Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 3x11 - Jövés-menés (Comings & Goings)

2011. augusztus 02. 09:50 - Gabba

Megelégedett arccal fekszik egymás mellett Hank és Karen, hosszú idő után újból szexeltek, vagy ahogy a Szép asszonyok egy gazdag házban c. műben írta az ismeretlen kínai szerző: végre felszakadt a felhő és megváltó esőt bocsátott a földre. Ám úgy tűnik, az eső csak Hanknek volt megváltó, Karen nincs túlságosan odáig az eksönért. Nemcsak orgazmusa nem volt, de közben egész máshol járt az esze: az elmúlt időszak gondjain és a kettőjük furcsa kapcsolatán. Akkor hadd ismételjük meg, majd én kényeztetlek, fordulna rá Hank ismét az asszonyra, de Karen hárít: Programunk van, nem emlékszel, Felicia meghívott ebédre, és már húz is ki az ágyból. Oké, én is mindjárt jövök, csak előbb visszaterelem a golyóimat a helyükre, mondja Hank. Főcím.

 

A meghívás apropója egyébként a félév vége és a nagy Moody közeles távozása LA-ből. Karen, Becca és Hank megérkezik a Koons-házhoz, de nem elsőnek. Ugyanis a kerti asztalnál már ott ül Jill, Jackie és Felicia. (Felicia sminkje szörnyű, legalább egy tizest öregít rajta a sminkes hozzá nem értése.) Hank nem túl lelkes, egy asztalnál az összes, általa nemrégiben megdugott nő, nem csoda, ha helyettük inkább Beccához és Chelsea-hez csatlakozna, például segítene nekik kipróbálni különféle rúzsokat, de Becca határozott: ez a te ügyed apa, minket hagyj ki belőle, és elhúz Chelsea-vel, akinek szépen begyógyult a múltkori monoklija. Úgy látszik, a csajok között újra szent a béke.

A Runkle-házban is nagy az izgalom, Marcy kiabál Charlie után, hol vagy, bújj elő, le kell lépnünk, új vevők érkeznek mindjárt, és nagyobb eséllyel fog elkelni a ház, ha mi nem vagyunk benne. Charlie azonban még nem akar menni, mert előtte még el akar menni, ugyanis a hálószoba padlóján éppen egy hosszúcombú barnát dug igen lelkesen. Csak ennyi telik a fantáziádból, a padlón dugod a ribiket, gúnyolódik a belépő Marcy. Te mondtad, hogy ne gyűrjem össze az ágyat, mentegetőzik Charlie. Na húzz el gyorsan, picinyem, sürgeti Marcy a barnát, te meg öltözz fel, Runkle, mielőtt befutnak az érdeklődő vevők.

Koonséknál dübörög a kerti party, Felicia lelkesen kínálgatja az újabb és újabb koktélokat, a csajoknak persze csak egy témájuk van: Moody professzor és az ő érzékenysége a női lélek irányában. A nők cinkelik írónkat, ahogy bírják. Hank ezt igazságtalannak érzi, mert ő igenis a női lélek szakértője, nem hagyják hidegen a szépnem problémái. (Olyan ő, mint a jó cserkész: mindig résen.) Váratlanul felmentő sereg érkezik, Richard Bates, akit az évad legelején Hanknek sikerült leszokott alkoholistából gyakorló alkoholistává tennie. Karen nagy örömmel köszönti Batest, mint kiderül, tanára volt az egyetemen anno New Yorkban, és le is feküdt vele. Hoppácska. Állati jóképű vagy még mindig, búgja Karen Bates-nek. Ez életem legszarabb napja, borong Hank, de a csajkoszorú csak hangosan vihog.

A Runkle-páros egy közeli kocsmában beszélget közös dolgairól. A kis barna egy tehetséges bárpincér egy ígéretes forgatókönyvvel, védi Charlie az alkalmi kapcsolatát. Na jól van, nekem megvolt Rick Springfield, neked is kijár egy kis változatosság, nyugszik bele Marcy. Csörög a teló, még mindig Rick Springfield Jessie’s Girl-je a csengőhang rajta, majd lecserélem, ígéri Marcy, de most vegyük fel, mert az ingatlanügynök telefonál: yesss, ajánlatot tett a vevő a házra!

Koonséknál zajlik az ebéd, régi emlékek a téma. Bates bevallja Karennek: az akciónk után az egyiptomi kiránduláson belevéstem a neved az egyik gízai piramis tetejébe. Na persze, szép mese ez Andersen, ezen már csak röhög mindenki. Szóval összességében ajánlod a tanárral való lefekvést, kérdi Becca az anyjától. Richard annyira szenvedélyes volt, mentegetőzik Karen, így a választ tulképp vehetjük igennek is. Felicia is ráerősít: igen, én is így jöttem össze Chelsea apjával anno: egyetemista koromban felvettem egy nevetséges amcsi polgárháborús kurzusát, és olyan szenvedélyesen adott elő minden órán, hogy végül teljesen rabul ejtett. Hank próbál a biztonságos úton maradni: Richard nemrég komoly összeomláson esett át, nyilvános részegeskedés és pucérkodás, ebből még mindig nem jött teljesen helyre. Igen, valóban nagyon meghatározó volt, még sosem kerültem ilyen szoros kapcsolatba a női énemmel, reagál Bates. Na tessék, igazi elmeroggyant és látens homokos is, mutat rá Hank, de hiába. Én csak röhögök a tévé előtt, de Felicia komolyan veszi Bates szavait, Karen is elérzékenyülten pislog, bazeg mi van itt, ezek a nők tényleg beveszik az ilyen dumát?!

To make matters worse, kintről harsány hang hangzik fel, és belép Koons dékán úr teljes polgárháborús unionista díszegyenruhába öltözve. Erősen illuminált állapotban harsog: Moody, hol vagy, elégtételt követelek, megbecstelenítetted nőmet, de ímé eljött a leszámolás napja! Sherman tábornok, örülök a szerencsének, próbálja Hank tréfával elütni az őrületet, de Koons nem vevő rá. George Henry Thomas tábornok vagyok, Chickamauga Sziklája, jelenti ki önérzetesen, és párbajozni fogunk eme szent napon! Ezzel felnyitja a magával hozott dobozt, amiben egy pár míves faragású párbajpisztoly van. Uramisten, hát ez teljesen részeg, biztos italozni volt azzal a hagyományőrző társasággal, sápítozik Felicia. Stacey hosszas monológba kezd Thomas tábornok hősiességéről, amitől Felicia „a tanári magyarázattól elalélt diáklány” szimptómáját kezdi mutatni, és egy percen belül meggondolja magát: Hank, fogadd el a párbajt, úgyis csak vaktölténnyel fogtok lőni. Igen, menj csak, tapsikol Karen is. Jó móka lesz, teszi még hozzá Felicia, és hiába vagyok odáig ezért a szépséges MILF-ért, ezt a kijelentést azért némi szkepticizmussal fogadom: én ugyan ki nem állnék egy bebaszott őrült vaktöltényes pisztolya elé.

Marcy és Charlie pezsgővel koccint, végre eladjuk a házat, hát nem csodás, örül a törpenő. Ezután azzal dugsz, akivel akarsz, és én is azzal, akivel akarok, és utána nem kell megbeszélnünk semmit egymással. Charlie elmereng azon, hogy gyakorlatilag a ház valamennyi szegletében keféltek már Marcyval, és együtt igyekeznek felidézni, hogy melyik helyiségben milyen pozitúrában dugtak. Az emlékezés közben a kopasz rájön, hogy egy helyiség kimaradt: a vendég WC. Nem hagyhatjuk felavatatlanul, rikkantja, és máris vonszolni kezdi odafelé Marcyt, aki csak tessék-lássék tiltakozik.

A Koons-ház kertjében készülődnek a párbajra, Bates professzor a párbajsegéd, győzködi Hanket, hogy válasszon már fegyvert, ne parázzon. Hank nem túl lelkes, bezzeg Felicia igen, valahol mélyen nyilván hízeleg neki, hogy őmiatta vonul ki a becsület mezejére két bájgúnár. Hank megpróbálja elhülyéskedni a párbajt, de Stacey komolyan veszi: kétszer is rálő, de szerencsére a pisztoly mindkétszer csütörtököt mond. Közben Bates is beszól írónknak, felidézve milyen varázslatos hangok hagyják el Karen torkát orgazmusa közeledtekor. Moodynak ez már sok, bemos egyet Bates-nek, majd a három faszi egy pillanat alatt összeugrik, és a füvön henteregve bunyózni kezd a megdöbbenten néző csajok előtt. Nem tudnám megmondani, hogy most viccből vagy komolyan verekednek-e, töpreng félhangosan Felicia.

Runkle-ék nagy intenzitással avatják fel a vendég WC-t, ám a nagy töcskölésben leszakad a mosdókagyló, zúdul a víz a fali csőből. Jaj, a hátam, sopánkodik Charlie a földön fekve, megsérültem, ráadásul mindjárt meg is fulladok! Szerencsére Marcy kimenti az özönvízből, és eközben észreveszi a Charlie segge fölé tetovált pillangót, benne Marcy nevével. Bocs, részeg voltam, majd leszedetem, mentegetőzik Runkle barátunk, de Marcy nem haragszik, sőt ellenkezőleg: teljesen elérzékenyül a szerelem ilyetén megnyilvánulásától. Ezek után érthető, hogy a postán pont ekkor érkező válási papírokat egyikőjük sem igyekszik aláírni.

Leszáll az este, a szerencsés kimenetelű párbaj után búcsúzkodnak egymástól a vendégek a Koons-háznál. Becca még utoljára itt alszik országos barátnőjénél, mielőtt elrepülne New Yorkba. Karen és Felicia is vált pár szót, Karen már nem dühös a vetélytársára, sőt elismerőleg kérdezi: Te mindig ilyen kulturált vagy? Majd indul elköszönni Bates-től, közben Felicia búcsúzkodik Hanktől: rémes alak vagy, de jó volt veled ez az egész mesés katasztrófasorozat a félév során. Egy baráti ölelés, és már indul is be a házba, hogy leápolja az utána ordibáló ittas „tábornokot”. Jill és Jackie kacér kacagással búcsúzik Hanktől: öribarik lettünk, ráadásul Jackie rúdtáncolni is megtanít, mondja Jill. Majd Bates kerül elő Karennel: Moody, ha elszúrod a dolgod ezzel az istennővel, szétrúgom a segged! Majd Jill-be és Jackie-be karolva távozik, hogy minden valószínűség szerint valami nyelvi továbbképzésben részesítse őket.

A gyerek vendégségben, szabad a kufirc az üres Moody-lakban. Hazaérve Karen nagyon be is indul, sokkal jobban, mint reggel, mert szerinte szexi, amikor egy férfi a becsületéért küzd. Ráadásul ott vannak a felidézett emlékek Bates professzorról és az ő méretes farkáról, az egész évfolyam le akart feküdni vele anno, húzza Karen kéjesen Hanket. Nem akarok erről többet tudni, mert különben teljesen aláássa a nemi örömszerző képességemet, tiltakozik írónk. Igazán?, csodálkozik Karen. Nem, nem igazán, vall színt Moody, és hozzálát, hogy ezt alaposan be is bizonyítsa a szeretett nőnek.

Címkék: kaliforgia
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müszélia 2011.08.02. 19:48:58

muszáj neked megnézni ezt a hülye műsort? nincs más?

Gabba 2011.08.02. 20:06:05

@Müszélia: nem muszáj, önként vállaltam.

Amúgy ajánlom még a 13-as raktárt, hátha az jobban bejön neked, ráadásul azt is én hogyvoltozom.

Gabba 2011.08.02. 20:13:06

@michhuli: köszönöm, egyébként még egy rész van hátra ebből az évadból, jövő héten jön.
süti beállítások módosítása