Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8139-8140. rész

2016. november 04. 12:30 - Gillotte

Emília pótcselekszik, cd tokokat párosít cd lemezzel (miféle háztartás ez?!) de Natasa biztatja, hogy menjenek emberek közé valahova. Rózsa, hova máshova? Kár, hogy Krisztián úgy bánik velük, mintha láthatatlan pestisesek volnának. Natasa hangot ad nemtetszésének, mire Krisztián kertelés nélkül közli vele, hogy nem áll szándékában kiszolgálni az olyan vendégeket, akik barátságban állnak azzal, aki felrobbantotta a házat. Natasa balhézna, de Emília inkább másik helyre megy krémesért. Nem értem, ha így is úgy is haragszanak Emíliára, nem tök mindegy, hogy vannak-e Félixszel? Több sebből vérzik ez a Félix dolog… Mindegy, úgy tűnik, ennek tényleg vége, ugyanis szereznek krémest máshonnan, felmennek a lakásba, s kisvártatva csönget egy ismeretlen rokon gyerek, Milán, aki bejelenti, hogy egy darabig ott fog csövezni náluk. 16 körüli srác, első látásra nehéz megítélni, hogy ellenség vagy barát…bár ebben a sorozatban nincs is igazán barát.

bk_oktober27_1_1.png

Krisztián és Alíz boldogan látják, hogy immáron másfél millió forint érkezett a Parkinsonos számlájukra fél nap alatt. Hát igen, ez a fiktív Magyarország. Alíz már menne a pénzből wellness-hétvégére egy új fürdőruhában, de Krisztián emlékezteti, hogy az emberek nem az ő nyaralására gyűjtöttek, hanem a Parkinson kórra. Azonban Alíz meghallja, amint Bözsi ecseteli, hogy nem akar tömegesen kirándulni, de Vilivel és Giziékkel szívesen menne így szűk körben. Már késő bármit csinálni, ugyanis megjelenik a helyi lap, s benne Bözsi képe. A nagyanyó vérnyomása pillanatok alatt az egekbe száll, Alíz meg fogja kapni a magáét!

bk_oktober27_2_1.png

Miki visszaköltözik az életveszélyes lakásába, ugyanis annyira maga alatt van, hogy már tojik mindenre, akár rá is dőlhet a ház, hisz a víz bizniszt elvesztette. Juli rendesen leszúrja Mikit amiért ilyen könnyen feladja. Juli ugyan pipás, de jobbat ő sem tud, mint kétségbeesni, még jó, hogy Ági biztatja, így elhatározza, hogy ők ketten majd megmentik a céget. A folyosón elválnak útjaik, Ági ezután hazamegy, megpróbál főzni, méghozzá corn flakesben sült húst, mert a rántott csirke elit körökben nem menő, de már ott elvérzik a dolog, hogy kidurran a corn flakeses zacskó. Míg Attilával takarítják, elnosztalgiáznak, hogy régebben mindig azt játszották, hogy partiszervezők, és Ági mindig kirúgta Attilát. A ’70-es évek végén már volt ilyen, hogy partiszervező? Ági ezután eldicsekszik bátyjának azzal, hogy Juli meg akarja menteni a Berényi Vizet, de ez csak elrontja Attila kedvét, ugyanis újabb bizonyíték arra, hogy Juli szerelmes Mikibe. Juli eközben Petivel ebédel a Rózsában, és bizakodón mondja, hogy talán meg fogják tudni oldani a dolgaikat Attilával. Fájdalom, mire hazaér Attila már össze is van pakolva, hogy ő akkor megy, mert Juli szerelmes a sógorba, és ez már sok. A feleség tagad, erőszakkal tartaná vissza Attilát, ,,nem vagyok szerelmes Miklósba!” kiabálja, de nyilván hasztalan, Attila elmegy.

bk_oktober27_3_1.png

Zsófinak megbeszélése van a Rózsában az ügyvédjével, teljesen el van keseredve. Az ügyvédnek lenne még egy ütőkártyája, ami jogilag nem használható, de jó lenne: felhozhatnák, hogy Tóbiás egy másik férfival nevelné Bencét. Zsófi vérlázítónak tartja már azt is, hogy ez felmerül, hogy egy meleg pár nem nevelhetne gyereket, hát milyen világban élünk? Csak nem üzenetet közvetítünk a kedves nézőknek? Nehogy egy pillanatra is azt gondoljunk, hogy a sorozat nem támogatja a meleg párok gyermeknevelési lehetőségeit. A megbeszélés végeztével Zsófi összefut Ádámmal, aki a cuccával áll az udvar közepén, felméri, kinél csövezhetne, miután Zsófi kirúgta. A depis anyuka nekiáll visszakönyörögni Ádámot, hisz minden összeomlott, nem tudott józanul gondolkodni, úgyhogy zokogva bocsánatot kér Ádámtól, amiért belekeverte a tanúskodásba, és ebbe az egész helyzetbe. Amint hazaérnek Zsófi beszédet intéz Tóbiáshoz: abba akarja hagyni ezt az egészet, nagyon eldurvultak a dolgok, úgyhogy inkább lemond Bencéről, mert látja, hogy Tóbiás és Kristóf fantasztikus szülők. De miért kell lemondani? Közösen miért nem lehet megoldani? Mindenesetre ebből még lesz valami, mert Tóbiás is meghányta-vetette a dolgot, és ő is ott kötött ki, hogy lemond Bencéről…de ez a következő részre marad.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása