Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x02 - Beautifully Broken

2011. február 10. 09:07 - Hoppancs

A Bill szájából kikandikáló szőrös fül, valamint annak ordító (egykori) tulajdonosa arra enged következtetni, hogy a vámpírok bizony jóval erősebbek a vérfarkasoknál, akár többet is lazán lenyomnak egyszerre. A csurom vér férfi épp az utolsó vicsorit készül kezelésbe venni, amikor egy antipatikus fazon lovagol be a képbe. Nem más ő, mint Russell Edgington, Mississippi vérszívókirálya, az agresszív szőrmókok főnöke. Elvileg arra kérte kutyusait, hogy kísérjék színe elé Billt, de ők félreértették, és jól megszívták. Minden értelemben. A felség rendre utasítja életben maradt szolgáit, majd büntetésül „vendége” megkínzásáért lepuffantja a fületlent. Bill - aki még nem engesztelődött ki maradéktalanul – kénytelen a királlyal tartani annak otthonába, ahol ki tudja, mi vár rá.

Lafayette sikeresen kiköpeti Tarával a gyógyszereket - vagy legalábbis egy részüket - Letti Mae „jajkislányomezértpokolrakerülhetsz” kiáltásai közepette, majd szalad vele a kórházba. Sookie megint Ericet faggatja, ezúttal a Vérfarkas Hadművelet mibenlétéről, a szőke persze tudatlannak vallja magát. Javasolja a lánynak, hogy ne legyen hülye, és áldozza fel az életét a pasijáért. Pam és Jessica a mosdóban folytatnak nőcis társalgást, aminek keretében utóbbi felhozza a „hogyan táplálkozzunk emberekből azok megölése nélkül” témát. Pam csodálkozik, hogy Bill nem tanította meg teremtményét. Aztán még nagyobbat néz, mikor Jessica áttér a hullák eltüntetésének problematikájára.

Sookie pityeregve könyörög segítségért, ami Ericet zavarba hozza, de egyelőre megússza a továbbiakat, mert a lányoknak menniük kell, közeledik a hajnal. Vikingünk második világháborús flashbackjéből megtudjuk, hogy ő és Godric annak idején sem szimpatizáltak már a vérfarkasokkal, és bizony, többet tud ő erről az egészről, mint amennyit elárul. Bill megérkezik Russell rezidenciájára, ahol megismerkedhet a visszataszítóan nyájas Talbottal, aki a szobájába vezeti. A nyugtalanító elrablás okára egyelőre nem derül fény, de legalább megemlítik Báthory Erzsébet grófnőt, Magyarország egyik nagy büszkeségét. A király biztosítja a morcos Billt, hogy nem kell fogolynak éreznie magát, és hamarosan megtudja, milyen remek üzleti ajánlata van számára.

Tara arra kéri Lafayette-et, hogy ne vigye kórházba, mert már kijött belőle az összes tabletta, és ott amúgy is csak bezárnák a pszichiátriára. Sír egy kicsit, hogy nyomorult az élete, mire Lafayette ellátja pár bölcsességgel arról, hogy létezés bezony nem könnyű, néha akadályokba ütközünk, szélsőséges esetben zombivá változunk, de azért küzdeni kell. Hoyt az ajtó előtt várja a hazatérő Jessicát, és békülni próbál, de a lánynak nincs hozzá hangulata, ezért elhajtja, majd sírdogálva folytatja a halott eltakarító projektet. Sookie otthon Jasonbe botlik, majd takarítás közben megbeszélik az aktuális gondokat, középpontban a farkasemberek által elragadott vőlegénnyel, meg a sajnálatos Eggs sztorival. Jason persze titokban tartja az utóbbiban játszott szerepét.

Samet puskával ébreszti a fiú, akit korábban a családjáról faggatott, aztán betaszigálja a házba, ahol papa és mama hiányos öltözékben értetlenkedik. Hamar kiderül, hogy ez itten egy nagy családi újraegyesülés, amúgy déliesen. Terry és Sookie közösen vizsgálgatja egy pár másodpercre feltűnt rosszarcú fazon nyomait, amik bizony erősen valószínűsítik, hogy az illető valami állattá változott a nagy sietségben. Terry nem érti, Sookie igen. Lafayette terápiás céllal magával viszi Tarát meglátogatni zavart elméjű, idegengyűlölő, homofób anyját az őt ellátó intézménybe, Jason pedig Andyhez rohan kétségbeesetten, amiért Sookie magát okolja Eggs haláláért. Terry ad egy pisztolyt Sookienak, mert törődik vele.

Sam enyhén gyanús szülei elmesélik szomorú történetüket, Sam is a sajátját, mire az öcsi duzzogva kivonul. Lafayette újabb beszédet mond Tarának arról, hogy nem végezhetik úgy, mint a hülye szüleik, és ha a lány megint ki akarja nyírni magát, majd mehet a gyogyóba a nagynéni mellé. Sam új tesója, Joe Lee minden világfájdalmát a nem kívánt új rokonon tölti ki, majd feszültség levezetésként futni készül. Sam kéri, hadd csatlakozzon, közben döbbent pillantást vet a vetkőző fiú hátán éktelenkedő sebhelyekre. Kutyává változva nekiiramodnak, majd a rusnya pitbullá vedlett Joe kis híján elütteti Samet egy teherautóval. Russel puccos véritallal kínálja Billt, majd közli, hogy ki akarja nevezni seriffnek, Sophie-Annt pedig nőül venné. Utóbbihoz persze jól jönne Bill segítsége. Andyt ünneplik a Merlotte-ban, ami fura érzésekkel tölti el Jasont. Ki is önti a szívét a zsarunak, aki mond neki pár szépet.

Egy ismeretlen Sookie-ről gyűjt anyagot, egyelőre csak a csizmája és a keze látszik. Eric úgy dönt, elmond pár részletet a lánynak a rejtélyes vérfarkas alakulatról, amire már 1945-ben is vadászott, és akkor tudta meg, hogy a vezérük egy vámpír. Közli, hogy számára ez nagyon kockázatos, de meg akarja védeni Sookie-t. Bill nem kíván kémkedni a királynő után, és köszöni, nem érdekli az állásajánlat sem, Russel azonban nem szereti a kívánságműsort. Közli, hogy Sookie nagyon rosszul járhat, ha a barátja makacskodik. Bill dühös lesz, de nem sok mindent tehet. Új vámpír érkezik Bon Temps-be, és lábbelije alapján gyanítható, hogy ő nyomozgat Sookie után. Talán nem véletlen, hogy pont Tarával elegyedik először szóba.

Mire Jessica hazaér frissen bérelt láncfűrészével, valaki már eltüntette áldozatát, aminek nem örül túlzottan. Andy hazavinné a pityókás Jasont, de közbejön egy rajtaütés. A fiú az intelem ellenére nem marad a kocsiban, inkább egy titokzatos szőke lány után ered, aki bánatosan néz, majd eltűnik az erdőben. Jason alig tér magához, máris megpillantja az egyik menekülő rosszfiút, akit rövid idő alatt sikerül is elkapnia. Andy nagyot néz, hogy milyen ügyes ez a gyerek. Tara magányosan iszogat, mikor észreveszi, hogy két részeg majom Eggs halálának helyszínén pisil és gúnyolódik. Persze muszáj őket megvernie, és egész jól boldogul, pláne mikor segítségére siet az új vámpírfickó. Lorena desszert közben lepi meg Billt és vendéglátóit, amit előbbi kissé túlreagál, köszönés nélkül felgyújtva az exet. Sookie nem akarja behívni Ericet, de végül muszáj, mert a házban egy farkas vár rá. Még jó, hogy a pisztoly is kéznél van.

Címkék: true blood
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naughtyL 2011.02.23. 21:02:40

Andy és Jason nagyon jók együtt. nem is vártam, hogy Andy így végig jelen lesz, de örülök, mert rohadt vicces karakter:D

Russel meg a leganagyobb húzás volt. végig nagyon kemény jó marad a karakter, minden perce kincs.

Bill nekem itt már nagyon sok volt. túúl sok a sooooooooooooookie-zása már.

Köszi a HV-t:)
süti beállítások módosítása