Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x10 - Ünnepi meglepetések

2011. március 30. 11:00 - Hoppancs

Richard kínos magyarázkodásba kezd Meredithnek, aki látta őt előző este iszogatni, aminek lényege, hogy ő ugyan elvileg alkoholista, aki húsz éve nem ivott egy kortyot sem, de nemrég rájött, hogy valójában sosem volt beteg, és akkor teszi le a poharat, amikor csak akarja. Miután Mer biztosítja, hogy még nem szólt senkinek az általa tapasztaltakról, témát vált, és felajánlja a nőnek, hogy sebészeti különórákat ad neki. Gondolom, a további hallgatásért cserébe. Dereknek gyanús is a Főnök önkéntes mentorkodása, de Meredith egy kis szexszel eléri, hogy egy darabig ne feszegesse a kérdést. Dr. Altman lazán kikapja egy fiatal lány szívét, viszont megoldja, hogy anélkül is ellehessen egy darabig, amivel újabb jó pontokat szerez Yangnél. A szívtelen (höhö) kiscsaj barátja hajlandó a kórházban tölteni a hálaadást, pedig még csak négy randin vannak túl. Kedves.

Bailey elfelejtette tájékoztatni a szüleit válásáról, de állítólag kézben tartja a dolgokat. Markot az ünnep alkalmából egy gyermekkel ajándékozza meg a sors, aki már tizennyolc éves, szőke és Sloan a keresztneve. Derek egy kisfiút műt sikertelenül, Owen és Teddy pedig az időjárásról diskurál zavartan. Sloan és Sloan csak nézik egymást. Az idősebbet Mark menti ki az egyre súlyosbodó szituációból, amikor segítséget kér a hatéves Nicholas ércsomójának operálhatóvá tételéhez. A DNS teszt hamarosan igazolja a Sloan lány állításait, amin felbuzdulva Mark bejelenti, hogy a gyereket egy időre beköltözteti magához. Lexie a sokk hatására levág egy darabot a kisujjából. Mármint a sajátjából.

Itt a karácsony. Richard agyondicséri Mereditht gyakorlás közben, de Shepről nem szeretne beszélni. Lexie már jobban van, és támogatná, ha Mark váltana pár szót a lányával, akivel már egy hónapja együtt él. Kelsey fiúja még mindig kitart szívnélküli barátnője mellett, és nagyon szép, nyálas dolgokat mond. A lány ennek hatására ki szeretne menni a hóesésbe, és Altman még ezt is el tudja intézni. Egy-két perc önfeledt hópihefogdosás után Kelsey összecsuklik. Sloan és Shep közösen dolgozik az eszközön, amivel majd elég hatékonyan fel lehet nyúlni Nicholas orrába, megmentve őt a biztos haláltól, közben Mark bevallja, hogy tudott annak idején az aktuális nője terhességéről, de remélte, hogy az elvégeztette az abortuszt, miután ő lelépett. Tévedett.

Miranda apja, Bill, aki nemrég tudta meg, hogy a gyermeke válik, még Torrest is kénytelen végighallgatni, aki beavatja magánéletébe, és biztosítja arról, hogy nem is olyan nagy dolog, ami a lányával történik. Bill másképp látja, és jól a földbe döngöli Baileyt, amiért elcseszte az életét, meg a kis Tuckét is. Kelsey beleit altatás nélkül kell megműteni, mintha nem lenne a nyomorultnak elég baja. Bailey meghívatja magát Shepékhez karácsonyra, mert be akarja bizonyítani apjának, hogy nem egyedül sírdogál a nem létező karácsonyfája alatt. Richard bocsánatot kér Derektől. A Meredith-lakban szép kis társaság gyűlik össze, ott van Thatcher is, aki hamar kiszúrja, hogy a Főnök ismét rákapott a tütükére. Mernek nem tetszik, hogy ezt szóvá is teszi, ezért felemlegeti az „elhagytál engem és anyámat” témát.

Bailey egyelőre nem tud csatlakozni a bulihoz, mert Kelseyt műti, és hogy ne fájjon annyira, énekel neki, erre kényszerítve a többieket is. Amint ezzel megvan, siet a vacsira, ahol az apja tovább izélgeti, ezért kénytelen kiállni magáért. A nőnemű Sloan előjön a farbával, miszerint terhes, az anyja kidobta, ezért már csak apucira számíthat. Eljött a Szilveszter, Nicholast végre meg a műteni, Kelseynek viszont már nagyon jól jönne egy szív, ha élni szeretne. Yang bízik a részeg sofőrökben. Owen nem bírja tovább, félrehívja Teddyt, és bevallja, hogy ő is vonzódott hozzá annak idején, de még mielőtt a nő megörülhetne, azt is elmondja, hogy már Critstinát szereti. Yang talált egy donort Kelseynek, meg is történik a transzplantáció, amitől annyira megbomlik a kitartó barát agya, hogy lánykérésre szánja el magát. Kelsey igent mond. Nicholas megmarad, Bailey papa megenyhül, Richard viszont elég csúnyán leittasodik.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása