Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x84 - Nem vagy való a Való Világba, te patkány!

2019. január 27. 18:58 - Hoppancs

bscap0012_7.jpg

Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit annyira szeret és tisztel, ideiglenesen úgy döntött, nem szól hozzá, de a világért sem kérné őt számon, inkább diszkréten felitatja könnyeit, majd a nyugiszobába vonul meditálni. Eldönti, hogy terápiás céllal naplót vezet majd, és minden vitát dokumentálni fog, hogy később majd elemezhessék a pszichológusával. Távozás előtt még megértő sóhajjal nyugtázza, hogy ez a jóságos, édesen infantilis Zsu még nem tart a lelki fejlődésnek e magas szintjén, majd elhatározza, hogy esti imájába őt is belefoglalja majd.

Vicceltem. A fél epizódot végigőrjöngi. Megint.

rrrrrrrrrrrr.gif

Mivel Zsuzsu megnémult, az aktuális összecsapás egyetlen habzó szájú, dehonesztáló képekkel telített Reni-monológra korlátozódik, először Adrihoz címezve:

Sajnálom, hogy ő nem ember. Mer’ nem ember, egy patkány, egy állat, aki ilyenre képes, hogy én nem bántottam a büdös életbe’, és levegőnek akar nézni….Csak sírni látod ezt a lányt, csak szenvedni látod ebben a játékban, TAKARODJON HAZA, aki szenved. Én nem szenvedni jöttem ide, hanem élvezni az egészet, kiadni önmagamat. Így kitárom, aranytálcán! Kitárom önmagamat!...Ez nem, ez egy sunyi, sumák, megkeseredett nő. Nem való ide!

 

Adri próbálja felidézni, mi is volt a „safe word”, amíg nem késő.

bscap0004_8.jpg

A második rész már közvetlenül Zsuzsuhoz szól:

Patkány! Oda szarsz, ahol eszel, te kutya? Oda szarsz?!!!! Hátba támadod a barátaidat, te féreg? Mer’ az vagy!

De a java még csak most jön:

Még Roland is jobb nálad! Mer’ ő nem színlel barátságot!

Te színészkedsz! Színészkedsz, anyukám!

 

(Puskás Peti egész családja felsír a háttérben.)

Ki vagy te itt? Korona van a fejeden? Ki vagy te? Válaszojjá’!!!!!!

Aztán holmi érveket emleget, mert ilyenjei Zsuzsunak nincsenek, bezzeg ő már mindent elsütött Tiv Tivy A polémia művészete című 600 oldalas, limitált kiadású kötetéből. Mondandója két „lelki roggyant” és egy "féreg" közé rejtett esszenciája: ő soha, egyszer sem sértette meg mimóza öribariját.

„Idevaló vagy ebbe a játékba? Bárki, még a Hunor, akire azt mondjuk, hogy semmilyen…mert semmilyen, ha jön egy feladat, örülni tud neki", fejti ki, mi is a probléma Zsuzsuval. 

bscap0018_3.jpg

 Sajnállak, mert kisebbségkomplexus vagy benned.

Reni órákig tudná sorolni Zsu ellene elkövetett bűneit, bezzeg a másik csak ott áll, és áztatja a teafiltert, mint egy katatón brit értelmiségi.

bscap0016_6.jpg

Apró szusszanásként Anikó érkezik, hogy kihirdesse az utolsó versenyszámot a legtöbb villért összekaparó Adri, Hunor és Greg számára, amely után egyikük végre megkapja a – remélhetőleg átfesthető – robogót. A döntősöknek odakint kell állniuk a járműre tett kézzel, mindössze néhány hőgombával, zsebben elférő munícióval és négyóránként öt perc pihenővel megtámogatva. Ezen kívül enni-inni csak a szünetekben lehet, és az ácsorgás során plusz ruhadarabokat sem kaphatnak. Reni, hogy megőrizze az ámokfutástól megtépázott szeleburdi szeretetgombóc imázsát, mézes-mázos szerencseöleléseket oszt, az áldozatok pedig kénytelenek tűrni, mert egy hirtelen mozdulat végzetes lehet.

olel.gif

Visszafogottságuk jutalma egy újabb sokk: Reni kérlelhetetlenül közli, hogy mindvégig jelenlétével támogatja majd a küzdőket. Hű, de csudi jó lesz! Akárcsak beragadni Kiszel Tündével egy kereskedelmi tévé liftjébe, a frissen kitört zombijárvány idején. Ráadásul az új naptárról és Donatella udvarlójáról mesél, a kintről beszűrődő hörgéssel aláfestve, te meg már az élőholtak végzetes öleléséről fantáziálsz, de sajnos nagyon masszív az a lift. A versenyzők szinte hallják is a vészesen pörgő számlálót, amely várható kínjaik megsokszorozódását jelzi, de példás önuralommal nem rohannak azonnal az ajtó felé, inkább ilyen szövegekkel próbálkoznak: „ááá, nem kell, Reni, megvagyunk mi….meg fogsz fázni itt kint…tényleg, tök rendes vagy, de NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.” Hiába. Reni marad. És szórakoztat. Rögtön azzal kezdené, hogy elszívna egy cigit, ha nem baj. De igen, mondja Adri.

