Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x61 - Melyben folytatódik Reni útja a kényszerzubbony felé

2019. január 04. 21:04 - Hoppancs

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a „vastagbéltükrözés utáni” és a „kivégzés előtti” között ingadozik. De ha munka van, akkor nincs mese, nyomni kell, mint villalakóknak a fitt hetet, amelynek immár szintfelmérője közeleg. Reni és Greg szeretné, ha ez mindenkinek a lehető legjobban sikerülne, ezért Roli dugi borán végrehajtják a tudományos körökben „fordított kánai menyegző” néven ismert akciót. A sértett Hunor és Lacika társaságában figyeli, hogyan cserélik a piáját vízre,  Zsu pedig nem tudja nem észrevenni, hogy a művelet titkossága így némileg sérült. Reni azonban fittyet hány a barinő figyelmeztetésére, villa-Gyurcsánnyá alakulva tagadja a lebukást.

bscap0008.jpg

Vivien bőszen tagadja a hálóban, hogy Radics, Krisztián és talán még Hunor közös gyermekét várná. Csak azért nőtt a hasa, mert éppen most jött meg, ami viszont automatikusan kizárja a démoni baba jelenlétét is. Logikus érvelés, bár láttam én már érdekes dolgokat a „Nem tudtam, hogy terhes vagyok” című ismeretterjesztő műsorban, szóval azért Brennan atya helyében még nem lennék nyugodt. Akármi is van, a megoldás a csokoládé, amelynek márkáját nem mondjuk ki, de messziről is egyértelmű, hogy a lila tehenes alpesi varázslatról van szó. Ah.

Reni azonnal bekattan, amikor kiderül, hogy Lacika egy böszme nagy táblát rejteget, és hiába kobozza el, másnap Adritól kell megtudnia, hogy még ezen kívül is vannak hiányzó darabok. A pár nap alatt fitnesznácivá avanzsált kaméleonnak ettől nyugtalanító érzése támad, mint amikor a faluban közvetlenül azután tűnik el újabb gyerek, hogy a kissé furcsa mosolyú szomszéd néni már megint éjszaka ásta fel a kertjét. Ráadásul Lacika már meg is találta a partnere által eldugott édességet, úgyhogy kereshet neki új helyet. A srácok arra tippelnek, hogy rafináltan rögtön magára aggatta a cuccost, ezért Lacika zaklatás látszatát is kerülve megmotozza. A kergetőzésbe torkolló érdektelen közjátékot Anikó akképpen kommentálja, hogy ezek a villalakók úgy viselkednek, mint a gyerekek, hát őrület, ő utoljára karácsonykor szórakozott így a szaloncukorral. De azt nem mondja, hogy melyik karácsonykor, szóval szerintem idén.

bscap0009.jpg

Az elrejtett bizonyítékokat a kellően morci Dani edző pakolja ki végül, de mielőtt még azt hinné, hogy Reni magának tárolta őket, a lány közbelép és „nem akarok árulkodni” felkiáltással – hát, akkor nem tudom, minek nevezzük ezt…mondjuk szekunder gyónásnak? - beszámol játékostársai válogatott rémtetteiről. Roli jó kedve a sorakozó hírére lassan elillan:

Ha itt nekem még egyszer pókjárásban huszonötezer kört le kell nyomnom...akkor izomlázam lesz…

Ezt megelőzendő egy harmadik, frissen előkerült csokival próbálja Danit megvesztegetni a becsületes Reni hápogása közepette. A végső unalomba fulladást előtti utolsó pillanatban Zsuzsu meghúzza a (most figyelj!) váratlant és a ráruházott szuperképességénél fogva, „gonoszkislányos” mosollyal, nyolc órára száműzi Vivient. Hoppá, lassan minden villa-Tarttuffe-ről lehull az álarc.

bscap0010.jpg

Dani ismerteti a szabályokat, Vivinek most azonnal költöznie kell, csak a legfontosabbakat viheti magával, pl. ágyneműt, kaját, a kedvenc pentagram-mintás bugyiját és a Necronomicon eredeti, Sátán által írt kéziratát. Zsuzsu meg is indokolja lépését, ugyanis szerinte nem igazságos, hogy két sportember olyan nyomikkal versenyez, mint például ő, olyan ez, mintha a „teknősbéka indulna a leopárd ellen”. (Bár van, hogy e két állatnak is pont egyenlőek az esélyei, mondjuk tollaslabdában vagy sakkban. ) A száműzött Vivien eközben máris a nagy kamera keretébe foglalt kis kamerájába monologizál arról, hogy az ál-jószívű oldal megint „saját magát köpte szembe”. Aztán vágyakozva bámul kifelé a csodálatos szintfelmérőre, talán Damu Roland nézett így a krémesre az önéletrajzi könyveiben dickensire festett gyermekkorában. (Igen, olvastam. Mindkettőt. Mert kíváncsi voltam. Több kérdésre nem válaszolok.)

Nem csoda, hiszen kimarad ebből:

reni.gif

bscap0011.jpgreni3.gif

adriek.gif

zsuzsu.gif

reniiiii.gif

Amúgy örül, hogy bezárták, hiszen ez azt jelenti, hogy mindenkinél sokkal jobb, úgyis csak lealázta volna a mezőnyt, nagyon kínos  Superman vs. Hídember szitut keletkeztetve. Ráadásul nem kell mérlegre állnia, tiszta haszon. Reni már nem ilyen szerencsés, ki is derül, hogy csak néhány dekát fogyott, még mindig dagadt, pedig már EGY HETE csinálja a kőkemény sportot és diétát. Büszke lehetne, hiszen még így is jobban áll, mint sok embertársa, akik megfogadták, hogy 2019-től most már tényleg minden más lesz, és most mégis szégyentől lángoló arccal, a kiszáradt maradék bejglit majszolva olvassák ezt a hogyvoltot.  De nem az, sőt. Pedig azt hitte, mára már ő lesz Béres Alexandra, erre tessék, még mindig csak VV Reni, és szipp, hüpp, ilyen nincs.

bscap0012.jpg

Greg a népszerű „azért nem vagy kevesebb kiló, mert iszonyatosan megizmosodtál pár nap alatt, és az izom nehezebb, mint a zsír” elmélettel jön, amire Dani bólogat, mert a lovak állítólag nagyot tudnak harapni, hát még az egyszarvúak. Zsuzsuból szintén dől a „micsodaaaaaaa”, és az ez „hoooogy, ez hooooogy”. Bezzeg Greg több mint egy kilót ledobott, és Reni nagyon büszke rá, egyáltalán nem fojtaná meg. Hunor hízott, de általánosságban mindenki remekül teljesített Dani szerint, a győztes kihirdetése azonban nem marad el. Az eredmény úgy jött ki, hogy 1-8-ig pontozta a fogyást és a szintfelmérőt, aztán összeadta a párok számait. A két legjobb a Zsuzsu-Greg és a Roli-Adri duett, holtversenyben. Előbbiek a boldogság unikornis-szárnyain szállnak, Roli az immár habkönnyű Adrit pörgeti, és van is ok a mámorra, hiszen a fődíj ugyanis egy csíkos napernyő… helyett egy program ODAKINT, ahol vannak más emberek, ÓRÁK (erre még visszatérünk), és szabadság illata száll a levegőben.

adriroli.gif

Vivien hiába szakérti meg a történteket, és minősíti nevetségesnek az édességzabáló puhányok diadalát, a véleménye sajnos csak annyira releváns, mint Zacher Gáboré Jay és Néma Bob karácsonyi buliján. Eközben Reni arca egyre jobban elborul, már mindenki sejti, hogy ebből rosszabbul jönnek ki, mint a szenátor, aki tiszteletlenül beszélt Michael Corleone családjáról.  Ki is tör a vihar, a frissen bekapcsolódók pedig azt hihetik, Csokit újra kizárták, Reni ugyanis igen rosszul áll idegileg. Csak annyit bír zokogva csuklani, hogy itt ő szenvedett a legtöbbet, mialatt mindenki más csalt, lopott, evett, hazudott, és vááááááááááááá, semmi értelme nem volt.

bscap0004.jpg

Zsuzsu felajánlaná a helyét, de sajna ez nem így működik. Dani, aki feltehetően sok csúnya dolgot láthatott már életében a kiskutyák élve nyúzásától egészen addig, hogy Soros-bérencek szegény gyerekeknek szánt sálakkal törlik ki a feneküket a parlament pulpitusán, ezért fejlődhetett ki nála  a „Református Ifjúsági Műsor” Gabira hajazó tekintet és hanghordozás. Ennek segítségével igyekszik megértetni Renivel bizonyos öt éves életkor felett elvárt minimális viselkedési normákat, a többiek tiszteletét, satöbbit. Renihez el is jut ennek egy töredéke, ezért hajlandó egy pillanatra megszakítani a vergődést, hogy társai körében hallgassa meg az edző maradék mondanivalóját, de azért továbbra is ilyen:

orult.gif

glenn.gif

 Dani egy extra ajándékkal próbálja ellensúlyozni Reni performanszát, a szép fitneszheti munka jutalmául ugyanis az egész társaság gazdagabb lesz egy szoláriummal. Próbálok empatikusan viszonyulni a kollektív (mínusz Reni) örömködéshez, de nem megy, azt hiszem, engem talán egy hegesztési szakkönyvvel vagy egy cirkuszjeggyel lehetne még kevésbé lázba hozni. A nap áldozata nem szeretné, ha egy percre is elterelődne a figyelem a tragédiájáról, ezért újra sorolni kezdi, mi minden rosszat csináltak a többiek, amíg ő fegyelmezetten nem evett, nem ivott, nem vett levegőt és nem létezett, de csak annyit ér el vele, hogy Dani átköt Hunor szabályszegésére. A srác ugyanis nem adta vissza a birtokába került mágikus időmérő eszközt, népies nevén stoppert, amellyel aztán szégyentelenül mérte az időt össze-vissza, mintha nem lenne holnap. Dani mindent megköszön utoljára, Reni görcsös szipogása ugyanúgy mindent elnyom, mint egykor Verebes István szuszogása a Napkeltében. Aztán csak megöleli ő is kínzóját, mielőtt engedélyt kér, hogy a hálóban folytathassa önmagának rituális ágyhoz csapkodását. Zsuzsu emiatt „nem érzi magáévá” a győzelmet, Roli és Hunor simán csak elítéli az incidenst.

bscap0002.jpg

Hunor büntetése 45 perc idegtépő órakattogás lesz a nyugi(haha, de ironikus)szobában, amitől egy pillanatra még Reni is elmosolyodik. A két passzív bűntárs, Roli és Lacika maga dönti el, hogy osztozik-e a kínokban. „Bűnösök közt cinkostárs, aki néma”, fogalmaz költőien Roli, aki Lacikához hasonlóan követi az I. rendű vádlottat, immár elítéltet a tiktakkoló cellába. A hangeffektust Roli vízcsepegéshez hasonlítja, Hunor pedig így jellemzi: „olyan, mint énekórára amit behoztak, az az izé” . Én pedig megőrülök, mert nekem sem jut eszembe azóta sem, hogy hívják azt a valamit, amire gondol, és most már muszáj megnéznem a neten, a fenébe is.

………………………………….

Ó, hát METRONÓM!

………………………………….

„Ő volt Justin Timberlake, nagyon nagy lopott időt játszott a csávó", jellemzi Lacika filmes utalással Hunort. Aki mellesleg már a zajkeltő eszköz eltömítésén töri a fejét, hátha akkor kapna egy még rosszabb büntit. Végül csak a fülét fogja be, amihez a szerkesztők valamiért bevágtak egy sípoló hangot. Mire gondolt a költő? Hunornak cseng a füle? Vagy ezek a gondolatai?  Vivi attól kap sokkot, hogy még csak a száműzetés felénél tart. Hunorék nem tudják, mennyi van még, mert nincs stopperük…sem…hahaha. Aztán csak vége lesz mindkét elvonulásnak.

bscap0007.jpg

Ugrunk a kiválasztás utánra, Szent Reni keresztet vet örömében, hogy Greg a megtestesült gonoszt választotta ellenfelének, pedig ezzel páran jártak már rosszul az Ómentől az Ördögűzőig. Vivi persze tagadja, hogy ő bármit bevallott volna saját aljasságáról, inkább Gregére célozgat:

Van, hogy az ember már nem tud takarózni, levetkőzik magáról.

 Az emlegetett személy visszakanyarodik örök témájához, az emberekben élő hamis Ken baba-képhez, ami valójában nem ő, de lehet, hogy mi nézők még mindig ezzel azonosítjuk, mert annyira belénk égett hosszú és látványos karrierje alatt. Vivi dicsőségesen távozik a szaunából, és nem győzi fényezni saját csapatát, melynek „értelmiségi szintje” átlagon felüli. Epizódunk az ő vidám beszélgetésükkel, valamint Vivi „szolinak örülős” sikolyával zárul.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.01.04. 21:06:14

Rossz hírek érkeztek Süsüről. Ez olyan GONOSZ, hogy alig merem megosztani:
vipzone.reblog.hu/vv-zsuzsurol-kulonos-hirek-keringenek-lehet-hogy-megvezette-a

Bekkara 2019.01.04. 21:23:27

@Spitzbauer: Ha ez tényleg igaz lenne, akkor Zsuzsu jobb játékos volna, mint VV Attila. Akkor a csaj egy zseni, egy mesterelme, egy színész géniusz, aki mellett elbújhat a Nemzeti Színház egész társulata.

Avigal 2019.01.04. 21:36:13

@Bekkara: Ha ez télleg igaz, akkor Udvariatlan vetkőzni fog az Oktogonon:)

2019.01.04. 21:36:14

@Bekkara: Akkor joggal nyerne. De inkább csak az az info nekem, hogy leszbi. Mondtam, hogy szűz. A faxtól legalábbis. Ha igaz...

2019.01.04. 21:36:57

Faxa a posztcsi, télleg!

Angora Cardi 2019.01.04. 21:42:13

Szolonak orulos nem szaunának jáj

Avigal 2019.01.04. 21:44:22

A Viasat3-on COMING OUT

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 21:44:31

@Angora Cardi: akartam javasolni, hogy fogd a telefonra :)

Angora Cardi 2019.01.04. 21:46:22

@Spitzbauer: dolgozik a zsu ellenes tábor

bElannaTorres 2019.01.04. 21:46:39

@Spitzbauer: senki nem tudja magát minden pillanatban megjátszani, amiben benne vannak a váratlan helyzetek is, mint a megijedés stb. Nem hiszem el, hogy ezt valaki elhiszi.

De biztos hogy sokaknak tetszik, mert elég aljas és primtív. Ha egy csaj dug bent az kurva, ha nem akkor leszbikus

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:49:58

Köszönjük a posztcsit! Jó lett! ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 21:52:20

@Angora Cardi: telefonon nekem sem megy a gépelés, az ékezeteket nem is használom :D

Ego0123 2019.01.04. 21:54:38

Sziasztok! Megnézva a linkeket kész fertő!!! Era és Huni volt csaja is ...

2019.01.04. 21:54:48

@mobilos perpetuum: Ezek szerin egyedül VVRibanc él "normális" kexuális életet. A többi mind aberrált :-DDD
Látom, termékenyítőleg hatott a oposztolási kedvedre, hogy Szt. Süsüt hírbe hoztam :-DDDDD
Egyébként nem én írtam, csak osztottam, vitára bocsájtottam. De jól is esett valahol. ;-)

Avigal 2019.01.04. 21:55:16

@úgymond olvasó mmkk: én azért próbálkozom, hol sikerül, hol nem. Bár ez tablet, de ez sem sokkal jobb.

Avigal 2019.01.04. 21:56:58

Vajon láthatjuk ma este, amit tegnap beharangoztak, h Zsu és Re min vesztek össze? Vagy csak utalnak rá és találjuk ki....

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2019.01.04. 22:00:05

@Angora Cardi: Köszi, köszi, nem vettem észre átolvasáskor sem. Javítottuk! :)

2019.01.04. 22:00:07

@mobilos perpetuum: Ez pl. volt az öfiben is, ha nézted (volna).

Dr.Zé 2019.01.04. 22:01:44

Anikónak egyenesebb lett a lába.

Avigal 2019.01.04. 22:04:27

Reni most is szörnyű és bőg....

Bekkara 2019.01.04. 22:04:29

@Spitzbauer: Én néha elkapom, hogy vágyakozva bámulja Hunort, Vivire full féltékeny. Ott bukik meg a dolog, hogy szeret durvulni az ágyban, a kamusok ott estek túlzásba, ez a nő nem domina, ne mondja senki, hogy egy domina ilyen önértékelési problémákkal küzd mint Zsu. Vagy az is csak színjáték? Mikor wc-re megy, akkor is csak színlel? :D mert ez már az a szint

Dr.Zé 2019.01.04. 22:04:48

jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

csincsilla72 2019.01.04. 22:04:55

Reni már megint nagyszínpad. Móki, konténert kérek szépen!

Ego0123 2019.01.04. 22:05:09

Indul a rinyálás!!!!!!

2019.01.04. 22:05:37

Ez a Renyhe úgy osztja az eszet, hogy csak na. És szerepel, és szerepel, és érez, és boldog, és sír, és együtt lesznek a fináléban háman. 3-an, nem négyen vannak. PUA helyében felrúgtam volna, mint hanyag gyepmester a kutyaxart.

nicu71 2019.01.04. 22:05:40

Renyhe sir. Hát nem leszel a fináléba ha van Isten. Baszki. G1G is sir.Mute gomb, konténer.

Dr.Zé 2019.01.04. 22:05:50

Nahhh ebből elég....kikapcs

Avigal 2019.01.04. 22:05:52

Greg is bőg, Adri zsepit hoz...

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:07:45

Jaaaj ez a tutulás fájdalmas számomra! Hányok Gregéktől!

2019.01.04. 22:07:48

@Bekkara: Én csak a Süsü-táborra gondolva háeszeztem ezt. :-DDD
És IBSEN még itt sincs. Huhuhuhúúú! Mi lesz itt! :-DDDDDDDDDD

csincsilla72 2019.01.04. 22:07:54

Ó, a kurva. ELEGEM van Renátából. Egyetlen őszinte pillanata sincs. Patikamérlegen kiszámított szereplés. Mindent túltolva, mindent túljátszva.

naezjó... 2019.01.04. 22:08:59

Most tök őszintén... Greg kinek a magyar Ken? Ki hallott erről a szerencsétlenről korábban?

csincsilla72 2019.01.04. 22:09:43

Zsu-cirkuszra felkészülünk.

Angora Cardi 2019.01.04. 22:10:15

Ket hulye megint ordit kuss legyen mar.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:10:18

Naaa romlik az édes túró! Renyhe és Zsizsik veszekednek!

csincsilla72 2019.01.04. 22:11:00

Mute-gomb benyomva. Francokat üvöltöznek már.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 22:11:04

@Spitzbauer: majd csak eszébe jut nicket váltani :)

naezjó... 2019.01.04. 22:11:05

bárcsak ezt és ezt a 3ast nézhetnénk a fináléig. Nem.

Lynette21 2019.01.04. 22:11:20

@naezjó?: Senki. Teljesen el van tajolva szegeny.

C.Chauchat 2019.01.04. 22:11:39

Depresszánsnak érzem magam.

nicu71 2019.01.04. 22:11:49

@naezjó?: Ancsa showban volt ez a szerencsétlen.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:12:36

@csincsilla72: Zsizsiknél dettó,szereplési vágy maxra járatva! Blaha Lujza ezekhez képest sehol nincs!

csincsilla72 2019.01.04. 22:12:53

Ancsa szerint idegállapotba kerültek :-)

2019.01.04. 22:13:28

Csak ismételni tudom magamat: Renyhe elfelejtette, hogy miért van bent. Nem a pénzért? Annyira ő sem ostoba, hogyazt higgye, ez szimpatikus a nézőknek. Egyszerűen átment megmondóemberbe, és tutulással akarja kompenzálni.

Baxxuk ki G'G, Renyhétől is hamarabb szabadulunk, mert vagy kimeg yutána igéretéhez híven (nem), vagy akkor Rollerék rápakolnak nagy hirtelen, mert nem lesznek befoscsizva a Béketábortól.

nicu71 2019.01.04. 22:13:31

@Angora Cardi: szia éljen a lekvár, cupp❤️

naezjó... 2019.01.04. 22:13:44

@nicu71: és azt nézte valaki? :)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:13:46

Asztalon táncolunk majd zabálunk rajta, csudálatos!

csincsilla72 2019.01.04. 22:14:18

Reni nem bír bekussolni.
Ugye a kipaterolását készítik elő? :-)

Avigal 2019.01.04. 22:14:31

Ezek már megint paralel beszélnek és R gonoszozik...

Angora Cardi 2019.01.04. 22:14:42

@nicu71: jee éljenéljen ❤

Habiszti jóság. Vivi tud.

Ay Mama, Que paso 2019.01.04. 22:15:23

több szempontból is érdekes és mulatságos párbaj lesz ez
amellett, hogy mindkét fél az igazságot fogja képviselni
még erkölcsi síkon is harc várható
(csak Viviből ne jöjjön ki az állat)

Avigal 2019.01.04. 22:15:34

@nicu71: melyik szerencsétlen?

Avigal 2019.01.04. 22:16:49

Az mókás, mikor Reni intelligenciáról mesél:)

2019.01.04. 22:17:43

@Avigal: Mostmár ketten támadják egyszerre, csupán szeretetből.

csincsilla72 2019.01.04. 22:18:10

Most mind a hármat tarkón basztam fagyott ponttyal. Reninek a vödröt is a fejére húztam.

Avigal 2019.01.04. 22:18:16

A leopárdból mar jaguar lett a teknőccel szemben:)

naezjó... 2019.01.04. 22:18:34

A való életben kimennék ebből a szobából.

Avigal 2019.01.04. 22:19:26

Zsu pedig értelemről szónokol...

2019.01.04. 22:19:32

@Ay Mama, Que paso: Remélem, már mindenki elsáfárkodja addig a savazatát, és tök mindegy mi lesz a párbajon. Általában egyébként tök mindegy.

ewita 2019.01.04. 22:19:43

Ezt a renit bassza mar valaki pofan, kib@azott idegesítő

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:19:44

Jaaaj magyarázza Zsu az elzárást! Retard!

nicu71 2019.01.04. 22:19:52

@Avigal: A magyar kenbaba.
Jaj Vivi csak magad égeted ha ezekkel vitatkozol.. bár az esélyed sajnos nulla igy is ugy is.

Avigal 2019.01.04. 22:20:17

Menjen már ki Vivi, akkor hátha befogja a másik kettő.

Ay Mama, Que paso 2019.01.04. 22:20:40

hogy marja a csorda Vivit
de jól bírja

csincsilla72 2019.01.04. 22:20:57

Na, most mindegyik színészkedik.
Szar.

Avigal 2019.01.04. 22:21:11

Reni azt mondta, h hülyén hal meg. Ezt kivételesen eltalálta.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:22:02

Basszák ki az összeset a picsába! Renyhe nem szeret vitázni, ő öszinte. Ha még egy őszinte meg gonosz lesz átnyomom a tvt! Fax kivan az öszintékkel, föleg hogy nem azok!

C.Chauchat 2019.01.04. 22:22:23

@Ay Mama, Que paso: valszeg így éli a mindennapjait, onnan a gyakorlat.
Tragikus.

Avigal 2019.01.04. 22:22:30

Adri, Greg fényevő lett a fitt hét után?

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:23:04

Gregusz már megint Geronazzotól várja az enerzsit! Pfejjj!

csincsilla72 2019.01.04. 22:23:07

@Avigal: Gregtől behányok.
Ancsán szórakozom a legjobban. :-) Ancsa, jó vagy!!

nicu71 2019.01.04. 22:23:07

G1G és PUA a Geronazzo módszerrel készül a párbaj ra. Hányás.

naezjó... 2019.01.04. 22:23:17

a mai rész alapján az is jobb lenne, ha a fináléig csak a tujákat mutatnák.

csincsilla72 2019.01.04. 22:23:17

@Avigal: Gregtől behányok.
Ancsán szórakozom a legjobban. :-) Ancsa, jó vagy!!

Ay Mama, Que paso 2019.01.04. 22:23:48

én kedveltem Renit, de már elmúlt
most nem magyarázom miért

2019.01.04. 22:23:49

Jobban szeretném látni a szentháromság, illetve a szentkettőség pofára esését vasárnap, mint Ratyis kiesését. Pedig, higgyétek el, azt télleg Qrvára szerettem volna.

Avigal 2019.01.04. 22:24:09

@csincsilla72: Ancsa a reklam előtt különösen jó volt:)

mindenévfoglalt 2019.01.04. 22:24:15

@nicu71: Legalább mi, akik rá szavazunk, ne fessük az ördögöt a falra.
Én speciel hiszem, hogy Vivi megy vissza. De, ha nem hinném, akkor sem mondanám ki, mert aki bizonytalan, hogy szavazzon-e Vivire, az legyint és azt mondja, hogy tök mindegy, hogy szavazok-e vagy sem, hiszen úgy sincsen esélye Vivinek, és nem szavaznak.

Szóval, mindenki szavazzon Vivire!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 22:24:23

Azért ezt most Ribi egész jól vette. Nem ment le állatba.
Renyhe idióta.

Angora Cardi 2019.01.04. 22:24:28

@naezjó?: ez régóta az én preferenciám lenne

Ay Mama, Que paso 2019.01.04. 22:25:08

@naezjó?: Lacika rulez!!

Adri se taktikázik rosszul egyébként

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 22:25:19

@Avigal: ja. Csak fénynél esznek. Leginkább hűtőlámpafénynél.

moletty 2019.01.04. 22:25:26

Le kéne ciánozni ezt a három picsát meg a G1G !

2019.01.04. 22:26:15

@Ay Mama, Que paso: Dettó.
De némi magyarázatot azért adhatnál. Mi bajod azzal a szeretetteljes leányzóval? Remélem, nem azért szűntél meg kedvelni őt, mert lenyelt egy söröshordót. Vagy igen? (Elárulom, nekem nem az a bajom vele :-)

moletty 2019.01.04. 22:26:22

@csincsilla72: ANCSA egyre jobb !!! BÍRLAK ANCSA !!!!

2019.01.04. 22:27:17

@nicu71: Geronazzo sem ment sokra a módszerével: csak rá kell nézni :-DDDD

2019.01.04. 22:27:46

Mindenkiről van egy kedves szavam ma, na. :-DDDDDDDDDD

csincsilla72 2019.01.04. 22:28:18

Nem kérdés, ebből a párosból csak Vivien térhet vissza. Greg menjen haza a picsába.

Ay Mama, Que paso 2019.01.04. 22:28:31

@Spitzbauer: olyan semmi se jó neki féle emberek látom

az elején sokáig a kedves szerethető hülye volt
de egyszer túl közel ment Zsuhoz és........

Avigal 2019.01.04. 22:28:34

@Spitzbauer: Renivel nincs semmi baj az égegyadta vilagon, ő csak tiszta szívvel önmagat adja

naezjó... 2019.01.04. 22:29:06

@Spitzbauer: oh, csak túlzásba vitte. Fog még Greg énekelni Trumpnak.

Angora Cardi 2019.01.04. 22:29:09

Lehull az álarc
Kilóg a lóláb

Nem lett belőle vers de majdnem

Avigal 2019.01.04. 22:29:56

@Ay Mama, Que paso: ...és a Zsuból áradó kisugárzástól előtört igazi énje?

ibsen 2019.01.04. 22:31:12

@Ay Mama, Que paso: Most nem is ő van a célkeresztben, majd a köv. párbajnál. nem tudom ki vinné ki?

Komolyan napok óta Zsu a hármas legértelmesebb és legjózanabb tagja. Az egyik lassan megőrül a másik meg a villa mártírja lett a gonosz ellen...

2019.01.04. 22:31:35

@Ay Mama, Que paso: Köszönöm, bár ez egy kicsivel több infó volt a kelleténél: ezek szerint Süsüt is utálod, mint a büdös xart. Nem tudok a gondolatmeneteddel szembemenni, sajnos.

Oh my... 2019.01.04. 22:31:48

mai részben eddig egyedül Ancsa ért valamit, a négy kretén mai teljesítményénél szánalmasabbat ebben a szériában még nem láttam... asszem ki kell mondjam, irritáció-faktor tekintetében Ratyis a legrosszabb napján is csak éppen hogy közelítette eut a szintet...... blöeeeeee /bocsi Móki, ma is sok munkát adunk neked... ;)/

BarBwire 2019.01.04. 22:32:22

Vacillálok, nem tudom melyikre szavazzak, nem lehet, hogy mindketten kín maradnak?

Angora Cardi 2019.01.04. 22:32:37

Lacika bele ne feküdj.

Avigal 2019.01.04. 22:32:43

Reni itt is első a szolinál...

C.Chauchat 2019.01.04. 22:34:13

Most vágom, mi volt csoky kivágásának valódi oka. A szolihéten be kellett volna zárni a szaunába.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:34:21

Ez a szoli mániát magyarázza már meg nekem valaki! Szőke vagyok, nem értem!

rostás 2019.01.04. 22:34:22

@Ay Mama, Que paso: Én a fején ugrálnék ha tehetném.

Oh my... 2019.01.04. 22:35:14

@mindenévfoglalt: még "fantomkép korában" megtettem.. ;)

gazo 2019.01.04. 22:35:22

Estét

Azért kiváncsi vagyok, Gregg folytatja e a párbaj előkészítő feladatok során a satanista gonosz mantrát mint a kendőknél, vagy visszavesz, és inkább átengedi a terepet Renyhének.
Vivit is ha nem láttuk volna nyóckeres svédvénasszonyként rikácsolni, az elmúlt egy hét alapján ok is lehetne teljesen
Az átlag szavazó ha nem is aranyhal de három nap után sokat felejt...

Avigal 2019.01.04. 22:35:26

Miért csak 3 zsetont kaptak?

nicu71 2019.01.04. 22:36:00

Na örülnek aszolinak. Mi a joistennek kell ennek annyira, engem totál hidegen hagyna, le se szrnám. A csodacsapat akar az első lenni ki gondolta volna? Mindenből nekik jár a legtöbb, a legjobb azonnal. Szoruljatok bele.

Ay Mama, Que paso 2019.01.04. 22:36:09

@ibsen: ha Adrira gondolsz ő pont azon a vonalon mozog, hogy eddig mindig volt a kihívónak olyan emberre akit jobban utált valamiért, Adrinak nincs igazán párja bent,mnt Zsu-Greg, Roli-Hunor,

ha Lacikára gondolnál...... ő ellene elég nehéz párbajozni
meg se szólal és leégeted magad

Oh my... 2019.01.04. 22:37:02

@Spitzbauer: de ő azt hiszi magáról, hogy igen, ez a vicc... (már nekünk, mert nekik a vérvalóság)

ibsen 2019.01.04. 22:37:17

Vivi most visszavett, mert nem egyedül van a srácok "befogadták" így nagy az arca. Ha egyedül lene mint Era ő is előadná a nagy halált. De emlékszünk milyen mocskos a szája és mekkora ordenáré önagysága.... Reni mellett sem kispályás:)

2019.01.04. 22:37:49

Én azt hallottam, hogy a D-vitamint az UV A hatására termeli a szervezetünk. Azt meg a szoli nem ad. Renyhe meg várja a D-vitamint. A hülyéje.

Avigal 2019.01.04. 22:38:00

@Nyuszomuszo83: Én majdnem feketehajú, de ez csak mesterséges intelligencia:) De én sem értem, én is nagyon fehérbőrű.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:38:16

@Angora Cardi: oks, én a világító koporsót látom benne! :)

OriginalBlackMamba 2019.01.04. 22:38:22

@Nyuszomuszo83: én még soha életemben nem próbáltam, de nem hiszem hogy ott van D vitamin...

C.Chauchat 2019.01.04. 22:38:51

@Spitzbauer: mi több, szereti a D-vitamint!

ewita 2019.01.04. 22:39:06

@csincsilla72: en is azon gondolkodom letoltom azt a xart h szavazni tudjak :p a szoli tenyleg ekkora létkérdes?

nicu71 2019.01.04. 22:39:32

@naezjó?: mint geronazzo Obamának. Na azt esti horror helyett tudom ajánlani.

BarBwire 2019.01.04. 22:39:59

@OriginalBlackMamba: D vitamin nincs, de meditálni jó benne.

Angora Cardi 2019.01.04. 22:40:18

@Nyuszomuszo83: én is, ki nem állhatom azt ami nem természetes

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:40:24

@Avigal: én nem, szép rác vér csörgedezik ereimbe igy van egy világos barna szinem, télen lekopok eléggé...
IMÁDOM ANCSA HUMORÁT!

naezjó... 2019.01.04. 22:41:10

@nicu71: igen, az ő PÁNavanja :)

Angora Cardi 2019.01.04. 22:41:12

Megint szívvel adják magukat.

Oh my... 2019.01.04. 22:41:18

Ancsa, nagyon nagy vagy!!!!

2019.01.04. 22:41:30

@Nyuszomuszo83: Csak a hülye nem látja, hogy EZEK milyenek. Ezek szerint, Ancsa nem hülye.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:41:32

@ewita: tudjuk eztet Gyúrós Jóska óta! KSZ (kondiszoli) szerelem!

BarBwire 2019.01.04. 22:41:43

A taktika akkor most szitokszó?

mindenévfoglalt 2019.01.04. 22:41:46

@oh..my...: dettó, még cégesre is letöltöttem az appot csak ezért :)

Avigal 2019.01.04. 22:42:49

Reni megint gonoszozik

gazo 2019.01.04. 22:42:54

Renyhe gonoszozik

2019.01.04. 22:43:00

GONOSZ, GONOSZ és GONOSZ!!! (Soros, Soros és Soros)

csincsilla72 2019.01.04. 22:43:19

@Spitzbauer: UVB hatására termelődik. És a szoli antidepresszáns hatású.
Ha mégegyszer meghallom azt a szót, hogy "szív", föld-föld rakétát indítok a villába.

Oh my... 2019.01.04. 22:43:53

jajj de jó, megint "gonosz, gonosz, gonosz, gonosz.." xDDD kékplakátra vele!!!!!!!

2019.01.04. 22:43:56

@BarBwire: Még annál is szitkabb.

Avigal 2019.01.04. 22:44:12

@csincsilla72: indíthatod. Szaktanácsot kérhetsz palesztinoktól.

gazo 2019.01.04. 22:44:15

Renyhe Greg strómanja. Zsu mi lesz, felszopó?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 22:44:22

Baszki, hányszor mondják meg, hogy szívvel játszik? A többi szobor? Vagy zombi?

Na, Renyhe megint szerepel.

Oh my... 2019.01.04. 22:44:50

Renyhe, kib@szott SZAR VAGY!!!!!!

naezjó... 2019.01.04. 22:44:53

Reni prezentálja, hogy a családi erőszakok milyen elfojtott indatokból keletkezhetnek.

Ay Mama, Que paso 2019.01.04. 22:44:58

Reni átlátott Vivin!
Végig!!

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:45:35

Renyhe vádol a kufircért, végülis ráverte meg megkettyintette öt meg a Csoki, mily szép mikor egyik kzrva kurvázza a másikat!-

ibsen 2019.01.04. 22:45:43

@Ay Mama, Que paso: Lacikának nem sok oka lenne Adrit kivinni Rolinak több konfliktja volt vele vagy Hunornak, bár Roli szerintem igyekezni fog hogy Adri válasszon vagy elvégeztetné a piszkos munkát valamelyik katonájával.

BarBwire 2019.01.04. 22:45:44

Greg és a mély beszélgetések....

Nbl 2019.01.04. 22:45:50

Nemtom volt-e már, de mekkora röhej már a nagy szívvel játszás fényében visszaemlékezni, mikor a setét Zsu vmire azt mondta nem sokkal utána, h egy tábla csokit nem tudott felbontani majdnem, h kezdjünk már el kicsit taktikázni :D

Marcsee 2019.01.04. 22:45:52

Komolyan a HVonly mód feladását fontolgatom az Ancsa miatt. Annyira kíváncsi vagyok, hogy miket és hogy konfol, hogy így (meg)szeretitek :)

Angora Cardi 2019.01.04. 22:46:44

Lacika humorkodik codász.

Avigal 2019.01.04. 22:46:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: elvileg mindenki szívvel játszik, anélkül nehéz lenne

Lacika most is cuki:)

gazo 2019.01.04. 22:47:24

Lacika most mellélekvározott

Ego0123 2019.01.04. 22:47:28

"Szív harcosa" Megfeszülök!

Avigal 2019.01.04. 22:47:29

@Marcsee: Télleg nagyon jó Ancsa:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 22:47:33

Greg meg a méltóság?
Ő is leápolta volna pár pasi farkát, bocsánat, lelkét, ha nem menekülnek előle

Dr.Zé 2019.01.04. 22:47:41

Szív harcos,,,egen szívni fogsz.

Franky4finger 2019.01.04. 22:47:59

A szív harcosa ..... Leköptem a tv-t.

BarBwire 2019.01.04. 22:48:27

Jaj, ez lemaradt:

Lacikaaaaaaa!

nicu71 2019.01.04. 22:48:34

@Spitzbauer: nem tudom ki vagy de annyira egyetértek veled mindig.

Angora Cardi 2019.01.04. 22:48:49

@gazo: picit ellekvárta de cuki volt azért

2019.01.04. 22:48:53

Mintha a nyuggereket hallanám a piacon: "ha nekik ez kell, akkor én nekem tényleg nincs itt mit keresnem". By G1G.

Oh my... 2019.01.04. 22:48:57

minek tripla V-nek ellenség, ha Levár a támogatója..? basszus, ezt se az eszéért szeressük.... xDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 22:49:05

@Nyuszomuszo83: az fájt neki, hogy csak egy parittya volt, az is csak 3 perces.

BarBwire 2019.01.04. 22:49:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: jól emlékszem, hogy még humort is kipécézte?

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:49:15

Végre a fiúk tudják mi a picsa az a taktika!

csincsilla72 2019.01.04. 22:49:20

IGEN!
Az agyhalottak nem értik a taktika kifejezés jelentését. Baszki, ennyire sötétek :-)

gazo 2019.01.04. 22:50:08

@Angora Cardi: azt nem is vitatom, cukorbástya....viszont a nyugiban jól nyomják Rollerék a kampánybeszédet

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 22:50:23

@BarBwire: jól. Vmelyiknek oda is nyúlt, lehet, Hunci volt, az meg tolatott előle.

nicu71 2019.01.04. 22:50:40

@Angora Cardi: most meg tornázik nagy átéléssel

csincsilla72 2019.01.04. 22:50:58

@gazo: ennél jobb kortárs nem is kell :-))

2019.01.04. 22:51:03

@nicu71: Igen, nagyon ki vagyok. Főleg Renyhétől :-DDD
Azért jólesik.

Angora Cardi 2019.01.04. 22:51:07

@gazo: majd megtanulja Lacika is :))

Avigal 2019.01.04. 22:51:08

@Angora Cardi: be kell szüntetni öfi nézest, mert keresztlanyod Renitől tanul: ő is elkezdett üvölteni:)

Asszem, jön a hó, nem bír elnyugodni:(

BarBwire 2019.01.04. 22:51:19

Srácok egész normálisak VVV-vel. De Reni a gonosz.

Pancsamanó 2019.01.04. 22:51:31

Lacikát imádom, nagy arc a srác :D

Szép estét mindenkinek! :)

Szolit én szeretem a vaskos tél után, mértékkel. Nekem amúgy bőrgyogyi ajánlotta az ekcémámra és 2 alkalom alatt begyógyul, amit Adri mondott az bizony igaz! A természetesség meg alapból bukott hisz csak az a nő a természetes aki nem sminkel és hajat sem fest ill. push up melltartót sem visel, hisz ezekkel is változtatjuk valódi adottságainkat. Nincs azzal baj ha valaki felismeri hogy pl. sötétebb szájjal, szőkébb hajjal vagy épp hát barna bőrrel előnyösebb a külseje. Csak nem szabad túlzásba vinni. De ennyi erővel egy hajfestés vagy géllakk is "fúj fúj nem természetes, le vele!!!" ;)

Angora Cardi 2019.01.04. 22:51:51

@nicu71: olyanok vagyunk mint az anyukák

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 22:52:02

Adri most okos. Van benne igazság, amit mond, pl. hogy amit képvisel. Hát ja. A nagy nulla. :)

Avigal 2019.01.04. 22:52:26

@oh..my...: nem az eszéért, a stílusáért:)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:53:18

Ancsa lába eltünt az asztal lába mögött! De vékony ez a jány! De ma sziporkázott megint!

nicu71 2019.01.04. 22:53:38

Ancsa egyszerűen tökéletes. Imádás.

Oh my... 2019.01.04. 22:53:38

mi lesz itt a párbaj után..? pofára esés, ajvékolás, fókabőgés, "tutulás" vég nélkül.... durván delikát kontentnek ígérkezik! xDDDDDD (már, ha nem tréfálnak meg a szerkik;))

Angora Cardi 2019.01.04. 22:53:47

@Avigal: holnap tarts ki, bújtasd el az ágytartóba sükibabát

Cimili 2019.01.04. 22:54:36

sziasztok! gyorsan visszaolvasom, h mi volt, mert csak a legelejét láttam.

gazo 2019.01.04. 22:55:17

Adri jól beszélt, ezért fog Lekvár nyerni :)

Avigal 2019.01.04. 22:55:23

@Angora Cardi: ha mar havazik, akkor jó, előtte kritikus. Remélem, nemsokára elkezd esni...

Léptem, jó éjt!

Franky4finger 2019.01.04. 22:55:49

@oh..my...: Sajna visszamegy a Kozsó- Scooter klón. Az FB-n a cigók tömegben szavaznak rá

csincsilla72 2019.01.04. 22:56:04

Azon gondolkodtam, hogy vajon kérhetnek benn vitaminokat? C, D, K2, Mg, omega-3 nélkülözhetetlen :-)

Dr.Zé 2019.01.04. 22:56:29

Ez sem ért 30 fillérnél többet.

ibsen 2019.01.04. 22:56:34

@BarBwire: Persze, igazából tudják a viselt dolgait és az volt a cél hogy lehetőleg ne ők menjenek párbajozni hanem a ő. most támogatják cserábe mert elviszi a mostani "balhét" ami a párbaj jelen esetben. De szerintem nem hisznek benne.

Angora Cardi 2019.01.04. 22:56:50

@gazo: ✋ pacsi eljen hurra hajra
@Avigal: jó éjt

Oh my... 2019.01.04. 22:57:12

@Avigal: jah ja ;) iskolahét óta nem is lehet ez más, mint költői kérdés... ;P hajrá lekvár!! ;)

nicu71 2019.01.04. 22:57:26

@Angora Cardi: igy van. Van egy nagy mamlasz tenyeres talpas kölkünk akit bepárásodott szemmel emlegetünk mindenfajta társaságban

umbriel 2019.01.04. 22:57:26

Ancsa mit szed megfázásra? :) Lehet, hogy ezért, de ma nagyon jó volt.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:57:39

@Pancsamanó: ebben igazad van,én úgy mondom hogy csajos vagyok! Igen festett a hajam, nem szeretem az eredeti hajszinem és már ösz is van benne bacca meg, néha festem magam, pushup melltartom van, franc essen a gravitációba, géllakkom van, mert lusta vagyok festegetni és törik is a körmömstb, stb stb, de szike nem látott még! :D

Ay Mama, Que paso 2019.01.04. 22:57:40

@oh..my...: ha Vivi esik ki nem lesz akkora katarzis
ez esetbe a Zsu-Greg vonat akkor tényleg elszabadulhat
(Reni már el van)

Angora Cardi 2019.01.04. 22:57:41

@csincsilla72: kérdés eszükbe jut-e a kola pizza cigi csoki mellett

Lóbelt bácsi 2019.01.04. 22:58:00

@Nyuszomuszo83: Én is ezt néztem, csak pislogtam, hogy komolyan nincs ott a lába vagy mivan. EKG, sokat fejlődött, egyre jobban megy neki a műsorvezetés, vannak jó felkonfjai, poénkodik, stb.

Pancsamanó 2019.01.04. 22:58:10

@Spitzbauer: oké tényleg nem akarom hogy a lányom egy hónap alatt 3 pasivak dugjon a tv-ben (vagy bárhol) na de azt sem hogy a fiam Ken babára akarjon hasonlítani és sellőnek képzelve magát pánszexuálisként tűsarkúban billegjen csillámtetkóval az arcán. Greg ebbe bele se gondol.. :)

Charlie100 2019.01.04. 22:58:20

Tényleg volt ilyen adásban hogy a srácok elmagyarázták Vivinek hol hibázott korábban és hogy min kéne változtatnia a játékán/ viselkedésén?
Nem emlékszem ilyenre, de ezek szerint volt, szóval jó fejek voltak. Ribi meg hallgatott a jó szóra ezek szerint.

Nbl 2019.01.04. 22:58:40

Szerintetek ki jön vissza milyen arányban?

Marcsee 2019.01.04. 22:58:49

@csincsilla72: amennyi eszük ezeknek van sztem fingjuk sincs minek a vitamin. Azon csodálkozok, hogy Renyhe tudta, hogy a D vitaminnak köze van a naphoz

BarBwire 2019.01.04. 22:58:55

@ibsen: nekem az tetszik hogy tudják, hogy nincs esélye, de tartják benne a lelket. És össze tudnak szedni jópár összefüggő mondatot. És nem magukról beszélnek folyamatosan.

csincsilla72 2019.01.04. 22:59:19

@ibsen: Mi volt a cél? Greg mikor hívta volna ki Rolit vagy Hunort? Esetleg Lacikát, de szerintem még őt se. Fosik rendesen, Vivi bárkinek könnyű célpont lenne.

Oh my... 2019.01.04. 22:59:25

@Pancsamanó: és az értelmi szintjéről ez mindent el is mond....

Pancsamanó 2019.01.04. 22:59:55

@Nyuszomuszo83: na látod nincs ezzel a baj, a hajfesték az ősz tincsekre van, a szoli a bőrhibákra ;) Én ezeket pártolom, jó ha egy nő tudja hogy mi az ami még előnyösebben áll neki :)

gazo 2019.01.04. 23:00:27

Ma még Bukó, holnaptól lesz a dementor?

2019.01.04. 23:00:43

@oh..my...: Jajj, már dörzsölöm a tenyerem... Ez olyan érzés lenne, mint amikor 3-3-ra vertük a portugálokat. :-D

Egy xar még lehet a palacsintában: Zsótti is szerkesztő, és ő is szívvel játszott... az enyémmel... majdnem szívrohamot kaptam, amikor majdnem nem esett ki. :-DDDDD

Nbl 2019.01.04. 23:01:11

Ancsa sokat fejlődött!

Nbl 2019.01.04. 23:02:09

Nah, itt ez a tejfölképű, csapotthasábfejű kis homárka

gazo 2019.01.04. 23:02:43

Na ne megint Fasom a .....ezt nem lehetne valami szívlapáttal megkezelni és a Mariana árokba dobni?

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 23:02:56

@Pancsamanó: megnyugodtam! :) én jól érzem magam ha nem egy leharcolt nyanyát látok a tükörben és tudom a határt! :)

Nbl 2019.01.04. 23:04:19

@Nbl: meg még paplanszájú gyíkarc!

Angora Cardi 2019.01.04. 23:04:32

@nicu71: igen mindig ez jut eszembe, pótmammerkedünk kis maflán

gazo 2019.01.04. 23:04:56

Renyhe leharcolt trampli Zsu mellett az meg legalább nem lépked

ibsen 2019.01.04. 23:05:17

@csincsilla72: Érdekes miért nem Adri a célpont? Roliéknak lenne rá oka hogy ő kapja a zöldet a másik oldalon meg Vivi. De Roliék gyengíteni akarják a hármast és Greget pécézték ki. És várjható volt hogy Vivit viszi .

Nbl 2019.01.04. 23:05:39

Tiszta Párizsból vagy, agyfasz :D

Angora Cardi 2019.01.04. 23:05:47

Minden szemetet osszefujt a szél itt az odenáré dina

Oh my... 2019.01.04. 23:05:57

@Charlie100: volt igen, mert asszem tegnap, vagy tegnapelőtt Hunor és Roli is megemlítették, csak a "kedves" szerkik nem találták ezt öfibe beszerkesztésre érdemesnek - gondolom azért, mert nem volt benne fóka-bömbölés, hadonászva gonoszozás, artikulátlan karattyolás, grimaszolás, mutogatás, vinnyogás, vígszínház.....

2019.01.04. 23:07:03

Somának hiányzik Kárszeg kárszege.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 23:07:24

@Spitzbauer: én akkor mikor Melaninak beöltözött!
Anyám már Dina is itt van! Megyek cigizni! Soma egy pöcs! Naaa Kárszeg is itt van, akkorjön Micike is! Hülyeee vagyok, Mici Vvv barinője, nanááá hogy jön!

nicu71 2019.01.04. 23:07:30

Soma gardigányban. Broáf.
Papi nagyon sukar

csincsilla72 2019.01.04. 23:07:52

Somának hiányzik Kárszeg kárszege és a közös fürdés :-))) Oh, comingout :-)

csillagporszem 2019.01.04. 23:09:18

@ibsen:
Dehogy hisznek Viviben, most mondta Roli Lacikának, hogy nincs esélye Vivinek visszamenni. Vivi csak arra kellett nekik, hogy meglegyen a 4 szavazat, de tesznek ők rá visszamegy-e. Talán Hunor kedveli Vivit de egyik sem mutat olyan jeleket, mintha nagyon izgulnának azon, hogy kiesik e vagy sem. Rolinak ez így nagyon jó, mert így ő kiviheti Adrit. Megszívta volna, hogyha most Adri-Vivi párbaj lenne, következő párbaján nem tudott colna olyat választani aki ellen van egy kis minimális esélye visszatérni. Adri ellen lesz valamennyi :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 23:10:18

Én imádom a szolit. Pláne télen. Mikor megfagytam, olyan jól esik. És a bőröm is szebb és színem is lesz. :)

2019.01.04. 23:10:42

@ibsen: Igen. Ez az átgondolt taktika. Nem tarthatnak bent 8 embert. A végén csak 1 maradhat.
És igen, Roller fontosabbnak tartotta megbontani a hármast, mint Ribit benttartani. Állítom, hogy az is benne volt ebben a zöld kendőben, hogy egy kis xart akart Roller dobni a ventillátorba. Sikerült.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 23:11:23

@Nyuszomuszo83: én már kimentem cigizni. Be is temetett a hó. :)

Marcsee 2019.01.04. 23:12:44

Nah...ránéztem easypollra.. 925 szavazat mellett Vibi 53% Csillámgyíkarc 47.
Halványodik a reménysugár

gazo 2019.01.04. 23:12:59

Van egy tippem, Dina miért nem beszélhet :)

moletty 2019.01.04. 23:13:10

EZ a Soma annyira hülye és irritáló ! De pofán basznám....

ibsen 2019.01.04. 23:14:27

@csillagporszem: Nem hiszem hogy Roli most menne ismét párbajra akár Adrival vagy mással. Most kéne azoknak menni akik még nem voltak... Érdekes nekem Reni nagyon lejtmenetben van lehet hogy még ő is esélyes 2 jelre akár. Bent már kivannak tőle, mert már tőle zeng a villa...Én tuti nem bírnám.

Nbl 2019.01.04. 23:14:30

Somát keményen megérintette a metoo :D

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 23:15:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: nálunk is elkezdte! Én meg úgy utálom a havat hogy csak na!

moletty 2019.01.04. 23:16:36

@Nbl: Meg a Kárszeg teste ! Ez egy akkora homár :)

Na a 2 agyhalott okoskodik :D :D

C.Chauchat 2019.01.04. 23:16:54

A napraforgó is élőlény.

Mók_Ica 2019.01.04. 23:16:55

hali :))) bv-re értem haza..... éva nadrágja sztem gáz.......

@moletty: és igen, ez volt a második gondolatom :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 23:16:57

@gazo: Dina nem szólalhat meg, mert biztos a szájában van a vacsorája még.

ibsen 2019.01.04. 23:17:57

@Spitzbauer: A kígyó feje kb mint anno a Radics ellen. Itt Greg az aki irányítja a két csajt vagy legalábbis tömi a fejüket, a másik oldalon meg Roli az.

2019.01.04. 23:18:21

@ibsen: Egyezik a véleményünk: legyen a Renyhe-Süsü párbaj. Azok még nem voltak :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 23:18:25

sose illette még szolárium a bőrömet

ibsen 2019.01.04. 23:18:50

Nem bánom hogy kimaradt nekem a VV8....:-)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 23:19:06

@Marcsee: mindegy, ha csak egy szavazattal is nyer Ribi, csak nyerjen. Aaaaannnnnnnyira szeretném látni a fejüket. :) Mert a hangot azt tuti leveszem.

Charlie100 2019.01.04. 23:19:28

@oh..my...: köszi! Erről lemaradtam. De ezek szerint bem bolt nehéz.
Jobb is inkább az ordenáré, primkó bömbölést nézni a valós játék helyett. Nem.

2019.01.04. 23:19:35

@ibsen: második EKG ma. (az első 1 perce :-)

Mók_Ica 2019.01.04. 23:20:10

@nicu71: gondolom az ikrek miatt :DDDD (egyébként az valóban jól néz ki :) )

csillagporszem 2019.01.04. 23:21:44

@ibsen:
Nekem is kezd nagyon elegem lenni Reniből. Nem nagyon bírtam sose, de oké odacsapódott Zsu-ékhoz egyefene kap egy esélyt, de már sok. Lehúzza magával Zsuékat is, úgyhogy jó lenne ha gyorsan megszabadulnának tőle.
Roli mondta valamelyik nap, hogy következőleg ő megy Adrival ezért írtam csak. Bár mondott ő már olyat is, hogy mehetne végre Lacika is, úgyhogy tudja a fene mi jár a fejében :)

moletty 2019.01.04. 23:22:01

Kurva anyjába menjen ki Reni ! Szar Greg mit nyávog baszod mindjárt szétbaszom a TV t !

Mók_Ica 2019.01.04. 23:22:32

most ez komoly???? g1g azt akarja, hogy roller ajánlja fel renyhének a kimenetelt???? hát bakker, ajánlja fel ő..... pffffff
ma az egész öfi renyhe nyígásáról szólt???

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 23:23:03

@BarBwire: a hó rossz, inkább eső, csak ne fagyjon le és ne ónos legyen! Az esővel nincs bajom, felszárad, nem csúszik lehet haladni közben, de a többi egy raklap szar!

BarBwire 2019.01.04. 23:23:19

Most komolyan fűzik a Rolit?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 23:23:19

Hú, a jószívűek. Kell Renyhének a Roli nyereménye.

2019.01.04. 23:23:24

De most a Soma is azt taglalja, hogy azon fog múlni, hogy mi lesz a párbajon felhozva, meg kivel volt konfliktusa... Látszik, hogy nem volt párbajon. És az is látszik, hogy az az 1 agysejtje is megbetegedett.

Tudtam, hogy Renyhének még oda kell majd adni a kimenési nyereményt. Szerintem az lenne a legjobb, ha a legközelebbi jelrakásnál azt mondanák, hogy Renyhe nagyon ki akart menni.

Most Renyhe tényleg tarháni kezdte Rollert?

ibsen 2019.01.04. 23:24:04

Roli egyébként szépen elsunnyogta az igéretét, miszerint ha visszamegy kisminkelve lesz pár óráig.

Nbl 2019.01.04. 23:24:39

Renyhe bamba csöcseit nézni, ezért neki kéne fizetnie, nem Rolinak.

moletty 2019.01.04. 23:24:40

De szar volt ez az egész !
Holnap jön a másik barom !

Mók_Ica 2019.01.04. 23:24:58

fiúk, renyhe szexi volt?? női szemmel nem volt az... sőt.....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 23:25:24

@Angora Cardi: danke schön, ahogy a művelt litván mondja

@Ego0123: :)

moletty 2019.01.04. 23:25:49

@Spitzbauer: Ez a csaj egy rakás fos ! Nekem már szarabb mint Zsú, pedig az is legalja.hu

2019.01.04. 23:25:52

Hja, foSoma azért ekézi Ribit mert Hunyorral nagyon beégette a homibarátját, Ánuszt. Értem má'.

Marcsee 2019.01.04. 23:25:57

@Charlie100: nem értem én sem, hogy hogy a faxban gondolják a szerkik, hogy ez a nonstop ajvékolás érdekes, de minimum szórakoztató. Sskk nem az. Vagy csak aberrált IQszegények mehetnek VV szerkinek?!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.04. 23:26:12

@Mók_Ica: Á, annyira nincs jó szíve, hogy ő ajánlja fel. Zsunak legalább eszébe jutott. Akkor hogy is vagyunk az önzetlenséggel? Csillámfasz egy önző ember

ibsen 2019.01.04. 23:26:46

@csillagporszem: Az a baj hogy csak valami durvát kéne csinálni hogy Zsu otthagyja... Magától nem jön rá hogy egy pióca mert nincs a pasija bent akin csüngjön.

bElannaTorres 2019.01.04. 23:27:15

@csillagporszem: én is így látom, lehúzza Zsut, a legjobb az lenne ha következőnek ő menne.

Mók_Ica 2019.01.04. 23:27:43

@BarBwire: @Csakazértis én vagyok a királynő: @Spitzbauer: ráadásul tegnap zsu akarta felajánlani.... de aztán rájöttek, hogy a 4 jószívű, őszinte együtt lehet, ha roller átadja renyhének ....
amilyen műsort lenyomott renyhe, én már csakazértse adnám át....

gazo 2019.01.04. 23:27:53

@Mók_Ica: semmiképpen sem innen, bár lehet bent nekik már a kávéfőző is szexi

2019.01.04. 23:28:17

@moletty: Ja, ha eddig nem voltam világos, Renyhe a legalja.hu. Süsü csak süsü.

bElannaTorres 2019.01.04. 23:28:19

@Marcsee: roli mondta, hogy erával tartani akarja majd kint a kapcsolatot, meg Era is beszélt a belevalóban hogy miket beszélgettek rolival, ezeket be se vágták, csak azt amikor era radicsosan megcsinálta a műsort..

Maximista vagyok 2019.01.04. 23:30:22

A telebaszottkurvaéletbe :D milyen jók a programok...

BarBwire 2019.01.04. 23:31:02

@Mók_Ica: én se, csak ugráltatnám őket kicsit,

Mók_Ica 2019.01.04. 23:31:03

@gazo: szegénykéim...... a kávéfőző nyílásai kényelmetlenek lehetnek.... renyhe legalább puha :))))

@Spitzbauer: + még szanalmas.hu is.....

Maximista vagyok 2019.01.04. 23:31:34

@Spitzbauer: soma egy faszparaszt, kis csicska gyerek, játszótéri mix.

Mók_Ica 2019.01.04. 23:32:36

@BarBwire: remélem így fog tenni :)))

csillagporszem 2019.01.04. 23:34:25

@ibsen: Elég ha kiesik a kövi párbajon, mehet Csokikához. Amúgy tud néha tök normális lenni (lásd mikor rászólt Rolira, hogy ne égesse magát tovább), de pl mikor Zsunak beszólogatott valamelyik nap, hogy Zsu neked mondta már valaki hogy szép vagy... meg hasonlók, akkor meg hánytam tőle. Nem szeretem az olyan embereket akik azt hiszik ilyenkor milyen viccesek, de gondolom ezt kapta másoktól korábban amikor kövér volt és most visszaadja csak épp másoknak. Mehet haza, nem fog hiányozni.

@bElannaTorres: jöhetne egy Roli-Reni párbaj, most úgy érzem ezesetben tudnék Rolinak drukkolni :)

ibsen 2019.01.04. 23:35:33

@bElannaTorres: Mikor vágják be amikor két ember normálisan beszélget és nem ezerszer lerágott dolgokról?

Charlie100 2019.01.04. 23:36:13

@Mók_Ica: sosem az. Amnyira igénytelen, nekem így tévén keresztül olyan érzésem van tőle, mintha mindig koszos lenne. Lehet hogy Ő az igazi pán. Nőnek eszembe se jut nézni, viszont látjuk hogy nem is férfi.
Amúgy egy igazi energiavámpír

ibsen 2019.01.04. 23:37:47

@csillagporszem: Roli nem meri meglépni, mert most jött vissza és a kanapét még nem feküdte ki eléggé:-))

Charlie100 2019.01.04. 23:39:06

@Marcsee: olyan mintha csak hoznák a kötelező melót az RTL-ben. Meg kell csinálni ezt a műsort is, újdonságot nem tesznek bele, rtl2-re meg jó lesz így is.

Marcsee 2019.01.04. 23:39:12

@bElannaTorres: tényleg?! Pedig ez a beszélgetés is sokkal érdekesebb lett volna mint a vég nélküli hitlermacskája performansz. Nem akarom elhinni, hogy 50 percbe nem fér bele egy kis taTTika meg emberi beszélgetések/megnyilvánulások...tuti mégtöbben néznék.

ibsen 2019.01.04. 23:39:20

Mára ennyi. Jó éjt!

Mók_Ica 2019.01.04. 23:39:53

@Charlie100: pedig naponta 5ször fürdik..... :)))
a legszánalmasabb, hogy ez az egész vv, neki az életcélja volt......

BarBwire 2019.01.04. 23:45:22

Jó éjszakát mindenkinek.

Charlie100 2019.01.04. 23:45:30

@Mók_Ica: és valószínűleg most a csúcson pörög tényleg. Önkép zavaros , frusztrált embernek tűnik innen, de nagyon idegesítő.
Hát ha ötször akkor ötször. Lehet vmi más hiányzik akkor- fésülködés pl. Vagy csak szimplán vmi nőiesség de azt nem kapott szegény.

BarBwire 2019.01.04. 23:45:38

Jó éjszakát mindenkinek.

Rozsgyi 2019.01.04. 23:48:19

@csillagporszem: nem hiszem hogy Roli kihivna Adrit, meg mindig bejon neki a csaj (bár ez finoman szólva sem kölcsönös) és mennek közösen külső programra is

Mók_Ica 2019.01.04. 23:52:26

@Maximista vagyok: ha ennyire jó színésznő, akkor nyerjen..... de sztem ez nem igaz

2019.01.04. 23:58:18

@Mók_Ica: @Maximista vagyok: A poszt után háeszesztem. Nézzétek meg milyen faxcunamit kaptam perpétumos mobilétől. :-DDD Ibsen meg pont most ment el...

bElannaTorres 2019.01.04. 23:58:33

@ibsen: jah :D
@Marcsee: Roli mindig úgy beszélt eráról, hogy taktikus, meg hasonló hozzá, valószínű hogy sokat beszélgettek. Szerintem is többen néznék pedig. Hát talán ha kiesik majd reni akkor kevesebb lesz a “műsor” és be lehet tenni beszélgetéseket is

bElannaTorres 2019.01.05. 00:04:41

@Spitzbauer: mert úgy tetted be, mint aki bekajálta a sztorit, legalábbis a leszbikus részét, és megosztottad az örömhírt.

Szerintem csak ezért, úgy is rakhattad volna, hogy ez az álhíres sztori amiről szó volt.

Maximista vagyok 2019.01.05. 00:04:43

@Mók_Ica: a faszt nyerjen. de ez az én véleményem. ha kicsit összegzed amit bent csinált, közel sem kamu.

2019.01.05. 00:17:19

@bElannaTorres: Mért ne lehetne leszbi? Ne legyünk már homofóbok!

... csak vicceltem...

...legyünk homofóbok :-DDD....

...csak vicceltem....

Oh my... 2019.01.05. 00:28:41

@Ay Mama, Que paso: egyetértünk, ezek így, négyen már nagyon elszabadultak, ámokfutnak gyakorlatilag; ha a kígyó feje megy vissza, semmi extra nem lesz, max mégjobban elszállnak, de ez a játékhoz már nem adna semmi pluszt, míg G1g bukása a sokk mellett teljesen átrendezne mindent az ő oldalukon, pl. Pua azonnal stratégiát váltana, Renyhe méginkább megbomlana, Süsü meg.... szerintem ő is elkezdene a másik oldal felé nyitni - neki tenne a legjobbat a vezírük bukása

Oh my... 2019.01.05. 00:33:08

@Mók_Ica: ne hülyéskedj Mókim, nézd csak a szemeit, azt a csupa-csupa értelem tekintetet... csak úgy sugárzik belőle az intelligencia; de most viccen kívül, rá van írva minden, nem színészkedés az, hanem a csupasz valóság, amit mutat.

Oh my... 2019.01.05. 00:35:03

@Marcsee: sajnos, úgy tűnik, igen.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 00:38:27

na, a holnapi az előzetesből megint egy nagy nulla lesz.

amúgy könyörgöm, valahogy küldjük vissza a koszvadékot.

ne a vidéki nyugdíjasok döntsék már el, plusz a 14 évesek, hogy milyen cuki a buzigyerek.

bElannaTorres 2019.01.05. 00:38:30

@Spitzbauer: lehetne, de nem gondolom hogy az, meg ez lejáratás, ráadásul átlátszó kamu. Mekkora hülye már aki elhiszi, az nem tudom mit néz, de én a viccet se látom benne. Ha mondjuk annyira utálnám bármelyik játékost akkor lehet ez lenne a nap vicce, de valahogy nem érzem ezt. Radics, ánusz és csoki már kint van, de még velük kapcsolatban sem okozott volna örömet bármilyen buzis álhír. még arról se írtam egyszer sem, hogy Krisztián buzipornózott. Egyszerűen nem volt érdekes nekem, az amit a játékban megmutatott magáról az alapján akartam, hogy húzzon már el.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 00:41:52

áááá.
nem bírom már a szeretettcsomag hármast.

ahol egy idegroncs gilisztaagyú a fő bolondság, egy vidéki proli beesettszemű, lefogyott fehér cigánylány a következő, szintén erős agyi kapacitással. őket pedig követi ez a póniunikornisbaba utánzat, amit jobb időkben a karácsonyfa alá tettek, nem pedig a tévében mutogatták, hogy szökdécsel a villakupola alatt.

akkor vivienke inkább szopjon le minden nap mást, de még mindig jobban elnézem őt.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 00:52:30

és amúgy, hogy így közeledik a vége, kezdek Hunor párti lenni.

az a kis monológ, amit szilveszterkor elmondott, az volt az egész VV legkomolyabb, legőszintébb és legemberibb jelenete. a többi egy nagy rakás szar.

2019.01.05. 00:56:52

@bElannaTorres: Szerintem meg azok, hogy oda bementek, kitették magukat annak, hogy ilyeneket írnak róluk, ha igaz, ha nem, meg kitették magukat annak, hogy én viccelek ezen, ha vicces, ha nem. Bocs. Nekem tetszenek a ValóVilággal kapcsolatos álhírek. Ez van. Ilyen vagyok. Magamat adom. :-DDDDDDDDDDD

bElannaTorres 2019.01.05. 01:31:27

@Spitzbauer: okés, nekem ez nem jön át.

moletty 2019.01.05. 01:49:20

@Spitzbauer: Szerintem Zsuzsu ahhoz is hülye hogy leszbikus legyen! Azt elhiszem h. kemény volt a sexben, mert mint elefánt a porcelánboltba pengetett gondolom...

Oh my... 2019.01.05. 02:10:31

@Spitzbauer: és szívből, természetesen... ;DDDD

Oh my... 2019.01.05. 02:11:22

@bElannaTorres: mert gonosz vagy, azért. ;P

mentorosh lecsó 2019.01.05. 02:14:46

Kedves RTL Szerkik !
Nem lehetne egy "Bomba hatástalanítós" tematikus hetet tartani esetleg ?!?!
A bomba kódja lehetne (3x5)/3 a második négyzeten.
Ha nem fejtik meg, akkor felrobban az egész sz@r a gghheeecchhhiiibe... A fődíjat pedig elosztják a pónik, a VillaAjtó és a KisHarang között... Hmmm ???

mentorosh lecsó 2019.01.05. 02:19:18

@Szepvoltfiuk: "akkor vivienke inkább szopjon le minden nap mást, de még mindig jobban elnézem őt"

Se b@szni, se szopni nem tud rendesen... mit kellene rajta nézni ? A felpüffedt kis tinitestét ?
Azt már intézték a nagyobb pornó oldalak ügynökei. Lesz neki "manöken" állása a Villa után, ebben biztos vagyok...

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.05. 04:13:52

@oh..my...: ekg, a játéknak tényleg jót tenne.

Roli jól mérte fel, hogy Era nem lehet annyira erős önerőből, mint amennyire Radics kiesése után gondolta magát. Adri Erával szemben tudja jól, hogy az Ánusz elleni népharag segített neki.
Renyhét még erősnek vélték Roliék egy hete, most már esik szét és egyre nagyobb eséllyel lesz a következő párbaj egyik résztvevője.

Stopper237 2019.01.05. 07:01:00

Örömmel tudatom, hogy megtettem amit a haza követel, életemben először szavaztam. Vvv maradjon még. Aki mellesleg majd csak figyeljétek a hazai Nana lesz, igazi arany légy. És nem azért szavaztam rá, mert közelebb áll az Insta szabásmintához, ami a fehér háromcsíkos tornacipőtől indul, a szolifehérítettfogműköröm kombón át a fejtetőre fájdalmasan összefogott póthajjal ér véget, hanem mert ez a három, és ne vessetek meg, de a fasisztákra emlékeztet. Az ügy JÓ, mi harcolunk... stb, mindenki tudja. Zsuzsu kísértetiesen hasonlít egy vidéki, frusztrált, életében először hatalmat kapó kápóhoz... Fanatikus, nekem félelmetes..

Sanda.Ipse 2019.01.05. 07:39:16

@Spitzbauer:
Számomra indifferens bármelyik villalakó szexuális identitása, így az is, hogy Zsuzsu leszbi-e vagy sem. Mondjuk ennek fényében érthető, hogy ezen a videón nem Hunor farokméretéről vagy szeretkezési technikájáról érdeklődik Adrinál, csupán arról, hogy pörgős-e a nyelvmunkája:)
rtl.hu/rtl2/valovilag/18-zsuzsu-es-az-intim-titkai

Sanda.Ipse 2019.01.05. 07:40:23

@Stopper237:
Többen így vagyunk ezzel:) Nem gondoltam volna, hogy valaha Vivienre szavazok, de most megtörtént.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.05. 08:42:49

Ez a Taktikus/Nem Taktikus konfliktustábla rész tetszett.

Ha eltekintünk attól, hogy jó sokáig magához ragadta a szót Reni, eléggé jól ábrázolta VVV eddigi tattikáját a táblánál. Amúgy VVV most is beleáll minden "cat fight"-ba, azon kívül, hogy az ellenkezőneműeknek meg ahol lehet puncsol, és pucsít. Nekem az utóbbi napokban Greg játéka jobban tetszik. Egyelőre rászavazok.

Pancsamanó 2019.01.05. 08:53:00

Ki kell írnom magamból: ez a VV9 az eddigi legunalmasabb. A 8-ban volt
- babázóshét
- cirkuszhét
- automatát csináltak
- zenekart csináltak
- naptárt készítettek
- klipet forgattak
- angol szintfelmérőztek és hoteleztek
- stb.
Az előzőekben volt boxgála, jégtáncverseny, táncverseny (ezek mind a legjobb Attilás szériában!!) A táncverseny rendes táncverseny volt szakavatott zsűrivel, nem a "rázd a segged fehérneműben picit" típusú trash. Uhh nagyon pörgősen szaladt minden hét. VV7-ben a földrészek hete, az állatok hete (amikor Dennis csótány volt :D), szilveszterkor vicces ki mit tud, stb. VV4-ben is egész poén klipet forgattak Anikóék és Alekoszék poén zenével.
De most? Egész öfik arról szólnak, hogy páran bent sírnak, páran a kanapén ülnek hümmögve, és adásonként átlag 1.5-szer üvöltöznek. Ez nem trash. Ez UNALOM. Szórakoztatni eszükbe sem jut a szerkesztőknek minket, csak bebsztak pár embert azt' majd lesz valami. Hát nem lett. A legviccesebb momentum ha Lacika megszólal vagy Zsuzsuka trappol mint egy gólem tűsarkúban. Most komolyan, az előő VV-k sem voltak intelligens játékosokkal teli de legalább szórakoztatóak voltak. Ez a mostani, ennél a szomszédaimat is izgalmasabb hallgatni. Pedig átlagemberek.
Nem lehetne az rtl-nél valódi hozzáértő embereket felvenni majd a VV10-hez?

csillagporszem 2019.01.05. 08:59:41

@VV Erőlegény:
Attól függetlenül, hogy mennyire elborult szerencsétlen Reni az elmúlt napokban elég összeszedetten beszélt a táblánál. Vivi azt mondja náluk van az ész. Elég szomorú, hogy a sok eszével csak úgy tudott érvényesülni a villában, hogy aki bepróbálkozott nála annak odaadta magát. Nem értem, tényleg nem tűnik totál hülyének, mikor beköltözött akkor többet vártam tőle, de aztán szépen leépítette önmagát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.05. 09:00:04

A PUA újra nagyot erősödött nálam (rájöttem, hogy pl a hangfekvése is elég kellemes, most pl. nem nézem csak hallgatom az öfit), Lacika is elől van, (finoman mozog a játékban, senkit sem bánt meg, most is konfliktus mentesen választott csapatot magának, kiemelve hogy Greg esetében is jól esett neki valami az elmúlt napokban, kétes megítélésű taktikai elemeket nem használ a játékában pl. szex, és egyre humorosabb, végül, de nem utolsó sorban Roliék is őt áldoznák be leghamarabb). Renit kedvelem, de tényleg kezd bekattanni idegileg. Roliról elsmerem, hogy a legnagyobb taktikus benn, de valamit még egy kicsit villantania kellene (humormorzsa, vagy báj), hogy jobban megkedveljem. Hunor játéka nagyon nem tetszik, VVV-vel együtt nálam ők ketten állnak a leghátrébb.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.05. 09:03:42

@csillagporszem: EKG. VVV valóban ésszel játszik, csak az eszét sajnos a két lába között hordja.

Pamutbojt 2019.01.05. 09:04:45

@VV Erőlegény: Milyen játéka? Ő nem játszani ment be,csak élni. Ő mondta. Pont ezzel néz hülyének mindenkit, a kedves nézőket is.

C.Chauchat 2019.01.05. 09:04:54

@Pancsamanó: mindössze ennyi kihozható belőlük. Bármilyen aktivitás ugyanaZOOkba a primitív reflexekbe torkollik (ordítás, trágárság, zéró kommunikációs és egyéb kultúra). Mit is várunk el, pl. érzelmi intelligencia kapcsán, a folyamatos okosteló nyomogatástól, ami mellől elrángatták őket? Azt csodálom, hogy egyáltalán megvannak, így, life skillek nélkül.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.05. 09:13:06

@Pancsamanó: A tematikus hetek hiányával egyetértek, de a performanszokkal (mint pl. box meccs, egyéb külsős programok, nem. Amit vissza lehetne állítani az talán a védettségi játékok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.05. 09:16:00

@Pamutbojt: Greg is játszik, Zsuzsu jól mondta a táblánál 30% taktika, 70% érzelem, én inkább 50-50%-t mondanék Gregnél, mivel 20% érzelem is taktika nála. Csak ebben a páros viszonylatban nyerő nálam Greg, egyébként valahol ott áll nálam is hátulról a harmadik helyen.

Pamutbojt 2019.01.05. 09:52:35

@VV Erőlegény: Igen, de a riportban ezt elmondhatná. (a nézőknek)... Ez egy taktikai játék, rendben lenne. De nekünk is tolja a szívjátékost, minek?
Én Ribyvel vagyok így, mint te Sellővel. Nagyon a végén kullog, de ebben az ütközetben neki drukkolok. Ő egy 18 éves lányka, aki mindig azokhoz idomul, akik befogadják. Mert gyerek még, így a beválogatása is elég nagy felelőtlenség volt. Pariityázgat, igen. De ki tudja milyen példákat látott eddig. Én a munkámnak köszönhetően elég sok hasonló lányt látok. Nekik egy ilyen vv tul.képpen ingyenjegy a prostivonatra. Sajnos. Ettől függetlenül nekem sem szimpatikus, de a 30 éves unikornis-sellő szívjátékost semmivel nem tudom többre becsülni.

rostás 2019.01.05. 09:53:59

@VV Erőlegény: Ne haragudj, de ennél a három szerencsétlen, sérült pszichopatánál mit mérlegelsz? Melyikkel tudnál egy légtérben tölteni 15 percet? Melyiket szeretnéd szomszédodnak. Nem veszed észre, hogy ezek nem normális emberek? Buták, műveletlenek, nincs humoruk és végtelenül agresszívek. Beszélni, vitatkozni nem lehet velük, mert csak ordítanak hadarva. Egy 30 éves férfi, akinek eddig egy műanyag játékbábu volt a példaképe, most sellő?! Szerinted egy ilyen erőszakos, buta, gonosz pszichopatát kellene visszaengedni? Melyik tulajdonsága olyan szimpatikus? Az álezoterikus hablatya vagy az artikulátlan sértett rikácsolása, vagy a női ruhákban idétlenül vonaglása? Miért kellene neki egy percig is tovább rontani bent a levegőt?

rostás 2019.01.05. 09:56:39

@Pamutbojt: VVV-t ki nem állhatom, de a sellőhármashoz képest egy józan, összeszedett, udvarias személyiség. Most. Hagyja kint azt a szerencsétlent, majd később kiejtik a fiúk.

mobilos perpetuum 2019.01.05. 09:58:06

Állítólag Bertold Brechtől származik a mondás: A népet nem lehet leváltani.

Számodra melyik a legszimpatikusabb VV-játékos jelenleg, ki érdemelné a fődíjat a végén?
(Új szavazat a már szavazóktól 5 naponta adható le, mindig éjféltől számítva, hiszen menet közben változhatnak a vélemények...
Adri 2%
Greg 7%
Hunor 15%
Lacika 9%
Reni 8%
Roli 10%
Zsuzsu 47%
Vivi 2%
Összes szavazat: 5132

Pamutbojt 2019.01.05. 09:59:10

@rostás: Én is így gondolom. A sellőhármas a legidegesítőbb jelenleg. Riby meg könnyű falat lesz Rolinak is, Lacikának is.

ficekence 2019.01.05. 10:17:47

rtl.hu/rtl2/valovilag/ezt-nem-hiszed-el-fovarosok-okoztak-fejtorest-a-villalakoknak ezt miért nem linkeli senki?

Nem tudtam eldönteni, hogy Roli ekkora barom, vagy csak Zsuzsut akarja lejáratni. Egy kicsit öngól volt. Szerintem
Egyébként teljesen megdöbbentő az az utálat cunami amit itt folyik. A kettős mérce az kezdettől fogva meg van, de ami legjobban megdöbbent, hogy szabályos gyülölet beszédek hangzanak el. Volt már itt nácizás, cigányozás ,nyilt buzizás és niggerezés, némely kommenttársak véleményétől kiráz a hideg. Azelőtt nem bántottuk egymást, tiszteletben tartottuk a másik véleményét, most egy kedves /nem/ kommentelő egyenesen orvoshoz küldi azokat, akik nem az ő által favorizált személyekre szavaznak. Majd valaki Zsuzsut kápóhoz hasonlitja. :)))))))))))))))))))))) Szerintem kicsit elvetettük a sulykot, meg kellene maradni az egészséges humor szintjén, ahogy a posztírók teszik.
Amúgy hajrá Greg!! Csak azért, hogy azt lássam itt mennyien " meglepődnek " majd.

Pancsamanó 2019.01.05. 10:18:21

@VV Erőlegény: iiigen a védettségi aréna nagyon ötletes volt! Kedvenc szériám volt a VV5, az is abban volt. Aztán nem tudom miért nem folytatták a többinél :(

Ay Mama, Que paso 2019.01.05. 10:18:48

@mobilos perpetuum: nálunk így áll a lista

Vivi 100%
Greg 0%
Zsu 0%
Roli 0%
Adri 0%
Reni 0%
Lacika 0%
Hunor 0%

Összes szavazat: 1

rostás 2019.01.05. 10:24:45

Könyörgöm, csak abba a hibába ne essetek, hogy azért kell Gregre szavazni, mert meleg. És hát szegény, meg ne sértődjön. Gyerekek, a melegek ugyanolyan sokfélék mint bárki más. Egy ép lelkivilágú meleg számára Greg, és mindaz amit képvisel éppolyan kínos és vállalhatatlan mint egy hetero néző számára.

Pancsamanó 2019.01.05. 10:26:54

@ficekence: ne haragudj de a posztírók egészséges humora? :D Félreértés ne essék, szeretem az írásaikat, de -ritkán kivétellel mint pl. a mostani poszt - ők osztják legjobban (és legtrágárabbul) az összes lakót!
De aláírom van 1-2 olvashatatlanul trágár komment itt de attól még nem látom hogy durva lenne a társaság nagy általánosságban. Mondom ezt idei újoncként, tehát félig-meddig kívülállóként, eddigi években csak olvastam a kommenteket, idén regisztráltam.

Pancsamanó 2019.01.05. 10:27:27

@Pancsamanó: ohh vagyis tavaly :) (hülye újév mindig félrevisz)

Pancsamanó 2019.01.05. 10:29:24

@rostás: Engem nem érdekel hogy meleg, egyetértek veled. Ismerek meleget aki nem ilyen primadonna, mint ahogy ismerek ilyen nagyképű és hisztis színész hetero pasit is. Személyiség kérdése!

mobilos perpetuum 2019.01.05. 10:29:38

@Ay Mama, Que paso: Az én listám: Hunyor, Laszika, Zsuzsu 30-30-30%, Greg 1%, a maradék 0 %-on osztoznak Reni Roli Adri Vivi.
Összes szavazat: 1

,, 2019.01.05. 10:32:08

@rostás: én igazából senkit sem szeretnék szomszédomnak, egy ideális világban egy hegyen élnék az erdőben egy kis házikóban egy patak mellett, mint a funtineli boszorkány, úgyhogy jobbról 2 őzike, balról 3 süni lennének a szomszédaim, maximum.

rostás 2019.01.05. 10:33:17

@ficekence: Ha rám céloztál, vállalom amit írtam. Aki szociopata, összeférhetetlen, agresszív, sérült lelkű, szellemileg visszamaradott szerencsétleneknek szurkol, az gondolja végig, hogy miért is :) De én is arra számítok, hogy Greg jön vissza, úgyhogy ha arra gondolsz, nem, nem fog megviselni. Ennek az egésznek semmi jelentősége sincs, csak józan eszű, tanult, olvasott, tiszta pszichéjű emberként próbálom kifejteni én is a véleményem, és amennyire lehet, befolyásolni a történetet. Ha nem úgy lesz, nem fogok taknyam-nyálam csorgatva, magzatpózban ordítva vonyítani :) Az Reni, ,meg Greg meg Zsu. A te kedvenc típusaid. Ha Greg jön vissza, legfeljebb nem nézem a műsort, csak a döntőt, ahol garantálom, hogy egyik félnótás ösztönlény sem fog előfordulni :)

mobilos perpetuum 2019.01.05. 10:33:57

Elírás javítva: Hunyor, Laszika, Zsuzsu 33-33-33%

rostás 2019.01.05. 10:34:42

@,,: minden szavaddal egyetértek

ficekence 2019.01.05. 10:36:44

@Pancsamanó: A helyzet az, hogy pont erről szól a hogy volt!! Lehet ütni vágni, bezárólag a péklapáttal és a fagyott hallal, de itt már többen túl mentek bizonyos határon és hiába is tagadják igenis, közrejátszik, hogy Greg meleg, mert egyik sem különb a másiknál. Én sem írtam, hogy MINDENKI, de most több, mint amit eddig megszoktunk. eluralkodott a csordaszellem.
Hajrá Greg! :)))

rostás 2019.01.05. 10:44:22

@ficekence: Kérlek fejtsd ki miért? Melyik tulajdonsága miatt? :)

bElannaTorres 2019.01.05. 10:44:25

@ficekence: én is így látom, már megint úgy vagyok mint a farmnál, hogy nekem ez sok. Itt kommenteltem a Viasatos édeneknél is, teljesen más volt a hangulat, nem volt gyűlölködés, pedig akkor sem mindenki ugyanannak drukkolt.

Innen már tényleg csak az a középkorú férfi hiányzik, aki a Facebookon minden lányról szóló hír alá beírta, hosszú ú-val, hogy KÚÚÚRVAAA

Ay Mama, Que paso 2019.01.05. 10:45:21

@mobilos perpetuum: állítólag Zsu 20 kilót hízott erre a szerepre, hogy több szavazója legyen

Pancsamanó 2019.01.05. 10:48:46

@ficekence: Ha a hogyvolt pont erről szól, akkor teljesen helyénvaló hogy a kommentszekció is.

Proctor Ingram 2019.01.05. 10:48:57

Nekem elejetol kezdve Zsuzsu es Reni a “kedvenceim”, kb egyedul ok tudtak szorakoztatni. Reninek ezek a hisztijei visszataszitoak, a Csokival valo enyelgese is rohadt idegesito volt, Zsuzsu neha bekattant, es amikor kettesevel vagy harmasaval nyomulnak es ezeket a sello szinjatekokat nyomjak az szanalmas, de ebbol a felhozatalbol nalam meg mindig ok a nyerok. Senki mast nem tudnek mondani, aki 100%osan szimpatikus lenne, viszont mindegyikben van valami, amit nem birok elviselni...Greg nalam total semleges, igazabol mintha ott se lenne...Vivien viszont meg mindig az utolso helyen all nalam, jot tenne neki ez a saller, hogy kiesik, ugyhogy ment Gregre a szavazat. Adri egyebkent egyre normalisabbnak tunik, latszik rajta, hogy nem talalja a helyet, meg neha sokat kepzel magarol meg tuljatsza, de latok benne valami emberit.

mobilos perpetuum 2019.01.05. 10:49:08

@ficekence: Már idézett írás, még az Alekosz széria idejéből:
index.hu/tudomany/2014/02/04/miert_imadjuk_gyulolni_a_valo_vilagot/
Egy gondolat belőle: " ...máris belekerültünk egy önmagát erősítő körbe: egymást túllicitálva kell gyalázni... ".
Igen, a gyűlölködés egyeseknél a péklapátig is elmegy.

ficekence 2019.01.05. 10:49:41

@rostás: Te ne haragudj, de hol írtam azt, hogy ők a kedvenc tipusaim?? Engem csak az irritál, ahogy itt elindult egy olyan szemlélet, hogy a mindenki alá befekvő, nagyképű és sorolhatnám rendesen piedesztálra állítják egyesek. Mindkettő viselkedése undorító a maga nemében, de mivel én nő vagyok szégyellem amit Vivien művel és sért, hogy ő általa itélik meg a női nemet. Nem csak ezen a fórumon. Az igaz, hogy én nem vagyok olyan jól tájékozott, mert van családi életem és nem tudom ezzel tölteni az időm nagy részét, nekem ez jött le abból amit tudok.
Amúgy engem sem érdekel, hogy ki győz, én tanulmányozom őket, ahogy benneteket is. :)) A végét pedig majd együtt meglátjuk, mert én végignézem, bármi történik. :)

ficekence 2019.01.05. 10:51:54

@rostás: Ugye nem baj, ha nem írom le ugyanazt amit már leírtam. Ha elolvasod a többi8 kommentemet, abból kiderül. Még a végén én is szefósnak tünnék az ismétlések miatt. :D

ficekence 2019.01.05. 10:55:46

@bElannaTorres: Örülök, hogy más is így látja, még akkor is ha kevesen vagyunk. Régebben az adminok is figyelmeztettek egy-egy durvább kommentnél. Most elszabadultak az indulatok. Tudom, hogy volt egy G nap és azóta mindent szabad, ezzel egyet is értek, de azért mégis emberekről beszélünk, akik bennünket szórakoztatnak, vagy nem. :D

Proctor Ingram 2019.01.05. 10:56:55

Nekem ami nagyon nem tetszik, hogy ebben a szeriaban majdnem mindenki a kozonsegnek jatszik. Zsuzsurol is elhiszem amit Ginu mondott, hogy akkor beszel, ha latja, hogy veszi a kamera, meg jatszak ezt a sello faszsagot, hogy “bekeruljenek az ofibe”...egymasnak is nem egyszer mondtak tanacskent, hogy ezt ne csinald, mert a nezoknek nem fog tetszeni

hereverő heverő 2019.01.05. 10:58:37

@ficekence: és @Pancsamanó:
Sajnos ez egy öngerjesztő folyamat. Vannak akik elvakultan védik a választottjukat, többen nagyon túltolják a PC kommenteket és emiatt a másik fél kommentelői is. Ugyanis nem értenek a szóból. Én azért figyelemmel kisérem a kommenteket és engedjétek meg nekem, hogy magamat a semleges és mérsékelt kommentelők közé soroljam, de nekem is kinyílik a bicska a zsebemben amikor mindenféle ellenvéleményt megpróbálnak eltaposni - tök mindegy kik. Igen, le fogom írni hogy kit hogyan vernék és mivel, és nem, nem érdekel ki mif gondol emiatt rólam. De ez az én véleményem, és nem fogom megváltoztatni csak azért, hogy valakinek megfeleljen.
A hogyvolt erről is szól. Erősen vitriolos, túlzó és szemét, nem polkorrekt vélemények. Ezért jövök, jövünk ide és nem hittéríteni.

ficekence 2019.01.05. 10:58:46

@Proctor Ingram: Na, ezt a velményt egy e4sti műsorban le sem mered írni, mert falkában ugornának rád. Akkor hol az élvezer, a szórakozás, az egészséges vélemény ütköztetés? Itt még csak zsidózás nem volt, de még minden megtörténhet.

ficekence 2019.01.05. 11:00:55

@Proctor Ingram: )Igen ez nekem sem tetszik, de ők már sok VV-t néztek végig is nagyon tudatosan játszanak, nem hülyék, tudják, hogy a nézők döntenek. Sokszor kitekintenek a kamerába. :)

Pancsamanó 2019.01.05. 11:04:24

Zsuzsu és Greg sellő-baromsága egy rossz másolat.

VV8 Vivient (aki majdnem megnyerte) másolják, ő volt az előző szériában a kis zizi lány. Ő ugrabugrált a kertben festett csillámarccal ha esett, stb. Ez a 2 idióta meg szépen lemásolja a zizilány viselkedését mert látták hogy az már egyszer bejött a nézőknek. Ez miért nem tűnik fel a rajongóiknak? Zsuból kijön az agresszió akkor is ha csak épp nem úgy áll egy hajszála valakinek ahogy neki tetszik, és olyan kegyetlen gonosz torz arccal ordít hogy bezárnám egy gumiszobába. Igenis ki tud esni a szerepéből mert amikor ordít akkor konkrétan ütnivaló a feje és a viselkedése! (írom ezt nőként)

ficekence 2019.01.05. 11:05:17

@hereverő heverő: Ha elolvastad amit írtam, akkor nem kell nekem címezned a kommentedet, mert én is éppen ezt fejtegettem. De el kell ismerned, hogy a nácizás, niggerezés, buzizás nem a vicces kategória. Sőt már társadalmi csoportokat is megitélnek egyesek. Régebben végigröhögtem az egész kommentáradatot, most azért néha elakadok. Nem kell ez a gyülölködés.

Pancsamanó 2019.01.05. 11:07:40

Greg meg alapvetően szimpatikus volt de sajnos rossz útra ment. Ha Rolival taktikázna mint okos srác, ő lenne a favorit. De ő inkább színészetet választott meg egy pszichopata barinőt. Nálam ezért bukta.

ficekence 2019.01.05. 11:08:36

@rostás: Annyit nem ér! Pláne, hogy ilyen szépen megszólítottál. :) Nincs bajom a trágársággal bazdmeg!! a kurvaéletbe! Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett. Azzal van bajom, hogy orvoshoz küldöd azokat, akik nem értenek veled egyet.

hereverő heverő 2019.01.05. 11:10:20

@hereverő heverő: még valami. Greget nem a buzisága miatt utálják. Viszont ennek ellenére a kommentelőkre ráhúzni a homofóbiát igen aljas dolog. Ezerszer leírták, leírtuk, leírtam miért utálatos a csillámpóni, ennek ellenére még most is azt írjátok: biztos belejátszik a mássága. Nem, leszarom, milyen a nemi identitása, és nem érdekel milyen kint. Én most csak odabenn látom és úgy itélek, ha itt elmondom, hogy kit miért utálok akkor engem bélyegez hazugnak aki azt írja: de biztos azért utalom mert buzi.

Angora Cardi 2019.01.05. 11:11:04

Greg bemutatkozo filmjeben benne volt vv8 vivien szoval nyilvan egyutt talaltak ki a sellő hulyeseget.

Sanda.Ipse 2019.01.05. 11:12:52

@ficekence: "Engem csak az irritál, ahogy itt elindult egy olyan szemlélet, hogy a mindenki alá befekvő, nagyképű és sorolhatnám rendesen piedesztálra állítják egyesek."

Kérlek, idézz akár egyetlen kommentet, amelyik Vivient piedesztálra állítaná. Ha eddig nem lett volna világos, valójában nem valakire, hanem valaki ellen szavazunk mindannyian, akik MOST Vivienre voksolunk. Egyszerűen a szerepét túljátszó, mártír Gregtől kívánunk megszabadulni ilyen módon. Aztán mehet VVV is a levesbe.

ficekence 2019.01.05. 11:13:45

Megyek a kutyámmal hógolyózni.

Pancsamanó 2019.01.05. 11:14:17

@ficekence: az sem egészséges vélemény-ütköztetés, hogy kiemeled hogy te nem tudsz ennyit róluk mert neked van családi életed (azaz ezzel odaszúrsz személyeskedve (!!) hogy a gyakori kommentelőknek nincs, plusz cinikus smiley-kkal közlöd hogy "tanulmányozlak benneteket".
Ez sem jobb mint amit kritizálsz. Csak te bújtatva szurkálsz oda másoknak. De igazából nem is ez a lényeg, az adásokról kellene írni nem arról hogy "jajj de gonik lettetek bezzeg régen". Mondom, kezdetektől olvasom a hogyvoltot (mikor még Hódos Hajni írta a vv-ket :)) és nem érzem hogy most ekkora világháborús helyzet lenne.

hereverő heverő 2019.01.05. 11:15:58

@ficekence: persze, ellolvastam. Azért címeztem neked és @Pancsamanó: nak mert ti beszélgettetek erről én meg beleugattam. Engem nem zavar a niggerezés cigányozás stb. Engem is lehet gyűlölni ezer dolog miatt de engem ez nem érdekel. Ha néger lennék sem érdekelne.
Van cigány barátom, aki habozás nélkül lebüdöscigányozza a többieket - mert ő megteheti, és mert a többi naplopó miatt neki kell az előitélereket lerombolnia.

Sanda.Ipse 2019.01.05. 11:16:23

@ficekence:
Válasz helyett ez is egy megoldás:)

ficekence 2019.01.05. 11:16:57

@Sanda.Ipse: Mondom egyesek!! Te pont az évek óta normálisan kommentelők közé tartozol és ugyanez vonatkozik Hereverőre is. Léptem.

Pancsamanó 2019.01.05. 11:21:37

@Angora Cardi: így-így! Ráadasul ha ő a magyar Ken baba akkor pláne nem értem ezt a sellőséget, mert bár Ken baba metroszexuális (túl sokat fordít a külsejére) azért még egy férfias férfi :DDD Sosem láttam tűsarkús, csillamfestett Kenbabát a boltokban.
Nem lenne baj ha Greg valóban ilyen lenne, imádtam VV8 Melanie-Zsoltit, de Greg valahogy ebből a 2 VV8-as emberből (Vivi - Zsolti) gyúrta össze magát. Zsu meg csak szimplán ostoba és agresszív. Ő nekem nem csupaszív. Aki így tud ordítani másokkal napi szinten mint egy veszett sakál, ilyen torz arccal, az szimplán undorító és velejéig gonosz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 11:24:25

az általánosítás csúnya dolog, mióta mondom már nektek

Dr.Zé 2019.01.05. 11:28:09

Én meg asszondom h bakfitty.

Angora Cardi 2019.01.05. 11:28:32

@Pancsamanó: Az a jó, hogy már repedezik és potyog le a cukormáz. Greg ha egy normál figurát hoz, mindenki megveszi a sztorit. Zsu a sakálordításokkal esik ki a nagyik védence szerepből. Reni meg... nyomorult azt hitte jön és ő gyerekkora óta erre készült de az összes gyermeteg maníros butasága nem ér kalap szart sem, amikor agy nélkül akar valaki karaktert építeni és eladni nekünk, hogy ez "valami"... ez a 3 a műsor után csoda ha nem köt ki a zárt osztályon.

Pancsamanó 2019.01.05. 11:29:43

Amúgy most úgy látom az egész játékban Adri a legemberibb. És Lacika, de ő nem gondolkodik csak van :)

Roli agyal de nem szórakoztat pedig bizony azt is kéne, hisz mi nézők kell hogy élvezzük a műsort amit bizony nekik kéne tálalniuk.
Hunor száraz és valóban unalmas (pedig ő és Roli is tudnának szórakoztatóak lenni ez kiderült, csak szarnak rá)
Lacika van. Csapódik. Sodródik.
Adrit megkedveltem, gondolkodik és sose túl sok!
Vivi visszavett de nem felejthető ahogy zéróra ásta a nőiségét minden pasival.
Reni iszonyatosan idegesítő lett és kárál, sír, hisztizik, színjátszik.
Greg VV8 Vivi és Zsolti mix, mű.
Zsu meg konkrétan egy buta pszichopata. A közelében nem akarnék lenni nemhogy barátkozni vele.

Sanda.Ipse 2019.01.05. 11:30:02

@Pancsamanó:
Tökéletes meglátás. Csak a "gonosz" szót ne használd, lécci! Egy életre ki akarom törölni a szótáramból. Annyiszor hallottuk az utóbbi napokban, mint a sorosbérenc szót:)

Angora Cardi 2019.01.05. 11:31:02

@hereverő heverő: ezt mindenhol láthatjuk, elég körbenézni a világban, valahol csúnyán néznek valakire már az összes aki rá mer nézni fajgyűlölő stb, csöppet szar irányba megy a világ

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 11:31:24

@Sanda.Ipse: szóval akkor te egy gonosz sorosbérenc vagy? :)

Pancsamanó 2019.01.05. 11:31:45

@Angora Cardi: egyetértek. Ráadasul azt hiszi ez a 3 okostojás hogy szórakoztatnak bennünket nézőket, de nem. Én speciel azért beszélek róluk mert én szeretem kiírni/kibeszélni magamból ami idegesít, mert felrobbannék ha nem tudnám :)
Ezért jó hogy vagytok :)

Angora Cardi 2019.01.05. 11:33:04

@Pancsamanó: Lacikától 2 végkifejlet is megsüvegelendő lenne, az is ha tudatosan és az is, ha sodródva játszik a sok erőlködő között.

Hajrá Lekvár!

Pancsamanó 2019.01.05. 11:35:43

@Angora Cardi: Lacika még okozhat meglepetést (mint VV7-Robin anno) és akkor valóban megérdemli. Nincs baj a gyerekkel.

Angora Cardi 2019.01.05. 11:36:37

@Pancsamanó: zéró ésszel nem tudnak karaktert eladni... szánalmas erőlködés csak :)

Jól teszed, hogy kiírod magadból :)

,, 2019.01.05. 11:41:31

@Angora Cardi: én ezt pont fordítva látom, az egész világban érezhető megint egy eltolódás a szélsőjobb irányába. Nálunk meg főleg, a pc-nek itthon a 90es években max a 2000-res évek elején volt "kultúrája", de nem honosodott meg (szemben az USÁval pl), és azóta sok idő eltelt. Soha senkit nem hallottam még felszólalni gyűlöletbeszéd ellen IRL, még szélsőséges esetekben sem (kiket kéne hogyan kivégezni).

Pancsamanó 2019.01.05. 11:42:02

@Angora Cardi: ő nekem hatalmas pozitív csalódás bevallom. Azt hittem mikor bejött, hogy egy nagyarcú, trágár phaszfej lesz, aztán egy csendes, konflikt-kerülő valódi LaciKA lett :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 11:42:55

@hereverő heverő: ezzel csak az a baj, hogy ma még azért gyűlölnek embereket, mert buzik, cigányok, vagy transzvesztiták, de holnap már gyűlölhetnek azért is valakit, mert piros a szeme, vagy nagy a hasa. egyik legnagyobb hibám a számtalan másik mellett az, hogy annyi tolerancia van bennem, mint három másik emberben összesen. bármit és mindent képes vagyok elfogadni, azt nem, ha valakiben egy csöppnyi elfogadás sincs. olyankor meg beindul a következő nagy hibám, az igazságérzetem :)

rostás 2019.01.05. 11:43:01

@ficekence: Nem, nem azokat. Azokat, akik orvosi eseteknek szurkolnak. Pl. Sztálinnak, Pol-potnak, Hitlernek, Nérónak és Gregnek :)

Avigal 2019.01.05. 11:45:24

@Angora Cardi: Lacikában az a jó, ha épp kibújik a láthatatlanságból akkor sem üvölt, s általában van vmi mókás megmozdulása. Nekem az is szimpi volt, h a pózoláshoz nem kente össze magát azzal az undormány barnítóval, s milyen kis kockás hasa van:)

Egyébként meg szép jó napot:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 11:47:12

@Sanda.Ipse: a sorosbérencek megtalálják egymást :)

moletty 2019.01.05. 11:50:42

@úgymond olvasó mmkk: Imádom, hogy finoman annyira köcsög tudsz lenni pár szóval ! :D :D
(Ok átfogalmazom , mert még félreértik : tetszik a humorod:)
@Pancsamanó: EKG minden beírásodra !
Aki szerint it BÁRKI imádja VVV-t az h.. opp finoman fogalmazok: nem kellő alapossággal olvasta a kommenteket Köszönöm szépen ( fintor és trapp trapp trapp )

Sanda.Ipse 2019.01.05. 11:51:54

@úgymond olvasó mmkk:
Lebuktunk:)) Megyek a dolgomra, mielőtt a mai háromperhármasék jelentenek:)

Avigal 2019.01.05. 11:51:59

@úgymond olvasó mmkk: s nagyon jó lenne, ha még nagyon sok ilyen ember lenne, mint te, de sajna a világ nem efelé halad mostanság. Hülyeség csoportokba sorolni embereket és aszerint ítelkezni, mert mindenki más. Elég széles ismeretségi köröm van, s nem azon múlik, milyen emberek, h milyen népcsoporthoz tartoznak. S időnként egy1egy emberen is meg lehet figyelni pozitív fejlődést akár rövid időn belül is a környezet hatására.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 11:53:06

@,,: ahhoz hozzá vagyok szokva, hogy összecsapják a kezüket a nagy nemzethy budaházy eddák, mikor kifejtem a nézeteimet a házasságról meg a gyerekvállalásról :)

@moletty: :))))

Sanda.Ipse 2019.01.05. 11:54:10

@,,:
A napokban volt a témáról egy cikk. Abból kiderül, hogy igen kevés ilyen eljárás indult, de ami megdöbbentő, zömében cigányok ellen. A vád magyarellenesség volt.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 11:55:25

@Sanda.Ipse: azért a kemtréllel óvatosan a hétvégén :))))))

@Avigal: szerintem nem lenne jó, ha sokan olyanok lennének, mint én, a beteges tolerancia nem jó :)

rostás 2019.01.05. 11:56:53

Megvallom! Engem még csak nem is a műanyag, vacak játékfigurára hasonlítani akaró, majd egy kitalált meselényt példaképének tekintő, zavaros identitású (szerintem nem is meleg, inkább aszexuális szegény) szerzet zavar a leginkább. Hanem Reni. Elviselhetetlen, már nem tudom nézni a műsort sem miatta. Ha megjelenik elvonulok a másik szobába (barátnőm nevet is rajtam) mert nem bírom elviselni a hangját sem. Ő a legerőszakosabb egyben legnagyobb pofájú játékos. Az, hogy ha valakivel vitatkozik, az abból áll, hogy - nehogy meghallja a másik érveit - a saját hülyeségeit kezdi darálni lélegzetvétel nélkül, egyre hangosabban (a másik szavait meg ne hallja, mert véletlenül igaza lehet), egyre alpáribb sértésekkel vegyítve, csukott szemmel, hogy meg ne zavarja a valóság, az szerintetek micsoda?! Az agresszió, méghozzá durva, bántalmazó agresszió. Ő az egyik legagresszívebb személy odabent. Más körülmények között ő a vasalt csizmával vesét lerugdosó, kötőtűvel szemet kiszúró v izzó vasalóval nevetgélve kínozó hóhérsegéd. A kis "szívből játszó", aki ha a világ ura lenne, derékig gázolna a vérben, főleg a nála fiatalabb és 15 kilóval könnyebb nők vérében :) De most nem ő megy ki ugye, úgyhogy annak szurkolok, hogy gyengüljön. Mert ha Greg visszajön, ennek a borzas, kövér, ostoba rémnek kétszer ekkora pofája lesz....

Avigal 2019.01.05. 11:58:04

@úgymond olvasó mmkk: vilagviszonylatban gondolkodva, ha az emberek többsége ilyen lenne, akkor nem lenne gond. Mert azért csak egy bizonyos fokig toleránsak, a zsarnokságot általában pont ezek az emberek nem tűrik. Általában ők vallják :"Leben und leben lassen".

,, 2019.01.05. 11:59:38

@Sanda.Ipse: én se nagyon hallottam még. Egyébként tök feleslegesen van a Btk-ban, nyugodtan ki lehetne szedni, mert baromi nehéz bizonyítani h minden eleme megvalósult.
Hétköznapi beszélgetésekben akár ebéd mellett meg tök alapnak számít, bár nem is minősül gyűlöletbeszédnek, hiszen nincs hergelés, mert mindenki egyetért (aki nem az maximum kussol, mint én szoktam, mert nem vagyok hülye h szembemenjek az árral)

csillagporszem 2019.01.05. 12:02:36

@ficekence:
“A helyzet az, hogy pont erről szól a hogy volt!! Lehet ütni vágni, bezárólag a péklapáttal és a fagyott hallal, de itt már többen túl mentek bizonyos határon és hiába is tagadják igenis, közrejátszik, hogy Greg meleg, mert egyik sem különb a másiknál. Én sem írtam, hogy MINDENKI, de most több, mint amit eddig megszoktunk. eluralkodott a csordaszellem.
Hajrá Greg! :)))”

Ez igaz. Ha Greg nem lenne meleg akkor 80-20al simán visszasétálna a villába, mert lássuk be semmi rosszat nem csinált bent a villában, de legalábbis nem sokat. Az a baj még mindig sok a homofób ember, aki csak azokat a meleget tudja “elfogadni” akiken egyáltalán nem látszik hogy azok és persze ne hirdessék, a legjobb ha eltitkolják, hogy azok. Egy olyan nőnek akin 3 pasi is végigszalad 2 hónap alatt és emellett még sokszor egy idegbeteg pics@ is semmi esélye nem lenne senki ellen, csak egy meleg ellen. Beléptem a fészen egy vv csoportba amiben többségében (tisztelet a kivételnek) idióta, IQ-nulla emberek találhatóak (ki is léptem) és a legfőbb érvük hogy nehogymár egy buzi menjen vissza a villába, akkor inkább a kurva és szó szerint idéztem. Azokhoz képest az itteni kommentelők üdítően értelmesek :) Aki meg fasisztázik csak saját minősíti és égeti le.
Hajrá Greg! Visszafog menni :)

moletty 2019.01.05. 12:03:11

Hmmm megnéztem azt a videót ! Roli szívatni akarta Zsuzsut DE nem sikerült !
Rengeteget jól tudott... Lehet h. kevésbé hülye mint mutatja ?
(Nyilván ettől nem szimpatikusabb, mert pszichopata elmebeteg ettől függetlenül,
de elbizonytalanodtam a "játékát" illetően )

mobilos perpetuum 2019.01.05. 12:03:28

@Pancsamanó: Hajlamos sok ember azokat, akik pszichés gondokkal küzdenek, simán le-pszichopatázni.
Zsu -ra ezek nem jellemzők: "képtelenek kötődni bárkihez is, vagy empátiát érezni. Természetükből fakadóan agresszív ragadozók, akik a többi embert saját szórakoztatásukat szolgáló tárgynak tekintik."
Ha mindenki egyforma lenne, akkor már gépek lennénk. Másik gondolat: régen nagycsaládok együtt éltek, ma esetleg egy elvált szülő próbál nevelni is, munkahelyen teljesíteni is.
Nem véletlen, sokszor a nagyszülőkkel jobb a gyerek kapcsolata.
Ha így nézzük, Reni, Vivi, Greg is a nevelés csődje.
Visszatérő tévedés, hogy Zsu buta.
Ahogy fentebb írta valaki, ezen az oldalon egyesek ezt sulykoják, ellentmondani tilos.

moletty 2019.01.05. 12:06:16

@csillagporszem: Sajnos vissza fog menni és pont az ilyenek miatt mint Te!

Stopper237 2019.01.05. 12:07:23

@ficekence: hasonlítottam, igen. Mert félelmetes amikor a butaság fanatizmussal párosul. Az én olvasatomban a háborúkhoz is pont ilyen emberek kellettek. De igazad van, a humoros hozzászólások tényleg sokkal szórakoztatóbbak.. :)

Pancsamanó 2019.01.05. 12:09:06

@mobilos perpetuum: Pedig buta. Az is a "butaság" egy jele, hogy abszolút nem tud szituációkat értelmezni. Látszik az arckifejezésén is, sokszor olyan mint egy üres és sötét ház. A szituációk értelmezése meg csőd nála, mindent támadásnak vesz és ráadásként hihetetlen infantilis. Nálam ez a fajta infantilizmus (aka gyerekes hiszti) is butaságra utal. Az pedig a leg-leg-legbutább dolog amikor valaki tényleg naponta állatba megy át és süvölt torz fejjel mindenért! Egy OKOS ember KONTROLLÁLJA magát. Mert GONDOLKODIK mielőtt cselekszik. Zsuzsu ösztönlény, nem gondolkodik, ordít, trappol, csapkod, magában beszél.

moletty 2019.01.05. 12:10:00

Az is kiderült a videóból, hogy Renyhe viszont totál sötét !
Nem írom le, hogy kiknek a prototipusa, de esküszöm, hogy sok ilyet láttam már és hozza az összes viselkedés jegyet !

rostás 2019.01.05. 12:10:04

@csillagporszem: Pffff... Pont nem olvastál el itt Greggel kapcsolatban semmit. Őt senki sem azért utálja mert meleg. Hanem mert egy rosszindulatú, sunyi, agresszív, hisztérikus, manipulatív, műveletlen, ostoba szarkeverő.

bElannaTorres 2019.01.05. 12:10:44

@úgymond olvasó mmkk: EKG és szerintem is jó lenne ha többen gondolkoznának így.

csillagporszem 2019.01.05. 12:11:43

@moletty: örülök is neki :) Még van időd, állj át a másik oldalra és akkor nem fogsz majd itt szomorkodni vasárnap :D

moletty 2019.01.05. 12:11:56

@rostás: Hiába írjuk le ezt újra meg újra nem akarja megérteni ! De joga van bárhogy érezni.
És sajnos szerintem is G1G fog visszamenni.

rostás 2019.01.05. 12:12:10

Még egyszer leírom. Az embert az különbözteti meg az állatoktól, hogy képes uralkodni az ösztönein és az indulatain. Ehhez képest osztályozzátok a játékosokat :)

moletty 2019.01.05. 12:12:49

@csillagporszem: Nem vagyok szomorkodós típus, inkább cinikus-agresszív :)

rostás 2019.01.05. 12:13:04

@moletty: Azért én reménykedem, bár nem bízom :)

csillagporszem 2019.01.05. 12:15:41

@rostás:
“Az embert az különbözteti meg az állatoktól, hogy képes uralkodni az ösztönein és az indulatain. Ehhez képest osztályozzátok a játékosokat :)”

Ezesetben gondolom akkor te sem azt szeretnéd, hogy Vivi menjen vissza.

@moletty: Szomorú ha egy ilyen hülye műsor képes agressziót kiváltani belőled. Nem ér annyit.

bElannaTorres 2019.01.05. 12:20:58

@csillagporszem: én gregre is úgy emlékszem egyszer bántódott meg, akkor emelte meg a hangját, aztán reni kicsit magával húzta. Pont amiatt, mert ő nagyon igyekezett mindenkivel jóban lenni, ahogy azt lacika és hunor is elismerte hogy nincs igazán bajuk vele, de vivi mögé kell álljanak.
Ezt még Lacika is szégyelli :)

moletty 2019.01.05. 12:21:04

@csillagporszem: Nem azt mondtam, hogy ki fog váltani belőlem, csak h. ilyen tipus vagyok és ezért (is) szomorkodni biztos nem fogok.
VVV meg azért menjen vissza h. G1G NE legyen benn ezután. És nem azért, mert őt imádom benn ( vagy bárhol) látni !
És főleg azért, mert ha G1G megy vissza, akkor a 3 vérhülye még idiótább lesz !
Míg ha VVV akkor a VVV-Renyhe harc akár még szórakoztató is lehet
És baszdmeg ha most se érted meg , akkor se írom ezt le többet !!!!

rostás 2019.01.05. 12:24:41

@csillagporszem: Vivi az elmúlt héten egy összeszedett, józan, udvarias, budai úrinőként viselkedett a csillámf@szpóniunikornisfing hármashoz képest. Tehát őt örömmel várom vissza, majd a következő körben közömbösen nézem távozását, mindezt azért, hogy egy gyakorló őrülttel, feketeöves, agresszív pszichopatával kevesebb legyen vasárnaptól odabent. De ha nem, hát nem :)

moletty 2019.01.05. 12:26:26

@bElannaTorres: "reni kicsit magával húzta"
Elmondom h. reni a szemétkedésben ellenség képzésben sokkal "tisztább" és ösztönösebb.
G1G rejtett ellenséges és kezdetben kb. mindenkivel szemben a háta mögött mindenki felé !
Aztán (persze tisztán szívből) kifigyelte h. merre kell állni és azóta tudatosan ott van.
Ezzel persze nem lenne semmi baj, még akkor sem ha nem vallaná be csak hallgatna, de
helyette a mártír "én jó vagyok ők meg a gonoszok " szöveget mondja, amitől már a falhoz tudnám vágni ! ÉS sehol szóba nem jön hogy buzi vagy egyszarvú vagy lófasz a csávó !!!

csillagporszem 2019.01.05. 12:26:36

@bElannaTorres:
Én nem emlékszem hányszor bántódott meg, de egy nagy kiakadása volt a kiválasztáskor de hamar lenyugodott és visszaváltott normálisba. Ezen egy kiakadásán rugóznak itt sokan és ráhúzzák, hogy agresszív meg ilyen baromságok. Elég lenne elismerni, hogy nem szeretjük az affektáló melegeket és azért nem akarjuk visszaszavazni, de ilyeneket írni hogy agresszív meg szarkeverő. Pont hogy próbált mindig kimaradni a konfliktusokból és szépen elevickélni a döntőig :D

bElannaTorres 2019.01.05. 12:26:50

@moletty: renyhének kéne kiesnie igazából, teljesen megbolondult a bezártságtól és lehúzza a másik kettőt. zsuzsi az elején összeveszett erával, Csoki provokálta, szegény csaj tényleg szociálisan le van maradva nem tudta kezelni, ahhoz képest elég szép volt ahogy krisztián bunkózásait viselte, végül is csak annyit mondott neki, hogy ne szólj hozzám
Nekem ő azért is szimpatikus, mert elég finoman mondta meg a lányoknak, hogy nem kéne tűrniük hogy így bánjanak velük ezek a fiúk (CSoki, ánusz) és itt meg igaza volt, akkor is ha ő nem az simulékony, szociális.

moletty 2019.01.05. 12:27:14

@úgymond olvasó mmkk: Lehet h. ezért vagy szimpatikus... Ó a picsába kimondtam :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 12:27:49

@,,: @úgymond olvasó mmkk: Csak egy picit léci,,,, azért szeressetek, de nem bírom ki, amolyan szakmai ártalom.....
Európában és a világ több pontján is egyaránt valami megváltozott sajna az elmúlt években.
A változás azonban, noha jól láthatóan nem a jó irányba indult el, mégsem tűnik úgy, mintha megállítható lenne. Az ugyanis, amire válaszként az Európai Unió született, újra kezd elharapódzni. Az az eszetlen nacionalizmus, a rasszizmus, ami az elmúlt években egyre inkább kezd elhatalmasodni, újra áldozatokat fog követelni és lassan beszövi a tudatot a gyűlölet, az uszítás. Ha, akár (gondolatban) nem teszünk semmit, a történelem újra meg fogja ismételni önmagát, ami szinte biztosan százezrek halálát fogja jelenteni.
Én tanultam nagyapám intelmeiből, aki megjárta a nagyhonvédő háborút!
Olaszország, Magyarország, Egyesült Államok, Brazília és még lehetne sorolni azokat az országokat, ahol az emberek haragból szavaztak meg egy olyan vezetőt maguknak, akik felmérhetetlen károkat okoztak és még fognak is okozni az elkövetkezendő években.
A nacionalista vezetők száma, akik eszetlen intézkedéseiket megpróbálják úgy eladni, mintha az minden esetben a NÉP érdekében történt volna, egyre csak szaporodik.
Sokan hiszik úgy, hogy ezektől a vezetőktől nem kell félni, hisz ez csak egy válaszreakció a korábbi évek kormányainak korrupcióira és hazugságaira.
Naivitás lenne azonban azt gondolni, hogy egy nacionalista kormány hatalomhoz juttatása majd példát statuál, nem pedig egy ország lerombolásához vezet.
Többek közt ezért is ijesztő a jobbratolódás...
és bocsánat,,, befejezem!

moletty 2019.01.05. 12:29:27

@bElannaTorres: Ez lehetne egy jó megoldás abból a szempontból h. érdekes lenne hogyan változik Zsu és Greg játéka ! Igen ebben egyetértek Veled !

bElannaTorres 2019.01.05. 12:30:29

@csillagporszem: biztos vagyok benne, hogy ez benne van, de Greget inkább azért utálják igazából mert zsuzsi mellett áll, aki esélyes, vagyis miatta nem nyerhet Roli vagy Hunor.
Nekem viszont ez a két srác nem szimpatikus, főleg a kettős mérce miatt, Rolinak és hunornak elnézzük azt amit másoknál felhozunk: pl greg manipulatív és szarkeverő, de roli ? Ugyanez. Vivi kurva taktikája az hogy ágyba bújik másokkal, és Hunor?

Ha ez nem lenne, biztos vagyok benne, hogy mindkét játékost jobban tudnám kedvelni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 12:33:37

@UdvariatlanBolondvagyok: nem gondolom, hogy nem kell félni azoktól a folyamatoktól, amik jelenleg európában - és a világon - zajlanak. sokszor vélek párhuzamokat felfedezni a 2. vh előtt és alatt történtekkel. ne magadból indulj ki, te tanultál abból, amit hallottál, meg még nagyon sokan tanultunk, de legalább ugyanannyian vannak, akik nem. a történelem ismétli önmagát...

@moletty: ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 12:33:54

Jaa, és VV...DDD
Renyhén miért van mindig (teljesen indokolatlanul) combfix?
A tegnap esti aranyköpése, pedig : " Rendes depresszánsnak érzem magam!"- hát ööö, hogyismondjam csak...

bElannaTorres 2019.01.05. 12:33:57

@UdvariatlanBolondvagyok: ++++ annyi pluszt tudnék írni , akkor is ha nem ugyanazoknak drukkolunk a játékban :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 12:34:38

@bElannaTorres: tegnap is mondtam, ma is mondom, hogy Hunornál nagyobb kurva nincs a villában

mobilos perpetuum 2019.01.05. 12:34:45

@Pancsamanó: Az "okos" Roli. Igaz, Szilveszterkor, részegen, de tudjuk, a részeg megmondja az igazat.
Érzelemmentesen (???) : Zsu-ról: Kutya az a nő. Azt csinálja, amit a csávó mond. (Gregre céloz, de téved.)

moletty 2019.01.05. 12:35:31

@UdvariatlanBolondvagyok: Egyetértek Veled, de lehet h. "ennek így kell lennie"
Úgy túnik a történelem térbeli spirálként halad előre sajnos :(

rostás 2019.01.05. 12:35:37

@bElannaTorres: Zsuzsu miért esélyes? Mert szellemi fogyatékos?! A fiúk tényleg néha unalmasak. Viszont legalább nem rosszindulatú, ordítozó, ostoba kreténnek. Soha, egyetlen balhét sem ők provokálnak hanem a pszichohármas. Senkit sem érdekel, hogy Greg meleg (szerintem nem is az), hanem az, hogy sunyi, hisztérikus, agresszív, buta.

csillagporszem 2019.01.05. 12:36:57

@bElannaTorres:
“Nekem viszont ez a két srác nem szimpatikus, főleg a kettős mérce miatt, Rolinak és hunornak elnézzük azt amit másoknál felhozunk: pl greg manipulatív és szarkeverő, de roli ? Ugyanez. Vivi kurva taktikája az hogy ágyba bújik másokkal, és Hunor?”

Mert ők férfiak és a nők velük elnézőbbek. Ezért nem nézik el Gregnek sem, mert meleg. Nagyon remélem idén Zsu nyer és végre egy nő kapja a főnyereményt. Szinte bármelyik csajnak hajlandó lennék a végén szurkolni, de csak azért, hogy ne azért nyerjen már akármelyik tuja pasi, mert ő férfinak született.

rostás 2019.01.05. 12:37:04

@mobilos perpetuum: Roli nem okos. Csak egyszerűen hétköznapian normál. Ami itt már nagy szó :)

moletty 2019.01.05. 12:37:43

@bElannaTorres: Kurva nagy különbség : Roli "beismeri" a taktikázást g1G pedig elhazudja !

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 12:38:54

@moletty: nem kellene így lennie. nagyon nem :/

moletty 2019.01.05. 12:40:14

Én most Lacikának adnám, mert bár ő se a legeszesebb, de nem harsány és nem gonosz és nem aljas ( pedig lehet h. kicsit buzoid :)

moletty 2019.01.05. 12:41:47

@úgymond olvasó mmkk: És akkor még Kínáról nem is beszéltünk....
és az USA elnöke egy faszparaszt idióta szaralak ! NA Ő kb. VV-s lehetne !

bElannaTorres 2019.01.05. 12:42:07

@rostás: Zsuzsit azért kedvelik mert van tartása, akkor is kiáll a véleménye mellett, ha az nem szerencsés ott bent, bátor, és fura - van akinek viccesek a naivák, végül is fiúban is hányszor nyerte már az ügyeletes hülyegyerek?
Roli is provokál, azt mondta mindenkinek hogy szívvel játszik, erre mindenki gregre rakta, arra az emberre, aki igyekszik jóban lenni mindenkivel. Greget nem agresszív, szerintem Csoki, radics és Ánusz volt agresszív.

ibsen 2019.01.05. 12:44:04

Sziasztok!

Most néztem meg jobban, az öfi képeit az egyiken Glenn Close van aki tiszta Reni:-))

mobilos perpetuum 2019.01.05. 12:44:09

@Pancsamanó: magában beszél
Azért a riportszobában csak elmondják nekik, hogy az összefoglalóba nem tehetik be, hogy valaki okosan, vagy bután néz ki a fejéből, beszéljen a kameráknak.

Jaj, most beugrott, amikor az erdélyi Ádina a vécében kérte Istent, segítse a győzelemhez. Nem pont akkor qrta el, már kicsit előtte. (Eleinte kedvelhető volt sokaknak-)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 12:45:02

@úgymond olvasó mmkk: Ezért a para a gátlástalan, öncélú folyamatokat illetően, mézes-mázos köntösbe csomagolva... Ezért félő a kékplakát-propaganda elképesztő, tragikus, és már- már visszafordíthatatlan rombolása!( A saját pénzünkön! Abszurd!)

moletty 2019.01.05. 12:45:04

@bElannaTorres: Greg un. "rejtett agresszív" csak hasonlítsd össze Lacikával pl.
Vagy a kedvenc kis szarkeverőmmel : Adrival, na pl. ő sem agresszív !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 12:45:07

Nem győzöm hangsúlyozni ,ha bárki megy vissza Greg ellen, akkor a Hősök terén bárkit lesz*pok Hétfő reggel 10-től du 14-ig a fagyban , hajazni lehet (mert nincs) ;)

WICKEDWITCH 2019.01.05. 12:46:52

Sziasztok és BÚÉK! :) Engem teljesen beszippantott az ünnepi nyüzsgés (egy csomó kóborló pajti most volt itthon), de tegnap megint megnéztem egyet, és sose gondoltam volna, hogy egyszer ilyesmi fog előfordulni, de özvegyribancra szavaztam. Kizárólag azért, hogy a hisztérikus idióták (minusz Adri, mert ő talán még nem süllyedt bele teljesen a mocsárba, aztán nem tudom) gyengüljenek. Greg nagyon rövid ideig volt szimpi az elején, aztán semlegességbe süllyedt, aztán idegesítővé vált (számomra, de mondom, hézagosan követtem csak). Özvegyribi meg a lista legalján kullogott szoros versenyben Zsúval és Renyhével. Kettejük ellen is őt szavaznám vissza, és nem azért, mert amúgy szimpatikus a viselkedése, még mielőtt valaki félreértené.
A PC-s dologhoz is hozzászólnék. Szerintem is sokan átestek már a ló túloldalára, és baromi idegesítő, hogy az ember nem mondhat lassan semmit, meg nem nézhet sehogy sem, mert mindjárt rasszista, meg homofób, meg fasiszta, meg mittudoménmi, és a legjobb, hogy ezt mások mindig jobban tudják. Ott volt a Once Upon a Time sorozat. Az utolsó évadát nagyon elbaszták. Főszereplő csajnak (Hamupipőkének) egy latin színésznőt tettek be, akihez egyszerűen nem illett ez a szerep. Van ilyen. A Facebook oldalon sokan szidták, mire mindig megjelentek azok, akik azonnal lerasszistáztak mindenkit, aki szidni merte a csajt. Hiába magyarázták nekik, hogy béna, hogy nem illenek össze a szereppel, sőt, hogy más szerepben még szerették is, ezek tovább hajtogatták, hogy rasszista. Beragadt náluk ez a dolog, és jobban akarták tudni, mi van a fejedben, mint te. Ismerős szitu...
Na, mindegy, szóval én sem fogok kétségbe esni, ha a Csillámfasz megy vissza, legfeljebb még ennyit sem fogom nézni, mert Renyhe meg Zsu idiotizmusa nem érdekel, mást meg, ahogy hallom, ritkán mutatnak...
@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi: végre megnéztem Grindelwald bűntetteit!!! Imádtam! :)))))

moletty 2019.01.05. 12:47:43

@mobilos perpetuum: Na hát Ádiná vagy a tornatanár Vera baszki...
erdélyi ismerősök mondták, hogy szégyenlik, mert miket képzelhetünk róluk ezekről a picsákról !
Megnyugtattam h. a hülyepicsa az hülyepicsa ha erdélyi ha pesti ! :D

bElannaTorres 2019.01.05. 12:48:55

@csillagporszem: EKG

@moletty: többiek előtt még azt mondta szívvel játszik a szavazás előtt, ezért akadtak ki reniék

Lépek kicsit sétálni

moletty 2019.01.05. 12:49:37

@szociál: 1. csak a biztonság kedvéért : Te pasi vagy ? (persze akkor is csábító :D :D
2. Mit jelent a hajazni ?

,, 2019.01.05. 12:52:02

@UdvariatlanBolondvagyok: megfogadtam, h nem fogok a vévében politizélni:) úgyhogy csak röviden: a szélsőségeket nem szeretem, semmilyen irányban. "Problémák" (nevezzük így finoman) vannak, itthon is, és globálisan is, nem vagyok szemellenzős, úgyhogy látom pontosan.
Globális viszonylatban megmondom az őszintét, ötletem sincs. Az EU lába alól viszont érezhetően kicsúszott a talaj, nem tudott lépést tartani a "problémákkal". Hazai viszonylatban viszont a konstruktív hozzáállásban hiszek, mert egy naíva vagyok, abban, hogy lehet építeni, jobbá tenni, úgy, hogy mindenki számára win-win legyen, még ha ez nehezebb és időigényesebb feladat, amúgy oktatásbuzi vagyok és mindent alulról kezdenék. Na ilyen gondolkodással jelenleg nem nagyon találkoztam. Várom azoknak a vezetőknek a színrelépését, akik osztják ezt, addig nem szavazok. ennyikeh

moletty 2019.01.05. 12:52:07

@WICKEDWITCH: NA za is mekkora náci már : ki akarja irtani a muglikat ! :)
( egy megőszült kalóz aki varázsló lesz, ezt tuti nem hiszem el akármilyen dok. film is ! :)

rostás 2019.01.05. 12:52:17

@bElannaTorres: Ne haragudj, de ennél a "szívvel játszik"-nál nagyobb hülyeséget régen hallottam.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 12:53:59

@WICKEDWITCH:
+1

A szerkesztőkön múlik minden, ha nkik is tele lesz a f*szhuk Renyhével és Zsuval akkor szépen nem teszik be a bolonfságukat az összefoglalóba és így jártak :)))
Helyette majd kapunk Lacika hajvágást, meg Roli tattikát, meg Greg zuhanyzóst :)
Díjaznám ha Greg kihullana, már Renyhe a bekattanás szélén áll, már nem kell sok annyira kész a csaj, remeg szinte, ha Greg kizúgna mellőle akkor nem lenne bolondság hanem mint egy vulkán kitörne belőle az állat, és őt is kibasznák mint Csokikát :)
Hajrá Vivike !

moletty 2019.01.05. 12:54:14

@rostás: és a "jó" oldalán a "gonoszak" ellen! baromság, szinpadi manir, ripacskodás ez G1G

rostás 2019.01.05. 12:55:10

@csillagporszem: Zsuzsu miért esélyes? Mert szellemi fogyatékos?! A fiúk tényleg néha unalmasak. Viszont legalább nem rosszindulatú, ordítozó, ostoba kretének. Soha, egyetlen balhét sem ők provokálnak hanem a pszichohármas. Senkit sem érdekel, hogy Greg meleg (szerintem nem is az), hanem az, hogy sunyi, hisztérikus, agresszív, buta. Ne legyél már ilyen előítéletesen koncepciózusan rosszindulatú, férfigyűlölő feminista!

moletty 2019.01.05. 12:55:21

@szociál: EKG ! és most nehogy megint azt írja valaki hogy "mert VVV-t akarjátok példaképnek"

Angora Cardi 2019.01.05. 12:56:44

@WICKEDWITCH: jól tetted :)) Most újra meg akarom nézni azonnal :)))

Kábel Barát 2019.01.05. 12:56:50

@csillagporszem: Greggel nem az a baj, hogy meleg vagy, hogy affektál vagy ahogy mozog. Számomra ez jópofa, érdekes figura. A legnagyobb probléma az vele, hogy iszonyúan buta, műveletlen, sötét, mint az éjszaka. A legkiakasztóbb példa a Miami a kedvenc városom...imádom, erre Afrikában kereste. A környezetétől elvárja a toleranciát, a másság elfogadását, ugyanakkor ő senkit és semmit nem fogad el, ami nem csillámfaszompóni. Egyértelműen csak a saját 2 alattvalóját tartja valamire, mindenki más gonosz, sátán. Egy 5 éves gyerek érzelmi és szellemi szintjén van. Az 5éves lányom van most az unikornisos, sellős korszakban, de már lassan jön kifelé belőle. Az, hogy Greg mennyire buta a kiválasztáson látszott a legjobban, amikor nem kalkulált azzal, hogy Roli a villamester.

WICKEDWITCH 2019.01.05. 12:57:31

@UdvariatlanBolondvagyok: amiről te írsz, az a ló egyik oldala, amit én hoztam példának, az a másik. Egyszer már jó lenne, ha a többség a tetején ülne... (Amúgy szia, aggódtunk miattad a múltkor. :))
@moletty: :DDD És itt most nem rumja volt neki, hanem varázs vízipipája, vagy mije. Az a lehelet pusztító lehetett... :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 12:58:00

@moletty:

Mindenki utálja Vivit, de Greg kiesése nagyobb szarcunamit indítana el, végre Renyhe feladná a játékot.

moletty 2019.01.05. 12:58:54

@Kábel Barát: EKG ! De a fanatikus rajongóknak hiába írod le 10000x !

moletty 2019.01.05. 13:00:07

@úgymond olvasó mmkk: De (köpjetek le) én még most sem értem h. ki kinek a kurva anyja, lánya fia ?! megnézem még1x !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 13:01:15

@moletty:

Pasi, és heteró, de néhány órára buzi leszek ha Greg kiesik :)
Hajazás az ha a csajnak megragadod a haját sz*patás közben :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 13:01:58

@szociál: és most egy csomó csaj a párnájába zokog, mert néhány órára buzivá válsz

WICKEDWITCH 2019.01.05. 13:04:19

@úgymond olvasó mmkk: igen!!! :))) Most várhatjuk a 3. részét...

moletty 2019.01.05. 13:05:24

@szociál: Köszönöm, így már világos :D Hát benevezek... kurvuljak el :D :D

Jók legyetek és ami a szíveteken az a szátokon ! És ne tattikázzatok, azt a gonoszok teszik csak !
(trapp trapp trapp ajtó bebaszás hallatszik majd : ezt nem hiiiszem el kurva ajtó, kurva körmöm.... mindig ez van ha megyek valahova... Reni haggyá má........

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 13:09:12

@úgymond olvasó mmkk:

csak néhány óráig leszek radiátor, ennyit megér nekem.

@moletty:
:)

WICKEDWITCH 2019.01.05. 13:09:15

@moletty: én értem, de akkor is meg fogom nézni még 1x. :))) (Csak azt nem sikerült kiderítenem még, hogy ezek a Lestrange-ek hogyan rokonai Bellatrix férjének, de ezzel be is fejezem az offolást, mert még a végén fenékbe rúgnak.) Bocsika mindenkitől! :)))

Pancsamanó 2019.01.05. 13:10:49

Egyébként: oké, Vivi erkölcstelen. De Zsuzsu is smárolt érzelmek nélkül "mindenki Hunorjával", illetve ő volt az aki egy szal csöcsben dobálta a sonkáit amikor a többi lányon mind ottmaradt a fehérnemű a szexi tánc versenyen. Zsuzsuka ott csöcsökkel akart nyerni, meg gátlastalankodással. (nyert is). Ő sem báranyka.

Pamutbojt 2019.01.05. 13:14:33

@Kábel Barát: Azért nem kalkulát ezzel, mert meg sem fordult a fejében, hogy őt bárki "megbélyegezze". Ő annyira jó, szerethető, kedves, így nem számított jelre senkitől. Tehát sötét és borzasztóan önelégült, komoly személyiségzavarra utal ez a torz énképe.

mobilos perpetuum 2019.01.05. 13:14:42

@moletty: Egy szót értelmezni nem olyan nehéz, ha már mondatokkal nem boldogulsz.
Ádinára írtam "sokaknak" kedvelhető volt. Nem akartam kitérni rá, hogy nekem kezdettől unszimpi volt.

Pamutbojt 2019.01.05. 13:18:37

@Pancsamanó: Továbbá a legutóbbi bulikában Renyhével meglehetősen közönséges hájtáncot adott elő, természetesen félmeztelenül.

csillagporszem 2019.01.05. 13:22:03

@moletty: fanatikus rajongóknak? :D
Decuki vagy, nem vagyok fanatikus rajongó, megnyugtatlak nem vágok eret ha kiesik Greg, sőt szitkozódni se fogok vasárnap, hogy fújj milyen emberek élnek közöttünk, hogy egy Vivit visszaszavaznak :) Igazándiból Vivi is egy érdekes karakter, még ha azonosulni nem is tudok vele, de műsor szempontjából nem olyan rossz kari ő.

Az álszentséggel van bajom. Zsuék csinálják a műsort, ha ők nem balhéznak akkor dögunalom van. Lásd karácsonyi műsor, amikor szeretet volt meg béke és sokan beírták, hogy de dögunalmas egy adás volt. Lehet Rolikának adni a végén a nyereményt meg Hunorkának drukkolni, de nem kell itt bekamuzni, hogy jaj én Roli miatt nézem meg Lacika miatt, mert jaj ők olyan szórakoztatóak. Én olyannak adnám szívből a nyereményt aki megdolgozik érte, mégha nem is tudok vele azonosulni, de legalább nem egész nap egy kanapén döglik és azon filózik kire rakja a jelét, mert az ilyen karakterek a műsor unalomba fulladását hozzák csak el.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 13:23:43

@,,: Huuuu,,, egyszer le kellene ülnünk egy hosszabb csevejre, mert ez így baromi hosszú lenne!
Ha jól emlékszem az oktatásról, már dumcsiztunk. Mélységesen igazat adok , az alulról kezdődő építkezésben, még ha egy emberöltőnyibe kerül is (lásd finnek).
A többit, majd szép lassan, csepegtetve...:))))

mobilos perpetuum 2019.01.05. 13:24:01

@szociál: Álom, álom, édes álom. Nektek Vivike visszatérése.
Ezt valamilyen Greg-ellenes helyről indították, sokáig nagyon lent is volt, de jön felfelé:
www.easypolls.net/poll.html?p=5c2d39f0e4b0de4113041848

csillagporszem 2019.01.05. 13:28:26

@rostás: Zsu azért esélyes mert érdekes karakter. A szellemi fogyatékozás csak téged minősít, köze nincs hozzá a csajnak és jó lenne befejezni. Én ismerek szellemileg akadályozott embert, de ő meg nem tehet róla ezért nem szép bárkit is szellemileg fogyatékosozni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 13:31:57

@WICKEDWITCH: Persze,persze, szélsőségmentesen, józanul...Én sem dobok egy hátast semmiféle beszólástól, különösen ha az a megfelelő iróniába, vagy humorba van ágyazva.
A xenofóbia rémülete, a zsigeri indulat....Ettől óvnék mindenkit! Csak...

Pancsamanó 2019.01.05. 13:33:39

@Pamutbojt: igen, ezt lehagytam, ilyen is volt. Zsuzsu is gátlástalan csak neki egy-két pohárral több kell, ennyi.

Pancsamanó 2019.01.05. 13:36:32

@csillagporszem: Érdekes karakter, maradjon, de ne nyerjen. Mert negatívan érdekes karakter.
Vigye a pénzt az, aki nem balhézik (nekem a balhé ugyanis nem pozitív műsor) de normális. Roli, Lacika, Adri vagy Hunor.

ibsen 2019.01.05. 13:37:55

Tegnap a táblánál senki nem tette Greget a taktikusok közé pedig inkább az 60%-ban legalább...

Pamutbojt 2019.01.05. 13:39:14

@csillagporszem: Olyan sokszor olvasom ezt, hogy Zsu szórakoztató. Írna valaki egy példát erre?

Pancsamanó 2019.01.05. 13:41:45

@Pamutbojt: Azoknak szórakoztató akik ilyen "katasztrófa turisták", azaz a negatív dolgok szórakoztatják őket. Balhé, primitivizmus, üvöltözés, veszekedések. Az ilyenek pártolják Zsuzsut. Mert adja számukra a szellemi táplálekot.

