Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X119

2012. január 13. 14:00 - Hódos Hajnalka

Roppant mód örülök, hogy a felettébb gonosz kedves kommentelők fantáziáját így megmozgatta a tegnapi posztban megemlített pávatoll, illetve annak holléte, és még mielőtt, akkor leszögezném, hogy grínicsi idő szerint igenis reggel van. Valahol a Sárgolyón biztosan. Lendüljünk át elegánsan Balázs visszafogott traveszti felsőjén és nézzük, mit szerencsétlenkedtek a Villában. Kinga szerencsétlen azt sem tudja, melyik országban van, mikor Seriék ébresztgetik, négy óra, fel kell venni a szolgálatot. Úristen, borzalmas. Péter lelkesedése is határtalan, alvás közben öltözködik, aztán fütyörészés, kávézás, gumibot lazán a vállra vetve. Kingának a fasza tele van a rendőrösdivel, Péter nem mondja komolyan, hogy menni kell?! Most aludt el a szaunában, nehogymá, nincs itt senki, még csak nem is pisilnek az emberek, egyébként is úgy érzi magát, mint valami debill.

Amíg Kinga az igazakét, addig Péter komótosan felcihelődik, köntös, palack bor, tányérsapka és száddámkendő, irány a gőzölgő dzsaku. Tányérsapkában, gumibotostul. Szolgálat van, vagy mi a fasz, ugyebár. Na, Kingácska menjen, gongoltak, elbúcsúzhatnak a szaunától, átadhatják Verának a szolgálatot. Azért jó, hogy Vera pozícióban van, mert minden szava, így az ébresztés is pusztába kiáltott szó. Attila például leszarja, hogy ébresztő van. A többiek is. Mivel a Vera szokott magába' beszélni, a tükör előtt dohog, aztán összeugat Petivel, aki kikéri magának a leférgezést, nem ő írt bele a naplóba. Jól van, akkor takarodjon a picsába. Megjön az ezredes úr, mijezitten Vera? Szándékosan csinálják, óvóbácsi! Hát lányom, oszt történt-e említésre méltó dolog az iccaka? Igen, nagyon sok. Péter és Attila szándékosan rendbontottak. Ejnye. És még a naplót is összefirkálták, ezért nagyon komoly büntetés jár. Bezzeg a másik szolgálatban minden a legnagyobb rendben volt. Behatolás nem történt, hihi. Péter hallgató, tisztálkodott-e ön víz által a szolgálat ellátása közben? Természetesen. Ez örvendetes. Hát akkor, azok négyen, akik szolgálatban voltak, elnyerték a takarítás nemes és lélekemelő feladatát, ami azért különösen fasza, mert ma helyszínelni fognak és az jó nagy dzsuvával fog járni. Vonuljanak szünetre.

Még egyszer erőt, egészséget, na akkor bűnügyi technika és taktika. Közösen felkutatják a nyomokat, láthatóvá teszik őket és rögzítik. Péternek ilyen jó az emlékezőtehetsége, hogy még egy sort sem jegyzetelt? Egyrészt kiváló, másrészt ő szimbiózisban él járőrtársával, azaz, ha Kinga jegyzetel, az olyan, mintha ő írna. Szóval, a statikus szakaszban logikai úton végigmennek a helyszínen, a dinamikus szakaszban felkutatják, láthatóvá teszik és rögzítik a nyomokat, nagyon jó! Attila pofátlankodik az alezredessel, lehengerlő az előadásmódja. Az alezredes ennek nagyon örül, de nem hagyja magát kizökkenteni, a csörtét majd még megvívják. Nem, az elfogott gyanúsítottat nem verik meg a nyomozók, hanem nyilvántartásba veszik, ennek elengedhetetlen kelléke az ujjnyomat párna és ujjnyomat lap, ezt fogják gyakorolni, úgyhogy mindenki dörzsölgesse a retkes nyakát meg a zsírtól fényes homlokát, hogy jó minőségű izzadványt szerezzen. A hónaljat, hajlatokat meg a lábakat hagyjuk, nem gombát keresünk, hanem ujjnyomatot veszünk, ugye. Seri lelkes, ez a helyszínelő feladatkör nagyon illik hozzá. Szerinte ő vette a legjobb ujjLEnyomatot - erre mondták nekünk kriminalisztikán, hogy mér, van ujjFELnyomat is? - és amúgy is tök jól nézne ki a laborban. Szerintem meg Seri túl sok CSI-t nézett a tévében. És keresné a jeleket, mint Sherlock. Úgy, mint a nótában, mi? Testemen a jel, mely belém égett, atyaisten. A mit jelent a profiltól pillanatokon belül eljutnak oda, Vera bolond, de az alezredes rápirít Attilára, ne személyeskedjen, mert soha nem tudhatjuk, mi lakozik egy emberben. Más a külcsín és más a belbecs. Miután az alezredes úr végzett a közhelyszótárral, jó takarítást kíván, mert véget ér az óra.

Kinga és Péter aludni akarnak, úgyhogy nem fognak takarítani, az biztos. Péter szerint eljött Vera nagy pillanata, az oktatók ugyanis fogadóórát tartanak. Vera személyiségéből fakadóan ez neki a spionbirodalom, a kánaán. A csaj behasít, dől belőle a szó, itt aztán csak ő meg a Fecó veszi komolyan ezt az egészet, a többiek szarnak bele, gúnyolódnak, pedig a rendőrséggel azért ne gúnyolódjunk, ez neki erős. Bazmeg, Vera. Nekem meg ez volt az. Fogalma sincs, hova lett az a szájbakúrt vállap, felakasztotta az üngöt, este kereste, senki nem tudott semmit, de biztos, hogy a rohadék Peti vagy a görény Attila voltak. Ja és nem-e lehetne-e, hogy ne Serivel, hanem Fecóval. Nem, jó, akkor leléphet. Peti mit gondol arról az emberről, aki elveszi a bajtársa felszerelését? Azt, hogy Verát ő sok mindennek tudná nevezni, de bajtársának nem. Elöljárónak sem fogadja el. Hogy elvenné-e? Azért, hogy az ő tulajdona legyen, nem. Ja, hogy azért, hogy a másiknak rossz legyen? Előfordulhat olyan szitu. Attila ne higgye magáról, hogy Humor Harold, mert nem így van. Ő nem venne el semmit a társától, ha látná, hogy más ilyet tesz, feladná magától. Hát hogyne. Nap végén Vera kap egy másfajta vállapot, vigyázzon rá, Eszter és Ferenc az üti és ütihá, és az öfinek még mindig nincs vége.

Ki nem találjátok, mi következik. Igen. A kit kéne kivinni Kingának meg a mi történt közvetlenül a kihívás után. Okosügyes mindenki, puszik. Nem tudom, egyre inkább az a meggyőződésem, hogy Attila direkt távolította el magától a Királylányt, pusztán azért, hogy kicsinálja Manipulátortársát, legalábbis az olyan elejtett mondatokból: ha a Kingának jót akarnék, téged meg leszarnálak, azt mondanám neki, téged vigyen, erre adnak okot. Jóvan, akkor este megnézem az Összeesküvés elméletet és csöndbe maradok. Mindenki elmondja, kit vigyen Kinga. Mindenki ugyanazt mondja, mint amit párokban mondott, úgyhogy haladjunk, nyűg van a front miatt, a rosszabb, hogy alig bírom nyitva tartani a szemem. Péter azért kiakad Attilára, aki Kinga és Fecó nagy meglepetésére mond nevet: Péterét és Eszterét. Most miért kellett Peti ellen beszélni? Mert Attila nem akart hazudni. De nem kell beszarni, nem fogja Pétert vinni, ekkorát nem tévedhet. Ja, Petinek most esik le. Nekem azóta se esett le, mindegy. A kihívás után Attila és Vera összeugat. Azon, hogy Vera kussoljon. Azért kell kussolnia, mert Attila engedélye nélkül megszólalt és azt mondta, nem meglepő Kinga döntése. Péter magyarázza a bizonyítványát a riportban, csoda, hogy a csipet-csapat eddig még nem pakolt rá, mikor szívat mindenkit és muhahaha, eddig minden kiválasztást a kezében tartott. De most elkapták. Attilával megbeszélik, jó választás, okos döntés volt ez Kinga részéről. Látod, milyen sunyi? Ez egy okos, számító nő Miss Picsába csomagolva. Öfi végén Vera nagymonológját halljuk, na most hova áll az Attila címmel. Kinn a kertben Péter ugyanezt a kérdést teszi fel Barátjának. Attila meg sóhajt, hú, apukám, ha te kiesel, én itt egyedül leszek. Mint az ujjam, feleli Péter. Mondjátok, hogy Attila tette ki Pétert, könyörgöm, nem lehetek ennyire sötét!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
4289 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2012.01.15. 13:33:33

Jó estét faszomatbazmeg. :D
Az miért van, hogy verekedés közben sosem tör ki focimeccs?

kamarti 2012.01.15. 13:34:34

@Papucs Orrán Pamutbojt: én meg arra tippeltem, hogy Csabi jó sakkozó

azt nem tudom, jó-e, de tud és imád, ez a tegnapi onlájnban volt. Sőt, Kinga is, meg Ati is.
itt elgondolkodtam, hogy ez nem volt-e válogatási szempont :) mert akkor már nem olyan nagy trüváj, hogy eltaláltam...:)

beacska 2012.01.15. 13:35:13

@S.O.Meone: teljesen felesleges vitázni. Fecó és Vera megzakkant, és kész. ez teljesen független attól, ki mit mond itt a fórumon. pusztába kiáltott szó...

nosce 2012.01.15. 13:35:44

@S.O.Meone:
"vera az, aki hangoztatja, hogy mindig és csakis a msik a hibás, egy pillanatra nem tud elvonatkoztatni, egy percig nem tudja játéknak felfogni, soha nem tudja elfogadni, hogy ez egy játék, ésmások nyerni akarnak, ehhez pedig az kell, ami."

egyébként egyáltalán nem biztos h Vera nem taktikázik és nem valamiféle szerepet játszik, a megtiport kiközösített áldozat szerepe azért már 2 párbajgyőzelmet hozott neki...:)

nosce 2012.01.15. 13:36:42

@gyvy:
"Jó estét faszomatbazmeg. :D
Az miért van, hogy verekedés közben sosem tör ki focimeccs? "

mert általában nincs ott a focilabda :)

kamarti 2012.01.15. 13:42:18

@Papucs Orrán Pamutbojt: na engem például az az eszmefuttatása Petinek kifejezetten szórakoztatott. Azt mondta, 16-an voltak bent, tehát az indulásnál pár százalék esélye volt mindannyiuknak a nyerésre. Ha ó azzal indul neki, hogy biztosra veszi a párszázalékát a kilencvenvalahánnyal szemben, ami a vesztési esélye, akkor nagy csalódás érheti. szóval inkább akkor élvezni próbálta az eseményeket.

ez sztem jó, akár még igaz is lehetne:) Abban a beszélgetésben például kiderült számomra, hogy Peti bizonyos értelemben mindannyiuk felett áll szellemileg.

az más kérdés, hogy épp ezért csalódás nekem az Ati dominálta Atipeti trupp. De tegnap, ahogy félfüllel hallgattam, hogy Vera és Fecó szappanoperákról beszélgetnek, azért elgondolkodtam, milyen szellemi magasságok várhatóak a jövőben... És ezen sztem Csabi is, aki úgy látom, bizonyos szempontból elismeri Petit, felnéz rá, vagy legalábbis kedvelik egymás társaságát - és nem a "csínytevések" szintjén.

avanivi 2012.01.15. 13:43:19

@genevieve: Nem olvastál vissza?????

S.O.Meone 2012.01.15. 13:43:37

@nosce: ez már nem szerep, ez betegség.

@beacska: tudom

S.O.Meone 2012.01.15. 13:44:57

@kamarti: peti már az elején tudta, hogy ő itt nem nyerhet. neki ez egy játék: sakk emberekkel, játékostársakkal. erről szól. aki ettől kiborul, az ne jelentkezzen és ne nézze.

ő-szinte 2012.01.15. 13:47:35

@kamarti: Hát, van egy olyan sanda gyanúm, hogy ő most még nem is olyan véresen komolyan hülyézett...

ő-szinte 2012.01.15. 13:49:24

@témázgató: figyi, én nem vagyok hímsoviniszta, és mégis úgy látom mint Meone. Akkor hogy is van ez???

ő-szinte 2012.01.15. 13:51:13

@S.O.Meone: Baszod! Hát nem értik!:-D
Te meg IGNORÁLSZ engem? Pont engem???:-DDD

csicserierika 2012.01.15. 13:52:51

@avanivi: elfecósodás tényállását állapítottam meg :)

ő-szinte 2012.01.15. 13:54:23

@csicserierika: Mért, mindenki edz mint az állat?:-DDD

ő-szinte 2012.01.15. 13:57:50

@S.O.Meone: Plusz arról, hogy hogyan épüljön be az rtl-hez a továbbiakban kreatívnak...:-D

S.O.Meone 2012.01.15. 14:03:14

@ő-szinte: én soha senkit. az ignore gyengék fegyvere :) max véletlen átsiklottam felette.

igen, az is benne lehet a pakliban, bár sztem a survivor meg a bajkeverők után, meg pár év viasatozás után, csak van olyan kapcsolata, hogy ezt el tudta volna intézni anélkül is.

peti már egy közismert buliarc volt a pesti éjszakában a survivor előtt is.

ő-szinte 2012.01.15. 14:06:55

@S.O.Meone: véletlen:-DDDDDDD

A retekhez nagyon nehéz bekerülni.Ha nem a jó faszt szopja... hiába van mögötte sok minden. De ügyes volt, mert játékon belül helyezte magát. Minden értelemben:-D

kamarti 2012.01.15. 14:11:27

@S.O.Meone: hát nem tudom, hogy Peti mit gondol komolyan, és mit nem, de számomra épp ettől lehetne érdekes.

az itteni beszélgetésben meg jó, ha vannak olyanok, akikkel ugyanazt gondolom, még jobb, ha olyanokkal tudunk eszmét cserélni, akikkel nem egészen, és nem tud kiborítani, ha valaki másképp gondolkodik. Azt viszont nem nagyon értem, ha valaki - direktben vagy átbeszélve - lehülyézi a másikat, mert az másképp gondolja, és nem érti meg a ygökéééér.... én meg erre mondanám, hogy aki attól kiborul, hogy másnak más a véleménye, az ne kommenteljen. Bólogatójánosokat bárhol talál az ember, de mi abban az élvezet, hogy folyton egyetértünk?

beacska 2012.01.15. 14:12:51

@S.O.Meone: nem ismerjük mi egymást? ;DD

kamarti 2012.01.15. 14:13:21

@S.O.Meone: ja, és hát persze a többieknek is sakk, ebben igaza van Petinek.
De hadd döntse már el mindenki maga (egyenként), hogy játssza. Nem?

ő-szinte 2012.01.15. 14:17:19

@kamarti: Az nem baj, ha vkinek más a véleménye. Az a baj, ha a sötétből sosem jön ki a fényre, mert ki sem nyitja az ablakot, tehát nem is ad esélyt magának, megtudja hogy a sötétségen kívül más is létezik...

Hurri Kán 2012.01.15. 14:18:46

@nosce:
Nem igaz. Én mindig focilabdával a hónom alatt megyek verekedni. :D

S.O.Meone 2012.01.15. 14:22:51

@kamarti: peti ez eleje óta őszinte: a nézőkkel. és ez nem tetszik nekik?
a magyar nem érett erre a játékra. peti tudja, hogy neki max olyan játékban lenne esélye, ahol kizárólag a többi játékoson múlik a győzelem, nem a nézőkön.

a nézőknek csabi,fecó meg vera kell. meg miló meg ilyenek. jajszegénydesajnálomjóembermindigbántják.

persze, döntse el mindenki maga, hogyan játszik, de vera meg fecó nem játszanak, hanem ki vannak borulva azon, hogy mások játszanak.

'miazhogy ti eldöntitek, hogy kire kerüljön a jel' - hát erről szól a játék.

nem kell mindenben egyetérteni, de te leállsz vkivel vitázni arról, hogy a Föld kering a Nap körül? :))

@beacska: dehogynem ;)

csicserierika 2012.01.15. 14:23:03

@ő-szinte: nem :)
Elmismákolják a kényes kérdésre a választ.

ő-szinte 2012.01.15. 14:26:29

@csicserierika: És aztán meg csak rínak, hogy falkában támadják őket:-D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 14:29:54

@Papucs Orrán Pamutbojt:

nem voltál hülyének nézve és nem voltál egyedül, én is kinga-peti párbajt jósoltam, ez volt a leglogikusabb,

mert kinga nem akart a geris sztori miatt sehivel menni, abból ő jött ki rosszul, legalábbis bent a házban, azt nem tudhatta, hogy kint hogy jön le...

eszter bár jelenleg szinte nincs is támogatottsága, mert az ati-peti párossal rossz manipulátorokra tett, bent ezt még nem tudják és a majdnem 80%-os 2. párbaja van még érvényben szóval még azt hiszik, hogy erős...

petiről lehetett tudni, hogy alig kap sms-t és nem nyer versenyeket, ráadásul kingának nem volt vele konfliktusa, így nem kellett tartania attól, hogy mi lesz a párbajon, tehát logikus volt a kinga-peti párbaj...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 14:32:09

@kamarti: Volt már olyan, hogy nyelvészetről beszélgettünk ez egyik asztalnál, míg a másik asztalnál vmi tévéműsort néztek és beszéltek ki, ami ilyen X faktor szintű volt... Máskor ugyan azzal az asztaltársasággal együtt beszélgetünk politikáról, gazdaságról, vallásról vagy napi dolgokról.. Szóval az, h éppen ki beszél abban a pillanatban komolyabb dolgokról, nem egyenlő azzal, hogy magasabb szellemi szinten áll mint a többiek, akik éppen könnyedebb témát feszegetnek!

avanivi 2012.01.15. 14:35:43

@csicserierika: amiről nem beszélünk az nincs ,és nem is volt:)))

foxglove (törölt) 2012.01.15. 14:39:13

sziasztok!
oszt a blikken mit írnak, mi az álláspont?:DDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 14:41:59

@S.O.Meone: Péter nem csinál titkot abból, hogy taktikázik, ez önmagában nem is lenne baj egy szituációs játékok sorozatából összeálló taktikai játékban, csak van, amikor sértő, bunkó módon nyilvánul meg. A legutóbbi játékban az óriási volt tőle, amikor a pezsgőfürdőben tomfával, tányérsapkában borozgatva járőrözött, akkor teljesen olyan volt, mint Švejk, a derék katona. Ő nem akarta megnyerni ezt a játékot, elhülyéskedte a feladatokat, ez sem baj, viszont ugyanebben a feladatban Vera szívatása görénység volt, ha valaki nyerni akar egy játékban, amiben én nem, akkor inkább nem teszek ellene semmit.

csicserierika 2012.01.15. 14:43:16

@avanivi: ó, de egyszerű lenne így az élet, DE NEM :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 14:44:11

"a magyar nem érett erre a játékra"
jaj mucika. nézd már meg az Éden Hotel nézettségét.
lehet ám stílusosan is játszani (a te kedvedért: taktikázni), úgy, hogy a néző is örömét lelje benne. nézd már meg, ki volt a legnépszerűbb játékos az Éden Hotelben és miért.
De Atika nem tehet róla, hogy nincs stílusa, szegíny.

ő-szinte 2012.01.15. 14:48:53

@foxglove: most ebben nem értek veled egyet mogyi:-) Attinak van stílusa.
És az éden azért egy egészen más típusú játék volt. Ott csak a társait kellett megvezetnie Ádikának, a nézőket már nem... és ha visszagondolsz Ádám még melegebben taktikázott,mint Atti...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 14:49:40

@foxglove: Meg ebben a VV5-ben nincsen egy leleményes Odüsszeusz se! A két manipulátor túlzásba viszi a görénykedést.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 14:51:00

@ő-szinte: tudom pufi, de a nézők is imádták (többnyire) amit ádám csinál. amikor megszólalt a keresztapa zene a műsor alatt, állva tapsoltam.

ő-szinte 2012.01.15. 14:51:18

@Peter_Cs: Ha nem teszel ellene semmit akkor közelebb juttatod a győzelemhez. ezt meg Pettink nem akarja, ugye:-)

S.O.Meone 2012.01.15. 14:53:17

@Peter_Cs: te operáltasd át magad nővé, mindeki tudja, hogy erre vágysz...
aztán mint egy szép leszbi pár, adasd össze magad verával. 1 hónapon belül blikk címoldalán lennél: hirtelen felidulásból elkövetett gyilkosság :D

verát személyisége és képességei max egy gyilkokpornó főszerepére predesztinálná. és ez lenne a happy end.
monduk VV Gigi a burj khalifa legfelső szintjén zongorahúrral megfojta, majd ledobja :DDDD

@foxglove: leszarom az édenhotelt. éljen vera stílusa :D

ő-szinte 2012.01.15. 14:53:37

@foxglove: Én is vonyítottam:-DDDDDDD nagyon bírtam a dolgot:-)
De ott egy picit jobbak voltak a kreatívok, mint idén a vv-ben.
ezt is meg lehetne szenzációsra csinálni. Bénák... ennyi:-)
Szerintem Atti szórakoztató:-)

S.O.Meone 2012.01.15. 14:55:11

@Peter_Cs: hozott anyagból dolgoznak...
ilyen társaságból még egy 'veterán' is csak ennyit tud kihozni

@ő-szinte: az nem ilyen nézői szavazásos volt? akkor az pont a petinek való lett volna :)

ő-szinte 2012.01.15. 14:56:54

@S.O.Meone: Igen, erre próbáltam neked utalni...:-)
nem nézted az édent???:-DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 14:58:31

@ő-szinte: Csakhogy ez olyan, mintha te szórakozásból sakkoznál, az ellenfeled nyerésben van és nyerni is akar, erre az egész sakktáblát lesepred az asztalról!

@S.O.Meone: Te is tudod, hogy vicc, amit írtál!

S.O.Meone 2012.01.15. 14:59:20

@ő-szinte: jah, ott a peti volt a castingos meg a kreatív :)

ő-szinte 2012.01.15. 15:01:32

@Peter_Cs: Lehet, hogy olyan, de itt lehet! Ezt értsd már meg!:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 15:02:17

@S.O.Meone: A Bár 2.0-ba ő castingolta be Baukó Évát.

ő-szinte 2012.01.15. 15:02:28

@S.O.Meone: ez komoly, vagy csak szopatsz most?:-)

ő-szinte 2012.01.15. 15:03:46

@Peter_Cs: Már akkor is tudott vmit:-) Csak a viasat nem tudta, hogy kell előidézni a földön hempergést, hehe

ő-szinte 2012.01.15. 15:06:31

@Peter_Cs: Figyelj, az életben vannak a menők és a lúzerek. Atti-Petti nem ez utóbbi közeget gyarapítja...

S.O.Meone 2012.01.15. 15:11:49

@ő-szinte: komoly. írták is, mikor beköltözött a peti, hogy a viasatnál dolgozott, és ő castingolta a formákat az aranypartba és az édenhotelbe.

velvet.hu/celeb/2011/09/17/bekasztingoltak_a_valo_vilagba_a_viasat3_kasztingolojat/

"Most is csinálom az Éden Hotel kasztingját, de megbeszéltem velük, hogy ameddig tudom, folytatom, aztán megyek a Való Világba, mert a reality az jó, azt szeretjük. A világ legnagyobb játéka."

ő-szinte 2012.01.15. 15:18:04

@S.O.Meone: Hm. De azt jól eltalálták:-) én imádtam:-D

Viszont nem válaszoltál...:-) te nem nézted, hogy nem tudod volt-e nézői szavazás vagy sem?

ő-szinte 2012.01.15. 15:24:16

@S.O.Meone: Mondjuk, azzal nagy igazságot mond, hogy a játékosok nagy része álszent. Csak úgy mint a nézők nagy része:-D

kamarti 2012.01.15. 15:24:20

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem is azt mondtam, hogy doktori magasságokban kéne folyton szárnyalni... :)

@ő-szinte: sztem meg az a baj, ha valaki meg van győződve és ebben tántoríthatatlan, hogy nála van a bölcsek köve, vagy csakis ő lehet a fényhozó, és aki ezt nem így gondolja, az ab ovo hülye, stupid, nem érett erre a játékra stb.

@S.O.Meone: én azt nem értem, hogy miért bánt bárkit, hogy a nézőknek Csaba, Fecó vagy Vera kell? (persze még egyik sem nyerte meg, szóval ez előfeltételezés persze). Meg azt, hogy miért helyezi valaki magasabb polcra magát a másiknál, ha nem értenek egyet? Miért sötét az, aki másképp gondolkodik?
Ahogy bent is úgy játssza mindegyik a játékot, ahogy tudja vagy akarja, sztem kint is gondolhat mindenki azt az egyes játékosokról, amit akar, vagy nem?
Az viszont marhára vicces sztem, amikor a kommentekben, vagy a Belevaló sms-eiben, telefonjaiban azt az egy-egy jelzőt, jellemhibát stb. szajkózza az egyik játékos drukkere a másik játékosról, amit az általa preferált másik játékos aggatott rá és semmi mást nem tud mondani, csak nagy vehemenciával ismételgetni ezt - ez sztem nem vall önálló gondolkodásra, ezen meg én mulatok kissé...

kamarti 2012.01.15. 15:26:02

@ő-szinte: az Édenben nem volt emlékeim szerint

ő-szinte 2012.01.15. 15:27:39

@kamarti: te, én tudom hogy nem volt:-) szövegértelmezésszövegértelmezésszövegér ááááááááááááááááááááááááááááááááá

ő-szinte 2012.01.15. 15:28:52

@kamarti: Akkor te gondold így...:-)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 15:32:49

egyébként ha van valaki a játékosok közül olvassa a hv-t, az csak peti lehet, úgyhogy úgy írjatok róla/neki, hogy azt már legkésőbb holnap olvasni fogja:))

S.O.Meone 2012.01.15. 15:46:53

@ő-szinte: nem néztem. a VV-t is kb a felétől hébe hóba, de egyre ritkábban, mert elég a melodrámából.

peti jó műsort csinált volna, ha nincs a két szociopata.

ő-szinte 2012.01.15. 15:50:43

@S.O.Meone: Minden számításba csúszhat hiba:-DDD

És szerintem megéri visszanézni a viasat oldalán:-) komoly tanulmány:-DDD én majd minden este vonyítottam:-)

nosce 2012.01.15. 15:54:35

@S.O.Meone:
"peti jó műsort csinált volna, ha nincs a két szociopata. "

Peti ott hibázta el, h a csajokat akarta megfektetni az ütött neki vissza, előbb a munaka azután a szórakozás :), de gergőt is a Seri bujcizás rakta ki és valszeg Attila veszte is Kinga lesz. Amúgy pedig Peti megfáradt már legalább 1 hónapja Veronikával is csak bujcizott, szal megérett a kiesésre mindenhogy, legalább is egy párbajra, ami nála mindig kiesés gyanús..

ő-szinte 2012.01.15. 15:58:18

@nosce: Szal a nők hibásak mindenért...?:-DDD

S.O.Meone 2012.01.15. 15:59:56

@nosce: és akkor majd nézzük fecót, ahogy a szaunában gyártja a hülye elméleteit a verával a paranoid rohamaik között.

de jó lesz.
@foxglove: igen, valszeg így lesz, de neked ez lesz a legnagyobb sikered az életben :D
majd nagymamaként elmeséled, hogy a TE sms-ed ejtette ki petit a vv5-ből, majd az unokád megkérdezi, ki az a peti, mi az a VV,és jön majd az ápoló, hogy tessék bevenni a gyógyszert és feltenni a maszkot :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 16:01:47

www.valovilagblog.com/

ezen a linken bármikor is néztem az elmúlt napokban mindig 55 %-45 % volt az állás, csakhogy közben pár százról majdnem háromezerről nőt a szavazatok száma.. létezik, hogy akárhányan szavaznak mindig pont 10% a különbség?

csak picit gyanús,

de úgy nagyon...

nosce 2012.01.15. 16:06:02

@ő-szinte:
"Szal a nők hibásak mindenért...?:-DDD "

ezt nem mondtam, de mi a fasznak kellett petinek rárepülnie verára ? :)

nosce 2012.01.15. 16:10:10

@S.O.Meone:
"és akkor majd nézzük fecót, ahogy a szaunában gyártja a hülye elméleteit a verával a paranoid rohamaik között."

Hát sztem a következő párbajozó valszeg Feco lesz, amúgy meg rohamosan zsugorodik a 19-49-ben a VV5 nézettsége...úgyhogy nem nézzük :)

nosce 2012.01.15. 16:11:53

@gyvy:
"Nem igaz. Én mindig focilabdával a hónom alatt megyek verekedni. :D "

akkor biztos azt hiszik golyvád van :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 16:13:01

@S.O.Meone: te nagyon kész vagy:D vicces látni, hogy van, aki ennyire bele tudja élni magát:D

nosce 2012.01.15. 16:13:11

@ő-szinte:
Puuuffffiiii még mindig a metróban bujkál a műhold elől ? :)

kamarti 2012.01.15. 16:25:43

@ő-szinte: ó, bocs, nem olvastam eléggé vissza. a szövegértelmezéssel nincs problémám :)

S.O.Meone 2012.01.15. 16:26:54

@foxglove: beléd? :D nagyon empatikus vagyok, mindenki bőrébe bele tudom képzelni magam :)

kamarti 2012.01.15. 16:28:27

@ő-szinte: ó, köszi az engedélyt :)

kamarti 2012.01.15. 16:29:50

@foxglove: és közben vígan hülyézni a többit :) kintieket is, meg bentieket is :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 16:30:55

@S.O.Meone: nem. egy televíziós műsorba, butus. egyébként pont az ilyen emberek miatt van nézői szavazás, mint te;)
MI itt nem szavazunk, csak szórakozunk, ti elborultak nyomjátok őrjöngve az sms-t:)

genevieve 2012.01.15. 16:32:09

na látom egy hülye beszabadult a békés kommentelők közé:-)

milyen meglepő, hogy többen ezáltal önigazolást nyertek:-)

legyen mindenkinek szép napja:-D

MagasMacska 2012.01.15. 16:33:18

@S.O.Meone: "peti jó műsort csinált volna, ha nincs a két szociopata".

Peti olyan műsort csinált volna, amilyen neked tetszik. A másik kettő meg olyan műsort csinál, amilyen másnak tetszik. Aztán az csinálja a jó műsort, amelyik megnyeri a játékot.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 16:36:04

@S.O.Meone: Péternek a Švejk-vonalat kellett volna nyomnia!

ő-szinte 2012.01.15. 16:37:29

@genevieve: értelek ám:-) de nem izgat:-DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 16:37:29

@Peter_Cs:

gratula a programozódnak, hogy a Svejket is beépítette a random paramétereid közé! tényleg úgy nézett ki peti a fürdőben, igaz, karakterben fényévekre van a derék katonától...

ő-szinte 2012.01.15. 16:40:03

@nosce: Gondolom, akkor még jó ötletnek tűnt. Azt hitte, erősíteni fogja a pozícióját a nézők előtt. Azt akkor még nem sejtette, hogy Vera elszabadul, hehe

ő-szinte 2012.01.15. 16:40:59

@nosce: Mondom én, hogy az ezredessel van eltávon...:-)

nosce 2012.01.15. 16:45:02

@ő-szinte:
"Mondom én, hogy az ezredessel van eltávon...:-) "

ház bazdmeg ezek dugnak amikor mi meg itt dolgozunk ??? :) A következő kiválasztáson tudom kire dobjam a jelem :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 16:45:04

a 8 villacsaj ból 6-tal tudnék együtt élni, ha a sors úgy hozná, kettőtől viszont minden körülmények között távol tartanám magam:

Vera és Kinga

az egyik egy smasszer kontrollálhatatlan féltékenységgel, irigységgel, rosszindulattal és szarkavarási szükséglettel megáldva, a

másiknak az idő legnagyobb részében meggyőződése, hogy ő a világ közepe, és nem érti miért nem folyton rá süt a nap, ilyenkor fejvesztve rikácsol...

most visszagondolva, egyedül vera és attila villamestersége alatt állt a feje tetejére minden, mert ők megrészegültek a hatalmuktól és terrorizálták a villatársaikat, érdekes módon a többiek villamestersége alatt nem szabadult el a pokol, valahogy csendesen le tudták rendezni a villamesterséggel járó feladatokat...

sandokan 2012.01.15. 16:46:47

@kamarti: "én azt nem értem, hogy miért bánt bárkit, hogy a nézőknek Csaba, Fecó vagy Vera kell?"

Akkor még egyszer, mert a szövegértés úgy látszik nem az erősséged. Az sms szavazóknak "kell" az általad említett "szent" oldal, a többi csupán egy olyan hozzászóló feltételezése, aki az alapvető tévés dolgokkal sincs tisztában.

Mert a számok bizony azt mutatják, hogy a nézőknek nem rájuk és paranormális tevékenységükre kíváncsiak.

Pl. Most néztem meg, hogy azt a szerencsétlenkedést, amit csabika és ferkó a szembesítésen előadott szinte teljes egészében kihagyták.

Az meg, hogy kit, mi bánt, elég csak visszaolvasni az elmúlt napokban termelt hozzászólásaidat. Mondom kutya vagy macska.

ő-szinte 2012.01.15. 16:47:53

@nosce: Ez nekem eddig is világos volt:-) Melyiket szórjuk meg?

kamarti 2012.01.15. 16:51:16

@S.O.Meone: Peti akkor csinált volna jó műsort, ha nem megy alá az önjelölt vezérkosnak, mint 1-2 kivétellel az összes többi

csicserierika 2012.01.15. 16:52:11

@foxglove: akkor miért a Csabcsi ment vissza ? Hmm.. ?
Az elborultak nyomják ezerrel az smst :)

Hurri Kán 2012.01.15. 16:54:05

Ha Kinga is kiesik, a VV utána kb. annyira lesz pergő és érdekes, mint a csendes pihenő egy öregek otthonában.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 16:54:36

@csicserierika: elborult=annyira komolyan vesz egy tv-műsort, hogy pénzt költ az sms-re. ééérted. ahogy tjuca szokta mondani, az 2 túrórudi ára!

nosce 2012.01.15. 16:54:48

@ő-szinte:
"Ez nekem eddig is világos volt:-) Melyiket szórjuk meg? "

sztem arra aki előbb kiejti majd azt h mogyi :)

sandokan 2012.01.15. 16:55:16

@foxglove: azért vannak még itt páran.

ádám stílusa? na ne, ahogy megfenyegette a friss húsokat, azért attilát már felakasztottátok volna és ennél jóval kevesebből csináltak csabikából nemzeti hőst az otthonkások. ez pont azt bizonyítja, hogy akit kedvelsz, annak elnézed, míg a másiknak nem.

kamarti 2012.01.15. 16:57:03

@sandokan:

S.O.Meone 2012.01.15. 14:22:51
a nézőknek csabi,fecó meg vera kell.

nekem a szövegértés, neked meg az olvasás, ha már itt tartunk.
ha akarod, belém köthetsz újra meg újra, nem tudsz izgatni. Jól elvagyok a többséggel, 1-2-t meg elkerülök, ennyi.

nosce 2012.01.15. 16:58:32

@gyvy:
"Ha Kinga is kiesik, a VV utána kb. annyira lesz pergő és érdekes, mint a csendes pihenő egy öregek otthonában. "

én azt szeretem nagyon nézni amikor fecó meg Csabcsi az udvaron fel alá sétál, kb mint mikor 2 hal úszkál az akváriumban csak nem olyan szépek , és többet esznek :)

ő-szinte 2012.01.15. 16:59:54

@nosce: Ez komoly hasonlat volt, de kibaszott találó:-)

Hurri Kán 2012.01.15. 17:00:05

@nosce:
Végül is... Rendezhetnek vízi balettet. Előadják a Kis hablegényt. Vagy a Kis hableányt? :D

kamarti 2012.01.15. 17:00:43

@nosce: az akváriumban úszkáló halak nézegetése kisimítja az idegeket ám :)

nosce 2012.01.15. 17:02:10

@Brr:
"a 8 villacsaj ból 6-tal tudnék együtt élni, ha a sors úgy hozná, kettőtől viszont minden körülmények között távol tartanám magam:"

ne már h leszbiben töröd a kis buksidat :)

ő-szinte 2012.01.15. 17:02:30

@sandokan: lájkollak:-) szövegértést én is írtam az előbb, hehe

genevieve 2012.01.15. 17:02:51

@nosce: akkor az már kifejezetten orgazmus közeli élmény lehet számodra amikor peti sétál fecoval...hovatovább....ati sétál petivel:-D

ő-szinte 2012.01.15. 17:03:27

@gyvy: utóbbira tippelnék ha lehet:-)

kamarti 2012.01.15. 17:05:10

@genevieve: ha már választani lehet, én az Eszter-Seri intellektuális szárnyalásokra tenném a voksom a dohányzó asztal mellett... :)

@ő-szinte: hasonló a hasonlóval, hehe

mimózA 2012.01.15. 17:05:18

@nosce: Ez érthető, mert szerelmesek az Attikájukba és mindig őt mutogatják minden körülmények között.

sandokan 2012.01.15. 17:06:00

@nosce: zseniális, azért ilyenkor a vágókat is sajnálom egy kicsit. megnézik egyszer, megnézik még egyszer, megvágják, majd újra kénytelenek megnézni. ez így büntetés.

Hurri Kán 2012.01.15. 17:06:11

@ő-szinte:
Én is. Mondjuk Fecó érdekesen néz ki ezzel a Z-kategóriás-akcióhős dizájnborostával, no de láttunk már olyat, hogy töke van a hableánynak. :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 17:06:23

@nosce:

buksikám, hajtasz rám? szomorú lennél, ha leszbi lennék?

Hurri Kán 2012.01.15. 17:07:10

@sandokan:
Mennyit ihatnak közben, hogy fel tudják dolgozni a sokkot. :D

ő-szinte 2012.01.15. 17:08:14

@kamarti: Hát, nem lehet mindenki álszent kékharisnya...:-)

ő-szinte 2012.01.15. 17:09:10

@szerivan: akkor már tudod:-DDDDDDDDDDD

2012.01.15. 17:10:43

Az onlineban miért nem mutatták Atiékat? Rohadt unalmas volt a Pocokszamuráj önfényező monológja. A nyihogó tehén is unta.

2012.01.15. 17:11:51

@ő-szinte: Meg akar szórni a gyökér????

S.O.Meone 2012.01.15. 17:12:55

@foxglove: jah, én aztán annyira nyomom, de annyira... :D
egyszer elgondolkodtam azon, hogy szavazzak majkára, szégyellem is magam miatta, de ennek a megingásnak a hátterét el kell mondjam, sose felejtem el: IRC-n(menő oldskul vagyok) felszedett csajjal ülök darshanban(ő akart odamenni), órájára néz: jujj, haza tudsz vinni, nemsoká kezdődik a VV döntő és szabolcs így úgy amúgy.
te úristen, szabolcs?

keversz magatokkal: ti vagytok akik a popcornt és a szalonnát felváltva zabáljátok a Jácint TV előtt a Gabi kanapén ülve, és közben jóízűen megy a nem kedvelt játékosok anyázása. reklám alatt megnyomod az újratárcsázást, és már nyomod is a petianyának szánt szidalmakat, hogy micsoda egy gané a fia, de aztán közbeszól a sógornőd, hogy te vagy az marika? csak egy pillanatra lepődsz meg, hogy nem azzal beszélsz akivel, de bözsi levágva a szitut csak ennyit mond: "jaj mariskám, én ma már 5x felhívtam azt a rosszéletű nőszemélyt, de le is raklak, mert itt van lilu". visszaülsz lihegve, de csaba és fecó látványa annyira megindít, hogy egy lágy mosoly, szemed sarkában könnycsepp, és a szád sarkából szelíden rácsurog a nyál a kezedben tartott csabaira, amibe aztán egy határozott mozdulattal beleharapsz.
de az idill nem tart sokáig, mert a zöld kendős péter láttára a fél rőf kolbásszal gumibotként kezdesz hadonászni a tv felé, és tele pofával artikulátlanul óbégatsz vmit.

vhogy így képzelem :D

ő-szinte 2012.01.15. 17:13:24

@gyvy: Akkor most éápzeld el sellőjelmezben, fényes hosszú csillogó halfafok, meztelen felsőtest, amir ráomlanak a csillogó füdtjei, lágyan rebegteti a szempilláit...
Na, hánysz már???:-DDDD

genevieve 2012.01.15. 17:13:24

mennyi idő van még hátra a vv5-ből?

a végére már itt is vér fog folyni:-D

ő-szinte 2012.01.15. 17:15:09

@gyvy: remélem ki tudod olvasni, mert bazdmeg elfelejtettem gépelni:-) vagy nem is tudtam? hehe

sandokan 2012.01.15. 17:15:43

@gyvy: jó esetben csak isznak, de inkább másfajta készítményeket használnak.
gondolj bele, fél éven keresztül mindennap fecót, csabát, kingát vagy serit hallgatni és ebből még műsort is csinálni. nem cserélnék velük, nincs az a drága parizer.

ő-szinte 2012.01.15. 17:17:32

@szerivan: Hát azon gondolkodtunk, hogy te vagy ELP kapod a jeleket... mert míg mi itt melózunk, ti mindig vmi rendkívüli eltávon vagytok...

2012.01.15. 17:19:56

@ő-szinte: De rám nem lehet, nekem szép az arcom -o-

foxglove (törölt) 2012.01.15. 17:20:37

@S.O.Meone: te jó ég, hát be lennék kamerázva? mert hogy ezt így, és ennyire, és még a szalonnát is...
de megdicsérlek, kemény munkád lehet ebben, kár, hogy nincs tehetséged.

Hurri Kán 2012.01.15. 17:21:34

@ő-szinte:
Szerintem a tudat, ahogy elképzelted a jelenetet, elég volt összezavarja a kezed. :DDD

@sandokan:
Lehet kell hozzá egy jó kolumbiai, vagy afgán kapcsolat, hogy a szerkik kibírják. :DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 17:23:45

attila azt hiszi, vera leöntötte vodkával, mivel le volt hajtva a feje nem tudja, hogy vera valójában leköpte...

lásd 5 perc 22 másodperc

www.valovilagblog.com/vera-lekopte-attilat-video/

ő-szinte 2012.01.15. 17:25:00

@szerivan: Az hogy lehet, hogy én megkapom, te meg nem???:-DDD

2012.01.15. 17:25:58

@ő-szinte: Nem tudom, akkor válaszolj arra.

csicserierika 2012.01.15. 17:26:04

@foxglove: értem hát, csak értelmeztem :)

S.O.Meone 2012.01.15. 17:27:06

@foxglove: "kár, hogy nincs tehetséged."

tudom, hogy ezt most csak a kolbász miatt mondod. elfogadom, ámbátor nem értek vele egyet.

ő-szinte 2012.01.15. 17:28:01

@gyvy: Hát lehetséges:-DDDDDDDDDD

csicserierika 2012.01.15. 17:28:15

@genevieve: mi csak békésen ülünk avanivivel, és várunk.

ő-szinte 2012.01.15. 17:29:41

@szerivan: válaszoltam
vmit át kéne állítanod
milyen levelező rendszerben vagy?
gmaibe én sem kaptam meg csak a freebe...

genevieve 2012.01.15. 17:30:29

@csicserierika: nagyon helyes, őrizzük meg a higgadtságunkat:-)

ő-szinte 2012.01.15. 17:30:51

@szerivan: Na jó, ez nyomós érv:-D

Hurri Kán 2012.01.15. 17:31:23

@Brr:
Ez kizárt. Vera ilyet nem tenne SSKK. Az ellenség -Attila rajongóinak beépített ügynöke, aki vágóként dolgozik- keze van a dologban, ők montírozták ezt így. :D

@ő-szinte:
Én biztos vagyok benne. :D

ő-szinte 2012.01.15. 17:31:37

@szerivan: na jó, kell nekem hülyeségeket kérdezni:-DDD
az mi a picsa???:-)

2012.01.15. 17:32:29

nosce hol van???

ő-szinte 2012.01.15. 17:32:43

@gyvy: Hát a hideg kiráz tőle, az biztos:-DDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.01.15. 17:34:25

@S.O.Meone: nem, a kolbász rendben volt. a szalonna és a popcorn is tetszett.
"de le is raklak, mert itt van lilu" - itt el is mosolyodtam egy kicsit.
Sajnos a többi része értékelhetetlen, a személyes történet beillesztését pedig kifejezetten erőltetettnek éreztem, nem volt meg sem a csattanó, sem a koherencia.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 17:35:25

@gyvy:

miért? én egyiket se bírom, elvileg megérdemlik egymást (vera és attila), gyakorlatilag rossz nézni, amit művelnek

utóbbi időben azonban attila vera védelmére kelt petivel szemben, szerintem azért, mert úgy gondolja vera kínzása kizárólagosan az ő resortja, és abba peti csak ne pancsoljon bele..

ő-szinte 2012.01.15. 17:36:54

@szerivan: téged keres a metróban. Mondta, hogy ott bujkálsz az üstökös elől...

ő-szinte 2012.01.15. 17:37:59

@szerivan: küldtem mé egyet próba tartalommal. átment?

Hurri Kán 2012.01.15. 17:38:13

@Brr:
Ebből is látszik, Attila mennyire akkurátus és rendszerető ember. Ha valami az ő dolga, azt nem bízza másra. Kötelességtudatból többen példát vehetnének róla a bent lévők.

ELP 2012.01.15. 17:38:29

@ő-szinte: Mire készültök Ti a hátunk mögött????:)))

2012.01.15. 17:39:42

@ő-szinte: A Kossuth-Batthyány között vagyok, itt a legmélyebb a járat. Grapefruit van a fejemen, meg fog ismerni.

ő-szinte 2012.01.15. 17:40:58

@ELP: Így járnak azok, akik igazolatlanul eltávra mennek és szándékosan távol tartják magukat a munkától, míg mi itt nyomjuk az ipart:-DDD

ő-szinte 2012.01.15. 17:43:31

@szerivan: De butus vagy! Mondta, hogy nem kell lemenned, a grapefruit megvéd!!!!

2012.01.15. 17:44:16

@ELP: Az avatarodon Vera hüvelygombáinak mikroszkopikus képe látható?

2012.01.15. 17:45:07

@ő-szinte: HAZUDIK!!!!!!!!!!!!!

S.O.Meone 2012.01.15. 17:46:02

@foxglove: sztem a salivatio által szennyeződött monitor következtében (ti. a kolbászos nyál érdemi részeket takart ki a képernyőn)nem ismerhetted meg a kontextust annak teljességében.

ő-szinte 2012.01.15. 17:46:54

@szerivan: Pufi bazdmeg!:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Látom kipihented magadat...:-D

ELP 2012.01.15. 17:47:48

@ő-szinte: Ahha szóval összeesküvés,,Most már résen leszünk ám a dramaturggal.
Bár ő sem éri meg h foglalkoztassam , semmit nem csinál.
Csak állandóan a randi meg a romantika :)))

ő-szinte 2012.01.15. 17:49:14

@szerivan: basszus, átment a rohadt privi?

ő-szinte 2012.01.15. 17:50:16

@ELP: Nem résen kell lenni, hanem dógozni kell!:-DDD
Jah, mindig csak románckodna:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 17:50:29

vajon, amikor belép ma FBM a villaajtón a párbaj után, ugyanígy fog kiabálni?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rZ0sMvKosxw#!

ELP 2012.01.15. 17:50:48

@szerivan: Mivel még semmilyen kapcsolatba nem kerültem /vagy nem tudok róla/ eme kis lényecskével így sajna kérdésedre a választ nem áll módomban megadni! :))))

S.O.Meone 2012.01.15. 17:51:48

@foxglove: izé, most a kolbi miatt örihari? :)
inkább esztert idézném: "haladjunk tovább" :D

ELP 2012.01.15. 17:52:40

@ő-szinte: Bocsáss meg Kedves de én dolgoztam , szárazra beszéltem a torkom és ráadásul nem is magyarul:)))))

foxglove (törölt) 2012.01.15. 17:53:18

@S.O.Meone: lehet. nem akartalak ám megsérteni. biztos akad valaki, aki szerint jól írsz, ha más nem, egy családtag:P

foxglove (törölt) 2012.01.15. 17:53:57

@S.O.Meone: jaj dehogy örihari. fátylat rá?

csicserierika 2012.01.15. 17:54:00

@genevieve: atyaúristen, neked ennyi jött le az egészből ?
Megyek megsimizem a traktorom, utánakötöm a nehéz ekét és mélyszántok egyet a kisboltig.

ELP 2012.01.15. 17:54:07

@ő-szinte: Nem hazudok , mert még hüvelyem sincsen , a kardomnak pedig nincsen tartója , ,,,, nálam :)))))

ő-szinte 2012.01.15. 17:54:40

@ELP: HAZUDSZ!
Itt kell dolgozni, nem máshol:-D

ELP 2012.01.15. 17:56:23

@csicserierika: Szólj mikor végzel viszem a vetőmagot :))) Jahh előbb még boronálunk:)))

ELP 2012.01.15. 17:57:29

@ő-szinte: Ezt mondtam én is a megrendelőnek de kiröhögött :))))))

kamarti 2012.01.15. 17:58:28

@ő-szinte: ja, nem, de pökhendi okostojás sem :)
mert azért itt már mindenki túl van azon a koron, amikor meg kellett volna tanulni, mi a különbség aközött, hogy pl egy film nem jó, vagy csak nekem nem tetszik....

amúgy kinek a feje felett kacsintanátok össze magabiztosan, vagy kit hülyéznétek (kinek-kinek vérmérséklete és igénye szerint a magáét), ha nem lennének itt álszent kékharisnyák? szóval max szívességet teszek :)

ő-szinte 2012.01.15. 17:58:59

@ELP: HAZUDSZ!

Persze, hogy kiröhögött. Mit tudhatja az a félszerzet?:-)

2012.01.15. 17:59:16

@ő-szinte: Csak az amit a sajátodról küldtil.
@ELP: Szerintem is hazudsz...

ELP 2012.01.15. 18:02:05

@szerivan: Mert kell valami téma az összefoglalóba.
Az éjszakai baglyok jóval kevesebben vannak , mint a 9 órásiak .

ő-szinte 2012.01.15. 18:02:24

@kamarti: látom találó volt a meghatározásom:-)

ő-szinte 2012.01.15. 18:03:37

@szerivan: nem tudom mi a fasz van:-O az adatlapodon keresztül nem működik vmiért.
Csináld meg pufi!

ELP 2012.01.15. 18:04:57

@ő-szinte: @szerivan: ne legyetek már atik!
Inkább kérek valami tippet ki alszik ma otthon /vv-ből/ természetesen.

S.O.Meone 2012.01.15. 18:05:16

@foxglove: jah nem bántottál meg. azolcsó próbálkozásokat soha nem találom bántónak :)
a jól írás hogy jön ide? meg mit?kommentet? kihet,mihet képest? :) ki az etalon itt, ó mondd! :)

ami az erőltetettséget illeti: tudatos stilisztikai eszköz, de neked ez nem sokat mond, ugye? se a tudatos, se a stilisztika. az eszköz az a habilis óta alap :)

pedig én tényleg fátylat akartam rá :D

genevieve 2012.01.15. 18:05:18

@kamarti: én élvezettel olvasom az írásaid:-)

tudod, hasonló a hasonlóval:-P

2012.01.15. 18:06:40

@ő-szinte: De mit csináljak? Majd vallatás jól meghekkel téged és akkor tudsz küldeni :)

ELP 2012.01.15. 18:07:31

@szerivan: Jahh és nagyon bátor vagy !
Nem tudod te azt h akkor is kapsz ha nincsen rajtad sapka! :)))

ELP 2012.01.15. 18:09:12

@kamarti: Ezt kikérem magamnak én még tini vok hamvasul ártatlan :)))

2012.01.15. 18:10:25

@ELP: De én nem kaphatok , nekem szép az arcom, nem tudtad?
@ő-szinte: Pufika küldtem neked a blogon keresztül, brékó, vetted?

2012.01.15. 18:11:37

@ELP: Pettttiiiiiiiiii

csicserierika 2012.01.15. 18:11:50

@ELP: megjöttem, B+ nem szólt senki, hogy vidéken is van flaszter ? Hát nem fölszántottam ? :)

2012.01.15. 18:12:21

@kamarti: Ami nekem nem tetszik az rossz, tiszta sor :)))

ELP 2012.01.15. 18:13:58

@szerivan: Honnan tudhatnám h szép vagy??
Erről a zöldsapkás tengerészgyalogosról ez nem derül ki! :))

kamarti 2012.01.15. 18:14:11

@ő-szinte: mondhatnám egyszerűen azt, hogy egy szóval sem állítottam ilyet, de még összezavarnálak :)

ezért inkább ösztönzőleg dicsérlek :) és azt mondom, én meg megnyugodtam, hogy a te szövegértéseddel nincs baj, hiszen mindig a lényeget emeled ki :)

ő-szinte 2012.01.15. 18:14:45

@szerivan: a hiba nálam velem van, te!
Vallatás meg m,ár jól meghekkelt:-DDD
Irígykedsz, mi?:-DDD

ELP 2012.01.15. 18:15:24

@csicserierika: Szent ég! Akko most mi lesz??:))

ő-szinte 2012.01.15. 18:15:57

@kamarti: te engem sskk nem zavarsz össze:-)

kamarti 2012.01.15. 18:16:59

@genevieve: kinek mire van igénye, ugye :)

@ELP: tudom, levettem a kommentekből :)

@szerivan: naná :) uh szerivan :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 18:18:01

@S.O.Meone: ó, csak úgy tűnt, komment helyett egy önálló kis produkcióval készültél:) de biztos tévedtem, és nem volt ilyen szándékod:)
De! amikor most az erőltetettséged "tudatos stilisztikai eszközként" definiáltad, az valami zseniális!

Ui: erre válaszolhatsz egy akármit, amire én majd jól nem fogok, és akkor tied lesz az utolsó szó. Csak hogy lásd, milyen nagylelkű vagyok.

ő-szinte 2012.01.15. 18:18:18

@szerivan: Akartam mondani, a hiba NEM nálam van, csak annyira zavarba jöttem a meghekkelés hallatán, hogy...
Még el is pirultam zavaromban -o-

genevieve 2012.01.15. 18:21:02

@kamarti: igen:-)

egy jó dolog van azért az egészben:-)

gyorsabban tudom visszaolvasni a kommenteket, nem tart olyan sokáig:)

sandokan 2012.01.15. 18:21:15

@ő-szinte: de még mennyire.

@kamarti: a kismacska gyakran kergeti a saját farkát és nagyokat harcol vele. téged olvasva, valamiért mindig ez a kép ugrik be.

beacska 2012.01.15. 18:21:57

@S.O.Meone: jajjj, istenem, annnnnyira tudtam, hogy téged is be fog szippantani a kommentlét! ;DD

rianna 2012.01.15. 18:26:49

látom szaporodnak azok, akiknek birtokában van a bölcsek köve :)

Zwekedly 2012.01.15. 18:28:19

@ő-szinte:
Hekkelgetnek, pufimogyi?
Én viszont nem érzek most semmi szexszagot. Megfürödtél?

genevieve 2012.01.15. 18:30:36

@rianna: hogyne, és képesek egy új nicket nyitni (a régi helyett) csak azért, hogy hitelesebb legyen a mondandó:-)

csicserierika 2012.01.15. 18:31:07

@ELP: akkor nem vetünk, oszt nem zabál a zúrinép :)

ő-szinte 2012.01.15. 18:31:56

@Zwekedly: Látod milyen kis buta vagy!:-) Náthás vagy és azért nem érzed...

S.O.Meone 2012.01.15. 18:32:20

@foxglove: "amire én majd jól nem fogok"
ez így nem jó. tudtam, hogy a végén a 'fogyatékosságod' mögé menekülsz :D

vera2. ő is gyorsan érzékenylelkű lesz, mikor vki megunja az állandó, rendszeres basztatást, és visszaszól :)
és a ráaggatott érzékenylelkűség ilyenkor mindenre mentség, és egyben bizonyíték is, miért a másik a hibás. legalábbis vera meg a péter cs néven futó imitátora szerint.

S.O.Meone 2012.01.15. 18:32:58

@beacska: max 1-1 napra :) néha kettőre. aztán se kedvem, se időm nincs ilyesmire.

ő-szinte 2012.01.15. 18:33:42

@genevieve: szerintem mindegy milyen nicken mond vki vmit. Nem a nick határozza meg a hitelességet:-)

rianna 2012.01.15. 18:35:27

@genevieve: a verbális agresszió semmilyen nicken nem hiteles :) De neki szeélyesen biztos jólesik.

genevieve 2012.01.15. 18:36:51

@ő-szinte: ha te mondod akkor biztosan úgy is van:-)

csicserierika 2012.01.15. 18:36:53

@ő-szinte: én is így vagyok vele, van aki többnek akar látszani, mint....:)

MagasMacska 2012.01.15. 18:36:53

Nálatok sem működi a tegnapi. Folyton kiírja, hogy hiba történt.

genevieve 2012.01.15. 18:37:24

@rianna: neki is:-)

szerintem meg csak szánalmas...

sogeking 2012.01.15. 18:38:58

@ő-szinte: csak véletlenül ránéztem a nickedre :)

ő-szinte 2012.01.15. 18:39:00

@genevieve: hát , ha neked a nicktől lesz vmi hiteles, nem a tartalomtól...:-)

S.O.Meone 2012.01.15. 18:39:06

@rianna: a sok szerencsétlen, akit átvágtak a piacon a hamisítvánnyal :D pedig az igazi ott lapul nálad, igaz? ;)

sogeking 2012.01.15. 18:42:03

Kinga fanklub sorakozó, el kell gyakorolnunk a Kinga songot :)

ő-szinte 2012.01.15. 18:42:16

@sogeking: mért szívózol velem?:-DDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.01.15. 18:43:23

@sogeking: várj, nekem még gyakorolnom kell a barbiintegetést! neked megy?

genevieve 2012.01.15. 18:43:53

@ő-szinte: mikor lesz nálad hiteles egy nick?:-)

ha azt mondja ami egyezik a te véleményeddel, vagy ha az ellenkezőjét mondja?

beacska 2012.01.15. 18:44:28

@S.O.Meone: nincs neked most vhol máshol sürgős dolgod? ;D

inmemancsi 2012.01.15. 18:45:35

@foxglove: gondolom a hülye vigyort vágunk hozzá részét próbálod és nem a kézmozdulatot:))

sogeking 2012.01.15. 18:46:02

@foxglove: annyira jól megy, szavakba sem tudom foglalni :)

beacska 2012.01.15. 18:46:20

jajjj, de jó, megint lehet vkit a háta mögött szánalmasozni!!! nehogy szemtől szembe, mert olyat csak a Rosszak tesznek!!! akinek gerince van, az csak harmadik személyben szidalmaz! ez alap....

sogeking 2012.01.15. 18:47:07

@ő-szinte: csak úgy jön :)

@genevieve: persze, utána meg rózsaszín muffint osztunk a többieknek

beacska 2012.01.15. 18:47:50

@S.O.Meone: jajjj, dehogy....legalább van kivel beszélgetnem, mert a jelenlévők egy részét már ignoráltam, csak röhögni szoktam őket néha elolvasni....meg jó szenyókat beírni harmadik személyben...itt tanultam ezt...mert itt ez a trendi ;DDD

Talpig Jimmy 2012.01.15. 18:47:56

@ő-szinte: azért az mond valamit, hogy egyesek rendszeresen ki vannak paterolva?

ő-szinte 2012.01.15. 18:48:23

@genevieve: Szerintem most ferdítesz Zsöni:-)
szó nem volt arról, hogy egyet értek-e a tartalommal, vagy sem. Az előbb azt nehezményezted, hogy képes vki cserélgetni a nicknevét, hogy hitelesebbnek tűnjön a mondandója...

foxglove (törölt) 2012.01.15. 18:48:32

@sogeking: a petifanoknak könnyű, sokkal egyszerűbb szószi emónak öltözni, mint ez a hülye kézmozdulat:)

rianna 2012.01.15. 18:49:28

@S.O.Meone: én nem osztottam ki senkit, és nem beszéltem senkivel lekezelően, de majd szavamon foghatsz ha megteszem :)

ő-szinte 2012.01.15. 18:51:46

@Talpig Jimmy: Hát néha kicsit túmács, na és? De nem a tartalom, max a stílus miatt.

beacska 2012.01.15. 18:51:54

@S.O.Meone: csak aggódtam, nehogy elkéss, és akkor kin fog múlni a világ dicsősége? ;DDD

sogeking 2012.01.15. 18:52:47

@ő-szinte: ezt én sem mondhattam volna szebben :)

@foxglove: a szószi emó már nem menő, viszont az integetést még lehet fokozni
farm3.static.flickr.com/2551/3827310619_8e62f09736.jpg

inmemancsi 2012.01.15. 18:53:35

na ez a katasztrófavédelem se semmi

Talpig Jimmy 2012.01.15. 18:53:43

@ő-szinte: én oda nem tolakszom, ahol nem látnak szívesen.

S.O.Meone 2012.01.15. 18:55:24

@rianna: hát akkor tényleg nálad van az igazi :D

vagy olyan vagy, mint fecó :)))

@beacska:
én csak egyet pörgetek. egyszerre ;)

"meg jó szenyókat beírni harmadik személyben...itt tanultam ezt...mert itt ez a trendi ;DDD"
ilyet akkor se csinálj. ez gáz, ha trendi akkor is. meg kell hagyni a popcornos-szalonnás népségnek :D

ő-szinte 2012.01.15. 18:56:17

@Talpig Jimmy: El kell hogy keserítselek, de nem tolakszik. Én pl szívesen látom, és úgy tűnik, vannak még itt rajtam kívül akik hasonlóan gondolják...
Az meg, hogy Hajni néha kibassza a stílusa miatt... há kit nem?:-DDD

inmemancsi 2012.01.15. 18:57:00

@foxglove: basszus ne már nem hiszem el, összeteszed az ujjaidat behajlítod tenyered felé a nagyujjad kivételével és tenyérrel kifelé forgatod lassan a csuklód:)) na az ufófejet, amivel kinga bír már nehezebb rekonstruálni - meg a grimaszait- abban verhetetlen

Talpig Jimmy 2012.01.15. 18:58:16

@ő-szinte: az mi más, hogy ilyen-olyan nick-névvel jön vissza?

sogeking 2012.01.15. 18:58:38

@ő-szinte: felvehetem a választási avataromat? :)

genevieve 2012.01.15. 18:59:41

@ő-szinte: kérdeztem, nem kijelentettem:-)

neked mitől hiteles egy nick?

beacska 2012.01.15. 18:59:56

@S.O.Meone: igazad van :(((
többet nem fordul elő, megyek kukoricára térgyepelni :(((

(meg vasalni ;D)

rianna 2012.01.15. 19:00:11

@S.O.Meone: ez egy logikus és húsbavágó visszavágás volt. Fáj is nagyon.

ő-szinte 2012.01.15. 19:00:22

@Talpig Jimmy: Az mért tolakodás? Úgy hívja magát, ahogy akarja.

ő-szinte 2012.01.15. 19:01:22

@genevieve: egy nick semmitől. az csak egy név... akár percenként is cserélhetné:-)

genevieve 2012.01.15. 19:02:22

@sogeking: na de miért piros?:-)

nem rószaszínűnek kéne lennie?:-)

sogeking 2012.01.15. 19:03:10

@genevieve: csupa rózsaszín legyen??

genevieve 2012.01.15. 19:03:12

@ő-szinte: na, lassan közelítünk a lényeg felé:-)

amiket én írok azok szerinted hitelesek?

ő-szinte 2012.01.15. 19:04:03

Basszus, tényleg ezt a nyomorult kobra 11-et kell adniuk? ezt lehetne öfi és kiszavazás után is...

genevieve 2012.01.15. 19:04:32

@sogeking: fehér alapon, rózsaszínű kör:-)

genevieve 2012.01.15. 19:05:30

@sogeking: a pezsgőt már behűtötted?:-)

kamarti 2012.01.15. 19:05:40

@ő-szinte: hát ha ez érdem...:) de melyikünké is? :)

@sandokan: sokakkal ellentétben talán azért nincs igényem arra, hogy itt azt írjam vissza ennek-annak, hogy akadj már le rólam, te szerencsétlen, vagy hogy hülyeségeket beszélsz, te idióta, mert napközben fésztufész megvívom, amit kell, meg ami fontos. meg intellektuálisan sem elégít ki ez a szint. úgyhogy itt lehetek ártalmatlan kiscica

foxglove (törölt) 2012.01.15. 19:05:58

@genevieve: ő-szinte ikonja felel meg a legjobban a szabványnak.

ő-szinte 2012.01.15. 19:06:14

@sogeking: Akartam kérdezni, hogy mikor cseréled? Már vártam:-) csak annyira kommentelek...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:08:07

Hajrá Péter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nosce 2012.01.15. 19:08:15

nah megvagytok még mogyik? ez a rosszindulatú szonda lesett már ? :)

genevieve 2012.01.15. 19:08:43

akit érdekel a hír:

m1-en most írták be, hogy esetlegesen hazánkat is érintheti az űrszonda becsapódás, kérik a lakosságot figyeljék a katasztrófavédelmi tájékoztatásokat, hogy mit kell tenni ha ilyen jelenségeket észlelnek...

ő-szinte 2012.01.15. 19:09:52

@genevieve: Nem tudom Zsöni. Szerintem ez a hitelesség, így hülyeség, már bocs. Mitől lenne itt bárki hiteles???

nosce 2012.01.15. 19:10:48

@ladyandhenk:
"Hajrá Péter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

ne már elpecheled, inkább mondd azt "hajráááááááááááá Kingaaaa !!!!" de csak cselből, h elbízza magát :)

ő-szinte 2012.01.15. 19:11:45

@kamarti: Én ezt a kérdést nem tettem volna fel a helyedben...:-)

beacska 2012.01.15. 19:12:25

@ő-szinte: mondd már, hogy hiteles, mert addig nincs nyugtod. és akkor mára meglesz a napi dicséret is ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:13:12

@genevieve: szaladok nézni az eget, már tegnap gyakoroltam rá:)

nosce 2012.01.15. 19:13:32

@genevieve:
"fehér alapon, rózsaszínű kör:-) "

sztem fehér alapon rózsaszín bugyi legyen :)

sogeking 2012.01.15. 19:13:45

@genevieve: mindig be van hűtve, csak az alkalomra várok :)

@ő-szinte: annyira?

ELP 2012.01.15. 19:14:32

@beacska: HITELES?HITELES!HITELES.

nosce 2012.01.15. 19:14:57

@ladyandhenk:
"szaladok nézni az eget, már tegnap gyakoroltam rá:) "

sztem vigyél egy kaviccsal megtöltött üveget is h megdobd vele ha feléd jönne :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:15:06

@nosce: nem, én Péterezek ma!!!:)

Kivételesen nézni is fogom:) Kérek majd részesedést a drukkolásomért:)

ő-szinte 2012.01.15. 19:15:32

@foxglove: Háááááát, köcönöööööm -o-
Az ötlet az enyém...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 19:17:13

A hiteles nick nem azt jelenti, hogy tartozik a banknak?
Micsoda fasság már, hogy ilyenen is lehet vitatkozni. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:17:17

@nosce: bizonyára én nyernék, mert úgy megijedne, de nagyon, h csak na:P

nosce 2012.01.15. 19:17:34

@ladyandhenk:
"Kivételesen nézni is fogom:) Kérek majd részesedést a drukkolásomért:) "

sztem angyallt is izzítsd be, aztán csapassátok az sms-t Pettire :)

ő-szinte 2012.01.15. 19:17:37

@genevieve: remélem nem ide csapódik...

nosce 2012.01.15. 19:19:07

@ő-szinte:
"remélem nem ide csapódik... "

most húzd le a fejed :)

nosce 2012.01.15. 19:19:52

uhhhh, ne ez szoros volt :) megy még egy kört :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:20:57

@nosce: angyal eltűnt mostanság, nem is akar már elvenni:(

csicserierika 2012.01.15. 19:21:30

@nosce: nálunk van esély a becsapódásra, majd beviszem a méh-be :)

nosce 2012.01.15. 19:22:04

@ladyandhenk:
"angyal eltűnt mostanság, nem is akar már elvenni:( "

akkor átadólistára kerültél ? :)

rianna 2012.01.15. 19:22:30

@csicserierika: így kell praktikusan gondolkodni :)

nosce 2012.01.15. 19:23:43

@csicserierika:
"nálunk van esély a becsapódásra, majd beviszem a méh-be :) "

áááááááááááááá, ez most pont BP felett húzott el :)

sandokan 2012.01.15. 19:24:38

@kamarti: a részedről elég érdekes is lenne, amikor folyamatosan téged kérnek meg valami hasonlóra.
ezen az "ártalmatlan" jelzőn meg hangosan nevetek. igen, jól látod, pont erre gondoltam vagy nem.

csicserierika 2012.01.15. 19:24:49

@nosce: a lényeg az elhúzotton van, de FELÉNK tart :)

nosce 2012.01.15. 19:26:34

@csicserierika:
"a lényeg az elhúzotton van, de FELÉNK tart :) "

most kazahstanban van, van már, nem hiszem h ott laksz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:26:47

@ő-szinte: igen, csodálom, én egy ideális stepfordi feleség lennék:)

@julcsi29: szió! Te még élsz?:)

@nosce: arra, basszus:)

nosce 2012.01.15. 19:27:24

@csicserierika:
"a lényeg az elhúzotton van, de FELÉNK tart :) "

a lényeg esélyetek sincs a nyóckerrel szemben :)

csicserierika 2012.01.15. 19:27:35

@rianna: csak sok Fecót néztem mostanság :)

julcsi29 2012.01.15. 19:27:56

@sogeking:
Jelentkezem!
Még gyakorlom az integetést,de már nagyon jól megy az ordítás! :P :DDDD
Megismerhetnénk a dalszöveget? :)))

csicserierika 2012.01.15. 19:28:42

@nosce: a francba, ez nem kispályás, így elhúzott ? :)

ő-szinte 2012.01.15. 19:29:39

@sogeking: Akkor faszomatbazdmeg:-)
ne szopass már folyton!:-D

ELP 2012.01.15. 19:30:58

@nosce: Olyan mint egy jó macsek ,,,meszeiről is hazatalál! :))

sogeking 2012.01.15. 19:31:39

@julcsi29: Hajrá Kinga! Kinga, Kinga, Kinga.. ezt kell ismételgetni :D

@ladyandhenk: még vacillálok

ELP 2012.01.15. 19:32:09

@julcsi29: Jó estét! Jó szurkolást!

ő-szinte 2012.01.15. 19:32:30

@sogeking: Az fb+ legyen rózsaszín, a kör fehér a belső osztott négyzet kétféle rózsaszín a keret sárga...

nyekmec 2012.01.15. 19:32:33

sziasztok! :-)))
az első perctől kezdve nézem a vv-ket,a régi rtl fórumon már ekéztem milóékat.
aztán a vv4 alatt valahogy idekeveredtem, azóta olvasom Hajnit és a kommenteket. sokszor kiesek a számon, annyira nevetek :-D
ritkán írok majd, nem váltok nicket és nem fogok veszekedni :-P

Tjuca 2012.01.15. 19:34:18

mutattak állást?

az én rózsám vasutas 2012.01.15. 19:35:39

Ebből az éjszakai öfiből fontos dolgok megválaszolatlanok maradtak.
Ha a szopóálarcon behúzom a cipzárt, attól még a nő tud beszélni? Ha nem, hol kapható az ilyen és mennyiért?
Kevésbé sürgős:
Miért kell a dzsakuba klór minden nap? Még a szeptemberi víz van benne? Akkor mennyi a víz-klór arány január közepén? Ha a locsolóember cseréli a vizet, miért hagyja otthon a klórtablettát?

ő-szinte 2012.01.15. 19:36:20

PUUUUUUUUUUUfffffffIIIIIIIIIIIII

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:36:29

@sogeking: ez olyan buzis:)

@julcsi29: nehogy elhidd!!!

Hajrá Péter, Péter, Péter!!!!!!!!!!!!!!!:)

@nyekmec: üdv!

rianna 2012.01.15. 19:36:48

asszem ma dunát nézek, a provence-i fűszeres elég jól hangzik :) Tortúra lenne a 3 órát végigülni:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:40:04

@rianna: áááááááááááááá, egy pillanatnyi idő az egész, olyan gyorsan elszáll:P

julcsi29 2012.01.15. 19:40:56

@sogeking:
Értettem,ismétlem! :))))
@ELP:
Köszönöm,Neked is! :)
@ladyandhenk:
Sajnos,most ellenkező oldalon állunk. :(
Hajrá Kinga,Peti menj haza! :D
Remélem azért nincs harag? :)))

ELP 2012.01.15. 19:41:24

@rianna: Én maradok a jó öreg tiszánál,,az csak a a miénk! :)))

Kardhal.0 2012.01.15. 19:42:15

"Ha a szopóálarcon behúzom a cipzárt, attól még a nő tud beszélni? Ha nem, hol kapható az ilyen és mennyiért?
Kevésbé sürgős:"

:))
Nem néztem és nem igazán tudom miről van szó, de emiatt most majdnem megfulladtam a vacsimtól. :)

ELP 2012.01.15. 19:42:48

@Tjuca: Igazán nincs mit:))

sogeking 2012.01.15. 19:44:20

@ladyandhenk: még mindig jobb, mint szószi emósnak öltözni, ez egy bevállalós fanklub :D

@julcsi29: hallom, jó lesz :)

@ő-szinte: a keret alapból is sárga, viszont van a szélén egy vékony fehér sáv..

ELP 2012.01.15. 19:45:14

@julcsi29: Én már elküldtem a szomszédokat , mert szirénák , keleplők , űstdobok , fanfárok tömkelege van felhalmozva :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:45:15

@julcsi29: nem bocsájtom meg! Így nem leszel te sem az öribarim Paris módra:P

vallatas 2012.01.15. 19:45:44

-HITELES!
-HAZUDSZ!

Forza Milan!

ő-szinte 2012.01.15. 19:46:32

@sogeking: nem a keret most rózsaszínű.
de kipróbáltad azt a verziót amit írtam?

ő-szinte 2012.01.15. 19:47:25

@vallatas: van itt minden, mint a vurstliban :-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:47:43

@ELP: ajánlom, h Péternek drukkolj!!!:D

@sogeking: csodás, h felmered vállalni ezt itt, csodállak:D

Amúgy jó kis kép ez is!:D

rianna 2012.01.15. 19:48:00

@ladyandhenk: á, szerintem guantanamón is párbajjal kínozzák a foglyokat :D (600 video, aminek a 70%-a tkp ugyanaz, csak más a kameraállás).

@ELP: megmaradt a tisza annakidején, szerencsére :)

Vagy... a szex és new yorkot nézem, magyarul még úgysem láttam.

kamarti 2012.01.15. 19:48:02

@ő-szinte: túl vagyok azon a koron, hogy megfelelési kényszerem legyen...

az űrszemét miatt csak a Balaton-Jászberény-Nyíregyháza vonaltól délre élőknek kell aggódni, klassz.
csak azt felejtették el kiírni, meddig tart az a plusz egy kör...

julcsi29 2012.01.15. 19:48:43

@sogeking:
Köszi! :DDD
@ELP:
És hova küldted őket?Legalább mentek a helyszínre drukkolni? :P :DDDD
@ladyandhenk:
Nagyon sajnálom. :(
Mit tehetnék,hogy jóvá tegyem? .)

sogeking 2012.01.15. 19:48:46

@ő-szinte: úgy értem, hogy az avatar körül alapból is van egy sárga keret, viszont azon belül, még a képen kívül van egy picike fehér sáv

nem, de el tudom képzelni

genevieve 2012.01.15. 19:48:52

@ő-szinte: hát ez az:-)

akkor miért van az, hogy emberek egy tévéműsorról alkotott véleményük miatt képesek egymást hülyézni, hogy csak a legenyhébb kifejezést használjam?-

genevieve 2012.01.15. 19:49:48

@ladyandhenk: vigyázz, nem szabad hozzáérni, ha találsz egy darabot:-)

ő-szinte 2012.01.15. 19:50:28

@kamarti: ha túl lennél, nem pörögnél itt ezen:-DDD

genevieve 2012.01.15. 19:50:42

@nosce: de csakis tanga lehet:-)

@sogeking: ügyes:-)

genevieve 2012.01.15. 19:52:23

@sogeking: na, ez most szupi lett:-)

penelope garcia 2012.01.15. 19:53:11

Na?
Kötünk fogadásokat?

Szerintem Kinga-Peti 57-43%.
Persze nem azért, Kingus imádnivaló lenne. :)

ő-szinte 2012.01.15. 19:53:54

@sogeking: bocs, csak segíteni akartam:-)

ő-szinte 2012.01.15. 19:55:07

@genevieve: de már ne haragudj, a hülyézésnek mi köze van a hitelességhez?

penelope garcia 2012.01.15. 19:55:51

@genevieve:

Erről jut eszembe: Olvastad a narancsos elmeroggyantat?
Amcsi, persze.
Kinyírta fél családját, mert a beteg mamijának szerinte narancsot kellett volna kapnia, a dög rokonok meg nem átallottak banánt adni neki.

sogeking 2012.01.15. 19:56:02

@ő-szinte: köszi, csak kicsit térhatásút akartam

ő-szinte 2012.01.15. 19:56:22

Persze, űrszonda! Invázió van bakker!

genevieve 2012.01.15. 19:56:24

@ő-szinte: semmi:-)

vedd úgy hogy hülyeségeket írkálok és nem érdemes velem foglalkozni:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:56:33

@julcsi29: ahhoz nagyon sokat kell teperned, de nagyon sokat!!! Megmondalak otthon:D

@penelope garcia: Péter 55:45!!!

@genevieve: milyen titkot őriz?:D

@rianna: ők párbajoznak, v a VV-t nézik?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 19:57:44

@sogeking: már felvettem aumatíce a 3D-s szemüvegem, majd kiüti a szemem:D

foxglove (törölt) 2012.01.15. 19:58:38

kezdünk már? ki akarom vágni a szalonnát meg kóbászt a disznóbú.

genevieve 2012.01.15. 19:58:45

@penelope garcia: elég sok hülyeséget lehet olvasni a neten, ez speciel elkerülte a figyelmem..

egyébként a földön már sehol nincs szombat reggel:-)

tudom már hol van hajni:-)

genevieve 2012.01.15. 19:59:59

@Tjuca: na és mit tippelsz ma estére?:-)

@ladyandhenk: semmilyet:-)

viszont nagyon meg tudja égetni a kezed és ez nem vicc!

rianna 2012.01.15. 20:00:41

@ladyandhenk: touche:D a VV maratoni párbajait nézetik velük. :)

julcsi29 2012.01.15. 20:00:45

@penelope garcia:
Szia,remélem remek jós vagy,és igazad lesz! :))))
@ladyandhenk:
Ajaj! :P :DDD
Teperek én,csak kicsit konkrétabban nem lehetne?Mit?Hova?Mikor? :P :))))

sogeking 2012.01.15. 20:02:12

@ladyandhenk: kár, hogy animált avatart nem lehet csinálni :):)

ő-szinte 2012.01.15. 20:02:24

@genevieve: akkor duzzogjál:-)
Ebben nem értek veled egyet, na.

kamarti 2012.01.15. 20:02:32

@sandokan: látom a függő beszédnél hiányoztál, szóval mondom másképp: ha az utolsó szóra hajtasz, tied lehet. bár nem értem, miért nem keresel magadnak egy tigrist, ha már... fenéért szórakozol egy ártalmatlan kiscicával

genevieve 2012.01.15. 20:02:39

uhha, bazsi :-D

jó esténk lesz:-)

rianna 2012.01.15. 20:02:59

@penelope garcia: kinga megy vissza. 52%-al :)
Amikor olvastam, hogy narancsos elmeroggyant....

foxglove (törölt) 2012.01.15. 20:03:05

@sogeking: tényleg, gifeket nem jelenít meg ez az izé?

genevieve 2012.01.15. 20:03:51

@ő-szinte: duzz,duzz:-)

nincs értelme tovább ragozni a dolgot:-)
én elfogadom, hogy nem értesz velem egyet és pont:-)

MagasMacska 2012.01.15. 20:04:01

42-58, de nem tudom, kinek.

ő-szinte 2012.01.15. 20:04:08

@sogeking: igen, nekem ez volt az első hiányosság ami feltűnt itt.

penelope garcia 2012.01.15. 20:04:19

@rianna:

Ejnye! Piha! Mik nem jutnak eszedbe?!
Töröl, töröl!

sogeking 2012.01.15. 20:04:28

@foxglove: nem:) nem lehet integetős Kinga avatart csinálni :D:D:D:D

penelope garcia 2012.01.15. 20:05:10

@MagasMacska:

Dodonai jóslat, mi?
Az egyik visszamegy, az hétszentség. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 20:06:15

@rianna: az mondom, csak egy pillanat:D, az nem kínzás, na de az egész........:D:D:D

@genevieve: akkor már nem kell, csak a kutyák maradjanak meg:D

@sogeking: vesd fel az ötletet:D

@julcsi29: kérek kezdésnek egy Bentley-t:D

kamarti 2012.01.15. 20:06:17

@genevieve: vajon a Csaba-tábor kire szavaz ma?

genevieve 2012.01.15. 20:06:29

uhh, kerítenem kell a tévém alá egy lavórt:-D

penelope garcia 2012.01.15. 20:06:57

@genevieve:

Húúúúúúú! A Marson?
Egér a Marson HELYETT démon a Marson.

nyekmec 2012.01.15. 20:07:26

nyomtam pár sms-t kingára

genevieve 2012.01.15. 20:07:39

@penelope garcia: dehogy, az űrszondán közeledik a föld felé:-)

sogeking 2012.01.15. 20:08:04

@ladyandhenk: azért képzelj el egymás alatt 10 izgő-mozgó képet :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 20:08:54

"A meghibásodott Fobosz-Grunt orosz űrszonda darabjai a Csendes-óceánba zuhantak, magyar idő szerint 19 óra tájban.
Vasárnap, 19.30
A meghibásodott Fobosz-Grunt orosz űrszonda darabjai a Csendes-óceánba zuhantak, magyar idő szerint 19 óra tájban - írja az MTI. Az orosz űrkutatási hivatal (Roszkoszmosz) korábbi előrejelzésében az Atlanti-óceántól Európáig tartó sáv szerepelt a becsapódások helyeként.

Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint az űrszonda el nem égett darabjai a chilei Wellington-szigettől mintegy 1250 kilométerre nyugatra csapódtak az óceánba."

Na. Erről ennyit.

penelope garcia 2012.01.15. 20:10:23

@genevieve:

De az má' leesett. :)
Óceánba. Több ezer kilométerrel arrébb, persze, mint azt számolták.
Eddig háromból háromszor tévedtek a pályát illetően. Kezdek aggódni. Egyáltalán van halvány fogalmuk ezeknek az űr-dolgokról, vagy eddig is mindig csak tippelgettek?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 20:10:25

@nyekmec: ezek után nem szeretlek:D

@sogeking: elképzeltem:D Lehet, h kifolyna a szemem, de kit zavar:D

Kardhal.0 2012.01.15. 20:10:43

Jesszus, úúúgy irritál Eszter...Cinikus, kárörvendő liba.

ő-szinte 2012.01.15. 20:11:09

@nyekmec: de jó az avatarod:-)
üres fejű királylány:-DDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.01.15. 20:11:23

@ő-szinte: milyen képet tennél be, ha lehetne animáltat? (régen kisárgította a blog, ha valaki válaszolt, nekem az hiányzik)

genevieve 2012.01.15. 20:11:32

@penelope garcia: akkor már lehet, hogy van új poszt:-)

julcsi29 2012.01.15. 20:11:32

@ladyandhenk:
Sofőrrel vagy sofőr nélkül?
Jól meggondoltad egyébként?
A mai üzemanyagárak mellett? :P :DDDD

penelope garcia 2012.01.15. 20:11:38

@nyekmec:

Ember! Meg vagy te őrülve???
Mi itt csak kibickedünk, nem költünk pénzt EZEKRE. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 20:12:11

@penelope garcia: majd ha azt mondják, h MINKET elkerül, na, akkor kell beszarni!:D

@nyekmec: persze, itt nyalizol sogének...jól van...

julcsi29 2012.01.15. 20:13:39

@ladyandhenk:
Szerintem Téged zavarna,ha kifolyna! :P :DDD

kamarti 2012.01.15. 20:13:40

@genevieve: de akkor mára mi az izgalom? :)
hogy fekete-fehér helyett rózsaszínben adjál-e be mégis a nyálat? :)

Tjuca 2012.01.15. 20:14:02

@genevieve: orr alapján petya nyer, amúgy nem vagyok képben.

nosce 2012.01.15. 20:14:09

@sogeking:
te ez az avatar Kinguci punciát mutatja, alulról felülről ? :) Ha igen akkor az F-t hagyd el, a sima bazdmeg lesz az adekvát :)

ő-szinte 2012.01.15. 20:14:47

@sogeking: most is kisárgítja, miről beszélsz????????????????????????

nem tudom, nem gondoltam végig, mert nincs ez a lehetőség
de a tiéd lehetne pókember, ahogy... :-DDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 20:15:00

@sogeking: na, az nekem is, de nagyon! Hülye egy beállítás, direkt, h kicsesszenek velünk:D

@julcsi29: sofőrrel, majd én eldöntöm, h kell-e..., de vmi modell pasi legyen!:D

A második kérésem egy kifogyhatatlan benzinkút!:D

@kárpátia56: szió!

Tjuca 2012.01.15. 20:15:14

amúgy mi a helyzet, ki fog nyerni?

genevieve 2012.01.15. 20:16:12

@kamarti: attól izgulni még lehet:-)

@Tjuca: ájjj, ez nem jó hír:-)

MissX 2012.01.15. 20:17:14

@Tjuca: szerintem kinga :)

jo estet mindenkinek

genevieve 2012.01.15. 20:18:29

@Tjuca: tőlünk kérdezed?:-)

mi nem értünk hozzá:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 20:18:57

@Tjuca: hát, ha ez ma is bejön neked, komolyan el kéne gondolkodnod a jövődön.. :D

Tjuca 2012.01.15. 20:19:16

@genevieve: ha kinga nyer nekem az is jó, mert nem kezdi senki gyűjteni a rőzsét. :-)

fran7 2012.01.15. 20:19:24

dandár azt ők se értik csak szem le sütve merik mondani. Peti, ha tudnád, hogy miért.

genevieve 2012.01.15. 20:19:31

ejjj kinguci....ez most nem jött jól...

inmemancsi 2012.01.15. 20:20:11

@genevieve: párbaj előtt ez tényleg agyatlan

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 20:20:11

Kingának meg miért fáj a közepes, hiszen lófaszt se tudott soha, csak viháncolt.

genevieve 2012.01.15. 20:20:36

hát, igy nehéz neki drukkolni:-D

S.O.Meone 2012.01.15. 20:20:53

szegény vera, sztem most arra gondol, hogy tényleg rendőr lesz, mint ahogy akart.
kár, hogy pornósokból nem lesz az.

kinga meg hozta a papírformát.

kamarti 2012.01.15. 20:20:56

na, csak kisajtoltál Kingából a heti hisztit :) de Eszter feje is érdekes volt

sogeking 2012.01.15. 20:21:10

@ő-szinte: neked mit sárgít ki?

a pókemberre majd visszatérünk :)

ő-szinte 2012.01.15. 20:21:44

@pushpang: Neked mért nincs avatarod mogyi???

S.O.Meone 2012.01.15. 20:21:50

sztem szoros az állás, ha a retek ilyen összefoglalót vágott össze :)

MissX 2012.01.15. 20:22:02

@pushpang: pedig a kozepes egy jo jegy. en sosem erzem magam hulyenek ha harmast kapok. foleg mert a kettesre hajtok. ez meg itt egy hisztikriszti, akarom mondani kinga

kamarti 2012.01.15. 20:22:27

nem arról volt szó, hogy a győztes pár kap jutalmat? ezért akartak az elején párt cserélni

genevieve 2012.01.15. 20:22:40

@kamarti: de hol volt ez kinga fénykorához?:-)

inmemancsi 2012.01.15. 20:22:40

@pushpang: azt hiszi, hogy jár neki, mert ő a kinga

S.O.Meone 2012.01.15. 20:23:06

attilával menjen vera a családjához :D

ő-szinte 2012.01.15. 20:23:06

@S.O.Meone: Az hagyján, de ez mindent vitt, hogy a legjobban Edusnak hiányzik szerinte...:-O szeggggggggény kisgyerek!!!!!!!!!!:-D

nyekmec 2012.01.15. 20:23:19

kapok ám hideget, meleget :-DDDD
hajrá kinga!

julcsi29 2012.01.15. 20:23:52

Ezt nem értem
Ne mondják már,hogy Attila jobb volt?
Most tényleg mindenki jól teljesített?
Csak Kinga nem?
Függetlenül attól,hogy ma neki drukkolok,nem tűnik igazságosnak.

S.O.Meone 2012.01.15. 20:23:53

ATTILA 59,4%
CSABA 9,4%
ESZTER 3,1%
FECÓ 20,6%
SEHEREZÁDÉ 7,5

:D

sírás lesz a vége

kamarti 2012.01.15. 20:24:19

@MissX: de itt ő volt az egyetlen hármas, szóval biztosra mentek, na.

remélem, Atti nyeri a mai onlájnt is :)

genevieve 2012.01.15. 20:24:26

@ő-szinte: szerinted egy kisgyereknek nem hiányozhat az a nagynénje akit szeret?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 20:25:44

Kérdeznék gonosz törpe szompolygó szméágoltól. Ha ma, mint az előzetesben, mószerolja Verát valami vízöntővel, kedvwes Péter, akkor hogy a méretes kékeres faszába volt AZ vicces, amikor a medencébe basztátok Verát? Lehetne akkor vagy egyik sem poén, vagy mindkettő.
De szerintem a manipulátorok bulija az elején, az volt gáz. Ez most volt már egyébként?

genevieve 2012.01.15. 20:25:45

@kamarti: csak most vera nem fog hisztizni:-)

S.O.Meone 2012.01.15. 20:26:08

ATTILA 60,8%

növekszik ez :D

genevieve 2012.01.15. 20:26:39

@kárpátia56: ajvé, most bekérdeztél:-)

julcsi29 2012.01.15. 20:26:40

@ladyandhenk:
Mindent értek!
Keresek egy jó pasit,aki mellesleg szemész is! :P :DDD
Valamint jó gazdag,van pénze benzinre. :))

kamarti 2012.01.15. 20:26:58

@genevieve: ez igaz, de aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli :)

nyekmec 2012.01.15. 20:27:57

@ő-szinte: köszi!:-))))
az :-DDDDD

ő-szinte 2012.01.15. 20:28:16

@sogeking: mikor frissítek, vagy írok, ha válaszolt vki, a nevemet a válasznál... neked nem?:-O

Visszatérünk, mi?:-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.15. 20:29:08

@nyekmec: Most erre nem mondok semmit, mert akkor csak az van, hogy futtatom magamat...:-)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 20:29:13

@ő-szinte: nekem sem sárga. téged tényleg durván meghekkelhettek, bazki.

kamarti 2012.01.15. 20:29:24

@S.O.Meone: na és melyik fog sírni a három közül? :)

@genevieve: biztos? :)

nyekmec 2012.01.15. 20:29:43

@penelope garcia: nyugi, tudom, csak vicceltem :-DDDDDDD

ő-szinte 2012.01.15. 20:30:21

@genevieve: jaj, dehogynem! Csak azt nem hiszem el, hogy Vera hiányzik valakinek is...

MagasMacska 2012.01.15. 20:30:55

@pushpang: Ezt a katasztrófavédelem, nyolc előtt pár perccel hiteltelennek nyilvánította.

nyekmec 2012.01.15. 20:30:56

@ladyandhenk: azt mindig tudni kell, hogy kinek nyaljon az ember :-DDDD

ő-szinte 2012.01.15. 20:31:36

@foxglove: vagy csak kiváltságos vagyok:-DDD
nekem azóta ilyen mióta blogolok... ez nem új dolog:-)

sogeking 2012.01.15. 20:32:03

@ő-szinte: jó, neked van sárga filced, úgy könnyű :)

MagasMacska 2012.01.15. 20:32:05

@penelope garcia: Csaj tippelgetnek. És ezt azzal "magyarázzák", hogy a szonda sebessége nem egyenletes. Ugyanolyan hülyék hozzá, mint mi, csak őket fizetk ezért.

genevieve 2012.01.15. 20:32:20

@kamarti: igen, mert neki tényleg fontos az unokaöccse és nem fog számítani, hogy ati ott van:-)

egyébként meg ati bármilyen paraszt is, ha úgy hozza a helyzet akkor tudja magát moderálni.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 20:32:40

@ő-szinte: nekem is működött sokáig, de már egy ideje nem.

Kardhal.0 2012.01.15. 20:33:54

Hát most bebizonyosodott, hogy Eszter féltékeny, mert Vera jobb jegyet kapott!
Szánalmas! :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 20:34:36

idézőjelbe áll... effektíve. abszolút.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 20:34:49

@ő-szinte: @genevieve: Vera a fantasztikus nagynéni a bemutatkozó kisfilmje és az online-ban elmondott ezirányú dolgai alapján.

kamarti 2012.01.15. 20:35:09

Eszter!!! hihetetlen :)
pedig a BKV-ellenőrt nem is hallotta :)

barátok és barátnők egymás közt :)

Tjuca 2012.01.15. 20:35:32

ki milyen jegyet kapott?

S.O.Meone 2012.01.15. 20:35:40

hát retek nem akar vera-attila kiruccanást.
fecó jön fel, mitn a higany.

csabának 4 hónap után felállt egy nőre is, nem csak marok marcsa emmára.

nyekmec 2012.01.15. 20:35:45

dinka banka tornászlány?

genevieve 2012.01.15. 20:36:00

@ő-szinte: mert egyoldalúan látod a dolgot:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 20:36:15

@julcsi29: angyalka jó lenne, erre nem eltűnt?:D

@nyekmec: nem sogénak:D Hidd el!:D:D:D:D:D

Hajrá Péter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kardhal.0 2012.01.15. 20:36:33

@Tjuca:
Vera, Fecó: ötös.
Kinga: hármas.
Többiek: négyes.

kamarti 2012.01.15. 20:36:49

@Kardhal.0: ez akkor is látszott az arcán, meg nem is tapsolt, mint a többi

ő-szinte 2012.01.15. 20:36:51

@sogeking: nem viccelek,tényleg kisárgul.

genevieve 2012.01.15. 20:36:52

@MagasMacska: na tessék, és megkérdejezték az én megkérdőjelező hitelesség firtatásomat:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 20:36:57

@genevieve: Vera akárkivel megy ki, jól fogja érezni magát a családjával.

@Kardhal.0: Felőlem Eszter fel is robbanhat!

foxglove (törölt) 2012.01.15. 20:37:11

hogy sixxet idézzem, a felhajtott gallérért faszkorbács jár.

MissX 2012.01.15. 20:37:14

ez a peti megha normalis, akkor is irrital. utnem mig mozog...

foxglove (törölt) 2012.01.15. 20:37:44

ezt minden versenyzőnek mondom.

genevieve 2012.01.15. 20:38:05

@Tjuca: feco, vera 5-öst

a többi 4-es
kivéve kingát, aki 3-ast

ő-szinte 2012.01.15. 20:38:09

@nyekmec: akkor a kisebbséghez tartozol:-DDD

foxglove (törölt) 2012.01.15. 20:38:44

most miért nem buzizik senki?:D

genevieve 2012.01.15. 20:38:45

n a tessék:)
lehetnek a fiúk úgy is viccesek és csinálhatják a műsort ha nem egymást basztatják:-D

Kardhal.0 2012.01.15. 20:39:00

@kamarti: Komolyan hihetetlen mélységekbe süllyed.
És a táncnál is féltékeny volt Sehire.

@Peter_Cs: Eszméletlen unszimpatikussá küzdötte magát.

Csaba és Atti együtt? :o :O

S.O.Meone 2012.01.15. 20:39:03

@MissX: hívd fel az anyukáját, vagy karcold össze a kocsiját

sogeking 2012.01.15. 20:39:37

@foxglove: mert nem bírnak írni a röhögéstől :)

genevieve 2012.01.15. 20:40:03

na tessék:-D

hogy is volt az a jóslat, hogy ati-peti sose sem támadja hátba egymást?:-D

ő-szinte 2012.01.15. 20:40:32

@sogeking: Az a te bajod, mert nem hazudok.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 20:40:40

@ő-szinte: @genevieve: belepofázok: de. Ha érthető, mire gondolok. nagyonis.

MissX 2012.01.15. 20:40:48

@S.O.Meone: a, en inkabb ot utnem.

amugy anyukat felhivni, meg autot rongalni... haaat vannak elvetemult emberek

MagasMacska 2012.01.15. 20:41:29

Csaba és Atti együtt!! Ezt miért most kezdték el???

kozi001 2012.01.15. 20:42:07

Péter úgy dumál mintha ő nem nyúlná le Kingát ha Attila kiesik. . . !

genevieve 2012.01.15. 20:42:18

@MagasMacska: mert most fog kiesni peti:-)

S.O.Meone 2012.01.15. 20:42:27

@MissX: jah vannak. olyan formák vannak bazmeg, hogy ütnik akarnák pl petit. most képzeld el. az ilyen mi a fasznak nézi a műsort?

nyekmec 2012.01.15. 20:42:42

@ladyandhenk: azt hiszek, amit akarok :-DDDDD

genevieve 2012.01.15. 20:43:35

és ati csak basztatja kingát.....
nem bírja ki:-)

genevieve 2012.01.15. 20:44:54

@kárpátia56: helyes:-)

semmi kifogásom a mondandód ellen:-)

kamarti 2012.01.15. 20:46:34

@foxglove: gondolom, ez költői kérdés...:)
végül is királyfi nem lehetett együtt a kettő, így meg megosztott az első hely

sztem Eszter bánja, hogy nem neki jutott eszébe :)
(bár itt is kíváncsi lennék, melyik fickó dobta be az ötletet?)

sogeking 2012.01.15. 20:46:38

milyen szája van a lónak???

julcsi29 2012.01.15. 20:48:15

Ez most aranyos volt Kingától! :))))
Szerintem legalábbis.
Igazi,gyermeki öröm.

S.O.Meone 2012.01.15. 20:49:12

attila viszont egyre szánalmasabb. teljesen kiesett a szerepből, mióta kinga párbajjelölt.

most már hazudni se tudja, hogy ő csak játszik, lófaszt: minden megaláztatást eltűrne a továbbiakban is, és pincsikinét rohanna egy csettintésre.

pedig anno, mikor veronika szembesítette a békülésnél, hogy ez a kinga u.az, aki azokat a dolgokat mondta róla, és csak játszik, hogy bosszút álljon.

de u.ez fecó meg csaba is: mikor nem szólt kinga arról, hogy veronika kihallgatja őket, akkor hú de nagyon fogadkoztak, aztán mi van?

olyan jó csaj ez a kinga, hogy mindegyik csicskul neki?

kamarti 2012.01.15. 20:49:39

Peti nagyon részeg volt, mire a nyugiba került
pillangós zene, bakker :)

sogeking 2012.01.15. 20:50:31

Péter az összes nőtípussal találkozott..

genevieve 2012.01.15. 20:51:18

peti le akarja dumálni a bugyit esztiről?:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 20:51:43

@julcsi29: mármint megmaradt azon a 3 éves szinten, amin eddig is volt?:D tényleg ari lehetett:D

MagasMacska 2012.01.15. 20:51:45

Azért ezt most Eszternek rohadt rossz lehet végighallgatni... Csak egy másolata valaminek. És abból is az utolsó, mert már több nincs. (Viszont megérdemli.)

julcsi29 2012.01.15. 20:51:46

@ladyandhenk:
Szerintem nem Ő lenne az ideális. :P :DDD
Gondold végig. :))))

kamarti 2012.01.15. 20:52:07

tehát a nőket Peti castingolta magának a műsorba? :) :) :)

Eszter remélem örült az itt még te is nő vagy nekem megjegyzésnek :)

ő-szinte 2012.01.15. 20:52:31

@S.O.Meone: Nem, nem ilyen jó csaj. Az a titka, végtelen önző és lelketlen.:-( hát ezért...

MissX 2012.01.15. 20:53:29

@MagasMacska: az, hogy ezt mondta: itt meg te is... nem volt megalazo, a nem

genevieve 2012.01.15. 20:54:32

@kamarti: eszti pont az a tipus aki szeret ilyeneket hallani:-)

genevieve 2012.01.15. 20:56:54

ha most kinga megy vissza a párbajról érdekes jövőhétnek nézünk elébe:-)

a négy csaj szanaszét fogja magát féltékenykedni:-D

mert ugye kinga igényt fog tartani ati, csabi és feco figyelmére is:-)

vera fecóéra

sehi és eszti pedig atiéra:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 20:57:39

rettegj Peti, rettegj!
Kinga és Ati, ti bízzatok a megbízhatatlan IMFMagyarországban, onnan xavazok én is! :)
Kinga!!!!

sogeking 2012.01.15. 20:58:08

megint béna a blog, de most már sünt sem ad :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 20:58:50

@julcsi29: gondolkodom:D Miért is nem?:D

@nyekmec: jó, akkor még ezt megtárgyaljuk:D

kamarti 2012.01.15. 20:59:12

@genevieve: hát nem tudom

mondjuk én azt se, melyik nő álma, hogy reggel feleakkora zöld hologramként ébredjen...:)

julcsi29 2012.01.15. 20:59:35

@ladyandhenk:
Akkor is aranyos volt.
Igen,mint egy 3 éves.
Jó neki,hogy Ő még tud így örülni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 21:02:02

@julcsi29: na jó, de ő magasabb kort még nem ért el a gondolkodásban, így nem nehéz azon a szinten nevetgélnie:D

nyekmec 2012.01.15. 21:02:06

ha elküldöm a kommentet, utána vissza kell mennem a blog.hu-ra, klikkelni a hogyvoltra, és csak akkor jelenik meg a "válasz erre"

genevieve 2012.01.15. 21:02:13

most miért természetes, hogy nem láthatunk arcokat???

kamarti 2012.01.15. 21:02:54

ha már, akkor miért nem képpel?

arkangyal44 2012.01.15. 21:03:01

Szép estét kedves kommentlakok,nem volt netem,kb egy órája jött vissza,pedig szóltam nekik hogy csörizzenek meg ha van net,hogy ne keljen ötpercenként nézegessem
Lady drága köszönöm,hogy gondoltál rám mint soför,majd felöltözök szépen :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 21:03:20

a retek elképesztően tolja az összeférhetetlen és kinga alá a műsort, pedig annyira uncsi, hogy mikor az ő nyűglődésüket mutatják már kapcsolok el, túlrágott mócsing...

az összeférhetetlen úgy intézte, hogy peti kingára rakja a jelet, utána pedig elintézte, hogy kinga petit vigye ki, majd még ki se esett peti már az összeférhetetlen belekezdett csabiba...

ő már keresztet is vetett petire, pedig peti még ki se hűlt,

na így barátkozzatok a pszichókkal...

sogeking 2012.01.15. 21:03:41

@nyekmec: néhányszor megnyomod az f5-öt, általában megjelenik

genevieve 2012.01.15. 21:03:50

látom tényleg sehi sminkelte kingát:-)

tiszta naracs a feje:-)

ő-szinte 2012.01.15. 21:04:06

@nyekmec: és ha megnyomod az f5-t?

haruka 2012.01.15. 21:05:17

jó estét! és hajrá Peti!

@ladyandhenk: hali! írtam! mondjuk már megint paranoid vagyok, szóval semmi vidámságra ne számíts... :(((

sogeking 2012.01.15. 21:05:27

Kinga most szerencsére nem lett szokásos stílusban megcsinálva

Hajrá Kinga !

kamarti 2012.01.15. 21:07:08

@genevieve: de ez a pinkes-lilás színvilág nem rossz. olyan királylányos :)

S.O.Meone 2012.01.15. 21:07:17

@Brr: ha peti visszajönne, akkor visszamehetnének a kályhához: peti VS ati

foxglove (törölt) 2012.01.15. 21:08:19

@genevieve: ááá most látom csak, ez serike stílusa (és ezzel most minősítettem)

kamarti 2012.01.15. 21:08:30

állítólag Kingában meg Sehiben az a közös, hogy szőkék.
ahogy látom, Kinga nem az

Kardhal.0 2012.01.15. 21:08:33

Egek, de narancssárga.. :O

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 21:08:43

Gáz ez a Kinga, mint egy debil! Péter búcsúestje sokkal színvonalasabb!

penelope garcia 2012.01.15. 21:09:02

Mutattak már százalékokat?

julcsi29 2012.01.15. 21:09:04

@ladyandhenk:
Na,erre már nem tudok mit írni. :))))
Más a véleményünk úgy tűnik. :P :DDD
Viszont úgy látom,megjött akit vártál! :)))

sogeking 2012.01.15. 21:10:00

@Kardhal.0: most még igen, de ha beültetik a rikító zöld + rózsaszín díszletbe, még jó is lehet :D

genevieve 2012.01.15. 21:11:06

úgy látom kinga átlépte önmagát...teljesen vállalhatóan viselkedik és beszél:-9

foxglove (törölt) 2012.01.15. 21:11:38

kár, hogy tarka a ruha felül

genevieve 2012.01.15. 21:11:38

@kamarti: ahogy most láthattad sehi sem:-)

kamarti 2012.01.15. 21:11:44

Zsöni! Kinga máris körbepisil :) nagyon egy húron vagytok :)

sogeking 2012.01.15. 21:12:26

ó, első integetés már meg is volt :)

ő-szinte 2012.01.15. 21:12:34

királylányos integetés megvolt, hehe

genevieve 2012.01.15. 21:12:51

@sogeking: nem rossz az a ruha, alul ahol kell slankít:-)

kamarti 2012.01.15. 21:13:03

@genevieve: ugyanerre gondoltam :) hogy mégis egyformák :)

julcsi29 2012.01.15. 21:13:05

@arkangyal44:
Szép jó estét Neked is!
Hova küldjem a Bently-t,amivel mész Ladyért? :)))
@ladyandhenk:
Milyen vásárló?Üzemanyag? :P :DDDD
Én is úgy értettem,mint sofőr. :))))

ő-szinte 2012.01.15. 21:13:55

Na most látszott, hogy mennyivel volt soványabb...

genevieve 2012.01.15. 21:14:12

@kamarti: tudod mi szőkék hasonlóan gondolkodunk:-D

S.O.Meone 2012.01.15. 21:14:31

2 néger bemehetne a VV6-ba szereplőnek, komoly lenne :)

julcsi29 2012.01.15. 21:15:08

Lehet,hogy nem adtok nekem igazat,de szerintem Kingának jót tett,hogy hízott!
Ha nem is mind a 13 kiló,de határozottan nőiesebb,mint kiálló bordákkal a beköltözéskor!

ő-szinte 2012.01.15. 21:15:19

@foxglove: :-D lesz még:-) gondolhatod...:-)))

foxglove (törölt) 2012.01.15. 21:15:38

a csicska csicskát vajon leadják ma?

S.O.Meone 2012.01.15. 21:15:51

ez milyen integetés?

kamarti 2012.01.15. 21:15:53

kicsit túltengett ebben a kisfilmben Csabi, az árnyék :)

genevieve 2012.01.15. 21:16:10

ez az integetés:-DDD

naggggyon dúrva:-)

ő-szinte 2012.01.15. 21:16:24

@foxglove: ha elég geci a retek...:-DDD

ő-szinte 2012.01.15. 21:17:02

@S.O.Meone: Láttál már szépségkirálynő választást???:-DDDDDDDD

arkangyal44 2012.01.15. 21:17:12

@ladyandhenk: @julcsi29: Nektek is nagyon szép estét:)Ja és HAJRÁ PETIIIIIIII !!!

Kardhal.0 2012.01.15. 21:17:26

@sogeking: És úgy fest igazad lett. :)
Csak elsőre volt sokkoló. :)

kamarti 2012.01.15. 21:17:29

@ő-szinte: látványos volt a különbség

genevieve 2012.01.15. 21:17:37

kinga basszus, ha ezt emeled ki akkor igazat adsz petinek, hogy téged jelölt.....

inmemancsi 2012.01.15. 21:18:13

@julcsi29: inkább mozognia kellene és tényleg jobban nézne ki 5-6 kg plusszal, nem 13-al az arca is normálisabb, mint csontsoványan

ő-szinte 2012.01.15. 21:18:30

Még szerencse, hogy Kinga csak egy kicsit hisztis, hehe

haruka 2012.01.15. 21:18:32

@ladyandhenk: azért remélem nem rontom el a kedved. :D én inkább sütibe fojtom a bánatom.

Kingusz tényleg milyen kis normálisan viselkedik most. Seri narancsfeje pedig mindig elképeszt! :D

genevieve 2012.01.15. 21:19:00

@kamarti: most, hogy mondod ati alig volt benne...

foxglove (törölt) 2012.01.15. 21:19:38

Fogadok bárkivel, hogy Vera elsírja magát, ha Peti esik ki.

kamarti 2012.01.15. 21:20:04

@genevieve: és akkor se túl közel

Eszter belenézett egy refibe...

ő-szinte 2012.01.15. 21:20:39

Úristen, Petti végig bírja ezt mondani röhögés nélkül??? Na, azért nem teljesen:-)

julcsi29 2012.01.15. 21:20:46

@inmemancsi:
Egyetértek!És örülök,hogy nem csak én látom így. :)))
@arkangyal44:
Vissza az egész! :)))
Mi az,hogy hajrá Peti???????
Így nem szeretlek ám!!! :P :DDDDD
Hajrá KINGA!!!!!!!!!

S.O.Meone 2012.01.15. 21:20:51

@ő-szinte: 15-20 éve. emlékszem 2 venezuelaira meg lengyelre talán?
miért, ott így integetnek? nagyon idétlen.

genevieve 2012.01.15. 21:21:30

@kamarti: ezzel csak nem azt akarod sugallni, hogy eszti szemében nem őszinték a könnyek?:-)

Hurri Kán 2012.01.15. 21:22:06

Jó reggelt. Mennyivel vezet Dya? :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 21:22:56

@gyvy: Melinda vs. csillámpóni párbaj van.

haruka 2012.01.15. 21:23:11

@ladyandhenk: én is, szintén röviden. :)

genevieve 2012.01.15. 21:23:21

kár, hogy eszti ezt most nem látta:-D

sogeking 2012.01.15. 21:23:29

remélem Veronika a studióban van :D

ő-szinte 2012.01.15. 21:23:32

Szerintem Petti megy vissza

julcsi29 2012.01.15. 21:23:49

@gyvy:
Jó reggelt! :)))
Nem sokkal van lemaradva Melinda mögött!
De Bandika vezet,úgy láttam! :P :DDDD

S.O.Meone 2012.01.15. 21:23:49

az az igazság, hogy petinek meg cristofelnek a döntőig kellett volna jutniuk, és akkor az tényleg beszarás lett volna, amit ezek alakítottak volna.

sogeking 2012.01.15. 21:24:06

@gyvy: mellbedobással vezet

inmemancsi 2012.01.15. 21:24:06

pettike egész 160 cm?

ő-szinte 2012.01.15. 21:24:34

Petti szétalázza Balázst! Naggggggyyyyyon jó:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamarti 2012.01.15. 21:24:37

@genevieve: mondtam én ilyet? :) rossz az, aki rosszra gondol, ugyebár... :)

arkangyal44 2012.01.15. 21:25:36

@gyvy: szió !! milyen Dya ?? most crisztofer-veronika párbaj van :)) nem figyelsz ?:))DDD

KennyCor7ez 2012.01.15. 21:25:47

@ő-szinte: Kicsi ő ahhoz:)Jó Estét kívánok.

nosce 2012.01.15. 21:26:16

@sogeking:
"megint béna a blog, de most már sünt sem ad :)"
a sün elfogyott, nincs több védett állat lett :)

ő-szinte 2012.01.15. 21:26:25

Pettinek totál igaza van, én is őt küldtem volna ki elsőre...

genevieve 2012.01.15. 21:26:38

@ő-szinte: ja, kb. annyira volt hatásos mint mikor veronika védőbeszéde előtt széttépte a papírt:-D

sogeking 2012.01.15. 21:27:05

@nosce: a sün elfogyott?? akkor kérek pisztáciát :)

kamarti 2012.01.15. 21:27:40

no, megvolt az első alákérdezés az etikus est alapján (mégis elég az az ötvenes Balázsnak :)), de Kinga most se figyel bakker

ő-szinte 2012.01.15. 21:28:00

@nosce: Soge nem tudja, hogy a süni a bugyiban van?:-o Ott kell keresni...:-)

arkangyal44 2012.01.15. 21:28:01

@ladyandhenk: most nincs ennyi itthon,de reggel veszek le a számlámról jó?:)D

S.O.Meone 2012.01.15. 21:28:07

@ő-szinte: hát fecó elég paranoid kétségbeeséssel közelített petihez kapásból.ha nincs 2 friss beköltöző, akkor lehet ő ment volna.

nosce 2012.01.15. 21:28:19

@gyvy:
"Jó reggelt. Mennyivel vezet Dya? :)"

Fecó egyelőre jól áll, nincs ok aggodalomra :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 21:28:29

Már 65%-ra vezet FBM, hogy csinálja? Lehet, hogy minden FBM-ért kap egy ingyen szavazatot retektől?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 21:28:37

@genevieve: hallodhülyevagy?... á:) én még ilyen sponteanitást sose hallottam.

nosce 2012.01.15. 21:29:33

@ő-szinte:
"Soge nem tudja, hogy a süni a bugyiban van?:-o Ott kell keresni...:-)"

én a sünnél jobban szeretem a tevepatát :)

ő-szinte 2012.01.15. 21:29:44

@sogeking: A süni a bugyiban van. hányszor mondjam, hogy megértsd???:-)

arkangyal44 2012.01.15. 21:30:08

@ő-szinte: akkor kézcsókom én egy borotvált pisztáciás sünit kérek :))D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 21:30:10

Petivel mennyivel is értelmesebb Kingánál?:)

@haruka: én is, röviden:)

Tjuca 2012.01.15. 21:30:26

állás van? mennék aludni, de ki tudja van-e értelme holnap felkelnem? :-P

genevieve 2012.01.15. 21:30:31

@kamarti: pedig eddig úgy tünt, hogy nem csipi petit

nosce 2012.01.15. 21:30:31

@Brr:
"Már 65%-ra vezet FBM, hogy csinálja? Lehet, hogy minden FBM-ért kap egy ingyen szavazatot retektől?"

szerintem kinguci apja jelzáloghitelt vett fel a házra és abból tolja :)

mocskosmacska 2012.01.15. 21:30:54

Ha peti kiesik és utoljára visszaszólhat attilának, akkor vera hány mondatig bírja ki, hogy ne kezdjen beleugatni peti mondanivalójába?

ő-szinte 2012.01.15. 21:30:58

@arkangyal44: csak nem egy ínyenc keveredett közénk?:-DDD

Tjuca 2012.01.15. 21:31:06

ja látom. na nem égek el. puszik.

genevieve 2012.01.15. 21:31:15

@kárpátia56: az egész pasi egy manir...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 21:31:33

@sogeking: nekem még tök sok gyümölcsös vienetta figyel a jégben, meg egy teli kártedór madártej.

Tjuca 2012.01.15. 21:31:40

de ezt arccal mutatták?

nosce 2012.01.15. 21:31:56

@KennyCor7ez:
"az teveszáj:)"

azt annyira nem szeretem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 21:31:58

@arkangyal44: az jó lesz, a bankok is reggel nyitnak, addigra a konfigurációt is megcsinálom:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 21:32:01

KIT VIGYEN MAGÁVAL VERA?

(most épp így áll a szavazás a rtl
oldalon)

www.valovilag.hu/szavazas/2801
ATTILA 52,9%
CSABA 7,9%
ESZTER 2,7%
FECÓ 30,4%
SEHEREZÁDÉ 6,2%

ő-szinte 2012.01.15. 21:32:05

@S.O.Meone: Szerintem nem. Fecó akkor még igen csak szentember volt...:-)

busifa 2012.01.15. 21:33:22

@sogeking: Biztos nincs, mivel úgy másfél óràja làttam krisztofellel a Westendben vàsárolni.

genevieve 2012.01.15. 21:33:44

@kárpátia56: a madártejesből acc egy kicsit?:-)

ő-szinte 2012.01.15. 21:33:45

hol a faszomban van Pufi hadnagy?????

arkangyal44 2012.01.15. 21:33:59

@ő-szinte: Tudod,hogy én egy gasztrómanus vagyok,szeretem keverni a dolgokat :)

nosce 2012.01.15. 21:34:52

@sogeking:
"éppen eszek :D"

minek? ha visszamegy Kinguci akkor majd együtt ehettek a hűtőből :)

arkangyal44 2012.01.15. 21:35:38

@Brr: Csak mert az zembereknek van humora:))DDD de a retek ugyis beleszól

nosce 2012.01.15. 21:35:43

@arkangyal44:
"Tudod,hogy én egy gasztrómanus vagyok,szeretem keverni a dolgokat :)"

meg is sózod ? :)

ő-szinte 2012.01.15. 21:35:55

@arkangyal44: akkor gyorsan keverd meg lédit, mert már nagyon hiányolt:-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 21:36:14

Jaj, Annamariról el is felejtkeztem, h bent volt:P

mocskosmacska 2012.01.15. 21:36:24

@arkangyal44: Pedig lenne pikantériája a dolognak.

sogeking 2012.01.15. 21:37:00

@kárpátia56: óóóó

@busifa: akkor mindegy is, nem hiszem, hogy érdekli Péter ténykedése (vagy már tud róla)

haruka 2012.01.15. 21:37:30

ne bassz, hogy 22:50-ig tart a párbaj? hát én addig nem bírok ébren maradni. :S

@ladyandhenk: az okokat hagyjuk, de meg fog oldódni a dolog, csak igyekezzen kivárni. :))

MagasMacska 2012.01.15. 21:37:59

@kárpátia56: Nem, csak fantomképpel. Nem is biztos, hogy Kinga vezet. Sőt. (Bár én szeretném.)

ő-szinte 2012.01.15. 21:38:32

Igen,Balázs több arcuk van a villalakóknak. Neked csak egy , de az kurva nagy!:-DDD

mocskosmacska 2012.01.15. 21:38:52

Kingát sokkal jobban kisminkelték, mint a beszavazón. Akkor egy negyvenes nőnek tűnt talpig cukorrózsaszínben. Most meg csinos.

S.O.Meone 2012.01.15. 21:39:07

@ő-szinte: de de, mivel én nem néztem még akkor, én utólag néztem ezt meg, és most volt egy bevágás belőle, és eszembe jutott.
az a beszólás fecótól, hogy tudod, hogy tőled nagyon sokan félnek.

arkangyal44 2012.01.15. 21:39:12

ja eddig nem is mondtam ,lassan elvonási tüneteim voltak,és ti is nagyon hiányoztatok,na meg Hajni írása is,de úgy látom ma sem lesz,pedig aszonta ezentúl reggelente lesz poszt,mert már ez is uniós előírás,meg lassan megszabja az unió ki mikor finghat.

nosce 2012.01.15. 21:39:23

@ő-szinte:

mérr ? a pisztáciát nem sózzák meg ? :)

genevieve 2012.01.15. 21:39:27

kigna bazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 21:39:33

Na, Peti el kezdi cinkelni Kingát, lesz még itt fejhangú gyökerezés.. :D

mocskosmacska 2012.01.15. 21:41:16

Ha attila áll hozzá a legközelebb, akkor mindjárt küldök ellene egy sms-t, nehogy folytatódjon a szappanopera.

hájdí 2012.01.15. 21:41:57

jó volt balázs kérdése és kinga reakcója is.peti el fog vérezni,csúnyán.

ő-szinte 2012.01.15. 21:42:03

@S.O.Meone: Lehet, hogy félre értelek. Most azt mondod, hogy Fecó ,ment volna, vagy azt, hogy Petti?

genevieve 2012.01.15. 21:42:42

hehe, peti kisfilmjében többet mutatják atit mint petit:-)

ő-szinte 2012.01.15. 21:43:59

@nosce: Sózzák, vagy cukrozzák (fagyi)

KennyCor7ez 2012.01.15. 21:45:10

Jól látom Kingafosh kóstolgatja a Hobbitot?muhahaha:)

sogeking 2012.01.15. 21:45:32

@ő-szinte: most akkor van pisztácia, vagy nincs?

mocskosmacska 2012.01.15. 21:45:35

FAszomatbaszdmeget nem hagyták ki.

julcsi29 2012.01.15. 21:46:00

HAJRÁ KINGA !!!! :)))))

foxglove (törölt) 2012.01.15. 21:46:14

@hájdí: kinga olyan, mint egy alvó ügynök, teljesen nyugis, aztán jön egy random stimuláció és kitör belőle őrjöngő állat.

nosce 2012.01.15. 21:46:21

@ő-szinte:
ahammm fagyit rápakolni az se rossz :)

hájdí 2012.01.15. 21:46:42

@ő-szinte: de bazsának jól áll:)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 21:46:52

Nati hogy élvezné ezt a kisfilmet:)

KennyCor7ez 2012.01.15. 21:47:17

Brühühüüüü takarodj haza.

julcsi29 2012.01.15. 21:47:50

@KennyCor7ez:
A hobbitok kedves alaptermészetű lények!
Nem tesznek rosszat senkinek,nem önzőek. :))))
Valami mást kéne keresni erre a Dagidög törpére. :DDD

genevieve 2012.01.15. 21:48:11

@foxglove: szerintem nézi is és fetreng a röhögéstől, azért nem ír:-)

ő-szinte 2012.01.15. 21:48:24

@nosce: a csajnak, vagy neked? mert nem mindegy...:-D

hájdí 2012.01.15. 21:49:21

@foxglove: igen,van mit javítani magán(kinek nincs),de fiatal még és van elég esze ahhoz,hogy ez sikerüljön is idővel.ha higgadt és gondolkozik(ld ez a párbaj),nekem akkor szimpi.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 21:50:02

@mocskosmacska:

küldj, ne csak fenyegetőzz!

de sajnos én se küldök...

KennyCor7ez 2012.01.15. 21:50:10

@julcsi29: Smeagol is hobbit volt és ő gonosz.Ennyi.De ha máshonnan közelítjük a témát akkor nála van a gyűrű.:)

sogeking 2012.01.15. 21:50:27

@ő-szinte: akkor egy gombóc pisztáciát kérek :)

Hajrá Kinga!

hájdí 2012.01.15. 21:50:58

@julcsi29: a dagidög találó.:)
sztem egy patkányra hasonlít,kívül-belül.

nosce 2012.01.15. 21:51:16

@ő-szinte:
a csajnak természetesen :)

ő-szinte 2012.01.15. 21:51:23

Na a halálmadár, hehe

ő-szinte 2012.01.15. 21:52:17

@sogeking: megoldjuk pókember!:-DDD

KennyCor7ez 2012.01.15. 21:52:25

A Kingára ugyanolyan ruhát adtak a stylistok mint annó az idebeteg Évára vv4 ből?

foxglove (törölt) 2012.01.15. 21:52:30

mondja már meg valaki mit esznek pufin ezek a nők.

mocskosmacska 2012.01.15. 21:52:32

Azok a szép régi emlékek........

nosce 2012.01.15. 21:52:33

nah peti megujjazta Verát ? :)

ő-szinte 2012.01.15. 21:52:54

@nosce: háááááát ezt most azért kétségbe vonnám, ha lehet:-)

mocskosmacska 2012.01.15. 21:53:08

@foxglove: A bentiek között ő a legértelmesebb és a legfelnőttebb.

hájdí 2012.01.15. 21:53:42

@foxglove: erre én is kíváncsi lennék.

mocskosmacska 2012.01.15. 21:53:46

@nosce: Ez már sosem fog kiderülni.

mocskosmacska 2012.01.15. 21:54:55

Akkor peti kiknek jött be a villába:
- annamari
- vera
- veronika
- eszter
Elég szép termés.

genevieve 2012.01.15. 21:55:20

@mocskosmacska: ez alapján választ magának barátot az ember....de egy szexuális felizguláshoz nem elég:-)

busifa 2012.01.15. 21:56:05

@nosce: csak szerette volna, hamàr màst nem engedett Vera.

sogeking 2012.01.15. 21:56:19

@mocskosmacska: és közülük kik voltak vele csak a stratégia miatt?

hájdí 2012.01.15. 21:56:26

hölgyszemélyzet,b+.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 21:56:51

@nosce: sztem annál is több lehetett köztük, máskülönben nem borult volna meg ennyire Vera miatta.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 21:57:00

@MagasMacska: azt sajnálnám. én az iróniát még szeretem, de Peti cinikus, az meg rossz értelemben komolytalan.

julcsi29 2012.01.15. 21:57:04

@KennyCor7ez:
Szméagol nem volt gonosz. :)))
Megrontotta az EGY.
Tulajdonképp igazad van,így elnézve ő a gonosz nagyúr,és a nőknél a gyűrű. :P :DDD

arkangyal44 2012.01.15. 21:57:43

ez a Petigyerek tök nyugodt,mindha nem is párbajon hanem valami beszélgetős tv felvételen lenne :))

mocskosmacska 2012.01.15. 21:57:47

@genevieve: Egy nőnek imponál a felnőttség. Meg ezzel feltűnik bent a félig gyerekek és pszichok között.

hájdí 2012.01.15. 21:58:03

@mocskosmacska: és muszáj választani bentről..?:)

nosce 2012.01.15. 21:58:10

@mocskosmacska:
"Ez már sosem fog kiderülni."

a takaró alatt dolgozott keményen :)

busifa 2012.01.15. 21:58:11

Most làtom,hogy megvolt a 3000.

julcsi29 2012.01.15. 21:58:18

@hájdí:
Nagyon egyetértünk! :P :DDDD

mocskosmacska 2012.01.15. 21:59:13

@hájdí: Nem, de ha be vannak fiatalok zárva, akkor ilyen-olyan szálak elindulnak és csak a bentiek között tudnak választani.

krumplicukor 2012.01.15. 21:59:13

@mocskosmacska: Nekem van egy olyan sanda gyanúm, h kinn sem lehet ez a nőhelyzet nagyon más, már ami Petit illeti :)

nosce 2012.01.15. 21:59:44

@ő-szinte:
"háááááát ezt most azért kétségbe vonnám, ha lehet:-)"

rá lehet tenni az enyémre is, tudok rugalmas lenni :)

sogeking 2012.01.15. 22:00:05

@mocskosmacska: Veronika, AM, Eszter többeknél is próbálkozott

genevieve 2012.01.15. 22:00:23

@mocskosmacska: akkor nem vagyok nő, mert peti nekem nem imponál:-)

KennyCor7ez 2012.01.15. 22:00:27

kiafasztérdekellatilla?

ő-szinte 2012.01.15. 22:01:07

@nosce: hülyeeeeeeeeeeeeeee:-DDDDDDD

Tjuca 2012.01.15. 22:01:21

fantom állást mutattak vagy arccal?

arkangyal44 2012.01.15. 22:01:28

@busifa: félek lesz az még több is:)

mocskosmacska 2012.01.15. 22:01:31

@sogeking: Vera sem csak petivel próbálkozott.

@genevieve: Nekem a magabiztossága és az intelligenciája igen. Csak akkor van gáz, amikor ezek mögül feltűnik a görény.

Tjuca 2012.01.15. 22:02:15

@genevieve: és szerinted mi a szitu?

hájdí 2012.01.15. 22:02:33

@mocskosmacska: ez világos,de amit sogeking mondott,én is arra tippelek,h taktikai húzás volt ez főként a csajok részéről..a többi hímnél ez a 4 lány labdába sem rúghatott.:)

genevieve 2012.01.15. 22:02:37

@mocskosmacska: és ez elég a fizikai vonzódáshoz?

genevieve 2012.01.15. 22:03:14

@Tjuca: remélem kinga a nyerő

julcsi29 2012.01.15. 22:04:10

@krumplicukor:
Gondolod,hogy villán kívül is így bomlanak utána a nők????
@genevieve:
Akkor én sem vagyok nő! :)
Nem imponál,taszít.

Tjuca 2012.01.15. 22:04:20

emegyek emberek alukálni, jó éjt! :-* ha kinga nyer, holnap jövök, ha nem, akkor jó volt veletek, pörkpörk.

kamarti 2012.01.15. 22:04:43

@genevieve: azért azt figyelted, hogy Kinga nyugis kisfilmjében sok Csabi volt, a hisztisben meg sok Ati
sztem Peti is fogta ezt, mert ha jól hallottam, azt mondta, hogy Csabival direkt várják, hogy Kinga hisztizzen, mert jókat mulatnak
vagy nem Csabit mondta? nem figyeltem, mit Kinga :)

hájdí 2012.01.15. 22:04:44

@hájdí: fecó nyilván kiesik,családos ember,gergőnél csak seri ill kinga jöhetett szóba,atti kinga miatt volt tabu(bár esztike ott is próbálkozott,hiába),csabinál ezek a lányok nem lányok,többi rég volt,nem emlékszem.maradt peti...)

genevieve 2012.01.15. 22:05:55

@kamarti: igen, fel is kaptam a fejem, hogy peti odaszúr egyet csabinak is

hájdí 2012.01.15. 22:06:22

huu,61%,tuti kingának.ez az!!!:)

busifa 2012.01.15. 22:06:51

@arkangyal44: persze, ha a baltás reggel se tesz fel új posztot :-)

krumplicukor 2012.01.15. 22:07:06

@julcsi29: A bomlanak az túlzás, igazából itt sem bomlottak, csak bevonzotta őket, vagy hogy is fogalmazzak, de ja, nem hiszem h nőhiányban szenvedne. Kellően részeg pillanataiban be is vallotta, h sose okozott neki gondot, h legyen nője, és igazából ő se érti ezt ;) :)

Persze, azt nyilván nem tudhatom, h milyen nők, de a villából kiindulva, elég széles a paletta :)

S.O.Meone 2012.01.15. 22:07:34

fú vv anettet nagyon megrágta az idő vas foga.

Hurri Kán 2012.01.15. 22:07:34

@genevieve:
Ez szerintem Csabának sem lenne okvetlen ellenére. :DDD

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:07:35

úristen de szánalmasak az ex vv-sek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 22:07:41

ezt a szerencsétlen Tordast és VVanettet miért szerepeltetik állandóan?

kamarti 2012.01.15. 22:07:44

@mocskosmacska: ahogy Eszter sem csak Petivel

ő-szinte 2012.01.15. 22:08:15

Kiszop bazdmeg!!!!:-DDDDDDDDDDD

sogeking 2012.01.15. 22:08:15

na, ez jó volt :):):)

genevieve 2012.01.15. 22:08:20

ez a krisztofel milyen hülye:-D

kamarti 2012.01.15. 22:08:29

@foxglove: Tordasnak Peti az élménydúsabb, bakker :)

inmemancsi 2012.01.15. 22:08:34

ez a kiszopfel nagyon csúnya, pedig pasiknál ezt azért nehéz elérni

Meridian74 2012.01.15. 22:08:58

Te jó ég, a világosító és a kameraman hogyan lett pozicionálva? Rém borzalmasan néztek ki most a volt VV-s kortesbeszélők...

kamarti 2012.01.15. 22:09:04

na, vajon melyik kanapéra kerül ma negyedik ember???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 22:09:05

"Krisztofelt eddig se az eszéért szerettük.. ":D hát igen.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:09:21

@kamarti: tordast nem tudom értékelni. nem és nem és nem.

arkangyal44 2012.01.15. 22:10:08

isten ne adja,hogy egyszer élőben találkozzak ezzel a majom crisztoferrel,szó nélkül ütném ki a fejét a két füle közül,a kis beképzeld majmának.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:10:13

jól beszélt csabi, nagyon jól.

MagasMacska 2012.01.15. 22:10:19

@inmemancsi: Az hagyján, hogy csúnya, de...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 22:10:26

Csaba meg az egy percből fél percet magáról beszélt.
És miért volt rajta kesztyű??

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:11:10

ati is jól beszélt. menjen vissza mindkettő.

julcsi29 2012.01.15. 22:11:21

@krumplicukor:
Hm... nem is tudom,de kicsit szégyenkezem a női nem nevében.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 22:11:28

@ő-szinte: őszintén szólva én ennek a változatnak jobban örülnék. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.15. 22:11:32

@arkangyal44: na, a kis agresszor megszólalt:D Helyes, védjél is meg, kérlek:D

sogeking 2012.01.15. 22:11:40

@kamarti: volt Tordas?????? mikor?

inmemancsi 2012.01.15. 22:11:42

attika későn kapcsolt

kamarti 2012.01.15. 22:11:47

na, most akkor hogy is van ez? nem a stábból mondja valaki a kampánybeszédet?

mondjuk Ati tökéletes volt: ez is róla szólt megint

Meridian74 2012.01.15. 22:12:03

@Mazlee: ki az aki kuncogni melészel, az én jó balátomon, kingusz fikusz-on??!

Ilyen magataltással gyolsan a gladiátol kiképzőben találod magadata...!

MagasMacska 2012.01.15. 22:12:16

@pushpang: Atti meg szinte végig magáról.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:13:17

jó lapos párbaj volt ez... szarrá untam magam... semmitmondó kisfilmek, elcsépelt kérdések...

ő-szinte 2012.01.15. 22:13:18

@pushpang: te, nekem engem ne emlegess!:-)

Meridian74 2012.01.15. 22:13:27

vagy fikusz kingusz fingusz?

MagasMacska 2012.01.15. 22:13:54

A francba!! Hát szinte izgulok!

julcsi29 2012.01.15. 22:13:56

Szerintem ez nem volt szép dolog Attilától.
Peti mellett,az már majdnem Kinga ellen.
A nagy szeretet.

KennyCor7ez 2012.01.15. 22:14:00

@pushpang: Ott a tajgán? :D Mind1 fázik és kész.:)

kamarti 2012.01.15. 22:14:27

@foxglove: és izgult :)

@sogeking: hát valahol VV Anett és Krisz közt félúton :)

@MagasMacska: szinte?

MagasMacska 2012.01.15. 22:15:03

@julcsi29: Peti mellett, az Kinga ellen. Bármennyire megtekerte.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 22:15:17

@ő-szinte: ja, bocsi, nem is vettem észre, hogy pont neked válaszoltam neked! :O :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:15:44

ha úgy vesszük attika most kinga ellen is kampányolt... ha nem tudta hova álljon, hogy vállalta ezt be?? érdekes...

sogeking 2012.01.15. 22:16:03

@julcsi29: az is jó volt, amikor nagy barátian semleges lett, majd hirtelen eszébe jutott, hogy ő mégis inkább Péter barátja :)

csicserierika 2012.01.15. 22:16:06

visszasírom Éva párbajait, az nem volt ilyen unalmas, mint Kingué.
Cris korán hagyta el a villát, már megint meg kellett állapítanom :)

ő-szinte 2012.01.15. 22:16:09

@sogeking: én sem láttam, basszus...:-((( pedig az az abszolut lófasz pont már:-DDD

mocskosmacska 2012.01.15. 22:16:34

@hájdí: Lehet, passz.

@genevieve: Nője válogatja, hogy kinek mi kell a fizikai vonzódáshoz.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 22:16:53

nincs értelme péterre szavazni, mert ugyis kinga megy vissza, a retek nem hagyja elkötni a nyüglődési szálat...

busifa 2012.01.15. 22:16:54

@arkangyal44: képzeld én ma találkoztam vele, őt hamarabb megismertem, mint Veronikàt, mivel elég feltűnő és ellenszenves feje van.

kamarti 2012.01.15. 22:17:02

@pushpang: az már igaz, ő az első, akinek két barátja párbajozik, és mégis róla szól az egész hét...

a titoklevelek ma lesznek?

hájdí 2012.01.15. 22:17:26

ati fejét kitakarhatnák már valamivel.unom,hogy folyton el kell fordulnom a szörnyű látvány elől...

MagasMacska 2012.01.15. 22:17:28

@inmemancsi: Kösz! Látod, milyen gaz vagyok, már én is olvastam, megnyugodtam, és nem írtam be... (Szégyenkezve pirul)

arkangyal44 2012.01.15. 22:17:40

@ladyandhenk: ahogy Alekinnyó barátom mondaná,ez a kiszópfel gyerek abszolúte nem tv-kompatibilis :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 22:17:49

@MagasMacska: én a Vera párbajain szoktam izgulni. De sajnos eddig mindig visszament.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 22:17:58

@julcsi29:

attila tudja, hogy akire ő szavaz az nem jön vissza, vagy nagy az esély, hogy nem jön vissza, így amikor péter mellett beszél akkor tkp ellene...

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:18:00

@Papucs Orrán Pamutbojt: tipikus ati megoldás lenne, ha petinek mondaná a beszédet, de kingát várná vissza.

mocskosmacska 2012.01.15. 22:18:18

@Brr: Sajna. Észre sem veszik, hogy ezzel hogy tönkre vágják a műsort.

genevieve 2012.01.15. 22:18:33

@mocskosmacska: ez igaz:-)

sőt van akinek teljesen mindegy:-)

lásd veronikát akinek alekosz-krisztofel-peti vonal is bejött:-)

mocskosmacska 2012.01.15. 22:18:46

@kamarti: Szerintem holnap fogják mutatni hogyan olvassák fel őket.

hájdí 2012.01.15. 22:19:27

@Brr: attól a száltól megkímélhetnének,tényleg...

S.O.Meone 2012.01.15. 22:19:33

@arkangyal44: remélem olvasunk rólad a blikkben, legyen kin röhögni.

"meglincselték a járókelők a crisztofelre támadó garázdát"

sogeking 2012.01.15. 22:19:35

@kamarti: akkor most vagy viccelsz, vagy vak vagyok:) (láttam Gergőt, Anettot, Dyát, Christ, Veronikát)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 22:19:43

@Brr:

ugyanakkor szar alak volna sokak szemében, ha a barátja mellett nem mondana beszédet, de tudja, hogy ez közben a peti halálos ítélete, mármint hogy ő felszólal mellette...

mocskosmacska 2012.01.15. 22:19:44

@pushpang: Olyan mint egy vírus. Nehéz kiirtani.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:19:44

@genevieve: perzse h meg :-) úgyis kinga megy vissza... nem is baj talán egyelőre...

MagasMacska 2012.01.15. 22:19:46

@kamarti: Lesznek. Atti egész nap Kingát minyaszolta, annyira szerette volna már tudni. Még azt is bedobta, hogy Vera bezzeg elmondta. (Ami nem igaz, de én Attit már ezért is megtépném. Tudta, és nem mondta el, hogy Kinga ne váratlanul kapja.)

kamarti 2012.01.15. 22:19:53

@Papucs Orrán Pamutbojt: már csak azért is, mert nem volt a kampánystáb tagja, kortesbeszédet meg csak az mondhat, nem?
vagy a holnapi öfi is róla fog szólni, hogy a tegnapi Kinga-éjszaka után ma mégis visszaállt a Peti stábba
istenem, de unom a fejét...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 22:20:00

@kamarti: Remélem, mert kíváncsi vagyok a levelekre... Tényleg, most nem voltak bejátszások a titoklevelekből? Eddig mindig bejátszottak pár sort a párbajozók titkaiból...

arkangyal44 2012.01.15. 22:20:20

@Brr: csak azért is egy sms petire:)))

@busifa: mióta beköltözött azóta utáltam ,amit beszavazón is csinált......

mocskosmacska 2012.01.15. 22:20:36

@S.O.Meone: Cris meg mesélhet a sztárság árnyoldalairól.

kamarti 2012.01.15. 22:20:53

@sogeking: nem viccelek, volt, és ezt mondta. vagy hallucináltam??? védjen mán meg egy másik kék harisnya :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:21:44

@kamarti: Én is láttam Tordast! Sapiban volt, ugye?

inmemancsi 2012.01.15. 22:21:47

@kamarti: akkor majd azt nézd meg, amikor kinga megy vissza

S.O.Meone 2012.01.15. 22:21:50

ááá peti esik ki, mert a műsor alatt felzárkózó csak ő lehetett...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 22:22:11

@mocskosmacska:

ma többször elkapcsoltam, mert már annyira halálosan unom az attila-kinga nyűglődést, istentelenül érdektelen...

mocskosmacska 2012.01.15. 22:22:23

Most jön attila nagy pillanat. Előadhatja a monodrámáját, amire már régóta készült.

mocskosmacska 2012.01.15. 22:23:15

Vera tud valamire röviden válaszolni?

julcsi29 2012.01.15. 22:23:53

Klubtagok! :)) Hol vagytok?
KINGA!KINGA!KINGA!!!!!!!
HAJRÁ KINGA!!!!
HAJRÁ KINGA!!!!

hájdí 2012.01.15. 22:24:15

ati élő adásban hazudik(megint)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:24:16

lesz itt rikácsolás, ha visszamegy kinguci

sogeking 2012.01.15. 22:24:28

Hajrá Kinga !!!!!444!!! :D:P:S

kamarti 2012.01.15. 22:24:29

@pushpang: nem volt ilyen
Petitől sokat várok, bár eddig hiába várakoztam...

@sogeking: és akkor most megleplek, Shadi is volt, sztem lemaradtál az elejéről

Ati 3 mondatban mond nevet

MagasMacska 2012.01.15. 22:24:30

@mocskosmacska: Szinte egyik sem. Atti is szónokolt.

kamarti 2012.01.15. 22:25:42

@Brr: ja, ha Kinga megy vissza, ezt fogja mondani. Ha Péter, akkor védve van.

arkangyal44 2012.01.15. 22:26:05

@ladyandhenk: így legalább nincs szükségem ellenségekre :)

sogeking 2012.01.15. 22:26:06

@kamarti: az tényleg lehet, biztos előtte reklám volt :)

Balázs valami gombot akar megnyomni

inmemancsi 2012.01.15. 22:26:43

pettikének bejátszhatták volna a 10 cm-es bőrkeményedést meg a vera pornó promóját, és mutathatták volna az arcát..

julcsi29 2012.01.15. 22:29:05

IGEN!!!!!!!
KINGA!!!!! :))))))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.15. 22:29:06

Faszomatbazmeg, vagy hogy is kell mondani...

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:29:14

Egy élmény volt, kedves csapattársaim!

MagasMacska 2012.01.15. 22:29:16

Kinga!!! Na, lesz itt pofavágás a villában!!

KennyCor7ez 2012.01.15. 22:29:24

hiszti tovább muhahaa

hájdí 2012.01.15. 22:29:49

yeahhhh!!dagidög pofára esett,ahogy előre tudtam!!!:)))))

GL-581 g 2012.01.15. 22:29:59

Ismét bejött. B-) Nincs felvétel a VV kreatív stábjába? :DDD

sogeking 2012.01.15. 22:30:02

Attila ezt most eltaktikázta
Kinga fanklub buli 5 perc múlva :D:D

ZuzuPetals 2012.01.15. 22:30:08

Ha Kinga ezek után nem küldi el Attilát a picsába, akkor egy hülye.

nosce 2012.01.15. 22:30:14

Fecó megint bömbölni fog :)

Szerénke. 2012.01.15. 22:30:15

Én csak egyet kérnék, hogy ha lehet ne vegye mááááár be attika azon hazugságát, hogy ezt is miatta csinálta és azért állt pettike mellé, hogy fb+-et megsajnálják...

kamarti 2012.01.15. 22:30:35

@kamarti: szeretném kiegészíteni: Atti még azt is fogja mondani, hogy ő beszélte rá a hármast, benne Pétert a jelrakásra, hiszen Peti kiesését kérte az újévi malactól + megígérte Kingunak két hete, hogy ha nem akar, nem fog kiesni

ZuzuPetals 2012.01.15. 22:30:54

Dressz meg tuti telezokogja a kamerát, most ki fogja megdugni???

sogeking 2012.01.15. 22:31:06

@ZuzuPetals: talán ma elküldi, de holnap már újra visszatáncol (sajnos)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 22:31:13

dude look's like a lady
szép volt kicsilány!

KennyCor7ez 2012.01.15. 22:31:45

@Szerénke.: Pedig így lesz.Attila csinálta az egészet.EEzt fogja nyomatni.

ZuzuPetals 2012.01.15. 22:31:58

@sogeking: pedig ez most megerősíthetné, hogy Attila nélkül is elég erős.

hájdí 2012.01.15. 22:31:58

petinek egy őszinte szava sincs.

genevieve 2012.01.15. 22:32:01

@ZuzuPetals: 2 nap múlva rá fog menni csabira:-D

S.O.Meone 2012.01.15. 22:32:07

@sogeking: jah félreértettem :)

ha csak az adás alatti szavazásokat nézzük, akkor peti nyert volna.
ő volt az, aki az adás alatt jött fel, de ugye a kisebb százalékkal. papírforma.

sogeking 2012.01.15. 22:32:18

@Hooshee: közben integess is királylányosan :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.15. 22:32:22

@nosce: baszki, de jó, hogy szóltál, halkítom is le a tévét, az valami ISZONYAT lesz, amit Fecó művelni fog!
Na meg Vera.

mocskosmacska 2012.01.15. 22:32:39

Sajnálom, hogy peti kiesett.

hájdí 2012.01.15. 22:32:41

@pushpang: én utoljára crisnél tévedtem..

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:33:06

@genevieve: de csabi most kingára megy rá, nem?

sogeking 2012.01.15. 22:33:10

@ZuzuPetals: igen, de volt már ilyen legalább 10-szer

Szerénke. 2012.01.15. 22:33:15

@KennyCor7ez: Akkor nem baj, hogy már most fogok hányni???:)
Na, megyek is! Mindenkinek szép estét!

ZuzuPetals 2012.01.15. 22:33:23

@genevieve: Csabi meg ijedtében léggitározni kezd... :D :D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 22:33:26

@sogeking: ilyen hol van, és máris indul? vörösborom van, meg egy chips

mocskosmacska 2012.01.15. 22:33:39

Holnap peti lesz a blikk chatjében. Eddig minden kiesettnél megérdeklődték a vera pornót.

genevieve 2012.01.15. 22:34:11

@foxglove: nem, csabi nem fog rámenni kingára:-D

S.O.Meone 2012.01.15. 22:34:12

na a 2000ft-os aljastatiszták a -5ben :D starcast :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.15. 22:34:13

Mindenesetre ebből a százalékból azt lehet látni hogy ha Serit viszi ki, kint marad mint a szél...

kamarti 2012.01.15. 22:34:36

@ZuzuPetals: nem fogja. hiszen csak a héten ötször került olyan helyzetbe, hogy elmondta (élő adásban is), hogy Atti a legfontosabb számára

sztem meg Peti taktikázta el. Nem kellett volna alámennie Attinak - remélem, ezt olvasod, Petikém, sajnálom, hogy kiestél, de végig többet vártam tőled.
Most mondjam azt, hogy a nőkhöz gratula? ?

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:34:56

Eszter és az ő őszinte mosolya

MagasMacska 2012.01.15. 22:35:22

Akkor most Eszter Kingához fog becsicskulni??

felka 2012.01.15. 22:35:32

pedig annyira reménykedtem hogy kingucikirálylány megy a kis egysejtű dya barátnője után...

Hurri Kán 2012.01.15. 22:35:37

Sóóóóó maszt góóóó ooon :D :D :D

mocskosmacska 2012.01.15. 22:35:38

Peti kimondja, amit én is gondolok.

genevieve 2012.01.15. 22:36:17

bazsi elég durván alázza petit:-)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:37:36

Szép volt pufi. Jól beszéltél.

mocskosmacska 2012.01.15. 22:37:40

Nekem szimpi, hogy péter nem csinál tragédiát a kiestéből.

hájdí 2012.01.15. 22:37:47

ó ,eszter,szánalom

inmemancsi 2012.01.15. 22:37:51

@mocskosmacska: ma nem játszák be neki a belevalóban?:))

mocskosmacska 2012.01.15. 22:38:33

Peti maga után hozatja a játékbőröndjét.

nyekmec 2012.01.15. 22:38:40

na azé :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.01.15. 22:38:52

most akkor nemmm lesz többet pufffffiiiii ?

arkangyal44 2012.01.15. 22:39:03

@ladyandhenk: az egész nem ér annyit,inkább azon sírok hogy szerdától megen üzemanyag áremelés benzin 10ft gázolaj 15,nesze magyar gazdaság phuuj.

ő-szinte 2012.01.15. 22:39:10

@foxglove: bazdmeg hagyd már a mosolyomat!:-DDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 22:39:15

már a duó sem bomlik tovább, de Eszter b+ ez az őszinte fájdalom, talán az on alatt még hüppög, aztán jön vissza a bájmosoly

mocskosmacska 2012.01.15. 22:39:21

@inmemancsi: Hát lehet, hogy már ott lesz róla szó.

kamarti 2012.01.15. 22:39:37

Eszter sztem azért sír, mert nem tőle búcsúzott? vagy azért, mert közölte vele, hogy ez csak játék?

Kinga azzal nyitott, hogy nem maradsz egyedül, Atibogyó. és ő ment oda Atihoz, nem Ati ment elé...
na Csabinak most kéne megfontolnia, amit Ati (persze magával kapcsolatban) Kingáról és a hálájáról/hűségéről mondott...
és remélem, nem fog Attival bratyizni

ő-szinte 2012.01.15. 22:39:56

@nosce: most nagyyyyyon szomi vagyok:-((((((((

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:40:07

@ő-szinte: muhaha olvasd el az alattad levő hozzászólást

ZuzuPetals 2012.01.15. 22:40:12

Szegény Vera, ezt megszívta....

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:40:21

@GL-581 g: Megyek veled, nekem is bejönnek a tippjeim! ;)

nosce 2012.01.15. 22:40:52

@ő-szinte:
a mogyorókat vajon kire hagyta ?

mocskosmacska 2012.01.15. 22:41:32

@kamarti: Csabát is beveszik a teamba.

mocskosmacska 2012.01.15. 22:42:11

@ZuzuPetals: Ja, most kell keresnie mást, aki kiéli a frusztráltságát.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:42:48

Most tényleg addig nem jön be az onlájn, amíg töltögetik ennek a halál unalmas párbajnak a kibaszott videóit?? Grrrr...

hájdí 2012.01.15. 22:43:34

@mocskosmacska: nem hinném,h csabi hirtelen barátjává fogadná a homlokarcút.

mocskosmacska 2012.01.15. 22:43:43

A tegnapi vitához:

Peti: Elegem van belőle, hogy reggel ahogy felkelek az már az első élményem, hogy te elmondasz engem mindeféle patkánynak, szemétnek...

VEra: MErt annak tartalak.

Akkor most hogy van ezzel a szegény, üldözött nő sztorival?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:43:50

@mocskosmacska: sztem arra gondolt a kolléga, h attikával megy családot látogatni :D

kamarti 2012.01.15. 22:43:51

Balázs bakker, mind taktikázik. Még Seri is, igaz, ő csak tegnapelőtt jött rá....

@mocskosmacska: gondolod, hogy Esztiért dobja Fecót? remélem, nem

ZuzuPetals 2012.01.15. 22:43:58

@mocskosmacska: Nem Pettit, hanem hogy Attilát KELL hazavinnie a családjához. :)

ELP 2012.01.15. 22:44:49

Bejött a papírforma , gratulálunk a győztesnek!

MagasMacska 2012.01.15. 22:44:53

Megint egy taktika, ami nem jött be a nagy taktikusoknak.

syfyboy 2012.01.15. 22:45:25

@ZuzuPetals: Szerintem az Ati-fanok annyira "meghekkelték" azt a szavazós-micsodát, hogy ha az lenne a kérdés, melyik játékost küldjük azonnal haza a pitsába, azt is Attila nyerné vagy 70%-al. Mert a kérdést is el kéne olvassátok!! :) és idézem a ma esti győztest: ...ti kretének! :)

ELP 2012.01.15. 22:46:12

peti mindvégig tisztában volt azzal h ki fog esni , ez most a végére főleg előjött.

genevieve 2012.01.15. 22:46:29

@sogeking: gratula kedves elnök úr:-D

kamarti 2012.01.15. 22:46:57

hm, tetszik ez a híradószerkesztés: elébb a csökkenő gyed, aztán meg a bukaresti összecsapások a megszorítások miatt...

nem akarok politizálni, mára elég volt az izgalomból :), de mondja már meg valaki okos, mi értelme van hozni egy szabályt, majd megoldást találni rá, hogy a szabálynak ne legyen senkire nézve következménye? vagy ez is a vv, gumi szabálykönyvvel?

GL-581 g 2012.01.15. 22:47:09

@MagasMacska: Lehetséges, de szerintem inkább keres valaki olyat, akinek farka van, és nem markolja senki. Csabára tippelnék. Ha nagyon kétségbe van esve a csaj, akkor Attilára. :D

@ZuzuPetals: Miért szívta meg Vera? Szerintem ma este mocsárrészeg lesz a csaj, akkorát bulizik. :DD

genevieve 2012.01.15. 22:47:57

@kamarti: de fog, mert a kis hülye tényleg csípi atit:-)

MagasMacska 2012.01.15. 22:48:06

@GL-581 g: Mert viheti Attilát a családlátogatásra.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:48:35

@sogeking: nagyszerű munkát végzett a kampánystáb, le a kalappal. a petifanok igykezhettek volna jobban, egy szószi emós ikont sem láttam senkinél.

sogeking 2012.01.15. 22:48:44

@genevieve: a Kinga fanklub odatette magát :D

GL-581 g 2012.01.15. 22:48:49

@kamarti: Pontosan melyik szabályra gondolsz? Mert mostanában nem kapnak büntit szinte semmiért.

MagasMacska 2012.01.15. 22:49:19

@GL-581 g: Nem hiszem, hogy Csaba ráfanyalodik. Neki Sehi jön (jönne) be.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 22:49:25

@mocskosmacska:

rövidre fogom, igaz ez már sokszor mondtam, vera egy smasszer lelkületű ember, felfele nyal, lefele rúg...

hájdí 2012.01.15. 22:49:58

@mocskosmacska: csabi betonbiztos,kingával kapcsolatban csak reménykedem,hogy nem fordítja a csúfság a csabiék ellen..ez a kérdés lehet majd érdekes.

MagasMacska 2012.01.15. 22:50:18

Mikor lesz már adás??? Most Esztert kell ápolgatni??

sogeking 2012.01.15. 22:50:20

@foxglove: legalább Balázs beöltözhetett volna :)

Hurri Kán 2012.01.15. 22:50:43

@kamarti:
Tényleg nem akarok én sem komolyabban belemenni, és szétoffolni a kommentelést, nem tudok másra gondolni, hogy az ú.n. hivatali apparátus az efféle törvénymódosításokkal próbálja igazolni saját szükségességét. Egyszerűen horror, agyrém, amit csináltak idén a személyi jövedelemadózás és járulékszámítás terén.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:50:53

@GL-581 g: mondom... mert attikával megy veruska családot lapogatni :D

kamarti 2012.01.15. 22:51:35

@genevieve: akkor viheted, leveszem róla a kezem :)

@GL-581 g: hát erről beszélek, nyuszómuszó :) csak más összefüggésben :)

GL-581 g 2012.01.15. 22:51:54

@MagasMacska: Wáá-háá! Tényleg!! :DDD
Na, az egy durva menet lesz. :D Aztán meg lehet, hogy megkedvelik egymást. Peti nélkül szerintem Ati és Vera is totál másképp fog viselkedni. És persze Eszter is. Utóbbi nyüszítve fogja húzni a seggét a szőnyegen. :D
(juj, de gonosz vagyok :P)

genevieve 2012.01.15. 22:52:03

@GL-581 g: én is arra tippelek, hogy eszti csabira fog ráizgulni:-)

de csabi külsőre a sehi-dya tipusu csajokhoz vonzódik...egy tegnapi elejtett mondata alapján kinga mostani külseje sem jön be neki...

mocskosmacska 2012.01.15. 22:52:23

@Papucs Orrán Pamutbojt: Mondjuk erre tényleg kíváncsi vagyok. Remélem, atinak lesz annyi esze, hogy úgy viselkedjen arra a pár órára, mint aki normális.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:52:30

@MagasMacska: sztem amíg fel nem töltik a remek párbajvideókat, addig nem...

hájdí 2012.01.15. 22:52:44

@syfyboy: feltehetnék már azt a kérdést!!a játék eleje óta várom(és csak ekkor nem bánom,ha ott is nyer)

genevieve 2012.01.15. 22:54:07

@foxglove: most ahogy mondod itt a blogon se nagyon volt kampány peti mellett:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.15. 22:54:26

@mocskosmacska: nem az a kérdés sztem h ott, a családnál hogy fog viselkedni.. ott sztem fog.. inkább utána ha majd visszamennek hogy fog viselkedni.. és változik e verával a viszonya emiatt vagy nagyon nem..

GL-581 g 2012.01.15. 22:54:50

@kamarti: "hát erről beszélek, nyuszómuszó :) csak más összefüggésben :)"
Akkor egyről beszélünk, arany kis hörcsögfülecském. :DD De most épp konkrétan mire gondoltál?
Engem az lepett meg, hogy Ati mindkét játékost kikísérte az udvarra. Az elején pedig ezért valaki büntit is kapott, most meg meg sem említette Balázs. Wáhh, már a villában is lazul a fegyelem. :P

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:55:24

@genevieve: de volt azért, csak nem voltak olyan jólszervezettek:P

genevieve 2012.01.15. 22:55:37

@kamarti: azt nem mondtam, hogy teljesen hülye:-)

tudja ő, hogy mi a tét:-)

syfyboy 2012.01.15. 22:55:48

Van onlájn! Eszti bőg! :)

Morcz 2012.01.15. 22:56:13

Sziasztok!

végre visszajött az online, kíváncsi vagyok mikor jönneka titokleveletk..

GL-581 g 2012.01.15. 22:56:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: This is the beginning of a beautiful friendship... or a bloodbath. :D

ELP 2012.01.15. 22:57:05

seri eszti vérszerződést köt,,,,

Morcz 2012.01.15. 22:57:22

Dressz végre megnyugodott, és Serivel megbeszélték hogy együtt egymást segítve folytatják tovább.

kamarti 2012.01.15. 22:57:28

@gyvy: hogy tényleg rövidek legyünk: sztem meg fejétől bűzlik a hal. de ilyen az, amikor egy ország fője úgy viselkedik, mintha ő lenne Mick Jagger, és élvezi, hogy az egész világ vele foglalkozik, az nem érdekli, mit írnak róla, csak írjanak....

ja, és nem csak ezen a téren van horror....
de tényleg ennyi elég is mára ebből

genevieve 2012.01.15. 22:58:24

@GL-581 g: most egészen más vv-t csinálnak a szerkik...

na, de most ki fog főzni?

se geri, se peti:-DDDD

Morcz 2012.01.15. 22:58:58

Viszatérve a párbajra, sajnálom hogy kieset a manó, most megint jön az uncsi se veled se nélküled, mega picsogások. Wááááá!!!!! Viszlát poénok és humor...:(

Hurri Kán 2012.01.15. 22:59:05

@kamarti:
Más területeken nem tudom, mi van, erre van rálátásom. :)

VV5 oldal másnak sem tölt be rendesen???

syfyboy 2012.01.15. 22:59:10

@genevieve: majd rendelnek pizzát :))

foxglove (törölt) 2012.01.15. 22:59:18

@genevieve: Verát és Fecót láttam már főzni. Kinga meg bármikor összeüt egy lecsót...

genevieve 2012.01.15. 22:59:24

@kamarti: szivemből beszélsz....
mint mindig:-)

MagasMacska 2012.01.15. 22:59:37

@genevieve: Majd kapják kis dobozban a szponzoroktól.

sogeking 2012.01.15. 22:59:43

elfogyott a vodka, már ez is ..

GL-581 g 2012.01.15. 23:00:03

Jáááj, Eszter hogy megtanulta ezt az "ŐK" meg "MI" hülyeséget. A csajt szvsz három nap után kib4sznák bármilyen csoportpszichológiai kísérletből. :-/

"A rövidek elfogytak." - pedig beküldhetnének nekik egy raklap vakulós rumot. Megnézném, ahogy sírva vigadnak. :D

Morcz 2012.01.15. 23:00:04

Most kezdtek el félni a kiválasztott jön vissza dologtól... :))))

genevieve 2012.01.15. 23:00:04

@foxglove: nos, ha kinga fog főzni akkor legalább lefogynak:-)

ő-szinte 2012.01.15. 23:00:53

@gyvy: egész este szarakodott nekem

genevieve 2012.01.15. 23:01:14

Valaki legyen már olyan kedves és ad egy linket az online-hez

Morcz 2012.01.15. 23:01:28

Szerintem most a nagy "jófiú" négyes eléggé szét fog zilálódni, legalábbis remélem...

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:01:33

@GL-581 g: jogászként ez a mentalitás elég sajnálatos...

ő-szinte 2012.01.15. 23:01:49

Attit mutassátok már!

genevieve 2012.01.15. 23:01:59

@hájdí: én igazán csípem csabit, de nem hiszem, hogy vele jól járnának főzés ügyileg:-)

Hurri Kán 2012.01.15. 23:02:05

@ő-szinte:
Mert így az onlányt sem tuom elindítani. Na mindegy.

sogeking 2012.01.15. 23:02:06

@genevieve: működik a rendes VV oldalon

kamarti 2012.01.15. 23:02:33

@GL-581 g: én is észrevettem, de nem mertem említeni, mert még az jönne le, hogy Atifóbiám van :)

@genevieve: meglátjuk, tudod, én nem drukkolok :)
amúgy Eszti lekisfiúzta Csabit Serinek. vagy csak ő előbb vette észre, amit mi itt később, és megelőző lépéseket tett :)

@ELP: @Morcz: tehát Seri aláírta a halálos ítéletét...

Morcz 2012.01.15. 23:02:39

Egyébként Péter szerintem nagyon normális volt a párbajon respect neki.

GL-581 g 2012.01.15. 23:02:41

@genevieve: Igen, én is úgy éreztem, hogy váltottak egy nagyot a forgatókönyvben, nagyjából az X-Faktor hét végén. Inkább Kinga karakterét kezdték el felépíteni, miután a "Veraleveles" balhéból nem kerekedett műsor.

Hurri Kán 2012.01.15. 23:03:07

Kinga miért vág most is olyan arcot, mintha ecetet ivott volna?

genevieve 2012.01.15. 23:03:21

@MagasMacska: @foxglove: hálám üldözzön :-)

köszönöm

kamarti 2012.01.15. 23:04:14

na, Fecó lényeglátására kapcsolódtam be: Peti ma dugni fog, áldja meg a jóisten :)

genevieve 2012.01.15. 23:04:30

olyan jó a hangulat mint egy halottasházban:)

sogeking 2012.01.15. 23:04:33

hú, ezt próbáljátok ki, egyik ablakban a VV oldalon az onlájn, másik ablakban meg a linkről ugyanaz, és kb fél másodperc csúszás van a kettő között :):)

ő-szinte 2012.01.15. 23:04:41

szánalom/unalom brigádból elég volt! Eszteresen: na haladjunk!

ELP 2012.01.15. 23:04:59

@kamarti: Hát ezt még nem tudom megmondani.

genevieve 2012.01.15. 23:05:09

persze ati nincs bent, kinga meg őt keresi

Hurri Kán 2012.01.15. 23:05:35

Most már nekem is megy.

hájdí 2012.01.15. 23:05:37

@genevieve: áhh.most látom,h félreolvastam(főzni helyett nyerni volt,amit elnéztem..:)))

ő-szinte 2012.01.15. 23:05:44

@sogeking: elég két böngészőben megnyitni a vv oldalt, már ott is csúszás van:-D

sogeking 2012.01.15. 23:06:04

@ő-szinte: most Kinga lábait nézem, jóóó?

Hurri Kán 2012.01.15. 23:06:18

Ha kicsi a tét, kedvem sötét.

ő-szinte 2012.01.15. 23:06:34

@gyvy: viszont nekem a blog is rohad egész este faszomatbazdmeg

genevieve 2012.01.15. 23:06:48

@kamarti: jah, lekisfiúzta:-)

pedig krisz fiatalabb csabinál:-D

MagasMacska 2012.01.15. 23:07:05

De hol van Atti? Ő is pityereg valamelyik sarokban?

S.O.Meone 2012.01.15. 23:07:14

ati kibékül verával a kiruccanáson, csabával már összemelegedett és rápakolják eszterre, aztán serire.

ELP 2012.01.15. 23:07:23

@ő-szinte: Azt még felfogom h ati nem örül annyira.
De h ez a két fullajtár mint a sír ,,,,,:)))

sogeking 2012.01.15. 23:07:31

@gyvy: a jelszavunk borúra ború, a praclikkal örök a háború

hájdí 2012.01.15. 23:07:43

vera hangján is hallatszik,hogy megkönnyebült.

Morcz 2012.01.15. 23:08:09

Megoldódott: Vera fog főzni! Csülkös bablevest. :)

Hurri Kán 2012.01.15. 23:08:33

@ő-szinte:
Az kivételesen most működik. De nekem csak chrome alatt, FF alatt szétesik. Digitális parajelenségek ezek. Már ittam rá pálinkát, de nem segített. :DDD

ő-szinte 2012.01.15. 23:08:42

@S.O.Meone: inkább fecót meg verát! könyörgöm!:-)

genevieve 2012.01.15. 23:08:52

péter a belevalóban

oli, lezacskókirályozta petit...akinek ettől kiugrott a szeme:-D

azért zacskókirály, mert ennyit senkinek nem látták még a zacskóit a nézők, mint petinek:-)

Hurri Kán 2012.01.15. 23:09:14

@sogeking:
Falu végén kúrt a kocsma?

Morcz 2012.01.15. 23:09:43

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én most egy Ati-Fecó, vagy Ati-Vera párbajt néznék szívesen....(gonosz mosoly) :)))
Mikor jönnek már a titkok? Remélem a manó kavar valamit...:D

GL-581 g 2012.01.15. 23:10:15

Jaj, Fecó, ha tudnád, miért nem volt ott Dya mellett a pasija! :D

Morcz 2012.01.15. 23:10:32

Meddig mutatják még a Kinga-Fecó duót???

genevieve 2012.01.15. 23:10:50

@GL-581 g: lehetséges...

mindenesetre ha úgy nézzük a villalét szempontjából igy alakulhatnak át legjobban az erőviszonyok

ő-szinte 2012.01.15. 23:11:08

@gyvy: hehe
Nekem még a frímél is fagy ma
Kurva hideg lehet kint...:-)

Morcz 2012.01.15. 23:11:13

@GL-581 g: Shadika? :))) Na miért???

S.O.Meone 2012.01.15. 23:11:56

@GL-581 g: kinga mennyi idő alatt fogja elfelejteni diuskát, amint megtudja, hogy amaz összeadta magát egy shadival.

kamarti 2012.01.15. 23:12:09

@MagasMacska: gondolom, vigasztalja Esztit, meg fűzi Serit

@hájdí: és holnaptól átveszi a hatalmat a konyhában egy csülkös bablevessel :)

azért Csabi megjegyezte, hogy ez volt a legszorosabb párbaj
kiváncsi vagyok, rájönnek-e, a benti jó haverok miért Peti ellen beszéltek, miután kimentek...

genevieve 2012.01.15. 23:13:08

vera és fecó visszafoglalja peti ágyát:-)

GL-581 g 2012.01.15. 23:13:22

@Morcz: ?
A bentieknek elég komoly spoiler lenne, ha megtudnák. :) Pont pár hete fikázták a Shadit, hogy milyen egy retek pasi. Ha megtudnák, hogy Dyacycával jött össze, júlna a fejük...

Fecó visszakapta a szekrényét, Verával már az ágyat is behúzzák... megy a keselyűzés ezerrel...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 23:14:02

@genevieve: Vera, Eszter és Fecó tudnak főzni. VEF konyha - ja a VEF egy szovjet rádiómárka!

Morcz 2012.01.15. 23:14:05

@genevieve: van bebbe valami, én a következőre gondolok:

I.:
Dressz-Seri
Fecó-Kinga
Ati-Csabi
Vera

II:
Dressz-Seri-Csaba
Ati
Fecó-Kinga-Vera

III:
Dressz-Seri-Csaba
Ati-Vera
Kinga -Fecó

várom a véleményeteket. :)

Morcz 2012.01.15. 23:15:09

@S.O.Meone: a másodperc nagyon apró töredéke alatt...:)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.15. 23:15:10

@Morcz: Fecót ki kellene már menekíteni a villából, meg van borulva! Vera és Csaba nélkül már azt se tudja, merre hány méter!

genevieve 2012.01.15. 23:15:51

@GL-581 g: na hallod, azért csak jobb aludni ágyban mint a kanapén:-)

ő-szinte 2012.01.15. 23:16:12

PUFIPUFIPUFIPUFIPUFIPUFIPUFIPUFIPUFI

hájdí 2012.01.15. 23:16:14

@kamarti: ámen:)
AM-Vera párbaj is hasonló volt,asszem.igazán csabi és eszter nyert nagy aránnyal.

Morcz 2012.01.15. 23:17:42

Na Vera kezdi oltani Kingát Atival kapcsolatban. Fecó meg bólogatójánoskodik mint mindeig. Undorító féreg. >:I
Menjen haza

MagasMacska 2012.01.15. 23:17:55

@Morcz: Nem hiszem, hogy Csaba Eszterrel szövetkezne. Még akkor sem, ha Seri hozadéka.

Morcz 2012.01.15. 23:18:38

titoklvelek!!!! :))) Remélem...

hájdí 2012.01.15. 23:18:57

@GL-581 g: ha ez keselyűzés,gondolj bele,mit tett volna atti(+peti,ha maradt volna),ha egyszer kiesne vki csabiék közül.kétlem,h simán csak nyugtázták volna a dolgot.

kamarti 2012.01.15. 23:19:17

Peti idekint már lehetne kissé tökösebb
Olikám, az euróárfolyamot se tudja, pedig lehet hogy attól jobban a szívéhez kap, mint a Vera videótól....

Morcz 2012.01.15. 23:19:18

@MagasMacska: Ez igaz hogy nem az Éden Hotle, de még bármi megtörténhet...:)))

genevieve 2012.01.15. 23:19:25

@MagasMacska: csabi soha nem fog szövetkezni esztivel

Némber Ván 2012.01.15. 23:19:43

@GL-581 g: Miért, az lenne a helyes, ha a nappaliban aludnának fényben, pamlagon, bent meg lenne egy kihasználatlan üres ágy?

genevieve 2012.01.15. 23:21:27

tényleg jó sokat csúszik az online...most adják azt ami előbb már volt a belevalóban

hájdí 2012.01.15. 23:22:11

@Morcz: kizárt mindegyik.csabi+fecó szövetség nem bomlik meg.vera nem szövetkezik attilával.dressz+eszti ok,oda csapódhat max attila(vera eszter miatt nem)ati ,vera akik érvényesülhetnek szövetséges nélkül(de szeretném,nagyon,ha attila elvérezne egyedül.)

Hurri Kán 2012.01.15. 23:22:33

Vera meg Fecó birkoózóedzésre készülnek? Úgy egyengetik azt a matracot. :D

genevieve 2012.01.15. 23:22:37

@GL-581 g: gergő kiesésekor az volt az első dolga petinek, hogy kidobja a fogkeféjét:-)

hájdí 2012.01.15. 23:23:11

@kamarti: ugyan,peti SOSEM volt tökös,jelleméből fakad.

ő-szinte 2012.01.15. 23:23:46

Bazdmeg! Vera most termékbemutatót tart???

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:24:05

megszólal és visítok a röhögéstől.

Morcz 2012.01.15. 23:24:27

@hájdí: köszönöm. a Csabi-Fecó szövetség nem bomlik fel dologba nem vagyok biztos. Úgy látom Csabának néha már nagyon terhes Fecó hülyesége.

nyekmec 2012.01.15. 23:24:27

jó éjt mindenkinek! :-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 23:25:42

@Peter_Cs: Fecó Fecó. Ismeretlen a visszaszámlálója.

Morcz 2012.01.15. 23:25:51

Kinga és Csaba most beszéltek arról, hogy a kapcsolatuk Fecóval már nem ugyanaz.

genevieve 2012.01.15. 23:26:13

@Morcz:

IV.

feco-kinga-csabi
kinga-ati
sehi-eszti
feco-vera
ati-eszti-sehi

MagasMacska 2012.01.15. 23:27:22

@Morcz: Igen, de a nem ugyanaz nem jelenti azt, hogy Eszterrel leáll.

Morcz 2012.01.15. 23:27:41

@genevieve: akkor ezek szerint ati és Fecó két csapatban is játszanának egyszerre? :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:27:51

jaj már megint ez a szőke csaj a belevalóban...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 23:28:11

én most Anikót nézem. Hogy tudna csúnya lenni ez a lány? jaja, sehogy.

MagasMacska 2012.01.15. 23:29:02

Tényleg!! A rossz ómen!! Ezentúl mindenki kerülje Seri ágyát!! Még menekülési útvonalnak is veszélyes!!!

hájdí 2012.01.15. 23:29:07

@Morcz: én sem vagyok biztos benne,csak ezt sejtem.:)változik a viszonyuk,egy dolog,de szerintem(aláhúz) csabi kitart mellette(de ellene nem fordulna.szerintem.)..

Morcz 2012.01.15. 23:29:16

@MagasMacska: ok értem. De tényleg tök fura hogy mi lehet az oka kettőjük között az ellenszenvnek, hogy elmondásuk szerint ők állnbak egymástól a legrtávolabb, meg hogy Csaba mániákusan Eszterre tesz. Ez nekem magas egy kicsit. Ötletek?

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:29:21

peti talált egy szószi emó jelöltet.

genevieve 2012.01.15. 23:29:26

@Morcz: igen, ahogy kinga is

egyébként az egyetlen ember aki kezdetektől fogva nem váltott barátot az csabi!

és ő a játék végéig ehhez fogja tartani magát

kamarti 2012.01.15. 23:30:06

@foxglove: benne maradt ebben a csajozós szarságban, csak nem értem, miért

Morcz 2012.01.15. 23:30:12

@MagasMacska: Seri lenne a VV5 Anikója, a rossz ómen??? :)))

sogeking 2012.01.15. 23:31:28

Péter magát nézi a belevalóban, ahogy zuhanyzik :D

Morcz 2012.01.15. 23:31:31

Meddig lesz még ez a Vera-Fecó, már egy kicsit unalmas.

genevieve 2012.01.15. 23:31:54

uhhh, most látszott kinga a zuhanyzóban....hááát.......

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:32:19

@sogeking: ekkora kibaszást azért nem érdemelt meg

hájdí 2012.01.15. 23:32:40

@genevieve: én is így látom csabit.

MagasMacska 2012.01.15. 23:32:55

@Morcz: 1. Eszter kivitte Diát
2. Az első kiválasztásnál Eszter azzal dobott Csabára, hogy még nem akarja a kártyáit kiteríteni, hát menjen Csaba.
3. Utána meg azér, mert becsicskult Attiéknak és szemét volt vele.

Morcz 2012.01.15. 23:33:08

@genevieve: ezt nem kellett volna, most rémálmaim lesznek...kinga még felöltözve is ijesztő.

genevieve 2012.01.15. 23:33:23

@Morcz: pedig érdekes dolgot fejtegetnek

vera szerint ati-eszti-sehi össze fognak állni

ő-szinte 2012.01.15. 23:33:28

Vera milyen kurva okos...
broaf

MagasMacska 2012.01.15. 23:33:46

@Morcz: Nem Seri, csak az ágya.

hájdí 2012.01.15. 23:33:58

@Morcz: csabi látja,eszti mennyire megjátszós,kétszínű dög,ez taszíthatja talán,erre tippelek.(meg a nagy feneke.)

ELP 2012.01.15. 23:34:58

@ő-szinte: Engem lassan kezd idegesíteni ez a páros, pedig ilyen nagyon ritkán van,,

kamarti 2012.01.15. 23:35:12

@Morcz: ahogy Eszter is azon kattogott a kiválasztás után, hogy vajon ki tudná kint hagyni Csabit, sztem Csabi is látja a potenciált a kétszeres párbaj nyertes Eszterben

már ha Esztike eddigi villakarrierje és a viselkedése újabban nem lenne elég indok

plusz mindenkit távol tart Seritől :)

genevieve 2012.01.15. 23:35:13

@hájdí: ez az amit a többiek nem értenek meg...csabi a taktika kedvéért sem fog barátot váltani...

genevieve 2012.01.15. 23:36:03

@Morcz: szerintem kinga felöltözve teljesen rendben van....

Morcz 2012.01.15. 23:36:10

@genevieve: @MagasMacska:
De mi van akkor -feltételezés, ha Seri és Dressz, nem állnak össze atival, elvégre a zuhanyzóban arról volt szó hogy mindenki tegyen belátása szerint. Ergo én nagyon jó lépésnek tartanám, ha a két lány Atira tenne.... :)))

hájdí 2012.01.15. 23:36:30

@genevieve: igen.tartása van,ettől emelkedik föléjük.

genevieve 2012.01.15. 23:37:05

@hájdí: a nagy feneke is taszítja:-)

elég el nem itélhető módon neki is a ropi csajok jönnek be:-)

de ezt még betudható az életkorának:-)

Morcz 2012.01.15. 23:37:30

@MagasMacska: akkor az ágyat le kell önteni szentelvízzel. A VV4-ben kinek az ágya lehetett, Anikóé? :)))

ő-szinte 2012.01.15. 23:38:01

@ELP: engem nem lassan :-) és kurvára...
pont most gondolkodtam el azon, hogy lassan nem fogok vv-t nézni:-(
én erre az unalom/szánalom brigádra (fecó,vera,csaba) nem vagyok kíváncsi...
és úgy tűnik, nem a humorvonal erősödött ma sem...:-(

Morcz 2012.01.15. 23:38:45

@genevieve: engem spec taszítanak a úristankövérvagyok beállítotságú ropi csajok, nekem a nőies formák jönnek be.

MagasMacska 2012.01.15. 23:38:48

@Morcz: A két lány szövetséget kötött - kicsinálják a csajokat.

genevieve 2012.01.15. 23:38:52

@Morcz: eszti és sehi össze fog állni atival:-)
legalábbis megpróbálják, ha ati nem fog kötélnek állni, akkor ketten maradnak...

de atinak kell a szövetséges...

2012.01.15. 23:39:34

Ti láttátok az alezredes urat?

genevieve 2012.01.15. 23:40:16

belevalóban veronika:_DDDDDD

Morcz 2012.01.15. 23:40:34

Fecó most tövig benyel Kingának. Unalom az egész, mem ilyentájban szoktak jönnia titoklevelek? Remélem a manóé ütni fog...

kamarti 2012.01.15. 23:40:52

@genevieve: mondjuk ehhez nem kell nagy rálátás :)

Veronka a héten szakított Krisszel vagy hozzáment? elvesztettem a fonalat menet közben....

ELP 2012.01.15. 23:41:09

@ő-szinte: Főleg amikor egy mondatból vagy gesztusból próbálnak , bután ésszerű v uram bocsá , logikus következtetést levonni,,,,hmmm

Morcz 2012.01.15. 23:41:18

basszus, benyalt akartam írni...:)))))

MagasMacska 2012.01.15. 23:41:30

Azért most érdekesek lesznek a páros feladatok...

kamarti 2012.01.15. 23:41:33

...sak Krisz nem vette meg a határidónaplót, és ezért felejtette el a Peti párbajt :)

genevieve 2012.01.15. 23:41:36

mintha veronika mellei kétszer akkorák lennének:-)

és nem meri elmondani hogy krisszel van:-)

Morcz 2012.01.15. 23:42:04

@kamarti: kiszopfel a névnapján dobta Mrs Balfaszoszt.

genevieve 2012.01.15. 23:42:22

most jön krisztofel:-D

hájdí 2012.01.15. 23:42:24

@genevieve: szerintem sincs baj csabi ízlésével,ha nem növi ki,akkor sem.:)rendben van az a fiú.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:42:28

á, azt hittem annamari v. shadi lesz a meglepetésvendég...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 23:43:06

@genevieve: ha esztit kihagyják és seri nem hülyül tovább, akkor ez nem is lenne rossz. Kinga ma teljesen megnyerő volt, összeszedett. Fejben is, meg dekorációban is.

genevieve 2012.01.15. 23:43:13

most fogják elmondani petinek, hogy járnak

krisz leundorítozza petit:-D

ő-szinte 2012.01.15. 23:43:14

@szerivan: te hol a budös picskuban voltál mogyi???

Jaaaaj, Kiszop! Fantasztik!:-)
És balhé lesz!, hehe

MagasMacska 2012.01.15. 23:43:15

@Morcz: De azóta már kibékülhettek!! Ezt naponta akár háromszor is meg tudják tenni.

genevieve 2012.01.15. 23:44:29

visszanézte a videókat ....peti ráment veronikára, és egész nap a zacskóját kellett néznie:-)

peti persze azt mondja semmi nem történt köztük...

erre most beadják mik történtek peti és veronika között....:-DD

Morcz 2012.01.15. 23:44:41

Végre a titoklevelek!!!!

vallatas 2012.01.15. 23:44:54

na jó estét, nyert a savanyú pipacs
:-(

na végre, titkok!

2012.01.15. 23:45:18

@sogeking: Állítólag Kinga családja mellett ült az alezredes úr, ezt beszélték előbb online.
@ő-szinte: Mondtam, hogy a metróban. noscéra vártam.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:46:02

serike nem igazán tud olvasni.

hájdí 2012.01.15. 23:46:21

@Morcz:" úristankövérvagyok beállítotságú ropi csajok"-hát,valaki a ropiságról sem tehet...én pl sokat eszem,hízlaló ételeket is,édességet is,mindent,mindig,sokszor,és nem hízom.szerencsére vannak elegen,akiknek bejön az alkatom.:)

genevieve 2012.01.15. 23:46:52

na, nem tudok két f elé figyelni...miért nem olvassa sehi hangosan?

vallatas 2012.01.15. 23:46:59

Sehi nem tud olvasni, fantasztikus :-)
miapicsavan?
Ati segítsd már ki!

S.O.Meone 2012.01.15. 23:47:11

tudtam, hogy ma kivételesen belevalót kell nézni.

peti, veronika, christofel. beszarás :D

genevieve 2012.01.15. 23:48:59

a belevalóban nagyobb balhé van mint a villában...

ő-szinte 2012.01.15. 23:49:05

@vallatas: hagyján, de Vera nem tudja, hogy neki szól a levél... hehe
a bolond nő:-)))

genevieve 2012.01.15. 23:49:47

veronika szerint ő semmit nem csinált:-)

krumplicukor 2012.01.15. 23:49:51

Há' nyomtad volna Petire az sms-eket Krisz, ha már ennyire rosszul érintett, h kiesett ;) :)

kamarti 2012.01.15. 23:50:18

hát etikám, ennél ütősebb titoklevelet vártam.
ezek szerint azt hitte, visszamegy?

vallatas 2012.01.15. 23:50:19

@ő-szinte: az bolond, arra fogja, hogy nem hallja, ez is csak egy pipacs

volt aktus, lol mi... egymás fülébe fújtak meleg levegőt?
vagy ti láttatok valamit?

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:50:47

Nem. volt. köztünk. aktus.

Morcz 2012.01.15. 23:51:00

@hájdí: de gondolom te nem olyan kilóg a bordád alkat vagy, hanem sportos nőies. nekem a direkte ropi a taszító.

Na Vera magyarázza a bizonyítványát...hehehehehe

2012.01.15. 23:51:14

aktus, aktus, aktus

genevieve 2012.01.15. 23:51:28

@hájdí: később változhat az izlése azért:-)

vallatas 2012.01.15. 23:51:41

nem vállalja be, hogy kapott Petitől arcpakolást...

hájdí 2012.01.15. 23:51:48

@foxglove: egy percen belül vajon hányszor mondta el??:)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:52:17

@hájdí: nem tudom, de valamilyen rekord lehet

Morcz 2012.01.15. 23:52:28

@vallatas: szerintem a manó csúnyán írt. :)

kamarti 2012.01.15. 23:52:45

Krisz vicces. Petire haragszik?

Hurri Kán 2012.01.15. 23:53:01

Vera miért kapott jutalom programot? Azért, hogy a héten senkit nem ölt meg a villában? :D

hájdí 2012.01.15. 23:53:04

@genevieve: változhat,nem bánom,úgyis öreg vagyok már hozzá!:)

genevieve 2012.01.15. 23:53:34

ez a kinga hülye bazdmeg....feco nem állt ki mellette a kampány alatt?????????

2012.01.15. 23:53:37

bánny, bonnyyy, kampánnnystáb Seri, te félszerzet!

vallatas 2012.01.15. 23:53:46

@Morcz: ja, hogy Peti írását nem nyomtatják ki? fail

közben Kinga ekézi Fecót!
micsoda meglepetés :-)))

végén Fecó-Kinga párbaj lesz.

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:53:56

belevalóban mi volt közben peti/veronika/krisz fronton?

ELP 2012.01.15. 23:54:11

Kinga levele tényállás,,,és igaz,,,,

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.15. 23:54:34

Vera állítása szerint nem támadt a petire, nem volt bele szerelmes, nem volt köztük aktus...

Egy mekkora beteges hazudozó ez a vera! rémes nőszemély!

Vera nem hívja aktusnak a leszopást, neki nem az nem szex, clinton elnöknek se volt...

Morcz 2012.01.15. 23:54:42

Na Fecó megkapta! Muhahahahaha! :)))

vallatas 2012.01.15. 23:54:52

Na Fecó kezdheti újra benyalni magát Kingánál :-))) jaj az sok szaunás órát fog igényelni...

hájdí 2012.01.15. 23:55:14

serinek meg kéne tiltania a hangosan olvasást.most.

vallatas 2012.01.15. 23:55:27

@Brr: leszopta?
volt arcpakolás is?:)))
linked ide!

genevieve 2012.01.15. 23:55:29

sehi azt hiszi, hogy a parlamentben van és lassan kell olvasnia?:-D

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:55:42

Serikéből sem lesz műsorvezető az rtlnél.

Hurri Kán 2012.01.15. 23:56:00

Vera miért kapott jutalomprogramot? Azért, mert a héten sem ölt meg senkit a villában? :)

vallatas 2012.01.15. 23:56:22

Seri milyen szépen artikulál, akár még szinkronhang is lehet belőle.

Fecó olyan okos, h kérte h még egyszer olvassák fel neki az ekézést...
mekkora arc

2012.01.15. 23:57:23

@sogeking: Mert nem tudod beállítani, hogy sárga legyen ha válaszolnak neked.
@ELP: Semmi.

nosce 2012.01.15. 23:57:38

na mondom h megvolt pufinak veraa :)

foxglove (törölt) 2012.01.15. 23:57:59

@vallatas: max. VHS kazettákon... mint amikor egy ember szinkronizálta az összes szerepet...

2012.01.15. 23:58:26

@nosce: Vártalak a metróban, egészen átfagytam.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.15. 23:58:53

@genevieve: Vera simán a legjobb mellű, mert nem is felfújt.
szerintem hosszú hajjal az arca is szép lehet. ((persze volt neki egy előző karrierje, de az lehetett volna a többi lánynak is.

sogeking 2012.01.15. 23:59:03

@szerivan: ha azt mondod, hogy neked is jó, akkor ma már nem eszek több madártejet

2012.01.15. 23:59:29

@genevieve: Bölcs döntés, még ne változtass ezen.

MagasMacska 2012.01.15. 23:59:38

Kinga szánalmas. Mindig az a baja, hogy nem szeretik. Aztán mindig tesz róla, hogy ne is szeressék.

nosce 2012.01.15. 23:59:51

@szerivan:
én térítettem el a phobost, arrébb varázsoltam azért nem voltam a metroban :)

vallatas 2012.01.15. 23:59:57

Kinga azért nem piskóta, ezek után nehéz elhinni h az Ati vitákban csak Ati forszírozta a vitákat :-D

sebaj, Kinga most elintézi, hogy Fecóval viteti ki Ati-t.
jópofa :)))

ő-szinte 2012.01.16. 00:00:20

@vallatas: Lécci küldjél vmi vírusirtót, mert totál lassul a gép és minden fagy rajta...:-(

hájdí 2012.01.16. 00:00:24

fecó legnagyobb baja h szarul kommunikál.

Morcz 2012.01.16. 00:00:41

Kezdődik a Kingahiszti!!!! :D

nosce 2012.01.16. 00:00:58

@szerivan:
gyere pufi a nyugiszobába, ott majd átmelegítelek :)

genevieve 2012.01.16. 00:01:11

@MagasMacska: na ezt a kingát már nem birom elviselni...

kamarti 2012.01.16. 00:01:27

ha tényleg az volt Kinga titka, amire gondolok a kommentek alapján, akkor ahogy az előbb is mondtam, Csabinak ideje lenne elgondolkodni Kingán, vagy rendezni a gondolatait (mármint Kingáét), még mielőtt majd közte és Fecó között kéne választania

élőben a Villából: Fecó és Ati Kingáról vitázik. jaj, nem, Atiről...

MagasMacska 2012.01.16. 00:01:39

@hájdí: Pedig most megint Fecónak van igaza.

vallatas 2012.01.16. 00:01:50

@ő-szinte: avast :-)
de van a winfosnak saját ingyenes vírusirtója! microsoft security essentials
google és töltsd le :-)

nosce 2012.01.16. 00:02:16

@sogeking:
"ha azt mondod, hogy neked is jó, akkor ma már nem eszek több madártejet "

szövegkiemelővel sárgítsd be a nevedet mindenhol oszt jó lesz :)

genevieve 2012.01.16. 00:02:29

na gratula kingának...most nagyon-nagyon szőke...

MagasMacska 2012.01.16. 00:02:38

@genevieve: Igen, én is most bántam meg, hogy őt vártam vissza.

vallatas 2012.01.16. 00:03:01

@kamarti: Ati fejét érdemes figyelni
:-D
most jött rá, hogy Kinga Fecóval viteti ki...

a kis cselszövő.

genevieve 2012.01.16. 00:03:06

milyen durva, hogy már most a következő kiválasztást ágyazzák elő:-D

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:03:10

aki nem tud olvasni, ne dumáljon. serike.

sogeking 2012.01.16. 00:03:43

@nosce: ő-szinte azt levédette :)

Morcz 2012.01.16. 00:03:44

Na most Fecó megkapja! :)))

nosce 2012.01.16. 00:04:07

@vallatas:
"most jött rá, hogy Kinga Fecóval viteti ki.."

ahhoz fecó nagyon kevés :) még pufi is kint hagyta volna :)

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:04:11

most komolyan kérdezem, serike jobban kommunikál, mint fecó? mert szerintem egy szinten vannak.

vallatas 2012.01.16. 00:04:12

@genevieve: egyébként ez forgatókönyv, végül csak ráébredsz :-)

Seri nagyon kemény, csipem a babát.

ő-szinte 2012.01.16. 00:04:14

ezeknek most szóltak, hogy veszekedniük kell???

kamarti 2012.01.16. 00:04:39

Serinek nagyon kinyílt a csipája, és most elmondja a plénum előtt ugyanazt, amit két napja kettesben megbeszéltek Serivel, és annyira bátor lett, hogy már ő is leugatja Fecót

Csabikám, lassan lépni kell ám. legalább egyet, de inkább kettőt

vallatas 2012.01.16. 00:04:56

@ő-szinte: ha nem menne valami írj, és meghekkellek!
:D

MagasMacska 2012.01.16. 00:05:30

Szegény Fecó. Megint nem tudja megmagyarázni, mert leüvöltik.

nosce 2012.01.16. 00:05:37

@sogeking: )
"ő-szinte azt levédette :) "

hol? mikor ? :)

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:05:47

@kamarti: nekem nagyon ellenszenves most. közönséges.

kamarti 2012.01.16. 00:05:59

@ő-szinte: buliznak Kinga örömére :)

MagasMacska 2012.01.16. 00:06:13

@foxglove: Nem kommunikál jobban, csak még jobban üvölt.

ő-szinte 2012.01.16. 00:06:14

@vallatas: mindjárt gondoltam, hogy az tetszene:-DDD

nosce 2012.01.16. 00:06:46

Fecónak nincs bent sok ideje már :)

2012.01.16. 00:06:58

Csabán miért van kesztyű?

sogeking 2012.01.16. 00:07:11

@szerivan: és hol tudod beállítani?

genevieve 2012.01.16. 00:07:12

na puff a kirakat:-)

sehi most lehidalt:-)

kamarti 2012.01.16. 00:07:20

@vallatas: a hangja elég nagy, de beszélnie inkább nem kéne

nosce 2012.01.16. 00:08:02

@ő-szinte:
indítsd újra a géped hátha megjavul....

vallatas 2012.01.16. 00:08:27

@kamarti: szerintem kell, azért van bent.
végre beszél :-) és van véleménye, legyen az akármilyen.

@ő-szinte: tetszene bizony.

forgatókönyv ;>

genevieve 2012.01.16. 00:08:41

ja, az a duma, hogy feco nem mondja ki a véleményét és nem áll ki magáért, de nem hagyják szóhoz jutni:-D

ő-szinte 2012.01.16. 00:08:45

@nosce: ja, persze, addig sem beszélek hülyeségeket itt, mi?:-DDD

2012.01.16. 00:08:46

@vallatas: Nem kemény, makogó sötétség.

MagasMacska 2012.01.16. 00:09:12

Eszter milyen jól tud súgni. Seri már kifulladt volna, ha a szavakat nem kapná Esztertől.

nosce 2012.01.16. 00:09:46

@ő-szinte:
nem :), a vírusírtótól még lassabb lesz :)

genevieve 2012.01.16. 00:10:11

az nem elég éles kritika, hogy valakire ráteszi feco a jelét?:-)

2012.01.16. 00:10:43

@sogeking: A kommentdoboz alatt, vagy a profilban.

genevieve 2012.01.16. 00:11:07

most lovagolna a szavakon...gyönyörű:-)

most komolyan elfelejtik, hogy a nézők látják ami a villában történik????

vallatas 2012.01.16. 00:11:09

nagyon kemény a meccs :-)
köpködés csak nem lesz

ő-szinte 2012.01.16. 00:11:21

@szerivan: Soge most már elhiszi, hogy kisárgul?
Mi van az avatarodon? nem látom...:-(
a sárgát látom, csak a szöveget nem...

S.O.Meone 2012.01.16. 00:11:44

@vallatas: ezért nem kell fecó meg vera a villába...

ő-szinte 2012.01.16. 00:11:50

hú, Atti lebuzizta Fecót! Király!:-DDD

MagasMacska 2012.01.16. 00:12:09

Attilának elfogytak az érvei, hát előszedte Csaba farkát.

Morcz 2012.01.16. 00:12:29

Fecó szánalmas....

sogeking 2012.01.16. 00:12:39

@szerivan: nálam a kommentdoboz alatt nincs olyan:)

vallatas 2012.01.16. 00:12:39

@S.O.Meone: építik a sötétség pincéjét.
azért jót nevetek, végre szerepelhetnek a halvány karakterek is.
tudod végre nem Ati fejét látják :-)
hát megkapják.

ő-szinte 2012.01.16. 00:13:11

@sogeking: Nah, ugye??? De csak ne higgyél nekem soha! Mert aztán én hazudok, hehe

Hurri Kán 2012.01.16. 00:13:26

Ennek a Fecónak milyen sunyi hiéna pofája van...

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:13:28

hogy kell beállítani a sárgát?

Némber Ván 2012.01.16. 00:13:42

Diploma ide, vagy oda, Dressz semmivel nem viselkedik különbül, mint egy piaci kofa. :-(

ő-szinte 2012.01.16. 00:13:50

@sogeking: mert nem hittél nekem és levetettem nálad:-DDD

kamarti 2012.01.16. 00:14:04

Fecó kérdése jogos.... vajon mit válaszol Kinga?

genevieve 2012.01.16. 00:14:08

@ő-szinte:
@MagasMacska:
mennyire másként lehet látni a történéseket:-D

én meg úgy gondolom, hogy ati csak szeretné előszedni csabi farkát:-P

2012.01.16. 00:15:03

Pufi mit szólsz? Sorban állnak az ostoba mogyik tanácsért :)))

ő-szinte 2012.01.16. 00:15:32

@genevieve: hát nem Attival méregette...:-D

nosce 2012.01.16. 00:15:45

@sogeking:
ha megtalálod szólj nekem is :)

lehet 50 GB -os gép kell hozzá :)

MagasMacska 2012.01.16. 00:15:46

@genevieve: Na, Atti most tagadja le, amit már mondott.

Némber Ván 2012.01.16. 00:16:06

Na most Attila maszatol, de nagyon.

MagasMacska 2012.01.16. 00:16:30

Na jó, nekem ebből elég, én elmegyek.

sogeking 2012.01.16. 00:16:32

@nosce: az lehet :) vagy átírták a CSS-t

ő-szinte 2012.01.16. 00:16:59

@szerivan: Höh, és még engem fikáztak:-D sárga filc, mi?:-DDD
na ki a hüllllyyyyye öcccccsééééééém?:-DDD

2012.01.16. 00:17:01

Ha falkában támadják Fecót azzal nem járnak jól, mert mártírt csinálnak bellölle és kinnhaggya Szónok Serit mint a szart.

Némber Ván 2012.01.16. 00:17:23

Basszus, ezeknél az igazság fokmérője, hogy ki kiabál a leghangosabban?

2012.01.16. 00:18:08

@nosce: @sogeking: Elfogytak az érvek látom pufikák.

genevieve 2012.01.16. 00:18:36

@MagasMacska: meg sem lepődök rajta....

részemről ennyi volt a tiszteletbeli kinga fanklubság:)

ő-szinte 2012.01.16. 00:18:50

@nosce: @sogeking: na mi van azzal a sárga filccel, ha? bruhahahahahahahahahah

Morcz 2012.01.16. 00:19:11

Csaba bamba képe egy tanulmány.

2012.01.16. 00:19:31

@Némber Ván: Az igazság mértékegysége a decibel.

nosce 2012.01.16. 00:19:33

@szerivan:
"Elfogytak az érvek látom pufikák. "

falkában támadsz minket ? :)

ő-szinte 2012.01.16. 00:19:34

@szerivan: most mindenki veszettül állítgat, hehehehehehehe

sogeking 2012.01.16. 00:19:41

@ő-szinte: attól, hogy ketten mondatok valamit, még nem lesz igaz, sőt :)

genevieve 2012.01.16. 00:19:48

hupsz, most jön fel fecóka:-)

na akkor ki is mondott kingáról a háta mögött?? csak nem atika?:-)

sogeking 2012.01.16. 00:20:33

@ő-szinte: nem, mert mi értünk a számítógéphez :) grrr

kamarti 2012.01.16. 00:20:35

Kinga egy ostoba liba, pedig már a melltartóletépésnél tudnia kellett volna, hogy a letépés Ati egyetlen módszere

nosce 2012.01.16. 00:20:36

@sogeking:
tuti h átírták mert megváltozott :)

Morcz 2012.01.16. 00:20:52

Húú de megy a bazseválás...tuti ferdít.

vallatas 2012.01.16. 00:20:54

Jót nevetek, Fecó ott tart ahol tegnap :-D

de legalább végre nem a szaunában osztja az észt a többiek mögött, ez már haladás

2012.01.16. 00:20:58

@foxglove: Lehet, hogy nekem alanyi jogon jár -o- Majd ha májusban előkerül Hayni néni akkor megkérdezzük tölle, jó lesz így?

ő-szinte 2012.01.16. 00:21:09

@sogeking: hm, hm...:-DDD

attól még nekünk sárga... hehe

sogeking 2012.01.16. 00:21:16

@szerivan: érvekkel nem is próbálnálak meggyőzni

genevieve 2012.01.16. 00:21:19

na most kinga picit magába szállt....

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:21:34

hát én nem tudom beállítani.

ő-szinte 2012.01.16. 00:22:07

@vallatas: bocsi, ha neked új hozzászólás t írnak a blogon , kisárgul a neved a komment előtt?

2012.01.16. 00:22:15

@nosce: Kettő-kettő ellen, kiegyenlített küzdelem.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:22:22

@szerivan: nekünk is járt de ELVETTÉK! szemetek.

genevieve 2012.01.16. 00:22:38

fecó jól beszél...hányszor küldte oda ati kingához, hogy beszélje rá, hogy kibéküljenek....

sogeking 2012.01.16. 00:22:44

@foxglove: csak vicceskedni próbálnak

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 00:22:55

@MagasMacska:

azért milyen rettenetes, hogy az összeférhetetlen petivel elkezdték ezt a meleg vonalat rárakni fecóra és csabára, hogy szétrobbantsák őket, tényleg ízléstelen...

2012.01.16. 00:22:56

@sogeking: Azt jól teszed, hasztalan lenne :)

ő-szinte 2012.01.16. 00:23:06

@szerivan: csapasd pufi, mert kurva nagy volt az arca!.-DDDD

GL-581 g 2012.01.16. 00:23:31

voltak már levelek?
mi a balhé tárgya?

ő-szinte 2012.01.16. 00:23:48

@sogeking: ciki van, vallinak is sárgul! :-DDD

2012.01.16. 00:23:52

@sogeking: Megsértődtél gesztenye? Hutyutyutyú-hutyutyú!

S.O.Meone 2012.01.16. 00:23:54

állandó hazudozó esküdözés, fajtajelleg...

ő-szinte 2012.01.16. 00:24:32

@foxglove: nem viccelünk. tudod, hogy nem hazudok.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:25:03

Megvezettetek pufik. számíthattok a jelemre.

vallatas 2012.01.16. 00:25:11

a szent fecó, jó kivágta ám magát
hablaty hablaty hátán
sámálá báktáló eszküszöm blálá

2012.01.16. 00:25:30

@GL-581 g: A levelek :DDDDDDD
@vallatas: Hekkeld már meg a hobbitokat :))

sogeking 2012.01.16. 00:25:58

@ő-szinte: na, mondom, hogy mit csinálj :)
telepítsd firefox alá a firebug plugint, és menj egy hozzászólás link fölé egérrel, jobb katt, majd elem vizsgálata, és nézd meg, milyen stílus beállítások tartoznak hozzá :)

Némber Ván 2012.01.16. 00:26:00

@ő-szinte: Én meg azért sárgulok, mert nekem nem sárgul! :-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 00:26:16

Fecó és Kinga összeillenek, nem? :)

Morcz 2012.01.16. 00:26:32

Felettébb gyanús ha valaki ennyire fossa a szót.

genevieve 2012.01.16. 00:27:10

kinguci, akkor talán el kéne döntened kinek hiszel és kész.

Morcz 2012.01.16. 00:27:36

@vallatas: ezt majdnem szó szerint ugyanígy Seri is megjegyezte! :)))

2012.01.16. 00:27:42

Én hiszek Fecónak, túl egyszerű ahhoz a sok kavaráshoz amit belelátnak.

vallatas 2012.01.16. 00:27:43

szent fecó lelkész előadását láthassuk

ő-szinte 2012.01.16. 00:27:45

@Némber Ván: hát próbálkozz, nekem ilyen volt alapból -o-

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:28:11

@genevieve: nem figyeltem mert a sárga beállítást kerestem(!) de ki mond igazat most végül is?

genevieve 2012.01.16. 00:28:16

na persze, ha kinguci atit, csabit és fecot is magáénak akarja tudni úgy nehéz:-)

2012.01.16. 00:28:35

@nosce: Választhatsz Test-Ész, Értelem-Érzelem küzdelme legyen?

ő-szinte 2012.01.16. 00:28:51

@sogeking: de vicces tetszik lenni! Értem én a poént:-DDD

genevieve 2012.01.16. 00:29:02

ez szép volt feco:-D

és ati mivel jön ati kontrázni?.:-)

feco mosd ki a ruháid mert büdösek:-)

elegáns:-)

kamarti 2012.01.16. 00:29:20

@vallatas: véleménye? Eszter adja a szájába a szavakat

Ati meg most jön a Fecó büdös vaggyal, mint Csabánál a fikaecéssel

2012.01.16. 00:29:43

Ati fő érve: izzadtságszagod van. ÁÁHÁHÁHÁHÁ-ÁÁHÁHÁHHÁHÁHÁ!

Morcz 2012.01.16. 00:29:45

Na ez egyre durvább lesz.... :))))

S.O.Meone 2012.01.16. 00:30:08

"Mikor Csabi megkérdezte, hogy hol van Veronika Kinga azt válaszolta, hogy elvitték orvoshoz. De hamarosan Vera leleplezte Veronikát, aki azt mondta, hogy elaludt az ágy alatt, ezért volt ott. Veronika pedig mindent kitálalt amit odabenn hallott. Később Fecó és Csaba kitárgyalták, hogy Kinga megbízhatatlan, és áthelyezték a székhelyüket a szaunába."

amúgy ki a fasz mondta, hogy a szaunába lakjon...

ő-szinte 2012.01.16. 00:30:30

@foxglove: de miért? ez a kibaszott szájbakúrt igazság! értsél már abból amit mondok, mogyi!

sogeking 2012.01.16. 00:30:54

@ő-szinte: lejátszhatjuk a boxmeccset, ami elől megfutamodtál..

2012.01.16. 00:31:08

@vallatas: Segíts már ezeknek mert sárgulnak az irigységtől. Majd ő-szinte természetben kifizeti a fáradozásaidat.

2012.01.16. 00:32:07

@nosce: Örülök, hogy nem nekem kellett kimondani,hogy az Ész nem is lehetnél. Nem baj, a hátad továbbra is szép :)

ő-szinte 2012.01.16. 00:32:26

@sogeking: éééééén????! te nem akartad! én mondtam, hogy gyere!:-)
jáccuk le öcsééééém!:-)

Na , sárga már?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 00:32:46

@szerivan: kiderült már kb mi volt a levelekben? Mi a szitu?

Morcz 2012.01.16. 00:33:29

Fecó tök gáz...mindig ugyanazt szajkózza...

ő-szinte 2012.01.16. 00:33:37

@szerivan: te más tollával ékeskedsz mogyi?
Ne feledd, kinek köszönheted, hogy sárgulsz...:-)

2012.01.16. 00:33:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: Peti-történt aktus Verával aki bolond.
Kinga-nem bízik Fecóban, mert elmondta mindennek már a háta mögött.

sogeking 2012.01.16. 00:34:00

@ő-szinte: nem, de ha beviszek pár ütést, holnapra az lesz:)

GL-581 g 2012.01.16. 00:34:38

Jóvanna, ne essetek már nekem. :)

Egy szóval sem mondtam, hogy a keselyűzés rossz dolog, totál érthető. Amúgy az is elég gáz volt, hogy odabenn többen is egyedül terpeszkedtek franciaágyon, a két szerencsétlen meg aludhatott a kanapén meg ahol épp tudott.

Egyébként Attila most tényleg azt a monológját próbálja letagadni, amiről még az öfiben is bevágták, hogy Kinga és Csaba végighallgatta? Ciki. :D

vallatas 2012.01.16. 00:34:49

szent Fecó:"én őszintén ráteszem ide a szívemre a kezemet..."
:-DDDDDDDDD

2012.01.16. 00:35:00

@ő-szinte: Magamnak, te csak eszköz voltál. A hátadon kapaszkodtam fel :PPP

genevieve 2012.01.16. 00:35:15

feconak most kéne otthagyni őket a picsába...

2012.01.16. 00:35:45

@sogeking: Agresszív vagy, nem tiszteled a nőket. Ezért fogsz kiesni, úgy mint nosce.

ő-szinte 2012.01.16. 00:35:46

@sogeking: Na, te is vered a csajokat?
Csak ilyen pasik vannak itt ezen a blogon???:-DDD

Morcz 2012.01.16. 00:35:51

Ati most megmondta a frankót: már unják a szentbeszédet.

nosce 2012.01.16. 00:35:55

@szerivan:
neked meg szép az arcod :)

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:36:06

mintha ati olvasott volna Shakespearet:))

vallatas 2012.01.16. 00:36:22

Fecó:"miért bántotok, a jóságomért??"
:DDDDDDDDD

S.O.Meone 2012.01.16. 00:36:32

"engem miért bántotok? a jóóóságomért"

beszarsz :D

ő-szinte 2012.01.16. 00:37:30

@szerivan: Tudod kitegyen veled jót ezentúl... Fecó atya! na az tegyen:-)

kamarti 2012.01.16. 00:37:33

hát, Ati elszokott tőle, hogy egyedül van az ilyen vitákban, és hozzászokott, hogy Csabi nem szól vissza a fikázásra
nevetséges, ahogy próbál poénkodni, és az az érve, hogy hazudsz, szent ember, meg ezeregy éjszaka

remélem, Kinga Csabival fogja majd megbeszélni a tanulságokat

vallatas 2012.01.16. 00:37:47

"összeveszítsen minket"
:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 00:37:47

@szerivan: "Peti-történt aktus Verával aki bolond." - érdekes.. lehet h így van.. de akkor ezt mért nem lovagolta meg anno a retek klub, a blikk, a velvet meg a többi? vagy voltak erről cikkek? Mert elvileg a titoklevélben nem hazudhatnak.. szóval elhiszem akkor petinek, csak nem értem miért nem volt ebből "hír"..

sogeking 2012.01.16. 00:37:50

@ő-szinte: ezt már egyszer tisztáztuk, egy hivatalos bokszmeccsen igen :)

GL-581 g 2012.01.16. 00:37:50

@szerivan: Köszi! :)

Fecó szerintem nem szánalmas. Egy egyszerű ember, nem is tudja magát annyira kifejezni, mint egy Attila, de nagyon sok dologban igaza van... Ati meg folyamatosan hülyét csinál belőle, kihasználva az intellektuális fölényét.

Ja, és a hét eleji észrevételemet felidézném: ha Atinak valakivel konfliktusa van, akkor azt rögtön valami undorító dologgal próbálja megalázni. Büdös vagy, fikát esel, szaros a bugyid, rohad a lábad stb. Gáz ember ez, én mondom. :P

ő-szinte 2012.01.16. 00:38:11

@vallatas: @S.O.Meone: ti együtt jöttetek?:-DDDDDDDDDDD

2012.01.16. 00:38:11

@genevieve: Nincs hová mennie, mosásban a matrac huzata.

genevieve 2012.01.16. 00:38:25

az a vicc, hogy szegény feco igazakat mond:-D

ati meg nem tud mit válaszolni és a szavakba köt bele...

mondjuk csabi igazán leállíthatná most fecót

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 00:38:40

Mit mond Fecó???? JÓSÁG?????
Asziszi Szent Fecó.

(közben meg: a gecibarbitól se szabadulunk meg...:()

kamarti 2012.01.16. 00:38:48

Fecó megint rátapint: azért Fecókám, mert kingát búrába rakná legszívesebben, és nézegetné, egyedül

sogeking 2012.01.16. 00:39:05

@szerivan: csak azért, mert te nem bokszolhatsz? edzeni kellet volna ahelyett, hogy az ágy alatt hallgatózol

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:39:09

fecóról már nem mondhatja ati ezentúl, hogy nem vállalja fel a konfliktusokat és nem mondja ki a véleményét

GL-581 g 2012.01.16. 00:39:19

@kamarti: Igen, Ati jön nagyon a fölényeskedő nevetségessé tevős stílusával, de nem rokonszenves...

vallatas 2012.01.16. 00:39:22

ezeregyszer bazdmeg :DDDD

hájdí 2012.01.16. 00:39:34

attilát agyonütném és sose bánnám meg.

nosce 2012.01.16. 00:39:43

@szerivan:
engem küólönösebben nem érdekel mert spéci böngészőket használok....és ennek kedvéért nem is térek át :)

GL-581 g 2012.01.16. 00:40:01

@Morcz: Sajnos ezzel is egyet tudok érteni. :DD Kezd fáradni a fülem...

2012.01.16. 00:40:12

@sogeking: Nekem nem kell, valakinek az informatikai hátteret is biztosítani kell míg az egysejtűek péppé verik egymást :)

hájdí 2012.01.16. 00:40:15

@hájdí: jön ati szokásos érve:hazudsz..hányok.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 00:40:19

@GL-581 g: "Egyébként Attila most tényleg azt a monológját próbálja letagadni, amiről még az öfiben is bevágták, hogy Kinga és Csaba végighallgatta? Ciki. :D" ez melyik monológ volt?

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 00:40:30

úristn, Fecókám a glória tisztára beragyogja az arcodat.

Morcz 2012.01.16. 00:41:21

Fecó: " a jóságomért én kapom a szart..." Na ez elég gáz beszólás volt szvsz...

ő-szinte 2012.01.16. 00:41:55

Fecó öntudatára éber ma éjjel???? bruhahahahahaha

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 00:42:04

Ha ezek után nem kap szerepet a Barátok köztben vagy valami mexikóiban, tüntetést rendezek.

S.O.Meone 2012.01.16. 00:42:37

@foxglove: kiment peti, és egyből előjött fecóból a köménylegény. így már meg meri mondani.

@genevieve: fecó hazudozik. állandóan másokat beszél ki, köztük kingát pl.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 00:42:59

@GL-581 g: most fecó előtt tolta el h büdös izzadság szaga van.. fecó válasza: a szaunában éltem és zsákokból öltöztem, mert szekrényem se volt...

Mellesleg verának most igaza volt abban amit atinak mondott a kortesbeszéddel kapcsolatban, megh ki kit várt vissza...

Morcz 2012.01.16. 00:43:12

Jajj ezek a teátrális megnyilbánulások...mindjárt hányok..

2012.01.16. 00:43:17

@VV Ayesha/FKVN: Már az elején mondtam hogy látok BK-potenciált Fecóban.

GL-581 g 2012.01.16. 00:43:28

@Papucs Orrán Pamutbojt: A szendvicskenős balhé után Kinga és Csaba benn feküdtek a szaunában, Atiék meg kinn áltak a teraszon. Akkor mondta Ati, hogy neki már megnyugvás lenne, ha Kinga kiesne, mert nem tud koncentrálni a fontos dolgokra, mert mindig Kingával kell foglalkoznia.

nosce 2012.01.16. 00:44:04

Fecó már megint ellopta a sót :)

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:44:06

@ő-szinte: beragadt a program, klónocska?:))

GL-581 g 2012.01.16. 00:44:39

@Papucs Orrán Pamutbojt: Igen, ott a "ezt a hármat erről a kanapéról még ki kell tennünk" duma nem volt túl rokonszenves. :P

Morcz 2012.01.16. 00:44:42

Mindjárt kezdődik a menetrend szerinti bőgés.... :S Fecó húzzon haza, Vera meg kövesse.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 00:45:25

@Papucs Orrán Pamutbojt: én se biztos, hogy azt vártam volna örömmel vissza, aki már megalázott, de azért a segítségemet elfogadta. (táncos játékra gondolok)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 00:46:00

@genevieve:

amikor kifogy az érvekből az összeférhetetlen elkezdi lebüdösözni a villatársait..

azt is biztos le fogja tagadni az összeférhetetlen, hogy azt mondta a többieknek, hogy neki az volna a legjobb, ha kinga kimaradna, mert akkor ő felszabadulna és mi mindennel tudna foglalkozni, nem vesztegetné tovább feleslegesen az idejét...

S.O.Meone 2012.01.16. 00:46:08

@ő-szinte: én igen, de a tények nem :D

valovilag.hu/cikk/508417
" Később Fecó és Csaba kitárgyalták, hogy Kinga megbízhatatlan, és áthelyezték a székhelyüket a szaunába."

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 00:46:28

Fecó ez a szívre tett kéz azért átlátszó.
Attila Kingucival legalább innen is láthatón bántották és vonzották egymást, Fecóka meg mindig mindenhol ott volt és meghallgatott mindenkit.
Aztán bement a szaunába mindig megfogja a kezecskéket. mindkettőnek. ez hiteles.
A szókincs is épp redukálódik Fecónál.

hájdí 2012.01.16. 00:46:53

@S.O.Meone: a levél miatt jött ki belőle a "köménylegény",még szép,hogy megvédi magát.és igaza van,csak nem tudja lekommunikálni.

GL-581 g 2012.01.16. 00:47:26

Hopp! Közönség nélkül maradt a bohóc? :D

@S.O.Meone: Na igen, kicsit szelektív a memóriájuk. :-/

ő-szinte 2012.01.16. 00:47:29

@S.O.Meone: jesszus, komolyan vetted? nem láttad, hogy az utóbbi egy percben szinte mindenkinek ezt írtam?:-D

hájdí 2012.01.16. 00:47:59

ó,még attila szarja le az egészet..persze.annyi apróságon,faszságon,mint a rém,senki nem akad fenn.

S.O.Meone 2012.01.16. 00:48:33

@ő-szinte: nem, de azért válaszoltam. hátha mások tanulnak belőle :)

nosce 2012.01.16. 00:49:01

@foxglove:
"rasszista! "

miért ? nem azt mondtam h a rézkábelt :)

kamarti 2012.01.16. 00:49:14

Na, Seri most bekóstolta Csabit is.
Hát kívánom neki, hogy jó későn jöjjön rá, ki is a kis barátnője

hájdí 2012.01.16. 00:49:20

lehet,fecó büdös,de attilát hamarabb dobták volna a tajgetoszról,az is biztos.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 00:49:29

szemét alak ez az attila, hogy a fecó "kis" családjával jön, és azt hazudja, hogy csak a pénzről van szó...

attila mindent a fecóra ken, amit ő csinál...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 00:49:45

@VV Ayesha/FKVN: én a következetességet hiányoltam attiból.. xfaktoros hét végén jogosab összeveszett kingával, nem vagyunk barátok, mert csak kihasználsz alapon.. ha végigvitte volna a párbajig legalább, nem lenne semmi bajom vele. de ez a nem tudom hova álljak, na jó petihez, de inkább mégis független vagyok mert kinguci szeri van, de petinek korteskedem és petit várom vissza..
sztem ez visszatetsző, nekem legalábbis az..

Morcz 2012.01.16. 00:50:00

Basszus megszakadt az online. Na jó, én mentem aludni, mindenkinek jó éjt!

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 00:50:03

erre nem megszakad...biztos jön a locsolóember. Nehogy meglássuk.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:50:17

@nosce: persze persze. valaki lopja a sót és egyből fecó, mi? széép.

vallatas 2012.01.16. 00:50:50

Ati elkezdi, hogy akkor mostantól ő fog úgy bólogatni ahogy eddig FECÓ :DDD

Fecókám visszanyal a fagyesz.

@ő-szinte: kell még kávé!
géped rendben?:)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 00:51:03

@hájdí: Atti vágja, hogy Fecóval szemben hallgatni arany. Fecóka másfél órás érve a jóság. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.16. 00:51:34

Van egy olyan érzésem, Fecó lesz a következő kieső.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:51:57

@ő-szinte: beállítottam inkább rózsaszínre, az jobban tetszik.

ő-szinte 2012.01.16. 00:52:16

@vallatas: még nem csináltam vele semmit, ma már nem idegesítem magamat fel:-)
szóval csináljak kávét neked? értem a célzást...:-)

2012.01.16. 00:53:02

@Peter_Cs: Szerintem meg a következő párbaj győztese.

S.O.Meone 2012.01.16. 00:53:22

azért vették le, mert rubint bement, felpofozta és leugatta fecót, aki most sír.

GL-581 g 2012.01.16. 00:53:25

@Peter_Cs: Előbb én egy Eszti-Vera párbajt várok, Eszti kiesésével. Utána egy Ati-Fecó... de a ma este fényében lehet, hogy megcserélik.

ő-szinte 2012.01.16. 00:53:37

pufival mi a szar lett?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 00:54:01

most úgy megkívántam a kávét :DD

ő-szinte 2012.01.16. 00:54:13

@S.O.Meone: de aztán megmérik egymásét...:-)

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 00:54:40

@Papucs Orrán Pamutbojt: ha én lettem volna Ati helyében, kínban lettem volna hogy kit várjak jobban. Kingát, aki csak szórakozik velem meg plüssállatnak használ, ha szüksége van valakire, vagy Petit, aki szintén nem feltétlenül önzetlen barátom. Szerintem rosszabbul esett neki, amikor Kinga visongva óbégatta, hogy szégyellné a szüleinek bemutatni, de azért elvárta, hogy táncoljon vele a jutalomért.

Fecónak valaki meg adjon egy feszületet. Az ugyanis fontos mártírkellék.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 00:54:49

@GL-581 g: na... mennyire egy rugóra jár az agyunk szomszéd! :DD tényleg jelentkeznünk kéne szerkinek :)

2012.01.16. 00:54:56

@Papucs Orrán Pamutbojt: Kávét? Így bírod 4-ig, már értem.

kamarti 2012.01.16. 00:54:56

@hájdí: és Ati csak teljes monológban tud válaszolni, meg "mi a tét?+, "mit akartok bizonyítani?" kérdésekkel jön
hát igen, ketten könnyebb volt...

mellesleg most Vera tette fel a megfelelő kérdést, amikor azt mondta Fecónak, azt kérded meg, kitől hallotta vissza, hogy te kibeszéled....

ő-szinte 2012.01.16. 00:55:10

@Papucs Orrán Pamutbojt: ja, na persze, a kávét... hehe
tudom én mit kívántál te meg!:-D

hájdí 2012.01.16. 00:55:23

@kárpátia56: vannak visszatetsző dolgai fecónak is,mint ott bent majdnem mindenkinek.de alapjában véve attila egy szar ember és kész,fecóban tizedannyi gonoszság nincs.nekem ez is szempont(és fontos szempont) egy ember megítélésénél.

GL-581 g 2012.01.16. 00:55:38

@Papucs Orrán Pamutbojt: VV6? Persze a kreatív teambe. Franc se akar kamerák alatt zuhanyozni. :DD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 00:55:45

@VV Ayesha/FKVN: atti helyében egyértelműen peti mellé álltam volna.. az a baj, h nem tette meg... hátránya lesz még ebből az újabb elgyengülésből sztem.

vallatas 2012.01.16. 00:55:58

@ő-szinte: bizony :-)
zsibbad az agyam, kikapott a Milan és még a törpe is kiesett :-(

"most őszintén a szívemre teszem a kezem"
HAZUDSZ!

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:55:58

@ő-szinte: csitulj mogyi mert jön egy udvarlód, hogy szexszagot áraszottál:))

ő-szinte 2012.01.16. 00:56:18

@szerivan: gondolod, tényleg a kávéról beszélt??? Pufi, te nagyon naiv...!:-DDD

hájdí 2012.01.16. 00:56:26

@kamarti: vera,ha épp nincs megőrülve,pár szóval kivégez akárkit,jókat tud szúrni.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 00:57:07

@szerivan: igen, mert jaj szegény ártatlan hősszerelmes (méghogy nagydumás...), hadd nyerjen már, hiszen egy árányember.
FKVN.

ő-szinte 2012.01.16. 00:57:34

@foxglove: hát tehetek én erről...?:-DDD

hájdí 2012.01.16. 00:57:39

@szerivan: sztem is ő megy és ő nyer.

2012.01.16. 00:57:40

@ő-szinte: Szerintem a kávéra gondolt.

ő-szinte 2012.01.16. 00:58:26

@szerivan: már semmi, mert előkerültél:-)

ő-szinte 2012.01.16. 00:58:58

@szerivan: pufi te hülye vagy!!! vonyítok!!!:-DDDDDDDDDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 00:59:12

@GL-581 g:

Eszti fogja kivinni fecót, ha most esztit pakolják meg,

ha fecóra rakják ő serit viszi, aki vissza is megy a villába...

ha verára raknák, akkor most ki merné vinni attilát? vagy esztit vinné?

foxglove (törölt) 2012.01.16. 00:59:19

jó éjszakát! /barbiintegetés

ő-szinte 2012.01.16. 00:59:28

@szerivan: olvass vissza, és rakd össze a képet:-)

GL-581 g 2012.01.16. 01:00:00

@vallatas: "kikapott a Milan"

Viszont a Giants épp veri a Packerst! 20-13 a 3. negyed végén! B-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:00:26

@GL-581 g: jaaa hát csakis ott :D bent nem járatnám le magam :D Viszont geciskedni és szívatni a bentieket, na az menne nekünk ÉH-n nevelkedett mocskoknak :D

2012.01.16. 01:00:31

@ő-szinte: Miért? Ati-Fecóról megy a beszélgetés, szerinted életszerű, hogy virágnyelven beírja valaki, hogy kanos? Szerintem nem.

2012.01.16. 01:02:29

@ő-szinte: Nem olvastam vissza...de azért ez furcsántorz.

GL-581 g 2012.01.16. 01:03:07

@szerivan: Kanos?! LOL :D

@Papucs Orrán Pamutbojt: Jaj, ne is mondd! Jöhetne már az ÉH2! :(

Szerintetek miért vették el az onlányt? Jó régóta nincs már...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:03:35

@szerivan: @ő-szinte: a kávéra gondoltam, ami az egyik legismertebb növény, a belőle készült ital pedig világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk. Na azt az élvezeti cikket kívánom én most.. :))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:05:07

ONLÁJNT AKAROOOK!!! bakker :(( FB+!!

nosce 2012.01.16. 01:05:10

Jóéjt :)
Éljen Fecó :)

vallatas 2012.01.16. 01:07:00

@nosce: jó éjt

@ő-szinte: a kávé és a cigaretta jöhet utána.

pedig úgy terveztem, hogy 4-ig maradok, de így nehéz lesz!

2012.01.16. 01:07:51

@ő-szinte: Már megint szexszagot érzel?

vallatas 2012.01.16. 01:08:31

@szerivan: ki van éhezve a sexre :-)
Felvillanyozta Fecó beszéde.
:p

ELP 2012.01.16. 01:08:44

@GL-581 g: Biztosan a CCCP szputnyik zavarja az adást :)))

2012.01.16. 01:09:50

@vallatas: De mindig??? Félek, hogy Esztivel blogolunk :O

Zelefánt 2012.01.16. 01:10:08

Négyig vallatni...Elkötelezett hozzáállás.

GL-581 g 2012.01.16. 01:10:37

@ő-szinte: LOL! Ez most túl fárasztó volt így, éjjel egykor. :D

@VV Ayesha/FKVN: Akkor remélem, hamar lezavarja, és visszajön a csaj. :D

2012.01.16. 01:10:56

@Zelefánt: ÁHÁHÁHHHHÁ-ÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHHÁ! workaholic :)))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:10:58

@ő-szinte: persze persze... te nekem előre köszönjél! :DD

vallatas 2012.01.16. 01:12:06

@szerivan: Esztivel :-))))
@Zelefánt: a munkám a hobbym.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:12:31

ne máááár... onlájnt akaroook! :P komolyan már.. nem érek rá hajnal 3ig :P legalábbis nem kéne.. :(

2012.01.16. 01:12:33

@sogeking: Ó te fijú, te, te is aludni mész? Álmodj Verával :)

GL-581 g 2012.01.16. 01:13:22

@szerivan: Vicces lenne, ha köztünk járna valamelyik kiesett játékos. Bárki lehet bármelyikük! Talán csak Kiszopfel nem, mert ő hamar lebukna. Neki temperamentusa van, meg szerintem intellektuma is. :D

2012.01.16. 01:14:19

@GL-581 g: Se idejük, se intelligenciájuk nincs ilyesmire.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 01:15:17

@GL-581 g: természetesen mindkettő kognitív kubai módon.:)))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 01:16:41

@hájdí: ebben igazad van, én csak azt látom, hogy Attila legalábbis stagnál, a pszichózisa nem erősödik, inkább átment a normális barát/szerelem teljesen emberi válaszútjához, még ha magáért játszik is, mint a többiek.
viszont Fecó most nagyon kezd bekattanni.
Kinga levele azért betalált ott. Fecónál azt látom, hogy a nézők együttérzésére úgy taktikázik, hogy ő sajnálatra méltó, nehéz a magánélete, stb. Ez a stratégia kezd most nálam feltűnni. Most kissé kitűnt ez.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 01:17:41

@kárpátia56: a magánéletét ő maga baszta félre.Szó szerint:D:D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 01:18:19

@VV Ayesha/FKVN: :D kihagytad a disszonanciát.
közben én lefekszem. jó éjt nektek!

ő-szinte 2012.01.16. 01:29:53

@Papucs Orrán Pamutbojt: tudnám miért? mi fontos van már megint bent, amit nem tudhatunk?

ő-szinte 2012.01.16. 01:31:14

a frímél meg totál lefagyott...

2012.01.16. 01:31:16

@ő-szinte: Jelen! De nem sokáig, holnap kelni köll.

kamarti 2012.01.16. 01:33:08

@kárpátia56: Fecónak elege lett abból, hogy bent kiröhögik, hogy ég egy Seri is leugatja (szó szerint), és hogy kapja mostanában a nézői savat az sms-ekben. Plusz a buzi vagy, büdös vagy, hazug vagy savakat bentről.
karácsony óta nem is hallottam említeni a családját.
ja, de, egy éjjeli onlájnban beszélte Eszter és Ati, hogy micsoda bútorok voltak a karácsonyi üzenetben az Angéla mögött, és hogy Fecó Dior ingben büdös (illetve bocsánat, van egy állandó jellegzetes szaga, hiába fürdik), szóval csak vetít, mert van ott pénz dögivel.

márpedig Ati nem fogja abbahagyni a fecó kóstolgatást, mert egyrészt Peti a fülébe ültette, hogy csak akkor van esélyük Csabi ellen, ha őket szétrobbantják, másrészt megpróbálja Csabit maga felé fordítani, most is be akarta vonni (ő, a maga oldalán) ebbe a vitába is

ő-szinte 2012.01.16. 01:33:10

@szerivan: én is 8-kor kelek, csk még azt nem tudom hogy a faszba:-DDD pedig jó lenne ha nem úgy néznék ki, mint akit...

ő-szinte 2012.01.16. 01:34:30

@szerivan: megőrülök a technikától... minden elromlik faszomatbazdmeg, és még onlájn sincs

kamarti 2012.01.16. 01:34:33

az volt, hogy Petinek egy betelefonáló elárulta a Belevalóban, hogy vár rá egy Vera pornócasting film?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:35:02

@ő-szinte: nemtom... a levél már lement... nem értem miért vették el a képet.. de ha így megy tovább én is búcsúzom...

GL-581 g 2012.01.16. 01:35:38

Elég durván elvették a képet. Vajon mi történhetett?

ő-szinte 2012.01.16. 01:36:46

@Papucs Orrán Pamutbojt: biztos valamelyiket megint le kellett szedálni:-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:37:22

vmit megint töltenek az oldalra.. sztem a párbajt...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:40:23

@kamarti: tényleg, belevalóban volt vmi említésre méltó?

GL-581 g 2012.01.16. 01:50:13

szóval Attila sztrájkol. és most jött a Peti bábu :D

GL-581 g 2012.01.16. 01:51:25

Fecó épp rókázik a budiban? mi történt itt? :o

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:52:36

na, fecó hány a klotyóba :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:55:19

beszélgetés petiről, párbajelemzés, koccintás, majd egyenként peti bábuhoz járulnak a nyugiba..
vajon sikerült köpcös hobbit próbababát szerválniuk?? :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 01:57:18

@GL-581 g: fecó az idegtől hányt ezek szerint?? érdekes, lehet h eldurvult az attis vita?? :-o

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.16. 02:00:22

na, én megyek hajcsizni!
Jóéjt!

hájdí 2012.01.16. 02:01:31

@kárpátia56: fecó kezd bekattanni..hát ezt nem csodálom.igazából talán nem mérte fel,mire vállalkozik.nem tudom elítélni amiatt,hogy nem bírja a nyomást.gyengébb lelkületű,ez van.de hogy taktikából hivatkozna a jólelkűségére,azt kétlem.

hájdí 2012.01.16. 02:16:05

ez a seri milyen ostoba.sosem fogja megérteni,miről beszél csabi..

hájdí 2012.01.16. 02:20:37

attila nincs jelen,mégis érdekes,izgalmas beszélgetés folyik..jééé...ugye hogy van élet nélküle és nem unalmas:)

GL-581 g 2012.01.16. 02:29:51

@hájdí: Jaja! :D Épp sztrájkol a lelkem. :P

@Papucs Orrán Pamutbojt: Szerintem az idegtől. Ati meg elvonult lefeküdni és sztrájkolni - én kemény vitára tippelek.

GL-581 g 2012.01.16. 02:32:19

A Giants 37:20-ra verte a Green Bayt!!! B-) B-) B-)

A kép meg már megint sötét... ez egy ilyen éjszaka. :(

Egyébként van, aki még nem veszett össze ma senkivel odabenn?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.16. 03:08:16

@hájdí: Kinga királylányos buliján, amikor udvari bolondnak öltöztették, is igencsak zavartan viselkedett, mint aki már nem a valóságban lenne, a pszichoszomatikus eredetű hányása is aggasztó. Ő lesz a következő kieső.

GL-581 g 2012.01.16. 03:19:32

Attila csutkarészeg és úgy érzi, egyedül maradt. Befeküdt Sehi és Eszter közé - vagy a csajok fektették oda, nem tudom.

Eszter ki volt akadva azon, hogy Csabának ugyan mitől, mi alapján van róla negatív véleménye. Szerinte Caba mindent túlfogalmaz, hogy okosnak tűnjön.

GL-581 g 2012.01.16. 03:21:08

Állítólag egy üveg whiskeyt, némi sört, pezsgőt és vodkát ivott, ha jól emlékszem. Gondolom, nagyrészt már kiheverte, mert már egész jól meg tud állni a lábán és már alig akad a nyelve.

GL-581 g 2012.01.16. 03:23:43

Ati kidöglött a két csaj közül. Sehi és Eszti alszanak. Csaba készülődik. Fecó a szaunába fog kimenni, kicsit magában akar lenni.

GL-581 g 2012.01.16. 03:46:39

Na, lassan mindenki lefekszik. Hogy Fecó végül hová, azt nem tudni. A jelek szerint Csaba, Fecó és Kinga eléggé együtt vannak. Sehi, Eszti és Ati szintén. Vera meg természetesen az előbbi klikkhez csapódik.

Zwekedly 2012.01.16. 09:12:08

Jó reggelt! Mert nekem az van. Hálistennek, nem kell többé nézni a Hörcsögpfájú Motyogányt.

De ... jól láttam? Kinga nem is szőke? Mintha a szőkesége lenőtt volna egy kicsit a párbaj idejére.

MissX 2012.01.16. 09:28:39

jó reggelt! kiderült, hogy mi volt a levelekben, mik a titkor?

Úviusz 2012.01.16. 09:31:00

Rím az onlineban:
Peti nagyon mufurc
nem hat rá a...Dulcolax :DD

S.O.Meone 2012.01.16. 09:34:01

@Peter_Cs: örülnék, ha fecó nem párbaj miatt esne ki, hanem énlázárlászló útjára lépne

ELP 2012.01.16. 09:34:48

Jó reggelt!
Semmilyen messzemenő következtetést nem lehet még levonni az éjszaka történtekből.

Azt hiszem a peti kiesése papírforma volt.Az látszott rajta a párbajon h tisztába volt azzal h számára legördül a függöny.

Feco , fogalmam sincsen miért háborodott fel ennyire , hiszen azt kapta amilyen valójában, jobban mondva amilyen szerepet játszik.

MissX 2012.01.16. 09:36:37

@ELP: mit kapott feco? csak azt olvastam fentebbe, hogy hányt a wc-ben meg sokat ivott, de lehet, hogy az nem is ő volt?

ELP 2012.01.16. 09:38:43

@MissX:

Jó reggelt: Röviden leírom.

A petiében a vera kapcsolat elemzése és azon belül volt e ? behatolás azon a bizonyos iccakán, p szerit igen / egy kicsi/ , vera szerint semmi.

Kingáében feco jellemzése h miket mond a háta mögött az emberkéknek de ebben az esetben , konkrétan kingáról.

MissX 2012.01.16. 09:41:09

@ELP: köszi :) és jó reggelt :)

akkor ezek szerint feconak van önálló véleménye, még ha szarkavaró is, végülis az is vélemény. eddig csak azt hallottam, hogy mint egy papagáj a másikat ismétli.

akkor most mi lesz a feco-kinga barátsággal?

ELP 2012.01.16. 09:41:13

Megkapta az igazságot.H miért hányt? konkrétan az alkohol miatt? , azt én sem tom , de sztem azért mert nem bírta a terhelést.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 09:42:14

@S.O.Meone: vagy bemenne hozzá ÉLL és kivihetné.:D

ELP 2012.01.16. 09:42:49

@MissX: Kinga részéről , konkrétan semmi nem hangzott el ezzel kapcsolatban tegnap , nem tom hogyan tovább.
Feco kiljelentette senkire nem ad csak a csabira

ELP 2012.01.16. 09:44:24

@MissX: Mondjuk azt , h talán,,,de a papagáj szindróma még keményen ott van

MissX 2012.01.16. 09:46:12

@ELP: csak aztán nehogy túl nagy legyen a csabi-ati barátság, mert akkor mi lesz fecokával.. gondolom legközelebb repül a villából

ELP 2012.01.16. 09:49:18

@MissX:

Azt kellene csinálnia h kimenni párbajozni vkivel , hátha átváltoztatja /kétlem/ , v pedig átgondolnia bírja e még ezt épp ésszel ,mertr a jelek már ott vannak , és már figyelmezették is erre.
De sztem így v ű nemsokára kieseik

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 09:49:20

@gyvy: micsoda??? hát hogyhogy nem bírná el? ÉLL egyesíti magában a Bolygó kapitányát, Bruce Leet és Nick Árpit. Holnaptól edz, hogy kihozhassa.

Hurri Kán 2012.01.16. 09:50:19

@VV Ayesha/FKVN:
Hát csapágyas neki a dereka, vagy mije, nem? Azért adta fel az előző szériát is. :)

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 09:52:03

@gyvy: biztos a sok hit meg becsület okozta a csapágyat.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 10:07:28

@gyvy: pont ezért nem vagyok hites becsületes, nehogy má belebetegedjek.:D

mimózA 2012.01.16. 10:15:53

@ELP: Szerintem túl egyszerű a szerepjátékhoz. Ha próbálna is rögtön kiesne belőle. Inkább az érzékeny kategóriához sorolnám, az meg h. Atti már kiismerte rég és mocskolja nyilt szinen, szemébe hazudik és valóban lehet szaga, de nem a mosakodás hiánya miatt, a fajta jellegzetessége. Volt ilyen vásárlóm, naponta 3x zuhanyozott hófehé ruhákban járt és mégis.

mimózA 2012.01.16. 10:17:14

Ha valaki tud a Titokról, ossza meg légyszi

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 10:18:25

én őszinte, jóindulatú fickónak tartom fecót, és tisztességesebbnek az összeférhetetlennél, FBM-nél, veránál, nem értem az itteni általános rosszindulatot irányába, tény, hogy fárasztó, de nem fárasztóbb nekem mint attila vagy FBM vagy vera,

Peti előre megírta a titoklevélben, hogy mire ezt olvassák ő már nem lesz a villában, hát vagy tudta, hogy az első párbaján úgyis ki fog esni a szerep miatt, amit visz, vagy mint retek embernek előre megmondták hogy áll a történet,

szerintem a játéknak pont ezen a szakaszán ejtik ki a beépített embereket, ugyanis nemsokára küldik be a régi játékosokat, szóval melegágyváltás van...

foxglove (törölt) 2012.01.16. 10:23:08

@mimózA: Peti titka: Vera azért szerelmes volt belé, de a visszautasítástól megőrült. És volt egy kis aktus is a paplan alatt.
Vera szerint ez utóbbi hazugság, mert nem volt aktus. még a közelében sem járt. nem volt aktus. aktus nem volt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 10:23:41

@mimózA:

"fajta jellegzetessége?"

ez azért brutál...

vannak emberek akiknek az izzadságmirigye erőteljesebben működik másokénál, fajra, nemre és vallásra való tekintet nélkül...

ELP 2012.01.16. 10:24:26

@mimózA: Ez nem neki való , az biztos , de ő aki annyira ismeri a kivülről ezt a játékot , - ha neki nincsen is annyi gógyija - valaki mondhatta volna neki h ez nem egy apácazárda , ne menjen ő oda!

A titkot fentebb már leírtam!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 10:25:00

milyen aktus nem volt? vajon az orális aktust vera nem tartja aktusnak? már megint a clinton elnök vita, hogy letüdőzte vagy nem tüdőzte le...

ELP 2012.01.16. 10:26:08

@gyvy: Olyan mint az övéké volt, sok hűhó semmiért:))

Hurri Kán 2012.01.16. 10:28:19

@ELP:
Azt tudtommal másnak hívják. :)))

mimózA 2012.01.16. 10:28:57

@Brr: Jó oké, nem sérteni akartam. Más Petitől felkavaró titkot vártam, nem ilyen laposat. A végére jobban is összeszedhette volna magát.

genevieve 2012.01.16. 10:37:57

@mimózA: miért kinga milyen titkot irt le?

azt, hogy szerinte feco beszél a hátamögött és nem őszinte vele?:-D

aztán kiderült, hogy csak egyetlen ember mondhatot róla bármit is, az pedig attila.

na most azok után, hogy ati rárakatta a jelelt a többiekkel, nem állt ki mellette a kampány alatt, nem neki mondott kortes beszédet, nem őt várta vissza a párbajról és ezek után még mindig atika a legjobb barátja és vele töltötte az "utolsó" estéjét
vagyis kingánál a sorrend

1. ati
2. csabi
3. fecó

...kinguci hogyan veszi magának a jogot, hogy számon kérjen fecótól bármit is?

ELP 2012.01.16. 10:42:05

@genevieve: Megint kezdődik az erkölcstanóra egy tétre menő most aránylag kemény játékban.

Mert hisz benne valamiért,,,ennyi.

ELP 2012.01.16. 10:42:52

@gyvy: Hát néha már én sem tudom :)))

mimózA 2012.01.16. 10:44:16

ATTI JUTALOMJKÁTÉKA EZ A ZAVARODOTT KINGA, EZT A TOVÁBBI UNALMAS CSIKI-CSUKIT ANNYIRA NEM KIVÁNTAM! ha a taktikája nem is, jön be, de a Kinga hátán végig tud menni. Ki lesz a következő?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 10:50:10

@mimózA:

szerintem rendben volt, verával mostantól kezdve nagyon sokszor el fogják mondatni, hogy nem volt semmi se, mikor mindenki tudja, hogy de igen, és még többet is, amit a villalakók nem tudnak, szóval hosszú távon rongálja a hitelét benn, még azután is, hogy ő eltávozott...

avanivi 2012.01.16. 10:54:57

@genevieve: Azt gondolom, hogy nagyon nagy dolgokat látsz bele Atiba, olyanokat is ,hogy "rárakatta a jelet".Ez azért nem igaz, mert a három jelrakó ,Eszter, Seri, Peti, megbeszélték kire rakjár a jelet. Ati ott sem volt.
Fecó rengeteget beszél mindenkiről, már maga sem tudja miket mondott, vagy mond,senkivel nem őszinte,Vera kimosta az agyát ,mehet haza.Nem tud játszani.

MagasMacska 2012.01.16. 10:55:03

@Zwekedly: Egyik szőke sem szőke. Csak a lelkük.

vallatas 2012.01.16. 10:55:46

remélem Fecó, unom az álszent embereket.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 10:57:14

valakinek van linkje a tegnapi onlányról és a belevalóból?

vallatas 2012.01.16. 10:58:34

@avanivi: Fecó a szívére teszi őszintén a kezét, és csak fossa a szót, és közben összeesküvéseket gyárt, hogy itt az emberek egymást akarják kirakni... ébresztő, ez nem egy osztálykirándulás.

Mind1, mit is várhatunk el egy olyan embertől, aki összeházasodik élete szerelmével egy játékban.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 11:01:51

@vallatas: nem ál. IGAZI.Nem láttad a glóriáját?

genevieve 2012.01.16. 11:02:30

@avanivi: ati előtte beszélte meg petivel:-D

ja és sehivel ati beszélt konkrétan, hogy kingára tegyen...

de ettől függetlenül sem mellette ált a múlt héten...és csak ati lehetett az aki bármit is mondott fecóról neki..szóval kinga jobb ha nem kér számon semmit fecón..

csicserierika 2012.01.16. 11:07:16

@avanivi: szia :)
Nézd meg a postafiókod.

avanivi 2012.01.16. 11:08:05

@genevieve: Mindhárom kikérné magának, megbeszélés nélkül is Kingára raktak volna, mondjuk én is ha bent vagyok. De értem amit írtál, Ati az ördög, akinek a szülei is mezőgazdasági munkások.

Tjuca 2012.01.16. 11:09:30

sziasztok!

beégtem, de nem el. :-P

az én rózsám vasutas 2012.01.16. 11:14:54

Szegény Kingucinak nehéz lehetett nézegetnie négy hónappal és 12 kilóval ezelötti önmagát. Nekünk is furcsa, hogy hajdanán éltek királylányok, akik alatt nem rengett a föld. Meglepetés nem történt, a nézők visszazavarták hízni. Látták már 60 és 70 kilósan, érzik, hogy még tud bent nekik újat mutatni.
A napi kvíz a témával kapcsolatos. Mint hallottuk is hisszük, Kingucinak eddigi hosszú élete alatt mindenért keményen meg kellett dolgoznia, neki még ingyen semmit se adtak.
Milyen az ideális hostess?
A: 60 évesig és 120 kilóig jöhet
B: Szőke, 22 éves, 55-80 kiló, legyen mindig mondanivalója
C: Keveset iszik. Félelmetes egy ilyen helyen mit el nem kérnek egy italért
D: Fiatal legyen, ne egy 22 éves vénasszony

avanivi 2012.01.16. 11:15:56

@Tjuca: Ez határeset volt,nagyon kicsi volt a különbség :))))

S.O.Meone 2012.01.16. 11:21:08

@Brr: www.youtube.com/user/megaszar5

itt van mindig. és akkor nem kell lejmolni mindennap

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 11:23:48

@Binbir gece: jéjzus, akkor aki már a 30 felé közeledik, az elvileg nem is él?:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 11:24:07

@Binbir gece:

mennyibe kerül egy plasztikmell? azt is műfogsorszállításból melózta össze? vagy valaki befizette rá?

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 11:25:05

@Brr: lehet, hogy kamatmentes részletre vette őket.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 11:25:38

@S.O.Meone:

nem, itt nincs kinn, ezt a linket ismertem a korábbi szériából, de az új anyagok itt nincsenek kitéve, én legalábbis nem látom, de lehet, hogy nekem nem mutatja...

konkrétan a tegnapi nincs meg neked?

S.O.Meone 2012.01.16. 11:26:47

@Brr: nézni is kéne...
kicsit tekerd lejjebb és olvasd el a csatornabejegyzéseket...

nowo 2012.01.16. 11:34:52

@genevieve: Sziasztok!

Már most ott tartok,hogy alig van kedvem nézni,mert ugyan kit érdekel Attila az öfik 80%-ában?
De ha Attila netán összepaktálna Csabával,akkor végképp abbahagyom a nézést.
Attilánál kétszínűbb,agresszívabb,aljasabb embert én még nem láttam.
Méltatlannak érzem,hogy egy ilyen műsort tolnak a képembe,miért is vagyok én köteles nézni?
Oké,bizonyos szempontból függő lettem,de most,hogy egyre kevesebben vannak és egyre többet mutatják Attilát,hát kikérem magamnak!
Jó,tudjuk,hogy ez csak egy játék,ami egymás kinyírásáról szól,de akkor is.
A "jellemes",a "nem mindenkin átgázoló" nem győzhet?Azt nem lehet favorizálni?
Alekosz sem volt egy pozitív figura a szememben,de valahogy nem uralta ennyire a műsort,mint most Attila.

Nagyon szemét húzásnak tartom azt is,hogy a nézőkkel megszavaztatták,hogy Verát Attila kísérje el a családlátogatóra!

Kinga olykor ösztönösen kimondott igazságokat Attiláról (pl. a táncversenykor),meg legutóbb is.Láthatólag undorodik az érintésétől.
Ennek tükrében visszataszító volt,hogy vele töltötte az "utsó" éjszakát,ami, megjegyzem,elég szánalmasra is sikeredett.

Majd,amikor visszatért a villában és Attila ott állt hátul,még ő ment oda hozzá és biztosította,hogy nem hagyja egyedül Attilát,na hát konkrétan ott már majdnem hánytam.

Szóval,vigye már ki valaki Attilát és hagyja kint,pls.!:)))
Nem akarom elhinni,hogy a szavazóközönségnek egy ilyen figura szimpatikus!!!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 11:36:41

@S.O.Meone:

elolvastam, bemásoltam, tettem egy egyenlőségjelet a V után és semmi...

aztán lecseréltem a gondolatjelet egyenlőségjelre és úgy, és triplán semmi..

a másik helyen sincs fenn...

ELP 2012.01.16. 11:37:21

@nowo: Ismét vitray ősi mondása:" Ne a műsort tessék szidni ott van az a kis szürke gomb,,,,,,,,,,,"

mocskosmacska 2012.01.16. 11:39:11

@Brr: Kinga még az elején mondta, hogy volt barátja fizette.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 11:43:04

@mocskosmacska: biztos a Kedves Feri volt, akitől lakást meg kocsit lehet kapni szakításkor.
Szeretnék Kedves Ferivel szakítani.

nosce 2012.01.16. 11:46:40

Szegény Pufi ott virít még a poszt elején mint vizirendőr :)

nosce 2012.01.16. 11:48:40

@genevieve:
".kinguci hogyan veszi magának a jogot, hogy számon kérjen fecótól bármit is?"

felháborííítóóóó szórd majd meg a kiválasztásnál :)

Lotyóbridzsida 2012.01.16. 11:49:48

@Binbir gece:

Ez nekem is megütötte a fülem, hogy ugyan miért kellett nagyon megdolgozni 22 évesen, amikor még otthon lakik és főiskolára jár?:)
Ha visszagondolok az akkori önmagamra, konkrétan a fenekem is ki volt nyalva, és egy szalmaszálat sem kellett keresztbe tennem a mostani önmagamhoz képest.:D

nosce 2012.01.16. 11:51:38

@Zwekedly:
"De ... jól láttam? Kinga nem is szőke? Mintha a szőkesége lenőtt volna egy kicsit a párbaj idejére."

miért? puncit villantott a párbaj alatt Kinguci hogy láttad ? Milyen szemed van bakker :)

nosce 2012.01.16. 11:52:45

@Lotyóbridzsida:
"Ha visszagondolok az akkori önmagamra, konkrétan a fenekem is ki volt nyalva,"

most nincs kinyalva ? :)

genevieve 2012.01.16. 11:55:08

@avanivi: ati nem ördög, csak az az ember aki nem barátja a kingának....

avanivi 2012.01.16. 11:57:19

@vallatas: Hogy megsértődik majd, ha neki kell párbajozni ???Még ilyet, ki akarják rakni???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 11:59:29

@Brr: engedékeny!
Azt hiszem, el tudjuk képzelni, hogy mit hisztizhetett össze Kinga a kicsi cickók miatt, így a békesség kedvéért vett neki néhány köbcenti szilikont. :)

avanivi 2012.01.16. 12:02:29

@genevieve: A Kinga sem neki,igy passzolnak egymáshoz.A Kingucikababucika nagyon édi, ha az érdeke úgy kivánja, ha nem akkor undorodik, de nagyon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 12:08:17

@genevieve: szerintem egy ilyen játékban, álságos bárkinek (a részt vevőkre gondolok) barátságról beszélni.
Max. szimpátia és pillanatnyi érdekszövetségek lehetnek, de hogy barátságok... és főleg álságos elszámoltatni és elítélni valakit arra hivatkozva. NONSZENSZ!

S.O.Meone 2012.01.16. 12:19:53

@nowo: "A "jellemes",a "nem mindenkin átgázoló" nem győzhet?Azt nem lehet favorizálni?"

de, nézd a leopold és az egerek című szovjet rajzfilmsorozatot :D

nowo 2012.01.16. 12:20:50

Milyen büntetést kaptak a kétszeri vállap ellopásért?

MagasMacska 2012.01.16. 12:24:57

@nowo: Demmilyent. Tételesen nem szegték meg a Villaszabályzatot (amit nem is lehet megsérteni, mert nincs.)

nowo 2012.01.16. 12:26:15

@MagasMacska: Csak azért kérdeztem,mert konkrétan az egyik rendőr mondta,hogy ezért "súlyos" büntetés jár majd...:)))

nosce 2012.01.16. 12:26:18

@pushpang:
azért az hozzá tartozik az igazsághoz h Fecó tulajdonképpen egy rendes ember jelentsen ez akkármit is, nem ez a baj vele, hanem h kibaszottul unalmas és sok esetben elviselhetetlenül műmájer...

nosce 2012.01.16. 12:28:28

@MagasMacska:
"Tételesen nem szegték meg a Villaszabályzatot (amit nem is lehet megsérteni, mert nincs.)"

de ha van is, a vállap ellopás tutira nincs benne :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 12:42:43

@nosce: hát, vele kapcsolatban a rendes ember fogalmát nem tudnám meghatározni.. attól, hogy nem lopja el a rántott húst a másik tányérjáról a szemünk láttára, még elsikkaszthatott raklap konzervet a raktárban, sutyiban. :D

Emelett idegesítő, főleg a hangja. Nekem leginkább az a szó jut az eszembe róla, hogy "hisztérika".
Kinga sehol sincs hozzá képest...

avanivi 2012.01.16. 12:43:09

@nosce: Igen, a Fecó rendes ember, de ezt nem neki kell bizonygatni azzal, hogy a másik miért nem rendes ember, mert ez így nem szimpi.

nowo 2012.01.16. 12:49:26

@pushpang: ha úgy vesszük,de!:D

nosce 2012.01.16. 12:59:55

@pushpang:
" hogy nem lopja el a rántott húst a másik tányérjáról a szemünk láttára, még elsikkaszthatott raklap konzervet a raktárban, sutyiban. :D "

és befalta Verával a D matracon ? :)

nosce 2012.01.16. 13:03:36

@avanivi:
szegény Fecónak lejárt az ideje odabent, reméljük most hozzásegítik h ne szenvedjen bent tovább :)...

nowo 2012.01.16. 13:04:37

Csaba,Fecó és Vera most szórhatná meg jelekkel Attilát,Sehit vagy Esztert.

De mivel Attilát nem merik megszórni,marad a két csaj.Abban még Kinga is partner lenne.

Másik oldalon,ha Attila szervezkedik,Kingára nem nagyon számíthat sem Vera,sem Csaba,sem Fecó magszórásában.

Lehet,hogy ezért várta vissza inkább Petit?????????????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 13:08:45

@nosce: a felét. Verán meg is látszik.
Az ő részét meg elüzletelte a locsolós- és a kamerás emberekkel olyanokra, hogy cúgos cipő, suhogós ing, csillogós mackófelső.. ilyesmi..

nosce 2012.01.16. 13:10:20

@nowo:
igen a kihívó az Atti csapatban lesz ha a lila kendő is úgy alakul, de a kihívott Fecóéknál valszeg maga Feco lesz...

kamarti 2012.01.16. 13:17:51

@nosce: mondjuk sok lehetőségük nincs, de csak feltűnt nekik is, hogy eddig mindig a kiválasztott ment vissza
(én nem hiszek az összeesküvés elméletekben, meg a nézői sajnálatban, sztem ott van a kutya elásva, hogy a kihívó félnek van ideje elmélázni az opciókon, a kihívottnak meg nincs más választása, mint menni)

mindenesetre érdekes, hogy Kinga a mérleg nyelve, meg ott van a kiszámíthatatlan Vera

liberaliskonzervativ 2012.01.16. 13:20:58

bevallom. szavaztam. kétszer. azóta se értem magam. elkapott a hév. megyek kukoricára térgyepelni meg csitulni.

liberaliskonzervativ 2012.01.16. 13:22:05

mongyatok má meg valamit, ezek az agyhalottak mér nem merik az attilára rakni? nem rakták össze, h ha petit nem szeressék a nézők, akkor ezt a nyomorékot se fogják? amúgy már én is kezdem unni - megint :S.

busifa 2012.01.16. 13:27:11

@nowo: Petinek elég büntetés volt, hogy kiesett a játékból.

nowo 2012.01.16. 13:27:26

@liberaliskonzervativ: az a baj,hogy újabban szinte az összes online-szavazást toronymagasan Attila nyeri,ebből következtethető,hogy megnőtt a népszerűsége...:(((((

Az X-faktorban is másodikok lettek Sehivel,pedig minősíthetetlenek voltak...

nowo 2012.01.16. 13:28:42

@liberaliskonzervativ: az "agyhalottak" meg valószínű érzik,hogy Csaba mellett ő a legerősebb...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 13:29:03

@pushpang:

"Vera jelenléte nem elég büntetés? :D"

de, abszolút, viszont a nézők mit követtek el (a nézésen kívül), hogy nekik is bűnhődniük kelljen valamiért, amit peti követett el?

(hozzáteszem, hogy amit peti cserébe kapott verától, tehát, hogy a gumibottal döfködte az alvó petit az ágyban egy órával a kötelező felkelési idő előtt, majd egy újabb óra műlva hidegvizet loccsintott az alvó peti arcába - szóval ezért viszont keményen büntettem volna verát, mert ez még szerintem hadifoglyokkal szemben is embertelen, tehát büntetendő eljárás)...

nowo 2012.01.16. 13:29:30

@busifa: jogos!:)))
Neki igen...:)

nosce 2012.01.16. 13:32:51

@pushpang:
lahet h azért lakik a szaunában mert tele van az ülés alatt szajréval :)

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 13:34:10

@nowo: Eskü nem én toltam a szavazatokat. Pedig gondoltam rá:D

katorna 2012.01.16. 13:35:53

Hali! Még azt is olvastam ma (bors?), h a pasi aki fizette a ciciket néha még ütötte is.. Szóval h sokszor eljárt a keze, nyilatkozta ezt maga Kinga! szóval Attila verbális agressziója meg se kottyan neki..

nowo 2012.01.16. 13:39:35

@VV Ayesha/FKVN: ja,hogy az online-szavazás alapján nem biztos,hogy ténylegesen annyira népszerű?
Látod,erre én,számítógépes analfabéta,nem is gondoltam...:)

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 13:41:45

@nowo: nekem is elmagyarázták a kockákok, hogy ez abszolút nem jelent semmit. Mármint hogy ez vmi script, amit frissítgetni lehet, vagy mi...nem értek hozzá.

Úviusz 2012.01.16. 13:49:53

@VV Ayesha/FKVN:
attila hiába nyer olyan szavazásokban, ahol az ő szavaival élve elég hülyének lenni(kattintgatás), ahol e mellé már pénz is kell ott már azért nem jeleskednek annyira

mimózA 2012.01.16. 13:49:56

@nowo: Én is pont így gondolom, szerintem Vera örömét nem kellett volna ilyen szemét módon elrontani. A többiben is mindenben egyetértek, bízom benne, h. Csaba nem dől be Attinak, Kingában nem lehet bizni nem meri mostmár elküldeni A-t, mert fél, h. megint kiküldi.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 13:51:56

@Úviusz: valami ilyesmire gondoltam én is.
Elég egyedül vagyok itt ezzel az Attila-kedveléssel:D:D

Lotyóbridzsida 2012.01.16. 13:52:48

@nosce:

most magamnak nyalom, akkor pedig a szüleim nyalták.:)))

Úviusz 2012.01.16. 13:53:57

@VV Ayesha/FKVN:
hát pénzt én se költenék rá az garantált:D

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 13:56:28

@Úviusz: neeem, nem költök én se. Csak bírom a srácot.

Csini vagy Bandika, itt tolod a hogyvolton?:D:D:D

jooasszony 2012.01.16. 14:03:07

@nowo: a narcisztikus Kingára senki sem számíthat..."akinek ilyen barátja van szükségtelen ellenséget tartani.."

a fenti képet az árnyalja, hogy Kinga azokat támadja leginkább, akik kiállnak mellette...ezek minden esetben (Csaba, Feco..) a támogatás intenzívitását célozzák..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 14:15:56

egyre kisebb az esélye egy sehi-kinga párbajnak, pedig jaj de bírtam volna, hogy sehi kinn hagyja...

veráról viszont egy isteni kampányfilmet tudnák összevágni, amelyben az összes villalakóval szembeni verbális és fizikai agresszióját betenném:

ribancozás (azaz veronika sokszoros ribizligizése), dya ismételt és durva, megalázó lecsámcsogozása, kukaborogatás az ágyba és üvegek padlóradobálása BTA-nak, kinga szadista hergelése gergőügynél, eszter gúnyoros leszarozása, miután vera megverte boxban, az alvó peti gumibottal való döfködése, hideg víz loccsintása az alvó peti arcába, és én ugyan nem láttam, de itt többen említettétek, hogy mustárt nyomott az alvó cris szájába... és minden verbális agresszióját peti ellen bevágnám, az összes dagidög és egyéb elnevezés...

szerintem vera sokat tanulhatna egy ilyen kampányfilből, kimagyarzni ugyanis nem lehet, mert ez halmazati tényállás...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.16. 14:21:56

@nosce: Fecó ki fog esni a következő párbajon.

@nowo: Attilának mostantól nincs a taktikázásban szövetségese. Péter kiesésével az egyéni játékok, taktikák jönnek előtérbe.

@Brr: Ez nem büntetés!!!

@mimózA: Görénység volt ez a csatornától! Vera nyert, nem szabadott volna az egész online szavazást megindítani!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.16. 14:23:49

@Brr: Mi ez az eszeveszett gyűlöleted Vera irányába?

Hurri Kán 2012.01.16. 14:24:08

Hol a pokrócfelelős??? :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 14:31:38

@liberaliskonzervativ: Kicsit hosszú lesz az idézet, elnézést mindenkitől, de annyira találó..:
"Az éhség, a párosodás iránti vágy és a gyűlölet az ember legősibb és egyben legerősebb mozgatórugói. Ideig-óráig elnyomhatóak ugyan, de egyedül az intelligencia az, aminek segítségével a bolygónk főemlőse képes ezeken az ösztönszintű késztetéseken uralkodni. Ez a műsor a kétségkívül szórakoztató volta mellett olyan mennyiségű indulatot volt képes felszabadítani nap, mint nap, ami messze túlmutat az eredeti funkcióján. Az előző szériában szintén voltak hasonló megnyilvánulások, de akkor még többnyire győzött a józan ész. Tegnap este véglegesen bebizonyosodott azonban, hogy az ötödik sorozatban gyülöletszavazás folyik. Jelentős többségben vannak azok, akik nem valaki mellett, hanem valaki ellen küldenek akár komoly anyagi áldozatok árán is SMS-eket.

Ezen a fórumon és sok másikon is szegény Kinga kapott már annyit, hogy ha egyszer elolvassa, tuti biztos a szanatóriumi kezelés. De annak ellenére, hogy alig akadt támogatója a párbajon, mégis ömlöttek rá a szavazatok pusztán azért, mert ellenfele egy olyan ember volt, akit még nála is jobban utáltak a nézők.
Részünkről egyáltalán nem szimpatikus a tendencia.
Nem tetszik az utálkozás, nem tetszik, hogy Péter családját életveszélyesen megfenyegették. A homo ludens már csak egy halvány emlék és helyette egy cro-magnoni ősünk rázza a lándzsáját és eltorzult arccal üvölti az igazságát. Alekosz idejében tudtunk még nevetni egy nyilvánvalóan megrendezett viselkedésen és jó előre eltervezett taktikán. Akkor ez a szimpátia a görögöt a győzelemhez vezette. Tudjuk, hogy később a többség jelentősen csalódott benne és sokan érezték becsapva magukat, pusztán azért mert a jelleme koránt sem egyezett meg a műsorban látott olykor jópofának tűnő figuráéval.
Akkor és most egy jelentős réteg valóságnak vélte, amit a dobozban látott, így elkerülhetetlenül veszteség érte, veszteség éri majd. Kiégve búcsúztathatja a pénzt, az illúziókat és emberi méltóságot.

Oké, ha valaki megérintette a szívünket és képes volt szerezni egy jó pillanatot, hát isten neki fakereszt, áldozzon rá, akinek futja, 330 forintot. De pusztán azért, mert az indulatainkat már máshol egyre nehezebben tudjuk levezetni, ne képzelt figurák, megjátszott karakterek ellen menjünk hadba kezünkben egy telefonnal és billentyűzettel..."

valovilag5.postr.hu/a-hiszterika-leteritette-a-gyulolt-petert

zsolyo 2012.01.16. 14:39:32

@Brr: Azért arra vigyázz, nehogy valami verafóbia alakuljon ki nálad, mert bárkiről kezdesz el beszélni, mindig az a vége, hogy Verát szidod. Nagyon egyoldalúan látod a történéseket.

liberaliskonzervativ 2012.01.16. 14:46:55

@pushpang: én kedvelem kingát. ezért szavaztam.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 14:47:25

@VV Ayesha/FKVN: Az egyértelműen az RTL hibája. A való világ blogon meg tudták oldani, hogy egy IP-ről csak egyszer szavazhass (persze ez még nem zárja ki azt a megoldást, hogy kikapcsolod a netet és újracsatlakozol, de az macerás). Ott scripttel sem lehet tolni a szavazatokat, épp emiatt.

Tehát a vizsgálat eredménye, röviden összefoglalva: egy nonprofit blog gazdája meg tudta ezt oldani, a nagy RTL Klub meg nem (vagy csak sz@rik az egészre).

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 15:04:34

@zsolyo:

köszönöm, hogy aggódsz, vera kampányfilmjét megcsinálhatod helyettem, ha ennyire aspirálsz erre...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 15:15:23

@Peter_Cs:

kicsi fiam! (ez most a programozódnak megy) neked a halmazati tényállás korrekt összegyűjtése mióta gyűlölködés?

Szóval még a hágai katonai bíróság is elítélné verát hadifoglyokkal való méltatlan bánásmódért, ha megnézné, mit művelt petivel és a többi villalakóval az elmúlt hónapokban, az nem elég védekezés, hogy őt is nagy valószínűséggel bántalmazták gyerekkorában, mert már jócskán felnőtt...

(ugyanez persze az összeférhetetlenre is vonatkozik, de most nem róla beszélünk, és végső soron mind a kettő esetében retek a felelős, mert ő tette be verát és az összeférhetetlent a villába a többiek látványos kínzása érdekében, amit retek elad nekünk...aztán persze mossa kezeit)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 15:32:38

Most mindenki lelépett online-t nézni? :O

Így kell sapiensmentes övezetet létrehozni... :)

zsolyo 2012.01.16. 15:33:04

@Brr: Mi a problémád vele? Semmivel nem rosszabb, mint bármelyik másik.
Nem kell ajánlgatnod nekem semmit, nem vagyok oda Veráért, csak zavaró ez a fröcskölő gyűlölet ami belőled árad. Nem szeretnék a haragosod lenni, nehezen tartod kordában az indulataidat.:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 15:36:20

@zsolyo:

Szerintem fogalomzavarban vagy, és rosszul tűröd a tényekkel való szembesülést.

Remélem abbahagyod a fröcskolődő gyülölködést velem. Köszi!

genevieve 2012.01.16. 16:00:00

Azt hittem mostanra lesz mar uj olvasnivalo.....de, nem;-)

Úviusz 2012.01.16. 16:12:44

valaki tud egy linket dobni a tegnap esti onlinehoz?

nowo 2012.01.16. 16:13:39

@genevieve: Mit akarsz ilyen korán reggel?;D

genevieve 2012.01.16. 16:30:16

@nowo: reggel?

ha tudnád mi, mindenen vagyok ma már túl:-)

huncut 2012.01.16. 16:54:16

@ladyandhenk: A mai, a tegnapi vagy a tegnapelőtti? :-)

mocskosmacska 2012.01.16. 17:15:04

@zsolyo: Szerintem vera rosszabb, mint egy átlag villalakó. Vagy betegebb. De mindenesetre kevésbé élnék vele együtt, mint a többivel.

mocskosmacska 2012.01.16. 17:15:34

@zsolyo: Szerintem vera rosszabb, mint egy átlag villalakó. Vagy betegebb. De mindenesetre kevésbé élnék vele együtt, mint a többivel.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 17:32:53

@mocskosmacska: Normális, ha nem utasítják "felülről", legalábbis tegnap élőben láttam, hogy az. Mondjuk külön "parancs" nélkül Kinga is az...

huncut 2012.01.16. 18:19:28

@ladyandhenk: Én inkább a fordítottban szeretném. :-)

mocskosmacska 2012.01.16. 18:27:54

@King of Shadows: Néha tényleg tud visszafogottan viselkedni (bár a merevsége és az önmaga fontosságának túlzott jelentőséget tulajdonítása miatt akkor sem szimpi nekem, de ez az én egyéni, szubjektív véleményem), de olyan agresszív rohamai és rosszindulatú viccei vannak, hogy nekem feláll a szőr a hátamon tőle.

mocskosmacska 2012.01.16. 18:35:17

Olvastátok a blikkben peti chatjét? Szerintem ő az első villalakó, aki tudja, hogyan kell nyilatkozni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 18:47:57

@mocskosmacska: Tegnap este félrehívta Fecót, hogy tartsanak egy stratégiai megbeszélést, amit azzal indokolt, hogy "ne Kinga előtt, mert nem akarja elrontani az örömét". Ez ütközik azzal, hogy a Gergős párbaj után ész nélkül mondta a hülyeségeit még akkor is, amikor már látta, hogy baj van.

Szintén Gergő kiesése után: Vera meg sem mozdult, és nem is termelt adrenalint, amikor Kinga majdnem megütötte. Tehát arra utasították őket (Serit valószínűleg nem, mert ő normális reakciót adott).

Igen, észreveszem az ilyesmit...

nowo 2012.01.16. 19:01:35

@mocskosmacska: Peti ha azt az okos,koncepciózus játékot végigvitte volna,amivel bejött,és nem fekszik be Attila alá,még ma is bent lenne...
Teljességgel elveszítette az egyéniségét Attila mellett.
Lett belőle egy kis mitugrász csicska.

Esküszöm,hogy még Kinga és Fecó is önállóbb játékot játszik/játszott nála.

Ők olyanok lettek Attilával,mint a sziámi ikrek,csak éppen Attila elszívta Péter minden erejét.

Most is hogy rávette,hogy Kingára rakja a jelét.
Egyúttal ezzel Kingát is megleckéztette.

Verához meg annyit,hogy Attila boxkesztyűvel úgy orron (vagy arcon) vágta szegényt,hogy képzelem mennyire fájhatott neki.
Ezekután ártatlan arccal bocsánatot kért,pedig nem hiszem,hogy véletlen volt.-Ez Attila jelleme.Tudatosan behúz csőbe embereket azzal,hogy beszólogat,provokál,majd ártatlan,megbánó arccal visszakozik.
Többnyire bedőlnek neki.

Gergőnek volt egy halvány próbálkozása,amikor megpróbálták kiküldeni Attilát,az is dugába dőlt.

Azóta már sem Gergő,sem Péter nincs bent,és egyre kevesebb esélyt látok,hogy Attilát bárki is ki merje küldeni,vagy kihívni párbajra.

Ezt én sajnálom,mert egy tudatosan aljas ember ámokfutásának vagyunk tanúi estéről-estére.

kamarti 2012.01.16. 19:17:59

@pushpang: na ezt én is olvastam.
és csodálkoztam, hogy valaki, aki itt él, csodálkozik ezen....

kamarti 2012.01.16. 19:21:04

Vera helyett beszéljünk inkább Kingáról (ő is ezt kérné :))
mert vele kapcsolatban meginogtam: ez a nő vagy nagyobb sakkmester, mint a 3 fiú együttvéve (bár kétlem, hogy Fecó sakkozna amúgy), vagy tényleg annyira ostoba és önző, hogy az orráig sem lát?

ELP 2012.01.16. 19:22:31

@nowo: Értsd már meg ! Ez egy játék , egy verseny ahol játszani kell , mindenki ú játszik ahogy tud és ahogy akar!

Minek keresni erkölcsöt és igazságot ebben a színházban!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 19:35:52

@nowo: "Verához meg annyit,hogy Attila boxkesztyűvel úgy orron (vagy arcon) vágta szegényt,hogy képzelem mennyire fájhatott neki.
Ezekután ártatlan arccal bocsánatot kért,pedig nem hiszem,hogy véletlen volt."
Öööö... ez ugye akkor volt, amikor Vera úgy járt-kelt egy hétig, mint egy ittas kocsmai verekedő, és folyton belekötött mintekibe, de főleg Attilába, hogy 'szar vagy, gyenge vagy, úgy ütsz, mint egy nő'?
Mert ha igen, akkor ugyan ne sajnáljuk már "szegény Verát". :D

nowo 2012.01.16. 19:39:28

@ELP: bár nem szoktam neked válaszolni,de most kivételt teszek:

A villában Attila-diktatúra van (nézd meg bármelyik öfit vagy online-t).
Ha a többi játékos megelégszik a plebs-szereppel (Vera kivételével),és ezt békésen tűri,akkor meg is érdemlik,hogy Attila nyerjen.

(Oké,még nem biztos,hogy ő nyer).

Bár olyan engedelmes birkaként mennek a vágóhídra,hogy öröm nézni.(már akinek öröm)

Abban hibáztatom a játékosokat,hogy még egyszer sem küldték ki párbajozni...

kamarti 2012.01.16. 19:41:19

@ELP: mondjuk a színház pont nem jó példa, oda épp azért járnak a felnőttek, amiért a gyereknek mesét olvasol, hogy megnyugodjon a világ rendjét illetően, hiszen ott a jó és a rossz harcában a jó vagy győz, vagy legalább erkölcsileg megdicsőül....

de abban egyetértek, hogy mindegyik úgy játssza, ahogy akarja vagy tudja - csak akkor ez tényleg mindre vonatkozzon, Verástul, Fecóstul stb.
és amíg kiderül, melyik volt a jó játékos (nem erkölcs, hanem eredmény szempontjából), addig elvitatkozgathatunk azon, melyiknek a játéka rokonszenves, meg melyiké nem... (a mesében meg a színházban sem ugyanazzal azonosulunk, mert nem vagyunk egyformák)

vallatas 2012.01.16. 19:41:46

@ELP: bár keresnének Skicc Paliban erkölcsöt és igazságot :-)
persze, az le van szarva.

@kamarti:
Kinga és a sakkmesterség :-D
nem, csak játszik.

nowo 2012.01.16. 19:42:01

@pushpang: tőled nem is várom,hogy sajnáld.
Elfogadom,hogy nem vagy Vera-drukker.
Te meg fogadd el,hogy én meg nem nézem jó szemmel,ha Attila férfiként orron vág egy nőt.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 19:44:22

@kamarti: na ez jó kérdés. nem a tegnapi online-ra gondolok, hanem úgy általában:
az tény, hogy a bentlevők közül ő tud hatni leginkább atira (ha akar), másrészről pedig csabit is bezsebelte.
A két nagy esélyesen (ati-csabi)kívül a legjobb pozícióban van jelenleg.

vallatas 2012.01.16. 19:44:38

@nowo: Ati orron vágott egy nőt?
azt hittem Vera köpködött.
lehet megint más műsort nézünk.

ELP 2012.01.16. 19:45:45

@vallatas: Hát igen,,,egyesek és kettesek ebben a cirkuszban akarnak magasztos eszméket meg mi tom én mit keresni,,néha csak lesek:))

vallatas 2012.01.16. 19:46:23

Egyébként ez a tegnap este, nagyon színpadiasra sikerült... ezek után nem tudom elhinni, hogy ki hisz még abban, hogy ez nem forgatókönyv alapján megy
:-))
Seri Csaba műhisztis vitánál, már a hasamat fogtam.

kamarti 2012.01.16. 19:46:37

@pushpang: ... hanem hagyjuk a vüdös, szarosbugyijú Verát mondjuk fist inni (ahogy Atti kérte) és addig is sajnálat helyett számoljuk össze, hány embernek kellett volna ilyen alapon orrba nyomni Atit: mondjuk a büdösszájú tehénnek, a büdös és meleg Fecónak, a fikaevő (és a változatosság kedvéért meleg) tujának, a letépett melltartójú kis punnak - így hirtelenjében :)

van még értelme Verán vitázni? csak kérdem....

kamarti 2012.01.16. 19:47:51

@pushpang: ... hanem hagyjuk a vüdös, szarosbugyijú Verát mondjuk fist inni (ahogy Atti kérte) és addig is sajnálat helyett számoljuk össze, hány embernek kellett volna ilyen alapon orrba nyomni Atit: mondjuk a büdösszájú tehénnek, a büdös és meleg Fecónak, a fikaevő (és a változatosság kedvéért meleg) tujának, a letépett melltartójú kis punnak - így hirtelenjében :)

van még értelme Verán vitázni? csak kérdem....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 19:48:27

@nowo: de mégis mit mutassanak? Attila mindenhol ott van, vele foglalkozik az öfi nagy része, jól csinálja, - hiszen te is csak vele foglalkozol, holott nem is kedveled. :)

Vagy mutassák azt, ahogy Fecó meg Csaba fejcsóválva ülnek 40 percen keresztül a szaunában és ilyen párbeszédeket folytatnak, hogy
Csaba: ez nagyon gáz
Fecó: az. Durva
Csaba: ja.
Fecó: nagggyon duurva. Úristen.
Csaba: nem is értem
Fecó: mit képzel ez? Úristen.
Csaba: hát igen
Fecó: Dúúúúrva.

Vagy mutassák azt fél órán keresztül, ahogy Vera felhúzott szájjal, megvető tekintettel nézi a többieket (míg azok jókedvűen idétlenkednek valamit), majd kimegy a fürdőszobába vagy a teraszra és MAGÁBAN el kezd monologizálni, hogy "szépek vagytok. Mondhatom. Ti beszéltek? Férgek vagytok. Méghogy barátság. Gusztustalanok! Gusztustalanok!!!!"

Vagy ezen helyzetek és szereplők kombinációja... :D

vallatas 2012.01.16. 19:49:54

@pushpang: :DDDDDDDDd

Csaba: ez nagyon gáz
Fecó: az. Durva
Csaba: ja.
Fecó: nagggyon duurva. Úristen.
Csaba: nem is értem
Fecó: mit képzel ez? Úristen.
Csaba: hát igen
Fecó: Dúúúúrva.
:DDDDDDDDD

ELP 2012.01.16. 19:52:11

@vallatas: Azok akik leveszik a szemellenzőt és megpróbálnak aránylag logikusan elemezni ezt a műsort is azok tudják a frankot :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 19:54:52

@nowo: baszki, boxhét volt! :D
Nem úgy és akkor ütötte meg (sajnos), amikor pl. iskolahét volt, vagy bármi egyéb.. Azt nem is említve, hogy akár férfi, akár nő tegye is, kibaszott bunkóság azt mondani a másiknak, hogy "ribanc az anyád" majd még gyorsan vagy háromszor nyomatékosítani is ezt.
/Én Attila helyében abban a pillanatban tapostam volna bele a szájába a boxkesztyűjét, az biztos/.

Geciséget tekintve Vera nem sokkal különb Attilánál, viszont butább és közönségesebb. Szerintem.

nowo 2012.01.16. 19:55:30

@vallatas: a boxhéten kezdődött kettőjük igazán rossz kapcsolata.Akkor kapta az orrbavágást Attilától.

Vera csak jóval később,egy pár nappal ezelőtt,köpte nyakon vodkával.

Ez mostanra már egy elmérgesedett viszony kettőjük között.
Attila azt nem bírja elviselni,hogy van valaki,aki hasonlóan erős karaktar,mint ő és szembe mer menni vele.

Csabát is azért tujázta hosszú hónapokon keresztül,mert érzi,hogy erős karakter,így próbálta meg kikészíteni,csak Csabáról lepergett.
Veráról meg nem...

ELP 2012.01.16. 19:55:33

@nowo: Megtisztelve érzem magam h válaszoltál , de én sem fogok többet , fel kell tenni egy másik hemügét és minden világosabb lesz! :)))

kamarti 2012.01.16. 19:55:54

@vallatas: ki mondta, hogy le van szarva? itt nem politizálunk, nem? (persze dagad a keblem, hogy most azok is megtanulják, hol lakik az atyaúristen, akik eddig még csak nem is hallottak Magyarországról....)

Kinga tud sakkozni. és jelenleg egy olyan játékot folytat kiválóan, amit nem is ő talált ki :)

én a forgatókönyvben azért nem hiszek, mert mi a fenének feccölnének a dologba annyi energiát a kreatívok, mikor a tegnapi balhéból kb. 3 percet fognak leadni, az öfi többi 40 percében meg majd nézhetjük a vallomásokat a Peti bábunak...
Seri meg hát istenem, tényleg kezdem belátni, mennyire egyszerű :) csak most sokkal hangosabb, mert a jogásznő adja a szájába a szót.... szóval az ő forgatókönyvét sem kint írják...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 19:56:43

@kamarti: hát, nem sok, de momentán nincs jobb dolgom... és Vera mindig jó beszédtéma. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 19:56:57

@kamarti: Van esze, például tegnap este is mondott valami olyasmit, hogy következőnek lány fog kiesni. Az RTL tényleg szereti fenntartani a nemek arányát, és az előbb fiú távozott, tehát lehet ebben valami.

Erre még aznap nekiment Fecónak (lesz indoka rátenni a jelét), Atit nem lesz nehéz rádumálni, hogy ő is tegye rá (Fecó úgyis Serit hívná ki), Serit meg nem nagy ügy átverni, hogy jelölje Fecót. Ha Fecó tényleg kihívja Serit mellette szól, hogy:

-Eddig mindig a kihívó ment vissza
-Ha lány esik ki, három-három lesz az arány.

Ez alapján szerez Fecónak egy győztes párbajt és a gogogirlnek csöngettek.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 19:57:48

@pushpang: nem csak a szereplőknek kéne elvinniük a hátán a sót, hanem egy csomó minden másnak.
az inkább a "kreatívokat" minősíti, hogy létrejöhet olyan szituáció, amikor csabi és fecó unalmukban a szaunában durváznak és ez még be is bekerül az adásba. nonszensz.

ELP 2012.01.16. 19:57:52

@kamarti: vallatas 2012.01.16. 19:41:46 - ajánlom figyelmedbe ,leírták a válszomat :)

kamarti 2012.01.16. 20:02:58

@ELP: mással takarózol? nem vállalod a véleményedet? vagy hazudsz.
de nem :)

nowo 2012.01.16. 20:03:18

@pushpang: a "ribanc anyád" az orrbavágás után következett.
Oké,nem volt helyes,Vera elnézést is kért utólag.

Amikor Attila a szaunában volt fogságban egy napig,akkor sem állt le az élet.

Cristofel után azt gondoltuk,hulla unalmas lesz,nem lett az.

Én Attila aljas,elnyomó eszközeit kifogásolom.
A játék minőségét rontja az én felfogásom és értékítéletem szerint.

A való életben is egy csaló.
Na,akkor egy csaló irányítja a játékot?
Olyan is az egész...:(((

vallatas 2012.01.16. 20:03:45

@kamarti: nem a leszarásról van, szó hanem az ember elé betesznek egy ilyen műsort, hogy azzal foglalkozzanak, itt azonosuljanak, itt ítélkezzenek s nem ott ahol kellene.[agymosás] mind1, tényleg ne mennyünk bele, mert az politikát érintene, és itt tilos.

forgatókönyv írása nem igényel sok energiát, nem arcokodásból de szerintem nekem se okoznak nagy gondot egy VV5-t szintű forgatókönyvet megírni. ráadásul ez "élő" forgatókönyv.

Seri meg mindig egyszerű volt, ezért szeretem, főleg amikor a kamerába néz majd utána indítja a mozdulatot, jelenetet. :-)

kamarti 2012.01.16. 20:06:40

@foxglove: vagy ha nem sakknagymester mégse, és azt folytatja, amit tegnap is csinált (és Csabi nem kap észbe), ott lesz nevető harmadiknak (és negyediknek) az összenőtt Eszter-Seri páros....

@King of Shadows: érdekes elmélet, kíváncsi vagyok, bejön-e. Vagy anélkül, hogy észrevenné, kicsinálja Fecót, és ezzel meggyengíti Csabát is (ahogy Peti eltervezte magának meg Atinak....)

ELP 2012.01.16. 20:06:52

@kamarti: Csak simán egyetértettünk :))

foxglove (törölt) 2012.01.16. 20:12:01

@kamarti: ez a legrosszabb variáció lenne, Serike és Esztike essen ki minél gyorsabban. Remélem Csabi tudja majd kezelni Kingát.

kamarti 2012.01.16. 20:13:44

@vallatas: a műsorkészítés célját értem (ezért is írtam a hosszan beidézett cakkra puspangnak, hogy azokat nem értem, akik csodálkoznak a nézői vehemencián), de sztem kár mindenkiről, aki itt kommentel, azt feltételezni, hogy ezen kívül semmi valóbban fontos (és életbevágó) dolog nem érdekli

ha elég jól castingolsz a szerepre, innivalóval még jobban is kijöhetsz, mintha a forgatókönyvhöz ragaszkodnál...

kamarti 2012.01.16. 20:16:49

@foxglove: Kingánál hiába a megbeszélés, mert ő ösztönlény és erre büszke is. tegnap éjjel kisebben ugyanazt eljátszotta Csabival is, amit nagyobban Fecóval, 5 perccel azelőtt (bár nem először)
és hát Ati a szellemi vezére egyébként is

@ELP: ja, tudom, mindig ugyanazokkal, ugyanabban... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 20:17:09

@foxglove:

Serikét nem engedem! Sokan szeressük őt. Józan, korrekt és szórakoztató lány, helyén van a szíve!

foxglove (törölt) 2012.01.16. 20:20:32

@pushpang: engem tényleg ez bosszant a legjobban. "Legyen katonai hét. Á, az már volt. Akkor... rendőrhét!" és pezsgőbontás, lejárt a műszak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 20:20:34

az összeférhetetlen tegnap éjjel sírva mondta eszternek, hogy haza kell menni...

nem tudom kivel tudná megőrizni a józan eszét... verával? túl sokat alázták egymást...

lehet, hogy az összeférhetetlennek kifele áll a rúdja, kivéve, ha csabi benntartja... de a féltékenység ennek útját fogja állni...

ELP 2012.01.16. 20:21:04

@kamarti: Hmm..oké neked van igazad :))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 20:22:09

@kamarti: Fecó is egy külön történet. Mindig azt nyomja, hogy ő komolyan veszi azt az elvet, hogy arra kell jelet tenni/azt kell kihívni, akivel nem tud együtt élni. Ezzel párhuzamosan azt is hajtogatja, hogy ez a személy Seri, ha ő kiesik, akkor az ügyvéd. Annak ellenére is, hogy többször sírt Ati miatt, de már nem fog (tegnap inkább hányt tőle).

Szerintem egyszerűen csak Serit tartja a leggyengébbnek, ezért akarja kihívni, de ezt másképp nem tudná összeegyeztetni a fővonallal, ezért mindenkit hülyének néz. És csodálkozik, hogy a mindenki meg őt nézi hülyének...

Zwekedly 2012.01.16. 20:22:36

@foxglove: Tökéletesen egyetértek.

kamarti 2012.01.16. 20:23:44

@foxglove: sztem ha történik valami, akkor sem azt adják le. Ott van friss példának a tegnap éjjel, a hosszú Fecó-vitával, amit egy idő után el s vettek (tehát az egészet nem is láttuk). mire visszakapcsoltak, Ati túl volt 1 üveg whiskyn, Fecó hányt az idegességtől, aztán az udvaron arról beszéltek Csabival, hogy gyilkos benn a hangulat, illetve Fecó aggódott, hogy ha ezt leadják, nem kavar-e fel dolgokat kint. (szóval a magam részéről kíváncsi lennék, mi volt)

ehhez képest az rtl oldalán Seri olvassa a levelet, aztán a beszélgetés legeleje van fenn 3 percben (gondolom, ez kerül az öfibe is), a következő leaddel:

"A Királylány levelében Fecót bírálta, a Dumagép csak hebegett-habogott, hogy mentse magát Seri és Eszter előtt, amin végül Kinga sértődött meg."

erről ennyit

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 20:25:49

@King of Shadows:

ha fecó kiviszi serit, fecó kinn marad, nem világos miért gondolja, hogy seri gyenge, és nem tudom mi volt az ősok, hogy ki akarja ebrudalni... de ez neki nem fog menni...

sajnálom fecót, egy rendes srác, és tényleg neki lenne legjobban szüksége a pénzre, de talán majd peti elmenedzseli, ha kiesik...

foxglove (törölt) 2012.01.16. 20:26:55

@kamarti: ne. az rtl oldalát ne is említsd. az meg a másik, hogy engedhetik meg, hogy egy részrehajló, buta, helyesen írni nem tudó ember írja. (SP?)

foxglove (törölt) 2012.01.16. 20:27:58

óóó. ezt most tényleg leírtam? na mindegy.

kamarti 2012.01.16. 20:30:02

@King of Shadows: megmondta valamelyik éjjel, hogy azért rakta Serire, mert az folyton belekötött, és jelet várt tőle
akkor még nagyban Fecó-Peti párbajban gondolkodott mindenki, még Kinga és Peti is, Seri meg Fecón és Kingán gondolkodott, de Eszter-Peti és Ati győzködték, hogy mégis inkább Kingára
kéne raknia és lőn.
szóval Fecó nem tévedett, hogy célpont volt Serinek hiába tagadják most körömszakadtáig ez is

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 20:34:11

@Brr: "ha fecó kiviszi serit, fecó kinn marad, nem világos miért gondolja, hogy seri gyenge ..."

Kizárásos alap. Csaba és az ügyvéd magas százalékkal nyert párbajt, Vera levitte alfába a Hímet, Atilla sorra nyeri az online szavazásokat, Kinga meg elpusztította a Survivort (AZT senki sem élhette túl), így marad Vivi.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 20:36:53

A lányok közül legerősebbnek (mentálisan legalábbis) Serit látom.
A többi picsafüst.

@vallatas:

:D:D:D:D

ELP 2012.01.16. 20:39:38

@VV Ayesha/FKVN: Picsafüst??? uhha:)))))))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.16. 20:41:03

@ELP: arra én is csak lestem, főleg, h nem tom, h mit jelent:)

csicserierika 2012.01.16. 20:42:44

@VV Ayesha/FKVN: jót szóltál :)
És most emlékezzünk egy percig Harcos Lacára :) :)

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 20:43:31

Ja, már megint érthetetlen a fogamazásom? Bocsi:D

picsafüst=lepkefing.

ELP 2012.01.16. 20:45:34

@VV Ayesha/FKVN: Ismerem a szót , már elég régen hallottam , ha jól emléxem , egy jó nagy semmit jelent.

Ez amolyan népi kifejezés , főleg bab fogyasztás utáni kémiai folyamatokra utal:)))

mocskosmacska 2012.01.16. 20:45:47

@nowo: Én is sajnálom, hogy peti összeállt atival, magában sokkal érdekesebb lett volna.

Attila, hogy attila is geci vera nem lesz egy fokkal sem jobb. Vele sem viselkednek durvábban, mint ő másokkal, csak míg cris, veronika, peti stb. keményebben fogadták a vera féle szekálást, addig vera a legkisebb sérelemért is megy sírni-ríni a nyugiba, a megvezethető fecó meg siet utána, aztán ezt vágják be az öfibe.

ELP 2012.01.16. 20:47:15

@VV Ayesha/FKVN: Ami még soha senki nem hallott és érzett , de azért állítólag létezik :))

mocskosmacska 2012.01.16. 20:47:23

@King of Shadows: Én úgy látom, hogy vera azért, nem termelt adrenalint a gergő kieste utáni kingás balhénál, mert ő éppen endorfint termelt.
Az az elméletem róla, hogy neki az okoz örömérzetet, ha mást szenvedni lát és ezt a szenvedést ő okozza. Ilyenkor érzi magát erősnek és hatalmasnak.

ELP 2012.01.16. 20:48:29

@ladyandhenk: Remélhetőleg így már érted a kifejezés lénygét,,,,:)))))))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 20:48:58

@kamarti: Seri is mindig arra teszi a jelét, akit épp nem szeret, de véletlenül mindig úgy sikerül, hogy az taktikai szempontból is jó legyen. Ugyanolyan, mint Fecó.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 20:50:53

@ELP: mondhattam volna nagykalapszart is.:D:D:D
csak fel akartam vágni a szókincsemmel.

ELP 2012.01.16. 20:53:00

@VV Ayesha/FKVN: Igen a lényegen nem változtat :))

ELP 2012.01.16. 20:55:37

Kérem a csöves tévéket előmelegítés céljából békapcsolni!!!!

kamarti 2012.01.16. 20:55:41

@Brr: a szórakoztatóval egyetértek, de a józan és a korrekt gondolom vicc volt...

tipikusan olyan csaj, akinek midig össze kell nőni valakivel, miközben állati büszke az önállóságára.
önálló gondolata eddig egy volt, két napja, amikor rájött, hogy ő eddig is taktikázott, tudtán kívül...

karácsonykor még azt mondta Csabinak, hogy ő tartja a legnormálisabb, legkorrektebb embernek bent, bár a játékhoz kicsit szürke, és hogy ezt komolyan gondolja, mert hisz részegen mondja...
nincs két hete, hogy lepacsizott vele, hogy nem rak rá, hiszen spanok (Csabi meg is jegyezte, nem rak rá megint....) stb.
most kezd más lenni a viszony, és nem Csabi változott meg, hanem Serinek más a tanácsadója (Eszter)

én egyébként önzetlen néző vagyok, szóval őket például összezárnám egy kameramentes órára, hadd beszéljék ki, mi fáj, négyszemközt :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 21:00:54

@mocskosmacska: Nem hiszem, mert meg sem mozdult. Olyankor az lett volna a normális reakció, ha összehúzza magát (csökken a védendő felület), vagy ő is felugrik, hogy el tudjon szaladni/vissza tudjon harcolni ha kell. Ez gyárilag bele van építve, és nem hiszem, hogy bárhol kiölték volna belőle. Már csak azért sem, mert igazi helyzetben normálisan reagál.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 21:02:35

@King of Shadows:

oké, de seri akkor is kinn hagyja fecót, mégha ő a kihívott. A kihívók csak addig tudtak győzni sorozatban, míg elegen voltak a házban, és a mindenkori kihívó ki tudta válogatni az adott pillanatban a leggyengébbet, vagy a magánál gyengébbet. Most már ehhez kevesen vannak benn..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 21:06:41

@kamarti:

nem, nem volt vicc, egy jóérzésű, jószívű korrekt és kedves lánynak tartom Serit, és ezen kívül még azt is állítom, hogy fecót kinn fogja hagyni, ha fecó kiviszi, vagy ő vinné ki fecót, sőt seri kingát is kinn hagyná... kinga azért nem merte kivinni, mert félt, hogy előhozza a párbajon a garry ügyet és a közönség serivel fog együttérezni, meg ugye levetítenék az ezzel kapcsolatos filmeket..

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 21:08:52

Fecó kattan ma (tegnap).
Lilu cowgirl.

nosce 2012.01.16. 21:09:33

elindult a posztumusz Pufi műsor :)

mocskosmacska 2012.01.16. 21:09:56

@King of Shadows: Szerintem azért nem húzta össze magát, mert az általa okozott szenvedés hatalmas önbizalmat és boldogságot adott neki.
Mindketten máshogy látjuk, aztán 100%-ig egyikünk sem lehet benne biztos.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 21:10:05

@Brr: Feljebb már írtam, hogy az RTL eddig vigyázott a férfi-nő arányra, és ha a következőnél Fecó is kiesik, akkor kettő férfi és négy nő lesz benn...

kamarti 2012.01.16. 21:13:49

@Brr: sztem Eszter és a játék előrehaladása rossz hatással van rá. szóval én nem látom ilyennek az utóbbi napokban

foxglove (törölt) 2012.01.16. 21:15:53

jól mondja most pufi, Vera nem bírta idegileg a játékot. szívből gratulálok annak a pszichológusnak, aki ezt nem látta előre és átengedte az alkalmasságin.

hájdí 2012.01.16. 21:15:57

szép estét!pufi tényleg lepukkant a végére.

mocskosmacska 2012.01.16. 21:16:52

Verában az a legijesztőbb, hogy el is hiszi azokat, amiket mond.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 21:17:13

Ennek a nőnek küldjenek be valami hímringyót. Mint a VV1ben Okinak a fizetős nőt. Az is lehiggadt egy kicsit, miután rendberakták.

mocskosmacska 2012.01.16. 21:18:25

@foxglove: Szerintem emiatt tették be. MÁrmint, hogy a másoknak való szenvedés okozása élteti. LÁtták benne a remek konfliktus generálót.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 21:19:56

@Brr: én egyetértek veled. Szinte csak Seriben csalódtam pozitívan. A nyerítés és a butaság ellenére érzelmileg nem olyan fejletlen, mint Kinga, és a túloldalt Geri, aki számomra azt adta, amit vártam. Nehéz őt kiismerni, pedig azt gondoltam, a 3. percben sikerült.

kamarti 2012.01.16. 21:23:38

@kárpátia56: ha, az ösztönei jók. csak mostanában gondolkodik.... meg gondolkodnak helyette...

nosce 2012.01.16. 21:24:51

@ladyandhenk:
ha szavazunk rá még visszamehet ? :)

kamarti 2012.01.16. 21:26:18

@kárpátia56: plusz hasonul a domináns hímhez: Geri mellett prosztó volt, Eszter mellett okoskodó és körülményes.
talán ezért tűnik kiismerhetetlennek

mocskosmacska 2012.01.16. 21:27:07

Megint a vera-peti konfliktus.........jaj, ne!

hájdí 2012.01.16. 21:27:26

@kamarti: sztem jól látod serit.alakulhatna úgy,h csalódik eszterben,ha vhogy megszabadul a befolyásolás alól,akkor a döntőbe mehet akár.

vallatas 2012.01.16. 21:27:45

@kárpátia56: na végre egyre többen szeretik Serit, ez örömteli :-)

mocskosmacska 2012.01.16. 21:28:49

A két pszichopatát betették pszichológusnak? Ez most vicc?

Péternél érdekesebb lett volna, szerintem neki van egyedül kellő intelligenciája bent.

mocskosmacska 2012.01.16. 21:29:42

@vallatas: NEkem sincsen bajom vele, vannak jó dolgai.

mocskosmacska 2012.01.16. 21:30:13

Attila hülyének nézi csabát, aki lehetne agresszívebb most.

kamarti 2012.01.16. 21:31:58

Csabikám drága, ne már. hogy miért viszonyulnak másképp? hát nem jöttél vissza véletlenül 82%-jak egy párbajról? te butus, te :)

vallatas 2012.01.16. 21:34:38

Fecó memóriája mindent visz :-D

kamarti 2012.01.16. 21:34:47

Ati átmegy Cyranóba? na ne már...:)

vallatas 2012.01.16. 21:35:50

Lilu most úgy néz ki mint Kinga.
a kis kertészlány

nosce 2012.01.16. 21:37:23

Csabcsi végre hátulról megölelte Fecót :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 21:38:57

:) kár, hogy nem szeretem a minyont...
ahogy lebaszta az asztalra, megszakadtam. :D

nosce 2012.01.16. 21:39:00

Azért dreszter nem a sors kegyeltje, Pufi öt még csak meg se ujjazta :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 21:39:39

"Mikor az utcán átment a kedves,
galambok ültek a verebekhez."

- József Attila

www2.ku.edu/~magyar/cultural/literature/poetry/attila_mikor.shtml

(nem az első eset, hogy az összeférhetetlen fellebbenti a fátylat, vagyis belátást enged a kulturáltságába.. nem 8 általánosa van neki, ezt csak Alek miatt mondja, rá hajaz...)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 21:40:45

@nosce: This is a beginning... :) of a beautiful frienship.
vagy már Túl a barátságon vagyunk?

mocskosmacska 2012.01.16. 21:42:30

@nosce: Ami késik nem múlik. Eszter még egyszer kiszabadul onnan.

mocskosmacska 2012.01.16. 21:43:16

Peti levele tulajdonképpen vicces lenne, ha nem lenne szomorú.

nosce 2012.01.16. 21:46:12

@kárpátia56:
hát úgy Látom Csabcsinak Fecó nem az esete, így marad a friendship :)

kamarti 2012.01.16. 21:46:56

@Brr: gondolod, nekünk elkel a segítség? :)

@pushpang: nem az a naj, hanem hogy női személyzet kezelésében ad tanácsot :) (hogy Petttikét is megidézzük egy percre :))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.16. 21:47:20

@mocskosmacska: Persze biztosra én sem tudatom, csak vannak bizonyos öntudatlan reakciók, amik általában megvannak. Például ha valaki hirtelen mozdulatot tesz a fejed irányába, becsukod a szemed (ezt is meg lehet szüntetni, ha valakinek oka van rá).

nosce 2012.01.16. 21:47:46

@mocskosmacska:
SZegény pufi az a sok nő mind kiszabadul egyszer a villából és mind a nyomába ered :)

girbeguba 2012.01.16. 21:49:47

Nagy nehezen sikerült leülni, erre reklám. Affrancba. Lilu micsoda kis cowgirl ma este

Ancilla 2012.01.16. 21:51:01

@Brr: "nem az első eset, hogy az összeférhetetlen fellebbenti a fátylat, vagyis belátást enged a kulturáltságába.. nem 8 általánosa van neki, ezt csak Alek miatt mondja, rá hajaz..."

Az Attila által (rosszul) idézett József Attila-vers nyolcadikos tananyag.

hájdí 2012.01.16. 21:51:11

@Brr: igen,több mindent próbált koppintani alekosztól,de nagyon szarul csinálja,kb annyira jön össze,mint a nagy taktikai dolgai...én pl tavaly csíptem alekot,a homlokarcú rémtől viszont szó szerint irtózom(kb úgy ,ahogy te:))

kamarti 2012.01.16. 21:51:38

@kárpátia56: @nosce: tényleg nem unjátok még?
néha olyan, mintha azért néznétek, mert a homoszekszre vártok...

girbeguba 2012.01.16. 21:51:44

@nosce: azért erre ne végy mérget. Vakok közt a félszemű ugye, de idekinn van felhozatal

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 21:52:12

@mocskosmacska:

"Az az elméletem róla, hogy neki az okoz örömérzetet, ha mást szenvedni lát és ezt a szenvedést ő okozza. Ilyenkor érzi magát erősnek és hatalmasnak."

igen, ezért gondolom, hogy rendszeresen bántalmazták, megalázták gyerekkorában, és most azt a bántalmazást reprodukálja újra meg újra... meg a bántalmazóját is hallani, látni vélem, mert az arcára meg a hangjára ilyenkor kiül az eredeti elkövető... legalábbis én így látom, hát bocsánat, ha nem így volt...

huncut 2012.01.16. 21:52:40

@Brr: Attila viszont azt szerette volna Fecónak betanítani:
"Mikor az utcán átment a kedves,
madarak ültek a verebekhez..." :-)
Ennél tényleg jobb volt a Fecó, amikor ezt valahogy úgy adta tovább Serinek: „Szép a szemed.”
Lehet, hogy nem szó szerint ez volt, de hogy az eredeti vershez köze sem volt, az biztos. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.16. 21:53:04

@nosce: tudod, milyen borzasztó az?:)

Amúgy vissza tudom még szavazni:D

girbeguba 2012.01.16. 21:53:14

Vége a gonosz törpekirálynak. Yes

girbeguba 2012.01.16. 21:53:52

Eszterke bőgjél csak. Yes yes

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 21:54:09

@Brr: hát, én folyamatosan ezt mondom róla.

/és köszi a megfejtést, de sztem itt azért nagyjából mindenki tudta, hogy JA-t idézett. :D /

nosce 2012.01.16. 21:54:13

Attinak teljesült az újévi kívánsága, Pufi előbb esett ki a játékból :)

huncut 2012.01.16. 21:55:02

@kárpátia56: Igazi tehenészlány. :DDD
Jóvanna, tőlem sem idegen ez a stílus, de Lilut talán tényleg nem kellett volna tehenészlánynak öltöztetni. :-)

mocskosmacska 2012.01.16. 21:55:30

@nosce: Kénytelen lesz visszamenekülni Venezuelába.

@King of Shadows: Én veránál abból indulok ki, hogy nagyon beteg nő, ezért nehéz összehasonlítani a normál emberi reakciókkal. Szerintem ő amikor bánthat mást, akkor isten-császárnak érzi magát, aki sérthetetlen. De igazából ebben csak akkor lehetnék biztos, ha egy pszichiáter megvizsgálná és ő is ezt mondaná.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 21:55:49

Esztike alig átlátszó:) és még fecó a nagyszínpad:)

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 21:56:17

Micsoda pozitúra volt ez:D:D Vera térdelt Fecó előtt.:D:D hiába, a szokás hatalma.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 21:57:39

@Ancilla: miért, nyolcadikos tananyagból merítkezni ciki 33 évesen?
Nekem spec. fingom sincs mit tanultunk nyolcadikban. Azóta persze...

genevieve 2012.01.16. 21:58:31

szegény petinek még ki se hüt a lábnyoma...:-)

meghalt a király, éljen a kiráy:-)

mocskosmacska 2012.01.16. 21:58:42

@Ancilla: Nem bírom attilát, de akinek megvan a nyolc általánosa, azok közül nem sokan emlékeznek az akkori tananyagra. Volt egy játék még a'szem az m1-en az volt a címe, hogy okosabb vagyok, mint egy ötödikes. A legtöbb diplomás felnőtt, nem emlékezett az ötödikes tananyagra.

nosce 2012.01.16. 21:59:48

Fecónak nem őszinte a mosolya :)

mocskosmacska 2012.01.16. 22:00:12

Attila, a bekapta a legyet az azt jelenti, hogy várandós lett.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 22:00:31

@pushpang: @mocskosmacska: arra írta, hogy attól még lehet 8 általános a végzettsége, hogy ezt tudta idézni.

vallatas 2012.01.16. 22:00:55

Petitől van a gyerek?
;]

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:01:01

@hájdí: ha (tavaly) csípted Alekoszt, tökéletesen érthető, hogy miért nem bírod Attilát. Érted.

mocskosmacska 2012.01.16. 22:01:15

Kinga most szemét. Hacsak nem az rtl klub diktálta neki.
Most mi van sehivel meg eszterrel? Teljesen nyílt, hogy a két csaj nem bárja fecót és fordítva is igaz.

girbeguba 2012.01.16. 22:02:08

'Volt egy rövid aktus' pufikából nem is néztem ki hosszút. Ma kijön a gonosz énem. Vera szegény nem tudja számon tartani. Vagy észre se vette az akciót, nyilván más kaliberekhez van szokva :-)

genevieve 2012.01.16. 22:02:12

ez a fecó tényleg lopja a sót:-)

az utóbbi 3 nap csak róla szó:-)

mocskosmacska 2012.01.16. 22:02:26

Fecónak igaza van. LEhet, hogy nagyon teátrális a stílusa, de egyébként igaza van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:02:42

@foxglove: hát, szerintem most mi értettük jól macskával, hogy mit akart mondani ancilla. :)

mocskosmacska 2012.01.16. 22:03:14

@foxglove: Szerintem aki 8 általánost végzett, az nem nagyon emlékszik a tananyagra.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 22:03:44

@Ancilla:

nem rosszul idézte, hanem átírta a helyzetre, a mignon átadására fecónak...

már máskor is idézett verseket, és idegenszó-ismerete is magas, helyén használja őket, elképzelhető, hogy nincs hivatalos végzettsége, de akkor tehetséges autódidakta, és mindenképpen nagy az olvasottsága.

Az összeférhetetlen szövegértése nem 8 általános színvonalán van... alek alapszavakat nem ismert, pl: pikírt, retardált és egyebek...

mocskosmacska 2012.01.16. 22:04:37

Most bántam meg, hogy kinga jött vissza.
1. Rögtön ilyen pöcs fecóval
2. kezdi a nyűglődést atival

hájdí 2012.01.16. 22:05:18

@pushpang: máshogy látjuk ezt.pl jelen szériában csabi a kedvencem,de tavly nem kedveltem a rá hasonlító karaktereket,úgymond a jó oldalt..pl bécit,jerzyt,stb..

vallatas 2012.01.16. 22:05:19

PÁCSÓ!
szegény Jerzy :-)

genevieve 2012.01.16. 22:05:24

ti is szoktatok úgy beszélgetni, hogy leveszitek a cipőtöket és a zoknis lábatokat markolásszátok?:-D

vallatas 2012.01.16. 22:06:31

@genevieve: ja, mikor kurvára fázik :-D

Szerénke. 2012.01.16. 22:06:47

Bameg, fb+ tényleg ennyire hülye?
Utálom ezt a picsa lulit, ahogy még csak nem is burkoltan véleményt mond... Hányás

foxglove (törölt) 2012.01.16. 22:07:03

@mocskosmacska: @pushpang: ok, csak arra gondoltam, erre a részre reagált:
"nem 8 általánosa van neki, ezt csak Alek miatt mondja"
de majd kiderül, ha elmondja ő.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 22:07:07

@genevieve: igen.
előfordult már tényleg.:)

girbeguba 2012.01.16. 22:07:15

@genevieve: van az ismeretségnen ilyen foka. Bár a puki a lazaság igazi mércéje

genevieve 2012.01.16. 22:07:29

@hájdí: csak én tartok ki mindig a jó odalon?:-D

Szerénke. 2012.01.16. 22:07:49

@genevieve: És mi a véleményed a zokniban elkövetett aktusról?:DDD

Szerénke. 2012.01.16. 22:08:32

@genevieve: Azé' szeva, én is itt vagyok!:DDD Szóval már ketten vagyunk.:))

mocskosmacska 2012.01.16. 22:08:40

Hu, én nagyon nem bírom, ha valaki egy gyerekkel elnyújtva beszél, mintha hülye lenne. Nem is szoktam hagyni hogy az enyémmel így beszéljenek. MEgérti akkor is, ha nem gügyögnek neki.

genevieve 2012.01.16. 22:09:05

@VV Ayesha/FKVN: helyesbítek: családi/baráti körön kivül:-)

a villanővért azért illene megtisztelni:-)

Szerénke. 2012.01.16. 22:09:33

@foxglove: Mikor lesz ehéten a vizsga? Bocsi, de vissza akartam keresni, csak ha betöltöm itt az összes kommentet, akkor lefagy az oldal.:/

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 22:09:56

@genevieve: biztos hogy van ott valaki,nem csak egy kamera?

Szerénke. 2012.01.16. 22:11:48

@mocskosmacska: Erről lehet vitákat nyitni, speciel én is azért dobtam fel, mert az ilyen puncimagazinoknál ez az egyik első számú szexhiba, ami kiveri a biztosítékot.:D Engem mellesleg nem zavar, meg amúgy is, van hogy az embernek így télen fázik a lába, nem?:DDD

genevieve 2012.01.16. 22:12:44

@VV Ayesha/FKVN: és mindenki magának teszi fe a kérdéseket, és magának válaszol?:-)

kamarti 2012.01.16. 22:13:34

@genevieve: és mindezt még könnyes szemel, érzelmileg megalapozva:) király :)

viszont az Ati-Fecó vitához még úgy is be kellett vágni Ati riportszobás reflexióját, hogy az összes érvét bevágták, úm. 1004, hazudsz, unjuk
ja, nem, a Csabára és az intim részekre való utalás, meg a büdös vagy kimaradt....

Ancilla 2012.01.16. 22:13:41

@pushpang: Nem, @foxglove értette jól. (De azt sem mondtam, hogy nem válik dicséretére, hogy emlékszik rá.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:14:04

@mocskosmacska: Kinga azt szeretné, ha mindenki ott térgyepelne előtte és kollektív imádattal felnyalnák előtte a parkettát, ahol elvonul mint királylány és naponta többször is elé vonulnának alázattal, hogy biztosítsák imádatukról, szépségéről és az összes többi lányt meg nézzék randa cselédnek, de minimum levegőnek, valamint elvárná, hogy őt MMKK megvédjék, illetve elsimítsák az útját a főnyereményig.

foxglove (törölt) 2012.01.16. 22:14:26

@Szerénke.: szia! holnap! megyek is tanulni rögtön.

hájdí 2012.01.16. 22:14:34

@genevieve: béciben+társaiban nem láttam a jót(tudom,te igen,de ebbe ne menjünk most bele:)),de béciben sem azért,mert rasszista lennék,fecóval pl nincs semmi bajom.nem a kedvencem,de nem taszít..
lehet,furcsának tűnik,de nekem nem.
:)
(idén nincs "jó oldal" igazán)

mocskosmacska 2012.01.16. 22:14:39

@Szerénke.: A lightos puncimagazinokban a nőknek a nemi szervét is lephotoshopzzák, nem hiszem, hogy a zoknit otthagynák. Ahol benthagyják a nemi szervet, ott tényleg megöli a képet a zokni.
Viszont az életben más, mint a pornó, ott nem nézik az embert külső szemlélők.

girbeguba 2012.01.16. 22:14:53

@mocskosmacska: a gügyögés is gáz, de ami végképp kiakaszt amikor a nénikék nyúlkálnak a gyerekhez és nem értik mié rt nem tetszik neki. Ilyenkor magamban mindig azt kívánom őket is tapizza vadidegen

Szerénke. 2012.01.16. 22:15:14

@genevieve: Pedig akkor nem fázik ám a láb!:D
@kamarti: Mi volt az onlájnban? Nem akarom végignézni, de ha jól értem, akkor maga a vita is eléggé máshogy zajlott le.

mocskosmacska 2012.01.16. 22:15:49

@pushpang: Kingát először utáltam, aztán szimpi lett, de most visszaesett arra, mit az elején volt.

huncut 2012.01.16. 22:15:53

@girbeguba: Nekem ő volt a legszórakoztatóbb alak a mostani szériából. :-)
Valószínűleg ezután is tök jókat fogok röhögni, de Peti hiányozni fog.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:16:02

@hájdí: Béci mint jó oldal? Mást se hallottunk, hogy milyen balhés meg gengszter. Ja és hogy nem őőőőszinte. :D

mocskosmacska 2012.01.16. 22:17:15

@girbeguba: Én a cuppogást utálom, meg amikor csipkedik a baba combját és örömködnek, hogy sír, mert a hangját is hallhatják. Egy csomó öreglány meg is sértődött rám, meg elég egyértelműen közöltem velük, hogy a fiammal ezt nem.

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 22:17:21

@genevieve: én mindig úgy sejtettem h ez ilyen naplójellegű és maguktól mondják a dolgokat.
A villanővérre meg azt gondoltam h egy olyan pszichómaca, akinek kisírhatják magukat alkalomadtán.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:18:26

@Ancilla: oké, elvesztettem a fonalat, mindenesetre dehonesztálónak értettem/éreztem, amit írtál. (Szerintem annak is szántad.:) )

girbeguba 2012.01.16. 22:18:55

@huncut: kétségkívül voltak vicces megnyilvánulásai, de a személyisége taszító volt számomra

hájdí 2012.01.16. 22:19:00

@pushpang: jófiúknak akarták láttatni magukat,ők is, a szerkik is és a rajongóik is..(más kérdés,h ezt sokan nem így láttuk,mások meg vakon elhitték:)

Szerénke. 2012.01.16. 22:20:21

@foxglove: Húú, akkor jól emlékeztem, hogy fel kell jönni! Küldöm az energiát!:)))
Sok sikert!
@mocskosmacska: :DDD
@girbeguba: És amikor még csak állapotos az ember, de minden ismerős és kevésbé ismerős ráveti magát a hasára és simizi, tapizza?

girbeguba 2012.01.16. 22:21:07

@mocskosmacska: én tétovázni szoktam mert nincs kedvem megbántani őket na meg a fiam már el tud menekülni :-) de azért mindig kiakaszt

foxglove (törölt) 2012.01.16. 22:22:21

@Szerénke.: köszi! szia, én megyek is most:)

Ancilla 2012.01.16. 22:22:51

@pushpang: Nem szántam dehonesztálónak. Csak nem tartottam nyomós érvnek ennek a versnek az idézését a magasabb iskolai végzettség bizonyítására.(A jó memóriát nem az érettségivel vagy a diplomával szerezzük.)

Egyébként, ha bármi dehonesztálót mondanék Attilával kapcsolatban, az csak egy parányi morzsája lenne annak, amit ő mond szinte mindenkiről a villában.

MagasMacska 2012.01.16. 22:23:10

@genevieve: Én sokszor, de mindig. A szompatikus legyen jó, mert ha csak jó, de nem szimpi, akkor nem hoz lázba.

girbeguba 2012.01.16. 22:24:05

@Szerénke.: hm az én hasamat aztán nem taperolta senki, a férjemet s a dokit leszámítva. De voltak próbálkozók. Brrr

mocskosmacska 2012.01.16. 22:25:13

@Szerénke.: Ezt sem szeretem, nekem túl intim, hogy valaki a hasamra teszi a kezét, mégha babanézés miatt is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:25:18

@hájdí: én Béci drukker voltam. De nem azért, mert "jófiúnak" gondoltam, hanem épp azért, mert a közönséges és harsány "másik" oldalhoz képest visszafogott volt és inkább kiröhögte a félkegyelmű Alekoszt, de mindvégig ott parázslott benne a csibészség.

Szerénke. 2012.01.16. 22:25:45

@foxglove: Aludjál jól, aztán holnap mindent bele, Kína évi szartermését!:)
@girbeguba: Ez nem saját tapasztalat (még), hála az égnek, de Anyunál láttam és Neki is szikrát szórt érte a szeme.:D

mocskosmacska 2012.01.16. 22:26:08

@girbeguba: Én udvariasan, kedvesem, de határozottan szoktam megkérni őket, hogy hagyják ezt abba. Úgy vagyok vele, hogyha valaki ezen megsértődik, az annyira nem érdekel.

Ancilla 2012.01.16. 22:27:52

@Brr: "elképzelhető, hogy nincs hivatalos végzettsége, de akkor tehetséges autódidakta, és mindenképpen nagy az olvasottsága."

Ezzel egyetértek.S egészen biztosan magas az IQ-ja is. De ettől - sajnos - nem lesz rokonszenves.

girbeguba 2012.01.16. 22:28:15

@Szerénke.: Nekem saját tapasztalat :-) el lehet kerülni max megsértődnek páran.

_most_ 2012.01.16. 22:29:04

@Brr: lehet, hogy Attila több szót ismer, mint Alekosz, de Alekosz fantasztikus sakkozó és zenész. Versből idézni meg annyira régimódi, ezzel szemben Alekosz kívülről elmondja az egész Ben Hur-t, és még bele is éli magát.

genevieve 2012.01.16. 22:29:42

@MagasMacska: ha valaki nem szimpi akkor nem tudom jónak látni:-)

hiszen pont attól szimpatikus valaki, hogy jónak látom:-)

@Szerénke.: viszont zokniban alszom:-)

@VV Ayesha/FKVN: az is, ott van a kamera másik végén:-)

@hájdí: nincs? de! csabi:-)

genevieve 2012.01.16. 22:30:42

@kamarti: peti után, atit magyaráztatták legtöbbet a riportban...

girbeguba 2012.01.16. 22:31:27

@mocskosmacska: az a gond hogy pillanatok műve. Én fel szoktam venni és megmondom hogy félénk -ami nagy marhaság mert egy gézengúz- de borzasztó értetlenek pedig pont a héten már szabályosan menekültem egy nyanya elől

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:31:56

@Ancilla: értem. Van benne igazság.. mondjuk én nem nézném ki pl. Fecóból vagy Kingából, hogy laza átszövéssel aktualizálva bármilyen versből is idézzenek így kapásból, mert ez nem memória kérdése.
(most két végletet említettem, már ami az ismerhető iskolai végzettséget illeti)
De Esztiből se nézem ki, mivel másra jár az agya.
Csaba talán, de ő valszeg inkább összehozna vmi kis csasztuskát, ahogy szokta.

Szerénke. 2012.01.16. 22:32:19

@mocskosmacska: Amúgy nem csodálom, de vannak ilyen állatok. Azt sem értem, aki ilyen hasvillantós pólót vesz fel állapotosan.:D
@girbeguba: Na hát igen. Nem is értem, hogy egyesek miért ilyen mocsok pofátlanok. Most erről eszembe jutott, tök más, a National-en szokott lenni a Tabu. Na ott láttam múltkor olyat, hogy ilyen a valósághoz nagyon közeli babákat dédelgetnek úgy, mintha igazik lenne. Volt akinek nem lehetett gyerek, de volt aki kényelemből választotta ezt. Elég durva volt.

girbeguba 2012.01.16. 22:34:44

@Szerénke.: hú ez tök betegesen hangzik. Egy guminő meg egy gumigyerek. Tuti konfliktusmentes élet

girbeguba 2012.01.16. 22:37:16

@genevieve: na jó bevallom én is zokniban alszom, mert nagyon fázós a lábam.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 22:37:22

Fecónak prédikátornak kellett volna mennie.
Attilának itt igaza volt, Fecó tényleg hetet-havat összehordott, szó szerint. Beállt ebbe a számjegy-fétisbe is.
Attila viszont a palánkon úgy verte át Kingucit, hogy most nekem mondhatja, hogy szereti... Magát, azt szereti! Az Esztis ügy valami olyan primkó lesz, ahogy az Eszti kapcsolati taktikája aránylik Attiláéhoz. Kingával mi lesz?
És hová tűnt Damon Hill?

Szerénke. 2012.01.16. 22:37:39

@genevieve: Azt én akkor szoktam csinálni, mikor bekrémezem éjszakára a sarkam.:DD De nagyon utálom, régen is csináltam, pedig baromi hatásos, másnapra szinte tökéletes lesz.:)))
@girbeguba: Jaja, nagyon durva volt. Van mikor elkapom és megnézem, mindig ki tudnak akasztani ezzel-azzal.:D És a durvábbakat még nem is meséltem...

girbeguba 2012.01.16. 22:39:08

@Szerénke.: szerintem válts inkább tv paprikára :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 22:39:26

@lami83:

nem kétséges, hogy alek szórakoztatóbb volt, mint az összeférhetetlen, ráadásul magán kívül abszolút semmi és senki nem érdekelte így még a manipuláció és átverés se, csak kizárólag a szereplés, a szerepben levés, az itt és most érdekelte,

szóval az összeférhetetlennel összehasonlítva egy erkölcskirály a hegytetőn hegyibeszéd közben...

Szerénke. 2012.01.16. 22:39:48

@girbeguba: Ááá, az Öcsém nézi azt esténként.:D

mocskosmacska 2012.01.16. 22:40:59

@girbeguba: Lehet, hogy én azért oltottam mindenkit nyugodtan, mert terhesség alatt eléggé keveregtek a hormonjaim és utólag látom, még várandósság és szoptatás alatt is agresszívabb voltam, mint szoktam lenni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:41:52

@kárpátia56: igen, a prédikátorság testhezálló hivatás lenne számára. :D
Sorra ugranak be a képek az idióta amerikai filmekből (vagy az ATV-ben vasárnaponként), ahol ilyen nagyhangú, teátrális faszik égnek emelt kézzel hallelujáznak tébolyultan. :D

ELP 2012.01.16. 22:42:12

@kárpátia56: Nem akarom menteni ezt a jó embert , de amikor van az ember fejében akkor csinál baromságokat :))))

girbeguba 2012.01.16. 22:43:06

@mocskosmacska: ja nem egyszerű az ember ilyenkor. De én amúgy is elég határozott típus vagyok néha túlzottan is sajna

Ancilla 2012.01.16. 22:43:47

@genevieve: Szerintem is Csabi képviseli a pozitív oldalt.

Fecó személyiségével kapcsolatban szeretnék néhány kérdést megfogalmazni.

- Miért számít jellemhibának, ha valaki konfliktuskerülő? Miért tartják ezt feltétlenül gyávaságnak?
- Miért olyan nagy bűn, ha nem vágja a képébe azonnal mindenkinek a negatív véleményét? (A kinti életben vajon mindenki ezt teszi? Sokkal kevesebben, mit ahányan igen.)

Engem inkább az foglalkoztat, hogy
vajon miért alakul ilyenné az ember személyisége?

Szerintem rengeteg letorkolásban, kinevetésben volt része élete során. Fecó alapvetően védekező állásban éli meg az életét a villában is (azért ad mindig igazat annak, akivel beszél, mert tudja, hogy akkor nem érheti bántás).

Amikor azonban lényeges dologról van szó, vagy amikor igazságtalanok vele, mint tegnap éjjel Kinga, akkor elég keményen megmondja a véleményét. (Én végighallgattam az egészet, nemcsak azt a kicsi részt, amit bevágtak az öf-ba, s amiből bölcsen kihagyták azt a részt, amikor kiderült, hogy Attila volt Kinga besúgója.)

kamarti 2012.01.16. 22:44:00

@genevieve: a tegnapi onlájnban meg is jegyezték a többiek, hogy kevesebbet alhatnak majd a riportszobás privik alatt így, hogy Peti kiment

és akkor most majd Csabinak külön feladatokat adnak, vagy mi?

mocskosmacska 2012.01.16. 22:44:29

@girbeguba: Igen, az ember néha leblokkol meg nem tudja, hogy akkor most szóljon vagy ne.

mocskosmacska 2012.01.16. 22:45:37

@Ancilla: Én megértem fecót, hogy nem akar minden kis szar miatt örökké konfliktusba lenni valakivel, mint a legtöbb villalakó.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 22:46:05

@genevieve: :) ez mindig ilyen fair, nem? oké, hogy igazi "párbajhős", akkor már Kinga is az lehetett volna. legalább a holnapiban kevesebb Peti-riport lesz.
Lehet, hogy helyette Attila kap dupla időt, mert megérdemeljük.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:46:43

@Brr: ezzel csak az a gond, hogy Alekosz viszont mindenkit megvezetett ezzel a tudálékos jópofasággal.
A több tízezres rajongói tábora seperc alatt kiábrándultan elpárolgott, mikor ráébredtek erre.
Attila viszont eleve felvállalja ezt.
Melyik a jobb?
A szórakoztató-faktor mellékszál most.

ELP 2012.01.16. 22:47:34

Valami igen fontos " eksön " , mert nincsen onylány

genevieve 2012.01.16. 22:48:37

@Ancilla: hasonlóan gondolom én is, ezért irtam, hogy kinga milyen jogon kéri számon fecó barátságát...mikor ati átbaszta ,mégis őt nevezi a legjobb barátjának

genevieve 2012.01.16. 22:50:04

@kárpátia56: kinga is elég sokat van...

girbeguba 2012.01.16. 22:50:33

@Ancilla: én nem tudom Fecót hovatenni. Nem rosszindulató az biztos, de a jelenetei, a sírás-rívások meg a vihogás elég furák s sokszor nem tűnik őszintének. De persze így is inkább pozitív karakter

Ancilla 2012.01.16. 22:50:37

@kárpátia56: Nem volt Attilának igaza (nézd végig az online-adást). Sőt! Fecóval szemben nem voltak érvei, csak a szóhasználatába és a stílusába (tehát formai dolgokba ) tudott belekötni. Fecó viszont bár nagyon hevesen és túlburjánozva, de megfogalmazta Attila személyiségének és szándékainak a lényegét. Most jött rá Fecó, hogy nagyon naiv volt az Attilával való barátságát illetően.

2012.01.16. 22:50:39

@Ancilla: @genevieve: Csatlakozom, Kingában csalódtam. Mindig kiröhögi a támogatóit.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 22:51:02

@pushpang:

nekem alek jobb, mert ő tökéletesen lepereg rólam, nincs kampója, amivel belémakaszkodna, viszont az összeférhetetlentől mindenkit meg akarnék védeni a villában, ami persze komplett képtelenség,

ő nagyon ügyesen akasztgatja a kampóit az emberek lelkébe, egyébként az egyik "verhetetlen" húzása, hogy azzal vádolja általában a másikat, amit ő csinál vele...

ez olyan mint a kígyóméreg, teljesen le tudja vele blokkolni az ellenfelét... és hát neki a házban mindenki az ellenfele...

kamarti 2012.01.16. 22:52:53

@Ancilla: rosszak a kérdések! helyesen:
- Miért számít Fecónál jellemhibának, hogy konfliktuskerülő? Miért tartják ezt feltétlenül gyávaságnak?
- Miért olyan nagy bűn, ha Fecó vagy Csabi nem vágja a képébe azonnal mindenkinek a negatív véleményét?

csak azért javítottam, mert Petitől simán elfogadták (mind), amikor ki is mondta, hogy bocsi, de nem fogok lapot teríteni (pedig akkor ez volt a feladat) és a konfliktuskerülését (mert ő meg csakis Verával konfrontálódott), de ami azt illeti, Eszterke is max beszólogat, Ati meg csakis mondvacsinált indokokkal provokál vitát, de egy konkrét kérdésre adandó konkrét válasz gondot okoz neki

2012.01.16. 22:53:19

@girbeguba: A feszültség miatt vihog. Attila terrorizál, Vera ámokfut, Kinga pánikrohamot kap Fecó vihog és hány, mindegyikük másképp reagálja le a stresszt. Ti láttátok Fecót hányni hajnalban?

ő-szinte 2012.01.16. 22:54:42

mogyik sárgul az új poszt:-DDD

girbeguba 2012.01.16. 22:54:48

@szerivan: nem hálégnek. Nem is szívesen nézném meg...

jooasszony 2012.01.16. 22:55:20

@mocskosmacska: valami Kingánál nem stimmel, gyárilag valahol hibás... nincs más ésszerű magyarázat ...Csaba remélem veszi az adást és időben lepattan...

más...szépen kérem a szerkiket próbálják Attila képernyőn tartását legalább 90 % szint alá szorítani..unalmas,hogy ma a riportszobából szinte csak őt láthattuk..

kamarti 2012.01.16. 22:57:38

@jooasszony: sztem a mai szavazásból kitűnt, hogy kikre kíváncsibbak, Ati most nem nyert....

2012.01.16. 22:58:51

@kamarti: Szerintem rosszul látod. Nekem virtuális tujázás jött ki az eredményből.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 22:58:54

@Ancilla: azért alakul ilyenné a személyisége, mert keményen foghatták otthon (egy agresszív, domináns apa és egy passzív, tekintélytisztelő anya pl.). A kulturális közeg az életkor és a férfinak lenni alapon szerveződik, zavaros megélhetési körülményekkel.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.16. 22:59:01

@szerivan:

sajnos nem tudom ki írta itt tegnap éjszaka pont erre a dologra (jelentkezzen az eredeti gondolatgazda), hogy ezeket a megmagyarázhatatlan támadásokat azért csinálja kinga, hogy így tegye intenzívvé a ráirányított figyelmet, tkp az iránta való loyalitás és hűség abszolúttá tételén dolgozik ezzel, szorosan magához akarja láncolni lelkileg az embereket azzal, hogy azoknak állandóan bizonyítani kelljen a barátságukat, és légmentesen rátapadva tiszteljék őt.

(mellékhaszon, hogy konkrétan nem is lesz idejük másra... mondjuk fecó leválasztása veráról egy már megkésett gondolat, kingának az összes férfi abszolút figyelme kell, egy se kódoroghat el más elveszőben lévő lelkeket menteni)

Ancilla 2012.01.16. 22:59:19

@girbeguba: Fecó szerintem túlérzékeny, sokszor érzelgős (ez egyrészt idegrendszeri, másrészt neveltetésbeli okokra vezethető vissza - nem véletlenül néz folyton brazil szappanoperákat). A nevetgélései a zavarát leplezik.Illetve akkor nevet, amikor nem akar vagy nem tud állást foglalni egy-egy helyzeteben.Van benne egy nagy adag kisebbrendűségi érzés. Tudja magáról, hogy nem tudja magát szóban olyan pontosan és frappánsan kifejezni, mint mások (érdekes ellentmondásba került a saját kategóriájával), ezért nem érzi elég stabilnak a helyzetét. S ezért válik szinte szolgalelkű baráttá (Attila, később Csaba mellett), mert biztonságot jelentenek neki.
Nekem rokonszenves Fecó az összes furcsaságával együtt is.

girbeguba 2012.01.16. 22:59:25

Én kidőltem. Jó éjt!

girbeguba 2012.01.16. 23:00:43

@Ancilla: alapvetően rokonszenves tényleg :-)

Ancilla 2012.01.16. 23:00:55

@kamarti: Igen, tökéletesen igazad van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:01:21

@Brr: ne legyünk naivak: a házban mindenki, mindenkinek az ellenfele...

Számomra nem sokkoló Attila játékstílusa, sőt inkább imponáló a manőverező-képessége. De hát -és egy közhely így a végére-, mindannyian másként látjuk a világot.. :)

nowo 2012.01.16. 23:03:39

@Brr: ezzel a hsz-oddal max. egyetértek.

Ma azon röhögtem (kínomban),amikor Attila a riportban bejelentette,hogy most végre lesz ideje magával is foglalkozni,merthogy eddig a Péter lelkét kellett ápolgatnia......

Mondja ezt ő,az állandó Kinga-konfliktusai után,amikkel folyamatosan terhelte Petit,mondja ezt ő,aki most is magához ragadta a főszerepet,hogy ki mellé álljon (fél öfik erről szóltak),és sorolhatnám.

Ancilla 2012.01.16. 23:04:21

Mindenkinek szép, jó éjszakát!

nowo 2012.01.16. 23:06:03

@pushpang: na,pont egymás alá került kettőnk homlokegyenest eltérő véleménye ugyanarról...:)

MagasMacska 2012.01.16. 23:06:12

@genevieve: Nem feltétlenül. Van, akiről tudom, hogy nem rossz ember, sőt, de engem valamiért idegesít. Talán mert pipogya, vagy mert túl közel jön, akármi. Nem tudok ellene kifogást mondani, de nem jön be.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 23:08:18

@jooasszony: @kamarti: @szerivan: kezd végre csillapodni a mindenben szavazzuk Atira láz. közvetve mégis a középpontban van, mert ő adta Csabi gúnynevét, ezt néha tesztelni kell a reteknek, hogy ez a front érdekli-e a nézőket. És érdekli, mert kivételesen jó volt a kérdés, ugye Attiláról megvan a kép, ő basztatja 24/7-ben Csabit, most akarják látni a light side of the moon-t.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:11:44

@nowo: tényleg csak én (és még páran) érzem Attilában az (ön)iróniát?
Nekem tök fura azt látni, hogy mond valamit, ordít róla, hogy játszik, nem gondolja komolyan, nevet a szeme, túlzóak a hangsúlyai és két perc múlva itt ájuldoztok, hogy miket mond.. :D

Oké, tudom, ti meg azt gondoljátok, hogy én kajálom meg az álnok cselszövését. :D
De ettől szép ez az egész.

2012.01.16. 23:14:29

@pushpang: Nekem ezzel csak az a bajom, hogy terrorizál másokat, innen nézve rosszabb ha ezt tudatosan csinálja.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 23:15:00

@MagasMacska: ez kémia. tévén át a társak kémiája érezteti. ebből látunk igazat-hamisat, se mi, se ők nem értik, hogy ettől ők mit is várnak.

közben én lefürdök és alszom, mert vizsga vár rám. Jó éjt!

MagasMacska 2012.01.16. 23:17:19

@kárpátia56: Igen. Tudom, hogy jó ember, de "nem szeretem a szagát".

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 23:17:21

@pushpang: akkor ezen nem csak én gondolkodtam el:)vigyorog a szeme:D

kamarti 2012.01.16. 23:18:15

@szerivan: és akkor Seri második helye? összességében néztem az összes szavazatot

egyébként valamelyik nap épp arról beszélt az onlájnban Csaba, hogy az elején azt volt a legnehezebb megszoknia, hogy állandóan várakozásban-semmittevésben vannak.
Jó, oké, ő az unalmát nem álkonfliktusokkal oldja fel, hanem léggitározással, ez igaz :)

nowo 2012.01.16. 23:18:36

@pushpang: hát igen,néha én is gondoltam már arra,hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem,hogy ha vége lesz a játéknak,Attiláról kiderül,hogy csak végigszínészkedte az egész játékot.
Eredetileg a Színház és Filmművészeti Egyetem beépített,túlkoros hallgatója,Máté Gábor osztályából.
Vagy valami hasonló...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:19:07

@szerivan: én erősnek tartom azt, hogy terrorizál. Manipulál, befolyásol, összezavar, szembesít, megtéveszt - és mindezt szándékosan, zisz mindezt másként bajos lenne, de nem terrorizál...
A terrorista az a Vera. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:21:19

@VV Ayesha/FKVN: hát, bíztam benne, hogy valaki csak megtámogat már lassan. :D

2012.01.16. 23:22:24

@pushpang: Tegnap Fecó összeroppanásában vastagon benne volt, sőt. Attila=Vera, semmi különbség nincs közöttük.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:23:05

@nowo: vaaaagy kiderülne, hogy osztálytársak Muri Enikővel Goór Nagy Máriánál.. :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:24:08

@szerivan: bocsánat, felszínesek az ismereteim: Fecó nem azért hányt, mert berúgott?

MagasMacska 2012.01.16. 23:24:32

Az online-ban körülbelül tíz perce Vera és Attila azon vitatkoznak, hogy amikor Vera azt mondta, és Atti azt válaszolta, akkor Vera egyenesen sétált vagy nem egyenesen sétált. És még Csaba az unalmas!!

Ayesha (törölt) 2012.01.16. 23:25:02

@pushpang: többször néztem, hogy mint valami vásott kölöknek, vidám a tekintete, olyan csibészes.:D

jooasszony 2012.01.16. 23:25:22

@nowo: pontosabban úgy fogalmazott, hogy lesz ideje saját problémáival foglalkozni...ekkor jöttem rá, miért kell neki Kinga... ö biztosítja Attilának a mindennapi betevő problémát..

2012.01.16. 23:25:48

@pushpang: Én nem is láttam hányni csak olvastam itt, de akkor mindenki úgy írta, hogy idegből hányt. Peticsé a pszichoszomatikus hányás kifejezést használta.

MagasMacska 2012.01.16. 23:25:57

@pushpang: Nem. Attila itta merevre magát. Fecó azért, mert kiütötte az idegesség.

nowo 2012.01.16. 23:26:28

@pushpang: :D
Nagy poén lenne,az biztos.:)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 23:27:03

@Ancilla: az online érdekes volt, láttam. Fecó magát keverte bajba. Mindenkit megérteni és békekövetként középre állni nem lehet, illetve ezzel jár, és csak úgy működik, ha semmit sem veszel magadra, soha. Legalábbis tudatosan élve az életed.

Fecó defenzívájának borulása kódolva volt a villában. Együttérzést nagyon megérdemel, de a fentebb írt passzív önvédelme most nem ok nélkül borult.

kamarti 2012.01.16. 23:27:33

@pushpang: én találkoztam már olyan emberrel, aki adta az önironikusat, de védekezésképp.
mondom én, Cyrano :)
szóval komolyan gondolja, amit mond, de még mielőtt másvalaki szaván fogná, vagy rápirítana, vicces visszavonulót fúj, ezzel megelőzve a beégést kifelé (de belül ettől még nő a frusztra)
mondom ezt én. de nem. :)
érted :)

2012.01.16. 23:27:38

@MagasMacska: De láttad is?? Végigfutottam az online-on de nem láttam.

2012.01.16. 23:28:50

@kárpátia56: Ne felejtsd el, hogy nagybarát Kinga hozta ilyen helyzetbe...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.16. 23:31:03

@genevieve: a másik "párbajhős". igazad van, Kinga máskor is kiábrándítóan hosszan és gyakran monologizél.

MagasMacska 2012.01.16. 23:42:20

@szerivan: Nem. Csak azt hallottam, ahogy Kinga mondta neki, hogy jobb-e már, aztán Fecó, mondta, hogy meggyötörte az ideg. Viszont nem láttam, hogy este ivott volna, a vitával meg alaposan felhúzta magát. Én már jártam így, ígaz nem vita, hanem vizsga miatt (rohadt szar érzés), azért hittem el.

kamarti 2012.01.16. 23:44:48

@kárpátia56: azért itt megint lehet vonni egy érdekes párhuzamot:
amikor Ati és Kinga rosszban voltak, mindkettő azzal terrorizálta Fecóóóót, miért nem mellé áll.
szóval már csak a saját jól felfogott érdekében sem tehetett mást, mint hogy békíteni próbál.

ehhez képest az egész múlt hét arról szólt, milyen kibaszott nehéz helyzetben van Atti, mert két barátja párbajozik, és ezért mindkettő értse meg, hogy nem tud választani, sőt, sajnálják, hogy mennyire rossz neki...

érzek némi különbséget a két hozzáállásban/elvárásban...

2012.01.16. 23:48:51

@MagasMacska: Én elhiszem így is, ezért is szarfej Attila. Akármilyen Fecó ezt nem érdemli, ahogy Kinga se azt amit Vera csinált vele a Gergős üggyel kapcsolatban.

MagasMacska 2012.01.16. 23:50:56

@szerivan: Nekem Kinga mostanáig rokonszenves volt. Tegnap elástam.

kamarti 2012.01.16. 23:52:34

@szerivan: én láttam: Kinga vetette oda Fecót a hiénáknak.
aztán Csabit ugyanúgy, kicsit később.

hajdúsztív Latinovits-stílben mondja a VV-verset, nekem ez egy kicsit már túmaccs... kár volt ide kapcsolnom :(
ja, Annamari jól néz ki, és Béci van, Zsöni!!

MagasMacska 2012.01.16. 23:52:34

Na jó, hát ha van nincs adás, vagy ilyen eszeveszetten izgalmas, akkor elmegyek olvasni. Sziasztok!

2012.01.17. 00:00:52

@MagasMacska: Én is.
@kamarti: Mit csinált CSabi?

kamarti 2012.01.17. 00:06:07

@szerivan: Seri vonta felelősségre, Csabi próbálta megbeszélni vele az állást, de nem nagyon értette a lányzó, hogy mit mond

kamarti 2012.01.17. 00:12:19

no, Ati Serit oktatja Kinga ellenében, megvívandó csatákról és ilyesmikről beszél
erre elveszik....

2012.01.17. 00:14:51

@kamarti: Miért nem jössz át a friss posztba?

kamarti 2012.01.17. 00:19:12

no, Atit tetemre hívják...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 00:19:55

@kárpátia56: Érik az Attila-Fecó párbaj. Fecó kiesik majd abban. Fecó elvesztette az irányítást villaléte felett.

@kamarti: Akkor Seherezádé-Kinga párbaj várható Seherezádé győzelmével.

kamarti 2012.01.17. 00:20:01

@szerivan: én se tudtam, köszi, hogy szólsz - de akkor ezek szerint nem hiányoztam onnan :)

2012.01.17. 00:23:20

@kamarti: Jöjjön mindenki, egye fene jöhetsz te is ;)))
süti beállítások módosítása