

@mézescsók: Reggel?? ez enyhe költői túlzás,,,:)))

ELP 2012.01.26. 10:52:30

szép napot mindenkinek!

mocskosmacska 2012.01.26. 10:52:42

@pushpang: Nekem is tetszett a kihívás. Most láttam kihívásnál először a mostani szériában igazi érzelmeket, nem azt, hogy valaki megpróbálja indokolni, hogy miért a leggyengébbet hívta ki, hanem tényleg azt, hogy eszternek fasza ki van verával.

mocskosmacska 2012.01.26. 10:53:35

@beacska: A konfliktusokról is szól. Az embernek szeretik érezni, hogy ők most igazságot tesznek két marakodó tyúk között.

ELP 2012.01.26. 10:53:45

@beacska: Látom lyány voltál a gáton:))
Gratula :))

mocskosmacska 2012.01.26. 10:54:18

@pushpang: VAlamennyire tényleg értesülnek az sms-ekből. Meg egyébként sem vagyok meggyőződve a játék tisztaságáról.

mocskosmacska 2012.01.26. 10:56:33

@beacska: "mert a párbaj KÍVÜLRŐL nem a konfliktusokról szól. Hanem arról, van-e szavazótábora a párbajozóknak"
Nem azt mondtad az előbb, hogy le van zsírozva előre, hogy csaba nyeri meg?

beacska 2012.01.26. 11:07:21

@mocskosmacska: neki nem sikerorientáltsága van, hanem adrenalin függő. Ami nem feltétlenül vezet a rendőrségi nyomozásban lépkedést a ranglétrán. Sőőőt, nem is nézem ki belőle, hogy önként jelentkezne vezető beosztásra. Márpedig az ő szakmájában ez jelenti a sikert.

ELP 2012.01.26. 11:12:11

@beacska: Jó állod a sarat az érvelés tengerén:))

beacska 2012.01.26. 11:15:14

@mocskosmacska: nem mondtam ilyet! csak azt, hogy tisztán látszik, hogy ő nyeri meg. És ezt már Attila és Péter is tudta 2-3 hete...

Ez a "játék" a bevételről szól. Az első párbajon az emberek hada küldte az sms-eket a gonosz Attila ellen, a szegény, kipécézett Csaba mellett. Nem kellett hozzá sok (3-4 hét), kiderült, hogy Csaba az aranytojást tojó tyúk: megheckelt progikkal nyomják rá az értéktelen klikkeket, csak azért, hogy ő nyerjen. Csaba nevű nyer akkor is, ha a Vastagról van szó, biztos, ami ziher. Ha kell, ha nem szavaznak rá. Most már sms-t is áldoznak (táncverseny, borzasztó énekverseny). Csak fejni kell ezerrel...Ha nem megy párbajra, akkor csak meg kell szavaztatni a jónépet, hogy főzzön v. ne...

plusz, azt nem tudom kiverni a fejemből, hogy az origón 3 hónapja megjelent, azóta el is tűnt, hogy az apukája érdekelt a nyereménylakást építő cégnél. Recesszióban így fizet a csatorna??? de ez csak gonoszkodás részemről, az infó csak felvillant és le is "törlődött" nyomban...

beacska 2012.01.26. 11:23:31

@ELP: egyébként neked írom, hogy amit fent írtam, az igaz. Mármint a teszt-sms-ről: már lassan 4 hónapja nézem, és nagyon furdalt a kíváncsiság a nézői smsm-ekkel kapcsolatban. Gyanús volt, hogy nem valódiak. Néha egy-egy lakó felkiáltott, hogy "őt ismerem", de ez többnyire a Shadi volt, és róla tudjuk, hogy milyen kis fontoskodó mitugrász, belőle kinézem, hogy egy vadidegen név hallatán is ezt mondja, csak hogy a bentiek azt higgyék, hogy az ő tábora nem csak a párbajon áldoz pénzt ;D
Na szóval, kifigyeltem, hogy Péter szinte sose kap sms-t, és ha kap is, nem egyedül. Ő volt a legalkalmasabb alanyom, meg hát szimpi is volt, így hát küldtem neki egy hajrázót. Ha valódiak lettek volna a beküldöttek, miért is ne került volna be, hisz "végre kap egyet!".
de nem adták be neki...tehát, az sms-k nem valódiak ;DDD és Peti ridegtartáson volt ;DDD

nowo 2012.01.26. 11:24:32

@szélfúttahaj:" vera az egyetlen aki Attibogyval szembe mer menni, ezért őt szeretném vissza. Eszter csicska, mégjobban nyalna A-nak, Kinga is fél attit kirugni nem szeretném Attikirállyal a végjátékot! "

Minden szavaddal egyetértek!:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 11:25:13

@mocskosmacska: az az igazság, hogy én egyáltalán nem látom Csabát sikerorientáltnak. Inkább csendes sodródónak.

Az én elképzeléseim szerint, egy sikerorientált ember az aktív, cselekvő, a történéseket irányító - de legalábbis befolyásolni próbáló, gyakorlatias személyiség. Én Csabát nem látom ilyennek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 11:26:17

@ő-szinte: tudom én, csak meguntam már a cukiságot, hirtelen ezt találtam.
Csak nagyon durváim vannak, azokat meg most nem akartam feltenni. :)

mézescsók 2012.01.26. 11:28:14

@MagasMacska: Azt hiszem, nem láttam, sőt, szinte biztos. Csak azt láttam, amikor Vera volt a kocsmárosné és a fiúk azt a feladatot kapták, hogy csajozzanak be. Akkor láttam valami tétova közeledés félét, de az feladat volt. Amit Csaba hellyel-közzel (elég bénán, de azért kedvesen) meg is oldott. Mintha egy csókhoz való odahajlás is lett volna, de az Seri hárította. Ennyi.
@vallatas: A lakatlan szigettel egyetértek. Jó reggelt!
Ezt a vonalat a magam részéről lógva hagyom!

ő-szinte 2012.01.26. 11:33:05

@pushpang: értem:-) de inkább legyél cúúúúki:-D

kozi001 2012.01.26. 11:33:39

www.valovilag.hu/video/156465

Éva megint alkotott tegnap! Lehet szomjas se volt...!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 11:33:54

van éjszakai onlányotok? megköszönöm a linket...

_most_ 2012.01.26. 11:34:58

@beacska: ez semmi, én egyszer küldtem az egyik párbajon egy teszt sms-t valakire és nem ő nyert, szóval egyértelmű, hogy elcsalják a párbajokat is.

ELP 2012.01.26. 11:36:29

@beacska: Igen, mi is sok mindent megfejtettünk már ebből a cirkuszból , de van egy amit mezei halandóknak igen csak ködös marad az pedig az rtl szerepe , többek között ebben is,,,,

szabbasz 2012.01.26. 11:37:39

Puska kellett volna baz'meg...

mézescsók 2012.01.26. 11:40:16

@beacska: Azért Csaba győzelmére ne vegyél mérget.Kedves, szimpatikus fiú, de semmi több. Igaz, Milo is ilyen volt, bár neki volt egy Marcsi nevű lánnyal valami liezonja, ami érdekesebbé tette. Hát, Csaba Kingára tapadt, aki ezért eléggé elviselhetetlen perszóna. Én kedvelem, mármint Csabát,de a nézettséghez nem igen tesz hozzá.
Azt tényleg nem tudhatják, hogy kint mekkora Attila tábora, de az tudják, hogy bent valamilyen módon az események középpontjában van, és azt is tudhatják, ha néztek előtte Vv-t, hogy ezt közvetítik, nem a kanapén ücsörgést. Tudhatják továbbá azt is, hogy Attila mesterien forgatja szavakat, értelmez át eseményeket és a legnagyobb szarkavarása közepette is képes ártatlan nefelejcskék szemekkel hazudni. Nem hiszem, hogy bízik benne bárki is, de erősnek gondolhatják.
Azt sem értem, hogy Fecó miért tartotta volna vissza Csabát, hogy Serit hívja ki anno. Sosem jöttek ki egymással. Nem volt oka arra, hogy megvédje a kihívástól. Nem vagyok biztos abban, hogy Gergő ki akart jönni, sőt. Szerintem még egyáltalán nem. Valamilyen szinten szerette volna tudni, hogy hogyan áll kint, hogy érdemes-e tovább töltenie ott bent az időt, de szerintem meg sem fordult a fejében, hogy kint maradhat egy Vera ellenében. Volt annyira saját magától elszállt pasi. A párbaj végén nézd meg a fejét. Alig hitt a szemének.

2012.01.26. 11:40:55

@pushpang: Nekem ez tetszik, az előző zavaró hatással volt az idekrenceremre és amit még fő szempontként kiemelnék nem illett hozzád.

