Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 2x05 – Joel Gideon

2008. október 21. 13:00 - Madmoazell

Sean kocsival tart hazafele, fülén lóg a telefon, és épp azt tárgyalják Juliával, hogy citromos, fokhagymás vagy narancsos csirke legyen a vacsi, mikor a kocsi szépen belerepül egy másikba, dirr-durr és csitt-csatt. Még jó, hogy van légzsák. Szerencsére nem olyan hatalmas a baj, Christian rögtön neki is áll pátyolgatni barátját a kórházban. A szitu súlyát jelezheti az is, hogy Sean egy szisszenés nélkül bírta a seb összevarrását, ergo sokkot kapott, valami nincs rendben. És még a cipője sincs meg. A nagyobb baj az, hogy a másik sofőr meghalt. Na ha erre nem borul ki McNamara doki, akkor semmire.

Christian már otthon van, téblábol fel és alá a lakásban, mikor kopogtatnak, és beesik Gina. Wilburt keresi ezerrel, de bukja a dolgot, a gyerkőc nincs a lakásban. Pedig milyen szép gyerekrablás lenne. Mikor kiderül, hogy James, az igazi apuci vitte el magával, Gina rájön, hogy most igazi bibi van, pláne, amikor Christian közli vele, hogy ennyi, húzhat ő is el innen a fenébe. Gina még próbálja győzködni, hogy Christian ezt nem teheti meg, nem lehet ilyen kis nyámnyila, hogy hagyja a gyereket elvinni, meglátjuk, mi lesz belőle.

Seanéknál sincs minden rendben, Matt ugyanis apuci mellett csücsülve nekiáll autóversenyt nyomatni a pléjsztésönön, Seant viszont már a játék hangja is kiborítja. Ez a baleset tényleg nem tett neki túl jót. Kicsi fia amúgy hülye, lefikázza apjának azon igényét, hogy a következő családi kocsi biztonságos legyen inkább, és ne dizájnos. Merthogy Christian se tudna csajozni, ha nem a Ferrarijával mászkálna (és valljuk be, ebben lehet is valami). Sean amúgy jó vásárló, írt az autógyártó cégnek, hogy megköszönje kvázi az életét nekik, akik ennek örömére szépen vissza is hívják szakérteni, meg halálgombot nyomkodni. Hogy könnyebb legyen ezentúl biztonságosra kalibrálni a kocsikat, az lesz a feladata, hogy a tesztbábukon megállapítja, hol kéne még korrigálni a légpárnákon (is).

Végül viszont visszamondja a feladatot, irtózatosan megviseli az egész, Christiannek kell továbbvinnie a saját autójával. Seannak ugyanis poszttraumatikus sokkja van, vagy mi, és fél. Christian amúgy éppen most készül Wilbur játékait eladományozni, perpill ugyanis azon az állásponton van, hogy egy gyerek magához vétele, aki még csak nem is a sajátja, szóval ez volt élete legrosszabb döntése. Miután ezt kitárgyalják, Sean munkába áll a rendelőben.

Napibetegünk Joel Gideon (nem, itt most nem Tom Scavo a szülfelből), alpinista, akinek elég csúnyán lefagytak a tagjai. Mármint az ujjai, és a pofijának egy része. Kellett neki a Mount Everestre menni. A 4. x környékén viszont a férfiakra rájön a teljesítménykényszer, ezért ment fel Joel is A hegyre. Amúgy emberünk elég maximalista, nem tántorodik el egy kis fagyástól, vissza akar menni még így is. Előtte mindenesetre a buksiját helyre akarja tetetni. Érthető. Christiant ez motiválja,és a talpára áll, fogja Ginát, és elviszi az ügyvédhez megtárgyalni Wilbur visszaszerzését. Juhéjj. Míg ő ezen ügyködik, Sean telefonál az autógyárba, hogy mégiscsak szeretné elvállalni a feladatot, és éjkék színű autót kérne ajándékba. Ja hogy mert nem is mondtam, hogy azt is kap majd.

A gyárban Sean egyik új munkatársa elmondja, hogy mióta igazi embereket, azaz hullákat tesznek a kocsikba tesztbábu gyanánt, azóta teljesen kivan, és próbál mindent átélni az életében. Most éppen a cápales a divat náluk, Sean pedig teljesen odalesz az ötletért. Mikor viszont analizálnia kell az épp aktuális hullát, remegve konstatálja, hogy ugyanazok a sérülései, mint neki. Jajj. Míg ők ezzel „szórakoznak”, Gina és Christian a felügyeletről tárgyalnak James-el és a feleségével. Gina ellen szól, hogy szexfüggő, meg hogy eddig nagyjából mindenki fikázta a vallomásaiban, és valljuk be, ebben lehet is valami. James amúgy próbálná védeni, mikor a kedves neje nekiáll cseszegetni, de igazából mindegy. Már az se segít sokat, hogy Christian elpityeredik azon, mennyire is szereti ezt a gyerkőcöt.

A McNamara család kupaktanácsol. Annie egere, Frisky egy komoly daganattal küzd, amit a jó apuci vemhességgel próbál palástolni, Julia meg előadja, hogy meg kell mondaniuk az igazat szegény lányzónak. Míg ők tárgyalnak, megérkezik a vacsi, és mivel senkinek se tetszik, hogy mindig ugyanazt eszik, Matt ötletére ellátogatnak egy olyan étterembe, ahol nincs csirke az étlapon. Julia agyvize ott megy fel végleg, amikor Sean kitalálja, hogy fugut, azaz gömbhalat fog enni, aminek az elkészítésébe elég egy gyufaszálnyi hibát beleiktatni, és szépen megmurdál tőle az éhes egyed. Amúgy az étteremben nagyon cukik a pincérek, a fugu rendelésének hírére még meg is tapsolják bajnokunkat, hiszen hát nagy bátorság ez az egész tőle. A vége az lesz, hogy Matt is ki akarja próbálni, Julia pedig az egész famíliát kollektíve elrángatja. Mikor Sean egyedül marad, azért még kifaggatja a pincérlányt, hogy mennyi idő alatt hal meg a fugutól, de végül persze semmi baja nem lesz. Azért a család jól otthagyja.

A fiúk nekiállnak megműteni Joel arcát. Elég komplikált a dolog, innen le a bőrt, oda fel, de végül egész jól sikerül. Míg ő szépül, Sean reklámozza a cápaleses mókát, kiderül, hogy szombatra be is fizetett egy körre, de Christian nem tűnik túl lelkesnek, pedig ő még egyedül is van. Már épp belelendülne, mikor jön Linda a hírrel, hogy Gina lóg a telefon túlsó végén – meghozták a döntést gyerek-ügyben. Az ügyvédnő beszédének elején még úgy tűnik, Christianéknek kedvez az egész, de végül nem. A Sutherland házaspár kapja Wilburt, teljes kizárólagossággal. Bámmm. Míg ők hüledeznek, Seanék Frisky-t temetnek. Szegény Annie szomorú, meg persze mindenki, bár ők inkább a szobában halkan morgó Christiannel éreznek egyet.  Christian pedig morog, jól lecseszi kedves barátját, mikor az megpróbálkozik a vígasztalással, mondván, hogy ő csak meg se szólaljon, nem érzi át, csak egy zigótát veszített el, nem egy hús-vér gyereket, különbenis most jártatja a száját, aztán mi lesz, ha a gyerekei átélik a halálát. Na erre Julia bepöccen, hogy mi van, mire kiderül ez az egész cápanézegetős trip. Még Matt arca is lefagy egy fél percre. Julia nekiáll osztani az észt, Christian nemkülönben, majd szépen otthagyják dokinkat, aki közli Mattel, hogy őt is viszi magával.

A cápales amúgy ijesztően indul, a hajóról egy rakás halat dobnak be a vízbe, hogy a cápák véletlenül se Seanék combjából falatozzanak. Már épp beugranának a vízbe, amikor Seannak látomása lesz, és úgy dönt, mégse hajlandó lemenni a mélybe. Még azt is bevállalja a vita hevében, hogy a kicsi fia nyuszinak nevezze, de végül szerencsésnek bizonyul a döntés, ugyanis a haver, akivel mentek, hirtelen „visszatér”, azaz visszarángatják. Nem, nem cápa harapott bele, csupán gázembóliája van, de az is elég ahhoz, hogy mindenki kétségbeessen. Christian ezalatt nagyon cuki, az utolsó láthatáson épp Wilburnek osztja az észt, hogy milyen kocsit vegyen, hova vigye a csajokat, és úgy egyáltalán, mondja, hogy az ő fia. Annyira aranyos, ahogy megint elpityeredik, Wilbur meg le se tojja persze, de hát ez így van rendben. Attól még cukik. James közben megérkezik, hogy elvigye, persze azért elmondja, hogy elnevezte a lurkót Gabrielnek, így fogják ezentúl hívni, mert az olyan jól hangzik.

Este Sean a nekrológját írja, szerencsére a haverja túlélte a cápásdit. Matt odavan érte, már szent a béke, ennek pedig lehet örülni rendesen. Pedig ha tudnák, hogy Julia épp Christian lelkét ápolja, szegény ki van borulva Wilbur miatt. Juliának pedig egyszerűen fantasztikus az időszítése, Christian irtózatos hisztije és sírógörcse végén bejelenti, hogy Wilburnél van neki igazibb gyereke is. Matt. Báng és brühühü. Köszönjük.

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása