Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1538-8x1539.

2011. augusztus 29. 17:00 - Mária

Isten nem szívbajos, ha fel akarja kavarni a kisvárosi posványt. A szexi csuhás életéért retteg fél Csillagkút és az egész ország. Nyár elején azzal maradt félbe a történet, hogy valakit szíven talált a képen látható golyó, mára már tudjuk, hogy az áldozat nem más, mint Tamás atya. Nem volt elég istencsapása szegény papnak Ámor nyila, még egy balfék bérgyilkos is eltalálta. A szép Betty persze mindjárt kombinált, és arra jutott, hogy ezzel az égi jellel akarja őt lepattintani Tamás atyáról a kaporszakállú.

jóban rosszban tamás atya golyó

Csillagkút polgárai egyébként is hullanának, mint a legyek, amin nem szabad csodálkozni, hiszen ez az új őszi évad. Kardos doktort padlóra küldte Ági, az excsaja, aki magával cipelte a gyereket is Norvégiába. Kardos emiatt búcsúlevelet írt és halni készült, a meghalást persze nem gondolta komolyan. A búcsúlevelet sajnos megtalálta Bea, aki ettől kis híján szívinfarktust kapott.

Kardoson végül úrrá lett az élni akarás, ezt egy szerinte kovászos uborka formájú újszülöttnek köszönhette, akit a világra segített az utcán. Az outdoor partus persze csak fedőakció volt, a doktor úr valójában a kismama festett szőke húgocskájában látott meg valamit, ami miatt az életben maradás, valamint Margit alapos megszívatása mellett döntött.

jóban rosszban ági lili kardos

(Korábbi kép: Ági és Lili távozása miatt borult ki Kardos doktor)

Margitnak rosszul esett, hogy Kardos már nem sír utána, sőt, nem csak, hogy összeszedte magát, de még arra is van energiája, hogy intenzíven flörtöljön a szőke szépség Hartmann Katicával, aki lelkesen és szorgalmasan vesz minden egyes neki osztott lapot. Ők ketten később el is tűztek a Macsekba, Margit és Áron pedig majdnem megpukkadtak, ki érti, miért nem tudnak örülni annak, ha rajtuk kívül más is boldog?

jóban rosszban margit

Olivér eközben Verát próbálta becserkészni két darab rózsaszínű minyonnal, persze nem azért, mert szerelmes, hanem azért, hogy hozzáférhessen a gyógyszeres szekrény tartalmához. Olivér fejét Gyöngyi beszélte tele a kártyájából jósolt romantikus maszlaggal, olyasmivel például, hogy a drogelvonón lévő fiúval nem csak a Szaturnusznak, de a Vénusznak is tervei vannak. A palesztin kendőkből figyelemre méltó kollekciót magáénak tudó fiú az infót kreatívan értelmezte, és úgy tett, mint aki rá akar repülni a csúnyácska hernyóból gyönyörű pillangóvá talán soha át nem változó rezidenslányra.

jóban rosszban olivér

Betti az atya ágya szélén ülve tervezgette közös jövőjüket, amikor megtörtént a baj. Betti gyengéden megérintette Tamás atya ujját, majdnem úgy, mint ahogy az Ádám teremtése freskón is látható. A trükk sajnos nem jött be, az atya nem hogy nem tért magához, hanem pont ellenkezőleg: összeomlott a keringése és kis híján elpatkolt. Tűztek vele a műtőbe, újabb életmentő műtétre került sor, ami jó alkalom volt arra, hogy Pongrácz és Konrád már megint a félig halott atya teste felett rivalizáljon. Ez alatt az utcán valakit éppen berángattak egy furgonba. A furgonba rángatott emberről kiderült, hogy ő Roland, akit szerencsére nem az úr, hanem csak az apja szólított magához és egy rögtönzött emberrablás során kellett földi helytartója, Vidovszky Nándor színe elé járulnia.

jóban rosszban fehér roland

Bodolaiéknál közben háborús időket idéző elsötétítés volt, mert Szabi elő akarta hívni a képeket, amiket a szülei retro fényképezőgépével csinált. Sötétkamra persze nincs a Bodolai-lakásban, ezért még a konyhában is lekapcsolták a villanyt, Bandit meg két sörrel átküldték Emilhez meccset nézni, biztos, ami biztos. Az előhívó edényeket Szabi az anyja pecsenyéstáljával pótolta volna. Az ötlettől Böbe azonnal kiakadt. A konyhai ruhaszárító kötélre csipeszelt képek egyikén Orsi észrevette, hogy öccse véletlenül lefényképezte a bérgyilkost. Érdemes volt egész este fejre rögzíthető elemlámpával pucolni a krumplit a vacsorához, amíg Szabi a fürdőszobában piszmogott!

Müllernek most már nincs más dolga, mint az, hogy az életlen fekete-fehér papírkép hátterében rejtőző símaszkos férfit beazonosítsa és letartóztassa!

Címkék: jóban rosszban
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyermekeim 2011.08.29. 19:13:50

Tökéletes összefoglaló. Nekem sem sikerült volna jobban.

egy maréknyi dollár 2011.08.29. 19:24:16

Hát ez nagyon aranyos összefoglaló volt,jókat röhögtem közben.
Kicsit pironkodva vallom be,hogy tavaly nyár óta kb.30 részt megnéztem(javamra szóljon,hogy az első öt évből egy percet sem!),de merem állítani,hogy a Tamás atya nevével fémjelzett, lassított iramú töltény marad az utolsó emlékképem a sorozatból.
No more Goodin-Bedin!
Az ehhez hasonló tudósításokat viszont nagyon szívesen elolvasom.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.08.29. 22:08:44

hat en megrogzott indexblogolvaso/nehairo/ vagyok, de hogy HV-t nem six vagy az a bajai csaj firkal ide, azt tul sok lenne nekem elolvasni
akkorman inkabb a 2cica:)

egy maréknyi dollár 2011.08.29. 22:27:05

@hagyma: te nagyon amerikanizálódtál, vagy más a gondod; mindenesetre teljességgel érthetetlen, amit írtál.

Gaspacho (törölt) 2011.08.30. 09:32:10

Azt hiszem sixx és Hajnalka írásaival túlságosan is el lettünk kényeztetve.
Azok az írások után Máriáé sajnos nem jött át.
Bocs, Mária. De azért köszönjük.

2011.08.30. 12:42:27

@önkéntes traktoros: kénytelen vagyok csatlakozni véleményedhez. Sajna.

Mária 2011.08.30. 12:45:42

@önkéntes traktoros:

Mi nem jött át?

Szólj, segítek :)

Hódos Hajnalka 2011.08.30. 17:54:48

@hagyma: a bajai csajnak van neve, tudod is, egyébként meg megkérnélek, hogy ne kúrogassál itt menetrendszerűen, mert kezd tele lenni veled a púpom.
ja, máshol se.

lutria 2011.08.31. 21:02:14

Kár hogy a műtétről nincs kép mert úgy láttam hogy a műtét végén amikor kioperálják a lövedéket egy töltényhüvelyt mutatnak fel ami ritkán kerül a testbe...
Ha esetleg jól láttam akkor a kellékes monnyon le!
süti beállítások módosítása