2012.01.26. 11:42:18

Hol az új poszt? Sixx is késik? Hutyutyútyú-hutyutyutyú!

beacska 2012.01.26. 11:46:37

@mézescsók: Gergőben igazad lehet. Nekem nagyon gyanús volt azon Csaba-féle kihíváson, hogy Fecó akkoriban nagyon villogott az új infóival. Pétertől félt, mert P. elkezdte visszatámadni a saját dumájával (mi még párbajozni fogunk), ezért beszélte rá Csabát Veronikára. Plusz, meg mert olyan jó infója volt V. családjáról, hogy azzal majd jól padlóra küldik (sikerült is). Csaba egy jólelkű gyerek, nem véletlenül volt olyan lelkiismeretfurdalása....

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.26. 11:51:53

@beacska: Adrenalinfüggő??? Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de bennem az a kép él róla, hogy állóképességi sportokat űz (futás, cross-fit), zenél és gazdasági + rendőrtiszti iskolába jár.
Ebből legfeljebb endorfinfüggőséget tudnék levezetni. Esetleg ha sziklamászó vagy hegymászó lenne, vagy autóversenyző...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 11:52:55

@nowo:

a vera kétszer kivihette volna attilát párbajra, egyszer se tette, hogy legyen kivel továbbra is veszekednie a villában?

nos, én is azt szerettem volna, ha eszter attilát viszi ki, de ha verának nem vetjük a szemére, hogy nem attilát vitte ki (illetve előbb még pétert) akkor eszternek se kellene, bár eszter jobban járt volna.

mézescsók 2012.01.26. 11:53:00

@mocskosmacska: Beacskának nem kérdés, hogy ki a győztes. A bentiek még nincsenek meggyőzve erről.
Csaba bevállalta Crist, ez tényleg bátor lépés volt, de annyira elején voltak még a játéknak, hogy senkinek, így Crisnek sem alakulhatott ki valami nagy rajongó tábora.
@ELP: Nekem akkor volt reggel. Kötetlen a munkaidőm, tegnap majdnem este 11-ig melóztam. Hazahoztam a dolgot és addig csináltam, amig kész nem lettem, mára kész akartam lenni vele. Aztán aludni mentem azzal, hogy addig alszom, amig magamtól nem ébredek fel.
Azért ez sajnos nem tipikus.
@jadebulgari: Szia, Te másik későnkelő!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 11:55:35

@mézescsók: ó puszikállak a kedves köszöntésért :) látom már nagyban megy az elemzés :D
@szerivan: hutyutyutyú :D én is, hátha gyorsan bepótolja

ELP 2012.01.26. 11:58:28

@mézescsók: Értem,,vagyunk itt egy páran akiknek a " klasszikus " reggel , kicsit eltolódik.Hosszú idő kell hozzá , de ezt is meg lehet szokni:))

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.26. 11:59:00

@pushpang: Szerintem attól, hogy nem aktív a VV társaságban, még lehet céltudatos, egyszerűen csak életidegen neki a szituáció. Az, hogy ennyi mindent csinál a civil életében, nem valószínűsíti az általános tunyaságot, hacsak nem extrém erős a szülői nyomás.

Hozzá hasonlónak tartom magam és a munkahelyi környezetben aktív szerepet játszom, viszont tudom, hogy ha a benti "furcsák" közé kerülnék, visszavonulnék, mert jellemzően racionális emberek kezelésében van rutinom, a benti csapatnál nulláról kellene újraépítenem az eszköztárat, ez pedig időbe telik.

beacska 2012.01.26. 12:01:21

@Amator_a_nagyvilagban: igen, ez utóbbiakat szokta csinálni "szabadidejében" az egyik kitudjamennyirehiteles barátja szerint. A veszélyes sportokat szereti.
Meg ő is mondta, hogy az Aréna kihívásaikor megy fel benne a pumpa, ilyenkor érzi elemében magát. Neki szüksége van az ilyesmikre. Ő mondta magáról, asszem Fecónak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 12:02:31

@szerivan: szóval szerinted én nem vagyok cuki? :D
Na jó, én se gondoltam komolyan. Bevallom sógeking miatt csináltam. :D

nowo 2012.01.26. 12:07:26

@Brr: ez abszolút igaz!

Eszter nyerte volna talán az egész vv-t,ha most ki merte volna vinni Attilát.
(Talán még én is szavaztam volna rá,bár eddig még senkire nem szavaztam.)

Nem tette.

Most már ott tartok,ha ezt bárki megteszi a hármas döntő előtt,nyerje meg az egész játékot,mert megérdemli!

Eszter egészen egyszerűen nem szimpatikus számomra.Most sem "csalódtam" benne,csodálkoztam volna,ha ki meri hívni Attilát.
Egy benyali,beszari alak.
Az ilyen típus mindig is távol állt tőlem!
Így Verának drukkolok ezerrel!:)

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.26. 12:07:36

@beacska: Ez a párbeszéd kimaradt nekem, így már számomra is tiszta a kép, kösz!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 12:10:33

@Amator_a_nagyvilagban: értelek, de akkor válasszuk ketté a külvilági és a villabeli személyiséget? Szét lehet választani? Feltételezve, hogy nem játszik szerepet. (nem feltételezem)

Oké, lehet, hogy a kinti életben a munkáját vagy a zenéjét tekintve a tökéletességre, sikerekre törekszik, de gondolom, azért tesz is valamit. De ezt én nem tudom, nem tudhatom.
Abból kiindulva, amit itt látok vele kapcsolatban, az épp az ellenkezője a >számomra< sikerorientált ember fogalmának.. Számomra ő túl passzív, túlságosan simulékony.

nowo 2012.01.26. 12:16:09

@Brr: Hogy a hsz-od többi részére is válaszoljak,Vera,amikor kihívta Annamarit és Gergőt,akkor jól tette,mert akkor éppen ők voltak a leggyengébbek (erre okosan ráérzett),akkor még öngyilkosság lett volna kihívni Attilát.
Most viszont Eszter annyira előkészítette,és annyira azt várta mindenki (más oldalakba is beleolvastam),hogy abszolút gyáva lépés volt részéről ez a kihívás.

genevieve 2012.01.26. 12:18:17

@jadebulgari: hát akkor jó reggelt mindenkinek:-D

MagasMacska 2012.01.26. 12:18:29

@mézescsók: Hoppá, akkor ugyanarról beszélünk, csak nem tudtam, hogy feladat volt. Érvelés visszavonva!

Zsoofka 2012.01.26. 12:21:08

www.valovilag.hu/video/156465

Aki nem látta.... az Éva "felejthetetlen" volt :)

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.26. 12:25:37

@pushpang: Inkább szituációnként, mint kint-bent viszonyban vizsgálnám a dolgot.

Amennyiben a villabeli szereplésre koncentrálunk, akkor is úgy látom, hogy Csaba a feladatoknál odateszi magát (ld. "nőtartás" még az elején, táncverseny), mert ez a saját terepe. Az Attila-féle vitában, ahol a "Hazudsz!" elfogadható érvelési elem, anem lenne sikerélménye, mert ilyen kommunikációban rutintalan, itt nem lehetne sikerélménye, csak az önbizalmát tépázná meg.

genevieve 2012.01.26. 12:37:11

@Amator_a_nagyvilagban: micsoda remek blikk cím lenne ebből:-)

csaba a nőtartó:-D

ő-szinte 2012.01.26. 12:44:30

@szerivan: persze, csak hogy ellent mondj azért:-DDDD hutyutyutyu, hutyutyutyu

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 12:45:53

@nowo:

eszterre három fiú rakott, egyiket sem hívta ki, így ha visszatér a villába ugyanolyan erőviszonyok fogadják majd, ott van a három fiú aki rakott rá, tehát egy millit se változtatott az erőviszonyokon, már csak ezért is volt butaság verát kihívni, hisz vera ráadásul helyette is vívta a "szabadságharcot" attila ellen...

de eszter akkor lett volna esélyes a fődíjra, ha most attilát viszi, persze az is rizíkós lett volna, de többeket tudott volna megmozgatni eszterért, mert attilának sok ellefele van a házban, és a többi játékos szavazóiból is meríthetett volna, az is előnyére válhatott volna, mint feljebb említettem, hogy attila és eszter különbözősége egyértelművé tehette volna a párbajt...

vera és eszter drukkereinek egy része szerintem megegyezik, és ők most semlegesek lesznek, míg egy attila eszter párbaj esetén eszterre szavaztak volna, beleértve vera szavazóit is...

ő-szinte 2012.01.26. 12:46:15

@pushpang: nekem az előző kettő kifejezetten jó hatással volt a bioritmusomra:-D

jooasszony 2012.01.26. 12:51:26

Nem kellett sokáig várni, az Eszter-féle szavazógép beindult és ontja a lájkokat a a fb-on.

Lesz itt emeltdíjas sms bevétele az csatornának, erre lehet tervezni minden Eszter párbajnál

nowo 2012.01.26. 13:03:20

@Brr: reméljük,nem tér vissza...,így gondjai sem lesznek a benti fiúkkal...:)
Ő abban bízik,hogy Vera gyengébb.
Ez egyáltalán nem biztos.
Attila sokkal indokoltabb lett volna,hisz nem Vera küldte ki kétszer is vágóhídra,sőt,most már háromszor,hanem Attila!!!

EZT miért nem vette be a kis drámai monológjába?
Miért Vera általi sérelmeit emelte ki???

Remélem,a szavazók nem dőltek be neki!

nowo 2012.01.26. 13:05:13

@jooasszony: ja,sajnos anyuka-család-stb.-gépezete beindult...:(((

nowo 2012.01.26. 13:06:26

@mokamini: Éva drogozott,vagy ivott,vagy mindkettő?
Szegény,egészen alkesz képe kezd lenni...:(

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 13:10:59

@nowo:

én nem bírom verát, de zavar eszterben, hogy nem tud kiállni igazán magáért attilával szemben, aki sokszor őt is vérig sértette alázta, és igen a párbajraküldés is számít, de vera is megtette legalább egyszer, hogy eszterre rakott, ha nem kétszer, most nem emlékszem hányszor.

szóval összeségében számomra vera a zavaró, és vele biztos nem tudnék lakni, viszont jelen helyzetben eszterre se tudnék szavazni és könnyen meglehet, hogy sokan vannak így, hogy ez a párbaj így túl langyos, és nem szavaznak rá,

bár tény, hogy vera se vitte ki egyik fiút se akivel baja volt..

arra lennék kíváncsi, hogy a pornóügy valójában több szavazatot hoz e verának a konyhára vagy se, hiszen a szexipar is beszállhat a szavazatokba vera mellett, mert nekik ez így üzlet, most már retekről nem is beszélve, hisz retek mindig elintézte, hogy legyen minden valóságshowjában minimum egy, ha nem több pornós múltú szereplő...

jooasszony 2012.01.26. 13:18:14

@Brr: ugyanezt gondolom.

Eszter visszajött volna és megdicsőül egy Eszter-Attila párbajban. Magamat ismételem , de az utálat a főmozgató rugó a telefongombok nyomogatásakor. Az Attila-ellenes erők erősítették volna Eszter saját seregét (anyuka, család, fanok...) most ezek Vera szekerét fogják tolni.

kamarti 2012.01.26. 13:23:28

@vallatas: "ha 4hónap is kevés volt, akkor 4év is kevés"
azért én láttam már olyat, hogy egy ismeretségből évek után lett szerelem, kapcsolat. Pedig ott még kamerák sem voltak...:)
de persze kétesélyes a dolog, hogyne

egyébként szórakoztató volt olvasni a sok összeesküvés-elméletet, illetve a Nagy Leleplezéseket :)
szép napot mindenkinek!

kamarti 2012.01.26. 13:31:15

@Amator_a_nagyvilagban: nem akarom senki világképét megingatni Csabával kapcsolatban:), de az adatlapján ez van:

"Legőrültebb dolog, amit eddig tettem:
Gördeszkával fék nélkül, Normafától a Déli-pályaudvarig legurulni éjjel 11-kor végig az Istenhegyi úton a forgalomban

Sport hobby/ Extrém sport:
Gördeszka, snowboard"

bent meg annyit mondott, hogy ő kint állandóan pörög, megy (2 iskola, zene, sport stb.), szinte nincs is otthon, és ezért neki az volt a legnehezebb eleinte, hogy itt meg üldögélni kell és várni a gongot.

kamarti 2012.01.26. 13:36:34

@jooasszony: én nem vagyok a fb-on, de arra kíváncsi lennék, hogy állnak a párbajhoz a Csaba-szavazók péel?

@nowo: ha Verának van egy csöpp kis esze, akkor most boldog, hogy Eszter ennyit beszélt és ilyen hosszan hagyták beszélni.
gyakorlatilag mindent elmondott vázlatosan, amivel majd előhozakodik a kampányban és a párbajon Vera ellen,tehát minden támpontot megadott neki, mire készüljön
és ha Vera okos, akkor jól látta a bejátszásokban tegnap, hogy ő az egyetlen, aki ordenáré tramplit tud csinálni a jókislány Eszterkéből, még a hangját sem kell felemelnie...

Úviusz 2012.01.26. 13:38:59

ez az eszter-vera párbaj kb olyan szinten hidegen hagy, mint egy nadal-djokovic (vagy egy juventus-roma) meccs

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 13:43:35

@mokamini: @nowo: Ennyire szétcsűszva még nem láttam, a VV4-ben sokkal összerendezettebb volt. Sajnos lejtmenetben van.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 13:47:05

@nowo: @Brr: @kamarti: Ezt a párbajt Eszter fogja elveszíteni az elhiteltelenedése miatt. Vera állandó karakter, harcos, vagány amazon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 13:48:53

@kamarti: sztem Vera nem fog a párbajon nyílt harcba menni Eszterrel.
Olyannak képzelem el, mint amilyen az Annamari elleni párbaján volt. Hagyta had pörögjön, néha szólt közbe, azt is kulturáltan, a végére Amária saját dugájába dőlt, mert V. elvitte a nézők együttérzését és szimpátiáját.
Eszternek meg valszeg lesz annyi esze, hogy nem hagyja magát megvezetni úgy, mint BTA és nem sétál bele V. csapdájába.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 13:50:51

@mokamini: uramisten... 100%, hogy Éva szittyósan ment a stúdióba. Fél perc után már nekem volt kínos.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 13:52:55

mivel nagyon közel lesz a két játékos százaléka, ezért lehet, hogy külső okok fognak dönteni, pl hogy milyen erők sorakoznak fel a párbajozók mögé, ha felsorakozik a szexipar vera mögött, akkor ő fog visszamenni, de eszter mellett szerintem helyből nincs akkora indulat, mint amit vera tud kiváltani a saját pártolóiból..

és mivel kicsi lesz a szavazati különbség, ezért nagy valószínűséggel a retek is beszáll attól függően, hogy neki ki kell jobban, hogy neki ki hoz többet a konyhára, belenyúlhat akár a kisfilmek tálalásával, akár más módon, pl. közvetlen szavazási belenyúlással.

a kiélezett vera attila ellentét miatt a reteknek valószínűleg vera az értékesebb játékos, ez tartogat még több gőzt a maradék időre..

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.26. 13:54:06

@kamarti: Nem ölöm folyóba magam csak mert tévedtem, vannak ennél sokkal nagyobb stresszforrások is az életben, például a házasság :)

Szeretek értelmes emberekkel különös emberekről beszélgetni és itt ehhez adott a megfelelő társaság - mindkét szerepre.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 13:55:08

@Brr: Vera úgy visszamegy, mint annak idején Györgyusz!

MagasMacska 2012.01.26. 13:55:08

@Peter_Cs: Nem fogja elveszteni. Lehet Vera erkölcsi győztes, de ilyen családi szervezéssel Eszter visszamegy.

kozi001 2012.01.26. 13:56:46

@pushpang: Nem volt szomjas! :)

Nagyon elpárbajozta magát sajnos Annamari! Nem is értettem!
Ha Eszter ilyen szinten jönne akkor szintén esne vagy 5%-ot a párbaj alatt!
De kétlem mondjuk!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 13:57:19

@MagasMacska: De olvastam, hogy vannak olyan jogászok, akik direkt Eszter ellen szavaznak!

beacska 2012.01.26. 13:59:10

@MagasMacska: Vera erkölcsi győztes??? ez most hooogy???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 13:59:23

@MagasMacska: @Peter_Cs: Meg Gombira is ezt mondták egyesek a VV4-es párbaján.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 14:01:32

@Brr: hát, a szexipar(?) nem fog Vera mellé állni.
Abból az egy darab, kb. 30 perces filmből nem lesz kasszasiker, folytatás pedig biztos nem. Akiknek módjukban állt, már lehúzták róla azt a pár milliót, amit lehetett, rettentő kis momentum Vera ebben a világban ahhoz, hogy sms-ekkel bíbelődjön bárki is miatta.

beacska 2012.01.26. 14:01:42

@MagasMacska: @Peter_Cs: jajjj, gyerekek, szerintetek a nézőkre bízza a csatorna a döntést? nincs itt Eszter-családi háttér, meg Vera erkölcsi győzelem...akit a csatorna vissza akar küldeni, az megy vissza. Senkit nem érdekel a párbajon nyújtott teljesítmény, meg a párbaj kihívás alapja...stb...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 14:03:54

@beacska: Vera a csatorna számára is értékesebb játékos!

beacska 2012.01.26. 14:08:53

@Peter_Cs: ezt elfogadom. VISZONT(!) most már ott tartunk, hogy mérlegelnie kell, hogy ki lehet potenciális nyertes. És ha lányt akarnak, akkor a döntőben messze Eszter hozza a legtöbb szavazatot.
Éééés, ha még hozzá vesszük, hogy állítólag a Playboy akar Eszterrel egy címlapsorozatot csinálni, akkor úgy tud a csatorna a legtöbbet kaszálni, ha E. nem kiesettként, hanem győztesként kerül a lapba!

szélfúttahaj 2012.01.26. 14:10:06

@beacska: @nowo: Szerintem is, de mintha vhol olvastam voln, h. Atti vmivel kecsegtette Esztit visszajövetel esetére, így ő bízik benne, h. párbajgyőzelem esetén még egy dugással is szinesíthetné karakterét. Talán ezért nem hívta ki. Megnézném Kinga káposztafejét....

foxglove (törölt) 2012.01.26. 14:10:11

@beacska: ha nem sok a szavazatkülönbség, akkor az rtl-n múlik, pl. sok függ attól, hogy melyik pillanatban zárják le a szavazást.
ha magas a különbség, akkor max ahhoz nyúlhatnak, hogy felfedik az állást akár egy-két nappal a párbaj előtt. ha nem fedik fel, akkor meghajlanak a nézők akarata előtt.
Szóval, szerintem csak az első variáció esetén lesz igaz, amit írsz.

beacska 2012.01.26. 14:11:00

@Peter_Cs: Vera is harmadszor párbajozik? tegnap mondták a BV-ban. De azt mondták, Shadit és Gergőt verte ki. A Shadit azt Eszter, de akkor ki is volt a másik? nem ugrik be :(((

foxglove (törölt) 2012.01.26. 14:11:12

@beacska: "Éééés, ha még hozzá vesszük, hogy állítólag a Playboy akar Eszterrel egy címlapsorozatot csinálni"

na neee:S ezt hol olvastad?

beacska 2012.01.26. 14:11:59

@beacska: bocs, megvan: Annamari...ja

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 14:12:16

@beacska: Eszter Dyát és Shadit, Vera meg Annamáriát és Gergőt hagyta kint.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 14:13:12

@Brr: ja, még annyit:
"de eszter mellett szerintem helyből nincs akkora indulat, mint amit vera tud kiváltani a saját pártolóiból"

Viszont ott van az indulat a Vera ellenesekben. Nagyon sokan nem szeretik se Esztert, se Verát, de a Sehi, Csaba, meg Attila+/-Kinga szimpatizánsok szavazhatnak Vera ellen.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 14:13:39

@beacska: Eszteren sokat kellene dolgozni, hogy címlaplány legyen!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 14:14:53

@pushpang: A többi játékos rajongótábora most inkább passzív lesz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 14:15:23

@beacska: basszus, épp az imént néztem én is, hogy én vagyok a hülye vagy Olivér? Mert én Annamarira emlékeztem, Olivér meg a BV-ben Shadit mondta. :D

És mit szólsz Fecó sms-éhez, hogy kinn minden diplomás nő vágya egy olyan férfi, mint ő? :D

beacska 2012.01.26. 14:15:43

@foxglove: ja. Nyilván 80% esetén nem küldik haza a tejelőt. Én úgy érzem, azzal machinálnak, hogy kit fogadnak el kihívottként. Csabának volt egy fura beszólása Péterhez "akár te is ülhetnél most otthon", mikor Veron kiesett. és utána kimentek ezt jól megbeszélni. Én akkor úgy éreztem, volt ott egy kis nyomás ez ügyben.

beacska 2012.01.26. 14:17:21

@foxglove: ...hmmmm...nem tudom, a férjem olvasta vhol. Ő az origós fórumot szokta olvasni, lehet, hogy ott?
@Peter_Cs: Nem többet, mint a Zalatnain

foxglove (törölt) 2012.01.26. 14:18:25

@pushpang: igen, olivér shadit mondta, majd nemsokára meg is jelenik valami összeesküvéses cikk, hogy "Olivér elszólta magát! Verának eredetileg Shadival kellett volna párbajoznia!"

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 14:18:37

@pushpang:

így a mindennapokban elég ramatyul néz ki vera, de amikor felöltözik és a stúdióba vonul akkor jól tud kinézni és ráadásul hátra szokta hagyni az elmés arcát, tehát tényleg azon fog sok minden múlni, hogy eszter mennyire tudja hozni a szeretetreméltóságát, szerencsére nekem nem kell szavaznom.

ha eszter kiesik, akkor sajnálatos, de ő baltázta el, most arra is lett volna esélye, hogy az egészet megnyerje, ezt az esélyt most elvesztette, még ha vissza is megy már túlságosan is kivérzett a szavazótábora a három párbajjal, már nem lesz elég szufla a végső körre...

beacska 2012.01.26. 14:19:30

@pushpang: röhögtem rajta :DDD
Attila is igyekezett gúnyolódásnak venni (szerintem az is volt), de belefojtották a szót. Nem tudom, ki írhatta, és mire gondolt :DDD

én spec hányok tőle. Igaz, hogy csak 1 diplomám van, lehet, hogy ez a baj?

foxglove (törölt) 2012.01.26. 14:20:56

@beacska: elképzelhető. egy kis riportos elbeszélgetés, vagy a beküldött sms-k útján simán tudják terelgetni a játékosokat.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 14:23:10

@foxglove:

pedig csak arról van szó, hogy olivér nem követi igazán az eseményeket, valszeg nem nézi az öfiket rendszeresen, és nincs felkészülve az anyagból, szerintem sokszor csak bezuhan a stúdióba anélkül, hogy tudná mi történt és ezért téveszt sok infót...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 14:23:56

Megmondtam előre, hogy fenntartják a férfi-nő arányt...

morgo1229 2012.01.26. 14:23:57

@Peter_Cs: En sokszor mostanaban mar olyan mely megrendulessel nezem a Verat. Szerintem ki kell hozni onnan de gyorsan. Nem vagyok fan-je senkinek, nem azert mondom. Szoval szerintem ez a lany beteg. Nem vagyok szakember de ezt az amokfutast mar nem is szabadna mutogatni a teveben, lehet, hogy emberi jogok serulnek azzal, hogy hagyjak szerepelni. Bizom az RTL-ben es kihozzak szombaton.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 14:24:25

@beacska: köszi. egy álom valóra válik, gondolom:P
@Brr: Nem mondooood!

beacska 2012.01.26. 14:26:58

@morgo1229: én is azt hittem, erre a nagytudású életvezetőnő közölte, hogy Vera rendben van, viszont Attila gyanús...nnna, akkor gyanítottam, valszeg Vera marad még egy kicsit (Péter feje király volt, mikor erről beszéltek Katánkkal: Kiafaszomvagyte-fejet vágott, és közölte, ő 4 hónapot töltött velük éjjel nappal. Ez a nő meg legfeljebb 4 órát, és mégis ő tudja a tutit...:DDD)

foxglove (törölt) 2012.01.26. 14:27:38

@pushpang: hehe. az sms író ha tudná, milyen pasik jönnek be a diplomás lányoknak/nőknek:) a bölcsészlányokat külön meg sem említem:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 14:28:01

@Brr: igen, Vera a riportszobában néha kifejezetten szép szokott lenni.
Tkp a többivel is egyet értek...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 14:30:30

@pushpang: ... kivéve azt, hogy Eszter szavazóbázisa inkább rákapcsol, ha esélyesnek tűnhet a végső győzelemre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 14:32:32

@beacska: Azért ez elég elgondolkodtató: "Ha felvállalja, hogy egy kicsit húsosabb alkat, szép sorozatot tudunk készíteni. Számunkra is fontos, hogy valaki jól szerepeljen egy ilyen játékban, ezért valóban erősíti Eszter esélyeit nálunk, hogy két párbajt is megnyert."

És itt még csak két párbajról volt szó... egyértelműen nagyobb reklámértéke lenne, ha minél tovább jutna.

dennis rodman 2012.01.26. 14:33:04

@pushpang: Nem nézem rendszeresen a műsort, de így jobban szembetűnik, hogy Vera sokat hízott!!
Én biztosan rosszkor láttam, mert szépnek még sosem tűnt.A beszavazáskor jól nézett ki..

morgo1229 2012.01.26. 14:33:39

@beacska: Majd megnezem. Ez BV-ben volt ?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 14:42:05

@morgo1229:

maximálisan egyetértek, én is betegnek látom verát, akinek triplán sérülnek az emberi jogai, hogy mutogatják..

igaz én azt gondolom, hogy ebben a villában az összes játékos jogai sérülnek többé-kevésbé, de alapjáraton lényegében mindenkié...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 14:42:05

@dennis rodman: azokban a pár pillanatos riportszobai bevágásokban néha tényleg szép. Pedig én még utálom is. :D

Ott biztos jó lehet a világítás, vagy nemtom, de ott szinte mindenki jobban néz ki, mint egyébként. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 14:44:34

@beacska: igen, azzal lehet a gond. Meg azzal, hogy te biztos holmi zavaros, birkás versekkel nyaggatnád, ahelyett, hogy a szerelemről hagynád beszélni. :D

ő-szinte 2012.01.26. 14:49:03

@pushpang: ez is jó:-) kéne vmi találó a táblájára... aztán sztem meg is vagyunk:-D

szélfúttahaj 2012.01.26. 14:49:07

@pushpang: Olivér szerintem is teljesen szétesettnek tűnik a BV-ben hol van a régi dumagép, egy szót sem tud papir nélkül elmondani, Bécivel egy szinten van. Náluk még Győzike is jobb volt és sokkal szórakoztatóbb. Ja jut eszembe, mintha valaki azt igérte volna, h. mostmár öfi lesz mindennap. Én már várom, hátha valamit kifelejtettetek a tegnap estéből. Egy ápolt

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 14:50:20

ez az oldal eddig még mindig közeli állást mutatott a végső eredményhez:

www.valovilagblog.com/

Ki térjen vissza párbajról?

* Eszter
(55%, 348 Szavazat)
* Vera
(45%, 288 Szavazat)

Összes szavazó: 636

kamarti 2012.01.26. 14:55:48

@Amator_a_nagyvilagban: félreértettél, veled értek egyet
Csaba sztem kint egy átlagos-normális fiatalember életét éli, nem egy kiégett adrenalinhajhász :)

@pushpang: hát nem tudom, sztem is célravezetőbb lenne, ha Vera visszafogná magát, sztem Fecó is erre kapacitálja, de ha kitör belőle az igazságérzet, akkor Eszter dőlhet hátra. És Veránál ez mindig benne van a pakliban.
Na és ne felejtsük el, hogy a műsorvezetőn is sok múlik. Eszter mindkét párbaján elég nyilvánvalóan lejtett a pálya... (egyéb összeesküvés elméletekben, meg nagy megfejtésekben nem hiszek :))

kamarti 2012.01.26. 14:59:26

@Brr: ez igaz, de még nagyon messze a vasárnap

nincs valakinek linkje a tegnap éjszakhoz? megköszönném.

beacska 2012.01.26. 15:02:33

@morgo1229: igen, amikor Péter volt a vendég, és hívták mellé Veront, meg a Katát. szerintem vasárnap lehetett...amikor zöld kendőt kapta az Eszti, mert akkor szólt be Eszter anyuja is Péternek, hogy "Eszter, nem Esztike!". azóta figyelem, bent Seri is Esztikézi....akkor meg mi a baja, a kedves mamának? ;D

MagasMacska 2012.01.26. 15:03:34

@kamarti: Itt lehet szerepe a "stábnak" Ha Atti hajlandó rá, hogy még vasárnapig kétszer-háromszor kihozza Verából a Szent Johannát, akkor Eszternek nyert ügye van.

beacska 2012.01.26. 15:03:34

@pushpang: ott azért szép, mert nincs görcsberándulva a feje. Vagy legalábbis megvárják, míg lehiggad ;DD

MagasMacska 2012.01.26. 15:05:23

Eleinte Eszter is kikérte magának mindenkitől. most már Serinek hagyja. Mástól még javítja. És ez szíve joga mindenkinek.

beacska 2012.01.26. 15:07:23

@MagasMacska: nem fogja. Ha zöldkendő van rajta, az igazságérzete visszavonul. Ha lila, nnna, akkor van vészhelyzet ;D

beacska 2012.01.26. 15:08:06

@MagasMacska: gyanítom, Péternek is megengedhette anno.

gonoszkiralylany 2012.01.26. 15:16:54

@kamarti: a műsorvezetőn tényleg sok múlik, és az most Lilu lesz (gondolom, mert az előző párbajt Balázs vitte), ő meg nem bírja Verát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 15:16:58

@kamarti: én elég felületes vagyok az ilyesmiben, szted Lilu és Balázs melyikkel hogy áll, már szimpátia tekintetében?

kamarti 2012.01.26. 15:46:55

@pushpang: azt nem tudom, de Eszter első párbaján Balázs volt a Test és Ész megmondó, a másodikon meg Lilu egyértelműen Esztert támogatta, alákérdezett, összekacsintottak stb.

kamarti 2012.01.26. 15:50:28

@MagasMacska: a kinek veszed hasznát feladatnál már el is kezdte. Kinga pedig már annyira hasonult a piibulljához, hogy tejesen elviselhetetlenül nagy arc

(jegyzem meg, Vera elég jól látja némelyiket, kár, hogy a magát tárgyilagosnak gondló Csabi is inkább Eszternek köszöngeti a (látszólag) hízelgő véleményét, Veráén meg el sem gondolkodik egy percig se)

mézescsók 2012.01.26. 15:55:53

Sixx most írja, hogy elaludt. Az esti öfi előtt lesz hv, ha nem akkor holnap dupla.
Ez egy ilyen nap.

kamarti 2012.01.26. 16:14:24

Csabi hogy megörült, hogy beszélgethet Kingával a Becstelen brigantikról. de csak a címet ismerte a szőke királylány :)

2012.01.26. 16:17:41

@mézescsók: FB+ egyik 19 a másik meg egy híján 20...

Tjuca 2012.01.26. 16:20:04

@szerivan: ?

ja rám érted majom. gülüke.

Tjuca 2012.01.26. 16:21:37

mármint én valék majom. szerintem eszter távozik.

Tjuca 2012.01.26. 16:26:38

@jadebulgari: tetszik az avatarod. gondolkodtam én is megcsinálom az enyémet, hasonlóan. :-P

2012.01.26. 16:27:21

@Tjuca: :))) A kérdésedre válaszoltam, szerintem Pocokfej Esztike nyer.
@jadebulgari: Hol olvastad? Szalagcím a CNN-en?

kamarti 2012.01.26. 16:27:23

@mézescsók: még midig jobb, mintha éhségsztrájkolna....

Tjuca 2012.01.26. 16:30:14

@szerivan: aha. szerintem mindkettőnek pocokfeje van, de igazad van, vera inkább nyest. :-P nem tudtam kire gondolsz. :-DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 16:31:10

@Tjuca: köszi, csináld, enyém Simon macskája rajzfilmfigura sok kép volt fent róla hát egyet leloptam :)
@szerivan: sixx üzente: hogyvolt.blog.hu/2012/01/26/szolgalati_kozlemeny_csuszik_a_vv_hogyvot

2012.01.26. 16:31:26

@Tjuca: Lesben álló mókus Eszti.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 16:35:00

@szerivan: szívesen, én is a kommentekből kerestem vissza
én hívhatom tehénesztikének? nem szeretem :(

kamarti 2012.01.26. 16:35:15

no, a Velvet megint okoskodik:
"Az összefüggések keresése közben az is bizonyítást nyert, nem azok profitáltak eddig hosszú távon, akik elvitték a havi egymilliót, a házat és a kocsit. A Való Világok eddigi nyerteseiről ma már semmi hír, azok azonban, akik maximum a döntőig jutottak, könyvet, albumot, saját műsort tudhatnak magukénak, és persze botrányokat, szilikoncsöcsöt, celebekkel való kapcsolatokat."

tehát a botrányok, a szilikoncsöcs és a celebmaca/pasi az igazi, hosszú távú profit :)

MagasMacska 2012.01.26. 16:42:31

@kamarti: Csaba jól tenné, ha mindkét véleményen elgondolkodna...

2012.01.26. 16:44:17

@jadebulgari: Perszhhheeeee, annak hívod aminek akarom. Itt demokrácia van ;)

MagasMacska 2012.01.26. 16:46:05

@kamarti: Tipikus "ki mint él, űgy ítél". Attól, hogy a "cikk" írója utolsóelőtti a médiában, már vélheti is úgy, hogy aki ott még utolsó sem, az már nem profitált a VV-ből és nem lehet sikeres ember.

kamarti 2012.01.26. 16:56:56

@MagasMacska: igen, én is így gondolom

közben azon is gondolkodom, hogy hol vannak most azok, akik a kiválasztás előtt Attila médiabeli tudatos lejáratásáról, a biztos kirakásáról meg nemtommiről szőtték az elméleteket.
meg hogy akkor nem kéne-e elkezdeni Csabával kapcsolatban is gyártani ezeket, le e maradjunk :) bár ő sem párbajozik, de biztos, ami biztos :)
(most nézem, hogy tele a bulvár az eltaszított az anyám-baromsággal, meg ez a Velvetes cikk, hogy statisztikailag csak ő nyerhet...)

mézescsók 2012.01.26. 16:58:24

@szerivan: @jadebulgari: @kamarti: Szerverhiba is volt, nemcsak elalvás, legyünk már méltányosak.
Egyébként tényleg kár.
Az éhségsztrájkot a szerki munkatársai két órás váltással csinálják. Ez jó, ez tetszik. Én naponta többször is éhségsztrájkolok eszerint, ha két órán át nem eszek semmit. Nincs más hátra, kell keresnem magamnak valami kis frankó manifesztumot, amihez csatlakozhatnék és felajánlom, hogy ha akarják két óráig nem eszem a cél érdekében. Ha kell naponta többször is. Ne vesszen már kárba az idő.

fran7 2012.01.26. 17:04:19

@kamarti: Ráadásul ebben a cikkben nem ejtenek egyetlen szót se Majkáról, aki a legtöbb pénzt csinálta a valóságsó szereplők közül.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 17:04:57

@szerivan: aminek akarod :D hehe
@mézescsók: én méltányos vok :) csak már úúgy kommenteltem volna az újat :) pl éhségsztrájkolhatnánk az új posztért-posztig :D

MagasMacska 2012.01.26. 17:12:14

@jadebulgari: Neeeem. Mi lesz, ha vacsoráig nem lesz új poszt?? Éhes maradok???

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 17:21:40

@jadebulgari:

közeli lesz nagyon, a nézők szavaznak, de a végén majd a sötét erők döntenek úgyis..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 17:22:26

Valami átok van a VV-n, ha már sixx is csúszik a hogyvoltokkal, sőt meg is szellőzteti, hogy talán holnap dupla:D Szegény Kolosi...:D:D:D:D:D

Talán sixxnek is kell egy helyettesítő, aztán annak is, és így tovább:D:D:D:D

kamarti 2012.01.26. 17:32:33

@mézescsók: el nem tudom képzelni, mi a méltánytalan abban, amit írtam.
sztem tényleg jobb elaludni, mint éhségsztrájkolni...
másrészt soha nem háborogtam, hogy ki mikor posztol, ezért aztán igaz, ami igaz, el sem olvastam a szolgálati közleményt (így a szerverhibáról tényleg nem tudtam)

2012.01.26. 17:33:53

@mézescsók: Mi vagyok én Fellebbviteli Bíróság hogy méltányos legyek? SSKK, még a fogvédőmet se veszem ki, úgy hisztizek most!

Hódos Hajnalka 2012.01.26. 17:37:37

szerintem meg legyen már elég a jópofa hisztiből, mert baszott unalmas.

Hódos Hajnalka 2012.01.26. 17:40:32

@szerivan: mi a fasznak? visszajössz egy másik nicken.
amúgy meg nem vitatkozni jöttem.

2012.01.26. 17:44:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én sem, csak nem értem mi rosszat tettem-tettünk. Kedélyes beszélgetünk posztig.

szélfúttahaj 2012.01.26. 17:51:22

@MagasMacska: de nekünk is, hogy a kiváló műsor szereplőjét becézgessük ahogy nekünk tetszik. Anyuka kissé öntelt.

MagasMacska 2012.01.26. 17:55:18

@szélfúttahaj: (De legalább tudjuk, hogy a lánykája miért olyan, amilyen.) Egymás között valóban, ez meg a mi szívünk joga, de ha egy műsorban beszélnek róla, akkor nem egészen...

Amator_a_nagyvilagban · http://avilagamatorszemmel.blog.hu/ 2012.01.26. 17:57:12

@kamarti: Csabára nem egyszerű bulvárt építeni, ahoz túl jó(= unalmas) fiú, a plebsz jó része kevésbé örülne olyan cikkeknek, mint "Csaba jelesre diplomázott" vagy "Csaba szakdolgozatának címe: Nyomrögzítéshez használt mágnesvaspor hatékonyság elemzés kitermelési hely és feldolgozási mód függvényében". Esetleg ha valóban nyomozóvá válna és politikai célból kívánatos lenne a testület népszerűsítése, akkor az ő szakmai életéből mutathatnának be epizódokat.

Az szerintem esélytelen, hogy egy koncert után kikockázott arcú, tizenkét éves groupie-val az ölében kapnák lencsevégre.

Ő szinte biztosan középosztály-kompatibilis módon élne a nyereménnyel.

Attilában szerintem annyival kevesebb a potenciál, hogy pozitív propagandacélokra sem tudnák felhasználni. Beköltözne a lakásba és onnan végezné a munkáját. Introvertált, nem érzi jól magát társaságban, ezt ellensúlyozza azzal, hogy örömet szerez magának a többiek alázásával.

mocskosmacska 2012.01.26. 17:59:37

Nem értem, hogy miért mondják, hogy a párbaj erkölcsi győztese vera, mert eszternek nem őt kellett volna kihívni. Ezt inkább a dyás párbajnál lehetett volna mondai. ESzter most csak kihívta azt akit a legjobban rühell a villában. Ennyi.

beacska 2012.01.26. 18:09:16

@foxglove: érdemes megnézni a megtekintések számát! nem semmi....

inmemancsi 2012.01.26. 18:10:15

@Amator_a_nagyvilagban: minek kéne nekik hogy a nyertes bulvárosítható legyen, eddig se kellett, a többi nem nyerő hülye magától ajánlkozik ugyanis

inmemancsi 2012.01.26. 18:15:29

@foxglove: annyi idő alatt, amennyit bent volt, már egy eredeti ötletet is kitalálhatott volna, ha annyira nagy valóvilág szakértő

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 18:17:20

@Brr: hajrá Vera :)
@MagasMacska: hehe :D a jhellemeeettt :D
önmegtartóztatás, akaraterő...
@foxglove: ez de gáz
@szerivan: nem tettünk semmi rosszat :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:18:31

@Peter_Cs: Láttad Veronikát a CKM-ben? Az anyja se ismerne rá.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 18:18:51

@inmemancsi: lehet, hogy ki is talált, de az rtl miatt kötve van a keze. nekik ez kell, ez a színvonal. ez nem a viasat, ahol egy aranypartot v. egy nem nézői szavazásos sót is be mertek vállalni.

inmemancsi 2012.01.26. 18:20:31

megalapítom az essen ki mindkettő csoportot:))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:20:56

@mocskosmacska: Igen, de teljesen csak taktikából balhézott vele össze irgalmatlanul úgy 2 hónapja, csak h legyen vmi alibi indoka a kihívásra :)

2012.01.26. 18:25:58

@jadebulgari: ugye hogy nem!? :))

Az jutott eszembe, hogy milyen lenne ha az a 20-30 ember (nem tudom pontosan hányan kommentelnek rendszeresen) beköltözne egy nagy villába és a félszerzetek néznének minket és szórnának ki. Kingától milyen sms-eket kapnánk :DDDD

2012.01.26. 18:26:38

@MolnarErik: Mit keres Vera a CKM-ben? Seri és Veron nyerte a fotózást.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:28:27

@szerivan: Én elgondolkoztam, és rájöttem, h még Csabánál is tujább lennék :)

mocskosmacska 2012.01.26. 18:28:52

@MolnarErik: Én arra tippelnék, hogy nem taktikából, hanem tényleg utálja. Szerintem az elején eszti őszintén akart verával barátkozni, aki viszont lekoppintotta, ezen eszti megsértődött és később csak tovább éleződött a viszony.
Persze, biztos egyikünk sem lehet, hogy mi van eszti agyában.

@pushpang: köszi

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:29:31

@szerivan: Nekem mind2 Vera Vera, természetesen Ronira gondoltam :)

mocskosmacska 2012.01.26. 18:29:53

@inmemancsi: Én csak akkor csatlakozom, ha eszti 10 perccel vera után esik ki. Akarom látni ennek a veracsajnak a fejét egy vesztes párbaj után.

inmemancsi 2012.01.26. 18:30:34

beszélhetünk róla:))

inmemancsi 2012.01.26. 18:32:49

rtl híradó: valamilyen ildi transzveszti sót is látott - ez komoly??? ez a híradó

inmemancsi 2012.01.26. 18:34:48

@mocskosmacska: én biztos vagyok kb. mosogatólé vagy mosogatólé:))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 18:36:07

@mocskosmacska:

nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem tudja, hogy a fotók már ellepték a médiát, vagy csak megjátssza esetleg áltatja magát, de akárhogy is kínos lesz a szembesülés, remélem kar pár millió kártérítést, az a minimum, bár ez eléggé rossz vágányra tette az életét...

inmemancsi 2012.01.26. 18:38:44

@Brr: pár millió kártérítést?? miért másnak a lábát vágják le valami miatt, vagy elveszti a szeme világát és kap 2 millió forintot

inmemancsi 2012.01.26. 18:39:57

@Brr: arról nem is beszélve amit a villában csinált.. nem sok kárt tett már az a pornó cucc neki, saját maga minősíti magát

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 18:44:46

@inmemancsi: De most legalább nem született semmilyen állat semelyik állatkertben...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:44:55

@Brr: én arra is gondoltam, h az készítette ki ennyire, h megtudta, h kitudódott. (1 Youtube kommentben azt olvastam, h 1 kabátba varrva üzenték meg a bentlakóknak).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 18:47:00

@MolnarErik: @szerivan: Mészáros Veronika engem irritál, hideglelést lehet tőle kapni és egy katasztrófa nőnek tartom!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 18:47:07

@inmemancsi:

ha nem volt szerződésük az anyag használatára sok millió ft kártérítés jár neki, nem lehet összehasonlítani a lábtörést, vagy szemelvesztést ezzel, két teljesen külön kategória, itt a fotók és film terjesztéséből valakiknek nagy haszna származott, és ez a haszon az, amiből jár neki, vagy még több is, szemben azzal, ha sérülés ér, akkor károd ugyan van, de haszna ebből nincs senkinek...

inmemancsi 2012.01.26. 18:49:22

@King of Shadows: Hali! remélem jó napod volt. de a bolti smith pálnak kiadom magam lopó 8 perces riportot láttad? nem semmi, más hír nincs is ami ránk tartozna:))

kamarti 2012.01.26. 18:53:38

@mocskosmacska: nem akarom Verát, mint erkölcsi győztest kihozni (különben is ki a fenét érdekel közülük az erkölcsi győzelem? mikor ott van megnyerhető 40 milla), de azért Eszterke bármennyire turbózta a drámai beszédét, összvissz két naaagy Konfliktust ráncigált csak elő.
A box utáni balhé még hagyján, oké, sírt 10 percet és ordenáré volt (sztem Vera nélkül is sírt volna, mert nem tud veszteni, ezt láttuk az egyperces izében is legutóbb), de ez az összezuhantam a Dyás párbaj előtt, mert elhagytál cucc ez elég mondvacsinált.
Egyrészt semmiféle összezuhanásra nem emlékszem, másrészt meg elég ingoványos a talaj, hiszen az ő nagy elméletük, hogy kint megsajnálják és visszaküldik azt, akit bent nagyon nyírnak - szóval könnyű visszafordítani ellene a dolgot, ezért ez elég ostoba indok is

inmemancsi 2012.01.26. 18:53:58

@Brr: kevered a vagyoni és nem vagyoni kárt de mindegy. a lényeg elég mulatságos több millió kár a vera pornófilmje kapcsán .. na azt a 13 ezret vagy mit amit állítólag eladtak ezer valahányszázért számold ki, a nem vagyoni kárról itt nem nagyon beszélhetünk:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 18:55:15

@MolnarErik: Mi a videó címe vagy linkje?

@Brr: Remélem, Vera sikeresen túléli ezt és a kártérítés is meglesz neki, megérdemli!

inmemancsi 2012.01.26. 18:55:45

@Peter_Cs: hát peticsé azért az nyer, aki utoljára nyer..vera nem fog

2012.01.26. 18:55:54

@Peter_Cs: Gondolj bele ha 19 évesen ilyen, mi lesz később?
@MolnarErik: Akkor lehet faiskola lenne :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 18:56:00

@inmemancsi: Szia! Nem nézek tévét, a neten olvasok, nézek híreket. Igen, a vévét is ott nézem. :)

Am használom az itteni mailcímemet, szóval ha olyasmi téma van átvihetjük privire is. Akkor legalább nem "húzunk ide" egy vagonnyi trollt. Nem szeretném ha megindulna egy naridroid invázió... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 18:56:17

@MolnarErik:

ki kapta meg az üzenetet a villában? peti nem úgy viselkedett a kiesés estéjén, mikor erre rákérdeztek, mint aki tud bármiről is... ez nem jelent semmit persze hisz peti beépített ember volt, akár máshonnan is tudhatott róla..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:59:00

@Brr: Beraktam a linket, de persze 1 kommentben bárki azt mond, amit akar, szal ez nem bizonyíték semmire.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:01:28

@inmemancsi:

a net miatt nehéz ezt forintosítani, de pont a net miatt lehet nagy a kártérítés.. nem keverem az anyagi és nem anyagi kártérítést, a szemkilövésnek és egyebeknek "fix kártérítési díja van általában" de igazából senkinek sincs haszna abból, hogy valakinek kilőtték a szemét, vagy eltörték a kezét, tehát nem jön létre haszon, amin osztozni kellene...

inmemancsi 2012.01.26. 19:02:48

@King of Shadows: na akkor közvetítek figyu a gautier mondja winehouse egyedi ruhasítlussal bírt, erre a magyar godena valaki közli, hogy nem abnormálisak ezek a magyarok...

és figyu hat lábbal született bárány:))

és hol van az email címed?

inmemancsi 2012.01.26. 19:04:32

@Brr: dehogy lehet, élő adásban dugták, meg csinálta a műsort.. milyen kára van neki?? de ez az én véleményem:) elég is róla ennyi fárasztó egy nő

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:07:20

@inmemancsi: Használod a sajátodat? Akkor küldök én privit. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:10:52

@inmemancsi: Az a mailcímed, amivel ide regisztráltál. Küldtem rá privit... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:11:15

@inmemancsi:

nos, a retekkel szerződése van, hogy mindent mutathatnak, amit felvettek róla, (és amit a retek nem szégyell, és hát a retek, mint láttuk semmit sem szégyell, nem az ő bőrére mennek a dolgok)

a másik társaságnak viszont úgy néz ki nem volt érvényes szerződése vele, viszont ott nem a takaró alatt történtek a dolgok, hanem éles fényben, és nem semmi dolgok, szóval két másik ügyről van szó...

egyébként nem tűnik 8-10 évesnek a felvétel, inkább a közelmúltban vehették fel, legalábbis nincs nagy változás verán...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:13:14

@Peter_Cs: Engem is, Krisz után a 2 Vera irritál(t) a legjobban, mikor Petin nüyglődött, a Roni, mikor megőrült, a Vera.

inmemancsi 2012.01.26. 19:13:44

ebben a heineken reklámban a csávó tiszta fiatal vincent casel - ezért tetszik

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:13:46

@Brr: Nem is lehet annyira régi, mert 18 alatt olyasmit nem forgathat és ha kiszámolod most hány éves...

girbeguba 2012.01.26. 19:16:00

ÉN is megjöttem :) Hova tűnt Hajni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 19:16:16

@inmemancsi: nekem az a reklám nem jön be:D A csávó sem, a csaj sem, a zene sem, a klip sem:D

inmemancsi 2012.01.26. 19:17:29

@Brr: most ez csúnya lesz bocsánat tőled is, de hogy értsd a véleményemet: egy kurvát nem lehet azzal lejáratni és nem vagyoni kárt okozni, hogy mondják, hogy kurva - a vagyoni kár az más, de itt csak fillérekről beszélhetünk..:)) csak azért mondtam mert a nem vagyoni kár pld, felmerülhet ha a home videóját kirakják valakinek aki nem teregeti ki szexuális életét a világba, nála erről szó sincs

inmemancsi 2012.01.26. 19:18:46

@ladyandhenk: szeva nekem a csávó csak azért mert tiszta vincent - ő meg pasiként nem jön be, de van stílusa

inmemancsi 2012.01.26. 19:20:44

@ladyandhenk: szeva mégegyszer:) szóval csak vincent caselt stílusa miatt jön be a reklám:) és a sportszeletest láttad?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 19:24:39

@inmemancsi: nem, egy linket kérek szépen:D

Nem vagyoni kár nincsen, se becsületsértés, se rágalmazás, se semmi. Szerintem, a bevételre sem nagyon jogosultak, bár nem tudom, h milyen szerződést írtak alá!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:26:01

@Brr: Kellett, hogy legyen szerződésük, ugyanis ez egy ugyanolyan film, mint a többi. Schwarzenegger sem tiltathatja le a Terminátort, csak mert nem tetszik neki ahogy ábrázolják benne...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 19:27:59

@Brr: valahol azt olvastam, hogy Vera családja perelni akarja a filmet megjelentetőket, miután több, mint 3000 db eladása után, újabb kiadást terveznek.
Darabonként 1500 Ft-ért mentek el a filmek. Ez már most 5milla potyapénz annak ,aki kiadta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 19:27:59

@Brr: valahol azt olvastam, hogy Vera családja perelni akarja a filmet megjelentetőket, miután több, mint 3000 db eladása után, újabb kiadást terveznek.
Darabonként 1500 Ft-ért mentek el a filmek. Ez már most 5milla potyapénz annak ,aki kiadta.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:28:03

Most elkezdtem Youtube videókat nézni, és el vagyok hülve, ez a Roni egy tök értelmes nő
www.youtube.com/watch?v=nYXnyr3nE3Q&feature=mfu_in_order&list=UL
Szal tényleg taktikából volt annyira hülye.

girbeguba 2012.01.26. 19:29:03

Letapadt sűrű hurutos váladék. Jó vacsit mindenkinek. ÁÁÁ

girbeguba 2012.01.26. 19:29:49

Kiss Adám jó nagy ÁDám lett

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.26. 19:40:16

Kajak hol van má Hajni mááááááá!!! :S
Mindjárt megkeresem a múltkori paraverset és bemásolom újra, akkor használt, mert nem sokra rá, hogy betettem kommentbe, megjelent H. Hajnalka kiskorú :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:40:32

@King of Shadows:

Nos, amit eddig tudunk az az, hogy ez egy próbafelvétel volt és nem volt szerződés, és letiltatta mielőtt bement a villába.

De hogy mi valójában mi és hogy történt, azt nem tudjuk, és lehet, hogy sohasem fogjuk megtudni.

Én utálom az egész sötét aljas pornóipart, és akik benne vannak, mint szervezők, az úgynevezett láthatatlan szereplőket, akik valójában leszakítják a dohányt, mások húsát-bőrét árulva, őket pislogás nélkül pokolra küldeném, hogy ott égjenek az idők végezetéig.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 19:41:51

@inmemancsi: ja, ezt láttam már, csak az nem esett le, h Sportszelet reklám:D:D:D:D

Az nem nagyon érdekelt eddig:P

Miben értünk egyet?:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:42:12

@MolnarErik:

ja, egy édes, vicces pofa a veronika, én is megszerettem...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:45:27

@pushpang: Vera nyilván 1 konkrét összegért vállalta el a szerepet, még az igazi filmek világában is ritka a nyereségarányos részesedés. Szal csak akkor látna ebből pénzt, hha visszatérne a szakmába.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:46:14

@Brr: Tudtommal a próbafelvételre is szerződni kell, már csak azért is, mert hivatalosan nyilatkoznia kell, hogy nagykorú...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:46:31

@pushpang: Vera nyilván 1 konkrét összegért vállalta el a szerepet, még az igazi filmek világában is ritka a nyereségarányos részesedés. Szal csak akkor látna ebből pénzt, hha visszatérne a szakmába.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:47:30

@Brr: @Brr: Tudtommal a próbafelvételre is szerződni kell, már csak azért is, mert hivatalosan nyilatkoznia kell, hogy nagykorú...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:50:24

@Brr: Erről a letiltatásról nem is hallottam (naon le vok maradva), akkor viszont van esélye a pernek.

inmemancsi 2012.01.26. 19:53:11

@ladyandhenk: vera

na és ezt a reklámot - végét érted? én valahogy nem jövök rá
www.youtube.com/watch?v=m1auwNHKHPA&feature=related

inmemancsi 2012.01.26. 19:54:03

szandika mindjárt kókuszban ha valakit érd

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:55:25

@King of Shadows:

oké, meglátjuk, magam részéről utálom az egész pornóipart úgy ahogy van, a benne szereplő nőket áldozatnak tekintem...

verának szerintem volt egy kőkemény gyerekkora, és lehet, hogy még ma sem tudja a bántalmazójáról, hogy bántalmazta őt, én a viselkedésében folyton ott látom a bántalmazóját megjelenni, vera számomra nem szerethető, de ezen nem csodálkozom, mert akit ennyire tönkre tettek, az már nem igazán ura az életének és a viselkedésének...

2012.01.26. 20:00:35

@inmemancsi: Bár nem engem kérdezel, de Dress for the moment a szlogen. Szóval mivel egy pasival megy randizni ezért nőnek öltözik, nővé válik.

girbeguba 2012.01.26. 20:01:39

@Brr: wow ez nagyon analitikus volt. Nem lehet hogy csak szimplán kiállhatatlan?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 20:06:49

@inmemancsi: ez egy ritka szar reklám, nem tudom:D

@szerivan: lehet, h neked van igazad:D, de ultragáz reklám, szerintem:D

inmemancsi 2012.01.26. 20:08:33

@ladyandhenk: érdekes reklámjaik vannak:))

inmemancsi 2012.01.26. 20:13:06

@ladyandhenk: érdekesek a reklámjaik, jól vannak fényképezve, de kicsit furák:))
www.youtube.com/watch?v=lpRanX7Nnqw&feature=related
@szerivan: köszi, érdekes.. @girbeguba: de, és meg van győződve, hogy ő a szent

kamarti 2012.01.26. 20:20:06

@csicserierika: Attival, a rémmel már találkoztam, de Attval, a mémmel még nem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 20:21:09

@inmemancsi: annyira gáz ez is:D

Ezért én biztosan nem vennék new yorker cuccot, viszont rengeteg pénzt öltek bele:S

témázgató 2012.01.26. 20:28:39

A fókuszban Szandika azt nyilatkozta, hogy semmi szex, pusztán tánc a keresetének a forrása. Hát, nem tudom...:
www.imagefap.com/pictures/3203122/Eros-et-Amore-2011-Tera-Bond-Sandra-Celebry?pgid=&gid=3203122&page=0&view=0

dennis rodman 2012.01.26. 20:37:59

@pushpang: érdekes cikk, csak tudnám, hogy a családnak mi köze hozzá?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 20:43:52

@inmemancsi: ne vigyorogjál ennyire, akkor is szar:D

@témázgató: nem, ez nem szex, ő már csak tudja:D

mocskosmacska 2012.01.26. 20:51:42

@kamarti: Vera kihívásának szerintem az az oka, hogy eszter utálja verát. Vagy úgy, hogy két ember nem szereti egymást, nem is kell hozzá nagy konfliktus, lehet boncolgatni miért. Egyébként engem is irritált vera az első perctől fogva az agresszivitása és a modorossága miatt.
Lehet mondogatni, hogy de attila így meg úgy......de a helyzet az, hogy egy nő egy másik nőt sokkal könnyebben utál, mint egy férfit. Meg lehet, hogy eszter attilát még mindig elviselhetőbbnek találja, mint verát.
Egyébként eszter beszédében benne is volt, hogy azért hívlak ki, mert rühellek, csak ezt három percben kellett előadnia.
Egyébként eszter indokai sem voltak kevésbé rosszak, mint amik más párbajok előtt elhangzottak. (pl. azért annamarival párbajozok és nem veronikával, mert veronika nem méltó rá, hogy párbajozzak vele. stb.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:01:30

Másnak is szar ez a szar? Mármint a blogmotor. Vagymi.
Alig lehet frissíteni, meg elküldeni vmit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 21:02:00

@Brr: Nekem is volt és mégse vagyok olyan. Lehetek sokkal rosszabb is, mint ő, de én vissza tudom fogni magam ... ha akarom. Nem mindegy, hogy harcolsz a shadovarral, vagy hagyod, hogy a shadovar harcoljon érted. Vera az utóbbit választotta, ennek viseli a következményeit...

mocskosmacska 2012.01.26. 21:02:44

Egyébként nekem tetszett a kihívás. A csabis párbajokat leszámítva most láttam először mást is a kihívón, mint jaj, jaj, jaj, csak ezt ússzam meg, csak ezt a párbajt, gyorsan valami gyengét, csak baj ne legyen belőle, jaj szegény fejem, csak ezt ússzam meg jaj, jaj.
Eddig nem bírtam eszter, de most esküszöm szimpibb lett.

kamarti 2012.01.26. 21:05:37

@mocskosmacska: mondjuk amikor Eszter tegnap azt mondta, hogy méltó ellenféllel akar párbajozni, én azt gittem, Vera és Kinga megmenekült...
de egyébként aláírom, hogy bárki rühellhet alapból bárkit - de akkor mi a furcsa azon, hogy Csabi meg Esztert rühelli, minden különösebb konfliktus nélkül?

na, jön a színházas méeztsszerepetosztottákrám kínlódás....Liluval súlyosbítva

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:05:51

Lilu beavis and butthead-nek öltözött! :D:D

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 10:16:49

@témázgató:

nem egészen értem, hogy a péter miért foglalkozik ennyit az attilával kint.
saját jogon a kutyát sem érdekel a srác?
süti beállítások módosítása