Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x47 - Közeleg az igazság órája

2018. december 21. 18:26 - Hoppancs

bscap0004_4.jpg

Szokás szerint egy félidőre visszaugrunk a kihívás előtti időszakra, azon belül a közösségi média hetének harmadik napjára, amikor Roli szembenéz minden nem teljesen pszichopata közszereplő rémálmával: kommenteket kell olvasnia magáról. A virtuális világra csupán az anonimitás emlékeztet, a fal és a szöveg is szigorúan offline, sőt, házon belüli. Sajnos nicknevek sincsenek, pedig egy „csokysbanan”, „CrazySuzy” vagy „csalfAra18” sokat dobna a játékon. A véleménycetliket a villa különböző pontjaira ragasztották fel, most pedig már az egész társaság felvételről nézi, hogyan ismerteti őket az érintett/sértett.

1_1.jpg

Az első máris Törpapát alakító Hókuszpóknak titulálja a villa eszét, aki szerint azért előfordult, hogy nevezett főgonosz jól keverte a kártyákat, hiába volt róla maradandóbb az a mondás, hogy  „mindig melléfog”. Egy másik sorstárs a szeretet képességét hiányolja az érzelemmentes döntésekre szakosodott Roliból, akiről valószínűleg azt képzeli, hogy farkasok nevelték, akik még verték is. Talán egyszer valaki felmelegíti a szívét, mint morcos filmfőhős bácsiét elárvult unokaöccse, azon a felejthetetlen nyáron. ( Persze ha skandináv film, akkor a bácsi meghal a végén.)

2_1.jpg

 Valaki úgy véli, a kétszínű Rolinak egyik színe sem áll jól, úgyhogy kénytelen lesz kipróbálni egy harmadikat.

  A kutyád jobban taktikázik, amikor eldönti, hova fog szarni,

szól egy ismeretlen bölcs.

 Nem te voltál a legjobb villamester, ne szállj el magadtól,

teszi hozzá egy másik.

Utóbbira csupán egy Era gyöngyöző kacajával aláfestett „hát de” a válasz. Roli azt is cáfolja, hogy ne a szívére hallgatna kihíváskor, hiszen „az őszinteség ebben a házban nagyon fontos”. Hangjában itt hallani vélek némi „iróniát”. Százhúsz decibellel. Kikéri magának a vádat, miszerint elkunyerálta Lacika szuperképességét, ugyanis azt önként ajánlották fel neki, mint nemzetstratégiai jelentőségű médiumokat azok tulajdonosai. A villa hölgyei pedig kezdhetnek sírni, mert nemhogy a kommentelő által kiemelt Erának nem „nyomná be”, hanem itt a csapatból egyetlen csajnak sem, mert mindannyian legfeljebb hatosok. Zsuzsut ez kicsit meglepi:

zsulepod.gif

Megemlítik még az igénytelenséget, a sunyi tekintetet, meg hogy túl sok benne a félelem. Tulajdonképpen mindegyiket vállalja, ahogy azt is, hogy egyik hozzászóló kérésére jelképesen lehúzza a vécén taktikus gondolatait.  A végére becsúszik egy „hajadismijen”, pontosabban „hajadmegmérnincselég”. A beültetést szorgalmazó vélemény ugyan fájó, de Roli nem tud elmenni amellett, hogy megfogalmazója a finanszírozást is vállalná. „Remélem, hogy sok pénze van”, jegyzi meg, és ha jelenleg nincs, akkor is bizakodhat, hogy hamarosan lesz. Mondjuk 36 millió. Zárásként sejtelmesen homályban hagyja, hogy akkor az építő tanácsok hatására leáll a taktikával, vagy ellenkezőleg,  még csak most készült el a hatalmas (Hókusz)pókhálója.

3_1.jpg

Reni bővebben is kifejti, mi a probléma az emóciók hiányával – melyekre persze, hogy ő mutatott rá. Nyilván jelenthetnek előnyt is, ha valaki adóellenőr, kórboncnok vagy Áder János, de azért ő úgy van az ilyenekkel, mint Virág elvtárs az imperialistákkal. Nem lenne a helyükben. Szerinte aki „komoly érzelmi világgal rendelkezik”, az nem is tudja ezt ridegen félretenni. Roli álláspontja az, hogy bizony de, amire talán Reni is rájön, ha majd harminc lesz….kilenc(!) év múlva. Huh. Roli igenis vágyik a jó szóra és ölelésre, szóval ez a beszólás még a hajbeültetésesnél is jobban bántotta. Már azt hinné, hogy szabadul dr. Reni analíziséből, amikor váratlanul még egy övön aluli ütést kap: „ti amúgy ugyanolyanok vagytok az Erával.”  Roli ebben a pillanatban bizonyítja, hogy tényleg ura az indulatainak: sikeresen megállja Reni azonnali kivégzését, és vele együtt mosolyog azon, hogy a lánynak mindig az a szimpatikusabb, akivel éppen beszélget.

4_1.jpg

A Roli-pártiak és Fantomkép-pártiak ezúttal parfümöket azonosítanak „netes” kihívás keretében, de előtte még Csoki kijelenti, hogy „itt a dagadt Eddie Murphy”, amiért bizonyos fejlett országokban annak ellenére rasszistának számítana, hogy saját magára mondja. A másik fő tulajdonsága, hogy gigantikus az orrlyuka, ezért szaglásban hiába próbálja lenyomni Roli az ellenoldalon. Kezdés előtt Adri utoljára ellenőrzi, hogy biztosan nincs-e még akadály Csoki orrában, mondjuk egy matchbox vagy játékkatona, mert mint  a kisfiúnál a Szép kis napban, nála sem lehet tudni.  

5_1.jpg

Mérsékelten érdekfeszítő találgatás jön, hogy melyik illat micsoda, a kókuszról például Vivi testápolója ugrik be Rolinak, valamint hamvas teste, ahogyan kenegeti. Era ennek nem örül, ezért igyekszik hangsúlyozni, hogy szigorúan csak a krém itt a téma, Vivien - legfeljebb hatos - porhüvelyéről szó sem esett. „A hálótársam a saját parfümömet nem ismeri meg, amivel huszonéve fújom (magamat)????”, kiabálja a hirtelen két évtizedet öregedett Vivien, de a siker végül lecsillapítja. Csokinak nem jön be a medvecukor bukéja, és intenzíven  fujjog, amikor Reni elárulja, hogy ezt az illatos dolgot a „szánkba szoktuk tenni”. Mélyen átérzem, engem is kiráz tőle a hideg. A másik csapatban Rolinak ügyesebben segít Vivi azzal, hogy e cukorféleség egy állatról van elnevezve. Ez azért jelentősen leszűkíti a kört, ha a krumplibogarat nem számítjuk. Bogár nélkül. Roli még próbálkozik a mályvával, de Vivi rámutat, hogy az rendszertanilag nem stimmel, úgyhogy nem várat magára a valódi megfejtés.

6_1.jpg

A következő, rendőrkutya-kiképzést idéző feladat egy-egy parfümmel befújt ruhadarab kiszagolása. Csokinak a - Reni tulajdonát képező - kedvenc bugyija jut, odaát meg Hunor zokniját illatosítják. Roli ehhez fűződő viszonyát ne firtassuk. Csoki a cipők környékén próbálkozik először, de ott csak lábszagot érez, amelybe talán még Krisztián ott felejtett aromája is belekeveredik. Hideg, hideg, mondják a lányok, és sajnos Csoki ezt a jelzést pont fordítva ismeri. Aztán csak meglesz, hiszen:

A kedvenc bugyimat dugták el. Hogyne találnám meg a bugyimat.

Pláne ekkora orrlyukakkal, ugye. Roli is megleli a kincset, Hunor pacsuliba áztatott zokniját siratja.

Most pedig tegye fel a kezét, akit érdekelnek a lájk-és diszlájkosztás részletei, köztük a sok "nem személyes", "ne haragudj, valakinek adnom kell" tiráda? Hát engem sem. De kiemelném Greg általános értékelését, miszerint mindenki „túlontúl teljesített”.
csokibugyi.gif

(Anikó reklám előtti megjegyzése a patyolattiszta szoba egy nap alatti rémületes dzsumbujjá változtatásáról egyértelművé teszi, hogy nem takarított még minimum 300 font/éjszakás londoni szállodában, ahol bizonyos, sokszor „sheik” előtagot viselő vendégek ezt egy óra alatt is simán megoldották. )

Szünet után hopp, máris a kihívásnál tartunk, amit sűrű „aztaaaaaa” , „itt kezdődik a „faszagyerekesség”, „meghúzta a váratlant”, kiáltások kísérnek. Reni örömködik, az igazság győzelmét előrejelző Era méltóságteljes beletörődést imitálva köti fel a kéket. Először a fejére akarja, de hogy ne nézzék migránsnak, végül a tévében szereplő sálas értelmiségi stílus mellett dönt. Greg elemében van, mint politikai elemző választások idején, szerinte ez most igazán őszinte volt, Roli tutira nagyot nőtt a nézők szemében, kitört a párbajozók közt az esélyegyenlőség, új korszakra ébredünk, most kezdődik a játéééék, juhúúúú.

7_1.jpg

Zsu is korrektnek tartja a döntést, és az össznépi örömködés akkorára duzzad, hogy kicsit megsajnálom Erát, aki e krízishelyzetben Szentesi Zöldi Lászlóra köröket verve őrzi nyugalmát. Reni azt jósolja, vasárnap megtudjuk, ki a jobb ember, mert eddig is az olyanok nyertek. Lehet, hogy valakinek észrevétlenül mégis leesett, hogy Krisztián nem is a szókincsbeli sajátosságai miatt távozott? Era a sokkból magához térve kijelenti, hogy nincs itt semmi látnivaló, ő már előre megmondta, hogy ez lesz, és persze hamarosan kiderül, hogy ki – még jó, hogy ő – a jani. Úgy hajszolja a visszajelzést, mint egy igazán rossz házasságban élő influenszer. (Lájk, ha Roli szerinted is maga a Sátán!)

Közben odakint Adri jósol Szent Era részéről sírást-rívást, hattyúK halálát, ami gondolom, akkor következik be, amikor a szomszéd pitbullja beszabadul a baromfiólba. Elnézést.

Menjen haza a faszomba, bazmeg, hogy jó legyen a karácsonyom

fogalmazza meg Csoki, mit szeretne a Jézuskától. Adri a nézőktől kéri a normális ünnepet.

Oscar-díjas operatőri munka eredményeképpen a még Rolit és Lacikát is magába foglaló kárörvendő csevejtől nem messze az üvegen túl hevesen magyarázó Era is felsejlik.

8_1.jpg

Roli szerint a nő rúgta fel szövetségüket, őt akarta kitenni, aztán most meg, ahogy Csoki megállapítja,  „berovázik, dikk”.

„Az ellenségeidet még közelebb (tartsd), mint a barátaidat”- keresztapásodik Roli, akinek támogatottsága a tizenharmadik havi nyugdíj visszaállításával sem ugorhatna meg jobban.

Era lassan kénytelen konstatálni, hogy Zsuzsut és Greget is elveszítette. Utóbbi totál beájult Roli menő lépésétől, ráadásul emlékszik még, hogy Era egy rövid idővallum erejéig vele is párbajozni kívánt. Szorul a hurok. Adri őrülten boldog, annak ellenére, hogy most egy hónapig Roli csicskája lesz, ugyanis fogadtak, hogy nem meri kivinni Erát. Aki  bőszen magyarázza a bizonyítványát, miszerint nem fordult Roli ellen, csupán a hatalmát próbálgatta, de sajna az egér mégis megdöglött játék közben.

bscap0001_6.jpg

Roli és Hunor egyetért, hogy most már nem kell a taktika, csak hagyni kell csiripelni a többieket, a gép forog, az alkotó pihen. Gyorsan kibukik, hány embernek tervezett keresztbe tenni a jó Era, aki azért nem használta a szuperképességét, mert kíváncsi volt, igaza van-e. Nos, ami eddig kiderült, az fájdalmas, mint füldugó nélkül egyszerre összeveszni Renivel és Viviennel. Most, hogy a villakaszás lesújtani készül, úgy rendelkezik, a lila kendőt Lacika kapja majd, aki köszöni, de sajnos ellenszolgáltatást nem nyújthat. A támogatást most a képzeletbeli közösségi oldalak (be)követésével fejezhetik ki a játékosok, és nem lepődünk meg, amikor mindenki Rolit választja. Vivinek „egy nagyon fájó pont volt az életébe” Era, aki háromszor próbálta hátba szúrni. A szinte már bibliai szimbolikát senki sem tudja überelni, ezen kívül a szokásos frázisok hangoznak el. Greg szíve szerint itt is semleges lenne, nemcsak nemileg, de azért inkább...Roli.  Zsuzsu „már megint mibe keveredtem” felkiáltással határoz úgy nehéz szívvel, hogy…Roli. Nem érdekel, pityergi Era meggyőzni kívánt közönségének, vagyis nekünk.

bscap0002_4.jpg

"Akkor aludj a csövessel, mert megsajnálod, az aluljáróba"

reagál Vivi szociális érzékenységgel, amikor Reni hatalmas szíve működésbe lép, és inkább átállna, mint hogy elviselje a kitaszított Era látványát, ahogyan kint búsul, akárcsak a kis gyufaáruslány a hideg télben (komolyan, az is mekkora érfelvágós sztori, szívesen, hogy eszetekbe juttattam így karácsony előtt). „Te egy olyan kutya vagy, aki most odaszalad hozzá”, finomítja Greg a VV-s kutyázás hagyományát.

Jaj, Istenem, bárcsak itt lennének a barátaim!

sóhajtozik  Era, hogy azt a látszatot keltse, vannak neki (*gonosz kacaj*). „Tényleg ilyen szar ember lennék? Csomót segítek az embereken.” Ki is fejti, ki mindenkit patronált csak ezen a héten, Rolival ellentétben. Vivi, akinek van is kihez szólnia, erre újabb „váratlant húz”: elárulja, hogy Era el akart dugni egy képességet, a tettet pedig Adrira kente volna. Vááá, mecsoda filmvégi fordulat, mint amikor a főhős rájön, hogy végig ő volt a gyilkos, bár az egészet csak álmodta, amúgy meg már egy éve meghalt. Az esetre tanúk is vannak, Hunor, Csoki és Roli személyében. Reni inkább nem megy sehová. Adri viháncol, Greg úristenezik, Zsut meg már az álommanó kerülgeti.

bscap0003_5.jpg

Era nem akarja elhinni, hogy ilyen van...hogy valaki orvul lekaraktergyilkolta, amikor egy pillanatra félrenézett. Biztos ezért utánozza Zsuzsut és beszél tovább magában egyedül, mint egy házsártos néni, akivel már senki nem akar együtt karácsonyozni.  

Olvasóimnak ennél boldogabb ünnepet kívánok!

552 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 18:32:08

@Maximista vagyok: elsőzni kb. 2007 óta nem menő, te retek. és most elolvasom a posztot.

bElannaTorres 2018.12.21. 18:32:13

Mondjuk nemcsak zsu én is meglepődtem, hogy roli dehogy jönne össze bármelyikkel hiszen maximum hatosok, aztán mikor kérdezték őt hogy miért ilyen igénytelen, őt nem érdekli a külső..

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 18:41:54

@Maximista vagyok: idegbe' vagyok, tesa, és ilyenkor ezeket a zenéket hallgatom. köszcsi.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 18:42:35

Era egy fasz, ennyi a konklúzióm az összefoglalóról. köszi, Hoppancs :)

Maximista vagyok 2018.12.21. 18:46:06

Csoki orrlukacskájába belefér a pisilője? Próbálják már ki.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 18:50:31

@Maximista vagyok: bészhántörtől kérném a jesztudéj című számot, ami amúgy szetődéj győzikésen, és üzenném, hogy máriastimferfrassze

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 18:53:09

Dikk! Én imádom a medvecukrot, meg az összes gumicukrot, a savanyút és a sósat is!
Ma láttam a star parfüm 889 Ft a Rossmann online oldalán! Megyek holnap szagizni, trendi leszek veszek egyet, ha nem hányok be vmelyiktől!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 18:56:55

@Maximista vagyok: győzőtől idéztem a máriastimferfrasszét :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 18:58:17

@úgymond olvasó mmkk: Itt válaszolok!! Én telefonáltam a humánnak ezt most mi a faxnak köll?? Az volt a válasz írd alá sok választásod nincs, 3 éve volt nemzetbiztonságim is, most ez kicsit unom őket, következő a bugyijaimban turkálás lesz... szüljenek sünt, farfekvésest! Ötöt minimum!
@Avigal: Jó a neve, fekete-fehér a lelkem? Sok cicapuszi neki és karira tonhal meg minden jó!

Mók_Ica 2018.12.21. 19:01:03

@bElannaTorres: roli sztem erával jött volna össze, ha era a nyertes párbajról visszatérve, totál elszállva önnön szépségétől, nem áradozott volna, hogy ő a legszebb lány a villában, azaz minden lány féltékeny rá és minden benti fiú őbeléje szerelmetes.....

Maximista vagyok 2018.12.21. 19:01:41

@úgymond olvasó mmkk: igen, ráismertem a "költő" stílusára :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.21. 19:08:26

Jó volt az öfi.

Erán gondolkodok éppen... szerintem ez egy jó húzás volt Rolitól. Én kedveltem Erát addig míg Radics után azt hitte ő fingja a passzátszelet.

Ahogy mostanában szokták mondani, boldog karácsonyt neki...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 19:09:00

@Nyuszomuszo83: a nemzetbiztonsági átvilágítás cuki -_-

@Maximista vagyok: sose érhetek fel hozzá

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 19:14:31

@Mók_Ica: igen, mikor visszajött és ölelgette Erát én azt hittem lesz belölük vmi, de era elszállt mint a héliumos lufi, a feje is kb olyan üres! (Pedig szeretem a lufikat, elnézést kérek tőlük)

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 19:17:27

@úgymond olvasó mmkk: jah akkor még nagyon állami szféra volt meg minisztérium! Azóta az állami rész maradt csak...

Angora Cardi 2018.12.21. 19:20:24

Neked is kellemes ünnepeket Hoppancs!

Nekem a rész unalmas volt, Era maga kereste a pofont, a többiek csürhésednek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 19:20:41

@Nyuszomuszo83: a minisztérium menjen oda, ahova gondolom.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 19:26:16

@úgymond olvasó mmkk: nincs nekem bajom azzal sem, sőt arra büszke vagyok hogy nuku háttér nélkül, az agyam által kerültem be, nem voltak jó barátaim, sem rokonom, ami valljuk be ritka azért! :) Szép is volt benne, meg rossz is, de sokat tanultam ott, kijártam a saját utam, és ha akarnék még talán vissza is vennének! De most nem vágyom vissza így 3 év távlatából!
Ezek benn meg dubaira vágynak! Ez ám az értékrend!

Mók_Ica 2018.12.21. 19:31:52

@Nyuszomuszo83: roli is meglepődött.....

@Angora Cardi: ekg :)))

bElannaTorres 2018.12.21. 19:35:13

@Mók_Ica: az már később volt, akkor már hunorral is együtt volt era, és akkoriban már csokira nyomult. de nem kizárt hogy összejött volna vele ha era azt az oldalát mutatta volna amivel bement. De akkor is hülyén hangzik amit roli mondott, és bunkóság is volt

Angora Cardi 2018.12.21. 19:54:20

@úgymond olvasó mmkk: na ez milyen uu jo v rossz? Tinibálványaim :DD

Angora Cardi 2018.12.21. 19:56:48

@úgymond olvasó mmkk: Cápa tó, horror Dolph Lundgrennel kezdődik, karifilm szezon haha

pomac 2018.12.21. 20:11:43

komolyan mondom szétvet az ideg ,mondom vissza nézem az első 10 percet mert nem láttam és 3 kib...t reklám után indult el ..de rühellem az ilyet még el sem lehet kattintani mert addig megáll ilyen agresszív reklámot aki kitalált nézetném vele vivit és erát egész nap rikácsolva

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 20:24:37

Na, átszédelegtem ide. :)
Csodapina akcióra tipp: ha Csoki, akkor a szilveszteri bulikán, ha Lacika, akkor is. :)

ibsen 2018.12.21. 20:29:57

Jó estét, egész jó volt Hoppancstól.

ibsen 2018.12.21. 20:33:20

@Mók_Ica: Roli cölibátust fogadott, még egy nyertes párbajos Era sem téríti meg. :D Nyéki Roland egy aranyember szürkében:D

Avigal 2018.12.21. 20:46:50

@Nyuszomuszo83: na, újra itt... Hófehér, Szörnyella csak akkor, ha valami rosszat csinál, egyébként Hannibál, mert neki fehér elefántjai voltak. Bár már a másik miatt is megérdemli ezt a nevet....

Mók_Ica 2018.12.21. 20:54:43

@Cukorborsó88: fogsz találni jó kis parfingokat, akár Muller, akár Douglas :)))))

@ibsen: earl grey :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 20:58:08

@Cukorborsó88: ez tök érdekes, én meg csak az avonos parfümökre nem vagyok allergiás, azokat használom, és nekem mindegyik más :) (a mekis kajában egyetértek, az csak tisztítókúrának jó :D)

Mók_Ica 2018.12.21. 21:15:07

@úgymond olvasó mmkk: *-* :)))) én is inkább rajzolok.... tudod, rám ütöttél énekhangilag :)))

@Cukorborsó88: biztos :)))

Cukorborsó88 2018.12.21. 21:15:58

@úgymond olvasó mmkk: másokon tetszenek csak rajtam egyenillatokká válnak vmiért.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:20:38

@Mók_Ica: meg, az látható volt, nem hitte, hogy era kiejti a neves vloggert!
@Avigal: jaaaj de gyönyörű lehet kis hófehérke! Cicamica!
@Cukorborsó88: én szeretem az avont, sok illat van ami különleges!
Ahogy @úgymond olvasó mmkk: is írja mind más, a régieket nem szeretem pur blanka stb, de az újakat nagyon!
A meki nálam is tisztítókúra, ott is képes vagyok salátát zabálni, a csokis pitéért oda vagyok és a mcfreez, mcfluryért is! A többi szemét! Akkor ha gyors kaja KFC, de itt az sincs, se Müller, se Douglas. Vhogy ha felszabadulok Pöstre KFC-t kell egyek és slussz! :D
A Betty Berclay--ről ma azt olvastam nem tartós, igy azt lehet nem veszem meg, majd szagizok mást, a star meg 889 Ft azt megkeresem! Vattacukros tusim volt már, gyorsan elillant az illata, kb ahogy kiléptem a viz alól és engem száritott is!

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:22:29

@Cukorborsó88: ezt olvastam mástól is krémmánián! :) nem vagy egyedül tehát! :) én a kenzo jungle illatal vagyok igy máson elviseltem magamon mint a tömény wc illatosító! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:23:53

@ibsen: inkább csak bizsu, néha felvesszük, de nem kell minden nap!

Mók_Ica 2018.12.21. 21:24:23

@Nyuszomuszo83: no meg azt sem hitte el, hogy era ilyen önelégült lett.....

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:26:13

@Mók_Ica: Mókim azt senki nem hitte hogy ekkora arca lesz, szerény maradt volna, most garantált lenne a maradása, Roli se hivta volna ki. ELKÚRTA!

Mók_Ica 2018.12.21. 21:28:07

@Nyuszomuszo83: @Cukorborsó88: ha egy parfümben pézsma van, azt magamon nagyon büdinek érzem....ilyen volt az Issey Miyake L'eau D'Issey .... annyira tetszett máson, magamra fújtam és rosszul voltam..... el is ajándékoztam.....

Mók_Ica 2018.12.21. 21:29:02

@Nyuszomuszo83: nem lett szimpi, ez tuti.....

Cukorborsó88 2018.12.21. 21:30:10

@Nyuszomuszo83: azért a jungle a legtöbb emberen büntet :))). Akiken jól áll, azokon viszont nagyon.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 21:32:00

@Cukorborsó88: tudod, az én bőröm kényesebb, mint 20 másik :D

Cukorborsó88 2018.12.21. 21:35:45

@Mók_Ica: fránya bőrkémia. Nagyon bosszantó amikor vmi nem olyan mint kellene hogy legyen :(. Amikor rajtam vmi borzalmas, anyukámnak adom, rajta tuti jól áll. Néha beprobálkozik a nincs vmi “levetett” parfümöd? dumával, behalok rajta.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:36:27

@Cukorborsó88: én a citrom meringa nivea habra pusztultam rá meg a citrom vanilla balea-ra nyáron, de nekem 12 féle van, minden nap másikkal fürdök, most egy natural rizstejes van új! :)

Cukorborsó88 2018.12.21. 21:37:37

@úgymond olvasó mmkk: és ha még csak a bőröd lenne az...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 21:39:17

@Cukorborsó88: ezzel most azt akarod mondani, hogy a lelkem is kényes? még a végén megsértődök :DDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:41:50

@Mók_Ica: én a jungle-t ajándékoztam el! :)
@Cukorborsó88: EKG, ami még büntet az öregasszony szagok! Nyáron az akkori pasimtól kaptam egy bvgari aqua divine-t, az első két óra kegyetlen, öregasszony szag, majd letisztul és nagyon fincsi lesz, de addig ki kell bírni! :)
Ezt nálunk anyu a Hugommal játsza, az én illatom neki rajtam tetszik, de magán már túl édes!

Cukorborsó88 2018.12.21. 21:42:07

@Nyuszomuszo83: a habokat nem mertem kipróbálni

Cukorborsó88 2018.12.21. 21:42:57

@úgymond olvasó mmkk: nem arra gondoltam üti-veri magát kisasszony

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:45:06

@Cukorborsó88: a meringa miatt nagyon érdekes illat, féltem én is tőle, de occso volt, az expasim meg meg van érte dögölve. A habbal úgy voltam, hogy ha nem jön be a szaga, lesz belöle borotvahab! :D

Cukorborsó88 2018.12.21. 21:46:26

@Nyuszomuszo83: jaj, pasitol már én is kaptam kegyetlen illatot

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 21:46:58

@Cukorborsó88: :)))))) ma még nem is vertem be semmimet. ööööööö akarommondani ööööööö csak kétszer fejeltem le a kolléganő polcát :)

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:47:03

@Mók_Ica: ezt a patfingot nem ismerem! :(

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 21:50:17

@Cukorborsó88: jáááj ez de szar! Pasitól ezért nem szeretek parfümöt kapni! Az exemnek mindegy volt, müködött a kémia és minden illat jó volt ami rajtam volt, igaz forditva is igy volt( fehér diesel, meg a mustang...

Cukorborsó88 2018.12.21. 21:50:20

@Nyuszomuszo83: nem moringa? Az a mézvirág? (Nem biztos ám) Azt hiszem volt egy tömény moringás testvajam de mással keverve jó lehet. Holnap megnézem

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 21:50:55

@Nyuszomuszo83: @Cukorborsó88: én sose kaptam az expasimtól parfümöt, majd alkalomadtán le is cseszem miatta

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 21:56:44

@Cukorborsó88: ja, majd utánakiabálok valamikor jövőre (évente átlagban kétszer látom, idén már megvolt), hogy te köcsög, nem kaptam tőled sose semmit :DD jön a karácsony, 24-én reggel általában 40 fokos lázam van, megérdemlem, hogy előtte 3 napig semmi ne történjen :D

Lynette21 2018.12.21. 22:01:07

Hjajj PP-tol mar most hányok.

Cimili 2018.12.21. 22:02:08

Kabbe bajusz, még a végén kilukasztod a tévém!

Mók_Ica 2018.12.21. 22:02:09

óóóóóóó.....pornóbajusz mutogat ma nekünk.....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:02:17

@Nyuszomuszo83:
Era a Döntőig menetelt volna ha nem száll el az óriási arca.
Ez tényleg azt hitte hogy senki se méri kihivni :))
Nála a kendő erre nem hasznalja :)))

tvbuzi 2018.12.21. 22:02:38

Konténert! Konténert!

Lynette21 2018.12.21. 22:02:46

Tuti a Greg fogja megnyerni ezt a hetet...:(

Cimili 2018.12.21. 22:03:02

era hogy bájolog. azt hiszi meghatódunk??????????

pomac 2018.12.21. 22:03:28

még hogy nem volt gonoszsága roli felé , ja én meg nem nézem a vv-t :D

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:03:38

Era nem gonoszkodott Rolival. Nála a gonoszkodás elég relatív.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:03:40

@Nyuszomuszo83: régen volt már...... kis sem merem mondani......

era, a tanácsadó......

Cimili 2018.12.21. 22:04:04

@szociál: na ez is azt mutatja, h mennyire eszes. hangoztatta is többször. :DDDDDDDD

Lynette21 2018.12.21. 22:04:19

Era! Ez mar a hattyu halala! Fuuuujjjj

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:05:10

@úgymond olvasó mmkk: idén már ne tegyél magaddal rosszat

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:05:13

@Cukorborsó88: az, bocs moringue, így van irva! :) érdekes illat, de vhogy szeretem! :) ő nagyon cukker még mindig, csak ne lenne az anyja egy dög meg a tacsi féltékeny!
@úgymond olvasó mmkk: naaa nincs betegség, küldöm a forraltbort!

Istenem Era mi a faxnak erölteti a müszempinát, de gáz! Vekeng hogy őt mennyi sérelem érte! #hányok

Cimili 2018.12.21. 22:06:05

ez nettó hülye. palinak nézi a nézőket????????

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:06:28

Era, nem. Nem szeretünk.
Konténert kérhetek én is?

Mók_Ica 2018.12.21. 22:06:31

erának most nagyon rossz lehet...... kiközösítettnek lenni nem jó.....egyedül (pláne egy ilyen zárt helyen) borzasztó lehet.....
de az, hogy sajnáltatja magát valaki, az nem szimpi....

naezjó... 2018.12.21. 22:06:39

Engem teljesen meggyőzött az Era, szerintem őszinte. NEM.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:07:25

@tvbuzi: @Cukorborsó88: jertek-jertek :)))) itt van, csillog-villog :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 22:07:48

@Cukorborsó88: be van rúgva általában :D

@Nyuszomuszo83: a forralt bor már nem segít, de köszönöm :D

Mók_Ica 2018.12.21. 22:08:13

@Lynette21: vattatyúk :)))
@Cimili: gyere cicusom :))))

Cimili 2018.12.21. 22:08:20

@Mók_Ica: a viselkedésének köszönheti. azt hitte, mindenkit az ujjai köré tud csavarni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:08:28

@Cimili:
Huje vagyok eztnezem a pool meccs helyett :)

tvbuzi 2018.12.21. 22:08:39

Visszajelzés meglesz

Lynette21 2018.12.21. 22:09:23

Nnna ez a resz is jo szar lesz. Ez ki a fenet erdekel?

Cimili 2018.12.21. 22:09:31

@szociál: jobb itt velünk! :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 22:10:15

@szociál: ezt a kommentedet elmentem :)))))))))))))

Lynette21 2018.12.21. 22:10:18

Sokinak ez a tanca pont olyan, mint a Pakoe. Ez vajon genetika?

Mók_Ica 2018.12.21. 22:10:26

@Cimili: eltévedt..... eléggé.....

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:11:06

@Mók_Ica:nah, szép :)
@Cimili: köszönöm, jól jött :)

tvbuzi 2018.12.21. 22:11:19

Adrit folyamatosan parittyázzák

Lynette21 2018.12.21. 22:11:21

@Lynette21: lemeradt a C szoval Csokinak...

Cimili 2018.12.21. 22:12:14

azért kivi lennék, h hánykor ébresztik őket.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:12:46

renyhe szöszmösz mamuszban sétál a hóban...... okos :))) rögtön fel is moshat vele a vellában

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:13:03

@úgymond olvasó mmkk: és a jeles alkalom miatt eszébe jutsz? Kár belé az info ilyenkor :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 22:13:50

@Cimili: biztos nem reggel 6-kor kelnek, mint én :D

@Cukorborsó88: hát, látod. én sem értem :)

tvbuzi 2018.12.21. 22:13:51

@úgymond olvasó mmkk: nem, nem szeretném ha Hunor megparittyázna

Mók_Ica 2018.12.21. 22:13:51

era laszikának önti ki a szívét...... khmkhm

Cimili 2018.12.21. 22:14:23

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDDDD eskű, kipróbálom itthon. :DDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:14:40

@Mók_Ica: kérem a konténeeeeert. :)

Era nincs kiközösítve. Csak nem állt senki a csapatba. De ettől még mindenki beszél vele.

tvbuzi 2018.12.21. 22:14:47

Szerencsére holnap nem látom az adást. Érából sokk

naezjó... 2018.12.21. 22:14:55

minden Era-mondat alá bevágott szomcsi zongorazene nem túl biztató az RTL részéről.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:15:37

era önmagának is ellentmond..... csalódott egy barátban, aki első pillanattól fogva bábként akarta őt használni...... mi van most???

Angora Cardi 2018.12.21. 22:15:37

Nem tetszik amiket Era összehord, ő szúrja hátba Rolit és szidja.

Cimili 2018.12.21. 22:15:58

@úgymond olvasó mmkk: ne idegelj! ha mennem kell, 4 után már kelek. monyuk a többi napokon 10 után ébredek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 22:16:08

@tvbuzi: hangosan röhögök

@szociál: tillág? mit mondott arany lelkem?

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:17:16

@Cukorborsó88: heh azért üi megérjük a pénzünket ám! A tiltott gyümölcs mindig édes!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 22:17:24

@Cimili: szerintem még koleszos voltam, mikor utoljára 10-ig aludtam, de akkor reggel 6-7 között feküdtünk le :D

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:17:34

@tvbuzi: majd visszanézed :D onnan sem tűnik el.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:17:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: persze, beszélnek vele....

@naezjó?: jaj, remélem nem így lesz..... amit mondd, azért nem szimpi.....
era szeretne otthon karácsonyozni.....

Ego0123 2018.12.21. 22:17:48

Én is azt remélem, hogy látták az emberek, hogy mit csinált.

Angora Cardi 2018.12.21. 22:17:51

Mártír láttunk mindent.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:18:51

@úgymond olvasó mmkk:
Valami lekvarrol beszélt.

Era meg eloadja a nagy halált.

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:19:23

@Nyuszomuszo83: de, már a villában is sajnálják. :(

Mók_Ica 2018.12.21. 22:19:49

greg napraforgó
egyet elfelejtenek, ez a játék nem a barátságról szól...... taTTika

Angora Cardi 2018.12.21. 22:21:12

@szociál: erre kell ideérnem? Hát felháborító.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:21:57

Greg egy fireg! Én nem értem, mi a fasznak állt Roli mögé? Ez most Era felszopása??? Komolyan WTF???

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:22:24

Era tekerjen már magán lejjebb. Mit vergődik azon, hogy szerinte ő nem gonosz? Ezt másnak kell eldönteni nem neki.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:22:35

pornóbajusz... nem vagy vicces.....

Angora Cardi 2018.12.21. 22:23:34

@Cukorborsó88: Hamar elfelejtette mit művelt eddig.

naezjó... 2018.12.21. 22:23:35

No HopEra. Sokan próbálják elhitetni Erával, hogy vannak hibái, de szerencsére ő jobban tudja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:23:51

@úgymond olvasó mmkk:
Horogni fog Era, nézned kell, evil dead bmg.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:24:33

óóóó..... zsu átáll era mögé??? akkor greg is menni fog.....
öribi és era csendesen fognak beszélgetni a reklám után.....

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:24:47

na, megjöttem a műsorba én is.

készüljetek, kezdődik az ordibálás a reklám után.

tényleg nem tudja, hogy kell viselkedni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:24:55

@Cukorborsó88:
Radics is eldontotte hogy ő vicces :)

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:24:55

Naaa Era igazi énje kigyün, ordit és hadar! Egek nyíljatok meg!
Édes istenem, ugye ma nem hozétróger lesz???

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:24:59

na, megjöttem a műsorba én is.

készüljetek, kezdődik az ordibálás a reklám után.

tényleg nem tudja, hogy kell viselkedni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:25:15

@Nyuszomuszo83: Avon: Pur Blanca, Sensuelle
Meki: halas, Cézár wrap, málnás-vaníliás meleg pite. :)
KFC: imádás, csirke jöhet minden mennyiségben. :)
Burger King: csirke Whopper.
Más bűnöm nincs. :)

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:25:52

@szociál:
pfejjj.
ahelyett hogy próbálná a hátrányt ledolgozni, még rápakol itt az utsó napokra.
meglesz a 100-0?

ibsen 2018.12.21. 22:26:34

Era nem semmi, de vissza akar jönni. Én elhsizem hogy unalomból, vagy egyszerüen taktikából keverte a dolgokat. Roli mit csinál? Fű alatt Lacikával lepaktált amiről Hunor sem tud Hunort is hulyíti pláne Erával szemben.

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:26:42

@Angora Cardi: és ezt szerencsénkre a marketing után folytatni fogja. Nagyon hasznos a részleges amnézia! Legalább kiáll magáért :)

Rozsgyi 2018.12.21. 22:27:30

Eranak teljesen téves az énképe, tenyleg elhiszik azt hogy ő nem mond vagy tesz olyanokat mint amit a többiek mondanak neki. Nagy felismerés lesz ha visszanezni a részeket.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:27:39

@Mók_Ica: bármit megtesz Greg, hogy a beszélgetés róla szóljon és arról, hogy ő mennyire emberi és igaz, és barát és stb. Előre biztosítja magát mindenhol.

Peták meg úgy veszem észre, nem csípi Erát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:28:29

@Szepvoltfiuk:
Nem veszi észre magát amikor eldurran az agya

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:28:45

@szociál: jókat is nevettünk rajta :))) - kínunkban (de hülye szó ez leírva)

ibsen 2018.12.21. 22:28:50

@Mók_Ica: Igen ezen kiakadtam, most mi van? Ha nem tud higgadt lenni maga alatt vágja a fát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:29:35

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Rokazok csillamponishomartol, szelkakas megmondoember.

ibsen 2018.12.21. 22:29:39

Greg ahogy Era belépett mekkorát változott ő itt az egyik legnagyobb színész:D

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:30:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: Avon: Mesmerize, Eve Duet, Imari, 1pulse
Meki: akarok én is olyan málnás vaniliás pitét! Isteni lehet
Burger: meki kategória, ha burger akkor: Attaboy, Burgerlang, Bambamarha
KFC:A csirkeszárnyat nem szeretem, a cici és a comb jöhet! :) És,az isteni káposztasali...

Cimili 2018.12.21. 22:30:56

@Csakazértis én vagyok a királynő, @Nyuszomuszo83 végre valakik akik KFC. azt hittem csak én szeretem a kajájukat. sokkal jobb, mint a meki.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:31:07

@Rozsgyi: vagy egész egyszerűen elfelejti, mit csinál. Mert neki az nem gáz, a többiek meg mikor szólnak, már nem emlékszik, mert neki nem fontos. Mert minden alkalommal az van, hogy végig se hallgat mást, ergo fingja nincs, mit akarnak neki mondani, lehurrog mindenkit, aztán otthagyja, távolabb az épp arra járónak elpuffogja, hogy őt mennyire megbántották, elmondja, hogy igaza van és el is hiszi. Sztem tényleg nem látja, milyen. Olyan, mint FarÁnusz. De talán a végén, hazafelé ő is megvilágosodik.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:32:31

@szociál: @ibsen: Ekg tesák, csak nem értem benn ezt miért nem látják és szorják meg a picshába jellel, vagy a buzisága miatt gondolják erős és mellette állnak a homik.
Pöti egy retard gyökérr! Kéretik neki egy kényszerzubbony vagy egy fóliás körbetekerés!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:33:08

Era azzal védekezik, hogy mást márt be?

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:33:13

Era befolyásolja Zsut!

Angora Cardi 2018.12.21. 22:34:11

Zavaros ez a rész fél szemmel nézem, de Era mi a faxt hazudozik mindenkinek? Ennél aljasabb játékost hát régen volt..

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:34:17

zsu is már okos akar lenni.:D

Mók_Ica 2018.12.21. 22:34:34

era hogy keveri a szart..... roli tényleg lekurvázta zsut?? láttuk ezt?

Rozsgyi 2018.12.21. 22:35:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen az tényleg jellemző Erara, hogy leszarja mit mond neki a másik csak kerepel mint egy őrült, hadarja a saját gondolatait, de nem hallgatja meg a másikat. Be van zárva a saját agyába.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:35:13

@Cimili: a meki fos burgerbe, kfc cirke, és az a panír ahogy pont jól csip, az a káposzta, ahh nem ettem több mint egy éve! :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:36:55

@Nyuszomuszo83: van egy érzésem, hogy mi nem leinni fogjuk magunkat, hanem degeszre esszük magunkat. :)

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:37:17

húúúú. kezdődik, bejött a szotyvadék.

Cimili 2018.12.21. 22:37:46

@Mók_Ica: lehet, h nem adták le.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:38:22

era most rendezi a dolgait a többiekkel??? ő így békül ki???? besza-behu......

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:38:39

undorító, amikor valaki mosolyogva gyűlölködik.

Ego0123 2018.12.21. 22:39:29

Most eltűnt a mártírkodás

Mók_Ica 2018.12.21. 22:39:38

komolyan kérdezem, ez most mi??????

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:39:52

@Cimili: mert retard @Angora Cardi: sztem nem is volt senki ilyen hazug szarkeverö még Zsuzsa sem. A két észlény vitázik ki a gonoszabb! Vigyék ki egymást a hóra aztán játszák le!
@szociál: nekem jó a 90-10 is
@Csakazértis én vagyok a királynő: nem, mi első körben eszünk, hogy az alkohol fel tudjon szivódni, amit utána megiszunk!

tvbuzi 2018.12.21. 22:39:55

Tépjék ki egymás parókáját

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:40:21

Era csak szeretne olyan fejszerkezetet mint Vivié.
A képes dolgot mutatták vagy megint elfelejtették?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:40:26

@Mók_Ica: na, aki az első felében megsajnálta Erát, az most visszaáll alapállásba. Era idióta.

Angora Cardi 2018.12.21. 22:40:30

@Mók_Ica: hazudozik össze-vissza Erika

Lynette21 2018.12.21. 22:40:35

Ezek mi a jo budos francrol vitatkoznak?!?

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:41:08

na jó, megeszem a duplasajtburgeremet.
szurkoljatok nehogy kijöjjön.

Cimili 2018.12.21. 22:41:30

kullogok a kontihoz.

Angora Cardi 2018.12.21. 22:41:32

Kuss legyen már jóasszonyok.

pomac 2018.12.21. 22:43:15

na szavazzon erára aki ezt akarj még hallgatni min 2 hétig

Angora Cardi 2018.12.21. 22:43:22

@Nyuszomuszo83: egyik hazug masik gonosz jajmivanitt

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:43:31

Vivi sem egy matyóhímzés de most sokkal normálisabb volt mint Era. Melyik hazudott, ti tudjátok?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:43:33

Igazad van Era, neked pofád van, mindenki másnak arca

Mók_Ica 2018.12.21. 22:43:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: így van :)))
@Angora Cardi: ennyit tud..... ja és szerinte mindig neki van igaza....
@Lynette21: jó lenne tudni..... mindenesetre era idegállapotba került :)))

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:44:18

azért is vissza kell hozni vivient bármilyen párbajról, hogy ez felforduljon.

Angora Cardi 2018.12.21. 22:44:45

Csoki Laci vicceznek a dráma közepette.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:44:52

@Cukorborsó88: azt se tudom miről beszéltek.....

no, zsu tetemre hívja rolit......

pomac 2018.12.21. 22:45:14

ez a szembesítés is era miket nem mondott más hátamögött ,meg zsu is mit van felháborodva egy "kurva szón" ezt nem hiszem el :D

Mók_Ica 2018.12.21. 22:45:49

@Angora Cardi: laszika megmondta..... roli lekurvázta zsut..... laszika is jóbarát..... (se)

Cimili 2018.12.21. 22:45:50

Jól van zsu, meg is érdemled erát.

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:45:59

zsu meg kiakad egy kurvázáson.

napjában 100000szer van ilyen Mo-n.

JÖN AZ IGAZSÁG!

pomac 2018.12.21. 22:46:03

@szociál: de még hogy örül magának :DD

Mók_Ica 2018.12.21. 22:46:21

@szociál: én nem teszem át a szavazatomat....

Mók_Ica 2018.12.21. 22:46:51

@Szepvoltfiuk: a retardálton nem akadt ki.....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:47:00

@pomac:
Mit vártál zsutol?
Ha csoki mondta volna rá még puszit is ad neki Zsu.

Angora Cardi 2018.12.21. 22:47:46

Ácsi már... mindenki mindent a másik fejéhez vág ha vitáznak és Era erre alapoz? Miket mondott már ő is eddig. Idiota Zsu mennyire meggyőzhető.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:47:48

Naaa ennyire ostoba a kedves Zsu, egy döntésképtelen véglény! Ugyanezt játszotta Radics-Era párbajnál, ide állok, oda állok! Buta, naiv, idióta, ostoba amőba!

Avigal 2018.12.21. 22:47:53

@Mók_Ica: mert azt a szót nem ismeri:)

pomac 2018.12.21. 22:48:16

@szociál: :DD vicc ez a zsu ilyen szemponból meg pláne

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:49:07

@Mók_Ica: ahogy a gecin nem akadt ki csak a degenerálton!

Lynette21 2018.12.21. 22:49:08

@Szepvoltfiuk: Es hogy Era legyen az USA elnoke! :DDD

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:49:14

na. ha zsu nem bírt el egy több héttel vagy akármikori kurvázást, akko mehet ő is kifelé.
fogja meg era kezét és séta.

pomac 2018.12.21. 22:49:27

@Angora Cardi: és még azt hangoztatja őt nem lehet megvezetni átlát mindenkin

Mók_Ica 2018.12.21. 22:49:34

csoki úgy játsza rolit, mintha retardált lenne

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:50:40

@Mók_Ica: amikor volt az Era-Radics párbaj, Erának a kurva volt a legnagyobb szitokszó. Előtte amikor Vivivel balhéztak. A többi nem volt sértő de azon be kellett fordulni. Valószínűleg ezért gondolta, hogy most aztán odavág Rolinak. A kis hülye Zsu meg mindent bekajál.

Mók_Ica 2018.12.21. 22:51:28

@Avigal: @Nyuszomuszo83: bocsi... nem is retardát volt... téLLeg degenerált :))) de ezt sem ismeri zsu :)))

@Szepvoltfiuk: hamarosan megy ő is.... a napraforgókat nem szeretik....

pomac 2018.12.21. 22:51:42

na 41 percből bevágtak 2 percet azért ez is szép és csak 1 anyag :D

Mók_Ica 2018.12.21. 22:52:17

@Cukorborsó88: zsut könnyen meg lehet győzni.....

Lynette21 2018.12.21. 22:52:18

@pomac: Dolgoztam befogado otthonban, es az a tapasztalatom, hogy a “kurva” es “anyad” es egyeb serteseken, mindig az sertodik meg a legjobban, aki valoban erintett a dologban. A retaldalton azert nem sertodik meg, mert nem erti a jelentesen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:52:28

@Nyuszomuszo83: azért vicces ám, egy vitában egymást szidják, hülye kurva, anyázás, gecizés, degenerált, fogyatekos, minden szép és ez a lény két dolgot kért ki magának egész villaléte alatt: a kurva, meg a geci. Utóbbit FarÁnusz mondta, előbbit Roli meg Era. Era még milyen élvezettel mártotta be Rolit. Meg hogy nem gonosz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 22:52:33

@Nyuszomuszo83:
:))))))))))))))
Nem tudja mit jelent, csak a gecit ismeri :)

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:52:53

@Szepvoltfiuk: én lennék a legboldogabb, tartom még mindig inkább az oroszlánok, de zsu félét nem akarok!
Ma betámadott egy, ki kellett osszam, hogy ne szívja az energiám, komolyan, szét tudtam volna baszni a csaj hülye fejét! De más sem bírta ma volt utoljára, sajnáltam, de nem az én világom!

Lynette21 2018.12.21. 22:52:56

Ez egy szimpatia szavazas volt. Az erdmenyt tekintve ez eleg baj.

Avigal 2018.12.21. 22:53:20

@Mók_Ica: de legalább a gecit ismerte:)

Mók_Ica 2018.12.21. 22:53:29

@pomac: és mi mikor fogjuk látni ezeket az anyagokat????

era sír......

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:53:57

puskás mindig ütemet téveszt.

Angora Cardi 2018.12.21. 22:54:24

Fussanak a győző antifanok.

Cimili 2018.12.21. 22:54:26

@tvbuzi: télleg jobban jársz, h nem nézed a holnapit.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:54:32

@Szepvoltfiuk: annak a kezét, aki szintén le alpári kurvázta.

Cukorborsó88 2018.12.21. 22:54:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: dehogy gonosz, megmondta kb 6 órán át, hogy nem az. Csak van igazságérzete :)

ibsen 2018.12.21. 22:54:34

Vivient nem hiányolják a sarkon? 18 évesen így bejönni hogy taktikai szex... Repülj ribanc hazafele! :-)))

pomac 2018.12.21. 22:54:49

@Mók_Ica: ha talán felmégy az rtl most-ra ,és feltesznek belőle 10 percet amiből 5 perc reklám :D

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:55:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: a kurvát és a degeneráltat! A gecit ismeri! De most már nem szidom, jönnek a Zsu aktivisták mint a greenpeacesek és megmentik! Úgyis én vagyok azt antikrisztus! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:55:33

@Cukorborsó88: én kérek elnézést, valahogy én úgy szocializálódtam, hogy nem annak van igaza, aki hangosabban üvölt, hanem akinek igaza van. :)

Mók_Ica 2018.12.21. 22:55:46

@Avigal: jó ez nekünk? :)))

@Lynette21: nem is néztem... csoki lett az első, zsu a második.... mondjuk nem is értem a kérdést, mivel szinte semmit nem láttunk az anyagokból..... szimpátia szavazás volt ez, ahogy mondod

Cimili 2018.12.21. 22:56:04

@Angora Cardi: futok is, le kell feküdnöm. további jó miegymást nektek!

pomac 2018.12.21. 22:56:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: de ő csak jóindulatból mondta akkor , az nem olyan nagy bűn

ibsen 2018.12.21. 22:56:22

@Mók_Ica: Figyu, Erával megnbeszélték a dolgot viszont Roli meg eljátszotta hogy nem emlékszik de aztán mégis. zsunak ez elég volt meg Roli mögé sem állt be szívesen, elmondta.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:56:38

@Nyuszomuszo83: azért sértődött meg a gecire, mert a degenerált szót nem ismeri.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:56:48

@szociál: legalább vmit ismer, ez is valami, ne legyünk telhetetlenek!

Mók_Ica 2018.12.21. 22:57:24

@pomac: itt jó veletek :))) de oda nem megyek fel ezeket megnézni.....

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:57:47

@ibsen:
te tényleg hova kampányolsz amúgy?:D

Lynette21 2018.12.21. 22:57:59

@Nyuszomuszo83: En nagyon utalom Zsut, es felelmetes szamomra hogy mennyire imadjak. Ezen a hulye szavazason is masodikk lett... Szomoru.

pomac 2018.12.21. 22:58:07

és megint kimaradt a tegnapi előzetes hogy min vitatkoztak össze era és reni... mert jobb lehetett nézni hogy két percig reszelik a fingot a nyugiban vivivel

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 22:58:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: kéretik beküldeni kariajándékba a szerkik részéről egy idegen szavak szótárát és egy szleng szótárat! Köszönöm szépen!

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 22:59:10

@ibsen:
a magyar politikai elitnek tanácsadás?
jó a pénz kampányidőszakban.

ibsen 2018.12.21. 22:59:13

@Szepvoltfiuk: Amúgy nem kampányolok, csak elmondom a véleményem ahogy más is teszi, még szavazni sem szavazok.:-)

Avigal 2018.12.21. 22:59:18

@Nyuszomuszo83: "Nincs lehetetlen, csak telhetetlen." by SOS Szerelem:)

Maximista vagyok 2018.12.21. 22:59:28

Jön az agyhalál. Megyek sörért.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.21. 22:59:57

@ibsen: Erával is jóval később. De csak mert Zsu rugózott rajta. És azt is csak a párbaj előtt, ahogy tippeltünk.
Roliból meg simán kinézem, hogy egy veszekedésnél nem emlékszik, miket mond. A többieknek se jut eszébe.
Reni volt vicces, mikor a sok csicska, geci, stb. jelző után fület szúrt neki egy hülye jelző. :)

Lynette21 2018.12.21. 23:00:09

@Mók_Ica: Csoki magasan vezetett 33% aztan Zsu 18% Reni 16% es talan Greg kovetkzetett. Utolsonak Lacikat es Adrit lattam 2%-kal.

Rozsgyi 2018.12.21. 23:00:26

@Mók_Ica: első négy Csoki Greg, Zsu, Reni. Ha jól láttam, nem ebben a sorrendben. Csók toronymagasan esélyes amolyan AurelioSoma 2, a többit toltrlekkent elviszi végig. Tippre final 3: Csoki, Reni, Zsu

ibsen 2018.12.21. 23:00:35

@Szepvoltfiuk: Igen ez az az oldal jól látod :D

Avigal 2018.12.21. 23:00:50

@Nyuszomuszo83: az értelmező kéziszótárt kifelejtetted a felsorolásból

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 23:01:19

ne feledjétek, feleim, még 1 órán keresztül tart az idei év legsötétebb napja, éjféltől lőn világosság

ibsen 2018.12.21. 23:02:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: Az a lényeg hogy megbeszélték. Roli aki nem emlékszik..ja igen. Mert annyit veszekszik hogy nem tudja melyiknél mi volt. :-)))

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:03:38

@ibsen:

az nem vélemény, hogy fényezed a boszorkányt, hanem elfogultság.
vagy csak nem era a nyugiszobából?
végülis tökölre, meg a venyigébe is csempésznek be telefont, ha így nézem, akkor miért pont a villába ne?:D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 23:03:44

@Cukorborsó88: holnaptól hozé MTA akadémiai professzor lesz

Lynette21 2018.12.21. 23:03:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Pont azt akartam irni en is, hogy elhiszem, hogy Roli nem emlekszik mit mond, amikor felmegy benne a pumpa. Lehet, hogy ez ram nezve szegyen, de nekem is el tud ugy szallni az agyam, hogy nem emlkeszek arra, hogy a vita heveben mit mondok.

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:04:07

ármándó hogy a kurva anyjába néz ki megint?:D

Mók_Ica 2018.12.21. 23:04:07

@ibsen: az elején a barátság karkötő átadása után era is kígyót békát mondott zsura......

hozétrógernek direkt adnak a szájába ilyen szavakat, amiket nem tud kimondani???? lui de fundesz.... merry sisters.....

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:04:53

újabb igényes és értelmes tevékenységet láthatunk.

Avigal 2018.12.21. 23:05:25

@úgymond olvasó mmkk: Nevetni fogsz, de vannak köztük is hasonló értelmi színvonalúak.

Cukorborsó88 2018.12.21. 23:05:47

@úgymond olvasó mmkk: akkor a többiek kilépnek. Botrány.

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:05:54

győző hozott egy vagánycsávót.

tvbuzi 2018.12.21. 23:06:39

Krisztián leszívta a Kolosit, hogy ennyit szerepel (?)

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:07:07

@Avigal: igaz! Párdon!
Pfffuuuu már megint Ánusz!DE MIÉÉÉÉRT??????

pomac 2018.12.21. 23:07:39

@szociál: hogy ne közeledjen senki se hozzá a lábszaga miatt :DD

Mók_Ica 2018.12.21. 23:07:42

@Rozsgyi: @Lynette21: köszönöm :))))

ánusz.... a jófiJú.....

Thats What She Said! 2018.12.21. 23:07:48

@Cukorborsó88: haha :))) mikor ezt meghallottam, mondom a férjemnek: hogy a francba engedhetnek képernyőre illlllyet, mint Győzi!! Azt mondja: azért, mert olyan a műsorvezetés színvonala, mint a bent lakóké. Beletrafalt!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 23:07:53

@Avigal: de goni vagy :DDDD

@Cukorborsó88: Baukó asszonyság meg fehér csipkekesztyűs úrinő lesz holnaptól, akinek maximum annyi káromkodás hagyja el a száját, hogy ingyombingyom, és abbahagyja a csöcskontentet is

ibsen 2018.12.21. 23:08:27

Reni profi sielő lett, komoly a szerkó:-)))

tvbuzi 2018.12.21. 23:08:28

Ez most vicces? Ez a síeles

Lynette21 2018.12.21. 23:08:35

@Nyuszomuszo83: tvbuzi mar megvalaszolta a kerdesedet! :D

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:08:36

7 napja nem nézett rá nőre. hát azt elhisszük, győző nem hitte.

Ego0123 2018.12.21. 23:08:41

@Nyuszomuszo83: mert megtért. Bent gy büdös bunkó volt, de kint meg nagyon jó fej és kultúrált, vezekelt, beismerte, hogy gyökér volt. Ez is hallivúdi.

ibsen 2018.12.21. 23:09:30

@tvbuzi: Az a múlt. :-)) Mindenki megbotlik egyszer vagy...

Mók_Ica 2018.12.21. 23:09:31

renyhe téLLeg nézett korábbi vv-ket...... csinál műsort.... igaz, hogy bolond.... de csinál vmit

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:09:57

@szociál: Fel, simán! Meennne neki mint az ágyba szarás!
@Lynette21: ki vagyok borulva ezen, mi szimpi a butaságban????

Lynette21 2018.12.21. 23:10:16

@szociál: Azt en is neztem, de nem akartam elhinni, hogy az szandi a laban!?! Lehet, hogy hozott valtocipot, hogy ne legyen saros, mint Gezue! Bar en nem vettem eszre, csak itt olvastam!

ibsen 2018.12.21. 23:10:21

Vivi meg azt hiszi hogy címlapon lesz a Krisztiánnal mint egy pár.... fantasztikus.

Mók_Ica 2018.12.21. 23:11:07

minden megyen itt...... téLLeg győzi.... minden.....

pomac 2018.12.21. 23:11:09

@Mók_Ica: ez is azért van mert abból az egy 41 perces videóból nem volt nézhető anyag ,akkor a másik 41 percben sem volt semmi érdekes :D

Avigal 2018.12.21. 23:11:13

@úgymond olvasó mmkk: Áááá, nem:) Bár sokan gonosz boszorkánynak tartanak:) De sajna jó pár MTA doktora sem különb....

ibsen 2018.12.21. 23:11:20

@Mók_Ica: Ez ugrott be, hogy szórakoztatja magát meg a nézőket is, tudja mi kell.Dugás, balhék, szórakoztatás.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:13:41

@Ego0123: jaaaaa, az én szememben nem lett más! Győzi kultúrműsora, azt hiszem lehúzom a diplomám és a felsőfokúm a budin, a könyveim elégetem! ( meg a nagy ábel faszát! )
@Mók_Ica: Renyhe igen, róla lesz jó pillanatok, meg búcsú film, nem imádom de nekem a lányok közül ő aki csinál műsort és elfogadom még, az ordítást kevésbé, de még mindig inkább őt nézem mint a retard zsut!

pomac 2018.12.21. 23:13:41

amikor győzi van nyugodtan lehet hívni a bvt-t reni greg zsu show-nak

Angora Cardi 2018.12.21. 23:13:49

Engem untat a 3 retard gyermekded műsorozása ki a fasznak érdekes ez, 10 éveseknek.

ibsen 2018.12.21. 23:14:04

A Top 3-ast láttuk épp :-)))

Mók_Ica 2018.12.21. 23:14:10

úgy érzem csillámpónivivi elszaporodott....... pffffff

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:14:25

na, a három testőr.

színvonal...

ibsen 2018.12.21. 23:15:10

A hősszerelmes nyilatkozik....

Mók_Ica 2018.12.21. 23:16:13

@Nyuszomuszo83: ekg, én sem kedvelem ettől jobban.... de legalább próbálkozik.....

Cukorborsó88 2018.12.21. 23:16:24

@úgymond olvasó mmkk: az ingyombingyomon nagyon röhögnék azért

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:16:51

huh. győzőtől még lehet a pszicho is agymenést kap éjszakára.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:17:11

@Lynette21: igaz, nem csak a kolosit, hanem az egész vezérkart lecidázta! Pénzért mindent, szopok, nyalok, gombotvarrok!

Lynette21 2018.12.21. 23:17:41

@Angora Cardi: Nekem se tetszik, de felek, hogy a facebook kommentelo nepe zabalja es viccesnek tartja.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:18:47

Hunor mily kefves: megcsöcsörézhetlek???
Na elmegy ez a picsába de kurva gyorsan! #telehánytamakontit

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:19:17

na, hunor meghúzogatta. éljen!

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:19:51

és közben megy alatta a romantikus akusztikus nóta, miközben ráránt a pali.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 23:20:05

@Cukorborsó88: még köpne is hozzá, úgy lenne az igazi

tvbuzi 2018.12.21. 23:20:15

Ha ez a terve... inkább recska

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:21:14

@Mók_Ica: jaja, nem vicces sokszor, de mindig benne van minden öfiben! Tudja hogy ez kell!

Cukorborsó88 2018.12.21. 23:21:27

@úgymond olvasó mmkk: csipkekesztyűben köpni. Pfejjj, még mit nem.

Lynette21 2018.12.21. 23:21:43

@szociál: Ez a mi pechunk! Es nem a taki miatt, mert az kit erdekel?! Na PP?! Nem fondoltam volna az evad elejen, foleg nem tavaly, hogy Anikot nnyire fogom varni! Jo vagy Ani!

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:22:34

greg elkezdi a jó öreg ne add tovább senkineket.:D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 23:23:00

@Cukorborsó88: kultúrlény ilyenre sohasem vetemedik

Angora Cardi 2018.12.21. 23:23:24

@Lynette21: szaros 12 évesek, jó hogy..

Angora Cardi 2018.12.21. 23:24:08

Zsu odavan Hunorért ó te hülye komolyan vetted a hülyítést.

Angora Cardi 2018.12.21. 23:24:18

Zsu odavan Hunorért ó te hülye komolyan vetted a hülyítést.

Mók_Ica 2018.12.21. 23:24:37

ánuszt nem kedveltem meg......

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:24:40

Zsuzsu lelke benyelné Hunyit Greg szerint! Greg már mindent benyelne! Ánusz nem vak, Roli megy vissza szerinte! Naaa vége gyözedelemnek!

Thats What She Said! 2018.12.21. 23:25:27

Nem néztem már jó ideje, Csoki csinal vmit mostanaban?

Cukorborsó88 2018.12.21. 23:25:55

Máris megáldott minket a nagyon szerethető és jó Isten mert győzi boldog karit kívánt. Ezek szerint egy darabig nem látjuk. Tudja egyáltalán miket mond?!

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:25:56

@Angora Cardi: nanááá, azt hitte ő a befutó ló Hunyinál!

Mók_Ica 2018.12.21. 23:25:57

@Angora Cardi: azért hunor rendesen adta alá a lovat......

ibsen 2018.12.21. 23:26:09

Azért Adri simán belehazudott Hunor képébe amikor rákérezett kinek mondta el hogy ez+az volt este...Ő nem mondott semmit senkinek, csak Renit esküdtette meg hogy köztük marad.

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:27:02

@Nyuszomuszo83:
valaki lógassa már oda gregnek, olyan még úgysem volt a műsorban.:D

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:27:29

@szociál: kis cuki! Pofán is basztamvolna! Szivlapáttal! Legalább ötször!

Angora Cardi 2018.12.21. 23:27:29

@Nyuszomuszo83: @Mók_Ica: Na de ezt rég elengedné egy normi ember ő meg ott ragadt..

ibsen 2018.12.21. 23:28:21

@Mók_Ica: Én sem. Annyira látszik hogy neki ez az egész a háta közepére nem kell.

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:28:37

meg kell pulykáztatni a kent.

Cukorborsó88 2018.12.21. 23:28:39

@Thats What She Said!: nem mutatják, erán es rolin van a fókusz. Előtte vígasztalta vivit. Előtte meg 1x renit amikor az hisztizett a semmin. Kb erre emlékszem vele kapcsolatban.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:28:49

@Cukorborsó88: akkor cingli maradok, ha így kezdödikk!

Angora Cardi 2018.12.21. 23:29:34

Mai adás halmozottan megviselt. Inkább kötögessenek mint egy előző szériában.

Lynette21 2018.12.21. 23:29:42

@Szepvoltfiuk: Fuuuujjj! Na azt nem akarom latni!

Angora Cardi 2018.12.21. 23:29:58

Mai adás halmozottan megviselt. Inkább kötögessenek mint egy előző szériában.

Angora Cardi 2018.12.21. 23:30:09

Mai adás halmozottan megviselt. Inkább kötögessenek mint egy előző szériában.

Angora Cardi 2018.12.21. 23:30:21

Mai adás halmozottan megviselt. Inkább kötögessenek mint egy előző szériában.

Angora Cardi 2018.12.21. 23:30:55

@Angora Cardi: és még a kommentelés is akadozik vagy dupláz

Angora Cardi 2018.12.21. 23:31:19

@Angora Cardi: és még a kommentelés is akadozik vagy dupláz

Cukorborsó88 2018.12.21. 23:31:28

@Mók_Ica: hunor mindenki alá adja a lovat. Szimpi. Ja nem.

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:31:49

@Lynette21:
miért nem lynette? az ilyen trendi dolog nem?

gondold el josé ármándó milyen extázisban lenne:
"írjanak sms a mamának, küldjék aludni a gyerekeket és kopogjanak át a szomszédnak!"

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:32:29

@Szepvoltfiuk: nem akarom látni! De kari lesz kegyes vagyok egy faszárú nyalókát! A búcsúkban nagy méretes fasznyalokákat árulnak! Úgy örülne neki a drágaszág!

Cukorborsó88 2018.12.21. 23:33:02

@Nyuszomuszo83: most miért? Hát nem megható pillanat volt?

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:34:20

és a belevalóba behívnák GERONAZZO MÁRIÁT, mint mcgregor kenünk mentorá.
hogy legyen aki győzővel kommentálja.

amúgy miért nem hívják be?

a kárpátok dámája.

Lynette21 2018.12.21. 23:34:42

@Szepvoltfiuk: Hat lehet hogy trendi de en akkor sem akarom latni! Mondjuk az teny, hogy anno szegeny BB Evis szexet szinte a hiradoban is bemondtak, ma meg mar....?! Ugyhogy semmi sem kizart, de akkor en majd elkapcsolok, es majd ti lehogyvoltozzatok!

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:34:53

@Cukorborsó88: de, különösen felemelő egy ilyen páratlan kérdést hallani! Vágyaim netovábbja!-

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:35:54

hiánypótló lenne ken pótanyja.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:36:40

@Szepvoltfiuk: naaa fested itt az ördögöt a falra ebadta! Jönni fog az ha greg párbajra megy ne izgulj!
Amúgy rájöttem ki lehetne zsu legjobb barinője, mert egy,szinten vannak! Kiszel Tünci!

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:39:04

@Szepvoltfiuk: de csúnya te szüzanyám, ez meredek volt igy alvás előtt, miért akarsz nekem imsomniát?
youtu.be/P8JEm4d6Wu4

Lynette21 2018.12.21. 23:39:30

@Szepvoltfiuk: Nem merem megnyitni amiket linkelsz! Egyszer meg a survivor-os hogyvolt alatt nagyon megszivtam!

Avigal 2018.12.21. 23:39:50

@Nyuszomuszo83: Ez a Kiszel Tünci erős volt, megyek 8s aludni:) Jó éjt:)

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:40:15

@Szepvoltfiuk: nézd meg ugyanaz a bárgyú tekintet...

Lynette21 2018.12.21. 23:40:38

@Nyuszomuszo83: Az a baj, hogy Tunci is nagyon jol megel a semmibol, es a hulyesegbol, ne akarjunk meg egyet! Pliiiz!

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:41:39

@Angora Cardi: ő nem rngedi el, mert örült hogy hunyi őt akarja, ezen miért nem sértődik be, hogy hazugság volt??

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:42:00

@Nyuszomuszo83:
sebaj, a parittya az parittya.
rá kell írni facebookon.:D lesz ami lesz alapon.

persze ilyenkor az a gáz, hogy az anyóssal mit csinálsz? dugdosod a pincében?

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:42:58

@Szepvoltfiuk: tucat picsa, kimegyek az uccára 10 ilyet fogok neked 10 perc alatt!-:D

Thats What She Said! 2018.12.21. 23:43:00

@Cukorborsó88: Hunor Erahoz való közeledése is ennek tudható be valószínű. Ha rajtuk a fókusz, így ő is képernyőre kerül .

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:43:40

@Szepvoltfiuk: ne dugdosd sskk még elhiszi szereted!-

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:43:53

amúgy mostmár egy győző geronazzo belevalóra esküszöm kíváncsi vagyok.

mit mondana neki győző? dzsukerül nézel ki ma?

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:44:34

@Lynette21: akar a villám jönnek ezek maguktól hogy a ménkű vágna beléjük!

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:45:35

@Szepvoltfiuk: vagy megkérdezné hányadik lett a csalánszopó versenyen!

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:46:01

szingli lány 30-ig a hogyvolton?
lynette? veled mizu?:D

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:47:04

@Avigal: de az lenne az atomcsapás! Jó éjt Neked!

Avigal 2018.12.21. 23:49:06

@Szepvoltfiuk: én a macskával élek együtt... megyek is, kihajítom az ágyamból, sztem megint ott alszik, pedig azt nem szabad neki.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:49:54

Megyek drágáim csicsikálni! Izmos nap volt ez! Jó éjt Mindenkinek! Puszi&pacsi

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:52:05

@Nyuszomuszo83:
menj haza magadnak!

neked vki van otthon, ez tuti. ne legyél vivien.

Nyuszomuszo83 2018.12.21. 23:54:57

@Szepvoltfiuk: a szobanövények! Szerinted ha lenne mellettem vki a HV-n basznám a rezet???

0.5 bit 2018.12.21. 23:58:08

"Azért Adri simán belehazudott Hunor képébe amikor rákérezett kinek mondta el hogy ez+az volt este...Ő nem mondott semmit senkinek, csak Renit esküdtette meg hogy köztük marad."

Egy későbbi részben kiszedte belőle Roli+Lacika is, de ezt is elmonta Hunornak.

Szepvoltfiuk 2018.12.21. 23:59:36

@Nyuszomuszo83:

na, ez egy jó hír.
ment a szavazat.

0.5 bit 2018.12.22. 00:08:56

@pomac: "és megint kimaradt a tegnapi előzetes hogy min vitatkoztak össze era és reni... mert jobb lehetett nézni hogy két percig reszelik a fingot a nyugiban vivivel"

Ez is megmutatja mennyire "profi" csapat szerkeszti ezt az évadot.

A képlopástól kezdve az újabb képesség lopás tervezéséig semmit sem mutatnak.

Lehet valaki még az elején letekerte a hangerőt a vezérlőben, ezért ami 110dB alatt van arról nem is tudnak a szerkesztők.

elcsi84 2018.12.22. 00:32:37

Ánusz konkrétan kétszer ásította el magát élő adásban

ibsen 2018.12.22. 02:39:27

@0.5 bit: Na csak ennyit arról mennyire pofázza el valaki a szexuális életét. Adri egy nulla Hunor is csak egy lukat lát amibe beteheti és beleélvez.

ibsen 2018.12.22. 02:40:52

@0.5 bit: Olyan nagy horderejű dolog nem lehetett mert akkor az öfiben látjuk. Szerintem a szokásos faszságok.

Costanza 2018.12.22. 03:55:47

felve kerdezem hogy mokus szerint sajat maga A osztalyos? amugy meg mikor megy mar ki dolgozni kulfoldre vagy most otthon fog varni mig vivi kijon es eltartja?

Sanda.Ipse 2018.12.22. 06:40:03

@Nyuszomuszo83: (Zsuzsuról)
"@Mók_Ica: ahogy a gecin nem akadt ki csak a degenerálton!"
Fordítva:) Csak a gecin akadt ki, mert azt a szót ismeri. A degeneráltat nem vonta vissza Krisztián, Zsuzsu pedig megköszönte neki. Miért állt Erához? Egyszerű! Ő és Greg megúszásra játszanak. Hátha Era megy vissza és újra ráteszi a jelét, mikor most is csak Reninek köszönhette, hogy Roli megy párbajra és nem ő.
Era vasvillaszerű pillákkal eljátszotta a hattyú halálát. Olyan logikus dolgokat mondott, mint pl. "lehet, hogy gonoszkodom, de gonosz nem vagyok". Tessék szíves ezt nekem lefordítani. Éppen olyan, mint hogy ő csak Rolin "próbálgatta a hatalmát". A mit??? Ha megfordult volna valaha is a fejemben, hogy erre a némberre voksoljak, most raktam volna át a jelem Rolira. Era, ha siet még besegíthet otthon a bejgli sütésébe, de a fadíszítésre bizton hazaér.
Era mit hisz amikor 120X elmondja, hogy mellette az igazság, mert a néző mindent lát, kit akar meggyőzni? Önmagát? A nézőt? A villatársait?
Nem tudom elképzelni, hogy a legfontosabb történés 24 óra leforgása alatt , hogy Reni sétálgat vagy "síel" a havon, "kutyát sétáltat" vagy, hogy a 3 retardált sztár-tányért készít magának. Itt jegyezném meg, hogy a műsor 16 éven felülieknek szól és nem 3 éves gyerekeknek. T.RTL! Ne tessék a nézőt infantilisnek tekinteni! Emiatt fogalmunk sincs, hogy 1-1 veszekedés kapcsán a szereplők milyen korábbi eseményre utalnak.
Ami Zsuzsu lekurvázását illeti, szerintem ez volt a legkevesebb, miután Rolit vádolta a tárgyai ellopásával. Hazugnak nevezte, mikor az tagadta a vádat, majd még hazugságvizsgálatra is képes volt elküldeni. Amúgy Roli csak annak nevezte, ami. Én még a hülye szót is mellé tettem volna.
Era! Irány az utcaajtó.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 06:48:43

@Sanda.Ipse:
Csak annyit tennék hozzá, hogy szerencsére IPTV-m van, így négyszeres sebességre felgyorsítva tudom nézni ezt a remek műsort. Jó esetben 10 perc érdemi marad .

Sanda.Ipse 2018.12.22. 07:11:50

@Ay Mama, Que paso:
Buenos dias.
Grande MANU!!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 07:42:00

@Szepvoltfiuk:

De jó hogy nem láttam Geronazzot, ő pont a Győzihez való, mennyire jól mutatnának együtt.

,, 2018.12.22. 08:13:15

A szerkik megint "elfelejtették" megmutatni a képlopási terv előzményeit. Most nem azért, de ennél melyik szegmens volt fontosabb? Lusta, trehány, kontár banda vagytok Zsóti, hogy gargarizálnátok hurkazsírral.

mobilos perpetuum 2018.12.22. 09:28:29

@Sanda.Ipse: Zsuzsu mondta helyesen, Roli tévedett: Mona Lisa nem volt Leonardo szerelme, egy gazdag férfi felesége volt. A kép a párizsi Louvre-ban van kiállítva, ezt is jól tudta.
A degenerált szó jelentését ezért szerintem ismeri. Azon gondolkodott esetleg, hogy a félig bocsánat-kérés elfogadása hogyan jön le a nézőknek: színésznő, aki mindig tudja, hogy kamerák veszik körül.

Valaki(k) szándékosan Roli fiókjába tették az ellopott képet, hogy Zsu-val összeveszejtsék.
Roli haragudjon azokra, akik ezt kitervelték.

