Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8275-8276. rész

2017. február 21. 12:00 - Gillotte

Gizi retteg, hogy Ági börtönbe juttatja, amiért nem a megbeszéltet vallotta. Mackókája ígéri, hogy kitalál valamit, és így is tesz: előadja Tóbiásnak, hogy Gizi még mindig haragszik Tóbiásra amiért miatta büntették meg a kisboltot, úgyhogy cserébe biztosíthatna Áginak alibit a Herr balesetének idejére. Annyira nem magától értetődő a dolog, úgyhogy Tóbiás pro és kontra érveket sorakoztat fel, a döntést megkönnyítendő. A lista megírása sem visz előbbre, hisz mindkét oldalon ugyanannyi tétel szerepel. Gizi lebeszélné Tóbiást, de a fiú végül átmegy Ágihoz, és a Herr szeme láttára elmondja neki, hogy a Herr balesetének napján Ági nála, Tóbiásnál felejtette a jógabérletét, amibe bele is van pecsételve, hogy aznap, abban az időben ott volt nála. Ági nagyon hálás, de tartok tőle, hogy Tóbiás is fog kapni a Herrtől, ha felépült.

bk_februar9_1_2.png

Ottó és Miki meghallgatja Judit videófelvételeit, amiből kiderül, hogy Alzheimer-kóros, ezért jobbnak látja, ha elmegy. Ottó azon túl, hogy aggódik az anyjáért, attól is fél, hogy esetleg öröklődik a kór, és ő is beteg. Nyugi, Ottóka, előbb anyádért aggódjál!

bk_februar9_2_2.png

Hannának nincs ihlete, képtelen megírni a cikkét. Féltékenység ide, vagy oda, még Natasa is megsajnálja, ezért felveti, hogy Hanna elmehetne Emíliához, hátha egy pszichológus feloldja benne a gátat. Hanna hallgat barátaira, ezért átmegy Emíliához, és egy közös reggelizés keretein belül elbeszélgetnek. Emília arra biztatja Hannát, hogy keressen valakit, aki többet tud a dologról, mint ő, mert elejétől a végéig átélte. Hanna úgy dönt, elmegy Gigihez kérdezősködni, ötletét előadja Petinek, aki szerint a legjobb emberhez menne Hanna, majd nekiállnak enyelegni, és ettől Natasának kifordul a bele. Ottó javasolja, hogy regisztráljon inkább egy társkeresőre ahelyett, hogy Peti után vágyakozik – láthatóan feleslegesen.

bk_februar9_3_2.png

Feszült a hangulat amikor Kristóf és Rudi egy helyiségben tartózkodik, úgyhogy megbeszélik a dolgot: nincs mitől félni, senkinek az ujjlenyomata nincs a drog zacskóján, hiába ment át rajta a fél ház, mert Rudinak volt annyi esze, hogy letörölje, mielőtt a bűnözőknek hagyta volna. Ettől még nem oldódik meg az, hogy Kristóf lakásán volt az átadás, de ettől függetlenül megnyugszik. Nóra is azt mondja, hogy ha be is hívják vallomást tenni, nem történhet semmi, hisz Kristófnak semmi köze a droghoz. Nem is értem Nóra hogy nem robban fel a titoktartás súlya alatt, a ház összes bűnügyéről tud. Kristóf lenyugszik, de nem tart sokáig a nyugalma, ugyanis már meg is kapja a rendőrségre az idézést, postai úton. Kristóf látszólag nem túl izgatott a dolog miatt, de azért Alíz meglátja amint titokban bevesz egy tablettát. Hát pánikrohamos, persze, hogy szed valamit – gondolom én.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása