Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X72

2011. november 25. 18:20 - Hódos Hajnalka

Vannak ezek a napok amikor reggel, már ébren ugyan, de még csukott szemmel tudjuk, hogy. És igazunk lesz, bár ennek semmi köze az önbeteljesítő jóslatokhoz. Tudjuk. Azt hisszük, akkor vagyunk a gödör alján, mikor véletlenül belerúgunk a felmosó vödörbe, összeszűkült szemmel nézzük a csordogáló vizet, aztán kifröccsentél, a zanyádat bazmeg felkiáltással fel is rúgjuk, ha lúd, legyen kövér, itt van akkor, nesze! De nem, a legtragikusabb pillanat az, mikor magunkon kívül ordítunk a telefonba, nem vagyok ideges, nem most mondtam, mitől lennék az, nem érted má’ meg hogy nem vagyok az?! Van ilyen, most akkor azt teszem, amit mindig, mikor úgy hiszem, ennél szarabb már nem is lehet: Leonard Cohent hallgatok. Az első két szám után mindig rájövök, de lehet.

A tesitanár, ahogy ígérte, síppal, reggel nyolckor. Attila és Péter felmentettek, míg a többiek ugrabugrálnak, Attila kifejti, nem beszélt Fecóval a tegnapi cirkusz óta, de ő még mindig képes arra, hogy megkülönböztesse a kinti és benti létet. Ne felejtsük el, hogy egy játékban vagyunk. Aztán kicsit röhögnek Gergőn, aki a sorgyakorlatokat végzi, odass, mint egy cirkuszi kecske! Az Alfahím! Attilának az Isten küldte ezt az ujjlevágást, ha tudja, az egész karját levágja. Péter odavan, a zsámolyt még leírni is fárasztó. Annak analógiájára, aki furulyát, vagy zenélős bébikomputert, netán dobot vesz gyerekednek ajándékba, az vagy téged gyűlöl, vagy vénlány/agglegény, vallom, aki a testnevelés tantervbe a szekrényugrást, mint kötelező elemet bevette, biztos, hogy gyűlölte a gyerekeket, én is utáltam, dobbantóstul, mindenestül, na jó, bevallom, egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy pánsípot vettem a kölyköknek, a barátnőm, akit soha nem hallottam káromkodni, december 26-án felhívott és annyit ordított a telefonba, tudod mit, akkor most hallgasd te bazmeg! Közelednek az ünnepek, megannyi emlék, drágám, emlékszel, mikor tesódék macskája beszorult anyukádéknál a könyvespolc mögé? És te arra, hogy tavaly háromnegyed hatkor indultam el gyalog gyufatésztáért, mert nem volt itthon fél zacskó sem, holott kétszer rákérdeztem? Szentséges éj.

Szünetben Attila Verával üzletel, ha kell, van ám gyümölcsös rágó is. A nyelvtan tanár kifogyhatatlan az ötletekből, most fekete-fehér-igen-nemet játszanak, Kinga rózsaszínű papírra szeret írni, mert csak. Attilár pikkel a tanár. Tanár úr, szándékosan szívat azzal az istenverte ötössel amit tegnap….kihagyott ideadni? Pakliban van. Hogy Verával mi van a pakliban, nem tudni, de a kokettálás folytatódik az órán, nézze meg, Attila milyen izmos. Verának nem jönnek be az izmos hapsik. A kövérek se. Már Peti sem. Attilának elég sok pénze van és egy kis mellékvállalkozása is. Miután a szóvirágok nem jönnek be, a tettek mezejére lép és megpróbálja megcsókolni Verát. Hülye vagy?! Megfogom a … ujjad! Attila, hova írhatom a szaktanárit? Ahova akarja. Mondtam én, hogy előbb-utóbb mosókonyha lesz a vége, Péternek semmi kedve a matekhoz, bújjanak el. De nem. Fecó összeroppan, mert kap egy karót matekból, úgy látszik, elfelejtett számolni, pedig üzletvezető és hát.

Aréna után megkezdődik az esélylatolgatás, Péternek fingja sincs, mi lesz itt vasárnap, simán meglehet, hogy Eszter dönt, de ő most kurvára nem akarja befolyásolni az eseményeket. Mintha eddig sikerült volna. Érkezik Veronika, aki csak úgy tud taktikázni, hogy feltérdel az ebédlőasztalra, mivan, hogy állnak a dolgok? Vera vagy Kinga. A Kis Tücsök szerint tökmindegy, mi lesz a kiválasztáskor, mert a kihíváskor így is, úgy is megy párbajozni. Attila Kingát vinné. Péter is nagyon bátor, ő még a Csabit is kivinné. És mi van Annamarival? Bevállalná, hogy megszórják? Ezen kicsit csámcsognak, aztán megegyeznek, megszórni csak BTA-t lehet. Kinga és Fecó a fürdőben rinyálnak, milyen egy aljas ember lett ez az Attila, simán rátetetné a jeleket Kingára! De őt nem érdekli, mit akar, ha az összes körmével kaparni fog, hogy visszajöjjön ide, sőt! Úgy kiviszi Veronikát, mint a huzat! Ott fog beléjük rúgni, ahol a legjobban fáj nekik! Fecó bólogat, majd leesik a feje, ha Kingát kiraknák, a következő az lenne, hogy Attila őt támadná! Eszter örülne egy Vera-Veron párbajnak, full Veronika mellé állna, mert Vera erkölcsileg kicsinálta a kiscsajt! Full! Teljes mértékben mellé állna! Vagy a Kinga, de lehet, Serit vinné. Seri nagyon szeretne Kingával párbajozni. De nem most.

Ötlet híján félévi értékelőt tartanak, ünnepséggel egybekötve. Az irány jó, a műsor szar. Ha Vera saját költésű izéje – a vers szót nem alkalmaznám – nem lenne elég, az est fénypontjaként fellép a kéttagú kórus, Gergő és Seri. Tavaszi szél vizet áraszt, virá. Gom. Viirá. Gom. Mindez azért különösen fájdalmas számomra, mert tegnap volt húsz éve, hogy halott minden idők legkarizmatikusabb előadója és a világ valaha volt legjobb hangú énekese, aki ugyanezt a dalt ’86-ban előadta Budapesten. Freddie, hiányzol. Seri és Geri oklevelet is kapnak, előbbi a példamutató szorgalmáért, utóbbi példamutató magatartásáért, Peti megjegyzésén: azért Gergő magatartásán dolgoztak pár évet előtte is, csak én röhögtem, vagy van rajtam kívül még galambepéjű? Közös fotó – felhívnám a figyelmet a Villa Hangjára – után óóóóriási buli. Szandival. Egy dolgot ismerjünk el, Szandi teste harminchat évesen, három gyerek után irigylésre méltó, emelem kalapom, elismerésem. Ha nem énekel, kimondottan szimpatikus jelenség. Szerelmes szívek, Tinédzser l’amour, a buli fergeteges. Veronika féltékenyre issza magát, mert Vera és Péter közel kerültek egymáshoz. Mintegy három és fél méter távolságra. Peti unott fejjel vodkázik, Veronika belekezd a tudod mit, jöjjetek össze és legyél vele boldog baszki szövegbe, Péter fején hangosan röhögtem, tipikus pasi arckifejezés, jelentése körülbelül: mi a faszról beszél ez, atyaúristen. Veronika mondja, mondja és mondja, pont akkor, mikor vele megszakad a barátság, csak azért, hogy kapjon egy kis szeretetet, lefogadja, hogy a Vera ma ott is alszik! Ő inkább alszik a földön! Mielőtt eljutunk oda, erről is Péter tehet, megjelenik Attila, aki látta a nyűglődést, és elhatározza, pontot tesz a végére.

Péter, ismételd, mondd utánam! Elegem van, mert szeretlek és nem akarok hátat fordítani neked! Veronika kérdezze meg, hogy Péter tényleg szereti-e! Ha igen, akkor Péter figyeljen a Kis Tücsök bánatos kis lelkére, mert könnyen sérül. Jól van, Veronika, szarok rá, bármi is történt az elmúlt két napban, ölelj meg és aludj mellettem! A békítés csak félig sikerül, mert Veronika a teraszon rákezd a most mire gondolsz és a rögtön ezután következő megint kezded mantrára, Péter követi a forgatókönyvet a faszomat akkor felkiáltással. Végül az ebédlőasztalon kötnek ki, Veronika részletesen felsorolja, mit szeret Péterben, Petike törölgeti a szemét, összeborul pár pohár, muzsikája messze száll, ahogy összeölelkeznek, szeri van, volt annyi bákárdilötty, vodka és Attila.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
558 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 18:22:03

mondjuk, nem nyílt meg a hsz-ablak.. csak mondom....

Tjuca 2011.11.25. 18:22:34

és egész este nem voltam a gépnél, most raktam ki a három visító kölyköt a már-már visító apjokkal... :-DDD

rianna 2011.11.25. 18:24:19

pedig nem is láttam a figyelmeytetést :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 18:24:35

@gyvy: mert nálunk közben elkészült egy vacsora..PPPP

Hurri Kán 2011.11.25. 18:27:21

@anica inkognitóban:
Azt én már napközben megcsináltam. :DDD

capa05 2011.11.25. 18:27:30

@gyvy: én az gyorsolvasó irodalmárokat is csak elismeréssel tudom illetni::DD grat.!!!!

Zelefánt 2011.11.25. 18:29:03

@anica inkognitóban:
Elméletileg összeesküvés is lehet ennek hátterében.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 18:29:20

@Tjuca: végül is az ő sara is..:DDDD
(küldted már, vagy még ne vegzáljam a postást??:) )
@gyvy: jó neked.. én 3/4 5-re értem haza, úgyhogy nehéz lett volna...

arkangyal44 2011.11.25. 18:30:15

szép estét kommentlakok:)nekem sosem tölti be időbe:(

Hurri Kán 2011.11.25. 18:31:06

@capa05:
Kösz! :DDD

Ójaj... Most akkor mégsincs öriszeri? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 18:32:48

@Zelefánt: gyakorlatilag meg Hajni megköszönte FB-s hozzászólásomat :DDDDDD

Hurri Kán 2011.11.25. 18:36:52

@anica inkognitóban:
Ezt speciel mélységesen megértem részéről. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 18:37:31

@Cassia30: szia!

Mit mondtam?:) Akkor rakja ki, ha nem vok itt:)

Cassia30 2011.11.25. 18:37:33

Szentséges éj. :DDDD

Hajni végre két szóban megfogalmazta a gondolatot, ami nem akart szavakká formálódni már évek óta. Köszönöm.

Cassia30 2011.11.25. 18:40:04

Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet jelentkezni az "Attila Fun Club" tagjai közé történő felvételhez. Hejj de hivatalos voltam :DDD

Cassia30 2011.11.25. 18:43:07

@capa05: Ok, köszi. Nati hol vagy??

capa05 2011.11.25. 18:44:13

@Cassia30: még most estefelé nem láttam, de szokott jönni:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 18:44:32

@ladyandhenk: diszkriminál... pereld be! :P:D
@gyvy: te nagggyon empatikus vagy :PP:D

huncut 2011.11.25. 18:46:10

„Azt hisszük, akkor vagyunk a gödör alján, mikor véletlenül belerúgunk a felmosó vödörbe, összeszűkült szemmel nézzük a csordogáló vizet, aztán kifröccsentél, a zanyádat bazmeg felkiáltással fel is rúgjuk, ha lúd, legyen kövér, itt van akkor, nesze!”

Ilyenkor még seggre kell esni a nagy lendülettől, közben pedig beverni a fejed a radiátorba. :DDD

Bibibíí, annak idején ott voltam a Queen-koncerten. :-)))

Cassia30 2011.11.25. 18:47:21

@capa05: :) Mire ideér elmúlik az ingerenciám azt tovább hogy?

prof. Perselus Piton 2011.11.25. 18:47:30

Mivel tudnám lekenyerezni Hajnit, hogy egyszer tutira elsőzhessek? :-))

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 18:48:13

@fater63: most kedveskedsz, vagy kötözködsz? :)

@Cassia30: nekem is több évbe telt, örülök, hogy segíthettem. :DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 18:49:01

@prof. Perselus Piton: jajbaszki, komolyan mindjárt franciakockásra kaparom magam :DDDD
baszki, EZT LEÍRTAD?????? :DDDD

fater63 2011.11.25. 18:50:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nekem nagy kedvencem, tehát kedveskedni akartam!

Cassia30 2011.11.25. 18:50:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: több éves kínálódásomat oldottad meg. Hálám örökké üldözni fog :DDD

prof. Perselus Piton 2011.11.25. 18:50:46

A felmosóvödrös trükköt én is bemutattam egyszer...de sokkal kifinomultabb formában: az immáron üres vödör felfordulva pont a menekülőfélben lévő macskát takarta le...azóta a vödör fegyelmező eszközként is funkcionál :-D

Hurri Kán 2011.11.25. 18:50:48

@anica inkognitóban:
Erről (is) vagyok híres messze földön. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 18:51:24

Vki elmondaná sorban, hogy a közös képen mondjuk balról jobbra ki, mit tanít a tanarak közül?

Ki a szakállas?

@anica inkognitóban: jó, milyen címen?:) Tán még szegregálva is vok:) Írsz majd vmikor?

Cassia30 2011.11.25. 18:51:34

@Cassia30: na nem kínálódásomat akartam írni persze hogy. szóval kín-ló-dá-so-mat. na most kijött.

capa05 2011.11.25. 18:51:51

@Cassia30: sajna csicserierikát sem látom, pedig ő is fan klubtag :(

Cassia30 2011.11.25. 18:54:37

@prof. Perselus Piton: én ennél cifrább voltam. Sportcipőben mostam fel a linóleumot. Közben rúgtam fel a vödröt. Toltam a felmosófát, elegáns lépés előre, sportcipő+linóleum+víz=korcsolyapálya ehhez képest kutyaf@sza, próbáld ki. És csúsztam, toltam, csúsztam, toltam, majd jött a fal. Na ott megálltam. A pózt nem írnám le.

témázgató 2011.11.25. 18:55:05

"Veronika részletesen felsorolja, mit szeret Péterben, Petike törölgeti a szemét, összeborul pár pohár, muzsikája messze száll."
Rendkívül tetszett, nagyon romantikus :)

Cassia30 2011.11.25. 18:55:12

@capa05: egyszer akarok belépni ilyen izéklubba azt akkó se lehet. Ehh.

2011.11.25. 18:55:21

@huncut: a nővérem is. A sógorommal ők voltak az elsősegély. Mázlisták! :))

Hurri Kán 2011.11.25. 18:56:45

@Cassia30:
Azért megpróbálhatnád. :)

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 18:59:41

@huncut: kösz, nyáron megvolt az esés, másfél héten belül kétszer, már nem hordom a szexi térdvédőt, de a legromibb aji, amit kaptam, egy fásli volt. olyan csiptetőizékkel együtt. az, a fosszínű, há.

a többi áldott némaság és jótékony homály, ha nosce megjelenik, vagy a többiek akárcsak utalnak rá, megsuhintom őket a baltával. :D

capa05 2011.11.25. 19:01:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem azért írom, de az onlányban egy balta árnyéka vetült a Villa udvarára....

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 19:01:21

@gyvy: egészen pontosan MOST emeltem a fejem fölé. :DDD

prof. Perselus Piton 2011.11.25. 19:01:42

@Cassia30: én tudom...tripla leszúrt rittberger :-)) fünf komma null :-))

Cassia30 2011.11.25. 19:02:02

@gyvy: Képzelj el egy nőt, akinet a bal lába beszorult az alsó radiátorcső alá, a jobb lába fent van a radiátoron, és közben egy felmosófát szorongat a lába között... Egyébként azóta az első két fogam kétszer ünnepel születésnapot. Majdnem azt is kivertem. Szóval lányok, óvatosan a felmosással.

Hurri Kán 2011.11.25. 19:04:00

@Cassia30:
Eddig jó... Folytasd. Szerintem sokkal ügyesebb vagy, mint ahogy Hajni csinálta. :DDD

2011.11.25. 19:06:08

@anica inkognitóban: hát igen, ritkán van szükség szuperkoncerteken jogi biztosításra. :) És informatikusokért sem kapkodnak, tegyük hozzá. :(

huncut 2011.11.25. 19:06:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jaj, te szegény, de ugye azért lehet röhögni? :DDD
Ha már itt tartunk: Két éve felrobbant mellettem egy palack must és megsüketültem. Minden viziten körberöhögtek a dokik, amikor tisztázták, mi miatt vagyok bent a kórházban. :P

Cassia30 2011.11.25. 19:07:28

@gyvy: felmosófával történő keringőzésben lehet. De írni ő klasszisokkal jobban tud... Itt jegyzem meg, felmosóvödröt felrúgni az azt követő takarítás szempontjából még mindig jobb, mint a tapétaragasztóval telit. Azt a volt párom rúgta fel anno tapétázás közben "autószerelő vagyok nem szobafestő bazdmeg" felkiáltással. Azóta tudom, hogy a tapétaragasztót k..va nehéz felmosni. Sportcipőben meg se próbálnám :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 19:08:05

@beebeer: én nem jogász, csak annak a "kistestvére".. de nem tudják ezek, milyen fontos részletekről nem gondoskodnak! :D elvégre bár-mi-kor szükség lehetne ránk :DDD

fater63 2011.11.25. 19:08:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Köszi, már a Police együttest is nagyon kedveltem! Egy utolsó a Webb Sisters-től: www.youtube.com/watch?v=6McP0QEeIIA&feature=related

Hurri Kán 2011.11.25. 19:09:32

@Cassia30:
:DDD

Festés közben második emeletről diszperzites vödröt lerúgni lichthófba ér? Természetesen nyáron, amikor ablakok nyitva vannak. És nem a kétliterest. :D

Cassia30 2011.11.25. 19:10:51

@gyvy: az se lehet rossz :D szomszédék szerettek?

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 19:11:01

@beebeer: jóvan, játszhatunk überkedést. én dolgoztam méh-telepen, mint kasszásnő! :DDD

@huncut: jóvan, itt is játszom überkedést. traumatológia. beadom, amit kell. a papírokra gondolok. szólítanak. következő kérdés: ön AZ a h.h. akinek két kartonja telt meg kutyaharapással? isten hozta újra nálunk! :DDDD

Hurri Kán 2011.11.25. 19:11:03

@témázgató:
Biztos fanatikus Csaba-rajongók voltak. :D

Hurri Kán 2011.11.25. 19:12:14

@Cassia30:
Igazából jól kezelték. Felhozták a vödröt, mondták, valamennyi maradt az alján, az még használható. :D

huncut 2011.11.25. 19:12:36

@beebeer: Tényleg mázli volt, egy barátom adott két potyajegyet. Ismertem én sok számukat, de fogalmam sem volt, hogy AZ QUEEN, nem ismertem én annyira az együtteseket. Döbbenetes volt a ráismerés, és fergetes a koncert. Szép emlék ma is. :-)

2011.11.25. 19:14:04

@anica inkognitóban: peeeersze anica, rengeteg életmentő sürgős jogi beavatkozásról lehet hallani! :)) Egyébként a nővéreméknek nem volt semmi dolguk hál'Istennek, egy csajszi ment csak oda hozzájuk, hogy vért hány a barátja, sógorom távdiagnosztaként ránézett a srácra, hagyjál, nem látod, hogy vörösbor? és buliztak tovább.

huncut 2011.11.25. 19:16:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :DDD
Engem a veszprémi baleseti sebészeten ismertek már messziről, de én mindig más okból mentem. :P No jó, feladom, te vagy a jobb, végül is a majdnem földimmel lehetek én is nagyvonalú. :-) (Én kalocsai vagyok, illetve voltam.)

Cassia30 2011.11.25. 19:17:39

@gyvy: szerencsés vagy szomszédok szempontjából :D

2011.11.25. 19:17:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne röhögtess ennyire, vizuális típus vagyok, látlak a kasszában az "ügyfelekkel" hát tezzsíg mondani kisnagycsága mennyi máma a réz????? Überelhetetlen.

Ehhez képest sehol sem vagyok mint volt közművelődési dolgozó.

capa05 2011.11.25. 19:18:14

@témázgató: a történet kicsit sántít, innentől hivatalból üldözendő és garázdaság...:)

Cassia30 2011.11.25. 19:18:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és azt mindet egy kutyától sikerült beszerezned, vagy ekkora a rajongótáborod kutyákból? :D

2011.11.25. 19:19:24

@Cassia30: vagy volt postás is. :)

Cassia30 2011.11.25. 19:21:39

@capa05: :D nekem is ez jutott eszembe. Nem tesz feljelentést.. Khm. Érdekes az egész. Mindegy mit, csak beszéljenek róla érzésem van...

2011.11.25. 19:24:08

@gyvy: az szép, végre legalább kapott egy tisztasági festést a lichthóf. :)
Én a 8. emeleti ablakból borítottam ki az olajfestéket, aztán próbáltam úgy csinálni, mint akinek semmi köze hozzá.

Hurri Kán 2011.11.25. 19:25:18

@beebeer:
Na ja. Csak egy komplett lakásfelújítást nehéz úgy csinálni, hogy a ház semmit ne vegyen belőle észre. :)

Cassia30 2011.11.25. 19:26:32

@beebeer: :) A mai napig azt mondom, a legjobb munkahely a telefonközpont. Már a régi ami volt. Tudjátok ("idősebb" generáció) mikor még nem volt minden falu (meg sok város sem) benne a "crossbar"-ban. Fel akartad hívni a nagymamit Karakószörcsögön, akkor fel kellett hívni a központot, hogy Karakószörcsög 52-vel akarsz beszélni, és ők kapcsolták. Bele lehetett hallgatni a beszélgetésekbe.... Hajni, miket írhattál volna!!!

2011.11.25. 19:27:23

@gyvy: Na igen, de nem én laktam ott!!! :)))) Aljas gyáva dolog volt tudom, de olyan rémisztő volt az alsó szomszéd.

témázgató 2011.11.25. 19:30:38

Online adásban Veronika évődik Attilával:
- na add ide, adok rá puszit (bibis ujjára)
- ne!
- deee!
- nem!
- miért nem?
- undi!
- akkor KAPD BE!

2011.11.25. 19:33:30

@gyvy: a lakótelepi élet is felejthetetlen. Szegény emlegetett sógorom, meghalt már, de még mindig könnyesre röhögjük magunkat a dolgain, az egyik klasszikus: kora reggel egy tökazonos piros Skoda S100-ba töri a slusszkulcsot (a szomszédé volt), az a Skoda egyébként is sokat látott jármű volt, általában elefántfül töréssel jutottunk hozzá a bent felejtett slusszkulcshoz. Volt hogy háromszor egy hónapban.

Hurri Kán 2011.11.25. 19:36:09

@beebeer:
Feltéve, ha jó házba akartál hazamenni a sok egyforma között. :)

2011.11.25. 19:41:29

@gyvy: ja, egyforma házak, egyforma lépcsőházak, egyforma lakások. Ja és a parkolóban egy rakás Skoda, Zsiga, Wartburg.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.25. 19:43:35

A hangot kiadó gyerekjátékokat én is utálom!

Cassia30 2011.11.25. 19:45:38

@beebeer: ez igaz. Alig várom már, hogy költözzünk végre, pont az ellenkezője lesz, mint a lakótelep (erdő széle, szomszédunk sincs még legalább egy fél évig, az is majd csak a 3000 m2-es telek másik végén), de sosem fogom elfelejteni az itt, lakótelepen töltött 10 évet :DDD Ez tényleg felejthetetlen...

Cassia30 2011.11.25. 19:46:55

@BGy: Én is! Ezért szoktunk a keresztjeinknek többnyire ilyet venni :DDDD Oké, igen, nekünk nincs gyermekünk. De olyan mókás a barátném feje, amikor meglátja az ajándékot :DDDD

2011.11.25. 19:47:59

@Cassia30: boldog ember lehetsz tudod? Én még egy szigettel is ki tudnék egyezni.

Cassia30 2011.11.25. 19:49:47

@beebeer: boldog ember LESZEK. Ha végre költözünk :DDD Nem kell nekem sziget, elég lesz az a kis föld is... Csend, nyugalom, falevelek suhogása, madárcsicsergés, őzek. Nem kell más.

2011.11.25. 19:50:40

@Cassia30: csak aztán nehogy vaddisznók is legyenek! :)

2011.11.25. 19:53:37

@Peter_Cs: Jesszus! Mi akasztott ki ennyire Peti_Cs?

Cassia30 2011.11.25. 19:54:06

@beebeer: Vannak. Meg rókák, szarvasok, mufflonok, "sünök, sasok és karvalyok" (ja HBB), de tőlem elférnek. Nyáron éjszaka ijesztő, amikor jönnek (félelmetes hangjuk van) ilyenkor nem rakunk ki több almát, és akkor elmaradnak. De még félelmetesebb a szarvasbőgés szeptember-októberben. Eszméletlen hangja van az agancsoknak.

Hurri Kán 2011.11.25. 19:55:09

@beebeer:
Azóta legalább az autók megváltoztak...
Igazából a panelek másik nagy előnye, mindig lehet tudni, mit csinál a szomszéd. :D
Ill. a szomszéd is tudja, éppen mit csinálunk. :D

Tjuca 2011.11.25. 19:55:09

@anica inkognitóban: vegzáld, de csak finoman. a többiek megkapták a magukét. :-P majd hétfőn ezek szerint. ;-)

2011.11.25. 19:55:37

@Cassia30: romantikus lehet, esténként meg párod eldalolhatja a Hajtók dalát. :)

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 19:57:54

@huncut: :) szeva', földi! áron is az egyébként, ez itt a pletyka helye! mármint, ő is földi :D

@Cassia30: nem, postás (még) nem voltam, ezeket különböző kutyáktól szereztem be, túléltem egy pitbull támadást is, akkor mondjuk lepergett, tényleg.... de itt vagyok.

@beebeer: és ez ÍGY TÖRTÉNT, ahogy leírtad. :DDDD a megnevezésem egyébként az volt, "titkárság", de "elhangzott a gázsi, márággyámán, hánemlátod, hogy a kásszásnő kápkod, mind a ménykű".... igen, kimentem az irodaépületből. sírtam. majd egyszer azt is elmesélem, hogy haltam meg majdnem a vegyespapír hulladék konténerben, amiből olyan felbecsülhetetlen kincseket lehetett kibányászni, mint a Lakáskultúra '79-es, szeptemberi száma. jut szembe, azt már a karajon megírtam :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 19:57:55

Jobb és viccesebb ez a Hogyvolt, mint az RTL-es összefoglaló, de van egy hiányérzetem a képanyaggal, veraszaval.gif szerintem hiányzik.

2011.11.25. 19:57:58

@Peter_Cs: jól minősítetted a dolgot.

atandora 2011.11.25. 19:58:54

Olvastam sokat visszafelé - nézni keveset néztem ... mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Megyek hamuért.
Hamu-vödör párhuzamról jut eszembe: fürdőszoba, ablakpucolás. Ablak a kád fölött, tehát a kád peremén állva kell pucoválni. Földön vödör. Nem ragozom. A wc csészét fejeltem le. Tarkóval. Onnan szedett össze a párom a csordogáló mocskos víz és a szétdobált újságpapírgombócok közül.

Hajni, Balázs már azóta keblenc nálam, mióta valamelyik zenetévén szemétkedett mindenkivel.

Hmm ... közben még eszembe jutott sok hozzáfűzni való, de elfelejtettem. Biztos nem volt fontos.

Van viszont avatárom végre. A zebra nem röhög, kaját kunyerál. :D

fran7 2011.11.25. 19:59:22

@beebeer: Az viszonylag kevéssé romantikus dal.

Cassia30 2011.11.25. 19:59:57

@gyvy: Az ám! Tudod, amikor kiabálsz egyet, hogy egészségedre...

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:00:34

@Peter_Cs: petikém, kincsem. négy hét múlva lesz, hogy egy éve hogyvoltozok, de tőled még egy negyed dicséretet nem hallottam.
ittál? és mennyit? :D

Cassia30 2011.11.25. 20:00:43

@beebeer: :D Ő annyira nem rajongó, bár az én kedvemért eljött a búcsúkoncentre, és még tetszett is neki.

2011.11.25. 20:03:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: te bemásztál egy konténerbe egy 79-es Lakáskultúráért???? Nem vagy normális Hajni, már bocs.

Te Hajni, a Pötyi ilyen kis agresszív stílus, vagy hogy a fenébe lehet ennyi kutyatámadást összeszedni?
Anyám tacsiját ha sétáltattam, na ő érezte magát akkora kutyának, hogy minden szembejövő ebbe belekötött. Amikor meg a hónom alá kaptam, mégis törpetacsi, rá ne lépjen valamelyik megvegzált kutya, akkor meg még jobban rákezdte, gondolom legyőzhetetlennek érezte magát ekkora magasságban.

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:04:11

@atandora: de miért nem az izéfa a szavannán az avatar? az volt, emlékszem! :)

atandora 2011.11.25. 20:04:30

Lakótelep. Gázos lakás. Tehát van kémény. A fürdőszobában. Mellette van a háló. Éjjeli bagoly vagyok, reggel négykor még simán ébren. A felettünk lakó benzinkutas. Hajnalban kell. Kibotorkál a fürdőbe, pisil, torkot köszörül, kezet mos, dudorászik, borotválkozik. Ha valamit kihagy ingerenciám van a kúton felhívni rá a figyelmét nap közben, ha épp ott tankolok. :)

Cassia30 2011.11.25. 20:04:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: És még mindig szereted a kutyákat. Ez jó. Pitbull támadás??? Nem irigyellek. Én rettegek az idegen nagy testű kutyáktól. Nem tudom miért. Bár van róla gyerekkori élményem, ami hülyeség. Ehhez képest szegény szomszédasszonyom soha nem keveredett hasonló kalandokba, 10 évig lakott mellette az én drága SPÁNIELEM, akit ha meglátott, mindig az volt az első szava, hogy juujjj. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy bántotta már kutya, hogy ennyire fél? Azt válaszolta, hogy nem, és nem is volt soha semmiféle kapcsolata kutyákkal. Falun nőtt fel, de nekik nem volt...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.25. 20:04:57

@témázgató:

Kezdem csípni ezt a Veronikát!

Egyébként fbmgkinguci hiába fenyegetődzik, hogy ő kiviszi párbajra, mert ha megteszi úgy kinn marad mint a Mikulás a Balatonból, nem győz majd ámulni és bámulni, hogy mekkora közszeretetnek örvend, remélhetőleg már bekészítették neki az intravénás mentőkocsit..

Úgy látom viszont, hogy Veronika már alaposan beágyazódott a szívekbe műszája és egyéb műanyagtartozékai ellenére..

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:05:26

@beebeer: ööö... Pöcsi két és fél éves, és előtte már volt kutty. Argosz, a kan dobermann. Erősen bekezdtem, érted. :D

Cassia30 2011.11.25. 20:05:38

@fran7: Ironikusan romantikus :D

2011.11.25. 20:05:52

@Cassia30: Hobó nagy arc, 4 évig játszottak minden vasárnap a lágymányosi műv. házban, törzstag voltam.
És ami a legszebb, közel 20 év után összefutottunk itt a közelben és megismert! Előre köszönt!
Erre nagyon büszke vagyok! :)))

atandora 2011.11.25. 20:06:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: vindóz összeomlás, újratelepítés, ideám sincs, hogy hol vannak bizonyos képek. Ja, és persze a jelszavamat is elfeledtem, úgyhogy újraregeltem. Ilyen prózai.

2011.11.25. 20:07:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: basszus, a dobermann nem semmi, egyik raktárosunknak volt kettő, annyi lopás volt egy időben, úgy oldotta meg, hogy hétvégére átköltöztette őket a raktárba. Hétfőn csak le kellett szedni a hasáról a kutyákat, nem bántották, csak rajta ültek.

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:08:55

@Cassia30: pitbull nem nagy. én meg vakmerő vagyok, érted :D

jahh, egyébként... most ez van, a feketetökű :D
m.blog.hu/ma/malackaraj/image/potyifleder.jpg

Cassia30 2011.11.25. 20:09:21

@beebeer: Imádom az Embert, bár még sosem találkoztam vele. A Bátyusom 8 évvel idősebb nálam, ő volt nagy rajongó, 8 évesen Hobora aludtam el esténként.... Innen származik a rajongás. De egy nagy fazon a pali, sok ilyen ember kellene még erre a világra.

Cassia30 2011.11.25. 20:10:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :DDDD nagyon jó a kép! Nem vák, csak vákmerő?

2011.11.25. 20:10:46

@Cassia30: a pitbull nem nagytestű, annál inkább hülye kutya. Winkler írt egyszer egy jó receptet pitbulltámadásra a futóblogon, de azért egyszerűbb embereknek a magas fát esetleg villanyoszlopot ajánlotta.

Cassia30 2011.11.25. 20:12:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Van egy amerikai bulldog melóban, Bakter Samu a hivatalos neve. Ő tulajdonképpen a párom kutyája. Ha kiköltözünk, visszük magunkkal. Gondolkozom rajta, hogy beszerelek egy webkamerát. Ugyanis minden évben ellopják a diót a 6 diófáról. Szeretném látni jövőre az ember arcát, amikor jön diót lopni, és Samuval kell letárgyalnia a dolgot :DDD

liberaliskonzervativ 2011.11.25. 20:13:40

nemtom ti hogy vagytok vele, de en kezdem unni a vvt...vagy legalabbis ez a het eddig kva unalmas

2011.11.25. 20:13:54

@fran7: jó, inkább realista, a szövege, de jól lehet dudorászni, teértedhajtok, hogy mindenedmeglegyen.....

atandora 2011.11.25. 20:14:37

Állatos sztori: Abonyban jártunk kisoroszlánt simogatni. Pöttöm állatkert, veszünk zoo-csemegét, hogy helyesen tápláljuk az állatokat. Papírzacskóban kapjuk. Én letáborozok a tengerimalacoknál - városi lány, az is érdekes :) -, arra eszmélek, hogy párom hörög. Na jó, röhögött, csak fuldoklott közben. Kecske a kerítés másik oldalán, két lába a kerítés tetején, szájából lóg ki a párom zoo-csemegés zacskója és közben mélán hugyozik. A párom lábára. Át a rácson, hajszálpontosan célozva. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:15:19

@atandora: Pöcsi kor..... keverék. :D

@Cassia30: tavaly Pöcsi volt a húsvéti nyúl a hogyvolt blog vv posztjaiban, íme:
m.blog.hu/ho/hogyvolt/image/vv4/p%C3%B6tyinyuszi.jpg

Cassia30 2011.11.25. 20:16:18

@beebeer: Nekem minden kutya nagytestű, ami a spánielnél nagyobb :D Gyerekkoromban a nagybátyámék németjuhásza játéknak nézte a sapkám végén lévő bojtot. És rákapott. Semmi bajom nem lett, elvitte a sapkámat, én meg összepisiltem magam az ijedtségtől. Ezek után, ha náluk voltam, ott ült mellettem, és nem engedett a közelembe senkit. Ha leküldtek a boltba valamiért, képes volt átugrani a kétméteres kerítést, hogy 2 méterről kövessen, megvárjon a bolt előtt, majd visszakísérjen. Vigyázott rám. De soha többet nem tudtam benne megbízni, pedig ő nagyon igyekezett. Kompenzálni akart folyamatosan, ezt gyerekként is éreztem. Mégis féltem tőle.

Cassia30 2011.11.25. 20:17:04

@liberaliskonzervativ: Szerinted miért beszélget itt mindenki minden másról? :D

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:18:12

@liberaliskonzervativ: gyere, sírj a vállamon. a másik oldalon :)
héj, hijányoztál ám :)

huncut 2011.11.25. 20:22:08

@Cassia30: Valóban nagyon jó a kép, tényleg csak a tökétől indulva találtam meg a fejét is. :-)))

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:23:36

@Cassia30: az édes pofa az álca. egyébként egy hímringyó-buzikurva. :)

@atandora: kecskét csak tévéképernyőn keresztül. Isten nagyon rossz pillanatában teremtette.
nem úgy, mint engem, ugye. :DD

inmemancsi 2011.11.25. 20:25:51

@ladyandhenk: az énektanár bácsi buksija két csaj között, a vörösfestett illemtan magyar a szakálka, egybenyak töri, nyelvtan és matek

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 20:25:58

@Cassia30: cuki ez a kutya:), bájos, egyszer már én is lefotózom így:)

@liberaliskonzervativ: én is nagyon, de nagyon:), dögunalom:(

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 20:26:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a férfit meg azért, mert a vibrátor nem tud füvet nyírni :DDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 20:26:35

Tipp, hogy ma milyen cuccban lesz Lilu?

Cassia30 2011.11.25. 20:27:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :D én is kurvakutyának hívtam sokszor drágaságomat, és mikor megjegyezte valaki, hogy dehát fiú, nem lehet kurva, mindig rávágtam, hogy dehogynem. Ráadásul mi mindig is tiszteletben tartottuk a másságot, ugyanis a kurvakutya fiút létére a fiúkat jobban szerette...

Cassia30 2011.11.25. 20:28:33

@ladyandhenk: most érzem azt, hogy milyen nagy dolog a technika... Ezek maradtak már csak, a cuki képei. Hiányzik nagyon, de ha ezeket a képeit látom, mindig vigyorgok :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 20:28:39

@inmemancsi: köszönöm szépen, h vki VÉGRE válaszra méltatott:) Hálás köszönetem!

Amúgy megnéztem a Blöfföt, annyira szar volt, h már jó:), nevettem rajta, pedig az egészet nem értettem:D

fran7 2011.11.25. 20:31:45

@neccharisnyás útonálló: A kérdés nem ez: Hanem, ma kivel veszett össze: a) stylist, b) sminkes c) fodrász, d) a férjével, e) DevilNórival.

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:31:49

@neccharisnyás útonálló: hinnye, bébibogyó, hát írok rólad a posztban és így kell bejelentkezni, csak így???? semmi fanfár, vörös szőnyeg meg pezsgőeperrel?????
hát szijja, faszomatbazmeg! :DDD

skorpioqueen 2011.11.25. 20:32:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jó, hogy emlegetted.:( Most seggeltem végig a lépcsőn egy vödör vízzel.:((((((((Fagyóka esett:(

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 20:33:06

@Tjuca: jójó, köszönöm :)és kereslek majd a továbbiak miatt :)

skorpioqueen 2011.11.25. 20:33:23

Ja, egyébként szép jó estét kívánok mindenkinek. Szebbet, mint az enyém:(

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 20:34:47

@skorpioqueen: óbasszus. :( térd vagy seggcsont?

Cassia30 2011.11.25. 20:34:54

@ladyandhenk: egyenlőre nem megy. Lelkileg. Meg egyébként is, nyakunkon a költözés, meg itt a tél, majd talán tavasszal. Kicsi spánielek képeit nézegetem folyamatosan... Nem fogom kibírni, a baj, hogy rájöttem, kettőt szeretnék, csak még nem tudom hogyan adjam be a páromnak :D

csicserierika 2011.11.25. 20:35:02

Jó estét !
Azért reggel macskahányásba lépni, és végighurcolni a papucs talpával, na az volt a hepidéj :)
A fotók ma nagyon jók a szövegekkel, és az osztályképen a két hülye :)
(kedves hülye :) )

Hurri Kán 2011.11.25. 20:35:41

@neccharisnyás útonálló:
Ma valami ütős lesz rajta. :D

@anica inkognitóban:
Mi baj, nem dicsérték meg a vacsorát, amit főztél? :D

Tjuca 2011.11.25. 20:36:10

@anica inkognitóban: 21-én este adtam fel, tehát 22-én reggel elméletileg elvitték a szajrét. legkésőbb hétfőn ott kell(ene) lennie. ment szombathelyre, vasvárra is, és ők mind megkapták. :-( de ne adjuk fel, várom, hogy hétfőn meglegyen. :-)

skorpioqueen 2011.11.25. 20:36:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Térd szerencsére nem, de lábujj, kéz, segg, boka.:( :) Sírjak vagy nevessek?

atandora 2011.11.25. 20:37:20

Tök jó, hogy mindenkinek van elseggelős sztorija. De amikor megtörténik veled, akkor mégis annyira egyedül érzed magad. Meg szerencsétlenül. És biztos vagy benne, hogy csak te vagy ennyire béna. :D

atandora 2011.11.25. 20:39:08

Vidámkodjunk, most találtam:
"Szőke nő hazamegy feketére festett hajjal, kitetoválva, telelőve piercinggel, sötétre mázolt szemmel...
A férje elképedve ráordít:
- Hogy nézel ki?!
- Drágám! Te mondtad, hogy Marilyn az ideálod...
- De MONROE bakker, nem MANSON!!!"
:D

skorpioqueen 2011.11.25. 20:39:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Különben a poszt SZUPER! Hogy ki ne maradjak már a Téged dicsérők közül:)
Inkább én is olvasni szoktam, mint kommentelni. De ezt nem bírtam megállni szó nélkül, mert ráadásul nincs itthon senki:(

haruka 2011.11.25. 20:42:38

@ladyandhenk: szijjja! :D majd írok nemsoká, jó? csak előbb muszáj ennem, mert az éhhalál kerülget. és van itthon király franciasali. :D

Cassia30 2011.11.25. 20:42:55

@atandora: Na ja. És amikor kedvenc dokim (hosszú történet, van egy maradandó csuklósérülésem, de a dokit, aki összerakott imádom, és mindig hálás leszek, hogy ő van a világon) felhívtam, hogy ráestem a kezemre, ő meg visszakérdezett, hogy "de miért PONT ARRA", akkor legszívesebben azt mondtam volna neki, hogy mert így jött ki bazdmeg.

capa05 2011.11.25. 20:43:00

@Cassia30: na megjött csicseri vele konzultálhatsz:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 20:43:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Na kisfaszom! Ez a fránya dysl.... dyslég... tököm tud óvasni, hogy a mezőségi öreganyád rúgjon beléd! Kűggyé mán egy űrteleszkópot mer nem látom, mit kell. :DDD

Amúgy szijjasztok! Jó visszaszámlálást mindenkinek.
We're leaving together
but still it's farewell
and maybe we'll come ba-ack
to earth, who can tell

I guess there is noone to blame
we are leaving ground
will things ever be the same a-----gain
its the FINALL COUNTDOWNN!!!!

:DDDDD

liberaliskonzervativ 2011.11.25. 20:44:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hihi, itt vagyok en minden nap, nem hagynek ki egy posztot sem :)

de bazz, a legujabb igazim nem nez vvt, szigorra vagyok fogva - kezdek vvül beszelni -, este nem tudok kommentelni :P

de vigyazat, ma tamadok!!

amugy meg, az csak a falszoveg, momdhatni, ez vt a matolcsys magyarazat, valojaban meg mindig krisztofel utan sirok estenkent es nem latok a konnyemtol/taknyomtol, csak h finom legyek es noies.

capa05 2011.11.25. 20:45:35

@anica inkognitóban:
azért van benne egy kis perverzitás hogy férfiről a vibrátor jut eszedbe... a telefon is rezeg meg vibrál, nem beszélve Gergőről és Sehiről:.:P:DDD

nathalie 2011.11.25. 20:45:59

@Cassia30:
nos, megjöttem :D
csak hogy ne egy téglát vegyünk be, meg tudnád fogalmazni mit is kedvelsz, szeretsz, imádsz attilában? :D:D:D

én is nézegetek kis spánieleket!!! :D:D annyira szeretnék egyet :(

liberaliskonzervativ 2011.11.25. 20:46:12

attila ugy nez ki mint az angrybirdsben a disznok!!! rajottem mire hasonlit.

Tjuca 2011.11.25. 20:47:32

@nathalie: szeretne kariajit, és puncsol. :-DDDDD

amúgy a fószer most rajta van az ügyön, hogy a fél országnak ajikat küldj! :-DDD gondold ezt át alaposan!

Hurri Kán 2011.11.25. 20:48:01

@capa05:
De a telefon alapbeállítás esetén nem énekel :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 20:48:16

@capa05: a perverzitás nem itt kezdődik..:PP egyébként ez egy közismert klasszikus, a barátnőm "Függetlenség Napján" volt össznépi jelmondat, a 4. feles után..:D
egyébként meg, ti is hímsoviniszták vagytok néha..:PPPP

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 20:49:19

@fran7: @gyvy:
Dyus kiesése után nem sokkal szilikonribének öltöztették póthajjal, feszülös nacival, mindennel. Másnap, deréktól lefelé ugyanaz a gönc, felül más felső, póthaj nuku. Gáz. Én bevallom becsülettel, csóribb vagyok, mintsem hogy egész évben minden nap más göncben, de azért egymás után kétszer ugyanazt... még én is figyelek ilyesmire.
Ajj, pedig a feszülősnacimról nótát írt egy állat.... ;)

Keresztes Ildi és Kicska válnak. :( Az a rohadt X-faktor tehet róla. Én már tudtam az elején, mikor elkezdődött. Olyan csúnyán beszéltek a Kicskáról, épeszű férfiember ezt nem bírja sokáig cérnával.

nathalie 2011.11.25. 20:49:33

@Tjuca:
van egy olyan érzésem,hogy legkésőbb szenteste megutáltatja magát mindenkivel, úgyhogy jelentősen csökkeni fog az ajándékozottak száma.most még nem izgulok... :D

inmemancsi 2011.11.25. 20:49:46

@ladyandhenk: szivcsi:) örülök, hogy tetszett:) a tanárok közül a kis szakállas a legcukibb, de azzal nem is nagyon mutattak órát most

inmemancsi 2011.11.25. 20:51:04

@neccharisnyás útonálló: tök mindegy, hozza a stílusát az tuti, előnytelen, gáz, de legalább nem veszi fel senki más:)) nem lehetne inkább balázs ma?

csicserierika 2011.11.25. 20:52:30

@gyvy: sziJa :)
Ezt megbeszéltük :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 20:53:00

Olyan furcsa. Tegnap kapcsolgattam. Másikon Alekosz ment abban az okádékban. És olyan megnyugtató volt, hogy vévében meg már nincsen. Hiába Attila pszichoterrora meg Péter bénán elsülő szarkeverése, nem támad az a zsibbadó érzés a gerinctövemben, hogy felkapjak egy vasdarabot és üssem a szemetet, míg mozog. Mert hogy ezzel nagy szolgálatot tennék az emberiségnek. Alekinnyónál feszt ezt éreztem.

Hurri Kán 2011.11.25. 20:53:38

@neccharisnyás útonálló:
Kijaza Kicska??? Sajnos a showbizben sötétben tapogatózok. :D

avanivi 2011.11.25. 20:54:41

A mi Pamacsunk 17,5 évet élt velünk,értette a beszédünket.Valaki kiskutyaként az országút széllén hagyta ott szedtük össze.
Két hete volt kb a Hacsi c. film .Nem mertem megnézni.

Hurri Kán 2011.11.25. 20:54:47

@csicserierika:
Máris? Ennyi idő után ezt érdemlem? Bánatomban menek olvasni valamit...
:DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 20:55:36

@inmemancsi: Balázs a párbajokra kell, agyhalottak alázására. Lilunak nálam így van funkciója. Kikerekedett szemekkel bámulom az outfitet és valahonnan a távolból hallom, hogy valami duruzsol. A lényeg úgyis a villapercek. Arra kell figyelni. Lilu idején elég, ha az ember zombul.

liberaliskonzervativ 2011.11.25. 20:56:12

"Olyan furcsa. Tegnap kapcsolgattam. "

en ma erzem ezt. vegre csak az enyem a taviranyito.

nathalie 2011.11.25. 20:57:07

@avanivi:
az én kutyám is 17 évet volt velünk :(
A vietnámi katonai kutyás doku filmet ne nézd meg soha! nekem szóltak,de nem hittem el. egy napig bőgtem, és néha még most is késztetést érzek,hogy elbőgjem magam, amikor eszembe jut...

csicserierika 2011.11.25. 20:57:24

@gyvy: meg nem próbáld:)
Éppen akartam kérdezni, hogy Csabiha énekel az a kínzóbb, vagy mikor csak néz mint a sügér ? :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 20:57:29

@gyvy: Kicska László, közelebbről az Edda basszusgitárosa avagy Mr. Keresztes Ildikó, ha így jobban rémlik. Hú, Ildi remélem a tetkóra nem tolta rá az ember nevét is. Azt még szép lesz levakarni.

2011.11.25. 20:59:05

@neccharisnyás útonálló: nagy szolgálatot tennél, az biztos. És tudod mit, beszállnék én is, csak hogy biztosra menjünk. Förtelmes okádék az a műsor, pedig én bírom a trasht.

nathalie 2011.11.25. 20:59:49

@neccharisnyás útonálló:
olvastam hogy alekoszt még arra is rávette hajdú,hogy majdnem üssön meg egy nőt... bár lehet ott nem is jár kizárás érte,szóval még előbb utóbb abban a műsorban végig rugdosnak valakit a rezidencián :)

Hurri Kán 2011.11.25. 21:00:10

@csicserierika:
Ha leveszem a hangot, és háttal ülök a tévének, mindkettő elviselhető. :D

@neccharisnyás útonálló:
Így sem rémlik. Amióta Attilánk Sir Francis Drake-nek öltözve Dzsipszikingsz nótákat énekel magyarul a Fásy-mulatóban, azóta az Edda megszűnt számomra. :)

inmemancsi 2011.11.25. 21:00:45

@neccharisnyás útonálló: nahát micsoda filozófia mélységeket tud létrehozni liluka:))) én még csak ott tartok, hogy balázs legalább nem irritál annyira ha képernyőn van:))

csicserierika 2011.11.25. 21:03:40

@gyvy: alkalmazni fogom a jövőben :)

Cassia30 2011.11.25. 21:04:29

@nathalie: az utóbbi időben rájöttem, hogy kedvelem a fickót. Nem tudom miért. Látom az elesettségét, azt hiszem ilyen szinten egyek vagyunk. Mindenki hordoz tüskéket, sebeket stb. Ő ráadásul megpróbált erre rájátszani, ami nem igazán jött be, de ezt hagyjuk. Jó fej, van dumája, de ugyanakkor egy igazán empatikus ember, aki a számára kedvelt személyeket támogatja ilyen-olyan módon. Jó a szöveg? Beléphetek?

csicserierika 2011.11.25. 21:06:39

Most nem érek rá, mert én azok közé tartozom, akik nem tagadják le, hogy nézi is az öf-t, de megalapítom a :
Nem utálom Lilu pártot !
Gondolom, hogy nem megyek tönkre karácsonyi ajándékosztásban :)

Cassia30 2011.11.25. 21:07:16

@neccharisnyás útonálló: A göncökről nem tudom eldönteni, hogy hány óra van. Verának volt egy online-ban egy megjegyzése, hogy az a felső ami rajta van, nagyon az ízlése, és nagyon eltalálták, hogy ő ilyen... Meg volt valamelyik fiú részéről is valami elszólás, hogy nekem ilyen nadrágot nem küldtek. Szóval szerintem kapott anyagból dolgoznak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:07:52

Jajj, nemááááá! Retkesek biztos olvassák! Ez nem ér!

atandora 2011.11.25. 21:08:29

Ééééés Baláááázs!! :))))

Cassia30 2011.11.25. 21:09:45

@avanivi: Ezt csak az érti, akinek van/volt kutyája. Másként nézett, ugatott, viselkedett, ha megkérdezte tőle a párom, hogy mit akarsz, vagy ha megkérdeztük, hogy kell-e keksz, vagy hogy menjük sétálni, vagy hogy menjünk-e fini hamit enni. Kommunikáltunk. A magunk módján, de megvolt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:11:26

Középsuliban egy magát nagy májernek tartó évfolyamtársamon -színészkedett is színházban- olyan koptatott farmer volt, mint ma Bazsán. Ez cirka 14 éve. Akkor jött be a divatba.

2011.11.25. 21:11:28

@gyvy: az EDDA-nak Slamo távozásával lett vége. UFF. Beszéltem.

nathalie 2011.11.25. 21:11:36

ezek smároltak, ugye?

capa05 2011.11.25. 21:12:12

ez jó 10 fős hálóban ami tele van, nem érezte magát egyedül Petivel..:)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 21:12:15

@Brr: Mit eszel Veronikán? Szerintem full gáz a csaj az érzelmi manipulációival, hülyének tettetésével, simulékonyságával, hogy hülyegyerek módjára furakszik be a társaság középpontjába! Kingával kapcsolatban egyetértek, szerintem mindkét fentebb említett villalány mehetne a levesbe!

Cassia30 2011.11.25. 21:12:25

@nathalie: Köszi, köszi, köszi! (két kézzel muslicagergetés)

atandora 2011.11.25. 21:12:30

A Peti gyerek mindig egy szál farokban alszik? Mert most ott villogott a csupasz segge a paplan alól ...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:12:53

Unom ezt az iskolás játékot. Lehetne valami új. BSDM?

Hurri Kán 2011.11.25. 21:12:54

@csicserierika:
Érdemes :)

@neccharisnyás útonálló:
Ahha. Köszönöm. Ma is tanultam valamit. Ildi állítólag valami fiatalabb tűre váltott, nem? :)

nathalie 2011.11.25. 21:13:23

@Cassia30:
hát nincs mit, bár sztem nem jártál jól ezzel,de hát ha ezt akarod :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 21:13:53

@beebeer: Alapi István is egy zseniális gitáros, de Slamó sokkal kreatívabban nyomta.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:13:57

@beebeer: Nemá! Olyan jót lehetett Kun Petire nyáladzani. ;P

Cassia30 2011.11.25. 21:14:04

Halihó! Tessenek facen lájkolni, me Hajni szomorú! Azt hiszi nem kap a piros ruhás bácsitól semmit !

capa05 2011.11.25. 21:14:46

@gyvy: a fiatalabbat sem irigylem!!?)))

Hurri Kán 2011.11.25. 21:15:57

@beebeer:
Hát úgy valahogy.

@Peter_Cs:
Semmiben nem marad el e téren DrEszter mögött.

@neccharisnyás útonálló:
BDSM az, te. ;-)

fran7 2011.11.25. 21:16:02

Csaba artikulált, mi történt?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:17:00

@gyvy: Kicska is összeköltözött valami kiscsajjal. Kiscsaj! Basszus, pár évvel alattam van csak.
***szem felcsillan***
Ez jó hír nekem is. Hajninak is. Van esélyünk!!!!

2011.11.25. 21:17:05

@Peter_Cs: a zseniálist kicsit túlzásnak érzem, nálam zseniális Jimmy Hendrix, de nem egy Alapi István. Jó szakember. Ennyi.

sogeking 2011.11.25. 21:17:07

@gyvy: BDSM/ BSDM egyre megy, google mindegyikre megtalálja :D

nathalie 2011.11.25. 21:17:12

@Cassia30:
mert itt néha ő maga a sátán :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:18:11

@gyvy: Hehe. Most ügyesen igazoltam, hogy nem értek hozzá, mert még nem csináltam.

nathalie 2011.11.25. 21:18:14

mindig is rosszul voltam az eddától :D

Hurri Kán 2011.11.25. 21:18:57

@capa05:
Miért legyen neki jobb, mint nekem? :D

capa05 2011.11.25. 21:19:03

@beebeer: nálam ebbe Radics Béla is belefért:))

inmemancsi 2011.11.25. 21:20:39

a tanárok viszont fenyíthetnének, úgy rávernék az csúszómászó peti fejére

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:20:43

@gyvy: Nem is a Pataki. A barátnője meg a testőre. Azé deszar. Kocsival áthajtasz a születendő gyereked apján. :/

Petiéket én már olyan keményen szétültettem volna a tanerő helyében. A kanosabbat egészen ki az udvarra, had higgadjon.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 21:21:10

@gyvy: Sajnos! Eszter rekordidő alatt becsicskult és azt visszhangozza, ami az aktuális közhangulat bent. Verát is betámadná, persze jóbarátnak kellett neki a buliba, hogy nehogy tujának nézzék!

huncut 2011.11.25. 21:21:41

Veronika maga alatt vágja a fejszét. :D

Hurri Kán 2011.11.25. 21:21:42

@sogeking:
Minnyár meg is próbálom. :D

@neccharisnyás útonálló:
Igazából nekem is csak a ruhaméretem S/M. :D

2011.11.25. 21:22:06

@capa05: jó vazze, igaz Béla később, 1980-ban halt meg, de jóval kevesebb felvétel maradt utána, hogy az utókor megítélhesse.

atandora 2011.11.25. 21:22:12

Kérdés: a homokóra fejűnek az az izé az alkarján tetoválás?

Atok 2011.11.25. 21:23:12

Akkorat bequrtam volna ennek a csira Attialanak...

Hurri Kán 2011.11.25. 21:23:20

@neccharisnyás útonálló:
De, Pataki volt, hidd el. Csak más vitte el helyette a balhét.

@capa05:
Bele bizony. :)

2011.11.25. 21:24:21

@neccharisnyás útonálló: én csak annyit tudtam, hogy a Kunnak motorbalesete volt. Tényleg ennyire tragikus történet?

genevieve 2011.11.25. 21:24:40

azért ez a veronika-peti duó nem semmi....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 21:24:42

@beebeer: Magyar viszonylatban értettem. A gitárzsenik itt kezdődnek: Jimmi Hendrix, Robert Fripp, Adrian Belew, Joe Satriani, Steve Vai ...

capa05 2011.11.25. 21:24:58

@beebeer: egy discos cimbora összeszedett nekem egy pár felvételt egy cd re:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:25:06

@gyvy: Ha te mondod.... ,)

JanicsákVecát ütném! Gusztustalanul betolták. Pedig nagy átlag a csaj is, meg amit művel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 21:25:09

@Cassia30: úgy, h hazaviszel 2-t, ki nem dobja, az biztos:)

@haruka: rendben, várom! Közben én meg üvöltöttem a kutyával fél óráig, h ha már olyan megtiszteltetésben van része, h bent van a házban, akkor ugyan legyen már kedves nem vonyítani, h szétszakad a dobhártyám, közben hasra estem a lépcsőn, be is van borogatva a csuklóm...Éljen!:S

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 21:25:21

@beebeer: ajj de gyönyörűűűűűű. most akkor olvasok tovább, de te vagy az én egyetlemen, te... te... te kis teeeee. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:27:11

@gyvy: Patka eladta aprópénzért az örökséget. Már nem csodálkoznék semmin. Az ufós agymenésébe is belevonta Gömöryt is. Hát én a helyében ott vágtam volna képen egy lapáttal.

capa05 2011.11.25. 21:27:35

@genevieve: meggyőződésem hogy RTL utasításra.. nem hiszem, hogy ennyire egyszerűek...:)

2011.11.25. 21:28:32

@capa05: hö-hö. Én is ezt mondanám, ha annyi lennék, hogy élőben hallgathattam volna a Tűzkereket. :DDDDD

Az a baj ezekkel a "kalóz" felvételekkel, hogy minőségben zavaróan egyszerűek, nekem Led Zeppelin CD-im vannak ilyenek, zseniális 57 perces Dazed and Confuseddel, de nem igazán lehet élvezni egy 75-ös koncertfelvételt.

Hurri Kán 2011.11.25. 21:29:00

@neccharisnyás útonálló:
Van egy-két zenész ismerős, ők mesélték...

@ladyandhenk:
Miért iszol, ha nem bírod? :D

2011.11.25. 21:29:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: " de te vagy az én egyetlemen, te... te... te kis teeeee. :D"

Ismerve magamat nem csodálkozom ezen az érzelmi kitörésen, de konkrétan miért is???? :)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:29:40

@Peter_Cs: Vai? Tud is? Nekem csak az jött le, hogy marha látványos. Olyan primadonnásan, mint egy néhány frontember.

Az veszkócsizma Bazsán? És kívül hordja?

genevieve 2011.11.25. 21:29:45

@capa05: hááááááát.....szerintem meg alapból ilyen suttyók...

GL-581 g 2011.11.25. 21:30:25

Sosem hittem volna, hogy Veronika jobban fog idegesíteni, mint Fecó vagy Kinga. De ettől a tiniszeri-veledálmiztam-tökarivagy nyálpataktól cukorbajt fogok kapni. :-/

capa05 2011.11.25. 21:30:32

@beebeer: még sakk-mattot is...

Mrs. Négerhergelő 2011.11.25. 21:30:37

CSak én vettem észre ma este 21:20-kor? :
Kinga (a hálóban Verával):"Veronika maga alatt vágja a FEJSZÉT"
vááááááááá, leestem kicsit a kanapéról, és csodálkozom, h Balázs nem nyúlt ezért a poénért

Hurri Kán 2011.11.25. 21:31:46

@neccharisnyás útonálló:
Hát mivel nem kevés pénzébe került a "balesetet" eltussolni, a luxusélet meg az inas, meg ilyenek sokba kerültek ugye, izé... ilyen észak-magyarországi uzsorástól kért kölcsön lóvét, azt vissza is kellett adni ugye, alapvetően ezért kezdett el különböző mulatós műsorokban parádézni...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 21:32:51

@GL-581 g: nekem eddig is idegesítőbb volt:)

@gyvy: ööööö, mit kellene?:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:35:29

@gyvy: Á, figyelj, hagyjuk ezt. Te tudod, amit tudsz, én se fogok egyhamar házioltárt emelni Jolly Rogernek, szal Kunos had pihenjen a temetőben.

2011.11.25. 21:35:32

@Peter_Cs: bunkó vagyok, Hendrix-en kívül Satrianit és Steve Vait ismerem. :)

Magyar viszonylatban sem tartom igazán nagynak Gömörit, továbbra is azt mondom jó szakember, de semmi eredeti, csak a szokott és meg kell mondani műfaji kötelező tekerés, na persze ezt úgy mondom, hogy nem vagyok nagy rajongója a mai Eddának, de amit lenyomtak tőlük láttam és meg kell mondjam, nem dobtam hátast tőle soha.

A 90-es években Hajninak már említettem, a közművelődésben nyomultam, akkoriban a full rockvilág mászott le egy józsefvárosi kis klubba egy balkezes gitárost hallgatni, a kutya sem hallott róla, mégis őt tartották a legnagyobbnak, Balogh Misinek hívták.

haruka 2011.11.25. 21:35:43

@ladyandhenk: úú, te szegény. :S de ugye nem dagad? mert akkor irány az ügyelet!

Hurri Kán 2011.11.25. 21:35:53

@ladyandhenk:
Hát panaszkodtál aggasztóan megromlott mozgás koordinációd miatt. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:37:29

Ez ki ez a szigorú tanárbácsi? Tetszik. Nevelni kell a kanásztanoncokat.

Hurri Kán 2011.11.25. 21:37:43

@neccharisnyás útonálló:
Hát fel nem fog támadni egyhamar, ez biztos...

nathalie 2011.11.25. 21:37:56

@Mrs. Négerhergelő:
nem!!! én is ezt olvastam, de csak félig pillantottam oda és azt hittem rosszul látok! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 21:38:00

@nathalie: én voltam pár koncertjükön Miskolcon, és mindig hajtogatják, h ők bizony miskolciak:), és testvéreim, barátaim, minta Győzike vernyákolna néha:( Sajnálom, régen jók voltak

nathalie 2011.11.25. 21:40:04

@beebeer:
ejha, Hendrix, Satrianit és Steve Vait. Neked nagyon ott van a zenei ízlésed! :D:D

capa05 2011.11.25. 21:40:10

Hajni! ezt nem én akartam!!! (sehi)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:40:51

@gyvy: 2012-ben világvége. Jelenések Könyve relodaded.

Fognék egy nádpálcát és jóól böködném vele a Petit. >D

nathalie 2011.11.25. 21:41:03

@ladyandhenk:
én is voltam koncertjeiken, de az kötelező progi volt :)

2011.11.25. 21:41:54

@capa05: még sakk-mattot is... - Lebuktál, ezer éves vagy, és Béla angyalföldi konyhájában szocializálódtál. :DDDDDD

fran7 2011.11.25. 21:41:59

Mi van Balázson? A középső darabra gondolok.

nathalie 2011.11.25. 21:42:47

@gyvy:
mondjuk nem értem miért aggódik a pénz és a hitel miatt, hiszen vagy letelülhet ufóéknál vagy vége lesz a világnak 2012-ben! :D
szeretnék én is ebben a világvége dologban hinni, mert most akkor máshogy szórnám a pénzt :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 21:42:51

@haruka: még élek! Lekopogom, h semmi bajom nem szokott lenni, még sosem tört el semmim!:D Le is szidtam a tökmagot, h az ő hibája:) Most jól érzem magam:)

@gyvy: nem, a lépcső van rosszul megépítve! Ilyenkor nem iszom, kicseszek az alkohollal, megmarad:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 21:43:14

@neccharisnyás útonálló: @beebeer: Frank Zappát is beleszámolhatjuk ebbe a csapatba!

Hurri Kán 2011.11.25. 21:43:15

@neccharisnyás útonálló:
Ez biztos? Akkor idén bele kell húznom. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:44:23

@nathalie: Jehovások engem is folyton meg akartak győzni. Aztán mikor elkezdtem nekik mesélni a Pokolról, megijedtek. >D

fran7 2011.11.25. 21:44:30

@neccharisnyás útonálló: Van a szürke poló, utána van valami, pufidzsekihez hasonló, majd egy fekete kapucnis pulóver. Na így.

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 21:44:42

@neccharisnyás útonálló: én, mint kiscsaj. férjem pont kilépett a szobából és annyit mondott: "ne szólj, csak ints."
nem kezdtem el neki magyarázni... :DDDD

haruka 2011.11.25. 21:45:25

@ladyandhenk: jól van akkor, megnyugodtam. :) viszont lehet már csak reggel írok, mert álmos vagyok eléggé. :S

Hurri Kán 2011.11.25. 21:45:40

@nathalie:
Na most már utánajárok ennek a világvégének. :D

@ladyandhenk:
Persze, h a lépcső a hibás. :D

2011.11.25. 21:45:54

@nathalie: köszi! azért szeretem az internyettet, mert nem maradok egyedül az ízlésemmel. Fekete bárány vagyok én botfülű családomban. :)
Az utóbbi kettőt nem annyira hallgatom, de a múlt héten csak úgy felraktam Hendrixet és aztakurvaélet még mindig mennyire jó!

2011.11.25. 21:47:10

@Peter_Cs: na Zappa pont nem egy gitárvirtuóz, de nagyon eredeti. Jobban bírom egyébként ezt a fajtát.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:48:31

@Peter_Cs: Rendben. Zappa egyéb okból is nyerő nálam.

@gyvy: Maják szerint. Tudod, ők nem tévedtek. Csak egyszer. Ki is irtották őket.

@fran7: Várjál, én csak a fehér(?) mintás pólót meg felette a fekete pulcsit-dzsekit látom.
Hajni, mostmár tényleg küldhetnéd azt a teleszkópot! Én megoldom az illesztőprotézist a koponyámban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 21:49:29

@beebeer: Nekem is a Robert Fripp-Adran Belew-Frank Zappa vonal tetszik legjobban gitárból.

nathalie 2011.11.25. 21:49:59

@ladyandhenk:
mert mindenki eddás volt a társaságban.sztem most is azok, érzem az összefacsarodó szíveket amikor attila énekel, hiába ufózik meg világvége stb :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.25. 21:50:44

@neccharisnyás útonálló: Frank Zappa emberileg és politikailag is nyerő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 21:50:50

@haruka: rendben, várom reggel akkor:D
Jó éjt, jó pihenést!

@gyvy: egyértelmű, nem? Meg az új papucs:) Nem is én vok a hibás:)

capa05 2011.11.25. 21:51:10

Ez a Fecó egy kombinátor:)))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:52:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Amennyinek érzed magad. Csak az számít! :DDD De lefogadom, Angus-höz te is kiscsaj vagy. ;)

Kezdődik a tojást-a-füzetek-közé. ÁÁáá, na ezért uncsi az iskolás.
Másikon Alekoszt meg fogja erőszakolni egy 3 mázsás debella ursula, aki az anyja lehetne. Csináljatok már valamit, retkesek!!!!

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 21:52:42

aha, Fecó, aki sétálgat hajnalban a padok között, és úgy gondolja, hogy megtréfálja társait. igen. nem is feladat volt három vagy négy nappal ezelőtt.
egyre szánalmasabbak az öf szerkesztői

genevieve 2011.11.25. 21:53:10

érdekes petikének nem tetszik, ha más szemétkedik....

Hurri Kán 2011.11.25. 21:53:36

@beebeer:
Malmsteen? Ha már...

@neccharisnyás útonálló:
Na jó, de ezt mikor mondták? Mert most már könnyen vannak. :D

nathalie 2011.11.25. 21:53:40

@beebeer:
én is Hendrix-et hallgatom inkább.
másik kettőhöz azért nekem hangulat kell, meg ott inkább tényleg csak ámulok,hogy te kurva élet ilyet is tud valaki? :D petrucci a másik kedvenc :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:53:52

@Peter_Cs: És mert nem kergette ki lenn Buxtonékat a pincéjéből korán reggel!

sogeking 2011.11.25. 21:54:05

mi volt? Péter bemézezte Attilát?? :D

genevieve 2011.11.25. 21:55:22

fecót nem merik bedobni a vizbe?:-)

nathalie 2011.11.25. 21:55:26

@neccharisnyás útonálló:
kérdezz a karácsonyról, meg sírós hangon akár mit mond,csak kérdezgesd, de akkor nincs kariajándék? semmi? ez biztos??? :D:D

2011.11.25. 21:56:00

@gyvy: vártam már, hogy valaki bedobja Malmsteent, az 5-ös lemezét nagyon bírtam, jó húzása van, de azóta kiveszett a feeling, csak a virga.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:56:35

@gyvy: Mint Nostradamus. Be kell érniük a jóslatoknak. Amik lehet, nem is azok. Mindenesetre, a háborút kirobbantó arab diktátor volt már Hussein, Bin Laden, Khomeini lesz tán az új verzió?

nathalie 2011.11.25. 21:56:47

na, csabán felröhögtem.először. azt hiszem mégis lesz világvége hamarosan...

2011.11.25. 21:57:16

valaki szívassa már szét ezt a két barmot, valamiért nagyon idegesítenek ma, Péter meg különösen durva tud lenni, a kis dagadt gyáva hörcsög.

Atok 2011.11.25. 21:57:19

Remelem nem fog a Seherezade beledalolni, bar kicsi eselyt latok ra, hogy kihaggya

fran7 2011.11.25. 21:58:18

Na a Republic is feloszolhat, meg van a tribute együttesük.

capa05 2011.11.25. 21:59:15

@Atok: nem sokáig de vedd majd le a hangot, viszont a röhögése a megafonba isteni!!! ha bejátsszák:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 21:59:45

@gyvy: Samboraaaaa

@nathalie: Legutóbbit helyre kellett raknom. Hogy akar az ijesztgetni a Bibliával, aki nem is ismeri rendesen? Jobban tudtam fejből, hol van az a rész, amit értelmezve emleget, mint ő. Elcseszett porszívóügynökök ezek is, semmi más.

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 21:59:52

tegnap is volt egy toplistás szerkesztői baki: lilu szerint, úristen csaba arcán mennyire látszott, hogy csalódott, amiért nem ő nyert valamiben. eközben csaba arcáról egyetlen dolog látszott, hatalmas röhögés péter beszólásán, amely gergő és a magatártás-megnevelés kérdéskörére vonatkozott.
elérte a válság a vévés szerkesztő-vágó stábot?

Hurri Kán 2011.11.25. 22:00:42

@beebeer:
Tölt... Öööö szerzek is tőle valamit gyorsan. :)

@neccharisnyás útonálló:
Lehet. Minden lehet. :)

fran7 2011.11.25. 22:00:57

Csaba már kétszer volt a riportszobában. Paradigmaváltás a reteknél?
Kinga mindenkit szid. Milyen sötétség lehet benne?

genevieve 2011.11.25. 22:02:00

na azért amit most csabi nyomott, nem egy két akkord volt:-DDD

inmemancsi 2011.11.25. 22:02:13

@beebeer: péter inkább zsírmalac:)) ne bántsuk a hörcsiket

nathalie 2011.11.25. 22:02:23

@neccharisnyás útonálló:
Lehet Te az egyik haverom vagy??? ő játsza ezt a bibliás alázást velük!!! :D:D:D

Turambar 2011.11.25. 22:03:13

Kinga azt adja, ami a lénye.
ömlik belőle az epe. :D

Atok 2011.11.25. 22:03:29

VV Brian Johnson :)

Turambar 2011.11.25. 22:03:48

@genevieve: Az ACDC? Elhiszed, hogy pofonegyszerű? :)

kékdelfin 2011.11.25. 22:03:51

jó ez a savanyúszőlő-trió:)

nathalie 2011.11.25. 22:04:40

ez a kinga ennél szimpibb már nem lehetne :D:D imádom hogy fecó a társa :D

genevieve 2011.11.25. 22:05:39

@Turambar: nem, nem hiszem el:-))

de balázs tolmácsolásában feltétlenül meghallgatnám:-)

ha már olyan pofonegyszerű:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 22:06:00

Neeeeeeee!!!!!!! Kikaparom a dobhártyám!
Pedig szeressem a hájvéjt, de eeeez! OMG! Facepalm!

@nathalie: Nem hiszem, csak matematika okán n+1 egyed van egy populációban, akik saját akaratból ugyanolyan megoldást találnak egy problémára.

genevieve 2011.11.25. 22:06:31

hehe, ati a legstréberebb tanuló:-DDD

remélem megmondják ezt az eredményt nekik is:-DD

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 22:07:06

@genevieve: az éjszakaiban méginkább érezhető volt a hangulat.
egyébként nekem sokkal jobban bejön az online, mindenki IGAZI, és nem beállított.
sokkal szerethetőbb csaba is és még - meglepő, de - attila is.
viszont veronika, péter, gergő amennyire dominál az öf-ban, annyira nem szokott az éccakában.

fran7 2011.11.25. 22:07:32

A VV Attila-Csaba külön versennyé silányult?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 22:09:16

No, mingyá jön JackBauer és megmenti a világot. Csak tudnám, hogy még a hetedik napját senyvedi vagy már a nyolcadik kínkeserve kezdődik. Párttévék, hm.

capa05 2011.11.25. 22:09:33

Mikor jön rá a retek,hogy ez a számitógépes szavazás besült::?:DDDD

genevieve 2011.11.25. 22:09:39

@antiszociális taho_kismama: nekem eddig teljesen közömbös volt peti, de amit ma láttam tőle az nálam kiverte a biztosítékot...

lac64 2011.11.25. 22:10:24

@genevieve: Balázst ütném, de nagyon. Ok, hogy poénkodik, de ez teljesen egyoldalú Csaba savazás baromira idgesítő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 22:10:48

@capa05: most na, én jól szórakozom a szavazgatással:), remélem, marad!:D
Sajnálod-e?

genevieve 2011.11.25. 22:11:11

@capa05: mert szerinted a retek tényleg azt akarta megtudni, hogy a nézők szerint ki a legstréberebb?:-D

vallatas 2011.11.25. 22:11:27

remélem kiválasztás előtt beadják Kinga tábla elemzését a lakóknak, az nagy csattanó volna :)))

Turambar 2011.11.25. 22:11:46

@genevieve: Az ilyen együgyű poénoktól én sem vagyok elragadtatva amúgy. Összegányolás, hm...

Hurri Kán 2011.11.25. 22:12:38

@neccharisnyás útonálló:
Samboraaaaaaaaa :D

Benny Hill még mindig kurva jó :D

genevieve 2011.11.25. 22:12:54

@lac64: balázst sose bírtam....

lac64 2011.11.25. 22:12:57

@antiszociális taho_kismama: Az éjjeliben Csaba és Attila tök jóban voltak, viccesen cinkelték egymást, meg Csaba segített Attilának

Turambar 2011.11.25. 22:12:59

@nathalie: Petrucci nagy gitáros. Kár, hogy 10 éve nem hagyta ott a Dreamet. :D

beacska 2011.11.25. 22:13:03

valakiiii! Hajniiiii! hogy áll a Roma meccs?

Turambar 2011.11.25. 22:13:32

@beebeer: Azért egyértelműen a Rising Force a legjobb.

genevieve 2011.11.25. 22:14:12

@Turambar: persze, mert peti magas színvonalú poénokat nyom:-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 22:14:24

@gyvy: Ja, ő faszi. De végül is. Innám. Is. :DDDD

lac64 2011.11.25. 22:14:28

@genevieve: Én régebben rádiósként kedveltem, de nagyon elszaladt vele a ló

nathalie 2011.11.25. 22:14:29

@Turambar:
annak a csapatnak az énekest nem tudom megbocsátani. érthetetlen számomra :D

Turambar 2011.11.25. 22:14:30

@genevieve: Pedig tényleg lófitty. Mármint gitárral. Kezdő lépések.

capa05 2011.11.25. 22:15:08

@ladyandhenk: jaj dehogy!! én nem venném el senki szórakozását, csak értelmét nem látom (szegényes a fantáziám)
@genevieve: nem tudom mit akart... szerintem ők sem.:)))

antiszociális taho_kismama 2011.11.25. 22:15:41

@genevieve: :)) lehetne jobban? :D
péter nekem a survivor óta szimpatikus volt, pontosabban, abban. gondoltam itt is az lesz. azonban mióta látványosan és érezhetően szerkesztői feladatokat teljesítenek attilával, már nem látok benne semmi kedvelnivalót. semmi szerit :)

Turambar 2011.11.25. 22:15:57

@genevieve: Szerintem magasabbat. A beszólásai jobban ülnek, mint a sprotnitól bűzölgő tolltartó. :)

katorna 2011.11.25. 22:17:11

az ember, aki veronikába szerelmes megjegyzést tesz más nők szellemi színvonalára! Bruhahaha...

Turambar 2011.11.25. 22:17:21

@nathalie: Sztem nem lenne gond James-szel, ha normális énektémákat írnának szerencsétlennek.
Én azt nem tudom megbocsátani, hogy ha már Kevin Moore után sikerült bevenni Dereket, akkor ahelyett, hogy hálát adtak volna az égnek, elküldték, és bevették ezt az ízléstelen Rudesst. 12 éve.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 22:17:49

@lac64: Én meg mostanság szembesültem, hogy Vadon Jani (Balázs nagy haverja) AZ a Vadon Jani, aki jobb nótákat bírt összepakolni, mint Barbaró Attila. Teljesen értetlenül állok a dolog előtt. Hogy jön ez a "jáj,dinádjonkíagyú-gjonrambó" szintű dologhoz?

Turambar 2011.11.25. 22:17:59

@katorna: Miért, szerinted szerelmes? :D

foxglove (törölt) 2011.11.25. 22:18:16

sziasztok! érdemes valamit megnézni a maiból? ill. milyen szavazás volt és mit szólt be balázs?

katorna 2011.11.25. 22:18:26

@Turambar: najó, csak így jobban hangzott :)

2011.11.25. 22:18:36

@Turambar: Rising Force - nem tudom, nekem már túl cizellált, mint a rokokó. Inkább az ACDC négy hangja, abban legalább benne van az életérzés.

Turambar 2011.11.25. 22:20:08

@beebeer: ACDC-t bulin kívül képtelen lennék hallgatni.