Pamutbojt 2019.01.05. 13:44:02

@Pancsamanó: De jó ez az összegzés. Valóban, így lehet.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 13:44:37

így megőrülni egy szoláriumtól..

Pancsamanó 2019.01.05. 13:44:54

@Pamutbojt: Az pl. konkrétan idegtépően borzadály volt amikor Renivel páros blogot készítettek aztán sírást imitálva óbégattak mint két fogyatékos, hogy szar lett a vidi. Ezeknek a lanyoknak ez a poén-szint.
(Adri is csak a homlokát ráncolta hogy ez meg WTF volt...Greg meg besértődött hogy őt nem vették be. Ez kiválóan mutatta ezen játékosok szellemi szintjei közti különbseget :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 13:45:42

@Cukorborsó88: a hajak is zokognak, ha szoci buzi lesz :DDDDD

hereverő heverő 2019.01.05. 13:46:15

@csillagporszem: Nem a fenét nem vagy fanatikus, pont mint mobilos perpetuum (ha ugyan nem ugyanaz vagy, mint pl Hümérosz). Állandóan szajkózod, hogy miért jobb Zsuzsika, mint más, mennyivel jobb Greg mint Ribi. OK, elmondtad egyszer, kétszer és válaszoltunk is neked/nektek. Mégsem sikerül leállni? megértettük, hogy neked/nektek más a favorit, nekem/nekünk meg nem az. ÉS? Mi a francnak kell sulykolni, hogy de a más miért nem jó. Nekem az a jó, pont.
Zsuszuék műsora engem nem érdekel, ezért szavaznék Ribire - ha szavaznék. De ha még egyszer valaki megint elkezdi tolni a "szegény zsuzsi műsort csinál és nem is hülye, szegény greg azért utálják mert zsírbuzi" akkor letöltöm az appot és csakazértis ellene/ellenük fogok tolni egy szavazatot, hogy megnyugodjon a sérült kicsi lelkem. Faszom kivan már az értetlen konok kommentelőktől.
Akinek nem inge, nem veszi magára.

Pancsamanó 2019.01.05. 13:46:22

@Pamutbojt: másra nem tudok tippelni. Van az a réteg aki imádja a trash embereket.

Cukorborsó88 2019.01.05. 13:46:42

@Pancsamanó: nemnem. Tévedsz. Nem egy szál csöcsben volt az. Egy szál csöcsben és egy szál p@nában. Csak a teljesség kedvéért.

mobilos perpetuum 2019.01.05. 13:47:35

@csillagporszem: Így van. Azokról a hetekről nem is beszélve, amikor láthatatlan volt Rolika, (vagy láthatóan - el volt terülve a kanapén.)

csillagporszem 2019.01.05. 13:48:17

@Pancsamanó:
“Vigye a pénzt az, aki nem balhézik (nekem a balhé ugyanis nem pozitív műsor) de normális. Roli, Lacika, Adri vagy Hunor.”
Mert? Miért vigye el az aki a műsor szempontjából egy 0 karakter? Azért mert ő “jó” ember? Önigazolás, hogy igaz ha Zsuék nem balhéztak akkor unalmasnak találtam az adást, de én jó embernek tartom magam és ezért úgy gondolom csak a “jók” érdemlik meg?

Pancsamanó 2019.01.05. 13:49:03

@mobilos perpetuum: Nekem pl. sosem volt láthatatlan. De én nem csak a gangos embereket látom meg az életben sem.

hereverő heverő 2019.01.05. 13:49:21

@,,: és @UdvariatlanBolondvagyok: Erre én is beneveznék, ha szabad. Az oktatást amúgy én hoztam fel talán, de tök mindegy ki volt valójában. Szörnycsi, te amúgy is tanár vagy, ha jól sejtem?

Pancsamanó 2019.01.05. 13:49:36

@Pancsamanó: javítok: Hangos, nem gangos

mobilos perpetuum 2019.01.05. 13:49:47

@hereverő heverő: Fanatikus hadseregként viselkedtek. Kibéreltétek az oldalt?

mobilos perpetuum 2019.01.05. 13:49:57

@hereverő heverő: Fanatikus hadseregként viselkedtek. Kibéreltétek az oldalt?

csillagporszem 2019.01.05. 13:50:41

@hereverő heverő: nyugizzál le, ha ti leírhatják 100x, hogy itt sokan leírhatják 100x is, hogx Zsuék milyen alja népség, akkor én is leírhatom ugyanannyiszor, hogy én meg neki drukkolok. Sajnálom ha nehezedre esik ellenvéleményt olvasni.

Pancsamanó 2019.01.05. 13:51:06

@csillagporszem: de miért 0 karakter az aki nem pinában rázza a seggét, meg nem ordít mint veszettbarom?! Neked az életben is csak az a karakter aki agyalágyult és hangos?

,, 2019.01.05. 13:53:18

@hereverő heverő: annak indultam, de aztán más lettem, és most képezem vissza magam, de csssshhhhhh

hereverő heverő 2019.01.05. 13:53:20

@csillagporszem: Benne van a válasz: mert neki nem pozitív a balhézás. Ne legyél már ennyire korlátolt. Neki más a véleménye, meg neked is. Nem kell meggyőzni a te igazságodról, lehet élni más véleménnyel is, nem?

Pancsamanó 2019.01.05. 13:55:15

@hereverő heverő: nem fog meggyőzni (meg mást sem) hogy az a műsor ha 3 idióta ordít és meztelenkedik. Nekem nem ez. Meg úgy általánosságban a legtöbb embernek sem.

hereverő heverő 2019.01.05. 13:55:33

@,,: "Lehettem volna valaki más, de más az valaki más lett" :D

hereverő heverő 2019.01.05. 13:56:42

@úgymond olvasó mmkk: Igazad van, mostantól a kommentjeik mennek a /dev/null -ba.

Cukorborsó88 2019.01.05. 13:57:53

Most azon gondolkozom, hogy nem-e lehet-e esetleg-e, hogy a csillámpónitrió mátrixolta magát és kommentelget?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 13:59:21

@hereverő heverő:
Elég volt látni mit lemuvelt renyhe ébredés után, még Rolira se szavaznék ha ez a kalanyos lenne mellette :)))
Renyhe a legalja, most meg greg érzi a vesztét és teljesen kivan, már nem meri kibeszelni a másikat jön az 50-50%-os szövegével :))

csillagporszem 2019.01.05. 14:00:02

@hereverő heverő: persze hogy lehet élni más véleménnyel, de nem is én vagyok az aki azon háborog, hogy miért kell leírni 100x, hogy Zsuék egy alja nép. Nem engem zavar az ellenvélemény ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:00:54

@szociál: ugye tudod, hogy szétszakad a fejem? :)

@hereverő heverő: kell ez neked? :) nem kell.

@Cukorborsó88: :O

csillagporszem 2019.01.05. 14:01:54

@Pancsamanó: miért 0 karakter? Mert unalmasak.

Pancsamanó 2019.01.05. 14:02:28

na most megy az ismétlés, seprű-hajú Reni cikizi Vivi haját :D

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:03:11

@mobilos perpetuum: he? Tessékparancsolni? Probléma van? Itt ilyen fajták vannak. Ti esetleg kibéreltétek az oldalt? Nem tetszik, menjetek face-re a csillámfaszláma csopiba anuszrózsát illetni a gasztrointesztinális szervrendszer elöl lévő tagjával.

Pancsamanó 2019.01.05. 14:03:24

@csillagporszem: nekem az értelmes ember sosem unalmas. Nekem a sötét primitív ember unalmas. De ki mivel szimpatizál.

mobilos perpetuum 2019.01.05. 14:03:46

@Pancsamanó: Győzikével együtt arra csorog a nyálatok, hogy Vivikát éppen ki dugja, vagy ujjazza? Ez műsor?
Én is berágok, amikor @ nélkül csak bedobja a nickemet. Gyanúsíthat, hogy nem vagyok-e más nicken is. Na most kis is megy szembe a széllel?
Berakom még ma nektek, ötezer ember az mind hülye, mert bezzeg itt húszan írtok néha nyolcszáz hozzászólást, ezért mindjárt elhiszitek, hogy csak ti látjátok jól a VV9-et.
Adri 2% Greg 7% Hunor 15% Lacika 9% Reni 8% Roli 10% Zsuzsu 47% Vivi 2%
Összes szavazat: 5143

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:04:01

@Cukorborsó88: most majdnem neked is mondtam, hogy ne etesd, de ez tetszik :DDDDDD

hereverő heverő 2019.01.05. 14:04:17

@,,: És még ehhez: Ebben (is) nagyon egy véleményen vagyunk. Csak sajnos itthon (és egyre több helyen) hitkérdést csinálnak a politikából. A világ boldogabbik felében erre sokkal nehezebben, későbben jönnek rá, mert az ottani oktatás, a kultúra arra neveli az embereket, hogy a másik véleménye is szabad. És mire rájönnek, hogy az a vélemény már átlépett egy vékony vörös vonalon, addigra pont kicsúszik az EU lába alól a talaj. mert úgy lett megalkotva, hogy a döntéseket csak a lehető legszélesebb egyetértésben lehet meghozni.
Befejeztem.

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:04:18

@Cukorborsó88: aztán most nem megyek se setálni se szánkózni mert k@rva hideg van

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 14:05:18

@hereverő heverő: Igen, elnézést, valóban így volt, csak hát a rövidtávú sorompói ugye!
Na, indulok túlórázni...DDD Épp megfelelő az összeverődési idő...-1,,hull a hó, és a szánkókat sem adták még oda a szegény, rászoruló gyerekeknek...pusszzz!!!

csillagporszem 2019.01.05. 14:07:07

@Pancsamanó:
“nekem az értelmes ember sosem unalmas. Nekem a sötét primitív ember unalmas. De ki mivel szimpatizál.”

Ezesetben viszont akkor nem értem minek nézel vv-t, az utóbbi időben már csak ilyen karakterekről szól.

hereverő heverő 2019.01.05. 14:07:38

@mobilos perpetuum: Nekem már mindegy, kimondtam! Jehova, Jehova!

gondolsz amit akarsz, az utolsó válaszom neked.

Pancsamanó 2019.01.05. 14:08:21

@mobilos perpetuum: Drága szívem, ki mondta hogy Vivi műsor? Én Roli-Adri-Lacika-Hunor párti vagyok.
A 3 nyomoronc+Vivi eshet ki a francba.
De a te logikád szerint te meg azért nyomod Zsut ennyire mert izgulsz a narancsbőrös villantásaira? Hianyozna ha nem rázná a háját a táncos feladatokban?

hereverő heverő 2019.01.05. 14:08:47

@Cukorborsó88: Nincs is hideg! És különben is, nem létezik rossz idő, csak nem az alkalomhoz illő ruházat.

Pancsamanó 2019.01.05. 14:09:18

@csillagporszem: szerencsére nem. De honnan is tudhatnád, számodra aki normális az láthatatlan mint írtad.

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:09:22

@úgymond olvasó mmkk: nagyon vigyázz mert nálam zselés szaloncuki van :) (milyen milka?

hereverő heverő 2019.01.05. 14:09:47

@UdvariatlanBolondvagyok: Az én nevemben is karcolj a hóba egy O1G-t légyszi :)

csillagporszem 2019.01.05. 14:10:16

@mobilos perpetuum: de szép, Roliéknak összesen nincs annyi %-uk mint Zsu-nak :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:10:52

@Cukorborsó88: mogyorós. meg akarsz vesztegetni? :D

Maximista vagyok 2019.01.05. 14:11:39

@úgymond olvasó mmkk: ki megy vissza vasárnap retek nővérem?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 14:11:44

@hereverő heverő: De,,buzz hideg van, most léptem utcára, pedig egy szekrénnyi ruha van rajtam!

csillagporszem 2019.01.05. 14:11:52

@Pancsamanó: na akkor kivi lennék te mit láttál Rolitól azon kívül hogy döglik a kanapén :D

mobilos perpetuum 2019.01.05. 14:12:04

@hereverő heverő: Nincs válaszod, egyes hangadókat szajkóztok. Sajnálom, tavaly a széria vége felé már "szabad volt" Dávidról rosszat írni. Akkor egyetértettünk. Így rémlik.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:12:57

@Maximista vagyok: te kis retek :) fogalmam sincs. a játéknak jobbat tenne, ha vivi menne.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.05. 14:12:59

@hereverő heverő: Meglesz tesa,,,rajtam van az ötujjas...!!!! Löpááá!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 14:14:00

@úgymond olvasó mmkk:

az első etaptól én is agyérgörcsöt kaptam, az a dialóg amit lenyomott Renyhe Vivikével, csak hápogott a sebajtóbiás szájával.
Szerintem megkérdezhetnék Renyhétől Greg kiesése után (a szerkik) hogy bírja e még a játékot, mert ezt rossz nézni ahogy megzuhan, megint előadja a nagy halált akkor szerintem az ő érdekében tegyék ki a játékból, és gondoljanak a nézőkre is, mert ez a nő nagyon beteg.
Vagy ennyire profin játssza meg az idegösszeroppanást, vagy ennyire kész van már, de ez nem normális, kezelésre szorul.

Maximista vagyok 2019.01.05. 14:15:37

@úgymond olvasó mmkk: találjuk ki mit tippelünk, nyernünk kell :D

hereverő heverő 2019.01.05. 14:16:58

@Cukorborsó88: és @úgymond olvasó mmkk: Nekem van fehércsokis Lindor-om, bibibí. Kenjétek a hajatokra a Milkát, meh :)

Pancsamanó 2019.01.05. 14:17:42

@Angora Cardi: ajh összeakadtam a kommentek, ezt neked szántam:

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 14:19:26

@csillagporszem:

"...de szép, Roliéknak összesen nincs annyi %-uk mint Zsu-nak :D..."

Amit Zsu hoz nekik, azt Renyhe el is viszi :)))
Többen utálják Renyhét mint ahányan szeretik Zsut.

Pancsamanó 2019.01.05. 14:19:50

@szociál: ő ilyen lehet alapból, csak eddig nem jött ki mert Csoki elvonta a figyelmét mindenről. Most hogy csokitlanítva lett, jobban kijött az énje.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:19:56

@szociál: még egy ilyen első etap, és megyek a vigyorgóba

@Maximista vagyok: ja, le vagyunk maradva egy kicsit :D

@hereverő heverő: burzsuj.

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:21:26

@hereverő heverő: nem bírom a 25 fok alatti hőmérsékletet. Megfázik a fülem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 14:21:31

@Pancsamanó:

Csoki volt a vonat a döntőbe Renyhének, ezért mászott rá mint a kullancs.
De a tattikája nem jött be, ezért irigyli Vivitől a hancúrt :))

@úgymond olvasó mmkk:

:))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:22:17

@szociál: irigy, ugye? szerintem is. de nem csak a hancúrra, hanem Vivienre úgy általában

Angora Cardi 2019.01.05. 14:22:55

@Pancsamanó: egy rajongója 5 néven veri magát itt egész nap, engedd el, látod beleköt mindenkibe és mindenbe, vicc hogy valakinek ez a nyomorult szefos zsuzsika a szint...
gyere inkább adok a lekvaros turogombocbol ami most készült el

csillagporszem 2019.01.05. 14:22:58

@szociál: sajna ez igaz, úgyhogy remélem Renike hamarosan kiesik, mert csak lehúzza szegény Zsu-t :D Most nagyon úgy néz ki mintha kezdene teljesen bekattani a bezártságtól, jobb lesz neki ha hazamegy :)

hereverő heverő 2019.01.05. 14:23:13

@úgymond olvasó mmkk: Hölgyem, hisz majdnem egyszerre van a névnapunk nemde? Igaz, ezt karácsonyra kaptam, de névnapra is ilyet kaptam, csak kókuszosat.

Biztos le volt árazva a Tescoban :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 14:23:29

@úgymond olvasó mmkk:

Persze, Renyhének doboz teste van, Vivi kinéz valahogy.
Renyhét nem mászta meg senki, csak elment rá Csoki, Vivit meg boldog boldogtalan megtolta :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 14:24:41

@csillagporszem:

mindenki jobban járna ha a következő egy Renyhe - Fantomkép lenne, akkor már csak pár nap és vége az ölelgetős sírós pitsa műsornak.

Angora Cardi 2019.01.05. 14:25:17

@szociál: Csoki kidobta inkább magát a villából renyhe elől

hereverő heverő 2019.01.05. 14:25:50

@Cukorborsó88: növesszél te is olyan szőrt a füledre mint Szuszi kutya. Most is a hóban hentereg meg nyargalászik, tök boldog a hótól.

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:26:26

@hereverő heverő: a kókuszosat már biztosan megetted :/

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:26:34

@hereverő heverő: ide jársz büszkélkedni? :) én nem kaptam a névnapomra csokit. pólót kaptam meg hűtőmágnest :)

@szociál: doboz test :)))

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:28:34

@hereverő heverő: öhm, nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy jól állna. Szuszi más tészta, neki meg a hó is jól áll

csillagporszem 2019.01.05. 14:29:46

@Angora Cardi: 5 néven? :D Én ma összedobtam egy tökszuper ebédet, gyereket is kivittem szánkózni, még a havat is sikerült eltolni. Az én napom is csak 24 órából áll, sajna nem tudok egész nap idekommentelgetni főleg nem 5 nickkel :D De ha ez boldoggá tesz akkor hidd ezt, engem nem zavar :D

csillagporszem 2019.01.05. 14:31:10

@szociál: úgylegyen :)

Na elmentem, mostmár nagy egyetértésben támogathatjátok egymás véleményét :D Szép napot :)

Pancsamanó 2019.01.05. 14:31:41

@Angora Cardi: az fini lehet :) ma úgyis egész nap édesség megy, rengeteg a maradt csoki meg szaloncukor! Küldök ;)

hereverő heverő 2019.01.05. 14:31:41

@Angora Cardi: Ha belédkötök, adsz túrógombócot? Egyik kedvenc kajám, szoktam magamnak csinálni is, csak sajna annyira pepecselős - türelmetlen gyerek vagyok, mindent mindent mindent akarok, és még ma!

Angora Cardi 2019.01.05. 14:35:12

@Pancsamanó: lekvárosat!! Mmkk Lacikát lekvárral támogatjuk

hereverő heverő 2019.01.05. 14:35:17

@Cukorborsó88: hááát... [lesüti a szemét, nézi a padlót]

Pancsamanó 2019.01.05. 14:35:32

@csillagporszem: ezután az öntömjénezés után már értem miért a bolondság A Szint. Nincs több kétség

Pancsamanó 2019.01.05. 14:36:46

@Angora Cardi: Azaz, csakis lekvár!!! Lacikát a döntőben egy nagy adag lekváros sütivel kellene várni :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.05. 14:38:18

Olyan buta ez a ribinyó! Pont elmagyarázta neki a flúgos csopi, hogy roliék nem csak kiválasztottat, de kihívottat is választottak. Mert Greg tuti vivit viszi ki, ugye? Nekik meg nem fontos 3v, szóval mindegy melyik megy vissza, veszteség nem éri őket.
Ha greg megy vissza, gyanítom roli lesz a kövi kieső, ha adrit viszi akkor is. Mert most a renyhe, zsú és csillámfaszláma fanok nagyon roli ellenesek lettek!
De csak elmélkedem.

Angora Cardi 2019.01.05. 14:38:31

@hereverő heverő: oszt’ meg ne fázzon kee mert küldhetem utána a PiJócás embert hajmástul

hereverő heverő 2019.01.05. 14:38:44

@Angora Cardi: Velem az a baj, hogy ha rászánom magam a főzésre vagy sütésre, akkor a mosogatógép ott helyben öngyilkos lesz. Rengeteg edényt meg kanalat koszolok, mindent összemaszatolok.

Angora Cardi 2019.01.05. 14:39:20

@Pancsamanó: Lacikát egy lekvárban érdekelt igazán megtehetné reklám arcnak :D

hereverő heverő 2019.01.05. 14:39:48

@Angora Cardi: csak szenteltvizet hozzál Bendegúz, más nem köll.

Ott a kisértet a ganénál!

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:39:49

@hereverő heverő: bélpoklos! Mohó! Csokieltűntető! Szénhidrátfüggő! (Befejeztem

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:39:51

@Angora Cardi: túrógombócot mondtál? látod, milyen szép bociszemekkel nézek rád? mint egy árva kislány

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:40:49

@Cukorborsó88: a legnagyobb bűnét le sem írtad: nem hízik!

Angora Cardi 2019.01.05. 14:41:53

@hereverő heverő: én imádok főzés közben mosogatni, de aki nem szeret ott tényleg hadiállapotok lehetnek főzés után :D

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:42:08

@úgymond olvasó mmkk: ja, tényleg! Áhhhh, sztem ne is szóljunk hozzá 5 percig :)

Pancsamanó 2019.01.05. 14:42:28

@Angora Cardi: Megöregszik és simán leváltja Nagymama lekvárját, mint Nagypapa lekvárja :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 14:42:40

@Angora Cardi:

:))
Ő is megkönnyebbült mikor kivágták a villából, többet nem kell nézegetnie a tóbijás fejét :)

@Pancsamanó:

Lekvár ott lesz a 3-ban.
És kint a fánkozók arca lesz, amiből meggazdagszik, dalokat írnak róla, azért is jár a jogdíj.

Angora Cardi 2019.01.05. 14:43:44

@hereverő heverő: Szilveszterkor volt, de csak felétől láttam, mekkora film

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:43:56

@Angora Cardi: ha pasi lennék, most kérnélek feleségül

Angora Cardi 2019.01.05. 14:44:51

@Pancsamanó: hehehe nagyon jó!!

@szociál: Nem is volt ez a Csoki olyan hülye.

Cukorborsó88 2019.01.05. 14:45:43

@hereverő heverő: tessék itt lenni amikor nem vagyunk hozzád szólva. Kutyát hemperegtetni hóban nem indok a távol maradásért.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.05. 14:49:47

@Angora Cardi:

igazi tattikus, neki volt a legtöbb agya :)

Greg meg kint öribarizhat renyhével, rá fog járni az idegroncs lány, hogy a blikkben szerepelhessen minden héten

2019.01.05. 14:51:28

@Hedo a nokedli szaggató: Vannak olyanok, hogy Renyhe-fan? Egyébként persze hogy Roller-ellenesek, ő áll kb egyedül útjában annak, hogy az öribariszeri nevében mindent beborítson a színes fényes cukormáz... helyett, hogy az őrült nők átvegyék teljesen az irányítást, amely egyben azt is jelentené, hogy terrorizálnák, de minimum vegzálnák a többieket. Főleg Renyhe és Süsü, a csillámfax meg adná hozzá a rosszindulatú duruzsolást, meg fűtené őket hátulról.

@Angora Cardi: EKG
@csillagporszem: az a legjobb, mikor az egyik nick-ed válaszolgat a másiknak... :-DDD És ajnározzák Süsüt. Engem szórakoztat. Engem azt hinni is szórakoztat. Szórakoztatva szeretek lenni. :-DDD Boldoggá, pl. engem nem tesz. Szerintem Angora Cardit sem. :-(((

Angora Cardi 2019.01.05. 14:52:44

@szociál: Kint meddig tart majd a barátság? Mind a másikat hibáztatja majd, hogy miattad nem nyerünk te hülye

Pancsamanó 2019.01.05. 14:52:57

@szociál: kint meg sem fogják már ismerni egymást, Gregnek ez a lompos lány nem lesz "elég jó". Zsuzsuval meg azért nem lesznek sokáig barátok mert minden megsértődik az a lány, Greg rá fog unni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 14:55:18

@szociál: biztos, hogy geronazzo nem fogja engedni gregnek, hogy renyhével barátkozzon

Angora Cardi 2019.01.05. 14:56:51

@Spitzbauer: EKG :D
Én is imádom mikor "egymással" beszélgetnek. Megingathatatlan hittel tolják, emlékeztetnek egy szektára. Van itt más Zsu szimpatizáns aki szimparikusan védi kedvencét, nem is oltotta még le senki, sőt. A kellemes hangú beszélgetésnek nem vagyok ellene de mikor elindul a hőbörgés, azt már átugrom.

Szepvoltfiuk 2019.01.05. 15:11:19

le is töltöm két telefonra az appot és szavazok a 18 évesre.

ha meg véletlenül kint marad, csinálunk közösen egy lakást.

csillagporszem 2019.01.05. 15:11:21

@Pancsamanó: ezek tények voltak, nem öntömjenzésnek szántam, de ha mindaz amit ma véghezvittem nagy dolognak számít és úgy tűnik mintha felvágnék vele akkor legyen úgy.
Amúgy nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy úgy rémlett te nem ilyen gondolatokkal kezdted ma a kommentelést mint így a végére.
Idéznék tőled:

“De most? Egész öfik arról szólnak, hogy páran bent sírnak, páran a kanapén ülnek hümmögve, és adásonként átlag 1.5-szer üvöltöznek. Ez nem trash. Ez UNALOM. Szórakoztatni eszükbe sem jut a szerkesztőknek minket, csak bebsztak pár embert azt' majd lesz valami. Hát nem lett. A legviccesebb momentum ha Lacika megszólal vagy Zsuzsuka trappol mint egy gólem tűsarkúban. Most komolyan, az előő VV-k sem voltak intelligens játékosokkal teli de legalább szórakoztatóak voltak. Ez a mostani, ennél a szomszédaimat is izgalmasabb hallgatni. Pedig átlagemberek. “

Ezekután nem tudom eldönteni akkor vetítessz amikor azt mondod téged a normálisak szórakoztatnak vagy akkor amikor azt írtad mindegyikőjük unalmas :D Jól kezdted az elején aztán beálltál a többi kommentelő közé hogy megfelelj nekik :D De nem akarom hogy miattam menjen fel az agyvizetek, mostmár tényleg lépek egy időre :D

mobilos perpetuum 2019.01.05. 15:12:53

@Spitzbauer: Majd ha bebizonyítod, hogy egy példányban vagy itt jelen. De felesleges, mert egymást EKG-zitek, ha valamelyik nincs tisztában azzal, hogy a pszichopata mit jelent, a komment-társad azért átveszi. Ha valaki agymenéses állapotban arról fantáziál, hogy egy fémcsipeszt röptében el lehet kapni, a bólogatő-jánosaitok egyből elhiszik.
@Angora Cardi ugye te is ugyanígy lehetsz @Spitzbauer. Vagy klón, és majd eldöntitek, melyikőtök az igazi.

Pepita Offélia 2019.01.05. 15:14:08

Sziasztok. Bevallom, már az elejétől olvaslak benneteket, de még soha nem írtam ide. Szerény meglátásom szerint, az a legnagyobb baj ezell a bandával, hogy egy szikányi humorérzékük sincs. Nem tudnak szívbol nevetni, csak kiröhögni a másikat. Az öniróniának meg még a szele se legyintette meg őket. Soha egyiktől sem láttam mikor valamit elbaltázott, hogy nevetett volna a saját maflaságán, hanem azonnal valaki másban lelte meg a baj forrását, s máris mehet a nyivákolás napestig. Nem értik az apró beszóllásokat, lásd: ahogy Zsunak nem esett le, hogy a Roli csak piszkálódott vele a fővárosoknál. De még akkor se, amikor már felsorolt vagy 15 fővárost helyesen, amivel simán belefolytotta a Roliba a kajánkodást, mág akkor is azon parázott, hogy akkor most neki-e volt igaza . Logikátlanok, humortalanok, aztán persze hogy mindenen megsértődnek.....

Pancsamanó 2019.01.05. 15:20:45

@csillagporszem: azt írtam hogy hiányolom a szórakoztató tematikus heteket. Ezt most is fenntartom. De attól még az agyalágyult Zsuzsuka és Roli közül ezerszer is Rolit nézem.
Az meg hihetetlen hogy anya létedre egy ostoba, ordenáré Zsuzsuka a szórakoztatás. A gyereknek azért ne mutogasd példaképként.

Pancsamanó 2019.01.05. 15:22:34

@csillagporszem: megfelelni a kommentelőknek? Te tényleg nem vagy százas. De mondom, akinek egy bolond a favoritja az nem is lehet százas. Menj és énekeld el két fakanál közt a Süsü bolondságot.

Angora Cardi 2019.01.05. 15:24:51

@Spitzbauer: oh mi ketten tán egyek lennénk, vagy egy emberként kettőt-hármat ekéznénk? Mily fennkölt gondolat!

Ha már itt tartunk coming outolok: legyek bár Dzsudi, Spitz úr avagy a szomszéd ebe, sskk nem tudok támogatni egy gyengeelméjű zsut, nincs az a szekta ami rá tudna venni, hogy istenítsek egy ilyen szerencsétlent.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 15:27:16

@Angora Cardi: többszörös személyiségzavarunk van

Pancsamanó 2019.01.05. 15:28:01

@csillagporszem: az évadot pont azért tartom unalmasnak mert nem törtenik szórakoztató dolog. Nekem nem szórakoztató az hogy pár idióta süvöltözik, meg műsír, mert nálam magasabban van a szint. (és a többi kommentelőnél is 1 kivétellel) De ha neked ez megfelel az szuper, te vagy a műsor célközönsége.

Angora Cardi 2019.01.05. 15:28:56

@úgymond olvasó mmkk: de mi legalább nem ordítunk mint a sakál cukiskodásnak eladva és a csokit sem késsel villával nyitjuk

mobilos perpetuum 2019.01.05. 15:29:11

@Pepita Offélia: Akkor azt is láttad, hogy Zsuék örültek az első hónak, az észlények bentről savanyú pofával nézték, és háborogtak, ilyen hogy történhet meg.
Logika, taktika: az eltaktikázás, ha Vivien kiesik.
Valaki mondta: kicsi az esélye. Hoppá. Pont Roli. Valaki mutatta, mi Vivien taktikája: mindig újabb dákón lovagol. Lacika volt az a valaki.
Mi egy csapat vagyunk, mondja a dagadék futárgyerek. Amikor ketten vannak Hunyor alvezérrel, akkor Lacikában nem lehet megbízni. A három fiú együtt: nehéz együtt élni x. y, z-vel és egy kis 18 évessel.
Okos ember sosem dicsekszik el azzal, hogy okos.
Ezt rakd össze.

mobilos perpetuum 2019.01.05. 15:34:11

@Angora Cardi: gyengeelméjű zsu
Ez a fixa ideátok, magyarul rögeszmétek. Egymást, vagy magatokat fertőzitek vele.

Angora Cardi 2019.01.05. 15:36:29

@mobilos perpetuum: ha neked épelméjű akkor nincs több kérdésem

WICKEDWITCH 2019.01.05. 15:38:06

@mobilos perpetuum: az miért probléma, hogy a fiúk reálisan(?) látják a dolgokat? Azt kellene mondaniuk, hogy "persze, Vivike, mindent jól csináltál, tuti nyerni fogsz"? Az mekkora baromság lenne már? Neki is megmondták ezt a szemébe. Támogatják, mert nekik az jönne jobban, ha ő menne vissza. Ez a taktika. Özvegyribi meg elfogadja a támogatásukat, mert máskülönben egyedül lenne. Ettől még nem kell nagy szövetséget odaképzelni. Ezt a tegnapi rész alapján mondom.

Pancsamanó 2019.01.05. 15:38:28

@mobilos perpetuum: Zsu gyengeelméjű. Ránézel az arckifejezésére, meghallod a hanghordozását és tudod. Ennyi. Ez nem rögeszme, ez tény. Ezt csak te meg porszem nem látjátok mert ti a trash személyiségeket szeretitek.

mobilos perpetuum 2019.01.05. 15:44:17

@Pancsamanó: Ha majd hátbaszúrja Roli a társait, szólsz a gyereknek: gyorsan lesd el, ez hogyan kell csinálni.
Egyesek be szeretnék tiltani, hogy megtalálható videókból szó szerint idézzek. Pedig ez BIZONYÍTÉK, nem vélemény.
(Viki tanácsadáson Csokiról:)
"Roli: Hunorral szeretném kiküldeni, mert...
Viki gyors megjegyzése: Jó fej vagy... (nevet egy nagyot)
Roli is nevet: Mert... egyéni játékot játszunk, azt tegyük hozzá"

Sunyi futárgyerek mással akarja kikapartatni a gesztenyét. Ha Hunor kinnmarad, ő azzal is közelebb kerül a 36 millióhoz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 15:46:18

@Angora Cardi: nem baj, az összes személyiségünk gyengeelméjű, mert nem tudjuk úgy használni a crtl c+ctrl v kombinációt, mint őnagysága

bElannaTorres 2019.01.05. 15:46:29

@Angora Cardi: remélem nem sorolsz az öt névbe, akkor tényleg gond lehet itt a megfigyelőképességgel, csillagporszemmel pont hogy állandóan vitatkoztunk a survivor alatt....

Vannak akik lányoknak drukkolnak, tudom hogy fura.... ha emlékszel már a survivornél is ezt mondtam és akkor mondtad, hogy nem tudsz lányoknak drukkolni.
és nem érdekel, hogy épp egy kicsit fura a lány aki esélyes, farmban legalább hármat tudtam volna mondani aki normális volt és meg is nyerhette volna, de ott is utálták mindet, Akit meg nem az unalmas volt....

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 15:47:21

@Maximista vagyok: na, még te is megjelentél, a főszemélyiségünk nem tud ennyi nicket kezelni egyszerre

Maximista vagyok 2019.01.05. 15:49:24

@úgymond olvasó mmkk: felraktam a svâb kâposztát, hétre kaja lesz belőle :)

Angora Cardi 2019.01.05. 15:49:52

@Pancsamanó: troll szekta fáradhatatlanul győzködi azt aki másként látja

mobilos perpetuum 2019.01.05. 15:50:57

@Pancsamanó: Szakértők, pl. mikor a körúti robbantó játssza a bolondot, hetekig megfigyelés alá vonják, beszélgetnek vele, stb, majd véleményt mondanak. Jelentkezz a rendőrségnél, hogy összevágott anyagból, ránézésre, hanghordozás alapján vállalod a feladatot, féláron.
Sok sikert új munkakörödhöz.

mobilos perpetuum 2019.01.05. 15:53:32

@Maximista vagyok: Így beszéltek otthon. Kitalálhattam volna.

bElannaTorres 2019.01.05. 15:57:46

@moletty: nincs itt fanatikus rajongótábora gregnek, hol láttad? Más dolog, hogy inkább ő mint vivi, de senki nem mondta hogy nyerje greg. Rolinak vannak itt férfi és női rajongói, akik annyira szeretik, hogy már zsuzsit is sokkal rossszabbnak tüntetik fel mint amilyen.
És ha kicsit fogyatékos, akkor mi van? Egyből utálni kell?

Angora Cardi 2019.01.05. 15:58:32

@bElannaTorres: lányok általában szarul játsszák a realityket, az én meglátásom szerint, most nem térek ki kivételekre, de nagyobb százalékban bukják a szimpátiát valamivel a nézők nagyobb részénél - szerintem ez most sincs másként
Most bent maradt 4 lányt nézve még greget is többen szimpatizálják mint akár a jelenleg legkevesebb indulatot kiváltó Adrit.
De ha lenne bent egy Baukó, őt favorizálnám. Mivel nincs, maradnak a fiúk, főleg Lekvár, de nálam Roli taktikázása is nyerő, Hunor is csak mostanában bukja a tinilány szavazókat Vivi miatt.

Angora Cardi 2019.01.05. 16:01:09

@úgymond olvasó mmkk: áh, nem lenne rá idő a sok túrógombóc mellett, meg hát igényelünk egy kis humort is, legnagyobb szerencsénkre

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 16:04:01

@Maximista vagyok: ha a főszemélyiségünk kómába esik, akkor hogyan fogunk itt garázdálkodni?

mobilos perpetuum 2019.01.05. 16:04:24

@Angora Cardi: "ha neked épelméjű akkor nincs több kérdésem"
A siserehad azért is nekem esett, amikor példákat hoztam fel: az ép elme, és a különféle zavarokkal küzdő elme között sok átmenet van, és a mentálisan sérültek gyakran zseniálisak is tudnak lenni. (Rögtön kapásból: ide sorolom Zsu-t, NEM!)
Vincent Van Gogh levágta saját fülét. Újabb link, lehet köpködni.www.hazipatika.com/psziche/pszichiatriai_betegsegek/cikkek/ezert_orultek_a_zsenik/20120607142228

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 16:05:05

Aztamindenit, végigolvastam a napot, nem kellett volna. Gondoltam hideget-meleget.
De inkább nem írtam le. Sistergett volna a telefonom kijelzője, de féltem szegény készüléket.
Ettem lasagnet. Férjem csinálta.
Este meg megyek koccintani az új évre a barátnőimmel.

WICKEDWITCH 2019.01.05. 16:07:06

@bElannaTorres: nekem pl. nem az a bajom Zsúval, hogy fogyatékos, hanem az, hogy egy idegesítő hisztérika, aki körül tojáshéjon kell járkálni, és a magam részéről az ilyen energiavámpírokat sem nézni, sem pedig bármiféle pozitív megerősítésben részesíteni nem akarom. Renyhe is kb. ez a kategória.

2019.01.05. 16:08:08

@mobilos perpetuum: Megtisztelő, hogy egy @csillagporszem: kalap alá veszel @Angora Cardi: -val. Nem figyeltem ezeket az egyezéseket, de most visszafutok Cardi néhany bejegyzését elolvasom, hogy mennire vagyok én ő. Lehet, hogy a nemünk se egyezik, csak az igenünk :-DD Vagy Pánok vagyok, vagy mi? Belezvarodtam. Jól megkavartál most. Megyek is a Lidibe mert elfogyott a paradicsom. :-DDD
Ja, és nem kell neked semmit sem bebizonyítanom. Írtam már egy másik nick-ednek, hogy engem szórakoztat a te ténykedésed. Full unalmas lenne itt EKG-zi mindenkivel.
Amíg a Lidiben leszek Cardi szórakoztat, jó? Ha nem, akkor lebuktunk Cardi!!! :-DDD

bElannaTorres 2019.01.05. 16:08:57

@Angora Cardi: Baukót én is bírtam a celebben. De nem mondanám hogy a lányok rosszabbul játszák, hanem tényleg szigorúbban vannak megítélve, ami szerintem baj. Pl hunor semmivel nem jobb mint adri, sőt rosszabb.
Lacika az más, ő tényleg szelíd, nem szeretne megbántani senkit.
Survivorben is ott volt egy Fanni meg egy Szandi - okos, normális emberek, a legtöbb elvárásnak meg tudtak felelni, mégis meg kellett bennük is találni a hibát. Nem gondolom hogy rosszabbul játszanak, tedd át hunort nőbe, akkor látod hogy mennyire más a megítélés. Ami hülyeség, és én örülök is hogy a fiatalok között már sok lány szarik erre, ez visz oda hogy végül elfogadjuk a másikat olyannak amilyen amíg nem árt másoknak

bElannaTorres 2019.01.05. 16:10:44

@WICKEDWITCH: kicsit infantilis, de szerintem reni nagyon elhúzta őket. zsuzsi nem igazán ugrott neki senkinek csak a válaszreakciója hangosabb ha baszogatják. Még van ideje megtanulni, olyan sokszor beismerte, hogy nehéz a természete , vagy hogy hibázott, hogy szerintem fejlődőképes. És van önkritikája

Maximista vagyok 2019.01.05. 16:11:03

@úgymond olvasó mmkk: az jó kérdés. a hülye macska a hóban fekszik. nooormâlis?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 16:12:51

Nekem Zsu kedvencem volt, míg nem keveredett Csillámfaszlámaszarba. Renyhe is jött fel, mint a talajvíz, de beszívta a kiszáradt mocsár. Ribi jön fel, de ez már nem elég a szimpátiához, max kevésbé utálom.
De pl. azonosulni egyikkel se tudnék. Szeretnék olyan testet, mint Ribié, meg 18 is lennék újra. De 30 évesen én már erősen szégyellném, ha ennyi lenne az életem.
Vki hozott egy cikket Csillámfaszról. Abban volt, hogy megkereste őt egy sportoló szex céljából. A másikban, hogy pornószínésznők sminkeseként dolgozott, a harmadikban, hogy megfenyegették, megölik, ezért nem mert kíséret nélkül az utcára menni.
Kérdem: nem ápoló? Kérdem: ha retteg, miért jelentkezik egy ilyen műsorba? Megvédik a nyugdíjas nénik? És mindezt olyan dátummal, amikor már bent volt, és leírással, hogy ő adta meg a részleteket, idézték tőle. Na, ha igen, ki adta meg, ha korábban adta meg, eddig nem volt ez ekkora hír? Akkor mégsem volt híres?
Na mindegy, menjen haza.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 16:14:44

@úgymond olvasó mmkk: vagy én vagyok mind, és olyan sok a személyiségem, hogy eddig tartott megszámolni. :D
Én ti vagyok és ti mi vagyunk. :D.:*

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 16:15:39

Rendkívül szép délutánt mindenkinek!
Vettem a (nem kis) fáradságot, és ismét beléptem, miután előtúrtam hajdani regisztrációmat itt az Indán. Kommentelgettem itt már valaha, több szériában is, a boldog emlékezetű Hódos Hajnalka párszor ki is rúgott, mert nem voltam eléggé píszí (jelzem, továbbra sem vagyok az), de viszzagyüttem mindig csakazértis, merthogy nehogymá'.... :-))) Persze ez már történelem.
Új, korszerű nicket felvéve tehát ismételt üdvözletem az itt egybegyűlteknek, kiknek - velem együtt - nincs jobb dolga épp, mint hogy a kísérleti lemmingek viselkedését tanulmányozza.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 16:18:01

@Maximista vagyok: a tyityákok sosem hülyék :)

@Csakazértis én vagyok a királynő: a sportolós cikket én raktam be, tavaly januári hír volt

Pamutbojt 2019.01.05. 16:18:23

@mobilos perpetuum: Fogyatékkal élő gyermekek szüleinél gyakori, hogy hasonló példákba kapaszkodva próbálnak erőt nyerni. Ez érthető, de ettől függetlenül a tényeken nem változtat.

Maximista vagyok 2019.01.05. 16:21:04

@úgymond olvasó mmkk: na, most egy órás a cucc, illat orgia van a konyhában!

Pancsamanó 2019.01.05. 16:21:13

@mobilos perpetuum: Zsuzsukához elég volt a józan ész hogy lássuk. Ha neked nincs, hát nincs :)

Pancsamanó 2019.01.05. 16:22:30

@mobilos perpetuum: egyéni játék. Ez így van. Ezen mit lepődtép meg?

Angora Cardi 2019.01.05. 16:22:55

@mobilos perpetuum: Ez nem válasz, általános leírasokat én is találok a google-ben. De tudod mit felőlem nyugodtan kedveld szeresd Zsut, én meg nem, és szépen elbeszélünk továbbra is egymás mellett.

Pancsamanó 2019.01.05. 16:24:26

@Angora Cardi: hát majd belefáradnak :)
Nekünk van józan eszünk ééés túró gombócunk :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 16:26:28

@úgymond olvasó mmkk: nabazdmeg, 2019 van. :D Váááá. Ehhez fel kell nőjek, hogy elmúlt egy év. :D

0.5 bit 2019.01.05. 16:27:37

Felmerült bennem a egy kérdés, amelyhez szokás szerint nem adtak támpontot a szerkesztők:

Miért változott meg Zsu véleménye az elzárásról? Korábbi összefoglalóban még azt láttuk ő is és Reni is azon a véleményen voltak, hogy ez nem helyes illetve ezt ők nem tennék meg.

Ki mit gondol erről:

a, Zsu magától változtatta meg a véleményét
b, Greg sikeresen rábeszélte, de a teknős/jaguár, amatőr/sportemberes indoklás saját kútfő
c, Greg rábeszélte és még az indoklás is sellőtől származik: Greg magyar hangja Zsu

hereverő heverő 2019.01.05. 16:28:31

@Cukorborsó88: Itt vagyok, némi szünettel tarkítva.. Tényleg kutyát hempergettem :)

mobilos perpetuum 2019.01.05. 16:28:47

Még eszembe jutott, osztálytársam, aki bár végig jeles volt, normálisan nem lehetett vele beszélgetni, távköpő-bajnokként a hátsó padból a táblánál lévő szemetesbe betalált, máskor a mennyezetről csüngött egy turhája, azt lestük, mikor esik a tanár fejére. Sokkal később megtudtam, hogy egy megyei kórház igazgatója, kb, egy évtizedig az is maradt.
Mindenki tudja, példákat ti is tudnátok felhozni, hogy vannak besorolhatatlan emberek. Normális vs. nem épelméjű, biztos, hogy ilyen egyszerű ez?

Angora Cardi 2019.01.05. 16:29:10

@bElannaTorres: én VV-ben is bírtam Évikét. BV-ben már nem..
Ebben igazad van, a lányokat keményebben bírálják. Én is. Nekem ott Szandi sokáig szimpi volt de amikor a kétkapuzni kezdett ott elengedtem. Fanni ügyes volt egyedül. De valahogy úsztak az árral sokáig, a fiúk ott jobban erőlködtek végig. Szeretem ha erőlködik (oda teszi magát) egy játékos. Ha már odament, hogy megítélhessem, akkor megteszem. Egyébként kedvelem a gonosz taktikusokat is, sokkal inkább mint egy buta semmirevaló karaktert, aki húz egy cipőt maga után, hogy gyere Buksi... utóbbiban nem làtom a teljesítményt.

C.Chauchat 2019.01.05. 16:31:15

@0.5 bit:
d, szerkesztői utasítás.

WICKEDWITCH 2019.01.05. 16:32:04

@bElannaTorres: hát, én nem nagyon tudom elfelejteni azt az Erás ordibálást még az elején. És bár nem nézek meg minden adást, de már szinte minden lakótól hallottam, hogy soha semmit nem lehet mondani, mert Zsuzsu mindenen megsértődik. Még a lecsó-gate után adtam én is esélyt neki, hogy beismerte, hogy gáz volt, hátha változtat, de a mellékelt ábra nem ezt mutatja. Persze lehet, hogy kint majd visszanézi, és magába száll, vagy segít neki egy pszichológus (szerintem már járt ilyen helyen, mert egyszer valamilyen helyzetre azt mondta, hogy olyan, mint a pszichológusnál), kívánom, hogy így legyen, de jelen pillanatban a műsorban szerintem nagyon gáz a csaj. Renyhe tényleg lehúzza őket, de részemről már előtte is lent voltak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 16:32:37

@0.5 bit: b+c. A kongatás előtt látszott, hogy először Gregre néz, aki bólint, majd Renire, aki szintén, és utána indul. Szóval tuti egyeztetés. Az indoklás lehet saját is, elég gyenge lábakon áll, tekintve, hogy mindenkit saját korábbi teljesítményéhez mérték és nem a másikhoz

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 16:34:30

Ja, és hogy letegyem a garast a jelenkor aktualitásai kapcsán:
A savazatommal momentán a Viviringyó (Kezdő Aranyásótanonc) irányába sáfárkodtam (bár ha két hete nekem valaki ezt jósolja, hát kiröhögöm...), mert még mindig inkább ez a süldő némber, mint a Ratyimatyi Csillámfaszmajom. Indokolnom - gondolom - fölösleges, aki érti, érti.
Járulékos haszon lenne még Renyheszaurusz agyvérzésében és Bolondzsuzsi önakasztásában gyönyörködni, ámen.

bElannaTorres 2019.01.05. 16:34:58

@Angora Cardi: sajnos így van, Baukós részekből túl sokat nem láttam, de nekem is bejött, műsorvezetőnek a spontán emberek jobbak. De minden más szempontból válogatnak munkákra, pl. Sajnos építőipari tervezésben meg sok spontán emberrel találkozni, pedig ott a precizitás a fontos. Egyszer talán eljutunk oda, hogy az álmaink nem mindig esnek egybe a tehetségünkkel - lásd x faktor elődöntő :DDD

Na mennem kell tüntetni :)

Angora Cardi 2019.01.05. 16:37:18

@bElannaTorres: ok tetszettek a hsz-eid, tiszteletbeli Lekvar klub taggá fogadlak :)

hereverő heverő 2019.01.05. 16:41:54

@Angora Cardi: Én a lekváros parízercici híve vagyok, másik nickem meg moletty :)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 16:42:15

@Angora Cardi:
Aha, nem rossz választás, magam is kedvelem a kis szófukar Bodzadzsemmet, szorosan Roller nyomában.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 16:43:49

@Maximista vagyok:

Danke sőn, ahogy a partizánok mondták... :-)

Angora Cardi 2019.01.05. 16:46:23

@hereverő heverő: hehehe kinek a papné, most hogy mondot molettyvel igazi sziámi ikrek lennétek ha nem a másik nicked lenne :DDD

hereverő heverő 2019.01.05. 16:47:29

Letöltöttem, és tettem egy jelet Ribikére. Greg meg kapja be a Németh Szilárd pöcsét, gyengéden és érzéssel.

Angora Cardi 2019.01.05. 16:49:04

@Pancsamanó: :DDD
@hereverő heverő: oh akkor nem is kell elolvasnom a cikket :D

hereverő heverő 2019.01.05. 16:50:45

@Angora Cardi: Ja, néha nem tudom melyik nickemmel EKGzzak melyiknek. Akkor csinálok egy facebook csoportot, és onnét hívok segítséget. Viszont mindig vigyázok arra, hogy az internetről előtúrjak valami lehetőleg minnél régebbi cikket, amivel alátámasztom a másik nickem mondandóját.
Édesfaszom...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 16:51:41

@Angora Cardi: nekem mindig a megosztó karakterek jöttek be, mint pl. Baukó, Edina. Itt meg az elején Zsu. Meg is védtem párszor, de mikor szimbiózisba keveredett, és lesüllyedt, elengedtem.

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 16:55:27

@hereverő heverő:
Ó, ez annyira szép és költői kép, (a szilárdos-pöcsös-gyöngédes) úgy megmelengette kis szívemet, ezer köszönet érte, simán elfért volna a Michelangelo által festett plafonon, a többi kontent között.

csillagporszem 2019.01.05. 16:55:57

@Pancsamanó:
“Az meg hihetetlen hogy anya létedre egy ostoba, ordenáré Zsuzsuka a szórakoztatás. A gyereknek azért ne mutogasd példaképként.”
“megfelelni a kommentelőknek? Te tényleg nem vagy százas. De mondom, akinek egy bolond a favoritja az nem is lehet százas. Menj és énekeld el két fakanál közt a Süsü bolondságot.”

Lehetne ezt személyeskedés nélkül is... ;)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 16:56:14

@Angora Cardi:

Pirulok, elkényeztetve érzem magam... :-)

Maximista vagyok 2019.01.05. 16:57:27

Most mutatják a kiválasztást :D nem írom le mit csináltam volna, az már durva lenne.

hereverő heverő 2019.01.05. 16:58:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ugyan a megosztásról nem egy a véleményünk (höhöhö ;) de amúgy nekem is szimpi volt a Zsuzsu. A csokivágásnál kicsit felszaladt a szemöldököm, a meztelen puncimutogatásnál kikerekedett a szemem, de a sulihét tette be a kaput végleg.
Vajon Cintike milyen karakter lenne most, hogy kiesek az alfafaszok? Őt normálisabbnak képzelem, aki pl Renyhét jó irányba terelgethette volna. És (tvbuzi, hol vagy?) csodás segge volt :))))))

,, 2019.01.05. 16:58:55

Én régi klóntársamnak küldöm ezt, aki most vagy nincs itt, vagy jól átbaszott:) de hátha olvassa
youtu.be/-A0iftflme4

Angora Cardi 2019.01.05. 16:59:39

@hereverő heverő: Igen, még kell tanulni a mestertől de egész jól nyomod eddig.
Fontos, hogy mindig egyetérts magaddal, abból baj nem lesz. :DDD

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én az edina-ádina-dina lányokat nem kedveltem, utólag össze is mostam ki ki volt... Volt valami sötét bennük ami nálam nem jött be. Szerencsère mindig akar akit lehet kedvelni, drukkolni neki.
Sztem az jó ha már nem támogatod aki lesüllyed nálad. Én is elengedném Lacikát ha megpiszkálná Vivit. De azon rohogok ahogy Zsunak “udvarol”.
Hunor kényszeresen bele akarja magát mártogatni valamelyik lányba, erre rágörcsölt pedig sem Roli sem Lacika nem ilyenek, de nem “tanul” tőlük.

Ha Era nem taktikàzza ki magàt èrdekesebb lenne a vègjàtèk, most csak azon izgulunk melyik oldal marad talpon.

hereverő heverő 2019.01.05. 16:59:52

@Maximista vagyok: ne szégyenkezz, én kétszer is rárántottam közben...

Maximista vagyok 2019.01.05. 17:00:09

@hereverő heverő: Cintike nálam jó lehetett volna, kár hogy kiesett. Attól függetlenül ő se hibátlan, de kár érte.

Maximista vagyok 2019.01.05. 17:02:27

@,,: most az eszemmel szembe megyek, és húzz be vasárnapra egy Vivit. őt szeretném vissza de lehet hogy szart húzok. a csillamfaszláma tábor nagy, de akkor is Vivi!

Angora Cardi 2019.01.05. 17:02:41

@hereverő heverő: Ginuèrt is kàr, kavarhatta volna a kedèlyeket.

csillagporszem 2019.01.05. 17:05:53

@bElannaTorres:
“remélem nem sorolsz az öt névbe, akkor tényleg gond lehet itt a megfigyelőképességgel, csillagporszemmel pont hogy állandóan vitatkoztunk a survivor alatt....”

Furi is most, hogy ugyanannak drukkolunk :D
Én Baukónak is drukkoltam és emlékszem sokan utálták, de szines egyéniség volt :D Én sokszor csajoknak deukkoltam a vv-kben, mindig bízom benne, hogy végre 1x nő nyeri. Talán most, hogy egy igazán érdekes férfi karakter sincs bent talán nyerhet Zsu. Csoki ellen sok esélye nem lett volna, de hálistennek kiesett, ha nem csinál nagy hülyeséget Zsu akkor nagyon remélem ő lesz az 1 aki mindent visz :) Ha egy egy Aurélio nyerhet akkor miért ne nyerhetne egy Zsu? :)

hereverő heverő 2019.01.05. 17:06:25

@Angora Cardi: Igen, de kevesebbet képzelek belé mint a Cintikébe. Ginu simulékonyabb volt, cinti hanyagul vállat vonva menetelt. Hunyornak most nem a killer klitorisz lenne a célpontja hanem Ginu, amivel Ribit pl. az őrületbe kergetné.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 17:09:11

@hereverő heverő: nahát, nem egy a véleményünk? Eh. Nem is olvasom tovább. :) Meg se mondom, hová megyünk talizni Nyuszóval és még aki jön. ;) Csakmermárjanuárvan. ;)

Ginut kifelejtettem. Ő volt a kedvencem. Sztem kicsit más lenne, ha ő és Cinci maradtak volna.

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:11:13

Na akkor, hogy a papucsállatka agyú elmebeteg funjainak legyen egy kis fejtörés, újabb nick a "tuják" mellett.
Magamról csak annyit szeretnék elmo... Na nem, ne aggódjatok nem lesz önéletrajz. De azért, hogy nagyjából képben legyetek, már az első VV-t élőben toltam a neten és tagja voltam az akkori Indexes VV topicnak, ahol ugyebár Árpa Atti is megfordult álnéven (hamar lebukott :D ), Ő volt olyan jó arc, hogy bizony kis kirándulást is szervezett a törzstagoknak a villába, ha jól emlékszem, akkor kb. még 7-8-an lehettek bent az első szériából. (Pont éjszakás voltam és nem tudtam elmenni, azóta is bánom... :( )

De a lényeg: Retek menjen vissza egyértelműen, majd kiesik később úgyis. Viszont a "mindenkit szeretek" seggarc húzzon a picsába! Ezzel a játékkal egyébként már Zsótika sem tudott messzire jutni, már kérdés, hogy beszopta magát utána a stábba... :/

Pancsamanó 2019.01.05. 17:11:26

@csillagporszem: te kezdted amikor előástad a kommentemet reggelről. Sosem hagyom válasz nélkül.

Angora Cardi 2019.01.05. 17:11:52

@hereverő heverő: Sajnos Cinti nem sokáig menetelt, de elhiszem, hogy inkább néznétek őt.
Ginu és a beköltözős kamu karakter... na de ezt kaptuk, ezzel főzünk.

Hunor pl ha nem lenne ekkora elv ember és az elle csapat párizsi babájával szórakozna, az pl lehetne érdekesebb mint a Vivi "románc"

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 17:12:26

@Angora Cardi: nálam Hunci marad még, Lacikát lekvárom, Roli elhullhat a végén.
Én az a rossz fajta vagyok, aki mindig esélyt ad. A javulásra.

csillagporszem 2019.01.05. 17:14:50

@hereverő heverő: “Ja, néha nem tudom melyik nickemmel EKGzzak melyiknek. Akkor csinálok egy facebook csoportot, és onnét hívok segítséget. Viszont mindig vigyázok arra, hogy az internetről előtúrjak valami lehetőleg minnél régebbi cikket, amivel alátámasztom a másik nickem mondandóját.
Édesfaszom...”

Ez nagyon beragadt, hogy egy ember ír nektek több nickről. Háborogtok, hogy Gregnek mennyire beragadt Roliék taktikázása, miközben nektek meg ez és nem bírjátok elengedni :D Hihetetlen és a legrosszabb hogy tényleg el is hiszitek, pedig semmivel nem tudjátok alátámasztani :D Ezekután nem csodálom hogy tényleg hisztek abban is hogy Roli és csapata szórakoztató :) Nem értem ha ennyire zavaróak az ellenvélemények akkor miértnem csináltok magatoknak fészen egy saját kis csoportot és akkor itt nem zavarna meg titeket senki akinek más a véleménye.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 17:15:16

@Maximista vagyok: Cinci is első körben dugott. Ő se mosta volna le magáról a kurva jelzőt. De jobb lett volna a játék, mert utána ment be Ribi és azért őt jobb nőnek tartotta minden pasi a meglévőknél.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:15:21

Halihó Drágaságok! Látom a trollkommandó ismét elszabadult, az ápoltak barátait pedig kiengedték sétára a pszichiátriáról! :D

Angora Cardi 2019.01.05. 17:15:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: nálam hunor es roli most forditva van, mégis roli próbál játszani is

Pancsamanó 2019.01.05. 17:16:31

Én Cintikét és Ginut sem bírtam. Az idei évadban a csajoknak nem sok esélyük volt/van. Még bent van a 2 bolond, meg Adri. A főbolond Susut eltolják a végéig a trashkedvelő nézők, de nyerni nem fog.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 17:17:03

@Angora Cardi: Dinát pl. nem szerettem. Ahogy az Evelint se. Vagy tudjaafaszom, ki volt az.

,, 2019.01.05. 17:18:01

@Nyuszomuszo83: elszabadult a pokol nyusszi, van úgy 40 új kommentelő, most harcolnak, mint a Trónokban:)

csillagporszem 2019.01.05. 17:18:24

@Pancsamanó: bocs, nem tudtam hogy nem lehet egy korábbi kommentedet felhasználni. De nem jöttem azzal hogy akkor te most ilyen meg olyan ember vagy az életben ésatöbbi. Mindegy, elengedem a dolgot, nyugodtan lehet személyeskedni, nem hat meg, csak azért jelzem hogy észrevettem köszi.

Angora Cardi 2019.01.05. 17:18:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: rá nem is emlékeztem :D
Fanni jo volt kár érte.

moletty 2019.01.05. 17:18:37

@hereverő heverő: Basszalak sorjásra Tesvérem , köszönöm a bizalmat :)
Lehet h. csillagporszem a G1G pasija és azért védi ennyire elvtelenül és ez esetben minden meg van bocsátva ! :)
És ha itt van Zsu anyja neki is minden jót, de egyet le kell szögeznem :
Ha valahogy összekeverednék ZSúval és együtt élnék vele ( tegyük fel indirekte), akkor kb. 2 hét után (mert kibaszott türelmes vagyok) kibelezném az biztos !

hereverő heverő 2019.01.05. 17:20:37

@Angora Cardi: és @Csakazértis én vagyok a királynő:
Igen, ha Hunci a kicsiPUA kicsipuha részeire menne, akkor az egy totál harmadik pólus lenne, bár nem zavarnának sok vizet, mert se taktika, se humor nem lenne bennük. Anno Simon is egy érdekes karakter volt, de belebolondult a Charlotte-ba és onnét csak egymással voltak, ellaposodott mindkét figura.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:21:08

@,,: Dzsezusu! Köszi drága az infókat! Az én véleményem, hogy nem lell válaszolni nekik és lemorzsolódnak mint Kukorica János! :D Kár amúgy hogy egyik gyökerebb mint a másik... :/
Holnap leadom a savazatom ki nyeri a párbajt szerintem!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:22:13

1 órára nem figyelek ide, aztán a többi személyiség átveszi az uralmat.

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:22:26

@,,: Új, mert nehéz megállni szó nélkül az itteni, fogalmazzunk finoman "érdekes" vakon repülést egyeseknél. :)

Nem akarok állandóan visszautalni a VV1-re ami szerintem messze a legjobb széria volt, de ott akitet nem bírtam (a Jó Isten nyugosztalja szegény Lorenzót :( ), ma már úgy látom, akár melyikük lenne most bent, zászlót lengetve drukkolnék neki...

Angora Cardi 2019.01.05. 17:22:31

@,,: én még tartogatom a tippelést

moletty 2019.01.05. 17:22:55

MEgérett a világ a pusztulásra... Íem egy friss hír:
"Megvédte magát a kutyatámadástól egy futó, mire a kutya gazdája megharapta..."

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:23:19

@,,: Én meg stilusosan Celebration-t. Milyen ízűt kérsz, még tele van! Héten kaptam a fijaimtól egy doboz konyakmeggyel együtt! Amint látom lehet ide az kéne! :D

Cimili 2019.01.05. 17:24:01

@hereverő heverő: Jól tetted! :) Begyűjtöttem itthon a telókat, ment + 4 szavazat. majd röné ellen is bevetem.
@UdvariatlanBolondvagyok: a fiam is így indult oda, pont mint egy michelin baba. a 12:27:49-re max ekg.

hereverő heverő 2019.01.05. 17:24:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezt kikérem magamnak a pasik nevében, nekem mindig is Cincike tetszett jobban mint Ribike. És eleinte még Erát is jobban kedveltem mint ratyiánusz özvegyet.

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:24:42

@moletty: Igaza volt! Ami jár az jár! :D

Angora Cardi 2019.01.05. 17:24:51

@hereverő heverő: az ellenséggel szexelgetni vonalban nem érezte Huni a lehetőséget, nem emlékszem volt-e ilyen régen

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:25:05

összezavarodtam: ki a főszemélyiség?
ameddig piskótát sütök, a többi személyiség találja ki, és közöljétek velem a döntést.
továbbá üdvözlöm a régi-új kommentelő kollégát.
és csehszlovák gyurmafilmnek üzenem, hogy ha olvasni tud, akkor kommentelni is, úgymond.
csókoltatom a többi személyiséget, a többieket nem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:26:28

és még azt is elmondanám, mielőtt bevetem magam a konyhába, hogy hunor a vella legnagyobb kurvája.

Angora Cardi 2019.01.05. 17:27:09

@,,: Veled is egyek vagyok?
@Nyuszomuszo83: vegyen észre elvtársnő epedek egy bounty falatért

moletty 2019.01.05. 17:27:11

VVévikét kedveltem és nem bántam h. ő nyert ! Butáska volt, de semmi rosszindulat nem volt benne ! Sajnáltam később is :(
Emlékszik még valaki Macska Jánosra és a bugyiárusra ? :D

hereverő heverő 2019.01.05. 17:27:36

@Nyuszomuszo83: becherovkát ittam épp elébb, miután a kutyázásból bejöttem. A konyakmegy az olyan mint a guminő.

sziszkó1 2019.01.05. 17:27:40

Sziasztok! :)
A 9. széria indulása óta olvadom a hv hozzászólásokat. Most éreztem elkérezettnek, hogy én is beírjak. Már sokan leírták többször, de ez a mostani bagázs nagyon nagyon nyomorultul lett összeválogatva. A mai fiatal (15-20-25) éves korosztálynak lett megalkotva. Én nem is látok igazi kiemelkedő egyéniségeket. Gyenge jellem szinte az összes, bőven küzd mind önértékelési zavarral, állandó jelleggel keresik a megerősítést hogy ők mennyire jók, és jólelkűek. Olyanok, mint akik még mindig csak keresik a helyüket a világban, nem kiforrott személyiségek, gondolok itt pl Renire, vagy Gregre, mert bizony ő sincs tisztában saját magával, ezért takarózik ezzel a sellő dumával. Ahogy fogynak, az jut eszembe, hogy ezek közül a szerencsètlenek közül valaki megnyer majd 36 millió forintot. Az egyik macskát venne (Özvegy), Zsuzsu meg jóég, el se merem képzelni!

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:28:21

@úgymond olvasó mmkk: Te vagy a "főszemélyiség" én csak a másod (hatvanhatod) nicked vagyok. ;)
Csak nem mindig értek Veled egyet. :D

,, 2019.01.05. 17:28:23

@Angora Cardi: rendben!
@Nyuszomuszo83: hú, egy snickers jöhet:) köszi!

hereverő heverő 2019.01.05. 17:28:52

@moletty: BB évike. A bugyiárus a Pongó volt, azt hiszem be is ment a kettes VV villába. Az is egy kattant faszi volt :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 17:29:10

@hereverő heverő: na várj, én meg asse tudom, itt ki a pasi, nemhogy ki jó nő. :)
Amúgy EKG, Cinci jobb csaj. De Ribi fellépése és bevonulása ezt beárnyékolta volna. Azt néztem volna amúgy. :)

Pancsamanó 2019.01.05. 17:29:41

@csillagporszem: jól van most már akkor lenyugodhatsz. Bakker mindenkivel szemben autózol itt ma egész álló nap, nem veszed észre hogy akkor te vagy a rossz sávban? Konkrétan MINDENKI máshogy látja a dolgokat mint te, te meg itt pörögsz smiley-zgatva mint aki élvezi hogy trash-kedhet. Miattad lett ez a ma nap ilyen vitázós mert mindenkit osztasz mint valami ócska troll. Nem személyeskedés, hanem teljesen általanos véleményem következik: igen, egy anyukából ezt nem nézem ki. Ez tizenéves fittyfaszok tulajdonsága. De akinek egy Zsuzsu a favorit ott ez valahogy nem meglepő, mégsem értem mit élvezkedsz itt azon hogy senki nem ért veled egyet. Troll vagy, ostoba meglátásokkal. Se több se kevesebb

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 17:29:58

@Ármándójózsi:

Nos, kolléga úr, úgy vélem akadnak, kik 2002-ben még meg sem születtek, vagy csak alig. Belegondolni is szörnyű, hogy rohan az idő (csak hogy kerüljem a közhelyeket).
Jómagam összesen két emberre voltam hajlandó SMS-t áldozni a VV-k történetében, az egyik Szabolcs volt (VV1), a másik természetesen Attila (VV5). Utóbbit tartom minden idők legnagyobb játékosának. Erről jut eszembe, mit nem adnék most egy Faszomatbazmeg Kingunelláért ebben a csökevényes felhozatalban...!
De be is fejezem a zsörtölődést. mert még vénembernek fogok tűnni, inkább megkeresem a görbe botomat... .-)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:31:55

@Angora Cardi: mit egy 4 van benne tied! Neked adom! :)
@hereverő heverő: jóóó az, én szeretem! :)
@,,: Küldöm a Snickerseket! :)
A Dove caramel az enyém! Abból nem adok! A többire lehet reppeni! :D

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:32:27

@hereverő heverő: Ja, Pongó volt az. Húúúú annak idején mit savaztuk a BB-t, mondjuk volt is miért. Előbb indult óriási hendikeppel, mégis ledarálta a VV1. :)

Pancsamanó 2019.01.05. 17:32:41

@Angora Cardi: hát az a trollkodós kis nyominger tizenéves korosztály, na :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 17:32:56

@sziszkó1: nézz a jó oldalát, a Balaton legalább nem lesz kicsepmézve. :D Era terve volt. :)
Macska se lesz, ahogy Csillámfasz kipotyog, követi Ribi is.

hereverő heverő 2019.01.05. 17:33:49

@,,: melyik csoki volt a 'ronda de finom" ?

,, 2019.01.05. 17:34:10

megint egy új nick, sírok:)))
de egyébként üdvözlök mindenkit persze:)

WICKEDWITCH 2019.01.05. 17:34:33

@moletty: Jánoskára? Hát már hogyne emlékeznék! Az milyen kis cuki volt! :)))) És ha jól emlékszem, attól a bandától nem is féltettem...

Angora Cardi 2019.01.05. 17:35:44

@,,: popcornozva tényleg jobb a műsor
Holnaptól indul a light popcorn vonat.

@Pancsamanó: értettem én, de még nem hallottam ezt a szót

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:35:49

@,,: rááájöttteeeem! Miután azt feszegettük köztünk osszák szét a 36 miskát megjelentek mint a dög felett a kondorkeselyük! Azt hiszik pénzt fognak kapni!

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:36:55

@Angora Cardi: uhhhh porcukorral és tejföllel???? Adom az egész dobozt két pihepuha gombócért! :D

Angora Cardi 2019.01.05. 17:37:46

@,,: termékeny nap
@Csakazértis én vagyok a királynő: macskafarmot akar vagy mi? Nem figyeltem?

hereverő heverő 2019.01.05. 17:38:28

@Ármándójózsi: Jaja. Pedig BB1-ben tényleg voltak rendes tematikus hetek, feladatok, stb. VV1-ben meg Majka és Oki :) de a VV1-ben volt az a kis pöttöm csaj, aki beleszeretett egy néger táncosfasziba, és egész nap falták egymást. Na az a bige nagyon tetszett az akkori énemnek :)

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:38:31

@gyümölcs almafa kommentelő: Jó, hogy felhoztad a "legtaktikusabb játékos" címet, mert akkor itt máris nem értünk egyet (pedig ugye nyilván mi is ugyanazon felhasználó nickjei vagyunk :D ), szerintem messze a legtaktikusabb játékos Leó volt, csak azért nem nyerhetett, mert befigyelt a Nagy-Magyarország szindróma és Milo volt a vajdasági szegény család legkisebb gyereke és az akkori Zsu fanok, természetesen könnyezve, rá szavaztak.

Angora Cardi 2019.01.05. 17:38:38

@Nyuszomuszo83: bourbon vaníliás cukorral ha megfelel, már adom is

MosóMaca 2019.01.05. 17:40:02

Halihó! Aztaaaaa,milyen termékeny napotok volt itt ma!

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:40:03

@hereverő heverő: Nórika a "fürdőszobás" Lesli-be? ;)

hereverő heverő 2019.01.05. 17:40:05

@Nyuszomuszo83: @,,: Tényleg! Az hova lett? Rengeteget zabáltam, pedig összeragadt tőle a pofám (addig se beszéltem)

Cimili 2019.01.05. 17:40:24

@úgymond olvasó mmkk: :DD mit sütsz? lécci gondolj az esti műszakra is, nem ám felfalni mindet! :)

,, 2019.01.05. 17:41:00

@Angora Cardi: az:))
@Nyuszomuszo83: nem elüldözni akarom őket, csak ez így tényleg vicces lett:))

WICKEDWITCH 2019.01.05. 17:41:08

@Angora Cardi: nem, valamilyen drága nagymacskát

hereverő heverő 2019.01.05. 17:42:01

@Ármándójózsi: ha így hívták.. :) a neveikre men emlékszem, csak a történésekre. homályosan. De azt hiszem igen, mintha Leslie lett volna, egy hiú páva. Állandóan magát nézegette a tükörben.
Most milyen kincs lenne egy ilyen karakter benn... :)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 17:42:10

@hereverő heverő:

Nórinak hívták a leányzót, a ratyigyanús félvért meg Leslie-nek.

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:42:28

@Nyuszomuszo83: Nebassz, akkor nem kapunk pénzt? Ezért regisztráltam fáradságot nem kímélve bakker? :( Jól átvertetek... :'(

Angora Cardi 2019.01.05. 17:43:30

@WICKEDWITCH: omg csak úgy ne járjon mint az orosz milliomos aki medvét vett háziállatnak

Pancsamanó 2019.01.05. 17:43:44

@Angora Cardi: így van, be is dobtam gyorsan vagy 5 szaloncukrot :D
Jahj most volt amikor méreszkedtek, én most nem is merek :D

Angora Cardi 2019.01.05. 17:44:27

@,,: Mondj egy mesét, uj sorozat ismered? Ma kezdi hbo.

Pancsamanó 2019.01.05. 17:45:45

@hereverő heverő: Leslie volt :)
VV1: Oki, Majka, Szabi, Nóri, Leslie, Hajni, Niki, Ági, Györgyi és szegény motoros srác aki meghalt

hereverő heverő 2019.01.05. 17:46:16

@Angora Cardi: mondj egy mesét, ami szép, mondj egy mesét, a tiédet.
www.youtube.com/watch?v=lfWJqzmjqt4
pedig utálom a Piramist

WICKEDWITCH 2019.01.05. 17:47:16

@hereverő heverő: arra a kockacukorból készített Tádzs Mahalra még mindig emlékszem, meg a szappanoperára is (azt hiszem, az fönt van YouTube-on)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 17:48:24

@Ármándójózsi:

Először is, csak magam létezem, minden egyéb az én elmém kivetülése, eme filozófiai irányzat jegyében a ki kinek a nickje topic akár ad acta is tehető, egy gonddal kevesebb.
Igen, Leo is egy gondolkodóbb fajta volt, markánsan megkülönböztethető az ösztönlényektől, nekem valahogy személyében nem volt szimpatikus, hát van ilyen. A kvalitásait emellett nem vitatom. Nos, a színtelen-szagtalan Milo-nál lejjebb talán csak ez a legutóbbi Somagyerek, de erről már nem is szólnék, oly színvonaltalan.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:48:39

@,,: tényleg az! Remélem azért újabb követőim lesznek mint Baukónak!
Szóval kedves új kommentelők, aki Zsu ellenes azt beveszem a szövetségbe, jelentkezés után, aki nem

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:49:32

@Nyuszomuszo83: eltűnt a többi hszem! Aki nem Zsú ellenes, azt ignorálom! Köszöntem! Uff!

,, 2019.01.05. 17:49:51

@Angora Cardi: nem láttam, de a listán van. most még a netlflixen van egy csomó bizbaz, amit pótolni akarok, amíg ingyér' van, de nincs nagy motívációm...American Gods-ot várom most.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:49:52

amúgy én emlékszem az első VVre meg a BBre is, pedig elég zsenge voltam még akkortájt

WICKEDWITCH 2019.01.05. 17:51:52

@Angora Cardi: mert nem tudta, hogy a medve nem játék... (Amúgy hogy járt? Széttépte a medve?)

Aki esetleg éhes, azt megkínálom palacsintával. Van kakaós, és természetesen lekváros (barack, eper, muskotályos körte). :)))

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:52:09

@Nyuszomuszo83: Kösz, köszi, köszi a nagy semmit! :(
Nem elég, hogy nincs lé, még télapó sincs... Jó, hogy nem jött szóba a Jézuska...
És azt a csokit kapom, amit utálol? Na ez is szép... :(
Mindjárt írok Zsuzsu mamának, hogy itten engem bántanak... :'(

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:52:28

@Ármándójózsi: mi értelme lenne, ha mindig mindenben egyetértenénk? :)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:52:40

@Pancsamanó: Lorenzónak hivták szegényt

Angora Cardi 2019.01.05. 17:52:52

@hereverő heverő: meghallgattam, nem ismertem, kis metál is johet

Angora Cardi 2019.01.05. 17:54:28

@WICKEDWITCH: vendégeket hívott szilveszterre és egy nő benyúlt talán kaját adott, de maci letépte és megvacsizta a karját

Palacsinta királyság :)

csillagporszem 2019.01.05. 17:54:50

@Pancsamanó:
“Bakker mindenkivel szemben autózol itt ma egész álló nap, nem veszed észre hogy akkor te vagy a rossz sávban? Konkrétan MINDENKI máshogy látja a dolgokat mint te, te meg itt pörögsz smiley-zgatva mint aki élvezi hogy trash-kedhet.”

Bocsi, nem tudtam hogy ide csak az egy véleményen lévők kommentelhetnek. És nem egyedül, mert nem én vagyok az egyetlen, bár tudom nehéz ezt elfogadni. Egyszerűen csak el kellene fogadni, hogy más emberek vagyunk máshogy látjuk, de ettől még egyikünk sem lesz rosszabb ember.

“Miattad lett ez a ma nap ilyen vitázós mert mindenkit osztasz mint valami ócska troll. Nem személyeskedés, hanem teljesen általanos véleményem következik: igen, egy anyukából ezt nem nézem ki. Nem személyeskedés, hanem teljesen általanos véleményem következik: igen, egy anyukából ezt nem nézem ki. Ez tizenéves fittyfaszok tulajdonsága. De akinek egy Zsuzsu a favorit ott ez valahogy nem meglepő, mégsem értem mit élvezkedsz itt azon hogy senki nem ért veled egyet. “

Senkit nem osztottam, leírtam a véleményemet és nem a hozzászólokról hanem a játékosokról. Ha én nem vonok le következtetéseket arról a hozzászólásaid alapján, hogy milyen ember lehetsz az életben akkor szerintem neked sem kellene. Egyébként pedig valahol szórakoztató igen mennyire véresen komolyan tudjátok venni azt, hogy ki nyerhet és ki nem ebben a játékban.

Angora Cardi 2019.01.05. 17:56:31

@,,: felírom
Ha annyi időm lenne mint ami érdekel, fel sem kelnék a sorozatok elől...

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:58:04

@Ármándójózsi: menj csak árulkoggyá, várjuk a mammert! Szép nevelése van! Sőt nevelése csúcsa! Jobb lett volna kertet ás, Zsizsikes fogantatásakor!
Jaaaa Jézuska sincs! És mi Nyuszik nyúlbogyot adunk ajándékba és sskk ne töcskölünk a tyúkokkal Húsvétkor! Úgyhogy tessék megbecsülni a dove csokit, mert ez nagy ajándék! :D
Naaa ne sirjááá bekenem az orrod pipamocsokkal! :D
@WICKEDWITCH: Bosziiim! Palacsinta került ki ma a boszikonyhából? Én sárgabarackLEKVÁR-osat kérek!

,, 2019.01.05. 17:58:36

@Angora Cardi: küldök kis kontentet az AG-ból (OINTB Pornsztázs a legnagyobb arc benne, egy lepracheunt-t alakít:)
www.youtube.com/watch?v=X60R54XmbDc

léptem, holnap folyt.köv!

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:03:42

@Nyuszomuszo83:

"...bekenem az orrod pipamocsokkal"
Volna itt még más orvosság is, de azt a tehenektől kéne elvenni.
És most nem is akciós a BENU gyógyszertárakban. (Sem.)

WICKEDWITCH 2019.01.05. 18:04:17

@Angora Cardi: ó, hát ez durva. Eddig sem nyúltam volna be egy medvéhez, és hát eztán sem fogok... Küldöm a palacsintát! :)
@Nyuszomuszo83: Nyuszóóóm! Megy a palacsinta! Természetesen sárgabarackLEKVÁRRAL. :)))

Angora Cardi 2019.01.05. 18:06:47

@WICKEDWITCH: köszi :)) medve ügyben ekg
@,,: szuper, már nézem is, viszlát majd!

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:11:55

@gyümölcs almafa kommentelő: akkor én mos vakon vagyok de mi a teheneké ami nem akcijós a Benu patikában???

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:17:06

@Nyuszomuszo83:

A válasz Regős Bendegúz munkásságában keresendő, miként a pipamocsok medicinaként történő applikációja is.
Ha az egybeesés csak véletlen, nos, akkor az a véletlen (micsoda véletlen...!) műve.

Pancsamanó 2019.01.05. 18:18:55

@Nyuszomuszo83: tényleg. Szegény. Nem volt favoritom de sajnáltam.

javier2 2019.01.05. 18:21:04

sziasztok!

nem fogom végigolvasni :)))))
@mobilos perpetuum: az osztálytársad zseni volt hozzád képest hiszen jeles volt mindenből
és kórház igazgató lett ,de szted gyengeelméjű volt.
mobilos sztem te messze kilógsz lefele a kommentelők között
te jó lennél a villába mártírnak akit senki nem ért meg (era2)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:24:18

@gyümölcs almafa kommentelő: jaaa vagy úgy! Igy már értem! De én már tovább léptem! A pijócás ember jár hozzám sűrűn! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:25:13

@javier2: gyere drága a friss alá! :D

javier2 2019.01.05. 18:26:29

@Nyuszomuszo83: megjövök és mindenki elment
szokásos :)

mobilos perpetuum 2019.01.05. 19:11:01

@javier2: Értő olvasás elégtelen.
Mind az ötezer téved, mert itt 20 ember nyolcszáz bejegyzésben leírja a sületlenségeit.:
Vagy te, és az itteni klónjaid ülnek fordítva a lovon.
Adri 2%
Greg 7%
Hunor 15%
Lacika 9%
Reni 8%
Roli 10%
Zsuzsu 47%
Vivi 2%
Összes szavazat: 5152

javier2 2019.01.05. 19:26:41

mobilos te vagy itt a legbutább

nincs humorod ,nem vagy intelligens , NEKED VV VIKI a való világ lebron james -sze volt
(ez kb mindent elmond rólad ),nem látsz át semmit ,most is statisztikát hozol
minden történeted plussz egy létra a pokolba (ez de gyönyörű volt)
megkockáztatom ad1 fizetett troll vagy ,hogy pörögjön a kommentelés
ad2. tényleg ennyire vakon vagy
Te annyira vakon vagy mint john snow mikor benjem bácsikája levágott kezét fogja merre induljon az oltott mészbe áztatott farkas kutyájával?

és sztem nem vagy több mint 16
"Mind az ötezer téved, mert itt 20 ember nyolcszáz bejegyzésben leírja a sületlenségeit.:
Vagy te, és az itteni klónjaid ülnek fordítva a lovon."
5000 ostoba simán belefér a hibahatárba 5000 simán lehet ennyire vakond

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:14:04

@Maximista vagyok: hagyd már, szegénynek így is tuti kikopott a ctrl, a c meg a v a billentyűzetén, annyiszor másolja be ugyanazt a faszságot :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 21:02:16

@Nyuszomuszo83: baszki, most akartam puncsolni egy Dove-ért. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 21:04:39

@Angora Cardi: vmi drága macskát akar Ribi. Gondolom, Vajnatimi utánérzése van. De ahhoz le kell szopnia a Télapót.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:32:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: adoook, van még, vagy 6-ot tsláltam mert nem szeretem! Brzzeg karamelles csak 3!

kolomparlole1114 2019.01.06. 10:28:10

@Cimili: "Begyűjtöttem itthon a telókat, ment + 4 szavazat"

Atyaúristen, van aki erre a szarra még pénzt is képes áldozni...

Cimili 2019.01.06. 12:05:17

@kolomparlole1114: ingyenes az app. ha ennyit sem tudsz, minek huhogsz?

bElannaTorres 2019.01.06. 21:36:52

@Angora Cardi: köszönöm :))

@csillagporszem: :) igen kicsit vicces :) persze így utólag értem miért volt neked dávid a szimpatikus -csak nálam a survivor kicsit más, amerikaihoz hasonlítom mindig :/ jobb is lenne amúgy sokkal, ha kicsit abba az irányba mennének
Érdekes amúgy, hogy egy VV-t lehet hogy survivor Robi meg tudott volna nyerni, kár hogy nem oda jelentkezett :))
süti beállítások módosítása