Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 1x04 – Sophia Lopez

2008. március 03. 13:24 - Madmoazell

Christian autót készül venni, egy gyönyörű napsárga Lamborghini-t, bár az árát kicsit sokallja, végül mégiscsak elviszi egy próbakörre. Miután kiderül, hogy a csajoknak is bejön a dolog, próbálja rávenni az autóüzlet tulaját, hogy a barátnője cici-nagyobbításáért cserébe ugyan kérjen már kevesebbet, de gyorsan lefagy az arcáról a mosoly, mert kiderül, a barátnő már meg is csináltatta, méghozzá Dr. Merril Bobolitnál, F.A.C.S.


Első napibetegünk egy szőkeség, aki tökéletesen cellulit-mentes popójáról akar eltávolíttatni egy méretes véraláfutást.  Shyanne-ről hamar kiderül, hogy a sérülést munka közben szerezte, miközben ”nőbarát filmet készített 18 éven felülieknek”. Magyarul pornós a szentem. Sean rosszallását félretéve Christian gyorsan be is ütemezi a hölgyikét a következő hétre. A fiúk ezért megint nekiállnak veszekedni, Seannak az a gondja, hogy pornósztárok járnak hozzájuk, Christiannek pedig Sean elveiből van elege rendesen, és ennek tetejében még Bobolit is ki van plakátolva az egész városban, ami már csak azért is ciki, mert ő volt az utolsó a fiúk osztályából, és mégis tele van páciencekkel (hála a reklámozásnak, ugyebár). A Grace-ügy és a pro bono műtéteket Christian megint felhozza érvként, meg hogy Sean totál prűd, ez meg elég gáz, szóval végül mégiscsak jöhet az a pornószínésznőcske, abból lesz a pénz.

Reggel van. Sean álmatlanul fekszik az ágyban, fél perc múlva pedig már Juliát taperolja nagy átéléssel. Azaz, csak taperolná, ha az ébresztőóra nem szólna, Julia ugyanis beiratkozott egy orvosi előkészítőre, és nem akar elkésni. Ez persze Seant nem igazán zavarja abban, hogy egy második körre is befizessen, így betámadja asszonykáját a zuhanyzóban, méghozzá eddig szokatlan módon, és be is bukja, mert Julia nem igazán ér most rá az ilyen hátulról jövő támadásokra. Az előkészítőn amúgy ő a legidősebb, ennek örömére rögtön össze is haverkodik egy szépfiúval, majd beég, mikor kiderül, az egyetlen korabeli egy volt osztálytársa a gimiből, aki amúgy az órát is tartja.


Címadó betegünk megérkezett. Sophia Lopeznek hívják, és egy nagyon dekoratív… férfi. Egy elég csúnya gégemetszést szeretne korrigáltatni, de Sean egy kicsit kirekesztőnek tűnik vele szemben. Alapból nem engedi, hogy pro bono legyen a műtét, mert nem rendellenességnek számít a probléma, de Sophia rögtön leoltja, hogy ha a külső és belső neme eltér, akkor az bizony rendellenesség.  Végül abban maradnak, hogy ha a Sophia szerez pénzt, akkor megműtik. Erre nemsokára sor is kerül, a nőnek pedig sikerül becsempésznie egy fotót a fiáról az operációra, mert olyat is tudott csinálni régebben. Sean a gyerek láttán megenyhül, ő is emberből van kéremszépen.


Christian kapott egy dvd-csomagot, tele izgibbnél izgibb pornófilmekkel, meg egy meghívóval egy hasonló témájú buliba. Ez megint kivágja Seannál a biztosítékot, és újfent veszekednek egy jót, most épp a transzszexuális páciensekről, majd a békülés jegyében lelkiznek egyet Sean reggeli próbálkozásáról Juliánál, és miután Christian ellátja tanácsokkal, a romantikázni vágyó férjecske gyertyafényes (dobozos) vacsival várja otthon nejét. Ciki van, Juliával ugyanis új haverja, Jude is belép a lakásba, csak hogy tanuljanak egy kicsit a másnapi dogára. Sean önfeláldozó, Juliának hagyja, hogy tanuljon, cserébe a frissen kapott dvd-kkel bevonul a hálóba.
Christian nagy franc, Mattet is magával viszi a pornóbulira, csak hogy tanuljon, míg a pótapuka dolgozik, azaz csajokat halász össze a következő félévre. Természetesen a sebészek régi barátja, Bobolit is megjelent a partin, Christian rögtön be is támadja. Merril nem lacafacázik, három perc alatt meginvitálja Christiant a cégéhez partnerként, mert úgy sokkal jobban lehet csajozni. Mattnek úgy tűnik, sikerül máshogyan is, gyorsan összehaverkodik egy „előfurulyázó” lánykával, aki a kényszeres szopogatás miatt állandóan nyalókázik, és akinek beadja, hogy ő egy ügynök, és most hiperszupertehetséges csajokat keres éppen.


Egy héttel később a rendelő kész bordélyház, tele van pornós csajszikkal, ez pedig a Sean vs. Christian-harc 3. körét eredményezi, csak most még Grace is beszáll bírónak. Christian erre bedurvul, hogy akkor elmegy Bobolithoz dolgozni, Grace meg különbenis mit szól bele. Miután Sean kicsörtet az irodából, cseng a telefon. Sophia hívja, mert egy barátnője éppen elvérezni készül a megyei kórházban egy nagyon rosszul sikerült nemátalakító műtét eredményeképpen. Nem mellesleg ugyanaz a doki csinálta az operációt, mint aki Sophiáét, szóval tényleg gond lehet vele. A barátnő amúgy rendbe fog jönni, csak necces volt, hogy el fog vérezni. A doki, aki csinálta a konverziós műtétet, megérdemelne egy méretes műhiba-pert. Hiába, Sophia még a nevét se akarja elárulni, nem hogy beperelni. Sean megpróbál hatni a lelkére, hogy gondoljon a fiára, meg a többiekre, akik meg is halhatnak a pasi kezei által. Ez sikerrel is jár, a doki neve Dr. Marcus Grayson, és mily meglepő, Sean őt is ismeri. Kicsi ez a Miami.


Matt elmondja a nyalókás csajnak, hogy mégse ügynök, aki cserébe elbőgi magát, hogy szépen összeszedett egy jó kis NGU-t, azaz nem gonococcus eredetű fertőzést, és esélyes hogy Matt is elkapta a bacikat. Juhéjj. Hiába no, nem kéne mindenhol furulyázgatni. Christian beváltja ígéretét, és meglátogatja Bobolitot a rezidenciáján, aki gyorsan meginvitálja megint a bizniszbe. A szépfiú hozná a tehetségét, cserébe viszont társ akar lenni, közös döntésekkel, írásban. Merril ebbe bele is megy, cserébe jól lefikázza Seant, utána pedig eldicsekszik a szipcsiszupcsi kék autójával, amiben nincs hátsó ülés.

Matt épp anyja anatómia-könyvét bújja, hogy kitalálja, mit lehet kezdeni az NGU-jával, mikor rátámad Julia, hogy hoci ide vele, és persze Matt jól lebukik. A következő körben már Christian vesz tőle vért, közben meg jól lecseszi, hogy gumi nélkül no szex, ne felejtse már el. Julia pedig a pót-papát tolja le, hogy minek viszi a kicsi fiút pornópartira, szégyellje el magát rendesen, meg teszteljen már HIV-et is, t.i. az NGU azt is okozhat, de utána pattanjon le a srácról, mert semmi érzéke nincs az apasághoz. Püff neki.


Sean kommandót játszik Dr. Graysonnál. Az öregedő dokit jól meglepi, vagy inkább a doki lepi meg őt, ugyanis a prof, aki még neki is tartott órát az egyetemen, akkora szutykot tart a rendelőben, hogy ihajj. Marcus el lett paterolva az egyetemről, és kapott egy műhibapert is, mostanában pedig úgy tűnik, fű alatt műti a transzszexuálisokat az Afrodité Intézetben. Kis szóváltás és érvelés után Sean meggyőzi, hogy álljon le a műtétekkel, meg a piával is, mert nem tesz neki jót. Marcus belemegy.


Christian újrafutja a köröket Mattel, épp autóbemutatót tart neki az új sárga Lamborghiniből, előtte persze azért megnyugtatja, hogy  nincs trippere, nosza húzzanak el közölni Juliával a jó hírt. Matt erre, és az autóval való csajozás opciójára nemet mond (pedig Christian megengedte volna, hogy vezesse a kicsikét), és inkább választja a sulit jó kis délutáni programként.


Sophia, miközben Sean kenegeti a heget a nyakán, elbőgi magát, mert megsajnálta Dr. Graysont. Szegénynek elég szomorú a helyzete, mert Dr. Grayson ugyan elég tréül, de legalább olcsón műtötte a hozzá hasonló lányokat, most meg nincs senki, akihez lehetne menni. Sean megnyugtatja, hogy elvállalja Sophiát pro bono, ez pedig igazán progresszív dolog a részéről. Ezt Sophia mondja, nem én. Sean progresszivitását tükrözendő beállít Christian irodájába, és nagy kegyesen megengedi, hogy jöhessenek a pornósok, mert akkor több lesz a pénz. Meglepetés éri, ugyanis kollégája már délután felmondta a szerződést, hiszen ki kell állniuk az elveik mellett, amik sokkal fontosabbak, mint a pénz. Christian kevésbé meglepő módon Merrilnek is visszamondja az az ajánlatot, pedig úszhatna a cicikben. Bobolit azért nyitva hagyja a kérdést, biztos, ami biztos, végül  pedig a sárga Lamborghini is visszavándorol az autó-szalonba. Julia egy pornófilmmel próbálja betámadni férjurát este az ágyban, de Sean átpasszolja a dolgot a hétvégére, most inkább a nemátalakító műtétekről olvasgatna egy kicsit, a zárójelenetből pedig kiderül, hogy helyesen is teszi, ugyanis Dr. Grayson mégse adja fel a munkát. Épp egy férfiút fogad új néven székelő irodájában. Hajjajj.


Címkék: kés/alatt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MUHHAHA 2008.03.03. 17:45:06

Az autó speciel egy Lotus Esprit

muhahaha 2008.03.03. 17:56:02

névbitorló... amugy Lamborghini Diablo...pff

Madmoazell 2008.03.03. 18:32:42

Ők mondták, én csak dokumentáltam. Látszik, hogy nőből vagyok :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.03.04. 16:46:48

Ez a Bobolit, de egy idegesítő kretén. :)

Madmoazell 2008.03.04. 18:16:40

Az egy dolog, hogy egy idegesítő kretén, nekem az a nagy bajom vele, hogy szinte a megtévesztésig hasonlít egy volt gimis tanáromra. De komolyan. Asszem ugyanaz a színész játsza őket (és akkor van belőlük még egy, mert a volt gimis tanáromnak találtam már egy másik hasonmást is) :))))
Bobolit gáz :D
süti beállítások módosítása