Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10x79 - Gia akarata, kedvenc filmek és párbaj utáni nihil

2021. február 01. 14:40 - Fálki

Helló és halló minden kedves, kevésbé kedves és a nekik címzett kommentekre egyáltalán nem reagáló olvasónak! Vasárnap van, párbaj utáni nihil, ilyenkor szoktak a legnagyobb semmik történni. Tematikus hét nincs, kutyapicsázás nincs, mindenki le van nyugodva és/vagy sokkot van kapva a tegnapi események miatt. De szép mondat lett ez, bennhagyom.

Hófehérke nyolcadik törpéje van ma is, rendesen felöltözve, nincs bemindenezve se, szóval nem árad belőle az az eszeveszett enerGIA, ami szokott.

kepernyofelvetel_749_egyedi.png

kepernyofelvetel_750_egyedi.png





Napi kérdés már most a műsor elején: szerintünk mikor fordul először a rendőrséghez Fru a bántalmazások miatt Meddig tart a lángoló szerelem majd Bakonyi „tégedisszájbaköplek” Renátó és Timár „megüthetszhamegérdemlem” Fruzsika között. Teljesen mindegy, hogy milyen opciókat adnak itt meg a szerkesztők, mert úgyis a legrövidebb, legnevetségesebb opció fog nyerni. Én nem emlékszem olyanra, hogy lett volna a realityk történetében még egy ilyen páros, akit ennyire egységesen utált volna mindenki. De az is lehet, hogy a mi Csillagainkban a hiba.
kepernyofelvetel_751_egyedi.png

Egy kis nosztalGIA van, a párbaj előtti reggellel kezdünk, amikor is a mocsár csapat Utolsó mohikánja, riportFru épp azt elemezgeti, hogy ez bizony neki élete legnagyobb megmérettetése. Itt már ugyanaz a ruha és smink van rajta, amiben este a párbajon is riszálta magát, szóval a képanyag reggeli, a hang pedig valószínűleg délutáni vagy esti.
kepernyofelvetel_754_egyedi.png
A dohányzóteraszon a két egy hete legjobb barátnő elemzi az eddigieket, kígyó
tbékát mondanak mindenkire – ez még eddig senkinek nem jött be, csaxólok-, megbeszélik a követendő stratéGIÁ-t, ha majd Fru visszajön és túlvannak egymás hajának fogásán hányás közben.
Merci szerint ha Fru
jön vissza, akkor sokat jelent a jel. Nem tudjuk meg, hogy ez vajon mit is jelenthet, maradjunk ennyiben. Sokat jelent a jel. Mint a putritetoválások rajtad, drága HéliumBarbie.
Mercike már előre tudja, hogy miket fog kérdezni Virágtól a
jövőbeli párbajukon vagy majd valamikor egyszer… Nem lenne baj, ha ez a párbaj vagy a valamikor egyszer minél előbb bekövetkezne, mert ez a lány 24 óránál tovább nem fog emlékezni ezekre a gondolataira.
Ha esetleg Vivi nyerné ezt a párbaj, akkor is jönni fog a V, mint Vérbosszú, mert olyan csúnyákat mondott Frura, amik nem igazak.
kepernyofelvetel_758_egyedi.png
Fru
dzsina szerint itt már beindult a végjáték és egyre feszültebb mindenki. Megsúgom neked, kedves kiesett műkörmös szakember: Körülötted fagyott meg a levegő és veled egyre feszültebb mindenki, mert nem akarnak maguk között látni.

A fiúk kitalálták, hogy kitakarítják a jakuzzit. Ehhez a
fizikából ismert közlekedőedény rendszert szeretnék segítségül hívni és egy slagot tesznek a medencébe, a másik végét pedig a Wcbe vezetik. Próbálják elindítani a vizet és felváltva szívják a cső szabad végét. De a módszer nem hatásos. Én sem értek hozzá, nemtudom miért nem működik, de nem. Esetleg egy búvárszivattyú kellene? De vakon vagyok ebben, mint Gina a biolóGIÁban.
Moh, Bálint és Robi is elköveti ugyanazt a hibát, szívjak a csövet mint a veszedelem, de csak annyit érnek el vele, hogy mindegyikük szájába landol némi mocskos víz.
Mohnak egy
másik elmélete van, miszerint kell lennie abban a jakuzziban egy leeresztőszelepnek, amit ki kell nyitni aztán majd megoldja az ott magának a dolgot. Robi merészkedik be a vízbe és kiderül, hogy nincs itt semmi máGIA, mert van egy olyan szelep belül, amire ha rácsatlakoztatják a slagot, akkor a megindul a víz. Csillagok között érzik magukat, hogy mekkora szakemberek lettek és megoldották a kérdést.
Félig
kiürül már a pezsgőfürdő, amikor is beindul benne a vízforgató vagy valamelyik buzgár – tényleg nem ertek hozzá, bocsi :D – és fröcsög a víz az udvarra.
A
három hős szerelőnek most az a feladata, hogy ezt megoldják valahogy. A gombnyomkodás nem működik sajnos, úgyhogy marad a JPÉ és csuromvizesen rárakják a jakuzzira a tetejét és kész.

kepernyofelvetel_759_egyedi.png

kepernyofelvetel_761_egyedi.png

kepernyofelvetel_766_egyedi.png

kepernyofelvetel_767_egyedi.png

kepernyofelvetel_770_egyedi.png

kepernyofelvetel_772_egyedi.png

kepernyofelvetel_773_egyedi.png

kepernyofelvetel_781_egyedi.png

kepernyofelvetel_784_egyedi.png

kepernyofelvetel_785_egyedi.png




Moh és Bálint, A bátrak a hideg vizes
fürdő után berongyolnak a fürdőbe, aholis Virág jelzi, hogy Ő bizony épp WC-n van. Moh-t ez nem zavarja és alsónadrágban azonnal beáll a forróvíz alá.
Virág ettől teljesen kiakad
és már-már szokás szerint kézmosás nélkül fejezi be az akciót. S gondolom erről majd Daninak is meg lesz a véleménye. S láss csodát, amikor Moh bemegy a hálóba felöltözni, akkor a proli úr egyből nekiesik, hogy hogy mert bemenni abba a helységbe, ahol az Ő tulajdona tartózkodik.
Moh se hiszi és én sem hiszem el, hogy ez komoly. Ennyire nem lehet valaki
hülye.
kepernyofelvetel_786_egyedi.png

Végre a hokisgyerek is kiáll magáért és
visszaszól, hogy kérne akkor egy szabályrendszert, hogy mit és mikor csinálhat, amikor Virág épp látótávolságon belül van. Ebből sem lesz édeshármas orGIA.

Tovább fűzik a ki miatt nem lehet aludni kérdést és a két nappal
ezelőtti megbeszélés után most szavazás is lesz erről. Lesz mágnestábla, megmondás és minden ami kell ahhoz, hogy ebből valami szegregáció lehessen.
Merci
t Virág nyögése zavarja; Moh-t is, aki szerint Virág néha élvezi, mi pedig tudjuk hogy valójában nem; Vivit Robi zavarja; Frut Virág; Danit saját maga és a gondolatai; Virágot Moh szuszogása; Bálintot pedig minden zavarja, de kellemetlen neki Virág szexorgánuma; Robit pedig Dani, mert nem nyögne Virág, ha Dani nem zargatná.
Elr
öhögcsélik ezt a feladatot, mindenki leszarja, mert Ők is érzik szerintem, hogy ez a felesleges feszültséggenerálás a szerkik részéről.

kepernyofelvetel_788_egyedi.png

kepernyofelvetel_789_egyedi.png


Ahogy várható volt,
jön is a büntetés: Virágnak mostantól a nappaliban kell aludnia és egy katonai ládában kell tartania minden cuccát, extraként a hálószobába egyáltalán nem mehet be.

Párbajvisszatekintő: Fru azt a kedves kérdést teszi fel fodrászRobinak, hogy sírna IS, ha esetleg nem Vivi térne vissza? Komolyan, miféle beteg lelkű nő vagy Te baszdmeg? Ezt már nem a barátaim kérdezik, hanem én.
De nem rosszból kérdezi, csak kíváncsi.

A párbaj alatt Bálint bevallja, hogy akármennyire is fárasztó, idegesítő és butuska Vivi, azért nagyon hiányozna neki, ha nem Ő jönne vissza.
kepernyofelvetel_787_egyedi.png
Megérkezik a kis csumpirudi és egy kicsit bizony
kiszínezi a kint eseményeket: szerinte Fru elkezdett kint gecizni, de Ő úgy bekussoltatta, mint ahogy Renátó szokta. Én mondjuk nem emlékszem ilyenre, de ennyi költői szabadság szerintem megengedhető egy ilyen felfokozott helyzet után.
kepernyofelvetel_796_egyedi.png

Karibi bulika van, mindenki szereti Vivcsót és gratulál neki.
kepernyofelvetel_799_egyedi.png

S itt
jön az én kis összeesküvés-elméletem: Mi van akkor, hogyha ez az egész építsük fel Vivit koncepció előre ki van találva és ezzel szeretné a csatorna ellensúlyozni a Renátó-féle szarcunamit, ami a nyakukba borult? Szóval Ők itt most megmutatják a nagy pozitív példát, hogy bizony a legmélyebbről is vissza lehet jönni, ha az embernek vannak barátai, megváltozik a gondolkodása stb és ki lehet mászni a depresszióból, csak nagyon kell akarni. Szerintetek? Vagy túlgondolom? Lehet ebben irányított pszicholóGIA?

Dani és Moh a buli hátterében egy lufit próbál a levegőben tartani fejjel és lábbal és ez az a pillanat, amikor én azt gondolom, hogy a Dani – Moh ellentét se létezik valójában. Tehát vagy
irányított ez a konfliktus vagy a proli úr annyira hülye, hogy néha kiesnek neki események.

kepernyofelvetel_801_egyedi.png

kepernyofelvetel_803_egyedi.png



Moh, Vivi, Bálint és Robi a teraszon beszélik meg, hogy az a hetes maradt bent a játékban, akiket az elején a mocsárcsapat kutyázott. Valamelyikük ki is mondja, hogy azert ezek szerint mégiscsak Ők csinálják jól és a nézők is vevők arra, ha az ápoltak emberien viselkednek. S igen, párbajról párbajra erősödhettek, mert mindig az jött vissza, akit Ők vártak és nem volt semmi Törés a villalétükben.

Dani természetesen kiköltözik a tulajdona mellé a nappaliba és nagyon zavarja őket, hogy a buli afterjaként a többiek mókáznak. Robi a sötétben testápolót nyom Bálintra, Bálint pedig kiszedi a matracot Robi ágyából és egy hatalmas párnapofonnal várja a fürdőből visszatérő barátját. Robinak viszont van annyi esze, hogy Vivcsót pajzsként maga előtt tartva térjen vissza a hálószobába, így a hatalmas maflásnak bizony Vivi lesz a gazdája.

kepernyofelvetel_806_egyedi.png

kepernyofelvetel_808_egyedi.png




Virág bizony ideges, mert a hangoskodástól nem tud aludni. S máris célt érhetne a
büntetés, de sajnos Virág nem fogja ezt felfogni és ahogy visszakerülnek a hálóba, ugyanúgy menni fog tovább minden.
kepernyofelvetel_807_egyedi.png

A szerkiknek én az előzetes alapján megelőlegezek egy hatalmas pacsit, mert a hírek bek
üldése egy igazan remek ötlet. S nemtudom hogy fog zajlani ez az egész, de én bizony hihetőnek álcázott kamuhíreket is küldenék nekik. Például azt, hogy a Karibi-szigetvilág Atlantisz módjára elsüllyedt és Kubát mostantól Kubebának hívják és egy görög szigeten élik tovább az életüket a kubaiak. Szegény Kuba!
kepernyofelvetel_790_egyedi.png
A héten még egyszer én leszek, vasárnap előtt.


944 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2021.02.02. 15:11:11

@Magentax: EKG. Nem mellesleg Bálintét is jól ebaszarintotta, pedig abban semmi ördöngősség nem volt. No meg aztán még a széria elején a sajátját is mikor megnyírta magát.

Rrami 2021.02.02. 15:13:43

Nem mondta PP, hogy lesz változás a kiválasztások és párbajok menetében?

Magentax 2021.02.02. 15:14:41

@repuloezustmokus: Attól még bírhatna elemi fodrászati ismeretekkel

Rrami 2021.02.02. 15:15:45

@Magentax: én Mercit már nagyon rég nem tudom, volt, hogy beletekertem, mikor Moht meg őt mutatták egyszerre.

MsIreneAdler 2021.02.02. 15:16:31

@repuloezustmokus: na akkor nem is hívom fel :).

@Magentax: én őszintén szólva nem láttam túl nagy különbséget Merci haján. A hiszti is elvonta a figyelmem meg nem is értek hozzá. De hiszek a nálam okosabbaknak.

mozambikizombikini 2021.02.02. 15:17:15

Oke, oke, kezdem kiveretlen fasznak erezni magamat, mert megsajnaltam a lanyokat.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 15:20:09

@Rrami: Nem, mert egy 4 betűs szó. :-)
De a nem 1bitees agyúak tudják, hiszen nincs annyi hátra, hogy a régi szisztémával végezzenek.

MsIreneAdler 2021.02.02. 15:20:58

@Magentax: a gügyögése borzalom. Azt hiszi hogy ettől cuki. Nem értem miért nem jön már rá, hogy ez a fárasztásos technika nem jön be Mohnál :)

Gia 2021.02.02. 15:23:24

Ma Vivcsó és Moha szerkeszti a vvhiradót,biztos jó lesz.Csak azt nem tudom,hogy a holnapi páros milyen híreket tud még összeszedni..Olyan sok minden nem történik velük.

MsIreneAdler 2021.02.02. 15:24:25

@úgymond olvasó mmkk: én csak azt hittem a home office miatt rossz dologra asszociáltál :D

Cérnahuszár 2021.02.02. 15:24:56

@Nets: á ok. akkor erről lemaradtam

Gia 2021.02.02. 15:24:56

@Rrami: Szombaton kiválasztás lesz..

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 15:27:01

@MsIreneAdler: a home offica-szal kapcsolatban csak végtelen irigységet érzek :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 15:27:57

@Fálki: Remek. :-)
Mondjuk igazából semmi olyan nem történt, amitől rendhagyónak kéne lennie. :-)

Rrami 2021.02.02. 15:28:54

@mozambikizombi: néha én is szoktam, nyugi:))
@Gia: azt hittem a héten már előbbre hozzák. Amúgy most kifejezetten kíváncsi vagyok rá, hogyan fog alakulni.

Fálki 2021.02.02. 15:29:50

@Rrami: Szerintem Virág lesz.

.Doktor.Szöszi. 2021.02.02. 15:29:57

@Fálki: olyan formátum, amiért egyszer rágtam már a füled?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 15:31:05

@Fálki: Az se rossz, ha változatos, de azért a tartalom a lényeg. Az legyen q jó. :-)

Magentax 2021.02.02. 15:34:57

Érdekes volt egyébként, amikor híreket olvastak be nekik.
Virág és Merci reakcióján nem is csodálkoztam, két végtelenül ostoba véglény, azon viszont meglepődtem, hogy Bálint szerint a vakcinát a betegeknek adják. Őt azért valamiért okosabbnak vagy tájékozottabbnak gondoltam ennél.
Vivi arca volt a legérdekesebb. Szerintem egy nagy sunyi a csaj, úgy nézett ki, mint akit minden hír érdekel és érti is, amiről szól. :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 15:50:07

@Magentax: Moh arcán is volt értelem, viszont lehet én hallottam rosszul, de esku azt hallottam amikor a maradonás hirt mondták be hogy Dani mondja hogy argentin cikkeket fordít:))

Fálki 2021.02.02. 15:52:25

@repuloezustmokus: Motyogott valami ilyesmit, igen.

Magentax 2021.02.02. 15:53:55

@repuloezustmokus: Igen? Erre nem figyeltem fel.
Mondjuk, nem is hinném, Dani nem tűnik valami nyelvtehetségnek. Nem bírt az angollal sem, majd pont spanyolul ért annyira, hogy újságcikkeket fordítson :D

Fálki 2021.02.02. 15:55:04

@Magentax: Ha nem is ert azon a nyelven, az szerintem dicseretes, ha utanamegy es probalkozik. S nem csak a magyar nyelvu dolgokat probalja olvasni.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 15:57:14

@Fálki: igen viccet félretéve Dani arcán nem volt full sotetseg a hireknél..

Gia 2021.02.02. 15:57:50

Dani ma kap majd egy-két kérdést a rabszolgájára vonatkozóan.. :-)

Fálki 2021.02.02. 15:59:04

@repuloezustmokus: @Magentax: Valaki mondta mar itt par napja, hogy Dani streetsmart.

S szerintem is ez a legjobb jelzo ra. Nem egy komoly targyi tudassal rendelkezo csavo, nincs is specifikusan olyan dolog, amihez ertene szerintem, viszont az ertelem és az ervenyesules szikraja ott van benne. És egyaltalan nem budos neki semmilyen munka.

Magentax 2021.02.02. 15:59:07

@Fálki: Azért azt megnézném, hogy valaki nulla spanyol tudással argentín újsácikket próbál megérteni.
Max egy képregényt tudok elképzelni :D

Magentax 2021.02.02. 16:03:02

@Fálki: Igazából az ő képességeiből szinte semmit nem láthatunk, mert reggeltől estig csak izél, mint a nyulak.
Nagyon rossz hatással van rá Virág, az ember automatikusan összekapcsolja az értelmi képességeiket.
Mondjuk, amikor magyaráz, kioktat valakit, szerintem olyan összefüggéstelenül hablatyol, hogy sosem tudom kivenni, egyáltalán mit akart közölni...

2021.02.02. 16:03:44

@repuloezustmokus: sajat kerelmere van vegelszamolas alatt, de ket evet sem elt a ceg, covid elott megszuntette, tavaly januarban

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2021.02.02. 16:04:37

@repuloezustmokus: Szerintem az argentin cikkeket magyarról lovárira fordítja. Más variációt nem tudok elképzelni

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 16:08:22

@Fálki: a valami rémlik valahonnan típus, csak hát a személyiségében rejlo gát...

Fálki 2021.02.02. 16:09:12

@repuloezustmokus: Szerintem belőle még lehet rendes ember.

Sepsidzsi 2021.02.02. 16:11:59

Sziasztok! A fru anyukàja szerint nem szexelt fruzsika az hogy volt pontosan? Figyelek egy- kèt fb csopit de a jò dolgokròl mindig lemaradok.
A kinek baszta el jobban rencsi a hajàt versenyt nàlam bàlint nyeri, azt vàrom robi mikor vàgja màr le azt a maradèk hàromszöget neki. Merci annyibòl szerencsès hogy alapbòl jòfèle a haja, mèg ezzel az elbaszott vàgàssal is tud belőle robi frizuràt csinàlni.

2021.02.02. 16:12:48

@repuloezustmokus: google forditoval forditja

Fálki 2021.02.02. 16:13:30

@Sepsidzsi: Valahol ezt kommentelte anyuka a Fb-n, hogy nem szexeltek. Az csak ugy lett vagva, meg a Renato ugy csinal, mintha. De az Ő Fruzsikája bizotsan nem, mert megígérte.

2021.02.02. 16:14:29

@Sepsidzsi: jofele haj? marcinak konkretan tonkre van menve a haja

LaciHogyVoltol 2021.02.02. 16:14:37

@.Doktor.Szöszi.: Én a cégjegyzékben néztem meg és semmi hasonló találatot nem hozott. Az viszont azért is furcsa, mert szerintem ott akkor is meg kellene jelennie, ha már beszűntette a tevékenységét.

De a honlapon is Renátó mint üzletvezető van feltüntetve, nem mint tulajdonos. The plot thickens...

Egyébként nem tudja valaki, hogy a JLB RTL Most+ tagság nélkül hol nézhető online? Ginás részig fenn volt a Sorozatbaráton, de onnan eltűntették...

Fálki 2021.02.02. 16:17:04

@LaciHogyVoltol: Ott van az meg mindig, most neztem rá.

Sepsidzsi 2021.02.02. 16:18:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem dùs, jò anyagù vastag szàlù haja van, a vasalàstòl szàlkàs volt a vège de ennyi sztem. Jòl formàzhatò, jò esèsű haj, a pofija meg bàjos, sztem őt lehet a csapatbòl leginkàbb megcsinàlni szèpre.

cavanagh 2021.02.02. 16:19:38

@LaciHogyVoltol: szia, most csekkoltam és sorozatbaráton fent van mind az 5 rész :o

LaciHogyVoltol 2021.02.02. 16:24:30

@repuloezustmokus: Na így már megtaláltam. És fel is van tűntetve, hogy "végelszámolás alatt"

MsIreneAdler 2021.02.02. 16:27:21

@repuloezustmokus: te ezt nagyon jól csinálod! :)

2021.02.02. 16:30:30

@MsIreneAdler: kepzeld rolad mennyit tudhat

Magentax 2021.02.02. 16:36:23

@repuloezustmokus: De ha ilyen faipari sulit végzett ,hogy lehet fodrász?
Végzett okj-s fodrásztanfolyamot vajon? Nem emlékszem, hogy erről szó lett volna.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2021.02.02. 16:38:10

@Magentax: nem az volt, hogy utána ment ki kidobónak, de aztan inkabb fodrasz lett?

Sepsidzsi 2021.02.02. 16:41:10

Nekem ùgy rèmlik hogy ausztriai konyhàn mosogatott ès lett elege a szarbòl ès hazajött,okjs fodràsz lett.

Fálki 2021.02.02. 16:41:31

hamar ugyis filmes nap volt:

Meghalt Hal Holbrook

RIP

Magentax 2021.02.02. 16:41:46

@repuloezustmokus: Igen, valami ilyesmit ír magáról a zseléstúdiónál.

Fu Szekh Li 2021.02.02. 16:57:58

@LaciHogyVoltol: Nincs cég Renátó nevén az opten szerint.

2021.02.02. 17:03:08

@Fálki: Utoljara a The Eventben lattam. Szep kort megelt.

SirLemming 2021.02.02. 17:15:54

Jó estét, errefele mi a helyzetnek állása?

Sepsidzsi 2021.02.02. 17:31:55

:D Robibòl is kijött amùgy tegnap egy onnastòl, a kedvencem pedig a hir24-en szò szerint idèzett Renàtò ès az ellenszemben:D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.02. 17:31:58

@SirLemming: szia lemming az állás elég erős szó a fekvésre :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 17:46:05

hogy rohadjon meg a neve napján az, aki a windows 10-et összerakta

SirLemming 2021.02.02. 17:51:13

Azóta már sötét is lett. :)

@úgymond olvasó mmkk: Mesélj.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 17:56:30

@SirLemming: eltűnt a blueetooth a laptopról, csak úgy, egyik pillanatról a másikra, doktor google meg nem akart vallani. háromszor újraindítottam ezt a rohadékot, semmi. a negyediknél megfenyegettem, hogy alkatrészként fogja végezni valahol, ha nem történik bármi. és láss csodát, egyszer csak megint lett bluetooth :D

SirLemming 2021.02.02. 17:59:31

@úgymond olvasó mmkk: No igen. A gépek játékosak, lelkük van. :D

úgymond olvasó mmkk 2021.02.02. 18:00:09

@SirLemming: pedig olyan szépen beszélek vele. és akkor ilyeneket csinál :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.02. 18:30:07

tükörtojás , sült füstölt szalonna , darált paprika , fokhagyma (nem szakadt ki a toji)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.02. 18:48:12

Gyertek át, bár Falki már bebukta az elsőzést:-)

Fálki 2021.02.02. 18:50:28

@Majom1Parádé: Akkor baszódj meg :D :D :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.02. 18:57:04

@TheLynx70: @Ego0123: és amikor egy ember szinkronizálta az egész filmet?
pornót is?

Fálki 2021.02.02. 19:10:50

@Majom1Parádé: de azért legalább annyira örülsz :D

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.02. 19:15:04

két köbméter iszapban esetleg birkózás?

ficekence 2021.02.03. 06:41:29

@Fálki: Igaz, hogy már okafogyottá vált a válasz, de azért leírom, hogy ezen kívül is volt még csúcspontja a filmnek, amikor a rendőr élete kockáztatásával kimenti a nőt a tűzból, de nem maradt le mögötte e többi történet sem.
Nyilván amit te írsz, a köpenyes volt a legbrutálisabb. Örülök, hogy neked is ennyire tetszett.

Fálki 2021.02.03. 10:34:11

@ficekence: Imádom azt a filmet. Amikor Ryan Phillippe magából teljesen kifordulva lelovi azt a srácot a kocsijában,
süti beállítások módosítása