Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X22

2011. január 06. 09:00 - Hódos Hajnalka

Folytatódik Mesék a kriptából című sorozatunk. Gina nagyon szeretne már hazamenni, próbálta elterelni a gondolatait is, de a nap huszonnégy órájából csak egy-egy órára sikerül neki. Megbánta hogy bejött, nem ismerte magát ebből a szempontból. Akár történelmet ír, akár nem, szeretne hazamenni. Gombi sincs jól, Laci azzal fenyegeti zuhanyozás közben, hogy rádob egy nőt. Teljesen magába van fordulva. Nincs jólvagyok éneklés sem. Olivér is beszél vele, tesó, tudom, hogy ilyen kis érzékeny vagy, de esélyes vagy bazmeg. Jól nézel ki, komáznak a csajok, ez szavazatok szempontjából jól jön. Egyetlen baj, hogy nincs itt a családod, aki tankol. Nem akarom, hogy egy ilyen lehetőséget elhajíts magadtól. Megszeretgetik egymást, szegény Gombi. Talán a szépségversenytől jobb kedve lesz.

A lakók egymást castingolják, a Villa Álomnője és Álompasija cím a tét. Szandika kipucolkodik piszkosul, szerintem nem szóltak neki, hogy nem Kovi jön castingolni. Fedetlen kebleire pölyhös szíveket ragaszt, tangabugyi, tűsarkű, derékig érő fekete bőr(hatású) dzseki. A látvány annyira lekötötte a figyelmemet, hogy nem is hallottam, mit mond, de akar macskát is. Ildikó egy olcsó hálóinget kapott magára koktélruha gyanánt és ő bejön azoknak a pasiknak, akik a természetességre buknak. Gigi szőrös fülmelegítőben pályázik az álomnő címre, olyan tekintettel néz, mikor kérdeznek valamit, mint a borjú az új kapura. Azt kérdezik tőle egyébként, mitől érzi magát egy férfi mellette férfinek. Zsófi imád összebújva filmet nézni meg virágot kapni, ki gondolta volna? Anikó is egy nagy kérdőjel, betekerte magát folpackkal, mert ezt látta a Fresh lányoktól és ettől lehet fogyni is, mindenesetre ez így álomnős, tényleg. Évának olyan kisugárzása van, ami felkelti a férfiak érdeklődését, és látom rajta, hogy el is hiszi, amit mond. A zsűri döntése alapján az álomnő: Gigi. Sürgősen vennem kell egy fülmelegítőt! Szandikának nem tetszik a végeredmény, az első négybe' sincs benne. Á, mindig aki ilyen kis izé, az részesül előnyben. Ildikó egy álomnő? Hát inkább egy lidérc!

A fiúkon a sor, jön Béci. Nárcisztikus vagy? Hogy mi? Milyen? Laci kiöltözik, mint szaros Pista Jézus nevenapján, neki a belső tulajdonságai erősebbek, nem a külseje és tizenhét éves volt a legfiatalabb barátnője. Alekosz annak a híve, hogy egy férfi minden körülmények között maradjon férfi, a nő meg nő, ne keverjék a szerepeket. Ha egy nő a harmadik randevún véletlenül elfinganá magát – ahogy ez a Villában Anikóval például már megtörtént – akkor semmiképpen sem adná a jelét, hogy hallotta, hanem kérdezne gyorsan valamit, hogy elterelje a figyelmet. Anikó azt hiszi, hogy ő most iszik valamit, az álompasi cím Lacié.

Balázs megint elmondja, hogy Gina miatt rosszkedvű az egész társaság és még ebben a játékban sem tudtak feloldódni. Nézzük, mi történt azután, hogy ő elhagyta a Villát. Gina a szobában boldog és pakol, kinn megalakul a bőgőmasina szakkör. Alekosznak nem volt szimpatikus, hogy Gina idejött kísérletezni. Szerinte Gina magára haragított egy csomó embert, ő is haragszik rá. Attól, hogy valaki prosti volt, még nem nyeri meg a játékot, és? A sok becsületes ember meg elmehet a picsába? Olivér a védelmébe veszi a lányt, Alekosz, attól ő még egy értékes ember. Szandika a zokogó Anikónak próbálja magyarázni, hogy ennek a játéknak ez a lényege, valaki mindig elmegy. Előbb-utóbb mindenkire sor kerül. Anikó megérti és elhiszi, amit Szandika mond neki, de leszarja. Anikó egyébként azt sem tudja, milyen nap van és olyan emberekkel van összezárva, akikkel nem. A bőgőmasina klub Gina távozása után átteszi székhelyét a nyugiszobába, Ginát Kristóf várja a Villa előtt, ölelkezés, örömkönnyek. Béci szerint a lányok most már szedjék össze magukat, az összes lány kurva erős! Balázs nem érti Anikót, mire számított? És miért sírnak a lányok? Ha olyan nagy barátság lett volna köztük Ginával, megértené, de nem volt, így meg nem tűnik őszintének a sírás-rívás.

Horoszkópot kell írni egymásról, Olivér Anikóról ír, sok köszönet nem lesz benne, már látom előre. Ne a kamerákat vegye alapul, és a Villában küzdeni, nem pedig nyávogni kell. Zsófi segít felháborodni Anikónak, nem érti, hogy az ilyen feladatokat miért kell ilyen negatívan leizélni. Alekosz szerint ez így teljesen rendben volt, hát a horoszkóp sem mond mindig jót. Anikóhoz képest a falusi siratóasszonyok kórusa kutyafasza, ezzel is sikerült megbántanod! Olivér utánamegy, Anikó, szerinted nekem hogy esett a te hintás projekted? Ha én ennyire kiestem a pikszisből, miért veszel ennyire komolyan egy horoszkópot? De miért nem jössz oda megbeszélni? Neked kellett volna odajönni. És én nem vagyok őszinte? Én vagyok az egyetlen, aki meg meri neked mondani! Igen, és behódolnak, a Jerzsi, nincs neki egy önálló véleménye. Meg a Gombi, akit szidtál meg megaláztál. És miért nem vágtál vissza a hinta miatt? Mert lefagytam, azért. Akkor jó, neveti el magát Anikó. Kölcsönös bocsánatkérés, összeölelkezés. A Loch Ness-i szörny legendája és a Nazca-vonalak rejtélye mellé bevonul a megfejthetetlen titkok közé az is, mi a szar baja volt Anikónak?

A Villába levél érkezik, Olivér belepillant és hijj, örül, jaj, gyertek már! Kedves Gombi, két perc áll rendelkezésedre, hogy felhívd egy szerettedet! Gombi rohan, Szandika utána kiabál, nehogy bőgjél, értelmeseket mondjál! Gombi testvére és Picur a telefonnál, nagyon szeretlek tesóm! Azt szeretnénk kérni, hogy legyél erős és küzdj a végsőkig! Amikor focizunk, akkor is a végsőkig harcolunk! Megígérem, csak add a Picurt! Ígérd meg, hogy megvársz! Évekig várod rád, ha kell! Azt szeretném, ha harcolnál, rázd meg magad! Szeretlek Picuuuuuur! Gombi a rövidke telefon után Olivér nyakában bömböl, olyan jó volt hallani a Picur hangját brühühühü és azt mondta, hogy éhévehekehetváhárráhááááám. Éva döbbent fejjel nézi őket, aztán pofákat vág. Persze, hogy neki szavazták meg a telefonálást, mikor itt agonizál két hete! Ő nem fog agonizálni. Gombi még mindig sír, Olivér még mindig ölelgeti, Éva röhög Gombin. Jerzsi is odakeveredik, összeölelkeznek, aztán együtt elénekelik a jóvagyokot és szíveket rajzolnak. Igen, Olivér is, esküszöm! Éva dühöng a szobában, inkább vetné le azt a párducmintás felsőt, szarul néz ki benne.

Ildi nem akar Alekosszal aludni. Romantikázni se akar vele, lássuk be, mi sem tennénk. Miért zárod el az érzelmeidet, Ildi? Mert nincsenek érzelmek Alekosz, azért. Na jó, bemegyek borotválkozni, ha bármi van, benn vagyok. Bármi van, benn vagyok. Ildi Alekosz után megy, jézusom, hát Alekosznál borotva van! Ildi kifejti, hogy őt nem kell sajnálni. De én nem sajnállak. Alekosz számára szerintem a legnagyobb büntetés az lenne, ha egy napig nem hordhatna trikót. Közben elhangzik valami olyasmi, hogy Ildi nem szokott mások háta mögött beszélni, Alekosz meg igen, de nem tudok figyelni, mert Alekosz pedikűrözési technikájától rosszul leszek. Olivér, jó hogy jössz, aszongyahogy én nem vagyok olyan mint te, hogy másokat kibeszélek a hátuk mögött, hát idegesít ez a nő! Bejön ide, megzavarja a nyugalmat. Ingerültté tesz ez a nő! Kinn Laci is rákérdez, mi történt? Nem történt semmi. Ildikó, ha Alekosz azt mondja, hogy hagyjál békén, csak történt valami, veszekedtetek? Ez veszekedés volt? Alekosz nagyon feldúlt, ez a csaj ketyeg. Ketyeg. Éva cigizés közben odaveti, ugyan, kiviszem azt’ otthagyom. Na így kell hozzáállni, röhög Olivér.

