Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x47 - Közeleg az igazság órája

2018. december 21. 18:26 - Hoppancs

bscap0004_4.jpg

Szokás szerint egy félidőre visszaugrunk a kihívás előtti időszakra, azon belül a közösségi média hetének harmadik napjára, amikor Roli szembenéz minden nem teljesen pszichopata közszereplő rémálmával: kommenteket kell olvasnia magáról. A virtuális világra csupán az anonimitás emlékeztet, a fal és a szöveg is szigorúan offline, sőt, házon belüli. Sajnos nicknevek sincsenek, pedig egy „csokysbanan”, „CrazySuzy” vagy „csalfAra18” sokat dobna a játékon. A véleménycetliket a villa különböző pontjaira ragasztották fel, most pedig már az egész társaság felvételről nézi, hogyan ismerteti őket az érintett/sértett.

1_1.jpg

Az első máris Törpapát alakító Hókuszpóknak titulálja a villa eszét, aki szerint azért előfordult, hogy nevezett főgonosz jól keverte a kártyákat, hiába volt róla maradandóbb az a mondás, hogy  „mindig melléfog”. Egy másik sorstárs a szeretet képességét hiányolja az érzelemmentes döntésekre szakosodott Roliból, akiről valószínűleg azt képzeli, hogy farkasok nevelték, akik még verték is. Talán egyszer valaki felmelegíti a szívét, mint morcos filmfőhős bácsiét elárvult unokaöccse, azon a felejthetetlen nyáron. ( Persze ha skandináv film, akkor a bácsi meghal a végén.)

2_1.jpg

 Valaki úgy véli, a kétszínű Rolinak egyik színe sem áll jól, úgyhogy kénytelen lesz kipróbálni egy harmadikat.

  A kutyád jobban taktikázik, amikor eldönti, hova fog szarni,

szól egy ismeretlen bölcs.

 Nem te voltál a legjobb villamester, ne szállj el magadtól,

teszi hozzá egy másik.

Utóbbira csupán egy Era gyöngyöző kacajával aláfestett „hát de” a válasz. Roli azt is cáfolja, hogy ne a szívére hallgatna kihíváskor, hiszen „az őszinteség ebben a házban nagyon fontos”. Hangjában itt hallani vélek némi „iróniát”. Százhúsz decibellel. Kikéri magának a vádat, miszerint elkunyerálta Lacika szuperképességét, ugyanis azt önként ajánlották fel neki, mint nemzetstratégiai jelentőségű médiumokat azok tulajdonosai. A villa hölgyei pedig kezdhetnek sírni, mert nemhogy a kommentelő által kiemelt Erának nem „nyomná be”, hanem itt a csapatból egyetlen csajnak sem, mert mindannyian legfeljebb hatosok. Zsuzsut ez kicsit meglepi:

zsulepod.gif

Megemlítik még az igénytelenséget, a sunyi tekintetet, meg hogy túl sok benne a félelem. Tulajdonképpen mindegyiket vállalja, ahogy azt is, hogy egyik hozzászóló kérésére jelképesen lehúzza a vécén taktikus gondolatait.  A végére becsúszik egy „hajadismijen”, pontosabban „hajadmegmérnincselég”. A beültetést szorgalmazó vélemény ugyan fájó, de Roli nem tud elmenni amellett, hogy megfogalmazója a finanszírozást is vállalná. „Remélem, hogy sok pénze van”, jegyzi meg, és ha jelenleg nincs, akkor is bizakodhat, hogy hamarosan lesz. Mondjuk 36 millió. Zárásként sejtelmesen homályban hagyja, hogy akkor az építő tanácsok hatására leáll a taktikával, vagy ellenkezőleg,  még csak most készült el a hatalmas (Hókusz)pókhálója.

3_1.jpg

Reni bővebben is kifejti, mi a probléma az emóciók hiányával – melyekre persze, hogy ő mutatott rá. Nyilván jelenthetnek előnyt is, ha valaki adóellenőr, kórboncnok vagy Áder János, de azért ő úgy van az ilyenekkel, mint Virág elvtárs az imperialistákkal. Nem lenne a helyükben. Szerinte aki „komoly érzelmi világgal rendelkezik”, az nem is tudja ezt ridegen félretenni. Roli álláspontja az, hogy bizony de, amire talán Reni is rájön, ha majd harminc lesz….kilenc(!) év múlva. Huh. Roli igenis vágyik a jó szóra és ölelésre, szóval ez a beszólás még a hajbeültetésesnél is jobban bántotta. Már azt hinné, hogy szabadul dr. Reni analíziséből, amikor váratlanul még egy övön aluli ütést kap: „ti amúgy ugyanolyanok vagytok az Erával.”  Roli ebben a pillanatban bizonyítja, hogy tényleg ura az indulatainak: sikeresen megállja Reni azonnali kivégzését, és vele együtt mosolyog azon, hogy a lánynak mindig az a szimpatikusabb, akivel éppen beszélget.

4_1.jpg

A Roli-pártiak és Fantomkép-pártiak ezúttal parfümöket azonosítanak „netes” kihívás keretében, de előtte még Csoki kijelenti, hogy „itt a dagadt Eddie Murphy”, amiért bizonyos fejlett országokban annak ellenére rasszistának számítana, hogy saját magára mondja. A másik fő tulajdonsága, hogy gigantikus az orrlyuka, ezért szaglásban hiába próbálja lenyomni Roli az ellenoldalon. Kezdés előtt Adri utoljára ellenőrzi, hogy biztosan nincs-e még akadály Csoki orrában, mondjuk egy matchbox vagy játékkatona, mert mint  a kisfiúnál a Szép kis napban, nála sem lehet tudni.  

5_1.jpg

Mérsékelten érdekfeszítő találgatás jön, hogy melyik illat micsoda, a kókuszról például Vivi testápolója ugrik be Rolinak, valamint hamvas teste, ahogyan kenegeti. Era ennek nem örül, ezért igyekszik hangsúlyozni, hogy szigorúan csak a krém itt a téma, Vivien - legfeljebb hatos - porhüvelyéről szó sem esett. „A hálótársam a saját parfümömet nem ismeri meg, amivel huszonéve fújom (magamat)????”, kiabálja a hirtelen két évtizedet öregedett Vivien, de a siker végül lecsillapítja. Csokinak nem jön be a medvecukor bukéja, és intenzíven  fujjog, amikor Reni elárulja, hogy ezt az illatos dolgot a „szánkba szoktuk tenni”. Mélyen átérzem, engem is kiráz tőle a hideg. A másik csapatban Rolinak ügyesebben segít Vivi azzal, hogy e cukorféleség egy állatról van elnevezve. Ez azért jelentősen leszűkíti a kört, ha a krumplibogarat nem számítjuk. Bogár nélkül. Roli még próbálkozik a mályvával, de Vivi rámutat, hogy az rendszertanilag nem stimmel, úgyhogy nem várat magára a valódi megfejtés.

6_1.jpg

A következő, rendőrkutya-kiképzést idéző feladat egy-egy parfümmel befújt ruhadarab kiszagolása. Csokinak a - Reni tulajdonát képező - kedvenc bugyija jut, odaát meg Hunor zokniját illatosítják. Roli ehhez fűződő viszonyát ne firtassuk. Csoki a cipők környékén próbálkozik először, de ott csak lábszagot érez, amelybe talán még Krisztián ott felejtett aromája is belekeveredik. Hideg, hideg, mondják a lányok, és sajnos Csoki ezt a jelzést pont fordítva ismeri. Aztán csak meglesz, hiszen:

A kedvenc bugyimat dugták el. Hogyne találnám meg a bugyimat.

Pláne ekkora orrlyukakkal, ugye. Roli is megleli a kincset, Hunor pacsuliba áztatott zokniját siratja.

Most pedig tegye fel a kezét, akit érdekelnek a lájk-és diszlájkosztás részletei, köztük a sok "nem személyes", "ne haragudj, valakinek adnom kell" tiráda? Hát engem sem. De kiemelném Greg általános értékelését, miszerint mindenki „túlontúl teljesített”.
csokibugyi.gif

(Anikó reklám előtti megjegyzése a patyolattiszta szoba egy nap alatti rémületes dzsumbujjá változtatásáról egyértelművé teszi, hogy nem takarított még minimum 300 font/éjszakás londoni szállodában, ahol bizonyos, sokszor „sheik” előtagot viselő vendégek ezt egy óra alatt is simán megoldották. )

Szünet után hopp, máris a kihívásnál tartunk, amit sűrű „aztaaaaaa” , „itt kezdődik a „faszagyerekesség”, „meghúzta a váratlant”, kiáltások kísérnek. Reni örömködik, az igazság győzelmét előrejelző Era méltóságteljes beletörődést imitálva köti fel a kéket. Először a fejére akarja, de hogy ne nézzék migránsnak, végül a tévében szereplő sálas értelmiségi stílus mellett dönt. Greg elemében van, mint politikai elemző választások idején, szerinte ez most igazán őszinte volt, Roli tutira nagyot nőtt a nézők szemében, kitört a párbajozók közt az esélyegyenlőség, új korszakra ébredünk, most kezdődik a játéééék, juhúúúú.

7_1.jpg

Zsu is korrektnek tartja a döntést, és az össznépi örömködés akkorára duzzad, hogy kicsit megsajnálom Erát, aki e krízishelyzetben Szentesi Zöldi Lászlóra köröket verve őrzi nyugalmát. Reni azt jósolja, vasárnap megtudjuk, ki a jobb ember, mert eddig is az olyanok nyertek. Lehet, hogy valakinek észrevétlenül mégis leesett, hogy Krisztián nem is a szókincsbeli sajátosságai miatt távozott? Era a sokkból magához térve kijelenti, hogy nincs itt semmi látnivaló, ő már előre megmondta, hogy ez lesz, és persze hamarosan kiderül, hogy ki – még jó, hogy ő – a jani. Úgy hajszolja a visszajelzést, mint egy igazán rossz házasságban élő influenszer. (Lájk, ha Roli szerinted is maga a Sátán!)

Közben odakint Adri jósol Szent Era részéről sírást-rívást, hattyúK halálát, ami gondolom, akkor következik be, amikor a szomszéd pitbullja beszabadul a baromfiólba. Elnézést.

Menjen haza a faszomba, bazmeg, hogy jó legyen a karácsonyom

fogalmazza meg Csoki, mit szeretne a Jézuskától. Adri a nézőktől kéri a normális ünnepet.

Oscar-díjas operatőri munka eredményeképpen a még Rolit és Lacikát is magába foglaló kárörvendő csevejtől nem messze az üvegen túl hevesen magyarázó Era is felsejlik.

8_1.jpg

Roli szerint a nő rúgta fel szövetségüket, őt akarta kitenni, aztán most meg, ahogy Csoki megállapítja,  „berovázik, dikk”.

„Az ellenségeidet még közelebb (tartsd), mint a barátaidat”- keresztapásodik Roli, akinek támogatottsága a tizenharmadik havi nyugdíj visszaállításával sem ugorhatna meg jobban.

Era lassan kénytelen konstatálni, hogy Zsuzsut és Greget is elveszítette. Utóbbi totál beájult Roli menő lépésétől, ráadásul emlékszik még, hogy Era egy rövid idővallum erejéig vele is párbajozni kívánt. Szorul a hurok. Adri őrülten boldog, annak ellenére, hogy most egy hónapig Roli csicskája lesz, ugyanis fogadtak, hogy nem meri kivinni Erát. Aki  bőszen magyarázza a bizonyítványát, miszerint nem fordult Roli ellen, csupán a hatalmát próbálgatta, de sajna az egér mégis megdöglött játék közben.

bscap0001_6.jpg

Roli és Hunor egyetért, hogy most már nem kell a taktika, csak hagyni kell csiripelni a többieket, a gép forog, az alkotó pihen. Gyorsan kibukik, hány embernek tervezett keresztbe tenni a jó Era, aki azért nem használta a szuperképességét, mert kíváncsi volt, igaza van-e. Nos, ami eddig kiderült, az fájdalmas, mint füldugó nélkül egyszerre összeveszni Renivel és Viviennel. Most, hogy a villakaszás lesújtani készül, úgy rendelkezik, a lila kendőt Lacika kapja majd, aki köszöni, de sajnos ellenszolgáltatást nem nyújthat. A támogatást most a képzeletbeli közösségi oldalak (be)követésével fejezhetik ki a játékosok, és nem lepődünk meg, amikor mindenki Rolit választja. Vivinek „egy nagyon fájó pont volt az életébe” Era, aki háromszor próbálta hátba szúrni. A szinte már bibliai szimbolikát senki sem tudja überelni, ezen kívül a szokásos frázisok hangoznak el. Greg szíve szerint itt is semleges lenne, nemcsak nemileg, de azért inkább...Roli.  Zsuzsu „már megint mibe keveredtem” felkiáltással határoz úgy nehéz szívvel, hogy…Roli. Nem érdekel, pityergi Era meggyőzni kívánt közönségének, vagyis nekünk.

bscap0002_4.jpg

"Akkor aludj a csövessel, mert megsajnálod, az aluljáróba"

reagál Vivi szociális érzékenységgel, amikor Reni hatalmas szíve működésbe lép, és inkább átállna, mint hogy elviselje a kitaszított Era látványát, ahogyan kint búsul, akárcsak a kis gyufaáruslány a hideg télben (komolyan, az is mekkora érfelvágós sztori, szívesen, hogy eszetekbe juttattam így karácsony előtt). „Te egy olyan kutya vagy, aki most odaszalad hozzá”, finomítja Greg a VV-s kutyázás hagyományát.

Jaj, Istenem, bárcsak itt lennének a barátaim!

sóhajtozik  Era, hogy azt a látszatot keltse, vannak neki (*gonosz kacaj*). „Tényleg ilyen szar ember lennék? Csomót segítek az embereken.” Ki is fejti, ki mindenkit patronált csak ezen a héten, Rolival ellentétben. Vivi, akinek van is kihez szólnia, erre újabb „váratlant húz”: elárulja, hogy Era el akart dugni egy képességet, a tettet pedig Adrira kente volna. Vááá, mecsoda filmvégi fordulat, mint amikor a főhős rájön, hogy végig ő volt a gyilkos, bár az egészet csak álmodta, amúgy meg már egy éve meghalt. Az esetre tanúk is vannak, Hunor, Csoki és Roli személyében. Reni inkább nem megy sehová. Adri viháncol, Greg úristenezik, Zsut meg már az álommanó kerülgeti.

bscap0003_5.jpg

Era nem akarja elhinni, hogy ilyen van...hogy valaki orvul lekaraktergyilkolta, amikor egy pillanatra félrenézett. Biztos ezért utánozza Zsuzsut és beszél tovább magában egyedül, mint egy házsártos néni, akivel már senki nem akar együtt karácsonyozni.  

Olvasóimnak ennél boldogabb ünnepet kívánok!

552 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mobilos perpetuum 2018.12.22. 09:28:29

@Sanda.Ipse: Zsuzsu mondta helyesen, Roli tévedett: Mona Lisa nem volt Leonardo szerelme, egy gazdag férfi felesége volt. A kép a párizsi Louvre-ban van kiállítva, ezt is jól tudta.
A degenerált szó jelentését ezért szerintem ismeri. Azon gondolkodott esetleg, hogy a félig bocsánat-kérés elfogadása hogyan jön le a nézőknek: színésznő, aki mindig tudja, hogy kamerák veszik körül.

Valaki(k) szándékosan Roli fiókjába tették az ellopott képet, hogy Zsu-val összeveszejtsék.
Roli haragudjon azokra, akik ezt kitervelték.

A retardált szóval óvatosabban bánnék.
Ma, amikor számtalan vegyianyagot tesznek az élelmiszerekbe, színezők, ízfokozók, gyógyszerek mellékhatásai, stb. te sem tudhatod, hogy gyermeked, vagy unokád egészségesen fog-e megszületni. Egy fogyatékkal világra jött gyerek ugyanolyan szeretetet érdemel, mert nem ő a felelős, hogy ilyen lett.

Gyerekkoromból emlékszem egy emberre, aki mindenki csak bolond Pistának nevezett. Mindig vidám jólelkű férfi, aki akár egy ebédért felásta valaki kertjét: vissza is éltek jóságával.
"Pszicho", mint a filmbeli, lehet egy intelligens, csendes akárki is. Nem látod rajta, hogy veszekedős lenne.

Zsu, hibáival együtt szerethető, Csoki, a tökéletes, aki ezt a Mikulásnak is beismerte, egy hányadék alak.

csincsilla72 2018.12.22. 09:30:36

Zsuzsánna nagyon nem érzi ezt a játékot. Szeretném látni az orczáját, amikor Roli visszatér. Ami pedig Királylány Era sérelmeit illeti, Roli külsejét is alázták rendesen, ráadásul olyan dolgokba belekötve (mint kopaszodás), amiről nem tehet. Ez tehát rendben van, de a királylány külseje tabutéma. Szép.
@Sanda.Ipse: hatalmas EKG! Zsuzsuka és a kettős mérce.....

tvbuzi 2018.12.22. 09:31:26

@mobilos perpetuum: Zsuval az a baj, hogy irigy és rosszindulatú is.

csincsilla72 2018.12.22. 09:34:12

@mobilos perpetuum: Zsu butasága egzotikum. Egy párhuzamos világban él. Forrón remélem, hogy a 36 millát nem nyeri meg, mert az ő kezébe egyheti fizunál több nem való.

mobilos perpetuum 2018.12.22. 09:40:35

@tvbuzi: Belelátsz. Bennem is, mindenkiben van valamennyi irigység, amikor pl. olyat látunk, hogy egy gázszerelőből milliárdos válik. Rosszindulat: Hunorék azon gondolkodtak, hogyan lehetne lelkileg Zsu-t a padlóra küldeni. Vivike világgá is kürtölte, hogy kikészíti. Ez visszaüt neki: népszerűségi listákon utolsó.

Berber Oroszlán 2018.12.22. 09:43:16

@tvbuzi: Csak annyira, mint a többiek...

mobilos perpetuum 2018.12.22. 09:45:03

@csincsilla72: Az előzetesben Erát egyedül láttuk, Zsu nem biztos, hogy átáll..

0.5 bit 2018.12.22. 09:48:56

@ibsen: "Olyan nagy horderejű dolog nem lehetett mert akkor az öfiben látjuk. Szerintem a szokásos faszságok."

Épp ez az, hogy perceken keresztül ment az én nem azt mondtam, de az mondtad. A néző meg néz ki a fejéből, hogy mi is történt valójában?

Mintha egy olyan krimit olvasnál, amiből a kedves szerkesztők kitéptek minden második oldalt.

2018.12.22. 09:49:34

Eleink már akkor anno is tudták, hogy valami itt nincs rendben.
Zsuzsu locsol by Dargay Attila 1972
vimeo.com/305714706

0.5 bit 2018.12.22. 09:57:07

@csincsilla72: "Zsuzsánna nagyon nem érzi ezt a játékot. Szeretném látni az orczáját, amikor Roli visszatér."

Nagyon is érzi. Mindegy ki megy vissza az jó neki. Ha Era akkor azért, mert mellette ált, ha Roli akkor meg azért mert csak "butasága" miatt ált át.

Nekem az a benyomásom, hogy a "butasága" egy felvett szerep. Lehet valami alapja, de szerintem tudatosan rájátszik.

Lynette21 2018.12.22. 09:57:34

@Szepvoltfiuk: Kedves Szepvoltfiuk! Se ez se az nem stimmel! ;) :)

bel ami 2018.12.22. 10:00:44

Zsuzsu bolondság,
Zsuzsu mennyország!

Lynette21 2018.12.22. 10:01:20

@Sanda.Ipse: Aaaa! Jo hogy ezt leirtad, mert a hosszu elemzeseden kezdtem “kiakadni” hogy te is nezed! ;) Amugy pedig orulok a fentebb leirt meglatasaidnak, es teljesen egyetertek veled!

pirosnyuszi 2018.12.22. 10:30:56

CrazySuzy egy szineszno de nem jatsza meg hogy buta. Mindig nezi magat a kamerakban, fontos neki mit gondolnak rola a nezok, pont ezert van felhaborodva mikor szarul jon ki valamibol, peldaul butanak latszik. Mert az is szegeny. Amugy miert nagy baj ha valaki pszichesen akarja a masik jatekost kikesziteni? Nekem radics es krisztian elotti Vivi tokre tetszett es most is tetszik. Ennek a jateknak sava borsa lehetne az ilyen finom lelki terror, de lehet csak en vagyok igy elferdulve lelkileg :D ne arrol szoljon mar a jatek, hogy zabalnak meg melegednek, de az artikulalatlan uvoltest is ruhellem egyebkent.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 10:33:02

