Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8145-8146. rész

2016. november 09. 12:00 - Gillotte

Nagy a gáz, Zsolt bajba került ott a távoli Mexikóban, úgyhogy el kell adnia a lakását, hogy pénzzé tegye. Valami fegyveres balhé, és őt is átverték a mexikóiak, leléptek a cuccal, és most Zsoltnak kell fizetni a mucho dinerót. Alíz megoldaná a problémát: Bözsi mamáékhoz költözés, de erről Krisztián hallani sem akar, úgyhogy felhívja Zsoltot, és megkéri, hogy ne a távoli Mexikóból tosszon már ki velük, ne adja fel a fejük felől a kérót. Zsolt belemegy, de akkor honnan lesz lóvé? Akkor a szeretett Rózsát kell pénzzé tenni… Így legyen ötösöm a lottón, már érkezik is Sepsi Arnold, ugyanis Zsolt hívta, hogy eladóvá vált a Rózsa.

bk_november3_1_1.png

Ádámnak nem esik jól, hogy Zsófi arra biztatja, hogy a kevésbé jó melókat is vállalja el, ráadásul ha valaki portréfotókat akar, akkor ahhoz termet is kell bérelni, az meg nem két fillér. Ott a Fittlabor! – mondja Zsófi, s ez nem tetszik a művésznek. Igazából Zsófinak nem kell Ádám pénze, el tudja tartani Bencét, csak tán Ádifiú önbecsülésének jót tenne, ha be tudna szállni a közös életbe. Nem nagyon van választás, Ádám hamar a Fittlaborban terem, hogy elrendezze a fényeket és egyebeket a fotózáshoz. Közben Tóbiás picit zavarba hozza azzal, hogy vesz neki kaját, és nem fogad el érte pénzt, hisz vannak nehéz helyezetek az ember életében, jól fog jönni az a pénz máskor is. Ádám ezután rendkívül unottan áll neki fotózni a lányt, aki nem tudja, hogy mit jelent, hogy profilból fotózás, és Ádámról emiatt süt, hogy sík hülyének nézi szerencsétlent. Mindegy, arra jó a lány, hogy továbbvigye Ádám hírét a barátnőknek, akik portfólióra vágynak, s ezzel Ádám el is dicsekszik Zsófikájának.

bk_november3_2_1.png

Emília beszélne Milán anyjával, hamár az apja olyan felelőtlen, de az anyja Afrikában van, úgyhogy elérhetetlen. Saját magának kell megoldani Milánt, úgyhogy szerez is neki pesztrát Natasa személyében, hogy vigye már ki a Kisszék tetőteraszára, hadd ismerkedjen a házon belüli fiatalokkal. Natasa elviszi hát a MUT-ot (MásodUnokaTesót) a tetőteraszra, ahol Milán se kommunikálni, se segíteni nem hajlandó. A fiúk ép a raklapokat szerelik, mint a mellékelt ábra mutatja, van egy pár belőle. Valami rongyot is fel akarnak kötni egy csőre, de nem megy. Itt jön tudálékos Milán: ,,szorító nyolcassal rögzíted, utána egy biztosító, és a végére egy sima csomó” – mondja. Ha ennyire tudod, meg lehet mutatni, kiscsávó! – gyűlnek köréje a nagyok, mint a Foodfestre készülő kannibálok, de végül hallgatnak rá, és megcsinálják, de rühellik a gyereket úgy, ahogy van.

bk_november3_3_1.png

Kristóf egy hírt olvas arról, hogy Írországban tízen, köztük gyerekek meghaltak egy tűzben. Ettől légszomja lesz, és minden baja, de Tóbiásnak nem mutatja, hanem hallgatja, és reagál, meg minden, közben majd’ összeesik. Tóbiás végre elmegy, úgyhogy Kristóf elereszteni magát, izzad, és liheg, rossz nézni. Már lenyugszik, mikor Hanna csönget át, Bencére ment vigyázni, de nem kell – mondja Kristóf, ugyanis lemondta a műszakot, néha jár egy szabadnap. Hanna nem bánta volna, ha előbb tud erről, így az ördögnek volt egy út, de mindegy, legalább van ideje másra. Tóbiás hazaugrik napközben, eddigre Kristóf jól van, s azt mondja Tóbiásnak, hogy elszúrták a beosztását, ezért van otthon. Nyilván, hogy amikor Tóbiás visszamegy a Fittlaborba, Hanna csak úgy mellékesen megemlíti neki, hogy Kristóf igazán szólhatott volna, hogy szabadnapot vett ki. Tóbiást aggasztja a dolog, vajon neki miért mondott mást? Mire hazaér Kristóf megint rosszul van, szakad róla a víz, légszomja van, mégsem hagyja, hogy Tóbiás kihívja a mentőket. Jaj, csak nem AIDS-es? Jó, nem akarok előítéletes lenni, igazából fogalmam sincs…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása