Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x57 - Ez a Való Világ, nem a Napot Lopó Világ

2016. október 23. 15:06 - Scott Pilgrim

Volt ma szembesítés, Papi megtúráztatta ruhán keresztül Micit, sőt, metált is szólózott annak nemiszervén. A lánynak egyébként meggyőződése, hogy neki csak azért kell elvégeznie azokat a feladatokat, amiket a többiek is elvégeznek, mert pikkelnek rá a többiek. Tivy pedig megfejti a divat lényegét, Párizsban valószínűleg jegyzeteltek.

vlcsnap-2016-10-23-14h56m28s703.png

Mivel Gina nyerte az ÖkoRobottal az előző feladatot, így elviheti Micit vacsorázni a sufniba. Sosem értettem egyébként, hogy ilyenkor minek cicomázzák ki magukat a villalakók, hisz általában kizárásos alapon olyan emberrel mennek, akire jó eséllyel nyitottak már rá szarás közben, de reggelente már látta segget vakarászni is kinyúlt atlétában, de valamiért Mici is elkezdi kibikkantani magát (nevör forget VV Fannika). Papi ezt dekadensen cumiztató pózban fekve konstatálja, majd meg is jegyzi Micinek finom úriember módjára, hogy üljön már bele he', szóval szárazbaszásba fajul hamar a dolog, és csak azért nem lesz igazi belőle Mici elmondása szerint, mert nincs rá idő. Valamiért Papi megfogja Mici asszony haját túráztatás közben, mert azt mondja, hogy „kapaszkodni kell nekem is, tesó”, én nem teljesen értem a koncepciót, de mit értek én ehhez. Mici a riportszobában elmondja, hogy itt most jó ez a kölcsönös nemiszervizgatás, de félő, hogy Krisztiánnak kint visszajön a régi énje, szóval ha jól értem, attól fél, hogy elkezd leütni embereket. Elmennek Ginával kajálni, és elég hamar oda terelődik a dolog, hogy Gina rákérdez, hogy leszopta-e Krisztiánt. Mici sokáig játssza a szemérmest és körbeírja olyanokkal, hogy majdnem minden volt, de szex konkrétan nem, mert nyilvánvalóan nincs tisztában, hogy az orális szex szóösszetétel utal rá, hogy a szopás is szex. Persze kidumálják egy kicsit Evelint is, hogy miért akarja minden csávó megdugni, és szétteszi a lábát, oszt mennek, mint legyek a szarra. Én személy szerint ezt sokkal jobban értem, mint azt, hogy hirtelen hogy lett Soma rajzoltnak tűnő bajsza a villa legkelendőbb ajzószere. Jah, meg Mici egy picit picsog, hogy neki dolgoznia kell, ezzel megágyazva a nem túl nagy, inkább közepes biciklitekerős konfliktusnak. De erről majd mindjárt. Mert Mici még kilátásba helyez egy kúrást Krisztiánnal, csak most helyszínt keresnek hozzá, ami nem a sufni, mert Zsóti úgyse adná nekik oda. Ha feltűnésmentesen akarják nyélbe ütni, akkor én Mr. Katrina közelében javaslom valahol, mert ő beleolvad a háttérbe mindig. A szegmens végén lekapcsolódnak a lámpák, szóval Mici és Krisztián újra szólózik egymás hangszerén a paplan alatt.

vlcsnap-2016-10-23-14h59m05s799.png

Aztán indul a nem túl nagy, inkább közepes cangás konfliktus, mert Mici nem akar ma tekerni, csak holnap, viszont pont ő jönne a rangsorban. Ezt természetesen Mici megint a személye elleni támadásnak éli meg, hisz biztos csak azért jön ő megint a sorban, mert Soma ki akar szúrni vele, és nem azért, mert amúgy tényleg ő jön a sorban. Mici üldözési mániája kezd egyre idegesítőbbé válni, Papi helyében én igyekeznék gyorsan nyélbe ütni a kúrás dolgot a következő párbaja előtt. Zsóti a riportszobában elég pontosan írja körbe a szituációt azzal, hogy ő meglepődött volna, ha Mici akart volna dolgozni aznap, meg tulajdonképpen bármelyik nap. Meló előtt Papi még hárfázik egyet Micin, de a reakciót nézve eléggé blackmetálosan, mert Micinek mintha néha fájna. Papi el is mondja a riportszobában, hogy amikor Mici elkezdi túráztatni magát, csak ő tudja megnyugtatni úgy, hogy visszazökkenjen a rendes kerékvágásba, a metatext azt, hogy más Mr. Katrinán kívül valószínűleg nem nyúlna hozzá a Havas Henrik arcú lány pinájához. Persze Somának játszania kell a gyökeret a spanok előtt, szóval miközben Mici teker, ő a cigis kanapéról száll bele nagyon azzal, hogy valószínűleg életében nem dolgozott annyit, mint amennyit ma fog, ami azért sokkal kevésbé állna rosszul valaki olyannak a szájából, aki már nem a szüleivel él és nem az érettségijére a legbüszkébb még mindig, de hát a maxpontos irodalom nem kis dolog olyantól, aki úgy beszél, mintha diszlexiás lenne és olvasná, amit mond, valljuk be. Végül a riportszobában a Tesco Value Zorro megfogalmazza a mai adás bölcsességét, tegyétek el útravalóul:

„Ez itt a Való Világ, nem a Napot Lopó Világ.”

Aztán jön az igazság órája, ami tök ugyanolyan, mint a többi ilyen feladat, aminek az a lényege, hogy a lakók egymásnak beolvassanak, és megpakolják a felbaszatáskát, csak más a neve. Mici az első és elég hamar nyilvánvalóvá teszi, hogy ő a feelings over facts híve, szóval nem igazán érdekli, hogy valami a gyakorlatban hogyan történt, ő érzések alapján gondol dolgokról valamit és ő úgy érzi, hogy Dávid nem állt úgy oda az előző párbajnál, ahogy kellett volna. Dávid jelzi, hogy ez amúgy eléggé kimeríti a szarkavarás fogalmát, Mici, aki Dina és Lóri távozásával a villa legnagyobb szarkavarója címének örököse, megsértődik látványosan még a feltételezésen is. Aztán Evelin ül a vallatószékbe, Krisztián kérdésére meg elmondja, hogy az utóbbi időkben rengeteget változott a villa gólemje, azt nem részletezi, hogy ez miben nyilvánul meg, meg nekem se igazán tűnt fel, azon túl, hogy a lufiztatásainak hála mostanában több adásidőt kap, szerintem szimplán csak utálják Micit, és mivel Krisztián sokat lóg vele, ezért előkapták ezt a Csubakka-védelmet, hogy Krisztián miért lett szerintük mostanában szararc. Gina megkapja, hogy eddig lófaszt nem mutatott és nem is közeledett senki felé, meg folyton félrevonul Micivel és Krisztiánnal, így meg nehezen tudják megismerni. Zsóti egyébként tényleg jó indulatúan jelzi, hogy kapja össze magát, ha nem akar hamar kiesni, és villantson valamit, mert ez eddig kevés, és amúgy tényleg, szerintem még Dávid is kint hagyná az eddig mutatott produkciója alapján. Soma Evelinről kap kérdéseket, elmondja, hogy szúrná, meg ő többet érez már, mint barátság. Evelin a riportszobában elmondja, hogy ő is többet érez, mint barátság, de ez nem szerelem, hanem ez lelki dolgokban megy el, fogalmam sincs, hogy ez mi az istent jelent, de ha van ötletetek, könyörgöm, kommentben magyarázzátok már el.

A végére a villalakóknak környezettudatos ruhákat kell tervezniük és aztán divatbemutatózniuk. Rögtön idéznem is kell Tivy és Gina párbeszédét, amiben megfejtik a divatot ruhatervezés közben:

„Gina: De kilátszik a fenekem!
Tivy: Bazmeg, ez a lényege a divatnak.”

Később Tivy le is szopná magát, hogy mekkora divattervező, de Gina rögtön szembesíti a rút valósággal, hogy szinte minden az ő ötlete volt, nincs sok minden, amiért Tivy kreditet kaphat a ruháért. Dávid és Mr. Katrina egy faszkopteres ötletet valósítanak meg, aminek a lényege, hogy egy csövet szerelnek utóbbi pöcsére, a végén meg van egy kis lógó textil, amit lehet pörgetni. A divatbemutató nem túl izgi, Tivy rajzol magának egy bajuszt, olyanokat mond, hogy helló gájz, bonzsúr, a modelljét Dzsesszikának hívják, és próbálja eljátszani a francia divattervezőt, de ezt felhajtott gallérú ingben nagyon nehéz hitelesen. Bezzeg jön Zsóti, méghozzá fekete garbóban, és megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni, és olyan ruhát rakott Vivienre, hogy elsőre mindenkinek leesik az álla, beleértve amúgy engem is, aztán meg a lányok tekintetéről végig süt a gyilkolási vágy, Zsóti persze ezt imádja, örömmel fürdőzik az irigy tekintetekben. A végére pedig a nézők megszavazzák, hogy a hülyéknek majd összebilincselve kell létezniük, ez a feladat úgy lenne érdekes, ha nem ők választhatnának párt hozzá, és mondjuk Evelin Micivel lenne összerakva. Mára pedig ennyi, szevasztok!

Címkék: való világ vv8
734 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2016.10.23. 15:10:59

Ó, pont a délutáni kv mellé! Szuper! :))

patburnsred 2016.10.23. 15:14:24

„Ez itt a Való Világ, nem a Napot Lopó Világ.”

Ha itt is lenne hét idézete rovat, mint a Sorozatjunkie-n, egészen biztos, hogy ezt jelölném :D

etikette 2016.10.23. 15:15:01

na áthívom a többieket is :P

Mók_Ica 2016.10.23. 15:19:08

jelen :) du-i kávé jó ötlet, köszi @Mirocska: :))))

hereverő heverő 2016.10.23. 15:25:20

Vivi itt tényleg csinos! Szemeteszsákból így integetni csak kevesen tudnak.

2016.10.23. 15:26:53

zsótit bírom, még ha időnként túl is tolja a biciglit. ettől függetlenül nézném a banda bukását.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 15:27:30

@hereverő heverő: viszont a Dávid kezd hízott óvodásra hajazni

2016.10.23. 15:29:20

@patburnsred: ezen röhentettem egyet fel.

somáról le kell választani evyt.

Finító 2016.10.23. 15:29:25

@Biriksz_Krokiksz!:
Egy hét múlva elkezdheted. Ma még Ginát szórják meg 4 jellel, ő meg viszi magával Evelint. Akkor kezdődik meg a banda bukása.

Mirocska 2016.10.23. 15:33:11

@Mók_Ica: Szivesen! Látod, együtt kávézunk! :)))
Jobbulást a betegnek!

Vivi ruhája tényleg tök jó, Zsolti a legkreatívabb mind közül.

Mók_Ica 2016.10.23. 15:37:03

@Biriksz_Krokiksz!: sztem Somának is kezd kínossá válni evetke....nem véletlenül akart visszamenni tivyhez aludni...

@Mirocska: köszi, egy átlagos őszi suliból haza importált vírus.... láz, hasmenés, stb., úgy tűnik már kifelé lábal belőle :)))
szeretek együtt kávézni :))))

hereverő heverő 2016.10.23. 15:40:37

@Mók_Ica: bakker az én kávém pont elhűlt amíg itt olvasgattam.

2016.10.23. 15:41:18

@Mók_Ica: soma sztem belepistult evybe ;)

2016.10.23. 15:42:32

@Finító: :))) a bukas megkezdodott dina kiesesevel, csak meg mindig nem ertik ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 15:44:13

@Biriksz_Krokiksz!: az én időmben beleélvezésnek hívták ezt. De kb ja, bele... :))

Mók_Ica 2016.10.23. 15:44:44

@Biriksz_Krokiksz!: szerencsére :)))

@hereverő heverő: gyorsan melegítsd meg :)))

Mók_Ica 2016.10.23. 15:45:38

@Biriksz_Krokiksz!: @hereverő heverő: én is így értelmeztem..... bár evetke nem kért tablettát..... és soma tuti nem húzott gumit...

2016.10.23. 15:48:42

@Mók_Ica: evy butagonosz, soma meg egy joindulatu buta de farokvezerelt balek.

hereverő heverő 2016.10.23. 15:49:31

@Mók_Ica: Lehet hogy Evetke szed fogamzásgátlót. Mindenki várt egy Iza-Krisztián babára is... Na az volt aztán a nyuszifutam.

hereverő heverő 2016.10.23. 15:53:59

@Biriksz_Krokiksz!: ennyi idősen már ne a farka vezérelje, azt 14-16 évesen kellene kinőni.

hereverő heverő 2016.10.23. 15:57:53

A többiek a régi posztban maradtak? Vagy mindenki elment hunyni vasárnap délután ? Mondjuk nekem is lenne mit csináljak, de ritkán lehetek ennyi szép nő társaságában.

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:00:42

@PeniValdes: én atiéra esküszöm :)
a zene tuti alá, a szörny rt zenéje.

hereverő heverő 2016.10.23. 16:01:50

@PeniValdes: vagy fordítva. Telimegy a farka vérrel és az agyába nem jut elég, nem tud gondolkodni. Csak ez lehet.

2016.10.23. 16:03:04

@hereverő heverő: Igen, mert bassssztaaaatok szóóóóóóóóllniiiiiiii!!!!!!!! :D @PeniValdes: Ezt elolvastam, és leolvadt az agyam. XD Azt hogy? Világosíts már fel? XD

hereverő heverő 2016.10.23. 16:05:06

@ALOKSAKTRHEE: akkor neked sincs pocakod. Tök egyszerű pedig.

etikette 2016.10.23. 16:06:02

én még mindig amellett vagyok, hogy mutassanak nekik leleplező videókat ;) mondjuk mikor evelin a riportban szidja somát, vagy mikor a dávid lefitymálja legjobb bariját atit, vagy mikor ati zsoltival szembeni meleg ellenérzéseit osztja meg a kamerával. valami olyat amitől még nagyobb lesz a balhé, már senki sem bízik senkiben. kémkedjenek, gyanakodjanak, ne tudjanak aludni az aggódástól. kavarjál már fel az állóvizet bitte!

2016.10.23. 16:09:05

@hereverő heverő: Ez hogy jön ide? :D @PeniValdes: Na ebbe inkább nem gondolok bele. :D

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:11:55

"Tesco Value Zorro" XDDD

Mók_Ica 2016.10.23. 16:13:21

@Biriksz_Krokiksz!: sok pasi ilyen..... f@sz feláll, ész megáll...... pfffff

@hereverő heverő: reméljük szed..... Krisz-Iza szerelem volt eddig olyan, aminek a veszekedős jeleneteit nem bírtam nézni.... szó szerint hányingerem volt..... nem szívesen gondolok rá vissza egyáltalán.....

Silverstonia 2016.10.23. 16:14:33

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem is! És nem nagyon van más Somának: Dina kiesett- és lórira startolt végül-, Zsófika is out, Micinek kisfiú, Vivien meg egyrészt nem jön be neki, másrészt, ha neki egy kicsit is engedne, akkor szerintem a lany levakarhatatlan lenne, még erőszakosabb.... Ginanak is kisfiu, bar nala ha evelin kimenne, szerintem beprobálkozna, de egyelőre, ha nyitna felé, szerintem félne Evelin bosszújától, hogy kikaparja mindkettejük szemét. ÉS evelinbe fektetett energiát, és két szék közé esne a pad alá. Szerintem egyebkent Gina olyan mint Dina, csak okult az elődje hibáiból a tvben, és hát nagyon szar helyzetben került be, nem nagyon engedheti meg magának, hogy ellökjön bárkit is.. Szerintem, ha Gina egy kicsit is erősnek érezné magát nagon szarkeverő lenne. Kicsit talán Zsu 2.

taga20 2016.10.23. 16:14:45

@ALOKSAKTRHEE: nem mondod, hogy eszt a részt is végig nézted!

mond hogy nem!:)

2016.10.23. 16:14:52

@PeniValdes: @hereverő heverő: Szóval Soma maradandó agykárosodást szenvedett? :D Peny ahogy láttam a másik posztban, Taga csak rádmozdult. :D

Berborosz 2016.10.23. 16:14:56

@Biriksz_Krokiksz!: De ha ezt én mondom, akkor kapjam be...

2016.10.23. 16:16:07

@taga20: Óóó még zűdhajnalban, miután írtam neked. Csak nembiztos hogy magamnál voltam teljesen, mert én erre a ruhás dologra kurvára nem emlékszem. XD

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:16:15

"ez a feladat úgy lenne érdekes, ha nem ők választhatnának párt hozzá, és mondjuk Evelin Micivel lenne összerakva."

mélységesen támogatom
még az is ok lenne ha kalapból húznák a párt, random.

Mók_Ica 2016.10.23. 16:16:16

@hereverő heverő: hehe... most olvasom mit írtál... ekg :)) pedig te férfi ember vagy (direkt nem pasit írtam :))) )

@ALOKSAKTRHEE: de szólt @etikette: és én is arra kattintva jöttem.... szeri van :)))

hereverő heverő 2016.10.23. 16:16:16

@Mók_Ica: pedig amikor nem ordítottak mint a sakál akkor aranyosak voltak. Egyébként igazad van, az nagyon elkapcsolós volt.

hereverő heverő 2016.10.23. 16:18:41

@ALOKSAKTRHEE: hát elkezd nőni a pocakod, és szép lassan kinövi a farkadat. Egy ideig legalább a tükörben látod még, de ha csak lefelé nézel már nem. Szakmailag ezt hívják tükörtojásoknak.

2016.10.23. 16:19:10

@Mók_Ica: Akkor sorry. Béaludtam, öreg vagyok már, délután aludnom kell mint az ovisoknak. :)) Csak ilyenkor ébredés után még magamhoz kell térni. :D Pedig kávéztam is már. XD Megyek iszok mégegyet. @PeniValdes: Ha bratyó, akkor még gázabb. :D

2016.10.23. 16:19:27

@etikette: de goniiiiiii ! Upvote :)))

Mók_Ica 2016.10.23. 16:20:11

@hereverő heverő: az egymásnak való beugatások után, már nem láttam őket aranyosnak..... aztán a vége után volt egy tali, ahová eljött iza anyukája is.... pár dolgot mesélt iza múltjáról (!!!).... szegén lánynak nem a villába kellett volna beköltöznie.....

2016.10.23. 16:20:33

@hereverő heverő: Ezért kell edzeni, hogy ne legyen ez a helyzet. Meg hogy az asszonynép utánunk forduljon az utcán, és csorogjon a nyáluk. ;)

2016.10.23. 16:21:20

Jóóóóó Reggggelit ! (a nyú poszt alatt is)

hereverő heverő 2016.10.23. 16:21:39

@Mók_Ica: mi a különbség pasi és férfiember között ?

Mók_Ica 2016.10.23. 16:22:19

@hereverő heverő: hehe.... ezt a kifejezést még nm hallottam.... :)))) ma is tanultam vmit, kösziiiiii :)))))

@ALOKSAKTRHEE: igen-igen, igyál kávét, nehogy elaludj az esti szeánszon :))))

@etikette: de még a nevek borítékolása előtt, pls :)))))

2016.10.23. 16:22:43

@Berber Oroszlán: mitmitmit? telon nem megy vissza, h mire reagaltal, hacsak nem valtok hangyafasznyi asztalnezetre.

taga20 2016.10.23. 16:23:05

@ALOKSAKTRHEE: peni a húgom. ég és föld vagyunk, de szerettyük egymást, így lárpulrál:)

inkább kiverem mindennap, de soha nem mozdulnék rá:)

2016.10.23. 16:24:28

@PeniValdes: Az is szokott, igazad van drága. :D Most mit tagadjuk. ;)

hereverő heverő 2016.10.23. 16:24:54

@ALOKSAKTRHEE: természetesen. Jelenleg 180 cm vagyok és 65 kiló, szóval én még nem parázom a pocaktól. Ehez képest mr Dávid megkezdte az elrozmárosodást.

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:24:59

@etikette: na visszatérve mici motivációira hogy nem érdekli hogy nyer, mert összelapátolja kint lazán
nekem mást mutat a ginával való párbeszéde, amikor gina in medias res kérdezgette, kiakadt hogy ne mond már hogy leszoptam és trsai
ez hibázik a cayenne-t összelapátolt képben

krisztiánnál is zavarja hogy az is nyersen beszél, de azért neki elvigyorog meg válaszolgat

Mók_Ica 2016.10.23. 16:25:46

@mentolos lecsó: 'alo! 'alo! köszöntés??? :)))))

@hereverő heverő: komolyan nem tudod? :)))) (egy nőnek férfire van szüksége és nem csak egy pasira, sztem)

2016.10.23. 16:26:06

@taga20: Értem, Tesó. Bocs. :)) Én mozdulnék, de nem vagyok Dávid típus. :) Meg vén vagyok hozzá. :D

2016.10.23. 16:26:56

@Silverstonia: dzsynyre nem mozdulna ra sskk, mert tyvy mar megtette, ok meg tesosagi viszonyban vannak. erdekes amit mondasz, en tobbet nezek ki a csajbol, h szimplan zsu2 legyen, max annyi kozos van bennuk, h ot is falkazzak, csak a csaj jobban turi.

hereverő heverő 2016.10.23. 16:27:13

@ALOKSAKTRHEE: és (itt most oldalba böklek és kacsintok) mennyire vágynak erre a nyálcsorgatásra, igaz-e ? :))))

2016.10.23. 16:27:36

@Mók_Ica: Na akkor lécci vázold. Okuljunk. :))

BAZINGA2 2016.10.23. 16:28:59

Én azt szeretném látni, amikor Tivy biztatja Micit, hogy vigye ki a "létrát a gecibe és hagyja kint!)
Szerintem, mindenkinek leesne az álla, mert szörnyen szenvedett a gyásztól...- vagy nem!!! =D

2016.10.23. 16:29:28

@hereverő heverő: Na náááá!!!! Persze tagadják. :D ;) @PeniValdes: Olvasd vissza drága, azt írtam hogy TE VAGY A KIVÉTEL!!!!!!!! ;)

2016.10.23. 16:29:35

@PeniValdes: azért meg kell adni, Zsolti buzinak túl hajtűdobáló (nekem), de kreativitása és szépérzéke valamelyest akad...

hereverő heverő 2016.10.23. 16:29:58

@Mók_Ica: oh köszönöm a titulust akkor. Én sose gondoltam volna így a felosztást.

2016.10.23. 16:30:11

@hereverő heverő: besírtam.... hülye !!! XD

2016.10.23. 16:30:40

@BAZINGA2: Én is. HA ez így volt, akkor Tivynek by by Szása, kitoltál velem, ....... :)

Mók_Ica 2016.10.23. 16:31:07

@Biriksz_Krokiksz!: dzsina más típusú, nem olyan mint zsu volt anno......

@ALOKSAKTRHEE: jajj hát..... egy férfi mellett érezzük, hogy nők vagyunk :))))

2016.10.23. 16:31:49

@Mók_Ica: Krisz csorikam nagyon bevasarolt Izaval, sztem mai napig nyogi at a kapcsit.

2016.10.23. 16:31:59

@mentolos lecsó: Mester, thx a bolygót. ;) :) Már csak a rombolót kérném kölcsön, hogy odajussak. :)

Mók_Ica 2016.10.23. 16:32:44

@ALOKSAKTRHEE: nem volt.... mici kitalálta :))) tattikázott!!!! :))))

taga20 2016.10.23. 16:33:17

@PeniValdes: igazad van, mert akkor elkezdek süketelni:)

befejeztem, csak egy kicsit védtelek, de látom, hogy aloksa vette a lapot, amiért külön respekt neki.

nekem sokszor nem sikerül átugrani az árnyékomat:)

2016.10.23. 16:33:24

@PeniValdes: Peny. Majd ha viszem a 17 szál tulipántot, és a hajnalban frissen kicsorgott nyálat, akkor elhiszed? :D@Mók_Ica: Köszönöm a meghatározást. :) Akkor igyekszem hogy így legyen. :))

Mók_Ica 2016.10.23. 16:34:05

@Biriksz_Krokiksz!: remélem kigyógyult már belőle.... és azt is remélem, hogy iza sorsa rendeződött.....

Silverstonia 2016.10.23. 16:34:51

@Biriksz_Krokiksz!: igaz, ez a tivi dolog... Nekem ebben a micis beszelgetesben olyan aggresszívnak tűnt. Talán nem annyira labilis, mint Zsu... Kivancsi vagyok, hogy fog viselkedni, ha kivalasztjak...Nem tudom, hogy lesz-e ideje megerősödni a villában, és kinyitnia a csipajat.

2016.10.23. 16:35:04

@Mók_Ica: Kár. Gondoltam egyébként. De ügyes.

2016.10.23. 16:35:21

@hereverő heverő: Ettől mentsen az ég… ! Képzeljetek el egy Soma arcú, Ávelinke testű hibridet, amint „szépen” beszél, és a rettenetes mimikáját mutogatja… :D

Mók_Ica 2016.10.23. 16:35:44

@PeniValdes: mit érzel Pennyke? :)))) sztem az még más :)))) de ilyen fiatalon ez teljesen normális :))) :*

2016.10.23. 16:36:14

@PeniValdes: na jó, ha nem akkor nem. Nem tudod mit vesztel. :)

2016.10.23. 16:36:47

@ALOKSAKTRHEE: fogd, tiéd... a kulcs Peninél vagy Krokinál... játszátok le.... :)))

Mók_Ica 2016.10.23. 16:37:15

@mentolos lecsó: ójajjj.... kis Petőfi / Jávor bajusszal a szája felett??? tapi ruciban??? elképzeltem..... röhögök :))))

Moltobene 2016.10.23. 16:37:43

Mellesleg Zsolti mutatott mar barmilyen egyenisegre utalo nyomot a nagykonyvben megirt homokos kozhelyeken kivul?

2016.10.23. 16:37:52

@mentolos lecsó: Köööössssziiiiii. ;)

taga20 2016.10.23. 16:38:23

@ALOKSAKTRHEE: a végén még országos cimborák leszünk:)

mit iszol?:))

BAZINGA2 2016.10.23. 16:38:56

@ALOKSAKTRHEE:
Szerintem biztos igaz. Azt láttam, hogy már többször is panaszkodott Somának, hogy nem akar Zserivel aludni, idegesíti, hogy állandóan mászik rá, már nem bírja a nyomulását...stb.

2016.10.23. 16:39:54

@taga20: Ha már így megkérded, a kedvenc nedűm, a jófajta Vilmoskörte pálinka. De megteszi a jobb fajta házi pálesz is. Nem iszom én olyan fura nevű, csilli villi italokat. :D

2016.10.23. 16:40:00

@Cérnahuszár: de az ébredési zenére nincs mentség !!! remélem Paul Newmann beperli a RetekKlubbot hogy a kiváló zenéjét ilyen foshömpölyeg alá vágták be !!! XD

etikette 2016.10.23. 16:40:13

@Cérnahuszár: hát jó de lehet, hogy külföldre jár/viszik :D ott meg senkit sem zavar, hogy valaha részt vett egy realitybe :P szóval ha itthon el is veszti a renomét (?!) az még határon-túl nem zavarja meg a köreit. én el tudom képzelni olyan kis hokedlin bepucsít abban a 1,5 nm-es üvegfalú kalitkában amszterdamban (hallottamvalakitőlhogylétezikolyan)

Mók_Ica 2016.10.23. 16:40:14

@PeniValdes: remélem nem ettől érzed magad nőnek :))))))

hereverő heverő 2016.10.23. 16:40:21

@Mók_Ica: Legutolsó info szerint Iza egy Mol benzinkúton volt eladó, Krisz meg kivándorol Ámerikába

2016.10.23. 16:41:00

@PeniValdes: Ha ha ha...... álmodozz drága. Most én kaptam meg. :P

Mók_Ica 2016.10.23. 16:42:36

@hereverő heverő: becsületes munka, rendben van az.... Krisz vajon mit fog ámerikában csinálni???

hereverő heverő 2016.10.23. 16:42:37

@mentolos lecsó: jaj neba... Nagyúr ezt elképzeltem és... most visszamaradtam a fejlődésemben

2016.10.23. 16:42:44

@hereverő heverő: Krisz már onnan hazajött. Most is külföldön van. Iza nem hiszem hogy még ott dolgozik. Valami konditeremben recepciós, ha jól hallottam.

2016.10.23. 16:42:53

@Mók_Ica: " 'alo! 'alo! köszöntés??? :)))))"
végre vki felismeri !!! ezer pusza és köszönet !!!
jobbulást kívánok a kis padawannak minél előbb !

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:42:59

@BAZINGA2: aztán hogy elmorzsolt pár könnycseppet hogy zseri hősként nézett rá...
egyszer ezt mond, máskor meg mást
újabban meg körbekeríti ginát, szurkolok a lánynak hogy találjon egérutat, nem győz összehúzódni a kéretlen ölelések meg puszik elől

hereverő heverő 2016.10.23. 16:43:11

@Mók_Ica: először is megijedni de piszkosul.

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:45:09

@etikette: amikor a fiúk berakták a kézkrémes gumit a sufniba, nem csinált gondot abból hogy megfogja és kidobja
most meg lányos pirulásban van hogy gina nevén nevezi a dolgokat
ne4kem ez a kettő nem jön össze

Mók_Ica 2016.10.23. 16:46:07

@mentolos lecsó: imádom :)))) a második kedvencem..... :)))) köszi, átadom neki :)))

@hereverő heverő: ha egyáltalán bejut az országba.....

2016.10.23. 16:46:57

@Mók_Ica: Krisz már hazajött Amerikából. New Yorkban volt.

hereverő heverő 2016.10.23. 16:47:22

@ALOKSAKTRHEE: ah amennyire én követem bármelyiküket is.. csak ami szembejön velem.

2016.10.23. 16:47:29

@mentolos lecsó: bocsánat Thomas Newman.... a Newman-okat mindig keverem...
még 1x bocsi a szerzőtől is !!! Mea culpa, mea maxima culpa !!!

Mók_Ica 2016.10.23. 16:47:34

@PeniValdes: óóóóó :)))) hát ez valóban független minden pasitól és minden férfitól.... mit tudsz tenni a fájdalom ellen???

genevieve 2016.10.23. 16:48:22

@BAZINGA2: Ja, egyszer Dávidnak is mondta, hogy nyom üljön rá Zserinél es vakarja le róla ..
De Dávidnak ezt érdekes módon elfelejtette

Mók_Ica 2016.10.23. 16:48:35

@ALOKSAKTRHEE: körülnézni vagy dolgozni? tudom te nagyon szeretted őket :))

etikette 2016.10.23. 16:48:42

@Cérnahuszár: hát én nem tudom elképzelni, hogy valaki bolti eladó és össze vissza műtteti magát (nemolcsó meg abc-be minek), műhaj, műszempilla, műköröm stb...én elhiszem róla hogy hoz-tesz. ettől függetlenül még ő is elpirulhat :)

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:49:01

@Mók_Ica: fordítsuk meg karinthy szösszenetét,

ha egy férfi bejön a szobába, rögtön nő leszek
és annyira nő, amennyire férfi a férfi

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 16:53:00

@Cérnahuszár: én sosem vagyok nő,akár van férfi akár nincs

Mók_Ica 2016.10.23. 16:54:00

@Cérnahuszár: így-így :)))

@PeniValdes: szegénykém..... :((((

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:54:32

@etikette: akkor megmaradok amellett hogy gina jól nyomta a kérdéseit :)
hogy micitől mi volt ez a szégyenlős reakció, vállvonogatás

2016.10.23. 16:55:14

@Mók_Ica: izát én krisz miatt bírtam csak, annó vv után néha láttam az oldalát, csücsü fotókkal van teli. kriszt bírtam/bírom azóta is.

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:56:15

@PeniValdes: engem meg dróton rángatnak :)
ők a gyengéim

2016.10.23. 16:57:07

@hereverő heverő: kriszt én követtem, tök jófej gyerek, és figyeltem, h ne kallódjon el.

etikette 2016.10.23. 16:57:20

@Cérnahuszár: :D jah hát én is csak annyit tudok amit látni vélek...nem ismerem személyesen, nem forgok ilyen körökben. de kíváncsian várom a folytatást mici és krisztián között. inkább ezt nézem mint az ati vivi csókot/esetleges folytatást (ugye megbeszélték, hogy a jövőben is ha kedvük támad nyálat cserélnek egymással). jesszus az de szörnyű volt.esk féltem.

hereverő heverő 2016.10.23. 16:58:54

@Biriksz_Krokiksz!: Anno én bírtam őket, a parasztlegény megszerezte a királylányt. De eleget láttam, meg a véleményem az, hogy mindenki addig híres amíg szerepel. Aztán hagyjunk békét egymásnak, én nem kutakodok utánuk, ők meg ne jöjjenek szembe mindenhol

2016.10.23. 16:59:06

kicsit OFF

Minden tiszteletem a Google-é, hogy a jeles napon ránk gondolt. De ez a banner (logó) undorító, olyan mint valami szalámi címke ! Broáf…

ON

Cérnahuszár 2016.10.23. 16:59:37

@PeniValdes: tudom hogy van, a múltkor dávidot akartad feldrótozni a konyhába mert jól mutat

Mók_Ica 2016.10.23. 16:59:51

@Biriksz_Krokiksz!: krisszel nem volt gond egyedül..... józan paraszti esze van / volt :)))

2016.10.23. 17:00:44

@hereverő heverő: jaja, krisz ezt akarta volna, innentől kezdődtek a feszkók a királylánnyal.

Mók_Ica 2016.10.23. 17:01:52

@hereverő heverő: ja, az alap sztori jó lett volna..... de alaposan félrecsúszott.... sajnos....

@mentolos lecsó: gyulai vagy csabai? (egyébként tényleg olyan... ..pffff)

Cérnahuszár 2016.10.23. 17:02:01

ma hánykor lesz a kiválasztás? 10 vagy 8?

2016.10.23. 17:02:28

@hereverő heverő: de amúgy iza nem volt királylány, a viselkedése alapján se. nagyvárosi picsavolt, maradt is az.

Mók_Ica 2016.10.23. 17:03:04

@Biriksz_Krokiksz!: @hereverő heverő: királylány nagyon sérült lelkű lányka..... ezért volt annyi feszkó.....

2016.10.23. 17:03:48

@Mók_Ica: Dolgozott. Írok priviben, ha érdekel.

hereverő heverő 2016.10.23. 17:03:49

@Mók_Ica: igen csak sajnos neki is átvette az irányítást a másik esze. Az a hosszúkás..

Bár az valódi szeretet volt afelől nincs kétségem.

Mók_Ica 2016.10.23. 17:04:28

@Biriksz_Krokiksz!: durva dolgok történtek vele..... még a vv előtt..... támogató család sem olyan vot mögötte/mellette......

hereverő heverő 2016.10.23. 17:05:24

@Biriksz_Krokiksz!: petszehogy. Csak Krisz hívta így. De jobb volt a szamár :)))

taga20 2016.10.23. 17:05:29

@Cérnahuszár: nem mindegy? kurvára senkit érdekel!:)

2016.10.23. 17:05:43

Mijjjja faszom van a blogmotorral (PC, Firefox 49.0.2) ???

Mók_Ica 2016.10.23. 17:05:51

@hereverő heverő: a másik részről pedig nem az volt.... nem is tudta szegén lány, hogy mi is az....

@ALOKSAKTRHEE: :))))

2016.10.23. 17:06:43

@Mók_Ica: És hogy mit veszített azzal, hogy eldobta. De ez legyen az ő baja. Írok.

hereverő heverő 2016.10.23. 17:07:57

@mentolos lecsó: nem csak nálad cimborám. Nálam is szarozik, egyszerre megjelenik 10 komment majd eltűnik..
Lollipop-Chrome

Cérnahuszár 2016.10.23. 17:09:37

@taga20: téged nem érdekel
azt próbálod beállítani úgy mintha senkit nem érdekelne.

amúgy mit feszítesz még mindig itt? azt hittem van jobb dolgod, világmegváltás vagy ilyesmi
az jól áll neked

genevieve 2016.10.23. 17:10:01

@genevieve: az francba, hogy mindig javít ez aszar rendszer:(

2016.10.23. 17:10:23

Ismét konteo !!! !!! !!!
Vmelyik nap nem szelektív szemét válogatásról ugatoltunk itt ???
A beharangozóban meg vmi teleszemetelt vijját látok és vmit cefetül keresnek ???

2016.10.23. 17:10:24

@Mók_Ica: perszepersze, csak ne játssza meg a nagyasszonyt azóta.

2016.10.23. 17:11:45

@mentolos lecsó: azt én is néztem tegnap, apu.

etikette 2016.10.23. 17:12:29

lécci tudósítsatok majd menet közben ha tudtok! lájv nem nézem mert tilalom van, de nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mi lesz a kiválasztásnál (még mindig reménykedem benne, hogy valami előre nem várt hihetetlen fordulat jön) :) köszönöm

Mók_Ica 2016.10.23. 17:12:49

@ALOKSAKTRHEE: köszi :)
@Biriksz_Krokiksz!: nem védeni akarom..... pláne hogy egy bizonyos kor után már saját magunkon múlnak a dolgok és nem a körülményeken :)))))

2016.10.23. 17:15:09

@Mók_Ica: megjátszós nagyasszonyokon mi meg de pláne értekezhetünk.;)
(most megint mindmeghalok)
XD

taga20 2016.10.23. 17:16:16

@Cérnahuszár: világbéke:)

azé remélem nem baszol le, me nem nézem eszt a szart?

még egy kérdés, me látom te vagy itt az egyik éceszgéber.

ti mi a faszt csináltok, ha vége a valóvilágnak? gondolom má előre utáljátok a jézuskát!:)))

etikette 2016.10.23. 17:17:15

@Mók_Ica: hurrá és köszi. ha valami váratlan hihetetlen fordulat lesz akkor hívhattok is! ;)

2016.10.23. 17:19:33

@hereverő heverő: itt az ideje egy jó kis DDOS támadásnak, hogy tudják mi a magyarok istene !!! :D :D :D

taga20 2016.10.23. 17:20:34

@etikette: mond má aszt, hogy te egy számítógép vírus vagy, és nem egy hús-vér ember!

nem fogok tudni aludni:)

Mók_Ica 2016.10.23. 17:22:18

@ALOKSAKTRHEE: válasz is :)))

@Biriksz_Krokiksz!: van egy pár ilyen... ugye??? :))))))

@etikette: oksa :)))

Apadfaxa 2016.10.23. 17:22:20

@taga20: Visszanézzük videjóról merd mevvan mind a 10 évad !

Apadfaxa 2016.10.23. 17:23:09

@etikette: Milyen tilalom van,nincs este dugás ha megnézed ? :)

Mók_Ica 2016.10.23. 17:23:50

@Apadfaxa: csoportosan, ezt elfelejtetted hozzátenni :))))

Apadfaxa 2016.10.23. 17:24:12

Jól értettem, hogy Penike azért nem nő, mert mindig fáj a háta ha dugni kezdene ?

2016.10.23. 17:24:52

@Biriksz_Krokiksz!: Oszt a fizika házi készen van-e ??? Most ugrok neki a kölköknek amolyan Homer Simpson-os fojtogatással… Vmi harmonikus rezgőmozgásról szól a feladat… Lehet, hogy feladták Soma és Ávelinke 2 perces mozgását házinak ??? Nah, akkor a tancsinőhöz is lesz egy-két keresetlen szavam…

etikette 2016.10.23. 17:24:52

@Apadfaxa: :D nem nem csak breking bad-et kell nézni amig nincsen twd vagy hoc :P

Apadfaxa 2016.10.23. 17:25:06

@Mók_Ica: És szurkolunk is,hátha másodszorra másik nyer ! :D

2016.10.23. 17:25:13

@taga20: te mit csinálnál, ha egyszer nem lenne már tóni, meg viki? tuti találnál magadnak mást. pont mint mi ;)

2016.10.23. 17:25:17

@Mók_Ica: Olvastam. Igen. :) @Biriksz_Krokiksz!: Apu. ezen most is szakadok. XD

2016.10.23. 17:26:17

@etikette: TWD már lesz holnap. ;) Kitartást addig. :)

Apadfaxa 2016.10.23. 17:26:19

@etikette: A válaszod 2.felét nemértettem, de ha dugás van, nagy baj nincs :)

2016.10.23. 17:27:01

@mentolos lecsó: az egész könyvet kitöltöttem előre (am' tényleg csináltam ilyet kiskoromban)

Apadfaxa 2016.10.23. 17:27:34

@ALOKSAKTRHEE: Szeva Tesó ! (barátilag seggpaskolás:)

2016.10.23. 17:28:36

@ALOKSAKTRHEE: téged most nem szerizlek, neked bolygót adott, nekem meg egy játék halálcsillagot. biztos mert lány vagyok.

taga20 2016.10.23. 17:28:52

@Apadfaxa: végre egy értelmes arc!

2016.10.23. 17:29:38

@etikette: óóó te is nézed?? (sztem ab 'lesz aki nem lesz)

2016.10.23. 17:29:58

@Apadfaxa: Moletty? Te vagy az? :D @Biriksz_Krokiksz!: :P mi férfiak tartsunk össze, igaz @mentolos lecsó: ?

taga20 2016.10.23. 17:31:37

@etikette: áleszklá:)
de nem aszt mondtad, hogy kurvafontos dolgod van, talán meg kö keverni a rántást, és menned kell?

Mók_Ica 2016.10.23. 17:32:18

@Apadfaxa: ez alap :)))
@mentolos lecsó: hajrá :))) én tegnap matek dolgozat megoldást nyomtam át a szomszédomnak viber-en :))))) elküldte a feladatokat, én meg vissza a kidolgozást :))))

Cérnahuszár 2016.10.23. 17:32:27

@taga20: nem baszlak le, mert nekem nem fontos hogy nézed vagy nem nézed, képes vagyok elfogadni a döntésed ha nem, nem akarlak meggyőzni hogy nézd
elvégre felnőttek vagyunk nem?

ha vége a való világnak, megyünk a te blogodba és széttrollkodjuk

Apadfaxa 2016.10.23. 17:34:53

@ALOKSAKTRHEE: Én hát, csak megint nem tudtam azzal se bejönni :)
De miről ismertél meg Tesó?? :D

taga20 2016.10.23. 17:35:31

@Biriksz_Krokiksz!: a maffia örökké él, a vévé nem.

mégegyszer, mit csináltok dec. 29.-én?

gondolom előre paráztok:))

Mók_Ica 2016.10.23. 17:35:44

@PeniValdes: neeeem :))) a szomszédom jár most felnőtt oktatás keretében gimibe szombatonként és szoktam neki segíteni :)))) (már a gyerekem is középiskolás :))) )

2016.10.23. 17:35:48

@Apadfaxa: A nevedről. Csak te választasz ilyeneket. :D

Apadfaxa 2016.10.23. 17:35:49

@PeniValdes: Egyem a kicsi szívedet Pennike drága ! (Ez azé szíp vót!)

2016.10.23. 17:36:42

@taga20: Én bánatomban leiszom magam. Kitart velem? Egy jó búcsú bulit nyomathatnánk. ;) :)

Mók_Ica 2016.10.23. 17:36:53

@taga20: bakker, bulizni fogunk :)))) együtt :))) van kedved jönni???

2016.10.23. 17:37:09

@Biriksz_Krokiksz!: ok, akkor te leülhetsz ! ötös !

Apadfaxa 2016.10.23. 17:37:27

@taga20: mit csinálol, mitcinálok.... semmit !Nálunk mohamed dánoknál nincs akkor ünnep Tesó !

taga20 2016.10.23. 17:37:59

@Cérnahuszár: má előre örülök!

és ha valaki kóstolgat én leszek az első, aki megvéd:)

Mók_Ica 2016.10.23. 17:38:14

@ALOKSAKTRHEE: hehehe, ekg :)))))

@etikette: és ha főznél is, megoldanád fél kézzel a cset mellett :))))

etikette 2016.10.23. 17:38:15

@Biriksz_Krokiksz!: hogyne neznem! Meg sok mast is...remelem nem abraham lesz az aki nem lesz

hereverő heverő 2016.10.23. 17:38:25

@ALOKSAKTRHEE: vviszek vvalami vviszkit meg vvilmoskörtét csak neked

Apadfaxa 2016.10.23. 17:38:26

@ALOKSAKTRHEE: Egy kedves hangulatú bebaszás sose nincs rosszkor :)

Apadfaxa 2016.10.23. 17:39:25

@PeniValdes: keresztbe vagy hosszába öleljelek ? vagy IS ?

2016.10.23. 17:39:45

@Mók_Ica: Ennyi. ;) @hereverő heverő: Tesó, most elérzékenyültem. @Apadfaxa: Közben meg fűzzük majd Penyt. ;) :P

Mók_Ica 2016.10.23. 17:40:07

@PeniValdes: fogUNK, együtt, mindannyian :))))

@hereverő heverő: a lánykáknak mit hozol??? :)))

2016.10.23. 17:40:54

@Apadfaxa: Te egyed azt. Én egyebét enném. ;)

Cérnahuszár 2016.10.23. 17:42:03

@taga20: ha védelemre szorulnék régen rossz lenne
+ abban biztos lehetsz hogy üres szavak voltak hogy megyek a blogodba, nem járatom le magam ilyen hülyeséggel
szélmalomharc...minek
ciki donkihóténak lenni
inkább kibontok egy üveg rozét és jól érzem magam

2016.10.23. 17:43:20

@PeniValdes: Jajjj Peny, nem kell félni, nem fog fájni. :)) És TE IS JÖSSZ!!!!! ;)

taga20 2016.10.23. 17:43:27

@Mók_Ica: hogyne! és megnézzük a vévé8-at újból? hátha akkor más győz:))

Mók_Ica 2016.10.23. 17:43:45

@PeniValdes: még mi sem :)))) csak arra írtam, hogy dec 29-én nem depibe fogunk esni, hogy öngyik legyünk, ha már vége lesz a vv8-nak.... :))) elég jó megoldásnak tűnik egy buli, ha van érdeklődés :))))

hereverő heverő 2016.10.23. 17:44:34

@Mók_Ica: oh, mit szerettek? Vvodkanarancs ? Vvörösboroskóla ?

2016.10.23. 17:44:43

Vader jobbra el...
Igazgatnom kell a kis Birodalmam ügyeit is...
Mindenkinek Jócccakát és izgalmas Kiirtást, akarom mondani Kihívást Kívánok ! XD

taga20 2016.10.23. 17:45:12

@Cérnahuszár: a kommented végéről hiányzott a szmájli.
így nem hiteles, nem vagy te ilyen vonalas:))

Mók_Ica 2016.10.23. 17:45:31

@Cérnahuszár: ne igyál egyedül, veled tartok :))))

@taga20: kidolgozunk különböző forgatókönyveket... :)))))

Mók_Ica 2016.10.23. 17:46:51

@hereverő heverő: rose, asti martini pezsgő :))))

@mentolos lecsó: jó igazgatást :)))) azé' ha van időd, kuksizz be este.... :)))

2016.10.23. 17:47:19

@mentolos lecsó: Mester, tartjuk a színvonalat. ;) :D Holnap ugyanitt!! :))@PeniValdes: :(

taga20 2016.10.23. 17:47:28

@Apadfaxa: nem foksz ki rajtam ibrahim!

legóból kirakom neked a kábakövet:))

Cérnahuszár 2016.10.23. 17:49:14

@taga20: erre már csak legyintek
nem számít te mit gondolsz rólam

Cérnahuszár 2016.10.23. 17:50:38

@Mók_Ica: száraz a martini? mert akkor jövök

2016.10.23. 17:52:16

@PeniValdes: Kár. Megpörgettelek volna. :) Csak hogy lásd, mi anno fénykorunkban hogyan is mulattunk. :)

taga20 2016.10.23. 17:53:12

@Cérnahuszár: ha így lenne, ako nem írnál nekem:)

egyébként, veled ellentétben, engem érdekel amit mondasz, mégha semmiben sem értek veled egyet.

2016.10.23. 17:56:03

@PeniValdes: Megtáncoltattalak volna. :)

hereverő heverő 2016.10.23. 17:56:14

@PeniValdes: egyfajta tánc, még a múlt évezredből

Cérnahuszár 2016.10.23. 17:56:23

@taga20: csak udvarias vagyok
de mostantól goromba leszek és nem válaszolok

Mók_Ica 2016.10.23. 17:56:57

@Cérnahuszár: Heverő hoz neked :))))

@PeniValdes: sztem jól megtáncoltat :)))

2016.10.23. 17:57:21

@Cérnahuszár: :))))))))))))) sztem ti most románckodtok :)))))

hereverő heverő 2016.10.23. 17:57:38

@ALOKSAKTRHEE: natessék, mire fos telefonon begépelem... hogy lehessen így jófej az egyszeri ember hereverője?

taga20 2016.10.23. 17:58:00

@PeniValdes: üvegezésre gondolt aloksabácsi, csak má nem emlékszik!:))

taga20 2016.10.23. 17:59:31

@Cérnahuszár: ne má! téged szeretlek itt a legjobban:)
persze kroki után, szabadon:)))

taga20 2016.10.23. 18:01:49

@Biriksz_Krokiksz!: és eszt a kommentedet még nem is olvastam:)

tényleg elkezdem nézni a vévékilencet.

most az megy?:))))))))))

2016.10.23. 18:02:06

@taga20: ne csúsztassál, első nálad penny. *-*

Mók_Ica 2016.10.23. 18:04:38

@Biriksz_Krokiksz!: te mmkk drukkolsz a románckodásnak :)))) <3

Cérnahuszár 2016.10.23. 18:04:43

@Biriksz_Krokiksz!: ajjajjj
épp tegnap néztem a bigbangtheoryban azt a részt amikor megjelenik sheldonnak az öreg fizikus mint obivankenobi hogy tanácsot adjon
sheldon émivel akar összebújni és tanácsot kér az öregtől, az meg kér egy percet a válasz előtt és bekapcsolja a lézerkardját a hasába hátha...
na ezt most hitelesen el tudnám jáccani :D

2016.10.23. 18:05:02

@taga20: Nem. De most hogy mondod, benne vagyok ebben is. ;) Semmi jónak nem vagyok az elrontója. :D @hereverő heverő: Nyugi. Csak vágd földhöz. :D

Apadfaxa 2016.10.23. 18:05:32

@PeniValdes: az olyan mint a helikopterezés csak egy jány van avégin !

Cérnahuszár 2016.10.23. 18:06:23

@Mók_Ica: az most már kevés, HP kell jófajta ágyas, vagy konyak

taga20 2016.10.23. 18:07:30

@Biriksz_Krokiksz!: még csak egy napja trollkodok itt nálatok, és má átlácc rajtam, mint a vakablakon:))

Mók_Ica 2016.10.23. 18:08:21

@Cérnahuszár: jófajta konyak..... szép konyakos pohárban :)))) azt ihatnánk elegántosan :))) olyat igyunk :)))

Apadfaxa 2016.10.23. 18:08:33

Fasznak se kell szabadkereskedelmimegállapodás Kanadával... hátmég USaval!

lehet h. ez OFF?

2016.10.23. 18:08:41

#VV&ZF

A zenei klubnak küldeném, az ünnep és a megemlékezés tiszteletére, áldozzunk a magyar indie rock, progressive rock, beat, popzene nagyjainak oltára előtt is:

www.youtube.com/watch?v=TirKZNNNQ0s

#VV&ZF

2016.10.23. 18:09:42

@Apadfaxa: XD végül is.....@Mók_Ica: Jól hangzik. :) Eskü csinálni kéne egy ilyet. Gondoljatok bele, mit elhülyéskednénk. :D XD

2016.10.23. 18:12:18

@Mók_Ica: egyszerűen pusztulok a romkomokért, na!

@Cérnahuszár: azt a sorit nagyon nem szeretem :( én hibám.

@taga20: én csak azon csodálkozom, h -PONT- a mai nap ennyire uncsiskodós volt, h velünk töltötted? kurva jók vagyunk, azt kell mondjam.

Cérnahuszár 2016.10.23. 18:14:00

@Biriksz_Krokiksz!: én csak azt nem szeretem ahogy öltözködnek, túl erőltetett
nem valami jó a jelmez tervező vagy mi csinájja eztet
sokáig ezért kapcsoltam el ha megláttam, mondom ez gagyi

Apadfaxa 2016.10.23. 18:15:19

@Biriksz_Krokiksz!: Jah pedig mehetett volna koktélozni pl. A Corvincentrumban pl.kurva jó a Molotov-koktél:)

Cérnahuszár 2016.10.23. 18:17:38

@Biriksz_Krokiksz!: nekem bejön ahogy szívják egymás vérit :)

2016.10.23. 18:17:53

@Apadfaxa: nem gecizünk ma, nemzeti blog-összefogási napcsi van!

hereverő heverő 2016.10.23. 18:19:04

@Mók_Ica: este konyak reggel konyak ettől leszünk mozgékonyak

2016.10.23. 18:19:21

@Cérnahuszár: elején még fasza volt, de nagyon ellaposodtak :/

Mók_Ica 2016.10.23. 18:20:26

@Biriksz_Krokiksz!: ha nem szeriznélek, akkor most szeriznélek :))))))

2016.10.23. 18:20:59

@Mók_Ica: mákos vagyok akkor :))) :*

Mók_Ica 2016.10.23. 18:21:38

@hereverő heverő: az én koromban már jól jön ;))))) (egyébként nem vagyok nagy ivós.... 1 pohár rose is a fejembe száll :))) )

Mók_Ica 2016.10.23. 18:22:45

@Biriksz_Krokiksz!: :* fagyi vagy kv még pótolandó!!!! :)))) :*

taga20 2016.10.23. 18:23:44

@Apadfaxa: ako valamit férreértettem. bocs:)

hereverő heverő 2016.10.23. 18:24:12

@Mók_Ica: mindenki ezzel a hülye indokkal jön, hogy "azénkoromban már" Móki jegyezd meg egyszer és mindenkorra, hogy nem az számít hogy mennyire öreg az ember, hanem hogy HOGYAN öreg.

Mók_Ica 2016.10.23. 18:28:48

@hereverő heverő: ezért jön jól a konyak :)))) ;)))) az ölelést pedig köszi :)))

@Biriksz_Krokiksz!: ez nagyon Krokis :))))

2016.10.23. 18:31:42

@Biriksz_Krokiksz!: Most elképzeltelek ahogy ülsz egy olyan kis traktoron, és énekelsz. XD XD

Krétagarbó 2016.10.23. 18:32:42

@Mók_Ica: jobbulást a gyermeknek. Mi múlt hétvégén ezt már kipipáltuk.

taga20 2016.10.23. 18:35:22

@Biriksz_Krokiksz!: aszt látom, hogy ének-zenéből fel voltál mentve:))

na küldöm az ötödik nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=jS826PwLHdQ&index=1&list=RDjS826PwLHdQ

Mók_Ica 2016.10.23. 18:36:27

@Krétagarbó: de jó Téged is látni :))) hamar ki fog lábalni az én utódom is, erős fiatalember :))) bár étvágya nem nagyon van még....
remélem maradsz estére is :))))

@ALOKSAKTRHEE: Kroki bármit el tud vezetni :)))

hereverő heverő 2016.10.23. 18:38:07

@Mók_Ica: azt is amit én szoktam vezetni ? :O

taga20 2016.10.23. 18:40:17

@Mók_Ica: azé remélem kocsival még nem próbálkozott, me az kicsit erős lenne!:)))

2016.10.23. 18:40:23

@taga20: uhhhh ez kurva jó!!! ha másért nem, ezért érdemes volt idetévedned.
(pinket meg ne fikázzad, meghalsz)

2016.10.23. 18:43:51

@hereverő heverő: én személy szerint tök meglepődtem, h mókinak mennyi az annyi. simán 15 minusz. és nem a blogon volt a döbbenés,, hanem irl tanúk előtt.

2016.10.23. 18:45:22

@taga20: bzdmg ne a hátam mögött beszélj, ott is van szemem.

taga20 2016.10.23. 18:46:27

@Biriksz_Krokiksz!: jó, hagyom a csajt:)

viszont küldöm a harmadik nótámat, akit egy virtuális cimborámtól kaptam, pár éve:)))

www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g

hereverő heverő 2016.10.23. 18:49:11

@Biriksz_Krokiksz!: de én egyikőtöket sem ismerem irl.

Mók_Ica 2016.10.23. 18:52:31

@hereverő heverő: mit szoktál, drága?? :))) (látatlanban is azt mondom, hogy igen :)) Kroki mindenre képes, ezért Kroki )

@taga20: pedig de :))))

@Biriksz_Krokiksz!: meghívlak egy fagyis kv-ra :)))) :*

Mók_Ica 2016.10.23. 18:54:04

@taga20: jófej vagy te, csak nem akarod, hogy tuGGYuk :)))))

2016.10.23. 18:54:05

@hereverő heverő: én még az ötödiknél vok leragadva :) haggyál

2016.10.23. 18:55:08

@Mók_Ica: időre hívjál meg, kérlek. :(

Mók_Ica 2016.10.23. 18:56:23

@Biriksz_Krokiksz!: abból van a legkevesebb bébi.... pláne mostanában....

hereverő heverő 2016.10.23. 18:56:43

@Mók_Ica: guglizzátok ki :)) HA ECA

IRL sajnos nem,csak szimulátorban.

Krétagarbó 2016.10.23. 18:57:08

@hereverő heverő: höhö, van, aki kinövi a farokvezéreltséget...???

taga20 2016.10.23. 18:57:28

@Mók_Ica: áááááááá, csak egy mezei vízöntő:))

küldöm a nyolcadik nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw&list=RDhLhN__oEHaw

2016.10.23. 18:59:32

@taga20: ne már baszki, még megkedvellek.

2016.10.23. 19:00:05

@Biriksz_Krokiksz!: nem csoda, nem neked akartam :/

hereverő heverő 2016.10.23. 19:02:05

@Biriksz_Krokiksz!: közben rájöttem hogy az ötödik nóta.

Mók_Ica 2016.10.23. 19:02:58

@hereverő heverő: wow :)))) itt a közelünkben is van állomásuk ....

@taga20: nekem nincs bajom a vízöntőkkel .....

Krétagarbó 2016.10.23. 19:04:04

@Biriksz_Krokiksz!: Sztem Krisz sem volt egy egyszerű eset.

hereverő heverő 2016.10.23. 19:04:29

@Krétagarbó: hát talán nem. De a szomszéd Pista bácsi esélyes ez ügyben, őt nem a farka hanem a kisüsti vezérli. És többet láttam már heverni mint nők után koslatni... mert kis mértékben gyógyszer.

taga20 2016.10.23. 19:05:05

@Biriksz_Krokiksz!: vigyem be a kegyelem döfést? majd máskor, még tartogatom:))

küldöm az ötödiket:)))

www.youtube.com/watch?v=AHhnRaIUbeY

Mók_Ica 2016.10.23. 19:06:32

@Krétagarbó: @hereverő heverő: ezek szerint csak akkor, amikor már nem ÚGY műxik :))))) akkor marad a pia :))))

2016.10.23. 19:08:08

@taga20: kevered össze a hivatkozott számok sorrendjét, ebből egy tetszett. ki ne találd már, h tudsz olyat, ami kiüt.

hereverő heverő 2016.10.23. 19:08:16

@Mók_Ica: igen, aki nem tudja kinőni az rásegít :)) meg felejteni is, hogy ne legyen olyan fájdalmas az emlékezés

2016.10.23. 19:09:28

@Krétagarbó: rosszul pozicionálta magát.

taga20 2016.10.23. 19:09:48

@ALOKSAKTRHEE: ha tényleg faszi vagy, ako küldöm a hetedik nótámat:)

keresd az utat!

www.youtube.com/watch?v=U_oaPY0Brrw

hereverő heverő 2016.10.23. 19:11:37

@Biriksz_Krokiksz!: hmm.. nem. Ő a parasztfiúval pont jól pozicionálta magát, volt hozzá esze és szive is. Sajnos a királylány volt a pöcs, bármekkora is a képzavar.

taga20 2016.10.23. 19:12:08

@Biriksz_Krokiksz!: ki tugya, lehet hogy igen, lehet nem:)

de ez maragyon a mi titkunk!:))

addig is a hatodik:)

www.youtube.com/watch?v=vCsPdBBCQv0&list=RDvCsPdBBCQv0

Krétagarbó 2016.10.23. 19:19:49

@taga20: én spec wellnesezek. akkor neked szarabb, mindig van min felbasznod az agyad. én már leszoktam róluk, pedig pol fórumokon nevelődtem. Varanust becsülöm, én már röhögni sem bírok rajtuk.

Cérnahuszár 2016.10.23. 19:19:50

@Biriksz_Krokiksz!: vigyázz mert olyan mint a fakír, és most lengeti előtted a zenéit mint a furulyát a kígyó előtt
aztán már csak arra eszmélsz hogy leszikszalagozta a fejed és feldob a furgonra

Cérnahuszár 2016.10.23. 19:21:15

@Biriksz_Krokiksz!: egyedül sose szerzem meg a halálcsillagot darthttól, küldök füldugót

2016.10.23. 19:21:30

nekem kéne mennem lassan, de megfutamodásnak veszi ;)))
leszaromcsi :)

2016.10.23. 19:22:35

@Cérnahuszár: de kaptunk sajátot, intéztem :)

2016.10.23. 19:24:43

@Biriksz_Krokiksz!: Na akkor a csillagromboló meg az enyém. Kérem szépen a slusszkulcsot. ;) :D

Krétagarbó 2016.10.23. 19:31:09

@Mók_Ica: puszi:)

estét nem tudom, most korábban kezdődik, nem biztos, hogy tudok jönni.

Krétagarbó 2016.10.23. 19:34:19

@taga20: ez jó vót, majdnem annyira, mint a múltkori depeche mode egyveleg.

Krétagarbó 2016.10.23. 19:35:43

@hereverő heverő: haha, igen, egy idő után van, aki piára vált.

hereverő heverő 2016.10.23. 19:36:58

Hát kedves hogyvoltlakók, én is elvackolom magam. Nem tudom vajon nézem-e a kiválasztást, esély az van rá csak szándék nem sok :) Mindenkinek jó szurkolást és kommentelést, bal kézbe egy pohár rozét.
Szép estét, sziasztok holnapig.

Mók_Ica 2016.10.23. 19:38:25

@Krétagarbó: puszi :)))

@Biriksz_Krokiksz!: korán kelsz??? szegénykém.... jó éjt!!!

2016.10.23. 19:38:49

@hereverő heverő: Jó éjt. :)@taga20: Jó éjt. :)@Biriksz_Krokiksz!: Apu azt mondta, nálad és Penynél vannak. És már nekem adta.

2016.10.23. 19:39:48

@Biriksz_Krokiksz!: Na csá Kroki. Álmodj szép foci csukákkal. ;) :D Jó éjt.

taga20 2016.10.23. 19:45:16

@Krétagarbó: haragszol még rám? vagy nem?:)

küldöm a hetediket, me látom van érzéked hozzá:)
( a hetedik te magad légy)

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU

2016.10.23. 19:46:14

@ALOKSAKTRHEE: bolygót kaptál, nehogy még a garázsban tárolt összes cucc kulcsát is neked adja!
XD
mert akkor istenit már, átállok a másik oldalra!
(faszom)

2016.10.23. 19:48:09

@Mók_Ica: dehogy, majd holnap vmikor 11 kor beérek. a trakimmal jó lassan fogok haladni :)))))

2016.10.23. 19:50:45

@Biriksz_Krokiksz!: Most mi ez a felháborodás? :D Te meg megkaptad a HalálCsillagot!! Az egy egész csillagromboló flottával felér!! És mit érek azzal a bolygóval? Azt meg is kell védenem! Na nézze már meg az ember!! A macska, akarom mondani, Cimili rúgja meg!! :D XD

Cérnahuszár 2016.10.23. 19:51:35

zsltinak fogköve van az alsó fogsorán

2016.10.23. 19:53:32

Ha kérhetek ilyet, majd közvetítene vki? :)) Nincs tv-m, nem tudom nézni.(ez csak duma, a Forma 1-et akarom nézni, de ccssiiiittt..... meg ne tudja senki) Köszi. :D

Cérnahuszár 2016.10.23. 19:54:44

@ALOKSAKTRHEE: na akkor most már tudod miért kell a flotta is
a bolygóval pasizunk, a flottával meg elkapjuk a menekülő egyedeket

taga20 2016.10.23. 19:55:58

@ALOKSAKTRHEE: nekem sincs, de majd közvetítek:))

Cimili 2016.10.23. 19:59:39

Sziasztok! :))))) Minyá kezdődikis.
@ALOKSAKTRHEE: SSKK, de ezt tuggya Kroki is.

Cimili 2016.10.23. 20:00:01

@taga20: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2016.10.23. 20:01:06

@ALOKSAKTRHEE: Megmondjam kinyert?????????? Jut eszembe én is azt akarom nézni.

Nimi 2016.10.23. 20:01:19

sziasztok! :) kezdünk

Nimi 2016.10.23. 20:01:35

Micire szavazzatok mint villamester :D

Cimili 2016.10.23. 20:02:17

@ALOKSAKTRHEE: Az érdekel, h Bencus van? :PPPPPP

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:02:21

háhá, somát le lehet váltani, új villamester kiválasztás
akkor nem dönthet szavazat egyenlőség alapján, vagy ez csak hétfőtől él?

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:03:56

atis és dávid fürdik, atinak a háta szörnyek pattanásos, biztos minden izét összeeszik

2016.10.23. 20:04:28

de nekem most sok zenehallgatási lemaradásim van, pótolandó, holnap visszaolvasok, eskü *-*

Schlomo Goldberg 2016.10.23. 20:05:13

kidörzsölődnek azok a kisajkak

Cimili 2016.10.23. 20:05:41

Ez a Soma is milyen kis rosszindulatú lett, teljesen eltanulta a feleségétől.

taga20 2016.10.23. 20:06:12

@Nimi: ja, mingyá kigyullad az a sok piroslámpa:)

mi kezdődik egyébként?

2016.10.23. 20:06:14

@Cimili: Még most lesz!!! Nem versz át. :P@taga20: Tesó, rendes vagy. Ahogy mindenki!! Kösziiiiiii!!:)

Cimili 2016.10.23. 20:06:19

@Biriksz_Krokiksz!: Le ne merj lépni, hééééééé! :)

2016.10.23. 20:06:59

@Cimili: Nem. Anikó nincs? :(

Moltobene 2016.10.23. 20:07:16

Mici rosszul csinálja..ha szivatásszerűen állna le a tekeréssel, még vicces is lehetne, így csak lusta.

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:07:17

háháhá mici szivatja a népet,l folyton leállítja a tekerést és jön a hideg víz a fürdőkre :DDD
kár volt annyi jelet rápakolni XDD

Cimili 2016.10.23. 20:07:20

@ALOKSAKTRHEE: Ne hidd el, én akkor is tudom ki fog nyerni.

taga20 2016.10.23. 20:07:38

@Cérnahuszár: ez most komoly???

nem fogok tudni aludni:))

2016.10.23. 20:07:49

@taga20: Meg az eszed!! :) Az F1 majd jó háromnegyed óra múlva.

Nimi 2016.10.23. 20:08:19

Na eski lesz ma a kivalasztott? Gina? Es Evit hivja?

taga20 2016.10.23. 20:08:51

@Cimili: na ki? de nehogy aszt mond, hogy démonhil!:))

Cimili 2016.10.23. 20:09:37

@ALOKSAKTRHEE: Teccik? Neked adom, me nem vók irigy. :DDDDDDDD

2016.10.23. 20:09:58

@Cimili: persze.... hmmm.. Mi vagy te, jövőbe látó macska?

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:10:05

tényleg, vivit láttátok tekerni?

taga20 2016.10.23. 20:10:15

@Nimi: szerintem szkájvoker lesz, van egy ilyen gyanúm:))))))

taga20 2016.10.23. 20:11:23

@ALOKSAKTRHEE: haver, jövök a körúton kocsival, ako hagyam a francba a piroslámpákat?:)

2016.10.23. 20:11:27

@Cimili: Nem kölllll, köszi. Még ki vezetné az adást? Jose Armandó? Isten ments!!! :D

Cimili 2016.10.23. 20:11:29

@Cérnahuszár: Mé nem tekert még? Valahogy nem emlékszem rá.

Krétagarbó 2016.10.23. 20:12:28

@taga20: nem, de ne igyál többet. :)

kapsz egyet te is:
www.youtube.com/watch?v=XO47iWy5m8w

most mennem kell...

Cimili 2016.10.23. 20:12:35

@ALOKSAKTRHEE: Pedig még ő is jobb lenne, eskű.

taga20 2016.10.23. 20:12:50

@Cérnahuszár: ez valami pornófilm? itt mindenki teker?:))

2016.10.23. 20:12:55

@Cimili: vok, csak zenét hallgatok.

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:12:58

Mici tereli ginát-atit-vivit evelin felé, ekézi rendesen, sztem dolgozik azon hogy őrá pakolják a jeleket

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:13:45

@Cimili: én sem emlékszem, meg zsoltira se

Krétagarbó 2016.10.23. 20:13:51

@ALOKSAKTRHEE: sztem nálunk is az fog menni:(((

Nimi 2016.10.23. 20:14:27

@Cérnahuszár: vivi nem tekert :o tenyleg.

2016.10.23. 20:15:30

@Cimili: Neeeee!!! Tőle kiég az agyam. :D @Krétagarbó: Jó éjt! :)@Cérnahuszár: Nem is olyan buta ez a Mici.

Cimili 2016.10.23. 20:15:32

Ezek a buzi petszékek olyan hangosan recsegnek.

Krétagarbó 2016.10.23. 20:16:57

@Cimili: köszi, még lehet benézek.

Nimi 2016.10.23. 20:17:25

Zsolti Davidos beszolasa :-D :-D :-D

Nimi 2016.10.23. 20:18:01

@Cimili: igen. Es balszerencsèt is hoznak :-D

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:19:57

most mindenki kiválasztja verbálisan hogy kikkel szeretne a döntőben lenni, mindenki a szeretemőt pajtását mondja, mert szeretné megnyerni előlük a zsét :))

Cimili 2016.10.23. 20:22:17

@Cérnahuszár: Ha eszük lenne, 2 gyengét mondanának. Dőlne a lé.

Mók_Ica 2016.10.23. 20:23:00

@Cérnahuszár: nem tudom tivyt miért hájpolják bent ennyire..... pffff ... ahogy ott ül az asztalnál, a fejébe csapott szponzorsapival.... olyan, mint egy udvari bolond...

2016.10.23. 20:23:12

@Cérnahuszár: Sok dinka. :))@Krétagarbó: Sajna. Csapj az asztalra!! :))

genevieve 2016.10.23. 20:23:16

Zsolti, elsőkből lesznek az utolsók......

Cimili 2016.10.23. 20:23:33

Zsótinak mindegy, h ő, v Vivi vinné a fődíjat. Akkor mi a túróért ment egyáltalán be.

Mók_Ica 2016.10.23. 20:23:57

reklám után guberálós vetélkedő..... óóóóóó

2016.10.23. 20:24:00

@Mók_Ica: Bolon az, Ica. Csak nem udvari. :D

csodalámpa 2016.10.23. 20:24:24

Soma, a tisztalelkű kisfiú.....szerintem meg Tivy után a legnagyobb görény odabent.

Moltobene 2016.10.23. 20:25:00

Hmmmm...igyekszem elfogulatlan maradni, de ezek után remélem, hogy Zsolti nem lesz finalista..Micivel szembeni rosszindulata már-már visszataszító. Mici viszont ügyesen keveri a ganéjt, meg kell hagyni.

Mók_Ica 2016.10.23. 20:25:17

@Cimili: csak azért mondja, mert azt hiszi osztoznának .... pedig vivi csak egy útra fizetné be.... legalábbis ezt mondta pár öfivel ezelőtt

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:25:31

@genevieve: azon gondolkodom hogy zsolti ripacs lett
"mindenki listájában benne vagyok, ezért már nyeremény..."
" nem bánnám azt se ha vivi nyerné meg nem én"

Cimili 2016.10.23. 20:26:34

@csodalámpa: Pontosan, épp az imént írtam én is.

Mók_Ica 2016.10.23. 20:27:11

@ALOKSAKTRHEE: na jó, elmeroggyantat nem akartam írni :)))))

@Cimili: szia Cicus :))) ekg, mint általában :)))

ja, és ha valakinek hányni támad kedve, a mödanszié rendelkezésre áll.... szóljon, akinek fogjam a haját, homlokát... :)))

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:27:36

@csodalámpa: pumped gabó elmesélte mennyire tisztalelkű...

plüssnyuszi 2016.10.23. 20:28:43

@taga20: Nem mondod, hogy szereted Iggyt?! egy piros pont :-)

Na de ki lesz a kiválasztott?

Cimili 2016.10.23. 20:29:04

@Mók_Ica: Lecserélted a konténert? :DDDDD

Mók_Ica 2016.10.23. 20:32:23

@plüssnyuszi: sztem dzsina vagy evetke

@Cimili: már az is kicsi volt :))))

Nimi 2016.10.23. 20:35:35

Tivynek ujra szinesek a falak.

Nimi 2016.10.23. 20:36:10

@plüssnyuszi: mindegy gina vagy evi ugyis egymassal mennek.

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:36:28

Ginát megpróbálják tivyvel összeboronálni a többiek

Cimili 2016.10.23. 20:36:45

Tivinek 10-es női voltak kint, ferrarival járt.

genevieve 2016.10.23. 20:38:23

Ez a Tivi tényleg bolond

Mók_Ica 2016.10.23. 20:39:25

ezek a Zidegen szavak nem mennek tivynek kiejtésileg..... höhhö...

@Cimili: neeeeem, ferrari-csajokkal járt :))))

Nimi 2016.10.23. 20:39:41

Tivy kint ugy tudok beszelni a nokkel ezt szeretik bennem :-D :-D :-D :-D :-D :-D anyam

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:40:01

evetke nagyon türelmes, vajon mit is akarhat mondani tivy :D
én nem jöttem rá

genevieve 2016.10.23. 20:40:21

Na, Zsolti egy embernél mar kikerült a top 3-bol :)

Cimili 2016.10.23. 20:41:00

Tiv szerint a nők úgy néznek rá, h milyen szép a belsője, ő a villában nem jó pali, de kint szuper. :D
Ó, hogy el ne olvadjak.

Nimi 2016.10.23. 20:41:37

Milyen jo lehet ilyen feladat utan takaritani.

Mók_Ica 2016.10.23. 20:41:37

@Nimi: csak mert kint 5x jobb pasi, mint bent :))))

lássuk a guberálást......

Cimili 2016.10.23. 20:42:01

@Cérnahuszár: simán csak fényezte magát.

Cimili 2016.10.23. 20:44:50

Mikor fogják egymástól ellopkodni?

Mók_Ica 2016.10.23. 20:45:20

soma miért kell rendőrködni????

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:45:50

dávid vivit csípi a legjobban?

Cimili 2016.10.23. 20:46:30

Na, Dávid csalt, egyet a Vivinek adott- Soma fel van háborodva, szerinte Dávid meg akart úszni egy jelet.

Mók_Ica 2016.10.23. 20:46:55

@Cérnahuszár: nem, attit..... csak neki már megvolt az 5

soma már majdnem profi szinten sportolt...... óóóóóó

2016.10.23. 20:48:29

Soma egy pötsch.

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:48:55

@ALOKSAKTRHEE: ezt most zézd, hernyómozgás

Mók_Ica 2016.10.23. 20:49:39

egyre jobb.... guberálás után hernyók lesznek..... ez milyen hülye játék.... öko héten pazarolunk egy kis nehezen bomló folpackot.... pfffff

Cimili 2016.10.23. 20:50:08

Körbetekercselés fóliával, hasra fekvés, hernyózni köll előre a füvön. Átfordultak a hátukra.Na ki szakítja át a cél szalagot? Ati.

Mók_Ica 2016.10.23. 20:50:16

@Spitzbauer: és mekkorát nőtt :)))))

Cimili 2016.10.23. 20:50:58

@Spitzbauer: Ez most jól esett., köszcsi. :)

Mók_Ica 2016.10.23. 20:51:09

vergődjél!! - mondja dzsina vivinek..... sírok :))))

2016.10.23. 20:51:18

@Mók_Ica: "Amióta Evett keze alatt van"

plüssnyuszi 2016.10.23. 20:51:31

@taga20: hm. közelebb van egymáshoz az ízlésünk, mintsem gondolnád :-)

Vivi egy igazi, csoffadt testű hernyó :-) respect .-)

Nimi 2016.10.23. 20:51:35

@Mók_Ica: :-D :-D jogos.Vivi amugy nagyon vicces ahogy vergodik :-D :-D

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:51:52

krisztián simizi vivi fejét :DDDD hátha beér

Cimili 2016.10.23. 20:52:03

@Mók_Ica: Ezt kár, h nem hallottam.

2016.10.23. 20:52:23

@Cérnahuszár: Vissza fogom nézni. :))@Spitzbauer: Rövid, tömör, velős összegzés.

plüssnyuszi 2016.10.23. 20:52:52

@Nimi: @Mók_Ica: Ebbe bele is törődnék, ha Evcsi kint maradna a ghecibeeee :-)

Mók_Ica 2016.10.23. 20:53:10

tivy továbbra sem tud olvasni......de azért hogy rohan a levélért.....

Nimi 2016.10.23. 20:53:30

Na :-D :-D :-D :-D Vivi nyert

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:53:41

ne bammeg....pedig gondoltam milyen hatékonyak voltak a fiúk

még ezt.... na tényleg az utolsókból lesznek az elsők

Cimili 2016.10.23. 20:53:44

Löevél. Csak Vivi és Mici volt szabályos( hason köllött volna), így Vivi nyert.

Nimi 2016.10.23. 20:54:01

@Mók_Ica: mert eloheti a legjobb poent! Nedves villalakok.

Nimi 2016.10.23. 20:54:36

Mici lett a villamester! :-D

Cimili 2016.10.23. 20:54:45

Vellamester: Mici nyeeeeeeert. :)))))))))))))))))

Mók_Ica 2016.10.23. 20:54:50

@Spitzbauer: :))))

@Nimi: és meg is nyerte :))))

@Cimili: pedig mondta, röhögtem is :)))

@plüssnyuszi: így-így

vellamesternek micit szavaztátok meg :))))

Mók_Ica 2016.10.23. 20:55:28

@Nimi: rohadt uncsi..... rajta kívül mindenki unja....

Bianka_M. 2016.10.23. 20:55:36

Sziasztok! :)
Csak én értem mindig Nedves Villalakóknak a megszólítást ha Tivy olvassa fel a levelet ?

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:55:40

hu bammeg mici kösd fel a gatyót... ha visszaél a villamesteri címmel, bachatja a szimpátiát amit eddig kiharcolt

Cimili 2016.10.23. 20:55:50

@Nimi: Remélem jól megfingatja a Somát.

Cimili 2016.10.23. 20:56:32

@Mók_Ica: Majd holnap megnézem és fülelek is. :)

genevieve 2016.10.23. 20:57:58

@Bianka_M.: mindig úgy olvassa fel, mert szerinte ez poenos

taga20 2016.10.23. 20:58:42

@plüssnyuszi: gondoltam a pesszendzser után, azé raktam be:)

nem tudom mennyire harmatos csajszi vagy:), de jártál anno a bluboxba, az olajba, vagy a rigolettoba?

Cimili 2016.10.23. 20:58:49

@Cérnahuszár: Igen, ésszel kell csinálnia Soma megtáncoltatását. Nem úgy ahogy az a kis pöcs csinálta, kárörvendő vigyorral az arcán.

Cérnahuszár 2016.10.23. 20:58:58

@Bianka_M.: sokadik megkopott poénja ez tivynek

Bianka_M. 2016.10.23. 21:01:10

@genevieve: nem gondoltam, hogy ennyire humoros a tivcsyyy :). Csak már többször megütötte a fülemet és mivel különben is hadilábon áll a magyar nyelvvel, nem gondoltam, hogy van kedve poénkodni :))

2016.10.23. 21:02:01

@Nimi: Ennyi. Összehoztuk! ;) :D

plüssnyuszi 2016.10.23. 21:02:53

@taga20: az én harmatom már a leszáradás fele ballag :-)

@Cimili: Somára már igen ráférne egy kis arcvisszavétel, mert eléggé elszállt vele a ló

Bianka_M. 2016.10.23. 21:02:56

@Cérnahuszár: na a poén vonal még nem tűnt fel :)

Nimi 2016.10.23. 21:03:19

Evi visszanezheti a hisztijet :-D

Mók_Ica 2016.10.23. 21:04:08

@Bianka_M.: nem csak a magyar nyelvvel.... höhö

2016.10.23. 21:04:09

@genevieve: Neki biztos. Tahó ez a Tivy.

Mók_Ica 2016.10.23. 21:05:26

tivcsi a lelki társa mögé állt...... höhö

Bianka_M. 2016.10.23. 21:06:30

Azt tudja valaki, hogy Zsoltinak mi a baja Micivel?

Cimili 2016.10.23. 21:08:09

@Bianka_M.: Sztem mondva csinált indokokkal bántja, valszeg erősnek tartja, pont ezért szeretné, ha kiesne. Sőt a többieket is hergeli Mici ellen.

genevieve 2016.10.23. 21:09:00

Evelinnek borzalmas ez a ruzs

Cimili 2016.10.23. 21:09:39

@genevieve: Neki is, meg Micinek is.

Cérnahuszár 2016.10.23. 21:11:26

ati tekintete utánozhatatlan ahogy ginát üdvözli, mint a pákosztos macska aki pástétomot lát az ablakban :D

genevieve 2016.10.23. 21:12:17

Na, most látszik milyen aljas Zsolti, mikor azt mondta, hogy Gina nem nyit senki fele, mikor fele nItott először

genevieve 2016.10.23. 21:13:09

Szuper, most betoljak, hogy Evelin kamuzott

Cimili 2016.10.23. 21:13:21

@genevieve: Már csak azért is, mert akkor azért volt sztm annyira kedves Ginával, h féltékennyé tegye Vivit,

Bianka_M. 2016.10.23. 21:13:29

@Cimili: igen, sztem is, csak azt hittem, hogy van konkrét háttere is a dolognak. Az különben nagyon undorító, h piszkálja Micit és Ginát de Krisztiánt már nem meri. Csak azokat meri bántani, akiket magánál pszichésen gyengébbnek gondol vagy aki ellen össze tud fogni másokkal.

Moltobene 2016.10.23. 21:14:24

Evelin, mint egy agyagbohóc ebben a sminkben...és mintha a bajuszkája is serkenne..elkaphatta Somától? ez ragályos? bajusz-kór..

Mók_Ica 2016.10.23. 21:14:36

@genevieve: az kiüti a szemünket.... de az egész sminkje rossz.... nem áll neki jól....

Cimili 2016.10.23. 21:16:01

Zsóóti. Icus, hol az a medence?????????

Mók_Ica 2016.10.23. 21:16:09

@Moltobene: sötét bőrű nőknél ez gyakori..... és igen, neki is jól láthatóan van....

Mók_Ica 2016.10.23. 21:16:42

@Cimili: imhol.... fogjam a kis hajacskádat?? :))))

Bianka_M. 2016.10.23. 21:17:24

Zsoltika most magyaráz. Fúj. Állandóan hisztizik mint egy rossz b@zi. Azt képzeli, hogy ő szarta a spanyol viaszt. Érdekes.

Cimili 2016.10.23. 21:17:45

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD köszcsi ! :)))))))))))))))))))

Cimili 2016.10.23. 21:18:59

El tudom képzelni, h hogy nevelgeti otthon Zsóti a párját.

Bianka_M. 2016.10.23. 21:19:05

@Bianka_M.: haha :) szte más hisztizik

genevieve 2016.10.23. 21:21:44

Nem is,olyan régen Tivi meg Krisztián nevét akarta magára tetováltatnI.......

Cérnahuszár 2016.10.23. 21:21:45

tivyt megint be lehetne rakni davey jones hajójára, olyan muréna fejjel néz
elkapná bencét is és szétrágná hogy mert ilyet kérdezni

Mók_Ica 2016.10.23. 21:21:52

zsóti és tivy baráCCSágot kötött???? és kint is barik lesznek?????? óóóóóóóóóó.......
hát erre azt mondanám minek zsótinak ellenség, ha ilyen barátja van???

csodalámpa 2016.10.23. 21:21:58

uhh, Tivi az a fej...amíg Zsolti magyaráz, na az büntet.

Cimili 2016.10.23. 21:22:06

Zsóti nyallerkodott egyet tivi felé, valszeg fél attól a jeltől.

plüssnyuszi 2016.10.23. 21:22:21

@Mók_Ica: @Bianka_M.: érdekes, én nem érzem, hogy túltolja. Zsóti az én szememben egy abszolút nőies lény, aki a sors furcsa fintoraként pasi testben lakik. Ha elvonatkoztattok a külső nemi jellegétől, akkor nem érzitek, hogy tulkép csaj?

Mók_Ica 2016.10.23. 21:22:57

most nézem, krisz felsője pusztító.....

Bianka_M. 2016.10.23. 21:23:08

Soma olyan mint egy lassított felvétel :)

Nimi 2016.10.23. 21:23:12

David annyira Ryan Reynolds :-D

Cimili 2016.10.23. 21:24:31

@Mók_Ica: sztm nem olyan rossz, én bírom pasikon a pinkes színeket.

Mók_Ica 2016.10.23. 21:25:26

@plüssnyuszi: nem is azzal van baj.... hanem mindig ráerősít a meleg vonalra.... túlzásba viszi az ilyen tárgyú poénjait.... egyébként intellektusban valóban magasan a többiek felett áll, csak ellenszenves, ahogy ezt többször hangsúlyozza is......

Bianka_M. 2016.10.23. 21:25:39

@plüssnyuszi: de, de nem erről van szó, hanem arról, hogy mindig hisztizik és utána ő veti azt a másik szemére :). Az, hogy teszi-veszi magát, tényleg csajos, csak mellé túl fiúsan osztja az észt.

2016.10.23. 21:25:54

@Nimi: Peny lehet azért bukik rá. :)

Mók_Ica 2016.10.23. 21:26:22

@Cimili: egy szép pink inggel nincs bajom, de ez nem teCCik nekem....

Cérnahuszár 2016.10.23. 21:27:02

na kíváncsi vagyok hogy mici aknamunkája beérett-e és evelint megdobálják jelekkel?

genevieve 2016.10.23. 21:27:04

@plüssnyuszi: egyáltalán nem, pont úgy viselkedik, mint egy pasi,aki nőként akar viselkedni... Eltúlozva ad elő mindent

etikette 2016.10.23. 21:29:17

Tesók, mik a fejlemények? ki tesz kire? ;)

Bianka_M. 2016.10.23. 21:29:21

@plüssnyuszi: sokszor a más szemében a szálkát típus. Különben az is érdekes volt, amikor Ginának azt mondta, hogy ő 3 nap alatt beilleszkedett. Amikor még nem volt ellenségeskedés másokkal. Keveri a helyzeteket...

plüssnyuszi 2016.10.23. 21:29:47

@Mók_Ica: de hát meleg! Az ő személyiségének ez az egyik lényege, a manírokkal együtt. Jó, persze, ez zavaró lehet. Azt hiszem, hogy inkább túlkompenzál: a nehéz gyerekkort, a melegséget, a (relatív) szellemi fölényt.

@Bianka_M.: ez a "fiúsan osztja az észt" kiszólás eléggé érdekes felhangokat hordoz :-)))

Nimi 2016.10.23. 21:31:00

@genevieve: vajon o az aktiv a kapcsolatukba? Patrikot elnezve tuti Zsolti kurogatja meg a Davidos poenjai is h moge akar allni meg minden de mellette transzi enekes meg eleg csajos. Akkor h van ez? :-D bar en nem ertek a melegekhez.

Cimili 2016.10.23. 21:31:35

@etikette: most kezdik, majd írom.

genevieve 2016.10.23. 21:31:52

Egyébként meg abban, hogy zseri kiesett Zsolti a ludas... Ő tette rá a 3. jelet azert, hogy micit kivigyék, csak azt hitte kicsi fog kiesni...

Azert hülyék, ha ginat választják, mert ha ő gyenge es kiesik akkor bent maradnak az eros lakók, míg ha marad es tényleg gyenge akkor bármikor ki lehetne vinni később es ő,esne ki

Nimi 2016.10.23. 21:32:30

Vivi teker!!! Akkor megis tekert Atival

genevieve 2016.10.23. 21:32:57

@plüssnyuszi: igen, de az volt a kérdés, hogy nem látjuk benne a csajt?:)

Nimi 2016.10.23. 21:34:04

Remelem Bencus rakerdez a petpalack vallasra.

genevieve 2016.10.23. 21:35:08

@Nimi: ööö... az a helyzet, hogy egy ilyen kapcsolatban is,előfordulhat bármilyen szexuális "akció" :)

De biztos, hogy Zsolti a domináns

Bianka_M. 2016.10.23. 21:35:27

@plüssnyuszi: úgy gondoltam, hogy keményen. Ez most még hülyébben hangzik :)

Nimi 2016.10.23. 21:36:21

@Nimi: rakerdezett :-D :-D

genevieve 2016.10.23. 21:36:31

Tivi simogatja hátulról Soma nyakát ?????

Nimi 2016.10.23. 21:36:48

Mikozben Soma beszel tivy miert cirogatja a tarkojat?

genevieve 2016.10.23. 21:37:11

Dávid tényleg látens:)

PirateHamster 2016.10.23. 21:38:21

Látens homocexuálisok, csak egyik sem meri bevallani ország-világ előtt. Az nem baj, ha mi azért látjuk :D

PirateHamster 2016.10.23. 21:38:58

Egyébként nekem is ideje volt színt vallanom. Szerintem három éve simán olvaslak benneteket. Üdv mindenkinek! :)

plüssnyuszi 2016.10.23. 21:39:00

@genevieve: @Bianka_M.: @Mók_Ica: azt hiszem azért védem Zsótit, mert van bennem egy értelmiségi gőg (vagy valami haosnló) és imponál, ha valakinek van agya, kreativitása és szellemes is tud lenni. Ez a többiekről nem nagyon mondható el. + szórakoztat Zsóti viselkedése, azzal együtt, hogy látom, ha feleslegesen hisztikés és igazságtalan (pl. Ginával szemben)

PirateHamster 2016.10.23. 21:39:19

@genevieve: hehe, egyre járt az agyacskánk :D

Moltobene 2016.10.23. 21:40:05

@plüssnyuszi: a manírok szerintem sokkal inkább a színházi közegből érkeznek. nagyon sokan, akik - bármilyen szinten - bekerülnek egy ilyen közösségbe, magukra szedik ezt a stílust. A legirritálóbbak a celebek közül Orosz Barbara és Nádai Anikó, akiknek gyakorlatilag semmilyen saját megnyilvánulásuk nincs. Zsoltinál is pont az egyéniség hiánya a legzavaróbb.

Mók_Ica 2016.10.23. 21:42:41

@plüssnyuszi: megértelek :)))) viszont zsóti kérkedése nem mindig tetszik..... azt pl tehetné intelligensebben is :))))

evetke eddig 2 jellel vezet by mici és dzsina

Mók_Ica 2016.10.23. 21:44:09

vivi dávidra teszi.... felesleges volt az az 5dik állatka.....

@PirateHamster: welcome on the board :)))) mindenki így kezdte :))))

Mók_Ica 2016.10.23. 21:45:07

dávid tivcsire teszi... juhhhhéj :))))

Nimi 2016.10.23. 21:45:29

Evi tivy egyenloseg eseten jo lenne Soma dontene :-D

Bianka_M. 2016.10.23. 21:45:36

@plüssnyuszi: tényleg kreatív, de csak a többiek miatt van fölényben. Nem értem, h vki miért nem osztja már ki. (Gina v. Mici). És nem igazságos. Ha vele viselkednének így, már zokogna.

Mók_Ica 2016.10.23. 21:46:24

tivcsi be is sértődött..... pfffff

tivcsi (számomra a legintelligensebb szerintem) zsótira..... még jó, hogy öribarik......

genevieve 2016.10.23. 21:46:26

@plüssnyuszi: az intelligencia nem jogosít fel,senkit arra, hogy lenezzen másokat

Na, Zsoltnak is van egy jele

Krétagarbó 2016.10.23. 21:46:55

Dávid is meleg sztem, csak még talán maga sem tudja. Semmi férfias nincs ebben a fiúban. Szép, meg mosolygós, de hogy is mondjam. A langyosakat kiköpi az Isten.

Mók_Ica 2016.10.23. 21:47:04

@Nimi: milyen kis genyó ötlet :)))))

genevieve 2016.10.23. 21:48:20

Hehe, Zsolti es Tivi megszorja egymást egy jellel a barátság jegyében :D

Mók_Ica 2016.10.23. 21:48:28

zsóti lakmuszpapírként teszi a jelet tivcsire.....

Krétagarbó 2016.10.23. 21:49:24

@PirateHamster: és nekünk is, most olvaslak benneteket vissza.

Üdv:)

csodalámpa 2016.10.23. 21:49:42

bárcsak Krisztián is Tivire tenné...

genevieve 2016.10.23. 21:49:53

Ez a Soma hülye........

Mók_Ica 2016.10.23. 21:50:00

somában ideg van..... és kutyázza dzsinát, mert evetkére rakott..... ezért mint poéngyáros most attira tesz, de bárcsak dzsinára tett volna

2016.10.23. 21:50:14

Mondom én, hogy Soma egy pötsch. Most megint.

Nimi 2016.10.23. 21:50:32

Evelin: Krisztian

Bianka_M. 2016.10.23. 21:50:46

Gina nem rakhatott volna Evire jelet Soma szerint :).

Mók_Ica 2016.10.23. 21:50:54

evetke is baráccságból tesz kriszre..... ja, mert micire nem tudott.... pffff

Schlomo Goldberg 2016.10.23. 21:50:57

rajtam fog csattanni a húr -Soma

Cérnahuszár 2016.10.23. 21:51:04

basszus gina megúszta.
eddig

plüssnyuszi 2016.10.23. 21:51:17

@genevieve: @Bianka_M.: @Mók_Ica: erre mondom, hogy relatíve intelligens. Illetve lehet, hogy valóban az, de akkor az alázat nem erőssége. De azért abban megegyezhetünk, csajok, hogy Zsóti olyan, amilyen, de legalább valamilyen? A valamilyenség nemigen mondható el a többiekről.

2016.10.23. 21:51:22

Bevallom, tévedtem. Dzsina ezt megúszta. Kiváncsi vagyok Evett őt hívja-e ki?

Mók_Ica 2016.10.23. 21:51:32

@genevieve: pötsch :))) egyre nagyobb.....

krisz evetkére tett

Krétagarbó 2016.10.23. 21:52:03

@Mók_Ica: vajon mennyit érthet ebből tivcsi.

Cimili 2016.10.23. 21:52:26

Kiválasztás végre.
Mici - Evelin
Gina - Evelin
Vivi - Dávid
Dávid - Tivy
Tivy - Zsolti
Zsolti - Tivy
Soma - Ati
Evelin - Krisztián
Krisztián - Evelin
Ati - Evelin

2016.10.23. 21:52:34

Lákátosz Evettke: CSÖNGETTEK!

Nimi 2016.10.23. 21:52:41

Na Evelin Gina lesz. Soma meg most neki megy Ginanak egybol.

Mók_Ica 2016.10.23. 21:52:44

atti is evetkére tett

@Spitzbauer: a jelét dzsinára tette, várható hogy ki is hívja......

csodalámpa 2016.10.23. 21:53:17

na, ez sem rossz, Somika két oldalról is szopóágon lesz a következő héten :)

Cérnahuszár 2016.10.23. 21:53:26

ááááááááááá

annyra jó lett volna ha tivyre teszi atis
akkor 3 evelin, 3 tiovy, és soma kikészül... mert neki kell dönteni a 2 cimbi között

tudom...felveszem a szadista térdszlagrendem

Mók_Ica 2016.10.23. 21:53:51

@Krétagarbó: kb ennyit: blablabla, tivy rád rakom a jelet :))))

2016.10.23. 21:54:22

@Spitzbauer: Tuti. Lesz olyan idióta. :D

Nimi 2016.10.23. 21:54:30

Evelin senki ellen nem fog visszamenni megint a kivalasztott esik ki.

Bianka_M. 2016.10.23. 21:54:37

Szerintem Evelin nem számított arra, hogy ő lesz a kiválasztott, azt hitte, hogy Soma és Tivy mellett biztonságban van.

genevieve 2016.10.23. 21:54:59

@Mók_Ica: egyébként meg mi az, hogy Gina megígérte nem tesz evelinre?

Nem , Gina nem úszta meg, mert öt fogja Evelin kihivni

Krétagarbó 2016.10.23. 21:55:07

@Bianka_M.: múltkor még Soma is tett Evettre, vagy az már smafu, mióta megpocsíkolta?

plüssnyuszi 2016.10.23. 21:55:52

És Evcsi rászáll Micire?

genevieve 2016.10.23. 21:56:35

MIci ügyesen kavart, atit meggyőzte

genevieve 2016.10.23. 21:57:28

@Cérnahuszár: mondjuk az tényleg csodálatos lett volna:)

De,Tivi most osszeszarta magát az tuti

agimano 2016.10.23. 21:57:49

@Mók_Ica: Tivy biztos tudja, hogy az micsoda

Mirocska 2016.10.23. 21:58:14

Evelin senki ellen nem megy vissza. Ehhez még a youtube sztár "hatalmas" rajongó tábora is kevés! :)))

Mók_Ica 2016.10.23. 21:59:02

@genevieve: hát soma még ovis :))) és mivel dzsina rátette evetkére a jelét, soma idegállapotba került.....

@Krétagarbó: hát pont azért tette rá, mert addig nem engedte magát megpocsíkolni.... :))) és látod meg is lett az eredménye :)))

@plüssnyuszi: buta.... mert micikén most lila van.....

Cimili 2016.10.23. 21:59:04

@genevieve: És evetkéveln szemben szépen vissza is fog menni.

2016.10.23. 21:59:10

@genevieve: De miért? Evett őt nem fogja kihívni.

2016.10.23. 21:59:17

@Krétagarbó: 2 perc, ami megválto(zta)tta a (V)Világot... :-DDD

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 21:59:33

néztem a kiválasztást. akarok egy olyan pulcsit mint Dávidé

Cimili 2016.10.23. 21:59:52

@Krétagarbó: Télleg, ezt majdnem elfelejtettem.

Mók_Ica 2016.10.23. 22:00:20

@agimano: ki sem tudja mondani :))))

@Mirocska: ja... hatalmas.... :))))

2016.10.23. 22:01:04

A jelenlegi állás szerint egy jó kis Mici-Primi(tyv) párbaj néz ki 3 hét múlva. Addig még azért sok víz lefolyik a Dunán.

Mók_Ica 2016.10.23. 22:01:30

@Spitzbauer: annyira, hogy vissza akart feküdni tivcsi mellé :)))

Bianka_M. 2016.10.23. 22:01:47

@plüssnyuszi: igen, abban egyetértés van, hogy valamilyen :). Zsoltit addig bírtam, amíg nem kezdett genyózni. És csinálja, csak okosabban :).De pl. engem Tivy, Soma és Evelin is idegesít ennyire. Tivy maga a megtestesült agyhalál. Ilyen emberek hol vannak? Honnan jött? Hogy él meg, miből? Azt se nézem ki belőle, hogy nincs törvényes gyámja. Soma szintén retardált csak csendesebb valamennyivel. Evelin pedig egy nagyhangú, beképzelt hülye p@csa.

2016.10.23. 22:01:52

Jó DJ Őzi öltönye! Bár nem tudnám hova felvenni.

Cérnahuszár 2016.10.23. 22:02:13

@Mirocska: a tábor zserire sem volt elég :)
most majd látják hogy 2-ből 2x nem mozdul a hatalmas tábor

Mók_Ica 2016.10.23. 22:02:29

győző arcára rajzolták azt a szőrzetet???

genevieve 2016.10.23. 22:02:33

@Mirocska: na akkor lesz megint sírás picsogas, tivire meg a falak,is rá fognak,dőlni:)

Bianka_M. 2016.10.23. 22:03:15

@Krétagarbó: annyira az, hogy arra már én sem emlékszem :). De tényleg. Az nem számít. De ez a dög Gina...mekkora csalódás :))

Krétagarbó 2016.10.23. 22:03:20

@Schlomo Goldberg: És el is pattant az a húr Sománál..

Hozáármándó: maradjon szívünkben az energia és a tisztaság...

genevieve 2016.10.23. 22:03:59

@ALOKSAKTRHEE: mert nem hitte, hogy bárki,ráteszi a jelet

Mók_Ica 2016.10.23. 22:04:01

@Cérnahuszár: szted fel fogja fogni???

@Spitzbauer: akkor hordhatod otthon :))))

Cimili 2016.10.23. 22:04:12

Hozé milyen élvezettel mondja, h ma láthatjuk, ahogy Mici benyeli.

Mirocska 2016.10.23. 22:04:44

@Mók_Ica: ez nekem is úgy tűnt tegnap! :) Ma nem látom, csak rátok hagyatkozhatom.
@genevieve: Megint fekete-fehér lesz minden! :)

2016.10.23. 22:05:06

DJ Őzike délután megnézte a kommentölőket? Azok mi vagyunk?
Elég legyen! Ne öljük tovább a kommentöket!

Bianka_M. 2016.10.23. 22:07:12

@Spitzbauer: esetleg a cirkuszi hétre jól jött volna

Mók_Ica 2016.10.23. 22:07:25

@Mirocska: nekem úgy tűnik.... és még zsóti arcszőrzete is úgy tűnt ma.....

@Spitzbauer: ő nem olvassa... neki csak mondják :)))) pizsinek ez szted kényelmes????

PirateHamster 2016.10.23. 22:07:28

Majd Primitivy és Somakoma egymásba ürítik eztán bánatukat... :))))

Cimili 2016.10.23. 22:07:37

Kutyus be van pelenkázva?

csodalámpa 2016.10.23. 22:08:16

HozéÁrmándó intelligenciája ideiglenesen megugrott (van vele egy cukor franciabulldog :))

Cérnahuszár 2016.10.23. 22:08:24

@Spitzbauer: le vagyok zsibbadva
ez az öltöny

2016.10.23. 22:09:00

@PeniValdes: Már hiányoltalak Peny. :)

Mók_Ica 2016.10.23. 22:09:31

óóóóóóóóóóó..... rózsika hogy örül, hogy ezt hallja most krisztől... höhöhö

Mók_Ica 2016.10.23. 22:10:15

@csodalámpa: @Cimili: nagyon cuki kutya :)))) ruha van rajta :)))

2016.10.23. 22:10:16

Nem tud ragozni: kommentelőkre gondolt, szegény, de kommentölők lett...

Cimili 2016.10.23. 22:10:21

@ALOKSAKTRHEE: Nem akarod közvetíteni az F1et? ki vezet?

plüssnyuszi 2016.10.23. 22:10:31

@Mók_Ica: A lila meddig véd? Az oké, hogy nem lehet kiválasztani. De kihívni sem?

@Bianka_M.: Egyetértünk a felsoroltakban. Nekem Ati, Dávid és Gina színtelen-szagtalan. Krisztiánnak vannak jó megmozdulásai, ettől függetlenül a hideg ráz tőle. Az a fajta, aki tisztában van a saját indulataival és nagyon kordában tudja tartani egy darabig. De ha elpattan valami, akkor aztán fusson, ki merre lát! És pozitív érzelmet sem vélek benne felfedezni. Micit csak használni akarja. Szóval a lehető legrosszabb értelemben macsó.

2016.10.23. 22:11:31

@Cimili: Hamiokton, Rosberg második, Verstappen out. Röviden, tömören.

Perah 2016.10.23. 22:12:12

Halihó! Végre Evelint ki lehet rakni a búsba! Megnézném a kiesése után, hogy Soma és Tivy milyen fejet vágnának :). Meg igazság szerint elegem van már abból, hogy Soma Evelin pincsijeként viselkedik. Pl. csak azért szúr ki sokszor Micivel, mert Evett nem bírja. Mindegy kit hív ki, az illetőre fogok szavazni, meg úgyis valószínűleg 3-ból fog választani.
Soma mekkora idióta már, hogy felháborodik Gina jelrakásán... Más a helyében szájon csapta volna Evettkét, hiszen egy ordenáré paraszt volt vele végig.
Nagyszerű és intelligens párbaj lesz, semmit nem fogunk érteni az üvöltözéstől és folyamatos kisípolástól :D :D.

2016.10.23. 22:12:22

@Cimili: Raikönnen most állt meg.

Mók_Ica 2016.10.23. 22:13:12

@Spitzbauer: a facebook-on is hasonló vélemények vannak evetkéről.... ott is az a vélemény, hogy kint fog maradni

2016.10.23. 22:14:07

Egyébként miért hozéármánó mekszikóból ő? Miért nem Dzsamlima Bogdhan indiából?

2016.10.23. 22:14:19

@Cimili: A csapat baszta el neki. A kerékcserénél.

2016.10.23. 22:15:33

@Perah: És Soma meg Tivy lehet egymásra találnak, majd Zsótival nyomnak egy édeshármast.

2016.10.23. 22:15:35

@Perah: Igen egyetlen hátránya lesz a Evcsi kiesésének, hogy Soma még visszakapszkodhat. Sajna őt még annyira sem bírom mint Primit.

tvbuzi 2016.10.23. 22:16:07

Krisztiánt biztos tátott szájjal várják Zsolti haverjai.

Krétagarbó 2016.10.23. 22:16:39

@Mók_Ica: Egész Hatvan azon röhög, hogy Rózsikának saláta a puncija...bakker, ezek tényleg agyhalottak.

Mók_Ica 2016.10.23. 22:17:20

@plüssnyuszi: @genevieve: válaszolt :)))

győző honnan veszi, hogy mici lenyelte???
jön a második 2 perc soma-evetke párostól....

Krétagarbó 2016.10.23. 22:17:53

@Cimili: férj mondta, hogy Hamilton. (kb. 10 perce:)

Cérnahuszár 2016.10.23. 22:17:56

@ALOKSAKTRHEE: akkor sok tévé fog kirepülni az ablakokon :D

2016.10.23. 22:19:02

@Mók_Ica: Volt újabb rapid menet? XD Somaaaaaaaaaaa

Mók_Ica 2016.10.23. 22:19:16

@Krétagarbó: viszont kiváló munkát végez szájjal :)))) egyébként krisz sokszor beszél ilyenekről....

2016.10.23. 22:19:57

@Mók_Ica: Bárkivel szemben, szerintem.

Mók_Ica 2016.10.23. 22:20:14

@ALOKSAKTRHEE: győző szerint evetke jól ráült a fütyikére.... én ezt nem láttam..... vmi maszatolás volt a takaró alatt

Cérnahuszár 2016.10.23. 22:20:24

@Mók_Ica: ha a szexen kívül van valami érdekes, írjátok, én elkapcsoltam, nem bírtam

Cimili 2016.10.23. 22:20:35

@ALOKSAKTRHEE: Jaj, most mesélte a férjem, basszus.

Mók_Ica 2016.10.23. 22:21:02

@Spitzbauer: nem tudok olyat mondani, aki ellen nyerne......

Mók_Ica 2016.10.23. 22:21:59

@Cérnahuszár: hát mit mondjak... ezek a szexnek titulált maszatok egyáltalán nem érdekesek....

2016.10.23. 22:22:41

@PeniValdes: Mit? :D Peny drága, megint nem értelek. Ne hari. :))

Cérnahuszár 2016.10.23. 22:23:40

@Mók_Ica: jaj nem úgy értettem hogy az érdekes....hanem ha van valami érdekes infó ami nem szex

Cimili 2016.10.23. 22:24:36

Na a betelefonáló Evelint szeretné vissza, mert őszinte. :DDDDDDDDDDD

2016.10.23. 22:24:50

@Mók_Ica: Az minden, csak nem szex. 2 perc az nem az. Soma hiába gondolja azt.

tvbuzi 2016.10.23. 22:25:11

A belevaló mindig ilyen kalap szar?

Cimili 2016.10.23. 22:25:18

Jó éjt mindenkinek, megyek F1re!

2016.10.23. 22:25:33

@PeniValdes: Penge szent háromság? :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.23. 22:26:00

@ALOKSAKTRHEE: na a két perc is lehet jó...nem kell mindig órrákon át.,

Bianka_M. 2016.10.23. 22:26:24

@plüssnyuszi: Ati, Gina, Dávid nálam is kb. semmilyenek. Krisztiánnal is egyetértek de sztem Micit bírja, sőt :). De lehet, hogy én értem félre. :)

2016.10.23. 22:28:05

@Cimili: Jó éjt Cicus. :)@PeniValdes: Te tudod. De hidd el, nincs jobb egy egész éjszakás hancúrnál. ;)

2016.10.23. 22:29:41

@PeniValdes: Is-is. Aki ügyes, mindkettőt tudja. :))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.23. 22:31:29

Jóreggelt! na vagy 3 órán át olvastam a kommenteket, előző poszt, meg itt. hejj. de sok volt.
Elmentba vendégsreg, Négy tepsi kenyérlangos fogyott el (azért holnap viszek meg ebédre a dolgozóba) es némi hzplnk. szőlő. cserszegi cefréből.
fárasztó vol. olyan vagyok, mint a falhoz csapkodott lófasz.
összefoglalva: evettke párbajozik, tivy beszart a 2jeltől, a profi csapata már válságertekezik. soma egy csicskalángos, Miciék eleget tesznek a természet törvényének. lemaradtam e valamiről?

Mók_Ica 2016.10.23. 22:32:54

@Krétagarbó: sztem még ellene is kint maradna...

@Cérnahuszár: ok :))) nem volt egyébként, a kutyi viszont cukker volt :)))

@ALOKSAKTRHEE: maszat-maszat-maszat....

@Cimili: jó éjt, jó F1-et :)))

2016.10.23. 22:33:53

@PeniValdes: Ok. :) Esteleg szólj, majd ha azzá válik. :D ;) :P @Cseszlovák Gyurmafilm: NNem igazán. :) Hmmmm... fini kenyéréángos. Beindult a nyálelválasztásom. :D

Mók_Ica 2016.10.23. 22:35:02

@Cseszlovák Gyurmafilm: győzi kutyája volt a bv fénypontja :))) ja, meg sztünk győzi arcára rajzolták a szőrzetet ....

2016.10.23. 22:35:17

@PeniValdes: Jó éjt drága. :) Nekem is be kellene vágni a szunyát. Holnap, azaz mindjárt kellnem kell. Jó éjt a brigádnak! Holnap foly. itt. :))

alsophila grahami 2016.10.23. 22:35:28

isstenem, emberek, micsoda nap, micsoda kiválasztás! xDD a ház (jah, most végre már lehet nevén nevezni, h megvan a BB lájszensz, és nem kell a kényszerűen ráaggatott, nem kicsit eufemisztikus "villa" megnevezéssel illetni, ami kész röhej volt mindig is, mert hol villa már ez? :P) szóval a ház legirritálóbb beutaltja megkapta vége a kilépőt, JIPPIJÍÍÍÍ!!! xDD

akárkinek adja is a kék kendőt, az én szavazatom azé lesz - legyen az akár a PrimiTivvy, vagy Atti, nekem tökmindegy, Evet takarodik kifelé, köszönöm isstenem, kösszönöm köszönöm, ennél a közönséges némbernél idegesítőbbet elképzelni nem tudok, de visszataszítóbbat se, szal: SZEVASZ, csá, eggyel kevesebb viszolyogtató szexjelenet (szex? pff, kérem...) már jó, és az idióta Soma is visszavesz végre arcból,mert az is sok volt már,nagyon; egyszóval, jól jártunk, na, ezzel a mai kiválasztással, akárki matekozta is ki, hogy ÍGY legyen ;))

alsophila grahami 2016.10.23. 22:37:50

@Cimili: az a jó, hogy képben van, biztos valami rokinyugger statiszta az átjáróból, fingja nincs, hogy miről kéne csacsognia Őzivel.. :PP

alsophila grahami 2016.10.23. 22:39:39

apropó, lehet már appozni vajon, nézte valaki esetleg? ;) tenném is a jelem a halványszürke fantomképre, azonnal... xDD

Mók_Ica 2016.10.23. 22:40:09

@Cimili: @alsophila.grahami: két telefonálót hallottam és sztem ugyanaz a hang volt.....

Mók_Ica 2016.10.23. 22:41:11

@alsophila.grahami: ebben a szériában meg kell várni a kihívást.....

PirateHamster 2016.10.23. 22:45:32

@alsophila.grahami: még nem lehet, már én is néztem :)

ewita 2016.10.23. 22:45:48

Baszki anyám ilyet ilyet beszól, ha ezeknél is lesz helóvin , az fogják kifaragni ami a tivi lábai közt van! :D

alsophila grahami 2016.10.23. 22:47:25

@Mók_Ica: az az övé volt? nem figyeltem, csak picike pip-ben volt kirakva az F1 mellé, hátha lesz valami érdekes, de nem lett; engem ezek az ágyi maszatolgatások nem fognak meg, sajnálom - mondjuk, arra azért rákérdeznék, h a szélessávú net (és pornó) érájában ki az, akit igen, és miért kell ezt még erőltetni? de mindegy, választ úgyse kapnék rá... részemről ez blöeeeee és broáffff.

Mók_Ica 2016.10.23. 22:48:57

@ewita: :))))

@alsophila.grahami: vmlyik lányáé a kutyi :)))

ewita 2016.10.23. 22:51:33

@alsophila.grahami: meglepődtem,azt hittem megszórják dzsinát, de jó ez így! szerintem Atit viszi,de most még vele szemben sincs sok esélye sztem!
Tivikének is nyúlt az arca rendesen, de egyfolytában pofázik,Bence be is szólt neki,valamit,hogy ne szerepeljen már.
Sajnálom,hogy amikor jeleneteket játszanak vissza nekik,nincsenek igazi leleplező videók,nagyon kellene! pl: a "vidd ki a létrát és hagyd kint", azt nagyon megnéztem volna

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.23. 22:52:18

@ALOKSAKTRHEE: @Mók_Ica: köszi. Evett sztem nem tudna kivinni olyat hogy ő jöjjön vissza. ati!? de tanacstalan vagyok. mondjuk ettol meg jot fogok aludni. jah igen hamar evettke:

-Tudod mit fogok csinalmi?
-Mit?
-Párbajozni!
-Es a forró párbajod belemenne a Villába, meg a stúdióba, meg az RTL archívumába.
-Imádom a kortársbeszédet, jó húsos kortársbeszédem van... stbstb blablabla. :D

plüssnyuszi 2016.10.23. 22:52:36

@Bianka_M.: K. bírja Micit. Jobb híján. A maga módján.

Jó éjt mindenkinek - elkúsztam szundika iránt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.23. 22:54:22

'stét! Most estem be koncertről, eme remek hírre! Ha Atit vinné, akkor se menne vissza, úgyhogy ennyi volt Evelinnek a VV.

alsophila grahami 2016.10.23. 22:55:38

@Mók_Ica: ahaha, akkor még KÉT statisztára se pocsíkolták a költségvetést, bravó ;) mondjuk, igazuk is van, minek ez a betelefonálósdi is... a XXI. században? csak egészen kicsikét avult, jja. :P

alsophila grahami 2016.10.23. 22:58:57

@Mók_Ica: @PirateHamster: ó de kár, köszi! :) // látom, nem vagyok egyedül az Evet-szimpátiámmal, ekg! ;))

PirateHamster 2016.10.23. 23:01:15

@alsophila.grahami: jah :) úgy szeretem én is, mint a tezsvíremet XD egyébként mindegyikre minden szinten ráférne egy cekcuális felhomályosítás, mert naon setétben tapogatóznak :)))))

Cérnahuszár 2016.10.23. 23:03:08

én megvárom hogy kit visz ki evelin, és attól függ kinek szurkolok

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.23. 23:04:26

Én annak szurkolok, hogy Evelin képe alatt egyszámjegyű százalék legyen.

alsophila grahami 2016.10.23. 23:06:31

btw abba belegondoltunk már, h mi lesz AZután Somikával? csak mert ha Primitivity megroggyant Zsirnyó kiesése után, ezzel a maflával mi lesz, kikéredzkedik majd Evet után..? (Tyvadarnál ugye tudtuk, h kam és vígszinház, de Somsából simán kinézek egy ilyen öngyi akciót..)

PirateHamster 2016.10.23. 23:08:15

@alsophila.grahami: erre írtam fentebb, hogy majd egymásba ürítik bánatukat, jobb híján ... XD

PirateHamster 2016.10.23. 23:10:42

Azt hiszem elmegyek kalózkodni az álmok mezejére. Köszönöm szépen a tudósítást mindenkinek! Jó éjt! :)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.23. 23:12:27

@PirateHamster: igen ez fura,
mert hajj de bevállalósak, mehet a seggből-szájba, vagy ld evettke szennyes fantáziáit pl. de a petting, meg a mi szex, mi nem az, meg ezek a villám menetek, nagyon szegényes szexuális kultúrára utalnak. igazából épp olyan egysíkú mint a gondolataik.

Cérnahuszár 2016.10.23. 23:13:28

nem, biztos hogy ginát viszi evelin, mert addig volt oka utálni amig soma be akarta őt is fogni az istállóba.
most soma már nem akarja, vajon hogy vezetné gina elleni bosszúra így soma evelint?
mondjuk ha az lesz a vezérgondolat hogy azokból választok aki rám tette a jelet, akkor krisztiánnak van nagyobb esélye, mert ő is evelinre tett, és evelin meg őrá

mi is volt a balhé ami miatt megjelölték egymást? kitart a harag szerdáig?

alsophila grahami 2016.10.23. 23:36:10

@PirateHamster: ja télleg, és azt láttad, h miközben Bencus faggatta őket a kiválasztás előtt, ott simogatta Soma tarkóját egy - baszki! - FÉRFIkéz, néztem is hogy "kijjez teee"?? me hogy a Zsolti nem, az egyszer biztos, mert ő nem fehér felsőben volt, aztán ahogy kamerát váltottak, látom, hogy nem más, mint Tivadarunk, baszki! nem hittem a szememnek, néztem bambán... xDD de most komolyan, ilyen amúgy van heterók közt..??

alsophila grahami 2016.10.23. 23:38:33

@Mók_Ica: köcce, a kutyi nagyon cukor volt, jöhetne máskor is, kicsit emelne a műsoron legalább ;)

PirateHamster 2016.10.23. 23:46:28

@alsophila.grahami: igen, írtam is itt, hogy van néhány látens homocekcuális odabent :)))

alsophila grahami 2016.10.23. 23:49:01

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ebbe én is beszállnék, mint gazdagréti betmen azinternetbe egykor... xDD azzal nagyobbat esne az arcára Evet, mint Zserald kéthete, aki elégedetlen volt az ötven-valahány százalékkal - amikor még aszte hogy az az övé, miközben nem -, és valami elszállt hatvan-harminc körüli vezetést vizionált magának, aztán meg volt lefittyedő száj meg minden a végén.... ez Evetnél is meglesz garantáltan, annyira biztos a dolgában, hogy el se hiszem, h tudja ezt ennyire benézni... :PP

PirateHamster 2016.10.23. 23:51:22

@Cseszlovák Gyurmafilm: jah. Mondjuk még az elején, amikor Soma arról mesélt, hogy majdnem gyereket csinált, már ott készen voltam. Aztán jött Primitivy, aki azt sem tudta, hová dugta. @alsophila.grahami ekkor komolyan elgondolkodtam, hogy vajon eddig tényleg nőkkel csinálta-e :D Aztán minderre rátett egy lapáttal Somakoma kétpercese.

Ennyi szerencsétlen kretént.

alsophila grahami 2016.10.23. 23:54:02

@ewita: igen, én is meglepődtem ezen, gondolom, majd a holnapi öfiből többet tudhatunk meg arról, hogy mi vezetett ehhez a végkifejlethez ;) a leleplező bejátszásokat meg szintén hiányolom, támogatnám én is nagyon az ötletet, hogy legyenek ilyenek, csak... tod hogy van ez, plusz munkát jelentene a szerkiknek, vágóknak... éés, vannak kétségeim, hogy ehhez lenne affinitásuk. ;)

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.23. 23:56:50

@PirateHamster: tivy védelmében. (bár utálom fujj) pornós asszonya volt. namost ott lehet hogy a sok munkától a kettő tkp egy. kloáka maxima. namost ha ahhoz volt hozzászkva, akkor tkp érhető, hogy össze volt zavarodva, mint Ádám anyák napján...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.24. 00:00:04

@alsophila.grahami: ;) sokszor látom az -mmkk- rövidítést. ez miez?

PirateHamster 2016.10.24. 00:00:51

@Cseszlovák Gyurmafilm: oh télleg, van igazságod abban amit mondasz, a tág lukhoz vót szokva otthonrul.

alsophila grahami 2016.10.24. 00:01:39

@PirateHamster: ... és még enyhén fogalmaztál... xD a múltkor is az az ágyban közéjük (Evet és Soma) furakodás és nyávogás Tivy részéről, h aludjanak együtt... már az is nagyon wtf volt, de ez... tényleg nem tudom hová rakni (bezzeg Tivy tudná, ezek szerint;))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.24. 00:02:28

Ha Evcsi kiesik akkor kit fog Soma basztatni a takaró alatt? Inkább essen ki Atituja.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.24. 00:03:38

@Cseszlovák Gyurmafilm: Alekosz szövege a Vv4-ből
Mindig minden körülmények között.

pomac 2016.10.24. 00:04:45

@Cseszlovák Gyurmafilm: Mindíg Minden Körülmények Között, ha jól emlékszem Alekosz emlegette

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.24. 00:06:06

@Majom1Parádé: köszönöm! gondolom kikacsintás a meseautóra. szép:) pláne annak a professzornak a szájából:)

alsophila grahami 2016.10.24. 00:09:25

@PirateHamster: ekg erre is, nagyon gáz, amit művelnek...

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.24. 00:10:43

nos tudjátok mit fogok csinálni?
mit? -aludni! es a forró alvás belemegy a vegtagjaimba, mrg a fajos derekamba, meg az agykérgembe.
Imadok aludni. imádom ha nem ébresztenek fel, aludnék aludnék aludnék.
-----------
;) jóéjt kollegák!

PirateHamster 2016.10.24. 00:14:23

@Majom1Parádé: majd visszamegy Primitivy mellé alunni és megsimizik egymást, mint ahogy volt már rá példa :)))

alsophila grahami 2016.10.24. 00:18:27

@Cseszlovák Gyurmafilm: eddig oké, de az mi már, amikor - ahogy fentebb írtam - dörgölőzik Somához, símogatja a tarkóját, és hasonló homoerotikus megnyilvánulások... azokra mit mondasz, mert én nem nem tudom ezeket mire vélni egy magát hetrónak valló pasinál... te?

mmkk = Mindig Minden Körülmények Között - még Alekosz örökbecsűje volt az ötös szériában, azóta is előszeretettel használjuk; csak úgy, mint az "ekg"-t a VV7-ből ;))

alsophila grahami 2016.10.24. 00:21:55

@Majom1Parádé: ja igen, bocsi, nem az ötös, hanem a négyes szériában voltak Alekoszék, ém úgy mondta mindig, hogy "mindÉg" ;))

alsophila grahami 2016.10.24. 00:29:27

@Majom1Parádé: ezt már megfejtettük: TyvtiviTyvadarunkat, ki mást?

amúgy meg Atituja lényegesen kevésbé irritatív, mint Evet, plusz én nem igénylem a takaró alatti matatásokat, köszönöm szépen, engem ezek egyenesen taszítanak, miközben Ati néha szórakoztató is bír lenni - jó, nem gyakran, de Evettel szemben ennyi is elég lesz most... (szerintem persze)

alsophila grahami 2016.10.24. 00:46:06

@Perah: na ez még egy orbitális ekg, szívemből szóltál. :)

@ALOKSAKTRHEE: pfff, ne is említsétek, a hajam téptem kb, mint Evet a Zserald kiesésekor ;) na jó, annyira nem, de majdnem... (a ferka is elmehet a búsba!)

Funk You 2016.10.24. 00:53:01

A múltkor Simon írta, hogy a Mindig Minden Körülmények Között a villaszabályzatban szerepelt többször, talán az első mondata is ez volt, Alekosz valószínűleg onnan nyúlta és tette közkinccsé.

agimano 2016.10.24. 00:53:45

és az ekg mit jelent?

Funk You 2016.10.24. 01:26:08

@agimano: a 6-osban az egy hullámhosszon vagyunk helyett mondta valamelyik szóvirtuóz, hogy egy ekg-n vagyunk. Asszem Aurélió volt, de erre nem esküszöm meg.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.24. 04:02:29

@alsophila.grahami: Az EKG már a VV6 alatt használatban volt. :)@agimano: Azt hogy teljes mértékben egyet értesz vkivel, ergó egy hullámhosszon vagytok. :)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.24. 04:03:42

@Funk You: Hoooooppssszz!! :D Korán van még. Nem láttam a válaszod. :D
EKG!!!! ;)

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.24. 04:05:17

@Majom1Parádé: Ginát. Tivyvel egyetemben. Szegényt sajnálom előre.

Perah 2016.10.24. 10:21:25

@ALOKSAKTRHEE: Mondjuk, azt megnézném, hogy lesz-e valami több Soma és Tivy között, ha kiesik Evelin. Lehet, hogy megvigasztalnák egymást :D :D :D.

@Spitzbauer: Én eleinte kedveltem Somát, de most már nagyon elegem van belőle is. Szerintem amúgy nem fog visszakapaszkodni Soma, mert ha kiesik Evett, akkor utána valószínűleg kijön belőle az állat, amit szemmel láthatóan nem szeretnek a nézők - azaz mi ;).

@alsophila.grahami: Köszi! Remélem, hogy sokan vagyunk, akik Evelint a villán kívül szeretnénk látni, és ezzel megmutathatnánk a bentieknek, hogy az nem úgy van, hogy ők csak úgy megnyerik a VV-t, meg bosszút állnak valaki miatt. Bár az eddigi párbajokból sem nagyon tanultak, talán csak Mici és Krisztián.
süti beállítások módosítása