Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x07 - Boldog szülinapot!

2008. május 17. 13:38 - leeann

Marin Patrick hangjára ébred, éppen a rádióból beszél és az ébredésből riadalom lesz, mikor fiatal barátunk Marin születésnapjára csődíti össze a várost. Jó, addig még van egy hét, de akkor is! Marin biciklire pattan és kérdőre vonja Patricket, de ő magabiztosan kiáll amellett, hogy szülinapi buli lesz és kész. Közben új vendég érkezik a hotelbe, illetve dehogy új: a kidobott Theresa költözik be, és az első, akivel találkozik, az Sara. Marin is hazaérkezik és elmondja, hogy nem szereti a szülinapját, mert a húgáé egy nappal előbb van, mint az övé és így sose volt neki igazi szülinapja. És, mint mindig ilyenkor, na, ki toppan be? Hát persze, hogy a húg, Lisa.


A kocsmába érvén Lisa azonnal előadja a nagyvárosi pasivadászt. A kishúg azonnal nekiáll mindenkivel flörtölni, amit a kocsmalakók nem is bánnak. Marin gyorsan felkeresi Anniet és Patricket, hogy lebeszélje őket a többi születésnapi meglepetésről, mert e tárgykörben elég volt a húga felbukkanása okozta trauma. Jackkel is összefut, aki kedvesen megígéri, hogy ott lesz a bulin. Nagy ma a forgalom errefelé, mert Buzz is betoppan, de ő nem mulatságos hírrel jött. Néhány túrázó megtalálta a Patrick apja által vezetett, sok évvel ezelőtt lezuhant gép roncsait. Celia és Patrick 26 éve várja, hogy megtudják, mi is történt a géppel annak idején. Patrick azt reméli, hogy nem az apja gépét találták meg, vagy ha azt is, az apja esetleg túlélhette a zuhanást, de Buzz személyesen repült oda és tényleg az a gép az.

Főrádióst nagyon felkavarta a hír, így szó nélkül mindenkit otthagyva lelép. Közben a kocsmában Lisa bulit szervezett magának. Sara is a kocsmában van, így megint összeakad Theresával. Jack megkeresi Patricket, mivel apaügyben ő is hasonló cipőben jár, ezért úgy érzi, muszáj megosztani a gondolatait a fiúval. Patrick viszont még mindig azt gondolja, hogy az apja él valahol. Marin nem igazán tud aludni, mert a húga a hotelban folytatja a bulizást, ezért megkéri Lisát, hogy fejezze be. Patrick nem érti, miért csak ő hisz abban, hogy az apja még élhet. Annie teljesen Patrick mellett áll ezügyben. Celia durván hazazavarja Anniet, Marin pedig beszélget a húgával egy kicsit a miheztartás végett.


Lisa izgatott a szombati buli miatt, de Marin közli, hogy ez csak az ő szülinapja és nincs kedve osztozni rajta. Lisa továbbra is erőlteti a közös ünneplést, de Marin füstszagot érez. Lisa felgyújtotta a szobáját egy égve hagyott gyertyával. A riadalom és a tűz eloltása után Lisa azonnal talál magának egy tűzoltót, akivel flörtölhet. Patrick fel van dobva, hogy végre lett tűz valahol, amióta önkéntes tűzoltó lett. Sara is befut és megint összeakad Theresával. Igazából normálisak egymással, de akkora a feszültség köztük, hogy csak na. Lisa, mint akinek semmi sem drága, rá is kérdez, hogy mi ez kettőjük között. Theresa azt mondja, hogy Sara ellopta a férjét, Sara pedig azt, hogy nem volt lopás.


A tűzesetből Marin húzta a legrövidebbet, mert meg kell osztania a szobáját húgával. Közben Celia és Annie megint összeszólalkozik egymással, illetve csak a parancsnok undokoskodik a lánnyal már megint. Nem sokkal később a főrendőrünk egy kicsit elrabolja Marint, konkrétan beülteti a járőrautóba és bezárja az ajtókat, majd kiböki, hogy nem tudja, mit akar a fia. Celia elmondja, hogy mi nyomja a lelkét, de most is hozza önmagát és nem elég, hogy most ő kér segítséget, még undok is. Celiának az a konkrét baja, hogy elmondja-e az igazat Patricknek és kockáztassa meg, hogy elveszíti a fiát, vagy cipelje tovább a családi titkot. Marin azt tanácsolja, hogy mondjon igazat, a családdal nem lehet szakítani, minden rendben lesz, nem veszíti el Patricket.


Marin megint nem tud aludni Lisától, így egészen Jack-ig szalad egy párnával a kezében, hogy aludhasson. Jack kicsit „hááááát” alapon még gondolkodik, de a végén beengedi az éjszakai vándort. A reggel mindenkinek furán indul, Marin elhasználta a melegvizet, így Jacknek nem marad. Jacknek meg túl agglegényes a fürdőszobája (ing, mint kilépő, wc deszka felhajtva, stb). Marin a rádióban van és az első betelefonáló a húga, még itt sem tud megszabadulni tőle. A kocsmában tart a tervérpár egy kis lelkizést. Lisa azt gondolja, hogy ha szerelmes lesz, a nővére mindig azt várja, mikor szúrja el. Marin megígéri, hogy ha a húga újra szerelmes lesz, támogatja.

Közben Jack is a kocsmába érkezik, és mikor Lisa meglátja őt, kijelenti, hogy szerelmes. Lisa randit beszél meg Jackkel és támogatást vár ezügyben Marintől. Ez a pofára esés, kérem! Sara és Theresa újra összefutnak a hotelben, és Theresának kimegy a bokája a magas sarkúban. Sara jeget hoz rá neki. A két lány úgymond kibékül egymással, vagy csak fegyverszünetet köt, mindenesetre fehér zászlót lobogtatnak egymás felé. Marin Jack kanapéján olvasgat, miközben azt nézi, hogy Jack készülődik a húgával eltöltendő randira. Celia a fia minden kedvenc ételét megfőzte, és elmondja mennyire szereti őt, majd kiböki, hogy beszélnie kell vele.

Patrick tudja, hogy azt akarja mondani az anyja, hogy fogadja el, hogy az apja halott, korántsem ez a helyzet. Celia elmondja, hogy a férje, a pilóta, akit 26 éve gyászolnak, tényleg meghalt, de nem ő Patrick apja. Főrádiós tudni szeretné, hogy ki az apja, de az anyja nem akarja elmondani neki. Patrick dühösen elrohan. Celia utána megy a járőrautóval, de a fia nem akar szóba állni vele. Marin Jack lakásában lesi az időt, és várja Jacket. Csakhamar hallja, hogy kulcsol és a padlóra veti magát, mintha ott aludt volna idáig és nem is idegesítette volna, hogy Jack a húgával randizik. Jack elkezdi mesélni, hogy milyen pokolian jól érezte magát, hogy húzza egy kicsit szőkét.

Elérkezik a szülinapi buli. De nem a legjobban indul, nem elég, hogy Theresa mankóval közlekedik, még Lisa neve is rajta van a „boldog születésnapot, Marin” feliraton. Alighogy megérkezett, bele is csöppen az anya-fia drámába, majd a húga is megérkezik, akit üdvrivalgás és taps fogad. Fél perc a mennyországban-t játszik az egész kocsma. (Nálunk ez kb. az üvegpörgetőst takarja.) Mikor Ben pörget és pont Sarára, Theresa úgy érzi, itt az idő lelépni a buliról. Celia Buzzt kéri meg, hogy beszélgessen a fiával, mert maga alatt van és vele nem áll szóba. Buzz felajánlja Patricknek, hogy másnap elviszi a helyszínre, ahol a gépet megtalálták, hátha jobban lesz utána.

Közben a csókolózós buli tovább folytatódik és Marin következik az üvegpörgetéssel, ami pont Jacken áll meg. Marinnek nem lehet nemet mondani, így ők is bemennek a csókolózós fülkébe. A fülkében Marin nem csókolózni akar Jackkel, hanem kifaggatni őt, hogy mi történt közte meg Lisa között előző este. Jack elmondja, hogy Lisa nem az esete és különben is a randijukon megismert egy másik pasit. Azért Jack Marin tudtára adja egy csókkal, hogy ki is az esete és boldog születésnapot kíván neki. Mikor a párocska kijön a fülkéből, az egész kocsma elénekli Marinnek a Happy birthday című népszerű szerzeményt, majd Lisa elfújja Marin tortáján a gyertyákat.

A buli végeztével Marin és Lisa egy mélyreható beszélgetést tart és elmondják egymásnak, hogy mit tartanak nagyra a másikban. Másnap Buzz elviszi Patrickot a helyszínre, miközben az anyja teljesen maga alatt van és egy képet nézeget az irodájában. Mindeközben Marin a szerelemre és a szerelem kimondásának fontosságára hívja fel a figyelmet narrátor hangként, Patrick a roncsnál beszél az elhunyt kvázi apjához. Buzz itt tudja meg, hogy Hal nem Patrick igazi apja. Patrick tüsszögni kezd, mire Buzz elmondja, hogy ő mindig hetet tüsszent, ahogy az apja és a nagyapja is. Patrick is hetet szokott tüsszenteni. Ez akkor lenne igazán érdekes, ha Patrick is néger lenne, mint Buzz, de Patrick fehér az ég szerelmére.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaltenem 2008.05.23. 14:17:16

Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem találtam olyan címet, ahol a kérdéseket lehetne feltenni.

Szóval a kérdésem, hogy lesz-e Miért éppen Alaszka? hogyvolt, mert most hogy elindult az 5. évad, ami még sosem volt Mo-n jó lenne a tartalmát elolvasni, mert sajnos nem mindig látja a néző a korai 18.00 kezdés miatt.
süti beállítások módosítása