Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X105 – Femme fatale + finálé felszopás

2021. február 27. 15:07 - dmr94

Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt. Nem látunk beállást a párbajozók mögé, se feladatokat és az ezzel járó kötelező köröket, amit mondjuk a legkevésbé sem bánok és valljuk be, feszültség sincs már nagyon odabent. Erre a párbajra is gyakorlatilag teljesen fölöslegesen jönnek ki, le lehetne tolni a kanapéról az egészet. Ezek szerint már beküldték az összes olyan korábbi villalakót, aki pozitív irányba változott szereplése óta/vállalhatóan képes és hajlandó is megjelenni a képernyőn, így én nem írhatok olyan nagyágyúkról, mint Kárszeg, Debílió vagy a szegény ember Pumped Gabója (bár ugyanennyi erővel lehetne PG is a szegény ember Farkas Somája, egyik sem egy nagy elismerés). Cérnalábú Anikó köszönt minket ismét, HÁT PERSZE, HOGY Ő, HÁT Ő ANNO EBBEN A FÁZISBAN ESETT KI, ÉPP A DÖNTŐ ELŐTT EGY NAPPAL, HA VALAKI AKKOR Ő AZTÁN PONTOSAN TUDJA MILYEN ÉRZÉS ILYENKOR KIESNI.

vv10x105_01.png

Mindenesetre újfent brutál jól össze van rakva, büszke lehet az új kanja, aki valamit nagyon tudhat ha még ki se hűlt a Weisz Fannival való házasságát jelképező jegygyűrű helye az ujján, máris Anikót hegeszti, mindezt úgy, hogy a személyi igazolványában az a név szerepel, hogy Hajmásy Péter. Ami pedig a történéseket illeti: Bálint out, jön a következő párbaj, őrült tempó, még őrültebb közönség. Ki küzdhet tovább a 36 mikulásért? Moh vagy Vivi, Vivi vagy Moh, duett vagy limbó, limbó vagy duett, valaki kurvára elhúzott, nagy a különbség (72 - 28), mármint nem a félidei szégyentelenkedés mivoltáról, az a kutyát nem érdekli.

vv10x105_02.png

Láthatjuk a tegnapi nap gyors rezüméjét a mai riportokkal egybekötve, Robi megőrülése, aminek végére állítása szerint nem is nagyon emlékszik, akkora katarzis és adrenalintöltet volt számára. Visszatérésekor még Moh is szeretettel fogadja, Mercikének mondjuk fasza kivan már ezzel a sok párbajjal és a győztes is arról vall, hogy a játék ezen fázisában már tudnak örülni egymás sikerének és nem a riválist látják a másikban.

vv10x105_03.png

Meséli a többieknek, hogy biztos tök gázul viselkedett kint ahogy Baukóévázott örömében, Moh pedig gyorsan felvilágosítja: igen Robika, itt már mindenki élt át párbajt az elmúlt hetekben, tudjuk milyen érzés. Itt lehet Anikó gyomra is összerándult, hogy a babérjaira törnek de ezen a téren Győző alkotott nagyobbat az elmúlt napokban, erről majd később.

vv10x105_04.png

vv10x105_05.png

Moh meglepődött, hogy jött  is következő kiválasztás, Robi számára libabőrös pillanat volt, amikor Vivi magára kötötte a zöld kendőt, bátor lépésnek gondolja, ami kockázatos de le a kalappal, fasza csaj ez a Vivcsó, aki elmondása szerint készült valamennyire egy utolsó párbajra és gondolkodott kit vinne ki ha úgy alakul. Moh örült a kék kendőnek, felszabadult, ha nyer akkor még a döntő előtt utolsó alkalommal láthatja szeretteit majd bevallja, hogy ha ő kapta volna a zöldet, ugyanilyen felállásban mennének párbajozni. Megvitatják, hogy mennyire ADRENALINOS este volt (by Mercike), Vivi most azt mondja mégis meglepődött, Robiban pedig tudatosult, hogy döntős de nem gondolta volna, hogy így lesz, számított egy hármas párbajra itt a végén valamikor.

Merdzsó aggódik Mohért, saját helyzete miatt sem tud megkönnyebbülni mert félti őt (féltheti is), Moh viszont megnyugodott, hogy ő lett kihívva és nem a kislány mert ettől félt amikor Vivi kicsapta a lőcsöt és magát küldte párbajra. Ismétlik magukat és egymást, izgulás, nyáladzás, Mohra biztos sok lány fog szavazni – mondja Mercike héliumhangon, majd már a kinti pamacsolásra flessel, amit gyorsan korrigál, hogy természetesen csak együttlógásról van szó. Ebban a pillanatban pedig remélem nem csak az én bal vállamon jelent meg a kisördög arra ösztönözve, hogy írjam meg hol látnám őket szívesen együtt lógni... Vivi Robival konzultál még egyet a szobában: meg szeretné mutatni magának és ennek a pöcsnek (itt Bálint ágyára csap egyet ha jól értem), hogy igenis van még benne abból a martfűi töltetből. Robi egy motiváló öleléssel zárja a jelenetet.

Az összefoglaló ennyi lett volna, jöhet is a nagyon izgalmas párbaj, Moh még készülődik, Ancsa figyelmezteti nehogy úgy járjon, mint Viki érkezésekor. Pedig nincs is jobb, mint egy masszív, párbaj előtti hígfosás. Vivi elköszön, nagyon hálás, sosem felejti e temérdek élményt, nagy ölelés, puszi a kicsikéknek. Különösebben megint nincs kikerázva de a legutóbbi párbajos szetthez képest ég és föld. Legjobb pillanatai során a feladás van a középpontban, majd sikítás compilation, buta-nem buta kérdéskör, szarkavarás és hazudozás, ami inkább az első hetekben volt aktuális, végül pedig a Bálinttal való kapcsolata/barátsága/crusholása. A stúdióba megérkezve szolid köszönés, a közönég soraiban is talán érezhetően mögötte van nagyobb tábor, Anikó mintha még mindig szkeptikus lenne vele kapcsolatban vagy csak simán nem kedveli és azzal a kérdéssel nyit, hogy hitt-e magában, gondolta volna, hogy eljut idáig. Vivcsónak szeme se rebben: igen, össze tudta szedni magát a mélypont után, köszöni a kérdést, itt van és ragyog.

Jöhet Moh, aki Vivit is megszólítja búcsúbeszédével, nem tud újat mondani lévén ahhoz a csapathoz szól akik őt támogatták alig egy hete Dani ellen, így gondolatait már ismerik, mindenesetre reméli ő térhet vissza a döntőbe, hogy beszállhasson a 36 micimackóért folyó végső csatába. Best of Moh: beste leben, kapcsolata Mercikével, visszautasítás és szilveszteri smárolás, néhány balhés pillanat, nézői üzenetekre való reakciók, nagyképű, helyes, szép, okos majd bejátszások, hogy mindez miért nem igaz. Még több Merci és pillanatok az utóbbi napokból. Ingben érkezik de lengeti az MI gang pólót, ellenfelét öleléssel köszönti, nagyon szoros párbajra számít, amit két hete még nem így gondolt volna de Vivi azóta megerősödött (nem is tudja mennyire). Vivit nem halljuk mert túlüvölti a közönség majd mutatják az állást: nem szoros.

vv10x105_34.png

A napi szavazás végeredményeként pedig duettezni fognak de hogy ez miért kompetitív feladat arról fogalmam sincs. Mindenesetre nincs az az isten, hogy belenézzek, szóval hajrá! (Utólag persze csak rányomtam a kurva értesítésre, nyilván rém kínos volt, cirka 30 másodperc után ki is nyomtam, a VV főcímdalt kellett volna énekelniük de a szöveget se tudták.)

vv10x105_35.png

Pár percig még mindig lehet szavazni, addig viszont láthatjuk hogyan alakult a mai főszereplők kapcsolata bentlétük során. Öltánc, reggelikészítés, a pletykálós sztori ismét, amikor Vivin csattant az ostor pedig tényleg elhangzott az ominózus mondat valamilyen formában, a lány hőssé válása a wc dugulás megoldásával, seggrázás, jacuzziba dobás, feladásos nyomorúság és egymás támogatása párbajokon összesen háromszor.

vv10x105_36.png

Anikó tiszta vizet szeretne önteni a pohárba most, hogy végre láthatták ők is miként történt valójában a Mercis-kamuzós-kihasználós eset. Moh szerint szavait kicsit kiforgatták és túl lett reagálva az egész, ott akkor elvileg tisztázta magát de most mintha zavarban lenne emiatt, nem emlékszik teljesen a szituációra. Vivinek tüskeként maradt meg, hogy összeveszett vele és másokkal is akkor, egyedül érezte magát de sajnálja. Sikerül is mindezzel szimpátiát/együttérzést/szolgai rajongást kiváltani a közönségből, jár a taps. Terítékre kerül Kárszeg kérdése is: Vivi bizonyítani szeretne ezért hívta ki Mót. "Moh, miért gondoltad ezt?" "Mert volt egy mélypontja és jön fel de nem lesz elég." "Vivi mit gondolsz az M&M’s kapcsolatról?" "Látom, hogy Mercike tiszta szívéből szereti és nagyon cukik de amúgy nem akarok beleszólni kívülről." "De szólj bele!" Vivi nem tudná csinálni Moh helyében ezt így mert bűntudata lenne és hiába nem ellenkezett Mercike se soha, csak megtörtént az aktus, stbstb. Anikó kacsint Mohra, hogy ezt a témát bizony nem fogják ejteni egyhamar, mire a srác kicsit magyarázkodik, hogy ez nem kihasználás, ő nem lesz szerelmes, hallottuk már ezt is.

vv10x105_37.png

Közben Moh egyenlít az „ezmiattok” versenyében, 1-1, legalább itt szoros a küzdelem. "Mi lesz veled és Mercivel odakint?" "Biztos sokat leszünk majd együtt mert egyik barátom és az ő egyik barátnője összejöttek így összeér a két társaság." Hogy ezt honnan tudja, az mondjuk számomra rejtély de lehet bevittek egy táblát/molinót valamelyik párbajra, amin nagy betűkkel állt, hogy "Martinka <3 Roxána since 2021". Valami ilyesmi neveket képzelek a spanjaiknak. "Gondoltátok volna, hogy fogtok egymás ellen párbajozni?" Vivi: "valamikor latolgattuk az esélyeket és akkor igen."

Kortársak: Robi nem hallotta a gongot de elkezdi: "Szavazzatok Vivcsóra mert csupaszív csajszi és sokat bizonyított: nem buta, nem unalmas, sokszínű, küldjék vissza barátomat, hálótársamat, bizalmasomat, továbbá küldjék vissza mert rajta van a zoknim, ami kell. Csumpirudi és puszi kicsikéim."

vv10x105_41.png

Mercike is köszönt mindenkit, Moh rászólt, hogy mindig csak a lányokat buzdítja szavazásra így most a fiúkákat is megkéri, hogy küldjék vissza lelkitársát, aki egyszerű de csupaszív csávó. Nagyon erős a kötelék kettejük között, hiába veszekednek sokszor, nem ez a lényeg, hanem hogy hányszor békülnek ki. Lelke rajta. "Küldjétek vissza az anyukák kedvencét, a cukikát!"

vv10x105_42.png

Szavazás lezárva, közönség extázisban, mintha Bálint üvöltését is hallanám de lehet csak beképzelem ahogy fortyog magában Robi 8 milkacsokis szökési kísérletén. Ki esik el utolsó pillanatban a 36 mikiegértől, KI JUT ANIKÓ SORSÁRA? Igaza volt-e Mohnak, hogy nagy arányban győz vagy Vivi döntött jól, hogy őt hívta ki? A közönség üvölti a neveket mintha számítana bármit is. Jöjjenek a fantomképek és a százalékok:

vv10x105_43.png

28.61% vs. 71.39%, Vivcsó nyer, ölelés Mohnak, sikítás, közel sem annyira katartikus, mint Robi tegnap, már menne is vissza, Anikó még stoppolja 2 mondatra, Vivi nagyon boldog (már amennyire ezt mimikája ki tudja fejezni) majd elindul vissza INSTALÁJVBAN!!!

Jön a vesztes szembesítése/felkérdezése: "Moh, erre gondolom nem számítottál." "Nem nagyon, vagyis de, de ha most nem jött össze akkor holnap sem tudtam volna nyerni. Csalódott vagyok de örülök a szerzett tapasztalatoknak." Nos, meghiszem azt. "Két párbajt is megnyertél, elég nagy különbséggel, ez okozta a veszted?" "Nem tudom, nem szeretnék ezen agyalni." Ancsa szerint azért érdemes lenne ennek kapcsán megmozgatni az agytekervényeket de miszter emáj geng hajthatatlan és arról magyaráz nem bánt meg semmit, ha bármit máshogy tett volna az nem ő lett volna, kimaxolta a bentlétet, a 36 milánói makaróni csak bónusz lett volna. Egyszóval a szokásos proli mantrákat tolja. Most mindenesetre egy hatalmasat szeretne bulizni a haverokkal mire Anikó felelős ertéeles módjára jelzi, hogy azzal még óvatosan. Amúgy tisztelet Mohnak és fegyelmezettségének, hogy egy gyors vibe check után nem bámulja tovább Anikó melleit, amik időközben rabigájukat fokozatosan levetve kelnek életre.

A búcsúfilm semmi extra, sok félmeztelen kontent, megköszönik egymásnak, Moha hálás a műsornak, természetesen itt lesz a finálén is. Vivi visszatér, Robi extázisban, a nyertes robbantja is egyből a hetvenkétszázelékot, kicsapja a lőcsöt ismét, Mercike erre zokogni kezd, gondolom itt jön rá, hogy így ő is esélytelen a harminchat mignonra. Magát kezdi ostorozni, biztos miatta esett ki szívszerelme. Full kivan, megidézi a siratóasszonyokat, Vivi pedig Robinak kezdi mesélni, hogy milyen jeleneteket mutattak kint de itt elkapcsol a hang, nem halljuk a befejezést.

Elindult a szavazás a döntősökre, hogy kié legyen a 36 midwayi csata de ezúttal már nem lehet menet közben változtatni. Gyors BeleValó Hozéval, Mercike továbbra is könnyek tengerében, amikor bejelentkeznek. „Ne pityeregjél Babó, bent vagy a döntőben és amikor kijössz, megyünk moziba, baráti moziba persze és szeretlek, szurkolok neked, a legjobb pillanatokat veled éltem meg bent.” Moh nem bír magával, Győzőnek is le kell csillapítania, hogy a mozi még offos szóval ebből maximum Netflix & chill lesz. Kicsit nyüstöli még, hogy miért nem jött össze a kislánnyal, ő szurkolt nekik nagyon majd rákérdez miért látszott az, hogy Moh a párbaj felénél elengedte a dolgot. Kiderül, hogy a közönség soraiban ülő haver most nem jelzett biztató gesztusokkal felé úgy ahogy az előző párbajain. Erre a jelenségre ráerősít a villába visszatérő Vivi is, aki anyukája viselkedéséről számol be, ellenkező előjellel nyilván. Mindez bőven vet fel kérdéseket az izgalmakkal kapcsolatban, ha már számunkra kommenteket olvasva rendszerint egyértelmű a végkimenetel, legalább a szereplőknek ne legyen az.

vv10x105_63.png

Pár "érdekesség" még: ismét megcáfolja, hogy Virág valaha is bejött volna neki, ő szabadabb szellemű gyerek, mint Dani, ezért volt ebből konfliktus. Valami rejtélyes oknál fogva Digóval mindenképp szeretne kint találkozni. Nem gondolta magát sosem köpönyegforgatónak, mindig jó helyre állt a párbajoknál, nem kellett semmilyen döntést magára erőszakolni, így nem érti a kétszínű jelzőt sem, amit egyszer megkapott. Legnagyobb hibájának azt tartja, hogy nem választott online randipartnert, amin még Győző is teljesen kiég. Legjobb BV-s pillanatai között felidézhetjük a légfrissítő hónaljba fújását és a banán mélytorkozását is. Moha tippjei holnapra: harmadik Vivi, második Merci, első Robi mert nem ismert még soha senkit, aki ennyi mindenhez ért, mint ez a srác.

vv10x105_64.png

Ármándó úr még tart egy kis castingot a BV műsorvezetői pozíciójára, azok után, hogy előző nap Bálint szemébe mondta, hogy őt szeretné a posztra, most Armand (lehet pusztán erre a névre flesselt rá Hozé) is esélyt kap, hogy megmutassa magát és elköszönjön, így közösen parádéznak és pózolnak, sőt az is kiderül Mercike tisztasági betétet rakatott Moh hónaljába nehogy összeizzadja azt a szép inget. Moh így üres kézzel távozik de egyszerre jelentkezett be Anikó és Győző szerepére is, utóbbi remélem már látja, hogy számára lefőtt a kávé. Vagy mi fogunk kurvanagyot koppanni kedves kommentelők.

vv10x105_65.png

Ami a mai döntőt illeti, nem tudjuk még hogyan alakul majd a voksok eloszlása de majd számolunk belőle Pini-indexet. Én nem gondolom, hogy olyan szereplő nyeri majd, aki épp csak elhagyta pinédzser korát, a pinimális tiszteletet viszont remélem megadják majd egymásnak a résztvevők és senki sem lesz olyan agresszív mint a híres Pinnie Jones. Mercike most már magára lesz hagyva, nem fog tudni pin(i)csikutya módjára Moh seggében létezni de ha hazaér, össze is dobhat egy Pin(i)terest oldalt a VV-s képeiből. Sajnos ezt a bekezdést nem tudtam Piniciáléval kezdeni de kívánom, hogy a győztes tiszteletére szóljon majd a pinimál techno és érkezzen annyi szavazat, hogy az bekerül a Puinness rekordok közé. Köszönöm én is az egész évados figyelmet én is, erről picit bővebben majd a lezáró bejegyzésben, addig is az alábbi játékkal kívánok mindenkinek jó szórakozást ma estére!

vv10x105_00.png

2074 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu91 2021.02.27. 18:11:51

@Raspberry Cake: Viki még mindig szereti Moh-t Fosoma meg továbbra se tud beszelni. :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:15:49

Ha meg akartok döbbenni, akkor itt van két teljesen friss szavazás!!! Nézzétek a megtekintések számát, még ha nem is mindenki szavaz azok közül, de nyilván a legtöbben.

A jelenlegi 3-as -> ibb.co/mz2W76F

Az esetleges lánypárbaj -> ibb.co/MkrLRpq

Brutálisan meglepő!!! Ezek után kiváncsi vagyok...

alma_szósz 2021.02.27. 18:17:07

@Ármándójózsi: le fogom rágni a körmöm ma este már látom

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 18:24:26

41,35 - 29,48 - 29,17 ez a mostani állás

ibsen 2021.02.27. 18:25:56

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Köszi ez még változhat. Az lesz az érdekes amikor ketten lesznek és újraíndítják a szavazást.

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:26:28

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Na, akkor ez a hivatalos! Ez kicsit jobban néz ki, de csak kicsit...
Szerintem Vivi vezet és Robi - Merci fej-fej mellett... áááááá ez is milyen már... Merci??? Hogy a picsába??? :S :(

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 18:26:58

@ibsen: persze, hogy változhat. ez a 18:00 órai állás, most tették ki hivatalos oldalakra.

SzabadEzANév? 2021.02.27. 18:29:36

Merci honnan hozott össze ennyi százalékot? :O

MozambikiZombi 2021.02.27. 18:30:58

@Raspberry Cake: Elvileg szerintem meghivtak oket, egy insta liveban azt mondta Dani es Virag, hogy mennek. Bar amiota Balint kiesett, azt hajtogatja mind a ket gyikagy, hogy senki sem erdemli meg a 36 mikulast es hogy ne nezzen sennki ValoVilagot, hanem inkabb Dani rappeleset. :D Sirok, ghec. Gabor szerintem tutira ott lesz, o a legnagyobb VV fan mind kozul.

evacat 2021.02.27. 18:31:37

Na megyek, letöltöm az appot.
Nekem mindegy, hogy Vivi vagy Robi, de Mercinek még a második helyével sem tudnék kibékülni.
Nem, nem és nem!
Sipitozós, elkényeztetett buta liba. Legkisebb gyerek, a tesók és az apukája elkényeztette, megmaradt ovodásnak.

MozambikiZombi 2021.02.27. 18:33:07

@SzabadEzANév?: ex-mocsar fanoktol? Dhigo, Frunato, Dzsina meg a tobbi obegatos.... Gabor Vivinek drukkol, de o szerintem sosem volt az az igazi mocsar, ot csak beszippantotta a sotet oldal.

evacat 2021.02.27. 18:33:31

@MozambikiZombi #teamPini: Meghivták??? Berendelték! Abban a hosszú szerződésben pontosan le lehet szabályozva, hogy a csatornának rendelkezésre kell állniuk.

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:33:51

@evacat: De ha Vivire szavazol, szerintem, akkor az nem biztos, hogy jó lesz, mert ő vezet... Most Robira kell, ha két kör van, de megvárom az adást, mert ott biztos elmondják. Javaslom Neked is. :)))

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:35:18

Bakker, mindjárt döntő és mindenki punnyad... :/
Azt hittem, nagy nyüzsi lesz itt ilyenkor... :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 18:35:29

Remélem Vivi vezet! Már csak azt lenne jó tudni, hogy ez mennyi szavazatból van?

alma_szósz 2021.02.27. 18:35:59

instán Vivi vezet, Merci kicsit lemaradva, Robiról nem ír senki szóval ő elég wildcard

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:36:13

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Az összesből. :D Nem mindegy? Ez hivatalos. :)))

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:37:41

Bakker, ha van hivatalos eredmény, akkor miért beszélünk még az ilyen-olyan egyéb szavazásról? :S :DDD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 18:39:06

@SzabadEzANév?: rejtett rajongok, plusz sajnálat...sokan ugy vannak vele, hogy Robi nem buta, ossze tudja magát dolgozni, Vivi családnak étterme van, tehát Vivi nem csoro, Mercit meg a nagymama nevelte, és szegény, ezért szavaznak rá..rája

MozambikiZombi 2021.02.27. 18:40:42

@Ármándójózsi: Eleg tre, hogy nem kozoltek sehol, hogyan zajlik ez a mostani szavazas, nem tudom, hogy manipulasra akarjak-e felhasznalni a kodositest mar megint, de nagyon tre mindenesetre, ha csak veletlenul nyomoroncok akkor is. Mindenfele baromsagot raknak storyba meg mindenfele, de a szabalyt keptelenek megosztani? :D

Balu91 2021.02.27. 18:43:17

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: szerintem Vivi vezet de a második kört elbukhatja. Nem tetemes az előnye és a kieső szavazói megfordíthatják. Pláne ha Merci esik ki.

alma_szósz 2021.02.27. 18:44:49

@.Zsu: én is, remélem ez a mindenki Vivire szavaz akkor én inkább Robira attitűd nem nyomja ki Vivit a top2-ből

Jó, én Robinak is nagyon örülnék, de szeretném hogy egyszer a kedvencem nyerjen.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 18:45:44

@.Zsu: nem tudom...ha a kommenteket nézem akár facen, akár instán, Robi le van maradva, és a két lány van fej-fej mellett. mellesleg Merci előretörését nem nagyon értem...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 18:46:31

@Ármándójózsi: Hogy lenne mindegy? Ha csak mondjuk 50 ezerből, akkor a 230 ezer ami a Robi-Bálint párbajon volt jelentősen átalakíthatja a számokat. Ha mondjuk 150k-ból, akkor már nem lehetnek egetverő változások. :-)

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:48:53

@.Zsu: Az meg, hogy jött ki nálad???? :O :O :O Az biztos, hogy az egyik 29 Robié...

Sargabogre 2021.02.27. 18:49:49

ivós játékhoz plusz 1, de akkor nem tartana sokáig: Mercike azt mondja, hogy "igazából"

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:50:13

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: De gondolod, hogy mindenki kivár az utolsó pillanatig, mint itt néhányan???? Nem hiszem...

Raspberry Cake 2021.02.27. 18:52:49

@MozambikiZombi #teamPini: Erről lemaradtam, csak a tegnap esti rappelését láttam:DD
@evacat: Pont erre gondoltam, hogy logikus lenne, ha nemcsak az interjúkat, Rtl-es műsorokban (Reggeli, Fókusz stb.) való szereplést, hanem ezt is előírnák nekik, bár a mostani helyzetben nem tudom mennyire megvalósítható. Ha mindannyian egyedül mennek, akkor is plusz 11 fővel kell számolni. Mintha valamelyik live-ban arról beszélt volna Dani tesója Gáborral, hogy 20-an mehetnek szurkolni, feltételezve, hogy a másik párbajozónak is ugyanennyien mehettek, akkor 40-en lehetnek összesen a nézőtéren. Gondolom a 3 finalista családja, barátai is ott szeretnének lenni...

Kosztarika 2021.02.27. 18:52:51

@Ármándójózsi:
Ezért irtam korábban ezt: :((((

KOSZTARIKA 2021.02.27. 14:06:37
ez a hármas szavaztatás nagy genyóság, egyébként. sztem. Ha két favoritod van a nyereményre, egyiket mindenképpen "gyengíted" azzal, hogy a másikra szavazol. A Merci ellen szavazók megoszlanak Vivi és Robi között, surranópályán ott lehet a kettőben. :((

.Zsu 2021.02.27. 18:52:56

@alma_szósz: ugyanígy vagyok :)))
@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: remélem nem húzza be Merci basszus.
@Ármándójózsi: csak nagyon izgulok. :)))

Krétagarbó 2021.02.27. 18:53:23

@dmr94: köszi ezt a posztot is, és az eddigieket is!

Cérnahuszár 2021.02.27. 18:55:50

ha vivié a 40, és robié az kevesebb 29-es, akkor ha kiesik, vivié lesz a zöme a szavazatainak sztem.
ha vivi 40, mercié a kevesebbik 29 és kiesik, akkor robi megszoríthatja vivit
ha robié a 40, vivi a kieső 29, akkor robi nyer mert vivi szavazati nála lesznek
ha mercié (aaaaaznemlehet) a 40, akkor megint bukhatja a finálét akár robi, akár vivié a kisebbik 29 %

MozambikiZombi 2021.02.27. 18:55:53

Az elobb lattam VVMercedesz bejelentkezeset, ok mar ott vannak: Frunatoval, Amandaval es Gaborral kiabaljak a kameraba, hogy senkinek nem szurkolnak. Vegul aztan megis hozzateszik, hogy "hajra Merci! "Kiveve Mercedesz, aki "hajra Robi!"
Lehet, hogy tenyleg kotelezo nekik, de nyilvan orulnek is, hogy ott lehetnek. @evacat:

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 18:56:03

@Ármándójózsi: mindenki elment piát venni ,Csajok meg mignont meg fél tortát csoki öntettel.

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:56:11

@.Zsu: Egyem a szíved, Drága!!! <3 <3 <3
(Egyébként én is...)

zellerlevél 2021.02.27. 18:57:06

@Figyuzzka: "Akkor kíváncsian várok egy 10 fős listát, h kiket tennétek bele játékosnak, az összes évadból? :)"

Nem emlékszem már a szereplők nagy többségére. Akire véletlenül igen, azt nem nagyon küldeném be, elég volt egyszer is.

alma_szósz 2021.02.27. 18:57:24

Vivi szerintem jól fogja nyomni ha a fináléban is beszéltetik őket. Most szerintem még lubickol a párbajgyőzelmében és eddig mindkét párbaján egész ügyes volt, ezzel szemben Mercinek elég nagy törés lehetett tegnap hogy Moh hazament

evacat 2021.02.27. 18:57:27

@Raspberry Cake: csak azért gondoltam a "berendelést", mert az eddigi döntőkben mindig az első sorban ültek a már kiesettek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 18:57:27

@Ármándójózsi: Megint az van, hogy a bizonytalanok várnak. Aki tuti Vivi fan vagy Robi vagy Merdzsó az már rég lenyomta a kedvencére. Csak azt nem sejtem, hogy mennyien vannak ilyen biztos szavazók.

Ármándójózsi 2021.02.27. 18:58:09

@Kosztarika: Már mondtam, hogy Neked mindig igazad van!!!! <3 Szerike van ám és láttam, hogy kikosaraztad a kápihuszárt!!! :D Jól tattikáztál!!! :DDD

ibsen 2021.02.27. 18:58:49

@repuloezustmokus #Piniteam: Mercire én voksolnék ha nem lenne ilyen sötét szegény és csinált volna többet annál mint hogy Moh seggében volt. Ezért nem jár nyeremény. Egyébként a csajok közül Vivi mellett ő volt a legnormálisabb de ennyi kb.

alma_szósz 2021.02.27. 18:59:00

@MozambikiZombi #teamPini: ajj életük utolsó tv szereplése, kiivéve Fuzsinának aki majd még megy be a Reggelibe sírni mert Rencsi behúz neki párat

Kosztarika 2021.02.27. 19:00:03

@MozambikiZombi #teamPini:
Hajra Mercit kiabál a takony Fru?? Mercit, akit ki akart záratni Amandával szövetkezve??
Gábor bötűt sem érdemel.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 19:00:48

@ibsen: Merci a szegény, nehézsorsu lány kártyával tud plusz szavazatokat szerezni...

SirLemming 2021.02.27. 19:01:34

@dmr94: Akkó nem búcsúzóul: köszi neked is a sok-sok ráfordított időt, a Pinálén most is nevettem. :D

Sajna a szavazatom rajtaragadt Vicsón, tartok tőle hogy így Robi hullik ki harmadikknak. :D

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:03:42

vivnek 3x van esélye nyerni, robinak 3x, mercinek egyszer se, mert akárki esik ki mellőle, odaadja a másiknak a szavazatot.

cavanagh 2021.02.27. 19:04:22

Az megvan esetleg valakinek hogy talán Gábor live-ban Amanda üvölt hogy vedd fel a bodyt Vivi? A többi mocsár meg ezen röhög. Rohadt szomorú vagyok, hogy még mindig nem fogták fel mennyire aljadék módon viselkedtek, őszintén hittem hogy legalább Amandának több esze van

Balu91 2021.02.27. 19:05:55

@cavanagh: Gina is? Én őt éreztem egy fokkal jobbnak a többinél.

alma_szósz 2021.02.27. 19:06:04

@cavanagh: undorító, tuti nagyon irigyek rá

.Zsu 2021.02.27. 19:06:22

na ivós társaság, nálam már itt a gintonic, ki más készült még?

cavanagh 2021.02.27. 19:07:54

@Balu91: Frunátó tűnt fel, Gina nem

cavanagh 2021.02.27. 19:08:55

@alma_szósz: Persze, nagyon drukkolok Vivcsónak. Amanda meg láthatólag nem tudja túltenni magát azon hogy Pinit mennyire megszerette Bálint, mikor ő már lestoppolta a beköltözése napján :P

Kosztarika 2021.02.27. 19:09:23

@ibsen: Hogy lehetsz ilyen? Annyira megfontoltan költené a nyereményt. Lenne új cici és mikiegérfül Disneylandben... Ne irigyeld tőLLLe. ;)))
Tudom, mindenki arra költi, amire akarja, de azért, na. :(

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:10:42

@.Zsu: nincs még kicsit korán? :D

.Zsu 2021.02.27. 19:10:44

@cavanagh: ez iszonyat szánalmas tőle. ilyan keserű picsa, de kb az összes kieső ilyen irigy kutya attítűd.

.Zsu 2021.02.27. 19:11:13

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: kezembe nyomták vendégségben :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:11:40

@Cérnahuszár a naív: Ja, ahhoz, hogy Mercinek valóban esély legyen eleve 50% fölé kell kerülnie amíg 3-an vannak! Igazából az lenne a legjobb, ha Robi és Vivi elosztanák a nagy zsét. Tök mindegy, hogy milyen helyeken végeznek (mondjuk 1 és 3) szép csendben feleznék a lóvét.
Mercike meg kapna pár kiló csokit :-)

Hétkilenced 2021.02.27. 19:13:09

@.Zsu: itt bor természetesen, de még várok egy kicsit.

Mi volt azzal a bodyval? Egy darabig csak olvastam, nem követtem tévén.

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:13:50

@.Zsu: az jó ha ezt ordibálja
vivi malmára hajtja vele a vizet, mert együtt éreznek vele az emberek :)
annyira ártani akar, pont segíteni fog :D így működik ez

Hétkilenced 2021.02.27. 19:14:29

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: egész pontosan legyen Mercié 35 Milka, ahogy dmr sugallta.

cavanagh 2021.02.27. 19:15:48

@Cérnahuszár a naív: ebben igazad van, ennyire ostoba :D meg jól be is van már állva

alma_szósz 2021.02.27. 19:17:11

@cavanagh: láttam Mercédesz instáján hogy délután óta alapoznak

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:18:45

@Kosztarika: Ahh, kovetkezetlenek es gyerekesek. Miert lennenk pont ezen meglepodve. :)))
Legnagyobb tajparasztsag talan az volt, hogy Renato uvoltve kutyazott a kozonseg soraibol a Vivi - Fru parbajon es a Merci - Virag parbajon is. Elobbin Vivit, utobbin Viragot pocskondiazta. Be sem engednem a retek helyeben, de ezek nem hogy beengedik, meg mosdatjak is ugye. Ez az RTL igazi nagy hibaja a szememben, es logikatlan is, tekintve, hogy nekiallt terjeszteni retek ellenes dolgokat. Dani tenyleg par fokkal kevesbe vegleny Rencsinel.

Amugy itt, az utolso sztorik: www.instagram.com/stories/vv10mercedesz/2518493098420444758/

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 19:18:53

@alma_szósz: hát egyik sem egy szépség, így megértem hogy sok alapozo kell nekik

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:19:32

hivatalos állás 19 óra: 40,82 - 29,69 - 29,49

Gia 2021.02.27. 19:19:47

Na szóval.Megvan valakinek Robi folyamatos indiántánca?Nagyon megköszönném!!!:-)

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:19:56

@alma_szósz: Remelem nem ittak obegatosra magukat. Szamomra hihetetlen, hogy tenyleg semmi sportszeruseg nincsen ebben a gyulolkodo klikkben.

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:20:28

@cavanagh: aha, itt mondta korábban már valaki, hogy hülyék a kiesők, semmit nem tudnak piszkos fredről
ő ha ki akart valakivel baszni, elkezdte dicsérni, rögtön mindenkinek gyanús lett az illető és elkezdték kerülni :D
néha nem árt olvasni valóban.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:21:39

HAjrá Renáááááátttttttttttóóóóó, Te vagy az etalon !!!!!!!Csuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllll !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:22:39

@Cérnahuszár a naív: Rejtő Jenőt felvették már a kánonba ?

alma_szósz 2021.02.27. 19:22:48

@repuloezustmokus #Piniteam: ettől az alapozótól nem lettek szebbek

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:23:47

Hát buzi vagyok ÉN ? NEM !
Szép a melle Pinikémnek ? IGEN !

Akkor : NYERJÉL PINI ! NYELJÉL PINI ! NYERJÉL PINI ! NYERJÉL PINI !

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:23:58

@SelyemSonkaPini: hát most vakarom a fejem milyen kánonra gondolsz
kereszténybe nem hiszem, mert zsidó volt :)

ibsen 2021.02.27. 19:24:35

Most nézem vissza....Ez a Dani mekkora tapló volt, már ezért kiszavaztam volna. bejön Robi tök naivan elmondja a kérdésére a szaunában hogy kétkapura játszik, Dani előadja a nagy barátot ha bajod van gyere hozzám stb másnap a cigizőben Digonak és Ginának kibeszéli.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:24:36

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: szóval 1 óra alatt minimálisan változott a vezető kárára.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:24:37

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: aztakurva aztakurva aztakurva... Merci nem lehet a 48 !

alma_szósz 2021.02.27. 19:24:51

a mocsár csapat együtt megy a fináléra, van ebben valami szép ahogy sorban egymás után kiestek

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:25:30

@cavanagh: Amanda szerintem vagy fogyatekos, vagy fogyatekos es ADHD-je is van. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:25:34

@Cérnahuszár a naív: A telibebaszott középiskolai kánonra gondoltam.
Ahová a faszom Herczeg Ferencet meg VAss Abertett meg hasonló fosokat felvettek...

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:27:00

@SelyemSonkaPini: ja, oda nem :D de ha indítasz valami mozgalmat, támogatód leszek, mmkk

ibsen 2021.02.27. 19:28:25

@Kosztarika: Szemét vagyok tudom:D Senki előéletének nem néztem utána de mondjuk hogy a kiscsaj asztalos az meglepett. Dolgozott is a szakmában?

alma_szósz 2021.02.27. 19:28:44

Azért én Bálinttól vártam volna egy posztot, jó elhiszem hogy most szar neki és a családdal barátokkal szeretne lenni de akkoris.

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:28:51

@.Zsu: Elkuldod megint a streamlinket ha "szepenkerem"? ^^
Lehet ma en is csatlakozom.

cavanagh 2021.02.27. 19:30:25

@MozambikiZombi #teamPini: :D csak tényleg bíztam, hogy valaki tanul a csúfos kiesésből

Amúgy fúj Dani meg Virág, de legalább nem ezekkel óbégatnak

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:30:32

@ibsen: Nem. :D Valami olyasmit nyilatkozott, hogy amennyit fureszelgetett az iskolaban, neki annyi eleg is volt. Szerette, de otthonra nem kene neki. :D Bolti elado volt a villa elott egy trafikban.

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 19:30:35

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 56.44% [57]
- Robi: 36.63% [37]
- Merci: 6.93% [7]

Szimpátiaszavazás összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 19:31:09

az lenne aztan csak igazan vilagrengeto esemeny, ha merdzso behuzna

cavanagh 2021.02.27. 19:31:35

@alma_szósz: igen, én is frissítgettem az instáját hogy hátha, de nem :(

Kosztarika 2021.02.27. 19:31:48

@SelyemSonkaPini:
Az talán nem. De kiejtheti Robit, vagy Pinit :((((

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:32:40

@SelyemSonkaPini: Csak 40,8%. Ha véletlen Merci lenne, akkor se nyeri meg, mert ha Robi/Vivi kiesik, akkor együtt már leverik 60-40-re. :-)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:33:23

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: én is ellőttem a szavazatom tegnap...az arányok változásából talán Robi lehet a harmadik, elkezdték őt nyomatni a Vivi fanok, hogy Merdzsót kinyomják a kettesből...

.Zsu 2021.02.27. 19:33:57

@Cérnahuszár a naív: na ez elég jól hangzik :)) rml így van.

ibsen 2021.02.27. 19:34:45

@MozambikiZombi #teamPini: Jobban hangzik az asztalos mint a bolti eladó. :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:35:35

@ibsen: Mert Dani ilyen oszinte srac volt. :D A streamjeben meg mindig azon rugozott par napja, hogy Robi "tipikusan a sunyi vendeglatos" szerinte, akinek ha felteszel egy kerdest, gondolkodik mielott valaszolna. :D :D :D

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:36:53

@.Zsu: de akkor is megszakadunk, mert még mindig kell választani hogy vivi vagy robi....
ugyan ott vagyunk mint egy nappal ezelőtt :D

zellerlevél 2021.02.27. 19:37:09

@Raspberry Cake: "Robira szavaztam, de Vivcsó győzelme esetén sem lennék szomorú:)) Korábbi szériák villalakói így látják az esélyeket youtube.com/watch?v=t5Kl6bVmcIo"

Felírhatták volna a neveiket...
A piros kabátos szőke kicsoda? És az autóban ülő nő? Soma előtt és után beszélőt sem tudom, ki.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:37:43

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Ha sikerülne Mercit kitolni 3.helyre onnantól már hawaii Dj, nem bánom ki nyeri a 2 kedvencből.

Raspberry Cake 2021.02.27. 19:38:31

@alma_szósz: Facebookra tett fel egy köszönetnyilvánító posztot, gondolom tegnap JLB-t forgattak vele, örül, hogy végre kicsit a családjával, barátaival lehet www.facebook.com/balint.filipanics

ibsen 2021.02.27. 19:39:22

@MozambikiZombi #teamPini: Úgy beszél állandóan mint aki be van baszva :D

Cérnahuszár 2021.02.27. 19:39:26

@Kosztarika: senki nem linkel robi indián táncot neki
én is várom

Kosztarika 2021.02.27. 19:40:01

@zellerlevél: A piroskabátos Adri a Rolis szériábol.
Az autós Kinga az Atillás évadból.
Soma előtti: a neve nem ugrik be, a szinésznő. Fanniék évadából.
Az utolsó hülyegyerek Hunor. őt ütötte ki bolon Zsu.

Kosztarika 2021.02.27. 19:41:04

@Gia: akkor??? Itt vagyok/vagyunk. Mondjad.

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:41:55

@.Zsu: Merci! Egesz fura erzes, hogy most neked koszonhetoen van tevem, amiben raadasul magyarul beszelnek. Ettol vasarnap delutani retro erzesem van, gyerekkorombol. :D

Raspberry Cake 2021.02.27. 19:42:19

@Kosztarika: Megelőztél a válasszal :DD Reni:))

Gia 2021.02.27. 19:42:42

@Kosztarika: kellene Robi indiántánca.De már írtam.

alma_szósz 2021.02.27. 19:43:15

@Raspberry Cake: köszi, elfelejtettem hogy ő már az a korosztály leht aki facebookot használ

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 19:44:07

@zellerlevél: autós csaj Kinga (VV Attila kedvenc csaja)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:44:11

@Ármándójózsi: két vagy három éve egy csikket dobtak ki az autópályán az autóból, utána egy hétig égett a berek...most is biztos ez volt...kezét törném pépesre az ilyennek, de mindkettőt a biztonság kedvéért...:((

Szociál.is 2021.02.27. 19:44:28

Sziasztok, csatlakoznék az eddig a háttérből csendben olvasgató, majd a vége felé mégis hozzászóló hogyvolt olvasók táborához. Ugyan eddig nem követtem az összes való világ szériát, de látom, többetek tartja a legaljának ezt az évadot. Számomra az ez előtti, kilences volt teljesen kritikán aluli, teljesen érthetetlen szereplőkkel, ennél a mostaninál, leszámítva az elején még magas számban levő kirívó egyedeket (Amanda, Renató, Fruzsina Gábor, Digo, Gina, stb.) azt gondolom, hogy most a játékosokban több potenciál lett volna, ha a szerkesztők is oda teszik magukat, gyakorlatilag unalomba azért fulladt a széria, mert se értelmezhető feladatokat nem kaptak/ nem vetítettek le, se tartalmilag nem tudtak úgy összerakni egy összefoglalót, hogy abban akár a konfliktusok, valós érzelmek, élethelyzetek teret kapjanak, számomra így nem is a szereplők többsége, inkább a szerkesztők teljes csapata okozott kudarcot. Itt most több olyan szereplő van, aki valamiért érdekes volt. És ehhez kapcsolódva gondoltam végig Vivi helyzetét ( én neki szavaztam meg a győzelmet) aki az elején az általam látottak alapján kereste a helyét, próbált valakihez kapcsolódni. Akár úgy, hogy megoszt magáról valamit a többiekkel, ez ugye rosszul sült el, akár igaz volt, akár nem. ( ugye itt a lányok felé nyitott volna, de láttuk milyen eredménnyel.) Merthogy mindenki ezt tette, de több mint 10 emberrel nem lehet egyszerre felvenni a versenyt, főleg ha a másik nagyobb karakterének tartja magát. A többiek többször mondták, hogy a legjobb villa mester ő volt, okosan barátkozott, és amint egyre fogytak az ellenfelek, már bátrabban tudta önmagát megmutatni. Én azt nem láttam az adatokban, hogy buta lenne, ellenben Mercivel, aki kevés dologban tájékozott. Itt a végén, az utolsó hetekben már kimondottan érdekesen és nyíltan játszik. Robi győzelmének is nagyon örülnék, ő szinten egy szerethető karakter. Bocsi a sok sok szóért, élvezettel olvassak benneteket, jó kis csapat vagytok.

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:44:33

@ibsen: Nekem meg olyan, mintha beszed kozben 3 aprobb diocskaval a szajaban zsonglorkodne ebredes utan. :D

Kosztarika 2021.02.27. 19:44:55

@Gia:
En csak az SOS, meg a senkit olvastam és beparáztam. :DDDD

Egyfejű 2021.02.27. 19:45:56

Sziasztok, sziasztok, avagy jó estét, jó szurkolást! Idegállapotba' van-e már mindenki? :)

etikette 2021.02.27. 19:46:46

Hu de izgulok!!! Meddig tart kb? Lehet hogy csak 22kor tudok csatlakozni...le ne maradjak

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 19:46:56

@Egyfejű: én már nagyon frl vagyok izgulva itt este, már meg is csináltam magamat rajosra

Ármándójózsi 2021.02.27. 19:47:07

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Tudod, hogy "félig" én is odavalósi vagok a környékre, eskü, most mennék segíteni oltani, ha lehet. De bárhol van ilyen, akkor is. Még VV-t is leszarnám... :(

.Zsu 2021.02.27. 19:47:45

@Cérnahuszár a naív: jaj nekem nem lesz gond mert Vivifan vagyok.:)))

@MozambikiZombi #teamPini:
ugyanez a feeling volt, mert sokáig rtlmoston néztem csak utólag. most már nem lesz neked, de egy idő után már a reklámokat is vágtam kivülről :DD

Fu Szekh Li 2021.02.27. 19:48:02

@.Zsu: A sör, amit hoztunk elfogy addigra, de Jack és Olivér velünk vannak :)

Raspberry Cake 2021.02.27. 19:48:11

@alma_szósz: Ugyan már, nagyszüleimnek is van már Instája :DD

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:49:04

@.Zsu: Legalabb megismerem vegre a Linderines demont! Olyan izgatott vagyok! :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 19:49:30

@Szociál.is: Teljes EKG, legközelebb korábban gyere!!! ;) :D

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:49:31

@Raspberry Cake: Nekem nincsen ! MEg olyan fasz bukom se !
Fosom le az ilyeneket. De PornHub kártyám van :D

Egyfejű 2021.02.27. 19:50:10

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Mostanig emésztettem, úgy belaktam :) A sütire még rá fogok járni közben izgalmamban :)
@repuloezustmokus #Piniteam: Azt látom, még az avatarod is megváltozott :)

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:51:18

@MozambikiZombi #teamPini: Fiygelj csaj'e ! HA jó formás kemény segged van, akkor húzzá fel egy kombinét, szakítsd szét hátul kőmüves dekoltázsig és állj háttal a tükörnek majd fordulj vissza a fejeddell ! NA ez a Liderines érzés !

ilona12 2021.02.27. 19:51:22

@Ármándójózsi: a Maestro hattyúdala - ekkor már tudták, hogy nem sok van neki hátra :(

Egyfejű 2021.02.27. 19:52:40

@dmr94: Köszi a posztot, ezt meg az összeset!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 19:52:46

@SelyemSonkaPini: de a Liderines csaj nem is fordul vissza, csak megy mint egy...

ibsen 2021.02.27. 19:52:59

@MozambikiZombi #teamPini: Most nézem a szerelmesek első "randijait" a nyugiban Virág meg Dani értekezik:D Hát egymásnak valók.

Fálki 2021.02.27. 19:53:11

@Raspberry Cake: Ezt a VV Erát bizony régen is megfálkiztam volna és ez nem változott.. :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 19:53:13

@Ármándójózsi: @.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Aztapicsa. :o

Eredetileg en is "onnanstol "vagyok, sot anyam meg meg most is. Gyajjj, szegeny kis Fonyodkam... Neha a loszfal esik szet es porlik ra a regi 7-esre... Maskor meg Fenyvesen tulcsordul a Balaton aztan omlik kifele. Ott mindiiiig minden korulmenyek kozott tortenik valami.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 19:54:05

ma sem maradtok szar zene nélkül, guess what bitch, i'm a unicorn

www.youtube.com/watch?v=CQLv_mGImbo

Ármándójózsi 2021.02.27. 19:54:26

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Basszus és gondolom, ott is fúj a szél rendesen... :(((

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:55:12

@repuloezustmokus #Piniteam: Igen de ha MozambikiZombi #teamPini nem fordul meg,
akkor nem látja meg amit leírtam, viszont igazad van: közben távoldojon a tükörtől !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 19:56:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nem hazudtál : tényleg nagyon szar ! ( PP szarabb)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 19:57:19

@MozambikiZombi #teamPini: valamivel mindig küzdünk, de azért szeretjük nagyon :))

@Ármándójózsi: azt nem tudom, most nem ott vagyok...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 19:58:02

@SelyemSonkaPini: mikor hazudtam olyat egy zenéről, hogy jó, ha nem jó? na ugye

Ármándójózsi 2021.02.27. 19:58:28

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: A Szamosnál, vagyis izé, a Kaposnál? :S

Gia 2021.02.27. 19:59:55

@Kosztarika: no para.De senki se segít.:-(

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:00:03

@Egyfejű: én csak felbasztam az agyam, és ilyenkor szar zenéket hallgatok (és csúnyán beszélek), hadd vigyen el az agyvérzés :D

@SelyemSonkaPini: köszönöm.

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:00:58

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ez a Te korodban eléggé valószínűtlen azt tudod, ugye? :DDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 20:03:27

@MozambikiZombi #teamPini: @SelyemSonkaPini: Hulye vagyok teso, azt hittem a kombine = otthonka. :D Igy mar ertem!

MozambikiZombi 2021.02.27. 20:04:08

@Ármándójózsi: Es tukrozgeted a hatsodat benne ?

Kosztarika 2021.02.27. 20:04:28

@SelyemSonkaPini: A youtubon Dennis Lacika videójában a régi villalakok között ott van Adri is. Nézd meg, ha még érdekel. Igazi műcsaj lett belőle.
Mozambikizombi linkelte is.

.Zsu 2021.02.27. 20:04:47

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: na pont ezeket a piakat sskk nem iszom.
jó nem sskk, de extra ritkán.
@MozambikiZombi #teamPini: őt nem szabad kihagyni.

Hétkilenced 2021.02.27. 20:04:50

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: én a csúnya beszédre azt mondom, hogy inkább az jöjjön ki mint a mentő.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:05:32

@Hétkilenced: látod, azt mondják, a mentő nem fog értem jönni :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:05:47

@MozambikiZombi #teamPini: Nem, de ha valaki nem hoz magával, azt ki tudom segíteni...

zellerlevél 2021.02.27. 20:06:19

@Kosztarika: Köszönöm. Kinga az egyetlen, akire emlékeznem kellett volna.

Egyfejű 2021.02.27. 20:07:25

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Szijaaaaaa, Mester!
@.Zsu: Ti már előre isztok? Kinek a bőrére? Vagy még csak bekészítve?

ilona12 2021.02.27. 20:07:25

@repuloezustmokus #Piniteam: ha visszafordulsz, megszületik a Pinis Liderines verzió :DDD

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 20:08:30

állás 20 óra: 40 - 30,14 - 29,86

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:08:43

@SelyemSonkaPini: Hogy ki van a kötelező olvasmányok között.

alma_szósz 2021.02.27. 20:08:49

40,
30,14
29,86
8 órai állás

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:09:11

@Egyfejű: szija Süsü én is ettem . Kinek szurkolsz?

ibsen 2021.02.27. 20:10:04

@alma_szósz: Komoly. Hajrá szalajtós bicikli:D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:12:22

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: túl közel van a 2. és a 3. egymáshoz, nehogy merdzsó kiüsse lobit vagy pinit

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: cukormókus vagy, de van, amire szót nem érdemes pazarolni, csak szar zenét :)

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:13:08

@.Zsu: Kinek a pap, kinek a paplan. Azért ez a Flexman IPA egészen jó :)

Egyfejű 2021.02.27. 20:13:25

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Robinak, mesterem. De akkor se fogok búsulni, ha Vivi nyer. Mercit nem szeretném..

.Zsu 2021.02.27. 20:15:28

@Egyfejű: nem VV néző barátnőimmel elkezdtünk iszogatni meg társasozni. szal 9 előtt csak fél szemmel vagyok itt.

Egyfejű 2021.02.27. 20:16:38

@.Zsu: Ó, de jó nektek! Mit játszotok?

ibsen 2021.02.27. 20:16:59

Tudja valaki ki énekli a mostani főcím dalt?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 20:17:34

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: egy csomó külsős szavazáson Merdzsó vezetett ma, bármi lehet...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:19:32

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: ha merdzsó megnyeri, tényleg agyvérzést fogok kapni

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:20:25

@Egyfejű: Bírom nagyon az öreglányt, elég rendszeresen pakol fel friss felvételeket, a 90 éves szülinapi koncertjét nagyon szerettem.

TheLynx70 2021.02.27. 20:20:36

Dmr94 köszönöm a posztot, remek volt. És az összes többi is. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 20:20:43

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Nem nyeri meg, mert ahhoz 50% feletti % kéne már amíg 3-an vannak.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.27. 20:21:25

@alma_szósz: Köszi a százalékot!

Szerintem a sorrend, Robi, Vivi, Merci... ha a kiesik Merci, Vivi behúzhatja! Hajár csajos!

TheLynx70 2021.02.27. 20:21:54

Telihód van, remélem mindegyik vérállat megveszett, és megy éccaka ragadozni! :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:22:35

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: nem nullázódik le, mikor a harmadik távozik?

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:23:33

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: DE!!! Lenullázódik mindig. Másképpen teljesen igazságtalan.

Egyfejű 2021.02.27. 20:26:16

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ne csináljátok, ma már nem terveztem menni sehova :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:27:09

@Ármándójózsi: nem megy nekem idegállapotban sem ez a matematika, szóval mindegy is, a lényeg az agyvérzés

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:28:15

@TheLynx70: kéményt én már becsináltam.

@Egyfejű: jó választás

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: majd anikó megmondja

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: a közjegyző itt majd ő ellenőriz

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 20:29:05

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 56.86% [58]
- Robi: 36.27% [37]
- Merci: 6.86% [7]

Szimpátiaszavazás összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:30:23

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mondjuk ezt nem értem, mert pl a tavalyi Zsuzsunál még mindig klasszisokkal jobb. Egy nem túl okos, de aranyos, jószívű, szeretethiányos kislány, akinek csak az a hibája, hogy szerelmesnek hiszi magát Mohba.
Az elég valószínű, hogy az ő kezéből folyna ki legkönnyebben a pénz, és őt vezetné meg leginkább a környezete, de most nem erről szavazunk.

Egyfejű 2021.02.27. 20:30:29

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Kik szoktak nálad betámadni a kéményem, mester? :)

TheLynx70 2021.02.27. 20:31:41

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :)) Tényleg, a kémény! :) Ez soha nem jutott eszembe. :O Pedig egy vérLemming simán bemászik teliholdkor... :DD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:32:53

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: szerintem az nem hiba, hogy szerelmesnek hiszi magát múba, amiatt még sajnálni is tudom. egyszerűen szimpátia alapján szeretném, hogy lóbelt nyerjen, vagy ha ő nem, akkor pini.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:32:53

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: pánikroham? lélegezz egy neylon zacskóba úgy hogy az orrod befogod.

Hétkilenced 2021.02.27. 20:33:41

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: ez igaz, a tavalyi félkegyelmű Zsuval szemben még okosnak is tűnt volna, ha akkor szerepel.

Kosztarika 2021.02.27. 20:35:23

Jókívánságok vv10 módra
Visítson a füledbe a Vivi!
Dani fegyelmezzen és neveljen téged!
Merci legyen beléd szerelmes!
Legyen a tiéd Bálint jégárpája!
Fru legyen veled őszinte!
Renátó köpjön a szádba!
Virág lógjon rajtad egész nap!
Utasítson vissza a Móh!

:DDDDD

Amanda mossa ki a ruhádat!
Szarjon le Gina apja.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:35:35

@TheLynx70 , @Egyfejű: : sirlemming nemhiába nincs itt , a kéményeket nézi hova fér be a kis sörhasával.

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: ha vv zsu nyert bárki nyerhet

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:37:17

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Én is jobban szeretném őket, de nem fogok a nemlétező kardomba dőlni, ha Merci nyer. Viszont még mindig támogatom, amit Krétácska írt, hogy emeljék fel a korhatárt 21 évre.

Egyfejű 2021.02.27. 20:38:03

@TheLynx70: Vérlemming :)) Ennél biztos nem veszélyesebb:
www.youtube.com/watch?v=QX7CgtOfEbU

TheLynx70 2021.02.27. 20:39:44

@Kosztarika: :DD "Szarjon le Gina apja!" :DD Engem már sokszor leszart, állítólag szerencsét hoz, de nem. :))

gazo 2021.02.27. 20:39:47

@Kosztarika: :D Gina apja már lassan Stifler mamája státuszban

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:40:51

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: ezt én is támogatom. meg nézzék már meg jobban, kiket válogatnak be.

Kosztarika 2021.02.27. 20:41:29

@gazo: :DDDD

..es legyen közös pedikűrösöd Gáborral :))

Rendben vagy?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:42:59

@Kosztarika:

Gina apja szálljon rátok ,
Renátó legyen az apátok ,
Dani tartson nektek montenegrói bakot ,
Meniszkusza helyére meg egy sertésfület kapott.

Egyfejű 2021.02.27. 20:43:06

@Kosztarika: :D :D
Akartam valami elismerőt írni, de inkább bókoljon neked Dani! :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:44:03

@TheLynx70: nekem sem hozott szerencsét más madáralakban sem.

alma_szósz 2021.02.27. 20:45:31

@Kosztarika: imádom hogy Gábor annyira érdektelen hogy elsőre bele sem írtad és én ezt észre se vettem

TheLynx70 2021.02.27. 20:45:46

@Egyfejű: Ez hatalmas! :D Pont így csináltam ma, amikor a tesóm meg akarta inni a vodkámat! :DD Csak még hozzátettem emberi hangon, hogy Pityuneeee! :))

Krétagarbó 2021.02.27. 20:47:23

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: igen igen, Krétácska támogatja, majd írunk egy petíciót:)

Nagyon izgulok, itt követlek benneteket, a TV-t most sajnos nem tudom nézni. Majd néha beköszönök

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:48:57

@Krétagarbó: Mi fontosabb van abban a kurva TV-ben, mint a VV10 döntő??? :S :/

Egyfejű 2021.02.27. 20:48:59

@TheLynx70: Hát ezek után semmiféle vérállattól nem féltelek, simán lefejeled :D

ibsen 2021.02.27. 20:49:50

@alma_szósz: Ma néztem a csajok táncát hát ő volt az egyedüli aki karót nyelve rezzenéstelen arccal ült ott olykor olyan kifejezéssel az arcán mit keresek én itt?:))

gazo 2021.02.27. 20:50:04

@tvbuzi: sőt nazgulok is, csak be ne rottyancsunk a la Ba la

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 20:50:46

@Krétagarbó: talán majd valaki közvetíti , valami rendes tag(kiégett hobbynyúl) :P

naty77 2021.02.27. 20:51:04

Na kérem beszéltem a sráccal aki pár éve szerkesztő volt, hagyjuk az évadot. Nem nézte a mostanit, azzal sincs képben mennyivel gázabb a szerkesztő csapat, csak sejti.
Szóval nagy bánatomra megerősítette hogy nincs beépített ember. De van olyan aki már rtl-s arc és kicsit jobban érti a dolgokat (lásd Bálint).
A szerkesztők 12 oraznak es scripteket írnak minden elhangzó mondatrol majd másnap reggel egy értekezleten 4-5 pontot kiemelnek amivel érdemes foglalkozni és kihivjak villanoverhez őket és belekérdeznek. Ezzel tudják kicsit mozgstni a szálakat. Ráerősíteni vagy visszafogni a történetet.
Nyilván a konfliktus generálás a cél.

Kérdeztem szerinte melyik karakter nyer a meleg fiú vagy a lány -nem tud róluk sokat. (Mercit nem tettem esélyesnek)
Szerinte a lány semmilyen, de ha a srác nyer nem a meleg szál miatt.

Mondtam neki, hogy Moh emlékeztett rá néha (elsősorban külsőre), mire énekelt nekem egy számot szóval szerenádot is kaptam cserébe telefonon. :)

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 20:51:25

Na Béláim, 10 perc aztán zsa :D
[ @tvbuzi: én még a párbajok alatt is, még ha nem érdekel akkor is, mert sajnos hat rám a hülye feszültségkeltő zene xdd]

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 57.28% [59]
- Robi: 35.92% [37]
- Merci: 6.80% [7]

Szimpátiaszavazás összesítés: kepkuldes.com/image/Qfbi9L
A párbajok saját és tv-s % eredményei: kepkuldes.com/image/Qf1DcY

TheLynx70 2021.02.27. 20:51:41

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Ez egy nagyon jó film. :) Moziban láttam először, mert akkor még jártam moziba. :) De jó, hogy eszembe juttattad, újra megnézem. :)

MsIreneAdler 2021.02.27. 20:52:24

@dmr94: fantörpinisztikus poszt volt. Az ivós játék a végén nagyon tetszik! Nincs merszem kipróbálni :D

Cimili2 2021.02.27. 20:52:35

@Ármándójózsi: nem jó a végére hagyni, mert tapasztaltam többször is, h olyankor szokott lefagyni az app. nem bírja a terhelést. szal, jól gondold meg, h mikor szavazol!!
sziasztok, élvezzük együtt az uccsó adást!! :) be tudok dobni a közösbe, csokis banánt, smarnit, a mókuskák kedvéért mogyorót is. :)
dmr94, köszi szépen a posztcsit. nagyon klassz lett!! :)

Kosztarika 2021.02.27. 20:53:20

Aki most a vv-t nyeri,
sok.sok lóvét elvheti.
Meggküzdöttek érte
folyt is Robi vére.
Dani Virágot nevelte,
közben dugta estelente.
Reni ordított a Fruval,
hallgattuk, de füldugóval.
Mohára a Merci mászott,
végül aztán furulyázott.
Bálintot, ki szerette
benne hitét vesztette.
Ma finálé lesz hamar
hv népe mit akar?
Pini nyerjen vagy Lobi
Különben kell egy doki!

Ármándójózsi 2021.02.27. 20:54:29

@Kosztarika: Ma este nem is Kosztarika vagy, hanem Sziporka!!! <3 :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:54:52

@tvbuzi: tegnap láttam a lidl-ben rózsaszín lady gagás oreot. wtf?

naty77 2021.02.27. 20:54:57

@Kosztarika: zseniális jókívánság volt, köszönjük

Fu Szekh Li 2021.02.27. 20:55:19

@tvbuzi: Az van itt is, most kóstoltam először, de qrva édes. Mondjuk ettől még el fog fogyni :D

ibsen 2021.02.27. 20:55:24

@Kosztarika: A koszorús költőnk Glázser Bozsó elbújhat melletted:D

naty77 2021.02.27. 20:55:58

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: a sima oreo van lady gaga csomagban. Belül nem rózsaszín. Létezik olyan is epres, a lányom imadja oreot de az rpreset nem bírja megenni

TheLynx70 2021.02.27. 20:56:02

@naty77: Köszi az infót. :-) Kíváncsi lennék, a szerkesztők Renátó idejében milyen szálra próbáltak ráerősíteni? Mert visszafogni nem akartak, az kiderült. :))

SirLemming 2021.02.27. 20:56:50

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @Egyfejű: Épp felveszem a fonalat. :D
Az a sörhas épp nőtt a karantén alatt és tériszonyos vagyok, a kémények kimaradnak:D

.Zsu 2021.02.27. 20:57:05

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: harry potter társasozás megy itt mellettem :))

Egyfejű 2021.02.27. 20:57:10

@Cimili2#teampini: Szia, cimiliii, a jókedvű avataroddal! :) De rég ettem smarnit!

naty77 2021.02.27. 20:57:12

@Cimili2#teampini: sós chips és vörösbor felajánlásom van a közösbe

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:57:18

@tvbuzi: :DDD

@naty77: múltkor láttam egy videót, amiben a lady gagás oreo pink volt, belül valami zöld krémmel, azt hittem, ez is olyan

MozambikiZombi 2021.02.27. 20:57:30

@Kosztarika: :D Ez kurvajo.
Fingjon melletted Balint diszkreten.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 20:58:06

@.Zsu: finoman jeleztem az illetékeseknek, hogy szülinapomra szeretnék harry potter társast, inkább nem idézem, milyen csúnyaságokat mondtak :D

.Zsu 2021.02.27. 20:58:43

@Egyfejű: Halálfalók társasjáték, de én már csak VV után csatlakozom :)))

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 20:58:57

@Cimili2#teampini: @tvbuzi: én is tudok a közösbe karácsonyi gyömbéres kekszet és málnás/szedres zselés olasz cukrot dobni :DD

Cimili2 2021.02.27. 20:59:45

@Egyfejű: nyisd ki az ablakot, küldöm is, MOST!!:)

TheLynx70 2021.02.27. 21:00:21

@gazo: :DDD Nazgúúúúl! :)) Az is bejön a kéményen. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:00:28

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: úgy látom nem egy adagot kaptál , hanem egy bográccsal?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:00:30

Sziasztok, szép estét! :-)

Remélem, hogy Mercikét nem szavazzák be a 2-be... azért az odabacna egy pöppet.

Egyfejű 2021.02.27. 21:00:33

@SirLemming: Szia, Lemming! :) Úgyis kiderült, hogy hiúzkával nem érdemes szórakázni :)

.Zsu 2021.02.27. 21:00:48

kezdőőőőddiiiik!!!

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:00:51

Ittvagyok és nagyon szurkolok Pininek

SirLemming 2021.02.27. 21:00:57

NO! Kezdődik a VV10 Döntőőőőőő!

PÓTPUPU PÓTPUPU PÓTPUPU

Krétagarbó 2021.02.27. 21:01:03

@Ármándójózsi: társasozunk, barátok, stb... ja és senki nem nézi, csak én nézném

tvbuzi 2021.02.27. 21:01:16

Mi ez a cucc Vivienen??

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:01:26

Olyan nincs naaa hogy Mercike előbb legyen mint Pini

gazo 2021.02.27. 21:01:30

Vivit lecserélték másik színesznőre ? :)

barby03 2021.02.27. 21:01:31

klikkesedjél :DDDDD

alma_szósz 2021.02.27. 21:01:45

milyen bazári majmoknak öltöztették őket

.Zsu 2021.02.27. 21:01:49

klikkesedjéél. :DDD beszarok

SirLemming 2021.02.27. 21:01:59

Anikó függönynek öltözött, PP a Kék Osztrigába készül

Tündérfürtöcske 2021.02.27. 21:02:02

Jóestét!
Nem volt még időm visszaolvasni, ivós játék valaki?

gazo 2021.02.27. 21:02:07

Es Ani klikkesedik :) aszittem jön Béci is

Hétkilenced 2021.02.27. 21:02:44

Még nem járok itt a vv4 visszanézésével, de várom a klikket meg a kultúrcsürhét.

Hétkilenced 2021.02.27. 21:03:32

Tavaly a nyertes Zsu is pirosban volt a döntőn, csak mondom.

tvbuzi 2021.02.27. 21:03:34

VV Anikót pisztáciának öltöztették

nicu71 2021.02.27. 21:03:36

Sziasztok hazaértem én is, csatlakozok

SirLemming 2021.02.27. 21:04:13

Utolsó ÉV? Vagy rosszat hallottam?

t_edka 2021.02.27. 21:04:13

Jézus mi ez a szerkó a lányokon?? A százalékok nagyon durvák

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:04:19

@Cimili2#teampini: ah a ruha felsőrészétől nem ajulok el, egy v kivágása sokkal kellemesebb lenne, mondjuk nem koldokig csak úgy decensen

gazo 2021.02.27. 21:04:21

Merci twoface öltönye nembejövős

_Pipp 2021.02.27. 21:04:25

Sziasztok!

Nagyon szoros, nem gondoltam, hogy Mercire ennyien szavaznak.........

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:04:26

Ápoltak kikerázták magukat, visszaszámolnak, a stúdióban PP szokásához híven pörög, Ancsára a tesco gazdaságos év jegyében megkapta az utolsó függönyt magára.
Kapcsolunk a vellába, kötelező bájolgás.
39,06-30,86-30,08 az állás.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:04:39

közvetítsetek azért, de azt ne mondjátok el, ha nem merdzsó lesz a harmadik.

.Zsu 2021.02.27. 21:04:41

fuhh, jó szoros. nem bírom ezt a feszkót :DD

Egyfejű 2021.02.27. 21:04:50

@tvbuzi: Vagy egy szolid kínai kelnek :)

Tündérfürtöcske 2021.02.27. 21:04:55

Engem is ráz a hideg ettől az állástól

ficekence 2021.02.27. 21:05:01

Sziasztok.
Anikónak nagyon szép a ruhája.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:05:28

@_Pipp: Szia! Ráadásul megint Merci-Merci zúg a stúdióban. :/ Úgy látszik, nagy a család.

Cimili2 2021.02.27. 21:05:45

@SirLemming: ne má!!!!biztos rosszul hallottad.

gazo 2021.02.27. 21:06:04

Robi kétszívű :)

zellerlevél 2021.02.27. 21:06:11

Mutatják a tegnapi párbaj utáni perceket.

ibsen 2021.02.27. 21:06:26

Mercit komolyra öltöztették.:D

TheLynx70 2021.02.27. 21:06:28

@SirLemming: Szia VérLemming! :)) Pici sörhas nem gond. :)

Cimili2 2021.02.27. 21:06:28

@ficekence: először ebben a szériában.

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:06:29

@szociál: Hagyd már a faszomba, annyira unalmas vagy baszdmeg...

readonlyvv 2021.02.27. 21:06:34

Merci hogy néz már ki? 1993-as burda katalógusból választott a stylist.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:06:36

Ugye nem nyer Merci...rosszul leszek

.Zsu 2021.02.27. 21:06:40

@Ármándójózsi: itt mellettem a barátnőim kiröhögnek :DDD
@Kiégett Hobbynyúl: reméljük csak a stúdióban van többségben.

t_edka 2021.02.27. 21:07:06

Jaj nem volt elég tegnap a Mercihisztiből?? Most megint végig kell nezni?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:07:17

biztos a hajmási úr anikót nem engedi túlöltözni (tanult danitol)
- Vagy ezt a szatyort veszed fel vagy itthon maradsz !

SzabadEzANév? 2021.02.27. 21:07:18

Stylistok mit csináltak a finalistáinkkal? Eléggé kísérleti szerkók :)))

mocskosmacska 2021.02.27. 21:07:39

Mi ez a zene a háttérben?

ficekence 2021.02.27. 21:07:41

Úgymond érdekesek a százalékok.

Ego0123 2021.02.27. 21:07:43

Fiam azt mondta, inkább nem..........

_Pipp 2021.02.27. 21:07:51

@Kiégett Hobbynyúl: nem igazán akarom elhinni... :D de remélhetőleg 3. lesz

Ego0123 2021.02.27. 21:07:59

szektások vagyunk :):):)

barby03 2021.02.27. 21:08:06

Ez a 106 nap ez semmi, Alekoszék 165 napjához, és Attilék 163 napjához képest.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:08:11

Stúdióban én inkább Robit hallottam még egy pici Vivit talán

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:08:13

Eeeeeljenek a FANTOMKEPEK!!!!

.Zsu 2021.02.27. 21:08:13

amúgy Merci nem először érez rá ilyen jól a dolgokra. most is megértette a szitut.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:08:13

@Krétagarbó: Láthatjuk a tegnap párbaj végét, a visszatérést, Merci műkönnyeket a százalékok hallatán.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:08:27

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

Tündérfürtöcske 2021.02.27. 21:08:30

Akkor Anikó szettjére mehet a feles? :D

_Pipp 2021.02.27. 21:08:33

@repuloezustmokus #Piniteam: de MIÉRT? :D tegyem magam kettesbe

ficekence 2021.02.27. 21:08:34

Nem olyan hülye ez a lány!

mocskosmacska 2021.02.27. 21:08:36

Merci azért sír, mert tudja, hogy Moha kint rá sem fog nézni, csak bent kell neki, mert nincsen más?

gazo 2021.02.27. 21:08:39

@t_edka: reméljük .zip verzióban

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:08:56

Most kimagyarázza Merci, Robiék aranyosan vígasztalják.

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:09:01

Csak szólok, ha Mercike kiüti akár Pinit, akár Robit a top2-ből az a ti lelketeken száraz. Én megmondtam a Virdzsi-Merci párbaj előtt, hogy mind1 milyen unszimpi volt Dani második számú Segglyuka, de azt a lehetőséget meg kellett volna ragadni, hogy a Héliumosat eltakarítsuk a finálé környékéről is!!!

zellerlevél 2021.02.27. 21:09:06

(Most valamiért eszembe jutott VV Évi. Ahogy ült egyedül, és várta, hogy kimehessen. Aztán megindult, volt abban valami szívszorító, és most, tudva az azóta történteket, elgondolkodtató, hogy van-e felelőssége, és kinek a történteteket illetően. Csak az jár az eszemben, hogy moöst hármuk közül egyikük se jusson az ő sorsára.)

readonlyvv 2021.02.27. 21:09:08

@mocskosmacska: 15 perc hírnévért sírt babó baba

SirLemming 2021.02.27. 21:09:20

@Cimili2#teampini: @tvbuzi: Annyira a Mina Harker Anikón cosplayen gondolkodtam, simán félrehallhattam.

Egyfejű 2021.02.27. 21:09:20

@ficekence: Igazából,megmondom az őszintét, hogy azok :)

.Zsu 2021.02.27. 21:09:22

@Ármándójózsi: tudooom, meg te is olyan bolond VV függő vagy mint én <3 :)))

Cimili2 2021.02.27. 21:09:26

@mocskosmacska: tudja, h itt van vége számára.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:09:31

@.Zsu: Én is remélem. Sokk lenne, ha vele nyeretnék meg.
Ez a héliumhang... nehogy Viviék örlhessenek a győzelemnek, nehogy.

Iridiel 2021.02.27. 21:09:31

játékját :D a la Merci
egyébként ez a narancsos szín nagyon jól áll Pininek

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:09:55

@.Zsu: igen, de ha ezt a nyigast meg sokaig kell hallgatni.. lehet hogy feladom a streamelest :D hianyzik a kis porgeto. Babaaaa, nynenyenyenyegügyügyüttyü, babaaaaa.
Fakkmi.

malevil2050 2021.02.27. 21:10:13

Ha kijössz , akko majd béteszem/toszom.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:10:16

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE ™️®️©️

Kosztarika 2021.02.27. 21:10:38

Most sajnáltatják Mercit, vagy lenyomni akarják ezzel???

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:10:44

Mondjuk az hogy miután kihull a harmadik nullázódik a tally jó hír, így nem feleződik meg teljesen Vivi és Robi közös tábora...

.Zsu 2021.02.27. 21:10:50

fuuuh ez a Merciműsor most nehogy feleőrsítse. jaj Merci ne nyerjen. legyen 3. faszom.

Cimili2 2021.02.27. 21:10:55

ez most merci felszopása.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 21:11:07

ezen miért nem tudtunk már tegnap túlesni, de tényleg????

ilona12 2021.02.27. 21:11:08

Sziasztok, nyomtam Vivire a százalékok ismertetése után, szóval az enyém még nem volt benne :)

t_edka 2021.02.27. 21:11:27

Merdzsónak egy könnycsepp nem sok annyi sem jött ki

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:11:27

@Kosztarika: Komolyan mondom ez a lany, mint valami kibaszottszar azsia porno. Mute gomb nelkul meghalsz tole.

mocskosmacska 2021.02.27. 21:11:30

Most az egész összefoglaló merci hisztiéjről fog szólni?

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:11:38

Milyen jó érzés lehetett Vivinek és Robinak, hogy utolsó estéjüket, amiket élvezniük kellett volna széktúrja ez a HP...

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:11:45

ezt a nyivogó hülye picsát agyhelyen verné valaki, pls

_Pipp 2021.02.27. 21:11:45

Most megy a Merci felszopii

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:11:54

@.Zsu: Basszus, most hozzák be a második helyre...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:11:59

Na, Lobi vagy Marci lesz a 3.? Melyik jobb Pininek?

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:12:07

Haligali mindenki!

Lattatok ti is? Mennyire mennek a fantomkepek? Tiszta extazisban vagyok.
Azelott mutattak, hogy Merdzso nyekergett.

tvbuzi 2021.02.27. 21:12:22

Mintha meghalt volna moha bá

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:12:23

merci a villában volt rosszindulatú?

.Zsu 2021.02.27. 21:12:46

@MozambikiZombi #teamPini: ne add fel!! halkítsd le max, éld át a teljes élményt így a végére. :))
idegesítő h nem lehet belepörgetni :D

SirLemming 2021.02.27. 21:13:00

@TheLynx70: Pici 5 literes heineken hordó formájú sajna, de tavaszodik végre. :D

@LaciHogyVoltol: Ah, esélytelen volt. Akkora különbség nem a HV-n múlt. :)

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:13:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Se Pini, se Robi nem érdemli meg, hogy Hélium beelőzze...

Hétkilenced 2021.02.27. 21:13:30

Na, letöltöttem az applikációt és szavaztam Pinire. Hát nehogymárne!

Kosztarika 2021.02.27. 21:13:34

ha az rtl ezzel a sajnáltatással Merci malmára hajtja a vizet, akkor sozptyanak fagyott kutyalábat olvadásig, sőt azon túl. GRRRRR

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:14:09

Robi riport neha úgy tud idegesíteni...mintha a hülyének magyarazna...szép lassan hogy mindenki értse

TheLynx70 2021.02.27. 21:14:14

@Kosztarika: Szerintem lenyomni, mert a szerkik sem teljesen hülyék, tudják, hogy ez negatív. :) Ennyit a "tiszta" játékról. :)

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:14:17

@Hétkilenced: Szerintem ezt most rosszul tetted, de tévedhetek...

mocskosmacska 2021.02.27. 21:14:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Egyre esetre emlékszem, amikor merci rosszindulatú volt.

gazo 2021.02.27. 21:14:42

Marci nefeledd : Mohnak, aki betette is

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:14:57

@LaciHogyVoltol: Nem bizony. Ha kinyomják ezzel Robit vagy Vivit... akkor tudjuk, hogy ki állt a 2. helyen, mert egyelőre megoszlanak a szavazatok.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:15:25

@halványlevendula #TEAMPINI: A bentlévő agyi kapacitásokat figyelembe véve, ne csodáld. :DDDDDDDDDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:15:34

Hogy lebasztak Dani kepet az also sorba, hehehe a mocsarhoz.- :D

Hétkilenced 2021.02.27. 21:15:35

Nem is Pini lenne, ha sikerülne elsőre felraknia a képét. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:15:43

Azé az látszik, hogy Ők ott bent 3-an tök jól elvannak egymással, nem úgy, mint az idióta balhézók a közösségi média oldalain. :-)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 21:15:57

@Kosztarika: vannak akik Merciben látják a népmese host, a szegény ember legkisebb lánya....

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:16:18

Teljesen elérzékenyültem, csak csajok vannak a döntőben :DDD

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:16:26

Mercinek az a sittes, kivarrt kar...

Hétkilenced 2021.02.27. 21:16:33

@Ármándójózsi: hátbocsi, elkezdtem borozni már. Hátha tényleg kiesik Mörszi.

Cimili2 2021.02.27. 21:16:41

@Ármándójózsi: most legalább müxik. a véghajrában könnyen lefagy a rendszer. Rtl nél szokott olyat csinalni.

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:16:42

Továbbra is azt mondom Vivi a 39 százalék...

TheLynx70 2021.02.27. 21:16:49

@Kosztarika: Dehogy, pont az ellenkezőt akarják elérni, és sikerült is. :))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:16:50

@Kiégett Hobbynyúl: nem kérdés szerintem, hogy pini vezet, az a kérdés, hogy a győzelméhez nem lenne-e jobb ha lobi esik ki? lobisták inkább szavaznának át rá

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:16:50

@ppupu #TEAMPINI: :DDDDDD Ilyen sem volt még a vv történetében. :D

SirLemming 2021.02.27. 21:16:52

Durva amikor Robiból kijön a csaj. :D

Egyfejű 2021.02.27. 21:17:01

Ha a dobogót nézzük, a képek helyzete helyi értéknek pont jó lenne.

nicu71 2021.02.27. 21:17:15

Én mindhármukat szeretem.Héliumot is.Bár Bála is megérdemelte volna,de nagyon csúnyán elqrta.
Vivi fog nyerni.

mocskosmacska 2021.02.27. 21:17:21

Hogy ezek mennyire tudnak örülni mindennek.

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 21:17:25

Elődöntő: strawpoll.com/a3yu8jdzj
- Vivi: 57.69% [60]
- Robi: 35.58% [37]
- Merci: 6.73% [7]

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:17:31

@Cimili2#teampini: De így szerintem Robi kiesik és akkor besírok...

Cimili2 2021.02.27. 21:17:48

@tvbuzi: és darabra ugyanannyit nyomtunk.:)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:18:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Abban nem vagyok biztos, hogy átszavaznának.

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:18:13

@ppupu #TEAMPINI: Mostantol pedig mar egyutt menstualnak igy mind a harman, amig meg nem haaaaaalnak.

Cimili2 2021.02.27. 21:18:17

@Ármándójózsi: lelked rajta, én szóltam:)))))

SirLemming 2021.02.27. 21:18:27

@ppupu #TEAMPINI: Kihagytad az utolsó Pupuzást. :(
De jó, hogy ideértél. :)

zellerlevél 2021.02.27. 21:18:53

Jajj, tudom, hogy már írtam, de Mercit tényleg nem lenne szabad egyedül kiengedni a világba. :(

.Zsu 2021.02.27. 21:18:59

mit csinálhat a Moh?
rögtön megtesz minden olyat más csajokkal, amiről te csak álmodtál Mercikém.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:19:19

mindenesetre én bízom marci ellendrukkereiben, ha ő futna be vivi mellé a másodiknak

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:19:37

@SirLemming: Olyankor egyebkent hajlamos pont ugy becsampitani, mint Vivi. :D Mondjuk engem szorakoztat.

.Zsu 2021.02.27. 21:19:59

ja, és ma Telihold van.

gazo 2021.02.27. 21:20:25

Marci hogy egyből kettesbe tette magát

Hétkilenced 2021.02.27. 21:20:25

Most nagyon édesek. A nemtévézőknek mondom, hogy reggel a VV főcímmel ébresztették őket, és Merci kipattant az ágyból, átment a másik kettőhöz ugrálni az ágyra, majd ölelgették egymást 3-an. Ezt jólesik nézni.

alma_szósz 2021.02.27. 21:20:26

örülök hogy Vivi nyugodt, én izgulok helyette is

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:20:34

@.Zsu: Moh már tegnap este 3 csajt pörgetett a .... ööö

barby03 2021.02.27. 21:20:36

@.Zsu: na ki fog vérfarkassá válni a stúdióban?

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:21:09

@.Zsu: Uhhhh akkor ma megint vérteve leszek

alma_szósz 2021.02.27. 21:21:20

Merci hogy rá van fixálva a pénzre
mondjuk valahol megértem

Egyfejű 2021.02.27. 21:21:36

@zellerlevél: Én már felvetettem erre egy alternatívát a délután folyamán :)

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:21:46

A középső jött fel, szóval az Merci...

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:21:57

@Hétkilenced: Képzeld el ezt a jelenetet Csulátóval, Dhigóval és Gabennel

TheLynx70 2021.02.27. 21:22:08

@TheLynx70: Én mindig nőkkel dolgoztam, de soha nem menstruáltunk egyszerre. :) Nem biztos, hogy érdekel valakit ez az info... :)))

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:22:17

Uuu na ki jött fel második helyre? Nem vagyok hajlandó elengedhetetlen hogy Pini vezet

.Zsu 2021.02.27. 21:22:20

@alma_szósz: EKG, énis nagyon. rendesen elszomorodnék ha 3. lenne.
@ppupu #TEAMPINI: és előtte mindegyikkel CSÓKOLÓZOTT :DD

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:22:24

Valamiért azt gondolom, Robi az utolsó fantomkép...

mocskosmacska 2021.02.27. 21:22:30

@.Zsu: Nekem is ez jutott először eszembe, amikor Merci kérdezte, hogy mi lehet Mohval.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:22:38

Ancsa szerint nincs több szavazás...

Cimili2 2021.02.27. 21:22:46

@Hétkilenced: igen. képzeld, ha dani, vagy rencsula maradt volna bent.

gazo 2021.02.27. 21:22:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: és közben Dhigo két ujja bűnbe esik...

SirLemming 2021.02.27. 21:22:58

@.Zsu: Ki is raktam a víztisztító holdköveimet tölteni XD XD

@alma_szósz: Majd később esik le. Fog ő még bizseregni.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:22:58

@LaciHogyVoltol: Bammeg, ha kiejti Robit... na az lesz undorító.

alma_szósz 2021.02.27. 21:23:03

Vivi anyukáját beültették Amanda mögé, remélem felpofozza

tvbuzi 2021.02.27. 21:23:06

Az összes agyhalott bement tapsolni?

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:23:16

@halványlevendula #TEAMPINI: Senki. Mindig így volt az állás. A második kép volt a második.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:23:17

@barby03: Penivájsz jelmezben képzeld el, kérlek tisztelettel.

Hétkilenced 2021.02.27. 21:23:19

Most szünet, aztán lezárják a szavazást és kiesik a 3.

TheLynx70 2021.02.27. 21:23:42

@ppupu #TEAMPINI: Egyem a púpod! :) Szó szerint! :DD

zellerlevél 2021.02.27. 21:23:42

@.Zsu: "rögtön megtesz minden olyat más csajokkal, amiről te csak álmodtál Mercikém"

Biztos vagy benne? Az elmúlt hetekben többször felmerült bennem, hogy nem biztos, hogy a lányok iránt érdeklődik.

Kosztarika 2021.02.27. 21:23:52

Ez úgy lenne tisztességes, ha kiszavaztatnának valakit.
Szavazzanak a nézők, ki essen ki.
Ez igy egy faszság.

mocskosmacska 2021.02.27. 21:23:58

Tök tetszik Ancsa ruhája.

ibsen 2021.02.27. 21:24:06

Kemény, mindjárt kiderül ki a harmadik

zellerlevél 2021.02.27. 21:24:27

@Egyfejű: Valószínűleg nem vettem észre... Mi volt az?

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:24:51

@alma_szósz: Neki kb. fel evet adnek, mire csontig legombolnak rola a haverok...

Balu91 2021.02.27. 21:25:13

Az első azert szépen esik vissza.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:25:14

SZAVAZTAM MOST PINIkére !

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:25:15

@Kosztarika: Már megint EKG. Nagyot mész ma (is).

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:25:18

@SirLemming: én meg a termés követ tettem ki ,hogy begyűjtse a telihold energiáját.

ibsen 2021.02.27. 21:25:27

Remélem Robi képe középen a falon egy jel hogy ő az első. :))))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:25:34

@Kosztarika: Remek ötlet. Tudnám értékelni, ha ezen változtatnának a következő évadra.

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:25:59

@SelyemSonkaPini: De seggberúglak barátilag azt tudod, ha nekem lesz igazam...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 21:26:08

@tvbuzi: már délután alapoztak, instára kitették. Gábor, Rencsa, Fru, Amanda és Mercedesz együtt érkeztek...

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:26:09

@SelyemSonkaPini: Na végre Bro... Már aggódtam. Én is. Minden telefonnal amit itthon találtam.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 21:26:17

félek nagyon, hogy baj lesz. be is bujok az ágynemu tartoba

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:26:28

Meggyöttem. Gabesz hogy áll?

Figyuzzka 2021.02.27. 21:26:46

Kár, h Merci sminkje pont most a legrosszabb

Ha egyátalán változtattak a képek sorrendjén, akkor szerintem csak a két szélsőt cserélték meg

zellerlevél 2021.02.27. 21:26:56

@Kosztarika: "Szavazzanak a nézők, ki essen ki."

Logikus, de valószínűleg azért nem teszik meg, mert a szavazók egy jelentős részének gondot jelentene, hogy nem arra kell szavazni, akit bent akarnak tartani.

SzabadEzANév? 2021.02.27. 21:27:26

Szerintem legyen az, hogy nyerje meg Vivi, Robi pedig kapjon műsort az RTL-en

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:27:32

ebbű baj lesz, more. (gondolta úgymond olvasó, miközben cedric diggory és harry potter együtt megfogták a tűz serlegét, ami a temetőbe röpítette őket)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:27:52

Szeretném kérni az Insta és TikTok központot, hogy lőjék le a szervereiket, hogy az emiatt kétségbeesett Marcisták ne tudjanak majd szavazni a kettőben.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:27:53

@Nátha ellen bálna: szerintem jol, bar Diiiiigiiihoouuuu szorosan a nyomaban van

TheLynx70 2021.02.27. 21:28:08

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én meg a tavaszt várom, Nyunyó! :) Annyira hiányzik, hogy gazolhassak a kertben. :) Egyébként utálom, de így tél végén már mindent megfogadok. :)))

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:28:25

de most miért húzzák az időt ?mondják meg kinek game over.

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:28:30

Hany perc szokott lenni a reklam?

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:28:52

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Azt láttam ! az a VV6-ban volt asszem....:D :D

SzabadEzANév? 2021.02.27. 21:28:53

@MozambikiZombi #teamPini: 22perc műsor, 8perc reklám, ez az RTL2 felosztás

Figyuzzka 2021.02.27. 21:28:56

@SzabadEzANév?: De Robi se olvasni, se beszélni nem tud :D
Ahhoz képest, h hirtelen ötlet volt, Moh este nem volt vészes

Egyfejű 2021.02.27. 21:28:59

@zellerlevél: Azt a merész vállalást tettem, hogy ha ő nyerne, várom a kijáratnál, elhurcolom a barlangomba, és csak akkor engedem szabadon, ha elvégzett egy OKJ-s tanfolyamot Hogyan bánjunk okosan a pénzzel és az ismertséggel témában :D Kezdem azt érezni, hogy könnyelmű kijelentés volt :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:29:14

@Kosztarika: Igazából nincs nagy különbség. persze ha kiszavazásra menne, akkor Merci esne ki tutira, hiszen Vivi és Robi szavazói is Mercit tolnák ki. Utána meg mindegy , ki nyer.:-)
De reménykedjünk, hogy behúzzák az első 2 helyet.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:29:28

@TheLynx70: nekem a szőlőt meg a málnát kellene metszeni . :)

zellerlevél 2021.02.27. 21:30:04

@SelyemSonkaPini: (Pedig neked nem is kell hazahozni az unokával együtt a reklámanyagaikat az oviból... fél éven belül kétszer.)

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:30:06

@Ármándójózsi: De hát baszki Tesó mire várjak ? Lefújják a reklám után....

Kosztarika 2021.02.27. 21:30:12

@zellerlevél: Hát, élnek sötét emberek, de ha úgy teszik fel: arra nyomj, akit haza akarsz küldeni, azt csak meg lehet érteni.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:30:13

@tvbuzi: ezt én mondtam, te genyó. ne lopd a szövegemet, mert meg leszel impériózva.

ibsen 2021.02.27. 21:30:15

Ilyen foghíjas VV sem volt még

SzabadEzANév? 2021.02.27. 21:30:27

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: na most vajon a Vivi-Robi kommentemre, vagy a 22perc műsor 8perc reklám kommentemre reagáltál :)))

.Zsu 2021.02.27. 21:30:45

@zellerlevél: a banántorkozós jelenetnél nekem is megfordult ugyanez a fejemben. :DD

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:30:47

@ppupu #TEAMPINI: Mert, ha igazam lesz, akkor Pinike a 38, és Merci a második 31. Ezért Robira kellett volna, mert kiesik és attól agyfaszt kapok, hogy Merci TOP 2...

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:30:50

Lehet, hogy az utolsó évadra be akar húzni az RTL egy csaj döntőt...

Ego0123 2021.02.27. 21:30:54

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): @Egyfejű: megszűnt az OKJ, én tanítottam ott, hát oda nem férne be.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:31:05

@zellerlevél: BAszd ki a sarkon ( nem az unokát, a reklámanyagot!) :D

Fu Szekh Li 2021.02.27. 21:31:10

YEAHHH!!! ™️®️©️
hubammeg lemaradtam.

tvbuzi 2021.02.27. 21:31:12

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: nem loptam el, átadtam mint közérdekű infót

zellerlevél 2021.02.27. 21:31:19

@MozambikiZombi #teamPini: "Hany perc szokott lenni a reklam?"

Zuhanyzásra nem biztos, hogy elég. :)

SirLemming 2021.02.27. 21:31:22

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az amit az ápoltak a répa közé szórtak? Durva, azt hittem az full kamu... :D

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Aszondod kezd a pulzusod 70 fölé menni?

@TheLynx70: Gázolást olvastam. Szegény állatkák, gondoltam. Mióta tudom milyen veszélyes a hiúz...

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Remélem Robiék nem alapoztak. :D Vicces lenne ha Vivi élőben tenné ki a taccsot miközben Robi lekvárt nyalogat.

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:31:29

Látom, jókor jöttem. Most derül ki a harmadik.

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:31:33

Jooonnek a Fantomkepek! Leszaggatom az arcom!!!

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:31:40

Jézuuuus ereje....gyere Piniiii maradj bent.

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 21:31:50

Elődöntő eredmények:
- Vivi: 57.55% [61]
- Robi: 35.85% [38]
- Merci: 6.60% [7]

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:32:12

@tvbuzi: szerencséd, hogy ki tudod vágni magad

gazo 2021.02.27. 21:32:43

De Lassan számol a kurva közjegyző

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:32:45

Remélem csak a harmadikat fordítják fel...

.Zsu 2021.02.27. 21:32:50

megőrűlök, főleg h senki nem kiabálja h Vivi a stúdióban.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:33:00

Lobinak azt kellett volna mondani, hogy "nekem 8"

Egyfejű 2021.02.27. 21:33:03

@Ego0123: Hát, akkor saját kútfőből próbálom majd terelgetni :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 21:33:05

@SirLemming: baszki azt hittem, azt fogod írni Vivi kitesz a taccsot, Robi meg felnyalja :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:33:28

remélem, megérte megállítani a harry pottert.

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:33:34

Úgy érzem Robi esik ki...ebből is...

hereverő heverő 2021.02.27. 21:33:38

Na jólvan. Szép volt Merci. Légy boldog.

Cimili2 2021.02.27. 21:34:00

hajrá pini, merci kiesett.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:34:07

Merci lett a 3.
Akkor nem kell szavaznom.

t_edka 2021.02.27. 21:34:08

háááááála a jóistennek baszki, hetek óta ezt várom, de jó csendesen jelentették be, hogy Merci a harmadik :D

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:34:10

Kicsit elbakizta a csatorna.

zellerlevél 2021.02.27. 21:34:12

@SelyemSonkaPini: (Majd a szüleik kivágják.)

Technikai hiba egy ilyen pillanatban?

mérges nokedli 2021.02.27. 21:34:13

Ezt szerintem nem így tervezték megmutatni

Hétkilenced 2021.02.27. 21:34:16

Azt értettem, hogy Béci végzett a 3. helyen. :D

Szóval nyertünk gyerekek (többség). juhúúúúú!

.Zsu 2021.02.27. 21:34:19

ez most csak nekem volt olyan bénán megmutatva? mi történt?:DD

Iridiel 2021.02.27. 21:34:20

ezt de elbaszták :D

SirLemming 2021.02.27. 21:34:22

Baszki. MOST necces. Lobi vagy Vivi. Vivi vagy Lobi. Baszki.

SzabadEzANév? 2021.02.27. 21:34:23

Véletlen hamarabb fordult fel a kép hoppá

Pillecukor 2021.02.27. 21:34:30

Bakker, ez mi volt? Ők előbb látták, mint mi

tvbuzi 2021.02.27. 21:34:30

Merci nincs meglepve

mocskosmacska 2021.02.27. 21:34:32

Most jöttem vissza. Papírforma? Merci lett a harmadik?

TheLynx70 2021.02.27. 21:34:37

Merci most tök jól néz ki. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 21:34:37

YESS! eddig papírforma!

AKKOR HAJRÁÁÁÁÁÁ PINIIIIIII!!!!!!!!!

alma_szósz 2021.02.27. 21:34:44

élő adás csodái na

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:34:48

jó, ma eggyel kevesebb agyvérzést fogok kapni.

Egyfejű 2021.02.27. 21:34:53

Huhh, megnyugodtam. Már komolyan azt gondoltam, cihelődhetek :)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:35:05

na, senki nem maradt elejétől a végéig bent

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:35:17

Mercinek tetszik a kisfilmje...jobban áll neki, ha csak nézni kell és nem hallgatni!

.Zsu 2021.02.27. 21:35:25

@t_edka: hol a megérdemelt katarzisunk basszameg?? :DD

SirLemming 2021.02.27. 21:35:27

Ja, minek kellett volna történnie? Nekem is hirtelen váltásnak tűnt, de na, VV2 óta első élő VV döntőm.

TheLynx70 2021.02.27. 21:35:38

Aki esetleg nem látja, Merci lett a harmadik. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:35:44

Tyűűűű gyerekek... na jó, ez így kemény. Azonban mivel Lóbelt játékban van, övé a szavazatom.

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:35:46

Hu, ezt megusztuk gyerekek!

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:35:57

@tvbuzi: sosem bantanalak

Lattatok?! ket fantomkep meg bent van.. huu de izgultam h a fantomkep lesz a harmadik. Hala az egnek Merci az

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:36:16

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Most az atszavazasok jonnek... szerintem Robi fog nyerni igy.

malevil2050 2021.02.27. 21:36:17

Küss die Hand schöne Frau

_Pipp 2021.02.27. 21:36:32

Csak én láttam egy pillanatra olyan volt, mintha az összes fantomkép felfordult volna?

ficekence 2021.02.27. 21:36:51

Így kellett történnie.

Balu91 2021.02.27. 21:37:02

Szemfülesek voltatok? Mind 3 bevillant 1 kicsit Vivi vezetett

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:37:06

Csak el tudták kúrni még ezt is... Kibaszott balfékek...

zellerlevél 2021.02.27. 21:37:18

Remélem Merci családja oda fog figyelni erre a lánykára...

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 21:37:23

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 73.33% [11]
- Robi: 26.67% [4]

Elődöntő eredmények:
- Vivi: 57.55% [61]
- Robi: 35.85% [38]
- Merci: 6.60% [7] TV: 30.34%

Hétkilenced 2021.02.27. 21:37:26

Ezek után viszont nem tudok dönteni, ha tényleg kell újra.

nicu71 2021.02.27. 21:38:11

Mercike ultra korrekt és cuki.

Kosztarika 2021.02.27. 21:38:16

Még itt sem tudom kire szavazzak, nemhogy élesben. Kétszer nyomtam Prometheus linkjére ésa nem tudtam dönteni. :(

Vivi tuti adna szerintem a pénzből, ha engedi az anyukája.

SirLemming 2021.02.27. 21:38:19

Merci for prezident. Segíthetett rajta, hogy instant mutatták a képet.

zellerlevél 2021.02.27. 21:38:22

Jé, Merci tud méltósággal veszíteni.

tvbuzi 2021.02.27. 21:38:24

Merci nem tud leakadni moháról

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:38:26

Nem igaz, hogy a stúdióban SEM HAGYJA BÉKÉN MÚT!!

alma_szósz 2021.02.27. 21:38:27

@_Pipp: nekem is mondták amatőrök

Egyfejű 2021.02.27. 21:38:28

@zellerlevél: Viccet félretéve, én is.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:38:34

@malevil2050: ihre augen sind so blau, tirili, tirilo, tirila.

Cimili2 2021.02.27. 21:38:45

most arin nyilatkozott merci, h az a 2 ember maradt a villában, akik nagyon megérdemlik.

.Zsu 2021.02.27. 21:38:51

jaj ez mennyire igazságtalan kérdés volt pépétől basszus. ilyet nem szabad!

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:38:54

@tvbuzi: két másodperccel előbb írtad be :D

Hétkilenced 2021.02.27. 21:38:55

Jajj egyemmeg, Merszike most elég szimpatikus volt.

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:39:08

De legalabb vegre kaptak szponzor cuccokat! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:39:14

Merci teljesen korrekten és szimpin beszél, sehol héliumos hang

evacat 2021.02.27. 21:39:19

Megnyugodtam, most már bárki nyer én örülök neki. Bár Vivinek egy pinivel jobban :))

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:39:36

Mú távolsági tartást fog végeztetni.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:39:45

A vérbebaszott TISZTELET kurva anyját beleverjem : Szavazok VIVire !

Egyfejű 2021.02.27. 21:39:46

Legyen Robi! Vegyen Vivinek bicajt belőle, meg menjenek együtt csavarogni!

zellerlevél 2021.02.27. 21:39:46

@Kosztarika: "Vivi tuti adna szerintem a pénzből, ha engedi az anyukája."

Szerintem is így van.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:39:49

@Nátha ellen bálna: ez nem az a nap, amikor nyugodt vagyok. ralph fiennes éppen most nyírja ki robert pattinsont, ki ne lenne ideges egy ilyen momentum idején?

_Pipp 2021.02.27. 21:39:51

@alma_szósz: az a szerencséjük, hogy mindenki a 3. képre koncentrált... :D de ha Vivi vezetett, ezzel fordulhat ...

SirLemming 2021.02.27. 21:40:07

Na ki nyerjen? Kire szavazzak? Ki mivel fizet le?

tvbuzi 2021.02.27. 21:40:07

Hát, inkább egy Pini mint egy mustáros kolbász

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:40:37

Hibát ad az app, utána másodjára meg már szavaztam, azt mondja.

_Pipp 2021.02.27. 21:40:41

Milyen gáz, hogy kimennek...

Cimili2 2021.02.27. 21:40:42

@Cimili2#teampini: baz, nem lehet szavazni, kapják be!!!!!!

.Zsu 2021.02.27. 21:40:46

nálam még nem aktív a szavazás az appban. nektek működik?

barby03 2021.02.27. 21:40:48

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): 7millió nézőhöz képest, kevesen szavaztak :D

Kosztarika 2021.02.27. 21:40:50

Szép igy Vivi, de nagyon nem Ő.

Hétkilenced 2021.02.27. 21:40:57

OMG, ki találta ki ezt a mell alatt vágott ruhát Pininek? :(

.Zsu 2021.02.27. 21:40:59

amint elküldtem a kommentet, élesedett :D

malevil2050 2021.02.27. 21:41:01

A 2. női győztes ,minnyá beérik.

ficekence 2021.02.27. 21:41:07

Vivi ruhája majdnem borzalmas.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:41:08

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Igen. :D Moha megmondta. :D

Merdzsó most tényleg aranyos volt. :-)))

Tündérfürtöcske 2021.02.27. 21:41:10

Nálam szerver nem elérhető a szavazáshoz

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:41:13

Vivin MI EZ A SZAR ? Ezekkel a szíjakkal ?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:41:46

Na, sok szerver nem elérhető jött. De szavaztam mindkettőre megint! :-)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:41:54

nagyon egyszerű szavazzatok arra akinek a 36 milliót adnátok
aki a legjobb volt
mr, aquamen mr el nem fáradok Róbert.

t_edka 2021.02.27. 21:42:48

@.Zsu: még nem, én is épp most nézem

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:42:53

@Ego0123: utólag láttam, tiéd az első hely :)

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 21:43:09

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 60.00% [15]
- Robi: 40.00% [10]

Elődöntő eredmények:
- Vivi: 57.55% [61]
- Robi: 35.85% [38]
- Merci: 6.60% [7] TV: 30.34%

Tündérfürtöcske 2021.02.27. 21:43:14

@.Zsu: nekem se volt, kiléptem erre a visszalépésnél szerverhiba :(

TheLynx70 2021.02.27. 21:43:27

Nyerjen már Vivcsó! :) Nem egy nagy felhozatal, de inkább ő. :)

SirLemming 2021.02.27. 21:43:31

Utólag Vivi bemenős videója annyira nem ő, hogy sírok.

.Zsu 2021.02.27. 21:43:31

na elvileg sikerült szavaznom!
hajrá Vivi!!!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:43:32

@Tündérfürtöcske: Nekem engedte még. Azóta viszont be sem lép.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:43:44

@Qqts #TEAM FANTOMKÉP: erre számtalan magyarázatot tudnék találni

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:43:46

Mindenkitől elnézést, de látva, hogy Robi hátrányban van, rá szavaztam...
De ha Drága Pinim nyer, azt sem bánom...

zellerlevél 2021.02.27. 21:43:50

Vivi, ha neked adnák ezt a ruhát, soha többet ne vedd fel!

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:43:51

7 millióan nézik de csak 230k szavazott , mert a többi sokkot kapott.

ilona12 2021.02.27. 21:44:14

Kapucnis felsőt adjatok Vivcsora !!!!!!!

TheLynx70 2021.02.27. 21:44:17

Vivi is jól néz ki! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:44:17

TEAM PINLOBELT megnyerte! :-)
best döntő ever. :-)

ficekence 2021.02.27. 21:44:24

Vivi bemutatkozó filmje nem valami szimpatikus.

Egyfejű 2021.02.27. 21:44:27

@SirLemming: Nem harapom le a fejed, ha Robira szavazol :D Elég lekenyerező? :D

Hétkilenced 2021.02.27. 21:44:33

Volt amúgy ilyen a VV1 óta, hogy két jó barát maradt a végére?

_Pipp 2021.02.27. 21:44:34

Szavaztam drága Robira! :)

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:44:39

Anikó próbálja befolyásolni a szavazást.

Cimili2 2021.02.27. 21:44:43

@Ármándójózsi: hogy tudtál szavazni???? engem nem enged.

PYT 2021.02.27. 21:44:48

Ti tudtok szavazni? Már mindent megpróbáltatások, de nem fogadja el... előző körben még elfogadható, most nem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:44:49

Anikó de köcsög Robival, Peti meg Vivivel gecizik, hogy feladta volna

zellerlevél 2021.02.27. 21:44:50

Robi jól válaszolt a nyolcmilliós kérdésre.

tvbuzi 2021.02.27. 21:44:54

Nálam működik, még Gabenre is tudtam szavazni

ficekence 2021.02.27. 21:44:56

Beszélni is megtanultál. :))

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:44:58

Na Robi kb. kimondta, hogy ezzel a húzással ejtette ki Bálintot :D
(amúgy nekem ettől csak szimpibb...)

t_edka 2021.02.27. 21:45:05

@ficekence: jaj az valami borzalmas :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:45:10

@Cimili2#teampini: Nem könnyen, de végül sikerült.

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:45:40

@tvbuzi: Na mondom én, hogy ott lesz a CSAVAR!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:45:43

@Nátha ellen bálna: mosolyogjak, mikor daniel radcliffe csuklóját vagdossák éppen? hát hogyan? menten elvérzik a szerencsétlen! :))))

tvbuzi 2021.02.27. 21:45:47

@Cimili2#teampini: bezártam az appot és újraindítottam

t_edka 2021.02.27. 21:45:48

@PYT #RIPBála: ráfrissítettem, most sikerült nekem

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:45:53

Holnaptól mi a faszomat nézek és KIVEL (ha nem veletek:(

PYT 2021.02.27. 21:45:53

@PYT #RIPBála: *akarom mondani, megpróbáltam.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:45:59

@PYT #RIPBála: Igen, de kidobott utána szerver nem elérhető üzenetet is, aztán most megint beengedett legalább.

SirLemming 2021.02.27. 21:46:05

Nehéz a döntés gyerekek... Vivinél jobb helyen lenne a lóvé de Robi simán csak megérdemelné.

.Zsu 2021.02.27. 21:46:21

én bírom Robit, de VIVI mindenki felett. :DD
rajta látok jellemfejlődést, szórakoztató, értelmes, és minden nehézség ellenére jólelkű és szerény maradt :))))))
nagyon szurkolok!!

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:46:37

Azért van ebben valami nagyon kielégítő, hogy ők ketten a top2, mert a többi játékos mindig rájuk mondta, hogy "töltelékek" akik csak addig lesznek ott, amíg valaki ki nem viszi őket párbajozni, és pont azért nem vitték ki őket az elején, mert minden szerencsétlen "erős embert" akart magának párbaj ellenfélnek választani...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 21:46:40

Vivi @PYT #RIPBála: nekem picit gondolkodott, miután rányomtam, de sikerült.

pomac 2021.02.27. 21:46:41

@LaciHogyVoltol: de ha nem ír semmit nem is ő lett volna a kiválasztott , és valószínű akkor is itt lett volna

Cimili2 2021.02.27. 21:46:54

@tvbuzi: ez evidens, mégse enged.:((((

Ego0123 2021.02.27. 21:46:56

Azért van egy mondás, hogy ha jót teszel valakivel visszaüt, ezt kivetítve Vivire, ha nem bíztatják a többiek feladja, így más lenne a döntős, tehát megszívták azzal, hogy bent tartották.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:46:59

@Nátha ellen bálna: Végre megleltük? Kiderül, mi volt a csavar? :D Sokáig várattak vele.

Van der Waals 2021.02.27. 21:47:00

Stét, jó izgulást!
Itt működik a szavazás!

PYT 2021.02.27. 21:47:07

@t_edka: háromszor inditottam újra, de akkor még egyszer...

gazo 2021.02.27. 21:47:07

@SirLemming: csak őszintén, szívből, tisztelettel, tattikusan!

Krétagarbó 2021.02.27. 21:47:09

Szavaztam Robira, egyből sikerült:)

nicu71 2021.02.27. 21:47:23

@SirLemming: én konkrétan tanácstalan vagyok most . Mindkettőt szeretem.

Hétkilenced 2021.02.27. 21:47:29

Basszátokmármeg, nem tudok dönteni!!!!

t_edka 2021.02.27. 21:47:29

@PYT #RIPBála: akkor nemtom :/ nekem másodjára hagyta már

Ego0123 2021.02.27. 21:47:46

Na jöjjön csak Győrbe

.Zsu 2021.02.27. 21:47:52

@PYT #RIPBála: megnyitottam az appot, majd bezártam teljesen. többször egymás után, és végül sikerült. de meg kellett vele küzdenem.

zellerlevél 2021.02.27. 21:47:52

PP: "neked is voltak nagyon sok érzelmes pillanatok"

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:48:27

@alma_szósz: Írtam, csak nagyon pörög, Robira, mert hátrányban van.

malevil2050 2021.02.27. 21:48:36

Vidéki kisjány mond csak mit viszel,,,,

Egyfejű 2021.02.27. 21:48:36

Mindkettő kedves, jólelkű, gondoskodó,emberi. Robi végig önazonos és mentálisan erős maradt, Vivinél éreztem egy kis disszonanciát a figurában, de örülök, hogy végül magára talált. Összességében: Robi, gyereeeeee! :D

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:48:37

Az tény : ÉN le nem beszélnék senkit, hogy adja fel ! Legalább eggyel kevesebb ellenfél marad !

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:48:40

@SelyemSonkaPini: Liderines reklámot :D :D :D
Kérjük meg Fálkit csináljon egy Liderines hogyvoltot :DDDD

Cimili2 2021.02.27. 21:48:41

hurrá, sikerált pinire:)))

Lilith.Inanna.1 2021.02.27. 21:49:00

Nekem azt irta nincs aktiv szavazas.

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:49:32

@Kiégett Hobbynyúl: Igen!!! ÉS TVBUZI A BEÉPÍTETT EMBER, KÉREM SZÉPEN!! Hát addig nyomkodja a Gaben voksokat, amíg meg nem nyeri!!

Van der Waals 2021.02.27. 21:49:32

EKG veletek kik szerint mindkét lakó megérdemelné

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:50:22

@PYT #RIPBála: Nekem is tegnap meg ma is újra kellett telepítenem az applikációt, mert beszar a szavazás újraindításánál...

TheLynx70 2021.02.27. 21:50:26

@Egyfejű: Most az egyszer ellentmondok, de imádlak. :))) Vivi gyereeee.... :)

ilona12 2021.02.27. 21:50:28

@Ego0123: ha hagyják hogy feladja, rossz szinben tüntetik fel magukat, ráadásul új játékost kapnak a nyakukra.

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 21:50:35

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 55.56% [20]
- Robi: 44.44% [16]

Elődöntő eredmények:
- Vivi: 57.55% [61]
- Robi: 35.85% [38]
- Merci: 6.60% [7] TV: 30.34%

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 21:50:35

@ppupu #TEAMPINI: Ez jó ötlet.. izgalmas lenne, hátha egyszrer lecsuszik a rucijja

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:50:37

@SelyemSonkaPini: Uj jatekost kuldenek helyette kintrol, aki ugye mindent latott, jol felkeszult. :D Nekik is erdekuk volt bent tartani.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:50:49

@Nátha ellen bálna: Az mindent vinne ebben az évadban. Lesétálna a nézőtérről. :DDDDDDD

PYT 2021.02.27. 21:50:49

@.Zsu: ezt próbálom én is, nem adom fel azért se ;)

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:50:51

Töröljétek le és telepítsétek újra, úgy működni fog!

barby03 2021.02.27. 21:50:53

@PYT #RIPBála: a neved "tetszik". bennem van folyamatosan, hogy megérdemelte volna a döntőt Bálint.... :(

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:50:54

Azért ügyes ez a Robi gyerek, szépen szopja fel magát.

ficekence 2021.02.27. 21:50:59

@Lilith.Inanna.1: Próbáld pár perc múlva. Szerintem sokan szavaznak.

Cimili2 2021.02.27. 21:51:01

@Nátha ellen bálna: :DDDDD csoki megvonás lesz a büntije.:))

tvbuzi 2021.02.27. 21:51:18

Mi lesz még egy órán keresztül????

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:51:35

@Nátha ellen bálna: most már jó lenne tudni ki az a Gaben ? a puskás peti?

SirLemming 2021.02.27. 21:51:47

@ppupu #TEAMPINI: Nagyon helyesen. Ezt is figyelem most. Fizikailag már nyert, most nyerjen aggyal. VAgy nem.

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:51:52

@SelyemSonkaPini: ha ha ha én is erre várok már hónapok óta. De lehet, akkor megtörne a varázs.

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:52:08

De ezen mi lesz még egy óra?

pomac 2021.02.27. 21:52:13

@tvbuzi: fél óra reklám az tuti :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:52:31

@PYT #RIPBála: Hajrá, hajrá!
Tegnap nekem is újratelepítés segített, szerintem megoldja neked is.

alma_szósz 2021.02.27. 21:52:34

hé, most miért csak Robi beszélt

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:52:37

@Ego0123: mostanában nem volt győrben dolgom, hálisten. úgyhogy módosítom, addig jöjjön, amíg én nem megyek

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 21:52:43

Na Robi elő is kapta a kissebbség kártyát. Miért csak Robi beszélt. Mondjuk kivi lennék hogy pozitív vagy negatív a nézőknél ez a kártya.

barby03 2021.02.27. 21:52:51

Honnan jött Robi, hogy ő akkora hátrányos helyzetű? Meg a bőrszíne? Vicc...

t_edka 2021.02.27. 21:52:56

jaj hát semmi nem érdekel annyira mint Merdzsó érzései, rohanok is az instára rögvest :D

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:53:03

Lol...nekem most esett le, hogy nem 2 órás a finálé...hát ez így finálénak nagyon gyengusz, több bejátszással, erősebb kérdésekkel jobb lenne...

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 21:53:10

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): :) Egy korán kiesett idegesítő játékos volt, Gábor. Anno sokat poénkodtunk rajta itt a HV-n.

Egyfejű 2021.02.27. 21:53:29

@TheLynx70: Nem fogunk összeveszni, mert én is :))

t_edka 2021.02.27. 21:53:46

@tvbuzi: pont ezen filozom énis

mocskosmacska 2021.02.27. 21:54:22

@halványlevendula #TEAMPINI: Akkor vivi kapja elő a nő kártyát. Aztán meglátjuk, hogy az üti-e a homokos kártyát.

ibsen 2021.02.27. 21:54:25

@halványlevendula #TEAMPINI: Őt kérdezték azért. Amikor Vivit akkor ő válaszolt.

malevil2050 2021.02.27. 21:54:35

Még kolosi fog énekelni , gyagya győző meg majd tercel

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 21:54:35

Minden tiszteletem mellet, most már engem is felszoph.... öööö hagyjuk :DD

SirLemming 2021.02.27. 21:54:39

@barby03: Ezt a részt nem vágom. Vajh az IRL élményei miatt? Nem értem.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:54:44

@ppupu #TEAMPINI: Lenyelt gyerekkorában egy bullshit generátort. Nekem is szimpi lenne, ha több őszinteség lenne benne. Nem hazug, hanem a személyisége része ez a mindenért lelkesedő, mindent elfogadó, felvett mentalitás. De nekem steril emiatt. Kevésbé emberi. Szinte mindig tudom mit fog mondani, unalmas.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:54:54

@t_edka: Menjél, aztán tudósíts, hány kiló csokit rendelt a szállodába. :DDDD

ficekence 2021.02.27. 21:55:00

@barby03: A korlátozások miatt hónapok óra nincs jövedelme.

PYT 2021.02.27. 21:55:10

Na most beléptem újra, és már ott volt az elfogadott szavazatom, mégis bevettem, cool xdd

.Zsu 2021.02.27. 21:55:12

@halványlevendula #TEAMPINI: ez nem tetszik h nyomja :/ de ha nyer majd erre fogom fogni :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:55:29

@barby03: Jonnek a panelek, most mar minden kartyat be kell dobnia. :D Majd a kovi kerdesnel jon anyukaja hitele is gondolom. (Hozzateszem, megertem, most mar az orraban van a penz szaga.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:55:57

@ppupu #TEAMPINI: Ki ne mondd, még nincs 10 óra. :DDD

ficekence 2021.02.27. 21:56:08

@ibsen: Ezt teszi az elfogultság. :))

SirLemming 2021.02.27. 21:56:13

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Na, Lobi vagy Vivi? Vivi vagy Lobi?

Irene merre van? Nem nyert a TV versenyben?

naty77 2021.02.27. 21:56:16

Jaj lehagytam a lényeget a volt vv szerkesztő srác nagyon szereti a hogyvoltos csapatot, az írásokat is, kommenteket is, olvasta végig mikor szerkesztő volt. ;)

.Zsu 2021.02.27. 21:56:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hatalmas EKG. túl simulékony játékos ahhoz nekem, h ő nyerje meg.

MozambikiZombi 2021.02.27. 21:56:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: En is birom Robit, de neha olyan, mintha ilyen lifecoach audiokonyv. :D

Kosztarika 2021.02.27. 21:56:43

Szavaztam Vivire. Nehezen döntöttem. Mindegyik nagyon kedves, szerethető, jólelkű ember.
Ami miatt igy döntöttem az, amit már leirtam korábban. Vivinek nagyon sok megaláztatást kellett elviselni odabenn, a mocsár csapattól és a fiúk is túlzásba vitték sokszor a szivatást. Neki ezzel is meg kellett küzdenie, igy rá voksoltam. Szerintem valamennyit fog adni Robinak.

barby03 2021.02.27. 21:57:23

@MozambikiZombi #teamPini: meg el is váltak a szülei :D azt se felejtsük el :D

SzabadEzANév? 2021.02.27. 21:57:37

@Kosztarika: VV Zsuzsu nem adott 1-1 misit a másik 2 finalistának? Valami ilyesmi rémlik

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 21:57:38

@naty77: köszönjük szépen , de azaz igazság tudtuk :P

.Zsu 2021.02.27. 21:57:43

@naty77: dejóó. akartam neked írni h tök jó volt amiket leírtál köszi szépen. nekem is van egy haverom és elmesélte kb ugyanezeket, szal így utólag leesett h én is elmesélhettem volna :D

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:57:47

A Linderin sztori margójára: Nekem a fősulis plátói szerelmem volt régen ebben a Notterit reklámban...elég lehangoló, hogy lecserélték egy sokkal rosszabb nőre...

TheLynx70 2021.02.27. 21:57:51

@Egyfejű: Összeveszni soha, esetleg más a véleményünk, ami simán belefér. :)) Ezért szeretek emberekkel beszélgetni, még akkor is, ha állat és/vagy sárkány a nicknevük. :DD

gazo 2021.02.27. 21:58:19

Marcit instán mondat kozben lekeverték. Vagy technikai gondvan

ibsen 2021.02.27. 21:58:20

@ficekence: Ja. Gondolom ha robit kérdezik nem Vivinek kell válaszolni és fordítva.

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 21:58:23

@SzabadEzANév?: Ha jól emlékszem Hunor azt mondta idén a BV-ben, amikor vendég volt, hogy azóta is adja...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 21:58:27

@ppupu #TEAMPINI: Akkor már szabadon "mondhatod". :DDDDDD
@Kosztarika: Nem hiszek ebben.

Ármándójózsi 2021.02.27. 21:58:57

@.Zsu: Továbbra is azt mondom, kár, hogy nincs döntetlen...

Hétkilenced 2021.02.27. 21:59:15

Jó, leszavaztam Pinire, lesz ami lesz. Remélem, feleznek.

Cimili2 2021.02.27. 21:59:18

@naty77: az jó, mert mindig üzentünk nekik. tuti, h mindig, most is olvasnak minket. ja, bála is olvasta a hv-t.:DDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 21:59:21

@SirLemming: robert pattinson testét most zsupszkulcsozta vissza daniel radcliffe a kviddicspályára.

tvbuzi 2021.02.27. 21:59:21

@gazo: biztos vagyok benne, hogy valamelyik technikus agyfaszt kapott

SirLemming 2021.02.27. 21:59:25

@Ármándójózsi: Hja. Előre vérzik a szívem. :(

.Zsu 2021.02.27. 21:59:42

@Kosztarika: :)))) <3

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 21:59:48

@MozambikiZombi #teamPini: Csak éppen volt elég sok olyan jelenet, amikor ezt a riportszobarobit eluralta a valódi, így egyértelmű, hogy a belső motivációi ütköznek a kifelé mutatott kliséhalmazzal. Ettől még egy jó ember, de ez nekem sajnos képmutatás. De nem féltem, van helye a celebek közt.

Cérnahuszár 2021.02.27. 21:59:56

leírtam a nevüket 2 papírra, összehajtottam aztán becsuktam a szemem, húztam egyet.
nem tudtam dönteni, így megoldódott :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 21:59:59

Nos, hiába jött fel Merci tábora, mint talajvíz, csak a legjobbak lettek a top2. :-)
Asszem meg fogja tudni venni magának a kemping bringát Pini.

gazo 2021.02.27. 22:00:11

@tvbuzi: mondjuk addig nem mondott semmi érdekeset, csavar se volt

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:00:12

@SirLemming: Nekem is, bármi lesz az eredmény...

t_edka 2021.02.27. 22:00:15

@gazo: csak annyit kaptam el én is, hogy "IGAZÁBÓL nagyon boldog vagyok". :D

matteo14 2021.02.27. 22:00:29

Finálé alkalmából mondjuk lehetett volna egy olyan, hogy a szünetben PP és Ancsa miben küzdjön meg egymással.

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 22:00:36

PP miért nem pizsamában van?

Cünör 2021.02.27. 22:01:03

@SelyemSonkaPini: Elvileg nem.... akkor ott azt mondták ha Pini feladta volna beküldtek volna egy újabb/tartalék játékost

Én örülök, hogy maradt :)

Ritkán írok, de az utóbbi hetekben Veletek fekszem és Veletek is ébredek, szóval én is gondban leszek holnaptól :)))

t_edka 2021.02.27. 22:01:06

jaj PP strokeot ne kapjon itt a nagy idegbe

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:01:07

Szerintetek megcserélték a képeket???

barby03 2021.02.27. 22:01:38

@ficekence: az oké, de a "hátrányos helyzetből jöttem" nekem, egy 8 gyerekes cigó családból, ahol a falu végi házban, még víz sincs bent

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 22:01:42

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 64.58% [31]
- Robi: 35.42% [17]

Elődöntő eredmények:
- Vivi: 57.55% [61]
- Robi: 35.85% [38]
- Merci: 6.60% [7] TV: 30.34%

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:01:46

@Hétkilenced: Ne hidd. Sosem.
@PYT #RIPBála: Szuper. :-)))

Na ez az, amit nem hiszek el. Amekkora Vivcsó imádat van a platformokon... vagy most a Merci fanok átszavaztak?

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:02:45

@LaciHogyVoltol: lehet elfelejtette azért nem sok agyi kapacitása volt .

alma_szósz 2021.02.27. 22:02:49

jaj ha ezt valaki látná hogy egy jóképű fehér biszexuális férfi tartja magát kisebbségnek

Kosztarika 2021.02.27. 22:02:59

hibbbee szoros.

Robi most bassza el.. "kilóg a sorból." Ezt a kártyát nem kellene most előhúzni.SE pro, se kontra.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 22:03:12

Amugy figyeltek hogy Pini meg semmilyen segítő kártyát nem kapott elő. Robi meg szerintem picit rafekudt a sajnálat kártyára

SirLemming 2021.02.27. 22:03:34

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mikor megy a stáblista. :D

Viszont. Vivi alig beszélhetett eddig. :/

zellerlevél 2021.02.27. 22:03:43

Hú, már majdnem elfelejtettem, hogy miért esett ki Gina. :)

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:03:44

Gina is előhozta a nemriportrobit.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:03:50

@barby03: Hatalmas a család, ahogy kiderült. Legalábbis valami ilyesmi volt.

.Zsu 2021.02.27. 22:04:06

@Kosztarika: sztm ezzel tud hatni. nem rám mondjuk.

_Pipp 2021.02.27. 22:04:19

@halványlevendula #TEAMPINI: nem hibáztatom, 36 millió forintról van szó, ennyi belefér

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:04:53

@barby03: Vivinek meghalt az apukaja. Micsoda verseny lenne, ha Vivi is beszallna. (Remelem nem fog.)
Tobbek kozott emiatt hagytam abba az amerikai Shark Tank-et. Pedig az egy fasza kis musor, sokat lehet tanulni belole is. Viszont amikor minden masodik versenyzo eloveszi a nyomorkartyat es szokokutta alakulnak a szemeik... nekem sok.

tvbuzi 2021.02.27. 22:04:55

Az Oreo ropogása miatt egy kurva szót sem értek a műsorból

evacat 2021.02.27. 22:04:57

Most már erősen Vivi felé hajlok. Nem tetszett Robi válasza a miért Te kérdésre. Annyi minden
okot mondhatott volna. De ezt a mondatot már egyszer elsütötte.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 22:05:00

@SirLemming: humorherold :)))))))

@t_edka: @tvbuzi: dánke, akkor lehet elkezdem a főnix rendjét is

matteo14 2021.02.27. 22:05:22

@matteo14: Vagy Ancsa+PP vs
Ármándó+Vanda. Simán izgalmasabb lett volna, mint megint megnézni, hogy Gina üvölt Lóbelttel

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:05:27

@halványlevendula #TEAMPINI: Pininek nincs rá szüksége, elég azt mondani, hogy de nem adtam fel, nem adtam fel. Bőven elegendő.

Cérnahuszár 2021.02.27. 22:05:41

@Cimili2#teampini: lehet így a legjobb, mert ha nem nyer, nem lesz veszteség érzésem, mert a szerencse döntött nem én :)

zellerlevél 2021.02.27. 22:05:49

@Cünör: "Veletek fekszem és Veletek is ébredek, szóval én is gondban leszek holnaptól :)))"

Megyünk a kertbe, metszeni, kapálni, veteményezni. :)

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:06:24

@matteo14: Az Ármándó-Vanda dolgot adom, ha rólam van szó.

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 22:06:57

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 66.00% [33]
- Robi: 34.00% [17]

Ego0123 2021.02.27. 22:07:35

@tvbuzi: Nekem elvonult a család csak Veletek iszogatok és nassolok

Figyuzzka 2021.02.27. 22:07:48

Örülnétek, ha lehetne most is szavazatot változtatni?

Lenne aki Robira tette, de most inkább áttenné Vivire?

SirLemming 2021.02.27. 22:08:02

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Ultimate válasz... "Mi a film vége? Credits" Vitatkozzon vele valaki ugye. :D

@Kosztarika: Ha eddig nem húzta elő a buzikártyát nem most kellett volna ,maradtam Vivinél ahogy tegnap eldöntöttem.

mocskosmacska 2021.02.27. 22:08:18

Robi mi miatt lóg ki a sorból?

_Pipp 2021.02.27. 22:08:18

a legtöbbször, bármiről is legyen szó sosem a kedvencem nyer, erre felkészültem most is :D

PYT 2021.02.27. 22:08:45

@Kiégett Hobbynyúl: ennyi; mert az se kis teljesítmény...

alma_szósz 2021.02.27. 22:09:01

@_Pipp: én is, de olyan jó lenne

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 22:09:05

@tvbuzi: nekem is fel kellett hangosítani a tv-t...csak a gyömbéres keksz miatt...:DDD

t_edka 2021.02.27. 22:09:05

@mocskosmacska: pont ezt akartam én is kérdezni

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:09:06

az meg van nektek mikor vv attilaek vv shadit megkötözték egy székhez kint a minuszban és egy dísztököt húztak a fejére?nah az besza behu volt.
Csajok meg jöttek meg kinti programról haza és vv sehi kérdezte - Te mit csinálsz itt???
lehet csak liveban volt adásban csak vágva.

Balu91 2021.02.27. 22:09:25

Nem akarom mondani hogy megmondtam de megmondtam.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:09:37

Nagyon remélem, hogy a klasszikus öngól esete lesz ez is Lobinak. Más szóval legyen ő az ausztrál bennszülött törzsfőnök aki abba őrült bele, hogy kapott egy új bumerángot és el akarta dobni a régit.

Cünör 2021.02.27. 22:09:41

@zellerlevél: jogos, bár nem este 9-kor és nem is hajnali 4-kor amikor jöttem az éjjeli hozzászólásaitokat visszaolvasni :)

SirLemming 2021.02.27. 22:09:43

@Figyuzzka: Ah ha nem baszakodott volna az app Robira szavazok és nem bántam volna meg. Inkább azt gondoltam át, hogy eddig is Vivinek adtam volna már csak azért is, mert közösségben IS gondolkodik nem csak a szűk körében meg a saját élményeiben. Mégha sután is.

Hétkilenced 2021.02.27. 22:09:46

Ilyen vv döntő nem sok volt az életemben, hogy mindkettőt kedvelem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:09:51

@Kosztarika: Tudod, #Fálkizódjál meg a helyes formula. :-)

alma_szósz 2021.02.27. 22:09:55

Vivi majd fog beszélni is?

zellerlevél 2021.02.27. 22:10:01

@Figyuzzka: "Örülnétek, ha lehetne most is szavazatot változtatni?"

Annyira nem volt nehezen eldönthető, hogy most egy pár mondat miatt megváltozzon az ember véleménye...

mocskosmacska 2021.02.27. 22:10:16

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Na, nem véletlen utáltam vv attilát annyira.

_Pipp 2021.02.27. 22:10:17

Szerintem nagyon jól beszélt, mert Ő tényleg megcáfolja a legtöbb sztereotípiát, erre legyen is büszke, legyen magára büszke, vállalja fel, és nem baj, hogy ezt elmondta.

evacat 2021.02.27. 22:10:41

Robi!!!!!!!!!!! Most basztad el.
99 napig az egyik legszimpatikusabb az volt benned, hogy nem toltad előre a szexualitásodat,
a másságot. Ezzel sokak szimpátiáját kivivtad.
Most cseszted el.

Kosztarika 2021.02.27. 22:10:53

@mocskosmacska: homosexuális. Most mondta. Eddig bisexnek mondta magát egyébként,

gazo 2021.02.27. 22:11:03

Vivi ott van még?

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:11:04

Még játsszál rá Robika. Ez az!

.Zsu 2021.02.27. 22:11:21

Vivi még ott van a stúdióban amúgy?

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:11:21

Azért nálam van mignon...

tvbuzi 2021.02.27. 22:11:21

Nem lehet pakolgatni a jeleket úgyhogy mindegy mit mondanak

SzabadEzANév? 2021.02.27. 22:11:23

Ennyire sok műsoridőt adni 1 játékosnak amikor a szavazás meg nem törölhető az eléggé unfair

Van der Waals 2021.02.27. 22:11:29

@mocskosmacska: elmondta Daninak, hogy kanok is tetszenek neki.
Meg elvileg anyukájának is csak ~nem figyelt rá épp !

Hétkilenced 2021.02.27. 22:11:30

Na Robi megy a Konyhafőnökbe is.

TheLynx70 2021.02.27. 22:11:34

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Bocsánat, erről eszembe jutott egy HBB nóta, nem muszáj meghallgatni. :) "Sosem lesz vége..." :) www.youtube.com/watch?v=DyWuTrKw8p8

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:11:35

MONDTAM, hogy elohozza az anyukajat!!!!!! Robi, ezt most hagyd abba, kerlekszepen. :(

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:11:41

Ennek a srácnak mint kiderült az egész villalét egy merő szenvedés volt, nem pedig egy megúszós játék.

t_edka 2021.02.27. 22:11:42

@alma_szósz: későn lesz vége, lesz ideje bőven neki is :D

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 22:11:55

Na Puskás nem bírta ki, hogy Bogit és az eljegyzést ne csempéssze bele...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:12:11

@_Pipp: Ez tény, de az is, hogy nem kéne folyamatosan hangoztatni. Eddig a bentiek sem cseszegették emiatt.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:12:16

Mondtam én, hogy Vivi nem az elejétől volt ott.

gazo 2021.02.27. 22:12:19

@.Zsu: :) na visszajött a büféből

Cimili2 2021.02.27. 22:12:45

@tvbuzi: igaz is, de akik most döntenek, mert eddig képtelenek voltak dönteni???

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:12:50

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az epic volt.

Robi elígérkezett Peti menyasszonyának Boginak a leánybúcsújára chippendale táncosnak.

.Zsu 2021.02.27. 22:13:00

@LaciHogyVoltol: bezzeg azt a kurva EKG-t nem tudja kimondani :))

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:13:01

Nahát nem tudtam, hogy a chip and dale cucc az egy szakma. Mi a FEOR száma vajon?

barby03 2021.02.27. 22:13:22

olyan idegesítő volt ez a fejkendős Mercike, mikor ott óbégatott....

zellerlevél 2021.02.27. 22:13:35

Szörnyűek ezek a műszempillák.

Hétkilenced 2021.02.27. 22:13:52

Vivi kitartónak és akaratosnak tartja magát. Anyukám, megmondom neked, ez együtt jár, egyik miatt megy a másik. Én is ilyen vagyok.

_Pipp 2021.02.27. 22:14:21

@Kiégett Hobbynyúl: de ha valaki végig neki szurkolt, nem emiatt fog Vivire szavazni, bár az tény, h ezzel a bizonytalan szavazókat Vivi felé terelheti... csak hát nagyon szeretne nyerni

MissRöfi 2021.02.27. 22:14:39

Most jösztök rá, hogy Robi szépen átvert mindenkit!

matteo14 2021.02.27. 22:15:02

@ppupu #TEAMPINI: 9609 Mns személyi szolgáltatás :D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:15:11

@_Pipp: Ezt is aláírom, Robira szavaztam, ez most mégsem szimpatikus tőle.

Iridiel 2021.02.27. 22:15:11

Vivi sokat fogyott, mintha eltűnt volna a tokája

SirLemming 2021.02.27. 22:15:29

@ppupu #TEAMPINI: 0690XXXXXX

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az tuti, hogy legalább utólag utálnám mint a szart. Megúszós egy marék makival együttélni? Ah nem. :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:15:29

Annak mi az oka, hogy nem valtoztathatsz a szavazatodon?

t_edka 2021.02.27. 22:15:31

egyelek is meg, Vivcsó :D <3

_Pipp 2021.02.27. 22:15:34

Bálint maga a csoda :D

peachcat 2021.02.27. 22:15:38

ezt a balint love storyt hagyhatna..

mocskosmacska 2021.02.27. 22:15:54

Vivi mindnet szeret Bálintban? Azt is, amikor artikulátlanul és agresszíven oridbált vele?

SirLemming 2021.02.27. 22:16:18

@Iridiel: Azaz! nekem is feltűnt. Lehet csak ő tolta az edzést amíg Bálinték felpuhultak? :D

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 22:16:30

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 62.96% [34]
- Robi: 37.04% [20]

PYT 2021.02.27. 22:16:34

@MissRöfi: Pini azt mondta a kortesbeszédében, hogy Lóbelt "egy csoda", most L megmutatja neki, hogy mennyire az...

tvbuzi 2021.02.27. 22:16:37

@MozambikiZombi #teamPini: nehogy megzavarjuk a közjegyzőt számolás közben. már teljesen kivan

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:16:41

mikor lesz a vége , mert én nem bírom már
szerettem volna még estére megnézni egy romantikus filmet.

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:16:47

@ppupu #TEAMPINI: Keresed az uj kihivasokat a karrieredben? :)

Ego0123 2021.02.27. 22:17:25

@ppupu #TEAMPINI: ÖVJ 900103
900104

Alkotó-, művészeti, szórakoztató tevékenység
Táncművészeti tevékenység

zellerlevél 2021.02.27. 22:18:15

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): "szerettem volna még estére megnézni egy romantikus filmet."

Melyiket?

gazo 2021.02.27. 22:19:04

@zellerlevél: texasi láncfűrészest :)

Cimili2 2021.02.27. 22:19:36

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): szereted a romi filmeket?? azt hittem csak én innen a kom.szekcióból.

SirLemming 2021.02.27. 22:19:58

Nem hittem hogy ennek van valós FEOR száma... interesszant.

Vivin ez a ruha itt nagyon gáz. A Villában még oké volt profilból. De ez egy zsák. Fuj.

Cérnahuszár 2021.02.27. 22:20:04

az igazából szónál sipolni kellene

csodalámpa 2021.02.27. 22:20:08

10 perce kezdtem el nézni a műsort, még nem szavaztam, mert mindkettőnek szurkoltam eddig, de asszem mégiscsak Vivire rakom, valahogy úgy érzem, hogy többet küzdött és mélyebbről jött fel, mint Robi.

gazo 2021.02.27. 22:21:01

Mami meghatódott cuki

.Zsu 2021.02.27. 22:21:03

na Vivi is előveszi az anyukakártyát. de akkor most ez legalább egységesen megvolt mindkét részről.

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:21:06

@csodalámpa: es nem vette elo a nyomorkartyat..

SirLemming 2021.02.27. 22:21:16

Nézők megmentik a fos szériát a végjátékkal.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:21:17

Pini a nagyobb jelenleg, remélem nem fordul.

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 22:21:23

Robi anyukáját nem mutatták. Most is ajvékoltok?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:21:25

51.3 - 48.7 Megy össze a különbség...

Hétkilenced 2021.02.27. 22:21:27

A soha bele nem nyúló RTL mit csinálna 50-50% esetén? :D

mocskosmacska 2021.02.27. 22:21:42

Most nem kérdezik végig a kiesett lakókat, hogy ki nyerjen?

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 22:21:51

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 63.16% [36]
- Robi: 36.84% [21]

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:22:00

@.Zsu: Bakker en csuszom a streammel? Vagy bezarodott a fulem? :D

Kosztarika 2021.02.27. 22:22:03

@csodalámpa: magam részéről támogatom. :)

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:22:16

nem merem megmondani melyik ,mert itt a csajok valentin napkor a Terminator 3-at meg a Predator 2-őt nézték.

t_edka 2021.02.27. 22:22:19

most komolyan kijöttek azért hogy visszamenjenek?

SirLemming 2021.02.27. 22:22:36

@.Zsu: Anyukártya nem izgat. Ez nem ciki. Szvsz.

DE ha most visszamennek mi a rákért vitték ki a bőröndöt? Oh, lol.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:22:52

Szegény Vivi, élete meghatározó pillanatában egy kurva gáz ruhát aggattak rá.

gazo 2021.02.27. 22:23:00

@Nátha ellen bálna: mert biztos éppen nem figyelt , mint a comingout esetén

.Zsu 2021.02.27. 22:23:12

@MozambikiZombi #teamPini: nem tudom, de elég egyértelműen kiemelte az anyukáját. most nálam reklám van.

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:23:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: De a fulbevaloja egesz cekci. Eddig nem hordott szerintem.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 22:24:01

engem spec. nem érdekel, hogy ha valaki előhozza a másság kártyát. amíg törvénybe nem ütközik, addig mindenki azzal szexel, akivel akar. ettől nem veszíti el a szavazatomat, de nem is kapná meg csak ezért. köszönöm, hogy ezt elmondhattam, visszatérek harry potter szenvedéseihez.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:24:04

Mindig visszamentek! Ez az első amit láttok?

.Zsu 2021.02.27. 22:24:09

@SirLemming: amúgy engem sem zavar. meg így korrekt volt, és én érzem mindkettőjük részéről, hogy tényleg komolyan fontosak nekik az anyujuk.

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 22:24:40

@gazo: bocs, de ez így elég gáz, hogy ami az egyiknél nem tetszik, ugyanazért a másiknál megy a lelkesedés...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:24:58

@zellerlevél: @t_edka: visszamennek és a vesztes jön ki
a győztes meg bent marad 1 évre .

ibsen 2021.02.27. 22:25:10

szoros az állás. ahhoz képest mik voltak a neten...

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:25:18

@SirLemming: Passz. :D Moha a Dani elleni párbaja után a stúdióban hagyta. :DDD
@mocskosmacska: Csak lesz még. Eddig nem hagyták ki.

Cimili2 2021.02.27. 22:25:21

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): a kanadaiak is rohadt jó romi filmeket tudnak csinalni.

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:25:53

Mercinel az elso insta komment:

albertroland_
Igy egesz elviselheto hang nelkul

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:26:09

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): A győztes fogadja majd a következő évad beköltözőit. :D

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 22:26:32

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: ekg, csak próbálnak most ezzel belekötni, de ha Vivi hirtelen azt mondaná, hogy leszbi, akkor itt a fél kommentszexció elolvadna a cukiságtól

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:26:41

@Kiégett Hobbynyúl: Nyomhatnák, legalább nem oszlunk fel.

.Zsu 2021.02.27. 22:27:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én arra nem emlékeztem, h kimentek egyáltalán. azt hittem végig bent vannak.

Silversan 2021.02.27. 22:27:40

Sziasztok! Csak most értem ide. Látom, eddig minden terv szerint. Remélem Vivi vezet.

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:28:00

@.Zsu: Mert Te olyan fiatalka vagy.

gazo 2021.02.27. 22:28:17

@Nátha ellen bálna: jah, nekem mindegy mit mondanak ott a fotelben, nem nagyon jegyzem meg, meg szerintem a 99 % már leszavazott ezen nem múlik semmi. Nem is tudom Robi mamája hogy nézki, Viviét már többször mutatták itt meg valaki linkelte a fbook oldalát onnan tűnt fel

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:28:25

Számok és szirénahangok: 104 mentők, 105 tűzoltók, 106 Pini, 107 rendőrök, Lobinak meg egy nulla a nyolc miatt

Balu91 2021.02.27. 22:28:32

Első körben Vivi vezetett és veszített folyton az előnyéből remélem ez most is így van és nem fordul meg.

ibsen 2021.02.27. 22:28:33

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: annyi "kártya2 va: vidéki vagyok, hátrányos helyzetű, nem a szüleim neveltek, meleg stb. Robi szerinem a játék alatt nem élt ezzel a dologgal. Elmondta a többieknek tudomásul vették. Itt most ezt érzi jónak hogy ezt is elmondja. Vivi meg hogy vidéki lány és anyukájával csinálja a vállalkozásukat.Mindkettő cipőben vannak mások is az országban.

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:28:36

@Nátha ellen bálna: Jaja. Nekem egyiknel sem tetszik. Ebben is utanozzak egymast IGAZABOL. Mondjuk meg igy is kevesebb nyomorkartyat tolt Vivi es nem csinalt onmagabol egy szimbolumot a vilag osszes kikozositettei neveben. :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:28:37

jah meg halálfalók vs dementorok társas játékért vannak oda.

nicu71 2021.02.27. 22:28:46

@mocskosmacska: hát ez az.jóhetne vv anett,aurelia,fosshoma,greg..kiv.akik a konkurenciánál szerencsétlenkednek. Webkamerán okoskodhatnának egy sort

SirLemming 2021.02.27. 22:28:50

@VV10 Velőtrázó Vélemény: VV2 utáni első, sponsored by HV. Magamtól bottal se piszkálnám élőben, csak olvasnék. :)

@Kiégett Hobbynyúl: Mondjuk az idei szponzor rucikkal nem értek sokat, megértem ha levegővel meg unikornisszellentéssel van teli.

Mind3 versenyző tök nyugi amúgy magához képest is. Akaraterő, vagy kaptam xanaxot meg rá egy páleszt?

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:29:00

@Kosztarika: "Hogyan tudnék élni nélküled?"

Kosztarika 2021.02.27. 22:29:13

@Ármándójózsi: Nahhhh mire leirom már másnak udvarolsz. :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:29:22

@Cimili2#teampini: Igen. Főleg ha ők lennének az első beköltözők. :-))))))
@Ármándójózsi: El tudnám viselni. Te pedig Vandával minden nap lehetnél a bv-ben. :D

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:29:27

Egyem meg a kicsi szívét, ari ez a Vivike... legyen MArtfűn kurvanagy vendéglőjük !

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:30:06

@Kosztarika: Most válaszoltam, ne mááááááá

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:30:21

@Silversan: szija pont időben , te bejössz én meg megyek így fent marad az egyensúly.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:30:39

Na, nem tolják ki a gyökerek 23:00-ig?

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 22:30:40

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 62.71% [37]
- Robi: 37.29% [22]

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:30:44

Mán csak percek ! : (
Kezdek szomi lenni...
Szeretlek Titeket !

Cimili2 2021.02.27. 22:30:50

phhercek vannak hátra.

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 22:30:53

@MozambikiZombi #teamPini: azért ezt most felnagyítjátok, mert nem neki drukkoltok ☺️

matteo14 2021.02.27. 22:30:58

PP-ből mennek ki a drogok. Nagyon lenyugodott.

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:31:14

Na, Covid után, ki jön velem Martfűre kajálni Viviék vendéglőjébe???

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:31:37

@Ármándójózsi: BAszódjak meg, PONT ERRE GONDOLTAM !

naty77 2021.02.27. 22:31:44

PP most bevallotta hogy meleg???

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:31:46

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: De, az lesz majd a konfettis rész...stb. :D Aztán majd a bv Hozéval?

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 22:31:48

Hé, PP olvas! Kérdeztem, hogy miért nincs ma pizsamában?

.Zsu 2021.02.27. 22:31:49

@SelyemSonkaPini: legyen bassza meg, elmegyek eszem egy jó rántotthúst náluk :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:31:51

ármándó még nem is dokkoltál a nőre már tova is szálltál.

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:31:57

@SelyemSonkaPini: Azért a holnapi öfi alatt is nyomjuk még.

gazo 2021.02.27. 22:32:05

@SelyemSonkaPini: meg gyorsan kinyithassanak végre hozzá

Kosztarika 2021.02.27. 22:32:15

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
Félreértesz drága vííírem. Nekem semmi, de semmi bajom nincs ezzel, te tudod a legjobban. Azért nem örültem most ennek a kártyának, mert rontotta saját esélyeit.

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:32:24

@SelyemSonkaPini: Vége a pandémiának megyünk a martfűi vendéglőbe ebédelni :DDDDD

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:32:29

@naty77: Dehogy meleg : buzi köcsög ! :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:32:55

@Nátha ellen bálna: Az mekkora lenne! :D Amugy szerintem felreerted. A Pinisek tobbsege birja Robit is, de az egyik legszimpibb benne pont az volt, hogy nem akarta ezt felhasznalni sajnalatkartyakent.

naty77 2021.02.27. 22:33:22

@Ármándójózsi: szólj és megyünk! (Ugyan mióta atirtam az email címem semmit nem kapok meg a blogrol de hátha)

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:33:28

Holnap összeírom, eskü.

tvbuzi 2021.02.27. 22:33:29

Mi Piniék éttermének neve?

t_edka 2021.02.27. 22:33:29

jaj digou még mindig nagyon gáz

Balu91 2021.02.27. 22:33:30

A Mohét vajon most vették fel a szünetben a wc-ben?

nicu71 2021.02.27. 22:33:36

Na megkaptuk.Digo pfejjjj

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 22:33:48

na még egy utolsó spam :')

Döntő: strawpoll.com/7kfohzrf7
-Vivi: 62.71% [37]
- Robi: 37.29% [22]

readonlyvv 2021.02.27. 22:33:49

pillangók a gyomorban szerelmet jelent nem izgalmat, de ezek mmkk rosszul használják :(

.Zsu 2021.02.27. 22:33:50

@ppupu #TEAMPINI: na, javaslom kövi HV találkozó legyen Martfűn Viviék vendéglőjében! :DD

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:33:51

Mocsárlakük nem lettek szimpibbek !

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:33:52

@SelyemSonkaPini: Na gyönyörű... Lobi előhúzta a homi kártyát erre Te is csatak homi lettél ??? :DDDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:33:56

Minden csajon ezerrel muszempilla. :D Fru arca extragonosz volt.

mocskosmacska 2021.02.27. 22:34:02

Gina milyen szűrőt használ? Fel sem lehet ismerni.

Hétkilenced 2021.02.27. 22:34:03

Istenem, első alkalommal volt szimpatikus Gina. :D

readonlyvv 2021.02.27. 22:34:19

Gabi aranyhalról beszél

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 22:34:21

@Ármándójózsi: Én:DD
tudom nem engem vinnél, de ott leszek, ha kell bemászok a csomagtartoba is:D

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:34:25

Na, Mercedesz tanulságai...

mocskosmacska 2021.02.27. 22:34:33

Gaben most sokkal természetesebb, mint szokott lenni.

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:34:35

@Post Modern Prometheus: Király vagy Bro.... Te voltál az IT háttér, respect

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:34:38

Daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiii TANÍCCCCCCCCCCCCSSSSSSSSSS !

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:34:46

@Nátha ellen bálna: Neeee. Vagy végre elmondja, mi volt a csavar.

SirLemming 2021.02.27. 22:34:54

@Ármándójózsi: Meg lesz búcsúposzt. Át is időzítettem a saját búcsúposztom. Hát ja, nem vagyok rutinos versenyző.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:34:58

@readonlyvv: azt hiszem a pillangó kés meg a másikat .

barby03 2021.02.27. 22:35:01

Digó és Gábor nem tette túl magát a kiesésükön :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:35:02

@repuloezustmokus #Piniteam: Dehogynem, ne mondjál ilyet! Jössz és kész!

Cimili2 2021.02.27. 22:35:07

@Ármándójózsi: én is, meg tuti, h a Móki is.

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:35:11

Rencsulát nem engedték szóhoz jutni ??? :DDDD

SirLemming 2021.02.27. 22:35:14

REnató videó nem volt vagy csak nem figyeltem?

gazo 2021.02.27. 22:35:26

Mercédesz többet szerepel kiesettként mint amennyit a villából mutattak róla

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:35:29

@tvbuzi: Valami bazinagy rantotthus remlik az oldalrol.

Hétkilenced 2021.02.27. 22:35:29

Na, jön a közjegyző.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:35:41

@Ego0123: @SirLemming: Nem, kihagyták. :DDD Tiszta szerencse.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:35:50

Még 5 perc és fullra 50-50 lett volna. :-)

t_edka 2021.02.27. 22:35:54

mi fog ezen még fél órát tartani?

Ego0123 2021.02.27. 22:35:56

Rtl kidobta a köcsögöt. daniék jók voltak. Fru-t nem engedik a szerelméhez?

mérges nokedli 2021.02.27. 22:35:57

Renátót vajon miért nem játszották be?

tvbuzi 2021.02.27. 22:35:57

Stohl Bucit azért behívhatnák szavazást lezárni. Az a motdulat nagyon kidolgozott volt.

SirLemming 2021.02.27. 22:36:06

Miért nem kérdezték fel Vivit a VVibriről... legnagyobb csalódásom. :(

.Zsu 2021.02.27. 22:36:20

VIVIIIII GYEREEEE

naty77 2021.02.27. 22:36:33

Renato már böriben van mert vki ránézett Frura. :)))))

Egyfejű 2021.02.27. 22:36:34

Nem meglepő, hogy Bálint volt az, aki képes volt okulni a történtekből. Renátó meg semmit nem okult belőle, nem volt mondanivalója :)

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:36:48

@Ármándójózsi: ÉS majd megmondjuk, hogy kik vagyunk :)

TheLynx70 2021.02.27. 22:36:57

Jellemfejlődéseket? :DDD Vicces! :DD

barby03 2021.02.27. 22:37:12

@Egyfejű: annyira cenzúrázták, hogy semmi nem maradt a videóból :D

t_edka 2021.02.27. 22:37:19

GYERE LÓÓÓBEEEELLTT

Ego0123 2021.02.27. 22:37:19

Mit kell ezen izgulni, Vivi nyert és kész.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 22:37:40

most mondja a közjegyző egyesével számolja össze cirka 200 perc alatt meg lesz.

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:38:05

Vivi majd kapcsolja le a villában a villanyt.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 22:38:08

EZAZEZAZEZAZ VIVIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!

Cimili2 2021.02.27. 22:38:10

yessssss!!! pini megnyerte:))))))

Mók_Ica 2021.02.27. 22:38:12

no, vivicsóka nyert :D

Cünör 2021.02.27. 22:38:12

Gratula Pininek! :)

Hétkilenced 2021.02.27. 22:38:20

Mondtam, hogy az nyer, aki pirosban van!

MissRöfi 2021.02.27. 22:38:28

Na menj Lobi farkot lobalni

SirLemming 2021.02.27. 22:38:35

Má megint az ÉN szavazatom döntött. Sorry #TeamLobi. :(
:D :D :D

TheLynx70 2021.02.27. 22:38:35

Tisztára összeizgultam magam! VIVI!! :))

tvbuzi 2021.02.27. 22:38:40

A lakók szerint leggyengébb és legbutább játékos nyert.

Ego0123 2021.02.27. 22:38:46

Miért nem raktam tippmixet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mocskosmacska 2021.02.27. 22:38:48

Vivi ruhája rettenetes. A sztájlisztot el kellene tiltani a szakmájától.

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:38:49

basszus, megkönnyeztem még én is

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:38:55

Nem mondom, hogy tiszta szívből örülök, Lóbelt jobban megérdemelte volna, de ez van...

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 22:38:58

Szomorú vagyok, mert felezhettek volna, szimpatikusak.

Mók_Ica 2021.02.27. 22:39:01

bálint elhívja randizni vivit vajon? :DDDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:39:01

Vivinek a Pam-pam! Remelem ad belole Robcsinak.

Cimili2 2021.02.27. 22:39:05

@tvbuzi: megint bukta:))) ne lottózzál!!

readonlyvv 2021.02.27. 22:39:12

1 év alatt elvisítja a 36 misit ez a bolond lány

Kosztarika 2021.02.27. 22:39:14

Hü de szar lehet másodiknak lenni :(((

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:39:28

Lobi sugdossa, hogy tudod Vivi, csak azt a nyolcast!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:39:32

51.55 vs. 48.45
Azt hittem kihozzák jóval közelebbre.

.Zsu 2021.02.27. 22:39:36

úúúristeeeeeen, el sem hiszem h az az ember nyert akinek szurkoltam!!!
Éljen VIVI!!!! gyere Martfűű jövünk :DDD
felsikoltottam olyan "pinisen" :DD

Cimili2 2021.02.27. 22:39:40

@Mók_Ica: annyira pont erre gondoltam!!!!!

argo001 2021.02.27. 22:39:41

@Kiégett Hobbynyúl: Ugyanez, jobban örültem volna, ha Robi nyer. Vivi fel akarta adni és sokáig sehol sem volt...

Post Modern Prometheus 2021.02.27. 22:39:43

Döntő eredmények:
-Vivi: 62.71% [37] TV: 51.55%
- Robi: 37.29% [22] TV: 48.45%

Köszi srácok az egész évados szavazásokat, puszi kicsik <3
Amint lesz még [trash] reality, és lesz hv, jövök a szavazásokkal :D na de majd a holnapi búcsú posztban búcsúzkodok :)

_Pipp 2021.02.27. 22:39:44

Nagyon sajnálom Robit, de gratulálok Vivinek!

t_edka 2021.02.27. 22:39:44

konfetti, vagy valami??? :D nem szokott lenni?

ibsen 2021.02.27. 22:39:54

Nem baj. Gratula mindkettőjüknek. idáig is el kellett jutni.

SzabadEzANév? 2021.02.27. 22:39:55

AZAZ PINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ego0123 2021.02.27. 22:39:56

ugye, ha engedik, hogy feladja, így elcseszték az esélyüket..... ez a taktika, hülyék

mocskosmacska 2021.02.27. 22:40:00

@tvbuzi: Majd egymás között megbeszélik, hogy biztos csak az erőszakolós sztori miatt nyert, és hűha biztosan hazudott, mert ilyen meg olyan.

gazo 2021.02.27. 22:40:08

Most jön a sárga műbráneres különszám?

zellerlevél 2021.02.27. 22:40:10

@Mók_Ica: Jó kérdés... (Nem hiszem.)

SirLemming 2021.02.27. 22:40:16

Benéz a Kulatóriumba is?

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:40:20

Vivi Cica a kibaszott villanyt, azt ótsad le majd :DDDD

Krétagarbó 2021.02.27. 22:40:22

Robinak ment szavazatom, de Pininek is örülök:)))

Szép volt Pini, szép volt Robi!

Mók_Ica 2021.02.27. 22:40:25

borzalmas ez a szettike vivin..... sem a fazon, sem a szín nem áll neki jól...... de ez a bőrcucc még rondábbá teszi

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:40:33

@argo001: Igen, ez nálam egy döntő pont volt, akkor is, ha végül maradt, mert rábeszélték.
Kedveltem Vivit, de nem adtam volna oda neki a 36 misit.

gazo 2021.02.27. 22:40:40

@t_edka: talán majd az udvaron ha kilép

malevil2050 2021.02.27. 22:40:42

Hát akko, csókoltatom nagyérdeműt, eccer majd,,,,,,

.Zsu 2021.02.27. 22:40:49

@tvbuzi: ez külön öröm :)))

mocskosmacska 2021.02.27. 22:40:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nekem is ez jutott az eszembe. Vajon Vivi odaadja Robinak azt a nyolcast?

Hétkilenced 2021.02.27. 22:40:55

@t_edka: szerintem lesz majd, csak most még Robizunk.

Csakszóloktisztelettel 2021.02.27. 22:40:59

Ez így volt reális, legalább is itt a végén

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 22:41:02

remélem Vivi első dolga lesz ezt a kurva ronda ruhát elégetni.....

mocskosmacska 2021.02.27. 22:41:27

@ppupu #TEAMPINI: Remélem, ennyi ragadt rá az ökö hétből.

Hétkilenced 2021.02.27. 22:41:32

Szívesen Pini amúgy, hozzásegítettelek én is.

barby03 2021.02.27. 22:41:37

@Ego0123: féltek a tartalék játékostól, Vivit meg butának tartották a nyeréshez

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:41:38

Elérzékenyültem...... mingyá ideszarok !

Nátha ellen bálna 2021.02.27. 22:41:42

Na, jóccakát mindenkinek!

Mók_Ica 2021.02.27. 22:41:49

@zellerlevél: biztos fog vele barátkozni.... :DDDD

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:41:53

Lobi nyolcra sem tudott hazaérni.

Hétkilenced 2021.02.27. 22:41:55

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: :D ha egyáltalán megkapta, és nem csak kölcsönbe.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:41:57

@Ego0123: jajaja.
Mondjuk még mindig inkább Vivcsó, mint a többi kiesett, de mégis jobb helye lett volna Lóbeltnél.

.Zsu 2021.02.27. 22:42:19

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: ha jól látom tiszta műanyag szal inkább elolvad majd.

Kosztarika 2021.02.27. 22:42:26

Elcseszett szabása van Vivi ruhájának. Mint a hám, olyan az a bőr vacak. Nagydarabnak tűnik benne. Stylist monnyon le!!!

ibsen 2021.02.27. 22:42:27

Azért az hogy utolsónak bejött és másodikként megy haza nagy dolog.

MissRöfi 2021.02.27. 22:42:34

@Mók_Ica: Az a ruha is egy fajta megalázás, felöltöztethették volna rendesen ízlésesen.

Mók_Ica 2021.02.27. 22:42:35

@mocskosmacska: nettó vagy bruttó 8 millát? :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:42:37

@Hétkilenced: Szerintem inkább visszaadja önként. :DDDDDDDD

TheLynx70 2021.02.27. 22:42:39

@ppupu #TEAMPINI: Minek? Nem ő fizeti a villanyszámlát. :) )

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:42:40

MEGTARTOM A NICKET..... majd emlékezzetek rá(m )jövőre :)

SirLemming 2021.02.27. 22:42:45

@Ármándójózsi: Élőben? Benne vagyok, így utoljára.
Robit sajnálom. Bálint fejére lennék kíváncsi.

szellemlanyka 2021.02.27. 22:42:50

Afene, csúszik a stream, itt már olvastam az eredményt, amikor én még csak fantomképet láttam. Cukik voltak mind a ketten, rendesen sajnálom, hogy nem néztem egy összefoglalót se az évadból.

naty77 2021.02.27. 22:43:06

Köszönöm Mindenkinek ezt az évadot! Jó volt olvasni Titeket!
Legközelebbi ugyanitt!

_Pipp 2021.02.27. 22:43:10

másodiknak nagyon szar lehet lenni, vagyis tudom is h az :D a legrosszabb

Cimili2 2021.02.27. 22:43:23

mit erezhetnek a kieső mocsárkakók, akik azt mondtak, h pini a leggyengébb, a legbutább???:DDDDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:43:26

Betiltanám a visításokat, komolyan. Minden nőnél, aki bevonul. :D

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:43:32

@Ego0123: Mar irtuk fentebb is, hogy az o erdekuk is volt bent tartani Vivit, kuldtek volna be helyette mast, aki mar felkeszultebb, hiszen latta a reszeket... Olvasta a kinti velemenyeket, fullos hintekkel. Az nagyobb lutrinak tunhetett.

mocskosmacska 2021.02.27. 22:43:35

@SirLemming: Én villaanyó és a grincs fejét akartam látni, amikor vivi nyerte meg.

ibsen 2021.02.27. 22:43:36

Vivi most nézett ki a legjobban. Nem olyan lelakott de ez kellett. Második női győztes.

Hétkilenced 2021.02.27. 22:43:37

Mondjuk aki azt a ruhát tervezte, a rajta lévő szíjjal verném el.

Mók_Ica 2021.02.27. 22:43:46

@MissRöfi: mindenki lenézte......és nem vette komolyan..... hát a sztájliszt sem ....

.Zsu 2021.02.27. 22:43:52

@SelyemSonkaPini: hát h tudnánk téged elfelejteni? :)))

ibsen 2021.02.27. 22:44:13

A stílist szar volt, a bőröv lehet Anié volt:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:44:18

@SirLemming: Bála boldog, mert Vivcsó nyert, és nem az, aki őt kiejtette.

TheLynx70 2021.02.27. 22:44:23

@Kosztarika: Kutyának viszont menne, frankó hám. :) A sminkje viszont jó, végre nem kell megriadni tőle. :)

kétszeres vuvuzelaművész 2021.02.27. 22:44:45

Sajnálom Robit, ő is megérdemelte volna.

_Pipp 2021.02.27. 22:44:55

amúgy annyira jó látni, hogy a kis csajszi, akit mindenki lenézett, akit mindenki a leggyengébbnek tartott, jól bemutatott mindenkinek :D

pomac 2021.02.27. 22:45:02

de égő ez a technika..

tvbuzi 2021.02.27. 22:45:09

RTL technika szaggatott

Mók_Ica 2021.02.27. 22:45:17

@Cimili2#teampini: hát vivi helyében magasról tojnék rájuk :DDD

a kép szétesett..... a technikus is mondjon le......

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:45:29

@TheLynx70: Pont a kutyahám jutott eszembe nekem is

ibsen 2021.02.27. 22:45:35

olyan covidos finálé azért kár.

Hétkilenced 2021.02.27. 22:45:43

Vivi nem hiszi el szerintem.

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:45:44

@Hétkilenced: Szerintem nem lenne rossz az a kis szij, csak a rossz testartasa miatt bendzso. Lehet, hogy az volt a terv, hogy kiegyenesitik vele. :)

Egyfejű 2021.02.27. 22:45:46

Sajnálom Robit, de örülök Vivinek. :)

mocskosmacska 2021.02.27. 22:45:46

Nem fog eltévedni ebben a nagy füstben?

tvbuzi 2021.02.27. 22:46:01

Holnap mit nézünk?

SirLemming 2021.02.27. 22:46:02

@SelyemSonkaPini: Nem maradol a búcsúposztcsira? Hát JÓ! Sok sikert, jó szórakozást másfele, no meg a telibekúrt TISZTELET! Azt ne felejtsd.

edimörfi 2021.02.27. 22:46:10

Ha megnyílnak a vendéglátóhelyek, hazamegyek anyámhoz, aztán eszek egy jót Piniéknél. Kb. 100 méterre van a hely anyám lakásától. Régen qurva jól főztek ott, de szerintem akkor még nem Piniéké volt a hely. Na, majd meglátjuk.

Kosztarika 2021.02.27. 22:46:14

@naty77: Ne szalaggyá... holnap még lesz öfi és posztolás. :)))

Krétagarbó 2021.02.27. 22:46:23

@Mók_Ica: Vivi milyen csinos ma, az arca, a haja tök jó. Maskor is kösse fel a haját.

etikette 2021.02.27. 22:46:29

Hurra!!! Survivorra gyertek kommentelgetni ti is legyszi ❤️

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:46:40

@Hétkilenced: Ó, dehogynem.
@MozambikiZombi #teamPini: Attól az övtől? Kizárt, de aki ráadta, azt ebben sétáltatnám non-stop. :DDDD

Mók_Ica 2021.02.27. 22:46:59

@ibsen: az első igazi női győztes.... bolondzsu nem igazán érdemelte meg.... de mindegy is....

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 22:47:01

@tvbuzi: a főnix rendjét, nyilván :D írok hogyvótot a harry potterből :DDD

t_edka 2021.02.27. 22:47:02

miket tanulhatunk tőlük :DD jólvan PP

Kosztarika 2021.02.27. 22:47:05

@edimörfi:
akkor még gyrosos volt. :))

MissRöfi 2021.02.27. 22:47:10

Én a Gina apukáját nem felejtem!Mindig eszembe jut majd ha galambot látok!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:47:12

@etikette: Megyünk, már megbeszéltük. :-)

gazo 2021.02.27. 22:47:19

@tvbuzi: kosár magyar kupa döntőt

nicu71 2021.02.27. 22:47:41

@Mók_Ica: a stylist ebben az évadban a fasorba se volt.

Balu91 2021.02.27. 22:47:45

3-4 évad után végre olyan nyer akinek szurkoltam. A mocsár csapatot remélem megüti a guta.

ibsen 2021.02.27. 22:47:48

Vivin végre jó a smink

Mók_Ica 2021.02.27. 22:47:50

@Krétagarbó: csinos, igen..... de ez a ruha min. fura és akkor még finom voltam :DDDD

_Pipp 2021.02.27. 22:48:08

Vanda ma is nagyon szép :)

SirLemming 2021.02.27. 22:48:20

Ok. Vanda lehetne a tündérkém. Anikó meg a gonosz mostoha.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:48:21

Győző megint mi az anyám faszába van felöltözve ????

LaciHogyVoltol 2021.02.27. 22:48:26

Bálint holnap összejön Vivivel :D :D :D

Mók_Ica 2021.02.27. 22:48:26

basszus.... hozé és vanda ruhája..... mellette meg vivié...... nyomorult ez a csatorna

.Zsu 2021.02.27. 22:48:28

@tvbuzi: én ezt a realityt fogom elkezdeni a netflixen:

www.imdb.com/title/tt3484274/

:))

tvbuzi 2021.02.27. 22:48:33

Igazából amúgy örülök, hogy Pini nyert

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:48:36

Lánxok, fiúk, még ne búcsúzzatok, majd a szerdai összegző poszt alatt, addig maradjatok!
Tiszteljük meg a hogyvolt írókat is azzal.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:48:40

@Mók_Ica: Ez így van... mi lesz a következő? 2 női döntös? :D

gazo 2021.02.27. 22:48:44

Aranypapírra már nem futotta?

readonlyvv 2021.02.27. 22:48:49

@_Pipp: engem tvbuzi avatarjára emlékeztet mindig, de csinos

barby03 2021.02.27. 22:48:54

Ökotanárnéni reméljük nem látja a konfetti esőt

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:48:58

PINIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-)
Csumpirudi

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:49:10

Vandaaaaaaaaaaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ibsen 2021.02.27. 22:49:21

@Mók_Ica: Ő sem volt annyira hülye mint Vivi kicsit hasonló a két ember bár Vivi normálisabb ez tény.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 22:49:21

@tvbuzi: amúgy én sem vagyok csalódott, hiába vagyok lóbelt fan.

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:49:25

Schumacher Vanda a salgotarjaniak Cinthya Dictatora

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:49:35

@Kiégett Hobbynyúl: Aztán már csak csajok lesznek a játékosok is. :.--)

matteo14 2021.02.27. 22:49:37

Remélem szalajtani fog Pini a zsír új Kemping biciklijén :D

peachcat 2021.02.27. 22:49:47

ezt most neg minek huzzak...

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:49:47

Vanda valami mesepornó castingról jött ?

PYT 2021.02.27. 22:49:51

@MissRöfi: übergáz az a bdsm-hám rajta, ehhez a ruhához... (bár lehet, Fálkinak bejövős;p)

Mók_Ica 2021.02.27. 22:49:55

@Kiégett Hobbynyúl: utána meg csak női szereplők :DDDD

@gazo: tesco gazdaságos konfetti :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:49:59

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Azért én sem. Akkor lettem volna az, ha Merdzsóval nyeretik meg. :DDD

Cimili2 2021.02.27. 22:50:08

@Ármándójózsi: oké, várjuk is azt a posztcsit.:)))

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 22:50:15

Pini hogy nézi, hogy ki az a hülye picsa Győzi mellett

t_edka 2021.02.27. 22:50:16

Ancsa felszippantotta és lenyelte

ibsen 2021.02.27. 22:50:20

Vivi kaphatott volna nagyobb ünneplést, rohant ki rögtön.

Silversan 2021.02.27. 22:50:26

Gratulálok Vivinek és Robinak is. A HV szekció tökéletes előrejelzéseit az OMSZ csak irigykedve nézheti. Jó volt veletek! Nem találkozunk egyszer Martfűn a Csumpirudiban?:-)))))

nicu71 2021.02.27. 22:50:34

Szerintem a szíj miatt nyerte meg.

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 22:50:41

PP elejtette, hogy lesz következő évad :D!

readonlyvv 2021.02.27. 22:50:42

@PYT #RIPBála: így 8 után is kimehet sétálni csak 1 póráz kell

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:50:48

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Akkor lenne igazi cicaharc és iszapbirkózás. Kinyírnák egymást igen hamar. :-))))))
@Mók_Ica: Azt csak némítással nézném. :D

Cérnahuszár 2021.02.27. 22:50:57

@_Pipp: @Cimili2#teampini: az utolsókból lesznek az elsők :D

zellerlevél 2021.02.27. 22:51:28

Gyorsan kicserélték a képeket...

Cimili2 2021.02.27. 22:51:43

@Mók_Ica: téged is mondtalak Ármandónak, , h jönnél a nyitas után piniék vendéglőjébe.

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:51:48

GYERE VV11, GYERELEEE....

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:51:51

PP is nagyon beszívott valamit, de biztos nem a konfettit

Mók_Ica 2021.02.27. 22:52:18

@ibsen: én azért látok elég nagy különbséget a két lány között..... de valóban, lehet, hogy elfogult vagyok, mert bolondzsu semennyire nem volt szimpi..... aztán amikor láttam a konyhafőnökbe jelentkezni és láttam amit főzött.... meg ahogy ott beszélt... megerősítette a negatív véleményemet

PYT 2021.02.27. 22:52:19

@MozambikiZombi #teamPini: xddddd

Belevaló nincs ma? Semmi reunion?

Hétkilenced 2021.02.27. 22:52:24

@nicu71: Szíj Melinda, akarom mondani Vivien.

Cimili2 2021.02.27. 22:52:38

@halványlevendula #TEAMPINI: mert mmkk olvas minket, tőlünk tudta meg.:)))

Mók_Ica 2021.02.27. 22:52:46

@Cimili2#teampini: köszi :D persze, hogy megyek veletek :DDDD

ibsen 2021.02.27. 22:53:23

@Ármándójózsi: Jó ötlet? Már ez is az RTL2-megy jó későn.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 22:53:28

@PYT #RIPBála: nyugi, nem ússzuk meg Hozét....lesz BV...

MozambikiZombi 2021.02.27. 22:53:29

Azon rohogok, hogy a kiesett mocsariak nem gyoztek Vivi ellen kampanyolni, meg igy osszefogva sem tudtak eleg embert meggyozni Pini ellen. :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:53:37

@PYT #RIPBála: Mankaaaa, Te nem felejtettél el valamit???

gazo 2021.02.27. 22:53:53

Jó éjt, vizslát mindenkinek

Cimili2 2021.02.27. 22:53:55

@Hétkilenced: jó, h szólsz, majdnem elfelejtettem.

Mók_Ica 2021.02.27. 22:53:59

@Kiégett Hobbynyúl: azért az durva lenne..... nem is merném én sem nézni teljes hangerőn :DDDD

Silversan 2021.02.27. 22:54:09

Gratulálok Vivinek és Robinak is. De főleg a HV komment szekciónak a tűpontos tippekért! Hibátlan volt. Jó volt veletek.Nem találkozunk egyszer Martfűn (tőlem csak 400 km) a Csumpirudiban? (Én ezentúl biztosan így hívnám):-))))))))))))

Ego0123 2021.02.27. 22:54:18

@Mók_Ica: Az egy hülye szociopata volt, Vivi meg egy normális lány

MissRöfi 2021.02.27. 22:54:24

Vivinek meghozta a szerencsét Gina papa!

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:54:30

@Mók_Ica: ÁÁÁÁÁÁ hát az egy gondosz elmebeteg buta dög volt
Vivike meg egy kedves vidám mosolygós kicsit lökött csajszi! Semmiképpen nem gonosz

Kosztarika 2021.02.27. 22:54:33

@SelyemSonkaPini:
Sosem gondoltam, hogy egy pininek mondok ilyet, De én is szeretlek. Nem kicsit, nagyon .: )))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:54:49

Így nem kell összedobni Vivinek a kempinget. :-)

Mók_Ica 2021.02.27. 22:55:00

@Ármándójózsi: valami jelet adj, hogy hol gyülekezzünk :DDD

ibsen 2021.02.27. 22:55:09

@Mók_Ica: Úgy értem hogy mindegyik előadta mennyire hülye sokszor, mondjuk Zsu jobban ez tény a végére a nézők megsajnálták őket. Volt alázás mindkét csajnál.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:55:23

@Silversan: Téynleg ! Kurvajó reklám lenne Nekik ! :)

Krétagarbó 2021.02.27. 22:55:25

@SelyemSonkaPini: hova mentek? Pörög a kommentfolyam, nem tudom kovetni

PYT 2021.02.27. 22:55:40

@Mók_Ica: BolondZsu tele volt irigységgel és rosszindulattal, Pini meg jólelkű, csupaszív kiccsaj. Ég és föld a két lány.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 22:55:44

@Ego0123: Azóta se értem, hogy húzhatta meg azt az rtl... vállalhatatlan volt az a tyúk... hiába első női győztest akartak, akkor is.

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:55:46

Gyerekek, tudom, hogy már unjátok, de Vandaaa ma különösen csini. Bele tudnék szeretni...még jobban...és erre pont Liderinnn...

Mók_Ica 2021.02.27. 22:55:56

@SelyemSonkaPini: de jó, hogy ezt mondod..... már kezdtem gonosznak érezni magam..... :))

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:55:58

LIDERRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIN !! PPUPU !!!!!! Nyammmmmmmmmmmmmm

Kosztarika 2021.02.27. 22:56:14

@MissRöfi: Na, akkor most maszkot le!!! KI vagy te... ki vagy te... ki vagy te?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 22:56:32

De a q Liderin reklám velünk marad .... :-(

Gyapjászati egérszippancs 2021.02.27. 22:56:48

@MozambikiZombi #teamPini: ezaz. Úúgy néztem volna az arcokat Merci kiesésekor, meg most a végén is... :DDDDD

alma_szósz 2021.02.27. 22:56:56

na Bálint gratulált neki instán, holnap gondolom megy a bocsánatáért esedezni

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:57:09

@Mók_Ica: Dehogy vagy gonosz szívem :)

Cimili2 2021.02.27. 22:57:09

@Mók_Ica: gondoltam :) szóljunk tvbuzinak is, biztos szeret enni.:)))

SzabadEzANév? 2021.02.27. 22:57:33

@alma_szósz: *megy bevallani hogy ő is szerelmes Pinibe :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 22:57:52

@alma_szósz: pont akartam mondani, mielőtt kréta megzavart, hogy vajon bálint nem kezdi-e el hirtelen vonzónak látni vivcsót

Ármándójózsi 2021.02.27. 22:58:07

@SelyemSonkaPini: Mi sohasem veszünk össze Tesó, pláne nem nőn...

Cimili2 2021.02.27. 22:58:12

@MozambikiZombi #teamPini: na majd holnap ránézek, köszi!!

Mók_Ica 2021.02.27. 22:58:14

@ibsen: én abban is látok különbséget....illetve a két lány reakcióiban is jelentős volt a különbség.... bolondzsu sztem tényleg nem 100as.... viviben van intelligencia, van humorérzéke

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 22:58:14

@SzabadEzANév?: Mától sokan lesznek szerelmesek Pinibe :DDD

SzabadEzANév? 2021.02.27. 22:58:18

Hogyvoltos nagytalálkozó Martfűn az étteremben?

Silversan 2021.02.27. 22:58:28

@SelyemSonkaPini: Többet érne neki, mint a kempingbicikli:-)))))))

PYT 2021.02.27. 22:58:49

@Krétagarbó: az az xdddd majdnem szó szerint

SirLemming 2021.02.27. 22:59:04

Survivort vki tudná promózni nekem? Egy ideig VV elég volg trashből, gondolkodom hofy offolok következőig.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 22:59:06

Jó volt veletek elszabadulni a kibaszott Covid rabságából. Mindenkinek köszönöm aki közreműködött itt illetve írta a hv-kat !
Találkozunk Martfűn a legközelebbi szabad világban !

Mók_Ica 2021.02.27. 22:59:21

@Krétagarbó: piniék éttermébe, majd a nyitás után.... neked is jönnöd kell :DDDD

Kosztarika 2021.02.27. 22:59:22

@ibsen: igy van. De jellembeli különbségből máshogy kezelték az alázásokat.
Bolond Zsu felvette a mártir szerepet, Vivi megerősödött tőle. Nem mindegy.

.Zsu 2021.02.27. 22:59:24

@SzabadEzANév?: igenigen, fentebb én is ezt javasoltam. :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 22:59:40

@Ármándójózsi: ha öngyilkos akarsz lenni.. :DDDDDDDDDD

Cérnahuszár 2021.02.27. 23:00:10

ja tényleg, vivinek volt a legkevesebb követője igaz?

ééééés véhgre időben aludni fogok

SirLemming 2021.02.27. 23:00:14

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Amint kiserül hogy a 2& nettóból 20 anyu/étterem számláján landolt azonnal krlohad a lelkesedése.

TheLynx70 2021.02.27. 23:00:15

Vanda is tündének lett öltöztetve. :)))

Cimili2 2021.02.27. 23:00:23

@SelyemSonkaPini: szerdán is lesz búcsú posztcsi, meg majd survivor. lesznek annál is öfik, várunk!!

VV11 Velőtrázó Vélemény 2021.02.27. 23:00:28

Jóéjt mindenkinek! Ezt az évadot sikerült megmenteni. A holnapi utolsó 10-es HV alatt még talizunk.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 23:00:31

@Ármándójózsi: Ebben biztos vagyok! Egy ilyen Tesó (mint Te) többetér minden majdani nőnél !

Ego0123 2021.02.27. 23:00:42

@Kiégett Hobbynyúl: Pedig akkor nagyon úgy voltam, hogy nem nézem többet, mert fájt, hogy egy (szerintem) mentálisan sérültet beválogattak és még nyomják. Többen leírtátok és egeytértek, hogy rosszindulatú volt.

Vivi meg egy mosolygós kis csajszi 22 évesen. Örülök, hogy megnyerte, sookal normálisabb, mint mercike, a többiek ...........azok meg kik.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.27. 23:00:45

na én most lefekszem, jo éjt kedveskeim

.Zsu 2021.02.27. 23:00:49

@SelyemSonkaPini: jaj de még ne búcsúzkodjunk faszommár. nem bírok ennyi érzelmi állapotot megélni ilyen kis rövid idő alatt. :D most nyert Vivi, később mehet a könnyesbúcsú :))

ibsen 2021.02.27. 23:01:24

@Mók_Ica: Igen mások azért, de amik velük történtek bent abban voltak hasonlóságok, illetve mindektten rájátszottak arra hogy ők elég buták aztán mindkettő milyen jól teljesített a suli meg az iq dolgokban.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:01:29

@SirLemming: bálint nem fog látni egy darabig a pénz gondolatá.. akarom mondani a hirtelen támadt nagy szerelemtől

Hétkilenced 2021.02.27. 23:01:31

Győző mondja a százalékokot.

Mók_Ica 2021.02.27. 23:01:34

mondom a százalékokot..... hozé..... pffff

Krétagarbó 2021.02.27. 23:01:45

@Mók_Ica: komoly? Ha igen, ott a helyem! ki ne hagyjatok:))))

t_edka 2021.02.27. 23:01:52

jaj igazábólmerci is itt van? azt hittem csak Pinivel beszélgetnek

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:01:58

@Mók_Ica: azt hittem mán, hogy ki akartok hagyni

Mók_Ica 2021.02.27. 23:02:12

mercit nagyon kikerázták......

.Zsu 2021.02.27. 23:02:13

@Ármándójózsi: egymástól függetlenül egyszerre gondoltunk ugyanarra, csakmondom :))

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 23:02:22

@.Zsu: Ilyen érzelmi állapotban egy gyógysex sokat tud segíteni....

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:02:23

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: De gonoooooosz vaaaaagy. :DDDD
@Mók_Ica: Hozé már sosem tanul meg beszélni, erre ne számíts.

Ego0123 2021.02.27. 23:02:26

@SelyemSonkaPini: Szia! érdekes, hogy amikor elindult Covidos lettem és karanténban néztem, most meg itt az oltás és hamarosan kapom. Mindenkinek jó egészséget!

Cimili2 2021.02.27. 23:02:35

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: naná, h jössz te is, meg Krétácska is, meg Cérnacska is, meg Heverő is, meg akik még szeretnének.

Cérnahuszár 2021.02.27. 23:02:40

@SzabadEzANév?: az mekkora lenne :D
a hv szekció bázisa :D minden új vv-nél

Mók_Ica 2021.02.27. 23:02:47

@Krétagarbó: @úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: cimili írta itt az előbb... még jó, hogy együtt megyünk :DDDD

MozambikiZombi 2021.02.27. 23:02:55

Koszi mindenkinek, jo volt nagyon veletek! Joejt!
HAJRAPINIIIIII

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.27. 23:03:00

@dmr94: Köszönöm a hogyvoltokat, nagyon szeretem, ahogy írsz. Pin(i)den TISZTELETEM!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:03:02

@Mók_Ica: Mikor megyünk Piniékhez? :DDD

Mók_Ica 2021.02.27. 23:03:51

@Kiégett Hobbynyúl: nem számítok.... az lehetetlen lenne.....

_Pipp 2021.02.27. 23:03:55

@Kiégett Hobbynyúl: ha Vityáékon múlik SOHA :D

PYT 2021.02.27. 23:04:04

@Ármándójózsi: de de, vagyis nem nem, csak az idő meg ilyenek... de pótolom, rajtavagyok ;))

Balu91 2021.02.27. 23:04:18

Milyen 20 nap az biztos korábban volt

Mók_Ica 2021.02.27. 23:04:20

@Kiégett Hobbynyúl: amikor már lehet menni étterembe... gondolom :DDD

.Zsu 2021.02.27. 23:04:32

@SelyemSonkaPini: az mindig sokat tud segíteni ;))

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 23:04:32

faszt kell már bántani szegény kis merdzsót !

Hétkilenced 2021.02.27. 23:04:34

Jajj Győző, az istenbasszonmeg, már bocsánat, hagyd már Mercikét, Mohval, tényleg!

Krétagarbó 2021.02.27. 23:05:03

@Mók_Ica: de a ruhája neki is szörnyű

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 23:05:20

Tyűűűűű de G*CI Győző Mercivel....

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:05:32

@Hétkilenced: szegény jóistent ne kérd lehetetlen feladatokra :D

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:05:33

Azért nem gondoltam volna, hogy Vivi nyeri. Várom ám a következő évadot, de igazából csak miattatok :)

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:05:48

@SelyemSonkaPini: Semmit nem látok Vanda mellein kívül...

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 23:05:54

Én már pólyás korom óta ismerem, hogy szalajt a bicikli !

PYT 2021.02.27. 23:05:56

JLB lesz még majd szerintetek?

zellerlevél 2021.02.27. 23:06:14

Győző elvesztette a beretváját.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:06:24

@_Pipp: Ebben van valami. :-(
@Mók_Ica: Azért remélem, hogy nem kell éveket várni. De... ha lehet elvitelre kérni... az is egy megoldás. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 23:06:49

Sztem ma Robi és Vivi között a szerencsésebb nyert, nem sajnálom Vivitől sem, de továbbra is úgy érzem, hogy Robi legalább annyira megérdemelte volna, illetve sztem jobban.

Csakszóloktisztelettel 2021.02.27. 23:06:49

@alma_szósz: nem hiszem, hogy kellene. Már a riportban is elmondta, hogy Vivi fog nyerni

Mók_Ica 2021.02.27. 23:07:02

@Krétagarbó: az, de egy hangyaf@@@nyival jobb azért ... :DDD

Cérnahuszár 2021.02.27. 23:07:06

vivi imádlak :D
túl sok volt egy férfival 3 hónap XDDDDD

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:07:36

Háááát eddig is utáltam Győzőt.... most is utálom.... Verjük agyon, légyszi, légyszi, légyszi....

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 23:08:10

Aranyos ez a vivi komolyan........... Á ZSu egy szardarab volt hozz á képest

_Pipp 2021.02.27. 23:08:14

@PYT #RIPBála: Igen, a győztessel is lesz.

Mók_Ica 2021.02.27. 23:08:34

@Kiégett Hobbynyúl: hozzánk tuti nem szállítanának ki..... nagyon messze vagyok martfűtől.... :DD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:08:50

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Ezzel egyetértek. Annak mondjuk örülök tényleg, hogy nem Merdzsó lett az.

ibsen 2021.02.27. 23:09:06

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Igen. Robi nagy hátrányban volt. Bálintos párbajon fordított, Mercike majdnem beelőzte és 2-3 százalékon múált hogy második lett.

barby03 2021.02.27. 23:09:23

@PYT #RIPBála: igen, nyilatkozták, hogy mindenki kap részt

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:09:25

@Mók_Ica: Odaállunk az étterem elé, akkor csak kiadják: :D

alma_szósz 2021.02.27. 23:09:59

édesem most nyert 36 misit és azt mondta minél hamarabb vissza akar menni dolgozni

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:10:03

Mercike lufiárusnak elmehetne, nem kell héliumot venni :DDD

Ego0123 2021.02.27. 23:10:44

Szimpatikusak, normálisak mindannyian.

Egyfejű 2021.02.27. 23:10:57

@MozambikiZombi #teamPini: Jó éjt!
Én is megyek, aludjatok jól, majd még találkozunk az utolsó posztok alatt, ha Martfűn nem is :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:11:28

most eszembe jutott, mikor bolondzsuzsu megnyerte. édes jó istenem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.27. 23:11:35

@ibsen: Ez azt jelenti, hogy az összes Mercis túlnyomó többsége utána Robira nyomott?

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:13:31

Győzit már nem tudom nézni sajnos. Ha történik ott vmi érdekes, ti úgyis megírjátok. Remélem jövőre nem kell őt néznünk!

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 23:13:33

Vandának jól áll a tündérke jelmez...

Cimili2 2021.02.27. 23:14:09

mennyivel jobb az ilyen összefoglalót nézni, mint a mocsárék dugásait meg üvöltözéseit.

Hétkilenced 2021.02.27. 23:14:24

Vivi: "és nem szóltatok, hogy égetem magam?!" Virág: "ez is én vagyok, büszke vagyok" Na ez a különbség többek között. :D

Mók_Ica 2021.02.27. 23:14:28

mit rugóznak már ezen a 8 millán????

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 23:14:39

@Cimili2#teampini: EKG!
Mercike is egészen szimpatikus

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:15:35

@Cimili2#teampini: nagyon remélem, hogy tanulnak ebből az évadból, és belátják a többség nem vevő a mocsárlényekre hosszú távon.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:15:39

@SelyemSonkaPini: nekem se volt a szívem csücske.

@SirLemming: tessékmondani, nem lehetne orlando bloomot kiretusálni a lotr filmekből?

Mók_Ica 2021.02.27. 23:15:50

@Ármándójózsi: @SelyemSonkaPini: jól néz ki Vandácska, női szemmel is

.Zsu 2021.02.27. 23:15:55

szépen beszél Robiról Vivi, aranyosak.
tényleg mindegyikük normális nagyon.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:16:26

@Cimili2#teampini: ekg. Abból elég volt egy életre. :D
@Hétkilenced: Vircsike azóta is büszke magára.

barby03 2021.02.27. 23:16:40

@Ego0123: győzit szánták annak

ibsen 2021.02.27. 23:16:48

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Biztos, hogy ők is nyomtak rá és mások is.

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:17:09

Renátót nem láttam nyilatkozni, arról sajnos lemaradtam, de mintha Fru egy szót sem szólt volna a nagy szerelemről, nem úgy, mint Dani meg Virág... Jól hallottam?

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:17:44

@MsIreneAdler: Így van, lehet már lapáton van Csula úr ?

barby03 2021.02.27. 23:17:54

@MsIreneAdler: instán úgy látom hogy dúl a love :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:17:54

@ppupu #TEAMPINI: a létezése (meg ne szólaljon az, aki emlékszik a két évaddal ezelőtti félreértésekre orlando bloom kapcsán :DDDD)

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 23:19:19

Mennyivel értelmesebb mind a 3 delikvens mint Győzike :DDD

.Zsu 2021.02.27. 23:19:19

Győző de egy faasz istenem.

Hétkilenced 2021.02.27. 23:19:30

@.Zsu: igen, halál cukik. Csak Győző a fasz, de Vanda csitítja, úgy látom.

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:19:31

@ppupu #TEAMPINI: remélem!

@barby03: akkor csak fasírt? Renátó mondott valamit Frúról?

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:20:33

@.Zsu: micsinált az a nyomorult?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:20:36

Hozé, ne akarj több bv-t vezetni. Tök normális a trió, aranyosak, de te katasztrófa vagy.

ibsen 2021.02.27. 23:20:39

Merci még lehetne katalógus modell, normális nem képzel magáról többet mert top 3-as lett.

SirLemming 2021.02.27. 23:20:54

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Jobban talán nem. De ekvivalensen.

@MsIreneAdler: Ki rajzolja az avatarjaidat? :D

@alma_szósz: Oh, yeah. Ebben a hozzáállásban bíztam.

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Amíg Viv fizeti a gumit a kosztot meg a szállást...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:21:22

@ppupu #TEAMPINI: te kedveled orlando bloomot? ebben az esetben visszaszívom a kérdésemet

Hétkilenced 2021.02.27. 23:21:27

Na, Vivi besegít Robinak. Valamiben megállapodtak azért.

Mók_Ica 2021.02.27. 23:21:51

na, vivi és robi egyezséget kötöttek, cukik :))))))

barby03 2021.02.27. 23:22:00

@MsIreneAdler: én csak annyit láttam, mikor megnéztem őket, akkor Fru írta, hogy Rencsi levágta a haját és lehet hozzá jelentkezni hajvágásra.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:22:20

De aranyosak. Csak volt egyeszség. :D Robi nyert volna, akkor megcsináltatják Vivcsó cicijét, ha Vivi nyer, akkor besegít a kocsiban. Ez nagyon cuki tőlük.:-))

SirLemming 2021.02.27. 23:22:26

'Robinak besegítek a kocsijába'. Hát nem anyu hitele, de jól fog jönni.

Megint kihagyták Vandát a stáblistából....

ibsen 2021.02.27. 23:22:37

Győzi figyel. Sok sikert kíván Robinak a tánchoz.:D

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 23:22:38

És volt egyesség Vivi és Robi között egyeeeem meg őket :D

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:22:46

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: kb leszarom bloomot :DDD De a LOTR az egyik kedvenc könyvem, a film is nagyon jó lett és Bloom is jó volt benne, ennyi

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:22:53

@SirLemming: egy mirror nevű alkalmazás, hasonló, mint a facebookon ami van. Miért :)?

matteo14 2021.02.27. 23:23:00

Remélem Vanda visszatér majd BV-t vezetni. Egészen megkedveltem.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 23:23:02

Csumpirudi drágáim ! Sziasztok !

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:23:08

@Kiégett Hobbynyúl: nem értem én ezt a mellcsináltatást. hát hiányzik nekik a hátfájás?

.Zsu 2021.02.27. 23:23:19

@MsIreneAdler: beszólt Mercinek h hízott. vagyis rákérdezett erre...

ez tetszik h besegít Robinak a kocsijába Vivi :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:23:37

@ppupu #TEAMPINI: akkor nem mondok csúnyákat, de csak a te kedvedért!

Cimili2 2021.02.27. 23:23:53

na most elmondta pini, h megegyeztek robival. ha robi nyert volna, fizette volna neki, h megcsináltassa a cicijét, ha meg ő nyer, besegít robinak az autó vételbe. cukik. :))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 23:23:59

@halványlevendula #TEAMPINI: Valahol azért számítottunk rá, hogy lesz egyezség.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:24:02

Jóvan, írni sem tudok már... az ott egyesség akart lenni. :D
@ibsen: Kinézem belőle, hogy az első sorban fog csápolni, csak úgy kíváncsiságból. :DDDD

ibsen 2021.02.27. 23:24:24

@Kiégett Hobbynyúl: Úgy legyen. Tetszett, hogy Merci őszintén elmondta nem akar szorosabb kapcsolatot Vivivel, érthető.... nem volt a szokásos mellébeszélés.

Mók_Ica 2021.02.27. 23:24:29

@Kiégett Hobbynyúl: jön majd bálint vagy moha vagy robi vagy merci..... bármelyik jobb lesz mint hozé :))))

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:24:46

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Bloomról azt mondasz amit akarsz. De a LOTR, na az tabu :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:24:57

@ibsen: bálint már készül az első randira.

Mók_Ica 2021.02.27. 23:25:35

@Kiégett Hobbynyúl: meg falunapon akarja látni őket..... hát falunapra menjen hozé......

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:25:40

@.Zsu: ahhh. Azért Bálintot vajon miért nem zaklatta soha senki (még itt a kommentelők közül sem) azért a plusz 10 kiló miatt...?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:25:50

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Valószínű, hogy az önbecsülése miatt akarja, de lehet, addig Robi lebeszéli róla. :)
@Ármándójózsi: Bevallom, én nem hittem benne, hogy volt ilyen, viszont az ő kettősükről elhiszem, hogy így is lesz.
@Ego0123: Jó éjt! :))

ibsen 2021.02.27. 23:25:55

@Kiégett Hobbynyúl: Robi elmondta hogy táncolni nem akar már annyira inkább tanulna, meg főzne. Erre írtam hogy Győzi figyel.:)

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:25:57

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Akkóóóóó ne szólj szád, nem fáj segged :DDDDDD

Cimili2 2021.02.27. 23:27:02

az elköszönőknek jó éjt és a maradóknak további jó szórakozást!! :) puszcsi

ibsen 2021.02.27. 23:27:27

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Lehet de az nem Vivivel lesz, mégha most ki lett tömve a bukszája:D

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:27:33

@ibsen: Tiszta sor. Minek fogadkozni, mert mást akarnak hallani, amikor esélytelen eleve.
@Mók_Ica: Moha ne jöjjön, Bálának jól állna. :D A falunap... na az való Hozénak, nem a műsorvezetés.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:27:47

@Kiégett Hobbynyúl: majd rájön, amikor fáj neki :DDD

@ppupu #TEAMPINI: most fenyegetsz?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:28:56

@ibsen: Jaaa, akkor félreértettem. Van ez így. :D Győző egyébként azt sem jegyzi meg, amit felírnak neki, mert elolvasni sem tudja. :D
@Cimili2#teampini: @SelyemSonkaPini: Jó éjt nektek! :-)))

Mók_Ica 2021.02.27. 23:29:02

@Cimili2#teampini: jó éjt :))))

@Kiégett Hobbynyúl: jaja... hozé menjen csak oda :))))

megyek én is, jó éjt

.Zsu 2021.02.27. 23:29:15

@MsIreneAdler: nem tudni... mondjuk én bevédtem Mercit többször is, mert zavar nagyon az ilyesmi.
és amúgy Merci mondta h jól érzi magát a bőrében. nem akadt ki. normális volt.

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:29:29

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Sose tennék ilyet, én Tégedetet natyon szeresselek ám, ez csak egy finom figyelmeztetés :DDD

ibsen 2021.02.27. 23:30:09

@Kiégett Hobbynyúl: Azért láttunk már olyat is... Ez a Top 3 normális volt. Robi szerintem tényleg ilyen kár hogy nem volt többet részeg:D

Cérnahuszár 2021.02.27. 23:30:11

én is lépek, villanyt leoltom gyerekek
lehet elemlámpázni

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:30:30

Azért így utólag meg kell mondjam, jó volt ez a széria, nekem legalábbis tetszett. Sokkal jobb, mint az előzőek, mondjuk a 7-8-9. Aurelio széria volt talán utoljára még ennyire jó az újak közül. Az első hármat nem számítom ide, mert azok szerintem sokkal jobban szerkesztett VV-k voltak.

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:31:10

Kicsi csillagocskáim, ppupu bácsi elmegy alukálni, csumpirudi mindenkinek, cakát

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 23:31:50

ki tudja milyen kódszavak a cici meg a kocsi :D Most csak nem mondhatja, hogy megígértem, hogy kifizetem Robi hitelét vagy stb.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:32:01

@ppupu #TEAMPINI: hogy micsoda, tessék, parancsolsz? engem itt utálni szoktak, ugye, ármándó? :DDD (kajak zavarba jöttem)

.Zsu 2021.02.27. 23:33:18

mindenkinek jóéjt tőlem is, mennem kell segíteni megölni a Voldemortot, mert nem bírnak vele a többiek :)))
csumpirudi

ppupu #Fantom for President 2021.02.27. 23:34:01

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Mit érdekel engem mások mit szoktak... na tényleg megyek csicsizni

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:34:35

@.Zsu: segítek, likvidáljátok azt a ronda dögöt, amit mindig magával cipel :))

matteo14 2021.02.27. 23:34:36

Kicsit olyan érzésem van, mint a Truman Show végén, amikor a biztiboyok átkapcsolják a tévét. Holnapi hv alatt tali, de az már nem lesz olyan. Ha a VV11-ig nem találkoznánk, jó napot, jó estét és jó éjszakát is.

Balu91 2021.02.27. 23:35:06

@Ármándójózsi: Szerintem is sokkal jobb volt mint az előző 3. Nekem a 9 volt a legalja.

ibsen 2021.02.27. 23:35:13

gábor kivel párbajozott?

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:36:09

@MsIreneAdler: Bálán azért jobban eloszlott a magassága miatt, de valószínűleg azért, mert hímnemű. Merci meg ugye nőből van... de akkor is gusztustalan dolog ezzel froclizni.

Fálki 2021.02.27. 23:36:58

@PYT #RIPBála: Az bizony. Vivien elnéznem enélkul a lopóruha nélkul is :D

naty77 2021.02.27. 23:37:06

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: nekem bolti cicim van sajna a gyár nem adott semmit... :) mivel versenyszeruen úsztam így a hátam szélesebb az átlagtól ezért az alkatomhoz 500 ccm passzolt, így vagyok arányos. És egy percig sem fajt a hátam! 10 éve nőnek nézek ki és érzem is magam. Baromi sokat számít. De én előtte 19 évig erre vártam. (A férjem szerette a picit és nem akarta a műtétet, de imádja)

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:37:10

@.Zsu: a kérdésem igazából költői volt :D:D

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:37:55

@Fálki #TEAMPINI: Most akartam beírni, hogy #TeamFálki, hol van??? :DDD

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:38:29

@naty77: általában ezek a kisjányok nem az arányosságra törekednek :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.27. 23:38:40

@Fálki #TEAMPINI: az a ruha több mint szörnyű volt...:/

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.27. 23:38:50

@ibsen: Persze. Most egy szavunk sem lehet. Á, ne mondd, amikor a kocsikázásra nem emlékezett. :D Ő ilyen kis cuki részeg. :D
@Cérnahuszár a naív: @.Zsu: Jó éjt! :-)

Én is eltolom mára a bringát, jó éjt nektek, jó szórakozást az éjszakai műszaknak. :-)))

Hétkilenced 2021.02.27. 23:39:10

@Kiégett Hobbynyúl: szerencse, hogy Mercike okosan reagált. Én lecsaptam volna, amúgy is érik neki már.

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:39:29

@naty77: Én sem akartam volna... :/ De ha Neked így jó, akkor tetmészetesen beleegyeztem volna, ahogy gondolom a férjed is tette. :)))

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:39:48

@Kiégett Hobbynyúl: én inkább arra gondolok, hogy a férfiak felé nem olyan nagyok a külsőt illető elvárások :)

Fálki 2021.02.27. 23:39:58

@Ármándójózsi: Egyedul untam vegig ezt a mai unalmas szart. De nagyon az oromom, hogy a wunderson es zuperszexi Pini nyert.

Fálki 2021.02.27. 23:40:43

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: En az elso pillanattol kezdve mondom, hogy bebizsergetoen b.szn.valo szája van.

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:41:09

@Fálki #TEAMPINI: Ne izgultál? Mert én majd beszartam a kislányommal forró dróton voltunk végig... :DDD

ibsen 2021.02.27. 23:41:38

@Kiégett Hobbynyúl: Azt nem láttam, de ha még fussa az érdeklődésből meg nézem:d Jó éjt!

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:43:02

@SirLemming: oh, köszi! Van mindenféle, bármi! Először meg kell tervezni magad benne, aztán a többit meg dobja a gép :)

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:43:46

@MsIreneAdler: Irénke most mi lesz??? Lassan meg kell adnod magad... :P :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:43:57

@Ármándójózsi: nagyon. de, hogy még izgultál is a végeredmény miatt.. hallatlan :D

Balu91 2021.02.27. 23:45:06

Jó lett volna valami bevágás a mocsárról miközben agyhugykövet kapnak hogy az általuk legostobábnak és leggyengébbnek tartott villalako megnyeri. :D

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:45:16

@úgymond olvasó mmkk: Pedig azt sem tudtam, kinek drukkoljak. Egyik szemem sír, a másik nevet. :( :D

Fálki 2021.02.27. 23:45:54

@Ármándójózsi: Én nagyon régóta pinista vagyok, de mgéis Robira szavaztam az utolso pillanatban...

Orultem igy is, meg orultem volna ugy is, ha már Mercike a helyére kerult.

PYT 2021.02.27. 23:46:24

@Fálki #TEAMPINI: "néznéd", pepeeersze... ;))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:46:44

@Ármándójózsi: hoztad a szokásos határozott formádat

Fálki 2021.02.27. 23:46:57

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Igazi cigány lopóruha, megspékelve azzal a hámmal.. :D

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:47:23

@Balu91: igeeen, rögtön ez jutott eszembe, mikor Vivi nyert! Imádom az ilyen szitukat :/

Fálki 2021.02.27. 23:48:17

A SuperTV2-n pár perce kezdotott a Csillagainkban a hiba, ha esetleg valaki becsatlakozna, mert bizony az nálam TOP5 volt.

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:48:36

@Fálki #TEAMPINI: Én is, láttad? :D De most mondok egy furcsát, Robira szavaztam, remegve vártam a végeredményt és szívem mélyén azt kívántam, bárcsak Vivi lenne a kép alatt. És felordítottam, amikor így lett... Én magam sem értem...

halványlevendula #TEAMPINI 2021.02.27. 23:49:35

@Fálki #TEAMPINI: Emiatt mint #TEAMPINI Princesszcsászárúrnő megfosztalak a #TEAMPINI címtől!

Hétkilenced 2021.02.27. 23:50:20

@Fálki #TEAMPINI: na odakapcsoltam, nekem nem rémlik egyelőre, hogy láttam volna.

Fálki 2021.02.27. 23:50:32

@Fálki #TEAMPINI: Ruby Rose és Shailene Woodley az a két nő a világon, akiknek jol áll a rovid haj es bombasztikusan neznek ki.

SirLemming 2021.02.27. 23:50:33

@Fálki #TEAMPINI: @Ármándójózsi: :D Tökéletes leképeződéseva döntőnrk, eskü betenném a végső öfibe.

Hétkilenced 2021.02.27. 23:51:38

Én Vivire nyomtam, de annyira mindegy volt. Ritka pillanat, hogy mindhárom döntős szimpi volt, és annyira ügyesen reagáltak a műsorvezetők provokációira is.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 23:52:18

@Fálki #TEAMPINI: jó, hogy mondod, holnap délelőtt megnézem.

Fálki 2021.02.27. 23:52:34

@Hétkilenced: Készulj fel, nagyon bájos és nagyon kemény.

.Zsu 2021.02.27. 23:52:38

@Ármándójózsi: @Fálki #TEAMPINI: hál istennek más pinisták nem így gondolták, és szavaztak is rá :D

Hétkilenced 2021.02.27. 23:53:47

@Fálki #TEAMPINI: kemény? akkor viszont lehet, nem bírom majd, a lelkemnek az nem való.

Fálki 2021.02.27. 23:53:54

@.Zsu: Más pinisták korábban még nem voltak pinisták, ahogy mi már hetek óta, uh jó lesz ha nem fenyezik magukat..

PYT 2021.02.27. 23:54:15

@Ármándójózsi: ekg, noha nekem még mindig a 4 a beste ;) de a 7-től felfelé tényleg ez volt a legjobb eddig.

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:54:29

@Fálki #TEAMPINI: Kicsit szégyellem, de véletlenül a Csillagkapu Atlantisz sorozatot kezdtem el nézni kb. hatodjára... na ezt sem tudnám megmagyarázni...

Fálki 2021.02.27. 23:55:11

@Hétkilenced: Semmit nem tudok rolad, de eleg komoly sírásveszély van a filmben. De utana jobb lesz, hidd el. Nézd meg, csodalatos.

Nagyon nagy filmbuzi vagyok, nálam nagy szó a TOP5, nem kis mintából merítek.

Hétkilenced 2021.02.27. 23:55:28

@PYT #RIPBála: ugye? én épp most nézem vissza (ezt elmondtam itt párszor már :D), épp kiesett Olivér. Nekem is az a legjobb.

Krétagarbó 2021.02.27. 23:55:50

@Fálki #TEAMPINI: Ruby Rose tényleg nagyon szép nő, de azt hiszem, nekem nagyobb esélyem lenne nála, mint neked:D
Egyébként emberileg is nagyon csípem (az instan követem)

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:55:50

@PYT #RIPBála: Csak 7-től felfelé írtam. :) De amúgy figyelsz Te rám??? :S

PYT 2021.02.27. 23:57:43

@Ármándójózsi: igeeeeeen, mindjárt visszatérésének, csak váltanom kell desktop módra, mert lapozáskor csomó komment kimarad...

Fálki 2021.02.27. 23:58:17

@Krétagarbó: jaja, tudom hogy a Ti térfeletekről válogat, de attól még ferfiszemmel is nagyon dogos.

Hétkilenced 2021.02.27. 23:58:17

@Fálki #TEAMPINI: nem kell ahhoz ismerni, mindent nagyon megélek/átélek, ezért való nekem inkább Jane Austen regényből való filmadaptáció, vagy vígjáték, ami nem a fingástól vicces. Az AI-t végigbőgtem, a Körtől hónapokig nem aludtam, köszi. :D

MsIreneAdler 2021.02.27. 23:58:26

@Fálki #TEAMPINI: jujj, én most nem vagyok olyan passzban, hogy azt megnézzem még egyszer. És már nem is biztos, hogy leszek valaha. Örülök, hogy láttam.

Fálki 2021.02.27. 23:58:48

@Krétagarbó: Nagyon szereti Budapestet és Magyarorszagot, bár ha koveted, akkor gondolom neked ez nem uj info.

Ármándójózsi 2021.02.27. 23:59:27

@Hétkilenced: Te lány vagy??? És ezt most kivételesen komolyan kérdezem. :)))

PYT 2021.02.27. 23:59:47

@Ármándójózsi: perszeeee :)) azé van ott a

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:01:18

@PYT #RIPBála: Akkor azt is olvastad, hogy valamit mintha elfelejtettél volna, vagy csak nem érdekel... :/ :(

Krétagarbó 2021.02.28. 00:01:20

@Fálki #TEAMPINI: igen, tudom.
Ezt a filmet nem láttam még, elkezdtem most nézni az ajánlásodra, de ez tényleg síros lesz:(

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:01:40

@Ármándójózsi: de hát nem látod a nevén :)? Hétkilenced a Star Trek Voyagerből...

PYT 2021.02.28. 00:01:56

@PYT #RIPBála: *ez "visszakeresek" akart volna lenni.. xddd

Hétkilenced 2021.02.28. 00:02:04

@Ármándójózsi: várható lenne, hogy egy kanos tizenéves fiú, aki MMORPG-ben nagymellű női karaktert csinál, de nem. Lány, vagyis nő vagyok, és követem a fb-on én meg a nickem igazi tulaját.

.Zsu 2021.02.28. 00:02:07

@Hétkilenced: nézd meg a trailert és tudni fogod mikor leszel olyan lélekállapotban h ilyen témájú filmet megnézz.
én is hasonló vagyok mint te.

nem tudok még társasozni, mert nincs vége az előző körnek....

Fálki 2021.02.28. 00:02:31

@Krétagarbó: Nagyon jó lesz, előre is szívesen. :)

Hétkilenced 2021.02.28. 00:03:47

@.Zsu: most amúgy is szarban, szóval mindegy mi miatt sírok, legalább ráfogom. :D

kozi001 2021.02.28. 00:04:24

Bálint, Robi vezeti a szavazásokat 100 napig!

RTL szerkik: De cukik vagytok... :P

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:05:26

@Hétkilenced: Na, csak azért kérdeztem, mert akkor képzeld el, hogy én ugyanaz vagyok pasiban, amilyennek leírtad magad Fálkinak... Elég gáz, mi? Egyszerűen nem vagyok hajlandó szomorú filmet megnézni, mert napokig nem tudom kiheverni... Emiatt viszont tudom, hogy sok nagyon jó filmet elmulasztok... de akkor sem...

PYT 2021.02.28. 00:05:55

@Ármándójózsi: igen és válaszoltam is rá, hogy vannak durva restanciáim, de rajta vagyok, hogy ledolgozzam őket, és szeri van (ezt már most teszem hozzá;)

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:07:45

@PYT #RIPBála: Jól van, már azt hittem le vagyok rázva... :( (Mondjuk még így sem biztos, hogy nem... )

PYT 2021.02.28. 00:10:35

@Ármándójózsi: egy ideje én is ezt csinálom, de a Csillagainkban a hibába még belenéztem, vagyis megnéztem, amikor kijött, nekem rettenetesen fájdalmas volt nézni, annyira szívszaggató egy film...

kozi001 2021.02.28. 00:10:41

Érdekes lenne tudni, hogy ez mennyiben a Bálint szavazók szupportja volt. Na mind1.

Fálki 2021.02.28. 00:11:37

@úgymond olvasó mmkk: Melyikek a legnagyobb sírós filmjeid?

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:12:24

@Ármándójózsi: akkor a ST neked való. Nem szomorú, vannak benne jó nők és űrhajó!!! :)

Hétkilenced 2021.02.28. 00:12:33

@Ármándójózsi: @úgymond olvasó mmkk: magas EQ, ennyi a válasz. Na meg a beleérző képesség, a fantázia mindannyiunknál. Kurva nehéz jó filmet/sorozatot találni, mert ami erőszakos/nagyon elgondolkodtató, azt nem tudjuk nézni, különben beledöglünk mi is. Ezért nézek sokszor scifit. A Queens gambit legalább tetszett. :)

PYT 2021.02.28. 00:12:49

@kozi001: what? milyen szavazásokat..?

kozi001 2021.02.28. 00:13:39

@PYT #RIPBála: Bocs. Szimpátia szavazásokra gondoltam facén meg itt-ott.

kozi001 2021.02.28. 00:13:51

Képzelem. Pini rárúgja az ajtót Bálintra. Most már pénzem is van szivi!
Bálint meg kiugrik az ablakon. :)

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:14:35

@Hétkilenced: én megértelek. Például a Gyilkos elméket is abba kellett hagynom, mert már nem bírtam, pedig nagyon szerettem.

SirLemming 2021.02.28. 00:15:01

@úgymond olvasó mmkk: Mesén is sírok ha olyan, mindegy.
No ezért nézek társaságban mindent troll üzemmódban. Akkor csak a többieket idegelem én meg szórakozok. :D

Alice_in_Wonderland 2021.02.28. 00:15:04

Hello! Most értem ide mert a döntő alatt gyorsan kisütöttem két tálca linzert, hogy hasznosan töltsem az időt. Na szóval csak egy kérdésem van, Rencsula tényleg kimaradt a "ki mit tanult" kisfilmből? Ennyire háborúzik az RTL-el?
Ui.: Annyira örülök Pininek, majdnem megkönnyeztem.

Hétkilenced 2021.02.28. 00:16:08

@MsIreneAdler: LOL, ugyanez volt nálam is azzal. :D

Fálki 2021.02.28. 00:16:14

@Alice_in_Wonderland: Bocs, en odaig olvastam, hogy van linzer. Hova kellene menni érte? :D

PYT 2021.02.28. 00:16:42

@MsIreneAdler: a Voyager volt abból a legjobb széria nekem, i-mád-tam! :)

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:16:44

@Hétkilenced: Nem tudom, hogy ez mitől van, sohasem elemeztem, lehet, hogy úgy van, ahogy írod, fogalmam sincs. Én egyet tudok. Azért szerettem és bevallom szeretem még most is Aureliot, mert ő benne ugyanazt látom, csak ha lehet eggyel még magasabb lépcsőfokon... szinte mindenen besír, 2 napja is és én talán ennyire nem, de tökéletesen megértem, mert ebben én is ilyen érzelmes, szentimentális, besírós marha vagyok... :/
(Láttad mit nézek most, az előbb írtam.:))) )

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:16:50

@Alice_in_Wonderland: na jól van, nem csak nekem tűnt fel! Akkor nem lemaradtam róla, hanem ki is maradt. Sőt Fru sem szólt a giga szerelemről semmit. Érdekes.

SirLemming 2021.02.28. 00:16:59

@Alice_in_Wonderland: Sanszos hogy az RTL jogászaival lesz inkább kapcsolatban nem a producerekkel. :D

Fálki 2021.02.28. 00:20:19

Megnezte itt valaki rajtam kivul azt a Dennis-Lacika videot, amiben exVVsek nyilatkoznak arrol, h szerintuk ki nyeri?

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:20:52

@Hétkilenced: nem tudom, hogy eldurvult vagy én lettem puhányabb, de egyszerűen jött egy pint, hogy elég. Piskóta lettem asszem :D

@PYT #RIPBála: pedig sokan nem szerették, fogalmam sincs miért. Nekem is az egyik kedvencem volt. A Picard-t láttad?

Hétkilenced 2021.02.28. 00:20:58

@PYT #RIPBála: igen, bár a DS9-et is imádtam, ha foglalt lett volna a 7/9, Jadzia Dax lennék.

@Ármándójózsi: én ehhez sajnos azonnal konfrontálódós, mindent megbeszélős/problémás is vagyok, és egy nyugodt, konfliktuskerülő férfi mondjuk ezt nem igazán kedveli. :D Hát ja, Aurélió nekem nem jött be annak idején, de már nem emlékszem miért. Zsófikának drukkoltam talán.

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:21:03

@SirLemming: Na, az végképp nem megy nekem, mert sírva fakadok (nyilván könnyes lesz a szemem), meg sem tudok szólalni, a gyomrom összeszorul, mintha kőből lenne ha olyan film van aminek szomorú VAGY nagyon szép és boldog a vége, vagy ilyesmi. És nagyon cikinek érzem... :(

PYT 2021.02.28. 00:21:31

@Fálki #TEAMPINI: Fálkikám, köszcsi-puszcsi, hogy megemlékeztél rólam is a posztodban, dehogy csupa kisbetűkkel írtad a nevem, mint nemecsekét.... hát... (sóhajsóhaj)

Hétkilenced 2021.02.28. 00:22:15

@MsIreneAdler: @Hétkilenced: de ha most azt mondanák, hogy lehetnék élőben bármelyik karakter, és élhetném az életét, Janeway kapitány lennék.

SirLemming 2021.02.28. 00:23:10

@Fálki #TEAMPINI: Szerintem volt linkelve, nem néztem meg. Ha linkeled még egyszer megénzem szívesen.

@PYT #RIPBála: Deep Space 9 Inákább. Mondjuk Babylon 5 fan vagyok, nem csoda.
(Szomorú az avatarod meg a neved is. részvétem.)

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:23:44

@Ármándójózsi: azért nehéz olyan filmet találni, aminek se nem szomorú se nem boldog a vége, de megoldjuk! ;) :D

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:25:37

@MsIreneAdler: Tudom, de ha örömömben könnyezek meg egy filmet, az utána is jó érzéssel tölt el, míg ha szomorú vége van az néha napokig engem is szomorúsággal gyötör... :(

Fálki 2021.02.28. 00:26:12

@SirLemming: @.Doktor.Szöszi.TeamPini.: Belinkelem megint, mert az egyik csajrol gozom sincs, h kicsoda. A pirosfekete pulcsis 5percnél.
www.youtube.com/watch?v=t5Kl6bVmcIo

@PYT #RIPBála: Kedves, ez legyen a legnagyobb gond mostantol az eletedben. ;)

SirLemming 2021.02.28. 00:26:32

@Ármándójózsi: Alkohol. Ez a trükköm. Ha nem olyan a szitu akkor csak igyekszem adni a keményet. :D Mondjuk a pia se mindig segít, ha a Muzsika hangja az akkor még végig is énekelném. :D

Alice_in_Wonderland 2021.02.28. 00:27:04

@Fálki #TEAMPINI: Nem lett elég puha, haragszom is magamra, de kövesd a nyulat a zsebórával le az üregbe és megtalálsz. :-)

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:27:23

@Hétkilenced: én Deanna Troi lennék a betazoid vagy Kira a DS9-ból :)

PYT 2021.02.28. 00:28:29

@SirLemming: ez a minimum, amit az a gyökér megérdemel...

Alice_in_Wonderland 2021.02.28. 00:28:35

@MsIreneAdler: Az nekem is feltűnt, hogy, amíg Virdzsi Danizott, addig Fru nem. Lehet Reni persona non grata lett, aminek valljuk be itt volt az ideje.

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:29:16

@Ármándójózsi: nyilván, inkább legyen szép vége, azt én is hamarabb fogadom. Akkor még sem olyan bonyolult :)

Hétkilenced 2021.02.28. 00:29:37

@SirLemming: hallodhülyevagy? a piától önmagában sírok, film se kell :D

@MsIreneAdler: jajj Kira <3 imádtam őt is, de Jadzia volt nekem a NŐ. Mikor Worffal összejöttek, olyan kapcsolatot akarok én is. Csak lehetőleg nem halnék meg az esküvő után nem sokkal. :D

Fálki 2021.02.28. 00:31:02

@PYT #RIPBála: En bizony ilyen kedves vagyok. Nem tunt még fel? :D

Alice_in_Wonderland 2021.02.28. 00:31:08

@MsIreneAdler: Nekem Troi volt az egyetlen karakter aki idegesített a NG-ből, egyszerűen kicsesztek vele az írok szerintem, pedig volt benne potenciál bőven.

Balu91 2021.02.28. 00:32:01

@Fálki #TEAMPINI: én se tudtam utána néztem. Vv7 Reni 2. Parbajon kiesett

Hétkilenced 2021.02.28. 00:32:20

@MsIreneAdler: ja és Deannával az volt a bajom, hogy Rikerrel bandázott, akit viszont rühellek. Ahogy odatérdelt a pilótához folyton. Meg amúgy is, borzongok attól a karaktertől. Viszont bazmeg, hogy Picard nem öregszik szintén, az valami hihetetlen.

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:33:20

@Hétkilenced: igazából nem is halnál meg teljesen, hisz Dax menne tovább :). De ő tényleg gyönyörű nő volt, az a tetkó rohadt jól állt neki! Akit annyira nem csíptem az B'ellana Torres. Olyan hisztis volt, úgy emlékszem.

Balu91 2021.02.28. 00:34:22

Nekem az évad meglepetése karszegh úr volt. Meglepődtem mennyire normális lett.

PYT 2021.02.28. 00:34:36

@MsIreneAdler: őt én se, annyira ellenszenves volt...

Hétkilenced 2021.02.28. 00:34:42

@Alice_in_Wonderland: a TNG-ből nekem a kedvencem az volt, aki csak egy évadot szerepelt, és a sokak által imádott, általam ostoba, üveges szemmel néző "ohJeanLuc"-nek tartott Beverlyt helyettesítette, Dr. Pulaski. Annyira vagány volt, kár érte, hogy kiírták.

Balu91 2021.02.28. 00:34:43

@Fálki #TEAMPINI: passz mély nyomott nem hagyott

Hétkilenced 2021.02.28. 00:35:27

@Fálki #TEAMPINI: lol pedig az első amit itt megtanultam, hogy nem akarom, hogy megfáklizzanak.

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:35:49

@SirLemming: Azt nem próbáltam, azon egyszerú oknál fogva, hogy nem iszom. Alkoholt. Szinte egyáltalán.

Amúgy viszont, akár hiszitek akár nem, az életben nagyon kemény ember vagyok és voltam is mindig, ha magamról volt szó. Elég sok mindenen mentem már keresztül, voltak kurva kemény dolgok is, sokat el sem mesélhetnék, de magamat soha nem sajnáltam, magam miatt nem soha nem siránkoztam. Csak másokkal, filmekkel, könyvvekkel, történetekkel, szituációkkal szemben vagyok ilyen puhapöcs... :/

Balu91 2021.02.28. 00:36:37

Viszont az Adribol milyen nyávogós idegesítő csaj lett :\

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:36:51

@Alice_in_Wonderland: remélem Rencsinek vége. Troi meg nem tudom, lehet valami nosztalgikus jóérzés van bennem iránta :). Meg tetszett a képessége.

@Hétkilenced: Riker nekem is kissé karótnyelt volt. Azon gondolkodom igazán jó pasi volt-e...

Hétkilenced 2021.02.28. 00:37:35

@MsIreneAdler: pedig volt itt ilyen nevű nick is, az előző évadig kommentelte a vv-t is, sajnálom is, hogy nincs. Nekem vele nem volt bajom. Mondjuk a Voyagerből senkivel igazából. A legjobb nő 7/9, és a példaképem Kathryn Janeway.

PYT 2021.02.28. 00:38:04

@Balu91: a volt "közmunkás-kergető"? ;) tényleg meglepően kulturált lett azóta, meg se ismertem elsőre...

Hétkilenced 2021.02.28. 00:39:25

@Ármándójózsi: ja, én mártírkodni is kurva jól tudok, és magamat sajnálni is. :D Próbállak összerakni a fejemben.

Fálki 2021.02.28. 00:40:58

@Balu91: Mindig is az volt szerintem Adrika...

Kárszeg viszont soha nem volt egy gyoker, csak a kinezete miatt tunt parasztabbnak, mint ami.

PYT 2021.02.28. 00:42:18

@Hétkilenced: Janeway istenkirálynő, a parancsnoka meg szuperszexi, imádtam a köztük levő kémiát... és de nagyon utáltam, amikor Toressel jött össze ;)

Hétkilenced 2021.02.28. 00:42:29

Amúgy nem tudom ki beszélt itt a rövid hajú csajokról, de hogy témánál maradjak, az biztos nem látta Kira Neryst és Ezri Daxot még!

Hétkilenced 2021.02.28. 00:43:54

@PYT #RIPBála: neeeem, Torres Parissal házasodott össze. Chakotay 7/9-et vadászta le, de az nekem is abszolút életidegen volt ott. Fasznak kellett az a szál...

Fálki 2021.02.28. 00:44:01

@Hétkilenced: En voltam és ezek a fasorban sincsenek azokhoz kepest, akiket en mondtam.

De mint tudjuk, izlesrol es szepsegrol nem vitázunk.

.Zsu 2021.02.28. 00:45:08

@Hétkilenced: plusz shannyn sossamon!!
de nálam millióból 1-2 nőnél fordul elő az h tetszik rövid hajjal. és az nagyon ritka h jobban áll vkinek a rövid haj mint a hosszú.

SirLemming 2021.02.28. 00:45:10

@Ármándójózsi: Faszé magyarázkodol. :) Átéled, beleéled, ember vagy. Erről kéne szólnia. Az emberhez szól. Ezek szerint helyén van a szíved.

@MsIreneAdler: Kira... ah... de a pszichonéni is jöhetne.

@Hétkilenced: Tesztoszteronbomba minden este? Vagy a redős homlok? :D
Riker szvsz jól felépített karakter volt. Némiképp ellentéte a kapitánynak, sok egyéb szerethető kvalitással, nagyon bírtam.

@Fálki #TEAMPINI: Fogalmam sincs ki ő, de az a csaj és Soma tolták a legnormálisabb dumát.
Soma kb betippelte az egészet. És érdekelne, hogy milyen gyártmányű széke volt, mert méretre jónak tűnt.

PYT 2021.02.28. 00:45:32

@kozi001: xdddd kb ezt látom magam előtt én is... ;)

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:45:32

@PYT #RIPBála: én sem bírtam megemészteni a Torres-Chakotay (gugliznom kellett :D) szálat!

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:46:42

@Hétkilenced: Na ez nálam egyáltalán nincs, sőt inkább az ellenkezője. Segítséget kérni is utálok, még akkor is, ha tudom, hogy szívesen tennék, inkább valahogy megoldom egyedül. Magamat meg végkép nem sajnálom, itt is sőt, ha nagyon durva szituációk, dolgok történnek, még ki is röhögöm. (Egy kivétel van, az egészség, na ha olyasmi történik ami ez ellen van, beteg vagyok, komolyabban megsérülök azon nem röhögök...félek a komoly betegségektől és a maradandó sérüléstől, vagy egészség-károsodástól, gondolom, ahogy mindenki.)

De most már kurva sokat írtam magamról, ami a kutyát nem érdekli, úgyhogy megyek is egy kicsit olvasni...

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:48:12

@SirLemming: mindjárt gondoltam, hogy jöhetne :D.

Alice_in_Wonderland 2021.02.28. 00:49:06

@Hétkilenced: Nekem TNG-ből a favorit Ro Laren volt, jó lett volna ha regular lesz, és sajnáltam, hogy nem vállalta. Amúgy Seven of Nine nagy kedvencem nekem is, és tetszett, hogy visszatért a Picard-ba, bár azt még nem volt időm megnézni, csak spoilert olvastam.

Ármándójózsi 2021.02.28. 00:49:10

@MsIreneAdler: u.i.: Veled pedig még nem végeztem Irénke és ezt akár tekintheted fenyegetésnek is a közeljövőben! :DDD

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:49:25

@Hétkilenced: ne hidd el neki, hogy olvasni megy. Itt figyel minket :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.28. 00:50:25

@.Zsu: akkor én vagyok a rövid hajú kivétel, aki erősíti a szabályt :))

PYT 2021.02.28. 00:51:27

@MsIreneAdler: nekem se ugrott be a neve... ;)))

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:52:11

@Ármándójózsi: nem félek tőled, állok elébe(d) :D (khm...hangember) :)

SirLemming 2021.02.28. 00:52:25

@Ármándójózsi: Hmm... nem vagy túl kemény magaddal? Szocializáció lehet. Apám ilyen típus.

Nálam árnyaltabb.
Alapvetően úgy állok hozzá mindenhez, hogy "segíts magadon, Isten úgysem segít"... ha indokolatlanul szívok, akkor azért felmerül a mártír kártya, miheztartás végett.

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:53:06

@PYT #RIPBála: én kábé úgy írtam volna le, hogy Csekodéj :D

SzabadEzANév? 2021.02.28. 00:53:09

Amúgy lesz majd Jöttem, Láttam, Győztem Vivivel, vagy csak a bukókról készítik el?

Fálki 2021.02.28. 00:53:59

@Ármándójózsi: Akartam is már kérdezni, hogy az osszes itt megfordulo no eroszakos és ramenps zaklatasa utan most mi a fasz, Armando Show van?

Krétagarbó 2021.02.28. 00:54:26

@.Zsu: akkor én egy ritka kivétel vagyok. Volt hosszú hajam is (rövidebb hosszabb ideig) de alapvetően a rövid haj állt mindig jól nekem, és nem csak szerintem.

SirLemming 2021.02.28. 00:54:35

@.Zsu: Régebben volt divat a rövidebb haj, nekem nagyon bejött. NEm rossz a hosszú sem persze, de valami vagányság volt benne. Most mindenki királylány hosszú hajjal rohangál kis túlzással vagy absztrakt formákba feltekerve hordja.. :D

PYT 2021.02.28. 00:55:13

@Hétkilenced: de Paris előtt még Chakotay‐jel nyomult, "te" csak később jöttél a képbe, nem? ;) jóval később...

Hétkilenced 2021.02.28. 00:57:03

@Fálki #TEAMPINI: ez így van, részemről ajánlás volt, de nekem dobott pluszba a sorozatbeli énjük is.

@.Zsu: pontosan. ezért van nekem félhosszú/hosszú hajam. A rövidet tudni kell viselni.

@SirLemming: engem a hideg rázott Rikertől, de sokan szerették.

@Alice_in_Wonderland: oh igen, az is! A Picard nem volt a legjobb, picit elvont is, de 7/9 bomba benne, most se nézek ki fele olyan jól mint ő 50 évesen. :D

@MsIreneAdler: :DDD

MsIreneAdler 2021.02.28. 00:58:49

Nekem derékig érő hajam van :)
(láttam ez most fontos infó lett itt)

Hétkilenced 2021.02.28. 00:59:53

@PYT #RIPBála: az max egy "majdnemszál" volt. Nem történt ott semmise. Szerintem felfokozott barátság max. A kapitányt is akarta az új bolygón, szegény még kádat is csinált neki, de az nem állt kötélnek.

PYT 2021.02.28. 01:01:20

@SzabadEzANév?: igen, ez jó kérdés, és vajon minden most kiesettel is lesz-e még JLB? és hogyvolt..? (jó lenne)

MsIreneAdler 2021.02.28. 01:01:43

@Hétkilenced: jujj tényleeeg! Azt nem is értettem! Csak néztem, hogy most ez komoly??

Hétkilenced 2021.02.28. 01:03:12

Amúgy bocsánat mindenkitől, hogy Star Trek hogyvolt lett itt. Látom, sokan meg is unták a picsába. :D

SzabadEzANév? 2021.02.28. 01:03:23

@PYT #RIPBála: Akkor nem csak nekem kell még content az idei ápoltjainkról... Nem hiába na, 4 hónapig néztük őket, már kezdenek hiányozni :))

Fálki 2021.02.28. 01:03:29

@PYT #RIPBála: Ahhoz bizony neked is kedvesnek kell lenned, Kedves! :)

MsIreneAdler 2021.02.28. 01:04:50

@Hétkilenced: áh nyugi, van olyan téma, amit jobban kell kerülni :D

Fálki 2021.02.28. 01:07:22

@Hétkilenced: En az egesz scifi temat unom és nem fogyasztom, de ha nektek ez adja...

Alice_in_Wonderland 2021.02.28. 01:09:10

@PYT #RIPBála: Anikó említette, hogy lesz JLB, és akkor adja már magát, hogy Viviel is legyen egy győztem-es is. Jó lenne.

SirLemming 2021.02.28. 01:09:28

@Fálki #TEAMPINI: Bálint JLB-ben látsz potenciált, hogy lehozd írásban?

PYT 2021.02.28. 01:09:41

@MsIreneAdler: nekem is az volt, és igazi ráadásul - az első hullám alatt megnőtt rohadtul, hogy a mellőztem a fodrászt, de most elegem lett belőle úgy egy hete, és visszavágattam belőle kb 20 centit, a fodrászok nem akarta elhinni, hogy tényleg nekieshet az ollóval.. xdd eh de akkora megkönnyebbülés volt megszabadulni annyi hajtömegtől...

Hétkilenced 2021.02.28. 01:10:14

@MsIreneAdler: jah, én kommentelésben olyan vagyok, mint a halak, gyorsan elúszok/csúszok fogás nélkül, kell a fasznak az idegeskedés. :D

@Fálki #TEAMPINI: jól van, azért értékelendő a válasz legalább :)

Fálki 2021.02.28. 01:11:21

@SirLemming: Lesz mindegyikről HV, ha PYT naccságos asszony és a csodalatos derekig érő haju Irén is ugy akarja :)

Hétkilenced 2021.02.28. 01:14:54

@PYT #RIPBála: én egyszer hátközépig érő hajból vágattam tüsire olyan 20 évesen, első szerelmes szakítás után, percenként megkérdezték, hogy biztos? :D Azóta nem volt rövid azért. :D

PYT 2021.02.28. 01:15:55

@Fálki #TEAMPINI: ooóóó... kérjem el Pinitől a mai szegecsekkel kivert övszerűségét, vagy mihez lenne kedved, Kedves? ;))

Krétagarbó 2021.02.28. 01:16:07

@MsIreneAdler: ha a kopasz témára gondolsz, akkor nekem volt egy időszakom, amikor elég nagy volt a kísértés. Sinead O’Connor menő volt, egy darabig tényleg nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne szaladjon meg az hajnyíró a fejemen, de szerintem kicsaptak volna a gimiből, így önmérsékletet gyakoroltam :D

Fálki 2021.02.28. 01:17:23

@PYT #RIPBála: Azt nem biztos hogy elbírja ez a felulet, amihez kedvem lenne :D

Fálki 2021.02.28. 01:18:10

@Hétkilenced: Az elso par szó utan biztos voltam benne, hogy szakitas utan... :D

Ti nok igy gyaszoltok.

PYT 2021.02.28. 01:19:38

@Fálki #TEAMPINI: úgy akarjuk, igeenn!!!! (azé az én hajam is a hátam közepéig ér még most is, bibbiiii és szőke is ;pp)

Hétkilenced 2021.02.28. 01:21:46

@Fálki #TEAMPINI: fiatal voltam és kellett a... Neeem, akkor még így. Ma már elég a bor is. :D

Hétkilenced 2021.02.28. 01:22:32

@Krétagarbó: az azért kemény lett volna.

MsIreneAdler 2021.02.28. 01:23:50

@Krétagarbó: arra is gondoltam meg a Fálkizásra :)

Fálki 2021.02.28. 01:26:02

@PYT #RIPBála: A szokeseg az nalam nem katalizal, a spanyolos tipusu nok a gyengeim. Sotet haj, sotet szem.. De biztosan Te és a hajad is gyonyoruek vagytok :)

MsIreneAdler 2021.02.28. 01:26:22

@PYT #RIPBála: a karantén alatt sokat nőtt, a hosszát megtartottam, de adott neki egy kis fazont a fodrász. Már nagyon rá fért.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.28. 01:26:54

@Krétagarbó: nekem pár éve teljesen fel volt nyírva a hajam a kicsit hosszabbra hagyott felső rész alatt...nagyon vagány volt :)

Hétkilenced 2021.02.28. 01:28:10

@Fálki #TEAMPINI: ja és a rövid hajú nőket kiveséztük. Salma Hayek pl? (mint nemrövid hajú)

PYT 2021.02.28. 01:30:03

@Hétkilenced: ahha... régen láttam már, és valamiért úgy emlékeztem, hogy együtt voltak... viszont a kapitánnyal az a finom, alig látható szál nagyon izgi volt, épp attól, hogy érzékelhető volt a szexi feszültség köztük, de sosem teljesedett ki valós szerelmi szállá (csak majdnem), így aztán muszáj volt drukkolni nekik, ha akarta az ember, ha nem.. ;)

MsIreneAdler 2021.02.28. 01:31:05

@Krétagarbó:
@.Doktor.Szöszi.TeamPini.:
De amúúúgy ti marha bátrak vagytok, irigyellek titeket! Komolyan!

PYT 2021.02.28. 01:31:46

@Fálki #TEAMPINI: biztos az, attól tartok.. ;)))

Fálki 2021.02.28. 01:31:53

@Hétkilenced: Inkabb Penelope Cruz és meginkabb Leryn Franco

Hétkilenced 2021.02.28. 01:32:45

@PYT #RIPBála: igen <3

@Fálki #TEAMPINI: oh, tehát a magasvékony. jólvan.:)

PYT 2021.02.28. 01:35:46

@Fálki #TEAMPINI: ahaha, ez már nagyon ármándós volt.. ;pp de igen, jah, nem csalnak a megérzéseid ;))

Fálki 2021.02.28. 01:39:57

@Hétkilenced: Nem, dehogy. Egyaltalan nem prioritas se a magassag, se az alkat.

A noies, nokent viselkedni tudo es sajat magukat nagybetus NOkent szamontarto noket szeretem :)

PYT 2021.02.28. 01:40:49

@MsIreneAdler: csodállak, hogy bírod, nekem már szó szerint húzta a fejbőröm.... tetszett, hogy a s*ggem verdesi, még soha az életben nem nőtt meg ilyen hosszúra, de na, több gonddal járt, mint örömmel és eddig bírtam.... ;)

MsIreneAdler 2021.02.28. 01:41:24

Lassan eléri a kommentek száma a születési évszámomat... Lehet ideje lenne aludni menni :D??

Krétagarbó 2021.02.28. 01:41:39

@.Doktor.Szöszi.TeamPini.: az tényleg vagány tud lenni, van akin tetszik is, de nekem szerintem nem állna jól.

MsIreneAdler 2021.02.28. 01:43:08

@PYT #RIPBála: nekem volt fenékig érő, aztán sokáig hátközépig. Szerintem megszoktam, mert nagyon szeretem. Éjszakára mondjuk van, hogy befonom, mert ráfekszek.

Krétagarbó 2021.02.28. 01:43:32

@MsIreneAdler: az első hosszúból rövidre vágatás felszabadító érzés volt. Érdemes egyszer kipróbálni, ha gondolkodsz amúgy ilyesmiben.

PYT 2021.02.28. 01:43:40

@Fálki #TEAMPINI: igenigen, megértelek, magam is némiképp
szkeptikus vagyok azzal a 193 centivel kapcsolatban... ;pp

Fálki 2021.02.28. 01:43:57

@MsIreneAdler: Ha megvarod az erettsegi, diplomaoszto, elso unoka évszámát is, akkor jobb erzessel fogsz tudni aludni... :D

Raadasul ugyis visszajossz, mertnem fog menni az alvas szokas szerint.

Fálki 2021.02.28. 01:44:15

@PYT #RIPBála: Az már 20 éve annyi... :D

Fálki 2021.02.28. 01:45:16

@PYT #RIPBála: Raadasul ha reagaltal volna arra a privire, amit kb két honapja irtam, akkor lehet hogy mar tul lennenk a bizonyitason is.

Krétagarbó 2021.02.28. 01:47:06

@Fálki #TEAMPINI: igen, köszi az ötletet. Arról nem volt szó, hogy a srác fog meghalni:(
Amúgy miért ilyen későre teszik az ilyen igényesebb műsortartalmakat? Sosem értettem.

Fálki 2021.02.28. 01:48:23

@Krétagarbó: Szerintem senki nem halt, hal meg. Ne spoilerezz, hatha van olyan, aki még nem látta.

PYT 2021.02.28. 01:48:59

@Fálki #TEAMPINI: vagy ha összejött volna a zoom-os közös párbaj-nézés...;))

Krétagarbó 2021.02.28. 01:50:40

@Fálki #TEAMPINI: nem spoilerezek, most úgy tűnik, de nem ismerem a végét én sem. Na vége a reklámnak.

Fálki 2021.02.28. 01:51:12

@PYT #RIPBála: Vagy az. De azzal még vannak terveim, uh ujra fel fogom dobni :)

Hétkilenced 2021.02.28. 01:51:16

@Krétagarbó: @Fálki #TEAMPINI: én is be vagyok szarva ettől. De eléggé bebasztam, úgyhogy lehet, a vége előtt lefekszem inkább. :D

Fálki 2021.02.28. 01:52:28

@Hétkilenced: Nézd végig legyszi, ha mar idaig jutottal. Mert tobbszor nem fogod ujrakezdeni.

Fálki 2021.02.28. 01:53:03

@PYT #RIPBála: Pedig akkor raadasul valami fontos es ertelmes dologban irtam ugy remlik... namindegggggggggy.

SirLemming 2021.02.28. 02:03:15

:D No jó éjt mindenkinek, vár a tollasbál.

Hétkilenced 2021.02.28. 02:05:10

@SirLemming: jó éjt innen is mindenkinek és neked is ofc!

PYT 2021.02.28. 02:05:42

@Fálki #TEAMPINI: iiiiigen és én csak azért nem bonyolódtam veled holmi frivol privátcsevejbe, hogy bele ne tapossak az éppen aktuális szerelmi szálaid valamelyikébe... namindegggy (lehet, hogy megbántam aztán, ki emlékszik már..;))

Fálki 2021.02.28. 02:08:02

@PYT #RIPBála: Jóvan haggyadmá, ezt a mellébeszélést ki hiszi el? :D

PYT 2021.02.28. 02:09:23

@Fálki #TEAMPINI: mikor? :) csak mert mindjárt szétszéled a társaság, vagy Survivorra tervezed..?

PYT 2021.02.28. 02:12:15

@Fálki #TEAMPINI: te? ;) csak mert a zárójeles részig színigaz..

Fálki 2021.02.28. 02:13:40

@PYT #RIPBála: En biztos hogy nem. Mi hulyeseg ez az egesz.

Fálki 2021.02.28. 02:13:53

@PYT #RIPBála: Idoben meg fogsz tudni mindent :)

Fálki 2021.02.28. 02:17:18

@SirLemming: Ez a cikk kb pont olyan, mint az osszes Klagtol?

Feluletes es szar.

MozambikiZombi 2021.02.28. 02:18:58

@SirLemming: En pedig megnyugtatnek mindenkit, hogy Rencsi tovabbra is virul a reteknel.
(Tobben aggodtak, mert nem lattuk a tippmixes kisfilmben)

kepkuldes.com/image/Q1Ydci

PYT 2021.02.28. 02:20:41

@Fálki #TEAMPINI: hülyeség az biztos, de attól még igaz, namindeggggy, írjá' léci jlb-hv-t, oszt kész, passz.. ;pp

PYT 2021.02.28. 02:25:07

@MozambikiZombi #teamPini: ó... elképzelésem nincs, hogy a retek hogyan, de főleg miért tűri meg...

Krétagarbó 2021.02.28. 02:26:02

@Fálki #TEAMPINI: igen, tetszett. Cím alapján biztosan tovább nyomom a távirányítót.

Jó éjt, elköszönök az éjszakásoktól.

PYT 2021.02.28. 02:43:03

@Krétagarbó: jó éjt viszont, én is elköszönök az éjszakásoktól, és...

Utolsó... ;)

SirLemming 2021.02.28. 02:46:58

@Fálki #TEAMPINI: Hja. Nem is a hianypotlas vegett linkeltem max velemenyezesre. :)

@MozambikiZombi #teamPini: üsse őket térden egy jégen csúszó rinocérosz... Oh well. Próbáltam pozitív lenni.

@PYT #RIPBála: sorry.

Figyuzzka 2021.02.28. 03:13:14

Szerintem kár, hogy az este nem Majka nyert, ő azért többet hozzá tett a műsorhoz, emlékezetesebb volt, és lesz is, mint Szabolcs... na de mindegy is már...
Bár én Györgyinek drukkoltam! De Nóri azért cuki! ;)

A közös dalban persze Dopeman része volt a leggyengébb, de azért fasza lett!
Jó lenne, ha lenne a ValóVilágnak folytatása!
És tök jó ötlet volt, hogy 0-24-ben lehetett őket nézni a neten, több kameraállásból is!

youtu.be/m_l7X1s8opQ

K_Attila 2021.02.28. 04:56:28

Fiúk és lányok, kicsik és nagyok, ha lehet egy véleményem: dricc! Igazából, megmondom őszintén, annak ellenére csumpirudi, tesó. Beszten lében emáj geng!

zellerlevél 2021.02.28. 06:35:44

@MsIreneAdler: "nagyon remélem, hogy tanulnak ebből az évadból, és belátják a többség nem vevő a mocsárlényekre hosszú távon."

Szerintem nem látják a különbséget pl. Renátó és Robi között, vagy Gina és Vivi között. Nekik csak az a lényeg, hogy kevés gond legyen velük, betartsák a szerződést, és befogják a szájukat.

Néha úgy éreztem az évad alatt, hogy egy idősek otthonában is érdekesebb adásokat lehetne összeállítani, mint ami most sikerült.

Cérnahuszár 2021.02.28. 06:37:48

@SirLemming: belenéztem a cikkbe, érdekesnek tartom hogy az író véleménye ez:

"Igaz, a tartalom kifejezés kicsit túlzás, mert mondanivaló az nincs, csak kényszer a mondanivaló gyártására: a műsor utolsó három része is abból állt, hogy emberek beszélgetnek rettenetesen felépített mondatokkal arról, hogy hogyan is érzik magukat, vagy hogyan is viszonyulnak a másikhoz,"

ezután ír egy ilyen mondatot :D

"Egy olyan bulvársajtóban, ami kezd teljesen átalakulni, hiszen minek van rájuk egyáltalán szükség arra, hogy megmondják, mit művelt már megint valaki, ha egyszerűen annak a valakinek megnézhetem az Instagramját, és kerek-perec látszik, hogy amúgy semmit, de általában bikiniben van."

media1.tenor.com/images/5a4bf559709be3a03ac33694a27b7958/tenor.gif?itemid=17353649

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 06:41:31

@Fálki #TEAMPINI: (bealudtam szokás szerint) me before you, a nővérem húga, still alice, bármelyik 2005 előtti disney, ha rossz napom van, akkor pi élete, és gyakorlarilag bármi :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 06:50:13

@Hétkilenced: én szakítás után visszafestettem eredeti sötétbarnára aztán úgy gondoltam, jó lesz bele a melír. mit is mondhatnék? alig várom, hogy teljesen lenőjön.. :DDDD

zellerlevél 2021.02.28. 06:58:22

@Cérnahuszár a naív:
Most olvasom én is, ez a bekezdés egész jó:
"A videók kicsit olyanok voltak, mint amikor terroristás tévésorozatokban túszul ejtenek családokat, és üzenniük kell haza, de anélkül, hogy bármi tippet adnának, merre vannak éppen. Amikor VV Bálint meglátta a neki készített videót, akkorát üvöltött, hogy elhittem, ő már átélt egy ilyen túszejtést."

MsIreneAdler 2021.02.28. 07:00:59

@SirLemming: a szokásos klissés cikk.
- én nem láttam, de tudom, hogy szar
- én jobb vagyok nálatok, mert nem nézek ilyet
-bezzeg az én időmben még pucér nő sem volt
-nem ezt kellene adni a tébében, hanem eltartott kisujjal teázgató, ókori görög irodalmat olvasó embereket...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 07:08:44

@MsIreneAdler: a cikk írója nyilván eltartott kisujjal teázik, miközben nézi a mezzo tv-t :))))

zellerlevél 2021.02.28. 07:12:12

@MsIreneAdler: Persze, az ő környezetében ezt kell mondani. :)
Egyébként pár dologban igaza van. Pl. abban, hogy "a műsor utolsó három része is abból állt, hogy emberek beszélgetnek rettenetesen felépített mondatokkal". Bár az kimaradt, hogy ez a műsor vezetőkre is vonatkozik. És feltűnő számomra, hogy Győző mélyrepüléséről szót sem ejt.

MsIreneAdler 2021.02.28. 07:26:29

@úgymond olvasó mmkk: ebben én biztos vagyok :D! De ha nem nézi, nem érdekli, miért ő írja a cikket?

@zellerlevél: nyilván sok helyen betalált a jogos kritika, pl az erőszak kapcsán is. Győzőt szerintem már nem fogadta be tudata :D

Sargabogre 2021.02.28. 07:39:58

jó reggelt! tegnap pont azon gondolkoztam, hogy a mocsárlényeknek nem esik le, hogy eddig egyetlen évadban sem volt menő utálkozni? visszagondolva a nyertesekre, sose nyert rosszindulatúr Rencsula féle karakter. a mostani nyertesnek meg kifejezetten örülök :)

MissRöfi 2021.02.28. 07:47:07

Jó reggelt,a Gina apja áldjon meg titeket,gratulálok,hogy mindenki mentális épségbe átélte a 100 nap trasht.Az Rtl nem csak szerencsétlen játékosokat, ha nem a nézőket is folyamatosan alázta azzal,hogy napi szint témája a fiziológiai szükségletek bemutatása volt a fő téma!Biztos volt ott sok cuki jelenet is,na de érdekesebb a kakilás!Nekem a legnehezebb az volt nézni mikor beöltöztettek állatoknak az állatkertbe, hát no comment,ez az Rtl,az a csatorna amit ne nézz soha,mert lecsúszol állatiba!

MissRöfi 2021.02.28. 07:48:18

@Sargabogre: Nem tudjuk,mivel etettek őket, privátba lehet direkt hergeltek ezt tegye mert akkor nyerni fog!

hereverő heverő 2021.02.28. 07:51:35

Lóreggelt.

Ma reggeli véleményem, hogy az újságírás is olyan mint a VV. Semmi tartalom, semmi cél és semmi érték, ugye kedves Klág Dávid?
Nézni kellett volna, úgy hitelesebb cikket lehetett volna írni az egészről. Az üres megmondóemberek korát éljük.
[Köp]

Ármándójózsi 2021.02.28. 07:52:59

@MsIreneAdler: Mennyire igazad van, én hajnalban olvastam és ugyanezek jutottak eszembe.
Meg a kijelentés, hogy nem kell ez már, ózsdi, eljárt felette az idő, senkit nem érdekel, mindezt úgy, hogy az RTL II nézettségét jelentősen megdobta ebben az idősávban.... Nyilván ehhez viszont tájékozódni kellett volna, de miért is várok el ilyet egy magát újságírónak hívó balfasztól, akire mindaz vonatkozik, amit leírtál...
És akkor ezt most én is "szakmai" szemmel írom...

Sargabogre 2021.02.28. 07:53:01

nlc.hu/sztarok/20210226/vv-balint-robi-vv10-valovilag-kieses/

Interjú Bálinttal. Proli urat mondja elsőnek.

"Kivel fogod tartani a kapcsolatot a Villatársaid közül?

Danival mindenféleképpen. Ő az első perctől kezdve nagyon közel állt hozzám. Voltak kisebb hullámvölgyek a kapcsolatunkban, de végig kiállt mellettem. Az utolsó napokban talán még közelebb is kerültünk egymáshoz. Sajnálom, hogy Moh-val úgy alakult a kapcsolata, ahogy, mert Moh-t is nagyon kedvelem, vele is szeretnék jóban maradni. Ez Robiról is elmondható, és Viviről is."

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 08:05:05

@MsIreneAdler: valamiből meg kell élnie ennek a szegény, egyszerű léleknek is.

Ármándójózsi 2021.02.28. 08:05:29

@hereverő heverő: Tervezem, hogy eltűnt Vadmalac nyomán egy hosszabb kommentet írok arról, hogy én hogyan láttam ezt a szériát. Meglátjuk, lesz-e rá időm...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 08:05:46

@Sargabogre: mondom én este óta, lóvé is in the air!

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 08:07:03

@Ármándójózsi: csak szólj előre, addig edzek, hogy át tudjam pörgetni :D

Ármándójózsi 2021.02.28. 08:11:38

@úgymond olvasó mmkk: De ehhez nem feltétlenül kell fröcsögve fikázni egy olyan műfajt, amelyik még mindig egészen jól megél a világban máshol is. Persze az építő, vagy jogos kritikának van helye, mert lett volna mit kritizálni, de ahhoz legalább végig kellett volna nézni a szériát, nem bevallottan nem is ismerni...
Gondolom ezek után, hogy egy filmkritikát is úgy fogalmaz meg bátran, hogy megnézi mondjuk a második, nyolcadik, és az utolsó öt percet a filmből, aztán hajrá... Mert többet felesleges, hiszen azt már előre eldöntötte, hogy a film szar...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.28. 08:16:01

@Sargabogre: Ezek a kapcsolattartások maximum néhány hétig tartanak a villalét után aztán elhalnak. A VV6-ig bezárólag még hakniztatták is a gárdát ide-oda falunapokra stb., azóta ez is abbamaradt, főleg covid idején. Most még a játék eufóriájában van. Senkiről sem tudok a VV eddigi 9 szériájában, aki azóta is tartaná a másikkal a kapcsolatot. Ez a néhány hét-hónap egy örök emlék marad a szereplőknek, de itt életre szóló barátságok nem köttetnek. Mohról kapcsolatban még annyi, hogy amikor Robi tért vissza a villába a Bálint elleni párbajról fülig ért a szája a széles mosolyától...

Ármándójózsi 2021.02.28. 08:21:56

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Az előző szériából Era és Greg, Greg és Zsuzsu, Hunor és Era és ezek csak azok akiket én láttam az utóbbi időben megszólalni.

Sargabogre 2021.02.28. 08:22:11

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: szerintem Moh Robit is bírta, attól még örülhet a sikerének, hogy akkor épp Balintot választotta. én se bírtam Moht, de szerintem ez nem aljas tett a részéről.

LaciHogyVoltol 2021.02.28. 08:27:01

Számomra most a Telex cikkből (vagyis ott név nélkül említették, így rá kellett gugliznom) derült ki, hogy "őszinteség, tisztelet, emberIség" VV Dánielt, bizony már ítélték felsőfokon jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre...a testvérével jól helybenhagytak egy biztonságiőrt "elvileg" önvédelemből...
Na ez a fekete-fehér bizonyíték arra amit eddig is mondtam, hogy miért utálom ezt a gyereket ennyire és hogy szerintem miért aljább még Renátónál is. Undorító amikor ezek az agresszív, nárcisztikus kis pöcsök, azt hiszik, hogy az tisztelet meg becsület, hogy elvárják, hogy mindig mindenki nekik adjon igazat, és a ha valaki nem így tesz, akkor a "tisztelet hiánya" feljogosítja őt az önbíráskodásra! Kedves Dániel neked fogalmad nincs a tiszteletről, az erkölcsről, etikáról vagy a törvényről, van egy szar képzeted a világ működéséről, amit a 80-as IQ-dal le tudtál képezni és azt hiszed az a törvény. Az ilyen embereknek tényleg rács mögött lenne a helyük, mert ártalmasak a társadalomra!
És épp ezért veszítette el Bála a szavazatomat már jóval a Robi-8 millió gate előtt. Aki egy ilyen embert felmagasztal, és tolja a szekerét, azzal én nem tudok szimpatizálni. Vicces, mert a hashtags játék alázás után Virág lett a favoritom, a Gáboros lilakendő levétel után pedig beelőzte nálam Bálint, de mindkettő a Dániel kapcsolatával vágta el magát végképp a szememben, úgyhogy a végére már teljesen Robi-Vivi-Moh szimpatizáns lettem. Úgyhogy a tegnapi finálé nekem nagyon kielégítő volt, tényleg csak akkor lehetett volna jobb, ha Marcika helyén Moháka díszelgett volna harmadikként...

Egyfejű 2021.02.28. 08:28:27

@Ármándójózsi: Reggeli szívküldi: www.youtube.com/watch?v=xnJwT_30p6k
Nálam is érik az akárhányadik újranézés. :)
Mivel látom, az éjjel comingoutok történtek hajügyileg, nekem sötét, fenékig ér, ha valakit érdekel. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 08:31:21

@Egyfejű: az enyém sose volt olyan hosszú, irigy dőg vagyok :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.28. 08:35:47

@Figyuzzka: Nagyon jó, hogy belinkelted ezt a videót. Az a helyzet, hogy ha pl. ezeket a VV1-seket csoportosan és egyénileg összehasonlítjuk a VV10-sekkel meg kell állapítani, hogy átlagban és külön-külön is jóval eye candybbek, és szerethetőbbek voltak, Nekem pl. ez is nagyon fontos. A végéig eljutott 5 játékos (Mercikét és Mohat is ideértve, Danit nem), valamint Fru szerintem VV nézhető karakter volt, de hat szereplő (Dani, Virág, Rencsula, Gina, Amanda, Digó) abszolút nézhetetlen trash. Gaben ügyében nem tudok nyilatkozni, az biztos, hogy különc és fura figura, amilyen karakter szerintem legalább egy kell egy ilyen szériába, de az esetében ez a különcség nagyon hamar túl ment az ostobaság minden elképzelhető határán. Kérem a VV szerkesztőket, hogy próbáljanak meg valahogy a castingban visszatalálni a VV1-VV5 szerinti útra, mert azon, hogy milyen játékosok kerülnek beválogatáson rengeteg múlik. És ebben a szériában az is bebizonyosodott, hogy az sem jó, ha egy csapatban van 6-7 totálisan fogalmatlan IQ hiányos szereplő (mocsár), és 5-6 jobb képességű. Lehetnek különböző karakterek, sőt kell is, hogy azok legyenek, de valahogy úgy kell őket megválogatni, hogy viszonylag egyenrangú partnerei legyenek egymásnak benn a villában, és a megítélésük pedig legyen legalább annyira megosztó kinn, mint az utolsó 5-ös fogatnak a VV10-es szériában.

Ármándójózsi 2021.02.28. 08:39:09

@Egyfejű: Ezt egyszer már linkeltem, mert amúgy is imádom a zenét, de most újra, annak örömérew, hogy lány vagy és hosszú a hajad. :DDD
(Amúgy már teljesen összekeveredtem, hogy ki kicsoda, hány éves, szingli-e, hány gyermeke van stb... :D)

Johnny Cash - Solitary Man
www.youtube.com/watch?v=e_OZrUo-7m4&ab_channel=kungfuRob

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 08:43:02

@Ármándójózsi: az lenne a meglepő, ha te lennél lámy

LaciHogyVoltol 2021.02.28. 08:45:30

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: EKG. Azzal a kivétellel, hogy szerintem Amanda nem volt annyira vállalhatatlan, szerintem nála leginkább az volt a probléma, hogy "rossz társaságba keveredett" és leginkább ugye a női sértettségből: amint Bála lepattintotta, egyből full force beállt Bála ellentáborába, arra való tekintet nélkül, hogy milyen genetikai hulladékok gyűjteménye volt az a csoport. De ő nézhető volt, kicsit rossz indulatú, de abszolút VV kompatibilis karakter...sokkal inkább mint Fru, akit te annak említesz...

Ármándójózsi 2021.02.28. 08:45:39

@úgymond olvasó mmkk: :DDDD Ez mekkora volt Tőled!!! Fetrengek!!! :DDD (A második...)

Egyfejű 2021.02.28. 08:47:11

@Ármándójózsi: Na, kész, mostmár tényleg én is megnézem újra :)

LaciHogyVoltol 2021.02.28. 08:47:41

@LaciHogyVoltol: Amandára tipikusan igaz az angol mondás: Hell knows no fury like a woman scorned...

Ármándójózsi 2021.02.28. 08:49:54

@Egyfejű: És ez a Vegas mekkora egy rész volt, iszonyat jól felépített, megírt epizód... :)))

Egyfejű 2021.02.28. 08:52:10

@Ármándójózsi: Úgy, úgy, kívántasssad még egy kicsit....:D Nem baj, a VV helyén keletkezett űr kitöltésére éppen jó :)

Ármándójózsi 2021.02.28. 08:52:51

@repuloezustmokus #Piniteam: Amanda egy rosszindulatú rohadék volt, pont oda való, ahol most van, a mocsárba... Elég a tegnapi performanszára gondolni, hogy senkiben ne maradjanak kétségek...

LaciHogyVoltol 2021.02.28. 08:57:00

@Ármándójózsi: Miért, tegnap mit alkotott?

Én a 24.hu-s videón, ahol a kiesetteket kérdezték, hogy ki nyer is azt konstatáltam, hogy egyedül ő látta reálisan a helyzetet, és elő diplomatikus volt azzal a válaszával is, hogy ennyi bent töltött idő után igazából bárki megérdemlte volna... (kivéve Mercit, de ezt már csak én teszem hozzá, nem ő)

tvbuzi 2021.02.28. 09:05:57

Nagyon szép hajam van, magamnak vágom. Ma épp eljött az ideje.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 09:08:34

@tvbuzi: a te hajadat irigylem a legjobban ❤️

Egyfejű 2021.02.28. 09:23:13

@tvbuzi: @úgymond olvasó mmkk: Egyébként rendes időközönként felbuzdulok, hogy akkor most levágatom, mert néha nyűg és macera. Aztán visszarettenek, olyan régóta vagyok ilyen, hogy lehet, teljesen idegen lenne tőlem az új ember, aki visszanéz a tükörből. Vagy ki tudja .....

MsIreneAdler 2021.02.28. 09:24:21

@Ármándójózsi: megnézte az utolsó pár részt, a többit meg megtalálta a bulvárban. Voilá! Kész is a cikk. Mellesleg, ha lenne egy ilyen "szerintem" hangulata az egésznek, akkor egy szót sem szólnék. Az meg egyenesen nevetséges, hogy egy kereskedelmi csatorna egyik, szinte elfelejtett bugyrában keres minőségi műsort.

@úgymond olvasó mmkk: az a szomorú, hogy ebből meg lehet élni :)

MsIreneAdler 2021.02.28. 09:29:00

@LaciHogyVoltol: rohadt unalmas lenne minden kommentedre ekg-zni, ezért visszamenőleg gondold oda kábé mindenhova :) Most különösen nagyon megtetszett ez a mondat, ami szerintem tűpontosan visszaadja az ilyen Dani és Renátó lények esszenciáját:

"Undorító amikor ezek az agresszív, nárcisztikus kis pöcsök, azt hiszik, hogy az tisztelet meg becsület, hogy elvárják, hogy mindig mindenki nekik adjon igazat, és a ha valaki nem így tesz, akkor a "tisztelet hiánya" feljogosítja őt az önbíráskodásra!"

Szóval ekg :)

Ármándójózsi 2021.02.28. 09:30:37

@MsIreneAdler: Jó reggelt Irénke néni!!! :DDD

SirLemming 2021.02.28. 09:32:41

Jó VV Utáni első napot!

A telex cikk terjengősen kb arrólt szólt nálam, hogy:
- Tesco gazdaságos VV.
- Metoo.

Negyedannyi karakterből megoldhatta volna a feladatot.

Azt, hogy utolsó 3 napban tengtek lengtek és így is volt megszerkesztve az megint csak nem a fáradt srácok hibája, de emiatt el is engedtem. Kb Csütörtök volt a klimax a legtöbbünk számára onnantól már nem volt semmi különösebben izgulnivaló.

Hogy a formátum mennyire fáradt el azt nem tudom, itt egész végig röpködtek az ötletek és referenciák más sorozatokból.

Más: azért csodálkozom valamennyire Vivi mennyire előretört. Talán még múlt héten is azt mondtam, hogy gyenge mint a harmat.

Egyfejű 2021.02.28. 09:36:47

@MsIreneAdler: Többek között ezért se fér a fejembe ez a nagy Dani-Bálint barátság. A tegnapi tanulságlevonós videóban azért Bálint teljesen korrekten megfogalmazta, hogy a másik ember véleményének is van létjogosultsága, akkor is,ha nem egyezik az övével. Ehhez képest egy kakukkosóra volt a legjobb barátja...

Egyfejű 2021.02.28. 10:08:43

@repuloezustmokus #Piniteam: Valamit látnia kell benne, ez tény. A Micimackóban van, amikor azt mondja a csacsi öreg medve, hogy általában senki se olyan nagyon komisz. Én is próbálok úgy állni az emberekhez, hogy meglássak bennük pozitív vonásokat, pl. Daninál nem tagadom, hogy van benne segítőkészség pl. Csak, sajnos, eltörpül a többi, traumatizált személyiségéből, nem épp szerencsés szocializációjából fakadó tulajdonsága, szubkultúrás viselkedése mellett.

MsIreneAdler 2021.02.28. 10:25:24

@Ármándójózsi: neked is Józsi papó :)

@Egyfejű: nagyon sokan taktikának gondolják ezt a barátságot. Én nem így látom. Az lehet, hogy bentről és férfi szemmel Dani máshogy fest és ezért volt szimpi Bálintnak. Ez a jobbik eset. A rosszabbik, ha Bálint is ezeket az értékeket vallja, de jobban titkolja :)

Egyfejű 2021.02.28. 10:48:12

@MsIreneAdler: Valami közös kapcsolódási pontnak csak kellett lennie, sportmúlt, stb, ha még most is tartani akarja a kapcsolatot.

MozambikiZombi 2021.02.28. 10:49:46

@Sargabogre: Eppen az a lenyeguk a mocsarasabbaknak, hogy ok ezt nem erzik rosszindulatnak, ok mmkk az igazsagot es a tiszteletet, oszinteseget "kepviselik" a sajat fejukben. :) Egy pillanatra sem fordulhat elo, hogy egy szituacio esetleg arnyaltabb lehet, vagy hogy letezik masik nezopont. Aki pedig asszertivebben viselkedik, ne adj isten megbanja a viselkedeset, az naluk azt jelenti, hogy sunyi. Ebben a szeriaban a castinggal az volt a gond, hogy minden jo karakterre jutott egy 100% mocsar. Odabent pedig ahogy osszeallt a dagonya, egymast erositve, kozos erovel meg nagyobb melysegeket voltak kepesek elerni. :) Beleneztem azota par insta sztorijukba, es hat kint is folytatodik a melyrepulesuk. Engem egeszen megdobbent foleg Daniel es Rencsi kinti stilusa. Gabor viszont szerintem csak tulgondolta magat, o nem akkora szenny talan, mint a tobbiek.

MozambikiZombi 2021.02.28. 10:57:44

@MissRöfi: Ekg! Ehhez hozajott meg a BV-ben ezen WC-s jelenetek felkonferalasi stilusa. Tenyleg, mint egy retardalt ovoda, ahol az a vicces, hogy kaki meg pisi. :D

MozambikiZombi 2021.02.28. 11:26:11

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Az is erdekes, kinek mit jelent a kapcsolattartas. Van akinek azt, hogy fb-on neha rairnak egymasra, nekem kb. ezt. Van akinek meg, hogy fizikailag osszefutnak havi szinten. :) Igy nalam peldaul ugy ertelmezheto, hogy csetelunk neha, esetleg call, de amugy fizikailag megesik, hogy 1 evig nem talalkozunk. Sot.

Figyuzzka 2021.02.28. 11:46:30

@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Érdekes lenne megnézni ilyenkor (minden évad után) a casting videókat, h ott hogyan viselkedtek, miket mondtak magukról, és mik lettek abból, hisz a bemutatkozó kisfilm is sokszor messze van a benti viselkedéstől - bár lehet, h az megjátszott
Biztos minden évadban van olyan szereplő, aki a szerkesztőket is meglepi, negatív, vagy épp pozitív irányban, h őt pl nem ezért válogatták be, nem számítottak tőle ilyenre...

Egy haszna van a mocsárszereplőknek is, hogy az értelmesek jobban tudnak választani a kihíváskor, és kevésbé sajnáljuk így, h egy normális ember esett ki :)
De jó kérdés, h normális emberből is jelentkezik-e manapság annyi, h össze lehet belőlük szedni 10 főt - lehet h nem :)
Azért most jócskán működött a csordaszellem is, h inkább sokan süllyedtek a mocsárba a rossz véleményükkel a másik csapatról , csak azért, h ne legyen kiközösítve - igaz így is ki lettek, a nézőknél :D
Lásd Vivi este, már nem tudom melyik mondta ki elsőnek, h nem hiszi el a történetét, utána dominóként mondta az összes lény...

Fálki 2021.02.28. 11:52:51

@Ármándójózsi: Ha nem tartanál annyi vasat a tuzben, nem keverednél ossze :D

Figyuzzka 2021.02.28. 11:54:05

@Figyuzzka: Lásd Vivi este = Vivi esete

Fálki 2021.02.28. 11:55:23

@úgymond olvasó mmkk #lóvéisintheair: A Still Alice hugomnak is nagy favoritja, meg sirasgeneratora, én meg unott arccal nézem, mert Julianne Moore volt már sokkal sokkal jobb, az a szineszantitalent Alec Baldwin pedig ne legyen már benne egy ilyen mélységű filmben.

kozi001 2021.02.28. 12:00:42

"Cérnalábú Anikó"? Ja, hogy a lábát is nézte valaki? :P

TheLynx70 2021.02.28. 12:26:42

@Ármándójózsi: Vadmalac egyébként miért tűnt el? Rosszabb napjai vannak, vagy nem tudjuk? Ja, jó reggelt mindenkinek, nemrég ébredtem. :D

TheLynx70 2021.02.28. 12:37:38

@Egyfejű: Szép lehetsz, Sárkánylyány! :) Mivel a lelked is szép, lehetnél akármilyen.. :)

MozambikiZombi 2021.02.28. 12:56:32

@LaciHogyVoltol: Ez tenyleg Amanda. :D
Nalam o Hamupipoke gonosz mostohanoverekent futott. Elottem van, ahogy "persze, johetsz velunk a balba" utan bebassza a borsot a hamuba, "miutan ezt kivalogattad." Gonosz kacaj, el. 2 nap mulva meg mar a labat probalja beletuszkolni az uvegcipellobe.

Kesz szerencse, hogy Balintba allt bele es nem Vivibe. Fru volt a masik mostohanover. Amit ezek osszehoztak ketten a Merci / Amanda parbaj elott, hat rossz volt nezni.

- Merci, kivel tartod majd a kapcsolatot odakint?
- Fruval. Meg ha egyutt lesznek meg, akkor Renatoval.

Merci, a mazochista.

Egyfejű 2021.02.28. 13:04:28

@TheLynx70: Szia, hiúzka! Komment első fele: nem mondanám, én nem látom magam annak - komment második fele, awww, annyira kedves, hogy már ezért megérte regisztrálni ide :) (Aztán ki tudja, lehet, hogy egy pszichopata állat vagyok, csak eddig jól tattikáztam :D )

Egyfejű 2021.02.28. 13:05:59

@MozambikiZombi #teamPini: Fogja még Merci ezt másképp gondolni, legalábbis remélem.

Cérnahuszár 2021.02.28. 14:30:49

@Egyfejű: fpgja.
amikor elmondják és visszanézetik vele, fru hogy akarta kizáratni, verekedésre provokálni.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.28. 15:13:14

@Fálki #TEAMPINI: abban egyetértünk, hogy alec baldwinnak nem kelle ott lennie sehol sem.
süti beállítások módosítása