Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x84 - Nem vagy való a Való Világba, te patkány!

2019. január 27. 18:58 - Hoppancs

bscap0012_7.jpg

Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit annyira szeret és tisztel, ideiglenesen úgy döntött, nem szól hozzá, de a világért sem kérné őt számon, inkább diszkréten felitatja könnyeit, majd a nyugiszobába vonul meditálni. Eldönti, hogy terápiás céllal naplót vezet majd, és minden vitát dokumentálni fog, hogy később majd elemezhessék a pszichológusával. Távozás előtt még megértő sóhajjal nyugtázza, hogy ez a jóságos, édesen infantilis Zsu még nem tart a lelki fejlődésnek e magas szintjén, majd elhatározza, hogy esti imájába őt is belefoglalja majd.

Vicceltem. A fél epizódot végigőrjöngi. Megint.

rrrrrrrrrrrr.gif

Mivel Zsuzsu megnémult, az aktuális összecsapás egyetlen habzó szájú, dehonesztáló képekkel telített Reni-monológra korlátozódik, először Adrihoz címezve:

Sajnálom, hogy ő nem ember. Mer’ nem ember, egy patkány, egy állat, aki ilyenre képes, hogy én nem bántottam a büdös életbe’, és levegőnek akar nézni….Csak sírni látod ezt a lányt, csak szenvedni látod ebben a játékban, TAKARODJON HAZA, aki szenved. Én nem szenvedni jöttem ide, hanem élvezni az egészet, kiadni önmagamat. Így kitárom, aranytálcán! Kitárom önmagamat!...Ez nem, ez egy sunyi, sumák, megkeseredett nő. Nem való ide!

 

Adri próbálja felidézni, mi is volt a „safe word”, amíg nem késő.

bscap0004_8.jpg

A második rész már közvetlenül Zsuzsuhoz szól:

Patkány! Oda szarsz, ahol eszel, te kutya? Oda szarsz?!!!! Hátba támadod a barátaidat, te féreg? Mer’ az vagy!

De a java még csak most jön:

Még Roland is jobb nálad! Mer’ ő nem színlel barátságot!

Te színészkedsz! Színészkedsz, anyukám!

 

(Puskás Peti egész családja felsír a háttérben.)

Ki vagy te itt? Korona van a fejeden? Ki vagy te? Válaszojjá’!!!!!!

Aztán holmi érveket emleget, mert ilyenjei Zsuzsunak nincsenek, bezzeg ő már mindent elsütött Tiv Tivy A polémia művészete című 600 oldalas, limitált kiadású kötetéből. Mondandója két „lelki roggyant” és egy "féreg" közé rejtett esszenciája: ő soha, egyszer sem sértette meg mimóza öribariját.

„Idevaló vagy ebbe a játékba? Bárki, még a Hunor, akire azt mondjuk, hogy semmilyen…mert semmilyen, ha jön egy feladat, örülni tud neki", fejti ki, mi is a probléma Zsuzsuval. 

bscap0018_3.jpg

 Sajnállak, mert kisebbségkomplexus vagy benned.

Reni órákig tudná sorolni Zsu ellene elkövetett bűneit, bezzeg a másik csak ott áll, és áztatja a teafiltert, mint egy katatón brit értelmiségi.

bscap0016_6.jpg

Apró szusszanásként Anikó érkezik, hogy kihirdesse az utolsó versenyszámot a legtöbb villért összekaparó Adri, Hunor és Greg számára, amely után egyikük végre megkapja a – remélhetőleg átfesthető – robogót. A döntősöknek odakint kell állniuk a járműre tett kézzel, mindössze néhány hőgombával, zsebben elférő munícióval és négyóránként öt perc pihenővel megtámogatva. Ezen kívül enni-inni csak a szünetekben lehet, és az ácsorgás során plusz ruhadarabokat sem kaphatnak. Reni, hogy megőrizze az ámokfutástól megtépázott szeleburdi szeretetgombóc imázsát, mézes-mázos szerencseöleléseket oszt, az áldozatok pedig kénytelenek tűrni, mert egy hirtelen mozdulat végzetes lehet.

olel.gif

Visszafogottságuk jutalma egy újabb sokk: Reni kérlelhetetlenül közli, hogy mindvégig jelenlétével támogatja majd a küzdőket. Hű, de csudi jó lesz! Akárcsak beragadni Kiszel Tündével egy kereskedelmi tévé liftjébe, a frissen kitört zombijárvány idején. Ráadásul az új naptárról és Donatella udvarlójáról mesél, a kintről beszűrődő hörgéssel aláfestve, te meg már az élőholtak végzetes öleléséről fantáziálsz, de sajnos nagyon masszív az a lift. A versenyzők szinte hallják is a vészesen pörgő számlálót, amely várható kínjaik megsokszorozódását jelzi, de példás önuralommal nem rohannak azonnal az ajtó felé, inkább ilyen szövegekkel próbálkoznak: „ááá, nem kell, Reni, megvagyunk mi….meg fogsz fázni itt kint…tényleg, tök rendes vagy, de NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.” Hiába. Reni marad. És szórakoztat. Rögtön azzal kezdené, hogy elszívna egy cigit, ha nem baj. De igen, mondja Adri.

bscap0005_9.jpg

Zsuzsu ezalatt odabent a római császáros pózba vágódott Rolival vitatja meg kapcsolati válságát, mert ő mindent kívülről és élesen lát, mint uniós politikus Magyarországot. Fel is tesz egy erős kérdést: „szerinted ti rivalizáltok Renivel a sellőfiúért?” Zsuzsu úgy érzi, hogy ő nem, Renit nem tudja, de egy dologban biztos: elege van. Mindketten csúnyákat mondtak, de Reni átlépett egy határt, és ez tőle különösen fáj, hiszen nemrég még egyetlen, taktikamentes ütemre dobogott a szívük. „Már soha többet nem leszünk jóban”, mondja ki a súlyos szavakat, Roli pedig szolidan adja alá a lovat. Egyelőre csak egy pónit, mert okosan kell játszani.

bscap0006_7.jpg

Reni közben bemegy, amitől a kintieken úrrá lesz „farokelengedés utáni macska” szindróma. Ráadásul így már szabadon megtárgyalhatják a háborúról kialakított álláspontjaikat. Adri úgy véli, Reninél az önzőség, Zsuzsunál a féltékenység volt az „alap alapja”, ami eleve ellenségeskedésre predesztinálta őket. Ők voltak a villa Bette és Joanja, és csak azért nem folyt vér eddig, mert lágyan körülölelte őket Greg sellőuszonya. Utóbbi leszögezi, hogy ha Zsu rá meri tenni a jelet Renire, előtte elássa magát. Szociopátiás személyiségjegyek ide, közveszélyesség oda, barátra nem rakunk, mert nem. Adri szerint pedig Zsuzsu bizony erre készül, de a nézőket nem fogja vele kiborítani, mert tudják, hogy nem szereti Renit.

bscap0002_8.jpg

Gregnek már „agyérgörcse van”, ki akarja vonni magát a forgalomból, úgymond, ezért Roli kénytelen átvenni a helyét. Reni meg is tiszteli kedvenc lemezével: nem érti, mi baja ennek a féltékeny, irigy, retardált, üres életű nyomorultnak, akit ő sosem bántott egy szóval sem. „Nem vagy való a Való világba!”, kiáltja az ellenség felé, aki, mintha meghallaná a fagyoskodó Adri tanácsát, végül csak feladja a cseppet óvodás „levegőnek nézlek, nem ülök melléd" attitűdöt. Már éppen meg is mukkanna, amikor Reni leinti, hogy „nem osztottam neked lapot, anya”.

"Bántottál oktalanul, nem is, irigy vagy, nem vagyok", megy tovább a móka, aminél talán még a Karácsony-Horváth vita is izgibb volt egy fokkal.  

bscap0019_2.jpg

Hunor mindeközben rémisztő leleplezést tesz Zsuzsuról:

Amikor beszélgetek vele kettesben, akkor értelmes dolgokat tud egyébként mondani. Szoktam kérdezgetni egy csomó mindenről. Van véleménye is egyébként. Nagyon sok mindennel tisztába’ van, bármiről beszélgetek vele. Kivéve mondjuk a kocsikról.

Te jó ég. Zsuzsu nem az, aminek látszik? Lehet, hogy hamarosan mindannyian Keyser Söze jeges leheletét érezzük a tarkónkon?

bscap0003_9.jpg

Kijött belőlem, és mindig is ki fog jönni belőlem, ha meglátom a fancsali képed,

pöröl tovább Reni, akiben még rengeteg kitörni készülő kis "sértés-xenomorph" lakozik. VV „Párterapeuta” Roland hamarosan elrendeli a nyolcórás rinyaszünetet, de előbb szót ad a másik félnek.

Ennyit hazudni…

fejti ki részletes véleményét Zsu.

„Befeje…befejelegzett a vitának", állapítja meg Roli, aki immár bíróra váltva alperest és felperest emleget. A tárgyalás elnapolva, viszlát 8 óra múlva. Ezzel azonban sajnos újra robogósékra szabadítja a rémet, akik el vannak bűvölve.

bscap0007_6.jpg

„Egy megkeseredett, beszűkült, büki gyári munkás…blablablabla", ömlik Reniből a szó, mire Hunor közbevet valami vicceset, amit sokadszorra sem értek, de talán a vidékiséggel kapcsolatos. Adri ezen olyan önfeledten kacag, hogy simán elengedi a zsákmányt, amit nehogy ő, de a többiek sem vesznek észre addig, amíg egy szigorú hang be nem mondja, hogy kiesett. „Mér’ engedted el?”, kérdi Reni, akit innentől már csak az érdekel, hogy ugye nem rajta nevetett Adri robogóvesztés közben. Ugye nem? Mert ha igen, akkor jön az alien. Most már mindenesetre a vááááááááááááááázó Adrin nevet a nép, senki nem érti, mi ütött belé. Roli és Zsuzsu vigasztalja, aztán gyorsan odaszalad Reni is, tudjátok, az imázs.  Szegény Adrinak kikapcsolt az agya, aztán mire visszakapcsolt, már hirtelen „látta mindkét kezét”. Ami önmagában normális jelenség lenne, de sajna nem a robogón volt egyik sem.

Ezt beszoptam, bassza meg!

összegez búsan.

jaaaaj.gif

Kicsit később Zsu nem tagadja, hogy kikakilta a kukacokat (hú, de jó, hogy nem láttam az előző részeket), mert ő ilyen, ha a belében kukacok vannak, akkor bizony nem hagyja ott őket. Mielőtt belemennénk, hál’ Istennek üzenet jön BB-től, miszerint este zenés díszvacsora lesz, sok jó kajával, piával, amiből nem adhatnak a kintieknek. Reni a Greg iránti mélységes empátiáját mesterien leplezve üvölti, hogy „bulizuuuuunk”. Zsuzsu viszont depizik, mert „mindennap megkapja az ívet”. Be fogja bizonyítani, hogy nem is jó színész, hiszen képtelen megjátszani a jókedvet. Vaaaagy…azt játssza meg, hogy nincs jó kedve. Ki tudhatja már ezt? Indulhat a party, vonaglással, bikicsunájos énekléssel és Reni „ugrándozásával”, amit Zsuzsu nem bír elviselni, ugyanis „vannak sebek, amiket már nem lehet bevarrni.”

bscap0011_9.jpg

 Greg és Hunor egymás cipőinek vastagságáról, illetve Greg büfi nélkül is hangsúlyos hagymás leheletéről értekeznek, majd arról, hogy miért Gregért folyik itt a halálos versengés a csajok között. Talán mert esélytelen kihívás, mint Greg számára Hunor. Zsuzsu a hálóban szomorkodik egyedül, így a mulatság egyelőre háromfős. Reni éppen belelendül az asztalnál saját megbocsátó, felebaráti szeretettől túltengő természetének ecsetelésébe, amikor Roli hirtelen sarokba szorítja: akkor nekem miért nem bocsátasz meg? Miért rakod rám továbbra is a jelet? "Jaj, hát azért…mert az egy jel." Nincs több kérdés, köszönjük.

bscap0020_3.jpg

Roland újra elemez: Zsuzsu kezét lassan elengedi a szívcsapat, és „megtört kis csibemadárként” van itt a villában.

bscap0013_9.jpg

Gong, letelik a négy óra, Greget és Hunort a két sarokban kezelésbe veszik edzőik. Gyors pisi, kaja, tea, aztán mars vissza.  Roli olyan gondoskodóan szalad Hunor után a sállal, hogy rendesen meghatódom. Adri önfeledten hergeli a kintieket, Zsuzsu meg önkéntes száműzetéséből visszatérve, Rolival kezd táncolni. Utóbbi fél szemét továbbra is Hunoron tartja, akire nagyon büszke. Ezerrel dúl a bromance.

masszir.gif

A módosult tudatállapotú Reni ölelgetés, puszilgatás céljából veszi üldözőbe az ő kis szerelmetes patkánykáját, Zsuzsut. A me too határait feszegető hátbatámadásos szorongatást Roli körüli fogócska követi. Hunor közben megszakérti, miért jó Adrinak a két szívecske veszekedése: majd jól ráveszi Zsuzsut, hogy tegye a jelet Renire, aki aztán „idegből kiviszi” a kis barátnőjét, és máris mínusz egy rivális. Zsuzsu bár menekülés alatt néhányszor elmosolyodik, összességében nem vevő a közeledésre. „Patkányoz, aztán ölelget? Ez hülyeee?”

zakl.gif

hopp.gif

Greg egyelőre még nevet a műsoron. Majd nem fog, ha Reni egy éjjel lendületből halálra szorítja, mint Lenny az Egerek és emberekből. Bolondok, kiabálja, amikor észreveszi, hogy Zsu már Roli nyakába borulva húzogatja a Reni nevű oroszlán bajszát.

bscap0015_6.jpg

Lassan fellövik a pizsit annak, aki nincs egy robogóhoz láncolva. Adri és Greg még latolgatja egy kicsit, hogy el lehet-e aludni állva, a fiúk pedig mélypontra jutnak, már hagynák az egészet. Reni rávilágít, hogyha egyszerre kapják le a kezüket, akkor nem nyerik meg mindketten a mocit, hanem senkié nem lesz, és hiába állnak mellette fél napja. Tényleg, döbben rá Greg az ötlet értelmetlenségére.  Egyelőre maradnak, de  pálya ismét nehezített, a rikácsbajnok ugyanis újra megígéri, hogy reggelig fogja őket őrizni. Ebben a vészjósló pillanatban búcsúzunk a társaságtól, a végeredmény pedig már csak a következő részben derül ki.

1193 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagporszem 2019.01.27. 19:17:18

Nagyon szuper lett, köszi! Nálam te vagy a legjobb Hoppancs :D

Swaggernaut 2019.01.27. 19:20:27

Reni viselkedése Zsuval szemben már kimeríti a bullying definícióját. Médiatanács figyelmét érdemes lenne felhívni rá. Idióta őrült.

javier2 2019.01.27. 19:22:31

hoppancs Bruti nem használ ennyi karaktert!

negyedik yes!

mobilos perpetuum 2019.01.27. 19:30:39

@ Hoppancs
Az lenne a kérésem, hogy időnként egy Admin nézze meg az itt megjelenő kommenteket, mivel páran a vélemény-nyilvánítás szabadságát próbálják akadályozni gyűlölködő, másokat dehonesztáló bejegyzéseikkel.
Köszönöm.

etikette 2019.01.27. 19:30:57

Szerintem Reni anyukaja penzeli az rtlt hogy a kislany minel kesobb menjen haza. Addig is legalabb nyugi van nekik otthon...

Angora Cardi 2019.01.27. 19:31:10

Kèrem Keyser Sözèt nem megbecsteleníteni.
:D

Angora Cardi 2019.01.27. 19:31:57

@etikette: Gondolod van annyi pènze? :D

Dr.Zé 2019.01.27. 19:32:13

Majdnem elsőmásodikharmadik dikk.

etikette 2019.01.27. 19:34:40

@Angora Cardi: ja nem hiszem de az fix hogy mindennap kinyit egy uveg pezsgot amig a lany nincsen otthon

pimasz borz 2019.01.27. 19:34:57

A szívburok megrepedt.Renyhe esze meg végleg elment.

Dr.Zé 2019.01.27. 19:35:43

Konzultálni jöttünk! (de az oldal is),,,, Elvesztette békés jellegét,,,,békés jellegét,,,,békés jellegét,,, .

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 19:37:44

Hoppancs! Tökéletes! Gratula!

Angora Cardi 2019.01.27. 19:40:57

@Fridolin a pimasz borz: látod borz legalább itt maradtál aktív tagnak nem csak olvasol :))

Mate4182 2019.01.27. 19:41:36

megjegyzem Reni taktikaja tok jol mukodhetne ha utana eladnak a nyertessel a robogot es efeleznek a susit.
mmert en speciel amint kijelenti hogy ott fog ulni velunk vegig, engednem el a robogot es mennek a villa legtavolabbi pontjaba

javier2 2019.01.27. 19:42:27

renikém kitartás jól csinálod és igazad volt "tényleg ember tudtál maradni" ilyen ellenséges környezetben is.

Pamutbojt 2019.01.27. 19:42:50

Hunor feje de jó a gif-en, mikor Renyhe ölelgeti. Az az arc... minden benne van. :-))))))) Jó kis posztcsi szupi illusztrációkkal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:47:13

"...Sajnálom, hogy ő nem ember. Mer’ nem ember, egy patkány, egy állat, aki ilyenre képes, hogy én nem bántottam a büdös életbe’, és levegőnek akar nézni….Csak sírni látod ezt a lányt, csak szenvedni látod ebben a játékban, TAKARODJON HAZA, aki szenved. Én nem szenvedni jöttem ide, hanem élvezni az egészet, kiadni önmagamat. Így kitárom, aranytálcán! Kitárom önmagamat!...Ez nem, ez egy sunyi, sumák, megkeseredett nő. Nem való ide!.."

"...Sajnállak, mert kisebbségkomplexus vagy benned...."

Ha ezek után se kap ez a gyapotszedő mezei néger 5 jelet akkor sose, na jó PÁN gyerek nem pakolja meg Rúdlényt, de mindenki más igen.
Remélem megbassza az isten a való világban ha kiteszi a lábát, ekkora csótány nőt bmg.
Szét b*sztam volna a tv-t ha ezt látom :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:47:27

Hoppancs mondtam én múltkor is hogy imádás van! Nagyon jó lett!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:50:08

@szociál: pedig Roli lesz a kiválasztott, mormotatengericsillag

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:50:14

Még mindig nem nyerték meg a motort ? :O
Ennyit kínlódni egy szaros vespáért.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:50:57

@úgymond olvasó mmkk:

kizártnak tartom.
Renyhe húzza fel a kendőt, és kint marad 5%-al

tanárnőkérem 2019.01.27. 19:52:17

Szuper a poszt, Hoppancs, köszönöm! Gyógyító ereje van! :)

pimasz borz 2019.01.27. 19:52:20

Szavaznék :mocsáriteknős-kloáka,vagy a két napos macskahányás :D :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:53:23

a gyarló kőszívem annak örülne, ha hunyorka menne párbajozni, de ennek nagyjából annyi esélye van, mint annak, hogy holnap reggelre palvin barbi bőrében ébredek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:54:43

@úgymond olvasó mmkk:

még ébredhetsz...de előtte meg kell nyúznod palvin barbit :)

Ha Roli fog párbajozni akkor leszopok mindenkit a Hősök terén, ha Renyhe akkor te :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:55:07

@szociál:
kilencig még kigondolom, kanáricica

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 19:56:57

@szociál: nana, a magad nevében beszélj :))) palvin barbiért meg nem megyek böribe :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.27. 19:57:23

@úgymond olvasó mmkk:

bármit azért nem vállalok be, tőlem aztán ide hozhatjátok Bogit a dalból, meg nem dugom, azért van egy határ.
Hősök terén bárkinek beveszem, az még oké.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 19:58:00

@etikette: isteni duma! :) #mélymeghajlás

pimasz borz 2019.01.27. 19:58:42

@Angora Cardi: Igaz igaz.Akkor kaliforniai csótánylehelet.. :

tanárnőkérem 2019.01.27. 19:59:38

@Angora Cardi: szorítom, de hiába... Szép estét nektek, menyek vissza lázálomba.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:01:06

@szociál:
hát persze, hogy nem. sértődötten elfordulsz, ha meglátod Bogit :))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:01:19

A helyzet az (bár nem kedvelem), hogy Renynek igazat kell adnom Zsu-val kapcsolatban.
És ezt még egy félhülye is észreveszi..., ez baj!

Angora Cardi 2019.01.27. 20:01:51

@Fridolin a pimasz borz: döglött hal se lehet kutya
@tanárnőkérem: Neked jobbulást tancsi.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:02:47

@szociál:
azért annyira ne éld bele magad, még a végén valaki tényleg elhiszi, hogy nem jön be :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:06:24

@Nyuszomuszo83: Itt kincses...Better late than never...:),merthogy Józsefet ekézik...

javier2 2019.01.27. 20:07:17

@tanárnőkérem: tedd is azt gép előtt nem gyógyulsz meg én már csak tudom
puszillak

malevil2050 2019.01.27. 20:08:26

Üdvözlök minden régi csatalovat és az ifjonc feltörekvő generációt a messze távolból, eme nemes versengést dicsőitő oldalon.

Ez a vévé igen langyira sikeredett. Néha-néha belenézek , de csak utólag. Ma talán sikerül majd egyenesben. Valakinek majd csak szurkolok. Azt már tudom, hogy kinek nem.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:09:21

@UdvariatlanBolondvagyok: de nem hagyjuk Józsit, mert szeressük!

Angora Cardi 2019.01.27. 20:11:02

... dúdold bele, hogy la bamba

bElannaTorres 2019.01.27. 20:12:45

Köszi az öfit.
Reninek csak annyit kéne csinálnia, hogy békénhagyja Zsut, folytatja a túltolt bohóckodásait, megmaradtak volna mellette sokan. Ismertem én is lányt, aki ha megsértődött nem bírt két hétig se hozzászólni a másikhoz, békén kellett hagyni utána ő jött bocsánatot kérni. Egyébként egy kedves, segítőkész csaj volt mindig is, nehezen sértődött meg de akkor nagyon. egy-két napig visszavesz magából reni, akkor már mindjárt ő tűnik fel jobb színben és a másikat nézzük hülyének. Ki akarják közösíteni kicsit hátha veszít a népszerűségéből és kint marad egy párbajon. Már egy ideje Greg se áll Zsu mellé, elkezdték erősen az egyéni játékot, csak rosszul.

malevil2050 2019.01.27. 20:15:49

Tudtátok-e, hogy a vespa megvan filmesítve? Bizony ám . Pirosban , mert proletár.

malevil2050 2019.01.27. 20:16:51

@Angora Cardi: Üdv a fedélzeten. Ma jó szelünk lesz - mondta a lóbab.

pimasz borz 2019.01.27. 20:17:27

@bElannaTorres: Főleg azért rosszul,mert eddig nagyon ment az összetartás,most meg látványosan kiálltak zsu mögül.Totál hiteltelen lett a szívcsapat.Egymást is fúrják-faragják.Minek ellenség,ha ilyen barátaid vannak ?!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:19:06

Nézem az ismit és Renyhe 3-szor mondta el hogy a büki gyári munkás...Tehát ami munkát találtunk neki a napokban azt csinálja az életben Zsizsikes...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:19:11

@Nyuszomuszo83: Így is van! Nem hagyjuk! Nincs itt Róbert, de helyette...100 éve, ezen a napon halt meg Ady Endre...,két sort megérdemel...(legalább!)
"Csupán az élet pillanatján,
A perc üdvén csüggött a lelkem…"

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:20:33

@malevil2050: jó látni, hogy a régiek is visszaszállingóznak :)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:22:06

@UdvariatlanBolondvagyok: Kicsim, ha már Ady, akkor ezt pont ide passzol
Kedvesemnek
Szeress engem, ha tudsz szeretni,
Szeress engem, mert, jaj, utálnak
S olyan jó szeretettnek lenni.

javier2 2019.01.27. 20:24:59

belső infó a szerkesztők és zsóti döntése alapján :
"ma este vv "lekvár" laszikát kicserélik Renire és kap egy új esélyt a győzelemre akkora szeretetnek örvend idekint , Renit pedig egy új némasági gyógyszer tesztelésére kérik fel"
www.rtl.hu/valovilag/reni_lekvar_csere/reni_mesterseges_hangszalag_ruptura

2019.01.27. 20:25:40

Hali!

Csak beqkk!

@Nyuszomuszo83:
Egyedül

​Elernyedve lebeg a testem
Képzeletben egy gödörben fekszem
Oly mély, oly mély
S onnan nézek szerteszét
 
De nem látok mást csak a falakat,
Nekiszaladok és összetöröm magamat
Hol van a fény?
 
Menekülnék, de nem tudom hogy kell
Kéne nekem végre egy ember
Mert egyedül nem megy, mert együl nem mindig megy
 
Magas csúcson átsüvít a szél
Ahol a földdel összeér az ég
Ottan várlak én oda várlak én
 
Sivár látkép, szétszakad az ég
Mikor a harc majd végleg véget ér
Akkor várlak én,oda várlak én

youtu.be/o7OkCtWj7Nk

Sevda 2019.01.27. 20:29:26

Nézem az öfit, a tegnapit, és üdvözlöm Reni új szokását, miszerint visel rendesen ruhát.
De az elméje... Hát, annak annyi. Teljesen elmentek neki otthonról.
Zsu meg miért nem védi meg magát? Addig hergelhetné Renit amíg kiejti. Tök jó lenne.

2019.01.27. 20:31:40

Az elmúlt két napban nem nagyon volt időm, de azért olvaslak titeket

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:32:12

@Paic Róbert: Robim! A verset ismertem a zenét nem! Gyönyörű, nagyon tetszik, mentettem! Súgjak titkot, nézd meg a neveket és nagy titokra rájöhetsz! Ne áruld el ha rájöttél, kérlek, de érteni fogod miért pont József Attila a nagy kedvencem! ;)

bElannaTorres 2019.01.27. 20:33:34

@Fridolin a pimasz borz: kár volt jönniük ezzel a szív baromsággal. Legundorítóbb taktikát ők viszik, addig összetartanak amíg kellenek a számok a szavazáshoz, utána egyenként morzsolják le akit esélyesebbnek gondolnak. Survivorben volt ilyen taktikája verának. Kiszúrt valakit, ellenehangolta a többieket, aztán hagyta az eseményeket egy-két megjegyzéssel azért megtoldva, meg persze ott is ment a kiközösítés. Ott azért bejöhetett egy darabig mert nem a nézők szavaztak, itt viszont minket is meg kéne vezetniük. Ahhoz meg hülye mind a kettő.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:34:59

@Paic Róbert: Nem fényképez senki, csak azt hittem nem ment át...

bElannaTorres 2019.01.27. 20:35:31

@Sevda: nem jó taktika megvédenie magát, akkor reni visszafordítaná rá és az lenne hogy Zsu kezdte. Jobb így.

agika88 2019.01.27. 20:36:59

Ez volt a széria legjobb öfije eddig. Köszönöm. :D

Oldfos 2019.01.27. 20:37:00

Hahó Tesók ! :) Azért csak kibukott a besúgó féreg a mobilosból :D
Dehogy akarom én fejbeverni Zsút (veri azt az élet eleget:)
De azt azért fogjátok fel,hogy jogom van ilyet mondani,hiszen nem fenyegetem, le is írom hogy nem teszem meg stb.
Legeljebb egy vehemensebb félhülye válaszolja azt nekem h. :"Én meg téged fejelnélek le szívesen" :D :D Denem: wamzerkodik egyből !
Na ennyit erről!

2019.01.27. 20:38:41

@Nyuszomuszo83: ird meg priviben, mert nem értem milyen neveket nézzek meg.

javier2 2019.01.27. 20:40:41

@Oldfos: azt hittem már oldfos2 nickkel jössz vissza
:P

Oldfos 2019.01.27. 20:40:49

Mik ezek a kérdőjelek ?

Oldfos 2019.01.27. 20:42:40

@javier2: Ugyan már Tesó ! Az még nem oka kitiltásra, ha egy egy szefós nem tud olvasni, illetve értelmezni ! De most kicsit el, mert énekkari próbát tartunk az üdvhadseregnél....

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:43:29

@Oldfos: csak nyugi, értettük, engem pl nem zavar mert sokban hasonló a véleményünk! ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:44:23

@Oldfos: nahát, nem csapott le rád a házmester cenzúrája? :))))

Oldfos 2019.01.27. 20:45:08

@Nyuszomuszo83: :D tudom nyuszóka,pedig Te egy finom lelkű fiatal nő vagy:)
Azért köszi :)

javier2 2019.01.27. 20:46:14

@Oldfos: amúgy a vamzeres hozzászólásod olyan Indul a bakterház feelinget adott ,mintha Bendegúz mondta volna.tetszett.

Oldfos 2019.01.27. 20:46:46

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem :
1.leszarják vagy
2. utálják ők is a mobilos féle szefosokat vagy
3. Soros !

Oldfos 2019.01.27. 20:48:11

@javier2: NA pl. itt vagy Te ! Neked már beszóltam egyszer kétszer, de valamiért nem kiabáltál rendőrért. Sőt :) Dobok egy virtuális sört! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 20:51:16

@Oldfos: a kettes pontben emlegetettre utaltam, mint házmester :)

mindenévfoglalt 2019.01.27. 20:52:24

Reni nem éppen a legdisztingváltabb módon beszélt Zsuról, Zsuhoz. De azért amiket a különböző állatcsoportok felsorolása között mondott, az teljesen igaz Zsura. Persze ettől még a stílusa extra gáz volt.
Zsu Vivire ennél kevesebbért is rátette a jelet, ezért mindenképpen Renire kellene tennie a jelét ma. Kíváncsian várom.

Angora Cardi 2019.01.27. 20:52:36

2 óra a kiválasztásra?

csillagporszem 2019.01.27. 20:52:55

@Sevda:
Látva a tegnapi öfit Renit azzal lehet kiidegelni ha nem szól hozzá Zsu :)
Ha 1 napig egyik sem szólna hozzá, meg levegőnek néznék akkor nem kellene most azon szurkolnunk, hogy rátegyék a kendőt, mert hanyatthomlok menekülne ki a villából :D

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:53:42

@Oldfos: én köszönöm! #elpirultanodakozmáltszemekkelnézelődök :D

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 20:54:52

@Angora Cardi: egy óra összefoglaló a tegnapi napról, egy óra kiválasztás hogyvoltozással Nyuszim!

Angora Cardi 2019.01.27. 20:57:19

@Nyuszomuszo83: es most ment le a tegnapi omg sok ez a 3 óra kell valamit közben keresni sok lesz az ordibàlàsból :DD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 20:57:20

@Nyuszomuszo83: Csibém! Ezt nem neked címezte Bandybá, hisz tégedet mindenki szeret!

mobilos perpetuum 2019.01.27. 20:57:31

@Oldfos: De nem mered a nickemet írni. Csak szólok, hogy más oldalak a saját érdekükben, hogy ne menjen le kutyába a kommentelés, kiszűrik az ilyeneket, mint te, meg @ÁrmándóJózsi.
De ha már nála tartunk, nem is nézi a műsort, mert észrevette volna, hogy Roli akár be is fogadhatja Zsút. Ugyanis Roli-Hunor-Zsú finalisták esetén elsőnek Zsú esne ki, mivel a két fiú szavazótábora lehet nagyobb is, mint az övé. Ha akkorra ki is estek Adri, Reni, Greg, ezek szavazói nem fognak egységesen Zsúra szavazni.
Marad tehát bent Hunor és Roli, ők kellemesen oltogatnák egymást, míg szavaznak a nézők, ki legyen az első.

Cherie 2019.01.27. 20:59:13

Ahogy áll a tippelés? Én is tippizznék egy rolót

hétévszak 2019.01.27. 21:00:18

Sziasztok! Nem voltam már ezer éve, az öfiket se nagyon néztem. Bevallom, egyáltalán nem kötött le. Egy-egy jelenetet láttam csak, de annyira elegem van már a folyamatos feszkóból, meg az ordenáré kiabálásokból, hogy felfordul a gyomrom minden alkalommal. De Ti meg olyan jófejek vagytok, úgyhogy jöttem olvasni meg negyedszemmel öfit nézni, amíg dolgozok kicsit. :)

malevil2050 2019.01.27. 21:00:49

Már az RTL is jobban teljesít??? No fene.

Cherie 2019.01.27. 21:01:03

@csillagporszem: sajnos nem, ismerek ilyen tipust az életben - sajnálom is- jön utánnad tűzön vízen át, addig b.sztat amíg te menekülsz...

pimasz borz 2019.01.27. 21:01:52

@bElannaTorres: Igen.Még jó,hogy nem taktikáznak

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:01:53

@UdvariatlanBolondvagyok: kivétel aki nem, de azokat én sem! De milyen jó volt ezt olvasni! Szívem melengeti! ❤

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:02:25

@mobilos perpetuum: A TEK- kel, igen jó viszonyt ápolok, ha gondolod...

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:03:58

Mondtam hogy Hunyié lesz a moci!

Cimili 2019.01.27. 21:04:02

háj! csillámpóni feladta, hunyor megnyerte.:))

pimasz borz 2019.01.27. 21:04:15

@malevil2050: sajnos igen :( Ezen én is kiakadtam.

Cherie 2019.01.27. 21:04:30

Greg sokáig bírta ...

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:04:41

@UdvariatlanBolondvagyok: én telszámot is tudok ahhoz a vezérhez! :D

Cimili 2019.01.27. 21:05:32

túlképp hány órán keresztül taperolták a mocit?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:06:41

@Cimili: ha tudnám az 5 varázsszámot jövő héten felölem a villa is felgyulladhatna-most is! De majd kávézaccból, békanyákból és kigyóméregből vmit összedobok neked is! :D

Angora Cardi 2019.01.27. 21:07:34

@Cimili: fél nap biztos éjszakával együtt

Mók_Ica 2019.01.27. 21:07:42

sziasztok, blogmoci moNNYon le..... miért nem dobja fel az új posztcsit?????

szóval hunyor megérdemelten nyert :))))

@Cimili: reggel 8.40 kor adta fel greg......

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:07:48

Hogy festi ki magát ez a nyomorult,? Atyaéééégggg!!!

malevil2050 2019.01.27. 21:08:01

Mekkora zégergyűrű van Anikó fülébe.

Cimili 2019.01.27. 21:08:03

@Nyuszomuszo83: dejóóóóóóó:))))))))))
@Cherie: köszike

javier2 2019.01.27. 21:08:11

@mobilos perpetuum: megint teljesen értelmetlennek találom a logikádat ....
nem is tudom értelmezni...
szerencsétlen ármándójózsiba múltkor öten szálltak bele.

gondolom az ármándó azt jelenti érzékeny szóval zsu funoknak üzenem azt gáznak tartjátok , ha zsut ekézik a villában és ő érzékeny.és emiatt mellé álltok , de amikor ti itt kint a valóvilágban névtelenül széttrolkodjátok ármándójoe-nkat az már teljesen más tészta.(csak szólok a kettő ugyanaz)

pomac 2019.01.27. 21:08:16

@Nyuszomuszo83: vagy kicsempézed a balcsit :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:09:00

@Nyuszomuszo83: Annyira boldog vagyok a kapcsolataidtól...!!!! DDDD

Cimili 2019.01.27. 21:09:17

@malevil2050: szijja, de rég láttalak.:))))) sztem csini most ancsa és jól áll neki a karperec a fülében.

Sevda 2019.01.27. 21:09:38

Jajj de magasröptű gondolatok cikásznak odabent, hajaj.

Reni meg pofonpozitív lett.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:09:40

Aki eldugta a fésűjééééttt??? Kinyúúúlokk!!! DDDD

Mók_Ica 2019.01.27. 21:09:43

jajjj..... megint renyhe zsu ellentéten vekengünk.......

renyhe nincs tisztában saját magával......

mindenévfoglalt 2019.01.27. 21:09:49

A Roli jobb nálam? Aki eldugta a fésűjét? by Zsu, ezen hangosan felnevettem

malevil2050 2019.01.27. 21:10:24

Még ebben a silány felhozatalban is van szerepjáték.

javier2 2019.01.27. 21:10:30

közvetítsetek please

Cimili 2019.01.27. 21:11:24

@Mók_Ica: sose volt, tudod, ő a legjobb, legszebb, legokosabb.

Sevda 2019.01.27. 21:11:31

Greg szerint ha Zsu rakja renire a jelet, akkor tényleg egy patkány.
De miért?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:12:41

Ez az Roli ,,,pörgesd csak!!!

Cimili 2019.01.27. 21:12:46

@javier2: adri most csillámpónival tattikázik. közben greg lehülyézi zsut. roli és hunyi zabbantanak.

,, 2019.01.27. 21:13:20

most nézem az öfit a héten először, sztem van esély h Reni legyen a kiválasztott

malevil2050 2019.01.27. 21:13:30

@Cimili: Szevaaaaa! Én mindig is szerettem őt. De most olyan vékonyka.

javier2 2019.01.27. 21:13:39

hunor nyerte a mocit?

Angora Cardi 2019.01.27. 21:13:45

@Sevda: mert a két fiút akarják kinyomni és mind fosik h kimehet párbajozni

Cimili 2019.01.27. 21:13:54

@Cimili: ja, és zsu a fiúkkal van inkább, velük csacsg.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:14:40

@,,: ha zsut nem fogják visszafordítani

malevil2050 2019.01.27. 21:14:47

@Angora Cardi: Ehhez sajnos nem értek. Nálam ősi jelszó van : a természetesség. Kicsit ósdi konzervatív vagyok.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:15:09

Ez az Renyhe,,,vidd csak ki ZSút!!!!

Mók_Ica 2019.01.27. 21:15:26

@Cimili: nagyon ostoba szegénykém.....

@Sevda: hát ez az.....

adri is milyen barátságról beszél???? a villában max. szövetség lehet..... pffff

mindenévfoglalt 2019.01.27. 21:15:42

A barátságban vannak viták. Hát, nekem ilyen vitám még egyik barátságomban sem volt...

@Sevda: mert akkor Greg veszélyben van, de azt elfelejtik, hogy ők (Greg és társai) anno azért tették Kriszre a jelet, hogy kivihesse Adrit, aki ugye a nagy szívcsapathoz közel áll

Angora Cardi 2019.01.27. 21:16:20

@malevil2050: liberálisnak kell lenni a lányokkal :)

pimasz borz 2019.01.27. 21:16:36

Már megint ez a "Roli megússza a párbajt" duma by G1G.Oszt miért is neki kellene megint menni?Vannak még ott elegen,akik nem voltak..
Nézöi kommentek dikk..

malevil2050 2019.01.27. 21:16:38

Nézői komment , figyeljetek benne lesztek.

Sevda 2019.01.27. 21:16:45

Hunor:
"Egy tuja vagyok. De szép. A tuja egy szép növény."
Háh

Angora Cardi 2019.01.27. 21:16:54

Nézői üzeneteket olvasnak.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:17:01

@,,: én renyhére tippcsizek

vajon honnan szedték a nézői kommenteket????? höhöhöhöhhö

hétévszak 2019.01.27. 21:17:40

végre reni kicsit szembesül önmagával

Mók_Ica 2019.01.27. 21:18:26

renyhe megkapta, hogy nadrág nélkül van..... de hát tényleg úgy mászkált, míg nem jött rá, hogy tapinacit felvehet.....

malevil2050 2019.01.27. 21:18:26

@Angora Cardi: Jól van meggyőztél ( DE NEM) - by Ati.

javier2 2019.01.27. 21:18:59

"liberalizmust hagyjuk meg a művészeknek
ne bújtassunk mögé politikusokat"

"Che Guevara"

hétévszak 2019.01.27. 21:19:30

@Mók_Ica: persze, hát a néző a hülye, nem ő.

pimasz borz 2019.01.27. 21:19:32

@Angora Cardi: egyértelmű.Kis pondró,már nagyon irritál.Na most kapja meg a tutit kommentben

2019.01.27. 21:19:32

G1G!

Jójestéjt!

malevil2050 2019.01.27. 21:20:12

Talált süllyedt ken nagymester.

pomac 2019.01.27. 21:20:19

greg már megint kimagyarázta magát :)

hétévszak 2019.01.27. 21:20:43

szépen megírták a kommenteket a szerkik, agyalnak majd rajta rendesen.

Cimili 2019.01.27. 21:20:53

csillámfasz be van tojva, s már mindent túlkombinál.
most meg nézői komikat olvasnak be: zanzásítva:
hunyi te tuja vagy
roli szerethető maci
reni borzadály vagy!!:DDD és folyton zabálsz+ nadrág nélkül
adri egy radar, nagy test 2 nagy füllel :)))
greg kritikán aluli, mindig odanyal, ahová kell, szánalmas alak
hunci, most szembesül azzal, h kint huncinak hívják és ledöbben

charlie 2019.01.27. 21:20:59

Ennek a Reni-nek mi baja van úgy agyilag? Ki nem állhatja, üvöltözik vele, utána meg rohan oda, hogy ölelgesse? Milyen elgondolások vannak az agyában?

Angora Cardi 2019.01.27. 21:21:01

@Fridolin a pimasz borz: végre negatív komikat kapnak de még nem hv szintűt

Cherie 2019.01.27. 21:21:27

@hétévszak: jah hát ők ugye láthák azt is amit egymás mögött mondanak - de ennek felfogásához logika kéne

Sevda 2019.01.27. 21:21:47

Ó ebből lesz balhé.
Zsu meghatódott saját magától, Reni szar kommentet kapott. Ó jajj

,, 2019.01.27. 21:21:48

@hétévszak: az egyiken felismertem Zsolti kézírását

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:21:52

@pomac: márvánnyal és gránittal! :D
@UdvariatlanBolondvagyok: gondolom milyen boldog lettél! De nyugiiii, már nem követem nyomon ki hol van! ;) de a regiszterem aranyat ért egy időben! ;)
@,,: módosítók! Renyhe lesz! Beszartak a nézői kommentektől hogy Rolit szeretik kint, Renyhét nem! :)

tvbuzi 2019.01.27. 21:21:54

Greg csontig nyalhat Süsünek

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:21:54

Annyira tudtam basszus,,,,!!! Rohaggyatok meg!!!ZSUVAL együtt!!!

Múmin89 2019.01.27. 21:21:59

Greg, Reni elhűlve :DDDD
Sztem békülés lesz nem soká........

Angora Cardi 2019.01.27. 21:22:08

@Sevda: játsszák csak :)))) mehetnek

malevil2050 2019.01.27. 21:22:12

Szép leányok ne sírjatok,,,,

Cimili 2019.01.27. 21:22:14

zsuért rajonganak kint a komi szerint. zsu már ettől elbőgi magát. na most lesz igazán irigy renyhe.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:22:27

hát ezek elég béna kommentek voltak....

javier2 2019.01.27. 21:22:46

én rolira teszek
10 hónapos macskám Rebeka :: renire tesz
írja fel a főnök

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:22:50

Na, csak idetévedtem. :)
Jók ezek a nézői kommentek. :)
Roli és Zsu kapott pozitív kommentet
Renyhe most akkor kit visz? Rolitól fel, Zsutól fosik. :)

2019.01.27. 21:23:00

Nem kéne Süsüt fényezni, ti barmok, =Zsótti. (mer' ugye esztet télleg a Zsótti és a galeri "szerkesztette" be, nem?)

,, 2019.01.27. 21:23:13

jujjj ha Reni meglátja az igazi kommenteket, ha már ezen megsértődött

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:23:18

Egyfolytában zabálsz TEEEEEEE!!!!

hétévszak 2019.01.27. 21:23:26

@charlie: elgondolások biztos nincsenek :D hibás ott az egész rendszer az agyában, mindig bug-ol.

pomac 2019.01.27. 21:23:27

bammeg mennyi komment volt és csak egyet egyet vágtak be...

Mók_Ica 2019.01.27. 21:23:28

@charlie: ostoba picsa, ennyi......

pimasz borz 2019.01.27. 21:23:57

@Angora Cardi: de még most sem hiszik el..
Abból mi lenne,de szép is lenne.Ja és az xD kiment a divatból by Reni.Ezt szűrte le összesen??Végem.

tvbuzi 2019.01.27. 21:24:15

Nem zabál, nem hízott csak nem megy rá a nadrág.

2019.01.27. 21:24:31

Süsüvel is összefexik Hunci!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:24:31

Rolira szeretnék tippelni ma este, a másik posztban már írtam, de aztán észrevettem, hogy itt vagyunk. :)

javier2 2019.01.27. 21:24:43

@Cimili: puszimacsi
köszönöm
nah innentől nézem:)))
köszi

Angora Cardi 2019.01.27. 21:24:45

Hunci megdögönyözi zsut az ágyban a reklám után.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:24:46

bakker..... a komment miatt hunyor rámozdul zsura??? na, hunyor is ostoba.....

tvbuzi 2019.01.27. 21:24:50

Hunor még a végén megparittyázza Süsüt

Sevda 2019.01.27. 21:24:56

Jól láttam???
Hunor Zsut smárolja az ágyban a reklám után??
Őőő.

malevil2050 2019.01.27. 21:24:59

Nana mi ez a malackodás?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:25:09

Mi a fax, babás hét? Hunci összefekszik Zsizsikessel, aki mindig G1G mellett alszik??? Hááát mi folyik itt Gyöngyösön??

Cimili 2019.01.27. 21:25:15

az meg ki volt az előzetesben? hunyi+zsu az ágyban?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:25:32

@Fridolin a pimasz borz: és minrk kell erre reagálni?
Hát a néző azt látom, amit lát. Renyhe a Roli kommentjére is reagált.

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 21:25:40

Sziasztok! Végre ideértem, bár visszaolvasni nem mindent tudtam.
Öfit nézni nem tudom, de a ti közvetítéseteket olvasom.
Hunyi nyerte a mocit? Na, ez jó hír.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:25:47

Hunyi megfogadta a kommentet, ráfordul Zsúra!

Angora Cardi 2019.01.27. 21:25:48

@javier2: óvok
Nem lehet ennyifélére méghogy rebeka.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:25:49

most tényleg párosával fognak tojást kikelteni???? jól hallottam greget????

tvbuzi 2019.01.27. 21:26:04

@Mók_Ica: szerintem pont fordítva

pomac 2019.01.27. 21:26:35

@Nyuszomuszo83: megfogatta a nézői tanácsok ,nem "tökölt" sokáig :D

Sevda 2019.01.27. 21:27:01

Most Hunor ugye nem fog Renire meg Zsura is menni?
Egy komment miatt?
Ugye? Ugye nem?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:27:01

@Nyuszomuszo83: vszínű hunyor a kapott komment miatt lép a tettek mezejére...... csodálkozom, hogy zsu hagyja magát.......

.iIi. 2019.01.27. 21:27:17

Finoman megpenditettek Hunor/Zsunak hogy temazni kene a 36 millaert, nem vártak sokat. Bár annyi kémia sincs köztük mint egy üres papirdobozban, de a nézői elvárásért mindent!

2019.01.27. 21:27:34

@tvbuzi: Meg csak ez jön le neki. Ezen lovagol, hogy utálják/-juk (nem emiatt) az nem jön le neki. Ő a legcukibb. Magának. Nem tudom, hogy milyen élete lesz. Már eéőre sajnálom, mert ezt senki nem fogja kibírni, eltűrni. Vagy, ha viselkedik Renyhe, azt meg ő nem fogja bírni. Ez az emebr(?) totál csőd!

Mók_Ica 2019.01.27. 21:27:53

@tvbuzi: szted zsu mozdul hunyorra?

,, 2019.01.27. 21:28:28

@Mók_Ica: végül is, ha tudják h a szerkik üzentek, akkor kötelező:S

Angora Cardi 2019.01.27. 21:29:01

@Fridolin a pimasz borz: szegény lesz meglepődés ha kijön a művésznő hogy hiába készült nekünk ovi óta

mobilos perpetuum 2019.01.27. 21:29:11

@UdvariatlanBolondvagyok: Vannak, akik a ti táborotokra hoznak szégyent. Mi van, félsz rászólni egy ÁrmándóJózsira? Ennyire nyuszi vagy?

Cherie 2019.01.27. 21:29:19

@Nyuszomuszo83: lehet igazad lesz, kommentekből variálnak..már akinek van némi agysejtje, van akinek a kövér vagyok azzal bántanak marad meg:) mondjuk neki is leeshetett zsu és roló dicsérés..nah ha ő lenne a kiválasztott és ez leesne neki kit hívna ki..

javier2 2019.01.27. 21:30:07

@Angora Cardi: alfonznak hívtam de kiderült nőstény macska
de annyira jó volt mondani neki
- ALFONZKÁM gyere szépen apához!

Angora Cardi 2019.01.27. 21:31:23

@javier2: Alfonz de jó név :D
Uniszex név kellene.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:31:58

Unom ezt a Greg nyekergést.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 21:32:58

Greg is tud a köpős balhéról! :o

Hatsumomo21 2019.01.27. 21:33:51

Hát gyerekek ez az 1man, azaz 1woman azaz inkább 1izé show Renhyével kezd a pokol legmélyebb bugyrára hajazni. Itt szerintem senki nem követett el olyan bűnt, amiért Renyhét érdemelné. Mindenesetre a VV Renyhe őrjöngésének kezdetekor érdemileg befejeződött.... Itt még maradok, de nézni ezt nem lehet. Mindenesetre öröm volt veletek szolgálni! :D Sajnos jobb gif-et nem találtam, de remélem erről is átjön. XD
media1.tenor.com/images/a13d8964eef3e42a6f9df06c4d5ee234/tenor.gif?itemid=11142478

Mók_Ica 2019.01.27. 21:34:08

azért arra kíváncsi lennék hogy ha renyhe gregnek mondta volna azokat és úgy, ahogy zsunak, akkor mennyire akarna kitartani a 4es mellett.....
nem kedvelem zsut, de most kimondta az igazat, magát jobban szereti....

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:34:27

@pomac: a hülye! :D
@Mók_Ica: ennyi esze van
@UdvariatlanBolondvagyok: dehooogy! Az te vagy! :)
@Cherie: G1G nem fogja Adri védett, max Hunyit viszi Renyhe mert betojik!

Sevda 2019.01.27. 21:35:11

Most komolyan megy az óvoda, hogy levegőnek nézik a másikat? Gyönyörű.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:35:53

@,,: igen fél adásban nyekereg mert annyira fosik a párbajtól, mártír, közben mindenkit szid, engem untat

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:36:07

Na!!! Most már Adri is!!! G1G,,,ennyi!!

javier2 2019.01.27. 21:36:14

@mobilos perpetuum: ne hergeld légyszíves nyuszómuszó fővezír férjét.......
állj le én azt mondom jó blogmotor vagy elismerem vannak jó tulajdonságaid és mondok is egy kettőt várj nah ...hm ...hu.. most nem jut eszembe de biztos van.

@úgymond olvasó mmkk: hunor sztem esélyes
nem mondod el milyen hangulat volt az eto- bukarest meccsen?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:36:19

@,,: hát az a probléma, hogy az összes parittya-pozitív lakó kiesett..... kell vmi takaró alatti jelenet..... höhöhöhöhöhö

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:36:23

Azt mondja Greg nem lesz az amit kiterveltünk! Teee agyatlan! Az nem taktika???? Ó hogy fogyjon el az összes highlihtered!

,, 2019.01.27. 21:36:42

@Angora Cardi: ja, másra reagáltam, én csak uniszex nevet ajánlottam:))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:37:18

Greg megint genya? Aljadék.
Roli és Hunor egy szóval nem mondták, hogy ne béküljön ki Renivel. Azt kérte, hogy ne kiabáljanak.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:37:25

Greg most adrit ekézi megint előjön a titkos szövetség fogadok.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:37:57

@Sevda: a teljes szívcsapat szintje leesett a dedósra.....

babahét helyett tojást kapnak......

pimasz borz 2019.01.27. 21:38:36

Full paranoid a szívcsopi.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:38:55

@,,: jah :D sorry
Már belepörgök.
Sade-ről le ne maradjunk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 21:38:59

@javier2: nagyon jó volt. érdekes volt a románok között ülni, de cukik voltak, a végén már csak legyintettek :) szeretek meccsre menni, akármelyik csapat jön, korrektek a szurkolóik, az eto szurkolók is (kivéve a fradi tábor, ott azért megy az adok-kapok). egy bl meccs mindig különleges :)

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 21:39:15

@Nyuszomuszo83: ááá, a terv az nem tattika, csak véletlen, hoyg mindkettő T betűvel kezdődik. :)
Amit G1Gnek kívántál az nagyon LOL :D

Mók_Ica 2019.01.27. 21:39:21

zsu.... bakker..... ez egy élő madár lesz?????
ha ebből kikel vmi, akkor én vagyok egy tál szamóca...... höhöhöhöhöö

2019.01.27. 21:39:23

@Angora Cardi: G1G mondogatja egyedül, hogy Süsü ki akarja vinni Renyhét. Most meg bemártotta PUÁ-t. Bammeg!

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 21:39:59

milyen bölcsesség lehet Hunor karjára írva?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:40:19

sötét tojásra sötét filccel rajzolni..... sírok.....

Angora Cardi 2019.01.27. 21:40:23

@KólaMámor: ma bodzás apentát nyomtam
Örülsz h Hunyié a moci?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:40:40

@UdvariatlanBolondvagyok: úgy érzed babám??? Pedig oly sokat még nem! Sok-sok eperbor fog elfogyni ha leülünk! ❤

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:40:54

Szalmonella...DDD Ez szellemes,,,jó pont G..,de azért geci vagy!

malevil2050 2019.01.27. 21:41:27

Mi van a tojásban? Nem Kolombusz, hanem a nyolcadik utas a halál.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:41:34

@Spitzbauer: annyira fosik a sellő mindenkit odadobna :D

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:41:57

Jaaaaj értem, a házaspároknak kell együtt aludni ezért fekszenek össze, a rápusztulás a másikra bónusz nekünk (NEM)

Franky4finger 2019.01.27. 21:43:23

Ha Hunor megparittyáza a háborodottat, az már 4. Rekord gyanús, tábornok úrnak fogom hívni.

Sevda 2019.01.27. 21:43:25

Roli Adri pároson sírok

Cherie 2019.01.27. 21:43:53

@Nyuszomuszo83: lehet!, de most úgy tűnik greg beültette zsu fejébe az újabb bolhát

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 21:43:54

@Angora Cardi: mindig olyan jókat iszol. :)
Hát inkább övé, mint sellőé.
Nekem mostani sorrendem (Lekvár távozása óta) Roli, Hunor és talán Adri (bár őt se bírom túlzottan). De valszeg Adri helyett Zsu lesz top 3ban a sok FB-os rajongója miatt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:44:01

@,,: ja, hát azt nem láttam, épp a tegnapi adással és torokgyuszival küzdöttem. :)

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 21:44:08

mi lenne ha Zsu szín észkedne?

2019.01.27. 21:44:53

@mobilos perpetuum: Ne haragudj (nyugodtan haragudj), de rosszul látod: ha Roller és Hunyor együt lesz a döntőben az ő "táboruk" szavazata megoszlik, a másik, pl. Süsü, még véletlen sem lesz harmadik. Azt hittem, hogy több a logikád. Vagy most ez csak ilyen vitaindító trollkodás?

malevil2050 2019.01.27. 21:45:15

@Angora Cardi: Majd jön Ripley hadnagy és lerendez mindenkit.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:45:56

gyerekek, ez rohadt uncsi.......
vajon kinek a tojása fog eltörni a leghamarabb???

2019.01.27. 21:46:21

Mivan? Robot babára nem vót píz? Gumilabdát tutujgatnak? Ez a műsor? Ez már tényleg a szegényember vévéje.

Angora Cardi 2019.01.27. 21:46:30

@KólaMámor: tartanom kell a szintet veled :)
Igen nálam a szívnégyes mehet haza a két fiú remélem benne marad.

Franky4finger 2019.01.27. 21:47:08

Most már érdekel a dolog, vajon szex közben is köpköd majd Zsu? Az elég hardcore lenne.

Mók_Ica 2019.01.27. 21:47:28

hehehehe.... hunci már letagadja a gyereket..... biztos, hogy nem tőlem van..... röhögök.....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:47:29

Tippet kérek, hogy ki ejti le először?

2019.01.27. 21:47:32

G1G-től hányok. Renyhétől még jobban.

gazo 2019.01.27. 21:47:58

Ha van isten Gregus elrejti a fajtalan tojását. >:>

2019.01.27. 21:48:08

“Szervusztok Gyerekík” mondá szívrohamotkapok30évesenkrisztian. Torontoban vagyok, nem tudom nezni ezt az otvar fost. Kerlek kommentelgessetek, hogy kepben legyek. Kedden go “mádzsárisztán” utana nyomom a dontoig :)

tvbuzi 2019.01.27. 21:48:24

A hangmérnök szívjon le

2019.01.27. 21:48:57

Süsü most akkor nem is leszbi? (De)

2019.01.27. 21:49:15

Mellesleg Ancsa tegnao megint aztmondta, hogy kiderul, ki kapja a vigaszdijat, vagyis a robogot, kiderult mar?

Mók_Ica 2019.01.27. 21:49:39

@Spitzbauer: emu tojást, teeeee :)))) oszt várják, hogy kikeljen.....

no most már zsu akarja jobban..... hunyor leállítja......

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:50:02

@Cleveland55: De jó neked! Üdv! Semmi különös,,, ugyanaz a lápifos!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:50:29

@UdvariatlanBolondvagyok: de akkor berúgunk és nekem fázisaim vannak, aztán bealszunk, elsőre maradjunk pár üvegnél! :D

Nyaaa Hunci félti Zsizsik erkölcseit vagy mégse kellett neki???? :D

Cherie 2019.01.27. 21:50:33

@Mók_Ica: zsu mászott rá a végén, huni egy dugásért nem adja a döntőt

Mók_Ica 2019.01.27. 21:50:52

@UdvariatlanBolondvagyok: igen, én is ezt néztem :))))) ekg :)))) megyünk majd együtt bandázni a végén :))))

2019.01.27. 21:50:56

Remélem, ez e "babázás" nem egy hétig megy. Akkor, lesznek végre szabad estéim.

javier2 2019.01.27. 21:51:13

áááááááááááááááááááááááááááh

2019.01.27. 21:51:41

@Spitzbauer: mobilosrol van szo... ezzel mindent elmondtam..

Mók_Ica 2019.01.27. 21:51:57

@Cleveland55: szeva :))) hunyor nyerte

@Cherie: ebben bízok, hogy ezt tudja is tartani....

2019.01.27. 21:52:16

@Angora Cardi: mivan Hunyorrwl nyussz no2?

tvbuzi 2019.01.27. 21:52:24

Hunornak nem áll fel

javier2 2019.01.27. 21:52:45

hunor teljes ekg
ha belekezdesz onnantól nincs megállás...

2019.01.27. 21:52:46

Ja ertem, kossz az infot skacok

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:52:47

A papagájhinta fülbevaló jól áll Ancsának!

Mók_Ica 2019.01.27. 21:53:30

adri is a saját játékát játsza.....

2019.01.27. 21:53:43

@tvbuzi: nekem sem allna fel Zsut, adrit, vagy renyhet latva meg viagraval-kamagraval sem csak ugy megjegyzem

Angora Cardi 2019.01.27. 21:54:02

@Cleveland55: Hunor vitte el a mocit, Greg levette a kezét 12h után.

javier2 2019.01.27. 21:54:38

reklám végre az egykezes fekvőtámaszok ideje
és a hűsítő italok ideje
egs!

Mók_Ica 2019.01.27. 21:54:51

@UdvariatlanBolondvagyok: az összes nyuszi, javier2, meg akinek van kedve még csatlakozni :))))

bElannaTorres 2019.01.27. 21:54:51

Nem bírtok leállni.
Kéretik rámszólni mert szóltam.

2019.01.27. 21:55:23

@Angora Cardi: ertem, koszcsi Zsu furkeszte azota oszinte tekintetevel a kamerat???

.iIi. 2019.01.27. 21:55:30

Mi van ha Zsu tényleg leszbi, és mintha kezdene kijonni belőle hogyezt az egész cukiskodast mennyire ruhelli. Egyre szimpatikusabb :) Ha tényleg ő lesz Kayser Soze megemelem a kalapom! :)

Cherie 2019.01.27. 21:55:39

@Mók_Ica: nem annyira buta, mint látszik, ha beszél összeszedettebb, mint roló

Mók_Ica 2019.01.27. 21:56:02

@Cleveland55: oszt másnap reggel magyarázhatod a bizonyítványod zsu-nak, mint most hunyor :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:57:13

@UdvariatlanBolondvagyok: kicsim beszéltük már ha vége lesz páran összeülünk talizni. Nekünk ott a helyünk, nincs kibúvó! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:57:15

@,,: de erős vagyok és megnézem ezt a hígfost, amit a retek műsornak csúfol. :)
De csak mert itt vagytok. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 21:57:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: amit besuélünk egy ideje, hogy talizunk! Tuuudoood! ;)

Mók_Ica 2019.01.27. 21:58:02

@Cherie: igen... a tujás kommentre is tök jól reagált..... nem fogja kiadni magát az ostobenkó renyhének, gregnek és zsunak......

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 21:58:15

@Mók_Ica: Csak akkor, ha mobilos is jön...DDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:58:16

@Nyuszomuszo83: nyuszika, már előtte is össze kéne. ;)
Tudod, hogy a döntős talin felismerjük egymást. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 21:58:55

@Nyuszomuszo83: ja, hát naná. ;)
Viszem a mekis málnás pitédet. :)

Cherie 2019.01.27. 21:59:08

@Cleveland55: ennyi idő után azért az nem biztos

2019.01.27. 21:59:15

@Nyuszomuszo83: tudom :) a mai menu: new englend clam chowder+Canadian Snow Crab Legs+French fries+cesar salad.... nem fogok kulturaltabb modon enni, mint amikor Zsu csokit “szeletelt”

Mók_Ica 2019.01.27. 21:59:37

@UdvariatlanBolondvagyok: annyira vicces vagy :))))) egyébként felőlem jöhet :)))

2019.01.27. 22:01:50

@Mók_Ica: jajj en mist nem leszek egy rovid ideig retektv kozeleben, szoval...nem tudom mi a faszrol van szo. Majd max, de nagyon max a retek “csodalatos” weboldalan visszanezem, ha “engedik” az adasr

Angora Cardi 2019.01.27. 22:02:10

@Cleveland55: folyton fürkèszi ès fintorog nagyon undi kis dög :D

Visszavettem az angora pulcsimat hideg van.

Mók_Ica 2019.01.27. 22:03:40

@Cleveland55: eszedbe ne jusson, uncsi az egész :)))) csinálunk talit majd, arra gyere :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:03:41

@UdvariatlanBolondvagyok: kicsim én azt nem akarom mert lehet kijön vérnyúl énem és hazavágom a buli hangulatát. De ha odajön, akkor basszus megvédesz???
@Csakazértis én vagyok a királynő: az a gond 3 hét már csak és most még időm sem lesz annyira! :( lehet csúszik ez döntő után! És cigizünk! Juuuj kapok pitééét! De cuki vagy! ❤❤❤
Menthoros Lecsó mestert és a Zasszonyát sem felejtjük ám el! Meg Robit és Józsit sem! :)

Cimili 2019.01.27. 22:04:03

telóm volt és most totál le vagyok maradva:(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:04:18

Ha ez most taktika a fiúk részéről, mert az Adri visszamondja Gregnek, hogy Roli őt vinné és ellövik neki a kólát, az nagy só lenne.
Vagy Renit.
De miért kell azt vinni, akit mondott előtte? Ez egy játék, a lényeg, hogy visszajöjjön, nem az, hogy az ellenséget visz.

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:04:43

@Angora Cardi: ❤
A lekváros avatár is jó volt, de a nyuszi az igazi. ;)

Angora Cardi 2019.01.27. 22:04:56

@,,: durva indítas volt a guillotine-nal

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:05:31

@Cleveland55: toljaaad! Irigykedek! Nálam ma husi leves volt éskáposztás cvekedli cukorral! :D

pomac 2019.01.27. 22:05:54

végre már összeállt az ész és kapiskálják mit akarunk :D ,és jól látják greget is , csak a szív csapat előtt van homály :DD

javier2 2019.01.27. 22:05:59

avigál és süket merre vannak?nem azért mert aggódok csak hm...

,, 2019.01.27. 22:06:18

@Angora Cardi: ja te már nézed? én is akkor:)

Angora Cardi 2019.01.27. 22:06:23

@KólaMámor: köszönöm ❤️
Majd lekvàrt is visszaveszem nèha a fanclub kedvèèrt.
Kit tippeltèl kivàlasztottnak?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:06:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: a telefonos kivételével. Amúgy igen, mindenki jöhet! :)

Angora Cardi 2019.01.27. 22:07:41

@,,: igen igen :)))
Ezt a verziót mèg nem làttam

pomac 2019.01.27. 22:08:20

ez már taktika :DDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:09:42

@Cimili: azt még nem tudjuk, de együtt megyünk. :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:10:16

ancsa is kezd megborulni.......

2019.01.27. 22:11:15

Gyerekek, megkoszonnem, ha nemtudom 23 utan vagy nemtudom nyomna valakinegy ki hany jelet kapott kommentet. Koszonom elore is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:11:18

Most szívesen veszítenék pontot, ha Renyhe kapná a zöldet.

javier2 2019.01.27. 22:11:29

semmit nem értettem adri-zsu párbeszédből...

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:11:43

@Angora Cardi: Rolit, szerintem megpakolja a szívcsapat. Amúgy jól felkérdezte renyhét, h ha olyan megbocsátó, akkor miért teszi még mindig rá a jelét a fésű-ügy óta. Értelmes választ persze nem kapott.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:11:45

@Mók_Ica: oda te is jössz Mókim hááát cigizünk! :D

javier2 2019.01.27. 22:12:07

zsu biztos renire teszi
ha ezt megteszi erősödni fog

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:12:40

@Cleveland55: közvetitünk!-én tuti írom ki kire pakolt!

.iIi. 2019.01.27. 22:13:05

Bazzeg ez a visitas már megint. Felebred a fél ház! Nem lehetne valami nagyon kemény büntetést adni annak aki még egyszer visít?

Angora Cardi 2019.01.27. 22:13:30

@KólaMámor: èn Rolira tippelek ha a bolondok megint összeàllnak

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:13:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: bocsánat meg ezer anyamedve, de egyeztessünk esetleg egy pontost és akkor úgy tervezek! ;)

malevil2050 2019.01.27. 22:14:02

Beindult a kombinatorika .

Cimili 2019.01.27. 22:14:25

totál le vagyok maradva, asse tudom mik voltak ma, vissza kell majd néznem.

Mók_Ica 2019.01.27. 22:14:38

@Nyuszomuszo83: az illatossal adsz tüzet?? :)))))

@javier2: adri próbálta zsut megerősíteni abban, hogy rakja renyhére a jelet......

javier2 2019.01.27. 22:15:08

@Cleveland55: 23 azthiszem ez michael jordan meze volt aztán mindenki más is felvette kurva gáz volt, talán david bekem is (jó azért ő annyira nem volt szar , a legpontosabb pontrúgó volt, meg kibaszott sármos is )fakk

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:15:48

Renit vajon Greg sminkelte rajzfilmfigurává?

pomac 2019.01.27. 22:16:11

fogadok zsu fog utoljára a táblához menni ,és ha nem renire rak, elsírja magát :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:16:30

renyhe szemöldöke (és az egész sminkje is) büntet!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:16:33

@Mók_Ica: ajcsiba kapsz te is egyet meg @Csakazértis én vagyok a királynő: is egyet! @Angora Cardi: lekváros sütit kap! Ez eldöntve! :)

Maximista vagyok 2019.01.27. 22:16:44

@,,: átpakolnám Renire :) thx

2019.01.27. 22:17:05

@javier2: ne haragudj de ittam ma mar 6 pint molsont, ezt mire írtad?

javier2 2019.01.27. 22:17:50

@.iIi.: teljesen igazad van ezért nem hallom én sem attól félek üvöltenek és mute vagy 5/100-on van a hang

@Mók_Ica: teljesen jó döntés

,, 2019.01.27. 22:18:03

@Angora Cardi: nagyon morbid lesz, de tudom h te jól bírod az ilyesmit:)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:18:25

@Nyuszomuszo83: jujjj..... köszi :))))

@Maximista vagyok: megérkeztél, drága? :)))))

Mók_Ica 2019.01.27. 22:19:40

@javier2: renyhe zsu párbajt akar a két fiú és adri is......

no, renyhe magyarázkodását kell hallgatnunk......

Angora Cardi 2019.01.27. 22:20:12

@,,: igen :D imàdom (mindenkinek kell vmi perverzió hehe)
Rush mennyire ronda fèrfi ès milyen jól passzol ide :))))

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:20:37

Zsu az áldozat szerepen kívül tud valamit?

Cherie 2019.01.27. 22:20:37

Két piros cipős...

javier2 2019.01.27. 22:20:53

@Cleveland55: azt írtad 23 után írják meg
én erre asszociáltam a 23 -as mezre
azt mondtad amerikában éltél....

@Maximista vagyok: én balfasz rolira tettem de a roli héten gyalázott messze a legszimpatikusabb volt
bezzeg a macskám renit adagolja atropin injekciókkal(nem akarok árulkodni de a macskám ma rossz volt lenyulta a leves csontot)

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:21:29

sajnos nem tudunk kompromisszumra kötődni

Cherie 2019.01.27. 22:21:56

Renike is kijelentette, hogy egyéni játékos:)))

Cimili 2019.01.27. 22:22:08

zsunak most igazat adok, de ő is tehet róla, h így bánik vele renyhe. mi a túróért bocsájtott meg mindig neki?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:22:12

Renyhe úgy néz ki most mint a Doktor Szösziben a manikűrös csajszi Jennifer Collidge! Még a kantáros farmer is stimmel!

pomac 2019.01.27. 22:22:28

jááá greg nyuszi

pomac 2019.01.27. 22:22:53

és bejött ez is rolinak :DDDD hát ha még reni lenne a kiválasztott is :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.27. 22:23:27

G1G,,, hogy fosik....juhhuuu!!!

javier2 2019.01.27. 22:23:35

@Cleveland55: amerikai vagy európai pint?nem mindegy :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:24:11

Nagyon tisztaszívű jóbarát Csillámfasz, Zsu a szemét, mert Renyhére akár rakni, de az még se fordult a fejében, hogy Renyhére tegye a lilát. :)
Röhögnöm kell.

pomac 2019.01.27. 22:24:16

most még egy roli hunor adri döntő sem lehetetlen :D

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:24:26

Feltette a lilát G1G???

tvbuzi 2019.01.27. 22:25:07

Greg a következő kiválasztáson leszopja magát

pomac 2019.01.27. 22:25:11

nem hát mert mindenképp ő akarja megúszni másra nem gondol csak a szívére :D

Mók_Ica 2019.01.27. 22:25:22

@Nyuszomuszo83: az a csaj jobban nézett ki..... renyhe sminkje most büntet.......

@Csakazértis én vagyok a királynő: @nyeh13: be bizony.... sztem túl hamar lőtte el.....

.iIi. 2019.01.27. 22:27:27

Egy pillanatig megálljt bennem az ütő hogy Renyhere rakja a kendőt :)

Cherie 2019.01.27. 22:27:40

@Nyuszomuszo83: dehogy, stifler mamának tök kedves arca van.. lesz dr szöszi 3...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:27:57

@Mók_Ica: bizony. A fiúk így tervezték. Kövi párbaj Greg lesz. :)

javier2 2019.01.27. 22:28:17

málnabor jéggel!egészségetekre
a szamócásoknak is

,, 2019.01.27. 22:28:38

@Mók_Ica: következő héten kellett volna

2019.01.27. 22:28:39

@javier2: jajj “vagom mar” bocsi. Magyar ido szerinti 23 orara celoztam

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:28:52

@pomac: @Angora Cardi: köszi a válszt.
huhúúú, ez jó. Roliéknak bejött a terv. :D

Cherie 2019.01.27. 22:29:07

De azért ha greg kenne az tényleg egy touché lenne

Cimili 2019.01.27. 22:29:37

@javier2: tucc élni! :) és rendes is vagy, h feláldozod magad és iszol az egészségünkre:)))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 22:30:25

már a fressnapf is szívből ajánlgat? mi van itt?

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:30:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: megvolt! :)@Mók_Ica: azért stifler mamája jó csaj! Nekem szimpi! :D Renyhe sminkje ótvar mint maga a csaj!
@Cherie: ugye! Komolyan lesz 3. Juhhuuu! :)

javier2 2019.01.27. 22:31:00

gondolkodjunk taktikusan(most sokan felháborodtatok)
de roli vagy hunor szempontából a legjobb ha reni bent marad ,mert pusztítja a többit

Cherie 2019.01.27. 22:31:57

Hogy fut már szerencsétlen

Mók_Ica 2019.01.27. 22:32:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: jól esett :))))

itt vagyunk ..... és vita van..... miért nem csodálkozunk ezen???
ha renyhe kapja a kendőt, kivi vagyok, hogy fog viselkedni????

Angora Cardi 2019.01.27. 22:32:22

Szú ezzel a kötelezöen feketère festett szemmel ://

2019.01.27. 22:33:04

@javier2: “us pint” volt...

javier2 2019.01.27. 22:33:10

@Cleveland55: kicsit irigyellek

@Cimili: hmhm hát én is tudok áldozatot hozni értetek...

pomac 2019.01.27. 22:34:30

@javier2: már reni szétpusztította amit kellet ,már bevégezte ,mehet nyugodtan :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:34:33

@Cimili: remélem nem gondoltad, hogy kimaradsz :)))))

@,,: igen.....

@Nyuszomuszo83: ekg :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:34:59

@javier2: haaa nem hozol nekem a talira ebből az istenített általad készített málnaborból egy üveggel istenbiz' örihari lesz!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:36:12

@Mók_Ica: dupla Csillámfasz lesz. ;)
És majd hozza a mártírt, hogy Zsut mondta, öt kell vinni. Hát ha olyan hülye, hát olyan hülye. Kint marad, meg ha a lisztkukacokat viszi is.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:37:23

@Mók_Ica: szerintem Reni akkor ordítani fog
meg árulózni,meg hátbaszurtálódzni

javier2 2019.01.27. 22:37:53

@Cleveland55: gondoltam . , europai pinttel kellett volna még 3 máj....
régebben teljesen képben voltam a négy major amerikai sporttal ,most ezzel nem büszkélkedhetek ..(bevallom inkább nfl nba)

pomac 2019.01.27. 22:39:28

minek huzzák ezzel az időt

nyeh13 2019.01.27. 22:39:58

úgy szeretném, ha megszórnák Renyhét. De szerintem Zsuzsu nem rakja rá :P

javier2 2019.01.27. 22:40:23

@Nyuszomuszo83: ezt el is hiszem
mit kaptam amikor csináltam te jó ég!

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:40:39

@javier2: látod, már 3 üveggel kell hozz, szodé csajok megisszák az isteni nedüt! :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:41:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Ay Mama, Que paso: igen, valószínű az eddiginél is elviselhetetlenebb lesz......

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:41:47

sellők nem motoroznak, NA

Cimili 2019.01.27. 22:41:49

@Cleveland55: és kinek szurkolsz? pár Maple Leafs meccset láttam a tvben, meg neten, s ők a kedvenceim.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:42:16

Csillámfasz most még mártírrá avatja magát, hogy Hunor miatt engedte el a motort? Hát majdnem bevettem.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:42:18

@javier2: várom az üveg boromat, nagggyon kiváncsi leszek milyen, mert csak eper, szeder és meggybort-nálam létrás kadarka-amit ittam!

Mók_Ica 2019.01.27. 22:42:55

renyhe kaszinóba jár???? több ész feladatot akart??? óóóóóóóó... hogy az ég nem szakad rá......

Cherie 2019.01.27. 22:43:17

Önismeret teljes hiánya egyik megfigyeltnél

javier2 2019.01.27. 22:43:33

tök jó hogy írjátok , mert reni miatt tök halk a tv és ha más beszél nem hallom

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:43:34

ha Roli vagy Hunor kiesik nem tudják behozni a táblát

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:43:43

Greg egy végtelen geci! Mártirnak is szar, férfinek sem nevezhető, pán péter se, csak egy tetű!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:43:45

Hunci mekkorát röhögött, mikor Renyhe azt mondta, ha több ész játék lett volna a próbák közt, azt jobban bírta volna.
Ancsa erre: a bírhal ott volt, azt soha nem felejti el.

Cherie 2019.01.27. 22:43:53

@nyeh13: rárakja piros cipős;)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:44:52

@Nyuszomuszo83: én eddig csak málna, meggy és áfonya pálinka :)

pomac 2019.01.27. 22:44:58

@Ay Mama, Que paso: majd be békézzák ,ja akarom mondani besellőzik

Cherie 2019.01.27. 22:45:07

Kár nem zsuzsu az első.. akkor utána jó kis élő lett volna

tvbuzi 2019.01.27. 22:45:23

A szavazategyenlőség ugrott

pomac 2019.01.27. 22:45:30

lehetett hallani hogy greg megy :D

Mók_Ica 2019.01.27. 22:45:57

@Ay Mama, Que paso: pont ez jutott eszembe :)))

greg rolandra tett

javier2 2019.01.27. 22:46:04

@Nyuszomuszo83: meggybor nem lehetett rossz nálam a meggyet megette a monília
nem szeretek permetezni sajnos kell
de a málna az egyetlen gyümölcs amit nem kell...
szeder lekvárom van imádja a család
eper bort viszont méh nem ittam . de látok benne potenciált

Mók_Ica 2019.01.27. 22:47:34

renyhe... túl sokat beszélsz...... zsut ekézi..... de nem rá tesz, hanem rolira

Cherie 2019.01.27. 22:47:43

Zsu nak tényleg kussé patkányos a sminkje bocs

Mók_Ica 2019.01.27. 22:48:16

zsu viszont renyhére tesz

Angora Cardi 2019.01.27. 22:48:32

Zsu szavainak van hangsúlya: Reni

tvbuzi 2019.01.27. 22:48:36

Süsü odabaszott
Szavainak van hangsúlya

Mók_Ica 2019.01.27. 22:49:27

hunor zsura tett....

javier2 2019.01.27. 22:49:44

a macskám fog nyerni beszarás:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 22:50:05

Hunor, az apád faszát, bazdmeg

Angora Cardi 2019.01.27. 22:50:28

@KólaMámor: roli rakja renire aztan mint villamester ki is kuldheti picsaba

Angora Cardi 2019.01.27. 22:51:08

@Angora Cardi: akkor ezt a fiuk megbeszeltek zsuval es zsu megy

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:51:09

Villamester dönt: saját maga, vagy Zsu?

javier2 2019.01.27. 22:51:15

lol.lol.lol.lol.lol.lol.
reni zsu lesz

Cherie 2019.01.27. 22:51:18

Roló a rövid nyakával és gerincével..

pomac 2019.01.27. 22:51:20

bakkeeer ,ez nagyon kétesélyes ,zsu még közel sem biztos hogy renit viszi

Mók_Ica 2019.01.27. 22:51:28

roli is zsura tett..... óóóóó

ez a taktika, zsura tettek a fiúk, hogy vigye renyhét párbajozni :))))
senki nem tippcsizett zsura :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:51:45

Adri-Hunor
Greg- Roli
Renyhe-Roli
Zsizsikes-Renyhe
Hunor-Zsizsikes
Roli-Zsizsikes

Roli döntése: Zsizsikes

Cimili 2019.01.27. 22:51:53

írjam? írom a jeleket.
adri-->hunyi
greg-->roli
renyhe-->roli (közben undorító dumát nyom zsura)
zsu-->renyhe
hunor-->zsu(renyhe ebbe is beleugat)
roli-->zsu
szavazat egyenlőség, roli döntése: zsué a zöld kendő

Cherie 2019.01.27. 22:52:12

@úgymond olvasó mmkk: meg fogja úszni párbaj nélkül

Angora Cardi 2019.01.27. 22:52:24

Na szuper a kèt picsa màr megèrett a pàrbajra.

Cimili 2019.01.27. 22:52:30

@Nyuszomuszo83: ha tudom, h írod, nem strapálom magam :))))))))

nyeh13 2019.01.27. 22:52:34

Mindenki rohadjon meg....az összes gyáva gyökér, aki nem merte megszórni szichopata Rúdlényt.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:52:35

F E G Y V E R B E
Z S U
F A N O k
!

javier2 2019.01.27. 22:52:50

reni 1 hónapja szívod zsu vérét ... itt a vége...
ahogy te mondanád " patkány"

Cherie 2019.01.27. 22:52:57

@pomac: renike kibékül vele..

pomac 2019.01.27. 22:53:16

és még abban sem vagyok biztos ha renit akarj vinni zsu ,netán véletlenül kimondja és ,hunor-roli közül kell választani :D

,, 2019.01.27. 22:53:22

Senki nem kapott pontot. Ez izgi volt!
Boxhét lesz? jesssz

Mók_Ica 2019.01.27. 22:53:23

@pomac: most majd renyhe puncsol egész héten.....

jövő héten box lesz????

úgymond olvasó mmkk 2019.01.27. 22:53:42

@Mók_Ica: leszarom a taktikát, hát a kurva életbe már, úgy felbasztam az agyam

Angora Cardi 2019.01.27. 22:53:44

Èjjel nappal Bp-sekkel boxhét

Mók_Ica 2019.01.27. 22:54:03

@Ay Mama, Que paso: ha renyhét viszi, sok szavazatot fog kapni zsu

pomac 2019.01.27. 22:54:18

@Cherie: ez nagyon szoros lesz szerdáig...

,, 2019.01.27. 22:54:24

@Angora Cardi: az egyikre azt hittem, VV Attila:)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:54:24

@Cimili: irtam Clevelandnek hogy írni fogom! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:55:08

De mijafaxnak nem pakolták meg Renyhét?
Tuti megbeszélték Zsuval. Zsu nagyon egyetértően mosolygott.
Renyhe hogy fog puncsolni.
Csillámfasz meg patkányozni.

.iIi. 2019.01.27. 22:55:12

Valaki a háttérben (Zsu?) azt mondta miután Roli tett, hogy "na, megtartottatok a szavatokat" vagy rosszul hallottam?

Cimili 2019.01.27. 22:55:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: remélem is, h renyhét viszi. a nézői komikból vághatja, h renyhe nem túl népszerű kint.

Angora Cardi 2019.01.27. 22:56:03

@,,: sajnos nem :/
Gyerünk vissza a màrkihoz :D

pomac 2019.01.27. 22:56:05

@Mók_Ica: kiváncsi vagyok a holnapira ez végülis hogy jött ki

,, 2019.01.27. 22:56:10

zsuzsu reninél mennyi lesz a százalék: 99-1?

Mók_Ica 2019.01.27. 22:56:11

@nyeh13: renyhe rolit vagy hunort vitte volna..... a fiúk + adri renyhe zsu párbajt akarnak.....

@,,: ez sem lesz jobb, mint az ótvar óbégatása....

@úgymond olvasó mmkk: remélem nem a vv-n :)))) nincs értelme ezen felhúzni magad :)))

Oldfos 2019.01.27. 22:56:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: Megmondom:Renyhenem vitte volna biztosan Zsut,míg Zsu renyhét fogja !

Angora Cardi 2019.01.27. 22:56:28

@pomac: biztos megkèrte a fiukat zsu

Bekkara 2019.01.27. 22:56:36

Baszki, szerintem Roli most eltaktikázta magát, Zsu nem fogja kivinni Renit, Rolit fogja. Roli Reni ellen visszajött volna, Zsu ellen nem fog. Reni döntős.

pomac 2019.01.27. 22:56:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja meg mondta is hogy nem hazudtak vagy valami ilyesmit

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:56:53

@javier2: Sparban lehet kapni, német csatosüveges, nem rossz,könnyed, megvan az eperiz, de az igazán jó gyümölcsborai a Mokos pincészetnek vannak, neten fent van keress rá. És pálinkájuk is van! ;)

Pancsamanó 2019.01.27. 22:57:10

Napok óta nem kommenteltem, de gyááá box!!! Említettem itt többször is hogy mennyire jo volt a VV5-ben a box és most itt is lesz :) :)

Mók_Ica 2019.01.27. 22:57:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: renyhe a fiúk közül vitt volna vkit.....

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 22:57:15

Ez jól alakult.
Zsu vagy azok közül válszt, akik rárakták a jelet vagy (ha következetesebb), akkor azt viszi, akire ő rakta, azaz Renyhét. (Akkor egyébként vissza is jön, mert Reni ellen kb még a lisztkukac is visszajönne.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:57:42

@pomac: nem fogja. És ha mégis, ha mondjuk a két díszpinty kiprovokálná, a retek majd elkeni, mert izgalmas párban lenne a két csaj.

gazo 2019.01.27. 22:57:49

Na ha nem Renyhét viszi, akkor szembeköpheti magát. Vagy felköphet és aláállhat.

Angora Cardi 2019.01.27. 22:58:31

@KólaMámor: Renit fogja szerintem, elèg kiszàmithato eddig.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 22:58:42

Tök mindegy kit visz a Zsizsikes akkor is ellene szavazok, még ha Renyhét viszi, akkor is! Mert csak és slussz!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 22:59:11

@Mók_Ica: mert nem hülye, látja, hogy Zsu erős, a nézői kommentek is ezt mutatták, ezért akar folyton kibékülni. Kellenek neki a Zsu szavazatok.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 22:59:20

akit Hunor megcsókol arra kendő kerül

Pancsamanó 2019.01.27. 23:00:12

@Angora Cardi: sziaa :) Eltűntem mert idegesített ez a fosműsor de ma megnéztem a kiválasztást és Hozzátok is benéztem :)

pomac 2019.01.27. 23:00:14

@Angora Cardi: majd kiderül :) ,pedig nem terveztem tovább nézni ,de igy már kíváncsivá tettek :DD

Angora Cardi 2019.01.27. 23:00:28

@Nyuszomuszo83: te leszel az egyetlen szavazata

javier2 2019.01.27. 23:00:45

@Bekkara: sztem te nem nézed az összefoglalókat
vagy perpetuum mobile , beladonne torre vagy csillámporrög másik nickje vagy
zsu renit viszi , mert egy hónapja öli lelkileg idegileg itt az idő kibasznia
te nem érted mi az hogy taktika ne is használd inkább ilyen szavakat
:tiszta szív, lélek , haza , ostoba

Ármándójózsi 2019.01.27. 23:00:56

@Oldfos: renyhe biztos, hogy Rolit vitte volna. Csak elmondta volna ott is a táblánál, hogy Zsu mekkora patkány, rohadék stb., de a kék kendő azért Roli, ahogy most is. Roliék így próbálták , illetve konkrétan ő megúszni ezt a párbajt. Aztán lehet, hogy bedől a terv és Zsu-t megpuhítják, akkor Roli bukta a VV-t, de szerintem megbeszélték Zsu-val. Ha nem, akkor Roli feldughatja magának a taktikázását. Mert beszopatta saját magát.

,, 2019.01.27. 23:01:02

@Angora Cardi: pedig vmi ilyesmire számítok:)

Angora Cardi 2019.01.27. 23:01:09

@Pancsamanó: jól tetted :)
@pomac: helyes helyes :)))

csillagporszem 2019.01.27. 23:01:44

Kapják be Hunorék. Nem igaz hogy nem bírták megszórni Renyhét. Bevédték a seggüket nehogy őket vigye ez a hülye Reni.

Most drukkoljak 3 napig, hogy Zsu el ne szólja magát... vagy az elmebeteg be ne nyalja magát újra. Bakker :( Azért Zsu jól beszélt a táblánál és Renyhe meg rohadjon meg, ő a kibaszott színésznő.

2019.01.27. 23:01:45

Ja? És külön jó, hogy G1G annyira lefoschta a bokáját, hogy elhasználta a lilust. Hahha!

Oldfos 2019.01.27. 23:01:49

Adri milyen ügyes volt ! :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:01:57

@Cimili: sztem megbeszélték, hogy csak úgy tud kijönni ebből a nyomasztó barátságból, ha kiviszi.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 23:02:21

egyébként volt egy szavazás, hogy ha hirtelen olyan helyzetbe kerülnél, hogy élő beatbox kell, akkor melyik villalakót hívnád
itt az eredmény

Hunor 3%
Adri 2%
Zsu 0%
Greg 1%
Reni 4 %
Roli 2%
Lacika 88%

összes szavaztat: 57

Angora Cardi 2019.01.27. 23:02:33

@KólaMámor: :))))
@,,: szèp lenne úgy szeretnèm làtni a fejèt

Oldfos 2019.01.27. 23:03:01

@Ármándójózsi: EKG !
@Spitzbauer: Igen befosatták ! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 23:03:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: ó abból áfonyát, málna, szilva, kökény, barack, eper, körte, fosokaszilva, törköly-az irsai olivér törkölye tök finom-és a legnagyobb kedvenc a magna cum laude mákpálinkája, igen mákum- van 38-as és 50fokos,az pedig pálinka már!

Angora Cardi 2019.01.27. 23:03:44

@Ay Mama, Que paso: igen kivàlóan nyomja èlöben :)

Pancsamanó 2019.01.27. 23:03:45

@Angora Cardi: olvasgatlak Titeket ám amikor időm engedi, jól toljátok ;) De Renyhe miatt már nem bírtam nézni. Meg hát egy kiválasztás alatt az öfis kisvideókból látom az egész hetet.....ez durva :)

,, 2019.01.27. 23:04:06

@Angora Cardi: ú, nekem nincs beépítve az idegrendszerem rá, nálam se tv se hv nem lesz bekapcsolva reni párbaján, az tuti

tvbuzi 2019.01.27. 23:04:11

Renirajongók telefonjait várom

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:04:12

@csillagporszem: sztem nem tudja visszanyalni magát Renyhe. Zsu meg nem szólja el magát. Vagy nem vágják be.
Viszont jön a Renyhe felszopása.

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 23:04:27

Köszi a közvetítést mindenkinek! :)

Pancsamanó 2019.01.27. 23:04:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: úgy legyen! Nem bírom Zsut de Reni lejjebb van. Vigye ki és hagyja kint a g***be!! :)

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 23:05:15

@Oldfos: Adri nagyon jól játszik, 3% körül volt az utolsó az első kiesésnél (amikor Cyntyke ment)
ahhoz képest a döntő kapujában van

malevil2050 2019.01.27. 23:05:24

Das ist sehr interessant - ahogyan Szása mondaná. Mert itt még akármi is lehet.

javier2 2019.01.27. 23:05:42

@Nyuszomuszo83: hu azt hittem ti csináljátok , sajnos nekem szőlő van és epernek nincs hely
de az ötlet tetszik , szívesen csinálnék eper bort.(amúgy van eprem azis ősrégi nagymamám hagyta rám ugyanugy mint a szőlőt)
Meggyel régen javították a szőlő borokat is , elgondolkozok rajta.

MosóMaca 2019.01.27. 23:05:47

Pont a kiválasztásra estem haza @Angora Cardi: lesz az kettő szavazat,mert én is akárkire szavazok zsizsikes ellen

Angora Cardi 2019.01.27. 23:05:59

@Pancsamanó: renit èn nèmítom, többi küszködèbe belenèzek nèha
Írj is nèha Pancsi :)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 23:06:04

@Angora Cardi: lehet, de én maradok a Zsizsikes ellen mmkk. Nem köpöm szembe magam!

Angora Cardi 2019.01.27. 23:06:52

@,,: nèmítva pantomim lesz közben keresünk zenèt :))

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 23:06:53

@MosóMaca: tuttam én! Nem vagyok egyedül!

,, 2019.01.27. 23:07:05

@Nyuszomuszo83: egy igazi fővezír vagy nyussszi:)

Ármándójózsi 2019.01.27. 23:07:06

@Ay Mama, Que paso: Bizony. És ott Roli mentette meg a seggét, ezt most már ahogy láttuk félig vissza is adta (nem teljesen önérdekmentesen), ha még ezen a 3 napon át is tolja Zsu-t Renyhe felé, akkor kvittek is Rolival.

MosóMaca 2019.01.27. 23:07:14

@Spitzbauer: ohh,felhasználta??? Nem láttam a mait

javier2 2019.01.27. 23:07:46

@csillagporszem: bocs hogy roli hunor tengely nem ugy dönt ahogy te szeretnéd
elnézést kérek tőled

csillagporszem 2019.01.27. 23:07:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt a csajt már szopkodhatják, bárki ellen kiesik. Rolinak itt lett volna esélye visszamenni, Greguci ellen nehezebb lesz, de ő tudja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.27. 23:08:09

Jó a műsor, tetszik! Aki eddig hiányolta a taktikázást, az most megkapja. Holnap bővebben elemzek még. Remélem többen lesznek közületek, akiknek ez nem egy büntetés! :-)

tvbuzi 2019.01.27. 23:08:25

Köcsög Baukó Renyhét nyomja

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:08:25

@Nyuszomuszo83: hát az erdélyi pálesz 50 felett van.
Most nyáron pont akkor főztek, jön a néni, hogy jaj, nagyon erős lett a pálinka, kellett meg vizet adni hozzá, reméli, nem lett nagyon gyenge, mert csak 58 fokos. Torkunk leégett. :)

etikette 2019.01.27. 23:08:45

Jajjistenem Reni anyukaja most szaladt le az ejjeljnappaliba meg ket uveg szovjetszkoje ingriszkoje feledes pezsiert, mar csak egy hetig van jovilag utana megint otthon doglik majd a kisszobaban a rikacsolos kis zabagep. Hat ez van Renianyuka...

Vérnyusszancska 2019.01.27. 23:09:21

@tvbuzi: Hasonló a hasonlóval, ugye. :D

tvbuzi 2019.01.27. 23:09:35

Buzi betelefonáló megvolt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.27. 23:09:37

@csillagporszem: Áh Greg nagyon mélyre járatta magát az utolsó két részben...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:09:55

@csillagporszem: Greg ellen is lesz neki esélye, ezen a héten megint lemegy patkányba, onnan nehéz lesz visszajönni.

javier2 2019.01.27. 23:10:18

@Ármándójózsi: teljesen jól látod
zsunak tálcán kínálják renit
a mocsár végleg kiesik
zsóti meg elbukik.

MosóMaca 2019.01.27. 23:10:18

@etikette: :)))
@Spitzbauer: király,majd holnap visszanézem,mert kíváncsi vagyok a kis pondró fejére. Pedig mit puncsolt a héten

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:10:33

De miért kell nézni Renyhe vlogot? Aki akarja, nézze meg. De ne erről szóljon.

malevil2050 2019.01.27. 23:10:54

Akkor köszönöm a hozzám való nincs mit. Mennem kell , mert várnak a sínek. Bis bald.

2019.01.27. 23:11:11

@tvbuzi: Ezt a feladatot kapta Zsóttitó'

csillagporszem 2019.01.27. 23:11:47

@VV Erőlegény: nagyon remélem :) De az emberek olyan hamar felejtenek. Nyom egy jajZsunagyonszeretlek hetet, cukimuki öribarik lesznek és még a végen majd visszaszavazzák :)

Vérnyusszancska 2019.01.27. 23:12:17

Most miért is Roland ekézése megy?? Komolyan, hányás a retek

Oldfos 2019.01.27. 23:12:23

Elmebeteg vénkurva betelefonáló...

tvbuzi 2019.01.27. 23:12:26

Dakota betelefonáló megvolt

2019.01.27. 23:12:46

@MosóMaca: Ez is azt mutatja, hogy fingja nincs. Vagy csak fingja. Magát annyira fontosnak tartja, hogy elhitte, hogy őrá rakna bárki is.

Hétkilenced 2019.01.27. 23:12:54

Na kihíváskor kiderül, hogy csak vígszánház-e ez a hiszti, vagy tényleg megutálták egymást. Én élő embert nem ismerek, aki reninek drukkolna. Hátha kiviszi, bárcsak

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 23:12:56

@javier2: van a nevemen szőlő amúgy, de nem izgat, én a szüretet is utálom, ellenben enni azt imádom! Ne javitsd meggyel a vöröst, több cukor kell bele a cukorfok javítás végett, a meggybort csak meggyből készitsd, hidd el nem bánod meg. Ugyanúgy kell amúgy kénezni is és szaporább mint a málna! Volt apámnak két éve olyan létrás kadarkája hogy két decit ittam és fejbecsapott, de olyan ize volt mintha meggylevet innál, édesensavanykás. Aztán a többit eltette anyu beföttnek, de vmi miatt az üvegek elkezdtek forrni és abból is borr lett igy lett összesen majdnem két hektó! :) Elfogyott! :)

Cimili 2019.01.27. 23:13:04

@tvbuzi: és rolit meg lehúzza.:(( marika néni nagy zsu fan.

,, 2019.01.27. 23:13:06

@Angora Cardi: jaj ez a faszi volt a true bloodban! A vámpír (elfelejtettem a nevét)

MosóMaca 2019.01.27. 23:13:09

Debil lány fanclub szemléletéből miért annyira undoritttttto a róland?! Nem értem

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:13:16

Tetű Éva
Az egy sokmillióért folyó játékban miért baj, ha megúszik egy párbajt? Amúgy ő már volt, Zsu és Renyhe és Hunor meg nem. Na?

2019.01.27. 23:14:15

Már megint egy betelefonáló a nem idén nyáron (nem is volt még nyár) lebarnult közösségből. Hallatszott, hogy egy népes család véleményét mondja, ott zsibongtak a háttérben. Roli a hibás már megin'

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:14:38

@MosóMaca: mert használni méri az agyát. Mert nem áll bele az alpári vitákba. Mert sikerül úgy csavarni a szálakat, hogy neki jó legyen. Sztem

malevil2050 2019.01.27. 23:14:47

Még egy utóirat. Hagyjátok békén egymást, had mondja el a véleményét mindenki. Annyira nem jó ez, hogy ebből háború legyen!! Béke van.

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 23:14:50

Naaa kedveskéim, jön a jóéjt cigim, majd fogmosás és dunsztba teszem magam! Jó éjt Mindenkinek! Puszi&pacsi!

javier2 2019.01.27. 23:14:55

reni kiesik
macskám végig reni zsut mondott hát
lehet kolsi ur is olvassa ezt! vagy ami a legrosszabb nézi...

Lóbelt bácsi 2019.01.27. 23:15:18

@MosóMaca: ezen én is csodálkozom. Mit tett ellene? Volt valami, amiről lemeradtam? Képet nem ő dugta el, miért utálja Zsizsik Rolit?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:16:05

@csillagporszem: de miután elég sokszor bevágtág az öfibe, hogy patkányouza és szemetezi a Zsut, nehéz onnan visszajönni

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 23:16:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: időt kell adni a bükfürdőieknek, hogy felkészüljenek és addig nincs új info

Cimili 2019.01.27. 23:16:13

ó, megy zsu felszopása a bv-ben, tuti, h őt küldi vissza a csati.

MosóMaca 2019.01.27. 23:17:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is csak erre tudom gondolni.... van agya,használja is egy taktikai játékban 36 millióért,hát döbbenet! Megbocsájthatatlan,bitófára vele!!! De dulván .... idióta gyökerek...

Vérnyusszancska 2019.01.27. 23:17:34

@Cimili: Csak tényleg hívja ki Renyhét, ne legyen rükverc. :)

2019.01.27. 23:17:59

@Spitzbauer: Még egy czigány, de ez részeg is. Győzi rokonsága, na.

javier2 2019.01.27. 23:18:31

@Nyuszomuszo83: ha fővezír el akkor alvezír is
ez a csapatjáték !
:P

@csillagporszem: azt írtad hunor és roli mekkora gáz mert átlátják a játékot!!!
elnézést kérek
de szted ha renit pakolják meg ki megy párbajra????
néha ti is megpróbálhatnátok gondolkozni nem pedig beleszállni armandojoeba.

Vérnyusszancska 2019.01.27. 23:18:31

Röhögtem volna, ha a betelefonáló mondta volna, hogy "hát kedves Éva, téged sem bírtalak" :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:19:06

@Spitzbauer: van még ajándék krumpli a betelefonálóknak.

MosóMaca 2019.01.27. 23:19:06

Azért a pofám leszakad,hogy BV-ben már név szerint ismerik ugyanazt a 4db telefonálót és csakis zsu rajongók kerülhetnek be. Hihetetlen,de tényleg. Menjetek a ..... (szabadon behelyettesíthető,vérmérséklet szerint)

Nyuszomuszo83 2019.01.27. 23:19:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: tudod azok mit mondanak a 38 fokra??? Lázad van édes fiam, nem pálinkád! :)
@,,: köszönőm, hű maradok a nevemhez! :)
@Angora Cardi: vmi nem változik valami örök! ;)

Cimili 2019.01.27. 23:20:05

@Vérnyusszancska: eskű, én is azt hittem, hegyeztem is a füleim.:))

2019.01.27. 23:20:16

Kiváncsi vagyok G1G-re, hogy elkezdi-e patkányozni Süsüt. Vaaaagy, fülét-farkát behúzva oldalazik. (a másodick lesz, lássátok!).

A retek most készíti elő Süsü megdicsőülését. A végső győzelemig, és tovább!

Kartontigris 2019.01.27. 23:20:37

@tvbuzi:
Nyilván nem Ő a szerkesztő.

Vérnyusszancska 2019.01.27. 23:21:45

@Cimili: Áhh, ezek ilyen nyalizó kis kretének. Én tuti mondtam volna, hogy felőlem már akkor is mehetettek volna alekosszal a francba. :D
@Spitzbauer: Nagyon remélem, hogy igen, mert akkor ő lesz a következő. :)
Én most is őt vizionáltam, hogy majd kihíváskor Hunor leszedi róla és Roli őt viszi. Jobb lett volna, mert így bent marad, majd megy a szerkigömb Zsizsikessel és ott lesz a fináléban. Broááf.

.iIi. 2019.01.27. 23:22:14

Greg most rahajt Zsura hogy ne vigye Renit, mert akkor oda a szívvel jaccas renomeja.

Ay Mama, Que paso 2019.01.27. 23:22:17

szerintetek Zsu fog sírni szerdán 22:30-ig?

Vérnyusszancska 2019.01.27. 23:22:27

Lekeverték Baukó önpromóját. xDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:22:58

Zsu, legyen agyad. Ha a barátod így beszél rólad szemben és azt meg nem is tudod, hogy a hátad mögött miket mond, az nem barátod. Sose volt. Sikerült szétbarmolnia a Greges barátságát, már ha az is az volt.
Ennyi.
Roli sose volt a barátod, de ellenséged se.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:24:05

@Nyuszomuszo83: tudom. :)
A sör nem alkohol, a medve nem játék. :)

2019.01.27. 23:24:25

@Ay Mama, Que paso: Látok rá esélyt. De csak elenyészőt. XD.
(Azért írok XD-t, mert az Renyhének nem tetszik).

Angora Cardi 2019.01.27. 23:24:26

@,,: u visszakeresem :)
Alszol nem nézed vègig? Jó èjt :)

Cimili 2019.01.27. 23:24:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: tökéletes tanács zsunak, kár, h nem olvashatja.

Oldfos 2019.01.27. 23:24:58

ha Zsurenyhét viszi, akkorAdriés Hunor benn van a negybenes gregerkikuldik szopnies kiesik:)

Oh my... 2019.01.27. 23:25:07

@Pancsamanó: helló, ugyanez részemről is; hiába akartam, képtelen voltam rávenni magam, hogy ezt a befulladt fostengert nézzem, még Roliék kedvéért sem, pedig nekik tényleg szurkolok - elsősorban Rolinak persze -, a kiválasztásnak viszont adtam egy esélyt, és hát na, most kivételesen elégedett vagyok, szép kis koordinált leszavazást láttunk, így kellett volna kb tavaly éprilisban is ;))

amiben oersze benne volt Pua és Zsu is - legnagyobb meglepetésemre -, a két agyatlan meg csak pislogott, mint hal a szatyiban, kb semmit nem vettek észre abból, hogy mi is van/lesz... hanRenyhére kerül a zöld, abból ki tudja, mi lett volna, mert Rolitól fél mint a tűztől, Zzuzsut létja, higy népszerű idekint, szal max Huncit vitte volna, azt meg nem akarjuk minse sztem, nem hogy Roliék.... így viszont biztosan létrejön egy olyan párbaj, aminek bármi lesz a vége, én örülök - persze tudom, hogy Renyhe megy haza az eddigi legnagyobb különbséggel, és én is erre szavazok majd ha ott lest Renyhe képe a fantom helyén, az hétszentség, mert nála irritálóbb játékost még állítom, nem hordott a hátán a villapadlózat!

szóval, még egyszer: szép volt srácok, igy tovább a fináléig! ;)

csillagporszem 2019.01.27. 23:25:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: nagyon remélem. Egy Lacikát is letudtak építeni 1 hét alatt. Még a Greget is felépíthetik :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:25:46

@Cimili: majd beolvassák neki a szerkik. De ő is ezt mondta.
Egy barát árulása jobban fáj, mint egy ismerősé.

javier2 2019.01.27. 23:25:50

legyünk őszinték zsu egy hete tényleg ki van ha színészkedik ha nem
greg próbálja majd meggyőzni , de saját érdekében renit kell vinnie

Oldfos 2019.01.27. 23:26:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: Engem meggyoztel, de én nem vagyok Zsu:D:D

2019.01.27. 23:26:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ez mind jószefármándó pereputtya, állítom. "More! Hát nem jó neked áz áz ötezer forint? Lyesztüdély!"

Oh my... 2019.01.27. 23:26:51

@oh..my...: ja, és majd' elfelejtem: sziasztok mindenkinek! ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:27:21

@csillagporszem: meglehet, de hogy Zsu ellen fordult, Zsu meg ugye népszerű, nehéz kimagyarázni, hogy Greg ezt csupa szeretetből csinálta. Pláne, hogy az öfiket kint látni fogják ők is majd

javier2 2019.01.27. 23:29:03

fővezír el
így sajnos nekem is menni kell
jo8
szép álmokat

Oldfos 2019.01.27. 23:29:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jól csak hat eleve EKG esetén miről győzölmeg ? :)

Cimili 2019.01.27. 23:29:31

na én lépek, elégedett vagyok a mai kiválasztással. legyetek jók! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:30:01

@Oldfos: pontosan. Jól befosatták és ellőtte a lilát. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.27. 23:30:38

@Oldfos: ezek után bármiről. :D :D
Na jó, vicceltem. :)

Ármándójózsi 2019.01.27. 23:30:50

@javier2: Nagyon kockázatos, amit most Roliék meghúztak (mondjuk Hunornak nem), de ha bejön, óriási győzelem. Renyhe kint, borítékolhatóan Greg-Roli párbaj ott remélem Roli vissza. Utána mi lesz, azt nem tudom, de lehet, hogy Roli újra megy Adrival, mert már nem lesz védettség. Szóval Rolinak kb. a legnehezebb a 3-as döntőbe jutni. Még legalább 1, de lehet 2 párbaja is lesz. Nem csodálom, ha ebből ki akart maradni.
Mondjuk szerintem a döntőben, ha bejut, Hunorral és Zsuval, akkor fix 3. lesz. Úgy gondolom, neki az lenne a játék kimaxolása kb.

csillagporszem 2019.01.27. 23:31:20

@javier2: te így látod. Én meg úgy látom ez volt Roli nagy esélye egy győztes párbajra és legalább Renyhe tuti már csak 1 hetet töltött volna a villában.

2019.01.27. 23:31:55

@oh..my...: EKG. De! A Roller-drukkerekenek még van mitől tartani itt. (Én kicsit tartok egy Süsü pálfordulástól ;-) Mondjuk azt el lehet vele hitetni, hogy ha nem Renyhét viszi, az nem fog tetszeni a kedves nézőknek...

mézescsók 2019.01.27. 23:37:38

Bár nagyon nem bírom a csajt, de Reninek igaza van: Zsuzsu egy féltékeny, irigy, retardált, beszűkült, savanyú p...a és színésznő.
Sajnos nem maradhat kint mindkettő.

2019.01.27. 23:38:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: Na! Azért Roller eldugta a fésűt!!! Vagy mi a faxom. Azon azért nem tud Süsü olyan könnyen túllendülni. Az tényleg gonosz volt, mondjuk.

Szefós, na.

Angora Cardi 2019.01.27. 23:40:48

@mézescsók: Sajnos rikàcsolòs renike sem jobb :(

mézescsók 2019.01.27. 23:41:00

Ja, és hát már a bv-ben megindult szegény Zsuzsu favorizálása.
A két nő miatt hagytam abba a Vv nézését. És a nézhetőbbek közé sorolom még Radicsot, Krisztiánt, Cintikét, Erát is, pedig ők sem igazán voltak rokonszenvesek.

Oh my... 2019.01.27. 23:42:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: szia kircsi, lesz agya, ne izgulj, arra mindig van neki, higy a saját érdekeit védje, és mint a többiek, ő is látta (felfogta) a nézői komikat, eszerint Roli jó a nézőknél, és a korábbi szériákból is leszűrhette, higy a n/zők szeretik az agyas taktikusokat (azt nem tudhatja, hogy idén taroknak a debilek, honnan tudhatmá?), Huncit is vele kézenfogva vizionálták a döntőbe besétálni, erre mit csinált? azonnal össze is feküdt vele, olyannyira, hogy Huncinak kellett leállitania.... pedig eddig mintha valami "tartásról" hadovált volna.. ;DD na meg segget is csinálna a szájából, és még hülyébbet magából, ha a maiak után nem az őt élő adásban lepatkányozó tengeri tehenet vinné...
PLUSZ:

látta, hogy egyszer már bejött Rolinak is, hogy egy ex-szövetségest, egy kifordulós barátot vigyen ki magával, szal tudja ő, hogy az Einwiller szarul okoskodik, vagyis csak manipulálni próbálja, amikor arról győzködi, hogy a nézők ezt nem szeretik, satöbbi...

Hétkilenced 2019.01.27. 23:42:48

@csillagporszem: Roli többször is mondta, hogy Zsut gyengének tartja, Renit meg erősnek. Eddig nem tudtam eldönteni, komolyan így gondolja-e, de most hajlok rá, hogy igen. Nem tudják, hogy kint Renit legazívesebben péklapáttal várná a többség.

mézescsók 2019.01.27. 23:46:30

@Angora Cardi: Nem hát. Nem dícsértem Renit sem. De ha már itt tartunk, akkor Reni őszintébb, mint Zauzsu, aki ezt folyton hangoztatja is. Azokat az embereket, akik minden második mondatukat azzal kezdik, hogy "megmondom őszintén...." alapból fenntartással kezelem.

Angora Cardi 2019.01.27. 23:49:41

@mézescsók: igen...
Most kellene a hàrmas pàrbaj

csillagporszem 2019.01.27. 23:55:44

@mézescsók: Reni őszinte? Mint ma a táblánàl? Barátok vagyunk, aosem tenném rád, mert szeretlek. Ja, lepatkánygeciztelek, de szeretlek. Játszik a nő, kivéve mikor ordibál.

@Hétkilenced: lehet csak nem értem miért gondolja ezt. Azért Reni átlépte már azt a határt ami még szimpatikus lehet a nézőknek.

bElannaTorres 2019.01.28. 00:02:52

@csillagporszem: reninek alig volt bent őszinte szava, Csokis szerelmet is csak erőltette, ezzel akart eljutni a döntőig.
Azzal is egyetértek, hogy Rolinak reni ellen egy könnyű párbaj lett volna, mert a Zsu drukkerek is utálják amiatt amit Zsuval csinál.

csillagporszem 2019.01.28. 00:09:57

@bElannaTorres: nem hát. Akkora egy kamu ez a nő és a saját színésznőségét akarja kivetíteni Zsu-ra. Mennyire meglepődött mikor mondta ma neki Greg, hogy Roliék lehet ráteszik a jelet. Elhitte, hogy azért mert most eljátssza, hogy szereti őket, akkor majd megússza jel nélkül? Ennek a csajnak tényleg csak akkor vannak őszinte pillanatai mikor beleáll másokba. Aztán jön a műmosoly, meg én úgy szeretek mindenkit.

bElannaTorres 2019.01.28. 00:21:08

@csillagporszem: kíváncsi vagyok mit fog leművelni még a kihívásig. Újra barizni fog, mert ő egy csupaszív őszinte nő, akinek Zsu most töri majd össze a szívét.
Kérdés, hogy greg hogy fog helyezkedni.
Na majd kiderül :)

csillagporszem 2019.01.28. 00:27:38

@bElannaTorres:
Én arra lettem volna kíváncsi mit csinál ha ma kendőt kap. Lehet holnapra ki is zárták volna :D Most csak miénk a placc, Hajrá Süsü!!! :D

bElannaTorres 2019.01.28. 00:35:36

@Hétkilenced: van benne valami :) lehet látta, hogy Zsu a szövetség alján van, greg meg reni között nagyobb az összetartás, és adri is inkább greggel meg renivel van el jobban. Meg úgy volt vele mint Csoki, ha neki sok Zsu akkor biztos a nézőknek is.

@csillagporszem: Hajrá Zsuzsu bolondság ! :D
Vigye csak renit, legalább nem kell hallgatnunk csak addig.

Oh my... 2019.01.28. 01:30:32

@Spitzbauer: jó, hát valami kis izgulnivaló hadd maradjon már nekünk is, nem-e? (nem) ;)) sztem nem lesz pálfordulás, valamiért tartanak Rolitól, mind a három "szives" parázik tőle, talán még Pua is, lehet, az erás párbaj miatt, mintha ő jött volna vissza abból a legnagyobb különbséggel... (?)

ficekence 2019.01.28. 06:22:41

Köszi a posztot Hoppancs, nagyon jó vagy!!

Sanda.Ipse 2019.01.28. 06:36:39

@Ármándójózsi:
Biztos, hogy megbeszélték. Hatalmas húzás! Reni takarodik végre.
Greg azt mondta, ha Zsuzsu Renire tesz, ő sem áll szóba vele.
Innen izgi a játék. Sajna nem vagyok 3 napig itthon, de a kihívásra már igen.

mobilos perpetuum 2019.01.28. 06:39:09

A legszerethetőbb, legtaktikusabb VV9 Roland hű harcos hogyvolt hozzászólói megérdemlik, hogy felidézzem dicső napjait, és a mély bölcsességeit.

9. rész videóján megtalálhatjátok. (Első kiválasztás utáni nap) Ellenőrizzétek le, hisz trollnak gondoltok. (Én mindössze hármat a Roli-rajongó táborból)
Zsuzsu Rolival beszélget.
Zs rolinak: Elmegyek dolgozni is úgy, hogy nem sminkelem magam. Szóval nem vagyok az a cicababa
r hát én ezt látom rajtad, és ezért imádlak. Van egy olyan stíl, amibe á mondom, még egy hónap és nem tudom visszafogni azt, hogy kimondjam...
zs nem tudom, valahogy...
r de olyan nehéz közeledni feléd, ez számomra, nem tudom miért
zs ezt sokan mondják
r pedig én..
zs ezt sokan mondják, nem értik a viselkedésemet
r megmondom őszintén, félek is ettől, tehát most közeledek feléd, és elutasítasz, vagy bármi, és így nem akarlak megbántani, mert ha már nem közeledhetek feléd, nem szeretnélek távolabb tudni, érted? Ez nem taktika, de szerintem én ezt érzem
zs persze. És köszönöm, hogy ezt elmondtad. Mondjuk nekem, most nem akarlak megsérteni, de őszinte elszek, mert megbántani se akarlak. De nekem nem jössz be, mint férfi. Remélem ezzel nem sértettelek meg.
Zs riportszoba: Roli közeledéséhez pozitívan állok, de csak olyan szempontból, hogy én mint, mint - barátként, beszélgető viszonyben, én nem akarok tőle semmit
Újra a beszélgetés:
r és itt a villában a hunor jön be legjobban?
zs senki, én nem akarok
r de ha választani kéne
zs hát akkor talán ő igen, de egyébként tehát ő se annyira, jó, nem tartom rossz férfinak, mert nem csúnya, tényleg, de nem érzem azt a kémiát, vagy hogy mondjam. Amit, rá nézve érzed, hogy most ő kell. Senkinél nem érzem.

Roland próbálkozott, mint férfi, a benti lányoknál. Mint látjuk, nem jött össze. Visszautasították, így, maradt ideje, hogy a heverőn elnyúlva tervet szőjön, mégis hogyan tovább.
Kedves Roli-rajongóknak e szerény ajándék remélem feldobja mai napját.

.iIi. 2019.01.28. 07:55:25

@mobilos perpetuum: nem troll vagy hanem monomanias. Ez már tényleg a facepalm kategória.

2019.01.28. 08:10:41

Hali nektek!
Adri jól taktikázott, nem akart beleszólni egyik oldalba se.

Ha Zsu renyhét viszi akkor utána
Hunor Greg aztán
Roli Adri párbaj lesz
Utána döntő

Pamutbojt 2019.01.28. 08:18:27

Sellőfiút jól beforgatták. Szupi kis párbajellenfél lesz legközelebb.

Pamutbojt 2019.01.28. 08:22:32

@Hétkilenced: Ha Roli és Hunor komolyan úgy látja, hogy Renyhe erős, Zsuzsu gyenge, akkor tényleg nem érdemlik a döntőt, hiszen nem látják a játékot. De nem hiszem, ennél azért csak több eszük van. Roli nem véletlenül próbál közeledni Zsuzsu felé, s mondja a riportban, hogy megsajnálta stb.
Bízom benne, hogy a fiúk lebeszélték Zs-val a jelrakást...

Gia 2019.01.28. 08:29:40

@Pamutbojt: Bíznak benne,hogy Zsu tényleg Renit viszi ki és nem Rolit.Ha Renit választják ő veszélyesebb Rolira nézve.

Gia 2019.01.28. 08:32:02

A sellőgyerek egy víz alatti gyökér..Hogy próbálta kimagyarázni a nézői kommentet,holott a háta mögött idiótázza Zsut...

ficekence 2019.01.28. 08:34:54

Most először érdekel ez a játék ebben az évadban. Remélem Zsu Renit viszi. Legalább annyira pofára fog esni mint Krisztián. Reni nagyon vakon van.

tanárnőkérem 2019.01.28. 08:45:22

Szépjóreggelt mindenkinek! Köszönöm a tegnap esti közvetítést, gondoltam, hogy izgalmas lesz, de erre a változatra nem számítottam. :)
A fiúk váratlan és rizikós döntést hoztak, lássuk, mi lesz a vége. Zsuzsura építeni nem veszélytelen, remélem, kitart szerdáig a Reni iránt érzett ellenszenve. Szóval, bármi lehet.
Köszönöm a jókívánságokat, kaptam betegszabit (ami tökéletes lenne, ha nem érezném magam ilyen szarul), úgyhogy gyógyulgatok.

tanárnőkérem 2019.01.28. 08:47:00

@mobilos perpetuum: hú, bakker, kezdek félni tőled. Nem vicc.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2019.01.28. 08:58:20

@javier2: Lehet, hogy engem a karakterek használnak....

@mobilos perpetuum: Attól tartok, ez nem az én hatásköröm, gondolom, inkább sixx-é...vagy ki tudja...

@tanárnőkérem: Örülök, hogy jólesett.:) Gyógyulj meg gyorsan!

Mindenkinek köszönöm a kedves hozzászólást!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 08:59:21

aludtam rá egyet, és továbbra is úgy gondolom, hogy roliék elbaszták ezt tegnap

tanárnőkérem 2019.01.28. 09:09:41

@úgymond olvasó mmkk: Igen, rizikós. Zsuban nem lehet megbízni, mert labilis. Hunci már besimizte magát a kegyeibe, így valószínű, ha kibékül Renivel, Rolit viszi. De reméljük, hogy nem békül ki...

2019.01.28. 09:17:02

@tanárnőkérem: Szerintem a mai részben láthatjuk majd, hogy meg lett beszélve Süsüvel is, hogy Rollerék rakjanak rá. Illetve ez is egy elképzelés.

,, 2019.01.28. 09:23:59

@úgymond olvasó mmkk: ha Zsu Hunort választja, dobok Zsunak egy szavazatot:)

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 09:26:46

Jóóó reggelt!
Mivel váratlan volt, hogy Zsizsikes megy párbajozni, így megnéztem a VV9 face oldalt ott mennyire akadtak ki a rajongók és szemezgetek nektek, jó szokásomhoz híven: (Lesz itt minden kérem, mint a búcsúban) I. rész:

- Így lesz a leg igazságosabb... Zsuzsu szépen kint hagyja patkány kurvát. Alig várom, hogy lássam balfasz reni szopó pofáját mikor kiesik. Juhuuuuuuuuuu!!! Hajrá Zsuzsu, te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!
- Előbb dugnám be a Jáde-pálcácskámat egy húsdarálóba mint ennek a mocsoknak a szájába...
- Zsu fog visszamenni 80 /20
- 90/10 is nagyon sok a Reninek...ha őt viszi ki
- Az a baj hogy ezt ő nem látja amit írnak itt az emberek és lehet rosszul dönt és nem azt a rozzant ribancot viszi

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 09:27:10

II. része az általam kiválogatott hozzászólásoknak:

- Zsu megy vissza na akkor milyen pofára esés lesz a sellő fiúnak akkor Zsunak fog nyalni "tudtam te jössz vissza mi barátságunk szét szakithatatlan"

Angora Cardi 2019.01.28. 09:35:59

@Spitzbauer: Tegnap is egyértelmű volt nekem, ahogy Hunor elkezdett a táblánál beszélni, Zsu pedig elképesztő tempóban bólogatni hozzá, mint aki azt sejteti így így Hunorom ahogy megbeszéltük.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 09:38:05

@,,: szerintem nem fogja őt vinni, volt tattikai simi. vagy renyhe lesz, vagy - amitől tartok - roli.

csillagporszem 2019.01.28. 09:39:32

Zsu jól járt most ezzel a jelrakással. Olvasgattam este, sokan írják milyen tökös csaj, nem szarozik :D
Ha belegondolunk talán ez volt az első olyan jelrakás amikor valaki tényleg arra rakott akivel nem bír együtt élni, akit nem bír elvielni. Remélem kitart szerdáig a dühe és elbúcsúzhatunk Renyhétől.
Nagyon sajnálom, hogy azt sosem fogjuk megtudni soha mi a baja Rolival. Emlékszem, hogy az Erás párbajnál kiderült, hogy Roli valamikor lekurvázta, volt valami balhé de nem mutatták. Köszi retek. Azalapján legalább érthető lenne miért nem kedveli Rolit.

Dr.Zé 2019.01.28. 09:43:27

Nem tudom mi fog történni. Az a baj h ez a zsu lány nagyon labilis. Nála szinte semmit nem lehet biztosra venni.

,, 2019.01.28. 09:45:03

@Angora Cardi: megnézted a filmet?
@úgymond olvasó mmkk: ha Rolit viszi, akkor Roli így járt, túltaktikázta magát, pedig Renivel szemben tuti nyerő lett volna.

,, 2019.01.28. 09:45:36

@Dr.Zé: keresse meg a pendriveját akkor, hátha van rajta információ

LAZAGUMIPÓK 2019.01.28. 09:52:28

@Nyuszomuszo83: "őszintén megmondom" nem örülnék neki, ha te lennél a szomszédom !

pimasz borz 2019.01.28. 09:52:36

@úgymond olvasó mmkk: szerintem is.Lesz itt nagy békülés,perszetisztaszívbűl.Roli meg megy haza.Hacsak zsuzsu szavának tényleg lesz hangsúlya

Angora Cardi 2019.01.28. 09:54:23

@,,: Vége előtt elaludtam, de ahogy újra játsszák megnézem majd :DD Te?
@csillagporszem: Nem vitaként, de rakott más is már így jelet: Ánusz Adrira, Erára mindenki aki rakott, Vivire Greg, Radicsra is anno a lányok - de ettől függetlenül jól tette Zsu h renire rakta, elkelne kis lecke már Reninek.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 09:56:03

@LAZAGUMIPÓK: :DDDDDDDDDDD

@,,: szívem legnagyobb vágya lenne egy hunor párbaj, de tuti nem viszi ki Zsuzsu

Dr.Zé 2019.01.28. 09:59:17

@,,: Valakivel talán keverni tetszik.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:00:11

@Fridolin a pimasz borz: Zsuzsu labilis. Greg majd jól telebeszéli a fejét, Renyhe meg három napig nem patkányozza, és így készül Roli hazamenetele

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 10:00:56

@LAZAGUMIPÓK: Miért is??? :D Ezt magyarázd meg nekem, kérlek!

Amúgy van aki annak örül, hogy pont abba a lépcsőházba költöztem! :D :D :D

Angora Cardi 2019.01.28. 10:05:44

@Nyuszomuszo83: szörnyű ://
Azért jópáran vakon vannak. Világos volt hogy Roliék összebeszéltek zsuval, ennyire nem látnak a szemükkel az emberek?

csillagporszem 2019.01.28. 10:06:51

Beindult a kampány :) Ez vajon melyik vilalakó anyukája lehet? :D

“A Hunor, Roli, Greg, Adri, es Reni rajongok most uj eselyt adhatnak a kedvencuknek, ha egysegesen Zsu ellen szavaznak, barki is legyen a kihivott. Ha ezt nem teszik meg, Zsu visszamegy es mindenki kisetalhat a villabol, mert Zsu lesz a biztos gyoztes, Szoval aki esetleg most Zsuval szimpatizal, de mas a kedvence, az gondolkodjon el, hogy a kedvencenek mennyit art, ha most a Zsura adja a szavazatat. Ha Zsu kiesik , akkor azonban kozel egyenlo eselyekkel kuzdenek a bentmarado jatekosok. Hajra kihivott, eljenek a villalakok, Zsu menj haza.”

Kapja az ívet szerencsétlen anyja is :) Aki Roli rajongó szavazzon Renyhére! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:07:04

@charlie:

"...Ennek a Reni-nek mi baja van úgy agyilag? Ki nem állhatja, üvöltözik vele, utána meg rohan oda, hogy ölelgesse? Milyen elgondolások vannak az agyában? "

Renikének az a baja hogy cigány, ilyen a vére neki, kijön belőle az állat, villán kívül Zsut már megtépte volna, is miután kijött belőle az állat, próbálja azzal kompenzálni hogy ő pedig szereti Zsut ezért megakarja ölelni, hogy hasson a szavazókra, hogy ő már pedig szereti, az hogy le patkánykutyázta az nem számít, az ölelés számít, meg az hogy nem képes az a szívtelen dög visszaölelni őt brühühü :)
A legnagyobb ártány ez a Renyhe, kint az életben kapni fogja a pofonokat, és nem csak képletesen.

