Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8269-8270. rész

2017. február 16. 14:00 - Gillotte

Hanna eléggé kikészül a titkos házban átélt élményektől, szerinte ez a rossz újságíró ismérve. Hát igen, a Blikknél sem szívbajosak, mikor meghal valaki, és a rokonát kell arról faggatni, hogy hogy érzi magát. Peti aggódik, úgyhogy hallgat Zsófira, miszerint Hannának pszichológusra lenne szüksége, hogy feldolgozza a történteket. Hanna a Petivel való csókról is beszélne, hiszen hosszú idő óta ez volt a legjobb dolog, ami történt az életében. Annak rendje és módja szerint kapcsolatmegpecsételő-csók következik, hogy aztán a nem túl távoli jövőben újra szakítsanak. Milyen romantikus!

bk_februar6_1.png

Ági a kihallgatás napja előtt lazít, a Herr előtt iszogatja a pezsgőt, amit férje a születésnapjára tartogatott. Gizi nem ilyen laza, továbbra is vívódik, nem tudja, hogy mit valljon. Laci a pénzre menne, szerint csakis a pénzre kell gondolni, amit Ági ad a hamis tanúzásért, és amiből Stella jó suliba mehet. Ez azért nem alapszükséglet, de ki vagyok én, hogy beleugassak. A tárgyalás napján Ági után rögtön szólítják Gizit vallomástételre. Kezdetnek kapásból emlékezteti a nyomozó, hogy a hamis tanúzást a törvény bünteti. Gizi egész összeszedetten indul, csak belesétál abba a kérdésbe, hogy miért nézett ki az ablakon az udvarra. ,,Mert hallottam, hogy valaki cipője kopog a kövön!” – vágja rá gondolkodás nélkül. Ebből már nem lehet kijönni, mint a dominó, úgy hullik szét Gizi, úgyhogy végül azt hozza ki a sztoriból, hogy Ági ment elől, és a Herr utána támolygott, mint aki részeg. Hát ez mellément, ugyanis a vizsgálat szerint semmi alkohol nem volt a Herr vérében. Nem tudni, hogy súlyosbítja-e Gizi a helyzetet, de kiérve azt mondja Áginak, hogy minden oké, reménykedve abban, hogy nem derül ki, hogy nagyon nem…

bk_februar6_2.png

Kristóf telefonon hívja Rudit, magyarázatot követel arra nézve, hogy mit keres a lakásában egy halom pénz, és a már mindenkin keresztülment kis zacskó drog. Rudi azonnal hatállyal elzavarja őket a lakásból, és ugyan nem értenek semmit, mennek, de útközben látják a két bűnöző kinézetű ürgét, persze azt nem gondolják, hogy pont a lakásba mennek. Kristóf a Mátyás király térre baktat halál pipán, és verbális támadást intéz Rudi ellen, aki vázolja a helyzetet: odacsalta a gyökereket a Kristóftól kivett lakásba, rájuk hívta a rendőrséget, úgyhogy szépen minden el lesz sikálva. Ja, kivéve, ha előveszik Kristófot, hogy mit keresett a lakásában a drog, a pénz, meg a bűnözők. (Hamár itt tartunk, hogy jutottak be a bűnözők a lakásba? Mert kulcsuk feltételezem, hogy nem volt…) Ennek ellenére a családi kupaktanács visszafogadja Rudit, aki örül, hisz lakása és pénze is van, ugyanis nem adta vissza az egészet a maffiózóknak, csak egy kis csalit hagyott nekik.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása