Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X22

2011. január 06. 09:00 - Hódos Hajnalka

Folytatódik Mesék a kriptából című sorozatunk. Gina nagyon szeretne már hazamenni, próbálta elterelni a gondolatait is, de a nap huszonnégy órájából csak egy-egy órára sikerül neki. Megbánta hogy bejött, nem ismerte magát ebből a szempontból. Akár történelmet ír, akár nem, szeretne hazamenni. Gombi sincs jól, Laci azzal fenyegeti zuhanyozás közben, hogy rádob egy nőt. Teljesen magába van fordulva. Nincs jólvagyok éneklés sem. Olivér is beszél vele, tesó, tudom, hogy ilyen kis érzékeny vagy, de esélyes vagy bazmeg. Jól nézel ki, komáznak a csajok, ez szavazatok szempontjából jól jön. Egyetlen baj, hogy nincs itt a családod, aki tankol. Nem akarom, hogy egy ilyen lehetőséget elhajíts magadtól. Megszeretgetik egymást, szegény Gombi. Talán a szépségversenytől jobb kedve lesz.

A lakók egymást castingolják, a Villa Álomnője és Álompasija cím a tét. Szandika kipucolkodik piszkosul, szerintem nem szóltak neki, hogy nem Kovi jön castingolni. Fedetlen kebleire pölyhös szíveket ragaszt, tangabugyi, tűsarkű, derékig érő fekete bőr(hatású) dzseki. A látvány annyira lekötötte a figyelmemet, hogy nem is hallottam, mit mond, de akar macskát is. Ildikó egy olcsó hálóinget kapott magára koktélruha gyanánt és ő bejön azoknak a pasiknak, akik a természetességre buknak. Gigi szőrös fülmelegítőben pályázik az álomnő címre, olyan tekintettel néz, mikor kérdeznek valamit, mint a borjú az új kapura. Azt kérdezik tőle egyébként, mitől érzi magát egy férfi mellette férfinek. Zsófi imád összebújva filmet nézni meg virágot kapni, ki gondolta volna? Anikó is egy nagy kérdőjel, betekerte magát folpackkal, mert ezt látta a Fresh lányoktól és ettől lehet fogyni is, mindenesetre ez így álomnős, tényleg. Évának olyan kisugárzása van, ami felkelti a férfiak érdeklődését, és látom rajta, hogy el is hiszi, amit mond. A zsűri döntése alapján az álomnő: Gigi. Sürgősen vennem kell egy fülmelegítőt! Szandikának nem tetszik a végeredmény, az első négybe' sincs benne. Á, mindig aki ilyen kis izé, az részesül előnyben. Ildikó egy álomnő? Hát inkább egy lidérc!

A fiúkon a sor, jön Béci. Nárcisztikus vagy? Hogy mi? Milyen? Laci kiöltözik, mint szaros Pista Jézus nevenapján, neki a belső tulajdonságai erősebbek, nem a külseje és tizenhét éves volt a legfiatalabb barátnője. Alekosz annak a híve, hogy egy férfi minden körülmények között maradjon férfi, a nő meg nő, ne keverjék a szerepeket. Ha egy nő a harmadik randevún véletlenül elfinganá magát – ahogy ez a Villában Anikóval például már megtörtént – akkor semmiképpen sem adná a jelét, hogy hallotta, hanem kérdezne gyorsan valamit, hogy elterelje a figyelmet. Anikó azt hiszi, hogy ő most iszik valamit, az álompasi cím Lacié.

Balázs megint elmondja, hogy Gina miatt rosszkedvű az egész társaság és még ebben a játékban sem tudtak feloldódni. Nézzük, mi történt azután, hogy ő elhagyta a Villát. Gina a szobában boldog és pakol, kinn megalakul a bőgőmasina szakkör. Alekosznak nem volt szimpatikus, hogy Gina idejött kísérletezni. Szerinte Gina magára haragított egy csomó embert, ő is haragszik rá. Attól, hogy valaki prosti volt, még nem nyeri meg a játékot, és? A sok becsületes ember meg elmehet a picsába? Olivér a védelmébe veszi a lányt, Alekosz, attól ő még egy értékes ember. Szandika a zokogó Anikónak próbálja magyarázni, hogy ennek a játéknak ez a lényege, valaki mindig elmegy. Előbb-utóbb mindenkire sor kerül. Anikó megérti és elhiszi, amit Szandika mond neki, de leszarja. Anikó egyébként azt sem tudja, milyen nap van és olyan emberekkel van összezárva, akikkel nem. A bőgőmasina klub Gina távozása után átteszi székhelyét a nyugiszobába, Ginát Kristóf várja a Villa előtt, ölelkezés, örömkönnyek. Béci szerint a lányok most már szedjék össze magukat, az összes lány kurva erős! Balázs nem érti Anikót, mire számított? És miért sírnak a lányok? Ha olyan nagy barátság lett volna köztük Ginával, megértené, de nem volt, így meg nem tűnik őszintének a sírás-rívás.

Horoszkópot kell írni egymásról, Olivér Anikóról ír, sok köszönet nem lesz benne, már látom előre. Ne a kamerákat vegye alapul, és a Villában küzdeni, nem pedig nyávogni kell. Zsófi segít felháborodni Anikónak, nem érti, hogy az ilyen feladatokat miért kell ilyen negatívan leizélni. Alekosz szerint ez így teljesen rendben volt, hát a horoszkóp sem mond mindig jót. Anikóhoz képest a falusi siratóasszonyok kórusa kutyafasza, ezzel is sikerült megbántanod! Olivér utánamegy, Anikó, szerinted nekem hogy esett a te hintás projekted? Ha én ennyire kiestem a pikszisből, miért veszel ennyire komolyan egy horoszkópot? De miért nem jössz oda megbeszélni? Neked kellett volna odajönni. És én nem vagyok őszinte? Én vagyok az egyetlen, aki meg meri neked mondani! Igen, és behódolnak, a Jerzsi, nincs neki egy önálló véleménye. Meg a Gombi, akit szidtál meg megaláztál. És miért nem vágtál vissza a hinta miatt? Mert lefagytam, azért. Akkor jó, neveti el magát Anikó. Kölcsönös bocsánatkérés, összeölelkezés. A Loch Ness-i szörny legendája és a Nazca-vonalak rejtélye mellé bevonul a megfejthetetlen titkok közé az is, mi a szar baja volt Anikónak?

A Villába levél érkezik, Olivér belepillant és hijj, örül, jaj, gyertek már! Kedves Gombi, két perc áll rendelkezésedre, hogy felhívd egy szerettedet! Gombi rohan, Szandika utána kiabál, nehogy bőgjél, értelmeseket mondjál! Gombi testvére és Picur a telefonnál, nagyon szeretlek tesóm! Azt szeretnénk kérni, hogy legyél erős és küzdj a végsőkig! Amikor focizunk, akkor is a végsőkig harcolunk! Megígérem, csak add a Picurt! Ígérd meg, hogy megvársz! Évekig várod rád, ha kell! Azt szeretném, ha harcolnál, rázd meg magad! Szeretlek Picuuuuuur! Gombi a rövidke telefon után Olivér nyakában bömböl, olyan jó volt hallani a Picur hangját brühühühü és azt mondta, hogy éhévehekehetváhárráhááááám. Éva döbbent fejjel nézi őket, aztán pofákat vág. Persze, hogy neki szavazták meg a telefonálást, mikor itt agonizál két hete! Ő nem fog agonizálni. Gombi még mindig sír, Olivér még mindig ölelgeti, Éva röhög Gombin. Jerzsi is odakeveredik, összeölelkeznek, aztán együtt elénekelik a jóvagyokot és szíveket rajzolnak. Igen, Olivér is, esküszöm! Éva dühöng a szobában, inkább vetné le azt a párducmintás felsőt, szarul néz ki benne.

Ildi nem akar Alekosszal aludni. Romantikázni se akar vele, lássuk be, mi sem tennénk. Miért zárod el az érzelmeidet, Ildi? Mert nincsenek érzelmek Alekosz, azért. Na jó, bemegyek borotválkozni, ha bármi van, benn vagyok. Bármi van, benn vagyok. Ildi Alekosz után megy, jézusom, hát Alekosznál borotva van! Ildi kifejti, hogy őt nem kell sajnálni. De én nem sajnállak. Alekosz számára szerintem a legnagyobb büntetés az lenne, ha egy napig nem hordhatna trikót. Közben elhangzik valami olyasmi, hogy Ildi nem szokott mások háta mögött beszélni, Alekosz meg igen, de nem tudok figyelni, mert Alekosz pedikűrözési technikájától rosszul leszek. Olivér, jó hogy jössz, aszongyahogy én nem vagyok olyan mint te, hogy másokat kibeszélek a hátuk mögött, hát idegesít ez a nő! Bejön ide, megzavarja a nyugalmat. Ingerültté tesz ez a nő! Kinn Laci is rákérdez, mi történt? Nem történt semmi. Ildikó, ha Alekosz azt mondja, hogy hagyjál békén, csak történt valami, veszekedtetek? Ez veszekedés volt? Alekosz nagyon feldúlt, ez a csaj ketyeg. Ketyeg. Éva cigizés közben odaveti, ugyan, kiviszem azt’ otthagyom. Na így kell hozzáállni, röhög Olivér.

Kezdetét veszi a harmadik kiválasztás, a Lakók most tudják meg, még nem láttok, de már hallotok, jelentkezik be Balázs. De jól nézel ki Balázs, jó a sztájlisztod! Nem, nem jó, az a bűnronda mellény egyszerűen siralmas. Gombi, hogy érzed magad? Jóóólvagyooook, tényleg jóóólvagyoook. Balázs nevetgél, aztán elkomorul az arca. Gina távozása látszik rajtatok, de nektek ezzel nem kell foglalkoznotok. Amit ti nem tudtok, hogy sok-sok százezer ember szeret benneteket és aggódik értetek, ezt véssétek az eszetekbe! És azt sem szabad elfelejtenetek, hogy miért küzdötök. Vágjunk bele! Még valami, arra kell szavaznotok, akivel nem szeretnétek együtt élni, nem arra, aki haza akar menni, a kettő nem ugyanaz! Tábla, táska, egyenlőség esetén Olivér dönt, ő védettséget élvez.

Mégsem vágnak bele, Balázs Olivérrel vicceskedik, fater, ne mondj már nekem ilyet, hogy két embert kiiktattam egyszerre, műháborog Olivér. Szerinte azért volt szoros a párbaj, mert azok is Kristófra szavaztak, akik őt nem szeretik. Évának meg sokkal jobbak a viszonyai, mióta párbajozott. Ildikó, te mindent megtettél, hogy beilleszkedj, de sokan lepattintottak, lássuk. A bejátszások végén vihogás, Szandika szerint Ildi egy kultúrtatár, de ezt majd Alekosz kifejti. Alekosz szerint ez egy nehezen megfejthető karakter. Gombi elérzékenyüléseiből láthatunk egy csokorra valót, de ennek már vége, Gombi most teli tankkal megy! Annyit segített a telefon, hihetetlen jó volt és köszöni a nézőknek. A továbbiakban megtekinthetjük az aktív és passzív tábort (lusta dögök és szorgos méhecskék), Szandika és Alekosz tízcentis konfliktusát, aztán Olivér kiáll végre a tábla elé.

Olivérnek határozott elképzelése volt egy héttel ezelőttig, ment minden, mint a karikacsapás, aztán mégsem. Olyan embert jelöltem, akivel nincs kapcsolatom, Ildi. Ildi arra teszi a jelet, aki a legszomorúbbnak tűnik azóta, hogy ő itt van, Gombi. Gombi sokat vacillált, egy nőre gondolt, de vele változott a kapcsolatom. Nekem van egy vetélytársam a Villában, vele szeretném magam megmérettetni, Jerzsi. Jerzsi a konyhában mondott egy ártatlan véleményt, erre le lett hülyézve, úgyhogy Anikó. Anikó ezzel az emberrel igazából két percet nem beszélt, a konfliktusok miatta generálódnak és rohadt befolyásolható vagy Jerzsi! Gigi arra teszi a jelet, aki szenteste diszkriminatív kijelentéseket tett, ez Éva. Éva olyan emberre teszi a jelet, akinek megpróbált segíteni, de ha segítek, az a baj, ha nem, az, nem tudom őt hova tenni, Ildikó. Szandika nőszemélyre teszi a jelet. Neki mindene a poén, a vidámság, a boldogság, ő meg egy konzervatív lány, pont ellenétek vagyunk és közömbös: Ildikó. Alekosz arra a lányra tesz, aki iszonyatos hatással van az idegrendszerére, Zsófi. Zsófi azt jelöli, akivel nem tud együtt élni, zavar, ha ott van, nem csinál semmit, ez Alekosz. Bécinek sokat nem kell mondania, mert a húga már elmondta a dolgokat, Éva. Laci azt jelöli, akin kiakadt mert azt mondta rá, hogy karácsonykor neki kellett volna rendet tenni, és azért mert ő a legokosabb, és rám rakta ezért a jelet, ez Éva. Szavazategyenlőség miatt Olivér dönthet arról, ki viselje a zöld kendőt, gongazeleje, gongavége, Olivér, csak a nevet. Csak a nevet? Csak a nevet. Ildikó. Na, hogy vagy Ildikó? Ildikó nem fél a párbajtól és benne volt a pakliban. Benne hát, szegény hülye.

A képeket a valóvilág. hu oldalról válogatjuk. 

Köszi a képeket, S.! Rajzolok neked szívet, figyelsz?

Címkék: vv4
481 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Renn 2011.01.06. 10:31:41

A telefonálás jó volt, Bömbi állandó vinnyogása még a családjának is ciki. :D
"a mi családunk nem ilyen érzékeny, legyél mostmár erős"

gastro vazze 2011.01.06. 10:47:34

Frank the tank (Gombi) tényleg egy fürdősqrva volt, a könnyeivel komoly árvizveszélyt jelent a szomszédos Camponának...
Balázsnak meg igaza volt, hogy belerugott mégegyet az örökké csodálkozószemű Ginába, meg a többi rinyagépbe, mert ez már így nem állapot!
Mondjuk ezt valahogy úgy kellene csinálnia, hogy nem áll be látványosan senki mellé (Gombi(fősiró ráadásul), Olivér és Alekosz), de egyefene, ennyi még belefért :)))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 10:48:24

de rohadtul irritál, hogy ha van valami esemény, lásd Gina kiszállása, akkor azt három napig követehtejük figyelemmel az elvileg naprakész összefoglalókban!

nem tudom, a máik posztnál titeket az irritált, hogy Bömbi beleszólt a tessssvére (hót demagóg) szövegébe, hogy apiccccccúúúúúúúrrrrrrrt, hát engem meg a tesssó zavart, hogy ki nem adta a kezéből a telefot, a csajnak úgy kellett a nyakát kitörnie, pedig nyúlt volna érte.
A kezét i azért tette a térdére (ez nekem is rögötn feltűnt), mert meg kellett támaszkodnia, ha nem akarta leesni a székről..
Én is leszarnám a tesóm béna megírt szövegét, ha beszélhetnék helyette a SZERELMEMMELböeeeeeeeeeeeeee.

A duplaadás meg iszonyat, egyre incs elég történés, nemhogy kettőre, már oda se néztem, csak hallgattam a sok faszságot.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 10:50:18

Ja, a műsorvezetők most már ritkagusztustalanul mondják meg a tutit a népnek (az sem tetzik, hogy minek belerugni még egyet a földön levőkbe, de valahol elhangzott B.tól, hogy neki Éva milyen szimatikus, mert ő őszinte, OMG!)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.06. 11:00:40

Szerintem az őszinteséget ezzel a műsorral kapcsolatban nyugodtan el lehet felejteni.

Zsírfeka 2011.01.06. 11:12:07

kiszavazom anikót és zsófit, mert köcsögök

haruka 2011.01.06. 11:13:10

Hajni b+, a trikónál már hangosan röhögtem! :D

bugylikulacs 2011.01.06. 11:18:45

"Alekosz számára szerintem a legnagyobb büntetés az lenne, ha egy napig nem hordhatna trikót." Na itt lefordultam a székről. :)

Adriano87 2011.01.06. 11:20:04

van más csatorna is az rtlen kívül nem kötelező nézni a való világot.Balázs meg mondja el nyugodtan a véleményét. elvileg demokrácia van Magyarországon.rossz nézni ezt a sok sírós villalakót,úgy drámáznak mintha a villa lenne a világ legrosszabb helye.ha mindenki ilyen mentalitású lenne akkor mindenki otthon lenne a családjával és senki sem csinálna semmit.gina nagyon jól tette hogy kiment a villából, az a nő szánalmas finoman szólva. pár hónapot kellett volna kibírnia a férje nélkül.5 évig kurva volt ez a pár hónap ahhoz képest semmiség.

Lottie 2011.01.06. 11:24:13

Óriási ez az írás, nagyon tetszett. : D

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.01.06. 11:29:39

@nyuszómuszó: Ez enge is bosszantott. Szerencsétlennek hiányzik a barátnője, de nem vele beszélhet elsőként. Ugyan miért nem? Ez olyan, mintha Olivérnek a csajával együtt beküldtek volna még valakit. Gombi tesója nagyon érzéketlen volt!

vörös áfonya 2011.01.06. 11:33:12

@Eszter, aki nem ír kommentet:

Szerintem a barátnője is.Csak máshogy.
Bár nem tudom,ha ötezer kamera venné,ahogy a tesómnak telefonálok,én is zavarban lennék.(a csaja és a testvére szemszögéből).

Trevlovics 2011.01.06. 11:35:06

egy kicsit daraszerű volt. kimaradt az egyik legjobb részlet, magas labda, gombi a telefonálás után lelkesülten, miután hetek óra bőg és tragédia és világvége van, állnak körben fiúk a kertben egymást ölelve, "jól vannak" és egyszercsak a teletankos gombi lelkesen bemondja, hogy fiúk mutassuk meg, hogy ez csak egy játék, hát még a körben állók közül is többen röhögni kezdenek

Szaffi B. 2011.01.06. 11:36:09

Ez az Éva undorítóan futtatja magát. Bazzeg az össsssssszes cölöp ráhajtott, Havas Henrik kit nem akar megizélni, hogy Évát idézzem, Talmácsi meg BIZZZZZTOS bemutatta a szüleinek muhaha

www.valovilag.hu/cikk/350833

Kovács Tomi 2011.01.06. 11:36:56

Imdáom olvasni, mindig sírok a röhögéstől..:D

Amúgy Olivér szaralak volt, ha igazán tökös gyerek lett volna Évára rakja a zöldet. Aki láthatóan fosott attól, hogy Ő megy, megjátsza magát, hogy magabiztos, közbe be van tojva. A jerzy-anikó fightot nem vágom, viszont Olivér hatalmas ahogy manipulálja és vezeti a pincsikutya alekoszt...:D Gombi meg már unalmas a vinnyogásával..:)

Szaffi B. 2011.01.06. 11:37:00

Mármint Havas Henrik kit nem akar megizélni => ezt én kérdezem
Évátólcsak a "megizélni" szót idéztem.

bévé 2011.01.06. 11:38:41

az szerintem is gáz, h még Ginával foglalkoznak 3 nap után is, kit érdekel?
viszont teljesen más a véleményem: bement, nem erre számított, kijött. miért akkora baj ez? lehet, azt hitte, normális emberekkel zárják össze, de rájött, h itt mindenki tahó, azt nem volt kedve ezekkel lenni hónapokig. én megértem. persze, erre lehet azt mondani, h ő??? neki nem tetszett? de ő is olyan! ja, ő is olyan, csak máshogy. ennyi.

rianna 2011.01.06. 11:42:32

nyuszómuszó · 2011.01.06. 10:48:24
Én sem értettem, hogy miért látható Gina megint. Már 2-3 napja kiment, minek megkavarni az embereket vele?

Ildikót sajnálom, szerintem semmi baj vele, csak rossz időben van, rossz helyen. Kiváncsi vagyok, ha pl. Éva vagy Zsófi lett volna az utolsó bejövő, akkor ők hogy viselkedtek volna.

Szandika ritka paraszt volt, ahogy ott röhigcsélt, hogy "kultúrtatár". Én amúgy "kultúrbarbárt" értettem, nem azt mondta?

gibson 2011.01.06. 11:43:16

Nagggggyyon kíváncsi leszek, Ildikó kit fog kivinni magával, és milyen indokkal. Mikor lesz a jelölés, holnap?

Trevlovics 2011.01.06. 11:43:51

na, a tegnapi gombi bátyó és a jó piszúr kavarnak gombi háta megett elmélet után kidolgoztam még két másikat gombira

az első, hogy ez az egész tudatos. nézzük meg kik nyerték az ertéel elmúlt közönségszavazós játékait, csilag születik 1, utasi árpi elsírja magát adásban, meg amúgy is egy szegény szerencsétlen kisgyerek, megnyeri. csillag születik 2, tabáni istván elsírja magát adásban, meg amúgy is egy jó ember, megnyeri. x faktor, vastag csaba kiüti az öccsét, elsírja magát adásban, megnyeri. szerintem gombiék fifikásak, tudatosan készültek a sorozatra, fifikásan is kerültek be (persze nemtom hogy) és rájöttek, hogy bentről már nehéz irányítani a dolgokat, de "kintről" simán lehet. hozza ezt a sírós figurát, plusz a jó embert, ami nyerő is tud lenni, de ott van talonban még piszúr. ez is jól elő lett készítve, mindenki tudja már, hogy gombinak, a szegény érzékeny jó embernek ez az élete. ha egyszer meg kell tuningolni kicsit a nézők előtt gombit, mondjuk a műsor második felében, akkor piszúr bizony összejön gombi bátyjával és akkor aztán tényleg ott a tragédia, és gombi majdnem összeomlik, de csak majdnem, és a nézők ezt a tragikus, szegény sorsot a tenyerökre emelik. szóval ez egy gombiék által előre gyártott forgatókönyv alapján megy.

a másik elmélet, hogy az ertéel nyomja a dolgot, az összes sírást, kijövökavillábólt, mert túl akarják csordultatni a nézőket, hogy najóvan most már elég a rinyából, különben megnyeri egy olyan ember, aki szerencsétlen, megsajnálják és megint nem lehet vele mit kezdeni marketing szempontból.

persze ezek csak fantáziák, de ha gombié bejönne és lemenne így ami fent vázolva lett és megnyerné és a döntőn a győztes bejelentése után piszúr a nyakába borulna és együtt röhögnének, bizisten én is röhögnék velük :)

Rigghead 2011.01.06. 11:47:15

Ildikóból elég keveset vágnak be, de eddig sztem messze ő legértelmesebb lakó és messze ő látja a dolgokat a legtisztábban a villában. nincsenek gyermeki vitái másokkal, ha kell éretten és logikusan vitatkozik (a többiek jól ki is borulnak tőle) nem hisztizik, nem vagdalkozik, megőrzi a hidegvérét (amíg bírja)
Nekem egyre szimpatikusabb a csaj, mellette Szandika is az aminek kinéz (ezt nem jó értelemben)...

eléggé únom már a sok értelen bolond állandó vitatkozását, mert nagyon primitívek a viták! ideges leszek tőle, én nem ezért nézném a showt..
egy jó beszólás nem volt eddig a másik felé pl. csak szimplán ideges sírós vagdalkozós butaságokat obégatnak.
Persze ez a nagyon szar összeállítások miatt is feltünő, hisz minden ilyen nyomi jelenetet megnézhetünk vagy 6x.
De ettől még rettentő éretlen személyiségek vannak bent, including Laci, Oli.
Ildi nem ilyen, nyilván ezt nem feltétlen előnyként említem, de nekem szimpatikusan agyas a csaj..
De a sok egyszerű ember közt meg kéne lennie annak a képességének, h ő is lemegy alpárba ideiglenesen, hogy elfogadják..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 11:47:23

@Adriano87: Félreértés ne essék, teljesen irreleváns a műsorvezetők véleménye abból a szempontból, hogy mit rágatnak velük a nézők szájába.. ;)

a demokrácia nem tudom, hogy jön ide, de igen, terméesztesen az van, ezt senki nem vitatta! ;)

HúszTíz 2011.01.06. 11:48:16

Kegyetlen jó, én mindig olvasom a posztokat :-)

A tegnapi nappal kapcsolatban nekem egyértelműen az érzékeny Bambi tetszett a legjobban :-DD Hát ez milyen volt már ?? MONDD, HOGY SZEREEETSZ, MONDD, HOGY MEGVÁÁÁRSZ, SZEJETLEEEE' *sírás* Amúgy én már csak viccből is azt mondtam volna a csaj helyében, hogy nem, nem várlak meg és amíg te odabent szenvedsz, addig a bátyád kúr engem :-DD Akkor vajon mi történt volna ? Hehehe. Nem mintha olyan nagy szám lenne amúgy a csaj; elmegyek WestEnd-be, két perc alatt tíz ilyen plázapicsa-jellegű élőlényt találok.

Anikónál tényleg nem értem ezt a sok rinyálást; azt azért nem hinném hogy valójában ilyen hiperszenzitív...

Ja és persze Béla. Nárcisztikus. Az micsoda ? Hö ? Na itt bosszulja meg magát, hogy az iskola és ő nem voltak olyan jó barátságban. Amúgy nem tudja valaki, hogy mi volt az, amit Éva mondott a testvérpárnak és azok ennyire felbaszták rajta az agyukat ? Szerintem kőkemény cigányozás ment; Éváról láttam korábbi bár2.0-ás videót, ott is keményen tolta. Szerintem csak megmondta neki, hogy tudd hol van a helyed cigány, erre azok besértődtek rajta. Hát ez van.

Augur 2011.01.06. 11:49:30

valaki értette, hogy Lászlónak mi volt a baja azzal, h ő a legidősebb és a legokosabb(...)? mer' én nem bírtam kihámozni a felháborodott habogásból:)

Rigghead 2011.01.06. 11:49:43

ja és mégegy: Ildikó szerintem tuti elbassza a kiválasztást, Alekoszt vagy valamelyik nagyágyút viszi ki, ha nem, onnantól én neki fogok szurkolni.
Taktikusként egyetlen lehetősége maradt: Zsófi

HúszTíz 2011.01.06. 11:50:12

Amúgy az csak véletlen, hogy állandóan olyan képek vannak itt, amiken a villalakóknak ilyen életvidám feje van ?

Itt konkrétan egy kép van, amin felfedezhető egy nevetés Olivér részéről.

HúszTíz 2011.01.06. 11:51:11

@Augur: Az, hogy ezt mint problémát mondták ellene. Hogy emiatt nem lehetne vele együtt élni...

gibson 2011.01.06. 11:51:19

@Rigghead: ahhoz képest, hogy Ildikó milyen intelligens, és mennyire tisztán látja a dolgokat, simán rárakott Gombira tegnap este, azután egy nappal, hogy az végre-valahára beszélhetett a családjával, és ezután, saját szavaival élve, "teli tankkal megy tovább".
És az indoklás Ildikó részéről: "Ő a legszomorúbb ember a villában..."

bévé 2011.01.06. 11:52:09

@Trevlovics: :) másik, ami meg nekem hiányzott a mai posztból, de nagyon:
Balázs megkérdezi Bömbit (ez a név állat!), tudja-e, miért neki szavazták meg a telefonálást? Bömbi: mert szeretnek!!! NEM, NEM AZÉRT! :D
aztán kifejtette kb, h unják a rinyálásod! :D:D:D (nem szó szerint sajna, pedig így lett volna frappáns)

ezen pusztultam, kár, h nem találom a videőt.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 11:52:39

@bévé: szerintem teljesen hihető és életszerű, hogy nem erre számított, nem bírta, volt annyi esze, hogy kijöjjön. Azt gondolom, kívülről tényleg lehet mondani a tutit, fene tudja, ki min dorul meg.

parttalan 2011.01.06. 11:53:24

Kezdem hinni, hogy végül ez a stihkurva Szandika fogja megnyerni a játékot, mint BB Évi. Ez a féreg nőstény szólogat be másnak? Az agyonbaszott pinájú, rondaképű kis senki?

Sudák 2011.01.06. 11:53:56

Ildikó nagyon nettó! Én bent hagynám, az egyfajta próbatétel kibírni egy ennyire buta nőt. Nem az a baj vele, hogy értelmi szintje olyan alacsony, hogy ez közepes fokban korlátozza cselekvésében, hanem, hogy ezt ő nem tudja magáról. Az ilyeneket én se tudom elviselni, de napi két percben azon röhögni, hogy ez másnak (amúgy majdnem hasonlóan ostoba embereknek)a rovására megy, azt kibírom.
Gombika bátyja szerintem szúrja erősen a Picurkát, ez nem rossz, mégis családban marad, nem keveredik idegen kezek közé a Luvnya.
Évit szívesen kivinném a Hargitára, aztán ott hagynám. Hátha jár arra egy éhes medve. Bár a bagótól annyira büdös lehet a Féregleány, hogy még az is elmenekülne előle.

parttalan 2011.01.06. 11:56:02

@Rigghead: "Ildikóból elég keveset vágnak be, de eddig sztem messze ő legértelmesebb lakó"

Ezért útálták ki maguk közül a többiek.

gibson 2011.01.06. 11:57:05

@bévé: az zseniális volt, hangosan felröhögtem! "Nem, nem azért!"
Nekem a három műsorvezető közül amúgy pont Balázs stílusa tetszik legjobban, pont azért, mert részrehajló, nem értem, mi a baj ezzel. Ez nem egy közszolgálati adó, meg nem is a BBC, egy egy kibaszott trashreality, nyugodtan mondja el a véleményét, meg szívassa a bentlakókat, ha akarja. :)

parttalan 2011.01.06. 11:58:21

@Sudák: Szandikát és Ildikót értelmesebbnek tartod Ildinél? Furcsa értékvilágod lehet...

Rigghead 2011.01.06. 11:58:41

@gibson: hát kicsit lemaradt a dolgokról a szentem, ő még az előzőleg megbeszélt forgatókönyvnél tartott :)
jó, túlfogalmaztam, nem einstein a csaj, de a hozzáállása és a tisztánlátása kifejezetten szimpatikus

BigTwix 2011.01.06. 11:58:48

"Alekosz számára szerintem a legnagyobb büntetés az lenne, ha egy napig nem hordhatna trikót."

Ez nagyon kemény volt!

Rigghead 2011.01.06. 11:59:51

@parttalan: hát persze, katonaságnál is mit kapott aki pesti éretségivel érkezett hahahaha

bévé 2011.01.06. 12:01:29

@HúszTíz: nem, hanem, h valami konfliktust emiatt neki tudni kellett volna rendezni vagy kezelni vagy mi (ami ráadásul nem is közte és vki közt zajlott).

cöcke 2011.01.06. 12:02:17

Azért remélem nem csak engem tölt el mérhetetlen boldogsággal, hogy Évának 30 éves korára sikerült az "agonizál" szót felvenni a repertoárjába.(Biztos Lacitól tanulta) Látszik, hogy ő is nagyon örül ennek, hisz' ahányszor csak lehetősége nyílott rá, megvillantotta felfrissített szókincsét tegnap.

HúszTíz 2011.01.06. 12:03:20

Tényleg, amilyen neveket adunk itt a bentlakóknak, én már el is feledtem, hogy Éva a lárvapetebogárgeci.

Szólj, ha kell 2011.01.06. 12:03:23

Azaz Anikó nem a lilu rokona?
Mint 2 tojás (tyúk és liba?)

haruka 2011.01.06. 12:04:39

@Augur: Nem tudom, de én jót röhögtem rajta, mert úgy jött le, hogy kikéri magának, hogy ő a legokosabb, mit képzel Éva! :D

Kivlov 2011.01.06. 12:09:59

Évát sunáznám...

gibson 2011.01.06. 12:10:16

Hajni, Anikónak az volt a baja szerintem, a tegnapi magyarázkodását figyelembe véve, szal, hogy Olivér, mielőtt kiment, elbúcsúzhatott mindenkitől, akitől akart, és ő csak Alekosztól és Szandikától búcsúzott el, a kis drágámat pedig kifelejtette - és ő ezt nagyon a lelkére vette, plusz kicsit fel is fújta magában a dolgot, mint anno Alekosz "lökését", és addig-addig húzta magát ezen, míg beült a hintába, és kifakadt. De ugye nem egy észlény szegénykém, meg ideges is volt, úgyhogy akkor nem sikerült megértetnie Olivérrel, hogy mi is a baja. Most megbeszélték.

bévé 2011.01.06. 12:11:35

@gibson: a számból vetted ki a szót. ez nem a 180 perc, kossuth rádió, Mong Attila, h megbasszák, mert nem pártatlan. :D azt mond, amit akar.

bugylikulacs 2011.01.06. 12:11:51

Anikó egy hisztis kis szakadék szuszok. Baromira leszarja mindenki, és ez fáj neki, ezért a hisztijeivel akarja felhívni magára a figyelmet. Első héten milyen kamu kiborulása volt Alek miatt.. Azt is egy hétig nézhettük, hogy az neki mennyire sértő volt. Ez a Norbis love story meg egyenesen szánalmas. Kivihetné valaki már.

gibson 2011.01.06. 12:14:38

@Rigghead: Ildikóval kapcsolatban Balázs jellemzése tetszett a legjobban, találó is, szerintem: "jólelkű teremtés" :)

Lanois 2011.01.06. 12:15:13

@Trevlovics: Hallod fater hülye vagy? Ez még talán működhet is, mármint az első verzió, tudod.:)

Szaffi B. 2011.01.06. 12:16:45

@Augur: Nekem úgy tűnt a Laci azon rágott be, hogy kvázi legyávázták: te vagy itt a legokosabblegidősebblegerősebb, mégsem csináltál semmit amikor balhé volt.

bugylikulacs 2011.01.06. 12:18:24

@bugylikulacs: helyreigazítás: a szuszoknak nincs értelme. szutyok.

_ludmilla_ 2011.01.06. 12:19:00

én azért ezt a beszólást bírtam Alekosztól: "hát a horoszkóp nem mondd mindig jót" :-))

Hurri Kán 2011.01.06. 12:19:38

Én az első két bekezdéstől lehaltam :DDD

Rigghead 2011.01.06. 12:21:08

@bugylikulacs: nekem nagyon tetszett! kifejező

Lanois 2011.01.06. 12:24:47

@bugylikulacs: "helyreigazítás: a szuszoknak nincs értelme. szutyok"
A többinek se volt sok tesó.

mocskosmacska 2011.01.06. 12:26:51

@parttalan: Tökmindegy, hogy megnyeri-e vagy nem, úgyis ugyanaz lesz vele 15 év múlva, mint az összes mának élő, buta, kiélt kinezetű, bűnöző prostival. Ülni fog az árokparton nem messze a bádogviskótól, ahol lakik, mindenki 65-nek nézi és 50 forintért bárkit kielégít orálisan.

Szaffi B. 2011.01.06. 12:29:06

Kedvenc becenevek?

Nekem: Éva- Lárva
Béci: BamBéci, Szedált, Xanaxos
Gigi: gyilokpornós vagy ilyesmi
Olivér: Telivér
Alekosz: Alkeszosz, a Pszichopata, + valamilyen Rém
Zsófi: Zsó-fika
Gömbi: Gombinátor, Bömbi
Szandika: ?
Jerzsy: Erzsi
Laci: Kaja
Anikó: ?
Ildikó: Lidérc

Ki van még?

mocskosmacska 2011.01.06. 12:32:07

Olivér folyton azt emlegeti, hogyha ő innen kijut Alekosszal történelmet fognak írni, meg nagy dolgokat tesznek. Fel akarják Tibetet szabadítani, vagy mi?

gibson 2011.01.06. 12:32:58

@Trollszpré: a balástyai rémre gondolsz?

Hubilla 2011.01.06. 12:33:00

Én imádtam, amikor Zsófi könnyek nélkül sírt, mit sírt! örjöngött, mert Gina kilépett az ajtón. Azt, hogy Anikó miért rítt annyira, nem tudom... Gombi sírásával elszakadt a cérnám. Ennyit a könnyekről.

Szaffi B. 2011.01.06. 12:34:59

Meg a Gigire is is mást mondott valaki, valamilyen pornós, szado, vagy szúrós vagy ilyesmi :PP

YessicaHard 2011.01.06. 12:36:24

Na most Éva "jónőségéről" : biztos forrásból (ismerős baráti köre) tudom, hogy Évát nem bírja a palija, nem bír vele szakítani, mert a csaj levakarhatatlan. Az összes ismerőst megkérte a srác, hogy szavazzanak Évára, hogy bekerüljön és neki nyugta legyen. (Legalább egy ideig, míg bent van a csaj) Még én is nyomtam rá szavazatokat a neten. Na ennyit az ő álomszerelméről is.

gibson 2011.01.06. 12:37:00

@Trollszpré: nyíltseb-pornós, illetve horrorpornós. Meghát ugye lehet még fétispornós is.

mákosnudli 2011.01.06. 12:37:01

Az első két bekezdésen hülyére röhögtem magam! :D
Balázs szerint több százezren szavaznak. Komolyan? Én azért nem hiszem.

bugylikulacs 2011.01.06. 12:38:23

@Lanois: Szerintem tartalmilag rendben van.

rexter 2011.01.06. 12:38:39

szerintem Ildinek Szandikat kellene kivinnie, nagyot dobna a musoron ha kiesne szandika aki hihetetlenul alpari osotba picsa lett. vagyis mindig is az volt, csak mostanaban jott elo belole.

mocskosmacska 2011.01.06. 12:41:12

@YessicaHard: De a pasi akkor elég papucs lehet. Mármint, hogy nem bír szakítani.

haruka 2011.01.06. 12:41:47

Ma tudtam meg, hogy Bömbi velem egyidős. Jóval többnek tűnik a drága, szerintem. Biztos a sok szoli teszi.

Szaffi B. 2011.01.06. 12:44:12

@gibson: Jaaaa a nyíltseb-pornósra gondoltam, köszi.
@YessicaHard: pff, mondjuk a pasas is megérheti a pénzét, hogy nem meri kiba..dobni :PPP

YessicaHard 2011.01.06. 12:44:31

@rexter: Megnyugtatlak, Szandika menne vissza, elsöprő fölénnyel. Igaz közönséges, gátlástalan, de szórakoztató is. Ildi meg az "Univerzum leghalványabb élőlénye".

Szaffi B. 2011.01.06. 12:45:26

@rexter: Ildi szerintem bárkit visz, megy haza mint a huzat. Kérdés inkább az, kinek csináljon önbizalmat egy megnyert párbajjal. Biztos, hogy Szandikának?

YessicaHard 2011.01.06. 12:47:11

@Trollszpré: Igaz, nekem is gázos. Aztán karácsonykor meg üdvözleteket küldözget neki, mintha dúlna a lamúr. Megérdemlik egymást. De hogy megcsalja kint, arra mérget veszek. Évának volt is egy ilyen parája egyik alkalommal. Nem véletlenül....:)

mocskosmacska 2011.01.06. 12:47:37

@YessicaHard: Engem nem szórakoztat Szandika. Nagyanyám sokáig a bv intézet mellett lakott, oda ordibáltak fel ilyen jellegű nő, eleget láttam már ilyet.

Szaffi B. 2011.01.06. 12:49:23

@YessicaHard: Hát kurvára meg tudom érteni ha megcsalja ezt a vonagló intrika-békát.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.06. 12:50:49

Wááááááá, zseniális ez a blog!!!
Utoljára kommentelni Karsai "Vaccpávör" Dorottya történetéhez léptem be, de itt tényleg átugrott már a vezérlés többször is! :)
Köszi ezekért a szösszenetekért, ilyen vitriolos humort utoljára talán Pilhál Györgytől olvastam a Magyar Nemzetben anno, de az, mivel politika, nem volt ennyire szórakoztató!
Hajrá Hajninéni, ultratutter vagy!!!!!!

bévé 2011.01.06. 12:50:51

@mocskosmacska: és még a párbajra is elment...

vicsmith78 2011.01.06. 12:52:24

Több százezren szavaznak? Az RTL csak szeretné! Kb minden 100. ember küld sms-t, azok akik nézik a műsort. De hozzá kell venni az olyanokat mint én aki azért nézem, hogy jobban értsem Hajni ékesszóló kommentjeit.

Szaffi B. 2011.01.06. 12:53:57

Egyébként, most már kezd gáz lenni, hogy az rtl kihagy részeket, pl az Erzsi-Anikó egymás hülyézése nekem abszolút nem rémlik és a karácsonyi összefoglalós dolog sem. Oké, nem vágják be a cigányozó Lárvát szenteste, de a milyen ciki, hogy senki nem tudja miről van szó amikor indokolnak a villanyomik a kijelölésnél?

gibson 2011.01.06. 12:58:01

@Trollszpré: fontos részeket kihagynak, közben pedig abszolút érdektelen jeleneteket hatszázszor megismételnek. Ráadásul az egy órás - kb. nettó negyven perces - adásból az első tíz perc azzal telik, hogy megmutatják, mi történt az előző napi összefoglalóban.

saturnalia 2011.01.06. 12:59:54

"A Loch Ness-i szörny legendája és a Nazca-vonalak rejtélye mellé bevonul a megfejthetetlen titkok közé az is, mi a szar baja volt Anikónak?" - szerintem az egyik legtalálóbb mondat:D

Két esetet tudok elképzelni, az egyik, hogy valamilyen konfliktus nem lett bevágva az adásba. A másik, amit már előttem is említettek, Anikónak szarul esett, hogy Szandika "beelőzte" Olivérnél.

Amúgy az éjjeli adásban most nem volt semmi különös, bár nem is nagyon figyeltem oda rá, inkább csak háttérzaj volt. Van valami balhé Éva és Jerzy között - összeütközés még nem volt, Jerzy Ildinek háborgott róla -, ha jól értettem, Éva tippeket adott Ildinek, hogy kit hívjon ki, és Jerzy is a jelöltek között volt, ezt meg valahogy Jerzy is megtudta, és kiakadt rajta.

Volt egy feladat, mindenki írt magáról 5 tulajdonságot, és ezek alapján a többiek kitalálták, ki írta az adott cetlit.

Kb. ennyi volt, 2 körül még Laci, Béci és Zsófi beszélgettek, miközben a kaja- és egyéb igénylési listát írták össze, ebből tennék közkinccsé egy kedves részletet (bár szó szerint idézni továbbra sem tudok, de a lényeg benne van:D).

Zsófi: Kéne olyan kis tégelyes kenőcs. Valami kínai kenőcs. Imádom az illatát, mindig magamra kenem. Csak 60 Ft, biztos küldenek be.
Béci felírja, kis idő múlva Laci szólal meg, látszott, hogy nagyon gondolkodott valamin.
- A vietnami balzsamra gondol, az az a kis tégelyes kenőcs.

Rigghead 2011.01.06. 13:03:38

ez a hajni ez egy jónő vagy mire megy ez a túlfűtött jófejkedés feléje? nekem is tetszik, aranyos cikkeket ír, nem erőlködős, laza, de baszki minden egyes postnál fossá van ajnározva, h mekkora királyné már...uncsi.
vagy ez valami benfentes jófejkedés? mer akkor mégszarabb

JanCsi 2011.01.06. 13:03:39

Elsőként ennyi: "Nem egészen 2 éves lánykém meglátta Gombi fotóját és aszondja: "Anya, egy néééni!" És nem szokta keverni a néniket és bácsikat!!!! Szerintetek?!?!?! :DDDDD

Szaffi B. 2011.01.06. 13:05:25

@gibson: Hát igen, be is vetem a tegnap kipróbált felvételről nézős trükköt, nekem bejött, kb 25 perc, fél óra alatt végignéztem az egészet, áttekerve az ismétléseken is.

YessicaHard 2011.01.06. 13:06:17

@mocskosmacska: Nem téged vagy engem szórakoztat Szandika. Hanem a "népet".

Szaffi B. 2011.01.06. 13:06:42

@JanCsi: Hát biztos az sem segít, hogy Jancsinak hívják a anyukáját. (CSak viccelek, meg ne sértődj!!!!!! :PPP)

Rigghead 2011.01.06. 13:06:45

@Trollszpré: és nemutolsósorban háromnapos történéseket ismételnek vissza az összefoglalóban, kicsit más vágóképekkel (pl. tegnap Gina kivonulásos parádéja), nagyon gyenge lehet a társulat vagy a szerkesztők fosnak a munkájukba, ha huszonnégy órából nem tudnak kihozni egy nettó 50 perces összefoglalót..

fabagoly 2011.01.06. 13:07:49

nem vagyok képben...:) de az azért érdekelne, mi történt karácsonykor??ezt látta valaki? szenteste valami balhé volt?

piszok alfréd 2011.01.06. 13:07:58

kíváncsi vagyok mikor követik a lakók Gina őszinteségi rohamát. például a "szerelmespár" mikor vallja be egymásnak, hogy az egyik pornós, a másik meg a homármagazinok sztárja. utána talán nem kéne megjátszani a visszafogott szerelmest. talán csak nyalekosz, anikó és zsófika múltja homályos, a többi vagy sittes vagy búza vagy pornós lotyó...

Rigghead 2011.01.06. 13:07:58

gibson már megírta, nem figyeltem

Hódos Hajnalka 2011.01.06. 13:09:12

@Rigghead: én szólítottam fel a népeket arra, hogy ajnározzanak. :) mer' ez nekem jó, azé'.

suzildi (törölt) 2011.01.06. 13:09:49

Ildikót sajnálom, ő egy egyszerű, tiszta érzelmű nő, akin látszik még ilyen emberekkel nem nagyon találkozott! lehet, hogy nem volt hosszú éveket ilyen sok, vegyes egyéniségű emberrel még 8 órát sem. Csak csodálkozik... ki milyen...

Rettegett Ignore 2011.01.06. 13:11:11

-Bömbi! Telefonálj haza, egy általad választott szerettednek, aki a testvéred lesz.

Rigghead 2011.01.06. 13:11:17

@Hódos Hajnalka: énis nehezen viselem, ha nem körülöttem forog, láthatod

fabagoly 2011.01.06. 13:11:38

óóóó a picskuba...:D

Hódos Hajnalka 2011.01.06. 13:12:40

@Rigghead: majd próbálok tenni valamit az érdekedben. cserébe kivasalhatnál.

YessicaHard 2011.01.06. 13:14:50

Azt a szentesti balhét legalább kisípolva leadhatnák. Csak hogy mi is képben legyünk. Ez így elég homály, de cigányozás volt,biztosra veszem.

fabagoly 2011.01.06. 13:15:45

Troll ki az a cigányozó lárva? valaki cigányozott? milyen meglepő...és mulatságos

JanCsi 2011.01.06. 13:16:19

@Trollszpré: nem Jancsi, JanCsi. különbség! :DDD

fabagoly 2011.01.06. 13:16:35

ja mert hogy rácz tesvérek kormik??

Szaffi B. 2011.01.06. 13:18:19

@suzildi: Ildikónak több hete volt rá, hogy nézze őket, mégis bement, mit kell sajnálni bárkit is aki bemegy játszani (kurva sok pénzért)?

Rigghead 2011.01.06. 13:19:10

senki nem tud semmit, de cigányoztak a villában! :d

Szaffi B. 2011.01.06. 13:20:58

Amúgy ha én az Ildokó lennék, mielőtt kimegyek párbajozni, gyorsan elmondanám mindenkinek hogy miket írnak róluk (ilyen-olyan pornó) lenne tömeges pakolás, hazamenés, műsor vége. :DDD

Califax 2011.01.06. 13:22:04

Éjszakai műsorban Anikó félóráig masszírozta Olivér gombás lábát, két nappal azután hogy jól megmondta neki az őszintét.
A vakond tanulhatna, hogy lehet mélyre süllyedni.

suzy q 2011.01.06. 13:23:08

én valami olyasmire emlékszem, hogy éva valamikor megkérdezte bécitől, hogy te zsidó vagy? mondjuk azon nem akadnának ki... szóval akkor tuti cigányozott.
mindenesetre szandika nyerjen.MMKK

Augur 2011.01.06. 13:24:31

@haruka: na pont ezért kérdeztem én is:D

Szaffi B. 2011.01.06. 13:28:35

@suzy q: Olivértől kérdezte aztat.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 13:28:44

@rexter: ha így godolod (mármint, hogy szandika maradna kint - ugye nem gondolod komolyaaan??????), nem ismered te a jónépet! ;)

Christian78 2011.01.06. 13:31:03

Gyerekek, egy a lényeg, az Ildikó egy határozott, érett nő, aki nem hajlandó lemenni a többiek szintjére!
Ebből fakad a többiek elutasítása, hiszen tisztelet a kivételnek, Ő nem egy alul iskolázott ember! megtartja azt a bizonyos 3 métertávolságot mindenkivel!
A lci lesz az, aki először észre fogja venni a dolgot, s a védelmébe fogja venni!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 13:32:08

@piszok alfréd: Erzsy már többször is mondta, (többek között épp abban a jelenetben, ahol Gina commingoutolt, hogy ő a magyar PW.), hogy ő meg melegpornós, na és..
Úgyhogy max a gigi tudna meglepetéseket okozni.

Christian78 2011.01.06. 13:32:45

@Trollszpré:
ez így van, de meg van nekik tíltva, hogy külső dolgokról beszéljenek!
de majd viszik ám a hóhért akasztani!

Rigghead 2011.01.06. 13:33:42

@Christian78: késő lesz, talán még Zsófi is elkeni a szája szélét..

Trevlovics 2011.01.06. 13:33:51

ildikó-alekosz vitában alekosznak igaza volt, csak nem tudta megfogalmazni miért. az "én megmondom a szemedbe, nem úgy mint te, persze mindenki beszél mindenkiről nincs ezzel semmi gond" típusú megjegyzések magukba foglalnak illetve sugallmaznak egy másik állítást, ti. "én őszinte vagyok, te meg sunyi". ha nem érti valaki, hogy az első miért nem fair, akkor gondolja nyugodtan azt,hogy a másodikat mondta. egyébként ez a fajta sugallmazás elsősorban a nőkre (bizony) jellemző.

ildikóhoz annyit tudok hozzátenni, amikor a kamera az arcát mutatja és áldozatként értetlenül mosolyog, az ugrik be, mintha a régi gálvölgyi-féle műsorokban gálvölgyi-féle nőnek beöltözött paródia paródiája lenne

Christian78 2011.01.06. 13:35:42

jah, s a válogatásnál, mit ad Isten Évikéről kiderült, hogy majdnem Havas Henrik lotyója lett, de a Talmácsi meg is dugta!
No kérdem én, miért pont őt választották be! Azért, mert majd, ha egyszer ki kerűl, lehet róla szaftos sztorykat firkantani......!
Szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!

Rigghead 2011.01.06. 13:37:39

@Hódos Hajnalka: jaaaj hát ezért szeretlek Haajni!! idejárok csak, emiatt reggeltem, nem is olvasok mást, még könyvet se csak ezt

Augur 2011.01.06. 13:45:10

jaj ne szeressük már Ildikót ok nélkül ennyire! ha valaki bemegy ebbe a villába majomkodni, akkor hiteltelen, hogy játssza a távolságtartó, iskolázott(?), érett embert. puncsolunk neki, csak mert nem alpári tajparaszt, mint a többi? de azért csak bement a villába lerohadni...

piszok alfréd 2011.01.06. 13:45:53

@nyuszómuszó:

hát ebből kimaradtam, de köszi az infót.
erről a karácsonyi balhéról is tudsz valami bővebbet? volt valami kis szalonrasszizmus?
béci sittjéről is tudnak már?

penna 2011.01.06. 13:47:46

Érdekes, hogy lassan már nem lesz villalakó, akinek ilyen-olyan média előzménye, kapcsolata ne lenne.

Egy újabb előzmény, amiről nem tudtam:
Tegnap a Belevalóban Orosz Barbi elpöttyintette, hogy ő meg Lacit ismeri, volt nála a Coolon. Aztán nem ragozta tovább, mi okból volt, de nem lehetetlen, hogy akkor figyeltek fel a pasira.

Más. Asszem Herman Péter a vv kreatív producere. Csak azt nem tudom, hogy mi ebben a vv-ben a kreatív. (Kábé, mint a Trabant fejlesztőmérnökei ténykedése 30 év alatt.) Csak nem a dögunalomban szenvedő lakókat és a max. fiú-lány csapatos lánykérést, csodanő választást, szexi táncbemutatókat kell kreatívkodás alatt érteni??

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.06. 13:49:37

@suzildi: "Ildikót sajnálom, ő egy egyszerű, tiszta érzelmű nő, akin látszik még ilyen emberekkel nem nagyon találkozott! lehet, hogy nem volt hosszú éveket ilyen sok, vegyes egyéniségű emberrel még 8 órát sem. Csak csodálkozik... ki milyen... "

Én meg nem sajnálom. Ő is ugyanúgy jelentkezett ebbe a játékba, mint a többiek. És azért lehetett tudni, hogy milyen emberkék szoktak lenni egy ilyen műsorban. Elég csak megnézni a VV3-at (asszem abban volt a Pandora-Kismocsok-Indián féle társaság). Ráadásul Ildikónak még arra is volt lehetősége, hogy pár hétig nézze a villalakókat, mielőtt beköltözik közéjük.

piszok alfréd 2011.01.06. 13:49:45

nekem Ildikóról nem a Gálvölgyi show jut eszembe, hanem inkább Evetke vagy Kelly Bundy. ártatlan szemekkel nézi a világot és nem ért semmit. Olivér meg egy műmacsó tajparaszt és még nem is firtatom az ő származását, ha már cigányozik...

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.06. 13:50:37

@Christian78: "No kérdem én, miért pont őt választották be! Azért, mert majd, ha egyszer ki kerűl, lehet róla szaftos sztorykat firkantani......!"

A bulvár már csak ilyen...

Szaffi B. 2011.01.06. 13:52:30

@piszok alfréd: Kelly Bundy az odabasz! Tényleg olyan!! :DD

K Tomoceusz 2011.01.06. 13:54:22

Valahol hallottam , hogy őszíntének kell lenni meg adjuk magunkat az a szimpi , így bevallhatom egyetértek a szárazdarás kollegával , ez a poszt jobbra is sikerülhetett volna .

Éva cigózásáról lemaradtam . Nálam az a nyerő , aki nekimegy a testvérpárnak , nem feltétlen vályogvetéssel , bármivel . Laca is jó srác volt 5 percig - míg elmagyarázta miért kéne kiszavazni az egyik klónt - aztán Évánkra tett . Kőkemény a chavo , menjen a csába .

@gibson:

Sajna , nem tudom mikorra kell döntenie Ildinknek , ha találgatnom kéne , akkor vasárnapot mondanék . Remélem létrejön az Ildi - Zsófi párbaj , az nézettségi csúcsokat fog dönteni .

dreia 2011.01.06. 13:56:01

Az volt már, hogy az Ildi szerepelt a táskás játékban. Bizonytalan pénz helyett azt a biztos ajánlatot választotta, hogy ugrálhat a Norbival a legközelebbi DVD-jén.

Christian78 2011.01.06. 13:56:04

az egyik azért került be, mert zsidó. a másik meg azért mert cigány, a harmadik, meg azért mert egy celeb kitartottja lett volna.......röhögnöm kell!
teszem fel a kérdést, mikor bukik ki az egyik, hogy miként is lettek ők beválogatva! mert ez lesz ám a sajtó hír!!!!!

piszok alfréd 2011.01.06. 13:56:38

még azt szeretném megérteni, hogy évike miért van a villában hosszú lakkcsizmában, oli meg sapkában(pedig ez nem templom),gigike meg fülvédőben. nincs fűtés? erzsi meg a kertben is egy szál törülközőben, mintha a Széchenyi gőzböl érkezett volna záróizom masszázsról...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.06. 13:59:35

Szandika a bimbótakaróban azt fejtegette, hogy ő már komoly kapcsolatot akar, szeretne megállapodni.
A drámai arckifejezés és a bimbótakaró olyan összhatást eredményezett, hogy ráköptem a laptop monitorra a félig összerágott vacsorát.

Gombi egy PP. Róla többet nem is lehet elmondani. Számomra a tökéletes antipasi. Akkor inkább Balekosz, basszus.

Gigi lenne az álomnő, aki két értelmes magyar szót nem tud felbüfögni?

Ildikóért nem lesz kár. Jellegtelen, színtelen, szagtalan.

Gina meg egy marha, igaz a nézők is, akik beszavazták őket.

Christian78 2011.01.06. 14:00:35

@piszok alfréd:
sapkában, pedig ez nem templom....
Tetszik, komolyan!!!!!!!!!!

Zime 2011.01.06. 14:01:14

Strategic hint: ezeknek a búvalbaszott barmoknak (alliteráció!) nem esik le, hogy ha már kiválasztás, akkor a kiválasztott (kihívó) van előnyben, mert ő döntheti el, hogy kit visz ki párbajozni. Nyilván (ép ésszel) valaki gyengébbet. A majom Olcsi most lehetőséget adott Ildinek, hogy talán bentmaradjon (nyilván Zsófit kell kihívnia).

piszok alfréd 2011.01.06. 14:02:16

@Trollszpré: akkor végül is évike morézta le a sittes rappert, ha jól értem?

K Tomoceusz 2011.01.06. 14:02:44

@piszok alfréd:

Évánk placca a kinti asztal négyes szék . Azt ottani átlaghőmérséklet - 7.4 fok , így praktikus egy visszafogott lallcsízma .

Nyuladék 2011.01.06. 14:03:28

A tegnapi összefoglalóból az derült ki (legalábbis számomra), hogy Anikónak az volt a baja Olival, hogy amikor rákérdeztek Olinál, hogy kiket tart bent őszintének, akkor ő csak Alekoszt és Szandikát mondta. Erre rágott be Anikó, mert szerinte ő is őszinte. Oli meg azzal védekezett később, mikor a szobában megbeszélték a dolgokat a nagy összeborulás előtt, hogy amikor rákérdeztek az őszinte emberekre, akkor ő még önmagát sem sorolta közéjük.

Ez volt a borzasztóan nagy durci alapja.
Kb. annyira ütős ez a felháborodási alap, mint az Alekoszos lökés, meg az, hogy valamin most belázadt Jerzy ellen is... Hisztis picsa a csaj, ez minden.

Christian78 2011.01.06. 14:03:50

szerintem a Csernust kellene bevinni hozzájuk, hogy jól megmondja nekik a frankót!!!!!! No, akkor lenne ám kavarodás!!!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.06. 14:07:17

@Trollszpré: Szerintem Lacinak semmi joga ezen hőbörögni, mert jogos volt a kritika. Eddig csak egyszer volt hajlandó komolyan odatenni magát. Mikor Alek fellökte...

piszok alfréd 2011.01.06. 14:09:01

a lakókhoz hasonlóan én is felállítottam egy fontossági sorrendet. oli áll hozzám legközelebb , így először őt vágnám pofán szöges baseballütővel. utána a többieket is abc rendben, de szögek nélkül, végül szandikát adnám el lotyónak Mozambikba. ott a szája se lenne feltűnő...

piszok alfréd 2011.01.06. 14:09:44

@Trollszpré: ez egy szaloncigányozás akart lenni...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 14:14:14

@penna:
innen, ez a Laci cége
www.iosa.hu/node/499

Ildikó nekem egy borzalmasan idegesítő, idétlen, nagy rakás szerencsétlenség, jobb ha nem is csinál semmit.

bévé 2011.01.06. 14:14:39

@saturnalia: annyi iq-ja persze nincs, h egy ilyen intenzív cuccot nem kérek be, h csak úgy magamra kenegessem, mert van, aki rühelli, pl. én. sokáig nem lenne rajta, ha ott lennék, az biztos.
amúgy jó csaj lehet ez a Zsófi, bármerre jár, mindig körüllengi a vietnámi balzsam átható bűze.. mindííííg minden körülmények között. :)

Szaffi B. 2011.01.06. 14:15:27

@King of Shadows: Ja, nem mondtam hogy nem jogos ;) :))
@piszok alfréd: Értem. Nem tudjuk, Dzsidzsi aszonta Éva diszkriminatív megjegyzést tett rájuk. Ebből gondoltuk itt többen hogy talán cigányozott.

fran7 2011.01.06. 14:21:30

@dreia: Azért az egy aerobicedzőnek nem olyan rossz lehetőség üzletileg sem.

piszok alfréd 2011.01.06. 14:22:00

@Trollszpré: azt én is hallottam, ezek szerint az előzményeket nem adták le...bár önmagában valakinek azt mondani, hogy cigány az még nem feltétlen diszkriminatív, lehet, hogy jelzős szerkezetben használta.

Hódos Hajnalka 2011.01.06. 14:24:07

Valiani áttette a hosszú oldalra, Calvo kis híján értékesítette.

bugylikulacs 2011.01.06. 14:24:38

@Trollszpré: Valahol már olvastam, hogy Gombás és a szedált is bevallották, hogy cigányok. Éva meg tényleg erre tett valami megjegyzést.

Hódos Hajnalka 2011.01.06. 14:25:32

:DDDD ja, ezt nem ide akartam.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.06. 14:26:17

@Christian78: "teszem fel a kérdést, mikor bukik ki az egyik, hogy miként is lettek ők beválogatva! mert ez lesz ám a sajtó hír!!!!!"

Miért lenne ez sajtóhír? Szerintem azt mindenki tudja, hogy nem véletlen, hogy pont ez a 15 ember lett beválogatva. (Most már csak 12.)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.06. 14:26:36

kattrin.blog.hu/

Itt vannak összefoglalók az élő, "onlány" adásokról, ha valakit érdekel. Már amikor, kivételesen van adás...

bugylikulacs 2011.01.06. 14:26:47

@bugylikulacs: Ja nem, az volt, hogy Játszottak valamit és a Laci mondta, a szedáltnak, hogy biztos csaltak. Erre azt válaszolta a szedált, hogy azért mert cigány, már egyből csal is?! De volt szó arról is, hogy a Gombás is bevallotta.

Szaffi B. 2011.01.06. 14:27:34

@Hódos Hajnalka: Xavi passzol Messi góóól. :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.06. 14:29:02

@Trollszpré: Ok. :)
Évalag konkrétan lezsidózta a Zolivért, szóval kinézem belőle azt is, hogy cigányozott egyet...

sepsta75 2011.01.06. 14:39:46

naaagyon jó vagy Hajni, csak így tovább!!

gibson 2011.01.06. 14:43:25

@bugylikulacs: szilveszter éjjel megbeszélte a Gigi-Béla-Bömbi trió, hogy ők a három cigó, és már többen vannak, mint a görögök.

Szaffi B. 2011.01.06. 14:45:01

@King of Shadows: Ezt vajon egy éjjeliőr írja? :)))

bévé 2011.01.06. 14:47:42

@piszok alfréd: ez még csak spekuláció, mert senki nem tud semmit, csak hogy a tesók anyja is emlegetve lett. ebből azt vonták le itt következtés gyanánt többen is, h akkor csak cigányozás lehetett, mert ez lehet ami mindhármukban közös. valamint elhangzott a diszkriminatív szó is a jelrakosgatás során, de akkor meg a többi cigó mérnem Évára tett? szal homályos ez még...

gibson 2011.01.06. 14:48:43

@Trollszpré:
Tölgyessy utolsó mondatának második fele érdekes lett:
"ám szembe kell majd néznie annak esetleges következményeivel, illetve azzal a veszéllyel, hogy ezek a következmények valóban bekövetkeznek."

Rigghead 2011.01.06. 14:49:03

ha bevallom, még ha viccesen is, h cigány vagyok és ezekután lecigányoznak, az miért is ennnnnnyire sértő??

piszok alfréd 2011.01.06. 14:49:57

állítólag az oli azért bukott ki a kazalfejű luvnyára, mert éjszaka titokban egy szelet sertéshúst húzott az ananász tetejére és oli vihette a növényt újra"kóserolni"... amennyire gusztustalan másokkal, annyira érzékeny magával kapcsolatban, a legkisebb sérelem esetén azonnal gyűlést tart seggnyalekosz és társai számára.

Christian78 2011.01.06. 14:51:20

@King of Shadows:
és akkor mi van, rám, rád, meg azt mondják büdős magyar!!!!!!
én meg lezsidózom, meg lecigányozomm, ennyi!!!!!!!

Szaffi B. 2011.01.06. 14:52:22

@Rigghead: Szilveszer később van mint Szenteste. :)))

Szaffi B. 2011.01.06. 14:53:10

Be kéne fejezni a cigány-témát, nem?

Christian78 2011.01.06. 14:53:58

@Kóczy:
sajnos, ezt kell mondanom!!!!!
miért nem gárdistákat vittek be, miért kell a sok adófizető állampolgár pénzét genetikai hulladékoknak adni?!

piszok alfréd 2011.01.06. 14:53:59

@bévé:
lehet, hogy nem minden kokéró sértődik meg azon, ha lecigányozzák.ha nem pejoratív, akkor nem is kéne.lehet, hogy dzsidzsi azt hitte, hogy rajta nem veszik észre és szívére vette, hogy lebukott... :)

Szaffi B. 2011.01.06. 14:54:17

@gibson: Széthullik a műsor pl.

Christian78 2011.01.06. 14:54:42

@Trollszpré:
miért is, hidd el, ők is szidnak minket magyarokat!!!!!!!!!

Szaffi B. 2011.01.06. 14:56:24

@Christian78: Leszarom, ez nem a kurucinfo

K Tomoceusz 2011.01.06. 14:56:55

Hátha érdekel valakit . A hintából kieső , bibis lábujját sirató Olivér dublőr karrierét meséli Bécinek .
Senki ?
Na jó , akkor ma nagykanállal eszünk . Anikó másodszor pucérkodik . ( + grátisznak Zsófink , aki végre felszedett magára másfél kilót )
Sajnos kibukott belölem a kicsinyes pöcs , ezúttal nem árulom el mikor van az izgi rész .
indavideo.hu/video/vv010601000130

Christian78 2011.01.06. 14:57:24

@piszok alfréd:
még hogy nem veszik észre rajta....?! hahaha

Lanois 2011.01.06. 14:58:06

@Myta: "Alekoszba szerelmes lettem..."

És hegesztenél is vele tesó?

bévé 2011.01.06. 14:58:24

@Christian78: na te mingyá ki leszel moderálva, reményeim szerint...

==T== 2011.01.06. 14:58:37

@cöcke: Miért b*tatjátok annyit Évát? A legnormálisabb nő a villában, és még jól is néz ki. Műveltség tekintetében odaveri a többieket (a játék alapján Laciit is) és legalább nem álszenteskedik és nem játszik siratóasszonyt vagy nyálas kislányt. Szvsz jól is néz ki.

Christian78 2011.01.06. 14:58:51

@Trollszpré:
akkor nyald a seggüket barátom, ha szimpatizálsz velük!!!!!!!!

gibson 2011.01.06. 15:00:31

@Trollszpré:
"Széthullik a műsor pl."
???
Én csak azon röhögök, hogy szerintem:

szembenézni az esetleges következményekkel = szembenézni a veszéllyel, hogy ezek az esetleges következmények bekövetkezhetnek

Nem látok túl nagy különbséget a kettő között, csak erre akartam reflektálni :)

==T== 2011.01.06. 15:00:47

@King of Shadows: Nem lezsidózta, hanem megkérdezte tőle, hogy ő ugye zsidó. Ami a Szentestét illeti, ott konkrétan Éva volt az egyetlen, aki normálisan állt hozzá az Anikó témához, a többi barom tovább akarta itatni nem csodálom, hogy beszólt nekik.

+

palocbetyar.com/article?id=3279

hollario 2011.01.06. 15:01:16

@Christian78: miért nem gárdistákat vittek be, miért kell a sok adófizető állampolgár pénzét genetikai hulladékoknak adni?!

A gárdisták veled együtt genetikai hulladékok, csak ti még kurva unalmasak is vagytok, mert mind ugyanazt büfögitek.
Pl. mint most te.

Christian78 2011.01.06. 15:02:36

itt mindenki fekaimádó?

Jimbo75 2011.01.06. 15:04:25

@==T==:

Nem egyforma az ízlésünk, Én például bottal sem piszkálnám meg, Derrick felügyelőnek (Horst Tappert - magyar hangja Szabó Ottó) nem voltak akkora táskái a szeme alatt 50 évesen, mint annak a nőnek 30 évesen, tipikus kiélt fejű luvnya.

mocskosmacska 2011.01.06. 15:05:51

VAn egy kérdésem, de tényleg kíváncsi vagyok rá. Van itt olyan férfi, aki csak egy kicsit is vonzónak tartja Szandikát?

bugylikulacs 2011.01.06. 15:09:59

@K.Tomoceusz: Na b+! Most tényleg fél órára lekötöd a népet? :)

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:10:08

@Jimbo75:

Nem vagy te férfi . Évánkat sunázni kell , mert nem nyugszik le soha .
== T == kollega ! Ha mész be a Villába , szólj nekem is , megyek veled .

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:11:31

@bugylikulacs:

Van nettó 20 percem elmentve a lenge Lacáról is ha érdekel .

Jimbo75 2011.01.06. 15:13:55

@K.Tomoceusz:

Tied, viheted:) Én innen csak Gigit sunáznám.

Caprica99 2011.01.06. 15:14:02

@suzildi: ezt a baromságot írd még be párszor, lécci lécci!

pontypofájú mókusgalamb 2011.01.06. 15:15:51

a kis Gombi mindig bömbizik:)

ha már nem küldik haza azt a buzit, legalább adjanak neki egy vibrit!

gibson 2011.01.06. 15:17:37

@K.Tomoceusz: rohaggyámeg, Anikóból semmi nem látszik, mert tiszta pára az üveg, de cserébe végig kellett hallgatnom előtte Béla karrier-terveit meg Olivér okoskodását! Ja, és megláttam Zsófit is meztelenül, te jó ég...
Ezt még megkeserülöd!!!

Caprica99 2011.01.06. 15:18:34

Ez a Balázs is egy nettó idióta!

Aszittem kifekszek, amikor oltotta bent a jónépet, hogy százezrek nézik a műsort (mondjuk ez elég szar arány!) és mindenkit nagyon szeretnek ám a nézők!

Na csak jöjjön ki némelyik, aztán nézegesse a neten, mennyire szeretik!
LOL!

Rigghead 2011.01.06. 15:18:44

@K.Tomoceusz:
hát a csajok de megtanulták, h bepárásítják azt a renyhe betekintő-ablakot!
Anci bébi kivülről azért igencsak rendben van
Csippanthat a többi rusnya luvnya

bugylikulacs 2011.01.06. 15:19:18

@K.Tomoceusz: Azért az disznóság, hogy a zuhanyzást a párán keresztül mutatják.

Lanois 2011.01.06. 15:21:35

@K.Tomoceusz: Én is minőséget vártam tőled tesó. Tudod, hogy mindíg megmondom neked az őszintét, de most nagyot csalódtam benned, tudod?!

mgyuri · http://monophonics.tumblr.com/ 2011.01.06. 15:23:49

Évike cigányozott karácsonykor? Ezen akadt fent a kisebbség?

Jimbo75 2011.01.06. 15:24:22

@pontypofájú mókusgalamb:

Annyira szerencsére azért nem mutat fajtajelleget, hogy egy sunát ne érne meg és majd zacskót húzok a fejemre, ha mégis:)

suzildi (törölt) 2011.01.06. 15:24:45

@Caprica99: Van más véleményem is... többször ugyanazt nem írom le...

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:30:15

@Jimbo75:
"Én innen csak Gigit sunáznám. "
Én meg nem . Sajna heteronak születtem . Gigink nem is tudom kire emlékeztet , de hogy nem nőre az tuti . Talán a Stallone -ra .

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:31:15

@bugylikulacs:

Ízlés0 néven kéne kommentelned .

sélli_ 2011.01.06. 15:32:49

:))))
Eh, nem hagy élni a dolog: tudja valaki, hogy mi az a nyomorult nóta amit Gombos egyfolytában énekel? A 'Jól vagyok'???? sajnos az Ő előadásában nem ismerem fel... :)))

Jimbo75 2011.01.06. 15:33:22

@K.Tomoceusz:

Éva meg Einstenre, mármint külsőre, mert agyban nyilván nem:)
Nézzük csak a 2 legfontosabb külső jellemzőt:

Haj - Pipa
Bajusz - Pipa

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:33:45

@gibson:

Anikóból semmi nem látszik, mert tiszta pára az üveg

Nem hittem volna , hogy a lányok a 40. napra rájönnek a trükkre . Csak szídja valaki még egyszer a női gógyit !

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:38:13

@Jimbo75:

Nem azt mondtam , szeresd meg a bajszos sörényes lányokat . Csak azt , hogy egy férfi tudja a kötelességét és rendezze le anyókát amikor morcos .
A feladat elöl kihátrálni ,ezzel a könnyű utat választani nagy nagy csúnyaság .

==T== 2011.01.06. 15:39:09

@mgyuri: Nem biztoshogy elhangzott a cigány szó. Meglehet csak megkérdezte, hogy felétek ez a módi?

Jimbo75 2011.01.06. 15:39:28

@K.Tomoceusz:

Dehogy hátrálok, egész egyszerűen Éva taszít és idegesít:)

bugylikulacs 2011.01.06. 15:40:56

@K.Tomoceusz: Diszkriminálsz, mert hetero vagyok, vagy mi?

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:43:45

@bugylikulacs:

Aha . Nem tudsz haladni a trenddel .

bugylikulacs 2011.01.06. 15:43:57

Éva egy visszataszító jelenség. nincs benne semmi nőiesség. A mozgásából adódóan még zacskóval a fején se lenne nőiesebb.
A szájától meg egyenes a hideg ráz, olyan rusnya.

bugylikulacs 2011.01.06. 15:46:00

Külsőre talán Anikó a legvonzóbb. De ő meg egy hülye picsa és ez sokat ront a sunázhatóságán.

sélli_ 2011.01.06. 15:47:23

Tom, Hajni: Köszi :)))

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:47:30

@Jimbo75:
"Dehogy hátrálok, egész egyszerűen Éva taszít és idegesít:) "

Erre a Verebes mondott ideillőt :

" Egy jó nőt könnyű megbaszni , ezt ...az már igen , az már férfi . "

johanna-ne 2011.01.06. 15:49:24

@Christian78: A magyarokat a cigányok nem lemagyarozzák hanem leparasztozzák, amit a Bécike az egyik játék alkalmával meg is tett " na mi van Paraztok " csak senkinek nem tünt fel, bennem is akkor tudatosult az Ő származásuk, no de ezzel nem is lenne semmi baj, mármint a származásukkal, csak akkor nem kell e-miatt megsértődni.

bévé 2011.01.06. 15:50:20

mikor lesz, h kit visz magával a Zildi?

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:51:10

@sélli_:

Van olyan változatom is , ahol Éliás Jr . pucéron énekli a zuhanyzóban .
Nem akarom rád tukmálni csak ha tényleg érdekel .

prof. Perselus Piton 2011.01.06. 15:57:12

@haruka: én Ildikót hittem annyi évesnek, mint én vagyok...aztán elolvastam, hogy kis nekifutással lányom lehetne :-))

K Tomoceusz 2011.01.06. 15:59:49

@bévé:

mikor lesz, h kit visz magával a Zildi?

Azt , aki a jövő héten védett lesz . Kiváncsi vagyok lesz - e valaki , aki beajánlkozik a csajnál válassza őt . Zsófi , Anikó vagy a szépfiúk helyében én lépnék az ügyben .

K Tomoceusz 2011.01.06. 16:02:07

@prof. Perselus Piton:

Olivér se egy tipikus 32 . Vagy Éva 28 . Egy rendes magyar már csak hagyományból is nézzen ki koránál hússzal többnek .

Darth_Vader 2011.01.06. 16:02:17

Én már sokadszorra próbálom végig olvasni ezeket az írásokat, de kb. a felénél mindig abbahagyom. Valakinek ebből áll az élete, hogy bámulja a VV-t, és aztán amit látott leírja? Vazzeg! Legalább lennél jó fej.
Fikázol mindenkit - ízlésileg, kinézet alapján - de rólad a google fénykép keresőjéban sem találni képet. ( pontosan tudjuk miért ) Könnyű úgy véleményt alkotni, hogy magunkat nem vállaljuk. Az ilyen emberekhez képest egy meztelen csiga gyakorlatilag egy elmeszesedett gerincoszlop.

sélli_ 2011.01.06. 16:02:48

@K.Tomoceusz: ahogy Alonso mondta anno: 'I dont want to know!' :)) Köszi, asszem kihagyom :))
Belehallgattam... az gáz, ha Gombi előadása jobban tetszik mint Éliásé??? :)))

gibson 2011.01.06. 16:04:59

@bévé: szombat este lesz a kiválasztás (vagyis hivatalos nevén: a 'Kihívás')

Christian78 2011.01.06. 16:06:32

@bugylikulacs:
az a baj vele is , mind a többi húsz év körüli versenyzővel, hogy lerí róluk, hogy annyira buta emberek.....!
csak szimplán a koruk miatt!
emberismeret nulla!
csapódnak mindenkihez, akiben pozitív dolgot látnak, s ha ez a valaki megbántja őket, akkor eret vágnak!
az élet majd megtanítja őket, hogy nem szabad csak úgy belemenni minden hülyeségbe!!!!!!!!

Christian78 2011.01.06. 16:08:26

s, ha tanultak valamit az iskolában, akkor majd belátják önmaguknak, hogy a hibákból tanulni kell, ha tovább szeretne jutni az életben!
ha nem, akkor eltapossák őket, mint a csikket!

K Tomoceusz 2011.01.06. 16:09:20

@sélli_:

Az eredetit kérted , nem jobbat Gombinknál . Máskor jobban fogalmazd meg igényeid .

2011.01.06. 16:11:07

Én ezt a műsormenetet nem értem. Adott az RTL-nek 1 óra. Első 5 percben megmutatják, hogy mi történt tegnap. Főcím, aztán Buci/Lilu/Balázs pofázik újabb 2-3 percet, majd 5 percben összefoglalják, hogy mit fogunk látni az elkövetkezendő már csak 45 percben!!! Ennek mi értelme van?
Még az a szerencse, hogy nincs a reklámszünet előtt "ezfogtörténniareklámután" összefoglaló, aztán a reklám után meg "eztörténtareklámelőtt" kisfilm. Pedig mint látjuk ki lehetne tölteni az 50 perces műsoridőt is, de most szerintem, ha csak a kisfilmeket nézzük nincs több 30 percnél az adás.

bévé 2011.01.06. 16:13:50

@gibson: ja, most már megnéztem port.hu-n. de akkor mikor van a párbaj? jaaa, az meg még jövő szombaton. ajj, ez így nagyon vontatott. :(

prof. Perselus Piton 2011.01.06. 16:24:29

@K.Tomoceusz: lehet, hogy a kamera teszi vagy a megvilágítás, de szörnyen néznek ki a korukhoz képest...na meg reggel smink nélkül :-))

piszok alfréd 2011.01.06. 16:27:59

@K.Tomoceusz: te nagyobb genyó vagy, mint a kép melletted! :)megnéztem a videót, de nem szóltál előre, hogy zsófika is meztelen lesz. egy órára megvakultam, aztán mikor visszajött a látásom, vele együtt visszajött egy fél szál lángolt kolbász is. drága mulatság volt! legközelebb (j)erzsit linkeld be a fürge ujjak magazinból...:))

JanCsi 2011.01.06. 16:30:02

Valaki mondja már meg minek Telivérnek az az ananász? Kapta a nyuszikától és bent megrohasztja, vagy mi van???

bugylikulacs 2011.01.06. 16:33:54

Aki még ilyen brutál ronda egy nő az a Zsuzsi. Az anyja meg nem mondaná róla, hogy még csak alig húsz éves. Kinézett vagy 35-nek. Festék nélkül meg ugye...

piszok alfréd 2011.01.06. 16:37:39

@JanCsi:
tudod, a nagy maszturbátor nagyon romantikus, amikor éppen nem aláz porig egy másik nőt. az más kérdés, hogy ezek aztán másnapra megbocsátanak, ahelyett, hogy fejbeb.sznák az ananászával...

sanyix 2011.01.06. 16:38:00

láttam ezt, zsófikának de lekevertem volna egy hatalmas sallert. Igazi idegesítő picsa.

Ez a szandika meg nem néz tükörbe, ha csodálkozik hogy nincs az első háromban?

JanCsi 2011.01.06. 16:40:24

@piszok alfréd: köszi, de a válasz még mindig nincs meg. Ezt a nőjétől kapta. Miért pont ananászt? Kiderültek ezek a dolgok, csak én vok tudatlan????

Tompó 2011.01.06. 16:42:49

Ez a zene illik a bömbihez olyan undorító, mint ő maga. Piiicuuuur szeretleeeek piiicuuuuur. Hát majd beszartam a röhögéstől közben azért a hányinger is kerülgetett. Érdekes azért most hirtelen olyan erős lett, hiteles volt az eddigi "agonizálása" hogy egy "klassszikust" is idézzek

piszok alfréd 2011.01.06. 16:44:21

@JanCsi:
azért ananászt, mert az asszony azt mondta, hogy ha huncutkodik bent, akkorára veri oli heréjét, mint egy ananász. ez neki a figyelmeztetés...

Rigghead 2011.01.06. 16:49:02

@Olika69: feletébb lelkismeretes és energikus műsorkészítői hozzáállásról lehet szó szerintem...tudod, megszakadnak érted a vágószobában, hisz ezt dolgozzák ők napi 8ban

van-e szándék 2011.01.06. 16:59:13

Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy a Retekklubot egy sírás-hormonokat gyártó cég kezdte szponzorálni még a Zikszfaktor előtt. Amit azok meg ezek összevirnyákoltak már, hát simán fel lehetett volna vele sózni Európa havas főútjait.

Tompó 2011.01.06. 17:07:42

ez mekkora kamu ez az "élő adás" nem is élőben megy ezt megvágták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K Tomoceusz 2011.01.06. 17:11:36

@Tompó:
ez mekkora kamu ez az "élő adás" nem is élőben megy ezt megvágták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" Ez mellett még elsiklok " - mondaná erre Ildink Tordasról és 4000 évről .

Tompó 2011.01.06. 17:19:42

@K.Tomoceusz: majd kifelé siklik hamarosan a bárgyú képű ténsasszony. De nincs igazam, én vágást láttam, vagy csak a szemem vibrál??

John May R 2011.01.06. 17:20:28

Gigi és Anikó beszélget ma hajnalban

17.00-tól értelmiségi párbeszéd a videóban:

indavideo.hu/video/vv010602000230

K Tomoceusz 2011.01.06. 17:23:54

@Tompó:

Nem tudnám megmondani . Csak hallom őket , most kivételesen mást nézek közben . De igérem , ez többet nem fordul elő .

Tompó 2011.01.06. 17:30:55

@K.Tomoceusz: ó most már biztos vagyok benne hogy kamu ez az élő adás. A laci beszélgetése béciékkel elvileg időben a laci- ildi párbeszéd után történt, mégis bevágták közben egy kicsit. Ez mekkora lebőgés. Undorító, gyalázatos, vérlázító. Akkor ugyanígy a "szavazatokkal" is játszhatnak..

K Tomoceusz 2011.01.06. 17:35:20

Benned egy Colombo veszett el . Amennyire el vagyok most bambulva , azon se lepődnék meg , ha Leot és Gínát mutatnák élő adásként .

Tompó 2011.01.06. 17:39:14

@K.Tomoceusz: inkább Derrick, rá jobban hasonlítok...hihihih , de egyébként tényleg ugy van ahogy írtam ez döbbenetes!!!!!!

K Tomoceusz 2011.01.06. 17:44:32

Nem csípem ezt a Bécit , de Gombit tud alakítani . Ahogy a stábot megismertem , ez lesz a holnapi összefoglaló fő témája .
( ha addig nem villant egyet Ildi Lacánkon )

K Tomoceusz 2011.01.06. 17:47:36

@Tompó:

Igazad van , Derrick jobb . Az 50 perc alatt oldott meg egy rejtélyt , a másiknak majdnem 80 is kevés . És még szebb is . Bár sajna egyiket se láttam zuhanyozás közben .

Szaffi B. 2011.01.06. 17:50:42

@piszok alfréd: Ananásszal nem, de naranccsal próbálkoztak...sajnos nem szabad fejbebaszni egymást...kár pedig.

Szaffi B. 2011.01.06. 17:51:35

@Olika69: Felvesz, átteker. Már javasoltam. :))

JanCsi 2011.01.06. 17:52:26

@piszok alfréd: ááá, köszi!!! végre megvilágosodtam!

piszok alfréd 2011.01.06. 18:00:59

@Trollszpré:
pedig megnéztem volna olika fejét a cserepes ananász után... kár, hogy nem súgtak zsuzsikának, hogy mozduljon rá oli ereklyéire. na ahhoz mit szólt volna az öntelt seggfej?

Szaffi B. 2011.01.06. 18:07:14

@piszok alfréd: Semmit, ő egy hangember. Nem fog leállni verekedni senkivel ő alattomban támad.

"Jól" néznek ki nőként.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 18:16:59

Ezt az Álomnő-pasi dolgot pont láttam Hangosan felnevettem, mikor Bécinek 4x-erre se ugrott be, mit jelent a nárcisztikus szó.

Éva amúgy tényleg megszabadulhatna attól a párducmintás cucctól. Tiszta Peggy Bundy. Csak Katey Sagal mimikájában volt legalább némi kedvesség, nem ez a rideg jégcsap dolog, ami Évánál.

Szaffi B. 2011.01.06. 18:20:07

VÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ Bömbit jácca Béci :DDDDDD

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.01.06. 18:22:30

Na, most a képeken szereplők közül melyik kéne hogy legyen az álomnő?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.01.06. 18:23:28

Csak mert szerintem valami felháborítóan nem esztétikusak...

Szaffi B. 2011.01.06. 18:24:34

Nagyon jó ez a színjátszós :DDD

Szaffi B. 2011.01.06. 18:26:21

Kurva jó ez a színjátszós :DDDD

Szaffi B. 2011.01.06. 18:27:20

Na, a káromkodás előhozta az elsőt is :)

Maravillosa 2011.01.06. 18:29:08

@Hódos Hajnalka: Hajni, ma ismételten fenomenálisat alkottál! Kösziiii!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 18:29:22

Na, tudom miről legyen legközelebb közönségszavazás: Szerezzünk nőt Gombinátornak!
Tán befejezné a bömbit.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 18:30:38

@piszok alfréd: nem, nem tudok, a látszat ellenére kb minden harmadikat nézem cak meg, inkább olvasok, ezt a Dzsörzé dolgot meg onnan tudom, hogy egy hasonlót kommenteltem pár résszel ezelőtt, mint most te és én is fel lettem világosítva, éljen! ;)

lemonkeyface (törölt) 2011.01.06. 18:36:49

Nem nem ugrott be Bécinek hanem egyszerűen nem tudta mi az... :D
Egyébként meg mikor veszik már el tőlük a cigit? Hogy lehet tisztán napi 15-20perc dohányzást közvetíteni 7 orakkor? De nem is csak a törvényesség miatt.. amúgy is. El kell venni Olivér ananászát is meg az ocsmány nőjének a fotóját. Nem értem hogy nem jutott eszükbe semelyiknek. Ha nem emrik bevállalni élesben, akkor mikor mindenki alszik akkor ki kell rakni 20 percre, aztán lehet visszatenni, mintha mi sem történt volna. És akkor nézne a csávo h mivan rohad az ananász?

flippant 2011.01.06. 18:40:08

Ez a Gombi meg jersei vagy ki a rák, smink nélkül nagyon gáz

Szaffi B. 2011.01.06. 18:44:00

Ez most nagyon komoly volt az "élő" adásban. Elment a kép amin Béci kabátban sapkában cigizik, visszajött a kép, Béci izompólóban döglik a kanapén és Lacival beszélget. Ezek a technikusok honnan jöttek, Üzbegisztánból?

gibson 2011.01.06. 18:44:18

Durvus, Olivér jobban néz ki sminkkel, mint smink nélkül...

Tölgyessynek igaza van, meg fogják még bánni az RTL-nél, hogy engedték Gombit hazatelefonálni. Most már a Béla is azt tervezgeti, hogy mikor beszélhet a családjával.

Szaffi B. 2011.01.06. 18:45:30

Béci egy harmadik fajta ruhában cigizik.

????

???

?

K Tomoceusz 2011.01.06. 18:50:30

@Trollszpré:

A Macskajajban Béci volt az öreg aranyfogú húdegyors . Ha kilassítod az élő adást , észre lehet venni mikor átöltözik .

K Tomoceusz 2011.01.06. 19:00:21

Ez is gyanús . Leírok egy faszságot és 3 perc múlva elkezdenek beszélni róla . Élő az adás , csak akit épp nem mutatnak , azok Hajnalkát olvasnak .

Ezt ki kell próbálnom .

Régebben Laca asztaltáncos volt .

venszivar 2011.01.06. 19:00:36

Azt a síró genyó maradékot FÉRFINEK nevezni !!Erős csúsztatás !!!Egy gyerek nem sír ennyit.Még öngyilkos lesz az a gyagyás......

K Tomoceusz 2011.01.06. 19:01:22

Már táncol is pucéron . Nem véletlen kapták le az adást .

van-e szándék 2011.01.06. 19:02:25

A Legényanya című filmről beszélget éppen Tajgetosz, Telivér és Anikó.. Telivér már majdnem meggyőzte Anikót, hogy az a Csapdlecsacsi, de Tajgi közbeszólt: az nem 6:3?

okostojások, ha összejönnek egy dumcsira... :)))

Tompó 2011.01.06. 19:04:19

@Trollszpré: ugye hogy nem az én szemem káprázik ???!!!! ez nem élő!!!!

vörös áfonya 2011.01.06. 19:05:25

A villalakók összezavarása érdekében lesz szombaton a kihívás?

bévé 2011.01.06. 19:08:05

bazmeg, pazarolják a nutellát ezek a faszszopóóók

gibson 2011.01.06. 19:13:12

Nem hiszem el, hogy Laci ennyire hülye.

prof. Perselus Piton 2011.01.06. 19:14:31

a wc-s trükk tetszett...de Ildikónak megint bele kellett ütnie az orrát (de szájba vágnám)

bévé 2011.01.06. 19:15:04

de miért MIért MIÉÉÉRT MIIIIIIIIÉÉÉÉÉRT mutatják még egyszer ezt a kis buzeráns ötéves, ahogy telefonál??? MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT????

benkoo 2011.01.06. 19:15:22

ez a gombi vagy mi nem férfi... és ez élete legnagyobb harca? remélem...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 19:15:44

@hfeeri:
Remek-remek. Napok óta, egyenként személyre szabott stratégiákon gondolkodok, amivel őrületbe lehetne kergetni, majd véglegesen kiiktatni -kényszerzubbony- ezeket, ha bent lennék. Mint pl. kutyagumit rakni a párnája alá a tisztaságmániásnak, míg fürdik, közvetlen alvás előtt.
Nopersze, lenne eszem, és csak a kamerák tudnának róla. Micsoda show lenne, anyám!

vörös áfonya 2011.01.06. 19:15:53

Neeeem akarnak paródiát Gombiról..de mégis:)

prof. Perselus Piton 2011.01.06. 19:18:21

na, szavazzunk meg nekik egy hét kötést...merő szeretetből :-))

gidabiga 2011.01.06. 19:19:50

élvezet a posztot és benneteket olvasni, hozzászólni nem tudok, de minden nap olvasom jókat vihogok rajtatok :D

gibson 2011.01.06. 19:21:00

Akurvaanyját a Zsófinak is, egyből megy árulkodni Ildinek. Ildi meg egyből megy számonkérni Alekoszt, de persze így beárulta Zsófit is. Szánalom ez a nő, tragédia. Annyira hülye, hogy arra nincsenek szavak.

De legalább tudjuk, miért látta őt Alekosz korábban. Egy helyen laknak.

fran7 2011.01.06. 19:24:06

Azért Ildinek abban igaza van, hogy faludbeliről akkor mondj rosszat ilyen nyilvánosan, ha vállalod az örök haragot, amolyan Montague és Capulet módra.

haruka 2011.01.06. 19:24:33

@gibson: be is próbálkozott nála nem? mármint alkesz az Ildinél.

K Tomoceusz 2011.01.06. 19:25:29

@gibson:

Nem figyelsz . Nem egy helyen laknak ( egyik tordasi másik érdi ) hanem egy "bel"gyógyászhoz járnak .

bévé 2011.01.06. 19:26:56

@K.Tomoceusz: te is tévedsz, egy LÉGTÉRben laknak! :D

vörös áfonya 2011.01.06. 19:27:06

Na,most jön,hogy nekik nem is a pénz kell:)

gibson 2011.01.06. 19:28:22

Ha a tizenkét misit húszezresekben, és nem ezresekben vitték volna be, egy kis női retikülbe befért volna az egész. Igaz, akkor nem lett volna ilyen hatásos :)

Ancilla 2011.01.06. 19:29:14

@gibson: Nehogy már Zsófi legyen a hibás!!! Alekoszék nagyon ordenáré módon kiröhögik Ildikót a háta mögött, és nem ők a szemetek, hanem az, aki elmondja mindezt Ildinek. Nem szeretem én sem az árulkodást, de az, amit ez a szociopata, érzéketlen ember csinált, fölháborít.

Te mit szólnál hozzá, ha Rólad egy társaságban ilyen hangnemben beszélnének, kinevetnének, s senki nem jelezné Neked finoman, hogy vigyázz azokkal az emberekkel (pl., nehogy esetleg még jobban a közel kerülj hozzájuk, hogy még jobban kigúnyolhassanak.)

K Tomoceusz 2011.01.06. 19:30:00

@vörös áfonya:
Na,most jön,hogy nekik nem is a pénz kell:)

Anikónak kell .
Mindjárt meglátja .
Jön a második orgazmusa .
És mi ezt is látjuk .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 19:30:13

@gibson:
Retikül? Ugyanmár. Nokiásdoboz! Brüsszelben már intézik a hungarikumként való bejegyzését.

bévé 2011.01.06. 19:30:57

@Ancilla: ja, most volt először szimpi, amikor kifejtette a riportszobában, h azért mindennek van határa.

gibson 2011.01.06. 19:31:20

@haruka: igen, többször is, de Ildikó ezt is szarul kezelte, tegnap (előtt) ezen vesztek össze pl.

@K.Tomoceusz: "egy légtérben lakunk", ezt mondta szó szerint, nem?

gibson 2011.01.06. 19:33:21

@Ancilla: nem értünk egyet, Zsófi egy sunyi kis nyafogós ribanc, a szociopata pedig pont, hogy Ildikó, és nem Alekosz, ha már valaki.

gibson 2011.01.06. 19:35:10

@neccharisnyás útonálló: úristen, egy ekkora ziccert kihagytam, tényleg!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 19:42:23

Ildivel vidámcigit kéne szívatni. Tegnap anyukája azt mondta, egy tök laza lány, nem is érti mi van vele.
És gondolkodtam. Namost ha én lettem volna abban a fingós jelenetben, úgy leüvöltöm Alekosz haját, hogy pislogni se mert volna azokkal a gúvadó szemeivel. Megy úgy szerintem a nagy többség is így tett volna.
Ergo itassuk le a lányt vagy bármi, hogy élni kezdjen végre. Nagy kárt a bentlakókban ugyse tud tenni -kiszednék- de legalább szerezne némi tekintélyt. Jah, most jelölték párbajra. Akkó felejtős.

Szaffi B. 2011.01.06. 19:44:06

Azért sokat elárul róluk ahogy a pénzre néztek, meg amit mondtak.
Telivérnek vérben forognak a szemei hátha Gombinak bejön a taktikája

gibson 2011.01.06. 19:47:43

Anikó a nála értelmesebb férfiakat szereti - hát szerencsés lány, elég nagy a választék.

fran7 2011.01.06. 19:49:38

@gibson: Igen, csak ő nem ismeri fel őket.

bévé 2011.01.06. 19:50:43

én nemtom, ennek az Ildinek ki mondta, h úgy fesse ki a szemeit, h a szempillái alá 3 mm-rel húz egy fekete csíkot. már attól ellenszenves a tekintete. o.O
nekem is vakító kék szemeim vannak, de ilyet még sose csináltam magammal.

gibson 2011.01.06. 19:54:18

Ildikó, amikor bement, azt mondta, három ember szimpatikus neki: Olivér, Alekosz, Szandika - nem? Ehhez képest...

Közben Alekosztól új kifejezést tanultunk ismét:

"Ez így fog lenni!"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 19:56:56

@gibson:
Attól hogy tetszik valakinek a mentalitása, nem biztos hogy huzamosabb ideig együtt is bírsz vele lakni.

vörös áfonya 2011.01.06. 20:00:20

Ez a Jerzsi gyerek olyan fura nekem.
Mintha soha nem azt mondaná,amit gondol,csak selypít össze-vissza.
Mindig ezek a menő focisták jutnak róla eszembe.

bévé 2011.01.06. 20:00:38

@gibson: beszartam, de meg is ismételte! :D
ez a Jerzsi, ez annyira hülye amúgy, h meg nem fordul a fejében, h Éva simán, tök őszintén azt a véleményét mondta el Ildinek, h kiknek van a legkevésebb esélye, h visszajönnek vele szemben? Jerzsi a Gigivel való enyelgésen kívül nem csinál semmit, Ildi meg már a szopatása miatt is egyre érdekesebb nála.

csudri82 2011.01.06. 20:04:33

Amikor az előbb bekapcsoltak élőben a villába csak nekem tűnt fel, hogy Alekosz és Olivér szeme is ki van festve?

Flood 2011.01.06. 20:05:52

@gibson: Jaja :D
Meg Ginától is mókás így utólag, h amikor bement, azon síránkozott, h őket senki se várta, pedig ő mindenkit annyira szeret.

Ja és a legjobb a gyakran puffogtatott "Mindenki imádok!" frázis....látjuk :)

gibson 2011.01.06. 20:07:40

@neccharisnyás útonálló: nyilván, csak ez is arra utal, hogy mennyire nincs tisztában magával szegénykém, illetve mennyire nem jó emberismerő.
Ha valaki, hát ő előnnyel indult a többiekkel szemben, mert láthatta több, mint egy hónapig, hogy ki hogy taktikázik, ki milyen ember is valójában. Akár előnyt is kovácsolhatott volna ebből, hát ehhez képest azon sír, hogy ő túl későn jött be, és hogy senki sem fogadja be.

(Btw., gyanús volt nekem, hogy vannak-e egyáltalán barátai egy ilyen nőnek, hát most ő maga mondta, hogy a szabadideje nagy részében alszik otthon.)

Lanois 2011.01.06. 20:09:13

@csudri82: színházast játszottak, és a smink még nem lett leszedve, tudod.

gibson 2011.01.06. 20:10:07

@csudri82: volt egy "színjátszós" feladatuk délután, ahhoz sminkelték ki magukat.

JanCsi 2011.01.06. 20:11:54

Komolyan mondom, hogy egy másodpercig szánnivalóan-szimpi lett Alekosz (előtte csak egyszerűen szánnivaló volt) amikor élete álmaként előadta, hogy ő bizony elmenne Hajdúszoboszlóra, az anyját meg 4 napra (!!!!) beutalná Zalakarosra! :D

bévé 2011.01.06. 20:12:07

@gibson: "én Tordason szinte csak alszom" :)

Hódos Hajnalka 2011.01.06. 20:12:54

@gibson: Nemnem. Tordason csak alszom. Ez azt jelenti, hogy napközben szinte nincs ott. Abban a légtérben.

Csak én röhögök még mindig Alekosz nagymama-monológján?

JanCsi 2011.01.06. 20:13:27

@JanCsi: tudom mit akartam megtudni Tőletek. Mi van Alekosz kutyájával?! Beteg a kutyu, vagy mi a szösz???

gibson 2011.01.06. 20:14:27

@Flood: remélem, még szombat előtt összejön egy Ildikó-Szandika "fájt", mármint nem kint, a párbajon, hanem bent, Zsuzsi-féle freestyle stílusban :)

gibson 2011.01.06. 20:16:41

@bévé: @Hódos Hajnalka: akkor viszont napközben mit csinál vajon??? :)

A nagymama-monológot nem kaptam el, de remélem, úgy fog lenni, hogy majd valaki elmondja.

bévé 2011.01.06. 20:17:04

@Hódos Hajnalka: jaaa. nem így jött le nekem sem.

nem, nem csak te. kiáztatja magát! :D
nem elmegy Barcelonába megnézni a Sagrada Familiát, neeem. ázik egy pindurt a meleg vízben. anyja meg megy 4(!) napra Zalakarosra. esetleg a Balaton környékére. tetszőleges. :)

isteneeem, és én az elején nem akartam nézni ezt a szart. :D

bévé 2011.01.06. 20:18:21

@gibson: szombaton még csak kiválasztás van, nem? de ha van esze, fájt ide, fájt oda, Zsófit viszi.

Hódos Hajnalka 2011.01.06. 20:20:34

@gibson: a mama 30 éve nem volt sehol, mos vasal, takarít. gyakorlatilag rajta élősködünk.
erre a férjem: kűggyétek le tejér'.

Lotyó Bridzsida 2011.01.06. 20:21:08

Ildinek sajnos már mindegy.
Jellemző, hogy amint megérezték a többiek (=O, A, SZ, É), hogy gyenge, ráugrottak, mint a dögkeselyűk a haldoklóra. Szandikában csalódtam. Ő ugyanúgy élvezi, hogy egy gyengébbet lenyomhat.
A többiekben pedig csak megerősödtem, hogy agresszív idióták, akikben nincs egy csepp jóérzés sem.
Komolyan már nincs jó hatással rám sem ez az egész, mert én is csak felhúzom magam azon, hogy mennyire aljanép van bent...
Egyébként,ha már mindegy kit visz ki az Ildi, akkor dafke kivinném az Alekoszt.:) Lehet, hogy meglepődnénk.:D

gibson 2011.01.06. 20:22:33

@bévé: persze, úgy gondoltam, hogy JÖVŐ HÉT szombat előtt! ;)

JanCsi 2011.01.06. 20:22:57

@JanCsi: ezek szerint a nagyi aki mehetne Zkarosra, nem az anyuka ??(büdöskölkökmindigavalóvilágalattüvöltenek.....)

mindegy, óriási volt. nagy vágyak!

Lanois 2011.01.06. 20:23:10

Sálat fognak kötni. Ennek örülök!

fran7 2011.01.06. 20:23:23

@Hódos Hajnalka: Azért szerintem elég sokan vannak olyanok, akik a mamájukat szívesen befizetnék egy kis Zalakarosra. Ez elég magyaros történet volt. Ismertem olyan 80 feletti idős nőt, aki a dialízis kezelés mellett, még mindig főzött, takarított az elég nagy családjára és viszonylag kevés/semmi köszönetet kapott érte. Szerintem a családja még annyira se volt érzékeny, hogy egy ilyen ötlettel eljátszanak.

Lotyó Bridzsida 2011.01.06. 20:24:04

@Hódos Hajnalka:

12 millióból elviszem a mamát Zalakarosre 4 NAPRA!!!:D::DD Kirúg a hámbúl a srác, megmutatja a mamának, hogy ki a fasza gyerek!:D:D:D

bévé 2011.01.06. 20:24:22

@Hódos Hajnalka: én aszittem az áztatós szöveget mondod így. akkor én is lemaradtam.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 20:25:11

@Lotyó Bridzsida:
Hát azon behalnék, ha Balekosz kint maradna. De neem, úgyis elintézik a csatornánál, hogy visszamenjen.

JanCsi 2011.01.06. 20:25:53

Ja, és a rákos gyerek dumától eléggé behánytam. Valahogy nem érződött őszintének...

gibson 2011.01.06. 20:29:29

@Lotyó Bridzsida: de hát ez egy játék, ez erről szól, könyörgöm! A harcról, a bezártságról, az egymásra utaltságról, a hazugságokról, a manipulációról, a taktikázásról, a pillanatnyi érdekszövetségekről, stb-stb.
Ez nem a való élet, még ha a címével ezt is sugallja a műsor. A többiek akkor lennének szar emberek, ha egy börtönben, vagy egy táborban, esetleg egy céges tréningen fognának így össze valaki ellen. Akkor gyusztustalan lenne, aláírom. De hát az Ildikó tudta, hogy ez lesz, amikor bement, ő is azért van ott, hogy elvigye a főnyereményt, nem kényszerítette rá senki, hogy ott legyen.
Ez olyan, mintha a Vitalij Kilcskóra megharagudnál, mert egy bokszmeccsen kiüti az ellenfelét. Vagy ha egy horrorfilmen azért húznád fel magad, mert véres. Nonszensz.
Bocs, de én meg ezen húzom fel magam mindig... :)

fran7 2011.01.06. 20:29:30

@Lotyó Bridzsida: Mindenesetre tényleg elég szánalmas volt ez az ötlet, s annak is hatott, pedig talán ekkor volt Alekosz a legőszintébb magával és az életével kapcsolatban. (Szomorú szmájli)

Hódos Hajnalka 2011.01.06. 20:29:46

@fran7: Ja, vannak ezek a mártír típusok

slara 2011.01.06. 20:30:29

@bévé: nekem meg az oscar c. filmből Dr. Poole jutott az eszembe amikor kicsapja a bőröndnyi fehérneműt az asztalra,h ebből viszi el a mamát Baden-Württembergbe vagy hova :)

K Tomoceusz 2011.01.06. 20:32:41

@Lotyó Bridzsida:

12 millióból elviszem a mamát Zalakarosre 4 NAPRA

Én nem bírnék ki négy napot anyámmal se Zalakaroson , se Sagrada Familiában .
Ez egy gyönyörű egyben önsanyargató felajánlás volt Alekosz részéről .

fran7 2011.01.06. 20:34:29

Gombi szövege azért volt egyszerre hazug és őszinte, mert ha ma Magyarországon kiállatanád, mint a 10 millió ember, abból a nyilvánosság előtt 9 millió ember a rákos gyerekeknek ajánlaná fel. A haverok közt meg azt mondaná, amit valóban gondol.

vörös áfonya 2011.01.06. 20:34:35

Ez az Alekosz-Zalakaros sztori pont olyan volt,mikor megkérdezték az öreg bácsit,aki nyert valami nagyobb pénzt,hogy mit fog csinálni most,hogy gazdag lett és mondta,hogy lecseréli a tetőt a házon.Tehát nem is gondolkodott azon,hogy esetleg vesz egy újat,mert már megteheti.

csudri82 2011.01.06. 20:34:37

@Lanois: @gibson: Ott még nem tartok a kommentek olvasásában. De köszi! :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.06. 20:35:47

@gibson:

Miattam sose tegyél ilyet!:D
Csak szimplán besokaltam tőlük, ennyi az egész. Borzalmas, hogy csak erről szól ez az egész MINDIG. Hogy éppen melyik retardált okádik a másikra és mit...Unalmas és szomorú.

Ancilla 2011.01.06. 20:37:01

@Lanois: "Sálat fognak kötni. Ennek örülök! "
Erről Alfonzó Csehov-paródiája jut eszembe.
www.youtube.com/watch?v=QHYEKQBJ83E

bévé 2011.01.06. 20:37:04

@slara: az a film de gecijó :D

Lotyó Bridzsida 2011.01.06. 20:38:07

@slara:

:D:D:D Imádom az Oscart!:DDD

vörös áfonya 2011.01.06. 20:39:42

@Ancilla:

Jaj,ezt de szeretem,akárhányszor megnézem,mindig tudok rajta röhögni:)

bévé 2011.01.06. 20:40:48

@Lotyó Bridzsida: erről. mindiiiiig minden körülmények között! :)
de most komolyan. a nyereményekért ugyanezeket én is megtenném vadidegenekkel sőőt! azzal a kivétellel, h nem költöznék össze velük hónapokra. vagy még azt is. ha nem mutatja a tévé. :)

haruka 2011.01.06. 20:41:45

@slara: Baden-Badenbe! :D Az Oscar klasszikus, kérem.

bévé 2011.01.06. 20:42:57

@Ancilla: igaz, igaz, Ványadt Ványadtovics Vinyov, mintha csak magam mondtam volna - nálunk szállóige a családban. :)

slara 2011.01.06. 20:49:06

@haruka: igazad van ! én kérek elnézést ! :) pedig a kedvenc filmem....azon a jeleneten bármikor bármennyit tudok nevetni....azon is!

slara 2011.01.06. 20:50:49

....elképzelem alekoszt és nagyit ahogy bejelentkeznek a recepción :):)

K Tomoceusz 2011.01.06. 20:51:11

@gibson:

esetleg egy céges tréningen fognának így össze valaki ellen

Be kell vallanom vén fasz létemre még sose voltam olyasmin , de most kedvet kaptam . Imádnék egyszer megismerni egy ilyen helyes társaságot .

Flood 2011.01.06. 20:56:25

@Hódos Hajnalka: áááá, ez de gonosz! :DDD

K Tomoceusz 2011.01.06. 20:57:29

@fran7:

Várható volt , hogy valamelyik játékos megteszi a felajánlást . Az egyik előrelátó kollega ezt meg is jósolta a napokban , csak Ildivel ls vörösiszappal .
És hogy betartja - e a választási akarom mondani győzelmi ( így se jobb ) igéretét , csak úgy tudjuk meg ha sok pici sms - t küldünk a nevére .
Mert sokan vagyunk mi Gombi szurkolok , de még nem elegen .

bévé 2011.01.06. 21:00:53

@Ancilla: 2 napon át kétórás váltásban kettesével. jeeeeeej! :)

haruka 2011.01.06. 21:02:48

@slara: annyi idézhető mondat van benne! imádom! :) Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.06. 21:09:17

@Trollszpré:
Igeeen! Énis a helyében! :P
Mégha ki is esik, a többiek garantáltan 1 hét alatt tropára mennek.

Lotyó Bridzsida 2011.01.06. 21:09:28

@fran7:

Bár gondolom fel sem fogja mennyi pénz a 12 milla, főleg, hogy se kecót se kocsit nem kell belőle venni.

De én is ismerek olyan családanyát, akit a végletekig kihasznál a családja, mert ő maga imádja magát "nélkülözhetetlennek" gondolni. Ami abban nyilvánul meg, hogy 10-12 óra munka után még éjjel-nappal főzmostakarít a felnőtt(!) gyerekeire.

vörös áfonya 2011.01.06. 21:09:53

@bévé:

Legalább lekötik magukat:)

gibson 2011.01.06. 21:18:50

@K.Tomoceusz:

"Mert sokan vagyunk mi Gombi szurkolok , de még nem elegen ."

Ezt valamiért úgy olvastam, hogy "de még nem melegen".

Baj van a szememmel, álmos vagyok biztos, vagy nemtudom.

Lanois 2011.01.06. 21:24:27

@Ancilla: Hülye vagy? Imádom Alfonzót!!!

Szaffi B. 2011.01.06. 21:28:47

@Lanois: Hülye vagy? Mindent imádok benne! :DDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 21:35:08

@gibson:
Én már alig merem leírni ami megfordult a fejemben, Gombicica meleg, de nem szeretné felvállalni, ezért picur aki a tesó barátnője, a műsor illetve Gombi kedvéért eljátssza a barátnő szerepét.:)

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:35:56

@gibson:

X2 - re veszem , kizárt dolog , hogy baj lenne a szemeddel .

Szaffi B. 2011.01.06. 21:36:09

Alakulgatnak a klikkek. Telivér-Balekosz-Szandika (akiben én is csalódtam, kimutatta a fogai...között a hézagot) és Lárva-Éva összefogtak és TElivér vezérletével beindították a Nagy Terrort.
Szerintük.
Kiváncsi vagyok a többiek rájönnek-e, hogy kicsit nekik is klikkesedni kéne, és valahogy összefogni. Laci nem igazán alkalmas vezérnek én úgy gondolom, mert szerintem ő tök őszinte volt, nem kell neki a pénz, van egzisztenciája és elérte amiért jött-ismertség, amivel tovább futatthatja a már így is működő vállalkozását. Zsófi-Anikó-Dzsörzi-Ildi-Laci-egyedül gyengék lehetnek, de ha együtt taktikáznának, és talán valami elindult, jobban jöhetnének ki a szitukból, amiket ezidáig egyértelműen Telivér kontrollál- kiötli, ő vagy valamelyik csicskása végigcsinálj, valamelyik gyengébb szív. Gombit nem tudom hová tenni, a Ráczok egyértelműen ketten egy klikk, Erzsi semmilyen szerepet nem játszik Gigi terveiben, simán kivinné párbajra is.

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:37:01

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Gombinét deréktól lefelé nem is mutatták .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 21:41:30

@K.Tomoceusz:
Nőnek nő, de szerintem valami csalafintaság van, Gombi nem férfi az viszont majdnem biztos, Illetve férfi, csak nem a szokásos értelemben.

Nekem a 3 legidegesítőbb jelenleg, remélhetőleg minél előbb kint lesznek
Ildi
tőle egyszerűen ökölbe szorul a gyomrom
Zsófi
Anikó

slara 2011.01.06. 21:43:39

erről beszéltem tegnap h gombiné ki van bérelve.....gombi azért kereste kétségbe esve picurt,mert nem tudta h lejárt e már a lízingje :)

Szaffi B. 2011.01.06. 21:44:09

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Nekem meg:
Telivér(tőle egyenesen ökölbe szorul az ÖKLÖM)
FAlloszkosz
TrÉva

REmélem nem nyeri meg egyik sem, sajnos mostanában haza sem fognak takarodni, de maaaajd később, annál nagyobb lesz a kopp!

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:45:40

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Anikóval mi a baj ? Ahogy az a cigifüstöt kifújja ... három napja keresem rá a szót , de nem találom . Egyszer talán Hajnalka leírja .

slara 2011.01.06. 21:48:23

telivér ( i magát ) vörös fejét én is már szívlapáttal simogatnám....amíg pihen éváét is !

Lanois 2011.01.06. 21:51:05

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: "tőle egyszerűen ökölbe szorul a gyomrom"
Ez már majdnem olyan, mint a feláll a hideg a hátamon.

rubor labii 2011.01.06. 21:52:12

@gibson: na de mindddiiiig, minden esetben?!

gabcsi2004 2011.01.06. 21:52:22

én eddig soha nem regisztráltam egy ilyen fórumon se,de most nálam is kiverte a biztositékot még pedig Olivér
azzal,hogy beszólt vastag Tamásnak,hogy vannak kint verő emberei akkikel szivesen meg veretné Tomit.Mit ártot vajon neki Tomi?Akit szerintem személyesen nemis ismer.Az xfaktorosok legalább lettetek valamit az asztalra ők a tehetségükel győzztek.Ti is tudtok valamit felmutatni?Olivér egy kétszinű ember . Remélem minél hamarabb kiesel.Pápá olika

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:54:29

@slara:

Olivér nagy csóka .
Laca három napja dühöng , hogy a vörösképű dzsuvásan befekszik mások ágyába , de a sajátját nem érintheti meg senki rajta kívül .
Lacánk beszólni nem mer neki , inkább felrobban .
Ezt elérni egy 800danos harcosnál gyönyörű .

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:56:31

@gabcsi2004:

Honnan tudod , hogy Tomika hányszínű és miért van kiakadva rá Olink ?

gibson 2011.01.06. 21:58:09

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Bömbi nem százas, az hótziher, vagy meleg, vagy beteg (ez még rímel is), vagy ez az egész csak egy elbaszott taktika, én nem tudom, de amit tegnap(előtt) művelt, ahogy ordított, hogy "SZERETLEK PICÚÚÚÚÚÚÚÚR", az nem normális, bárki bármit mond :)

slara 2011.01.06. 21:58:37

@K.Tomoceusz: most néztem meg laci bemutatkozó filmjét.....mikor lett belőle ekkora nyuszi?:) csak pillázok

bévé 2011.01.06. 22:01:27

@K.Tomoceusz: és arról már ne is beszéljünk, h milyen tehetséggel hova??

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:01:45

@Trollszpré:
Akkor mi vagyunk az ellentábor:))
el nem tudom képzelni, hogy bekapcsoljam a tévét, ha az három grácia lenne már csak ott:DD
Meg miről írna Hajnalka?:)
Remélem ők lesznek a befutók:D
Laciban bíztam, de nem az a fasza karakán férfi akinek az elején gondoltam.

@K.Tomoceusz:
Hisztis, buta, kétszínű, ilyesmi, nem tudom, már az elejétől nem szimpi.

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:02:18

@slara:

Látom szereted sanyargatni magad .
Ha jól emlékszem dec . 22 - én uzsi után , de nem biztos .

rmr 2011.01.06. 22:03:32

az vicces, hogy ezresekben vitték be a pénzt, gondolom, hogy kilóra soknak látsszon, ami viszont meglepett - mivel azt hittem, hogy ez csupa unatkozó hülyegyerek - hogy ezeknek tényleg szükségük van a nyereményre (bár lehet, hogy csak tettetik magukat)

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:04:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Ettől még megnyerheti a játékot .
És lehet , hogy az is a célja .

gibson 2011.01.06. 22:04:59

@Trollszpré: végre kezdenek alakulni a klikkek, igen, ezt vártam!
Az A-É-O-Sz tengely bivalyerősnek tűnik, pláne, hogy Bömbi, Erzsy, Gigi és Béla is hozzájuk húz egyelőre. Ildinek és Zsófinak nem sok jövőt jósolok, Anikó aranyos, ő még kihúzhatja ezzel egy darabig, Lacinak viszont villantania kell valamit lassan, különben szigorú, kommandós Moszad-vezérből lassan egy humortalan, tekegolyó-fejű (hogy röhögött ezen is mindenki!), kövér szakáccsá degradálódik a többiek szemében.
Amit nagyon várok még, hogy mikor robbantják szét végre a Rácz-testvéreket, illetve, hogy Erzsy melyik oldalra fog állni akkor.

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:06:47

@rmr:

Féligazságot mondasz .
Volt ott 5ezres köteg is .
Igaz , mutathattak volna nekik egy bankkártyát is , de akkor lemaradunk Anikó 2 . öröméről .

rmr 2011.01.06. 22:08:01

amúgy ez az állandóan emlegetett ötvenes nettó vagy bruttó?

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:08:27

@gibson:

Látom , te is várod Lacánk és Ildi klikkesedését a mosógépen .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:08:55

@gibson:
Én kicsi gyereket láttam utoljára úgy bömbölni:))
Lehet ez a műsor a legrosszabbat hozza ki belőlem és szégyellem magam, de én egyszerűen nevettem, meg a paródián is amit ma Béci előadott:)

slara 2011.01.06. 22:09:39

@K.Tomoceusz: :):) mééé a filmben még egy tökös spionfióka....jár a szeme körbe,mint a felhevült svájci óra,feltérképezi az ellenséget,amióta bement,csak üvegesen néz maga elé:) van ott bent valami amitől ezek bekattannak....lehet titokban forgatják a barlang 3-at.....

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:10:30

@rmr:

csak 12 millió a pánz
a lakás nettó 51 m2 , a hozzá tartózó erkény a szomszéd celebbel bruttó 60 .

rmr 2011.01.06. 22:10:58

@K.Tomoceusz:

jogos, bár úgy is megnéztem volna a fejüket, hogy csak 12 sima köteget kapnak :)

gibson 2011.01.06. 22:13:33

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

"Lehet ez a műsor a legrosszabbat hozza ki belőlem és szégyellem magam, de én egyszerűen nevettem, meg a paródián is amit ma Béci előadott:)"
Nem, szerintem ennek a műsornak pontosan ez a lényege. Hogy visítva röhögj a bentlakókon.
Ezért is szavaztam meg nekik az egy hét folyamatos kötögetést, kár, hogy csak két nap lett belőle végül..

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:13:46

@K.Tomoceusz:
Ez így van, persze, hogy megnyerheti hisz még így is összességében ő tűnik a felszínes szemlélőnek a legnormálisabbnak.

@gibson:
Valahogy így:)

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:13:48

@slara:

Én kifejezetten szeretem a főzőcskéző szociális gorillákat .
bár a gusztusom továbbra is fura

slara 2011.01.06. 22:15:57

@K.Tomoceusz: no életem akkor laci sem lesz neked feltálalva:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:16:34

@gibson:
Viszont az nem tetszik, túlzásnak tartom, na jó szemétségnek, hogy felajánlották a nézőknek csinálják meg a paródiáját a telefonálásnak.

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:16:47

@Trollszpré:
Miről van szó?

Ja kérem , írkálni könnyű .
Olvasni is kell , ahogy azt 3-4 kollega szépen meg is tesz .

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 22:16:51

@gibson: tekintettel arra, hogy a Rácz páros az egyetlen irl is, valóban működő egység, vagy szövetség, ahogy tetszik, nem hiszem, hogy szét tudnák őket orbbantani; már csak azért sem, mert ha az egyik a másik ellen fordulna, nem egy "havert" veszítene, hanem a testvérét, no way.

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:18:45

Könnyelmű voltam az elöbb .
Most én is elhagytam a fonalat valahol .

gibson 2011.01.06. 22:19:12

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ja, hát kicsit ízléstelen, de 50 miskáért cserébe belefér szerintem. :)

slara 2011.01.06. 22:20:08

gigi szövetezne ( szövet= erzsi) ....kárpótolná magát,ő még a véres pornóhoz is ért,rendkívül sokrétű,ne aggódj miatta! :)

gibson 2011.01.06. 22:20:34

@nyuszómuszó: persze, a szétrobbantani-t én is úgy értettem, hogy az egyiket kihívni, és kiejteni. Az egyértelmű, hogy összeveszni ők ketten nem fognak.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 22:21:23

@gibson: az O-A-É-SZ négyestől meg szerintem a nézők hamar be fognak sokallni, mert ha ezek nem egymást basztatják, akkor csak annyi lesz, hogy a kisemberekkel geciskednek, amitől azért egy idő után megundorodik a nép.
Aztán csak kihívja az egyiket valaki, jobb híján és akkor majd néznek egy nagyot.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 22:22:39

@gibson: ja, értem, bocsi, ha még sokat nézem ezt a szarságot, lesüllyedek én is erre az értelmi szintre, jó lesz vigyázni;)

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:22:51

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Az én felszínes szemeimmel jó Anikó . Minden másnapi rezzenését megálmodja és tartja is magát ahhoz . Sok véletlen mozdulatot még nem láttam tőle .

gabcsi2004 2011.01.06. 22:23:41

Olivér és az öszitesége egyszerüen nevetséges jól meg kavarja azt a bizonyost.............Drága Olivér erre elöbb utobb mindenki rájön ,de a nézzők
is akik rád szavaztak eddignem olyan nagy volt a szavazatoknál a különbség,és az egy hét védetség sem tart örökre.

Szaffi B. 2011.01.06. 22:25:29

@nyuszómuszó: Kiszavazással lehet őket szétrobbantani

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:26:13

@gibson:

Kiváncsi leszek , ki lesz az a bátor , aki kihívja a klónokat .
Mert , ahogy nézem , kiválasztott nem lesz egyik sem .

slara 2011.01.06. 22:26:38

ő a beépített rémség

gibson 2011.01.06. 22:26:39

@nyuszómuszó: nem hiszem, szerintem félnek tőlük most eléggé odabent. Anikó keze is hogy remegett, miután elküldte Olivért a picsába.
Arra meg ne vegyetek mérget, hogy megundorodik tőlük a nép, mert "a kisemberekkel geciskednek", ezt már leírtam többször is, hogy szerintem egyrészt ez nem geciskedés, másrészt nem mindenkinek lesznek automatice antipatikusak emiatt. Én pl. kifejezetten csípem ezt a négyest, ahogy osztják a többieket.
De majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, érdekes lesz, ha elfogynak a töltelékemberek (Ildi-Zsófi-Anikó-Erzsy).

Szaffi B. 2011.01.06. 22:27:01

@gibson: Nem biztos hogy hosszútávon kitart az a bivalyerő ;)

Szaffi B. 2011.01.06. 22:29:33

@gibson: A többit vv-t mind "töltelékember" nyerte ;)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:29:47

@K.Tomoceusz:
várjál összekavarodtunk, ezt a Lacira írtam :))

Ez így van, persze, hogy megnyerheti hisz még így is összességében ő tűnik a felszínes szemlélőnek a legnormálisabbnak.

gibson 2011.01.06. 22:31:36

@Trollszpré: reménykedj csak, én meg abban reménykedek, hogy a Villa-Messi-Xavi-Iniesta négyes (bivaly)ereje nem tart ki májusig. Aztán valamelyikünknek csak jó lesz! :)
Hoppá, tényleg, megy a meccs, el is felejtettem!!!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:31:54

@gibson:
Az egy hét kötögetésre szavazás a jobb vagy a rosszabb éned?:DD

slara 2011.01.06. 22:33:48

én a campona körül lapátoltattam volna velük a havat

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:34:06

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Laca nálam - gibson kollega szavaival élve - töltelék . Na jó , féltöltelék .
Remélem ezzel a hit - becsület - jóanyám - munka dumájával együtt kiszavazzák a náthásba .

gibson 2011.01.06. 22:34:46

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: az a jobbik, én előszor nem értettem, miért nem lehet két hétre szavazni! :)

csudri82 2011.01.06. 22:35:52

@gibson:
Off: Én is ebben bízom, csak a Real!

gabcsi2004 2011.01.06. 22:36:46

Olivér mit tud fel mutatni a nagy egoján kivül nézzen előbb szét a saját portáján.Elöbb kénne gondolkoznia utána beszélnie.Nagyon nagyon elfelejtete,hogy kamerák keresztüzében él.Valakit igy meg fenyegetni,hogy megvereti.szánalmas olinéni.hu

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 22:36:50

@gibson: nem is az eddigire gondolok, hanem arra, hogy az szórakoztató, ha egymással ordítoznak, és ebbe belefér, hogy néhány lúzert is kiosztanak, de most, hogy évike szavaival éljek "szeresük egymást gyerekek" van köztük, már csak az marad, hogy a többiekkel szemétkednek, akik ehhez nem partnerek. VAgyis szerintem a nézők csak akkor fognak megcsömörleni, ha sértetlen marad a négyesfogat. (amire amúgy baromi kevés esélyt látok, szerintem Olivér és Balekosz záros határidőn belül össze fognak veszni Évával - azzal a nővel egyszerűen muszáj összeveszni ;).

gibson 2011.01.06. 22:40:36

@nyuszómuszó: ja, hát ebből a szempontból valóban érdekes a dolog. Mert ez a négyesfogat, valóban, pont azért érdekes, mert osztják a szerencsétleneket. Ezért mondom, hogy onnantól fogva lesz _A MŰSOR_ érdekes, amikor ezek az úgymond "szerencsétlenek" kiesnek. Abban egyetértek, hogy egy Olivér-Éva-Alekosz-Szandika műsor, két hónapon keresztül, nem lenne egy nagy élmény.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:44:07

@K.Tomoceusz:
Ezért mondtam, hogy nekem ő csalódás, másra számítottam.

@gibson:
:DDDDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:46:32

@gibson:
Azok a "szerencsétlenek" sem annyira azok mint ahogy mutatják, azért megy ott is az aknamunka , csak nem olyan harsányan mint a másik oldalon:)

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:47:03

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Hosszú még a játék , kihozhatják még belöle a harcost . Csak meg kell találniuk a gyenge pontját . Az eddigi kisérletek gyengének találtattak .

Szaffi B. 2011.01.06. 22:51:23

@gibson: OFF Milyen meccs Levante?

gibson 2011.01.06. 22:52:04

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát Zsófi a mai aknamunkájával annyit ért el, hogy egy halom ellenséget szerzett magának is, meg az Ildikónak is.
Persze, lehet, hogy mindez csak taktika volt, hogy Ildi ne őt vigye ki magával, akkor viszont zseniális, aláírom :)

gibson 2011.01.06. 22:53:34

@Trollszpré: ja, kupameccs visszavágó, egyelőre 0-0, de sokat elmond a meccs komolyságáról, hogy Adán a kapus, és Gago a csapatkapitány :)

gabcsi2004 2011.01.06. 22:54:25

@gibson: De vajon kivel lenne érdekes a müsor?Még tán Laca az aki öszintén játszik.Siros pittyogos banda elöbb utóbb kimennek önként a müsorból figyeljétek meg!

Szaffi B. 2011.01.06. 22:56:45

@gibson: OFF: és 8-at kaptak utoljára. :DD

Na jóét emberek!

gabcsi2004 2011.01.06. 23:00:02

@gibson: De miért is tartanak Olivértől még Éva is benyalta magát a barátai közzé sorolja magát egy egy hét alatt vajon mi változott megközöttük.Szerintem a nagy büdös semmi.Ez a helyzet.Vagy Olivér megfenyegete minden kit a verőlegényes dumájával?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 23:01:18

@K.Tomoceusz:
Túl hosszú, el nem tudom képzelni, mit lehet ebből még kihozni nyárig, meglátjuk.

@gibson:
Ez igen, eszembe sem jutott, hogy ezért.
Még valamit nem értek, ha valaki rárak valakire, akkor azzal azt a veszélyt is vállalnia kell, hogy ha az illetőre zöld kendő kerül, akkor szépen viheti ki párbajozni, ezt mintha valahogy elfelejtenék, és aztán jól meglepődnek.

gabcsi2004 2011.01.06. 23:02:29

Oli Oli nagyon rossz technikát választotál a bent maradás hozz!!!!!

gabcsi2004 2011.01.06. 23:03:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: A nagy bödös semmit még hogy nyárig.............

gibson 2011.01.06. 23:09:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát igen, ez okozta a Gina-Kristóf páros vesztét is, gyakorlatilag. Ha nem Olivérre tesznek, még hónapokig bírták volna bent. Már ha ugye nem az volt a szándékuk, hogy kimenjenek, mert akkor bejött :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 23:14:31

@gibson:
Ez jó, mindig csavarsz egyet, és tök logikus lesz a dolog:))

viszont most jóéjt mindenkinek!

gidabiga 2011.01.06. 23:22:44

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

most ez komoly, hogy nyárig fog tartani?
nem is hetente van kisavazás? :D

@gibson:

tartson csak ki :D

@K.Tomoceusz:

ez a komment hű volt az avatarodhoz :DDD

kozlekedo 2011.01.07. 00:50:37

Balekosz a pénzből renoválná kutyusát: Tündit

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 03:18:09

@gabcsi2004: "Olivér és az öszitesége egyszerüen nevetséges jól meg kavarja azt a bizonyost"

Nemcsak az övé, egyáltalán az őszinteség szót emlegetni ezzel a műsorral kapcsolatban felesleges. Szerintem.

"Nagyon nagyon elfelejtete,hogy kamerák keresztüzében él"

Na, ezt az egyet biztos nem. Mivel ő is, (meg a többi játékos is) a kameráknak játszik gyakorlatilag napi 24 órában.

Vordahid 2011.01.07. 05:28:38

na, ki tudja már most, hogy ki nyeri a ValóVilágot?

bennfentes.blog.hu/

haruka 2011.01.07. 09:39:45

Olivér őrjöng, mert 1,5 órát aludt, és most ki kell menni tornázni egy fél órát. És egyébként is kért nyugtatót a riportszobában!
Valami balhé volt éjszaka, remélem Tom1976 rögzítette! :D

gabcsi2004 2011.01.07. 09:59:09

@Kóczy: Ezt nem hiszem,hoy folyamatosan a kameráknak tud játszani is valaki a nap 24 órájában.Elég ideje ott vannak már ahhoz,hogy elfelejtsék ezt.Az egyes elszólások is ezt bizonyitják szerintem ez elég egy értelmű.

bévé 2011.01.07. 10:14:50

@haruka: 1kor elment az adás, akkor még a kertben Alek, Éva és Olivér azon vitáztak, h Éva miért mondta Ildinek, h ő a helyében Zsófit, Alekoszt meg nemtom kit vinne ki. Alekosz ezen nagyon berágott. Éva sírt a vita hevében, mert ő csak ősziintén elmondta Ildinek, mit gondol, de nem Alekosz elleni támadásnak szánta, csak nem gondolkozott, h esetleg ez úgy jöhet majd le.

suzildi (törölt) 2011.01.07. 10:23:42

@vörös áfonya: A Jerzy SEMMIT sem csinál. Csak ölelgeti a Gigit, azt hiszi (k), hogy evvel érdekesek. Eddig semmi érdemleges nem történt a Jerzyvel. Bent...
Zsófi kicsit kavar, azért, hogy valamit csináljon. Ugyanolyan semmilyen, mint ahogy Ildire mondják... Zsófi pedig rég óta bent van.
Akik kulcsfigurák: Oli, Éva, Szandika, Alekosz, talán Gombi, Béci. De aztán, lehet, hogy a Laci nyeri meg. Ki tudja még.
És tavaszig megy a műsor, nem nyárig.

haruka 2011.01.07. 10:25:11

@bévé: Most reggel azt mondta Olivér, hogy Éva miatt nem tudott aludni. Lehet, hogy utána még folytatódott a vita.
Ja meg Olivér azt mondta, hogy nem igaz, hogy sóvárogni kell egy orvos által előírt gyógyszerért. Érdekes.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 10:29:51

@gibson:
A kéz nem csak a félelemtől remeg. Olykor a dühtől is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 10:41:53

@haruka:
Éjfélkor benéztek hozzájuk. Éppen a "ki bír többet inni anélkül hogy fejreállna" játékot tolták. Érdekelne, utána mik potyogtak ki a csepp kis szájukon. 8)

Lanois 2011.01.07. 11:04:26

"Érdekelne, utána mik potyogtak ki a csepp kis szájukon."

Az umbala umba, umbala umba biztos.

Flood 2011.01.07. 12:12:59

@gibson: Az A-É-O-Sz tengely csak Olivérrel erős (érzik ezt az alattvalók is), mivel tőle parázik mindenki, meg gondolom azt hiszik, h kint is erős (RTL-es hátszéllel nyilván az is).
A tesók sztem csak most még a játék elején húznak feléjük, de nem hiszem, h O-rel, A-szal, É-val tényleg jóban lennének.

Amúgy sztem simán kialakulhatna egy ellenklikk, lenne rá bőven elég ember, csak aki kellően erős, h a vezetője legyen (sztem Bécinek vagy Lacinak van erre esélye, bár utóbbi nagyon punci lett mostanában, O-t is csak úgy meri szidni, h közben azért a seggét is nyalja) azok egyelőre nem erőltetik a dolgot.

Flood 2011.01.07. 12:21:23

@nyuszómuszó: Sztem kizárt, h ők egymás ellen forduljanak.
Az eddigiek alapján igazi szerető testvéreknek tűnnek. Lehet, h lesznek kisebb, 1-2 napig eltartó veszekedéseik, de a legfontosabbak maradnak egymásnak végig.

Flood 2011.01.07. 12:22:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Az már önmaga paródiája volt, ennél jobbat szándékosan se lehetne csinálni :D

Flood 2011.01.07. 12:27:24

@Flood: Ja jó, közben látom, h ezt más is így látja :)

Flood 2011.01.07. 12:36:10

@bévé: Ha-ha, nem olyan stabil ez a Nagy négyes, lehet már most el is kedd széthullani.
süti beállítások módosítása