Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X10  - Vivien menyasszony, de lehet kúrni fog

2018. november 14. 14:38 - Bruti

Anikó a mai állatkerti vezetőnk, aki minden alkalmat megragad, hogy ránk tukmálja az ápplikációt, (amit egyébként nekem a telefonom valamiért vírusként érzékelt, de nyilván nem az), majd szélesre tárja a ketrecajtót, hogy megnézhessük, milyen ügyesen ugrálnak bent a majmok.

vlcsnap-00005_2.jpg

Szegény Szintike nagy karriert nem futott be, de azért pont bent volt annyi ideig, hogy ribancot csinálhasson magából. Most, hogy már csak kívülről rázza a rácsot, volt hímje (latin nevén Macsosz Krisztiánusz, aki egyébként többet bőgött egy hét alatt, mint egy siratóasszony pestisjárvány idején) új pár után néz. A kiszemelt Zsuzsu nevű nőstény még kéreti ugyan magát, de jellegzetes búgása azt jelzi, hogy itt bizony van keresnivalója hímünknek. A többi majom meg még adja is alá a lovat:

Ááá geci! Ha lekúrod a Zsuzsit, akkorát nősz még jobban a szememben, hogy az nemigaaaz!

-affektál Kebab (Ken baba), én meg csak pislogok, hogy már ez is ekkora gyökér? Még tanácsokat is ad neki, hogy, ha jól esik nyugodtan dugjon a nyugiban, ha meg nem, akkor nem. Hát jó – mondja Zsuzsu és Ánusz megpecsételi egy csókkal.  Majd még eggyel a fürdőben is. Kebab csak kapkodja a plasztik fejét, de Zsuzsu szerint volt már jobb is az életében. Pl. az egyiknek olyan orcája volt, hogy azóta is azt keresi. Mondja mindezt úgy, hogy, iszonyú zavarában újra elültet egy műnövényt.

Az állatkert két új lakóját egyelőre a nyugiban szállásolták el a gondozók. Biztos még a szokatás időszaka ez, nehogy egymásra támadjanak egy óvatlan pillanatban. Az új nőstény igen karakán kiállású, sőt, talán még saját gondolatai is vannak, pl. nagyon nem szeretné, ha a kinézete alapján ítélnék meg. Gondolom ezt azért mondja, mert egy kibaszott melltartóban költözött be villába, és sejti, hogy ez azért nincs teljesen rendben. Rádics és Ánusz persze kúrná, de, ha nem, akkor meg majd jóbarik lesznek. Nézzük Dzsinut és Rúdlényt, aki magasröptű egyeztetést tartanak a néger faszról.  Kinek kell ez, ki mit érez, stb. Dzsinu undorítóan hazudik, Rúdlány szegény meg nem a legfényesebb izzó a csillárban, így velük most ne foglalkozzunk tovább. Már csak azért sem, mert ez a két tüzelő csatakanca alig várja, hogy rájuk vesse magát a Néger. Ahogy Rúdlány elalszik, Csoki kibújik mellőle és átmászik Dzsinuhoz. Ekkor érkezik Rádics egy lámpával és annyira röhög, hogy Csoki gyorsan visszamászik az ágyába. Mivel már mindenki felébredt, Dzsinu inkább kimenekül, és persze előadja a többieknek a sztorit.

vlcsnap-00006_1.jpg

Reggel szokás szerint rájukbasszák a villanyt és zenével ébresztik a nyomorultakat. Na, ez amit már a seregben sem bírtam megszokni, a dalt, amivel bennünket ébresztettek, utána tíz évig nem bírtam meghallgatni. Míg Csoki a néger és Rádics az új csajt próbálja megfejteni, a dohányzó szekció Zsuzsu és  Krisztiánusz kalandjain csámcsog élvezettel. A riportban Zsu elmondja, hogy mikor ő meg lett csókolva gyakorlatilag nem érzett semmit. Én mást láttam, de hát ki vagyok én…

vlcsnap-00007_1.jpg

vlcsnap-00010.jpg

Kebab kidugta a buziérzékelő antennáit, és leheletnyit rápróbált az új srácra. – Te figyi már, neked vannak alsóneműid amúgy? Mert nekem képzeld el, nincsenek. – Adjak? – Ááá nem azért mondom… Bár szerintem jó lenne rám. A csávó még ki se ment a hálóból, Kebab már ébreszti a mellette fetrengő Rúdlányt, és közli, hogy ebben a gyerekben tuti van egy kis buzivér. Rúdlány: „Miért, mert orrpiszingje van? – Jaaa nem azért, az Hamiltonnak is van. De ez a gyerek szerintem engem leszopatna!”

vlcsnap-00011.jpg

Szünet után megtudhatjuk, hogy a régi lakók, mit gondolnak két új jövevényről. Először VVV van terítéken. Kap hideget-meleget, de általánosságban az jön le róla, hogy gizda, meg, hogy biztos hazudik. Az új gyerek, akinek esküszöm elfelejtettem a nevét, annyira meg még nem érdekes, hogy utánanézzek, szintén ambivalens érzéseket vált ki. VVV ezek után a riportban próbálja elmagyarázni, ő máris taktikázik itt bent, de egyszerűen nem tudok komolyan figyelni rá, mert azt a két kibaszott macskafület próbálom értelmezni, amit általam ismeretlen okból hord a fején. Lacika (közben kiírták hál’ istennek) próbálja értelmezni társai véleményét, de őt meg a ciklámen trombitafolyondáros-halálfejes pólója miatt nem tudom komolyan venni, és nem is érdekel mit mond, amíg így fog öltözködni. Rádics viszont kiakadt, hogy hozzá hasonlították az új hímet, és nem győzi hangsúlyozni Csokinak, hogy ő mekkora troll. Nem tudom ez miért jó neki, mert lássuk be, a trollokat senki sem szereti. Pl. Era sem, aki harcos feminimként a női büszkeségről és Rádics stílusáról cseveg Dzsinuval.

vlcsnap-00013_1.jpg

vlcsnap-00014_1.jpg

Most, hogy megtelt a villa, és ne csak a vég nélküli tespedés legyen, leültették a nyomorultakat a nagy asztal köré, hogy kérdésekkel bombázzák egymást, amire csak őszintén (!!!) válaszolhattak. Ami ugye már eleve vicc, hiszen mi van, ha nem őszinték? Ki deríti ki, és egyáltalán mi lesz a büntetés? Nem ehetnek fagyasztott pizzát? Vagy két napig nem szarhatnak? Lássuk mik a lényegesebb dolgok, amik kiderültek ma: VVV, Krisztiánuszt támadja be a csajozási szokásaival. Ennek az a vége, hogy megegyeznek, Ánusz tárgyiasítja nőket. Jól van. A következő áldozat Kebab, akitől azt szeretné tudni, kivel dugna a férfiak közül. Őszinte válasz nincs, mert Kebab ugye pánszexuális. Dzsinu, Hunornak szegezi, hogy ő kit dugna meg itt? Mindenkit. Ez így rendben is van. Ánusz VVV-t kérdezi, hogy neki ki az antipatikus itt. A csaj körülnéz, majd egyértelműen taktikai hazudozásba kezd. Rúdlányt választja, mert ő dilis. Ezen Rúdlány elrágódik egy kicsit, mert nem érti, hogy akkor most a dilis, a buta szinonimája, vagy mi a fasz történik itt már. Ehhez neki csomót kell gondolkozni, ami nehéz, meg ideje sincs rá.
Kiderül még, hogy Csoki faszának méretével egyenesen arányos a pofája mérete, és VVV lehet, még lefekszik itt valakivel, a büszkén mutogatott jegygyűrűje ellenére is. Rúdlányt nem bírja Zsút, Roli meg Rúdlány, de a főellenség Rádics. A legbutább meg Krisztiánusz lett, mert sokat alszik. Vagy Rúdlánylény, Mindegy is.

vlcsnap-00016_1.jpg

Az adás további része azzal telik, hogy a két részre szakadt villalakók egymást fikázzák. Az „Okos de unalmas” csapat vezetője Roli, az újfiút fűzi, a „Butagecik de viccesek”, Rádicssal az élen, Hunort próbálják megingatni. Még a végén kapunk egy VVV, Roli, Dzsinu beszélgetést, ahol arról jutnak konszenzusra, hogy Rúdlánylény egyszerű, mint a raklap. Hűbazdmeg rutinos VV néző vagyok, de ezek mára kiütöttek. Holnap kihívás, és majd mi is jövünk!

 

 

Címkék: 18+ vv9
1109 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magentax 2018.11.15. 15:03:37

@Angora Cardi: De a többi lány legalább hajat mos. :)

bElannaTorres 2018.11.15. 15:04:40

@Vadkacsa Befőtt: igaz :D nekem is ez jutott eszembe, ott ez teljesen normális egy kis vetkőzés egy buliban, ráfognak a csokipöcsre, ez csak buli. Ha már pénzt kérnek érte az a kurva :D

2018.11.15. 15:07:54

@Pancsamanó: Nekem ugye Zsuzska bejött (volna), de tegnap minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy egy barom. Ha ráteszi a fésűt arra a kreténre, ha felébred, egyből tudta volna, hogy valami volt ott. Ezt nem lehetett felfogni? És Zsuzsa szívta fel magát, de piszkosul. A zsíros hajú szőke csaj meg (most nem ugrik be a neve) csak leoltotta.
Ratyi ellen hajrá szőke, természetesen. Le fogom tölteni az appot, már nem BlackBerrym van :-).

Azért (elméletben) sunáznám a Zsuzsit, de csak a kinézete miatt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 15:08:23

@Angora Cardi: nem az a gáz, az simán jó, hanem az, hogy a stílus lesz hasonló. Ha az a baja, hogy ne játsszon velük, mondja azt. De ne provokáljon úgy ki egy vitát, hogy az legyen az eredmény, hogy az erősebb kutya baxik, ha elég hangosan kurvázom a másikat, akkor igazam van. Nekem ez nem szimpi.
Amúgy Era az egyik kedvencem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:08:58

@szociál: katatón állapotban ringatózom, ez így megfelelő?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:09:04

@Magentax:

De ez akkor is a legalja mikor egy nő a másiknak azt mondja hogy zsíros a hajad és ronda a bőröd.
Azt ne mondjátok hogy nem akadtatok volna ki erre bmg :)
Ennyire azért ne személyeskedjen mert kimosom domesztosszal a száját.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:10:03

@úgymond olvasó mmkk:
én magzatpózban szoktam bömbizni, hálistennek a kamerák látják, és így sajnál minden néző, a döntőig fogom tolni.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 15:10:58

@Magentax: igen, értem én, hogy bent sokkal intenzívebbek az ilyen élmények, de azért aki egy kicsit is képes gondolkodni odabent, az végig tudja gondolni az ilyesmit, és tudja, hogy egyrészt akár odaadná valakinek, akár nem, valakinek muszáj, mert feladat, másrészt meg ez egy játék, ahol egymást kell kiejteni, szóval nem mindent kell készpénznek venni, amit a másik mond. Szóval szerintem cirkuszt ilyeneknél az csinál, aki ezt nem fogja fel, vagy akinek valamiért célja, hogy cirkuszoljon. Akármennyire is be vannak zárva, meg egy csónakban eveznek, nem gondolhatják komolyan, hogy egy hét után öribarik, meg "lelki társak" lesznek...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:11:05

@szociál: sütök valamit, és kiváglak a döntő előtt!

2018.11.15. 15:11:13

@bElannaTorres: "Ha már pénzt kérnek érte az a kurva :D "
+1 !!! :)))

Igen, SZERINTÜK !

És lássuk be, melyik nem dobná szét a lábait a hitchhikerporn.com-on 200 euróért ???

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 15:11:54

@szociál: na ja. Hát ha kiderül, hogy Vivis szövetségét nettó két óra múlva elárzlta, lesz még hülyepitsázás. :)

Pancsamanó 2018.11.15. 15:13:56

@Spitzbauer: Egy csillamspray-vel arcbafújásra hamarabb fel lehet ebredni mintha lassan a hasadra helyeznek egy cca 50 grammos műanyag xart. Tudom mert nő vagyok ;) Mégis, a szemhéja (!!!) összecsillámozásánál csak tapsikolt Era, mert azt az általa erősnek tartott Vivike találta ki, de mivel Zsut gyengének tartja, neki be mert szólni.
Ohh hát ízlések és pofonok, szóval ahhoz nem szólok hozzá hogy férfi szemmel milyen Zsu. Női szemmel egy parasztarcú aránytalan testű tucatfej, szerintem. De ferfiak más szempontokat néznek.

2018.11.15. 15:14:55

@Spitzbauer: a Symbian-os Nokiám követelte, hogy monnnnyyyjjjak le !!! :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 15:15:55

@szociál: na ez meg a másik. Még mielőtt az jönne le, hogy Zsu viselkedése meg bejön nekem. :)
Igazából itt az nem tetszik nekem, hogy egy apró kis vita helyett lett egy ilyen nagy személyeskedő harsány és alpári vita. Era, most, hogy kihívott lett, észre kell vegye, hogy mi nem vet jó fényt rá, és pl. elbeszélgetni Zsuval, hogy a fésű miért nem volt volt ötlet, illetve hogy a viselkedése volt kurvára, nem ő, és megvárni, míg leesik neki. Mert úgy szavazatokat veszíthet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 15:17:58

@Pancsamanó: amikor sajnálta magát az ágyon a hálóban, abból a szögből kifejezetten szép volt Zsu, mármint fotózás szempontjából.

Pancsamanó 2018.11.15. 15:19:08

@WICKEDWITCH: ha nekem azt mondják hogy "kurva vagy" vagy azt hogy "olyan vagy mint egy kurva", akár "kurvaként viselkedsz" egy és ugyanaz. És ugyanúgy is értik, csak a masodik két eset esetében lehet mentegetőzni hogy "én nem úgy értetteeeem..."

2018.11.15. 15:19:37

@Pancsamanó: Nekem bejön ZsuZsu arcra (kizárólag)
És külön zseniális benne, hogy huszonéves létére, már "anyuteste" van ! :)))

én kérek elnézést ! :))

Pancsamanó 2018.11.15. 15:20:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: lehet, én csak átlagember szemszögből nézem.

Pancsamanó 2018.11.15. 15:20:42

@Vadkacsa Befőtt: ez igaz :)
(nekem 2 gyerök után ilyen :)))

2018.11.15. 15:22:39

@Pancsamanó: Nekem bejönne kinézetre. Kicsit husi, de az arca tűrhető, egész jók a mellei, csípős-faros, mi ekell még? :-DDD De a hosszú(?) évek alatt rájöttem, hogy általában mást kiván a szemem, mint én.

Szerintem, azt mondta rosszul Era, hogy felébredne, de én is úgy gondoltam, hogy rátenni a fésűt xar/béna/primitív/stb ötlet.

Persze egyikkel se beszélgetnék egy percet sem, tehát itt minden csak gondolatkísérlet. :-)

Magentax 2018.11.15. 15:22:50

@szociál: Ebben igazad van, de Era is túlment egy határon. Ha nekem valaki azt mondaná, úgy viselkedem, mint egy alpári kurva, úgy pofánverném, hogy több füle maradna, mint foga.
Zsu csak próbált visszavágni azzal, amiről úgy gondolta, a legjobban üt.
...és mondom mindezt úgy, hogy Zsut nagyon nem bírom már, Erát viszont minden ellenére a legokosabb csajnak tartom - és ha lenne egy Era-Zsu párbaj, Erára szavaznék..

2018.11.15. 15:23:07

@Pancsamanó: ehun, mellettem a Zasszony (2 gyerek után) is csak bólogat ! :))))

2018.11.15. 15:24:03

Héééé tesssááák ! Az vágjátok, hogy megparittyáztuk az 1000 kommentet a poszt alatt ? :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:24:40

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Tuti lesz nyugiszobás beszélgetés kínai szusi mellett :)

@Vadkacsa Befőtt: @Pancsamanó:

Hát inkább egy anyutest mint egy Rubintrékás, mit lehet azon fogni ?
szálka megy a kezembe.

Pancsamanó 2018.11.15. 15:25:06

@Spitzbauer: szépen sminkelhető ;) Én a hobbisminkes szemével nézem bent a csajokat. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:26:04

@Vadkacsa Befőtt: most ki fogom keresni, hogy a kommentparittyázási vágy az milyen cekcuális parafília, és meg leszel bélyegezve, tesa

2018.11.15. 15:27:56

@szociál: teeesssaaa, tudod jól, hogy nem csipázom a ropi nőket, hajjjááámeg...

2018.11.15. 15:30:37

@úgymond olvasó mmkk: ne hergeejjéééé engem kis cérnaguriga, mert az orrod alá fingok a nyugiban... hajjjjáááámeg

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:32:48

@Vadkacsa Befőtt: nem találtam megfelelőt, rólad fogom elnevezni, és meggazdagszom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:33:47

@Magentax:
sajnos Zsunak csak ez maradt, a személyeskedés, ahogy Radicsnak is, az is csak azt mondja hogy féreg, meg hernyó, ezek ilyenek, tufák mint a föld.

Maximista vagyok 2018.11.15. 15:34:28

Alig várom az esti parittya adagomat, ráadásul ahogy néztem egyből lesz repeta is geccccciiiiii!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:37:05

@szociál: ez már a 3. osztály tananyaga lett volna, de nekem az már nincsen meg, dicsak

2018.11.15. 15:38:51

@szociál: hagyjjjad tesssaa ! Ő Orlandó Blúm-ra csöppen a bugyijába bele... akinek még ééreccsségije sincsen sem

2018.11.15. 15:40:51

@úgymond olvasó mmkk: nahhh, mesélj ! miről maradtam le az előző évadban ???

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 15:41:11

@Vadkacsa Befőtt: nem fogom kiteregetni nyilvánosan a szennyest

2018.11.15. 15:41:46

@Pancsamanó: Egyébként várom már, hogy leessen a műszempillája, mert attól elszaladok.
@Magentax: Én is Erára szavaznék, szinte bárki ellenében. Tudom, hogy itt nem illik ilyet írni, de nekem még Renyhe is bejön. Szeritem kedves csaj. Kár, hogy "megáll" a szerecsennek ma este.

2018.11.15. 15:43:29

@úgymond olvasó mmkk: miiiééé nem ? bekaksiztál mint a presszócigány ???

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:44:26

@Spitzbauer:

lehet hogy kedves bent a villában kamerák előtt színészkedve a Reinke, de egy átmulatott éjszaka után a 8 kerben találkoznál vele éjjel ?
úgy körbe szúrkálna a csaj a pillangóval hogy csak pislognál a sürgősségin :)

2018.11.15. 15:46:23

@szociál: :))) mármint azzal a szemével, amit a tenyerében vitt be... :))))

2018.11.15. 15:47:17

@úgymond olvasó mmkk: mi rosszat mondtam ÖrökSzerelmem ????

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 15:52:15

@Vadkacsa Befőtt:

jah
Tuti kinézem Reniből az állatot piásan, bent mindenki adja a szépet, nem tépheti meg a másikat.
Szerinted Dzsinu nem tépte volna ki az összes haját reninek a csoki miatt ? :)
Nem lennének kamerák annyi vér folyna mint a vágóhídon.
Ez már majdnem olyan mint az angol Big brother, ott tényleg fullba nyomják a kretént állítólag.

2018.11.15. 16:03:25

@szociál: Hát lehet, hogy naív vagyok, de ilyenre nem is gondoltam. Mi lenne az oka a szurkálásnak? Gyilkos ösztön? Vagy pénz? Pénzt csak annyit viszek a 8 kerbe, amennyit el is szeretnék baxni.
Szerintem nem olyan késelős. De elképzelhető.
Inkább a Ratyi(cs)ról tudnám elképzeni, megy Dzsinuról. Meg Viviről. Lehet hogy romafób vagyok?

bElannaTorres 2018.11.15. 16:07:04

@Spitzbauer: radics, Dzsinu hidegebbnek tűnik, krisztiánuszból meg kinéznék egy hirtelen felindulásost.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 16:12:45

@Spitzbauer:

De a Reni is roma, a szőkecigány kasztba tartozik :)
Nekem is voltak áltsuliba osztálytársak akik nem voltak Radics színűek, mégis cigányok voltak, és olyan lepattant körülmények között is éltek, csoda hogy nem tartottak sertést a panelban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 16:13:38

@bElannaTorres:
Krisztiánusz böribe végzi, Csoki már volt.

mézescsók 2018.11.15. 16:17:14

@Angora Cardi: Nem erre a hsz-dre, hanem VVV- vel kapcsolatban: egyetértek. Egy jóval idősebb nő benyomását kelti, nem egy alig felnőttét. A nők közül neki van a legjobb alakja és smink nélkül is felismerhető (ami a villa hölgykoszorújáról nem mondható el) , de a megjelenése, a kisugárzása egy sokat tapasztalt hivatásosé. Aki még nem döntötte el, hogy primadonna-e vagy halaskofa.

bElannaTorres 2018.11.15. 16:30:28

@szociál: uhh ezt nem tudtam :O remélem kiviszik őt is :)) de előbb ánuszt

mézescsók 2018.11.15. 16:32:59

@szociál: A halaskofaságban feltétlenül, de Fanni őszinte (sokszor többet is mondott és mutatott, mint szerettük volna) és abszolút nem megjátszós vv-játékos volt. Nyugodjon békében szegény!

Angora Cardi 2018.11.15. 16:41:47

@mézescsók: Nagyon örülök az egyenvéleményünknek :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 16:54:56

@bElannaTorres:

:))

@mézescsók:
Fannis évadból nem sokat láttam, 8-ból meg szinte semmit.

@úgymond olvasó mmkk:

Dikk e tesa

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 16:59:38

@szociál: a barcelonai könnyező madonna áldjon meg, tesa!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.15. 17:02:54

@úgymond olvasó mmkk:

asztat nem ismerem, nem szokok barszelónába járni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 17:03:28

@szociál: akkor á szomszíd Gázsi jáúsnő ásszonya, dikk

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.11.15. 17:23:11

@szociál: fent van a teljes 8as a 9es alatt, szerintem érdemes belenézni. fordulópontok: 10-14, 38-40, 75-79, 85-89. az utolsó hét eléggé halotti tor.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 17:40:26

megtekintettem a velveten a lányok produkcióit, hát.. izé.

mézescsók 2018.11.15. 17:43:26

@Angora Cardi: DDD
@szociál: Fanni finoman fogalmazva is megosztó személyiség volt, de szerethető - szerintem.
Nem volt rossz széria.

2018.11.15. 17:44:02

Miér' nincs má' poszt? Bezzeg Ransom 2x06 - ÖKöRség már 11-kor fent volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 17:50:25

@mézescsók: szegény Fannika, nem ilyen véget érdemelt volna

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 17:53:24

@mézescsók: pár nap, és halaskofa. A primadonnasághoz tehetség kell, Vivinek még csak arca van, de az nagy.
Fanni szórakoztató volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 17:54:27

@szociál: Krisztiánusznak az maga lesz a mennyország. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 17:55:50

@szociál: Reni állat, de Ginu agresszív. Ő tuti verekedne, ha lenne rá lehetősége.

WICKEDWITCH 2018.11.15. 17:58:07

@Pancsamanó: én azért itt érzek egy hangyányi különbséget, de lehet, hogy csak a nyelvtanár énem miatt. :) Az alatt, hogy lekurváz, én azt értem, hogy kurvának tart, azzal meg, hogy kurvaként viselkedik, egy adott cselekvését minősítette, de ezen nem fogunk összeveszni. :)

moletty 2018.11.15. 18:05:46

Itt vagytok még ?
Coming out jön : ÉN parittyáznék ERA-val !!! MMKK

Maximista vagyok 2018.11.15. 18:11:17

Stabil a szett tesók, irány a jacuzzi, kombózzunk halljak meg!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:13:55

mindegyikőtök hajjonmeg, én meg elviszem a 36 millát

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:17:25

@WICKEDWITCH: vissza fogom nézni, esküszöm
Úgy hallottam, hogy elsőre valóban a viselkedése, tánca, utána nem, aztán mikor magyarázza, megint a produkciót minősítette.
Era szájából ez nekem alpári volt, pláne, hogy előtte agyba-főbe dicsérték Zsut, hogy milyen jó, még bevállalós, meg stb. És hogy tulajdonképpen nem is ez volt a baja, ha én nagy valószínűséggel elege van a ragacsból, meg ő akart vmit és abba ne pancsoljon bele senki, csak akit ő enged (Radics kidekorálása).

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:20:23

@Maximista vagyok: stabil vagyok, tesa

@Csakazértis én vagyok a királynő: neked meg legyen 10 aranygyűrűd, de ujjad meg egy se. egyke vagyok, nem osztozom sskk

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:23:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: na de várjál, te asszem szavaztál a striciválasztáson, ugye?

moletty 2018.11.15. 18:23:57

@Csakazértis én vagyok a királynő: Faszom, Geci ! A Belevalóban részletezték Zsu táncát, hát minimum h. kibaszottul kurvás vót, hajjá meg !
Levette a melltartóját sőt a végén a bugyiját is lehúzta ( igaz háttal a srácoknak)
Most így visszagondolva seggbe parittyáznám őt is kicsit ittasan !....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:24:57

ez a tegnapi táncos rész lemehetetett 12-es karikával? igen sok pénze van az rtl-nek

Maximista vagyok 2018.11.15. 18:26:10

@moletty: óvatosan, mert mi van ha bruttósítod? Aztán te nem kérsz a jóból a bíróságon meg hallgathatod hogy zsíros a hajad, az egyik bőröd milyen már, meg ugye ott volt trianon geci!

Maximista vagyok 2018.11.15. 18:27:40

@úgymond olvasó mmkk: az rtl ezt a vonalat már elengedte, már a termék megjelenítésre is szarnak rá, van ott della!

moletty 2018.11.15. 18:27:53

@Maximista vagyok: Vágom Tesó! Zsu már szinte azt énekelte "A hajad is milyen.."

moletty 2018.11.15. 18:28:45

@Maximista vagyok: Nem az van h. az RTL-II valami kábeles geci ami nem magyar fennhatóság alatt van ?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:28:58

@Maximista vagyok: bár amire ebből bünti lesz.. most is talán az alekoszos széria miatt büntették, az meg már mikor volt

WICKEDWITCH 2018.11.15. 18:32:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, én is úgy érzem, hogy a fő ok az volt, hogy már elege van belőle (ezt meg is értem), és talán nem a legelegánsabban intézte, de főleg úgy, hogy ő csupa jogos (amit értettem) érvet mondott, én nem rovom ezt fel neki :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:33:36

@úgymond olvasó mmkk: szavaztam beza. Mi lesz, kapok egy millát, vagy meghagyod egy ujjamat?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:36:48

@moletty: a Belevalót nem láttam, de amennyit láttam a "táncból", az minden volt, csak nem tánc (mondjuk egyiké se), kurvás volt, viszont még mindig ott tartok, hogy Era ezt baromira nem jól intézte, mert nagyon kijött, hogy ez belekötés, és elefántgyártás.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.15. 18:40:05

@úgymond olvasó mmkk: mindegy, csaj jusson bóti csöcsre, meg roséfröccsre.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.15. 18:48:36

semmit nem látok az új posztból, most már a kommentdoboz is fekete, mintha lenyúlna a beillesztett videó

Im just here for the comments 2018.11.17. 14:08:12

Mi az isten van ráaggatva erre a nőre? Egy döglött barnamedve?
süti beállítások módosítása