@bel ami:

Rva nagy tattikus ez a Zsuzsikah ;)
Ha vissza jön Roli megbocsájt neki :)
Ha Era jön vissza az is jó neki, mert erősebb mint póthaj, és legközelebb póthaj nem Zsut választja mert kiállt mellette.
Zsuzsu mennyországot nem akarják kivinni, mert cukinblonond.
Én attól tartok egyszer Greg fog megőrülni és akkor lesz egy Zsu - Greg párbaj.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 10:35:55

@pirosnyuszi:

Azért ha VVvivi rá száll valakire a hadaró szájával akkor az tényleg elég idegőrlő tud lenni, és rohadtul nem szimpatikus, maga alatt vágná a fát.
Az sem erősíti a pozícióját hogy fiatal lány létére nagyobb farokevő mint Lisa Ann.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:36:54

@mobilos perpetuum:
Jeez! Relax!
Azért ennyire komolyan ne vedd a műsort, hogy egy jelző miatt képes vagy táplálkozástudományi kérdésbe bonyolódni, sőt még a leendő leszármazottaimat is belekeverni. A kedvedért módosítom a mondatom: hárman (Reni, Greg, Zsuzsu) retardáltnak tekintik a nézőt a megrendezett bárgyú jeleneteikkel.

Nem tudom, Mona Lisa témája hogy jön ide, arról nem írtam semmit, ugyanis nem láttam a hivatkozott beszélgetést.

Zsuzsuval kapcsolatban fenntartom, hogy sunyiságból áll ide-oda, hogy megússzon egy párbajt. Amúgy majd akkor foglalkozom a személyével, ha párbajra megy. Itt és most csak a két párbajozóval való kapcsolódása mentén írtam róla.

Kizárólag azért válaszoltam neked, nehogy olyan lecseszést kapjak, mint a tegnapi blogíró, Dzsudibi, aki nem reagált a kritikáidra. Én is hangot adtam Vikivel kapcsolatos véleményemnek, de eszembe sem jutott, hogy választ várjak rá.
Látszik, hogy szívesen oktatsz ki másokat. Hát, ne fogd vissza magad! :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:39:22

@Sanda.Ipse: EKG
Plusz még annyi, hogy a hazugságvizsgáló után se mondta, hogy bocsi, Roli, csak sértetten járkált, mint aki még mindig őt tartja a tolvajnak.
Roli nem emlékszik, néha én sem, hogy egy vita hevében kicsúszik a száján olyan, ami a másiknak nem tetszik. Vagy mikor puffog a másikról. Era is csak akkor beszélte meg Zsuval az alpári kurvázást, mikor a nyakán volt a párbaj.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:41:00

@Sanda.Ipse:
MOBILOS PERPETUUM 2018.12.21. 11:52:45
@Dzsudibí
Kösz, hogy nem válaszoltál.
Mindig akadnak, aki a leggyatrább posztot is dicsérik, neked úgy látszik ez elég is.
Szégyellném, magam, ha egy régebbi játékossal kapcsolatban péklapátot emlegetnék, lecsótányoznám, nem sorolom, - merthogy milyen ronda volt a lelke.

A te lelkedből ilyen nemes gondolatok fakadtak.

Undorítóbb írást keveset találni a médiában.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:43:22

@szociál: ez az, nagyon megúszósra játszik, az átállás oka is igen érdekes, attól, aki a gyanúsítgatás és hazugságvizsgálatra küldés között mérgében kurvának nevezte ahhoz, aki az összes többi előtt le alpári kurvázta.
És mindig elintézi azzal, hogy előveszi a bolondos kártyát. Érdekes, hogy akkor sértődik meg a butának nézésén, mikor épp úgy kívánja az érdeke.

bElannaTorres 2018.12.22. 10:43:25

@csincsilla72: miért lenne jobb a pénz bárki más kezébe. Zsuzsi nem is szórná el, a cuccaira is vigyázni szokott. Nincsenek ők olyan nagyba rolival, miért ne állhatna át, jól érzi: roli nem a barátja, most is kivitte volna csak félt hogy népszerű.

Roli meg hunor egyébként Krisztiánt támogatta, aki még a belevaló pici műsoridejére sem tudta eljátszani, hogy nem nézi le a nőket.

bElannaTorres 2018.12.22. 10:44:46

@Sanda.Ipse: pont hogy ő a bátor aki nem áll félelemből ide-oda, mint roliék, de az biztos hogy mindenki fél a párbajtól, ettől függetlenül

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:45:03

@szociál: viszont a tegnapi Erás beszélgetése jó volt, mikor nem kiabált, és Era egyre jobban felbaszta magát. :)

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:45:33

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Röhej egy olyan helyen, ahol a geci, kurva, b+, stb csak kötőszó

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:46:39

@bElannaTorres: nem félelemből áll ide-oda, hanem számításból. Ha bátor lenne, nem állna sehova. Meg lehetne lépni azt is. Az igazán bátor lenne. Még akkor is, ha bünti lenne érte.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 10:47:45

@Sanda.Ipse: pont ez az. Ezért nem volt semmi értelme. Kötőszó, pont. Az Eráé ennél sokkal erősebb volt.

bElannaTorres 2018.12.22. 10:50:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: abban semmi logika nincs - ha számító lenne Roland mögé állna mint a többiek, ha era jön vissza mindegy mert mindenki ellene volt nem számít.

bElannaTorres 2018.12.22. 10:51:08

@Sanda.Ipse: pont ő az aki nem kurváskodik, egyébént is nagyon erős szó, nem mindegy kinek mondják, vivi valószínűleg fel sem veszi.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:52:49

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Nem láttuk a jelenetet. De annyi utólag kiderült, hogy Zsuzsu nagyon durva dolgokat mondhatott Rolinak, ha ő azzal válaszolt mindkettőjük emlékezete szerint, hogy "anyáddal beszélj így".

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 10:53:43

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Rafinált Zsuzsika :)

Igen az korrekt volt vvvivitől hogy hagyta szétdurranni Era fejét, sztem tudta hogy ezt fogja kiváltani belőle :))))

Sanda.Ipse 2018.12.22. 10:53:50

@bElannaTorres:
Azonban a "mindenki" közül most éppen Erától kapta az egyik kiválasztó jelét:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 10:56:55

@Sanda.Ipse:

"...Röhej egy olyan helyen, ahol a geci, kurva, b+..."

Ott a pont +1

Nem is értem a többiek ezt miért nem basszák Zsu fejéhez :))
Egyfolytában bazmegelik, de a kurvázás az csúnyaság ! :))

bElannaTorres 2018.12.22. 10:57:32

@Sanda.Ipse: roli sokkal fostosabb, ha már itt tartunk

bElannaTorres 2018.12.22. 10:58:40

@szociál: még azt is elhinné róla hogy szűz, de mondjuk oké volt egy barátja, a kurvázás neki túl meredek. Kinek mi :)

tvbuzi 2018.12.22. 10:59:22

@mobilos perpetuum: nem irigy vagyok a gázszerelőre, mert milliárdok vannak a nevén hanem felháborít, hogy szabadlábon van Viktorral együtt.
És attól még, hogy mások is irigyek meg rosszindulatúak nem menti fel Zsuzsut, attól még ő is az.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:01:19

@bElannaTorres:

És egyszer látott egy palit akinek szép volt az arca.
És azóta is olyat keres.
Szúval szűzen fog meghalni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:04:55

@bElannaTorres:

Roli és Hunor fosik, ez a tattikájuk, kicsit meghúzni magukat és úgy végig vinni a játékot, csajok meg közben ölik egymást.
Greg a vv szériák legsunyibb játékosa, akkora szélkakas mint a ház, Zsu tökösebb, ebben csípem a kis hülyét.

bElannaTorres 2018.12.22. 11:10:08

@szociál: igen, végre valaki, nekem kicsit olyan, hogy zsuzsi eleve nem szimpatikus sokaknak ezért olyanért szidják, ami bőven megvan roliban és Hunorban is.
Sőt a Facebookon valaki azt írta adrira, hogy mi van te kis szopós.... hát ez már milyen? Hunor meg csak ott volt mi:D

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:10:51

@tvbuzi:
Mindkét megállapításoddal egyetértek.

csincsilla72 2018.12.22. 11:12:02

@Sanda.Ipse: lassan a széria jelmondata lehet: Nem láttuk a jelenetet. Nagyjából semmit sem tudunk, azon kívül, hogy ki kivel parittyázik. A többit az ordibálásból kivehető szófoszlányokból próbáljuk megérteni.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:12:48

@bElannaTorres:
Nagyon tévedsz. Számomra Zsuzsu messze nem a legnegatívabb figura, de nem most kívánom a személyét kielemezni.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:14:20

@szociál:
Ez az alaptermészetük. Szerintem egyiket sem fogjuk látni tele pofával üvöltözni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:14:35

@bElannaTorres:

Igen a Hunor nem is akarta a szájába tenni Adrikának, nem tehet semmiről, ki lett használva metoo :)

Mondom én egy hónap alatt becsavarodtam volna ezek között, palacsintasütővel vertem volna szét a fejüket álmukban :)

WICKEDWITCH 2018.12.22. 11:15:30

Sziasztok! :)
Tegnap megint láttam majdnem az egészet. Először kezdtem megijedni (meg forgott a gyomrom) Era nagy mártírkodásától, de aztán szerencsére kiesett a szerepből.
Zsuzsu meg egy vicc. Most akkor jól értettem: volt valami veszekedés Roli és Zsuzsu között, ahol mindenféle elhangzott, ezek után Zsuzsu továbbra is Roli mögött áll, és csak akkor akar átállni, amikor megtudja, hogy a "kurva" szó is elhangzott??? Pfff....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:15:54

@Sanda.Ipse:

Én ezt vágom, de nem álltak bele Ánuszba se mikor elkezdett állatként viselkedni a csajokkal, vagy Csokit se osztották ki mikor kezdte feladni a feladatokat.
Csak figyeltek mint a szurikáták :)

bElannaTorres 2018.12.22. 11:16:48

@Sanda.Ipse: nem kell a legnegatívabb legyen, meg lesznek a találva a többiek is mikor kiválasztás lesz, vagyis mindenki aki nem roli meg hunor.
Nekem meg nem szimpatikus ahogy ők játszanak, roli még elmegy, de hunor nagyon nem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:17:30

@WICKEDWITCH:

:))))))))

igen így :)))

Zsuzsu bolondság :)

bElannaTorres 2018.12.22. 11:20:30

de az nem baj mikor ánuszt támogatta a két sunyi :)

Zsuzsinak legalább oka is van hogy átáll, a kurvázásra mindig megsértődött

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:20:55

@szociál:
A meetoo a megerőszakolás. Esetükben ilyesmiről nem volt szó. Hunor rámászott már Zsuzsura is a mosókonyhában, ő sem tiltakozott. Csak éppen a csóknál nem jutottak tovább, mert nem volt alkalmas a hely és idő. A csajoknak bejön Hunor. Viszont ő egyiket sem hülyíti, érzelmekről egyiknek sem beszélt, éppen ellenkezőleg. Ennyi.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:22:48

@szociál:
A büntetés a kanális feladata. Csoki egy felnőtt, nagykorú ember saját akarattal.
Mit is kellett volna pontosan csinálniuk?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:23:03

@Sanda.Ipse:

De a női nézők pont ezt nem szeretik hogy így játszik a csajokkal érzelem nélkül.
Ő is lemegy állatba mint Csokis és Ánusz.
Ha olyanja van, verje ki szerintem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:24:26

@Sanda.Ipse:

Egyszerűen kiosztani hogy ne paraszt módon beszéljenek a csajokal, megmutatni kinek nagyobb a farka, egy kis erőméregetés.

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:26:30

@szociál:
Honnan tudod, hogy nem történt meg? 0-24 órában követed az eseményeket?

Sanda.Ipse 2018.12.22. 11:28:41

@szociál:
Hogy a nézők mit szeretnek, egy dolog. Úgy tűnik az összes benti csajnál ez nem tényező. Ők is saját akarattal bíró, nagykorú, felnőtt emberek. Az a nő önmagát minősíti, aki megelégszik egy ilyen fajta "kapcsolattal".

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:30:48

@Sanda.Ipse:

szerintem ezt bevágták volna a szerkik, és ánusz is mondta hogy pasikkal sose veszekedett, szóval azt offolták.

Mondjuk ezek a nő olyanok is, Iza úri nőbb volt náluk, pedig aztán neki is mocskos szája volt :))

csincsilla72 2018.12.22. 11:47:46

@szociál: hát, ha mondjuk hallják. Nem tudom, mennyire tartózkodtak egy légtérben. A Zsu-Ánusz összecsapásnál, vagy Vivi alázásainál mindig fültanúk voltak?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:50:13

de szinte mindig egy légtérben vannak, meg általános volt hogy Ánusz így beszél a csajokkal, szóval ha akartak volna lett volna támadási felület, csak nem akartak bekeményíteni Roliék, mert Csokit és Ánuszt együtt erősnek gondolták, de mivel nincs testi erőszak nem is értem hogy nem álltak bele a kecskefejőkbe.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 11:50:31

a tegnap este érdeklődés hiányában elmaradt, jónapot vagy mit

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 11:52:36

@szociál: de ha már rosszul esik neki, akkor miért csókolóznak Hunorral kétszer is, pláne úgy, hogy neki Hunor nem jön be?

bElannaTorres 2018.12.22. 11:53:01

@Sanda.Ipse: hunor nekem felszínes, csak szexre kell neki a nő, szex után le is tisztázza ezt. De ne hívják már adrit szopósnak itt ez a lényeg, hunor is ott volt abban az ágyban, akkor ne csak adri legyen lenézve.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 11:54:08

@tvbuzi: hát az az iskolai bizonyítványosztáskor odavetett mondat a tanárnak, hogy "maga normális?", az meg milyen?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 11:55:21

@szociál: amúgy mindezek mellett én se utálom Zsut és ha nem is kedvenc játékosom, de előrébb van, mint Vivi, Adri, és Era.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:56:13

@úgymond olvasó mmkk:

felébredt a macskás nő ? :)

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Tőlem ilyet ne kérdezz, én már semmit se értek :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:59:06

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Nálam is előrébb van a bolond leány :)

@úgymond olvasó mmkk:

főzöl konyhafőnök vegetával ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 12:10:15

@szociál: muszáj neked mindent elárulnod? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:12:41

@Csakazértis én vagyok a királynő:

én rókázok nagyokat, vehetek megint egy doboz dedalont.

@úgymond olvasó mmkk:

lepcses a szám :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 12:18:29

@szociál: észrevettem :))) de én sem beszélek a dubaiozásodról, úgyhogy fogd vissza magad :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:23:11

@úgymond olvasó mmkk:

ne offoljunk macskásnő :P

on

off
és különben is, élveztem :P

on

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:35:20

@úgymond olvasó mmkk:

inkább arra válaszolj kitépi a póthaját Renyhe Erának a párbajig vagy nem ?

Csoki kidobja e é a makkos kiccipőjét a villából ha Karácsonyra nem kap olasz ételt vagy nem ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 12:36:08

@szociál: ha nem mászik rá Csokira Era, akkor nem fogja kitépni. és Csoki nem megy sehova, szerintem

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 12:39:52

@Sanda.Ipse: drága, szóra sem kell méltatni, én vagyok a kedvence, múltkor elküldtem a véreres faszba, nagyon kultúráltan, mert egy bizonyos szint alá nem süllyedek, jön trollkodni, tuti Zsu vmi cimborája, rokona vagy szimplán megkefélné, az is lehet embernagyságban kinyomtatta és recskázik rá! Egészségére! Papirbabaként a szefós csaj nem szólal meg! Női szemmel nézve Zsú szép, csak ne nyissa ki a száját, árad belőle a butaság, irigység és a rosszindulat! Átnyargalok az új posztcsihoz!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:41:20

@úgymond olvasó mmkk:

Vasárnapig mártírkodni fog, de mindig kiesik a szerepéből és sárkánnyá változik.
Szavazati aránya ingadozni fog, öfi elején mártír felmegy 15%-ra, öfi végére mikor kijön belőle az állat akkor leesik 9%-ra :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:43:27

@Nyuszomuszo83:

te lány vagy nyuszó ? :))
mert nem cicózol :))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 12:46:48

@szociál: hááát ha udvariatlan el akar venni feleségül, aki tutira nem homokos, akkor nagyon nem baknyuszi vagyok! Két labda nagyságú cicivel pláne! Eddig azt hitted??? Kis cuki! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:47:37

@Nyuszomuszo83:

nem csak most úgy beszéltél mint Ánusz :)))

mondom ki ez a kislány ? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 12:48:39

@szociál: te csak ne udvaroljál, dubajozós, mert nyikvánosan közzéteszem a tarifáidat :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:50:19

@úgymond olvasó mmkk:

ó bmeg, karácsonyra össze kell szopkodnom egy Focus RS-t, Tiranában elég sokáig kellene furujáznom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:51:29

@Csakazértis én vagyok a királynő:

semmi bajom a vérnyulakkal :)

awwwwww joooooj vérnyulak.

úgymond is awwwww :)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 12:55:12

@szociál: attól messze volt, nem tud Ánusz ilyen szép választékosan megnyilvánulni és a gechi szót is kihagytam! De mobilos felkúrja az anyam a folyamatos kekeckedéssel! Én kérek elnézést a nem cizellált mondókámért! :) Azért csíplek ám!

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 12:56:37

@Nyuszomuszo83: az agyam* telefon meg átír! Kidobom a 4-ről!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:59:40

@Nyuszomuszo83:

engem nem zavar egyáltalán, sőt :)
csaj nyuszik ilyeneket nem mondanak :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:00:24

@szociál: oda is, de itt fennforgott érdekes téma. ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:15:10

@szociál: a csaj nyuszik még érdekesebbeket is tudnak mondani,mindent is! A csajnyuszik vagányak, erősek, határozottak! A csajnyuszik jó fejek! Nagyon szeretnek vagy nagyon utálnak! Néha anticociálisak! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 14:19:03

@Nyuszomuszo83:
Tudom ezért írtam azt hogy sőt.
Ismerek egy csajt aki lekaromkodik bármilyen palit :)))

Sanda.Ipse 2018.12.22. 16:57:18

@Nyuszomuszo83:
Őszinte legyek? Tulajdonképpen szórakoztatott. A válaszom csak lehetővé tette, hogy az ő - általam nagyon bunkónak tartott, Dzsudibihez címzett - bejegyzését idemásoljam. A stílus maga az ember és az őt minősítette. Van itt néhány kommentelő, aki hasonló módon elfogult Erával, mint MOBIL Zsuzsuval és védhetetlen dolgokat védenek foggal körömmel éjjel és nappal.
A műsor befejezése után 2 nappal jó, ha a részt vevők nevére emlékezni fogunk. Nekem amúgy az is tök mindegy, hogy ki viszi a fődíjat. Ha a nézők többségét meg tudja győzni, akár Era is lehet, pedig az ő személyisége a legnegatívabb számomra.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 17:00:36

@Sanda.Ipse: ezt Lecsóval megbeszéltük, nekünk kéne kiosztani a 36 miskát a HV magoknak! :) nekem is mindegy amúgy és igazad vana nevükre sem fogunk emlékezni! :)

bElannaTorres 2018.12.22. 17:54:17

@Sanda.Ipse: nem feltétlen az az elfogult aki megvédi Zsuzsit meg a többi lányt, mikor a hozzászólók nagyrésze meg mindent elnéz Hunornak meg Rolinak. Zsuzsi most azért szemét, meg bolond mert era mellé áll. Azt írtam hogy ezen az alapon hunor meg roli is egy rohadt szemét mert ánusz mögé álltak, hunor ráadáusul úgy hogy előtte nap adrival aludt el összeölelkezve.

Meg Zsunak felelőtlenség odaadni a pénzt meg hasonló bunkóságok, akkor az igazságérzetemet bántja, hogy sunyi rolira semmit nem mondunk. Eddig olyan karaktert hoz aki bárkin átgázolna, hogy nyerjen, de ezt szépen csendben teszi.

Sanda.Ipse 2018.12.23. 17:58:44

@bElannaTorres:
Biztos, hogy ezt nekem címezted? Ugyanis a bejegyzésedben szereplő egyetlen jelzőt sem használtam Zsuzsuval kapcsolatban, azzal sem foglalkoztam, hogy felelőtlenség-e vagy sem neki adni a fődíjat.
Egyáltalán nem érdekel, ki viszi a fődíjat. A műsor csupán, mint nézhető trash reality érdekel. Kevesebb kofastílusú nővel. (a hangsúly a kofastíluson van és nem a nőn)
süti beállítások módosítása