bscap0005_9.jpg

Zsuzsu ezalatt odabent a római császáros pózba vágódott Rolival vitatja meg kapcsolati válságát, mert ő mindent kívülről és élesen lát, mint uniós politikus Magyarországot. Fel is tesz egy erős kérdést: „szerinted ti rivalizáltok Renivel a sellőfiúért?” Zsuzsu úgy érzi, hogy ő nem, Renit nem tudja, de egy dologban biztos: elege van. Mindketten csúnyákat mondtak, de Reni átlépett egy határt, és ez tőle különösen fáj, hiszen nemrég még egyetlen, taktikamentes ütemre dobogott a szívük. „Már soha többet nem leszünk jóban”, mondja ki a súlyos szavakat, Roli pedig szolidan adja alá a lovat. Egyelőre csak egy pónit, mert okosan kell játszani.

bscap0006_7.jpg

Reni közben bemegy, amitől a kintieken úrrá lesz „farokelengedés utáni macska” szindróma. Ráadásul így már szabadon megtárgyalhatják a háborúról kialakított álláspontjaikat. Adri úgy véli, Reninél az önzőség, Zsuzsunál a féltékenység volt az „alap alapja”, ami eleve ellenségeskedésre predesztinálta őket. Ők voltak a villa Bette és Joanja, és csak azért nem folyt vér eddig, mert lágyan körülölelte őket Greg sellőuszonya. Utóbbi leszögezi, hogy ha Zsu rá meri tenni a jelet Renire, előtte elássa magát. Szociopátiás személyiségjegyek ide, közveszélyesség oda, barátra nem rakunk, mert nem. Adri szerint pedig Zsuzsu bizony erre készül, de a nézőket nem fogja vele kiborítani, mert tudják, hogy nem szereti Renit.

bscap0002_8.jpg

Gregnek már „agyérgörcse van”, ki akarja vonni magát a forgalomból, úgymond, ezért Roli kénytelen átvenni a helyét. Reni meg is tiszteli kedvenc lemezével: nem érti, mi baja ennek a féltékeny, irigy, retardált, üres életű nyomorultnak, akit ő sosem bántott egy szóval sem. „Nem vagy való a Való világba!”, kiáltja az ellenség felé, aki, mintha meghallaná a fagyoskodó Adri tanácsát, végül csak feladja a cseppet óvodás „levegőnek nézlek, nem ülök melléd" attitűdöt. Már éppen meg is mukkanna, amikor Reni leinti, hogy „nem osztottam neked lapot, anya”.

"Bántottál oktalanul, nem is, irigy vagy, nem vagyok", megy tovább a móka, aminél talán még a Karácsony-Horváth vita is izgibb volt egy fokkal.  

bscap0019_2.jpg

Hunor mindeközben rémisztő leleplezést tesz Zsuzsuról:

Amikor beszélgetek vele kettesben, akkor értelmes dolgokat tud egyébként mondani. Szoktam kérdezgetni egy csomó mindenről. Van véleménye is egyébként. Nagyon sok mindennel tisztába’ van, bármiről beszélgetek vele. Kivéve mondjuk a kocsikról.

Te jó ég. Zsuzsu nem az, aminek látszik? Lehet, hogy hamarosan mindannyian Keyser Söze jeges leheletét érezzük a tarkónkon?

bscap0003_9.jpg

Kijött belőlem, és mindig is ki fog jönni belőlem, ha meglátom a fancsali képed,

pöröl tovább Reni, akiben még rengeteg kitörni készülő kis "sértés-xenomorph" lakozik. VV „Párterapeuta” Roland hamarosan elrendeli a nyolcórás rinyaszünetet, de előbb szót ad a másik félnek.

Ennyit hazudni…

fejti ki részletes véleményét Zsu.

„Befeje…befejelegzett a vitának", állapítja meg Roli, aki immár bíróra váltva alperest és felperest emleget. A tárgyalás elnapolva, viszlát 8 óra múlva. Ezzel azonban sajnos újra robogósékra szabadítja a rémet, akik el vannak bűvölve.

bscap0007_6.jpg

„Egy megkeseredett, beszűkült, büki gyári munkás…blablablabla", ömlik Reniből a szó, mire Hunor közbevet valami vicceset, amit sokadszorra sem értek, de talán a vidékiséggel kapcsolatos. Adri ezen olyan önfeledten kacag, hogy simán elengedi a zsákmányt, amit nehogy ő, de a többiek sem vesznek észre addig, amíg egy szigorú hang be nem mondja, hogy kiesett. „Mér’ engedted el?”, kérdi Reni, akit innentől már csak az érdekel, hogy ugye nem rajta nevetett Adri robogóvesztés közben. Ugye nem? Mert ha igen, akkor jön az alien. Most már mindenesetre a vááááááááááááááázó Adrin nevet a nép, senki nem érti, mi ütött belé. Roli és Zsuzsu vigasztalja, aztán gyorsan odaszalad Reni is, tudjátok, az imázs.  Szegény Adrinak kikapcsolt az agya, aztán mire visszakapcsolt, már hirtelen „látta mindkét kezét”. Ami önmagában normális jelenség lenne, de sajna nem a robogón volt egyik sem.

Ezt beszoptam, bassza meg!

összegez búsan.

jaaaaj.gif

Kicsit később Zsu nem tagadja, hogy kikakilta a kukacokat (hú, de jó, hogy nem láttam az előző részeket), mert ő ilyen, ha a belében kukacok vannak, akkor bizony nem hagyja ott őket. Mielőtt belemennénk, hál’ Istennek üzenet jön BB-től, miszerint este zenés díszvacsora lesz, sok jó kajával, piával, amiből nem adhatnak a kintieknek. Reni a Greg iránti mélységes empátiáját mesterien leplezve üvölti, hogy „bulizuuuuunk”. Zsuzsu viszont depizik, mert „mindennap megkapja az ívet”. Be fogja bizonyítani, hogy nem is jó színész, hiszen képtelen megjátszani a jókedvet. Vaaaagy…azt játssza meg, hogy nincs jó kedve. Ki tudhatja már ezt? Indulhat a party, vonaglással, bikicsunájos énekléssel és Reni „ugrándozásával”, amit Zsuzsu nem bír elviselni, ugyanis „vannak sebek, amiket már nem lehet bevarrni.”

bscap0011_9.jpg

 Greg és Hunor egymás cipőinek vastagságáról, illetve Greg büfi nélkül is hangsúlyos hagymás leheletéről értekeznek, majd arról, hogy miért Gregért folyik itt a halálos versengés a csajok között. Talán mert esélytelen kihívás, mint Greg számára Hunor. Zsuzsu a hálóban szomorkodik egyedül, így a mulatság egyelőre háromfős. Reni éppen belelendül az asztalnál saját megbocsátó, felebaráti szeretettől túltengő természetének ecsetelésébe, amikor Roli hirtelen sarokba szorítja: akkor nekem miért nem bocsátasz meg? Miért rakod rám továbbra is a jelet? "Jaj, hát azért…mert az egy jel." Nincs több kérdés, köszönjük.

bscap0020_3.jpg

Roland újra elemez: Zsuzsu kezét lassan elengedi a szívcsapat, és „megtört kis csibemadárként” van itt a villában.

bscap0013_9.jpg

Gong, letelik a négy óra, Greget és Hunort a két sarokban kezelésbe veszik edzőik. Gyors pisi, kaja, tea, aztán mars vissza.  Roli olyan gondoskodóan szalad Hunor után a sállal, hogy rendesen meghatódom. Adri önfeledten hergeli a kintieket, Zsuzsu meg önkéntes száműzetéséből visszatérve, Rolival kezd táncolni. Utóbbi fél szemét továbbra is Hunoron tartja, akire nagyon büszke. Ezerrel dúl a bromance.

masszir.gif

A módosult tudatállapotú Reni ölelgetés, puszilgatás céljából veszi üldözőbe az ő kis szerelmetes patkánykáját, Zsuzsut. A me too határait feszegető hátbatámadásos szorongatást Roli körüli fogócska követi. Hunor közben megszakérti, miért jó Adrinak a két szívecske veszekedése: majd jól ráveszi Zsuzsut, hogy tegye a jelet Renire, aki aztán „idegből kiviszi” a kis barátnőjét, és máris mínusz egy rivális. Zsuzsu bár menekülés alatt néhányszor elmosolyodik, összességében nem vevő a közeledésre. „Patkányoz, aztán ölelget? Ez hülyeee?”

zakl.gif

hopp.gif

Greg egyelőre még nevet a műsoron. Majd nem fog, ha Reni egy éjjel lendületből halálra szorítja, mint Lenny az Egerek és emberekből. Bolondok, kiabálja, amikor észreveszi, hogy Zsu már Roli nyakába borulva húzogatja a Reni nevű oroszlán bajszát.

bscap0015_6.jpg

Lassan fellövik a pizsit annak, aki nincs egy robogóhoz láncolva. Adri és Greg még latolgatja egy kicsit, hogy el lehet-e aludni állva, a fiúk pedig mélypontra jutnak, már hagynák az egészet. Reni rávilágít, hogyha egyszerre kapják le a kezüket, akkor nem nyerik meg mindketten a mocit, hanem senkié nem lesz, és hiába állnak mellette fél napja. Tényleg, döbben rá Greg az ötlet értelmetlenségére.  Egyelőre maradnak, de  pálya ismét nehezített, a rikácsbajnok ugyanis újra megígéri, hogy reggelig fogja őket őrizni. Ebben a vészjósló pillanatban búcsúzunk a társaságtól, a végeredmény pedig már csak a következő részben derül ki.

1193 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2019.01.28. 17:32:41

@mocskosmacska: kicsit benne van az is, hogy adri Hunorra tett, hunor is mondta hogy adrit vinné, Roli és greg között is megvan ez a kölcsönös jeladás. Ha adrira tesznek, akkor azt is jelentheti talán, hogy hunor bevállal egy párbajt

mocskosmacska 2019.01.28. 17:35:38

@bElannaTorres: Ha lesz egy hunci - adri párbaj, akkor reménykedem, hogy hunci fog kiesni, bár erre nem sok esélyt látok.

bElannaTorres 2019.01.28. 17:35:55

@hereverő heverő: majd alszom rá egyet, de tényleg átbeszéltük, azért átjött pár dolog, köszi hogy normálisan írtad

bElannaTorres 2019.01.28. 17:45:44

@mocskosmacska: sajnos én sem :( Adri nagyon érdekes játékot játszik, végre megkapjuk a beszélgetéseket, finom irányításokat.
Jobb lenne ha greg menne, eltaktikázta rendesen.

Maximista vagyok 2019.01.28. 17:46:50

@Nyuszomuszo83: majd szólok neki, most elment hárdival meg momoával a szaunába tattikázni

bel ami 2019.01.28. 17:48:35

Ahogy én lájkollak, nem lájkol úgy senki.
Ahogy csókolnálak, nem csókolna senki.
Essen meg a szíved, Zsuzsu, rajtam, kérlek,
Rolit párbajozd ki a villából, végleg!

Maximista vagyok 2019.01.28. 17:49:06

Érdekes lenne egy olyan VV ahova a közönség! beszavazza az eddigi szériák 12-14 legérdekesebb/jobb játékosát. A baj az, hogy sokan nem vállalnák vagy már külföldön nyomják az ipart. Pedig de megnéznék egy ilyet...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.28. 17:53:59

Hoppancs, igazságtalan lennék, ha nem jelezném, nagyon király lett a poszt. Minden részletre kiterjedő, humoros, és a közvéleménykutató rész és tetszett!. Gratulálok!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 17:56:20

@Maximista vagyok: háááát akkor már nem is kell tattikázik összevissza és két pasival! Pfejj! Csalódtam! Brühhhüüühhüüü! Pedig likeoltam volna! :D

Angora Cardi 2019.01.28. 17:57:46

@Nyuszomuszo83: Miért kell a végét így besűríteni? ahelyett hogy szépen hetente potyiztak volna kifele

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 17:59:05

@Angora Cardi: mert csokesz kicsipeszelte magát, gyanitom akkor lett volna hármas párbaj!

Angora Cardi 2019.01.28. 18:01:16

@Nyuszomuszo83: eh és még feladás sem volt :/ valaki igazán megtörhetett volna lélekben hogy hazasipítozza magát önként

0.5 bit 2019.01.28. 18:10:27

@csillagporszem: "Nagyon sajnálom, hogy azt sosem fogjuk megtudni soha mi a baja Rolival. Emlékszem, hogy az Erás párbajnál kiderült, hogy Roli valamikor lekurvázta, volt valami balhé de nem mutatták. Köszi retek. Azalapján legalább érthető lenne miért nem kedveli Rolit."

Ez még nagyon az elején volt. Amikor a képlopás miatt meggyanúsította Zsu és a többi lány Rolit, akkor kibukott. Ekkor mondott valami olyat, amikor kijött a teraszra feldúltan a többieknek, hogy "Mit képzel magáról ez a kis k*rva." Később ezt hozta fel Zsunak Era, hogy Roli is lekurvázta nem csak ő. Ekkor volt, hogy Lacika emlékezett rá, hogy valami ilyesmi elhangzott, amikor Zsu kiszaladt ezzel szembesíteni Rolit.

A képlopás viszont ez a széra nagy rejtélye, mert ezt valóban nem mutatták meg a nézőknek Zsoltiék.

Mate4182 2019.01.28. 18:14:55

@0.5 bit: azert nem mutatjak mert

a.: nem tunt el semmi, Zsu volt foggyos szokas szerint es elkavarta
b.: Zsu alapvetoen arto szandekkal es persze egy kis figyelmfelkeltes miatt sajat magat baromlta el

mindketto verziot ertheto titokban tartan ha vkit favorizalni akarnak a musorkeszitok

es most mar musaj rakerdeznem: Zsolti valami foszerkeszto a vv9nel vagy mi? mert cask ma vagy 5-7 kommentbel lattam hogy arra utalgattok hogy Zsolti bele tud nyulni mit lassunk az este a tvben

Mate4182 2019.01.28. 18:15:50

@Mate4182: sajat maga barmolta el ·- csak sajnos neha ugy gepelek ahogy Renyhe beszel...

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 18:25:56

@Ármándójózsi: ittt vaaagggyyy!:) cuppanós puszi!
Most vitázok veled kicsit,Roli miután megkapták a nézői kommenteket amik közt Renyhe negativat, Greg is, ő és a zsizsikes pozitívat kapott lehet felmerült benne hogy renyhét kell zsizsikes által kivinni mert borítékolható hogy zsizsikes visszatér. Kapóra jött renyhe zsizsikes felé való patkányozása, tudja ez nem szimpi, és ha esetleg nem is szerették volna zsizsikest kint a szociális érzékenység mindent letarol és kiszavazzák renyhét, aki bántotta az elesettet! Talán így van benne ráció nem???

0.5 bit 2019.01.28. 18:36:58

@Mate4182: "es most mar musaj rakerdeznem: Zsolti valami foszerkeszto a vv9nel vagy mi?"

Igen, szerkesztő a VV stábban. Mivel ő ismert (valamelyik régebbi VV-ben volt játékos) név szerint, ezért általában a "szerkesztő/szerkesztők" helyettesíthető a "Zsolti/Zsoltiék" megnevezéssel.

moletty 2019.01.28. 18:50:51

Jóreggelt Tesók !
Azért annyit a mobiloshoz, hogy visszanézve a tagnapot ez a csicska házmester többször is rá akarta hívni másokra a moderálást....
Ez nálam legalja.hu !

Maximista vagyok 2019.01.28. 18:51:20

Zsóti te gitárnyakú! Vasárnapig szedjétek már el a cigit az agyhalottaktól. Látni akarom a reakciókat.

moletty 2019.01.28. 18:52:35

@Nyuszomuszo83: Reméljük ma megmutatják, hogyan ügyeskedtek Adri-Roli-Zsu stb.
Bár ahogy a RTL szerkeszt....

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:00:29

@Maximista vagyok: ööööö, nem! Nagyon megütném a nyuszipopsit! Amihez létra kell azt rábízom férfiemberre, amit székről vagy kisasztalról elérek és tudok kapaszkodni addig mig felállok megoldom! :)

@moletty: Drágaszágom! Egyetértek mind a házmesteres dologgal mind a retek szerkesztéssel. Nem biztos, hogy minden választ megkapunk inkább csak információmorzsákat!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:01:52

@Ármándójózsi: persze én is csak ötölök-hatolok, én így gondolkodnék, pedig én szőke vagyok, meg még nő is! :D

Angora Cardi 2019.01.28. 19:03:54

@Mate4182: ha nem is fő, de szerkesztő tán

.iIi. 2019.01.28. 19:08:41

@moletty: na én meg fogadatlan prokator vagy advocatus diaboli leszek, de itt is volt nemrég aki panaszkodott hogy miért nem moderaljak már ki mobilos hozzaszolas amit. Szerintem nem szükséges öt bántani, a hozzaszolasai magukért beszélnek. Bár én a feltétlen, és határtalan szolasszabadsag híve vagyok

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:08:55

@Angora Cardi: @Mate4182: benne van a stábban, a kiesettekkel készit homevideókat-jaaaj neeem olyat, azt hregusznak tartogatja-van benne spiritusz, de egy számomra ellenszenves gyökér! És leszarom hogy meleg, akkor is egy gyökér!

Mate4182 2019.01.28. 19:09:09

@Angora Cardi: ez sok mindent megmagyaraz ...

Gia 2019.01.28. 19:09:18

Nincs új posztcsi? :-(

.iIi. 2019.01.28. 19:11:01

@Nyuszomuszo83: lehet beleszolasa nincs is a játék menetebe csak ilyen interjúkat készíthet.

javier2 2019.01.28. 19:15:59

@tanárnőkérem: teljes ekg kedves tanárnő !

zsura a trollok és hasonszőrűek szavaznak

moletty: ha mobilost átgörgeted (a helyi blogmotort) akkor kiveszed a vitorlájából a szelet
ármándójoe-nak is ezt üzenem..

A mester megjött!!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:20:02

@.iIi.: de tuti van beleszólása, a nyakam rá merném tenni, ahogy a többen is kaptak vmi munkát, trampli viki, dorka, gina stb, ők is a stáb tagjai!

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:21:20

@javier2: jó napot! Mester egy van! Ő pedig Lecsó! Te az alvezírem vagyol, és cupp-cupp!

pomac 2019.01.28. 19:21:25

@Nyuszomuszo83: kaptak ott több kommentet is csak nekünk mutattak mindegyikből egyet, utána ott ollózták össze és eleve hunor előtt volt már 3 komi kivágva ami neki szólt vagy 2-3 a4 lapnyi tuti volt

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:23:44

@pomac: ez evidens számomra! Nem kérdés a nézők manipulálása! Ne értsünk és tudjunk mindent! :)

.iIi. 2019.01.28. 19:34:38

@Nyuszomuszo83: mondjuk, takaríthatnak még hozhatjak a kávét havi szazert :)

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 19:37:29

@.iIi.: ne légy naiv kérlek! Gina a villamano, zsoti a szerkik közt van, dorka háttérmunkás ahogy viki a castingolásnál már az édenhotelben is benne volt... nem magunktól találtuk ki mindezt! Bár felölem wct is pucolhatnak! :)

.iIi. 2019.01.28. 19:52:25

@Nyuszomuszo83: lehet igazad van, de én nehezen tudom elkepzelni hogy komolyabb munkát rájuk biznanak

gorgo 2019.01.28. 19:57:37

>>Nem vagy való a Való világba!”, kiáltja az ellenség felé, aki, mintha meghallaná a fagyoskodó Adri tanácsát, végül csak feladja a cseppet óvodás „levegőnek nézlek, nem ülök melléd" attitűdöt. <<
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy egy ilyen személyiségzavarossal nem is lehet mást csinálni, mint a zéró kommunikáció elvét alkalmazni.
Kell neki a figyelem, még ha negatív is.
Ez pedig figyelemelvonás Renitől, még ha csak érzi is, de nem tudatos

Nyuszomuszo83 2019.01.28. 20:01:31

@.iIi.: nézd vissza az rtl moston és a végén mikor a stáblista van állitsd le pár ismerős nevet találsz majd! Ha mégsem egyenként googlizz rá! ;)

csillagporszem 2019.01.28. 20:07:37

@bElannaTorres:
Itt Roli a szent tehén, nem szabad bántani :D Nem véletlen nem írok én már róla, bár mostanában kezd feljönni nálam a listán, így nem nehéz :D
Ez állandó vita vita és vitaforrás, de nem érdemes úgy érzem már beleállni mert ahogy az érzelmek bekapcsolódnak onnantól a józan ítélőképesség elvész, az ember már csak ilyen. Ha valakit kedvelünk, ha valakinek drukkolunk akkor sokkal hamarabb ugrunk egy esetlegesen nem bántónak szánt kommentre is. Aki ezt nem ismeri el vagy nem látja be azzal nem érdemes vitázni, mert úgysem fogja később sem és most nem akartam senkit bántani.

Gia 2019.01.28. 20:11:25

Szerverhiba miatt nem lehet szavazni Zsura vagy a kihívottra..Érdekes..

Gia 2019.01.28. 20:12:31

Szerverhiba miatt nen lehet Zsura szavazni.Érdekes..

Gia 2019.01.28. 20:12:54

Blogmoci hüle...

javier2 2019.01.28. 20:23:35

@csillagporszem: eddig végig azt hittem te vagy a szent tehén
hmhm ugye tudod a tehén az nőstény

Cherie 2019.01.28. 20:24:52

@csillagporszem: butaság igazságot keresni ki a jobb vagy sem, ez elsősorban szimpátia, az meg suttyó aki nem tartja más véleményét tiszteletben vagy épp pld a zsu szavazókat trollozza..

Van akinek szimpatikus pld a gerinctelen, mert úgy fogja fel, hogy milyen taktikus, erre mondják hasonló a hasonlóhoz

Node en örültem volna ha gregre kerül a kendő

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:25:47

@javier2: lényegtelen részletkérdéseken nem akadunk fenn feleslegesen :)

csillagporszem 2019.01.28. 20:25:54

@0.5 bit:
Köszi! Erről vagy lemaradtam vagy már nem emlékszem :)

@Gia:
Olvastam ilyenről már. Azt írták ilyenkor újra kell telepíteni az appot.

@javier2: mindig te vagy az első aki rögtön ugrik :D

javier2 2019.01.28. 20:35:05

@csillagporszem: figyelj te meg a belladonnafaszom meg a harmadik troll neveteknek max érettségije van, de lehet most én voltam túl liberális és túl pozitív
ma 3x írok,nem mint te .(egész nap itt vagy mert nincs más dolgod)
szerintem mind a hárman iskolázatlanok vagytok vagy ha van papírotok azért fizettetek...
te nőként csak nagyon rövid távon vagy jó!(mert csak vaginát prezentálsz)
bírka tehén kos

@úgymond olvasó mmkk: tény okos emberekkel vagyok körbevéve
deez a 3 hu nem sok ilyennel találkoztam 40 év alatt....

@Cherie: hasonszőrüek
és értelmezd tanárnőkérem hozzászólását ,de úgysem tudod szóval ne.

csillagporszem 2019.01.28. 20:38:12

@Cherie:
Én meg nem is akarok már ezzel foglalkozni, csak zavar mikor BelAnna-t bántja valaki, mert ő egy tök normális, aranyos kommentelő. Soha nem láttam még olyat, hogy ő kötött volna bele valakibe, de kezdeni biztos hogy nem ő kezdte. Néha vannak itt olyan tapló kommentek, azok gazdáját kellene néha helyrerakni de nem akarom ezzel tölteni az időmet.

Én örülök most. Jelen pillanatban csak Renyhét meg Huncit nem akarom az első helyen látni. Jó mondjuk Greget sem. Remélhetőleg Renyhe a héten kiesik, jövőhétem meg mehetne Hunor. Greg kiesik a 4. helyen és létrejönne az álomdöntőm:D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:38:14

@javier2: ilyeneken felesleges felhúznod magad, ignoráld :)

csillagporszem 2019.01.28. 20:39:20

@javier2: te meg egy paraszt vagy és ennyi :D

Cherie 2019.01.28. 20:42:20

@javier2: szerintem inkább magaddal foglalkozz ideje lenne:))) bár úgy tűnik nem megy, sem a viselkedés nézd meg ti néhányan csináljátok a balhét, ha vki meg megjegyzi falkában támadtok:))) ez a blog nem erről szólna

Cherie 2019.01.28. 20:44:58

@csillagporszem: huni szerintem bent lesz döntőben párbaj nélkül.. adri felhozta magát, zsu meg szívós, rolónak esélye van a buktára, ha zsu vinné, de meglepődnék, ha őt választaná

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:46:13

@csillagporszem: még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy zsuzsu renyhét fogja vinni. a következő körben meg hunornak ki kell mennie párbajozni. nem azért, mert finoman szólva nem kedvelem, hanem azért, mert senki ne legyen a döntőben párbaj nélkül.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.28. 20:47:45

Hogy a viharba lehet, hogy még belém senki nem kötött bele itt (illetve lehet, de letojtam) gyerekek ez egy blog ahova bejárunk leereszteni a gőzt! Maradjon ez így légyszi!

javier2 2019.01.28. 20:48:00

@csillagporszem: csillag hány éves vagy
sztem kaptad már meg pasidtól hogy ostoba buta picsa vagy!

extrém jó profiler vagyok

@Cherie: falkában támadtok?
ti hárman (ostobák) és én?3 vs 1 matekból kacsa lehettél....

