Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x85 - Igazi úriember nem dug csak úgy

2019. január 28. 21:12 - sixx

screen_shot_2019-01-28_at_20_04_54_2.png

untitled_30.png

Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana Lima és Amber Rose Revah), csináltam is egy hevenyészett montázst, ott van fent.

Na, ott nyitunk, hogy Greg és Hunor már vagy 6. órája fogják a kurva békaződ robogót, mintha az életük múlna rajta, de ha jobban belegondook végül is, mi más dolguk van az alkalmi faszvakaráson és üvöltözésen túl? Hát lófasz se, szóval miért ne. Az ilyen típuső versenyek rekordtartója egyébként egy Song Changjiang nevű kínai pali, aki 87 óra 12 percen át tapizott egy BMW 1-est, de személyes kedvencem a szingapúri Kacang, ő tízszer próbált nyerni, de csak tizedjére sikerült, amikor is 75 órán át fogott egy Subarut. Mondjuk nem tudom, Kacang meddig bírta volna Renit. Ezek ketten állnak és fognak, néha kimegy hozzájuk valaki, Greg hajnalban dülöngél a fáradságtól, és 12 és fél óra elteltével feladja a gecibe. Huninak van egy Vespája, yeeeee.

screen_shot_2019-01-28_at_18_43_52.pngscreen_shot_2019-01-28_at_18_56_42.pngscreen_shot_2019-01-28_at_19_01_24.png 

Jön Ancsa, hoz neki fehér sisakot bordó paplankabátban és aszongya bátrak voltak, hát ja, nekem is ez jutott eszembe először a teljesítményükről. Huni kapja a sisakot és a kócsot, a szponzorfeliratot meg majd lemaratja, gondolom. Megy egy kört, elviszi a ribiket, lapozzunk. Jaj, Zsu és Reni univerzumának legsötétebb bugyra jön, a namostakkormitakartőlemreni by Zsu, mindez kint, a láncdohányos Pua mellett, míg odabent Reni feje az emberek és laposföldhívők által ismert univerzum leglehetetlenebb színében ppmpázik, és baszki, Greg ez is pont olyan lelki nyugalommal veszi, mintha tök természetes lenne, ha egy ember feje hirtelen TÖK PINK LESZ, irigylem érte. Én nem tudom így megszűrni a környezeti ingereket, egy ilyen nő láttán vagy üvöltenék vagy röhögnék. Reni és Greg Zsuzsut beszélik ki, Zsu meg Pua agyát rohasztja a piszlicsáré gondjaival. Kezdenek ezek kurvára elfogyni agyban. Pua azt tanácsolja Zsunak, hogy szarja le.

Közjáték: Roli és Huni főz. Húst. Rántottat. Bárcsak inkább ezt mutatnák, lassítva.

Az a nagy baj, hogy ezek közül egyik sem érdekel, nem drukkolok, nem élek együtt ezzel az évaddal, igazán jó játékos nincs talán csak PUA, tőle meg rosszul vagyok. Az van, hogy ebben a szakaszban, amikor már csak hat próbababa van a házban, nagyon okosan kell mozgatni őket, hogy ne jussak el a teljes apátiába. A "Zsu a geci" társalgás tovább folyik ezúttal PUA és Greg között, én meg egyre kétségbeesettebb arcot vágok, mer' 11 perc alig telt el a 90-ből.

page_1_6.png

page_2_6.png

Ancsa megment (itt egy galesz az arcaiból fent, csak úgy), kommenteket olvasnak fel és regálnak le, Hunor, mér vagy tuja, kérdezi valaki, meg Roli árnyéka? Mert csak mondja Huni, és szó szerint lapoz. Roli, te egy szerethető maci vagy, írja egy rajongó, köszcsi, hogy vagy. Mingyá' hányok. PUA-t lekövérdisznózzák, amire Roli röhögőrcsöt kap, Greg felbassza magát az egyik kommentelőn, Huninak az tanácsolják, hogy bassza agyon Zsuzsut, fasszal. Zsuzsut valamivel, felőlem akár fasszal is, de tényleg agyon kéne baszni, vagy ha őt nem, akkor Renit, mer a két nő közötti feszkó minden tervet fenyeget a vellában, Gerg igyekszik a két nőt közös platformra hozni, de egyelőre kábé ott tart, mint Soros György beléptetése a Fideszbe. Na, történik végre valami, emutojásokat kapnak. Párban kell gondoskodni róluk. Zsu újabb dolgot tanul: a madarak tojásból kelnek ki. Ez a babás hét helyett van, hát, nem biztos, hogy jobban jártunk, de Greg nagyon örül neki. Ez nekem nagyon erőltetett, a tojás fürdetésével együtt, hagyom is a faszba az egészet, mert gagyi, mű, rossz, BAD TELEVISION. Hunor és Zsu éjjel egymásba gabalyodik, és Hunor állítja le Zsut, még mielőtt töcskölés lett volna a dologból.

Oké, feladom, ugrogyunk a végire, nem vagyok hajlandó hallgatni a fasz Reni üvöltözését a hogyvoltozásban, kiválasztás, Zsu és Roli 2-2 jelet kapott, Roli mint vellamester magára nem tesz, az orosz kurvának sminkelt Zsu megy párbajozni, aki úgyis Renit viszi majd, de őszintén mondom, hogy szarok bele.

Címkék: 18+ vv9
599 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

javier2 2019.01.29. 15:28:01

@Fridolin a pimasz borz: @MosóMaca: greg akár hova áll 10 %- nál több már nem lesz neki a következő párbaján , de valószínű reni mögé fog.

pimasz borz 2019.01.29. 15:32:59

@javier2: Úgy legyen!Takarodjon haza,keverte már eleget a szart.

Thats What She Said! 2019.01.29. 15:33:02

Zsu hogyvoltos főcím grimaszaiból lassan portfóliót lehet csinálni :) Ez vmi koncepció kedves hogyvoltírók? :)

introverted22 2019.01.29. 15:36:08

@VV Erőlegény: Azt is megígérte, hogy Zsu mondhatja a "kortárs"beszédét, aztán mégis Renyhe lett a befutó... Mindent is kinézek belőle, és annak az ellenkezőjét is...

Niké88 2019.01.29. 15:42:48

@Spitzbauer: Érdekes... nekem ez annyira nem egyértelmű egyébként, a Renyhe-Zsu, az inkább.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 15:43:01

@introverted22: most jól látja adricsek a sellőt és a gatyátlant, nem fog gigapicsa mögé állni!

bElannaTorres 2019.01.29. 15:51:48

@Angora Cardi: :DD vakon vannak teljesen :)
@Hedo a nokedli szaggató: ja tényleg :) roli hitette el, hogy most akkor ő is úgy gondolta vagy csak Zsut akarta idegesíteni nem tudom

,, 2019.01.29. 16:05:47

Rossz kedvem van
Tipcsiket írjátok nyugodtan holnap, olvasok majd, csak kommentelni nem fogok

Maximista vagyok 2019.01.29. 16:11:09

@,,: nálam húzz be egy gusztustalan Renit kérlek, max átpakoltatom majd :D

Angora Cardi 2019.01.29. 16:16:13

@bElannaTorres: nagyon vakon... hátha mielőbb kiesnek
@,,: nekem reni és ölellek

Ay Mama, Que paso 2019.01.29. 16:24:26

Szia Tamara!

Azt nem tudom te ki vagy de az ellenfeled ismerem!
Hónapok óta be van zárva!Veszélyes!
Most váltott váltósúlyra!

tudom,hogy olvasol!
ha látom az edzését, ide írom,hogy mivel készül!
csak egy maradhat!

mézescsók 2019.01.29. 16:31:17

@Angora Cardi: Tapasztalatból tudom, milyen az, ha ráun az ember, és azt is, hogy nehéz lejönni róla, mármint a Vv nézéséről, ha egyszer elkezdte. Sőt, olyan is volt néhány széria után, hogy hiányzik. Szóval nem vagyok normális.
Hunorral kapcsolatban egyetértek. Az esetleges következmények (tutujgatni kellett volna, vagy sírás-rívást elviselni) között eszembe jutott, hogy egyik kommtársunk - szégyellem, de nem jut eszembe, ki volt az az elmés - a Zsuzsu-Era botrány után (az alvó Radics "megviccelése") -, aki úgy jellemezte Zsuzsut, hogy ragadós, akitől nem lehet szabadulni. Akinek azért nincs barátnője és tartós kapcsolata, mert nem hagy levegőt venni, rátelepszik a másikra. Vagy valahogy így, de talán emlékszel, hogy mire gondolok. Szóval jó ez így, ahogy történt.

Angora Cardi 2019.01.29. 16:40:56

@mézescsók: Én talán majdnem mindet láttam (nem mindet kommenteltem, pl 8-ast kifejezetten kerültem) de néha várom mikor unom meg, ugyanakkor érdekelne jó kis emberkísérlet. Ez a széria sokáig úgy tűnt, hogy bukó de valahogy feljöttek mégis, most a vége felé mintha az érdeklődés is megnőtt volna iránta itt is.
Igen ez találó (milyen jól emlékszel mindenre): reni és zsu is egyaránt ragadósak. Emellett zsu (és reni is) elég labilis szóval ő nem bírt volna ki egy szexkapcsolatot bent mindenféle sérülés nélkül (láttuk reni is erőltette majd csoki leépítette kint meg már kerülni fogja). Hunor akármilyen de jól látta hogy jobb Zsuval nem belemenni mélyebben semmibe.
Mondjuk fiatalok még remélem változnak, tanulnak majd ez a két lány valamit még az életben, ha nem csak a celebkedésre koncentrálnak. Lehet túlmagyaráztam :D

Angora Cardi 2019.01.29. 16:52:47

@Spitzbauer: hehehe :))) igen ő is és a csálécsöcsűstoppospicsa reni is

mézescsók 2019.01.29. 16:59:19

@Angora Cardi:Nem magyaráztad túl. Én úgy gondolom, hogy lesz egy-két "jó" hónapjuk, amíg a bulvár foglalkozik velük a" 15 perc hírnév mindenkinek jár" alapon. Aztán eltűnnek a süllyesztőbe. Fiatalok még, de nincs elég eszük, kitartásuk, értelmes céljuk a celebeskedésen kívül. Ha lesz még Vv, esetleg meghívják őket "szakérteni". Remélem, odáig nem vetemedik az RTL, hogy belőlük is szerkesztőt vagy műsorvezetőt csinál.
Este talán bepillantok az adásba, de ez korántsem biztos.
Üdv mindenkinek!

Angora Cardi 2019.01.29. 17:13:51

@mézescsók: OK gyere este ha tudsz :)
Egyetértünk a 15p hírnévvel. Én egyiket sem látnám szívesen mint szerkesztőt Rolin kívül ha netán valami feladatot a későbbiekben mindenképp adni akarnak valakinek.

Hatsumomo21 2019.01.29. 17:15:30

@Angora Cardi: szió! hááát nehéz megmondani mennyit tesz rá a a bezártság, de én kétlem hogy Reni kint túl sokat tanulna még az életben és változna jó irányba. :/ Attól hogy valaki nem annyira okos vagy iskolázott, lehet józan esze és affinitása az életben való boldoguláshoz, mert ahhoz sok minden kellhet. De van -bocsánat- a legrosszabb értelemben vett buta és egyben agresszív embertípus, aki szerintem nem képes a belátásra. Én Renit egyszer nem láttam, hogy belátta volna mi volt a viselkedésével a probléma, ha rájátszik erre az attitűdre az is nagyon gáz, ha tényleg ilyen akkor is. :( Szerintem. :)

Lora Sawyer 2019.01.29. 17:18:05

@úgymond olvasó mmkk: tudnal kuldeni egy linket a streamhez? Borzasztoan szeretnem veletek egyszerre, egy idoben a falba verni a fejem renyhe kepernyoideje alatt.

Cherie 2019.01.29. 17:23:01

@,,: jobbulást... jön a tavasz!

mobilos perpetuum 2019.01.29. 17:29:19

@Bryan élete:
egy közbeszólás üzemmód
"igaz, hogy Reni lepatkányozta, nade Roli meg eldugta a fésűt.... ez a büki észlény még ma is itt tart, mint a Roli legnagyobb megbocsáthatatlan gaztette."
@Paic Róbert emlékszem, leírta, tetszett neki, hogy Roli a kinti programon hogy leoltotta Zsu-t. Csak szólok, hogy kb. három hónapja ez így megy. Hunor átment "mobilosba", mert megjegyezte, hogy Zsu-val mindenről el tud beszélgetni, kivéve az autók. Na és amikor Roli kancellár besorolta a szolgák közül is a 7. helyre, utolsónak. Riportszoba, Roli: "érzelmileg, és értelmileg" ő milyen magasan van a lányhoz képest. Ha rákérdeznének, nem tudná elmagyarázni, hogyan tud "érzelmileg" fentebb lenni, és mivel tudja ezt bizonyítani.
Zsu mindenképpen Renit vigye, de Roli viszont az ellentábor vezére volt, és most a táblánál is elég nyöszörgősen tudta elmondani, miért is teszi Zsu-ra a jelét. Volt ott ööö meg ööö bőven.
Rolitól szerintem Hunor sincs biztonságban. Adri-Zsu-Roli finalistának jobb lenne az ő szemszögéből.

bel ami 2019.01.29. 17:40:00

@Ay Mama, Que paso:
Vajon mi történt
a VV boxmeccsen?
Szegény kis Tamarát
viszik lepedőben.

2019.01.29. 17:45:07

@mobilos perpetuum: Komolyan, hogy egyesek jobban emlékeznek a hozzászólásaimra, mint én magam. Mekkora memória és elhivatottság.

É2I 2019.01.29. 17:45:16

Gyóreggelt!
Ez a műszar még tart?

Annyira lapos, mint a zsóti gatyájában lévő állatok.

Nagyon el van ez baccva.

Ennyi.

Kikapcs.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.29. 18:05:31

@mobilos perpetuum: ebben a leosztásban biztos lenne Roli győzelme, de majdnem 100%-hogy Adri ki fog esni a top 4-ben (bár én kedvelem őt).

Egy Adri Hunor párbajon Adri fogja kapni az x-et tőlem...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.29. 18:17:49

@Lora Sawyer: persze, mindjart bekapcsolom a laptopot, es atkuldom :)

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 18:32:06

Jó napot! Tegnap lemaradtam az énb-s majmok megmutatása után és nincs ingerenciám újra nézni!
Mi törpént? Vagy törpént egyáltalán vmi szóra érdemes????

pomac 2019.01.29. 18:39:14

@Nyuszomuszo83: nézd vissza a végét:D jó volt , elég az utolsó 15 perc:)

javier2 2019.01.29. 18:39:20

@Paic Róbert: sajátjára nem , de a tiedre emlékszik :)))
szia Robi!

Maximista vagyok 2019.01.29. 18:39:46

@Nyuszomuszo83: én néztem de dögöljek meg ha emlékszem mi volt benne... a belevalóból is csak annyira emlékszem hogy szétfejelném a presszócigányt.

2019.01.29. 18:40:14

@Nyuszomuszo83: Utána volt a fincsi veszekedés

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 18:42:34

@,,: ahojce! A tippem zsuzserovics mesügerin kiviszi a hóra a evésközbenisordítócsokipusztítónincsegygatyaseaminemrepedtszétaseggemen renyhethaknyosgheczyt! Köszönöm

2019.01.29. 18:43:51

@Nyuszomuszo83: El voltál hanyagolva részemről

J.A. Óda 3

Szeretlek, mint anyját a gyermek,
mint mélyüket a hallgatag vermek,
szeretlek, mint a fényt a termek,
mint lángot a lélek, test a nyugalmat!
Szeretlek, mint élni szeretnek
halandók, amig meg nem halnak.
Minden mosolyod, mozdulatod, szavad,
őrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
Elmémbe, mint a fémbe a savak,
ösztöneimmel belemartalak,
te kedves, szép alak,
lényed ott minden lényeget kitölt.

A pillanatok zörögve elvonulnak,
de te némán ülsz fülemben.
Csillagok gyulnak és lehullnak,
de te megálltál szememben.
Ized, miként a barlangban a csend,
számban kihülve leng -
s a vizespoháron kezed,
rajta a finom erezet,
föl-földereng.

mocskosmacska 2019.01.29. 18:46:15

Reni: "Én tényeket mondtam." Szerintem az, hogy zsu kutya meg patkány, az nem tény.

mocskosmacska 2019.01.29. 18:46:46

Greg eddig nem volt unszimpatikus, de ez a hisztije, hogy adri hogy merte hunorra rakni a jelét nem tetszik.

mocskosmacska 2019.01.29. 18:49:05

Egyre inkább azt érzem, hogy adri a legszimpibb.

moletty 2019.01.29. 18:51:13

Ezeket az ENB faszomtudjakiket egyet se ismerek, de gondolom azért mert sorozatot nem nézem. máshol csinálnak azok valamit ?
Az ő edzőjük az ki ? Valami színész az is vagy exboxolo ?

mocskosmacska 2019.01.29. 18:51:18

Mondjuk el tudom képzelni, hogy ettől a bezártságtól én is begajdulnék, szóval ez minden villalakónak a mentsége lehet.

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 18:51:53

@pomac: gondolom greg és renyhe üvöltése lehetett, amiről itt olvastam, hohy Adri is milyen szemét volt, stb. Ehhez ma fáradt vagyok, kihagyom! :)
@Maximista vagyok: azt a szerencsétlen ostoba nyomorékot már nem is néztem, képtelen vagyok egy ideje elviselni. Úgyhogy maximális megértés! :)
@Paic Róbert:
ó Robim, naaa sejtettem!
A vers! A VERS! Gyönyörű és csodálatos! Köszönöm szépen!

moletty 2019.01.29. 18:52:13

@mocskosmacska: Adrit betegre kúrnám és tetszik a kis pofája is :)
Sajnálom ez van ... Ennyike

Maximista vagyok 2019.01.29. 18:52:42

@mocskosmacska: de Reni nem tudja mi a jelentése a tény szónak. Ő kint más nyelvhez van szokva a putriban.

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 18:53:47

@moletty: nem vagy egyedül azt sem tudom ezeket honnan szalajtották és egy mp-t sem láttam belőle és nem is szándékozom időt fecsérelni rá! :)

mocskosmacska 2019.01.29. 18:53:48

A szerkesztők huncikát zsuval, rolit meg adrival próbálják összeboronálni. Szerintem az, hogy az utóbbival mi lesz izgalmasabb, mint, hogy huncika meg tudja-e dugni az x+1 csajt az életében. Úgyhogy a szerkesztőnek az a jó, hogy roli maradjon bent, és huncika essen ki. Adri outfitjei viszont gyilkosak, rettenetesen ízléstelenek.

Maximista vagyok 2019.01.29. 18:55:11

@mocskosmacska: Adri direkt Molettynek csípi ki magát :D

2019.01.29. 18:55:31

@Nyuszomuszo83: És hol hagytad a férjedet. Napok óta alig látom. Ugye nem vitték be a sötét oldal pandúrjai valami tünti miatt?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 18:56:55

@moletty: és az sem baj ha nem nyeli le, csak gargalizál vele :) a füle mellé teszi a bokáját, képes megnyalni a saját mellbimbóját, nem okoz neki gondot a seggből szájba és reggel a kávé mellé a cigit is ágyba viszi! Adri a csúcs csaj

2019.01.29. 18:57:19

@moletty: Én se ismerem egyiket se. Tegnap csináltattak velem Szondi tesztet, felmérték nem e vagyok agresszív. Még jó, hogy nem ezeket az énb-s arcokat tették elém mert ezektől én az leszek.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 18:58:37

@Maximista vagyok: :) remélem egyszer ezeket elolvassa adri és összejön molettynek a kamaty maraton

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 18:59:15

Sziasztok!
Hajjak meg, de az utóbbi két öfi nekem teccett. :) Végre történt valami izgalmas(abb).
Tetszett a kiválasztás utáni balhé is, és Ancsa azt mondta, hogy még a mai öfiben is folytatódik majd.
Adri amúgy megmondta G1G-nek, hogy arra rakja, akire akarja, hiába hisztizik. Amikor a dohányzóban is ment az ordítozás, nagyon alul maradt Greg és Reni, kb. mindenki (még Zsu is) ellenük beszélt, hogy ne akarjanak beleszólni, ki kire és miért rakja.

@Angora Cardi: és @mézescsók: jókat írtatok, sok EKG. :)

Boxmeccs is érdekes lesz. Amúgy tuti, hogy olvasnak itt a szerkik minket, mert ezt a boxgála dolgot is írta egy komment-társ itt (hogy egy korábbi vv-ben is jó volt). Úgy látszik, lopták az ötletét. :)

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 18:59:30

@Paic Róbert: nem tudom merre jár, lehet épp a nászutunkon piheni ki a fáradalmait vsak engem itthon hagyott. Lehet úgy gondolta én is pihenjem ki a fáradalmakat! Vagy elképzelhető sielni ment, én a havat egy félén tudom elviselni. Meleg szobából nézve, orrom ki sem dugva, meleg teát vagy forralt bort szürcsölgetve! Látod, nem félt hogy elszerettek tőle! :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.29. 19:01:37

@úgymond olvasó mmkk: sokan vannak így. Ahogy olvasom, kedvelik a "Füle nagyot"

Angora Cardi 2019.01.29. 19:02:43

@KólaMámor: szia Kólám örülök az EKG-nak, Mézescsók meglátásainak mindig örülök én is (Tiednek is).
Hoztam ma rebarbarás apentát.
Boxot nem vártam de most már kíváncsi vagyok, hátha reni kap az orrára.

MosóMaca 2019.01.29. 19:04:36

Estét! Csak jöttem érdeklődni,hogy nem volt ma még 5 óra?

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 19:05:46

@Angora Cardi: nyami! :D
Én is csak a kis rejtett agresszióm miatt várom a boxot, hátha pár vellalakót helyettem is jól elagyabugyálnak. Tuggyukiket. :P

mocskosmacska 2019.01.29. 19:06:48

Kár, hogy ÉNB Lalit nem huncival teszik össze. Lett volna egy pár perc ebben az életben, amikor huncinak szurkolok.

mocskosmacska 2019.01.29. 19:09:54

@KólaMámor: Én meg arra gondoltam, hogy kár, hogy hunci nem azzal az idóta, fostenger énb lalival boxol.

2019.01.29. 19:10:13

@Nyuszomuszo83: Fő a bizalom. De tudod, mindenkit meglehet, a kellő helyen, időben módon...:D

Angora Cardi 2019.01.29. 19:10:13

@Hatsumomo21: hello kedves gésa :)
Igen, jól mondod. Nem hiszem hogy ő sokat fog fejlődni, de kívánom neki is hogy ne csak az élet iskolájában bukdácsoljon át kettessel.
Gondolom mindig rá volt hagyva minden és tesója sincs. Az ilyeneket egy esetleges tragédia talán megrázza (nem kívánom csak megállapítottam).
Nem tudom elképzelni pl gyerekkel: kussolj patkány még nincs vacsi vagy mi?......

javier2 2019.01.29. 19:11:17

imádom a boxot lesz itt sírás... vagyis a villában

2019.01.29. 19:11:53

@MosóMaca: Csaje nem mindenkinek jár az órája a greenwich idő szerint

moletty 2019.01.29. 19:12:04

@Hedo a nokedli szaggató: Ha vele nem Téged megkereslek, mert olyan aranyosan szurkolsz nekem ! :) Meg mondtad h. hasonló adottságaid vannak... :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.29. 19:12:32

@Brigante: nem csak adri kedvelésére mondtam, hanem a hunor elleni szavazásra is :)

Angora Cardi 2019.01.29. 19:12:37

@KólaMámor: tuggyuk ám :DDD
Drukkolok nekik hogy kapjanak, hajrá ÉjjelNappal

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 19:12:57

@Paic Róbert: jaaa én bízom, addig míg nincs okom mást hinni! :) amúgy tudod ki foglalt, akin fekszenek! :D De nem gondolok semmi rosszra! :)

2019.01.29. 19:14:40

@Nyuszomuszo83: Na én nem arra gondoltam, hogy benne nem lehet bízni. a sok ostromlástól egyszer minden vár elesik.

Angora Cardi 2019.01.29. 19:15:19

Ja és szia mindenki, New Yorkban még csak negyed 2...

moletty 2019.01.29. 19:15:26

@javier2: Én is szeretem a boxot, de ezek csak szarakodni fognak. Talán Hunor lehet jó.

moletty 2019.01.29. 19:16:56

@Hedo a nokedli szaggató: Cigiről lemondok, a többi jöhet :)

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 19:18:08

@Paic Róbert: :D én nem aggódom, lesz ami lesz! Én is megnézem a csinos, helyes pasikat, nem fogadtam vakságot! :D

moletty 2019.01.29. 19:18:18

@Maximista vagyok: Ajjajjj, akkor azért nézett ki olyan keményen.
Most kérek elnézést még a kérdésemért is (hogy esetleg színész), nehogy lebasszon egyet:)

2019.01.29. 19:19:44

@Nyuszomuszo83: A dús bajszomra buknak a csajok. Jó a hambim is. Csak az a 3 gyerek ront sokat az összképen mikor a Tescoban csajozom.

MosóMaca 2019.01.29. 19:20:23

@Paic Róbert: tök jogos! Mindig elfeledkezek a trianontól elcsatolt területekről. Ott még nem lehet öt óra,az biztos

2019.01.29. 19:20:31

Szerintem sumo-zniuk kellett volna. Ott lehet egymást püfölni.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 19:20:55

@moletty: a cigit nekem hozza! Mert én ott ülök majd az ágy szélén és irigykedve nézem ahogy félholtra kamatyolod!

moletty 2019.01.29. 19:21:52

@Paic Róbert: Tagadd le őket Tesó ! Én úgy szoktam... :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 19:22:12

@Angora Cardi: kifizetem hajjak meg, csak kűggyé nekem képeslapot! Köszönöm

moletty 2019.01.29. 19:22:45

@Hedo a nokedli szaggató: Látatlanban azt mondom : Jöhetsz Te is, sőt ! :) (ez bók volt, csak mondom, mert romantikus vagyok:)

MosóMaca 2019.01.29. 19:23:04

@moletty: szerintem renátából is előjön a vére,meg az erőszakosság benne van rendesen

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 19:23:04

@moletty: okés, de a férjem nem tudhatja meg!

moletty 2019.01.29. 19:23:41

@Hedo a nokedli szaggató: persze hogy nem, nem vagyok én Adri ! (L. Hunoros eset:)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 19:23:52

@moletty: jajj ne má, minggyá magamhoz nyúlok :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.29. 19:25:01

@MosóMaca: az tuti! Hiába szőke, egybők vágni lehet, hogy van benne egy vonóhúzás, vagy kettő

Angora Cardi 2019.01.29. 19:27:32

@Hedo a nokedli szaggató: nem ott vagyok csak gugli segitett egy poénban de ha egyszer megyek, küldök

hereverő heverő 2019.01.29. 19:28:14

@Hedo a nokedli szaggató: csak vigyázz azzal az ágy szélével Hedo, a végén még orrba rugnak a nagy önfeledt hancúrban.

031052 2019.01.29. 19:31:14

@mézescsók: vagy csinálhatna az rtl a VV10-ből egy all starst, és visszaköltözhetnének az elmúlt szériákból az érdekesebb arcok, akik vállalják, akkor még kapnának +15 perc hírnevet :)

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 19:52:32

@mocskosmacska:
2019.01.29. 19:09:54
Én meg arra gondoltam, hogy kár, hogy hunci nem azzal az idóta, fostenger énb lalival boxol.

Én totál vakon vagyok ÉNB szempontból (sose volt ingerenciám rá, hogy nézzem), de azt tudom, hogy a Lali gyerek valóban ütnivaló. :P

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.29. 19:53:22

@031052: ezen gondolkodtam én is. Nem lenne rossz néhány arcot újra látni, de félek hogy a trash trash-e lenne. Amúgy marha jó lenne.

Lora Sawyer 2019.01.29. 22:14:05

@031052: VV All Starsban remenykedem en is.. :)

Gitram 2019.01.30. 11:48:05

Greg most már annyira undorító Renivel együtt, hogy remélem Zsu kinnt hagyja Renit, és utána takarodjon Greg. Egy sunyi szarkeverő. Most közeledne Zsu- hoz is, és Adrihoz is, mert nagyon fél, hogy ketten maradtak Renivel, de remélem a párbaj után egyedül marad, és takarodik ő is. Zsu nyerd meg, Te vagy a legőszintébb játékos.

mézescsók 2019.01.30. 16:30:51

@031052: Príma ötlet, bár a jelen szériából nem szívesen látnék senkit sem, de attól tartok, hogy elsősorban ők tülekednének a szereplésért. A régiekből esetleg szívesen összeeresztenék párat. Nem feltétlenül a győzteseket.
@KólaMámor: Kösz, az EKG részemről is meg van!
@Angora Cardi: Talán még Adrit, mert van esze a játékhoz a nőnek, bár nagyon nem bírom.
Azért megjegyzem, hogy a fentebb sokat emlegetett all stars csapat alatt a régieket játékosoknak, nem háttérmunkásoknak képzeltem. Szerkesztőnek lenni: az a hírnév szempontjából nem pálya. Ki a franc tudná, hogy jelenleg ki a szerkesztő, ha valahogy nem szivárgott volna ki, hogy a múlt széria díszpintye volt?
süti beállítások módosítása