Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X72

2011. november 25. 18:20 - Hódos Hajnalka

Vannak ezek a napok amikor reggel, már ébren ugyan, de még csukott szemmel tudjuk, hogy. És igazunk lesz, bár ennek semmi köze az önbeteljesítő jóslatokhoz. Tudjuk. Azt hisszük, akkor vagyunk a gödör alján, mikor véletlenül belerúgunk a felmosó vödörbe, összeszűkült szemmel nézzük a csordogáló vizet, aztán kifröccsentél, a zanyádat bazmeg felkiáltással fel is rúgjuk, ha lúd, legyen kövér, itt van akkor, nesze! De nem, a legtragikusabb pillanat az, mikor magunkon kívül ordítunk a telefonba, nem vagyok ideges, nem most mondtam, mitől lennék az, nem érted má’ meg hogy nem vagyok az?! Van ilyen, most akkor azt teszem, amit mindig, mikor úgy hiszem, ennél szarabb már nem is lehet: Leonard Cohent hallgatok. Az első két szám után mindig rájövök, de lehet.

A tesitanár, ahogy ígérte, síppal, reggel nyolckor. Attila és Péter felmentettek, míg a többiek ugrabugrálnak, Attila kifejti, nem beszélt Fecóval a tegnapi cirkusz óta, de ő még mindig képes arra, hogy megkülönböztesse a kinti és benti létet. Ne felejtsük el, hogy egy játékban vagyunk. Aztán kicsit röhögnek Gergőn, aki a sorgyakorlatokat végzi, odass, mint egy cirkuszi kecske! Az Alfahím! Attilának az Isten küldte ezt az ujjlevágást, ha tudja, az egész karját levágja. Péter odavan, a zsámolyt még leírni is fárasztó. Annak analógiájára, aki furulyát, vagy zenélős bébikomputert, netán dobot vesz gyerekednek ajándékba, az vagy téged gyűlöl, vagy vénlány/agglegény, vallom, aki a testnevelés tantervbe a szekrényugrást, mint kötelező elemet bevette, biztos, hogy gyűlölte a gyerekeket, én is utáltam, dobbantóstul, mindenestül, na jó, bevallom, egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy pánsípot vettem a kölyköknek, a barátnőm, akit soha nem hallottam káromkodni, december 26-án felhívott és annyit ordított a telefonba, tudod mit, akkor most hallgasd te bazmeg! Közelednek az ünnepek, megannyi emlék, drágám, emlékszel, mikor tesódék macskája beszorult anyukádéknál a könyvespolc mögé? És te arra, hogy tavaly háromnegyed hatkor indultam el gyalog gyufatésztáért, mert nem volt itthon fél zacskó sem, holott kétszer rákérdeztem? Szentséges éj.

Szünetben Attila Verával üzletel, ha kell, van ám gyümölcsös rágó is. A nyelvtan tanár kifogyhatatlan az ötletekből, most fekete-fehér-igen-nemet játszanak, Kinga rózsaszínű papírra szeret írni, mert csak. Attilár pikkel a tanár. Tanár úr, szándékosan szívat azzal az istenverte ötössel amit tegnap….kihagyott ideadni? Pakliban van. Hogy Verával mi van a pakliban, nem tudni, de a kokettálás folytatódik az órán, nézze meg, Attila milyen izmos. Verának nem jönnek be az izmos hapsik. A kövérek se. Már Peti sem. Attilának elég sok pénze van és egy kis mellékvállalkozása is. Miután a szóvirágok nem jönnek be, a tettek mezejére lép és megpróbálja megcsókolni Verát. Hülye vagy?! Megfogom a … ujjad! Attila, hova írhatom a szaktanárit? Ahova akarja. Mondtam én, hogy előbb-utóbb mosókonyha lesz a vége, Péternek semmi kedve a matekhoz, bújjanak el. De nem. Fecó összeroppan, mert kap egy karót matekból, úgy látszik, elfelejtett számolni, pedig üzletvezető és hát.

Aréna után megkezdődik az esélylatolgatás, Péternek fingja sincs, mi lesz itt vasárnap, simán meglehet, hogy Eszter dönt, de ő most kurvára nem akarja befolyásolni az eseményeket. Mintha eddig sikerült volna. Érkezik Veronika, aki csak úgy tud taktikázni, hogy feltérdel az ebédlőasztalra, mivan, hogy állnak a dolgok? Vera vagy Kinga. A Kis Tücsök szerint tökmindegy, mi lesz a kiválasztáskor, mert a kihíváskor így is, úgy is megy párbajozni. Attila Kingát vinné. Péter is nagyon bátor, ő még a Csabit is kivinné. És mi van Annamarival? Bevállalná, hogy megszórják? Ezen kicsit csámcsognak, aztán megegyeznek, megszórni csak BTA-t lehet. Kinga és Fecó a fürdőben rinyálnak, milyen egy aljas ember lett ez az Attila, simán rátetetné a jeleket Kingára! De őt nem érdekli, mit akar, ha az összes körmével kaparni fog, hogy visszajöjjön ide, sőt! Úgy kiviszi Veronikát, mint a huzat! Ott fog beléjük rúgni, ahol a legjobban fáj nekik! Fecó bólogat, majd leesik a feje, ha Kingát kiraknák, a következő az lenne, hogy Attila őt támadná! Eszter örülne egy Vera-Veron párbajnak, full Veronika mellé állna, mert Vera erkölcsileg kicsinálta a kiscsajt! Full! Teljes mértékben mellé állna! Vagy a Kinga, de lehet, Serit vinné. Seri nagyon szeretne Kingával párbajozni. De nem most.

Ötlet híján félévi értékelőt tartanak, ünnepséggel egybekötve. Az irány jó, a műsor szar. Ha Vera saját költésű izéje – a vers szót nem alkalmaznám – nem lenne elég, az est fénypontjaként fellép a kéttagú kórus, Gergő és Seri. Tavaszi szél vizet áraszt, virá. Gom. Viirá. Gom. Mindez azért különösen fájdalmas számomra, mert tegnap volt húsz éve, hogy halott minden idők legkarizmatikusabb előadója és a világ valaha volt legjobb hangú énekese, aki ugyanezt a dalt ’86-ban előadta Budapesten. Freddie, hiányzol. Seri és Geri oklevelet is kapnak, előbbi a példamutató szorgalmáért, utóbbi példamutató magatartásáért, Peti megjegyzésén: azért Gergő magatartásán dolgoztak pár évet előtte is, csak én röhögtem, vagy van rajtam kívül még galambepéjű? Közös fotó – felhívnám a figyelmet a Villa Hangjára – után óóóóriási buli. Szandival. Egy dolgot ismerjünk el, Szandi teste harminchat évesen, három gyerek után irigylésre méltó, emelem kalapom, elismerésem. Ha nem énekel, kimondottan szimpatikus jelenség. Szerelmes szívek, Tinédzser l’amour, a buli fergeteges. Veronika féltékenyre issza magát, mert Vera és Péter közel kerültek egymáshoz. Mintegy három és fél méter távolságra. Peti unott fejjel vodkázik, Veronika belekezd a tudod mit, jöjjetek össze és legyél vele boldog baszki szövegbe, Péter fején hangosan röhögtem, tipikus pasi arckifejezés, jelentése körülbelül: mi a faszról beszél ez, atyaúristen. Veronika mondja, mondja és mondja, pont akkor, mikor vele megszakad a barátság, csak azért, hogy kapjon egy kis szeretetet, lefogadja, hogy a Vera ma ott is alszik! Ő inkább alszik a földön! Mielőtt eljutunk oda, erről is Péter tehet, megjelenik Attila, aki látta a nyűglődést, és elhatározza, pontot tesz a végére.

Péter, ismételd, mondd utánam! Elegem van, mert szeretlek és nem akarok hátat fordítani neked! Veronika kérdezze meg, hogy Péter tényleg szereti-e! Ha igen, akkor Péter figyeljen a Kis Tücsök bánatos kis lelkére, mert könnyen sérül. Jól van, Veronika, szarok rá, bármi is történt az elmúlt két napban, ölelj meg és aludj mellettem! A békítés csak félig sikerül, mert Veronika a teraszon rákezd a most mire gondolsz és a rögtön ezután következő megint kezded mantrára, Péter követi a forgatókönyvet a faszomat akkor felkiáltással. Végül az ebédlőasztalon kötnek ki, Veronika részletesen felsorolja, mit szeret Péterben, Petike törölgeti a szemét, összeborul pár pohár, muzsikája messze száll, ahogy összeölelkeznek, szeri van, volt annyi bákárdilötty, vodka és Attila.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
558 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 10:50:35

@TrueY:

mire kijönnek, már koronázás is lesz...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.26. 12:20:15

@Brr: De csak, ha befagy a Duna! Már rendelik a nagyüzemi fagyafsztó gépeket. 100 mrd-ból meg is van!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 13:01:36

@gyvy: ..stét..stét...stét..:P:D üres a kóceráj, csak a visszhang..:)

tena_lady 2011.11.26. 13:02:43

Ennek a műsornak pont néztem az eredeti, online adását. Csak azért mondom, mert kihagyták a legjobbat, amikor Szandi úgy leszerelte Attilát, hogy szóhoz se jutott. Kár, hogy ilyen típusú nő nincs bent, mert itt beigazolódott az, amit eddig is sejtettem, hogy Attila egy érett, tapasztalt NŐvel nem tud mit kezdeni.
Mivel csupaszív ember vagyok, ezért remélem, hogy Veronika esik ki, hogy Péternek rossz legyen. :)

Hurri Kán 2011.11.26. 13:04:16

@anica inkognitóban:
Mindenkit elüldöztél? Néha hozzám is jöhetnék segíteni. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 13:05:21

@gyvy: zdmeg, ma még meg sem szólaltam..:P:DDDDD
@tena_lady: csupaszív..:DDDDDD

Hurri Kán 2011.11.26. 13:07:47

@anica inkognitóban:
Vannak emberek, kiknek elég a jelenlétük. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 13:09:08

@gyvy: te csak tudod..:P:P:DDDDD
(múlik a fejfájásom, köszi :DD )

Hurri Kán 2011.11.26. 13:11:42

@anica inkognitóban:
Hogyne tudnám. Azt mondják, vannak helyzetek, amit ha nem lehet megfelelő nézéssel megoldani, ott fölösleges megszólalni. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 13:16:41

@gyvy: mivel állítólag ölni is tudnék tekintettel, úgy gondolom, kevesebbet kéne beszélnem.. erre célzol te is??:P:DDDD
na, jön a férj, kezdem a tálalást, fájdalom, de nélkülöznöm kell a társaságodat kis időre:)

Hurri Kán 2011.11.26. 13:17:56

@anica inkognitóban:
Neeeeem... Épp csak megjegyeztem. :)
Jó étvágyat! ;-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 15:08:59

@tena_lady:

közben egész megkedveltem a műszájas, plasztikmelles veronikát, adok helyette neked kettő másikat, akiknek azért is jó volna kiesni, mert árt nekik a villa, a legrosszabbat hozza ki belőlük, tisztára elgonoszodnak, és mire kimennek nem lesz ember aki szobaállna majd velük: fbmegkinguci, és pornósvera...

(amúgy pornósvera úgy csinál, mintha nem tudná, hogy a képei nagy valószínűséggel már kikerültek a netre, és továbbra is gátlástalanul ribiz másokat, ez nagyon furcsa, neki is elkélne egy kis lelkisegélyszolgálat)

MagasMacska 2011.11.26. 15:11:41

@Brr: Van nekik, csak nem veszik (elégszer) igénybe.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 15:21:40

@Brr:

hát ez az fb se normális teljesen, törölték a linket, de itt egy pótlink, szerintem ezen a fotón semmi pornográf nincsen, hanem vicces és alapjáraton művészet:

www.facebook.com/photo.php?fbid=10150376380217823&set=a.159455362822.117904.526232822&type=1&theater

atila68 (törölt) 2011.11.26. 15:45:30

1. Vajon Szandi még mindig 13 éves?
2. Ki az a Kurt Vonnegut imitátor a képen?
3. A transzvesztitát miért nem zavarják már Kartofel után?

capa05 2011.11.26. 17:09:04

Jó reggelt az erre járóknak!
Úgy látom a többség Katalin bálra készül..
Ha Hajnalka is úgy gondolja indulás előtt elolvashatjátok az új posztot !
Ha nem, akkor így jártatok és majd holnap:::DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:10:43

@capa05: na, ideje volt :PP:D
miért, te nem szándékszol elolvasni?:O

capa05 2011.11.26. 17:17:14

@anica inkognitóban: mert én nem indulok a bálba:PP:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:19:10

@capa05: én sem..:D táncoljuk szét Hajni blogját??:DDDDDD végülis jobb,mint ha énekelnénk, én legalábbis..:D

capa05 2011.11.26. 17:21:40

@anica inkognitóban:
Te mindenképp ki akarsz tiltatni?:PPPP?DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:22:36

@capa05: :DDDD dehogyis :DDDDD
na jó, én többet nem csábítalak ilyen jó buliba :PP:DDDDD

Hurri Kán 2011.11.26. 17:23:10

@anica inkognitóban:
Igen. Szerintem kánkánozz elől jó példával. :DDD

capa05 2011.11.26. 17:24:25

@anica inkognitóban:
Már így is majdnem Rodostóból kell írnom a nagybátyámnak- köszönhetően a VV5 Xfaktorosának..:))))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:25:58

@gyvy: ehhez bezzeg neked is lenne eszed..:PP:DDDDDD
@capa05: lázadj fel! :DDD:P

Hurri Kán 2011.11.26. 17:28:28

@anica inkognitóban:
Miért ne? Első sorban csápolnék, és dobálnám a rózsákat. Már ha jó a produkció. Ha nem, akkor mást. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:29:27

@gyvy: szerintem ne is gondolkodj a második verzióban fölöslegesen..:P:DDD

Hurri Kán 2011.11.26. 17:31:57

@anica inkognitóban:
Hát elegendő információ hiányában ezt nem tudom eldönteni. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:35:05

@gyvy: hát, ezt kénytelen leszel bemondásra elhinni..:P:D
(bocsi, közben elővettem a harisnyás zacskókat és leellenőriztem, megvan-e a piros combfixem..amit ünnepi alkalmakon veszek fel,mint pl. kán-kán bemutatók..:DDD)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 17:39:10

@anica inkognitóban: Milyen kánkánt tartasz te ma este? Csak mert megyek nézni én is az első sorból:D

Hurri Kán 2011.11.26. 17:39:17

@anica inkognitóban:
Én már csak a szememnek hiszek... Néha már annak se. :P :)))

@ladyandhenk:
Szia! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:41:20

@ladyandhenk: olvassál és előbb-utóbb megérted a dolgokat, vélhetően :PP:D férfiközönséget jobban értékelném amúgy :P:DD
@gyvy: te gyaur..:PP:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 17:42:20

@gyvy: köztudomású, h a szemnek szabad a legkevésbé hinni, mert megcsal:)

capa05 2011.11.26. 17:42:31

@anica inkognitóban: milyen műsor lesz?
ha lehetne egy-két címet a repertoárból!!:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:43:00

@ladyandhenk: köztudomású, hogy a férfiak legfontosabb érzékszerve a szem..:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 17:43:43

@anica inkognitóban: jelentem, elolvastam mindent, megértettem mindent, talán:)

Jól telik a hétvége nektek?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:43:45

@capa05: gyvy előtt nem merem elmondani, hajolj ide,megsúgom..:D te tudsz titkot tartani..:DDDDD

Hurri Kán 2011.11.26. 17:44:27

@anica inkognitóban:
:PPP :DDDD

@ladyandhenk:
No látod. :DDD

@capa05:
Szerintem vonuljunk vissza kicsit gondolkozni. :D

capa05 2011.11.26. 17:44:54

@anica inkognitóban:
na ezen már túl vagyok... tudom te is:PPP:DDDD

capa05 2011.11.26. 17:46:39

@gyvy: van nálad valami lexikon, hogy megtaláljuk a megoldást?:D

Hurri Kán 2011.11.26. 17:52:19

@capa05:
Van. ;-) Rengeteg tudást lehet meríteni belőlük. :D

capa05 2011.11.26. 17:54:46

@anica inkognitóban: nézd! nekünk fel kell készülni a te előadásodra!!:P:DD
Ha jó akkor azért hogy jobban tűzbe hozz minket, ha rossz akkor ugye sírva vigad amagyar, tehát azt is meg kell tudományosan alapozni4:PPP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:56:03

@capa05: feltételezed a sírva vigadás szükségességét??:P:P:DDDD nana...:P:P:DDDD

capa05 2011.11.26. 17:58:22

@anica inkognitóban: nekem egy nívós produkció könnyeket tud csalni a szemembe.P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 17:59:05

@capa05: majd ha lelkiismeretfurdalás miatt nem alszol, jusson az eszedbe! :PPPP:DDDDDDDDDD

capa05 2011.11.26. 17:59:55

@gyvy: nem érdekes mit írogat itt a fehérnép én bízom a te tudástáradban!:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:01:07

@capa05: jó hogy nem mindjárt fehércseléd..:PP:DD és még rámszól tegnap..:P:DDDD
@gyvy: akkor nyerni sem :PP:D

Hurri Kán 2011.11.26. 18:03:11

@capa05:
Nézd, nekik az a dolguk, h hivatalból ellenkezzenek, mi meg tudjuk, amit tudunk. :)))

capa05 2011.11.26. 18:03:19

@anica inkognitóban: ki szólt rád? gyvy? én nem úgy ismerem:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:06:29

@gyvy: ja, tapasztalatot..:P:DD
@capa05: tipikus pasi: szelektív memória... nem 3...:PP:DDDD

na, nekem próbálnom kell az esti fellépésre...:DDD de olvaslak benneteket !!:)

capa05 2011.11.26. 18:11:26

@anica inkognitóban:
nekem a gyalog galopp jut eszembe, hogy "fut a gyáva"!:PP:DDDD

capa05 2011.11.26. 18:12:21

@anica inkognitóban: most nézem.. lemaradt egy jel??:P:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:12:30

@capa05: ne hergelj, mert sírás lesz a vége, de nem részemről.::P:P:DDDD
@gyvy: elfér még a többi, amit ezután ?:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:13:49

@capa05: nem, nem, számoltam háromig..:PP:DDD hány éves szinten is vagy :PP:DDDDDD

Hurri Kán 2011.11.26. 18:21:54

@avanivi:
Nem rossz, nem rossz, de hát @anica inkognitóban: művésznő ígért nekünk valamit, ugye... :DDD

Hurri Kán 2011.11.26. 18:27:25

@anica inkognitóban:
Magát a felvetést sem értem. :DDD

capa05 2011.11.26. 18:28:58

@anica inkognitóban: én csak nettóban tudok számolni..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:30:07

@gyvy: eddig bezzeg vágott az eszed :PP:DDD
@capa05: az már legalább nem btk-s..:DDDD:PP

Hurri Kán 2011.11.26. 18:31:19

@anica inkognitóban:
Maradjunk annyiban, jobban jársz, ha nem kezd el vágni megen. :DDD

genevieve 2011.11.26. 18:33:21

látom nagyon éltek:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:33:34

@capa05: megint kezded??:P:)))))))))))))))))))
@gyvy: ha egy percig is fenyegetőnek éreztem volna a dolgot, most tényleg megijednék.::PPPP:DDD

genevieve 2011.11.26. 18:37:42

@anica inkognitóban: semmi pletyi vagy valami on téma?:-)

Hurri Kán 2011.11.26. 18:37:58

@anica inkognitóban:
Maradjunk annyiban, a megijedés csak a pontos helyzetértékelésre való képtelenséged miatt marad el. :DDD

capa05 2011.11.26. 18:39:17

@anica inkognitóban: akarsz róla beszélni?:PPPPP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:39:34

@genevieve: tudod, hogy a pasik a pletykásak, őket kérdezd :D
@gyvy: ne nagyfiúskodj már! :PP:D

Hurri Kán 2011.11.26. 18:42:11

@anica inkognitóban:
NA jó, tényleg hagylak, így nem tucc készülni az előadásra. :DDD

capa05 2011.11.26. 18:47:06

@gyvy: most elküldted a művésznőt?:(((

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:48:35

@capa05: próbálok..:DDD:P fellépésre várok ..:D

capa05 2011.11.26. 18:51:52

@anica inkognitóban: csúszik az előadás?:P:D pedig már várom!!:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 18:53:01

kicsikéim, poszt van..:P:D és végre megyek rágyújtani :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.27. 22:00:23

@Tjuca:
George Harrison klipje, ahogy áll a falnál, pengeti a gitárt, és plusz egy pár kéz előbújik a kabátjából, hogy rosszalkodjon?
süti beállítások módosítása