Kezdetét veszi a harmadik kiválasztás, a Lakók most tudják meg, még nem láttok, de már hallotok, jelentkezik be Balázs. De jól nézel ki Balázs, jó a sztájlisztod! Nem, nem jó, az a bűnronda mellény egyszerűen siralmas. Gombi, hogy érzed magad? Jóóólvagyooook, tényleg jóóólvagyoook. Balázs nevetgél, aztán elkomorul az arca. Gina távozása látszik rajtatok, de nektek ezzel nem kell foglalkoznotok. Amit ti nem tudtok, hogy sok-sok százezer ember szeret benneteket és aggódik értetek, ezt véssétek az eszetekbe! És azt sem szabad elfelejtenetek, hogy miért küzdötök. Vágjunk bele! Még valami, arra kell szavaznotok, akivel nem szeretnétek együtt élni, nem arra, aki haza akar menni, a kettő nem ugyanaz! Tábla, táska, egyenlőség esetén Olivér dönt, ő védettséget élvez.

Mégsem vágnak bele, Balázs Olivérrel vicceskedik, fater, ne mondj már nekem ilyet, hogy két embert kiiktattam egyszerre, műháborog Olivér. Szerinte azért volt szoros a párbaj, mert azok is Kristófra szavaztak, akik őt nem szeretik. Évának meg sokkal jobbak a viszonyai, mióta párbajozott. Ildikó, te mindent megtettél, hogy beilleszkedj, de sokan lepattintottak, lássuk. A bejátszások végén vihogás, Szandika szerint Ildi egy kultúrtatár, de ezt majd Alekosz kifejti. Alekosz szerint ez egy nehezen megfejthető karakter. Gombi elérzékenyüléseiből láthatunk egy csokorra valót, de ennek már vége, Gombi most teli tankkal megy! Annyit segített a telefon, hihetetlen jó volt és köszöni a nézőknek. A továbbiakban megtekinthetjük az aktív és passzív tábort (lusta dögök és szorgos méhecskék), Szandika és Alekosz tízcentis konfliktusát, aztán Olivér kiáll végre a tábla elé.

Olivérnek határozott elképzelése volt egy héttel ezelőttig, ment minden, mint a karikacsapás, aztán mégsem. Olyan embert jelöltem, akivel nincs kapcsolatom, Ildi. Ildi arra teszi a jelet, aki a legszomorúbbnak tűnik azóta, hogy ő itt van, Gombi. Gombi sokat vacillált, egy nőre gondolt, de vele változott a kapcsolatom. Nekem van egy vetélytársam a Villában, vele szeretném magam megmérettetni, Jerzsi. Jerzsi a konyhában mondott egy ártatlan véleményt, erre le lett hülyézve, úgyhogy Anikó. Anikó ezzel az emberrel igazából két percet nem beszélt, a konfliktusok miatta generálódnak és rohadt befolyásolható vagy Jerzsi! Gigi arra teszi a jelet, aki szenteste diszkriminatív kijelentéseket tett, ez Éva. Éva olyan emberre teszi a jelet, akinek megpróbált segíteni, de ha segítek, az a baj, ha nem, az, nem tudom őt hova tenni, Ildikó. Szandika nőszemélyre teszi a jelet. Neki mindene a poén, a vidámság, a boldogság, ő meg egy konzervatív lány, pont ellenétek vagyunk és közömbös: Ildikó. Alekosz arra a lányra tesz, aki iszonyatos hatással van az idegrendszerére, Zsófi. Zsófi azt jelöli, akivel nem tud együtt élni, zavar, ha ott van, nem csinál semmit, ez Alekosz. Bécinek sokat nem kell mondania, mert a húga már elmondta a dolgokat, Éva. Laci azt jelöli, akin kiakadt mert azt mondta rá, hogy karácsonykor neki kellett volna rendet tenni, és azért mert ő a legokosabb, és rám rakta ezért a jelet, ez Éva. Szavazategyenlőség miatt Olivér dönthet arról, ki viselje a zöld kendőt, gongazeleje, gongavége, Olivér, csak a nevet. Csak a nevet? Csak a nevet. Ildikó. Na, hogy vagy Ildikó? Ildikó nem fél a párbajtól és benne volt a pakliban. Benne hát, szegény hülye.

A képeket a valóvilág. hu oldalról válogatjuk. 

Köszi a képeket, S.! Rajzolok neked szívet, figyelsz?

Címkék: vv4
481 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaffi B. 2011.01.06. 21:28:47

@Lanois: Hülye vagy? Mindent imádok benne! :DDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 21:35:08

@gibson:
Én már alig merem leírni ami megfordult a fejemben, Gombicica meleg, de nem szeretné felvállalni, ezért picur aki a tesó barátnője, a műsor illetve Gombi kedvéért eljátssza a barátnő szerepét.:)

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:35:56

@gibson:

X2 - re veszem , kizárt dolog , hogy baj lenne a szemeddel .

Szaffi B. 2011.01.06. 21:36:09

Alakulgatnak a klikkek. Telivér-Balekosz-Szandika (akiben én is csalódtam, kimutatta a fogai...között a hézagot) és Lárva-Éva összefogtak és TElivér vezérletével beindították a Nagy Terrort.
Szerintük.
Kiváncsi vagyok a többiek rájönnek-e, hogy kicsit nekik is klikkesedni kéne, és valahogy összefogni. Laci nem igazán alkalmas vezérnek én úgy gondolom, mert szerintem ő tök őszinte volt, nem kell neki a pénz, van egzisztenciája és elérte amiért jött-ismertség, amivel tovább futatthatja a már így is működő vállalkozását. Zsófi-Anikó-Dzsörzi-Ildi-Laci-egyedül gyengék lehetnek, de ha együtt taktikáznának, és talán valami elindult, jobban jöhetnének ki a szitukból, amiket ezidáig egyértelműen Telivér kontrollál- kiötli, ő vagy valamelyik csicskása végigcsinálj, valamelyik gyengébb szív. Gombit nem tudom hová tenni, a Ráczok egyértelműen ketten egy klikk, Erzsi semmilyen szerepet nem játszik Gigi terveiben, simán kivinné párbajra is.

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:37:01

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Gombinét deréktól lefelé nem is mutatták .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 21:41:30

@K.Tomoceusz:
Nőnek nő, de szerintem valami csalafintaság van, Gombi nem férfi az viszont majdnem biztos, Illetve férfi, csak nem a szokásos értelemben.

Nekem a 3 legidegesítőbb jelenleg, remélhetőleg minél előbb kint lesznek
Ildi
tőle egyszerűen ökölbe szorul a gyomrom
Zsófi
Anikó

slara 2011.01.06. 21:43:39

erről beszéltem tegnap h gombiné ki van bérelve.....gombi azért kereste kétségbe esve picurt,mert nem tudta h lejárt e már a lízingje :)

Szaffi B. 2011.01.06. 21:44:09

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Nekem meg:
Telivér(tőle egyenesen ökölbe szorul az ÖKLÖM)
FAlloszkosz
TrÉva

REmélem nem nyeri meg egyik sem, sajnos mostanában haza sem fognak takarodni, de maaaajd később, annál nagyobb lesz a kopp!

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:45:40

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Anikóval mi a baj ? Ahogy az a cigifüstöt kifújja ... három napja keresem rá a szót , de nem találom . Egyszer talán Hajnalka leírja .

slara 2011.01.06. 21:48:23

telivér ( i magát ) vörös fejét én is már szívlapáttal simogatnám....amíg pihen éváét is !

Lanois 2011.01.06. 21:51:05

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: "tőle egyszerűen ökölbe szorul a gyomrom"
Ez már majdnem olyan, mint a feláll a hideg a hátamon.

rubor labii 2011.01.06. 21:52:12

@gibson: na de mindddiiiig, minden esetben?!

gabcsi2004 2011.01.06. 21:52:22

én eddig soha nem regisztráltam egy ilyen fórumon se,de most nálam is kiverte a biztositékot még pedig Olivér
azzal,hogy beszólt vastag Tamásnak,hogy vannak kint verő emberei akkikel szivesen meg veretné Tomit.Mit ártot vajon neki Tomi?Akit szerintem személyesen nemis ismer.Az xfaktorosok legalább lettetek valamit az asztalra ők a tehetségükel győzztek.Ti is tudtok valamit felmutatni?Olivér egy kétszinű ember . Remélem minél hamarabb kiesel.Pápá olika

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:54:29

@slara:

Olivér nagy csóka .
Laca három napja dühöng , hogy a vörösképű dzsuvásan befekszik mások ágyába , de a sajátját nem érintheti meg senki rajta kívül .
Lacánk beszólni nem mer neki , inkább felrobban .
Ezt elérni egy 800danos harcosnál gyönyörű .

K Tomoceusz 2011.01.06. 21:56:31

@gabcsi2004:

Honnan tudod , hogy Tomika hányszínű és miért van kiakadva rá Olink ?

gibson 2011.01.06. 21:58:09

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Bömbi nem százas, az hótziher, vagy meleg, vagy beteg (ez még rímel is), vagy ez az egész csak egy elbaszott taktika, én nem tudom, de amit tegnap(előtt) művelt, ahogy ordított, hogy "SZERETLEK PICÚÚÚÚÚÚÚÚR", az nem normális, bárki bármit mond :)

slara 2011.01.06. 21:58:37

@K.Tomoceusz: most néztem meg laci bemutatkozó filmjét.....mikor lett belőle ekkora nyuszi?:) csak pillázok

bévé 2011.01.06. 22:01:27

@K.Tomoceusz: és arról már ne is beszéljünk, h milyen tehetséggel hova??

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:01:45

@Trollszpré:
Akkor mi vagyunk az ellentábor:))
el nem tudom képzelni, hogy bekapcsoljam a tévét, ha az három grácia lenne már csak ott:DD
Meg miről írna Hajnalka?:)
Remélem ők lesznek a befutók:D
Laciban bíztam, de nem az a fasza karakán férfi akinek az elején gondoltam.

@K.Tomoceusz:
Hisztis, buta, kétszínű, ilyesmi, nem tudom, már az elejétől nem szimpi.

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:02:18

@slara:

Látom szereted sanyargatni magad .
Ha jól emlékszem dec . 22 - én uzsi után , de nem biztos .

rmr 2011.01.06. 22:03:32

az vicces, hogy ezresekben vitték be a pénzt, gondolom, hogy kilóra soknak látsszon, ami viszont meglepett - mivel azt hittem, hogy ez csupa unatkozó hülyegyerek - hogy ezeknek tényleg szükségük van a nyereményre (bár lehet, hogy csak tettetik magukat)

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:04:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Ettől még megnyerheti a játékot .
És lehet , hogy az is a célja .

gibson 2011.01.06. 22:04:59

@Trollszpré: végre kezdenek alakulni a klikkek, igen, ezt vártam!
Az A-É-O-Sz tengely bivalyerősnek tűnik, pláne, hogy Bömbi, Erzsy, Gigi és Béla is hozzájuk húz egyelőre. Ildinek és Zsófinak nem sok jövőt jósolok, Anikó aranyos, ő még kihúzhatja ezzel egy darabig, Lacinak viszont villantania kell valamit lassan, különben szigorú, kommandós Moszad-vezérből lassan egy humortalan, tekegolyó-fejű (hogy röhögött ezen is mindenki!), kövér szakáccsá degradálódik a többiek szemében.
Amit nagyon várok még, hogy mikor robbantják szét végre a Rácz-testvéreket, illetve, hogy Erzsy melyik oldalra fog állni akkor.

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:06:47

@rmr:

Féligazságot mondasz .
Volt ott 5ezres köteg is .
Igaz , mutathattak volna nekik egy bankkártyát is , de akkor lemaradunk Anikó 2 . öröméről .

rmr 2011.01.06. 22:08:01

amúgy ez az állandóan emlegetett ötvenes nettó vagy bruttó?

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:08:27

@gibson:

Látom , te is várod Lacánk és Ildi klikkesedését a mosógépen .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:08:55

@gibson:
Én kicsi gyereket láttam utoljára úgy bömbölni:))
Lehet ez a műsor a legrosszabbat hozza ki belőlem és szégyellem magam, de én egyszerűen nevettem, meg a paródián is amit ma Béci előadott:)

slara 2011.01.06. 22:09:39

@K.Tomoceusz: :):) mééé a filmben még egy tökös spionfióka....jár a szeme körbe,mint a felhevült svájci óra,feltérképezi az ellenséget,amióta bement,csak üvegesen néz maga elé:) van ott bent valami amitől ezek bekattannak....lehet titokban forgatják a barlang 3-at.....

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:10:30

@rmr:

csak 12 millió a pánz
a lakás nettó 51 m2 , a hozzá tartózó erkény a szomszéd celebbel bruttó 60 .

rmr 2011.01.06. 22:10:58

@K.Tomoceusz:

jogos, bár úgy is megnéztem volna a fejüket, hogy csak 12 sima köteget kapnak :)

gibson 2011.01.06. 22:13:33

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

"Lehet ez a műsor a legrosszabbat hozza ki belőlem és szégyellem magam, de én egyszerűen nevettem, meg a paródián is amit ma Béci előadott:)"
Nem, szerintem ennek a műsornak pontosan ez a lényege. Hogy visítva röhögj a bentlakókon.
Ezért is szavaztam meg nekik az egy hét folyamatos kötögetést, kár, hogy csak két nap lett belőle végül..

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:13:46

@K.Tomoceusz:
Ez így van, persze, hogy megnyerheti hisz még így is összességében ő tűnik a felszínes szemlélőnek a legnormálisabbnak.

@gibson:
Valahogy így:)

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:13:48

@slara:

Én kifejezetten szeretem a főzőcskéző szociális gorillákat .
bár a gusztusom továbbra is fura

slara 2011.01.06. 22:15:57

@K.Tomoceusz: no életem akkor laci sem lesz neked feltálalva:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:16:34

@gibson:
Viszont az nem tetszik, túlzásnak tartom, na jó szemétségnek, hogy felajánlották a nézőknek csinálják meg a paródiáját a telefonálásnak.

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:16:47

@Trollszpré:
Miről van szó?

Ja kérem , írkálni könnyű .
Olvasni is kell , ahogy azt 3-4 kollega szépen meg is tesz .

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 22:16:51

@gibson: tekintettel arra, hogy a Rácz páros az egyetlen irl is, valóban működő egység, vagy szövetség, ahogy tetszik, nem hiszem, hogy szét tudnák őket orbbantani; már csak azért sem, mert ha az egyik a másik ellen fordulna, nem egy "havert" veszítene, hanem a testvérét, no way.

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:18:45

Könnyelmű voltam az elöbb .
Most én is elhagytam a fonalat valahol .

gibson 2011.01.06. 22:19:12

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ja, hát kicsit ízléstelen, de 50 miskáért cserébe belefér szerintem. :)

slara 2011.01.06. 22:20:08

gigi szövetezne ( szövet= erzsi) ....kárpótolná magát,ő még a véres pornóhoz is ért,rendkívül sokrétű,ne aggódj miatta! :)

gibson 2011.01.06. 22:20:34

@nyuszómuszó: persze, a szétrobbantani-t én is úgy értettem, hogy az egyiket kihívni, és kiejteni. Az egyértelmű, hogy összeveszni ők ketten nem fognak.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 22:21:23

@gibson: az O-A-É-SZ négyestől meg szerintem a nézők hamar be fognak sokallni, mert ha ezek nem egymást basztatják, akkor csak annyi lesz, hogy a kisemberekkel geciskednek, amitől azért egy idő után megundorodik a nép.
Aztán csak kihívja az egyiket valaki, jobb híján és akkor majd néznek egy nagyot.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 22:22:39

@gibson: ja, értem, bocsi, ha még sokat nézem ezt a szarságot, lesüllyedek én is erre az értelmi szintre, jó lesz vigyázni;)

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:22:51

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Az én felszínes szemeimmel jó Anikó . Minden másnapi rezzenését megálmodja és tartja is magát ahhoz . Sok véletlen mozdulatot még nem láttam tőle .

gabcsi2004 2011.01.06. 22:23:41

Olivér és az öszitesége egyszerüen nevetséges jól meg kavarja azt a bizonyost.............Drága Olivér erre elöbb utobb mindenki rájön ,de a nézzők
is akik rád szavaztak eddignem olyan nagy volt a szavazatoknál a különbség,és az egy hét védetség sem tart örökre.

Szaffi B. 2011.01.06. 22:25:29

@nyuszómuszó: Kiszavazással lehet őket szétrobbantani

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:26:13

@gibson:

Kiváncsi leszek , ki lesz az a bátor , aki kihívja a klónokat .
Mert , ahogy nézem , kiválasztott nem lesz egyik sem .

slara 2011.01.06. 22:26:38

ő a beépített rémség

gibson 2011.01.06. 22:26:39

@nyuszómuszó: nem hiszem, szerintem félnek tőlük most eléggé odabent. Anikó keze is hogy remegett, miután elküldte Olivért a picsába.
Arra meg ne vegyetek mérget, hogy megundorodik tőlük a nép, mert "a kisemberekkel geciskednek", ezt már leírtam többször is, hogy szerintem egyrészt ez nem geciskedés, másrészt nem mindenkinek lesznek automatice antipatikusak emiatt. Én pl. kifejezetten csípem ezt a négyest, ahogy osztják a többieket.
De majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, érdekes lesz, ha elfogynak a töltelékemberek (Ildi-Zsófi-Anikó-Erzsy).

Szaffi B. 2011.01.06. 22:27:01

@gibson: Nem biztos hogy hosszútávon kitart az a bivalyerő ;)

Szaffi B. 2011.01.06. 22:29:33

@gibson: A többit vv-t mind "töltelékember" nyerte ;)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:29:47

@K.Tomoceusz:
várjál összekavarodtunk, ezt a Lacira írtam :))

Ez így van, persze, hogy megnyerheti hisz még így is összességében ő tűnik a felszínes szemlélőnek a legnormálisabbnak.

gibson 2011.01.06. 22:31:36

@Trollszpré: reménykedj csak, én meg abban reménykedek, hogy a Villa-Messi-Xavi-Iniesta négyes (bivaly)ereje nem tart ki májusig. Aztán valamelyikünknek csak jó lesz! :)
Hoppá, tényleg, megy a meccs, el is felejtettem!!!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:31:54

@gibson:
Az egy hét kötögetésre szavazás a jobb vagy a rosszabb éned?:DD

slara 2011.01.06. 22:33:48

én a campona körül lapátoltattam volna velük a havat

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:34:06

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Laca nálam - gibson kollega szavaival élve - töltelék . Na jó , féltöltelék .
Remélem ezzel a hit - becsület - jóanyám - munka dumájával együtt kiszavazzák a náthásba .

gibson 2011.01.06. 22:34:46

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: az a jobbik, én előszor nem értettem, miért nem lehet két hétre szavazni! :)

csudri82 2011.01.06. 22:35:52

@gibson:
Off: Én is ebben bízom, csak a Real!

gabcsi2004 2011.01.06. 22:36:46

Olivér mit tud fel mutatni a nagy egoján kivül nézzen előbb szét a saját portáján.Elöbb kénne gondolkoznia utána beszélnie.Nagyon nagyon elfelejtete,hogy kamerák keresztüzében él.Valakit igy meg fenyegetni,hogy megvereti.szánalmas olinéni.hu

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.06. 22:36:50

@gibson: nem is az eddigire gondolok, hanem arra, hogy az szórakoztató, ha egymással ordítoznak, és ebbe belefér, hogy néhány lúzert is kiosztanak, de most, hogy évike szavaival éljek "szeresük egymást gyerekek" van köztük, már csak az marad, hogy a többiekkel szemétkednek, akik ehhez nem partnerek. VAgyis szerintem a nézők csak akkor fognak megcsömörleni, ha sértetlen marad a négyesfogat. (amire amúgy baromi kevés esélyt látok, szerintem Olivér és Balekosz záros határidőn belül össze fognak veszni Évával - azzal a nővel egyszerűen muszáj összeveszni ;).

gibson 2011.01.06. 22:40:36

@nyuszómuszó: ja, hát ebből a szempontból valóban érdekes a dolog. Mert ez a négyesfogat, valóban, pont azért érdekes, mert osztják a szerencsétleneket. Ezért mondom, hogy onnantól fogva lesz _A MŰSOR_ érdekes, amikor ezek az úgymond "szerencsétlenek" kiesnek. Abban egyetértek, hogy egy Olivér-Éva-Alekosz-Szandika műsor, két hónapon keresztül, nem lenne egy nagy élmény.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:44:07

@K.Tomoceusz:
Ezért mondtam, hogy nekem ő csalódás, másra számítottam.

@gibson:
:DDDDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 22:46:32

@gibson:
Azok a "szerencsétlenek" sem annyira azok mint ahogy mutatják, azért megy ott is az aknamunka , csak nem olyan harsányan mint a másik oldalon:)

K Tomoceusz 2011.01.06. 22:47:03

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Hosszú még a játék , kihozhatják még belöle a harcost . Csak meg kell találniuk a gyenge pontját . Az eddigi kisérletek gyengének találtattak .

Szaffi B. 2011.01.06. 22:51:23

@gibson: OFF Milyen meccs Levante?

gibson 2011.01.06. 22:52:04

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát Zsófi a mai aknamunkájával annyit ért el, hogy egy halom ellenséget szerzett magának is, meg az Ildikónak is.
Persze, lehet, hogy mindez csak taktika volt, hogy Ildi ne őt vigye ki magával, akkor viszont zseniális, aláírom :)

gibson 2011.01.06. 22:53:34

@Trollszpré: ja, kupameccs visszavágó, egyelőre 0-0, de sokat elmond a meccs komolyságáról, hogy Adán a kapus, és Gago a csapatkapitány :)

gabcsi2004 2011.01.06. 22:54:25

@gibson: De vajon kivel lenne érdekes a müsor?Még tán Laca az aki öszintén játszik.Siros pittyogos banda elöbb utóbb kimennek önként a müsorból figyeljétek meg!

Szaffi B. 2011.01.06. 22:56:45

@gibson: OFF: és 8-at kaptak utoljára. :DD

Na jóét emberek!

gabcsi2004 2011.01.06. 23:00:02

@gibson: De miért is tartanak Olivértől még Éva is benyalta magát a barátai közzé sorolja magát egy egy hét alatt vajon mi változott megközöttük.Szerintem a nagy büdös semmi.Ez a helyzet.Vagy Olivér megfenyegete minden kit a verőlegényes dumájával?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 23:01:18

@K.Tomoceusz:
Túl hosszú, el nem tudom képzelni, mit lehet ebből még kihozni nyárig, meglátjuk.

@gibson:
Ez igen, eszembe sem jutott, hogy ezért.
Még valamit nem értek, ha valaki rárak valakire, akkor azzal azt a veszélyt is vállalnia kell, hogy ha az illetőre zöld kendő kerül, akkor szépen viheti ki párbajozni, ezt mintha valahogy elfelejtenék, és aztán jól meglepődnek.

gabcsi2004 2011.01.06. 23:02:29

Oli Oli nagyon rossz technikát választotál a bent maradás hozz!!!!!

gabcsi2004 2011.01.06. 23:03:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: A nagy bödös semmit még hogy nyárig.............

gibson 2011.01.06. 23:09:48

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát igen, ez okozta a Gina-Kristóf páros vesztét is, gyakorlatilag. Ha nem Olivérre tesznek, még hónapokig bírták volna bent. Már ha ugye nem az volt a szándékuk, hogy kimenjenek, mert akkor bejött :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.06. 23:14:31

@gibson:
Ez jó, mindig csavarsz egyet, és tök logikus lesz a dolog:))

viszont most jóéjt mindenkinek!

gidabiga 2011.01.06. 23:22:44

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

most ez komoly, hogy nyárig fog tartani?
nem is hetente van kisavazás? :D

@gibson:

tartson csak ki :D

@K.Tomoceusz:

ez a komment hű volt az avatarodhoz :DDD

kozlekedo 2011.01.07. 00:50:37

Balekosz a pénzből renoválná kutyusát: Tündit

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.01.07. 03:18:09

@gabcsi2004: "Olivér és az öszitesége egyszerüen nevetséges jól meg kavarja azt a bizonyost"

Nemcsak az övé, egyáltalán az őszinteség szót emlegetni ezzel a műsorral kapcsolatban felesleges. Szerintem.

"Nagyon nagyon elfelejtete,hogy kamerák keresztüzében él"

Na, ezt az egyet biztos nem. Mivel ő is, (meg a többi játékos is) a kameráknak játszik gyakorlatilag napi 24 órában.

Vordahid 2011.01.07. 05:28:38

na, ki tudja már most, hogy ki nyeri a ValóVilágot?

bennfentes.blog.hu/

haruka 2011.01.07. 09:39:45

Olivér őrjöng, mert 1,5 órát aludt, és most ki kell menni tornázni egy fél órát. És egyébként is kért nyugtatót a riportszobában!
Valami balhé volt éjszaka, remélem Tom1976 rögzítette! :D

gabcsi2004 2011.01.07. 09:59:09

@Kóczy: Ezt nem hiszem,hoy folyamatosan a kameráknak tud játszani is valaki a nap 24 órájában.Elég ideje ott vannak már ahhoz,hogy elfelejtsék ezt.Az egyes elszólások is ezt bizonyitják szerintem ez elég egy értelmű.

bévé 2011.01.07. 10:14:50

@haruka: 1kor elment az adás, akkor még a kertben Alek, Éva és Olivér azon vitáztak, h Éva miért mondta Ildinek, h ő a helyében Zsófit, Alekoszt meg nemtom kit vinne ki. Alekosz ezen nagyon berágott. Éva sírt a vita hevében, mert ő csak ősziintén elmondta Ildinek, mit gondol, de nem Alekosz elleni támadásnak szánta, csak nem gondolkozott, h esetleg ez úgy jöhet majd le.

suzildi (törölt) 2011.01.07. 10:23:42

@vörös áfonya: A Jerzy SEMMIT sem csinál. Csak ölelgeti a Gigit, azt hiszi (k), hogy evvel érdekesek. Eddig semmi érdemleges nem történt a Jerzyvel. Bent...
Zsófi kicsit kavar, azért, hogy valamit csináljon. Ugyanolyan semmilyen, mint ahogy Ildire mondják... Zsófi pedig rég óta bent van.
Akik kulcsfigurák: Oli, Éva, Szandika, Alekosz, talán Gombi, Béci. De aztán, lehet, hogy a Laci nyeri meg. Ki tudja még.
És tavaszig megy a műsor, nem nyárig.

haruka 2011.01.07. 10:25:11

@bévé: Most reggel azt mondta Olivér, hogy Éva miatt nem tudott aludni. Lehet, hogy utána még folytatódott a vita.
Ja meg Olivér azt mondta, hogy nem igaz, hogy sóvárogni kell egy orvos által előírt gyógyszerért. Érdekes.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 10:29:51

@gibson:
A kéz nem csak a félelemtől remeg. Olykor a dühtől is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.07. 10:41:53

@haruka:
Éjfélkor benéztek hozzájuk. Éppen a "ki bír többet inni anélkül hogy fejreállna" játékot tolták. Érdekelne, utána mik potyogtak ki a csepp kis szájukon. 8)

Lanois 2011.01.07. 11:04:26

"Érdekelne, utána mik potyogtak ki a csepp kis szájukon."

Az umbala umba, umbala umba biztos.

Flood 2011.01.07. 12:12:59

@gibson: Az A-É-O-Sz tengely csak Olivérrel erős (érzik ezt az alattvalók is), mivel tőle parázik mindenki, meg gondolom azt hiszik, h kint is erős (RTL-es hátszéllel nyilván az is).
A tesók sztem csak most még a játék elején húznak feléjük, de nem hiszem, h O-rel, A-szal, É-val tényleg jóban lennének.

Amúgy sztem simán kialakulhatna egy ellenklikk, lenne rá bőven elég ember, csak aki kellően erős, h a vezetője legyen (sztem Bécinek vagy Lacinak van erre esélye, bár utóbbi nagyon punci lett mostanában, O-t is csak úgy meri szidni, h közben azért a seggét is nyalja) azok egyelőre nem erőltetik a dolgot.

Flood 2011.01.07. 12:21:23

@nyuszómuszó: Sztem kizárt, h ők egymás ellen forduljanak.
Az eddigiek alapján igazi szerető testvéreknek tűnnek. Lehet, h lesznek kisebb, 1-2 napig eltartó veszekedéseik, de a legfontosabbak maradnak egymásnak végig.

Flood 2011.01.07. 12:22:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Az már önmaga paródiája volt, ennél jobbat szándékosan se lehetne csinálni :D

Flood 2011.01.07. 12:27:24

@Flood: Ja jó, közben látom, h ezt más is így látja :)

Flood 2011.01.07. 12:36:10

@bévé: Ha-ha, nem olyan stabil ez a Nagy négyes, lehet már most el is kedd széthullani.
süti beállítások módosítása