Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5813-5814.

2011. október 06. 15:00 - villanella

Ebben a dupla részben sajnos, akármennyire is vártam, még nem lesz catfight, de érzem, hogy közeleg, mert a 300 forint feletti euró és Steve Jobs halála a Mátyás tér rendíthetetlen lelkületű lakóit sem hagyhatja hidegen, ráadásul érkezik a hidegfront is, robban majd az a bomba, figyeljétek csak meg. A lényeg, hogy kiderült, hogy Zsuzsa egy fasz, illetve hogy Gabirexia alakformáló bugyit hord, ráadásul Lucuska is megkapta a rég áhított szupertáskáját.

A mai részt Szabival és Ádámmal kezdjük, akik Ádám szobájában a pénzről csevegnek. Hogy honnan van. Megtudjuk, hogy Ádám eladta az egyik fényképezőjét pár régi tartozás miatt, és már csak egy gépe maradt, a legjobb. Na, mi lesz az, egy eldobható, 32 kockás? Ja, nem, ez valami Canon, a lényeg, hogy Szabikának nagyon tetszik. Ezzel a géppel tuti jól lehet csajozni, mondja, de itt sajnos nem áll meg, ilyet is kérdez, hogy kisasszony, lekaphatom?

Aztán már Julit látjuk, ahogy Attilának szabadkozik. Hogy ő ugyan nem, neki eszében sem volt lemondani az esküvőt. Attila elmeséli, mit hallgatott ki Klaudiánál pontosan, és aggódik, hogy esetleg miatta, de nem olyan király csávó azért. Azt hiszed, megbolondultam? Azt már lezártuk, ami köztünk volt. Szeretem az Andrást, és hozzá akarok menni feleségül, soha semmiben nem voltam olyan biztos, mint ebben. Hát így. És ne haragudjon, biztos az anyakönyvi hivatalban kevertek el valamit. Lemegy anyuhoz.

Családi vacsora közben Andráséknál. Onnan rángatta ki Julit ugye Attilácska. Zsuzsa, András, Bandita, Vanda és Peti falatoznak, Zsuzsa pedig kifejti, hogy tapintatlanság, hogy Attila vacsorakor elrángatja őt. Mármint Julit. Ha ez a nő tudná, hogy volt ott már smaci is! Mekkora adu ász lenne ez az infó. Várjunk is, írok neki, mi lehet a cím, berenyi.zsuzsa@gmail.com? Na, Juli érkezik, elmondja, mi van, Zsuzsa pedig csak néz, mint egy egyszerű. Ezért hívott el Attila? De hát azt mondta, egy fontos munkáról van szó. Kimagyarázza Juli, hogy akkor hogy volt.

Isteni volt a vacsora Lacinak, és Magdi néni receptjét csinálta már megint ez a kedves Gabirexia. Boroznak. A pszichológusról mesél Laci, mármint az exéről. A rúdtánc miatt biztos be fog feszülni a csaj. A konkurencia érdekli Lacit, hogy hány csóka mártogatta már meg a pennáját, de nincs kedve Gabinak erről beszélni, ami nem csoda, hiszen a nulla, mint férfimennyiség nem épp a legjobb píár, úgyhogy elkezd smárolni. Gabin valami lenyomós cucc van, amire kiakad Laci, hogy bezsákolta magát. Ettől meg Gabi akad ki.

Géza e közben a gyerekekkel játszik a lakásban, Kinga meg nézi őt. De szép kis családi idill ez. Máskor is átjöhetünk, kérdik a boldog gyerekek, és persze, amikor csak akartok. Nagyon élvezte mindenki az estét, de Kinga nem hajlandó megmasszírozni Géza derekát, pedig annak igen jól esne. Kingáék el, Laci pont ekkor érkezik és elmeséli, hogy megint elszúrta.

Aliz bedilizik a térképektől. A rajz szerint úgy kell, próbál segíteni Szabi, de Aliz tudja, és mégsem megy. Okos nagyon, mondom. Hajtogatni sem tud, érted. Lucus megérkezik, nagyon élvezte Gézánál a délutánt, majd lekúrja az anyját, hogy így nem lesz táska, ha ilyen keveset hajtogat. Aztán megmutatja mindenkinek a cuccot, mármint a vágyott táskát. Őrület.

Klaudiánál látjuk épp Julit. Klaudia telefonál, mert nem ők mondták le az esküvőt. Gyöngysor, mit gyöngysor, gyöngysorok, vannak ma a nyakában! Már nem is lehet visszacsinálni? De vissza lehet. Az a baj, hogy a telefonban a csóka esküszik arra, hogy a menyasszony telefonált, minden adatot ismert, még ügyiratszámot is mondott. Hát ez meg, hogy lehet?

Gabirexia depressziósan pakol. Nóra érkezik Timikéért, aki épp szalvéta gyűjteményt nézeget Kinga szobájában. Peller Mariann tesókája elmeséli, hogy Laci itt volt, és milyen jó volt, de elbaszta, mert felvett egy alakformáló fehérneműt. És akkor azt Laci a vacsora után kiszúrta és tett egy prosztó megjegyzést. Szépen megkérte, hogy menjen haza, reménytelen az egész, hogy valaha is bárkivel összejöjjön. Ezt a faszt. Marad szűz, lehet kidobni a szexi holmikat, írjuk ki az ajtóra is, hogy dagadékszűz lakik itt és kalap. Nóra szerint Laci szívtiprónak érzi magát, pedig kis bunkó. És nagyon szereti Gabirexiát, még ne írja le.

Juli haza ér, Andrásnak mondja, hogy valaki az ő nevében teszi tönkre az esküvőt. Tudatosan megpróbálja tönkretenni azt, amit hónapok alatt felépítettünk, mondja. Vanda kijön, szerintem azt fogja hinni András, hogy ő volt az. A lényeg, hogy kiakad a kiscsaj, hogy már megint az esküvőről van szó, és neki elege van a tökéletes esküvőből, mindig ez a téma, és hónapok óta rá se néztek, csak mikor leadták a gyereket. Na, tuti, ezért fogják azt hinni, hogy ő volt az. Már mondja is Andris.

Kinga és Gabirexia a közös albérletben. Kinga, a tapasztalt, magyarázza, hogy beetetésre tökéletes az alakformáló cucc, de aztán meg útban van. Legközelebb ne vegye fel, vagy libbenjen ki a füribe, és varázsolja le magáról szex előtt. Nem lesz legközelebb, én befejeztem a pasikkal és a fogyóra koncentrálok. De a te randiddal mi volt, Kingám, hát bazd meg, nem sikerült a szívatás, mert Géza még örült is a gyerekeknek, pedig ugye Kingának az volt a célja, hogy koppanjon.

Vanda kiakad, hogy őt vádolják az esküvőtorpedózással. De az anyja nem vádol, csak szeretné tudni az igazat. Nem vádol, persze, csak felsorolja a kiscsaj összes hazugságát, de feleslegesen, mert nem ő volt. András szerint ő az anyja. Micsoda logika és éles ész! Az anyja szerint akkor sem ő volt. És már csak a Zsuzsára tud gondolni. De hogy jut ilyen eszébe.

Ádám a kanapén elaludt Lucust ébresztgeti. Szegény kis babnevelő pára nem bírt elaludni, ezért térképet hajtogatott, hogy meglegyen a táska. Mert minden menő csajszinak olyan van a suliban. Nagyon akarja. Ádám gondolom, megveszi majd neki, mert rendes gyerek. Most mindenesetre elküldi aludni.

Úgy is van, Ádám reggel jön haza, egy nagy szatyor van nála, vajon mi lehet benne, na vajon mi. Mindegy, valami csajos telefont intéz, majd Zsoltot megkérdi, hogy csúsztathat-e délelőtt. Orvoshoz kell mennie, később akar kezdeni. Csak nem elkaptál valamit az egyik csajodtól? Nem, nem fertőző, csak jogsi hosszabbítás. Közben Nóra érkezik a Rózsa teraszra, leül Lacihoz, aki rántottázik. Te tudsz róla, hogy mekkora bumburnyák vagy? Miért? Születési rendellenesség, vagy szívós munka eredménye? Ezzel a Nórával jó lehet barátkozni, mert igen humoros. Biztos ő lenne a társaság sziporkázó géniusza, de ez most mellékszál. Na, Laci mondja, hogy csak egy ártatlan megjegyzés volt, de Nóra szerint ez tapintatlan, mert Gabirexia köztudottan nincs megelégedve az alakjával. Neked akart szép lenni. De nekem akkor is szép, ha nem kötözi be magát. Kérj tőle bocsánatot. Jó, majd a 10 tojásos rántotta után.

Lucának elkészült a lekváros pirítósa, Aliz rosszat álmodott, Luca elmondja, hogy négyet megcsinált a térképekből éjszaka. Jön egy kis hiszti, Szabi kiakad, hogy ez nem szuper, nem dolgoznia kell éjszaka, hanem aludni. És Aliz egy fasz, mert megdicséri, ahelyett, hogy leszidná. Ádám érkezik, veszekedtek kora reggel? Kér valaki pogit, mert még meleg. És ott van vele a szatyor, amire Aliz is felfigyel, úgyhogy mi van benne. Vékony hang mondta, hogy vigyél haza Lucának. Juuuj, megvette a táskát. Ő a világ legjobb embere. Aliz zavarba jön, Szabi szerint pedig ez ritka szép gesztus volt.

Juli próbanyomatot csinált Attilának az új sablonból, beszarok. A4-es lap, meg minden, ő kinyomtatta. Attila kérdezi, sikerült-e egyeztetni új időpontot az esküvőre, és igen, de nagyobb a baj, mert valaki mindent lemondott. Kérdezni akar valamit Juli. Hogy ő volt-e. De nem, Attila nem volt, és csak nem képzeli, hogy a Nóra. Attila nem mondott neki semmit, és ha sejtene valamit, kiabálna, nem alattomoskodna. Hirtelen Julit keresik telefonon. A tortás. Hogy kérik-e akkor, mert ugye lemondták azt is. Kérik, de miért ide telefonált? Mert innen hívták. Na, megvan a Zsuzsa. Harc lesz!

Kávézik Gabirexia, de nem tesz bele cukrot, mert tehén. Ez nem normális, komolyan. Laci csenget, de nem akar vele beszélni. De csak egy perc. Laci levetkőzik, beszarok, ha a szőrös hasát kell néznem. Mit csinálsz? Nyugi. Laci felvett egy fűzőt, azt mutatja. Azért, mert nem akarta őt megbántani. És hogy ő ilyen marhaságot csinált, mert szüksége volt erre, mert dagadék, neki viszont nem volt rá szüksége, mert ő gyönyörű, bassza meg. Te viszont röhejesen nézel ki a fűzőben. Smár.

Juli beszalad Klauhoz és elmeséli a sztorit. Hogy visszahívta a számot. És Zsuzsa volt az a geci, ez tuti. De András szerint képtelen lenne rá. Klaudia szerint igaza van, és Zsuzsa az, és kurvára nem fogja zsebre tenni, amit tőlük kapni fog.

Úristen kinti helyszín! Ádám Dolorest várja egy szökőkútnál vagy szobornál, mindegy is. Egy barátnőnek szülinapja van. Elhagyta a férje egy csitriért, meglepné Dolores azzal, hogy Ádámka menjen és bassza meg jól. Ádámka olyan arcot vág, mintha nem hónapok óta pénzért kúrna.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.10.06. 16:06:24

Hát ez szuper volt, köszi. Ez a BK lassan átmegy fantasztikusba. Itt mindenki kavar mindenkivel, aztán nem, aztán újra igen, eltűnnek - előjönnek, Zsoltnak gyereke van attól, akinek felgyújtja az üzletét, aztán fizet, de mégsem látja a gyereket...Aztán Miki rákos lesz, meggyógyul - jó is lenne - aztán rárobban a ház, lebénul, mégis járni kezd és másnap tényleg ő viszi a sérült Atikát....hihetetlen. Tisztára mint az életben....

ethan blow 2011.10.06. 16:11:30

ebben a házban bizony mindenkinek ugyanaz a nemibetegsége van, az biztos.

villanella 2011.10.06. 16:14:26

Mindenkinek ugyanaz a nemibetegsege van, lol:)

JOKKA21 2011.10.06. 18:02:31

Alízt lájkolom.:)

villanella 2011.10.06. 18:33:14

Aliz jo csaj? Hat nem tudom. En nem is tudom, barmelyik csajra tudnam-e at mondani, hogy jo csaj, mert kurvara nem tudok elvonatkoztatni a karakterektol:) nektek megy?

JOKKA21 2011.10.06. 19:50:03

Igen, jó csaj, jól néz ki.Nekem megy.

villanella 2011.10.06. 21:08:16

De a csavok szarok, nem? Vagy jo csavo is van, csak az en szemem vak?

JOKKA21 2011.10.07. 02:09:39

Azt neked kell eldönteni, én a nőket nézem.

Lady.Vengeance 2011.10.07. 09:59:30

@villanella: a csávók szarok. tényleg.

Ladyként azt mondom, hogy Alizka csincsike, Nóra meg minden 35 feletti csóka álma lehetne, szerintem annyira rendben van.

villanella 2011.10.07. 10:12:58

@Lady.Vengeance: nóra tényleg jó csaj, csak a feje széles, de az lehet, hogy a "szélesvásznútévé" miatt van. de legalább dögös. vagymi.

Dr_utcai_arcos 2011.10.08. 19:32:42

Bazz, azt mondja Szabi, hogy milyen rendes gyerek vagy, hogy eladod a fényképezőt és a felét egyből a táskára költöd.Hááát, amilyen cuccost Ádám, előhozott (kb 500k), abból azért gondolnám, hogy a másik sem Smena 630-as volt.És a táska nem hiszem, hogy 5000-nél többe fájt. Azért ilyen apróságokra odafigyelhetnének.

Dr_utcai_arcos 2011.10.08. 19:34:14

@Lady.Vengeance: Alíz igen.35 felettiként: Nóra nem. Még 10 évvel ezelőtt sem. Nekem valahogy csak úgy nincs "rendben".

villanella 2011.10.10. 01:31:38

igen, ezt a táskás sztorit kissé eltúlozták. tecsóban 1999 egy olyan lila szar :)
süti beállítások módosítása