Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 11.05 - 11.11: a hét, amikor indul a ValóVilág 9

2018. november 05. 19:10 - Dzsudibí

11.05 Hétfő

Hát mi mással is kezdhetnénk, mint a hét, mit a hét, a hónap, vagy inkább az év durranásával (azok, akik csak a natgeo wild miatt tartanak otthon TV-t, most kérem ugorjanak pár sort), 11.04-én vasárnap kezdetét veszi ugyanis a ValóVilág 9 Pávered Báj Bigbráder magyar kultúrális és tudományos műsor, melynek napi összefoglalóit esténként 22.00 órától az RTL II-n követhetjük, és amelyet természetesen másnap lelkiismeretesen hogyvoltozunk nektek, ahogy eddig is, vállalva ezzel a tartós és irreverzibilis agykárosodást és az évad befejeztével ránk váró, hosszú hónapokig tartó testi és lelki rehabilitációt (addig is, csak a vasárnapi részből engedjétek meg, hogy idézzem a kedvenc pillanatomat: "Bemegyek, megtetszik, megbaszom." Csodálatos és felemelő.) Akinek esetleg napi egy óra nem elég, az a két parádés műsorvezetővel, a mindig visszafogott Baukó VVAlekoszbarátja VVÉvával és NemVV Győzikével további egy órán keresztül művelődhet a BeleValó műsora alatt 23.00-tól. Picit korábban indul ugyan, de muszáj voltAM a VV-vel kezdeni, 19.00-tól kezdődik az Aranyélet III/4. az HBO-n, a sorozat egyébként teljes egészében már megtekinthető az HBO Go-n. Éjszakai baglyoknak kötelező a Comedy Centralra kapcsolni, ahol éjféltől The Roast of Bruce Willis, azaz Égessük Le Bruce Willist című műsor megy, melyben Joseph Gordon-Levitt műsorvezető és vendégei (Edward Norton, Nikki Glaser, Lil Rel Howery és Jeff Ross) azért gyűltek össze, hogy 120 percen keresztül hülyét csináljanak a sebezhetetlen, az életét drágábban adó aszteroidarobbantó Bruce Willisből. 

valo-vilag-1024x576.jpg

11.06. Kedd

Koránkelők/sosem alvók előnyben, a Filmbox Extra HD Az Ifjú Pápát vetíti 00.05-kor, ami egy zseniális sorozat Jude Law főszereplésével, aki szerepe szerint az első amerikai pápa, ráadásul fiatal és jóképű, és amilyen unalmasnak tűnhet most ez a történet így összefoglalva egy mondatban, annyi izgalom, feszültség és ellentmondás van valójában a történetben. Ha már nem alszunk, akkor hajnali 4.00-tól a Pumped család kalandjait eleveníthetjük fel a kezdetektől, az RTL Spike-on, ráadásul rögtön dupla résszel. A Cinemaxon délután 17.55-től játszák az Öngyilkos Osztag című rémdrámát, melyet én személy szerint nem láttam, de a Dancsó féle összefoglalót igen, és az épp elég volt. De higgyétek el, nem ítélkezem (nem a lófaszt), ha valakinem bejön a műfaj, ez tuti marha izgalmas, hogy mindenki egy kupacban harcol. Ellenben engedtessék meg, hogy olyat is ajánljak, amit láttam is, Legyen Ön is Mlliomos, ráadásul még az eredeti, Vágó Istvánnal, 19.10-től az RTL Gold-on. Este 21.00-tól szintén az elejéről, azaz a gyengébbek kedvéért S01E01-től a True Detective, azaz a Törvény Nevében című sorozat az HBO 3 műsorán 21.00-tól, amely az HBO saját gyártású sorozata, és amelynek különlegessége, hogy minden évad egy-egy külön nyomozást mesél el. Szintén 21.00-tól a Sony Movie Chanel-en Az Ördög Maga, a csodálatos Brad Pittel, és Harrison Ford-dal.

maxresdefault-1-1080x608.jpg

11.07. Szerda

Nem tudom mi az oka, amikor az éjszakai/hajnali órákra pazarolják a jó műsorokat, mindenesetre ha valakinek van hozzá gusztusa, akkor a Brilliáns Elmék miatt ébren maradhat/korán felkelhet, ugyanis a TV2-n 02.25-től vetítik. Akik egy kis borzongásr vágynak így a hét közepén, azok kapcsoljanak este 21.00-kor az HBO-ra, ugyanis ekkor indul az AZ, Stephen King nagy klasszikusa, amiben egy bohóc borzolja a kedélyeket. Akik egy kicsit könnyedebb borzongásra vágynak, azoknak remek alternatíva a Cinemaxon 21.40-kor a Kapj el, ha tudsz! az ezerarcú Leo-val, aki a túlélés (és persze a pénz) kedvéért úgy váltogatja a mesterségeit, mint más a lyukas boxeralsót. 22.00-kor kezdődik az AXN-en a Váltságdíj című sorozat második évadának 6. része, melyben különleges emberrablások és túszejtések történetét követhetjük nyomon, és amelyet itt hogyvoltozunk. 

paramount-11729-full-image_gallerybackground-en-us-1483994508346_ri_sx940.jpg

11.08. Csütörtök

Hogy azoknak is kedvezzünk, akiknek ugye CSAK a National Geographic miatt van televízió készülékük, 03.36-kor, szép kerek időpontban kezdődik a Tabu című műsor Szerepjáték című része.18.15-kor kezdődik a Cinemaxon egy aranyos kis limonádé komédia, a Lépcsőházi történetek, mely egy francia-angol film, és amely véletlenszerű és szürreális találkozások történetét meséli el. Az este rögtön jól kezdődik, 21.00-kor ugyanis a Super TV2-n a Becstelen Brigantyk megy, Tarantino számomra egyik kedvenc filmje, melyben Christoph Waltz csillogtatja fantasztikus tehetségét, mert őrületesen jól áll neki az is, ha főgonoszt kell játszania. Akik pedig a filmek helyett inkább a riportműsorokat részesítik előnyben, azok kapcsoljanak a Spektrum család új adójára, a Spektrum Home-ra 21.00-kor, mert dupla résszel jelentkezik a DTK: Elviszlek Magammal című műsora, melyben D. Tóth Kriszta mindenféle szponzor autókkal növeli a pesti dugóban álldogáló autók számát, miközben közéleti vendégeivel beszélget az élet fontos dolgairól. 

waltz.jpg

11.09. Péntek

Két hosszú hétvége után ez a hét dupla olyan hosszúnak tűnhetett, ezért külön jó, hogy máris péntek van. A Duna TV-n este 21.55-kor a nyolcvanas évek egyik meghatározó alkotását, a Berlin felett az ég-et nézhetik meg azok, akik esetleg még nem látták, a film a nyolcvanas évekbeli kettészakított Berlini életet örökíti meg. Az akciófilmek rajongóinak az HBO kedveskedik 22.00-tól a Spílerrel, melyben Gerard Butler és az azóta a Westworldből is ismerős Thandie Newton játszik, a történet természetesen egy nagy rakás pénz körül forog, mely egy kis bőröndben vár a sorára. És az igazi nagyágyút a végére tartogattam, a film, amiért megéri otthon maradni, és nem bulizni menni: 21.00-tól a Mozi+-on a Rambo, mely mára legalább akkora klasszikus műalkotásnak számít, mint az Elfújta a szél vagy a Casablanca. És egy korszaknak vége: az RTL Klub-on a Survivor 4. évadának utolsó epizódja lesz 19.00-kor, melyben végre minden eldől. 

rambostallone.jpg

11.10. Szombat

21.00-tól Star Wars: Ébredő Erő, amit én őszintén bevallom már nem tudom követni, hogy hányadik rész és mikor játszódik, úgyhogy lehet, én is megnézem a Viasat 3 műsorán. Eközben J.J. Abrams egyik másik alkotása megy a TV2-n, a Mission Impossible: Titkos Nemzet. Nagy hasonlóság J.J. Abrams személye mellett az előző filmmel kapcsolatban, hogy erről sem tudnám megmondani, de még csak sacperkábé megsaccolni sem, hogy hányadik része lehet a sorozatnak, de mindent még én sem tudhatok. A Prime ezzel szemben a romantikus vígjáték vonalon virít, 23.30-tól A randiguru pörög Will Smith-szel, Kevin James-szel és Eva Mendes-szel. A Filmbox Prémiumon 23.20-kor a sötétebb, északi humor kedvelői találhatnak maguknak igazi csemegét: Magnus Martens rendező filmje, a Jackpot szerintem igazi gyöngyszem, és remek példa arra, hogy egy szimpla lottószelvényből mekkora filmet lehet kerekíteni, ha azt éppenséggel nem a tengerentúlon teszik azt futószalagon. 

690.jpg

11.11. Vasárnap

Akik még nem fejezték be a szombatot, azok ne tolják fullba a kretént, és kurvára nézzék meg a Trópusi vihart 00.35-kor a Cinemax2-n. 18.55-től az X-Faktor megy az RTL Klub-on, immáron a mentorházból, tehát akik csak a bénázások, és a mikrofon hajigálás miatt kapcsolnának ide, azoknak lehet, hogy csalódás lesz. A Film+ is hozza a kötelezőt: 21.00-tól Halálos fegyver 2., gondolnátok, hogy ez a film is mindjárt 30 éves lesz? 

Bármikor, amikor időnk engedi

Az HBO Go újdonsága az Elvis Presley életét megörökítő életrajzi dokufilm, Elvis Presley: Egy fiú Tupeloból 1. és 2. rész, melyben olyanok mesélnek a királyról, akik közelről ismerték és szerették őt. A klasszkus Disney-mesék rajongóinak jó hír, hogy szintén ugyanitt már elérhető az Aladdin, szintén mindkét része. Netflix pártiaknak a Bodyguard sorozatot ajánlom ezen a héten, amelyben Richard Madden kivételesen nem vérfarkas bundában és valyriai acélból kovácsolt karddal oldalán, hanem szakáll nélkül, öltönyben parádézik személyi testőrként. Illetve én csak tegnap fedeztem fel, hogy Archer is van, 9 évaddal, ha ezek után esetleg nem tudnék mit kezdeni a szabadidőmmel, fuck you, Netflix. 

landscape-1535051895-16106523-low-res-bodyguard.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása