Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x91 - Az álmok foltos indián lova smafu! (18+)

2016. november 26. 11:49 - lulu1.0

Az elmaradhatatlan és mindig a meglepetés erejével ható fantomképekkel kezdünk, amik azt mutatják, hogy egy vissza fog menni, kettő meg ki fog esni a három főből holnap. What a surprise! Aztán azt is megszavazhattuk, hogy milyen feladatot hajtsanak majd végre a párbajozók versenyének vesztesei. A válogatott marhaságok közül a közlekedjenek egy T-rex hátán lovagolva, - legyen ez bármi -, már annyira erőltetett, hogy Anikó is szabadkozik, kényszeredett kínvigyorral az arcán.

1_19.jpg

A nagy vasárnapi őrület előtt itt az ideje a méltán szeretett ki, kit támogat feladatnak. Szerencsére a delikvensek már nincsenek olyan sokan, na meg három részre is oszlanak, így nem fog elfoglalni fél oldalt, hogy: Zsolti mögé állt Vivi és Soma, Dávid mögé Atti, Mici mögé meg Krisztián és Gina. Utóbbi önként és dalolva szaladt bele egy pofonba, amikor kifejtette, hogy igazából senki mögé nem állna be, de ha már nagyon muszáj, Micit választja. Mici nézése és Krisztián megjegyzése a felkérdezési barométer szerint észak-kelet felől érkező vihart jelez, amely először minden érintettnél fagyos hangulatot, Ginánál pedig még napokkal később is záport-zivatart okozhat. Tiszta szerencse, hogy legalább a hajóvonták találkozása tilos.

2_16.jpg

Tattikai megbeszélés következik, ahol Vivien és Soma nem először nincsenek tisztában a szabályokkal. Mi más lehet az oka annak, hogy Zsolti, a béka a kiválasztott, önti beléjük a lelket és nem fordítva. Atti és Dávid is ezt csinálja, bár itt Atti tudja a dolgát, nem is rest elmondani, hogy Dávidkám stabil vagy meg minden. Mindeközben, azt az elcseszett, vándorló, plüss unikornist szorongatja, amit szerintem kismalacnak kezdtek el megvarrni, de aztán ez lett belőle. Amikor a szééép, mééééretes, róóóóóóóóóóóózsaszín szarva, vagy mi a bigyója belóg a képbe Dávid előtt, miközben arról megy a diskurzus, hogy már-már kezd belepirulni Atti dicséret cunamijába, majd Atti erre közli, hogy még nincs itt az ideje a pirulásnak, hiszen nem villantott combot a szintén plüss!, egyébként meg hamuszínű köntös alól, az priceless.

3_18.jpg

Krisztián veretes információval szolgál számunkra, amikor elárulja, hogy Zsolti és Dávid fiú, Mici meg egy lány, ennek okán izgalmasabb. Természetesen ennek semmi, de semmi köze ahhoz, hogy Ők dugnak. Mármint a Krisztián meg a Mici, nem Dévidék. Zsolti meg azt mondja, Dávidnak jó a beszélőkéje, viszont Mici egy proli. Meg valami olyat is mond, hogy a harminchat milla fasorban nincs, ha az ember méltósága van a mérleg másik nyelvén. Soma végszavazza meg az egészet ilyentén:

„Pénzen boldogságot nem lehet venni.”

Vivien úgy meghatódik a koelhói magasságoktól, hogy azonnal a széttárt combjai közé invitálja a fiúkat. Zsolti engedelmesen megy is, neki egyrészt sok veszteni valója amúgy sincs, meg már biztos arra is rájött, hogy a hagyd magad, előbb szabadulsz elv bizony nem minden esetben hülyeség. Soma mindeközben szó szerint küzd. Ha nem is az életéért, de a démonjaival biztosan. S ha ezt nem találnánk elég látványosnak, érkezik hozzá a verbális kiegészítés:

„A Vivientől jobban félek, mint a Zsoltitól. 85 nap kellett, hogy rájöjjek.”  

4_16.jpg

Egymás külsejének ócsárlása után, a lakók ismét lehetőséget kaptak arra, hogy megmártogathassák egymásban a képzeletbeli tőrt. Micivel kezdünk, aki nagyon összeszedetten kezdi el osztani Zsoltit. Ja az lemaradt, hogy a mostani feladatuk nem más, mint egymás jellemében turkálni, annak minden idegesítőnek vélt elemélt plénum elé tárni. Van itt minden kérem. Kóter, buzi e vagyok, szegény sorból érkeztem, nekem is szar gyerekkorom volt, nem csak neked, önsajnáltatás, az önsajnáltatás eszközként használatának kifogásolása end szó on, end szó on. Amennyiben valaki csak itt olvassa, fontos elem, hogy Dávid is Zsoltit „degradálta le”, mégpedig oly módon, hogy eme etap konklúziója az lett végül, mindenkinek marhára elege van Zsoltiból, meg abból, hogy félrebeszél, és érzelmi szálakkal manipulál. Arról nem is beszélve, hogy vv néző/hogyvolt olvasó legyen a talpán, aki nem tartja áthallásosnak a következőt:

„Elegem van ebből a Mónika show-ból!” mentioned by Dávid

5_18.jpg

Most azt is megtudtam itt Anikótól, hogy a szépség és az egészség hete van a villában. Jujjj. Fogfehérítőnek ember úgy még nem örült, mint Vivien, de azt hiszem Atti is ott kullog mögötte, szorosan a sorban. Idézem Őt:

„Nagyon régen használtam már ilyen fogfehérítős dolgot. Úgyhogy már alig vártam, hogy a számba vehessem és élvezhessem minden pillanatát.”

Majd ez után rögtön újra sokkoltak. Igen, most már érzem, hogy ma nem szállok ki könnyen ebből a hullámvasútból:

Atti: „Dávid! Kényeztetjük egymást?”

Dávid: „Még jó! Vagyis nem! Nem masszírozlak, most szólok!”

Figyelj! Nincs vége:

Dávid: „Atti, egy kényeztető arcpakolást szeretnék! Én itt elfekszek. ÁPOLJ LE!”

Vivien úgy nyilatkozott, hogy szívesen tartotta volna a szájában egész éjszaka s neki ez egy csodálatos dolog. Zsolti meg azt mondta Ginának, hogy nyeld le nyugodtan, nem is tudsz mást csinálni, Gina meg ilyeneket, hogy én nem tudom, hogy mi volt a baj, de nem akart bemenni, pedig nem volt olyan nagy. Itt volt egy pillanat, amikor újra megnéztem a főcímet, tuti vv-t írok-e s nem valami soft pornó szinopszist.

6_17.jpg

A szerkesztők kapcsán picit olyan érzésem van, mint amikor augusztus 20-án az utolsó másfél percben nem győzzük kapkodni a fejünket, mert a kis tűzszerészek minden gombra rátenyerelnek a vezérlőben, amire az van ráírva, hogy színes-szagos-nagyot durran. Az RTL-es srácokkal is valami ilyen történhetett, mert a pénteki adásba még egy anti teleshop is belefér. Hurrá. A feladat pedig nem más, mint lebeszélni minket arról, hogy a termékké avanzsált villalakót meg akarjuk venni. VV-re fordítva, nehogy oda szavazzunk. Soma olyan hülyeségeket beszélt Miciről és Dávidról, hogy csakis a szó szerinti idézés mentené meg a bulit. Én magam viszont arra jutottam, hogy hiába a tíz ujjal történő, vakon gépelés képessége, erre most nemet mondok. Sorry. Krisztiánról viszont el kell mondani, hogy eme feladat kivitelezése közben sziporkázott és összeszedett volt. Hihetetlen, hogy mennyire lehet itt értékelni, amikor egy felnőtt magyar ember értelmes mondatokat képes egymás után pakolni. Atti a szokásos perverz tata sztájlban nyomja az antikortest. Somához hasonló baromságokat beszél. Ragzani és hangsúlyozni is képtelen. Nézzétek vissza, megéri!

Na jó, most már tényleg elég! Könyörgöm, hagyjátok abba, mert ezt már nem lehet kibírni. Egy vallomás!? Ez komoly??? És hogy, ilyen még soha, de soha nem volt a VV-k történetében???? Jaaaa, hogy a Mici árulta a testét Svejcben??? Ó baszki. Ez kinek újdonság? Még Krisztiánnak sem, hiába próbáljátok ezt most elhitetni velünk. Mici a vallomást követően egyébként úgy becsicskította a maffiózók gyönygyét, hogy csak na! Krisztián családja a tv előtt tuti ingatta a fejét az este, hiszen nyilvánvalóan elvesztették az ifjú bikát, itt már a lyány hordja a nadrágot, ezt mindenki láthatja. Fogadjatok el ide a végére egy bizonyítékot arról, hogy Krisztián is érzi, nem csak a tökeit kapták el és tartják jó szorosan, bizony a nyakörvtől sem szabadul már:

„Esküszöm, az anyám basszam szájba, ez nagyon kemény, hogy így beszélsz (velem)!”

Ps: A T-rexes közlekedésre esett a nézők választása, így a szerkiknek szépen feladtátok a leckét srácok,congrats! Ami eddig gyaníthatóan csak bullshit volt, azt most bizony meg kell nekik valósítani, és asszem sűrűn bólogatnak majd, amikor azt olvassák itt a végén, hogy egyelőre halvány segéd fogalmuk sincs arról, hogy hogyan. Nem baj, innen szép nyerni. XD

7_16.jpg

Madárcsicsergős szombatot Mindenkinek!

 

Címkék: való világ 18+ vv8
477 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rémület 2016.11.26. 12:03:53

Elolvastam és még így is első vagyok?

SzilajSzilard 2016.11.26. 12:35:52

Szeretném a nevemet Stabil Dikk-re változtatni, de csak itt a hogyvolton! Ez vajon lehetséges?

Apadfaxa 2016.11.26. 12:37:15

Alszatok basszátokmeg?

verkli 2016.11.26. 12:45:35

43%-43%-14%
ez elég furcsa, egész másra számítottam

diómió 2016.11.26. 12:57:04

Megnéztem Mici kisfilmjét. Hát.. "Szerencsére könnyű életem van, így nem kell reggeltől estig robotolnom munkahelyen...A tökéletes külső nagyon fontos..Volt egy kapcsolatom, ő mindent kifizetett nekem.Elmentem Ibizára, elba@sztam 1 millió kettőt, hazajöttem, várt egy autóval. Volt olyan 2-300 ezreket elköltöttünk egy éjszaka alatt. Jó volt, csak az volt a baj, hogy be akart zárni...Amióta szakítottam, egyfolytában bulizok... " Csak azoknak, akik rá szavaznak. Meddig tartana a 36 millió?Remélem, az övé a 13 %

Shoyu 2016.11.26. 13:14:27

@diómió: Szociális alapon szavazunk? Szerintem a kis árva Zsolti a legszegényebb, igaz senki nem bírja elviselni a stílusát, lejáratta a melegeket is. Adjuk neki a pénzt?

ani58 2016.11.26. 13:32:05

@Shoyu: Esetleg saját magát járatta le. Krisz a fiúkat, Mici a lányokat, Vivi a kislányokat járatta le akkor??

Lilith.Inanna.1 2016.11.26. 13:33:34

@SzilajSzilard: Nem.Ha átírod a neved, mindenhol megjelenik, ahol kommentelsz.Olyan opció nincs, hogy itt "Béla" , máshol "Pista" .

Lilith.Inanna.1 2016.11.26. 13:35:14

@diómió: Én meg remélem, hogy a Zsótié a 13% .

Padrinaggio 2016.11.26. 13:44:46

@verkli: Szerintem Mici lesz a 14%. Remélem Dávid megy vissza!
Mindenképpen érdekes ebben a szériában, hogy nehéz megtippelni a végső győztes személyét, főleg, hogy Vivit és Somát nem tudjuk mennyire erős. A mostani állásból meg az jön le, hogy Dávid közel sem akkora favorit.

mobilos perpetuum 2016.11.26. 13:51:31

Mici jobban megérdemelné, hagy visszamenjen. Nem szociális alapon, nem is morális szempontból, hanem ő vette észre leghamarabb, milyen gusztustalanul játszik Zsóti. Dávid csak sunyított eddig, pont most kiderült, hogy ha akarta volna, akár tehetett volna is valamit, hogy ne fulladjon unalomba a VV8.
Remélem, a Dávidnak szurkolók a tegnapi BV-t látták, amikor is öt percen át Dave-Ati egy büdös szót nem szólnak egymáshoz.
Eddig azzal jöttek, hogy a szerkik szemét módon kihagyták eddig az összefoglalókból kedvencük TARTALMAS beszélgetéseit Atival. :D

Lora Sawyer 2016.11.26. 13:53:24

Szerintem gáz volt ezt bevágni Miciről, így párbaj előtt.. Sőt, akár lejárató kampánynak is minősíthetném. Nem az alapján kellene megítélni őt, amit kint tett, hanem amit a villában.

diómió 2016.11.26. 14:20:48

@Lora Sawyer: Pontosan azt csinálta bent is, mint kint...

Gigabyte 2016.11.26. 14:25:15

@diómió: Nem mindegy neked,meddig tartana a 36 milla? Szerintem senki nem úgy kapja a fizetését,hogy a főnökének vagy a kollégáinak is tetszik,mire költi,és ők szabják meg,mire költhet. Azt hiszem az ilyen felfogásban,itt mindenki földönfutó lenne....

diómió 2016.11.26. 14:28:41

@Shoyu: Nem erre céloztam. Csak arra, hogy miért gondoljam, hogy az, aki így élt és gondolkodott, az jól sáfárkodna 36 millió Ft-al. Mert azt látjuk, hogy nem a szükség vitte a prostitúcióra, hanem a könnyű élet vágya. Mici játéka számomra nem kevésbé gusztustalan, mint Zsoltié. Az elején részegen égette magát, aztán meg Krisztiánnal dugott éjjel nappal. Lehet, hogy lenne esze (lenne), de nem az esze, hanem az ösztönei vezérlik. Hiába nyerne 36 milliót, rengeteget vesztett azzal, amit szüleivel, családjával való kapcsolatában okozott ezzel. Bracsó család pedig azok után hogy kis pudli kutyát csinált Krisztiánból aki ugat, de nem hogy nem harap, hanem ígérete szerint nyal is, nem fogadják kitörő örömmel, sőt azzal, hogy kijelentette a qrásból szerzett pénzből nem ad a fiújának, már lehet nem is kell.

Smacksy 2016.11.26. 14:30:20

a tirexes dologgal kapcsolatban:
én úgy képzelem, hogy egy jelmezt vesznek fel, amiben a saját lábuk lesz a t-rex lába, és ilyen plüss cuccal fogják helyettesíteni a derekukon a "lovagló" lábát.

verkli 2016.11.26. 14:30:34

@Padrinaggio:
Az egyenlőség furcsa nekem.
- Azt, hogy Dávid a 14%, simán kizárom az aszimmetrikus szavazóbázis miatt.
- Ha Mici a 14%, akkor a mostaninál nagyobb különbséget vártam volna D és Zs között.
- Ha Zsolti van hátul, akkor sokkal nagyobb különbséget vártam volna M és D között.
Szóval egy kicsit meglep a jelenlegi állás, a konteóm szerint most D=ZS >> M.
De D > Zs >> M állást vártam mielőtt lett volna infóm. Úgy tűnik, hogy Zsoltit kicsit alulbecsültem.

diómió 2016.11.26. 14:33:01

@Gigabyte: Nem mindegy. A fizetésedet úgy kapod, hogy a munkádért megérdemled vagy nem. Szerintem az alapján amit itt mutatott, nem érdemli meg. Más meg igen.

Lora Sawyer 2016.11.26. 14:33:49

@diómió: szerintem pénzért lefeküdni idegenekkel "kicsit" más kategória, mint amit Kárszeggel csinál :)

diómió 2016.11.26. 14:36:23

@Lora Sawyer: Amennyiben nagy nyilvánosság előtt történik, szerintem nincs az annyira távol....Itt 36 millióért csinálja:-)

Lora Sawyer 2016.11.26. 14:38:54

@diómió: mondjuk a 36 millát nem feltétlen adnám neki én sem, bár többet szórakoztam rajta/rajtuk, mint az intelligens Dávidon:)

Lilith.Inanna.1 2016.11.26. 14:39:38

@Lora Sawyer: Ehhez még annyit tennék hozzá.Ítélkeznek, mert Mici pénzért haszonszerzés céljából lefeküdt X emberrel De az , hogy Vivi még a kanléggyel is lefeküdne, hogy kedvetlen Tivyt faszveréssel vigasztalta, hogy Zsóti farkát fogdozza, az baromira Nem gáz.Mint ahogy Evelin gheci imádata sem volt gáz és Zserardin éjszakai huncutkodása.Nem helyeslem azt, amit Mici tett, de nem gondolom , hogy pálcát kellene törni felette.
Buzi Zsóti mehet haza. Joggal írom, hogy Buzi, hisz önmagát folyton lebuzizza, tehát én is Megtehetem.

Lilith.Inanna.1 2016.11.26. 14:44:52

36 milláról meg annyit, aki megnyeri az övé, Ő rendelkezik felette .Okosságra vagy hülyeségre költi, az Ő dolga. Nem hinném, hogy az alapján kellene nyertest választanunk, ki meddig tudja beosztani, mire költené, ecetera,ecetera.

Lora Sawyer 2016.11.26. 14:47:22

@Lilith.Inanna.1: egyik vv-s csaj viselkedése sem különb sokkal a másiknál amúgy, persze. mindössze csak azért írtam, mert ez a Svájc dolog nem a játék során történt :) Zsótira ekg :)

Gigabyte 2016.11.26. 14:50:52

@diómió: Most neki ez a "munkája" hogy szórakoztasson minket.... Aztán hogy megérdemli vagy nem,azt mindenki döntse el maga. Viszont ki és mire költi a pénzt,ahhoz senkinek semmi köze. Sok hozzászólás volt már itt,hogy ennek ezért,annak azért nem adnák a pénzt,mert hülyeségre költené... Ne turkáljunk a másik zsebében,mert csúnya dolog,és nem kifejezetten rád értem...

mobilos perpetuum 2016.11.26. 14:53:55

@diómió: Hogy éjjel-nappal dugnak, az az RTL-nek, Győzikének nagy öröm, csorog a nyála, már Au-val együtt arra a szintre jutottak, hogy a PINA szó kimondásakor élveznek.
Zsótikáról csak hiszed, hogy nem dugna valamelyik fiúval a villában. Még viccből sem emlegetném a szexet, ha kint várna rám valaki.
Eddig Krisztián, Dávid és Soma nemi identitásával kapcsolatban tett megjegyzést. Különösebben ne élje bele senki magát abba, hogy nyerni fog a párbajon.

diómió 2016.11.26. 14:56:10

@Lora Sawyer: Dávid fog nyerni, de nekem sem ő a kedvencem.
@Gigabyte: Téged az szórakoztat, hogy nyilvánosan dugnak Krisztiánnal, és tapogatja éjjel-nappal? Más zsebében pedig nem turkálunk, csak mindenkinek a saját értékrendje mondja meg, hogy szerinte ki érdemelné meg és költené el hasznosan a nyereményt. Ez vélemény. A kommentelésnek pedig ez a lényege.

ficekence 2016.11.26. 15:01:10

@Lilith.Inanna.1: Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más mondja, azt nem tűröm el!

Ha érted mire gondolok. :)

diómió 2016.11.26. 15:02:36

@mobilos perpetuum: Mint fentebb írtam, szerintem is Dávid fog nyerni. Hogy Zsolti mit csinálna, az feltételezés. Hogy Mici mit csinál, az tény. A műsor pedig talán nem csak Győzikének és Au-nak illetve a hozzá hasonló szellemi színvonalnak szól (lásd ezt az oldalt).

Gigabyte 2016.11.26. 15:03:48

@diómió: Engem személy szerint,nem szórakoztat,de sok embert igen...Ne feledd,van nekünk pornó milliárdosunk is,aki benne van a 100 leggazdagabba.Tehát erre is van igény,nem is kicsi! Nekem pl.tök mindegy,ki és mire költi a sajátját...

Madam. 2016.11.26. 15:04:43

@Lora Sawyer: itt is azért fexik le vele. Hisz bármelyik nyer, az oldalvizén a másik is (kárszeg+mycy), legalábbis úgy hiszi(k). M rühelli k papyt, de megtanulta a pasik során, h eccer minden véget ér, ha jo, ha rossz. Kárszeg érzelmi fogyatékos, happy endingekkel

Almaka 2016.11.26. 15:14:05

@diómió: Azt ugye tudod, hogy ilyen hülye megnyilvánulással csak pont az ellenkezőjét éred el, annak amit akarsz?
Mici és Zsolti lenne a munkatársam 100% inkább Micit választanám mint Zsoltit. Azt, hogy hétvégén ki mit csinál nem érdekelne, de Zsolti ki ha én nem stílusa, agyamra menne és nem tudnám elviselni. Most komolyan Mici azzal hogy lefekszik a játékban kinek árt?Zsolti szarkavarása, nagyképűsége, egója kinek nem árt a villában?

diómió 2016.11.26. 15:14:41

@Lilith.Inanna.1: Evelin a legszörnyűbb volt az egész műsor alatt, de hála istennek már csak múlt idő, ergo nem érdemes szót vesztegetni rá. Zseraldinnál nem ez volt a legnagyobb gáz, hanem még hagyta is magát alázni. Micinél sem elsősorban az a gáz, hogy szexel-fiatal, megtalálta hozzá a partnert- hanem az, hogy pont úgy csinálja, mint egy pornós. Nyilvánosan, mindenki előtt, nincs tekintettel sem a bent levőkre, sem a nézőkre. Remélem, Kovi már szerződéssel várja....és akkor végre kiteljesedhet, mert "munkássága" azokhoz jut el,akit ténylegesen ez érdekel.

Almaka 2016.11.26. 15:16:11

@diómió: Pádár Alexandrával kapcsolatban miért nem zavart ez senkit, pár héttel ezelőtt?

diómió 2016.11.26. 15:17:05

@Almaka: Szerinted mit akarok elérni? Én véleményt mondok, nem kell velem egyetérteni.Te miért személyeskedsz?

Almaka 2016.11.26. 15:20:16

@diómió: Mi mást, minthogy Zsoltira szavazzanak . Te kezdtél itt személyeskedni azzal, hogy akinek Mici viselkedése szimpatikus annak nincs normális értékrendje.

diómió 2016.11.26. 15:23:07

@Almaka: Miért mondod, hogy nem zavart senkit? Ha csak a hangot, az előadói tehetséget, a színpadi jelenlétet nézték volna, magasan megnyerte volna. Így, mert sokakat zavart, csak 3. lett. És az ő tevékenysége nem ebben merült ki, hanem fantasztikusan énekel.

Shoyu 2016.11.26. 15:24:12

@ani58: férfit és nőt minden ember ismer, meleget pedig nagyon kevesen, vidéki falvakban simán el tudom képzelni, hogy középkorú emberek életükben nem láttak homoszexuális embert, ezért fontos, hogy a pride-ot, meg a Zsoltit mutogatjuk nekik, vagy valami kevésbé riasztó magatartást, mert ez alapján fognak ítélkezni. De nem akarom Zsoltit túlságosan bántani, bőven elég rossz lesz neki szembesülni a kinti kritikákkal. Nem kellett volna a meleg hős szerepében tetszelegni és folyamatosan a homoszexualitása mögé bujni, szerintem sem azért hülye, mert meleg, de ő egy jó példát szeretett volna mutatni és ez nem jött össze.

Almaka 2016.11.26. 15:26:58

@diómió: Jó akkor javítom itteni komentben soha nem olvastam, hogy valaha valaki azt írta volna rá, mint Micire pedig ugyan azt csinálták , sőt Alexandra kb minden fiúra rámászott míg Mici csak Krisztiánra. Oké, hogy tudott énekelni de az az ének műsor a valóvilág meg nem.

diómió 2016.11.26. 15:28:47

@Almaka: Szó szerint ezt írtam "Más zsebében pedig nem turkálunk, csak mindenkinek a saját értékrendje mondja meg, hogy szerinte ki érdemelné meg és költené el hasznosan a nyereményt." Ebből szerinted az következik, hogy "akinek Mici viselkedése szimpatikus annak nincs normális értékrendje".?

Madam. 2016.11.26. 15:28:49

@Shoyu: ne aggódj, melany (reális) belátásra képtelen lesz kint is, a torz énvédelmi reflexei nem engedik, igaz hosszú idő alatt fejlesztgette. Szóval a "mindenki összeesküdött ellene, pedig ő jó" - szitu lesz. Segítséggel talán kijönne ebből.

Almaka 2016.11.26. 15:31:17

@diómió: Igen a korábbi válaszaid és ez a mondat azt tükrözi egyértelműen.

diómió 2016.11.26. 15:33:44

@Almaka: Kedves Almaka! Ha neked egyértelműen ezt tükrözi, kérlek, ne olvasd el a hozzászólásaimat. Üdv.

Shoyu 2016.11.26. 15:33:58

@diómió: bocsi, hogy így másodszorra is neked címzek kommentet, de ez egy valoság show könyörgöm, szoktak benne dugni, ami egyébként a kinti életben is egy természetes dolog. Én nagyjából 1 darab Mici-Krisz szexvideot láttam félig, nem találtam izgatónak, de nem látok benne semmi kivetnivalót sem. Ők be vannak zárva, úgy élnek, mint más emberek, mi meg ezt nézzük, mert be vannak kamerázva, kaksizni is szoktak ám, csak azt nem mutatják a szerkik, nyilván az is undi lenne videón, de ettől még nem gusztustalan senki.

Almaka 2016.11.26. 15:35:13

@diómió: Vagy ha nem tetszik, hogy más kifejti az irásodra a véleményét ne írj.

diómió 2016.11.26. 15:47:17

@Shoyu: Semmi gond..:-) Ezt írtam: Micinél sem elsősorban az a gáz, hogy szexel-fiatal, megtalálta hozzá a partnert- hanem az, hogy pont úgy csinálja, mint egy pornós. Nyilvánosan, mindenki előtt, nincs tekintettel sem a bent levőkre, sem a nézőkre". -Amíg a paplan alatt csinálták, vagy legalábbis a fogdosásokat nem nyomták a többiek és a nézők képébe, nem volt velük semmi bajom. MOBILOS PERPETUUMí rta, hogy Zsolti gusztustalanul játszik. Erre írtam, hogy Mici játéka sem kevésbé gusztustalan.A gusztustalan jelzőt pedig nem használtam jelzőként senkire.

Rémület 2016.11.26. 15:48:43

Valahol láttam egy szavazást, ott 60-30-10 volt.

Shoyu 2016.11.26. 15:53:57

@Madam.: ezt én is így gondolom és szerintem segítséggel se látná be Zsolti a hibáit, kár, mert tényleg nagyon intelligens ember, de meglepne, ha ezt a jövőben kamatoztatni is tudná.

verkli 2016.11.26. 15:59:31

@diómió: Ha felelőst keresel, akkor inkább a szerkiket kell megtalálnod. Nem azért kell állandóan ezt néznünk, mert Mici állandóan kefél, hanem mert a szerkesztők erre építik a műsort. Ami felróható a párosnak ez ügyben, az maximum annyi, hogy egymás folyamatos fogdosása jellemzően nem társasági viselkedés. Ha a szerkesztők a fogmosásra építenék a műsort, akkor simán leadhatnának naponta 20 perc fogmosást, mi meg kényszeres fogmosóknak nevezhetnénk a játékosokat.

Shoyu 2016.11.26. 16:03:32

@diómió: azért ez a kettő nagyon más. Mici lehet, hogy neked gusztustalan, mert a többiek előtt szexel (én szétröhögtem magam rajta), ez nyilván egyéni ízlés kérdése, meg engem nem zavar a testiség különösebben (akkor sem ha Zsolti beszél a farkáról, vagy a szexuális élményeiről, mellesleg neki esélye sem volt a villában a szexre, kíváncsi lettem volna, hogy alakulnak a dolgok, ha van még bent 1-2 meleg srác)
Zsoltinek a viselkedése a gusztustalan, a kommunikációja, az, ahogyan csúsztat össze-vissza, szinte soha nem válaszol a konkrét kérdésre, hanem jön a kóterral, melegséggel, stb. Nem vállalja a felelősséget a saját tetteiért, mondataiért. Érzelmileg vannak vele súlyos gondok, hogy viselkedett már, amikor Vivi mehetett ki és nem ő,elképesztöen irigy volt abban a szituban, de sorolhatnám. Nekem ezek a tulajdonságok ezerszer tasszitóbbak, mint Mici nagy seggének a látványa.

diómió 2016.11.26. 16:03:37

@verkli: nem kerestem felelőst.Sajnos én is tudom, ez hozza a nézettséget.

Madam. 2016.11.26. 16:04:06

@verkli: így van, lehet, h dévyd és atty is folyamat qrnak, de azt nem pc mutogatni

ewita 2016.11.26. 16:07:11

@diómió: Baszki, hogy tudná nem nyilvánosan csinálni bent vannak x négyzetméreten ahol minden centi be van kamerázva!!! Ráadásul a szerkik erre vannak ráállva!
Sosem értettem,ezt az így kurva úgy kurva dolgot, ha van rá kereslet,van aki megfizeti,neki meg gyomra hozzá akkor mégis kinek mi a f@sz köze van hozzá?

diómió 2016.11.26. 16:08:54

@Shoyu: Még egyszer leírom, sosem mondtam, hogy Mici gusztustalan.
"MOBILOS PERPETUUMí rta, hogy Zsolti gusztustalanul játszik. Erre írtam, hogy Mici játéka sem kevésbé gusztustalan.A gusztustalan jelzőt pedig nem használtam jelzőként senkire."
Az pedig, hogy Micinek nagy a feneke, egyáltalán nem zavar. A külsejével semmi bajom nincs. Ha nincs rajta sok smink, kifejezetten jól néz ki.-szerintem

ewita 2016.11.26. 16:13:59

@Madam.: gondolod azt nem mutatnák meg? Simán lejáratnak bárkit, ugrásra készen várják,hogy vmi történjen, tegnap is a Mici vallomásán lovagoltak, h ma lessen kurvázni... Mindent a nézettségért!

kamilla123 2016.11.26. 16:14:20

@diómió: egyetértek. Mici nálam is ott vesztette el a szimpátiát, hogy folyamatosan Krisszel szexelt. És nem, ez nem olyan, mint Evetke és Soma a paplan alatt, hanem amikor Gina beszél Micihez, az meg a csajnak hátat fordítva ráül Krisztiánra a seggét mutatva neki, az szerintem primitív és tiszteletlen.

Madam. 2016.11.26. 16:17:59

@ewita: hm, lehet... ugyanakkor ha csak a roma-témára gondolunk, miként csempészték be vagy a meleg-issue-t...csomagolva, kozmetikázva... a homoszex még mindig küszöb-kérdés, a reteknél is.

2016.11.26. 16:18:59

rohanok, csak beugrottam ezt idecsinálni:

hajraaaaa zsooooooti!

(poszton nagyon nevettem)

((ügetek tovább))

Sanda.Ipse 2016.11.26. 16:30:44

Abszolút felesleges a továbbiakban akár Zsolton, akár Mucin rugózni. Egyértelműen Dávid jut tovább és feltehetően ő lesz a végső döntő nyertese is. (Nincs jobb alternatíva).
A baráti társaságomba azért ezek közül Dávid és Zsolt lenne csak meghívható, akik kötőszók nélkül (faszom, geci, kurvaanyád, stb.) is képesek megfogalmazni a gondolataikat.
Muci coming outját a párbaj után már minek tették volna be, azon kívül elképzelhető, hogy a mai összefoglalóba valamiféle folytatása lesz a dolognak és a bejátszás nélkül nem lett volna érthető.
Zsolt remélem, hogy valahonnan kap majd egy olyan munkát, ahol a kreativitását kamatoztatni tudja. A többi játékos kuka.

verkli 2016.11.26. 16:34:24

@diómió: Ez hozza a nézettséget...Ez egy érdekes kérdés. Honnan tudod? Illetve honnan tudják a szerkik? Van egy műsor, ami erre épít (meg az anyázásra), és folyamatosan csökken a nézettsége. Felmerül az a lehetőség, hogy az "ez hozza a nézettséget" alaptétel hamis.

Madam. 2016.11.26. 16:35:28

@Sanda.Ipse: a meccset lefújásig játsszák

Sanda.Ipse 2016.11.26. 16:38:01

@Madam.: világos. Erre szolgál a mondatomban a feltételes mód:)
Na nem a mostani párbajra!:)

pomac 2016.11.26. 16:42:19

én csak akkor csodálkoznék ,ha nem zsoltié lenne a 13 % :D

Madam. 2016.11.26. 16:44:11

@pomac: én akkor, h f. castro megjelenne a vellában

Apadfaxa 2016.11.26. 16:55:30

@Madam.: RIP Comandante FIDEL !!!!

MacákékIcukája 2016.11.26. 16:56:15

@verkli: bizony, a jelek szerint sem a karomkodos csicskagecizes, sem a folyamatos dugas nem hoz nezettseget. Maskulonben a hangos idiotak, akiket a nezok kiszavaztak (Dina, Zseri, Evet es Tivy) meg mindig jatekban lennenek.

Madam. 2016.11.26. 17:01:18

@MacákékIcukája: pontosabban a háttérben maradás, az észrevétlenség nem fog érzelmeket generálni a nézökben, ezért jó taktika - a lóvé szempontjából

MacákékIcukája 2016.11.26. 17:04:35

@Madam.: masert manapsag mar nem eri meg VV-be menni - gondolok itt a tucatcelebsegre - a jatekosok pillanatok alatt eltunnek a mediabol. Tavalyi szeriaban is Robin csinalta jol, bezsebelte a penzt es eltunt a sullyesztoben, fosik a "sztarsagra".

Madam. 2016.11.26. 17:07:11

@MacákékIcukája: igen, és nem vesztette el a hidegvérét a végéig sem, szemben dévyddel. Itt szokják elbaxni sokan (ofkorsz nem véletlen az énkimerülés ennyi nap zártság és ennyi hülye közt)

MacákékIcukája 2016.11.26. 17:09:27

@Madam.: de-de, voltak ott csunya vitak napi szinten anno Lacival es Edinaval, en nagyon is emlekszem ra. Dave hasonlo karakter, a kulonbseg h o poenkodasban visszafogottabb viszont vitakban ramenosebb es hatarozottabb.

Madam. 2016.11.26. 17:10:37

@MacákékIcukája: jeah...akk meg mi, nézők fulladtunk ki a végére... és nekiadtuk a pízt :D

MacákékIcukája 2016.11.26. 17:12:30

@Madam.: jah, ott is a vege fele mar csak magukat ismetelgettek a jatekosok, folyamat ugyanazokon a hulyesegeken porogtek. Bar az utolso par napon dobott, hogy ex VV-sek es koztuk Attila bement (akkor bezzeg lett igazi show).

Cimili 2016.11.26. 17:17:30

Lulu, madárcsicsergős szombatot neked is, a poszt nagyon faszántos lett! :) Sztem te nagyon élvezed ezt a szériát, jót lehet csámcsogni rajtuk. :))))))))))

Cimili 2016.11.26. 17:18:48

sziasztok tesók, minyá vissza is olvasom miket írtatok.

Szilárd vélemény 2016.11.26. 17:29:08

Sziasztok. Végigolvastam a kommentet és támadt pár gondolatom.

Mici kurválkodása először is. Szerintem nincs gond vele olyan szinten, hogy bevallotta és látszott, hogy szégyelli. Erről azt gondolom, hogy nem menthetetlen. Sajnos az, hogy Krisztián állandóan a gatyájában turkál és vagy az ánuszát, vagy a lukát ujjazza, gyomorforgató. Aki azt mondja, fiatalok és ez van, annak ennek ellenére sem kívánom, hogy a gyereke ilyen legyen. ;)

Zsolti. Nekem is kicsit unalmas, hogy a múltjával takarózik. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy ilyen múlttat nem lehet elfelejteni és élete végéig kísérteni fogja. Szerintem az önbizalma is kicsi és kisebbségi komplexussal is küzd.

Dávid. Műmájer, sunyi ember. Bejutott a SOTE-ra. Na bumm. Nézzétek már meg, hogy hány ponttal lehet bejutni egyes szakokra és hogy évente hányan jutnak be. Ja és otthagyta. Felejtsük már el ezt az orvos, ügyvéd, professzor, politikus stb. az isten, többek, mint más. Egy autószerelő is ér annyit, még ha nem is a SOTE-ra járt és ő is emberek életéért felelős. Annyira utálom már ezt a ez többet és, mint az. Emberek vagyunk mindannyian. És igen, Dávid jómodú családból származik, de erre meg azt mondom, hogy ennek hol van köze a játékhoz. Kit érdekel ki honnan jött? Attól még megérdemelheti a főnyereményt. Nekem csak az nem tetszik, hogy eddig kussolt, mert könnyen leszólták volna egy vitában, most meg akkora pofája lett, hogy az visszatetsző. Legalábbis nekem. Eddig volt türelme, persze, ezt el is hiszitek? Az első csirkemell megvonásnál olyan hiszti lejátszott, hogy ahhoz képest a sufnigate semmiség. Tipikusan megbújik, aztán ha már támadnak valakit, vagy gyengül, akkor belemar. Nem szép viselkedés.

De számomra már teljesen szinte érdektelen lett, hogy ki nyer. Azt mondom talán Soma az, akit a legjobban megértenék, ha a végén megnyerné a 36 milliót.

rifle02 2016.11.26. 18:01:15

Most vannak az ismétlések , eszembe jutott, hogy csak nekem furcsa Gina ezzel a hajjal vagy nem néztem a heten és azért ? Nekem nagyon Bem tetszik ez a haj, szerintem nem igazán ideális neki.

Krétagarbó 2016.11.26. 18:08:42

Halihó! Lulu, a poszt szuper, a címe a mai quimby koncertre céloz? :)
Ha mész, jó szórakozást!

Amúgy pedig a Dávid fanokkal értek egyet, a legértelmesebb, legvállalhatóbb fazon és nem zavar, hogy kevésbé extrovertált alak, mint a nimfomán Vivien, a gusztustalanul twerkelő Zsóti vagy a minden sarkon egymás gatyájába/bugyijába turkáló Mici-Krisz páros.

Hajrá Dévid:)

2016.11.26. 18:41:25

@Szilárd vélemény: FoSoma ugyanakkora, ha nem nagyobb tuja, mint Dávidunk. Ráadásul dög unalmas.

2016.11.26. 18:45:26

A "pillanatnyi" állásról: nehogy már elhiggyük azt a 43-43-14-et! Lehet, hogy volt ilyen állás 50 vagy 100 szavazatnál.
Ha mégis elhisszük, egy cseppet sem lepődnék meg Zsótti 14%-án. Ki szavaz rá? De őszintén. Ha most jönnek valakik, hogy én is, én is, én is, én is... Na az kb. pont kiadja a 14%-ot.

hereverő heverő 2016.11.26. 18:51:42

@Spitzbauer: tökmindegy a mostani százalék, mert most a legkevesebb esik ki, aztán lenullázzák az eredményt. Most csak a legkissebb számít tes(c)ó

iTink 2016.11.26. 18:53:06

Én nem értem ezeket a szavazatokat: 43,47+42,53+13,73=99,73. Hol a tobbi?

2016.11.26. 18:55:02

@hereverő heverő: Neked/neketek is van olyan, hogy elégedetté tesz egy tv-műsor vagy egy film? Nos, én hatás alá tudok kerülni, és az elégedetté tenne, ha Zsótti kiesne rögtön az elején. Az lenne a legjobb műsor a héten kb.

Apadfaxa 2016.11.26. 18:55:30

@Spitzbauer: Ginát megcsinálnám,ergo nyerjen Gina ! :)

2016.11.26. 18:57:33

@iTink: Szép meglátás! Marematikailag kijöhet, ha csak lefelé kerekítenek, és mindegyik ezred százalék 9 volt. Bár annak az esélye ugye éppen 1:1000-hez. Khamu az egész, ghecci! :-DDD

hereverő heverő 2016.11.26. 18:58:47

@Spitzbauer: szoktam nézni a sörkészítők félóráját a felej csenelen. Az elégedetté tesz :)

2016.11.26. 19:01:22

@Apadfaxa: Lécci, ne! Mármint megcsinálhatod, csak ne nyerjen, ha egy mód van rá. Ő is állandóan terel, üldözési mániája van, és nem is túl okos. Ezek együttesen nem teszik szimpatikussá. Persze kinek a pap, kinek a paplan. :-D

2016.11.26. 19:02:08

@hereverő heverő: Akkor értyük egymást: én is egy mást és te is egy mást :-DDDDDD

Costanza 2016.11.26. 19:02:11

@diómió: Tegye fel a kezet, aki meg nem volt reszeg, nem hadovalt galuskasan hulyesegeket, nem ment bele hulye agymosos vitakba, nem borult fel reszegen, nem dugott jokat, nem akarna elkolteni egy valag penzt, nem akarna jo kocsit vezetni, nem koltott hulyesegekre.. Nem dicsekedett... Aki nem vallja be, az hazudik. Nem kell a vilagnak tokeletesnek lenni, es az emberek is csak emberek, mar a depeche mode is megenekelte. People are people. Ugyanannyi joga van megkapni a 36 milliot, mint az osszes tobbinek, aki meg bent tudott lenni, majd az ido eldonti.. es arra kolti amire akarja, ez ha tisztelendo, ha nem.

hereverő heverő 2016.11.26. 19:04:37

@Spitzbauer: Tudod hogy van ez... neked, illetve Molettynek hátat fordít négykézlábon, a hátuljával az említett férfiember foglalkozik, az eleje meg terelhet, beszélhet, üldözhetik.

hereverő heverő 2016.11.26. 19:09:18

@Spitzbauer: na, hogy ON legyek, én is Zsoltit pöckölném ki elsőnek, aztán kipukkasztok egy örömsört. Megiszom és addigra nyussszi is alulmarad a Dáviddal folytatott heroikus küzdelemben. Még egy sör.
Amúgy ez most jo tri- per lesz, mindhárom ápolt tud jókat mondani.

2016.11.26. 19:12:48

@hereverő heverő: A terv jó. Bár Micit nehezen fogom elengedni, ez a legjobb forgatókönyv. Ugyanis Mici nem ellenfél foSomának, és azért ő mégse nyerjen, ugye?

diómió 2016.11.26. 19:18:08

@Costanza: Ahogy gondolod..........

hereverő heverő 2016.11.26. 19:26:11

@Spitzbauer: Ugyan már, Soma csak arra jó, hogy ne szarja össze az udvart és hogy Vivinek legyen kit üldözni. Soma sskk nem nyerhet.

Costanza 2016.11.26. 19:28:20

@diómió: tehat te meg sosem tetted? megemelem a kalapom ha igen, tenyleg..

hereverő heverő 2016.11.26. 19:47:57

Elvonulok ma estére, az érdekességek úgyis holnap történnek. További szép estét mindenkinek, jó kommentelést és kellemes másnapot.

mobilos perpetuum 2016.11.26. 19:49:19

@diómió: Az milyen durva volt, hogy Tivy úgy dugta Zserikét, hogy fél méterre Soma feküdt. (Hárman voltak egy ágyon.)
Evelinen látszódott, és mondta is, hogy Somikát lenézi. A kamerát nézte szex közben, annak játszott.
Vivien, ha egy nő meg tudna erőszakolni egy férfit, megtette volna. Zaklatásnak minősítené egy bíróság, amit művelt.
Ha veled egy ronda tanárnő így viselkedne, és rájönnének, kirúgnák.
Szánalmas pica, állítólagos humora alig különbözik a málnás bolondétól.

semmiextra 2016.11.26. 20:00:19

Bocsánat, de tényleg Zsolti az egyetlen aki játssza ezt a játékot. Csinál valamit, szórakoztató, van humora, kreatív amennyire a játék keretei engedik neki és ahogy Viviről gondoskodik azért nem egy rossz ember benyomását kelti. Mici egy rosszindulatú, pletykás, állati ösztön szinten tengődő liba. Dávid értelmes, de amúgy meg egy tuja. Mi történne a villában ha ő menne vissza? Bajaszival meg Mr. Katrinával végig tujulnák a játékot, Vivit ki kéne zárni, mert teljesen teljesen elhülyülne, Kárszeg meg 24 órában verné a faszát Mici nélkül.

Igen Zsolti manipulatív, (hála az égnek), ezt már VV Attilában is imádtam. És kicsit visszaél benn azzal, hogy meleg ami nem jó, de így is messze a legizgalmasabb játékos.

diómió 2016.11.26. 20:00:54

@Costanza: Nyilvánosan? Szerintem Te sem.....
@mobilos perpetuum: Egyetértünk. Mindegyikről leírtam már majdnem ugyan ezt.

kamilla123 2016.11.26. 20:07:24

@Szilárd vélemény: én is pont így látom. nyerjen Soma, csak ne adja Evetnek meg Tivynek a lóvét.

2016.11.26. 20:34:08

@semmiextra: 1 kép 1000 szó: Nézd meg Zsótti képét a posztban, ahogy "játsza" a játékot. Nagyon szépen az arcára van írva a "játék"... :-DDDD

mobilos perpetuum 2016.11.26. 20:48:29

@semmiextra: Zsolt csinál valamit, rádióban esetleg még hallgatnám. Csak azt az álszent képét ne lássam. Mici átlátott rajta régóta. Ez szegény elhiszi, hogy a nézők is bekajálják, hogy most indokolatlanul, aljas támadások érik.
Közben minden mondatában az van benne, hogy Ő, csakis Ő, aki számít.
Ha az előző széria Edinája végig tudja vinni a szerény, de szerethető erdélyi kislány szerepét, simán győz.
De annyira akarta a fődíjat, hogy fokozatosan megutáltatta magát.
Zsótinak ez már sikerült az elején.
Utoljára a Mónika-showban volt kedvelhető.

2016.11.26. 20:48:43

@kamilla123: Most tényleg? Tujasoma? Akkor aztán a forró g*cije szétpriccel majd Evett arcán... :-DDD Bár szerintem Evett a "szabadulása" után is már több f@szt fogott, mint kilincset, de a 36 misi ismét foSomába szerelmesítené. Bizony.

2016.11.26. 20:51:19

@mobilos perpetuum: Nekem már a Maunikás Zsótti sem tetszett: végig úgy éreztem, hogy tudja, mit várnak tőle, mit mondjon, és azt mondta. Nekem már ott is mű volt.

É2I 2016.11.26. 21:01:18

Zsótinál az az baj, hogy mindig a rossz gyerekkorával jön, ha ez meg nem válik be, akkor előhúzza, hogy biztosan azért ilyenek vele, mert ő vállaltan buzi, esetleg fordítva. Pedig van annyi esze, hogy azzal győzze le a másikat, csak már megszokta, hogy kint egy ilyen érveléssel már jószerivel mindenki meghátrál vagy ráhagyja a pc jegyében. (Mondjuk az sem a mindentvivő LolaT, ha kimondja, hogy az ő IQ-ja nagyobb a vitapartneréénél, de ez már csak hab.)

Mucika az elején már jól kivillantotta az énjét. Bár javított rajta a sittes hatására, de pont vele - szó szerint - el is baszta. Sokan írjátok, hogy ugye fiatal, meg hát ki nem dugna odabent ennyi idő után, stb. Igen, akár..., de azért te is megcsinálnád bármikor, mindenki előtt? Engednéd, hogy alád nyúlkáljanak bárhol, bármikor? Szóval minimum eldaszott egy értékrenddel rendelkezik, már ha, egyáltalán.

Clarckent lapít amikor tud, néha jön ki csak belőle az elfojtott düh. De még akkor is képes önkontrollra - már a benti értékrend szerint. Unalmas? Az.

Mindhármukra igaz, hogy az rtl többet is kihozhatott volna a bentiekből, de nem az intelligencia, a megoldóképesség, a viccesség vagy valami érdekes tulajdonság a cél, az nem trendi.

Faszom. ;P

úgymond olvasó mmkk 2016.11.26. 21:06:00

Bencus fogalmazásgátlót szedett be az Xfaktor előtt?

Shoyu 2016.11.26. 21:18:39

@semmiextra: te nézed ezt a műsort? Amikor Zsolti bement, nagyon is szerethető volt és szerettem volna, hogy nyerjen. De nagyjából 1-2 hét után kibújt a szög a zsákból. Allandoan okoskodik, nagyképű. Ha bármilyen támadás éri, csak annyit tud rá válaszolni, hogy őt a pride-on is megdobálták, tehát szerinte csak amiatt bántják, hogy meleg, semmi önkritikája nincs. Vivivel is sokszor beszélt csúnyán, nem hiszem, hogy igazi barátság ez. A sufnihiszti is elképesztő, hetek óta nem esik le neki, h egy szexuális életet élő párnak nagyobb szüksége van a sufnira, mint neki, illetve így a többieket sem zavarják. Na mindegy, nem meggyőzni akartalak, csak meglepett, hogy valaki szerint Zsolti normális ember. Mici olyan, amilyen, de ezerszer inkább ő, mint Zsolti.

Commodore 2016.11.26. 21:30:11

@úgymond olvasó MMKK: Naggyonn ááá! Az előadók meg csak óbégatnak, somat!

Cimili 2016.11.26. 21:31:40

@Commodore: nekem se tecc a mai, kivéve az uccsót.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.26. 21:33:14

@Commodore: nagyon nemgyerebe a mai adás, felőlem abba is hagyhatnák

úgymond olvasó mmkk 2016.11.26. 21:36:57

@Cimili: én az utolsó eredetijétől idegrángást kapok, csilliárdnyival jobb volt ez a feldolgozás

diómió 2016.11.26. 21:40:58

Soha nem volt még ilyen gyenge az x-faktor, és ez nagy részt a mentorok hibája. Válogatás, dal választás 0. Amit ma ez a Liza művelt, az iszonyat. De még a jó hangú Opitz Barbin is majdnem elaludtam. A Han Ko Ham-os énekes öltözete pedig büntetett...

Cimili 2016.11.26. 22:01:33

kezdünk, ancsa broafffffff.

tvbuzi 2016.11.26. 22:02:37

Mekkora fasz vagyok, hogy szombat este is ezt a fost nézem. Valahogy csak fel kéne szedni egy nőt.

Cimili 2016.11.26. 22:04:25

@tvbuzi: nosza indulj el, drukcsizok neked.! :)

Plüsscukor 2016.11.26. 22:04:42

Szia Mindenki, megérkeztem

Mók_Ica 2016.11.26. 22:04:45

szép szombat estét :))))
a retek2 sztálisztja szabadságot kapott???? mi a szart adtak fos9re????
drámai zene krisz és mici ébredése alatt.....

Cimili 2016.11.26. 22:05:19

@úgymond olvasó MMKK: én szerizem, de főleg a peter sramekos tecc.

Mók_Ica 2016.11.26. 22:05:39

@tvbuzi: hajrá :)))) együtt mégis jobb nézni :))))

Cimili 2016.11.26. 22:06:49

papi mintha becsicskult volna.

Plüsscukor 2016.11.26. 22:07:15

Komoly dilemmában vagyok, hogy ezt nézzem, vagy a Transformers-t a másik adón :)

Mók_Ica 2016.11.26. 22:07:23

@Plüsscukor: de jóóóóó :)))) szia :)))

@Cimili: köszcsi :)))))))))))))))))))))))

Plüsscukor 2016.11.26. 22:07:47

Sok diéta? Mármint, 4-5 nap? Lol :)

pomac 2016.11.26. 22:07:57

@Commodore: azt hittem az orrbaszajba modell

Bianka_M. 2016.11.26. 22:07:58

@tvbuzi: ha sikerül tv nézés közben, szólj mert én is be akarok pasizni

Mók_Ica 2016.11.26. 22:07:59

@Bianka_M.: szeva :)))

@Plüsscukor: Ted megy a tv2n.....

tvbuzi 2016.11.26. 22:08:00

Megláttam Anikót és elment a kedvem a csajozástól:(

Plüsscukor 2016.11.26. 22:08:29

@Cimili: Jajj, ezt a kedves fogadtatást :)

Bianka_M. 2016.11.26. 22:08:43

@tvbuzi: baszki, így soha nem adod át a módszert

Cimili 2016.11.26. 22:09:00

@Plüsscukor: ne csavarogjál semerre elfele! :))))))@Bianka_M.: szia is! :)

Bianka_M. 2016.11.26. 22:09:06

@Mók_Ica: szia Mókika!!!!!! :)))))))

Mók_Ica 2016.11.26. 22:09:08

@Bianka_M.: @tvbuzi: naaaa.... asszem megvan a megoldás :))) 1 fiú + 1 lány... :))))

Cimili 2016.11.26. 22:09:17

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Plüsscukor 2016.11.26. 22:09:24

@Mók_Ica: Oh, az is? Szeretem. Bár a robotok jobban bejönnek :)

Plüsscukor 2016.11.26. 22:10:20

@Cimili: Tényleg is, megéri maradni, h lássam pl. Soma fotelben ülős árnyékboxolását :))

Cimili 2016.11.26. 22:10:29

@Bianka_M.: én tv nézés+komm közben tudok másfelé pasizni. :)

tvbuzi 2016.11.26. 22:10:30

Nekem is le kéne dobnom 10 kilót

Bianka_M. 2016.11.26. 22:11:17

@Cimili: ki vele, hogy csinálod :)

Cimili 2016.11.26. 22:11:19

@Mók_Ica: csak ne vegyék le a mikroportot. :DDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2016.11.26. 22:11:28

zsóti arca, miközben dávidot nézi..... priceless..... asszem zsóti féltékeny......

Cimili 2016.11.26. 22:12:30

@Bianka_M.: 7000 km+messzenger+fülhallgató a fülemben. :) eccerű

Bianka_M. 2016.11.26. 22:12:53

Ne bassz, olyan felsőm van mint Ginának

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:12:54

Almos vagyok, nem tudok kommentezni :( Szia mindenki :)

Plüsscukor 2016.11.26. 22:13:28

Anikó csontkukac. Szerintem nem egészen tudja, hogy ez mit jelent :))

Mók_Ica 2016.11.26. 22:13:33

@Plüsscukor: azt is láttam.... még anno a gyerek miatt.... de Ted szórakoztatóbb..... meg egyébként is FamGuy fan vagyok :))))

@Cimili: még jó hogy :))))

fos9es csontkukac????????? az undi....

Bianka_M. 2016.11.26. 22:13:45

@Cimili: ó :))) na jó, én sem unatkozom ám annyira :)) távkapcsi? Az mem jó :((

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:13:48

Ne szidjatok mar szegeny Ancsat, teljesen lelkibeteg mar tole!

Plüsscukor 2016.11.26. 22:14:11

@MacákékIcukája: Szia :) Nem baj, nem lehetsz mindig csúcsformában :)

Cimili 2016.11.26. 22:14:40

@Bianka_M.: tök jó, de rajtad biztos jobb. :)

Mók_Ica 2016.11.26. 22:15:10

@Bianka_M.: remélem a kis harisnyás lábikódra Te nem veszel tangapapucsot :)))))

Plüsscukor 2016.11.26. 22:15:23

@Cimili: Haha, akárcsak én - bár a km nálam 10.000 :)))

tvbuzi 2016.11.26. 22:15:33

@Commodore: sztem az nincs 10kg :)))))

Bianka_M. 2016.11.26. 22:16:06

Vivi haja máris kifakult? Jó ez a rózsaszín....

Mók_Ica 2016.11.26. 22:16:32

@MacákékIcukája: óóóóóóóóóó..... pihizz Icuka, aludj jól

vivi megint behisztizett..... picsapicsapicsapicsapicsapicsa

Cimili 2016.11.26. 22:16:33

@Bianka_M.: ez van, ezt köll szeretni.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:16:52

@Cimili: csak szeretném, hogy jobb legyen :))))

Schlomo Goldberg 2016.11.26. 22:17:08

milyen gáz cuccokban fotózzák őket, ennek örülök

Cimili 2016.11.26. 22:17:29

@Plüsscukor: oda lassabban ér el a hang. :)

Mók_Ica 2016.11.26. 22:17:31

höhöhöhöhö, a fotós is lehülyepicsázta vivit :)))))))))))))))

tvbuzi 2016.11.26. 22:17:57

Bárcsak az oroszlánok kergetnék szén megennék sírva...

Bianka_M. 2016.11.26. 22:18:00

@Mók_Ica: viccelsz???? Mindig abban nyomom :)))))) állítólag buknak rá a pasik. De csak az igényesebbek.

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:18:09

@Mók_Ica: nem akarok alukazni, VV-t akarom nezni! :))))

Jaj Vivit csapja mar le valaki, idiota hisztis allat

Mók_Ica 2016.11.26. 22:18:13

@Schlomo Goldberg: retro sport cuccok..... undi cuccok....

Plüsscukor 2016.11.26. 22:19:05

Az egyetlen probléma Vivi modellkarierrjével az, hogy antitalentum és úgy néz ki, mint egy gyp-s, nincs rajta izom, és képtelen egyenes háttal megállni. Más semmi :)

Plüsscukor 2016.11.26. 22:19:47

@MacákékIcukája: Küldöm a csí-t, az meggyógyít :)

tvbuzi 2016.11.26. 22:20:06

Kárszeghy már nem haragszik

Cimili 2016.11.26. 22:20:26

igen mici, jól sejted, kint már mindenki tudja.

Schlomo Goldberg 2016.11.26. 22:20:42

@Mók_Ica: az esti tv torna ugrik be róla

Mók_Ica 2016.11.26. 22:20:42

@Bianka_M.: asszem igazi divatdiktátor vagy.... én csak irigykedek.... :)))))

@MacákékIcukája: már aszittem hogy le akarsz lépni..... örülök, ha maradsz :))))

ez mekkora f@szság, hogy fotózás előtt futtatják őket???

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:21:00

@Plüsscukor: kosziii

Némmá Papi becsicskult

Cimili 2016.11.26. 22:21:05

@tvbuzi: mondom, h becsicskult.

tvbuzi 2016.11.26. 22:21:23

Gina haját tolják le nullással, kösz.

2016.11.26. 22:22:31

@Plüsscukor: Más semmi??? :-DDD
Pl. ronda az arca, eláll a füle, kiharapja a pókot a sarokból, és 5 centi kilátszik a felső ínyéből. Bizos van még tovább is.

Cimili 2016.11.26. 22:22:35

papi és mici élvezte legjobban a fotózást.

Mók_Ica 2016.11.26. 22:22:57

@Schlomo Goldberg: olyan is :))))

fos9es.... ne viccölj.... még mindig nem megy ez neked.....

Bianka_M. 2016.11.26. 22:23:04

@Mók_Ica: és nagyon kedvező áron tanácsokat is adok :))))

Cimili 2016.11.26. 22:23:11

@tvbuzi: sztem meg most sokkal jobb a haja. tök retrós.

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:23:36

@Mók_Ica: nem akarok lelepni, csak total komas vagyok es nyavalygok magamban meg szidok a labam :D

Bianka_M. 2016.11.26. 22:23:42

@Cimili: szerintem is jól áll neki :)

Plüsscukor 2016.11.26. 22:23:46

Átkapcsoltam a reklám alatt a robotokra, és eskü, hogy az Álcák főgonosza jobban néz ki, mint Vivi a fotózáson. Szexibb :)

Mók_Ica 2016.11.26. 22:23:47

@Spitzbauer: és vasárnap a párbaj után meg fog őrülni..... höhöhöhöö

Mók_Ica 2016.11.26. 22:24:57

@Bianka_M.: befizetek hozzád egy tanfolyamra :)))

@MacákékIcukája: cseppet sem javul?

tvbuzi 2016.11.26. 22:26:05

@Cimili: de állandóan a hajával foglalkozik. a sok fogdosástól nem lesz zsíros?

pomac 2016.11.26. 22:26:05

@Plüsscukor: hát még joker is szebb a harmadikon :D

adork 2016.11.26. 22:26:56

aniko az utobbi idoben egesz laza, tetszett ahogy az elobb beszolt a hatereknek :D

Cimili 2016.11.26. 22:27:07

@tvbuzi: de, de biztos zavarban van, vagy nemtom miért babrálja örökké.

tvbuzi 2016.11.26. 22:27:31

Ábel meggyógyulhatna már, kurvaéletbe

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:28:26

Mi volt ez a retardalt Demieeeert-es reklam???!!?! Wtf

Cimili 2016.11.26. 22:28:28

@adork: télleg? mondott érdekeset? annyira jellegtelenül beszél, h meg se hallom soxor, h mit mond.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:29:01

@Mók_Ica: neked a konténerért ingyen van :)))))

tvbuzi 2016.11.26. 22:30:08

@Cimili: én leveszem a hangot ha beszél

Bianka_M. 2016.11.26. 22:30:45

@Cimili: haha :)))) én sem figyelek, hogy mit mond :))) önvédelemből elcsökevényesedtek a hallójárataim

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:31:17

@Mók_Ica: javul, de hullamvasut-szeruen... vannak jobb napok es szarabbak. Raadasul probalok leallni a fajdalomcsillapitorol (most vagyok napi 1500mg paracetamol-kodein kombonal, korhazban 4000-et kaptam meg mast is) es ez ellen is tiltakozik a szervezetem sztem az erosebb fajdalommal.

@Cimili: ez ma mar a masodik komment amit nem ertek :D

Mók_Ica 2016.11.26. 22:32:16

@MacákékIcukája: már hetek óta utálja mindenki szegény ábelt..... mondjuk idióta is..... höhöhöhö

@Cimili: nehogy kilógjon a füle..... és sztem még az orrát is próbálja eltakarni vele....

@Bianka_M.: barterezünk??? :)))) ok :))))

tvbuzi 2016.11.26. 22:32:25

Ez a gyanú árnyékában lenne az Anikónak való műsor. Szerepeljen inkább abban.

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:33:15

@Mók_Ica: ki az az Abel? A demiertes kisgyerek? Nem csodalom h utalja mindenki, olyan mintha a Vivi gyereke lenne :DDD

Bianka_M. 2016.11.26. 22:33:17

Az első rész mindog uncsiiiii. Remélem a 2. jobb lesz. Mindegy holnap párbaaaaaaj :))))))

Cimili 2016.11.26. 22:33:28

@MacákékIcukája: mert azt írtad, h szidok a lábam, és nem azt, h szidom a lábam. magas labda volt, bocs, h lecsaptam.

Mók_Ica 2016.11.26. 22:33:58

@MacákékIcukája: durva ez a gyógyszer kombó..... szegénykém.....

benti párbaj főpróba.... hmmmmm.....

Plüsscukor 2016.11.26. 22:34:09

@MacákékIcukája: nem csodálkozom, hogy fáj, ezek nem is igazi gyógyszerek :)

adork 2016.11.26. 22:34:16

@Cimili: valami olyat mondott, hogy o jol erzi magat a boreben es ez szamit, aranyos volt

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:34:19

@Cimili: jaaaa :DD eszre sem vettem, gepelesi hiba volt :DDD

Bianka_M. 2016.11.26. 22:34:46

@MacákékIcukája: valami hurutoldós kisgyerek. Szép csak tök tenyérbemászó szerepe van. Olvastam, h mi történt veled. Gyógyulj meg minél előbb!!!!

Cimili 2016.11.26. 22:35:08

@Mók_Ica: milyen ábelről kornyikáltok ti? reklám volt? mert azt se hallom meg, pedig nem hallkítgatok.

Rémület 2016.11.26. 22:35:21

Ó, basszus, uncsiiiiii.

Mók_Ica 2016.11.26. 22:35:42

@MacákékIcukája: igen, ábel a demiértes gyerek..... de látod vivi nélkül is léteznek ilyen kiskrambók..... a jövő vv játékosa :))))

tvbuzi 2016.11.26. 22:36:28

Mirci hogy óbégat

Bianka_M. 2016.11.26. 22:37:06

Azta de komolyan veszik :))))

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:37:18

@Mók_Ica: paracetamol nem tul egeszseges ilyen nagy adagban es ilyen sokaig

@Plüsscukor: miert, mit kellene szednem? :D

2016.11.26. 22:37:19

zsooooti! nyert mar? (nem fog)
de
hajraaaaaa

(#ittsevótam!)

Rémület 2016.11.26. 22:37:22

A párbajokat sose nézem, pont ezért. Mind seggfejek lesznek. Mici, kussmá!

adork 2016.11.26. 22:37:28

uncsi obegatas, ezek a temak senkit nem erdekelnek

meg mindig nem tudom, kire szavazzak

Cimili 2016.11.26. 22:37:31

Zsóti pink csíkja halványult, így még foschabb.

Mók_Ica 2016.11.26. 22:38:26

@Cimili: fluimucil reklám......a kissrác állandóan ezt kérdezi: demiért???

aszittem dávid egy baseball ütőt vett elő az ágyból..... :))))) aztán nem az volt :))))

Bianka_M. 2016.11.26. 22:38:36

Elárulták nekik, hogy még a vellában vannak?

tvbuzi 2016.11.26. 22:38:47

Borzasztó, hogy egyszerre beszélnek

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:39:02

@Bianka_M.: kosziii! Igen, most lattam eloszor ezt a reklamot de kapasbol megutaltam a hulyegyereket :D

@Mók_Ica: sztem o Vivi eltitkolt feltestvere :DD

Nem regisztral az agyam semmit ebbol a hangzavarbol.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:39:46

Dávid tök jól elvan :)))

Lilith.Inanna.1 2016.11.26. 22:39:53

Ilyen amikor két lány vitatkozik...

Mók_Ica 2016.11.26. 22:39:55

@MacákékIcukája: a kodein se jobb :(((

@Cimili: kezd fura színe lenni....

höhöhöhöhö... a szerkik is unják az óbégatást :))))))))))))))))))))))) végre, ez vicces :)))))

adork 2016.11.26. 22:40:09

zsenialis szerkesztes :D

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:40:11

Na ez a trombitas zenei alafestes pont passzol. Koszi szerkik!!!!!! <3

Cimili 2016.11.26. 22:40:13

hajrá mici, mosd le zsótit ebben a vitában! :)

Plüsscukor 2016.11.26. 22:40:17

@tvbuzi: Hang nélkül nem olyan vészes :)

tvbuzi 2016.11.26. 22:40:50

Én már felakasztottam volna magam a villában

csincsilla72 2016.11.26. 22:40:56

Kakiljon már sünt az összes kreatív, nem hiszem, hogy csak ilyen baromságot tudnak kitalálni. Teli tüdőből üvöltöznek.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:41:03

@MacákékIcukája: nem. Ugrál a hülye billentyűzet.

Mók_Ica 2016.11.26. 22:41:13

úgy éreztem magam, mint egy mónika sóban, csak itt mindenkinek volt foga - by soma a riportban...... röhögök, de nagyon :)))))))))))

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:41:31

Soma ugy erzi magat mint a Maunika-soban azzal a kulonbseggel h itt mindenkinek van foga :DDD sirooook

Cimili 2016.11.26. 22:41:58

@Mók_Ica: jaaaa, azt má eccer láttam, köszi!@Biriksz_Krokiksz!: még nem

Mók_Ica 2016.11.26. 22:42:15

krisz begerjed a vitázó micire..... :))))))

naezjó... 2016.11.26. 22:42:35

Krisztiánt ha ez lázba hozza, akkor neki a lengyel piac a Kánaán lehet.

Rémület 2016.11.26. 22:42:40

Akinek gondja volt azzal, hogy Dávid miért nem mondja meg többször a magáèt, hát pont ezèrt. Semmi vitakultúrájuk nincs. Zsoltnak se.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:42:45

Jó lesz nekünk holnap :)

Commodore 2016.11.26. 22:42:52

Sittes a Maunika sóra élvez!

2016.11.26. 22:42:59

@Mók_Ica: reggel vmikor kuldom a konyvet, ürítsed majd postaládát. közben el is olvastam és nekem tetszett.
csókcsi!

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:43:06

@Mók_Ica: kodeinfoszfat is majbarat? Nem tudtam, csak a paracetamolrol... mar tobb mint egy honapja napi rendszeresseggel nagy adagokat szedek, utalom, pfejj

Plüsscukor 2016.11.26. 22:43:21

@MacákékIcukája: Vmi ilyesmit... ez tényleg hatásos. Nem kicsit.
www.drugs.com/tramadol.html

naezjó... 2016.11.26. 22:44:04

Anikó akkor is profibbnak és természetesebbnek tűnne, ha lehajtott fejjel motyogná el a papírra írtakat.

,, 2016.11.26. 22:44:06

Mici egy undorító ostoba mindenkit ledózeroló hazudós lopós picsa, az külön vicc h kikéri magának h lekurvázzák. Remélem Dávid kitakarítja ezt a szemetet a picsába.

pomac 2016.11.26. 22:44:30

már csak 1 párbaj lesz ezen kívűl ?

Bianka_M. 2016.11.26. 22:44:42

@Mók_Ica: @MacákékIcukája: ott is volt. Mindenkinek egy tépőfoga. A szerencsésebbeknek kettő is. Mondjuk az már ritka volt. Különben ez vicces volt Somától :)))

Cimili 2016.11.26. 22:44:57

@Rémület: előtte ő vitázott zsolttal ugyanígy.

Lilith.Inanna.1 2016.11.26. 22:45:01

Dugok a Patrikkal dolgot nem akartam hallani.

Commodore 2016.11.26. 22:45:03

Patrik! Meg leszel Ba@va!

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:45:24

@Plüsscukor: inkabb fajjon jobban par napig, most mar nem vagyok hajlando tobb gyogyszert szedni. Elobb irtam h mar tobb mint egy honapja kiba**ott nagy adagokat szedek, elegem volt, nem akarok fuggo lenni.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:45:35

@MacákékIcukája: a paracetamollal is vigyázz, kikészíti a gyomor nyálkahártyáját.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:46:30

Krisz éppen jól érzi magát :))))

Mók_Ica 2016.11.26. 22:46:50

@Biriksz_Krokiksz!: köszcsi :))) majd figyelem :)))

@MacákékIcukája: az "csak" függőséget okoz....
A kodein, mint hatóanyag valahol azon a határvonalon helyezkedik el, mely a gyógyszerek és kábítószerek között húzódik. Az orvostudomány körültekintően használja, de a használat és rászokás veszélyeivel a pácienseknek is tisztában kell lenniük.

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:47:02

@Bianka_M.: keso banat, lsd picit feljebb... ja, Soma beszolasa utos volt :D

Lilith.Inanna.1 2016.11.26. 22:47:26

Kóbor numera letudva.Pipa.

pomac 2016.11.26. 22:47:28

nézem a kommenteket ,hallom hogy tapsolnak , odanézek röhögtem olyat, mikor megláttam hogy nem taps :DDD

Rémület 2016.11.26. 22:47:43

Ha Zsoltiból egyszer műsovezető lesz, az kb. annyira rossz húzás lesz, mint a konyhafønökben az a hülye picsa. Nem is nèztem a mostani szèriát.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:48:15

@pomac: nem, mert még hatan maradnak. Még háromnak ki kell hullani a végéig.

Mók_Ica 2016.11.26. 22:48:23

@Bianka_M.: mondjuk zsóti is volt ott....

zsóti vv/xfaktor műsorvezető akar lenni.....

tvbuzi 2016.11.26. 22:49:12

Zsolti sztem alig várja, hogy megszabaduljon Vivitől :DDDD

Bianka_M. 2016.11.26. 22:49:23

@MacákékIcukája: azóta olvastam. Csak vacakolt a net. Ugrabugrált itt nekem.

Rémület 2016.11.26. 22:49:27

@Cimili: fél percig. Aztán feladta.

Mók_Ica 2016.11.26. 22:49:28

@pomac: én is így jártam :))) höhöhöhöhö

vivi műhisztizik...... pffffff.....

Plüsscukor 2016.11.26. 22:49:47

@MacákékIcukája: Emellett nem kell mást szedni. Én ezt szedtem kb. fél évig (nem a lábamra, más komoly dologra), és nem lettem függő :)
Viszont tényleg nagyon hatásos. Többféle néven is forgalmazzák, itthon Tramadolor, ott nálad ki tudja mi a neve. Pont az ilyen állapotokra ideális. Ja, és nem készíti ki a gyomrot, mint a paracetamol.

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:49:49

@Mók_Ica: nem szokom ra egyikre sem, ruhellek gyogyszert szedni... de ja, mondtak a dokik h lassan es fokozatosan alljak le veluk.

@pomac: tocskoles ezerrel, en sem tudtam h mi volt az a hang :DDD

Cimili 2016.11.26. 22:50:25

Vivi hisztijétől nem hallom rendesen Enriquetől a Hero-t . Vivi kussoljál már!

2016.11.26. 22:50:40

@Mók_Ica: Jah, és vyvybe ne magyarázzunk bele más semmit. Ő az, aki. Semmi mögöttes tartalom vagy dupla csavar nincs benne. Kicsit hazudós is, magát csapja be: egyszer szépnek tartja magát, utána meg eszébe jut, hogy ő valójában olyan ronda, hogy mikor vitték keresztelni a pap azt hitte, hogy kostoló... :-DDD

tvbuzi 2016.11.26. 22:50:49

@Mók_Ica: Bence gondolom szívesen átadná a VV-t

pomac 2016.11.26. 22:51:00

jó a vágás megint ..mici most ott van köztük :D

Mók_Ica 2016.11.26. 22:51:04

vivi nagyon következetes.... a piros poló miatt rinyált, hogy nem megy a rózsaszín hajához.... ehhez képest a száját piros rúzzsal kente ki..... pfffff

Rémület 2016.11.26. 22:51:05

Hajrá, Anikó! Én csíplek!

Plüsscukor 2016.11.26. 22:51:17

@pomac: Hihihi, én is pont így jártam :)))))

Bianka_M. 2016.11.26. 22:51:47

@Mók_Ica: na jó, de ő gyerek volt akkor :) hmmm... én mondjuk nem szívesen nézném az ő műsorait. Annyira ellenszenves lett itt, talán egyszer elfelejtjük a kis műsorait, addig inkább ne.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:52:50

Én is szeretnék ekkora buliban csapatni mint ők :)

Cimili 2016.11.26. 22:53:10

@Rémület: ennek komolyan örülök, mert biztos olvas minket és megnyugszik, h 1 valaki bírja.

Bianka_M. 2016.11.26. 22:53:55

@Cimili: a látványa sem rossz.... Nem vivinek.

Cimili 2016.11.26. 22:54:04

Óbaz, hozé lesz a BVben.

pomac 2016.11.26. 22:54:25

ááá jó lett a t-rex :DD

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:54:33

@Bianka_M.: ja ertem :)

@Plüsscukor: aha, ertelek. Mindenesetre dec. kozepen megyek dokihoz, majd rakerdezek h van-e vmi mas (persze addig siman jobb lehet).

Itt a t-rexetek, e!

tvbuzi 2016.11.26. 22:54:39

Holnap a párbajon vajh milyen ordibálás lesz

Rémület 2016.11.26. 22:54:59

A hármas párbajon nem lesznek egyszerre a stúdióban? Mici egyenesen a villából vonul haza?

Plüsscukor 2016.11.26. 22:55:01

Azt a komoly T-rexet, amin Zsóti lovagolt...
Ehh, nekem nem fáj a lábam, mégsem tudtam túl sok értelmeset kommentelni ma.

Commodore 2016.11.26. 22:55:40

X- be még nyígnak áá

Plüsscukor 2016.11.26. 22:55:53

@MacákékIcukája: Ó, hát dec. közepére te már futkosni fogsz szinte :)

Bianka_M. 2016.11.26. 22:56:30

@Cimili: nem ám :)))) örökbe is fogadnám :)))))

Cimili 2016.11.26. 22:57:22

@Commodore: a fantáziád. :DDDDDDDDD

MacákékIcukája 2016.11.26. 22:57:40

@tvbuzi: keszitsd be a piat magad melle, en meg beszedek egy fel doboz gyogyszert h kibirjam :DDD

@Plüsscukor: legyen igy! Ja elobb akartam irni h en paracet-kodein kombot szedek, egyben van a ketto. Terveim szerint hetfon vagy kedden lemegyek a napi kettore.

tvbuzi 2016.11.26. 22:57:53

A párbajra hogy lehet bejutni? Ott biztos hemzsegnek a kulturált okos nők akik buknak dagadt negyvenesekre. Felszedném az egyiket.

Cimili 2016.11.26. 22:58:01

@Bianka_M.: má nemtod, enyém szőröstőlbőröstől. :P

tvbuzi 2016.11.26. 22:59:19

@Rémület: hogyhogy nem lesznek egyszerre? Akkor azt hogy?

Bianka_M. 2016.11.26. 22:59:21

@Cimili: á, a távkapcsolat. Megértelek :))))))

Cimili 2016.11.26. 23:00:59

@Bianka_M.: nemnem:) az enyém sokkal északabbra van.

MacákékIcukája 2016.11.26. 23:02:07

Jaj de jo, eltunt ez a gyozo!!!!!!444!!

Rémület 2016.11.26. 23:02:07

@tvbuzi: Anikó mondott valami ilyesmit.

Mók_Ica 2016.11.26. 23:03:04

óóó... basszus... hogy néz ki győzi?????????????? ááááááááááááááááááááááááááááá

tvbuzi 2016.11.26. 23:03:04

Kárszeghy Győző?

Mók_Ica 2016.11.26. 23:04:08

vendég.... dolce vitta.... kiégett a szemem......

Bianka_M. 2016.11.26. 23:04:09

@Cimili: csúnya dolog ám a csapodárság :)))) picit átengedhetnéd ám kommtársaknak is :))))

Cimili 2016.11.26. 23:04:29

ki ez a homár vendég? vagy transzi? tökre nemtom.

tvbuzi 2016.11.26. 23:04:42

A buziknak kötelező sustorgósan beszélni?? Vagy mi a fasz??

Mók_Ica 2016.11.26. 23:05:13

@tvbuzi: ezt én sem értettem..... fos9 ezt mondta..... lehet, hogy a 3dik helyből haza fog menni és ki se megy a stúdióba.....

MacákékIcukája 2016.11.26. 23:05:16

@Mók_Ica: sztem aranyos, engem nem zavar a cross dressing. De ha hulyesegeket beszel, akkor nem fogom birni :D

Bianka_M. 2016.11.26. 23:05:21

Aranyapám, zsótira buksz? Ezt a meglepit. Győzi okádékul néz ki.

Cimili 2016.11.26. 23:05:36

@Bianka_M.: sajnálom, de nemtok nélküle elaludni. :)

Plüsscukor 2016.11.26. 23:05:36

Jézusom, ki ez a szörny Őzivel a BV-ben?

Mók_Ica 2016.11.26. 23:05:58

@Cimili: @Bianka_M.: zsóti fan.... és travi .... vagy mittomén mi....

tvbuzi 2016.11.26. 23:06:13

@Mók_Ica: akkor a többiek egyből alázhatják a villában

MacákékIcukája 2016.11.26. 23:06:27

Mondtam en h homofobok vagytok! Meglepodtok minden ilyesmin!! Kutya banda!!44!4

:DD

Mók_Ica 2016.11.26. 23:07:08

@MacákékIcukája: az engem sem.... de ebben semmi harmónia.....

pomac 2016.11.26. 23:07:21

abba belegondoltatok mi lesz a bv vasárnap mici -zsolti beszélgetés :DDDDD abból se bizos hogy lehet majd valamit érteni :DD

alsophila grahami 2016.11.26. 23:07:35

jéézusom.... egy nőnek álcázott pasi, vagy egy pasinak látszó nő... wtf!? messziről oké, de ha ráközelít a kamera, essoüszöm, mihtha Bach Szilvia rokonát látnám... o_O

tvbuzi 2016.11.26. 23:07:37

Ez a tranyó nagyon gáz

Cimili 2016.11.26. 23:07:42

eskű, egyre jobban bírom dévet, pedig az elején nem szerettem.

MacákékIcukája 2016.11.26. 23:07:50

@Mók_Ica: sztem tok ari csak tulsagosan PC es nem akarja oltani egyik jatekost sem

Mók_Ica 2016.11.26. 23:07:58

@tvbuzi: nem lesz rá idő..... már rögtön mennie kell ..... utca ajtó és kész...

Plüsscukor 2016.11.26. 23:09:25

Ahh, asszem mára nekem ennyi volt. 7 mp-et bírtam ebből a BV-ból. Megyek a másik csatira inkább a robotokhoz :)

agimano 2016.11.26. 23:09:43

tudnák, igen tudnák, táncolnák

tvbuzi 2016.11.26. 23:10:17

@MacákékIcukája: bevallom ifjú koromban jártam néhányszor az Angyal bárban

Cimili 2016.11.26. 23:10:38

@Bianka_M.: el is dugom, nehogy ellopizd! :)

KapitányG 2016.11.26. 23:11:09

@Mók_Ica: Azt mondta, hogy pont úgy lesz, mint a döntőben.

Cimili 2016.11.26. 23:11:18

@agimano: ó ettől áll ketté mindig a fülem.:)

alsophila grahami 2016.11.26. 23:12:14

ja különben nem para a fickó, aranyos, meg beszélni is tud, viszonylag, de hát, na.... disszonáns látványt nyújt.
és hát Kárszegpapi jön be neki, nem lep meg, tudtam én hogy Zsóti is rá van pusztulva, az a baja Mickóval, minden más KAMUUUUU. :P

pomac 2016.11.26. 23:12:22

ez jó kisfilm volt :DDDD akárki is csinálta van humora :)

Mók_Ica 2016.11.26. 23:12:24

@Bianka_M.: látatlanban is biztos vagyok benne, hogy nem ő ... hihihihihihi

@MacákékIcukája: próbál az lenni.... de nekem olyan semmilyen..... vannak jók.... egyébként régen nekem még Terry Black is szimpi volt, amikor még csak travi volt

2016.11.26. 23:12:57

Erről a dolcsevittáról jut eszembe, hogy a VV9 lehetne csak homik számára. Szerintem haláli lenne 12 Zsótti-Lakatosmárk-Dolcsevitta-szerű alakkal... Hát már egy sima reggelin is halálra röhögném magamat. Nem beszélve a sufniról, vagy egy-egy részeg buliról.
Kedves Szerikik! Szívesen. :-DDD

Cimili 2016.11.26. 23:13:02

mi az ott őzi mellett? milyen kismalac?

MacákékIcukája 2016.11.26. 23:13:22

@Mók_Ica: sztem aranyos csak nagyon izgul. Meg vmi mas ruhat kellett volna felhuznia mert ez nagyon elonytelen

agimano 2016.11.26. 23:13:32

@Cimili: nekem is

Győző hogy a faszomba néz ki?!!! nem bírom feldolgozni. nehéz nap ez, először a gilmore girls vége, most meg ez

Plüsscukor 2016.11.26. 23:13:45

@tvbuzi: Az Angyalban és a Capellában én is voltam többször is, jó bulik voltak ott :)

Schlomo Goldberg 2016.11.26. 23:13:48

@Cimili: szerencsétlen sorsú, sokkot fog kapni ettől a két kibaszott retardált baromtól

Mók_Ica 2016.11.26. 23:14:08

@MacákékIcukája: inkább összhangtalan.....

@KapitányG: akkor igen.... a 3dik rögtön megy haza.... és kettő megy ki párbajozni a stúdióba

Cimili 2016.11.26. 23:14:11

@Spitzbauer: mekkora ötlet!!!!!!!!!!!!!

Bianka_M. 2016.11.26. 23:14:16

@Mók_Ica: pedig picit hasonlít :)))))

alsophila grahami 2016.11.26. 23:14:38

@agimano: videejki a lyány, most mondta Őzipapi

tvbuzi 2016.11.26. 23:14:52

@Spitzbauer: nem zavartatnák magukat, első este orgia lenne. Utána szagolgatnák egymás ujjait.

pomac 2016.11.26. 23:15:03

@Spitzbauer: azt tuti nem nézném , de a hv sem az biztos :DD

2016.11.26. 23:15:22

DJ Őzi is miniszoknyában van??? Broáfff

Mók_Ica 2016.11.26. 23:15:26

@Cimili: jósol..... khmkhmkhm :))))))))))))))))))))))))

Cimili 2016.11.26. 23:16:08

mazsi szerint vivi nyeri a 36-ot

alsophila grahami 2016.11.26. 23:16:09

@tvbuzi: én is, én is ;)) egy időben menőség volt ott bulizni, heteróknak is ;)

Mók_Ica 2016.11.26. 23:16:38

@Bianka_M.: na jóvan már :))))

@Spitzbauer: luggatott pulcsi??? az is egy szép darab......

agimano 2016.11.26. 23:16:51

@alsophila.grahami: és ott nincsenek könyvek, vagy iskola? :)

Bianka_M. 2016.11.26. 23:16:53

Ez a mai bv nagyon gáz.

Commodore 2016.11.26. 23:17:18

BABE kitúrta a zsírkötsögöt!

MacákékIcukája 2016.11.26. 23:17:32

@Mók_Ica: igen, szurja a szemem a csikos-viragos kombi

Mók_Ica 2016.11.26. 23:17:32

@Cimili: háááááát..... sztem tuti nem vivi fogja.....

ewita 2016.11.26. 23:17:38

Hát ez is egy felmérés, és ha szavaznak is... 5000 + fő ebből majdnem 3000 zsótira nyomott! :P pffff
www.facebook.com/blikkhu/photos/a.148352071856709.26731.136848826340367/1444706598887910/?type=3&theater

Plüsscukor 2016.11.26. 23:17:43

@Spitzbauer: És elképzeltem pl. Sixx-et, hogy milyen hv-okat írna róla :))))

2016.11.26. 23:18:09

@Bianka_M.: Mindegyik BV gáz, ha ez az idióta van benne. Direkt nem írtam, hogy vezeti.

Bianka_M. 2016.11.26. 23:18:15

Ha a malacka megeszi a kártyát, az állatkínzás?

Cimili 2016.11.26. 23:18:33

@Bianka_M.: ne szomizzál, mára megkapod, de holnap kérem vissza is!:)

tvbuzi 2016.11.26. 23:18:45

Még a végén kiderül, hogy a fél banda ott ropta Madonnára az Angyalban. Csepi és Irénre pedig együtt sikítottunk.

Cimili 2016.11.26. 23:19:31

@Plüsscukor: és milyen képregényest? :DDDDDD

2016.11.26. 23:20:01

@Plüsscukor: Erre nem is gondoltam, de epic lenne.

Cimili 2016.11.26. 23:20:08

@tvbuzi: én sosenem voltam még ott.

Bianka_M. 2016.11.26. 23:20:31

@Spitzbauer: ne is mondd, rosszul vagyok tőle. Ki az a nagytudású, aki szerint képernyőkompatibilis?

pomac 2016.11.26. 23:20:41

@ewita: mert olvasatlanul is minden hülye csak a like ismeri :D

alsophila grahami 2016.11.26. 23:20:43

@Spitzbauer: pffff.... azt én passzolnám, egyszem Zsótitól is őrülten kileng az overdose mutatóm xD #konténer #tankerhajó #sóbánya

tvbuzi 2016.11.26. 23:21:20

Szegény fotós. Gondolom milliókkal kárpótolták.

Bianka_M. 2016.11.26. 23:21:58

@Cimili: kösziiii :) és holnaputánra tuti visszakapod :))))

Cimili 2016.11.26. 23:22:42

miciék úgy pózolnak, mint a török tengerparton a bárisnyák. halálra röhögtem magam rajtuk, főleg ha jött hátulról egy nagy hullám és beterítette őket. :D

agimano 2016.11.26. 23:23:16

én sem tudnám szerintem, hogy itt azt a fajta likeot kell nyomni, ami az adott embernél van

Bianka_M. 2016.11.26. 23:23:32

Soma 30-40 év múlva őzi nagypapája lehet :)

agimano 2016.11.26. 23:23:44

Zsolti hogy néz ki:)))

Bianka_M. 2016.11.26. 23:24:35

Krisz kint meg lesz erőszakolva ha nem vigyáz.

KapitányG 2016.11.26. 23:24:49

@Mók_Ica: Szerintem a harmadik is a stúdióból megy ki, nem pedig egyenesen a villából.

MacákékIcukája 2016.11.26. 23:24:52

@Cimili: te is megszerelmesedtel? :)))))

alsophila grahami 2016.11.26. 23:24:59

@tvbuzi: igeeeeeeen! xDDD én már nem emlékeztem a nevekre, de most h mondod, Csepi a tévében is nyomult egy időben elég sokat ;)

ewita 2016.11.26. 23:25:06

@pomac: beleolvastam a hszekbe,úgy tűnik működik a nézők felé a manuperálas, itt majdenm mindenki vágja,ott úgy tűnik h nem!Nagyon nem örülnék ha ő menne vissza!

agimano 2016.11.26. 23:25:12

@Bianka_M.: a malac mindenevő, a trabantot is megeszi

tvbuzi 2016.11.26. 23:25:18

Még a szokásosnál is sokkal szarabb bv volt

alsophila grahami 2016.11.26. 23:26:47

@Cimili: hihhi ez jó, szinte látom magam előtt xDDD

Cimili 2016.11.26. 23:28:48

@alsophila.grahami: ezzen szórakoztunk 2 héten keresztül, azt a csücsörítést, meg kar felpakolást, has behúzást sose felejtem. :)

Bianka_M. 2016.11.26. 23:28:55

@agimano: persze, ilyen pici állatba akkora autó bele sem fér.... Jaj macska :))))

agimano 2016.11.26. 23:29:35

@KapitányG: többször is mondta, hogy egyből kimegy, csak ketten fognak kint párbajozni

alsophila grahami 2016.11.26. 23:30:50

@agimano: Zsóti jól néz ki sztem ebben az outfitben, csak azok a fejék, amiket vág... abszolút broáááfff! /hesteg mártírfej /hesteg tankhajó xD

agimano 2016.11.26. 23:31:52

@alsophila.grahami: én a fotóra gondoltam, amin ki volt fáradva, de amikor a garbóban fotózták, a kabátban, az is büntetett, csak az máshogy

MacákékIcukája 2016.11.26. 23:32:51

VV Attila oldalan van poszt, kirakta a tegnapi David-Zsolti vitat es kerdezi h melyiknek van igaza

Bianka_M. 2016.11.26. 23:32:53

Jó éjt mindenkinek! Szép álmokat :)

Cimili 2016.11.26. 23:33:57

@Bianka_M.: youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU&list=PLwPGxrBcXMoDJvRPHeR-6PO9YkRIIaVS9&index=17 :)

Cimili 2016.11.26. 23:34:40

Én is lépek, holnap ugyanitt, sziasztok! :)

Bianka_M. 2016.11.26. 23:36:22

@Cimili: ezmiezmi? Hülye ájpeden nem altív a link :(((

tvbuzi 2016.11.26. 23:37:42

@Bianka_M.: julia igléziasz: hiró

tvbuzi 2016.11.26. 23:39:05

@Bianka_M.: kivágás-másolást nem tudja az ájped?

Bianka_M. 2016.11.26. 23:39:28

@tvbuzi: ó, köszi :)) azta jópasi mindenit neki :)

Bianka_M. 2016.11.26. 23:39:53

@tvbuzi: nem tudom, tök béna vagyok

2016.11.26. 23:40:27

@alsophila.grahami: Szerintem nagyon érdekes műsor lenne. Ilyen körökbe sokunknak nincs betekintése. Mondjuk lehet, hogy szükésgünk sincs rá. :-DDD De az biztos, hogy egy paródia lenne az egész. És ahogy sminkelnének, meg veszekednének, meg sírnának, meg könnyes szemmel békítő pippantás, ejj, már el is képzeltem... BROÁÁÁÁÁF :-DDDDD

alsophila grahami 2016.11.26. 23:40:40

@tvbuzi: ááá igen, erre emlékszem, csak a klippet (vagymit) nem láttam soha, na de az Irén meg a Máúnikában? ahhahaaaa xDD
youtu.be/B1s97Jnq4uE

alsophila grahami 2016.11.26. 23:44:23

@tvbuzi: dehhogynem tudja, kívánt szövegre hosszan rányom, másolá opcióra rákopp, és választott helyre hosszan rányom, felbukkanó beillesztés opcióra kopp, és ott is van ;)

Commodore 2016.11.26. 23:47:53

@agimano: "Ha ez még egyszer előfordul, megbaszom a narkós kurva anyátokat."

Bianka_M. 2016.11.26. 23:49:58

@alsophila.grahami: @tvbuzi: megcsináltam, na :)) kis piszkok és köszi a segítséget :))))

csincsilla72 2016.11.26. 23:50:03

@MacákékIcukája: Icuka, a paracetamollal kapcsolatban, ha megengedsz egy szakmai megjegyzést, csak mert én ezzel foglalkozom: csak nagyon indokolt esetben és ritkán szedd! Akkor sem tartósan. Máj- és vesetoxikus, valamint hirtelen szívmegállást is okozhat. 4 x 500 mg a maximális napi dózis, ezt nem szabad túllépni. 6 gramm halálos. Ezt értsd szó szerint!
Remélem, a pokolban fog égni az, aki a gyógyszerhatóságnál kilobbizta ennek a molekulának a forgalomban tartását az után is, hogy kiderültek a súlyos mellékhatások, a vény nélküli készítményekről nem is beszélve.
Ezt vedd nagyon komolyan! Ha fáj, akkor ibuprofén hatóanyagú gyógyszer vagy algopyrin, esetleg diclofenac (cataflam). Kombinációban is mehet.
Egy szakmabeli...

alsophila grahami 2016.11.26. 23:50:29

@agimano: eeeegen..? de ezt a párbajozók is tudják vajon?

mert nem értem, hogy akkor minek tréningezték őket egy hármas összecsapásra a mai öfiben, ha olyan úgyse lesz?

vagy az volt az előzetes félmérés? és levágták egyből, hogy Annusunk ezekkel így, ebben a felállásban úgyse bírna el, hát legyen akkor csak hagyományos kettes párbaj megint? de akkor mi ebben a különleges?? szimplán olyan, mint amikor az elején csak úgy kiküldték a legkevesebb szavazatot gyűjtő csajszit - uhh, már a nevére se emlékszem...

tvbuzi 2016.11.26. 23:52:39

@csincsilla72: akkor hanyagoljam a Saridont?

tvbuzi 2016.11.26. 23:56:40

@csincsilla72: köszönöm az egészségügyi felvilágosítást! A fejfájásomra viszont az a legjobb. Más nem hatott. (Amiket próbáltam)
:(((((

alsophila grahami 2016.11.26. 23:58:03

@Spitzbauer: nem akarod te ezt.... ;) :PP és képzeld csak el a médiahatóságot.... mondjuk, ez vicces gondolat, oké, megvettem, let's fun! :DDD

csincsilla72 2016.11.27. 00:01:09

@tvbuzi: Megértem, nekem is sokat fáj:-(
De ettől függetlenül a paracetamol ultragáz gyógyszer, nem nyilvános, de nem kevés májátültetés köszönhető neki. És ezek azok, amiknél bizonyítottan ő a ludas.

tvbuzi 2016.11.27. 00:08:04

Leragad a szemem. Jó éjt!

2016.11.27. 00:10:47

Jojt mindenkinek!

alsophila grahami 2016.11.27. 00:36:49

@csincsilla72: huhh..... ezt most nagyon köszi, hogy leírtad, még mindig ajánlják lelkesen az orvosok, vény nélkül kapható, és ... "6 gramm halálos"..??? elképesztő, hogy ez még forgalomban lehet, pláne vény nélkül, döbbenet.

alsophila grahami 2016.11.27. 00:42:19

@tvbuzi: nekem az apranax fantasztikus módon hat, akár ér eredetű, fejgörcsre, akár simaizomgörcsre, vagy műtét utáni fájdalomra, egy 500 mg-os 12 órán át hat, és valóban; napi kettő a max, de nekem nem is kéllett még több, soha.

alsophila grahami 2016.11.27. 00:58:07

@csincsilla72: őrület, komolyan, kicsi gyerekként hepatitiszem volt, a szüleim lelkére kötötték, h fokozottan óvni kell a májamat egész életemben, ehhez képest paracetamol tartalmú, agyonreklámozott csodákkal tömtek éveken át a dokik... durva, na; de csincsi, ha esetleg a naproxen tartalmú gyógyikkal kapcsolatosan is van vmi nem nyilvános ellenjavallatod, akk légyszi oszd meg feltétlen, köszi előre is :)

Lora Sawyer 2016.11.27. 01:13:43

@agimano: na mondjuk a gilmore engem is kiakasztott.. kisregényt tudnék írni most róla, de nem akarok spoilerezni, na meg offtopic..:D (bocsi) #teamlogan

MacákékIcukája 2016.11.27. 06:18:38

@csincsilla72: itt is rengeteget cikkeznek errol, ennek ellenere a legnepszerubb fajdalomcsillapito (en alapbol ibuprofent hasznalok). Ami gyogyszert kaptam, abbol napi max 6-ot szedhetek (500mg paracetamol+30mg kodein). Sikeresen lementem napi 3-ra, de meg hozzaszokasi periodusban vagyok, nem tudok aludni mert faj... mindenesetre legkozelebb szolok a dokinak h adjanak vmi mast (de az meg ket es fel het).

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.11.27. 07:15:33

@csincsilla72: jujujj durvát írsz. feleségem mosz szoptatás alatt nem szedhet csomó gyógyszert. de rubopent igen. oszt az is paracetamol ha jol tudom. mitnszeejen akkor ami ilyen fajdalomcsillapito es vagy gyulladáscsökkentő?

Costanza 2016.11.27. 07:37:56

@alsophila.grahami: en is jartam, es jo volt a kaja az angyalbarban buli utan/kozben, nyami. asszem akkor meg ket sztar queen volt, az egyik a csepi (csepregi eva/madonna), a masik meg a posta iren volt... a tobbit mar nemtom. a zsolti valoszinu akkor meg javaban cumizott egy jarokaban edesdeden... good times.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.11.27. 08:36:28

Remélem poénból 33-33-33%-ot mutatnak a fantomok. Vagy ami még nagyobb poén lenne 100-0-0-át. :-))

Sanda.Ipse 2016.11.27. 09:06:44

Egyetlen jó poén az unalmas összefoglalóban Somáé: olyan, mint a Mónika show, csak itt a résztvevőknek van foga.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 09:22:41

@Szilárd vélemény: azért az orvosira magas pontszámmal lehet bejutni.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.11.27. 09:27:40

remélem Zsolti fog elsőnek repülni

Madam. 2016.11.27. 09:30:16

Van ujj, tisztelt kommtársak. `reggelt

Apadfaxa 2016.11.27. 09:35:23

Nemvagyok rasszista, delátva atennapi belevalótmeg kellkérdeznem :minden buzi ilyen idióta?

2016.11.27. 10:27:04

Ebben a műsorban semmi érdekes nincs. Ha pornóra vagyok kíváncsi ott a neten dögivel 0-24-ben. Mi fenének ehhez ez a gyökérség?

Schlomo Goldberg 2016.11.27. 20:10:24

Cayennemici emlékére, hiányozni fog coub.com/view/esyya
süti beállítások módosítása