A retardált szóval óvatosabban bánnék.
Ma, amikor számtalan vegyianyagot tesznek az élelmiszerekbe, színezők, ízfokozók, gyógyszerek mellékhatásai, stb. te sem tudhatod, hogy gyermeked, vagy unokád egészségesen fog-e megszületni. Egy fogyatékkal világra jött gyerek ugyanolyan szeretetet érdemel, mert nem ő a felelős, hogy ilyen lett.

Gyerekkoromból emlékszem egy emberre, aki mindenki csak bolond Pistának nevezett. Mindig vidám jólelkű férfi, aki akár egy ebédért felásta valaki kertjét: vissza is éltek jóságával.
"Pszicho", mint a filmbeli, lehet egy intelligens, csendes akárki is. Nem látod rajta, hogy veszekedős lenne.

Zsu, hibáival együtt szerethető, Csoki, a tökéletes, aki ezt a Mikulásnak is beismerte, egy hányadék alak.

csincsilla72 2018.12.22. 09:30:36

Zsuzsánna nagyon nem érzi ezt a játékot. Szeretném látni az orczáját, amikor Roli visszatér. Ami pedig Királylány Era sérelmeit illeti, Roli külsejét is alázták rendesen, ráadásul olyan dolgokba belekötve (mint kopaszodás), amiről nem tehet. Ez tehát rendben van, de a királylány külseje tabutéma. Szép.
@Sanda.Ipse: hatalmas EKG! Zsuzsuka és a kettős mérce.....

tvbuzi 2018.12.22. 09:31:26

@mobilos perpetuum: Zsuval az a baj, hogy irigy és rosszindulatú is.

csincsilla72 2018.12.22. 09:34:12

@mobilos perpetuum: Zsu butasága egzotikum. Egy párhuzamos világban él. Forrón remélem, hogy a 36 millát nem nyeri meg, mert az ő kezébe egyheti fizunál több nem való.

mobilos perpetuum 2018.12.22. 09:40:35

@tvbuzi: Belelátsz. Bennem is, mindenkiben van valamennyi irigység, amikor pl. olyat látunk, hogy egy gázszerelőből milliárdos válik. Rosszindulat: Hunorék azon gondolkodtak, hogyan lehetne lelkileg Zsu-t a padlóra küldeni. Vivike világgá is kürtölte, hogy kikészíti. Ez visszaüt neki: népszerűségi listákon utolsó.

Berber Oroszlán 2018.12.22. 09:43:16

@tvbuzi: Csak annyira, mint a többiek...

mobilos perpetuum 2018.12.22. 09:45:03

@csincsilla72: Az előzetesben Erát egyedül láttuk, Zsu nem biztos, hogy átáll..

0.5 bit 2018.12.22. 09:48:56

@ibsen: "Olyan nagy horderejű dolog nem lehetett mert akkor az öfiben látjuk. Szerintem a szokásos faszságok."

Épp ez az, hogy perceken keresztül ment az én nem azt mondtam, de az mondtad. A néző meg néz ki a fejéből, hogy mi is történt valójában?

Mintha egy olyan krimit olvasnál, amiből a kedves szerkesztők kitéptek minden második oldalt.

2018.12.22. 09:49:34

Eleink már akkor anno is tudták, hogy valami itt nincs rendben.
Zsuzsu locsol by Dargay Attila 1972
vimeo.com/305714706

0.5 bit 2018.12.22. 09:57:07

@csincsilla72: "Zsuzsánna nagyon nem érzi ezt a játékot. Szeretném látni az orczáját, amikor Roli visszatér."

Nagyon is érzi. Mindegy ki megy vissza az jó neki. Ha Era akkor azért, mert mellette ált, ha Roli akkor meg azért mert csak "butasága" miatt ált át.

Nekem az a benyomásom, hogy a "butasága" egy felvett szerep. Lehet valami alapja, de szerintem tudatosan rájátszik.

Lynette21 2018.12.22. 09:57:34

@Szepvoltfiuk: Kedves Szepvoltfiuk! Se ez se az nem stimmel! ;) :)

bel ami 2018.12.22. 10:00:44

Zsuzsu bolondság,
Zsuzsu mennyország!

Lynette21 2018.12.22. 10:01:20

@Sanda.Ipse: Aaaa! Jo hogy ezt leirtad, mert a hosszu elemzeseden kezdtem “kiakadni” hogy te is nezed! ;) Amugy pedig orulok a fentebb leirt meglatasaidnak, es teljesen egyetertek veled!

pirosnyuszi 2018.12.22. 10:30:56

CrazySuzy egy szineszno de nem jatsza meg hogy buta. Mindig nezi magat a kamerakban, fontos neki mit gondolnak rola a nezok, pont ezert van felhaborodva mikor szarul jon ki valamibol, peldaul butanak latszik. Mert az is szegeny. Amugy miert nagy baj ha valaki pszichesen akarja a masik jatekost kikesziteni? Nekem radics es krisztian elotti Vivi tokre tetszett es most is tetszik. Ennek a jateknak sava borsa lehetne az ilyen finom lelki terror, de lehet csak en vagyok igy elferdulve lelkileg :D ne arrol szoljon mar a jatek, hogy zabalnak meg melegednek, de az artikulalatlan uvoltest is ruhellem egyebkent.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 10:33:02

@bel ami:

Rva nagy tattikus ez a Zsuzsikah ;)
Ha vissza jön Roli megbocsájt neki :)
Ha Era jön vissza az is jó neki, mert erősebb mint póthaj, és legközelebb póthaj nem Zsut választja mert kiállt mellette.
Zsuzsu mennyországot nem akarják kivinni, mert cukinblonond.
Én attól tartok egyszer Greg fog megőrülni és akkor lesz egy Zsu - Greg párbaj.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 10:35:55

@pirosnyuszi:

Azért ha VVvivi rá száll valakire a hadaró szájával akkor az tényleg elég idegőrlő tud lenni, és rohadtul nem szimpatikus, maga alatt vágná a fát.
Az sem erősíti a pozícióját hogy fiatal lány létére nagyobb farokevő mint Lisa Ann.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:36:54

@mobilos perpetuum:
Jeez! Relax!
Azért ennyire komolyan ne vedd a műsort, hogy egy jelző miatt képes vagy táplálkozástudományi kérdésbe bonyolódni, sőt még a leendő leszármazottaimat is belekeverni. A kedvedért módosítom a mondatom: hárman (Reni, Greg, Zsuzsu) retardáltnak tekintik a nézőt a megrendezett bárgyú jeleneteikkel.

Nem tudom, Mona Lisa témája hogy jön ide, arról nem írtam semmit, ugyanis nem láttam a hivatkozott beszélgetést.

Zsuzsuval kapcsolatban fenntartom, hogy sunyiságból áll ide-oda, hogy megússzon egy párbajt. Amúgy majd akkor foglalkozom a személyével, ha párbajra megy. Itt és most csak a két párbajozóval való kapcsolódása mentén írtam róla.

Kizárólag azért válaszoltam neked, nehogy olyan lecseszést kapjak, mint a tegnapi blogíró, Dzsudibi, aki nem reagált a kritikáidra. Én is hangot adtam Vikivel kapcsolatos véleményemnek, de eszembe sem jutott, hogy választ várjak rá.
Látszik, hogy szívesen oktatsz ki másokat. Hát, ne fogd vissza magad! :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:39:22

@Sanda.Ipse: EKG
Plusz még annyi, hogy a hazugságvizsgáló után se mondta, hogy bocsi, Roli, csak sértetten járkált, mint aki még mindig őt tartja a tolvajnak.
Roli nem emlékszik, néha én sem, hogy egy vita hevében kicsúszik a száján olyan, ami a másiknak nem tetszik. Vagy mikor puffog a másikról. Era is csak akkor beszélte meg Zsuval az alpári kurvázást, mikor a nyakán volt a párbaj.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:41:00

@Sanda.Ipse:
MOBILOS PERPETUUM 2018.12.21. 11:52:45
@Dzsudibí
Kösz, hogy nem válaszoltál.
Mindig akadnak, aki a leggyatrább posztot is dicsérik, neked úgy látszik ez elég is.
Szégyellném, magam, ha egy régebbi játékossal kapcsolatban péklapátot emlegetnék, lecsótányoznám, nem sorolom, - merthogy milyen ronda volt a lelke.

A te lelkedből ilyen nemes gondolatok fakadtak.

Undorítóbb írást keveset találni a médiában.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:43:22

@szociál: ez az, nagyon megúszósra játszik, az átállás oka is igen érdekes, attól, aki a gyanúsítgatás és hazugságvizsgálatra küldés között mérgében kurvának nevezte ahhoz, aki az összes többi előtt le alpári kurvázta.
És mindig elintézi azzal, hogy előveszi a bolondos kártyát. Érdekes, hogy akkor sértődik meg a butának nézésén, mikor épp úgy kívánja az érdeke.

bElannaTorres 2018.12.22. 10:43:25

@csincsilla72: miért lenne jobb a pénz bárki más kezébe. Zsuzsi nem is szórná el, a cuccaira is vigyázni szokott. Nincsenek ők olyan nagyba rolival, miért ne állhatna át, jól érzi: roli nem a barátja, most is kivitte volna csak félt hogy népszerű.

Roli meg hunor egyébként Krisztiánt támogatta, aki még a belevaló pici műsoridejére sem tudta eljátszani, hogy nem nézi le a nőket.

bElannaTorres 2018.12.22. 10:44:46

@Sanda.Ipse: pont hogy ő a bátor aki nem áll félelemből ide-oda, mint roliék, de az biztos hogy mindenki fél a párbajtól, ettől függetlenül

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:45:03

@szociál: viszont a tegnapi Erás beszélgetése jó volt, mikor nem kiabált, és Era egyre jobban felbaszta magát. :)

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:45:33

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Röhej egy olyan helyen, ahol a geci, kurva, b+, stb csak kötőszó

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:46:39

@bElannaTorres: nem félelemből áll ide-oda, hanem számításból. Ha bátor lenne, nem állna sehova. Meg lehetne lépni azt is. Az igazán bátor lenne. Még akkor is, ha bünti lenne érte.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:47:45

@Sanda.Ipse: pont ez az. Ezért nem volt semmi értelme. Kötőszó, pont. Az Eráé ennél sokkal erősebb volt.

bElannaTorres 2018.12.22. 10:50:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: abban semmi logika nincs - ha számító lenne Roland mögé állna mint a többiek, ha era jön vissza mindegy mert mindenki ellene volt nem számít.

bElannaTorres 2018.12.22. 10:51:08

@Sanda.Ipse: pont ő az aki nem kurváskodik, egyébént is nagyon erős szó, nem mindegy kinek mondják, vivi valószínűleg fel sem veszi.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:52:49

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Nem láttuk a jelenetet. De annyi utólag kiderült, hogy Zsuzsu nagyon durva dolgokat mondhatott Rolinak, ha ő azzal válaszolt mindkettőjük emlékezete szerint, hogy "anyáddal beszélj így".

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 10:53:43

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Rafinált Zsuzsika :)

Igen az korrekt volt vvvivitől hogy hagyta szétdurranni Era fejét, sztem tudta hogy ezt fogja kiváltani belőle :))))

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:53:50

@bElannaTorres:
Azonban a "mindenki" közül most éppen Erától kapta az egyik kiválasztó jelét:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 10:56:55

@Sanda.Ipse:

"...Röhej egy olyan helyen, ahol a geci, kurva, b+..."

Ott a pont +1

Nem is értem a többiek ezt miért nem basszák Zsu fejéhez :))
Egyfolytában bazmegelik, de a kurvázás az csúnyaság ! :))

bElannaTorres 2018.12.22. 10:57:32

@Sanda.Ipse: roli sokkal fostosabb, ha már itt tartunk

bElannaTorres 2018.12.22. 10:58:40

@szociál: még azt is elhinné róla hogy szűz, de mondjuk oké volt egy barátja, a kurvázás neki túl meredek. Kinek mi :)

tvbuzi 2018.12.22. 10:59:22

@mobilos perpetuum: nem irigy vagyok a gázszerelőre, mert milliárdok vannak a nevén hanem felháborít, hogy szabadlábon van Viktorral együtt.
És attól még, hogy mások is irigyek meg rosszindulatúak nem menti fel Zsuzsut, attól még ő is az.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:01:19

@bElannaTorres:

És egyszer látott egy palit akinek szép volt az arca.
És azóta is olyat keres.
Szúval szűzen fog meghalni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:04:55

@bElannaTorres:

Roli és Hunor fosik, ez a tattikájuk, kicsit meghúzni magukat és úgy végig vinni a játékot, csajok meg közben ölik egymást.
Greg a vv szériák legsunyibb játékosa, akkora szélkakas mint a ház, Zsu tökösebb, ebben csípem a kis hülyét.

bElannaTorres 2018.12.22. 11:10:08

@szociál: igen, végre valaki, nekem kicsit olyan, hogy zsuzsi eleve nem szimpatikus sokaknak ezért olyanért szidják, ami bőven megvan roliban és Hunorban is.
Sőt a Facebookon valaki azt írta adrira, hogy mi van te kis szopós.... hát ez már milyen? Hunor meg csak ott volt mi:D

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:10:51

@tvbuzi:
Mindkét megállapításoddal egyetértek.

csincsilla72 2018.12.22. 11:12:02

@Sanda.Ipse: lassan a széria jelmondata lehet: Nem láttuk a jelenetet. Nagyjából semmit sem tudunk, azon kívül, hogy ki kivel parittyázik. A többit az ordibálásból kivehető szófoszlányokból próbáljuk megérteni.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:12:48

@bElannaTorres:
Nagyon tévedsz. Számomra Zsuzsu messze nem a legnegatívabb figura, de nem most kívánom a személyét kielemezni.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:14:20

@szociál:
Ez az alaptermészetük. Szerintem egyiket sem fogjuk látni tele pofával üvöltözni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:14:35

@bElannaTorres:

Igen a Hunor nem is akarta a szájába tenni Adrikának, nem tehet semmiről, ki lett használva metoo :)

Mondom én egy hónap alatt becsavarodtam volna ezek között, palacsintasütővel vertem volna szét a fejüket álmukban :)

WICKEDWITCH 2018.12.22. 11:15:30

Sziasztok! :)
Tegnap megint láttam majdnem az egészet. Először kezdtem megijedni (meg forgott a gyomrom) Era nagy mártírkodásától, de aztán szerencsére kiesett a szerepből.
Zsuzsu meg egy vicc. Most akkor jól értettem: volt valami veszekedés Roli és Zsuzsu között, ahol mindenféle elhangzott, ezek után Zsuzsu továbbra is Roli mögött áll, és csak akkor akar átállni, amikor megtudja, hogy a "kurva" szó is elhangzott??? Pfff....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:15:54

@Sanda.Ipse:

Én ezt vágom, de nem álltak bele Ánuszba se mikor elkezdett állatként viselkedni a csajokkal, vagy Csokit se osztották ki mikor kezdte feladni a feladatokat.
Csak figyeltek mint a szurikáták :)

bElannaTorres 2018.12.22. 11:16:48

@Sanda.Ipse: nem kell a legnegatívabb legyen, meg lesznek a találva a többiek is mikor kiválasztás lesz, vagyis mindenki aki nem roli meg hunor.
Nekem meg nem szimpatikus ahogy ők játszanak, roli még elmegy, de hunor nagyon nem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:17:30

@WICKEDWITCH:

:))))))))

igen így :)))

Zsuzsu bolondság :)

bElannaTorres 2018.12.22. 11:20:30

de az nem baj mikor ánuszt támogatta a két sunyi :)

Zsuzsinak legalább oka is van hogy átáll, a kurvázásra mindig megsértődött

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:20:55

@szociál:
A meetoo a megerőszakolás. Esetükben ilyesmiről nem volt szó. Hunor rámászott már Zsuzsura is a mosókonyhában, ő sem tiltakozott. Csak éppen a csóknál nem jutottak tovább, mert nem volt alkalmas a hely és idő. A csajoknak bejön Hunor. Viszont ő egyiket sem hülyíti, érzelmekről egyiknek sem beszélt, éppen ellenkezőleg. Ennyi.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:22:48

@szociál:
A büntetés a kanális feladata. Csoki egy felnőtt, nagykorú ember saját akarattal.
Mit is kellett volna pontosan csinálniuk?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:23:03

@Sanda.Ipse:

De a női nézők pont ezt nem szeretik hogy így játszik a csajokkal érzelem nélkül.
Ő is lemegy állatba mint Csokis és Ánusz.
Ha olyanja van, verje ki szerintem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:24:26

@Sanda.Ipse:

Egyszerűen kiosztani hogy ne paraszt módon beszéljenek a csajokal, megmutatni kinek nagyobb a farka, egy kis erőméregetés.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:26:30

@szociál:
Honnan tudod, hogy nem történt meg? 0-24 órában követed az eseményeket?

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:28:41

@szociál:
Hogy a nézők mit szeretnek, egy dolog. Úgy tűnik az összes benti csajnál ez nem tényező. Ők is saját akarattal bíró, nagykorú, felnőtt emberek. Az a nő önmagát minősíti, aki megelégszik egy ilyen fajta "kapcsolattal".

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:30:48

@Sanda.Ipse:

szerintem ezt bevágták volna a szerkik, és ánusz is mondta hogy pasikkal sose veszekedett, szóval azt offolták.

Mondjuk ezek a nő olyanok is, Iza úri nőbb volt náluk, pedig aztán neki is mocskos szája volt :))

csincsilla72 2018.12.22. 11:47:46

@szociál: hát, ha mondjuk hallják. Nem tudom, mennyire tartózkodtak egy légtérben. A Zsu-Ánusz összecsapásnál, vagy Vivi alázásainál mindig fültanúk voltak?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:50:13

de szinte mindig egy légtérben vannak, meg általános volt hogy Ánusz így beszél a csajokkal, szóval ha akartak volna lett volna támadási felület, csak nem akartak bekeményíteni Roliék, mert Csokit és Ánuszt együtt erősnek gondolták, de mivel nincs testi erőszak nem is értem hogy nem álltak bele a kecskefejőkbe.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 11:50:31

a tegnap este érdeklődés hiányában elmaradt, jónapot vagy mit

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 11:52:36

@szociál: de ha már rosszul esik neki, akkor miért csókolóznak Hunorral kétszer is, pláne úgy, hogy neki Hunor nem jön be?

bElannaTorres 2018.12.22. 11:53:01

@Sanda.Ipse: hunor nekem felszínes, csak szexre kell neki a nő, szex után le is tisztázza ezt. De ne hívják már adrit szopósnak itt ez a lényeg, hunor is ott volt abban az ágyban, akkor ne csak adri legyen lenézve.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 11:54:08

@tvbuzi: hát az az iskolai bizonyítványosztáskor odavetett mondat a tanárnak, hogy "maga normális?", az meg milyen?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 11:55:21

@szociál: amúgy mindezek mellett én se utálom Zsut és ha nem is kedvenc játékosom, de előrébb van, mint Vivi, Adri, és Era.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:56:13

@úgymond olvasó mmkk:

felébredt a macskás nő ? :)

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Tőlem ilyet ne kérdezz, én már semmit se értek :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:59:06

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Nálam is előrébb van a bolond leány :)

@úgymond olvasó mmkk:

főzöl konyhafőnök vegetával ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 12:10:15

@szociál: muszáj neked mindent elárulnod? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:12:41

@Csakazértis én vagyok a királynő:

én rókázok nagyokat, vehetek megint egy doboz dedalont.

@úgymond olvasó mmkk:

lepcses a szám :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 12:18:29

@szociál: észrevettem :))) de én sem beszélek a dubaiozásodról, úgyhogy fogd vissza magad :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:23:11

@úgymond olvasó mmkk:

ne offoljunk macskásnő :P

on

off
és különben is, élveztem :P

on

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:35:20

@úgymond olvasó mmkk:

inkább arra válaszolj kitépi a póthaját Renyhe Erának a párbajig vagy nem ?

Csoki kidobja e é a makkos kiccipőjét a villából ha Karácsonyra nem kap olasz ételt vagy nem ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 12:36:08

@szociál: ha nem mászik rá Csokira Era, akkor nem fogja kitépni. és Csoki nem megy sehova, szerintem

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 12:39:52

@Sanda.Ipse: drága, szóra sem kell méltatni, én vagyok a kedvence, múltkor elküldtem a véreres faszba, nagyon kultúráltan, mert egy bizonyos szint alá nem süllyedek, jön trollkodni, tuti Zsu vmi cimborája, rokona vagy szimplán megkefélné, az is lehet embernagyságban kinyomtatta és recskázik rá! Egészségére! Papirbabaként a szefós csaj nem szólal meg! Női szemmel nézve Zsú szép, csak ne nyissa ki a száját, árad belőle a butaság, irigység és a rosszindulat! Átnyargalok az új posztcsihoz!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:41:20

@úgymond olvasó mmkk:

Vasárnapig mártírkodni fog, de mindig kiesik a szerepéből és sárkánnyá változik.
Szavazati aránya ingadozni fog, öfi elején mártír felmegy 15%-ra, öfi végére mikor kijön belőle az állat akkor leesik 9%-ra :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:43:27

@Nyuszomuszo83:

te lány vagy nyuszó ? :))
mert nem cicózol :))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 12:46:48

@szociál: hááát ha udvariatlan el akar venni feleségül, aki tutira nem homokos, akkor nagyon nem baknyuszi vagyok! Két labda nagyságú cicivel pláne! Eddig azt hitted??? Kis cuki! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:47:37

@Nyuszomuszo83:

nem csak most úgy beszéltél mint Ánusz :)))

mondom ki ez a kislány ? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 12:48:39

@szociál: te csak ne udvaroljál, dubajozós, mert nyikvánosan közzéteszem a tarifáidat :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:50:19

@úgymond olvasó mmkk:

ó bmeg, karácsonyra össze kell szopkodnom egy Focus RS-t, Tiranában elég sokáig kellene furujáznom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:51:29

@Csakazértis én vagyok a királynő:

semmi bajom a vérnyulakkal :)

awwwwww joooooj vérnyulak.

úgymond is awwwww :)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 12:55:12

@szociál: attól messze volt, nem tud Ánusz ilyen szép választékosan megnyilvánulni és a gechi szót is kihagytam! De mobilos felkúrja az anyam a folyamatos kekeckedéssel! Én kérek elnézést a nem cizellált mondókámért! :) Azért csíplek ám!

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 12:56:37

@Nyuszomuszo83: az agyam* telefon meg átír! Kidobom a 4-ről!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:59:40

@Nyuszomuszo83:

engem nem zavar egyáltalán, sőt :)
csaj nyuszik ilyeneket nem mondanak :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:00:24

@szociál: oda is, de itt fennforgott érdekes téma. ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:15:10

@szociál: a csaj nyuszik még érdekesebbeket is tudnak mondani,mindent is! A csajnyuszik vagányak, erősek, határozottak! A csajnyuszik jó fejek! Nagyon szeretnek vagy nagyon utálnak! Néha anticociálisak! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 14:19:03

@Nyuszomuszo83:
Tudom ezért írtam azt hogy sőt.
Ismerek egy csajt aki lekaromkodik bármilyen palit :)))

Sanda.Ipse 2018.12.22. 16:57:18

@Nyuszomuszo83:
Őszinte legyek? Tulajdonképpen szórakoztatott. A válaszom csak lehetővé tette, hogy az ő - általam nagyon bunkónak tartott, Dzsudibihez címzett - bejegyzését idemásoljam. A stílus maga az ember és az őt minősítette. Van itt néhány kommentelő, aki hasonló módon elfogult Erával, mint MOBIL Zsuzsuval és védhetetlen dolgokat védenek foggal körömmel éjjel és nappal.
A műsor befejezése után 2 nappal jó, ha a részt vevők nevére emlékezni fogunk. Nekem amúgy az is tök mindegy, hogy ki viszi a fődíjat. Ha a nézők többségét meg tudja győzni, akár Era is lehet, pedig az ő személyisége a legnegatívabb számomra.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 17:00:36

@Sanda.Ipse: ezt Lecsóval megbeszéltük, nekünk kéne kiosztani a 36 miskát a HV magoknak! :) nekem is mindegy amúgy és igazad vana nevükre sem fogunk emlékezni! :)

bElannaTorres 2018.12.22. 17:54:17

@Sanda.Ipse: nem feltétlen az az elfogult aki megvédi Zsuzsit meg a többi lányt, mikor a hozzászólók nagyrésze meg mindent elnéz Hunornak meg Rolinak. Zsuzsi most azért szemét, meg bolond mert era mellé áll. Azt írtam hogy ezen az alapon hunor meg roli is egy rohadt szemét mert ánusz mögé álltak, hunor ráadáusul úgy hogy előtte nap adrival aludt el összeölelkezve.

Meg Zsunak felelőtlenség odaadni a pénzt meg hasonló bunkóságok, akkor az igazságérzetemet bántja, hogy sunyi rolira semmit nem mondunk. Eddig olyan karaktert hoz aki bárkin átgázolna, hogy nyerjen, de ezt szépen csendben teszi.

Sanda.Ipse 2018.12.23. 17:58:44

@bElannaTorres:
Biztos, hogy ezt nekem címezted? Ugyanis a bejegyzésedben szereplő egyetlen jelzőt sem használtam Zsuzsuval kapcsolatban, azzal sem foglalkoztam, hogy felelőtlenség-e vagy sem neki adni a fődíjat.
Egyáltalán nem érdekel, ki viszi a fődíjat. A műsor csupán, mint nézhető trash reality érdekel. Kevesebb kofastílusú nővel. (a hangsúly a kofastíluson van és nem a nőn)
süti beállítások módosítása