Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Daryl sokkal királyabb arc az életben

2018. július 02. 17:00 - Sick Rhymes

norman.jpg

Nagyon valószínű, hogy Andrew Lincoln távozásával Norman Reedus lesz a Walking Dead fókuszában, hiszen a karakter abszolút közönség kedvenc annak ellenére, hogy a képregényben Daryl nem is létezik. A sztoikus, csendes, magának való Darylt alakító Norman Reedusról azonban kiderült, hogy az életben állati szórakoztató figura, és forgatásokon addig szívta Andrew Lincoln vérét, ameddig jól vissza nem kapta.

A Walking Dead stábja a több hónapos munka miatt meglehetősen jó kapcsolatot ápol egymással, ez különösen igaz Lincolnra és Reedusra. Reedus a forgatások között rendszeresen megszívatta Lincolnt. Az egyik ilyen tréfája az volt, hogy Lincoln autójának a rendszámtábláját kicserélte egy kamu rendszámtáblára, amit Lincoln olyannyira nem vett észre, hogy hetekig hamis rendeszámtáblával közlekedett Atlantában. Szerencséjére egyszer sem büntették meg a rendőrök.

Egy másik alkalommal Reedus akkora szemétláda volt, hogy telepakolta élő csirkékkel Lincoln saját lakókocsiját, de a legviccesebb az volt, amikor Lincoln egy japán promóciós eseményen szerepelt, ahol jófejnek akart tűnni, és japánul szólalt meg:

Köszönöm, hogy az országukban lehetek

- mondta Lincoln, aki nem volt arra felkészülve, hogy valójában azt mondta japánul a helyi újságíróknak, hogy

Nem tudják merre van a vécé?

Mondjuk most, hogy Reedus a legendás Hideo Kodzsimával dolgozik együtt lehet, hogy a jövőben senkinek sem szabad tőle hasonló tanácsot kérni.

Természertesen Lincolnnál egyszer eljött a bosszú ideje, és konkrétan rárakta a közismerten motormániás Reedus kedvenc Harley Davidsonját egy csónakra, az ülésre rakott egy guminőt, majd belökte a csónakot egy helyi tó közepére, hogy Reedus kis híján infarktust kapjon attól a gondolattól, hogy a szeme fénye, a kedvenc motorja bármikor elsüllyedhet.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása