Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 130

2012. január 25. 11:00 - sixx

Szevasz Balázs, ez a cipő nagyon szar, de tudom, hogy nem te választottad és te legalább tudod ezt a műsort kívülről figyelni és röhögni rajta. Az különösen tetszik, hogy az exdebreceni Hajdú Pista nevénél azért csak lenézett a papírra, "jól látom, hogy Steve-nek hívatja magát a pali" arckifejezéssel, priceless. Színházi hét lesz, a felkonfból kiderül, hogy F(g)ecó lesz az első blokk főszereplője. Hétfő reggel, Fecó a rettenetes mintájú fekete pólóban, Kinga meg a pink köntösben fogadja a fővárosi művészeket, Sztív szemében csipa, arcán kétkedő mosoly, ilyen kurvaságokat is be kell vállalni a Heti hetes mellett, bizony. Ők színészek, mondja, a társa Magyar Attila, aki nem bíz semmit a véletlenre.

A hét végére egy férfi-női viszonyról szóló darab áll össze, nahát, dugás lesz, kérdezi F(g)ecó menten, mire Eszter olyan színpadiasan röhög fel, amit díjazni kellene. Nem nehéz a színjátszás, mondja HS, csak nevetni kell meg sírni, az például Kingának menni fog, főleg akkor, ha HS szétgórja a bugyijait. Szintfelméréssel kezdünk, Csabának kell verset mondania, közben a háttérben elszabadul egy szamár, ja, nem is, csak Seher röhög. Csaba felolvassa a verset, nagyjából olyan átéléssel, mint a zátonyra futott olasz óceánjáró tulajdonosai a biztonsági előírásokat, HS próbálja instruálni finoman, de felesleges, a második nekifutás sem túl sikeres. A vágóképen F(g)ecó vakargatja az állát, és láthatóan nem érti sem a verset, sem azt, mit kell éppen csinálni, ha van isten, kap egy verset menten.

Eszter jön még előbb, egy hétfejű sárkányról mesél, aki(?) a saját fejeit harapja le sorban, ez F(g)ecó agyába nem ég bele elsőre, szerinte a versben a sárkány az anyja fejét harapja le, nem lennék gyerek ebben a családban bazdmeg. Eszter most csak F(g)ecónak mesél, mutogat, artikulál, vért izzad, nem hiába, mert csak átmegy az üzenet. Sehernek is jut egy vers, Eszter példáján okulva lassan, gondosan artikulálva olvas, F(g)ecó menet közben sír a röhögéstől, de nem tudom, miért. Steve szerint látszik, hogy Seher nem először olvas (verset), ennek a táncos(?)nő örül, de azt már kibírja röhögés nélkül, amikor F(g)ecó megjegyzi, hogy ő csak a szájára bírt koncentrálni. Steve mentené a helyzetet, túlképezte a hangokat, F(g)ecókám, kérdi, de ez az idióta nem ért a szóból, szép a szája, csak azt néztem, hajtogatja, te F(g)ecó, bazdmeg, mér' nem mondod, hogy szopós szája van, hallod? Szájjal szépen dolgozott, fonja tovább az elméleti szopás fonalát hősünk, Seher feje egy tanulmány.

Attila odasúgja Kingának, hogy kicsit sok már F(g)ecóból, van benne valami, engem mondjuk már a beszavazásán is halálra idegesített. Miközben a többiek nagyrészt priceless arckifejezését mutogatja a rendező, F(g)ecó kap egy verset, előre rettegek. Egy birkáról szól a vers, amit F(g)ecó hallhatóan nem ért, a felolvasás alatt a naftalin az első kemény szó, de szerintem az irha és a moly szavakkal is van gond. A mentorok szólnak is neki, hogy lassabban baszod, talán úgy megérted, tudod, van benne több szereplő is. Kinga a haját tekergeti az előadás alatt, Steve meg aludt (Vera: én is! Én is! Faszom.), unalmas, halk, tagolatlan volt a produkció, Attila közbevetése szerint egyenesen szar. Na jó, értékeljünk, mondja a két színész, mert már menekülnének a villából, valahol joggal. Kingát F(g)ecó lehúzta, mint egy energiavámpírt, Attila szerint olvasni nem tud, de óbégat, ami idegesítő, Csaba pedig egyetért Attilával, nabazdmeg. Steve szerint F(g)ecónak lelki baja van.

F(g)ecó a kamerába azt taglalja, hogy ő nem a birkákról, hanem a szerelemről tud beszélni, hát ja. A gyakorlatok szünetében Attila, Eszter és Csaba F(g)ecót ekézi a konyhában, nagy az egyetértés. F(g)ecó odakint Verának meséli, hogy nem tud olvasni és még ideges is, hiszen Steve és Attila előtt kell szerepelni, és valóban bazdmeg, nem tudja, mi az a naftalin. Balázs jön, a röhögéstől majd megfullad, de azért elmondja, hogy Színházi fricska címmel lapot kell szerkeszteni odabent, a nézők szavaznak a főszerkesztő személyéről, ha nem F(g)ecót választják, nincs humorérzékük (nincs, Csaba lesz). Steve és Attila feltöltődött valahol, és visszatért a villába, helyzetgyakorlatok jönnek, ezt jobban elmagyarázzák, tanulva a naftalin csődjén. Az elsőben F(g)ecó és Csaba meccset néz, és a gólnál lesz egy Brokeback Mountain-pillanatuk. F(g)ecó túljátssza a dolgot, a gólnál beleugrik Csaba ölébe, amit Attila azzal kommentál, hogy, milyen jó, hogy már nem barátok. F(g)ecó közben a fejére önt egy palack ásványvizet és üvölt. Bravó.

A második menetben Eszter nézegeti a faszija (Csaba) mobilját, és egy gyanús sms-t talál rajta. Sehernek nagyon tetszik a dolog, Kinga arca kezd eltorzulni, vajh, miért? Eszter és Csaba előadása nem rossz, de persze Vera beleköt, faszomba kell itt mókázni, ez holtkomoly dolog, IDEGEN NŐ ESEMESEZIK A FASZIDDAL, hát nem érted, ezt nem így kell lereagálni, hanem előkapni a böllérkést és miskárolni, és egyébként is faszombamár, MIÉRT NEM VESZI ITT SENKI KOMOLYAN EZT AZ EGÉSZET? Ezt a nőt agyon kellene verni egy lapáttal. Kinga a sírógörcs szélén éppen, Eszter és Seher pedig egy újabb megcsalásos témában rögtönöz, Seher reakciója eltúlzott, de zsigeri, üvölt, mint a sakál, Gergő erről tudna mesélni szerintem órákig. Seher sikoltozása és szamárköhögésre hajazó röhögése közben Kinga arca egyre jobban eltorzul, még Steve is észreveszi, hogy baj van, csak Seher és Eszter nem. Na, kiderült, miért lett szarul Kinga, megcsalták annak idején, és a jelenet kicsit betalált. Steve szerint ki kellene adnia magából, terápiás célzattal, és ezzel a lendülettel le is lépnek.

Miközben Kinga a szobában szomorkodik (az előző pasija miatt, aki megcsalta, és aki most megint az eszébe jutott), Attila narrál, őt zavarja, hogy Kinga ennyire megrogy, ha ilyen téma merül fel, hát akkor tegyél ellene valamit Attilám, és talán mondd el neki. A nappaliban az epizód legzseniálisabb jelenete zajlik, F(g)ecó próbálja értelmezni a verset, amiben naftalin van, Csaba meg végtelen türelemmel segít neki. Lassan haladunk, de biztosan, a végére pedig F(g)ecó levonja a következtetést: birkából készül a galuska. Priceless bazdmeg, az meg főképp, ahogy Balázs visszatér a stúdióból, és kommentálja a hallottakat, jézusisten, mondja, és röhög, pedig be sincs tépve most. A mai F(g)ecó-shownak azonban még nincs vége sajnos, ezt az egy órát ezek szerint a készítők egyszereplősre írták. Kezdünk azzal, hogy Csabának szerelmet vall a villa udvarán, csak veled egész a Való Világ, mondja elfúló hangon, akkor most ő Jake Gyllenhaal vagy Heath Ledger?

Eszter úgy ül a lefedett medence szélén, mint az Esélyegyenlőségi minisztérium markotányosnőknek szervezett átképzőprogramjához készülő reklámfilmben főszereplője, és Attilával beszélik át a kiválasztást, tem ha engem viszel ki, mondja az Összeférhetetlen, akkor én jót röhögök, de kajakra. Nagy poén lenne valóban. Jönnek F(g)ecó percei, először a konyhában zabál és csámcsog hangosan, közben Verával diskurál és Esztert kutyázza, lehet így is és úgy is viselni a kendőt, állapítja meg bölcsen, na ja, lehet fejen, karon, csuklón, combon és bokán is hordani, sőt, még valamelyik testnyílásba is bedugva, ha kilátszik a vége. Megszólal gong vagy miafasz, F(g)ecó és Eszter berongyol a nyugiszobába, ahol ki kell beszélniük a többieket, ezt hívják spontán történetszál-generálásnak az RTL Klubnál. A beszélgetés arra megy ki, hogy Eszter vagy Kingát, vagy Attilát vigye ki, de ne Csabát. Meglátjuk.

Éjfélre színházi büfét rendeznek be a bolondokháza lakóinak az ebédlősarokban, ahol Vera, Csaba és F(g)ecó az egyik asztalnál, a többiek meg a másiknál üldögélnek. F(g)ecó leveleket kap a többiektől, amikben főleg azt kifogásolják, mekkora büdös paraszt mostanában a nőkkel, mert félreérthetetlen megjegyzéseket tesz szekszuális jelleggel, lásd még: "de szopós szád van neked, te Seher". És ez nem jön be a többieknek, mert ők empatikusak, és F(g)ecónak ott van a neje, és hát ez milyen már. De hát Angéla röhög az ilyenen, védekezik F(g)ecó, aki valóban nem érti mi a baj azzal, ha még Csabának is tesz ajánlatot baszásilag, viccelek csak, mentegeti magát, de nem kéne, mondják a többiek, mert szarul csinálod, Csaba pedig konkrétan letiltja a vele való buzis élcelődésről. Eszter azt javasolja neki, hogy verje ki a farkát, de hirtelen, Attila hozzáteszi, hogy köpenyben, ezt mondjuk nem értem. Kinga előhozza a megcsalásos dolgot és Angélára vetíti ki, Attila pedig a Seher szájára vonatkozó innuendót emlegeti, és bazdmeg, F(G)ECÓ NEM ÉRTI, hogy mi a baj ezzel.

Lefekvés előtt Vera az egyetlen, aki F(g)ecó mellé áll, ő bírja az ilyen nemiségre kiélezett poénokat, ilyen egy suttyó, gyökér brigádot, mondja műfelháborodva, majd a fejére tesz egy plüsskutyát, ez eddig a legjobb húzása a villában, ha kérhetem egy spárga segítségével permanensen tessék odaapplikálni, végni rá két lyukat oszt úgy járni-kelni a villában. Na, ma este kihívás, holnap majd elemzünk. (A közakaratnak eleget téve nem Tujáztam, és Vera legecizett fejét sem említettem, örülünk, Vincent?)

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1640 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:20:56

@mocskosmacska: Igen, de teljesen csak taktikából balhézott vele össze irgalmatlanul úgy 2 hónapja, csak h legyen vmi alibi indoka a kihívásra :)

2012.01.26. 18:25:58

@jadebulgari: ugye hogy nem!? :))

Az jutott eszembe, hogy milyen lenne ha az a 20-30 ember (nem tudom pontosan hányan kommentelnek rendszeresen) beköltözne egy nagy villába és a félszerzetek néznének minket és szórnának ki. Kingától milyen sms-eket kapnánk :DDDD

2012.01.26. 18:26:38

@MolnarErik: Mit keres Vera a CKM-ben? Seri és Veron nyerte a fotózást.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:28:27

@szerivan: Én elgondolkoztam, és rájöttem, h még Csabánál is tujább lennék :)

mocskosmacska 2012.01.26. 18:28:52

@MolnarErik: Én arra tippelnék, hogy nem taktikából, hanem tényleg utálja. Szerintem az elején eszti őszintén akart verával barátkozni, aki viszont lekoppintotta, ezen eszti megsértődött és később csak tovább éleződött a viszony.
Persze, biztos egyikünk sem lehet, hogy mi van eszti agyában.

@pushpang: köszi

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:29:31

@szerivan: Nekem mind2 Vera Vera, természetesen Ronira gondoltam :)

mocskosmacska 2012.01.26. 18:29:53

@inmemancsi: Én csak akkor csatlakozom, ha eszti 10 perccel vera után esik ki. Akarom látni ennek a veracsajnak a fejét egy vesztes párbaj után.

inmemancsi 2012.01.26. 18:30:34

beszélhetünk róla:))

inmemancsi 2012.01.26. 18:32:49

rtl híradó: valamilyen ildi transzveszti sót is látott - ez komoly??? ez a híradó

inmemancsi 2012.01.26. 18:34:48

@mocskosmacska: én biztos vagyok kb. mosogatólé vagy mosogatólé:))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 18:36:07

@mocskosmacska:

nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem tudja, hogy a fotók már ellepték a médiát, vagy csak megjátssza esetleg áltatja magát, de akárhogy is kínos lesz a szembesülés, remélem kar pár millió kártérítést, az a minimum, bár ez eléggé rossz vágányra tette az életét...

inmemancsi 2012.01.26. 18:38:44

@Brr: pár millió kártérítést?? miért másnak a lábát vágják le valami miatt, vagy elveszti a szeme világát és kap 2 millió forintot

inmemancsi 2012.01.26. 18:39:57

@Brr: arról nem is beszélve amit a villában csinált.. nem sok kárt tett már az a pornó cucc neki, saját maga minősíti magát

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 18:44:46

@inmemancsi: De most legalább nem született semmilyen állat semelyik állatkertben...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:44:55

@Brr: én arra is gondoltam, h az készítette ki ennyire, h megtudta, h kitudódott. (1 Youtube kommentben azt olvastam, h 1 kabátba varrva üzenték meg a bentlakóknak).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 18:47:00

@MolnarErik: @szerivan: Mészáros Veronika engem irritál, hideglelést lehet tőle kapni és egy katasztrófa nőnek tartom!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 18:47:07

@inmemancsi:

ha nem volt szerződésük az anyag használatára sok millió ft kártérítés jár neki, nem lehet összehasonlítani a lábtörést, vagy szemelvesztést ezzel, két teljesen külön kategória, itt a fotók és film terjesztéséből valakiknek nagy haszna származott, és ez a haszon az, amiből jár neki, vagy még több is, szemben azzal, ha sérülés ér, akkor károd ugyan van, de haszna ebből nincs senkinek...

inmemancsi 2012.01.26. 18:49:22

@King of Shadows: Hali! remélem jó napod volt. de a bolti smith pálnak kiadom magam lopó 8 perces riportot láttad? nem semmi, más hír nincs is ami ránk tartozna:))

kamarti 2012.01.26. 18:53:38

@mocskosmacska: nem akarom Verát, mint erkölcsi győztest kihozni (különben is ki a fenét érdekel közülük az erkölcsi győzelem? mikor ott van megnyerhető 40 milla), de azért Eszterke bármennyire turbózta a drámai beszédét, összvissz két naaagy Konfliktust ráncigált csak elő.
A box utáni balhé még hagyján, oké, sírt 10 percet és ordenáré volt (sztem Vera nélkül is sírt volna, mert nem tud veszteni, ezt láttuk az egyperces izében is legutóbb), de ez az összezuhantam a Dyás párbaj előtt, mert elhagytál cucc ez elég mondvacsinált.
Egyrészt semmiféle összezuhanásra nem emlékszem, másrészt meg elég ingoványos a talaj, hiszen az ő nagy elméletük, hogy kint megsajnálják és visszaküldik azt, akit bent nagyon nyírnak - szóval könnyű visszafordítani ellene a dolgot, ezért ez elég ostoba indok is

inmemancsi 2012.01.26. 18:53:58

@Brr: kevered a vagyoni és nem vagyoni kárt de mindegy. a lényeg elég mulatságos több millió kár a vera pornófilmje kapcsán .. na azt a 13 ezret vagy mit amit állítólag eladtak ezer valahányszázért számold ki, a nem vagyoni kárról itt nem nagyon beszélhetünk:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.26. 18:55:15

@MolnarErik: Mi a videó címe vagy linkje?

@Brr: Remélem, Vera sikeresen túléli ezt és a kártérítés is meglesz neki, megérdemli!

inmemancsi 2012.01.26. 18:55:45

@Peter_Cs: hát peticsé azért az nyer, aki utoljára nyer..vera nem fog

2012.01.26. 18:55:54

@Peter_Cs: Gondolj bele ha 19 évesen ilyen, mi lesz később?
@MolnarErik: Akkor lehet faiskola lenne :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 18:56:00

@inmemancsi: Szia! Nem nézek tévét, a neten olvasok, nézek híreket. Igen, a vévét is ott nézem. :)

Am használom az itteni mailcímemet, szóval ha olyasmi téma van átvihetjük privire is. Akkor legalább nem "húzunk ide" egy vagonnyi trollt. Nem szeretném ha megindulna egy naridroid invázió... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 18:56:17

@MolnarErik:

ki kapta meg az üzenetet a villában? peti nem úgy viselkedett a kiesés estéjén, mikor erre rákérdeztek, mint aki tud bármiről is... ez nem jelent semmit persze hisz peti beépített ember volt, akár máshonnan is tudhatott róla..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 18:59:00

@Brr: Beraktam a linket, de persze 1 kommentben bárki azt mond, amit akar, szal ez nem bizonyíték semmire.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:01:28

@inmemancsi:

a net miatt nehéz ezt forintosítani, de pont a net miatt lehet nagy a kártérítés.. nem keverem az anyagi és nem anyagi kártérítést, a szemkilövésnek és egyebeknek "fix kártérítési díja van általában" de igazából senkinek sincs haszna abból, hogy valakinek kilőtték a szemét, vagy eltörték a kezét, tehát nem jön létre haszon, amin osztozni kellene...

inmemancsi 2012.01.26. 19:02:48

@King of Shadows: na akkor közvetítek figyu a gautier mondja winehouse egyedi ruhasítlussal bírt, erre a magyar godena valaki közli, hogy nem abnormálisak ezek a magyarok...

és figyu hat lábbal született bárány:))

és hol van az email címed?

inmemancsi 2012.01.26. 19:04:32

@Brr: dehogy lehet, élő adásban dugták, meg csinálta a műsort.. milyen kára van neki?? de ez az én véleményem:) elég is róla ennyi fárasztó egy nő

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:07:20

@inmemancsi: Használod a sajátodat? Akkor küldök én privit. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:10:52

@inmemancsi: Az a mailcímed, amivel ide regisztráltál. Küldtem rá privit... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:11:15

@inmemancsi:

nos, a retekkel szerződése van, hogy mindent mutathatnak, amit felvettek róla, (és amit a retek nem szégyell, és hát a retek, mint láttuk semmit sem szégyell, nem az ő bőrére mennek a dolgok)

a másik társaságnak viszont úgy néz ki nem volt érvényes szerződése vele, viszont ott nem a takaró alatt történtek a dolgok, hanem éles fényben, és nem semmi dolgok, szóval két másik ügyről van szó...

egyébként nem tűnik 8-10 évesnek a felvétel, inkább a közelmúltban vehették fel, legalábbis nincs nagy változás verán...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:13:14

@Peter_Cs: Engem is, Krisz után a 2 Vera irritál(t) a legjobban, mikor Petin nüyglődött, a Roni, mikor megőrült, a Vera.

inmemancsi 2012.01.26. 19:13:44

ebben a heineken reklámban a csávó tiszta fiatal vincent casel - ezért tetszik

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:13:46

@Brr: Nem is lehet annyira régi, mert 18 alatt olyasmit nem forgathat és ha kiszámolod most hány éves...

girbeguba 2012.01.26. 19:16:00

ÉN is megjöttem :) Hova tűnt Hajni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 19:16:16

@inmemancsi: nekem az a reklám nem jön be:D A csávó sem, a csaj sem, a zene sem, a klip sem:D

inmemancsi 2012.01.26. 19:17:29

@Brr: most ez csúnya lesz bocsánat tőled is, de hogy értsd a véleményemet: egy kurvát nem lehet azzal lejáratni és nem vagyoni kárt okozni, hogy mondják, hogy kurva - a vagyoni kár az más, de itt csak fillérekről beszélhetünk..:)) csak azért mondtam mert a nem vagyoni kár pld, felmerülhet ha a home videóját kirakják valakinek aki nem teregeti ki szexuális életét a világba, nála erről szó sincs

inmemancsi 2012.01.26. 19:18:46

@ladyandhenk: szeva nekem a csávó csak azért mert tiszta vincent - ő meg pasiként nem jön be, de van stílusa

inmemancsi 2012.01.26. 19:20:44

@ladyandhenk: szeva mégegyszer:) szóval csak vincent caselt stílusa miatt jön be a reklám:) és a sportszeletest láttad?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 19:24:39

@inmemancsi: nem, egy linket kérek szépen:D

Nem vagyoni kár nincsen, se becsületsértés, se rágalmazás, se semmi. Szerintem, a bevételre sem nagyon jogosultak, bár nem tudom, h milyen szerződést írtak alá!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:26:01

@Brr: Kellett, hogy legyen szerződésük, ugyanis ez egy ugyanolyan film, mint a többi. Schwarzenegger sem tiltathatja le a Terminátort, csak mert nem tetszik neki ahogy ábrázolják benne...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 19:27:59

@Brr: valahol azt olvastam, hogy Vera családja perelni akarja a filmet megjelentetőket, miután több, mint 3000 db eladása után, újabb kiadást terveznek.
Darabonként 1500 Ft-ért mentek el a filmek. Ez már most 5milla potyapénz annak ,aki kiadta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 19:27:59

@Brr: valahol azt olvastam, hogy Vera családja perelni akarja a filmet megjelentetőket, miután több, mint 3000 db eladása után, újabb kiadást terveznek.
Darabonként 1500 Ft-ért mentek el a filmek. Ez már most 5milla potyapénz annak ,aki kiadta.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:28:03

Most elkezdtem Youtube videókat nézni, és el vagyok hülve, ez a Roni egy tök értelmes nő
www.youtube.com/watch?v=nYXnyr3nE3Q&feature=mfu_in_order&list=UL
Szal tényleg taktikából volt annyira hülye.

girbeguba 2012.01.26. 19:29:03

Letapadt sűrű hurutos váladék. Jó vacsit mindenkinek. ÁÁÁ

girbeguba 2012.01.26. 19:29:49

Kiss Adám jó nagy ÁDám lett

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.26. 19:40:16

Kajak hol van má Hajni mááááááá!!! :S
Mindjárt megkeresem a múltkori paraverset és bemásolom újra, akkor használt, mert nem sokra rá, hogy betettem kommentbe, megjelent H. Hajnalka kiskorú :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:40:32

@King of Shadows:

Nos, amit eddig tudunk az az, hogy ez egy próbafelvétel volt és nem volt szerződés, és letiltatta mielőtt bement a villába.

De hogy mi valójában mi és hogy történt, azt nem tudjuk, és lehet, hogy sohasem fogjuk megtudni.

Én utálom az egész sötét aljas pornóipart, és akik benne vannak, mint szervezők, az úgynevezett láthatatlan szereplőket, akik valójában leszakítják a dohányt, mások húsát-bőrét árulva, őket pislogás nélkül pokolra küldeném, hogy ott égjenek az idők végezetéig.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 19:41:51

@inmemancsi: ja, ezt láttam már, csak az nem esett le, h Sportszelet reklám:D:D:D:D

Az nem nagyon érdekelt eddig:P

Miben értünk egyet?:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:42:12

@MolnarErik:

ja, egy édes, vicces pofa a veronika, én is megszerettem...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:45:27

@pushpang: Vera nyilván 1 konkrét összegért vállalta el a szerepet, még az igazi filmek világában is ritka a nyereségarányos részesedés. Szal csak akkor látna ebből pénzt, hha visszatérne a szakmába.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:46:14

@Brr: Tudtommal a próbafelvételre is szerződni kell, már csak azért is, mert hivatalosan nyilatkoznia kell, hogy nagykorú...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:46:31

@pushpang: Vera nyilván 1 konkrét összegért vállalta el a szerepet, még az igazi filmek világában is ritka a nyereségarányos részesedés. Szal csak akkor látna ebből pénzt, hha visszatérne a szakmába.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 19:47:30

@Brr: @Brr: Tudtommal a próbafelvételre is szerződni kell, már csak azért is, mert hivatalosan nyilatkoznia kell, hogy nagykorú...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 19:50:24

@Brr: Erről a letiltatásról nem is hallottam (naon le vok maradva), akkor viszont van esélye a pernek.

inmemancsi 2012.01.26. 19:53:11

@ladyandhenk: vera

na és ezt a reklámot - végét érted? én valahogy nem jövök rá
www.youtube.com/watch?v=m1auwNHKHPA&feature=related

inmemancsi 2012.01.26. 19:54:03

szandika mindjárt kókuszban ha valakit érd

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 19:55:25

@King of Shadows:

oké, meglátjuk, magam részéről utálom az egész pornóipart úgy ahogy van, a benne szereplő nőket áldozatnak tekintem...

verának szerintem volt egy kőkemény gyerekkora, és lehet, hogy még ma sem tudja a bántalmazójáról, hogy bántalmazta őt, én a viselkedésében folyton ott látom a bántalmazóját megjelenni, vera számomra nem szerethető, de ezen nem csodálkozom, mert akit ennyire tönkre tettek, az már nem igazán ura az életének és a viselkedésének...

2012.01.26. 20:00:35

@inmemancsi: Bár nem engem kérdezel, de Dress for the moment a szlogen. Szóval mivel egy pasival megy randizni ezért nőnek öltözik, nővé válik.

girbeguba 2012.01.26. 20:01:39

@Brr: wow ez nagyon analitikus volt. Nem lehet hogy csak szimplán kiállhatatlan?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 20:06:49

@inmemancsi: ez egy ritka szar reklám, nem tudom:D

@szerivan: lehet, h neked van igazad:D, de ultragáz reklám, szerintem:D

inmemancsi 2012.01.26. 20:08:33

@ladyandhenk: érdekes reklámjaik vannak:))

inmemancsi 2012.01.26. 20:13:06

@ladyandhenk: érdekesek a reklámjaik, jól vannak fényképezve, de kicsit furák:))
www.youtube.com/watch?v=lpRanX7Nnqw&feature=related
@szerivan: köszi, érdekes.. @girbeguba: de, és meg van győződve, hogy ő a szent

kamarti 2012.01.26. 20:20:06

@csicserierika: Attival, a rémmel már találkoztam, de Attval, a mémmel még nem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 20:21:09

@inmemancsi: annyira gáz ez is:D

Ezért én biztosan nem vennék new yorker cuccot, viszont rengeteg pénzt öltek bele:S

témázgató 2012.01.26. 20:28:39

A fókuszban Szandika azt nyilatkozta, hogy semmi szex, pusztán tánc a keresetének a forrása. Hát, nem tudom...:
www.imagefap.com/pictures/3203122/Eros-et-Amore-2011-Tera-Bond-Sandra-Celebry?pgid=&gid=3203122&page=0&view=0

dennis rodman 2012.01.26. 20:37:59

@pushpang: érdekes cikk, csak tudnám, hogy a családnak mi köze hozzá?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 20:43:52

@inmemancsi: ne vigyorogjál ennyire, akkor is szar:D

@témázgató: nem, ez nem szex, ő már csak tudja:D

mocskosmacska 2012.01.26. 20:51:42

@kamarti: Vera kihívásának szerintem az az oka, hogy eszter utálja verát. Vagy úgy, hogy két ember nem szereti egymást, nem is kell hozzá nagy konfliktus, lehet boncolgatni miért. Egyébként engem is irritált vera az első perctől fogva az agresszivitása és a modorossága miatt.
Lehet mondogatni, hogy de attila így meg úgy......de a helyzet az, hogy egy nő egy másik nőt sokkal könnyebben utál, mint egy férfit. Meg lehet, hogy eszter attilát még mindig elviselhetőbbnek találja, mint verát.
Egyébként eszter beszédében benne is volt, hogy azért hívlak ki, mert rühellek, csak ezt három percben kellett előadnia.
Egyébként eszter indokai sem voltak kevésbé rosszak, mint amik más párbajok előtt elhangzottak. (pl. azért annamarival párbajozok és nem veronikával, mert veronika nem méltó rá, hogy párbajozzak vele. stb.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:01:30

Másnak is szar ez a szar? Mármint a blogmotor. Vagymi.
Alig lehet frissíteni, meg elküldeni vmit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 21:02:00

@Brr: Nekem is volt és mégse vagyok olyan. Lehetek sokkal rosszabb is, mint ő, de én vissza tudom fogni magam ... ha akarom. Nem mindegy, hogy harcolsz a shadovarral, vagy hagyod, hogy a shadovar harcoljon érted. Vera az utóbbit választotta, ennek viseli a következményeit...

mocskosmacska 2012.01.26. 21:02:44

Egyébként nekem tetszett a kihívás. A csabis párbajokat leszámítva most láttam először mást is a kihívón, mint jaj, jaj, jaj, csak ezt ússzam meg, csak ezt a párbajt, gyorsan valami gyengét, csak baj ne legyen belőle, jaj szegény fejem, csak ezt ússzam meg jaj, jaj.
Eddig nem bírtam eszter, de most esküszöm szimpibb lett.

kamarti 2012.01.26. 21:05:37

@mocskosmacska: mondjuk amikor Eszter tegnap azt mondta, hogy méltó ellenféllel akar párbajozni, én azt gittem, Vera és Kinga megmenekült...
de egyébként aláírom, hogy bárki rühellhet alapból bárkit - de akkor mi a furcsa azon, hogy Csabi meg Esztert rühelli, minden különösebb konfliktus nélkül?

na, jön a színházas méeztsszerepetosztottákrám kínlódás....Liluval súlyosbítva

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:05:51

Lilu beavis and butthead-nek öltözött! :D:D

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 10:16:49

@témázgató:

nem egészen értem, hogy a péter miért foglalkozik ennyit az attilával kint.
saját jogon a kutyát sem érdekel a srác?
süti beállítások módosítása