Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8023-8032. rész

2016. augusztus 17. 11:00 - Gillotte

Sallai Leventének követelései vannak, mégpedig az, hogy Emília a rádióműsorában élő adásban mondja azt, hogy ő a bűnös Sallai fivérének a haláláért. Emília semmit nem tud tenni ez ellen, ugyanis Natasa élete a tét, úgyhogy úgy tesz, ahogy Sallai kéri. A tortúrának nem lenne vége Sallai részéről, ám amint kifelé indulnak a rádióból terepszínű ruhába bújt rendőrök teperik le a fegyvert szorongató bűnözőt, s így Natasa és Emília kiszabadul. Petiék is ott vannak, ugyanis követték Emíliát a garázshoz ahol Natasát rejtegette Sallai, majd mentek utánuk a rádióba is, ahová egyszerű volt kihívni a rend szorgos, terepszínű őreit. Natasa már a lakásban hálálkodik Petinek amiért megmentette őket, ám Petit a lány bátorsága nyűgözte le. Végül odáig fajul a dolog, hogy csókkal tapadnak egymásra. A kanapéig elmennek, de Natasa szemérmesnek tűnik, lassítana a tempón. Peti elújságolja Hannának, hogy Natasával alakul valami, és Natasa annyira más, mint a többi lány, ráadásul lassítana, ami biztos annak a jele, hogy hosszútávra tervez, akárcsak a zavarba ejtően hosszú hajú Peti. Fájdalom, Natasa mást mond Hannának, hiba volt a csók, de Petinek ezt nem szabad elmondani, mert még nagyon sérülékeny, még a végén visszaesik, és újra drogozni kezd.

bk_1het_1.png

Attila eléggé kimért Julival, úgyhogy Juli Mikinél alszik, de Miki szexmentes fogadós, külön szobában szállásolja el Julit, akinek ez így teljesen megfelel. Reggel Juli megkapja a fejmosást Attilától, aki kéri, hogy legközelebb Juli ugyan adjon már egy alternatívát, hogy ha Máté őt keresi akkor mit mondjon, hol van az anyja. Attila a legjobb emberhez megy panaszkodni a dologról: Mikinek mondja el, hogy azt sejti, Julinak szeretője van. Miki persze adja a hülyét, de pontosan tudja, hogy lyuksógorok az öcskössel. Hülye fejjel megemlíti, hogy még a végén egy saját projekttel kezdi Attila a magánnyomozósdit. Rögtön rájön, hogy előbb beszélt, aztán gondolkozott, ugyanis Attila rendkívül hálás az ötletért: elhatározza, hogy kideríti, kivel kavar Juli. Juli nem csinál maga alá ezen infó hallatán, hisz neki nincs viszonya senkivel úgyhogy sok sikert Attilának. Attila közben kudarccal végződő interjúk sokaságán van túl, amikor Hanna megy oda hozzá, akivel eljátszanak egy interjút, és megállapodnak, hogy Hanna lesz Attila asszisztense, Hanna pedig cserébe írhat cikkeket a nyomozásokról. Magyarán se fizetség, se semmi? Attila örül, hogy van asszisztens, ám Máté csokis muffint kér, és az anyja sehol, így S.O.S. átcsönget Mikihez, aki épp Julival dolgozik, de mivel hallják a kiabálásból, hogy Attila az, Juli elbújik. Csak egy kis étcsoki kell, mert elfogyott a kisboltban. Miki és Juli szívéről nagy kő esik le, hogy nem a viszonyuk derült ki, és most már igen rendesen be vannak kullantva, hogy Attila tudomást szerez az autós hancúrról.
bk_1het_2.png

Bözsi a makkosfüzitői házában van, ahol bár senki nem lakik, szép, gondozott muskátlik bontogatják szirmaikat. A keze már nagyon remeg, és az sem segít kedélyállapotán, hogy megtudja a szomszédtól, hogy Vili és Laci arra tart, ugyanis előzőleg felhívták a szomszédasszonyt, hátha ott van Bözsi. Mire a házba érnek, Bözsi már a gázrózsa mellett fekszik, a halálra várva, de Viliék időben érkeznek, s a nagyanyó nem győz elnézést kérni tettéért, csupán kétségbe van esve állapota miatt. Vili bocsánatot kér tőle amiért rátelepedtek családilag, de Bözsi már nem bánja, inkább örül, hogy ilyen szerető családja van. Arra kéri Vilit, hogy ne mondja el Alízéknak, hogy nekiállt megkezdeni az öngyilkosságot, és csak Vili mentette meg, többször nem fog előfordulni - ígéri.
bk_1het_3.png

Tóbiás eldicsekszik vele, hogy Bence annyira szép, hogy a Konnektoros képeire ráugrott egy ügynökség, hogy reklámokban szerepeltetné. Zsófinak nagyon tetszik az ötlet, ám Tóbiás szerint ez a gyerekek kihasználása, és a gondolat is borzalmas. Zsófi látszólag elfogadja Tóbiás döntését, de amikor Ádám a soros a gyermekfelügyeletben, elkéri Ádámtól a gyereket, s elviszi egy castingra a kis Bencét. Tóbiás érkezik Ádámhoz az otthon felejtett kedvenc cumival, de Ádám megnyugtatja Tóbiást, hogy elvitte Zsófi Bencét sétálni, majd jönnek. Akkor viszont komolyan elkezd aggódni Ádám, amikor Zsófi még sötétedéskor sem jön vissza Bencével, és már Tóbiás is ott toporzékol neki. Elviszi hát a helyre, ahol Zsófi a fotózás második körére vár, és jó nagyot balhéznak. Tóbiás kiköti, hogy a továbbiakban ő lesz a döntéshozó mindenben, amihez Bencének köze van: melyik óvoda, mit egyen, mikor aludjon, mit vegyen fel, Zsófinak csak némi szabadidő jut. Kristóf szerint Tóbiás túl szigorú Zsófihoz, hisz a lány nagyon igyekszik, hogy jó anya legyen, de Tóbiás nem hagyja, mert folyton rákényszeríti Zsófira az akaratát. Tóbiás ezen bedurcázik. Zsófinak eközben eldurran az agya, és jogi segítségért rohanna.
bk_1het_4.png

Ottó Erika segítségével átmegy a matek érettségin, ám kedvét szegi egy számunkra ismeretlen nővel való találkozás, akivel Ottó rendkívül kimért. A nő a postaládákon beazonosítja Nóra és Robi nevét, úgyhogy felcsönget Nórához úgy, mint Robi régi barátja. Mikor Ottó beállít, a Judit nevű nő még mindig Nóránál van, aki kávét megy készíteni, így Ottó meg tudja kérdezni a nőt: ,,mit akarsz Nórától, anya?” Ottó előrevetíti, hogy Judit nagyon pénzéhes, és be is jön, ugyanis Judit előadja Nórának, hogy ugyebár Robi a haláláig minden hónapban utalt nekik egy kisebb összeget, ami most elapadt, és elég nehéz így gyereket nevelni. Dehát Ottó eltartja magát, ha nem tévedek… Ám Nóra kedvesen fogadja a kérést, viszont fájdalom, anyagi támogatást nem tud nyújtani. Sajnos ez nem megoldás, ugyanis Judit (akit egyébként Závodszky Noémi alakít) előhúz egy szerződést, amiben Robi kiköti, hogy havi ezer euróval támogatja Ottót a 21. születésnapjáig, és Robi halála esetén az örökségből, egy összegben kell kifizetni a születésnapig fennmaradó összeget. Hát Nóra, jól beházasodtál! Ottó amint tudja, figyelmezteti Nórát, hogy ne hagyja Juditnak, hogy pénzt csaljon ki, ám Nóra a szerződésre hivatkozik, és biztatja Ottót, higgye el, hogy az anyja csak az ő javát akarja. Persze amúgy nem ilyen nyugodt Nóra, hisz baromi sok pénzt kell kiperkálnia. Ági nem ad, úgyhogy Mikitől kéri vissza a 20 milliót amit beletett a cégbe. Judit próbálkozik Ottónál, de a fiú rendkívül elutasító, állítja, hogy anyja csak a pénz miatt jött, sőt, tutira veszi, hogy a szerződést csak Judit találta ki. Anyja ezt tagadja, de mivel jelzálog van a házán, Ottó örökségén, így meg kell valahogy tartania.
bk_1het_5.png

Mivel Gizi folyton a Rózsában van, Novák állandóan a boltban kell, hogy legyen, ott is ebédel, sok a munka, és mi lesz, ha meglesz Stella, vele is kéne törődni. Laci így felajánlja Bözsinek, hogy vegye át a kisboltot, hisz ő kiváló üzletvezető lenne. Bözsinek tetszik az ötlet, és be is veszi a gyógyszerét, hisz egy üzletvezetőnek nem remeghet a keze!
bk_1het_6.png

Krisztiánnál ketyeg az óra, Yolandának már választják az esküvői ruhát, hogy hozzámehessen a másik, pénzes pasihoz. Ugyebár említette Ági, hogy adna pénzt Krisztiánnak, ha visszalopná a festményt Félixtől, de Ági tagad, ő ugyan nem mondott semmi ilyesmit. Összefut Félixsszel, és bájmosollyal az arcán hívja meg őt és Emíliát kajálni, fátylat borítva a kezdeti összezördülésekre. Kedélyesen elbeszélgetnek, ám kínos váltás áll be: Ági hallotta a rádióadást, és hiába egy zsaroló miatt vallott Emília arról, hogy hibás egy ügyben, mégsem tart igényt Emília munkájára, hisz vallani a saját hozzá nem értésünkből egy rádióban nem túl jó referencia. Krisztián eközben Zsolttól megtudja a Kampó nevű tolvaj számát, felhívja, hogy lopni kéne, de Kampó nem vállalja a rizikót, Félixet ugyanis jobb messziről elkerülni. Krisztián leadja az infót Áginak, akinek mosoly nyúlik végig az arcán: ,,szegény Emília mibe került bele”. Kitalálja, hogy Rudi és Krisztián beszökhetne Félix házába, és körbefényképezhetnék Áginak. Eközben Félix a liftben már-már szerelmet vall a pszichológusnak, tökéletes összhang, így meg úgy, majd szájon csókolja Emíliát, aki ezt picit meglepetten veszi, de nem ellenkezik.
bk_1het_7.png

Juli és Miki az egyszeri szex titkolásán kívül kitalálják, hogy dokumentumfilmet forgattatnak Petivel, amiben benne lenne a falu, ahol a kútjuk van. A sokszor látott falusi szóvivő csak akkor megy bele, ha megjelenés előtt láthatja, amit Peti összekamerázott. Juli örül az előrehaladásnak, picit meg is szorongatja örömében a falusit, s ezt Attila sasszemével lefényképezi – természetesen telefonnal, a kém eszközök nagyágyújával. Attila megosztja az infót az új munkaerővel, s hogy az első nyomozás Juli nyomait fogja követni, aki valszeg megcsalja Attilát. Hát nem tudom, miért baj ez Attikám, hisz te kezdted ezt a megcsalásosdit Nórával. Hanna ráveti magát a témára, felhívja az egyik kapcsolatát, s csupán az Attila által készített fotó alapján kideríti, hogy a férfit Jakab Rolandnak hívják, Pusztaszemeréről való, és sütőtököt termeszt. Attila el van ájulva Hannától.
bk_1het_8.png

Gabi hamarosan megindítja az eljárást Stella nevelőszülei ellen, bántalmazás miatt, s kéri Laciékat, hogy ha bármi infót tudnak a bántalmazásról, szóljanak. Ugyebár tudják, hogy Stella nem mondott igazat arról, hogy bántották, mégis lapítanak, mint szar a fűben. Gizit annyira marja a lelkiismeret, hogy végül visszahívja Gabit, és elmondja neki, hogy a nevelőszülők nem verték meg Stellát, így nem fog eljárás indulni a szülők ellen. Munkát adnak hát Attila magánnyomozónak: kérik, találjon bizonyítékot, hogy Stellát bántalmazzák a nevelőszülei. A terv a következő: Stella náluk felejtett kiselefántjába mikrofont rakni, a kislánynak adni, és bumm, ők hallhatják, mi történik. A terv majdnem tökéletes, csak nem tudhatják, hogy Stella odaadja az elefántot Máténak, mert épp szomorú. Attila és Laci nagyon meglepődik, mikor Juli hangját hallják az elefánton keresztül, s hamarosan Miki is csatlakozik Julihoz megvitatni az ásványvíz és a kft ügyét. Laci és Attila nagyokat pislog, jól át lettek vágva mindannyian!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása