Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10x79 - Gia akarata, kedvenc filmek és párbaj utáni nihil

2021. február 01. 14:40 - Fálki

Helló és halló minden kedves, kevésbé kedves és a nekik címzett kommentekre egyáltalán nem reagáló olvasónak! Vasárnap van, párbaj utáni nihil, ilyenkor szoktak a legnagyobb semmik történni. Tematikus hét nincs, kutyapicsázás nincs, mindenki le van nyugodva és/vagy sokkot van kapva a tegnapi események miatt. De szép mondat lett ez, bennhagyom.

Hófehérke nyolcadik törpéje van ma is, rendesen felöltözve, nincs bemindenezve se, szóval nem árad belőle az az eszeveszett enerGIA, ami szokott.

kepernyofelvetel_749_egyedi.png

kepernyofelvetel_750_egyedi.png





Napi kérdés már most a műsor elején: szerintünk mikor fordul először a rendőrséghez Fru a bántalmazások miatt Meddig tart a lángoló szerelem majd Bakonyi „tégedisszájbaköplek” Renátó és Timár „megüthetszhamegérdemlem” Fruzsika között. Teljesen mindegy, hogy milyen opciókat adnak itt meg a szerkesztők, mert úgyis a legrövidebb, legnevetségesebb opció fog nyerni. Én nem emlékszem olyanra, hogy lett volna a realityk történetében még egy ilyen páros, akit ennyire egységesen utált volna mindenki. De az is lehet, hogy a mi Csillagainkban a hiba.
kepernyofelvetel_751_egyedi.png

Egy kis nosztalGIA van, a párbaj előtti reggellel kezdünk, amikor is a mocsár csapat Utolsó mohikánja, riportFru épp azt elemezgeti, hogy ez bizony neki élete legnagyobb megmérettetése. Itt már ugyanaz a ruha és smink van rajta, amiben este a párbajon is riszálta magát, szóval a képanyag reggeli, a hang pedig valószínűleg délutáni vagy esti.
kepernyofelvetel_754_egyedi.png
A dohányzóteraszon a két egy hete legjobb barátnő elemzi az eddigieket, kígyó
tbékát mondanak mindenkire – ez még eddig senkinek nem jött be, csaxólok-, megbeszélik a követendő stratéGIÁ-t, ha majd Fru visszajön és túlvannak egymás hajának fogásán hányás közben.
Merci szerint ha Fru
jön vissza, akkor sokat jelent a jel. Nem tudjuk meg, hogy ez vajon mit is jelenthet, maradjunk ennyiben. Sokat jelent a jel. Mint a putritetoválások rajtad, drága HéliumBarbie.
Mercike már előre tudja, hogy miket fog kérdezni Virágtól a
jövőbeli párbajukon vagy majd valamikor egyszer… Nem lenne baj, ha ez a párbaj vagy a valamikor egyszer minél előbb bekövetkezne, mert ez a lány 24 óránál tovább nem fog emlékezni ezekre a gondolataira.
Ha esetleg Vivi nyerné ezt a párbaj, akkor is jönni fog a V, mint Vérbosszú, mert olyan csúnyákat mondott Frura, amik nem igazak.
kepernyofelvetel_758_egyedi.png
Fru
dzsina szerint itt már beindult a végjáték és egyre feszültebb mindenki. Megsúgom neked, kedves kiesett műkörmös szakember: Körülötted fagyott meg a levegő és veled egyre feszültebb mindenki, mert nem akarnak maguk között látni.

A fiúk kitalálták, hogy kitakarítják a jakuzzit. Ehhez a
fizikából ismert közlekedőedény rendszert szeretnék segítségül hívni és egy slagot tesznek a medencébe, a másik végét pedig a Wcbe vezetik. Próbálják elindítani a vizet és felváltva szívják a cső szabad végét. De a módszer nem hatásos. Én sem értek hozzá, nemtudom miért nem működik, de nem. Esetleg egy búvárszivattyú kellene? De vakon vagyok ebben, mint Gina a biolóGIÁban.
Moh, Bálint és Robi is elköveti ugyanazt a hibát, szívjak a csövet mint a veszedelem, de csak annyit érnek el vele, hogy mindegyikük szájába landol némi mocskos víz.
Mohnak egy
másik elmélete van, miszerint kell lennie abban a jakuzziban egy leeresztőszelepnek, amit ki kell nyitni aztán majd megoldja az ott magának a dolgot. Robi merészkedik be a vízbe és kiderül, hogy nincs itt semmi máGIA, mert van egy olyan szelep belül, amire ha rácsatlakoztatják a slagot, akkor a megindul a víz. Csillagok között érzik magukat, hogy mekkora szakemberek lettek és megoldották a kérdést.
Félig
kiürül már a pezsgőfürdő, amikor is beindul benne a vízforgató vagy valamelyik buzgár – tényleg nem ertek hozzá, bocsi :D – és fröcsög a víz az udvarra.
A
három hős szerelőnek most az a feladata, hogy ezt megoldják valahogy. A gombnyomkodás nem működik sajnos, úgyhogy marad a JPÉ és csuromvizesen rárakják a jakuzzira a tetejét és kész.

kepernyofelvetel_759_egyedi.png

kepernyofelvetel_761_egyedi.png

kepernyofelvetel_766_egyedi.png

kepernyofelvetel_767_egyedi.png

kepernyofelvetel_770_egyedi.png

kepernyofelvetel_772_egyedi.png

kepernyofelvetel_773_egyedi.png

kepernyofelvetel_781_egyedi.png

kepernyofelvetel_784_egyedi.png

kepernyofelvetel_785_egyedi.png




Moh és Bálint, A bátrak a hideg vizes
fürdő után berongyolnak a fürdőbe, aholis Virág jelzi, hogy Ő bizony épp WC-n van. Moh-t ez nem zavarja és alsónadrágban azonnal beáll a forróvíz alá.
Virág ettől teljesen kiakad
és már-már szokás szerint kézmosás nélkül fejezi be az akciót. S gondolom erről majd Daninak is meg lesz a véleménye. S láss csodát, amikor Moh bemegy a hálóba felöltözni, akkor a proli úr egyből nekiesik, hogy hogy mert bemenni abba a helységbe, ahol az Ő tulajdona tartózkodik.
Moh se hiszi és én sem hiszem el, hogy ez komoly. Ennyire nem lehet valaki
hülye.
kepernyofelvetel_786_egyedi.png

Végre a hokisgyerek is kiáll magáért és
visszaszól, hogy kérne akkor egy szabályrendszert, hogy mit és mikor csinálhat, amikor Virág épp látótávolságon belül van. Ebből sem lesz édeshármas orGIA.

Tovább fűzik a ki miatt nem lehet aludni kérdést és a két nappal
ezelőtti megbeszélés után most szavazás is lesz erről. Lesz mágnestábla, megmondás és minden ami kell ahhoz, hogy ebből valami szegregáció lehessen.
Merci
t Virág nyögése zavarja; Moh-t is, aki szerint Virág néha élvezi, mi pedig tudjuk hogy valójában nem; Vivit Robi zavarja; Frut Virág; Danit saját maga és a gondolatai; Virágot Moh szuszogása; Bálintot pedig minden zavarja, de kellemetlen neki Virág szexorgánuma; Robit pedig Dani, mert nem nyögne Virág, ha Dani nem zargatná.
Elr
öhögcsélik ezt a feladatot, mindenki leszarja, mert Ők is érzik szerintem, hogy ez a felesleges feszültséggenerálás a szerkik részéről.

kepernyofelvetel_788_egyedi.png

kepernyofelvetel_789_egyedi.png


Ahogy várható volt,
jön is a büntetés: Virágnak mostantól a nappaliban kell aludnia és egy katonai ládában kell tartania minden cuccát, extraként a hálószobába egyáltalán nem mehet be.

Párbajvisszatekintő: Fru azt a kedves kérdést teszi fel fodrászRobinak, hogy sírna IS, ha esetleg nem Vivi térne vissza? Komolyan, miféle beteg lelkű nő vagy Te baszdmeg? Ezt már nem a barátaim kérdezik, hanem én.
De nem rosszból kérdezi, csak kíváncsi.

A párbaj alatt Bálint bevallja, hogy akármennyire is fárasztó, idegesítő és butuska Vivi, azért nagyon hiányozna neki, ha nem Ő jönne vissza.
kepernyofelvetel_787_egyedi.png
Megérkezik a kis csumpirudi és egy kicsit bizony
kiszínezi a kint eseményeket: szerinte Fru elkezdett kint gecizni, de Ő úgy bekussoltatta, mint ahogy Renátó szokta. Én mondjuk nem emlékszem ilyenre, de ennyi költői szabadság szerintem megengedhető egy ilyen felfokozott helyzet után.
kepernyofelvetel_796_egyedi.png

Karibi bulika van, mindenki szereti Vivcsót és gratulál neki.
kepernyofelvetel_799_egyedi.png

S itt
jön az én kis összeesküvés-elméletem: Mi van akkor, hogyha ez az egész építsük fel Vivit koncepció előre ki van találva és ezzel szeretné a csatorna ellensúlyozni a Renátó-féle szarcunamit, ami a nyakukba borult? Szóval Ők itt most megmutatják a nagy pozitív példát, hogy bizony a legmélyebbről is vissza lehet jönni, ha az embernek vannak barátai, megváltozik a gondolkodása stb és ki lehet mászni a depresszióból, csak nagyon kell akarni. Szerintetek? Vagy túlgondolom? Lehet ebben irányított pszicholóGIA?

Dani és Moh a buli hátterében egy lufit próbál a levegőben tartani fejjel és lábbal és ez az a pillanat, amikor én azt gondolom, hogy a Dani – Moh ellentét se létezik valójában. Tehát vagy
irányított ez a konfliktus vagy a proli úr annyira hülye, hogy néha kiesnek neki események.

kepernyofelvetel_801_egyedi.png

kepernyofelvetel_803_egyedi.png



Moh, Vivi, Bálint és Robi a teraszon beszélik meg, hogy az a hetes maradt bent a játékban, akiket az elején a mocsárcsapat kutyázott. Valamelyikük ki is mondja, hogy azert ezek szerint mégiscsak Ők csinálják jól és a nézők is vevők arra, ha az ápoltak emberien viselkednek. S igen, párbajról párbajra erősödhettek, mert mindig az jött vissza, akit Ők vártak és nem volt semmi Törés a villalétükben.

Dani természetesen kiköltözik a tulajdona mellé a nappaliba és nagyon zavarja őket, hogy a buli afterjaként a többiek mókáznak. Robi a sötétben testápolót nyom Bálintra, Bálint pedig kiszedi a matracot Robi ágyából és egy hatalmas párnapofonnal várja a fürdőből visszatérő barátját. Robinak viszont van annyi esze, hogy Vivcsót pajzsként maga előtt tartva térjen vissza a hálószobába, így a hatalmas maflásnak bizony Vivi lesz a gazdája.

kepernyofelvetel_806_egyedi.png

kepernyofelvetel_808_egyedi.png




Virág bizony ideges, mert a hangoskodástól nem tud aludni. S máris célt érhetne a
büntetés, de sajnos Virág nem fogja ezt felfogni és ahogy visszakerülnek a hálóba, ugyanúgy menni fog tovább minden.
kepernyofelvetel_807_egyedi.png

A szerkiknek én az előzetes alapján megelőlegezek egy hatalmas pacsit, mert a hírek bek
üldése egy igazan remek ötlet. S nemtudom hogy fog zajlani ez az egész, de én bizony hihetőnek álcázott kamuhíreket is küldenék nekik. Például azt, hogy a Karibi-szigetvilág Atlantisz módjára elsüllyedt és Kubát mostantól Kubebának hívják és egy görög szigeten élik tovább az életüket a kubaiak. Szegény Kuba!
kepernyofelvetel_790_egyedi.png
A héten még egyszer én leszek, vasárnap előtt.


944 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2021.02.01. 14:44:34

Sálálálálllllá

Fálki 2021.02.01. 14:44:52

Néma csend és hullaszag.

mozambikizombikini 2021.02.01. 14:45:32

Ez mennyire elviccelt, mindekozben mennyire nagyon komoly dolog:

"Napi kérdés már most a műsor elején: szerintünk mikor fordul először a rendőrséghez Fru a bántalmazások miatt Meddig tart a lángoló szerelem majd Bakonyi „tégedisszájbaköplek” Renátó és Timár „megüthetszhamegérdemlem” Fruzsika között."

Koszi Fälki, ez megint zseni lett!

mozambikizombikini 2021.02.01. 14:47:00

Fruzsi, remelem olvasod ezt most! Kerlek, vedd fel a kapcsolatot Mero Veraval!

Fálki 2021.02.01. 14:47:14

@mozambikizombi: Szivesen.

Valóban komoly dolog, de mi nem tudunk ezzel mit tenni, max rohogunk rajta. Hisz ez az ostoba lnay ugy tekint erre a gyokerre, mint elete szerelmere.

Milyen lehetett a tobbi?

mérges nokedli 2021.02.01. 14:48:15

pedig direkt figyeltem, hogy az elsők között lehessek :( :( :(

Fálki 2021.02.01. 14:49:35

@mérges nokedli: nem volt elég ügyes figyelés az :D

Fálki 2021.02.01. 14:53:39

@.Doktor.Szöszi.: 6 van benne, mert akaratomon kivul egy hatodikat is belecsempesztem és akkor mar otthagytam.

mozambikizombikini 2021.02.01. 14:53:40

@Fálki: Mennyire durva mar, hogy (meg te is :P) elkezdunk felelosseget erezni masok bugyutasaga miatt, mikozben rohogunk a trash(-n).
Csak egy otletet adva az RTL-nek, ha mar szeretik megjatszani ezt az LMBTQ, feminista mi vagyunk a mindenkivel tipusu hippokrita attitudot... Keszithetnenek egy musort Fru-ra alapozva, ahol vegigtargyaljak a szitukat a bantalmazott nokkel. Kulon erdekesseg lehetne, hogy pont Fru volt az, aki a legocsmanyabbul reagalt Vivi sztorijara, szoval nagyon sok lehetoseget latok a mostani szereplokben, ami esetleg egy hasznos musort adna ki.

MsIreneAdler 2021.02.01. 14:54:36

@Fálki: ez is tetszett!
Tegnap nem tudtam nézni, szóval extra öröm van, hogy segítettél felzárkózni :) Köszi szépen!

etikette 2021.02.01. 14:56:15

Gyorsitott verzioban kidobnam az osszeset, Balint,Robi,Mo es Vivi kapna fejenkent 1 millat a maradekot pedig a hv kommentelok kozott osztanam szet hogy a verejtekes munka es haztartas mellett meg volt idejuk es humoruk nezni ezt a ritkanszar evadot es bekommentelgetni. Ja es PPtol is kivanmar a fasz (ha lenne) hogy probalja magat mentegetni a hulyegyerek.

Fálki 2021.02.01. 14:57:17

@etikette: Érdekes terv... A kommentelok kapnanak penzt az idejuk és a humoruk miatt, de a HV irok meg nem.

Kedves ez toled :D

hereverő heverő 2021.02.01. 14:58:39

@Fálki: Te kommentelsz meg írsz is, valld be hogy a dupla gázsira hajtasz :)

Fálki 2021.02.01. 14:58:59

@mozambikizombi: En igazabol felelosseget nem erzek ismeretlen emberek felé :D

2021.02.01. 15:00:19

@Fálki: most akkor nem lesz 5 filmezés?
:(

mozambikizombikini 2021.02.01. 15:01:04

@Fálki: ah.. Te szociopataaaaaa.. Te..

2021.02.01. 15:02:36

@mozambikizombi: a Mérő Verás műsort nézte senki se.

hereverő heverő 2021.02.01. 15:04:10

@mozambikizombi: és @Fálki:
Ez nem felelősség. Szerintem mi egyszerűen enm értjük, hogy a mi értékrendünk szerint egy ennyire nyilvánvalóan mérgező kapcsolatot (lófasz ez, nem kapcsolat) hogy lehet mégis szerelemnek hívni. És hogy hogyan lehetnek emberek ennyire osobák mint a Frunátó kettős. És a végén, maximum felháborodás ez, mivel a csatorna egy beszélgetést volt képes "kiizzadni" magából, de az kb annyi volt mint bolha seggén a pattanás. Ennél én minimum többet várnék egy országos csatornától, ahol elvileg pszichológus segíti a játékosokat stb. Így nagyon kilóg a megúszós lóláb.

Fálki 2021.02.01. 15:07:11

@hereverő heverő: EKG, de ez nem egy országos csatorna. Ez annak az országos csatornának a kábeles gyermeke.

Nem véletlenül van ez épp ott és akkor, ahol és amikor.

Spitzbauer 2021.02.01. 15:08:24

Próba, de most a paraszt tűnt el.

mérges nokedli 2021.02.01. 15:08:30

@Fálki: munka mellett 10-15 percenként ránézni pedig már valami :D több TISZTELETET! ;)

hereverő heverő 2021.02.01. 15:11:47

@Fálki: Persze, mire leírtam már tudtam hogy helytelen. A többi attól még áll, ráadásul akárhol is adják ezt a taliga fost, attól még országos sajtó promózza mindenhol. És persze 7 millióan nézik.

mocskosmacska 2021.02.01. 15:12:04

Szóval akkor Moh nem tartózkodhat alsógatyában egy olyan helyiségben, ami szomszédos azzal a helyiséggel, ahol Virág van, de élőben láthatja és hallgathatja azt, amikor Virág kamatyol?

hereverő heverő 2021.02.01. 15:13:15

@silvermansarah: csillagok között, v mint vendetta, csillagaink... többre nem emlékszem első olvasás után

2021.02.01. 15:16:17

@hereverő heverő: kettőt találtam: V mint, meg az Utolsó Mohikán

2021.02.01. 15:19:10

@hereverő heverő: akkor
Csillagok között
Csillagaim
V, mint Vendetta
Az utolsó Moh
Törés

Ugyi?

Spitzbauer 2021.02.01. 15:19:36

@mocskosmacska: Most már azt sem hallhatja, amikor Proli anal-izálja. Ezért nem mekegett Proli, hogy az miaz, hogy kiköltöztetik a Virgácsot, mert titkon (tiktokon) örült, hogy addig sincsen Múval egy helységben.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 15:21:25

Nekem megvan mind a 6 film akkor kedves @Fálki: :))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.01. 15:21:47

@Fálki: Szia!

Kösz az öfi-t. Szerintem túlgondolod a Vivi-s dolgot. Már az elején gondoltam, hogy Vivi meg fog roppanni féltávnál. Ha a mocsár csapat maradt volna bent, akkor hamarabb.

Innentől kezdve, szerintem szórakoztató lesz a VV... ezért hálás vagyok. Szerintem Renátó/Gia/Amanda/Fru, úgy fog eltűnni, hogy nem is fogunk felőlük többet hallani.

Bálint, Robi, Moha megfognak tapadni egy időre a médiában. Merci és Virág nyomni fogja az influencerkedést, feltéve ha Dani nem veri ki a fogát Virágnak mert nem köszönt elég hangosan...

Vivi, jó kérdés szerintem ő is elfog tűnni a 15 perc hírnév után, pedig sajnálnám! Én tényleg megkedveltem őt!

2021.02.01. 15:22:01

@mocskosmacska: láthat, de nem NÉZhet.

hereverő heverő 2021.02.01. 15:22:12

@silvermansarah: Ne tőlem kérdezd, én játékon kívül vagyok.
Egyébként igen, ezek

kipcsak harcos 2021.02.01. 15:23:21

@Fálki: mennyire kifinomult módszer ez ahogy elveszed a kedvét az elsőzéstől az embereknek :D
Sixx rövidre zárta a kirugdalással :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 15:23:21

@silvermansarah: igen, van még egy azokon kívül, amit írtál :)

2021.02.01. 15:23:31

@Brigante: Vivi felfuttatja a martfűi éttermet a COVID után. :)))

2021.02.01. 15:25:39

@silvermansarah: gyártat egy Vivi pinimosója nevű szappant, és milliárdos lesz. :)))

Cérnahuszár 2021.02.01. 15:27:47

@mozambikizombi: szerintetek mi történik renatoval ha ennél jobban belemennek ebbe?
veszélyes pálya ez, renato bőrében is van egy ember
így hagyják

@Fálki: az élet nehéz és rögökkel teli XDD
de a kommentelésért még csurranhat-cseppenhet valami

(megint nem vagyok népszerű)

Cérnahuszár 2021.02.01. 15:34:38

@mocskosmacska: de jó lenne ha valaki megkérdezné ezt odabent danitól

Spitzbauer 2021.02.01. 15:34:58

Jó a posz, @Fálki. Én sárkányos híreket mindenképpen küldenék Marcinak.

Gia 2021.02.01. 15:39:30

@Fálki: Tyű,mire jöttem..Ez nagyon menő.:-DDDAmúgy pont így gondoltam,így szavakba bújtatottan a nevem.Nagyon ügyi vagy,köszi!:-)))

kipcsak harcos 2021.02.01. 15:39:34

Hű, mekkorát ugrott a ripple árfolyamom :)

hereverő heverő 2021.02.01. 15:40:03

@.Doktor.Szöszi.: keresse a fene. Ezekre is csak felkaptam a szemöldököm, aztán másodikra meglett a mohikán meg a törés és engem nem is érdekel tovább.

Spitzbauer 2021.02.01. 15:40:20

@kipcsak harcos: A régebbi szériákban mindig voltam 1-2-szer dikk, de valahogy, mióta Bástya elvtársat meg sem akarják gyilkolni, már nem érdekel. Szerintem, Fálki ezzel kompenzál: ha ennyi munkát beletett, megérdemli, hogy ő legyen az első (tíz). Szerintem is. De csak akkor, ha pénzt nem kap a posztért :-DDDDD.

Krétagarbó 2021.02.01. 15:47:20

@Fálki: Helló halló Fálki, jó lett a poszt. Igaz, nekem a filmek nem tűntek fel, de ez nem a posztíró hibája, egyszerűen a filmek - kevés kivétellel - egyáltalán nem kötnek le.

Vivivel kapcsolatosan szerintem túlgondolod, nem hiszem, hogy a csatorna tudatosan mutatta be így Vivit, feltehetően valós volt az ő mélyrepülése, majd az abból való kilábalása. Nagyon erőltetettnek gondolnám azt az ötletet, hogy Vivi lejt- majd hegymenete analóg lehetne Rencsi egy esetleges rehabilitálásával. Renátó nem megborult és azért viselkedett vállalhatatlan módon, ő maga egyszerűen ilyen vállalhatatlan. Ha ezt a retekklub nem látja be záros határidőn belül, akkor hamar elpárolog az a 7 millió néző, csak szólok. (hátha olvassák és most beijedtek)

A GIA-s ötlet szuper, szerintem ma valaki mosolyogni fog, mint a vadalma:)

Krétagarbó 2021.02.01. 15:50:39

@Spitzbauer: senkiházi csúcsparaszt:) Mi lenne a következő?

Spitzbauer 2021.02.01. 16:08:48

@Krétagarbó: Sklavetrauer: "csicskagyász"
Esetleg ha valaki tud a csicskára egy jobb német szót, mint a r Sklave, még tárgyalhatunk. Vagy trágyalhatunk.

MsIreneAdler 2021.02.01. 16:20:31

@silvermansarah: aha, szóval a filmcímek ilyen titkos üzenetek?
És az Csillagaimban a hiba. Ha nagyon jó kedved van, és már unod, azt a filmet akkor nezd meg :)

K_Attila 2021.02.01. 16:26:30

Az is hogy van, hogy Virágnak nem gond, ha 6 másik ember + kamerák előtt dugják, mert az természetes dolog, de ne legyen senki a fal túloldalán se, amikor prátol a vécén.

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 16:27:05

@Fálki: Jókat röhögtem, mint mindig. Köszi.

MsIreneAdler 2021.02.01. 16:28:31

@K_Attila: ne keress logikát. A villában állig fel kell öltöznie a többiek előtt, azt meg több ezren láthatják, ahogy este seggbeszexuálják...

K_Attila 2021.02.01. 16:37:45

Igazábólok, tegnap nem voltak olyan termékenyek:

Merci: IIII
Moh: II
Vivi: II
Virág: I
Péter: I

Spitzbauer 2021.02.01. 16:40:21

@Krétagarbó: Most még kicsit futtatom, ízlelgetem, tutujgatom a Spitzbauert.

hereverő heverő 2021.02.01. 16:45:49

elhengergek. kedves tettek legyenek veletek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.01. 16:52:10

Nem mintha bármit számítana, de egyáltalán nem volt vicces, hogy posztíróként rögtön 10 hsz-t is utánaengedtél az irománynak. Csaxólok, ez olyan 3 éves óvoda szint. :-)
Amúgy tök jó volt a poszt, már amennyire egy ilyen punnyadt párbaj utáni napról egyáltalán lehet írni.

Krétagarbó 2021.02.01. 16:52:54

@Spitzbauer: persze, megértem.Sokat küzdöttél érte:)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.01. 16:53:21

@K_Attila: Annyira nem figyeltem, de ez nem elsősorban Gyökér Dániel "porblémája" volt?

ficekence 2021.02.01. 16:53:35

@Fálki: Nagyon jó a poszt köszi szépen. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.01. 16:54:53

@Krétagarbó: A 7 millió néző az évente összesen annyi, vagy hogy? :--)

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 16:56:12

@Majom1Parádé: Ha jól emlékszem, ezt még Gábor vizionálta valamikor

etikette 2021.02.01. 17:22:18

@Fálki: jolvan bevesszuk oket is ;)

etikette 2021.02.01. 17:27:16

Miert nem mosnak kezet wczes utan? Vagy legalabb kopik le a kezuket...

TheLynx70 2021.02.01. 17:41:45

Nagyon jó lett Fálki, köszönöm. :) Még nem láttam az összefogalót, de lehet nem is kell pótolnom. :)

2021.02.01. 17:48:50

@etikette: mert igénytelenek és koszosak

TheLynx70 2021.02.01. 17:59:24

@etikette: Nem ezt tanulták otthon. :)

SirLemming 2021.02.01. 18:00:13

BVben Bálint tolt tangashowt ha van aki arra gerjed azt lehet pótolni.

SirLemming 2021.02.01. 18:06:31

@MsIreneAdler: Na jó de kintről nem megy be senki letépni a kis rózsáját... Bezzeg Moh. Merci felajzza minden este csak azért, hogy megkívánja! A Virágot.

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:06:32

@SirLemming: köszönöm, úgy érzem az univerzum nem véletlenül küldött ki épp akkor a konyhába inni, szerintem valamiért nem akarta, hogy én azt lássam :D

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:07:55

@SirLemming: hmmm... Erre nem is gondoltam... Mi lesz vajon, ha kikerülnek?

SirLemming 2021.02.01. 18:08:15

@MsIreneAdler: Utána Vanda ecsetelte hogy a grafikusok által magas órabérért kitakart rész az bizony egy Hatalmas Fekete Lyuk!

Fálki 2021.02.01. 18:12:43

@Majom1Parádé: Szerintem meg nem az. És engedtessék már meg, hogy én is szorakoztassam magam valamivel...

Egyébként az nem úgy van ám, hogy amikor kész a poszt akkor én azt kiteszem ide és jovok elsőzni rogton. Amikor keszvan, bekerul a rendszerbe és az admin /aki nem en vagyok/ jovahagyja és kikerul ide.

Bocsásd meg nekem, ha elkaptam.

No offense.

Gia Gianea 2021.02.01. 18:13:50

Most olvastam,hogy VvGreg picit bepöccent amiért Bálint és Moh gúnyolódva ismételték a nevét,amikor Vivi mondta,hogy ott volt a párbaján.Szerintem csak örömükben hülyéskedtek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.01. 18:15:29

@Fálki: Oké, hát ha nem volt jobb dógod. :-) Mondjuk ezzel nőttek az esélyeid, hogy bekerülsz a kövi szériába. De asszem nem eleget. :-)

Cérnahuszár 2021.02.01. 18:15:52

@SirLemming: azt hiszem most mindenki elgondolkodva nézeget bármit ami a keze ügyébe kerül :D

Fálki 2021.02.01. 18:19:27

@Majom1Parádé: Az a baj, hogyha bekerulok, akkor nem fogok penzt kapni a HVírásért és a kommentekért...

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 18:20:50

@Fálki: első körben kisavazunk, utána jöhetsz vissza HV-t írni :P :DDD

Fálki 2021.02.01. 18:23:06

@.Doktor.Szöszi.: Van ilyen reális félelmem :D Ahogy az első bekezdésen írtam is, vannak itt olyanok, akik tendenciózusan nem reagálnak arra, ha írok nekik...

Gondolom ők azonnal nyomnának a Renátóra, ha velem menne ki párbajozni.. :D

Fálki 2021.02.01. 18:24:39

@Gia: Szívesen, ilyen a kívánságteljesítő Fálki. Érted, rogton masnap... Mondjuk ezzel el is hasznaltad a kivansagot, meg az egy szemelyre juto atlagos kedvessegmennyiseget is :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:24:56

@Fálki: pedig még én is rád szavaznék :)

TheLynx70 2021.02.01. 18:25:47

@Fálki: Nagyon jó volt a poszt, Fogazós kint van, a többi a jövő titka. :) Ha bekerülsz szavazunk rád.:)

Fálki 2021.02.01. 18:27:03

@úgymond olvasó mmkk: Pedig tobek kozt neked is szólt ám.. ;)

Fálki 2021.02.01. 18:28:06

@MsIreneAdler: Cserébe az extrafinom madártejért :*

Fálki 2021.02.01. 18:30:33

@MsIreneAdler: Én azon filmen olyan jókat bőgök, mint a Hachiko-n... De azt nem mertem beleírni.

TheLynx70 2021.02.01. 18:32:51

Ha valaki esetleg a rakott hagymára lenne kíváncsi, nagyon jó. :) Csak másképpen készíteném. :) A kenyér odakozmált az alján (gázsütőm van), a darált húst nem nyersen kell beletenni, mert egybeáll. Inkább úgy, mint a többi rakottban, kicsit megpirítva, megpárolva. :) Egyébként isteni finom, csak a tejfölt is jobban meg kell küldeni. :) Azért bezabáltam belőle. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:33:44

@Fálki: megkönnyebbültél, hogy kiírhattad magadból? már megérte felébrednem ma.

TheLynx70 2021.02.01. 18:38:50

@repuloezustmokus: Kenyér van a recept alján. :) Maradék felhasználásra is jó. :) Csak nem mindegy milyen sütőd van. Nekem gázosban elléggé "megpirult", igaz bealudtam közben. :D

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:39:01

@SirLemming: igen, azt hallottam, neki ilyen lyuk fixációja van ezek szerint :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:39:45

@Fálki: értékelem a jobbító szándékot, a jövőben jobban odafigyelek arra, hogy másnak se reagáljak véletlenül, és így kiegyenlítődjön az univerzum :))

Rrami 2021.02.01. 18:40:55

Tegnap belenéztem a BV-be, de arra nem számítottam, hogy Rencsi fog velem szembejönni, vagyis ülni. Azt hittem csak rémeket látok. Szerintem megfenyegette a szerkesztőket, hogy bekerülhessen. Szerencsére nincs tehetsége a hírolvasáshoz :P

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:42:28

@Fálki: szívesen :D
Na a Hachiko a másik, ami még ilyen bőgős, nagyon szeretem! Rég néztem szomorú filmet. Igazából kerülöm ezeket mostanában.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:43:01

@Fálki: azt hiszem, egyik nap ármándónak se mondtam semmit az egyik nekem címzett kommentjére. ármándó, ha ezt látod, sajnálom! (de attól még ugyanúgy utállak, ahogy eddig, mert tudom, hogy azt szereted :D)

Fálki 2021.02.01. 18:43:52

@MsIreneAdler: Én sem nézem újra ezeket tul gyakran... A Csillagainkban hiba viszont nekem nagyon tetszik és Shailene Woodley itt a legigazibb.

Fálki 2021.02.01. 18:44:52

@úgymond olvasó mmkk: Ertem en, hogy szerinted ez veletlen és azzal nincs is semmi gond, mindenkivel elofordulhat.

De amikor rendszeresen veletlen, akkor azert mar csak gyanus, nem?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:46:02

@MsIreneAdler: hétvégén ment a film+-on a kutyám, skip. annak is szomi volt a vége.

TheLynx70 2021.02.01. 18:49:11

@Cérnahuszár adraconis.0.01: A hagyma jó, értem? :D Főleg tejfölösen, fűszeresen megpárolódva. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:50:20

@Fálki: nem gondoltam, hogy ez neked bármilyen szinten is számít :) elnézésedet kérem.

TheLynx70 2021.02.01. 18:50:43

@repuloezustmokus: Puha kenyérrel is lehet készíteni, ha elalszol közben úgyis megég az alja... :D

Fálki 2021.02.01. 18:53:00

@úgymond olvasó mmkk: hogyne szamitana. Én sosem szoltam hozzad egy rossz szót sem, sőt. Még mindenféle jókat is mondtam valakinek, akit mindketten ismerunk.
S nem gondoltam, hogy kozottunk lenne barmifele ellentét vagy fújás a másikra. Leszamitva azt a nyilvanvalo eshetoseg, ha Te is befordultal az ominozus éjszakai atombomba és az EKG-csoport megnevezes miatt.

De azt gondolom, hogy amiatt is eljartam mar a magam kanosszajat.

SirLemming 2021.02.01. 18:53:38

@MsIreneAdler: A csajra krumplis zsák meg lovakra való szemellenző mint. Esetleg póráz.
Dani meg keményen ránéz mindenkire akire mer és épp szembe jön.

Moh meg tagad majd a VV 50. jubileumi adásban is.

Vagy valami ilyesmi.

Azért Dani helyében a női mosdóktól is óvnám azt a kis tündért, ki tudja milyen lezbikusok bújkálnak arra.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 18:53:55

@TheLynx70: nekem mostanában minden megég a sütőben, pedig semmit nem csinálok másképp, mint előtte

MsIreneAdler 2021.02.01. 18:58:53

@Fálki: az egy nagyszerű film. De könyvben állítólag még jobb. Én sem nézem újra őket, viszont örülök, hogy láttam :)
Honnan jött ez az 5 film?

Rrami 2021.02.01. 18:59:23

"Robi, megbasszuk ketten Vivit?" (Bálint)
:D

Ezt hallottátok tegnap? Mit szóltok?

SirLemming 2021.02.01. 19:00:27

@Rrami: Utána visszakozott. Gondolom eszébe jutott hogy akkor Robit is szemmel kell tartani.

MsIreneAdler 2021.02.01. 19:03:10

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk kutyával lehet szíveket facsarni, ez tény :)

@SirLemming: máshogy nem tudja elkerülni, hogy ne vessenek pillantást a virágszálra. Azért kíváncsi leszek.

Fálki 2021.02.01. 19:03:14

@Rrami: Volt mar benne alkohol, elotte azt magyarazta, h mivel egyutt furdenek, biztos ott is bassza Lobelt a Vivi pinijét.

TheLynx70 2021.02.01. 19:03:23

@repuloezustmokus: Hidd el nem bundás kenyér, nagyon finom, csak kicsit át kell variálni a receptet. :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 19:04:21

@SirLemming: ja ja nehogy valami kolbászos szendvics legyen

Charlie100 2021.02.01. 19:04:36

@Brigante: Remélem igazad lesz és eltűnek a képernyőről akiket említesz

Fálki 2021.02.01. 19:04:48

@MsIreneAdler: Olvastam is termeszetesen, úgy is nagy élmény, bár szerintem nehezebben fogyasztható, mint a film.

Ez az 5 a kedvencem. Megbeszeltuk itt par kommentlakótárssal, hogy a mai posztba valahogy belecsempészem, aztan majd erről is offolgatunk és mindenki hozza a sajat listajat.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:04:57

@Fálki: be szoktam fordulni, de most kivételesen államvizsgáztam, azért nem voltam három hétig :) részemről semmi probléma sincs.

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:05:03

@TheLynx70: csináltam májkrémes melegszenyót, egy darabig elleszek
utána megint kínlódok a receptért, kb reggel

Gia Gianea 2021.02.01. 19:05:39

Fru anyja pont úgy nyalogatta a szája szélét,mint a kedves lánya..Családi ökörség..,izé örökség.

Gia Gianea 2021.02.01. 19:08:35

Remélem a sárgarépára alapozott Merszike ma már nem lesz homorú.Fru után pont nem kellene sírnia..

SirLemming 2021.02.01. 19:10:38

@MsIreneAdler: :D Gonoszak vagyunk csupán. Na jó. Én biztos.

TheLynx70 2021.02.01. 19:11:59

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Egyszer már belinkeltem. :) Viszont olvass vissza, és vedd figyelmbe az intelmeimet. :) www.nosalty.hu/recept/rakott-hagyma

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 19:12:23

@Fálki: ami ugye összesen 6, és az 5. csak nekem van meg :DD

TheLynx70 2021.02.01. 19:17:02

Tényleg, ha már VV! :) Majkáról kinek mi a véleménye? Szigorúan VV tekintetében! Kihasználta a lehetőségét? Szerintem igen, nem is jut senki eszembe, aki ennyire rafkós lett volna...

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:20:11

@MsIreneAdler: az én szívemet bármilyen állattal lehet. karácsonykor a dumbot néztem meg, borzasztóan éreztem magam közben :))))

TheLynx70 2021.02.01. 19:20:24

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Legjobb! :) Az embernek (és az asszonynak) összefut a szájában a nyál a gondolatáról is... :)))

MsIreneAdler 2021.02.01. 19:21:49

@Fálki: nem biztos, hogy el tudnám olvasni a könyvet, lekvár puding vagyok már az ilyesmihez :)

Na ez nekem kimaradt, nem láttam erről a témázást. De nagyon jó ötlet! Már agyalok is :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 19:23:05

@SirLemming: nem, nem csak te :)

@úgymond olvasó mmkk: én annyira nem vagyok állatos, de Dumbo az Dumbo, szóval értem :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:25:39

@MsIreneAdler: én nagyon, egész nap emberek között vagyok, meg a nyakukba szakadt szar dolgokkal foglalkozom. hozzájuk képest egy makka, vagy egy kutya maga a felüdülés :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 19:26:16

Oroszlánkirály...
meg persze én az Utolsó Mohikán végén is szipogtam amikor megnéztem

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 19:27:13

@mozambikizombi: Majd Daninak jól megmondom, hogy több tiszteletet, mert ez már megbeszéltük, de amúgy szarom le , de hogy a kislány a tevepatával, tesóóó.

Hasonlóan összefüggéstelenül és értelmetlenül szokta magát előadni, nem ?

etikette 2021.02.01. 19:27:53

@Raspberry Cake: azert igy mar sok minden magyarazatot nyer...csori

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 19:28:08

Naaaagyooooon álmos vagyok, hüpp hüpp

Egyfejű 2021.02.01. 19:28:16

Helllló mindenki! Hogy vannak a macskáitok? Jó az off-téma.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:31:05

@ppupu: már megint az altatót vetted be a cavinton helyett?

mozambikizombikini 2021.02.01. 19:31:22

@Rrami: sztem teljesen egeszseges, hogy nemi alkoholos befolyasolas es egy ilyen stresszes (mikuldtukki a haverunkat, mivanhanemjonvissszaaa?) Vivis parbajhelyzet utan elontotte oket a felszabadulo tesztoszteron... Moh, Balint, Robi probaljak visszafogni magukat es Haaaare Krishnat tolni, de ok is csak emberek.. :D

A legnagyobbakat a reszeg Robin tudok rohogni meg mindig.

TheLynx70 2021.02.01. 19:32:42

@repuloezustmokus: Mert nem teljesen hülyéket válogattak be, de esélyteleneket! :) Én nem vagyok Majka fan, hiába a megyébe való. "Borsod a sorsod!" :) De valamit csak összehozott az ózdi proletár. :) Nem sajnálaom tőle, egy percig sem. :) Aki igen, csinálja utána. :)

readonlyvv 2021.02.01. 19:34:41

sziasztok! ki volt matthias rex aki szétoffolta az előző posztokat?

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:36:12

@readonlyvv: ki ne mondd a nevét 3x
még megjelenik

Egyfejű 2021.02.01. 19:39:24

Megtaláltam Mercike egyetemi jegyzeteit a drakológia szakról:
www.libri.hu/konyv/dr_ernest_drake.sarkanytan-4.html

Raspberry Cake 2021.02.01. 19:40:00

@repuloezustmokus: @etikette: Szörnyű gyerekkora lehetett, összeszorult a szívem miközben olvastam:(( Ennek tükrében számomra cseppet sem meglepő, hogy ennyire erőszakosan ki akarja csikarni a szerelmet Moh-tól.

Rrami 2021.02.01. 19:40:35

@mozambikizombi: Egyetértek. Sokan kiakadtak rajta, meg olyanokat írnak, hogy ezért csalódtak B-ban. Nekem sem volt ez vészes beszólás. Sajnos Robit még nem láttam részegen, vagy csak nem emlékszek rá, de megnézném:D

Egyébként a tegnapi Frú-R ügy margójára: az FB csoportokban feljött a téma, bemásolták mit írt egy poszt alatt Fruanyuka: elhatárolódik Rencsitől és nem örül a kapcsolatuknak. Már ez is valami. (Eközben a Rencsi a nem tudom melyik oldalán meg arról posztolt, hogy megy találkozni anyóssal, ezt is megcáfolta anyu :D)

Rrami 2021.02.01. 19:42:54

@Egyfejű: :)) megyek bejelölöm a Molyon

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 19:44:38

@Raspberry Cake: igen, és most már mindent értek..hogy minden kedves szóban, mozdulatban tobbet lát..

Gia 2021.02.01. 19:44:51

@readonlyvv: Mit írt az igazságos?Nem találom.

Egyfejű 2021.02.01. 19:45:15

@repuloezustmokus: Vajon milyen benne az erdélyi sárkány? Még az is lehet, hogy nem felelek meg a szabványnak, nézhetek más meló után....

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:46:40

@Gia: törölték, mert bactatta az itteni úri közönséget, hogy miért foglalkozik a vv.vel
utána meg csak engem, mert hülye voltam és reagáltam rá

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:48:33

@Egyfejű: nem elérhető :(
na mindegy, feliratkoztam rá

Krétagarbó 2021.02.01. 19:50:17

@Raspberry Cake: nem lepődtem meg, valami ilyesmire gondoltam a körülményeit illetően. Sajnálom:(

MsIreneAdler 2021.02.01. 19:50:46

@Raspberry Cake: köszi az infót, szegény Merci :(

Raspberry Cake 2021.02.01. 19:50:51

Újabb nyomozásom eredménye: megtaláltam Fru tablóképét, a 12.D osztálynál keressétek verseghy-gimnazium.net/images/gallery/tablok/2015.jpg

Fu Szekh Li 2021.02.01. 19:50:59

@Fálki: Van ilyen, utálnak, szokj hozzá :D

Egyfejű 2021.02.01. 19:52:27

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Megugrott a kereslet rá, úgy látszik :) Amúgy a bookline-on van elérhető antikvár példány - azt írja, hibátlan, olvasatlan példány, szóval nincs kiszínezve :D

Fálki 2021.02.01. 19:53:15

@Fu Szekh Li: Nem azzal van a bajom. Húzzanak sorszámot :)

Raspberry Cake 2021.02.01. 19:53:32

@repuloezustmokus: Akkor bocsánat a duplázásért, a tegnapi kommenteket nem olvastam még vissza.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 19:54:05

@Egyfejű: az összes tankönyvemet bookline antikváron vettem, szinte újak voltak, 10.000 forint helyett 2-3ezer forintért :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 19:55:29

extrában láttam Danika versét, amit elo is adott az unottfejueknek..

Cérnahuszár 2021.02.01. 19:56:58

@TheLynx70: kaloda lesz, nem térdszalag

Egyfejű 2021.02.01. 19:57:43

@repuloezustmokus: Hát, eléggé hasonlítok az avataromra, csak barnába' :) Nem szoktam tüzet okádni, csak naggyon ritkán egy kis füstöt. Napjaimat ragadozás, királylányok rabolgatása és hősdaliák pusztítása helyett jórészt hülyeségek olvasgatásával és nézésével töltöm. :) Afféle dodósárkány vagyok,mert a repülés se megy, még a székre felállva is tériszonyom van. Most így leírva, úgy érzem, meg vagyok érve a kipusztulásra :D

Egyfejű 2021.02.01. 20:00:53

@úgymond olvasó mmkk: Én is gyakran járok arra. Csak úgy első pillantásra feltámadt a kétely bennem,hogy egy antikváriumba beadott színezőben vajh nincs-e már kiszínezve az összes kép :D

Fu Szekh Li 2021.02.01. 20:00:59

@Fálki: De most őszintén: szerinted ezután fognak reagálni, hogy beírtad az öfibe? Akkor meg miért nem szarod le?

TheLynx70 2021.02.01. 20:01:14

@úgymond olvasó mmkk: Miskóciában meg állítólag bezárták az egyetlen antikváriumot. :( Földimalac majd hozzászól, igaz, már nem itt lakik, de tudja miről beszélek. Ez nagy érvágás. :(

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:01:41

@Egyfejű: hát a rólad forgatott filmben sem voltál egy fenevad.

Egyfejű 2021.02.01. 20:02:34

@repuloezustmokus: Miket meg nem tud az ember magáról így vénségére! S azok micsinálnak, izé, mit kéne csináljanak?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 20:02:47

@repuloezustmokus: levelezőn, onlány oktatásban nem minden tanár fektet energiát a tanításába. miattuk kellett megvennem.

Fálki 2021.02.01. 20:03:21

@Fu Szekh Li: Boven adok eleg indokot mindenfele nepeknek arra, hogy ne szeressenek/ignoraljanak/barmi. Nem is arrol szol az egesz, hogy en pirospontokat szerezzek barkinel vagy barmi hasonlo.

Ha viszont ok nelkul néznek levegonek, annak szeretek utanajarni, hogy ugyan miert.

Ennyi a titok.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 20:03:52

@TheLynx70: nekem minden ilyenért győrbe kellene mennem, az meg azért túlzás lenne.

Egyfejű 2021.02.01. 20:04:52

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az az igazság, hogy ott egy kicsit jobb színben tüntetnek fel, mint valójában vagyok, de ja.

TheLynx70 2021.02.01. 20:06:45

@úgymond olvasó mmkk: Nekünk olyan frankó antikváriumunk volt évtizedekig... És nem a covid vitte el... Az érdektelenség... :(

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:11:34

olyan izomlázam van teljesen készen vagyok , minden izmomban .nem bírok ülni .

lesz a héten kiválasztás?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 20:12:11

@Egyfejű: nagyon nagyok. zöldesbarnák, tudnak tüzet okádni, de nem akkorát mint egy tüzsárkány. viszont képesek mágiára. sokáig élhetnek, bár elég ritkán. szeretik a hegyekben gazdag erdőt, ahol barlangban él

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:15:03

@Fálki: jaja fálki tudjuk ám , hogy nagyon érzékeny lelked van.

Fu Szekh Li 2021.02.01. 20:15:04

@Fálki: Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény...

@úgymond olvasó mmkk: Hősiesen bírtam fél percig...
Tromf: www.youtube.com/watch?v=WB5VD_Z5Zvg&ab_channel=OldiesAngel

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 20:16:00

a legjobb az amikor a tanár konyvét kell megvenni..és az oktató elélvez saját zsenialitásátol

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:16:28

@repuloezustmokus: a mi süsünk nem él barlangban szerintem de varázsolni lehet tud :)

Egyfejű 2021.02.01. 20:17:09

@repuloezustmokus: Hegy meg erdő stimmel, a barlang is, olvasólámpával.

SirLemming 2021.02.01. 20:17:42

@MsIreneAdler: Nem mertem megengedni magamnak a többesszámot. AZ lehetetlen, hogy gonosz légy, nyilván a többiek. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 20:18:53

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): kérdés hogy lány e, mert akkor le kell rakja a tojásait, ami picit kemény, és lehelgetnie kell..

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.01. 20:19:40

@Egyfejű: na tessék rám cáfolsz , mégis barlangban élsz :P

Egyfejű 2021.02.01. 20:19:46

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Az én házam, az én barlangom, így tartja a sárkánymondás.

SirLemming 2021.02.01. 20:22:16

@Raspberry Cake: Tyűű... No igen. Ez pár dolgot megmagyaráz, de attól még hajlok rá hogy régóta csak bespirálozza magát abba hogy felkínálja magát az meg nem teszi beeee...

@repuloezustmokus: honnan a definíció?

Egyfejű 2021.02.01. 20:24:57

@repuloezustmokus: Végülis, a disznó elég nagy. Bár én a szárnyast jobban szeretem.

MsIreneAdler 2021.02.01. 20:27:12

@úgymond olvasó mmkk: nos van ugyan egy macskánk, de nem biztos. Inkább úgy érzem ő tart minket, nem mi őt :)

@Fálki: hát gyanítja Merci anyu, hogy gyermekei nem fogadták túl jól, hogy kiskorukban lefalcolt és új családot alapított, őket meg nem vitte magával.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 20:28:13

@TheLynx70: kinyitod pandora szelencéjét, aztán elzavarnak innen a zenéimmel együtt :D

SirLemming 2021.02.01. 20:29:19

@repuloezustmokus: @nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Mármint konkrétan érdekel. Dragonlance jutna először eszembe, de föld pont nem rémlik.

Egyfejű 2021.02.01. 20:30:27

@úgymond olvasó mmkk: Szolidaritásból, és külön Mercikének dedikálva, meg az összes volt sárkánynak:
www.youtube.com/watch?v=oqwgMLdy2q4

SirLemming 2021.02.01. 20:31:29

@MsIreneAdler: Heh. Ki kell egyenlíteni a létszámot. Egynél több macska elvan egymással, kevesebb figyelmet igényelnek a kétlábúaktól. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 20:34:28

@Egyfejű: ezt de rég hallottam :))

@MsIreneAdler: nálunk meg egy macskalelkű kutya lakik :)

TheLynx70 2021.02.01. 20:35:11

@úgymond olvasó mmkk: Én nem! :) Egyébként elzavarhatnak, mostanában kondicionálom magam az elzavarásra, öt év után. :-)

Krétagarbó 2021.02.01. 20:40:47

@úgymond olvasó mmkk: na akkor én is beszállok, bár ez most nem gépzene. Amúgy Kispál szám, de nekem ez így jobban tetszik (a felvétel minősége szar, azért bocs):

youtu.be/5NtXptqm2U0

SirLemming 2021.02.01. 20:43:29

@repuloezustmokus: Feltehetően több félét is. Pedig nem is trollkodni szerettem volna. :)

2021.02.01. 20:45:55

Nahát, én összegyűjtöttem pár filmet, meg is akartam keresni a magyar címüket, de érdeklődés hiányában nem tettem. Azért beírom, hátha lesz belőle thread.
Inkább olyanokat írok, amik valamiért hatással voltak rám, és nem 5-öt, hanem amennyi eszembe jutott ma, és még így is tudnék párat.
Kettő olyan van, ami viszonylag új (az elején).

Három óriásplakát Ebbing határában
Hell or High Water
...
THe Departed
Se7en
The Matrix
Saving Private Ryan
Gladiator
LOTR
Unusual Suspects
Silence of the Lambs
Fight Club
I am Legend

+1
Brian élete :)))

Egyfejű 2021.02.01. 20:50:27

@TheLynx70: Azért maradj a játék végéig, hiúz, megkedveltelek.

Fálki 2021.02.01. 20:50:44

@silvermansarah: De pont ez a lenyeg, kedves, hogy en is tudtam volna irni meg 20at, amit szeretek és/vagy a kedvencem, de az éppen aktualis 5 legkedvencebbet kell.

A hetedik és a Három óriásplakát nekem is nagy kedvencem, de szorosan lemaradtak most.

Este majd az éjszakai muszakban kitargyaljuk ezt szerintem :)

2021.02.01. 20:54:32

@Fálki: jó, de akkor mondd meg mi alapján szűkítsem?
Legnagyobb hatással mi volt?
Legújabb kedvenc?
dráma, sci-fi, komédia, stb?

Fálki 2021.02.01. 20:58:02

@silvermansarah: A mufaj szerintem mindegy, az mehet egybe.

En a legnagyobb hatas alapjan szukitettem most.

TheLynx70 2021.02.01. 20:58:34

@silvermansarah: Én nagyon örülök ezeknek a filmeknek, mert kicsit megismerlek: :)

SirLemming 2021.02.01. 20:58:50

@silvermansarah: Mindegy. Senki se kéri majd számon.
Ha nagyon dönteni akarsz szedd össze a kedvenceket és páronként sorsolj pénzfeldobással.
Amikor repül a pénz érzed majd melyiket szeretnéd nyertesnek. Folyatasd addig amíg 5 marad. :)

TheLynx70 2021.02.01. 21:00:14

Engem most utálni fogtok, mert Eminemet hallgatok! :DDD www.youtube.com/watch?v=YVkUvmDQ3HY

Fálki 2021.02.01. 21:01:15

@TheLynx70: Pontosan, pont ez lenne ennek a jateknak a lenyege, hogy ad1 kicsit jobban megismerjuk a masikat -vagy legalabbis az izleset-, ad2 talalkozzunk esetleg olyan filmekkel, amik amugy nem jutnanak el hozzank és az itteni beirasnak koszonhetoen adjanak élményt.

2021.02.01. 21:03:44

@TheLynx70: :))@Fálki: @SirLemming:

Akkor szűkített lista:

A bárányok hallgatnak
A Mátrix
Harcosok Klubja
Ryan tizedes megmentése
Közönséges bűnözők

2021.02.01. 21:04:06

@silvermansarah: ja, és én éjjel nem vagyok mert...

..alszom :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:11:12

@SirLemming: na neem. Ő igazából csak úgy nálunk felejtette magát, bőven elég nekünk :)

@úgymond olvasó mmkk: nekem macskám volt, amelyik várt engem, elém futott és hempergett, fura volt. Úgy látszik van átjárás kutya-macska lét között.

TheLynx70 2021.02.01. 21:12:10

Én imádom ezt a "kopasz izét". :) Az Ötödik elemben is szerepelt, ami az egyik kedvenc filmem. :) www.youtube.com/watch?v=nhPaWIeULKk

TheLynx70 2021.02.01. 21:14:29

@silvermansarah: Holnapra öszegondolom a kedvenc filmeket. Lesz vagy százas lista. :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:15:52

nem vagyok nagy filmes, inkább sorozatos, de bármit megnézek, amit előtte olvastam könyvben, csak azért, hogy elmondhassam, a könyv mennyivel jobb :D alan rickman bármelyik filmjét szeretem az igazából szerelmen kívül, ill. a harry potter univerzumot (már tervezem a kviddicspályát arra az esetre, ha 22-ben megválasztanak miszterelnöknek)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:20:29

@silvermansarah: szuper lista. Basszus elkezdtem én is írogatni, de rohadtul nem könnyű!
A Mátrix az egy kurva nagy flash volt nekem! Nagyon szívesen emlékszem vissza rá!

2021.02.01. 21:21:32

@MsIreneAdler: <3
nekem is, döbbenten ültem a székben, hogy EZ MI VOLT?
:))

SirLemming 2021.02.01. 21:21:50

@TheLynx70: szemétség. Mikor olvastam hogy eminem pont erre gondoltam. :D

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:22:23

@úgymond olvasó mmkk: ha lesz kviddics pálya, az én szavazatomra szamíthatsz :)

2021.02.01. 21:22:39

@úgymond olvasó mmkk: A HP univerzum szerintem pont egy generációval fiatalbbaknak jött be nagyon, mint ami én vagyok :))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:23:44

@MsIreneAdler: lesz. negyedannyiba fog kerülni, mint egy stadion. már a kastélyt is kinéztem, ahol tanulhatnak majd a kölkek :)))))

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:23:49

@silvermansarah: amikor mennek a betűk, te meg ott nézel ki a fejedből...
Azt sajnáltam, hogy csak egyszer nézhetem meg először :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:24:43

@silvermansarah: én nem vagyok egy egész generációval fiatalabb, de imádom. Minden pici részletét :)

2021.02.01. 21:25:34

@MsIreneAdler: én napoking gondolkodtam rajta. Tele volt ráadásul mitológiai utalásokkal, szinte minden valamilyen szimbólumra alalpult, és mégis, elsőre is akkorát ütött. Utólag meg mikor rájössz hogy mennyi rejtett üzenet volt benne, váááá

SirLemming 2021.02.01. 21:25:55

@MsIreneAdler: Az első rész igen a többi meh.
Aztán megcsinálták Half Life modnak a The Specialist címmel a bullet timeot és akrobatikát rendes multiplayerben bőven a Max Payne előtt.

Az... az... A mátrix.

TheLynx70 2021.02.01. 21:27:08

@úgymond olvasó mmkk: Alan Rickmant én is szerettem. Lassan aludnom kell, mert korán kelek, az öszefoglalókból tájékozódom. :D

2021.02.01. 21:27:46

@TheLynx70: Jó éjt, lassan én is megyek, majd reggel visszaolvasunk :)

2021.02.01. 21:29:00

erev tov!:Đ

itt zajlik a top-5-kedvenc-filmemet-megírom-bűnözés?:'D

01. a boldogságtól ordítani (happiness, 1998, dir.: todd solondz)
02. a tanú (1969, dir.: bacsó péter)
03. a nagy lebowski (the big lebowski, 1998, dir.: joel & ethan coen)
04. rosemary gyermeke (rosemary's baby, 1968, dir.: roman polanski)
05. ragyogás (the shining, 1980, dir.: stanley kubrick)

bár ebben az ötös listában - egész véletlenül - minden rendező zsidó származású,
a top 10-be simán befértek volna a kedvenc "gój" alkotók (david lynch, park chan-wook, hayao miyazaki, lars von trier, martin scorsese, francis ford coppola etc.) sikerültebb munkái is.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:29:07

@TheLynx70: holnap csak fél nyolcra megyek, áldassék az úr :D

Fálki 2021.02.01. 21:29:45

@silvermansarah: @MsIreneAdler: Én borzasztoan untam és unom a matrixot és nem is nagyon ertem, hogy masik szerint mi benne az annyira jo :D

Fálki 2021.02.01. 21:31:59

@TheLynx70: 5os lehet. Direkt azert beszeltunk meg mi is pár nappal kesobbi idopontot, hogy mindenkinek legyen ideje szűrni.

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:32:41

@úgymond olvasó mmkk: nagyon helyes!

@SirLemming: ebben igazad van, a többi rész az már nem szólt akkorát, de nekem bejött.

@Fálki: na hát engem ilyen könnyű lenyűgözni :)

Fálki 2021.02.01. 21:32:47

@vágtázó vadmalac: Szevasz zsidisznó!

Bár rohadjak meg ha értem, hogy miért koszonok magamnak.

:D

Fálki 2021.02.01. 21:33:49

@silvermansarah: Az nem Ryan kozlegeny megmentése, már bocsanat :D :D :D

Krétagarbó 2021.02.01. 21:35:15

@silvermansarah: @Fálki: bár nem vagyok nagy filmes, ötöt még én is össze tudok szedni, amik vagy nagyon tetszettek, vagy még pluszban valamiért akkor (és később is) nagy hatással is voltak rám:

Az óceánjáró zongorista legendája
A vizsga
Zöld könyv
Életrevalók
Egy asszony illata

TheLynx70 2021.02.01. 21:36:07

@vágtázó vadmalac: Sok jó film, de a Ragyogás egy kaki, már bocsánat! Mégis mindenki azt élteti, pedig köze nincs a regényhez. :)

Fálki 2021.02.01. 21:37:22

@Krétagarbó: Ú, a zold konyv tenyleg mennyire jó.

En imadom Viggo Mortensent, amikor nem LOTR szerepben van.

Krétagarbó 2021.02.01. 21:39:07

@Fálki: engem sem fogott meg olyan nagyon, de lehet, hogy megnézem, én még nagyon éretlen voltam hozzá anno sztem.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:39:21

Sziasztok, szép estét! :-)

Tyűűűű, a filmes listák. Többnyire azokat szeretem, amik tele vannak információval, csak nem mindenki figyel fel rájuk, vagy nem is érti, mit kellene nézni, látni benne. Persze vannak "alapművek", amiket ezerszer megnézek, bármikor.
Hirtelenjében ami eszembe jut, persze lehetne bővíteni még részemről:

Gladiátor
Az ördög ügyvédje
A mágus
Parfüm
Mátrix
Lakott sziget
Lopott idő

Brian élete
Gyalog galopp
Világtörténelem I.
Ford Farlaine

Fálki 2021.02.01. 21:39:56

@vágtázó vadmalac: A tegnap esti BV-ben amikor a HeliumBarbie torokra vette Moh ujjait, azt én is visszaneztem parszor :D

Fálki 2021.02.01. 21:40:39

@Kiégett Hobbynyúl: Helló nyúl.

Itt szigor van, úgyhogy neked is szűkíteni kell 5-re.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:40:47

@Fálki: igen, a hósüti az egyik kedvencem. a másik meg a parfüm :)

Fu Szekh Li 2021.02.01. 21:41:58

Ne kérdezzétek, hogyan és miért, de a mátrixról ez jutott eszembe:
Szabó Lőrinc: Dsuang-Dszi álma

Kétezer évvel ezelőtt Dsuang Dszi,
a mester, egy lepkére mutatott.
– Álmomban – mondta, – ez a lepke voltam
és most egy kicsit zavarban vagyok.

– Lepke, – mesélte, – igen, lepke voltam,
s a lepke vigan táncolt a napon,
és nem is sejtette, hogy ő Dsuang Dszi…
És felébredtem… És most nem tudom,

most nem tudom, – folytatta eltünődve, –
mi az igazság, melyik lehetek:
hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet? –

Én jót nevettem: – Ne tréfálj, Dsuang Dszi!
Ki volnál? Te vagy: Dsuang Dszi! Te hát! –
Ő mosolygott: – Az álombeli lepke
épp így hitte a maga igazát! –

Ő mosolygott, én vállat vontam. Aztán
valami mégis megborzongatott,
kétezer évig töprengtem azóta,
de egyre bizonytalanabb vagyok,

és most már azt hiszem, hogy nincs igazság,
már azt, hogy minden kép és költemény,
azt, hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke őt és mindhármunkat én.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.01. 21:42:22

@Krétagarbó: egy asszony illata, tényleg, köszi, hogy eszembe juttattad :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:42:34

@TheLynx70: ekg a Ragyogásra. Én imádom Stephen Kinget, de a film gáz. Készült viszont belőle egy egész jó sorozat Álomdoktor a címe.

Fálki 2021.02.01. 21:43:10

@úgymond olvasó mmkk: A Hósütiben mennyire gyonyoru mindenki... Főleg Carrie-Anne Moss :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.01. 21:44:41

@Fálki: jó, jó, de valahogy bennem mégis hiányt okozott

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 21:45:15

Ha már listák:

Monte Wildhorn csodálatos nyara (2012)
A rózsa neve (1986)
Vámpírok bálja (1967)
Egy becsületbeli ügy (1992)
Azután (Matt Damonnal) (2010)

A scifi rajongásom miatt a scifik külön:

Különvélemény (2002)
Transzcendens (2014)
Forráskód (2011)
Deja VU (2006)
Éjszakai Őrség (2004)

TheLynx70 2021.02.01. 21:46:08

Én még nem vagyok teljesen biztos a listámban, csak tapogatózom. :) Hatalmas élmény volt a "Jó, a rossz és a csúf." :) www.youtube.com/watch?v=h1PfrmCGFnk

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 21:46:08

@Kiégett Hobbynyúl: Bakker a Parfüm... igen bár a könyv jobb volt

Fálki 2021.02.01. 21:46:52

@ppupu:

Az Egy becsületbeli ügy -et én is nagyon nagyon bírom! Nathan Jessep ezredes!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:49:05

@Fálki: Szia! Hááááát jóóóó... fájó szívvel... szipp. :D

Akkor a top 5:

Gladiátor
Az ördög ügyvédje
A mágus
Lopott idő
Mátrix

A kultikusokat csak felsoroltam, mert azok alapművek, azokat látni kell. :D

Fálki 2021.02.01. 21:50:27

@ppupu: Nagyon. Meg mindenki mas is.

Szerintem az kb a legjobb targyalotermi jelenet ever.

Talán még a Legbelső félelemben az Edvard Norton - Richard Gere zárójelenet veszi fel vele a versenyt.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:50:40

@ppupu: Jobb hát. Egyetlen olyat tudok, ami filmben jobb volt, a Dűne.

Ja, a kviddicset megszavazom, volt szerencsém élőben játszani -persze földön. :DDDDD

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:50:45

@ppupu: a Különvélemény nálam is nagy kedvenc!!

Fálki 2021.02.01. 21:51:46

@Kiégett Hobbynyúl: A mágusnál nem jobb szerinted a Tokeletes trukk? Ha már bűvészes....

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 21:52:00

Az a baj skacok, hogy igazából kategóriánként vannak kedvenceim.
Háborús filmek
Sci-fi
Vígjátékok
Krimik
stb...

Így baromi nehéz 5 filmet kiválasztani

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 21:52:18

@ppupu: szerintem is jobb könyvben...bár ez általában így van, h jobb a könyv

@Fálki: világ omlott össze bennem....mátrix se...

Krétagarbó 2021.02.01. 21:52:45

@ppupu: A rózsa neve - nekem is kedvenc, de ezzel én úgy jártam, hogy előbb olvastam könyvben, és hát a könyv után azért kevés. De belátom, hogy U. Eco-t nem lehet visszaadni filmvásznon. Imádtam tőle A Foucault ingát is, bár az első 130 oldalon úgy kellett átverekednem magam. Utána már nem tudtam letenni.

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 21:54:55

@Kiégett Hobbynyúl: Szerintem a Dűne már ha az 1984.esről beszélünk sztem el lett kicsit b@szva. De nagyon kíváncsi vagyok a most megjelenő változatra.

Fálki 2021.02.01. 21:55:26

@ppupu: Igen, pont ezert volt rá tobb nap, mert ha csak az ember a hasara csap, akkor lesz egy 20as lista, amit szukitesz 5re, aztan 4 óra mulva rajossz, hogy ket masik kedvenced nincs is benne.

Krétagarbó 2021.02.01. 21:55:28

@Fálki: nekem egy kicsit rásegített a pályaválasztásomra. Meg utána A cég is.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:55:46

@Fálki: Nekem az nem igazán jött be. A mágust jobban kedvelem.

@ppupu: Ez így van. :D

Fu Szekh Li 2021.02.01. 21:55:54

@Krétagarbó: Én a Foucault ingát jobban szerettem.

Fálki 2021.02.01. 21:56:39

@.Doktor.Szöszi.: igen, vannak ilyen eltévedéseim... A scifi nem az én mufajom.

A Csillagok kozottel magamat leptem meg a legjobban, hogy mennyire tetszett. De azt eloszor csak Nolan és a zene miatt neztem meg... Aztán meg ugye...

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 21:56:55

Na jókor kezdtünk a filmekbe, 3 perc múlva kezdődik az Ápoltak viadala. Bár meg kell mondjam jelenleg a filmes listáitok sokkal jobban érdekelnek :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:56:59

@ppupu: Valószínű tele lesz látványelemekkel, de kíváncsian várom én is. :)

Fálki 2021.02.01. 21:57:34

@Krétagarbó: Dejóóó. Imádom azt, amikor a filmek ilyen hatást gyakorolnak :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 21:57:43

@Fálki:
Én azért írom ezt az 5 filmet, mert ezeket mmkk bármikor, akár ezredjére is képes vagyok megnézni.

Charlie és a csokigyár (2005)
Joker (2019)
Ez a fiúk sorsa (1993)
Vérmesék (2013)
Red 1-2. (2010, 2013)

+Terminátor 3 (2003), ez a Valentin nap közeledtével még aktuális is lesz :D

Fálki 2021.02.01. 21:58:36

@silvermansarah: Te azt irtad, hogy Ryan tizedes megmentése... És ha már top5nél járunk, akkor legyen inkabb az, ami: Ryan kozlegeny megmentése

Fu Szekh Li 2021.02.01. 21:58:48

Ha már film, én akkor éreztem először öregnek magam, amikor olyanokkal találkoztam akik nem is hallottak a Hairről.

2021.02.01. 21:58:52

@MsIreneAdler: EKG!!
Aki előbb olvasta a Ragyogást, mint látta a filmet, mind utálja!

TheLynx70 2021.02.01. 21:58:59

@vágtázó vadmalac: Rámentél a filmre. :) Ami egy kalap szart nem ér, eltekintve Jack Nicholson játékától. :-) Kingre emlékezni fognak, mert nem ponyvaszerző (én is feketöves vagyok! :) Beállíthatod annak, de nem az. :)

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 21:59:08

A top 5-ön kívül nagyon szerettem a Fekete fülű fehér Bim című filmet, még gyerekként láttam először, de azon sírtam. :DDD

Fálki 2021.02.01. 21:59:39

@MsIreneAdler: Vááááááááááááá, a Joker mennyire jó volt, atyaég.

A Terminátorból viszont szerintem a második rész az akciofilmek nonplusultrája.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:00:10

@Fu Szekh Li: Ne már. Bár, lehet a mai fiatalok már nem néznek ilyesmiket.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:00:16

@Fu Szekh Li: én is, de nekem nyögvenyelősen indult.

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:00:56

@silvermansarah: akkor már tudom, mi volt a hiba :). A stand by me-n kívül az összes könyvet előbb olvastam, mint a filmet láttam volna. Az meg tetszett!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:01:29

@Fálki: Maximális ekg. Ott mindent eltaláltak, és hoztak, ahogyan kell. Efelé haladunk. ;)

Jaj Ancsa, az a nadrág... ne mutassák a lábát, könyörgöm. :D

TheLynx70 2021.02.01. 22:02:09

Kérem a ponyva definícióját... :) :

nicu71 2021.02.01. 22:03:25

Fuj erre a szarra ébredni...

2021.02.01. 22:03:48

@TheLynx70: a napokban olvastam a 11.22.63-at, háát. Pedig szeretem Stephen Kinget. :)

TheLynx70 2021.02.01. 22:03:53

@Fálki: Apukám! :O Neked is bejön Sarah Connor? :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:04:12

@Fálki: igen, az most az új kedvenc. Mondjuk ha már szuperhősök, akkor inkább Marvel mint DC, de ezt a filmet nagyon odatették.

2021.02.01. 22:04:49

@Fálki: jézusom, ügyes vagyok :DDD

nicu71 2021.02.01. 22:05:05

@silvermansarah: én a sorozatot láttam,és nagyon tetszett.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:05:31

Na, már a szerkik is unják az egész napi döglést.

Fálki 2021.02.01. 22:06:12

@silvermansarah: Bizony, nagyon rohogtem, hogy az 5 kedvenc filmedet se tudod leirni.. :D

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 22:06:41

@MsIreneAdler: én is Marvelra szavazok! :)

viszont ha Terminátor, akkor tényleg a 2 a tuti..

Fálki 2021.02.01. 22:06:50

@TheLynx70: Az a Sarah Connor igen... Bar a harcias noket nem szeretem, de Linda Hamilton ott dogos volt.. Foleg a fekete trikóban.

SirLemming 2021.02.01. 22:07:19

@Fu Szekh Li: Ezekbe bele be gondolj, mert sokesélyes. Nálam végtelen ciklus közeli mint az a kérdés, "Mi volt előtte?" ...

Krétagarbó 2021.02.01. 22:07:40

Mercike kapott újabb héliumadagot.

princejesus 2021.02.01. 22:07:49

Mercinek az a kamu alvása csak hogy az ő nevét is bemondják

ppupu #Fantom for President 2021.02.01. 22:08:04

Na megint indul a molesztálás héliumhangon

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:08:06

@Krétagarbó: Előbb is eszükbe juthatott volna...

SirLemming 2021.02.01. 22:08:53

@MsIreneAdler: pont a T3 valentin napra? Hogyhogy? :)

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:09:07

@.Doktor.Szöszi.: nekem a 4-en kívül mindegyik tetszik. A 3-hoz viszont ugye van egy vicces privát kötődésem, ezért lett ez a kedvenc, semmi másért :)

nicu71 2021.02.01. 22:09:21

Ancsára miért adnak ilyen mamás felsőket mindig?

2021.02.01. 22:10:40

@nicu71: a sorozat sokkal jobb! A könyv iszonyú vontatott.

Cimili2 2021.02.01. 22:11:10

@nicu71: gondolom választhat pár ruhából, de valszeg ilyen szar az ízlése.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:12:08

Ez a köntös nem rohad le Virágról? Vagy ez ilyen szponzor cucc, hordani kell, ha kell, ha nem?

2021.02.01. 22:12:11

@Fálki: magyarul nem tudom a címeket, elfelejtem őket, de igyekeztem. Hát ez lett :D :(((

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:13:31

@Krétagarbó: én már érzem a szagát képernyőn keresztül...

SirLemming 2021.02.01. 22:14:00

@Fu Szekh Li: El is éneklem neked pár dalát kis segítséggel. Meg a Muzsika hangját is. Bármikor meg tudom nézni őket.

TheLynx70 2021.02.01. 22:14:01

@Fálki: Nő létemre nekem is bejött. :) Megvan az a film, és nagyon bejövős. :) Nyilván, ha a Skynet öntudatára ébred nem lesz ilyen vicces, de addig... :))))

2021.02.01. 22:14:40

@Krétagarbó: a múltkor a szürke melegítőt hordta kb 2 hétig

Krétagarbó 2021.02.01. 22:15:17

@MsIreneAdler: :DDD

Ergya haja van szegény Trumpnak, festetnie kell :DDD

SirLemming 2021.02.01. 22:15:47

@MsIreneAdler: Valóban, nincs jobb mint gyertyafényes vacsora után romatikus ölelkezés a kanapén és... Terminátor 3. :D

2021.02.01. 22:16:05

@TheLynx70: nem ugrik vissza a komment, mi nem tetszett, drága?

Krétagarbó 2021.02.01. 22:17:55

Szerintem egyik-másik villalakó még egyben ennyi hírt nem hallott. Látszik, ahogy kattognak a kerekek.

2021.02.01. 22:18:14

@SirLemming: szex után: hasta la vista, baby!!

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 22:19:08

Dani: nyugasztaló fesztivál...:)))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:20:04

Esküdni mernék, hogy a lakók fele semmit nem ért a hírekből. :D

SirLemming 2021.02.01. 22:20:21

Milyen híreket mondtak be? Nem vagyok TVnél.

readonlyvv 2021.02.01. 22:20:21

Vivcsónak amerikai részvényei vannak? akkorát visított :D

tvbuzi 2021.02.01. 22:20:26

A rúdtáncos film rávilágitott a válságra

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:20:35

@SirLemming: ugye? Tudtam, hogy te megérzed :D

Krétagarbó 2021.02.01. 22:20:37

És vannak sárkányok :DDD

Fálki 2021.02.01. 22:20:37

Vivi szerint a "beszakadt a tőzsde" az tuti valami épület osszeomlása volt :D :D :D

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:21:22

@Fálki: de Vivi nem járt fősulira? Rosszul emlékszem?

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 22:21:22

Virág ki akar jutni az űrbe...ott is maradhatna...:D

Krétagarbó 2021.02.01. 22:21:33

@tvbuzi: Maradonát megértették. Kb. ennyi.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:21:42

@SirLemming: amcsi elnöválasztás, brexit, zuhanó amcsi tőzsde, Capitolium megtámadása, Maradona halála...stb.

tvbuzi 2021.02.01. 22:21:55

VV Anikó egyre furábban néz ki

Fálki 2021.02.01. 22:21:56

@MsIreneAdler: Nemtudom, en nem emlekszem semmi ilyesmire, hogy elhangzott volna.

nicu71 2021.02.01. 22:21:57

@Krétagarbó: szerintem is.Ennyi infó, és ilyen bonyolult összefüggések!Az EUs résznél jól látszottak a kinti társaságuk hangadóinak tipikus szólamai.

readonlyvv 2021.02.01. 22:22:05

@SirLemming: covid vakcina ami Bala szerint nem oltás, Maradona nyugosztaló fesztivál, Trump rajongói és a Capitolium, Brexit amiről Virág nem tudja mi

edimörfi 2021.02.01. 22:22:34

Tyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, Vircsi a világűrben találkozik űrlényekkel!

SirLemming 2021.02.01. 22:22:56

@silvermansarah: Valóban, ha nekem kell hazabotorkálnom az éjszakában az sima liba. De jobb szeretném reggel is látni pőre valóságában. Mármint nem a Swarcit

Ego0123 2021.02.01. 22:23:59

De az a jó, hogy nincs feszkó, lazán elvannak... még

SirLemming 2021.02.01. 22:24:35

Köszi a közvetítést. :)
Gondoltam hogy Maradonán kívül selymes lepel burkja majd elmécskéjüket.

TheLynx70 2021.02.01. 22:25:36

@silvermansarah: Nekem sem ugrik vissza, de szerintem minden. :) (Angyalfej! :) )

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:26:50

@Fálki: lehet csak álmodtam... Mintha lett volna egy ilyen félmondata, hogy a fősuli így meg úgy...

Krétagarbó 2021.02.01. 22:26:54

@Ego0123: jól mondod : még. Azért előbb utóbb a nagy haverságból kell majd kiválasztani meg kihívni. Kíváncsi leszek, hogyan bolydul fel a villalét ettől.

2021.02.01. 22:27:15

Egy remek otlet igy hull hamvaba. Minek kellett politikai (meg ha csak amcsi politikai) hirt betenni? Komolyan nem volt mas szines, erdekes, megrazo hir? Gyikok.

A filmeken amiket ide betoltatok egy kicsit megrokonyodtem. Borzaszto ez a hollywood dominancia.

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:27:23

@SirLemming: igen, nem igazán értették, de ez várható volt.

KékCsöcsűPini 2021.02.01. 22:27:37

@edimörfi: HA Vircsi nem megy az űrbe, akkor az Űr megy Vircsibe !
És már ott is van a fejecskéjében !

2021.02.01. 22:28:12

Na megint George... Az Erste bekaphatja. Ostoba reklam.

Fu Szekh Li 2021.02.01. 22:28:41

@SirLemming: Mit vársz attól, akinek a kedvenc könyve A zen meg a motorkerékpár ápolás művészete?

KékCsöcsűPini 2021.02.01. 22:29:00

@MsIreneAdler: Ha az utolsó hírt precízen értelmezni tudja itt mindenki, akkor leszopom magam a Parlament előtt! :D:D

Cimili2 2021.02.01. 22:29:24

@MsIreneAdler: sztem csak szeretné elvégezni.

Fálki 2021.02.01. 22:30:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Miert borzasztó? attol meg hogy hollywoodi, meg nem biztos hogy szar. Sot, szerintem az itt felmerult filmek kifejezetten jok voltak.

Én pl ismadom a skandináv filmeket, foleg Mads Mikkelsent pl, de a top5be nem raknam be még az Ádám almáit se.

MsIreneAdler 2021.02.01. 22:31:30

@SelyemSonkaPini: bár ezt a műveletet kurvára megnézném :) , igazad lehet. Nem is a precíz értelmezésről van szó, csak legalább halvány dunsztról.

nicu71 2021.02.01. 22:31:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: fuj de utálom.Borzalmasok ezek a ripacsok akik dzsordzsoznak.Fóleg a vén kurva,meg a fejdíszes ribanc

KékCsöcsűPini 2021.02.01. 22:31:39

"Megölte élettársát egy 39 éves budapesti nő
A helyszínre kommandósok is érkeztek."

Kemény asszony lehet....

Krétagarbó 2021.02.01. 22:33:03

@SelyemSonkaPini: mindjárt megy a villában is a híradó. Nézd azt :)

Ego0123 2021.02.01. 22:34:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez csak promo, néhány héten belül sokminden kiderül erről a georgéról.:):):) pl., hogy ki volt, nem fogod kitalálni.

Cimili2 2021.02.01. 22:35:01

@Krétagarbó: es pont az egyik legostobabb fogja felolvasni. az ciki, h semmit nem fog erteni belőle.

2021.02.01. 22:35:15

Underground, Donnie Darko, Memento, Amelie csodalatos elete, Holt Koltok Tarsasaga

de minden nap mas otot mondanek

Ego0123 2021.02.01. 22:36:02

@SelyemSonkaPini: kezdheted. Games Star, amikor a kis befektetők a Redditről szívatják a hedge fundokat.

SirLemming 2021.02.01. 22:37:37

@Fu Szekh Li: Amíg le tudsz állni mielőtt a fejed megfájdulna, bármi belefér.
De ezt a könyvcímet elteszem, szerintem leszek olyan hangulatban, hogy ráfussak. (Dehogy olvastam...)

tvbuzi 2021.02.01. 22:39:09

Kb ugyanennyire tud műsort vezetni Vanda és Anikó is.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:39:37

Szegény Virágot Robi fiúra sminkelte át.

Daninak semmi humorérzéke nincs, az nagy baj.

nicu71 2021.02.01. 22:42:02

Kurva vicces ez a híradó

2021.02.01. 22:42:44

na ez jo volt, de hianyzott csulato arcoskodasa

ja nem

tvbuzi 2021.02.01. 22:43:00

Merci ledobta a láncot

Krétagarbó 2021.02.01. 22:44:00

@edimörfi: Virág pattan, ahogy kilépnek a villából sztem.
Most megmutatta a jó fej oldalát Virág, ideje volt.

SirLemming 2021.02.01. 22:44:01

@MsIreneAdler: Ha közös kapocs, akármi is lehet, az a lényeg, hogy legyen közös kapocs, élmény. :) A lényeg, hogy Nektek mit jelent . :)

LaciHogyVoltol 2021.02.01. 22:44:46

@tvbuzi: full EKG. Nagyon Vanda stílusban nyomta Virdzsi...

2021.02.01. 22:44:50

@Ego0123: ja, nem talalom ki, egy kozel 10 eves projekt, evek ota onfelszopja magat vele az erste

peachcat 2021.02.01. 22:45:54

danit az agyverzes kerulgeti....

2021.02.01. 22:45:58

a tundoklo egboltosat nem merci irta? :-)

SirLemming 2021.02.01. 22:46:15

Adás késve összefoglaló:
- Robi király volt a sminkkel, "férfiszemmel".
- Virág király volt magához képest.
- Mindenki röhögött a viccesen és nem alpári tahón előadott híreken.

Szeretem amikor a VV matiné. Aggresszivitáshoz amúgy is elég politikai kommentfalat olvasni.

Cimili2 2021.02.01. 22:47:46

virdzsi rágta a körmét? ezért csapott rá dani egy fésűvel,?

nicu71 2021.02.01. 22:48:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: amikor azt olvasta Moh,Mercyt mintha hájjal kenegették volna

Krétagarbó 2021.02.01. 22:48:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem, mert Merci arca kicsit megnyúlt közben.
Moh milyen jól nevelten válaszolgat, valószínűleg volt gyerekszobája.

tvbuzi 2021.02.01. 22:48:40

Igazából
Igazából
Igazából
Igazából
Igazából

2021.02.01. 22:50:42

@Fálki: nem mondtam, hogy szarok, csak nem ebbol all a vilag

princejesus 2021.02.01. 22:51:25

Remélem mindenkinek vágnak majd be rossz kérdéseket is, nem csak azoknak akiket lejjebb akarnak nyomni

tvbuzi 2021.02.01. 22:52:01

Moh úgy nézett ki mint egy guminő

2021.02.01. 22:52:48

Mohoki hogy nezett ki, jesszusom. Tiszta Visage youtu.be/UMPC8QJF6sI

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:52:51

Daniella sem a humort nem érti, sem egyebet... ritka savanyú arc lett belőle. Viszont végre nincs dráma, a híradó szerintem marha viccesre sikeredett. Robi sminkelni nem tud profin, de Vircsi magához képest jól nézett ki mégis. :D

edimörfi 2021.02.01. 22:53:16

@Krétagarbó: A legelején bírtam Virágot, sőt, amikor közösen alázták, kiejezetten mellette voltam. Utána elszállt magával a gyökér barátjával együtt, azóta meg semmivel nem hívja el magára a figyelmet, legeljebb egy-egy kósza szopással.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 22:53:23

@tvbuzi: Lehet, Mercivel van párban, és kicseszésből kisminkelte. :DDD

edimörfi 2021.02.01. 22:54:47

@Krétagarbó: Bocs, az előző válaszomból kimaradt pár "f" betű, szar a laptopom billentyűje.

Krétagarbó 2021.02.01. 22:56:57

@edimörfi: ehhez képest most jó volt a híradóban, végre a kósza szopáson túl is csinált valamit és még vicces is volt.
Dani iszonyatosan lenyomja, és nem veszi észre, mennyire elrontja a játékát.

2021.02.01. 22:57:45

@edimörfi: akkor te igy irod, hogy a "erike aszan aszan orog a aszan"?

edimörfi 2021.02.01. 22:58:28

@Krétagarbó: Egyetértek, de ahogy elnézem, nemcsak nem tud, de nem is akar önálló valakiként viselkedni Proli mellett.

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 23:01:14

@Gia: Tényleg, az is lehet. :D Húzott volna két vörös csíkot a szájához, elmehetett volna Jokernek is. :D

2021.02.01. 23:01:29

ovadoc hiradot tart

2021.02.01. 23:02:35

mekkora fule van ennek a kakabelu deszkanak

SirLemming 2021.02.01. 23:03:15

Na mit tolt Bálint 12 órán keresztül? Szorulása volt?

Ego0123 2021.02.01. 23:03:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: annyira értelmetlen, ilyen baromsággal , mint george, miért nem találtak magyar nevet? Ezt is tudom, meg, hogy ki volt george. igazad van, ekg.

Gia 2021.02.01. 23:05:15

Ó,Robi elhallgatta,hogy Virág alapozója túúúl erős.

2021.02.01. 23:06:05

eros antonia? inkabb hasonlitott kudlik julira

2021.02.01. 23:06:44

ovadocnak valaki jelezhetne hogy ez baromi eroltetett

Egyfejű 2021.02.01. 23:07:03

Jáj, gyerekek, a kib@szást, egyszer lenne időm s kedvem rendesen itt tölteni az időt, és erre áramszünet vót! Most jött vissza áram, internet. Pedig már a filmes listán is agyaltam.... Történt valami érdekes?

Gia 2021.02.01. 23:07:26

Vandának fülszálai vannak :-D

2021.02.01. 23:07:57

marci arca kisse aszott, latszik hogy mar regen

SirLemming 2021.02.01. 23:08:28

@Egyfejű: Hiányoltuk a filmes listád. :(
De ezt a kört félig kihagytam majd más gyorsöfizi. :)

Krétagarbó 2021.02.01. 23:08:58

Mercike meg győzike show-n nőtt fel: "ezt kell csinááányi e"

2021.02.01. 23:10:31

marcinak valaki sugja meg, hogy amit a banannal csinalt az vezetne egyedul celra mohnal, plane ket copffal

tvbuzi 2021.02.01. 23:17:32

Mi az a tárcsázás?

2021.02.01. 23:18:48

kavboj felmenoi kozt volt foka

SirLemming 2021.02.01. 23:19:25

@tvbuzi: Volt régen olyan telefon amit nem nyomkodni kellet hanem tárcsát tekertél amit mechanika visszahúzott és úgy keletkezett a tone ami kiment a vonalna.

TheLynx70 2021.02.01. 23:22:15

A kommentszekcióban mindenki hülye, de jó hülye, értsétek jól! :))

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 23:22:47

Banyek, ez marha szar volt Vandácska... ne erőltessétek ezt a vonalat.

Krétagarbó 2021.02.01. 23:23:26

@Kiégett Hobbynyúl: nagyon. alulmúlta önmagát szegény.

SirLemming 2021.02.01. 23:24:20

@TheLynx70: Góóómba...
- Anyu, megyek cseresznyét szedni!
- Dehát február van!
- Tudom. Sapka, sál.

Ego0123 2021.02.01. 23:26:41

Érdekes , sex , pornó nincs is a listákon pl. nekem meghatározó volt a Lady Chatterly szeretője, Elemi Ösztön, Miami Spice

Más Sátántangó (könyvben könnyed), Ötödik pecsét, Macskajaj, Örökség, Szigorúan ellenőrzött vonatok, Őfelsége picére voltam, Szerelem, Tűz van babám és még sok Argo 1-2

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 23:27:10

@Krétagarbó: Á, erre nincsenek szavak.

@SirLemming: :DDD Legalább feldobod a hangulatot. :DDD

TheLynx70 2021.02.01. 23:28:42

-Anyu, kérek csokit!
-Gyere ide érte!
-De nincs lábam!
-Ha nincs lábad, nincs csoki!

2021.02.01. 23:29:32

@SirLemming: impulzusszaggato rugo es pulse, a tone mar a frekvenciaval jatszott (DTMF)

2021.02.01. 23:31:11

@Ego0123: Huh, ez eleg vegyes felvagott a vegen. Az Orokseg mekkora film!

Kiégett Hobbynyúl 2021.02.01. 23:32:40

Mára eltolom a bringát. Jó éjt nektek!, éjszakai műszaknak jó szórakozást! :-))))

Fálki 2021.02.01. 23:37:02

Lesz egyaltalán éjszakás műszak?

TheLynx70 2021.02.01. 23:39:04

Filmek is járnak a fejemben, de leginkább egy sorozat. Into The West. Bejövős! Egyébként is kedvelem az észak-amerikai őslakosokat, ők ott voltak (vannak) jó helyen.

Ego0123 2021.02.01. 23:39:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bohus:) mikor megyünk Csehországba, a kisbuszban megnézzük. Vegyes, mert mindenevő vagyok filmben és könyvekben is, szeretek mindent, régi Kabos filmek, Lui de Funes, akció filmek: Stallone, Schwarzenegger, Chuck Norris, van Damme, ezeken nőttem fel, Csillagok háborúja, a western is jöhet. Imádom a háborús filmeket. maffia filmek, Ray Liotta, Volt egyszer egy Amerika, Sci-fi kedvencem: Pusztító, vagy 150-szer láttam. Mindent megnézek az összes magyar filmet.

SirLemming 2021.02.01. 23:40:13

@TheLynx70: Anyu, basznak a kutyák... :)

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Mondasz valamit. Pulse már nekem se default. Pulse/Tone váltó is volt a korábbi készüléken. DTMF-et meg direkt nem akartam írni.
Továbbra is úgy vélem hiba a klasszikus rezes hálózat felszámolása. kb az egyetlen ami fantomtáppal menni tud, a mobil/IP telco sebezhetőbb.

SirLemming 2021.02.01. 23:41:18

@Kiégett Hobbynyúl: Joccak, jó pihit, jó mosolyt. :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.01. 23:43:02

@Ego0123: tényleg, a Macskajaj...nagyon jó..

Fálki 2021.02.01. 23:48:03

@Ego0123: Azt jol gondolom, hogy Te az erosen 40+os korosztaly vagy?

Ego0123 2021.02.01. 23:48:52

@TheLynx70: Két szegedi gyerek focizik
hol a labda?
mögötted.
dehogy öttem meg.
hahota 1982

Ego0123 2021.02.01. 23:49:31

@Fálki: sanos , szörnyű kimondani is és leírni 50

SirLemming 2021.02.01. 23:50:11

@TheLynx70: :D Azaz.

Régi jó viccek amikor nem kellett tekintettel lenni kb semmire...

Fálki 2021.02.01. 23:52:54

@Ego0123: Nem szornyu az. A filmekbol gondoltam :)

SirLemming 2021.02.01. 23:57:43

@Ego0123: kb. 7 mesterlövész, elso Robocop, Hyppolit, stb.

Fálki 2021.02.02. 00:00:17

@SirLemming: Az elso Robotzsaru is tenyleg menynire jo. Nyilvan fel sem merul egy top5nél, de az meg nem ilyen kepregenyes-cgi szarsag volt, hanem igazi film.

Ego0123 2021.02.02. 00:01:34

@Fálki: minden kornak megvan a szépsége, ja nem :) . Az a jó a filmekben, hogy ma már itthon meg tudom nézni a legújabbakat is, bár a mozi élményt nem adja vissza semmi. régrn meg a közösségi élmény volt, hogy haverokkal suli helyett moziba mentünk néha matinéra. Itthon meg ilyen jó háborús filmeket tudok nézni mozi minőségben pl. észt film 1944. , Kürt hangja kínai-honkongi film, orosz filmek, Blizzard of Souls (Lelkek hóviharban) lett film az 1. vh-ról.

2021.02.02. 00:01:37

@SirLemming: Akkor ha valaki egy keteres vezetekdobbal a hatan szembejon az utcan az te leszel

Ego0123 2021.02.02. 00:03:31

@Fálki: Emlékszem amikor discoban (video) a főiskolán ment egy előadóban a Majmok bolygója, és full tele volt.

TheLynx70 2021.02.02. 00:03:32

@Fálki: Én sem vagyok mai csirke, látni a nevemben a születésem évszámát. :)

Fálki 2021.02.02. 00:04:17

@TheLynx70: Nőknél ez más, Te is tudod :)

Ego0123 2021.02.02. 00:05:33

@Fálki: Nálunk jött Bécs, igy a filmeket is tudtuk nézni, hétfőn is volt adás, néha a szovjet katona tv jött, meg a focit is a Bl döntőket.

2021.02.02. 00:05:45

Ha kicsit tavolkeletre megyunk, akkor Chihiro szellemorszagban, Vandorlo Palota, Ringu 1-2-3, The Spiral, A het szamuraj, Oldboy

TheLynx70 2021.02.02. 00:05:50

@Ego0123: Én még a Terminátort (1) is hangalámondással láttam először! :DD

TheLynx70 2021.02.02. 00:07:46

@Fálki: Ne tudd meg mennyi kérőm van! :D Egyébként van, de a régi ember, aki időnként felbukkan! Demilyafasznak? :O

Krétagarbó 2021.02.02. 00:08:25

@Ego0123: basszus, a háborús filmekről jut eszembe a Senkiföldje. 2002-ben a legjobb idegennyelvű filmként Oscart kapott. Szerintem nagyon megrázó történet.

Fálki 2021.02.02. 00:09:51

@TheLynx70: Hozza neked a boldogságot :D

Amugy en egeszen biztos vagyok abban, hogy vannak ott kérők bőven.

2021.02.02. 00:10:41

Magyar kevesbe ismertek

Presszo youtu.be/U7NRL4ISCYw
Simon magus youtu.be/JGsJ94pvldI
Hukkle youtu.be/ad5WwmLH_1w
Az alkimista és a szuz youtu.be/-G7hBlwaP6Q

Fálki 2021.02.02. 00:11:11

@Ego0123: Az első Rocky az mindenen felul egy kivalo film.

El kell vonatkoztatni attol, hogy Stallone, meg boksz... Ahogy az elso Rambo is zsenialisan van megirva es kenyes temat boncolgat.

TheLynx70 2021.02.02. 00:11:58

@Ego0123: A Rockyt nem is láttam, csak elmesélték! :-))

SirLemming 2021.02.02. 00:13:24

@Fálki: Plusz az alig kódolt reality gyalázás. Előre látta a jövőt. Nyilván gyerekként jobban érdekelt az ackió, de utólag... korszakalkotó.
Másik ami nem merült fel és óóóóriási.... sok szempontból: Vissza a jövőbe trilógia. Ki ne tudna belőle valamit... ugyan... kb mint Bud Spencer.

Pont ezért saját múltam miatt is játékintrókat / trailereket készítettem be. Filmek kb túl nehéz úgy is, hogy jó ideje nem nézek filmeket se sorozatokat.
De megkímélem a mindenkit, mégse film. :)

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ah dehogy. Csak egyfelől ezt épp tanultam másfelől küzdöttem eleget a szolgáltatóval ahhoz, hogy hasznát is vegyem. (Extra ha "feltöröd" a dsl modemet és megmondod mennyi a csillapítás a vonalon (ehhez sokat segít ha van belsős ismerősöd), egyből kapsz level 2 supportot.)

Viszont hétfő és még éjfél is van. Megyek aluszni. :/ Reggel 8kor már meeting.
ByeBye HV, jó voltál velem...

Gia 2021.02.02. 00:13:37

Én valamiért nagyon csípem a börtönös filmeket.De most csak egy jó jut eszembe,a Törvénytisztelő polgár.
A Szökés sorozat is jó volt,pláne az eleje.

TheLynx70 2021.02.02. 00:14:56

@Fálki: Egyébként a Rocky tényleg jó film, és ha valaki tehetséges, még valóra is válhat a történet. :) Nyilván nem nálunk.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.02. 00:15:51

@Gia: A szökést én is nagyon szerettem, sokáig néztem is, aztán annyira szar lett talán a 3. évadtól, hogy a végét már meg sem néztem..

TheLynx70 2021.02.02. 00:17:08

@Gia: A törvénytisztelő polgár nagyon jó film, nekem bejött. :)

Ego0123 2021.02.02. 00:17:21

@Krétagarbó: Hotel Ruanda is jó.
Beszéltem 1-2 emberrel akik részt vettek a délszláv háborúban, nem voltak közlékenyek, úgyanúgy mint a nagyapám, aki 1939-ben bevonult és 1944 auguszusáig, amíg le nem bombázták aktívan harcoltOroszországban Sztalin (így mondta mindig) ellen.

Gia 2021.02.02. 00:17:26

@.Doktor.Szöszi.: Ezért írtam,hogy az eleje volt csak jó.De azért hősiesen megnéztem az összes részt.:-)

Fálki 2021.02.02. 00:17:59

@Gia: A szokes elso evada 10/10 volt, aztan a masodik mar rosszabb.. Az utolso ketto mar a sajat parodiaja. Ez az uj, amit pár eve forgattak pedig egyszeruen annyira nevetseges volt, hogy 3-4 resz utan abba is hagytam...

Gia 2021.02.02. 00:18:47

Az Eden Lake-et látta valaki?Napokig nyomasztott,nem volt piskóta..

2021.02.02. 00:18:52

@Krétagarbó: Haborus filmek kozul Hid a Kwai folyon, Kemek a sasfeszekben, A tengeralattjaro, Szarvasvadasz, Piszkos tizenketto, Kelly hosei, Menekules a gyozelembe, Full Metal Jacket, Apokalipszis most, Doktor Zsivago, Gallipoli, Bukas, A nagy szokes, Kaosz

es persze

Casablanca

Ego0123 2021.02.02. 00:19:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Simon mágus Andorai Péter kiváló, Eldorádó, Roncsfilm a kedvenc!

Fálki 2021.02.02. 00:19:27

@Gia:
Az utolso erőd?
Remény rabjai?
Halálsoron?

Thats What She Said! 2021.02.02. 00:20:39

Hellobello:) na, ma is jó kis sokszorkelos ejszakank lesz

.Doktor.Szöszi. 2021.02.02. 00:20:51

@Fálki: Halálsoron...mily meglepő..:)

Fálki 2021.02.02. 00:20:54

@Gia: Bitang kemény az a film!

Javaslom neked Az utolsó ház balra -t, 2009es. Az is nagyon komoly élmény.

Fálki 2021.02.02. 00:22:09

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Menekules a gyozelembe

Zseniális, kortalan film! Pár napja néztuk ujra a pajtasaimmal kozos mozinapon!

Mondok en is egy haborusat, amit aranylag kevesen ismernek: Tigrisek foldjen

Ego0123 2021.02.02. 00:22:24

@Fálki: Akkor nekünk nagyon nagy élmény volt és a Rocky 4,hogy verik az oroszt, még itt voltak a katonák, mi meg béta videón néztük.

2021.02.02. 00:22:57

@Gia: Bortonos, az is van par: Szokes az alcatrazbol, Pillango, Ejfeli expressz, Sleepers-Pokoli lecke, Halalsoron, Bilincs es mosoly, A kiserlet

es persze

A remeny rabjai

Gia 2021.02.02. 00:23:24

@Fálki: mind jó,láttam őket.

TheLynx70 2021.02.02. 00:23:47

@Ego0123: Húuu! Ha lenne időm! A Hotel Ruanda megrázó film. Az még megrázóbb, hogy a szomszédunkban voltak olyan események, mint a náciknál. Srebrenica? Most viszont muszáj aludnom, mert mindjárt kelek. Jójszakát!

2021.02.02. 00:24:25

na elkoszonok, bar meg folytatnam orakon at a filmeket

Ego0123 2021.02.02. 00:24:25

Ez jó este volt, köszönöm! Jó éjszakát, vár reggel a home office!

Gia 2021.02.02. 00:24:35

@Thats What She Said!: Még nem mondtam,szép az avatarod.:-))

Fálki 2021.02.02. 00:24:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szokes az alcatrazbol +1
Sleepers-Pokoli lecke +1, ez kb a top6omba már befért volna szerintem. Nagyon szeretem.

Gia 2021.02.02. 00:26:39

Még egy romantikust is idebiggyesztek,valószínüleg szinte mindenki látta már a Szerelmünk lapjait.A Robi benne a főszereplő.:-)

Ego0123 2021.02.02. 00:26:55

@TheLynx70: Volt róla dokumentumfilm és találkoztam olyan hollanddal aki ott szolgált előtte, kemény.

Gia 2021.02.02. 00:29:04

Nekem is el kell tolnom a cangát,mert holnap a nyakamig leszek karikás..Puszi-pacsi!

Fálki 2021.02.02. 00:30:45

@Gia: Akkó neked is jóéjt, remelem volt ma elég Gia a posztban :-)

Gia 2021.02.02. 00:32:51

@Fálki: Kedves voltál,igen.:-)

PYT 2021.02.02. 03:30:22

UTOLSÓ..?™©® ;)

Krétagarbó 2021.02.02. 06:37:46

@Ego0123: nekem is volt ismerősöm, aki részt vett a délszláv háborúban (Vukovár környékén), nem beszélt róla. Ahogy a nagyapám sem nagyon a II. VH-ról, pedig végigharcolta tüzérként. Talán az élete vége felé mesélt egy két dolgot (a románokat nyustjuk népnek mondta, mert amikor az erdélyi fronton voltak, mindig ezt hallotta tőlük, minden kérdésre csak ezt mondták. Később - már nem élt - amikor anyósom világosított fel, h a nu stiu az azt jelenti, h nem tudom.)

Krétagarbó 2021.02.02. 06:39:30

@Fálki: Ments meg, uram? (Dead man walking)

Krétagarbó 2021.02.02. 06:41:51

@Ego0123: a Hotel Ruandáról már hallottam, de nem láttam. Megnézem majd.

Bocs mindenkitől, tegnap kicsit bealudtam. Jóóóóó reggelt Vietnám:)

ficekence 2021.02.02. 06:56:26

Végigolvastam a kommenteket, valahogy most nem volt olyan részletes a tudósítás, kénytelen leszek megnézni, vagy nem. Bevallom elég unalmas és kiszámítható ez a VV. Remélem felpörögnek majd az események, egyelőre időpazarlás részemről.

A filmekkel max . egyetértek, csak hiányoltam a régi klasszikusokat. Velőtrázó próbált utalni többször is, de nem volt nagy reakció.
Tudom, hogy a legnagyobb élményt nyújtó filmet kellett leírni, de ne mondja senki, hogy amikor először látta a Keresztapát, a Ben- Húrt, A Volt egyszer egy vadnyugat, Volt egyszer egy Amerika, A Bronxi mese, Elfújta a szél, Omen, stb az nem ugrott rögtön fel a székből. A többi mind ezekre épül.
Amikor rákészülsz és jön a zene, megjelenik az Universal, Columbia, Paramunt logója és tudod, hogy most egy valami nagyot jót fogsz látni és még napok múlva is ezen kattog az agyad az egy igazi élmény.
Tegnap leírtam a filmjeimet, de ki kell egészítenem az Ütközések c filmmel, mert senki nem írta. Szerintem hatalmas mozi.

Gia Gianea 2021.02.02. 07:22:28

@ficekence: Nézd vissza a tegnapit,egész jó volt.Még Virágnak is sikerült viccesnek lennie.

Gia Gianea 2021.02.02. 07:24:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Köszi neked is a filmeket!Tegnap valahogy elkerülte a figyelmem,h.írtál.

ficekence 2021.02.02. 07:39:49

@Gia Gianea: Már próbáltam, nincs fent, de majd telefonon megnézem, de ott csak kiragadott részletek vannak. Az is több mint a semmi.

ficekence 2021.02.02. 07:40:37

@Gia Gianea: De szép vagy ezen a képen! :)))

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 07:47:40

@Maximista vagyok: te már korán reggel nem bírsz magaddal

Maximista vagyok 2021.02.02. 07:49:30

@úgymond olvasó mmkk: nem hát, mindjárt megmotíválom a munkatársaimat, hátha haza zavarnak :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 07:51:33

@Maximista vagyok: álmodj királyfi, ha én dolgozom, akkor mindenkinek is kell :P

Gia Gianea 2021.02.02. 07:59:32

@ficekence: Köszönöm a bókot.:-))
Az RtlMost-on fent van a teljes adás,most még kód nélkül is megnézhető.Viszont ha csak kiragadott részt nézel,akkor Robi és Virág hiradóját javaslom.

ficekence 2021.02.02. 08:04:23

@Gia Gianea: Jaj, mikor leírtam akkor jöttem rá, hogy kicsit hülyén hangzik, de annyira a leopárdra koncentráltam. :))

Köszi, inkább megnézem az egészet, ami nem tetszik azt úgyis tekerem.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 08:04:47

tegnap még eszembe jutott egy film, a Kaméleon. Nagy Ervin pofára esik benne, már ezért megérte :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2021.02.02. 08:30:30

Gia megérdemli a címbe foglalást! :)

ficekence 2021.02.02. 08:48:02

Megnéztem az összefoglalót. Úgy látszik most kezdődik a műsor, nagyon tetszett. Jó, hogy nem ordibáltak egymással.

2021.02.02. 09:31:02

Filmek ugyeben elegge egyszeru a keplet szerintem, altalaban azokat nezik az emberek es az valik klasszikussa, amihez hozzafernek a tizen- huszoneves korban. Ahhoz, hogy nagy merites legyen, ahhoz muszaj elovenni klasszikus filmeket illetve retegmozikat. Aki csak moziba jar meg most Netflixet bamul, az soha nem gazdagodik sok ertekes alkotassal. Persze kell neha nemi gyotrelem is, mert a muveszfilmek olykor embert probaloak, de ott vannak igazi gyongyszemek. Persze nem mozivaszonra valo latvanyoegiak kellenek, hanem emberkozeli, kamaradarab filingek. Ma mar nem sokan neznek regi Dogma filmeket sem, ha valaki nem tolja elejuk. No meg vannak olyan stilusgyakorlatok, ami onmagaban lehet, hogy nem a legzsenialisabb alkotas, de alapmu a kuriozuma miatt. Sajnos azonban kezd meghalni a mozifilm, mert nem bir lepest tartani a sorozatokkal. De az elvarasok is masok, mert minden hulye mar bazinagy hiperszuper tv-ken bamul, egekig tolt ingerkuszobbel latvanyos de tok ures szarsagokat. Van amihez kell ez, de a jo filmek meg regi vhs minosegben is mukodnek. Raadasul nem kell mindig a nagy muveszi bravurokat keresni, hiszen egy Brancaleone armadiaja habkonnyu, de megis etalon, mert visz magaval a fergeteges humor. youtu.be/EXZbHKTRXTY

Gia 2021.02.02. 09:36:23

@VV Erőlegény: De ajanyos vagy...köszönöm!:-)))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 09:39:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én a sorozatok közül a minisorozat okát kedvelem..egy évad X rész, vagy. Max 3; évadot megeroket..a trónok harca nálam pont ezért nem tudott nyerni..

2021.02.02. 09:39:44

Szamomra peldaul az ilyen filmek a felejthetetlenek: videa.hu/videok/film-animacio/a-kertben-egyben-film-magyarul-ncgbaOSdCwyvorOd

Amit Marian Labuda muvel benne, az jutalomjatek, az 57. percben kezdodo jelenet sirva rohogos szamomra a szekre allasig.

2021.02.02. 09:43:54

De meg kultikussa valt rendezoktol sem neznek meg az emberek olyan filmeket, amik korabbiak es jol erezheto mar akkor a zsenialitas. Danny Boyle az ifjabbaknak a Gettomilliomos, A Part, a 28 nappal kesobb, idosebbeknek a Trainspotting, de kozvetlenul utobbi elott csinalta szinten Ewan McGregorral a Sekely sirhantot. Kegyetlen jo fekete humor, epic zarokeppel, remek zenevel. videa.hu/videok/film-animacio/sekely-sirhant-drama-thriller-5CdyH0Kiz3NBhW4W

2021.02.02. 09:46:38

Na meg egy utolso pelda, aztan huzok melozni. Hugh Grant filmjeit sorolva szerintem tizbol senki nem emlitene a legjobbat:

Az angol, aki dombra ment fel es hegyrol jott le
ok.ru/video/35157248641

2021.02.02. 09:48:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem az a véleményem erről, hogy nem "kell" művészfilmet nézni annak, aki nem szereti. Volt egy pasim még pont huszonéves koromban, aki folyton ilyenekre cipelt, és utáltam minden percét. Nem is fogom soha a szabadidőmet arra fordítani, amit utálok.
Ha valaki az Isaura tévét akarja nézni, tegye.
Mi meg trasht nézünk, és jól kibeszéljük. :))
Hollywoodi film is lehet jó, és művészfilm is szar.
Nekem ezek az új szuperhősös filmek semmi élményt nem adnak, de aki szereti, nézze. :))

2021.02.02. 09:50:51

Ma még akkor egy romantikus, mert hiányoltátok:
Téli mese.

Egy sírós:
Marley és én
(Még az összes kutyás film :)))))) )

Klasszikus: A keresztapa

hereverő heverő 2021.02.02. 09:54:13

Lóreggelt. látom filmeztek :)

Gia 2021.02.02. 09:55:09

@silvermansarah: A Holiday is nagyon kedves film.

2021.02.02. 09:56:05

@Gia: az a Cameron Diazos?

evacat 2021.02.02. 09:56:18

Ezt az éjszakai börzét meg kell jegyeznem hol találom a későbbiekben.
Annyi nagy élményt idéztetek meg, s még többet olyat, amit nem láttam.
Van mit pótolnom. Köszönet a tengernyi offért.

hereverő heverő 2021.02.02. 09:58:20

Na akkor én is leírom az 5 kedvencet, hátha valaki hasznát veszi.

Koyaanisqatsi
A domb
A tengeralattjáró
A félelem bére
2001 űrodüsszeia

2021.02.02. 09:59:08

@evacat: :)))
A tiédet is várjuk!

evacat 2021.02.02. 09:59:08

@silvermansarah: Ha már a kutyás filmeket emlitetted. Nálam az első: Kutyahideg.

videa.hu/videok/film-animacio/kutyahideg-2006-videa.mp4-iHY2EMYUT1FUQp91

Mostanában már nem merem megnézni, mert akkor egy napig győz a depresszió
rajtam, és a macskáim nem tudják, miért ölelgetem őket annyira lelkesen.

Ego0123 2021.02.02. 10:07:57

Jó délelőttöt! Kihagytam a Mestert: Torrente

2021.02.02. 10:10:18

Krétagarbó, .Zsu és a többi hölgytársam a legjobb korban, ha nevetni akartok:
This is 40

Nagyon jó komédia, sírva röhögtem végig.

2021.02.02. 10:10:39

@Gia: nekem is tetszett :))

Egyfejű 2021.02.02. 10:23:35

Jó reggelfeléket! Ne lakjatok barlangban, baszki, vagy legalábbis ne ebben az országban, mire megírtam és elküldtem volna az éjjel a hozzászólást az áramszünet után, jött egy újabb.:( Úgyhogy csak most tudok csatlakozni a témához.
@Fálki , @SirLemming , s bárki akit érdekel, íme itt az én listám. Eléggé mindenevő vagyok, így sokféle kedvencem van, és ez eléggé megnehezíti a választást, úgyhogy aszerint állítottam össze, hogy most, ebben a pillanatban melyiket nézném újra:
Amélie csodálatos élete
A pityergő teve története
Hannibál tanár úr
Tűz van, babám!
Biciklitolvajok

2021.02.02. 10:26:47

@Egyfejű: Hannibál tanár úr, zseniális! Nyúl Béla. Még diafilmen is megvolt.

hereverő heverő 2021.02.02. 10:30:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bizony, zseniális. De Menzel is, mondjuk a Sörgyári capriccio a kedvencem.

Egyfejű 2021.02.02. 10:34:52

@hereverő heverő: @VV10 Velőtrázó Vélemény: Ó, igen! Meg a Szigorúan ellenőrzött vonatok :)

Krétagarbó 2021.02.02. 10:42:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én azt még gyerekként láttam egyszer a TV-ben. Nagyon gyerekként (ne kérdezd, hogy miért, valószínűleg az ment az egyetlen TV csatornán, így leültem és megnéztem.). Nem is értettem igazán, meg nagyon meg is döbbentett.

Egyfejű 2021.02.02. 10:46:18

@Krétagarbó: Mert felnőtt szemmel is döbbenetes a maga tragikomikus módján, szerintem ettől emlékezetes. Én is tán zsenge középiskolás voltam, amikor láttam, de mély nyomot hagyott bennem.

Egyfejű 2021.02.02. 11:14:40

@hereverő heverő: Hm, Koyaanisqatsi. Ha olyanom lesz, egyszer megnézném. A Barakát láttam, megkapó élmény volt. Még a Mikrokozmosz hasonló érzés.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 11:18:36

@Egyfejű: nézd meg, én is megnéztem heverő ajánlására.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 11:19:48

mechanikus narancs. senki nem mondta.

hereverő heverő 2021.02.02. 11:21:16

@Egyfejű: Számomra a Barakánál nagyobb élmény, mondjuk előbb is láttam. Mindenképpen olyan film, ami után a közönség percekig csak nézi az üres vásznat a stáblista után, és aztán nem csevegve mennek ki a teremből hanem némán, egymás kezét fogva. Talán mára már kissé elavult.
Powaqqatsi is jó még, de a trilógia harmadik része (Nagoyqatsi) csalódás volt.

Egyfejű 2021.02.02. 11:23:20

@úgymond olvasó mmkk: Meg fogom, és A dombot is. A tengeralattjárót csak azért nem, mert attól tartok, a vízfóbiám kiütne a végére. És Mechanikus narancs, ja, az se semmi.

Egyfejű 2021.02.02. 11:24:15

@hereverő heverő: Kedvet csináltál. Köszi A dombot is!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 11:25:12

@hereverő heverő: mechanikus narancs érdekes de pl engem nem fogott meg..

Egyfejű 2021.02.02. 11:26:57

@repuloezustmokus: Szia, sárkányológus mókus! :)

hereverő heverő 2021.02.02. 11:32:03

@Egyfejű: Akkor tényleg ne nézd meg, még a vászon ez oldalán is fullasztó az a film (a das boot).

@repuloezustmokus: Nem vagyunk egyformák, szerintem az a film egy nagyon súlyos disztópia.

mozambikizombikini 2021.02.02. 11:38:06

@OriginalBlackMamba: Sejtettem valami hasonlo sztorit Merci mogott. Bar en nem hiszek abban, hogy letezik tokeletes csaladi hatter, de az anyai szeretet hianya talan a legmeghatarozobb egy ember felnottevalasa soran, persze legalabb volt egy nagymama a hatterben. :) En Mercit az ismert "VV Fanni eletuttol" feltenem. Remelhetoleg nem az varja majd kint. Fura, hogy az ujsag felkeresgeti a rokonokat, ismerosoket. Nem is tudom, hogy a helyukben en nyilatkoznek-e, kicsit gyökiség a bulvartol a csaladi hatterben matatgatni, de nem is meglepo.

Fálki 2021.02.02. 11:43:37

Szép napot mindenkinek!

Orulok hogy tovabbra is jonnek a filmek szamolatlanul, de pont azert beszeltuk meg paran azt, hogy mindenki top5ot hoz és abban gondolkodik, hogy ne az legyen, hogy random dobálunk be filmeket, amik jéééé, kimaradtak. Nyilvan igy is jo, meg ki vagyok en hogy megmondjam ki mit ir be, de mindig lesz olyan ami kimarad, meg amin meglepodunk hogy meg nincs...

Ahogy engem pl meglepett vkinek a Danny Boyle felsorolasa, amibol kimaradt a legjobb, a 127 óra

Fálki 2021.02.02. 11:44:28

@Krétagarbó: Nagyon szeretem Sean Penn-t is :)

hereverő heverő 2021.02.02. 11:45:13

@mozambikizombi: Fanni már kurvaként ment be, és oda is tért vissza miután kiesett. Merci ettől nagyon messze van, talán értelmesebb is annál, hogy ezt a "könnyű" pénzt válassza.
A bulvár mindenképp gyökér, sajnos az emberek ezt akarják olvasni. Én inkább azon csodálkozom, hogy a hozzátartozók nyilatkoznak, de gondolom ők sem mindig tudják eldönteni, hogy a nyilatkozattal jót tesznek-e a lányuknak/fiuknak vagy még jobban elkapálják. Vagy pont olyanok mint a gyerek, örülnek a 15 perc hírnévnek.

Fálki 2021.02.02. 11:45:52

@ficekence: Fúúúú, azt is mennyire szeretem. Amikor Michael Pena a gyerekére adja a lathatatlanna tevo kopenyt...

Fálki 2021.02.02. 11:47:40

@hereverő heverő: Úúúúúúúúúúúú, A félelem bére mekkora zseniális film, tejóég

Fálki 2021.02.02. 11:49:23

@Egyfejű: Vándormadarak-at is ajanlom akkor, Bruno Coulais akkora zenet csinalt alá, hogy napokig a hatasa alatt leszel :)

KékCsöcsűPini 2021.02.02. 11:50:26

@OriginalBlackMamba: Én em gondolom Mercikét kurvának vagy kurva típusnak..
Prosztó,proli, mert ilyen a neveltetése,de vannak érzelmei és ugyan viszket a pinije erősen, de
nem általában és nem is pénzért, hanem egy fiúra koncentráltan, igaz arra eléggé nyomulósan.
A héliumozás nem tudom mennyire tudatos vagy bizonyos helyzetben automatában előjön belőle......
Szerintem is benn lehet a 4-ben....

Egyfejű 2021.02.02. 11:53:41

@Fálki: Meglesz, köszi!

Fálki 2021.02.02. 11:55:42

@Egyfejű: Ittvan belole a yt-n egy 10 perces extended, én most elkezdtem nezni es libabor az egesz testem, annyira csodalatos.

www.youtube.com/watch?v=AzJqF3WdN80&ab_channel=SonyPicturesEntertainment

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 11:55:52

@Fálki: miután megnéztem, napokig a 127 óra hatása alatt voltam. aztán megnéztem még egyszer, és megint :)

KékCsöcsűPini 2021.02.02. 11:56:43

HA igazán arconbaszó filmet akartok nézni, javaslom a SZERB címűt !
Mintha szöges bakanccsal rúgnának orron,állon olyan !
Talán sejtitek, hogy nem vagyok az a sarokban síró kislányka típus ( DE amúgy!:)
ám még én is elborzadva úristen-úristen -eztem rajta....
Igazából nem tudom miért készült a film... talán hogy azt érezze aki nézi :
ILYEN TÉNYLEG LÉTEZHET ? :( :(

Kosztarika 2021.02.02. 11:57:33

Jónapot, toljátok a csónakot! :)

Frontok jönnek,mennek én pedig úgy érzem, egy betongolyó van a nyakamon a fejem helyett. :(((

hereverő heverő 2021.02.02. 11:57:50

@SelyemSonkaPini: Jaja haver, és szerintem Merci nem hülye, ha akarna, tudna tanulni és akkor belőle lehetne valaki. De ahhoz persze futni kell még egy pár kört.
A másik ilyen az a tahó Dani, van némi intelligenciája de rajta nem látom, hogy bármennyire is akarna tanulni, neki jó ez így ahogy most van.

Alakítsuk meg a "mentsük meg Mercit a mackóktól" baráti kört, aztán héliumhangon elbrummogjuk neki hogy kő kóla?

Fálki 2021.02.02. 11:58:05

@úgymond olvasó mmkk: Dettó.

Nagyon komoly az a film.

KékCsöcsűPini 2021.02.02. 11:58:33

@Kosztarika: Akkor azért lehet... Már aggódtam, hogy mijafaszomvan a fejemmel ?
De akkor nem aggódok, ha másnak is :D

Fálki 2021.02.02. 11:59:25

@SelyemSonkaPini: Azt a filmet senki ne nezze meg. En se vagyok egy matyóhimzes, de az nem film. Az egy beteges aberráció. Én nem is ertem, hogy kerulhetett egy ilyen film forgalmazasba.

De szerintem nem Szerb a címe, hogy Szerb film.

hereverő heverő 2021.02.02. 11:59:44

@Kosztarika: kérem, én sosem toltam csónakot! Ez sértés a magamfajtának!

jobbulást

KékCsöcsűPini 2021.02.02. 12:00:44

@hereverő heverő: Fél tököm rá, hogy Mercike NEM fog tanulni és nem lesz okosabb soha !
Hogy képes lenne-e ... nem tudom
Érzelmi intelligenciája van, ez tisztán látszik, de azt mondanám hogy a körülmények ellenére

mozambikizombikini 2021.02.02. 12:01:13

@hereverő heverő: Lehet, hogy csak segiteni szeretnenek vegulis, kicsit arnyalni a gyerekrol a kepet.

En ugy tudom, hogy Fanni akkor meg nem prostikent koltozott, ellentetben Dorival. :D Talan ha nem utaljak meg egymast Dorival a vegere, az segithetett volna neki biztonsagosabb melot talalni. Igen, szerencsere Merci egyelore tavol all ettol, de ezt a fajta rettenetes szeretetehseget nem lehet nem eszrevenni. Eleg magas EQ-ja van, erzekeny, mindekozben nagyon butanak gondolja magat, tehat az a tipusu onertekelese, hogy majd a kis fejevel er el barmit is, az nekem ugy tunik, hogy nem jatszik nala..

A kulso hirek hallgatasanal es ertekelesenel egyebkent eleg jopofa kep rajzolodott ki nekem a lakokrol. :D Virag, Merci es Vivi kozott brutal kulonbsegek vannak az elethez, a realitashoz valo hozzaallasban. Ugy latszott, hogy Merci ha nem is erti, legalabb kivancsi es ertekeli, hogy a tobbiek elmagyarazzak neki egy-egy hir jelentoseget. Vivin egyertelmuen azt lattam, hogy o nincsen annyira vakon, mint sokan gondoljak. Virag meg igazan flegma, semmi sem erdekli jelenleg, csak max, hogy Robi hogyan fogja bronzositani az arcat. Viragot nagyon nem szabadott volna berakni ebbe a castingba, kb. 15 eves szinten van.

2021.02.02. 12:02:27

@Fálki: A 127 ora is jo, de en arra akartam utalni ott, hogy pont a Trainspotting elott tette le a nevjegyet az akkor meg ismeretlen Ewan McGregorral, megis mindenki csak onnan tekinti jo rendezonek es csak nem teljes felsorolas volt, hogy egy atlag mozinezo mit emlitene tole.

Egyfejű 2021.02.02. 12:02:34

@Fálki: Megvett teljesen! Csak azt sajnálom, hogy most melóban vagyok, és nem tudom átadni magam a műélvezetnek :) De majd otthon - remélem, nem lesz megint áramszünet.

mozambikizombikini 2021.02.02. 12:02:48

@SelyemSonkaPini: Szerintem Fanni is erzelmes lany volt am. Csak mondjuk sokkal idegesitobb, mint Merci. :D Mondjuk Fanni tudott sokat gonoszkodni, Mercire ez nem jellemzo.

Fálki 2021.02.02. 12:04:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igen igen, akartam is utana irni, hogy masrol szolt az a postod, csak aztan mar elkezdtek a fejemben porogni a Danny Boyleok és elfelejtettem.

Fálki 2021.02.02. 12:05:22

@mozambikizombi: Szerintem sem kurvaként ment be Fanni.

KékCsöcsűPini 2021.02.02. 12:06:21

@Fálki: Igazad van a címével. Hát tényleg nehéz rá mit mondani, de nagyokat szoktak róla vitatkozni...
Egyet bemásolok, én is ilyesmiket gondoltam az első megrázkódtatás után:
"Nem az a legnagyobb baj ezzel a filmmel, hogy megbotránkoztat, hanem hogy mindezt öncélúan és erőszakosan provokatív jelleggel próbálja tenni, ezért felháborodás helyett mindössze szánalmat és szimpla undort vált ki a nézőben. Művészileg értékelhetetlen, igazi botrányfilmnek pedig nagyon kevés. Gyakorlatilag olyan mint az okádék egy ház falán. Azt sem kellemes nézegetni, megkóstolni pedig pláne nem óhajtja senki."

mozambikizombikini 2021.02.02. 12:07:12

@SelyemSonkaPini: Nekem az egy rettenetes film elmeny volt, mintha csak arrol akart volna szolni, hogy oklendezzen az ember.. Esetleg valami extra darknetes gy.p. börze... nem tudom, de szerintem az a film olyanoknak keszult, akik tenyleg fogekonyak "illegalis elmenyekre". Nagyon ijeszto volt, de foleg, mert nem merem elkepzelni, hogy ki lehetett a celkozonseg.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 12:09:59

@SelyemSonkaPini: "Ez a film megfullad a mocsokban. Ennél lejjebb már nem lehet süllyedni. Perverz, pedofil, akasztanivaló stáb. Akinek tetszik, annál nincs minden rendbe. Életfogytiglanra ítélném az összes olyan embert, akik hozzájárultak e film létrejöttéhez. Nagyon beteg, brutális jelenetek, szar zene. Egyetlen egy ami tetszett benne az a főszereplő Milos. Ő jó színész. Őt nem ítélném életfogytiglanra. Azért elég belegondolni, hogy mennyit adtak a színészeknek, hogy szerepeljenek ebben a mocsokban."

Fálki 2021.02.02. 12:11:54

@SelyemSonkaPini: @mozambikizombi: Az a film direkt erre ment ra. Hogy minel botranyosabb, minel gusztustalanabb, minel bicskanyitogatobb legyen.

Arra akartak gondolom epiteni a keszitok, hogy a negativ reklam is reklam és egy olyan botranyfilmet keszitenek, amirol meg 30 év mulva is beszelni fog mindenki.
S nyilvan itt es most beszelunk rola mi is, de az nem egy film. Hanem egy rakas oncelu szar, amit felvettek.

Egyfejű 2021.02.02. 12:12:12

Az ajánlók vagy inkább nemajánlók alapján én eddig módszeresen kikerültem a Szerb filmet, nem is akarom látni részleteiben se.

2021.02.02. 12:12:51

@Fálki: Szerb film, borzaszto, oncelu szarsag. Nekem mondjuk Tarantino is tobbsegeben egy aberralt, oncelu kreten, de o legalabb a hatarmezsgyen laviroz, aminek nalam altalaban a rosszabbik oldalara esik. De az a szar, az messze tul van mindenen. Amit meg szoktak lehuzni, az a Baise-moi, ami viszont szerintem pont meg a hataron innen volt. Ezt nem linkelem, de Videan fent van. Vagy ott az Irreversible, Gaspar Noetol, Monica Belluccival es Vincent Cassellel, az is brutalis, de nem oncelu.

Fálki 2021.02.02. 12:15:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Teljesen egyetertek, a Baise moi szerintem is hataron innen van, a Visszafordithatatlant pedig kifejezetten szeretem... Azt a jelenetet is.

MsIreneAdler 2021.02.02. 12:16:34

Sziasztok! Látom még film a téma.
Lehet írhatnánk egy 5 legszarabb film listát is :D.

Fálki 2021.02.02. 12:17:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: És akkor innen pedig rá lehet kotni arra, hogy Vincent Cassel mekkora szineszzseni, a 2019es Különleges életek-et peldaul meg egy fokkal jobba teszi a jatekaval, pedig amugy sem egy rossz film.

2021.02.02. 12:17:36

@Fálki: Az a jelenet minden hasonlo aluljaroban eszembe jut.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 12:18:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: vincent casselről jut eszembe, a gyűlöletet láttam sokszor.

KékCsöcsűPini 2021.02.02. 12:18:33

@mozambikizombi: Igen a külső-híres résznél én is ezt vettem észre !

Merciről igaz amit írtatok, de ez alapján hamarabb érzem egy megbecsült gang tagként, mint szimpla kis ribancként a jövőben.
Az viszont igaz, hogy egy rafinált strici sok "szeretgetéssel" ügyeskedéssel rá tudná venni...
Pl. MOH nak menne, ha olyan lenne de ő nem olyan !

2021.02.02. 12:21:07

@Fálki: Cassel a La Haine ota az egyik kedvencem. Jo volt latni a Westworldben is.

2021.02.02. 12:21:30

@úgymond olvasó mmkk: Az is olyan film amit latni kell.

Fálki 2021.02.02. 12:21:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: En nem szeretnek irni arrol semmit, mert megint felbomlik akkor a kommentszekcio boldogsaga egy idore :D :D :D :D

KékCsöcsűPini 2021.02.02. 12:23:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én Tarantínót imádom, megmondom őszíntén !
Minden filmjében egy baromi nagy idézőjelet érzek és egyfajta picit idiótikus humort !
Minden percét szoktam élvezni....
Sőt mivel általában a negatívok hullanak keményen egyfajta lelki gyógyszer is a világ igazságtalanságai után....
pl. KILL BILL, vagy a Alkonyattól pirkadatig stb. :D

2021.02.02. 12:24:06

Eszembe jutott meg egy kulonlegesseg, amit erdemes megnezni, bar nagyon nem kommersz. Az orosz barka, ami az Ermitazsban jatszodik es nincs benne egyetlen vagas sem. videa.hu/videok/film-animacio/alekszandr-szokurov-az-orosz-barka-z1WHAmGNsSfkfR0R

2021.02.02. 12:24:59

@Fálki: a teljes film nelkul ertelmezhetetlen a jelenet, ertheto

2021.02.02. 12:29:31

@SelyemSonkaPini: Na, nalam az jelzi a legjobban Tarantinohoz valo viszonyomat, ahogyan reagalok erre a kettore, de most ideveszem a Ponyvaregenyt is.

Kezdjuk a Ponyvaregennyel, ami szamomra cseppet sem eredeti, mert rengeteget merit ismeretlen filmekbol, ott nalam az elsulo fegyveres jelentnel veget ert a muelvezet. Elismerem, vannak jo jelenetei, de mint film, egy kalap szar. Tudom, ezzel kisebbsegben vagyok. A Kill Bill egy hullamvasut, ide-oda ugral a hataron, de tudtam elvezni. Az Alkonyattol pirkadatigot imadom, egy dolgot kell csak vele csinalni, levagni az elejet, amihez Tarantinonak volt koze es onnan okes, ahonnan Rodriguez atvette. Tarantino az egyik, ha nem a leginkabb tulhypeolt seggfej. Ettol meg zsenialis, de nala csak vegletek vannak, meg filmeken belul is.

Egyfejű 2021.02.02. 12:32:26

@SelyemSonkaPini: Tü-tü, tütütü, tü-tü, tütütü :)

Egyfejű 2021.02.02. 12:36:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Dá! Mennyi mindent újra kéne nézni!

Egyfejű 2021.02.02. 12:39:38

S ha már oroszok is felmerültek, nem tudom megállni (bocs, fálki), hogy a kedvenc orosz animációs filmecskémet meg ne osszam a ködben tévelygő süniről:
www.youtube.com/watch?v=tx72b5pXXYM

mozambikizombikini 2021.02.02. 12:39:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @úgymond olvasó mmkk: @SelyemSonkaPini: @Fálki: Lehet, hogy tenyleg csak valami brutal mocsokmuveszeti artsyfartsy volt a cel, hatalmas gerilla PR-ral es nem csak a latens gy. p.- s, pedofilokat, egyeb illegalis elvezkedoket akartak megfogni vele, bar ketlem.
Viszont ott a "Salo, avagy Sodoma 120 napja", ami a 70-es evek kozepen szerintem hasonlo erzeseket valthatott az akkori "mukedvelokbol" is. Ma meg mar mondhatni, hogy klasszikus artmozinak szamit.

Mindenesetre sajnalom a szerbeket amiatt, hogy a film neveben szerepel az, hogy szerb. :D Nagyon nem orulnek, ha kulfoldiek igy asszocialnanak az orszagunkra. Eleg mar az "Orban, gulyas meg a magyar prostik" haromszog is. :D

hereverő heverő 2021.02.02. 12:40:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Tarantino minden filmjében rengeteg más filmet idéz meg, de ez nála tudatos eszköz. Néhol karikatúra, néhol pedig meghajló tisztelet. Ettől még nem kell hogy neked tetsszen, csak tudd, hogy ez nem a tehetségtelenség jele. Másrészt most már őt másolják mindenhol, a Desperado pl. iskolát teremtett.

hereverő heverő 2021.02.02. 12:41:44

@Egyfejű: Tudtam! Tudtam, hogy a süni a ködben lesz! :D

Egyfejű 2021.02.02. 12:44:32

@hereverő heverő: S netán EGYÜTT értesz velem? (Vivi után szabadon) :)

alma_szósz 2021.02.02. 12:48:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Alkonyattol pirkadatigból készített Rodriguez pár éve egy sorozat remaket, az első évad egész jól mutatja, hogy milyen lett volna ha több kontrollja van anno a film felett, mondjuk a többi évad nem lett valami jó

hereverő heverő 2021.02.02. 12:51:28

@Egyfejű: Persze. Kérsz esetleg málnalekvárt a tea mellé? A képi világa annak a mesefilmnek...csodálatos!

MsIreneAdler 2021.02.02. 12:53:09

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem a Ponyvaregény és a Kill Bill, ami nézhető Tarantinotól. Nekem mindig az jut eszembe a filmjeiről, hogy tuti valami művérgyártó cég sponzorálta az összeset :) A legtöbb filmje sokkal hosszabb annál, mint amilyen jó.

Egyfejű 2021.02.02. 12:54:19

@hereverő heverő: Málnalekvárom van, saját csinálású, inkább oroszteát hozzál, mert az éppen elfogyott! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 12:55:00

@hereverő heverő: Majd Virág fog úgy járni, mint Fanni.
Oké, azt azért nyilván nem kívánom neki.

mozambikizombikini 2021.02.02. 13:08:32

@SelyemSonkaPini: A prostitucionak nagyon kulonbozo szintjei es formai vannak. Szoval Merci eseteben nyilvan nem egy tipikus "Gubacsi ut" - szindromatol feltenem szegenyt. Svajcban elek es lattam mar ezt-azt. :D Egy helyi "recepcios csaj" szerint (is) mondjuk egy elegge kozepes kategorias prosti havi 2 heti munkaval megkereshet akar 6000 CHF-et/ ho, ugy hogy be van jelentve, sot van meg egeszsegbiztositasa is. Sajnos a legtobben mindenfele fuggok lesznek, kuldik "haza" a penzuket az otthoni "baratjuknak" - a.k.a. lelki terroristajuknak" es keptelenek felretenni ebbol.. aztan meg beleoregednek, kiegnek. Altalaban a legtobbnek kiskutyaja is van, szeretetpotlasra, ami miatt mellesleg nagyon berohogtem, amikor elolvastam a villalakok leirasait. Eleg keves a happy-end sajnos ezekben az eletekben sajnos, persze nem lehetetlen.

Nyilvan ehhez kepest vannak tovabbi kategoriak, pl. ha mar playmate szintre er valaki, aztan mehet a dubai harembe... ezekhez is jol jon akar az ilyen tipusu "kozszereples" is, mint a VV.

Temanal maradva, egy kis filmajanlo: "Viktoria - A zürichi expressz" :D De amugy a "Bibliothèque Pascal" is erdekes.

mozambikizombikini 2021.02.02. 13:10:16

@Majom1Parádé: nekem van egy ilyen erzesem, hogy voltak mar Viragnak Sugardaddys tapasztalatai, de talan nem fog igy elhajlani. Hiszen Dani megnevelte! :DDD

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 13:10:36

@mozambikizombi: a kérdés hogy van e valódi különbség a végén osszvisz

Fu Szekh Li 2021.02.02. 13:12:11

Szasztok, még mindig filmezés megy?

hereverő heverő 2021.02.02. 13:14:12

@Majom1Parádé: látod, ez sanszos. Virágban nincs meg az a plusz, amit Merciben én látok és ami szerintem Mercit meg fogja akadályozni a totális lecsúszásban. Virágnak kb minden belefér a könnyű boldogulásért.

2021.02.02. 13:14:59

@hereverő heverő: A Desperado Rodriguez rendezes, az El Mariachi detto es az sokkal jobb is volt. Tarantino meg utolag lett megideologizalva, egesz egyszeruen egy nagyon jo forgatokonyviro, aki aztan csapnivalo rendezo lett. De ez persze csak az en velemenyem.

2021.02.02. 13:15:53

@Fu Szekh Li: igen, de immár fegyelmezetten.

hereverő heverő 2021.02.02. 13:16:16

@Fu Szekh Li: Szia, nyomokban filmeket is tartalmazunk, néha pedig on-kurvulunk

2021.02.02. 13:16:30

@hereverő heverő: ekg, Merci akarata erősebb

MsIreneAdler 2021.02.02. 13:17:01

@Fu Szekh Li: úgy látom átváltunk prostitúcióra.
Pretty Woman, hogy mindkét témához hozzászóljak :D

Fu Szekh Li 2021.02.02. 13:17:08

@silvermansarah: Mindenki vigyázzban ül a gépe/telefonja előtt?

2021.02.02. 13:18:50

@MsIreneAdler: jajj tinikorom kedvenc filmje

mozambikizombikini 2021.02.02. 13:19:38

@repuloezustmokus: Ez egy jo kerdes. Mostanra mar lazan kiszurom oket a repulon minden muhajmennyiseg es Gucci szandal ellenere is, :) mindekozben nagyon sajnalom oket, de lehet, hogy ez csak az en hulyesegem es nem kellene.
Tegyuk fel, hogy ugyanez a no mondjuk egy kis kelet-magyarorszagi zsakfaluban maradt volna ehelyett 4 gyerekkel, meg egy alkesz faszival, aki veri oket, mikozben a pasi ejjelente kurvazni, meg pialni jar.... Hat akkor lehet, hogy meg igy jobban jarnak, mert legalabb szep a hajuk. :)

Viccet felreteve, tenyleg nem tudom mit gondoljak.

hereverő heverő 2021.02.02. 13:20:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én is rá gondoltam az Alkonyattól kapcsán, csak rosszul írtam mert három felé is figyelek egyszerre. Az El Mariachi nekem már kissé szájbarágós, de ezen nem (sem) fogunk összeveszni.

Fu Szekh Li 2021.02.02. 13:20:48

@MsIreneAdler: Akkor te nem vagy elég fegyelmezett :)

MsIreneAdler 2021.02.02. 13:21:30

@silvermansarah: telefon és kanapé, még 9 perc van az ebédidőből :)!

MsIreneAdler 2021.02.02. 13:23:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem a PW jutott erről először eszembe, bocsi :)

@Fu Szekh Li: nem, abszolút nem, de a kedvedért feljebb ültem, hogy ne heverjek olyan igénytelenül :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 13:27:26

Ma nincs új posztcsi? Figyelni kell, mert esetleg valaki megint megtréfálja itt a népet egy hirtelen hsz cunamival. :-)

Nets 2021.02.02. 13:27:30

Virág már a BV-s műsorvezetésre gyúrt, vagy milyen híradóban látott ilyet? Vigyázz hozé, ki fognak túrni!

Vandának jól állt a visszafogottabb performansz, sokat dobna rajta ha nem tolná túl fényévekkel a biciklit. Nem buta lány, nem is kellene azt a szerepet erőltetni

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 13:30:03

kurvákok, kurvákok mindenhol

Fu Szekh Li 2021.02.02. 13:30:31

Megtanították emailezni a spenótot, hogy szóljon, ha baj van
Varga Judit igazságügyi miniszter a húsvéttól várja a liberalizmus térvesztését
MEGVILÁGOSODIK VAJON A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA, HA MEGTANÍTJUK NEKI A BUDDHIZMUS ALAPELVEIT?

(szabadvers a 444.hu címeiből)

2021.02.02. 13:31:10

@Majom1Parádé: át kell tekerni az első 10-en, problem solved:)

hereverő heverő 2021.02.02. 13:33:03

@mozambikizombi: Ezt monden nő saját önbecsülése kell hogy megmondja. Nyilván a te példád sarkos, mert a zsákfalu elnyomott nője se feltétlenül kizárólag ebből tudna változtatni (hogy rettenetesen nehéz neki, azt viszont akármikor aláírom), másrészt ott vannak a Keleti Györgyi féle jó körülményekből elstartoló csinibabák, akik bár tudnának, de meg sem próbálnak dolgozni, inkább terpesztenek. És van a kettő között minden, olyan is aki megváltásként éli meg hogy prosti lesz, és egyáltalán nincsenek erkölcsi gátjai.

2021.02.02. 13:33:27

@Fu Szekh Li: fú, nekem ha lehet egy kérésem politikát itt ne, Focijucitól idegállapotba kerülök. Olyan jó kis hely ez lazulni, kicsit hülyeséget beszélni, trash szereplőket fikázni...
Pretty please!

Fu Szekh Li 2021.02.02. 13:37:20

@silvermansarah: Bocs, egyáltalán nem akartam politizálni, csak kicsit fura volt ez az abszurd címhalmaz, gondoltam, hátha másnak is tetszik.
De ha idegállapotba kerülsz Jucustól, szerintem keress egy jó pszichológust :)

2021.02.02. 13:38:13

@Fu Szekh Li: :DDD
Aranyos vagy hogy figyelsz rám, pusszantás :*

mozambikizombikini 2021.02.02. 13:41:34

@hereverő heverő: Jaja, sarkos voltam persze, csak probalom elkepzelni, hogy milyen ut vezethette oket erre az osvenyre... Elegge empatikus vagyok, de meg igy is nehez belekepzelnem magamat hasonlo szituacioba. Remeljuk ebben a szeriaban nem valami hasonlo "fejlodesnek" vagyunk a szemtanui. Nem tudom letezik-e olyan, hogy "tiktok karrier" :D de ha Merci inkabb azt folytatna, azert az jobb volna. :D Kulonben meg az is lehet, hogy igazatok van es nem Merci a legparasabb ezzel kapcsolatban, passz. :)

2021.02.02. 13:41:58

Politikat tenyleg ne.

2021.02.02. 13:42:53

Marci tiktokos palyafutasa utan most ez a VV szereples jol mutatja mekkora gyoker agyatlan picsakat kovet a mai ifjusag.

2021.02.02. 13:43:39

@mozambikizombi: van egy rakat testvére is, kérdés idősebb vagy fiatalabb. Elvégzett egy szakmunkásképzőt, 16 évesen elköltözött, beállt egy gyárba rodázni, szerintem van ott akaraterő. :)

mozambikizombikini 2021.02.02. 13:43:56

@hereverő heverő: +1 viszont ot Dani neveli mostantol.... :D Amugy lehet Dani pont ezt a fajta esendoseget erezte meg Viragban, amitol megakarja "menteni", nemtom. :D

2021.02.02. 13:45:42

@mozambikizombi: Dani magát nevelje, a suttyója.
Szerintem is ráérzett amúgy. Úgymond kiszagolta.

Cérnahuszár 2021.02.02. 13:46:45

Robi: soha nem sminkeltem még embert
Bálint: miért, állatot már igen?

erről eszembe jutott hogy huszonéves koromban ki akartam festeni a kutyánk körmét
a mai napig bánom hogy nem tettem meg, hagytam hogy a család uralkodjon rajtam

Milyen érdekes volt hogy a nézők megszavazták ki a legpazarlóbb, de a másnapi bejátszóban (azaz ma ) már látható hogy virágot büntizik érte....

2021.02.02. 13:48:30

@Cérnahuszár adraconis.0.01: most muszáj szart kavarni a csatornának, különben elheveresznének a végéig. Ezentúl mmkk kelteni fogják a feszkót kintről.

hereverő heverő 2021.02.02. 13:49:26

@mozambikizombi: tuti nem Merci. Hogy mi vezet egy nőt ide, nem tudom. Még akár az olyan bántalmazó seggfejek is akár, mint a Renó, aki megmagyarázza, hogy a nőjének segítenie kell a valakivé válásban (értsd X5 BMW, meg aranyláncok stb) és kötelessége mindent, de tényleg mindent megtenni ha véletlenül a kanjának nem sikerülne ezeket a célokat elérni. Először csak beszállni egy "baráti" házaspár mellé, akik "szivességként" némi pénzzel támogatják hőseinket, aztán a barát barátja, aztán lejtő. De valójában nem tudom, és nem is akarom tudni. Valószínűleg az első lépés a legnehezebb, aztán már megy minden a maga útján.

mozambikizombikini 2021.02.02. 13:51:18

@Cérnahuszár adraconis.0.01:

"Robi: soha nem sminkeltem még embert
Bálint: miért, állatot már igen?"

Ezen en is felrohogtem. :)))

Mondjuk en gyerekkoromban (titokban) a nagylevelu novenyek leveleit "borotvaltam meg". Nagyon izginek tunt ez a "rafujjuk a habot" es "huzogatjuk rajta a borotvat" szeansz. :D

Sajnalom, hogy neked nem adatott meg a kutyakorom-festes. Ugy remlik, hogy Robi is kivancsiskodott egy piros koromlakkal, ami Moh kisujjan landolt. :D Mindenkiben ott lakozik a stylist!

Cérnahuszár 2021.02.02. 13:51:44

@silvermansarah: jaja, csak így felmerül a kérdés hogy minek szavaznak a nézők, ha a végeredmény már megvan és le van forgatva
ennél okosabban kéne ezt tálalni

2021.02.02. 13:53:07

@Cérnahuszár adraconis.0.01: szarnak bele, a lilakendőt is osztották, mint a cukrot.

2021.02.02. 13:54:55

@hereverő heverő: némi drog az elején, kicsit több a közepén, bemindenezve meg már mindegy.

Cérnahuszár 2021.02.02. 13:55:25

@silvermansarah: hát jó
megyek kutyakörmöt festeni, megint van kutyánk
most megvalósítom magam

mozambikizombikini 2021.02.02. 13:56:55

@hereverő heverő: eltudok kepzelni ilyesmi fordulatot is, amit irtal... eleg sok szerencsetlen sajna tenyleg nem fogja fel, hogy uzleti lehetosegkent tekint ra a "szerelme". :S

Frunal is nagyon necces ez a dolog. Nem tudom mennyire igazak az escortos sztorik vele kapcsolatban.. de ott van a 150 ezer forintos cipoje, meg a "nemertem miert beszelnek igy velem a ferfiak, de mindig ez van...".. necces...

2021.02.02. 13:57:30

@Cérnahuszár adraconis.0.01: nekem is van kutyim, de nem zárhatnám büdi körömlakkal. Úgyis hétvégén el kellett viselnie a Porszívó Szörnyet, aki csak egyel jobb, mint a Mixer Szörny.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 13:57:54

@silvermansarah: itt azt írta valamelyik, hogy kurválkodtok :DDDDDD

2021.02.02. 13:58:39

@úgymond olvasó mmkk: én nem kurválkodok, de jóvan akkor. :D

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:01:03

@úgymond olvasó mmkk: azt írtam home office nem kell rögtön rosszra gondolni :D!!

Cérnahuszár 2021.02.02. 14:09:43

@mozambikizombi: még mindig nem féltem frut, elég rendesen villámlott a szeme amikor renato túllépte a határt párszor. Élesen visszakérdezett hogy mond meg mit tettem...ha kint leszünk mi lesz, meg fogsz ütni?
utána becsicskult, csak ő tudja miért, de a védekezés megvan benne.

@silvermansarah: itt is állandóan szörnyek járnak, hangos autó szörny, meg az égdörgő szörny, ennek megfelelően hangosan ugatunk a postásra meg minden járókelőre és eliszkolunk ha lép egyet felénk, de a látszat megvan és a gazdi ámítás pipa.

Fálki 2021.02.02. 14:12:03

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Meg sajnos azt is mondta, hogy megerdemli, akkor megutheti Renátó...

Innentől kezdve pedig majd a ferfiallat fogja megszabni azt, hogy mikor és mivel erdemelte meg.

2021.02.02. 14:14:59

@Cérnahuszár adraconis.0.01: fú, az enyém a gépszörnyektől fél, de az EMBEREK ellenségek, különösen A POSTÁS. Csak a vele egy háztartásban elők nem veszélyesek, a többi MMKK. :D

Fu Szekh Li 2021.02.02. 14:15:09

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Te is ugatsz a járókelőkre??? És ki a gazdi, akit ámítotok? :)

Cérnahuszár 2021.02.02. 14:16:08

@Fálki: @repuloezustmokus:
és mégis határozottabbnak érzem meg önállóbbnak, és ebből ki fog lépni

de ha tévedek, nem ez lesz az első.

Cérnahuszár 2021.02.02. 14:18:08

@Fu Szekh Li: XDDDD
hát igen a klasszik királyi többes a cukikutyival
eskü héliumhangom nincs

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:20:08

@Cérnahuszár adraconis.0.01: Virágnál határozottabb és lehet csak ezért, csak mellette tűnik annak. Ahogy a többiek is mondják, ő felhatalmazta Rencsit, hogy üsse meg, ha "megérdemli", azt meg ugye Rencsi eldönti, mi a rosszaság. Felkar érintésr, nézés...ilyesmi lesz majd a bűne.

2021.02.02. 14:21:29

@MsIreneAdler: szerintem a Tímár matriarchátus nem engedi Rencsibabához.

ficekence 2021.02.02. 14:23:05

Én kedvelem Tarantinot. Minden filmjét láttam. A Kill Billt és a Djangot bármikor újra tudom nézni, a történet, a zene és a szereplők miatt.

Fálki 2021.02.02. 14:24:14

@silvermansarah: Ott, ahol a 24 éves gyereket még Fruzsikának becézik és fb kommentekben letagadjak, hogy a kislányuk tenyleg szexelt a villában, szerintem nincs ilyen opció.

Ha Fruzsika azt mondja, hogy renátó az élete szerelme, akkor anyuka orommel fogja főzni Renátó kedvenc kajáját vasárnap.

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:24:36

@silvermansarah: ja tényleg, most, hogy Rencsi csak egy munkanélküli fodrász, nem valami jó parti. Ingyen meg azért ne ütlegelje, alázza senki sem a kicsilányt... :(

Fálki 2021.02.02. 14:24:51

@Fálki: Nem úgy becézik, hanem úgy hívják default.

Gia 2021.02.02. 14:25:05

@Fálki: Rendhagyó poszt lesz?Félek..

Fálki 2021.02.02. 14:25:56

@MsIreneAdler: Két szalon is az ove Szombathelyen, nem?

Fálki 2021.02.02. 14:26:35

@Gia: Nem kell, Dzsibuti csinálja, láttatok már ilyet :)

2021.02.02. 14:26:47

@MsIreneAdler: mikor volt a belevaló, valaki itt írta azt hiszem, hogy a Rencsinek majd lesz autója, ami most a Fruzsié. Kicsit szégyelltem magam hogy felröhögtem. :( :D

2021.02.02. 14:27:10

@Fálki: volt, a COVID előtt

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:27:12

@Fálki: szerintem pénz beszél, kutya ugat ott a Tímár családban. Rencsi nem azért lesz/lett vállalhatatlan, mert durva, hanem mert csóró.

hereverő heverő 2021.02.02. 14:28:11

@Fálki: a becézés/úgy hívják tulajdonképpen mindegy bár tény, hogy nagyon sok mindent megmutat a szülő-gyerek viszonyából. Mégis inkább a FB tagadás az ami elkeserítő, mert az explicit, tudatos hazugság

2021.02.02. 14:28:19

@MsIreneAdler: mikor lesz a jöttem láttam, nem tudod, babám?

Fálki 2021.02.02. 14:28:22

@silvermansarah: Pedig ez tenyleg nagyon vicces :D :D :D

cavanagh 2021.02.02. 14:28:30

@MsIreneAdler: Pontosan :( amúgy még szerintem együtt vannak insta alapján

Gia 2021.02.02. 14:29:11

@silvermansarah: az legalább egy,másfél hét mire elkészül..

2021.02.02. 14:30:00

@hereverő heverő: anyósom ilyen, kicsikém, engem is becéz, Sárikám. Eleve utálom amikor valaki birtokos jelzővel becéz, BélácsKÁM.

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:30:09

@Fálki: nem hinném. Arról beszélt folyton, hogy újra(!) kezdi a vállalkozást... Ez nem arra utalt nekem, hogy neki bejáratott, jól működő üzlete van. És ne fogjuk a Covidra, mert pl az én kis egyszerű fodrászhoz így is egy hónappal előre be kell jelentkezni...

2021.02.02. 14:31:36

@MsIreneAdler: dettó. De ő arra fogja. Hiszen Renátó sohasem hibás, illetve felelős semmiért.

Fálki 2021.02.02. 14:31:55

@MsIreneAdler: Az egyik elojeben mondta, miutan kiesett, hogy most ketto van neki es gondolkodik valami mason is. Vagy egy harmadikon...

De siman lehet, hogy csak volt ketto, annyira azert nem figyeltem.

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:32:20

@silvermansarah: jujj, ez igen. Majd lesz neki, ha kap egyet! Szuper pasiii!
Sajna nem tudom, de Frura én is kíváncsi leszek.

2021.02.02. 14:32:59

@Fálki: eddig kettő(t tett tönkre)
:DDDDDD

2021.02.02. 14:34:17

@MsIreneAdler: prométeusz csinálhatna poll-t hogy még együtt lesznek-e ;)

hereverő heverő 2021.02.02. 14:34:34

@Fálki: Két fodrászat, most már gondolkodik a bárcás szalonon is. Az más valami :)

2021.02.02. 14:35:34

Na gyermekeim az úrban, már szakadok a röhögéstől. Jajj, dolgozni kéne, blöe

Fu Szekh Li 2021.02.02. 14:43:32

Mormota nap van! Tudjuk már, hogy Phil mit mondott?

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:43:34

@Fálki: lehet csak az én agyszüleményem, mert logikusan azt gondolná az ember, hogy szuperül működö vállalkozással a háta mögött, nem megy be a villába. Főleg, ha szívügye ez.

Fálki 2021.02.02. 14:44:56

@MsIreneAdler: szerintem nem kell hogy legyen kapcsolat a vallalkozasainak a sikeressege es a bekoltozesi hajlandosag kozott.

hereverő heverő 2021.02.02. 14:46:06

@Fu Szekh Li: tudjuk, de nincs pofám szó szerint idézni. Talán még moletty is elpirulna :)

.Doktor.Szöszi. 2021.02.02. 14:47:00

@MsIreneAdler: már nem emlékszem honnan szedtem, de az van az emlékeimben, hogy a fodrász szalon nem működik, de Renátónak most valami korszakalkotó ötlete van, amit meg akar valósítani...talán a JLB-ben mondta...

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:47:14

@Fálki: mondjuk lehet azt gondolta jó reklám lenne! Apropó még jössz egy sztorival a beköltözésről :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 14:49:39

@Cérnahuszár adraconis.0.01: arra gondoltam hogy Rencsi már ott tart hogy sok purde..közös ház..

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:50:51

@.Doktor.Szöszi.: na ugye! Akkor nem csak álmodtam :). Egyébként még bizonytalan vagyok. Nem tudom, hogy azért hiszem-e azt, hogy nincs működő biznisze, mert annyira ellenszenves, hogy nem akarom elhinni, siketes lehet egyáltalán valamiben!

Egyfejű 2021.02.02. 14:53:15

Na, most eszembe jutott Renátóról Weöres Sándor örökbecsű darabja:

KARESZ HÜJE
GYÖNGYI HÜJE
csak én vagyok okos
énnekem a segembe is felyem van

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:53:34

@Fálki: rákérdeztem, mennyire vicc vagy mennyire komoly, hogy be akarsz költözni. Azt írtad, majd megírod. Most meg eszembe jutott.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.02. 14:53:45

@MsIreneAdler: ez az üzlete honlapja, de vaalki korábban írta, hogy nem működik..

www.zselehajstudio.hu/

Nets 2021.02.02. 14:55:21

@Cérnahuszár adraconis.0.01: "Milyen érdekes volt hogy a nézők megszavazták ki a legpazarlóbb, de a másnapi bejátszóban (azaz ma ) már látható hogy virágot büntizik érte...."

Maguk között is választottak, mondta Anikó is az adás elején ha jól emlékszem.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 14:57:49

@Fálki: szerintem csak volt..én úgy tudom hogy bebukott a cég

MsIreneAdler 2021.02.02. 14:58:20

@Fálki: ne érezd a nyomást, nem azért mondtam, csak kíváncsi vagyok :)

MsIreneAdler 2021.02.02. 15:00:11

@.Doktor.Szöszi.: áh... Még mindig ellenszenves :).

@repuloezustmokus: és még egy szavazat a bukott üzletre, kezdek magabiztosabb lenni!

Magentax 2021.02.02. 15:00:59

@Fálki: Ez igaz, de ahogy elbánt Merdzsó hajával - nekem nem arra utal, hogy jól menő fodrászata lett volna.
A többiek feje is elég gáz lett, akik hajába belevágott, de Merdszóé messze, magasan a lexarabb.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.02. 15:01:17

@MsIreneAdler: lehet, fel kellene hívni a megadott telefonszámot :DDD

MsIreneAdler 2021.02.02. 15:02:58

@Magentax: megmagyarázta, hogy nem kapott eszközöket...

@.Doktor.Szöszi.: hú ne kísérts :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 15:06:27

@MsIreneAdler: én abból gondolom hogy amikor pár hete beírtam a cége nevét a cegnyiltartoba akkor olyan státuszt mutatott ami arra utalt hogy a cég felszámolás alatt van..tehát konyec

Magentax 2021.02.02. 15:07:33

@MsIreneAdler: Persze-persze... :D
Aki csak egy picit is ért a fodrászathoz, az még késsel sem vág ekkora lépcsőket egy hajba, mint rencsula.
Amikor kiesett Fru, a BV-ban Győzi firtatta, hogy most hogyan tovább, nyitnak közös szalont és Fru ragyogó arccal lelkendezte, hogy ő körmös, Renátó meg remek fodrász - erre Győzi csak köhintett egyet, gondolom, látja ő is Merdzsó fejét. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 15:08:27

Végelszámolás ha jól emlékszem..ebből gondolom hogy nem megy már a barber salon

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 15:10:50

@MsIreneAdler: nem te voltál a kurvázós, hanem a heverő. visszakerestem :D

Rrami 2021.02.02. 15:10:52

Sziasztok, történt tegnap valami érdekes?

Magentax 2021.02.02. 15:11:09

Mercit el tudjátok még viselni?
Én már konkrétan sikítófrászt kapok ettől a borzalmas, erőszakos, nyomulós retardálttól, aki folyamatosan fejhangon gügyög és nyafog.
Csodálkozom Mohn és Bálintotn, hogy nem vágták még pofán.

hereverő heverő 2021.02.02. 15:11:11

@Magentax: EKG. Nem mellesleg Bálintét is jól ebaszarintotta, pedig abban semmi ördöngősség nem volt. No meg aztán még a széria elején a sajátját is mikor megnyírta magát.

Rrami 2021.02.02. 15:13:43

Nem mondta PP, hogy lesz változás a kiválasztások és párbajok menetében?

Magentax 2021.02.02. 15:14:41

@repuloezustmokus: Attól még bírhatna elemi fodrászati ismeretekkel

Rrami 2021.02.02. 15:15:45

@Magentax: én Mercit már nagyon rég nem tudom, volt, hogy beletekertem, mikor Moht meg őt mutatták egyszerre.

MsIreneAdler 2021.02.02. 15:16:31

@repuloezustmokus: na akkor nem is hívom fel :).

@Magentax: én őszintén szólva nem láttam túl nagy különbséget Merci haján. A hiszti is elvonta a figyelmem meg nem is értek hozzá. De hiszek a nálam okosabbaknak.

mozambikizombikini 2021.02.02. 15:17:15

Oke, oke, kezdem kiveretlen fasznak erezni magamat, mert megsajnaltam a lanyokat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 15:20:09

@Rrami: Nem, mert egy 4 betűs szó. :-)
De a nem 1bitees agyúak tudják, hiszen nincs annyi hátra, hogy a régi szisztémával végezzenek.

MsIreneAdler 2021.02.02. 15:20:58

@Magentax: a gügyögése borzalom. Azt hiszi hogy ettől cuki. Nem értem miért nem jön már rá, hogy ez a fárasztásos technika nem jön be Mohnál :)

Gia 2021.02.02. 15:23:24

Ma Vivcsó és Moha szerkeszti a vvhiradót,biztos jó lesz.Csak azt nem tudom,hogy a holnapi páros milyen híreket tud még összeszedni..Olyan sok minden nem történik velük.

MsIreneAdler 2021.02.02. 15:24:25

@úgymond olvasó mmkk: én csak azt hittem a home office miatt rossz dologra asszociáltál :D

Cérnahuszár 2021.02.02. 15:24:56

@Nets: á ok. akkor erről lemaradtam

Gia 2021.02.02. 15:24:56

@Rrami: Szombaton kiválasztás lesz..

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 15:27:01

@MsIreneAdler: a home offica-szal kapcsolatban csak végtelen irigységet érzek :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 15:27:57

@Fálki: Remek. :-)
Mondjuk igazából semmi olyan nem történt, amitől rendhagyónak kéne lennie. :-)

Rrami 2021.02.02. 15:28:54

@mozambikizombi: néha én is szoktam, nyugi:))
@Gia: azt hittem a héten már előbbre hozzák. Amúgy most kifejezetten kíváncsi vagyok rá, hogyan fog alakulni.

Fálki 2021.02.02. 15:29:50

@Rrami: Szerintem Virág lesz.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.02. 15:29:57

@Fálki: olyan formátum, amiért egyszer rágtam már a füled?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 15:31:05

@Fálki: Az se rossz, ha változatos, de azért a tartalom a lényeg. Az legyen q jó. :-)

Magentax 2021.02.02. 15:34:57

Érdekes volt egyébként, amikor híreket olvastak be nekik.
Virág és Merci reakcióján nem is csodálkoztam, két végtelenül ostoba véglény, azon viszont meglepődtem, hogy Bálint szerint a vakcinát a betegeknek adják. Őt azért valamiért okosabbnak vagy tájékozottabbnak gondoltam ennél.
Vivi arca volt a legérdekesebb. Szerintem egy nagy sunyi a csaj, úgy nézett ki, mint akit minden hír érdekel és érti is, amiről szól. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 15:50:07

@Magentax: Moh arcán is volt értelem, viszont lehet én hallottam rosszul, de esku azt hallottam amikor a maradonás hirt mondták be hogy Dani mondja hogy argentin cikkeket fordít:))

Fálki 2021.02.02. 15:52:25

@repuloezustmokus: Motyogott valami ilyesmit, igen.

Magentax 2021.02.02. 15:53:55

@repuloezustmokus: Igen? Erre nem figyeltem fel.
Mondjuk, nem is hinném, Dani nem tűnik valami nyelvtehetségnek. Nem bírt az angollal sem, majd pont spanyolul ért annyira, hogy újságcikkeket fordítson :D

Fálki 2021.02.02. 15:55:04

@Magentax: Ha nem is ert azon a nyelven, az szerintem dicseretes, ha utanamegy es probalkozik. S nem csak a magyar nyelvu dolgokat probalja olvasni.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 15:57:14

@Fálki: igen viccet félretéve Dani arcán nem volt full sotetseg a hireknél..

Gia 2021.02.02. 15:57:50

Dani ma kap majd egy-két kérdést a rabszolgájára vonatkozóan.. :-)

Fálki 2021.02.02. 15:59:04

@repuloezustmokus: @Magentax: Valaki mondta mar itt par napja, hogy Dani streetsmart.

S szerintem is ez a legjobb jelzo ra. Nem egy komoly targyi tudassal rendelkezo csavo, nincs is specifikusan olyan dolog, amihez ertene szerintem, viszont az ertelem és az ervenyesules szikraja ott van benne. És egyaltalan nem budos neki semmilyen munka.

Magentax 2021.02.02. 15:59:07

@Fálki: Azért azt megnézném, hogy valaki nulla spanyol tudással argentín újsácikket próbál megérteni.
Max egy képregényt tudok elképzelni :D

Magentax 2021.02.02. 16:03:02

@Fálki: Igazából az ő képességeiből szinte semmit nem láthatunk, mert reggeltől estig csak izél, mint a nyulak.
Nagyon rossz hatással van rá Virág, az ember automatikusan összekapcsolja az értelmi képességeiket.
Mondjuk, amikor magyaráz, kioktat valakit, szerintem olyan összefüggéstelenül hablatyol, hogy sosem tudom kivenni, egyáltalán mit akart közölni...

2021.02.02. 16:03:44

@repuloezustmokus: sajat kerelmere van vegelszamolas alatt, de ket evet sem elt a ceg, covid elott megszuntette, tavaly januarban

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.02. 16:04:37

@repuloezustmokus: Szerintem az argentin cikkeket magyarról lovárira fordítja. Más variációt nem tudok elképzelni

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 16:08:22

@Fálki: a valami rémlik valahonnan típus, csak hát a személyiségében rejlo gát...

Fálki 2021.02.02. 16:09:12

@repuloezustmokus: Szerintem belőle még lehet rendes ember.

Sepsidzsi 2021.02.02. 16:11:59

Sziasztok! A fru anyukàja szerint nem szexelt fruzsika az hogy volt pontosan? Figyelek egy- kèt fb csopit de a jò dolgokròl mindig lemaradok.
A kinek baszta el jobban rencsi a hajàt versenyt nàlam bàlint nyeri, azt vàrom robi mikor vàgja màr le azt a maradèk hàromszöget neki. Merci annyibòl szerencsès hogy alapbòl jòfèle a haja, mèg ezzel az elbaszott vàgàssal is tud belőle robi frizuràt csinàlni.

2021.02.02. 16:12:48

@repuloezustmokus: google forditoval forditja

Fálki 2021.02.02. 16:13:30

@Sepsidzsi: Valahol ezt kommentelte anyuka a Fb-n, hogy nem szexeltek. Az csak ugy lett vagva, meg a Renato ugy csinal, mintha. De az Ő Fruzsikája bizotsan nem, mert megígérte.

2021.02.02. 16:14:29

@Sepsidzsi: jofele haj? marcinak konkretan tonkre van menve a haja

LaciHogyVoltol 2021.02.02. 16:14:37

@.Doktor.Szöszi.: Én a cégjegyzékben néztem meg és semmi hasonló találatot nem hozott. Az viszont azért is furcsa, mert szerintem ott akkor is meg kellene jelennie, ha már beszűntette a tevékenységét.

De a honlapon is Renátó mint üzletvezető van feltüntetve, nem mint tulajdonos. The plot thickens...

Egyébként nem tudja valaki, hogy a JLB RTL Most+ tagság nélkül hol nézhető online? Ginás részig fenn volt a Sorozatbaráton, de onnan eltűntették...

Fálki 2021.02.02. 16:17:04

@LaciHogyVoltol: Ott van az meg mindig, most neztem rá.

Sepsidzsi 2021.02.02. 16:18:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem dùs, jò anyagù vastag szàlù haja van, a vasalàstòl szàlkàs volt a vège de ennyi sztem. Jòl formàzhatò, jò esèsű haj, a pofija meg bàjos, sztem őt lehet a csapatbòl leginkàbb megcsinàlni szèpre.

cavanagh 2021.02.02. 16:19:38

@LaciHogyVoltol: szia, most csekkoltam és sorozatbaráton fent van mind az 5 rész :o

LaciHogyVoltol 2021.02.02. 16:24:30

@repuloezustmokus: Na így már megtaláltam. És fel is van tűntetve, hogy "végelszámolás alatt"

MsIreneAdler 2021.02.02. 16:27:21

@repuloezustmokus: te ezt nagyon jól csinálod! :)

2021.02.02. 16:30:30

@MsIreneAdler: kepzeld rolad mennyit tudhat

Magentax 2021.02.02. 16:36:23

@repuloezustmokus: De ha ilyen faipari sulit végzett ,hogy lehet fodrász?
Végzett okj-s fodrásztanfolyamot vajon? Nem emlékszem, hogy erről szó lett volna.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 16:38:10

@Magentax: nem az volt, hogy utána ment ki kidobónak, de aztan inkabb fodrasz lett?

Sepsidzsi 2021.02.02. 16:41:10

Nekem ùgy rèmlik hogy ausztriai konyhàn mosogatott ès lett elege a szarbòl ès hazajött,okjs fodràsz lett.

Fálki 2021.02.02. 16:41:31

hamar ugyis filmes nap volt:

Meghalt Hal Holbrook

RIP

Magentax 2021.02.02. 16:41:46

@repuloezustmokus: Igen, valami ilyesmit ír magáról a zseléstúdiónál.

Fu Szekh Li 2021.02.02. 16:57:58

@LaciHogyVoltol: Nincs cég Renátó nevén az opten szerint.

2021.02.02. 17:03:08

@Fálki: Utoljara a The Eventben lattam. Szep kort megelt.

SirLemming 2021.02.02. 17:15:54

Jó estét, errefele mi a helyzetnek állása?

Sepsidzsi 2021.02.02. 17:31:55

:D Robibòl is kijött amùgy tegnap egy onnastòl, a kedvencem pedig a hir24-en szò szerint idèzett Renàtò ès az ellenszemben:D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.02. 17:31:58

@SirLemming: szia lemming az állás elég erős szó a fekvésre :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 17:46:05

hogy rohadjon meg a neve napján az, aki a windows 10-et összerakta

SirLemming 2021.02.02. 17:51:13

Azóta már sötét is lett. :)

@úgymond olvasó mmkk: Mesélj.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 17:56:30

@SirLemming: eltűnt a blueetooth a laptopról, csak úgy, egyik pillanatról a másikra, doktor google meg nem akart vallani. háromszor újraindítottam ezt a rohadékot, semmi. a negyediknél megfenyegettem, hogy alkatrészként fogja végezni valahol, ha nem történik bármi. és láss csodát, egyszer csak megint lett bluetooth :D

SirLemming 2021.02.02. 17:59:31

@úgymond olvasó mmkk: No igen. A gépek játékosak, lelkük van. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 18:00:09

@SirLemming: pedig olyan szépen beszélek vele. és akkor ilyeneket csinál :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.02. 18:30:07

tükörtojás , sült füstölt szalonna , darált paprika , fokhagyma (nem szakadt ki a toji)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 18:48:12

Gyertek át, bár Falki már bebukta az elsőzést:-)

Fálki 2021.02.02. 18:50:28

@Majom1Parádé: Akkor baszódj meg :D :D :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.02. 18:57:04

@TheLynx70: @Ego0123: és amikor egy ember szinkronizálta az egész filmet?
pornót is?

Fálki 2021.02.02. 19:10:50

@Majom1Parádé: de azért legalább annyira örülsz :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.02. 19:15:04

két köbméter iszapban esetleg birkózás?

ficekence 2021.02.03. 06:41:29

@Fálki: Igaz, hogy már okafogyottá vált a válasz, de azért leírom, hogy ezen kívül is volt még csúcspontja a filmnek, amikor a rendőr élete kockáztatásával kimenti a nőt a tűzból, de nem maradt le mögötte e többi történet sem.
Nyilván amit te írsz, a köpenyes volt a legbrutálisabb. Örülök, hogy neked is ennyire tetszett.

Fálki 2021.02.03. 10:34:11

@ficekence: Imádom azt a filmet. Amikor Ryan Phillippe magából teljesen kifordulva lelovi azt a srácot a kocsijában,
süti beállítások módosítása