Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x08 - Rossz vér

2010. október 18. 09:00 - leeann

Delia még nem adta fel az ingatlan bizniszt, így sikerült túladnia Driscoll megye legkísértetiesebb házán is. Ki mást vihetne magával a papírok aláíratásakor, mint Melindát, aki szerint elhagyatott házakban nem laknak szellemek. Az új lakók jó fejek, egy apa és a tinilánya. Miközben Delia a lakókkal ismerkedik, Mel a melléképületben egy női alakra lesz figyelmes. Melinda beszélgetni szeretne a szellemmel, aki nem jelenik meg rendesen, csak annyit mond, hogy egyikük meg fog halni, majd a házból éktelen sikítás hallatszik. Melinda rohan a házba, ahol vér csöpög a plafonból.

A riadalom nem tart sokáig, a vér ugyanis nem vér, hanem festék, ami a padláson kiborult, de ijesztő élmény volt mind a háziaknak, mind Deliának. Melinda megtudja, hogy a család nemrég még 3 tagú volt, de a mama meghalt. Mivel van egy nő kísértet a garázsban, lehet, hogy még nem tudta elhagynia férjét és a lányát. Delia szerint nem hiányzik egy szellemtörténet az új lakóknak, de Jim úgy gondolja, hogy ha a fénybe küldés gyorsan és csendben zajlik, akkor mindenki jól jár. Melinda este elmegy feltérképezni a szellemet az élők segítségével. Marlo készséggel beszél az édesanyjáról, de a macskájának elszökése megszakítja a diskurzust.

Melinda alig néz körül, a kislány megint sikítani kezd. Az eső zuhog, a lány síkit, az apja pedig éppen az imént eltűnt macskának ássa a végső nyughelyet. A kislány sírva szalad be a házba, de Melindának nem tetszik valami a papa viselkedésében, pedig váltig állítja, hogy nem ő nyírta ki a macskát. Másnap Delia is meglátogatja Steve-et és Marlo-t, mert van néhány papír, amire szükségük lehet, de egy érdekes vitába keveredik, sőt az eddig kedves házigazda minősíthetetlen modorban küldi el a segítőkész ingatlanost. Természetesen ez lesz a napi téma a boltban is, de ez is veszekedésbe torkollik.

Delia úgy gondolja, hogy a háziak viselkedése Melinda hatása lehet, de a látó ezt kikéri magának és megmutatja azt az újságcikket, amiben az elveszített anya halála szerepel. Liz egy szikláról zuhant le egy családi kiránduláson. A férj azonnal gyanúsított lett, de nem volt ellene bizonyíték, ami nem azt jelenti, hogy ártatlan is, sőt Delia hallotta, amint apa és lánya egy olyan dolgot említenek, amit együtt követtek el. Delia szerint olyan, mintha a páros nem önmaga lenne. Melinda nem akar Deliával veszekedni erről, úgyhogy elmegy Payne-hez, aki érdekes dolgot vet fel.

Payne szerint lehet, hogy szellemek irányítják a háziak fura viselkedését, de az biztos, hogy nem gonosz megszálló démoni szellemek, csak egyszerű szellemi elnyomásról van szó, ami lelkileg meggyengült emberek ellen működik a legjobban. Sima röghöz kötött lelkekről lehet szó, akik kedvükre irányítják a pszichikailag gyengébb embereket, például olyanokat, akik nemrég egy közeli családtagjukat veszítették el. Melindának ezt látnia kell, úgyhogy irány a ház. Melinda hiába kopogtat, nem nyitnak neki ajtót, ami egyértelmű jel arra, hogy beosonjon. Melt nem tarthatja vissza az, hogy nem invitálják be.

Amikor bejut, apa és lánya éppen ostáblázik, de nagyon fura beszélgetés zajlik közöttük, és egyáltalán foglalkoznak az őket szólongató betolakodóval. Melinda látja a kislányt sakkban tartó vörös nőt és az apja fülébe suttogó fiatal férfit. Mindketten szellemek, és érdekes játékot játszanak az élőkkel, sőt a papa élete veszélybe is kerül. Jim érkezik a hívásra, és szerencsére Steve életben marad, de 1 napnál tovább nem tarthatják bent, ha ő nem akarja. Amíg Steve és Marlo a kórházban vannak, Melinda utánanéz a szellempárnak. Steve Matthew Sembrook néven írta alá az adópapírt, amit Delia dugdosott az orra alá nemrégiben. Melinda azonnal utánanéz a névnek.

Kiderül, hogy Matt az apjával, Erwin Sembrook-kal, és annak sokadik feleségével, Vivian Sembrook-kal élt együtt. Matt és a mostohamama összeszűrték a levet, és megölték az öreget. Mel próbálja rávenni a párost az átkelésre, de eszük ágában sincs átkelni, mert jól mulatnak ezzel az irányítgatós játékkal. Sajnos estére apa és lánya hazaér, így Melinda ajtón kívül szorul, a család pedig hatalmas veszélybe kerül. Az egyértelművé válik, hogy a garázsban nem ez a nő kísértett, de hazudhatott is, viszont ha nem, akkor ki az a nő a garázsban? Melinda nem adja fel, és megpróbálja kideríteni az illető kilétét.

A kis helységben hamar ráakad a női szellemre, aki Liz Sinclar, Steve felesége és Marlo mamája, de sajnos túl gyenge ahhoz, hogy bejusson a házba. Melinda megtudja, hogy Liz halálában benne volt mind a férj, mind a gyerek, úgyhogy dupla bűntudatot tud kihasználni a szellempáros. A szellemek elérik, hogy lassan apa és lánya egymás ellen forduljanak, de mielőtt valami tragédia történne, Melnek sikerül elcsalni Viviant a kislány mellől. Vivian elmeséli, hogy Matt-tel nem igazán bíztak egymásban, így magukra nyitották a gázt, és azóta jól mulatnak együtt halottként. Melinda ki akarja juttatni az élő párost a házból, de a szellemek hatására apa és lánya egymás ellen fordulnak.

Melindának sikerül fellökni Stevet, karron ragadja Marlot és kiszalad vele a házból egyenesen a garázs felé, ahol a mama már várja őket. Hamarosan Steve is a közelbe ér és amint kikerülnek a szellemek befolyása alól meghallgatják Melindát és felmentik egymást a hibásság súlya alól. Steve elmeséli, hogy mi történt aznap. Túráztak jól érezték magukat, de Liz rosszul lépett és legurult egy domboldalról. Steve még elérte a szikla peremén, de nem tudta felhúzni. Hamarosan Marlo is legurul, mert nem segíteni szeretne, így Steve-nek döntenie kell, hogy elkapja a lányát, vagy elengedi a feleségét.

A mama egyiküket sem okolja, mert Steve azt a döntést hozta, amit kellett. A mama szépen átkel, apa és lánya pedig már nem hibáztatják egymást. Másnap a család elhagyja a házat, és szállodába költöznek. Steve még visszamegy a házba még pár cuccért, ezért Melre bízza a lányát. A páros el is indul a város felé, de alig hagyják el a helyet, amikor hatalmas robbanás hallatszik a ház felől. Nincs pánik, Steve is megérkezik, nincs baja, csak felrobbantotta a házat a gáztűzhely segítségével, hogy soha senkit ne riogathassanak a kretén szellemek, akik még a romokat se hagyják el.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása