Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X10  - Vivien menyasszony, de lehet kúrni fog

2018. november 14. 14:38 - Bruti

Anikó a mai állatkerti vezetőnk, aki minden alkalmat megragad, hogy ránk tukmálja az ápplikációt, (amit egyébként nekem a telefonom valamiért vírusként érzékelt, de nyilván nem az), majd szélesre tárja a ketrecajtót, hogy megnézhessük, milyen ügyesen ugrálnak bent a majmok.

vlcsnap-00005_2.jpg

Szegény Szintike nagy karriert nem futott be, de azért pont bent volt annyi ideig, hogy ribancot csinálhasson magából. Most, hogy már csak kívülről rázza a rácsot, volt hímje (latin nevén Macsosz Krisztiánusz, aki egyébként többet bőgött egy hét alatt, mint egy siratóasszony pestisjárvány idején) új pár után néz. A kiszemelt Zsuzsu nevű nőstény még kéreti ugyan magát, de jellegzetes búgása azt jelzi, hogy itt bizony van keresnivalója hímünknek. A többi majom meg még adja is alá a lovat:

Ááá geci! Ha lekúrod a Zsuzsit, akkorát nősz még jobban a szememben, hogy az nemigaaaz!

-affektál Kebab (Ken baba), én meg csak pislogok, hogy már ez is ekkora gyökér? Még tanácsokat is ad neki, hogy, ha jól esik nyugodtan dugjon a nyugiban, ha meg nem, akkor nem. Hát jó – mondja Zsuzsu és Ánusz megpecsételi egy csókkal.  Majd még eggyel a fürdőben is. Kebab csak kapkodja a plasztik fejét, de Zsuzsu szerint volt már jobb is az életében. Pl. az egyiknek olyan orcája volt, hogy azóta is azt keresi. Mondja mindezt úgy, hogy, iszonyú zavarában újra elültet egy műnövényt.

Az állatkert két új lakóját egyelőre a nyugiban szállásolták el a gondozók. Biztos még a szokatás időszaka ez, nehogy egymásra támadjanak egy óvatlan pillanatban. Az új nőstény igen karakán kiállású, sőt, talán még saját gondolatai is vannak, pl. nagyon nem szeretné, ha a kinézete alapján ítélnék meg. Gondolom ezt azért mondja, mert egy kibaszott melltartóban költözött be villába, és sejti, hogy ez azért nincs teljesen rendben. Rádics és Ánusz persze kúrná, de, ha nem, akkor meg majd jóbarik lesznek. Nézzük Dzsinut és Rúdlényt, aki magasröptű egyeztetést tartanak a néger faszról.  Kinek kell ez, ki mit érez, stb. Dzsinu undorítóan hazudik, Rúdlány szegény meg nem a legfényesebb izzó a csillárban, így velük most ne foglalkozzunk tovább. Már csak azért sem, mert ez a két tüzelő csatakanca alig várja, hogy rájuk vesse magát a Néger. Ahogy Rúdlány elalszik, Csoki kibújik mellőle és átmászik Dzsinuhoz. Ekkor érkezik Rádics egy lámpával és annyira röhög, hogy Csoki gyorsan visszamászik az ágyába. Mivel már mindenki felébredt, Dzsinu inkább kimenekül, és persze előadja a többieknek a sztorit.

vlcsnap-00006_1.jpg

Reggel szokás szerint rájukbasszák a villanyt és zenével ébresztik a nyomorultakat. Na, ez amit már a seregben sem bírtam megszokni, a dalt, amivel bennünket ébresztettek, utána tíz évig nem bírtam meghallgatni. Míg Csoki a néger és Rádics az új csajt próbálja megfejteni, a dohányzó szekció Zsuzsu és  Krisztiánusz kalandjain csámcsog élvezettel. A riportban Zsu elmondja, hogy mikor ő meg lett csókolva gyakorlatilag nem érzett semmit. Én mást láttam, de hát ki vagyok én…

vlcsnap-00007_1.jpg

vlcsnap-00010.jpg

Kebab kidugta a buziérzékelő antennáit, és leheletnyit rápróbált az új srácra. – Te figyi már, neked vannak alsóneműid amúgy? Mert nekem képzeld el, nincsenek. – Adjak? – Ááá nem azért mondom… Bár szerintem jó lenne rám. A csávó még ki se ment a hálóból, Kebab már ébreszti a mellette fetrengő Rúdlányt, és közli, hogy ebben a gyerekben tuti van egy kis buzivér. Rúdlány: „Miért, mert orrpiszingje van? – Jaaa nem azért, az Hamiltonnak is van. De ez a gyerek szerintem engem leszopatna!”

vlcsnap-00011.jpg

Szünet után megtudhatjuk, hogy a régi lakók, mit gondolnak két új jövevényről. Először VVV van terítéken. Kap hideget-meleget, de általánosságban az jön le róla, hogy gizda, meg, hogy biztos hazudik. Az új gyerek, akinek esküszöm elfelejtettem a nevét, annyira meg még nem érdekes, hogy utánanézzek, szintén ambivalens érzéseket vált ki. VVV ezek után a riportban próbálja elmagyarázni, ő máris taktikázik itt bent, de egyszerűen nem tudok komolyan figyelni rá, mert azt a két kibaszott macskafület próbálom értelmezni, amit általam ismeretlen okból hord a fején. Lacika (közben kiírták hál’ istennek) próbálja értelmezni társai véleményét, de őt meg a ciklámen trombitafolyondáros-halálfejes pólója miatt nem tudom komolyan venni, és nem is érdekel mit mond, amíg így fog öltözködni. Rádics viszont kiakadt, hogy hozzá hasonlították az új hímet, és nem győzi hangsúlyozni Csokinak, hogy ő mekkora troll. Nem tudom ez miért jó neki, mert lássuk be, a trollokat senki sem szereti. Pl. Era sem, aki harcos feminimként a női büszkeségről és Rádics stílusáról cseveg Dzsinuval.

vlcsnap-00013_1.jpg

vlcsnap-00014_1.jpg

Most, hogy megtelt a villa, és ne csak a vég nélküli tespedés legyen, leültették a nyomorultakat a nagy asztal köré, hogy kérdésekkel bombázzák egymást, amire csak őszintén (!!!) válaszolhattak. Ami ugye már eleve vicc, hiszen mi van, ha nem őszinték? Ki deríti ki, és egyáltalán mi lesz a büntetés? Nem ehetnek fagyasztott pizzát? Vagy két napig nem szarhatnak? Lássuk mik a lényegesebb dolgok, amik kiderültek ma: VVV, Krisztiánuszt támadja be a csajozási szokásaival. Ennek az a vége, hogy megegyeznek, Ánusz tárgyiasítja nőket. Jól van. A következő áldozat Kebab, akitől azt szeretné tudni, kivel dugna a férfiak közül. Őszinte válasz nincs, mert Kebab ugye pánszexuális. Dzsinu, Hunornak szegezi, hogy ő kit dugna meg itt? Mindenkit. Ez így rendben is van. Ánusz VVV-t kérdezi, hogy neki ki az antipatikus itt. A csaj körülnéz, majd egyértelműen taktikai hazudozásba kezd. Rúdlányt választja, mert ő dilis. Ezen Rúdlány elrágódik egy kicsit, mert nem érti, hogy akkor most a dilis, a buta szinonimája, vagy mi a fasz történik itt már. Ehhez neki csomót kell gondolkozni, ami nehéz, meg ideje sincs rá.
Kiderül még, hogy Csoki faszának méretével egyenesen arányos a pofája mérete, és VVV lehet, még lefekszik itt valakivel, a büszkén mutogatott jegygyűrűje ellenére is. Rúdlányt nem bírja Zsút, Roli meg Rúdlány, de a főellenség Rádics. A legbutább meg Krisztiánusz lett, mert sokat alszik. Vagy Rúdlánylény, Mindegy is.

vlcsnap-00016_1.jpg

Az adás további része azzal telik, hogy a két részre szakadt villalakók egymást fikázzák. Az „Okos de unalmas” csapat vezetője Roli, az újfiút fűzi, a „Butagecik de viccesek”, Rádicssal az élen, Hunort próbálják megingatni. Még a végén kapunk egy VVV, Roli, Dzsinu beszélgetést, ahol arról jutnak konszenzusra, hogy Rúdlánylény egyszerű, mint a raklap. Hűbazdmeg rutinos VV néző vagyok, de ezek mára kiütöttek. Holnap kihívás, és majd mi is jövünk!

 

 

Címkék: 18+ vv9
1109 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.14. 14:55:42

Rúdlény ... hatalmas :) Köszi Bruti!

bElannaTorres 2018.11.14. 15:07:35

Köszi Bruti nagyon jó lett:)

Zsunak nehéz lesz barátot találnia, mert bent senkinek nincs olyan arca mint egyszer egy fiúnak akit látott. Még kint se talált olyan arcút.

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:07:43

Köszi Bruti a korai posztcsit! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:09:21

Köszi Bruti a korai posztcsit! Jó lett! :D Az a póló tényleg büntet! :D

Pancsamanó 2018.11.14. 15:10:29

Köszönjük a posztot :)
Ó én már úgy várom hogy végre fogyni kezdjenek, akkor indul be igazán a játék. Addig mindenki csak szájkaratézik...de amint meghallják az első százalékarányt (ami remélem Radics veszte lesz), rögtön elkezdenek élesben is járni a kerekek. A Kretén FC-nél rendesen odalesz a bunda..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 15:13:04

miért kell kicsillagozni azt, hogy szexuálisan?
köszi a posztcsit!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 15:14:33

Köszi. :)
Jó volt ismét. :)
Azért Hunyor feje megért egy misét, ahogy lereagálta az asztalnál zajló kérdéscunamit :)

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:16:49

Zsu unott feje mindent elárul, nagyon nem érti minek van ő itt és miről is beszélhetnek! :D

Mók_Ica 2018.11.14. 15:20:31

Köszi Bruti, nagyon állat lett :)))

VVV cicafülét én sem értettem tegnap, a csaj nincs összhangban magával.... megláTTYuk mi lesz belőle

@úgymond olvasó mmkk: sztem Gregtől nagyon gáz volt, ahogy Zsut "felajánlotta" Krisznek.... hisz 1 nappal ezelőtt még sírt-zokogott, amikor Zsu nem neki adta a barátság karkötőt.... ha erre a megnyilvánulásra Zsu simán megsértődhetett volna.... de hát már csak ilyenek ezek a villabeli öribarátságok....eszembe jutott: ki barátot talál kincset talál :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 15:20:53

Azért Gregre is rácsuknám az ágyneműtartót. Az milyen már, ahogy rá akarja beszélni Zsut a dugásra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 15:22:02

@Mók_Ica: az a baj, hogy Zsu annyira lassú agyilag, hogy ezt se értette, sokkal inkább úgy vette, mintha Greg törődne vele.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 15:23:16

@Mók_Ica: agyilag nem igazán nőtt fel, ez olyan tini vagy kislányos kiegészítő. Ő meg sajátos, hogy évek óta játssza a felnőttesdit

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:23:56

Gregtől ez egyszerű sértettség, egy gonosz törpe, aki szerintem már arra élvezkedik hogy másokat kukkolhat parittyázás közben. Másrészt meg savanyú a szőlő, őt is pocsikolhatná már valaki!

Mók_Ica 2018.11.14. 15:24:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: minek ellenség, ha ilyen barátja van? :))))
zsu is csak pillogott, mint a luki nyúl...... nem értett ő semmit

Mók_Ica 2018.11.14. 15:25:00

@Nyuszomuszo83: ha meg is történik, akkor csak titokban.... nem akarom én azt látni.... bármekkora konténert hozok.....

tvbuzi 2018.11.14. 15:25:15

Zsuzsuról milyen képek vannak:DDD

Mók_Ica 2018.11.14. 15:26:08

@tvbuzi: ritka előnyösek, nemdebár? :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 15:27:10

@Nyuszomuszo83: akkor viszont semmi esze sincs, mert ha lenne, tudhatná, hogy ez kifelé nem vetted rá jó fényt.
De akár tattikából, akár mert ilyen, akkor is gusztustalan.

moletty 2018.11.14. 15:28:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: Zsúnak egy klasszikussal :
"Azért vagy ilyen , mert gyerekkordban sokat voltál vidéken. Oszt nem fejlődött ki az agyad!"

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:29:35

@Mók_Ica: Én is ezt írtam a másik posztnál, nem akarom látni, akármekkorát is akar villantani a retek! És remélem nem adtunk ötletet nekik! :D
Zsuzsu arca... a totális fatal error, lehet kéne neki egy ctrl+alt+del kombózás! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:32:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ösztönlények, nem gondolkodnak előre, carpe diem van!

Mók_Ica 2018.11.14. 15:33:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát azzal / azon keresztül sem szeretném nézni....

@moletty: csapd le csacsi :))))))))))

@Nyuszomuszo83: akkor bemegyünk a nyugiszobába és együtt nem nézzük :)))

2018.11.14. 15:35:33

Jóóóóóó Reggggeeeelit !

Köszi Bruti ! :)))) EKG ! :)))

@moletty: ZsuZSu Petálszt minél tovább bent kell tartani ! Új fejezetet nyitott a SETI kutatásokban... :)))

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:37:22

@Mók_Ica: Megbeszéltük! Viszek nasit meg pezsgőt eperrel! :D

2018.11.14. 15:37:55

@Mók_Ica: Szia Móki ! Végre személyesen is ! :)))) #ezerpusza
A név kicsit változott, de a hardver a régi ! :)))

moletty 2018.11.14. 15:38:41

Most az jutott eszembe, hogy a nyamvadt műhajas koszlott csokifaszba lehet, hogy a ki*baszott Retekklub 9 évadon át nem tudta elérni, hogy a bentiek hallják jól amit a TV-ből beszél nekik az aktuális műsorvezető ??

2018.11.14. 15:43:03

@moletty: azééé mert alulfizetett hangmérnök palánták ülnek a vezérlőben...
ez a korábbi évadokban is már gond volt ! pár egyszerű trükkel lehetne orvosolni a problémát, de mindenki sz@rik bele ! ez egy TRASH Reality, tehát TRASH-t kapunk a pofánkba, ennyikehhh..... :))

2018.11.14. 15:44:43

@úgymond olvasó mmkk: Szia, kedvenc fénytörési szögem ! Megismersz még ? :))))

Angora Cardi 2018.11.14. 15:46:27

Köszi Bruti!

Megállapítom hogy az idei a pronyó pornó vella verzó.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 15:50:32

szavazzatok, feleim, szavazzatok, még a végén a bőgősnek kell kiutalnom a szaunát iccakára

moletty 2018.11.14. 15:51:35

@Vadkacsa Befőtt: Jajóvanakkó ! Megnyugodtam mint Renike, a "ki a legbutább" szavazás után :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 15:52:06

@Mók_Ica: nem érthetjük a sellők lelkivilágát :)))))

moletty 2018.11.14. 15:53:02

Lehet egy komoly kérdésem ? Segíccsetek gecik, hajjatok meg !
Telefonapplikáció mifaszom nélkül, géprű tudok szavazni a Radics ellen ?

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:53:38

@úgymond olvasó mmkk: Többször szavazás ér? Akkoris a Hunyor! Nem akarom bőgőst a szaunában. A szauna ezt nem érdemli meg! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 15:54:35

@Nyuszomuszo83: egyelőre nem lehet többször, de ha beindul a szavazás úgymond neadjisten, úgyse tudom követni, ki mit hogyan hol mikor merre :D

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:54:47

@moletty: Nem tudol, csak az applikáción! :( Én le nem töltöm ezért istenuccse!

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:55:24

@úgymond olvasó mmkk: Francba most szomi lettem! Megyek sírni a tuja mellé!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 15:55:25

@moletty: szomorodjál meg, more, de nem lehet. az applikációt meg töltse le az, akinek két anyja van

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 15:56:19

@Nyuszomuszo83: óvatosan a tujázással, mert kapunk a pofánkra geci, mint az előző poszt alatt :DDDD

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:57:54

Vazzzzeeee most néztem a sztriptízes vidit! Zsuzsunak tényleg ilyen nagy a feneke? VVV meg a twerkelést gyakorlatozhatta volna még mikor készült a VV-be mert ez inkább röhelyes!

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 15:59:42

@úgymond olvasó mmkk: Oh pardon! Akkor a Zamiaculas mellé megyek szomizni! :D

Mók_Ica 2018.11.14. 16:02:16

@Nyuszomuszo83: mmkk :)))) pezsgő eperrel jöhet :)

@Vadkacsa Befőtt: ezer pusza neked is :))) bár nem tudom kit rejt a hardver :))) de majd megfejtem, hisz egy miss marple veszett el bennem :)))) elgondolkodtam.... vajon szereted-e a lecsót???? ;))))

@úgymond olvasó mmkk: hát nem.... mondjuk nem is érdekel annyira.... :)))))

Magentax 2018.11.14. 16:02:17

@Angora Cardi: Hol tudtál szavazni? A honlapon nem találtam rá lehetőséget, meg amúgy is PP és Ancsa is azt mondták, szavazni az appon keresztül lehet.

bElannaTorres 2018.11.14. 16:03:39

Ginu milyen kedves, megígérte Reninek hogy kiszáll a csokiból, aznap este már csokis lett volna ha nem nyit be a vicces Radics.

Pancsamanó 2018.11.14. 16:03:46

@úgymond olvasó mmkk: az állandó trágárkodásért nagyobb dádá jár ;) ;)

Mók_Ica 2018.11.14. 16:04:02

@úgymond olvasó mmkk: láttam hogy vót, de elfelejtettem mire is kő savazni..... leghüJJébb hímneműre?? mondd kire tegyem a jelem és már teszem is!!! :)))

É2I 2018.11.14. 16:08:16

@Nyuszomuszo83: Sztem neki van bent vagy napi 10-12 reboot. Azt a koszlott win95-t még nem sikerült upgreadelni rajta, pedig beköltözés előtt illett volna legalább egy OSR2-re.

2018.11.14. 16:12:16

@Mók_Ica: melegszik a válasz, mint a ceccuális feszkó KenBaba és Hunyor között ! :)))

Angora Cardi 2018.11.14. 16:14:25

@úgymond olvasó mmkk: @Magentax: Akkor nem tudom... Valahol szavaztam amit itt szokott valaki linkelni de ha rosszat mondtam elnézést..

Angora Cardi 2018.11.14. 16:15:37

@Nyuszomuszo83: A bricsesz nagyobb attól néz ki olyan kis furán kereknek hátul, de mozgás tényleg nincs.

É2I 2018.11.14. 16:18:37

@Angora Cardi: Az nem egyéni szavazógép volt anno?

Magentax 2018.11.14. 16:23:02

@Vadkacsa Befőtt: Jaj bocsi, Darth Vader nagyúr képe megzavart, Velőtrázó Véleménytől akartam kérdezni. :) Amúgy STD a Star Trek Discovery short trek részei.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 16:31:50

Ken baba olyan képet vág a fenti képen, mintha azt akarná, hogy Krisztiánusz őt csókolgassa

Cimili 2018.11.14. 16:34:52

szavaztam :) jusztis, nehogymá radics bent maradjon.

Cimili 2018.11.14. 16:35:53

ja és este nem leszek, me szerda van, de lécci közvetitsetek! :) köszcsi! :)

Mók_Ica 2018.11.14. 16:37:46

@Vadkacsa Befőtt: hát tsókollak :)))) olvastalak már tegnap is napközben... de én ilyenkor dolgozok .... (jó, most épp itt írogatok.... de pszt!!! :) )

ma este nem biztos, hogy leszek..... hivatalos elfoglaltság miatt..... pedig az előzetes alapján jó kis trash ígérkezik ma is :)))

Mók_Ica 2018.11.14. 16:38:38

@Cimili: a szokásos szerdai elfoglaltság :)))) ha hazaérek, akkor közvetítek :))))

É2I 2018.11.14. 16:39:14

Próbáljátok ki, nem vérus, csak egy szavazó gép. Elvileg csak egyszer lehet szavazni, aztán már csak eredményt láttok.

2018.11.14. 16:41:19

@Mók_Ica: #egymillapusza neked !
sajnos már csak a nappali műszakot tudom vállalni :(
a büdös kölkök is állandóan b@sztatnak... :))) hogy lehet így normális társasági életet élni ?
hajjjjáááá meg !

Magentax 2018.11.14. 16:41:56

@É2I: Köszi. Még nincs valami sok szavazat. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 16:43:06

Nézem az öfi ismétlést, agyhalottak gyülekezete. Zsuzsa olyan buta mint egy döglött molylepke! Lacika tényleg Jaffar (így kell írni?) az Aladdinból, a turbán kéne már csak. Era okosabb, mint rgy ötödikes. Radics egy mocskos fireg. A feje meg néptáncos!

Cimili 2018.11.14. 16:44:26

@Mók_Ica: köszi, tuttam, h rád számíthatok! :)

2018.11.14. 16:46:07

@Magentax: Velőtrázó Vélemény neked -> "Velőtrázó Vélemény Úr" lehet minimum kis csíííraa....
amúgy mi az a Star Trek ?! Vmi műanyag vacak amivel manapság a kölykök játszanak ? :))))

É2I 2018.11.14. 16:47:12

@Magentax: Nincs megosztva sehol, csak ide tettem fel. Egyelőre csak egy próba. Meg amúgy sem akarok mindenféle fácsét meg twitteret reggelni, túl öreg - mondom öreg, nem greg! - vagyok mán' ehhez.

De aki akarja terjessze, bárhol :D

2018.11.14. 16:53:26

@úgymond olvasó mmkk: lejárt lemez vagy kisssszzíívem ! :)))
itt van már nekem @Mók_Ica: @Cimili: @bElannaTorres: és új csajként @Csakazértis én vagyok a királynő:
Gondolod, hogy a figyelmemet egy ilyen kis zsíros hajúra fogom fordítani ?!!!
Te még távolról sem ismered a sötét oldal erejét !

Előzőleg egyébként, nem a letámasztott biciklinek szurkoltunk (a szauna helyett) ??????

Mók_Ica 2018.11.14. 16:53:29

@Vadkacsa Befőtt: az én "büdös kölköm" néha csatlakozik hozzám :)))) jókat szórakozunk :)))

@Cimili: ha nem érek haza, akkor előre is bocsi...

most lépnem kell, addig is jó beszélgetést nektek, igyekszem az esti műszakhoz csatlakozni!

Magentax 2018.11.14. 16:55:01

@Vadkacsa Befőtt: Jajj oppardon! :D
A Star Trek egy jó kis tudatmódosító BTW. :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 16:57:43

@Vadkacsa Befőtt: akkor légyszíves koitálj orálisan a jobb oldalon lévő hozzád legközelebbi tárggyal, úgymond

É2I 2018.11.14. 16:58:15

@Vadkacsa Befőtt: Dede, a binyigli is volt szavazati alany -nálam mondjuk az nyert. Olyan aranyos szótlan tujaként a legjobbat hozta ki magából :P

2018.11.14. 17:03:02

@É2I: azzééé ne degradáljuk le a binyiglit ! határozottan élénk piros színe volt, és volt annyi esze, hogy letámasztva sem dőlt el... ezek nagy erények manapság ! :))))

2018.11.14. 17:05:05

@úgymond olvasó mmkk: jobb oldal... nézelődöm... jobb oldal... hmmm...
egy hamutartó lesz a megfejtés ??? :)))

bElannaTorres 2018.11.14. 17:05:35

Letöltöttem az appot, hát elég minimál. Leadtam a szavazatomat a radics melletti titokzatos másik lényre :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 17:06:14

@Vadkacsa Befőtt: ellopták a biciklim, a piros-fehér biciklim......
Jaj, adjatok inni. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 17:07:03

@Vadkacsa Befőtt: most úgy csinálok, mintha érdekelne

2018.11.14. 17:07:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak az aranymetszés szabálya szerint járok el, ami kimondja, hogy: "Meg kéne már b@szni valakit..., az sem baj ha nő!"

én kérek elnézést ! :)))

2018.11.14. 17:10:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: télllleg a sörömre pályázol ???
abból cicaharc lesz ! :)))

É2I 2018.11.14. 17:10:51

Na, valami nem okés a szavazó géppel, nem úgy adja össze - de lehet radics számolja -, de igen csak én ferdítettem rosszul, vagy valaki mehackolta. (Nem vagyok tudor így lehet szimpla hozzá denemértés is, meaclumpa) Következtetéseket az összes szavazatból illik következtetni.

2018.11.14. 17:12:17

@úgymond olvasó mmkk: úgy teszek, mintha elolvastam volna... úgymond

É2I 2018.11.14. 17:14:45

Egy igen radicsra, meg egy a csokiszószos gregre : D (Az áthallás nem a HiFi minőséget mutatja, simán az, amire elsőre gondolsz. Igen a csoki szósz az, amelyikre senki sem kíváncsi :P)

2018.11.14. 17:29:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: fröccsenj helyettem is ! egészségedre ! :)))) :P

2018.11.14. 17:30:20

@É2I: IP váltós Tor szerverről ér szavazni ? :)))))

2018.11.14. 17:34:51

Mai előzetesből:
Vki írta tegnap, hogy ZsuZsu feneke egészen természetes. Egyetértek vele !
De miért van az, hogy a 18 évesnek mondott Vivkike hátsója, szöttyedt és narancsbőrös ?
Pedig ő bjúútifitttnesszbajnok nem ?!

2018.11.14. 17:37:25

@Mók_Ica: engeded az "ivadéknak", hogy ezt a sz@rt bámulja ??? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 17:37:27

szavazzatok, tesók, mert így ebből nem lesz ma eredményhirdetés!

É2I 2018.11.14. 17:41:07

@Vadkacsa Befőtt: Szerintem igen, mert nem tudom. Kérem kaccsolja ki ! ;)

2018.11.14. 17:45:48

Vivikének itten vmi komoly rokoni kapcsolata van, vagy ne parittyázzak többet:

www.google.hu/search?q=vv+d%C3%B3ri&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_pNbMqdTeAhWHiSwKHVpXA5kQ_AUIDigB&biw=1280&bih=878#imgrc=_

Minden Kedves Régi és Új ismerősnek köszönöm a vidám perceket !!! :)))
A Hogyvolt fórum a best !

Kacsa balra el...

ui: haajjjaatok meg, tesssóóók !

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 17:47:33

@Vadkacsa Befőtt: Zsu feneke kicsit nagyobb és sokkal természetesebb, sokkal esztétikusabb még női szemmel is mint VVV löttyedt segge. Márpedig 18 évesen nem biztos hogy ikyennek kéne lenni. Vagy még nem vett példát VV Dóriról, ugyebár neki fenékimplantátuma van. Nem ártana Vivinek sem!

É2I 2018.11.14. 18:02:20

Na én is lépek. Megnézem és majd holnap imcomingback! Mindenki parittyázon aki tud! Aki nem az is csoki modszerrel, dikk!

2018.11.14. 18:10:51

@Nyuszomuszo83: a Sötét Nagyúr nem szokott csak úgy, szertelen tini módjára, visszajelentkezni egy komment erejéig. Most megtettem, mert nagyon tetszik a hozzászólásod ! #tapsvihar
Férfi szemel nézve, hová lett a nőies formák iránti rajongás ?!?
Szálkák, pálcikák, csontok + lufi mell... Ettől SZÉP egy nő manapság ?
Maradok tisztelettel a Zasszonynál, aki 40+, a cicije / popója / hasa se olyan, mint 2 gyerekkel ezelőtt ! De Ő ettől számomra az eszményi NŐ !

Megint, tényleg elnézést kérek mindenkitől !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:16:56

@úgymond olvasó mmkk:

Ha én letöltöttem azt a szájonvert aplikácijót, akkor neked is lekő te szaunás gecó !
Különben bebőgöm a nyugit.
Az a baj hogy gyakran felvételről nézem, és ha valami szavazás van arról lemaradok, ma megpróbálom végig nézni ezt a xart live :)

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 18:19:56

@Vadkacsa Befőtt: Köszönöm a Nagyúr válaszát! #pukedli Megjegyzem szememben te nyertél, átadnám szívesen a 36 millát, az emberi értékek miatt. A benn lakozó ápoltaknak halvány ibolyájuk nincs mi is ez, akik csak köcsögözni, ótvar kurvázni és geci parasztozni szokták egymást pocsikolás előtt-udvarlás vagy előjáték gyanánt-közben, mint közbeszúrt szerelmes becézgetés és a végén levezetésként, hogy a másik egybites nehogy elfelejtse mi is az a törődés! Nagy respect néked! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:20:28

@szociál: te papagájkutya, inkább nyilatkozzál, ki legyen a vella stricije?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:21:33

@úgymond olvasó mmkk:

nem nyilatkozok, mér nem csinált bruti szavazást roLLa ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:23:36

@Vadkacsa Befőtt:
Egy nőnek segge legyen, mejje nem kell hogy légyen :)
Én segges vagyok, valaki mejjes :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:24:26

@szociál: azért, hajjámeg, mert én végzem a felmérést, és én sorsolNÁK a szavazók közül

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:24:44

csak küdjék be nekem Monica Belluccit a nyugiba, úgy meg parittyázom hogy.......SÍP

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:26:34

@szociál: neked semmit, more. másnak a szaunát.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:27:37

@Angora Cardi: várom az ajánlatot (döntetlenre állunk egyébként, a saját szavazatomat nem beleszámítva)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:28:11

@úgymond olvasó mmkk:

Azt is telebömbiztem, mehet a nyertes nyugodtan :P

,, 2018.11.14. 18:28:16

@úgymond olvasó mmkk: csicskák ezek thhe. Én meg idén is megcsináltam a tipitáblát haljakmeg.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:30:21

@szociál: be nem tetted oda a lábaidat

@,,: ne te hajjá meg, hanem ők!

2018.11.14. 18:36:02

@Nyuszomuszo83: csak egy egyszerű VV9 troll vagyok semmi több ! :)))
Szórakozni és nevetni járok ide.... és néha gondolkozni (sic!). :))

,, 2018.11.14. 18:39:58

@úgymond olvasó mmkk: remélem a nézők látják ezt

2018.11.14. 18:40:29

@szociál: Bellllúúccsi kisasszonyra azonban nőttek "emlőkezdemények" is...
azokkal mit kezdesz ?
lobogtatod őket a kupola alatt a légmozgásban ?!???

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:41:04

@,,: döntőzni fogunk, és még a sütési teKKnikámat sem kell bevetni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:42:41

@Vadkacsa Befőtt:

majd kap egy jó kis sportmelltartóz, az lenyomja néki

remélem Winz Cassel nem parittyázta széjjel Mónikát

2018.11.14. 18:42:48

@szociál: "Egy nőnek segge legyen"
metroszex vagy tessaaa ? egyem a f@szodat.... :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:44:11

@úgymond olvasó mmkk:

lópikulát döntőzöl.
a nyugiból nyerem meg a vévét, ki se kell jönnöm onnan, bömbi tattikával nyerem meg a jácmát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:44:59

@Vadkacsa Befőtt:
A segg tulajdonosának ne legyen Greg feje, elég ha Mónikás :P

,, 2018.11.14. 18:48:21

@úgymond olvasó mmkk: mert mi őszintén játszunk, szívből (közben látom az egyik beköltözött a mártírok úttyára, már taktikázik)

2018.11.14. 18:49:03

@szociál: Vincsent jóóó tesssaaa ! Nem bántcsuk ! :)))
Mónika meg hát ugye.... :P :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:50:08

@,,: ja, a bőgős elkezdett játszani, mert nem maradt könnye az egész heti rívástól

@szociál: nem kapsz sütit!

2018.11.14. 18:55:23

Legutóbb, ennél az epizódszámnál, alig volt 150-200 komment... most meg hajjjjaaatok meg...
Jóóóóó lett a casting ! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 18:56:39

@Vadkacsa Befőtt:
Vinszent jó, de inkább meghagyom Kebabnak.
Mónika akkor volt dögös mikor együtt jáccottaka Dobermanban, elég vad feje volt Moniknak ;)

@,,: @úgymond olvasó mmkk:

Nekem a bömbi a szuperképességem, haljatokmeg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 18:58:40

@Vadkacsa Befőtt: mondd neki soxorsoxor, mert műanyag folyik a csapból is, nehéz manapság a 40+ csajszik élete. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:58:44

@,,: nem skizofrén, csak napraforgó

@szociál: majd az értő közönség eldönti, kellesz-e a vellába!

,, 2018.11.14. 18:59:02

@szociál: nekünk 300 kisugárzásunk van, csakszólok

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:00:28

@,,: valójában 30.000-et akartál mondani, csak nem vagy benne biztos, hogy fel tudja-e ezt dolgozni a kis tattikus

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 19:00:44

@szociál: én letöltöttem, elég egyszer? Meraszongya a zapplikáció neve, hogy 24, ugye nem kell annyiszor? Nem fér rá a zokostelefonomra. :)

2018.11.14. 19:01:05

Egy tiszteasséges, 3x tapéta lesikítós, punc@nyalás után őszintén kíváncsi lennék ZsuZsu fejére !
Mindenféle arcát ismerjük már, de ezt még nem ! :))))

Ismét én kérek elnézést !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 19:04:22

@úgymond olvasó mmkk:

Deszemétvagyol, megyek sírni a nyugiba !!!!!

@Csakazértis én vagyok a királynő:

24 csak megtévesztés, elég egyszer letölteni, de szavazni nem tudom hoty kel.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 19:05:32

@Vadkacsa Befőtt: nyugtass meg, kérlek, hogy a gondolkodást nem pazarlod erre a műsorra, vagy beleölöm magam a jakuzziba. :)

,, 2018.11.14. 19:07:42

@úgymond olvasó mmkk: nézdmá, még a végén tényleg beríjja magát a döntőbe!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 19:09:13

@úgymond olvasó mmkk:

más tattika kell, kezd kiszáradni a fejem a sok bömbitől.
lehet strici leszek, ti meg a ....SÍP

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 19:09:22

@szociál: megfulladsz a sok könnytől még a finálé előtt.

2018.11.14. 19:10:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem vagyok túl beszédes ember ! általában csak belemarkolok a seggébe, aztán abból tudja... :)))
Vagy kombózás lesz belőle, vagy intenzív porcelán dobálásba fullad, ahol én vagyok a célpont...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 19:12:20

@Csakazértis én vagyok a királynő:

minden szavazó engem fog sajnálni hogy sírok, még a párbajokon is ríni fogok nyenyenyeee :P

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.14. 19:12:28

@Vadkacsa Befőtt: utóbbi azért jó, mert abból nem lesz bömbölő pulyka, és fogy a divatból kiment porcelán.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:17:45

@szociál: akkor felírjalak téged a szavazásba?

@Angora Cardi: melegszecsám van. azt felezzük.

@,,: dikk! a kis hamis!

2018.11.14. 19:18:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: :)))) #tapsvihar #ezerköszcsi

Most már tényleg...
Kacsa balra el !

ui: maradjatok bolondok ! jahhh és haaaajjjjjjatok meg !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 19:19:01

@úgymond olvasó mmkk:

bánomisén, oda írsz ahova akarsz éngemet :P

,, 2018.11.14. 19:20:29

@úgymond olvasó mmkk: most meg a hátunkon akar felkapaszkodni...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:23:17

@szociál: de azt tudod ugye, hogy akkor én is rád szavazok, és az én szavazatom hármat ér?

@,,: strici akar lenni, úgymond

@Angora Cardi: de a bőgősnek nem adunk

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 19:28:01

@úgymond olvasó mmkk:
Nekem meg van egy amulettem, ami bármire jó

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:29:43

@szociál: akkor vegyél magadnak lavórt a könnyeid tárolásához

Angora Cardi 2018.11.14. 19:31:31

@úgymond olvasó mmkk: Senkinek nem adok, kifejezetten antiszoci vagyok a napokban.

Angora Cardi 2018.11.14. 19:34:50

@úgymond olvasó mmkk: Most több fronton ver az élet, úgyhogy számíthacc rám.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:36:43

@,,: hát, nem tudom, tegnap eldicsekedtem neki a 2 első osztályommal, meg a 6 másodikkal, azóta nem hozta szóba

@Angora Cardi: ha szükséged van egy vállra.. :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:39:40

@szociál: (baszki, bókolt!) napraforgó-e vagy-e-e?

Angora Cardi 2018.11.14. 19:49:19

@úgymond olvasó mmkk: itt a placcon kényes a dolog, inkább a nyugiban
@szociál: mint a román maffiózóknak?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:51:16

@Angora Cardi: bármikor, tényleg. gyere, kipateroljuk a bőgőst

Angora Cardi 2018.11.14. 19:51:47

@úgymond olvasó mmkk: Ma igényt tartok a nyugira, bőgős adja át a helyét.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 19:55:26

@Angora Cardi:
Hol bogjek, a jakuzziba?
Kit parittyazol meg tesa, az ertelmisegit?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:56:48

@szociál: a riportszobában, ott meghathatod vele az úri közönséget, tesa

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.14. 20:00:09

@úgymond olvasó mmkk:
Egyszer maxra tekerem a szaunát haljak meg

Angora Cardi 2018.11.14. 20:02:10

@szociál: Bárkit aki felajánlja a vállát.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 20:07:02

@szociál: rakjad rám a jelet, izé, vigyél ki!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 20:21:54

@szociál: agya van, és még én vagyok értelmiségi?

Gia 2018.11.14. 20:23:26

Phhhááárbaaaaaaaj!-by Au :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 20:45:41

Sárközi Ákos a Konyhafőnök trashkirálya. ha 10szer nem mondta el, hogy offollak/offolunk, akkor egyszer sem

ascii 2018.11.14. 20:52:37

Cintike mit szólt Krisz poreszához, erről volt hír?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 21:37:44

elmúlt 9 óra már régen, és mivel szavazategyenlőség áll fenn a villa stricije kérdésben, ezért úgy döntöttem, kitolom a határidőt, tesók

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 21:54:23

'stét! Most estem be, nem olvastam semmit, de vagyok.

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 22:03:22

Táncolni kell, Zsu a kék zöld foltok miatt aggódik a lábán, nem a plusz 15 kiló miatt

bElannaTorres 2018.11.14. 22:03:32

Remélem valami minimál zene lesz a bulikán

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:03:52

Szolgálati közlemény: Hivatalosan is Roli drukker lettem, ma kiderült, hogy van közös ismerősünk. :-)

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:05:15

Csoki maximalista.
Csoki szerint.

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 22:05:18

plasztikgyerek melyik csapatban fog tácolni

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:05:53

Greg kétszer "táncol "majd?

Angora Cardi 2018.11.14. 22:06:09

Nézem de álmosan, úgyhogy nem írok de olvasok, írjatok kommenttársak.

Mók_Ica 2018.11.14. 22:07:58

na csá mindenkinek :)))) mire érek haza??? óóóóóóó
hunyor kardigánja milyen szexi..... ja, nem
krisz a favágó...... mingyá felborítja zsut, akinek már hullik a pillája.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 22:08:35

@Mók_Ica: azt olvastam, szaxi.
illegalitásba vonultam, úgymond

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:08:51

@tvbuzi: az lenne az igazságos, vagy egy külön pánszexuális "tánc"

tvbuzi 2018.11.14. 22:09:05

Ánusz csak a pornót ismeri

Mók_Ica 2018.11.14. 22:09:36

lacika és trombitafolyondáros póló..... (köszi Bruti :) )

Mók_Ica 2018.11.14. 22:10:03

@tvbuzi: ótvar vót ez a koreó.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:10:21

Jafar mozgáskultúrailag nem fájin.

Lynette21 2018.11.14. 22:10:43

Szegeny Zsu! En mar sajnalom!

bElannaTorres 2018.11.14. 22:10:54

Radics hónaljszaggal támad

,, 2018.11.14. 22:11:31

Aszexuális lettem, köszi

Mók_Ica 2018.11.14. 22:11:41

radics kifestette a szemét???? van itt több pánszexuális fiJatalember is, nem csak gregbaba

Lynette21 2018.11.14. 22:11:43

@Mók_Ica: En is pont most kerestem ra vissza, mert pontosan akartam idezni a paromnak! :))))

Lynette21 2018.11.14. 22:12:50

Mi volt pontosan a feladat?! Nem figyeltem az elejen. Mert ez nem tanc. Egyik se. Fuuujjj

Angora Cardi 2018.11.14. 22:13:31

Agressziv hulladékok. Baszas imitálás a tánc? Ánusz kifejezetten erőszakolós jelenetet adott elő.

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 22:13:35

a díszbuzi nyert
hányok

Pancsamanó 2018.11.14. 22:13:51

Ezek a "táncok" büntetnek.

tvbuzi 2018.11.14. 22:13:56

Szegény Vivi nehéz helyzetben van:((((

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:13:58

ami Greg homlokán volt a riportban, az Vivi köldökékszere?

Mók_Ica 2018.11.14. 22:14:09

@Lynette21: :))))))

vivikének még mindig van párja..... jön a lyányok produkciója..... lássuk :))))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:14:20

@bElannaTorres: Szoptatás hete reklám volt ez Radicstól? Anyatejes táplálásra asszociál az ember ilyen testről.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:14:38

@Lynette21: a sex benne volt és ahhoz mindenki ért bent

Pancsamanó 2018.11.14. 22:14:40

@Angora Cardi: Az övé volt a leggázabb. Pofanvágtam volna de ezek az idióták csak vihogtak...

Pancsamanó 2018.11.14. 22:16:19

Jönnek a csajok, Csoki fel fog robbanni.....

Mók_Ica 2018.11.14. 22:16:26

pua adrinak pornós fehérneműje van.... biztos az oktatáshoz kell

Angora Cardi 2018.11.14. 22:16:41

@Mók_Ica: elképzeltem ahogy a 60-as özvegy vajdánékat kényezteti

Mók_Ica 2018.11.14. 22:17:51

azért edda: kör közepén állok számára erotikus táncot lejteni...... háááááát :))))) röhögök.....

tvbuzi 2018.11.14. 22:19:11

Első nap a bordélyban?

Ecotrans 2018.11.14. 22:19:44

Éééés ott volt a korábban belinkelt missröfi!

Mók_Ica 2018.11.14. 22:19:46

@Angora Cardi: óóóó..... jajj....

vivike miket tanul az "egyetemen" :))))))))))))))

bElannaTorres 2018.11.14. 22:20:13

Vivi az okoslány mutatott is meg nem is :D

Commodore 2018.11.14. 22:20:49

Na ! A szerencsétlen sérült...

Mók_Ica 2018.11.14. 22:20:51

asszem ez több volt mint kínos zsuzsikától...... pffff

tvbuzi 2018.11.14. 22:20:56

Bugyit ménem vette le Zsuzsmó?

Angora Cardi 2018.11.14. 22:20:59

Jezus Zsuzsika igazi ribanc jol megy neki ez csak a kis karfiolos picsa sok

Lynette21 2018.11.14. 22:21:37

60 millio ember latta Zsu csocseit?!

Pancsamanó 2018.11.14. 22:22:02

Gyeeeerekek, ez a Zsu, mint amikor a disznóölésen a coca az utolsókat rúgva futkos az életéért....ez mindennek a legalja volt.

tvbuzi 2018.11.14. 22:22:53

@Lynette21: sajnos mi is köztük vagyunk

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:22:55

Na ennyit a Zsuzsáról! Ez volt az igazi ordaskurva viselkedés! Rúdlánytól többet vártam! :D

Mók_Ica 2018.11.14. 22:23:18

@Pancsamanó: küzdött ő is.....

@Commodore: teCCett, ugye??? :))))

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 22:23:31

@Lynette21: plusz mínuzs 1 millió, de ennyi belefér

,, 2018.11.14. 22:24:28

Ani furán néz ki:O

Mók_Ica 2018.11.14. 22:24:39

@bElannaTorres: @tvbuzi: megszaporodtunk hirtelen :))))) 60 millióan mikor lettünk? :))))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:24:57

Zsuzsu bolondság és kész veszedelem!

Angora Cardi 2018.11.14. 22:25:48

Nem bírok magamhoz térni zsu mit adott elő...

Lynette21 2018.11.14. 22:25:56

Ezek bevittek vmi lapostetut, hogy mindegyik vakarodik?! (Az elozetes szerint.)

Pancsamanó 2018.11.14. 22:26:20

@Nyuszomuszo83: tudta hogy csak így emelkedhet ki a mezőnyből, első is lett. Micsoda elismerés....kiteheti az oklevelet az okj-s mellé a szülei lakásában a "Kicsi büszkeségünk" díszfalra.

Mók_Ica 2018.11.14. 22:26:35

@Angora Cardi: hát ez az..... :))))))))))))))))))))))))))))))

@,,: nem áll jól neki a szarkazmus..... mi még emlékszünk arra, amikor ő is bent volt....kis fos9es :)))

Angora Cardi 2018.11.14. 22:26:44

@Pancsamanó: "csálé csöcsű stoppos picsák"
Ez ugrik be róla.

,, 2018.11.14. 22:26:45

@Angora Cardi: miért? Előző vv vivit (pónit) hozza, az is mindig vetkőzött

Todd Chavez 2018.11.14. 22:26:56

Rendesen teleszültük a Kárpát-medencét, ha 60 millióan nézték :o

Mók_Ica 2018.11.14. 22:27:20

@Pancsamanó: remélem fényképpel együtt :)))))

Pancsamanó 2018.11.14. 22:27:55

@Angora Cardi: Én azóta is azon röhögök. Ilyen kínos vergődést még senkitől sem láttam a VV-k történetében.

Angora Cardi 2018.11.14. 22:28:08

@,,: mint egy bespurizott mókus fel-alá rohangált

,, 2018.11.14. 22:28:33

@Mók_Ica: nem arra gondoltam, az arca, vagy szerintetek nem más? Tényleg mintha fogyott volna vagy beteg lenne

Angora Cardi 2018.11.14. 22:28:56

@Pancsamanó: kérjünk holnap belőle gifet

Mók_Ica 2018.11.14. 22:29:17

@Pancsamanó: ez a jó szó.... nem tánc volt az, hanem vergődés :)))) köszi :))))

nicu71 2018.11.14. 22:29:36

@Angora Cardi: nem vagy egyedül, szerintem nemsoká teáztatni kell, közel lehet mára megzakkanáshoz.Az a narancsbőrös rengő combika..

,, 2018.11.14. 22:30:06

@Angora Cardi: mondom, a póni akar lenni

Lynette21 2018.11.14. 22:30:17

@Angora Cardi: Ez mibe is volt? Tudom hogy hallottam mar, de nem ugrik be...

Pancsamanó 2018.11.14. 22:30:21

@Mók_Ica: A takaró alatti Szandikázás meg Olivér, Béci és Király L. Norbi utáni vergődés pl. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:31:10

@Pancsamanó: Szülei most baszták ki a tvt a csukott ablakon! :D Kiégett a retinám! Nem gondoltam fos9sel egyet fogok vmiben érteni, de most az egyszer igen. Vivike MÉG menyaszörny, kiváncsi leszek meddig. Ánusz gusztustalanul agresszív tánca egy raklap szar volt. Csokifasznak megvan az új kárrier. Chippendale lesz, már azt hitte ő Magic Mike.

Mók_Ica 2018.11.14. 22:31:22

@,,: még tud fogyni??? olyan vékonyka, mint egy anorexiás.... a szettje most nem rossz, a leengedett haja miatt tűnhet másnak az arca..... mondjuk ez a szűk tapinaci farmer kiemeli a vékonyságát

Pancsamanó 2018.11.14. 22:32:00

@Mók_Ica: olyan volt mint amikor egy haattalmas ponty véletlen a vödör mellett landol és csapkodja mindenét hogy törtenjen már valami.

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 22:32:54

remélem belenyal Zsu a wasabiba

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:32:57

Adják nekem az a sushit! :D

bElannaTorres 2018.11.14. 22:32:58

Most miért kínai kaját adtak?

Lilith.Inanna.1 2018.11.14. 22:33:11

Csodás párzótáncok voltak....muszáj kipihennie a szememnek.
Löpá.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:33:25

Zus halra van kényszerítve!
és rájött, hogy nem kínai
Zsu felülírja az egyszerű fogalmát

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:33:29

Barbecue szósz... ááá... tanulj Radics!!!

Mók_Ica 2018.11.14. 22:33:35

zsuzsikának nem ízlik a szusi.... eCCerűenn rákényszerítették, hogy azt egyen......
baszki, benyomta a wasabit :)))))))

tvbuzi 2018.11.14. 22:33:37

Az a zöld a csípős:DDDDD

Pancsamanó 2018.11.14. 22:33:44

@Angora Cardi: asszem ez már így is körbejárja a világhálót :)

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 22:33:53

szójaszósz az bbq szósz, ugye

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:34:06

@Schlomo Goldberg: megtörtént! Nagyon röhögök! :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:35:04

Vivien milyen frekvencián beszél? Egy mukkot nem értek.

Mók_Ica 2018.11.14. 22:35:14

vivike radiccsal taktikázik??? téLLeg agysebész.....

Angora Cardi 2018.11.14. 22:35:38

Mázli hogy nem aludtam el.

Mók_Ica 2018.11.14. 22:36:42

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nem jársz rosszul..... irritáló a hanglejtése, az intonációja és hozzá a mimikája.... nem elég ez??? még érteni is akarod??? :)))))))))

Angora Cardi 2018.11.14. 22:37:01

@Mók_Ica: igy lesz ez a baszással is jaj jaj nem nem és ő baszik majd először takaró nélkül

Pancsamanó 2018.11.14. 22:37:04

Ez milyen, megszólal reggel a zene és mindegyik lemming b*szómozdulatokba kezd. Ez valami vírus?!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:37:07

A tánc és ezek két külön univerzum.

Mók_Ica 2018.11.14. 22:37:45

greget is idegesíti vivike hangja :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 22:38:13

"a kurvák vére folyjon patakokban" - random részeg. sokat csalódott tizenéves az ablakom alatt szombaton

Mók_Ica 2018.11.14. 22:38:42

@Angora Cardi: nyerni akar... :)))

radics kivel aludt????

Angora Cardi 2018.11.14. 22:38:55

@Lynette21: Csoki úr az Üvegtigrisből

Mók_Ica 2018.11.14. 22:39:33

@VV9 Velőtrázó Vélemény: még jó hogy :))) épp kezdésre futottam be

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:39:41

Radics még nem hallotta a villabarátság kifejezést?

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:40:01

Naaaa Vivi meg Radics! Kérem a konténert!

Mók_Ica 2018.11.14. 22:40:49

radics hány percig tartotta titokban a vivikével kötött szövetségét??? 2??

Angora Cardi 2018.11.14. 22:40:57

@nicu71: nem érzik hogy ezzel is lehetett volna bájos de mindenki kurvát tud csak játszank de nincs hozzá adottsága

tvbuzi 2018.11.14. 22:41:40

Ezért érdemes volt kinyitni a tévét

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:41:59

Naaa Greg átlátta hogy a szex szál nem nyerő!

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 22:42:02

na lássuk hogy kell egy mezei kiválasztást elkúrni

Angora Cardi 2018.11.14. 22:42:33

Tegnap éreztem h vivi a radicsra fog menni.

Lynette21 2018.11.14. 22:42:54

@Angora Cardi: Tenyleg tenyleg tenyleg! Koooooszi!! Szegeny “Csoki” nev azota hova fajult!

Mók_Ica 2018.11.14. 22:43:10

@Ay Mama, Que paso: ott van neki csoki és krisz... :))))

@Nyuszomuszo83: hoztam, elég nagyot :))))

radics horkol..... a barátai kisminkelik... és már ott is f@sz az orcáján.... by csoki

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 22:43:15

ez a Vivien teljesen olyan, mint az expasim régi-új agysebész kitartott cicája

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:44:02

Beugrott, Jafar Lacika kiköpött William a This Is Us-ból!

tvbuzi 2018.11.14. 22:44:31

Így lesz Rádics a legviccesebb.

Angora Cardi 2018.11.14. 22:45:58

@Nyuszomuszo83: ő már volt chippendale de kihízta, beköltözőben mondta

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:46:03

@Mók_Ica: kösziii, számitottam rád!

Mók_Ica 2018.11.14. 22:46:25

zsuzsinak nincs humorérzéke.....

Pancsamanó 2018.11.14. 22:47:01

na a nagy Era-Zsu barátság

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:47:13

@Angora Cardi: basszus ezt nem tudtam!

Na ennyit az Era Zsu öribariból!

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:47:21

megjött VV Feszültség
ti is raktatok már alvó emberre fésűt?

Angora Cardi 2018.11.14. 22:47:31

Igen alpári kurva vagy szuszika.

tvbuzi 2018.11.14. 22:47:38

Jobb mint a Maunika

Mók_Ica 2018.11.14. 22:47:41

@VV9 Velőtrázó Vélemény: @Nyuszomuszo83: zsuzsi és era összeugatnak :)))) cica-fájt :)))
zsuzsika nem kicsit gáz......

Todd Chavez 2018.11.14. 22:48:04

Zsuzsmó bekussolhatna már

Pancsamanó 2018.11.14. 22:48:29

Ez a Zsu már nem tud lejjebb menni. A feje ahogy ordibált....mint akit megszállt a Sátán.

bElannaTorres 2018.11.14. 22:48:34

Zsuzsi egy büszkeséggel ellátott lány

Mók_Ica 2018.11.14. 22:49:19

@Nyuszomuszo83: karkötőt visszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))

@Angora Cardi: borzasztó.... szégyen a csaj.... és greg még védi.....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:49:39

@Pancsamanó: Vártam is, hogy megfordul a feje a nyaka körül.

Angora Cardi 2018.11.14. 22:49:41

Szuszinak elég szipus ribi stilusa van.

,, 2018.11.14. 22:49:57

@Pancsamanó: igen igen, az ördögűzőből a kislány!

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:50:02

azt hittem a barátom vagy de nem hagytad, hogy az alvó Radicsra rakjam a fésűt, ezért vége

Mók_Ica 2018.11.14. 22:50:06

@Pancsamanó: kövi feladat: ördögűzés zsuzsiból :))))

Pancsamanó 2018.11.14. 22:50:27

Remélem Zsu mutat valami fizikai agressziót, hadd zárják ki a francba........olyan szinten egy aljadék hogy hihetetlen.

Angora Cardi 2018.11.14. 22:50:44

Szusza nem tudott érvelni csak mindent kritizált ez nála az érv megszakadok.

Pancsamanó 2018.11.14. 22:51:11

@Mók_Ica: közelébe nem mennék, még a végén elkezd tekeredni a feje...vagy kirobban belőle Alien

Mók_Ica 2018.11.14. 22:51:40

trianon is nézi zsut!!!!

Todd Chavez 2018.11.14. 22:51:41

Zsu Trianonozik is már gecci

WICKEDWITCH 2018.11.14. 22:52:01

Tán ha nem viselkednél alpári kurvaként, akkor nem neveznének annak, Zsuzsika...

uramatyám 2018.11.14. 22:52:01

trianontól elvették!!

Pancsamanó 2018.11.14. 22:52:02

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Úristen de egyre jár az agyunk!! Ugyanezt írtam :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:52:08

TrianonTÓL elvették? Ezt mondta?

tvbuzi 2018.11.14. 22:52:09

15 millió magyar Zsuzsója és megsértették

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:52:20

Nem hiszem el hogy valakinek bele kell produkálni!
Ez kész! Zsuzsi és aranyköpése!

Mók_Ica 2018.11.14. 22:52:30

@Pancsamanó: pont ez jutott eszembe... egyébként ijesztő volt.....

Angora Cardi 2018.11.14. 22:53:46

@tvbuzi: még a Trianon után ottmaradtaké is!

Pancsamanó 2018.11.14. 22:54:11

És mindezt azért, mert nem tehette oda a fésűt........pedig húú mekkora poén lett volna.

bElannaTorres 2018.11.14. 22:54:16

Szerintem maradjon még Zsuzsi :D jókat lehet nevetni rajta:))

Angora Cardi 2018.11.14. 22:54:50

@Mók_Ica: kár hogy már nem vagyunk a nagy Trianon mint anno voltunk

Mók_Ica 2018.11.14. 22:55:37

@VV9 Velőtrázó Vélemény: miket tudol te.... én nem bírtam végignézni azt a filmet... mondjuk egy horrort sem .....

Pancsamanó 2018.11.14. 22:55:51

@Mók_Ica: Era helyében nem vitáztam volna vele. Legyintek és otthagyom...így most kicsit lesüllyedt a szintjére és a hülyék szintjére sosem szabad mert legyőznek a rutinjukkal :))

Angora Cardi 2018.11.14. 22:55:53

Szuszának tíz osztálya van. Trianont még/már nem tanulta.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:56:01

Hajlok rá, hogy Radics Hunyort viszi.

Angora Cardi 2018.11.14. 22:56:19

@Pancsamanó: á, Era leugatta, nekem tetszett

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 22:56:40

akkor mi lett volna ha Trianontól nem vették volna el

Mók_Ica 2018.11.14. 22:56:56

@Angora Cardi: kár bizony..... de még így is 60millióan vagyunk :))) ja és mindannyian zsut nézzük :)))

Angora Cardi 2018.11.14. 22:57:00

@bElannaTorres: végül testi sértésért kizárjám

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 22:57:30

@Mók_Ica: Féltél Bubó, hogy kiűznek valamit belőled is? Semmi félelmetes nincs benne. Ami szörnyen ijesztő, az a Madarak, meg a Kör eredetije, a Ringu.

nicu71 2018.11.14. 22:57:35

Na epp az előbb mondtam hogy zsuzskát lassan szedálni kell.erre ilyet produkál zsebembe nyilt a bicska.Konténert!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 22:57:47

De vártam vmi fizikai agressziót! Hiányoltam a fireg és a kiviszlek és kint hagylak a ghecibe szállóigéket! Zsuzsi egy igazi pszichopata. Kérdem én a Vella picihologus Vivije miért nem tartott egy rendelést Zsuzsi ápolttal??? :D

Angora Cardi 2018.11.14. 22:57:48

@Mók_Ica: 60 biza, szervezhetjük az újraegyesítést

Mók_Ica 2018.11.14. 22:58:37

@Pancsamanó: sztem jó volt, hogy "láttuk" végre erát :))))

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 22:59:02

@VV9 Velőtrázó Vélemény: még az is lehet

de mennyire reality, hogy kihívás előtti nap nem beszéltek érdemlegesen a kihívásról
mondjuk a fésű-gate azért nagyobb volumenű

Pancsamanó 2018.11.14. 23:00:04

@bElannaTorres: Imádom amikor leoltják. Pedig nem vagyok rosszindulatú de ez a nő tényleg olyan hogy a legbirkatürelműbb emberből is kiváltja az állatot. De legalábbis az ellenszenvet, nekem a legelejétől az.

Én csodálom hogy beengedték, pszichológiai vizsgálat nincs előtte? Ebben a lányban annyi az elfojtott agresszió és indulat hogy tuti muszájdzsekiben viszik ki pár hét múlva miközben azt üvölti hogy "mindenki dögöljön meeeeeeg!"

Mók_Ica 2018.11.14. 23:00:53

@VV9 Velőtrázó Vélemény: madarakat láttam, féltem is, a kört nem is akartam megnézni.... ringuról nem hallottam..... maradok a jó kis agatha christie krimiknél :))))

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:01:21

@Nyuszomuszo83: szerintem ha nem ott bent vannak, neki is megy

Pancsamanó 2018.11.14. 23:01:50

@Angora Cardi: igaz, nem hagyta magát legalább

Mók_Ica 2018.11.14. 23:02:30

upc ezt írja ki kövi műsornak: 23:30 BeleValóVilág 8 :))))))))))))))))

Angora Cardi 2018.11.14. 23:02:48

Radics adásidőt kap. Ripacskodás kezdődik.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:03:02

a tegnapi előzetesben nem volt olyan, hogy Anikó bent van és szuperképességekről magyaráz?

Mók_Ica 2018.11.14. 23:03:41

@Pancsamanó: sztem pont ezért választották be..... igazi trash szereplő

,, 2018.11.14. 23:04:04

Szuperképességek? Lemaradtam vagy nem volt az a jelenet?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 23:04:20

Ki lepődött meg, hogy Vivien szólalt meg először?

Angora Cardi 2018.11.14. 23:05:00

@VV9 Velőtrázó Vélemény: hahahahahaha
@Pancsamanó: legalább meg tud szólalni ellenben szuszával

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 23:05:12

@,,: Kihasználták az egyiket, kivágathattak egy jelenetet. :-)

bElannaTorres 2018.11.14. 23:05:26

@Pancsamanó: :direkt ezért került be, hátha lesz bunyó

Mók_Ica 2018.11.14. 23:05:41

nagyon exiting vagyok - by radics.... igazi művelt angol úr :)))))

pomac 2018.11.14. 23:06:03

@Ay Mama, Que paso: lehet lesz a végén ,mert a vasárnapi után félnek hogy így is kicsúsznak az adásidőből:DD

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:06:15

@WICKEDWITCH: Tuti lett volna hajtépés! Lobotómiát Zsuzsinak! :D

tvbuzi 2018.11.14. 23:06:20

Ráparittyázni a kiválasztottra

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 23:06:45

Behallatszik a fülesbe ordibáló a vezérlőből.

Lynette21 2018.11.14. 23:07:03

Zsuzsu most szembesulhet vele hogy mennyire gáz a kepernyon.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:07:30

most látják vissza magukat először

Pancsamanó 2018.11.14. 23:07:55

@Angora Cardi: jogos :)

Anikó sincs ma a toppon. Ez az élő egyszerűen nem mén neki az élőzés..

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 23:08:27

Mintha le lettek volna baszva a retardok kiválasztás után, hogy hogy is viselkedjenek a következő élőben

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 23:08:46

Radics mennyire veszi le, hogy éppen felmossák vele a szerkik a padlót?

Pancsamanó 2018.11.14. 23:08:53

@Lynette21: amilyen setét, tetszeni fog magának.

bElannaTorres 2018.11.14. 23:08:56

Most látják meg milyen tré a hajuk hátulról

Mók_Ica 2018.11.14. 23:10:22

@Nyuszomuszo83: sztem már túl van rajta....

Angora Cardi 2018.11.14. 23:10:45

A hülye nem szereti hogy hülyének nézik.

bElannaTorres 2018.11.14. 23:12:28

Szerintem lányra tesz, mert bekaksizott

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:12:57

@Mók_Ica: Mókus de feladták és beküldték a vellába! Nem szereti ha hülyének nézik! Deee azzz! Bicskanyitogató stílus, idegbeteg megnyilvánulás. Buta mint egy tál cseresznye! :D

Pancsamanó 2018.11.14. 23:13:56

@VV9 Velőtrázó Vélemény: de ennek nem szabadna megakasztania annyira, hogy mondatonként háromszor ööö-zzön és 4-5 mp szüneteket tartson a szavai között.

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:14:17

@Nyuszomuszo83: ne sértegesd a cseresznyéket! :DDD

Angora Cardi 2018.11.14. 23:14:29

Zsu buta kurva de nem erős karakter.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:16:27

Radics tök jól bevágta a saját videójába az elmúlt hét történéseit
ügyes gyerek

tvbuzi 2018.11.14. 23:16:55

Anikó csinos? Hazudik már megint

Angora Cardi 2018.11.14. 23:17:13

Tévébe le fogják adni!?
Nem bazmeg radics.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:17:22

egyébként Radics már mondta, hogy Rolit hívja ki
láttam a tv-ben

Mók_Ica 2018.11.14. 23:17:35

hangmérnök moNNYon le.....

radics is rácsodálkozik, hogy ezt leadják...... hmmmmmm

tvbuzi 2018.11.14. 23:18:15

@Angora Cardi: humor, humor, megint a legviccesebb

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:18:18

@WICKEDWITCH: Bocsánat, imádom a cseresznyét, igazad van, a csótányt utálom viszont, rossz hasonlat volt! ;)

uramatyám 2018.11.14. 23:18:23

@tvbuzi: De mi a franc az a felső rajta, mackózakó, zakómelegítő?

pomac 2018.11.14. 23:18:33

csak most(az interjú alatt nem mondhatja ki, hogy kit hív ki , tiszta gumiszabály

uramatyám 2018.11.14. 23:19:09

@tvbuzi: Hát, kb. annyira vicces, mint egy terrortámadás.

bElannaTorres 2018.11.14. 23:19:14

Az volt a taktikám hogy úgy csináltam mintha gondolkoznék, de nem - radics

Mindnek ez a taktikája! :D

tvbuzi 2018.11.14. 23:19:21

@Ay Mama, Que paso: 60 millióan látták + trianon

Lynette21 2018.11.14. 23:19:26

@tvbuzi: a dzsukel cigany nyelven kutya, bortonszlengben gáz, tré, a 3. jelentese pedig: állat jó, pozitív dolog, jóság

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:19:41

Na lássuk ki nyer vasárnap! :D

Mók_Ica 2018.11.14. 23:19:45

gegv..... nem mondtad ancsa

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:20:06

@tvbuzi: Radics ismer minden trükköt. Paródia, stand up, szóviccek, anyagcserehumor, drámai irónia, szatíra, groteszk, sírfelirathumor, túlzás, helyzetkomikum, metefóra, stilusváltás, ordtás.
Csak ő nyerhet.
Ugye.

Angora Cardi 2018.11.14. 23:21:11

@tvbuzi: kis vicces fiú ez a radics

OriginalBlackMamba 2018.11.14. 23:21:31

Most azzal mi van, hogy Anikó elmagyarázza az agyhalottaknak a szuperképességeket??

Mók_Ica 2018.11.14. 23:21:39

reni fején mi a franc van??? a sminkje is majdnem bohócos.....

tvbuzi 2018.11.14. 23:21:57

Jaffarnak mindig párás a szeme

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:22:07

mindenki tudja
mindenki látta

de mit??

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 23:22:20

Radics kihívja majd Radicsot, hogy ő mehessen vissza.

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:22:24

Letöltöm az appot és szavazok a jútyuber ellen!

Mók_Ica 2018.11.14. 23:23:04

radics téLLeg vicces..... és erát viszi.....

2018.11.14. 23:23:14

Gyááááááááááááááááááááááááááááááva

Angora Cardi 2018.11.14. 23:23:25

Kendőt rakd Erára uncsiii.hajrá Era!
Mégis befosott rolitól.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:23:32

bunkó férfiak vs. érzékeny nők?

sima Radics 66-34

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 23:23:38

mennyire egyedi húzás volt, kár hogy ezt már eljátszották mások

,, 2018.11.14. 23:24:19

Hátt, Radicsnak maradnia kéne, de nyilván Era a szimpatikusabb.

,, 2018.11.14. 23:24:52

@,,: mármint nekem is Era a szimpatikusabb.

tvbuzi 2018.11.14. 23:25:04

Ráraktam a jelemet Erára

Angora Cardi 2018.11.14. 23:25:07

Masodik héten már két pár baszik mint a nyúl.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 23:25:42

Reni fejével mi történt? Tiszta Nena,

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:25:47

@Nyuszomuszo83: na azért :) A csótányokat én is utálom...
Amúgy hajrá Era!

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 23:25:49

Vivike lovagolt radicska farkán?

Todd Chavez 2018.11.14. 23:25:50

Ez a “Kendőt rakd rá xy-ra” valamikor az előző évadokban kezdődött, amikor először csinálták, akkor tényleg hatásos volt, most meg már minden balfasz elsüti..

Angora Cardi 2018.11.14. 23:25:53

@Schlomo Goldberg: Roli nem mondhatta volna hogy rakd rá te magad?

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:26:10

szuperképességek?
vagy elvitte a fésű a műsoridőt
vagy egész egyszerűen betették az előzetesbe, de másnapra se fogták fel, hogy mi az?

,, 2018.11.14. 23:27:05

Akkor is uncsibb lesz a főgoni nélkül. Minden sztoriba kell egy.

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:27:06

@Angora Cardi: nekem is a nyulak jutottak eszembe :D

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:28:39

@,,: ó, ahogy hallottam, az önjelölt pszichomókus ki akarja csinálni az idegbeteget... lesz itt még mit nézni ;)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.14. 23:29:05

Na jóéjt, ez uncsi volt. Zsun kívül nem történt semmi. Zsun belül meg nem történhet.

Angora Cardi 2018.11.14. 23:29:14

@WICKEDWITCH: szerintem a pohár víznél is természetesebb nekik

Ja Vivike faszikája a nőd 36 milláért 2. nap mással baszik asszem kimerítette a ribanc kategóriát, homlokodon szarv kis influencer nő már? Gratula a szukához.

Lynette21 2018.11.14. 23:29:48

Az a baj, ha Radics visszamegy, annyira el fog szallni magatol, hogy az mar nekunk fog fajni. Ugyhogy en nem akarom, hogy visszamenjen! En mar szavaztam a fantomra. Mert csak akkor gondoltam volna meg magam, ha Krisztianra teszi ma a kendot, de hat az ugye nem volt opcio.

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:29:53

@VV9 Velőtrázó Vélemény: á, itt megbüntetik őket, ha megeszik a másikat ;)

Angora Cardi 2018.11.14. 23:30:26

@tvbuzi: ja az előbbi neked ment hogy ki kivel

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:30:52

@WICKEDWITCH: EKG!
Azt mondtam délután nem töltöm le az appot, de most fölköptem és alá álltam! Letöltöttem! Szavazram Erára! Nekem úgyis ő volt a szimpi! Ha a Zsuzsát hivta volna nem töltöttem volna semmit, max vasárnap pezsgőt mikor vmelyiknek megmutatják az utca ajtót!

tvbuzi 2018.11.14. 23:31:54

Illik az Alien zenéje a fürdéshez

nicu71 2018.11.14. 23:32:13

@WICKEDWITCH: es de jol latja egyemmeg! Tényleg mindig a legmagassabbra áll, székre ágyra,hogy mindenki lássa hallja az igazát.Megkedveltem vvvt

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:33:32

@Angora Cardi: én is meg akartam kérdezni, szóval köszi! :)))

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:33:35

@Angora Cardi: összejöhet egy mesternégyes a Fásy_Bunyós- Tibó mesterhármas után!

Mók_Ica 2018.11.14. 23:33:36

@VV9 Velőtrázó Vélemény: nem nézed hozé ármándó okos fejét???

Angora Cardi 2018.11.14. 23:34:21

Ginu találna itt jobb szextársat mint a beszarós csoki.

Mók_Ica 2018.11.14. 23:35:04

most őszintén? kit izgatnak fel ezek a villaszexek és zuhanyzós jelenetek hozé ármándón kívül??? óóóóóóóóóóóóóó....

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:35:08

Hunor és Lacika közül az egyik belapítja magát a top6ba.

,, 2018.11.14. 23:35:23

@WICKEDWITCH: hát meglátjuk, aztán nehogy csokireniginu parittyázásról szóljon innentől a kontent

Mók_Ica 2018.11.14. 23:35:47

hozé tegnap agyból nézte zsut.... höhöhöhöhöhö

Angora Cardi 2018.11.14. 23:36:01

@Ay Mama, Que paso: 100 tagú majd húzza alájuk a ritmust
@WICKEDWITCH: csókizlak

bElannaTorres 2018.11.14. 23:36:02

@Lynette21: én sem akarom, szerintem a nagy hangjával így is elnyomja a többieket.

,, 2018.11.14. 23:36:51

@Angora Cardi: kíváncsi vagyok, el tudná-e csábítani Rolit.

Mók_Ica 2018.11.14. 23:37:17

zsu tényleg bekattant a táncra..... igazi pszicho lett

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:37:31

@Angora Cardi: végül is VV5 óta nem volt villaesküvő

tvbuzi 2018.11.14. 23:39:04

Ez olyan volt mint mikor Röné megmutatta a csúnyáját

Maximista vagyok 2018.11.14. 23:39:28

Üdv, új kommentelő lennék, bár láttam az összes évadot valamint követtem a HV-t! De! Ma geccciii, kiélem magam egyfelől mert maximista vagyok, másfelől kibaszott szarügy ez hogy trianontól elvettek dolgokat. A másik fele meg hogy néz ki az egyik bőrötök? Szánalmas de engem Zsuzsu szórakoztat, a presszócigány viszont nem igazán, úgymond megy egy boks Erára ;) hogy kombózzam szét a parittyátokat gecccciiiiii!

Angora Cardi 2018.11.14. 23:39:29

Zsu hosszabb verzió bálnadíjas tanca kiégette a retinámat szoval pucérra vetkőzött gyakorlatilag.

Mók_Ica 2018.11.14. 23:39:30

megtudtuk, hogy hozé kuplerájba jár..... hurrá

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:40:05

Én mondtam, hogy pszichopata! Na Győző beharangozta a gruppent! Beszabehu!

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 23:40:08

milyen pszicho feje volt Zsunak tánc közben

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:40:12

@Nyuszomuszo83: nekem még helyet kell csinálnom a telómon, mert folyton rí, hogy tele van az agya... De majd holnap megejtem.
@nicu71: én azért ilyen messzire nem mennék, hogy megkedveltem, de ebben most vele értek egyet. Először még sajnáltam Zsuzsut, de most már egyre elviselhetetlenebb. Őszintén röhögni sem tudok rajta, mert még én érzem rosszul magam (tudom, egyéni szoc. probléma, de akkor is).

Pancsamanó 2018.11.14. 23:40:31

@Ay Mama, Que paso: részemről mind2 maradhat. Lacikában pozitívan csalódtam, azt hittem harsány s*ggfej lesz de nekem tetszik hogy a visszafogottak táborát erősíti. Kellenek ilyenek, ha csupa Radics meg IdegzsábásCocaZsuzsu lenne bent, hamar kiégne a műsor a sok ordibálástól.

Angora Cardi 2018.11.14. 23:41:18

@Maximista vagyok: gyere tesó
@Ay Mama, Que paso: ki lesz a pap?
@,,: tuti... barátja is megmondta BV-ben hogy alja nőkkel is leáll.

Pancsamanó 2018.11.14. 23:41:24

@Schlomo Goldberg: nála ez a default beállítás!

Mók_Ica 2018.11.14. 23:41:52

@WICKEDWITCH: ekg zsuval kapcsolatban..... rossz nézni....

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:43:26

@Angora Cardi: VV Fecó

@Pancsamanó: előbb utóbb rájönnek, hogy ők alig-alig szerepelnek(eddig) és meg fogják próbálni kint hagyni őket

Maximista vagyok 2018.11.14. 23:43:44

Egyem győzi elbaszott haját, hogy lehet így megjelenni?

Angora Cardi 2018.11.14. 23:44:21

Greg takarja az éteri pömpölőt.

,, 2018.11.14. 23:44:34

M@Angora Cardi: én ilyen dominás kapcsolatot képzelnék nekik, én kérek elnézést! Ginu dominatrix alkat, Roli meg tipikus szub.

Ay Mama, Que paso 2018.11.14. 23:45:07

Reni csak akkor vetkőzik ha pénz van a bugyijában?

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:46:16

Ez volt a gruppen??? Ez semmi nem volt...

bElannaTorres 2018.11.14. 23:46:27

@Ay Mama, Que paso: nem tudom hogy él meg belőle azzal a szögletes mozgásával :D azt hittem a lányok majd jobban táncolnak mint a fiúk, de nem :)))

Maximista vagyok 2018.11.14. 23:47:00

Nekem tűnik csak úgy hogy a holnapi öfiben minimum az egyik parittya kamu? Legalábbis a presszócigány feje nagyon érdekes.

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:48:02

@,,: ne fesd az ördögöt a falra!!!
@Maximista vagyok: üdv, ghecciii! Halljá' meg! (vagy hogy is mondják mostanában...) :)))
@Angora Cardi: Győzőt alapból nem nézem, úgyhogy ezt szerencsére megúsztam :)

Maximista vagyok 2018.11.14. 23:48:43

A radiátor homlokán az miafasz?!

,, 2018.11.14. 23:49:16

@Angora Cardi: ezt fejtsd ki bővebben!:)

Nyuszomuszo83 2018.11.14. 23:49:33

Zsu minek ült ott?? Jééé Hozéármándo sem érti!

Angora Cardi 2018.11.14. 23:51:27

3 alja pali végig dugna mindenkit. Kultura ömlik.

Schlomo Goldberg 2018.11.14. 23:51:35

VV9: Vivien pasija már le is szedte a közös képeket instagramról
forrás a Maunika.com

Angora Cardi 2018.11.14. 23:53:00

@,,: ott mesélte gregnek h ő szokott 2 fiu 1 lany felallasban dugni

Maximista vagyok 2018.11.14. 23:53:31

VillaPresszó :D beszarok, pláne azokon akik az ülést vezetik. IQ még a Pi-t sem éri el. Ők bevágják aztán mindenkinek, persze erről Krisznek lenne mit mesélni, aranyos fiú :) ja, geci, ez kellék.

uramatyám 2018.11.14. 23:53:37

Győzi, csak nyolc volt eddig. Ez a kilencedik.

WICKEDWITCH 2018.11.14. 23:54:15

Na, nekem ennyi elég volt mára, jó éjt mindenkinek! :)

,, 2018.11.14. 23:54:25

@Angora Cardi: áháhá, mik nem vannak:)

Jó éjt!

tvbuzi 2018.11.14. 23:56:29

Vv9 powered by parittya

szmoti 2018.11.15. 00:32:17

Sziasztok :) Ma lesokkolódtam :D ez a Zsu ez szegény botrány :D
Kicsit más téma, lehet tényleg kicsi a világ Krisz és Hunor vezetékneve ugyan az :D

Cimili 2018.11.15. 00:41:19

sziasztok! a mairól lemaradtam, de hála nektek mindent tudok. Kösziiiiiiiii :))

Cimili 2018.11.15. 00:42:21

@tvbuzi: ez jóóóóóóóóó :DDDDDDDD

mézescsók 2018.11.15. 02:01:07

@Angora Cardi: Vivi nem is menyasszony szerintem. A gyűrűt saját magának vette, és még az sem biztos, hogy valódi.

mézescsók 2018.11.15. 02:04:15

@Nyuszomuszo83: Mert ki kellett deríteni, hogy került oda a vasaló, vagy hajsütővas?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 02:26:05

Ha a jutuber kerül vissza akkor még azt is túl porgi amit első nap lenyomott, iszonyat gazba fogja tolni és ramegy Rolira ezerrel, mert nagy lesz az arc.
Nem mehet vissza ez a fogyatékos mert nézhetetlen lesz a műsor, csak róla fog szólni, és az elég fárasztó lenne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 02:27:45

Jól láttam, csoki greget tomte a taki alatt?

Costanza 2018.11.15. 03:22:52

Nem azt mondta a bohocra sminkelt lany, hogy o nem fog szexelni??

Costanza 2018.11.15. 03:38:39

@Schlomo Goldberg: valoban nagyon eros egyeniseg

Angora Cardi 2018.11.15. 05:18:53

@mézescsók: Az egész nő nem valódi, a 18 év sem ha engem kérdezel. Egy tizessel többnek néz ki. Simán el tudom képzelni, hogy egy kitalált sztori az egész menyasszonyosdi.

Costanza 2018.11.15. 05:53:18

@Angora Cardi: szerintem ranezesre hivatasos, szteroidos kamu boyfrienddel

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 07:37:31

@,,: Pontosan ez a gondom nekem is, azt hiszem nem szavazok. Jaffar nem győzött meg arról, hogy képes lesz átvenni Radics helyét a főgonosz státuszban.

Proctor Ingram 2018.11.15. 07:42:46

Hu, hat nem tudom, ki hogy erzi, nekem ez az elso 7-10 nap iszonyu porgosnek tunt :D vagy mondanam inkabb kovethetetlennek es kaosznak...minden napra uj bekoltozo, mar egybol feladatokat is kaptak a villamester pozicioert, es ezt az egeszet sikerult megkoronazni a kikoltozos-bekoltozos-kivalasztasos adassal, ami extra kinosra sikerult, foleg, hogy a vegen konkretan semmire nem maradt ido...ugy tunik, annyira unalmasnak latjak az embereket meg a szerkesztok is, hogy egy hetet nem adtak nekik osszecsiszolodni meg kibontakozni, mondjuk az is teny, hogy azt a kis szabadidejuket tenyleg csak baszasra hasznaltak a villalakok :) Cintike kiesesen egyebkent meglepodtem, nem gondoltam, hogy benne lesz az utolso kettoben, ugy tunik ez a nyilt kurvalkodas mar a nezoknek is sok volt. Mondjuk azon is meglepodtem, hogy Hunor lett az elso, aki netto 3 percet szerepelt eddig a musorban. Na mindegy, egyebkent ugy latom lassan tenyleg kezdenek lenyugodni a jatekosok, kicsit csokkent a libido es elkezdtek “viselkedni”, ennek megfeleloen kezd roluk a velemenyem is megvaltozni...Radics mondjuk szerintem meg mindig a legvisszataszitobb ott bent, igazabol barkit hivott volna ki ellene szavaznek, de sajnos ugy erzem Era nem fog visszajonni :( Eraban es Roliban amugy nagyon biztam, mert ugy tunt, kicsit tobb eszuk van, de eddig sajnos semmit nem mutattak, sot azt a par megnyilvanulasukat inkabb talaltam ellenszenvesnek, de meg igy is hajlamos vagyok bizalmat szavazni nekik, biztos nem lehet egyszeru kibontakozni ugyhogy meg nem irtam le oket. Zsuzsu viszont nalam felkuszott a kedvencek koze, az Eraval valo veszekedesuk zsenialis volt, de ugy lattam, masoknak is “szimpatikus”, nem veletlen vegzett 4.helyen a szavazason :) Adri halistennek az elso napja utan nagyjabol el is tunt, ennel tobbre nem is vagyok belole kivancsi. Renire meg mindig nem tudok rosszat mondani, viszont Dzsinu nalam jelenleg a legellenszenvesebb lany, egyszeruen gusztustalan, foleg ahogy jatsza az okos es hatarozott not, amiota bement csak Csoki farkan porog, szanalmas. Gregtol is tobbre szamitottam, vartam, hogy kijojjon belole a kis geci Ken, ebbol egyelore nem sokat kaptunk, elegge el van tunve, azon kivul amikor kiugrik a zsamoly mogul random es visit, hogy o se nem lany se nem fiu...most meg kell eroltetnem magam, hogy kik vannak meg bent, a tobbiek annyira nem fogtak meg :D arrol nem is beszelve, Radics persze beszart es nem merte kihivni Rolit, de ugyis kimagyarazta, senkinek nem fog feltunni, hogy csak csicska volt, sajnos valoszinu vissza fog menni es meg nagyobb lesz az arca. En egy videojat se lattam a youtubeon, nem is erdekel, egy megnyilvanulasat sem talaltam viccesnek, csak kinosnak es szanalmasnak. Nem tudom ez az ember milyen visszajelzeseket kapott, hogy ennyire rohadt jopofanak erzi magat, minden esetre nagyon orulnek, ha megis pofara esne ezen a parbajon...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:04:42

@Proctor Ingram:

Radics veszte a magabiztossága, aki kijelenti hogy ő nyeri a VV-t és kint hagy mindenkit az sose nyert :))
Olyan ember nincs aki magát fényezi ennyire, hogy én vagyok a legviccesebb, akkor lenne hihető ha a környezete jelzi vissza hogy tényleg poénman, de mióta bent van nekem kínos hogy nézem a szenvedését, annyira erőltetett hogy ez azoknak is lejön akik követik a csatornáján, a leggázabb karakter a hörcsögfejű mellett.
Bár a magabiztossága is kamu mert első napon bebőgte hogy ő mindig szopik az életben és semmi se jön össze, egy ország világ látta ezt a magabiztos csávót beríni a mosókonyhába, előtte 10 perccel meg a másik fogyatékost pátyolgatta hogy nem érdemes sírni ilyenért :)))))))

Tegnapi cuki ZSu-ból pszihopata ZSu lett, teljesen kész a nő, látszik hogy valami baj lehet a fejével, sérült mint állat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:07:58

@Proctor Ingram:

Itt néhány agyhalott Radicsot élteti, de túlnyomóan ultragáznak tartják ezt a mankeet.

www.youtube.com/watch?v=Ek5vm7x-blA&t=1s

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:11:04

@úgymond olvasó mmkk:

óóóó hogy raknam báléd hajjakmeg tesa gec

:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 08:17:34

@szociál: korán reggel mán osztod az eszet, miiiiiii?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 08:20:17

@szociál: +1, abszolút. már egy hét után unalmasak a viccesnek szánt, de hervasztó poénjai.

Era lehetett volna okosabb Zsuval, kár volt ezért az alpári kurváért - gondolom arra célzott, hogy Bükfürdő gyöngye gyorsan dobta le a textilt, egyedüliként a lányok közül.
pedig jó téma lehetett volna a párbajra a nőiesség, csak a holnapi együttlétekkel nem valószínű, hogy célt ér ez a hajó. l

de szavazzunk!

Angora Cardi 2018.11.15. 08:26:08

@adamskij: Az adásban csak a produkció egy részét adták le, de a BV-ben már az egészet, amikor Zsu már letolt bugyogóban pucsít. A fiúk arca priceless volt, kiguvadt döbbent arccal nézték a jelenetet, talán csak Csoki nyalta meg a szája szélét néha, de a többiek inkább megdöbbentek voltak Hunorral az élen, mint izgatottak. Szegény Zsu az oltást bátorításnak vette, bár akinek nincs a vérében az magától nem dobja le a textilt.
Era és Zsu vitáját előbb leadták az adásban mint a BV- ben láthattuk volna Zsu teljes "táncát", így érthető ha Era kiakadt a barátnője megnyilvánulásán, csak nem volt koherns a nézőnek, ill. nem nézi mindenki a BV-t... Mindenesetre én maximálisan Era mellett vagyok, tetszett ahogy osztotta ezt a buta szutyok Zsut, aki semmilyen érvet nem tudott felhozni hogy mivanteeeee zsíroshajú..

Angora Cardi 2018.11.15. 08:27:55

@Angora Cardi: *koherens
* mint, hogy mivanteee zsíroshajú

sorry az elgépelésekért, még álmosan

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 08:28:16

@Angora Cardi: árad belőled az emberbaráti szeretet, a "buta szutyok" kifejezést felveszem a trash szótárba :DDDD

Proctor Ingram 2018.11.15. 08:30:11

@szociál: persze, ez jogos, hogy igy senki nem nyert, remelem is, hogy masok is igy latjak es letorik a szarva, mert az szegyenteljes lenne, ha visszamenne es meg erre rarakna..nekem kellemetlen nezni, rontja az “elmenyt”, egyszeruen rossz nezni.az is jogos, hogy masodik nap mar bogott a mosokonyhan, azt el is felejtettem :D koszi a videot, meg is nezem ;)
Hat Zsuzsu szerintem nem pszihopata, egyszeruen csak nagyon nagyon egyszeru es buta, es nagyon nem erti, mi tortenik korulotte, miert neveti ki mindenki, es mar gyult benne a feszultseg, de szerintem nem rosszindulatu lany. Abban a balheban nagyon csunya szo se jott ki a szajan ha jol emlekszem, csak hogy zsiroshaju meg hasonlok :)

Angora Cardi 2018.11.15. 08:33:50

@úgymond olvasó mmkk: nem szeretek negativi lenni de nálam Zsu nagyon a legalja Renivel együtt - ha még Ginu disztingvál is de ő sem az a szint akit el tudnék tűrni, a kitartott Vivi hát szintén köpedelem, szegény Adri meg unalmas hol van az ordítozásba oltott szereplés vagy mégis csak szerep volt?
Csak Erát tartom szimpatikusnak a benti lányok közül, ez azért eddigi évadokban nem volt ennyire negatív nálam, megyek is feltöltöm magam egy pozitív bögre kávéval, kérsz? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:35:00

@úgymond olvasó mmkk:

elmegyek rád, ha mégeccer bekósoltsz tesa :P

@adamskij:
Óvodás szinten tolja a Radics, tényleg szánalmas ennél egy Aurélio hatványozottabban jobban érvelne, meg ellőne néhány poént, ez meg a hadaró szövegével saját magát oltja le.
Nem is értettem miért nem osztotta ki Hunyor kint a bagóban mikor elkezdte ecsetelni az a mankee hogy bírja meg minden de kiviszi és kint hagyja mert ő vicces, ő meg csak egy csöves aki a Rolihoz csapódott, szét lehetett volna oltani hogy kéne egy szavazás a villában mennyire vagy vicces pajti :)

Era kár hogy bele ment ebbe, mert a párbajon simán beteszik ezt a videót is és ez szavazatokat vihet el, de még így is sokkal többet utálják a nagyarcút, eleve azért mert úgy beszélt a nőkkel, ez meg a csaj szavazóknál kicsapja ;)
Arra leszek kíváncsi Zsu melyik párbajhős mellé áll, mert majd választani kell, ha Radics mellé akkor megpecsételte a sorsát, ha Era mellé akkor még van esélye hogy ne menjen teljesen el a trsahbe.

Angora Cardi 2018.11.15. 08:35:09

@Proctor Ingram: Nincs meg a szótára ahhoz, hogy érdemileg vitatkozzon.

Angora Cardi 2018.11.15. 08:36:45

@szociál: Erára tippelek, mert a vita után is mondta, hogy szóba fog állni vele, mivel együtt kell élniük, szóval talán nem örihari a dolog, de Radicshoz állni Erával szemben nagyon gáz lenne, talán érzi a trashkirálylány.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:37:41

@Proctor Ingram:

Sztem az RTL_nél is kiverte a biztosítékot , többet vártak tőle, elengedik a kezét és kiesik mint a xar.
Ezzel beparáztatva bent mindenkit hogy az erősnek hitt játékos seperc alatt ki tud esni, és komolyabban fogják venni a játékot.
De a stricizés menni fog ugyan úgy az agyhalottak között, csoki és hörcsögfej cumiztatni fogja renit meg dzsinát amíg hagyják.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 08:38:24

@Angora Cardi: egy termosznyi teát már magamba döntöttem, várom a hatását :D

@szociál: fene a gusztusodat, gecc! amúgy egyetértek azzal, amit írsz (hajjámeg!)

Angora Cardi 2018.11.15. 08:38:55

Viszont egy Hunor-Lacika-Greg talán Roli szövetséget megnéznék a három ócska macsóval szemben, akit csak hangoskodnak de több a füstje, mint a lángja. Csak az első három még nem mutatta meg magát, Roli próbálkozik de kellenének mellé a muskétások.

Lacika a bemutatkozóhoz képest lófaxt se produkál, annyira utálom ezt az átlátszó figyelj tesó itt a szereped ezt kell bent játszani dolgot, mert láthatóan bent már nem hozzák a szerepet, mint a lufi Adri, és valós személyiségük a hö és parittyázzunk-on kívül nincs.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:40:00

@Angora Cardi:
Gondolom Kebab is Era mellé áll, meg Rolit is csípi bükkfürdő ezért nagyobb az esély, nem hiszem hogy pártatlan lenne, mert akkor kimaradna minden feladatból, és ezek hiányozni fognak a legszebb pillanataiból :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 08:40:17

@Angora Cardi: kihagytad a geci, izé, haljakmeg tengelyt, óriási szókincsük alapköveit

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:41:15

@úgymond olvasó mmkk:
már készültem a nyugiba bömbizni, jól esik hogy mellém állsz te kis....................izé :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:42:59

@Angora Cardi:
Ha kiesik jutuber akkor kevés lesz a hörcsög és tsokoládé, marad nekik dzsinu és reni, a 4 leggázabb forma fog csapatot alkotni :))

É2I 2018.11.15. 08:44:28

Gyó reggelt!

A szavazás jelenlegi állása:

Akarjátok-e Radicsot vissza?

5 igen,

96 nem

ÉS!!!

11-en greget akarják csoki szószban!

A szavazást sztem fenntartom a párbajig, mivel arról szól - alapból -, hogy mennyien akarjuk, avagy sem radics kidülesztett szemeit látni a párbaj után.

A link: www.easypolls.net/poll.html?p=5bec4168e4b00ce2d91787cf

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 08:46:18

@szociál: ma ne bömbizzél, baszomaszádat, hanem elemezz, mert tetszik, amit írsz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:46:39

@É2I:

megmondom őszintén szavaztam, radics nemre úgymond

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:47:18

@úgymond olvasó mmkk:

jóvanmá, nem kell ennyire nyalni szaunás hercegnő :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 08:49:11

@szociál: az úgymond nyalást meghagyom a pillangóknak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 08:51:58

@úgymond olvasó mmkk:
Radics szerint ha egy nőt lehernyózol az nem bántó, mert valójában egy szép pillangó lesz belőle :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 08:55:12

@szociál: a hernyó kicsi és aranyos. én nem vagyok kicsi és aranyos, így nem veszem magamra :P

Angora Cardi 2018.11.15. 08:59:55

@szociál: Majd szépen egyenként hazamennek.

Proctor Ingram 2018.11.15. 09:00:44

@Angora Cardi: nyilvan se Renivel se Zsuzsuval nem tartozkodnek egy legterben onkent :) de igy kivulrol nezve en eddig rajtuk nevettem, egyelore ennyibol tudtam “jo” velemenyt formalni :) persze ez is csak ilyen “ha nincs lo jo a szamar is”, de sajnos ertelmes taktikat meg izgalmakat nem nezek ki ebbol az evadbol egyelore :( nekem is egyertelmuen Era lenne a lanyok kozul, akivel szimpatizalok, amikor Radiccsal vitaztak az tetszett, a Zsuzsus balheban sajnos nem is hallottam, amiket mondott, Zsuzsu tulharsogta :) de orulnek, ha visszamenne es jobban kibontakozna...Lacikat es Hunort sajnalom, hogy el vannak tunve, jo lenne, ha lenne egy ertelmesebb ferfi brigad, bar Lacikabol annyira nem lattam semmit, hogy azt se tudom melyik oldalhoz csapodna

Pancsamanó 2018.11.15. 09:02:36

@szociál: Sosem volt cuki Zsu. Az első naptól kezdvecahogy a szemét sunyítja mikor beszél, látszott rajta hogy baromi ellenszenves emberke. Csak az affektálása megvezeti az embereket mert a női affektálás valamiért sok pasi szerint cukker. De a sunyi szemforgatása elárulta a csaj jellemét a szemfüleseknek :)

É2I 2018.11.15. 09:03:10

@úgymond olvasó mmkk: Na én láttam már akkorát, mint a csoki péló. Az minden volt, csak se nem kicsi, se nem aranyos. Leginkább egy sárgás-zöldre érett krinolinra hasonlított.

(Egyébként elraktam egy dobozba és tavasszal ez lett belőle: hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_p%C3%A1vaszem )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:03:20

@úgymond olvasó mmkk:

Akkor dömpernek hívlak, úgymond :)
Az jó lesz kis szaunásom ? :)

@Angora Cardi:
De az plusz egy hét per fő trash amíg ezek bent vannak, ezt a Csokis bermuda 3 szöget is le kéne zárni mert már most unalmas.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:04:34

@szociál: mindig tudod, milyen bókra vágyik az ember lánya :)

Pancsamanó 2018.11.15. 09:05:54

@Proctor Ingram: Egy Lacika-Hunor-Roli nagy ellenpólusa lenne a Radics-Krisz-Csoki kreténtriónak. Nem tudom miért nem állnak össze.......együtt ütősek lehetnének. Talán még nem mernek elköteleződni, Hunor és Lacika nem mer nyíltan ellenséget szerezni sajnos :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:07:46

@Pancsamanó:
Már első naptól látszott nála valami, az affektálás nagyon túl lett tolva, kisfilmjében ennyire nem nyomta nem ?
Pont ez a baj nekem a melegekkel, az affektálás, lehet valaki úgy is meleg hogy elsőre nem is látod rajta, de Greg ezzel a sellős izével már túl durva, meg ahogy sztorizgat a szopásokról meg hogy élvezi hogy a másik farkához ér a farka mikor mást seggbeizél....majdnem rókáztam :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:09:35

@úgymond olvasó mmkk:

tesa vagy, rágjam ki a szíved :ragjaaszivet

@Pancsamanó:
Lacikának le fog esni mennyire gáz a másik csapat, oda fog csapódni Roliékhoz.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:10:07

@szociál: de ő nem meleg, hanem pánszexuális sellő (merman?)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:10:49

@adamskij: "Era lehetett volna okosabb Zsuval, kár volt ezért az alpári kurváért" Szerintem is. Neki is eldurrant az agya, sajnos. Erával az a baj, hogy a legnormálisabban játsza a játékot, de sajnos abszolút hiányzik belőle a csibészség, ráadásul most a barátságkarkötőjét is nagyon hamar a sarokba vágta... Radics nem olyan rossz karakter, és eléggé jól látja magát kívülről is. Azt a mondatát pl. nagyon díjazom, hogy " az elején nagyon elszállt az agyam, azt hittem, hogy egy hét alatt kell megnyernem a játékot, de tévedtem..." Ejj, nehéz a döntés....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 09:11:20

Nem tudom elképzelni, hogy Radics menjen vissza, ennyi volt benne, azt a triót robbantani kell. Aztán jöhet Mókuscickány is és máris átrendeződik minden.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:11:25

@úgymond olvasó mmkk:
De ha nem meleg akkor mér dugdos sapikat sheggbe, és miért szeretné hogy Lacika meg oráloztassa ?
Hót meleg a Kebab.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:14:08

@szociál: Ez attól is függ, hogy Era esik-e ki, vagy Radics. Ha Era, akkor Roli mellé fog húzni, ha Radics, akkor az ő helyét kell átvennie. Szerintetek egyébként kinek van esélye átvenni a feketék vezére címet, ha Radics esik ki?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:14:25

@VV Erőlegény:

Azért az mindent elmond, hogy egy jó mondata volt amíg bent van a villában, egy db, és azt is a vlogjában mondja el sumákba.
Ultra gáz a Radics, ez a pali ha vissza megy ugyan úgy elfog szállni az agya mint amikor beköltözött, és ezt még hányszor kell nekünk végig szenvedni ? :)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 09:14:51

@VV Erőlegény: Segítek. Radics nulla, Erában sokkal több konfliktusforrás van, bárkivel össze tud veszni. Amúgy az alvó Radics kifestése az ő ötlete volt, Csokit lazán ráveszi bármire, mondta is. A Zsu vitát túltolta, látszik, hogy azért van ott feszkó belül a csajban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:15:35

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Te már játékos melletti szurkoló vagy, én még játék melletti. :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:15:37

@VV Erőlegény:
Sötétek vezére címet Csoki kapja, mert ő a parittyakirály, még ha nem is parittyázott.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:17:45

@szociál: én csak őt idéztem. szerintem is hóttbuzi

É2I 2018.11.15. 09:18:08

@VV9 Velőtrázó Vélemény: A mókuscickány radics nélkül be fog bújni a szaunába és ki se jön, max. csoki megy be néha neki szalámit adni. Ilyet is meg olyat is...

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 09:18:36

@VV Erőlegény: Egyedül Rolinak szurkolok, mert eddig is a legszimpibb volt, meg tegnap jókat hallottam róla egy közös ismerőstől. A játék szempontjából meg egyértelműen Radics kiesése kell, rátelepszik az egészre, de cseppet sem szórakoztató. Era játékában több a ráció.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 09:19:21

@É2I: Pont azért kell őt kinyomni másodikra. Szerintem akinek a hibabit mellett van egy másik is, az erre hamar rájön.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:21:02

@úgymond olvasó mmkk:
Kamerák nélkül körbeszopná Hunyort és még Csokist is Kebabka, ha valaki látná mennyire rájuk gerjed egyből elfüstölne a Shellő izéje, ezért csak ábrándozik, és úgy néz rájuk mint más egy Modigliani képre :)
Nem hiszem el hogy a külvilágból nem jönnek fel olyan hírek hogy homi gruppenben vett részt Greg, még talán videók is vannak :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:21:35

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Tudom, de Era Roli legtermészetesebb szövetségese.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:21:47

@szociál: szerintem jól választott magának barátokat, és ezért nem derül ki róla semmi szaftos.

Costanza 2018.11.15. 09:22:37

@szociál: most biztos vicces, de lehet meg egy par ev es semmi nem lesz tabu csinalni bent, musorert mindent

É2I 2018.11.15. 09:23:11

@szociál: Mivel a valólóságban hetero-, homo- és biszekszuális létezik. Más nics, csak jó pár egyed kitalál magár - esetleg másra- valami addig nem volt kifejezést és aztán az terjed vagy nem.

(Személyemnek az már buzi, aki a saját nemével folytat szekszuális kapcsolatot, ergo annyira a bi kategória sem létezik. :P)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:23:11

@É2I:

hörcsögarc szétesik ha Radicsot kint hagyja Era.
Megjegyzem az esetek nagyobb hányadában azok jutottak vissza akiket kihívtak, nem a kihívók :)

Pancsamanó 2018.11.15. 09:23:40

@szociál: a kisfilmjét nem láttam, az eltúlzott arcmimikája nagyon durva volt már 1. nap..ahogy összehúzta a szemeit mikor beszélt, olyan sunyi hogy a hátamon futkosott a nemlétező szőr.

Angora Cardi 2018.11.15. 09:23:52

@VV Erőlegény: Ánusz mögé fognak besorolni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:24:25

@szociál: Ez jó poén, de én az igazi alternatívákat kérem. Csoki szerintem karakter színész ebben a játékban, ugyanúgy mint Greg, meg Zsu. A feketék vezére Csoki hiányában szerintem Vivien lesz.

Angora Cardi 2018.11.15. 09:24:32

@É2I: bi témában egyetértünk végre valaki

Ay Mama, Que paso 2018.11.15. 09:25:00

@Proctor Ingram: Hunor=VV5 Caba effektus, jóképű, halk szavú, valakinek lehet hogy titokzatos is

Radics honnan meríti a kiapadhatatlan önbizalmát? a youtube videói nézettségéből (van egy másfél milliós és jópár több százezres)és agyának feneketlen sötétségéből

Ginu igen. valamibe kapaszkodni kell és az Csoki farka

Pancsamanó 2018.11.15. 09:26:35

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Ez az, ez nagyon jó megfogalmazás, Radics rátelepszik az adásokra és az egész műsorra, ráadasul önjelölt showman, a szerkiknél kivágja sztem a biztosítekot, hogy állandóan arról beszél hogy ő a legviccesebb, csak miatta nézik stb.
Vissza fog vágni az rtl azzal hogy kirakják....."nesze b+, így is lesznek nézőink k*cs*g" :)))

É2I 2018.11.15. 09:27:31

@VV9 Velőtrázó Vélemény: @szociál: Pont azt mondom; mókuscickány el fog tünni a képernyőről, ha radics kinn marad. Max akkor nem, ha valamelyik parittyázni fog vele. Ezt sztem ő is tudja, azért ment rá szintikére, majd zsura, de szerintem hamar rá fog menni kebabra :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:27:46

@É2I: ha hiszed, ha nem, van még ezen felül úgynevezett tudományos körökből érkezett felosztás, a homo, bi, hetero, aszexuálison kívül van még a szürke aszexualitás is, amibe beletartoznak a különböző parafíliák (pl. az objektofília, vagy a nekrofília), meg a szexuális devianciák (pl. a demiszexualitás) is

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:28:24

@úgymond olvasó mmkk:

Lehetséges hogy jó körökben mozog, és a tranvik is aranyosak akikkel csacsog :)

@Costanza:
Díjaznám ha a VV9-ben még nem lenne melegpornó, mert akkor fogalmam nincs ki fogja nézni, ráadásul délután 5-kor hogy adják le :)

@É2I:
Ahogy mondod. Szerintem is olyan hogy biszex nincs, aki egyszer már kezébe vett egy farkat férfi létére az nem biszex, az kajak meleg, még ha nőkkel is jóba van.
Hogy lehet divatból lesz*pni valaki, vagy kíváncsiságból ??????????????

Angora Cardi 2018.11.15. 09:29:37

Szerintem nem Csoki hanem Ánusz mögés sorol be a sötét párt. Csoki buta és nem vezér egyéniség. Ánusz sem az, csak a titokzatoskodása mögé beleképzelik a sötétek, hogy mekkora májer és beállnak mögé mint egy maffiavezér mögé, Csokker oda udvari bohócnak azért pont jó lesz meg lelkesítő embernek. A két luvnya meg a farfizükön evez majd.

Angora Cardi 2018.11.15. 09:30:34

@szociál: Nem divatból, hanem pénzért esetleg?

Pancsamanó 2018.11.15. 09:31:48

@Ay Mama, Que paso: Én ott Csaba-párti voltam. Igen, én mindig az okos de halkszavúbb játékosok pártján állok :))))
Csaba, Robin nálam favoritok voltak, előtte Szabolcs, Vitkó Laci és Miló (az első 3 nyertese).
Csabin kívül győzött is mind :) Attilás évadban Csaba csak 2. lett, de elismertem Attila kiváló műsorfolyam-vezető képességeit. Bár szerettem volna ha ott is a jó győzedelmeskedik, de tény hogy Attila úgy megvezetett többezer nézőt hogy elismerésem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:32:16

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Sztem egy 11 fős közösségben csoportok mindig vannak, csak folyamatosan alakulnak. Biztos, hogy lesz két fő pólus később is és lesz két-három vándor játékos. Hozzáteszem, ez a kedvenced, Roli, egyetlen esélye, mert egyéni játékban hamar kiesne.

Angora Cardi 2018.11.15. 09:32:38

@Costanza: pacsi az eltartott hátsó lábadra :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:33:27

@VV Erőlegény:
Van benne valami, lehet Vivi lesz, de lehet dzsinu is akár ha felszívja magát.

@Ay Mama, Que paso:
Hunyor a VV1 Szabija, csak az alpáribb változata.

@É2I:
Én kinézem hörcsögarcból hogy kirázza Kenbabának a nyugiban, csak hogy még nyerjen egy hetet :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:33:32

@VV Erőlegény: Egyetlen alternatíva, ha három pólus alakul ki.

É2I 2018.11.15. 09:33:36

@úgymond olvasó mmkk: Ok, de nem akartam itt kisdoktorit írni :P A hétköznapi felfogásban e három mögé tud jelentést tenni az átlag ember fia, na jó monjuk csoki nem.

Maximista vagyok 2018.11.15. 09:35:21

Megpróbálkoztam álmomban megfejteni a trianoni csajt de nem sikerült. Addig jutottam hogy azért van annyira cuki hogy szájba köpném, lehet helikoptereznék is neki (mondjuk adottságaimat tekintve lehet hogy csak drónozás lenne). Mennyit kellet castingolni vajon hogy ezt megtalálják...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:35:43

jó ez a blgomotor gyerekek, imádom e

Angora Cardi 2018.11.15. 09:36:20

@VV Erőlegény: Én nem gondolom, hogy ezek a magukat vezérhímnek tartó díszfaszok egy nőnek is átengednék a vezér szerepet, mind macsó és hímsoviniszta. De a nagyobb baj, hogy a kislányok is mind besorolnak a palik alá azonnal - egyedül Era nem sorolt be, a többi mint azonnal vágja magát gerincre ahogy ránéz az egyik hím.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:36:30

@É2I: én meg túlságosan hajlamos vagyok ilyenekbe belemenni, be is fogom :D

Angora Cardi 2018.11.15. 09:36:54

@Angora Cardi: ja igen azt akartam ebből kihozni, hogy a luvnyák ezáltal magukat másodrangú állampolgárrá avanzsálják a vellában

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:37:05

@Maximista vagyok:
milyenek jelentkeztek ha ez a csaj befért a villába ????????????

Maximista vagyok 2018.11.15. 09:38:41

@szociál: szerintem a casting alatt a team tuti be volt tépve

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:39:43

@Angora Cardi:
Ha kiesik Radics akkor már hörcsögarc nem fog rámenni Zsura mert a többiek megvédik a csajt, ezért csak dzsenifer vagy mia tököm a neve meg reni marad, Vivike csokra fog rámenni, esetleg hunyorra de az egy másik csapat, nem tudom beveszik e ha annyira spanol a sötét oldallal.

Maximista vagyok 2018.11.15. 09:40:46

Mi lesz itt ha lesz ismét iskolahét. Azt tuti végig kell majd jegyzetelnem, nehogy hülyén halljak meg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:41:44

@Maximista vagyok:

:))
külön dealerük van mint a googlenak :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:42:45

@Maximista vagyok:

Lehet pont az iskolahét miatt tarja bent Radicsot az RTL :(
Mert abban nem lesz poén ha Era mindent tud.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:42:53

@szociál: Ginu hatalmas csalódás eddig a játékban. Egyáltalán nem látom benne a falkavezér erejét, pedig ahogy bejött azt hittem, hogy mindenkit az ujjai köré fog csavarni. Teljesen betattikázta magát egy zsákutca karakterbe, és annyira meg van bántva a nőies hiúságában, hogy azóta is vakon ténfereg a zsákutca lezárt végében.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:43:59

@szociál: Hát azért abban, hogy Era mindent tud, nem lennék annyira biztos....

Maximista vagyok 2018.11.15. 09:44:57

@VV Erőlegény: Ginu egy szánalmas ribanc. Egyik benti nőnek sincs túl sok tartása. Talán Erának de őt valszeg a retekklub hazaküldi.

É2I 2018.11.15. 09:44:58

@Maximista vagyok: Ez a drónozás jó, lopom :D . A castingolás sztem nem nagy művészet ezeknél. Belterjes banda, akik egymást ajánlják be, meghallgatáson még csak iq tesztet se kell kitölteni. Egy átlag ember 10 perc alatt leveszi mekkora gyökér ül vele szembe.

-Jól nézel ki? - A lejobban az országban, sőt még a Dunántúlon is!
-Mit vállalsz be? - Mindent amit kell. Na jó, kígyóval nem, attól félek.
-Milyen sukárnak tartod magad? - A leksukárabb. Tavaly én vótam a falu szépe, még énekelni is kellett, az is jól ment. Csak a szarospista nem tapsolt, mert bevót baszva, mint szokott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:45:18

@VV Erőlegény:
jah első nap tök stramm csaj benyomását keltette Ginu, erre már osztozik a kamionsoros Renivel egy Csokin bmg :O
Vivi is eljátssza a megb*szhatatlan énjét, és könnyen kapható csaj lesz belőle az első bepiálás után :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:45:52

@szociál: remélem, azt hiszik, hogy csokiban több a potenciál, és rá akarják építeni az iskolahetet, nem radicsra

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 09:46:32

@Pancsamanó: Felsoroltad azokat, akiket én ki nem állhattam. A sunyik gyülekezete, üresfejű senkik, akiket a néző ruházott fel képzelt tartalommal.

Angora Cardi 2018.11.15. 09:46:39

@É2I: 10 perc alatt? :D ránézésre!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:47:24

@É2I:

De ZSunál az első beszélgetés után levágható hogy jóval nullább karakter a többihez képest, bükkfürdős kis izé, lehet csak megsajnálták, vagy nemtom.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 09:47:35

Jóóó reggelt! A tegnapi számomra a legalja volt eddig, Zsuzsi és a viselkedése.. Az ilyen nőket tudnám szívlapáttal csapkodni, addig míg van benne szusz. Rémesen irritáló, ostoba nő, aki olyan sötét, mint az éjszaka. Ezt Era is megmondta neki, nem csak a haja sötét, hanem a feje is. Nekem kifejezetten tetszett, hogy Era nem hunyászkodott meg és kinyilvánította a véleményét. Mert ha az okos enged elvet érvényesíti akkor a többi azt gondolja bár mikor lehet alázni és mindennek el lehet hordani, úgysem fog visszaszólni. Ezek az egybitesek nem is ismerik az okos enged szólás, mivel csak az a lényeg náluk, hogy valaki mindig üvöltsön, mert ha hallatod a hangod akkor ott vagy és szerepelsz. Hogy ez antipatikus a nézőknek az nem jut el a tudatukig. Radics egy veréb, ő nem csinál műsort csak saját magát sztárolja, ami egy nulla. Remélem nem megy vissza és ott kezdődik csak az igazi borulás. Mert a triumvirátus borul. Ánusz eltűnik, marad a Csokival való rém érdekfeszítő parittyázásról szóló csevej. Reni és Ginu egy síkon mozognak a csokifasz körül, de hogy még meg is beszélik ki alszik vele az már észbontó. Tényleg semmi női tartás nincs bennük. Hunyor tujaként fog ellavírozni egy jó ideig. Reni nulla. Vivi is csak hangját hallatja, remélem Zsuzsit idegbe teszi és tettlegességig fajul és valamelyiket kizárják! Az érdekes lenne! :D Rolinak van esze, de a viselkedése néha érdekes. Az hogy reggel a zenére mindegyik szárazbaszást imitál ez szerki utasítás?

Maximista vagyok 2018.11.15. 09:47:53

@úgymond olvasó mmkk: Csokinak az iskolahétig bent kell maradnia, azt nekem látnom kell, meg kell élnem! Ha kiesik dögöljek meg itt kint csak neki csinálok egy iskolahetet.

Angora Cardi 2018.11.15. 09:48:24

@Costanza: pusz :)
@szociál: Ánusz sztem nem kerül át a másik oldalra. Viszont Zsut a haverja Ken is bíztatta, hogy menjen rá Ánuszra, én ott még érzek egy elvarratlan szálat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:48:40

@úgymond olvasó mmkk:

Megmondom őszintén, szerintem az iskolahetet és túl trollkodná radics, ezért az is nézhetetlen szemét lenne, úgymond.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:48:44

@Maximista vagyok: :DDDDD nem követem olyan nagyon mélyen az idei VV-t, mint az előzőt, de az iskolahetet mindenképpen megnézem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 09:48:54

@Angora Cardi: Szerintem a fiúk között Radicson (és Rolin) kívül benn más nem képes a falkavezér szerepre. Na jó Jaffarnak adjunk még egy kis időt, hátha szerkesztői instrukcióra fogja most vissza magát egy hétig.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:49:57

@szociál: teljes szívem mélyéből remélem, hajjakmeg, hogy a Radics repülni fog hétvégén

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:50:43

@Angora Cardi:
Ánusz a hörcsögfej ?
Miért ánusz ? :)
Mondjuk ez parasztság volt Kebabtól hogy arra bíztatta barinőjét jöjjön össze azzal a mankeeval.
Mondom hogy nem jó fej ez a Greg gyerek.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 09:51:25

@VV Erőlegény: Persze, de én arra utaltam, hogy nem csereszabatosak a pozíciók. Radics kiesik, de nem áll a helyére senki, mert Radics képzelt népszerűségének a farvizén evez a többi, aki ott van. Ha Radics off, mennek ezerfelé. Minden nap újraosztódnak a csoportok, mert vannak csapongók. A legjobb szerep egy csapatban a katalizátoré. Rolinak át kellene adnia a látszólagos irányítást valakinek, mert nem fogja tudni végig ő mozgatni a szálakat nyíltan. Tippre most kiesik a harsány Radics, aztán mennek a csereszabatos szürkék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:52:41

@úgymond olvasó mmkk:

Ha van szíve az RTL-nek akkor példát statuál és nevetség tárgyává teszi Radicsot egy 70-30-as Erás győzelemmel :)
Mekkora égés lenne a jutubernek :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:53:58

@VV9 Velőtrázó Vélemény:

Egyedül Zsu lesz az aki egyszer itt lesz, máskor meg ott, ide oda csapódni fog a csaj, aztán kiesik a faszhbah.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 09:54:04

@VV Erőlegény: Ginu baromi gyenge. Csak aztán nehogy happy finish legyen.

Maximista vagyok 2018.11.15. 09:54:57

A radicsok általában nem szoktak vvt nyerni. Vagy tuja viszi a zsét vagy egy full kretén.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:55:39

@úgymond olvasó mmkk:

Nem köntörfalazNÁK, kimutatnám érzelmeim ország világ előtt :)

Angora Cardi 2018.11.15. 09:55:47

@szociál: KrisztiÁnusz, innen loptam a posztokból, a varánusz szex miatt amit Pumpeddel forgatott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 09:57:04

@Maximista vagyok:
tuja Hunyoré az esély, kell egy balhé neki hogy kiosszon egy dark szájdost, pl egy hörcsögarc vs hunyor szájkarate jót tenne a renoméjának.

Maximista vagyok 2018.11.15. 09:57:09

Remélem Radics most felköpött egyet és szépen beállt alá. Van valami részeredmény már százalékosan?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 09:57:57

@Angora Cardi: Krisztián forgatott Pumpeddal? mi van?!

@szociál: örömkönnyeket hullajtanál

WICKEDWITCH 2018.11.15. 09:58:16

@Angora Cardi: ekg
@Proctor Ingram: lehet, hogy alapjáraton nem rosszindulatú, de végtelenül buta, és ezt agresszióval próbálja ellensúlyozni. Ha valamit nem ért - legyen az sértés vagy viccelődés - akkor azonnal támad, érvei viszont nincsenek.
@Pancsamanó: @szociál: minden szavatokkal ekg

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 10:00:37

Amúgy vicces volt, hogy amikor Era meg Zsu csinálták a szájkaratét, a többiek milyen nyugiban ücsörögtek a cigis pamlagon. Senki sem szólt bele (Greg kivételével), csak ültek csenben és feszülten figyeltek. Szerintem akkor azt hitték, hogy Mónika showba váltottak jegyet.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.15. 10:00:51

Na majd jövök a mai hv alá. Remélem az jobb lesz mint ez a Bruti féle. További szép napot.

Angora Cardi 2018.11.15. 10:01:24

@VV Erőlegény: Egyetértünk, szerintem sem képesek, de van az a ki nem mondott nem vezető vezér aki mögé mégis beállnak mert azt hiszik ő a jani, sztem ilyen lehet itt ha kiesik radics, a krisztián. De ez persze csak fikció.

Maximista vagyok 2018.11.15. 10:04:20

@VV Erőlegény: á, szerintem szimplán logonál álltak, ilyen az ember ha szoftveres.

bElannaTorres 2018.11.15. 10:05:11

zsu szerintem is ijesztő. Amúgy én nem csodálkozok a lányok viselkedésén, ilyen fiúkhoz ilyen lányok illenek. Era kilóg ebből a csapatból, meg Laci is. Nekem zsu meg kriszánusz a legalja most. Radicsot pedig remélem kidobják, nem bírok már részről részre ennyit nevetni.

Angora Cardi 2018.11.15. 10:05:49

@szociál: @úgymond olvasó mmkk: több posztban is írták, látjátok nem a kontenttel foglalkoztok csak egymással :D

hereverő heverő 2018.11.15. 10:09:31

Lóreggelt mindenkinek. Visszaolvasok, visszatekintek.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 10:16:06

@Angora Cardi: bocs, bazdmeg, ha valami bajod van, vigyél ki a gecibe ( :DDDD )

@szociál: a sellő énedre gondoltál, ugye?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 10:18:43

@Angora Cardi:
akkor hogy mással is foglalkozzak... :)
A legjobb mérő szerintem maga Baukó Éva, aki a belevalót vezeti.
Ő a legnagyobb trash játékos volt a VV történetében és nem javult az állapota, és ő képviseli kb a Radics szavazók színvonalát, szóval maga Baukó Éva is kint szeretné látni a villából Radicsot, mert számára is ultra gáz, ennyike.
Kizárt hogy a Radics jusson tovább .

hereverő heverő 2018.11.15. 10:19:09

Na megnéztem Zsuzsu produkcióját, kínos volt. Ezt okozza a túlhajszolt nemi élet hiánya... Kíváncsi vagyok ezek után a Mókusánusz féle románcra.
Era príma választás, a legnormálisabb játékost viszi ki a legnagyobb seggfej, gratulálok Radics tattikai érzékéhez.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 10:20:24

@úgymond olvasó mmkk:

papagálydelfin vagyok, nem shellőh te szaunás

Angora Cardi 2018.11.15. 10:21:44

@úgymond olvasó mmkk: Nincs bajom, szórakoztató, csak hát segítettem mert lemaradtatok a kontentről :DD
@szociál: Remélem, hogy kizárt. Persze láttunk itt már mindenfélét.

hereverő heverő 2018.11.15. 10:21:59

@,,: Kérjük azt a tipitáblát léccilécci

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 10:24:00

@Angora Cardi:
akarod mondani reméled hogy beigazolódik a teóriám :)

hereverő heverő 2018.11.15. 10:25:37

Vivikének most dugják fel a jeggyűrűt? Óóóó... De most komolyan, lányok: BÁRMELYIK pasi a villában első látásra szerelem? Mert ha igen, akkor megyek a kenyérvágó géphez, mint Depardieu az Utolsó asszony-ban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 10:27:20

@szociál: azt olvastam, dagálydelfin :DDDDDDDDDDDDD

@Angora Cardi: annyira kedves vagy, lávcsi, te retek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 10:27:56

@hereverő heverő: nekem nem, de ezt úgyis tudod, úgyhogy meghagyom a többieknek a választ

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 10:36:00

@Nyuszomuszo83: nem azzal van baj, hogy Era leállt kiabálni Zsuval mindenki előtt, tegye, mert jelzés a többieknek is.
csak ezzel az alpári kurvával jelezte, gyorsan elveszti a türelmét.
a párbajjal kapcsolatban meg alapból borulhat a Radics ellen felépített érvrendszere a női büszkeségről. más kérdés, szerintem mindkettőben igaza van; Zsun lehet nevetni, de egy félnótás bolond szegény és nem itt kéne lennie (VV8 Viki 2.0 kevesebb önkontrollal).

Ginu pedig már veszített Viviennel szemben, pedig csak pár nap telt el.

a lehetséges Roli-Hunor-Lacika triónak örülnék, persze csak lazán. Roli biztos, hogy Renit fogja vinni elsőre, másodjára viheti Mókust, aztán úgyis kiderül, ki marad a top7ben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 10:36:11

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Hunyor a legtöbb nőstény által vágyott hím, de nem látom benne a falkavezért. Jelenleg Robin 2 strarégián van, azaz tujul. Simány nyerhet persze, de oldalvíz kell neki a játékhoz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 10:39:46

@hereverő heverő: Ha évek óta nincs nőd kinn, csak jelentkezned kell a játékba. :-)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 10:40:26

@VV Erőlegény: Roli nem falkavezér egyáltalán, csak ahogy említette, felmérte a bent lévő triót és Greget, ezért lépett új utakra.

Adri pedig beindulhat a surranópályán, már jót tett neki a Renivel szakítás.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 10:41:49

Ha a Greg Steiner Kristóf habitusú "csávó" lenne akkor a döntőig elmehetne, így hamar ki fog esni.
Én már nem látok benne semmi értékelhetőt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 10:42:08

@hereverő heverő: Hát igen, én pl. ha Zsuzsut hívta volna ki, akkor még simán tartanám Radicsot a játékban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 10:43:10

@adamskij:

De a white szájdot Roli tereli össze, ergó ő a falkavezér :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 10:43:54

@szociál: majd a sellők előkapják okostelefonjaikat, és szavaznak rá az applikációban

bElannaTorres 2018.11.15. 10:44:02

@hereverő heverő: ez egy ilyen szubkultúra :D ráadásul odabent eléggé szeretethiányosak :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 10:45:36

@adamskij: Hát akkor ebben a csoportban még is csak falkavezér szerepet vett fel. Szellemi, és nem biológiai vontkozásban. Ebben a játékban kettéválhat a két szerep, a valós életben, illetve az állatvilágban nem.

hereverő heverő 2018.11.15. 10:46:00

@VV Erőlegény: jajaj, csak az asszony meg ne lássa, hogy jelentkezek. Majd még azt fogja hinni, hogy kúrni megyek be. De majd azzal védekezem, hogy a 36 misiért tettem mindent. Tudod, fiatal voltam kellett a pénz...Mint amikor meztelen fotók készültek rólam egész fiatal koromban. Fenn is van a neten, csak meg ne találjátok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 10:46:02

@úgymond olvasó mmkk:

szerintem a melegek körében sem okoz osztatlan sikert Kebab, onnan is lemorzsolódtak a szavazók.
Lehet a sellők meg a melegek inkább Hunyort tartanák bent greg helyett ha úgy alakulna

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 10:48:39

@bElannaTorres: nincs az a szintű szeretethiány, ami miatt ráfanyalodnék bármelyik lemmingre

@szociál: nem tudom. akiket én ismerek, és melegek, azok nem igazán értékelik ezt a fajta exhibicionizmust, amivel Greg rendelkezik. de ez csak pár ember, nem lehet általánosítani. Hunyor esztétikailag elviselhetőbb látvány.

bElannaTorres 2018.11.15. 10:48:47

@hereverő heverő: vagy védekezhetsz azzal is, hogy annyira hiányzott neked, hogy kellett valami pótlék :D

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 10:49:48

@adamskij: Az alpári kurva jelzőt szerintem azért kapta Erától Zsú, mert a viselkedése indokolta, előtte már mondta neki, hogy oké hogy megnyílt, de megint két napig fog sírni hogy ezt látta az anyukája meg mindenki. Szerintem annyira nem vesztette el a türelmét, sőt inkább csak hergelte is Zsut, lehet játszott arra mikor ereszkedik le annyira a vörös köd a másiknál, hogy tettlegességig fajuljon. Megjegyzem én lehet nem viseltem volna ilyen higgadtan mert lobbanékony vagyok! :D Így Era ha még szidta is és le ótvar kurvázta maximálisan igaza volt. Persze ez csak az én csekély meglátásom. Én Roli- Hunor- Era triónak örülnék egy végjátékban. de februárig még sok víz lefolyik a Dunán és ki tudja kiből mit hoz ki a bezártság, hiszen egy hét után borultak. Radics, Mókuspofi is sírt már, Zsu pszichopata, főleg amikor a nyugiban beszélt az elején, amikor Radics zrikálta. Roli nem vezér típus, de el fog lavírozni ha okosan és nem prosztó módon nyomja le a többit. Bár egyikben sem látok nagy vezéregyéniséget.

hereverő heverő 2018.11.15. 10:50:33

@szociál: Nem hiszem, hogy Ken baba bármelyik meleg fickó szívét megdobogtatná. Nekem van langyi ismerősöm, és sokkal normálisabb ember mint ezek a majmok. Szerintem Kebab ott is szívlapát pozitív.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 10:51:00

@VV Erőlegény: EKG! Akkor Radicsra szavaztam volna pedig ki nem állhatom!

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 10:51:10

@VV Erőlegény: így értve igen. de ha lenne bent egy VV8 Dávid jellegű white játékos, akkor Roli hátul maradna szerintem.

btw: Radics is, Roli is tud magánvéleményével ellentétesen kifelé beszélni, ez közös bennük. Roliban bírom, hogy ezt pl az őszinte q&a-ben is elmondta a többieknek.

ascii 2018.11.15. 10:54:02

@hereverő heverő: melegek közül nem mindegy, h melyik szerepet tölti be

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 10:55:49

@Nyuszomuszo83: Angora Cardi mutatott rá, hogy Zsu ledobta magáról a textilt a táncnak nevezett baszóimitáló versenyen, tehát kb fél-egyóra múlva pattant ki ez a vita.
és Era nem villantott, ügyelt rá, hogy csak vonzó legyen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 10:56:29

@úgymond olvasó mmkk: @hereverő heverő:

Akkor Kebab éppen abban a skatulyába került amibe az agyhalottak, pedig első nap még ő is csak ámult mennyi állat költözött a villába :)
Behozta a lemaradást egy hét alatt :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 10:58:04

@szociál: ebben a bandában nem nehéz behozni a lemaradást

csincsilla72 2018.11.15. 10:58:55

@VV Erőlegény: Velem az a gond, hogy én kizárólag az alapján válogatok, hogy kinek adnék 36 millát. Ezek alapján teljesen kizárt, hogy a mocsárlakók bármelyike bírja a szimpátiámat. Radics az első helyen a kirúgandók között.

csincsilla72 2018.11.15. 11:01:01

@Nyuszomuszo83: Roli- Hunor- Era trió a végjátékra. Egyetértünk :-)

Maximista vagyok 2018.11.15. 11:01:39

Zsu kemény hogy bevállalta azt a "táncot". A teleszart zokniknak nem áll ez jól... Aztán ha szóváteszed egyből zsíros a hajad, meg hogy néz ki az egyik bőröd fegyverekkel támad :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 11:02:59

@úgymond olvasó mmkk:

Néha Rolin is észre venni hogy tufásodik, pl az örjöngése mikor megnyerte a villamester címet, az kicsit gáz volt.
Kíváncsi leszek Lacika mikor hozza felszínre a zsivány cigány vérét, mikor mer majd bele állni egy szájkaratéba egy erősebb játékossal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 11:03:52

@Maximista vagyok:
Zsunak ilyen rönk lábai voltak beköltözéskor, vagy felszedett egy 10-est ?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 11:06:21

@szociál: ha van neki zsivány cigány vére, ugye

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:08:38

@adamskij: Ez most nem értem miért írtad, hiszen tisztában vagyok vele, hogy Era nem villantott. A tánc után mondta Era Zsunak hogy oké hogy megnyilt csak két napig sírni fog, hogy látta az anyukája és mindenki. Erre Zsuzsa úgy reagált, hogy nem fogok két napig sírni én ilyen vagyok. Majd jött az Era és Csoki általi csíny, hogy Radicsot firkálják össze. Zsu azon akadt ki, hogy Era mondta ne rakjon rá tárgyakat, mert felébred, de Zsú mindenáron Radics hasára akarta rakni a fésűt. Ezen sértődött be Zsú és ebből lett a veszekedés. Ahol Zsuzsa nem tudott semmi érvet hozni, csak Era kinézetét kritizálta- zsíros a haja, dagadt, pattanásos, soha nem látta kozmetikus stb és le is kurvázta- ezen kurvázásra vágott vissza Erika. A táncról annyit hogy Eddára táncolt Era és nem volt alpári meg obszcén....

Maximista vagyok 2018.11.15. 11:09:19

@szociál: már ilyen tré volt amikor bement

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:09:46

@csincsilla72: Örülök, hogy akad támogató aki ugyanígy látja! Dikk! EKG! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 11:10:17

@úgymond olvasó mmkk:

kinézem belőle, ő nem tűnik akkora kamu formának mint Radics, Radics egy szerepet játszik a villában is meg a jutubon is, szánalmas az a pali

Maximista vagyok 2018.11.15. 11:11:22

@Nyuszomuszo83: én úgymond nem fésűt raktam volna a presszócigányra hanem a konyhapultot, esetleg a jakkuzit vagy a szaunát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 11:11:44

@Maximista vagyok:

tré volt de még Sixx is úgy nyilatkozott, ő eddig a legnormálisabb lakó a villában....és eltelt néhány nap mikor kijelenthetjük hogy már nem az.

hereverő heverő 2018.11.15. 11:12:55

@Maximista vagyok: @szociál: Zsuzsu nem lenne csúnya nő, csak a fejében is lenne valami. Nézd meg Erát, sokkal vastagabb, mégis vonzóbb. Ellenben Vivi, Gina és Rúdlány taszítóóóó pedig a mai női sztenderd modellnek jobban megfelelnek. Vessetek meg, de nekem Adri tetszik, bár csak ennyire messziről.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 11:12:55

@szociál: láttam egy videóját, hát tényleg szánalmas

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:14:47

@Maximista vagyok: Én első körben amúgy a borotvahabot fújtam volna a tenyerébe, ha már csínytevés. Utána a többit, de nem úgy hogy csak valamelyiket rárakjuk- szauna- konyhapult- jacuzzi- hanem mindegyiket! :D

Maximista vagyok 2018.11.15. 11:18:20

Így párbaj előtt megvonnám a cigit. Akkor aztán lenne fújatás vagy mi a ghecci!

bElannaTorres 2018.11.15. 11:18:48

Rosszul írtam, Roli és Era aki kilóg a társaságból, nem Lacika, bár tőle még nem láttunk sokmindent

bElannaTorres 2018.11.15. 11:19:23

Lacikát lehet tényleg a sellőnek küldték be , lehet tényleg van benne egy kis minimál :D

hereverő heverő 2018.11.15. 11:21:59

@Nyuszomuszo83: A borotvahab nagyon elcsépelt már. Én tuti bekértem volna a stábtól egy tubus pillanatragasztót és beleragasztom a kezébe Ken gatyáját (a tegnapit, persze).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 11:22:38

@Nyuszomuszo83: Azért az alpári kúrvával mégis csak Era kóstolta be őt először, Zsu (borítékolható) dühkitörése csak ennek a folyománya volt. Ha valaki a kiegyensúlyozottan normális karaktert játsza, akkor különösen egy ilyen ideggyenge karakterrel szemben, mint Zsu (aki mellesleg a barátság karkötőjének a viselője és akinek a barátságkarkötőjét viseli), ráadásul színjózanul, nem lett volna szabad ebbe a vitába így beszállnia és benneragadnia. Ez hatalmas taktikai hiba volt Era részéről, ráadásul, hogy mi robbantotta ki az egészet közöttük...

Angora Cardi 2018.11.15. 11:24:06

@szociál: Igen igazolódjon be a te óriád :D
@úgymond olvasó mmkk: :DDDD

Még azt szeretném elemezni, hogy Lacika ha tujálkodik is, de még nem járatta le magát. Ami a bentieket tekintve már jó pont. Még belőle is lehet valami. Hátha kiderül hogy a metrószex külső mögött tűrhető belső lesz. Én az első négybe besorolnám Era Roli Hunor mögé. Egyelőre. Aztán meglátjuk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 11:24:44

@hereverő heverő: Ez még nem Te vagy csak az egyik feled! :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 11:25:09

@Angora Cardi: elmegyek ebédelni, addig agitáld a népet légyszíves a strici-szavazásra

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 11:26:21

@Nyuszomuszo83:

én egy talicska gőzölgő szurkot öntöttem volna az arcára, de csak hogy megvicceljem, igazi csínytevés lett volna ;)
utána rá tolnék traktorral egy pár mázsa terméskövet, mennyit nevetnénk :)

@Maximista vagyok:

Ezek egymást tépnék ha megvonnák egy napra a cigit :)
Mint a herkások elvonás után, remegnének és keresnék a dekkeket a szemétben.

tvbuzi 2018.11.15. 11:28:16

Zsuzsu nem azt mondta a videójában, hogy modell akar lenni és minden adottsága megvan hozzá?

Angora Cardi 2018.11.15. 11:28:18

@hereverő heverő: Nem vitatkozási de én még annyival vastagabbnak sem mondanám Erát. Azért elnézve Zsut ahogy már csak egy szál zsinórtangában rengtek a röcögőcskék, messze van ő is az ideáltól. Jó persze ez nem degradálási de mint láthattuk Erától a feladatot meg lehetett oldani body-ban is, nem csak zsinórtangeszban.
És hogy annyira belehevült Zsu, hogy a végén a seggén letolva a fiúk elé bepucsított... én erre tippelek, hogy ez verte ki a biztosítékot Eránál. De gyakorlatilag manduláig beláttak neki a fiúk egy méterről, úgy, hogy eddig azt sorolta Zsu, hogy ő itt nem fog kúrelni. OK még nem is, és azt sem mondta, hogy hátulról pucéran bemutatkozik, és a dühkitörései, valahol nagyon meghasonlott ez a szegény pincérlány.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 11:28:51

@hereverő heverő:
Adri szép, csak láttuk milyen állat ha iszik :)

Angora Cardi 2018.11.15. 11:29:02

@tvbuzi: Meg is van, a röcögők alatt jól elrejtve.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 11:29:06

@csincsilla72: Semmi gond ezzel, de én februárig szeretném, ha maradna benn néhány gumicsont is a játékban, nem csak a tuja hegyek . :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 11:30:43

@tvbuzi: Hihetetlenül jó az önképe! :-)

Angora Cardi 2018.11.15. 11:33:57

@adamskij: Örülök, hogy engem is elolvas valaki :))))

hereverő heverő 2018.11.15. 11:36:19

@Angora Cardi: Mondjuk a feladat maga is illetlen volt, de ezek a gyökerek persze élethalál kérdést csináltak belőle, mindegyik gondosan kisminkelve, a lehető legszexibb szettben parádézott a csorgó nyálak között. Vagy fogalmuk sincs, mi az az erotika, vagy ha van is de nagyon el vannak tévedve a csábítást illetően. Mondjuk e témában a faszik sem jobbak.

Angora Cardi 2018.11.15. 11:38:43

@hereverő heverő: Mindkettő... élethalál kérdés is és fogalmuk sincs. Jól mutatta, hogy majd mindegyik srác baszás imitálást adott elő tánc címen, a lányok meg csípővel a pasikra helyezkedést.

Angora Cardi 2018.11.15. 11:39:28

@hereverő heverő: Minden évadban van hasonló feladat - de miért nem lehet jópofán, viccesen megoldani ezt a kérdést?

Maximista vagyok 2018.11.15. 11:41:44

Csak így tudták megoldani a táncos feladatot, mivel náluk ugye a szárazbaszás olyan, mint nálunk a kézfogás.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 11:41:45

Az is hihetetlen, hogy még Gregnek is "kínai" volt a sushi, és még ő sem hallott a wasabiról....

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:42:21

@hereverő heverő: Sajnos azt nem engedélyezték volt, de igen szórakoztató lett volna.
@szociál: Pffiiii, de megnéztem volna, az lett volna a kedvenc részem, a szurok után tollba is beleforgattam volna, mert ha lúd legyen kövér! :D aztán jöhet a terméskő, parittyázva! De szééép is lett volna! :D
@VV Erőlegény: Lehet, hogy tattikai hiba volt, de nem finomkodott. Nekem, kövezzetek meg, akkor is tetszett, hogy beleállt a vitába és nem hagyta ott ezt a buta libát, aki kétszer is felállt, hogy magyarázzon, ott márpedig azt hittem neki is megy Erának. A többiek meg szintén élvezték a showt, hogy nem ők vannak pondon egy veszekedésben. Ez majd szépen le fog menni mikor mutatják Era konfliktusait, ami tény, hogy nem fog rá annyira jó fényt vetni.
@tvbuzi: Modell meg adottság... ennél Mici is jobban nézett ki! És nem azért mert én annyira szép lennék vagy csúcs alakú, sőt, de ezeknek egy fikarcnyi önkritikája sincs?! Ilyen tomporral nem zsínortangában kellett volna lejteni, hanem csadorban, de inkább hagyta volna magán a bodyt. Sokkal esztétikusabb lett volna.

tvbuzi 2018.11.15. 11:42:35

@Angora Cardi: az előző évadban azt tippeltem, hogy a tánc téna már kevés és legközelebb szopóversenyt rendeznek a lányoknak. Megint ezt jósolom.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:45:57

@Angora Cardi: Nem csak elolvaslak, még egyet is értek! A nyuszik tartsanak össze! ;)

Maximista vagyok 2018.11.15. 11:47:34

@tvbuzi: a keményebb magnál nem csak a száraz, pl csoki esetében a szia után közvetlenül jön a parittyázás

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:49:43

@Angora Cardi: Dehogy! Tetszik a gyengéden lekonyuló fülecske és a selymes szerelempázsit! De nem parittyázhatsz velem! :D

WICKEDWITCH 2018.11.15. 11:50:32

@VV Erőlegény: én úgy emlékszem, hogy Zsu kezdte a sértegetést azzal, hogy Era kívül szőke, belül sötét, amúgy meg ha nem akarja, hogy alpári kurvának nevezzék, akkor ne viselkedjen úgy...
@hereverő heverő: @Angora Cardi: szerintem sem sokkal vastagabb, csak mások az arányai

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:52:08

@WICKEDWITCH: Ugye, hogy nem Era kezdte a kurvázást???? Én is így emlékszem és Era válasza volt, hogy te nem csak kívül vagy fekete hanem fejben is és ebből lett ez a konflikt! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:52:38

Amúgy nem volt a Blikkben kérdezzen a kieső Cintikétől! Vagy ez csak nekem tűnt fel? :D

Angora Cardi 2018.11.15. 11:52:40

@Nyuszomuszo83: sskk nem parittyázunk .DDD
@WICKEDWITCH: És sztem nem is kell mindenkinek 40 kilónak lenni. Era valahogy összeszedettebb minden téren, nekem egyébként sokakkal ellentétben tetsztet hogy beleállt a vitába Zsu-val, mert az ilyen Zsu féléket nem kell hagyni, hogy elbízzák magukat.

Angora Cardi 2018.11.15. 11:53:21

@Nyuszomuszo83: Persze nem tudjuk a szerkesztők honnan és hogy vágták meg a vitát..

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 11:53:59

@VV Erőlegény: igen, erre a hibára gondoltam én is. rá is hagyhatta volna Zsura.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 11:54:50

@VV Erőlegény: igen, erre a hibára gondoltam én is. rá is hagyhatta volna Zsura.

Angora Cardi 2018.11.15. 11:55:54

@adamskij: Zsu félével az a baj, hogy nem lehet vele vitázni, csak ordítozni, mert nincs szókincse hozzá, ém sem hagytam volna rá.

Angora Cardi 2018.11.15. 11:56:33

Azt jól hallottam az előzetesből, hogy Vivike Zsut akarja kicsinálni? Abból hamar feladás vagy verekedés lesz.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:56:51

@Angora Cardi: nem parittyázunk de egyetértünk! Nekem is tetszett, ahogy már hangoztattam. Az ilyeneket el kell nyomni mint sörszagot az orbit! :D És tény, hogy ott vgátk meg a szerkik ahol akarták a vitát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 11:56:58

@WICKEDWITCH: Nem Zsu-t védtem. Zsu ideggyenge, és közelít a debil szinthez. Az ő véleményét és reakcióit nem tudom komolyan venni bármit is csinál, viszont pont emiatt sztem neki nincs helye ebben a játékban (a casting egyetlen hibájának tartom az ő beválogatását), ezért az első adandó alkalommal kiszavaznám. Erához viszont méltatlan volt ez a vita.

É2I 2018.11.15. 11:57:25

@tvbuzi: Tudod egy szálfából is lehet fogpiszkálót faragni, egy jó fejsze/balta/vonókés kombó csodákra képes, uh. simán ki lehet abból a phitsából akár segget is alakítani ;)

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 11:59:21

@Angora Cardi: Jól hallottad, és szerintem is így alakul, ha lesz Viviben potenciál, hogy megcsinálja- márpedig lesz- akkor kicsinálja Zsút, ő felismerte, hogy mennyire labilis agyban és lélekben is a csaj és mi a gyenge pontja, hiszen úgy fújtatott, mint egy traktor!

WICKEDWITCH 2018.11.15. 12:00:15

@Nyuszomuszo83: igen, visszanéztem (most én köptem föl, és álltam alá :D). Aztán Era válaszol valaki másnak, erre Zsu: Kussolj már! Egyébként nem azt mondta, hogy alpári kurva, hanem hogy akként viselkedik...

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 12:02:52

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/balhe-villa-valovilag-vv-era-vv-zsuzsu/r754l20 :D
Cím: „Aki egy alpári k*rvaként viselkedik, az engem ne kussoltasson!” – Hatalmas balhé tört ki a villában Zsuzsa szájából kezdődött a kurvázás! (Bár nem világos mire is alapozta, mikor ő dobta le a textilt! )

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.15. 12:03:46

@Nyuszomuszo83: Amúgy szerintem ez még az alpári kúrvánál is nagyobb sértés, éppen azért, mert talált, süllyedt. Hangsúlyozom két egymás baratságkarkötőjét viselő játékosról van szó, és a vitát egy hajkefe váltotta ki...

É2I 2018.11.15. 12:04:13

@VV Erőlegény: Pont az egyik legjobb beválogatása zsu a szerkiknek. Olyan arcokat képes generálni, amit csak a született gumiarcú emberek. Ilyet látni ingyen cirkuszban szinte lehetetlen. Egy komoly szuper CGI farm is hónapokig rakna össze egy öt másodperces animot ilyen szinten. ;)

Angora Cardi 2018.11.15. 12:04:14

@Nyuszomuszo83: Annyira frusztrált a lány, hogy tényleg képtelen a saját gondolatait rendezni, ha meg akar szólalni. És többször előfordult már, hogy artikulálatlanul ordított szeme kiugrott, az agresszivitás minden jelét mutatta, egy dizsiben már meg is tépte volna Erát, itt még csak azért nem, mert még emlékszik, hogy van kamera amivel látják a nézők. Még az is lehet, hogy szedálja magát otthon. Persze ehelyett lehetne tanulni és és előbbre jutni az életben, nem pedig agresszívan viselkedni amivel neki láthatóan gondjai vannak. Én is inkább kezelném mint szerepeltetném. Bár minden szériában volt egy bolond eddig asszem.

De Radics vicces (nem) volt mikor megjegyezte: ezt veszik a kamerák? Esetleg tudnak valamit, hogy nem mindig vesznek a kamerák? Már csak fantáziálok az előre megírt forgatókönyvről.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 12:06:50

@VV Erőlegény: @WICKEDWITCH: azt sem értem miért kell így beszélni, hogy kussolj már? Még idegen embernek sem mond ilyet egy normális ember, ezek az egymás iránti tiszteletet hírből sem ismerik.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 12:09:02

@VV Erőlegény: szerintem sem való ide, viszont azt gondolom, hogy ott bent nem szabad az ilyenekre mindig ráhagyni a dolgot. Amúgy kint sem, de kint megteheti az ember, hogy otthagyja a picsába, pukkadjon meg, de bent össze vannak zárva.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 12:09:18

@Angora Cardi: tényleg? na, Vivien se normális, egy kizárás után jó eséllyel erősebb karaktert.

Angora Cardi 2018.11.15. 12:09:59

@Nyuszomuszo83: Valószínűleg a saját környezetében ez működik, ő a harsány idegbeteg, lekussolja maga körül a többieket, akik elhallgatnak mert nem akarnak vele vitázni. Esetleg. :D

É2I 2018.11.15. 12:10:46

@Angora Cardi: Ökölre menés / hajtépés már sokkal hamarabb is lett volna, ha nincsenek kamerák. Csodálkozom is, hogy eddig ezek a fékek múködtek az egysejtűeknél.
Pedig egy gyatya lerántós / poló letépős kurvaanyázás már nagyon hiányzik ennyi idő után. :)

Angora Cardi 2018.11.15. 12:11:13

@WICKEDWITCH: Ezzel a legrosszabb, ha ráhagyják... Igazolva érzi magát és akkor jön ez a Kussoljál már típusú vita, mert azt hiszi csak neki lehet igaza. Ismerek ilyet, mikor visszaugatnak neki, elhallgat.

Angora Cardi 2018.11.15. 12:12:04

@adamskij: Szerintem Zsut akarja provokálni, hogy nekimenjen. Szerintem.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 12:13:38

@Angora Cardi: Igazad van, minden szériában volt egy idegbeteg- Bukó Éva, Iza stb.- de ez a lány mentálisan beteg és ostoba. Ott ül két faszi közt, akik éppen azt beszélik meg miként szexeltek- egy lyukban hányan voltak stb- ez meg debil módjára megkérdi, hogy kerül a hajvasaló az asztalra?! Csak a teste volt ott, fejben totál külön világ. Ha nem érdekli minek ül oda? Ha olyan téma megy két faszi közt ami súrolja esetleg az ingerküszöbét feláll és továbbmegy. De ez mint akinek nyugiteát adtak csak ült mint lófasz a hideg vízben! :D Szerintem a balhé után szedálni kellett.

,, 2018.11.15. 12:13:43

@hereverő heverő: de cukkancs vagy, nem akart senki játszani. Azért megismétlem: kiválasztásra kihívásra párbajra lehet tipcsizni, 3 játékost lehet választani akikre pluszpontokat lehet kapni pl ha párbajt nyernek v továbbjutnak 1-1 héten v finalistàk. Ilyesmi.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 12:17:51

@Angora Cardi: sajnos nekem is volt dolgom ilyennel. Az nem hallgatott el, de onnantól már nem nőtt annyira az ember fejére. Jó megoldás nincs, mert ha ignorálod, teljesen elkanászodik, ha meg leállsz vele, akkor valamennyire visszavesz, neked viszont egy csomó idődnek és idegsejtednek annyi. Mondjuk attól is függ, hogy mennyit kényszerülsz találkozni vele, mert ha csak egy távoli ismerős, akkor kínlódjon vele, aki akar, de ha mondjuk a tesód párja...

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 12:18:11

Pontosan ezt vallom, nem szabad hagyni, mert azt hiszi övé a világ, neki mindenki felett joga és hatalma van, ő kussoltathat bárkit, mert ő szarta a spanyol viaszt. Ilyenkor kell megmutatni hanyas a kabát. Akinek van esze ilyenkor kicsit visszavesz a lendületből. Ez nem Zsu lesz. Amúgy meg lehet saját zónájában úgy kezelik, hogy szefós, így ráhagyják, hadd beszéljen és mondja a magáét!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 12:20:15

@Angora Cardi: nem agitáltál, ebből nem lesz szauna (még egy esélyed van, amíg elfekszem az íróasztalon, és szenvedek)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 12:26:11

@Nyuszomuszo83: szerintem bootolás előtt halacskák úszkálnak az agya helyén, lengedeznek a virágok, zümmögnek a méhecskék

Magentax 2018.11.15. 12:29:03

Sziasztok!
Én azt bírtam nagyon, hogy mindegyik kretén hogy szabadkozott, mennyire zavarban vannak a táncika miatt. Ez különösen Renike esetén volt nagyon hihető, tudván, hogy neki a seggrázás a böcsületes munkája.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 12:32:11

@úgymond olvasó mmkk: Ez nagyon tetszik. Én a borsószem gondolázását szoktam emlegetni! Mert felénk azt mondják ahol víz van ott van hal és ahol van hal ott van sütnivaló! :D Ebből jött a dióhéjban gondolázó borsószem! :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 12:33:00

@WICKEDWITCH: hú tényleg! igazad van.
egyből más helyzet, viszont így Zsu szépen Greg mellé sodródik.

Greg is a saját pecsenyéjét süti, csak ha tényleg két klikk marad, akkor repül.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 12:34:16

@Magentax: Én pont tegnap írtam, hogy Reni produkcióját várom, mert ő ezt hivatásként űzi. Igencsak vérszegény volt. volt ott jó pár potenciális munkaerő erre az állásra! :D

Maximista vagyok 2018.11.15. 12:41:27

@úgymond olvasó mmkk: ekkora virágot nem nagyon találsz a természetben

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 12:42:15

@Nyuszomuszo83: amúgy, nem mindenki rendelkezik megfelelő önkritikával. én sem vagyok Angelina Jolie, nagyon nem (inkább 3 Angelina Jolie :DDDD), de eszembe sem jut úgy viselkedni/öltözködni, mintha ő lennék

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 12:43:24

@Maximista vagyok: majd ezentúl! klónozák Zsuzsut, és akár egy egész kertnyi lehet belőle

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 12:45:53

@úgymond olvasó mmkk: békalencse, nem tavirózsa! :D Angelinánál, ha 3-szor vagy teltebb, akkor te tökéletes nő vagy, ő már kórósan anorexiás. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 12:48:06

@Nyuszomuszo83: na jó, inkább 3, élete legrosszabb formájában lévő ashley graham vagyok

Angora Cardi 2018.11.15. 12:58:38

@úgymond olvasó mmkk: Nem tudok másodállást vállalni, sok a munka :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 12:59:44

@Angora Cardi: hát, ha a gazdaság építése fontosabb, mint a szauna.. :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 12:59:50

@úgymond olvasó mmkk: Én kérek elnézést a békalencséktől! :D Ugyan! Amúgy Ashley nem rossz nő, ő az a töltött galamb kategória női szemmel, én inkább ő, mint Brangelina! :D Csontokkal csak a kutyák játszanak! :D

Angora Cardi 2018.11.15. 13:00:45

@Nyuszomuszo83: Kínos volt nézni. Lehet, hogy már az idiotizmust határát súrolja.
@WICKEDWITCH: Tudnék mesélni, de majd máskor.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:00:52

@Nyuszomuszo83: volt egy vörös macskám, Vuk, aki elszedte a vérebem elől a csontokat

Angora Cardi 2018.11.15. 13:01:56

@úgymond olvasó mmkk: Leginkább a lelkiismeretem diktál, mert IJJEN VAGYOK :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:04:07

@Angora Cardi: akkó hajjámeg, gecó! (amúgy közben fél szemmel én is dolgozom, csak a másik hárommal vagyok itt, na!)

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 13:05:37

@úgymond olvasó mmkk: mert a cicák öntörvényűek és azt csinálnak amit akarnak, ezért imádjuk őket. Én csak a húgom macskáját szoktam vállalni wellnesszre, nálam nyaral, na ő a megtestesült tündérlélek, skót lógófülű, igazi különlegesség, de a szeretete olyan őszinte mint senkié a világon! Remélem ezeknek nem küldenek be állatokat, viszont egy babázós tematikus hetet megnéznék, mert abortusza volt már párnak... mit hozna ki belőlük. Gonosz manó vagyok! :D

Angora Cardi 2018.11.15. 13:07:48

@úgymond olvasó mmkk: szívesebben halnÁk meg másban mint munkában :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:10:19

@Angora Cardi: hát, igen, nekem is lennének ötleteim, ezért is nem erőltetem meg magam ma :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:11:46

@Nyuszomuszo83: pont ezt mondtam valamelyik poszt alatt, hogy mennyi csajnak volt már abortusza. annyi eszük nincs, hogy legalább védekezzenek, ha már esetleg a pasi nem hajlandó

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 13:13:37

@úgymond olvasó mmkk: Azért lélekben tuti megrogynának a babázós héttől, de műhassal mint először volt! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 13:21:08

@Nyuszomuszo83:

A babahéten a fele babát fog várni ténylegesen , Csoki kettőt koppint fel, hörcsög meg a félnótás Zsut, és lehet Greg is teherbe esik szájon át.

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 13:24:40

@szociál: Vizujális vagyok és hangosan röhögök! Kösziiii! De 9 hónapot ne legyenek benn míg megszületik a purdé! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 13:26:50

@Nyuszomuszo83:

A 36 misiért legyenek csak bent 9 hónapot, dolgozzanak meg érte :)

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 13:30:42

@szociál: ezeknél 9 hónapi érdeklődést a nézőktől fenntartani maga lenne a bravúr! Ott greg tényleg vonatozna, lenne melegpornó, gabalyodás, gang bang, majd verekedés és szépen lassan magukat offolnák ki kiszavazás nélkül! :D Neeee inkább, elég lesz ez februárig is! És lesz benne egy karácsony ne feledjük, ami erős lelki nyomás lesz! :D Lesznek itt olyan borulások, hogy nem győzzük majd kritizálni őket! :D (Alig várom! #dörzsölömatenyerem )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 13:33:39

@úgymond olvasó mmkk:
Ha te úgy nézel ki mint A. Graham akkor holnap megkerem a kezed!
Becsszo tesa.

@Nyuszomuszo83:
Nem muszáj nézni, csak legyenek bent, cigit se kapjanak, és piát is egyszer egy héten :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:35:40

@szociál: ne is próbálkozz, nem megyek férjhez soha

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 13:37:09

@úgymond olvasó mmkk:
Csak a kezed akartam megkerni.... Valamire ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:38:08

@szociál: nyilván a nyugiszoba ajtajának kinyitására, hogy tattikai sírást követhess el

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 13:39:02

@szociál: az is csak víz legyen, kajának meg száraz kenyér? :D Ha nem mutatják a tvben, akkor felőlem mehet, azért néha szeretnék bejátszást látni a vergődésről! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 13:40:59

@Nyuszomuszo83:
A nyertes egy rakat pénzt kap, és csak jár a szája és tomi a belét.
És még parittyazik is.
Melyik sitten fizetnek ennyit pár honapert?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:44:41

@szociál: eccer végre az életemben szerencsés is lehetnák, úgymond

hereverő heverő 2018.11.15. 13:44:59

@,,: Majd akkor játszunk ketten. En a jelenlegi parbajban Erara tippelek, kovetkezo kivalasztott Roli lesz, es kiviszi a méteres-kékeres-majomfarka belelóg a levesbe Csokit

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 13:47:36

@úgymond olvasó mmkk:
Talán ha vennél egy lottot nyerhetnál.
:)

Magentax 2018.11.15. 13:48:45

@hereverő heverő: Sztem Csokit nem merné. Akkor már inkább Ánuszt vagy Renit (neki amúgy is beígérte)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:49:01

@szociál: micsoda ötlet, tesa, omájgád :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 13:49:37

Szép napot, kedves mindenki.
Tegnap álommanó kiütött, most nézem újra.
Maradt konténer szükség esetén?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 13:54:03

@Magentax:
A férfi nő parbajok furak, ezért gáz az Era Radics is.
Roli majd kriszt viszi.

É2I 2018.11.15. 13:54:05

EasyPoll jelentés: 90% kívánja a vérbe radicsot.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 13:54:37

@,,: én is akarok jáCCani, megfordultak a szemarányaim (hárommal dolgozom, eggyel ide figyelek), majd mondom az úgymond preferenciáimat

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 13:57:05

@Magentax: pont így gondolom én is. Reni sima ügy, Ánuszt meg a sokadik összetörése után hagyhatja kint.

ezt a szép tervet a már beharangozott szuperképességek írhatják felül, de akkor is ott van Ginu vagy Zsu, akikhez végső esetben nyúlni lehet.

Pancsamanó 2018.11.15. 13:57:35

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Sokaknak üresfejű sunyinak tűnik az aki nem 4 geci/mondat stílban beszél sajnos. Ez a mai világ. Lásd itt is mekkora poénok forrása lett hogy 1 kommentelő elkezdett gecizni mint a bentiek, egyből ilyen stílusban folyik már itt is a beszélgetések 80%-a mert a mai ember számára ez a vicces. Én csak örülök ha olyan jut milliós nyereményhez, akit sunyinak tartanak mert nem a mocsok ömlik a szájából. Szóval hajrá sunyik :) (a.k.a. értelmes, csendes srácok)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 13:58:50

@É2I: örömteli, csak nem reprezentatív.

hereverő heverő 2018.11.15. 13:59:22

@szociál: @Magentax: Szerintem is pasipárbaj lesz, és azért gondolom a mandingó harcost ellenfélnek, mert addigra pont ki fogják ismerni, pont mindenki ráun a folytonos harsánykodásra, és a néhai Ragacs nélkül már senki nem lesz, befordul és a sarokba parittyázik majd.

Magentax 2018.11.15. 14:00:01

Nem tudom csak álmodtam-e, de valami olyasmi rémlik, hogy Vivi nagyban magyarázza (talán) Ginunak és Reninek, mennyire ki nem állhatja Zsut és ki fogja csinálni idegileg, hogy feladja a játékot.
Ezek szerint a csajok fosnak tőle. :).

hereverő heverő 2018.11.15. 14:01:50

@Pancsamanó: Itt a gecizés egy paródia, de ott benn sajnos vér komolyan így társalognak. Ettől ez még nem vicces a mai emberek számára, kinn a világban. Moletty pedig mindig is ilyen volt, hehe :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:02:30

Hát, a fiúk:
Csoki nyomokban chippandale-t tartalmaz.
Greg: egy rossz buzi vonaglása, pasi oldalról.
Hunyor: próbálkozik, de harmatgyenge.
KrisztiÁnusz: azonnal kizárnám, ez már erőszak.
Jafar: konkrétan a nagy semmi.
Radics: hát, inkább maradt volna a földön, ahová esett.
Roli: szimplán szánalom.

Adamadam 2018.11.15. 14:02:45

Isten ments, hogy Radicsot védjem, nekem is nagyon ellenszenves volt az elején.
DE szerintem nagyobb show-t csinál mint Era. A való életben inkább Erával beszélgetnék ha választani kéne, de egy trash reality-t a trash miatt nézek/nézünk.
Ha tele lenne a villa Hunor és Era féle játékosokkal, akkor mitől lenne trash? Én se adnék Radicsnak 36 milliót, de a közepéig eljuthatna, egy iskolahetet például nagyon megnéznék vele.
Csoki és Krisz ugyanez, én a valóságban ilyen embereket nem ismerek szerencsére, ezért jó a vv, hogy ilyet is látok.

hereverő heverő 2018.11.15. 14:02:51

@Magentax: amitől fosnak, az az uborka-tej reggeli lehet.

Pancsamanó 2018.11.15. 14:04:09

@hereverő heverő: nem vagyunk egyformák, nekem paródiaként is sok ez a túltolt trágárkodás. De attól még szívesen olvasom a kommenteket, jó meglátások is vannak és attól kerek a világ hogy nem vagyunk egyformák :)) Csak én régimódi lány vagyok ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:04:10

@Pancsamanó: en peldaul IRLnem beszelek csunyan, itt egy mondatban leirok annyit, amennyi szoban egy het alatt jon ki belolem. mindenkinek van valami perverzioja ;)

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:05:35

@adamskij: és Greg kezdte mondogatni, hogy Era kezdte...
@Angora Cardi: én is, de tényleg nem most :)
@hereverő heverő: szerintem Renit vinné (jelen állás szerint)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Hi! Mókica a konténerfelelős, de egy szüretelőkádat fel tudok ajánalni. Ha egyedül használod, talán elég lesz... :DDD

Magentax 2018.11.15. 14:07:05

@hereverő heverő: Oké, de akkor miért kicsinálni akarják? Vigyék vagy küldjék ki párbajozni, aztán kiderülhetne valamiféle erősorrend. De ezt nem hiszem, hogy meg merik lépni. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:09:59

@WICKEDWITCH: köszcsi. :)
Eddig a hímek műsoráig jutottam, mert hazajött az elsőszülöttem, de már tele két felmosóvödör.

bElannaTorres 2018.11.15. 14:10:00

@Pancsamanó: nem a csúnya beszélés a vicces, hanem hogy viccből felvettük a stílusukat, olyan embereknek akiket hasonlókat sokunk csak látásból ismer :)
Én sem szoktam így beszélni amúgy, tesó :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 14:11:49

@Adamadam: rendben. viszont ahogy korábban is említettük többen, Radics poéntára egy hét alatt kimerült. ezt az összesen 20 videót tartalmazó csatornáján is sokan észrevették. az óriási jútuber.

márpedig ez a vv8, nem a radics show.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:12:18

@Adamadam: azért az elsőben pl. olyan játékosok voltak és nézhető volt, de igazad van. Viszont Radics nem vicces és amit képvisel, az nekem pl. hányadék.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:12:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: igazán nincs mit! :) Ánusz "táncával" kapcsolatban ekg. Én egy ilyenért úgy parittyán térdeltem volna, hogy a nap hátralévő részét bömböléssel tölti

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:13:13

@Pancsamanó:
Lehet h régimódi vagy de a 96.stadion után már belőled is kibukik a g*ci Orbán.
Itt viszont a lemingeket majmoljuk.
Tesa

Pancsamanó 2018.11.15. 14:13:15

@bElannaTorres: Amíg csak beszédben addig jó :)))))))) Egy Zsuzsát vagy Csokit se akarnék életben látni, egy Radicstól fel is kötném magam :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:13:50

@,,: tippcsi: Era jon vissza, kivalasztjak Rolit, es o kihivja Krisztianuszt

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:13:53

@bElannaTorres: a zuram itthon röhög rajtam, mert tegnap este pl. neki is mondtam, ha valami nem tetszik, babám, kiviszem és kint hagyom a gheccibe. :)

Angora Cardi 2018.11.15. 14:15:18

@WICKEDWITCH: Jó, erre majd a nyugiszobában egyszer vevő leszek.

2018.11.15. 14:15:33

Jóóóóó Reggggelit !

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is most nézem vissza :))) a szemöldököm a tarkómig szaladt... miiiijjjaf@szvan ???? :)))

hereverő heverő 2018.11.15. 14:15:50

@Adamadam: Intellektuális konfliktusok is lehetnének, lennének is.
Mondjuk Hunyor megmássza Erát, és Adri emiatt féltékenységből felfújja Rolit mint a robotpilótát az Airplane!-ben. Közben Kant munkásságáról vitatkoznak, de sajnos a Fermat sejtést nem sikerült közben bizonyítaniuk, nyilván mert nagyon sok geccchi jött ki. Ginu a konyhában főzi a radioaktív csótánypörköltet egérszarral körítve, Reni felmossa Csoki nyomait és halkan káromkodik (basszameg, hogy nekem mindig csak a zsepi jut, hogybasszameg, és végre engem is). Ken baba Arisztophanészt olvas a kanapén, miközben Mókus ánuszát cirógatja egy pávatollal, aki hangosan nyerít közben.

Pancsamanó 2018.11.15. 14:15:53

@szociál: az más, amikor idegből elered az b+, politika témakör mindenkiből kihozza az ááállatot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:16:34

@WICKEDWITCH: de ha egy narancsdobálás, egy trikóletépéa, vagy mi volt, kizárás, ez is legyen. Ok, hogy feladat, de tánc volt a feladat, nem megerőszakolni a lányokat. Ahogy Zsuval bánt, én nem térden parittyáztam volna, hanem a golyóit letépem és feldugom a seggébe, hogy egyiket se használhassa.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:16:47

@Magentax: há' mer' a kicsinálás is műsor, kirakni meg gondolom azért akarják, mert idegesíti őket

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:17:52

@szociál: szolok a vellanovernek, hogy menjen utanad

2018.11.15. 14:17:52

Greg melyik goa’uld rendszerúr jaffa-ja ??? Nem ismerem ezt a jelet....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:18:24

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Valami bünti kaphatna ha már a metoo eveben jarunk.

hereverő heverő 2018.11.15. 14:18:24

@WICKEDWITCH: most is azzal tölti a napot, tököntérdelés nélkül is.

Adamadam 2018.11.15. 14:18:39

@adamskij: valóban lehet kifújt és nincs benne több poén, de hátha tartogat még meglepetéseket. Illetve mint mondtam a trash-t akkor is hozza ha nem produkálja magát.

@Csakazértis én vagyok a királynő: én sem szeretem az ilyen embereket, de ez a Radics olyasmi mint Baukó Éva. Hogy egy percet nem töltenék el vele kettesben, de így képernyőn keresztül jó nézni. A korábbi vv-k olyan magasra nyomták fel az ingerküszöböt a helikopterezéssel, a köpködéssel, hogy kell valami ami még alpáribb. Erre az alpáriságra pedig Era nem alkalmas.
A főnyereményt viszont biztos nem adnám Radicsnak, de még pár hétig maradhatna, arra is kíváncsi vagyok mi lesz vele és "menyasszonyvagyok" Vivivel.

Angora Cardi 2018.11.15. 14:19:26

@Nyuszomuszo83: Akarom hogy karácsnykor sírjanak.

Magentax 2018.11.15. 14:19:43

@Adamadam: Nekem Radics nem show-t csinál, hanem undorító hangnemben beszél a nőkről, a két másik díszpinttyel együtt, semmi más téma, csak a dugás meg a szopás - most épp Ginut akarják partiba vágni, kretén pofákat vág (ami számomra nem vicces), vagy nagy hangon hőbörög, majommód döngeti a mellét. Oké, hogy trash, de ez a véglény trash-nek is sok.
Persze, ízlések és pofonok :)

bElannaTorres 2018.11.15. 14:20:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: és még csak az első kiszavazásnál tartunk :D

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 14:20:59

Nagy ívben kerülöm az ilyen embereket. Volt egy barátnőm akinek minden második szava egy idő után a baszdmeg lett, szóltam finoman párszor, nem vette a lapot, zavart. Később egyre kevesebbet beszéltünk ezen okból kifolyólag. aztán szépen elkopott a dolog. De ezek tényleg ilyenek, szókincsük nulla, ezért használják a kötőszavakat. Valamelyik posztban leírták a beszélgetést amelyet Ánusz és Csoki folytatott, nem volt egy értelmes mondat sem. Én néha nagyon jókat nevetek az itteni kommenáradaton. Szórakoztat, kikapcsol. :)

bElannaTorres 2018.11.15. 14:21:27

@Adamadam: szerintem ha kiesik lesz Vivinek más, hunyorkára tippelek, Ohh de szép pár :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:21:41

@Angora Cardi: tavaly karacsonykor en is sirtam, megtalaltam egy karacsonyi dekoraciot, amit az exemtol kaptam, es megvagtam vele a kacsomat :((( :DDDDDDDDD

Angora Cardi 2018.11.15. 14:23:27

@úgymond olvasó mmkk: Ilyen baszokat mind ki kell dobni ne okozzon további kellemetlenséget :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 14:23:29

@Adamadam: kérlek, a BV alapján ma este kemíny pocsíkolás következik 5 párral, szóval második héten már pipálhatjuk swinger partyt, hamarosan jön a gangbang is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:24:15

@Adamadam: ez is igaz. Viszont Era kell, és ő megy vissza. Ha másik agyhalott lenne a kihívott, visszamehetne Radics.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:24:29

@Adamadam:

Nem vagyunk egyformák, én Radicsot egyáltalán nem bírom nézni, rohadt irritáló a megjátszása.

@Angora Cardi:
Nem kell ahhoz karácsony hogy sírjanak, ha most kapnának egy levelet egy hozzátartozójuktól akkor is bebőgnének hogy mennyire hiányoznak már egy hete nem láttam őket, brühühühü, közben meg lehet otthon kerülik egymást mint a leprást :)

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:24:36

@Angora Cardi: okés
@hereverő heverő: annyira gyagya vagy! :DDDDDDDDD
@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, hát ez minden volt, csak tánc nem, és az előzőekkel összehasonlítva tényleg beleférne a kizárás. Amúgy nem térden parittyázni akartam, hanem parittyán térdelni, de a te megoldásod is határozottan tetszik. :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:24:45

@Angora Cardi: utána rituálisan tűzbe dobtam, de hát mindegy volt, mert addigra szétvágtam vele a kezem, fogott az átok :D

hereverő heverő 2018.11.15. 14:24:51

@úgymond olvasó mmkk: nálatok hentesbárd van a karácsonyfán?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:25:21

@szociál: szerintem is lenne tattikai sírás-rívás, póthaj-és ruhatépkedés, hamuszórás

Angora Cardi 2018.11.15. 14:25:37

@szociál: zsu hátha sírt az Erás téma után amit csak ma látunk. Szeretjük a könnyeket.

2018.11.15. 14:25:42

@Adamadam: " Erre az alpáriságra pedig Era nem alkalmas"
Nem is kell, szerintem a NÉZŐK sem feltétlenül vágynak rá. Majd meglátjuk a Párbajon !

Vivikét pedig jövő héten már gangbang anál party-ban láthatjuk...

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:26:04

@hereverő heverő: jogos, meg ő úgysem értené meg az üzenetet, de nekem jól esne :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:26:12

@hereverő heverő: a magánéleti műhelytitkaimat, amit megosztok veled, ne add ki, légyszíves

bElannaTorres 2018.11.15. 14:26:36

Krisztiánusz táncánál azt hittem elejti az egyik lányt, véletlen kitöri a nyakát a másiknak

2018.11.15. 14:29:26

@adamskij: egy rugóra jár az agyunk tesssa, hajjjááá meg, csak lassan frissít ez a sz@r...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:31:09

Csajok:
Adri: aranyos volt.
Era: semmilyen. Látszott, hogy túl akar lenni rajta.
Ginu: a szemüveg minek? A többi semmi.
Reni: ez erőltetett öltánc. Pedig rázhatta volna.
Vivi: legalább vonaglott kicsit és nem ugrott egyből vki ölébe.
Zsu: egy falusi részeg este utáni vetkőzés. Radics szeme kigúvadt. De legalább rázta.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:31:25

@Angora Cardi: szerintem is, basszameg a jegesmedve!

@szociál: nem, valami üveglóf@sz

Pancsamanó 2018.11.15. 14:31:35

Visszanéztem a Zsu - Era vitát.

Igazából meg kell jegyeznem hogy efelett átsiklottam tegnap, de tenyleg Era kezdte azzal hogy zavarta hogy Zsu is be akart szállni a mókázásba....közölte a vita legelején (ezzel robbantotta ki), hogy "mi itt csinálunk valamit te meg jössz mert szereplési vágyad van". Magyarul zavarta ha Zsu is beszállt volna és csakis ezért szólt rá a fésű miatt... ez gáz. Bármennyire is rühellem Zsut, de Era most tényleg kimutatta hogy valójában piszkosul irritálja őt is, ugyanis érdekes, a többi csajra (Reni, Vivi) NEM harapott hogy ők is beszálltak. Csak Zsura. De valahol megértem, Zsu ragacs és folyton megy mindenki után, azonban Era elrontotta mert kimutatta hogy valóban utálja és csak érdekbarit játszott eddig.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:32:10

@bElannaTorres:

nincs olyan mákunk hogy kilökjék hörcsögfejt a villából testi erőszak címén :(

hereverő heverő 2018.11.15. 14:32:37

@Vadkacsa Befőtt: @adamskij: Commodore hozzászólása egy régebbi hogyvoltban:

Még több izgalom! Seggből szájba!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:34:19

@szociál: most gondold el, ha most történt volna, nem tudnám neked kinyitni a nyugi ajtaját

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:34:59

@Adamadam: nem is kell még több alpáriság, Radics nélkül is van elég. Pont ezért kell ellenpont, hogy ne csak a parittyázásról szóló, értelmetlen szóáradatot kelljen hallgatnunk. Radicsnak plusz pont, hogy elgondolkodik a saját játékán, és beismerte, hogy rosszul próbálta megülni a lovat, de ez nagyon soványka a másik serpenyőben lévő rengeteg kreténséggel összemérve. Engem speciel nem szórakoztat, amit csinál, de ízlések és pofonok... :) Erában viszont rengeteg lehetőség van még. Képes gondolkodni, és nem kerüli a konfliktusokat. Szóval én a szívem és az eszem szerint is neki szurkolok. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:35:40

@Pancsamanó:

annyira nem kell védeni Zsut, bárkivel összeveszik, mert faék a kislány, őt lesz a legkönnyebb kivinni és kint hagyni.
Elég ha azt mondod neki nézd egy madár .... és már is robban :)

Nyuszomuszo83 2018.11.15. 14:35:56

@úgymond olvasó mmkk: Az én karifám 28-án megborult, röpültek a golyói. , el is bontottam! Tele voltam tűlevéllel és még találtam júliusban is! :D

2018.11.15. 14:36:39

@hereverő heverő: jótékonyan eltakarja majd a palany !

2018.11.15. 14:37:41

@Vadkacsa Befőtt: jótékonyan eltakarja majd a paplany !

Magentax 2018.11.15. 14:38:08

@Pancsamanó: Era ugyanazt csinálja, mint Zsu - csak nem olyan harsányan. Most éppen a Ginu-Reni párosnak puncsol és úgy látom, nem a "szövetségesekkel" van, hanem inkább Radicsékkal. Rolival és Hunorral pl. még nem is láttam beszélgetni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:39:29

@WICKEDWITCH:

Radics egy állat lesz ha megnyeri a párbajt, és ezt mindenki tudja, védett is lesz és királynak fogja érezni magát, savazni fogja Rolit és mindenkit, mert ez egy fogyatékos, nem látja be hogy szar amit játszik, azt hiszi vicces bmg :))))))

hereverő heverő 2018.11.15. 14:39:53

@Nyuszomuszo83: ha megborulok, én is így vagyok ezzel. Mondjuk a ha a karifa is zacsiban tartotta volna, őket akkor nem repülnek messzire.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:40:52

@hereverő heverő:

Greg ennek jobban tapsikolna mint a kis tükrének

Pancsamanó 2018.11.15. 14:42:21

@Magentax: Igen, ez most csalódás nekem. De lehet ő csinálja jól, mindenkihez sunyul. Nagy játékos lehet ezek után.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:43:06

@Pancsamanó: persze, hogy érdekbarik. Miért, rajtuk (néhányukon) kívül komolyan vette bárki is a karkötő-dolgot?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:43:07

@szociál: csak nehogy a szerkik belekapaszkodjanak a Radics-Vivi szálba.
Pláne, ha Era elmozdul a pozitív szerepéből.

Pancsamanó 2018.11.15. 14:43:21

@szociál: távol álljon tőlem, nekem ő a Radics utáni legidegesítőbb :) Engem is zavarna ha piócaként ragadna.

Pancsamanó 2018.11.15. 14:44:05

@WICKEDWITCH: neem, de Era el akarta hitetni Zsuval hogy azok. Eddig bírta előtte megjátszani.

Magentax 2018.11.15. 14:44:10

Nem t'om, Vivi és Era sosem fürdenek? Őket még nem lehetett látni (legalábbis nem emlékszem rá).
Mondjuk Era fején meg is látszik, hogy ódzkodik a víztől. Amikor Zsu rátapintott a lényegre, hogy milyen ápolatlan és zsíros a feje, valamit makogott, hogy nem küldték be neki a ... Milyen már, ha nincs a megszokott márka, akkor inkább nem is mossa meg? Jó büdös lehet körülötte.

2018.11.15. 14:44:52

@szociál: Greg asszontta, hogy dugja a fiúkat
vagy hogy "ezzel" dugja ??? :)))

Magentax 2018.11.15. 14:45:37

@Pancsamanó: Volt már ilyen, ahogy észrevették a többiek, ki is közösítették, mert napraforgó.

Angora Cardi 2018.11.15. 14:45:49

@Magentax: Egyrészt csak napi nettó 40 bruttó 60 percet látunk a műsorból, szóval akárki akárkivel beszélgethet úgy, hogy nem látjuk.
Másrészt miért ne beszélgethetne Era az "ellenséggel"? Halálra unják ott bent magukat, beszélgetni meg nem tilos. Amikor Radics beszélgetett Hunorral akkor nem voltál felháborodva :D

Pancsamanó 2018.11.15. 14:47:31

@Magentax: az előző brigádok nőtagjai is rendre a napi sminkjükben aludtak. Nem mind, de volt jónéhány. Bár VV7 Ádiná friss sminkje is olyan borzalmas vót, mintha harmadnapos lenne.....

Angora Cardi 2018.11.15. 14:48:06

@Magentax: Fú te keményen nyomod szegény Era lejáratását :D

Pancsamanó 2018.11.15. 14:48:19

@Magentax: Lehet belebukik majd ebbe is. Ez egy érdekes kísérlet számomra, ezek miatt nézem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:48:21

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Radics-Vévé Vivi szálnak annyi, már másnap elárulta a kreténeknek, és tuti ki fog derülni :)

@Pancsamanó:
Kövi héten ZSut kiviszi valaki, sztem egy csaj.
Elég ha kicsit felhúzzák, összeveszik mindenkivel és kapja a jeleket, ő meg bárkit visz ki, kint marad.
Talán Ánuszt kint hagyná.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:49:32

@Magentax: az nem tűnik jó taktikának, ha az ember csak a "szövetségeseivel" bandázik, az "ellenséggel" meg vagy szóba sem áll, vagy csak veszekszik vele. Információt szerezni, meg fogást találni valakin akkor lehet, ha kiismered. Az úgy elég óvodás dolog, hogy "te nem vagy a barátom, nem beszélek veled".

Pancsamanó 2018.11.15. 14:49:49

@szociál: lehet nem merik majd kivinni a pszichopatát, én kajak félnék tőle bent amúgy hogy éjjel rámgyújtja az ágyat.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 14:50:19

@Pancsamanó: én eddig se bírtam volna... :)

Pancsamanó 2018.11.15. 14:50:35

@WICKEDWITCH: "Tartsd közel a barátodat, de az ellenséged még közelebb."

bElannaTorres 2018.11.15. 14:50:36

@Magentax: büdös lehet ott bent szerintem minden, amennyit takarítanak

Pancsamanó 2018.11.15. 14:51:26

@WICKEDWITCH: valahogy meg tudom érteni :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:51:30

@Pancsamanó: tényleg Era kötött bele. És az a lekurvázás az a többieket is kicsit ledöbbentette.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:51:44

@Vadkacsa Befőtt:

Rolinak mondta kint a bagóba, hogy együtt tolt valakit és összeért a farkuk és az annyira jó volt neki :O
Kinek akkora a segge hogy két farok is bele fér ? :O
Roli helyében ráborítottam volna az asztalt, és menekülök.

Magentax 2018.11.15. 14:51:47

@Angora Cardi: Radics-Hunor pont nem jó példa, vegytiszta tattika akart lenni.
Nem voltam felháborodva, mert minden mondatban ötször elhangzott, hogy Hunor amúgy ellenség, csak jóindulatúan figyelmezteti, hogy Roli kihasználja és előtte meg is beszélte a triumvirátus, hogy megpróbálják Hunort átállítani, de legalább elbizonytalanítani..
...és igen, beszélgetni lehet, de Era folyton az "ellenséges tábor" lányaival lóg.

Pancsamanó 2018.11.15. 14:52:02

@bElannaTorres: az a szag ami reggel lehet a hálóban meg a nyugiban...uhhh.

Pancsamanó 2018.11.15. 14:53:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: kimutatta ő is sajnos hogy nem sokkal érettebb a többieknél. Csalódtam. De még mindig ezerszer inkább ő mint a pszichopata Zsuzsu.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:53:40

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Engedjük el Era ekézését mert a szerkik még felfigyelnek rá és tényleg bent tartják Radicsot, de akkor felgyújtom magam.

Magentax 2018.11.15. 14:53:42

@Angora Cardi: Én csak tárgyilagos akarok lenni, amúgy Erára szavaztam, mert mindezek ellenére sokkal szívesebben látom őt bent, mint Ripacsot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 14:54:51

@úgymond olvasó mmkk:

Inkább hallgatom hogy parittyázik Csoki, mint a melegpornós élményeket :jajj

2018.11.15. 14:55:19

@bElannaTorres: tényleg nem vagyok rendmániás, de az az oltári kupleráj és dzsuva, szemét ami a Vijjjában van az elképesztő !
Lassan itt lenne az ideje a BÜNTETŐ feladatoknak !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 14:55:40

@szociál: egyiket sem, megyek vissza a szaunába, kiheverni a sokkot

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:56:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: és az, ahogy az Era átcsapódik a Radics csapathoz, az gáz.

2018.11.15. 14:57:03

@szociál: szerencsétlenségemre, voltam olyan állat, hogy a Belevalót is megnéztem... (persze Győzike pörgetve, mert ki nem állhatom)

Magentax 2018.11.15. 14:57:46

@WICKEDWITCH: Igaz, mi ezt itt kint nem érthetjük pontosan, de ott bent élet-halál kérdése, hogy ki kivel öribarizik, ki kivel beszélget vagy pletykál. Sokkal élesebbek az ellentétek, sokkal fontosabb az ideiglenes összetartozás.
Ez valamelyik előző szériában hangzott el egyszer (nyilván nem pontosan idéztem)

Angora Cardi 2018.11.15. 14:58:13

@Magentax: Tárgyilagosként a többi retkes punit is ugyanúgy lehet ekézni, én pl Zsut sem látom a tisztaság és igényesség mintapéldányának...

Angora Cardi 2018.11.15. 14:59:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: Miért lenne gáz? Nem ellenségek, csak ellenfelek. Miért ne beszélgethetnének két feladat között?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 14:59:52

@Pancsamanó: az ok, hogy sokkal jobb, de ne akarom már annyira hasonlítani a véglényekhez. Ez a balhé a bolhából elefánt és apró dologra reagált nagyon durván. Ez nem pozitív. És ha Radics beindul, nehogy tényleg megforduljon az állás.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:00:19

@úgymond olvasó mmkk:
tele ne rókázd a szaunát nekem !

@Vadkacsa Befőtt:
felveszem és tekerem, se Baukót se Győzit nem hallgatom, egyszer Baukónak adtam esélyt és csak néztem ki a fejemből mennyire buta szegény, semmit nem változott, csak külsőre, igazi szűzqrva.

bElannaTorres 2018.11.15. 15:00:59

@Vadkacsa Befőtt: pedig hogy csillogott a szeme, hogy ingyen kapunk olyan táncot amiért ő sokat fizetett korábban

Köszönjük :)

WICKEDWITCH 2018.11.15. 15:02:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem kurvázta le, azt mondta, hogy akként viselkedett, ami azért nem ugyanaz, és valljuk be, igaz. Amúgy minden meglátásával - amelyet hallottam - egyetértek. Azzal is rátapintott a lényegre, hogy Zsunak nincsenek érvei, hogy szembemegy azzal, amit korábban mondott, még azzal is, hogy szereplési vágyból akarta odatenni a fésűt. Csak ez alapján lehet, hogy rá kellett volna hagynia, hadd tegye oda, de ki tudja, hányszor "ragadt" már rájuk? Nem tudjuk, mert csak max. 50 percet látunk naponta. Én azt sem tudtam, hogy Csokival együtt szoktak vicceskedni, azt sem mutatták eddig (vagy csak én nem láttam).

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:02:32

@Csakazértis én vagyok a királynő:

rohadt messze van még a vasárnap, ha Radics eljátssza a jófiút akkor nekünk lőttek :(
Remélem le pitsázza valamelyik csajt még hétvégéig.

2018.11.15. 15:02:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért döbbentek le, mert "szerintük!" a kurválkodás sokkal többnél kezdődik, mint egy csöcsvillantás...

az én olvasatomban pedig már az is kurválkodás, ha vki zsinortangában riszálja magát x néző előtt...

bElannaTorres 2018.11.15. 15:03:31

@WICKEDWITCH: igazából mindegy, mert bent senkinek nem esik le a különbség, ráadásul igaza van Era nem bírja őt, ami mondjuk érthető, és csodálkozom hogy eddig bírta :D

Magentax 2018.11.15. 15:03:37

@Angora Cardi: De a többi lány legalább hajat mos. :)

bElannaTorres 2018.11.15. 15:04:40

@Vadkacsa Befőtt: igaz :D nekem is ez jutott eszembe, ott ez teljesen normális egy kis vetkőzés egy buliban, ráfognak a csokipöcsre, ez csak buli. Ha már pénzt kérnek érte az a kurva :D

2018.11.15. 15:07:54

@Pancsamanó: Nekem ugye Zsuzska bejött (volna), de tegnap minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy egy barom. Ha ráteszi a fésűt arra a kreténre, ha felébred, egyből tudta volna, hogy valami volt ott. Ezt nem lehetett felfogni? És Zsuzsa szívta fel magát, de piszkosul. A zsíros hajú szőke csaj meg (most nem ugrik be a neve) csak leoltotta.
Ratyi ellen hajrá szőke, természetesen. Le fogom tölteni az appot, már nem BlackBerrym van :-).

Azért (elméletben) sunáznám a Zsuzsit, de csak a kinézete miatt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 15:08:23

@Angora Cardi: nem az a gáz, az simán jó, hanem az, hogy a stílus lesz hasonló. Ha az a baja, hogy ne játsszon velük, mondja azt. De ne provokáljon úgy ki egy vitát, hogy az legyen az eredmény, hogy az erősebb kutya baxik, ha elég hangosan kurvázom a másikat, akkor igazam van. Nekem ez nem szimpi.
Amúgy Era az egyik kedvencem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:08:58

@szociál: katatón állapotban ringatózom, ez így megfelelő?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:09:04

@Magentax:

De ez akkor is a legalja mikor egy nő a másiknak azt mondja hogy zsíros a hajad és ronda a bőröd.
Azt ne mondjátok hogy nem akadtatok volna ki erre bmg :)
Ennyire azért ne személyeskedjen mert kimosom domesztosszal a száját.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:10:03

@úgymond olvasó mmkk:
én magzatpózban szoktam bömbizni, hálistennek a kamerák látják, és így sajnál minden néző, a döntőig fogom tolni.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 15:10:58

@Magentax: igen, értem én, hogy bent sokkal intenzívebbek az ilyen élmények, de azért aki egy kicsit is képes gondolkodni odabent, az végig tudja gondolni az ilyesmit, és tudja, hogy egyrészt akár odaadná valakinek, akár nem, valakinek muszáj, mert feladat, másrészt meg ez egy játék, ahol egymást kell kiejteni, szóval nem mindent kell készpénznek venni, amit a másik mond. Szóval szerintem cirkuszt ilyeneknél az csinál, aki ezt nem fogja fel, vagy akinek valamiért célja, hogy cirkuszoljon. Akármennyire is be vannak zárva, meg egy csónakban eveznek, nem gondolhatják komolyan, hogy egy hét után öribarik, meg "lelki társak" lesznek...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:11:05

@szociál: sütök valamit, és kiváglak a döntő előtt!

2018.11.15. 15:11:13

@bElannaTorres: "Ha már pénzt kérnek érte az a kurva :D "
+1 !!! :)))

Igen, SZERINTÜK !

És lássuk be, melyik nem dobná szét a lábait a hitchhikerporn.com-on 200 euróért ???

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 15:11:54

@szociál: na ja. Hát ha kiderül, hogy Vivis szövetségét nettó két óra múlva elárzlta, lesz még hülyepitsázás. :)

Pancsamanó 2018.11.15. 15:13:56

@Spitzbauer: Egy csillamspray-vel arcbafújásra hamarabb fel lehet ebredni mintha lassan a hasadra helyeznek egy cca 50 grammos műanyag xart. Tudom mert nő vagyok ;) Mégis, a szemhéja (!!!) összecsillámozásánál csak tapsikolt Era, mert azt az általa erősnek tartott Vivike találta ki, de mivel Zsut gyengének tartja, neki be mert szólni.
Ohh hát ízlések és pofonok, szóval ahhoz nem szólok hozzá hogy férfi szemmel milyen Zsu. Női szemmel egy parasztarcú aránytalan testű tucatfej, szerintem. De ferfiak más szempontokat néznek.

2018.11.15. 15:14:55

@Spitzbauer: a Symbian-os Nokiám követelte, hogy monnnnyyyjjjak le !!! :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 15:15:55

@szociál: na ez meg a másik. Még mielőtt az jönne le, hogy Zsu viselkedése meg bejön nekem. :)
Igazából itt az nem tetszik nekem, hogy egy apró kis vita helyett lett egy ilyen nagy személyeskedő harsány és alpári vita. Era, most, hogy kihívott lett, észre kell vegye, hogy mi nem vet jó fényt rá, és pl. elbeszélgetni Zsuval, hogy a fésű miért nem volt volt ötlet, illetve hogy a viselkedése volt kurvára, nem ő, és megvárni, míg leesik neki. Mert úgy szavazatokat veszíthet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 15:17:58

@Pancsamanó: amikor sajnálta magát az ágyon a hálóban, abból a szögből kifejezetten szép volt Zsu, mármint fotózás szempontjából.

Pancsamanó 2018.11.15. 15:19:08

@WICKEDWITCH: ha nekem azt mondják hogy "kurva vagy" vagy azt hogy "olyan vagy mint egy kurva", akár "kurvaként viselkedsz" egy és ugyanaz. És ugyanúgy is értik, csak a masodik két eset esetében lehet mentegetőzni hogy "én nem úgy értetteeeem..."

2018.11.15. 15:19:37

@Pancsamanó: Nekem bejön ZsuZsu arcra (kizárólag)
És külön zseniális benne, hogy huszonéves létére, már "anyuteste" van ! :)))

én kérek elnézést ! :))

Pancsamanó 2018.11.15. 15:20:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: lehet, én csak átlagember szemszögből nézem.

Pancsamanó 2018.11.15. 15:20:42

@Vadkacsa Befőtt: ez igaz :)
(nekem 2 gyerök után ilyen :)))

2018.11.15. 15:22:39

@Pancsamanó: Nekem bejönne kinézetre. Kicsit husi, de az arca tűrhető, egész jók a mellei, csípős-faros, mi ekell még? :-DDD De a hosszú(?) évek alatt rájöttem, hogy általában mást kiván a szemem, mint én.

Szerintem, azt mondta rosszul Era, hogy felébredne, de én is úgy gondoltam, hogy rátenni a fésűt xar/béna/primitív/stb ötlet.

Persze egyikkel se beszélgetnék egy percet sem, tehát itt minden csak gondolatkísérlet. :-)

Magentax 2018.11.15. 15:22:50

@szociál: Ebben igazad van, de Era is túlment egy határon. Ha nekem valaki azt mondaná, úgy viselkedem, mint egy alpári kurva, úgy pofánverném, hogy több füle maradna, mint foga.
Zsu csak próbált visszavágni azzal, amiről úgy gondolta, a legjobban üt.
...és mondom mindezt úgy, hogy Zsut nagyon nem bírom már, Erát viszont minden ellenére a legokosabb csajnak tartom - és ha lenne egy Era-Zsu párbaj, Erára szavaznék..

2018.11.15. 15:23:07

@Pancsamanó: ehun, mellettem a Zasszony (2 gyerek után) is csak bólogat ! :))))

2018.11.15. 15:24:03

Héééé tesssááák ! Az vágjátok, hogy megparittyáztuk az 1000 kommentet a poszt alatt ? :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:24:40

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Tuti lesz nyugiszobás beszélgetés kínai szusi mellett :)

@Vadkacsa Befőtt: @Pancsamanó:

Hát inkább egy anyutest mint egy Rubintrékás, mit lehet azon fogni ?
szálka megy a kezembe.

Pancsamanó 2018.11.15. 15:25:06

@Spitzbauer: szépen sminkelhető ;) Én a hobbisminkes szemével nézem bent a csajokat. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:26:04

@Vadkacsa Befőtt: most ki fogom keresni, hogy a kommentparittyázási vágy az milyen cekcuális parafília, és meg leszel bélyegezve, tesa

2018.11.15. 15:27:56

@szociál: teeesssaaa, tudod jól, hogy nem csipázom a ropi nőket, hajjjááámeg...

2018.11.15. 15:30:37

@úgymond olvasó mmkk: ne hergeejjéééé engem kis cérnaguriga, mert az orrod alá fingok a nyugiban... hajjjjáááámeg

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:32:48

@Vadkacsa Befőtt: nem találtam megfelelőt, rólad fogom elnevezni, és meggazdagszom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:33:47

@Magentax:
sajnos Zsunak csak ez maradt, a személyeskedés, ahogy Radicsnak is, az is csak azt mondja hogy féreg, meg hernyó, ezek ilyenek, tufák mint a föld.

Maximista vagyok 2018.11.15. 15:34:28

Alig várom az esti parittya adagomat, ráadásul ahogy néztem egyből lesz repeta is geccccciiiiii!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:37:05

@szociál: ez már a 3. osztály tananyaga lett volna, de nekem az már nincsen meg, dicsak

2018.11.15. 15:38:51

@szociál: hagyjjjad tesssaa ! Ő Orlandó Blúm-ra csöppen a bugyijába bele... akinek még ééreccsségije sincsen sem

2018.11.15. 15:40:51

@úgymond olvasó mmkk: nahhh, mesélj ! miről maradtam le az előző évadban ???

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:41:11

@Vadkacsa Befőtt: nem fogom kiteregetni nyilvánosan a szennyest

2018.11.15. 15:41:46

@Pancsamanó: Egyébként várom már, hogy leessen a műszempillája, mert attól elszaladok.
@Magentax: Én is Erára szavaznék, szinte bárki ellenében. Tudom, hogy itt nem illik ilyet írni, de nekem még Renyhe is bejön. Szeritem kedves csaj. Kár, hogy "megáll" a szerecsennek ma este.

2018.11.15. 15:43:29

@úgymond olvasó mmkk: miiiééé nem ? bekaksiztál mint a presszócigány ???

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:44:26

@Spitzbauer:

lehet hogy kedves bent a villában kamerák előtt színészkedve a Reinke, de egy átmulatott éjszaka után a 8 kerben találkoznál vele éjjel ?
úgy körbe szúrkálna a csaj a pillangóval hogy csak pislognál a sürgősségin :)

2018.11.15. 15:46:23

@szociál: :))) mármint azzal a szemével, amit a tenyerében vitt be... :))))

2018.11.15. 15:47:17

@úgymond olvasó mmkk: mi rosszat mondtam ÖrökSzerelmem ????

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:52:15

@Vadkacsa Befőtt:

jah
Tuti kinézem Reniből az állatot piásan, bent mindenki adja a szépet, nem tépheti meg a másikat.
Szerinted Dzsinu nem tépte volna ki az összes haját reninek a csoki miatt ? :)
Nem lennének kamerák annyi vér folyna mint a vágóhídon.
Ez már majdnem olyan mint az angol Big brother, ott tényleg fullba nyomják a kretént állítólag.

2018.11.15. 16:03:25

@szociál: Hát lehet, hogy naív vagyok, de ilyenre nem is gondoltam. Mi lenne az oka a szurkálásnak? Gyilkos ösztön? Vagy pénz? Pénzt csak annyit viszek a 8 kerbe, amennyit el is szeretnék baxni.
Szerintem nem olyan késelős. De elképzelhető.
Inkább a Ratyi(cs)ról tudnám elképzeni, megy Dzsinuról. Meg Viviről. Lehet hogy romafób vagyok?

bElannaTorres 2018.11.15. 16:07:04

@Spitzbauer: radics, Dzsinu hidegebbnek tűnik, krisztiánuszból meg kinéznék egy hirtelen felindulásost.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 16:12:45

@Spitzbauer:

De a Reni is roma, a szőkecigány kasztba tartozik :)
Nekem is voltak áltsuliba osztálytársak akik nem voltak Radics színűek, mégis cigányok voltak, és olyan lepattant körülmények között is éltek, csoda hogy nem tartottak sertést a panelban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 16:13:38

@bElannaTorres:
Krisztiánusz böribe végzi, Csoki már volt.

mézescsók 2018.11.15. 16:17:14

@Angora Cardi: Nem erre a hsz-dre, hanem VVV- vel kapcsolatban: egyetértek. Egy jóval idősebb nő benyomását kelti, nem egy alig felnőttét. A nők közül neki van a legjobb alakja és smink nélkül is felismerhető (ami a villa hölgykoszorújáról nem mondható el) , de a megjelenése, a kisugárzása egy sokat tapasztalt hivatásosé. Aki még nem döntötte el, hogy primadonna-e vagy halaskofa.

bElannaTorres 2018.11.15. 16:30:28

@szociál: uhh ezt nem tudtam :O remélem kiviszik őt is :)) de előbb ánuszt

mézescsók 2018.11.15. 16:32:59

@szociál: A halaskofaságban feltétlenül, de Fanni őszinte (sokszor többet is mondott és mutatott, mint szerettük volna) és abszolút nem megjátszós vv-játékos volt. Nyugodjon békében szegény!

Angora Cardi 2018.11.15. 16:41:47

@mézescsók: Nagyon örülök az egyenvéleményünknek :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 16:54:56

@bElannaTorres:

:))

@mézescsók:
Fannis évadból nem sokat láttam, 8-ból meg szinte semmit.

@úgymond olvasó mmkk:

Dikk e tesa

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 16:59:38

@szociál: a barcelonai könnyező madonna áldjon meg, tesa!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 17:02:54

@úgymond olvasó mmkk:

asztat nem ismerem, nem szokok barszelónába járni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 17:03:28

@szociál: akkor á szomszíd Gázsi jáúsnő ásszonya, dikk

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 17:23:11

@szociál: fent van a teljes 8as a 9es alatt, szerintem érdemes belenézni. fordulópontok: 10-14, 38-40, 75-79, 85-89. az utolsó hét eléggé halotti tor.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 17:40:26

megtekintettem a velveten a lányok produkcióit, hát.. izé.

mézescsók 2018.11.15. 17:43:26

@Angora Cardi: DDD
@szociál: Fanni finoman fogalmazva is megosztó személyiség volt, de szerethető - szerintem.
Nem volt rossz széria.

2018.11.15. 17:44:02

Miér' nincs má' poszt? Bezzeg Ransom 2x06 - ÖKöRség már 11-kor fent volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 17:50:25

@mézescsók: szegény Fannika, nem ilyen véget érdemelt volna

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 17:53:24

@mézescsók: pár nap, és halaskofa. A primadonnasághoz tehetség kell, Vivinek még csak arca van, de az nagy.
Fanni szórakoztató volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 17:54:27

@szociál: Krisztiánusznak az maga lesz a mennyország. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 17:55:50

@szociál: Reni állat, de Ginu agresszív. Ő tuti verekedne, ha lenne rá lehetősége.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 17:58:07

@Pancsamanó: én azért itt érzek egy hangyányi különbséget, de lehet, hogy csak a nyelvtanár énem miatt. :) Az alatt, hogy lekurváz, én azt értem, hogy kurvának tart, azzal meg, hogy kurvaként viselkedik, egy adott cselekvését minősítette, de ezen nem fogunk összeveszni. :)

moletty 2018.11.15. 18:05:46

Itt vagytok még ?
Coming out jön : ÉN parittyáznék ERA-val !!! MMKK

Maximista vagyok 2018.11.15. 18:11:17

Stabil a szett tesók, irány a jacuzzi, kombózzunk halljak meg!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:13:55

mindegyikőtök hajjonmeg, én meg elviszem a 36 millát

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:17:25

@WICKEDWITCH: vissza fogom nézni, esküszöm
Úgy hallottam, hogy elsőre valóban a viselkedése, tánca, utána nem, aztán mikor magyarázza, megint a produkciót minősítette.
Era szájából ez nekem alpári volt, pláne, hogy előtte agyba-főbe dicsérték Zsut, hogy milyen jó, még bevállalós, meg stb. És hogy tulajdonképpen nem is ez volt a baja, ha én nagy valószínűséggel elege van a ragacsból, meg ő akart vmit és abba ne pancsoljon bele senki, csak akit ő enged (Radics kidekorálása).

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:20:23

@Maximista vagyok: stabil vagyok, tesa

@Csakazértis én vagyok a királynő: neked meg legyen 10 aranygyűrűd, de ujjad meg egy se. egyke vagyok, nem osztozom sskk

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:23:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: na de várjál, te asszem szavaztál a striciválasztáson, ugye?

moletty 2018.11.15. 18:23:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Faszom, Geci ! A Belevalóban részletezték Zsu táncát, hát minimum h. kibaszottul kurvás vót, hajjá meg !
Levette a melltartóját sőt a végén a bugyiját is lehúzta ( igaz háttal a srácoknak)
Most így visszagondolva seggbe parittyáznám őt is kicsit ittasan !....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:24:57

ez a tegnapi táncos rész lemehetetett 12-es karikával? igen sok pénze van az rtl-nek

Maximista vagyok 2018.11.15. 18:26:10

@moletty: óvatosan, mert mi van ha bruttósítod? Aztán te nem kérsz a jóból a bíróságon meg hallgathatod hogy zsíros a hajad, az egyik bőröd milyen már, meg ugye ott volt trianon geci!

Maximista vagyok 2018.11.15. 18:27:40

@úgymond olvasó mmkk: az rtl ezt a vonalat már elengedte, már a termék megjelenítésre is szarnak rá, van ott della!

moletty 2018.11.15. 18:27:53

@Maximista vagyok: Vágom Tesó! Zsu már szinte azt énekelte "A hajad is milyen.."

moletty 2018.11.15. 18:28:45

@Maximista vagyok: Nem az van h. az RTL-II valami kábeles geci ami nem magyar fennhatóság alatt van ?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:28:58

@Maximista vagyok: bár amire ebből bünti lesz.. most is talán az alekoszos széria miatt büntették, az meg már mikor volt

WICKEDWITCH 2018.11.15. 18:32:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, én is úgy érzem, hogy a fő ok az volt, hogy már elege van belőle (ezt meg is értem), és talán nem a legelegánsabban intézte, de főleg úgy, hogy ő csupa jogos (amit értettem) érvet mondott, én nem rovom ezt fel neki :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:33:36

@úgymond olvasó mmkk: szavaztam beza. Mi lesz, kapok egy millát, vagy meghagyod egy ujjamat?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:36:48

@moletty: a Belevalót nem láttam, de amennyit láttam a "táncból", az minden volt, csak nem tánc (mondjuk egyiké se), kurvás volt, viszont még mindig ott tartok, hogy Era ezt baromira nem jól intézte, mert nagyon kijött, hogy ez belekötés, és elefántgyártás.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:40:05

@úgymond olvasó mmkk: mindegy, csaj jusson bóti csöcsre, meg roséfröccsre.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:48:36

semmit nem látok az új posztból, most már a kommentdoboz is fekete, mintha lenyúlna a beillesztett videó

Im just here for the comments 2018.11.17. 14:08:12

Mi az isten van ráaggatva erre a nőre? Egy döglött barnamedve?
süti beállítások módosítása