Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5833-5834

2011. október 20. 10:05 - cybergreg

Nos tehát, ott tartunk, hogy Zsolti retyótakarítási célból Vilibát keresve Peti és Linda vincsesztertörlő hadműveletébe gyalogolt bele jó ritmusérzékkel. Csak jelzem, hogy Vili ezután egész nap nem került elő, szóval valahol biztos még mindig józanodik az ízlésesnél jóval hosszabb dínomdánom után. Na gyerekek, nem most jöttem a hathuszassal, mégis mit néztetek? Csak egy érdekes filmet a mormotákról. Na jó, az esküvős videót néztük, csak magunknak is ciki bevallani. De hogyhogy ti így együtt kettesben? Hát mert újra összejöttünk – dobja be váratlanul Peti. De nem is! – tagad rögtön Linda. Zsoltinak túl sok információ volt ez egyszerre a mormoták esküvőjéről, így visszatér a sörösrekeszek megnyugtató ölelésébe. Peti még pittyent egyet az egérrel, és letörli a kettes számú lebuktató videót is. Azért én körülnéznék még Bandita laptopján, hátha van még néhány rejtett kamerás jelenet a házból mondjuk Gizi és a kuktafazék titkos együttlétéről, vagy ahogy Aliz a tükörrel vitatkozik.

Attila és Nóra überkínos beszélgetése sem ért véget. Attila érvel: mindketten házasodtunk már, azt’ mi lett belőle, há nem? De. Hát akarjuk mi ezt? Beszédhibás nemzetiszín szalagos anyakönyvvezetőt meg hosszú válási procedúrát? A házasság nem csak erről szól, érvelne Nóra, de Attila hajthatatlan. Ne házasodjunk, mert abból mindig baj van. Egyre nagyobb hangerővel folytatódik a vita, Nóra ruhadarabokat hajigál. A végén aztán elrohan, az udvaron összefut Gabival és Claudiával. A csajok sétálni mennek, hogy közben a pasikat utálják, a szipirtyó meg megy rendet tenni.

Gizi hazajön (Vili még mindig sehol), Linda persze nyomban beszámol a Zsófi-féle titokról. Gizi rögtön kombinál, kislányom, maradj ki ebből, majd én beszélek a Zsófival. Egy remek trükkel egy tányért visz vissza Zsófinak, ami sose volt az övé. Aztán a tárgyra tér: én nem akarok beleszólni, de Zsoltnak ne hazudj a fogalmazásgátlóról. Ja, és nemcsak én tudok a dologról, és nehogy Zsolt mástól tudja meg. Zsófi kiborul, a tányért hozzávágja Gizihez és kihajítja őt. A Rózsa rexasztalán aztán Balázs és Hanna viszonyára terelődik a szó. Turbékoltok, mint a szerelmes gerlepár, mondja Peti. Hát szeretnénk, csak a galambdúc hiányzik. He? Peti nem érti a metaforát. Hát pecó kéne, te agyban gyenge. Miki lakása felejtős, villa kilőve, a megoldás csak egy ingatlan lehet: hát Csillebérc, akarom mondani Andrásék gyerektábor-jellegű lakása, ahonnan egy kis időre mindenkit el lehet üldözni rejtélyes módon. A lakáskulcs rögtön gazdát is cserél.

Clau második kavarköre Attila irodájában: most akkor mégse akarsz esküvőt Nórával? Nem mégse, soha nem is akartam. Ebben maradnak. Zsófi beront Kingához a Rózsába, hogy lecsessze, amiért köpött antibébi ügyben. Kinga tagad, de Zsófi nem hisz és épp azt üvölti neki: „miért kellett ezt csinálnod velem?”, amikor benyit Zsolti. Mit tettél te? Kinga inkább kimegy, Zsófi a világtörténelem legbénább sztoriját improvizálja. Elkalkuláltam magam a kiállítás költségvetésével, és Kinga ezért nagyon leszidott! Hát ez tényleg kicsit indokolatlan. És mégis mennyivel kerül többe a kiállítás? Ötevenezer forinttal. Jaj anyám! Ezen kellett összebalhézni? A napi sminked többe kerül, ezen ne akadjunk már fent.

 

 

Linda felmegy Petihez, hogy visszaadja a pendrájvot, amit zseniális hekkerünk a konyhaasztalon felejtett, nehogy Gizi belefőzze a következő lecsóba. Peti újságolja a nagy hírt: Balázséké a szobája délután. Te jó ég, de hát az a szoba egy teljes évadnyi nyomozati anyag az X-aktákban! Teafilterek piramis alakba rendezve, meg az a szilvásüveg a penészgomba-kísérlettel a polcon, meg az önálló életre kelt zoknik az ágy alatt! Ide Muldert is félve engedném be, nemhogy a szerelemre vágyó haverokat! Hát jó, ha ennyire idegel a komfortfokozat, ami mellesleg mégis egy kicsit jobb, mint a Rózsa-raktár, akkor segíts kitakarítani. El is kezdik kitelepítani az alien-tojásokat a sarokból, persze ganézás közben előjönnek a közös mulatságos emlékek. Emlékszel a régi szép időkre? Amikor az Imiékhez besurrantunk, és huszonöt gyertyát gyújtottál, mert nem találtad a villanykapcsolót. Csodálkoztak is a gyertyaboltban.

 

 

Nóra Mikihez állít be néhány szerződéssel, de ez csak ürügy, a mécses hamar törik: Attila nem akar házasodni. Miki bedühödik, átrohan Attila irodájába és ő is lecseszi, hát milyen férfi az ilyen? Hát a lecseszéseket jól tűri, az biztos. Közben Balázs és Hanna is felért az emeletre, keresik a megfelelő szobát. Azért ügyes építész ez az András, hogy olyan lakást épített, ahol Harry Potter-stílusban mindig nyílik egy új szoba szükség esetén. A sorozat elején még csak két gyereke volt, mostanra már nyolc (!), és mindig mindenki elfér valahogy. Balázst persze most csak az az egy érdekli, amelyikben kellemes a fekvés. Meg is találják hamar Peti szobáját, csak egy apró szépséghiba van a dologban. Az ágyban Peti fekszik és nincs éppen maga alatt, mert ott már van valaki. A Linda.

 

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2011.10.20. 10:53:57

Na, szerintem holnapi részben lesz Linda első villantása a sorozatban. Kijárt már neki. Meg nekünk is. :D

Kullancs1983 2011.10.20. 11:05:32

Azért durva, hogy a pöttömpanna Lindácska már mennyivel előrébb jár ilyen téren mint a bodrifejű...

julcsi29 2011.10.20. 17:29:38

Vajon hova tűnt Lindácska zaklatója?Egy hete kuss van róla.
süti beállítások módosítása