Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 3x3 - Tortúra

2009. február 12. 11:00 - zenoli

Az ismét kissé másnapos Lou-val nyitunk, aki a wc-ből ténfereg elő megfáradtan, és a tükör előtt répadarabokat törölget a szája széléről. Hát igen, kérem szépen a kannás bor ismét kifejtette áldásos hatását, ezt én is ismerem. Jerry is látja ezt, és meg is jegyzi, hogy hát bazmeg, neked olyan a fejed ma, mint nekem a seggem, mennyé' má' haza, ne terjeszd itt a madárinfluenzát. Lou előtt felsejlik a raktár, ahol most él, és inkább köszöni szépen, maradna itt meghalni. Oké, maradj, amúgy nem adnál párszáz dollárt? Nagyfokú érzékenységről tesz tanúbizonyságot a főnök, nem is kap szart sem, egy kis üvöltést és pár széttört fürdőszobai ezmegazt. Újfiú takarít.

Laktanya előtt vagyunk, Tommy sunyiban cigizik, legyezi a füstöt, mintha számítana, vagy bárkit is érdekelne, de nagy úr a bűntudat, úgy kell csinálni, attól jobb. Arra jön Sean is, na fiam te asszem besétáltál az oroszlán barlangjába, és valóban. Tommy első kérdése, na tehát, mikor is látjuk a barátnődet? Sean zavarban, ez kábé az egész rész során egy általános viselkedésforma lesz nála, most még sajnáljuk, de aztán már nem. Hát majd egyszer biztosan látjátok, jön a zavaros válasz, vergődő tekintet, de amúgy milyen fasza kis buli volt már a tegnapi tereli a szót, jól szétvertétek egymást az öcséddel. Tommy vállrándítással elintézi a témát, hát ja, írek vagyunk, nem pofázunk, ütünk, és jelentőségteljesen bámul szerencsétlen Sean-ra, de nem. Nem jön a vallomás. Erre elmesél egy történetet, hogy anno a nagyapja legjobb barátja flörtölni mert a nagyanyóval, át is rendezte a gaz csábító arcát. Sean kérdése: Mit mondott a haver a mamának? Válasz: Jó reggelt. Sean halott ember vagy. Főcím.

Franco ébred pihe-puha párnák között, ránézésre ez nem nála van, túl selyem minden, és tényleg jön a meglepetés, a dekoratív és jól eleresztett negyvenes (ötevenes) volt az éjszakai házigazdi. Jó anya módjára tálalja a tápláló reggelit, kell az erő, hogy oltani tudjál, nem is ellenkezik nagyon a fiú, tolja be a kolbászos csipszet mogyoróvajjal. Ja amúgy vár a lányom, aki van nekem, és még nem is említettem, szóval itt sem vagyok, menekül Franco. A nőt viszont annál jobban érdekelni kezdi a dolog, mert én nagyon imádom ám a kölköket, úgyhogy nem tudsz ilyen könnyedén lerázni. Csináljunk hármasban programot, milyen jó is lesz az. Franco csak úgy szabadul, ha megígéri, hogy igenpersze.

Jerry és a nagyon kedves szomszédasszony, Rose nyilvános mosodában mosnak, és fennhangon tárgyalják, hogy lyukas a cipő, igen, ÉRTJÜK, Jerry-nek baromira nincs egy vasa sem, nem található más a hűtőben, csak élesztő meg szemcsepp, de legalább az asszony a luxus otthonban lehet beteg. Jerry éppen a pénzhiány miatt meg akarja látogatni a felesége bátyját, de látom én, hogy nehezére esik, ki is derül, mi az ok. Anno valamin összebalhéztak, azóta tart a haragszomrád. Tessék túllépni ezen, mert utcára kerül az a szegény asszony. Tommy egy első, de második ránézésre is igénytelen helyen üldögél Mrs. Turbody-val, aki elég hamar rátér a lényegre. Ejtem az unokaöcsédet, ha adsz helyette más hímtagot, amit használhatok. Tommy először nem érti, mire is gondol a hölgy, de aztán leesik neki a húszfilléres, nagy nehezen rááll a cserére. Ilyenkor úgy tudom sajnálni.

Újfiú otthon erősen vakarja a fejét, űrlapot töltene ki a szerencsétlen, de nem megy. Telefon anyunak, anyu, hány éves vagyok. Húú. Nem, azt tudom, hányban születtem (még szép), de volt szökőév, meg volt kétezer is, összezavarodtam. Annyi esze van, mint egy zsák lepkének ennek a fiúnak, de nem is ezért szeretjük. Megjön a válasz a vonal másik oldaláról, nagy megkönnyebbülés innen, még jó, hogy hívtalak. No comment. Mrs. Turbody és Tommy nem sokat teketóriázik, a hölgy szemlélteti is, milyen cseréről lenne szó, gatya le, gyia paci. Hát elsőre úgy tűnik, nem volt ez egy minőségi csere, Tommy nem bírta az izgalmakat, de kap még egy esélyt, hátha. Az már szerencsésebben alakult, az alku megköttetett.

Este van, Franco egy szórakozóhelyről jön elő, menne haza, és mit lát az utcán? A részeg és láthatóan magáról nem tudó Lou éppen egy parkolóórát vizel le, majd távozik egy taxival. Franco ezt jól megjegyezte, na holnap lesz ebből téma. Johnny-ra ugrunk, aki szerintem pár sebet eltekintve ragyogón néz ki, bár én elfogult vagyok, de úgy csinál, mint aki nem. Tommy kisebbik leánya jön be, aggódik, ugye nem halsz meg, á dehogy, csak apuval hülyéskedtünk, meg amúgy is megérdemeltem, mert anyáddal henteregtem. De mindenki nagyon szeret téged, úgyhogy nem kell itten betojni. Leányka megnyugszik, mi is eldörzsölünk egy könnycseppet, jaj de szép a család így együtt.

Jerry látogatja az asszony bátyját, akinek láthatóan felvitte az Isten a dolgát, van egy menő autókereskedése, meg öltönye, tehát van lé dögivel. Előadja, hogy lyukas az egyetlen cipőm, nincsen pénzem, adjál, mert a testvéred az utcára kerül. Nem érdekel, húzzál el. Pénz nincs, csak tapasztalat, meg egy végigkarcolt autó. Börtönben vagyunk, Teddy-t látogatja Tommy, már benn is híre ment a nagy családi csetepaténak, de Teddy-t csak az örökös hiánya érdekli, menjél spermabankba, mert mi van ha leég a zsák, aztán sosem lesz fiú Gavin többé. Miután ezt jól megbeszélték, Tommy rá is tér a jövetele okára. Nemsokára tárgyalás, nagy az esély, hogy kikerülj innen, mert az anyák tüntetni fognak a cserbenhagyásos gázolás ellen. Teddy lázad, ő nem akar kimenni, mert milyen jó idebenn, melegség, szeretet, megöltem egy gyerekgyilkost, sztár vagyok, házassági ajánlatokat kapok, és amúgy is a cellatársa a héten kapott egy kitűnő wc-bor receptet, most akarják megcsinálni. Tommy-t ez sem hatja meg, írd le, aztán majd ottkinn birodalmat építesz rá, haha.

Franco-éknál családi nap van, kislánya és a dekoratív negyvenes, aki végre kiderült Alicia névre hallgat, ülnek egy cukrászdában, és láthatóan nagyon idilli az együttlét. A gazdag hölgy ajándékkal halmozta el a gyereket, aki ezzel a lendülettel meg is szerette az új anyut. Franco is kapott egy órát, szerintem nagyon csúnya, de neki tetszik, biztos jó drága volt. Laktanya, Tommy kerülgeti Sean-t, aki éppen a bödönbe készül bepakolni 300 dollárt, nehezen megy a leszokás, nemde? Biztos a stressz. És hozzá a mindentudó, szúros Tommy- tekintet. Sean ismét zavarba jön, ismét menekül. Franco is megérkezik a munkába, öltöző, ahol Sean üldögél teljesen megtörten. Franco veszi a lapot, tudja, miről van szó, rá is kérdez. Beszéltél Tommy-val? Á dehogy, várom a megfelelő pillanatot, meg amúgy is olyan furcsán néz rám. Franco egyből tudja, hogy ez mit jelent. Nyugtatgatja is Sean-t, hogy ne aggódj, valószínű csak a megfelelő pillanatra vár, hogy letépje a fejedet vagy felgyújtson. Mondd el neki, ne tökölj.

Sheila otthon, hallgatózik Damien szobájának ajtajánál, aki éppen Mrs. Turbody-val szakít elég hangosan. Nagy műgonddal igazgatja a falon a képeket, mellette Damien robog el zaklatottan. Takarítani fogok, mondja Sheila elhaló hangon, és sokat sejtetően néz a gyerekszoba felé. Mi lesz itt. Franco elmondja Tommy-nak, mit látott a múlt este, miszerint is Lou ugyebár. Kéne valamit tenni, mert nagyon nem lesz ez így jó, aggódunk mi is nagyon vele együtt. Mrs. Turbody zavarja meg a csevelyt, telefonál és meséli, hogy a megállapodás értelmében szakított Damien-nel, szóval most ő már csak és kizárólag Tommy testére vágyik, és hogy lehetőleg mostazonnal. Most nem jó, tripla műszakot dolgozom, majd egyszer. Végül megegyeznek egy holnaputánban. Sheila valóban takarít, Mariskának öltözve túr fel mindent és pakol a helyére, majd miután példás rend van és tisztaság, csak elszakad a cérna, és széjjelbontja a szobát bizonyíték után kutatva és meg is van. Gyógyszerek.

Janet lakásába ugrunk, ahol is éppen arról folyik a vita, hogy menni kell ma apátokhoz, pofa be, én sem örülök, de ez van. A gyerekek sem hülyék azért teljesen, mert jön is a visszakérdés, és azzal mi van muter amit te műveltél. Janet néz is elkerekedett, ártatlan szemekkel, úgysem értette volna meg apátok, és valóban. Amúgy ha nem tetszik, imádkozz normális családért, most úgy is abban utazol. Jerry szemez a teli bödönnel a laktanyában, nagyon kéne az a pénz látom, de nem jut el a büntetendő szintre, mert átvonul pár koma a szobán, megtörve ezzel a lendületet. Tommy-hoz eközben a feldúlt Sheila érkezik, mámegint mivan. A gyerek most meg drogozik, mert ezt találtam, és mutatja a zsákmányt. Mint kiderül Tommy ránézésre megállapítja mik azok, egy kis Viagra meg egy kis randidrog. Majd beszélek a fránya kölkével megint.

Sean Megs-el telefonon értekezik, hogy ez a Tommy már tuti tudja, el kell mondanom neki, tépelődik ezerrel, de amikor ismét a mai napon tizedszerre ott a lehetőség, hogy megtegye, csak inába száll a bátorsága és nem. Konyhában Franco mutatja a baromi ronda de drága óráját, mindenki odavan a gyönyörűségtől, hogy kitartott lettél, de jó, szedd meg magad, amíg lehet, de ő persze tiltakozik, á én nem dehogy. Lou azért így másnaposan is csúcs, mert csak szívatja Francot: És amikor szexeltek nincs útban a járókerete? Vagy arra támaszkodsz? Mindenki röhög, én is nagyon. A feldúlt Janet érkezik a laktanyába, nekiesik Tommy-nak, te átkozott, hívtalak telefonon, hát nem otthagytad a gyerekeidet a suli előtt, neked kellett volna menni értük. Tommy nem hatódik meg a nagy kirohanástól, elmondja, hogy édesem, ha csak a hangodat meghallom, törlöm az üzenetet, kár a gőzért. Janet is elmondja, ha te így, akkor készülj, mert háború lesz, van új ügyvédem, elvesz mindenedet, örülj ha lik marad a seggeden. Szerencsére meló van, nincs idő tovább erre a bűbájos beszélgetésre, de kár.

Terepen vagyunk, ahol tűz ugyan nincs, de egy lovas kocsi ráborult egy autóra, úgy kell kivágni az embereket, kell oda vagy 20 tűzoltó nem vitás. A ló hiányzik, Sean találja meg pár száz méterrel odébb, és mint egy igazi suttogó megnyugtatja és befogja a megrémült pacit, és visszalovagol vele, mikhez nem ért. A többiek is csak néznek nagyokat. Sean elmeséli, hogy ám neki régen is volt egy ilyen, csak meghalt, és azt hitte soha többé nem ül lóra, mostanáig. Simogatja a jó állatot, majd rácsap a seggére, a ló megriad újfent és elrobog alá egy busznak. Sean így csinált egy kis pluszmunkát a csapatnak. Ismét a laktanyában vagyunk, a konyhában ül Sean a lószerszámokkal, kintről nyihognak befele, szívatják a szerencsétlent, neki ez nem vicces, pedig de. Bejön Franco és Tommy, két tűz közé veszik, és ismételten a barátnőjéről faggatják, próbálják baromi kényelmetlen helyzetbe hozni, ami megy is, mert Sean megint a menekülést választja. A két bennmaradt nagyon röhög, de jó buli ez a szivatás.

Lou megy el a tűzoltókocsi mellett, amiben az Újfiú zseblámpával olvas, megboldogult gyermekkorom jut eszembe erről. Lou nézi, mit olvasol? Micimackó és a Tahó? Neeem, az Tao, egy vallás, magyarázza lelkesen a frissen megtért, azt mondja, hogy a lélek egy műveletlen kődarab, én is az vagyok. Lou: na ezzel nehéz lenne vitatkozni. De amúgy meg ne vegyél életvezetési leckéket egy félhülye medvétől, normális vagy? Újfiú vérig van sérve, nem vagyok hülye, csak egyszerű gondolkodású, ne bántsál. Lou nagyon bemérgesedik, márpedig adodide azt a könyvet, fránya kölyke, közelharc. Újfiú hátsó ajtón menekül, Tommy pedig Lou-t basztatja, hogyan viselkedel már, nézzél magadra, bűzlesz a piától, mi bajod van? Lou nem válaszol, csak leoltja Tommy-t, te dumálsz, aki három évig rá voltál csavarodva az alkoholra, kuss legyen, ne adjál tanácsot.

Este van, Franco látogatja Alicia-t, viszi vissza az órát, mégsem kell, nem akarok kitartott lenni, itt van ne. Jerry miután a bödönlopási akcióját meghiúsították, állás után kajtat a városban, és egy kocsmában talál is pultosi melót, na majd meglátjuk. Lou-t pedig egy könyvesboltban látjuk viszont, ahol megtalálja ő is a Micimackós könyvet, és kölcsön is veszi. Tommy Damien-t keresi, meg is találja egy kajáldában, minek árulsz gyógyszert megint? Gyerek tagad, én már nem is, ez egy régi adagból maradt, túl sok dugihelyem volt, és amúgy is szerelmi bánatom van, hagyjál már. Legvégül Újfiút látjuk, ahogy érkezik haza a melóból, otthon egy fiúlakótárs várja, hozza is neki a sört, majd néznek meccset összebújva. He? Ezzel a romantikus képsorral zárunk mára.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása