Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x61 - Melyben folytatódik Reni útja a kényszerzubbony felé

2019. január 04. 21:04 - Hoppancs

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a „vastagbéltükrözés utáni” és a „kivégzés előtti” között ingadozik. De ha munka van, akkor nincs mese, nyomni kell, mint villalakóknak a fitt hetet, amelynek immár szintfelmérője közeleg. Reni és Greg szeretné, ha ez mindenkinek a lehető legjobban sikerülne, ezért Roli dugi borán végrehajtják a tudományos körökben „fordított kánai menyegző” néven ismert akciót. A sértett Hunor és Lacika társaságában figyeli, hogyan cserélik a piáját vízre,  Zsu pedig nem tudja nem észrevenni, hogy a művelet titkossága így némileg sérült. Reni azonban fittyet hány a barinő figyelmeztetésére, villa-Gyurcsánnyá alakulva tagadja a lebukást.

bscap0008.jpg

Vivien bőszen tagadja a hálóban, hogy Radics, Krisztián és talán még Hunor közös gyermekét várná. Csak azért nőtt a hasa, mert éppen most jött meg, ami viszont automatikusan kizárja a démoni baba jelenlétét is. Logikus érvelés, bár láttam én már érdekes dolgokat a „Nem tudtam, hogy terhes vagyok” című ismeretterjesztő műsorban, szóval azért Brennan atya helyében még nem lennék nyugodt. Akármi is van, a megoldás a csokoládé, amelynek márkáját nem mondjuk ki, de messziről is egyértelmű, hogy a lila tehenes alpesi varázslatról van szó. Ah.

Reni azonnal bekattan, amikor kiderül, hogy Lacika egy böszme nagy táblát rejteget, és hiába kobozza el, másnap Adritól kell megtudnia, hogy még ezen kívül is vannak hiányzó darabok. A pár nap alatt fitnesznácivá avanzsált kaméleonnak ettől nyugtalanító érzése támad, mint amikor a faluban közvetlenül azután tűnik el újabb gyerek, hogy a kissé furcsa mosolyú szomszéd néni már megint éjszaka ásta fel a kertjét. Ráadásul Lacika már meg is találta a partnere által eldugott édességet, úgyhogy kereshet neki új helyet. A srácok arra tippelnek, hogy rafináltan rögtön magára aggatta a cuccost, ezért Lacika zaklatás látszatát is kerülve megmotozza. A kergetőzésbe torkolló érdektelen közjátékot Anikó akképpen kommentálja, hogy ezek a villalakók úgy viselkednek, mint a gyerekek, hát őrület, ő utoljára karácsonykor szórakozott így a szaloncukorral. De azt nem mondja, hogy melyik karácsonykor, szóval szerintem idén.

bscap0009.jpg

Az elrejtett bizonyítékokat a kellően morci Dani edző pakolja ki végül, de mielőtt még azt hinné, hogy Reni magának tárolta őket, a lány közbelép és „nem akarok árulkodni” felkiáltással – hát, akkor nem tudom, minek nevezzük ezt…mondjuk szekunder gyónásnak? - beszámol játékostársai válogatott rémtetteiről. Roli jó kedve a sorakozó hírére lassan elillan:

Ha itt nekem még egyszer pókjárásban huszonötezer kört le kell nyomnom...akkor izomlázam lesz…

Ezt megelőzendő egy harmadik, frissen előkerült csokival próbálja Danit megvesztegetni a becsületes Reni hápogása közepette. A végső unalomba fulladást előtti utolsó pillanatban Zsuzsu meghúzza a (most figyelj!) váratlant és a ráruházott szuperképességénél fogva, „gonoszkislányos” mosollyal, nyolc órára száműzi Vivient. Hoppá, lassan minden villa-Tarttuffe-ről lehull az álarc.

bscap0010.jpg

Dani ismerteti a szabályokat, Vivinek most azonnal költöznie kell, csak a legfontosabbakat viheti magával, pl. ágyneműt, kaját, a kedvenc pentagram-mintás bugyiját és a Necronomicon eredeti, Sátán által írt kéziratát. Zsuzsu meg is indokolja lépését, ugyanis szerinte nem igazságos, hogy két sportember olyan nyomikkal versenyez, mint például ő, olyan ez, mintha a „teknősbéka indulna a leopárd ellen”. (Bár van, hogy e két állatnak is pont egyenlőek az esélyei, mondjuk tollaslabdában vagy sakkban. ) A száműzött Vivien eközben máris a nagy kamera keretébe foglalt kis kamerájába monologizál arról, hogy az ál-jószívű oldal megint „saját magát köpte szembe”. Aztán vágyakozva bámul kifelé a csodálatos szintfelmérőre, talán Damu Roland nézett így a krémesre az önéletrajzi könyveiben dickensire festett gyermekkorában. (Igen, olvastam. Mindkettőt. Mert kíváncsi voltam. Több kérdésre nem válaszolok.)

Nem csoda, hiszen kimarad ebből:

reni.gif

bscap0011.jpgreni3.gif

adriek.gif

zsuzsu.gif

reniiiii.gif

Amúgy örül, hogy bezárták, hiszen ez azt jelenti, hogy mindenkinél sokkal jobb, úgyis csak lealázta volna a mezőnyt, nagyon kínos  Superman vs. Hídember szitut keletkeztetve. Ráadásul nem kell mérlegre állnia, tiszta haszon. Reni már nem ilyen szerencsés, ki is derül, hogy csak néhány dekát fogyott, még mindig dagadt, pedig már EGY HETE csinálja a kőkemény sportot és diétát. Büszke lehetne, hiszen még így is jobban áll, mint sok embertársa, akik megfogadták, hogy 2019-től most már tényleg minden más lesz, és most mégis szégyentől lángoló arccal, a kiszáradt maradék bejglit majszolva olvassák ezt a hogyvoltot.  De nem az, sőt. Pedig azt hitte, mára már ő lesz Béres Alexandra, erre tessék, még mindig csak VV Reni, és szipp, hüpp, ilyen nincs.

bscap0012.jpg

Greg a népszerű „azért nem vagy kevesebb kiló, mert iszonyatosan megizmosodtál pár nap alatt, és az izom nehezebb, mint a zsír” elmélettel jön, amire Dani bólogat, mert a lovak állítólag nagyot tudnak harapni, hát még az egyszarvúak. Zsuzsuból szintén dől a „micsodaaaaaaa”, és az ez „hoooogy, ez hooooogy”. Bezzeg Greg több mint egy kilót ledobott, és Reni nagyon büszke rá, egyáltalán nem fojtaná meg. Hunor hízott, de általánosságban mindenki remekül teljesített Dani szerint, a győztes kihirdetése azonban nem marad el. Az eredmény úgy jött ki, hogy 1-8-ig pontozta a fogyást és a szintfelmérőt, aztán összeadta a párok számait. A két legjobb a Zsuzsu-Greg és a Roli-Adri duett, holtversenyben. Előbbiek a boldogság unikornis-szárnyain szállnak, Roli az immár habkönnyű Adrit pörgeti, és van is ok a mámorra, hiszen a fődíj ugyanis egy csíkos napernyő… helyett egy program ODAKINT, ahol vannak más emberek, ÓRÁK (erre még visszatérünk), és szabadság illata száll a levegőben.

adriroli.gif

Vivien hiába szakérti meg a történteket, és minősíti nevetségesnek az édességzabáló puhányok diadalát, a véleménye sajnos csak annyira releváns, mint Zacher Gáboré Jay és Néma Bob karácsonyi buliján. Eközben Reni arca egyre jobban elborul, már mindenki sejti, hogy ebből rosszabbul jönnek ki, mint a szenátor, aki tiszteletlenül beszélt Michael Corleone családjáról.  Ki is tör a vihar, a frissen bekapcsolódók pedig azt hihetik, Csokit újra kizárták, Reni ugyanis igen rosszul áll idegileg. Csak annyit bír zokogva csuklani, hogy itt ő szenvedett a legtöbbet, mialatt mindenki más csalt, lopott, evett, hazudott, és vááááááááááááá, semmi értelme nem volt.

bscap0004.jpg

Zsuzsu felajánlaná a helyét, de sajna ez nem így működik. Dani, aki feltehetően sok csúnya dolgot láthatott már életében a kiskutyák élve nyúzásától egészen addig, hogy Soros-bérencek szegény gyerekeknek szánt sálakkal törlik ki a feneküket a parlament pulpitusán, ezért fejlődhetett ki nála  a „Református Ifjúsági Műsor” Gabira hajazó tekintet és hanghordozás. Ennek segítségével igyekszik megértetni Renivel bizonyos öt éves életkor felett elvárt minimális viselkedési normákat, a többiek tiszteletét, satöbbit. Renihez el is jut ennek egy töredéke, ezért hajlandó egy pillanatra megszakítani a vergődést, hogy társai körében hallgassa meg az edző maradék mondanivalóját, de azért továbbra is ilyen:

orult.gif

glenn.gif

 Dani egy extra ajándékkal próbálja ellensúlyozni Reni performanszát, a szép fitneszheti munka jutalmául ugyanis az egész társaság gazdagabb lesz egy szoláriummal. Próbálok empatikusan viszonyulni a kollektív (mínusz Reni) örömködéshez, de nem megy, azt hiszem, engem talán egy hegesztési szakkönyvvel vagy egy cirkuszjeggyel lehetne még kevésbé lázba hozni. A nap áldozata nem szeretné, ha egy percre is elterelődne a figyelem a tragédiájáról, ezért újra sorolni kezdi, mi minden rosszat csináltak a többiek, amíg ő fegyelmezetten nem evett, nem ivott, nem vett levegőt és nem létezett, de csak annyit ér el vele, hogy Dani átköt Hunor szabályszegésére. A srác ugyanis nem adta vissza a birtokába került mágikus időmérő eszközt, népies nevén stoppert, amellyel aztán szégyentelenül mérte az időt össze-vissza, mintha nem lenne holnap. Dani mindent megköszön utoljára, Reni görcsös szipogása ugyanúgy mindent elnyom, mint egykor Verebes István szuszogása a Napkeltében. Aztán csak megöleli ő is kínzóját, mielőtt engedélyt kér, hogy a hálóban folytathassa önmagának rituális ágyhoz csapkodását. Zsuzsu emiatt „nem érzi magáévá” a győzelmet, Roli és Hunor simán csak elítéli az incidenst.

bscap0002.jpg

Hunor büntetése 45 perc idegtépő órakattogás lesz a nyugi(haha, de ironikus)szobában, amitől egy pillanatra még Reni is elmosolyodik. A két passzív bűntárs, Roli és Lacika maga dönti el, hogy osztozik-e a kínokban. „Bűnösök közt cinkostárs, aki néma”, fogalmaz költőien Roli, aki Lacikához hasonlóan követi az I. rendű vádlottat, immár elítéltet a tiktakkoló cellába. A hangeffektust Roli vízcsepegéshez hasonlítja, Hunor pedig így jellemzi: „olyan, mint énekórára amit behoztak, az az izé” . Én pedig megőrülök, mert nekem sem jut eszembe azóta sem, hogy hívják azt a valamit, amire gondol, és most már muszáj megnéznem a neten, a fenébe is.

………………………………….

Ó, hát METRONÓM!

………………………………….

„Ő volt Justin Timberlake, nagyon nagy lopott időt játszott a csávó", jellemzi Lacika filmes utalással Hunort. Aki mellesleg már a zajkeltő eszköz eltömítésén töri a fejét, hátha akkor kapna egy még rosszabb büntit. Végül csak a fülét fogja be, amihez a szerkesztők valamiért bevágtak egy sípoló hangot. Mire gondolt a költő? Hunornak cseng a füle? Vagy ezek a gondolatai?  Vivi attól kap sokkot, hogy még csak a száműzetés felénél tart. Hunorék nem tudják, mennyi van még, mert nincs stopperük…sem…hahaha. Aztán csak vége lesz mindkét elvonulásnak.

bscap0007.jpg

Ugrunk a kiválasztás utánra, Szent Reni keresztet vet örömében, hogy Greg a megtestesült gonoszt választotta ellenfelének, pedig ezzel páran jártak már rosszul az Ómentől az Ördögűzőig. Vivi persze tagadja, hogy ő bármit bevallott volna saját aljasságáról, inkább Gregére célozgat:

Van, hogy az ember már nem tud takarózni, levetkőzik magáról.

 Az emlegetett személy visszakanyarodik örök témájához, az emberekben élő hamis Ken baba-képhez, ami valójában nem ő, de lehet, hogy mi nézők még mindig ezzel azonosítjuk, mert annyira belénk égett hosszú és látványos karrierje alatt. Vivi dicsőségesen távozik a szaunából, és nem győzi fényezni saját csapatát, melynek „értelmiségi szintje” átlagon felüli. Epizódunk az ő vidám beszélgetésükkel, valamint Vivi „szolinak örülős” sikolyával zárul.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:23:19

@,,: Én meg stilusosan Celebration-t. Milyen ízűt kérsz, még tele van! Héten kaptam a fijaimtól egy doboz konyakmeggyel együtt! Amint látom lehet ide az kéne! :D

Cimili 2019.01.05. 17:24:01

@hereverő heverő: Jól tetted! :) Begyűjtöttem itthon a telókat, ment + 4 szavazat. majd röné ellen is bevetem.
@UdvariatlanBolondvagyok: a fiam is így indult oda, pont mint egy michelin baba. a 12:27:49-re max ekg.

hereverő heverő 2019.01.05. 17:24:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezt kikérem magamnak a pasik nevében, nekem mindig is Cincike tetszett jobban mint Ribike. És eleinte még Erát is jobban kedveltem mint ratyiánusz özvegyet.

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:24:42

@moletty: Igaza volt! Ami jár az jár! :D

Angora Cardi 2019.01.05. 17:24:51

@hereverő heverő: az ellenséggel szexelgetni vonalban nem érezte Huni a lehetőséget, nem emlékszem volt-e ilyen régen

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:25:05

összezavarodtam: ki a főszemélyiség?
ameddig piskótát sütök, a többi személyiség találja ki, és közöljétek velem a döntést.
továbbá üdvözlöm a régi-új kommentelő kollégát.
és csehszlovák gyurmafilmnek üzenem, hogy ha olvasni tud, akkor kommentelni is, úgymond.
csókoltatom a többi személyiséget, a többieket nem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:26:28

és még azt is elmondanám, mielőtt bevetem magam a konyhába, hogy hunor a vella legnagyobb kurvája.

Angora Cardi 2019.01.05. 17:27:09

@,,: Veled is egyek vagyok?
@Nyuszomuszo83: vegyen észre elvtársnő epedek egy bounty falatért

moletty 2019.01.05. 17:27:11

VVévikét kedveltem és nem bántam h. ő nyert ! Butáska volt, de semmi rosszindulat nem volt benne ! Sajnáltam később is :(
Emlékszik még valaki Macska Jánosra és a bugyiárusra ? :D

hereverő heverő 2019.01.05. 17:27:36

@Nyuszomuszo83: becherovkát ittam épp elébb, miután a kutyázásból bejöttem. A konyakmegy az olyan mint a guminő.

sziszkó1 2019.01.05. 17:27:40

Sziasztok! :)
A 9. széria indulása óta olvadom a hv hozzászólásokat. Most éreztem elkérezettnek, hogy én is beírjak. Már sokan leírták többször, de ez a mostani bagázs nagyon nagyon nyomorultul lett összeválogatva. A mai fiatal (15-20-25) éves korosztálynak lett megalkotva. Én nem is látok igazi kiemelkedő egyéniségeket. Gyenge jellem szinte az összes, bőven küzd mind önértékelési zavarral, állandó jelleggel keresik a megerősítést hogy ők mennyire jók, és jólelkűek. Olyanok, mint akik még mindig csak keresik a helyüket a világban, nem kiforrott személyiségek, gondolok itt pl Renire, vagy Gregre, mert bizony ő sincs tisztában saját magával, ezért takarózik ezzel a sellő dumával. Ahogy fogynak, az jut eszembe, hogy ezek közül a szerencsètlenek közül valaki megnyer majd 36 millió forintot. Az egyik macskát venne (Özvegy), Zsuzsu meg jóég, el se merem képzelni!

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:28:21

@úgymond olvasó mmkk: Te vagy a "főszemélyiség" én csak a másod (hatvanhatod) nicked vagyok. ;)
Csak nem mindig értek Veled egyet. :D

,, 2019.01.05. 17:28:23

@Angora Cardi: rendben!
@Nyuszomuszo83: hú, egy snickers jöhet:) köszi!

hereverő heverő 2019.01.05. 17:28:52

@moletty: BB évike. A bugyiárus a Pongó volt, azt hiszem be is ment a kettes VV villába. Az is egy kattant faszi volt :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 17:29:10

@hereverő heverő: na várj, én meg asse tudom, itt ki a pasi, nemhogy ki jó nő. :)
Amúgy EKG, Cinci jobb csaj. De Ribi fellépése és bevonulása ezt beárnyékolta volna. Azt néztem volna amúgy. :)

Pancsamanó 2019.01.05. 17:29:41

@csillagporszem: jól van most már akkor lenyugodhatsz. Bakker mindenkivel szemben autózol itt ma egész álló nap, nem veszed észre hogy akkor te vagy a rossz sávban? Konkrétan MINDENKI máshogy látja a dolgokat mint te, te meg itt pörögsz smiley-zgatva mint aki élvezi hogy trash-kedhet. Miattad lett ez a ma nap ilyen vitázós mert mindenkit osztasz mint valami ócska troll. Nem személyeskedés, hanem teljesen általanos véleményem következik: igen, egy anyukából ezt nem nézem ki. Ez tizenéves fittyfaszok tulajdonsága. De akinek egy Zsuzsu a favorit ott ez valahogy nem meglepő, mégsem értem mit élvezkedsz itt azon hogy senki nem ért veled egyet. Troll vagy, ostoba meglátásokkal. Se több se kevesebb

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 17:29:58

@Ármándójózsi:

Nos, kolléga úr, úgy vélem akadnak, kik 2002-ben még meg sem születtek, vagy csak alig. Belegondolni is szörnyű, hogy rohan az idő (csak hogy kerüljem a közhelyeket).
Jómagam összesen két emberre voltam hajlandó SMS-t áldozni a VV-k történetében, az egyik Szabolcs volt (VV1), a másik természetesen Attila (VV5). Utóbbit tartom minden idők legnagyobb játékosának. Erről jut eszembe, mit nem adnék most egy Faszomatbazmeg Kingunelláért ebben a csökevényes felhozatalban...!
De be is fejezem a zsörtölődést. mert még vénembernek fogok tűnni, inkább megkeresem a görbe botomat... .-)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:31:55

@Angora Cardi: mit egy 4 van benne tied! Neked adom! :)
@hereverő heverő: jóóó az, én szeretem! :)
@,,: Küldöm a Snickerseket! :)
A Dove caramel az enyém! Abból nem adok! A többire lehet reppeni! :D

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:32:27

@hereverő heverő: Ja, Pongó volt az. Húúúú annak idején mit savaztuk a BB-t, mondjuk volt is miért. Előbb indult óriási hendikeppel, mégis ledarálta a VV1. :)

Pancsamanó 2019.01.05. 17:32:41

@Angora Cardi: hát az a trollkodós kis nyominger tizenéves korosztály, na :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 17:32:56

@sziszkó1: nézz a jó oldalát, a Balaton legalább nem lesz kicsepmézve. :D Era terve volt. :)
Macska se lesz, ahogy Csillámfasz kipotyog, követi Ribi is.

hereverő heverő 2019.01.05. 17:33:49

@,,: melyik csoki volt a 'ronda de finom" ?

,, 2019.01.05. 17:34:10

megint egy új nick, sírok:)))
de egyébként üdvözlök mindenkit persze:)

WICKEDWITCH 2019.01.05. 17:34:33

@moletty: Jánoskára? Hát már hogyne emlékeznék! Az milyen kis cuki volt! :)))) És ha jól emlékszem, attól a bandától nem is féltettem...

Angora Cardi 2019.01.05. 17:35:44

@,,: popcornozva tényleg jobb a műsor
Holnaptól indul a light popcorn vonat.

@Pancsamanó: értettem én, de még nem hallottam ezt a szót

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:35:49

@,,: rááájöttteeeem! Miután azt feszegettük köztünk osszák szét a 36 miskát megjelentek mint a dög felett a kondorkeselyük! Azt hiszik pénzt fognak kapni!

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:36:55

@Angora Cardi: uhhhh porcukorral és tejföllel???? Adom az egész dobozt két pihepuha gombócért! :D

Angora Cardi 2019.01.05. 17:37:46

@,,: termékeny nap
@Csakazértis én vagyok a királynő: macskafarmot akar vagy mi? Nem figyeltem?

hereverő heverő 2019.01.05. 17:38:28

@Ármándójózsi: Jaja. Pedig BB1-ben tényleg voltak rendes tematikus hetek, feladatok, stb. VV1-ben meg Majka és Oki :) de a VV1-ben volt az a kis pöttöm csaj, aki beleszeretett egy néger táncosfasziba, és egész nap falták egymást. Na az a bige nagyon tetszett az akkori énemnek :)

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:38:31

@gyümölcs almafa kommentelő: Jó, hogy felhoztad a "legtaktikusabb játékos" címet, mert akkor itt máris nem értünk egyet (pedig ugye nyilván mi is ugyanazon felhasználó nickjei vagyunk :D ), szerintem messze a legtaktikusabb játékos Leó volt, csak azért nem nyerhetett, mert befigyelt a Nagy-Magyarország szindróma és Milo volt a vajdasági szegény család legkisebb gyereke és az akkori Zsu fanok, természetesen könnyezve, rá szavaztak.

Angora Cardi 2019.01.05. 17:38:38

@Nyuszomuszo83: bourbon vaníliás cukorral ha megfelel, már adom is

MosóMaca 2019.01.05. 17:40:02

Halihó! Aztaaaaa,milyen termékeny napotok volt itt ma!

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:40:03

@hereverő heverő: Nórika a "fürdőszobás" Lesli-be? ;)

hereverő heverő 2019.01.05. 17:40:05

@Nyuszomuszo83: @,,: Tényleg! Az hova lett? Rengeteget zabáltam, pedig összeragadt tőle a pofám (addig se beszéltem)

Cimili 2019.01.05. 17:40:24

@úgymond olvasó mmkk: :DD mit sütsz? lécci gondolj az esti műszakra is, nem ám felfalni mindet! :)

,, 2019.01.05. 17:41:00

@Angora Cardi: az:))
@Nyuszomuszo83: nem elüldözni akarom őket, csak ez így tényleg vicces lett:))

WICKEDWITCH 2019.01.05. 17:41:08

@Angora Cardi: nem, valamilyen drága nagymacskát

hereverő heverő 2019.01.05. 17:42:01

@Ármándójózsi: ha így hívták.. :) a neveikre men emlékszem, csak a történésekre. homályosan. De azt hiszem igen, mintha Leslie lett volna, egy hiú páva. Állandóan magát nézegette a tükörben.
Most milyen kincs lenne egy ilyen karakter benn... :)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 17:42:10

@hereverő heverő:

Nórinak hívták a leányzót, a ratyigyanús félvért meg Leslie-nek.

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:42:28

@Nyuszomuszo83: Nebassz, akkor nem kapunk pénzt? Ezért regisztráltam fáradságot nem kímélve bakker? :( Jól átvertetek... :'(

Angora Cardi 2019.01.05. 17:43:30

@WICKEDWITCH: omg csak úgy ne járjon mint az orosz milliomos aki medvét vett háziállatnak

Pancsamanó 2019.01.05. 17:43:44

@Angora Cardi: így van, be is dobtam gyorsan vagy 5 szaloncukrot :D
Jahj most volt amikor méreszkedtek, én most nem is merek :D

Angora Cardi 2019.01.05. 17:44:27

@,,: Mondj egy mesét, uj sorozat ismered? Ma kezdi hbo.

Pancsamanó 2019.01.05. 17:45:45

@hereverő heverő: Leslie volt :)
VV1: Oki, Majka, Szabi, Nóri, Leslie, Hajni, Niki, Ági, Györgyi és szegény motoros srác aki meghalt

hereverő heverő 2019.01.05. 17:46:16

@Angora Cardi: mondj egy mesét, ami szép, mondj egy mesét, a tiédet.
www.youtube.com/watch?v=lfWJqzmjqt4
pedig utálom a Piramist

WICKEDWITCH 2019.01.05. 17:47:16

@hereverő heverő: arra a kockacukorból készített Tádzs Mahalra még mindig emlékszem, meg a szappanoperára is (azt hiszem, az fönt van YouTube-on)

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 17:48:24

@Ármándójózsi:

Először is, csak magam létezem, minden egyéb az én elmém kivetülése, eme filozófiai irányzat jegyében a ki kinek a nickje topic akár ad acta is tehető, egy gonddal kevesebb.
Igen, Leo is egy gondolkodóbb fajta volt, markánsan megkülönböztethető az ösztönlényektől, nekem valahogy személyében nem volt szimpatikus, hát van ilyen. A kvalitásait emellett nem vitatom. Nos, a színtelen-szagtalan Milo-nál lejjebb talán csak ez a legutóbbi Somagyerek, de erről már nem is szólnék, oly színvonaltalan.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:48:39

@,,: tényleg az! Remélem azért újabb követőim lesznek mint Baukónak!
Szóval kedves új kommentelők, aki Zsu ellenes azt beveszem a szövetségbe, jelentkezés után, aki nem

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:49:32

@Nyuszomuszo83: eltűnt a többi hszem! Aki nem Zsú ellenes, azt ignorálom! Köszöntem! Uff!

,, 2019.01.05. 17:49:51

@Angora Cardi: nem láttam, de a listán van. most még a netlflixen van egy csomó bizbaz, amit pótolni akarok, amíg ingyér' van, de nincs nagy motívációm...American Gods-ot várom most.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:49:52

amúgy én emlékszem az első VVre meg a BBre is, pedig elég zsenge voltam még akkortájt

WICKEDWITCH 2019.01.05. 17:51:52

@Angora Cardi: mert nem tudta, hogy a medve nem játék... (Amúgy hogy járt? Széttépte a medve?)

Aki esetleg éhes, azt megkínálom palacsintával. Van kakaós, és természetesen lekváros (barack, eper, muskotályos körte). :)))

Ármándójózsi 2019.01.05. 17:52:09

@Nyuszomuszo83: Kösz, köszi, köszi a nagy semmit! :(
Nem elég, hogy nincs lé, még télapó sincs... Jó, hogy nem jött szóba a Jézuska...
És azt a csokit kapom, amit utálol? Na ez is szép... :(
Mindjárt írok Zsuzsu mamának, hogy itten engem bántanak... :'(

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 17:52:28

@Ármándójózsi: mi értelme lenne, ha mindig mindenben egyetértenénk? :)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:52:40

@Pancsamanó: Lorenzónak hivták szegényt

Angora Cardi 2019.01.05. 17:52:52

@hereverő heverő: meghallgattam, nem ismertem, kis metál is johet

Angora Cardi 2019.01.05. 17:54:28

@WICKEDWITCH: vendégeket hívott szilveszterre és egy nő benyúlt talán kaját adott, de maci letépte és megvacsizta a karját

Palacsinta királyság :)

csillagporszem 2019.01.05. 17:54:50

@Pancsamanó:
“Bakker mindenkivel szemben autózol itt ma egész álló nap, nem veszed észre hogy akkor te vagy a rossz sávban? Konkrétan MINDENKI máshogy látja a dolgokat mint te, te meg itt pörögsz smiley-zgatva mint aki élvezi hogy trash-kedhet.”

Bocsi, nem tudtam hogy ide csak az egy véleményen lévők kommentelhetnek. És nem egyedül, mert nem én vagyok az egyetlen, bár tudom nehéz ezt elfogadni. Egyszerűen csak el kellene fogadni, hogy más emberek vagyunk máshogy látjuk, de ettől még egyikünk sem lesz rosszabb ember.

“Miattad lett ez a ma nap ilyen vitázós mert mindenkit osztasz mint valami ócska troll. Nem személyeskedés, hanem teljesen általanos véleményem következik: igen, egy anyukából ezt nem nézem ki. Nem személyeskedés, hanem teljesen általanos véleményem következik: igen, egy anyukából ezt nem nézem ki. Ez tizenéves fittyfaszok tulajdonsága. De akinek egy Zsuzsu a favorit ott ez valahogy nem meglepő, mégsem értem mit élvezkedsz itt azon hogy senki nem ért veled egyet. “

Senkit nem osztottam, leírtam a véleményemet és nem a hozzászólokról hanem a játékosokról. Ha én nem vonok le következtetéseket arról a hozzászólásaid alapján, hogy milyen ember lehetsz az életben akkor szerintem neked sem kellene. Egyébként pedig valahol szórakoztató igen mennyire véresen komolyan tudjátok venni azt, hogy ki nyerhet és ki nem ebben a játékban.

Angora Cardi 2019.01.05. 17:56:31

@,,: felírom
Ha annyi időm lenne mint ami érdekel, fel sem kelnék a sorozatok elől...

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 17:58:04

@Ármándójózsi: menj csak árulkoggyá, várjuk a mammert! Szép nevelése van! Sőt nevelése csúcsa! Jobb lett volna kertet ás, Zsizsikes fogantatásakor!
Jaaaa Jézuska sincs! És mi Nyuszik nyúlbogyot adunk ajándékba és sskk ne töcskölünk a tyúkokkal Húsvétkor! Úgyhogy tessék megbecsülni a dove csokit, mert ez nagy ajándék! :D
Naaa ne sirjááá bekenem az orrod pipamocsokkal! :D
@WICKEDWITCH: Bosziiim! Palacsinta került ki ma a boszikonyhából? Én sárgabarackLEKVÁR-osat kérek!

,, 2019.01.05. 17:58:36

@Angora Cardi: küldök kis kontentet az AG-ból (OINTB Pornsztázs a legnagyobb arc benne, egy lepracheunt-t alakít:)
www.youtube.com/watch?v=X60R54XmbDc

léptem, holnap folyt.köv!

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:03:42

@Nyuszomuszo83:

"...bekenem az orrod pipamocsokkal"
Volna itt még más orvosság is, de azt a tehenektől kéne elvenni.
És most nem is akciós a BENU gyógyszertárakban. (Sem.)

WICKEDWITCH 2019.01.05. 18:04:17

@Angora Cardi: ó, hát ez durva. Eddig sem nyúltam volna be egy medvéhez, és hát eztán sem fogok... Küldöm a palacsintát! :)
@Nyuszomuszo83: Nyuszóóóm! Megy a palacsinta! Természetesen sárgabarackLEKVÁRRAL. :)))

Angora Cardi 2019.01.05. 18:06:47

@WICKEDWITCH: köszi :)) medve ügyben ekg
@,,: szuper, már nézem is, viszlát majd!

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:11:55

@gyümölcs almafa kommentelő: akkor én mos vakon vagyok de mi a teheneké ami nem akcijós a Benu patikában???

gyümölcs almafa kommentelő 2019.01.05. 18:17:06

@Nyuszomuszo83:

A válasz Regős Bendegúz munkásságában keresendő, miként a pipamocsok medicinaként történő applikációja is.
Ha az egybeesés csak véletlen, nos, akkor az a véletlen (micsoda véletlen...!) műve.

Pancsamanó 2019.01.05. 18:18:55

@Nyuszomuszo83: tényleg. Szegény. Nem volt favoritom de sajnáltam.

javier2 2019.01.05. 18:21:04

sziasztok!

nem fogom végigolvasni :)))))
@mobilos perpetuum: az osztálytársad zseni volt hozzád képest hiszen jeles volt mindenből
és kórház igazgató lett ,de szted gyengeelméjű volt.
mobilos sztem te messze kilógsz lefele a kommentelők között
te jó lennél a villába mártírnak akit senki nem ért meg (era2)

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:24:18

@gyümölcs almafa kommentelő: jaaa vagy úgy! Igy már értem! De én már tovább léptem! A pijócás ember jár hozzám sűrűn! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 18:25:13

@javier2: gyere drága a friss alá! :D

javier2 2019.01.05. 18:26:29

@Nyuszomuszo83: megjövök és mindenki elment
szokásos :)

mobilos perpetuum 2019.01.05. 19:11:01

@javier2: Értő olvasás elégtelen.
Mind az ötezer téved, mert itt 20 ember nyolcszáz bejegyzésben leírja a sületlenségeit.:
Vagy te, és az itteni klónjaid ülnek fordítva a lovon.
Adri 2%
Greg 7%
Hunor 15%
Lacika 9%
Reni 8%
Roli 10%
Zsuzsu 47%
Vivi 2%
Összes szavazat: 5152

javier2 2019.01.05. 19:26:41

mobilos te vagy itt a legbutább

nincs humorod ,nem vagy intelligens , NEKED VV VIKI a való világ lebron james -sze volt
(ez kb mindent elmond rólad ),nem látsz át semmit ,most is statisztikát hozol
minden történeted plussz egy létra a pokolba (ez de gyönyörű volt)
megkockáztatom ad1 fizetett troll vagy ,hogy pörögjön a kommentelés
ad2. tényleg ennyire vakon vagy
Te annyira vakon vagy mint john snow mikor benjem bácsikája levágott kezét fogja merre induljon az oltott mészbe áztatott farkas kutyájával?

és sztem nem vagy több mint 16
"Mind az ötezer téved, mert itt 20 ember nyolcszáz bejegyzésben leírja a sületlenségeit.:
Vagy te, és az itteni klónjaid ülnek fordítva a lovon."
5000 ostoba simán belefér a hibahatárba 5000 simán lehet ennyire vakond

úgymond olvasó mmkk 2019.01.05. 20:14:04

@Maximista vagyok: hagyd már, szegénynek így is tuti kikopott a ctrl, a c meg a v a billentyűzetén, annyiszor másolja be ugyanazt a faszságot :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 21:02:16

@Nyuszomuszo83: baszki, most akartam puncsolni egy Dove-ért. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.05. 21:04:39

@Angora Cardi: vmi drága macskát akar Ribi. Gondolom, Vajnatimi utánérzése van. De ahhoz le kell szopnia a Télapót.

Nyuszomuszo83 2019.01.05. 21:32:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: adoook, van még, vagy 6-ot tsláltam mert nem szeretem! Brzzeg karamelles csak 3!

kolomparlole1114 2019.01.06. 10:28:10

@Cimili: "Begyűjtöttem itthon a telókat, ment + 4 szavazat"

Atyaúristen, van aki erre a szarra még pénzt is képes áldozni...

Cimili 2019.01.06. 12:05:17

@kolomparlole1114: ingyenes az app. ha ennyit sem tudsz, minek huhogsz?

bElannaTorres 2019.01.06. 21:36:52

@Angora Cardi: köszönöm :))

@csillagporszem: :) igen kicsit vicces :) persze így utólag értem miért volt neked dávid a szimpatikus -csak nálam a survivor kicsit más, amerikaihoz hasonlítom mindig :/ jobb is lenne amúgy sokkal, ha kicsit abba az irányba mennének
Érdekes amúgy, hogy egy VV-t lehet hogy survivor Robi meg tudott volna nyerni, kár hogy nem oda jelentkezett :))
süti beállítások módosítása