Hurri Kán 2011.11.25. 22:20:10

@katorna:
Most éppen ki szerelmes Veronikába?

nathalie 2011.11.25. 22:20:58

@Turambar:
én sajnos a faszi hangját sem bírom, bár tény, hogy ez a ájtatosság,vagy nem tudom minek nevezzem ami az énekből árad, semmilyen normális énekesnek nem tenne jó.

huncut 2011.11.25. 22:21:01

Huhh, ez a mai műsor elég fárasztó volt, az állandó kornyikálást meg nem kéne erőltetni, ez még nekem is sok(k).
Megyek is aludni, jó éjt mindenkinek!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.25. 22:21:44

No, mentem hajrázni. Bugyivillantó pörgősszoknya-pipa, pompomok-pipa.
GO JACK, GO JACK, GO, GO, GO!!!

További szép estét mindenkinek!

2011.11.25. 22:22:32

@Turambar: én képes vagyok! :) Futás közben, buszon, tutira jó kedvem lesz tőle.

Turambar 2011.11.25. 22:22:46

@nathalie: Images-en, Awake-n nagyot énekelt.

Turambar 2011.11.25. 22:23:17

@beebeer: Halálosan unnám 3 szám után. :)

Akkor már inkább Dark Tranquillity. :D

genevieve 2011.11.25. 22:24:10

@Turambar: akkor balázsnak is biztosan menne:-)

nathalie 2011.11.25. 22:25:36

@Turambar:
tudom, tudom,de mégis...

genevieve 2011.11.25. 22:25:48

@antiszociális taho_kismama: az én olvasatomban peti most egy kis köcsög aki undoritó módon viselkedik mióta veronikával kavar...

2011.11.25. 22:26:17

@Turambar: na, milyen vájtfülű brigád jött itt össze a VV-blogon. :)))) Ki gondolná?

lac64 2011.11.25. 22:27:01

@neccharisnyás útonálló: Ezt én sem tudtam, mondjuk rájöhettem volna. A class FM-en nagyon jó kemény zenéket szokott berakni, hullik is Balázsék haja :)

genevieve 2011.11.25. 22:28:59

@Turambar: humor szinvonalról beszélünk, nem beszólásokról:-)

2011.11.25. 22:29:31

@genevieve: ritka szar nyálas páros ez a Vároniká-Péter páros, azt meg ne is taglaljuk, hogyan minősít egy pasit, ha ilyen csekélyértemű leánykával kavar. De Péter kvalitásait figyelembe véve nem is annyira meglepő ez a választás.

Hurri Kán 2011.11.25. 22:31:35

@beebeer:
Hát Peti fája sem nő az égig, na. :D

2011.11.25. 22:35:52

@gyvy: hát nem, láttam bizonyos felvételeket, már a fát is túlzásnak érzem. :))))

genevieve 2011.11.25. 22:39:48

@beebeer: mikor is volt utoljára együtt veronika krisszel? 3 hete???

szép karrier:-D ... és ez verán kivül mindenkinek természetes dolog:)

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 22:40:28

@capa05: essö után köpönyeg. kár magyarázkodni.
VÉGIGNÉZHETEM EZT A KIBASZOTT MECCSET MÁ????

genevieve 2011.11.25. 22:40:41

@gyvy: ez inkább dugiszeri:-)

2011.11.25. 22:41:52

@genevieve: az a típus a kiscsaj, hogy mindjárt szerelmes lesz, ha valaki azt mondja neki, hogy szereti. Függetlenül attól, hogy tetszik neki az illető, vagy nem.

beacska 2011.11.25. 22:42:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, Hajni, Hajni!!! hogy áll a meccs??

genevieve 2011.11.25. 22:43:03

@beebeer: na de az az egymás seggébe bújás suli alatt.......minősíthetetlen viselkedés szerintem

Hurri Kán 2011.11.25. 22:43:08

@beebeer:
Hálistennek én nem láttam ezeket a felvételeket. :DDD

@genevieve:
Tényleg? Komolyan kérdezem, én ehhez nem értek, már mondtam. :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.25. 22:43:25

@beacska: már 1-0, az Udinese javára! Nem sokára vége!

Jó éjt Mindenkinek!

2011.11.25. 22:45:13

@genevieve: ja, 15 év felett már gáz, mondjuk a kiscsaj agyilag 12, tehát nála elmegy, de egy 35 éves pasi!!!!????

genevieve 2011.11.25. 22:47:15

@gyvy: addig biztosan tartani fog amig egyszer lesz dugás:-)

mondjuk azt sose értettem, hogy az adott személy miért nem okul abból ahogyan az általa szeretett embert az "exével" viselkedik....szerintem fog még veronika is olyanokat kapni petitől mint most vera...

genevieve 2011.11.25. 22:48:13

@beebeer: peti most érzelmes, szerelmes pasit játszik:-)

már sirt is ugyebár:-)

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 22:51:10

már tökön szúrtam magam, köszi.
és mivel mazochista vagyok, meghallgatom az elemzést is. benito és juhár.
simán bekexek a kerékbe, hogy törjenek, csak ne ők .... könyörgöm....

Hurri Kán 2011.11.25. 22:53:32

@genevieve:
Jó, Veronikától ne várjunk el túlzott elemző gondolkozást. :)))

2011.11.25. 22:53:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: kimaradt a manikűr???

Fel a fejjel, hosszú meg a bajnokság.

Hódos Hajnalka 2011.11.25. 22:58:01

@beebeer: pedi. hábazmeg, nem lakkozhatok állandóan. :D nem én vagyok a zoka, a zsuzsi nem porszívózott rendesssen.
bazmeg......... sírok. fio, napoli, juve....
ezek jönnek.
miért nem vagyok interdrukker?????

capa05 2011.11.25. 23:01:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mert ott van tarcsiba a stadion másik használója:)

2011.11.25. 23:01:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: utálom az intert. Brrrrrrr.

Azért ne panaszkodj, a Pool csak akkor nyer, ha nem nézem. Ezért ki vagyok szegregálva a konyhába, és plusz csavar, hogy még a részeredményt sem tudhatom. Csak tippelni tudok a zajokból. Aztán visszanézem. :))))

2011.11.25. 23:05:42

Na joccakát mindenkinek, még megnézem az Officet és szpaty! :))

Zelefánt 2011.11.25. 23:16:15

KI ez a kurva az AláValóban?
Rettenetes.

MagasMacska 2011.11.25. 23:18:22

Csak nálam nincs inline (tegnap is rossz volt minden), vagy tényleg hallgat?

capa05 2011.11.25. 23:21:20

@Zelefánt: nem a Baby Gaby vagy kicsoda?Vagy annak a párja... nem tudom anevét::

capa05 2011.11.25. 23:22:53

valami Andit??? hallottam Bécitől.))

Zelefánt 2011.11.25. 23:23:12

A BabyGaby az fekete.
Ez inkább valami pornós lehet, legalábbis annak saccolom a megnyilvánulásai alapján.

Zelefánt 2011.11.25. 23:24:36

@anica inkognitóban:
Felettébb felnőttfilmesen hangzó művésznév.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 23:26:42

@Zelefánt: még ki tudja, hol köt ki..:D egyelőre playbackel..:S.. akarom mondani énekel ;)

Zelefánt 2011.11.25. 23:29:05

@anica inkognitóban:
A playback ha úgy vesszük, végül is emberbarát találmány.

capa05 2011.11.25. 23:30:28

@anica inkognitóban: de ezek nem együtt léptek fel még Kozsó inspirációi alapján???:/

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 23:35:01

@capa05: a fekete csak, a Fresh Viki,ketten danászgattak(nak), nem tudom, hogy Kozsó volt-e a felbujtó, nem kísérem figyelemmel egyikük művészi munkásságát sem..:DDDDD

capa05 2011.11.25. 23:36:53

Pedig ahogy hallom az onlányba szerenádot írnak a tanároknak.. tartok tőle Seri is fog énekelni..:(((((((

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 23:38:17

@capa05: csendben marad! Most!!! :PP:DDD ahányszor ezt kiejted a szádon, tényleg énekel...:DDDDD borzalmas vagy..:DDDDDDD

Zelefánt 2011.11.25. 23:38:37

Az imént látottakról egy Woody Allen-film jutott fejembe, amelyben Judy Davis szopni tanul egy hivatásos picsától, és az utóbbi fullad meg majdnem az oktatás közben...

capa05 2011.11.25. 23:41:04

@anica inkognitóban: nem tudom mit vétkeztem, de tutira a blogról való kitiltásomra játszol!:PPPPPPPPP
Remélem Hajnalka már lefeküdt..)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.25. 23:42:34

@capa05: reméljük, a pasija is, hogy jókedve legyen, mert különben neked kakukk...:DDDDDD:P

MagasMacska 2011.11.25. 23:45:21

@Cassia30: A mai napig azt mondom, a legjobb munkahely a telefonközpont. Már a régi ami volt. Tudjátok ("idősebb" generáció) mikor még nem volt minden falu (meg sok város sem) benne a "crossbar"-ban. Fel akartad hívni a nagymamit Karakószörcsögön, akkor fel kellett hívni a központot, hogy Karakószörcsög 52-vel akarsz beszélni, és ők kapcsolták. Bele lehetett hallgatni a beszélgetésekbe.... Hajni, miket írhattál volna!!!

Nekem mondod? Hét évig csináltam! Isteni élményeim vannak, olyanok, amiket el is monndhatok bárki bántása nélkül.

Zelefánt 2011.11.25. 23:52:41

@MagasMacska:
Írj belőle színdarabot, vagy filmforgatókönyvet.
Nem vicc, az ilyesmiből kurva sokat ki lehetne hozni.

Turambar 2011.11.26. 00:41:26

@genevieve: Nekem a beszólás a vicces, az képvisel humor értéket. Nem az olajos hal.

Zelefánt 2011.11.26. 00:41:48

Hammer To Fall!!!!!!!!!!!!!!!

Turambar 2011.11.26. 00:42:51

@genevieve: Látszik, hogy nem éltél még át hasonlót. :)
Oké, Peti nem szerelmes, de én ismerem az érzést, amikor olyan állapotban vagy, hogy a legrosszabbkor jön egy óra. :)

MagasMacska 2011.11.26. 00:48:17

@genevieve: Nem bizony! Még Balázs is háromra taksálta!

MagasMacska 2011.11.26. 00:59:35

@beebeer: Talán mert agyilag ő is 15 éves.

MagasMacska 2011.11.26. 01:02:50

@Zelefánt: Csak nem az én irodalmi teremtő ihletemmel!

endri33 2011.11.26. 01:05:25

Queen 1986 Budapest
Fantasztikus koncert lehetett élőben, ha még így tv-én keresztül is ennyire karizmatikus Freddie!
www.youtube.com/watch?v=TqouPRe_9I4

Zelefánt 2011.11.26. 01:15:59

@MagasMacska:
Mastroianni mesélte, hogy Fellinivel készült első filmjének forgatókönyve egyetlen papírlap volt csupán, amelyen egy rajz volt látható:
A tengerfenéken áll egy kurva nagy fasz, körülötte halak úszkálnak.

Nem mondod, hogy efféle alkotáshoz hiányzik belőled a kreativitás...

MagasMacska 2011.11.26. 01:22:57

@Zelefánt: Nehezen tudom elképzelni a tengerfeneket...

Zelefánt 2011.11.26. 01:30:19

@MagasMacska:
Hát igen, folyton sűrűsödő homályon keresztül kell egyre mélyebbre merülni ahhoz, hogy elérjük...
Ám még az is kétséges, hogy egyszer...majd sikerül.

MagasMacska 2011.11.26. 01:32:47

@Zelefánt: Asszem, én most az álom egyre sűrűsödő homálya fenyeget...
Jó éjt Nektek!

Zelefánt 2011.11.26. 01:38:16

@MagasMacska:
Könnyű álmot hozzon az éj.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 07:41:46

Csak nekem van olyan érzésem, hogy lealázom magam azzal, ha a konkrét témához szólok hozzá?

capa05 2011.11.26. 08:30:33

@Brr: ne kíméld magad, írd meg hátha valakit érdekel.:))

az én rózsám vasutas 2011.11.26. 09:24:26

Nem volt rá sok esély, de szerencsénkre Fecó megismételte a poént, és ebben már tejszínhab is volt. Én kávéval, körömlakkal és krémsajttal csináltam volna, de hát én művelt ember vagyok, tudom hogy a kával kezdődő szavak a viccesek.
A lényeg, megtudtuk, a csütörtök a játékosok szabadnapja, akkor van a nagytakarítás. Ha jól emlékszem Szandikáékat keddenként zavarták haza. Kár hogy a felöltözött nők engem sose érdekeltek, mert így nem állíthatom, hogy Sehin már háromszor láttam a tegnap frissen turkált cuccot. Így, ahogy a költő mondja, hagyom a turkált munkát másra.
De ne csak kritizáljunk, dícsérjünk is. Kinguci és Fecó fürdőszobai nagyjeleneténél remekül lett kiretusálva az éppen zuhanyzó Bandika. A helyette bavágott harmadik zuhanyrózsát csak a figyelmes szem szúrhatta ki. Balázs pedig megadta a kvízkérdés helyes válaszát, bár az határidőn túl érkezett, megérdemli a nyereményt. Ma este ő találkozhat egyik családtagjával.

MagasMacska 2011.11.26. 10:20:32

@Brr: Miért, történik valami, amihez hozzá lehet szólni? Fél éjjel dallották ugyanazt, ki jobban, ki rosszabbul, ki katasztrofálisan, Péter szinte jól. Aztán ettől a falrengető izgalomtól ágyba szédültem.

Tjuca 2011.11.26. 10:21:30

@beebeer: viagrát olvastam. :-P

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.26. 10:25:37

Azért irigylem őket! Benn ülnek és közben nem isn udják, hogy ütköztünk egy jégheggyel és már süllyedünk.

"nem süllyedünk! Nem süllyedünk! Úgy látom emelkedünk!"
www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w

avanivi 2011.11.26. 10:27:02

Az rémisztő,hogy a Seri szeret legjobban énekelni, és ő énekel legtöbbet, pedig csak neki nem szabadna.

atandora 2011.11.26. 10:31:26

Hmm ... mikor van onjány közvetítés? Valahogy még egyszer sem kaptam el abból a három alkalomból, amikor próbáltam rákattintani.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 10:38:37

@MagasMacska:

oké, ez tényleg jobb, mint a benti tusoló képek:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000172497143#!/profile.php?id=100000769451350

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 10:50:35

@TrueY:

mire kijönnek, már koronázás is lesz...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.26. 12:20:15

@Brr: De csak, ha befagy a Duna! Már rendelik a nagyüzemi fagyafsztó gépeket. 100 mrd-ból meg is van!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 13:01:36

@gyvy: ..stét..stét...stét..:P:D üres a kóceráj, csak a visszhang..:)

tena_lady 2011.11.26. 13:02:43

Ennek a műsornak pont néztem az eredeti, online adását. Csak azért mondom, mert kihagyták a legjobbat, amikor Szandi úgy leszerelte Attilát, hogy szóhoz se jutott. Kár, hogy ilyen típusú nő nincs bent, mert itt beigazolódott az, amit eddig is sejtettem, hogy Attila egy érett, tapasztalt NŐvel nem tud mit kezdeni.
Mivel csupaszív ember vagyok, ezért remélem, hogy Veronika esik ki, hogy Péternek rossz legyen. :)

Hurri Kán 2011.11.26. 13:04:16

@anica inkognitóban:
Mindenkit elüldöztél? Néha hozzám is jöhetnék segíteni. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 13:05:21

@gyvy: zdmeg, ma még meg sem szólaltam..:P:DDDDD
@tena_lady: csupaszív..:DDDDDD

Hurri Kán 2011.11.26. 13:07:47

@anica inkognitóban:
Vannak emberek, kiknek elég a jelenlétük. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 13:09:08

@gyvy: te csak tudod..:P:P:DDDDD
(múlik a fejfájásom, köszi :DD )

Hurri Kán 2011.11.26. 13:11:42

@anica inkognitóban:
Hogyne tudnám. Azt mondják, vannak helyzetek, amit ha nem lehet megfelelő nézéssel megoldani, ott fölösleges megszólalni. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 13:16:41

@gyvy: mivel állítólag ölni is tudnék tekintettel, úgy gondolom, kevesebbet kéne beszélnem.. erre célzol te is??:P:DDDD
na, jön a férj, kezdem a tálalást, fájdalom, de nélkülöznöm kell a társaságodat kis időre:)

Hurri Kán 2011.11.26. 13:17:56

@anica inkognitóban:
Neeeeem... Épp csak megjegyeztem. :)
Jó étvágyat! ;-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 15:08:59

@tena_lady:

közben egész megkedveltem a műszájas, plasztikmelles veronikát, adok helyette neked kettő másikat, akiknek azért is jó volna kiesni, mert árt nekik a villa, a legrosszabbat hozza ki belőlük, tisztára elgonoszodnak, és mire kimennek nem lesz ember aki szobaállna majd velük: fbmegkinguci, és pornósvera...

(amúgy pornósvera úgy csinál, mintha nem tudná, hogy a képei nagy valószínűséggel már kikerültek a netre, és továbbra is gátlástalanul ribiz másokat, ez nagyon furcsa, neki is elkélne egy kis lelkisegélyszolgálat)

MagasMacska 2011.11.26. 15:11:41

@Brr: Van nekik, csak nem veszik (elégszer) igénybe.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 15:21:40

@Brr:

hát ez az fb se normális teljesen, törölték a linket, de itt egy pótlink, szerintem ezen a fotón semmi pornográf nincsen, hanem vicces és alapjáraton művészet:

www.facebook.com/photo.php?fbid=10150376380217823&set=a.159455362822.117904.526232822&type=1&theater

atila68 (törölt) 2011.11.26. 15:45:30

1. Vajon Szandi még mindig 13 éves?
2. Ki az a Kurt Vonnegut imitátor a képen?
3. A transzvesztitát miért nem zavarják már Kartofel után?

capa05 2011.11.26. 17:09:04

Jó reggelt az erre járóknak!
Úgy látom a többség Katalin bálra készül..
Ha Hajnalka is úgy gondolja indulás előtt elolvashatjátok az új posztot !
Ha nem, akkor így jártatok és majd holnap:::DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:10:43

@capa05: na, ideje volt :PP:D
miért, te nem szándékszol elolvasni?:O

capa05 2011.11.26. 17:17:14

@anica inkognitóban: mert én nem indulok a bálba:PP:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:19:10

@capa05: én sem..:D táncoljuk szét Hajni blogját??:DDDDDD végülis jobb,mint ha énekelnénk, én legalábbis..:D

capa05 2011.11.26. 17:21:40

@anica inkognitóban:
Te mindenképp ki akarsz tiltatni?:PPPP?DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:22:36

@capa05: :DDDD dehogyis :DDDDD
na jó, én többet nem csábítalak ilyen jó buliba :PP:DDDDD

Hurri Kán 2011.11.26. 17:23:10

@anica inkognitóban:
Igen. Szerintem kánkánozz elől jó példával. :DDD

capa05 2011.11.26. 17:24:25

@anica inkognitóban:
Már így is majdnem Rodostóból kell írnom a nagybátyámnak- köszönhetően a VV5 Xfaktorosának..:))))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:25:58

@gyvy: ehhez bezzeg neked is lenne eszed..:PP:DDDDDD
@capa05: lázadj fel! :DDD:P

Hurri Kán 2011.11.26. 17:28:28

@anica inkognitóban:
Miért ne? Első sorban csápolnék, és dobálnám a rózsákat. Már ha jó a produkció. Ha nem, akkor mást. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:29:27

@gyvy: szerintem ne is gondolkodj a második verzióban fölöslegesen..:P:DDD

Hurri Kán 2011.11.26. 17:31:57

@anica inkognitóban:
Hát elegendő információ hiányában ezt nem tudom eldönteni. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:35:05

@gyvy: hát, ezt kénytelen leszel bemondásra elhinni..:P:D
(bocsi, közben elővettem a harisnyás zacskókat és leellenőriztem, megvan-e a piros combfixem..amit ünnepi alkalmakon veszek fel,mint pl. kán-kán bemutatók..:DDD)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 17:39:10

@anica inkognitóban: Milyen kánkánt tartasz te ma este? Csak mert megyek nézni én is az első sorból:D

Hurri Kán 2011.11.26. 17:39:17

@anica inkognitóban:
Én már csak a szememnek hiszek... Néha már annak se. :P :)))

@ladyandhenk:
Szia! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:41:20

@ladyandhenk: olvassál és előbb-utóbb megérted a dolgokat, vélhetően :PP:D férfiközönséget jobban értékelném amúgy :P:DD
@gyvy: te gyaur..:PP:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 17:42:20

@gyvy: köztudomású, h a szemnek szabad a legkevésbé hinni, mert megcsal:)

capa05 2011.11.26. 17:42:31

@anica inkognitóban: milyen műsor lesz?
ha lehetne egy-két címet a repertoárból!!:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:43:00

@ladyandhenk: köztudomású, hogy a férfiak legfontosabb érzékszerve a szem..:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 17:43:43

@anica inkognitóban: jelentem, elolvastam mindent, megértettem mindent, talán:)

Jól telik a hétvége nektek?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:43:45

@capa05: gyvy előtt nem merem elmondani, hajolj ide,megsúgom..:D te tudsz titkot tartani..:DDDDD

Hurri Kán 2011.11.26. 17:44:27

@anica inkognitóban:
:PPP :DDDD

@ladyandhenk:
No látod. :DDD

@capa05:
Szerintem vonuljunk vissza kicsit gondolkozni. :D

capa05 2011.11.26. 17:44:54

@anica inkognitóban:
na ezen már túl vagyok... tudom te is:PPP:DDDD

capa05 2011.11.26. 17:46:39

@gyvy: van nálad valami lexikon, hogy megtaláljuk a megoldást?:D

Hurri Kán 2011.11.26. 17:52:19

@capa05:
Van. ;-) Rengeteg tudást lehet meríteni belőlük. :D

capa05 2011.11.26. 17:54:46

@anica inkognitóban: nézd! nekünk fel kell készülni a te előadásodra!!:P:DD
Ha jó akkor azért hogy jobban tűzbe hozz minket, ha rossz akkor ugye sírva vigad amagyar, tehát azt is meg kell tudományosan alapozni4:PPP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:56:03

@capa05: feltételezed a sírva vigadás szükségességét??:P:P:DDDD nana...:P:P:DDDD

capa05 2011.11.26. 17:58:22

@anica inkognitóban: nekem egy nívós produkció könnyeket tud csalni a szemembe.P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:59:05

@capa05: majd ha lelkiismeretfurdalás miatt nem alszol, jusson az eszedbe! :PPPP:DDDDDDDDDD

capa05 2011.11.26. 17:59:55

@gyvy: nem érdekes mit írogat itt a fehérnép én bízom a te tudástáradban!:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:01:07

@capa05: jó hogy nem mindjárt fehércseléd..:PP:DD és még rámszól tegnap..:P:DDDD
@gyvy: akkor nyerni sem :PP:D

Hurri Kán 2011.11.26. 18:03:11

@capa05:
Nézd, nekik az a dolguk, h hivatalból ellenkezzenek, mi meg tudjuk, amit tudunk. :)))

capa05 2011.11.26. 18:03:19

@anica inkognitóban: ki szólt rád? gyvy? én nem úgy ismerem:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:06:29

@gyvy: ja, tapasztalatot..:P:DD
@capa05: tipikus pasi: szelektív memória... nem 3...:PP:DDDD

na, nekem próbálnom kell az esti fellépésre...:DDD de olvaslak benneteket !!:)

capa05 2011.11.26. 18:11:26

@anica inkognitóban:
nekem a gyalog galopp jut eszembe, hogy "fut a gyáva"!:PP:DDDD

capa05 2011.11.26. 18:12:21

@anica inkognitóban: most nézem.. lemaradt egy jel??:P:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:12:30

@capa05: ne hergelj, mert sírás lesz a vége, de nem részemről.::P:P:DDDD
@gyvy: elfér még a többi, amit ezután ?:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:13:49

@capa05: nem, nem, számoltam háromig..:PP:DDD hány éves szinten is vagy :PP:DDDDDD

Hurri Kán 2011.11.26. 18:21:54

@avanivi:
Nem rossz, nem rossz, de hát @anica inkognitóban: művésznő ígért nekünk valamit, ugye... :DDD

Hurri Kán 2011.11.26. 18:27:25

@anica inkognitóban:
Magát a felvetést sem értem. :DDD

capa05 2011.11.26. 18:28:58

@anica inkognitóban: én csak nettóban tudok számolni..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:30:07

@gyvy: eddig bezzeg vágott az eszed :PP:DDD
@capa05: az már legalább nem btk-s..:DDDD:PP

Hurri Kán 2011.11.26. 18:31:19

@anica inkognitóban:
Maradjunk annyiban, jobban jársz, ha nem kezd el vágni megen. :DDD

genevieve 2011.11.26. 18:33:21

látom nagyon éltek:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:33:34

@capa05: megint kezded??:P:)))))))))))))))))))
@gyvy: ha egy percig is fenyegetőnek éreztem volna a dolgot, most tényleg megijednék.::PPPP:DDD

genevieve 2011.11.26. 18:37:42

@anica inkognitóban: semmi pletyi vagy valami on téma?:-)

Hurri Kán 2011.11.26. 18:37:58

@anica inkognitóban:
Maradjunk annyiban, a megijedés csak a pontos helyzetértékelésre való képtelenséged miatt marad el. :DDD

capa05 2011.11.26. 18:39:17

@anica inkognitóban: akarsz róla beszélni?:PPPPP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:39:34

@genevieve: tudod, hogy a pasik a pletykásak, őket kérdezd :D
@gyvy: ne nagyfiúskodj már! :PP:D

Hurri Kán 2011.11.26. 18:42:11

@anica inkognitóban:
NA jó, tényleg hagylak, így nem tucc készülni az előadásra. :DDD

capa05 2011.11.26. 18:47:06

@gyvy: most elküldted a művésznőt?:(((

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:48:35

@capa05: próbálok..:DDD:P fellépésre várok ..:D

capa05 2011.11.26. 18:51:52

@anica inkognitóban: csúszik az előadás?:P:D pedig már várom!!:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:53:01

kicsikéim, poszt van..:P:D és végre megyek rágyújtani :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 22:00:23

@Tjuca:
George Harrison klipje, ahogy áll a falnál, pengeti a gitárt, és plusz egy pár kéz előbújik a kabátjából, hogy rosszalkodjon?
süti beállítások módosítása