@úgymond olvasó mmkk: hetente egyszer elküldöm őket oda ahova valók...nekem ez az alja .. ne kövezz meg dugtam ilyeneket

csillagporszem ezzel is mindent leírtál komment társad .legfőbb jó tulajdonsága , hogy aranyos
nálunk ez elég negatív , vagyis ha felnőtt személyre azt mondod aranyos az elég sértő
nyugat -dunántulon
te nem somogyi vagy?

javier2 2019.01.28. 20:49:19

ármándójoe csak miattad :)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:50:28

@javier2: akkor a szülinapomkor rendszeresen megsértek mindenkit a közelemben, ha azt mondom, aranyos tőle, hogy gondolt rám? :)))))

javier2 2019.01.28. 20:51:54

@úgymond olvasó mmkk: zsuzsu első legjobb döntése lenne ha magára pakoltatott a srácok által..
és roliéknak jön egy szívességgel...
zsu egy- két hete kurva szarul van , ha most nem ejti ki renit ki tudja mi lesz?

csillagporszem 2019.01.28. 20:53:10

@Cherie: Szerintem is, de jó lenne ha nem lenne bent. Sokkal jobban megérdemelné a Roli, hogy ott legyen a döntőben, mint Hunor.

@úgymond olvasó mmkk: akkor mehet Zsuzsuka is haza.

@javier2: most magadat égeted, nem engem. És igen jól tetted, hogy magadra vetted a tapló kommentelő kifejezést, mert rád gondoltam. Köszönöm a kitüntető figyelmet, de ennyi elég volt, én itt befejeztem veled.

javier2 2019.01.28. 20:53:49

@úgymond olvasó mmkk: hát egy srácnak azt mondják aranyos valahol kategorizálják
valakinek lehet elég , mert mégis valahol kedves....
azért más a párodtól és más a haverodtól

pimasz borz 2019.01.28. 20:53:49

Ezen a hasonszőrűn jót nevettem.. :D
Fel is borzoltam a szőröm.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 20:57:04

@csillagporszem: greg simán meg tudja dumálni, ha akarja.

@javier2: pasinak maximum 6 éves koráig mondom, hogy aranyos :)))

javier2 2019.01.28. 20:58:14

@csillagporszem: te nem zsu sziámi ikertestvére vagy aki levált róla a helyi buszjárat ajtójának éles csukódásánál?

bElannaTorres 2019.01.28. 20:59:45

@csillagporszem: már én sem írok neki, a nagy profilozó mindenben mellélőtt. Viszont ő erősen szangvinikus, felszínes.
És abban is igazam van, hogy nem bír leállni. Meg még van pár aki nem.. Majd figyeld meg mindjárt jön valaki akinek azzal lesz baja, hogy válaszoltál neki, meg velem amiért neked.
Innentől levegőnek nézem őt is.

csillagporszem 2019.01.28. 21:02:27

@javier2: fel sem merült bennem, hogy Belanne pasi lenne, bocs. Szerintem csaj, de te vagy a nagy profilozó, biztos jobban tudod. Relax van és vegyél egy boxzsákot, segítene azon levezetni a feszültségeidet.

Cherie 2019.01.28. 21:03:57

@javier2: segítek: én nem támadtalak, csak leírtam suttyó az aki nem tartja tiszteletben más véleményét - ez azért egy elfogadható állítás- és még mindig nem magaddal foglalkozol.. nagyon nem megy, kezdd el mondjuk azzal, hogy nem trollozod azt akinek más a véleménye, hátha észreveszed milyen jó is az, amikor tiszteled a másikat... sok sikert!

javier2 2019.01.28. 21:04:09

érdekes pont a felszínessel jöttök szóval ismertek jelzőket... TAPS!
csillámporszem és torresz dani pont olyanok vagytok mint reni meg greg!!!!(de nem tudjátok mennyire gáz)

ui:ármándó így kell tekerni fűszerezni és sütni a szálkás heringet

@úgymond olvasó mmkk: nekem is sértő lenne:)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 21:07:19

@javier2: az unokaöcséimnek (majdnem 9 és 7 évesek) sem merem már mondani, hogy aranyosak, a 10 hónaposnak még simán, az még nem kéri ki magának :)))))

Cherie 2019.01.28. 21:07:44

@csillagporszem: huni nem játszik rosszul, őt nem vszínű, hogy ki tudja használni a roló, jól helyezkedett, ő se csinál sok mindent, de őt nem bántják ezért, mind lacót.. és úgy emlékszem konfliktusa se nagyon volt csak az adri féle - de mondjuk én nem láttam minden adást

csillagporszem 2019.01.28. 21:08:10

@bElannaTorres:
Ezt kell. Én már próbálom nem felvenni. Lenne még pár ember akiknek lehetne írni mikor nagyon prosztón nyilatkoznak pl. Süskéről, de nem vagyok én senki anyja, égessék magukat, a fenét se érdekli.

Ármándójózsi 2019.01.28. 21:08:36

No, amíg a Zsu fanok felszopják (felnyalják) egymást, visszatérhetnénk a játékra.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 21:10:50

@Ármándójózsi: zsuzsu nagyon bólogatott, mikor huncipunci mondta a monológját a tábla előtt, úgyhogy szerintem megbeszélték.

bElannaTorres 2019.01.28. 21:11:36

@csillagporszem: persze hogy nő vagyok, a nagy profilozó :D kinyithatná a szemét végre észrevegye mi van körülötte, nemcsak a saját véleménye létezik meg ami egyezik vele. Kisiskolás szinten kelti a feszültséget. És még azt hiszi mint Reni, hogy pár csúnya szót ír akkor majd jól kicsinál minket.

javier2 2019.01.28. 21:11:49

@csillagporszem: köszönöm , hogy a két nickeddel is elismerted nagy profilozó vagyok.
de jobb ha tudod 6 évad criminal mindsot néztem végig és tudom gidion ügynök nagy ügynök:))
de a neted nagyon szar lehet , ha copy pastezod a hozzászólásod(és mégsem tudod mi az hogy tehén?:-P

@Cherie: nem értetted meg amit írtam
úgy gondolom , zsu-val azok szimpatizálnak , akik hasonlóak, vagy geciségből trollkodásból , de el mondom , ha elmész bükre ott nagyon kevés a magyar hang , mert rengeteg a vendég(szóval őket kizárnám.)

ha most nem írtok vissza a zsu rajongótábor instant a taigetoszra kerül
és ugye mindenki tudja onnan hova jutnak?

Ármándójózsi 2019.01.28. 21:12:47

@úgymond olvasó mmkk: Igen, nekem is ügy tűnt. Csak nem vagyok egészen biztos, hogy azért, mert megbeszélt dolog volt, vagy azért mert megvan a véleménye és ez csak egy "gúnyos" mosoly volt?

javier2 2019.01.28. 21:13:10

@bElannaTorres: te pont olyanvagy mint reni
csillagporszem meg pont olyan mint zsu!

szerethetők

Angora Cardi 2019.01.28. 21:13:48

@Ármándójózsi: igen és ezt már kb ötödjére nyilatkoztatom ki :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.28. 21:13:52

@Ármándójózsi: remélem, hogy megbeszélték, és zsuzsu renyhét viszi

pimasz borz 2019.01.28. 21:14:20

@Ármándójózsi: bízom benne,hogy így volt és megjött zsu esze.Bár Hunyi feje egy tanulmány volt,mikor Adri rápakolt.Most vagy nem beszélték ezt meg,vagy túltolta a meglepődés talicskát.

javier2 2019.01.28. 21:15:31

@Ármándójózsi: nem messze lakok onnan
hotel-bolt-hotel- szálloda
nyáron még magyarul ott nem hallottam csevejt

pimasz borz 2019.01.28. 21:16:50

@Angora Cardi: Én is azt vizslatom Nyuszi :)..de elvitte a cica :D

csillagporszem 2019.01.28. 21:16:55

@bElannaTorres: Meg azt hiszi hogy érdekel amiket ír :DD Na most itt van vége, mennem kell, de jól megbeszéltük szerintem :D

Dr.Zé 2019.01.28. 21:19:19

Az élet úgy is tova száll a sír magába zár , szeressük egymást gyerekek , mert minden percért kár,,,

javier2 2019.01.28. 21:25:43

@csillagporszem: @bElannaTorres: a két buta ostoba megbeszélte HÁHÁ(
ez volt a legnagyobb vicc megbeszéltétek és nem érdekelt benneteket
sztem ti otthon dögletek egész nap és maximum egy akváriumért vagy egy yorkshire terrierért feleltek
és ez jó dolog ,mert nem csak én ,hanem a környezetek is tudja
rátok többet nem lehet bízni.

tanárnőkérem 2019.01.28. 21:42:25

@javier2: Minősíthetetlenül viselkedsz, és nincs rá mentség. Kérlek, többet ne érts velem egyet semmilyen formában. Köszönöm. Jó éjt!
Igyekszem ezek után nem hozzászólni semmihez, nem akarok sem alapja sem résztvevője lenni ilyen személyeskedő vitáknak.

javier2 2019.01.28. 22:10:44

@tanárnőkérem: bocs csak aprítottam a trollokat
jo8 béjbe!
döntésed tiszteletben tartom , de te ugyanígy osztottad őket csak sokkal jobban körülírva...
bocs hogy nem mindenki szedi fel a szemetet az útszélén...

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2019.01.29. 07:12:16

@gorgo: Igazad van, csak Zsuzsu kissé infantilis személyisége miatt cseppet túltolta. Pl. mikor a teáról volt szó, akkor feleslegesen hergelte ezzel Renit, tudhatta volna, hogy csak jobban bepörög. Valóban nem kell az ilyennel leállni vitatkozni, de ilyen látványosan sem jó demonstrálni nemszólokhozzádot, mert a visszájára fordulhat.
süti beállítások módosítása