Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X76

2011. március 03. 14:55 - Hódos Hajnalka

Nagyon úgy néz ki, hogy a törékeny lelkű, magányos Alekosz a tegnap esti monológgal úgy beszövegelte magát az első helyre, hogy nincs az a bozontos szemöldökű, bugyilehúzó tekintetű Béci, aki eltaszigálná onnan, nekem mondjuk ezerszáztizenegy, hogy ki nyeri a VV4-et, csak félő, hogy innentől kezdve kiszámíthatóvá vált minden, na de személyes érintettség okán egy sokkal fontosabb dologgal szeretnék most foglalkozni, ugyanis tegnap olyan mély részvétet éltem át, mint még soha. Tibikém, tudom milyen álmatlanul forgolódni órákon át, a férjem gyakorlatilag ordítva alszik. Persze nem ismerné el a boga faszáért se, és már rég túl vagyunk azon is, hogy tesó, válts pózt, mert a túlélésért küzdesz. Megtanult hason fekve is horkolni én meg a kialvatlanságtól sokszor zombiként tántorgok és csak szaporodnak a szarkalábak a szemem körül. Bosszúból csikorgatom álmomban a fogam és folyatom a nyálam, tiszta veszett kutya fíling, csak az a baj, hogy utóbbi egyáltalán nem hangos, az előbbire meg kaptam fogsoremelőt, hogy ne koptassam tovább a fogaim, újítanom kell.

A mimózalelkű Anikó mámeg meg van alázva. Éva hiába mondogatja, hogy poénnak szánta az ominózus mondatot, Anikó szerint ezen senki nem röhögött. Téved, én például igen. Anikó bekeményít. Most mondom el neked először és utoljára Éva, amíg benn vagyunk, illetve kint sem szeretném veled tartani a kapcsolatot, illetve ne beszélj hozzám. Sok esélyt adott már Évának, sokat nyelt tőle és betelt a pohár. Éva Gigivel beszéli meg a történteket a fürdőben, Gigi szerint egy hétig fog tartani az egész, egyébként is, Anikó miért nem akkor mondja, amikor baja van? Hát Gigikém, komolyan mondom, itt benn benned még nem csalódtam. Ahhoz mérten, amilyen te vagy, én sem benned. Egymás kölcsönös szörcsölése után Éva elégedetten távozik.

Jerzsi viszont taktikázik, igen, jól hallotta mindenki, tudom én is, hogy ez önmagában vicc, tényleg ezt mondta, na. Ha taktikázik, Szandira rakja a jelet, ha jót akar magának, akkor Évára, mert akkor az kiviszi. Jerzsi szerint benne van a pakliban, hogy ő jön vissza a párbajról. És akkor olyan újult erővel jön, mint még soha. Kiröhögöm magam, aztán élvezettel hallgatom, hogy rakja helyre Szandika a Nagy Taktikust. Szandika szája most ijesztő igazán, könyékig benne van egy fogpiszkálóval, a látvány kissé el is vonja a figyelmem. Későn éledtél fel, Éva, mióta itt van, nagy lánggal ég. Miért akarsz kimenni egy showgirllel? Jerzsinek jól jönne a párbaj, vérfrissítés lenne. Hát arra Contador is majdnem ráfázott, de legyen. Ne legyél önző, a harmadik párbaja lesz az Évának, védett lesz megint két hétig, nem lehet hozzányúlni és addig itt már tényleg megmakkanunk. Miért nem mehetek én ki vele? Miért nem lehet nekem igazam? Még nekem is fel kéne kötnöm a gatyám, pedig nekem is van beszélőkém, amit ott elereszt. A nagy adrelin, azt se tudnád, hol vagy, még az Éva lökné neked a sódert, na hát ott véged lenne, mint a botnak. Főleg, hogy látom rajtad, hogy izgulsz és elkezdesz makogni. Elégedetten csettintek, ez igen, gyönyörű volt, Szandi! Jerzsi elmondja Giginek, hogy beszélt Dikával, Giginek ez nem tetszik, nem szimpi. Hát igen, sok az a hatvanhat százalék.

A stúdiókban kemény munka folyik, a csapatok nevet választanak, az fontos, tükrözze azt, hogy kik vagyunk, mik vagyunk. Emelkedjünk felül Jerzsi ajánlatán, Zacskós Leves, és nézzük, min balhézott össze Éva és Alekosz. Éva pont akkor mondta ki a banda nevét, mikor Béci keresztülment a nappalin. Cssss, miért vagy ilyen kultúrbarbár, minden lényeges dolgot kiszivárogtatsz! Mindig nagyot akarsz mondani és mindig le akarod lőni a poént! Önző vagy, csak saját magaddal foglalkozol, nem értesz a férfiakhoz, lenézel és megalázol mindenkit. Éva felkapja a vizet, most hogy jönnek ide a férfiak, azért mert nem tudtál….Nem tudtalak? Hát nem is tudnál. Soha nem ismered el a hibáidat, ahelyett, hogy elgondolkodnál, visszatámadsz. Ki vagy te, az apám? Látod, pont erről beszéltem! Egy pillanatra úgy tűnik, a pár elválik ágytól-asztaltól. Jó lenne, ha elköltöznél mellőlem már ma éjszaka, mert nem szeretnék veled aludni. És akkor hol alszok? Mit tudom én, valahogy majd csak megoldod!

A nyugiszobában készül Juniorék nótája, Anikó kitartott kelljétől megrepedtek itthon az ablaküvegek, de még a csicsamintás kristály pohárkészlet is atomjaira robbant. Szandinak nem tetszik Szandi, a stúdióban le tudjátok mélyíteni a hangom? Nem kell ahhoz stúdió, nekem bevált a napi másfél doboz cigi is. Tibiék még mindig az együttes nevén tanakodnak, színpadon a Full HD, ezt a hülye nevet, mennyire beteg! Össze kéne írni a tüzeket is, nem nyomod vissza a kupakot, nem oltod le a lámpát, neszelsz, szelelsz. Tibi nem fél, hogy komoly sértődés lesz, egyrészt mert ő már nem lesz itt, meg aztán, most magunkon nevetünk, aztán születik végre egy versszak is, fohász rendes lakótársakért. Kirúghatod egyenként a lábamat, csak küldjél nekem rendes lakótársakat!

Nem az hogy kiabálok, vannak veszekedéseim, de azt hogy kell mondani, kérdi Éva. Hárpia, válaszol Alekosz. Az vagy. A hibáit soha el nem ismerő, önkritikával nem rendelkező. Smink nélkül nem tudsz létezni. A vakolat. A külső pucolás. Hallod, dryvit! Dryvit hálóval vagy bevakolva, apukám! Eszembe jut a tavalyi lakásfelújítás, először röhögök, aztán eszembe jut, hányszor akart apám spaklival feldarabolni és bevillan a tekintete is, mikor az ugyanmár, körömreszelővel kibontom ezt az egészet, mit izélsz már falról kiderült, hogy egy tömörvas keretben van és öt órán keresztül darabolta flexszel, én meg nem mertem hazajönni a melóból, és gyorsan elterelem a gondolataim. A csapatok nyelvtörőkkel próbálnak az artikuláción javítani, László fogott egy nyelvtörőt és leküzdötte, Éva a csöcsök monológgal megnyerte a játékot, Bécin hangosan röhögök, aztán azon, hogy én sem tudom kimondani, zsebslusszkulcs.

Sorra érkeznek a páciensek Kasza Tibihez, a Villa pszichológusához. Jerzsi szerint őt és Gigit az isten is egymásnak teremtette, a harmónia testben és lélekben teljes mértékben megvan. Sokszor azért vesz fel dupla gatyát, hogy ne érezzék egymást. Nem gondolta volna, hogy a Villában lesz egy Gigi, akit az élete párjának tud tekinteni. A kameramentes óra után pedig minden szorosabbra fűződött. VOLT SZEX! Tibi eggyel konzervatívabb testtartást is el tud képzelni a Gigivel való beszélgetéshez. Szerelmes vagy belé? Ahogy kimondom, igen, eszembe jut egy csomó más dolog az életemből, hogy milyen volt, mikor halálosan szerelmes voltam. Giginek kétségei vannak, nem tudja, hogy viselkedik kinn Jerzsi, milyen társaságban, milyen a barátaival. Lehet, hogy kinn ránéz és azt mondja, tejóisten! Tudatosan állt hozzá, nem akart itt a Villában pasizni, aztán valahogy lett. Megvárná kinn Jerzsit, mert valami elkezdődött, és megadná neki az esélyt. Hú, szegény gyerek, most erre mit mondhatnék. Szép dolog a szerelem, mi kisapám?

Szandi jól van, úgy kellettek ide Tibiék mint egy falat kenyér, de Éva miatt minden pillanatban ki tudna robbanni. Szandi az elmúlt három hónap alatt magát tette le az asztalra. Amit én leraktam, az én vagyok, az alvásommal, a dilimmel, a vérmességemmel, a mocskos pofámmal, a sírásaimmal, ez mind én vagyok százszázalékosan. Azokat a dumákat, hogy ki akar menni, azt visszacsinálná, fél, hogy meglesz a böjtje, mert lehet, hogy a nézőknek tele van már a töke azzal, hogy hazamenni, hazamenni, érted, hát akkor tiplizz haza, azt mondják, ki kíváncsi erre? Szandika tényleg egy nagyon kemény világból jött, igen ebből az életből menekül. Szereti a tüzet, szereti, ha ég a ház, de nem akarok az lenni, aki voltam. Nem fél kimenni, sokszor hajtaná is az időt. Nagyon várja, csak nem tudja, mi lesz. És akkor jöjjön a nagymonológ, a hamleti, a legmégszebb, a tragikus hős, Alekosz és az ő lelke. Mi lesz kinn, várod? Igen is meg nem is. Sajnálni fogom az itt kialakult érzéseket, ezt a világot. Ez egyszeri és megismételhetetlen, ez élet az életben. Úgy rendezkedtem be, hogy az életet alakítottam itt ki magamnak. Rossz lesz kimenni? Rossz. Te itt szabad vagy? A legszabadabb. Milyennek látod magad kívülről? Olyan összetett figurának, hogy ha én nézném magamat kívülről, hát nem tudnám ezt az embert hova tenni. Először azt képzelném, hogy bolond, aztán, ha tovább figyelném, azt képzelném, hogy esetleg zseni. Ha még tovább mennék, azt képzelném, hogy valójában nem, ez az egész egy álca, egy színjáték. Aztán azt gondolnám, hogy ez az ember nagyon magányos, egyedül érzi magát. Törékeny a lelke. Aztán, ha még tovább megyek, azt gondolnám, hogy egész egyszerűen egy átlagos valaki, akiben nincs is semmi. Igazából meg sem tudom fogalmazni, fogalmam sincs. Hüpp. Papírzsepit, valaki?

Köszönöm S-nek a képeket :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gidabiga 2011.03.04. 00:39:19

eszem egy kis PÁCSÓ-s májkrémes kenyeret :)

@MegLepke:

ja? :)
nem tudtam, napközben nem vagyok áptudét :)
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

nem hiszem, hogy azért ment volna be, hogy Anikót vagy Szandált segítse a nyereményhez...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 00:42:16

@gidabiga:
fél évig nem lehet úgy élni bezárva egy viskóba, hogy nem alakul ki valami kötődés, ezért nagy mázlisták főleg a Ráczok, meg Jerzy.

elmentem:)

vernon 2011.03.04. 00:44:22

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát igen Gigiben nem csalódhatott, mert ő legalább következetesen utálja :D

gidabiga 2011.03.04. 00:45:42

@MegLepke:

és wtf is Kasza Gábor? :D
mit csinál és miért és meddig? :)))
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

a testvérek karaktert ők kihasználják maximálisan és igazuk van.
ez nem egy alvótábor, ez pénzre megy.

gidabiga 2011.03.04. 00:47:35

hitler éva kapszula, LOL :D

MegLepke 2011.03.04. 00:48:09

Míg narancsot pucoltam visszaadták az adást, de semmi izgi, csak Tibi humorizál.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 00:48:26

@vernon:
pontosan:)

@gidabiga:
úgy lenne igazságos, a testvérek együtt jöttek, együtt is menjenek:)
meg is beszélték, hogy játsszák tovább ezt a szerepet amit megbeszéltek, mert ha a kintit adnák a rendőrök kergetnék őket:)

jóéjt:)

gidabiga 2011.03.04. 00:51:11

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

én csodálom őket, hogy még bírják játszani a szerepet, nem lehet könnyű.

MegLepke 2011.03.04. 00:53:55

Tibi: mindenütt jó, de most itt nem.

vernon 2011.03.04. 00:54:34

@MegLepke: Igazán pucolhattad volna a gép előtt. Most ki tudja miről maradtunk le :)

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: "úgy lenne igazságos, a testvérek együtt jöttek, együtt is menjenek:)"
Nekem is tetszik ez a gondolat :)

gidabiga 2011.03.04. 00:56:33

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
@vernon:

nincs a gondolattal semmi baj, csak a retek nem így írta ki a játékot.
ennyi! :DDD

gidabiga 2011.03.04. 01:01:31

kaszatibi bort inna :D

MegLepke 2011.03.04. 01:01:52

@vernon: hallottam mindent, kicsi a lakás.:) tényleg semmi érdekes nem volt, Tibi sztorizott, de kitalált sztorit, vicceskedett, na.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 01:06:10

Na én eddig bírtam:) jó éjszakát:)

vernon 2011.03.04. 01:06:30

@MegLepke: hálás köszönet! :) vendégem vagy egy irsaira :)

MegLepke 2011.03.04. 01:12:35

@Ayesha: jóccaka!

@vernon: rendben, köszi! chardonnay a kedvenc irsaim.:)

dr. gernika 2011.03.04. 01:13:44

@KISCSILLAG: Egyáltalán nem gáz, nem kell és sok esetben nem is lehet elfogadni. Önzés és megalázó valakitől, akinek a szexuális tartalmú közeledését visszautasítottuk, elvárni, hogy de azért szárazbarátként álljon mellettünk, maradjon a közelünkben, ezáltal azt is hátráltatva, hogy túllépjen a történteken.
Alekosz egyszer már belátta, hogy jobb, ha elhatárolódik, de Éva nem engedte el, visszarántotta. Nem ígért semmit, de hagyta Alekot azt hinni, amit akar. Remélem most már végleg elveszíti. Mindig is mondtam, hogy ez sosem volt barátság, Alek is látja Éva hibáit, mint láthattuk szépen fel is tudja sorolni azokat, csak azért nem mondta ki eddig, azért állt mellette látszólag kritika nélkül, mert akcióban reménykedett.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 01:20:28

@gernika: És ha ezzel elbukja Alekosz a játékot? Évának nem pasiként kellett Alekosz, hanem egy jóbarátnak. Ennyi!
Nem szeretném, ha Éva ettől maradandó egészségkárosodást szenvedne!

vernon 2011.03.04. 01:21:56

@MegLepke: oké, szeretem ha egy nő tudja mit akar. már viszem is a nyugiszobába :)

gidabiga 2011.03.04. 01:22:14

@Peter_Cs:

Éva nem fog maradandó egészségkárosodást szenvedni, legfeljebb tőle mások :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 01:23:33

@gidabiga: Éva nem volt bántó, hanem csak tárgyilagos.

MegLepke 2011.03.04. 01:26:56

@Peter_Cs: dehogy szenved! Erős nő az, nyugi!:)

@vernon: helyes! várom, kössz.:)

MegLepke 2011.03.04. 01:30:38

A hét legkritikusabb pontja, hogy Anikónak fel kell énekelnie a két refrént. Laci megint kínálgatja a mangalica szalonnát.
Gigi beleszívott az elektromos cigibe. (de ő nem is dohányzik, nem értem.)

vernon 2011.03.04. 01:31:24

Ani kint van, de nem tudjuk, hogy miért. Uhh segítsetek, mert nem bírom ezt a feszültséget!

gidabiga 2011.03.04. 01:32:06

én olyan nagyon nem értek most semmit ebből az egészből, csak motyognak...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 01:32:16

@gidabiga: @MegLepke: A Bár 2.0-ban is kitartott végig, harcolt és nyírta a többieket. Remélem, most is ez lesz plusz a győzelem!

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:34:22

Hol az a mangalica szalonna?
Jó reggelt baglyok!

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:35:51

Nekem csak az un. csécsiből van egy kis maradék! Tulajdonképpen desszert helyett szopogatom, mustárral, erőspaprikával és lipóti házikenyérrel.

gidabiga 2011.03.04. 01:38:07

@kérődzőgiliszta:

az is jó, sőt! :D

valaki tanítsa már meg nekik, hogy kell artikulálni :SSS

MegLepke 2011.03.04. 01:38:13

@gidabiga: én sem értek semmit. A poénok szarok, meg sem érdemlik az energiát, hogy leírjam. Ráadásul a háttérből megint Szandál belenevetett, és még annyit se hallottam.

@kérődzőgiliszta: Jó reggelt. A villában, kérj Lacitól. És hozzál nekem is, ha már ott vagy. Kössz!:)

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:38:36

@Peter_Cs:
Alekox szerintem megpróbálja kicsit felszívatni Évát! Kicsit beszart a párbaj gondolatától! A Szandika által kapott kivételes bánásmód vélhetően elgondolkoztatta. Szvsz verbálisan lemossa a párbajig!

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:39:53

Édes lepkém, neked nektáros mangalica tokaszalonnát küldök fény.post! Csak időben nyisd ki az ablakot!

dr. gernika 2011.03.04. 01:40:02

@gidabiga: :)
@Peter_Cs: Nem ismerek pasifelhő-vesztés egészségkárosító hatásaira vonatkozó kutatásokat, de bízom benne, hogy túl fogja élni.
Talán az okozhat kisebb idegösszeomlást, ha végre mindenki elfogulatlan véleménye fényében meghasonlik önmagával, de ismerve Éva extra egovédelmi mechanizmusait, ettől nem kell tartanunk.

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:42:39

Kicsit bealudtam vacsi után! Van élet a putriban?
Korábban írtam az Anikó Szandika szövetségben rejlő potenciális erőről! Node ehhez megfelelő IQ kellene a két liba részéről!

vernon 2011.03.04. 01:42:52

@kérődzőgiliszta: Milyen kivételes bánásmód volt az? Hogy egymáshoz szóltak? :)

MegLepke 2011.03.04. 01:44:45

@kérődzőgiliszta: nyitva van, küldheted egyetlen gilisztám!:)
Élet éppen van, de semmi érdemleges nem történik. Beszélgetnek, de leírhatatlanul uncsi, nagyrészt FaszaTibi beszél, és nekik ez poénos. Nekem nem.

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:45:44

@vernon: Ugy emlékszem, Szandikának voltak balhéi, ami miatt kibaszták, majd visszavették.

MegLepke 2011.03.04. 01:46:06

Tibi, magamról mit írjak? Itt a lófejű beles Cristal. Apám pelikán volt, anyám ló. Azért utálom a szülinapokat, mert nem tudom elfújni a szülinapi gyertyát a tortán.:DDDD (ez de hülye, de tudtam, hogy öniróniája van)

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:47:29

@MegLepke: Küldtem! Az a kis izgő-mozgó izé a szalonnában ne zavarjon, az én vagyok! Áttértem a humuszról a szalonnára!

vernon 2011.03.04. 01:47:57

@kérődzőgiliszta: Ja értem. Azt hittem most volt valami, mert nemrég Alek odaült Szandi mellé.

Atok 2011.03.04. 01:49:16

Beci vicceket mesel, Gigi szerint oriasi viccek, szerintem kevesbe

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 01:51:06

@MegLepke: Az a helyzet, hogy ezek a diszkós pofák nekem semmit se mondanak! Még sohase láttam vagy hallottam őket! Gondolom, nem a Scalaban, vagy a Metben lépnek fel!

vernon 2011.03.04. 01:55:16

Béci mesélt egy sztorit mikor egy "gádzsi" kétszer is megszivatta őket.

MegLepke 2011.03.04. 01:56:31

@kérődzőgiliszta: kössz a szalonkát!:) nem baj, nem is kell tudnod, kik ezek. Senkiháziak kezében van a popszakma.:D

@Atok: de ráadásul olyan vicceket, amiért én ütök.

MegLepke 2011.03.04. 01:59:38

@vernon: ez nem sztori volt, hanem egy kurva szar vicc. Nemrég hallottam mástól, és majdnem a kapcsolatunk végét jelentette, hogy egy ilyet elmesélt, és ő még nevet is rajta.

gidabiga 2011.03.04. 02:08:05

se kép, se hang, amúgy is unalmas, úgyhogy én megyek aludni.

jó éjt! :)

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 02:11:37

Jó éjt kedves virrasztók!
Még hallgatok egy Maria Callast lefekvés előtt, az jót tesz a bijoritmusomnak:-)

MegLepke 2011.03.04. 02:12:02

@gidabiga: jól itt hagytok egyedül. Jó éjt!

MegLepke 2011.03.04. 02:18:17

@Desperatefan14: akkor jó. Viszont sajna szerintem lekéstük a mai Blikket.

Desperatefan14 2011.03.04. 02:20:58

@MegLepke: Számítottam rá, nekem szerencsém lenne :D a Belevalóban is olyan keveset olvasnak fel. Régebben még az Összefoglalókban is volt, sztem az a legérdekesebb, hogy mit reagálnak rá.

MegLepke 2011.03.04. 02:29:02

@Desperatefan14: nincs még veszve semmi, lehet a holnapiba kerül be.:)

Desperatefan14 2011.03.04. 02:29:08

Most viszont lehetne már vmi..

MegLepke 2011.03.04. 02:35:25

@Desperatefan14: visszajött!:) Most a Gábor dógozik ott valamit zene ügyben, alszik pár órát, aztán csinálják együtt reggel - ha jól értem.

MegLepke 2011.03.04. 02:40:34

Tibi beszélget Alekosszal és Lacival és aggódik, hogy ha jön be alkohol, akkor nem fog-e az Éva kiborulni. Laci szerint nem lesz gond. Olyan állapotban van amúgy is mindenki, ha még isznak, hajnal 4-5-re el is ájulnak.

MegLepke 2011.03.04. 02:41:23

Laci szerint reggel mindenkit fel fognak kelteni, nem lesz az, hogy alszanak még négy órát. Gyorsan le kell riportozni, aztán még.... Adás el.

Desperatefan14 2011.03.04. 02:41:45

Csak nekem tűnik úgy? vagy Tibi kever rendesen... :D

Desperatefan14 2011.03.04. 02:43:10

@MegLepke: Különben most pontosan hány vendég van a házban ? elvesztettem a fonalat :D

MegLepke 2011.03.04. 02:44:35

@Desperatefan14: szerintem nem. Volt valami balhé, ha jól vettem ki a szavaiból. most úgy tudom, Kasza Tibi, a tesója, Gábor, meg Junior van ott elvileg. Bár Junit ma este még nem láttam, lehet, hogy ő ott sincs.

MegLepke 2011.03.04. 02:47:15

Alek imádja a beöltözős játékokat. Megmondják neki, hogy ez van, ezt kell betartani. Akkor van gond, ha nem kell szerepet játszani. Tibi nem hiszi el, szerinte szívatja. Laci szerint, mikor beöltöztek nőnek, akkor Alek felvette a figurát, belebújt a bőrébe és nem lehetett vele hülyülni, adta a nőt, beugatott mindenkinek. Egy régi barátnőjét figurázta ki és nem lehetett kizökkenteni.

MegLepke 2011.03.04. 02:50:17

Ani: jó lenne, ha összeszednétek magatokat, mert elmegy tőletek az életkedvem.
Most jön a pia, meg jön a buli. Junior bent van. Most lettek kész a zenével.

Desperatefan14 2011.03.04. 02:52:04

@MegLepke: nem tudod kb.mennyi lehet az eltérés?

MegLepke 2011.03.04. 02:54:16

@Desperatefan14: milyen eltérés?

Egyébként levél jött. Adás el.

Desperatefan14 2011.03.04. 02:54:49

@MegLepke: most ezt a levelet direkt nem hallhatjuk? :@

Desperatefan14 2011.03.04. 02:55:46

@MegLepke: úgy értem van valami csúszás nem? mert a belevalóba is amit mutatni szoktak, az itt később jön.

MegLepke 2011.03.04. 02:59:09

@Desperatefan14: jahogy. állítólag 15 perc.

Desperatefan14 2011.03.04. 03:08:59

@MegLepke: Csodálom a kitartásod én már nem bírom, megyek. kíváncsi lennék mondjuk mi volt abban a levélben hogy azóta se jött vissza... Jóéjt!!

MegLepke 2011.03.04. 03:10:33

@Desperatefan14: én se sokáig maradok már. Jó éjt!:)

KISCSILLAG 2011.03.04. 07:44:03

@gernika:

Olivér sem akart szexuális kapcsolatot Alekkel, mégis el tudta fogadni mint barát, és Olival szemben is volt önző és oda nem figyelő...

már rég tudomásul kellett volna vennie, hogy Évának pasija van odakinn akihez vissza akar menni, és nem szeretné, ha Ádámnak azt kellene látnia, hogy bent enyeleg a villában valakivel..

Alekosz mintha kicsit elfelejtkezne arról, hogy egy sakkjátszma közepén van amit szexuális zsarolással nem lehet megnyerni...

dr. gernika 2011.03.04. 07:49:30

@KISCSILLAG: Nem értem a párhuzamod, most komolyan egy férfi-nő és egy férfi-férfi kapcsolat között vontad?

Miért kellett volna rég tudomásul venni? Van, akinek évekig sem esik le, úgy hogy mellette még élete is van. Neki nincs, ott nézi a vágy tárgyát reggeltől estig, ráadásul a pasit eddig csak egyszer látta (az meg még nekem sem volt meggyőző).

Albino Vernyul 2011.03.04. 07:53:16

Reggelt... A nyul visszabaktatott..

Kata Marán 2011.03.04. 08:18:45

JÓ reggelt!Ismét nem történt semmi?Az, hogy Alkesz ismét szexelne, lerágott csont. Szerencsétlen biztos úgy érzi kereknek a történetet, ha henye, dőzsi, pia, nő minden ok. Az a fajta, akinek fontos, hogy minden a helyén legyen. Ez nem szerelem, csak beteges mánia.

hexensussz 2011.03.04. 08:57:00

@KISCSILLAG: Arra azért nem mernék nagy tétben fogadni, hogy a közeli napokban nem fog hozzáférni vágának céljához!

Változatlanul tartom a korábbi véleményem: Ha a boglyefejű megy párbajozni, - márpedig annak elég nagy az esélye - és úgy érzi, hogy a visszajövetele bizonytalan, a szavazatszerzés érdekében sztem be fog bújni Alekosz ágyába. Egy mutatós public-sex jelenettel sokkal több szavazatot nyerne, mint az eddigi veszekedései összességével. :))

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 09:11:46

Jó reggelt:)

süt a napocska:)

.lll. 2011.03.04. 09:32:36

Éva teperje Alekínt,Kasszatibi pedig eközben énekeljen zsolozsmákat

hexensussz 2011.03.04. 09:54:53

@Ayesha:
:))
Kéziccsókolom, a Kanári-szegeteken?

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 10:03:12

@hexensussz: én nem ott lakom:) de nálunk hétágra süt a nap:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 10:13:43

Szé napot kommentlakók:-) Itt is szépen süt a nap. Utálok is bent ülni:)

genevieve 2011.03.04. 11:04:11

@villanat- nyugiszoba:
nagy a nyugi:-)

vihar előtt csend?:-)

mézescsók 2011.03.04. 11:06:52

@Kata Marán: Nem értitek ti az igazi romantikát! Az volt a romantika, hogy az ember az ilyen jellegű gondjait kivel osztja meg. Azzal, akivel két sor sörösrekesz között dug a WC felé menet, biztosan nem, mint ahogy az egyéjszakás kalandokkal sem, továbbá az egyéb egypercesekkel sem.Ez már a szerelem magasabb régiója amire effektíve nincs affinitásotok! Na, nézzétek így. Nem könnyű.
@sélli_: én is töprengtem azon, hogy miből gondolja Szandi, hogy erős. Vagy nála ez a pszichikai hadviselés? Nem hiszem, mert ahhoz tudnia kellene, hogy az mi. Vagy ösztönből csinálja.Sztem Éva elég rendesen megküzdött azért, hogy utált figura legyen, ráadásul nem ászokat választott eddig párbajpartnerül, de Szandi magabiztossága ettől függetlenül érthetetlen. Egyébként Anikó sem erősebb Évánál és talán még Szandinál sem. Szerintem.
@Dick Tator: Laci rossz dumája. Eddig egyetlen "taktikai" javaslata sem jött be.
@Thulea: Gigi is elmondta Kaszának főzés közben. És rajtuk kivül kb. csak az nem tudta az országban, aki nem nézte a Vv-t.
@Hódos Hajnalka: Inkább kínos volt a jelenet. Az egyébként elég közönséges, de konkrét rákérdezés (különben miért kellene finomkodni?)aztán végképp egyértelművé tette Jerzy problémáját, amivel kapcsolatban azért megjegyezném minden cikiző olvtársamnak, hogy bélbántalmai mindenkinek voltak, vannak, lesznek, még nekünk is.
@villanat- nyugiszoba: Mert nem is érthető, hogy mitől jó ez a srác. Ugyanis nem jó. Viszont egyeseknek pont úgy bejön, mint másoknak Lady Gaga vagy Korda Gy., esetleg Serge Gainsbourgh, ha már a napokban volt halála 20. évfordulója. Nem érdemes az okot keresni, mert ember meg nem mondja, hogy mi a népszerűség apropója. Én kiütést kaptam tőle, amíg meghallgattam 1-2 dalát. Amióta nem teszem, kutyabajom.
@KISCSILLAG: Szandi brutálisan néz ki, de ha megszólal, akkor a maga nemes egyszerűségében általában rátapint a lényegre. Inkább többször, mint kevesebbszer.A hisztis oldala viszont még ennél is taszítóbb.
Alek-Éva "szerelme": a pasim/szerelmem lehet a barátom is, de a barátom nem biztos, hogy a szeretőm is egyben. A kettő elválhat egymástól. Van elég sok ismerősöm, barátom is akad, de eszembe nem jut férfiként nézni rájuk, mert másért kötődök hozzájuk és másként. Ezt nem minden szexuálisan beindult férfi tudja feldolgozni, Alekosz pedig végképp nem. Különben Alekosz "szerelme" kamu, szexuálisan túlfűtött inkább. Attól, hogy Éva azt mondja, hogy Alek szerelmes belém és Alekosz néha megkísérli Évát megdugni, semmi az égegyadta világon nem támasztja alá ezt a szerelemnek sem nevezhető valamit. Az egyik kommentelő szerint magát kívülről pontosan látó, lepedőakrobata, nők bálványa, stb. Alekosz, aki olyan biztosan elemezte G-J. lamúrját, rátehetne még pár lapáttal, hogy hihetőbb legyen ez a hatalmas érzelem.

mama ottmarad 2011.03.04. 11:09:37

valamire rákönyököltem ... de hol lehet a kommentem ...

mama ottmarad 2011.03.04. 11:20:18

Az este óta azon röhögök, ahogyan Anikó egy jól érthető bővített mondantab lealázta Évát az őszinteségi "játék"ban. A gyökér jelző nagyon betalált.
Mielőtt elfogultsággal vádolnának az Éva-fanok, rögtön hozzátenném, mennyire bizonyítja missz Rikács tartását, hogy elbújik a takaró alá sírni, őt ne lássa gyengének senki.

genevieve 2011.03.04. 11:22:36

@mama ottmarad: miért ne lehetnél elfogult?:-)

mama ottmarad 2011.03.04. 11:23:01

Ja, és itt is süt a nap :)

mama ottmarad 2011.03.04. 11:44:37

@mézescsók: "Van elég sok ismerősöm, barátom is akad, de eszembe nem jut férfiként nézni rájuk, mert másért kötődök hozzájuk és másként. " - írod.
Te édes naív leány! :)
Felvilágosítanálak: minden, gyárilag jól beállított ffi, ffként néz a nőkre, MMKK!
Mert a férfit eleve olyannak alkotta a teremtő, hogy de! De igen, ők biológiailag kódoltan olyannak látnak minden (nem rokon) nőt, hogy nekik készen kell állni mellettük kivont karddal, bármikor. Olyannyira, hogy adott esetben még évtizedes barátság sem akadályozhatja meg őket. (Legfeljebb 30 évre titkosítják.)
Nézz körül ismeretségi körödben, nem volt még olyan, hogy aki vállát nyújtotta a bánatos gyenge nőnek, mást is nyújtott? Hahaha, ott van a legnagyobb nyitott kapu!
Ezt a női nem vagy nem látja, vagy nem akarja meglátni, vagy már túl későn veszi észre.
Két eset van, abszolúte nem sértésnek szánom, csupán tapasztalat, A./nem vagy az ismerőseid esete, B./ nem voltál még eléggé bánatos. :)

mama ottmarad 2011.03.04. 11:53:17

@genevieve: jó, egy kicsit az vagyok :)
Tudod, igazából nincs favoritom, bár írtam már, hogy Szandált az eCCerű, ösztönös reakciói miatt megkedveltem. Tanulékony az a lány!
Éva nem alap nélkül fél a kétesélyes párbajtól.

mama ottmarad 2011.03.04. 11:56:06

@mama ottmarad: már ha így eljátszunk a gondolattal, hogy ez egy valós világ, és mi nem tudjuk, hogy ők (RTL) nem tudják, hogy mi nem tudjuk ...
hol is vagyok... :)

genevieve 2011.03.04. 11:58:23

@mama ottmarad: az a baj szandival, hogy bár ösztönösen jól látja a dolgokat és világosan el is tudja mondani ész érvekkel,
de a másik pillanatba át tud csapni az önsorsrontó énjébe...és akkor nem hat rá semmi, kivéve sanyi....
az a kapcsolat is megérne egy misét:-)
érdekes, hogy azt mindenki teljesen természetesnek veszi:-)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.04. 12:00:26

van új poszt:)
itt ne ragadjatok a belevalóig:D

mama ottmarad 2011.03.04. 12:05:05

@genevieve: pedig megmondták. Szandika ló (Sanyi hajtja, üli, futtatja). Ha meg éppen lovas, őőő nem esik leehee.
Mit nem értesz? :DD

KISCSILLAG 2011.03.04. 12:25:54

@mama ottmarad:

valahogy Sanyi nem néz ki futtatónak,

viszont az biztos, hogy rossz lóra tett...

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 15:55:24

visszatértem, megszereltem az internetet:D
mi van veletek?:)
süti beállítások módosítása