Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5925-5926

2012. január 17. 07:13 - dj Zax

Az előző részben Gáz Géza bemondta az unalmast Aliznak, aki mellesleg nem áll jól mellesleg, Linda túró tortát evett a láthatatlan emberrel, Peti pedig ugyanezzel a társasággal játszott a számítógépen és nyert! A nap csúcspontja pedig a Majoros Emília által visszaszolgáltatott, kurválkodással keresett fülbe való volt, ami Timike fülén keresztül került Klaudia kezébe, akinek előbb vagy utóbb beleállít Miklós egy szőlőkarót a szemébe. Innen folytatjuk, hogy hogyvolt. Rögtön a vén kígyó és Miklós cár pengeváltásával kezdünk: elloptad a fülbevalót Miklós! Az meg dehogy lopta, de azért behazudja, hogy vette az ecserin. És boszorkányok is léteznek, itt áll mindjárt az egyikük Miklóssal szemben. Klaudia szerint Miklós hazudik, mert ez családi örökség és különben is van rajta egy karc. Harc! Einstand készül, de végül nem lesz belőle semmi.

BK01.jpg

A szakítás helyszínére kapcsolunk, ahol éppen Géza magyarázza a túl gyors tempó fogalmát. Aliz nem érti ezt se, meg azt se, hogy miért szakít vele Géza. Ideje lenne elgondolkodni, hogy leszopta-e rendesen. Ha meg igen, akkor szimplán csak kicsik a csöcsei. Ezek olyan férfi dolgok. Rózsában folyik az élet, érkezik Nincs-Megállás Ádám, panaszolja Kingának, hogy bukta a fotópályázatot, pedig milyen szép kis boszi is volt a cincérlány. Na látod Ádám ez a baj. Egy boszorkánynak gonosznak és randának kell lennie, mint a Klaudia, azzal biztos megnyerted volna. Vigasztalásul Kinga kever egy boszi koktélt patkányvérrel és békanyállal. Két asztallal arrébb Hanna Montana és Balázs tolják a Barátok közt fészbúkját a Konnektort! 51 új ismerős 1 hét alatt! - csodálkozik tátott szájjal Hanna, Balázsnak most kellett volna kitömni a rést hússal. Új suli, új barátok sandítja Balázs, aki tuti lecsicskáztatta már valamelyik koleszos csajt, amelyik nem jött ki a pénzéből.

Ügyvédnőéknél Atikám pizzát rendel, Nóra meg kiskosztümben lafangérozik egy kocka alakúra formatervezett bevásárlókosárral a hóna alatt. Timike Miklós cárnál alszik, így este felvesszük a grillcsirke pózt jó? – kérdi Nóra, mire Atikám rögtön rendel egy üveg bort is a boltból, „ha már dugunk, be is rúgunk" alapon. Nóra boltba megy, de nem marad résvezérlés nélkül a lakás, mert érkezik a kígyó, hogy bele kenje kula kapitányt a plüssmackóba. Képzeld Atikám, nagyanyám fülbevalója  a Timike fülébe volt! Miklós tette bele, az enyémbe meg a bogarat! Aszonta az ecserin vette a Nórának, de én nem hiszek neki, mert azt a templomba kell! Közben Peti ront rá a Rózsa rex asztala mellett doromboló szerelmes párra: faszér nem jöttetek? A túrótorta miatt vazzeg. De lényegre térnek, van Balázsnak egy Csocsó nevű cimborája, aki társaival részegen lopott egy csocsóasztalt egy kocsmából azóta nagy respektnek örvend. Bírom ezeket a legendákat, előbb vagy utóbb úgy is kiderül, hogy kamu az egész. De mindjárt érkezik Csocsó és gokartozás lesz ittenék. Petit is engedik.

BK03.jpg

Aliz pityereg az erkélyen, érkezik figyelmes Ádám, aki panaszkodik az elutasított fotópályázatról, közben az egekig magasztalja a boszorkánynak is szexi Kingát. Egy síró, önbizalom hiánnyal küszködő, éppen pattintott bőgőmasinának tuti ez a legkellemesebb téma, amiről beszélgethet. Ádámnak is leesik, hogy Aliz nem röhög, mindjárt vigasztalásba is kezd. Mi a fasz van Aliz? Csiszolatlan gyémánt maradtam, az. Ja meg a Géza is elhagyott. Közben Miklós cár baszlatja Timike lányát, hogy nincs több ékszer lopkodás az asztalról, mert lebuknak. Timike érti, okos lány ez mindig mondtam. Miklós biztos, ami biztos elmondja a kislánynak, hogy honnan van a fülbevaló – csak, hogy legyen bizonytalansági tényező a történetben. Erkély jelent folytatódik tovább, Aliz magyarázza Ádámnak, hogy Géza miért pattintotta le, mint az őskorban a kovakövet, Luca miatt van az egész. Ez tudományos tény. De Ádám szerint, ahogy utoljára is, most is ki fognak békülni. Ezen a ponton Aliz kénytelen oda vágni a tutit: előzőleg nem is jártak, csak úgy csináltak. Féltékennyé akarták tenni Kingát. Csak közben Alizba akadt Géza pöcse.

BK04.jpg

Ügyvédnő érkezik haza, pizza helyett pasta lesz, vörösbor helyett pezsgő, pont, mint ahogy megbeszélték. De Atikám durci, meséli a fülbevalót. Na húzzá át gyorsan Miklóshoz megkérdezni mi van vele? Dugásnak lőttek, itt max egy kis maszatolás lesz, néhány csuklómozdulattal elintézik. Erkélyjelenet, harmadik felvonás, Aliz sír, Ádám vigasztalja. Elemezgetik a kamu járást, hogy Géza hogy kihasználta Alizt, aki mélyen hallgat arról, hogy ő is féltékennyé akarta tenni Non-Stop Ádit. A vége pedig – beszartok – csókolózás, nyálcsere és mindent elsöprő fogkő nyalogatás.  Nóra ront rá a cári palotára, Timike pakol, Miklós cár meg papol, hogy mi van az ékszerekkel. Az éterben felsejlik Majoros Emília, Berényi Zoltán és a szajré. Miklós cár orcáját elhagyja egy gyenge bocsesz, hogy belekevertelek, mint légy lábát a húslevesbe.

BK05.jpg

Peti meg Balázs tolják a szalonna - lila hagyma kombót, közben Balázs meséli Csocsó újabb igaz történeteit, mire kiderül, hogy Csocsó egy lány bazmeg. Peti padlón – ezt eddig nem is mondtad. Lehet, hogy a Hanna is azt hiszi, hogy fiú – esik le Balázsnak. Meg kellene neki mondani. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Hanna Montana éppen azzal győzködi az utolsó túró torta szeletet is benyeső Lindát, hogy jön Balázs új haverja a Rózsába, egy jó fej srác. Linda viszont még haragot tartana Petivel, de egy jó gokartból persze ő sem maradna ki, ahogy egy jó dugásból sem. De ezt lehet, hogy csak én gondolom hozzá. Zsófi és Klaudia  meg a Mojitót tolják a Rózsa kert helységében, háttérben Atikám fut össze Miklós cárral. A két kotlós már előre lájkolja a csetepatét, ami lesz. De nem lesz, Atikám és Miklós vigyorogva beszélik ki az ékszer sztorit. Klaudiának ez büdös, mint a napon hagyott parizer.Vili bácsi osztja az észt Gézának, aki meséli az Aliz pattintását. Felelősség vállalás, meg jövőre gondolás témakörben adják-veszik az infót, esküszöm, mint egy biztosító társaság. Lényeg, hogy Géza szereti Lucát, imádja Alizt, úgyhogy el van ez már baszva.

BK06.jpg

Közben meeting van a Rózsában, Hanna Montana&Linda duó várja a pattanásos serdülőket, azaz Petit és Balázst. Indul a gokart program, de Lindának nincs hozzá kedve, Hanna meg szolidarít vele és javasolja, hogy csináljanak pasis programot. Balázs még éppen elmondaná, hogy Csocsó egy lány, amikor beállít egy fekete kispina, tolja a szlenget, állak a földön, 5 perc múlva féltékenység. Linda ábrázolja legjobban a helyzetet: basszus ez egy lány! De még milyen! Klaudia hívja ki Nórát a lakás elé, hogy mit képzelnek, meg mi folyik itt, meg gyanúsítgat össze-vissza, ezért Nóra odavágja az élest. No és Majoros Emíliát. Non-Stop Ádi meg egy szál pecsétes alsógatyában üldözi Alizt, így dugás után, Alizon Ádám pólója lóg le seggcsúcs alá. Ádám húz fürdeni, közben csengetnek. Egy kurva nagy virág csokor az. Mögötte meg Géza. Oszt már tolja is a mantrákat, hogy ne haragudjá' angyalkám, így meg úgy szeretlek, hogy tán meg is eszlek. Aliz meg pont úgy néz, mint akit éppen az imént purgáltak ki rendesen és egy valamira nincs most szüksége: békülős szexre, gumi nélkül.

BK07.jpg

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2012.01.17. 20:49:57

Ez jobb volt, mint a bithumenes kommentek.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 20:55:07

új kislányunk vélhetően Hannára kattan. :)
végre, már elnézést. amúgy sziasztok. mein name ist Attila.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 20:59:09

fú, nem, max. fordítva. Hanna kiábrándul Balázsból, aztán meglássuk.

Johnny336 2012.01.18. 10:26:48

Kipurgálták rendesen! :D

@fran7: sokáig kedvenceim voltak, aztán valamiért elfogytak az emberek a hülyeségekkel.

fran7 2012.01.18. 11:12:44

@Johnny336: Szerintem kicsit a pontozás is betett nekik. Nem vicces úgy olvasni a kommenteket, hogy a felét nem látod mire reagálnak.
süti beállítások módosítása