Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X76

2011. március 03. 14:55 - Hódos Hajnalka

Nagyon úgy néz ki, hogy a törékeny lelkű, magányos Alekosz a tegnap esti monológgal úgy beszövegelte magát az első helyre, hogy nincs az a bozontos szemöldökű, bugyilehúzó tekintetű Béci, aki eltaszigálná onnan, nekem mondjuk ezerszáztizenegy, hogy ki nyeri a VV4-et, csak félő, hogy innentől kezdve kiszámíthatóvá vált minden, na de személyes érintettség okán egy sokkal fontosabb dologgal szeretnék most foglalkozni, ugyanis tegnap olyan mély részvétet éltem át, mint még soha. Tibikém, tudom milyen álmatlanul forgolódni órákon át, a férjem gyakorlatilag ordítva alszik. Persze nem ismerné el a boga faszáért se, és már rég túl vagyunk azon is, hogy tesó, válts pózt, mert a túlélésért küzdesz. Megtanult hason fekve is horkolni én meg a kialvatlanságtól sokszor zombiként tántorgok és csak szaporodnak a szarkalábak a szemem körül. Bosszúból csikorgatom álmomban a fogam és folyatom a nyálam, tiszta veszett kutya fíling, csak az a baj, hogy utóbbi egyáltalán nem hangos, az előbbire meg kaptam fogsoremelőt, hogy ne koptassam tovább a fogaim, újítanom kell.

A mimózalelkű Anikó mámeg meg van alázva. Éva hiába mondogatja, hogy poénnak szánta az ominózus mondatot, Anikó szerint ezen senki nem röhögött. Téved, én például igen. Anikó bekeményít. Most mondom el neked először és utoljára Éva, amíg benn vagyunk, illetve kint sem szeretném veled tartani a kapcsolatot, illetve ne beszélj hozzám. Sok esélyt adott már Évának, sokat nyelt tőle és betelt a pohár. Éva Gigivel beszéli meg a történteket a fürdőben, Gigi szerint egy hétig fog tartani az egész, egyébként is, Anikó miért nem akkor mondja, amikor baja van? Hát Gigikém, komolyan mondom, itt benn benned még nem csalódtam. Ahhoz mérten, amilyen te vagy, én sem benned. Egymás kölcsönös szörcsölése után Éva elégedetten távozik.

Jerzsi viszont taktikázik, igen, jól hallotta mindenki, tudom én is, hogy ez önmagában vicc, tényleg ezt mondta, na. Ha taktikázik, Szandira rakja a jelet, ha jót akar magának, akkor Évára, mert akkor az kiviszi. Jerzsi szerint benne van a pakliban, hogy ő jön vissza a párbajról. És akkor olyan újult erővel jön, mint még soha. Kiröhögöm magam, aztán élvezettel hallgatom, hogy rakja helyre Szandika a Nagy Taktikust. Szandika szája most ijesztő igazán, könyékig benne van egy fogpiszkálóval, a látvány kissé el is vonja a figyelmem. Későn éledtél fel, Éva, mióta itt van, nagy lánggal ég. Miért akarsz kimenni egy showgirllel? Jerzsinek jól jönne a párbaj, vérfrissítés lenne. Hát arra Contador is majdnem ráfázott, de legyen. Ne legyél önző, a harmadik párbaja lesz az Évának, védett lesz megint két hétig, nem lehet hozzányúlni és addig itt már tényleg megmakkanunk. Miért nem mehetek én ki vele? Miért nem lehet nekem igazam? Még nekem is fel kéne kötnöm a gatyám, pedig nekem is van beszélőkém, amit ott elereszt. A nagy adrelin, azt se tudnád, hol vagy, még az Éva lökné neked a sódert, na hát ott véged lenne, mint a botnak. Főleg, hogy látom rajtad, hogy izgulsz és elkezdesz makogni. Elégedetten csettintek, ez igen, gyönyörű volt, Szandi! Jerzsi elmondja Giginek, hogy beszélt Dikával, Giginek ez nem tetszik, nem szimpi. Hát igen, sok az a hatvanhat százalék.

A stúdiókban kemény munka folyik, a csapatok nevet választanak, az fontos, tükrözze azt, hogy kik vagyunk, mik vagyunk. Emelkedjünk felül Jerzsi ajánlatán, Zacskós Leves, és nézzük, min balhézott össze Éva és Alekosz. Éva pont akkor mondta ki a banda nevét, mikor Béci keresztülment a nappalin. Cssss, miért vagy ilyen kultúrbarbár, minden lényeges dolgot kiszivárogtatsz! Mindig nagyot akarsz mondani és mindig le akarod lőni a poént! Önző vagy, csak saját magaddal foglalkozol, nem értesz a férfiakhoz, lenézel és megalázol mindenkit. Éva felkapja a vizet, most hogy jönnek ide a férfiak, azért mert nem tudtál….Nem tudtalak? Hát nem is tudnál. Soha nem ismered el a hibáidat, ahelyett, hogy elgondolkodnál, visszatámadsz. Ki vagy te, az apám? Látod, pont erről beszéltem! Egy pillanatra úgy tűnik, a pár elválik ágytól-asztaltól. Jó lenne, ha elköltöznél mellőlem már ma éjszaka, mert nem szeretnék veled aludni. És akkor hol alszok? Mit tudom én, valahogy majd csak megoldod!

A nyugiszobában készül Juniorék nótája, Anikó kitartott kelljétől megrepedtek itthon az ablaküvegek, de még a csicsamintás kristály pohárkészlet is atomjaira robbant. Szandinak nem tetszik Szandi, a stúdióban le tudjátok mélyíteni a hangom? Nem kell ahhoz stúdió, nekem bevált a napi másfél doboz cigi is. Tibiék még mindig az együttes nevén tanakodnak, színpadon a Full HD, ezt a hülye nevet, mennyire beteg! Össze kéne írni a tüzeket is, nem nyomod vissza a kupakot, nem oltod le a lámpát, neszelsz, szelelsz. Tibi nem fél, hogy komoly sértődés lesz, egyrészt mert ő már nem lesz itt, meg aztán, most magunkon nevetünk, aztán születik végre egy versszak is, fohász rendes lakótársakért. Kirúghatod egyenként a lábamat, csak küldjél nekem rendes lakótársakat!

Nem az hogy kiabálok, vannak veszekedéseim, de azt hogy kell mondani, kérdi Éva. Hárpia, válaszol Alekosz. Az vagy. A hibáit soha el nem ismerő, önkritikával nem rendelkező. Smink nélkül nem tudsz létezni. A vakolat. A külső pucolás. Hallod, dryvit! Dryvit hálóval vagy bevakolva, apukám! Eszembe jut a tavalyi lakásfelújítás, először röhögök, aztán eszembe jut, hányszor akart apám spaklival feldarabolni és bevillan a tekintete is, mikor az ugyanmár, körömreszelővel kibontom ezt az egészet, mit izélsz már falról kiderült, hogy egy tömörvas keretben van és öt órán keresztül darabolta flexszel, én meg nem mertem hazajönni a melóból, és gyorsan elterelem a gondolataim. A csapatok nyelvtörőkkel próbálnak az artikuláción javítani, László fogott egy nyelvtörőt és leküzdötte, Éva a csöcsök monológgal megnyerte a játékot, Bécin hangosan röhögök, aztán azon, hogy én sem tudom kimondani, zsebslusszkulcs.

Sorra érkeznek a páciensek Kasza Tibihez, a Villa pszichológusához. Jerzsi szerint őt és Gigit az isten is egymásnak teremtette, a harmónia testben és lélekben teljes mértékben megvan. Sokszor azért vesz fel dupla gatyát, hogy ne érezzék egymást. Nem gondolta volna, hogy a Villában lesz egy Gigi, akit az élete párjának tud tekinteni. A kameramentes óra után pedig minden szorosabbra fűződött. VOLT SZEX! Tibi eggyel konzervatívabb testtartást is el tud képzelni a Gigivel való beszélgetéshez. Szerelmes vagy belé? Ahogy kimondom, igen, eszembe jut egy csomó más dolog az életemből, hogy milyen volt, mikor halálosan szerelmes voltam. Giginek kétségei vannak, nem tudja, hogy viselkedik kinn Jerzsi, milyen társaságban, milyen a barátaival. Lehet, hogy kinn ránéz és azt mondja, tejóisten! Tudatosan állt hozzá, nem akart itt a Villában pasizni, aztán valahogy lett. Megvárná kinn Jerzsit, mert valami elkezdődött, és megadná neki az esélyt. Hú, szegény gyerek, most erre mit mondhatnék. Szép dolog a szerelem, mi kisapám?

Szandi jól van, úgy kellettek ide Tibiék mint egy falat kenyér, de Éva miatt minden pillanatban ki tudna robbanni. Szandi az elmúlt három hónap alatt magát tette le az asztalra. Amit én leraktam, az én vagyok, az alvásommal, a dilimmel, a vérmességemmel, a mocskos pofámmal, a sírásaimmal, ez mind én vagyok százszázalékosan. Azokat a dumákat, hogy ki akar menni, azt visszacsinálná, fél, hogy meglesz a böjtje, mert lehet, hogy a nézőknek tele van már a töke azzal, hogy hazamenni, hazamenni, érted, hát akkor tiplizz haza, azt mondják, ki kíváncsi erre? Szandika tényleg egy nagyon kemény világból jött, igen ebből az életből menekül. Szereti a tüzet, szereti, ha ég a ház, de nem akarok az lenni, aki voltam. Nem fél kimenni, sokszor hajtaná is az időt. Nagyon várja, csak nem tudja, mi lesz. És akkor jöjjön a nagymonológ, a hamleti, a legmégszebb, a tragikus hős, Alekosz és az ő lelke. Mi lesz kinn, várod? Igen is meg nem is. Sajnálni fogom az itt kialakult érzéseket, ezt a világot. Ez egyszeri és megismételhetetlen, ez élet az életben. Úgy rendezkedtem be, hogy az életet alakítottam itt ki magamnak. Rossz lesz kimenni? Rossz. Te itt szabad vagy? A legszabadabb. Milyennek látod magad kívülről? Olyan összetett figurának, hogy ha én nézném magamat kívülről, hát nem tudnám ezt az embert hova tenni. Először azt képzelném, hogy bolond, aztán, ha tovább figyelném, azt képzelném, hogy esetleg zseni. Ha még tovább mennék, azt képzelném, hogy valójában nem, ez az egész egy álca, egy színjáték. Aztán azt gondolnám, hogy ez az ember nagyon magányos, egyedül érzi magát. Törékeny a lelke. Aztán, ha még tovább megyek, azt gondolnám, hogy egész egyszerűen egy átlagos valaki, akiben nincs is semmi. Igazából meg sem tudom fogalmazni, fogalmam sincs. Hüpp. Papírzsepit, valaki?

Köszönöm S-nek a képeket :)

Címkék: vv4
735 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nándusz 2011.03.03. 15:07:12

Első? Vagy rossz a blogmotor?

SunnySmile 2011.03.03. 15:16:19

az első bekezdés fenomenális :D
most megyek és olvasom tovább

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.03. 15:17:32

na ilyen hamar se találtam itt magam még...
7.

K Tomoceusz 2011.03.03. 15:17:40

Szegény Jerzy , jó hogy nem tud olvasni . Ha meglátná ezeket a posztokat tökönszúrná magát . Az pedig egy csippendélnél - ha jól hallottam - nem jó ómen .

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.03. 15:19:13

esetleg tudja valalki ki nyerte a versenyt?

gastro vazze 2011.03.03. 15:20:11

ÚristN az az első kép mennyire kétértelmű, főleg, ha a mondat második fele lemarad:DDDDDDD
köszi S.:)

gastro vazze 2011.03.03. 15:21:49

@K.Tomoceusz: ómen = rossz előjel
olyan, hogy jó rossz előjel nem tudom, hogy létezik-e:)

Hódos Hajnalka 2011.03.03. 15:24:50

@bukott madonna két nagy didivel: melyikre gondolsz? a tegnapi kérdéssorost viola nyerte.

maghozo 2011.03.03. 15:25:56

@gastro vazze: Pont mind Éva .Ő is ezt kiabálná .

gastro vazze 2011.03.03. 15:27:58

@maghozo: te engem ne sértegessél Tesó! Éva?! :)

dr. gernika 2011.03.03. 15:28:38

Az enyém egyben horkol és nyáladzik, nyertem? :)

Alek tényleg elviheti a fődíjat ezzel az ars poeticával, szívek százai szorulhattak össze tegnap.

K Tomoceusz 2011.03.03. 15:29:57

@gastro vazze: Túl sokat vagy kirgízföldön , mostanában csak pozitív dolgokról szabad írni idehaza . Egy mondatban a jó szónak legalább 5x kell szerepelni . Kukkol a villanővér ezerrel .

joszif 2011.03.03. 15:33:43

Hát az a fogpiszkálós jelenet, 20 centire egy másik ember fejétől szerintem undorítóbb volt mint az Éva tüsszentése.
A legocsmányabb jelenet volt eddig a vv4-ben szerintem.
Majdnem elokádtam magam.

SunnySmile 2011.03.03. 15:33:57

Megtaláltam a legjobb fogyókúrát!
Csak meg kell néznem Szandika fogpiszkálós csámcsogva beszélős szuperprodukcióját és az étvágynak márishipphopp annyi.
:D

maghozo 2011.03.03. 15:35:38

@joszif: S ez még a gatyafelkötés előtt volt .

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 15:35:51

@K.Tomoceusz: a tangájába dugott zsét is a színéről tudja csak megkülönböztetni

Toszkana 2011.03.03. 15:36:33

Imádtam Hajni, nagyon-nagyon jó :)))))

K Tomoceusz 2011.03.03. 15:40:36

@kérődzőgiliszta: Jó srác az a Jerzy , csak nehéz gyerekkora volt . Ha benősül a Rácz családba , az élet kárpótolja őt .

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 15:42:33

@gernika: Nekem a gyomrom szorult össze tőle. Egyre szánalmasabb ez a figura. Egy percig nem gondoltam, h zseni, ellenben mindig az volt a véleményem,h azért imádja a villát, mert itt végre valaki, ellentétben a kinti világgal.

maghozo 2011.03.03. 15:43:45

@K.Tomoceusz: 75 éves korába is Gigi azt fogja neki mondogatni: - Majd meglátjuk ,hogy együtt maradunk e , ezt előre sosem lehet tudni ...

Thulea 2011.03.03. 15:49:00

Hajnika! Isteni a poszt, ismét! :-)
@villanat- nyugiszoba: egyetértek Veled! Nekem is az járt a fejemben, miközben monológozott, hogy végigfut a fejében, ahogy áll 12 órát a közértben és biztonsági őr, hogy nem tudja megvenni azt a piát, amit szeretne, hogy nincsen kedve kipúderezni magát, mert még az élethez sincsen ereje, kedve, hogy a szüleit a háta közepére sem kívánja és hogy esélye sincs "idekint" nővel szóba állnia ilyen hosszú időre. :-)
És Éva hozta megint a "ki vagy te"-t, mint egyetlen eszközét, amikor valaki róla mond véleményt.

Dick Tator 2011.03.03. 15:49:32

azért alekosz monológja rendben volt. egészen jól látja magát, főleg ami a bolond részt illeti. és innen már csak egy gondolat, hogy a bolond fölismeri e, hogy ő bolond? avagy alek nem is bolond? akkor viszont nemtom mi...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 15:49:49

@nyanyanya: Időnként nyomj rá a frissítésre:-)

neduddki21 2011.03.03. 15:52:41

@joszif: Mikor tüsszentett Éva? Én köpést láttam, volt tüsszentés is?

ruzs54 2011.03.03. 15:53:21

Hajni Drága super vagy!!!:)@K.Tomoceusz: jót nevettem,DDDD@gastro vazze: DDDD ezután meg annyira röhögtem, hogy belezsibbadt az agyam.)Köszönöm nektek:)

Szaffi B. 2011.03.03. 15:56:10

@joszif: Én attól féltem kiszúrja és kifolyik a szilikon vagy mi.

K Tomoceusz 2011.03.03. 15:56:41

@Dick Tator: A tegnapi Kasza féle riport is rendben volt a srácnál . A többiek csak makogtak , sokak kedvencét Bécit már nem is merik ilyenkor mutatni . Nem könnyű rájönni a helyes megoldásra , ha a rejtvény szerint csak egy gyogyó van odabent .

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.03. 15:56:56

ELSŐ hozzászólásom ehhez a poszthoz. :))

JanCsi 2011.03.03. 15:57:43

Hajnikám!

Férj 70ezerért megműtette magát, hogy ne horkoljon. Szúrták-vágták a mai legmodernebb beavatkozás volt, kegyetlenül fájt neki főleg utána (férfi...). A lényeg: ugyanúgy horkol. A szitu detto mint nálatok.
Ez segített:
bioszallito.hu/Ohropax_fuldugo_viasz-termek-40420

Csak a viaszos jó (van szivacsos is az nem jó). Használat előtt jól össze kell gyurmázni, hogy kitöltse a füledet teljesen a viaszos dugó.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.03. 16:00:49

Az első képen VV Dzsunior baromi jól néz ki! :))) Bugyiszaggató a tekintete.

joszif 2011.03.03. 16:01:11

@Trollseprű/ ki az a Milo?: én meg hogy a maradékot egy kis csócsálás után az erzsire tüsszenti :D

sélli_ 2011.03.03. 16:01:31

@neduddki21: A 'tüsszentés' a köpés fedőneve.
Jerzsin énis fél órát röhögtem, 50-50% hogy visszajönne Éva ellen.. na peheheheersze. Eskü nem értem, mit gondol magáról ez a szerencsétlen flótás.
Valszeg a legnagyobb küldönbséggel 90-10 menne vissza Éva, mint a huzat.
Sőt, ahogy most áll Szandika szénája, hogy idegbetegen kekeckedeik mindenkivel, meg alaptalanul fúj úgy Alekoszra, hogy még, szerintem Ő is esélytelen lenni Évával szemben. Viszont az szoros lenne: 51-49! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 16:03:45

@sélli_:

Éva több embert irritál mint amennyit Jerzsi.

Szaffi B. 2011.03.03. 16:04:40

Éva egy sztár. Egy példakép. Bárki ellen visszamegy, majd megnyeri a játékot. Aztán ő lesz az első elnöknő kishazánkban, és minden kislány példaképe.

Böööööáááááááffffff

maghozo 2011.03.03. 16:05:41

@Nard: Akiket Éva irritál azok nem szavaznak Jerzsire :)

Szaffi B. 2011.03.03. 16:08:03

Ha lányom lesz Baukóévának keresztelem.

sélli_ 2011.03.03. 16:08:17

@Nard: Ez tény, de ettől még Éva valóban képernyőkompatibilisebb mint Jersy, aki olyan sötét, hogy világít a negrócukorka a szájában. És nem csinál semmit.
Félreértés ne essék, egyáltalán nem kedvelem Évát, sőt, de Ő legalább 'szórakoztat' a hülyeségével.

Thulea 2011.03.03. 16:08:55

@K.Tomoceusz: Szerintem meg azért nem mutatták, mert nem akarják sztárolni Bécit, szemben a sokat képernyőn lévő A+É párossal. (Szerintem nem érdekesek, én kíváncsi lennék, hogy mit hoznának ki magukból nélkülük, szerintem az is érdekes lenne. Nem kevésbé, nem sokkal, csupán másképp.)

Szaffi B. 2011.03.03. 16:09:17

Éva! Éva! Éva!

Evita Peront is Baukó Éváról nevezték el.

Szaffi B. 2011.03.03. 16:09:51

Éva egy jellem. Egy hős.

Szaffi B. 2011.03.03. 16:10:40

Baukó Évát a parlamentbe!

Szaffi B. 2011.03.03. 16:11:16

Na, mára kitrollkodtam magam, szép napot!

flanker 2011.03.03. 16:11:54

@Trollseprű/ ki az a Milo?:
Veled meg mi van?
Megharapott PeterCs?

Ne gyere a közelembe! :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 16:12:44

@sélli_:

Az Éva nevű karfiolseggű táskásszemű rém sem képernyőkompatibilis. Jerzsi meg inkább, hiába buta, valahogy kinéz. Kijön, kicsit gyúr és megint bugyinedvesítő lesz. Tinicsajok buknának rá. Évának meg lejárt a szavatossága mint a tejfölnek.

Rebelde 2011.03.03. 16:14:22

nyanya, nézed a vv-t? amúgy a legjobb hozzászólás volt:))

Szaffi B. 2011.03.03. 16:14:44

@flanker: :)))
de komolyan! Ő lenne a ME asszony, lenne ingyen cigi és irsai, szabad lenne köpködni, bárki bármit elkövetne csak annyit kéne mondania, hogy de falkában támadnak rám, és én ilyen vagyok, ENNYI. Egy szép Új Világ.

Dick Tator 2011.03.03. 16:17:48

@K.Tomoceusz: pontosan. el lett könyvelve alekosz őrültnek, amolyan csendesebb fajtának. tán komolyan sem vették a béciféle társaság önbizalomtól túltengő harcosai.
aztán valami történhetett pár hete (ezt már akartam korábban is elemezgetni), amitől a bélámék megvilágosodtak, hogy ez az alekosz gyerek a legerősebb. ezt itt kinn, a villán belül (vagy mi) mi halandók látjuk, érezzük, de ők honnan a kóchengeresből kezdték el erősnek tudni az addig lesajnált, kiközösített, hülyekinézetű, nyomulós alekinnyót?

flanker 2011.03.03. 16:20:00

Nekem az tetszett, hogy nagy picológiai öntudattal Kasza "Torquemada" Tibor felgyűrte ingujját, megacélozta szívét és eltökélte magát, hogy nekilát egy gigászi küzdelemnek és kiszedi Jezsyből a tutkót.
Tisztában volt vele, hogy szinte a lehetetlen a küldetése: ki kell szednie belőle, mi történt a titokszobában.

KT: Nem fogsz erről semmit elmondani, ugye, hiába is kérdezlek?
J: Volt szex.

Nem hangzott el "csak a testemen keresztül", "ó, a család", meg "Gigi becsülete" és semmi más hangzatosságok.
Hát, így is lehet... :-)

Szaffi B. 2011.03.03. 16:20:11

@Dick Tator: Mert Olivér ezt hajtogatta 24/7.

K Tomoceusz 2011.03.03. 16:20:22

@Thulea: Gondolod ? 100 nap alatt 3 jó részt láttam tőle :
- rájött hogy működik a rezsó
- jó volt mint Gombi
- 3.85-öt ugrott helyből

Elötte közben és utána nézhetetlen . Nem akarom bántani , a húgát elnézve ez családi "betegség" lehet náluk .
Bár Bécink próbál újítani . Míg a többiek énekelnek , ő adja alájuk a cö-cöt meg a hopp-hoppot . Gusztus dolga . Nekem nem tetszik ez se .

MegLepke 2011.03.03. 16:20:31

Hehe, jóvót ez is Hajni! Én is könnyekig hatódtam Alekosz monológjától, ki is hánytam mindent a bugyis fiókomból, hogy találjak egy lilát, amit beküldök neki!:D

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 16:21:09

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Nem tudom mi ez a cucc amit használsz, de én is kérek. Orwell víziói ehhez képes leányálmok voltak:-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.03. 16:21:45

Dzsunior a túlélésért horkol. FaszaTibiből előtört a gégész szakorvos. A kép láttán pedig én küzdök a túlélésért a fuldokló röhögés közben. Ez az év fotója!!!!!

flanker 2011.03.03. 16:22:13

@Trollseprű/ ki az a Milo?:
Nekem tetszene.
Nem is tudom, neked mi bajod van vele.
Komolyan mondom, néha nem értelek...

Én még felkérném arra, hogy az ENSZnek írja meg a "Fentartható illemtan és közösségi élet a 21.sz.-ban" című egyetemi tankönyvet is.

Szaffi B. 2011.03.03. 16:23:08

@villanat- nyugiszoba: 500 millis C-vitamin. Bátran ajánlom! :))
Ráadásul Béres, szóval magyar termék.

maghozo 2011.03.03. 16:23:35

@Dick Tator: A nekik éjjelente felolvasott sms-ből .

K Tomoceusz 2011.03.03. 16:24:54

@Dick Tator: Ne vedd sértésnek , de vak vagy . Velem együtt . Nem látod a normális embereket se a képernyőn , se a blogon .

Dick Tator 2011.03.03. 16:24:54

@Trollseprű/ ki az a Milo?: hát lászló testvér is mindig az aktuális barátját, akit harcba küld, trenírozza, hogy asszongya:
- te fogsz visszajönni
- erősek vagyunk együtt
- bármi történik, mi nyerünk
- sorba levadásszuk őket
- a mi szavazóink is melléd állnak
- olyan a támogatottságom kint, hogy azt megemlegetik, stb.

szóval az, hogy olivér is mondott valamit, az miért égett ennyire bele abba a pici agyukba?

Szaffi B. 2011.03.03. 16:25:27

@flanker: Hehe, majd Havas kijavítja a helyesírási hibákat. Évszámokat MMKK írjon bele, hamár ennyit bemagolt.

Szaffi B. 2011.03.03. 16:26:59

@Dick Tator: Mert Lacit már unják, ugyanazt mondja mióta bement.

Dick Tator 2011.03.03. 16:27:16

@maghozo: a felolvasott 10 db sms (mint az köztudott) erősen összeválogatott a retekék érdekei alapján. amiket hallottam, kb. egálban kapja a jót-rosszat, de bélámékat is dícsérik rendesen.
szvsz ez nem indok.

Thulea 2011.03.03. 16:27:28

@K.Tomoceusz: Bécivel és Gigivel kapcsolatban inkább az összkép jön be nekem, a reakcióik. Egyébként nem tudom, hogy a többiek mit csináltak valójában. Feladatokat kénytelenek adni nekik, mert egyébként egész nap csak menne a henyélés meg az ivászat, mert úgy maguktól nem tesznek semmit, egyik sem... Egy szappanoperában sem történnek a dolgok, hanem beszélnek róluk.

mama ottmarad 2011.03.03. 16:29:19

@joszif: ezt miért csak azon a héten teszik közszemlére, amikor ki akarják telepíteni a házból?

flanker 2011.03.03. 16:30:11

@joszif:
Most mi a gond?
Tudja magáról, hogy van rajta egy plusz tizes.
Abból 3,5 kiló a melleiben, fél az ajkaiban, a maradék 6 eloszlik a csajon nagyjából egyenletesen.
Szegény, bár ez lenne a legnagyobb problémája...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 16:30:42

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Olyan van otthon, de nem haluzok tőle:-) Pedig a cseppet is iszom hozzá:-)

maghozo 2011.03.03. 16:32:33

@Dick Tator: Szandikát az éjjel csak dicsérték :)

Thulea 2011.03.03. 16:33:02

Nektek egyértelmű volt, hogy volt szex a Gigi és Jerzy között? Mert nekem nem. És szerintem gerinctelenség volt Jerzytől, hogy elmondta. Ha erről tudná Gigi, azonnal el tudná dönteni, hogy ez nem szerelem. Jerzy menjen haza Évával együtt! És Lacit is vigyék!

K Tomoceusz 2011.03.03. 16:33:21

@Thulea: Szappanoperákat nem nézek , mert nem tudom megkülönböztetni a szereplőket . Az ittenieket igen , szép jellegzetes magyar vonásaik vannak .
Egy feladatból sokmindent ki lehet hozni , ha van valakinek érzéke hozzá . Nem kell ahhoz se szépnek , se okosnak lenni . Próbálok példát mutatni :
indavideo.hu/video/Szexi_bveszcsaj

potyus 2011.03.03. 16:36:24

Sokáig az volt a véleményem, ez a műsorfolyam rettenetesen primitív.
Aztán rájöttem, attól szórakoztató, hogy empatikus vagyok a bent lakókkal. Azt viszont nem kérném. Ennyire elzárva a világtól hónapokon keresztül.....
aki ezt így kitalálta, annak kellene végig csinálnia, (hogy szakadna meg) és röhöghetnék rajta idekinn.
Szóval a rendszabályok nem a valós életből lettek merítve, ezért a Való Világ elnevezés valótlan. Valótlan Világnak kellett volna elnevezni. Ugyanis ilyen szituációk nincsenek az életben, még a börtönre elítéltek is információ bőségben élnek ezekhez képesen.
Tehát aki megszerkesztette a szabályokat, elmeháborodott, aberrált,
és ráadásul szadista is.
A körülmények pedig a szereplőkből mindig a legrosszabbat fogják előhívni.
Tv néző meg csámcsog, ki mennyire hülye.
Személyes véleményem: a fentiek figyelembevételével, Alekosz mindenki fölött áll valamennyi emberi tényező tekintetében.

Thulea 2011.03.03. 16:37:55

@K.Tomoceusz: Egy olyan példát mutass, ahol jó pasi van! ;-) De tényleg jó a csaj! Visszatérve a hozzászólásod elejére: érzek némi iróniát a magyar vonásokat illetően.

mama ottmarad 2011.03.03. 16:38:12

@MegLepke: áááá, küldj inkább egy XXl-est, azt képzeld el, hogy tekerné a nyakát, ha egy 54-es púder rózsaszínt kapna, köldökfedő száras fazonút?
(De ez a szemét retek biztos nem adná le, csak háziban köröztetné.)

Kata Marán 2011.03.03. 16:38:53

@Thulea:8 órát áll a Holiday Innben Budaörsön.

sannya 2011.03.03. 16:38:54

mar megint fos hanyadik vagyok!!!
dejo!!!
:)

maghozo 2011.03.03. 16:39:16

@K.Tomoceusz: Alekosz engem mindig Popeyra a tengerészre emlékeztet mikor belekortyól az italába . A hatása is pont mind a spenóté annakidején .
Lehet e miatt kedvelik annyian csak nincsenek ennek a tudatába .

K Tomoceusz 2011.03.03. 16:40:24

@Thulea: Most kivételesen volt benne .
Manusos példám is van , de az kevésbé szalonképes .

hazug fidesznyik (törölt) 2011.03.03. 16:40:47

@potyus: "Személyes véleményem: a fentiek figyelembevételével, Alekosz mindenki fölött áll valamennyi emberi tényező tekintetében. "

És ki az az Alekosz?

dr. gernika 2011.03.03. 16:40:52

@sélli_: Engem Jerzsy tükrös jelenete is jobban szórakoztatott, mint Éva, pedig abba beletekertem.

genevieve 2011.03.03. 16:40:58

@sannya: biztosan van olyan hely ahol első:-)

Dick Tator 2011.03.03. 16:41:33

@K.Tomoceusz: hatalmas tehetség az a bűvész néni...hatalmas. köszi a videót!

genevieve 2011.03.03. 16:42:08

@gernika: felpörgetve biztosan szórakoztató lehetett:-D

K Tomoceusz 2011.03.03. 16:42:18

@maghozo: Látod , már az ivását is filmekből veszi . Egy kókler a srác .

sakraf8 2011.03.03. 16:42:23

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Mert mindent kivisznek , és kinthagynak!

K Tomoceusz 2011.03.03. 16:46:12

@Thulea: Azt keresni kéne . Egy nagypöcsű manus zongorázik tarkóra tett kezekkel . Régen láttam , akkor raktam fel egy fórumba . Inkább megyek hozzád is disznótvágni , mint múlkor a másik kollegához .

sannya 2011.03.03. 16:46:49

@genevieve: persze,a kvfozo mellett...
:D

hazug fidesznyik (törölt) 2011.03.03. 16:47:59

@Thulea: "Ha erről tudná Gigi, azonnal el tudná dönteni, hogy ez nem szerelem."

Gigi nem dönthet semmiről, azt a bátyja teszi helyette. Így aztán teljesen mindegy, hogy kamatyolt-e az Erzsivel vagy nem, odakint úgy is el lesz igazítva a sorsa: néhány fotózás és fellépés után Ildikó néni valamelyik vastag arany nyakláncos bodzagyűjtőnek lesz a felesége. Nem lesz a csóró románcból semmi sem...

genevieve 2011.03.03. 16:49:58

@sannya: az nagyon is fontos dolog:-)

sannya 2011.03.03. 16:50:41

@genevieve: a legfontosabb...
:)))

koffeinfuggoseg van...
:)

hazug fidesznyik (törölt) 2011.03.03. 16:50:46

@potyus: "Sokáig az volt a véleményem, ez a műsorfolyam rettenetesen primitív."

Jó ez így, pont a kétharmadhoz való.
:)

Kata Marán 2011.03.03. 16:51:14

@hazug fidesznyik: Azért a zseni jelző olyan túlzás volt, mint Jerzyt szekszmasinkának nevezni.

genevieve 2011.03.03. 16:51:43

@sannya: én is szeretem a frissen főzött kávé illatát:-)

MegLepke 2011.03.03. 16:53:19

@mama ottmarad: hülyevagy? nekem olyan itthon nincs, pénzt meg csak nem költök már rá.:) Ötletnek persze nagyon jó, megnézném az arcát. Bár szerintem elmosolyodna, szeme sem rebbenne, és megköszönné egy 3 perces körmondatban.

@Hannibal22: hülyék:DDDDDD

Thulea 2011.03.03. 16:56:39

@K.Tomoceusz: Ha lesz disznóvágás, meghívlak, ígérem!
@hazug fidesznyik: Oks, legyen így a villa után. Kényelmes is pénzes pasival együttnélni. Valójában nem a Gigiről kérdeztem, hanem a Jerzy gerinctelen viselkedéséről.

Gabe Walker 2011.03.03. 16:57:41

@villanat- nyugiszoba: Ellentétben veled, aki csak egy komment vagy egy blogban. :D

Thulea 2011.03.03. 16:58:58

@Gabe Walker: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 17:03:03

@K.Tomoceusz: És a kirgiz kecskék, avagy a girgickecskék?!!! - Azokkal mi van?

elek1 2011.03.03. 17:03:28

Évával kapcsolatban nem vesztek figyelembe egy fontos dolgot. Miután a bár2-ben döntős volt, itt jelentős hátrányból kezdte a játékot mert az ottani szereplésekor mindenki megláthatta mik a gyengéi. Ennek tudható be, hogy az elejétől fogva falkában támadják mondvacsinált indokokkal. Ha nem lenne ennyire erős jellem el sem juthatott volna eddig a játékban, a többség ekkora nyomástól már rég feladta volna. Anikónak a beszólás már nagyon időszerű volt az után, hogy néhány napja ő a "gyere köpjél le hátha jobban érzed majd magad" beszólását előadta nagy vihorászás közepette. Az előzmények ismeretében ez sokkal durvább volt, Éva mégsem kezdett ilyen hisztibe miatta. Évának nem mentegetőzni, hanem csak ezt megemlítenie kellett volna.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 17:05:07

@potyus: Továbbá a régebbi valóságshow-kban a játékosoknak lehetett olyan személyes tárgya, mint gitár, könyv, stb., a feladatok kellékeit is megtarthatták. A jelenlegiben nincs ez így, a feladat végeztével annak kellékeit is visszaveszik. Ezt az ingerszegény környezetetet jobban bírja az, akinek a kinti életében sem volt nagy szellemi igénye, nem élt változatos életet. Az egyik éjszakai streamben Éva hiányolta a könyvet, hogy ő szívesen olvasna. Olivér meg azt nyilatkozta, hogy bent egynapi pszichikai terhelés felér kint kéthetivel.

mama ottmarad 2011.03.03. 17:05:37

@MegLepke: mindezek ellenére, hiányolná mellőle a fényképet :)

K Tomoceusz 2011.03.03. 17:07:46

@Peter_Cs: Kollega ne igyál többet . Lehet , hogy kapsz meglepetésvendéget öt perc múlva és akkor mivel kínálod meg ?

csikarcsi 2011.03.03. 17:12:17

Hajnikám! Ez megint k..va jóra sikeredett. Hálás köszönet.

mama ottmarad 2011.03.03. 17:13:35

Köszi Hajni, a mai is jó volt, S-nek nagyszínpad!

Csapassátok tesók, én most főzök valami magyarosat.

0511 2011.03.03. 17:13:54

Bár csak háttérben ment tegnap nálam a VV, de Lilu mintha Alekosz támadó kobra állásáról beszélt volna. Ezt nem Hajnitól gyüjtötte be?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 17:14:18

@Nard: Éva szerintem teljesen képernyőkompatibilis. Jól néz ki, jó beszélőkéje van, vagány csaj. Kicsit Peller Mariannra emlékeztet.

Szaffi B. 2011.03.03. 17:23:04

@Peter_Cs: Érdekes, engem Szörnyella de Frászra

K Tomoceusz 2011.03.03. 17:23:52

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Erre . Tök jó példa , bár nem véletlenül a nőciset találtam meg hamarabb . Nem mondom , hogy Béci pont ilyet csináljon ha megszólal a zene , de az a cöcöcö baromi karcsú .

Kata Marán 2011.03.03. 17:26:20

@Peter_Cs: Bocs, de Olivernek azt sem hiszem el, amit kérdez. Az nagyon szép, hogy Éva olvasna. Szerintem mindegyikük, a változatosság kedvéért.

joszif 2011.03.03. 17:27:42

@Peter_Cs: hát ha nem ennyire erősen nyílvánult volna meg, a tv-ben simán el tudtam volna képzelni csak kérdés hogy ezek után felvállalja-e valaki a múlt tükrében.
Dekoratív, van esze és nyomás alatt is simán tudna beszélni szerintem a tv képernyőn.
Anikót emlegetik nagyon hogy van jövője de nála a jó külsőben ki is merül minden.

dr. gernika 2011.03.03. 17:30:16

@Rebelde: Persze, mert el tudtad olvasni és értelmezni. Kis részrehajló.

sannya 2011.03.03. 17:32:10

@genevieve: a vilag egyik legfinomabb illata...
:D

Szaffi B. 2011.03.03. 17:35:17

@Peter_Cs: Nem gondolom semmiből. Szörnyella de Frászra emlékezetet és ENNYI. Ilyen vagyok.

Kivlov 2011.03.03. 17:36:44

@MegLepke:
Most értem haza, GDP-t is termelnie kell valaknek... :P

maghozo 2011.03.03. 17:38:33

Kellene egy boxzsák is a nekedvalóba ,hogy levezessék ...az indulatokat .

K Tomoceusz 2011.03.03. 17:39:00

Ki játszotta a filmben szörnyellát ? Glenn Close ? Nem biztos , hogy ő , nem láttam . De ha ő , akkor nagyobb sértést is el tudtam volna képzelni .

Szaffi B. 2011.03.03. 17:40:06

Pétercsénak és joszifnak kívánok hasonlóan dekoratív nőket, mint Éva. Recept: Végy egy nőt, kazal hajjal. Itasd meg mindennap minimum 1 üveg borral, és 2 doboz cigit szívass el vele. Ne engedd sportolni. Ne engedd hogy lemossa a sminkjét EVÖR. Rikácsoltasd napi min. 2 órát.
Eredmény: löttyedt bőr, táskás szemek, püffedt arc, karfiolsegg. Baukó-klón.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 17:40:28

@joszif: Ha döntéshozó helyzetben lennék ilyen téren munkaügyben, én teljesen felvállalnám.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 17:42:28

@ruzs54: Láttam, nagyon szórakoztató! ENNYI!

0511 2011.03.03. 17:45:00

@Kivlov: Alekosz villalakónak született!
Javaslom, hogy ne bontsák le ezt az építményt, maradjon bent és állítson fel Alekosz egy guiness rekordot a "VV-ben leghosszabb ideig tartózkodó lény" címmel. A rajongói pedig járjanak be hozzá láthatásra mi meg kapunk évente egy-egy összefoglalót.

maghozo 2011.03.03. 17:47:03

@Trollseprű/ ki az a Milo?: S többé nem lesz idejük unatkozni :))
Mindezek mellett miket itt felsoroltál szép ,cuki meg szerethető .

MegLepke 2011.03.03. 17:48:39

@Kivlov: Helyes!:)

@K.Tomoceusz: :DDDD Ő volt, igen.

Szaffi B. 2011.03.03. 17:49:47

@maghozo: Ugye? Nekem is kéne egy baukóéva itthonra, kis cuki lenne.

Mondjuk kizárnám az udvarra sokat, de talán nem fagyna meg.

joszif 2011.03.03. 17:49:57

kicsit elhamarkodott volt a videós link, nagyon gyenge a cím hangzatosabb volt

K Tomoceusz 2011.03.03. 17:50:01

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Erre nem gondoltam . Egy vetélkedőben mondta valamelyik játékos a Willy Fog kérdésnél : tudod mama , ő volt az az oroszlán , nem emlékszel ?
Most ez ugrott be .

MegLepke 2011.03.03. 17:51:35

Nekedvalóban a csaj: Szandika őszinte, mert mindig megmondta őszintén a mások véleményét. (ez is be akart kerülni, befért vón:D)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 17:51:44

@Gabe Walker: Nah akkor végre valóban jött egy kis személyeskedés. Örülök, hogy ilyen jól ismersz és pontosan tudod ki is vagyok valójában. Lehet, hogy nagyképű vagyok, de úgy gondolom egy picit többet értem el annál valóságshow nélkül, hogy arc nélkül degradálj. A véleményemet pedig lehet kritizálni, de személyeskedés nélkül.

Szaffi B. 2011.03.03. 17:51:55

Glenn Close jó színésznő, de azért dekoratívnak nem nevezném.

Illusztrésön ha valaki nem ismerné
blogna.tv/wp-content/uploads/2009/07/600full-glenn-close1.jpg

Kivlov 2011.03.03. 17:52:41

zavarjuk haza szandikát a vérbe!!!

maghozo 2011.03.03. 17:53:16

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Mért ? Neked nincsenek szomszédaid ? Még kellene az Éva is ?

Szaffi B. 2011.03.03. 17:53:25

@K.Tomoceusz: Biztos nincs gyermeked. Akinek van, annak ez ugrik be.

Szaffi B. 2011.03.03. 17:54:36

@maghozo: de vannak, de nem tüsszödnek rám soha. Felháborítóan nyugodtak. :DD

K Tomoceusz 2011.03.03. 17:55:31

@MegLepke: Akkor nem mondtam nagy marhaságot . Nem csípem különösebben az öregasszonyt , de állítólag mások igen . Ebből számoltam ki a sértés súlyát . Na , most elárultam , hogy nekem van a legtöbb diplomám , sértéssúlyban kevesen tudnak számolni .

K Tomoceusz 2011.03.03. 17:57:00

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Ezen is tudnánk vitatkozni . Nekem a dudliról se a cumisüveg ugrik be elöször .

Szaffi B. 2011.03.03. 17:57:02

@villanat- nyugiszoba: Csend legyen, te csak egy komment vagy! (muhaha!) vegyél vissza az arodból, lassan olyan leszel, mint Béci! :DDDDDDDD
Vannak, akik egy kommentből is kismernek másokat, nem tudtad? :DDDDD

Szaffi B. 2011.03.03. 17:58:21

@K.Tomoceusz: Pedig fogy a magyar, húzzál bele, a Vezíred már ötnél tart.

K Tomoceusz 2011.03.03. 18:01:04

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Na , ez a másik . Ki odabent az egyetlen rendes magyar ember , aki mindenkit meg akar termékenyíteni ? Le a tükörbajnokokkal !

Szaffi B. 2011.03.03. 18:01:14

@maghozo: Azért most gyorsan kulcsra zártam az ajtót :DDDDD

Szaffi B. 2011.03.03. 18:02:57

@villanat- nyugiszoba: Nem, nagyon értékes komment vagy!

Bogi és Burkó 2011.03.03. 18:03:12

hogyvót-jóvót :)))))))

és én kérek elnézést. nagyon gyenge poén volt.

K Tomoceusz 2011.03.03. 18:05:39

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Ez is szégyen . A statisztika szerint a görög manusok a legkanosabbak . Ne kérj róla linket , van , de most nem keresem meg . Sajna most itt a képi bizonyíték is .

MegLepke 2011.03.03. 18:07:08

@villanat- nyugiszoba: ha azt mondanám nem, akkor nagyon be lennél képzelve és még azt találnád mondani, hogy ha kivinnél, kint hagynál. Ezt meg ugye nem hagyhatom.:D

dr. gernika 2011.03.03. 18:07:29

@genevieve: Csak kattintgattam a vidiben, de most elképzeltem felgyorsítva, Benny Hill alapzenével. :D

K Tomoceusz 2011.03.03. 18:10:18

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Kérlekalássan . Melyik jöjjön elsőnek , a willyfogos vagy a dudlizós ?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 18:11:24

Halljátokhülyékvagytok:-) Legalább megvan kire teszem a jelemet MMKK:-) Ettől függetlenül nem értem és bosszant a dolog.

hiénaf1 2011.03.03. 18:12:55

Alekosz véleménye saját magáról egyértelművé tette, hogy ez az ember annyira korrekten látja magát kívülről, hogy az valami hihetetlen. A többiek köszönőviszonyban sincsenek a realitással, mindegyik saját világának, elveinek, normáinak rabja, átlagos önvizsgálattal, ami gátolja őket abban, hogy elvonatkoztatva saját piciny világuktól, megfelelő értékelést tartsanak énjükről a kívülálló szemszögéből.

K Tomoceusz 2011.03.03. 18:14:50

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Miért nem használod a guglit . Amit tőlem olvasol , azt veheted nyugodtan szentírásnak . Beütöd amit gügyögök és kiadja a találatokat .
Mivel ez az első eset , kívételet teszek . Pl :www.kisalfold.hu/hirek/a_gorog_ferfiak_a_legkitartobbak/1094125/

Szaffi B. 2011.03.03. 18:18:28

@K.Tomoceusz: kisalföld LOL! Brit tudósok....

Zuzimama 2011.03.03. 18:20:10

Vagy a túrósbauktát.

K Tomoceusz 2011.03.03. 18:22:51

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Ebben egyezünk . Nekem is vannak saját statisztikáim , sehol se nincsenek ezek a görög legények . De a tévében mást látnak a nézők , mint ahogy a kommentelők is . Ezért biza olykor vita alakul ki .

kéne egy nick 2011.03.03. 18:25:02

Ha fogcsikorgatva alszol, akkor valami idegesít.
Gondold át a dolgaidat, és nyugodj meg.

A horkoláshoz meg hozzá lehet szokni, amikor katona voltam, volt a körletben (= szobában) egy rettentően horkoló srác, eleinte felváltva jártunk keltegetni, hogy Pista, mi is aludnánk, aztán a végén úgy voltunk, hogy a faszom se kel fel, kb. 1 hét múlva mindenki nyugodtan aludt, Pista meg horkolhatott (=húzhatta a lóbőrt), ahogy akart.

Szomorúan olvasom, hogy férjnél vagy, most elszállt minden reményem. Mi lesz így a szépen indult románcunkkal? (Vagy valami hasonló szoci cigarettánkkal; lehet, hogy fecske?) :-)P

Azért nektek se lehet egyszerű, ezt a szart mindennap végignézni.
Legalább megfizeti az Index rendesen?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 18:26:41

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Mi a franc szükség van itt személyeskedő beszólásokra? Csak ennyit. Egyébként meg nem akarok offolni, úgyhogy lezárom a dolgot:-) Még a végén Hajni kivisz oszt kinthagy:-)

Kivlov 2011.03.03. 18:27:12

retardált légpisztoly :D:D:D

Lanois 2011.03.03. 18:33:27

Mimózalelkű Anikó? Ezt kikérem neki.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 18:38:49

*túl egy újabb interjún

Adjatok valami magas minőségűt innom:D

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 18:40:07

@Ayesha: Javasolnék egy Nyakas pince Irsai Olivért:-) Könnyű, gyümölcsös, illatos, behízelgő bor a 2010-es évjáratból. Ár érték arányban is kitűnő

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 18:46:40

@villanat- nyugiszoba: baszki, az Oli-párbaj estéjén attól seggeltem be:D:D:D belémhízelegte magát:D:D:D

bévé 2011.03.03. 18:48:44

azt mondjuk érti valaki, h a száz nap alatt miért nem láthattuk egyszer az egyik összefoglaló elején, ahogy Alek sminkel? szeretném azt is látni.
2 napja mondta, csak a tegnapi összefoglalóból kimaradt, mikor Évát basztatta a vakolattal, és Éva megmagyarázta, h azért kell a smink, mert tévéműsorban szerepel, h "alapozót mondjuk én is szoktam feltenni".

1. most már értem a feje színét, bár azt nem, miért nem bőrszínazonos terméket használ.
2. őt is látni szeretném, mint Évát, biztos legalább olyan szórakoztató.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 18:52:23

alekoszkám drágám minek neked alapozó...
*összeomlott

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 18:53:53

@kéne egy nick: akkor engem tinikorom óta idegesít valami:)))
mesélték az emberek, akikkel alhattam, hogy csikorgatom a fogam.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 18:54:23

@Ayesha: Hát ennél jobban bele sem trafálhattam volna:-) Egyébként tényleg nagyon jó bor. Az egyetlen dolog amiben kazalnak igazat adok. Az Irsai jó fajta:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 18:55:37

@villanat- nyugiszoba: Igen, nagyon finom volt, az a fajta, ami ITATJA magát. Még ajándékba kaptam karácsonykor, aztán idáig megfeledkeztem róla:)

maghozo 2011.03.03. 18:56:44

@Ayesha: Hogy majd az utcán ne legyen olyan könnyen felismerhető :)

gidabiga 2011.03.03. 18:57:21

@villanat- nyugiszoba:

az tényleg rendben van :D
én is kedvelem :)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 18:59:50

@maghozo: ha szépen kenné magára, fel se tűnt volna. Ha megkérte volna azt a fekete rinyarevüt, az tuti egyenletesen rákente volna az arcára:)

gibson 2011.03.03. 19:00:47

Én nem csak álmomban, de nappal is csikorgatom a fogaimat, akkor most egy idő után el fognak fogyni, vagy mi? Ne ijesztgess, Hanji! :S

csicserierika 2011.03.03. 19:01:01

@Ayesha: akkor nem is Éva, hanem a bor az oka mindennek:) A fenének kínálkozik fel és még itatja is magát?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:01:56

Hej, de felpukkantanék most valami jó bort. Viszont ma még vezetés lesz. Az öf alatt helyettesítem egy kis kolbász-rozskenyér-tejföl kombóval:-)

kéne egy nick 2011.03.03. 19:05:05

@Ayesha:
Van ilyen.
Volt olyan csajom, aki amikor megismerkedtünk, fogcsikorgatva aludt, mert az előző fiújával gyakran veszekedtek, és ez valahogy rányomta a bélyegét.

Aztán olyan 1,5 év alatt elmúlt nála.

MegLepke 2011.03.03. 19:05:51

@gibson: áhhh, dehogy, én a számat rágom és még mindig megvan.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:06:41

@csicserierika: de komolyan, annyira finom volt, nem az a savízű fos...kedvencborrá lépett elő.
Meg hát azt a párbajt józanul elviselni...
nem beszélve a mostaniról:D

2011.03.03. 19:07:33

Hogy én mennyire egyszerű vagyok! Tegnap azt hittem Anikó egészen elfogadhatóan érdekel, most jöttem rá, hogy Juniort hallom ezerrel, Éva meg bátortalanul nyivákol a háttérben.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:12:26

@MegLepke: azt is csinálom. Én egy idegbeteg vagyok.
Na úgy látom, Anikó bizony fel fog baszni ma idegileg...

the sandwich maker 2011.03.03. 19:14:37

@Ayesha: én is pont így látom. már készítem a bioritmusomat, hogy ezt a mai napot kibírja. :D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:16:44

@Retardált Légpisztoly: nem tom ha éva gyökér, akkor a nagyságos nádai vígszínház kisasszony mi???
szerintem pajor.
:D

MegLepke 2011.03.03. 19:18:34

@Ayesha: akkor még inkább igyál!:) Azt figyeltem meg, hogy Éva is és Ani is beálltak védekező állásba. Mindkettő karba tett kézzel mondja a másiknak a magáét. Én ezt csípőre tett kézzel teszem és esetenként hadonászok is hozzá. Ez pedig rettentően félelmetes - tekintve a 155 cm-es magasságomat.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:19:32

@MegLepke: nem mondod hogy akkora vagy:D:D:D
én csak egy centivel vagyok magasabb:))

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:19:56

Abban azért igazsága vagyon a jó Lászlónak, h nem kicsit pazarolnak odabent.

the sandwich maker 2011.03.03. 19:22:38

@Ayesha: tesó, én ma tanultam tőled egy új szót, ezt majd beépítem a szókincsembe, ha megengeded.
amúgy szerintem Anikónak csak fáj az igazság.

MegLepke 2011.03.03. 19:22:44

@Ayesha: te, nem lehet, hogy ezért nincs munkánk? Diszkrimináció! Keressünk egy ombuCCmant?:)

@villanat- nyugiszoba: <3

csicserierika 2011.03.03. 19:25:16

hát az a 180 csomag delco sonka, ami Lacánk kedvence, nem tudja nyomtalanul elhagyni a villát.

Zelefánt 2011.03.03. 19:25:25

@villanat- nyugiszoba:
Gróf Nagyrédei (Mátrai) Chardonnay, 2008-ból, egy nehéz (kurva másnapos) nap délutánján.

Kivlov 2011.03.03. 19:27:13

szandált haza kéne már zavarni...

MegLepke 2011.03.03. 19:27:49

@Ayesha: hát nincs.

@Zelefánt: emmán igen! Bár nekem inkább a Nyakas vagy Bock.

the sandwich maker 2011.03.03. 19:28:19

@Ayesha: hát a pajort nekem be kellett gugliznom, pedig nem is vagyok igazi városi gyerek. :S
@Kivlov: úgy van apukám, úgyvan.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:28:25

@csicserierika: Én a serrano sonkára szavazok. A gatyáját rám fizetné az rtl. Na nem mintha itthon minden nap azt ennék, de bent lehetne játszani a formát:-)

the sandwich maker 2011.03.03. 19:30:17

ez a kasza tibinek most komolyan a van egy kék tó a fák alattat sikerült átírnia? hagy gratuláljak, nem is értem miért bukta a crystal.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:30:29

@Retardált Légpisztoly: hjaaa, értem:D olyan jóó megvetően lehet mondani. El is képzeltem magam, hogy perzselő tekintettel nézek arra a nőre és megmondom neki, hogy PAJOR.
De amilyen okos lány, szuvenír joga lenne, hogy ne értse.

MegLepke 2011.03.03. 19:30:42

Mi ez az új kertésznadrág divat náluk? Borzasztó!

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:31:34

@Zelefánt: Jó választás:-) Nekem Etyek és Somló a nagy szerelem ha fehérbort kell választani:-)

Ennek a zenehétnek mosmá hamar legyen vége. Jövőhétre meg legyen mondjuk csendkirály hét.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:32:54

@MegLepke: Tegnap meg a spandexnaci volt a sláger:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:34:28

@villanat- nyugiszoba: valamelyik nap, köbö 2-3 hete, éván olyan naci volt, meg bőrdzseki meg magas sarkú. Mondtam is anyámnak, hogy beöltözött Olivia Newton-Johnnak a Grease-ből:))))

gangesz76 2011.03.03. 19:35:52

@MegLepke: Mindegy mi a divat, Szandi tigrismintása örök és lerobbanthatatlan:)

the sandwich maker 2011.03.03. 19:36:46

@villanat- nyugiszoba: ja, ez a műsor már nem csak a bioritmusomra van romboló hatással, hanem a fülemre is. főleg Anikó szegény. :D nagyon durván hamisan nyomja.
@Ayesha: hát jobb, mint a lárva. :D

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:36:49

Nekem inkább Klaus Meine jutott eszembe a Scorpionsból:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:38:01

@Retardált Légpisztoly: szerintem meg gázabb, mármint olyan szempontból,hogy bántóbb:D:D így hangzásra mindenképpen:)

MegLepke 2011.03.03. 19:38:34

@Ayesha: ahha tényleg!:)

@gangesz76: ne emlegesd kérlek!:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:40:22

Tomoceusz és Peter előre is elnézést, de úgy tűnt kazal alig várta, h valakinek sajnáltathassa magát.
Nekem mindegy ki esik ki legközelebb csak az Éva legyen az.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:40:47

@MegLepke: és bár nem egy tökélycsaj, (jó, senki se az) de szerintem jól állt neki az a naci:)

Lone Starr (törölt) 2011.03.03. 19:43:26

2T KIVINNÉL? ROFLMAO LOL MUHAHA

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:43:56

Szép is ez a barátság:-) Mindkettő azon szurkol, h a másik szívja a csúnyábbat:-) Alek, Éva a két jellem:-)

Atok 2011.03.03. 19:44:45

Szandal kiviszi Evat es remelem kinn is marad. Pofaraeses lenne neki, annyira magabiztos. Megneznem a kepet

gastro vazze 2011.03.03. 19:44:53

Tibi lekoppintotta a Szájbergyerek cimű ócskaságot...

the sandwich maker 2011.03.03. 19:45:12

@Ayesha: én is így gondoltam, csak nem tudom magamat jól megfogalmazni. :D

Kivlov 2011.03.03. 19:45:16

@villanat- nyugiszoba:
csúnyábbat? szandált mindkettő hazazavarná. Alek olyan 65-35re, Éva kicsit szorosabban...

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:45:45

@Atok: majd sanyi megint lefizet valakit hogy szandál visszajöjjön

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:46:01

Nah pikáns jelenet lesz:-) Megmutatják Gigi bugyiját vagy Erzsi dupla alsónaciját?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:48:28

@Kivlov: Ettől függetlenül azt gondolom, h mindkettő vastagon lesz**ja, h mi lesz a másikkal. Aki most kimegy és visszajön, azt nem merik kihívni jó darabig. Szinte garantált az 1-3.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:48:40

@villanat- nyugiszoba: vagy fordítva mert szerintem Gigi férfiasabb jelenség.Szőrösebb is.

csicserierika 2011.03.03. 19:49:36

@villanat- nyugiszoba: azért stílusban Éva jobban illene Szandálhoz. Jó kis iszapbirkózásnak nézünk elébe.

Zelefánt 2011.03.03. 19:50:26

Ezek a lények már hány napja kotlanak ugyanazon a két dalon?
Kezemben van egy lemez: Art Blakey és rokonai/üzletfelei 1954 február 21-én este 11-től hajnali 3-ig felvettek egy albumot (35 perc, kb.), a címe: A Night At Birdland, amely később a műfaj klasszikusává vált.
Tudom, hogy nem ugyanez a kategória, de ma szar napom volt/van.
Az.

Kata Marán 2011.03.03. 19:51:14

Baukó Úgymond Éva bőrkabátban az ágyban.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:51:19

Kicsit off, de én sem értem, h mitől nagy szám dzsásztinbíber...

fraulein praxa 2011.03.03. 19:51:45

érdekes hogy az az anikó beszél életképtelenségről, aki nyíg és sír majd' minden nap, és folyton valakire / valakikre csimpaszkodik egy kis törődésért vagy szeretetért...

the sandwich maker 2011.03.03. 19:52:14

off: Simon Cowellre, még egy rohadt x-faktor????

Buci, kuss legyen.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 19:53:44

Mekkora geci itt sok ember.Mármint nem a fórumban.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:55:28

Szandál szája smink nélkül határozottan ijesztő.

the sandwich maker 2011.03.03. 19:55:52

@Ayesha: már kezdtem megijedni, hogy itt :D

mekkorát fog csalódni ez a Szandibandus...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 19:57:01

De jaó vagy.. Ez gyönyörű volt.

Atok 2011.03.03. 19:57:19

Szandika, pff... Majd most osszeszedi magat es megmutatja, hat meg...

MegLepke 2011.03.03. 19:57:23

Azért Anikó is érdekes, hogy elmondja a véleményét aztán nem kíváncsi a reakciókra. Ez nem így működik ám. Egyébként mindkét csaj hülye, de a leghülyébb Szandál azzal, amit most leművelt...

fraulein praxa 2011.03.03. 19:57:59

anikó-szandi most gáz volt, ez a két ember ne dumáljon hitelességről, meg életképességről.

gangesz76 2011.03.03. 19:58:33

A villa libafarmmá változott...gágágágágá (Szandi, Ani)

Atok 2011.03.03. 19:59:11

Most megjatszak a "hu de nem tetszik ez, meg nem ertek vele egyet, stb" de ugyis rarakjak a jeluket

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:00:05

Egy szerencséje van Évának, h a saját száját nem érzi ennyi bagó után. Mondjuk nyilván a bőrkabátban döglés is jót tesz a baukénak:-)

MegLepke 2011.03.03. 20:00:07

Jujj, Szandi de buta! Háborodjanak fel az emberek, majd visszajövök. Mégis hogy szívem? az fog rád szavazni, akit felháborítottál? (most hagyjuk magunkat abban a hitben, hogy a szavazatok döntenek)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 20:00:24

Anikó mehetne vissza a putrijába ahonnan jött. Felnőtt nő, mi?
*mérges

Lone Starr (törölt) 2011.03.03. 20:00:25

Ezt már írta valaki, hibásan beidézem, mert tetszett.

Éva, ha baszakodik: "Az csak poén volt, nem értetted, miért veszed magadra? Hülye vagy?"

Amikor mások csinálják vele: "Már megint mindenki engem bánt, látod? Látod, Alek?"

dr. gernika 2011.03.03. 20:01:47

Évára ma is falkában mennek. Csoda, hogy még egyben van szegény űzött vad.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.03.03. 20:01:48

Bocsánat, ez nem tudom volt-e már, de ha Alekosz monológ, akkor ez:

indavideo.hu/video/Alekosz_ejszakai_monolog

Hatvanöt percen keresztül beszél a sterilizálásról, a rendszeretéről
:D :D :D

El-ké-pesz-tő!

MegLepke 2011.03.03. 20:02:43

Évának meg minden úgymondért körmöst adnék vonalzóval.

@gangesz76: igen, ez találó.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 20:03:01

Algaevő is akkora lumen már baszki...Öveges prof kutyafasza hozzá képest:D
juj, erotikázik a házaspár. De izgi.

gangesz76 2011.03.03. 20:03:06

le kellene cserélni az egész bandát...

the sandwich maker 2011.03.03. 20:03:08

Anikó ezzel a két szöveggel működik a villában:
1. most szeretnélek megkérni rá, hogy többet ne szólj hozzám, és kint se tartsuk a kapcsolatot.
2. én még soha nem éreztem ilyet, mint irántad, hallodhülyevagy?

most komolyan, van olyan csaj, aki barátkozna vele kint?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:03:16

A legidegesítőbb ez a suttogva svazás. Itt bukik mindenkinek a nagy őszinteségi szövege. Szarkavaró az összes, de legalább tényleg magukat adják.

Figyelem jön a pikáns rész:-)

Lone Starr (törölt) 2011.03.03. 20:03:50

@Lone Starr: Ettől még persze lesznek szavazatai. Ezt asszem Ancillától lopom:

Nem feltétlen az nyer, aki a környezete szeretetét és megbecsülését élvezi, hanem aki érdekesebb a luxusbörtönből kívülről nézve.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:04:31

Na ez tényleg pikáns:-) Túlfűtött szexualitás:-) Ezzel próbálja felizgatni?:-)

gangesz76 2011.03.03. 20:05:04

@MegLepke: Komolyan eljutottam oda hogy Jerzsi az egyetlen akit még valamennyire bírok, kicsit butuska de jóindulatú...a többiek mehetnek a lecsóba...

Lanois 2011.03.03. 20:05:40

@MegLepke: Légyszi tisztelj meg minket annyival, hogy kimész az udvarra. Legalább addig, tudod...

Kata Marán 2011.03.03. 20:06:19

@MegLepke: Jogos!Nem lehetne kettőt?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:06:32

Hát tartok tőle, h Bucinak ennél azért pikánsabb jelenetei lesznek a hűvösön:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 20:06:49

@Retardált Légpisztoly: én nem.

1, pofátlanul rámászna a csávómra a szeretethiány égisze alatt, aki mondjuk elhajtaná a gennybe, de akkor is próbálkozna.

2, sose tudnám, hogy mikor fog rám halálosan megsértődni, mert olyat mondok véletlenül, ami nem tetszik neki. (ami akaratlanul előfordulhat)

3, utálnám hogy nem hallgat meg, mert csak az ő véleménye számít

4, ki kíváncsi arra, hogy hetente gyászol valami nagy szerelmet???

joszif 2011.03.03. 20:07:11

Éva mennyire jól kifejezte magát az Anikóval kapcsolatban. Nagyon ült az egész.

Lone Starr (törölt) 2011.03.03. 20:07:49

Kint én csak Lacival barátkoznék, pasiként.

Szintén pasiként Anikóval barátkoznék, ha nem élnék kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Nem lenne hosszú a barátság, mert ilyen nő-férfi barátság (olyan igazi, egyik fél sem akar többet) nem létezik. Ettől még a csajoknak nyitott a kérdés.

Zelefánt 2011.03.03. 20:08:36

Chevrolet -- inkább átok, mint főnyereméy.
A lakás pedig nem valami csövestanya közelében van?
Jééé...És benne vagyok a téééévééében!...

Kata Marán 2011.03.03. 20:08:54

@Lone Starr: Igen, szegény úgymondot mindig ok nélkül bántják!

nyanyanya 2011.03.03. 20:09:33

hjajj lemaradtam, volt valamiizgi? kell nekem kavezgatni..

MegLepke 2011.03.03. 20:10:31

@gangesz76: én csak a három csajt pofoznám most halálra. Gigi maradhat.

@Lanois: te mit keresel itt? Ma Buci volt. Hogy engedtek be mégis?

@Ayesha: mondasz valamit...

Hódos Hajnalka 2011.03.03. 20:10:44

Na most a bélrendszertisztító kúrán sírva röhögök, mióta elhangzott.

Pikáns jelenet...Gigi: Ja, a fingásaidra?

Jajnekem.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:11:02

@nyanyanya: Olyan pikáns jelenet volt, h megőrültünk itt mindannyian:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 20:11:31

@Ayesha: kiegészítés

Nekem próbálna ugatni, hogy életképtelen...szerintem fingja nincs a szó jelentéséről:)
Az az ember miért lenne már életképes, akinek a szülei a segge alá tolják a hitele törlesztőrészleteit?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:12:20

@Hódos Hajnalka: Nem panaszkodhatsz a témára:-) Jól fűszerezhető öf volt:-)

csicserierika 2011.03.03. 20:12:36

a tojásos nokedli megtette hatását. Laci a gasztrohadviseléssel menetel a döntőig, kikészíti villa tásait. Még hogy Jerzsi buta, ő jött rá elsőnek,hogy béltisztítással lehet hatástalanítani.

Lo-Pen 2011.03.03. 20:12:39

jerzsynek szerintem valami be is szaladt a naciba a nagy recsegés közben.

Hódos Hajnalka 2011.03.03. 20:14:30

@villanat- nyugiszoba: basszus, pont erre gondoltam. Laci kábelével kezdünk, Jerzsi pukijával zárunk, a kettő közt meg a luvnyák tépik egymást. :D

nyanyanya 2011.03.03. 20:14:40

@villanat- nyugiszoba: es mi volt az?:D nincs kedvem megnezni az osszefoglalot..:)

Tompó 2011.03.03. 20:15:05

Hát ha Éva párbajozik remélem kinn hagyja ezt a visszataszító 20-ad rangú Geronazzo Mária imitátort

nyanyanya 2011.03.03. 20:17:16

@Hódos Hajnalka: na azt hiszem mindent elmondtal:D

MegLepke 2011.03.03. 20:17:53

@Hódos Hajnalka: szarul kezdődött, gázul végződött, közben meg erőlködés.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:18:09

@nyanyanya: Hát a nyugiban Erzsi ecsetelte Giginek, h szüksége lenne egy béltisztító kúrára, mert feszt fingik. Majd bebújtak a paplan alá és lekapcsolták a villanyt. na ezt harangozta be a jó buci pikáns jelenetnek. Holnap Hajni valszeg színesebben fogja megosztani velünk:-)

Zelefánt 2011.03.03. 20:19:57

@Ayesha:
Hogy függ ez össze?...
Ha tehetem, hasonló esetben én is a fiam "feneke alá tolnám", a lóvét, ahogy mindenki...
Anikó kicsit érzelmileg billegős, de Éva valóban szociopata (ez voltaképpen még tetszik is benne, hiszen Rejtő után szólva "mindig kavarja.").
Már szerintem.

joszif 2011.03.03. 20:20:54

Elkábította a Gigit de hogy mivel azt mindenki fantáziájára bízom ;)

gangesz76 2011.03.03. 20:20:59

@MegLepke: megérdemelné mind a 3...Gigivel sem lenne baj, csak nem tudom hova tenni a Jerzsihez való hozzáállását...hol olyan mintha szeretné, hol olyan mintha unná...

effektíve 2011.03.03. 20:21:32

eddig nem voltam.szeretnék pár véleményt egy esetleges szandál-éva párbaj-kimenetelről.sztem ez rosszindulatú paplanszáj hazamegy

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:21:37

@Zelefánt: A hasonlat ott is stimmel, h Piszkos Fred sem ivott többet mint Éva:-)

K Tomoceusz 2011.03.03. 20:23:54

Laca se fogja többet kimondani nők elött azt , hogy pszihológiai hadviselés . Rossz volt nézni szegényt az öf. végén , ahogy sírt a kaktusz mögé bújva .

Zelefánt 2011.03.03. 20:23:59

@villanat- nyugiszoba:
"Ő pisztolyt rántott. Én kést. Aztán meghalt."
Piszkos Fred, a kapitány.

Lanois 2011.03.03. 20:24:19

@MegLepke: Beengedtek, mert felkért az rtl, hogy segítsek megtanítani a butzinak, hogy hogy kell kimondani úgy a szavakat egymásután, hogy ne gabalyodjon bele az ember.

gangesz76 2011.03.03. 20:25:48

@Lanois: akkor ugye csak holnap kezdesz? Mert ha ma kezdtél nem voltál sikeres:)

redhaven 2011.03.03. 20:26:01

@MegLepke: aszittem,hogy egy jobb sorsra érdemes polippár mozog a takaró alatt az áhított csigaházat keresve.
gigi bazz,egy igazi székely ember elszalonnázna veled a havasokban.

Tompó 2011.03.03. 20:26:53

@K.Tomoceusz: Hol sírt a Laci? És miért? Erről lemaradtam?

Kata Marán 2011.03.03. 20:27:24

@villanat- nyugiszoba: Alkesz szépen használja úgymond Évát.

K Tomoceusz 2011.03.03. 20:27:39

@villanat- nyugiszoba: Nyugi még él . Hihetetlen , de még nem lógatta fel magát a nyugiban .

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:29:26

Még egy bíber off: Hölgyeim, mitől jó ez a bíber gyerek??? Választ szeretnék:-))

effektíve 2011.03.03. 20:30:07

kösz.elolvastam már fentebb

gangesz76 2011.03.03. 20:30:50

@villanat- nyugiszoba: aszondták nincs olyan aki ne ismerné...hát van, pl. én...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:32:11

@gangesz76: @csicserierika: Ok:-) Akkor nem vagyok egyedül az értetlenségemmel:-)

Kata Marán 2011.03.03. 20:32:21

@villanat- nyugiszoba: A világon semmitől. Ismerik a dallamot, csak szöveget kell tanulni.

Zelefánt 2011.03.03. 20:32:48

@Kata Marán:
Mintha felfűtené, és afféle előörsként vetné be azok ellen, akik esetleg később az ellenfelei lehetnének.
A dagadt kommandósnak köze nincs a harchoz (semmihez), hozzá képest.

nyanyanya 2011.03.03. 20:34:24

@villanat- nyugiszoba: neked is van akit szeretsz.. na a tiniknek ugyanazert, mint neked az akit szeretsz..:) felnottben talan justin timberlaket tudnam mondani..

gangesz76 2011.03.03. 20:34:35

@villanat- nyugiszoba: nem vagy egyedül...sosem értettem az ilyen rajongásokat, sosem rajongtam senkiért, de lehet hogy a hiba bennem van...:)

Lanois 2011.03.03. 20:34:59

@gangesz76: Jó munkához idő kell. Ezt te is tudod. A feladat pedig hatalmas úgymond, embertpróbáló effective.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:36:31

@nyanyanya: Hát Én inkább Dolhai Attilát vagy Polyák Lillát:-) Vagy mondjuk Kalapács Józsit, Kiss Quimby Tibit:-)

gangesz76 2011.03.03. 20:37:30

@Lanois: Remélem jól megfizetnek érte, tényleg nem lesz egyszerű dolgod, majd figyelem a munkád eredményét:)

MegLepke 2011.03.03. 20:37:43

@redhaven: :DDDDDD

@villanat- nyugiszoba: ez csak egy kislány, ne bántsd!:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 20:37:51

@Zelefánt: az más, hogy segíted a fiadat szerintem. Nem ugyanaz, mint amikor anyu-apu elintéz helyette mindent hogy még véletlenül se kelljen felnőnie...

Kata Marán 2011.03.03. 20:38:19

@Zelefánt: Igen, és még meg is győzi a libát, hogy ne véltoztasson, attól nem ő. Látunk majd még érdekes dolgokat.

Bogi és Burkó 2011.03.03. 20:40:03

Olival megindult a szekér.
"Turné jelleggel járja az országot és autogrammokat oszt" by rtl

Hát, bakker, bejött neki az élet! mekkora karrier!:))))

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:41:42

@Kata Marán: Szerintem kazal is lazán átgázolna a nagy barátján ha az érdeke úgy kívánná.

@MegLepke: :-DD

K Tomoceusz 2011.03.03. 20:42:18

@Bogi és Burkó: Válságos helyzetben nem rossz az a napi százhúszezer . Azon sok cukrot lehet venni .

nyanyanya 2011.03.03. 20:42:49

@villanat- nyugiszoba: az mindegy kit, csak hogy ok is ugy szeretik mint te mondjuk Dolhai Attilat..:) csak a tinik meg nem tesznek kulonbseget a rajongas es a szeretem kozott..:)

MegLepke 2011.03.03. 20:42:53

Észrevettétek, hogy Szandál hogy lenyugodott, mióta Magdi anyus nem kísért a Mátyás király téren?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:43:20

@Bogi és Burkó: Hát lehet, h elkér egy ilyen muatatványért 2-300eFt-ot és akkor tényleg beindult a szekér.:-)

csicserierika 2011.03.03. 20:43:52

@Kata Marán: pedig teljesen igaza van. Ha most 180 fokot fordul(amit úgysem tudna), oda a hitelesség. Most már majdnem mindegy, hogy mit csinálnak, az elmúlt 3 hónap számít. Szandál hiába mondja, hogy majd holnaptól odateszi magát, mert az a vonat elment.

Hódos Hajnalka 2011.03.03. 20:46:16

@kéne egy nick: ó, hát attól még imádhatsz engem ilyen plátóian. Herlock úgyis hanyagol mostanában, a dög.

Románc, Fecske.
Kossuth :D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 20:46:21

@Ayesha: megint kiegészítek:)
esetleg lehet dolgozni és akkor van miből törleszteni ugye:) nem kell egy hülye műsorban égetni magát meg henyélni egész nap.

KISCSILLAG 2011.03.03. 20:46:58

@Kata Marán:

igen, lehet, hogy kimanőverezi Évát a házból, akkor egyedül marad, és mehet ő is haza, pedig nem szeretne...

beacska 2011.03.03. 20:47:27

én már tovább léptem, engem már a köv. kiválasztás izgat. Mondjuk, most legyen Szandi-Éva. Egyik csaj visszajön, Aleknak lejár a lilája, de így sem meri senki kivinni. Ki lesz a következő???
Anikót kiszemelik? az megint azért gáz, nehogy Gigit vigye. Hát akkor kit áldoznak be? Lackó hősiesen viszi Alekot? V. megint kijelölik Alekot, és utánuk a vízözön? (Gigit mégsem fogja, Bécit nem meri, a többi meg kitérdekel?)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:48:30

@nyanyanya: Sőt, én még csak rajongásnak sem nevezném. Így 30 fölött már fura is lenne. Egyszerűen csak tisztelet és a zenéjük szeretete.
Egyébként nincs a tinik rajongásával semmi gond. Én csak azt nem értem, h mitől jó amit a srác csinál, mert tőlem ez világ életemben nagyon távol állt az ilyesmi.

redhaven 2011.03.03. 20:49:30

@MegLepke: holnap kimerítő sajttáj lesz örzse vastagbélpurgálásáról.
pusszantom a zifjú pár orgazmusát.

Zelefánt 2011.03.03. 20:50:54

@villanat- nyugiszoba:
Az érdeke bizony úgy kivánja, de jelen pillanatban nincs esélye. Arra vár, hogy Tajgetosz és a Béla gyerek között hogyan alakul az egyensúly -- utóbbi Olivér kiejtése után nem igazán támadja az előbbit, mert igen kockázatos lenne -- , s ha netán (valószínűtlennek tűnik, de megtörténhet) hogy egy esetleges párbaj esetén, T. versus B., Béla nyer, vele szemben inkább lenne esélye.
Sokáig nézhetjük még...Lehet, hogy beteg ember vagyok, de nekem tetszik. (Hallgatni már nem annyira szívesen hallgatom, az már igaz.)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:50:54

@beacska: Húha kezdj el szedni valami antibiotikumot, mert kezdesz villalakó-aggyal gondolkodni:-)

nyanyanya 2011.03.03. 20:51:45

@villanat- nyugiszoba: nem tudom, en sem vagyok tini ezt valoszinuleg csak ok tudjak. felnottben timberlakehez tudnam hasonlitani, akit sokaig egy kis buzinak tartottam, de miota o is felnott, jo zenet csinal es van stilusa, jo koncerteket nyom azota megkedveltem. az o koncertjere elmennek. lehet ha 13 eves lennek, biberere is el akarnek:)

joszif 2011.03.03. 20:52:01

@beacska: akkor sz.tem egy anikó vs. jerzy párbaj várható.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:53:22

@nyanyanya: Hát ha 13 lennék lehet össze is futnánk ott:-DDDDDD Próbálnék ellesni valami csajozós tánclépést:-DDD

nyanyanya 2011.03.03. 20:55:08

@villanat- nyugiszoba: nektek pasiknak ha lenne egy kis eszetek megtanulnatok tancolni, azt minden no imadja, ehelyett.. (sohaj)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:55:40

@joszif: Az szép lenne. A két agysebész összecsap:-)

KISCSILLAG 2011.03.03. 20:55:42

@Ayesha:

Anikó fog legtöbbet profitálni a villában levéstől, mert jól mutat a vásznon, ill. képernyőn és vannak elég jó színésznői képességei, de lakni legfeljebb három faluval arrébb laknék tőle és minimum legyen köztünk egy folyó is, amin nincs híd és télen nem fagy be...

azt hiszem, én eléggé jól meg tudnám nevelni Évát, vagy legalábbis elgondolkozna amit tudnék neki mondani...

Szandált viszont, akkor is elkerülném, ha véletlenül megpillantanám az erdőn, ahol már napok óta bolyongók eltévedve, és nincs nálam se ennivaló, se ivóvít, de nála minden lenne... mert nem akarnám magam kiszolgáltatni egy ilyen, a barátságot ilyen lazán eláruló lénynek.. az ilyeneket, ha egyszer kiderül róluk, messze, messze el kell kerülni, aki egyszer elárul így valakit, és hátba meg gyomron szúr, az mindig ezt teszi... nincs kivétel

Szandál szállítani akarja Éva tetemét az új alfa hímjének, de ha sikerül se fogja leszarni se őt Béci... nem fog kapni a fődíjból egy perecet se... na azt talán igen...

Lanois 2011.03.03. 20:55:58

@gangesz76: Nem a pénzért teszem.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:56:21

@nyanyanya: A feleségem most fűzött be egy társastánc tanfolyamra:-)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 20:58:15

@KISCSILLAG: Ez korrekt összefoglalás volt, találó záró bekezdéssel.

Lanois 2011.03.03. 20:58:35

@KISCSILLAG: Sajnálom, hogy ennyire eltévedtél.

nyanyanya 2011.03.03. 20:59:01

@villanat- nyugiszoba: nagyon helyes! a tobbi meg peldat vehet!:D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 20:59:02

@KISCSILLAG: mondtam már én is hogy Anikóban egy pozitívum van, az arca. Ami szép. Oszt ennyi.

joszif 2011.03.03. 20:59:15

@villanat- nyugiszoba: mást nem tudok elképzelni, ha Éva vagy Szandi védett lesz. Alekra nem fognak tenni mert nincs értelme, összebeszélés nem lesz több szerintem. Anikóról sokuknak ugyan az a véleménye mint ami Évának csak ők nem mondják bele a képébe. Majd megint sírógörcsöt fog kapni ha hasonló szakakkal illetik a jeleknél mint amit ma kapott az Évától. Anikó meg nagyon nem tud majd kit kivinni csak a Jerzyt.

K Tomoceusz 2011.03.03. 20:59:53

Lehet már szavazni a következő párbajra ? A Ráczék taktikája tovább dübörög . Jelölik Alekoszt , az viszi Lacát mint a vöcsök . Két fehér ember egymás ellen , szomorú lesz nézni . Az egyik kedvencemnek annyi .

ruzs54 2011.03.03. 21:00:55

@MegLepke: erről jutott eszembe a következő vicc:Kártyáznak a férfiak.az egyik szünetet kér, mert rájött a wc-zhetnék.kis idő mulva megint kimegy a wc-re.játszanak tovább.egyszer csak (olyan arcot vág mint LL Junior a poszt elején a képen.)kérdezik tőle:- mi van veled?-az van,hogy kétszer fingot szartam,most meg szart fingottam.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:02:37

Korházi jelenet a BK-ban és Tordas sehol. Keserű csalódás.

.lll. 2011.03.03. 21:03:40

erről az öf-ról lemaradtam,hajrá kasszatibi!

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:05:26

Antóniának elege lehetne már ebből a hajból...nagyon uncsi.

joszif 2011.03.03. 21:05:44

Jól láttam amúgy hogy talán a másik Crystalos csávó is bent volt a villában? Az öf végén a holnapi beharangozóban látszódott valami idegen kép de nem vagyok benne biztos hogy ki az.

MegLepke 2011.03.03. 21:05:59

@Lanois: vááááá, azt olvastam, hogy nem a péniszért teszed...:D

Kata Marán 2011.03.03. 21:06:44

@villanat- nyugiszoba: Érdekes lenne megtudni, utolsó kettőként miket mondanának egymásra. Remélem ez csak fikció, és másképp alakul.

K Tomoceusz 2011.03.03. 21:07:45

@lófő: Ezzel a hozzáállással nem fogsz érteni semmit . Az se tudod ki a mustárgáz , a két lábon járó luk vagy ki az egyetlen nembirka 6okból . 5ökből , de legkevesebb 4ekből .

Kata Marán 2011.03.03. 21:08:48

@KISCSILLAG:igazad van, de még így is könnyebb helyzetben lenne, egy vetélytárssal kevesebb.

MegLepke 2011.03.03. 21:09:20

@joszif: ő a locsolóember. Már el is felejtetted?

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:09:39

Kitaláltam és prezentáltam az ötletet az uramnak, hogy a hétvégi jelmezbuliba Aleknak és Évának fogunk öltözni:D

K Tomoceusz 2011.03.03. 21:11:48

@Ayesha: Remélem sokan lesztek a bulin , akkor lesz meglepi . Fogtok találkozni 8 Alekosszal és 3 Évával .

Kata Marán 2011.03.03. 21:11:59

@csicserierika: Jogos, már késő változtatni. Pedig elég világosan célozgatott a görög a stílusra, aztán talált egy jobb magyarázatot.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:12:20

@Kata Marán: Ott már nagy a barátság szerintem mert mindegyik szimpatikus akar lenni. Az utolsó 4-5 ember fog nagyot pusztítani. Na ha abban mindkettő benne lesz, már nem lesz haverság egy darabig.

csicserierika 2011.03.03. 21:12:21

@Ayesha: tudok segíteni, van itthon egy molyrágta csergém hajnak.

.lll. 2011.03.03. 21:14:12

@K.Tomoceusz:

hogy lemaradtam,arról a nejem tehet és az Ósőn,megyek és adok is két pofot anyósomnak

KISCSILLAG 2011.03.03. 21:15:26

Fyerekek, amíg Oli benn volt egy ilyen poénon, hogy "a motor miatt nem tudott elmenni" napokig röhögtek volna kiscsoportosan és nagycsoportosan, beleértve Anikót is, most meg emiatt a műbesértődése miatt osztja Évát...

Először is az igazmondó hintában ült, és az extrém szexről kérdezték, ha ő elővette az erdőt, meg a motort, az a legkevesebb, hogy jól tudjon venni egy ilyen poént...

Nade a felfújt szájúnak muszáj volt megint hazugul műmájereskednie és csavarni egyet a véres dugóhúzon, amit korábban már Évába döfött, és felfújni a nagy semmit Éva ellen...

Hát nagyon csalódott leszek a közönségben, ha a felfújt szájút visszaszavazzák a házba, én ha meglátom a kipállott szájával, az ócska köntösében mondani a gyilkos "nagy igazságait" a riport szobába, már állok is fel egy kis toalett szünetre...

K Tomoceusz 2011.03.03. 21:19:08

@lófő: megyek és adok is két pofot anyósomnak

Erről linket nem fogadok el , csak hitelesített videót .

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:19:21

@K.Tomoceusz: Igazi poéngyilkos megjegyzés volt:-DDD

csicserierika 2011.03.03. 21:19:26

@villanat- nyugiszoba: a vv1-re emlékszem, hogy a végén mikor hárman maradtak, már csak a hülyülésen járt az eszük, legalábbis Majkának meg az Okinak. A szabolcsra nem emlékszem, csak azt, hogy megnyerte. Egyetlen emlékezetes jópofi pillanata volt a öf-ból. amikor léggitározott. Remélem, hogy annyit változott a világ, hogy a semmiért nem jár fődíj.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 21:20:11

@KISCSILLAG: "már állok is fel egy kis toalett szünetre..."
Azután kérjük majd a beszámolót, hogy fingot szartál, vagy szart fingottál!

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:24:04

@K.Tomoceusz: nem leszünk százan, házibuli lesz, és a baráti körben csak én vagyok szőke lány. A fiúk közül meg csak az én emberem olyan elvetemült h nagypapatrikóban nyomuljon jelmez címén:)))

.lll. 2011.03.03. 21:25:12

@K.Tomoceusz:

sajnos elszaladt,ennek örömére hallgassunk megy egy kasszatibi nótát

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:26:06

@Ayesha: Hát ezt a testtartást nem hiszem, h tudja reprodukálni:-)

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:26:20

Hm.

Én jobban szurkolok a Szandinak, mint az Évának.
Lehet, hogy az emberiség dízspéldánya, de hogy 100x jobb ember az Évánál, az tuti. A mindenkit zsigerből utálás és gondoldkodás nélkül a pofájába savazás szerintem kifejezetten taszító egy olyan nőtől, aki állítólag szerető párkapcsolatban él kint.

Két nő tud még egyáltalán nevetni a villában: Anikó és Szandi.
Ez azért elég súlyos, nem?

Lanois 2011.03.03. 21:26:29

@MegLepke: Te folyton arra gondolsz.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:27:07

Lepke!!!! hol lehet megtekinteni az ominózus gyönyörűbetűs levelet??

KISCSILLAG 2011.03.03. 21:27:31

@kérődzőgiliszta:

én ilyen durva dolgokat nem szoktam csinálni, legfeljebb bepúderezem az orrom...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:27:53

Uraim egy kis Off: A film+-on Leia hercegnő aranybikiniben:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:28:52

@villanat- nyugiszoba: ajjaj...dehogynem. És még a fejét is direkte rángatja, h a mestert utánozza.

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:30:13

nem is tudom elmondhatom-e, de képzeljétek, nyáron leánybúcsút tartottunk egy pösti szórakozóhelyen és a menyasszonynak az volt a feladata, hogy gyűjtsön jókívánságokat pasiktól egy könyvbe.
az alábbiakat találta pár napja, mikor átforgatta:

"esküvőkön zenélek, hívj, ha kellek. Nagy Alekosz, tel szám"

:)))))))))))
Már egyikönk sem emlékszik rá, mert annyira be voltunk addigra állva, hogy asse tudtuk fiúk vagyunk-e vagy lányok.:D Ekkorra túl voltunk 4-5 koktélon, én éppen egy kisfiú arcában voltam benne.:D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:30:16

@Lotyó Bridzsida: én is kiröhögném anikót, ha a műkörmével közelítene a csúnyámhoz:D

Kata Marán 2011.03.03. 21:30:48

@villanat- nyugiszoba: És azt a nézést?És a kuncogást?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:31:36

@Ayesha: Erős lehet a Ti kapcsolatotok, h egy ilyen mutatványt kibírsz:-)

Kata Marán 2011.03.03. 21:32:34

@Ayesha: Bocs, hogy poénkodunk az embereden, de alapozni is fog?

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:33:00

@villanat- nyugiszoba:

Hehe!:D
Tudok Leila hercegnőhajat csinálni törölközőből!!!:D
Sírnál, ha látnád!:)))

MegLepke 2011.03.03. 21:33:35

@Lanois: nem folyton. Van, mikor alszom.:)

@Ayesha: húha, valamelyik régi posztban. Nem tudom, hol. A versem viszont megvan nekem (legalábbis remélem:D), ha gondolod, átdobom priviben, nem akarom ide, mindenki látta már és uncsi lenne.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:33:43

@villanat- nyugiszoba: mindig megnevettet, jó humora van, most a nagy büdös munkanélküliségben igazi támaszom - természetesen a legfelsőbb szinteken- ezzel, hogy baromkodik nekem, csak hogy vidámabbnak lásson:)
*párás tekintet

Lanois 2011.03.03. 21:34:37

@Lotyó Bridzsida: durvus, de ez nem is jókívánság...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:34:48

@Lotyó Bridzsida: Hát azt hiszem nincs az az aranybikini ami ellensúlyozna egy olyan látványt:-)))

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:35:14

@Kata Marán: :D:D:D:D nem hiszem, de majd megkérdezem,hogy a tökéletes utánzás kedvéért rávehető-e:):):):)

nyanyanya 2011.03.03. 21:35:48

@Lotyó Bridzsida: es beszeltel mar alekosz anyukajaval?:D

Lanois 2011.03.03. 21:36:00

@MegLepke: olyankor arról álmodsz.:))

Kata Marán 2011.03.03. 21:37:09

Komolyan kérdezem, Úgymond Éva hogy fésülködik?Mindig túrja, és szinte az egész haja egy gubancban van. Vagy ezt nem kell kifésülni soha?

nyanyanya 2011.03.03. 21:38:45

@Kata Marán: a gondor hajat nem fesuli az ember.. ha nekem van begondoritve a hajam az elso par napban az ujjammal vegig szoktam huzni, mint egy fesu, de aztan feladom.. kovetkezo hajmosasnal lehet kifesulni:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:39:21

@Kata Marán: amikor tizenévesen az az agylövésem támadt hogy nekem rögtönre TARTÓSHULLÁM kell a hajamba, a fodrincs azt mondta, hogy NE essek neki hajkefével, fésűvel, hanem inkább turkáljam kézzel,esetleg a ritka fogú fésűvel.
Nem tom Évának természetes vagy csinált-e a göndörsége...

gidabiga 2011.03.03. 21:40:45

@Lanois:

szerinted Alek tudja, hogy mi az a jókívánság? :)
és szia!
régen láttalak

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:42:24

@gidabiga: Lassan 10 óra:-) Most kell jönni?:-) Helló:-)

Kata Marán 2011.03.03. 21:42:34

@Ayesha: Gratula, a humor ritka kincs. Az együttérzés és szeretet nemkülönben. Ezek az igazán fontos dolgok.

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:42:58

@villanat- nyugiszoba:

Minél lehetetlenebb színű törölközőből van csinálva, annál ijesztőbb a látvány.:D
Képtelen vagyok fél órás röhögés nélkül megcsinálni, meg fel is venni.
Volt már, hogy felvettem a hajat, magamraterítettem egy takarót ilyen lepelszerűen és bevonultam a "sötét oldal" zenéjére a szobába, majd egy órát röhögtünk az exemmel.:D

MegLepke 2011.03.03. 21:43:30

@Ayesha: ment.

@Lanois: mer' beleláCC a fejembe, mi?:)

Kata Marán 2011.03.03. 21:43:35

@Ayesha: Köszi, ok,de miért van az egész egybe?

gidabiga 2011.03.03. 21:44:44

@villanat- nyugiszoba:

ilyenkor van energiám összpontosítani, napközben szét vagyok esve :D
no meg hamarosan kezdődik az éjszakai műszak :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:44:52

@nyanyanya:

hát majd ha vége a sónak, akkor felhívjuk, és kérjük az anyukáját a telóhoz.:D

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:44:58

Pihent nőszemély:-)Én régen boxeralsóval a fejemen jelentettem ki, h én vagyok a fáraó:-) Hasonló volt mint az fejdísz amiben ábrázolják őket:-) Mondjuk fantázia kelleztt az elképzeléséhez:-)

gidabiga 2011.03.03. 21:45:43

@Kata Marán:

én az egyenes hajamat sem fésülöm, viszont nem is túrom :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:46:03

@multi84:

abból mindenki tud!:D

de a briós jobb, szerintem.:D:D:D

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:46:20

@gidabiga: Na én abból maradok ki mindig, de legalább reggel van mit olvasgatni bent a kávé mellé:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:47:38

@Kata Marán: nem tom...nekem is hasonló volt mint az övé, csak akkor még nem szőke voltam, hanem vörös.
Ó és köszönjük a granulálást:)

Lepke, már nézem is:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:49:47

@villanat- nyugiszoba:

:D:D:D
az ilyen dolgokért érdemes élni.:D

nyanyanya 2011.03.03. 21:49:50

@Ayesha: ez termeszetes, egy csinalt haj sosem nez ki igy:D
@Lotyó Bridzsida: most felvenne az anyukaja, de ha alekosz kiesik utana mar o venne fel, eeeerteeeed??

joszif 2011.03.03. 21:50:58

Sport 2
22:00

Labdarúgás (élő) - Spanyol bajnokság, 26. forduló, Real Madrid-Malaga

Hajrá Real de majd azért sasolom valahogy az online-t is :D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.03. 21:51:01

@fraulein praxa: Anikótól szinte végleg el ment a kedvem, a további vv nézéstől.
Nem lehet ennyire, szó szerint beteg.
Ez az Anikónak nevezett lény, 7 éves. Sürgősen pszichológushoz kell vinni.
Ki vert minden biztosítékot a házban.Szandál barátnőjének,stratégiájával együtt.
Ilyen még úgy sem volt, a Valóvilágban !!!
Soron, párbajon kívül, mind kettőt ki rúgná az RTL. Nézettség gyilkosságra hivatkozva.

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:51:49

@Lanois:

Akkor lepődtem volna meg utólag, ha valami kedves lett vóna írva tőle.:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:51:59

@Lotyó Bridzsida: Hát nem mindennapi röhögések tudnak keletkezni az ilyen mutatványokból:-)

gidabiga 2011.03.03. 21:52:16

@villanat- nyugiszoba:

majd kicsit összeszedem magamat, és leszek napközben is :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 21:53:38

@nyanyanya:

jaaaaaajjj, téééényleeeg!
látod, nem kombinálok!:D:D:D
na, akkor hívom.
remélem nem fogja sokszor mondani, hogy a "kurvák faszát", mert az olyan Alekoszanyukájás lenne.:D:D:D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 21:55:58

@Lotyó Bridzsida: meg az én nagyim is sokat mondogatta:):):):)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:56:30

@gidabiga: Tény, h napközben könnyebb trollba szaladni, de délután már többnyire a törzsgárda van:-) Akkor vagyok én is, ha irodai napom van:-)

nyanyanya 2011.03.03. 21:57:11

Jerzsi pukizik es Sadet jatszanak alatta?:DDDDDD

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 21:58:28

@nyanyanya: Háhááá csak nem bírtad ki és megnézted?:-)

Lanois 2011.03.03. 21:59:39

@MegLepke: mé' szerinted az nem lehetséges?:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 22:00:29

@nyanyanya:

nem értesz te semmit a romantikához.:D

nyanyanya 2011.03.03. 22:00:41

@Lotyó Bridzsida: Tegnap se ment, ma se.. kapd ossze magad:D

nyanyanya 2011.03.03. 22:02:06

@villanat- nyugiszoba: ment a hatterben, par resznel meg odakapcsoltam..:D
@Lotyó Bridzsida: igy biztos nem:D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 22:02:27

Fasza Csibor.Kockásban.Golánfennsík fehér ingben.
"Nagyon kemény hogy EURÓPÁBAN is nézik ezt a műsort." mondja Golán. Tehát ő nem érzi magát annak.Mármint európainak.

gangesz76 2011.03.03. 22:02:47

@Lanois: Akkor tiszteltetem az emberbaráti szeretetedet...vagy ha más motivált, akkor azt:)

Lanois 2011.03.03. 22:03:32

@gidabiga: Sziókamióka!
Igen, mert ki kellett mennem a blogból, mert kivizsgáltak.
Igen, szerintem tudja.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 22:05:48

Hát nálam ma is offline az adás:-S

csicserierika 2011.03.03. 22:06:09

@Peter_Cs: egy hajgumit beküldhetnél neki. Emlékszel , mikor Alek összefogta neki hátul, milyen helyes volt a profilja?
Nem csesztetné állandóan mindenkinek jobb lenne.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 22:06:33

faszom, most miért baj az h Alek megkérdezte, hogy pléhbekk éneklés lesz-e...

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 22:06:35

@villanat- nyugiszoba:

Idén nyáron majd ellövöm a strandon a hajat.:D
Elmegyek lángosért úgy.:D:D:D

joszif 2011.03.03. 22:06:37

lebuktak :D , playbackről fog menni holnap az éneklés :D későn vették el a képet

gangesz76 2011.03.03. 22:07:40

@villanat- nyugiszoba: most nálam is, de azért lőtték le mert éppen a holnapi élő éneklést beszélték meg...

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 22:08:20

@joszif:

:D
egyébként Anikónak tényleg jó hangja van. Erőltetnie kellene az éneklést.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 22:09:24

@Lotyó Bridzsida: Ezek után, az a minimum, h tájékoztatod a tagságot a pontos helyszínről és időpontról:-) Talán a többiek is egyetértenek, h összedobjuk a lángos árát:-) Mivel úr vagyok a sajtot és a tejfölt én egyedül állom:-)

Lanois 2011.03.03. 22:09:27

@gangesz76: Az az igazság, hogy ezek szép szavak tőled, de ismerek olyan helyeket, ahol a tiszteletet dellában is ki szokták fejezni. Ezt veheted burkolt célzásnak.:)

gangesz76 2011.03.03. 22:09:33

@gangesz76: úgy értem a kapcsolás lesz élő, nem az ének

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 22:09:54

@Lotyó Bridzsida: csak ezt a modoros ének közbeni szemlecsukást abbafejezhetné. Amúgy valóban nem rossz a hangja, de nem is egy Alicia Keyes.

Kata Marán 2011.03.03. 22:10:21

@nyanyanya: A ciki az, hogy elhittem, végre igazi romantikát látok. Aztán eleinte nem értettem , mit hallok.

MegLepke 2011.03.03. 22:10:32

@Lanois: neked nem. nem állsz tőlem olyan közel.:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 22:11:27

@gangesz76: Akkora szégyene ez az online kamu a reteknek:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 22:11:37

Pfejj most meg kellett tudni h Golán hogy vesztette el a szüzességét meg hogy fejbe akarta magát lőni a seregben...
Kaszának kinyíltak a csipái, csak úgy nézett:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 22:11:43

@villanat- nyugiszoba:

Azta mindenit!:D Tudsz élni! Igazi gentlemann vagy!:D
Majd csinálok magamról fotót, oszt felteszem ide.
Igaz, addigra vége lesz a sónak...
Most mi legyen?????:DD:D
Hogyan dokumentáljam nektek????

K Tomoceusz 2011.03.03. 22:11:46

@csicserierika: Csinos volt Évánk Alek úr ollói között . Neki nem tetszett , van ilyen . Oli is milyen jól nézett ki hosszú parókában , kint meg nem hordja .

gidabiga 2011.03.03. 22:12:44

@villanat- nyugiszoba:

nem is a trollok, azok már nem érdekelnek, hanem az idő...

@Lanois:

és mit találtak? :)
hiperaktivitást megállapítottak? :)

gangesz76 2011.03.03. 22:13:15

@Lanois: idézném 20:55:58- as hozzászólásodat:

"Nem a pénzért teszem"

Tőlem bezzeg még a tiszteletért is lenyúlnál jó pár dellát!!! De csak a Te kedvedért feltettem a serpenyő mérlegére a dolgot és döntöttem.

Kapsz tőlem egy adag légtiszteletet és 25 légdellát...:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 22:15:13

@Lotyó Bridzsida: Majd befűzzük Hajnit, h keressen valami ócska műsort amit feltuningolhat és akkor nem széled szét a csapat:-) Vagy mondjuk a SerieA küzdelmeit is megírhatná hétről hétre:-)
Hajni figyelsz? Ez utóbbi még lehet, h Téged is szórakoztatna:-)

gangesz76 2011.03.03. 22:16:07

@villanat- nyugiszoba: ez is! Meg még mennyi minden:)

Ennyi erővel egyszerűbb lenne ha Buckóék azt mondanák be:

"Kedves nézőink, nézzék élőben az offline adásunkat 22-től 05-ig, amit véletlenszerűen megszakítunk pár másodperces online adással..."

nyanyanya 2011.03.03. 22:17:38

@Kata Marán: kis naiv.. az megvolt a pukik utan a paplan alatt..:D

nincs is adas:(

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 22:18:15

@gangesz76: Legalább a betűtípust változtatnák meg néha, a Közvetítés hamarosan folytatódik szövegnél:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 22:20:03

azt nem értem, hogy az előző szériáknál miért lehetett 0-24kukkolni, plusz miért írtak napközben is friss cikkeket...
most meg kurvára alig van értelme az oldalnak.

Kata Marán 2011.03.03. 22:21:41

@nyanyanya: Pfúj, én romantikáról beszélek. Képzeld el az Elfújta a szél szerelmi jelenetét ilyen effektekkel!

Lotyó Bridzsida 2011.03.03. 22:22:57

@villanat- nyugiszoba:

Jóvan, megnyugodtam.:D
Keresek valami hupilia törcsit, hogy nagyobbat szóljon.:D

Kata Marán 2011.03.03. 22:24:53

@Ayesha: Piszkosul félnek, hogy olyan szövegek mennek, amiért röpül a büntetés. Ma olvastam, hogy napi 2-3 feladatot kapnak, és azokból van, hogy egyet sem látunk.

gangesz76 2011.03.03. 22:26:02

@villanat- nyugiszoba: vagy kiírnának kedves kis üzeneteket, úgy mint pl. "Tök izgi dolgok történnek éppen, de Ti ezt úgysem láthatjátok..." vagy "Könyörögj Lepke, akkor se mondjuk be hogy LEPKE MIKROPORT!!!", esetleg "Mi szívesen közvetítenénk de a köcsög főnökeink nem engedik, a partizánakciózókat meg íziben kirúgják"...

gidabiga 2011.03.03. 22:27:00

@gangesz76:

:DDD
a közvetítés hamarosan folytatódik.
volt már ma egyáltalán? :D

nyanyanya 2011.03.03. 22:27:09

@Kata Marán: most felrohogtem. tudjatok regen minden jobb volt, bezzeg a mai fiatalok:D designpumpa.blog.hu/2011/03/02/billy_monk_azok_a_sulyos_60_as_evek

gangesz76 2011.03.03. 22:29:41

@gidabiga: ááááááá, dehogy...most is az van:)

Viszont mintha a pillanatnyilag nincs közvetítés ma még nem lett volna szerepben:)

KISCSILLAG 2011.03.03. 22:30:08

Miért nincs adás? valakit megöltek a villában?

az a veszett rosszindulat, ami Szandikából árad rémeket fest a falra... neki sürgősen távoznia kell, a szép Anikóval együtt... bár lehet, hogyha Szandika nem lenne benn, Anikó összeszedné magát, és abbahagyná a méregköpést...

Lanois 2011.03.03. 22:31:33

@gangesz76: Helyesen : nem a pénzért eszem.
gondolom te sem.
adjál inkább 30 dellát és adok cserébe 3 légpuszit. az 10 della / db. csak neked.

gangesz76 2011.03.03. 22:31:57

Most van adás, Éva nyal Kaszának, Kasza mindenkinek...jelen van Gigi, Éva, Laci és Kasza.

Lanois 2011.03.03. 22:32:47

@gidabiga: igen, és kaptam infúziYOt is:)

KISCSILLAG 2011.03.03. 22:33:42

@KISCSILLAG:

erre rögtön be is kapcsolták.... nem úgy látom mindenkinek megvan füle orra lába...

nyanyanya 2011.03.03. 22:34:47

"Evahoz mesz, ha azt akarod hogy valaki beled rugjon" :DDDDD

gangesz76 2011.03.03. 22:35:07

@Lanois: :DDD

Ez akciós ár vagy csak nekem azt jelenti hogy másnak már 5-ért is adsz?:)

Na jó, megadom a 10-et darabjáért, de csak ha kapok egy reggeli sároscipős fejretaposást is!

Éva továbbra is nyal és nyalat magának Kaszával...

gangesz76 2011.03.03. 22:36:45

@MegLepke: Örülök hogy még tudsz rajta nevetni:)
Pedig a fülük botját sem mozdítják...legalább Junior két fulladásos horkantás közé beépíthetné:)

gidabiga 2011.03.03. 22:36:57

@Lanois:

és YO volt? :D

kaszatibi másfél két nap alatt észrevette Éva összetett személyiségét.
az.
összetett.
összetenném a két kezemet, ha nem kéne tovább hallanom a hangját és látnom a képét :D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 22:40:06

@Kata Marán: 2-3 feladat? mégis halálra unják magukat...

KISCSILLAG 2011.03.03. 22:40:44

@gidabiga:

de hát nem kell! kapcsold ki...

nekem spéci jó őt néznem, Szandált nagyon nem akarom már látni, ha meglátom a dühszilikont vicsorogni én is dühös leszek, ami nem szeretnék most lenni...

gangesz76 2011.03.03. 22:41:20

A lakók magánéletét nem hallhatjuk mert jujjdetitkos, de Kaszáét simán leadják...

MegLepke 2011.03.03. 22:41:21

@gangesz76: kitartó vagyok, ha fontos a cél.:)

gangesz76 2011.03.03. 22:42:59

"Ingyen sajt csak az egérfogóban van" by Kasza Tibi haverja...

gidabiga 2011.03.03. 22:43:26

@KISCSILLAG:

ha kikapcsolom amikor ébren vagyok, akkor mit olvasnak a koránkelők a kávé mellé? :D

gangesz76 2011.03.03. 22:43:33

@MegLepke: hidd el, én Neked drukkolok:)

nyanyanya 2011.03.03. 22:44:31

Eva nekem tunik annyira munek es karotnyeltnek, mint aki minden pillanatban tudja, hogy ott a kamera??

K Tomoceusz 2011.03.03. 22:46:32

22.44 Kasza Tibi rengeteg lábon áll , ami biztonságot ad neki . ( a társaság nem kérdez semmit ) Tibcsi folytatja . Sok egykori zenész mosogat éttermekben vagy gürizik piacokon . ( ohne frage )

gidabiga 2011.03.03. 22:46:47

@nyanyanya:

nem :)
de ő magát adja, és ezt sokszor el is mondja, nehogy elfelejtsük :)

joszif 2011.03.03. 22:47:29

Hármat vart már a Real :D jó kis meccs

gangesz76 2011.03.03. 22:47:43

@nyanyanya: Szerintem inkább azt tudja minden pillanatban hogy egy cölöp ül vele szemben, aki történetesen facér...

gidabiga 2011.03.03. 22:48:23

@K.Tomoceusz:

és már azt is tudjuk, hogy 15 perc hírnév mindenkinek jár :)

de miután Éva megemlítette, hogy azért őt támadták, mert beolvasott Aleknak, kép el.

amúgy ez nem fordítva volt? :)

redhaven 2011.03.03. 22:49:58

@gidabiga: ne kapcsold ki!
közvetítést szeretné(n)k!
kitartás!
a tévében már nincs lelkem nézni:(((

Lanois 2011.03.03. 22:51:40

@gidabiga: nem volt jó, mert fight.

nyanyanya 2011.03.03. 22:52:11

@gidabiga: sirnek, ha en igy adnam magam:D
@gangesz76: o mindent ertek, sztem ha en egy randin ezt jatszanam el, egy karotnyelt fapinanak neznenek:D

K Tomoceusz 2011.03.03. 22:53:01

@gidabiga: Ez hány forintos kérdés ? Ha passzolok azért jár a fele ? Sajna fogggalmam sincs .

gangesz76 2011.03.03. 22:53:06

Kasza Cyranót idézi, kultúrcsürhéznek és bulvárköcsögöznek....adás el...

Lanois 2011.03.03. 22:53:35

@gangesz76: Hülye vagy? Másnak ingyen is adok.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 22:56:18

@gangesz76: de ez a muki legalább facér. Nem úgy mint a Gyönyörű Anikó áldozatai:):)
bár nekem sose kéne Fiókszáj Tibi.

gangesz76 2011.03.03. 22:56:37

@nyanyanya: de ő azért csinálja hogy a Kaszával elhitesse, neki van egyedül tartása a csajok közül...vagy simán egy karótnyelt fapina:)

Mindenesetre tőlem nyugodtan elvihetné a Kaszás...öööö, izé, Kasza...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 22:57:59

@gidabiga: Köszönöm szépen a többi koránkelő nevében is:-)

gangesz76 2011.03.03. 22:58:54

@Lanois: Na szépen vagyunk, minek nézel Te engem, egy fos kilencesnek????Minnyá bemegyek az ágyamba picsogni...

@Ayesha: na ja, facér, csak éppen az Éva nem az:) elvileg...:)

Szerencsétlen Tibi engem mindig a tányérszájú afrikaiakra emlékeztet...

nyanyanya 2011.03.03. 22:58:55

@Ayesha: szerintem pont a beszedhibatol tok cuki..:D de nekem vilag eletemben elbaszott izlesem volt:D
@gangesz76: :DDD nekem ez a Kasza Tibi nem tunik tok hulyenek, ugyhogy ketlem hogy ezt sikerulne Evanak elhitetnie..

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 23:00:10

@Ayesha: Az egyik morning show-s megszólalásában, Kasza konkrétan kancsófejűnek titulálta magát, szóval öniróniával meg van áldva:-)

MegLepke 2011.03.03. 23:02:31

@Lanois: nem is vitázunk, azt hittem játszunk.:)

@gangesz76: köszönöm, reméltem!:)

@gidabiga::DDD LEPKE, MIKROPORT! (ezt kérem bemondani. De nem most, kedves szerkesztők, olyan éjfél után. Kösziiiii!:)

gangesz76 2011.03.03. 23:02:59

@nyanyanya: egyetértek, simán levágja a helyzetet, Éva elfelejti hogy Tibi a 3 hónapja látottak alapján ítéli meg...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 23:03:05

Hát nem tudom kinek milyen netkapcsolata van, de én még egyetlen másodperces élő adást nem láttam a vv4-ből.

nyanyanya 2011.03.03. 23:03:38

En azt nem ertem, hogy hogy a manoba nem kezdenek el remegni egy perc utan, ha kabat nelkul mennek ki cigizni, vagy kabatban de alul csupik...

gidabiga 2011.03.03. 23:04:04

@redhaven:

nem akarom én kikapcsolni, csak valaki ajánlotta, hogy azt tegyem, ha nem akarom hallgatni Évát :D
és nem Pétercsé volt, ő ilyet nem szokott :)
@villanat- nyugiszoba:

de ha nagyon unalmas és elalszom rajta, azért megbocsájtod, ugye? :D
@K.Tomoceusz:

mindegy, vesztettél, enyém a nyeremény :D

Anikó nagy sóhajok közben cigizik.
ha nem nézem, csak hallom, nem a cigizés jutna eszembe :D

K Tomoceusz 2011.03.03. 23:04:51

23.03 Alek slendrián módón , nyakkendő nélkül ül a kanapén . Anikó erotikus hangokat hallatt . Gyorsan odakattintottam , cigizik a hidegben . Ez már a nap sokadik csalódása .

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 23:05:24

@gidabiga: Hát ha annyira unalmas, akkor még meg is köszönöm:-)

K Tomoceusz 2011.03.03. 23:06:50

@gidabiga: Érzem , mehetek aludni . Tökéletesen fogsz helyettesíteni .

gangesz76 2011.03.03. 23:07:44

@nyanyanya: ehhez tedd még hozzá hogy bent viszont sokszor kabátban és bundás sapkában közlekednek:)

@MegLepke: :)

@villanat- nyugiszoba: ne izgulj, mi sem sokat..:)

gidabiga 2011.03.03. 23:08:55

@villanat- nyugiszoba:

biztos akkor voltál pisilni :D
az elmúlt 1 órában volt 5 perc közvetítés :D
@K.Tomoceusz:

téged?
helyettesíteni?
SSKK nem akarok olyat :DDD
@MegLepke:

LEPKE! MIKROPORT!
:D

nyanyanya 2011.03.03. 23:09:09

@gangesz76: jahh! en mar akkoris megsulok, ha a metroban rajtam van a sapka, de otthon???

gangesz76 2011.03.03. 23:09:29

Kaszának fáj a torka, Gigi azt énekli hogy egy rendőrnő az álma, közben Lacit rugdossa.

Lanois 2011.03.03. 23:09:56

@gangesz76: faszt! hatosnak.:)

@MegLepke: az a helyzet, hogy neked még nincs elég széles rálátásod a dologra. érted? nem tudsz semmit.:)

joszif 2011.03.03. 23:09:59

az a tegnapi bilkk vagy már a mai?

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 23:10:36

@gangesz76: oké, tied a pont:)

@nyanyanya: nekem sose jött be a fickó, de legalább megmarad másnak:)

@villanat- nyugiszoba: igen, de a zenéje aaaannyira modoros, nem bírom elviselni. :)

joszif 2011.03.03. 23:10:56

@maghozo: én is így nézem már nagyon rég óta de az lenne jó ha ezt is ki lehetne nagyítani... nem tudsz rá megoldást?

gangesz76 2011.03.03. 23:11:33

@nyanyanya: én sem bírnám:) még a zoknit sem bírom ha itthon vagyok, pedig nincs 18-20 foknál több.Mondjuk meg is vagyok fázva:)

Kasza 2 kilót fogyott mióta bement a villába, azért mert elvan a lakókkal és nem eszik.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 23:11:48

Holaböggel szólva: Lófasz lesz itt nem online, úgyhogy reggel csak eddig kell visszalapoznom és naprakész leszek:-)

Jó éjszakát:-) Sáros cipővel mindenki kerülje el fejem környékét:-)

K Tomoceusz 2011.03.03. 23:13:20

23.12 Éva és Alek szalonnázik a konyhában , elöttük félig teli pezsgősüveg . Egyik se tölt magának . Valami kór kering a villában .

nyanyanya 2011.03.03. 23:14:16

@Ayesha: egyszeruen csak cuki.. ha valasztanom kene kozte, meg mondjuk lewis hamilton kozott nem sokat teketoriaznek:DD
@gangesz76: na aze az se normalis:D jobbulast:)

gidabiga 2011.03.03. 23:14:47

@gangesz76:

asszem, inkább maradjon nagy a fenekem, de ha adnának egy szívlapátot szabad felhasználásra, meggondolnám... :)))
@villanat- nyugiszoba:

na persze :P
közvetítsünk is és még cipő nélkül menjünk aludni is? :D

Darcylla 2011.03.03. 23:14:51

@K.Tomoceusz: először azt hittem, szegény leány fel van zaklatva, azért kapkodja a levegőt, aztán rájöttem, hogy friss elemcsere lehetett:)

gangesz76 2011.03.03. 23:16:11

@Lanois: na de azt már nem tűröm!!!Inkább a fos kilences, vagy retardált légpisztoly, de még a kultúrbarbár is jobb a hatosnál...:)

@Ayesha: köszi a pontot, jól jön majd Lanoissal szemben:)

joszif 2011.03.03. 23:16:46

@maghozo: :(
már végigpróbáltam az összes lejátszót url megnyitással de egyik se viszi...

Darcylla 2011.03.03. 23:18:54

@gidabiga: azt a gombot én is keresem itt mindig:D

Jó éjt mindenkinek, aki aludni megy:)

gangesz76 2011.03.03. 23:20:37

@nyanyanya: szerintem sem vagyok az,de hát ez van:)Köszi, jobbulok:)

@gidabiga: nana, sokáig nem használhatnád fel szabadon, kizárnának de nagyon gyorsan:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 23:22:51

van itt olyan nőnemű aki szokta sminkelni magát?

MegLepke 2011.03.03. 23:24:02

Nah, nemtom ki ment aludni. De jó éjt nekik! És ez érvényes innentől +/- fél óráig, osszátok be!:)

nyanyanya 2011.03.03. 23:24:17

@Ayesha: attol fugg pontosan mit ertessz ez alatt..:D ma elkaptak a westendben, hogy akarok e sminktanacsadason reszt venni, akartam, majd hivnak. kivancsi leszek:D

MegLepke 2011.03.03. 23:26:46

@Ayesha: ritkán. Mert fő a természetesség de DE nekem!:)

gangesz76 2011.03.03. 23:28:03

@Ayesha: én soha...

Most hogy élénkülnek a majomház lakói, megyek aludni, mindenkinek jó éjt!:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 23:28:59

@nyanyanya: juj engem a westendben egyszer elkaptak és leteszteltettek velem egy alapozót. rámkenték és utána kurvadrágán rám akarták tukmálni. de csúnya volt, és nem az én bőrömre való, úgyhogy nem vettem. Ja és pénzem se volt rá:D
hát smink alatt GLOBÁLISAN az egész SZUVENÍR tudományt értem, mindenféle szinteken.

gidabiga 2011.03.03. 23:29:07

@gangesz76:

jóéjt! :D
aludj gyorsan, sokat! :D

Desperatefan14 2011.03.03. 23:31:29

Sziasztok, nem tudja valaki, voltak már SMSek?

nyanyanya 2011.03.03. 23:32:17

@Ayesha: ugy nem ertek hozza:D ott van a szokokutnal egy pult, ott szoktak elkapni a nepet, izraeliek csinaljak es amugy jo cuccaik vannak ugy hallottam.. na engem nem ott kaptak ma el:D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 23:33:46

index.hu/kultur/media/2011/03/03/mar_117_feljelentesnel_tart_a_valo_vilag/

@nyanyanya: nem a seacret emberei?
mert nekem van seacret-féle körömbaszkurálóm, és az télleg jó:)

MegLepke 2011.03.03. 23:34:59

@Desperatefan14: éjjel egy után szokott lenni. Mér, tán küldtél te is? Tudom mit írtál: Béci! Ne aludj zokniban mert unnaturális!:D

Atok 2011.03.03. 23:35:32

@Desperatefan14: A Blikket 2 korul kapjak+-

gidabiga 2011.03.03. 23:36:06

valaki röhögőgörcsöt kapott, tán Gigi, Alek és Éva savanyú képpel ülnek a kanapén.
közben Alek felállt és a hűtőhöz ment

redhaven 2011.03.03. 23:36:44

@gidabiga: jön a film+-on öld meg a sóguntkora gyerekkorom emblematikus filmje!
hi-hi-hi
(hogy lesz ebből reggel meló...)

nyanyanya 2011.03.03. 23:37:40

@Ayesha: deee, olyan koromapolosom nekem is van, kaptam ajandekba es nagyon szeretem, a baratnom hasznal toluk egy ket dolgot o megvan vele elegedve, de eleg dragak ahogy hallottam.. :)

na en is kidoltem, joccak:)

Desperatefan14 2011.03.03. 23:37:45

@MegLepke: igen küldtem de nem azt :D jó ótlet egyébként megnézném mit szól rá :)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 23:38:24

@nyanyanya: gennyes drága igen. én is kaptam:D

redhaven 2011.03.03. 23:42:24

@Ayesha: adna a főnököm olyan szabit holmi japán filmekért!:)))

gidabiga 2011.03.03. 23:43:17

@Ayesha:

a gyümölcsfái soha nincsenek szabin :D

MegLepke 2011.03.03. 23:44:40

@Desperatefan14: milyen néven írtál? Én szoktam jegyzetelni az sms-eket. Figyelek majd, ha tudok.:)

Gigi, Laci, FaszaTibi esznek, és teli szájjal beszélnek. Tibinek már elég volt, de Laci tukmálja.:)

Éva cigizik, Alek szivarozik. Éva szeretne beszélgetni Alekkal. Ahogy látom, ez nem kölcsönös. Csak Alek lépteinek zaja és a bentről kiszűrődő éneklés töri meg az éjszaka csendjét.

gidabiga 2011.03.03. 23:44:40

Éva ül, Alek áll tőle távolabb, és Éva kérdezi, hogy mért állt oda, ő beszélgetni szeretne vele

redhaven 2011.03.03. 23:44:52

@gidabiga: voltmár,hogy 25 napot "átvittem"a következő évre:(((

Desperatefan14 2011.03.03. 23:47:08

@MegLepke: Évának írtam, hogy ne higyje hogy nem hagyja kintt Szandit, de nevet nem írtam. Szeretem Évát, de nem nagy kedvencem, inkább Szandi iránti ellenszenvem vezérelt. Nagyon megutáltam.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 23:48:05

@redhaven: én mennék helyetted holnap dolgozni, hogy nézhesd a japóidat, én meg melózhassak:(

MegLepke 2011.03.03. 23:48:06

Éva: így akarsz viselkedni így, hogy lehet, hogy még van itt egy hetem? Miért lettél ilyen hirtelen?
Alek: nem akarom megmagyarázni, fölösleges.
Éva: ezentúl így fogsz velem viselkedni?
Alek: hogy? Itt vagyok.
Éva: nem úgy vagy itt, ahogy szoktál.
Alek: figyelj ide, én neked nem tetszeK
Éva: és én erről tehetek. Ez önzőség tőled, mert a férfiúi hiúságodat bántja ez a dolog.
Alek: igen.

gidabiga 2011.03.03. 23:48:31

@redhaven:
:(((
még sosem volt olyan munkahelyem, hogy szabadságot kaptam volna...

Éva nem érti, hogy Alek mért van megsértődve, Alek azt mondja, hogy nem őt érinti.
nem akarja megmagyarázni, Éva azt mondja neki, hogy úgyis kimegy most már, mért nem magyarázza el.
de Alek nem akar semmit megmagyarázni.
valamiért tényleg durci.
Alek mondja, hogy ő nem tetszik Évának, Éva visszakérdez, hogy arról ő tehet-e :D

gidabiga 2011.03.03. 23:51:39

ez a hangnem, ahogy Éva beszél Alekkal, bicskanyitogató.
még ha igaza is van, és lehet, hogy Alekkal csak így lehet, de akkor mért akar a barátja lenni???

gidabiga 2011.03.03. 23:52:18

felhúzott, úgymond...
vazzz! :)

MegLepke 2011.03.03. 23:52:43

Alek: Éva nem érezteted, hogy én nem lányból vagyok.
Éva: az időzítésed az tökéletes volt, el is megyek mindjárt aludni, az utolsó egy hetem meg olyan lesz, amilyen. (mártíííír!)
Éva akkor sem tudja megadni Aleknak semmit. Sem itt, sem kint, akkor sem, ha nem lenne barátja. Inkább az igazat mondja neki, mint hogy áltassa. (na persze, eddig az a húzd meg-ereszd meg játék mi volt, Évikém?)
Tibi mondta Aleknek ezeket a dolgokat és felhúzta - Éva szerint ez változtatta meg.
Alek szerint Éva nem ért a férfiakhoz, mert ilyet nem mondana egy férfinak különben, hogy nem jön be neki. Éva szerint hogy mondja ezt finomabban?

vernon 2011.03.03. 23:52:49

Éva most mondja Aleknak h sose jönne vele, akkor sem ha nem lenne barátja.
Alek: nem értesz a férfiakhoz. (mert ha értenél nem mondanál ilyet egy férfinek :))
Aleknak igaza van: ez most tényleg nem volt taktikus Évától..

gidabiga 2011.03.03. 23:54:02

Éva olyan, hogy ő őszinte, és a szemébe mondja mindenkinek, mégha fáj is az igazság.
őszinte, az baz+, őszinte :)
ő az embert látja Alekben, nem a férfit.
Alek azt akarja, hogy a férfit lássa benne.

MegLepke 2011.03.03. 23:55:30

Éva nem érti, hogy ha egyszer elmondta Aleknak, hogy nem, akkor miért teszi fel újra azt a kérdést. Alek hisz a csodákban. Éva szerint a csoda az jó, de nála az nem fog eljönni.
Alek: nem is a csodába, érdekes ez, nem tudom. Lehet, hogy nem is tetszel annyira, és azért.
Éva: lehet, hogy azért vagyok kihívás, mert nem tudsz megkaparintani.
Alek: inkább ostobaság, marhaság amit csinálok. Fölösleges áltatni magam.
Éva: most nyers lesz, de: ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel.

vernon 2011.03.03. 23:57:02

Alek Évának: nekem ez nem kell, old meg azt kész. hagyjál békén. *alekosz el*

Atok 2011.03.03. 23:57:17

Hoppa, ez mi volt? Erzsi a kozelben van? :)

gidabiga 2011.03.03. 23:57:18

Alek mondta Évának, hogy hagyja békén.
szerintem most jött rá, hogy rossz lóra tett, inkább érezné magát jól a többiekkel, mint a hárpiával duzzogjon a sarokban.

MegLepke 2011.03.03. 23:58:19

Alek erre már rég rájött, csak nem gondolta, hogy ennyire goromba Éva. Oldja meg, hagyja békén. Éva békén hagyja, bemegy. Alek kint járkál fel-alá szivarral. Ide hallatszik, ahogy agyában kattognak a fogaskerekek. Kicsit csapkodja a boxzsákot. Úgy nézem tenyérrel, és Éva popsiját képzeli oda...

gidabiga 2011.03.04. 00:00:46

kaszatibi is beköltözött?
fántlika lekonyult füléről beszél Laci, ne kérdezzétek, hogy mit :D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 00:01:07

Azért én sajnálnám, ha ez a "kapcsolat" is bedőlne. Persze biztos rosszul látom a dolgokat:)

MegLepke 2011.03.04. 00:01:19

Tibi kicsit felborzolta a kedélyeket. Laci humorizál. Szavazás lesz arról, hogy 100 vagy 600 napot maradjanak Tibiék. Tibi szerint Laci teljesen kezd szétesni és ezeket csak a hangok mondatják Lacival.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 00:03:20

@MegLepke: @gidabiga: Évának igaza van, ezt már sokszor megbeszélték, az a hunyó, aki ezeket mindig felhánytorgatja. Más a barátság és más a szerelem, ráadásul Alekosz sokszor ugyanannak a nőnek egymással ellentmondó dolgokat mond.

gidabiga 2011.03.04. 00:05:01

@MegLepke:

éééééés, kép el :D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 00:05:42

Alek a kedvencem, de miért kell mindig minden nővel udvarlósdiba bonyolódnia...főleg úgy, hogy egyszer lehordja az ominózus nőt mindenféle ocsmányságnak, másszor meg körberajongja...:)
Mondjuk Éva is ludas a sztoriban, de szerintem nem ér annyit ez az egész, hogy elbasszák a jó viszonyukat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 00:05:55

@MegLepke: @Ayesha: Ha ez a szövetség bedől, vége a négyes maradékának is és szabad útja van a konkurenciának. Jó lenne, ha Alekosz lazábban kezelné ezt, még a fődíjába is kerülhet neki.

KISCSILLAG 2011.03.04. 00:05:59

@MegLepke:

mondjuk Éva ott állt mellette az előző párbaj előtt vigyázzban és minden kérését teljesítette, kivéve, hogy nem akar lefeküdni vele, de ezt egyetlen más csaj se akarta a házban, tehát nem fair Évától kérni ezt. Éva barátként akar számítani rá, és ez teljesen rendben van, ha Alek most ebben a helyzetben magára hagyja Évát, saját magát teszi vesztes pozicíóba... nem tudom miért ennyire önző az Alek, ha nem kell férfiként, akkor nem kell férfiként pont, de attól még lehetne barát, nagyon gáz, ha egy férfi ezt nem tudja elfogadni és feldolgozni, és ez vica verza is érvényes, fordítva is gáz, amikor mondjuk egy csaj nyomul egy srácra, aki ezerszer elmondta már, hogy bocs nem... ilyen helyzetben nem ér zsarolni, azzal, hogy akkor nem állok melletted, amikor bajban vagy, ez a legrosszabb, amit egy pasi tehet...

neki lenne a legrosszabb, ha Éva erőltetné, amit szeretne vele csinálni...

gidabiga 2011.03.04. 00:07:08

@Ayesha:

Alek valamiért kihátrál, de nem tudom, hogy miért.
tutibiztos vagyok benne, hogy nem az az ok, hogy nem kell Évának, mint férfi.

KISCSILLAG 2011.03.04. 00:08:15

@gidabiga:

egy önző dög, mármint Alek, ez színtiszta zsarolás amit művel, a legrosszabb fajta emberi magatartás, amit el tudok képzelni...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 00:09:19

Szerintem valamiről lemaradtunk, de biztos megbékélnek majd egymással.

MegLepke 2011.03.04. 00:09:21

@Peter_Cs: @KISCSILLAG: drágáim, közvetítek, nem érvelek. Néha van egy-két megjegyzésem, az csupán a zárójeles rész. A többi, amit leírok, az bent hangzik el. Vagy szó szerint írom - ha tudom - vagy összefoglalva.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 00:09:25

Pedig szerintem amikor Alek visszatért a párbajról, Éva szívből örült neki. Nem hinném hogy ez is valami taktika része lett volna.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 00:09:28

@KISCSILLAG: @gidabiga: Ebbe nagyon könnyen Alekosz is belebukhat. Lehet, hogy Tibor valamilyen félrevezető információt adott neki?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 00:10:46

@KISCSILLAG: @Ayesha: Egyedül Éva állt ki mellette, most meg ez a hála?!!!

gidabiga 2011.03.04. 00:12:05

@Peter_Cs:
lehet, de attól én még jól fogok aludni :D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 00:12:09

Mondjuk azt vettem észre, hogy ha ők összeszólalkoznak - vitatkoznak, satöbbi - az sose ilyen vérre menő izé. És eddig mindig kibékültek.

vernon 2011.03.04. 00:12:42

@Peter_Cs: @Ayesha: Hát igen, ha Éva kiesik akkor Alek besimul Béciékhez. Bár sztm a következő az lenne h Anikóval próbálkozna és akkor ott lenne a konfliktus. Sajnos Alek nem tudja elfogadni hogy itt a villában sem fog összejönni senkivel. Évának meg tényleg nem kellett volna ilyen drasztikusan mondani, hogy soha nem akarna tőle semmit, még akkor sem ha ezt most így gondolja. Vagy csak Ádám miatt kellett ez az előadás?

KISCSILLAG 2011.03.04. 00:13:22

@Peter_Cs:

nem, már csinált párszor ilyet Alekosz, egyszerűen önző, és zsaroló ilyenkor, jaj ezt nagyon nem szeretem benne... pláne, hogy az nyilvánvaló Éva nem tudja megnyerni ezt a játékot, de Alekosz igen, és neki kell majd segítség tehát és nem Évának... Neki most arra kellene törekednie, hogy mindenképpen benntartsa Évát, kivéve ha azt hiszi még bármit remélhet Anikótól, aki sokkal súlyosabban küldte már őt el... szóval ezt abba kellene hagynia, és megvárni míg kijut a villából, lesz neki őt kint nője dögivel...

gidabiga 2011.03.04. 00:13:26

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

valószínű.
csak úgy, látszólag minden előzmény nélkül ilyet csak nők szoktak csinálni.
úristN, lehet, hogy Alek nő???? :)))

MegLepke 2011.03.04. 00:13:40

@Peter_Cs: oké.

egyébiránt lehetne közvetítés. esetleg. Mit szóltok drága szerkesztőim? Mi, ha?

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 00:14:58

@MegLepke: mivanmá, neked saját szerkesztőid vannak? nemde bejáratos vagy a legkülönfélébb szintekre??

gidabiga 2011.03.04. 00:15:14

@vernon:
ha Évára teszik a jelet, akkor majd jön egy másik őszinte Éva, aki előadást tart a nézőknek :D
nem értem ezt a Gigi felé fordult pálfordulást sem.

gidabiga 2011.03.04. 00:18:40

kaszatibinek szófosás betegsége van? :D

Laci a mangalica szalonna témáról nem tud leakadni.

( a fenébe, éhes lettem :( )

MegLepke 2011.03.04. 00:19:32

@Ayesha: hááát, az adás elindult.:) Igaz, hogy egyszerre beszélnek, nem is értem.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 00:20:14

@gidabiga: számomra Laci olyan mint az arcművész Steven Seagal.
(neeem, nem az aki a vévében volt:))
harcos is volt, dagi is lett és még zenélget is.

vernon 2011.03.04. 00:21:59

@gidabiga: Ja hát az nevetséges. Azt hiszi hogy azért mert már nyiltan nem krizálja attól egyből a barátja lett? Mikor Gigi magában röhög hogy "de hülye vagy, azt hiszed érdekel?". Lehet aztán hogy ez csak olyan dolog, hogy már ő is cikinek érezné, ha egyetlen nővel sem lenne beszélőviszonyban, és inkább csak így akarja mutatni, hogy lám, mások szóba állnak vele, tehát mégsem benne van a hiba.

gidabiga 2011.03.04. 00:23:26

@vernon:

végülis egy fedél alatt élnek, valami kommunikációra szükség van.

gidabiga 2011.03.04. 00:24:27

kiazaz új fazon odabent?

MegLepke 2011.03.04. 00:25:06

Nocsak, egész Kasza család bent van? Gábor nem alszik bent, bár benne van a pakliban. Meglátják, ahogy haladnak. Csinálgassa, aztán hajnalban az első busszal hazamegy. Vagy a gödöllői hévvel. azért nem jött kocsival, mert már a popszakma sem olyan.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 00:27:13

@Ayesha: @vernon: @KISCSILLAG: Ha Éva kiesik, már nincs mit nézni a VV4-ből!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 00:28:25

@Peter_Cs: Van bespájzolva Ellen Show, meg hasonlók ...

MegLepke 2011.03.04. 00:29:05

@gidabiga: Kedves Gida! Szeretném neked személyében bemutatni Kasza Gábort, Tibi testvérét.:)

Gigi 24-25 évesen már babát akar. Tibi: a körülmények megvannak, azt kapod, amit látsz. Mindkettőtöknek van körme, kaparjátok ki a megoldást. (mondja Lacinak és Giginek)

Szandi nem beszél, mutogat. Nincs rajta a port, azért?

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 00:30:03

Én addig nézem amíg Alekosz bent van.

sogeking 2011.03.04. 00:31:07

@Ayesha: szintén (plusz esetleg Ani)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 00:32:04

@MegLepke: Kasza Gábor is volt már VV szakértő a BVV-ban.
Na akkor 30 éves korára Gigi egy tenyeres-talpas bárisnya lesz.

Lepke, mikroport!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 00:33:33

@gidabiga:
pedig az egyszerű, arról szól, hogy a Gigiben nem csalódott,Gigi játsza azt amit az elejétől, hiába nyomul feléjük Szandika és Anikó azt azért lehet látni Gigi nem esik hasra tőlük,( viszont beáldozni őket majd jók lesznek) nem úgy mint a másik két lányban, akikről azt feltételezte, hogy MMKK egy csapat, ha lehet ezt így mondani.Szandikában 100 % volt, Anikóban nem, mert az hol erre hol arra csapódott az elejétől kezdve.
Valami ilyesmi szerintem:)

MegLepke 2011.03.04. 00:33:57

@Ayesha: én meg amíg tudok villanyszámlát fizetni.:)

@Peter_Cs: azt nem szoktam nézni, szerencsére nincs olyan adóm.:) ééééés kössze persze!;)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 00:35:41

@gidabiga:
csak nem:)))

további jó közvetítés, az aludni térőknek jóccakát!

MegLepke 2011.03.04. 00:36:05

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: minden szavaddal egyetértek, pedig a szimpátialistánk sehol nem egyezik.:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 00:39:11

@MegLepke:
éjjen:)))

és most tényleg már itt sem vagyok:)

gidabiga 2011.03.04. 00:39:19

eszem egy kis PÁCSÓ-s májkrémes kenyeret :)

@MegLepke:

ja? :)
nem tudtam, napközben nem vagyok áptudét :)
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

nem hiszem, hogy azért ment volna be, hogy Anikót vagy Szandált segítse a nyereményhez...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 00:42:16

@gidabiga:
fél évig nem lehet úgy élni bezárva egy viskóba, hogy nem alakul ki valami kötődés, ezért nagy mázlisták főleg a Ráczok, meg Jerzy.

elmentem:)

vernon 2011.03.04. 00:44:22

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát igen Gigiben nem csalódhatott, mert ő legalább következetesen utálja :D

gidabiga 2011.03.04. 00:45:42

@MegLepke:

és wtf is Kasza Gábor? :D
mit csinál és miért és meddig? :)))
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

a testvérek karaktert ők kihasználják maximálisan és igazuk van.
ez nem egy alvótábor, ez pénzre megy.

gidabiga 2011.03.04. 00:47:35

hitler éva kapszula, LOL :D

MegLepke 2011.03.04. 00:48:09

Míg narancsot pucoltam visszaadták az adást, de semmi izgi, csak Tibi humorizál.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 00:48:26

@vernon:
pontosan:)

@gidabiga:
úgy lenne igazságos, a testvérek együtt jöttek, együtt is menjenek:)
meg is beszélték, hogy játsszák tovább ezt a szerepet amit megbeszéltek, mert ha a kintit adnák a rendőrök kergetnék őket:)

jóéjt:)

gidabiga 2011.03.04. 00:51:11

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

én csodálom őket, hogy még bírják játszani a szerepet, nem lehet könnyű.

MegLepke 2011.03.04. 00:53:55

Tibi: mindenütt jó, de most itt nem.

vernon 2011.03.04. 00:54:34

@MegLepke: Igazán pucolhattad volna a gép előtt. Most ki tudja miről maradtunk le :)

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: "úgy lenne igazságos, a testvérek együtt jöttek, együtt is menjenek:)"
Nekem is tetszik ez a gondolat :)

gidabiga 2011.03.04. 00:56:33

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
@vernon:

nincs a gondolattal semmi baj, csak a retek nem így írta ki a játékot.
ennyi! :DDD

gidabiga 2011.03.04. 01:01:31

kaszatibi bort inna :D

MegLepke 2011.03.04. 01:01:52

@vernon: hallottam mindent, kicsi a lakás.:) tényleg semmi érdekes nem volt, Tibi sztorizott, de kitalált sztorit, vicceskedett, na.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 01:06:10

Na én eddig bírtam:) jó éjszakát:)

vernon 2011.03.04. 01:06:30

@MegLepke: hálás köszönet! :) vendégem vagy egy irsaira :)

MegLepke 2011.03.04. 01:12:35

@Ayesha: jóccaka!

@vernon: rendben, köszi! chardonnay a kedvenc irsaim.:)

dr. gernika 2011.03.04. 01:13:44

@KISCSILLAG: Egyáltalán nem gáz, nem kell és sok esetben nem is lehet elfogadni. Önzés és megalázó valakitől, akinek a szexuális tartalmú közeledését visszautasítottuk, elvárni, hogy de azért szárazbarátként álljon mellettünk, maradjon a közelünkben, ezáltal azt is hátráltatva, hogy túllépjen a történteken.
Alekosz egyszer már belátta, hogy jobb, ha elhatárolódik, de Éva nem engedte el, visszarántotta. Nem ígért semmit, de hagyta Alekot azt hinni, amit akar. Remélem most már végleg elveszíti. Mindig is mondtam, hogy ez sosem volt barátság, Alek is látja Éva hibáit, mint láthattuk szépen fel is tudja sorolni azokat, csak azért nem mondta ki eddig, azért állt mellette látszólag kritika nélkül, mert akcióban reménykedett.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 01:20:28

@gernika: És ha ezzel elbukja Alekosz a játékot? Évának nem pasiként kellett Alekosz, hanem egy jóbarátnak. Ennyi!
Nem szeretném, ha Éva ettől maradandó egészségkárosodást szenvedne!

vernon 2011.03.04. 01:21:56

@MegLepke: oké, szeretem ha egy nő tudja mit akar. már viszem is a nyugiszobába :)

gidabiga 2011.03.04. 01:22:14

@Peter_Cs:

Éva nem fog maradandó egészségkárosodást szenvedni, legfeljebb tőle mások :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 01:23:33

@gidabiga: Éva nem volt bántó, hanem csak tárgyilagos.

MegLepke 2011.03.04. 01:26:56

@Peter_Cs: dehogy szenved! Erős nő az, nyugi!:)

@vernon: helyes! várom, kössz.:)

MegLepke 2011.03.04. 01:30:38

A hét legkritikusabb pontja, hogy Anikónak fel kell énekelnie a két refrént. Laci megint kínálgatja a mangalica szalonnát.
Gigi beleszívott az elektromos cigibe. (de ő nem is dohányzik, nem értem.)

vernon 2011.03.04. 01:31:24

Ani kint van, de nem tudjuk, hogy miért. Uhh segítsetek, mert nem bírom ezt a feszültséget!

gidabiga 2011.03.04. 01:32:06

én olyan nagyon nem értek most semmit ebből az egészből, csak motyognak...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 01:32:16

@gidabiga: @MegLepke: A Bár 2.0-ban is kitartott végig, harcolt és nyírta a többieket. Remélem, most is ez lesz plusz a győzelem!

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:34:22

Hol az a mangalica szalonna?
Jó reggelt baglyok!

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:35:51

Nekem csak az un. csécsiből van egy kis maradék! Tulajdonképpen desszert helyett szopogatom, mustárral, erőspaprikával és lipóti házikenyérrel.

gidabiga 2011.03.04. 01:38:07

@kérődzőgiliszta:

az is jó, sőt! :D

valaki tanítsa már meg nekik, hogy kell artikulálni :SSS

MegLepke 2011.03.04. 01:38:13

@gidabiga: én sem értek semmit. A poénok szarok, meg sem érdemlik az energiát, hogy leírjam. Ráadásul a háttérből megint Szandál belenevetett, és még annyit se hallottam.

@kérődzőgiliszta: Jó reggelt. A villában, kérj Lacitól. És hozzál nekem is, ha már ott vagy. Kössz!:)

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:38:36

@Peter_Cs:
Alekox szerintem megpróbálja kicsit felszívatni Évát! Kicsit beszart a párbaj gondolatától! A Szandika által kapott kivételes bánásmód vélhetően elgondolkoztatta. Szvsz verbálisan lemossa a párbajig!

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:39:53

Édes lepkém, neked nektáros mangalica tokaszalonnát küldök fény.post! Csak időben nyisd ki az ablakot!

dr. gernika 2011.03.04. 01:40:02

@gidabiga: :)
@Peter_Cs: Nem ismerek pasifelhő-vesztés egészségkárosító hatásaira vonatkozó kutatásokat, de bízom benne, hogy túl fogja élni.
Talán az okozhat kisebb idegösszeomlást, ha végre mindenki elfogulatlan véleménye fényében meghasonlik önmagával, de ismerve Éva extra egovédelmi mechanizmusait, ettől nem kell tartanunk.

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:42:39

Kicsit bealudtam vacsi után! Van élet a putriban?
Korábban írtam az Anikó Szandika szövetségben rejlő potenciális erőről! Node ehhez megfelelő IQ kellene a két liba részéről!

vernon 2011.03.04. 01:42:52

@kérődzőgiliszta: Milyen kivételes bánásmód volt az? Hogy egymáshoz szóltak? :)

MegLepke 2011.03.04. 01:44:45

@kérődzőgiliszta: nyitva van, küldheted egyetlen gilisztám!:)
Élet éppen van, de semmi érdemleges nem történik. Beszélgetnek, de leírhatatlanul uncsi, nagyrészt FaszaTibi beszél, és nekik ez poénos. Nekem nem.

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:45:44

@vernon: Ugy emlékszem, Szandikának voltak balhéi, ami miatt kibaszták, majd visszavették.

MegLepke 2011.03.04. 01:46:06

Tibi, magamról mit írjak? Itt a lófejű beles Cristal. Apám pelikán volt, anyám ló. Azért utálom a szülinapokat, mert nem tudom elfújni a szülinapi gyertyát a tortán.:DDDD (ez de hülye, de tudtam, hogy öniróniája van)

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:47:29

@MegLepke: Küldtem! Az a kis izgő-mozgó izé a szalonnában ne zavarjon, az én vagyok! Áttértem a humuszról a szalonnára!

vernon 2011.03.04. 01:47:57

@kérődzőgiliszta: Ja értem. Azt hittem most volt valami, mert nemrég Alek odaült Szandi mellé.

Atok 2011.03.04. 01:49:16

Beci vicceket mesel, Gigi szerint oriasi viccek, szerintem kevesbe

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:51:06

@MegLepke: Az a helyzet, hogy ezek a diszkós pofák nekem semmit se mondanak! Még sohase láttam vagy hallottam őket! Gondolom, nem a Scalaban, vagy a Metben lépnek fel!

vernon 2011.03.04. 01:55:16

Béci mesélt egy sztorit mikor egy "gádzsi" kétszer is megszivatta őket.

MegLepke 2011.03.04. 01:56:31

@kérődzőgiliszta: kössz a szalonkát!:) nem baj, nem is kell tudnod, kik ezek. Senkiháziak kezében van a popszakma.:D

@Atok: de ráadásul olyan vicceket, amiért én ütök.

MegLepke 2011.03.04. 01:59:38

@vernon: ez nem sztori volt, hanem egy kurva szar vicc. Nemrég hallottam mástól, és majdnem a kapcsolatunk végét jelentette, hogy egy ilyet elmesélt, és ő még nevet is rajta.

gidabiga 2011.03.04. 02:08:05

se kép, se hang, amúgy is unalmas, úgyhogy én megyek aludni.

jó éjt! :)

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 02:11:37

Jó éjt kedves virrasztók!
Még hallgatok egy Maria Callast lefekvés előtt, az jót tesz a bijoritmusomnak:-)

MegLepke 2011.03.04. 02:12:02

@gidabiga: jól itt hagytok egyedül. Jó éjt!

MegLepke 2011.03.04. 02:18:17

@Desperatefan14: akkor jó. Viszont sajna szerintem lekéstük a mai Blikket.

Desperatefan14 2011.03.04. 02:20:58

@MegLepke: Számítottam rá, nekem szerencsém lenne :D a Belevalóban is olyan keveset olvasnak fel. Régebben még az Összefoglalókban is volt, sztem az a legérdekesebb, hogy mit reagálnak rá.

MegLepke 2011.03.04. 02:29:02

@Desperatefan14: nincs még veszve semmi, lehet a holnapiba kerül be.:)

Desperatefan14 2011.03.04. 02:29:08

Most viszont lehetne már vmi..

MegLepke 2011.03.04. 02:35:25

@Desperatefan14: visszajött!:) Most a Gábor dógozik ott valamit zene ügyben, alszik pár órát, aztán csinálják együtt reggel - ha jól értem.

MegLepke 2011.03.04. 02:40:34

Tibi beszélget Alekosszal és Lacival és aggódik, hogy ha jön be alkohol, akkor nem fog-e az Éva kiborulni. Laci szerint nem lesz gond. Olyan állapotban van amúgy is mindenki, ha még isznak, hajnal 4-5-re el is ájulnak.

MegLepke 2011.03.04. 02:41:23

Laci szerint reggel mindenkit fel fognak kelteni, nem lesz az, hogy alszanak még négy órát. Gyorsan le kell riportozni, aztán még.... Adás el.

Desperatefan14 2011.03.04. 02:41:45

Csak nekem tűnik úgy? vagy Tibi kever rendesen... :D

Desperatefan14 2011.03.04. 02:43:10

@MegLepke: Különben most pontosan hány vendég van a házban ? elvesztettem a fonalat :D

MegLepke 2011.03.04. 02:44:35

@Desperatefan14: szerintem nem. Volt valami balhé, ha jól vettem ki a szavaiból. most úgy tudom, Kasza Tibi, a tesója, Gábor, meg Junior van ott elvileg. Bár Junit ma este még nem láttam, lehet, hogy ő ott sincs.

MegLepke 2011.03.04. 02:47:15

Alek imádja a beöltözős játékokat. Megmondják neki, hogy ez van, ezt kell betartani. Akkor van gond, ha nem kell szerepet játszani. Tibi nem hiszi el, szerinte szívatja. Laci szerint, mikor beöltöztek nőnek, akkor Alek felvette a figurát, belebújt a bőrébe és nem lehetett vele hülyülni, adta a nőt, beugatott mindenkinek. Egy régi barátnőjét figurázta ki és nem lehetett kizökkenteni.

MegLepke 2011.03.04. 02:50:17

Ani: jó lenne, ha összeszednétek magatokat, mert elmegy tőletek az életkedvem.
Most jön a pia, meg jön a buli. Junior bent van. Most lettek kész a zenével.

Desperatefan14 2011.03.04. 02:52:04

@MegLepke: nem tudod kb.mennyi lehet az eltérés?

MegLepke 2011.03.04. 02:54:16

@Desperatefan14: milyen eltérés?

Egyébként levél jött. Adás el.

Desperatefan14 2011.03.04. 02:54:49

@MegLepke: most ezt a levelet direkt nem hallhatjuk? :@

Desperatefan14 2011.03.04. 02:55:46

@MegLepke: úgy értem van valami csúszás nem? mert a belevalóba is amit mutatni szoktak, az itt később jön.

MegLepke 2011.03.04. 02:59:09

@Desperatefan14: jahogy. állítólag 15 perc.

Desperatefan14 2011.03.04. 03:08:59

@MegLepke: Csodálom a kitartásod én már nem bírom, megyek. kíváncsi lennék mondjuk mi volt abban a levélben hogy azóta se jött vissza... Jóéjt!!

MegLepke 2011.03.04. 03:10:33

@Desperatefan14: én se sokáig maradok már. Jó éjt!:)

KISCSILLAG 2011.03.04. 07:44:03

@gernika:

Olivér sem akart szexuális kapcsolatot Alekkel, mégis el tudta fogadni mint barát, és Olival szemben is volt önző és oda nem figyelő...

már rég tudomásul kellett volna vennie, hogy Évának pasija van odakinn akihez vissza akar menni, és nem szeretné, ha Ádámnak azt kellene látnia, hogy bent enyeleg a villában valakivel..

Alekosz mintha kicsit elfelejtkezne arról, hogy egy sakkjátszma közepén van amit szexuális zsarolással nem lehet megnyerni...

dr. gernika 2011.03.04. 07:49:30

@KISCSILLAG: Nem értem a párhuzamod, most komolyan egy férfi-nő és egy férfi-férfi kapcsolat között vontad?

Miért kellett volna rég tudomásul venni? Van, akinek évekig sem esik le, úgy hogy mellette még élete is van. Neki nincs, ott nézi a vágy tárgyát reggeltől estig, ráadásul a pasit eddig csak egyszer látta (az meg még nekem sem volt meggyőző).

Albino Vernyul 2011.03.04. 07:53:16

Reggelt... A nyul visszabaktatott..

Kata Marán 2011.03.04. 08:18:45

JÓ reggelt!Ismét nem történt semmi?Az, hogy Alkesz ismét szexelne, lerágott csont. Szerencsétlen biztos úgy érzi kereknek a történetet, ha henye, dőzsi, pia, nő minden ok. Az a fajta, akinek fontos, hogy minden a helyén legyen. Ez nem szerelem, csak beteges mánia.

hexensussz 2011.03.04. 08:57:00

@KISCSILLAG: Arra azért nem mernék nagy tétben fogadni, hogy a közeli napokban nem fog hozzáférni vágának céljához!

Változatlanul tartom a korábbi véleményem: Ha a boglyefejű megy párbajozni, - márpedig annak elég nagy az esélye - és úgy érzi, hogy a visszajövetele bizonytalan, a szavazatszerzés érdekében sztem be fog bújni Alekosz ágyába. Egy mutatós public-sex jelenettel sokkal több szavazatot nyerne, mint az eddigi veszekedései összességével. :))

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 09:11:46

Jó reggelt:)

süt a napocska:)

.lll. 2011.03.04. 09:32:36

Éva teperje Alekínt,Kasszatibi pedig eközben énekeljen zsolozsmákat

hexensussz 2011.03.04. 09:54:53

@Ayesha:
:))
Kéziccsókolom, a Kanári-szegeteken?

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 10:03:12

@hexensussz: én nem ott lakom:) de nálunk hétágra süt a nap:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 10:13:43

Szé napot kommentlakók:-) Itt is szépen süt a nap. Utálok is bent ülni:)

genevieve 2011.03.04. 11:04:11

@villanat- nyugiszoba:
nagy a nyugi:-)

vihar előtt csend?:-)

mézescsók 2011.03.04. 11:06:52

@Kata Marán: Nem értitek ti az igazi romantikát! Az volt a romantika, hogy az ember az ilyen jellegű gondjait kivel osztja meg. Azzal, akivel két sor sörösrekesz között dug a WC felé menet, biztosan nem, mint ahogy az egyéjszakás kalandokkal sem, továbbá az egyéb egypercesekkel sem.Ez már a szerelem magasabb régiója amire effektíve nincs affinitásotok! Na, nézzétek így. Nem könnyű.
@sélli_: én is töprengtem azon, hogy miből gondolja Szandi, hogy erős. Vagy nála ez a pszichikai hadviselés? Nem hiszem, mert ahhoz tudnia kellene, hogy az mi. Vagy ösztönből csinálja.Sztem Éva elég rendesen megküzdött azért, hogy utált figura legyen, ráadásul nem ászokat választott eddig párbajpartnerül, de Szandi magabiztossága ettől függetlenül érthetetlen. Egyébként Anikó sem erősebb Évánál és talán még Szandinál sem. Szerintem.
@Dick Tator: Laci rossz dumája. Eddig egyetlen "taktikai" javaslata sem jött be.
@Thulea: Gigi is elmondta Kaszának főzés közben. És rajtuk kivül kb. csak az nem tudta az országban, aki nem nézte a Vv-t.
@Hódos Hajnalka: Inkább kínos volt a jelenet. Az egyébként elég közönséges, de konkrét rákérdezés (különben miért kellene finomkodni?)aztán végképp egyértelművé tette Jerzy problémáját, amivel kapcsolatban azért megjegyezném minden cikiző olvtársamnak, hogy bélbántalmai mindenkinek voltak, vannak, lesznek, még nekünk is.
@villanat- nyugiszoba: Mert nem is érthető, hogy mitől jó ez a srác. Ugyanis nem jó. Viszont egyeseknek pont úgy bejön, mint másoknak Lady Gaga vagy Korda Gy., esetleg Serge Gainsbourgh, ha már a napokban volt halála 20. évfordulója. Nem érdemes az okot keresni, mert ember meg nem mondja, hogy mi a népszerűség apropója. Én kiütést kaptam tőle, amíg meghallgattam 1-2 dalát. Amióta nem teszem, kutyabajom.
@KISCSILLAG: Szandi brutálisan néz ki, de ha megszólal, akkor a maga nemes egyszerűségében általában rátapint a lényegre. Inkább többször, mint kevesebbszer.A hisztis oldala viszont még ennél is taszítóbb.
Alek-Éva "szerelme": a pasim/szerelmem lehet a barátom is, de a barátom nem biztos, hogy a szeretőm is egyben. A kettő elválhat egymástól. Van elég sok ismerősöm, barátom is akad, de eszembe nem jut férfiként nézni rájuk, mert másért kötődök hozzájuk és másként. Ezt nem minden szexuálisan beindult férfi tudja feldolgozni, Alekosz pedig végképp nem. Különben Alekosz "szerelme" kamu, szexuálisan túlfűtött inkább. Attól, hogy Éva azt mondja, hogy Alek szerelmes belém és Alekosz néha megkísérli Évát megdugni, semmi az égegyadta világon nem támasztja alá ezt a szerelemnek sem nevezhető valamit. Az egyik kommentelő szerint magát kívülről pontosan látó, lepedőakrobata, nők bálványa, stb. Alekosz, aki olyan biztosan elemezte G-J. lamúrját, rátehetne még pár lapáttal, hogy hihetőbb legyen ez a hatalmas érzelem.

mama ottmarad 2011.03.04. 11:09:37

valamire rákönyököltem ... de hol lehet a kommentem ...

mama ottmarad 2011.03.04. 11:20:18

Az este óta azon röhögök, ahogyan Anikó egy jól érthető bővített mondantab lealázta Évát az őszinteségi "játék"ban. A gyökér jelző nagyon betalált.
Mielőtt elfogultsággal vádolnának az Éva-fanok, rögtön hozzátenném, mennyire bizonyítja missz Rikács tartását, hogy elbújik a takaró alá sírni, őt ne lássa gyengének senki.

genevieve 2011.03.04. 11:22:36

@mama ottmarad: miért ne lehetnél elfogult?:-)

mama ottmarad 2011.03.04. 11:23:01

Ja, és itt is süt a nap :)

mama ottmarad 2011.03.04. 11:44:37

@mézescsók: "Van elég sok ismerősöm, barátom is akad, de eszembe nem jut férfiként nézni rájuk, mert másért kötődök hozzájuk és másként. " - írod.
Te édes naív leány! :)
Felvilágosítanálak: minden, gyárilag jól beállított ffi, ffként néz a nőkre, MMKK!
Mert a férfit eleve olyannak alkotta a teremtő, hogy de! De igen, ők biológiailag kódoltan olyannak látnak minden (nem rokon) nőt, hogy nekik készen kell állni mellettük kivont karddal, bármikor. Olyannyira, hogy adott esetben még évtizedes barátság sem akadályozhatja meg őket. (Legfeljebb 30 évre titkosítják.)
Nézz körül ismeretségi körödben, nem volt még olyan, hogy aki vállát nyújtotta a bánatos gyenge nőnek, mást is nyújtott? Hahaha, ott van a legnagyobb nyitott kapu!
Ezt a női nem vagy nem látja, vagy nem akarja meglátni, vagy már túl későn veszi észre.
Két eset van, abszolúte nem sértésnek szánom, csupán tapasztalat, A./nem vagy az ismerőseid esete, B./ nem voltál még eléggé bánatos. :)

mama ottmarad 2011.03.04. 11:53:17

@genevieve: jó, egy kicsit az vagyok :)
Tudod, igazából nincs favoritom, bár írtam már, hogy Szandált az eCCerű, ösztönös reakciói miatt megkedveltem. Tanulékony az a lány!
Éva nem alap nélkül fél a kétesélyes párbajtól.

mama ottmarad 2011.03.04. 11:56:06

@mama ottmarad: már ha így eljátszunk a gondolattal, hogy ez egy valós világ, és mi nem tudjuk, hogy ők (RTL) nem tudják, hogy mi nem tudjuk ...
hol is vagyok... :)

genevieve 2011.03.04. 11:58:23

@mama ottmarad: az a baj szandival, hogy bár ösztönösen jól látja a dolgokat és világosan el is tudja mondani ész érvekkel,
de a másik pillanatba át tud csapni az önsorsrontó énjébe...és akkor nem hat rá semmi, kivéve sanyi....
az a kapcsolat is megérne egy misét:-)
érdekes, hogy azt mindenki teljesen természetesnek veszi:-)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 12:00:26

van új poszt:)
itt ne ragadjatok a belevalóig:D

mama ottmarad 2011.03.04. 12:05:05

@genevieve: pedig megmondták. Szandika ló (Sanyi hajtja, üli, futtatja). Ha meg éppen lovas, őőő nem esik leehee.
Mit nem értesz? :DD

KISCSILLAG 2011.03.04. 12:25:54

@mama ottmarad:

valahogy Sanyi nem néz ki futtatónak,

viszont az biztos, hogy rossz lóra tett...

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 15:55:24

visszatértem, megszereltem az internetet:D
mi van veletek?:)
süti beállítások módosítása