@úgymond olvasó mmkk:
Valszeg a mai összefoglalóban kiderül miért változtatták meg Roliék a döntésüket, sanszos hogy Adrinak elkotyogta renyhe hogy nem rak Zsura, mert szívember, ezért Roli kapcsolt hogy ha Renyhét pakolnák meg akkor Renyhe Rloit választaná, mert kibaszottul fél Zsutol, és tudja hogy ő gecibb volt vele, mint Zsuzsika a rúdlénnyel.
Így végre a ribit kint hagyja a fogyi kislány.

Angora Cardi 2019.01.28. 10:07:19

@Fridolin a pimasz borz: szia Borz :) Igen, visszaöltöztem a hideg télre való tekintettel :D De a Lekvár fanclubot el nem hagyom :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:08:41

@úgymond olvasó mmkk:

Zsu labilis, de van agya, bármennyire is játssza a retardáltat, tudja hogy most van a legkönnyebb helyzetben, Renyhe egy hetet nem tud kussban lenni, pláne mikor kiválasztja, kiszakad belőle az állat újfent :))
Kizárt hogy Rolit vigye.

csillagporszem 2019.01.28. 10:08:49

@Angora Cardi: nyugodtan cáfolj meg, sokszor nincs nekem sem igazam, de legalább jó sokszor meg elfogult vagyok :D És igaz, néha előfordult tényleg hogy nem csak taktikáztak :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:10:40

@szociál:
legyen igazad, mókuscica, tényleg. csak nehogy többet nézz ki belőlük, mint ami valójában bennük van :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:10:42

@úgymond olvasó mmkk:

De a ma estit nem fogjuk nézni, majd szerdán :)
És vasárnap :)

Angora Cardi 2019.01.28. 10:11:04

@csillagporszem: Nem cáfolni akartam, de egy-két hangsúlyosabb jel beugrott.
Én azt utáltam a legjobban mikor magukra rakatták a jeleket, annál ez tényleg sokkal jobb, ha utállak, rád rakom, itt is hogy felpezsdült az élet tőle :D Mint látjuk a facebookon is (jó ott kicsit más a stílus de őket is megbolygatta) :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:11:44

@úgymond olvasó mmkk:

Roli nem tudja megbántani semmivel, nem hülye a Roli, Renyhe meg kretén, szerdáig megvadul egyszer minimum, vagy tesz róla Zsu hogy kiakadjon a dáde lány :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:11:59

@szociál:
tegnap úgy felqrtam az agyam, hogy szerdán csak azt a 10 másodpercet akarom látni, amíg Zsu kimondja a nevet :)

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 10:13:05

@csillagporszem: Ezt most megcáfolom, ugyanis hogy szavazat egyenlőség lett azt is mutatja hogy volt itt taktika bőven. G1G nem tudott Roli felé semmit felhozni, ezért Roli, Renyhe szíve szerint Zsizsikest választotta volna, de megbeszélték, menjen Roli és ha tartotta volna a nagy öribarit Zsizsikes, ő is Rolira rak, Adri Hunyorra rakott ezzel is tudva, hogy így némileg pártatlan marad. Roli+Hunyor+Zsizsik meg megbeszélték, hogy Zsizsik megy. Remélhetőleg kivíve magával Renyhét! Mert hiába szurkolok Zsizsikes ellen, ép ésszel borítékolható hogy ki megy vissza, teljesen mindegy kit is hív ki....
Úgyhogy nem volt így nagy szívből lakok mert nem tudok veled együtt élni! A két lány már alapból elviselhetetlen az állandó civódással, Greg egy szarkeverő, Adri infókat szállít jobbra balra- ami nem is lenne gond, ha nem csinálná ennyire szarul- a két fiú egymással meg elvan, de kurvára unját a többit!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:13:27

@úgymond olvasó mmkk:

Jó akkor a kiválasztásra oda kapcsolunk, mert látni kell Renyhe fejét közben :))
Madárkaméleon

Dauda András 2019.01.28. 10:13:46

Patkányozó telepi Reni és Greg a Dunán átrepül úgy fog kiesni!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:14:04

@szociál:
te attól még nézheted, macskazebra :)

Mate4182 2019.01.28. 10:14:29

nem tudtam megnezni a tegnapi kivalasztast, de leszurtem hogy Zsuzsu lett a parbajozo

meglepo hir, de orulok neki.
ha nem renyhet viszi, szerintem igencsak zuhannak az eselyei. nem hiszem hogy sok nezonek bejonne hogy amiekt nyelt Renyhetol, azt egy Roli parbajjal halalna meg

amugy ha nem nagy faradsag vki, meg tudna nekem irni ki kire pakolta hogy ez lett avegeredmeny?

Dauda András 2019.01.28. 10:15:27

Patkányozó telepi Reni és Greg a Dunán átrepül úgy fog kiesni!

rostás 2019.01.28. 10:15:56

@úgymond olvasó mmkk: Igaz, de mi mást tudtak volna csinálni? Ha Renire rakják, az 100% Rolit viszi ki és bár valszeg a srác jönne vissza, de az azért nem elvárható tőle, hogy a saját bőrét kockáztassa, pláne úgy, hogy ő már volt párbajozni. Részéről még mindig ez volt a legokosabb és az egyetlen esély, hogy ne ő menjen ki mindenképpen.

Dauda András 2019.01.28. 10:16:40

@MosóMaca: Reni rajongó kell? Elfogyott az apró a putriban!

csillagporszem 2019.01.28. 10:16:59

@Angora Cardi:
Fel, de azért, mert ezek már tényleg rühellik egymást és a nézők nagy része meg vagy Renyhét utálja szívből vagy Zsu-t vagy mindkettőt :D Itt sem kétséges ki fog visszamenni, de legalább kiélhetik magukat a fészen az emberek :) Mindig mikor beleolvasok rájövök hogy a hv hozzá képest maga a Paradicsom :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:17:02

@Dauda András:

Kár hogy nem Tajgetosznál van az utca ajtó.

Angora Cardi 2019.01.28. 10:17:36

@szociál: néztem éjjel 3-kor Hays ügynököt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:18:33

@szociál:
úgyis megnézem veled :)

@rostás: én meg voltam győződve róla, hogy hunor-roli-zsuzsu renyhére rakják

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 10:19:19

@Angora Cardi: Nem látnak, nem tudom mit néznek, vagy csak nincs agyuk hogy felfogják amit a szemükkel látnak??? Hihetetlen mennyi ostoba, buta ember van!

pimasz borz 2019.01.28. 10:19:28

@úgymond olvasó mmkk: Aztán lehet,hogy fostos G1G is kiesett már az öribarik közül és zsu felméri,hogy renit vinni lenne a szívszava igazán.Hiszen Rolit vinni már tattika lenne,az meg ugye ördögtől való.

Angora Cardi 2019.01.28. 10:20:03

@csillagporszem: látod? :D Mennyivel jobb itt még kis ellenszélben is :)
Renit most szerintem Zsutól függetlenül is nagyon sokan utálták már, de a Zsu rajongókat is magára haragította. De szép lenne egy 10% alatti kiesés, úgy drukkolok renátának hogy így legyen. Mit össze acsarkodna jáj :/

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:20:20

@úgymond olvasó mmkk:

Én is ezt vártam, de ez a leglogikusabb lépés amit behúztak Roliék.
Mégis hányszor menjen ki párbajozni a döntő előtt ?
Itt az ideje a Zsu - Renyhe párbajnak.
És dagadni fog a májam mikor 25%-al kint marad a rúdlény :)

Angora Cardi 2019.01.28. 10:21:54

@Fridolin a pimasz borz: bízom benne, hogy zsu nem gondolkozza ezt túl és egy csapást mér renire mindenkinek szívességet téve ezzel

Angora Cardi 2019.01.28. 10:22:25

@Mate4182: Máté úrfi ha visszagörgetsz, éjjel beírták többen is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:22:34

@Angora Cardi:

Lemondaná a belevalót, még ha meg is basszák anyagilag :))
VV Renáta 9%-al kiesett VV Zsu ellen, Puskás ott fog ugrálni a női blézerében :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:23:55

@Angora Cardi:

Vagy Zsóti hogy kibasszon velünk,, besúgja a riportban Zsunak hogy Reni erős kint, lehet jobb lenne Rolit vinni :)
Kis geci élvezné :)

Dauda András 2019.01.28. 10:24:08

Hunor feje amikor Reni ölelgeti.

@szociál:
Azaz :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:24:29

@Fridolin a pimasz borz: neked is legyen igazad. meglátjuk szerdán.

@szociál: tudod jól, szentjánosbogárdenevér, hogy én hunort küldeném párbajozni minden alkalommal, amikor lehetne :)))

Angora Cardi 2019.01.28. 10:25:39

@szociál: szerintem simán gutaütést kapna, ordítana, mint a sakál, hogy ő mennyire szerette és az a mocsok meg elintézte a játékát pedig ő csak barátságból akarta felnyitni a szemét, szívjóságból és de ő akkor is szereti de dögöljön meg - mentőt hívnának, remélem egy doki készül egy kis ketaminnal neki a színfalak mögött - kutyább lesz mint Radics volt (mondjuk az csak megkukult)
Női blézert beleszőtted ez nagy :DD

pimasz borz 2019.01.28. 10:26:10

@Angora Cardi: zsu tényleg labilis,de ebben bízom én is.Renáta meg,hát Renáta..idegbeteg némber.Addig még elpattan az agya százszor,mert most ő lesz a mártír,akit hátba szúrtak egy jellel

Angora Cardi 2019.01.28. 10:27:08

@szociál: ennek a variációnak nem örülnék

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:28:21

@szociál:
de azt ugye tudod, hogyha szerdán nem a dakotát viszi, akkor én véglegesen soha többet egyáltalán pláne nem? :))))

Angora Cardi 2019.01.28. 10:28:35

@Fridolin a pimasz borz: ez így van :D Hiszen ő már egyszer megmentette zsut és most az a "patkány" meg rárakna háthahát ... fuj ezt a kárálást szerdáig amit el kell szenvedjünk... hányszor elmondja majd hogy tedd csak rám tegyed vigyél - aztán mikor ráteszi majd megint jön a patkányozás (amit tegnap a táblánál csinált se volt semmi)

Mate4182 2019.01.28. 10:29:44

@Angora Cardi: nincs az az isten :D elvbol is cask mindig az utolso 100 kommentet olvasom el.

de azert koszi

Tökös... 2019.01.28. 10:30:00

Szép napot

A tegnapi adás csúcspontja.

Rencsi üvólt, patkányoz, idiótáz stb... majd leűl a meztelen csiga mellé pihegve..
Csiga : nem értem Zsut, hogy lehet ilyen hülye hogy átmegy a fiukhoz ?

Tipródj rajta te isten korcsa !

Hunor megkapta a mocit, akarom mondani megharcolt érte...
Rolcsi jelekkel feküdt, jelekkel kelt, már tudja ki lesz az áldozat, kik fognak páfbajozni....
Oké nekem kellett ehhez 5 perc....
Csiga az égre néz : nekem az volt az álmom hogy mi négyen a szivcsapa legyünk a döntőbe....
Adri a lamantin, tanácsokat oszt, és beszél zsu fejével, kire rakja a jelet, nem veszi észre persze hogy Zsunak már kialakult véleménye van, egy lamantin aki taktikázik....

Rencsi a zöld kendő láttán meglepődik, ő mint szivkirálynő párbajozni fog egy patkánnyal ?
Hogy mekkorát fog lepődni...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:30:29

@úgymond olvasó mmkk:

Tudom mackóvirsli :)

@Angora Cardi:

A legjobban Gregnek és Renyhének rohad a lelke, iszonyat mennyire kitudják beszélni a másikat.
Nem kell oda mentő, kapjon agyvérzést ha nem bírja a feszkót.
Egyébként magába generálja, mert pszihopata, látott pár ördögűzős videót, mint az a gyerek aki miután megkapta a montenbájkot el is múlt :)))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:30:44

@Mate4182:
greg-roli
renyhe-zsuzsu
adri-hunor
hunor-zsuzsu
roland-zsuzsu
zsuzsu-roli

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:31:51

@úgymond olvasó mmkk:

Ha nem Renyhét viszi akkor a döntőt se nézem, nem hogy a többi adást, ez alap.
Akkor lexarom ki nyeri.

pimasz borz 2019.01.28. 10:32:28

@Angora Cardi: ezért csak itt követem szerdáig az eseményeket.Azzal a rikácsolással mindig feltolja az agyam.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:32:33

@szociál:
off: thomas doll a bundeszbe szerződött, a hannover edzője lett. mára becsuktam az internetet, bmg :)))))))

@úgymond olvasó mmkk: @Mate4182: ne hallgass rám, nem így volt, belekeveredtem. letaglózott a fenti hír :)

Niké88 2019.01.28. 10:33:10

@Fridolin a pimasz borz: Én is remélem, hogy Renyhét viszi! És kíváncsi vagyok, hogy Adri betartja-e, amit ígért Zsunak, amennyiben R-re rak, mögé fog állni.

Mate4182 2019.01.28. 10:34:10

@úgymond olvasó mmkk: koszonom!

azert nalam kicsit rontja ezt az osszkepet hogy Zsuzsu miert nem a szutyokra rakta a jelet es miert Rolira? ezek alapjan mar most van ra egy 10 fontosom hogy Zsu szerdaig megbocsajt Renyhenek es Rolival megy ki :(

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 10:34:16

Azért gyerekek a facebook-on lévő kommentek felértek egy szellemi mélyrepüléssel! Ennyi vak, tudatlan, ostoba, elvakult embert egy rakáson ritkán látni. Az itt lévő tegnapi kutyázás ahhoz képest a kanyarban sincs. Viszont tök érdekes hogy egy-két emebr és kivételesen nem a lányokra gondolok- de miért nem oda megy. Nem 20 like-ot, hanem pár óra alatt több ezer rajongót szedne össze az, aki ezt életbevágónak gondolja! A Zsizsikes rajongók egyöntetű véleménye- hogy őket idézzem- felrobbantotta Zsu az internetet! Atyaúristen!!!! Eszméletlen magasságok vannak ott, én is csak teljes védszerelésben tudtam megközelíteni- kávéééé- de még így is érzem az amortizáció elkezdődött. Megyek is cigizni, mert ezt nem lehet idegekkel bírni! :D

Angora Cardi 2019.01.28. 10:34:52

@Fridolin a pimasz borz: ok én lehet némítva belenézek de szerintem szerdáig nagy esemény nem várható :DDD ki ne béküljenek most annak drukkolok

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 10:35:05

@Mate4182: De Zsuzsu pont nem Rolira rakta a jelet hanem Renyhére!!!!

pimasz borz 2019.01.28. 10:36:15

@Niké88: szerintem betartja Adri,mert felmérte az erőviszonyokat és ez a kedvezőbb most a számára.

csillagporszem 2019.01.28. 10:36:20

@Nyuszomuszo83:
Ez így van. Jelen esetben is csak Zsu-ra gondoltam aki tényleg most szívből rakta a jelet nem foglalkozva azzal ki lehet a legerősebb a villában. Ettől függetlenül lehet maiból kiderül, hogy leállt Roliékkal taktikázgatni, hogy tuti Renivel menjen ki. Nem lehet itt csak szívből rakni teljesen kihagyva a taktikát. Egyébként kinézem Renyhéből, hogy nem vitte volna ki, csak a szája nagy. Ezekután bocs is a Rolitajongoktól, tévedtem tegnap, így lesz a legnagyobb esély egy Zsu-Reni párbajra. Ha Süsü nem viszi ki, akkor vigyen bárkit ellene szavazok :D

@Angora Cardi: 90-10 %-ban nem hiszek. Nagyon sok rajongója van a bekattant csótánynak még így is. Közben megy a kampány aki szereti Csokit az szavazzon rá meg egyéb baromságok. Egy kicsit az rtl is felszopkodja és lehet ez szorosabb is :) Talán lesz egy 70-30. Majd VVErőlegény megmondja, ő jó a százalékokban :D

Angora Cardi 2019.01.28. 10:36:27

@szociál: igen, az a kettő a mélyrepülés :(
@Mate4182: látod az éjszakai műszak ezért strapálja magát?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:36:32

@úgymond olvasó mmkk:

Ott legalább van foci, meg telt házas lelátók, hülye lenne nem oda menni Doll Tamás.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:37:51

@Mate4182:

Zsu a renyhére tette a jelet.
Renyhe nem merte Zsura tenni, mert becsokizott.

pimasz borz 2019.01.28. 10:38:03

@Angora Cardi: egy hős vagy :D :D
Úgy még nem próbáltam nézni,de aza baj már a fülemben cseng az ótvar hangja.

Angora Cardi 2019.01.28. 10:38:24

@csillagporszem: Fel nem fogom hogy lehet rajongani ezért a reniért :/
Csokival erőlködnek még mindig, aki meg úgy fázik az idegbeteg lánytól mint a csuda..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:39:40

@szociál: jájjjj :)))))

@Mate4182: nem jól írtam :) zsu-renyhe, greg-roli, renyhe-roli, hunor-zsu, roli-zsu, adri-hunor, így lett 2-2 rolinak meg zsuzsunak, és roli zsuzsut választotta

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 10:39:44

@csillagporszem:

Nem a Renyhe rajongók miatt lenne sok százaléka Renyhének, hanem Zsótika miatt aki tolta a Renyhe showt a képünkbe, még szoros is lehet, pedig valójában nem lenne az.
Zsótinak a valakije ez a rúdlény.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 10:40:26

ma kétszer is ellenőriznem kell, mit mondok

Angora Cardi 2019.01.28. 10:48:00

@Fridolin a pimasz borz: hehe áh már az utóbbi hetekben én is csak ímmel-ámmal nézem de reni tényleg hallgathatatlan, megváltás lesz ha kimegy

csillagporszem 2019.01.28. 10:48:27

@Angora Cardi:
Vele tudnak azonosulni vagy tudja a fene. Szeretik és kész. Olyan ez mint a Zsu-imádat. Aki feltétel nélkül imádja az minden hibáját elnézi vagy direkt észre sem veszi és szavaz rá. Szerintük még mindig vicces és legalább őszinte, mert mindenkinek elmondja a véleményét és igaz barát, nem rakná soha Zsu-ra a jelet mert szereti.

Angora Cardi 2019.01.28. 10:54:00

@csillagporszem: Ebből is látszik sok a buta ember, a mímelt őszinteségnek bedőlnek, pedig R is ugyanaz a színésznő csak ordenáréban. Sok embernél még működik, hogy a kimondott (fals) szavakat is benyelik.
Te pl megláttad Zsuban a hibáit, teljesen objektíven, ez nekem nagyon szimpi volt.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 10:57:10

@csillagporszem: Abban egyetértünk, hogy Zsizsik szívből rakta, persze mert Renyhe kutyázta, én már nekimentem volna ennek az ostoba ellenszenves, mindenhez értő hp-nek. De Mivel láthattuk, hogy Zsut nagyon befolyásolta Adri is és Hunyor is Roli meg terelgette így sima ügy hogy kitervelték, hogy ő legyen a kiválaszott és majd viszi Renyhét. A dolog akkor fog esetlegesen borulni, ha valamilyen zsarolással, ráhatással a sellőizé megfűzi barátosnőjét, hogy ne vigye ki Renyhét. Akkor lesz a gond, mert akkor vagy Hunyit viszi- mert ugye az ellentmondott neki és leállította az éjszakai simitapit, ami egy nőnek valljuk be igen szarul tud esni, önbizalom romboló és megalázó, mert lekicsinyli magát, hogy mégsem kell- aztán ott van Roli, akit igazán nem is utál annyira, mint férfi nem az esete, de valakit vinni kell, Gregen lila kendő, Adri mellé állt, amivel némileg belopta magát Zsizsikes szívébe, amikor lamentált, hogy őt nem szereti senki Adri meghallgatta. Így ennyi marad. Tehát ha szembe köpi magát és nem viszi Renyhét akkor Hunyor vagy Roli lesz akit kivisz. Természetesen én annak örülnék a legjobban ha Renyhével közösen kézenfogva maradnának kint. De egy Zsizsike Hunyor párbaj érdekes lenne, mert mind a kettőnek van tábora. Hunyor a "szép fijú" és Zsizsikes akit mindenki imád mert annyira hülye hogy az már fájdalom. Ha Renyhét viszi az az ordítás, kutyázás élő adásban idegőrlő lesz! Mint amikor Tivy volt kint és kapálózott, ugrált, ordított. Vagy némítva nézem a vasárnapit vagy lefárasztom magam az nap és bealszom a párbajra! :D

Mate4182 2019.01.28. 10:59:22

@szociál: Zsotika azon kivul hogy tavaly o volt a kotelezo meleg, es iden reszt vett a castingokon, miben tudja befolyasolni a dolgokat? azt ne mondd hogy o is szokott BVt vezetni :O

Tökös... 2019.01.28. 10:59:30

@csillagporszem:

Imádat nem igen van senki iránt....
Vannak kedvencek, vannak ikivel szimpatizál az ember...
Attol függ, ki milyen jellem, vagy jellemtelen....
Én is szimpatizálok Zsuval, de feleségűl nem venném imádat sincs bennem, Zsu aki egyedűl tartja vállalhatatlannak Renyhét, a többi játékosnak semmi baja vele....
Zsuban van gerincesség, és nem mellesleg emberség..
De ismétlem, ez nem jelenti azt hogy sülve főve együtt lennék vele, mert néha iszonyú buta....

Tökös... 2019.01.28. 11:01:52

@Nyuszomuszo83:

Én úgy gondolom renyha már képben van Zsunál, de végső esetben viheti adri kigyólányt is....

csillagporszem 2019.01.28. 11:02:39

@Angora Cardi:
Nem volt nehéz, már csak a sajnálat tart Zsu mellett. Minél többet bántja Renyhe annál nagyobb eséllyel szavazok Süskére. Viszont már kezdem én is unni az állandó grimaszait, az állandó kamerába nézést, hogy vajon veszik-e, hogy itt ülök egyedül szomorúan a kanapén. Nem tetszett, hogy kap egy Hunoros kommentet és akkor rögtön oké bújjunk össze Hunor. Elhiszem, hogy rossz neki most bent, azért amit Renyhe lenyom ellene a villában ilyet még szerintem egy exvillalakó sem élt ált, de ha Reni kiesik mutathatna végre valami mást is magából. Remélem felszabadul végre, mert én is depis leszek tőle. Ha marad ez az uncsi Zsu akkor a végén csak akkor szavazok rá ha pasival kerül döntőbe. Még homevideos Adri is szimpibb mostanában akárhogy is taktikázik, de egyre szórakoztatóbb a csaj :)

Tökös... 2019.01.28. 11:06:27

Amikor adri kigyólány alszik, le kell róla venni a kendőt, és eldugni....
Volt, nincs védettség....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 11:06:55

@Pamutbojt: Lebeszélték a jelrakást a srácok Zsuval. Mondott egy ilyet Zsu: hát tartottátok a szavatokat.

A szív csapatról ennyit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 11:08:25

@Mate4182:

BV-t nem de pl VV-t vezetett pár percig Anikó helyett.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 11:09:55

@szociál: Ki van zárva, hogy egy Zsu-Renyhe párviadal szoros lenne... 90-10 arányban Zsu-nak adom a meccset.

csillagporszem 2019.01.28. 11:11:48

@Tökös...:
Nem rád gondoltam, hanem azokra a Zsu imádókra, akik feltétel nélkül kitartanak mellette csináljon is bármit. Azért a fészen nagyon sok ilyen rajongót lehet látni. Ugyanolyanok mint a Renyheimádók. Csináljon bármi rosszat ők azt is kimagyarázzák, hogy az nem is rossz. A Renyhefanoktól is azért kapok agyfaszt, mert, azok is eltökéltek és képesek még azt is megmagyarázni, hogy Zsu tehet arról hogy Reni ilyen vele, megérdemli hogy így beszéljen vele. Ez meg már tipikusan áldozathibáztatás. Miközben elég lenne annyit írniuk, hogy jó most Reni bekattant és nem kellene így beszélnie Zsu-val, de rá szavazok mert az elején szórakoztató volt. De nem, csak nyomják, hogy a Zsu megérdemli azt amit most kap Renitől.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 11:12:11

@Nyuszomuszo83:

Sellőhomár nem tud ráhatni Zsura, mert Adri felvilágosította hogy csak a bőrét félti, és mindenki mást lexar.
Hogy felhúzta a lila kendőt a kis homár :))

bel ami 2019.01.28. 11:12:31

Zsuzsu, te kis bolondság, most ne hallgass a szívedre,
ne Renit vidd, hiszen a csaj nem veszélyes seggedre.
Most még van annyi tőkéd, hogy a Rolit is kint hagyod,
Renit meg majd elintézed később, hogyha akarod.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 11:13:19

@Brigante:

Elvileg annyinak kellene lennie, de mondom az RTL pont az ilyen párbajokat szeretik szorossá tenni, pedig ez kurvaélet hogy nem lesz szoros.
Figyeld meg 55%-ot kap Zsu, szeretnek bele nyúlni a szerkik.

introverted22 2019.01.28. 11:15:17

@Nyuszomuszo83: Szerintem Greggel se olyan már a barátság, hogy hallgasson rá, már a jelrakásról se tudta lebeszélni. És igaza is van, mert Greg nagyon csúnyán kimutatta a foga fehérjét az utóbbi időben. Egyszer nem állt Zsu mellé amikor Reni gyógyszere elgurult, és szinte mindig Reni mellett látható, Zsu meg vagy egyedül, vagy a fiúkkal, esetleg Adrival.
Ami nekem pozitív volt, hogy Zsú igazából nem lett volna kiválasztott, de szerintem ő állt hozzá úgy, hogy inkább ő legyen az, mert borítékolható lett volna Greg meg Reni hisztérikus kirohanása, ha netán Reni kapta volt a legtöbb jelet. Zsu pontosan tudta, hogy a fiúk rá fogják tenni a jelet, ez meg volt beszélve. Reni meg van annyira hülye, hogy azt higyje, hogy azért Zsu lett a kiválasztott, mert a fiúk is őt utálják legjobban... pedig ha tudná, hogy mindenki őt akarja kint látni....

Tökös... 2019.01.28. 11:15:46

Három kigyó van a játékban szerintem....
Meztelen csiga, a lamantin adrika, és renyha.....
Ezeknek a személyiségeknek kell kiesni, szerintem ezek is esnek ki....
Visszatérhetünk rá...

Tökös... 2019.01.28. 11:19:47

@csillagporszem:

Ezen a ponton megakadtunk....
Nem gondolom hogy rajongók nézik a műsort, mert az már fanatizmus lenne....
A face furcsa hely, ott hamar dühbe gurul az ember ha sértegetnek olyat aki a kedvenced....
Végűl is ha a szavazásokat nézzük, azok estek ki, akiknek ki kellett esni...
Faszbuk ide, faszbuk oda....

introverted22 2019.01.28. 11:20:19

Egyébként én attól fosok, hogy Zsu véletlen kinyilatkoztatja, hogy Renit viszi, mert akkor Reni védett lesz, és akkor csak a két fiúból tud választani, kivéve, ha azok leveszik a kendőt Gregről vagy Adriról, de őket meg nem hiszem, hogy vinné. Pedig milyen jó lenne ha sellőfiú repülne a villából. Eleinte még bírtam, de aztán csak leesett róla is az álarc... belefáradt a worldpeace megjátszásába, és már csak akkor adja elő, mikor eszébe jut, hogy vannak kamerák...

csillagporszem 2019.01.28. 11:25:48

@Nyuszomuszo83:
Szerintem ha nem Renyhét viszi akkor ezt elbukja Zsu. Annyira várja mindenki ezt a párbajt, hogy lehet simán kiesik egy Hunor ellen. Hunornak azért nagy szavazótábora van, nagyon esélyes a végső győzelemre. Egy ilyen szembeköpést nem hiszem hogy kitudna már magyarázni Süske. Bár kitudja, nehéz megtippelni mennyi feltétlen rajongója van, aki bármit elnéz már neki. Néhamár Alekosz-fílingem van Zsuval kapcsolatban, talán őt imádták meg utálták még ennyire. Lehet teljesen feleslegesen kattogunk az egészen és történhet bármi, csinálhat bármit végül nyer Zsuzsu.
Renyhe fetrengést akarok látni vasárnap, úgyhogy vigye kifele, mert különben rohadt nagyot csalódok benne :)

Tökös... 2019.01.28. 11:26:32

@introverted22:

Ennek a veszélye fenáll....
Zsu ösztönlény, és lehet hogy kikotyogja kit választott ki...
Egy renyha féle patkányozás után....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 11:27:36

@Nyuszomuszo83: Ha nyom nekem egy csavart Zsu és a végén Rolit viszi megmarom magam.

Mondjuk ha jót akarunk Roliéknak, a Rúdlényt küldjük vissza.

introverted22 2019.01.28. 11:32:56

@Brigante: de ez egyéni játék, magunknak akarjunk jót, és az meg az, ha Rúdlény végre elkussol és nem óbégatja végig az estéinket :D

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 11:34:10

@introverted22: egyetértek veled, a barátság annyiból van még meg, hogy Zsizsikes még sajnálja ezt a szálat miközben Greg már egy jó ideje elengedte és ekézte Zsizsikest mindenhol. Amúgy a nagy barátság, ahogy Renyhe tegnap élőben kurkászta Greg fejét mert elkenődött a highlighter. Mint amikor a majmok kurkásszák egymást szeretetből, csak a majmoknak jól áll. Renyhe meg egy bő hányás volt!
Elképzelhetőnek tartom, hogy Zsizsik kimondja hogy igenis Renyhét viszi, de erre jó a gumiszabály majd szépen nem mutogatják, mert meg sem történt és kész! :)

Bryan élete 2019.01.28. 11:34:17

Egyértelmű volt, hogy - sellő meg renyhe kivételével - mindenki alaposan átdumálta, ki hogyan rakjon úgy, hogy ne Reni válasszon bárkit, /ezért kapott csak egy jelet Zs-tól/ - hanem Zsuzsu vigye Renit.
És ez így volt jó!!!!! Zseniális. Mintha Roli retkes kezét látnám benne, de ebben a sötétben is jól halló denevérfülű Adri is nagymester.
Zsu kib...ssza renyhét, utána Roli, vagy ahogy látom most már bárki kinthagyja az aljas sellőlányt, aztán jöhet a JÁTÉK.

introverted22 2019.01.28. 11:36:58

@Nyuszomuszo83: Hacsak nem akarja a retek Renyhével megnyeretni, mert akkor pont hogy ez lesz az első, amit meglépnek, mert Renyhének csak úgy van esélye a maradásra... szerintem...

bElannaTorres 2019.01.28. 11:38:03

@Brigante: így van, csak szerintem itt megint az lesz, mint a Vivis párbajnál, őt már az sem mentette meg, hogy Roliék befogadták.
Zsu nem fogja meggondolni magát, döntött már, de azért kíváncsi leszek gregre. Marad Reni mellett, vagy hirtelen átpártol Zsuhoz megértőbe.
Valamiért bent Renit gondolják bent erősebbnek, mindenki örül kicsit hogy Zsu kiviszi :D

csillagporszem 2019.01.28. 11:38:55

@Tökös...: Meg :) Szerintem majd a döntőben kiderül kik nézik többségében a vv-t :)

introverted22 2019.01.28. 11:39:13

@Bryan élete: Egyértelműen Adri és Roli keze volt a dologban, de ez egy olyan taktika volt, amiből nem hagyták ki Zsut, sőt, tulajdonképpen őt segítették valamilyen szinten. Eskül hosszú idő óta a kihívás alatt láttam először ténylegesen örülni.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 11:41:13

@csillagporszem: Messze van még szerda, minden lehet addig, hiszen nem volt közülünk olyan ember tegnap aki azt mondta volna Zsizsikes lesz aki párbajra megy és veszi fel a ződ kendőt. Erre tessék! Tehát napról napra, sőt percről- percre váltakozik minden. A másik ugye a szerkesztői- menjanyádbazsóti- utasításai mert ezt a játékot már úgy kavarja és szerkeszti ahogy akarja. Nem látom már hogy bármelyik rajongótábornak nagy beleszólása lenne a végső döntésbe, úgy kavarja a retek a szálakat ahogy akarja. Hiszen minden szent keze maga felé hajlik! Így én már semmin nem lepődöm meg!
@introverted22: Ha magunknak jót akarnánk akkor esténként nem ezt a szart néznénk! De gyarló emberek és még mazochisták is vagyunk ezért nézzük! :D :D :D :D

introverted22 2019.01.28. 11:41:36

@bElannaTorres: Greg nem annyira tökös, hogy Zsuhoz pártoljon Reni ellen, viszont majd ha visszajött a párbajról, akkor fog neki ezerrel segget nyalni, meg Renyhét mocskolni. A lila kendő egyértelművé tette, hogy egy beszari kis pöcs.

pimasz borz 2019.01.28. 11:42:07

@Nyuszomuszo83: a kurkászásról pont lemaradtam(hála az égnek),de viszont azt hallottam,mikor mondta neki,hogy szerelmes belé.Mikor volt az az 5perces pihenő és ott ajnározta a sellőt.Majdnem behánytam.

introverted22 2019.01.28. 11:42:10

@Nyuszomuszo83: jogos, de ha már jót nem is, jobbat akarhatunk :D

Tökös... 2019.01.28. 11:44:42

A retek nyilván ráerösített renyha ordibálására, minden öfibe beletette, ezzel hangsúllyozva kinek kell párbajoznia
Egyértelműen látni hogy a nézettség akkor nagy ha két szurkolótábor összefeszűlt...
Leállnak az autók, lekapcsolják a városi fényeket, sírí csend az utcákon....
Párbajozik zsu-renyhával....
Azért ne tévesszen meg senkit, a retek kereskedelmi csatorni, nem az a kormánypárti szar ahol csak a bevándorlókat kell utálni 24 órában, bár hatékony az az utálat is....
Ha van utálat, van nyereség is, az a pár millió büntetés meg lófasz....

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 11:49:07

@introverted22: A retekből mindent kinézek, hiszen lássuk csak hogy Baukó is mekkora megosztó személyiség volt, mennyire nem tudott bent viselkedni, majd kijött és minden áldott nap Bors Blikk címlap volt, olyan aljasba ment le, hogy rossz volt nézni, majd mint a kiskutyát aki elkóborolt visszafogadja a retek és csinál neki a másik elmeroggyant Győzővel együtt műsort. a reteknek ez a szintje. Úgyhogy bármi tervük lehet ezzel a nyomorékkal és Zsizsikessel is. Hiszen még kakkantós dorka, a sok vizet nem zavaró kuti gina is ott van, pedig valljuk be tevékenységükből sok mindenre nem emlékszem. Dorka Debilió barátjával Zsótival civódott szerelmi évődésben, a Kuti leány meg a Dávid mikor nyert csapatban volt, Csodó Lóri önként távozása után költözött be és Attilával- aki debiliót koppintotta- volt összetűzése, benne volt Gina a top 3-ba és most ott van a stábban. Zsótikáról már ne is beszéljünk ugyebár. Greg kapni fog feltételezem valami hasonló szerepet hogy nézegessük a sminkel pasikat, akik nem pasik...

mobilos perpetuum 2019.01.28. 11:49:14

Időnként írok ide, "writeonly" üzemmódban. Olvasni csak a Hogyvoltot fogom.
Tegnapi probléma, hogy akad, aki a VIPzone oldalra menve nem veszi észre, hogy az csak ritkán megbízható, kb harminc százalékban kamuzik. Ha fb-oldalak lakói egy-az-egyben benyalják, az őket minősíti.

Első találkozásom a VIPZone szerzőjével. (megjegyzés: valószínűleg néha itt is megjelenik, valamelyik nick alatt)
Személyesen nem ismerem. Az Alekosz-széria idején a Velvet naponta cikkezett a Való Világról, és kommentelni is lehetett, na, ott aztán mindig volt szívlapátos hozzászólás. Időnként megjelent egy illető, aki berakta linkjét, egyénként nem szólt hozzá. Egyszer csak a Velvet szerző ráförmed: Van képed idejönni, mikor egy cikkemet elloptad! Takarodj innen! Megnéztem, tényleg egy kb. féloldalas cikket lecopyzott az illető.
A VIPZone újabb név, akkori neve nem ugrik be.

Ha már Velvet, akkor ők egy olyan videóról írtak cikket, amit én töltöttem fel a netre. Éjszakai adásból találtam egy részt, amire felfigyeltem. Durva. A cikk is. "Nyugalom megzavarására alkalmas". Mint azt látni fogjátok, (aki megnézi) akkori csatornámat törölték. (Figyelmetlenségből egy olyan VV-videót raktam fel, ahol pár másodperc félmeztelen fürdőzés is volt.)
A cikk: velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/03/27/gombasodnak_a_villalakok/
Utóirat: Van újabb youtube-csatornám, húszegynehány videóval. Két figyelmeztetést kaptam tőlük, ezért új videót nem töltök fel, harmadjára mindet törölnének.

Legközelebb arról írok majd, előfordult, hogy az említett szerző egy nagy botránytól mentette meg az RTL-t. Az "Alekosz feleséget keres" széria alatt történt. Néha még jót is tesz.:)

rostás 2019.01.28. 11:49:23

@úgymond olvasó mmkk: Amúgy én is. Sőt azért szurkoltam. Később gondoltam végig. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 11:50:01

@introverted22: Ha jobbat akarnánk akkor tv nézés helyett mindenki szexelne! :D :D :D Bocs, magas labda volt!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 11:55:58

@Fridolin a pimasz borz: én általában hallgatom, mert közben baszkurálom a telefonom veletek írogatva, de hogy pont ezt kellett lássam, arról én tehetek! :D Jobb, ha maradok a nem nézi,hallgatja résznél! :D Max akkor teszem fel a szemüvegem, amikor sutyorognak és feliratozzák. :D

pimasz borz 2019.01.28. 12:00:44

@Nyuszomuszo83: :D :D valahogy így van nálam is,persze ha nagy nehezen rászánom magam és oda kapcsolok.Inkább Titeket olvaslak és ha olyan történik,akkor vissza nézem.Tegnap valamiért néztem,de tömény volt egyszerre :D

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 12:01:40

@introverted22: 10 perc??? Elég kárcsú ez! Vagy követed a mindenkinek ugyanannyi ideje volt, old meg tendenciát? :D :D :D Jáááááj, neeee mááááár! :D :D :D

bElannaTorres 2019.01.28. 12:02:26

@mobilos perpetuum: nem olvastam mindig minden hozzászólást, korábbi évadokhoz nem is tudok hozzászólni, de szerintem bőven elférnek itt az ilyen kis emlékztetők, erre nem emlékeztem amúgy (amit zsu -roliról írtál)

hereverő heverő 2019.01.28. 12:03:32

Lónapot kicsit.Adna valaki egy gyors öfit? Ki lett a zöld takony? Vakon vagyok, két napja nem látok nem olvasok.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 12:04:29

@rostás: hunyorkának kijárna már egy párbaj

,, 2019.01.28. 12:05:46

kár, h most vszínű nem jár lila kendő a boxhétre, érdekes lett volna

hereverő heverő 2019.01.28. 12:06:42

@Maximista vagyok: óóóó, pontot vesztettem :) Jó döntés volt kiküldeni a süsüt. Köszi!

@úgymond olvasó mmkk: Én nemibajt kivánok neki.

bElannaTorres 2019.01.28. 12:07:43

@introverted22: akkor tényleg renit tartja erősebbnek

,, 2019.01.28. 12:07:55

@hereverő heverő: Roli-Hunor Zsura raktak, Zsu Renire, a fijúk azt szeretnék h Zsu vigye ki Renit helyettük.

,, 2019.01.28. 12:09:34

@hereverő heverő: Zsu le lett patkányozva élő adásban is, viszont patkányosra sminkelte magát (mint a macskafogóban). gondoltam megosztom ezt is:)

bElannaTorres 2019.01.28. 12:11:26

@,,: reni már majdnem mindenkit lepatkányozott. De azért ő nem haragszik soha senkire :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 12:11:55

@úgymond olvasó mmkk:

Azért mert halomba dugta Sopronban a csajokat, még nem érdemel párbajt Hunyori :))
Eddig ő a legnormálisabb.
Lehet Renike egy angyal kint, villában meg állat :))

mobilos perpetuum 2019.01.28. 12:11:57

@mobilos perpetuum: Egy hozzászólásomat megtaláltam Baukó Évával kapcsolatban, Velvet-cikk alatt: haamilkar 2011.05.13 14:06:01
Egyetemet befejezni sosem késő, de ezzel is hazudik, esze ágában sincs folytatni.
A mások kibeszélése munkahelyen, legyen az bármilyen, nem szimpatikus.
Tulajdonképpen egész villaléte alatt szóban a többiek ellen harcolt, ezért ment neki jól a párbaj.
Mindenkiről kapásból tudott rosszat mondani.
Ennyi.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 12:12:55

@szociál:
nem azért, ne menjen már párbaj nélkül a döntőbe :))))))))

bElannaTorres 2019.01.28. 12:13:48

@mobilos perpetuum: akkor még lehetett a Velvet alá írni:)
Ott aztán volt minden :DDDD

,, 2019.01.28. 12:14:14

@bElannaTorres: csinálnék egy bestofot renivel, erával, B.évával, dinával, tejfölöszájú verával....isteni lenne

Ay Mama, Que paso 2019.01.28. 12:14:15

jó jó ez mind szép és okos amit írtok
de ki az rtl téglája ebben a szériában?

mobilos perpetuum 2019.01.28. 12:15:55

@mobilos perpetuum: Eszerint akkor még a párbaj tényleg számított, most a napokkal előbb leadott szavazatokon az a húsz-harminc perc ritkán változtat.

hereverő heverő 2019.01.28. 12:19:15

@,,: Nomen est omen. Azt a bestofot megveszem tőled autóriasztóba hangnak.

Angora Cardi 2019.01.28. 12:19:19

@csillagporszem: Nekem ezek egy eltévedt generáció, dolgozni, tanulni senki nem akar, de mindenki művész(nő) és híres és celeb és gazdag akar lenni, ezért önként dalolva ugranak a szexiparba, érdekes.

Angora Cardi 2019.01.28. 12:22:17

@Fridolin a pimasz borz: de milyen jó hogy írsz is ugye? :)
@,,: akkor pótoljuk a végét :D

rostás 2019.01.28. 12:23:23

@úgymond olvasó mmkk: Simán. Jóarcú elszöszmötöl itt surranópályán... :) Még arra is lenne esélye, hogy simán visszajöjjön.

Ay Mama, Que paso 2019.01.28. 12:23:26

@,,: @Maximista vagyok: ki az aki belülről szerkeszti/szerkesztette az adást?
így kell keresni nem a titkokat kell kutatni.

VV4ben Oli
VV5ben Peti

voltak

Angora Cardi 2019.01.28. 12:24:33

@,,: támogatom de Petivel és Attival ok Alek is jöhet miattam

Ay Mama, Que paso 2019.01.28. 12:27:42

@Angora Cardi: talán, elképzelhető

@,,: talán, elképzelhető

kúros Vivit és radafülű Adrit sem zárnám ki, csakhogy bármiféle gyanakodásra, összeesküvésre adjak okot
itt

rostás 2019.01.28. 12:28:01

Mióta ezt a cikket olvastam néhány napja, minden alkalommal amikor a VV összefoglalóját nézem eszembe jut. hogy egy átlagos varjú jóval intelligensebb mint néhány villalakó odabent.
index.hu/techtud/2019/01/24/varjak_okos_intelligencia_allati_viselkedes/?fbclid=IwAR1FOOUio9-_7VRqPeLbsS6a8PkoR1wI-Lg-07AKW8arzvraMPzL0T7ZIT0

,, 2019.01.28. 12:28:16

@Angora Cardi: nekem akkor Roller a tippem

hereverő heverő 2019.01.28. 12:28:33

@Angora Cardi: Nem eltévedtek, sajnos ezeket sugallják nekik. Mindenhonnét ez ömlik, XY híres celeb instája, facebook, pöcsömcsücske... Mindenkiből lehet Vajna Timi, Hajdúné RepedtSarka Kata vagy Rogán Gecília.
Dolgozzon aki gyenge, majd ők leszüretelik a hasznot.

Tudatosítani kellene velük, hogy a szépség kurvára múlandó.

2019.01.28. 12:29:46

@Ay Mama, Que paso: aztán VV Viki, aztán Zsótti (csak így, VV nélkül)

introverted22 2019.01.28. 12:35:21

@Nyuszomuszo83: Ha nekem nőként elég az a 10 perc, akkor nehogymá az embernek ne legyen elég.

Angora Cardi 2019.01.28. 12:39:16

@,,: érdekes, ő nem jutott eszembe ilyen kontextusban de lehet

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 12:43:45

@Nyuszomuszo83: erről apukám sztorija jut eszembe. Baján volt katona és az állomáson a we-be ez volt kiírva: "Aki a nőt, a bor és a dalt szereti az rossz ember nem lehet"

Alá ezt írta valaki: "Innád boromat, hálnál nőmmel és dalra az anyósom tanítana, nem írnál ilyet a falra te Balga"

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 12:49:33

@Ay Mama, Que paso: Oli és Péter... meg volt a szerepük (ami nem állt távol a személyiségüktől), de nem szerkesztették az adást. Konkrétan Oli majdnem rámozdult Anikóra (rá is mozdult), de rájött, hogy mit csinál és elvesztheti a barátnőjét (még mindig együtt vannak a lánnyal és az Egyesült Államokban élnek, mint kétkezi munkások) ekkor, bement a riportszobába és elmondta, hogy ki akar esni a következő párbajon vagy feladja és így is majdnem bennmaradt mert annyira csípték a népek...

rostás 2019.01.28. 12:49:50

@hereverő heverő: Miért, ebben a vv-ben most ki szép? Ezeknek még olyanjuk sincs ami elmúljon.

tanárnőkérem 2019.01.28. 12:51:34

No, kíváncsi voltam a tegnapira az itt olvasottak alapján, és végignéztem.
Vélemény:
1. Zsunak szerintem van egy enyhe retardja. Tudom, ezt már sokan mondtátok, meg az ellenkezőjét is, de én így, hogy felvételről láttam, nem képekről, most azt mondom, hogy szerintem enyhén fogyatékos - vagy valami enyhe pszichés problémával küzd. Nem rosszindulatból mondom, sőt. Szerintem ezt a bentiek is tudják, mert úgy viszonyulnak hozzá: pl. Adri szépen, lassan, nyugodtan magyaráz neki, hogy biztos legyen abban, hogy megérti. Ezért volt nagyon ocsmány a szerkesztők részéről, hogy beválogatták - azért tették, hogy legyen egy "hülye", akin jókat lehet röhögni. Nos, nem így sült el.
2. Hunornak tetszik Zsu. Viceversa. Hunor azért állt le, mert felállt - és valami miatt nem akarja megdugni Zsut. Lehet, hogy az 1. pont is közrejátszik - úgy érzi, kihasználná. Adrinál és Eránál nem volt ez a helyzet, ott megbeszélték (már amennyire), hogy nincsenek érzelmek stb. Zsuval ezt viszont nem tudja megbeszélni, mert. Szóval inkább leállt.
3. Jelrakás. Greg és Reni azon vekengett, hogy Zsu milyen patkány, amiért Renire teszi a jelet. Mindketten saját magukat látták veszélyeztetve. (Önző beszarik) Azzal, hogy egyikük sem lett kiválasztott, kifogták a szelet a vitorlájukból - Zsu éppen ebből a helyzetből jön jól ki, ha ő a kihívó.
Csak remélem, hogy kitart szerdáig az elhatározása.

Angora Cardi 2019.01.28. 12:52:35

@hereverő heverő: Igen ezt sugallják nekik, de nincs mellettük pl egy szülő aki eligazítja az élet dolgaiban, és azért ez valahol választás kérdése, hogy elmegyek szextelcsizni, Dubajba vagy ánuszpornóba, mert hirtelen sok pénz, vagy beülök tanulni, esetleg ha nincs hozzá affinitásom, akkor elmegyek dolgozni. Úgyhogy nem tudom őket teljesen felmenteni ez alól. Mert bármi is van az arcukba nyomva, a saját döntésük meg persze a már benne lévő haverok hatása. Valahol sajnálom is őket de valahol nem.
És hát szépség... pl Renáta és a szépség... hát öö.. :// Az önmagát 18-nak valló Vivike is már egy bőven kiégett harmincasra hajaz.

bElannaTorres 2019.01.28. 12:58:17

@mobilos perpetuum: nehogy már azért ne olvass és válaszolj itt mert néhány szangvinikus megpróbált kiközösíteni. Engem nem érdekel honnan indult ez az egész, de láttam hogy mi lett belőle. Már gyerekként sem vettem részt a kiközösítésekben, most sem fogok.

mobilos perpetuum 2019.01.28. 12:58:52

@mobilos perpetuum:
A párbajok valamivel többet érnének, ha a "kortárs" beszédek az elején hangzanának el. Lenne hosszabb, kb negyven perc, kevesebb - ezerszer látott - bejátszással, több vitával, és a nézőtérre egyetlen statisztát se beengedni. Max civil ruhás biztonsági őröket. Láttunk olyan párbajokat, ahol az egyik fél hatalmas transzparensekkel felszerelve , másiknál semmi.
Újabban elmarad, hogy ki, kit vár vissza. Voltak meglepetések néha.
Ne emlékszem, a párbaj alatt volt-e, de pl. Baukó Évának az apja is mondott kortesbeszédet.

hereverő heverő 2019.01.28. 13:08:12

@Angora Cardi: Félre ne érts, nem akarom felmenteni őket, sőt! És nagyon is egyetértek veled a szülő felelősségét illetően. Ha zsuzsumama nem ajnározná lánykáját meg védené körömszakadtáig, hanme mondjuk reálisan látná, akkor esetleg Zsuzsuból lehetett volna több mint VV Zsuzsu. Romhány József sorai jutnak eszembe:

S lett ami volt: kutyabolha.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 13:09:48

@mobilos perpetuum: én csíplek téged maradjál! Ha valaki bolond azzal nem kell foglalkozni

@bElannaTorres: az első sulimban engem terrorizáltak a többiek. Hála az égnek átkerültem egy másik suliba. Gondoltam ha még egyszer valaki megpróbálja akkor elejét veszem a dolgoknak. Anyáméknak nem volt jó, hogy az igazgató elé kellet járniuk, de egy fél év alatt megoldottam, hogy ne az új fiút bántsák a kemény legények.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 13:12:16

@introverted22: akkor én még mindig hedonista vagyok, nekem nem elég a 10 perc! :D
@Brigante: Egen, nekem Baja a kedvenc városom, imádom, meg sem lepődöm az életbölcsességen, amiről én is hallottam már nem egyszer! :D Imádom Baját! :)

hereverő heverő 2019.01.28. 13:17:02

@úgymond olvasó mmkk: nem kell félni, ráülök a kezeimre :)

tanárnőkérem 2019.01.28. 13:17:20

@Angora Cardi: Igen, érdekes, amit írsz. Hánynak is van "normális" (értem azt, hogy nem szexipari/vlogger stb.) munkája a bentiek közül? Roli, Hunor, Zsu, Greg (ő viszont folyamatosan próbál bekerülni a médiába is). Csajokról egy kivételével kiderült mindenféle virtuális vagy valós katyvasz - ki, hol, mennyiért.
Ami viszont sokaknál a bemutatkozó filmből vagy adatlapból kiderült: elvált szülők, egy lánynál (talán Adrinál?) bántalmazás az apa részéről stb. Szóval nem rózsás a családi hátterük, és sajnos nem is visszatartó az ilyen jellegű boldogulási kísérletekkel szemben. Egyedül Hunor szülei jelentek meg normális hozzáállással: nem örültek felhőtlenül a gyerekük vv-s szereplésének.

Angora Cardi 2019.01.28. 13:18:16

@hereverő heverő: Persze nem is vitaként írtam én sem. Magamból indulok ki: anno engem sem terelt senki sem egyetemre, sem kurvának, mégis megvolt az igényem az egyikre, a másikra meg nem. Most meg ne kérdezd melyikre :D
Kutyabolha találó :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 13:19:07

@Ay Mama, Que paso: @,,:

Autóriasztónak Renyhe metálos hörgése jó lenne.
És nem a krampusszal riogatják majd a gyerekeket ,hanem Renyhe bohócra sminkelt képével.

Valaki tele pakolhatná a szezon végén Renyhe best of gifekkel az öfit.

Angora Cardi 2019.01.28. 13:21:16

@tanárnőkérem: Hunorról is rebesgetnek ezt azt, Gregről meg már tarifa is kikerült valamikor úgyhogy még rosszabb az arány...
Igen a családi háttér fontos lenne :( Úgy az élethez, mint a VV-be menés vagy nem menéshez...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 13:24:28

@Maximista vagyok:

kicsit sem megrendezett :)
Miért ültette le a csajt ?
Miért tette a szájába a rózsát ?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 13:25:26

@szociál:
fáj a pofám, semminek nem tudok örülni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 13:26:19

@úgymond olvasó mmkk:

Nem akartam nagyot ütni, de elkapcsoltad a VV-t.
Mondtam hogy ne játcc a tűzzel babám :)

MosóMaca 2019.01.28. 13:26:32

Most nézem a tegnapi adást. Le vagyok döbbenve! Ennyi, viszonylag értelmes beszélgetés még összesen nem volt. Mi van ezekkel??? Szerkesztők bealudtak, vagy leszedálták renyhét? Nem volt balhé?

hereverő heverő 2019.01.28. 13:26:53

@Angora Cardi:

Romhányi József: Egy költői vénától jól becsípett bolha önéletrajz-regényét nekem mondta tollba

Születtem Dolhán, egy kutyán, tizenkettőben, Gezarol után.
Atyám paraszti sorban élt egy lobogós gatyán.
Anyám egy cipész vérét kicsikarva átment a kisiparba.
Kiskoromban elláttam már bolhai tisztemet,
s a csípésem jelentősen viszketett.
Lakókutyám egy kis pulipintyó, mint jó suba betakart,
de többet akart ifjúi vágyam már tavaszra:
átköltöztem hát egy tágasabb kuvaszra,
mely nemsoká a plébános ebe lett.
Szemem előtt tehát már a papi pálya lebegett.
A lelkem felkészült, s a tornácon, hol este a lelkész ült,
magam is reverendába bújtam, ám az új tan,
s a jámborság nem kötött le sokáig.
Megláttam másnap a szakácsnő bokáit,
fogtam magam s kiugrottam.
De csalódtam benne! Sós volt és lagymatag.
Az örökös hagymaszag tönkretette a gyomrom,
és olyan testes volt, hogy féltem, agyonnyom.
Nem maradtam egy estet sem, megszöktem a sekrestyésben,
aki velem a kocsmába tántorgott. Magához vett a kántor ott,
s hogy lett tanyám egy tanár úr nadrágja?
– Ez a kis út nagy dráma a kántorné életében.
Én megértem!Így kerültem iskolába,
amit néhány diákban tisztességgel kijártam.
Tanulnom ugyan csak ritkán akaródzott,
de mivel az osztály sűrűn vakarózott,
szavamra, valamit mégiscsak szívhattam magamba!
Érettségi vizsgánkon én átmentem. Az elnökre.
Felnyögve kaparászott utánam, s bár az ízét utáltam,
mégis, pályám érdekében addig benne éldegéltem,
amíg a rég áhított fővárosba szállított.
Az elnök egy kis színésznőt szeretett.
Így kaptam szerepet az egyik színpadon.
De nem szerepeltem soha a színlapon,
mert atyám tanácsa mindig bennem marad:
“Sohase engedd kinyomni magad!”
Színésznőm illatos szoknyáján hintázva jártam a színházba.
Az öltöző pad alatt én is mindig jól kicsíptem magamat.
Ám az én művésznőm felelőtlen fruska,
ráerőszakolt egy színikritikusra.
Azt hittem, vérembe megy most ész, értelem,
de rágós volt, fanyar, avas és vértelen,
ezért ugrottam át Önhöz néhány napra,
többi rajongómat inkább megváratva.
Csináljunk most együtt egy jó csípős darabot.
…S ezzel a bolha jól belém harapott.
Akkorát csaptam rá, hogy hasadt a paplan.
Hogy ugrott el mégis? Megfoghatatlan!
Veszítve karriert, nagy lakomát,
riadtan menekült az ablakon át.
Tovatűnt egy kóbor eben kutyagolva,
s lett, ami volt: kutyabolha.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 13:27:51

@szociál:
azt a másik oldalamra kaptam, ezt azért kaptam, mert a tv elé álltam miközben meccset néztél :)

hereverő heverő 2019.01.28. 13:30:10

@úgymond olvasó mmkk: tréfás népi játék a XX. századból: Harapj rá a köszörűre!

Angora Cardi 2019.01.28. 13:30:18

@hereverő heverő: De rég olvastam, ez nagyon ari volt. :) Köszönöm szépen.
Pulipintyó milyen aranyos szó :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 13:32:47

@hereverő heverő: ezt észben tartom arra az esetre, ha valami kínod lesz :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 13:33:56

@Bryan élete: Re: "a sötétben is jól halló denevérfülű Adri..." Nagyon nagy szöveg! :-D

bElannaTorres 2019.01.28. 13:34:46

@Brigante: nagyon nehéz lehetett :/ nálunk lányok közt nem volt verekedés, volt más.., hetedikben egy olyan lányt akartak kiutálni, akihez hasonló jó embert nem is sokat ismertem. középiskolában suli után már dolgozott és a pénzt mindet odaadta az anyjának.
Remélem mindenki írni fog ide aki szeretne, nekem tetszenek a különböző vélemények. Tegnap is volt egy olyan gondolat, hogy Roli talán tényleg Renit látja egyik legerősebbnek. Ebben azért lehet valami.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 13:37:35

@úgymond olvasó mmkk: Ha a hármas döntőig nem fog párbajozni, akkor nem is fog nyerni szerintem, nekem ennyi pont elég lenne... :-) Amúgy meg a Robogót már úgy is elvitte...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.28. 13:38:04

@úgymond olvasó mmkk:

Sajnos csak a verésből értesz mókushering :*

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 13:40:01

@Ay Mama, Que paso: Nem látok téglát, de szerintem a korábbi szériákban sem volt. Egyébként ha mondjuk szavaznom kellene, akkor Renire szavaznék.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 13:40:37

@bElannaTorres: Belülről csak annyit látnak, hogy Rúdlény folyamatosan a kamerának dolgozik. Ebből kiindulva azt hiszik, hogy erős. Azt senki sem tudja, hogy az őrjöngését is bevágják.

Az, hogy Rolinak (ha) sikerült kikerülnie a párbajt (és Hunornak is) az önmagában felér egy csodával. Őszinte legyek, gratulálok nekik.

Nekem a leggyanúsabb top4 Roli, Zsu, Adri és Hunor. Csak az a kérdés, hogy Greg ki ellen fog kiesni (ha kiesik).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 13:41:34

@Ay Mama, Que paso: Ebben nem hiszek... VV7-ben Maciról mondták.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 13:41:49

@szociál:
te titokban ezt élvezed, denevérmanó :) :*

@VV Erőlegény:
olyan variáció nincs, hogy párbajozzon, de ne nyerjen? :)

ewita 2019.01.28. 13:42:55

Látom renyhének küldtek be cuccokat, ne legyen ki a picsája, de ezek vajon tudnak valamit, hogy a kismama részlegről válogattak?? :D :D :D :D :D

,, 2019.01.28. 13:44:15

@VV Erőlegény: hol a beígért elemzés? lemaradtam?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 13:44:44

@Nyuszomuszo83: jó a halászlé arrafelé. Ha szép hegyeket és tündér kastélyt akarsz látni, azért egyszer gyere el Miskolcra :) (ilafüredi kastélyszálló). Van itt Barlang fürdő és a Diósgyőri vár is szép. Ez a város több figyelmet érdemelne :)

bElannaTorres 2019.01.28. 13:48:59

@Brigante: jó kérdés. Hunor azt mondta ő adrit vinné, greggel végül is jóban van. Ha legközelebb Adrira tesztnek akkor hunor vállalja a párbajt, ha gregre akkor roli. ezt még meg kell beszélniük, meg még érdekes lehet hogy ki lesz a villamester.
Egyébként tényleg szépen megoldották, hogy elkerüljék a párbajt.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 13:50:57

@Brigante: ne is fájdítsd a szívem, tudod mennyire bakancs listás az a rész, mivel eddig teljesen kimaradt, Lillafüred, Szilvásvárad, Eger, Debrecen, Miskolc, Diósgyőr stb. ezeket még fel kell fedeznem mielőtt meghalok - remélem jó sokára még-
Halászlé. Kicsivel egy árnyalatnyival készítjük másként mint Baján, mi bátaiasan esszük, de majdnem ugyanaz. Elmaradhatatlan a tészta és mi nem passzírozunk. Máshol nem is eszem meg a halászlét! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 14:10:39

Összességében nagyon tetszik a széria. A már kiesettek közül Radics egy jó szereplő lehetett volna, ha nem akarta volna az első perctől kezdve uralni a játékot, ha Adriból indulok ki, akkor szerintem Szintike sem volt rossz választás, még kinőhette volna magát a játékban (pecche volt), Era jó mellékszereplő volt, a tündöklése és bukása egy külön kis fejezet volt ebben a szériában, Csoki esélyes lett volna a fődíjra, leginkább Hunornak kedvezett a kiesése, VVV amit lehetett mindent elszúrt a játékában, de ha jobban méri fel a helyzetet elég sokáig juthatott volna. Ginut kifejezetten szerettem, de sajnos ő is rosszul pozícionálta magát (becsülöm benne, hogy ezt azonnal be is látta), Lacika a rejtőzködő kedves rosszfiú, akit még a párbajellenfele is megkönnyezett a kiesése után, aki sajnos abba a hibába esett, hogy a kelleténél jobban alulpozícionálta magát, Ánusz, na ő az egyetlen, aki egy ordenáré paraszt játékot tolt, minden tekintetben melléfogás volt (kár volt a castingnak hallgatnia a haverjára Somára, aki betolta őt a játékba), Reni (most meg fogtok kövezni), de k*rva nagy VV játékos, csak rendkívül idegesítő, de belül olyan nyomást helyez a többiekre az erőszakos játékával, hogy még mindig mindenki fosik tőle (az enyhén szefós Zsuzsu kivételével), Zsuzsu, nem kell kommentelnem, ő a megtestesített Zsuzsuság (szerintem mint olyan egyedülálló az országban, ilyen karaktere nincs még egy embernek), esélyes a győzelemre is (bár én nem szeretném, ha nyerne), Greg, ripacs sellő, de érdekes forma, lehet belőle egy jó riportert nevelni potenciálisan (ripacskodása nem nagyobb, sztem, mint pl Csonka Bandié), most nagyon félretaktikázta magát, de biztos, hogy az elkövetkezendő napokban még nem fogja feladni a taktikázást (lehet, hogy visszajön Renivel együtt a lehetetlen helyzetből is, és elkerüli a párbajt), Hunor, hozza a Robin féle bevált receptet, esélyes a végső győzelemre is, de nagy csalódás lenne számomra, ha ő nyerné a játékot, Roli, azért újabban sokat megcsillantott a taktikai képességeiből (mely alapján joggal megilleti őt a hogyvolt különdíj), jön fel szépen nálam is a játékban, csak ezt a kitérdelt szürkemackós, és kőműves dekós igénytelen outfitjét próbálná valahogy levetkőzni, és végül de nem utolsó sorban Adri. Hát ez egy Oscar díjas, Glenn Close féle karakter a Veszedelmes Viszonyokból, az ordenáré részegen asztalontáncolós leges legutolsó kezdeti helyéről, immáron két párbajt is nyerve, előrehozta magát nálam az első helyre, hihetetlen VV taktikai érzékről tanuságot téve. Nagyon szeretem nézni a játékát! :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 14:10:59

@VV Erőlegény: nem tudom, egy Greg - Hunor benne van a levegőben. Bár Roliéknak van egy dupla jelük.

bElannaTorres 2019.01.28. 14:18:08

@VV Erőlegény: hát ez nagyon jó volt :))). Köszi!
Adri nekem is kedvencem, még azt is bírom benne ahogy hallgatózik, az arcok amiket vág, ahogy mindenkivel kijön, ha kell vállalja a konfliktust, de ha nem muszáj nem folyik bele.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 14:18:16

@,,: Picit késett, de kiírtam magamból! :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 14:19:17

valami hunor rajongó rám küldte a devlát.
álljon elő, vagy hallgasson örökre.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 14:23:46

@VV Erőlegény: egyébként igazad van. Így a végén elismerem jó volt a casting. Ánusz hiba volt, de kellenek a taplók ide. Radics, sajnos túl tolta illetve Rolinak nagyon igaza volt amikor azt mondta "le kell vágni a kígyó fejét" és sikerült is. Csoki.. igen szerintem ha marad csont nélkül viszi haza a 36 millát. Greg véleményem szerint alkalmas egy trash média szereplésre, celbeként övé a világ.
Roli, csípem a karakterét! Jó lenne ha valahogy kinyílna előtte a világ. Látom benne a lehetőséget és, hogy őszinte legyek megérdemelné a 36 millát.
Hunor... nem rossz karakter. A VV után valószínűleg soha többet nem fogjuk látni, ha nyer ha nem.
Lacika :) kívánom fusson be, jár neki a siker.
Adri, egy tipikus főszereplő nyomozó vagy fő gonosz egy Agatha Christi regényben. Vagy a Gyilkos Sorok magyar remakejébe mehetne nyomozónak :).

MosóMaca 2019.01.28. 14:35:04

@VV Erőlegény: Ginut én is sajnáltam. Egész szimpi volt és talán jó karakter lett volna. Adri pedig valóban a béka segge alól indult és nagyon feljött.

,, 2019.01.28. 14:38:45

@VV Erőlegény: nagyon tetszett!:) egyedül a veszedelmes viszonyok hasonlatot kérem ki magamnak, egyik kedvenc könyvem, ne szentségtelenítsük meg:)

hereverő heverő 2019.01.28. 14:48:32

@VV Erőlegény: Majdnem EKG, de:

Radics egy faszparaszt volt, semmi esetre sem kellett volna ebbe a játékba. Igen, az első pillanattól kezdve uralni akarta, ezt a castingon is látni kellett volna és már a válogatón kiszórni, nem tesz jót a játéknak, ha egy ilyen figura mindenkire rá akar telepedni. Ha egy intelligens karakter elepedne rá mindenkire, uralná a játékot az más lenne, de ezt a segglukat nem lett volna szabad megmutatni. Még elrettentő példaként sem.
Cintikét sajnáltam, benne sokkal több lett volna, Adrival jó páros lehettek volna. Csoki is jó válogatás lehetett volna, Ánusz beválogatásáért meg jár a faszkorbács a Soménak, ezt nagyon jól látod. Ginuról nincs véleményem - nem nagyon láttam. Lacika valóban túl keveset mutatott magából, de szerintem ebben nagyon benne van a Zsoltiék keze: ők látták, hogy egy szerethető és érdekes játékos lenne, ők viszont jobban szeretik az ordenáré üvöltést, ezért Lekvárbból semmit nem mutattak. Megint csak faszkorbács a szerkesztőknek.
A többire EKG.

Angora Cardi 2019.01.28. 14:48:35

@VV Erőlegény: Adri nàlam nem jött fel többit nagyon EKG-zom

hereverő heverő 2019.01.28. 14:50:53

@Nyuszomuszo83: Ha arra jársz, mindenképpen menj el a Zemplénbe. Talán az egyetlen olyan része az országnak, ami még "érintetlen". Én már keresztül-kasul bejártam az országot, de mindmáig egyik kedvencem, bár azért még a Balaton-felvidék a No.1

,, 2019.01.28. 14:53:01

@hereverő heverő: "Ha egy intelligens karakter elepedne rá mindenkire, uralná a játékot az más lenne"
ilyen volt vv attila, nekem az is kínszenvedés volt, bár visszagondolva jobban idegesített, mint radics. és ugyanolyan lelki terrorban tartott mindenkit, csak választékosabb szavakat használt. mások meg imádták, tudom.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 14:55:49

@Angora Cardi: ha választanom kellene, hpgy ki nyerje meg, aki nem roli, adrit választanám

hereverő heverő 2019.01.28. 14:58:44

@,,: Igen, rá gondltam. Én nem szerettem a lelki terrort, de el kell ismernem, hogy vicces helyzeteket teremtett - es volt humora, mindenkit a gyenge pontján gúnyolt ki, szívig szúrta a fullánkjait. Radics csak orednáré ostoba gyökér volt, egy Tivy 2.
És ezen nem fogunk összeveszni :)))

Angora Cardi 2019.01.28. 14:59:34

@,,: én bírtam
@úgymond olvasó mmkk: én sajnos szimpátia miatt gyarló módon nem tudnék adri felé hajlani :/
@hereverő heverő: ó ez nagyon jó, nagyon tetszik :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 15:00:15

@Angora Cardi: de huncipunci úgyis megnyeri, ha rolinak nem engedik :)

Angora Cardi 2019.01.28. 15:01:15

@úgymond olvasó mmkk: igen phuncika a tinilányok miatt esélyes

,, 2019.01.28. 15:05:00

@hereverő heverő: "És ezen nem fogunk összeveszni :)))"
Fenébe:)

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:06:43

@hereverő heverő: Mindenképpen, ami még nagyon vonz és sajnos nem láttam még az a Fertő-tó! :(

2019.01.28. 15:07:31

@VV Erőlegény: @Brigante: @hereverő heverő: Én már régóta írogatom itt, hogy jó ez a széria. Örülök, hogy mások is észreveszik lassan.
Ilyen epic párbajok mint Ratyis-Era, Pua-Ánusz, Roller-Era jó ha 1 volt eddig egy szériában. Most meg, lehet, hogy megkapjuk az atombombát, az álompárbajt, amelyet csak viccből emlegettünk itt 1-2 hete: Süsü-Renyhe.
Ja és még az is benne van, hogy ha szerdán Renyhe hívódik ki, akkor rottyra teszi Süsüt vasárnapig, így esetleg mindkettő kieshetne. (Figyelsz, Zsótti? :-)

hereverő heverő 2019.01.28. 15:09:34

@,,: :D :D tudod mit?
Kedves adminok, szeretném ha vetnétek egy pillantást erre a hozzászólásomra. Ez az állat hereverő heverő olyan hangnemben faszozza teli a blogot és magát, ami semmilyen értelmes és magasröptű társalgásba nem való!
Légyszives tiltsatok mán ki innen a picsába, mert a jóizlésű emberek nem tudják elmondani tőlem a fostos véleményüket, na!
Ja igen, még kell utána egy
Picsába!
és egy
EKG!
is.

puszi köszi

2019.01.28. 15:10:30

@,,: EKG. Én azt a szériát, éppen Attila miatt, csak néha, immel-ámmal néztem. Fúj, de mocsok volt Attila! Persze visszagondolva jó volt, jól csinálta, de akkor nagyon nem jött be.

hereverő heverő 2019.01.28. 15:11:10

@Nyuszomuszo83: óóóó, versenyeztem is ott, nagyon szép emlékeim vannak onnét.

mobilos perpetuum 2019.01.28. 15:16:17

@bElannaTorres: Kivételesen válaszolok: több helyen ott vagyok. Pl. A Blikk egyik cikkét kommenteltem. Csak egyetértő jelzést kaptam. A Borsot ignorálom mióta... Most megyek vissza törzshelyemre, nem fb-oldal.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 15:16:43

@,,: Én nem olvastam a könyvet, de a film Glenn Close-zal, John Malkovich-val, és Uma Thurman-nal benne van nálam minden idők top-10-ébe. Alapfilm! A "nem vagyok a magam ura" pedig alap mondás. :-)

@Brigante: Itt még minden kombináció benne van a levegőben, kivéve talán egy Roli-Hunor, bár talán még az is a négyben esetleg... Csak egy példa, de erre megint azt mondod, hogy ez olyan tavaly április 8-a előtti balos véleményformálós matekos. :-) Roli és Hunor taktikailag rájön arra, hogy ha ketten mennek a hármas döntőbe, akkor megosztják a szavazókat az első körben, ezért barátságosan lefájtolják a 4-ben a meccset, hogy a győztes még nagyobb eséllyel indulhasson egy nappal később a fődöntőben. Mindenesetre Greg-Hunort nem érzek a levegőben. 80% Greg-Rolit, 20% Greg-Adrit érzek, és mindkettő fajtában Greg veszít majd (70-30 körül, vagy annál nagyobb arányban).

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:18:02

@Spitzbauer: neeeem hiszem, max a neve! :)
@hereverő heverő: Én téged néha úgy irigyellek Tesa! :) Vízimádó vagyok, tudod! :)

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:22:22

Istenem mily magasba ívelő életpálya modellek vannak itt kéremszépen! Nem is értem miért nem lettem kommentelő mindenhol, bűr soha nem késő elkezdenem, de egyes emberek babérjaira törnék.... brühüühüüü. Jelige: Utáljatok vagy imádjatok 3 like-ért! :D :D :D :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 15:27:03

@,,: Attilába az volt a "szimpi", hogy kijött a riportszobába és elmondta, hogy hogyan látja a dolgokat és, hogy mit fog csinálni. Jól felépítette az ellenségét (először Petit majd a Tuja srácot).

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 15:27:35

retek, ha itt vagy, jelentkezz. azonnal szükségem van egy lájkra.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.28. 15:27:57

@Spitzbauer: jajj, de rég röhögtem ilyen jót! Köszi

,, 2019.01.28. 15:31:22

@hereverő heverő: engem is engem is tiltsanak ki!:)
@VV Erőlegény: igen láttam:) van a glenn close-os változat, az annyira nem tetszett, van egy fekete-fehér változat a 60-as évekből meg nem mondom mi a címe, van a Kegyetlen játékok (legjobb feldolgozás sztem) és van egy Valmont című, Colin Firth játszik benne. De a könyv baromi jó, agyonkölcsönadtam barinőknek, tök cukik voltak jegyzeteltek belőle:)

Maximista vagyok 2019.01.28. 15:31:29

Én a pornhubra járok kommentelni!

@úgymond olvasó mmkk: lájk!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:31:41

@úgymond olvasó mmkk: én like-olhatlak vagy számomra nem megengedett és menjek a picshába? :D Igaz nem @szocial kolléga vagyok, de egy like-nál jobb a két like!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 15:31:51

@VV Erőlegény: Valahogy így látom én is. A 4-es döntőben nem gondolom, hogy egymásnak mennének. Szerintem a TOP3-ban megvárják, ki esik ki az első helyen (Roli-Hunor) az a gáz, hogy az éjszakában már nem lesznek fenn sokan így a nevető harmadik csont nélkül be fogja tudni húzni az első helyet.

Érdekes lesz, szerintem most mindenki úgy fog járni, mintha tojáson mennének, mert nem merik bevállalni, hogy véletlenül Zsu ellenük forduljon. Egy rossz mondat elég és nem Renyhét fogja kivinni...

bElannaTorres 2019.01.28. 15:31:54

@mobilos perpetuum: Hát lehet igazad van, nem bírnak leállni, mit lehet tenni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 15:32:17

@Maximista vagyok: nem tudod, melyik küldhette rám a devlát? vuduzzuk meg!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 15:33:09

@Maximista vagyok: ja, és köszcsi, mindig tudod, mi kell nekem. éljenek a retkek bis hundertzwanzig.

@hereverő heverő: hülye :)

,, 2019.01.28. 15:34:53

ha már kegyetlen játékok, ezt küldöm egy Zsunak (nem a VV Zsunak, egy másiknak)
youtu.be/Jqu1Erh5veU

,, 2019.01.28. 15:36:33

@úgymond olvasó mmkk: én is dobok egy lájkot, bármire is:)

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:38:51

@Maximista vagyok: Tőled miért nem váltam mást! :D :D :D Tömör vagy hosszú a hozzászólás? :D

hereverő heverő 2019.01.28. 15:39:28

@bElannaTorres: Tudod, van már az a fokozat, amikor az ember házhoz megy a pofonért, és most szántszándékkal nem a tátott szájú rohanást hoztam hasonlatnak. Mobilos most pont ezt tette amikor jó lenézős kommenetet helyezett ide. Nem kell önkéntes mérvadót játszani, ok nélkül hülyének nézni azokat, akiknek nem egyezik a véleménye a tieddel, és nem kell dicsekedni azzal, hogy kapott egy másik helyen 20 like-ot is. Az itt kommentelők többsége nemcsak hogy nem rajong a lájkokért, de egyenesen szarik a lájkokra.
Szóval sokkal kevésbé ércesen, de az a lényeg, hogy nem kell megváltoztatin egy blog hangvételét, hanem meg kell érteni, és becsatlakozni a társalgásba. Neki, és néha neked sem sikerül ezt megérteni, és akkor jön a személyeskedés.

Ezt most minden rosszindulat nélkül írom, de én tudok skippelni is.

Maximista vagyok 2019.01.28. 15:40:01

@úgymond olvasó mmkk: lenne pár tippem :D aztán még a végén bekommentelnek a házam alá...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 15:42:36

@,,: köszönöm is :)

@Maximista vagyok: odagraffitizik, hogy hüje maximista! :)))))

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:44:30

@hereverő heverő: Lájkollak tesóóó!!! Vazze úgymond dikk ekgzlak! Na tetsző genya, kő kóla! :D

bElannaTorres 2019.01.28. 15:45:27

@hereverő heverő: nem én kezdem a személyeskedést, volt itt aki úgy indított hogy a hogyvolton a zsu drukkerek ostobák. Naponta le kell írni. Ahelyett hogy békénhagynátok, amit Józsi is lejátszott itt tegnap mert rolira is lett mondva három mondat, nézd vissza igaz kimoderálták.
Játékról jöttem beszélgetni, mobilos is írt jókat, ti is szoktatok, de nem fogok csak azért egyetérteni mindennel, hogy kapjak egy buksisimit. Nem kinyilatkoztatások vannak itt hanem megosztott vélemények, amikre lehet válaszolni. Kicsit sok ostobázás és indulat volt itt ahhoz képest, hogy pl én mindig normálisan írtam le a véleményemet. Csak a kötekedésekre válaszoltam keményebben. Nemcsak ti beszélgettek itt, vannak még akik írtak mobilosnak, nekem is.

hereverő heverő 2019.01.28. 15:46:51

@Maximista vagyok: A kutyám pont most komentelt a barackfa alá.

Angora Cardi 2019.01.28. 15:48:54

@Nyuszomuszo83: megyek like-ollak szoljal barmikor

hereverő heverő 2019.01.28. 15:52:20

@bElannaTorres: Nincs igazad, ne haragudj. Józsi már egy hosszú csörte végére tett pontot, már hetekkel ezelőtt megjegyeztük a sok álnicket és új kommentelőt.

Azt nem látjátok át, hogy it nem az a baj hogy Zsuzsut szeretitek, hanem az, hogy aki nem őt szereti az csakis hülye lehet. Más oldalról meg mindenki hülye aki szereti Rolit, hiszen Roli csak ül és néz ki a fejéből.

Szóval vannak ilyenek is meg olyanok is. Nézd meg Bel Amit, ő egyenesen verseket ír Zsuzsuról, de neki még senki sem szólt be ezért, SŐT még várjuk is a zsuzsut dicsőitő költeményeit. A buksisimi senkit nme érdekel, hidd el. Vagy ne hidd, nekem igazán mindegy.
A korlátoltság az, ami itt sokakat zavar, és azért kap mobilos ennyi gúnyt, mert nem hajlandó ezt belátni. Neki más az értékrendje, hát akkor menjen a törzshelyére, én csak megvonom a vállam.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:52:41

@Angora Cardi: Köszi Nyuszim! Én is like-ollak mmkk!
Mekkora gruppen lájkolás lesz itten! Szóljatok az uramnak, mert a gruppenben az a szar ha kimaradsz belőle! Este megszexuá.. akarom mondani meglájkolom úgy, hogy csörögni fog a csengős sipka, mint a déli harangszó! :D :D :D Sőt Józsit, Javiert és Robit is beveszem, ha lúd legyen már kövér! :D :D :D :D

pimasz borz 2019.01.28. 15:54:40

Hajrá Roli!!Kapok buksisimit? :D Ne viccelj már...Ugyanitt lájk eladó ;)

Maximista vagyok 2019.01.28. 15:55:41

@Nyuszomuszo83: mikor hogy, attól függ mennyi időm van rá :D

hereverő heverő 2019.01.28. 15:56:11

@Fridolin a pimasz borz: csak huszasával veszek baszki, egy kis pimasz lájkot a hajamra kenhetek. Húsz alatt nem is állok veled szóba, afölött meg szoba.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:57:35

@Maximista vagyok: Gyere likeolhatsz te is, megengedélyezem! Amúgy a jó munkához idő kell a szarhoz meg még több! :D Nekem minőségi likeolás kell! :D

Angora Cardi 2019.01.28. 15:58:59

@Fridolin a pimasz borz: cserèljünk like-ot Borzi :)
@hereverő heverő: maestrot is like-olom
@Nyuszomuszo83: kemèny vagy nyuszi, talàn egyszer a beszólogatóknak is leesik mert ma is csak 1 uszkve 2 ember szólt be bàrkinek is

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 15:59:01

@Fridolin a pimasz borz: Feléből mennyit engedsz???? Ugyanitt dislike eladó! Érdekel? Kicsi óccsóba megszámoljuk! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 16:00:22

@Angora Cardi: Nézd addig amíg ebből is képesek vagyunk hülyeséget gyártani mi baj lehet??? Lekvárlak akarom mondani lájkollak! :D :D :D

hereverő heverő 2019.01.28. 16:02:37

@Nyuszomuszo83: Ne már, a Blikken csakis minőségi, egyetértő lájkokat kapsz! ahogy ott lájkolnak nem lájkol úgy senki. Úgy kilájkolnak, csak kettéáll a szőrös fülecskéd, a Blikk maga a művészet, a minőségi magyar újságírás Lájkó Félixe!

Angora Cardi 2019.01.28. 16:03:54

@Nyuszomuszo83: èn imàdom hogy mindenen elröhögünk, engem mmkk lehet lekvàrni mint a klub önjelölt feje, a lekvàr ès a like nàlam egyre megy

pimasz borz 2019.01.28. 16:04:57

@Nyuszomuszo83: elboltoljuk buksisimire oszt egál :D

bElannaTorres 2019.01.28. 16:05:45

@hereverő heverő: dehogynem látom át, sose írtam olyat, hogy hülye aki rolit szereti, igaz az nekem fura, mikor valaki annyira elfogult, hogy más véleményt már nem is tűr meg, és egyből sértegetni tudja a másikat.
Nem követtem az egész vitát az elejétől, de párszor belekeveredtem, minden alkalommal azért lettem megtalálva mert kritikusabban írtam játékosokról. Lacikáról is, pedig őt még kedveltem is. Mikor tegnap írt mobilos semmit nem láttam benne amiért így le kellett volna támadni, biztos van előzmény, erre mondtam hogy túl kéne már lépni rajta, nincs is arányban idejön egyedül húszan ráugranak.
Közben pedig csillagporszemre meg rám is. Sok álnickről annyit, hogy mindketten meg lettünk gyanúsítva, hogy mobilos álnevei vagyunk. Mintha nem lehetne hasonló véleményünk egy-két játékosról.

Mate4182 2019.01.28. 16:05:46

amugy ha mar Zsu, cask hogy nyomjak vmi pozitivat: fokozatokkal jobb es konnyebben elviselheto amiota nem Renyhevel meg a Sellovel porog

hereverő heverő 2019.01.28. 16:06:10

@Angora Cardi:

lájkváros kenyeremet sej haj belekentem a zabroszba
de a zabroszba
idesanyám le is nyomott erősen a zabrostba
de a zabrostba
Lájkok lájkok
a kurva anyátok
sej a kurvaanyátok

MosóMaca 2019.01.28. 16:12:53

Én sajnos nem hiszem feltétlenül, hogy megvalósul az áhított párbaj renyhe és zsizsikes között. Pedig nagyon jó lenne, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy visszakozni fog zsu, mert hát a szív szava, meg amúgy is Roli tette rá a kendőt és az gonosz dolog...

hereverő heverő 2019.01.28. 16:18:13

@bElannaTorres: Nem azért lettél betalálva, mert kritikusan írtál, és ha valaki nem volt hajlandó más véleményt megtűrni, akkor az pont mobilos volt (igen, kukac nélkül is leírom), minden eszközzel, ezer éves hozzászólásokkal és irreleváns idézetekkel meg akart győzni mindenkit, hogy az ő véleménye a helyes. Te pedig melléálltál, és védted a védhetetlent, saját bevallásod alapján is úgy, hogy nem olvastad végig a vitát. Csillagporszem dettó.

A túllépésről pedig annyit, hogy te voltál aki felszítottad a tüzet a "nem tudnak leállni nézd már" kommenteddel - ami egy személyeskedős, rosszindulatú komment, remélem ezzel egyetértesz. EKG.

Maximista vagyok 2019.01.28. 16:19:27

Aki a legtöbb lájkot gyűjti az eltölthet egy csodás napot a bivalybasznádi búcsúba Renivel, ahol fellép Tiv Tivy is. A program egyik fénypontja lesz, amikor egymás szájába kell átköpni 3 és fél méterről. Gyűjtsétek csak :D

hereverő heverő 2019.01.28. 16:21:15

@MosóMaca: Még én sem tudom kire tippeljek a szörnycsi táblázatában... Zsu bárkit kihívhat most, Hunor a leggyengébb, Renyhe a legparasztabb, Roli az ősellenség. Greg és PUA nem játszanak ebben a körben, de Tvbuzi jól írta: Greg le fogja szopni magát a következő kiválasztáskor :)

Angora Cardi 2019.01.28. 16:22:28

@hereverő heverő: csillagporszemmel màr többször kellemesen diskuràltam, ma is nagyon szimpi volt

hereverő heverő 2019.01.28. 16:23:13

@Maximista vagyok: Nekem már van 20, de csak amolyan kisipari szar fészbukos foskilences lájkok. Azok csak felet érnek.
De gyűjtöm szorgalmasan, már vettem is acélbetétes péklapátot.

MosóMaca 2019.01.28. 16:24:30

@hereverő heverő: igen, a következő, amit várok, az a csillámpondró feje lesz :D Hunorral volt egy kis összebújás, szóval csak szívből azért talán nem viszi ki. De Renyhe már csak azért is megfelelő választás lenne, mert nehogy már párbaj nélkül egy ilyen döntős legyen. Meg nem mellesleg egy elviselhetetlen undoritttttto idióta. Én csak attól tartok, hogy lesz-e nagy békülés és a szívcsapat megdumálja, hogy Rolit vigye ki, mert ő lesz a hős, ha kiejti a gonoszt a játékból...

Maximista vagyok 2019.01.28. 16:26:17

@hereverő heverő: Hunort nem fogja, ha Renit viszi Zsu akkor talán még szavazni is fogok rá, ha Rolit akkor meg Zsu ellen.

hereverő heverő 2019.01.28. 16:28:19

@Angora Cardi: Persze, ez nem az a kirekesztő blog. Belannatorressel is beszélgettünk már más témákról, sőt mobilossal is lehetett értelmesen beszélni. Én nyitott vagyok, legfeljebb kellemes csalódás.

bElannaTorres 2019.01.28. 16:28:42

@hereverő heverő: mobilos nekem írt, mindjárt elindult a gúnyolódás. Legalább akkor hagyjátok békén ha nekem ír, már mondtam, hogy én mindig eltudtam vele beszélgetni. Tegnap jóhogy melléálltam, mivel egyetértettem azzal amit írt. De már korábban is volt ilyen, nem őt védtem, hanem egyetértettem azzal amit írt, és be is lettem találva. Nem mondtam hogy mobilosnak igaza van abban ahogy írt nektek, rólatok. Azokat nem is olvastam, semmi közöm hozzá. Amit írt a játékról, játékosokról azzal értettem egyet. Persze most nem emlékszem mindenre, lehet volt hogy csillagporszemmel egyetértettünk abban, hogy itt vannak akik nem tűrik ha a kiskedvencükről van kritika. Ennek is megvolt az előzménye, pl. Ezek a burkolt ostobázások, én legyen tekintettel arra, hogy rolinak szurkoltok, ne is írjak róla semmi rosszat, de itt mehet az hogy aki zsunak drukkol az szefós, 5000x.

pimasz borz 2019.01.28. 16:30:48

@MosóMaca: Szerintem pont az menne szívből,ha Renit viszi.Mondta,hogy nem tud vele együtt élni.Ezekután ha Roli lenne mégis,az már taktika..meg ha rá is beszélik főleg kilóg a lóláb.Hiteltelen lesz.Ettől még nyilván megteheti sajnos.

hereverő heverő 2019.01.28. 16:31:39

@MosóMaca: és @Maximista vagyok: Én Rolit tippelem, amennyire folyásolni belehet a süsüt, bedumálják neki Rolit aki ellen kinnmarad, hacsak a szerkesztők nem nyúlnak bele még átlátszóbban. Az lesz a másik epic párbaj, az ordítás és a csendes farokvakarás párbaja. És a legszomorúbb, hogy a Zsuzsuból kinézném, hogy tudna ő másként is kommunikálni (mármint csendesen), de a szívcsapat most elküldi egy halálos küldetésre, és röhögnek a markukba.
majd az öfikből kiderül mennyire megy tovább Renyhe felszopása

Maximista vagyok 2019.01.28. 16:32:34

Én ebben az országban több millió emberrel nem tudok együtt élni. Akkor most őket hova a faszba vigyem ki?

Maximista vagyok 2019.01.28. 16:36:31

@hereverő heverő: jó de Renyhe szerintem a műsor kezdete előtt díptrótozott egyet a főszerkesztőúrnak

hereverő heverő 2019.01.28. 16:36:48

@bElannaTorres: utolsónak, de még egyszer: ferdítesz:
"itt vannak akik nem tűrik ha a kiskedvencükről van kritika. Ennek is megvolt az előzménye, pl. Ezek a burkolt ostobázások, én legyen tekintettel arra, hogy rolinak szurkoltok, ne is írjak róla semmi rosszat, de itt mehet az hogy aki zsunak drukkol az szefós, 5000x. "

Nem, nem volt ilyen. Ott voltam, olvastam. Mindenki eltűri ha rolit szidod, ha zsuzsut szidod, stb. Adrit is szidhatod, mint akárki mást is. Mindenki, egyet kivéve.
Csillagporszem kicsit más tészta, mert ő a szefós kifejezésre akadt ki de ez az ő személyes indokai miatt még érthető is lenne. Azóta ezt tisztázta is itt többekkel.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 16:40:10

@hereverő heverő: ááá a Blikk nem nekem való, oda csupa értelmiség jár, én meg olvasni sem tudok,csak a képeket nézegetem mert van galéria! Amúgy a csujjogatód nagyon tetszetős majd táncolok rá egy csárdást, rutyutyu! :D
@Fridolin a pimasz borz: buksisimi diplomám van, egyetemi szintre fejlesztettem, jól vigyázz lehet nem leszünk egálban! :D
@Angora Cardi: te A FEJ vagy a lekvár klubban a legnagyobb dunsztosüveg, mink meg kislekvárok vagyunk! :D

hereverő heverő 2019.01.28. 16:40:16

@Maximista vagyok: az könnyen lehet mert nagyon nyomják. de most már értem, mire értette, hogy Renyhe nagyon kreatív és rengeteget játszik a tárgyakkal. Meg napjában többször is átöltözik... Ennek fényében érthető.

Maximista vagyok 2019.01.28. 16:45:05

@hereverő heverő: ettől tartok én is, hogy Zsut megdumálja a két korcs.

2019.01.28. 16:47:36

@bElannaTorres: "Legalább akkor hagyjátok békén ha nekem ír" - LOL/XD/facepalm/@#ˇ\!!! Ha csak neked ír, miért nem priviben? Lófaxt neked ír, illetve ő azt szeretné, hogy mindenki lássa, amit neked ír. Akkor meg miért nem írhatnak rá? Akkor, ha legközelebb Hereverőnek írok faxságokat, meg hogy bElannaTorres hülye, akkor te nem is akarsz majd válaszolni? Mert békénhagysz, ha Heverőbnek (kukac nélkül) írok???
Tehát az ilyen és ehhez hasonló okosságait verik ki a biztit itten... Csaxólok. Egyébként, én az átugrós típus vagyok.

Jöhetnek a lálykok.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 16:49:12

@hereverő heverő: a fenét fogja Greg lesz.. magát a következő kiválasztáskor. Még mindig minimum 3 an lesznek bent a szív csapatból és ezek már fognak tudni együtt dolgozni. Megint az lesz a kérdés ki lesz a villamester ...

ewita 2019.01.28. 16:50:41

Emlegetitek a 3-as párbajt? meglépik vajon? mondjuk sokan vannak még mindig bent! érdekes lenne, de valszeg Roli szívná meg, mert ha zsu-renit vinné, renyhe meg rolit és akkor csak süsü menne vissza... Sajnálnám ha Roli kiesne, neki volt esze, játszott, kombinált, jókora ellenszélben, nem csak elvolt bent. Adrit én is egyre jobban bírom, jól lavírozik a dinkák közt :D

Angora Cardi 2019.01.28. 16:51:48

@ewita: Én mindig várom a hármas párbajt, de semmi híre. Bár ha a feb 17-et tartják talán belefér.

bElannaTorres 2019.01.28. 16:53:02

@hereverő heverő: nem nagyon szoktam szidni rolit, mondjuk tegnap írtam rá negatívat, és mi lett belőle. Úgy emlékszem korábbi vitánál is ez volt a baj.
Az ostobázás már hetek óta megy, miközben ugyanolyan hülyék vannak mindkét oldalon - facebookon látni. roli drukkerek között is.
Még azzal is megtaláltak hogy mobilos másik neve vagyok, nem hiszem hogy adtam rá okot, mivel jöttem és pont egyetértettem azzal amit írt - akkor.
Mindegy. Apám mondta hogy élni és élni hagyni. Mobilos biztos megsértett valamikor itt másokat, én úgy gondolom visszaadtátok. Viszont én még beszélgettem volna vele is a játékról.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 16:53:05

@Spitzbauer: kapsz egyet hogy örüjjé, tee lájkvadász! :D

bElannaTorres 2019.01.28. 16:53:56

@Spitzbauer: jó hát arra mondjuk igen, de most nem volt ilyen.

Mate4182 2019.01.28. 16:57:15

@bElannaTorres: faszom bazdmeg eddig birtam ...

a tegnapi muszakombol rament vagy 2 ora hogy a te hisztidet olvastam es azt ahogy mindenkinek azt bizonygatod hogy te aldozat vagy es midnenki mas idiota
szarok ra hogy fogalmaztal szarok ra miket masolsz be az elozoekbol ... a te baromsagodtol hangos a comment szekcio tegnap is meg ma is

ugy viselkedsz mint renyhe, meggyozodesed hogy muszaj hogy tied legyen az utolso szo es addig nem nyugszol amig nem less mindenki zsu fan es anti roller

bocs hogy ez most kiszakadt de mar tenyleg felbaszott

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 16:58:01

@Angora Cardi: @ewita: nem éesz ilyen, nincsrá szükség ja a napokban általam levezetett séma szerint alakul, tehát a párbaj után kiválasztás, majd utána szerdán kihívás, és 16-án utolsó párbaj másnap döntő. Gyanítom a mostani párbaj után lesz egyszer még lila kendő amit levehet hunyi, amit én szerdán játszanék meg, hogy greg összefossa magát,majd jövö héten bedobnám a dupla jelet és igy egyedül zsizsikes egyetlen hazugságvizsgálata maradna! Az én teóriám ez!

hereverő heverő 2019.01.28. 16:58:44

@bElannaTorres: Nem, most épp te írtál neki úgy, hogy azt szeretted volna ha mindenki látja: hát tényleg nem bírnak leállni! Ezzel neki adsz igazat, és bántod azokat akik "nem bírnak leállni"

bElannaTorres 2019.01.28. 17:04:45

@Mate4182: nagyon rosszul látod. Nem kell zsu fan legyen senki, még írtam is hogy adrit jobban kedvelem. És nem akarom, hogy rolit utáljátok. Azt gondolom egyébként hunor taktikája jobb, sajnos..
Sokáig nem írtam a burkolt ostobázásokra, mikor nyílt lett már válaszoltam, de értem hogy szerinted nem kellett volna. Biztos más megállná mindig.

hereverő heverő 2019.01.28. 17:04:58

@bElannaTorres: Akkor meg ne csodálkozz, ha kapsz te is. Ahol fát vágnak ott hullik a forgács.

Mate4182 2019.01.28. 17:06:49

@bElannaTorres: ez az utolso hogy reagalok kommentedre, cask hogy tisztazzam:

leszarom leszarom leszarom leszarom leszarom

Maximista vagyok 2019.01.28. 17:08:00

Ne topogjatok mert látlak ám titeket a cigizdéből!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 17:12:05

@Maximista vagyok: ezek már megint nem bírnak magukkal, kéne nekik nyitnunk egy dizsit, ott topogjanak, ne itt állandóan

bElannaTorres 2019.01.28. 17:12:38

@hereverő heverő: igen ezt értem, a mait, hogy gondoltad elmondod hogy látjátok, és én csak egy részét láttam. Az hogy van aki ebbe is beleköt, az már megint nehezebben érthető, ahogy a tegnapi sem. Belelátnak plusz érzelmeket. Sose voltam nagyhangú zsu fan sem, sem roli utáló, csak előbbinek drukkolok.

hereverő heverő 2019.01.28. 17:15:21

@bElannaTorres: Szerintem még mindig nem érted, de részemről tényleg túl van tárgyalva. Engem nem zavarsz, és megpróbáltam szelíden megvilágítani mi a baj. Sajnálom ha nem ment át.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 17:16:44

@hereverő heverő: egyelőre nem kérdeztem véleményt a dizsivel kapcsolatban. még a társgóréval egyeztetnem kell, meg fél szemmel biatlont nézek, de mindenképpen felveszem a teendőim közé, hogy tanácsot kérjek tőled.

hereverő heverő 2019.01.28. 17:18:17

@úgymond olvasó mmkk: óó hol nézel biatlont? Kell mondanom hozzá, hogy te retek? vagy angolnapincsi?

Mate4182 2019.01.28. 17:21:21

egy kicsit mas tema mert mar regota erdekel: Ti, hogyvolt kommentelo kozosseg tagjai, ti egy helyen dolgoztok/laktok? :D cask mert szoktam nezni a ,,megyunk cigizni" tipusu kommenteket es elgondolkoztam.

imadnam ha lenne egy kollegam akivel egyutt tudunk reagalni ezekre az ofikre :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 17:21:28

@hereverő heverő: nem mondhatod sem a retket, sem az angolnapincsit, bocs :)) eurosport 2, de már vége lesz. most kapcsolok át az 1-re, ott alpesi sí lesz menten :)))

Maximista vagyok 2019.01.28. 17:22:06

Szerintem ezzel a képpel zárjuk is vitákat:

9gag.com/gag/awAzeer

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 17:22:37

@Mate4182: tőlem mindenki messze lakik, ez a szerencséjük :D

Kartontigris 2019.01.28. 17:26:10

Az nem lehetne, hogy legyen valami elemi moderálás itt?
Komolyan a Forumon ezt az "BELANNATORRES" nicket kb. ötször vágták volna ki topikrombolásért.
Komolyan már átpörgetni sem lehet.

hereverő heverő 2019.01.28. 17:26:18

@úgymond olvasó mmkk: brühühühühűű, akkor mit mondhatok neked? most meg vagyok sértve!
Alpesi sí annyira nem köt le, azt élőben jobban szeretem csinálni mint nézni. De a biatlont szeretem mmkk.

mocskosmacska 2019.01.28. 17:28:30

Adri tényleg jól taktikázik. Ha rolinak van elég esze, akkor maga mellett tartja. Ha minden jól megy, akkor most zsuzsa kihívja renyhét, és kint is hagyja. A következő kiválasztott greg lesz, remélem. (Elég hülyeség volt tőle feltenni a lila kendőt, most, hogy a zsu-renyhe konfliktus a tetőpontra hágott.) Ha roliéknak nincsen esze, akkor viszont adrit szórják meg ezentúl is. Ha van, akkor greget.

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 17:32:34

@Maximista vagyok: kérhetik eztet a jó embert idevarázsolni a szobám kellős közepére izibe! :D
@Mate4182: nem én sem lakom közel, de legalább távol, igy virtuálisan járunk cigizni, de ami késik az nem siet és jön még kutyára kamion, egyszer összehozzuk az együtt bagózást!

Angora Cardi 2019.01.28. 17:32:36

@Mate4182: csak egyszerre mennek ki virtuàlis cigipartira de jol hangzik

bElannaTorres 2019.01.28. 17:32:41

@mocskosmacska: kicsit benne van az is, hogy adri Hunorra tett, hunor is mondta hogy adrit vinné, Roli és greg között is megvan ez a kölcsönös jeladás. Ha adrira tesznek, akkor azt is jelentheti talán, hogy hunor bevállal egy párbajt

mocskosmacska 2019.01.28. 17:35:38

@bElannaTorres: Ha lesz egy hunci - adri párbaj, akkor reménykedem, hogy hunci fog kiesni, bár erre nem sok esélyt látok.

bElannaTorres 2019.01.28. 17:35:55

@hereverő heverő: majd alszom rá egyet, de tényleg átbeszéltük, azért átjött pár dolog, köszi hogy normálisan írtad

bElannaTorres 2019.01.28. 17:45:44

@mocskosmacska: sajnos én sem :( Adri nagyon érdekes játékot játszik, végre megkapjuk a beszélgetéseket, finom irányításokat.
Jobb lenne ha greg menne, eltaktikázta rendesen.

Maximista vagyok 2019.01.28. 17:46:50

@Nyuszomuszo83: majd szólok neki, most elment hárdival meg momoával a szaunába tattikázni

bel ami 2019.01.28. 17:48:35

Ahogy én lájkollak, nem lájkol úgy senki.
Ahogy csókolnálak, nem csókolna senki.
Essen meg a szíved, Zsuzsu, rajtam, kérlek,
Rolit párbajozd ki a villából, végleg!

Maximista vagyok 2019.01.28. 17:49:06

Érdekes lenne egy olyan VV ahova a közönség! beszavazza az eddigi szériák 12-14 legérdekesebb/jobb játékosát. A baj az, hogy sokan nem vállalnák vagy már külföldön nyomják az ipart. Pedig de megnéznék egy ilyet...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 17:53:59

Hoppancs, igazságtalan lennék, ha nem jelezném, nagyon király lett a poszt. Minden részletre kiterjedő, humoros, és a közvéleménykutató rész és tetszett!. Gratulálok!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 17:56:20

@Maximista vagyok: háááát akkor már nem is kell tattikázik összevissza és két pasival! Pfejj! Csalódtam! Brühhhüüühhüüü! Pedig likeoltam volna! :D

Angora Cardi 2019.01.28. 17:57:46

@Nyuszomuszo83: Miért kell a végét így besűríteni? ahelyett hogy szépen hetente potyiztak volna kifele

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 17:59:05

@Angora Cardi: mert csokesz kicsipeszelte magát, gyanitom akkor lett volna hármas párbaj!

Angora Cardi 2019.01.28. 18:01:16

@Nyuszomuszo83: eh és még feladás sem volt :/ valaki igazán megtörhetett volna lélekben hogy hazasipítozza magát önként

0.5 bit 2019.01.28. 18:10:27

@csillagporszem: "Nagyon sajnálom, hogy azt sosem fogjuk megtudni soha mi a baja Rolival. Emlékszem, hogy az Erás párbajnál kiderült, hogy Roli valamikor lekurvázta, volt valami balhé de nem mutatták. Köszi retek. Azalapján legalább érthető lenne miért nem kedveli Rolit."

Ez még nagyon az elején volt. Amikor a képlopás miatt meggyanúsította Zsu és a többi lány Rolit, akkor kibukott. Ekkor mondott valami olyat, amikor kijött a teraszra feldúltan a többieknek, hogy "Mit képzel magáról ez a kis k*rva." Később ezt hozta fel Zsunak Era, hogy Roli is lekurvázta nem csak ő. Ekkor volt, hogy Lacika emlékezett rá, hogy valami ilyesmi elhangzott, amikor Zsu kiszaladt ezzel szembesíteni Rolit.

A képlopás viszont ez a széra nagy rejtélye, mert ezt valóban nem mutatták meg a nézőknek Zsoltiék.

Mate4182 2019.01.28. 18:14:55

@0.5 bit: azert nem mutatjak mert

a.: nem tunt el semmi, Zsu volt foggyos szokas szerint es elkavarta
b.: Zsu alapvetoen arto szandekkal es persze egy kis figyelmfelkeltes miatt sajat magat baromlta el

mindketto verziot ertheto titokban tartan ha vkit favorizalni akarnak a musorkeszitok

es most mar musaj rakerdeznem: Zsolti valami foszerkeszto a vv9nel vagy mi? mert cask ma vagy 5-7 kommentbel lattam hogy arra utalgattok hogy Zsolti bele tud nyulni mit lassunk az este a tvben

Mate4182 2019.01.28. 18:15:50

@Mate4182: sajat maga barmolta el ·- csak sajnos neha ugy gepelek ahogy Renyhe beszel...

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 18:25:56

@Ármándójózsi: ittt vaaagggyyy!:) cuppanós puszi!
Most vitázok veled kicsit,Roli miután megkapták a nézői kommenteket amik közt Renyhe negativat, Greg is, ő és a zsizsikes pozitívat kapott lehet felmerült benne hogy renyhét kell zsizsikes által kivinni mert borítékolható hogy zsizsikes visszatér. Kapóra jött renyhe zsizsikes felé való patkányozása, tudja ez nem szimpi, és ha esetleg nem is szerették volna zsizsikest kint a szociális érzékenység mindent letarol és kiszavazzák renyhét, aki bántotta az elesettet! Talán így van benne ráció nem???

0.5 bit 2019.01.28. 18:36:58

@Mate4182: "es most mar musaj rakerdeznem: Zsolti valami foszerkeszto a vv9nel vagy mi?"

Igen, szerkesztő a VV stábban. Mivel ő ismert (valamelyik régebbi VV-ben volt játékos) név szerint, ezért általában a "szerkesztő/szerkesztők" helyettesíthető a "Zsolti/Zsoltiék" megnevezéssel.

moletty 2019.01.28. 18:50:51

Jóreggelt Tesók !
Azért annyit a mobiloshoz, hogy visszanézve a tagnapot ez a csicska házmester többször is rá akarta hívni másokra a moderálást....
Ez nálam legalja.hu !

Maximista vagyok 2019.01.28. 18:51:20

Zsóti te gitárnyakú! Vasárnapig szedjétek már el a cigit az agyhalottaktól. Látni akarom a reakciókat.

moletty 2019.01.28. 18:52:35

@Nyuszomuszo83: Reméljük ma megmutatják, hogyan ügyeskedtek Adri-Roli-Zsu stb.
Bár ahogy a RTL szerkeszt....

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:00:29

@Maximista vagyok: ööööö, nem! Nagyon megütném a nyuszipopsit! Amihez létra kell azt rábízom férfiemberre, amit székről vagy kisasztalról elérek és tudok kapaszkodni addig mig felállok megoldom! :)

@moletty: Drágaszágom! Egyetértek mind a házmesteres dologgal mind a retek szerkesztéssel. Nem biztos, hogy minden választ megkapunk inkább csak információmorzsákat!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:01:52

@Ármándójózsi: persze én is csak ötölök-hatolok, én így gondolkodnék, pedig én szőke vagyok, meg még nő is! :D

Angora Cardi 2019.01.28. 19:03:54

@Mate4182: ha nem is fő, de szerkesztő tán

.iIi. 2019.01.28. 19:08:41

@moletty: na én meg fogadatlan prokator vagy advocatus diaboli leszek, de itt is volt nemrég aki panaszkodott hogy miért nem moderaljak már ki mobilos hozzaszolas amit. Szerintem nem szükséges öt bántani, a hozzaszolasai magukért beszélnek. Bár én a feltétlen, és határtalan szolasszabadsag híve vagyok

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:08:55

@Angora Cardi: @Mate4182: benne van a stábban, a kiesettekkel készit homevideókat-jaaaj neeem olyat, azt hregusznak tartogatja-van benne spiritusz, de egy számomra ellenszenves gyökér! És leszarom hogy meleg, akkor is egy gyökér!

Mate4182 2019.01.28. 19:09:09

@Angora Cardi: ez sok mindent megmagyaraz ...

Gia 2019.01.28. 19:09:18

Nincs új posztcsi? :-(

.iIi. 2019.01.28. 19:11:01

@Nyuszomuszo83: lehet beleszolasa nincs is a játék menetebe csak ilyen interjúkat készíthet.

javier2 2019.01.28. 19:15:59

@tanárnőkérem: teljes ekg kedves tanárnő !

zsura a trollok és hasonszőrűek szavaznak

moletty: ha mobilost átgörgeted (a helyi blogmotort) akkor kiveszed a vitorlájából a szelet
ármándójoe-nak is ezt üzenem..

A mester megjött!!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:20:02

@.iIi.: de tuti van beleszólása, a nyakam rá merném tenni, ahogy a többen is kaptak vmi munkát, trampli viki, dorka, gina stb, ők is a stáb tagjai!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:21:20

@javier2: jó napot! Mester egy van! Ő pedig Lecsó! Te az alvezírem vagyol, és cupp-cupp!

pomac 2019.01.28. 19:21:25

@Nyuszomuszo83: kaptak ott több kommentet is csak nekünk mutattak mindegyikből egyet, utána ott ollózták össze és eleve hunor előtt volt már 3 komi kivágva ami neki szólt vagy 2-3 a4 lapnyi tuti volt

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:23:44

@pomac: ez evidens számomra! Nem kérdés a nézők manipulálása! Ne értsünk és tudjunk mindent! :)

.iIi. 2019.01.28. 19:34:38

@Nyuszomuszo83: mondjuk, takaríthatnak még hozhatjak a kávét havi szazert :)

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:37:29

@.iIi.: ne légy naiv kérlek! Gina a villamano, zsoti a szerkik közt van, dorka háttérmunkás ahogy viki a castingolásnál már az édenhotelben is benne volt... nem magunktól találtuk ki mindezt! Bár felölem wct is pucolhatnak! :)

.iIi. 2019.01.28. 19:52:25

@Nyuszomuszo83: lehet igazad van, de én nehezen tudom elkepzelni hogy komolyabb munkát rájuk biznanak

gorgo 2019.01.28. 19:57:37

>>Nem vagy való a Való világba!”, kiáltja az ellenség felé, aki, mintha meghallaná a fagyoskodó Adri tanácsát, végül csak feladja a cseppet óvodás „levegőnek nézlek, nem ülök melléd" attitűdöt. <<
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy egy ilyen személyiségzavarossal nem is lehet mást csinálni, mint a zéró kommunikáció elvét alkalmazni.
Kell neki a figyelem, még ha negatív is.
Ez pedig figyelemelvonás Renitől, még ha csak érzi is, de nem tudatos

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 20:01:31

@.iIi.: nézd vissza az rtl moston és a végén mikor a stáblista van állitsd le pár ismerős nevet találsz majd! Ha mégsem egyenként googlizz rá! ;)

csillagporszem 2019.01.28. 20:07:37

@bElannaTorres:
Itt Roli a szent tehén, nem szabad bántani :D Nem véletlen nem írok én már róla, bár mostanában kezd feljönni nálam a listán, így nem nehéz :D
Ez állandó vita vita és vitaforrás, de nem érdemes úgy érzem már beleállni mert ahogy az érzelmek bekapcsolódnak onnantól a józan ítélőképesség elvész, az ember már csak ilyen. Ha valakit kedvelünk, ha valakinek drukkolunk akkor sokkal hamarabb ugrunk egy esetlegesen nem bántónak szánt kommentre is. Aki ezt nem ismeri el vagy nem látja be azzal nem érdemes vitázni, mert úgysem fogja később sem és most nem akartam senkit bántani.

Gia 2019.01.28. 20:11:25

Szerverhiba miatt nem lehet szavazni Zsura vagy a kihívottra..Érdekes..

Gia 2019.01.28. 20:12:31

Szerverhiba miatt nen lehet Zsura szavazni.Érdekes..

Gia 2019.01.28. 20:12:54

Blogmoci hüle...

javier2 2019.01.28. 20:23:35

@csillagporszem: eddig végig azt hittem te vagy a szent tehén
hmhm ugye tudod a tehén az nőstény

Cherie 2019.01.28. 20:24:52

@csillagporszem: butaság igazságot keresni ki a jobb vagy sem, ez elsősorban szimpátia, az meg suttyó aki nem tartja más véleményét tiszteletben vagy épp pld a zsu szavazókat trollozza..

Van akinek szimpatikus pld a gerinctelen, mert úgy fogja fel, hogy milyen taktikus, erre mondják hasonló a hasonlóhoz

Node en örültem volna ha gregre kerül a kendő

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:25:47

@javier2: lényegtelen részletkérdéseken nem akadunk fenn feleslegesen :)

csillagporszem 2019.01.28. 20:25:54

@0.5 bit:
Köszi! Erről vagy lemaradtam vagy már nem emlékszem :)

@Gia:
Olvastam ilyenről már. Azt írták ilyenkor újra kell telepíteni az appot.

@javier2: mindig te vagy az első aki rögtön ugrik :D

javier2 2019.01.28. 20:35:05

@csillagporszem: figyelj te meg a belladonnafaszom meg a harmadik troll neveteknek max érettségije van, de lehet most én voltam túl liberális és túl pozitív
ma 3x írok,nem mint te .(egész nap itt vagy mert nincs más dolgod)
szerintem mind a hárman iskolázatlanok vagytok vagy ha van papírotok azért fizettetek...
te nőként csak nagyon rövid távon vagy jó!(mert csak vaginát prezentálsz)
bírka tehén kos

@úgymond olvasó mmkk: tény okos emberekkel vagyok körbevéve
deez a 3 hu nem sok ilyennel találkoztam 40 év alatt....

@Cherie: hasonszőrüek
és értelmezd tanárnőkérem hozzászólását ,de úgysem tudod szóval ne.

csillagporszem 2019.01.28. 20:38:12

@Cherie:
Én meg nem is akarok már ezzel foglalkozni, csak zavar mikor BelAnna-t bántja valaki, mert ő egy tök normális, aranyos kommentelő. Soha nem láttam még olyat, hogy ő kötött volna bele valakibe, de kezdeni biztos hogy nem ő kezdte. Néha vannak itt olyan tapló kommentek, azok gazdáját kellene néha helyrerakni de nem akarom ezzel tölteni az időmet.

Én örülök most. Jelen pillanatban csak Renyhét meg Huncit nem akarom az első helyen látni. Jó mondjuk Greget sem. Remélhetőleg Renyhe a héten kiesik, jövőhétem meg mehetne Hunor. Greg kiesik a 4. helyen és létrejönne az álomdöntőm:D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:38:14

@javier2: ilyeneken felesleges felhúznod magad, ignoráld :)

csillagporszem 2019.01.28. 20:39:20

@javier2: te meg egy paraszt vagy és ennyi :D

Cherie 2019.01.28. 20:42:20

@javier2: szerintem inkább magaddal foglalkozz ideje lenne:))) bár úgy tűnik nem megy, sem a viselkedés nézd meg ti néhányan csináljátok a balhét, ha vki meg megjegyzi falkában támadtok:))) ez a blog nem erről szólna

Cherie 2019.01.28. 20:44:58

@csillagporszem: huni szerintem bent lesz döntőben párbaj nélkül.. adri felhozta magát, zsu meg szívós, rolónak esélye van a buktára, ha zsu vinné, de meglepődnék, ha őt választaná

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:46:13

@csillagporszem: még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy zsuzsu renyhét fogja vinni. a következő körben meg hunornak ki kell mennie párbajozni. nem azért, mert finoman szólva nem kedvelem, hanem azért, mert senki ne legyen a döntőben párbaj nélkül.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 20:47:45

Hogy a viharba lehet, hogy még belém senki nem kötött bele itt (illetve lehet, de letojtam) gyerekek ez egy blog ahova bejárunk leereszteni a gőzt! Maradjon ez így légyszi!

javier2 2019.01.28. 20:48:00

@csillagporszem: csillag hány éves vagy
sztem kaptad már meg pasidtól hogy ostoba buta picsa vagy!

extrém jó profiler vagyok

@Cherie: falkában támadtok?
ti hárman (ostobák) és én?3 vs 1 matekból kacsa lehettél....

@úgymond olvasó mmkk: hetente egyszer elküldöm őket oda ahova valók...nekem ez az alja .. ne kövezz meg dugtam ilyeneket

csillagporszem ezzel is mindent leírtál komment társad .legfőbb jó tulajdonsága , hogy aranyos
nálunk ez elég negatív , vagyis ha felnőtt személyre azt mondod aranyos az elég sértő
nyugat -dunántulon
te nem somogyi vagy?

javier2 2019.01.28. 20:49:19

ármándójoe csak miattad :)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:50:28

@javier2: akkor a szülinapomkor rendszeresen megsértek mindenkit a közelemben, ha azt mondom, aranyos tőle, hogy gondolt rám? :)))))

javier2 2019.01.28. 20:51:54

@úgymond olvasó mmkk: zsuzsu első legjobb döntése lenne ha magára pakoltatott a srácok által..
és roliéknak jön egy szívességgel...
zsu egy- két hete kurva szarul van , ha most nem ejti ki renit ki tudja mi lesz?

csillagporszem 2019.01.28. 20:53:10

@Cherie: Szerintem is, de jó lenne ha nem lenne bent. Sokkal jobban megérdemelné a Roli, hogy ott legyen a döntőben, mint Hunor.

@úgymond olvasó mmkk: akkor mehet Zsuzsuka is haza.

@javier2: most magadat égeted, nem engem. És igen jól tetted, hogy magadra vetted a tapló kommentelő kifejezést, mert rád gondoltam. Köszönöm a kitüntető figyelmet, de ennyi elég volt, én itt befejeztem veled.

javier2 2019.01.28. 20:53:49

@úgymond olvasó mmkk: hát egy srácnak azt mondják aranyos valahol kategorizálják
valakinek lehet elég , mert mégis valahol kedves....
azért más a párodtól és más a haverodtól

pimasz borz 2019.01.28. 20:53:49

Ezen a hasonszőrűn jót nevettem.. :D
Fel is borzoltam a szőröm.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:57:04

@csillagporszem: greg simán meg tudja dumálni, ha akarja.

@javier2: pasinak maximum 6 éves koráig mondom, hogy aranyos :)))

javier2 2019.01.28. 20:58:14

@csillagporszem: te nem zsu sziámi ikertestvére vagy aki levált róla a helyi buszjárat ajtójának éles csukódásánál?

bElannaTorres 2019.01.28. 20:59:45

@csillagporszem: már én sem írok neki, a nagy profilozó mindenben mellélőtt. Viszont ő erősen szangvinikus, felszínes.
És abban is igazam van, hogy nem bír leállni. Meg még van pár aki nem.. Majd figyeld meg mindjárt jön valaki akinek azzal lesz baja, hogy válaszoltál neki, meg velem amiért neked.
Innentől levegőnek nézem őt is.

csillagporszem 2019.01.28. 21:02:27

@javier2: fel sem merült bennem, hogy Belanne pasi lenne, bocs. Szerintem csaj, de te vagy a nagy profilozó, biztos jobban tudod. Relax van és vegyél egy boxzsákot, segítene azon levezetni a feszültségeidet.

Cherie 2019.01.28. 21:03:57

@javier2: segítek: én nem támadtalak, csak leírtam suttyó az aki nem tartja tiszteletben más véleményét - ez azért egy elfogadható állítás- és még mindig nem magaddal foglalkozol.. nagyon nem megy, kezdd el mondjuk azzal, hogy nem trollozod azt akinek más a véleménye, hátha észreveszed milyen jó is az, amikor tiszteled a másikat... sok sikert!

javier2 2019.01.28. 21:04:09

érdekes pont a felszínessel jöttök szóval ismertek jelzőket... TAPS!
csillámporszem és torresz dani pont olyanok vagytok mint reni meg greg!!!!(de nem tudjátok mennyire gáz)

ui:ármándó így kell tekerni fűszerezni és sütni a szálkás heringet

@úgymond olvasó mmkk: nekem is sértő lenne:)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 21:07:19

@javier2: az unokaöcséimnek (majdnem 9 és 7 évesek) sem merem már mondani, hogy aranyosak, a 10 hónaposnak még simán, az még nem kéri ki magának :)))))

Cherie 2019.01.28. 21:07:44

@csillagporszem: huni nem játszik rosszul, őt nem vszínű, hogy ki tudja használni a roló, jól helyezkedett, ő se csinál sok mindent, de őt nem bántják ezért, mind lacót.. és úgy emlékszem konfliktusa se nagyon volt csak az adri féle - de mondjuk én nem láttam minden adást

csillagporszem 2019.01.28. 21:08:10

@bElannaTorres:
Ezt kell. Én már próbálom nem felvenni. Lenne még pár ember akiknek lehetne írni mikor nagyon prosztón nyilatkoznak pl. Süskéről, de nem vagyok én senki anyja, égessék magukat, a fenét se érdekli.

Ármándójózsi 2019.01.28. 21:08:36

No, amíg a Zsu fanok felszopják (felnyalják) egymást, visszatérhetnénk a játékra.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 21:10:50

@Ármándójózsi: zsuzsu nagyon bólogatott, mikor huncipunci mondta a monológját a tábla előtt, úgyhogy szerintem megbeszélték.

bElannaTorres 2019.01.28. 21:11:36

@csillagporszem: persze hogy nő vagyok, a nagy profilozó :D kinyithatná a szemét végre észrevegye mi van körülötte, nemcsak a saját véleménye létezik meg ami egyezik vele. Kisiskolás szinten kelti a feszültséget. És még azt hiszi mint Reni, hogy pár csúnya szót ír akkor majd jól kicsinál minket.

javier2 2019.01.28. 21:11:49

@csillagporszem: köszönöm , hogy a két nickeddel is elismerted nagy profilozó vagyok.
de jobb ha tudod 6 évad criminal mindsot néztem végig és tudom gidion ügynök nagy ügynök:))
de a neted nagyon szar lehet , ha copy pastezod a hozzászólásod(és mégsem tudod mi az hogy tehén?:-P

@Cherie: nem értetted meg amit írtam
úgy gondolom , zsu-val azok szimpatizálnak , akik hasonlóak, vagy geciségből trollkodásból , de el mondom , ha elmész bükre ott nagyon kevés a magyar hang , mert rengeteg a vendég(szóval őket kizárnám.)

ha most nem írtok vissza a zsu rajongótábor instant a taigetoszra kerül
és ugye mindenki tudja onnan hova jutnak?

Ármándójózsi 2019.01.28. 21:12:47

@úgymond olvasó mmkk: Igen, nekem is ügy tűnt. Csak nem vagyok egészen biztos, hogy azért, mert megbeszélt dolog volt, vagy azért mert megvan a véleménye és ez csak egy "gúnyos" mosoly volt?

javier2 2019.01.28. 21:13:10

@bElannaTorres: te pont olyanvagy mint reni
csillagporszem meg pont olyan mint zsu!

szerethetők

Angora Cardi 2019.01.28. 21:13:48

@Ármándójózsi: igen és ezt már kb ötödjére nyilatkoztatom ki :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 21:13:52

@Ármándójózsi: remélem, hogy megbeszélték, és zsuzsu renyhét viszi

pimasz borz 2019.01.28. 21:14:20

@Ármándójózsi: bízom benne,hogy így volt és megjött zsu esze.Bár Hunyi feje egy tanulmány volt,mikor Adri rápakolt.Most vagy nem beszélték ezt meg,vagy túltolta a meglepődés talicskát.

javier2 2019.01.28. 21:15:31

@Ármándójózsi: nem messze lakok onnan
hotel-bolt-hotel- szálloda
nyáron még magyarul ott nem hallottam csevejt

pimasz borz 2019.01.28. 21:16:50

@Angora Cardi: Én is azt vizslatom Nyuszi :)..de elvitte a cica :D

csillagporszem 2019.01.28. 21:16:55

@bElannaTorres: Meg azt hiszi hogy érdekel amiket ír :DD Na most itt van vége, mennem kell, de jól megbeszéltük szerintem :D

Dr.Zé 2019.01.28. 21:19:19

Az élet úgy is tova száll a sír magába zár , szeressük egymást gyerekek , mert minden percért kár,,,

javier2 2019.01.28. 21:25:43

@csillagporszem: @bElannaTorres: a két buta ostoba megbeszélte HÁHÁ(
ez volt a legnagyobb vicc megbeszéltétek és nem érdekelt benneteket
sztem ti otthon dögletek egész nap és maximum egy akváriumért vagy egy yorkshire terrierért feleltek
és ez jó dolog ,mert nem csak én ,hanem a környezetek is tudja
rátok többet nem lehet bízni.

tanárnőkérem 2019.01.28. 21:42:25

@javier2: Minősíthetetlenül viselkedsz, és nincs rá mentség. Kérlek, többet ne érts velem egyet semmilyen formában. Köszönöm. Jó éjt!
Igyekszem ezek után nem hozzászólni semmihez, nem akarok sem alapja sem résztvevője lenni ilyen személyeskedő vitáknak.

javier2 2019.01.28. 22:10:44

@tanárnőkérem: bocs csak aprítottam a trollokat
jo8 béjbe!
döntésed tiszteletben tartom , de te ugyanígy osztottad őket csak sokkal jobban körülírva...
bocs hogy nem mindenki szedi fel a szemetet az útszélén...

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2019.01.29. 07:12:16

@gorgo: Igazad van, csak Zsuzsu kissé infantilis személyisége miatt cseppet túltolta. Pl. mikor a teáról volt szó, akkor feleslegesen hergelte ezzel Renit, tudhatta volna, hogy csak jobban bepörög. Valóban nem kell az ilyennel leállni vitatkozni, de ilyen látványosan sem jó demonstrálni nemszólokhozzádot, mert a visszájára fordulhat.
süti beállítások módosítása